Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x13 – Los Angeles, 2019

2019. február 06. 13:00 - szde

A kéthetes síszünet után emlékeztetnek minket a lányrablásos esetre, ahol a főgonoszok megígérték, hogy még visszatérnek egy sokkal nagyobb műsorral. Hondo nem tud emiatt aludni, pedig már fél négy van. Másnap akcióban vannak, a túsz megmenekült, Luca lakása is hamarosan teljesen fel lesz újítva. A nagy ünnepi partit Victor és Chris is passzolja, ahogy Deacon is. Az HQ-n csapatépítés céljából fuckfestet tartanak, mindenki kiadja magából, mi a baja másikkal. Egyedül ez csak Hondo-nak van, mégpedig Chrissel, aki látszódott a tükörben, és akár meg is sérülhettek volna emiatt. Fő-főhősünk mindenkitől többet akar elvárni, így Deac közös edzéseket iktat be, ami mindenkire ráfér.

vlcsnap-2019-02-03-16h49m14s757.png

vlcsnap-2019-02-03-16h49m34s375.png

Maszkos alak rabol el egy fekete pasit meg egy ázsiai nőt, az egyik maszkos kiszorul a furgonból, így az épületbe megy be. Csipetcsapat úton, több rablást is jelentettek az utóbbi fél órában. Kintről felhívják a maszkost, Bayo-t, aki ha elmondja a főnöke nevét, akkor sértetlenül elmehet. Bayo ahelyett, hogy segítene a rendőrségnek, lelövi magát. A maszkosok üzentek: öt top vállalat emberét rabolták el, 523 milliót akarnak, amit majd alapítványok között osztanak szét. 1 napjuk van teljesíteni a kérést.

Az elrabolt emberek különféle munkakörből vannak, a maszkosok meg megtartanak 17 milliót az 523-ből. A technikusok a felvételt elemzik, Bayo meg posztdoktor volt, most keresik a címét. Deac a túszok hozzátartozóival beszél, közben megvan Bayo lakcíme. Ami tele van C4-el, nagyon sokkal, így az egész tömböt ki kell üríteni. Mindeközben a cégek képviselői arról vitatkoznak, hogy fizessenek-e vagy sem. Hicks jön mediátornak, meg azzal, hogy senki sem csináljon semmit – az egyik képviselőnek ez nem tetszik, ő inkább a saját túsztanácsadójában bízik; elvégre a SWAT elől már egyszer elmenekült ez a banda.

vlcsnap-2019-02-03-16h51m11s411.png

vlcsnap-2019-02-03-16h51m40s904.png

vlcsnap-2019-02-03-16h52m14s005.png

HQ-n Luca teljesen kivan, mert Jimmy is passzolja a bulit – pedig ő ott él. Egy barátját látogatja meg Long Beachen, Luca meg azért szomorú, mert remélte, hogy az új kecója egy olyan hely lehet, ahol mindenki ki tud kapcsolódni egy húzós nap után. DeWitt beszédet idéz a maszkosokhoz, Deac meg lebeszéli Annie-t arról, hogy a baba megszületése után dolgozni kezdjen. Pedig egy csomó lehetőség van home office-ból is dolgozni. A DeWitt cég munkatársát szabadon engedték egy csinos kis robbanómellénnyel, és ha nem adhatja át neki az üzenetet, akkor mindenki fel fog robbanni 100 méteres körzetben. DeWitt már nem akar személyesen megjelenni, így Hondo-ék vannak ott, a bombások még 15 percre. Kint terelik az embereket, az egyik személy gyanúsan nyomogatja a telefonját, Lucáék üldözőbe veszik. Még azelőtt sikerül mindenkinek kimennie, mielőtt a mellény felrobbanna, Hondo meg ideges, hogy miért jött vissza mindenki, amikor a munkájuk az a célszemély elkapása lett volna, nem a miatta való aggódás.

Újabb üzi a maszkosoktól: 4 órájuk maradt. Hicks érdeklődik Deac pénzügyeiről, és ő is segítene, de ugye ez nem lehetséges. Viszont tanácsolja, hogy töltsön időt a családdal, amíg még megteheti. Hondo Jess-nél jelentkezik, aki jól leszidja fő-főhősünket, mert hát látja, hogy valami nem stimmel. Hondo nem tudja, hogy mi ez, de amint vége ennek az ügynek, próbál rájönni. Deac és Chris a megmentett túszt kérdezik, zajt hallott kintről, mint az építkezéseknél, így le tudják szűkíteni a kört – megvan a gyár, üresen áll, és benne van a megadott zónában.

vlcsnap-2019-02-03-16h52m21s969.png

vlcsnap-2019-02-03-16h52m59s091.png

Csipetcsapat máris ott, ez volt az a hely, de már üres, nyilván a maszkosok sem hülyék. Egy mégis maradt, hogy felrobbantsa a helyet, egy nő az. Telefonja meg is szólal, Hondo-t keresik, Maszkos Főnök az, az ilyen gyárak régebben emberek ezreit alkalmazták, blablabla… a rendszer megváltoztatását akarják mindketten, egy kamerán keresztül nézi a csapatot, és már csak 2 óra van vissza.

A képviselők csak túl akarnak lenni ezen az egészen. Az elfogott maszkos színház szakos egyetemista volt, ráadásul gazdag családból, de három éve megváltoztatta a nevét. És ez nem a túszokról szól, hanem a kígyó fejéről: a CEO-król. Lövöldözés van, mert nyilván egy üvegfalú irodában ülnek a babérjaikon, ahogy azt a nagykönyben is megírják, hogy NE. Hondo-ék maszkos fegyveres embereket találnak, de Deac felismeri az egyikük láncát – ők a túszok, és ugyanazt akarták eljátszatni a maszkosok, mint a múltkor. Valaki azonban lő rájuk, meg is vannak egy másik szobában, Maszkos Főnökkel az élen.

vlcsnap-2019-02-03-16h53m56s758.png
vlcsnap-2019-02-03-16h54m18s962.png

A polgármesterasszony tartozik egy szívességgel Hicks-nek, aki azt kéri, hogy emeljék a költségvetésüket, mert az embereinek 100%-osan a munkára kell fókuszálniuk, nem arra, hogy másod-harmadállást vállaljanak. Deac és Hondo kivételével mindenki megy partizni Lucához, a fiatalok még flippert is szereztek a nappaliba. Deac virággal lepi meg Annie-t, Luca partijába még Hondo is befut. Jesszusom, aki egy újabb fuckfestet akar. Így kell megölni a hangulatot, öregem. Viszont vallomása van: Hondo nagyon fáradt volt, de felkereste Wendy pszichológust, hogy dolgozzon az okokon, meg köszöni a csapatnak, hogy itt vannak. Nem is marad, majd legközelebb.

Miközben megy a kocsihoz, Maszkos Főnök hívja, hogy ennek még nincsen vége: van öt mikrofonja, akik az üzenetét közvetítik a tárgyalások alatt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása