Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berlin Station 3x08 – Mindenki lebukik

2019. február 08. 13:00 - szde

Eredeti cím: The Green Dacha

Most, hogy helyreállt a világ rendje, és Dánia nyerte a férfi kézilabda-világbajnokságot, elkezdhetek aggódni azon, vajon egy hét alatt mennyit futott szerencsétlen Hector és Daniel, valamint Krik megunta-e már a vadászatot. Úgy néz ki, nem, ráadásul Daniel is megkapja az infót, hogy a zöld dácsába kell menni, majd szétválnak útjaik Hectorral – egyikük terel, hogy a másik egyben odaérjen a megbeszélt helyszínre. April Esthert akarja meggyőzni, hogy nem deportálhatják ki Dove-ot meg a papáját, mert nem terroristák, csak felültették őket. Valerie közben azt próbálja megértetni a lánnyal, hogy most a két nigériait meg kell tartaniuk a saját oldalukon. Majd a két főnökasszony megosztja egymással a tudását, miszerint: Esther hülye volt, hogy egy német tisztet küldött Észtországba megkeresni egy CIA-tisztet, Valerie pedig makacs volt és nem fogadta el a felkínált segítséget.

vlcsnap-2019-01-31-14h22m07s521.png

vlcsnap-2019-01-31-14h26m09s271.png

Afganisztán, Stevie Fariddal teázik, majd rögtön rá is térnek a lényegre: Krikről kéne valami infó, hogy mi is történt abban a bizonyos 85-ös csatában. Szerencsénk van, ugyanis Farid mindent levideóz, hogy a későbbiekben oktatás céljából végignézzék, mi történt, és tanuljanak belőle. A felvételnek ára van, mégpedig fegyverek, amikkel Farid az ISIS ellen tud harcolni – Stevie pedig rendelkezik kapcsolatokkal, amik ebben segíthetnek. Az AK-47-est ugyanis Krik nem az egyik afgán harcostól vette el, hanem egy bazárban vette. Még egy legenda, ami hazugság.

Oroszországban Torres megtalálja Danielt, és odaadja neki Krik kislányának telefonját – aminek az aksija még mindig nem merült le –, hogy hívja fel a berlini állomást, mert páran hallani akarják a hangját. Közben Németországban Robert akarja elintézni, hogy egy SEAL csapat (Bravo Team és Jason Hayes, talán? :D) készen álljon a bevetésre, de mivel még mindig nem tudják, hol is van a keresett ügynök. Valerie is csatlakozik hozzá, pont jókor, mert befut Daniel hívása, megosztja az infót a zöld dácsától, és máris mennie kell, mert a telefon lemerült, ráadásul a kutyák is a háttérben felbukkannak.

vlcsnap-2019-01-31-14h27m16s893.png

vlcsnap-2019-01-31-14h31m33s751.png

vlcsnap-2019-01-31-14h32m27s803.png

Stevie utána telefonál, átküldte a videót, ráadásul éppen úton van, közelebb van az oroszokhoz, mint Jasonék a felmentő sereg, ráadásul azt sem tudják, mivel állnak szemben. Segítek: Krikkel. Stevie-nek ráadásul – mint tudjuk – vannak kapcsolatai, így a jelenléte nem fog feltűnést kelteni, és hamarabb ki tudja hozni Danielt, Hectort és Torrest, mint bármelyik SEAL csapat. Torres és Hector összefutnak, Rodion már egy ideje eltűnt, reméljük, nem fog vele összefutni egyikük sem.

April jön Dove-hoz, jó hírei nincsenek, ellenben infót akar a rablókról, akikkel a srác tartotta a kapcsolatot. Az apja csak a cirkálót rakta össze. Esther és Valerie egy bárban találkoznak, ahol a német nő is megtudja, hogy Daniel életben van. Valerie pedig azt akarja, hogy Esther segítsen neki tönkretenni Kriket: bele kell tenni az orosz állami tévébe a felvételt. Esther ismer is egy orosz riportert, aki jó pénzért segít nekik.

vlcsnap-2019-01-31-14h34m41s436.png

vlcsnap-2019-01-31-14h41m36s233.png

BB és April isznak egy bárban, a lány sokat kérdezett a Farmon, ami a kiképzőknek nem nagyon tetszett, és sokat jelentett neki BB mentorálása, ezért nem tudja túltenni magát azon, hogy miért szúrta őket hátba a nő a szavazáson. Oroszországban azonban mégis belefutunk Rodionba, aki jól el is találja Hectort, de már nem rohan utána, csak hagyja, hadd meneküljön sebesülten. Valerie és Esther találkoznak az orosz riporterrel – aki eleinte nem érdeklődik, lévén 96 orosz milliárdos van. Eldobható telefon, lenyomozhatatlan, de ott van rajta a felvétel, ami viszont meghozza a kedvét az embernek a dolgokhoz.

Hector még Romannal is összefut, de az ahelyett, hogy kinyírná, odaadja neki a pisztolyát, mondván, az egyetlen ember, aki vérnarancsot tud neki hozni szeptemberben. Ezért életben hagyja. Hector meg azért nem lő, mert akkor felfedné a pozícióját Krik embereinek – így inkább megy tovább. Kolya most is az amerikaiak előtt jár, elfogta a riportert és ezzel együtt a felvételt is, nem engedheti, hogy kikerüljön a videó. Ez mindenki érdeke, bármennyire is nem hiszi el a nő ezt. Most másik megoldást kell keresni.

vlcsnap-2019-01-31-14h42m00s845.png

vlcsnap-2019-01-31-14h44m57s167.png

vlcsnap-2019-01-31-14h46m45s813.png

Ezért jönnek Sofiához. Akit ha valaki elfelejtette volna, pár résszel ezelőtt Valerie azzal vádolt meg, hogy az oroszoknak dolgozik. Egy reggeli műsort kéne meghackelnie, mert az mindenkihez eljön, az emberek meg elhiszik, amit ott látnak. Sofia benne van: Észtországért és Danielért. Utóbbi az erdőben, megvan a zöld dácsa, ami a rendező kedvelt éjjeli felvételén nem látszódik, hogy milyen színű, nem mintha amúgy bármi mást is lehetne látni, de a múlt heti dél-francia riviéra után nem panaszkodom. Hector is itt van, együtt mennek befelé az épületbe. Közben Sofia meghackelte a műsort, élőben fut a felvétel az afgán eseményekről. Röviden összefoglalva: Krik otthagyta az embereit, ő meg elmenekült.

A vadászatot félbe kell szakítani, mert azonnal szükség van a nagyvezérre, és mivel a tévén automatikus ismétlésen van a videó, lehetősége van a műsorvezetőknek, hogy kielemezzék a látottakat. Az asszony is lelép a gyerekkel, mert mindketten tudják, hogy mi fog történni Krikkel, és azt meg nem akarja, hogy a kislány is lássa. A dácsába megérkezik Stevie, Daniel mintha szellemet látna – hamarosan ki is derül, miért.

Tudom, ki vagy. (Daniel, majd fegyvert ránt)

vlcsnap-2019-01-31-14h49m03s505.png

vlcsnap-2019-01-31-14h52m53s266.png

vlcsnap-2019-01-31-15h00m07s122.png

Örülnék, ha egyszer a lottó ötöst nyerném meg, mert tényleg Diver Stevie volt, aki eleinte tagad, mert hát ki tudja, hogy miket csináltak Daniellel az orosz fogságban. Krik zongorázik, amikor is befutnak a rendőrök, hogy elvigyék. Roman még beszélni akar vele egy percet: a terve működni fog az irányításával, ő nyugodtan élvezheti Szibériát. Miután elment, isznak rá, majd Rodion szépen fegyvert fog Torresre. Mesélje csak el, hogy mit keresett az irodában és milyen papírokat küldött el, kinek. Rodion meg mintha élvezné, hogy sakkban tarthat valakit.

A zöld dácsában a két férfi egymással szemben áll, amennyire zavaros és teljesen értelmetlen Daniel elmélete – miszerint egy ilyen kedves úriembert, mint Stevie senki sem kérdezne arról, hogy kettős ügynök volt-e, az anyja meg rájött erre, és ezért kellett meghalnia, nem azért, mert szemtanú volt – akár igaz is lehet, de valahogy Stevie vallomása sem tűnik annyira hihetőnek. Mondjuk az már gyanús, hogy hirtelen Daniel-anyu szovjet ügynök lett, és ezért (is) kellett meghalnia. Most már teljesen elvesztem, kinek van itt igaza. A történet azzal fog véget érni, hogy Stevie-nél van még egy fegyver, és miután Daniel nem lövi le, ő húzza meg a ravaszt.

vlcsnap-2019-01-31-15h00m38s916.png

Nem tudom, Daniel meghalt-e, még van vissza két rész az évadból, és közben ne feledkezzünk meg Hectorról sem, aki a lőtt sebével fekszik valahol, és nagyon ajánlom a készítőknek, hogy ne nyírják ki. Miután Stevie távozik, Hector búvóhelyére is fény derül: a padló alatt rejtőzködött.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SOIL 2019.02.08. 14:57:57

Én is melegen ajánlom, hogy Hector életben maradjon! És Robertnek is kijár a happy end.
süti beállítások módosítása