Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x91 - Nem tejbegríz, nem színesceruza, de még csak nem is papírzsepi, ahogy ez a Roli gyerek a Bécit ma fejbeveri!

2019. február 03. 19:35 - lulu1.0

Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel (számomra talán az első olyan, amikor tényleg érdekel is, ki megy vissza, mennyire látjuk jól, avagy rosszul azokat a bizonyos erőviszonyokat), meg azt is, hogy van itt még egy utolsó, lelkifröccsös felkészülés a mérhetetlenül kellemetlen perceket ígérő bokszgála kezdetét megelőzően. Nézzük hát!

1b.jpg

Ganxtáék méltán elhíresült „Bumm a fejbe…” örökzöldjével, Greg pucér seggével, time-lapse mód felgyorsított takarítással, még püffedt fejjel  elkövetett boksz mozdulatokkal nyitjuk a reggelt, amikor is megérkezik edzőné és edzőbá. Az imént említett takarítás vélhetően csak imitáció volt, mert a fickó már az ajtón belépve sokkot kap a kosztól és kuplerájtól, de nem annyira, hogy ne indítsa el a laza-átmozgató edzést, aminek most az lesz a lényege, hogy ki-ki magassága alapján el tudjon sajátítani hatásos ütéseket, vagy valami ilyesmi.

2_2.jpg

Például itt van Greg, aki ugye nem a magas férfiak táborát erősíti. Vele a gyomrosokat gyakoroltatja, miközben ilyeneket mondd, hogy „Oda a gyomorra fogsz ütni, bááámmm! Úgy, hogy lerogyasztok (mármint Greg rogyasszon)! Rogyassz, le úgy, hogy ne tudjam közben a hajad összeborzolni!” Greg pedig erre ilyeneket mondd röhögve és picit értetlenkedve, hogy na de „Sapka lesz rajtam!”

3_2.jpg

Hunor a kemény horgot gyakorolja, legyen ez bármi. Szerintem Roli is, de valljuk be, nem értek a lovakhoz. A csajos szakasz is harciasan tolja a maguk elé vizionalizált ellenféllel szemben. Ott az az itiner, hogy a kar és a kéz mindig legyen fent, arc magasságban, tehát védekezőben, mert bizony mindegyiknél magasabb az ellenség, szóval, jó lenne, ha épp csak annyira lennének majd pofán csapdosva, amennyire az végképp elkerülhetetlen.

4_2.jpg

A fizikai megpróbáltatások után jön a lelki fröccs. Mindenki elmondja, hogy bizony tart az első kapott ütéstől, hogy az milyen érzés lesz, mit vált ki belőle. Van, aki a megtorpanástól fél, van, aki azt mondja, ettől lesz majd csak igazán cséplőgép. Zsu attól is fél, hogy nehogy hátrabicsaklódjon a feje. Hát azt mi se szeretnénk Zsu, szóval tartsd csak szépen fenn a kezed végig, ahogy azt az edzőné is folyamatosan hangsúlyozza. Aztán még azt is mondja, hogy egyenek paradicsomos tésztát, mert a tészta az szénhidrát, ami gyorsan felszívódik, oszt abban van a kirobbanó erő. A paradicsom hatásfokáról nem szól a fáma, pedig, engem az érdekelt volna igazán.

5_2.jpgEdzőék távozását követően tábla előtti esélylatolgatás következik. Mindenki elmondja, hogy szerinte ő vagy az ellenfele az esélyesebb. Mivel kicseszett sok időt elvisz a műsorból ez az etap, gondolom írnom kéne róla, de mi a szart?! Nyilván arról szól az egész, hogy most itt a bajban inkább csapatként működnek a srácok. Ellenségként nem egymásra, sokkal inkább az ÉNB-s díszpintyekre tekintenek, így persze, hogy főként arról biztosítják egymást, hogy jobb vagy, szebb vagy, ügyesebb vagy, meg tudod csinálni. Ha ebben bárki többet is talál, akkor tolja lentebb kommentben, köszöntem.

6_2.jpg

Petya már-már őrületbe hajló felszopó beszéde egyre inkább az elkeseredettség mocsarába döngöl, mert minél jobban ajnározza, annál inkább biztos vagyok abban, hogy rohadtul unalmas rész következik. Az évezred bokszgálája azzal veszi kezdetét, hogy a mi kutyánk kölykeit kisbuszba szállítják és a helyszínre utaztatják. Az oda úton Reni és Zsu konkrétan kibékülnek, Greg pedig előáll egy korszakalkotó ötlettel, miszerint fújjuk is le ezt a párbajt. Na ja, mi meg rekedjünk meg ebben az állott pocsolyában és legyünk örök írásra kárhoztatva, mert nektek nem akaródzik hazamenni meg a végjátékban mindenki mindenkit megszeret?! Gyorsan felejtsétek el! Kijöttök szépen most már hamarost, aztán ott és úgy barátkoztok, ahogy csak jól esik, de már nélkülünk, juhé!

7_2.jpg

Közbevetés: a nálam sokkalta kedvesebb írótársak keresztapa hangtónussal szokták volt jellemezni Rolit. Jómagam inkább arra jutottam, hogy olyan, mint aki hónapok óta taknyos, és ez idegesít. Ezért, meg az ő érdekében is, küldjenek már be hozzá egy fül-orr gégészt, plíz.

 Back to the sohailyenjótnemláttálmég bokszgála. ÉNB Lali a szpíker, aki egy zöld és ezüst szalagokból összefűzött szorítóban, jellemzően 14-16 éves statiszták gyűrűjében először is bemutatja a szakember gárdát, úgymint bírók és kommentátor. Mindeközben a kamera pásztáz, így olykor-olykor bevillan egy-egy ÉNB szereplő vagy előző szériás VV arc, no meg a tök spontán CSAPASD és HAJRÁ transzparensek, amelyeket minden kétséget kizáróan a lelkes szurkolók otthonaikban, kis kezükkel, kis ollókkal, színes filcekkel megtechnikaóráztak, hogy aztán tarthassák, amíg veszi őket a kamera, s így bíztathassák kis kedvenceiket (lóóófaszt).

8_2.jpg

A bokszolók öltözői természetesen egymás mellett vannak, hogy jól át tudjanak egymásnak üvöltözni, ezzel is hergelve egymást, majd elindul végre a móka női középsúly kategóriában, ami annyit tesz, hogy Adri és Bori bohóckodik majd. Az első menet indulását egy fürdőruhás punci keresztbe-kasba vonulása is jelzi ama bizonyos egyes számot jelző táblával. Hát nem aprózták el kérem a körítést sem, tökre olyan, mint az igazi (nem).

13.jpg

 Nehéz komolyan venni a lányokat, de legalább a kommentátor jó dumákat tol közben. A végén Bori keze lendül a magasba. Szarul terjedhet abban a térben a hang, mert a VV csapat nagyon örül a vélelmezett Adri győzelemnek a backstage-ben, de csak addig, amíg Hunor le nem lohasztja őket a valósággal.

És akkor most álljon itt az egész cirkusz szakkommentátorosan (nem minden esetben szó szerint idézve, még mielőtt megkapom a beosztásom, LOL):

Első menet:

Hölgyeim és Uraim óriási küzdelem látható a nőknél az első mérkőzésen. Női középsúly kategóriában piros felszerelésben ÉNB Bori, kékben pedig Adri látható. Egy jobbkezes beesett Adrinak az arcára, de jól állja a rohamot. Az a helyzet, hogy a védekezésre tanították őket, és Adrinak ez nagyon nem megy, mindeközben nagyon súlyos ütést hozott össze Bori. Ennek okán elküldik őket a sarokba levegőt venni. A pihenő után Adri elkezdett rohamozni, ezért Bori védekezni kényszerül, sőt menekülni! Menekülés közben azért a csapottak fejre nagyon jól mennek. Adri se rest, és akkora ütést engedett el, hogy ha ebbe Bori belenéz, akkor nincs folytatása a mérkőzésnek.

Második menet:

Na, már óvatosabban kezdődik a második menet, aztán Bori erős ütésekkel próbálkozik. Egy tiszta egyenes, aztán egy csapott! Hajjaj! Nagyon nagy fölényben van Bori! Szegény Adri kettős fedezékbe vonul. Aztán a ringben tartózkodó zsűri, Dorogi András, rászámol Adrira (értsd: pihiszuszi van). Most már annyira nem az energia és a mozgékonyság a fő látható elem itt, a második menetben.

Harmadik menet:

Adri arcán látszik, hogy kemény lesz, Bori viszont az öklével kemény. Óriási rohamot indított Adri, le akarja tarolni, mindeközben Bori többször közbeszúr, nagyon hatékony ütéseket visz be. Adri ellenállása egyre vékonyabbnak tűnik, már csak a védekezésre koncentrál, miközben tisztán marad a feje. Bori már inkább véget szeretne vetni ennek az egésznek. Adri feltámadása nagyon nagy kérdés, hogy elég lesz e, szegénynek rövidebb a karja. Megy előre behunyt szemmel, a fogvédő is lassan kiesik belőle éééés az utolsó pillanatok következnek. Bori ezzel fogja meggyőzni a zsűrit, hogy bizony ennek az összecsapásnak bizony ő a győztese.

11_2.jpg

Másodikként Roli gurul ki a szorítóhoz, ellenfele ÉNB Béla, közismertebb nevén Béci. Az izom, a hús, a felkészültség küzdelmét láthatjuk a kommentátor szerint, miközben embereink úgy csápolják a levegőt egymás mellett, mintha nem lenne holnap. Mondanám, hogy ezek a srácok még a szart is kiverik egymásból, de inkább csak a fogvédőt. Pankrációs elemekkel sem restek tarkítani a fellépésüket, métereket csúsznak seggen a semmitől. A kommentátor itt is jó szövegeket tol, aztán végül Roli kiütéssel legyőzi Bécit.

10_2.jpg

Első menet:

Hölgyei és Uraim, ami most következik, az nem a színes ceruzák találkozója, nem a tejbegríz bejövetele a ringbe, nem papír zsebkendők röpködése kint az utcán, hanem az izmok, a hús, a felkészültség küzdelme. Roliii, aki egyébként szürke pizsamában, nem is, szürke mackónadrágban jött a világra, olyan rohamot indított, hogy csoda, hogy talpon maradt?! Ehhez képest ez a férfi milyet beütött?! Ez csodálatos volt! Hoppááá, hopppppááááá! Ez itt mi voooolt? Ettől most kikészült mindenki! Roliból kiütötte Béci a fogvédőt! Ez egyszerűen megdöbbentő volt, hogy Béci honnan jött fel! Nagyszerű férfiak összecsapását láthatjuk. Megmentőként érkezett a gongszó.

Második menet:

Roli a bírótól kért segítséget, mert véleménye szerint Béci már legalább háromszor padlót fogott és különben is, most már levegőt sem kap az ember. Béci hátat fordít. Na, ezt nem szabad, mármint hátat fordítani a ringben, merthogy ebből még baj is lehet. Roli kitámasztással próbálkozik, kettő darab hasra mért ütés és elindul a budapesti pöröly. Egy gyors menet a földön is, aztán lehet mondani, hogy egymásba estek a srácok, de hát ez nem igaz, mert ugye a küzdelem volt az, ami kiborította őket. Hát itt azért bebizonyosodott, hogy nem olyan egyszerű az élet a ringben. Rolinak támadt valami nehézsége, olyan, mint ha egy számmal nagyobb fogvédője lenne és ez is elég komoly feszültséget hoz ki belőle. Egy jobbkezes ütés után Béci is földet fogott. Ezután Béci beleszalad egy kétkezesebe, ami mondjuk az ökölvívásban nem annyira jellemző, továbbá Roli megpróbált az alhasi lágyrészre is rámenni, de hát ezt nem szabad! Nincs már sok hátra csendes nézelődésben, méregetéssel fejeződött be a második menet.

Harmadik menet:

Roli teljesen fitt. Nyilvánvalóan az a pár hét, amit eltöltött a villában a kanapén hempergéssel, az azért ilyenkor jótékony hatással bír, Béci pedig komótos léptekkel, kicsit előre tolva a csontos kiszögelléseket eltakaró vékonyabb bőrréteget… ?!  Roli óvatosan bejön, mint a trójai faló, aztán torokra megy. Hujujj, Bélának ismét nehézsége támadt, kapaszkodni való a földön. Bélának most sok a baja, sok a baja. Számolás következik. Roli…az első menetben senki sem gondolta, hogy neki ilyen fölényes lesz majd a tudása, az ereje. Béci még folytathatja a küzdelmet, bár sok mindent kíván, csak azt nem, hogy itt maradhasson a ringben. Roli beparancsolják a sarokba. Másodszorra is rászámolnak Bécire. A közönség őrjöng. Érzik, hogy itt súlyos leszámolás lehet. Roli pedig megy előre, akár egy gőzgombóc. Lehet, hogy jobban járna Béci, ha visszavonulna. Megint rászámolnak. Feszülten figyel mindenki, vajon visszatér e a sportolók közé ÉNB Béci, de NEM! Kiütéssel győzött Rrrolllliiiiii!

12_1.jpg

Azt hittem szünet következik, de elindult a végefőcím. Ezek szerint a többiek mérkőzése mára csusszan át és bámulhatjuk tovább a crossovert. Petya a végére se lett jobb állapotban, mármint a műsor végére, mert az eddig látott egy-egyes állástól ugyan eksztázisba esett, de a szöveget még mindig nem mondja el baki nélkül. Nem baj, van az a fáradtság, vagy tudatmódosító, ami erre magyarázatként szolgálhat. Pihenj egyet Péter! Ti pedig kedves olvasóink, hamarost nézhetitek/olvashatjátok a folytatást, kitartást addig is!

1163 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2019.02.03. 19:58:07

hali :))) renyhe arca az előző posztcsi alatti linkben......úgy néz, mint egy elárvult kisállat.... aki ettől a tekintettől várja az együttérzést és sajnálatot...... azért remélem nem lett komolyabb baja

mobilos perpetuum 2019.02.03. 19:58:35

Mindenkinek minden jót, aki megérdemli. Milyen jó újra köztetek.

Mate4182 2019.02.03. 20:01:14

nagyon remelem hogy (amennyiben olvassak) ez nem kerul Puskas ur munkajaba de faszom olyan egyertelmu hogy a csavo vmi feher portol porog igy adasok alatt hogy mar idegesit

tokre birom amikor ugy koszon el hogy
ES MOST KOVETKEZIK A BELEVALO GYOZOVEL .... HELYETT EVAVAL!!
mert ezek viccesek :D

de amikor a cucctol artikulalni se tud, meg ugy raporog hogy 2 mondatot elkezd mielott az elsot befejezne ... engem felbasz hogy hagynak vaalkit igy musort vezetni (ertsd: amator es narkos)

Cimili 2019.02.03. 20:09:20

köszi Lulu! bajusz pedog monnyon le!!
@Mók_Ica: szia Móki! :) biztos kiugrott a válla, de remélem a párbajon meg fog jelenni, utána kint már kezeltetheti magát. Erősen javallott neki egy psichomókus is.

mindenévfoglalt 2019.02.03. 20:22:11

Köszönöm a Roli-Bécy meccs részletes leírását, újra nagyon vidám perceket okozott.
A könnyem is kicsordult a nevetéstől, lehet Péterünk is csak a meccs hatására volt olyan fura. Mindenkire máshogy hat egy ilyen különleges esemény.

pimasz borz 2019.02.03. 20:32:39

Petya pörög,mint a búgócsiga.Nem tudom megszokni amit a kezeivel leművel..néha mintha szintizne az asztalon.Ma is ő boldogít minket?

Cimili 2019.02.03. 20:39:50

@Fridolin a pimasz borz: na még csak az hiányozna, ne fesd az ördögöt a falra!!

Cherie 2019.02.03. 20:43:01

Na lehet számolni hányszor fetrengenek a földön

Mók_Ica 2019.02.03. 20:46:22

@Cimili: szia cicus :)))) a párbajon mmkk meg kell jelennie..... ha másképp nem, akkor betolják a kórházi ággyal együtt :)))) mondjuk kétlem, hogy akkora a baja.... max rögzítő kötéssel fogjuk látni..... a pszichoizé pedig erősen ajánlott neki......

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.03. 20:46:33

Mééé bántod őket? Tudod milyen marha nehéz végig boxolni kezdőként 3 menetet? Pokoli kimerítő. Amúgy jó volt az öfi!

Mók_Ica 2019.02.03. 20:47:18

film+ adón RED-et nézek, sokadszorra :))) még mindig jóóóóó :))) pont 9kor van vége

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 20:57:22

szegény MMPB (majdnem megint pornóbajusz), ha meglátja a kommenteket, a kardjába dől a madách úri közönsége előtt :)))

Mók_Ica 2019.02.03. 21:01:02

bakker... pornóbajszit kaptuk mára is.......

Mók_Ica 2019.02.03. 21:02:59

@úgymond olvasó mmkk: szia kicsi lányom :)))) tehet ellene: vágja le a bajszit és nem mutogasson, mint egy elmebajos.....

box-gála folytatódik..... lássuk renyhe váll-kiugrását...... ő biztosan kikap......

Cimili 2019.02.03. 21:03:34

@Cimili: basszus, mégis ő van. de nézzük, h ugrik ki renyhe válla.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:04:15

az énb csajok profi sportmelltartót kaptak..... hmmmm

Mók_Ica 2019.02.03. 21:04:51

elég rövid volt..... az a váll már ki is ugrott......

Cimili 2019.02.03. 21:05:12

10 másodperc vót és ugrott neki.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:05:39

szegény énb csaj sír, azt hiszi az ő hibája.....

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:06:09

Jó estét! Renyhe már ki is dőlt mint a rohadt nád! Színésznő válla azonnal kiugrott!

csodalámpa 2019.02.03. 21:06:33

oké, akkor kezet fel, ki lepődött meg azon, hogy Reni meccse így alakult.....

MosóMaca 2019.02.03. 21:06:39

Most akartam tippelni,hogy legkésőbb 2 percen belül ugrik a válla! De ez 30sec sem vot.... azért érdekes,hogy edzésen semmi baja sem volt... de majd nyilatkozhatja,hogy ő aztán,hogy kiütötte volna,mert boxban is ő a legjobb

naezjó... 2019.02.03. 21:06:50

Renike megkapod a biciklit!!! Exöszájzbúúúúk!

ohgodohman 2019.02.03. 21:07:31

micsoda meglepetes es sokk, Reni valla elbaszodott...

pimasz borz 2019.02.03. 21:07:31

@Mók_Ica: igen..rémlett,hogy mondta a 7en,hogy ő lesz.

Kostarika 2019.02.03. 21:07:33

Jó estét, jó szurkolást!
Szerencse, hogy nem 3D-s az adás, mert ahogy Bajusz hirtelen belenyulkál a kamerába, egész estés fejkapkodás lenne a tv előtt.
Remélem Greget jól kipics@zzák, Renyhe meg alacsony %-al hazamegy.

Cimili 2019.02.03. 21:07:35

egyébként meg csesszék meg a szerkik, tudták jól, h gond van a vállával, mi a faxért kellet indulnia a box gálán!!!!!!

@JAMINA@ 2019.02.03. 21:07:53

@naezjó...: Ezen hangosan felnevettem.

Cimili 2019.02.03. 21:07:59

sellő box következik.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:08:17

jön a sellők harca..... greget vajon elkalapálják???

csodalámpa 2019.02.03. 21:08:26

Amúgy meg ha tényleg ennyire szar a válla, akkor totál felelőtlenség, hogy beengedték a ringbe.

ohgodohman 2019.02.03. 21:08:37

es jojjon a selloharc! a bira nem lesz mas, mint ficanka!

naezjó... 2019.02.03. 21:09:22

@@JAMINA@: Háddde nem olyan fejet vágott? Sváby Bandi megnyalta volna a szája szélét :)

tvbuzi 2019.02.03. 21:09:31

Dick suckingról szól a bejövős zene. Roppant stílusos.

Cimili 2019.02.03. 21:09:52

tippcsi? sztetek hány másodperc alatt ütik ki G1G-t?

Mók_Ica 2019.02.03. 21:10:12

@Cimili: hát ez egy elég jó kérdés.....

úhhh.... ez durva sellő fight.....boxnak nem mondanám.....

MosóMaca 2019.02.03. 21:10:36

Na,vesszen a sellőpondró is,hunci meg győzzön! Ő az egyetlen akinek képes vagyok kicsit drukkolni

pimasz borz 2019.02.03. 21:11:08

Ez miez??? :D sellőt elpicsázzák

naezjó... 2019.02.03. 21:11:15

Greg minden ütésében látszik a péniszirigység.

Cimili 2019.02.03. 21:11:29

@tvbuzi: jól drukkcsiztál! :DDDD minyá feladja.

bElannaTorres 2019.02.03. 21:11:33

Nem tudom ez mi, de izgalmas :)

Mók_Ica 2019.02.03. 21:11:38

@Cimili: sztem egyenlőtlen a harc, tivadar 1,5szer nagyobb, mint greg

ohgodohman 2019.02.03. 21:11:51

WWE-be veluk! meg John Cena is osszefosna magat ket ilyen agressziv versellotol

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:11:56

Tivadar kétszer akkora, mint Greg, nem fair...pedig nem kedvelem Greget.

pimasz borz 2019.02.03. 21:12:24

"robert patiszon" végem:D

Mók_Ica 2019.02.03. 21:12:33

a kommentátor nagyon jó dumát tol..... ma jobban hallani :))))

MosóMaca 2019.02.03. 21:13:17

@Cimili: szerintem meg annyira szar a válla,hogy érdekes módon mindig csak akkor megy ki,ha valami feladat van,amit nem akar elveszíteni. De ha felkötött vállal, begyógyszerezve kókadozik ma,akkor esetleg kevésbé tartom majd szánalmasnak

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:13:28

@Mók_Ica: ekg, pont ezt írtam én is
ráadásul Tivadar folyton rugdos

Mók_Ica 2019.02.03. 21:13:29

@mindenévfoglalt: én is így látom.....

nem egy porcicák összejövetele.... sírok......

Cimili 2019.02.03. 21:13:44

greg fel akarta adni, de edzőbá nem engedte.

MosóMaca 2019.02.03. 21:14:29

Greg hasonló hisztit fog nyomni,mint a kiválasztásakor?! Hogy igázságtalanság van???

bElannaTorres 2019.02.03. 21:14:44

Ez kemény volt, megértem greget amúgy

Mók_Ica 2019.02.03. 21:14:44

@mindenévfoglalt: nem túl sportszerű.....

greg feladta..... szerinte nem volt sportszerű tivadar.....

pomac 2019.02.03. 21:14:46

nah greg a szokásos fasz dumája ....

tvbuzi 2019.02.03. 21:14:47

Greg sminkelkenődés miatt feladta

Cimili 2019.02.03. 21:14:56

feladtana kisköcsög,

naezjó... 2019.02.03. 21:15:04

Greguci igazságérzete övön aluli ütést kapott...

Dr.Zé 2019.02.03. 21:15:35

Dupla dinamit kikapott.

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:15:39

@Mók_Ica: kivételesen igaza van, de feladni ezért nem kell, majd a bíró lelépteti

pimasz borz 2019.02.03. 21:15:41

@MosóMaca: mert a Tivadar tattikából boxolt :D Primadonna

Cimili 2019.02.03. 21:15:44

@tvbuzi: :DDDDDDDDD és hogy bekiabált, h nem volt sportszerű az ellenfél.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:15:50

Ez a takonypóc még most is vádaskodik! Gusztustalan greg geci!

Cherie 2019.02.03. 21:16:02

@Mók_Ica: boxba súlycsoport van és kesz, rolónak 10 évvel öregebb volt ő szerencsés volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:16:09

@Mók_Ica: egy hete mondom, hogy nem a párbajon fog elvérezni Renyhe, nem vállalja be a Retek a megalázó szavazatkülönbséget, kitalálnak vmit.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:16:46

Tippcsizek az estire: Zsizsikes :(

Mók_Ica 2019.02.03. 21:16:59

@MosóMaca: egy ilyen csupaszív őszinte embert, hogy lehet megrúgni????

most mondja az edzőbá', hogy ha nem adja fel, akkor neki lett volna előnye ebből.....
lássuk zsut

Cimili 2019.02.03. 21:17:25

zsu az egyetlen, aki komoly arccal vonul a ringbe.

tvbuzi 2019.02.03. 21:17:32

Szegény Tamarát előre sajnálom

Hétkilenced 2019.02.03. 21:18:01

@Nyuszomuszo83: abban igaza volt, hogy sokat ment térddel az ellnfél, de az csak egy indok volt, hogy feladhassa hisztispicsa.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 21:18:11

@": beírnád nekem Zsuzsut? köszönöm.

MosóMaca 2019.02.03. 21:18:12

@Fridolin a pimasz borz: őt kellene mutogatni a wikipédián,a hogy ne veszítsünk szócikknél. Annyira szánalmas kis féreg

Dr.Zé 2019.02.03. 21:18:13

Még az is lehet h ma renyhe marad a vellában. Fájdalom díj gyanánt.

gazo 2019.02.03. 21:18:34

Végre ha csak egy pillanatra is megint táblás csaj ...

Sevda 2019.02.03. 21:19:02

Zsut mondjuk így a bevonulás alapján el tudom képzelni, hogy komolyabban foglalkozzon ilyen sportággal, elég keményen nyomta

Mók_Ica 2019.02.03. 21:19:13

@mindenévfoglalt: ezt mondta az edző is neki....

@Cherie: nem voltak 1 súlycsoport, már ránézésre sem..... roliék sem....

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem nem tolja vissza renyhét a retek......

óóó.... zsuzsu feje hátrabicsaklott..... pont ettől félt....

Hétkilenced 2019.02.03. 21:19:20

Jujj Tamara megy mint a tank

MosóMaca 2019.02.03. 21:19:31

Ezeket a kisgatyákat nagyon komoly kib@szási szándékkal adhatták csak a csajokra

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:19:55

Ütik Zsizsikest! Imááádooom! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 21:20:06

@Mók_Ica: szius :) :* csak benéztem, nem követem az eseményeket

Dr.Zé 2019.02.03. 21:20:11

Nagyot bevert zsuzsunak. hmmm. mire gondolsz katona??

MosóMaca 2019.02.03. 21:20:26

@Sevda: tényleg??? Szerintem sírni fog,ha csak meglegyintik is

gazo 2019.02.03. 21:20:28

Zsuzsun pcsanadrág?
Zsu szenved és menekül

Mók_Ica 2019.02.03. 21:20:40

az esti párbajra én is zsut tippelem nyertesnek

pimasz borz 2019.02.03. 21:20:46

@Nyuszomuszo83: kapja rendesen..félre áll a szája.

ohgodohman 2019.02.03. 21:21:30

zsu mast se csinalt csak elszaladt....

Hétkilenced 2019.02.03. 21:21:32

Tamara el se fáradt. :D Mondjuk jóval hosszabb a karja.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:21:50

zsu fejét elég durván megütötte az énb csaj......

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:21:51

@Fridolin a pimasz borz: imádom, komolyan, ezt vártam eddig!

pomac 2019.02.03. 21:22:04

nah ezt nem hiszem el mindenki hisztizik

Cherie 2019.02.03. 21:22:20

@Mók_Ica: boxban bocsi de igen, nem láttad mérlegelést?

naezjó... 2019.02.03. 21:22:33

Éjjel-nappal technikai K.O.

Nbl 2019.02.03. 21:22:39

Öröm nézni, ahogy ezeket a nyomi műpicsákat laposra verik az ÉNB-sek...

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:22:47

Zsizsikes tarkóját ütötte Tamara! Agyhelyét inkább! :D

Sevda 2019.02.03. 21:22:50

@MosóMaca:
És valóban majdnem így is lett

tvbuzi 2019.02.03. 21:22:55

A VV csapat egy lekvár

MosóMaca 2019.02.03. 21:23:16

Komolyan,ezeket így válogatták össze ebbe a fos műsorba?! Hogy a vereséget,a hátrányt azt csakis hisztériázással lehet kezelni?! Ütnék agyon az összeset,komolyan. Életképtelen gyökerek ezek

Mók_Ica 2019.02.03. 21:23:16

jön az utsó meccs... hunyor, de addig szünet.....

pimasz borz 2019.02.03. 21:23:56

@ohgodohman: pedig mekkora volt a szája.Idióta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:24:21

@Mók_Ica: én is remélem. Lehet, csak nem akarják a nagy kiesést.

Nbl 2019.02.03. 21:24:51

@Nbl: Gregenyót is beleértve.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:24:54

@Cherie: nem értek hozzá :))) csak ránézésre nagy volt köztük a fizikai különbség :))) nem láttam a mérlegelést

MosóMaca 2019.02.03. 21:24:57

@Nyuszomuszo83: pont ezen gondolkodtam a mérlegelésen,hogy miből van ez a csaj,hogy ilyen testtel,csak 63 kg. Sokkal többnek néz ki. És ha agya sincs,az akkor is csak 1-2 kg minusz. Akkor hogy???

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:25:13

Ebben szerintem felelősek erősen az edzők is, mivel sosem boxoltatták őket élesben, meglepődtek az ütésektől, nem szoktatták őket.
Az ÉNB-sek elmondták, hogy első pillanatól ütötték egymást erősen.

Cherie 2019.02.03. 21:25:17

@MosóMaca: azért akit még nem ütöttek meg .. furi azért, próbáld ki...
szerencsétleneket felspannolták, hogy megy majd nekik a csapkodás, dehát aki kint edz az nagyobbat csap, mint aki bent zabál

Cinkeláb 2019.02.03. 21:25:40

@MosóMaca: én is azt néztem! A leggázabb Adrin volt, szerencsétlen amúgy időnként fel tud öltözni csinosan, de ebben elképesztően előnytelen a nagy picsa.

Sevda 2019.02.03. 21:26:27

Jajj istenem, csalódások sorozata ez az este. Aki megérdemelné az ütést, csalást kiált (nem meglepő módon), a másik meg szimplán béna.
Remélem, ezek után Reni nem megy vissza párbajról, különben kidobom a tv-t.

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:26:47

Életében nem sportolt Zsuzsu, annyira koordinálatlan a mozgás. A másik lány legalább jár fitneszbe, vagy valami efféle helyre - szerintem.

Oldfos 2019.02.03. 21:27:05

A 3 szardarab hozta a formáját !
Kettőnél más a hábás renyhe meg kifordul miután pofánbaszták !
pfjjjjj férgek ezek !

tvbuzi 2019.02.03. 21:27:16

@MosóMaca: 50 kilósnak kéne lennie

Hétkilenced 2019.02.03. 21:27:42

@MosóMaca: még az esetleg motoszkáló empátiát is eltörlik ezzel a hőbörgéssel. Borzasztó. Greg meg nyerhetett volna pont a térdelések miatt a pontozásban. Butábbak mint hittük, pedig...

MosóMaca 2019.02.03. 21:27:47

@Cherie: kipróbáltam,tényleg nehéz lehet hozzászokni. De itt nem is ezen van a hangsúly. A mondandóm lényege az kett volna,hogy nem küzd,vagy tűr,hanem azonnal hisztériázás,hogy szabálytalan,engem bántanak,szar az egész. Szerintem ha ezekkel leült valaha is valaki társasozni,akkor kb a játék felénél döntötték fel a táblát,ha nem ők vezettek

Oldfos 2019.02.03. 21:27:47

@Sokorai_Atala: zSU EHHEZ IS HÜLYE MINT MINDENHEZ A VILÁGON

Cherie 2019.02.03. 21:28:18

@Cinkeláb: laza lenne a fazon, de nem volt olyan méret:))) bemondták tuti s es meg ms kell nekik, mikor még az xl se lógna rajtuk mostanában

tvbuzi 2019.02.03. 21:28:40

@Sokorai_Atala: az ÉNB csapat biztos jár kondizni

ibsen 2019.02.03. 21:28:49

Szép estét!

Ez a Lali mekkora egy f@sz... Tudhattuk hogy nem lesz senkiből bajnok de nem hibáztatom a VV-seket Roli tényleg ügyes volt, Greg is beleadta amit tudott Renit minek engedték edzeni egyáltalán? Zsu meg bepánikolt. Itt azért azt ÉNB-sek előnyben voltak, többet edzhettek, nem egy hét alatt tuningolták fel magukat.

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:29:24

@Oldfos: tipikus mai lány - helyes arc és ezt elégnek tartja - semmi több se kívül, se belül

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:29:34

Sziasztok! Azért az a vicc kategória, hogy az idekint olyan népszerű játékosok egy kalap szart sem érnek. Mert oké, ne nyerjenek, szarból nem lehet várat építeni, de legalább becsületből nyomják végig a 3x2 percet. Az meg már a vér ciki kategória, hogy feladják és még ott is nyomják a szokásos hisztit.

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:29:40

Félek, hogy Hunor is vesztett, annyira szomorúan feküdt jéggel a fején az öltözőben...

javier2 2019.02.03. 21:30:41

reni várható volt hozta amit vártunk első pofon és fekszik...
de zsutól többet vártam , reni zsu két feladás szánalmas volt
gregnek viszont +1 , 12 kiló az sok boxban meg egy fej..és még hasba is rűgták
a szívcsapatból nálam greg nyert.

énb sek higgadtabbak voltak ...

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:30:50

@tvbuzi: tuti - képernyőn vannak, valahogy mutatni kell. Az agyhalottak meg a műköröm, műhaj, tangabugyi háromszögben élnek:)

Bekkara 2019.02.03. 21:31:05

A közönség Renit ordít? Nem jó jel.

Cherie 2019.02.03. 21:31:10

@MosóMaca: mondtam elhitették velük, hogy menni fog, ezért élből hisztiztek, ha nem lettek volna annyira hájpolva talán nem műsoroznak, zsunak meg szólni kellett volna, ha hátat fordít ellenfélnek még jó hogy tarkón csapja

Ármándójózsi 2019.02.03. 21:31:10

Nagyon nehéz visszafogni magam, hogy most ne írjak valami ordenáré gorombát az elbaszott, hazudozó, színészkedő, vádaskodó, igazán küzdeni és veszteni nem tudó, szarzsákokról...
Ki lehet kapni, semmi gond, meg is értem, hogy a tunyák kikapnak a kevésbé tunyák ellen, na de így, ezzel a körítéssel....
Reni 15 mp. váll kiugrik (vissza kellene lassítani, mert nem tudom elképzelni, hogy mi a fasztól, hacsak nem a földre eséstől. De érdekes módom, vészhelyzetben, vagy, ha nem akar valamit csinálni, neki mindig kiugrik...) Greg szarzsák, nem tud küzdeni. Zsuzsu, na róla ne is beszéljünk, folyton hátat fordított és elszaladt, azt csodálkozik, hogy tarkón basszák... De azért volt ott néhány orros is. Löttyedt zsírlény ő is.

Cinkeláb 2019.02.03. 21:31:31

@Cherie: igen, simán lehet ez is. Ez a gatya amúgy extra előnytelen a rövid lábúaknak, Roli is úgy nézett ki benne, mint egy dagadt bölcsis.

javier2 2019.02.03. 21:31:37

hunor szívd fel a savót :))))

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:31:41

@MosóMaca: egyszerüen én sem ártem mikor 63 kiló volt-rágiszép idők-kurvára nem volt bojler testem, igaz én homokóra vagyok, de szar a mérleg Zsizsikesnél vagy nehezek a csontjai. Szeretettelnincs tele, mert az én vagyok! :D

ohgodohman 2019.02.03. 21:31:55

gyerunk hunor benned van a bizodalmam :D

Maximista vagyok 2019.02.03. 21:32:39

Gyere Hunor! Bumm bumm, üsd ki a csicskát!

bElannaTorres 2019.02.03. 21:32:42

@Cherie: Zsu túl ügyetlen ezért jobban fél, az is szép hogy ki mert állni :)

csillagporszem 2019.02.03. 21:32:51

Én megsajnáltam szerencssétleneket. Mindet. Ha engem beküldenének 4 nap edzés után a ringbe, akkor tuti ugyanígy agyonvernek mint őket. Az énb-sek vagy régebb óta készülnek erre vagy mind boxfenomén. Sokkal szebben ütött mindegyik, míg a vv-sek csak csapkodank összevissza. Még szerencsétlen Renyhét is megszántam amekkorákat kapott. Grat retek, ez annyira nem szórakoztató, hogy ezt kelljen nézni most 2 napig.

nyeh13 2019.02.03. 21:33:08

Jó estét ! Jó szurkolást :) Mink szeressük Zsuzsut :) remélem 90 % körüli eredménnyel megy vissza. Renyhéből nem bírok ki még egy napot

MosóMaca 2019.02.03. 21:33:49

@Ármándójózsi: én is ezt írtam. Roppant érdekes,mikor edzésen izomból püfölni kellett a zsákot,akkor ment,mint a terminátor. Most meg egyetlen lendítés,még el sem találta. Vicc a nő

nyeh13 2019.02.03. 21:34:22

@csillagporszem: ekg. kb. mindenre, amit írtál :)

pomac 2019.02.03. 21:34:58

hunor jól csinálja ,látszok hogy az émb erőből akar győzni

Cherie 2019.02.03. 21:35:07

Ez a csávó tényleg g.. szabálytalanull nyomul

ohgodohman 2019.02.03. 21:35:31

csori hunor lathatoan farad

nyeh13 2019.02.03. 21:35:35

Mondjuk az durva lenne, ha csak Roller védené meg a villa becsületét :) :) :)

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:36:16

Horti Gábor a szpíker?

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:37:03

Adrikának szóljon már valaki, hogy nem egy b kategóriás horror filmben van és ne visítson.

ohgodohman 2019.02.03. 21:37:21

adri a legkemenyebb, ha egy bokszkesztyube oltoztetett horcsogot latna ugyanigy visitana :D

Cimili 2019.02.03. 21:37:30

@ohgodohman: de legalább küzd tovább és nem adja fel egyből.

hűholélek 2019.02.03. 21:37:59

Zsuzsu 7% különbséggel nyeri a párbajt.

nyeh13 2019.02.03. 21:38:02

A kommentáror kurva nagy :) :) :)

Cinkeláb 2019.02.03. 21:38:28

@csillagporszem: EKG! 4 nap alatt nem ütés (ráadásul többféle ütés!) technikát kellett volna tanulniuk, hanem élesben gyakorolni, milyen tényleg bekapni egy egy nagyobb fülest. Ennyi idő alatt 0-ról inkább mínuszba kerültek, mert azt hitték tudnak valamit, közben meg a semminél is kevesebbet. Nekem volt fair. Sajnálni mondjuk nem tudom őket, ha kell a lóvé, azzal szopás is jár.

ohgodohman 2019.02.03. 21:38:33

auccsbazmeg, ez nekem fajt

MosóMaca 2019.02.03. 21:38:38

Ohh,pedig Hunor olyan jól indított...

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:38:44

@Ármándójózsi: abszolút ekg!

Kommentátor: Hunyornak kiesett a szélvédője, akarom mondani fogvédöje!
Hunyinak annyi!

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:38:59

@Cimili: kösz, csak egy pillanatra láttam és nem voltam benne biztos

ohgodohman 2019.02.03. 21:39:15

@Cimili: na igen, abszolut becsulendo hogy nyomja ameddig birja es meg kicsit tovabb is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:39:19

Nagyon durva adok-kapok. Lehet, nem értek hozzá, de Roland sokszor szabálytalan.

Bekkara 2019.02.03. 21:39:47

Egyedül Roli nyert, de durva.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:40:11

Hunyor odatette magát. A sok kis rinyagép példát vehetne róla.

MosóMaca 2019.02.03. 21:40:45

Hát,nem volt egy dicsőséges menet,amit lenyomott a VV Team

Nbl 2019.02.03. 21:40:49

Kár, h Hunor a másodikra elfogyott, ha azt csinálja amit az elsőben, simán megnyeri. (Ok, nagyobb volt az ellenfele)

Cinkeláb 2019.02.03. 21:40:50

@Cinkeláb: Nekem volt fair= Nem volt fair.

csillagporszem 2019.02.03. 21:40:51

Na az Énb-s elszólta magát hogy 1 heted volt rá... köszi, ezek mennyit készültek? :D Fair játék, de ügyi volt Hunor :)

Cimili 2019.02.03. 21:40:52

Sellőfaszom, te inkább meg se szólaljál!!

pimasz borz 2019.02.03. 21:40:56

Szegény hunyi,nagyon megkapta.Ez a Roland elég durván tolta.Mondjuk nem balettre mentek,de akkor is na...

javier2 2019.02.03. 21:41:00

hogy engedhetnek + 10 kiló súlykülönbséggel boxolni , hát OV most könnyen bezárhatod az rtlt is :)

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:41:02

Én a kommentátornak ítélem a 36 miskát és mindenki menjen haza a pecshába, több poént nyomott mint ezek 2,5 hónap alatt! Oké, hogy rutin meg évek, na de na! :D

MosóMaca 2019.02.03. 21:41:41

@Vérnyusszancska: ekg! Ő kapott rendesn,de tuti nem fog sírni a szája,mint a többinek,hogy a világ igazságtalansága történt vele

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:42:01

@MosóMaca: jól is tolta. De sokszor kapott hátulról, Roland átkarolta és ütötte a tarkóját. Hunor viszont tok sok tiszta ütést bevitt állcsúcsra Rolandnak

csillagporszem 2019.02.03. 21:42:19

@Cinkeláb: jó de benne van a szerződésben hogy azt is vállalniuk kell hogy szétverik a fejüket? :D

Maximista vagyok 2019.02.03. 21:42:35

Nem baj, jó bunyó volt. Énb Roland sportszerűség csillagos ötös.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:42:54

@MosóMaca: Pontosan. Most is megy a hiszti, hogy velük mindenki szabálytalan volt. Szánalmas.

ohgodohman 2019.02.03. 21:42:57

Reni megjott, mehet a zaba! ragni nem er csak tomni!

Cimili 2019.02.03. 21:43:09

most mondják, h hunyit elvitte a mentő agyrázkódás gyanúval.

tvbuzi 2019.02.03. 21:43:12

Reni hogy zabál :DDD

Cherie 2019.02.03. 21:43:45

@csillagporszem: a csávó nem először próbálkozott a box_al, nem kell mindenben összeesküvést látni..

MosóMaca 2019.02.03. 21:43:45

Ahh,renyhe kezdi,hogy szétdaráltam volna dikk

javier2 2019.02.03. 21:44:07

4 nap felkészüléssel , ÉNB sek biztos ugyanennyit készültek...:(
Hunor öcsém nagyon nagy voltál 2 súlycsoporttal feljebb ááááá...milyen ütések elöl léptél el....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:44:15

Renyhe meg jön a szánalmas kártyával

pomac 2019.02.03. 21:44:18

@MosóMaca: :DDD ja azért feküdt le mert gyengén ütötték :DD

Nbl 2019.02.03. 21:44:22

Nyomi punci Gregenyónak fáj mindene, 30 mp alatt ennyire elverték :D

Cinkeláb 2019.02.03. 21:44:27

@csillagporszem: Azt nem tudom, ők írták alá. :P

Cimili 2019.02.03. 21:45:15

@MosóMaca: a szokásos szájhősködése, kurva uncsi. hunyi is visszatért a vellába.

javier2 2019.02.03. 21:45:54

agyrázkódáshoz diagnózisához kell egy amnézia sztem ez hunornál nem volt de majd elmondja.

miciur 2019.02.03. 21:45:58

Pökhendi, veszteni nem tudó, szarfaszú csicska banda ez a VV-s bokszcsapat. Jól meg lettek alázva szerencsére, öröm volt látni, ahogy szétverték a pofájukat.
Hunor és Roli legalább küzdött.
ENB Szofi meg <3

ohgodohman 2019.02.03. 21:45:59

most jon a szercsilavcsi resz....... milyen meghato. ja nem

Cimili 2019.02.03. 21:46:15

@Nbl: ne szépítsd, volt az kemény 10 másodperc. :)

mocskosmacska 2019.02.03. 21:46:16

Azért az edzőről is kellene pár szót ejteni, aki vállalta, hogy négy nap alatt felkészít egy leginkább nyámnyilákból álló társaságot egy boxmeccsre. Ha valamelyik fiam bejelenti, hogy boxolni akar, akkor tuti, hogy nem ezekhez a csürhe népségekhez fogom őt vinni edzeni.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:46:18

Gregen basszus sportmelltartó van??

@JAMINA@ 2019.02.03. 21:46:40

Megint a Dexter zenéje, már évadok óta ezt nyomja az rtl.

nicu71 2019.02.03. 21:46:42

Hogy megváltozott a viselkedésük az ápoltaknak észrevettétetk?

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:47:09

Hunyi volt az egyefüli aki boxot nyomott! Ő kemény volt. Nálam kapott egy plusz piros pontot, pedig nem szivem csücske, de ez férfias volt. Azért a rendőrképző megtette a hatástlegnagyobb! :D
Zsizsikesre a box miatt nem szavaznak! Mindenki emlékezni fog rá!

ohgodohman 2019.02.03. 21:47:22

az egy sportmelltarto a gregen? ez........ megszokott eljaras box eseten...?

Mók_Ica 2019.02.03. 21:47:28

gregen rózsaszín sportmelltartó.....bakker.....

hunyor meccse nagyon jó volt, ügyes volt..... de ez az énb roland durván ledarálta.....

pomac 2019.02.03. 21:47:37

@nicu71: mert most sokat esett az önbecsülésük szerintem

MosóMaca 2019.02.03. 21:47:54

@javier2: amnézia?! Az inkább a következménye lehet,súlyos esetben. Szimplán csak fejfájás,hányinger

Mók_Ica 2019.02.03. 21:48:28

@Vérnyusszancska: @ohgodohman: igen, én is ezt néztem..... szégyen ....

Hétkilenced 2019.02.03. 21:48:49

Nekem az hiányzott, hogy az eltáncolásos védekezést nem gyakoroltatták velük. Ütni úgysem tanulnak meg pár nap alatt, de legalább becsülettel végigvihettéo volna. Mondjuk ahhoz akarat is kell. Csak a két fiú nem picsog.

javier2 2019.02.03. 21:49:04

@Mók_Ica: most greg miért nem divatozhat?

Mók_Ica 2019.02.03. 21:49:49

hunyornak fel van dagadva a szája..... szegénykém.....

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:50:29

@Mók_Ica: teliraktam emiatt egy konténert. :D
Amúgy kurva vicces, hogy a szericsapat is ott hisztizik, hogy mindene fáj. Mi van? xD Mitől? Vagy talán életében először éreznek izomlázat? Főleg Greg

Mók_Ica 2019.02.03. 21:50:40

@javier2: de... csak ne lássam :))))

ohgodohman 2019.02.03. 21:50:58

az masnak is feltunt, hogy a reni sose huzza ki magat? annyira idegesit

javier2 2019.02.03. 21:51:19

zsótit és az egész rtl stábját (bármicvó kötvények nélkül)
pár napos felkészülés után ugyanígy beküldeném
sztem sokkal szánalmasabb lettek volna , mint a villalakók...
mondjuk a barta zsolt aznem az tényleg kemény :P

Cimili 2019.02.03. 21:51:24

g1g úgy jajgat, mintha végig harcolta volna a 3 menetet. azért 10 másodperc alatt nem kapott annyi ütést, mint a többiek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:51:28

Pont azon nyafogott, akik összesen nem toltak le egy meccset hárman. Adri is, Roli is, Hunor is kaptak rendesen, de ők nem nyavalyognak.

Cinkeláb 2019.02.03. 21:51:32

@javier2: már hányingernél is agyrázkódás a gyanú

pomac 2019.02.03. 21:51:43

@Hétkilenced: lányok nem is védekeztek egyáltalán azt néztem én is ütöttek egyet és utána a kéz sehol sem volt mintha filmszakadás lett volna

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:51:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen. Itt egyedül neki van joga rinyálni, hogy mi fáj.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:52:00

@Vérnyusszancska: nem volt elég erős az edzésük.....

renyhe szerint ő fog visszajönni..... a hálóban susmutol greggel....

Mók_Ica 2019.02.03. 21:53:11

@ohgodohman: púpos.... mint egy risszrossz öregasszony.....

pomac 2019.02.03. 21:53:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: én renin röhögök ,hogy mondta vajon neki is fáj :)) jó ha tényleg volt 30 másodperc a meccse , szerintem nem is kapott ütést az ellenfele :D

ibsen 2019.02.03. 21:53:14

Senki ne várjon csodát ezektől, a feladatok meg a fitt hét baromi kevés hogy formában legyenek. Roli, Greg és Hunor jól bírta ennyi. Döglenek naphosszat.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:53:50

@Mók_Ica: Nagyon nagyon remélem, hogy kint marad végre a büdös francba. Állást még eddig nem mutattak, gondolom a favorit megint elhúzott. :)

pimasz borz 2019.02.03. 21:53:57

Pítörnek ma milyen szolíd az outfitje..semmi minta,semmi szín?? :D

Cimili 2019.02.03. 21:54:04

@Mók_Ica: reméljük uccsó susmusa a vellában.

javier2 2019.02.03. 21:55:08

@Cinkeláb: hát én nem így tanultam , biztos fejlődik minden.

@ohgodohman: reni púpos extrém jó alkata van boxhoz , rövid nyak , kellően brooklyni púpos tartás , de minden más hiányzik belőle ...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:55:10

@Vérnyusszancska: Renyhe meg a cigizőben előadja, hogy jaj, épp rosszul mozdult és hogy fáj. Beküldeném gyorsan Csokit azzal, hogy vagy most parittya, vagy soha, tuti egyből meggyógyulna.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:55:13

@Cimili: Ha így lesz, utána meg nézhetjük ahogy G1G megy segget nyalni Zsuzsuhoz. Broaaf

ibsen 2019.02.03. 21:55:47

Reni ezzel a sérüléssel jobb ha otthon pihen.:) A feladatokból is fel lenne mentve a villában.

Cimili 2019.02.03. 21:56:12

@Fridolin a pimasz borz: nincs az az outfit, ami kompenzálni tudná a hiányosságait.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:56:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az biztos. Hirtelen semmi sem fájna. De bármiben lefogadom, hogy a párbajt is felkötött karral fogja végig nyomni. Kellenek a sajnálat szavazatok.

ohgodohman 2019.02.03. 21:57:01

@Vérnyusszancska: en nagyon remelem hogy a ket sracnak megjon az esze es leakadnak errol az Adriegyaruloketszinuhazugpicsamindenaronkikellvinni lemezrol, korulneznek es az osszesen 1400 tattikus IQ-jukkal ugy kiviszik sellopajtit mint a sicc....

Cimili 2019.02.03. 21:57:32

@Vérnyusszancska: ez lesz hidd el, már 1 hete ezt hajtogatom. gerinctelen.

javier2 2019.02.03. 21:57:54

@Hétkilenced: vv lakókat elvitte a hangulat és a meccs előtt már elfáradtak
lazán és higgadtan kellett volna de ez csak hunornak és néha rolinak ment
reni 10 másodperc után szöcskébe vágta magát.:)

pimasz borz 2019.02.03. 21:57:57

@Vérnyusszancska: naná..elökapja a mártír lapot.Unalmas már nagyon.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:58:09

@ohgodohman: ÁMEN. :D
Ja és a retek ne tolja sellőt. Mert akkor a tévét is kivágom a francba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:58:18

@Vérnyusszancska: sajnos a száját nem kötik be. Remélem, Zsu nem alázkodik meg, nem barátkozik újra, maradjon csak a patkányféregkutya verziónál.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:59:26

@ohgodohman: de jó is lenne. Megnézném megint Csillámfasz fejét a zöld kendővel.

Franky4finger 2019.02.03. 21:59:56

Hunor nagyot küzdött. De egy vizilabdázóval menti aki magasabb és 10 kilóval nehezebb . Hosszabb karról ne is beszéljünk. Ehhez több éves rutin kell, egy hét alatt a villába nem lehet felkészülni. Különösen az elmozgás nem volt gyakoroltatva velük. Egy szaros futópad bem volt bent, mig ÉNB Roli minden reggel a Margitszigeten futhatott ( ha akart).

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:00:15

@Cimili: Ezért lett volna jobb most egy Greg vs akar Roli párbaj is. És maradt volna kont az a puhatestű.
@Fridolin a pimasz borz: Mást úgyse tud. Reméljük most utoljára. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem a csudát nem. Már azt is megbocsátotta neki, hogy Renyhe mögé állt. Vicc

MosóMaca 2019.02.03. 22:01:23

Zsuzsufanok akcióba léptek. Rekord számú szavazat

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:01:25

Bazmeg. Remij koronával. Fuuuuuuj. Le se tagadhatja hol szocializálódott.

javier2 2019.02.03. 22:02:17

belső info
csoki ma plasztikai sebészeten volt ... fejplasztika miatt
(állítólag benicio del Toro -ra)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:02:17

Jé, Renyhének meggyógyult a válla. A kötés nem passzol a hercegnő ruhához?

Cimili 2019.02.03. 22:02:24

renyhe már megint kikéri magának, h ő vvreni. hófehér koronát pakolt a fejére. mit hisz magáról???????

Sevda 2019.02.03. 22:02:45

Hát reni hogy néz ki?

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:03:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tényleg. Hát hogy nézett volna ki. De látom a fodrászt is kihisztizték az estére

ohgodohman 2019.02.03. 22:03:29

Reni hogynezelki..... remalmaim lesznek. mi a fasz ez a menyecskeruha? olyan mint aquaman dagadt bizsu exe

pimasz borz 2019.02.03. 22:03:37

Renyhe pasztmek..ne magyarázd..láttuk.Nulla vagy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:04:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: és igen. Renyhe előadja, hogy ha a villa nem lett volna, ledarálja az ellenfelét, mert ő azt tudja.

pomac 2019.02.03. 22:04:10

@Sevda: azért zsuzsu sem semmi ... maradjon kinn mind a kettő :DD

OriginalBlackMamba 2019.02.03. 22:04:39

@Vérnyusszancska: azt a hajfestest nem fodrász csinálta. Vagy ha igen, akkor inkább ne csinálja tovább...

mindenévfoglalt 2019.02.03. 22:04:44

@Franky4finger: futott is, mondta, hogy minden reggel 7-10 km-t fut.

ohgodohman 2019.02.03. 22:04:48

zsu meg mint egy mexikoi bevandorlo aki szabadidejeben puceran tancol a holdfenynel nappal pedig kotott salakat arul bennszulotteknek

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:04:53

Asszongya szarul van és röhög. Greg, gyakoroljál többet máskor.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:05:05

@Vérnyusszancska: kérdés, hogy ki a csatorna favoritja......

óóóó renyhe úgy néz ki, mint egy hercegnő...... sárga a haja....... pfffff

@Cimili: erősen bízom benne én is

Sevda 2019.02.03. 22:05:10

Zsu meg egész este nyikorogni meg recsegni a kezeslábasában?

Aztamindenit, ki mondta nekik, hogy így felöltözni oké?

MosóMaca 2019.02.03. 22:05:14

Hogy az anyjukba néznek má ki ezek a libák??? Renyhének semmi vállkötés! Pedig olyan nahyon komolynak nézett kis az a sérülés (nem) szánalmas,sőt megaszánalmas

Dr.Zé 2019.02.03. 22:05:16

Zsuzsikám csúnyára maszkíroztad magad.

ibsen 2019.02.03. 22:05:34

Greg megint kettészakad...Szegény:) Ha Zsu megy vissza akkor lesz nyalás.

introverted22 2019.02.03. 22:05:38

Kezdek betojni, hogy Renyhe megy vissza, mert nagyon tolják. Lacika fanokat is direkt elővették, hogy aztán meg tudják magyarázni, hogy ez hogy fordulhatott elő... Idegesítő ez a baszkódás...

pomac 2019.02.03. 22:05:44

most már ki meri mondani mert azt hiszi reni jön vissza :DDD

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:05:53

@OriginalBlackMamba: Elképesztő ocsmány.
Huhuuu. Greg kimondta, hogy egyértelműen Renit varja vissza. Muhaha. Lesz meglepi. :D

mindenévfoglalt 2019.02.03. 22:06:01

Ki adta ezt a ruhát Zsura? Ennyire nem utálhatja senki...

pimasz borz 2019.02.03. 22:06:04

@Vérnyusszancska: ezt beszopta..azt mondja Renit várja vissza.Várhatja.

RTL Balázs 2019.02.03. 22:06:14

Kinek kèpzeli magát ez a VV Reni?
Ès mit tett le az asztalra?? ( a zsinórtangán kívül)

ohgodohman 2019.02.03. 22:06:14

oops sorry megsem, o britney az oops i did it again klippjebol

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:06:38

Hoppá, Greg bátran ki meri mondani, hogy Renyhét várja vissza. Volt vmi balhé? Remélem.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:07:04

zsu ruháját most megcsodáltam egyben.... hááááááááááááát elakadt a szavam...... ezmiez????

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:07:42

@Fridolin a pimasz borz: Alig várom a fejét. Az a baj, hogy Zsuzsu hülye, mint a segg és majd jól megbocsát neki.

pimasz borz 2019.02.03. 22:07:48

@ohgodohman: és tényleeeg!!Nem ugrott be elsőre :D

MosóMaca 2019.02.03. 22:08:09

Aztaqrva!!! Renyhe menyasszonyi rucija se kutya, de zsizsikesen az a latex cucc

SzilajSzilard 2019.02.03. 22:09:48

Csak annyit szeretnék a jegyzőkönyvbe mondani, hogy a pocakos alacsony nők (Adri) a halálom.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:10:03

Ott a nyuggerkommandó:DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:10:05

@Mók_Ica: ez egy xxxl koton, piros és ízesített. ;)

Lynette21 2019.02.03. 22:10:07

Az a dagi csikos no Zsu anyja?

Mók_Ica 2019.02.03. 22:10:08

azért vannak zsu fanok is......

nyeh13 2019.02.03. 22:10:17

@introverted22: ne ingereljél...nekem is megfordult a fejembe...me hogy annyi negatív kritikát kaptak, hogy mérhetetlenül unalmas a műsor, hogy még a végén bent tartják Renyhét, me hogy "viszi a showt"

tvbuzi 2019.02.03. 22:10:39

A nagydarab nénik Süsü szavazói

RTL Balázs 2019.02.03. 22:10:41

Zsu a latex domina büntet

pimasz borz 2019.02.03. 22:10:59

@MosóMaca: nagyon röhögök.Vizualizáltam

tvbuzi 2019.02.03. 22:11:39

Renyhe... embertelen ez a nő

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:11:41

Zsizsikest nem merték a lépcsőn lejönni, hogy nehogy kitörje a nyakát, mert menni nem tud csak mint egy birodalmi lépegető vagy mint egy tank!!
De csúnya ez a Renyhe!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:11:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen... :)))) eper vagy málna :))))

tudom már miért ezt a ruhát vette fel renyhe..... ebbe fért bele, mert madzaggal állítható a háta :))))

Mók_Ica 2019.02.03. 22:12:57

@Nyuszomuszo83: max ekg, pont azt kezdtem el írni, hogy remélem nem esik le zsu a lépcsőről..... oszt a kisajtón ment be.... :))))

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:13:11

Zsizsikes szadomazó jelmezt húzott ma, a szájából a golyó hiányzik!

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:13:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: persze, hogy ott van. Már csak így van esélye bármit látni a 36 misiből.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:13:33

@Mók_Ica: konkrétan a fél háta kint van, bálakötözővel pótolva a zsinór. :D

Ármándójózsi 2019.02.03. 22:14:05

@Nyuszomuszo83: Renyhének 1 nap alatt meggyógyult a válla. Zsu már régen volt kint (tegnapelőtt). Fasza. Miért nem marad mindkettő kint a picsába...
És kihívhatják maguk mellé a "szerelmüket" is...

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:14:49

@Mók_Ica: igazad van, ebbe fért bele, de ez is elönytelen! Izlésficamosak mondogatom én egy ideje!

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:15:07

@Ármándójózsi: mikor ezt mondta megint telehánytam egy teljes konténert.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:15:18

@Mók_Ica: hát ő biztosan Renyhének, minél később lássa.

ohgodohman 2019.02.03. 22:15:24

ez a 5 mp reni netto uvoltes buntet

2019.02.03. 22:15:29

Helloooo hogyvoltlakoook. Par perce sikerult bekapcsolnom a tvt, zsu szavazotabora 60+ os nők és/vagy 80 kiló feletti nők halmaza jól láttam a studiot?

Franky4finger 2019.02.03. 22:15:35

@MosóMaca: mi az a "búslakodó"? Nem vagyok szakavatott a témában :) De felröhögtem a hsz-eden.

pimasz borz 2019.02.03. 22:15:52

Jön a bolondmenyasszony.Mute.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:16:08

Atyavilág. Hogy néz ki Renyhe. Fuuj, hát rémálmomban ne jöjjön elő

tvbuzi 2019.02.03. 22:16:25

Renyhe idegrángást kapott

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:16:32

@Ármándójózsi: az bizony, sőt most a boxmeccs előtt milyen műhátast dobott, akkor nem ugrott ki az a váll???

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:16:42

Oh, és a lépcsőn eszébe jutott, hogy megint fáj a válla

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:16:48

Jézusom, Renyhe milyen közönséges. Okádék

Hétkilenced 2019.02.03. 22:17:00

VV Renáta az infarktus határán.

Sevda 2019.02.03. 22:17:05

Tök jó, a párbaj is vv reni show. Valaki üsse már le, mielőtt elviszi a mentő.

javier2 2019.02.03. 22:17:06

reni úgy jött be mintha oscart nyert volna :))))))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:17:25

Zsu feje: haladjunk már. Közben dobol az ujjával.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:17:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen :)))))

óóóóó renyhének nagyobb az ováció...... renyhe itt is műsorozik..... mingyá lefordul a székről.....
remélem a csatorna nem renyhét fogja visszaküldeni, mert nekem úgy tűnik, hogy eléggé felszopják .......

Cherie 2019.02.03. 22:17:54

Honnan vették ezeket a göncöket kinai szexbolt?

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:18:00

Remélem most a retek látja, hogy Renyhe mennyire kiszámíthatatlan és ki is rakja

Franky4finger 2019.02.03. 22:18:33

Renyhe artikulálatlanul hörög. Agyvérzés lesz a vége.

mocskosmacska 2019.02.03. 22:18:38

A szomszéd szobában alszanak a fiaim. Mekkora a visítás? Bekapcsolhatom a tévét?

2019.02.03. 22:18:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: nagyon remelem nem suti el a szokásos sírós számát stúdijjjjóban

ohgodohman 2019.02.03. 22:18:45

remelem beleteszik ebbe a montazsba is a reni artikulalatlan sikoltozasait meg patkanyozasait is.... hiszen nem hallottam elegett az elmult hetek soran

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:19:06

Basszuuuus ha Renyhe most nem esik ki akkor a kurvák vére folyjon patakokba! Hááát nem tudom végig nézem e Renyhe őrjöngését!

2019.02.03. 22:19:22

@mocskosmacska: nyugodtan, csak nyomd meg a mute gombot

Cherie 2019.02.03. 22:19:23

@Mók_Ica: ne legyél üldözési mániás tuti zsu megy vissza

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:19:44

@mocskosmacska: Semmi esetre se. Most vannak a konfliktusaik.

Nbl 2019.02.03. 22:19:58

Kettős érzésem van ezzel a párbajjal kapcsolatban, mindenképpen örülök, h vmelyik kiesik, de egyúttal szomorú is vagyok, mert a másikuk vissza fog jönni... fasza lenne, ha összeverekednének a stúdióban és mind a kettőt kizárnák...

Butterske 2019.02.03. 22:20:21

@Cleveland55: Ez nem szép dolog tőled. Villalakókon ér nevetni, kritizálni, de családtagokon szerintem nem. 50 éves nők külalakjára megjegyzést tenni nem szép dolog.

pimasz borz 2019.02.03. 22:20:23

Némítva is büntet ez a két picsa.Nagyon tömény a patkánykutyaféreggeci már..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:20:30

Jajdejólesz, leadják Renyhe idegbeteg.

ewita 2019.02.03. 22:20:38

@Mók_Ica: nem csak neked... pedig letőtöttem azt a xart es savaztam ellene

MosóMaca 2019.02.03. 22:20:44

Renyhéről rendkívül kellemes kis videot láthattunk.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:21:10

a bejátszásból az jött le, amit eddig is tudtunk, renyhe idegbeteg.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:21:59

Renyhe fel se fogja, a nézőket nézi és sokkot kap

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:22:00

Kezdöööödiiiikkkkkk!

Cimili 2019.02.03. 22:22:02

tépjétek meg egymást!!!!!!!!

ohgodohman 2019.02.03. 22:22:07

the one where everyone's yelling

Sevda 2019.02.03. 22:22:14

Még 40 perc konstans ordibálást és telepi kereplést josolok

Dr.Zé 2019.02.03. 22:22:16

Esszszzzsss assszzzzzzzzz

kivancsibobojsza 2019.02.03. 22:22:20

Nem lehetne mind a kettőnek a száját leragasztani és megmutatni az eredményt?

Lynette21 2019.02.03. 22:22:41

Jajj Peti nem tud rndet tartani!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:22:42

@ewita: én is... de ez a videó nem renyhét támogatta :)))

@Csakazértis én vagyok a királynő: és magának is ellentmond.....

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:23:03

Más is hallja, hogy Zsú megint kiesett párszor a szerepéből? :D

Ego0123 2019.02.03. 22:23:07

Az első párbaj amikor teljesen mindegy. Két..

MosóMaca 2019.02.03. 22:23:16

Én ezt nem vagyok képes nézni

nyeh13 2019.02.03. 22:23:19

Pornóbajusz kevés ide moderátornak ...

ohgodohman 2019.02.03. 22:23:28

petike is lassan kikopi a tudejet

ibsen 2019.02.03. 22:23:29

Reni mint egy nőimitátor... Mi van már nem fogja a barátnője kezét?:-)

Cimili 2019.02.03. 22:23:30

nekem nagyon gyanús, h a renyhe drukkerek hangosabbak.

RTL Balázs 2019.02.03. 22:23:34

A kèziböröndök jelölik ki a kèt örjöngő territoriumát?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:23:38

Na jó, Renyhe hozta a forgatókönyv szerinti idiótázást.

Franky4finger 2019.02.03. 22:23:39

Előjáték nélkül ez nekem sok. A TEK felsorakozott vajon a dídzlet mögött?

mindenévfoglalt 2019.02.03. 22:23:54

Letöltöttem az appot (múltkor töröltem) és nyomtam egyet Zsura, mert ezt nem szívesen hallgatom a továbbiakban.

2019.02.03. 22:23:56

@Butterske: nem viccelodtem senkinek az alakjaval kapcsolatban. Ha nem erted mit irtam, nem fogom itt fejtegetni neked, bocs.

Lynette21 2019.02.03. 22:24:04

@Lynette21: rendet nnna. Es mostmar o is uvolt. Remek.

javier2 2019.02.03. 22:24:15

@Cleveland55: fordított profilozás , zsura azok szavaznak akik azonosulni tudnak vele és bolondoznak..
gondolom

Sevda 2019.02.03. 22:24:28

Azért az gyönyörű, hogy bent a villában még reni "jaajj a barátnőm ellen megyek ki ma és fogom a kezét"
Most meg már kezdi az ordibáldát.

Peti a Mónika showhoz hasonlította ezt a párbajt, jár a buksisimi

introverted22 2019.02.03. 22:24:43

Csak Reni rajongók vannak a stúdióban + Zsu családja :( ezzel is azt készítik elő, hogy Reni megy vissza. Ne legyen igazam, de kicsi rá az esély, hogy Zsu nyeri. Pedig még én is szavaztam. Csak emiatt töltöttem le azt a xart :( Rohadjon meg a retekklub!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:24:45

renyhe annyira jó.... lepatkányozza, kutyázza és elmebetegezi zsut.... aztán meg is bocsát neki.... és ezt el is hiszi.....

zsu zokniját nézzétek meg.....

2019.02.03. 22:24:48

@javier2: bolondoznak, vagy bolondok? Nem mindegy

Butterske 2019.02.03. 22:25:20

@Cimili: Tuti megint nagy a különbség mert részeredményt nem mutattak.
Szerintem ennek az az oka, hogy Reni Budapesti, így ő rokonai könnyebben elmentek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:25:22

@Mók_Ica: de ezt nem veszi észre, mert idióta. Azt mondja, ő képes megbocsátani. De hát barom, még jó, hogy mikor ő sérti meg a másikat, úgy könnyű megbocsátani.

Dr.Zé 2019.02.03. 22:25:32

Megint nem mutassák a zeredményt. nem teccik ez nékem.

Hétkilenced 2019.02.03. 22:25:56

Most épp magam előtt is szégyellem már, hogy nézem ezt a szart.

Ármándójózsi 2019.02.03. 22:26:04

@Nyuszomuszo83: Ide egy konténer szállító hajó is kevés... @Vérnyusszancska: Basszus, már epét hányok Renyhétől...

ibsen 2019.02.03. 22:26:09

@introverted22: Nem hiszem. Bükfürdőről csak a Fidesz buszoztat a retek nem:-)))

Bekkara 2019.02.03. 22:26:15

Nagyon félek, nagyon nagy a Reni ordibálás :'(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:26:24

@introverted22: vagy azért vannak sokan, hogy le tudják fogni, mikor kiesik.

MosóMaca 2019.02.03. 22:26:30

Bassszus én mindjárt visszavonom a savatatomat! Hát takaroggyon a qrva annyába mindkettő

2019.02.03. 22:26:37

@Dr.Zé: nyilvan megvan a visszafordithatatlan tobbseg .

javier2 2019.02.03. 22:26:44

@Cleveland55: jó kérdés ezt mindenki döntse el ...
@Butterske: szia BUTT!

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:26:53

Uristen! Ez übergáz!
Amúgy renyhén a kínai simi cipő de szíp! Mekkora ladik lába van ennek? És most miért nincs magassarkúba és ez a harisnya! Konkrét sugárhányás mindkét leány! Zsizsikes már mutogat az ujjával a fekete korom meg ráborult a szemére, apám anno ilyen smink miatt zavart vissza 16 évesen dizsi elött. Vhogy most már értem miért??? Olyan a szeme mint a boszorkány pi..ja!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:27:00

@Ármándójózsi: én már a 4-es főúton hányok ki a kocsi ablakán. Úgy egy órája.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:27:05

@Ármándójózsi: EKG. Kicsit én is félek, hogy a retek visszanyomja. De csak nem.

ibsen 2019.02.03. 22:27:20

Lacika hol van? A legnagyobb Reni fan:-)

ohgodohman 2019.02.03. 22:27:20

regebbi szeriakban is ez volt a modi parbajon? nem mutogatunk szazalekot bc.... fuck you all? vagy mi? azt tudom iden kb ha 2x mutattak sokat mondtam es abbol az egyik a legelso radicsos volt

Mók_Ica 2019.02.03. 22:27:38

@Cleveland55: vagy bokazokni.... vagy rohadtul harmonikázik a bokáján...... nem túl igényes.....
mondjuk renyhe cipője is gagyi.....

2019.02.03. 22:28:00

@MosóMaca: en ezert nem savazok egyikre sem. Mindketto mehet ahova valo. Reni a 8kerbe Csokkancshoz, Zsu meg Bökkkfördőre

Ármándójózsi 2019.02.03. 22:28:46

Reninek majd kiszakad a keze a mutogatásban de a válla még bírja (Drei Wetter Taft)

pimasz borz 2019.02.03. 22:28:51

Kényszerzubbonyt Renyhének.Az rögzíti a fájós vállat is..ja hogy annak semmi baja.

2019.02.03. 22:28:56

@Mók_Ica: undorito mindketto, a zoknijat nem lattam

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:28:56

@ohgodohman: Elvileg ha nagy a különbség nem mutatják, hogy szavazzál. Ha látod, hogy behozhatatlan az előny, nyilván a kutya se fogja nyomkodni.

csillagporszem 2019.02.03. 22:29:06

@Bekkara: dehogy megy vissza Renyhe :D Ezek a búcsúpercei, még itt a végén lejáratja magát jól :D

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:29:23

@ibsen: fözi a lekvárt baszod Renyhe érkezésére! Vagy egyszerűen több esze van és beteget jelentett ne kelljen nézni és hallani az üvöltést! De szerintem ott van ő csak a retek még most is mellőzi!

nicu71 2019.02.03. 22:29:34

@Bekkara: az semmit nem jelent Radicsnál is volt, meg Krisztiánusznál is nagy volt a hang.

Oh my... 2019.02.03. 22:29:57

hát, emberek... most tudok csak bekapcsolódni az élőzésbe veletek, de néztem eddig is, és bakker.... le a kalappal Zsuzsu előtt, nagyon jól kezeli ezt a degenere mocskos-szájú tramplit, aki azt se tudja, milyen rendezvényen van, és most is csak dől a szar a szájából... undorító!!!! komolyan mondom, Zsu hihetetlenül összeszedett ehhez képest, amennyit kell, annyit szól csak vissza, sehol a primkó grimaszok - lehet, tényleg színésznő? meet mist nagyon normális, kezdem megkedvelni, nem vicc!

HAJRÁ ZSUZSU, NE HAGYD MAGAD!!!!!

Franky4finger 2019.02.03. 22:30:34

Renyhe nem megy vissza. Azért vannak többen neki szurkolni mert a 8 ker közelebb van mint Bükkfürdő.

MosóMaca 2019.02.03. 22:30:41

@Cleveland55: az utóbbi időben renyhe akkora prosztó tahó volt,hogy kicsit el is felejtettem,hogy zsizsikest is mennyire rühellem

Butterske 2019.02.03. 22:30:55

@nicu71: Szerintem azért erőltetik Renit, hogy valami minimális szavazata legyen.

ohgodohman 2019.02.03. 22:31:07

a studioban vagytok baszod!

csillagporszem 2019.02.03. 22:31:25

@introverted22: nincs esélye. Mindenhol Zsu vezet kb 70-30al. Azért hangosabban, mert gondolom több rokona tudott elmenni a közelség miatt :)

Butterske 2019.02.03. 22:32:10

@Franky4finger: Pontosan de csak egy K-val, Bükfürdő.

ficekence 2019.02.03. 22:32:13

Renyhe merhetetlenul gusztustalan! Remelem pofara esik.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:32:24

Adri nem tud beszélni?????

2019.02.03. 22:32:26

@oh..my...: zsu hihetetlenul osszeszedett...? Az elobb pont egyforman vonyitottak ugy lattam

ohgodohman 2019.02.03. 22:32:31

Adrika mint egy rozsaszin toltott kockacukor

Mók_Ica 2019.02.03. 22:32:33

kortárs beszédek..... adri mondja zsuét.... mi ez a bizonytalankodás????? nem teCCik ez nekem.....

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:32:36

Azért ez számomra megdöbbentő, hogy nem tudnak fejből 3-5 mondatot elmondani a VV lakók.

ficekence 2019.02.03. 22:33:32

Adri eleg unottan mondta a korters beszedet

ibsen 2019.02.03. 22:33:37

Reni a tiszta ember... Greg miért nem vele dugtál?:-))

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:33:43

G1G már megint bőg. Szánalmas. Essen ki Renyhevel együtt, menjen a büdös francba ez is.

SzabadEzANév? 2019.02.03. 22:33:47

Adrit jól szétboxolták, elment a verbális funkciója :))

Mók_Ica 2019.02.03. 22:33:58

baZZZZZd meg greg..... renyhe a tisztalelkű???? pont mint te..... mi meg neked hiszünk, nem a szemünknek..... pfffff

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:34:01

Jaaaj neeee, G1G tutul! Drámakirálynő!

Cimili 2019.02.03. 22:34:07

g1g még sose találkozott ilyen rendkívül tiszta lelkű emberrel, mint renyhe.

nicu71 2019.02.03. 22:34:07

Greg megint vernyákolva fossa a mantrát. Dupla konténer.

Oh my... 2019.02.03. 22:34:10

nna, a másik szotyok..... te is takarodhatnál már haza, csigatestű!!!!

ohgodohman 2019.02.03. 22:34:13

greg olyannyira meghatodott sajat onfelaldozasatol, hogy meg konnyeket se tudott kieroltetni magabol

Butterske 2019.02.03. 22:34:36

@Vérnyusszancska: Mondjuk ez is inkább Gregről szólt, mint Reni védelmében.

tvbuzi 2019.02.03. 22:34:39

Róland leszìvja magát ha Süsü megjelenik az ajtóban

gazo 2019.02.03. 22:34:43

Roli most mi a fax ez?

Hétkilenced 2019.02.03. 22:34:54

Reni ember tudott maradni. Hát pont nem, inkább állat, egy ösztönlény.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:35:12

Csillámfasz kortárs.
Ismét műsírás. És magáról beszél.
Renyhe, mint tiszta ember. Pfej.
Ablak leteker, újabb hányás.
Rolival énekel

Oh my... 2019.02.03. 22:35:27

@Cimili: hát, az ő (!) fogalmai szerint.... kinek, mi a "tiszta"...

tvbuzi 2019.02.03. 22:35:56

A vellalakók sztem elengedték Süsüt

Oh my... 2019.02.03. 22:36:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Rólinak ezért jér a f*szkorbács, mi tagadás..... broáf (de azért még bírom, na;))

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:37:06

@Butterske: ja persze. Ő a nagy jóság. Broaaf.

2019.02.03. 22:37:18

@tvbuzi: lesz majd meglepi ha visszamegy. Remelem Róland és Hunor megvilagosodik,mert nagyon vakon vannak

tvbuzi 2019.02.03. 22:39:14

Na, mutassuk a nyertest.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:40:23

Renyhe kapcsolatai. Vajon leadják, ahogy csoki ráveri?

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:40:48

Zsizsikes megint vágja a grimaszt, ha ezt betanulta kérem adják neki az oscart, a málnát meg még a golden globe díjat is!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:41:40

renyhe mennyire undorító módon szólt be megint zsunak.... elnyomlak, mint egy cigicsikket..... pffej

Cherie 2019.02.03. 22:41:53

Kötözött sonkánál is kétszer gázabbul kinézni...

ohgodohman 2019.02.03. 22:42:47

mostmar a fujjoltatas is megy? grat...

2019.02.03. 22:42:48

@Mók_Ica: hat miutan Zsu valamit odaszurt az antidepresszansokrol Renyhenek, nem csodalom, hiaba utalom Renyhet is.

pomac 2019.02.03. 22:43:03

itt sem lesz kéz a kézben eredményvárás :DDD

Cimili 2019.02.03. 22:43:04

na végre szavazást lezárták.

mocskosmacska 2019.02.03. 22:43:09

@Cimili: Akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen emberekkel találkozott eddig.

tvbuzi 2019.02.03. 22:43:09

Minnyá infarktust kapok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:43:19

@Mók_Ica: ettől nem határolódik el a retek, se Petya.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:43:27

Zsoti közjegyzősködik! :D

Cherie 2019.02.03. 22:43:30

@Thats What She Said!: jah, hogy legyen némi szavazata és ne menjen fejjel petike gyomrának

Butterske 2019.02.03. 22:43:38

@Cleveland55: Azt mondta, hogy az az ö szövege.

tvbuzi 2019.02.03. 22:44:07

Ja Renyhe kiesik Győző interjúvolja? Biztos nem nézem.

ficekence 2019.02.03. 22:44:15

Zsuzsu ott van a szeren.

tvbuzi 2019.02.03. 22:44:41

@Nyuszomuszo83: hogy száradjon le a tolla

2019.02.03. 22:45:09

Zsu nagyon buszke magara

MosóMaca 2019.02.03. 22:45:13

@tvbuzi: kirázott a hideg is a gondolatra. Perverz kötsög

Mók_Ica 2019.02.03. 22:45:21

@Cleveland55: renyhére rá is fér..... totál zakkant néha..... egyiket sem kedvelem, de renyhét nem szeretném továbbnézni!!!

Sevda 2019.02.03. 22:45:30

Zsu sokkal sokkal szimpibb, amikor nem vágja az arcokat, és összeszedetten beszél.

2019.02.03. 22:45:50

Renyhe azt hiszi o megy vissza

MosóMaca 2019.02.03. 22:46:00

Feltornázták azt a 20-at

Sevda 2019.02.03. 22:46:03

Hogy beszartak a százalékról

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:46:11

32.39-67.61 %
Zsizsikes

Cimili 2019.02.03. 22:46:14

okés, zsu megy vissza

Mók_Ica 2019.02.03. 22:46:22

32,39-67,61 nem olyan durván nagy a különbség

zsuzsu megy vissza... greg megy puncsolni....... renyhe bv-be.....

Ego0123 2019.02.03. 22:46:29

Hülye Renyhe, azt hitte visszamegy.

bElannaTorres 2019.02.03. 22:46:34

@Butterske: huhh de jó köszi, majd csak később tudom visszanézni

2019.02.03. 22:46:36

Na innentol megnyereti homizsolti Zsuval a 36 millat

zeddez 2019.02.03. 22:46:40

Reni mehet Csokihoz

mocskosmacska 2019.02.03. 22:46:42

Nem voltam benne biztos, hogy puskás peti elbírja zsut.

MosóMaca 2019.02.03. 22:46:53

Na,most majd jól megkapjuk,hogy nem szívből szavazó patkányok vagyunk

Butterske 2019.02.03. 22:46:59

@Mók_Ica: Reninek nagyon rosszat tett a bezártság. Belőle tényleg a legrosszabbat hozta ki.

Nbl 2019.02.03. 22:47:10

Komolyan kezdek parázni az arányt elnézve, h ez a gyépés az egészet megnyeri.

tvbuzi 2019.02.03. 22:47:12

Süsü odamondta Renyhének, hogy kiestél?

pomac 2019.02.03. 22:47:27

hogy beszólt valaki ... pusztulj innen ... le is hurrogták :DD

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:47:40

Alig várom G1G fejét. :D

gazo 2019.02.03. 22:47:45

Nah a patkánymajom mehet vissza a dzsungelbe. Singaia!

2019.02.03. 22:47:52

@tvbuzi: valamit odamakogott neki indulatosan, nem tudom mit

Mók_Ica 2019.02.03. 22:47:57

renyhe a kínai 100ft-os boltból öltözött fel...... gagyi fejdísz, gagyi cipő, gagyi ruha és harisnya.... ennél sokkal jobb cuccai is voltak......

Hétkilenced 2019.02.03. 22:48:01

Valaki bontson pezsgőt, végre eltakarodik vv renáta!

Cimili 2019.02.03. 22:48:02

@Butterske: sztem ő alapból ilyen, nem kell hozzá bezártság.

Angora Cardi 2019.02.03. 22:48:07

Büdös retekfészek renáta végre hazatakarodik a putriba.

kivancsibobojsza 2019.02.03. 22:48:07

Na, csukjuk be az ajtókat, Reni kiszabadult

MosóMaca 2019.02.03. 22:48:48

Előre röhögök a sellőpondrón

mocskosmacska 2019.02.03. 22:48:48

Renyhe fiatalkori képei, amikor még vékony volt...

Butterske 2019.02.03. 22:48:50

@MosóMaca: Mindig Zsoltira hivatkoztok de szerintetek neki van ott akkora hatalma. Annak idején a Dorka is ott dolgozott mint volt játékos aztán mutatták a fókuszba az volt a munkája, hogy az előre megírt borítékokat dobálta be a postaládába.

ficekence 2019.02.03. 22:48:54

Innentol lehet patkanyozni a villan kivul.

Cimili 2019.02.03. 22:48:54

na az még jóóóóóóó lesz! :DDDDDDDDDDDDDD

Thats What She Said! 2019.02.03. 22:48:54

férjem szerint Zsu úgy néz ki mint egy buta űrlény :) Renit meg várja egy rúd valahol olaszban :)

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:48:55

@tvbuzi: többet ne tudja használni azt a pennát! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:49:12

Csoki ott van még a stúdióban, látta vki? ;)

ewita 2019.02.03. 22:49:21

Zsu helyebe bemondanék egy 90-10 et ! :D

Oh my... 2019.02.03. 22:49:30

@Cleveland55: azt néztem én is, hogy nem bírta visszafogni a vigyort.... na és, innen lehet arcra esni, jeah! ;)

tvbuzi 2019.02.03. 22:49:34

Lássuk a villalakókat

Mók_Ica 2019.02.03. 22:49:44

a kiugrott váll azért még fájhat..... teljesen magához szorítja.....

2019.02.03. 22:49:46

@kivancsibobojsza: szerintem jobblett volna az emberiseg erdekeben, ha bezarva tartjak

OriginalBlackMamba 2019.02.03. 22:49:50

Zsu és Renia anyja kezet fogott egymással az előbb?

MosóMaca 2019.02.03. 22:50:05

@Butterske: szerintem ezt nem nekem akartad címezni

2019.02.03. 22:50:32

Roli: “Zsu na na Zsu”

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:50:46

@Butterske: most azt a gina csinálja az előzőből. Stábba benne van a zsoti ennyi! :)

Cimili 2019.02.03. 22:51:16

Zsu helyében elhajtanám a fenébe csillámfaszt.

mocskosmacska 2019.02.03. 22:51:19

Zsu: Végig nekem volt igazam!!!
Most ezek tényleg azt hiszik, hogyha visszaszavazzák őket, akkor az azt jelenti, hogy nekik volt igazuk?

Ego0123 2019.02.03. 22:51:25

Új élet.. meg lehet nézni 1 hónap múlva a nagy VV Renit, a kutya se lesz kiváncsi rá

2019.02.03. 22:51:35

Hunor “A szinti mit csinalt ott”

Butterske 2019.02.03. 22:51:48

@Cimili: Jövőhéten tuti nyal majd neki.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:52:02

Na, G1G már magyarázza a bizonyítványát. A hülye Zsuzsu meg beveszi.

pimasz borz 2019.02.03. 22:52:07

Greg: újratervezés ..készítsd a nyelved :D

ibsen 2019.02.03. 22:52:15

Renit várták bent ahogy látom

2019.02.03. 22:52:17

@mocskosmacska: igen, hulyek ezek mint a seggem

mocskosmacska 2019.02.03. 22:52:18

@ewita: Ezen én is csodálkozom, hogy mindenki azt mondja, ami tényleg az eredmény volt. Én benyögnék egy ilyen eredményt, aztán remélném, hogy senki nem merne kivinni, vagy rámtenni ajelet.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:52:29

@Cleveland55: Ezt én is meghallottam. Nevettem is rajta. :DDD

Butterske 2019.02.03. 22:52:35

Holnap kiválasztás.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:52:38

hunyor hogy röhögött, amikor zsu becsörtetett :))))

greg már ismét a legjobb barát....... lássuk a bv-t
holnap kiválasztás!!! óóóóóóó

2019.02.03. 22:52:51

@Ego0123: ebben nincs igazad. Szép karriert futhat be a rosszlanyokon, a nepligetben vagy a kamaraerdonel...ha erted

pomac 2019.02.03. 22:53:01

na a bv reni vajon letámadja majd csokit , és csoki hogy reagál rá

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:53:23

Zsizsikes nem színésznő, én meg sajnos nem vagyok milliomos!
Hoppáááá holnap kiválasztás! Én mára tippcsiztem azt, de holnap! Szerdán kihivás, vasárnap párbaj!-:D

mocskosmacska 2019.02.03. 22:53:29

Nem tudom eldönteni, hogy zsu vagy reni ruhája a gázabb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:53:29

Csillámfasz már puncsol. Hülye Zsu megbocsát.
Remélem, a fiúk látják, és tényleg Greget szórják meg.

mézescsók 2019.02.03. 22:53:39

Ez az elmebeteg azt hiszi, hogy az bizonyosodott be, hogy nem színésznő. Meg, hogy neki volt igaza. Csak tudnám, hogy miben?
Szóval színésznő, és a legjobban Reni játszott alá, anélkül, hogy ez leesett volna neki. A hülyék bepátyolgatták a döntőbe.

2019.02.03. 22:54:33

@mézescsók: szerintem nem meglepo, hogy teves kovetkeztetest von le...

Thats What She Said! 2019.02.03. 22:54:54

@Cleveland55: :) átadom :) ő csak szormenten nézi a vv-t, ha kiválasztás vagy párbaj van... de elmés meglatasai vannak :))

Butterske 2019.02.03. 22:54:57

Egyébként a bentiek miért gondolták azt, hogy Reni erős?

ewita 2019.02.03. 22:55:19

@mocskosmacska: de nem? Hat semmit nem mutatnak nekik,teljesen vakon vannak! Bármir mondhatna!
Nem ertettem azt sem h miert nem.nezhették a boxmeccseket pl. Ott szerencsetlenkedtek a kukucskálassal

ewita 2019.02.03. 22:55:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem valamelyik haziállatat vittek be neki

tvbuzi 2019.02.03. 22:55:56

Hát, a visszamenetelnél nem volt olyan sikítozás mint szokott a vellalakók részéről

Oh my... 2019.02.03. 22:56:03

@mocskosmacska: mind a kettő, egyformán.... (facepalm)

ibsen 2019.02.03. 22:56:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem a macskája vagy valamilyen állatát behozták.

nyeh13 2019.02.03. 22:56:12

remélem Greg lesz a következő. Adrit viszi szerintem. a többiektől fosik.

Butterske 2019.02.03. 22:56:20

@ewita: Szerintem is, valami ketrec volt ott.

2019.02.03. 22:56:45

@Butterske: Talan mert harsany, dominans. Iszonyat vakon vannak Roliek is sajnos.

pomac 2019.02.03. 22:57:12

@ewita: az jogos hogy nem nézették ,mert akkor jobban betojtak volna,meg az émb-ek sem nézhették őket nem is mutatták :D ,vagy hogy ne legyen a nézőkkel kontaktus

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:57:17

@Butterske: mert azt mondta. És hogy mondta. Ahogy szokta, ordítva. És megszokták, hogy annak van igaza, aki hangosabban üvölt.

Angora Cardi 2019.02.03. 22:57:18

@mézescsók: Egyik sem lett volna jó választás a döntőbe.

ibsen 2019.02.03. 22:57:23

@Butterske: Szerintem mert hangadó volt elejétől kezdve aztán Csoki ágyasa lett és csinálta a fesztivált. Eddig.

Ego0123 2019.02.03. 22:57:36

@Cleveland55: vagy az Újpesti szemétégetőnél?

@JAMINA@ 2019.02.03. 22:58:15

Ez volt minden idők legkínosabb VV visszatérése, ugye? Én külső szemlélőként tudtam, hogy senki nem fog ujjongani és üvöltözni Zsuért, ő ezt hogy nem érezte? Hogyan lehet ennyire kevés észleléssel élni az életet? Valóban lenyűgöző a természet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:58:48

@tvbuzi: Zsu csak elrohant mellettük ordítozva, esélyük nem volt szólni

RTL Balázs 2019.02.03. 22:59:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: kutyusát hozhatták be neki , mondta korábban, hogy 1 hónap után elfelejtette szegènynek a nevèt

Oh my... 2019.02.03. 22:59:16

@tvbuzi: persze, ledöbbentek mind, sztem senki nem hitt Zsizsikben..... csak tudnám, mire alapozva értékelték túl az ordenáré Renyhét?

Dr.Zé 2019.02.03. 22:59:33

Az egyik kutya a másik ebből győzött az eb , a kutya pedig elandalgott.

Cimili 2019.02.03. 22:59:53

@Butterske: mert folyamatosan azt hangoztatta magáról, ők meg benyalták.

ibsen 2019.02.03. 23:00:27

@@JAMINA@: Nem tudják kint mekkora tábora van. Ők mást látnak belőle. Szerintem mindegyik leírta, talán Adri hisz benne. Azt hiszik hogy Zsu a tökhülye ők meg a nyerők.