Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x95 - Nincs itten semmi látnivaló, kérem kapcsolja ki

2019. február 07. 17:34 - Dzsudibí

Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele a szkájbébivel felturbózott budatétényi lecsóba. Adri és Zsuzsus ébredeznek a kanapén, Adri szerint Roli őt vagy Greget vinné vasárnap. Greget azért, mert fiú-fiú párbajt akar, mire a bennem lakozó kötekedő geci azonnal üvölti, hogy az nem jó, mert GREG PÁNCSILLÁMSELLŐ basszameg, Adrit meg azért, mert ellene van a legtöbb érve. Utóbbival sem vagyok maximálisan kibékülve, merthogy ezek a gyökerek még így, a kilencedik évad végefelé közeledve sem jöttek rá arra, hogy az egyszeri rtl-es applikáción szavazatokat nyomogató nézőket kurvára nem érdekli, hogy mit mondanak a párbaj óráján rekedten üvöltve a stúdióban, az nekem igazán fájdalmas, legalábbis amikor majd beköltözöm a következő szériába, én mindenképp igyekszem majd észben tartani. Adri szerint nem mindegy, hogy így, a célegyenesben  33% vagy 100% az esélye annak, hogy párbajozni megy, Zsuzsun szemöldökének egyenetlen elrendezéséből úgy látom, ő még utánaszámol ennek.

1_30.png

A lakók egyenként bevonulnak Rolival a nyugiba, hogy tanácsokat adjanak neki a kihívással kapcsolatban. Adri igen csalafinta, mert Roli kihívhatja őt, de szerinte ott bizonytalan a párbaj kimenetele, míg Zsu vagy Greg ellen tuti visszajön. De persze döntsön Roli, ő nem szól bele, nem akarja befolyásolni, csak hát ugye a tények…

6_15.png

“Hát megmondom őszintén, hogy őszinte leszek veled.” (Zsu)

febr_-07-2019_15-32-07.gif

Nincsenek a kezemben hirtelen statisztikai adatok arra vonatkozóan, hogyha az ember azzal kezdi a mondandóját, hogy “őszinte akarok lenni”, akkor utána mekkora eséllyel folytatódik a mondat ordenáré hazugságokkal, és abban ezek után pláne nem vagyok biztos, hogy ha valaki őszinte azzal kapcsolatban, hogy őszinte lesz-e, akkor ezek az esélyek megduplázódnak, vagy feleződnek-e, mindenesetre Zsu szerint Roli bárkit is választ, mindenképp megy haza. Greg nem akarja magát körbenyalni (sic!), de Rolinak Zsu és Adri ellen több ÉRVE van, mint ellene.

7_14.png

8_14.png

9_13.png

A villamesterségért folyó küzdelem következik, amit Anikó olyan izgalommal vezet föl, mintha másfél hónapja már vége lenne a játéknak. Higított menzás finomfőzelékkel kevert répás hányást kell a lakóknak a fejük fölött megtartaniuk, Zsu vonyít, hogy belement a cicijébe, meg nem bírja, a vége az, hogy tényleg nem bírja. Fiúk közül Roli adja fel először, majd Hunor, így marad Greg, aki szerint jobb, ha nem tudja, mi volt pontosan a moslékban, mert ráfolyt az arcára is, és nem akarja tudni, mi ment a szájába. Én meg úrinő vagyok, úgyhogy nem lovagolom meg ezt a nyilvánvalóan remekbeszabott poJént. Adrinak és Gregnek lakatokat kell megtalálnia és kinyitnia, ebben ennyi van, nem több, Greg nyer, tehát ő az új villamester.

Anikó azt ígéri, hogy a reklám után médiatörténeti pillanatoknak leszünk szem és fültanúi, a fejemben hirtelen olyan médiatörténeti pillanatok elevenedenek meg, mint Éden Snezi teraszra hugyozása, Baukó Éva végighentereg élő adásban a színpadon vagy Oki elböfögi az Anyám tyúkját. Csalódnom kell azonban, mert nem tudom Ancsa mit ért médiatörténeti pillanat alatt, de egészen biztosan nem ugyanazt a szótárt használjuk. A lakók ugyanis sorozatot forgatnak, melynek ők a szereplői, rendezői, írói és kreatív producerei egyben, és akkor azt hiszem ezzel mindent el is mondtam arról, hogy kábé mi a faszt várhatunk ettől az egésztől. Ja, és Zsu modellt játszik.

febr_-07-2019_17-07-43.gif

Az első nap Hunor a rendező, aki nagyon meg van elégedve saját teljesítményével, mert olyanokat mond a szereplőknek, hogy “hozzál már neki egy papírt bazdmeg”, meg hasonlók, ami tényleg nem rossz egy kezdőtől.

“Egy munkát se szabad elkapkodni, mert különben félkész lesz.” (Zsu)

A kész műalkotásról sok dolgot nem tudok elmondani, nem rosszabb mint a Barátok Közt vagy Éjjel-Nappal Budapest bármelyik része, beleértve a rendezést, a történetet és a színészi teljesítményt is. Anikó szerint máris 8 és feles a zájjemdíbín, én meg elhatározom, hogy holnap létrehozom a wikipédia oldalát is.

25_11.png

26_11.png

27_11.png

28_11.png

29_11.png

30_9.png

Na de. Roli kihív, újra megnézzük, hogy hogy került rá a zöld, illetve hogy Hunor hogyan kerülte el, hogy ő legyen a görény, aki leveszi Zsuról a lilát. Adri szerint ugyan itten mindenki barátja mindenkinek, de azért mégiscsak végjáték, és mint olyan, mindenki számára kezd egyéni játék is lenni, hiszen azért mégiscsak ott villódzik az alagút végén a szaros 36 milla, ennél a résznél Zsu és Greg úgy csóválják a fejüket, hogy majdnem felborul a kanapé, ők csak barátkozni jöttek, igaz és mély emberi kapcsolatokat építeni, őket nem érdekli sem a pénz, sem a hírnév, sem a csillogás, ha neadjisten mégis megnyernék a végén a főnyereményt, minden egyes ezrest egyesével fognak felgyújtani, miközben a BARÁTSÁG szó világít a háttérben szolid dekorációként piros neonfénnyel. Roli vlogja, végigmegyünk a kötelező körökön, ezen felül Roli egy szolid kamerába böfögéssel színesíti az anyagot.

febr_-07-2019_17-06-30.gif

Nem nagy meglepetés, Zsuról leveszi végül a lilát, aki ezt láthatóan annak biztos jeleként értelmezi, hogy akkor a kék kendő is az övé lesz, holott nem jelent ez lófaszt sem, mondhatni kötelező eleme volt ennek az utolsó előtti körnek. Roli különinterjú, majd Roli kiáll és indokol, szerencsére nem húzza el a dolgot, és végül Adrira köti a kéket,  úgyhogy ők ketten párbajoznak vasárnap. Nem tudok többet mondani, kéremkapcsoljaki.

39_6.png

40_5.png

41_5.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moletty 2019.02.08. 09:33:39

@Tökös...: Semmi baj nincs Adri alakjával csak kinn le kell kicsit fogynia, de arányos!
Tény hogy a tölöttgalamb forma, akinek bejön bejön, akinek nem az basszon deszkát :D :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 09:35:17

@Sanda.Ipse: Az exatlon olyan távol áll tőlem mint Makó Jeruzsálemtől. De miattatok feláldozom magamat :)

Sanda.Ipse 2019.02.08. 09:36:18

@moletty: amúgy nekem is szimpi, én csak a játékát minősítettem, nem a személyét. Biztos, hogy hamarabb szavazok rá, mint a zsizsikesre vagy G1G-re.

Sanda.Ipse 2019.02.08. 09:38:38

@Sanda.Ipse: ja! Jut eszembe! Az utóbbi kettőre egyáltalán nem:)

bel ami 2019.02.08. 09:41:48

Aggódva nézlek, Zsuzsuka drága.
Egyre kevesebb a játék, a mosoly,
és egyre több a hányaveti fintor.
Ha nem vigyázol, meg is bukhatol!

Tökös... 2019.02.08. 09:42:32

@moletty:

a mangalica alakjával sincs baj...
Ha vágósulyba ér, le kell vágni, a szalonnáját meg kisütni...

@Sanda.Ipse:

Akkor a retek saját maga ellensége.....
Legyen mondjuk 1 nyomás 120 forint...

Tökös... 2019.02.08. 09:44:09

Amugy meztelencsiga csalódást okozott ha lehet ilyet mondani....
Nem volt nyelves csók...
Lehet azért mert felmérte hogy a tévé előtt mindenki kidobja a vacsoráját....

Tökös... 2019.02.08. 09:47:28

Rolcsi hangja egyre jobban hasonlít Don Corleonéra....
Nem hiszem hogy direkt csinálja, született maffiózó....

Sanda.Ipse 2019.02.08. 09:50:44

@Tökös...: szerintem meg van egy csomó a hangszálain, ami csak műtéttel oldható meg.:)

Sanda.Ipse 2019.02.08. 09:52:07

@Tökös...: nem kerül pénzbe a szavazás.

rostás 2019.02.08. 09:56:09

@Maximista vagyok: Pontosan ezt a kérdést teszem föl magamban minden VV-nél, de csak egyre rosszabb lesz a felhozatal. Legközelebb csak börtönviselt, színesbőrű, transznemű prostituáltakat fognak beválogatni, mert az a retek szerint "érdekes". Értem én, hogy ha akadémikusokat zárnának össze etikettanárokkal, az kevés nézőt hozna, bár szerintem még az sem biztos. A jó humorhoz intelligencia kell, lehet hogy néhány értelmes ember sokkal szórakoztatóbb lenne még ha nem is kurnának meg ordítanának egész nap :)

Tökös... 2019.02.08. 09:58:08

@Sanda.Ipse:

A memóriámat tornáztatom.... tuti hogy nem ilyen hanggal költözött be...
Ami a szavazárt illeti, ha csak egyet lehet, abban nincs semmi üzleti haszon...
Azt a 36 millát plusz nyereséget ki kell termelni....
És akkor még ott vannak a médiahatóság büntetései....

Tökös... 2019.02.08. 09:59:32

@rostás:

Minden alkalommel ez a téma, hogy a versenyzők nem elég okosak....
De hát akkor mit csináljunk ezzel a 10 millió magyarral ?

csillagporszem 2019.02.08. 10:00:59

@VV Erőlegény:
“Egyébként szerintem mindkettejüket meglepte a szoros állás. Roli nem mondott igazat (hogy ő erre számított), azt láttam az arcán, hogy ő ennél nagyobb különbségre számított (és egy picit bekulázott), a PUA viszont örült neki, hogy van még remény.”

Ez nem igaz, semmi meglepődés nem volt az arcán. Mondta is, hogy pont valakinek azt tippelte aznap, hogy 55-45 körül lehet. Elfogult vagy kicsit de ez nem baj, ez ilyen :)
Egyébként a Radics párbajnál mutattak még %-ot nem? Úgy emlékszem akkor is szoros volt és Radicsnak el is ment a kedve az élettől :D

Gia 2019.02.08. 10:18:43

@Sanda.Ipse: Hol van az a Palikos Szexatlonos oldal?

Gia 2019.02.08. 10:23:56

Renátó szerintem azt akarja Greggel kint megbeszélni,hogy kész,vége,finito.Célzott is rá,hogy őt a 3 hónap nem erősítette meg az érzéseiben.

2019.02.08. 10:37:40

@Gia: Megérdemlik egymást!

2019.02.08. 10:38:56

@Hedo a nokedli szaggató: Én is vártam egy 18-as karikás cselekményt, de így is jó volt, mert G1G!

2019.02.08. 10:41:36

@VV Erőlegény: De finoman fejezted ki magad... Én úgy mondanám, hogy többnyire Rómeó vagy kiafaxom tartja oda a fosszóróját. :-DDDDDDDDDDDD

Gia 2019.02.08. 10:59:14

@Sanda.Ipse: Jah,ezt a cikkecskét láttam,de köszi!Tegnap a bajnokok győztek,de végre befogadták Aleskát.

mobilos perpetuum 2019.02.08. 11:08:16

@bel ami: Mindenki megbukhat még a végjátékban, aki nem vigyáz.
Adrit kivéve, mert arra fogadnék, hogy a kisebb százalék az övé, és ez csak rosszabb lehet. Ő egy bukott játékos, csak még nem tud róla. Mindenkinek mondott mindent, random, ahova épp csapódott. Gregnek szilveszterkor azt mondta, inkább fejbe lövi magát, minthogy az csalódjon benne. Jó, hogy csak játékpisztoly van bent.
Mosolyogni a végjátékban egyre nehezebb. Attila is kicsit feszült volt, amikor Verával, Csabival és Fecóval maradtak ott.
Remélem küldenek be régi VV-seket az utolsó héten, mert így gyászos lesz a hangulat.

Ay Mama, Que paso 2019.02.08. 11:16:38

Felhívtam a való világ 9 forró drótot. Azt kérdeztem meg,hogy ki tette el Zsu személyes tárgyait.
Ugyanis Zsuzsa, onnantól került a műsorba. Mindaddig Radics és Krisztián céltáblája volt. Illetve amikor lehetett Zsu félmeztelenül ropta a bükfürdői mellmutogatóst. (Jó néha még műkörömmel törte a csokit és vágta a paprikát, bizonyítva a híres tételt, mely szerint: minden örömöm a műkörmömön)
Senki nem tette el Zsu tárgyait. Zsu úgy húzogatta a fiókot, hogy később nem találta meg a dolgait. De Zsu annyira okos, hogy betámadta az egész villát, hogy őt:
- meglopták
- megalázták
- nem szeretik.

Szóval csak annyit akartam ebből kihozni, hogy Zsu tényleg okos.Ha, nem, a, legokosabb, mindannyiunk, közt.

pimasz borz 2019.02.08. 11:26:40

Most néztem vissza a tegnapit.Sellőnek ez a kapcsolat bukó lesz hamarosan..enyhén kínos volt.
Az jutott eszembe,hogy azért Rolit ekézte Greg eleget a játék során,de például itt Roli volt az első,aki ennek a pondrónak adta a találkozás lehetőségét elsőre.Még ha neki most nincs is olyan személy,akivel feltétlen találkozna..
Amíg csupaszívőszinte zsizsiknek lefittyedt a szája,hogy nem ő találkozhat anyucival.Utána már hiába mentett a 'meghatódtam' blabla szöveggel.Létezik olyan szitu,amit nem tol túl ennyire mindig?

2019.02.08. 11:31:19

@Fridolin a pimasz borz: Szerintem a sellőpondróra a TV miatt épp elég homár rákívánt már, tehát lesz kivel köpülnie a vajat, ha Renátórómeó le is lép.

pimasz borz 2019.02.08. 11:35:01

@Spitzbauer: :D :D
Nem aggódom a lelkivilágáért,sem egyéb szükségleteiért amúgy,de ez elég fura találkozó volt :D :D

mobilos perpetuum 2019.02.08. 11:36:34

@Ay Mama, Que paso: Felhívtam Spielberget, hogyan érzi magát, miután kiderült: lófaszt se érnek a filmjei, a VV9 két játékosa taktikázásához képest.
VV Roli és VV Hunor először elérte, hogy Adri Lacikát vigye párbajra, a sellő-csapat is atomjaira hullott.
Elmondta, hogy első elkeseredésében átvetette magát egy híd korlátján, de épp egy pehelypárnákat szállító uszályra esett.
Mára visszatért az életkedve.
Tervezi, hogy jelentkezik résztvevőnek, ha meghirdetik a VV 10-et.

hereverő heverő 2019.02.08. 11:38:22

@Spitzbauer: a "zsolti tudja" és a "fasztudja" az ugyanaz

Ay Mama, Que paso 2019.02.08. 11:47:32

@mobilos perpetuum: jó de te Zsunak és Hosszú Katinkának is rokona vagy
ilyen családdal nem lehet versenyezni, hogy Spielbergig ér a kezed
nekem meg csak a Barátok közig, vagy a Nagytétényi útig.

egyébként van a neten egy szavazás, Zsu vezet. fölényesen. (56%)
szerintem megnyeri

Gia 2019.02.08. 11:54:21

Zsuzsunak jól állt tegnap napszemüvegben az áléneklés.Kivéve amikor nem találta el a szöveget. :-)

Angora Cardi 2019.02.08. 11:57:45

Bocs ha már volt, de miért Greghez ment be a fiúkája? Zsu lemondott a személyes találkozóról? Ezt mutatták? Majd visszanézem de most nem tudom.

siriq111 2019.02.08. 11:57:53

Megy a VV ? Majd talan legkozelebb xD

pimasz borz 2019.02.08. 11:58:08

@Gia: Adri meg mit énekelt?Még véletlenül sem a szövegre mozgott a szája :D

pimasz borz 2019.02.08. 11:59:40

@Angora Cardi: mert a többiek megszavazták neki.Roli és Hunyi lemondott róla,Adri még kibírja ezt a kis időt..így neki adták.

mobilos perpetuum 2019.02.08. 11:59:46

@Ay Mama, Que paso: Most Rolinak szurkolok, szavazni nem szoktam, de Adri műsírása rosszabb, mint Zsu sírása.
Taktikának nézni, hogy Roliék kirakták a csapatból Adrit, és csak Gregékhez mehetett, túlzás.
1. Vagy azért dobta Hunor, mert kifecsegte amit a takaró alatt történt
2. Vagy Roland eltiltotta barátját. Ez kétszer is elhangzott.
A kettő nem üti teljesen egymást: elegük lett a szarkavarásából.
Zsu-nál most fontosabb, mi lesz vasárnap, és jövő héten Hunor kiviszi-e a sellőt párbajra. Ha nem akkor döntős.

pimasz borz 2019.02.08. 12:01:00

@Angora Cardi: ja hogy a kérdésedre is válaszoljak..igen,zsu lemondott róla.Olyan zsuzsusan..

Dauda András 2019.02.08. 12:05:09

Amikor ennyien vannak a Belevalóban és LekvárLacika tűnik a legértelmesebbnek...

Gáspár mellett 4 ember van, de mégis mindig ő szerepel.

Dauda András 2019.02.08. 12:05:25

Ez a Greg mennyit hazudozik.

rostás 2019.02.08. 12:09:18

@Tökös...: :) Te is tudod, hogy direkt válogatnak össze extrovertált, meghökkentő, néha felháborító alakokat, hiszen a cél éppen az érzelmi hatások kiváltása a nézőkből. És azt is tudod, hogy ha lemész a legközelebbi buszmegállóba, 15 perc alatt 20 ezeknél normálisabb, értelmesebb embert össze tudnál szedni, nem ezek a nagymagyarátlag.

Gia 2019.02.08. 12:11:38

@Fridolin a pimasz borz: Adrinak nem ment a szöveg,pedig gondolom olvashatták.

Gia 2019.02.08. 12:12:33

@Dauda András: És végre többször is elmondta,hogy drukkol Rolinak.

Dauda András 2019.02.08. 12:16:36

@Gia: hát Adrival szemben igen.
Renyhe kiesett.

Gia 2019.02.08. 12:16:37

Reni szerintem megpukkad,hogy nem maradhatott bent a filmforgatásra.De hupákolós Michelin babára nincs is szükség. :-)

moletty 2019.02.08. 12:50:02

@Fridolin a pimasz borz: Azért Zsúnak az anyja se volt kevésbé félelmetes kinézetű mint a lánya...
Adri anyját is levarrnám ha már úgyis ott vagyok náluk :D :D

Angora Cardi 2019.02.08. 12:54:34

@Fridolin a pimasz borz: köszi Borzika, mekkora fos greg hogy nem ő lépett vissza :/

pimasz borz 2019.02.08. 12:55:12

@moletty: azok a fránya gének,nem hazudnak :D
Síroook :D :D

hereverő heverő 2019.02.08. 12:57:56

@moletty: Na aztán akkor meg oda is láncolnak majd az ágy lábához ha jól teljesítesz. És majd Adri minden reggel azt kukorékolja az erkélyen: Ma is megkaptam, jóreggelt!

hereverő heverő 2019.02.08. 12:59:05

@Angora Cardi: még jó, hogy nem Geronazzót küldték be neki. Csillámunikornissal. Bár igaz, hogy vele telepáciával kommunikál.

rostás 2019.02.08. 13:12:29

@moletty: Pont ezt mondtam a páromnak akivel néztük. Hogy basszus, ennek az anyja is szefósnak tünik!!!

moletty 2019.02.08. 13:13:01

@hereverő heverő: Szerintem a kisgyerek répázott párat kinn, míg greguci benn szopott ( értitek höhöhö )

pimasz borz 2019.02.08. 13:14:31

@hereverő heverő: Adriéknál elmondása szerint történnek paranooormális dolgok..az anyját valami lehúzta az ágyról.Bármi megeshet,de@moletty: helyében azért vigyáznék :D :D

hereverő heverő 2019.02.08. 13:27:44

@moletty: Tudod hogy volt az a bemenetel...

- ÓÓÓ, Rómeó (vagy ki a pöcsöm), te vagy az? Istenem, te vagy az! Gyere ülj le!
- Szia Greguci. Ülni még nem tudok...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.08. 13:32:11

@mobilos perpetuum: egész biztos, hogy Adrié a kisebb százalék. én is pl csak ma hajnalban szavaztam Rollerre.
viszont ha van még egy párbaj, akkor G1G se jut döntőbe, nincs az a deus ex machina, amivel elkerülheti sorsát. akkor se, ha Roli még egyszer kijön a stúdióba egy héten belül.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.08. 13:35:52

@VV Erőlegény: ekg, szerintem is zátonyra futás lesz a vv9 után rendezett megbeszéljük egymás között vége. esetleg a józan Renátót szülinapján leszopta Vivien csak úgy barátilag, no és persze hogy kibasszon Greggel.

mobilos perpetuum 2019.02.08. 13:43:05

@hereverő heverő:
Greg és a pasija összekap, az egyik az utca egyik oldalán megy, másik a másikon.
Egyikük átkiabál: Lófasz a seggedbe.
Másik: Nem békülök.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 14:29:36

@hereverő heverő: hasonlókat kívánok, méltóságos uram. örvendezek, hogy pár karaktert reám pazarolt.

É2I 2019.02.08. 14:44:52

Gyóreggelt!

Jók voltatok mai is :D

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 14:46:02

Üdv a HV közösségnek!

Angora Cardi 2019.02.08. 14:46:36

@KólaMámor: kólllaaaa most ittam kólát ebédkéhez eszembe jutottál

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 14:48:21

@Angora Cardi: Imádlak nyusszancs! :) Te is mindig eszembe jutsz! :-*
Visszanézted már a tegnapit?

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 14:52:00

@adamskij: Még én sem szavaztam, én mindig vasárnap szoktam.
Rollerre megy a szavazatom nekem is.
Mondjuk nekem nem Adri a legellenszenvesebb, hanem Zsu és Greg, szóval G1G-t vihette volna inkább. De - ahogy mondtad - a sellő nem kerülheti el a sorsát. Előbb-utóbb eljön az ideje, hogy hazamenjen, nem ő fog nyerni, az fix.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 14:52:17

@moletty: tegnap a bv-ben FoSoma rágerjedt Adrira. Csapj le rá a párbaj után. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 14:54:26

@Angora Cardi: meg se szólalt. Roli elsőre visszalépett, utána Hunci, aztán Adri, hogy ő úgyis látja vasárnap a szüleit és már csak két hét van. Roli mondta, hogy akkor döntsenek ők ketten.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 14:55:23

@Brigante: ahol vagytok, oda megyek, mégha fogalmatlan is vagyok, mi alá írunk. :)

Angora Cardi 2019.02.08. 15:07:02

@úgymond olvasó mmkk: akkor éljen a hétvége
@KólaMámor: :***
Nem néztem még vissza, de majd ha letettem a munkát megteszem.
:)
@Csakazértis én vagyok a királynő: köszi, és hogy dőlt greg javára
Ilyenkor és takarításkor nem férfi a sellő. Érdekes jelenség

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 15:07:42

@Spitzbauer: azon gondolkodtam, hogy Rolernak nem érte volna-e meg megtartani a szuperkeépségét még egy kihívásig. Az utolsó körben több hasznát vehették volna...

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 15:13:30

@Brigante: Elvileg utolsó lehetősége volt, mert aki most visszatér a párbajról, az már nem kap lila kendőt, nincs többé védettség.
(Emiatt szerintem sanszos, hogy ha Roli jön vissza, megint megrakják jellel - Sellő+Zsu - így szegény mehet majd ki újra, kétszer egymás után. :/ )

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 15:21:00

@KólaMámor: Ha megtartotta volna a dupla jelet, akkor az utolsó körben ő dönthetett volna ki lesz a zöld kendő alatt. Az taktikai hiba volt szerintem. Bár ha belegondolok, és Greget viszi a következő körben akkor még jól is jöhet ki az egészből. De, ha Zsut viszi akkor necces.... mondjuk ha azt nézzük ez az Adris párbak akár még vízválasztó is lehet. Ha (és szerintem ő fog visszajönni) akkor feltételezhető, hogy a Zsu rajongók zöme is ellene szavaz. Mivel Zsu és Adri most nagy barátnők... meglátjuk. Ha meg beszívja ezt a párbajt, akkor Zsu fogja nyerni a VV9-et.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 15:28:14

@Maximista vagyok: köszi a klipet, imádom őket ezt még nem hallottam :D

Maximista vagyok 2019.02.08. 15:40:34

@Brigante: friss ropogós klip a Within Temptationtől :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 15:46:11

@Sanda.Ipse: most néztem meg az exatlonos oldalt, az csak egy poszt a comment blogon...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 15:47:56

@Maximista vagyok: ja ja ja, én is néztem február 6. a kiadása. Régi nagy kedvenc. :)

javier2 2019.02.08. 15:53:32

hunor egy hete kiakadt rolira hogy adrival szövetkeztek
akkor roli azt mondta hunornak -Akkor viszem ki adrit amikor szeretném.
Hunor válasza :tudjuk bátyja , hogy őt nem viszed ki.
tessék hunor (remélem nem azért viszi , hogy hunornak bizonyítson)
adri és roli hasonló karakterek , itt az idő az egyiknek kiesni.
roli- hunor -zsu hármast várom a fináléba
ha fiu lesz az első kieső akkor azon szavazatok mennek a másik srácra .
kérdés ez elég lesz-e zs ellen duplapikkpakk?

Limb0 2019.02.08. 16:05:17

Hali

Mit jelent a G1G?
Mi ertelme minel tovabb bent maradni, ha ugyse nyer az ember? Nem pont a 2.-3. helyezetteknek a legrosszabb? Vagy..?

hereverő heverő 2019.02.08. 16:27:51

@Paic Róbert: Lóestét. Nagy életet most nem találsz

2019.02.08. 16:29:58

Napi "phowered by wers mindenkinek 2.0" for nyuszi

AMIT SZIVEDBE REJTESZ
Freud nyolcvanadik születésnapjára
Amit szivedbe rejtesz,
szemednek tárd ki azt;
amit szemeddel sejtesz,
sziveddel várd ki azt.

A szerelembe - mondják -
belehal, aki él.
De úgy kell a boldogság,
mint egy falat kenyér.

S aki él, mind-mind gyermek
és anyaölbe vágy.
Ölnek, ha nem ölelnek -
a harctér nászi ágy.

Légy, mint a Nyolcvan Éves,
akit pusztítanak
a növekvők s míg vérez,
nemz millió fiat.

Már nincs benned a régen
talpadba tört tövis.
És most szivedből szépen
kihull halálod is.

Amit szemeddel sejtesz,
kezeddel fogd meg azt.
Akit szivedbe rejtesz,
öld, vagy csókold meg azt!

Gia 2019.02.08. 17:28:48

Nincs új a nap alatt..
süti beállítások módosítása