Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 3x07 - Friss vér

2019. február 07. 13:00 - Szencsike

Már megint Bela... és most a nő a lehető legrosszabb személlyel fut össze, igaz ezúttal ő sem számított erre a valakire. Gordon lenne az, meglepi a lányt, aki azt hitte, hogy még mindig börtönben van. Csak volt, megszökött és a tesókat keresi, Bela látta őket utoljára. Sam W. maga az Antikrisztus, Bela jót nevet, tudja ezt ő is, neki a húsvéti nyuszi pletykálta el, aki a fogtündértől hallotta. Nem kéne okoskodnia, ugyanis Gordonnál fegyver van, Bela saját fegyvere, amit a pasas kilopott a nő kocsijából. Bela nem szereti, ha fenyegetik, de ha Gordon tesz neki egy ajánlatot, akkor segíteni fog. Megmondja vagy lelövi azonnal, de így mindketten tudják, hogy egyedül nem fogja a tesókat megtalálni, szóval mennyit adna. Gordon kb. 3 ezer dolcsit tudna összeszedni az infóért cserébe. Bela ennyiért még az ágyból se kel ki, de Gordonnál van egy különleges boszorkány átokzsák, az kéne neki. Jelenleg ez Gordon legértékesebb tárgya, de az infó még fontosabb, áll az alku. Bela egyszerűen felhívja Deant, és megkérdezi tőle, hogy hol vannak.

1.png

A tesók épp vadásznak, máris van egy haldoklónk, egy férfinek átharapták a nyakát, de még él, el tudja motyogni, hol keressék a lányt. Dean megy a lány után, aki a gonoszunk, egy vámpír, Dean a saját vérével csalogatja elő. A vámpírlány rá is ugrik, de szerencsére Deannél ott az injekció a halott ember vérével, megdöfi vele, a lány kiterült. Sammy látta az akciót, ez túlságosan is közel volt, még Dean mércéjével mérve is. Később a tesók már biztos helyre vitték a lányt, aki megkötözve ébred fel egy széken. A vámpírfészek érdekli a fiúkat, de a lány, Lucy nem tud semmit. Az utolsó emléke az, hogy valamit bevett, innentől nem emlékszik semmire. Nagyon ideges és csak le akar nyugodni végre. Sammy megígéri neki, hogy elengedik, ha elmondja mi történt vele, Deannek muszáj beleegyeznie, így Lucy beszél. Egy jeffersoni bárban volt, Spider a neve, és ott volt egy pasas, aki fizette a piát a tömegnek. Valami díler lehetett, mert nagyon nyomta, hogy egy igazán jó anyagot mutat, a lány is csak pár cseppet kapott belőle, meg is lett az eredménye. Az anyag piros volt és sűrű, vámpírvér, így lett Lucyból vámpír. Szegény Lucy a tagadás fázisában tart, ez a szer csak gyógyszer lehetett, de miután megkapta az anyagot, a díler megígérte neki, hogy hoz kaját, de Lucy egyre csak éhesebb lett, kitört és rátámadott valakire. Még mindig nem hiszi el, hogy vámpír, Dean végigkérdezi őt a tipikus tünetekről, megvan minden: zavarja a napfény, szuperhallása van... Szegény lány még mindig képtelen elhinni, őt begyógyszerezték... A srácoknak is meg kell hozniuk bizonyos döntéseket, hiszen a lány, legyen bármennyire is ártatlan abban, hogy mi történt vele, egy vámpír, Dean végül levágja a fejét.

2.png

A kórházba Lucy áldozatához két FBI ügynök sétál be, Gordon és Kubrick. Szegény pasasra ráijesztenek azzal, hogyha lenyelt volna akár egy kicsit is a lány véréből, akkor megölnék, de ilyen hála az égnek nem történt semmi ilyesmi. A pasas a megmentőiről beszél, egyikük nagyon magas volt, ez pont Sammyre illik. Irány a Spider klub, a jófiúk, a tesók, csak annyit tudtak meg, hogy már három szőke lány tűnt el, és lehet megvan a negyedik. A Negyedik épp elsétál egy sima képű pasassal egy sikátorba, aki bizony a piros szerből löttyintene egyet a csaj nyelvére. Dean épp jókor érkezik, hogy ez ne történjen meg, alaposan helyben hagyja a dílert, Sammy azonnal elküldi a lányt. Sajnos a díler kicsúszott Dean kezei közül, elmenekült, a srácok rohannak utána, de nem vele találják szembe magukat, hanem Gordonnal és Kubrickkal. Jön a lövöldözés, Dean lesz a csali, de ezzel csak azt éri el, hogy Gordonék szétválnak, Gordon azonnal Sammyt keresi. Azonban Gordont megtámadja a Díler. Úgy látszik a tesók megint elfoglaltak egy üresen álló házat, ezúttal a kertvárosban. Sammy itt aggódik ezerrel, ugyanis Dean még mindig nem tért haza. Hála az égnek, nem kell tövig rágni senkinek se a körmét, Dean ép és egészséges, csak időközben megállt kajálni. Sammy kiosztaná szívesen, de van nagyobb baj is, Gordon. Hogy találhatott rájuk, és Deannek eszébe jut a hívás. Rácsörög Belára, aki a szokásos flegmaságával fogadja a híreket, hogy Gordon és a társa majdnem megölte őket! Dean immár sokadjára megfenyegeti őt, hogy megöli és lehet ezúttal tényleg félnie kellene a lánynak.

Gordon csúnyán megszívta, a Díler foglyul ejtette, és ott van még két szőke lány is, már mindegyik félúton jár a vámpírrá válás rögös útján. A Díler vérrel itatja a lányokat, akik az új családja lesznek, hiszen Gordon fénykorában jó sok vámpírt megölt. Nem jutnak egyetértésre abban, hogy a vámpírok vagy a vadászok a vérszomjasabbak, de a vámpírnak személyes oka is van arra, hogy Gordon legyen a lányai főfogása. A lányát régen vadászok ölték meg, most pedig elkapott egyet. Gordon gyűlöli a vámpírokat, ez nem is kérdés, ezzel viszont felbőszítette a Dílert, aki a legtökéletesebb bosszút találta ki, megitatja Gordont a vérével. A tesók eközben egy ritka pillanatot élnek át, végre egyetértenek valamiben. Sammy teljes mellszélességgel támogatja Dean tervét, hogy meg kell ölniük Gordont, hiszen ő nem fogja őket nyugton hagyni. Bela drága újból telefonál, nem akar meghalni, bár részéről ez nem is lehet kérdés, de mivel vannak olyan okkult tárgyai, amivel kommunikálhat a túlvilágiakkal, megtudta, Gordon hol van. Egy elhagyott plázában keressék, de a szellem még azt is üzente a tesóknak, hogyha kedves az életük, ne menjenek Gordon után.

Gordon eközben már megtapasztalja az átváltozást, szép lassan, de a teste erősebb lett, hiszen sikerült kitépnie a falból a vasláncait, amivel a Díler megkötözte őt. Vagy épp hallja az óra ketyegését, azt nem tudni, hogy mit csinált a két szőke „rokonával” mert az egyik lány nagyon könyörgött neki, hogy segítsen. Odakint már zavarja őt mindenféle fény, véreresek a szemei és éhséget érez, mikor meglát egy kereket cserélő férfit az utcában. Azzá vált, amire régen vadászott, hiszen már az agyarai is kinőttek. Szegény ártatlan statisztánk csúnya halált hal. Dean és Sammy elmentek a Díler rejtekhelyére, aki alig várja a halált, ugyanis a két szöszit Gordon lefejezte, nem maradt már senkije, amiért éljen. Sammy megnézi a hullákat, nem levágták a fejüket, hanem letépték, már a srácok is sejtik, hogy a Díler csinált valamit Gordonnal. Kubrick a lakókocsijában várja, hogy hazajöjjön a gazdi, de abban se lesz köszönet, mikor találkoznak végre. Gordon átváltozott, Kubricknak kell megölnie őt, de csak azután, hogy Gordon megölte Sam Winchestert. Ez az egyetlen feltétele, hiszen, ha van előnye ennek a szörnylétnek, akkor az, hogy szupererővel harcolhat az ellenfelével. Kubrick ezt a kockázatot nem vállalja fel, szép csendesen a tőréért nyúl, ám Gordon is tudja, hogy mire készül, a puszta kezével öli meg a társát.

A tesók az egész nappalt a keresésre áldozták, de sehol se találták meg Gordont. Sammy tönkreteszi a telefonjaikat, Gordon tudja a számukat, le is nyomoztathatja őket. Dean összeszedi a fegyvereit, Sammynek kiadja a „Maradsz!” parancsot, ugyanis most is őt félti a leginkább és hát neki ugye mindegy már. Sammynek már elege van a tesó kamikaze viselkedéséből, Dean inkább a ninjaságot választja. De akkor mégis mondja meg, mit tegyen, írjon verseket a halálról vagy mit szeretne Sammy? Csak azt, hogy végre egyszer mutassa ki, hogy ő is fél! Dean nem fél semmitől, ám Sammy ismeri a tesót, akár a tenyerét. Azért viselkedik ennyire bevállalósan, mert fél és Sammynek a bátyja kell, nem pedig a műsor. Dean észhez tért, itt maradnak, kivárják a reggelt. Az éjszaka egy része így unalmasan telik, mígnem megcsörren Dean új telefonja, kinek adta meg ilyen hamar a számukat?! Gordon az, elment az üzletbe, ott szerezte meg a számot. Gordonnak jó oka van arra, hogy személyesen találkozzon a tesókkal, mégpedig egy foglyul ejtett lány könyörgése. Megadja a helyet, legyenek itt húsz percen belül, vagy a lány meghal. Dean próbál a vadász énjére hatni, de Gordon beismeri, hogy ő már egy szörnyeteg.

A tesók megérkeztek a gyárba Gordonhoz, megtalálják a lányt, akinek szerencsére a rémületen kívül nincsen baja. A menekítés közben lecsapódik egy csapóajtó, ezzel elválasztva a tesókat. Sammy már várja a harcot, lekapcsolódnak a villanyok, Sammy tapogatózva indul Gordon keresésére, aki bújócskázik vele. Közben persze fenyegetőzik és elárulja azt is, hogy a lányt nem ölte meg, hanem sokkal rosszabbat tett vele. Dean hiába csapkodja az ajtót, nem fog átjutni Sammyhez, ráadásul a lány is átváltozott vámpírrá és rátámad. Dean persze ügyes, a Colttal megöli őt. Gordon azon filozofál, hogy megérti Sammyt, milyen érzés szörnyetegnek lenni. Azt is megígéri, ha megölte Sammyt, saját magával is végezni fog, mint a két utolsó jótett az életében. Rátámad Sammyre, majd a deszkafalakon keresztül átüti őt egy másik terembe, ott már Dean is beszáll. Sajnos Gordon megtámadja Deant, elkezdi szívni a vérét, Sammy gyorsan leszedi róla és együtt verekednek tovább. Sammy talál egy láncot, azt a férfi nyaka köré tekeri és egyre erősebben szorítja, míg végül sikerül levágnia vele a fejét. Dean meglátja a lefejezett Gordont, visszaadja Sammynek a korábbi felelősségre vonást, most ő ment fegyver nélkül a szupervámpír Gordon ellen. Később a srácok egy sokkal békésebb helyen álltak meg, Dean szereli Babyt, Sammy sörözik, hiszen ez ilyenkor a megszokott felállás. Viszont Dean észbe kap, ideje hogy Sammy alaposabban megismerje Baby működését és segíteni hívja őt. Sammy megijed, hogy neki kell megszerelnie a csodaautót, hiszen még vezetnie sem szabad a kislányt. Itt az idő, ki se kell Deannek mondania, hogy miért, és ő a nagytesó, tanítania is kell valamit az öccsének. Sammy lásson csak neki, Dean pedig sörözik közben.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása