Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X94 – Így néz ki 36 millió

2019. február 06. 14:19 - Bruti

vlc-00003.jpg

Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és ennek megfelelően csapatták a bulikát is. A pohárköszöntőknél Roller őszintén esélyt sem látott a visszatérésére, Hunornak hót mindegy volt, Greg a Süllő meg belekezdett a szokásos egyrészről-másrészről terelésbe, ami már kurva unalmas, átlátszó. Ennek a lénynek nincs már egy igaz pillanata sem. 
vlc-00006.jpg

Részemről valahol jogosnak tartottam, hogy Zsú jött vissza, hisz Reni kurva idegesítő figura volt, de azt hozzá kell tenni, hogy ezzel gyakorlatilag unalomba is fulladt a játék. Süllőember ki is fejti a riportban, hogy neki nem ment az ünneplés, de hát ő már csak ilyen, nem tudja szembeköpni magát, közben meg nincs egy igaz pillanata sem. Még picsogott ott vagy fél percig, majd átváltottak Adrira, aki szintén nincs nagy formában. A dohányzóban ücsörögnek Süllővel és bizonygatják Zsúnak, hogy nem vele van a baj, mert őt is ugyanígy sajnálnák most, ha Rúdlény jön vissza. Majd ahogy Zsú bemegy, egyből színt váltanak és kibeszélik a piros latexduzzogóba öltözött szerencsétlent. Greg pont az ilyen kétszínű pillanatok miatt esélytelen a 36 millára, pedig egyébként nem mondana hülyeséget. Zsú csak nyekergett 90 napig, Rúdlény legalább odatette magát. Azért Adri próbál rávilágítani, hogy a szeretett Renáta, egy telibevert minden lében kanál volt, mindig szerepelni akart, mindenbe beleugatott, akkor is, ha a kutya nem kérte meg rá. Szóval Süllő elfogult és nem bírja megemészteni, hogy Zsú az „érzelmi debil” még mindig itt rontja a levegőt. Ekkor visszatér a „debil”, mire puszi-puszi és szeretlek. Pffff Mán ez a csávó, vagy mi...

vlc-00008.jpg

vlc-00010.jpg

vlc-00011.jpg

A buli szokásos forgatókönyve szerint, mire mindenki berúgott, megérkezik a nyugiba Renáta szobra, lehet búcsúzkodni. Adri jön egy pohár itallal és csak beszél, sír, beszél, nyekereg, meg vonyít, miközben mindkét kezét tőből levágná. Majd mielőtt öncsonkításra kerülne a sor, bevonul Zsú, akinek szerencséjére már sikerült megszabadulni a piros lakkos rucitól, amibe minden bizonnyal csúnyán belepenészedett volna reggelre. Gyorsan bevallja, hogy ő mennyire szerette a Renátát, majd kapjuk Süllőt, aki szerintetek mit csinál? Hát persze, hogy sír bazdmeg. Komolyan felüdülés Roller és Hunor érkezése, akik lazára veszik a figurát, majd miután kiviccelték magukat kibasszák a raktárba a próbababát.

Érkezik újra Peti, aki így a végére kezdi megtalálni a saját hangját, humorát. Ezt hiányoltam eddig, de majd a VV10-ben már profi lesz a srác. Visszakapcsolunk a villába, ahol reggel (vagyis ezt akarják velünk elhitetni, de inkább már délután lehet) levél érkezik, ami Rúdlény a villalakókhoz intézett utolsó szavait tartalmazza. Mindenkinek elmondja, hogy mit szeret benne, kicsit osztja az észt, de igazából nem durvák a szavai. Ja és persze Süllőembert agyon dicséri, aki természetesen úgy sír, mintha megevett volna egy üveg Bruti chiliszószt. ;)
vlc-00024.jpg

Adri kislattyog a dohányzóba, ahová követi Zsú és azon sajnálkozik, hogy őt senki nem várta vissza. A szőke megnyugtatja, hogy ő aztán kurvára igen! Igaz, hogy előtte nem volt biztos benne, hogy visszajön, de hát mi a biztos itt? Csak az, amit a NÉZŐK megszavaztak! Zsú még fut egy kört a villában a nyomorával, de legtöbben válaszra sem méltatják. Adri és Süllő újra kint cigiznek, most Hunort beszélik ki, márt az viccesen megjegyezte, hogy Zsút miatta küldték vissza, hogy neki legyen kit fűznie.
vlc-00026.jpg

A szünet után a villalakók megnézhetik, hogy néz ki 36 millió, persze szigorúan tízezresekben, hogy többnek tűnjön. Legjobban talán Süllő élte bele magát, hogy megkapja, ő már becézgeti, fejben tán el is költötte. Amikor azt mondtam, hogy nincs egy igaz pillanata sem, belátom tévedtem, mert tessék... Ez a sóvárgás teljesen igazi volt! Adri nem is nagyon hiszi, hogy van ennyi lé a világon, Roli csak melléfekszik, Hunor meg úgy dönt, hogy ezt már mindenki megérdemelné itt a villában. Zsu az egyedüli, akit nem hat meg különösebben, vagy csak nem mutatja, de el tudom képzelni róla, hogy elcserélné egy kis népszerűségért. Azért a biztonság kedvéért (meg gondolom a feladat is ez volt) mindenki előadja, hogy miért is neki jár ez a pénz. Hisz ő adta itt 100%-osan magát, a másik a legjobb szív, a harmadik az ész. Egyedül Hunor nem érti, hogy mi a baj a tujákkal? És valahol igaza is van, hisz a legtöbb pénzt innen a tuják vitték el.

vlc-00027.jpg

vlc-00028.jpg

vlc-00029.jpg

Az utolsó blokkban újra megnézhetjük a kiválasztást zanzásított formában. Nem is ez az érdekes, hanem, ahogy Zsú reagált a lilakendőtlenítő szuperképességre. Bár Hunor úriemberként nem vette le, de ugye Roller ellenfelet fog választani, így akkor még megteheti. Na, Zsú szerint ez gusztustalan dolog lenne, hisz ő megdolgozott ezért. De a nyomorultja nem érti, hogy a szuperképességek a játék részét képezik, nyilván nem azért kapták, hogy ne használják. Persze a riportban már máshogy beszél, de ehhez kellet egy egész éjszaka, hogy beemelje (vagy beemeltessék vele). Mindenesetre este annyira beleáll a dologba, hogy Hunor felbassza magát, kimegy, megkongatja a csengőt és átruházza Rollerre a képességét. Ez igen okos húzás, mert így ő nem konfrontálódik senkivel, viszont Rollernek megadja a lehetőséget, hogy cselekedjen, ha úgy látja jónak. Mondom, okos, és ezt Roli is átlátja azonnal. Szóval Zsúnak most nincs más lehetősége, csak az, hogy visszavonulót fújjon és el kell játszania, hogy leszarja az egészet. Ha, akarja, ha nem, most színésznő lesz. :D

 

770 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2019.02.06. 14:27:45

Ső. Na most én nem értettem, hogy Hunor ha nem használja a kiválasztáskor a szuperképességét, akkor elveszíti a lehetőséget. Most meg mégis, bár nem használja, hanem átadja. Majd. Tud valaki segíteni?

É2I 2019.02.06. 14:30:11

Gyóreggelt! És most el is olvasom :)

hannamontanna 2019.02.06. 14:31:02

És esküszöm, ha PP profi lesz a VV10-re, nézni fogom. A reményhal meg utoljára.

pomac 2019.02.06. 14:39:38

ez gyors volt ...dikk :D

pomac 2019.02.06. 14:42:39

@hannamontanna: ha most nem akarta levenni (kiválasztás),akkor kevés a valószínűsége hogy kihíváskor leveszi ,és a következő párbajnál már nincs lila kendő. azért mondták hogy most utoljára van lehetősége felhasználnia.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.02.06. 14:43:38

@hannamontanna: A kihívásnál még lekerülhet róla a lila kendő.

Amúgy Zsuval kapcsolatban kéne indítani egy "megmondom őszintén" számlálót, adásonként minimum 4-szer elhangzik a szájából ez a kis szóösszetétel, jó ivós játékot lehetne ebből csinálni. Egyébként Zsu levélolvasása kísértetiesen emlékeztet arra, amikor alsós kisiskolások olvasnak fel órán: össze tudják olvasni a betűket, de még nem megy nekik folyékonyan, kicsit lámpalázasak, kicsit görcsösek, de igyekeznek. Csak annyi a különbség, hogy ez 9 évesen normális, 21 évesen már inkább ciki. Hajrá Roli/Hunor!

Rolival az elejétől fogva tudok szimpatizálni és azonosulni, és szerintem azon kevés játékosok egyike, akik kisebb kilengésekkel ugyan, de hűek maradtak önmagukhoz. Hunor meg kulturált tudott maradni, megmaradt embernek, és nem kellett hozzá a Reni-féle ordenáré óbégatás, hogy érvényesülni tudjon. Bár szerintem Zsu nyeri (Facebookon irdatlan nagy a rajongótábora), de bízom benne, hogy valamelyik fiú elviszi előle a nyereményt. Ja, és G1G!

2019.02.06. 14:48:39

@hannamontanna: Akkor ezek szerint a VV10-et te kihagyod. Még a VV 20-az is :-DDDDDDD

É2I 2019.02.06. 14:50:31

Na jó lett ez, de Bruti érezhetően unod mán' te is, mert nem osztogatod őket. Pedig legalább a csifaxpónit lehetne, mert egy gusztustalan mesztmelegcsiga.

É2I 2019.02.06. 14:58:39

@Spitzbauer: Pornóbajusz menthetetlen. Aki ennyi idő alatt nem tanult meg se zenélni, se műsort vezetni, annak felesleges csak azért bajuszt növesztve nagyfiúnak látszani, hogy mást gondoljanak róla, mint ami, hogy egy ripacs ;)

Angora Cardi 2019.02.06. 14:59:31

Bruti elismerésem a gyorsaságért, már olvasom is.

hannamontanna 2019.02.06. 15:15:07

@Spitzbauer: Ahogy elnézem, igen. Pedig ha valaki valamit sokszor csinál, az előbb-utóbb menni fog. Nehéz elhinni, hogy van ilyen. Anikónak sem indult jól, és csak beérett :-) Biztos van ilyen gén, ami gátolja.
@pomac: Köszi!

rostás 2019.02.06. 15:19:03

@!Márk!: Én azért reménykedem. Ez a fb-os "rajongótábor" nem biztos, hogy a szavazók többségét jelenti. Épp ez a baj a "közösségi médiával", hogy megadja a "neked van igazad" illúzióját. Előre bocs mindenkitől, nem akarok politikát belevinni, de kicsit olyan ez mint a heti rendszerességű "kormánybuktató tüntetések". Felrakják az időpontot, lájkolják 23ezren, ottlétüket jelzik 8376-an, majd a nagy napon megjelennek 6-an a helyszínen. Lehet, hogy Zsu tábora hangos, de lehet, hogy a tized része sem regisztrálta magát, és nem fog/tud szavazni, csak hergelik egymást.

bElannaTorres 2019.02.06. 15:22:30

@hannamontanna: ez azért így nem igaz, olyan sokszor énekeltem már mégsem megy :D

MosóMaca 2019.02.06. 15:23:39

@hannamontanna: szerintem petike max akkor lesz jó műsorvezető, esetleg!, ha öregszik még 15 évet és közben a pörgető szerekről átáll a szedatív cuccokra
@!Márk!: a megmondom őszintén számlálóval párhuzamosan futhatna az "amúgy" számláló is :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 15:24:21

@Cleveland55: erre írtam tegnap este, hogy Greg, neked, mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról. :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.02.06. 15:24:30

@É2I: Unom hát.. minden évad vége mindig a legnyomorultabb. Én azt hiszem ez volt az uccsó évadom, meguntam írni. :D

hannamontanna 2019.02.06. 15:25:36

@bElannaTorres: Neked sem? Akkor lehet hogy vezethetsz műsort.
Viccet félretéve: nekem van egy olyan érzésem, hogy a végén ZSu kijön, és leveti ezt a viselkedést, egy tök normális csaj lesz. És csak nézünk majd, mint a moziban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.02.06. 15:27:15

@É2I: Egyébkénr megvédeném Petit. Szerintem rátalált a saját stílusára. Emléxem a Celeb vagyokban olyan szar volt, próbálta utánozni, amit látott, de itt már kialakult a saját formája. Ok, nem kell MTA tagnak lenni ehhez, de szerintem már rendben van.

Ármándójózsi 2019.02.06. 15:32:35

@Bruti: Ebben azért vitáznék Veled, szerintem űbergáz a csávó, kurva sokat téved, hibázik. És idegesítően gesztikulál.
Bár lehet azért valami abban amit mondasz, mert a legkisebb lányom (18 éves), azt mondta, már egész jó ez a Peti...

Maximista vagyok 2019.02.06. 15:32:46

@Bruti: ez oké csak úgy hadonászik hogy attól félek leveri a tévénket

Gia 2019.02.06. 15:37:46

Hát...Peti tegnap bakizott a legtöbbet..Poénokra nem is emlékszem,csak arra,hogy alig bírt egy-egy szót kimondani..

Gia 2019.02.06. 15:39:53

A szupiképesség átadása előtti anyag olyan zavaros volt..Szerintem sok szövegeket kivágtak.

hannamontanna 2019.02.06. 15:40:24

@Bruti: Nem. Szerintem nincs rendben. Ha autófényező lenne, akkor ott tartana, hogy egyszínű az autó. Persze, minden szakmában vannak fokozatok, de messze van attól hogy rendben legyen. Csak kezdjük megszokni. Mint mindent, ha jó sokáig halljuk, nézzük. Nem azt mondom, hogy ne csinálja, de azt hiszem rettentő energiákat emészt fel egy-egy műsor alatt. Egy biztos, hogy nagyon kitartó, ezt becsülöm benne.

Ármándójózsi 2019.02.06. 15:40:57

@Maximista vagyok: Nekem meg, hogy kiveri a sört a kezemből és ráfolyik a király gáboros melegítőmre...

Ay Mama, Que paso 2019.02.06. 15:42:52

@Bruti: igen. a végét mindig nehéz érdekessé tenni
főleg úgy, hogy a karakterek, mint Vivi, Lacika, már kiestek

Maximista vagyok 2019.02.06. 15:44:14

@Ármándójózsi: az baszna be ha a sört verné ki a kezemből, megcsapkodnám.

Gia 2019.02.06. 15:45:46

Greg kinti barátai szerintem gondolkozzanak el rajta,hogy az ő hátuk mögött vajon miket mondhat ez a tiszta szívű,cseppet sem gonosz,amorf testű Loch Ness-i szörny.....

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.02.06. 15:48:23

@Ármándójózsi: @hannamontanna: Azt mondom, hogy sokat fejlődött. Anikó is fos volt az elején, sőt Bence is. Először Balázst utánozta, Anikó meg Bencét, meg Lilut. Még konkrét mondatokat is átvettek egymástól, aztán szép lassan elkezdték magukat adni. Ez egy folyamat, amit szerintem nem lehet másképpen megtanulni, csak akkor, ha képernyőn vagy. Majd kialakul az.

Gia 2019.02.06. 15:48:29

Jah.Aki ekézi Rollert a szürke macinacija miatt,annak szólnék,hogy nem csak egy van ám neki,hanem több egyforma.Láttam,amikor múltkor a fiókjába hajtogatta. :-)

Bryan élete 2019.02.06. 15:49:33

@Ay Mama, Que paso: Lacika, mint karakter? érdekes emberek vehetnek körül.

MosóMaca 2019.02.06. 15:52:12

@hannamontanna: egyetértek! Szerintem sem élő adásban kéne "kinevelni őket. Anikó is tök nyomi volt az elején, évek kellettek, mire belejött. Persze az is lehet, hogy ide jó lesz, úgyis alig nézik.... Egyébként soha nem tudok azonosulni azzal, hogy mindenféle celebeket, meg énekeskéket betesznek műsort vezetni. Van egy csomó tehetséges fiatal,miért nem ők kapnak lehetőséget? Egy BV-t győzikénél BÁRKI, de tényleg bárki jobban el tudná vezetni. Miért lenne az probléma, hogy egy ilyen műsort pl. Horváth Katika, 20 éves kommunikáció-média szakot végzett ügyes, de ezidáig ismeretlen lányka vezetné? Esetleg 2-3-an váltásban.

Ármándójózsi 2019.02.06. 15:52:43

@Bruti: Oké, legyen Neked. :)
Úgyis elég nagy hiány van jó műsorvezetőkből, akik érdekesek, és még érdekesebbé tehetnek egy picit gyengébb műsort is.

Ken Adams79 2019.02.06. 15:55:01

Reni (szobra) úgy néz ki, mintha épp nagydolgát végezni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 15:55:40

@Ármándójózsi: Majd most jön Greguci. Egyébként szerintem ő jó műsorvezető lesz. Beszélni tud, és mint műsorvezető szerintem nem fog kijönni belőle ez az antipatikus kétszínűség. A ripacskodás pedig ebben a műfajban egy szintig nem zavaró, sőt kívánatos is.

Maximista vagyok 2019.02.06. 15:57:22

@VV Erőlegény: na azt a műsort ahol ez a pondró buzi lesz a műsorvezető én nem szeretném látni

bElannaTorres 2019.02.06. 15:58:20

@hannamontanna: :D legalább a legutóbbi élő kapcsoláson a villába már egész jól beszélt. Előtte mindig mindenre visszakérdezett, ami már idegesített. És akkor még ott van a hülye hirtelen kapálózása amiről leszokhatna, mert olyan mint akinek épp eszébe jut mit kell mondani. Csak ez másodpercenként

Ármándójózsi 2019.02.06. 15:58:39

@VV Erőlegény: Na ne... Ennek már a gondolata is gyomorforgató számomra... Nem igazán fogom tudni elfelejteni amit ott bent művel/művelt, ahogy VV Viki-nek sem. Bár ő nem vezet műsort, de így is utálom mint a szart. Hátha még vezetne is...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:01:42

@Gia: Hunci is sokat nyomja a kanapét melegítőben, csak az övé sötét színű. :)

Gia 2019.02.06. 16:01:57

@VV Erőlegény: Lehet.Roller focizott ha jól emlékszem. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 16:03:07

@Maximista vagyok: Ugyan már. Azt a műsort már más szemüveggel fogod nézni. Ott előbb-utóbb el is kell engedni, hogy ő valaha egy VV játékos volt, és tiszta lappal kell indítani, mint műsorvezetőt kell megítélni. Amúgy Greg egy színes egyéniség, jó kommunikációs készséggel, és egyáltalán nincs zavarban a kamera előtt. Rajta jól fognak állni ezek a hipszter ruhák is, amiket a sztájlisztok rájuk erőltetnek. A hiányosságait meg megtanítják vele.

Gia 2019.02.06. 16:03:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Őt nem szekálják miatta.Mondjuk Rollernek is előnyösebb lenne a sötét naci.

hereverő heverő 2019.02.06. 16:05:17

Lóreggelt innét a havas és fagyos Utah államból. Vagy legyen inkább Rákos-alsó-felső-király-ász.

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezmiez? Szopófantom?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:05:56

@Gia: ez volt akciós. ;) Egyet fizet, hármat vihet. :)
Meg mindig jobb, mint a csajokon nézni az egyre kisebb ruhákat. Pl. Adri fürdőruhája, mikor Hunci fürdeti a királynő héten. Két hónappal korábban még belefért a melle. Utána már nem. Vagy Zsu rövidnadrágjai.

hereverő heverő 2019.02.06. 16:06:13

@Gia: vagy egy nagy sötét szekrény.

Ármándójózsi 2019.02.06. 16:06:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Most nehogy azzal gyertek, hogy otthon (és ugye ő otthon van) nem így kell... Mert akkor dobhatom ki az eddigi 30 évemet, hogy hazajövök a gyárból, felbaszom a mackót, viszem a lábasban perkeltet a TV fotelomba, utána lenyomok 2-3 sört és az asszonyt.
Ki ne találjátok, hogy ezt akkor elbasztam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:07:41

@Ármándójózsi: elárulom, nekem is szürke melegítőnacim van. :) Pár éve. :)
Sörözéshez kirittyentem magam, felveszem az ünneplős otthonkámat. :)

hereverő heverő 2019.02.06. 16:07:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Neked nem nőtt meg a melled amikor teres lettél?
Mondjuk Adri így feltalálta a szájon át bevehető gyereket, mert elvileg csak leszopta a Hunyorkát, miután ő már kétszer elment meg visszajött.

Ármándójózsi 2019.02.06. 16:09:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: Na erre most azért nem írok semmit, mert van neked egy hites urad. Magas labda marad a levegőben... :)

Maximista vagyok 2019.02.06. 16:10:03

Én úgy tudom sörözni szigorúan, csak és kizárólag zokniban szabad. Az úgy szép.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:10:09

@hereverő heverő: dehonnem. Azért is voltam terhes háromszor. :) Nem bírtam betelni a látvánnyal. :)

hereverő heverő 2019.02.06. 16:10:19

@Ármándójózsi: és @Csakazértis én vagyok a királynő: Márpedig de, az utolsó 20 év divatja szerint mellbimbótapaszban kell síelni és tangában pörköltözni.

Gia 2019.02.06. 16:11:17

Oh,nekem is van szürke melegítőm. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:11:26

@hereverő heverő: óbassz, és fröccsözni miben ildomos? Mehetek bótba?

Ármándójózsi 2019.02.06. 16:11:39

@Maximista vagyok: Mindent zokniban kell csinálni csak és kizárólag! Nem tudtad? :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:12:54

@VV Erőlegény: nemnem, jól kiseggelt egyszerű melegítő. :)
Az a kényelmes. :)

Ármándójózsi 2019.02.06. 16:12:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az a hajó már elment, majd legközelebb. :P :D

hereverő heverő 2019.02.06. 16:13:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Na látod, én meg ezért növesztek pocakot. Hogy ne is lássam ami alatta van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 16:16:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tukajdonképpen ezen a szőke kék blúzos avatar képeden is a kiseggelt szürke mackódban vagy, nem? :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:16:13

@hereverő heverő: az nekem is megvolt, de.mar nevelem őket. Tükörre állva borotválkozni necces volt, nem is tudom, a pocakos pasik hogy bírják, hogy csak ritkán találkoznak a lábakkal? :)

ficekence 2019.02.06. 16:19:14

Nekem tetszik ahogy Peti vezeti a musort. Nagyon vicces es egyedi. Jobban elvezem az o musorvezeteset, mint a jatekosok unalmas vernyakolasait. Nezopont kerdese az egesz.

hereverő heverő 2019.02.06. 16:23:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tök egyszerű. Amikor szólnak a gőzben, hogy a vargányás papucsomat le kell venni, és rádöbbennek, hogy a gombák rá vannak nőve - no akkor kell elmenni a Deichmannba, ott vannak lábas tükrök. És az OBIból hozni kell a flexet a gombák miatt.

hereverő heverő 2019.02.06. 16:24:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: a borotválkozáshoz meg: miért nem kérted meg az uradat, hogy rágja le?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:24:59

@VV Erőlegény: természetesen. :) Egy khalesi csak olyanban üli meg a sárkányt. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 16:26:13

@hereverő heverő: mert ez saját meló. Ha hívom, annak más a vége. :D

Gia 2019.02.06. 16:27:19

@ficekence: Persze,lehetne rosszabb is Peti.Csak amikor egy-egy bejátszás előtt előremereszti a bal kezét az olyan bizarrr.Mit vár a tenyerébe,aprót?A hátra lépegetése szintén idegesítő.Szédítő egy pali. :-)

Ármándójózsi 2019.02.06. 16:29:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Megszoktuk. :D
És lábakkal azért néha találkozom, még ha nem is az enyémek. :DD

É2I 2019.02.06. 16:30:48

Mondjuk rollernél nem az a baj, hogy mackó-alsóban vészelte át az elmúlt hónapokat, ha nem, hogy ehhez rendszeresen kőmíves dekoltázst viselt. ;)

É2I 2019.02.06. 16:30:59

Mondjuk rollernél nem az a baj, hogy mackó-alsóban vészelte át az elmúlt hónapokat, ha nem, hogy ehhez rendszeresen kőmíves dekoltázst viselt. ;)

hereverő heverő 2019.02.06. 16:32:16

@Ármándójózsi: Erről az a vicc jut eszembe, amikor a nőgyógyász este hazafelé bemegy a kocsmába, rendel egy sört és felsóhajt:
- Arcok!

Mate4182 2019.02.06. 16:32:48

Puskas Peti nem lenne rossz amugy, cask vonjak meg tole a kolat mert ez igy vallalhatatlan...

Anikonak is kellett par ev meg par musor mire ugy ahogy belejott, de szerintem o mara tok rendben van

É2I 2019.02.06. 16:35:33

@ficekence: Egyszer-kétszer vicces vót, hogy keveri a kapuérát a műszarvezetéssel, de elég hamar elmúlt nálam ennek a varázsa.

Ármándójózsi 2019.02.06. 16:38:41

@hereverő heverő: Na akkor ez olyan lehet, mint amikor én megyek a kocsmából a kupiba. :DDD

Cherie 2019.02.06. 16:44:12

@É2I: + kinai papucs és elhasznált zokni kombó

ficekence 2019.02.06. 16:52:13

@Gia: igazad van, de en pont ezknel a mozdulatoknal szoktam nevetni, el kell ismerni nem szokvanyos .

Sokorai_Atala 2019.02.06. 16:52:29

@!Márk!: - igazából - ez is többször hangzik el, vagyis szinte mindegyik, minden mondatát ezzel kezdi

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 17:13:06

köszi Bruti
más mondandóm jelenleg nincs

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 17:22:06

@úgymond olvasó mmkk: Ebből a rövidke kommentből némi Zsuzsuságot vélek kihallani. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 17:41:23

@Gia: azt miért hagyjátok ki, hogy a feje is ütemre jár, ahogy beszél? Vagy inkább aprókat rángatózik.

Gia 2019.02.06. 17:48:13

@Sanda.Ipse: Majd megfigyelődzöm legközelebb.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 17:52:00

@VV Erőlegény: köszönöm az elismerést, elég sokat gyakoroltam :)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 18:03:49

@úgymond olvasó mmkk: a hangsúly a legfontosabb. Vedd figyelembe a gyakorlásnál.

rostás 2019.02.06. 18:08:24

@Sanda.Ipse: Nem rossz egyik sem. Se PP se Anikó. Mégis mit várnátok egy ilyen műfajnál? Vágó Istvánt v Vitrai Tamást?! Ez egy trash műfaj, valóidejű, jelenkori, trendi, szexi blablabla... A műsorvezetés ehhez alkalmazkodik. Amilyen a műfaj, olyanok a műsorvezetők, hogy az átlag konzumidióta is a magáénak érezhesse. A "szomszéd srác" és "szomszéd lány" effektus. Ennek mindkét műsorvezető tökéletesen megfelel. Anikó talán valamivel elviselhetőbb, de talán csak azért, mert egy dekoratív fiatal csaj, amúgy meg Peti is hozza a "nagydumás izgáva hülyegyerek a presszóból" formát. A többi ízlés dolga.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 18:11:28

@Sanda.Ipse: felvettem a listára a grimaszolás elsajátítása mellé, köszönöm az építő jellegű javaslatot.

hereverő heverő 2019.02.06. 18:23:24

@úgymond olvasó mmkk: Az ujjaddal is mutogass, anélkül semmi értelme az egésznek.

Legyetek jók és szobatiszták, én lepattanok fejfájni.
Szép estét barátaim és barátnőim, meg mindenkinek a kettő között.

Lóbelt bácsi 2019.02.06. 18:24:10

Szép estét Mindegykinek! :)
Rég voltam már erre, de az adásokat néztem.
Rolinak drukkolok ezerrel (a mostani párbajon is, meg a fináléban is). Kíváncsi vagyok kit hív ki ma. Remélem Süllőt, de előtte fosassa be kicsit Zsuzsánnát, azzal, hogy leszedi róla a lilát.
Ha kibírom ébren, megnézem a mai kihívást.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 18:24:41

@rostás: nekem a ruhatárával akad némi problémám. :) Hol a nagyi pizsike, hol a szomszéd néni otthonkája kerül rá. :)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 18:25:05

@úgymond olvasó mmkk: Ja! és állj fel egy kissámlira. Az is fontos része a mondanivaló hangsúlyozásának.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 18:26:07

@Sanda.Ipse: elég magas vagyok, minek álljak sámlira? :)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 18:26:30

@rostás: hidd el én imádom PP-t mute üzemmódban. Egy rendkívül szórakoztató pantomim.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 18:26:59

@KólaMámor: ha leveszi (én is díjaznám), tuti negatívként állítanák be. Vigye csak ki nemes egyszerűséggel Csillámfaszt egyből. Látni akarom a vonagló fejét.

Sanda.Ipse 2019.02.06. 18:27:15

@úgymond olvasó mmkk: muszáj, hogy élethű legyen az utánzás.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 18:28:59

@hereverő heverő: jön az este, fejfájás, gyanús ez. :)
Ja, csak a nőknél, azon belül is a feleségeknél. :)

Lóbelt bácsi 2019.02.06. 18:30:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szia Királynőm! :) Végülis igazad van, az a lényeg, hogy Greget vigye, a többi csak körítés. Hú, mekkora hisztit fog levágni a tiszta szívű sellőfi.
Na, azt én is látni akarom! :D

Maximista vagyok 2019.02.06. 18:32:03

Dikk! Mondom kicsit topogoni akarok és hallgatok zenét, play megnyom erre kiugrott a vállam, nehéz ez a sztárélet...

Sanda.Ipse 2019.02.06. 18:32:13

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nekem tök mindegy, hogy körítéssel hívja-e ki vagy anélkül, csak vigye!

Maximista vagyok 2019.02.06. 18:35:43

@,,: tippjáték szoros nagyon, kár hogy kevesen nyomjuk az elejétől fogva :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.06. 18:39:09

@,,: még mindig gregre tippelek :) egyszer csak bejön ...

Maximista vagyok 2019.02.06. 18:41:07

@Hedo a nokedli szaggató: jó lenne már, de most érzem hogy őt viszi Roli. Ha nem akkor meg bassza meg. Legtutibban a radiátor ellen jönne vissza.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 18:41:30

@KólaMámor: vergődés, tán még a haja is összekócolódikKKK

Gia 2019.02.06. 19:01:21

Honnan szokták itt tudni itt egyesek,hogy ki lesz a Belevalóban?Remélem nem ogRenit hívják meg vendégnek..

Mate4182 2019.02.06. 19:18:39

@Sanda.Ipse: :D ezen most felrohogtem

amugy bar en neha megemlitem hogy nem birom elviselni PP-t de csak a tulzott narkotikum fogyasztasa miatt (amivel amugy szinten nem lenne bajom, ha tudna viselkedni/musort vezetni ilyen allapotban_)

a humorat viszont birom :D
belejon o elobb-utobb csak kapjon mast is valovilagon meg celebvagyokon kivul is (mint anno Aniko)

rostás 2019.02.06. 19:40:07

Tényleg gyerekek, hát mit vártok?! A Stohl Buci akármekkora seggfej, de képzett színész, Lilu meg művelt, jogász végzettségű úrilány. De mikor?! Amikor a VV-lakók is a Nobel-díjas Protokoll-tanárok Világszövetségének Elnöksége főállású tagjai voltak. Romlik a lakók minősége, követi a körítés.

2019.02.06. 19:44:05

Ahoj. Nem csak a játékosok fáradtak el ebben a szériában. Nézőként is már jó lenne túl lenni rajta.

javier2 2019.02.06. 19:49:15

azért reni kiesésével lett pangás a villában mindenki döglik
reni kiesésével vákuum keletkezett :)))
ma biztos nem nézem a kiválasztást ezért írjátok tömören ,ahogy szoktátok.

javier2 2019.02.06. 19:52:33

@Paic Róbert: robi tegnap a bv-ben győzi József Attilát szavalt szerencsére nyuszómuszó nem látta. ( a kretén győzike nem volt benne köszönet) béjá ásszony , hogy nem törte el a térdét nem értem.(persze Buksit megdöglesztették)

Angora Cardi 2019.02.06. 19:58:29

@javier2: kihívás javi, nem kiválasztás :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 19:59:26

@Sanda.Ipse: @Csakazértis én vagyok a királynő: nem elég, ha felveszem az egyetlen "magassarkú' (4 centi) cipőmet? azzal már alulról súrolom a 190-et

Angora Cardi 2019.02.06. 20:00:19

@Gia: ha a játékos valahova kiposztolja onnan lehet tudni, en Lekvárra néha ránéztem ő mindig irta ha ment illetve altalaban az utso kiesőt rángatják be sokszor kiesés után

,, 2019.02.06. 20:04:15

@Maximista vagyok: a bokszmeccsekre utólag jutott eszembe h lehetett volna jókat tipmixelni, de azon a héten nem is voltam nagyon aktív, azért sajnálom h pont az kimaradt:(
@Hedo a nokedli szaggató: oks

2019.02.06. 20:04:43

@javier2: ja olvastam, visszanézni nem volt merszem

javier2 2019.02.06. 20:05:04

@úgymond olvasó mmkk: hát igen a magas csajokkal akiket hosszú lábbal áldott meg az isten milyen jó a sex állva (sámliról)

adri mondja a 36 milliónak : " én mindenkinek segítettem" rá kellett volna aze egész szobát dönteni :P

@Angora Cardi: szija pufi kösz a javítást de kólát azért nem láttad , mert PP felszívta.

javier2 2019.02.06. 20:06:39

roli mivel egyedül ő nyert miért nem kapott védettséget?
és az alibiző játékosok között lenne most párbaj
hunor- greg

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 20:07:24

@javier2: a hosszú lábak meg az áldás egy mondatban.. hát.. én annyira nem szeretem őket :)))

Angora Cardi 2019.02.06. 20:07:32

@javier2: PP bátor fiú hogy így vezet műsort biztos a színházban tanulta :)

javier2 2019.02.06. 20:07:34

roli mivel boxban egyedül ő nyert miért nem kapott védettséget?
és az alibiző játékosok között lenne most párbaj
hunor- greg

Angora Cardi 2019.02.06. 20:08:34

@javier2: igen, járt volna... bár a Coco cica is cuki volt de védettséggel idén fukarul bántak

javier2 2019.02.06. 20:12:08

@Angora Cardi: azt a részt sem láttam mait sem fogom , majd visszanézem
pufi nyuszi

@úgymond olvasó mmkk: de miért alacsony az ajtófélfa rövid az ágy?nekem eddig csak a nagy mellű csajok panaszkodtak folyamatosan a hátfájásra!Persze finom kezem van , de palánk barátnőm sem volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 20:14:52

@javier2: annyit fáj a derekam az alacsony székektől, asztaloktól, az állandó görnyedéstől, hogy a hátfájás jelentéktelen mellette :)

javier2 2019.02.06. 20:17:18

utsó héten visszajönnek régi villa lakók? esetleg az ideiek?

másik téma nem tudok elmenni amellett , hogy reni 32% -ot hozott
reninek lehetett max 10 és a zsu ellenesek voltak 22..

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 20:19:43

@Maximista vagyok: Ideje lenne már a surmónak (greg)nek is kimennie... aztán Hunyor meg menjen Adrival.

Nem tudok most mit mondani a top 3 ra az a bajom...

javier2 2019.02.06. 20:20:52

@úgymond olvasó mmkk: hobbitok között élsz?
szóval ki akarsz csikarni egy hátmasszázst (derékfájás általában 50 felett megszűnik)
hogy egy jó hírrel szolgáljak

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 20:24:35

@javier2: átlagos magasságú emberek között élek :) a szűkebb családban csak apa meg az egyik nagybátyám magasabb nálam, a többiek alacsonyabbak bőven, a munkahelyemen messze én vagyok a legmagasabb (lekörözöm a pasikat is), barátaim csak a fejemben léteznek (nem, de náluk is magasabb vagyok)

Mate4182 2019.02.06. 20:28:02

@javier2: en is sokallottam a 32%ot.
egyedul az tett boldogga hogy amikor meg cask fantom kepek voltak akkor Reni arcan szo szerint ez latszodott:
- te jo eg engem ezek imadnak! te jo eg mennyire elpicsazom Zsuzsu!
:D

Angora Cardi 2019.02.06. 20:28:22

@javier2: nézd meg hasonlít Süketre fehér cica

Cinkeláb 2019.02.06. 20:32:02

@Mate4182: pont ezt láttam én is az arcán! Olyan kár, hogy Süsüt mutatták, ahogy ugrál, mikor kiderült, hogy ki nyert, kíváncsi lettem volna a Rudas arcára.

Lóbelt bácsi 2019.02.06. 20:33:37

@Angora Cardi: Szia Nyussz! :)))
Jah, dögrováson voltam: nem influenza, de valami igen szar megfázást sikerült összeszednem.
Most már jobb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 20:38:28

@javier2: nem a térdét kell eltörni, hanem a gigáját. Akkor nem jön ki hang. ;)

,, 2019.02.06. 20:43:58

Már csak 1 hónap és Marvel kapitány (megint bosszúállókat nézek)

javier2 2019.02.06. 20:47:29

@Angora Cardi: holnap este vagy hétvégén megnézem

@Cinkeláb: azt sem láttam , de én így utólag nem ekézném , honnan tudta volna ,hogy ki nyer?
kívülről szánalmas volt ahogy gyalázta zsut , de ha ez így van akkor zsu visszatérésének miért nem örült senki?(de megnézem)
rivalzálás vagy tényleg jobban bírták bent renit?

Cinkeláb 2019.02.06. 20:52:51

@javier2: nem tudta, persze, hogy nem tudta, azért volt ekkora mellénye. A vellában meg a szívük legmélyén annak örültek volna, ha egyik se megy vissza.

javier2 2019.02.06. 20:55:44

hu zsut jól megforgatják a végén a lila kendő levételével
greg pont zsu mondatával támadja "te mondtad ez egy egyéni játék"
jujj de felrakták zst a ringilspirre

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 21:05:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: kihúztam a listáról. oly sok a teendő, és oly kevés az idő

Angora Cardi 2019.02.06. 21:16:36

@javier2: okés javi :)

@KólaMámor: Jobbulást Kóla, jó hogy bekukucskáltál :))) Kit tippelsz ma? Remélem gregi lesz.

Kostarika 2019.02.06. 21:25:48

Van itt valaki, aki Gregnek szurkol?
:))))
Csodálkoznék. ;-)

Kostarika 2019.02.06. 21:42:04

@Paic Róbert:
Az lehet:)))
De akkor Zsótinak mégse nincsen akkora hatalma, mert akkor nem adnák le, hogy a kis nyomorék mekkora köcsög :D vagyis, higy mekkora szarkupac.

javier2 2019.02.06. 21:44:07

@Kostarika: boxban a greg-zs-reni tiszta szív csapatból a greg teljesített a legjobban

Kostarika 2019.02.06. 21:49:02

@javier2: Az azért nem volt olyan nehéz. :)
A jellembeli hiányosságaira a box-"teljesitmény" sem mentség. Engem kengurura emlékeztetett a mozgása.
Aztán mikor leléptették ott is jött a szokásos nyirvákolás, vádaskodás.

javier2 2019.02.06. 21:50:54

@Paic Róbert: ütős vagy robi akár egy szóval akár egy egy novellával.

javier2 2019.02.06. 21:55:40

@Kostarika: greg teljesen kívülálló a sport bármely terén
tényleg nem mentség
de azért 12 kilóval nehezebb volt az ellenfele
ez ideális lett volna neki mártírrá avanzsálni , de el kezdett kicsinyeskedni :))) (hasba rúgták vagy mi volt)

tvbuzi 2019.02.06. 21:56:28

Már tiszta extázisban vagyok

Lóbelt bácsi 2019.02.06. 21:58:28

@Angora Cardi: Köszi! :)
Én is Gregre tippelek, mint te.
Legyen esze Rolinak, ellene szerintem tuti visszamenne.

javier2 2019.02.06. 21:58:41

@tvbuzi: gondolom PP videókat nézel , hogy felpörgessen :P

nicu71 2019.02.06. 22:01:03

sziasztok megjött Ancsa is :))

tvbuzi 2019.02.06. 22:01:05

Fényvisszaverős cipőfűző??

tvbuzi 2019.02.06. 22:03:09

Még akkor is jobban élveznem a műsort ha Szijjártó Peti vezetné.

Mók_Ica 2019.02.06. 22:04:25

sziasztok :)))

@tvbuzi: ja, az én szememet is kiverte..... olyan fura abban a bakkancsban......

én is gregre tippcsizek, mint kihívottra...

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:05:20

Halihó :) milyen furcsa, hogy ilyen kevesen vannak a villában.
Adri érdekes. Huninál zavarja, hogy mindenkit babának meg nemtom minek hív de sellő nyáladzása nem izgatja.

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:05:54

Zsunak leesett, hogy greg kétszínű vele?

tvbuzi 2019.02.06. 22:06:22

Gongatja a harangot...

Angora Cardi 2019.02.06. 22:06:31

@KólaMámor: szuper :) szerintem is tuti visszamenne :) akkor hajrá Roli

Mók_Ica 2019.02.06. 22:06:51

@Cukorborsó88: szia :)))) sellő ártalmatlan adrira nézve..... talán ezért..... de egyébként greg elég broáf....

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:07:04

Adri szerint roli eltematikázta magát.

javier2 2019.02.06. 22:07:20

adri nem fog nyerni
hol ide hol oda nyal
napraforgó

Cherie 2019.02.06. 22:07:23

Roló és adri összeillenek külsőleg és igényességben is...

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:08:16

@Mók_Ica: szia mókika :))) igaz, ebbe nem gondoltam bele. De a kötekedés akkor is kötekedés :)

2019.02.06. 22:08:24

10 percnek kellett eltelni amig Zsu kimondta, hogy “megmondom oszinten”

Mók_Ica 2019.02.06. 22:08:57

@Cherie: jaj..... elképzeltem..... asszem jobb, hogy nem látjuk ha összejönnek....

Oh my... 2019.02.06. 22:09:28

nna, akkor ezt is megtudtuk: a pua fordult ki a megbeszélt stratégiából, nem Hunci... ennek azért örülök.

ja, szasztok kedves komitársak!

MosóMaca 2019.02.06. 22:09:42

Na,zsuzsuka a végére megvilágosodott?! “Gondolom a taktika azt jelenti,hogy olyat akarsz kivinni,aki ellen biztosan visszajössz”

tvbuzi 2019.02.06. 22:09:46

Greg a sárkányfűárusra hasonlít

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:10:14

@javier2: remélem, hogy igazad van. Szerintem is az. Esze nincs, hogy taktikázzon, akárhogy is szeretnénk belelátni, nyal ide meg oda is, aztán ennyi. Egy gerinctelen sz@rhalom.

Mók_Ica 2019.02.06. 22:10:22

@Cukorborsó88: egyébként igazad van :))))

@Cleveland55: szeva :)))

greg már megint kavar......

javier2 2019.02.06. 22:10:51

adri retteg rolitól
vágni lehet a feszültséget :P

nicu71 2019.02.06. 22:10:54

Pfejjjj greg hánnnnyok

2019.02.06. 22:11:09

Greg Adrit szapulja: “barkin atgazol”

MosóMaca 2019.02.06. 22:11:24

Greg bemegy tanácsot adni= végigfikázok gyorsan mindenkit

Dr.Zé 2019.02.06. 22:11:42

Itt mindenki őszinte csak én vagyok egyvezetékes villamoscsengő .

Oh my... 2019.02.06. 22:11:47

@Mók_Ica: mókucim, kontid van-e kéznél? takonygerincű csillámpondrótól igemcsak mocorog a vacsim... ;)

pomac 2019.02.06. 22:12:47

adri lesz nagy valószínűséggel

javier2 2019.02.06. 22:13:23

greg , adri retteg
zsunak meg nincs félelem érzete tényleg szefós

2019.02.06. 22:13:30

Na Zsu megint kezdi...ide a kontenert

Mók_Ica 2019.02.06. 22:13:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen :)))

@oh.. my..... Hajrá Roli!: van és extra-szuper-giga-mega-kurva nagy :)))
én most zsu idióta műsorától is hányok.....

tvbuzi 2019.02.06. 22:13:52

Jájj, ne az Adrit vigye mán, mér az Adrit viszi?? :((((

Angora Cardi 2019.02.06. 22:13:57

@oh.. my..... Hajrá Roli!: ah leírod miből derült ki, mi volt megbeszélve? Most estem be.

Oh my... 2019.02.06. 22:15:09

@Mók_Ica: én is, én is... ez a vv8-vivienes csillámfaszunikornis műsor... broáf.

Dr.Zé 2019.02.06. 22:15:16

Nahhhhhh jön már a marhaság , tartsd a fejed fölé,, idd ki ,,, vidd ki ,,,meg az anyám tyúkja .

2019.02.06. 22:15:24

Nem voltam meg Indiaban, de ezt szoktak csinalni a nok????

Mók_Ica 2019.02.06. 22:15:44

@Cleveland55: gyere te is, itt van .... meg úgy látom a buli is itt lesz a konténer mellett, mert nem fogunk elszakadni tőle :)))

undi lötty-tartó verseny....... szanaszét locsolják az amúgy is dzsuvás padlón.....

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:15:57

Lemaradtam. A villamesterségért szívnak?

nicu71 2019.02.06. 22:16:54

Mi a szar van abba a tálba? Bazdmeg Osvát zsolti a hulye feladataid.

Mók_Ica 2019.02.06. 22:17:37

csak szólok, hogy hívott zsóti és elkérte a konténer tegnapelőtti tartalmát..... no már tudom miért.... ezt tartják most a lakók a fejük fölé..... és ez csurgott be zsu mellllyébe :))))))))))

2019.02.06. 22:17:44

@nicu71: valami salataonternek nez ki

Mók_Ica 2019.02.06. 22:18:11

@nicu71: fentebb írtam..... :))))

tvbuzi 2019.02.06. 22:18:24

@nicu71: sztem belerecskázott Gregébe

javier2 2019.02.06. 22:19:05

csajok srácok bogyók
Jo8 .-)

Angora Cardi 2019.02.06. 22:19:31

System of a Down: Chop Suey

Mók_Ica 2019.02.06. 22:19:54

zsu igazi szefósként drukkol......

2019.02.06. 22:20:17

Egyebkent tudja valaki milyen magasak a vellalakok? Mert Adri lassan tenyleg olyan szeles mint amikyen magas. Na most vagy orbitalisan meghizott, vagy max 140 centi

javier2 2019.02.06. 22:21:33

@Angora Cardi: imádom
tényleg el
közvetítsetek holnap este visszaolvaslak benneteket :)

Mók_Ica 2019.02.06. 22:21:37

@javier2: jó éjt :)

nem egyformák voltak azok a lakatok??? zsu szerint kisebbek és nagyobbak..... és bakker kommentálja is.....

pomac 2019.02.06. 22:21:48

oh zsu átvette reni szerepét

2019.02.06. 22:22:22

Zsu be van kokozva?Multkori bemenetelnel Puskas otthagyott egy csikot az asztalon ez meg felszittta?

Commodore 2019.02.06. 22:22:26

Jó a zene! Metálbaszod ! SOD

Kostarika 2019.02.06. 22:22:43

Nekem a lötty kevésbé undorító, mint ezek a jellembajnokok és Zsu idiótasága.

Angora Cardi 2019.02.06. 22:22:49

@javier2: én is
Jó zenét kevertek alá.
Jó8

Mók_Ica 2019.02.06. 22:23:01

visszaszívtam.... tényleg voltak kisebb és nagyobb lakatok is

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:23:06

@Cleveland55: mondta, hogy 153 -4. Nem emlékszem pontosan

2019.02.06. 22:23:38

Dobjatok egy atomot a csillámpondróra, lécci!
Ja, 'stét!

Mók_Ica 2019.02.06. 22:23:59

@Cleveland55: inkább az van, amit @pomac: írt.... átvette renyhe szerepét......

Mók_Ica 2019.02.06. 22:25:02

@Spitzbauer: remélem kendőt is kap mellé......

2019.02.06. 22:25:05

@Mók_Ica: lehet nagyon befosott Rolitol, es nem tud mit kezdeni a feszultseggel

Dr.Zé 2019.02.06. 22:25:31

Kinek az agyából pattannak ki ezek a barom ötletek?

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:26:13

Ancsa tényleg lelazult lett de ez azzal jár, hogy full kreténbe nyomja. Olyan furcsán hangsúlyoz, hogy nem tudom ki szarabb, ancsa vagy bajusz.

Kostarika 2019.02.06. 22:27:08

@Mók_Ica: én kérek egy renyhe elleni oltást, ha ez ragályos.

2019.02.06. 22:27:23

@pomac: Mert szefós. Nem fogja fel, hogy renyhe ezért esett ki.

Roller és Hunci beszélgetéséből azt szűrtem le, hogy Roller nem a csillámghecchit viszi. Nem az a bajom, hogy esetleg kiesik így, hanem, hogy az a pondró bentmarad.

nicu71 2019.02.06. 22:27:44

@Mók_Ica: hu basss még jo hogy annyit hánytam tegnap a kontiba, na csillamsellő bárcsak tudnád!!!

2019.02.06. 22:28:36

@Cukorborsó88: multkor felbaszta az agyam, mikor kibaszott flegman vezette a musort. Legalabb vegezze mar el normalisan a “munkat” ha mar annyira “megdolgozik” a penzert...

pomac 2019.02.06. 22:28:43

@mindenévfoglalt: mint minden más cselekedete is ,ösztönlény

nicu71 2019.02.06. 22:29:07

De undoritoak ezek a hallelujás provident reklámok

pomac 2019.02.06. 22:31:15

@Spitzbauer: merem remélni hogy roli megy vissza akkor is

pomac 2019.02.06. 22:31:50

bazmeg 5 napos lesz ááá ,erre már nem vagok kíváncsi.. bezzeg ez 5 napos szar lesz

Cherie 2019.02.06. 22:32:35

Még jö, hogy nincs ott renike

mindenévfoglalt 2019.02.06. 22:32:53

@pomac: az ösztön az pont nem erőltetett, az jön magától, zsigerből. De Zsu egyértelműen próbálja most szerepeltetni magát, számomra elég idegesítően ostobán.

Mók_Ica 2019.02.06. 22:33:33

@Cleveland55: sztem meg az van a fejecskéjében, amit renyhe mondott..... mmkk a képernyőn kell lenni, bele kell kerülni az öfibe..... ezért csinált annyi baromságot renyhe is.....

@Kostarika: mi sskk nem kapjuk el :)))

@nicu71: ráadásul sellő szájába is belement .... höhööhöhöhö

Mók_Ica 2019.02.06. 22:34:27

@nicu71: a provident egyébként is undi.....

@Cleveland55: röhögtem is :))))

Mók_Ica 2019.02.06. 22:35:44

sellő rózsaszín rövidnacija büntet......

tvbuzi 2019.02.06. 22:36:06

@mindenévfoglalt: komolyan veszi magát nagyon

MosóMaca 2019.02.06. 22:37:14

A nemvagyokszinésznő zsu szereplési kényszere lesz a progi egy hétig?! Modell leszek,vagy nem játszok... höhö

tvbuzi 2019.02.06. 22:38:59

Uramisten mit vett fel Adri

Mók_Ica 2019.02.06. 22:39:39

a hunor nagyon jó sz.... sz.... sz.... rendező volt - by zsu..... sírok :))))

2019.02.06. 22:40:40

@tvbuzi: fu bakker, azok a combok. 3 honap alatt...

Mók_Ica 2019.02.06. 22:40:44

@tvbuzi: régen ruha volt..... most egy hosszított fazonú felső ;)))))

tvbuzi 2019.02.06. 22:42:27

Kettes...faszt! 3!!!

Mók_Ica 2019.02.06. 22:42:55

hunor buzi-ruhát vett fel....

tvbuzi 2019.02.06. 22:43:24

Mér kell ráközelíteni Ancsára??:(((

2019.02.06. 22:43:32

Mindenki nagyon élvezte a forgatást. Mi is? (NEEEEEEEEEEEM!)

Kostarika 2019.02.06. 22:43:41

Zsu vagy felszabadult a nyomás alól, vagy fejébe szállt a dicsőség, vagy mindkettő, de nagyon kinyílt a csipája.

2019.02.06. 22:44:34

Ez valami borzalmas....

2019.02.06. 22:44:52

Hát G1G-re ne mondja senk, hogy színész! Mert ripacs.

Cherie 2019.02.06. 22:44:53

Gregbéka a gonosz boszit játsza

gazo 2019.02.06. 22:45:00

Ez egy pornó lesz a nyolcvanas évekből?

Dr.Zé 2019.02.06. 22:45:15

ZSÓTI tudom hogy te ott a 26. senki vagy de azé' csak ott b@szod a rezet. Cseréljétek le magatokat a francba , mert már a fanatikusok is fel akarnak benneteket robbantani.

2019.02.06. 22:45:49

ugyehogy milyen jó volt a Szomszédok ehhez képest?

MacákékIcukája 2019.02.06. 22:45:53

Minden este az utobbi par napban itt baszodok es olvaslak titeket mert mar nem mukodik a stream es nem tudom hogy mi tortenik a vellaban :( mar tok kialvatlan vagyok :D

Mók_Ica 2019.02.06. 22:46:31

zsu és roller kettős szerepet játszik???

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 22:47:19

@tvbuzi: kilóg abból az akármiből a harisnyája és folyton húzigálja le a szoknyarészt.

Cherie 2019.02.06. 22:47:30

greg olyan mint az életben rossz ripacs ( finoman kifejezve

Dr.Zé 2019.02.06. 22:49:06

Különben is ma gyásznap van , elment a repülős gizi.

2019.02.06. 22:50:01

Újabb elvesztegetett ora az eletembol, koszi Zsóti!

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:50:18

A pezsi mióta számít tömény italnak?

MacákékIcukája 2019.02.06. 22:50:28

@Cukorborsó88: tudom hogy az, de kivancsi vagyok es izgulok Roli miatt :(

Mók_Ica 2019.02.06. 22:50:39

zsu 3dik szerepe.....

2019.02.06. 22:50:51

Akkor láttam ilyenkor hasonló színvonalú előadást, amikor a gyerekeim az oviban felléptek az év zárón. Szigorúan a kiscsoportban. Nagycsoportos korukra már hánytak volna a szülők egy ilyentől. Hol a konténer???

Mók_Ica 2019.02.06. 22:51:18

@Cleveland55: nemáááá... itt vagy velünk :)))))

2019.02.06. 22:51:24

... ilyen.... és évzárón...

SzabadEzANév? 2019.02.06. 22:51:55

szerkiknek pirospont hogy nem kell őket hallgatni vinnyogni hanem rávágták a Tóthgabit :)))

nicu71 2019.02.06. 22:52:13

Fujj de foscsi. Unom gecire.

2019.02.06. 22:52:17

@Mók_Ica: nem a kommentelesrebertettem, ahhoz nem is kell neznem a tvt

Mók_Ica 2019.02.06. 22:52:37

@Spitzbauer: itten ni :)))

tegye fel a kezét, aki tudta ennek a számnak ezt a részét..... (én fel sem ismertem először)

2019.02.06. 22:53:08

Még bakiparádé is van. Besza-behu.

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:53:23

@MacákékIcukája: az a baj, hogy annyira ótvar, hogy írni sem lehet róla. Túl sok idő megy el felesleges dolgokra. Mint pl a boxnál az edzésekre. Ki a bánatot érdekelt 600 órában?

Ancsának viszont tetszett. Mondjuk neki fizetnek érte.

Mók_Ica 2019.02.06. 22:53:54

gyün a kihívás...... a nézők is gregre voksoltak 56%ban...... remélem roller is így fog dönteni....

MosóMaca 2019.02.06. 22:55:04

@Mók_Ica: asse tudtam,hogy ez egy komplett szám. Meg,hogy a tóth gabi

Cukorborsó88 2019.02.06. 22:55:43

@Mók_Ica: tökmundegy kit visz ki csak menjen vissza. Felőlem adrit is viheti, pont annyira szánalmas mint greg. Zsut szerintem nem fogja.

Kostarika 2019.02.06. 22:55:48

Meglepő, hogy csak 56 % hívná ki Greget.

SzabadEzANév? 2019.02.06. 22:57:10

@MosóMaca: Pedig még annó amikor legelőször használták ezt a számot a stúdióban motoron ülve nagy csinnadrattával énekelték el a Gabiék, úgy tudom Ádok Zolival

MacákékIcukája 2019.02.06. 22:58:18

@Cukorborsó88: na pont a boxedzes ami erdekelt volna, de az is tok komolytalan volt a vv5-oshoz kepest...

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:00:09

@MacákékIcukája: csak itt az öfi 3/4-ét tette ki, majdnem elaludtam rajta. Többször is.

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:02:13

Na, kihívás. Remélem, hogy 25 percig minden szart megismételnek 5x, utána rollernek annyi ideje marad, hogy valakihez odavágja a kendőt.

MosóMaca 2019.02.06. 23:03:19

Ivós játék?! Ahányszor megmondom őszintén? Csúnya végünk lenne

MacákékIcukája 2019.02.06. 23:03:54

@Cukorborsó88: meg ereje. Tokre latszik rajta hogy beteg...

Kostarika 2019.02.06. 23:04:30

Dzsizüsz.. Tényleg ezt kell néznünk 5 napig?! :(

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:05:50

@MacákékIcukája: aha, jól benyalt vmit. De aggodalomra semmi ok, ugysem marad idő, hogy megszólaljon.

2019.02.06. 23:08:37

Hazuggyá, the ghecchi!

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:08:50

Gregtől sugárban hányok.

Dr.Zé 2019.02.06. 23:09:17

pffffffffffffffffffffffffffff

SzabadEzANév? 2019.02.06. 23:09:51

egyik se meri itt mindenki szeme láttára megmondani a gregnek hogy mekkora egy hazug, pedig az lenne a minőségi trash vitatkozás :))

nicu71 2019.02.06. 23:10:32

Greg te mocskos barom, remélem nem lesz neked már sok villaléted. Csak abban bizom hogy Roli kivisz. Es majd megtudod hogy az emberek mindent láttak.

pomac 2019.02.06. 23:11:03

azt hittem sírni fog zsu :)

Dr.Zé 2019.02.06. 23:11:15

Végreeeeeeeeeeeee történt valami.

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:11:28

@MacákékIcukája: roli levette zsuról a lila kendőt

2019.02.06. 23:11:38

@SzabadEzANév?: Akár most Roller beolvashatna G1G-nek!!! Mekkora lenne!

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:11:43

Tudjuk, Zsu tedd rá Gregre a kéket. Lapozzunk.

gazo 2019.02.06. 23:11:56

Szerintem nem kellett volna levenni, semmi értelme nincs, ha Zsut viszi meg is érdemli .... most majd minden Zsu fan ellene fog szavazni

2019.02.06. 23:12:15

@pomac: Bosszankodik azért... :-DD Dúl-fúl.

MosóMaca 2019.02.06. 23:12:20

Zsu bőgni,vagy hisztizni fog? Kezdek aggódni,hogy sellőpondró besikamlik a döntőbe

2019.02.06. 23:13:23

@gazo: Ha nem Süsüt viszi, nem lesz bosszú, mert tök jó poén.

SzabadEzANév? 2019.02.06. 23:13:49

@Spitzbauer: jaja még egy utolsó trashcunami mielőtt végetér ez az eresztés

Cherie 2019.02.06. 23:14:42

@gazo: ha zsut viszi segghülye, greg evidencia, hogy leverné... ehhez nem kell sok ész

SzabadEzANév? 2019.02.06. 23:15:04

@Commodore: Zsunor? Zsadri? Zsroli? Zsreg?

gazo 2019.02.06. 23:15:38

@Spitzbauer: azért lesz, mert Süsü szerint undorító ha leveszik, ő megdolgozott érte ahogy mondta neki benyalihunci, a szavazói meg olyan Süsük mint Süsü. Ne magunkhoz mérjük őket..

Cherie 2019.02.06. 23:15:55

Nah az észlény is kezd szívezni, mikor eddig azt hangoztatta az baromság, mert az is taktika...

MosóMaca 2019.02.06. 23:16:11

Ajjaj. Az szerintem most nem okos,hogy szívvel akar dönteni. Mert akkor a kis g...ci benn marad

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:16:32

A vasárnapi után mikor lesz a kövi párbaj?

Kostarika 2019.02.06. 23:16:50

@Spitzbauer: úgy legyen!!
Nyerni semmiképp nem fog a pondró, de én már a látványától és a hangjától is rosszul vagyok. Takaroggggyon ki!

MosóMaca 2019.02.06. 23:17:01

Szerintem Adrit viszi

pomac 2019.02.06. 23:18:04

ezt is most kel megtudnuk :D

gazo 2019.02.06. 23:18:21

@Cherie: pont ezt mondom, ha Zsut viszi meg is érdemli hogy kiessen

Szerintem sajnos Adrit viszi nem a sellőt. De ne legyen igazam

nicu71 2019.02.06. 23:18:25

@gazo: zsu fanok szívből gyulolik sellőfaszt. Ez tuti, ugyhogy emiatt nem kell aggodni.

Dr.Zé 2019.02.06. 23:19:08

Ájjáájjj , ájjájjj ez bíz adri lesz.

2019.02.06. 23:19:11

Roller tompa: PUÁ-t viszi a hülyéje.

gazo 2019.02.06. 23:19:49

@nicu71: próféta beszéljen belőled :)

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:19:49

Riportban kiderült, hogy roli és hunor roli betegsége miatt nem beszéltek össze

Mók_Ica 2019.02.06. 23:22:07

adrika .... bakker..... kit vittél volna ki??? zsut??? greget???? öhöhöhööh

MosóMaca 2019.02.06. 23:22:16

Ba...meg Roli!!! Pondró fejét vesztes párbajon akartam látni!!!! Mihamarabb

tvbuzi 2019.02.06. 23:23:04

Na, a belevalót nézze Reni anyja

SzabadEzANév? 2019.02.06. 23:23:07

@Spitzbauer: de most őszintén, mire számítottunk? :(

Thats What She Said! 2019.02.06. 23:23:10

Na ennek nem örülök... :((( de kar, hogy nem Greget vitte!

Reni jön most? Jáááj!!!

Mók_Ica 2019.02.06. 23:23:11

bv-ben renyhe lesz... évával...... micsoda párosítás......

Dr.Zé 2019.02.06. 23:23:34

Ezt elbaltáztad , köszönd magadnak ,ezért ellened szavazok rákkenroller.

tvbuzi 2019.02.06. 23:23:49

G Marijja belibben?

MosóMaca 2019.02.06. 23:24:37

De jó lesz holnap!!! A két önző kis dögnek kell dönteni. Vajon melyiknek sikerül kihisztiznie anyucit?

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:24:52

Druszám te fasz!!!! Annyi eszed van neked is mint a kispárnának. Persze a szavazatom rajtad, de egy fasz vagy.

pomac 2019.02.06. 23:25:06

@Dr.Zé: miért baszta volna el ?, ugyan mindegy kit visz ha nem nyerheti meg, akkor minek lenne benn tovább

Butterske 2019.02.06. 23:26:45

@pomac: Nyílván ezért nem tette, soha magára a kendőt amikor dönthetett.
Roli semennyire nem taktikás, csak mi annak akarjuk látni. Egy taktikája van, hogy azt állítva magáról, hogy taktikus, hogy legalább valamilyennek hídjuk.

Cherie 2019.02.06. 23:26:54

Greg nagyobbat fog koppani a vége felé, okostojás meg húzza le a rolót adrit savazni, mikor ő is ugyanazt csinálta.. bezzeg a nyilvánvaló hazugot nem vitte...

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:27:39

Remélem roli megy vissza nem adri. Adri hogy érzi, milyen jogon kritizál másokat amikor egy gerinctelen, szarkeverő, közönséges picsa?

Cherie 2019.02.06. 23:28:22

@Butterske: nem bizony és most a greget utálókat és a zsu fanokat is magára haragította...plusz szembeköpte magát a szívből cuccal...

Butterske 2019.02.06. 23:30:00

@Cherie: Benne valamiért Attilát akarják látni, pedig minimálisan sem taktikus.
Egy taktikus lépés nem jut eszembe amit ők szerveztek volna meg legalább 70%-ba.

Oh my... 2019.02.06. 23:30:43

@pomac: igaz, itt a végén már olyan mindegy...... eh, de mégsem, döntőben kiesni nagyobb trúváj, a csillámpondró meg ultrakönnyű menet lett volna... puát nem tudom, én rühellem mint a sz*rt, szerintem a takonygerincű Greg női megfelelője, de vannak itt páran, akik favorizálják, szal.... ez így nem top döntés Rolllertől (talán a betegség;), namindegy.

Hétkilenced 2019.02.06. 23:31:09

Nabazmeg! Szerintem Rolira szavazok, de még nem biztos. Viszont ha Adri visszamegy, nyerje is meg.

bagolymaki 2019.02.06. 23:31:31

Roli jol dontott... Greg baromira mindegy, hogy bent van-e vagy nincs, ugyse nyerhet. A dontoben roli jobban jar vele. Adri jobb dontes volt, csak sajnalom, hogy nem lathatom, ahogy pofara esik a gyoker sello:(((

csillagporszem 2019.02.06. 23:31:36

Ne ekkézétek Rolit, várható volt, hogy Adrit viszi. Pár napja már beszélték is Hunorral, hogy Greg kell asszem a hármas döntőbe. Egyébként pedig Hunor és Zsu miatt sajna úgysincs esélye nyerni a végén. Lehet igaza van, hogy mindegy mikor esik ki.
Sajnálom azért Rolit, így a végére már csak neki tudtam drukkolni szívből, de valószínűleg a Zsufanok visszaszavazzák Adrit.
Ezt a vv9-et szerintem Hunor nyeri. Ha nem ő akkor Zsu. Egyiknek se tudok igazán örülni, jó kis végjáték.

2019.02.06. 23:31:44

Szerintem Roli szoros psrbajrol megy majd vissza. De kb mindegy is. Ha visszamegy, a szimpatiaszavazason Greg esik ki, a dontoben pedig Hunor es Roli szavazatai megoszlanak, Zsu nyer. Ha meg kiesik, akkor Hunor es Adri lesz Zsu mellett, es ugyanugy Zsu nyeri. Ha meg maradunk a reslitasnak, ugyis Zsu nyeri barmit csinal, most valamiert ot akarja a csatorna “nagykovetnek”

Mók_Ica 2019.02.06. 23:32:45

renyhe énekel..... bár hangja van...... bár ne hallanám......

Butterske 2019.02.06. 23:33:00

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Egyébként ha Roli valamennyire taktikusnak nevezzük, akkor Adrit miért nem? Adri legalább annyira taktikus mint Roli.

Ármándójózsi 2019.02.06. 23:33:01

@Butterske: Ááááá, ezt borzasztóan rosszul látod. Végig nagyon jól taktikázott, a bizonyíték rá, hogy itt van még, pedig bent utálja mindenki Hunoron kívül.
Most is taktikázott, mivel úgy érzi, a külső közönség látja/látta, hogy Adri mekkora kis hazug szarzsák ezért be is húzta most a csőbe, ahogy el is mondta.

De, aztán, hogy ezt a közönség hogyan reagálja le, úgy ahogy ő elképzeli, vagy máshogy, az már más kérdés. Én minden esetre az elejétől fogva nem szerettem a kis hazugsággyárat, de ha szerettem volna, azért most erősen meginognék a óriási jellembeli hibáitól.

2019.02.06. 23:33:28

Hú micsoda spontan jott szuletesnapi unneples...

Oh my... 2019.02.06. 23:34:56

@Butterske: te mi a szart nézel, mondd? most is éppen erről beszélt a riportszobában Ancsának, nem hallottad, vagy a szövegértelmezéssel van gondod..?

nyeh13 2019.02.06. 23:35:15

nem merik arccal vállalni, hogy kik vannak ebben a tehetségtelen dilettáns bandába....én megértem...én is szégyelném :P kivéve, hogy én nem csinálnék ilyen szar műsort

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:35:54

Éva meglepődött. Azon mennyire meglepődne ha valakinek az újja a segglyukában kötne ki...

Mók_Ica 2019.02.06. 23:35:58

vajon kik vannak az álarcok mögött????

Butterske 2019.02.06. 23:36:21

@Ármándójózsi: Akkor Adri még jobb taktikus mert ő a legrosszabb játékosból nőtte ki magát ide. Ugyan már, több hete egymásra pakolják. Nem volt ebben semmi meglepő, meg hátbatámadás.

nyeh13 2019.02.06. 23:36:26

amúgy meg Roller egy fostos....a sellőt kellett volna kihívnia, ha lennének golyói :)

Butterske 2019.02.06. 23:37:23

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Persze utólag megmagyarázta, hogy több hete miért teszik egymásra a jeleket.

Cherie 2019.02.06. 23:37:23

@Butterske: jah ilyen a rajongás... roló hasonlít renyhére - nem csoda kedvelte- nagyon beképzelt magának, hogy ő micsoda taktikus..de végülis ez is egy út a játékban...

Mók_Ica 2019.02.06. 23:37:28

most komolyan, éva erre büszke, hogy egy ált.iskola 5dikes verset el tud mondani???

Oh my... 2019.02.06. 23:37:41

@Cleveland55: ahnyááám..... broáf! drabál Renyhe meg terhes, vagy mi gömbölyödik ott a teste mértani közepén? valami fertelem, ahogy kinéz megint.

pomac 2019.02.06. 23:37:42

@Cleveland55: milyen szimpátiaszavazás ...rendes párbaj lesz 1v1 ,nem pedig szinpátiaszaazás ,szerintem :)

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:37:46

Éva! Elsírtam magam olyan szép amit olvasol. Sicc vissza az autópálya mellé.

Mók_Ica 2019.02.06. 23:38:25

@SzabadEzANév?: zsóti a szopóálarcos vagy a bohóc volt?? az unikornis vv8 vivi volt sztem....

Butterske 2019.02.06. 23:39:02

@Cherie: Persze, csak azt nem értem ezt miért hiszik el az emberek. Roli taktikázása mint Zsuzsu szívjátéka. Nagy mese habbal.

Oh my... 2019.02.06. 23:39:05

@Maximista vagyok: basszus, általános iskolai szavalóverseny, kieső szint....

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:39:10

Reni milyen gusztustalan abban a ruciban. Inkább verném ki mint hozzáérjek.

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:40:25

@Mók_Ica: olyan testösszetapasztó bigyót adhattak volna alá....

nyeh13 2019.02.06. 23:40:26

kész kikapcsolom a tv-t. erre nem vagyok kiváncsi...mondjuk a belevalóban ennek a 2 tehetségtelen gyökérnek a szánalmas vergődésre már régóta nem vagyok kiváncsi.

Mók_Ica 2019.02.06. 23:40:40

adri ekézése elkezdődött.....

Thats What She Said! 2019.02.06. 23:40:59

Ez a belevaló úgy ahogy van, saját maga paródiája ...

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:41:33

No de Reni egy komoly nő! Szerinte. Szerintem meg szar. Ebből a szempontból Adri és Zsu sem más.

Mók_Ica 2019.02.06. 23:41:37

@Cukorborsó88: széles ragasztószalagra gondolsz??? mondjuk több rétegben...... :))))

Oh my... 2019.02.06. 23:41:49

nah, Renyhe megvilágosodott - végre valaki bette a fáradságot hogy visszanézze, és értette is, amit lát... végre egy piros pont neki (el se hiszem, higy ezt mondom).

pomac 2019.02.06. 23:43:50

@Cherie: ja én is attól félek hogy a zsu fanokat magára haragította :DDDDD melyik zsu fan nem haragszik rolira , aki zsut kedveli az a büdös életben nem szavazna rolira azt ki merem jelenteni :DD

Hétkilenced 2019.02.06. 23:43:52

@Thats What She Said!: Nézzük a jó oldalát, legalább nem ismételnek mint tegnap, amikor is a tegnapelőtti bejátszásokat láthattuk megint.

Thats What She Said! 2019.02.06. 23:44:01

Renyhe ruhája ultra gáz, arca meg tiszta Ciccolina

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:44:20

@Mók_Ica: nem, arra a gatyára, ami összerántja az összerántandót. Az az alakformáló biciklisnadrágszerű

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:44:41

Lehetne hogy ne cigány nyelven szövegeljenek a BV-s kurvák?

Oh my... 2019.02.06. 23:45:05

@Butterske: jah, okos vagy és igazad van.

Cherie 2019.02.06. 23:45:06

Sminkjét nem ő csinálta... egy zsákot vagy vmit adhattak volna rá, még abban is nézhetőbb lenne

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:45:32

Zsóti megint a vonalban van

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:45:42

@pomac: a Zsu fanokat hagyjuk, pető intézetesek.

Cherie 2019.02.06. 23:45:52

@pomac: adrival megy... nem rolóra adri ellen szavaznának

Hétkilenced 2019.02.06. 23:46:08

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Jujj, és végre valaki helyesen írja/használja a "fáradságot" szót. Nagy öröm ez nekem. :)

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:46:44

Jé? Egy Zsu fan :D érdekes Zsóti a kurvaanyádat...

Oh my... 2019.02.06. 23:47:27

@Cukorborsó88: na pont ezt akartam írni én is, már megint.... nagyon rákapott, képtelen leállni a kis szopóálarcos isten barmocskája.... xDDDDD

Mók_Ica 2019.02.06. 23:48:41

@Cukorborsó88: lehet az van rajta... csak a tetején kisöndörödik-pöndörödik a kis derékhája......

Oh my... 2019.02.06. 23:49:50

@Maximista vagyok: azt azt, pacsi tesa! ;DDD

amit Renyhéről írtam, azt viszont benéztem, vissza is szívom, mégse ért ez szart se abból, amit lát, kár volt visszanéznie bármit is, broáf.

Ármándójózsi 2019.02.06. 23:50:04

@Butterske: Több hete egymásra pakolják??? :O Én úgy vettem észre, hogy eddig Adri Hunorra pakolt... Roli pedig Renire. Biztos, hogy ezt a műsort nézed???

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:50:10

Bátran ajánlom azoknak a VV10-et akik fogyatékosok, jelentkezzetek, szánalomból kaptom 36 misit a buziktól, elvégre ők is valahol fogyatékosok :)

Thats What She Said! 2019.02.06. 23:50:12

@Maximista vagyok: kérlek írd már le a kedvemert, ez a zsóti hogy került ebbe a műsorba? Ez ugye a tavalyi vv buzizsóti? És miért szerepel ez ennyit? És mi köze a musor szerkesztéséhez? Nem vagyok képben...

Cherie 2019.02.06. 23:50:29

@Cukorborsó88: alakformáló harisnya, de rajta most nem működik..

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:51:34

Reni:nekem jó ez a szar. Van kérdésem. Vajon Csokinak jó ez a szar te szar?

Cukorborsó88 2019.02.06. 23:51:56

Renit megdugta csoki. Vajon kiugrott a válla közben?

Oh my... 2019.02.06. 23:52:22

úúristen, ez kétszer akkora, mint a Baukó.... konténeeeert!!!

Thats What She Said! 2019.02.06. 23:53:15

Ajjj Istenem renyhe... de gaz basszus az egész :))))

Hétkilenced 2019.02.06. 23:53:52

Éva és Reni rúdtáncolni próbálnak egy a stúdióba hirtelen beállított napernyőrúdon.

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:54:20

@Thats What She Said!: Igen ő az aki az akkori Zsu-val (Vivien?) egész messzire evickélt. Ő anno hangoztatta hogy a médiában akar faszt szopni. Na most ő benne van erősen a szerkesztő csapatban. Tolja a félhülye Zsut meg az aktuális buzit. Sikeresen, mert ugye a legutóbbi VV óta csak több lett a hülye idehaza.

Oh my... 2019.02.06. 23:54:22

@Maximista vagyok: látod, hogy igen xDDDDD

ez a rúdtánc pont olyan, mint a Baukó versmondása, max csajágarpcsögei kocsmaszint.

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:55:38

@Cukorborsó88: nekem már Reni látványától kiugrott

Oh my... 2019.02.06. 23:55:56

@Hétkilenced: ilyet bárki tud, még a majd' kilencvenéves dédnagyanyám is - mondjuk, neki van ízlése.

Thats What She Said! 2019.02.06. 23:57:14

@Maximista vagyok: erre a vivienre nem is emlekszem.... hacsak, nem a farmos flegma csaj? Kis RTL udvoske az is.
Köszi egyébként :)

Maximista vagyok 2019.02.06. 23:57:56

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Jó, lekúrta mert ingyen menet volt. De ennél jobb nők fognak leesni Csokinak. Az kurvaisten hogy egy hónapig se lesznek együtt.

Maximista vagyok 2019.02.07. 00:00:18

@Thats What She Said!: Nem farmos. Az is ilyen idióta volt mint a Zsu, csak nem tudta milliókra váltani azt hogy full hülye. Azt hiszem szőke volt és ló fogai. Elég gusztustalan látvány volt.

Cukorborsó88 2019.02.07. 00:01:17

Renit picit megsajnáltam csoki és a gyenge idegrendszere miatt. Csoki is egy idióta, hogy szexelt vele kint, inkább menekülne jó messzire. Itt vér fog folyni rovid időn belül.

Oh my... 2019.02.07. 00:01:21

@Thats What She Said!: igenigen, ő az, benne van az idei szerki-csapatban, és mi képletesen őt b@szogatjuk minden egyes szerkesztői (incl. produceri) baklövésért, dilettantizmusért, etc., csak mert.... nem is tudom, mert... vicces? vicces, jah; mi így törlesztünk ezért a szarért, amit idén az arcunkba tolnak... ;P ;)

Oh my... 2019.02.07. 00:04:34

@Cukorborsó88: most sajnáljuk azt a balf@szt, csak mert ez a rémlény a szintje? hát én aztán tuti nem, volt választása, és ezt választotta, viselje hát. ;P

Oh my... 2019.02.07. 00:08:48

@Maximista vagyok: ebben biztos vagyok én is, sőt, tuti megvannak már neki a leeső jobb numerák, csak szánalomból bepásszintotta a hónapok óta utána sóvárgó tengeri tehenet is a sűrű napirendjébe, hogy ne sivalkodjon már... xDD

Cukorborsó88 2019.02.07. 00:09:21

@oh.. my..... Hajrá Roli!: most, hogy nem kell néznem megértőbb lettem

Thats What She Said! 2019.02.07. 00:11:47

@oh.. my..... Hajrá Roli!: helyes, helyes! :) teljes mellszélességgel állok én is a cseszegető csapatba. Jövőre jobbat követelünk !

Oh my... 2019.02.07. 00:13:35

@Thats What She Said!: Buzizsóti azzal unikorniskodott a vella udvarán naphosszat, Vivi volt ő is (Vanivsek asszem) folyton ledobta a textilt teljesen ad hoc módon, tökindokolatlanul és a Fosomát üldözte folyton (szexelni akart volna vele), persze retardált volt szintén, és volt itt egy komtárs, aki ismerte is, egy utcában lakott vele....

Maximista vagyok 2019.02.07. 00:14:13

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Lesz itt még Blikk balhé! Reni majd elhordja minden szarnak, mert Csoki azért lássuk be, kinézetre más kategória, nem egy szint. Ráadásul Csokiból szerintem még lehet ember is, így nem látok neki jövőt Renivel.

Oh my... 2019.02.07. 00:14:29

@Thats What She Said!: örülök, csapolj bele tesa akkor!

Oh my... 2019.02.07. 00:16:58

@Cukorborsó88: így így borsószem, ekg minden szavadra! :)

Maximista vagyok 2019.02.07. 00:18:49

@Maximista vagyok: amnyit még hozzáteszek, hogy bár nem volt a favoritom Csoki, de reális esélye Zsu ellen csak neki volt. Hozzábaszta a csipeszt, nagy ügy, én a szekrényt borítottam volna rá. Ezt Csoki elkúrta, nem kicsit... Már nincs sok hátra, lemegy hamar, Zsu 2 év alatt eltűnik a 36 millióval és jön a VV10 ennél is nagyobb trash tartalommal.

Thats What She Said! 2019.02.07. 00:18:56

@oh.. my..... Hajrá Roli!: jaj túúúdoooom!!! Megvan! Jó ég, na az sem volt semmi, huhhhh...

Oh my... 2019.02.07. 00:21:10

@Maximista vagyok: ilyenkor örülök, hogy nem vagyok bulvárfogyasztó, akkor ez a kontent megkerülhetetlen lenne, mert szerintem is ez lesz, Renyha majd televernyákol mindent, hogy átverte, kihasználta az ő imádott csokoládéja... pedig ő mennyi áldozatot hozott érte.....(előre sihíírok!) xDDDDD

Thats What She Said! 2019.02.07. 00:21:39

@oh.. my..... Hajrá Roli!: pacsi xxx:)))
Na mék aludni, holnap meló. Jó ejt mindenkinek!

Oh my... 2019.02.07. 00:22:32

@Thats What She Said!: ugye hogy? ;DD pedig egy mostani Renyhének vagy Zsizsikesnek max jelenthetne csak.... ;))

Maximista vagyok 2019.02.07. 00:26:43

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Az egész egy nagy cirkusz, ilyen fapados F1. Nekem azzal van bajom hogy erre van igény. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de meglepődnék ha nem a szefós nyerné.

Oh my... 2019.02.07. 00:28:48

@Maximista vagyok: egyetértünk megint... Csokkert én is sajnáltam, bár nekem se volt favoritom, de kiváló trash alapanyag volt és korántsem annyira irritáló, mint azok, aki az ő kiesése után helyezték szolgálatba magukat! és jah, a zsizsikes behúzza a 36-ot, a vv10 pedig még aljább lesz, mint amit ma elképzelni tudnánk... igen.

Oh my... 2019.02.07. 00:29:40

@oh.. my..... Hajrá Roli!: de azért,

továbba is:

HAJRÁ ROLLER !!!!!! ;)

Oh my... 2019.02.07. 00:35:45

@Maximista vagyok: igen, egy bizonyos réteg részéről komoly igény mutatkozik erre a fajta tartalomra – ami engem meglep viszont az az, hogy az RTL éppen ezt a réteget kívánja kiszolgálni, ez komolyan érthetetlen számomra, mert ez a réteg aztán mindennek nevezhető, csak fizetőképes fogyasztói rétegnek nem.... de ők tudják, mármint a csatorna, ha nem kellenek nekik ütősebb szponzorok... alapozzanak csak a minorityre.

Maximista vagyok 2019.02.07. 00:36:28

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Nálam az a fura, egyre kevesebbet tudok nevetni a VV-ken, inkább érzem magam kellemetlenül amikor bevágnak egy szerintük vicces jelenetet. Itt jönne képbe a casting és szerkesztők felelőssége. De nem, mert a többség humorérzéke abban merül ki hogy egy fogyatékos alufólián keresztül nézi a másikat és ez mennyire eredeti meg vicces. Ja, az oviban. Meg sem érinti az ingerküszöbömet.

Maximista vagyok 2019.02.07. 00:40:25

És tudom, jövök a régen minden jobb volt szöveggel. Ja, ez így van, ezzel jövök, de nem alaptalanul :) Ezek a senkik sehol nincsenek az első 6 évad szereplőihez képest.

pomac 2019.02.07. 00:42:19

@oh.. my..... Hajrá Roli!: csak annyit mondok az ÉNB átkerül ide , úgyok erre a rétegre alapoznak ezek után nem kell csodálkozni semmin sem :)

Oh my... 2019.02.07. 00:45:06

@Hétkilenced: részemről az öröm... ;)

Oh my... 2019.02.07. 00:50:13

@Maximista vagyok: perma facepalm...... ugye? nálam is ez, de tényleg mindig pl ez a mai filmes kontent is.... ilyenkor nézek ki bután a fejemből, hogy ezt most komokyan gondolták, és egy teljes hétig?? a végjátékban?? (már korábbi szériás ex-villalakókra sincs keret??) ebben a szériában szinte végig ez volt...

Oh my... 2019.02.07. 00:59:24

@pomac: oké... csak ehhez kellenének szponzorok, mert drága műfaj, és erre a célcsoportra (facebookon tobzódó ultraprimitívek, csak nézd meg a helyesírásukat..) ki épít marketingstratégiát? hiszen ez pont nem az a fizetőképes réteg, amire alapozva hatékonyan lehet értékesíteni a drága reklámidőt...

Oh my... 2019.02.07. 01:01:57

@Maximista vagyok: igen, igen és igen!!! sajnos így van, és ehhez nincs köze nosztalgikus érzelgősségnek, ez tény.

Oh my... 2019.02.07. 01:12:34

@Cleveland55: "simili similis..." tudod, hogy megy ez...

0.5 bit 2019.02.07. 03:27:21

@Maximista vagyok: " Nekem azzal van bajom hogy erre van igény."

Én azt gondolom, hogy a mónika show műértő közönsége nem hajítaná ki a lapostévéjét az ablakon, ha normálisabb VV-t készítenének. Ők maradnának - mert a műfaj miatt benne van az ordibálás . Nem helyettük, hanem mellettük vonzhatna be több nézőt ha szerkesztők vennék a fárdságot és megdolgoznának a fizetésükért.

Volt egy-két jó irányba tett lépés, csak nem csipke kesztyűben két újjal kellett volna hozzá nyúlni, hanem ráfeküdni ezekre:

Pl. Érdekes volt, hogy a villamesteri címért küzdeni kellett, csak a feladatok nagy része olyan volt amilyen.

Vagy csapatokba szerveződve különböző feladatokat kell megoldani, amelyhez különböző képességek kellenek (szekrény összerakás, logkai feladványok meg vizes kihívás. Ha az ilyen feladatok sokkal nagyobb teret nyertek volna, akkor nem a leghangosabb/legagresszívabb játékosok köré tömörülnének a játékosok.

Ekkor az volna a nyerő, hogy olyan "csapatok" álljanak fel, amelyben kell értelmesebb, ügyesebb vagy kitartóbb játékos is. Ezek a tulajdonságok felértékelődtek volna a ki tud hangosabban ordítani helyett. Persze ekkor is lenne feszültség, csak nem az miatt, hogy ki hova teszti a fésűt/kefét, hanem melyik csoport tud több különböző területen tehetséges ember összetrombitálni.

Im just here for the comments 2019.02.07. 06:37:20

Roli, a nagy taktikus, ennyire beszart, hogy kihívta Adrit, jól látom? :D

ibsen 2019.02.07. 06:41:39

Jó reggelt!

Roli és Adri az egyik kutya másik eb kategória kb. Én Greget vittem volna Roli helyében. Nem értem miért jó neki ha az top 3-ban lesz? Vagy azt gondolta Hunor Adri helyett majd Greget viszi ki? Roli játéka egyenletesebb volt sokkal, viszont Adri a sor végéről került idáig ami nagyobb meló volt. Én ezt nem néztem ki belőle. Mindegyik a maga eszközeivel maradt bent. A helyzethez alkalmazkodtak. Adri is megérdemelné hogy maradjon, Roli is. Szoros párbaj lesz.

ibsen 2019.02.07. 06:45:16

@Im just here for the comments: Most szívből döntött :) Van szive derüljön már ki ez is:)

Pamutbojt 2019.02.07. 06:54:50

Akkor most Roli szívből döntött? Ha taktikából, akkor Zsut viszi? Mi történt, hogy ennyire nem látja át az erőviszonyokat?
Hunornak hagyta a legkönnyebb játszmát, a nyomifiút? De miért? Hunornak kellett volna Adrival párbajozni.
Valószínűleg már nem kap lilát, ha visszamegy, ugye? Akkor mondjuk tök mindegy. Mehet megint Süsüvel. Eléggé bukónak néz ki... Hacsak nem a Greg-Roli párbaj lesz az utolsó a döntő előtt.

Thats What She Said! 2019.02.07. 06:57:16

@oh.. my..... Hajrá Roli!: azért valamit mégiscsak benezhettek a castingon.. tulajdonképp 2-3 fele típust raktak össze, túlnyomórészt olyanokat, akik osszefekszenek mindenkivel. Egy rahedli k...va és kivarrt agyatlan hülye. Az összes műsorvezető az induláskor hetekig erre ujjongott. Tehát ezzel akartak a nézettséget megalapozni. A kiesések sorrendjebol lehet látni az emberek véleményét erről, és hogy mellényúltak. Jól gondolom?

Angora Cardi 2019.02.07. 07:04:45

Roli levezette miért Adrit viszi. Saját játékába illik is az indoklás. Adri újra hátba szúrta. Beígérte és nem velük szavazott. Roli jól döntött. Greggel sem döntött volna rosszul de adris indoklással sem megy saját játéka ellen. Így is vissza fog tudni jönni.

Gia 2019.02.07. 07:20:51

Kint mi nagyon okosak vagyunk,de Roller nem tudhatja,hogy Gregnek mekkora a szavazóközönsége.Azt hiheti,hogy a tv-s szereplései miatt közismert és népszerű.Bár érzi,hogy Greg hülyeségeket csinál,azért minden monológját nem hallhatta.Adriban kisebb kockázatot lát,meg vannak is sérelmei.Hajrá Roller!

hereverő heverő 2019.02.07. 07:21:39

Moletty, közeledik a te időd! Mától nincs recska, jön a PUA!

Sanda.Ipse 2019.02.07. 07:46:29

Valaki itt azt írta tegnap, hogy az a különbség Roli és Andri között, hogy míg Roli befeszült, addig Adri laza. Nos megnéztem a tegnapi kihívást és az azt megelőző Anikóval történő beszélgetést. Roli a legkevésbé sem látszik befeszültnek, sőt. Adriról ezt már nem mondanám. Meglepte a kihívás. Roli élvezte és élvezi a játékot, hogy irányíthatta a szavazásokat. Ahogy Eránál, úgy Adrinál sem tudja elviselni az árulásait és pontot akar tenni a végére. Mi is láttuk, hogy Adri össze-vissza sodródott és hazudozott mindkét oldalnak, ezt jól látja Roli.
Tökös húzás volt Adrit kihívnia, kedvelem enne, hogy nem megúszásra játszik, mert akkor Greget hívta volna ki.
A szavazatom változatlanul az övé. Hajrá, ROLI!

hereverő heverő 2019.02.07. 08:18:53

@Sanda.Ipse: Szerintem ilyenkor, az utolsó előtti párbajon már senki nem játszhat megúszásra. Most ez végre egy érdekes párbaj lesz, nem az üvöltözős mocskolás. Valószínűleg Adri is Greget számította kihívottnak, és talán mindenki más is, beleértve a foskirályt. Így Greg könnyű prédaként megmarad Hunyornak jövő hétre, a hernyógerincű már el is kezdett pakolni gondolatban.

@úgymond olvasó mmkk: :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 08:22:49

@Sanda.Ipse: Amit te árulásnak nevezel, azt én játékosságnak, vagy kiszámíthatatlanságnak. :-) Nyilván a zöld kendő birtokában a kiválasztás előtt a zöld kendő tulajdonosa a nyugodtabb, mivel ő már tudja, hogy kit fog kiválasztani, míg a többi ekkor még feszülten reménykedik.

Itt egyébként az a kérdés, hogy:
1, a Zsuzsu szavazók hová fognak szavazni? Kit látnak erősebb konkurenciának Zsuzsuval szemben ebben a párbajban Rolit, vagy Adrit.
2, A (kis számú) Greg szavazók esetében ugyanez a kérdés.
3, A már kiesett játékosok szavazói esetében ugyanez.
4, Hány olyan, egyébként taktikai játékosra szavazó van, mint én, aki mindenkivel szemben Rolira szavaznék, kivéve Adri (megjegyzem a két játékos hasonlóan kavarós taktikával játszik, példának okáért Roller csak levette Zsuzsuról a kendőt, illetve a kiválasztáskori preferenciáját megváltoztatva Adrit választotta ki).
5, Hogyan fog viselkedni ez a két játékos az utolsó napokban.

Meggyőződésem, hogy Roli a saját támogatóin kívül csak a Hunor támogatóira számíthat (Lacika nagyon kérdéses), utóbbira is csak azért, mert Hunornak még benn maradna Greg egy habkönnyű párbajra néhány nap múlva, ha Greg nem lenne, ők is azt néznék, hogy inkább maradjon Adri, mint Hunor.

Egyébként pedig Adrinak, amennyiben nyerni akar, akkor neki párbajok(on), akár párbajokon keresztül vezet az út a hármas döntőig is.

,, 2019.02.07. 08:26:41

@VV Erőlegény: én mindenképpen szeretném, h Huncit egy nő picsázza ki és párbajon (Greg nem számít ide, bármilyen sellő is) ezért menjen vissza Adri:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 08:27:00

@úgymond olvasó mmkk: Gyere, tegyél te is Adrira, hogy végre egy nő nyerje a VV-t! :-)

,, 2019.02.07. 08:29:51

@Angora Cardi: elkezdted nézni az American Godst?:) juuuuuuj:)

Sanda.Ipse 2019.02.07. 08:30:15

@VV Erőlegény:
Nyugi, nő fogja. Zsizsikes Zsuzsanna:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 08:32:42

@VV Erőlegény: Elnézést, a 3-as esetben a már kiesett játékosok szavazói esetében az a kérdés, hogy melyiküket akarják inkább utólag büntetni... ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 08:33:52

@Sanda.Ipse: Ha Adri nyer, akkor nagyobb az esély erre, akkor már csak Hunor az akadály. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 08:35:14

@,,: Eszemben volt egy jelző a nő elé, de nem akartam a Zsuzsu fanokat hergelni vele, úgyhogy inkább nem tettem ki. :-)

,, 2019.02.07. 08:36:10

@VV Erőlegény: sejtettem, hogy nem véletlen volt:)

,, 2019.02.07. 08:42:44

megyek, ezt a heverő mangónak küldöm:
youtu.be/AZKcl4-tcuo

Sanda.Ipse 2019.02.07. 08:43:29

@VV Erőlegény:
Most nagyon őszinte leszek. Nekem tök mindegy, ki viszi a 36 millát. Nekem attól nem lesz kevesebb. Én egyszerűen Roli személyével a játékával tudtam/tudok azonosulni, a taktikáit élvezni.
Ha most kiesik, ő akkor is meghatározó szereplője marad ennek az évadnak, akire még pár év múlva is emlékezni fogunk így vagy úgy.

ibsen 2019.02.07. 08:46:48

@VV Erőlegény: Sok mindenben egyetértek. Ne felejtsük el, hogy Roli ugyanúgy hazudott Hunornak és Erának is. Az volt az érdeke hogy ők ne legyenek jóban. Tulajdonképpen ő sem akart párbajozni és ha lehetett ugyanúgy elkerülte. Lacika simán odaadta a szuperjét neki ami sokat segített amikor párbajozni ment és benne még annyi gesztus sem volt hogy amit kapott azt vissuaadja neki mert így fair. Ezek az "árulások" meg "hátbaszúrások" ha úgy tetszik mindkét félnél megvoltak egyik sem jobb. Adri sem kezdte el baszogatni Rolit mikor visszajött csak ráijeszett. Mindenki mond már mindent a szavaknak nem sok súlya van már vagy nem is akarnak azt adni neki egyszerüen csak taktika.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 08:49:58

@Sanda.Ipse: Miért, szerinted én nem ugyanígy vagyok Adrival? :-) Egyet mondhatok, szerintem ez egy emlékezetes párbaj lesz, a vesztesnek már előre is gratulálok, a győztesnek pedig a magam részéről tovább fogom tolni a szekerét, remélhetően a végső győzelemig, de legalább is addig, amíg ki nem esik. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.07. 08:59:40

@VV Erőlegény:
Adrit valamiért kezdetek óta nem kedvelem. Rontott a szememben a megítélésén, hogy ledegradálta magát egy olyan kapcsolatba, ahol éjszakai használatra ágyasnak jó, de akit nappal nagy ívben el kell kerülni. Aztán az aktust a legapróbb részletekig még ki is tárgyalja a haverokkal. Ez férfi és nő esetében számomra ugyanolyan visszataszító.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 09:00:27

@hereverő heverő: roli ezzel lecsúszott nálam elég erősen. gyáva gyökér az összes, egyedül a zsizsikes volt képes renibe beleállni, hetekig nézte mindegyik az ámokfutását. most már csakazértis hajrá adri.

tanárnőkérem 2019.02.07. 09:02:51

Szépjóreggelt! Megnéztem a párbajt, a többire nem volt időm. Hát. Éreztem én, hogy nem lesz sima, Roli érdekében nagyon szerettük volna, hogy Greget vigye ki, de megint másképp történt. Nagyon egyszerű: Hunor miatt. Most vagy Hunor nagyon ügyes, és így távolítja el Rolit, a jóbarátot, vagy Roli a nagyon rendes gyerek, aki tartja magát az ígétetéhez, miképp ezt a párbajt Adri semmiképp sem úszhatja meg. Azt jelenti, hogy ezt a párbajt ők nem Gregenyónak készítették, hanem Adrinak. Az előzőn Zsuzsutól akartak megszabadulni, most terv szerint Adritól. Ha Adri Hunorra tette volna a jelét, akkor Hunor vagy őt, vagy saját magát választotta volna - hisz megmondta, hogy őt akarja kivinni Lacika miatt. Adri ezt meg akarta úszni - most mégsem úszta meg. Reménykedem Roli visszajövetelében - de franc se tudja. Roli mostanság leszálló ágon van, Adri jön felfelé. Szerintem ezek után a végső befutó Hunor lesz.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:11:41

@úgymond olvasó mmkk:
Komolyan gondolod, hogy gyávaság kivinni egy olyan személyt, aki magas százalékkal két párbajáról is visszajött? Hmm...
Én éppen fordítva látom.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 09:14:19

@Sanda.Ipse: roli részéről adrit választani greg helyett minimum a gyökérség kategória. szerintem.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:15:26

@tanárnőkérem:
Attól függ, hogy a zsizsikes szavazók mennyire ismerik fel, hogy kedvencük számára, mint nő Adri visszajövetele sokkal veszélyesebb. Márpedig idén nőnek kell nyerni, mert így akarja a kanális:)

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:16:04

@úgymond olvasó mmkk: Azért gyáva, mert nem a teljesen súlytalan Greget vitte ki?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 09:16:35

@tanárnőkérem: Amit mondasz nagyon is benne van a képben. EKG ! Azt látom én is, hogy amíg a végig tujuló Hunor már vagy két hete elkezdett finoman ellentmondani Roli fővezérnek, ennek része a nem egyfelé szavazás, a Zsuzsu-Reni párbajon a másik csapat erősítése a párbaj előtti héten, a Zsuzsuval való enyelgés, eközben viszont a Rolira való féltékenykedés Adrival kapcsolatban illetve a legvégén a kendőlevétel átruházás, addig Roli sorra kapja be a taktikai vereségeket elsősorban Hunortól, Hunorral szemben Roli teljesen védtelenné vált. Elértük azt, hogy ma már nem Roli irányítja Hunort, hanem fordítva, Hunor küldte csatába Rolit. Rolinak jelenleg halvány gőze sincs azzal kapcsolatban, hogy ha visszajönne az Adri elleni párbajról, akkor a legvégén hogyan fogja tudni megverni Hunort ? Hacsak.... nem állapodtak valahogy meg abban, hogy a végén osztoznak a nyereményen....

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:18:32

@úgymond olvasó mmkk: Ez most magyarázd el légyszi, hogy miért is gyökérség?
Minden indoka megvan rá, Adri saját szavaival mondta el a nyugiban, hogy megérti, ha őt hívja ki, mert most már 2x "hátbaszúrta" Rolit.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:19:02

@úgymond olvasó mmkk:
Az mekkora gyökérség volt Adri részéről, hogy Rolival köttette fel Lacikára a kendőt?

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:22:15

@VV Erőlegény: Ha erről a párbajról visszajön Roli, amit őszintén remélek, akkor necces, hogy még egyszer megy zöld kendővel vagy Greg, vagy Zsu ellen. És szerintem ő úgy van Hunorral, hogy majd a nézők eldöntik, biztos nem fog ellene menni, ha csak Hunor nem fordul vele látványosan szembe, mert Roli szerintem nem az a cserbenhagyós típus 36 misi ide, oda.

MacákékIcukája 2019.02.07. 09:23:32

Szavazatom a Rolie mmkk, ha meg kiesik akkor vege az evadnak es 1 hettel korabban kezdek keszulni a sulira :D

Angora Cardi 2019.02.07. 09:25:01

@,,: Igen, de nem tetszett, csak az első 5 perc amikor kaszaboltak. Egyelőre az első rész nem fogott meg :/ De adok neki még egy esélyt és ha akkor sem, akkor nem rabolom vele az időmet :DDD

ibsen 2019.02.07. 09:25:24

@tanárnőkérem: Roliék elmondták hogy azt szerették vola Hunorral hogy mindenképp ő választhasson, mármint Roli mert sanszos volt hogy ő megy. A lila kendő levétel viszont Hunyor ötlete volt ez Rolit is meglepte.

rostás 2019.02.07. 09:28:26

@úgymond olvasó mmkk: Miért? Mi nem látunk mindent, mi folyik bent. Minket a végtelenségig irritál Gollam, de Rolinak vele kevesebb baja van mint Adrival. Fogadjuk el, hogy ő ezt ott bent így érzi. Elmondta, hogy azért viszi ki Adrit, mert össze vissza hazudozik, ígérget mindenkinek. Ő ezt irritálóbbnak és sértőbbnek és a maga számára veszélyesebbnek tartja mint Greget, akit ugyan szintén egy féregnek tart, de nem sok konfliktusa van vele mostanában. Az már más kérdés, hogy így nem biztos, hogy visszajön, mert azt nem tudja, hogy az összefoglalókban Adri közel sem olyan negatívra van vágva mint Greg.

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:28:57

@ibsen: Bocs, hogy hozzád szólok, annyi vita után, de szerintem Roli-t nem is annyira a lila kendő levétel lepte meg és tartotta nagy húzásnak, hanem és ezt az élő adásban is elmondta, ahogy Hunor végül átruházta rá és ezzel a felelősséget is ledobta magáról. Ezt tartotta szerintem Hunor részéről okos húzásnak, amire nem számított.

ibsen 2019.02.07. 09:32:34

@Ármándójózsi: Nem írtam az átruházást de igen erre is gondoltam.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:35:35

@Ármándójózsi: olyannyira nem, hogy Reni a BV-ben elmondta, hogy Rolival megbeszélték, hogy róla is lekerült volna a lila kendő, ha ő ment volna vissza. Az átruházás volt váratlan.

ibsen 2019.02.07. 09:36:44

Nem emlékszem hogy Roli és Adri szövetségben lettek volna. Nem értem miért gondolják azt bent ha valaki mond valamit az már egy ígéret? Nem így van szerintem. Roli elég sok vasat tartott a tűzben a saját játéka miatt. Lacika, Era, Hunor és egy időben Adri. És az is igaz hogy Greg és Era rossz viszonyához is köze volt rendesen. Adri inkább csak okoskodott vagy annak próbált látszani ide-oda csapódott próbált gyökeret ereszteni vagy valahova tartozni de leginkább jelen lenni. Roli tudatosabb volt sokkal.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 09:36:50

@Ármándójózsi: A bátor taktika a Zsuzsu kihívása lett volna. Igazából a Hunor elleni is, de azt neki már hetekkel ezelőtt el kellett volna kezdenie finoman előkészítenie (amit nem tett meg, csak Hunor), tehát elismerem, hogy egy Hunor elleni párbaj felért volna egy öngyilkossággal. Adrival szemben igazából nincs érve. mert ő pont ugyanezt a hátbaszurkálós taktikai játékot játszotta végig. Adri miért menjen bele egy olyan taktikai szövetségbe, ahol lehet, hogy azonnal beáldozták volna. Mi arra a garancia, hogy Roli-Greg-Hunor-Adri egyenlő szavazati állásnál Hunor nem Adrira tette volna a kendőt, vagy magára, hogy Adrival mehessen párbajozni, ahogy ezt Tanárnőkérem is szépen levezette? Roli elfelejtette, hogy a jelen állásban már a szurkolói proteszt szavazatok döntenek, és lehet, hogy jelenleg Roli mellett többen szavaznak, mint Adri mellett, de mennyien szavaznak ilyen, vagy olyan okokból Roli, vagy Adri ellen? Ezt nem mérte fel. Ezért mégis óriási hiba volt Rolitól, hogy nem választotta a tálcán kapott megoldást, és hívta ki Greget a párbajon, akiről csak annyit kellett volna hangoztatnia, hogy mennyire kétszínű, és mennyire tattikus a szív csapat érzelmi zsarolásával és befolyásolásával a kezdetek óta.

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:41:43

@ibsen: Most ezzel is teljesen EKG, ezt így látom én is. Nálam még az a különbség talán, hogy Adrit az első perctől kezdve nem bírom. De ez az én bajom, sokszor leírtam, hogy egy hazudozó, manipuláló kis szörnyeteg és én az ilyet a való életben is megvetem.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 09:43:47

@Ármándójózsi: Roli meg ártatlan bárányka, aki soha semmit nem követett el benn a vellában, ugye? :) szerintem ezt most nem mérte fel jól, pont azért, mert Adri kétszer visszajött már, nem is kicsi különbséggel. ilyen közel a 36 millához szerintem már nem azt az embert kellene kivinni, akivel a legtöbb konfliktusa volt, hanem azt, aki ellen biztos visszajön. biztos vagyok benne, hogy nem annyira fogalmatlanok azzal kapcsolatban, ki mennyire erős, mint amennyire mi annak hisszük őket. sokmindent nem látunk.

@Sanda.Ipse: nem mondtam sosem azt, hogy ez milyen átgondolt és okos lépés volt Adritól, inkább uncsi. majdnem mindenki eljátszotta ezt ebben az évadban.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 09:44:23

@VV Erőlegény: most látom, hogy hosszabban és jobban leírtad azt, amit én is szerettem volna :)

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:48:03

@VV Erőlegény: Zsu kihívása, ahogy Hunoré is (ezt jól látod) nem bátor taktika lett volna, hanem öngyilkosság. Maradt neki 2 verzió, ha már úgy döntöttek Hunorral, hogy nem másra bízzák a kihívás jogát, hanem Roli megtartja magának. Ezt el is mondta, hiszen akár Adrira, akár Gregre is felköthették volna a zöld kendőt. Tehát maradt Greg, vagy Adri. Mivel egyrészt nem tudják az erőviszonyokat, másrészt úgy gondolják, hogy Greg jól jönne mellettük a döntőben (helyesen), így Adri a "maradék", aki ellen fel lehet építeni a megbízhatatlan, hazudozó és "hátbaszúró" taktikát. Hogy ez mire lesz elég, majd meglátjuk. (Szerintem egyébként elég lesz, de tévedhetek...)

ibsen 2019.02.07. 09:48:03

@Ármándójózsi: Roli az egyetlen aki tudatosan szinte az első perctől kezdve és sok ellenfél (véletlen ill.szerencsés)kiesése után jutott el oda ahol van. Ehhez felhasználva másokat.
Adri inkább a játékban próbált valahogy fennmaradni aztán erősített bele.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:48:24

@VV Erőlegény: mert szerintem tök leszarja, hogy visszakerül-e:)))
Ha valamennyire is tud gondolkodni, akkor felmérhette, hogy Zsizsikes lesz a nyerő amilyen százalékkal Reni ellen visszament. Akkor pedig tök mindegy neki, hogy mikor esik ki.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:50:33

@ibsen:
Nana! Lehet, hogy végszavazásnál hűtlen leszel a Zsizsikeshez? LOL

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 09:50:43

@Ármándójózsi: mindentől függetlenül hónapok óta csak arra várok, hogy hunor menjen ki végre párbajozni, és mélységesen fel lennék háborodva, ha párbaj nélkül menne a háromba :)

ibsen 2019.02.07. 09:53:09

@Sanda.Ipse: Hűtlen? :-) Hűséges se voltam hozzá, de nyerje meg ő, már csak a döbbenet miatt. Roli nem tudna olyat lépni szerintem ha Top 3-as lesz. :)

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:54:05

@ibsen:
Mint már írtam, nekem tök mindegy, hogy ki nyeri:)

Ármándójózsi 2019.02.07. 09:54:11

@úgymond olvasó mmkk: A mások résszel maximálisan egyetértek, mondjuk arra nem emlékszem, hogy Roli direktben valakinek is ártott volna azon kívül, hogy igyekezett úgy intézni a dolgokat, hogy az erősek kiessenek és mégse neki kelljen párbajozni, de ugye ez a játék erről is szól. Igen, persze, hogy nem jó a szívvel döntés, csakis amit írsz, próbálni a leggyengébbet kivinni és mindig csak eggyel tovább lépni, de szerintem ennyire fogalmatlanok az erőviszonyokat illetően. Nagyon sokszor látszik. Álmukban nem gondolják pl. , hogy Zsu ennyire népszerű még jelenleg is, bár ahogy látom a fészen, ez már csökken és egyre több a kifejezett gyűlölője.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 09:58:19

Ha a benn lévő játékosok közül választanom kéne, hogy melyikükkel mennék a sivatagba úgy, hogy az egyetlen vízzel teli kulacs a másiknál van, számomra csak egy személy jöhetne szóba: Roland.

MacákékIcukája 2019.02.07. 10:04:56

@Ármándójózsi: ehh szerintem sem artott direktben senkinek. Kb ugy kezdte a vv-s palyafutasat, hogy bement es mindenki belekotott meg lenezte, meg hazugnak neveztek.

moletty 2019.02.07. 10:06:03

NA Tesóim !
Melyik farkamat harapjam le ? Rolli az egyik favoritom, Adri a másik ! :(
Más szavakkal : Az agyammal szavazzak vagy a farkammal ? :)
Rolli valóban emlékezetes és szimpatikus játékos lett nekem !
Adri meg ugye.... Egyfelől nagyon ügyesen vitte magát végig azt is figyelem bevéve h. mindenki
ellene volt ! Jó a csaj (mint kiderült tárgyi tudása a világról neki is lófasz!), de ügyesen bánik
az emberekkel ( legalábbis az ilyen hulladékokkal mint a bentiek!)
Másfelől meg eszméletlenre kúrnám, ha tehetném, szóval köpjetek le, fingjatok szájba, szarjatok az árnyékomra de kimondom : nekem ő A NŐ ! (fogyasztás, csiszolgatás stb. után, de ez nem lényeges) :) Aszem Adrira teszek, de közben sírok majd :(
Más:
Zsuszu nem ember (hanem genetikai hulladék) tehát nem is nő !
A kutyám sokkal okosabb nála, de oo-szer kedvesebb, barátságosabb és nem is bosszúálló!
Most így leírva megnéztem:méltatlan az összehasonlítás a kutyám számára !!!
A három : Adri,HUnor,Zsuszu és az agyatlan telefosott búbánatos zokni fogja nyerni ! :(

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 10:06:45

@Ármándójózsi: egyik sem ártatlan bárányka, de abban igazat adok, hogy ő volt az egyetlen, aki viszonylag normálisan játszotta eddig is a játékot .

Ármándójózsi 2019.02.07. 10:07:15

@úgymond olvasó mmkk: Pedig esélyes, hogy legközelebb sem fog... Legfeljebb, ha Adri jön vissza, akkor van rá esély.

MacákékIcukája 2019.02.07. 10:07:44

@moletty: :DDDDD szegenyke. Szavazz az agyaddal, igy elobb jon ki Adri es a tied lehet :D ergo a farkaddal szavazol ha Rolit valasztod

moletty 2019.02.07. 10:07:52

@ibsen: Hogy a faszba ne tudna: Megveri most Adrit, utána kiviszi a buzi sellőt azt már ott is van !

moletty 2019.02.07. 10:09:20

@MacákékIcukája: Á ha kijön sose fogunk találkozni... Ha nyer tovább nézhetem a csöcsit amikor elrakja reggel a 2 számmal kisebb melltartóba !
(jah igen a ruha-ízlését is javítanom kell majd, bár otthon lehet totál kurvásan :)

Sanda.Ipse 2019.02.07. 10:10:15

@MacákékIcukája:
Persze, mert nem állt be a Radics brancsba és a későbbiekben sem nyalta senki hátsóját, akivel nem szimpatizált. Az első pillanattól kezdve ki akarták szórni. Ahhoz képest elég messzire jutott:)

ibsen 2019.02.07. 10:10:26

@moletty: Majd meglátjuk:-) Huncikának is van egy párbaja még...

ibsen 2019.02.07. 10:13:28

@Sanda.Ipse: Nem is vették volna be szerintem. De jobb is más világ.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 10:15:05

@Ármándójózsi: Zsuzsu kihívása miért lett volna öngyilkosság? Még Reni is 32%-t kapott ellene úgy, hogy Te is én is, és szinte mindenki itt a kommentelők között azon a párbajon Zsuzsura szavazott. Zsuzsunak van egy elég népes szavazótábora, de másodlagos szavazói kevesen vannak. Rolinak is van egy szavazótábora (talán kisebb, mint a Zsuzsué) viszont egy Zsuzsu elleni párbajon sokkal több másodlagos szavazóra számíthatott volna, mint Zsuzsu.
Re: "...ha már úgy döntöttek Hunorral, hogy nem másra bízzák a kihívás jogát, hanem Roli megtartja magának..." Egyszer azt mondod, hogy Adri miatt került a zöld kendő Hunorra, viszont most, hogy rá került, így azt mondod, hogy direkt bekalkulálták, hogy Adri majd Rolira tesz, így Roli tudta, hogy kiválasztott lesz. Ha utóbbi, akkor miért nem engedte, hogy Zsuzsu is rá szavazzon?

Ármándójózsi 2019.02.07. 10:18:01

@ibsen: Huncika, bár mennyire is szeretnétek, amit megértek, nem hiszem, hogy párbajozni fog. Ha Roli jönne vissza Gregtől és Zsutól kapna jelet. (Ha csak nem fosnának be, hogy most jött vissza egy győztes párbajról) ezzel máris mehet újra. Ha Adri jönne vissza (feltéve, de nem megengedve), akkor Hunor biztos megkapná a szavazatát és Zsu is rá tenné nyilván. Greg nem tudom, vagy sírdogálva szintén Hunorra, vagy sírdogálva Adrira. Tehát így esélyes a párbaja.

MacákékIcukája 2019.02.07. 10:18:22

@moletty: igaz, viszont szerintem menj el tapsolonak a parbajra, akkor lehet eselyed :P

@Sanda.Ipse: pontosan :) mondjuk latszik a viselkedesen meg a hozzaallasan is hogy o idosebb mint a tobbiek, nem tetszett neki a sok szefos.

fujimo 2019.02.07. 10:18:28

úú, adrira semmiképp nem raknék rollerral szemben... mondjuk az is igaz, h vele szemben senkire sem... :)

...adri egyáltalán nem ugyanazt a vonalat nyomta, amit roli, számomra sokkal tenyérbe mászóbban művelte a dolgait és megengedőbb volt a taktikai eszköztárak használatával...

...számomra az ő diplomáciája inkább hajazott a greg féle vonalra, mint sem a roli-hunor félére... :) (áskálódós, körbekibeszélős... és bár roli is végzett aknamunkát, de egyrészt módjával, akár saját magán is röhögve... illetve nem tagadva... másrészt nem nagyon volt behízelgős, megjátszós és közben teljesen kibeszélős mozzanata)

...sajna azonban én is úgy érzem, h nem ő nyeri... szomorú... *szipszip* :( :)

fujimo 2019.02.07. 10:18:28

úú, adrira semmiképp nem raknék rollerral szemben... mondjuk az is igaz, h vele szemben senkire sem... :)

...adri egyáltalán nem ugyanazt a vonalat nyomta, amit roli, számomra sokkal tenyérbe mászóbban művelte a dolgait és megengedőbb volt a taktikai eszköztárak használatával...

...számomra az ő diplomáciája inkább hajazott a greg féle vonalra, mint sem a roli-hunor félére... :) (áskálódós, körbekibeszélős... és bár roli is végzett aknamunkát, de egyrészt módjával, akár saját magán is röhögve... illetve nem tagadva... másrészt nem nagyon volt behízelgős, megjátszós és közben teljesen kibeszélős mozzanata)

...sajna azonban én is úgy érzem, h nem ő nyeri... szomorú... *szipszip* :( :)

ibsen 2019.02.07. 10:26:09

@Ármándójózsi: Ő nem volt még egyedül párbajon. Szerintem az az egyszerű érv is elég Hunor ellen hogy szavazatot kapjon. A Top 3 elött eddig minden játékban nyomós érv volt.Mérettesse meg magát ő sem különb aztán a nézők döntenek. Ki is akadt hogy Zsu felhozta ezt neki.:-)

Ármándójózsi 2019.02.07. 10:26:11

@VV Erőlegény: Az elejével nem vitatkozhatok erőből, mert ezt másképpen látjuk, szerintem Zsu tábora felfalta volna Roli táborát másodlagos szavazókkal együtt is, mint a sicc, de ezek csak feltételezések.
Viszont a második felével igen. Adri volt a mérleg nyelve ezt Roli tökéletesen levezette a riport szobában. (Az, hogy én mit mondtam előtte, az lényegtelen, mert eddig nem ismertem a "taktikájukat", hogy mit beszéltek meg, ezért nyilván csak találgattam.) Tehát azt mondta Roli, Kíváncsiak voltak, hogy Adri kire fog rakni, így kinek fogja megszegni az adott szavát. Ha Hunorra rak, akkor az elvétellel 4-es szavazategyenlőség van és biztos volt erre megbeszélt taktikájuk, hogy akkor hogyan fog dönteni Hunor. Ha viszont Rolira akkor annyi, nem kell Hunornak dönteni. Ezért kellett a jelelvétel.

ibsen 2019.02.07. 10:27:47

@VV Erőlegény:Greg esetleg Zsu. De ha azt nézzük Rolival Greget jobban utálták, Zsu inkább idegesíti.De azért rámászott.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 10:31:10

@VV Erőlegény:
Itt Reni elmondja, hogy Roli pontosan azt tette, amit eltervezett azzal a különbséggel, hogy Reni visszajövetelére számítottak (szavazati jog elvétele, lila kendő levétele)
www.rtlmost.hu/belevalovilag-p_11817/belevalovilag-95-resz-c_12278511

Gia 2019.02.07. 10:31:11

Attól tartok,hogy a Hunci-Greg párbaj sosem jön létre..Tök jóban vannak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 10:32:21

@ibsen: Sztem meg maximum Adrival lehet párbaja. És azt is borítékolom, hogy aki erről a párbajról visszajön az még egyszer párbajozni fog a hármas döntő előtt (ebből a szempontból egyetértek Ármándójózsival) a legnagyobb valószínűség szerint Greggel, Adri esetében Hunort sem tartom kizártnak.

mindenévfoglalt 2019.02.07. 10:33:16

Nagyon örülök, hogy Roli Adrit hívta ki.
1. Ki nem állhatom a hazug embereket. És Adri szarkeverő, hazudozós. Nem taktikázott, mint Roland, hanem hazudozott. Elárulta a "barátait". Nem csoda, hogy barátokat keresni ment be a villába, mert a kintiek már mind kirakták a szűrét.
2. Greg sokkal kisebb ellenfél bárkinek a következő párbajon, amikor nagyobb a tét.
3. Roli számíthat a Zsu fanok szavazóira is, mert ha Roli megy vissza, akkor Zsu a VV9 legjobb női játékosa, és az is sokat számít. Ha Adri megy vissza, akkor Hunor-Adri párbaj lesz, ahol megint esélyes is lehet, hogy Adri visszamegy, és akkor a top 3-ban megoszlik a szavazat Zsu és Greg között, mert azért van átfedés a szavazótáborok között, és akár ki is eshet Zsu.

mindenévfoglalt 2019.02.07. 10:33:52

@mindenévfoglalt: "Zsu fanok szavazóira" helyett Zsu fanok szavazatára

Ármándójózsi 2019.02.07. 10:34:02

@ibsen: Az a vicces, hogy ők Greget nem utálják. Pláne Hunor nem utálja, de egyébként Roli sem. Roli elmondta, hogy mi nem esett jól Gregtől, de látszik, hogy nem utálja, pedig észrevették mindketten, hogy nagyon gáz lett a játéka a végére. Komolyan mondom, ha a lányok nem lettek volna (és ezért most biztos kapni fogok) és Greg a fiúkhoz csapódik, vicces csapatot alkothattak volna sok olyan momentummal ami emlékezetes lehetett volna. Mert biztos "szívatták" volna csak olyan lájtosan, ahogy Lacikát, meg ilyesmi. Abszolút el tudom képzelni, hogy jót szórakoztunk volna és kimaradt volna ez a szívvel játszom, szeretlek, kicsikém, szerelmem cukormázas szar. De ezt sajna már sohasem tudjuk meg.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 10:34:09

@Gia: Az a 4 között már nem oszt nem szoroz... Rolival még jobban van, Zsuzsutól meg tart.

MacákékIcukája 2019.02.07. 10:36:43

@mindenévfoglalt: szerintem Roli nem szamithat a Zsu-fanoktol szavazatra, mert utaljak ot...

ibsen 2019.02.07. 10:37:29

@VV Erőlegény: Valamiért nem gondolkodtam Adriban ha ő megy vissza.Ez már egy felesleges baszakodás lenne, ha magába néz rájöhetne hogy már azzal hogy lefeküdt vele mégha érzelmek nélkül aztán ki akarta baszni eléggé kilóg a lóláb az "úriembernél". Adrinak több érve lenne vele szemben. Surranópályás alkalmazottból lett "nagyarc". Roli nélkül sehol nem lenne ezt ő is tudja. Adri magának kaparta ki a gesztenyét azon lehet vitatkozni hogy de ez egy ilyen játék.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 10:38:17

@Ármándójózsi: Azért ennek a szériának roppant nagy különlegessége (sajnos nem feltétlenül jó értelemben), hogy eddig egyetlen ffi-ffi elleni párbajt nem láttunk. Ffi csak nő ellen párbajozott, és úgy hogy ezekben az esetekben mindig a ffiak voltak a kihívók, és a nők a kihívottak. Nő-nő elleni párbajt is csak akkor láttunk, ha nő volt a kihívó...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 10:38:24

@VV Erőlegény: nem tudom eldönteni, hogy Roli veszélyben van-e. Roli+Hunor egy elég nagy szavazó tábor. Aztán van a szív csapat amiben szerintem nincs benne 100%-ig Adri. Innen szerintem nem fog kapni annyi protes szavazatot, mint amennyit remél...

Szerintem egy kiegyenlített párbajra kell számítani.

Mindamellett Adri elégszer alázta le Rolit, hogy tudjon mit felhozni ellene, viszont visszafelé nincs mit mondania Adrinak...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 10:40:29

@MacákékIcukája: Viszont Adri nem tudom mennyire a kedvencük. Mivel Adir nem Zsut várta vissza...

ibsen 2019.02.07. 10:43:00

@VV Erőlegény: Az is lehet hogy a fiúk annyira nem voltak éppen egymásnak úgy ellenfelei hogy egymást hívják ki.

mindenévfoglalt 2019.02.07. 10:45:37

@MacákékIcukája: én is hasonlóan érzek Zsuval kapcsolatban, mégis rá szavaztam, szóval vannak még csodák. :)
Ráadásul Adri kiesésével Zsunak egyedüli nőként még nagyobb esélye lesz nyerni.

ibsen 2019.02.07. 10:45:56

@Ármándójózsi: Szerintem a játéka nem fekszik nekik, annyira nem láttak bele a sellőcsapat mindennapjaiba max az éles balhékba. De Greg a saját anyját is eladná csakhogy lubickolhasson. De ezeket ez sem zavarta eléggé úgy látszik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 10:51:09

@Brigante: Nem az a lényeg, hanem az, hogy kit tartanak a kedvencük nagyobb ellenfelének a végjátékban a párbajozók közül, mert arra fognak kevesebben szavazni egy, a kedvencüket közvetlenül nem érintő párbajon 1 héttel a játék vége előtt. Ha létezik egyáltalán olyan szavazó, hogy abszolút semleges (amit azért kétlek, ha valaki többé-kevésbé végigkövette a játékot, és letöltötte a szavazási appot is, és szavaz), az talán még valaki mellett szavazhat az adott játékos saját rajongótáborán kívül.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 10:51:45

@MacákékIcukája: Én is utálom a zsizsikest, mégis volt egy protestszavazatom rá Reni ellen.
Amúgy a legtöbb párbaj olyan volt, hogy valaki ellen szavaztam és nem valakire. (Kivétel Roli párbaja volt).

Ármándójózsi 2019.02.07. 10:52:34

@ibsen: Persze lehet, hogy a vége felé már ez is kijött volna belőle, de érzésem szerint egészen másképp viselkedett volna a fiú csapatban. De tényleg nem érdemes ezen agyalni, mert abszolút csak feltételezhetjük. talán ha valami véletlen folyamán a 4-esben, vagy a 3-asban benne lenne Greg a fiúkkal látnánk belőle valamit, de erre is kicsi az esély és kevés lenne az a néhány nap.

ibsen 2019.02.07. 10:53:13

Renit már mosogat a csokinyúlnál?:)

Sanda.Ipse 2019.02.07. 10:53:45

@VV Erőlegény:
Ha Roli nem kerül vissza, akkor ez lesz az utolsó szavazatom. Döntsenek a fanok.

ibsen 2019.02.07. 10:56:11

@Ármándójózsi: Greg meleg, valószínüleg a lányokkal nagyobb összhangban volt a játékban mert azok elfogadóbbak eleve. Kint is ez van. A fiúk jórésze eleve nem csípte őt inkább elviselte de nem nagyon nyitott felé, talán Csoki késöbb.Az hogy félig már ember és nem sellő ez szerintem már jobb, de ez csak egy műsor volt nála ahogy sok más is.

Ármándójózsi 2019.02.07. 10:59:49

@VV Erőlegény: Én erre azt mondom, mint saját vélemény, hogy Zsu-t csak Hunor verheti meg a 2-es döntőben, vagy esetleg Roli (de az már sokkal valószínűtlenebb, már csak azért is, mert el sem jut odáig).

Ármándójózsi 2019.02.07. 11:01:53

@ibsen: Ez általánosságban igaz, de látod Hunor is milyen jóban van vele és mondom, szerintem Roli sem utálja, legfeljebb neheztel rá azért a mondatért.

ibsen 2019.02.07. 11:06:50

@Ármándójózsi: Ha Adri nem lenne a bögyükben a sellő lenne a célpont náluk. Erről van szó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 11:06:50

@Ármándójózsi: Én meg azt mondom (és nyilván ez is magánvélemény), hogy szerintem Zsuzsu ellen egy kettes párbajon a 4 között még 3 játékosnak is van több-kevesebb esélye nyerni (Gregnek nincs). Hunornak a több és Rolinak valamint Adrinak (valamelyik addig egy újabb győztes párbajjal erősödve) kb. ugyanannyi, mert nem tudjuk felmérni a proteszt szavazókat.

Maximista vagyok 2019.02.07. 11:07:23

A tegnapi BV alatt rettegtem nehogy kiugorjon Reni válla. Elég veszélyesen állt a pult mellett, bármikor kiugorhatott volna.

Tökös... 2019.02.07. 11:11:06

Sziasztok....

Kicsit idegesít hogy úgy tudják ezt a műsort húzni mint a rétes tésztát....
még szerencse hogy párhuzamosan ment a Real-Barca meccs....
Rolcsi folyamatosan hazudozik, most éppen azt hogy a szívével dönt...
Előtte biztos ami biztos megkérdezi mangalicát hogy szerinte mik az esélyek... ( faszfej )
Na mindegy, ezt a játékot viszi, hogy mindenki hülye, csak ő lát tisztán, bár néha ezt is megcáfolja... ( hihihihihihi )

Adri a mangalica patkány-kigyó lett a kihívott, én jobban szerettem volna ha meztelen elkurt csigával megy ki, de nem akarok telhetetlen lenni

Szerintem Rolcsi simán lenyeli a békát, akarom mondani a mangalicát, és visszajön támogatni Hunyort...

Maximista vagyok 2019.02.07. 11:11:16

@úgymond olvasó mmkk: dikk a retek :D kire savazol vasárnap és melyik lemming megy vissza?

Ármándójózsi 2019.02.07. 11:14:03

@Tökös...: Nem hiszem, hogy hazudott, nem ő kérdezte meg, mindenkinek be kellet mennie a nyugiba és elmondani. Ez szerkesztői feladat volt. A többi stimmel. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 11:16:03

@Maximista vagyok: nem szavazok, te retek :D

Maximista vagyok 2019.02.07. 11:19:01

@Ármándójózsi: elég gusztustalan látvány volt. Bár szerinte ő egy nagyon jó nő, háááát nekem előbb állna fel a hűtőnkre mint rá.

@úgymond olvasó mmkk: ne lázadj! :D

Tökös... 2019.02.07. 11:20:19

@Ármándójózsi:

Oké, akkor másképpen fogalmazok....
hogyan váltott Rolcsi a szív hangjára ?
Mert azt is a tudat vezérli....
Biztos nem lehet hogy bárki ellen visszajön, de azért meztelen csigával nem nyult volna mellé....

MacákékIcukája 2019.02.07. 11:21:00

@Brigante: hat ja... szerintem ez esetben az dont h kit utalnak jobban/kinek voltak az o szemukben megbocsajthatatlan bunei

@mindenévfoglalt: legyen neked igazad :)
+ @Sanda.Ipse: En kizarolag taktikailag szavaztam legutobb, mivel Zsu nagyobb ellenfel Rolinak mint Renyhe. Szoval benne voltam abban a 32%-ban :D

Tökös... 2019.02.07. 11:25:53

Egyébként a nézők nagyon nem lőttek mellé, mert meztelencsigát tartják a leggyengébbnek, aztán Adrit, legaláább is ezt a két bjátékost mondták Rolcsinak hogy vigye ki....
Szerintem erkölcsi értelemben ez a két játékos bebukott, és valahol örülök hogy az én véleményem is ugyanez....
Ezen kívűl még lesz egy párbaj, valószínüleg Hunyor sem ussza meg.....

Ármándójózsi 2019.02.07. 11:27:21

@Tökös...: Szerintem úgy gondolta és úgy is érzi, hogy "jó szívvel" dönt Adri mellett, mert (talán nem láttad), már másodszor verte át és ezt be is vallotta ott a nyugiban. Greget pedig inkább taktikából hívhatta volna ki, mert azon kívül, hogy "nem tud azzal azonosulni, ha Roli nyeri a játékot" (nem mintha kellene neki, ki nem szarja le, hogy mivel tud azonosulni), nem igazán van ellen bármilyen érve és szerintem nem is utálja Greget. (Mondjuk ezt most 3x-ra írom le, azt lehet, hogy csak rosszul látom...)

Tökös... 2019.02.07. 11:37:30

@Ármándójózsi:

Szerintem a kiválasztottak mindíg azon törik a fejüket, ki ellen jönnének vissza...
Ennek szeriintem semmi köze a szívnek, vagy érzelmeknek...
Azon morfondírozott rolcsi hogy elég gyenge -e adri....
Valamiért minden férfijátékos azt hiszi hogy neki nőt kelll vinni, mert az biztos gyengébb.....
Lacika erre faragott rá...
Szerintem egyféle stratégia létezik, szerethető-e az a játékos akit ki akarok hívni ?
Rolcsinak többen mondták bent a játékban hogy egyáltalán nem szerethető, sőt, inkább utálják a játék stratégiája miatt....
Rolcsi a benti játékosokon törte a fejét, pedig azt kellett volna számba venni, milyen típusú játékosok estek ki....

MacákékIcukája 2019.02.07. 11:47:33

@Tökös...: Rolit mar az elso perctol kezdve utaltak, mar akkor, amikor meg nem csinalt semmit

rostás 2019.02.07. 11:58:02

@Ármándójózsi: EKG És tényleg nem utálja különösebben, legfeljebb nem sok közöset lát és hát taszítja, főleg amiért az vele a kezdetektől olyan utálatosan viselkedett.

Hétkilenced 2019.02.07. 11:59:09

Adrit el tudnám képzelni egy survivorben inkább, mint pl a tavalyi szériás fizikus Barbit. Ott jobban megy ez a fajta játékstílus.

Kostarika 2019.02.07. 12:01:56

Szép napot! (Míg el nem rontom :P )
youtube Zshow-ban Renyhe. Hányadék.
Hajrá Róluk!

Tökös... 2019.02.07. 12:02:20

@MacákékIcukája:

Akkor biztos nő van a dologban....
Az a hír járja hogy egy nő 5 perc alatt megítéli a férfit.... ( mosolygok )

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 12:07:13

Sziasztok Drágaságaim!
Elvisznek a szürke hétköznapok! :(
Néztem tegnap, ámultam is, roli vakon van, a nyomorék Greget kellett volna kivinnie és azt a majmot sem kéne tovább nézni ebben a pár napban! Buktam tegnap a tippcsit, Roli ez a te hibád! Te galád! Brühühü! Savaztam amúgy Rollerra!

bElannaTorres 2019.02.07. 12:12:24

Roli végig vakon volt, renit hitte erősnek, adrit végig gyengének, mikor kiment párbajozni akkor is Lacika szuperképessége kellett neki a döntéshez. Most meg vihette volna greget azután hogy reni ilyen kicsivel kiesett, de a már kétszer is visszatért adrit kellett vinnie - mert becsapta... ?
Adri mégis kire tehetett volna, greg még mindig inkább szövetségese mint a fiúk, akik még egy hazugságvizsgálatot is elintéztek neki a párbaja előtt, ezen kívül hunorra tehetett volna csak ő képben van, tudja hogy hunor erősebb.

pimasz borz 2019.02.07. 12:23:32

Szomorúan látom,hogy Roli felszállt a szopórollerre..remélem nem viszi haza. :/

rostás 2019.02.07. 12:25:25

@bElannaTorres: Előzőleg viszont Hunorra rakott, azzal, hogy az ő viszonyuk olyan semilyenösszevissza. Akár maradhatott volna most is annál. Kiszámíthatatlan a kiscsaj, épp ezért tartják veszélyesebbnek a kiszámíthatóan patkány Gollamnál.

csillagporszem 2019.02.07. 12:29:59

@bElannaTorres:
Nem hiszem, hogy vakon van Roli. Tudják, hogy Greg gyenge és ezért kell a döntőbe. Igaza van Rolinak, ha bármelyiket is nem tudja legyőzni egy párbajon akkor minek legyen bent még 1 hétig. Itt már nem nagyon változnak az erőviszonyok. Se neki, se Adrinak nincs esélye a döntőben Hunor és Zsu ellen, így teljesen mindegy melyiket viszi most ki. Akkor lett volna esélyük, ha Hunor nem jut be a döntőbe, de ezt meg elintézni sajna ők sem tudják. Amelyikük most visszamegy az jövőhéten még párbajozik egyet de nyerni nem nyerhetnek. Sajnos. Nem ez kell az embereknek amit Roli és Adri csinál a játékban.

Butterske 2019.02.07. 12:34:39

@bElannaTorres: Kár leírnod, Roli bármit csinál itt megmagyarázzák az miért tökéletes taktikai lépés.

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 12:36:06

Azon gondolkodtam, hogy már csak két lány van ugyebár- Greg a harmadik de ő sellő- és ha Adri kiesne egyértelmű Zsizsikes győzelme, mivel tudjuk, hogy idén a retek női győztest akar. Tehát sajnos gyanítom, hogy az izgalmak fokozása végett- lófaszt- benn tartják Adrit és így Roller mehet haza. Nagyon elnézte ezt, Greg ellen lazán jönne vissza. De ha lett volna egy csepp józan paraszti esze, rájön, hogy több a pasi mint a nő így pasit viszek akkor az arány helyrebillen. Istenem, de elkúrta! :( Azért reménykedem, hogy nem erre kooperál a retek és Roli lesz a befutó (ló)!

Tökös... 2019.02.07. 12:37:02

@csillagporszem:

Ráhibáztál.....
Adrit illetően legalább is, egy rút kis patkány távozik a villából...
Vagy szerinted, van a mangalicának jó tulajdonsága is ? ...azonkívűl hogy láncdohányos, biztos izgató lehet a csókja...
Rolcsit sokan szeretik kint, de abban biztos vagyok hogy nem a bátorsága miatt...
Rolcsinál még Alekosz is bátrabb, pedig ő hermafrodíta...

Tökös... 2019.02.07. 12:41:31

@Nyuszomuszo83:

Fogadok veled mondjuk 100 tallérba....
Adri nem jön vissza hiszen a nézők őt ajánlották Rolcsinak másodjára....
A képlet szerintem egyszerű....
Zsizsik sikere nem volt olyan meggyőző renyhánál, ami nálam azt jelenti hogy meglehetősen gyenge támogatottsággal bír....

Hunyort látom befutónak, rá 2% adtak, ami nálam a népszerűségét jelenti

hereverő heverő 2019.02.07. 12:42:15

@,,: Köszönöm! Te vagy az egyetlen aki Major Tomot megjegyezte :)))

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 12:43:46

@Tökös...: Fogadhatunk! :D De itt már rég nem a nézők döntenek, hanem a retek! Meglátjuk az elkövetkezendő pár napban kit szop fel a retek az öfikben! ;)

Ármándójózsi 2019.02.07. 12:43:48

@Butterske: Te már egyszer beégtél azzal, hogy a te magyarázatod viszont arra épült, hogy olyasmit állítottál, ami nem történt meg. De azért csak nyomjad.

csillagporszem 2019.02.07. 12:44:33

@Tökös...: Okos, jól felméri az erőviszonyokat, mindig jó időben jó embernek hazudja azt, hogy szereti. Azt is tudja, hogy kell a szív is, emiatt már jó ideje minden kiesőt megsirat, valószínűleg ezzel akarja megnyerni magának az ő szavazóikat is :)
Adrinak a játékban valószínűleg nem sok őszinte pillanata volt, de ügyesen csinálta, mert a nézők nem utálják úgy, mint Rolit aki negyedennyit sem hazudozott a játék során :D

Dauda András 2019.02.07. 12:44:52

Rászavazok Rolira, de ez nem volt vmi férfias lépés.

Greget kellett volna vinnie!
Jó lett volna végre egy Férfi-Férfi(sellő) párbaj a VV9ben.
Eddig mindig csajokat vittek ki.

Tökös... 2019.02.07. 12:45:49

@Nyuszomuszo83:

Persze, nem számítva a retek jóindulatát nézve, mert az kiszámíthatatlan...

Dauda András 2019.02.07. 12:49:10

Ha Roli visszamegy most már remélem tényleg kiviszi vki Greget!

Tökös... 2019.02.07. 12:50:13

@csillagporszem:

Oké nézzük az okosság oldaláról....
Adri egy ravasz lány, de a gond hogy nem emlékszik arra tegnap éppen mit mondott valakinek...
Rolcsi és Hunyor mindenkiben bizna csak benne nem....
Rolcsi azért hívta ki Adrit, mert egy rossz indulatú kígyónak tartja, aki egyszer kétszer fenyegette őt is...
Én szerintem Adri nem egy szerethető játékos, Lacika a szobanövény leakarta fejelni, ahhoz meg némi indok kell... ( most eltekintve attól én mit gondolok a mangalicáról )

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 12:50:55

@Tökös...: ugye, hogy ugye, így bármi lehet, mert beleszólásunk kb. 0. Ha Adrit akarják tolni akkor ő fog visszamenni! Hiába az érvek, hányszor támadta hátba a kis napraforgó. Itt barátság ott ellenség, szeretlek mint férfi, Roland fíreg vagy....Majd a retek dönt! ;)

Tökös... 2019.02.07. 12:54:21

@Nyuszomuszo83:

Egy biztos....
Többen felvetették minden való világban történtek érdekes események, erre a retek letiltotta az online stream adást, hogy szabadon garázdálkodhasson...
Ok-okozat....

csillagporszem 2019.02.07. 12:54:45

@Tökös...: ez igaz, szerintem sem szerethető Adri, ezért nem lesz esélye a végén. Viszont amilyen mélyről indult és ahányan támadták bent igenis kellett ahhoz ész, hogy idáig is eltudjon jutni :)

Tökös... 2019.02.07. 12:57:28

@csillagporszem:

Nem akarlak magamra haragítani.....
De Adriban sok nő lakozik, és simán szerepelhetne a reggeli ezotériás műsorokban, mert hitelesnek tűnően tud hazudni...

hereverő heverő 2019.02.07. 13:04:28

@Nyuszomuszo83: Ha tényleg Zsizsikessel akarják megnyeretni, akkor tök mindegy ki megy vissza. A következő párbajnak én Hunort tippelem, nagyon egyszerű indokkal: ha most roller megy vissza, akkor el fognak bizonytalanodni, hogy kiverte Adrit, aki már kétszer nyert, tehát erős. Ha Adri megy vissza, akkor ellene meg senki sem mer majd kiállni és ismét kiküldeni. Szóval repülnek a jelek a párbajszűzre, meg hát mindenki inkább a sötét lóra pakol. Hunyor pedig a csigát fogja kivinni, aztán várja a döntőt a két bigével. Jobbra nyúlok ott is asszony, balra nyúlok ott is asszony...
De Sanda Ipsének van igaza, tökéletesen mindegy ki nyeri és ki megy most vissza. Ha lenne appom, akkor Rolira szavaznék, de emiatt nem fogom visszatenni.

csillagporszem 2019.02.07. 13:06:36

@Tökös...: miért haragítanál magadra? :D Szerintem is nagyon jól tolná az ezotériás szarokat is :D Mesterien tud hazudni :)

bElannaTorres 2019.02.07. 13:17:34

@csillagporszem: ha gyengébbnek gondolná greget őt vinné, biztosra kell menni a végén, bár jól hangzik, hogy mindegy kivel megy. Most kiviszi greget, következőre mehetne adri hunorral, lehetne övé a nehezebb párbaj, a végén meg az emberek eldönthetik, hogy a megúszós taktikát, vagy a felvállalósabbat díjazzák.
@Butterske: nem tudom mit látnak roliban sokan, tényleg nem értem, ebben a csapatban nem játszik rosszul, de nyerjen már azért csak mert fiú. Adri nekem nagyobb taktikus, roli, Zsu meg őszintébb és bátrabb játékos mint hunor.

bElannaTorres 2019.02.07. 13:18:58

Nagyobb taktikus mint roli*

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 13:28:09

@hereverő heverő: Én savaztam Rolira, amúgy biztos hogy Hunyi lesz a kövi mert ne maradjon párbajszűz, ő remélem Greget viszi. És maxi EKG, hogy jobbra asszony balra asszony. Lehet a végén még hajba is kap a két buta liba Hunyin! :D Jaaaaj, mekkora show lenne! :D Imádnám!

hereverő heverő 2019.02.07. 13:30:41

@bElannaTorres: Adri se nem gyengébb, se nem erősebb mint Greg, ez csak egy egymás elleni párbajon derülne ki. Most az fog kiderülni, vajon Adri gyengébb-e a Rolinál. Szerintem igen.
Azzal a feminizmussal meg messze nem tudok azonosulni, hogy azért nyerjen Adri (vagy Zsuzsu) mert nő. A nők nem rosszabbak és nem jobbak mint a férfiak, csak mások. De nőnek lenni nem érdem, emiatt egyik játékos se nyerjen. Ha Roller a jobb, akkor nyerjen ő, ha Adri kinnhagyja akkor meg nyerjen Adri. De kurvára ne azért, mert az egyik fiú a másik meg nő, kurvára tele van a tököm ezzel a túltolt nemi megkülönböztetéssel.

MacákékIcukája 2019.02.07. 13:34:25

@hereverő heverő: szerintem se nyerjen no csak azert mert no... Rolinak sokkal osszeszedettebb es kigondoltabb volt a jateka mint Adrinak, o mindenkepp jobb. Raadasul Hunor mellett vegig kitartott, nem napraforgozott mint Adri.
Amugy toltsd mar le az appot es nyomj egyet Rollerra :P

MacákékIcukája 2019.02.07. 13:34:46

@hereverő heverő: zsizsik meg egy idiota, o meg azert ne nyerjen :D

bElannaTorres 2019.02.07. 13:35:04

@hereverő heverő: most nem így van, egyelőre az látszik, hogy rolit jobban értékelik, de sokkal. Közben amit adri hozott taktikában, szociális játékban az szép játék volt, de nehezebb észrevenni. Jó lenne ha úgy lenne ahogy írod, de Zsu nem azért népszerű mert csaj, hanem azért mert képtelen ravasz lenni, vagy hazudni, tényleg kicsit “bolond” volt már ilyen fiúban és nyert is. Az ilyen karakter tud nyerni, akár fiú akár lány, legalábbis remélem.

bElannaTorres 2019.02.07. 13:37:20

Simán visszamegy roli, amit eddig láttam netes szavazásokat, azok alapján adrinak kb. 40%-a lesz, remélem annyit tud hozni, mert jót tenne a játéknak ha több taktikai vonalon játszó csaj is bekerülne a következőbe.

Ms. Belcher 2019.02.07. 13:39:32

Ó édes istenem, annyi évadon keresztül kibírtam, hogy ne szóljak hozzá az adott összefoglalóhoz....
Ha Roli helyében lennék azt hiszem én is Adrit vinném...szerintem Mackónaci is arra gondolhatott, hogy a Zsu fanokban még frissen él az Adri-Greg féle Zsizsikes savazás/kibeszélés. Ha van esélye Adri ellen az most van.

MacákékIcukája 2019.02.07. 13:40:32

@bElannaTorres: ezzel maximalisan egyetertek, szerintem is legyen tobb taktikus noi jatekos.

Butterske 2019.02.07. 13:41:20

@Ármándójózsi: Mi nem történt meg? Nem múlt héten hanem előtte tették egymásra a jeleket nem mindegy? Adri korábban is tett Rolira és Hunora is.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 13:42:21

A 24.hu-n most olvastam, hogy Rolinak 50%-a van a győzelemre Adrinak 80%-a (mármint a fődíjra)

Ez olyan Gulyás Marcis-s szavaz az esélyesebbre cikknek tűnik nekem.

Nem bánnám ha több ilyen csaj lenne egyébként a következő VV-ben, de nekem most Roller a favoritom!

hereverő heverő 2019.02.07. 13:42:52

@bElannaTorres: Ha Zsu azért erős mert képtelen ravasz lenni, akkor Adri pont azért vesztes, mert eddig csak ravaszkodott, hazudott mindenkinek reggel délben este. És akkor ezért értékelik jobban Rollert, mert ő úgy játszott, hogy közben végig kitartott a saját elképzelése és szövetségesei mellett. És ha Zsu és Roller marad végső kettőnek, akkor én Rollert szeretném nyertesnek, mert ő játszott, Zsuzsu pedig sodródott. És éppen ezért hullik ki Greg a rostán, hiszen róla is tudjuk mennyire vég(bél)lény.

Tökös... 2019.02.07. 13:44:49

Azért van különbség a nők és a férfiak közt....
Nem csak nemi értelemben, de életfelfogásban is...
mindenki keresse a választ ott hogy miért potyognak ki a nők egy stratégiai játékban ?
....anyit segítek nem véletlenűl
A nőket valóban az érzelmi szálak vezérlik, néha jól, néha rosszul...

hereverő heverő 2019.02.07. 13:46:05

@MacákékIcukája: és @bElannaTorres: Ezzel én is egyet tudnék érteni, de sajnos már elkéstünk az ilyen vágyakkal. Zsuzsuból akkor sem lesz taktikus ha hét élete van rá.

bElannaTorres 2019.02.07. 13:50:08

@hereverő heverő: ez igaz, ő nem lesz, de jó az ilyen karakter nagyon, nehezebbé teszi a játékot a taktikusabbaknak, már az elején ki kell szúrni, és akkor kirakni. Egyébként az a pöcsfej radics észre is vette ezt.

MacákékIcukája 2019.02.07. 13:50:56

@Brigante: olvastam, valami fogyatekos irhatta... Eleve Greget oszintenek nevezni?? :DDD

MacákékIcukája 2019.02.07. 13:51:51

@hereverő heverő: ja, de a hsz-ek azon resze mar Adrirol szolt, o volt a legtaktikusabb noi jatekos ebben a szeriaban.

hereverő heverő 2019.02.07. 13:53:25

@MacákékIcukája: igaz, én nem olvastam el a "következőre" részt.

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 14:00:24

@Tökös...: Nézd én pont ezért nem támogatom sok esetben a női vezetőket, mert érzelmi alapon hoznak döntést, főleg nő a nővel szemben. Hiszen ha jobban nézel ki, jobb a ruhád, a hajad, a sminked, már elkezd rád prüszkölni. Ha nem dugták meg, mensi van, szar kedve van tuti beleköt valamibe, persze ez általánosítás, vannak nagyon jó női vezetők, de ehhez el kell jutni egy bizonyos agyi szintre. Csak sokan képtelenek rá. Ezért szerettem mindig is jobban dolgozni férfiakkal. Pedig a mostani főnököm nem matyóhímzés. De volt olyan női főnököm akivel most is dolgoznék együtt ha szólna hogy induljak meg- persze jó pénzért! :D

Gia 2019.02.07. 14:09:18

Renyhe mekkora hegyomlás volt tegnap...Baukó egyenesen kiszépült (by Csoki) mellette.Azt hittem az állatvédők már megpróbálták vissza tuszkolni a bálnatestét az óceánba,de nem.Még a Belevalóban is evett.. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 14:09:26

@Brigante: Ez egy gyenge cikk, ha más nem a %-kok vonatkozásában. A leírásokban gyengécske, a százalékokban pedig egyenesen képtelenség... :-) A győzelmi esélyeket összeadva 60+80+50+80+40= 310% összesített győzelmi esély. Közelíthetne a valósághoz, ha egyszerre három fődíjat osztanának ki. :-D

csillagporszem 2019.02.07. 14:11:13

@bElannaTorres:
De mit ért volna vele Roli ha most biztosra megy?. Ha most kivitte volna Greget, akkor mehetett volna jövőhéten párbajozni Adrival, mert a csaj biztos, hogy nem Hunort vitte volna. Vagy Roli vagy Adri lett volna akkor a kiválasztott, nem a Zsu és nem a Hunor. Most komolyan, nem mindegy mikor esnek túl ezen a párbajon? De ha van tipped hogyan kerülhetett volna Roli döntőbe akkor szívesen elolvasom, mert én nem látom most mivel lett volna nagyobb esély arra, hogy jövőhéten Hunort jelöljék párbajra.

pimasz borz 2019.02.07. 14:16:37

@csillagporszem: EKG..
Ennyit tudok hozzátenni.Hogy minek,azt nem tudom,de ki kívánkozott..

2019.02.07. 14:17:15

@Nyuszomuszo83: nekem is nő volt a legjobb és a legrosszabb főnököm. Mondjuk fontos, hogy a munkába ki tudják zárni a nemiséget. De ez igaz a pasikra is

csillagporszem 2019.02.07. 14:17:37

@bElannaTorres:
Egyébként nem kell teljesen elveszíteni a reményt, még nyerhet Adri. Ezt az oldalt nézegesd, itt szinte mindig annyi a % a szavazáson mint amit a végén mutatnak. Ez egy nagyon szoros párbaj lesz.
m.facebook.com/vv8parbaj/?locale2=hu_HU

2019.02.07. 14:18:17

@Moletty: savaz Rolira úgy Adrit hamarabb megkapod

rostás 2019.02.07. 14:20:37

Én nem hinném, hogy Zsu megnyerné a fődíjat. Lehet, hogy betolják a döntőbe de az emberek a végén szerintem sajnálják egy látványosan szefóstól a pénzt :)

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 14:20:56

@Paic Róbert: Én két nőt átkoztam meg! Isten meg nem bottal ver! Az átkom meg hatott! Néha magamtól is félek! :D

2019.02.07. 14:24:16

Napi "Pho wered? by vers mindenkinek"
J.A.

AMIÓTA...
Amióta megláttalak,
Szebben süt a nap le rám
És azóta százszor szebben
Dalol a kis csalogány.
Csak a piros ajkad néma
S mosoly rajta nem fakad,
Saját magam árnya vagyok,
Hisz csókolnom nem szabad.

Amióta megláttalak,
Illatosabb a mező
És azóta tövis nélkül
Áll a büszke rózsatő.
Csak a lelked lett fagyosabb,
Csak a szíved lett büszke,
S szerelmemtől lobbant lángra
A kétségb’esés üszke.

Amióta megláttalak,
Örök tavasz ég virul
És azóta kis madarat
Kis leány nem tart rabul.
Csak te tartasz foglyul engem
S csak a szívem csupa seb;
A neveddel ajkaimon
Halok meg! - úgy édesebb.

2019.02.07. 14:25:17

@Nyuszomuszo83: de ugy nem vagy olyan javasasszony mint renyhe?

bElannaTorres 2019.02.07. 14:28:27

@csillagporszem: így meg ugyanúgy megy a jövő héten akkor csak greggel. a párbajgyőzelem erősít, mindenképp a könnyebbet választottam volna, de lehet azt gondolja adri a könnyebb ellenfél. Mindenképp döntőbe juthat egyébként.

Nyuszomuszo83 2019.02.07. 14:32:29

@Paic Róbert: neeem, annyira még nem fejlesztettem tökélyre tudásom, dolgozom rajta, de még nem megy! :D A vers pedig gyönyörű, hisz tudod, a kedvenc költőm! :) :*

2019.02.07. 14:34:28

@Nyuszomuszo83: jó termékeny volt kibírna még egy évadot

csillagporszem 2019.02.07. 14:40:37

@bElannaTorres: szerintem meg nem fog bejutni. Most kis %-al kiesik Roli, mert sok Süsüfan hisz abban, hogy kell a Zsunak az Adri, ezért visszajuttatják neki. Majd jövőhéten valószínűleg kiesik Greg Adri ellen. És a végén meg bekerül a döntőbe Zsu és Hunor. Ez már annyira lefutott, kár azon izgulni most ki esik ki. Hunort és Zsut szeretik a legtöbben. A fészen a csalódott Renirajongók azt írják mostantól Hunort fogják támogatni. Roli és Adri mellett szinte senki nem lesz akármelyik is kerüljön oda, mert mindenki Zsura és Hunorra fog koncentrálni. Szerintem aki most kiesik jobban jár, mert nem kell még bent dekkolnia majd 1 hetet, mehet haza a szeretteihez.

Gia 2019.02.07. 15:04:49

@csillagporszem: Jobb lenne ha a Zsu fanok nem szavaznának Adrira,hisz ő nem is szereti Zsu-t,csak elviseli.
Lesz nagy meglepi Zsunak az országos barátaival kapcsolatban,ha kijön...

Gia 2019.02.07. 15:06:19

Vajon Greg és Zsu hogy meccseli le,hogy ki talizik a hozzátartozójával?Szerintem Greg pasija fog bejönni..

bElannaTorres 2019.02.07. 15:06:59

@csillagporszem: ez igaz hunor és Zsu a nagy esélyes

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 15:15:53

@csillagporszem: Örülnék egy ilyen forgatókönyvnek, és azt mondom, hogy ha ez bejön, akkor viszont Adri lesz a nevető harmadik a döntőben, mert négy győztes párbajjal a háta mögött kerül oda, amíg Hunor egyszer sem, és Zsuzsu meg egyszer párbajozott. Azért ezt szerintem sokan respektálnák Adri mellett. Sőt ezt látom Adri egyetlen esélyének a végső győzelem szempontjából.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 15:17:33

@Tökös...: bakker engem idegesít, hogy rátermett csajok nem tudnak nyerni soha. A Survivorban most a Heni lány bőven megérdemelte volna. Az előző survivorban is egy díszhím győzött. Itt most egyébként ha nem Rolinak szurkolnék Adrinak adnám a díjat. Zsunak a celebség bejöhetne. Ha karban tartaná magát még akár bőven lehetne belőle pénze is. Csak ne lépjen a vidéki magalica hölgyek sorába, mert az vétek lenne!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 15:21:38

@Paic Róbert: Kivéve, ha valamelyik lebetegedik. :-D

moletty 2019.02.07. 15:24:41

@Brigante: Survivorban a kis szőke csajnak szurkoltam teljes erővel :(
Erre az a faszom gyerek nyert!
Adrira ne azért savazzatok mert nő, hanem mert szívesen fogdosnám a melleit és megröfögtetném míg elalélna ! Nesze neked metoo :D :D

moletty 2019.02.07. 15:27:10

@Maximista vagyok: Felmentem Tesó és rögtön felbasztam magam !
Féleszű pina ilyet ír:
"A taktika elé helyezendő a színtiszta játék és azt Zsu képviseli."
bfgflőőőőőőff!

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:28:28

@moletty: :D:D:D direkt ezért linkeltem, vannak bajok a fejekben.

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:29:14

@moletty: figyeld mit válaszoltak neki :D:D:D:D:D:D

Magentax 2019.02.07. 15:40:21

@Brigante: Csak pici helyreigazítás - az utolsó survivorben Fanninak hívták a döntős szőke lányt
- ha rá gondolsz :)

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:44:23

@úgymond olvasó mmkk: az lyézusom te retek, nem lyártál iskolába?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 15:45:57

@Maximista vagyok: de, dikk, kéCCer az elsőt, haCCor a másodikat!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.07. 15:48:32

@úgymond olvasó mmkk: akkor te nyerted másodikkkkkban a legnagyobb mejje versenyt, mer te mán tizennyóc vótál.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.07. 15:49:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: te se tucc számolni dikk, hat évesen kezdtem a ziskolát, csak tizennéty vótam, jaó? :))))))

hereverő heverő 2019.02.07. 15:52:18

@úgymond olvasó mmkk: tesókám, 14 éves vagy, van bátyád és még nincs gyereked, dikk?

Maximista vagyok 2019.02.07. 15:56:47

@úgymond olvasó mmkk: tizennéty évesen már illik elleni dikk! hogy akarsz így tizennyóc évesen nagymama lenni? számolyá máááá

,, 2019.02.07. 16:00:33

@Angora Cardi: ó:( még 1 rész esélyt adj azért neki

Gia 2019.02.07. 16:02:46

A csaje mennyen haza magának és nyerjen Roli.
Na jó,Molettyhez is mehet. :-)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.07. 16:08:14

@csillagporszem: EKG.
úgy vélem, Roli ugyanúgy vagy nagyon hasonlóan járt el, mint legutóbb Viki segítségével ellenfél választásakor. végig vette, ki ellen mennyi érve van és Adri ellen minden bizonnyal sokkal több, mint Greg ellen. ezért is hangsúlyozta ki, hogy a kiválasztás egyben bizonyíték volt Adri árulására.
és az az igazság, Adri játéka elég csapongó és erkölcsileg sok hajtűkanyart tett már. nem is kell messzebb nézni, csak Zsu győztesként érkezése utáni pár órát. amit Greggel műveltek kinn, padon, az önmagában elég az utcához.

szánentáli 2019.02.07. 16:08:48

@Brigante:
Fannira gondolsz? A mostani Survivorban nem szerepelt Heni...Fanni vagány csaj volt, neki szurkoltam én is. És bár harmincas, eléggé emancipált nő vagyok, nekem egyik VV-s csaj sem egy Survi Fanni vagy Szandra szint. És egyik se nyerjen, csak mert nő. Jó lenne, ha végre vállalható nőket castingolnának egy VV-be is, de amíg ez nem történik meg, én nem tudok nekik csak azért drukkolni, mert nők. Pedig három lánytesóm van, és a gyerekem is lány.

csillagporszem 2019.02.07. 16:13:16

@VV Erőlegény: ebben nem hiszek, de majd kiderül. Valamiért a nézők mindig sokkal szívesebben szavaznak a végén a tujaHunorokra, mint egy nőre. Adrinak meg akinek szinte sehol nem látni hogy számottevő támogatói tábora lenne nem lesz egyszerű dolga úgy, hogy mindenki azt hangoztatja: kétszínű és hazug.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:13:59

@Magentax: Rá gondoltam, le is írtam csak valami miatt átírtam :(

Dauda András 2019.02.07. 16:15:11

VV10re profi lesz Bajusz?

Jó lesz az VV15nek is!

Dauda András 2019.02.07. 16:17:28

@Gia: Ja! Bunkó egész kicsinek tűnt a tegnapi BV-ben a PiaciKofa mellett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:18:58

@szánentáli: Fannira gondoltam :( Heni, ez honnan jött, valami miatt átírtam... Adri talán az egyetlen aki megüti a szintet. Viszont ő meg számomra nem szimpatikusan forgatta a lapjait... ebből az eresztésből 40-es pasiként ha az összképet nézem egyikük sem jött be. Úgy hogy @moletty: mesterrel nem fogunk a nőkön összeveszni (ha nem szólalt volna meg akkor Cyntike begyere volt nekem)

hereverő heverő 2019.02.07. 16:19:24

@csillagporszem: Adri sokat tett ezért a megitélésért. Nem csodálkozom, hogy nem nagy a támogatottsága. Hogy Hunyor meg mennyire dobogtatja meg a tinilányok szivét, nem tudom.

Dauda András 2019.02.07. 16:21:48

@csillagporszem: Azért kellett volna Greget kivinni, mert őt már annyira utálják, (a'la fész) hogy egy kannál vízben meg tudnák folytani.
Az átlag nézőt nem érdekli hogy Adri valaha megbántotta Rolit.
Nyerni fog Roli nem azt mondom, de így kihagyta a ziccert hogy a Szívcsapat fejét végre lemetszőként mehetett volna döntőbe!
Így lejátszik egy unalmas, homályos meccset, aminek nagy részét le se adta az Rtl.

Most benyalt a rendőrnek, hogy csak kivitte Adrti?
Vigye a balfasz zsernyák Adrit maga ha annyira akarja...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:23:08

@Maximista vagyok: 2000 fölötti szavazati arány, szerintem nem rossz Rolinak, meglássuk!

Angora Cardi 2019.02.07. 16:24:09

@,,: okés mindenképp :) Vártam nagyon, talán csak fáradtan néztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 16:28:50

@Dauda András: Szerintem is tök mindegy, hogy bántotta-e vagy sem, mert ettől játék ez a játék szerintem, de mondjuk Roli pl. akkor nem bántotta Adrit, amikor szándékosan rájátszott arra, hogy Adrival szövetségben van, amiből aztán a második Zsuzsu féle hazugságvizsgálat született Adri ellen (ő is elismerte később a titokszobában, hogy direkt csinálta). Tényleg, szerintetek Zsuzsu el fogja még sütni a harmadik hazugságvizsgálatát ebben a néhány napban?

Gia 2019.02.07. 16:33:11

@VV Erőlegény: Jó lenne ha elsütné GnómGregre. :-)

Gia 2019.02.07. 16:34:08

Olvassanak már be nézői leveleket..Egyből lenne némi feszkó..

Dauda András 2019.02.07. 16:34:33

@szánentáli: vállalható nőket castingoljanak?
Miután 1-2 nap után mind ott töcsköltette magát vmelyik ... alatt?
minusz Zsu...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.07. 16:35:33

@VV Erőlegény: ha nem húzzák be Roliék akkor nem fogja elsütni...

szánentáli 2019.02.07. 16:40:13

@Dauda András:
Mi a kérdés? Pont ezt mondom,hogy ezek a csajok nem azok. A Survivor casting meg jobb ebből a szempontból, mert ott lehetett találni értelmes, taktikus, ugyanakkor nem óbégató-patkányozó, szimpatkius nőket is.

hereverő heverő 2019.02.07. 16:42:14

@Angora Cardi: Majd küldöm a linkeket is, de szólj rám mert nincs agyam. Nagy kedvenceim ők is.

bElannaTorres 2019.02.07. 16:45:59

@szánentáli: survivor az nem vv- más a szint, pl survivor szandi gyógyszerész végzettségű
Itt a fiúk sem jobbak, hunor minden nőre rámászott, majd másnap közölte hogy ennyi volt, ennyi az még oké, több az nem sőt kettőt utána ki is akart tenni. Csoki, ánusz, radics, greg, hunor , greg ugyan nem szexelt, mert nem volt kivel, de attól még vállalhatatlan

Sanda.Ipse 2019.02.07. 17:29:21

@Maximista vagyok:
Ezt reálisnak tartanám párbaj végeredménynek.

Sanda.Ipse 2019.02.07. 17:34:09

@bElannaTorres:
Azért másztak a csajok is rendesen. Nem kellett nagyon kapacitálni őket.

szánentáli 2019.02.07. 17:34:40

@bElannaTorres:
Persze, hogy azok. De nekem a csajok is. És szeretnék női győztest, de ebből a választékból inkább ne! Részemről maradok az első benyomásnál, hogy hajrá Roli! Nem azért, mert tökéletes, hanem mikor beköltözött, azt dumáltuk a férjemmel, hogy jé, az x-edik napon megjelentek olyan arcok is, akikből kinézzük, hogy tudnak írni és olvasni is. Era végül csalódást okozott a játékával, Roli számomra még mindig vállalható.

Gia 2019.02.07. 17:41:11

@szánentáli: Valaki írta már,hogy Roli akkor lett neki szimpi amikor a bekerülése után azt beszélte Erával,hogy ez egy bolondokháza,senki sem normális.Nekem is akkor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 17:51:07

Dzsudibí és az új posztodat nem is lehet kommentelni ?

Mate4182 2019.02.07. 17:51:46

@Gia: lehet en voltam mert leirtam mar vagy 5szor :D

Mate4182 2019.02.07. 17:53:55

@bElannaTorres: Cintiket asszem meg is huztak elso este, Renyhe ugy szopta a vizsugarat a jakkuziban mintha brazzers castingon lenne, Adri ugy berugott hogy a harmasban is benne let volna csokival meg renivel, Zsu asszem az elso 48oraban vetkozott pucerra eloszor, Viviennek ugye faszberlete van, Ginu cask cidazott de belefert neki hogy osztozik a csokin a renivel

mirol beszelunk? nem kell itt a feministapropaganda keremszepen

ibsen 2019.02.07. 17:56:03

@VV Erőlegény: Szerintem nem süti el Zsu. Nincs is miért. Adri legutóbbi javaslata Zsu párbajhetén akkora baromság volt hogy na. Zsu talán az elsőt hozta meg magától a képeinél a másodiknál a többiek dumálták rá asszem épp Reni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 17:59:29

@ibsen: Hát mondjuk azért Greg mindenen felül álló szívjátéka megérne egy misét. :-)

bElannaTorres 2019.02.07. 17:59:31

@Sanda.Ipse: nem kellett, de csajok közt nem volt aki ki akarta volna tenni a pasit csak mert együtt voltak és már útban volt. Képzelem mi lett volna abból, ha hunor a csaj. de neki esélye van a győzelemre, sőt ettől menő.

@szánentáli: nem különbek, de értem hogy valakinek roli a szimpatikus. És fura is hogy feljött ez a ne azért nyerjen nő mert nő, mikor már ott kéne tartani, hogy ne azért nyerjen férfi mert férfi. Mind a két survivorben jobbnak láttam a lányok játékát, farmban is jó karakterek voltak, régi vv-Ben is voltak jó női játékosok, volt az a szőke pomázi csaj, meg györgyusz, de biztos később is voltak jók.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.07. 18:00:57

@VV Erőlegény: Legalább is így nézői szempontból, meg aztán tesztelhetnénk a hazugságvizsgáló hatékonyságát is. :-)

ibsen 2019.02.07. 18:02:22

@VV Erőlegény: Erre érdemes lenne én Roliék helyében megtettem volna már és úgy kivinni Greget tuti bukó neki. De ez nem jutott eszükbe.

bElannaTorres 2019.02.07. 18:02:59

@Mate4182: mert a fiúk annyival jobbak?
Csak ennyit kérdeztem
Csoki, ánusz, radics agresszív barmok voltak. Az még rosszabb mint szex a villában...
Azt hiszem.....
persze kúrós is volt mind
Neked nem kell nekem kell.

Mate4182 2019.02.07. 18:20:14

@bElannaTorres: az aggresszivitast felesleges felhozni mert Renyhe is agressziv volt, Zsun is latszott az Eras vitajakor hogyha kinn lennenek mar reg kest rantott volna a szentem, Erarol alapbol leritt hogy pszichopata

elhiszem hogy noi szemmel zavaro hogy nem nyernek nok, de cask azert mert eddig nem tortent meg, nem kell ekezni minden ferfit

Mate4182 2019.02.07. 18:21:22

a survivorral ne ervelj mert ott nem a nezok dontik el fiu vagy lany gyozzon

ibsen 2019.02.07. 18:26:36

Szerintem a VV nagyon a végét járja az állandó balhéra, szexre épít szinte mindegy ki van a játékban. Az erőt, kitartást szívósságot, logikát igénylő tényleg nézhető műsorokhoz pénz és olyan játékosgárda kell akik agyban és testben is bírják a kiképzést, nem kanapéhuszárok és rikácsok.

bElannaTorres 2019.02.07. 18:30:32

@Mate4182: nem felesleges, renitől meg a többi lánytól nem fosnék be mert nem tudnak egy ütéssel megölni véletlen. Era csak műsort akart csinálni, nem jött be.
Lányok voltak ekézve annyira már hogy leírtam a fiúk sem jobbak. Úgy igazságos ha észrevesszük. Szó sincs róla hogy egész nap hunorról meg roliról írnám a sok szart. Inkább fordítva van, ezért írtam le mit gondolok.
Survivort pedig igyekeznek mindig úgy irányítani a szerkesztők hogy a nézőknek a legszimpatikusabb nyerjen. Így nyert egy illiász egy Ferivel szemben, aki jobb játékot hozott, és ha illiász nem jut vissza nincs ellenfele. És így nyert Dávid is. (Mert ő illiász kettő állítólag.. )

Sokan észrevették már hogy a nézők a női játékosokat szigorúbban ítélik meg, nemcsak én. Mondjuk jó lett volna ha legalább cintike helyett olyan lány kerül be aki nem dugással akar a végéig eljutni. Talán majd a következőbe.

szánentáli 2019.02.07. 18:30:58

@bElannaTorres:
Szerintem a fiúk vs lányok felfogás rossz. Én nem a játékos nemét nézem, hamem, hogy nekem emberileg szimpatikus-e, amit csinál. Sanda Ipse példája jó, kivel mennék el úgy a sivatagba, hogy nála van az egyetlen vizeskulacs? Nekem ez egyértelműen Roli. Ha egy megengedőbb fiktív helyzetet nézünk, hogy kivel mennék el sörözni, akkor Roli, Hunor és Adri lenne az, akikről el tudom képzelni, hogy tudunk beszélgetni. Népnevelői szempontból is jó lenne egy női győztes, jó lenne nem a vak komondorok,meg az egymás méhében nemzeti konzultáció keretein belül turkálunk, országában élni, de ez nem elég indok, ha választható csajok bénák, a pasik között meg van rendes ember....

bElannaTorres 2019.02.07. 18:31:59

De ott is Szandra, barbi, Klau, meg panyik játéka volt jobb, de bele kellett nyúlniuk úgy hogy mind kiessen.

moletty 2019.02.07. 18:32:13

Kitaláltam egy kurvajót : Zsu hasznlja fel a hazugságvizsgálatát és küldje ki MAGÁT
ahol a kérdés az lenne, hogy
"ZSU te csak színészkedsz itt a VV-ben vagy tényleg ekkora szefós hulladék vagy?" :D :D D:

Gia 2019.02.07. 18:40:06

Van ám új poszt,gyertek át.

bElannaTorres 2019.02.07. 18:40:49

@szánentáli: annyira nem rendes a játékban roli sem, hunor sem, csak annyira mint adri. Sőt szerintem adri hunornál jobb, ő nem támadta be miután ejtve lett, hunor meg már nem akarta bent látni, azzal a kamu indokkal, hogy adri elmondta hogy együtt voltak. Gondolom azért akarta titkolni mert még ráment volna több lányra is bent. Azért mondjuk így is sikerült neki.

Cherie 2019.02.07. 18:41:46

@Mate4182: te ekézed a csajokat,, ha csaj dug, kurva, a pasinak meg lehet...

ibsen 2019.02.07. 18:47:30

@szánentáli: Akkor jut az ember eszébe az hogy mint nő vagy férfi gáz az illető amikor olyat csinál...Mint Ánusz vagy Reni. Voltak pillanatok amikor gondoltam biztos kint is jófej az illető mert önmagát adta és szimpi volt de nem gondolnék sörözésre vagy másra velük.

Mate4182 2019.02.07. 18:50:15

@Cherie: ekezi a franc :D engem cask zavar amikor valaki tenyleg ugy allitja be hogy a pasik veszelyesek, a pasik szexmaniasok, a pasik rohadekok, bezzeg a nok ... bezzeg a nok
pl.: a helyi Zsu (belannatorres) irta hogy mert hogy a pasik egy pofonnal olni tudnanak ... eloszor is wtf?!?! masodszor, akkor tegyuk mar be a ringbe VV Vikit meg mondjuk a Greget es lassuk mar hogy ki a veszelyes kire ..

A valo vilag az elo pelda ra hogy mindket nem telis tele van hulladekkal

Cherie 2019.02.07. 18:50:33

@moletty:
lehet a csaj nem egy észlény, nem is iskolazott, de nem hulladékoz le mást.., se magát.. jól teszi..
nem vagyok rajongója, de a rázúdult ocsmánykodás és alaptalan szefóskodás alapján nyerje meg, hadd üsse meg a guta az itteni szefósoskodókat..:))) akik egy egyszerű iskolázatlan, kicsit magát megjátszó, grimaszolgató embert ekéznek érdekes régebben nem volt ez, még alekosznál sem pld..

ibsen 2019.02.07. 18:52:26

@Mate4182: Kést nem rántott volna csak baromira meglepődött Zsu hogy egyszerüen egy hülyeség miatt nem kéne le alpári kurvázni valakit. Mert levette egy feladatban a melltartóját kicsit és ezzel nyert végül. Era alá meg Csoki ment poénból mikor az táncolt.

szánentáli 2019.02.07. 18:54:05

@bElannaTorres:
Még mindig mondom, Roller nem tökéletes. De számomra Adri túltolta, a saját szövetségeseivel szemben. Én Hunor részéről inkább látom a Roli-féle szövetség bomlasztását, mint Roli részéről, ez egy egyéni játék, de szerinten rossz ütemben és rossz irányban kezdte a leválást. Szóval Hunorral szemben pl. valószínűleg Adrora szavaznék...

ibsen 2019.02.07. 18:55:43

Hunor tulajdonképpen az a Lacika aki végül is nem lett megmutatva mert kiesett:-))

bElannaTorres 2019.02.07. 19:03:15

@Mate4182: mitől vagy ideges?
Csak nők voltak itt szidva most, jaj milyen a szereplőválogatás mikor a fiúk sem különbek nehogy már észrevedd.
igen tudnak úgy ütni, de most abban akarsz vitatkozni hogy renitől vagy csokitól jobb egy ütés?
Csokitól szinte biztos hogy nem áll messze az ilyesmi, meg ánusztól sem.
Ha elolvastad volna látnád, hogy arról volt szó milyen nők kerültek be erre írtam, hogy milyen férfiak közé.
Különben sem írtam hogy pofonnal, lehet úgy ütni hogy a másik elesik és beveri az esés miatt a fejét és úgy hal meg.
www.blikk.hu/aktualis/krimi/leutotte-a-rollerest-aki-meghalt-kilenc-nap-mulva-budapesten/9p5ggwv
Tessék ha még nem hallottál volna ilyesmiről.
És ha valaki olyan agresszív mint csoki vagy ánusz akkor jobb félni mint vitatkozni velük. Mit nem lehet ezen érteni?

bElannaTorres 2019.02.07. 19:05:09

@szánentáli: egyébként szerintem visszamegy roli
Csak azt sajnálom hogy nem greget vitte
süti beállítások módosítása