Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X94 – Így néz ki 36 millió

2019. február 06. 14:19 - Bruti

vlc-00003.jpg

Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és ennek megfelelően csapatták a bulikát is. A pohárköszöntőknél Roller őszintén esélyt sem látott a visszatérésére, Hunornak hót mindegy volt, Greg a Süllő meg belekezdett a szokásos egyrészről-másrészről terelésbe, ami már kurva unalmas, átlátszó. Ennek a lénynek nincs már egy igaz pillanata sem. 
vlc-00006.jpg

Részemről valahol jogosnak tartottam, hogy Zsú jött vissza, hisz Reni kurva idegesítő figura volt, de azt hozzá kell tenni, hogy ezzel gyakorlatilag unalomba is fulladt a játék. Süllőember ki is fejti a riportban, hogy neki nem ment az ünneplés, de hát ő már csak ilyen, nem tudja szembeköpni magát, közben meg nincs egy igaz pillanata sem. Még picsogott ott vagy fél percig, majd átváltottak Adrira, aki szintén nincs nagy formában. A dohányzóban ücsörögnek Süllővel és bizonygatják Zsúnak, hogy nem vele van a baj, mert őt is ugyanígy sajnálnák most, ha Rúdlény jön vissza. Majd ahogy Zsú bemegy, egyből színt váltanak és kibeszélik a piros latexduzzogóba öltözött szerencsétlent. Greg pont az ilyen kétszínű pillanatok miatt esélytelen a 36 millára, pedig egyébként nem mondana hülyeséget. Zsú csak nyekergett 90 napig, Rúdlény legalább odatette magát. Azért Adri próbál rávilágítani, hogy a szeretett Renáta, egy telibevert minden lében kanál volt, mindig szerepelni akart, mindenbe beleugatott, akkor is, ha a kutya nem kérte meg rá. Szóval Süllő elfogult és nem bírja megemészteni, hogy Zsú az „érzelmi debil” még mindig itt rontja a levegőt. Ekkor visszatér a „debil”, mire puszi-puszi és szeretlek. Pffff Mán ez a csávó, vagy mi...

vlc-00008.jpg

vlc-00010.jpg

vlc-00011.jpg

A buli szokásos forgatókönyve szerint, mire mindenki berúgott, megérkezik a nyugiba Renáta szobra, lehet búcsúzkodni. Adri jön egy pohár itallal és csak beszél, sír, beszél, nyekereg, meg vonyít, miközben mindkét kezét tőből levágná. Majd mielőtt öncsonkításra kerülne a sor, bevonul Zsú, akinek szerencséjére már sikerült megszabadulni a piros lakkos rucitól, amibe minden bizonnyal csúnyán belepenészedett volna reggelre. Gyorsan bevallja, hogy ő mennyire szerette a Renátát, majd kapjuk Süllőt, aki szerintetek mit csinál? Hát persze, hogy sír bazdmeg. Komolyan felüdülés Roller és Hunor érkezése, akik lazára veszik a figurát, majd miután kiviccelték magukat kibasszák a raktárba a próbababát.

Érkezik újra Peti, aki így a végére kezdi megtalálni a saját hangját, humorát. Ezt hiányoltam eddig, de majd a VV10-ben már profi lesz a srác. Visszakapcsolunk a villába, ahol reggel (vagyis ezt akarják velünk elhitetni, de inkább már délután lehet) levél érkezik, ami Rúdlény a villalakókhoz intézett utolsó szavait tartalmazza. Mindenkinek elmondja, hogy mit szeret benne, kicsit osztja az észt, de igazából nem durvák a szavai. Ja és persze Süllőembert agyon dicséri, aki természetesen úgy sír, mintha megevett volna egy üveg Bruti chiliszószt. ;)
vlc-00024.jpg

Adri kislattyog a dohányzóba, ahová követi Zsú és azon sajnálkozik, hogy őt senki nem várta vissza. A szőke megnyugtatja, hogy ő aztán kurvára igen! Igaz, hogy előtte nem volt biztos benne, hogy visszajön, de hát mi a biztos itt? Csak az, amit a NÉZŐK megszavaztak! Zsú még fut egy kört a villában a nyomorával, de legtöbben válaszra sem méltatják. Adri és Süllő újra kint cigiznek, most Hunort beszélik ki, márt az viccesen megjegyezte, hogy Zsút miatta küldték vissza, hogy neki legyen kit fűznie.
vlc-00026.jpg

A szünet után a villalakók megnézhetik, hogy néz ki 36 millió, persze szigorúan tízezresekben, hogy többnek tűnjön. Legjobban talán Süllő élte bele magát, hogy megkapja, ő már becézgeti, fejben tán el is költötte. Amikor azt mondtam, hogy nincs egy igaz pillanata sem, belátom tévedtem, mert tessék... Ez a sóvárgás teljesen igazi volt! Adri nem is nagyon hiszi, hogy van ennyi lé a világon, Roli csak melléfekszik, Hunor meg úgy dönt, hogy ezt már mindenki megérdemelné itt a villában. Zsu az egyedüli, akit nem hat meg különösebben, vagy csak nem mutatja, de el tudom képzelni róla, hogy elcserélné egy kis népszerűségért. Azért a biztonság kedvéért (meg gondolom a feladat is ez volt) mindenki előadja, hogy miért is neki jár ez a pénz. Hisz ő adta itt 100%-osan magát, a másik a legjobb szív, a harmadik az ész. Egyedül Hunor nem érti, hogy mi a baj a tujákkal? És valahol igaza is van, hisz a legtöbb pénzt innen a tuják vitték el.

vlc-00027.jpg

vlc-00028.jpg

vlc-00029.jpg

Az utolsó blokkban újra megnézhetjük a kiválasztást zanzásított formában. Nem is ez az érdekes, hanem, ahogy Zsú reagált a lilakendőtlenítő szuperképességre. Bár Hunor úriemberként nem vette le, de ugye Roller ellenfelet fog választani, így akkor még megteheti. Na, Zsú szerint ez gusztustalan dolog lenne, hisz ő megdolgozott ezért. De a nyomorultja nem érti, hogy a szuperképességek a játék részét képezik, nyilván nem azért kapták, hogy ne használják. Persze a riportban már máshogy beszél, de ehhez kellet egy egész éjszaka, hogy beemelje (vagy beemeltessék vele). Mindenesetre este annyira beleáll a dologba, hogy Hunor felbassza magát, kimegy, megkongatja a csengőt és átruházza Rollerre a képességét. Ez igen okos húzás, mert így ő nem konfrontálódik senkivel, viszont Rollernek megadja a lehetőséget, hogy cselekedjen, ha úgy látja jónak. Mondom, okos, és ezt Roli is átlátja azonnal. Szóval Zsúnak most nincs más lehetősége, csak az, hogy visszavonulót fújjon és el kell játszania, hogy leszarja az egészet. Ha, akarja, ha nem, most színésznő lesz. :D

 

770 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 14:00:24

@Tökös...: Nézd én pont ezért nem támogatom sok esetben a női vezetőket, mert érzelmi alapon hoznak döntést, főleg nő a nővel szemben. Hiszen ha jobban nézel ki, jobb a ruhád, a hajad, a sminked, már elkezd rád prüszkölni. Ha nem dugták meg, mensi van, szar kedve van tuti beleköt valamibe, persze ez általánosítás, vannak nagyon jó női vezetők, de ehhez el kell jutni egy bizonyos agyi szintre. Csak sokan képtelenek rá. Ezért szerettem mindig is jobban dolgozni férfiakkal. Pedig a mostani főnököm nem matyóhímzés. De volt olyan női főnököm akivel most is dolgoznék együtt ha szólna hogy induljak meg- persze jó pénzért! :D

Gia 2019.02.07. 14:09:18

Renyhe mekkora hegyomlás volt tegnap...Baukó egyenesen kiszépült (by Csoki) mellette.Azt hittem az állatvédők már megpróbálták vissza tuszkolni a bálnatestét az óceánba,de nem.Még a Belevalóban is evett.. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 14:09:26

@Brigante: Ez egy gyenge cikk, ha más nem a %-kok vonatkozásában. A leírásokban gyengécske, a százalékokban pedig egyenesen képtelenség... :-) A győzelmi esélyeket összeadva 60+80+50+80+40= 310% összesített győzelmi esély. Közelíthetne a valósághoz, ha egyszerre három fődíjat osztanának ki. :-D

csillagporszem 2019.02.07. 14:11:13

@bElannaTorres:
De mit ért volna vele Roli ha most biztosra megy?. Ha most kivitte volna Greget, akkor mehetett volna jövőhéten párbajozni Adrival, mert a csaj biztos, hogy nem Hunort vitte volna. Vagy Roli vagy Adri lett volna akkor a kiválasztott, nem a Zsu és nem a Hunor. Most komolyan, nem mindegy mikor esnek túl ezen a párbajon? De ha van tipped hogyan kerülhetett volna Roli döntőbe akkor szívesen elolvasom, mert én nem látom most mivel lett volna nagyobb esély arra, hogy jövőhéten Hunort jelöljék párbajra.

pimasz borz 2019.02.07. 14:16:37

@csillagporszem: EKG..
Ennyit tudok hozzátenni.Hogy minek,azt nem tudom,de ki kívánkozott..

2019.02.07. 14:17:15

@Nyuszomuszo83: nekem is nő volt a legjobb és a legrosszabb főnököm. Mondjuk fontos, hogy a munkába ki tudják zárni a nemiséget. De ez igaz a pasikra is

csillagporszem 2019.02.07. 14:17:37

@bElannaTorres:
Egyébként nem kell teljesen elveszíteni a reményt, még nyerhet Adri. Ezt az oldalt nézegesd, itt szinte mindig annyi a % a szavazáson mint amit a végén mutatnak. Ez egy nagyon szoros párbaj lesz.
m.facebook.com/vv8parbaj/?locale2=hu_HU

2019.02.07. 14:18:17

@Moletty: savaz Rolira úgy Adrit hamarabb megkapod

rostás 2019.02.07. 14:20:37

Én nem hinném, hogy Zsu megnyerné a fődíjat. Lehet, hogy betolják a döntőbe de az emberek a végén szerintem sajnálják egy látványosan szefóstól a pénzt :)

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 14:20:56

@Paic Róbert: Én két nőt átkoztam meg! Isten meg nem bottal ver! Az átkom meg hatott! Néha magamtól is félek! :D

2019.02.07. 14:24:16

Napi "Pho wered? by vers mindenkinek"
J.A.

AMIÓTA...
Amióta megláttalak,
Szebben süt a nap le rám
És azóta százszor szebben
Dalol a kis csalogány.
Csak a piros ajkad néma
S mosoly rajta nem fakad,
Saját magam árnya vagyok,
Hisz csókolnom nem szabad.

Amióta megláttalak,
Illatosabb a mező
És azóta tövis nélkül
Áll a büszke rózsatő.
Csak a lelked lett fagyosabb,
Csak a szíved lett büszke,
S szerelmemtől lobbant lángra
A kétségb’esés üszke.

Amióta megláttalak,
Örök tavasz ég virul
És azóta kis madarat
Kis leány nem tart rabul.
Csak te tartasz foglyul engem
S csak a szívem csupa seb;
A neveddel ajkaimon
Halok meg! - úgy édesebb.

2019.02.07. 14:25:17

@Nyuszomuszo83: de ugy nem vagy olyan javasasszony mint renyhe?

bElannaTorres 2019.02.07. 14:28:27

@csillagporszem: így meg ugyanúgy megy a jövő héten akkor csak greggel. a párbajgyőzelem erősít, mindenképp a könnyebbet választottam volna, de lehet azt gondolja adri a könnyebb ellenfél. Mindenképp döntőbe juthat egyébként.

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 14:32:29

@Paic Róbert: neeem, annyira még nem fejlesztettem tökélyre tudásom, dolgozom rajta, de még nem megy! :D A vers pedig gyönyörű, hisz tudod, a kedvenc költőm! :) :*

2019.02.07. 14:34:28

@Nyuszomuszo83: jó termékeny volt kibírna még egy évadot

csillagporszem 2019.02.07. 14:40:37

@bElannaTorres: szerintem meg nem fog bejutni. Most kis %-al kiesik Roli, mert sok Süsüfan hisz abban, hogy kell a Zsunak az Adri, ezért visszajuttatják neki. Majd jövőhéten valószínűleg kiesik Greg Adri ellen. És a végén meg bekerül a döntőbe Zsu és Hunor. Ez már annyira lefutott, kár azon izgulni most ki esik ki. Hunort és Zsut szeretik a legtöbben. A fészen a csalódott Renirajongók azt írják mostantól Hunort fogják támogatni. Roli és Adri mellett szinte senki nem lesz akármelyik is kerüljön oda, mert mindenki Zsura és Hunorra fog koncentrálni. Szerintem aki most kiesik jobban jár, mert nem kell még bent dekkolnia majd 1 hetet, mehet haza a szeretteihez.

Gia 2019.02.07. 15:04:49

@csillagporszem: Jobb lenne ha a Zsu fanok nem szavaznának Adrira,hisz ő nem is szereti Zsu-t,csak elviseli.
Lesz nagy meglepi Zsunak az országos barátaival kapcsolatban,ha kijön...

Gia 2019.02.07. 15:06:19

Vajon Greg és Zsu hogy meccseli le,hogy ki talizik a hozzátartozójával?Szerintem Greg pasija fog bejönni..

bElannaTorres 2019.02.07. 15:06:59

@csillagporszem: ez igaz hunor és Zsu a nagy esélyes

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 15:15:53

@csillagporszem: Örülnék egy ilyen forgatókönyvnek, és azt mondom, hogy ha ez bejön, akkor viszont Adri lesz a nevető harmadik a döntőben, mert négy győztes párbajjal a háta mögött kerül oda, amíg Hunor egyszer sem, és Zsuzsu meg egyszer párbajozott. Azért ezt szerintem sokan respektálnák Adri mellett. Sőt ezt látom Adri egyetlen esélyének a végső győzelem szempontjából.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 15:17:33

@Tökös...: bakker engem idegesít, hogy rátermett csajok nem tudnak nyerni soha. A Survivorban most a Heni lány bőven megérdemelte volna. Az előző survivorban is egy díszhím győzött. Itt most egyébként ha nem Rolinak szurkolnék Adrinak adnám a díjat. Zsunak a celebség bejöhetne. Ha karban tartaná magát még akár bőven lehetne belőle pénze is. Csak ne lépjen a vidéki magalica hölgyek sorába, mert az vétek lenne!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 15:21:38

@Paic Róbert: Kivéve, ha valamelyik lebetegedik. :-D

moletty 2019.02.07. 15:24:41

@Brigante: Survivorban a kis szőke csajnak szurkoltam teljes erővel :(
Erre az a faszom gyerek nyert!
Adrira ne azért savazzatok mert nő, hanem mert szívesen fogdosnám a melleit és megröfögtetném míg elalélna ! Nesze neked metoo :D :D

moletty 2019.02.07. 15:27:10

@Maximista vagyok: Felmentem Tesó és rögtön felbasztam magam !
Féleszű pina ilyet ír:
"A taktika elé helyezendő a színtiszta játék és azt Zsu képviseli."
bfgflőőőőőőff!

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:28:28

@moletty: :D:D:D direkt ezért linkeltem, vannak bajok a fejekben.

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:29:14

@moletty: figyeld mit válaszoltak neki :D:D:D:D:D:D

Magentax 2019.02.07. 15:40:21

@Brigante: Csak pici helyreigazítás - az utolsó survivorben Fanninak hívták a döntős szőke lányt
- ha rá gondolsz :)

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:44:23

@úgymond olvasó mmkk: az lyézusom te retek, nem lyártál iskolába?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 15:45:57

@Maximista vagyok: de, dikk, kéCCer az elsőt, haCCor a másodikat!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.07. 15:48:32

@úgymond olvasó mmkk: akkor te nyerted másodikkkkkban a legnagyobb mejje versenyt, mer te mán tizennyóc vótál.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 15:49:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: te se tucc számolni dikk, hat évesen kezdtem a ziskolát, csak tizennéty vótam, jaó? :))))))

hereverő heverő 2019.02.07. 15:52:18

@úgymond olvasó mmkk: tesókám, 14 éves vagy, van bátyád és még nincs gyereked, dikk?

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:56:47

@úgymond olvasó mmkk: tizennéty évesen már illik elleni dikk! hogy akarsz így tizennyóc évesen nagymama lenni? számolyá máááá

,, 2019.02.07. 16:00:33

@Angora Cardi: ó:( még 1 rész esélyt adj azért neki

Gia 2019.02.07. 16:02:46

A csaje mennyen haza magának és nyerjen Roli.
Na jó,Molettyhez is mehet. :-)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.07. 16:08:14

@csillagporszem: EKG.
úgy vélem, Roli ugyanúgy vagy nagyon hasonlóan járt el, mint legutóbb Viki segítségével ellenfél választásakor. végig vette, ki ellen mennyi érve van és Adri ellen minden bizonnyal sokkal több, mint Greg ellen. ezért is hangsúlyozta ki, hogy a kiválasztás egyben bizonyíték volt Adri árulására.
és az az igazság, Adri játéka elég csapongó és erkölcsileg sok hajtűkanyart tett már. nem is kell messzebb nézni, csak Zsu győztesként érkezése utáni pár órát. amit Greggel műveltek kinn, padon, az önmagában elég az utcához.

szánentáli 2019.02.07. 16:08:48

@Brigante:
Fannira gondolsz? A mostani Survivorban nem szerepelt Heni...Fanni vagány csaj volt, neki szurkoltam én is. És bár harmincas, eléggé emancipált nő vagyok, nekem egyik VV-s csaj sem egy Survi Fanni vagy Szandra szint. És egyik se nyerjen, csak mert nő. Jó lenne, ha végre vállalható nőket castingolnának egy VV-be is, de amíg ez nem történik meg, én nem tudok nekik csak azért drukkolni, mert nők. Pedig három lánytesóm van, és a gyerekem is lány.

csillagporszem 2019.02.07. 16:13:16

@VV Erőlegény: ebben nem hiszek, de majd kiderül. Valamiért a nézők mindig sokkal szívesebben szavaznak a végén a tujaHunorokra, mint egy nőre. Adrinak meg akinek szinte sehol nem látni hogy számottevő támogatói tábora lenne nem lesz egyszerű dolga úgy, hogy mindenki azt hangoztatja: kétszínű és hazug.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:13:59

@Magentax: Rá gondoltam, le is írtam csak valami miatt átírtam :(

Dauda András 2019.02.07. 16:15:11

VV10re profi lesz Bajusz?

Jó lesz az VV15nek is!

Dauda András 2019.02.07. 16:17:28

@Gia: Ja! Bunkó egész kicsinek tűnt a tegnapi BV-ben a PiaciKofa mellett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:18:58

@szánentáli: Fannira gondoltam :( Heni, ez honnan jött, valami miatt átírtam... Adri talán az egyetlen aki megüti a szintet. Viszont ő meg számomra nem szimpatikusan forgatta a lapjait... ebből az eresztésből 40-es pasiként ha az összképet nézem egyikük sem jött be. Úgy hogy @moletty: mesterrel nem fogunk a nőkön összeveszni (ha nem szólalt volna meg akkor Cyntike begyere volt nekem)

hereverő heverő 2019.02.07. 16:19:24

@csillagporszem: Adri sokat tett ezért a megitélésért. Nem csodálkozom, hogy nem nagy a támogatottsága. Hogy Hunyor meg mennyire dobogtatja meg a tinilányok szivét, nem tudom.

Dauda András 2019.02.07. 16:21:48

@csillagporszem: Azért kellett volna Greget kivinni, mert őt már annyira utálják, (a'la fész) hogy egy kannál vízben meg tudnák folytani.
Az átlag nézőt nem érdekli hogy Adri valaha megbántotta Rolit.
Nyerni fog Roli nem azt mondom, de így kihagyta a ziccert hogy a Szívcsapat fejét végre lemetszőként mehetett volna döntőbe!
Így lejátszik egy unalmas, homályos meccset, aminek nagy részét le se adta az Rtl.

Most benyalt a rendőrnek, hogy csak kivitte Adrti?
Vigye a balfasz zsernyák Adrit maga ha annyira akarja...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:23:08

@Maximista vagyok: 2000 fölötti szavazati arány, szerintem nem rossz Rolinak, meglássuk!

Angora Cardi 2019.02.07. 16:24:09

@,,: okés mindenképp :) Vártam nagyon, talán csak fáradtan néztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 16:28:50

@Dauda András: Szerintem is tök mindegy, hogy bántotta-e vagy sem, mert ettől játék ez a játék szerintem, de mondjuk Roli pl. akkor nem bántotta Adrit, amikor szándékosan rájátszott arra, hogy Adrival szövetségben van, amiből aztán a második Zsuzsu féle hazugságvizsgálat született Adri ellen (ő is elismerte később a titokszobában, hogy direkt csinálta). Tényleg, szerintetek Zsuzsu el fogja még sütni a harmadik hazugságvizsgálatát ebben a néhány napban?

Gia 2019.02.07. 16:33:11

@VV Erőlegény: Jó lenne ha elsütné GnómGregre. :-)

Gia 2019.02.07. 16:34:08

Olvassanak már be nézői leveleket..Egyből lenne némi feszkó..

Dauda András 2019.02.07. 16:34:33

@szánentáli: vállalható nőket castingoljanak?
Miután 1-2 nap után mind ott töcsköltette magát vmelyik ... alatt?
minusz Zsu...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:35:33

@VV Erőlegény: ha nem húzzák be Roliék akkor nem fogja elsütni...

szánentáli 2019.02.07. 16:40:13

@Dauda András:
Mi a kérdés? Pont ezt mondom,hogy ezek a csajok nem azok. A Survivor casting meg jobb ebből a szempontból, mert ott lehetett találni értelmes, taktikus, ugyanakkor nem óbégató-patkányozó, szimpatkius nőket is.

hereverő heverő 2019.02.07. 16:42:14

@Angora Cardi: Majd küldöm a linkeket is, de szólj rám mert nincs agyam. Nagy kedvenceim ők is.

bElannaTorres 2019.02.07. 16:45:59

@szánentáli: survivor az nem vv- más a szint, pl survivor szandi gyógyszerész végzettségű
Itt a fiúk sem jobbak, hunor minden nőre rámászott, majd másnap közölte hogy ennyi volt, ennyi az még oké, több az nem sőt kettőt utána ki is akart tenni. Csoki, ánusz, radics, greg, hunor , greg ugyan nem szexelt, mert nem volt kivel, de attól még vállalhatatlan

Sanda.Ipse 2019.02.07. 17:29:21

@Maximista vagyok:
Ezt reálisnak tartanám párbaj végeredménynek.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 17:34:09

@bElannaTorres:
Azért másztak a csajok is rendesen. Nem kellett nagyon kapacitálni őket.

szánentáli 2019.02.07. 17:34:40

@bElannaTorres:
Persze, hogy azok. De nekem a csajok is. És szeretnék női győztest, de ebből a választékból inkább ne! Részemről maradok az első benyomásnál, hogy hajrá Roli! Nem azért, mert tökéletes, hanem mikor beköltözött, azt dumáltuk a férjemmel, hogy jé, az x-edik napon megjelentek olyan arcok is, akikből kinézzük, hogy tudnak írni és olvasni is. Era végül csalódást okozott a játékával, Roli számomra még mindig vállalható.

Gia 2019.02.07. 17:41:11

@szánentáli: Valaki írta már,hogy Roli akkor lett neki szimpi amikor a bekerülése után azt beszélte Erával,hogy ez egy bolondokháza,senki sem normális.Nekem is akkor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 17:51:07

Dzsudibí és az új posztodat nem is lehet kommentelni ?

Mate4182 2019.02.07. 17:51:46

@Gia: lehet en voltam mert leirtam mar vagy 5szor :D

Mate4182 2019.02.07. 17:53:55

@bElannaTorres: Cintiket asszem meg is huztak elso este, Renyhe ugy szopta a vizsugarat a jakkuziban mintha brazzers castingon lenne, Adri ugy berugott hogy a harmasban is benne let volna csokival meg renivel, Zsu asszem az elso 48oraban vetkozott pucerra eloszor, Viviennek ugye faszberlete van, Ginu cask cidazott de belefert neki hogy osztozik a csokin a renivel

mirol beszelunk? nem kell itt a feministapropaganda keremszepen

ibsen 2019.02.07. 17:56:03

@VV Erőlegény: Szerintem nem süti el Zsu. Nincs is miért. Adri legutóbbi javaslata Zsu párbajhetén akkora baromság volt hogy na. Zsu talán az elsőt hozta meg magától a képeinél a másodiknál a többiek dumálták rá asszem épp Reni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 17:59:29

@ibsen: Hát mondjuk azért Greg mindenen felül álló szívjátéka megérne egy misét. :-)

bElannaTorres 2019.02.07. 17:59:31

@Sanda.Ipse: nem kellett, de csajok közt nem volt aki ki akarta volna tenni a pasit csak mert együtt voltak és már útban volt. Képzelem mi lett volna abból, ha hunor a csaj. de neki esélye van a győzelemre, sőt ettől menő.

@szánentáli: nem különbek, de értem hogy valakinek roli a szimpatikus. És fura is hogy feljött ez a ne azért nyerjen nő mert nő, mikor már ott kéne tartani, hogy ne azért nyerjen férfi mert férfi. Mind a két survivorben jobbnak láttam a lányok játékát, farmban is jó karakterek voltak, régi vv-Ben is voltak jó női játékosok, volt az a szőke pomázi csaj, meg györgyusz, de biztos később is voltak jók.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 18:00:57

@VV Erőlegény: Legalább is így nézői szempontból, meg aztán tesztelhetnénk a hazugságvizsgáló hatékonyságát is. :-)

ibsen 2019.02.07. 18:02:22

@VV Erőlegény: Erre érdemes lenne én Roliék helyében megtettem volna már és úgy kivinni Greget tuti bukó neki. De ez nem jutott eszükbe.

bElannaTorres 2019.02.07. 18:02:59

@Mate4182: mert a fiúk annyival jobbak?
Csak ennyit kérdeztem
Csoki, ánusz, radics agresszív barmok voltak. Az még rosszabb mint szex a villában...
Azt hiszem.....
persze kúrós is volt mind
Neked nem kell nekem kell.

Mate4182 2019.02.07. 18:20:14

@bElannaTorres: az aggresszivitast felesleges felhozni mert Renyhe is agressziv volt, Zsun is latszott az Eras vitajakor hogyha kinn lennenek mar reg kest rantott volna a szentem, Erarol alapbol leritt hogy pszichopata

elhiszem hogy noi szemmel zavaro hogy nem nyernek nok, de cask azert mert eddig nem tortent meg, nem kell ekezni minden ferfit

Mate4182 2019.02.07. 18:21:22

a survivorral ne ervelj mert ott nem a nezok dontik el fiu vagy lany gyozzon

ibsen 2019.02.07. 18:26:36

Szerintem a VV nagyon a végét járja az állandó balhéra, szexre épít szinte mindegy ki van a játékban. Az erőt, kitartást szívósságot, logikát igénylő tényleg nézhető műsorokhoz pénz és olyan játékosgárda kell akik agyban és testben is bírják a kiképzést, nem kanapéhuszárok és rikácsok.

bElannaTorres 2019.02.07. 18:30:32

@Mate4182: nem felesleges, renitől meg a többi lánytól nem fosnék be mert nem tudnak egy ütéssel megölni véletlen. Era csak műsort akart csinálni, nem jött be.
Lányok voltak ekézve annyira már hogy leírtam a fiúk sem jobbak. Úgy igazságos ha észrevesszük. Szó sincs róla hogy egész nap hunorról meg roliról írnám a sok szart. Inkább fordítva van, ezért írtam le mit gondolok.
Survivort pedig igyekeznek mindig úgy irányítani a szerkesztők hogy a nézőknek a legszimpatikusabb nyerjen. Így nyert egy illiász egy Ferivel szemben, aki jobb játékot hozott, és ha illiász nem jut vissza nincs ellenfele. És így nyert Dávid is. (Mert ő illiász kettő állítólag.. )

Sokan észrevették már hogy a nézők a női játékosokat szigorúbban ítélik meg, nemcsak én. Mondjuk jó lett volna ha legalább cintike helyett olyan lány kerül be aki nem dugással akar a végéig eljutni. Talán majd a következőbe.

szánentáli 2019.02.07. 18:30:58

@bElannaTorres:
Szerintem a fiúk vs lányok felfogás rossz. Én nem a játékos nemét nézem, hamem, hogy nekem emberileg szimpatikus-e, amit csinál. Sanda Ipse példája jó, kivel mennék el úgy a sivatagba, hogy nála van az egyetlen vizeskulacs? Nekem ez egyértelműen Roli. Ha egy megengedőbb fiktív helyzetet nézünk, hogy kivel mennék el sörözni, akkor Roli, Hunor és Adri lenne az, akikről el tudom képzelni, hogy tudunk beszélgetni. Népnevelői szempontból is jó lenne egy női győztes, jó lenne nem a vak komondorok,meg az egymás méhében nemzeti konzultáció keretein belül turkálunk, országában élni, de ez nem elég indok, ha választható csajok bénák, a pasik között meg van rendes ember....

bElannaTorres 2019.02.07. 18:31:59

De ott is Szandra, barbi, Klau, meg panyik játéka volt jobb, de bele kellett nyúlniuk úgy hogy mind kiessen.

moletty 2019.02.07. 18:32:13

Kitaláltam egy kurvajót : Zsu hasznlja fel a hazugságvizsgálatát és küldje ki MAGÁT
ahol a kérdés az lenne, hogy
"ZSU te csak színészkedsz itt a VV-ben vagy tényleg ekkora szefós hulladék vagy?" :D :D D:

Gia 2019.02.07. 18:40:06

Van ám új poszt,gyertek át.

bElannaTorres 2019.02.07. 18:40:49

@szánentáli: annyira nem rendes a játékban roli sem, hunor sem, csak annyira mint adri. Sőt szerintem adri hunornál jobb, ő nem támadta be miután ejtve lett, hunor meg már nem akarta bent látni, azzal a kamu indokkal, hogy adri elmondta hogy együtt voltak. Gondolom azért akarta titkolni mert még ráment volna több lányra is bent. Azért mondjuk így is sikerült neki.

Cherie 2019.02.07. 18:41:46

@Mate4182: te ekézed a csajokat,, ha csaj dug, kurva, a pasinak meg lehet...

ibsen 2019.02.07. 18:47:30

@szánentáli: Akkor jut az ember eszébe az hogy mint nő vagy férfi gáz az illető amikor olyat csinál...Mint Ánusz vagy Reni. Voltak pillanatok amikor gondoltam biztos kint is jófej az illető mert önmagát adta és szimpi volt de nem gondolnék sörözésre vagy másra velük.

Mate4182 2019.02.07. 18:50:15

@Cherie: ekezi a franc :D engem cask zavar amikor valaki tenyleg ugy allitja be hogy a pasik veszelyesek, a pasik szexmaniasok, a pasik rohadekok, bezzeg a nok ... bezzeg a nok
pl.: a helyi Zsu (belannatorres) irta hogy mert hogy a pasik egy pofonnal olni tudnanak ... eloszor is wtf?!?! masodszor, akkor tegyuk mar be a ringbe VV Vikit meg mondjuk a Greget es lassuk mar hogy ki a veszelyes kire ..

A valo vilag az elo pelda ra hogy mindket nem telis tele van hulladekkal

Cherie 2019.02.07. 18:50:33

@moletty:
lehet a csaj nem egy észlény, nem is iskolazott, de nem hulladékoz le mást.., se magát.. jól teszi..
nem vagyok rajongója, de a rázúdult ocsmánykodás és alaptalan szefóskodás alapján nyerje meg, hadd üsse meg a guta az itteni szefósoskodókat..:))) akik egy egyszerű iskolázatlan, kicsit magát megjátszó, grimaszolgató embert ekéznek érdekes régebben nem volt ez, még alekosznál sem pld..

ibsen 2019.02.07. 18:52:26

@Mate4182: Kést nem rántott volna csak baromira meglepődött Zsu hogy egyszerüen egy hülyeség miatt nem kéne le alpári kurvázni valakit. Mert levette egy feladatban a melltartóját kicsit és ezzel nyert végül. Era alá meg Csoki ment poénból mikor az táncolt.

szánentáli 2019.02.07. 18:54:05

@bElannaTorres:
Még mindig mondom, Roller nem tökéletes. De számomra Adri túltolta, a saját szövetségeseivel szemben. Én Hunor részéről inkább látom a Roli-féle szövetség bomlasztását, mint Roli részéről, ez egy egyéni játék, de szerinten rossz ütemben és rossz irányban kezdte a leválást. Szóval Hunorral szemben pl. valószínűleg Adrora szavaznék...

ibsen 2019.02.07. 18:55:43

Hunor tulajdonképpen az a Lacika aki végül is nem lett megmutatva mert kiesett:-))

bElannaTorres 2019.02.07. 19:03:15

@Mate4182: mitől vagy ideges?
Csak nők voltak itt szidva most, jaj milyen a szereplőválogatás mikor a fiúk sem különbek nehogy már észrevedd.
igen tudnak úgy ütni, de most abban akarsz vitatkozni hogy renitől vagy csokitól jobb egy ütés?
Csokitól szinte biztos hogy nem áll messze az ilyesmi, meg ánusztól sem.
Ha elolvastad volna látnád, hogy arról volt szó milyen nők kerültek be erre írtam, hogy milyen férfiak közé.
Különben sem írtam hogy pofonnal, lehet úgy ütni hogy a másik elesik és beveri az esés miatt a fejét és úgy hal meg.
www.blikk.hu/aktualis/krimi/leutotte-a-rollerest-aki-meghalt-kilenc-nap-mulva-budapesten/9p5ggwv
Tessék ha még nem hallottál volna ilyesmiről.
És ha valaki olyan agresszív mint csoki vagy ánusz akkor jobb félni mint vitatkozni velük. Mit nem lehet ezen érteni?

bElannaTorres 2019.02.07. 19:05:09

@szánentáli: egyébként szerintem visszamegy roli
Csak azt sajnálom hogy nem greget vitte
süti beállítások módosítása