Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x91 - Nem tejbegríz, nem színesceruza, de még csak nem is papírzsepi, ahogy ez a Roli gyerek a Bécit ma fejbeveri!

2019. február 03. 19:35 - lulu1.0

Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel (számomra talán az első olyan, amikor tényleg érdekel is, ki megy vissza, mennyire látjuk jól, avagy rosszul azokat a bizonyos erőviszonyokat), meg azt is, hogy van itt még egy utolsó, lelkifröccsös felkészülés a mérhetetlenül kellemetlen perceket ígérő bokszgála kezdetét megelőzően. Nézzük hát!

1b.jpg

Ganxtáék méltán elhíresült „Bumm a fejbe…” örökzöldjével, Greg pucér seggével, time-lapse mód felgyorsított takarítással, még püffedt fejjel  elkövetett boksz mozdulatokkal nyitjuk a reggelt, amikor is megérkezik edzőné és edzőbá. Az imént említett takarítás vélhetően csak imitáció volt, mert a fickó már az ajtón belépve sokkot kap a kosztól és kuplerájtól, de nem annyira, hogy ne indítsa el a laza-átmozgató edzést, aminek most az lesz a lényege, hogy ki-ki magassága alapján el tudjon sajátítani hatásos ütéseket, vagy valami ilyesmi.

2_2.jpg

Például itt van Greg, aki ugye nem a magas férfiak táborát erősíti. Vele a gyomrosokat gyakoroltatja, miközben ilyeneket mondd, hogy „Oda a gyomorra fogsz ütni, bááámmm! Úgy, hogy lerogyasztok (mármint Greg rogyasszon)! Rogyassz, le úgy, hogy ne tudjam közben a hajad összeborzolni!” Greg pedig erre ilyeneket mondd röhögve és picit értetlenkedve, hogy na de „Sapka lesz rajtam!”

3_2.jpg

Hunor a kemény horgot gyakorolja, legyen ez bármi. Szerintem Roli is, de valljuk be, nem értek a lovakhoz. A csajos szakasz is harciasan tolja a maguk elé vizionalizált ellenféllel szemben. Ott az az itiner, hogy a kar és a kéz mindig legyen fent, arc magasságban, tehát védekezőben, mert bizony mindegyiknél magasabb az ellenség, szóval, jó lenne, ha épp csak annyira lennének majd pofán csapdosva, amennyire az végképp elkerülhetetlen.

4_2.jpg

A fizikai megpróbáltatások után jön a lelki fröccs. Mindenki elmondja, hogy bizony tart az első kapott ütéstől, hogy az milyen érzés lesz, mit vált ki belőle. Van, aki a megtorpanástól fél, van, aki azt mondja, ettől lesz majd csak igazán cséplőgép. Zsu attól is fél, hogy nehogy hátrabicsaklódjon a feje. Hát azt mi se szeretnénk Zsu, szóval tartsd csak szépen fenn a kezed végig, ahogy azt az edzőné is folyamatosan hangsúlyozza. Aztán még azt is mondja, hogy egyenek paradicsomos tésztát, mert a tészta az szénhidrát, ami gyorsan felszívódik, oszt abban van a kirobbanó erő. A paradicsom hatásfokáról nem szól a fáma, pedig, engem az érdekelt volna igazán.

5_2.jpgEdzőék távozását követően tábla előtti esélylatolgatás következik. Mindenki elmondja, hogy szerinte ő vagy az ellenfele az esélyesebb. Mivel kicseszett sok időt elvisz a műsorból ez az etap, gondolom írnom kéne róla, de mi a szart?! Nyilván arról szól az egész, hogy most itt a bajban inkább csapatként működnek a srácok. Ellenségként nem egymásra, sokkal inkább az ÉNB-s díszpintyekre tekintenek, így persze, hogy főként arról biztosítják egymást, hogy jobb vagy, szebb vagy, ügyesebb vagy, meg tudod csinálni. Ha ebben bárki többet is talál, akkor tolja lentebb kommentben, köszöntem.

6_2.jpg

Petya már-már őrületbe hajló felszopó beszéde egyre inkább az elkeseredettség mocsarába döngöl, mert minél jobban ajnározza, annál inkább biztos vagyok abban, hogy rohadtul unalmas rész következik. Az évezred bokszgálája azzal veszi kezdetét, hogy a mi kutyánk kölykeit kisbuszba szállítják és a helyszínre utaztatják. Az oda úton Reni és Zsu konkrétan kibékülnek, Greg pedig előáll egy korszakalkotó ötlettel, miszerint fújjuk is le ezt a párbajt. Na ja, mi meg rekedjünk meg ebben az állott pocsolyában és legyünk örök írásra kárhoztatva, mert nektek nem akaródzik hazamenni meg a végjátékban mindenki mindenkit megszeret?! Gyorsan felejtsétek el! Kijöttök szépen most már hamarost, aztán ott és úgy barátkoztok, ahogy csak jól esik, de már nélkülünk, juhé!

7_2.jpg

Közbevetés: a nálam sokkalta kedvesebb írótársak keresztapa hangtónussal szokták volt jellemezni Rolit. Jómagam inkább arra jutottam, hogy olyan, mint aki hónapok óta taknyos, és ez idegesít. Ezért, meg az ő érdekében is, küldjenek már be hozzá egy fül-orr gégészt, plíz.

 Back to the sohailyenjótnemláttálmég bokszgála. ÉNB Lali a szpíker, aki egy zöld és ezüst szalagokból összefűzött szorítóban, jellemzően 14-16 éves statiszták gyűrűjében először is bemutatja a szakember gárdát, úgymint bírók és kommentátor. Mindeközben a kamera pásztáz, így olykor-olykor bevillan egy-egy ÉNB szereplő vagy előző szériás VV arc, no meg a tök spontán CSAPASD és HAJRÁ transzparensek, amelyeket minden kétséget kizáróan a lelkes szurkolók otthonaikban, kis kezükkel, kis ollókkal, színes filcekkel megtechnikaóráztak, hogy aztán tarthassák, amíg veszi őket a kamera, s így bíztathassák kis kedvenceiket (lóóófaszt).

8_2.jpg

A bokszolók öltözői természetesen egymás mellett vannak, hogy jól át tudjanak egymásnak üvöltözni, ezzel is hergelve egymást, majd elindul végre a móka női középsúly kategóriában, ami annyit tesz, hogy Adri és Bori bohóckodik majd. Az első menet indulását egy fürdőruhás punci keresztbe-kasba vonulása is jelzi ama bizonyos egyes számot jelző táblával. Hát nem aprózták el kérem a körítést sem, tökre olyan, mint az igazi (nem).

13.jpg

 Nehéz komolyan venni a lányokat, de legalább a kommentátor jó dumákat tol közben. A végén Bori keze lendül a magasba. Szarul terjedhet abban a térben a hang, mert a VV csapat nagyon örül a vélelmezett Adri győzelemnek a backstage-ben, de csak addig, amíg Hunor le nem lohasztja őket a valósággal.

És akkor most álljon itt az egész cirkusz szakkommentátorosan (nem minden esetben szó szerint idézve, még mielőtt megkapom a beosztásom, LOL):

Első menet:

Hölgyeim és Uraim óriási küzdelem látható a nőknél az első mérkőzésen. Női középsúly kategóriában piros felszerelésben ÉNB Bori, kékben pedig Adri látható. Egy jobbkezes beesett Adrinak az arcára, de jól állja a rohamot. Az a helyzet, hogy a védekezésre tanították őket, és Adrinak ez nagyon nem megy, mindeközben nagyon súlyos ütést hozott össze Bori. Ennek okán elküldik őket a sarokba levegőt venni. A pihenő után Adri elkezdett rohamozni, ezért Bori védekezni kényszerül, sőt menekülni! Menekülés közben azért a csapottak fejre nagyon jól mennek. Adri se rest, és akkora ütést engedett el, hogy ha ebbe Bori belenéz, akkor nincs folytatása a mérkőzésnek.

Második menet:

Na, már óvatosabban kezdődik a második menet, aztán Bori erős ütésekkel próbálkozik. Egy tiszta egyenes, aztán egy csapott! Hajjaj! Nagyon nagy fölényben van Bori! Szegény Adri kettős fedezékbe vonul. Aztán a ringben tartózkodó zsűri, Dorogi András, rászámol Adrira (értsd: pihiszuszi van). Most már annyira nem az energia és a mozgékonyság a fő látható elem itt, a második menetben.

Harmadik menet:

Adri arcán látszik, hogy kemény lesz, Bori viszont az öklével kemény. Óriási rohamot indított Adri, le akarja tarolni, mindeközben Bori többször közbeszúr, nagyon hatékony ütéseket visz be. Adri ellenállása egyre vékonyabbnak tűnik, már csak a védekezésre koncentrál, miközben tisztán marad a feje. Bori már inkább véget szeretne vetni ennek az egésznek. Adri feltámadása nagyon nagy kérdés, hogy elég lesz e, szegénynek rövidebb a karja. Megy előre behunyt szemmel, a fogvédő is lassan kiesik belőle éééés az utolsó pillanatok következnek. Bori ezzel fogja meggyőzni a zsűrit, hogy bizony ennek az összecsapásnak bizony ő a győztese.

11_2.jpg

Másodikként Roli gurul ki a szorítóhoz, ellenfele ÉNB Béla, közismertebb nevén Béci. Az izom, a hús, a felkészültség küzdelmét láthatjuk a kommentátor szerint, miközben embereink úgy csápolják a levegőt egymás mellett, mintha nem lenne holnap. Mondanám, hogy ezek a srácok még a szart is kiverik egymásból, de inkább csak a fogvédőt. Pankrációs elemekkel sem restek tarkítani a fellépésüket, métereket csúsznak seggen a semmitől. A kommentátor itt is jó szövegeket tol, aztán végül Roli kiütéssel legyőzi Bécit.

10_2.jpg

Első menet:

Hölgyei és Uraim, ami most következik, az nem a színes ceruzák találkozója, nem a tejbegríz bejövetele a ringbe, nem papír zsebkendők röpködése kint az utcán, hanem az izmok, a hús, a felkészültség küzdelme. Roliii, aki egyébként szürke pizsamában, nem is, szürke mackónadrágban jött a világra, olyan rohamot indított, hogy csoda, hogy talpon maradt?! Ehhez képest ez a férfi milyet beütött?! Ez csodálatos volt! Hoppááá, hopppppááááá! Ez itt mi voooolt? Ettől most kikészült mindenki! Roliból kiütötte Béci a fogvédőt! Ez egyszerűen megdöbbentő volt, hogy Béci honnan jött fel! Nagyszerű férfiak összecsapását láthatjuk. Megmentőként érkezett a gongszó.

Második menet:

Roli a bírótól kért segítséget, mert véleménye szerint Béci már legalább háromszor padlót fogott és különben is, most már levegőt sem kap az ember. Béci hátat fordít. Na, ezt nem szabad, mármint hátat fordítani a ringben, merthogy ebből még baj is lehet. Roli kitámasztással próbálkozik, kettő darab hasra mért ütés és elindul a budapesti pöröly. Egy gyors menet a földön is, aztán lehet mondani, hogy egymásba estek a srácok, de hát ez nem igaz, mert ugye a küzdelem volt az, ami kiborította őket. Hát itt azért bebizonyosodott, hogy nem olyan egyszerű az élet a ringben. Rolinak támadt valami nehézsége, olyan, mint ha egy számmal nagyobb fogvédője lenne és ez is elég komoly feszültséget hoz ki belőle. Egy jobbkezes ütés után Béci is földet fogott. Ezután Béci beleszalad egy kétkezesebe, ami mondjuk az ökölvívásban nem annyira jellemző, továbbá Roli megpróbált az alhasi lágyrészre is rámenni, de hát ezt nem szabad! Nincs már sok hátra csendes nézelődésben, méregetéssel fejeződött be a második menet.

Harmadik menet:

Roli teljesen fitt. Nyilvánvalóan az a pár hét, amit eltöltött a villában a kanapén hempergéssel, az azért ilyenkor jótékony hatással bír, Béci pedig komótos léptekkel, kicsit előre tolva a csontos kiszögelléseket eltakaró vékonyabb bőrréteget… ?!  Roli óvatosan bejön, mint a trójai faló, aztán torokra megy. Hujujj, Bélának ismét nehézsége támadt, kapaszkodni való a földön. Bélának most sok a baja, sok a baja. Számolás következik. Roli…az első menetben senki sem gondolta, hogy neki ilyen fölényes lesz majd a tudása, az ereje. Béci még folytathatja a küzdelmet, bár sok mindent kíván, csak azt nem, hogy itt maradhasson a ringben. Roli beparancsolják a sarokba. Másodszorra is rászámolnak Bécire. A közönség őrjöng. Érzik, hogy itt súlyos leszámolás lehet. Roli pedig megy előre, akár egy gőzgombóc. Lehet, hogy jobban járna Béci, ha visszavonulna. Megint rászámolnak. Feszülten figyel mindenki, vajon visszatér e a sportolók közé ÉNB Béci, de NEM! Kiütéssel győzött Rrrolllliiiiii!

12_1.jpg

Azt hittem szünet következik, de elindult a végefőcím. Ezek szerint a többiek mérkőzése mára csusszan át és bámulhatjuk tovább a crossovert. Petya a végére se lett jobb állapotban, mármint a műsor végére, mert az eddig látott egy-egyes állástól ugyan eksztázisba esett, de a szöveget még mindig nem mondja el baki nélkül. Nem baj, van az a fáradtság, vagy tudatmódosító, ami erre magyarázatként szolgálhat. Pihenj egyet Péter! Ti pedig kedves olvasóink, hamarost nézhetitek/olvashatjátok a folytatást, kitartást addig is!

1163 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2019.02.04. 17:30:27

@MosóMaca: reni volt bent a legnagyobb színésznő, és mindig ezt hitte zsuról mert magából indult ki :)) inkább a művésznő illene Zsura.

bel ami 2019.02.04. 17:37:33

Szegény Zsuzsut megütötték!
Meglepődött. Hogyan merték?
Ő nyerni jött a VV-be,
és nem azért, hogy megverjék!

Felszívta magát, s dühébe’
úgy rongyolt ki a párbajra,
hogy Renit majdnem széttépte.
(Nem is lett volna kár érte.)

Kostarika 2019.02.04. 17:53:35

Nem tudom lesz-e ideje, módja a fiúknak (ha akarják) befolyásolni Zsut és Adrit, mert ők nem tudják, hogy nem szerdán, hanem ma lesz a kiválasztás.
Nekem mindegy kit választanak és hívnak majd ki, de a végeredmény Gregpondró kiesése legyen!!

Gia 2019.02.04. 17:55:00

@hereverő heverő: Úgy értettem a semmi különöst,hogy a címhez képest nudli.Azt sejteti,hogy hűha,aztán nesze semmi,fogd meg jól.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 17:56:57

@rostás: mennyivel csinál többet Hunor?
Ja, ő rá is fingik a lányokra.:)

moletty 2019.02.04. 17:59:20

@bElannaTorres: De Radics nem volt vezéregyéniség, csak egy nagypofájú senkiházi. Nem is tudott semmit felmutatni, amiben és amiért követni lehetett volna. Feri odatette magát mindenben és láthatóan jót tett a csapatának. a módszerei persze vitathatóak voltak, de
egy hosszabb ideig érdemes volt nem kiszavazni (úgy is történt)

moletty 2019.02.04. 18:02:08

EGyet mondok : a háromban NEM lesz G1G és BENN lesz szefós Zsú

hereverő heverő 2019.02.04. 18:05:40

@Gia: Erre EKG. Hiszen a clickbait újságírás korát írjuk.

hereverő heverő 2019.02.04. 18:10:30

@moletty: így így. Feri felkészült survivorból előtte, Radics meg egy felfuvalkodott hólyagként ment be és úgy is távozott.
Lett ami volt, kutyabolha :D

Sanda.Ipse 2019.02.04. 18:13:21

@hereverő heverő: az egyik mögött teljesítmény, a másik mögött luft. Eszembe nem jutna összehasonlítani őket.

MacákékIcukája 2019.02.04. 18:13:48

@nyo: en is egyetertek, szerintem is jo ez az evad, jobb mint az elozo 3 volt. 8-asban csak baszosok, ordibalosok es fogyatekosok voltak (kiveve Davidot), 6-osban detto. Szerintem mind a ket evad szornyu volt. A 7-es volt meg a jobb ezek kozul, ott is voltak taktikusabb jatekosok. Kilencesben pedig mindenki taktikazik az elejetol kezdve amennyire csak tudnak, a gyokerek-baszosok pedig sorra esnek ki. Minden epizodban volt eddig valamilyen taktikai megbeszeles... es meg mindig nem tudjuk tutira hogy ki lesz a vegso befuto.

@bElannaTorres: ekg, nem ertem, hogy mi ez a diszkriminacio - egy ferfi jatekos lehet taktikus es szarkevero, egy no meg nem?? A nok csak akkor nyerhetnek (parbajt, akarmit) ha fogyatekosok es cukik mint Zsu? Vagy jolelkuek es szivjatekosok? Adri nagyon is jol jatszik szerintem, meri hasznalni az eszet is. Ahhoz kepest hogy az elejen hajszalon mult a kiesese, meg mindig bent van.
Egyebkent titokban shippelem oket Rolival :D

Sanda.Ipse 2019.02.04. 18:21:00

@Nyuszomuszo83:
Hatalmas köszönetet mondhat Reninek, hogy az a bunkó viselkedésével módot adott rá, hogy kihívja és kinn hagyja. Várható, hogy el fog szállni magától és innen kezdve azt hiszi, hogy ő az igazság bajnoka.

Maximista vagyok 2019.02.04. 18:23:19

Greg vagy Adri? Greget tippeltem de lehet át kéne pakolnom Adrira. Hunor tuti Adrira pakol, ha nála van a duplázó akkor egyből kettőt fog kapni.

,, 2019.02.04. 18:23:58

@Gia: én is csak a címet láttam.

hereverő heverő 2019.02.04. 18:24:21

@Maximista vagyok: hacsak Roli meg nem súgja neki a tutit. Hunyor kurva is meg rendőr is, de ennyire nem hülye.

Maximista vagyok 2019.02.04. 18:24:38

@MosóMaca: nem ugrott ott ki semmi, beszart, ennyi volt.

Maximista vagyok 2019.02.04. 18:25:14

@hereverő heverő: legyen így, akkor marad a tippem a buzigyerek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:27:15

@Gia: tipikus cím. Felhívó, aztán a nagy semmi.
Abban a jelenetben sokkal több volt, mikor Hunor visszajött a kórházból, beszélgettek, és Zsu mondta (már nem tudom, mire), hogy így sokkal jobban tetszel. És az a fej, amit vágott közben, majd elolvadt Hunor láttán.

bElannaTorres 2019.02.04. 18:27:43

@moletty: ez igaz, csak mindkettő képes lett volna megfélemlíteni, Ferinek nagy volt a kitartása, ügyessége, szorgalma, de igazából a hangja is nagy volt, és mindig övé kellett legyen az utolsó szó. Radicsnak nem volt sok ideje mégis elhitette hogy népszerű. Nem is volt olyan nagy különbség a párbaján.
Persze más műsor, más játék, Feri nagyon jól játszott. Még poharuk is volt, mindent megcsinált.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:29:22

@Nyuszomuszo83: lassan te én leszek, vagy fordítva, csak kicsit másképp. :)
Na, mikor tali?

0.5 bit 2019.02.04. 18:29:41

Szerintem alapvetően négy csoportba lehet sorolni a játékosokat:

1, Akik a szerkesztőket verik át a palánkon: Csoki, Reni és részben Ánusz
Annyira uralják a játékmenetet, hogy kényelmesebb az adásidő nagy részét nekik szánni, mint kicsit dologozni azon, hogy ne csak ők kerüljenek képernyőre. Ráadásul itt Csoki/Ánusz magára pakoltatta a jeleket, hogy aztán a leggyengébnek gondoltal párbajozhasson. Ezzel kb 1 hónapot előre lejátszottak.

2, Akik a nézőket nézik hülyének: pl.: Era, Greg, Reni, Zsu(?)
Egy kitalált hazugságot - pl. mindekit szerető tisztaszív - tálalnak a nézők fele. Greg a riportszobában a nézőket eteti a mindenkit a szívére ölelne szöveggel, közben meg egy-két elejtett beszélgetésből kiderül ez nem fedi a valóságot. Era sírós produkcióját is ebbe a kategóriába lehet sorolni.

3, Akik játékos társaikat vezetik meg: pl. Roli, Hunor, Adri
Csak a többi játékost verik át, nem a nézőket. Itt van olyan akiknek a játék teljes ideje alatt megvan a biztos pont, hogy kik tartoznak a "belső körhöz" akik mellett kitartanak, csak a többieket ültetik hintába. A másik csoport meg akik csapódnak ide-oda és épp mikor kit vezetnek meg vagy szúrnak hátba.

4, A maradék, akik nem tartoznak egyik csoportba sem.

Nekem a szimpátia listám a fenti csoportok szerint: 3, 4, 2, 1

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:31:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: neked mikor jó királynőm???? Most hétvégén majdnem elrabolt barátnőm a Pöstbe mert úgy megborultam lelkileg mint a szaros bili! Jövő hét????

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:35:16

@hereverő heverő: csak akkor hiszem el, ha bepárásodott, olvadozó szempárral és csorgó nyállal mondod. :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:35:47

@hereverő heverő: kötelező elvinned egy ilyen hajókázásra! :) nem csinálok semmit csak élvezem! :)
@Sanda.Ipse: miért várnánk tőle mást, hát idióta! :D

Tippcsiii: Greg a Geci lesz ma akire potyognak a jelek! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:36:32

@Nyuszomuszo83: nekem csak a 10-e nem jó, többit szabaddá tettem a kedvetekért, de leginkább miattad. ;)

,, 2019.02.04. 18:39:05

@Nyuszomuszo83: köszcsi:) én meg sztem betipizek vkinek aki feladta egy Adrit, sztem Huncinak nagyon a bögyiben van, csak tudnám miért

hereverő heverő 2019.02.04. 18:39:15

@Nyuszomuszo83: már leadtam a szerelést. Ebben a videoban az utolsó pár perc a lényeg: Na ki lett a világbajnok?

,, 2019.02.04. 18:39:30

@,,: vkinek a nevében

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:40:41

@,,: hogyan állok babám? Múltkori tippjeim is bejöttek! :D Renyhe vivése, Zsizsikes gyözelme! :D

hereverő heverő 2019.02.04. 18:40:47

@Nyuszomuszo83: itte:
https://www.google.com/maps/@46.9250532,17.8654432,3a,39.2y,9.8h,87.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1snT1aOPSGh24yyGG6laX3YA!2e0!7i13312!8i6656

,, 2019.02.04. 18:42:14

@Nyuszomuszo83: elsődikk vagy(tok hárman)

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:44:38

@hereverő heverő: ez vmelyik te vagy legalább??? Mert hogy mi magyarok az egyértelmű! :Dde ha csak sétahajókázás nekem az bőven elég! :D

cselaxi 2019.02.04. 18:44:54

@ibsen: Ő (ez a "típus") magának él (ld. Radics...), saját, szabályokkal.. Mindenkinek igazodnia "kell"-ene őhozzá... Mer'az úgy jó, és miért nem ért meg engem senki??? Lópihét! Vannak írott és íratlan szabályok, valameddig lehet igazodni, de vannak határok (még a nagy Oroszországnak is...).

MacákékIcukája 2019.02.04. 18:47:50

@0.5 bit: wow ezt tok jol osszefoglaltad :O ekg

@,,: hihi akkor nem vagyok ezzel egyedul :D

Adri miert volt rosszul a kortarsbeszed kozben? :O Valaki azt irta h kb hazudgalt Zsut illetoen es azert beszelt ugy ahogy, de egyertelmuen nagyon rosszul volt. Beszed kozben majdnem osszeesett, aztan amikor vegzett osszegornyedve visszault a kanapera.

cselaxi 2019.02.04. 18:49:36

@Dauda András: ...őőőőőő, ha valóban rúdtáncos, akkor ez szín tiszta hiszti/színészet/feladás/szereplés/akármi/akármi más.

hereverő heverő 2019.02.04. 18:50:22

@Nyuszomuszo83: Nem, én 2008 óta nem solingozom. De ezen a kisfilem én is látható vagyok :/
www.youtube.com/watch?v=_4Rcmj5szpI&index=3&list=PLFD1CE08770FE30FF&t=0s

Angora Cardi 2019.02.04. 18:54:10

@,,: én Greget mondtam ha láttad egyik nap :)

,, 2019.02.04. 18:55:16

@Angora Cardi: igen, be is írtam egyből

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:55:43

@Nyuszomuszo83: nekem jó. Finálét mindenki otthon, a kanapén? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:57:48

@Nyuszomuszo83: hárman állunk a dobogó tetején. :) Te, Maximista meg én. :)
Már megérte nézni ezt a szart, valamiben első vagyok, úgy fél napig.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 18:59:09

Greg-Hunor párbajt követelek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 19:01:16

@úgymond olvasó mmkk: de léci állj székre és onnan követeld topogva és mutatóujjal nyomatékosítva. :)

hereverő heverő 2019.02.04. 19:01:51

@úgymond olvasó mmkk: az lesz, vagy greg-roli. Én azzal is kiegyezek, ha most G1G-Roli, jövő héten meg Adri-Hunyor.

hereverő heverő 2019.02.04. 19:02:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: nemáááár, @úgymond olvasó mmkk: így is egy fejjel magasabb mindannyiunknál. Miért kellene neki a szék?

hereverő heverő 2019.02.04. 19:04:52

@,,: Én meg mangó vagyok. És be is sírtam egyből :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:07:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: aztiii vmiben első vagyok én is! Jó a16 , finálét otthon de itt együtt, a 16 lesz a felszopása a finálénak! :D
@úgymond olvasó mmkk: ne csak nyomatékot adsz a mondókádnak! A grimaszokat kérlek gyakorold a tükör előtt! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:11:10

@hereverő heverő: jól van drágaszág majd kiválogatlak a pasik közül!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 19:13:00

@hereverő heverő: nem arról beszéltem. mindegy :)

@Nyuszomuszo83: sajnos grimaszolni nem igazán tudok, ellenben a szemem úgy villog, mint a macskáké meg a rókáké, az is jó?

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:15:47

@úgymond olvasó mmkk: hááát nagy duzzogva elfogadom, majd én gyakorlom a grimaszokat! De fejlődök mert az ujjammal mutogatni már nagyon tudok, műsirás még nem megy szintén, de a hisztit és az ordítást kivetem két perc alatt!-

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 19:31:27

@hereverő heverő: a nyomatékosítás miatt. :)@úgymond olvasó mmkk: egye fenyő, elég ha mutogatsz. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 19:32:30

@Nyuszomuszo83: ok, akkor szopjunk 16-án. :)
Ki jön még szopni velünk? És hol? :)

bElannaTorres 2019.02.04. 19:34:58

@MacákékIcukája: a jólelkű amúgy kiesik, mert unalmasnak ítélik, csak a cuki fogyatékos nyerhet
Esetleg ha bekerülne egy nagyon jófej az nyerhetne, egy Csoki nőben, reni próbálta hozni, egy darabig nagyon népszerű is volt

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 19:34:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: toppantani istenien tudok. nem tudom, hogy szór-e, én azt sem láttam soha, hogy villogott a szemem, mások szoktak megijedni tőle :))))))

bElannaTorres 2019.02.04. 19:36:13

@MacákékIcukája: igen ez fura volt, mert adri nem szokott zavarbajönni, de alig bírta elmondani, meg kellett álljon hogy vegyen egy nagyobb levegőt. Csak kiderül ma

Cherie 2019.02.04. 19:39:24

Reni még egész türhetően nézett ki ‘ fiatalon’ - felöltözve persze- hogy sikerült neki pár év alatt ennyire leamortizálódnia..

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:44:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt a pesti jónépre bízom! Kora délután legyen, hogy maradjon idő csevegni! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 20:10:50

@Nyuszomuszo83: ok. :) Átvaktunk majd privátra? Assetudom, hogy kell. :)

Gia 2019.02.04. 20:20:03

Nálatok mennyi a veker,elmúlt már 17:00? :-)

MacákékIcukája 2019.02.04. 20:34:40

@bElannaTorres: ahh szerintem csoki sem volt jofej, soha nem tudtam rajta nevetni :( nem birom az ilyen suttyo gyokereket...
Adrit sajnaltam, ugy nezett ki mint aki menten osszeesik, szegeny

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 20:44:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig már kettőt küldtem lehet spambe tette! :)

hereverő heverő 2019.02.04. 20:44:03

nincs új a nap alatt. vízszint, mert ma kitaposták belőlem az agyamat. Lecsapom a lapostopot és hazamegyek itthonról.

Legyen szép estétek, az éjszakai műszaknak szép estét, jó fikázást :D

Sziasztok :integet

Cinkeláb 2019.02.04. 20:48:31

Szerintem Adri terhes. Azért volt szarul. :D

Cinkeláb 2019.02.04. 20:49:15

Szerintem Adri terhes. Azért volt szarul. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 20:51:15

@Cinkeláb: én Renyhének is erre tippeltem. Fáj a melle, nő, hízik.

Dr.Zé 2019.02.04. 20:52:25

@Cinkeláb: Azt olvastam csirkeláb. Szerintem is az bekapta a legyet. :)

Cinkeláb 2019.02.04. 21:46:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Dr.Zé: @MacákékIcukája: Szerintetek műanyag babát vagy zöld tojást szül majd?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 21:48:03

@MacákékIcukája: hahhh, az mekkora kibaszás lenne Huncinak! dörzsölöm a tenyeremet a gondolatra, muhahaha

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 21:56:14

@Cinkeláb: kicsoda? Adri, vagy Renyhe?
Adri egy gumibotot, Renyhe egy nugátszeletet. :D

bElannaTorres 2019.02.04. 22:16:08

@MacákékIcukája: én sem bírtam, csodálkoztam is hogy milyen népszerű

nyeh13 2019.02.04. 22:20:30

mink szeretjük Zsuzsut :) nem egy agysebész, meg túlérzékeny is, de simán felvállata, hogy beleáll ebbe a gyökér Renyhébe. egyik játékosba se szorult ennyi egyenesség :)
süti beállítások módosítása