Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x93 - Roli túltolt taktikája kamikáze akcióvá fejlődik

2019. február 05. 20:01 - Chat Géza

A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet. Hát milyen barátnő az ilyen? Ilyen. Sikeresen el lettek engedve a feszültségek, a bánatok, a Marianna árok mélységű nyomorúságos lelki sebek is begyógyultak Reni halkan duruzsoló hangjától, mely játszi könnyedséggel libbent át az ablaktalan, így rendesen soha ki nem szellőztetett szoba áporodott levegő molekuláin. Adri is megvilágosult, sőt, maga lett a fény az alagút végén, mert rájött, hogy el tudta engedni a kinti problémákat. Elég kemény dolgokról lehet szó, hogy így 92 napnyi totális elszigeteltség után tudta elengedni a való életben felhalmozódott feszültségeit, nézeteltéréseit. Eddig marcangolta belülről az agyát, hogy vajon kihúzta-e a vasalót, elzárta-e a gázt, amikor megindult a villa bejárata felé? De lehet, hogy most jött rá, hogy ugyan 3 hónapig nem fizette be a csekkeket, de az fix, hogy itt nem rúgja rá a behajtó a VV9 ajtaját.

Lehet, hogy Puskás Peti fejben már ott járt, hogy kiszámolta, mennyivel többet kereshetne, ha a mai adást órabérben számolnák el neki, merthogy a szopómaraton bruttó két órás az instant kiválasztás miatt. És talán a matek sűrű erdejében elveszve sikerült ezt a zsuzsui értelemben vett bölcseletet mondani a szájával, hogy 

Az előző nap után mindig eljön a másnap. Most se volt ez másként.

A tegnapi, nirvánába leszedálós szellemi szeánsz után, amikor mindenki megint kurva nagy pariban lett a másikkal, jött az újabb nap, mindenkinél nyomtak egy rezetet, mert eljött az összecsomagolás nagy pillanata. Zsuzsu megeresztette a könnycsapot, és sírva mondta el Gregnek, hogy szereti, mert mindig is a barátja volt. Erre Kebab a talpától a platina szőke hajáig meghatódva viszonozta a sírós vallomást.

Én nem beszltelek ki a hátad mögött, nekem mindig te voltál az első, te vagy a Zsuzsuság, megszerettem azt a bolond kis fejedet - hazudta Greg.

Aztán a lelkizés átment taktikai meetingbe, amikor Zsuzsu ráhúzta a gecis lepedővel együtt a vizes paplant Adrira, aki össze-vissza mond mindent, és megy puncsolni jobbra-balra, hogy azt terjeszti, hogy Greg fél a Rolival kimenni párbajozni, de ezel párhuzamosan meg Hunort is manupuláljqa, és így tovább. Kebab itt mond el egy nagy titkot, hogy "Azért lett a kis Jézuska szerepe az Adrié, mert mindent elröhög, bazmeg. Mindenhez komolytalanul áll hozzá." Súlyos érvek ezek, amire a Buliszerviz főkolomposának nagy igazságának örök becsű, fali szőnyegre hím(e)zendő mondatával reflektálnék, miszerint: "Ne vedd komolyan az életet, úgysem úszod meg élve." Greg még azért megtárgyalja a mosókonyhában Adrival, hogy miket mondott a Zsu, de mivel Reni kiesése miatt ez már halottnak a csók effektus, ezért hagyjuk is az egészet. A lényeg, hogy Gregnek volt egy villanása, hogy tényleg szarba se veszi Zsuzsut, és ha valaki, akkor sokkal inkább ő a színész, aki cuki, jó fej sellőként akar elvergődni a döntőben, közben pedig csak a nyálkás, sikamlós angolnaként próbált felkúszni Reni seggébe, hogy onnan kibújva okozzon meglepetést a nagy fináléban. De ennek a tervnek reszeltek, ugyebár.

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_25_06.png

Zsu megint az üres szobának beszél, mint amikor Aurelio megnyerte a VV6-ot, amikor jött a konfetti és üvöltötte, hogy "Köszönöm hálószoba, nagyon megcsináltam itt is. Istenem! Fürdőszoba, komolyan mondom, imádlak téged is!" Zsuzsu ezt úgy adta elő, hogy ő túlélte Lacikát is, megaztán, hogyaszongya, azanemmindegy a hálóban minden ágyban egy-egy ember alszik, csak az ő ágyában alszik két ember, és ez maradjon is így, de persze nem ám kóbor vendégszállók beugrásával, hanem úgy, hogy a vv9 végéig ő és Greg fekszi ki használhatatlanná a kókuszmatracot.

Reklám, új blokk: mivel Roli volt az egyetlen ember, aki értékelhetőt tudott produkálni a Julio Pablo Chackon vs Kovács Kokó István öklözőbajnokság dicsőségét is bemocskoló sztárboxon, ezért hozzá érkezik egy vendég. A nyugiban várja is. A többiek találgatnak, hogy ki lehet a rejtélyes vendég, ember-e egyáltalán vagy állat? Adri állítja, hogy ember, mert látta a lábakat. Ahogy mondani szokás, nem tudom Adri mit szív, de abból én is kérek, merthogy amikor Roli belépett a nyugiba, akkor még csak nem is lehetett látni a vendéget, mivel le volt takarva a macskahordozó, amiben Roli kis kedvence érkezett. Volt ott játszás, cukiskodás, gügyögés, elvékonyodó rekedt hangon való sírás.

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_27_42.png

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_27_58.png

Zsu visszatér a párbajról, mint a Terminátor, és már mondja is a mottóját, hogy ő nem színésznő, bebizonyította. A viszont látás őszinte öröme egy lakó arcára sem ül ki hirtelen, de megint Greg lesz a legnagyobb sunyi féreg, aki face to face mosolyog országos barátnőjére, majd a háta mögött maga elé mormogva mondja úgy, hogy Roli és Hunor is hallja, hogy "dehogynem vagy színésznő. Eddig is ezt mondta, és tartom is magam ehhez." HAVER! Akkor mondd a szemébe, nem pancsolgass itt Zsuzsu farvizén a kis sellő uszonyoddal!!!!

Kiválasztás jön, de előtte még kivéreztetik a nézőt a top 5 játékos eddigi legemlékezetesebb  pillanataival. Roli a sok kanapén henyélős supercutot hiányolta a filmjéből. Lehet, hogy Kovi már róla is elnevezett egy pózt, mint anno Alekoszról az Alekosz-pózt, ami leginkább egy negatív jelző volt a nem aktív férfi színészekre, akik tarkóra tett kézzel, félig lelógó seggel ülve a kanapén - épp csak konyakot nem lögybölgetve - élvezik, amint a színésznő koléga rajtuk dolgozik. Ugyanígy Hunor a sok a főzőshow-t hiányolta. Nyugi, az nekem megvan külön DVD-n, mondta Puskás Peti. Kebab iszonyat dagadtnak látja magát. 

Greg a villa fideszes politikusa, aki egy kurva kérdésre sem tud egyenes választ adni. A "milyen most a kapcsolatod Zsuzsuval?" kérdésre már kisujjból darálja a maga kis migránssimogató, lipsi, Sorosozását, hogy nehéz volt ez számára, de végül így alakult, két barátnője közül az egyik kiment és ezt senki nem viselné jól. 

És akkor a lényeg! Roli elvette Zsuzsutól a jelrakás lehetőségét. Itt meg is jegyezte a lány, hogy ez akkor azt jelenit, hogy ő mégsem egy senki, nem egy színésznő, hanem a legnagyobb jani(csár), akinek számít a szavazata. Az ilyen kis coelhói örökzöldek miatt lehet szeretni ezt a lányt. A láthatatlan hercegnek is ugyanannyit ért a szavazata, oszt  most a Belevalóban beatboxol, amire meg Csokinger imitálja Májkel Dzsekszont. A jelek úgy kerülnek kiosztásra, hogy Hunor ad egyet Adrinak, mert lakótársak, de semmi több nincs köztük; Adri dob egyet Rolira, tök mindegy, hogy miért; Roli Greget szórja meg, mivel egyszer azt mondta, hogy, ha ő nyerné meg a VV9-et, akkor leveteti magáról a vv családnevet és beiratkozik a elektrosokk-terápiára, hogy töröljék az emlékezetéből ezt a 3 hónapot. Így akkor, ha Greg is úgy szavaz (Hunorra), akkor mindenkinek van egy jele, kivéve a védett Zsuzsut, de Greg Rolira rakja, hisz mondta is, nem tudna azonosulni a való világgal, ha a játékot ő nyerné meg. Ezzel Roli jól elbaszta magának, mivel a dupla jelét Adrira rakva simán megúszta volna a kendőt. Persze egy kék aztán kerülhetett volna rá, de ez már lényegtelen. Aztán persze ez lehet, hogy valami mártír hadművelet megágyazása zajlik éppen, ez volt a terv, hogy kiválasztott legyen.        

Érdekes volt ez a párbaj, mondja PP, kár, hogy ez egy kiválasztás volt. Legyen is ez a végszó. Illetve...

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_31_04.png

Amúgy volt még egy olyan jelenet, ami gyönyörűen példázza, hogy milyen jó, hog yReni kiesett. Adri épp kilibbentette két nagy kannáját a zuhany alól, majd Reni előtt elszasszézva beállt a tükör elé. Reni próbált elmenni mögötte, de megcsúszott a nedves padlón, mire a sérült vállával neki ment annak a filléres IKEA-s fali tárolónak, de annyira, hogy kiugrott a válla. Erre jajveszékelve leültették a földre, közben közölte a nagy csöcsű pua instruktornak, hogy húzzon a nedves testével el onnan a gecibe. KEbab egy másodperc alatt rezidens dj helyett orvossá avanzsált, és megrpóbálta visszaugrasztani Reni vállát. De Reni nem engedett az evatatlan kezeknek, beleharapott a másik kezébe, majd visszarakta magának. Ha a többiek nem állták volna el a kilátást, akkor magabiztosan tudnám mondani, hogy pont úgy, mint Mel Gibson a Halálos Fegyver 4-ben, sacc per kábé tényleg úgy csinálhatta. Végül ügye nem hordágyon vitték ki párbajra a hercegnőnek öltözött Renit, szóval nem történt nagy tragédia. 

                             

Címkék: való világ
482 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.06. 09:44:40

Sz'asztok!

Szerintem itt nem Hunci kihátrálásáról van szó, hanem Roller azt gondolta, hogy PUA Huncira tesz, és akkor mind a 4-nek 1 jele lett volna, és Hunci döntött volna. Valószínűleg PUA lett volna a kiválasztott. Így van csak értelme annak, hogy Roller elvette a Süsü jelrakási képességét.

Ez az egész még nagyon jól is elsülhet, mert ha Roller G1G-t viszi, mert kint is hagyja. Ha PUA-t viszi, akkor már kétesélyes, de szerintem az is meglenne. Mindkettőnél indok: rápakoltak.
Még akár Süsü is meglehetne, de ott túl erős lenne a lila levételéből és a szavazatelvételből származó negatív kampány.

Ha Roller jön vissza VV Meztelencsiga ellen, akkor szerintem PUA-t pakolják, és ő ugye Rollert vagy Huncit viszi. Ott már PUA-nak mindegy lesz, hogy pénteken vagy vasárnap esik-e ki.

Ha esteleg Roller Süsüt viszi, és Süsü jön vissza, akkor is egy Huncis párbaj lesz PUA vagy G1G ellen.

Hajrá Roller!

2019.02.06. 09:46:45

@Tökös...: Sok fax megfordult már abban, Süsü biztos ezt érzi, amikor nyal.

rostás 2019.02.06. 09:47:22

@introverted22: Senki nem mondta, hogy Roller egy Machiavellibe oltott Erwin Rommel. Csak egy srác, akin nem kizárólag a zsigerből jövő indulatok és/vagy a biológiai ösztönei uralkodnak, hanem próbálja néha használni az eszét. Néha bejön, néha nem. Legalább a szándék látszik.

2019.02.06. 09:49:54

@introverted22: Fentebb írom, hogy szerintem PUA kötöztetett vaddisznót Roller taktikájának erdejébe.

ibsen 2019.02.06. 09:51:14

@VV Erőlegény: Van ebben igazság. Akkor húzott volna nagyot ha a szétzuhant Radicsot vitte volna ki párbajra mert egyrészt nyert egy villamester poziciót másrészt bíznia kellett volna magában hogy Radics ellen baromi sok érve van ha magára köti a zöldet.Hogy Cintit kirakta az is bevállalós dolog volt a részéről meg is lett a következménye... A nézők őt küldték volna vissza és ezenkívül egyfajta védettséget is megalapozott volna számára bent ez a győzelem. A másik oldalnak kellett volna inkább gondolkodnia mit csináljon. Nem tudott annyira központi figura lenni hogy szeressék is annyira. Mindig háttérben maradt kicsit mint pók a sarokban. A másik hogy annyira nem akarta kimutatni az érzelmeit elég sokáig ez sem jó. Felvenni egy másik szerepet állandóan készültségben lenni nagyon lemeríti az embert. Szerintem ha hozza a normális énjét és emellett taktikázik az nyerőbb lett volna sok embernél kint.

Cinkeláb 2019.02.06. 09:53:11

@rostás: azért neki se volt egyszerű a két párbaj meg a hazugságvizsgálat, a szívlapátosok bizalmatlankodását már nem is említve

introverted22 2019.02.06. 09:57:04

@rostás: Adri okosabban lavírozott. Már nem tudom, hogy ki írta valamelyik nap, hogy Adri a taktikáját formálta a játék menetéhez, Roli meg a játék menetét akarja formálni az ő taktikájához. Ezt persze az a valaki itt sokkal szebben megfogalmazta, de a lényeg, hogy igaza van. Roli merevsége hozta a fejére a sok ellenszenvet, amit azóta is viselnie kell. Adri ezzel szemben sokkal több pozitívot is kapott a xarságok mellé.

Cinkeláb 2019.02.06. 09:57:18

@Spitzbauer: azt olvastam, hogy "ha HUA Puncira tesz" :D

ibsen 2019.02.06. 09:58:02

@Cinkeláb: Adri azért tett azért hogy bizalmatlanok legyenek vele...nem volt soha egyértelmű, okoskodott mindenkinek dumált ezt-azt. Nem gondoltam volna hogy ő bent marad idáig.

ibsen 2019.02.06. 09:59:58

@introverted22: Igaz Roli merevebben játszik. vannak elvei kitart dolgok mellett de önmagát nem merte felvállalni ebben a játékban vagy csak egy kis részét. Az óbégatós Zsu minden hibájával együtt is önmaga, Roli is színészkedik a többiek felé.Ez taktika nála.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:01:45

@ibsen: persze! Nagy szarkavaró, ez 100%. De tudott váltani, és ez agymunkával jár, meg nem is könnyű.

moletty 2019.02.06. 10:03:54

1. Aki szerint Zsú kedves jóindulató szimpatikus (vagy ezek bármelyike) az ugyanolyan szefós idióta mint ő !
2. Zsú bár beszél, de csak egy genetikai hulladék
3. EZt fontoljátok meg jól :
Rohadtul összeveszel X-vel nap közben szinte verekedésig fajul. Utána egyedül kettesben kivel aludnál egy lakásban bzíva h. nem áll bosszút éjjel ?

X = HUnor ? TUTIRA !
ROli ? TUTIRA !
Adri ? TUTIRA !
Greg ? NEM igazán
REni ? TUTIRA ! (helyben letépné a tököd is akár, de éjjel már nem bántana !)
ZSU ? Soha semmilyen körülmények között !!

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:07:24

@VV Erőlegény: pfff, nehéz erre a felvetésre válaszolnom. eleve abból indulok ki, hogy ez egy erősen hycomat széria, a régebbi játékosokhoz képest legfeljebb sokadik árnyékverziókat látunk. Roli is ebben a mezőnyben tűnik ki, Attila vagy Peti, esetleg Olivér mellett ő is kevésnek bizonyulna és meg merem kockáztatni, inkább tuja taktikára állna rá.
magam részéről nem látok lényeges különbséget lazaságban Adri, Roli és Hunor között. G1G, Zsu, no meg főleg Renike konstans stresszben állnak(állt), folyamatosan megfeszülnek. Greg szerintem ezért is kezdett el hibázni egyre többször a játék felétől, nem tud megnyugodni és pihenten, lazán dönteni, kockázatot vállalni.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:09:13

@Sanda.Ipse: Uramisten, ez irgalmatlanul ostoba! Nagyanyámnak volt igaza: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
Ez se a Révai Lexikonból tanult meg olvasni, az isten barma.

Angora Cardi 2019.02.06. 10:10:34

@,,: greget kérem szépen nekem is, kösziii

rostás 2019.02.06. 10:11:17

@moletty: Tökéletesen egyetértek. Én azt a példát szoktam felhozni, mit szeretnél, ezek közül ki legyen a közvetlen szomszédod? Melyik az, aki nem mérgezné meg a kutyádat, ha kikaparná a virágait? Bocs, de én ebbe Reni sem fér bele. Ő az - meg Zsu - aki szarral kenné be a kilincsed, kiszúrná a kocsid kerekét és feljelentene az összes hatóságnál a legkisebb vélt v valós sérelem esetén. Zsu egyáltalán nem az a kedves, kis jóindulatú lányka. Olyan mint a kis helyes, bolondos cseléd a birtokon. Na nem szobalány, mert ahhoz intelligencia és diszkréciói kell, hanem aki a zöldséget pucolja a konyhában és nevetni lehet az idétlenségén, de a kastélyba azért nincs bejárása.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:12:33

@introverted22: okosabban lavírozott Adri? ugyan miért? sikerült totál elvágnia magát mindenkinél, gyakorlatilag nincs benn szövetségese.

Rolinak ezzel szemben ott van Hunor, Zsuval sem ellenséges - azért a kendőt remélem, leveszi :D -, Adrival ingadozó a viszonyuk, G1Gt meg kint hagyja a ghecccibeN.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 10:15:31

@moletty: én egyikkel sem aludnék egy ágyban

pimasz borz 2019.02.06. 10:18:01

@,,: csillámfaszláma ..bár nem vagyok játékban.Remélem Roli jól méri fel az esélyeit.

introverted22 2019.02.06. 10:18:58

@adamskij: Adri a végére játszotta el a bizalmat, mert nem fogta be a száját, de Roliban soha sem bízott senki. A végére Hunor is csak fenntartásokkal. Ez sem egy ideális helyzet, de tény, hogy Hunorral elhúzták magukat idáig. Az a baj, hogy a taktikus szó nekem Attilát jelenti, és annyira szeretnék egy legalább olyan játékot látni, de mindig csalódás a casting. Roli csak ritka pillanatokban volt önmaga, hozzám ezért nem áll túl közel.

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 10:19:23

Szép napot Mindenkinek!!!
Néztem ám a tegnapi de még a kedvem is elment a kommenteléstől! Remélem a Zsizsikes fanatikusok látták Greg mily meghatóan, kedvesen és szeretettel teljesen nyilatkozott öribarijáról, ha ilyen a barátság nem kérek soha belőle. És ez a Zsizsikes még megy puncsikálni, hogy jaj de adhatok egy puszit, ne légy már szomorú Greg... bla, bla, bla...Én reménykedem hogy ma Greggecire kerül a kendő. Inkább Adrit látom a fináléban mint ezt az ellenszenves véglényt.
Végre egy nyavalyástól megszabadulván Renyhe- már csak Greget kell kibacni- bár számomra mindegy ki nyeri meg. És a tegnapi 36 miskának való vernyogástól szivárványosat okádtam!

Angora Cardi 2019.02.06. 10:22:01

@úgymond olvasó mmkk: roli nem fog oda szarni ahol eddig evett (kitidéztemkiditéztem)

2019.02.06. 10:22:27

@Sanda.Ipse: Na jóvanmosmár: azért ne várjuk el, hogy a latin szavakat mindenki ismerje. (De!) Mondjuk a páciensnek nincs is nagyon magyar megfelelője, de Süsü még csak az "ápolt" szót hallhatta azokban az eü intézményekben, ahova járatják, vagy járatni kellene. :-DDD

PUA facepalmja epic. (Itt meg az angol nyelvtudásra volna szükség, de az artist, az face a palm és a epic latin eredetű szavak, szóval csak a picking és az up jön valahonnan máshonnÉT)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 10:24:47

@Spitzbauer: tényleg, ezentúl a páciens szót fogom használni az ápoltjaimra, hátha nem értik meg :D

pimasz borz 2019.02.06. 10:25:35

@Angora Cardi:Hunyit nem viszi az biztos..
Rikácsot?? :D de kihagytad,hogy mert nem egy patkánykutyaféreggeci :D :D

introverted22 2019.02.06. 10:26:06

Tudjátok mi az érdekes? Hogy itt már mindenki arról beszél, hogy elfáradtak a játékosok...Azért azt ne felejtsük már el, hogy anno 160-170 napokig tartott 1-1 évad, és azok a játékosok ennél sokkal aktívabban bírtak szórakoztatni minket és magukat is.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 10:27:27

@oh.. my..... Hajrá Roli!: A Zsu féle karakterek általában a műsor 1/3-ában szoktak kiesni, mivel akinek van egy kis csöpp esze kapásból kiviszi őket, hiszen nincs elég ideje megerősödni. Ha Radics vagy Krisztián Zsút vitte volna ki akkor még mindig a villában. Mivel volt ideje megerősödni, lehet, hogy lazán behúzza az évadot a lány.

Amúgy ment Rolira a jelem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:29:27

@Cinkeláb: EKG, na ő volt az a játékban, aki az egyik legnagyobb nyitó kéthetes underdogként végig egyéni játékra volt utalva. Ráadásul az adottságait tekintve pici, hízik, és nem túlságosan szép (bár nem is csúnya), a hatalmas mellei meg valakinek vagy bejönnek (Moletty), vagy inkább csak a szoptatós mangalica feelinget erősítik vizuálisan. Tehát pl. Hunorral, vagy Csokival, de Ginuval, VVV-vel, vagy akár még Zsuzsuval szemben is objektív küllemi hátrányokkal indult, ráadásul egy rosszul megválasztott nyitó taktikával (ordenáré asztalon táncolós), amit neki dupla, vagy tripla munkával kellett valahogy pótolnia. Szerintem az egyik legnehezebb, leggöröngyösebb pályát már eddig is ő futotta be, többször is csak hajszálon múlott a kiesése. Rolinak igazából csak három tényleges taktikai feladata volt a játékban (a megúszós tujázáson kívül), az elsőt simán teljesítette (Radics kiejtése), a másikban a szerencse segített neki (Csoki kizárása), a harmadikat viszont még nem tudom, hogy hogyan fogja megugrani (Hunor legyőzése), Zsuzsu legyőzése totál a közönség kezében van, azt alapvetően Roli nem tudja a játékban befolyásolni.
@introverted22: Azt hiszem, hogy én írtam, de inkább Radicsról, mint Roliról, de valóban ez Rolira is jellemző (jóval kisebb mértékben). Azért lényeges különbség az is, hogy Roli még áll, viszont Radics volt a legelső kieső.

2019.02.06. 10:32:25

@úgymond olvasó mmkk: de tényleg, ha hívom mondjuk a körzeti orvosi rendelőt, bemutatkozom, és elmondom, hogy XY doktornéninek vagyok a...
1. szerintem csak a "páciense" jó.
2. a betege is jó lehetne, ha beteg lennék
3. az ápoltja biztos nem vagyok.
4. "Sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok senkinek" :-DDD

Sanda.Ipse 2019.02.06. 10:34:12

@introverted22:
Tévedsz. Nem a játékosok szórakoztattak, hanem a kreatív szerkesztők. Tele volt minden hét feladatokkal, programokkal. Csak oda kellett tenni magukat. Ilyen jóformán eseménytelen VV még egy sem volt. A sellőhármasra bízták a műsorkészítést.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 10:36:04

@moletty: Tételezzük fel, hogy VV-összefoglalót kell szerkesztened. Mit vágnál be az anyagba?
Csoki kiesése előtt:
1. Csoki idétlen, néha jópofa vicceit (ami kezdett már önismétlésbe fordulni)
2. Lackó poénjait, amiről Reni azt mondta, youtube-ról lopta
3. Roli a kanapén fekszik, és okosan néz
4. Hunor főz. Mondta, ő nem állt be vitákba.
5, Renit, a legjobb költőt, rendezőt, aki szerényen: túl-jó-vagyok-ehhez-a játékhoz zabál, üvöltözik, nyalja sellő sejhaját
6 Sellőt
7 Zsu-t (róla nem írok semmit, kialakult véleményed van, nekem más)

Más téma: Genetikai hulladék, ezt van aki az egész romaságra, mások a ****-kra, melegekre alkalmazzák. Nem érv: gyűlölet.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 10:36:55

@Spitzbauer: nekem sem a tényleges ápoltjaim az ápoltjaim, de sokkal viccesebb ápoltnak hívni őket, mint ügyfélnek vagy kliensnek :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:38:08

@Nyuszomuszo83: Bennem az is felmerült, hogy ez egy újabb tudatos mártírkodás Zsuzsutól...

Angora Cardi 2019.02.06. 10:39:14

@Fridolin a pimasz borz: őt hát de a patkányozás már túl nagy segítség lett volna :DD

ibsen 2019.02.06. 10:40:41

@Brigante: Mindig voltak olyanok akik az akkori zöldkendősnek nagyobb indoka volt kivinni, lezáratlan ügyek miatt pl.Zsu csak szimplán idegesítő volt több embernek de annyira nem hogy kivigyék tényleg. Ha csak egy ostoba, mártírkodós picsa lett volna aki mindenért bőg és állandóan eljátssza a nagy halált simán kivitték volna. De visszazszólt, vitázott voltak érvei játékokat is nyert szívós is volt.

Sanda.Ipse 2019.02.06. 10:41:05

@Spitzbauer: azért javasolnám, hogy próbáld ki azt a verziót is, hogy "én vagyok XY doktúr úr perspektívája":)

ibsen 2019.02.06. 10:42:41

Ha Reni ment volna vissza és Hunor vele játssza el ezt a kendő levételes dolgot napokig lett volna műsor ebből odabent az tuti.

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 10:45:10

@VV Erőlegény: Sanszos!!! Szinésznőőőőő! :D :D :D

2019.02.06. 10:45:23

@úgymond olvasó mmkk: kuncsaftok (az meg a németből: die Kudschaft)

2019.02.06. 10:47:15

Most hogy megcsillogtattam(?) angol, latin és német nyelvtudásomat, elkezdek dolgozni mos'má'.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 10:48:18

@Sanda.Ipse: "Ha ez nem tetszik, akkor csak a benn lévő "barátait" nézd. Utálja őt Greg és Adri is"
Adri és Greg napraforgók. Sellő utálatosabb, Adri unalmasabb.
Véleményem szerint Roli és Hunor se fog együtt bandázni a VV után. Benti szövetségük akár a következő, (Baukó szerint lesz) kiválasztáskor is szakadhat.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:48:31

@ibsen: vele meg se próbálta volna. Nem hülye ő sem, hogy darázs fészekbe nyúljon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:52:00

@Sanda.Ipse: Ő szerintem inkább egy fiatal rezidens doktornő perspektívája szeretne lenni. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 10:52:02

@mobilos perpetuum:
Nyugi! A szövetségük már szakadt. Nem tűnt fel, hogy nem egyformán szavaztak?

2019.02.06. 10:53:10

@mobilos perpetuum: Már írtam, hogy Roller nézte most be PUA jelét, Hunci teljesen a taktika szerint ment. Szerintem.
De ha Csigust viszi, tökmindegy.

2019.02.06. 10:53:40

@VV Erőlegény: Az precedens értékű lenne.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:54:00

Annyira megsajnáltam ezt a szegény Rolit a hülye papucsában, betegen, összegörnyedve, miközben Ostobaliba a precedenst fejtegeti. Mit gondolhatott? "Édes Istenem, még egy szó ettől az idiótától és megyek kongatni, hogy feladom."

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:55:38

@introverted22: amit az Attila-féle játékstílusról írsz, teljesen egyetértek, ekg.
más megállapításaiddal nem értek egyet, vagy nem teljesen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:56:06

@Spitzbauer: Ezt te sem mondhatod komolyan, hogy a Hunor szavazata Roller taktikáját képezte. Rolinak miért lett volna célja az, hogy egyenlő állásnál Hunor jelölje meg Greget, miért nem volt neki egyszerűbb a dupla jel felhasználásával Hunorral együtt szavazva megsorozni Greget, vagy Adrit?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:57:11

@mobilos perpetuum:
1. nem lesz több kiválasztás
2. majd pár hónap múlva kiderül, mennyire tartós ez az ismeretség. ha nem is marad szoros barátság, de ha néhanapján találkoznak, az is szuper, már többet nyertek, mint jópár társuk ebben a játékban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:57:55

Sztem sem Hunor, sem Adri nem úgy szavazott, ahogy Roli azt (a vágyai szintjén) szerette volna.

introverted22 2019.02.06. 10:58:36

@VV Erőlegény: Radics azért repült mert egy tipikus bunkó volt. Ha nem lett volna az, még bent lenne...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 11:04:01

@Spitzbauer: Ha rám célzol ezzel, akkor valóban. :-)

introverted22 2019.02.06. 11:04:52

@Sanda.Ipse: A szórakoztattak minket alatt azt értem, hogy úgy viselkedtek sima beszélgetésekben, feladatokban, hogy az számunkra szórakoztató volt. Alekosz egy idióta, de én jót röhögtem a baromságain. Nem csak akkor amikor feladat volt. Ugyanez volt Attila, ahogy kiadott feladat nélkül is csinálta a feszültséget.Ez az évad nem csak a feladatok hiánya miatt lapos, hanem emberileg is az. Elfáradtak, pedig hónapokkal kevesebb időt töltetenk bent, mint a régi szériások.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 11:17:24

@adamskij: Baukó tegnapelőtt mondta nem lesz, majd javított, lesz még egy. RTL II műsorterv szerint jövő szerda másfél órás, péntek két órás a műsor. Akár Petike, vagy Anikó közölhetné, mi lesz.

2019.02.06. 11:19:53

@VV Erőlegény: Szerintem úgy volt, én Roller helyében úgy gondoltam volna, hogy lesz négy jel, négy különböző emberen, és Hunci döntsön. Azért, hogy nem legyen egy ilyen minden mindegy szituációban már megint az, hogy Roller intézkedik.
Egyébként, mondogatták az öfiben, hogy hót mindegy mi lesz, meg milyen sorrendben. Nem Huncit akarom védeni, mert azt szeretném, ha Roller nyerne. A végén is.
Ma meglátjuk: még az is lehet, hogy jól járt Roller, mert volt ideje átállítani az agyát G1G-re. Ha PUA-t, vagy netalán Süsüt viszi, akkor tényleg csak egy vidéki (kinézetű) fickó, aki próbál gondolkodni, de nehezen megy. Monnyuk, akkor is nyerjen ő. Szerintem.

nyo 2019.02.06. 11:39:54

Jövő hétfői adás pedig ugyanúgy 2 órás lesz mint az e heti. Tehát tuti lesz még 1 párbaj.

Todd Chavez 2019.02.06. 12:01:49

Most nézem vissza a tegnapit.. Greg egy geci, most mégjobban mint ezelőtt. Amint Zsu hallótávolságon kívül van, mindennek elhordja. Persze Zsunak meg a nézőknek adja itt a csupaszív kisfiút, és hiszi, hogy ő a jó ember közülük. Ez vagy nem realizálódik benne, vagy igen csak direkt elsunnyogja. Az utóbbi egy szar taktika, hiszen a nézők látják ezt.
Roller, légy hű a jeledhez, vidd ki ezt a gecit!
És hú de jó, hogy még lesz egy párbaj ezután is, talán Hunyor mégsem egyenes vágányon zakatol be a döntőbe.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 12:02:39

@ibsen: azt hiszem vagy Éva vagy Attila mondta, hogy ha ki kell vinned valakit akkor vidd ki a leggyengébbet és ne azt akivel problémád van! Logikailag ha vissza tudsz jönni akkor tovább küzdhetsz és valahogy le tudod nyomni az ellenségedet. Ha kiviszed, de kinn maradsz, nem elég, hogy bukod a pénzt, de még az ellenségedet is közelebb viszed a győzelemhez...

Gia 2019.02.06. 12:31:00

Ha Greg mégeccer elmondja,hogy neki milyen nehéz most,mert a két legjobb barátja párbajozott...etc,etc,etc........Uncsi és hazudik is.

MosóMaca 2019.02.06. 12:41:04

Nnna, most néztem vissza a tegnapit. Gregtől sugárbany hányok, annyira undoritttttttto, kétszínű kis kötsög, de abban, amiket zsuról mondott, egyet tudok vele érteni. Zsu 3 hónapja másról sem szólt, mint a rinyálásról, hisztizésről, bőgésről.
Az, hogy zsizsikes hangoztatja, hogy ő nem tudná megtenni, hogy leveszi bárkiről a kendőt, mert az nem korrekt. Milyen ismerős is ez..... Az elzárással nem ugyanezt skandálta?! Aztán láthattuk. Remélem, hogy rettenetesen megszopatják, leveszik, előadja a nagy drámát, óriás hisztériát, hadd járassa le magát még jobban, majd mosolyogva vigye ki a sellőpondrót. Az parádé lenne

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 12:42:46

@,,: húzz be nálam egy Csillámfaszt, léci. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 12:46:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: ti fogadtok, hogy ki fog menni párbajozni :)???? Ha igen kár, hogy nem szálltam be eddig 99%-os valószínűséggel tippeltem mindent...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 12:49:01

@Brigante: igen. Tippeljük a kiválasztottat, kihívottat, párbajgyőztest, top3-at. Meg nem tudom, mit. :)

MosóMaca 2019.02.06. 12:55:16

@,,: egy csillámpondró kihívást tippelnék (erősen reménykedve) köszike!

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:00:09

@,,: Én is egy Csillámfasz G1G-t tippcsizek! (Nagyon remélem megtarthatom elsődikk helyem) :D

MosóMaca 2019.02.06. 13:03:51

@Maximista vagyok: ohh, hát egy foshnégyes vagyok a tipp versenyben?! Rá kell kapcsolnom! :D Persze már attól meg vagyok hatva és csodálatos dolog, hogy itt lehetek, tiszta szívből, megmondom az őszintét :D :D (képzeljetek hozzá könnyes tekintetet is léccike)

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:08:24

Már én is kurva nagy bajban vagyok, dilemmába kerültem, nem tudom eldönteni ugyanis hogy Zsizsikest vagy Greguszgenyát utálom e jobban! Jelenleg kb egyensúlyban van a mérleg!!! Ritkán láttam a VV során két ilyen ellenszenves csótányfírget. És Gregnek tényleg ez az igazi énje, sunyi, szemedbe vigyorogva, hátad mögött savazva, de szeretlek öribarim vagy, de dögölj meg... Mocskos, alávaló ember az ilyen! Remélem a saját territóriuma is kiveti magából, kétlem hogy abban a társadalmi rétegben ez elfogadott lenne. És ő még úgy hirdeti magát szív harcosa!

MosóMaca 2019.02.06. 13:13:54

@Nyuszomuszo83: Mindig elgondolkodok rajta, mikor skandálja a "nézők látják, a nézőknek látniuk kell", stb mantráit, hogy tényleg nem esik le neki, hogy azt is látjuk, amikor elhordja az öribariját minden szarnak?! Lehet megetették a szerkik a gyökereket, hogy a négyszemközti beszélgetéseitek nem mennek ám adásba :D Vagy mi?! Mert a riportban ugyanúgy elmondja mindennek, majd vigyorogva hozzáteszi, de szeretem amúgy kis bolondságomat

Ay Mama, Que paso 2019.02.06. 13:14:05

Köszönjük Tamara!!
Szívből!!!

van ám egy szavazás,hogy ki nyerje a VVt, te vezetsz!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 13:16:23

@Brigante: Ez is, mint minden szabály azért csak nagy általánosságban igaz. Szűk két héttel a vége előtt a következő párbaj instrukciókat adnám:

1, Rolinak, ha erősíteni akar a végső győzelmi esélyein, akkor még kellene legalább egy "bravúr" párbajgyőzelem neki. Greg sima befutós, nem bravúr, Adri göröngyösebb befutós, nem előre lejátszott 60-40 % Roli javára előzetes esélyekkel (nem párbaj eredmény, előzetes esély), tulajdonképpen aranyközép, Hunor és Zsuzsu nem esélytelen Roli szempontjából, de 40-60% ellenfél esélyes előzetesen. Utóbbi kettő lenne a nagy bravúr kategória, Roli ezekben az esetekben abszolút esélyessé válna.
2, Hunor, egy párbaj bevállalása (a látszat kedvéért) a hármas döntő előtt, a legkönnyebben verhető ellenféllel (Greg, vagy Adri) szemben (minimál elvárás, ha nyerni szeretne), nagyobb kockázatvállalással (Zsuzsu). Roli ellen értelmetlen, mert valószínűleg nyeri, de szimpátiát veszítene.
3, Adri még legalább egy párbaj lehetőleg Greg ellen (de ennek már nagyon kicsi a valószínűsége), vagy bátran és bevállalósan bárki ellen, ha ő lesz a kihívott, vagy a kiválasztott. Adri senki ellen sem esélytelen, de három játékos ellen is kisebb győzelmi eséllyel indul, mint az ellenfele.
4, Greg, valahogy kisunnyogni a két utolsó párbajt párbaj nélkül. Greg számára nem látok végső győzelmi esélyt, és hármas döntőbe jutást is csak akkor, ha a véletlenek kedvező alakulása miatt elkerülné a következő két párbajt. Pl. úgy, hogy 1 Roli leveszi Zsuzsuról a kendőt és kihívja, a következő körben pedig Adri és Hunor párbajoznak majd.

Ay Mama, Que paso 2019.02.06. 13:16:35

@MosóMaca: az elzárásra már csak nagyon kevesek emlékeznek
és
mivel
de
szívből jött
ezért nem is lehet vele nagyon vitatkozni
egyébként ha Zsu nyer a nyereményt szétosztja a KMMSZ (Kirekesztett Magyar Műkörmösök Szövetsége) tagjai közt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 13:17:59

@VV Erőlegény: Ja és Zsuzsu, rá nincsenek szabályok, Zsuzsu kizuhanhat a mostani párbajon, de nyerhet akkor is, ha innentől kezdve végigpárbajozza a VV-t a végéig. Egyelőre nem lehet látni a valódi erejét...

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:20:44

@MosóMaca: Ahogy elmondja ott kikapcsol az agya a savazástól, aztán kapcsol hogy nem a pszichiáterénél ül és veszik a kamerák és kinyög egy jaj szeretem ám én.... Annyira elfelejtették már hogy 0-24-ben kamera van hogy kizökkennek néha, egyedól a Zsizsikes aki játszik. Pl. láttam a mai előzetest, hogy próbálja előadni nagy ugribugrizva a hattyúk tavából a hattyú halálát. De ő csak az iszap abban is! :D

MosóMaca 2019.02.06. 13:21:07

@Ay Mama, Que paso: deviszont kimaradt! :) De igen, kikezdhetetlen az érvelésed! Azért, hogy ne nyerhessen más, szívből elzárni az nem tattika SSKK! Hazudik aki mást mond, sőt egyenesen színésznő! Szerintem amúgy nem osztja szét, elég önző az a kis bolondlány....

MosóMaca 2019.02.06. 13:22:58

@Nyuszomuszo83: volt annyi agya, hogy leszűrte a bárbajon, a viedokból, hogy akkor szeretik, ha bolondozik, az jobban bejön, mint a sajnálat kártya. De, hogy ennyi teljen tőle?! Ugribugri a hálóban?! Tényleg?! Jajjj,de vicces, hát megszakadok a röhögéstől

,, 2019.02.06. 13:24:45

Szarjon sünt a hülye ellenőr a lekezelő stílusával aki megbüntetett, mindig minden kurva szabályt betartok mindenhol, soha nem bliccelek, egyszer sikerült véletlenül uazt a jegyet 2x lyukasztanom

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:32:49

@,,: ÓÓÓ te szegény, én is kívánok ikreket neki!!!

,, 2019.02.06. 13:34:40

@Nyuszomuszo83: köszi.. első bírságom asszem ever:/

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 13:47:21

@,,: ó jaj. :(
Mindig azokat szúrják ki, akik sose, csak egyszer. :(
Ha normális, lyukasztat veled még másikat.
Sajnálom.

lilalibaluna 2019.02.06. 14:07:18

Szerintem Zsut viszi Roland, mert őt látja a leggyengébbnek. Sokan nem értik , miért szurkol valaki Zsunak. Én például Rolinak azért, mert ő gondolkodik, Zsunak meg azért, mert ő meg nem. Azért, mert szociálisan és értelmileg valaki lemaradottabb én nem utálom. Sőt. Ráadásul üdítően hat rám, hogy nem játssza el az okost. Mert azért a többi lakó sem egy tálentum, de úgy csinálnak, mintha azok lennének. Számomra sokkal nevetségesebbek ilyenkor.
Kár, hogy azt a bizonyos Zsu és Hunor közötti beszélgetést nem láthattuk.

É2I 2019.02.06. 14:31:04

Van új poszt a nap alatt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 14:33:52

@VV Erőlegény: a 4. pontnak nem sok esélyt látok, de én is hasonló képen gondolkodok.

Egyébként ebben a játékban talán az a legérdekesebb amikor próbálod kitalálni a játékosok gondolatait, a következő lépéseket. Az összes többi mind csak körítés nekem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 14:36:57

@Spitzbauer:
@lilalibaluna:

Nem kéne Zsut kivinnie. Szerintem kalkulál azzal, hogy mekkora visszatetszést váltana ki ha most Zsut vinné ki. Roli próbál a nézők fejével gondolkodni (eddig legalábbis próbált)

Mate4182 2019.02.06. 14:37:56

ritkan erzem annyira biztosnak mint most, de 100% ra veszem hogy Greget fogja kihivni

Cinkeláb 2019.02.06. 15:13:22

@lilalibaluna: Zsuzsanna nem játssza el az okost??? Amikor fel-felbuggyan a fejében lötyögő káposztaléből egy-egy (általa) ritkán használt kifejezés, és arról kezd el tudálékoskodni. A rettenetes kiejtésű német szavai (ungarise specialitét), Európa fővárosai (kurva okos, hogy tudja az 5.-es anyagot), Örményország ("amúgy tudtam ám, hogy közel van Ázsiához!" Még jó, hogy tudta, bazmeg, mivel nem a szomszédban, de nem is Afrikában van...) vagy a legutóbbi precedens-rémálom. És még meg is sértődik, ha kiröhögik, hogy mekkora barom. Ha nem okoskodna, nem röhögné ki senki.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 15:51:24

@Cinkeláb: Kicsit belefáradva, de törve nem, felhívom a figyelmet, hogy ez egy alacsony IQ-s széria, ahol pl. Reni, Adri mélyen lejjebb teljesít, mégsem ők vannak a célkeresztben.
De a fő-ész, a futár úr, akit csak dicsérni szabad, Dugovics Tituszt az egri várba képzeli. Amikor délben Európa-szerte megkondulnak a harangok, az a nándorfehérvári győzelem miatt van, nekünk magyaroknak büszkéknek kellene lennünk erre, és Hunyadi mellett ennek a horvát vitéznek a nevét is ismernünk illene.
rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat

Cinkeláb 2019.02.06. 15:57:02

Színigaz, amit írsz. Ezt látni felér egy kínzással.
De attól, hogy nem annyira alulművelt, mint az IQ extra light társai, még nem lesz okos.
süti beállítások módosítása