Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x93 - Roli túltolt taktikája kamikáze akcióvá fejlődik

2019. február 05. 20:01 - Chat Géza

A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet. Hát milyen barátnő az ilyen? Ilyen. Sikeresen el lettek engedve a feszültségek, a bánatok, a Marianna árok mélységű nyomorúságos lelki sebek is begyógyultak Reni halkan duruzsoló hangjától, mely játszi könnyedséggel libbent át az ablaktalan, így rendesen soha ki nem szellőztetett szoba áporodott levegő molekuláin. Adri is megvilágosult, sőt, maga lett a fény az alagút végén, mert rájött, hogy el tudta engedni a kinti problémákat. Elég kemény dolgokról lehet szó, hogy így 92 napnyi totális elszigeteltség után tudta elengedni a való életben felhalmozódott feszültségeit, nézeteltéréseit. Eddig marcangolta belülről az agyát, hogy vajon kihúzta-e a vasalót, elzárta-e a gázt, amikor megindult a villa bejárata felé? De lehet, hogy most jött rá, hogy ugyan 3 hónapig nem fizette be a csekkeket, de az fix, hogy itt nem rúgja rá a behajtó a VV9 ajtaját.

Lehet, hogy Puskás Peti fejben már ott járt, hogy kiszámolta, mennyivel többet kereshetne, ha a mai adást órabérben számolnák el neki, merthogy a szopómaraton bruttó két órás az instant kiválasztás miatt. És talán a matek sűrű erdejében elveszve sikerült ezt a zsuzsui értelemben vett bölcseletet mondani a szájával, hogy 

Az előző nap után mindig eljön a másnap. Most se volt ez másként.

A tegnapi, nirvánába leszedálós szellemi szeánsz után, amikor mindenki megint kurva nagy pariban lett a másikkal, jött az újabb nap, mindenkinél nyomtak egy rezetet, mert eljött az összecsomagolás nagy pillanata. Zsuzsu megeresztette a könnycsapot, és sírva mondta el Gregnek, hogy szereti, mert mindig is a barátja volt. Erre Kebab a talpától a platina szőke hajáig meghatódva viszonozta a sírós vallomást.

Én nem beszltelek ki a hátad mögött, nekem mindig te voltál az első, te vagy a Zsuzsuság, megszerettem azt a bolond kis fejedet - hazudta Greg.

Aztán a lelkizés átment taktikai meetingbe, amikor Zsuzsu ráhúzta a gecis lepedővel együtt a vizes paplant Adrira, aki össze-vissza mond mindent, és megy puncsolni jobbra-balra, hogy azt terjeszti, hogy Greg fél a Rolival kimenni párbajozni, de ezel párhuzamosan meg Hunort is manupuláljqa, és így tovább. Kebab itt mond el egy nagy titkot, hogy "Azért lett a kis Jézuska szerepe az Adrié, mert mindent elröhög, bazmeg. Mindenhez komolytalanul áll hozzá." Súlyos érvek ezek, amire a Buliszerviz főkolomposának nagy igazságának örök becsű, fali szőnyegre hím(e)zendő mondatával reflektálnék, miszerint: "Ne vedd komolyan az életet, úgysem úszod meg élve." Greg még azért megtárgyalja a mosókonyhában Adrival, hogy miket mondott a Zsu, de mivel Reni kiesése miatt ez már halottnak a csók effektus, ezért hagyjuk is az egészet. A lényeg, hogy Gregnek volt egy villanása, hogy tényleg szarba se veszi Zsuzsut, és ha valaki, akkor sokkal inkább ő a színész, aki cuki, jó fej sellőként akar elvergődni a döntőben, közben pedig csak a nyálkás, sikamlós angolnaként próbált felkúszni Reni seggébe, hogy onnan kibújva okozzon meglepetést a nagy fináléban. De ennek a tervnek reszeltek, ugyebár.

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_25_06.png

Zsu megint az üres szobának beszél, mint amikor Aurelio megnyerte a VV6-ot, amikor jött a konfetti és üvöltötte, hogy "Köszönöm hálószoba, nagyon megcsináltam itt is. Istenem! Fürdőszoba, komolyan mondom, imádlak téged is!" Zsuzsu ezt úgy adta elő, hogy ő túlélte Lacikát is, megaztán, hogyaszongya, azanemmindegy a hálóban minden ágyban egy-egy ember alszik, csak az ő ágyában alszik két ember, és ez maradjon is így, de persze nem ám kóbor vendégszállók beugrásával, hanem úgy, hogy a vv9 végéig ő és Greg fekszi ki használhatatlanná a kókuszmatracot.

Reklám, új blokk: mivel Roli volt az egyetlen ember, aki értékelhetőt tudott produkálni a Julio Pablo Chackon vs Kovács Kokó István öklözőbajnokság dicsőségét is bemocskoló sztárboxon, ezért hozzá érkezik egy vendég. A nyugiban várja is. A többiek találgatnak, hogy ki lehet a rejtélyes vendég, ember-e egyáltalán vagy állat? Adri állítja, hogy ember, mert látta a lábakat. Ahogy mondani szokás, nem tudom Adri mit szív, de abból én is kérek, merthogy amikor Roli belépett a nyugiba, akkor még csak nem is lehetett látni a vendéget, mivel le volt takarva a macskahordozó, amiben Roli kis kedvence érkezett. Volt ott játszás, cukiskodás, gügyögés, elvékonyodó rekedt hangon való sírás.

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_27_42.png

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_27_58.png

Zsu visszatér a párbajról, mint a Terminátor, és már mondja is a mottóját, hogy ő nem színésznő, bebizonyította. A viszont látás őszinte öröme egy lakó arcára sem ül ki hirtelen, de megint Greg lesz a legnagyobb sunyi féreg, aki face to face mosolyog országos barátnőjére, majd a háta mögött maga elé mormogva mondja úgy, hogy Roli és Hunor is hallja, hogy "dehogynem vagy színésznő. Eddig is ezt mondta, és tartom is magam ehhez." HAVER! Akkor mondd a szemébe, nem pancsolgass itt Zsuzsu farvizén a kis sellő uszonyoddal!!!!

Kiválasztás jön, de előtte még kivéreztetik a nézőt a top 5 játékos eddigi legemlékezetesebb  pillanataival. Roli a sok kanapén henyélős supercutot hiányolta a filmjéből. Lehet, hogy Kovi már róla is elnevezett egy pózt, mint anno Alekoszról az Alekosz-pózt, ami leginkább egy negatív jelző volt a nem aktív férfi színészekre, akik tarkóra tett kézzel, félig lelógó seggel ülve a kanapén - épp csak konyakot nem lögybölgetve - élvezik, amint a színésznő koléga rajtuk dolgozik. Ugyanígy Hunor a sok a főzőshow-t hiányolta. Nyugi, az nekem megvan külön DVD-n, mondta Puskás Peti. Kebab iszonyat dagadtnak látja magát. 

Greg a villa fideszes politikusa, aki egy kurva kérdésre sem tud egyenes választ adni. A "milyen most a kapcsolatod Zsuzsuval?" kérdésre már kisujjból darálja a maga kis migránssimogató, lipsi, Sorosozását, hogy nehéz volt ez számára, de végül így alakult, két barátnője közül az egyik kiment és ezt senki nem viselné jól. 

És akkor a lényeg! Roli elvette Zsuzsutól a jelrakás lehetőségét. Itt meg is jegyezte a lány, hogy ez akkor azt jelenit, hogy ő mégsem egy senki, nem egy színésznő, hanem a legnagyobb jani(csár), akinek számít a szavazata. Az ilyen kis coelhói örökzöldek miatt lehet szeretni ezt a lányt. A láthatatlan hercegnek is ugyanannyit ért a szavazata, oszt  most a Belevalóban beatboxol, amire meg Csokinger imitálja Májkel Dzsekszont. A jelek úgy kerülnek kiosztásra, hogy Hunor ad egyet Adrinak, mert lakótársak, de semmi több nincs köztük; Adri dob egyet Rolira, tök mindegy, hogy miért; Roli Greget szórja meg, mivel egyszer azt mondta, hogy, ha ő nyerné meg a VV9-et, akkor leveteti magáról a vv családnevet és beiratkozik a elektrosokk-terápiára, hogy töröljék az emlékezetéből ezt a 3 hónapot. Így akkor, ha Greg is úgy szavaz (Hunorra), akkor mindenkinek van egy jele, kivéve a védett Zsuzsut, de Greg Rolira rakja, hisz mondta is, nem tudna azonosulni a való világgal, ha a játékot ő nyerné meg. Ezzel Roli jól elbaszta magának, mivel a dupla jelét Adrira rakva simán megúszta volna a kendőt. Persze egy kék aztán kerülhetett volna rá, de ez már lényegtelen. Aztán persze ez lehet, hogy valami mártír hadművelet megágyazása zajlik éppen, ez volt a terv, hogy kiválasztott legyen.        

Érdekes volt ez a párbaj, mondja PP, kár, hogy ez egy kiválasztás volt. Legyen is ez a végszó. Illetve...

ke_pernyo_foto_2019-02-05_19_31_04.png

Amúgy volt még egy olyan jelenet, ami gyönyörűen példázza, hogy milyen jó, hog yReni kiesett. Adri épp kilibbentette két nagy kannáját a zuhany alól, majd Reni előtt elszasszézva beállt a tükör elé. Reni próbált elmenni mögötte, de megcsúszott a nedves padlón, mire a sérült vállával neki ment annak a filléres IKEA-s fali tárolónak, de annyira, hogy kiugrott a válla. Erre jajveszékelve leültették a földre, közben közölte a nagy csöcsű pua instruktornak, hogy húzzon a nedves testével el onnan a gecibe. KEbab egy másodperc alatt rezidens dj helyett orvossá avanzsált, és megrpóbálta visszaugrasztani Reni vállát. De Reni nem engedett az evatatlan kezeknek, beleharapott a másik kezébe, majd visszarakta magának. Ha a többiek nem állták volna el a kilátást, akkor magabiztosan tudnám mondani, hogy pont úgy, mint Mel Gibson a Halálos Fegyver 4-ben, sacc per kábé tényleg úgy csinálhatta. Végül ügye nem hordágyon vitték ki párbajra a hercegnőnek öltözött Renit, szóval nem történt nagy tragédia. 

                             

Címkék: való világ
482 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.05. 20:05:48

Sz'tem csak ...dick

úgymond olvasó mmkk 2019.02.05. 20:10:06

Gézu ♥♥
és most elolvasom

mobilos perpetuum 2019.02.05. 20:13:04

VIPZone egyik cikke szerint Adri is szexmunkás. Talált egy videót, ahol a lányra alig hasonlító csaj a mellét megmutatja.
Évek óta gyűjti, és terjeszti az az oldal a kamu híreket.

tanárnőkérem 2019.02.05. 20:13:39

Jó lett a poszt, köszi.
Annyi helyesbítési javaslat, hogy Greg Renivel beszéli meg a hallottakat a mosókonyhában, nem Adrival.
És még egyszer kösz a posztot, sokkal jobb, mint az öfi. :)

Alauda Arvensis 2019.02.05. 20:14:52

Á, nem elég, hogy már a tegnapi összefoglalót nem volt kedvem megnézni, de most már az összefoglaló összefoglalójának az elolvasásához sincs energiám (majd talán holnap). Valaki összefoglalhatná a lényegét.

tanárnőkérem 2019.02.05. 20:16:44

@mobilos perpetuum: a legelső, sixx által írt összefoglaló alá már írta valaki, hogy látta Adrit ilyen sexchatben, onnan ismerős. Csak azon csodálkozom, hogy csak most került ez át infóként a kamuhírportálra, illetve a bulvár hogy nem vette még át.

djökerek 2019.02.05. 20:17:26

@tanárnőkérem: bizony, Renivel osztja meg a "kérlek ne mondd el senkibek" titkot...

tanárnőkérem 2019.02.05. 20:18:17

@Alauda Arvensis: a macska aranyos, Reni nem, Roli lett a kiválasztott, ami lehet, hogy szopó, de az is, hogy nem. És G1G.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 20:18:22

Már foshkilences se lettem, így múlik el a világ dicsősége.

2019.02.05. 20:19:30

Gézu, nem szeretek senkit se dícsérni, de ez viszonylag jó lett. Jó, hogy leírtad, hogy a mi kis sellőnk micsoda undormány.
Itt egyébként vannak olyan hozzászólók, akik Süsüre esküsznek életük árán is, többen Rollerre, kevesebben Huncira, még kevesebben PUÁ-ra, de nem emléxem, hogy G1G viselkedée nyomán bárki is azt a faxt, oppárdon uszonyt (iszonyt) támogatná.

MacákékIcukája 2019.02.05. 20:20:55

Greg a villa fideszese, ezen vinnyogtam par percig :DDDD

2019.02.05. 20:23:25

@úgymond olvasó mmkk: Egyébként G lehetne 1G, csak a kkor a riportban azt kéne nyomnia, olyan Attillásan, hogy megint hogy átbaxom Süsüt, azt az idióta, szefós, hájas pitsát, megint jól kipofáztam a háta mögött. Meg Renyhét is utálom, de a többiek nem állnak szóba velem. Stb. Nem pedig hetekig nyervákolni, hogy Roller GONOSZANan nézett.

Angora Cardi 2019.02.05. 20:26:13

@úgymond olvasó mmkk: igen épp időszerű a lekvár fanclub után alakítani egy újat
Legyen a jelszó: lögybölöm

úgymond olvasó mmkk 2019.02.05. 20:28:22

@Spitzbauer: roller gonoszan nézett? ez felháborító :) gregnek nincs ennyi esze, ő a cukimuki sellőunikornis szerepét akarja hozni (30 éves létére, ez megérne még néhány mondatot, de elengedtem már ezt a témát), amit geronazzo asszonnyal kitaláltak, azt hiszi, ezzel megnyeri.

ibsen 2019.02.05. 20:33:30

Köszi Géza ez nagyon jó lett! A Reni show utolsó adása a villában - bár baromi szar lehetett ott szenvedni - ütősre sikerült. :-)

ibsen 2019.02.05. 20:35:17

@MacákékIcukája: Hát stílusban hozza csak épp nem hívő keresztény és meleg ami nem klappolna oda:-) Nem is tudom valaki már írta az öfiben korábban hogy tiszta fideszes dumája van.

ibsen 2019.02.05. 20:37:21

Rolit nem értem. Hogy nem tud kiigazodni a sellőn? Annyira átlátszóan játszik mint egy üvegfigura. A lila kendő felvétele meg ahogy neki lökte a szöveget hogy a kis barátai menjenek a levesbe nyugodtan...

mobilos perpetuum 2019.02.05. 20:39:29

@tanárnőkérem: vipzone.reblog.hu/kkilnom-kell-kinos-lebukas-vv-adrit-is-szexoldalon-talaltuk
Hunor ex-csaja is szex-munkás, meg amit akartok. Van ott minden. Tavaly, tavalyelőtt is dolgozott a csávó, hogy kamu-hírekkel ellássa a publikumot.

Cinkeláb 2019.02.05. 20:44:08

Köszi, Gézu!
Renyhe nem is a kiugrott vállával esett neki annak a szarnak, hanem az éppel. Akkor hogy a picshába ugrott ki? Azért mert hirtelen felemelte? Tenyésztésre alkalmatlan.

nicu71 2019.02.05. 20:44:16

Adri mint a nagy csöcsű PUA intstruktor ,ezen hangosan röhögök,ez legalább olyan nagy mint a doktor Bubó Óriáskigyója,aki az egyetem Boa Konstriktora :)))

Sanda.Ipse 2019.02.05. 20:47:45

@mobilos perpetuum:
Kamunak ítéled a híreket, ennek ellenére éppen te vagy az, aki időről időre belinkeli.
Contradiction!

Funk You 2019.02.05. 20:51:32

Greg egyre sunyibb.
Egyszer arról értekezett, hogy azért ment be a villába, hogy jobb képet fessen magáról, mint amit az emberek gondolnak róla. Na de így? Komolyan azt hiszi, hogy nem látjuk a sunyi, képmutató húzásait?
Remélem Roli őt viszi ki és nem Adrit.

Cinkeláb 2019.02.05. 20:54:39

@Sanda.Ipse: én is ezt gondolom. Életemben nem hallottam még erről az oldalról, eddig.

ibsen 2019.02.05. 21:00:50

Ez a Reni a legnagyobb színésznő. Visszanézve a fürdős "balesetet" elég szarul kivitelezte. Hirtelen rohannivalója támadt de még el sem esett csak megcsúszott és a jobb válla ment neki a polcnak és a bal ki sem mehetett.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.05. 21:01:59

G1G, a fideszes geci. Hívd ki, Rolettó, majd hagyd is kint!

tanárnőkérem 2019.02.05. 21:04:40

@ibsen: háát, komolyan... Ahelyett, hogy ilyen vackokat vágnának össze (bárkiről lehet bármi hasonlót megfelelően hülye clickbait címmel) szerkesztenének normális öfit, amiből ki is derül valami (ki kivel mit beszélt meg stb.)

ibsen 2019.02.05. 21:09:22

@tanárnőkérem: Benne lesz majd a bestofjában:)

Sargabogre 2019.02.05. 21:09:28

Roli nagyon cuki volt a cicás jelenetben, meg amúgy is egyre szimpibb, bár ilyen villalakókkal ez nem biztos, hogy akkora teljesítmény :D

Cimili 2019.02.05. 21:33:14

Köszi Gézu! ❤ mindjárt elolvasom, csak előtte csatlakozom a Gézu fanclubhoz.:)

bElannaTorres 2019.02.05. 21:39:14

Köszönöm én is jó lett :)

javier2 2019.02.05. 21:39:57

chat géza úgy vagy mint itt pár ember meg az egyik haverom aki nézte a premier l. meccset
manchester united szöglet gól és a gól után akarta live megtenni a gólt , de nem tudta.
Szóval sztem roli jól húzott és gregre is tette.(és hogy nem látja a jövőt hát az nem az ő hibája)

másik dolog itt páran azt kérik számon , miért nem látják bent a villalakók , amit mi itt kint
(ha látnák két hét alatt vége lenne a játéknak)

nem láttam mindent , de az utolsó 3 hetet roli magasan viszi.

javier2 2019.02.05. 21:42:47

@Sanda.Ipse: még egy linkjére sem kattintottam rá :)
mantrázza a semmit 40 70 soron keresztül :P

javier2 2019.02.05. 21:45:53

@Sanda.Ipse: még egy linkjére sem kattintottam rá :)
mantrázza a semmit 40 70 soron keresztül :P

úgymond olvasó mmkk 2019.02.05. 21:46:14

@javier2: ha nem kattintottál rá, akkor honnan tudod, hogy a semmit mantrázza 40-70 soron keresztül? :P

Mók_Ica 2019.02.05. 21:59:53

sziasztok esti műszak :))))
posztcsi jó lett, köszi Gézu

remélem roli g1g-t hívja ki

Gia 2019.02.05. 22:00:13

Kezdődikk..
Pákk

javier2 2019.02.05. 22:01:12

@úgymond olvasó mmkk: már jó ideje nem olvasom ,de másokat viszont igen
érdekes ugyanúgy nem értik és megpróbálnak vele társalogni , mert ide empatikus emberkék járnak.(jobb a helyzet mint gondolnánk:))

Cimili 2019.02.05. 22:02:44

má megint bajuszt kaptuk:((

tvbuzi 2019.02.05. 22:03:22

@Cimili: egyik kutya másik eb

javier2 2019.02.05. 22:03:28

@Mók_Ica: szija Móki!
énis greget várom ! pakk!
és nem párbaj lesz hanem box
61kg vs 101 kiló jajj de sportszerű lenne

nicu71 2019.02.05. 22:03:55

@MacákékIcukája: pontosan. Vannak meleg fideszesek, de nem is ez a lényeg hanem a stilusa. Az a tenyerbe mászó, hazug, hülyeségeket mantrázó erőszakos öntömjénező és álszent jellem.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:05:09

g1g + adri együtt ghecccccik

Cimili 2019.02.05. 22:05:30

nem színész G1G nem élvezi a bulit renyhe nélkül. össze-vissza hazudozik adrinak és zsunak. szerinte a nézők depressziósak, h zsut küldték vissza. foscsi vagy csillámfasz!!!!!!!!

SzabadEzANév? 2019.02.05. 22:05:31

Greg kiejti saját magát az ilyen dumával... én pedig első sorból nézem

2019.02.05. 22:05:57

G1G legalább lejáratja egy kicsit Süsüt. De még jobban magát! Okádék egyébként.

tvbuzi 2019.02.05. 22:06:31

Greg ezt ménem Süsünek mondja?

2019.02.05. 22:06:42

@Mók_Ica: Szerintem PUA le se xarja.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:06:55

@javier2: szia :))) a mostani greg + adri beszélgetést bejátszanám zsunak..... elég durva.......

2019.02.05. 22:07:19

G1G zsigerből úúúúúúúúúútálja Süsüt. Ő egy őszinte szívjátékos.

SzabadEzANév? 2019.02.05. 22:07:29

kár hogy a zsu szemébe nem meri belemondani ezeket, a kétszínűség szótári példája

Cimili 2019.02.05. 22:07:32

sírva mondja G1G, h mit tud zsu, mindig csak sírdogált. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nicu71 2019.02.05. 22:07:49

G1g.. Sokadjára irom hogy nem birom egyszerűen mar elviselni. Csoro Zsu megy vigasztalni, miután ez a szarfos g lehordta a háta mögött...

javier2 2019.02.05. 22:08:00

tegnap a puskás tényleg be volt szíva?

Mók_Ica 2019.02.05. 22:08:04

@tvbuzi: mer' egy okádék.....

@Spitzbauer: hát azért adri is istenítette renyhét.....

javier2 2019.02.05. 22:08:57

tudta hogy renivel fog találkozni, gondolom

Mók_Ica 2019.02.05. 22:09:07

@nicu71: ekg, max ekg

@javier2: eléggé úgy viselkedett.....

2019.02.05. 22:09:23

PUA bebaszcsizott.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.02.05. 22:09:26

Bocs mindenkitől, de megint nem műxik ez a nyavalyás digi stream :.--(

tvbuzi 2019.02.05. 22:09:33

Részegen mennek a bábhoz elköszönni (?)

SzabadEzANév? 2019.02.05. 22:09:36

@javier2: ez esetben meg tudom érteni a puskást

Cimili 2019.02.05. 22:09:44

püa megint be van baszcsizva?

Mók_Ica 2019.02.05. 22:09:44

adri miért sír ennyire renyhéért????

2019.02.05. 22:10:08

@Spitzbauer: Hunci is bebaszcsizott.

javier2 2019.02.05. 22:10:27

lolol olvastak a szerkik?műreni púpos?

pimasz borz 2019.02.05. 22:11:15

Reni "néha" kiakadt..ez a greg milyen rendezvényen volt eddig??

Mók_Ica 2019.02.05. 22:11:30

@javier2: az előzetesben láttuk tegnap :))) és ahogy roller is mondta, jobban néz ki így, mint a párbaj ruhájában.....

2019.02.05. 22:12:14

@tvbuzi: Én is. Szerintem mindenki. Csak Süsü küzd a kegyeiért.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:13:01

@tvbuzi: azért meg is van zuhanva.... renyhét várta vissza, de mégis zsut támogatta......

greg is sír, mint egy fürdőskurva.................. óbasz.... szájon puszilja greg a renyhe bábut...... megyek hányni

javier2 2019.02.05. 22:13:18

azért pua nemcsak hasra és combra hízott na?milyen jó ugye , hogy a mell is felhalmozza a zsírsejteket...
adrinál mindig azt várom bejön két meztelen faszi és megkapja ami jár...

2019.02.05. 22:13:38

Röhögök: égetik Renyhét, kintvan a segge.

Cimili 2019.02.05. 22:13:46

renyhe ráhagyományozta gregre a gombás papucsát. blöeeeeeee

Mók_Ica 2019.02.05. 22:14:31

@tvbuzi: én is.... gyere, hányjunk együtt :)))

@Fridolin a pimasz borz: nem is csillámpóni greg, hanem csillámfaszláma......

tvbuzi 2019.02.05. 22:14:47

Renyhét kivitték mint a szemetet

Mók_Ica 2019.02.05. 22:15:16

@Spitzbauer: a fiúk jók voltak :))) azon röhögtem :))))

2019.02.05. 22:15:31

Végrendelet: lássuk mit írt Zsótti!

Nbl 2019.02.05. 22:15:44

@Spitzbauer: Beszarás, szakadok ... és a kellékesek mit baromkodhatnak vele még utána :D

Mók_Ica 2019.02.05. 22:16:03

renyhe búcsú levele..... halljuk

Cimili 2019.02.05. 22:16:17

reni végrendelete meggyütt.

2019.02.05. 22:17:51

@tvbuzi: Zsótti a G1G-s résznél mindent beleadott. Broáf!

Nbl 2019.02.05. 22:17:53

Meztelengcsiga mimikaórákat vett a Süsütől?

Mók_Ica 2019.02.05. 22:18:11

renyhe szerelmes lett gregbe..... de nem ÚÚÚÚGY...... hanem hogy???????????????

pimasz borz 2019.02.05. 22:18:25

@Mók_Ica: elég nagy csillámfasz az biztos..
Okádós adás a mai .Szerelmes rönáta greguciba.Spriccültek a könnyei.Na most hánytam le a tévét...

Cimili 2019.02.05. 22:18:33

greg száraz szeméből szerinte spriccelt a könny.:DDDDDDDDDDDD

javier2 2019.02.05. 22:19:54

miniscooter ne sírd el magad mind igaz amit írtak rólad
Te egy főnyeremény vagy!(zsóti vágd be alá a titanic film zenéjét és osszad ki a hányós zacskókat)

Mók_Ica 2019.02.05. 22:20:10

@Fridolin a pimasz borz: nemááá.... itt a konténer... gyere, csatlakozz :)))

zsu rádöbbent, hogy senki nem várta vissza....... adri is csak magyarázkodik és eltereli zsu figyelmét...... hmm

Cimili 2019.02.05. 22:20:33

zsu rájött, h senki nem várta vissza, nem volt lelkesedés. adrit is felkérdezte, h kit várt vissza.

,, 2019.02.05. 22:22:02

Renit jobban kedvelték úgy tűnik, mint zsut.

javier2 2019.02.05. 22:22:03

@Mók_Ica: sztem greg és reni tök jó páros egyiknek sem volt eddig olyan barátja aki állandóan felszopta az egóját :P

pimasz borz 2019.02.05. 22:22:15

@javier2: :D :D
@Mók_Ica: kösziii megyek és megtöltjük :D

tvbuzi 2019.02.05. 22:22:33

Legalább van kutya

nicu71 2019.02.05. 22:24:14

@Spitzbauer: szerintem is.zsolti valósággal szárnyalt!!

Cimili 2019.02.05. 22:24:35

reklám után hunyi kongatni fog és átruházná rollerre a szupiját. mi volt a szupija?

tvbuzi 2019.02.05. 22:24:50

@Cimili: bent már mindenki agyfaszt kapott Süsütől

Gia 2019.02.05. 22:24:55

Komolyan drukkolok Petinek,hogy legalább egy mondatot helyesen,baki nélkük végig tudjon mondani..

introverted22 2019.02.05. 22:26:03

Ez most komoly? Zsu nem feküdt be Hunor alá, ezért most Hunor Rolival veteti le róla a lila kendőt?? Ez így azért nagyon gáz. Nincs benne annyi, hogy ő vegye le??

Nbl 2019.02.05. 22:26:19

Ez a gyökér sellő, mennyiszer elsüti, h "biztos látják a nézők", de odáig nem jut el, h azt is látjuk, ahogy kétszínűsködik Süsü előtt...

tvbuzi 2019.02.05. 22:26:31

@Gia: szerintem felesleges, ennyi erővel Baukónak is drukkolhatnál ugyanezért

Cimili 2019.02.05. 22:27:32

@Gia: én nem, me goni vagyok.:))
@Fridolin a pimasz borz: kösziiiiiii

tvbuzi 2019.02.05. 22:27:40

Róland kiviszi Süsüt?

ibsen 2019.02.05. 22:27:48

Nem tudom mi ez Hunortól...Be akarják fosatni Zsut vagy mi a lófasz?

javier2 2019.02.05. 22:27:52

nem értem hunor miért veszi le a lilát vagy nem láttunk valamit vagy nem értem.
hunor terelné zsut a kaszás felé?(jajj de szép képzavar volt)

Gia 2019.02.05. 22:29:04

Greg egy gnóm marharépa.Essék már ki...

gazo 2019.02.05. 22:29:06

Szivatják Zsut, csalódnék Roliban ha levenné a kendőt . Hunornak már értéktelen de a haverja még sorba állhat vele a lófszért

Cimili 2019.02.05. 22:29:41

@ibsen: akarták. ez a kiválasztás előtt történhetett.

malevil2050 2019.02.05. 22:29:43

Kellő tisztelettel köszöntök mindenkit. Őskövületek előnyben! :) Túl sok időm nem volt követni ezt a csodálatos világot amit itt elénk tártak a nemes versenyzők. A meglátásom az , hogy semmit nem veszítettem. Az eddigi leggyengébb tákolmány a sorozatból. Véleményem szerint senki nem fektet már ebbe energiát (pénz,paripa, fegyver). Nincsenek ötletek, sablonos az egész.Persze ez csak egy vélemény.

Ki nyerje? Ki egy jó karakter? Fogalmam sincsen. Mire kitavaszodik minden delikvens el lesz felejtve. Béke poraikra.

Cimili 2019.02.05. 22:30:35

@Cimili: vagy nem? má teljesen megkavarnak, h nem időrendben haladnak a szerkik.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:30:51

@javier2: igazad van... egymást szopkodták.... meg is érdemlik egymást :))))

@Fridolin a pimasz borz: aztán ráöntjük vkire :))) pl gregre.....

@Cimili: elvenni a lila kendőt

gazo 2019.02.05. 22:31:50

@Cimili: Roli visszautasíthatja az ajándékot?

Mók_Ica 2019.02.05. 22:32:02

pornóbajusz ma elég normálisan kezdte, de mostanra megint bepörgött......

javier2 2019.02.05. 22:33:06

ha greg párbajra menne én tuti sellő jelmezt adnék rá
megérkezne a studióban
PP pampalini jelmezben vadászfegyverrel kezében várná és egy csettintésre megérkeznének az alaszkai fókavadászok szigonyokkal(kellően vehemens módon)

Mók_Ica 2019.02.05. 22:33:13

@gazo: hurvinyek??? :))))

greg, aki nem pénzéhes..... hahahaha......

Mók_Ica 2019.02.05. 22:33:48

@javier2: a lépcsőn szépen legurulna :))))

introverted22 2019.02.05. 22:33:52

@Cimili: Utána volt, mert Rolin már ott volt a zöld...

gazo 2019.02.05. 22:34:15

@Mók_Ica: igen atyám....őőő anyám :)

tvbuzi 2019.02.05. 22:34:17

@Mók_Ica: nem hát, tiszta szívű!!

SzabadEzANév? 2019.02.05. 22:35:46

Itt látható Greg, aki egyáltalán NEM pénzéhes

Mók_Ica 2019.02.05. 22:36:01

adri is tele van szeretettel és mindenkinek segített...... és nem élt vissza azzal, hogy TUDTA mindenki gyenge pontját és nem használta ki......

essen ki greg.... aki nem pénzéhes és őszinte és csupaszív..... ja, nem..... rohaggyon meg...

tvbuzi 2019.02.05. 22:36:13

Greg a pénzzel beszélt eddig a legszebben

Commodore 2019.02.05. 22:36:33

A kék köntösös kész van.

Oh my... 2019.02.05. 22:36:37

ez a mai adás eddg egy rakat foscsi, semmi nézhető tartalom nem volt benne, roopant kreatív, tényleg; áh, egy fenét!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 22:37:09

@javier2: akkor Csillámfaszt most már lehet űzni? Aszontátok, főnyeremény. :)

tvbuzi 2019.02.05. 22:37:30

Süsünek nagyon beakadt ez a színésznő

2019.02.05. 22:37:44

@gazo: Vagy leveszik a kendőt, és kiviszi G1G-t. Az vicces lenne. Süsü SZÍVrohamot kapna, G1G meg pofáraesne, de nagyon.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:37:50

@gazo: a-tyám :)))) hallom, ahogy mondja :)))) mányecska és spejbl bácsi hol van?? :))))

@tvbuzi: @SzabadEzANév?: húzzon haza a francba.... oszt ennyi

Oh my... 2019.02.05. 22:38:55

várom, hogy végre megmutassák, mit történt a kiválasztás előtt, Hunci miért dordult ki Roli mellől? de b@sznak rá... most is, mi ez a szar a pénzes monológokkal?? mindenki ezredszerre ismétli magát, rohadt UNCSIIII!!!!!

2019.02.05. 22:39:23

Az miért is pozitív, ha valaki önmaga tudott végig maradni? Nem értem. Ez kb. olyan, mint amikor a tattika szitokszó.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:39:30

@Spitzbauer: én erre tippcsizek :))))

roller beteg??? miért fekve beszél a pénzhez?????

tanárnőkérem 2019.02.05. 22:39:50

Nem látom, csak pislogok, miket írtok. Hunor Zsu felé tereli drága jó barátját? Aki most jött vissza a párbajról igencsak szép szavazataránnyal? S ráadásul ő nem vette le róla a kendőt, mert megérdemli, megküzdött érte. Legyen Roli a rosszfiú, ugye. Kicsit sem átlátszó, á dehogy.

Cherie 2019.02.05. 22:40:06

Rolón nem lehet szórakozni, szerencsétlen... a kevésbé rosdz alapon huni vagy zsu kapja

ibsen 2019.02.05. 22:40:09

@tvbuzi: Ennyire még Csoki se nyalt be sehova mint Greg most:-))

,, 2019.02.05. 22:40:32

@tvbuzi: az hogy lehet? Heteken keresztül azt olvastam h mekkora királyság lesz a műsor, ha végre kiesik Reni.

gazo 2019.02.05. 22:40:37

@Spitzbauer: igen az poén lenne, de szerintem Roli ezzel súlyos demonstratív ellenszavazatokat kapna a bolondság bolondságos szimpatizánsaitól

Oh my... 2019.02.05. 22:40:42

@oh.. my..... Hajrá Roli!: ja, és nagyon bírnám, ha Roli befosatná a gyogyóst a kendő-levétellel, hogy aztán meg szépen megnevezze a csillámpondrót... az epikus lenne! ;)))

2019.02.05. 22:40:44

G1G qrvára vakon van. Fikarcnyi esélye sincs. De miből vonta le azt a - téves - következtetést, hogy van akár 100 ember aki rászavazna?

Cimili 2019.02.05. 22:40:54

lécci közvetítsetek, telóm van és hosszú lesz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 22:40:56

@malevil2050: nyerjük meg mi. Megérdemeljük, kibírtuk ezt a fost. :)
Én speciel szeretem a lila színt. :)

tvbuzi 2019.02.05. 22:41:09

@,,: a kettő között nincs összefüggés

javier2 2019.02.05. 22:41:24

hunor megkeveri rolit
vagy tényleg hunor-roli-greg döntőt akarnak?
amúgy a párbaj megúszást nem értem, ha itt kiesnél a végén sem nyersz

2019.02.05. 22:41:29

@gazo: Én poénból megcsinálnám, már csak G1G miatt is.

javier2 2019.02.05. 22:43:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: főnyeremény greg csak , ha nem mi nyerjük :P

Cherie 2019.02.05. 22:43:13

Miért játszák be újra a jelrakást.. röhej

Bekkara 2019.02.05. 22:43:40

Szerintem nyerjen Coco. Az 5 perce jobb volt, mint a többiek 93 napja.

gazo 2019.02.05. 22:44:28

@Mók_Ica: úton a stúdióba Rollernak szurkolni :)

2019.02.05. 22:44:38

Süsü fenyegetőzik. Csak úgy dől belőle a jóindulat, a szeretet, a SZÍVjáték. Bravó. Bravisszimó.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:45:08

@Spitzbauer: úgy tűnik, ez jutott az eszükbe :)))))

2019.02.05. 22:45:43

Süsü egyre jobban elássa magát nálam: buta mint a főd, aggresszív, hülye pitscha.

Mók_Ica 2019.02.05. 22:45:49

@gazo: csak hogy biztosan ideérjenek vasárnapra :))))

2019.02.05. 22:46:21

@Bekkara: Én is szeretem a makkákat.

2019.02.05. 22:46:56

@Spitzbauer: Ha jól készítik: átsütve, borókamártással :-DDDDDD

pimasz borz 2019.02.05. 22:47:13

Nem hiszem el ezt a nőt!Dzsízösz..

javier2 2019.02.05. 22:48:05

zsu rolira tett?mert akkor értem hunort , ha leveszi a lila kendőt megnyitja rolinak a vadászatot nem csak fókákra.
amúgy greg is ezt csinálta mint most zsu , hogy rólam csak ne le vegyétek megdolgoztam érte.
(greg még1x hátbaszúrta zsut) 234x

2019.02.05. 22:48:24

@Mók_Ica: A Süsü-fanoknak ez teccik egyébként? Ez a viselkedés-e, csaj-e?

gazo 2019.02.05. 22:48:44

Hunor mekkora simlis ghecci

javier2 2019.02.05. 22:49:46

egészségesebb lett volna ha hunor veszi le , ha már egy csapat

,, 2019.02.05. 22:49:48

Ugye senki nem gondolja h ezt roli érdekében teszi huni bariból

Hétkilenced 2019.02.05. 22:50:04

Simán megcsinálnám én is, hogy Zsuzsura ráhozom a frászt, levetetem a kendőjét, majd odaadnám neki a kéket, hogy kösse Gregre.

2019.02.05. 22:50:37

G1G magában ujjong már most, hogy a sok fax által átjárt seggét bevédi, ha valahogy Süsüt viszi Roller. Gregus: te leszel az, Roller alig tudja visszatartani a röhögést.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 22:51:20

Ez most Greg ötlete volt? Hogy magát védje? Nekem ez nagyon büdös. Hunort is ő folyásolta be?
Hunor nagyon tereli Zsu felé Rolit, és most, hogy ráhagyta a képességet, legyen Roli a geci.
Zsu ellen Roli kiesne, és Hunor előtt szabad a pálya.

tvbuzi 2019.02.05. 22:51:21

Greg újra berántotta a fosszórót

Mók_Ica 2019.02.05. 22:51:44

@javier2: zsutól elvette a jelrakás lehetőségét roller :)))

@Spitzbauer: mittomén..... én nem vagyok zsu-fan, nekem nem teCCik..... a facebook-on a legtöbb fan-ja hozzá hasonló iq-jú...... hmmmmm

greg most adrit ekézi zsunak..... gyönyörű, gyönyörű..... broáf

2019.02.05. 22:51:46

G1G bármit behazudik ennek az idiótának!

SzabadEzANév? 2019.02.05. 22:51:57

Ilyen tényleg volt amit most greg beszélt zsunak?

javier2 2019.02.05. 22:53:26

vége most mindenki nézze vissza a tegnapi adást mikor reni meditálja a társaságot hang nélkül...
régen nem láttam ilyen ijesztőt :)
(szóval gyenge idegzetűek csak finoman)

Cherie 2019.02.05. 22:53:55

@,,: jól tette ügyes volt, nem az ő biznisze, nyerjen vagy vesszen vele roló

ibsen 2019.02.05. 22:54:12

Greg lesz a kihívott Roli nem reszkírozza meg hogy Zsut vinné ki akkor az eddigi játékát baszná el.
Szerintem csak ráijesztés volt az egész zsura, remélem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 22:54:40

@Mók_Ica: ezek annyira síkhülyék, két hét múlva mindenki lát mindenkiről mindent. Vicces. Én utána is forgatnék velük, mikor megnézik. Az lenne csak az igazi.

pimasz borz 2019.02.05. 22:54:59

Na hunyi most lement nálam Greg mellé a legaljára.Mindenkinek ilyen barátot,mint hunor..ja NEM!Pfff

stv141 2019.02.05. 22:55:15

Reni a jobb vállával ment neki a polcnak, de a bal válla ment ki... Érdekes...

javier2 2019.02.05. 22:55:21

hunor döntése lehet egy gesztus is
elbasztam a kiválasztást , ha zsut akarod vinni tessék.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 22:55:37

@ibsen: legyen igazad. Vegye le a kendőt, de vigye Csillámfaszt.

gazo 2019.02.05. 22:55:58

Jó ejt, almafax már túmács nekem

ibsen 2019.02.05. 22:56:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hunornak kinyílt a csipája nagyon...annyira nem kommunikált szinte senkivel azt se tudta mi van a villában. Ez akarja a 36 millát? Nyert egy motort azt szevasz!:)

tvbuzi 2019.02.05. 22:56:30

Melyik retardált vezeti ma a bv-t?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 22:56:55

@javier2: elég átlátszó. Roli Gregre rakta, nem Zsura, rá is akarta. Ez inkább tattika.

2019.02.05. 22:57:17

@SzabadEzANév?: Nem volt adásban. De G1G tényleg mindenkinél fúr mindenkit: kibeszél, hazudik, manuperál. Nem mondták neki, hogy veszik a kamerák, a nézőknek leadhatják mit csinál, és a nézők szavznak a végén? Vagy Zsótti. Lehet, hogy ő úgy tudja, hogy Zsótti. Akkor mrg tökmindengy, akkor kár így kutyázni mindenki mást. Ráadásul csakis a háta mögött. Tényleg fúúújjj!

ibsen 2019.02.05. 22:58:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mást nem tehet. Gregnek nem tudom milyen igaz barátai vannak kint de gáz ez a pali....

,, 2019.02.05. 22:59:26

@Cherie: oké, ha így összehozza a Zs R párbajt, tényleg ügyes, ráadásul ezt most saját kútfőből
De szimpi ettől nekem nem lesz

Jó éjt!

ibsen 2019.02.05. 23:01:05

@Spitzbauer: Zsu szerintem valamiért annyira akar hinni ennek a pöcsnek, amit nem értek. Greg elmondta a legjobb barátnője esett ki és ez még issza hazugságait ezek után... Remélem nagyot koppan a héten és a párbajon is.

pimasz borz 2019.02.05. 23:01:42

@javier2: sajnos igen,én szerettem volna,ha megy és viszi a csillámost.Jól csinálta,ha nekem ez nem gyere be,akkor is..

javier2 2019.02.05. 23:01:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: teljesen egyetértek
rolinak mindkét taktikai lépése jó volt
-zsu ne szavazzon
-gregre a jel
bárkit vihet.

Oh my... 2019.02.05. 23:02:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hunci valami elképesztően gusztustalan megúszós játékot játszik most, aminek a logikáját értem, de valami kib@szottul hányingerkeltő! kár, hogy nem lehet kivinni, mert magyon megnézném, ahigy pofára eaik, csak hét.... Rolitól az védhetetlen öngyilkos akció lenne.

azt kell mondjam, végül jól keverte a lapokat a kis g3ci, mert gyakorlatilag beszorította most Rolit a sarokba szépen.... na de a barátját..? sztem ezt a döntőben nem biztos, hogy díjazzák majd a nézők, hiába jut el így a fináléig.... vagy nem tudom...

2019.02.05. 23:02:13

Le van a czigány füle konyulva. Úgy néz ki, mint más be.

tvbuzi 2019.02.05. 23:02:14

Mute gomb a barátom

ibsen 2019.02.05. 23:03:13

Rolinak a macskáját adnám oda mint fődijat simogasd és nevezd el 36 millának:-))

pimasz borz 2019.02.05. 23:03:51

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Hatalmas EKG!!
Ja és hajrá Roliiii !

javier2 2019.02.05. 23:03:56

@oh.. my..... Hajrá Roli!: én nem tartom hunort ekkora szarnak
de ebből nem fog jól kijönni

SzabadEzANév? 2019.02.05. 23:04:11

eszklüzóu primöou müsorvezető ó máj dzsízüsz

Mók_Ica 2019.02.05. 23:04:47

győzi haját félbehagyta a fodrász....... för klász műsorvezető..... az bazdmeg, az vagy..... sírok....

Gia 2019.02.05. 23:05:07

Lehet,hogy Roli eredetileg Zsu-ra rakta volna a jelét,ha nem védett és Greg csak pótmegoldás volt.Akkor Zsut viszi ki. :-( Azt hittem a tegnapi rosszat már nem lehet fokozni..

tvbuzi 2019.02.05. 23:05:24

Végig ez a fasz lesz a műsorban? Nincs balhé a vellában?

2019.02.05. 23:05:41

@ibsen: Ott tényleg kéne a 90-10, de Zsótti nem engedi.

Zsótti: engedd. Utána lehet belőle tőkét kovácsolni, és azt mondani, hogy a magyar közvélemény/átlag tévénéző homofób.

Zsótti: annyi briliáns ötletet kaptál már tőlem, szinte már én szerkesztem helyetted a műsort. Már ha lehet ezt műsornak nevezni. A BV-t nem nagyon.

Józsinak ismét szövegértelmezési gondja van a verssel. Ródli-ágy (szánalom)

SzabadEzANév? 2019.02.05. 23:05:50

@Mók_Ica: szegény győzővel tényleg nagyon kiszúrnak a fodrászok az utóbbi időkben

javier2 2019.02.05. 23:06:01

ha nem lesz villabejátszás én is off

ezt a verset nem engedném ennek az idiótának olvasni(ez már nem liberális)

.iIi. 2019.02.05. 23:06:16

@javier2: Hunor nem elbaszta a jelrakast, hanem nagyon tudatosan védte a saját seggét, mert ha Gregre rakják a kendőt akkor lehet őt viszi, így még biztonságban van. Szerintem ezt Roli is tudja.

Kivéve, ha az egészet előre lebeszeltek valami elcseszett tulkombinalt vesztes taktikabol, vegulis nem láttuk a két srácot megbeszélni a dolgot.

Nbl 2019.02.05. 23:06:57

Beszarás, az első fasza poén a VV9-ben Győző szájából: Jókai More vagyok :D Tuti nem saját kútfő, de akkor is!

SzabadEzANév? 2019.02.05. 23:07:45

@Nbl: pláne hogy már mondta a korábbiakban is, de hé legalább van egy jó poénja

Hétkilenced 2019.02.05. 23:07:55

Anyátok picsáját, megint meg kell nézni, hogy Győző szaval. Ha Győzike showt akarok nézni, odakapcsolok. Csakhogy én bv-t akartam. Ennyire leszarják már a szerkesztők is? Ennyire dilettáns balfasz társaság? Reni meg Csoki megint. Ki a faszt érdekelnek? Kiestek a picsába már.

javier2 2019.02.05. 23:08:49

ezt azért jó hogy nem látta nyuszómuszó
kedvenc költőjétől verset a fogyatékos győzikétől
smile OFF
Bea asszony miért nem rúgtad el a férjed térdét?)

tvbuzi 2019.02.05. 23:08:53

Átkapcsoltam a Brickleberryre

Oh my... 2019.02.05. 23:09:05

@Fridolin a pimasz borz: nálam is.... de még a kendő-levételt se vállalta be a barátjáért, ha már tálcán dobta oda a másik oldalnak, inkébb leveteti Rolival, neki már úgyis mindegy... oké, megúszósra vette már a kezdetektől a figurát, de ennyire?? végig Roli mögé bújt, minden szarért Rolit patkányozták, ő csak lavírozott.... de basszus, ez már gregenyó-szint, takonygerincűség!

Mók_Ica 2019.02.05. 23:09:19

én nem gondolom, hogy roli kivinné zsut...... de a kendő levétel jó ötlet... ha nem él roli a lehetőséggel, akkor is jó taktikai húzás volt, hogy átadta a szuperképességet..... ezt roli is elmondta..... holnap kiderül

ohgodohman 2019.02.05. 23:09:29

nebasszmarkomolyan??? nem eleg hogy a retardalt fogyatekos gyozot kell nezni aki ha spontan felgyulladna meg olajat is ontenek ra..... a tegnapi belevalot leadjak megint?! are you for real rtl? kapjatok be a bal bokamat!

ibsen 2019.02.05. 23:09:49

@Spitzbauer: Ha Zsótinak ha ekkora hatalma lenne... egy a fél tucat szerkesztőböl....
Ez annyira túl van tolva, szerintem. Majd minden beszélgetését láttam a kiesettekkel, de semmi komolyabb feszegetősebb kérdés, mint egy kb baráti teázás szinten. Egyik sem szembesült azzal mekkora faszságokat csinált sokszor... Pff

MacákékIcukája 2019.02.05. 23:09:53

@Nbl: @SzabadEzANév?: en ezt a poent csak itt lattam hv-n egy hozzaszolotol. Kotve hiszem h Gyozo otlete volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:10:42

@javier2: és megint Renyhe Csoki abajgást kell nézni. ;(

Nbl 2019.02.05. 23:10:46

Nem értem, VV és BV alatt is nagy ÉLŐ logóval a tegnapi dolgokat ismétlik...

Commodore 2019.02.05. 23:11:13

Full begipszelték a csirkét? Eltört a gerince is?

Mók_Ica 2019.02.05. 23:11:44

@MacákékIcukája: ezt már az elejátől mondta győző..... nem itteni poén, de az is biztos, hogy nem győző fejéből pattant ki.....

Oh my... 2019.02.05. 23:11:52

a jó ldesanyátokat Zsótika!!! azért szavaztzk haza ezt a trampli picsát, higy NE KELLJEN tovább nézni!!! erre megint idetoljátok??! ráadásul egy az egyben MegISMÉTELVE a tegnapit??! na menjetek a kkkkk.... anyátok pi.... csájába!!!!!

Hétkilenced 2019.02.05. 23:12:00

@ohgodohman: pontosan. 6paw most szúrná tökön magát, ha még hogyvoltozná a bv-ket. Ez mi a fasz?

Commodore 2019.02.05. 23:12:30

Két ruppótlan beszélget.

ibsen 2019.02.05. 23:12:39

Reni mint egy szűzlány....:-))

javier2 2019.02.05. 23:12:40

@MacákékIcukája: sztem meg győző egész nap morezik
dikk már more ez meg a kigyúrt gáspár laci more
szóval a jókai beékelődhet véletlenül is a more elé

ennél szebb szerelmet nem láttam csoki-reni

MacákékIcukája 2019.02.05. 23:12:46

Mer'ilyen hugyagyuak szerkesztik a vv-t es a bv-t is... HALLJATOK?? BENAK VAGYTOK! FOSTALICSKA

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:12:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csoki cipője meg mindig kiblőrözve, zuhanyzók jelenet meg mehet simán. Uram szerint a cipő reklám, a fasz meg cégér.

Nbl 2019.02.05. 23:13:20

De álljunk meg egy szóra rovatunk :D

Mók_Ica 2019.02.05. 23:13:39

basszus.... lord hozé ármándó?? kezdik túltolni győzőt....... próbálkozik szerencsétlen, azt látom..... de ha nincs agy, akkor ez nagyon nehéz......

Gia 2019.02.05. 23:13:39

Egy parasztlengőt Győzinek,de dulván!

2019.02.05. 23:13:45

@ibsen: Ne vedd már komolyan! Zsóttinak nulla a hatalma. Csak olyan jó neki írogatni. :-DDDDD Meg szidni. Mindenért ő a hibás. Ha van rajta sapka, akkor azé', ha nincs, azé'.

MacákékIcukája 2019.02.05. 23:14:39

@javier2: Ja, kozben @Mók_Ica: felvilagositott hogy rosszul tudtam, persze sosem nezem ezt a kocsogot, ugyhogy nem is tudhattam. Gondoltam a rendkivul kreativ szerkik ezt a poent is innen loptak :D

ohgodohman 2019.02.05. 23:15:00

@Hétkilenced: ezeket mar hogyvoltozni sem lehet hiszen ezek az adasnak csufolt romhalmazok onmaguk parodiajava valtak...... ilyen legalja nepseget mint ebben a feloraban ritkan latni

javier2 2019.02.05. 23:15:28

nem paraszt parasztlengő:))))))))))))))))))))))))))))9
hát eddig fent kell maradni , hogy legyen poén

2019.02.05. 23:15:32

Süsüről már Pelikán elvtárs jut az eszembe. Főleg az a rész, amikor Bástya elvtárs nyilatkozik az értelmi képességeiről: Ló! Ló! Lóóó!

MacákékIcukája 2019.02.05. 23:16:27

Kulonben is kedves szerkik hajra Roli, hiaba nyomjatok a Zsuzsannat, unom mar ezt >:-(

javier2 2019.02.05. 23:16:56

jo8 bogyókáim (hogy kedveskedjek is) .-)

Mók_Ica 2019.02.05. 23:18:06

mennyi kommentet kaptak???? hunyornak mennyi minden van a fiókjában

lilalibaluna 2019.02.05. 23:18:13

Rolinak annyi, ha Zsut viszi. Márpedig nekem úgy tűnik erre apellál. Mindig is Zsut tartotta a leggyengébbnek. Azért rá rakta folyton a jelet. A többiektől nagyon fosik. Ha Zsu ellen visszajön, utána az összes Zsu szavazó ellene rak a döntőben.

Nbl 2019.02.05. 23:18:25

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Hunor sztem nem érzi ezt vagy inkább úgy fogalmaznék, nem éli meg Rolival való kibaszásnak vagy sunyulásnak .. Egyszerűen nem érzi magát érintettnek az egész témában... Annyira nem tud kombinálni, mint gondold sztem.

Commodore 2019.02.05. 23:18:33

Nobel + Oscar + motor van a fiókban.

Oh my... 2019.02.05. 23:18:53

@Gia: áh dehogy! csak beparáztatja a gyogyóst, aki el van szállva magától megint, és ez sikerült is neki, hiszen láttuk a holnapi előzetesben, hogy megint elkezdte a nevetséges műsorozást, az idióta vv8-vivienes csillámfaszkodást - tehát fél, megpróbálja érdekessé tenni magát arra az esetre, ha megint neki kéne kimennie..... vicc.

Rolitól viszont remek húzás volt ez megint, mert holnap szépen arra teszi a kék kendőt, akire a jelét is tette... tankönyvi taktikai lépés. ;))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:19:11

@javier2: édesfaszom. Zsu a mondat elejét hallja, az beakad, a többi már elsuhan. Meddig kattogott a parasztozáson. Erre parasztlengő. Assetuggyamijaz.

Nbl 2019.02.05. 23:19:29

@lilalibaluna: sztem már győzelem után már sejt vmit..

Gia 2019.02.05. 23:19:35

Cegény Roli úgy beszélt a 36 milkához,mint egy haldokló,az utolsó lehelletével..Remélem hamar meggyógyul.Nagyon megfázott.

Nbl 2019.02.05. 23:19:54

@Nbl: 2 győzelem után...

ibsen 2019.02.05. 23:20:30

@Spitzbauer: Hát ha olvassa szerintem röhög azokon akik tele szájjal köpködik azért ami nem tetszik nekik. De szerintem ideje sincs erre.

ibsen 2019.02.05. 23:21:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: Na azért nehezen de felhomályosították:) Parasztlengő közelében sem járt egészen idáig:-)

Oh my... 2019.02.05. 23:22:05

@Nbl: huhh, szerintem de! nem buta az a gyerek pedig, már régóta figyelem, megvan a magához való esze, és a sunyulás/lavírozgatás is megy neki... ;)

pimasz borz 2019.02.05. 23:22:06

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Jó lenne,ha így lenne!Ezt várom én is :)
Hozé mentes,szép álmokat mindenkinek!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:22:15

Greg, téged kérdezlek. Te, mint kívülálló, mit gondolsz az intelligenciáról?

ibsen 2019.02.05. 23:23:49

Rolinak szerintem a macskája adhatott át valami nyavalyát... a többiek még nincsenek dögrováson.

Oh my... 2019.02.05. 23:24:07

@javier2: simán, már csak azért is, hogy valamit törlesszenek nekünk a sok b@szogatásért, tuti! xDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:24:10

Józsi bácsi, mindegy, hogy demonstráció, vagy menstruáció, csak vér folyjon.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:24:57

@ibsen: a jelek szerint páciens közelében sem. :)

Oh my... 2019.02.05. 23:26:00

@Fridolin a pimasz borz: úgy lesz, nyugi... különben mi a jó életért tette volna rá a jelét? tehette volna ő is Adrira, és akkor most a Pua lenne a zöldkendős, nem ő...... ;)

Mók_Ica 2019.02.05. 23:26:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez mekkora mondta volt :)))) nagyon jóóóóó :))))

@Spitzbauer: így is van... :))) a többi szerkit nem ismerjük név szerint :)))

Oh my... 2019.02.05. 23:27:08

@Mók_Ica: jóóó sokat láttunk belőle, kpszönjük Zsóttiéék!!! ;PP

Nbl 2019.02.05. 23:27:25

@SzabadEzANév?: Sajnos soxor nem állhatom nézni ezt a kretént...

Mók_Ica 2019.02.05. 23:27:54

@ibsen: gondolod toxoplazmózist kapott???

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát nem mindegy, hogy precedens vagy páciens leszel a kórházban :))))

ibsen 2019.02.05. 23:27:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Rég volt, szép volt....:) Már más melóban utazik:)

Oh my... 2019.02.05. 23:29:18

ja, szolgálati közlemény: volt itt sok Gi:ut pártoló komtárs...

úgy tűnik, felhagyott a szexiparral, legalábbis egyelőre, mert az ALLEE-ban dolgozik most, a Nail&Go-ban műkörmözik!

Mók_Ica 2019.02.05. 23:29:39

@oh.. my..... Hajrá Roli!: ja.... rohaggyanak meg... pffffff ..... minden kiderül a végére..... talán azt is megtudjuk, hogy ki dugta el zsu tesójának a fényképét és a szuperképesség kártyáját......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:30:22

@Mók_Ica: "a többi szerkit nem ismerjük név szerint :))"
Azt olvastam, a többi SENKIT nem ismerjük.
Freudi elhallás.

ibsen 2019.02.05. 23:30:48

@Mók_Ica: Nyavalyás azt látom. Bár az is lehet hogy a behozott dolgokkal került be és Roller immunrendszere lefáradt.

Maximista vagyok 2019.02.05. 23:31:01

Remek volt a mai műsor. Ja, nem.

2019.02.05. 23:31:20

@ibsen: Valaki(k) olvassa('k). Kokós Petya meg Ancsa biztos, mert néha idéznek is.

Mók_Ica 2019.02.05. 23:31:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: :)))))

drága kommtársak, jó éjt nektek, holnap fény derül, hogy ki kapja a kék kendőt :))))

Oh my... 2019.02.05. 23:32:23

@oh.. my..... Hajrá Roli!: most vették fel próbaidőre, de máris eléggé rühellik is a lányok, mert a mísz picsát alakítja, és abszolúte nem vágja, hogy miért nem tudják a többiek, hogy ki is ő.... ;DDDD

Mók_Ica 2019.02.05. 23:32:59

@ibsen: nekem lázasnak is tűnt..... remélem küldtek be neki dokit......

2019.02.05. 23:33:18

Jojcakát! Remélem tudok majd aludni a holnapi kihívás miatt. (Tudok! ;-)

ibsen 2019.02.05. 23:33:36

@Spitzbauer: Persze tudják hogy van ez a fórum. Kár hogy pár dolgot nem fogadnak meg ami itt elhangzik...

Oh my... 2019.02.05. 23:34:45

@Mók_Ica: szerintem azt soha, lehet, az inkompetens Zsóti-bagázs se tudja, csak felfújtak egy semmit... xDDD

ibsen 2019.02.05. 23:34:51

@Mók_Ica: Hunor már vitte neki a gyogyóját.

Maximista vagyok 2019.02.05. 23:36:04

Zsu fejlődött. A papírt ollóval vágta. Pedig már láttam magam előtt ahogy kanállal próbálja.

ibsen 2019.02.05. 23:38:13

Jó éjt! Holnap kiderül beborul-e valakinek vagy sem.:)

Gia 2019.02.05. 23:39:06

Bécy átka fog.Vagy ő ragasztott vmit Rólandra.

Cimili 2019.02.05. 23:39:16

lekéstem az egészet, és pont a parasztlengőre jöttem vissza. aki ezek után is azt mondja zsura, h nem hülye, annál szintén komoly problémák lehetnek.

Dekken 2019.02.05. 23:39:20

Hunor a szuperképesség átadásával is Rolit sz*vatta. Roli jól mondta, ezt a felelősséget is rátolta, semmit nem mer, nem akar bevállalni.

Gyakorlatlag Hunornak az agyára ment már Zsu nyafogása, hogy nehogy levegye róla, meg talán tényleg nem akart az lenni aki leveszi Zsuról a kendőt (a nézők miatt), de az is gáz lett volna, ha Roli kérésére nem veszi le. Így a számára legjobb lépést tette meg - és egyben odadobta Rolit a busz alá. Ha akarja vegye le ő, minden felelősség az övé, őt ezért ne b*sztassa senki. Jó és szemét húzás.

Roli meg le fogja venni Zsuról, de csak azért, hogy szívassa, nem őt viszi (ezt Adri is így látja).

Egyébként a csúnya beszédes elejtett megjegyzéseikből (miszerint Reni ezért esett ki) lejött, hogy mennyire nem tudják elképzelni, hogy Zsu népszerű. Totál Krisztián/Radics féle szitut tételeznek fel. Adri is mondott olyat, hogy Zsut tartja a leggyengébbnek. Lesz még itt pofára esés.

Maximista vagyok 2019.02.05. 23:39:46

@ibsen: lassan elhagyja az összes betanult szart :) amúgy nagyon ügyesen csinálja, kétségem sincs, behúzza ezt a szériát mint a szart.

Oh my... 2019.02.05. 23:40:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: téLLeg! be is fenyegettél a sárkányaiddal.... hogy feledhetném..? ;)))

mobilos perpetuum 2019.02.05. 23:40:32

@MacákékIcukája: Emlékszem, valami Dávid is volt az elősző szériában, Atival tujultak. Fuj de unalmas két játékos volt, ugye @MacákékIcukája(HajráDávid)

Oh my... 2019.02.05. 23:41:18

@Gia: az simán lehet, Adri is rosszul volt a párbaj környéjén...

Cimili 2019.02.05. 23:41:37

@Mók_Ica: mutatták, h mik voltak hunyi fiókjában? na majd holnap visszanézem.

Oh my... 2019.02.05. 23:43:40

@Maximista vagyok: behúzni behúzza, de nem ezért... nem hagyott az el semmit, max egy időre félretette - nem láttad a holnapi előzetest? (broáf)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.05. 23:44:25

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Jaj, bocsi. :) Megreguláztam őket. ;) Sosenem tennék ilyet kommtárssal. :) Tisztelet, illetve sárkánytűz a kivételnek.

Oh my... 2019.02.05. 23:45:54

@Dekken: pontosan; nagyjából ugyanezeket írtam én is fentebb, EKG.

Oh my... 2019.02.05. 23:51:27

@Dekken: ja, és nem csak hogy a Zsuzsut befeszítse, hanem hogy a csillámpondrót is jól betegye a hintába, vagyis elaltassa, hogy a zsizsikest viszi... annál nagyobbat szól majd, ha holnap Gregucira köti a kéket! xDDD

Maximista vagyok 2019.02.05. 23:51:59

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Láttam de ez van, ez kell ide. Leszarom Zsut, szembe jönne még csak le sem köpném akkora nímand.

Oh my... 2019.02.05. 23:56:43

@ibsen: dehogy nincs, szerinted ő a főszerki? mi csak poénból nevesítjük őt itt minden sz@rságért, gondolod, nem tudjuk, hogy nem ő a sáros ezért a gané munkáért, hanem mondjuk, a kreatív igazgató (ugye Gábor?;))

Dekken 2019.02.05. 23:59:59

@oh.. my..... Hajrá Roli!: Zsu befeszült anélkül is. A feje priceless lesz, mikor leveszi a kendőt, majd előadja a rá kihegyezett beszédet, végül felköti Adrira vagy Gregre. Persze remélhetőleg inkább Gregre. Vajon Zsu beszédes arcára ezután először a megkönnyebbülés fog kiülni, vagy az aggodaloma kiválasztott barátjáért?

Oh my... 2019.02.06. 00:00:19

@Cimili: hülye, ÉS még rá is játszik, ha úgy látja szükségesnek... ami sajnos megfelelő intelligencia hiányában kicsit sem hiteles, azért annyira disszonáns az egész, ami művel sokszor...

Oh my... 2019.02.06. 00:01:43

@Dekken: xDDDDD csakis az utóbbi lehetséges, hiszen "szívvel játszik"... vagy mifene ;PP

Maximista vagyok 2019.02.06. 00:05:24

A jelnelgi helyzetet (amit bentről nem tudhatnak) ők maguk kreálták, idézték elő. Míg ez a hülye picsa produkálta magát és tábort szerzett addig a többiek egymással voltak elfolglalva. Ezt az rtl meglovagolja. Ennyi az egész, nem több. Nem volt bent egy olyan ember sem, aki idejében meglátta volna hogy ez szopó lesz így. Vagyis volt, csak szarul próbálkoztak.

Dekken 2019.02.06. 00:20:49

@oh.. my..... Hajrá Roli!:
Egyébként én nem utálom Zsut (csak kellően rosszindulatú vagyok és kárörvendő).
Tény, hogy síkhülye a csaj - és ha tényleg van valami betegsége akkor még csak nem is tehet róla -, de olyan szinten, hogy az egyébként szintén nem túl éles eszű társai hozzá képest már-már a tudás fényétől sugároznak. Ráadásul G1G, akiben legjobban megbízik utálja mint a szart és méla undorral tudja csak elviselni, Hunor max dugni akar, meg valakit aki simogassa. Adri talán tényleg mellette van, de megbízhatóság terén ő versenyre kelhet Greggel. Rolit meg szimplán nem érdekli. És a fogadtatása után talán valamit már kapizsgál is az egészből.
Amilyen szinten megvezethető, szerintem neki is sokkal jobb lenne, ha nem ő nyerné meg a pénzt. Nem hiszem, hogy hosszú távon jó vége lenne.

mézescsók 2019.02.06. 00:41:08

Úgy gondolom így éjjel fél egy magasságában, hogy Hunornak esze ágában sem volt felhasználni semmiféle képességet a játék folyamán, mert az a véleménye, hogy mindenki a játéka alapján győzzön vagy ne győzzön, egyenlő feltételekkel játszhasson, ne azért, mert hátrányos vagy előnyös helyzetbe hozzák. Nem idealizálom a palit és nem látom jobb embernek, mint amilyen, de megpróbál korrekt módon játszani és abba nem nagyon fér bele, hogy mást szívasson. Pl. biztos vagyok benne, hogy nem küldte volna Vivit a szaunába a fitt-hét küszködése után a felmérő előtt, hogy ne vehessen részt, és esetleg ne nyerhessen. És nem azért, ami volt/vagy nem volt köztük, és nem is azért, mert egy párban hajtották végig a hetet.
Nem hiszem, hogy Rolit akarta nehéz helyzetbe hozni.
Lehet, hogy csak álmodom persze.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.06. 00:50:04

Jó estét!

Magam is azt óhajtanám látni kifejezetten, ahogy Roller leszabja Bolondnőről a kendőjét, aztán a Csillámlárva kapja a másikat.
Stupidzsuzsi tán szrókot is kapna helyben, s lefittyedne a fél feje.

szánentáli 2019.02.06. 02:04:38

@lilalibaluna:
Egyetlen egyszer tette Zsuzsura a jelét, azért az távol van a "folytontól"....

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 03:37:56

Látványosan összeomlott a szív csapat, remek! a két srác meg jobban összedolgozik, mint eddig bármikor. Roli kiviszi Greget, utána jöhet a szimpátia szavazás, ahol Adrinak vége. Zsu-Hunor-Roli finálét várok, ahol Zsunak komoly győzelmi esélye van. viszont maxi ekg mindenkivel, Zsunak annyira tenne jót a győzelem, mint a néhai BB Évinek ->> irány a sír.

Im just here for the comments 2019.02.06. 04:11:36

Reni kiesése 3 hónappal később jött a kelleténél, akkor talán még most is nézném, ha ez a csaj nem üvölti tele az összes összefoglalót.

Am meg "Bükkfürdő" után a "Marianna árok", hát átírjátok a földrajzkönyveket rendesen xDD

mobilos perpetuum 2019.02.06. 05:51:54

@adamskij: Utolsó hét szerda és péntek is hosszabb műsoridő, akár lehet még párbaj is.

Pamutbojt 2019.02.06. 06:58:22

@adamskij: Összedolgozott a két fiú? Vagy H már egyéniben tolja?

ibsen 2019.02.06. 07:33:07

@mézescsók: Akkor mégis mire volt jó ez az akciója? Gondolom Rolival nem beszélte meg ezt.
Szerintem amikor a sellő feltette magára a lilát na akkor kellett volna levenni róla és hagyni hogy befosson és persze nem ő ment volna, de most ezt egy felesleges dolognak tartom.

Sanda.Ipse 2019.02.06. 07:45:31

Legalább az utolsó két hét hoz némi izgalmat a játékba. Bízom benne, hogy Roli jól ítéli meg a helyzetét és Greget viszi párbajra. Persze bárhogy is dönt, övé a szavazatom.

Érdekes módon egy személy tekintetében eddig valamennyi már játékból kiesett villalakó egyetértett, mégpedig abban, hogy Zsuzsut lehet legkevésbé elviselni a villában. Szerintem a nézők végig nagyon vakon voltak tartva. Reniből sokkal kevesebb harsányságot kellett volna összevágni és leadni, lehet, hogy szimpatikusabb lehetett volna. Az alpári stílusán persze ez nem változtat, az minősíthetetlen akár a játékban, akár a való életben. De kedvelhetőbb figura lett volna a nézők számára is, mint ahogy megdöbbenünk azon, hogy a játékosok többsége szerette.
@Pamutbojt: úgy tűnik, Hunor már egyénileg tolja. Számomra a még bent lévők közül a legszürkébb játékos.

Sanda.Ipse 2019.02.06. 07:47:25

@ibsen: lehet, hogy ugyanúgy csak befosatni akarják Zsuzsut. Mi a különbség, hogy kit fosatnak be? Zsuzsu sem különb, mint G1G.

Kábel Barát 2019.02.06. 07:58:47

Egy módon szavaztam volna G1G-re, ha a 36 millát meglátva átment volna Gollamba és a dobozt görnyedten ölelgetve azt sziszegi, hogy: drágaszááág!

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 08:08:34

@Pamutbojt: Ha konkrétan nem is beszélik meg a lépéseket, de jelen pillanatban ők ketten dolgoznak egyedül össze a villában. Kiderül, ez mire lesz elég, szerintem sokat segítenek egymáson a döntő utolsó napokban.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 08:11:13

@ibsen: igen, akkor lehetett volna még értelmesen felhasználni. Viszont most se rossz, mert a már hátradőlő és biztos fináléra készülő Zsura ráhozza a frászt. Még nem tudjuk, Roli tényleg felhasználja-e ezt a képességet, de rá vallana. Radiccsal is így járt el, Cintit is ezért szórta ki - mindig meg akarja ingatni az ellenfelét és ezzel előnyre szert tenni. Eddig bejött ez a tattika.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 08:31:49

@Sanda.Ipse: Megint egy ilyen süsüs kettős mérce Zsuzsu esetében, hogy róla milyen szemétség lenne levenni a jól megérdemelt lilát, miközben ő meg gondolkodás nélkül kiküldte Rolit meg Adrit hazugságvizsgálatra. Amúgy Roland egy igazi szuperképesség begyűjtő, hihetetlen, hogy a felhasználáskor szinte az összes fontosabb szuperképesség nála volt, és ő mindet fel is használta. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 08:32:03

rolerr-hunyi párbajt! roller-hunyi párbajt!

Sanda.Ipse 2019.02.06. 08:36:23

@VV Erőlegény:
Nem beszélve arról, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül bezáratta Vivient a szaunába, mikor veszélyben érezte a nyerését a fitness héten. Nagyon gáz ez a csaj.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 08:38:14

@Sanda.Ipse: "eddig valamennyi már játékból kiesett villalakó egyetértett, mégpedig abban, hogy Zsuzsut lehet legkevésbé elviselni a villában. "
Csoki a saját agresszivitása (ÉS pont Zsu irányában) miatt esett ki. Vivien, Krisz no komment. Reni no komment. Lackó a villában mégis Zsu-t választotta királynéjának. ERA szurkol Zsu-nak. Ginut nem tudom, Cintike rémlik, jóban volt vele.

Sanda.Ipse 2019.02.06. 08:39:43

@Sanda.Ipse: érdekes módon erre egy villalakó sem emlékezteti:)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 08:42:05

@mobilos perpetuum:
Ha ez nem tetszik, akkor csak a benn lévő "barátait" nézd. Utálja őt Greg és Adri is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 08:43:11

@adamskij: Biztos, hogy fel fogja használni. Roland eddig az összes rendelkezésére álló szuperképességet felhasználta, ez valóban egy jellemző dolog rá (és valahol idesorolom a villamesteri címhez való picikét görcsös ragaszkodását is, bár elismerem, hogy ahhoz küzdelem árán jutott, néha Hunor segítségével). Ezt persze nem rovom fel hibájának, csak annyiban, hogy ha valamit hiányolok Rolandból az egyfajta játékos lazaság lenne (különösen az űgymond relatív szellemi fölénye birtokában és tudatában). Szóval logikai kombinációs taktikai szempontból Roli (a hibái ellenére) tényleg lényeges fölényben van ebben a társaságban bárkivel szemben (talán a PUA kivételével), de PUÁ-ban pont az tetszik Rolival szemben, hogy legalább is látszólag laza tud maradni.

introverted22 2019.02.06. 08:44:22

@VV Erőlegény: Mondjuk ezt a jel rakósat pl elég xarul :D

Sanda.Ipse 2019.02.06. 08:46:56

@introverted22:
A végeredmény szempontjából tök mindegy volt, hogy melyik megoldást választja. Ezt már tegnap túltárgyaltuk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 08:49:50

@Sanda.Ipse: És Zsuzsunak ezek az egyébként valljuk be szemétségek mind el vannak nézve, mert ő olyan őszintén és szívből geci mindenkivel szemben. Mottó: A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve...

introverted22 2019.02.06. 08:54:06

@Sanda.Ipse: Igen, csak ugye abból azért világosan kiderült, hogy nem feltétlenül Roller a nagy taktikus. Sőt! Tegnap is meglepte Hunor lépése, mert neki az eszébe se jutott... Több ponton vérzik ez a nagy taktikusság.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 08:58:09

@Sanda.Ipse: Őszintén (és nem csak mint drukker érzem így) úgy érzem, hogy Adri nem utálja Zsuzsut, csak látja a hibáit, és kritikus is vele (az ő esetében egyáltalán nem érzem annyira kontrasztosnak a face-to-face viselkedését Zsuzsuval szemben, és a háta mögött kibeszélőset). Tehát, ha ebből a szempontból csoportosítani kellene, akkor a még álló játékosok között van a maximálisan kétszínű Greg, és van a másik három Hunor-Roli-Adri, akik kb normálisan viszonyulnak Zsuzsuhoz, értsd nem különösen szeretik őt, de megpróbálnak hozzá normálisan viszonyulni (amikor és ameddig ezt Zsuzsu hagyja).

Sanda.Ipse 2019.02.06. 08:58:23

@introverted22:
Számodra az derül ki, aki tud számolni, annak nem.
Hunor lépése inkább megúszós volt, mint mindig. Nem akar ő a rosszfiú lenni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 08:59:58

@introverted22: Khmm, ez a másik dolog, ami miatt nálam csak második a preferencialistán. Én tőle többet várnék taktikailag, hogy igazán tudjam kedvelni.

introverted22 2019.02.06. 09:02:39

@Sanda.Ipse: A megúszáshoz is tudni kell jól lépegetni. Mindent egybevetve nem szimpi Hunor, az alapján meg pláne, amit Greg mondott tegnap Adrinak, hogy hogyan próbálkozott be Zsunál a párbaj előtti éjszakára. Ilyen téren viszont +1 pont Zsunak, amiért úgy reagált ahogy. Buta mint a tök, de legalább van benne tartás.

tanárnőkérem 2019.02.06. 09:07:01

@Sanda.Ipse: Zsu ezek szerint az a hülye, aki megpróbálja okosnak eladni magát, de nagyon nem megy. Lehet, hogy ezért színésznőzték. És valószínűleg ezért (is) nem bírják.
Megeshet, hogy Roli annyira rosszul volt, hogy nem volt ereje tattikázni. :) Hunor meg érzi, hogy valahol meglazult a barátság, ezért adja oda neki a szuperképességét.
@mobilos perpetuum: Ginu sem bírta. Ő nyilatkozta a kiesése után, hogy Zsu az, aki leginkább a kameráknak játszik, csak addig vitatkozik, amíg veszi a kamera, ha már elfordul, ő is feláll, és otthagyja a vitapartnert. Részben ez a nyilatkozat alapozta meg a Zsuzsus konteókat.

Ildikó Zsuzsa Szabó 2019.02.06. 09:11:29

elso kommentem, altalaban csak olvaslak titeket :)
kerlek irja meg valaki hogy a pua es az ekg minek a roviditese :) (az ekg nyilvanos szivelelektrokardiogrammon kivul ,hisz itt nem arra hasznaljatok)

tanárnőkérem 2019.02.06. 09:14:12

@introverted22: nem láttam a tegnapit, ezt abban mutatták? De miért csak a Greg-féle reakciót, az akciót meg nem? Egyébként gondoltam, hogy Hunor akcióba lendül Zsuzsu párbaja előtt, afféle utolsó lehetőség, plusz még abban is reménykedhetett, hátha nem jön vissza, így nincsenek következmények.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 09:14:30

@Ildikó Zsuzsa Szabó: Kellene egy állandó "VV szótár" poszt. :-) A PUA az Adri, az EKG meg azt jelenti (VV6 óta), hogy egy ritmusra jár az agyunk, azaz egyetértünk egymással.

introverted22 2019.02.06. 09:15:37

@tanárnőkérem: Zsuzsu szinte sosem felejti el a kamerákat. Amikor viszont igen, akkor tud kifejezetten aranyos lenni, viszont látszik, amikor ismét rádöbben, hogy kamerák. A többi meg fordítva működik. Ők elfelejtik, hogy van, aztán nagy ritkán észbekapnak. Zsu baromi furán van bekötve, egy kész esettanulmányt lehetne írni belőle.
Én tényleg sajnálom, hogy nincs az ami az angol BB-nél volt (lehet, hogy még mindig van), hogy heti egyszer egy pszichológussal végigvették a hét lényegesebb történéseit, és ő elmondta a nézőknek, hogy a tematikának mi a lényege pszichológiai szempontból, és hogy kinek a reakciója mit jelenthet. Érdekes lenne itt is egy ilyen kísérő műsor. Jobban járnánk vele, mint a BV-vel.

,, 2019.02.06. 09:16:52

jó reggeltet, lehet tipcsizni, már nincs sok hátra

tanárnőkérem 2019.02.06. 09:17:18

@introverted22: + nekik is jól jönne egy pszichológus.

introverted22 2019.02.06. 09:19:20

@tanárnőkérem: Igen, tegnap mutatták amikor Greg és Adri beszélgettek, és Greg éppen elismerően nyilatkozott Zsuról, mert állítólag Hunor mondta neki, hogy aludjon vele, mert akkor biztos vissza fogják szavazni. Erre Zsu mondta, hogy ő önmaga miatt akar visszajönni, és nem azért mert aláfeküdt. Aztán amikor visszajött, akkor megmondta Hunornak, hogy nem kell ahhoz vele lefeküdni, hogy valaki vissza tudjon jönni. Sajnos csak Greg elbeszéléséből tudhattuk ezt meg, mert persze nem mutatták.

tanárnőkérem 2019.02.06. 09:20:30

@,,: jó reggelt! Annak már nincs sok értelme, hogy én tippcsizzek, de "szívem szerint" Greg, aztán majd este meglátjuk.

introverted22 2019.02.06. 09:20:46

@tanárnőkérem: elvileg nekik kéne hogy legyen egy aki ugrásra készen várja, hogy hívják... Mondjuk ezekhez Csernus is kevés lenne.

,, 2019.02.06. 09:23:19

@tanárnőkérem: ha gondolod beírlak valaki helyett:)

,, 2019.02.06. 09:23:38

@,,: mármint aki már nem játszik

bel ami 2019.02.06. 09:24:21

Miben sántikál a Roli?
Zsuzsuról kendőt leveszi?
Lehet, hogy nem Greget viszi?
Olyannyira hülye lenne?
Öngyilkosságot követne
el?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 09:24:34

@,,: beírnád nekem greget, légyszi? köszcsi. (csak aztán nehogy meglepődjek megint)

tanárnőkérem 2019.02.06. 09:25:26

@,,: á, köszi, nem szükséges. :) Csak élvezek én is tippcsizni. :) Majd a következő szériánál. ;)

ibsen 2019.02.06. 09:25:29

@Sanda.Ipse: Nem különb? Mert az egyik annyira buta hogy nem veszi észre hogy a másik csak eteti a baromságaival, az meg kihasználja ezt? Egyik sem iq bajnok de Greg még szarkavaró is. Nemhiába tette magára a lilát védte seggét. Hunor fosat? magától semmit nem csinált volna, ha nincs Roli elvész a tömegben...

@tanárnőkérem: Vannak teátrális gesztusai, buta de nem annyira. Keveri a szezont a fazonnal, de legalább próbálkozik.

@adamskij: Zsu szerintem nem dőlt hátra. Ő volt az egyedüli aki azt mondta most a millióknál hogy mindegyik megérdemelné, sőt amikor visszajött mindenkire koccintott, külön Renire is. Ezeknek még az se jutott eszükbe mégha őt várták vissza... Cintike alapból nem volt neki szimpi plusz a másik ganghez tartozott ezért is akarta kirakni meg ebből lett egy feszültség.

rostás 2019.02.06. 09:27:50

@VV Erőlegény: Ezzel szemben Zsu kizárólag az őt mélységesen lenéző Greg hátsóját nyalja, teljes bizalommal.

Tökös... 2019.02.06. 09:31:45

Szép napot !

Meztelencsiga esetében másoknál is lőn világosság....
Nem egy bonyolult jellem, olyan mint a mangalica....

Tegnap megtudtuk hogy Hunyor emberileg az elsők között van, rolcsi csak hűlledezett, neki jobban esett volna ha Hunyor mint szobanövény marad ahol van, tisztább a terep előtte...

Rolcsi most törheti a fejét ki az aki nála is gyengébb játékos, én meztelencsigát mondanám, de Rolcsi véleményét még nem tudjuk...

Zsú bár tele van jóindulattal, de borzalmas hülye, teljesen összefüggéstelenűl beszél, ráadásul a kedvence a legnagyobb csúszómászó, miközben meztelencsiga nem őt várta vissza...

Erről jut eszembe..... meztelencsiga "elgondolkodott azon " miért eshetett ki renyha ?
...szerinte ez a társadalom beteg... ( ebben speciel egyetértek.. már mint hogy itt valami komoly bajok vannak az unio szerint is )

Ma este megtudjuk, hogy rolcsi bevállalja meztelen csiguszt, vagy inkább egy puncit visz ki...

Tökös... 2019.02.06. 09:34:04

@rostás:

"Ezzel szemben Zsu kizárólag az őt mélységesen lenéző Greg hátsóját nyalja, teljes bizalommal. "

....mert finom...

rostás 2019.02.06. 09:34:28

Mondjátok már meg, mi értelme lenne annak, hogy Roli levegye a védettséget Zsuról, aztán Gregre rakja?! Nekünk ez itt lehet, hogy poénos lenne, de semmi taktikai, gyakorlati haszna nem lenne a g@cizésen kívül, az meg a szavazók irányába még kontraproduktiv is lehet. (Roli milyen egy "sunyigonosz", szegény kislányt ijesztgeti.) Ráadásul Roli elég fáradt, meg ideges már, amit nem csodálok, mert ennyi időt eltölteni ezzel a söpredékkel, nem egy hévizi üdülés :) Szal, nem fog ő itt poénkodni, meg ijesztgetni, hanem - ha esze van - rárakja Gregre a kendőt oszt kiviszi szépen. Oka van rá bőven, nem nagyon kell indokolni. A kezdetektől sértegeti, gúnyolja Rolit, kétségbe vonja az emberségét, fejéhez b@szta a virgácsot... ezek közül már egyért is úgy megverték volna egy vidéki kocsmában, hogy a földről szedte volna össze a fogait.

Maximista vagyok 2019.02.06. 09:35:51

@,,: szia, húzz be egy Greget kérlek és vasárnapra egy Rolandot, köszi.

rostás 2019.02.06. 09:39:40

@VV Erőlegény: Ez igaz, de nehéz úgy lazának lenni, hogy hónapok óta folyamatosan gyaláznak, ekéznek, és örökké téged akarnak kirakni :) Adrinak azért jóval kevesebbet kellett lelkileg elviselni mint Rolinak.

2019.02.06. 09:44:40

Sz'asztok!

Szerintem itt nem Hunci kihátrálásáról van szó, hanem Roller azt gondolta, hogy PUA Huncira tesz, és akkor mind a 4-nek 1 jele lett volna, és Hunci döntött volna. Valószínűleg PUA lett volna a kiválasztott. Így van csak értelme annak, hogy Roller elvette a Süsü jelrakási képességét.

Ez az egész még nagyon jól is elsülhet, mert ha Roller G1G-t viszi, mert kint is hagyja. Ha PUA-t viszi, akkor már kétesélyes, de szerintem az is meglenne. Mindkettőnél indok: rápakoltak.
Még akár Süsü is meglehetne, de ott túl erős lenne a lila levételéből és a szavazatelvételből származó negatív kampány.

Ha Roller jön vissza VV Meztelencsiga ellen, akkor szerintem PUA-t pakolják, és ő ugye Rollert vagy Huncit viszi. Ott már PUA-nak mindegy lesz, hogy pénteken vagy vasárnap esik-e ki.

Ha esteleg Roller Süsüt viszi, és Süsü jön vissza, akkor is egy Huncis párbaj lesz PUA vagy G1G ellen.

Hajrá Roller!

2019.02.06. 09:46:45

@Tökös...: Sok fax megfordult már abban, Süsü biztos ezt érzi, amikor nyal.

rostás 2019.02.06. 09:47:22

@introverted22: Senki nem mondta, hogy Roller egy Machiavellibe oltott Erwin Rommel. Csak egy srác, akin nem kizárólag a zsigerből jövő indulatok és/vagy a biológiai ösztönei uralkodnak, hanem próbálja néha használni az eszét. Néha bejön, néha nem. Legalább a szándék látszik.

2019.02.06. 09:49:54

@introverted22: Fentebb írom, hogy szerintem PUA kötöztetett vaddisznót Roller taktikájának erdejébe.

ibsen 2019.02.06. 09:51:14

@VV Erőlegény: Van ebben igazság. Akkor húzott volna nagyot ha a szétzuhant Radicsot vitte volna ki párbajra mert egyrészt nyert egy villamester poziciót másrészt bíznia kellett volna magában hogy Radics ellen baromi sok érve van ha magára köti a zöldet.Hogy Cintit kirakta az is bevállalós dolog volt a részéről meg is lett a következménye... A nézők őt küldték volna vissza és ezenkívül egyfajta védettséget is megalapozott volna számára bent ez a győzelem. A másik oldalnak kellett volna inkább gondolkodnia mit csináljon. Nem tudott annyira központi figura lenni hogy szeressék is annyira. Mindig háttérben maradt kicsit mint pók a sarokban. A másik hogy annyira nem akarta kimutatni az érzelmeit elég sokáig ez sem jó. Felvenni egy másik szerepet állandóan készültségben lenni nagyon lemeríti az embert. Szerintem ha hozza a normális énjét és emellett taktikázik az nyerőbb lett volna sok embernél kint.

Cinkeláb 2019.02.06. 09:53:11

@rostás: azért neki se volt egyszerű a két párbaj meg a hazugságvizsgálat, a szívlapátosok bizalmatlankodását már nem is említve

introverted22 2019.02.06. 09:57:04

@rostás: Adri okosabban lavírozott. Már nem tudom, hogy ki írta valamelyik nap, hogy Adri a taktikáját formálta a játék menetéhez, Roli meg a játék menetét akarja formálni az ő taktikájához. Ezt persze az a valaki itt sokkal szebben megfogalmazta, de a lényeg, hogy igaza van. Roli merevsége hozta a fejére a sok ellenszenvet, amit azóta is viselnie kell. Adri ezzel szemben sokkal több pozitívot is kapott a xarságok mellé.

Cinkeláb 2019.02.06. 09:57:18

@Spitzbauer: azt olvastam, hogy "ha HUA Puncira tesz" :D

ibsen 2019.02.06. 09:58:02

@Cinkeláb: Adri azért tett azért hogy bizalmatlanok legyenek vele...nem volt soha egyértelmű, okoskodott mindenkinek dumált ezt-azt. Nem gondoltam volna hogy ő bent marad idáig.

ibsen 2019.02.06. 09:59:58

@introverted22: Igaz Roli merevebben játszik. vannak elvei kitart dolgok mellett de önmagát nem merte felvállalni ebben a játékban vagy csak egy kis részét. Az óbégatós Zsu minden hibájával együtt is önmaga, Roli is színészkedik a többiek felé.Ez taktika nála.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:01:45

@ibsen: persze! Nagy szarkavaró, ez 100%. De tudott váltani, és ez agymunkával jár, meg nem is könnyű.

moletty 2019.02.06. 10:03:54

1. Aki szerint Zsú kedves jóindulató szimpatikus (vagy ezek bármelyike) az ugyanolyan szefós idióta mint ő !
2. Zsú bár beszél, de csak egy genetikai hulladék
3. EZt fontoljátok meg jól :
Rohadtul összeveszel X-vel nap közben szinte verekedésig fajul. Utána egyedül kettesben kivel aludnál egy lakásban bzíva h. nem áll bosszút éjjel ?

X = HUnor ? TUTIRA !
ROli ? TUTIRA !
Adri ? TUTIRA !
Greg ? NEM igazán
REni ? TUTIRA ! (helyben letépné a tököd is akár, de éjjel már nem bántana !)
ZSU ? Soha semmilyen körülmények között !!

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:07:24

@VV Erőlegény: pfff, nehéz erre a felvetésre válaszolnom. eleve abból indulok ki, hogy ez egy erősen hycomat széria, a régebbi játékosokhoz képest legfeljebb sokadik árnyékverziókat látunk. Roli is ebben a mezőnyben tűnik ki, Attila vagy Peti, esetleg Olivér mellett ő is kevésnek bizonyulna és meg merem kockáztatni, inkább tuja taktikára állna rá.
magam részéről nem látok lényeges különbséget lazaságban Adri, Roli és Hunor között. G1G, Zsu, no meg főleg Renike konstans stresszben állnak(állt), folyamatosan megfeszülnek. Greg szerintem ezért is kezdett el hibázni egyre többször a játék felétől, nem tud megnyugodni és pihenten, lazán dönteni, kockázatot vállalni.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:09:13

@Sanda.Ipse: Uramisten, ez irgalmatlanul ostoba! Nagyanyámnak volt igaza: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
Ez se a Révai Lexikonból tanult meg olvasni, az isten barma.

Angora Cardi 2019.02.06. 10:10:34

@,,: greget kérem szépen nekem is, kösziii

rostás 2019.02.06. 10:11:17

@moletty: Tökéletesen egyetértek. Én azt a példát szoktam felhozni, mit szeretnél, ezek közül ki legyen a közvetlen szomszédod? Melyik az, aki nem mérgezné meg a kutyádat, ha kikaparná a virágait? Bocs, de én ebbe Reni sem fér bele. Ő az - meg Zsu - aki szarral kenné be a kilincsed, kiszúrná a kocsid kerekét és feljelentene az összes hatóságnál a legkisebb vélt v valós sérelem esetén. Zsu egyáltalán nem az a kedves, kis jóindulatú lányka. Olyan mint a kis helyes, bolondos cseléd a birtokon. Na nem szobalány, mert ahhoz intelligencia és diszkréciói kell, hanem aki a zöldséget pucolja a konyhában és nevetni lehet az idétlenségén, de a kastélyba azért nincs bejárása.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:12:33

@introverted22: okosabban lavírozott Adri? ugyan miért? sikerült totál elvágnia magát mindenkinél, gyakorlatilag nincs benn szövetségese.

Rolinak ezzel szemben ott van Hunor, Zsuval sem ellenséges - azért a kendőt remélem, leveszi :D -, Adrival ingadozó a viszonyuk, G1Gt meg kint hagyja a ghecccibeN.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 10:15:31

@moletty: én egyikkel sem aludnék egy ágyban

pimasz borz 2019.02.06. 10:18:01

@,,: csillámfaszláma ..bár nem vagyok játékban.Remélem Roli jól méri fel az esélyeit.

introverted22 2019.02.06. 10:18:58

@adamskij: Adri a végére játszotta el a bizalmat, mert nem fogta be a száját, de Roliban soha sem bízott senki. A végére Hunor is csak fenntartásokkal. Ez sem egy ideális helyzet, de tény, hogy Hunorral elhúzták magukat idáig. Az a baj, hogy a taktikus szó nekem Attilát jelenti, és annyira szeretnék egy legalább olyan játékot látni, de mindig csalódás a casting. Roli csak ritka pillanatokban volt önmaga, hozzám ezért nem áll túl közel.

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 10:19:23

Szép napot Mindenkinek!!!
Néztem ám a tegnapi de még a kedvem is elment a kommenteléstől! Remélem a Zsizsikes fanatikusok látták Greg mily meghatóan, kedvesen és szeretettel teljesen nyilatkozott öribarijáról, ha ilyen a barátság nem kérek soha belőle. És ez a Zsizsikes még megy puncsikálni, hogy jaj de adhatok egy puszit, ne légy már szomorú Greg... bla, bla, bla...Én reménykedem hogy ma Greggecire kerül a kendő. Inkább Adrit látom a fináléban mint ezt az ellenszenves véglényt.
Végre egy nyavalyástól megszabadulván Renyhe- már csak Greget kell kibacni- bár számomra mindegy ki nyeri meg. És a tegnapi 36 miskának való vernyogástól szivárványosat okádtam!

Angora Cardi 2019.02.06. 10:22:01

@úgymond olvasó mmkk: roli nem fog oda szarni ahol eddig evett (kitidéztemkiditéztem)

2019.02.06. 10:22:27

@Sanda.Ipse: Na jóvanmosmár: azért ne várjuk el, hogy a latin szavakat mindenki ismerje. (De!) Mondjuk a páciensnek nincs is nagyon magyar megfelelője, de Süsü még csak az "ápolt" szót hallhatta azokban az eü intézményekben, ahova járatják, vagy járatni kellene. :-DDD

PUA facepalmja epic. (Itt meg az angol nyelvtudásra volna szükség, de az artist, az face a palm és a epic latin eredetű szavak, szóval csak a picking és az up jön valahonnan máshonnÉT)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 10:24:47

@Spitzbauer: tényleg, ezentúl a páciens szót fogom használni az ápoltjaimra, hátha nem értik meg :D

pimasz borz 2019.02.06. 10:25:35

@Angora Cardi:Hunyit nem viszi az biztos..
Rikácsot?? :D de kihagytad,hogy mert nem egy patkánykutyaféreggeci :D :D

introverted22 2019.02.06. 10:26:06

Tudjátok mi az érdekes? Hogy itt már mindenki arról beszél, hogy elfáradtak a játékosok...Azért azt ne felejtsük már el, hogy anno 160-170 napokig tartott 1-1 évad, és azok a játékosok ennél sokkal aktívabban bírtak szórakoztatni minket és magukat is.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 10:27:27

@oh.. my..... Hajrá Roli!: A Zsu féle karakterek általában a műsor 1/3-ában szoktak kiesni, mivel akinek van egy kis csöpp esze kapásból kiviszi őket, hiszen nincs elég ideje megerősödni. Ha Radics vagy Krisztián Zsút vitte volna ki akkor még mindig a villában. Mivel volt ideje megerősödni, lehet, hogy lazán behúzza az évadot a lány.

Amúgy ment Rolira a jelem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:29:27

@Cinkeláb: EKG, na ő volt az a játékban, aki az egyik legnagyobb nyitó kéthetes underdogként végig egyéni játékra volt utalva. Ráadásul az adottságait tekintve pici, hízik, és nem túlságosan szép (bár nem is csúnya), a hatalmas mellei meg valakinek vagy bejönnek (Moletty), vagy inkább csak a szoptatós mangalica feelinget erősítik vizuálisan. Tehát pl. Hunorral, vagy Csokival, de Ginuval, VVV-vel, vagy akár még Zsuzsuval szemben is objektív küllemi hátrányokkal indult, ráadásul egy rosszul megválasztott nyitó taktikával (ordenáré asztalon táncolós), amit neki dupla, vagy tripla munkával kellett valahogy pótolnia. Szerintem az egyik legnehezebb, leggöröngyösebb pályát már eddig is ő futotta be, többször is csak hajszálon múlott a kiesése. Rolinak igazából csak három tényleges taktikai feladata volt a játékban (a megúszós tujázáson kívül), az elsőt simán teljesítette (Radics kiejtése), a másikban a szerencse segített neki (Csoki kizárása), a harmadikat viszont még nem tudom, hogy hogyan fogja megugrani (Hunor legyőzése), Zsuzsu legyőzése totál a közönség kezében van, azt alapvetően Roli nem tudja a játékban befolyásolni.
@introverted22: Azt hiszem, hogy én írtam, de inkább Radicsról, mint Roliról, de valóban ez Rolira is jellemző (jóval kisebb mértékben). Azért lényeges különbség az is, hogy Roli még áll, viszont Radics volt a legelső kieső.

2019.02.06. 10:32:25

@úgymond olvasó mmkk: de tényleg, ha hívom mondjuk a körzeti orvosi rendelőt, bemutatkozom, és elmondom, hogy XY doktornéninek vagyok a...
1. szerintem csak a "páciense" jó.
2. a betege is jó lehetne, ha beteg lennék
3. az ápoltja biztos nem vagyok.
4. "Sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok senkinek" :-DDD

Sanda.Ipse 2019.02.06. 10:34:12

@introverted22:
Tévedsz. Nem a játékosok szórakoztattak, hanem a kreatív szerkesztők. Tele volt minden hét feladatokkal, programokkal. Csak oda kellett tenni magukat. Ilyen jóformán eseménytelen VV még egy sem volt. A sellőhármasra bízták a műsorkészítést.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 10:36:04

@moletty: Tételezzük fel, hogy VV-összefoglalót kell szerkesztened. Mit vágnál be az anyagba?
Csoki kiesése előtt:
1. Csoki idétlen, néha jópofa vicceit (ami kezdett már önismétlésbe fordulni)
2. Lackó poénjait, amiről Reni azt mondta, youtube-ról lopta
3. Roli a kanapén fekszik, és okosan néz
4. Hunor főz. Mondta, ő nem állt be vitákba.
5, Renit, a legjobb költőt, rendezőt, aki szerényen: túl-jó-vagyok-ehhez-a játékhoz zabál, üvöltözik, nyalja sellő sejhaját
6 Sellőt
7 Zsu-t (róla nem írok semmit, kialakult véleményed van, nekem más)

Más téma: Genetikai hulladék, ezt van aki az egész romaságra, mások a ****-kra, melegekre alkalmazzák. Nem érv: gyűlölet.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.06. 10:36:55

@Spitzbauer: nekem sem a tényleges ápoltjaim az ápoltjaim, de sokkal viccesebb ápoltnak hívni őket, mint ügyfélnek vagy kliensnek :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:38:08

@Nyuszomuszo83: Bennem az is felmerült, hogy ez egy újabb tudatos mártírkodás Zsuzsutól...

Angora Cardi 2019.02.06. 10:39:14

@Fridolin a pimasz borz: őt hát de a patkányozás már túl nagy segítség lett volna :DD

ibsen 2019.02.06. 10:40:41

@Brigante: Mindig voltak olyanok akik az akkori zöldkendősnek nagyobb indoka volt kivinni, lezáratlan ügyek miatt pl.Zsu csak szimplán idegesítő volt több embernek de annyira nem hogy kivigyék tényleg. Ha csak egy ostoba, mártírkodós picsa lett volna aki mindenért bőg és állandóan eljátssza a nagy halált simán kivitték volna. De visszazszólt, vitázott voltak érvei játékokat is nyert szívós is volt.

Sanda.Ipse 2019.02.06. 10:41:05

@Spitzbauer: azért javasolnám, hogy próbáld ki azt a verziót is, hogy "én vagyok XY doktúr úr perspektívája":)

ibsen 2019.02.06. 10:42:41

Ha Reni ment volna vissza és Hunor vele játssza el ezt a kendő levételes dolgot napokig lett volna műsor ebből odabent az tuti.

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 10:45:10

@VV Erőlegény: Sanszos!!! Szinésznőőőőő! :D :D :D

2019.02.06. 10:45:23

@úgymond olvasó mmkk: kuncsaftok (az meg a németből: die Kudschaft)

2019.02.06. 10:47:15

Most hogy megcsillogtattam(?) angol, latin és német nyelvtudásomat, elkezdek dolgozni mos'má'.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 10:48:18

@Sanda.Ipse: "Ha ez nem tetszik, akkor csak a benn lévő "barátait" nézd. Utálja őt Greg és Adri is"
Adri és Greg napraforgók. Sellő utálatosabb, Adri unalmasabb.
Véleményem szerint Roli és Hunor se fog együtt bandázni a VV után. Benti szövetségük akár a következő, (Baukó szerint lesz) kiválasztáskor is szakadhat.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:48:31

@ibsen: vele meg se próbálta volna. Nem hülye ő sem, hogy darázs fészekbe nyúljon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:52:00

@Sanda.Ipse: Ő szerintem inkább egy fiatal rezidens doktornő perspektívája szeretne lenni. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.06. 10:52:02

@mobilos perpetuum:
Nyugi! A szövetségük már szakadt. Nem tűnt fel, hogy nem egyformán szavaztak?

2019.02.06. 10:53:10

@mobilos perpetuum: Már írtam, hogy Roller nézte most be PUA jelét, Hunci teljesen a taktika szerint ment. Szerintem.
De ha Csigust viszi, tökmindegy.

2019.02.06. 10:53:40

@VV Erőlegény: Az precedens értékű lenne.

Cinkeláb 2019.02.06. 10:54:00

Annyira megsajnáltam ezt a szegény Rolit a hülye papucsában, betegen, összegörnyedve, miközben Ostobaliba a precedenst fejtegeti. Mit gondolhatott? "Édes Istenem, még egy szó ettől az idiótától és megyek kongatni, hogy feladom."

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:55:38

@introverted22: amit az Attila-féle játékstílusról írsz, teljesen egyetértek, ekg.
más megállapításaiddal nem értek egyet, vagy nem teljesen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:56:06

@Spitzbauer: Ezt te sem mondhatod komolyan, hogy a Hunor szavazata Roller taktikáját képezte. Rolinak miért lett volna célja az, hogy egyenlő állásnál Hunor jelölje meg Greget, miért nem volt neki egyszerűbb a dupla jel felhasználásával Hunorral együtt szavazva megsorozni Greget, vagy Adrit?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.06. 10:57:11

@mobilos perpetuum:
1. nem lesz több kiválasztás
2. majd pár hónap múlva kiderül, mennyire tartós ez az ismeretség. ha nem is marad szoros barátság, de ha néhanapján találkoznak, az is szuper, már többet nyertek, mint jópár társuk ebben a játékban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 10:57:55

Sztem sem Hunor, sem Adri nem úgy szavazott, ahogy Roli azt (a vágyai szintjén) szerette volna.

introverted22 2019.02.06. 10:58:36

@VV Erőlegény: Radics azért repült mert egy tipikus bunkó volt. Ha nem lett volna az, még bent lenne...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 11:04:01

@Spitzbauer: Ha rám célzol ezzel, akkor valóban. :-)

introverted22 2019.02.06. 11:04:52

@Sanda.Ipse: A szórakoztattak minket alatt azt értem, hogy úgy viselkedtek sima beszélgetésekben, feladatokban, hogy az számunkra szórakoztató volt. Alekosz egy idióta, de én jót röhögtem a baromságain. Nem csak akkor amikor feladat volt. Ugyanez volt Attila, ahogy kiadott feladat nélkül is csinálta a feszültséget.Ez az évad nem csak a feladatok hiánya miatt lapos, hanem emberileg is az. Elfáradtak, pedig hónapokkal kevesebb időt töltetenk bent, mint a régi szériások.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 11:17:24

@adamskij: Baukó tegnapelőtt mondta nem lesz, majd javított, lesz még egy. RTL II műsorterv szerint jövő szerda másfél órás, péntek két órás a műsor. Akár Petike, vagy Anikó közölhetné, mi lesz.

2019.02.06. 11:19:53

@VV Erőlegény: Szerintem úgy volt, én Roller helyében úgy gondoltam volna, hogy lesz négy jel, négy különböző emberen, és Hunci döntsön. Azért, hogy nem legyen egy ilyen minden mindegy szituációban már megint az, hogy Roller intézkedik.
Egyébként, mondogatták az öfiben, hogy hót mindegy mi lesz, meg milyen sorrendben. Nem Huncit akarom védeni, mert azt szeretném, ha Roller nyerne. A végén is.
Ma meglátjuk: még az is lehet, hogy jól járt Roller, mert volt ideje átállítani az agyát G1G-re. Ha PUA-t, vagy netalán Süsüt viszi, akkor tényleg csak egy vidéki (kinézetű) fickó, aki próbál gondolkodni, de nehezen megy. Monnyuk, akkor is nyerjen ő. Szerintem.

nyo 2019.02.06. 11:39:54

Jövő hétfői adás pedig ugyanúgy 2 órás lesz mint az e heti. Tehát tuti lesz még 1 párbaj.

Todd Chavez 2019.02.06. 12:01:49

Most nézem vissza a tegnapit.. Greg egy geci, most mégjobban mint ezelőtt. Amint Zsu hallótávolságon kívül van, mindennek elhordja. Persze Zsunak meg a nézőknek adja itt a csupaszív kisfiút, és hiszi, hogy ő a jó ember közülük. Ez vagy nem realizálódik benne, vagy igen csak direkt elsunnyogja. Az utóbbi egy szar taktika, hiszen a nézők látják ezt.
Roller, légy hű a jeledhez, vidd ki ezt a gecit!
És hú de jó, hogy még lesz egy párbaj ezután is, talán Hunyor mégsem egyenes vágányon zakatol be a döntőbe.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 12:02:39

@ibsen: azt hiszem vagy Éva vagy Attila mondta, hogy ha ki kell vinned valakit akkor vidd ki a leggyengébbet és ne azt akivel problémád van! Logikailag ha vissza tudsz jönni akkor tovább küzdhetsz és valahogy le tudod nyomni az ellenségedet. Ha kiviszed, de kinn maradsz, nem elég, hogy bukod a pénzt, de még az ellenségedet is közelebb viszed a győzelemhez...

Gia 2019.02.06. 12:31:00

Ha Greg mégeccer elmondja,hogy neki milyen nehéz most,mert a két legjobb barátja párbajozott...etc,etc,etc........Uncsi és hazudik is.

MosóMaca 2019.02.06. 12:41:04

Nnna, most néztem vissza a tegnapit. Gregtől sugárbany hányok, annyira undoritttttttto, kétszínű kis kötsög, de abban, amiket zsuról mondott, egyet tudok vele érteni. Zsu 3 hónapja másról sem szólt, mint a rinyálásról, hisztizésről, bőgésről.
Az, hogy zsizsikes hangoztatja, hogy ő nem tudná megtenni, hogy leveszi bárkiről a kendőt, mert az nem korrekt. Milyen ismerős is ez..... Az elzárással nem ugyanezt skandálta?! Aztán láthattuk. Remélem, hogy rettenetesen megszopatják, leveszik, előadja a nagy drámát, óriás hisztériát, hadd járassa le magát még jobban, majd mosolyogva vigye ki a sellőpondrót. Az parádé lenne

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 12:42:46

@,,: húzz be nálam egy Csillámfaszt, léci. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 12:46:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: ti fogadtok, hogy ki fog menni párbajozni :)???? Ha igen kár, hogy nem szálltam be eddig 99%-os valószínűséggel tippeltem mindent...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 12:49:01

@Brigante: igen. Tippeljük a kiválasztottat, kihívottat, párbajgyőztest, top3-at. Meg nem tudom, mit. :)

MosóMaca 2019.02.06. 12:55:16

@,,: egy csillámpondró kihívást tippelnék (erősen reménykedve) köszike!

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:00:09

@,,: Én is egy Csillámfasz G1G-t tippcsizek! (Nagyon remélem megtarthatom elsődikk helyem) :D

MosóMaca 2019.02.06. 13:03:51

@Maximista vagyok: ohh, hát egy foshnégyes vagyok a tipp versenyben?! Rá kell kapcsolnom! :D Persze már attól meg vagyok hatva és csodálatos dolog, hogy itt lehetek, tiszta szívből, megmondom az őszintét :D :D (képzeljetek hozzá könnyes tekintetet is léccike)

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:08:24

Már én is kurva nagy bajban vagyok, dilemmába kerültem, nem tudom eldönteni ugyanis hogy Zsizsikest vagy Greguszgenyát utálom e jobban! Jelenleg kb egyensúlyban van a mérleg!!! Ritkán láttam a VV során két ilyen ellenszenves csótányfírget. És Gregnek tényleg ez az igazi énje, sunyi, szemedbe vigyorogva, hátad mögött savazva, de szeretlek öribarim vagy, de dögölj meg... Mocskos, alávaló ember az ilyen! Remélem a saját territóriuma is kiveti magából, kétlem hogy abban a társadalmi rétegben ez elfogadott lenne. És ő még úgy hirdeti magát szív harcosa!

MosóMaca 2019.02.06. 13:13:54

@Nyuszomuszo83: Mindig elgondolkodok rajta, mikor skandálja a "nézők látják, a nézőknek látniuk kell", stb mantráit, hogy tényleg nem esik le neki, hogy azt is látjuk, amikor elhordja az öribariját minden szarnak?! Lehet megetették a szerkik a gyökereket, hogy a négyszemközti beszélgetéseitek nem mennek ám adásba :D Vagy mi?! Mert a riportban ugyanúgy elmondja mindennek, majd vigyorogva hozzáteszi, de szeretem amúgy kis bolondságomat

Ay Mama, Que paso 2019.02.06. 13:14:05

Köszönjük Tamara!!
Szívből!!!

van ám egy szavazás,hogy ki nyerje a VVt, te vezetsz!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 13:16:23

@Brigante: Ez is, mint minden szabály azért csak nagy általánosságban igaz. Szűk két héttel a vége előtt a következő párbaj instrukciókat adnám:

1, Rolinak, ha erősíteni akar a végső győzelmi esélyein, akkor még kellene legalább egy "bravúr" párbajgyőzelem neki. Greg sima befutós, nem bravúr, Adri göröngyösebb befutós, nem előre lejátszott 60-40 % Roli javára előzetes esélyekkel (nem párbaj eredmény, előzetes esély), tulajdonképpen aranyközép, Hunor és Zsuzsu nem esélytelen Roli szempontjából, de 40-60% ellenfél esélyes előzetesen. Utóbbi kettő lenne a nagy bravúr kategória, Roli ezekben az esetekben abszolút esélyessé válna.
2, Hunor, egy párbaj bevállalása (a látszat kedvéért) a hármas döntő előtt, a legkönnyebben verhető ellenféllel (Greg, vagy Adri) szemben (minimál elvárás, ha nyerni szeretne), nagyobb kockázatvállalással (Zsuzsu). Roli ellen értelmetlen, mert valószínűleg nyeri, de szimpátiát veszítene.
3, Adri még legalább egy párbaj lehetőleg Greg ellen (de ennek már nagyon kicsi a valószínűsége), vagy bátran és bevállalósan bárki ellen, ha ő lesz a kihívott, vagy a kiválasztott. Adri senki ellen sem esélytelen, de három játékos ellen is kisebb győzelmi eséllyel indul, mint az ellenfele.
4, Greg, valahogy kisunnyogni a két utolsó párbajt párbaj nélkül. Greg számára nem látok végső győzelmi esélyt, és hármas döntőbe jutást is csak akkor, ha a véletlenek kedvező alakulása miatt elkerülné a következő két párbajt. Pl. úgy, hogy 1 Roli leveszi Zsuzsuról a kendőt és kihívja, a következő körben pedig Adri és Hunor párbajoznak majd.

Ay Mama, Que paso 2019.02.06. 13:16:35

@MosóMaca: az elzárásra már csak nagyon kevesek emlékeznek
és
mivel
de
szívből jött
ezért nem is lehet vele nagyon vitatkozni
egyébként ha Zsu nyer a nyereményt szétosztja a KMMSZ (Kirekesztett Magyar Műkörmösök Szövetsége) tagjai közt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.06. 13:17:59

@VV Erőlegény: Ja és Zsuzsu, rá nincsenek szabályok, Zsuzsu kizuhanhat a mostani párbajon, de nyerhet akkor is, ha innentől kezdve végigpárbajozza a VV-t a végéig. Egyelőre nem lehet látni a valódi erejét...

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:20:44

@MosóMaca: Ahogy elmondja ott kikapcsol az agya a savazástól, aztán kapcsol hogy nem a pszichiáterénél ül és veszik a kamerák és kinyög egy jaj szeretem ám én.... Annyira elfelejtették már hogy 0-24-ben kamera van hogy kizökkennek néha, egyedól a Zsizsikes aki játszik. Pl. láttam a mai előzetest, hogy próbálja előadni nagy ugribugrizva a hattyúk tavából a hattyú halálát. De ő csak az iszap abban is! :D

MosóMaca 2019.02.06. 13:21:07

@Ay Mama, Que paso: deviszont kimaradt! :) De igen, kikezdhetetlen az érvelésed! Azért, hogy ne nyerhessen más, szívből elzárni az nem tattika SSKK! Hazudik aki mást mond, sőt egyenesen színésznő! Szerintem amúgy nem osztja szét, elég önző az a kis bolondlány....

MosóMaca 2019.02.06. 13:22:58

@Nyuszomuszo83: volt annyi agya, hogy leszűrte a bárbajon, a viedokból, hogy akkor szeretik, ha bolondozik, az jobban bejön, mint a sajnálat kártya. De, hogy ennyi teljen tőle?! Ugribugri a hálóban?! Tényleg?! Jajjj,de vicces, hát megszakadok a röhögéstől

,, 2019.02.06. 13:24:45

Szarjon sünt a hülye ellenőr a lekezelő stílusával aki megbüntetett, mindig minden kurva szabályt betartok mindenhol, soha nem bliccelek, egyszer sikerült véletlenül uazt a jegyet 2x lyukasztanom

Nyuszomuszo83 2019.02.06. 13:32:49

@,,: ÓÓÓ te szegény, én is kívánok ikreket neki!!!

,, 2019.02.06. 13:34:40

@Nyuszomuszo83: köszi.. első bírságom asszem ever:/

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.06. 13:47:21

@,,: ó jaj. :(
Mindig azokat szúrják ki, akik sose, csak egyszer. :(
Ha normális, lyukasztat veled még másikat.
Sajnálom.

lilalibaluna 2019.02.06. 14:07:18

Szerintem Zsut viszi Roland, mert őt látja a leggyengébbnek. Sokan nem értik , miért szurkol valaki Zsunak. Én például Rolinak azért, mert ő gondolkodik, Zsunak meg azért, mert ő meg nem. Azért, mert szociálisan és értelmileg valaki lemaradottabb én nem utálom. Sőt. Ráadásul üdítően hat rám, hogy nem játssza el az okost. Mert azért a többi lakó sem egy tálentum, de úgy csinálnak, mintha azok lennének. Számomra sokkal nevetségesebbek ilyenkor.
Kár, hogy azt a bizonyos Zsu és Hunor közötti beszélgetést nem láthattuk.

É2I 2019.02.06. 14:31:04

Van új poszt a nap alatt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 14:33:52

@VV Erőlegény: a 4. pontnak nem sok esélyt látok, de én is hasonló képen gondolkodok.

Egyébként ebben a játékban talán az a legérdekesebb amikor próbálod kitalálni a játékosok gondolatait, a következő lépéseket. Az összes többi mind csak körítés nekem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.06. 14:36:57

@Spitzbauer:
@lilalibaluna:

Nem kéne Zsut kivinnie. Szerintem kalkulál azzal, hogy mekkora visszatetszést váltana ki ha most Zsut vinné ki. Roli próbál a nézők fejével gondolkodni (eddig legalábbis próbált)

Mate4182 2019.02.06. 14:37:56

ritkan erzem annyira biztosnak mint most, de 100% ra veszem hogy Greget fogja kihivni

Cinkeláb 2019.02.06. 15:13:22

@lilalibaluna: Zsuzsanna nem játssza el az okost??? Amikor fel-felbuggyan a fejében lötyögő káposztaléből egy-egy (általa) ritkán használt kifejezés, és arról kezd el tudálékoskodni. A rettenetes kiejtésű német szavai (ungarise specialitét), Európa fővárosai (kurva okos, hogy tudja az 5.-es anyagot), Örményország ("amúgy tudtam ám, hogy közel van Ázsiához!" Még jó, hogy tudta, bazmeg, mivel nem a szomszédban, de nem is Afrikában van...) vagy a legutóbbi precedens-rémálom. És még meg is sértődik, ha kiröhögik, hogy mekkora barom. Ha nem okoskodna, nem röhögné ki senki.

mobilos perpetuum 2019.02.06. 15:51:24

@Cinkeláb: Kicsit belefáradva, de törve nem, felhívom a figyelmet, hogy ez egy alacsony IQ-s széria, ahol pl. Reni, Adri mélyen lejjebb teljesít, mégsem ők vannak a célkeresztben.
De a fő-ész, a futár úr, akit csak dicsérni szabad, Dugovics Tituszt az egri várba képzeli. Amikor délben Európa-szerte megkondulnak a harangok, az a nándorfehérvári győzelem miatt van, nekünk magyaroknak büszkéknek kellene lennünk erre, és Hunyadi mellett ennek a horvát vitéznek a nevét is ismernünk illene.
rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat

Cinkeláb 2019.02.06. 15:57:02

Színigaz, amit írsz. Ezt látni felér egy kínzással.
De attól, hogy nem annyira alulművelt, mint az IQ extra light társai, még nem lesz okos.
süti beállítások módosítása