Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x91 - Nem tejbegríz, nem színesceruza, de még csak nem is papírzsepi, ahogy ez a Roli gyerek a Bécit ma fejbeveri!

2019. február 03. 19:35 - lulu1.0

Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel (számomra talán az első olyan, amikor tényleg érdekel is, ki megy vissza, mennyire látjuk jól, avagy rosszul azokat a bizonyos erőviszonyokat), meg azt is, hogy van itt még egy utolsó, lelkifröccsös felkészülés a mérhetetlenül kellemetlen perceket ígérő bokszgála kezdetét megelőzően. Nézzük hát!

1b.jpg

Ganxtáék méltán elhíresült „Bumm a fejbe…” örökzöldjével, Greg pucér seggével, time-lapse mód felgyorsított takarítással, még püffedt fejjel  elkövetett boksz mozdulatokkal nyitjuk a reggelt, amikor is megérkezik edzőné és edzőbá. Az imént említett takarítás vélhetően csak imitáció volt, mert a fickó már az ajtón belépve sokkot kap a kosztól és kuplerájtól, de nem annyira, hogy ne indítsa el a laza-átmozgató edzést, aminek most az lesz a lényege, hogy ki-ki magassága alapján el tudjon sajátítani hatásos ütéseket, vagy valami ilyesmi.

2_2.jpg

Például itt van Greg, aki ugye nem a magas férfiak táborát erősíti. Vele a gyomrosokat gyakoroltatja, miközben ilyeneket mondd, hogy „Oda a gyomorra fogsz ütni, bááámmm! Úgy, hogy lerogyasztok (mármint Greg rogyasszon)! Rogyassz, le úgy, hogy ne tudjam közben a hajad összeborzolni!” Greg pedig erre ilyeneket mondd röhögve és picit értetlenkedve, hogy na de „Sapka lesz rajtam!”

3_2.jpg

Hunor a kemény horgot gyakorolja, legyen ez bármi. Szerintem Roli is, de valljuk be, nem értek a lovakhoz. A csajos szakasz is harciasan tolja a maguk elé vizionalizált ellenféllel szemben. Ott az az itiner, hogy a kar és a kéz mindig legyen fent, arc magasságban, tehát védekezőben, mert bizony mindegyiknél magasabb az ellenség, szóval, jó lenne, ha épp csak annyira lennének majd pofán csapdosva, amennyire az végképp elkerülhetetlen.

4_2.jpg

A fizikai megpróbáltatások után jön a lelki fröccs. Mindenki elmondja, hogy bizony tart az első kapott ütéstől, hogy az milyen érzés lesz, mit vált ki belőle. Van, aki a megtorpanástól fél, van, aki azt mondja, ettől lesz majd csak igazán cséplőgép. Zsu attól is fél, hogy nehogy hátrabicsaklódjon a feje. Hát azt mi se szeretnénk Zsu, szóval tartsd csak szépen fenn a kezed végig, ahogy azt az edzőné is folyamatosan hangsúlyozza. Aztán még azt is mondja, hogy egyenek paradicsomos tésztát, mert a tészta az szénhidrát, ami gyorsan felszívódik, oszt abban van a kirobbanó erő. A paradicsom hatásfokáról nem szól a fáma, pedig, engem az érdekelt volna igazán.

5_2.jpgEdzőék távozását követően tábla előtti esélylatolgatás következik. Mindenki elmondja, hogy szerinte ő vagy az ellenfele az esélyesebb. Mivel kicseszett sok időt elvisz a műsorból ez az etap, gondolom írnom kéne róla, de mi a szart?! Nyilván arról szól az egész, hogy most itt a bajban inkább csapatként működnek a srácok. Ellenségként nem egymásra, sokkal inkább az ÉNB-s díszpintyekre tekintenek, így persze, hogy főként arról biztosítják egymást, hogy jobb vagy, szebb vagy, ügyesebb vagy, meg tudod csinálni. Ha ebben bárki többet is talál, akkor tolja lentebb kommentben, köszöntem.

6_2.jpg

Petya már-már őrületbe hajló felszopó beszéde egyre inkább az elkeseredettség mocsarába döngöl, mert minél jobban ajnározza, annál inkább biztos vagyok abban, hogy rohadtul unalmas rész következik. Az évezred bokszgálája azzal veszi kezdetét, hogy a mi kutyánk kölykeit kisbuszba szállítják és a helyszínre utaztatják. Az oda úton Reni és Zsu konkrétan kibékülnek, Greg pedig előáll egy korszakalkotó ötlettel, miszerint fújjuk is le ezt a párbajt. Na ja, mi meg rekedjünk meg ebben az állott pocsolyában és legyünk örök írásra kárhoztatva, mert nektek nem akaródzik hazamenni meg a végjátékban mindenki mindenkit megszeret?! Gyorsan felejtsétek el! Kijöttök szépen most már hamarost, aztán ott és úgy barátkoztok, ahogy csak jól esik, de már nélkülünk, juhé!

7_2.jpg

Közbevetés: a nálam sokkalta kedvesebb írótársak keresztapa hangtónussal szokták volt jellemezni Rolit. Jómagam inkább arra jutottam, hogy olyan, mint aki hónapok óta taknyos, és ez idegesít. Ezért, meg az ő érdekében is, küldjenek már be hozzá egy fül-orr gégészt, plíz.

 Back to the sohailyenjótnemláttálmég bokszgála. ÉNB Lali a szpíker, aki egy zöld és ezüst szalagokból összefűzött szorítóban, jellemzően 14-16 éves statiszták gyűrűjében először is bemutatja a szakember gárdát, úgymint bírók és kommentátor. Mindeközben a kamera pásztáz, így olykor-olykor bevillan egy-egy ÉNB szereplő vagy előző szériás VV arc, no meg a tök spontán CSAPASD és HAJRÁ transzparensek, amelyeket minden kétséget kizáróan a lelkes szurkolók otthonaikban, kis kezükkel, kis ollókkal, színes filcekkel megtechnikaóráztak, hogy aztán tarthassák, amíg veszi őket a kamera, s így bíztathassák kis kedvenceiket (lóóófaszt).

8_2.jpg

A bokszolók öltözői természetesen egymás mellett vannak, hogy jól át tudjanak egymásnak üvöltözni, ezzel is hergelve egymást, majd elindul végre a móka női középsúly kategóriában, ami annyit tesz, hogy Adri és Bori bohóckodik majd. Az első menet indulását egy fürdőruhás punci keresztbe-kasba vonulása is jelzi ama bizonyos egyes számot jelző táblával. Hát nem aprózták el kérem a körítést sem, tökre olyan, mint az igazi (nem).

13.jpg

 Nehéz komolyan venni a lányokat, de legalább a kommentátor jó dumákat tol közben. A végén Bori keze lendül a magasba. Szarul terjedhet abban a térben a hang, mert a VV csapat nagyon örül a vélelmezett Adri győzelemnek a backstage-ben, de csak addig, amíg Hunor le nem lohasztja őket a valósággal.

És akkor most álljon itt az egész cirkusz szakkommentátorosan (nem minden esetben szó szerint idézve, még mielőtt megkapom a beosztásom, LOL):

Első menet:

Hölgyeim és Uraim óriási küzdelem látható a nőknél az első mérkőzésen. Női középsúly kategóriában piros felszerelésben ÉNB Bori, kékben pedig Adri látható. Egy jobbkezes beesett Adrinak az arcára, de jól állja a rohamot. Az a helyzet, hogy a védekezésre tanították őket, és Adrinak ez nagyon nem megy, mindeközben nagyon súlyos ütést hozott össze Bori. Ennek okán elküldik őket a sarokba levegőt venni. A pihenő után Adri elkezdett rohamozni, ezért Bori védekezni kényszerül, sőt menekülni! Menekülés közben azért a csapottak fejre nagyon jól mennek. Adri se rest, és akkora ütést engedett el, hogy ha ebbe Bori belenéz, akkor nincs folytatása a mérkőzésnek.

Második menet:

Na, már óvatosabban kezdődik a második menet, aztán Bori erős ütésekkel próbálkozik. Egy tiszta egyenes, aztán egy csapott! Hajjaj! Nagyon nagy fölényben van Bori! Szegény Adri kettős fedezékbe vonul. Aztán a ringben tartózkodó zsűri, Dorogi András, rászámol Adrira (értsd: pihiszuszi van). Most már annyira nem az energia és a mozgékonyság a fő látható elem itt, a második menetben.

Harmadik menet:

Adri arcán látszik, hogy kemény lesz, Bori viszont az öklével kemény. Óriási rohamot indított Adri, le akarja tarolni, mindeközben Bori többször közbeszúr, nagyon hatékony ütéseket visz be. Adri ellenállása egyre vékonyabbnak tűnik, már csak a védekezésre koncentrál, miközben tisztán marad a feje. Bori már inkább véget szeretne vetni ennek az egésznek. Adri feltámadása nagyon nagy kérdés, hogy elég lesz e, szegénynek rövidebb a karja. Megy előre behunyt szemmel, a fogvédő is lassan kiesik belőle éééés az utolsó pillanatok következnek. Bori ezzel fogja meggyőzni a zsűrit, hogy bizony ennek az összecsapásnak bizony ő a győztese.

11_2.jpg

Másodikként Roli gurul ki a szorítóhoz, ellenfele ÉNB Béla, közismertebb nevén Béci. Az izom, a hús, a felkészültség küzdelmét láthatjuk a kommentátor szerint, miközben embereink úgy csápolják a levegőt egymás mellett, mintha nem lenne holnap. Mondanám, hogy ezek a srácok még a szart is kiverik egymásból, de inkább csak a fogvédőt. Pankrációs elemekkel sem restek tarkítani a fellépésüket, métereket csúsznak seggen a semmitől. A kommentátor itt is jó szövegeket tol, aztán végül Roli kiütéssel legyőzi Bécit.

10_2.jpg

Első menet:

Hölgyei és Uraim, ami most következik, az nem a színes ceruzák találkozója, nem a tejbegríz bejövetele a ringbe, nem papír zsebkendők röpködése kint az utcán, hanem az izmok, a hús, a felkészültség küzdelme. Roliii, aki egyébként szürke pizsamában, nem is, szürke mackónadrágban jött a világra, olyan rohamot indított, hogy csoda, hogy talpon maradt?! Ehhez képest ez a férfi milyet beütött?! Ez csodálatos volt! Hoppááá, hopppppááááá! Ez itt mi voooolt? Ettől most kikészült mindenki! Roliból kiütötte Béci a fogvédőt! Ez egyszerűen megdöbbentő volt, hogy Béci honnan jött fel! Nagyszerű férfiak összecsapását láthatjuk. Megmentőként érkezett a gongszó.

Második menet:

Roli a bírótól kért segítséget, mert véleménye szerint Béci már legalább háromszor padlót fogott és különben is, most már levegőt sem kap az ember. Béci hátat fordít. Na, ezt nem szabad, mármint hátat fordítani a ringben, merthogy ebből még baj is lehet. Roli kitámasztással próbálkozik, kettő darab hasra mért ütés és elindul a budapesti pöröly. Egy gyors menet a földön is, aztán lehet mondani, hogy egymásba estek a srácok, de hát ez nem igaz, mert ugye a küzdelem volt az, ami kiborította őket. Hát itt azért bebizonyosodott, hogy nem olyan egyszerű az élet a ringben. Rolinak támadt valami nehézsége, olyan, mint ha egy számmal nagyobb fogvédője lenne és ez is elég komoly feszültséget hoz ki belőle. Egy jobbkezes ütés után Béci is földet fogott. Ezután Béci beleszalad egy kétkezesebe, ami mondjuk az ökölvívásban nem annyira jellemző, továbbá Roli megpróbált az alhasi lágyrészre is rámenni, de hát ezt nem szabad! Nincs már sok hátra csendes nézelődésben, méregetéssel fejeződött be a második menet.

Harmadik menet:

Roli teljesen fitt. Nyilvánvalóan az a pár hét, amit eltöltött a villában a kanapén hempergéssel, az azért ilyenkor jótékony hatással bír, Béci pedig komótos léptekkel, kicsit előre tolva a csontos kiszögelléseket eltakaró vékonyabb bőrréteget… ?!  Roli óvatosan bejön, mint a trójai faló, aztán torokra megy. Hujujj, Bélának ismét nehézsége támadt, kapaszkodni való a földön. Bélának most sok a baja, sok a baja. Számolás következik. Roli…az első menetben senki sem gondolta, hogy neki ilyen fölényes lesz majd a tudása, az ereje. Béci még folytathatja a küzdelmet, bár sok mindent kíván, csak azt nem, hogy itt maradhasson a ringben. Roli beparancsolják a sarokba. Másodszorra is rászámolnak Bécire. A közönség őrjöng. Érzik, hogy itt súlyos leszámolás lehet. Roli pedig megy előre, akár egy gőzgombóc. Lehet, hogy jobban járna Béci, ha visszavonulna. Megint rászámolnak. Feszülten figyel mindenki, vajon visszatér e a sportolók közé ÉNB Béci, de NEM! Kiütéssel győzött Rrrolllliiiiii!

12_1.jpg

Azt hittem szünet következik, de elindult a végefőcím. Ezek szerint a többiek mérkőzése mára csusszan át és bámulhatjuk tovább a crossovert. Petya a végére se lett jobb állapotban, mármint a műsor végére, mert az eddig látott egy-egyes állástól ugyan eksztázisba esett, de a szöveget még mindig nem mondja el baki nélkül. Nem baj, van az a fáradtság, vagy tudatmódosító, ami erre magyarázatként szolgálhat. Pihenj egyet Péter! Ti pedig kedves olvasóink, hamarost nézhetitek/olvashatjátok a folytatást, kitartást addig is!

1163 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2019.02.03. 19:58:07

hali :))) renyhe arca az előző posztcsi alatti linkben......úgy néz, mint egy elárvult kisállat.... aki ettől a tekintettől várja az együttérzést és sajnálatot...... azért remélem nem lett komolyabb baja

mobilos perpetuum 2019.02.03. 19:58:35

Mindenkinek minden jót, aki megérdemli. Milyen jó újra köztetek.

Mate4182 2019.02.03. 20:01:14

nagyon remelem hogy (amennyiben olvassak) ez nem kerul Puskas ur munkajaba de faszom olyan egyertelmu hogy a csavo vmi feher portol porog igy adasok alatt hogy mar idegesit

tokre birom amikor ugy koszon el hogy
ES MOST KOVETKEZIK A BELEVALO GYOZOVEL .... HELYETT EVAVAL!!
mert ezek viccesek :D

de amikor a cucctol artikulalni se tud, meg ugy raporog hogy 2 mondatot elkezd mielott az elsot befejezne ... engem felbasz hogy hagynak vaalkit igy musort vezetni (ertsd: amator es narkos)

Cimili 2019.02.03. 20:09:20

köszi Lulu! bajusz pedog monnyon le!!
@Mók_Ica: szia Móki! :) biztos kiugrott a válla, de remélem a párbajon meg fog jelenni, utána kint már kezeltetheti magát. Erősen javallott neki egy psichomókus is.

mindenévfoglalt 2019.02.03. 20:22:11

Köszönöm a Roli-Bécy meccs részletes leírását, újra nagyon vidám perceket okozott.
A könnyem is kicsordult a nevetéstől, lehet Péterünk is csak a meccs hatására volt olyan fura. Mindenkire máshogy hat egy ilyen különleges esemény.

pimasz borz 2019.02.03. 20:32:39

Petya pörög,mint a búgócsiga.Nem tudom megszokni amit a kezeivel leművel..néha mintha szintizne az asztalon.Ma is ő boldogít minket?

Cimili 2019.02.03. 20:39:50

@Fridolin a pimasz borz: na még csak az hiányozna, ne fesd az ördögöt a falra!!

Cherie 2019.02.03. 20:43:01

Na lehet számolni hányszor fetrengenek a földön

Mók_Ica 2019.02.03. 20:46:22

@Cimili: szia cicus :)))) a párbajon mmkk meg kell jelennie..... ha másképp nem, akkor betolják a kórházi ággyal együtt :)))) mondjuk kétlem, hogy akkora a baja.... max rögzítő kötéssel fogjuk látni..... a pszichoizé pedig erősen ajánlott neki......

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.03. 20:46:33

Mééé bántod őket? Tudod milyen marha nehéz végig boxolni kezdőként 3 menetet? Pokoli kimerítő. Amúgy jó volt az öfi!

Mók_Ica 2019.02.03. 20:47:18

film+ adón RED-et nézek, sokadszorra :))) még mindig jóóóóó :))) pont 9kor van vége

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 20:57:22

szegény MMPB (majdnem megint pornóbajusz), ha meglátja a kommenteket, a kardjába dől a madách úri közönsége előtt :)))

Mók_Ica 2019.02.03. 21:01:02

bakker... pornóbajszit kaptuk mára is.......

Mók_Ica 2019.02.03. 21:02:59

@úgymond olvasó mmkk: szia kicsi lányom :)))) tehet ellene: vágja le a bajszit és nem mutogasson, mint egy elmebajos.....

box-gála folytatódik..... lássuk renyhe váll-kiugrását...... ő biztosan kikap......

Cimili 2019.02.03. 21:03:34

@Cimili: basszus, mégis ő van. de nézzük, h ugrik ki renyhe válla.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:04:15

az énb csajok profi sportmelltartót kaptak..... hmmmm

Mók_Ica 2019.02.03. 21:04:51

elég rövid volt..... az a váll már ki is ugrott......

Cimili 2019.02.03. 21:05:12

10 másodperc vót és ugrott neki.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:05:39

szegény énb csaj sír, azt hiszi az ő hibája.....

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:06:09

Jó estét! Renyhe már ki is dőlt mint a rohadt nád! Színésznő válla azonnal kiugrott!

csodalámpa 2019.02.03. 21:06:33

oké, akkor kezet fel, ki lepődött meg azon, hogy Reni meccse így alakult.....

MosóMaca 2019.02.03. 21:06:39

Most akartam tippelni,hogy legkésőbb 2 percen belül ugrik a válla! De ez 30sec sem vot.... azért érdekes,hogy edzésen semmi baja sem volt... de majd nyilatkozhatja,hogy ő aztán,hogy kiütötte volna,mert boxban is ő a legjobb

naezjó... 2019.02.03. 21:06:50

Renike megkapod a biciklit!!! Exöszájzbúúúúk!

ohgodohman 2019.02.03. 21:07:31

micsoda meglepetes es sokk, Reni valla elbaszodott...

pimasz borz 2019.02.03. 21:07:31

@Mók_Ica: igen..rémlett,hogy mondta a 7en,hogy ő lesz.

Kostarika 2019.02.03. 21:07:33

Jó estét, jó szurkolást!
Szerencse, hogy nem 3D-s az adás, mert ahogy Bajusz hirtelen belenyulkál a kamerába, egész estés fejkapkodás lenne a tv előtt.
Remélem Greget jól kipics@zzák, Renyhe meg alacsony %-al hazamegy.

Cimili 2019.02.03. 21:07:35

egyébként meg csesszék meg a szerkik, tudták jól, h gond van a vállával, mi a faxért kellet indulnia a box gálán!!!!!!

@JAMINA@ 2019.02.03. 21:07:53

@naezjó...: Ezen hangosan felnevettem.

Cimili 2019.02.03. 21:07:59

sellő box következik.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:08:17

jön a sellők harca..... greget vajon elkalapálják???

csodalámpa 2019.02.03. 21:08:26

Amúgy meg ha tényleg ennyire szar a válla, akkor totál felelőtlenség, hogy beengedték a ringbe.

ohgodohman 2019.02.03. 21:08:37

es jojjon a selloharc! a bira nem lesz mas, mint ficanka!

naezjó... 2019.02.03. 21:09:22

@@JAMINA@: Háddde nem olyan fejet vágott? Sváby Bandi megnyalta volna a szája szélét :)

tvbuzi 2019.02.03. 21:09:31

Dick suckingról szól a bejövős zene. Roppant stílusos.

Cimili 2019.02.03. 21:09:52

tippcsi? sztetek hány másodperc alatt ütik ki G1G-t?

Mók_Ica 2019.02.03. 21:10:12

@Cimili: hát ez egy elég jó kérdés.....

úhhh.... ez durva sellő fight.....boxnak nem mondanám.....

MosóMaca 2019.02.03. 21:10:36

Na,vesszen a sellőpondró is,hunci meg győzzön! Ő az egyetlen akinek képes vagyok kicsit drukkolni

pimasz borz 2019.02.03. 21:11:08

Ez miez??? :D sellőt elpicsázzák

naezjó... 2019.02.03. 21:11:15

Greg minden ütésében látszik a péniszirigység.

Cimili 2019.02.03. 21:11:29

@tvbuzi: jól drukkcsiztál! :DDDD minyá feladja.

bElannaTorres 2019.02.03. 21:11:33

Nem tudom ez mi, de izgalmas :)

Mók_Ica 2019.02.03. 21:11:38

@Cimili: sztem egyenlőtlen a harc, tivadar 1,5szer nagyobb, mint greg

ohgodohman 2019.02.03. 21:11:51

WWE-be veluk! meg John Cena is osszefosna magat ket ilyen agressziv versellotol

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:11:56

Tivadar kétszer akkora, mint Greg, nem fair...pedig nem kedvelem Greget.

pimasz borz 2019.02.03. 21:12:24

"robert patiszon" végem:D

Mók_Ica 2019.02.03. 21:12:33

a kommentátor nagyon jó dumát tol..... ma jobban hallani :))))

MosóMaca 2019.02.03. 21:13:17

@Cimili: szerintem meg annyira szar a válla,hogy érdekes módon mindig csak akkor megy ki,ha valami feladat van,amit nem akar elveszíteni. De ha felkötött vállal, begyógyszerezve kókadozik ma,akkor esetleg kevésbé tartom majd szánalmasnak

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:13:28

@Mók_Ica: ekg, pont ezt írtam én is
ráadásul Tivadar folyton rugdos

Mók_Ica 2019.02.03. 21:13:29

@mindenévfoglalt: én is így látom.....

nem egy porcicák összejövetele.... sírok......

Cimili 2019.02.03. 21:13:44

greg fel akarta adni, de edzőbá nem engedte.

MosóMaca 2019.02.03. 21:14:29

Greg hasonló hisztit fog nyomni,mint a kiválasztásakor?! Hogy igázságtalanság van???

bElannaTorres 2019.02.03. 21:14:44

Ez kemény volt, megértem greget amúgy

Mók_Ica 2019.02.03. 21:14:44

@mindenévfoglalt: nem túl sportszerű.....

greg feladta..... szerinte nem volt sportszerű tivadar.....

pomac 2019.02.03. 21:14:46

nah greg a szokásos fasz dumája ....

tvbuzi 2019.02.03. 21:14:47

Greg sminkelkenődés miatt feladta

Cimili 2019.02.03. 21:14:56

feladtana kisköcsög,

naezjó... 2019.02.03. 21:15:04

Greguci igazságérzete övön aluli ütést kapott...

Dr.Zé 2019.02.03. 21:15:35

Dupla dinamit kikapott.

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:15:39

@Mók_Ica: kivételesen igaza van, de feladni ezért nem kell, majd a bíró lelépteti

pimasz borz 2019.02.03. 21:15:41

@MosóMaca: mert a Tivadar tattikából boxolt :D Primadonna

Cimili 2019.02.03. 21:15:44

@tvbuzi: :DDDDDDDDD és hogy bekiabált, h nem volt sportszerű az ellenfél.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:15:50

Ez a takonypóc még most is vádaskodik! Gusztustalan greg geci!

Cherie 2019.02.03. 21:16:02

@Mók_Ica: boxba súlycsoport van és kesz, rolónak 10 évvel öregebb volt ő szerencsés volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:16:09

@Mók_Ica: egy hete mondom, hogy nem a párbajon fog elvérezni Renyhe, nem vállalja be a Retek a megalázó szavazatkülönbséget, kitalálnak vmit.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:16:46

Tippcsizek az estire: Zsizsikes :(

Mók_Ica 2019.02.03. 21:16:59

@MosóMaca: egy ilyen csupaszív őszinte embert, hogy lehet megrúgni????

most mondja az edzőbá', hogy ha nem adja fel, akkor neki lett volna előnye ebből.....
lássuk zsut

Cimili 2019.02.03. 21:17:25

zsu az egyetlen, aki komoly arccal vonul a ringbe.

tvbuzi 2019.02.03. 21:17:32

Szegény Tamarát előre sajnálom

Hétkilenced 2019.02.03. 21:18:01

@Nyuszomuszo83: abban igaza volt, hogy sokat ment térddel az ellnfél, de az csak egy indok volt, hogy feladhassa hisztispicsa.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 21:18:11

@": beírnád nekem Zsuzsut? köszönöm.

MosóMaca 2019.02.03. 21:18:12

@Fridolin a pimasz borz: őt kellene mutogatni a wikipédián,a hogy ne veszítsünk szócikknél. Annyira szánalmas kis féreg

Dr.Zé 2019.02.03. 21:18:13

Még az is lehet h ma renyhe marad a vellában. Fájdalom díj gyanánt.

gazo 2019.02.03. 21:18:34

Végre ha csak egy pillanatra is megint táblás csaj ...

Sevda 2019.02.03. 21:19:02

Zsut mondjuk így a bevonulás alapján el tudom képzelni, hogy komolyabban foglalkozzon ilyen sportággal, elég keményen nyomta

Mók_Ica 2019.02.03. 21:19:13

@mindenévfoglalt: ezt mondta az edző is neki....

@Cherie: nem voltak 1 súlycsoport, már ránézésre sem..... roliék sem....

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem nem tolja vissza renyhét a retek......

óóó.... zsuzsu feje hátrabicsaklott..... pont ettől félt....

Hétkilenced 2019.02.03. 21:19:20

Jujj Tamara megy mint a tank

MosóMaca 2019.02.03. 21:19:31

Ezeket a kisgatyákat nagyon komoly kib@szási szándékkal adhatták csak a csajokra

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:19:55

Ütik Zsizsikest! Imááádooom! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 21:20:06

@Mók_Ica: szius :) :* csak benéztem, nem követem az eseményeket

Dr.Zé 2019.02.03. 21:20:11

Nagyot bevert zsuzsunak. hmmm. mire gondolsz katona??

MosóMaca 2019.02.03. 21:20:26

@Sevda: tényleg??? Szerintem sírni fog,ha csak meglegyintik is

gazo 2019.02.03. 21:20:28

Zsuzsun pcsanadrág?
Zsu szenved és menekül

Mók_Ica 2019.02.03. 21:20:40

az esti párbajra én is zsut tippelem nyertesnek

pimasz borz 2019.02.03. 21:20:46

@Nyuszomuszo83: kapja rendesen..félre áll a szája.

ohgodohman 2019.02.03. 21:21:30

zsu mast se csinalt csak elszaladt....

Hétkilenced 2019.02.03. 21:21:32

Tamara el se fáradt. :D Mondjuk jóval hosszabb a karja.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:21:50

zsu fejét elég durván megütötte az énb csaj......

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:21:51

@Fridolin a pimasz borz: imádom, komolyan, ezt vártam eddig!

pomac 2019.02.03. 21:22:04

nah ezt nem hiszem el mindenki hisztizik

Cherie 2019.02.03. 21:22:20

@Mók_Ica: boxban bocsi de igen, nem láttad mérlegelést?

naezjó... 2019.02.03. 21:22:33

Éjjel-nappal technikai K.O.

Nbl 2019.02.03. 21:22:39

Öröm nézni, ahogy ezeket a nyomi műpicsákat laposra verik az ÉNB-sek...

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:22:47

Zsizsikes tarkóját ütötte Tamara! Agyhelyét inkább! :D

Sevda 2019.02.03. 21:22:50

@MosóMaca:
És valóban majdnem így is lett

tvbuzi 2019.02.03. 21:22:55

A VV csapat egy lekvár

MosóMaca 2019.02.03. 21:23:16

Komolyan,ezeket így válogatták össze ebbe a fos műsorba?! Hogy a vereséget,a hátrányt azt csakis hisztériázással lehet kezelni?! Ütnék agyon az összeset,komolyan. Életképtelen gyökerek ezek

Mók_Ica 2019.02.03. 21:23:16

jön az utsó meccs... hunyor, de addig szünet.....

pimasz borz 2019.02.03. 21:23:56

@ohgodohman: pedig mekkora volt a szája.Idióta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:24:21

@Mók_Ica: én is remélem. Lehet, csak nem akarják a nagy kiesést.

Nbl 2019.02.03. 21:24:51

@Nbl: Gregenyót is beleértve.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:24:54

@Cherie: nem értek hozzá :))) csak ránézésre nagy volt köztük a fizikai különbség :))) nem láttam a mérlegelést

MosóMaca 2019.02.03. 21:24:57

@Nyuszomuszo83: pont ezen gondolkodtam a mérlegelésen,hogy miből van ez a csaj,hogy ilyen testtel,csak 63 kg. Sokkal többnek néz ki. És ha agya sincs,az akkor is csak 1-2 kg minusz. Akkor hogy???

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:25:13

Ebben szerintem felelősek erősen az edzők is, mivel sosem boxoltatták őket élesben, meglepődtek az ütésektől, nem szoktatták őket.
Az ÉNB-sek elmondták, hogy első pillanatól ütötték egymást erősen.

Cherie 2019.02.03. 21:25:17

@MosóMaca: azért akit még nem ütöttek meg .. furi azért, próbáld ki...
szerencsétleneket felspannolták, hogy megy majd nekik a csapkodás, dehát aki kint edz az nagyobbat csap, mint aki bent zabál

Cinkeláb 2019.02.03. 21:25:40

@MosóMaca: én is azt néztem! A leggázabb Adrin volt, szerencsétlen amúgy időnként fel tud öltözni csinosan, de ebben elképesztően előnytelen a nagy picsa.

Sevda 2019.02.03. 21:26:27

Jajj istenem, csalódások sorozata ez az este. Aki megérdemelné az ütést, csalást kiált (nem meglepő módon), a másik meg szimplán béna.
Remélem, ezek után Reni nem megy vissza párbajról, különben kidobom a tv-t.

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:26:47

Életében nem sportolt Zsuzsu, annyira koordinálatlan a mozgás. A másik lány legalább jár fitneszbe, vagy valami efféle helyre - szerintem.

Oldfos 2019.02.03. 21:27:05

A 3 szardarab hozta a formáját !
Kettőnél más a hábás renyhe meg kifordul miután pofánbaszták !
pfjjjjj férgek ezek !

tvbuzi 2019.02.03. 21:27:16

@MosóMaca: 50 kilósnak kéne lennie

Hétkilenced 2019.02.03. 21:27:42

@MosóMaca: még az esetleg motoszkáló empátiát is eltörlik ezzel a hőbörgéssel. Borzasztó. Greg meg nyerhetett volna pont a térdelések miatt a pontozásban. Butábbak mint hittük, pedig...

MosóMaca 2019.02.03. 21:27:47

@Cherie: kipróbáltam,tényleg nehéz lehet hozzászokni. De itt nem is ezen van a hangsúly. A mondandóm lényege az kett volna,hogy nem küzd,vagy tűr,hanem azonnal hisztériázás,hogy szabálytalan,engem bántanak,szar az egész. Szerintem ha ezekkel leült valaha is valaki társasozni,akkor kb a játék felénél döntötték fel a táblát,ha nem ők vezettek

Oldfos 2019.02.03. 21:27:47

@Sokorai_Atala: zSU EHHEZ IS HÜLYE MINT MINDENHEZ A VILÁGON

Cherie 2019.02.03. 21:28:18

@Cinkeláb: laza lenne a fazon, de nem volt olyan méret:))) bemondták tuti s es meg ms kell nekik, mikor még az xl se lógna rajtuk mostanában

tvbuzi 2019.02.03. 21:28:40

@Sokorai_Atala: az ÉNB csapat biztos jár kondizni

ibsen 2019.02.03. 21:28:49

Szép estét!

Ez a Lali mekkora egy f@sz... Tudhattuk hogy nem lesz senkiből bajnok de nem hibáztatom a VV-seket Roli tényleg ügyes volt, Greg is beleadta amit tudott Renit minek engedték edzeni egyáltalán? Zsu meg bepánikolt. Itt azért azt ÉNB-sek előnyben voltak, többet edzhettek, nem egy hét alatt tuningolták fel magukat.

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:29:24

@Oldfos: tipikus mai lány - helyes arc és ezt elégnek tartja - semmi több se kívül, se belül

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:29:34

Sziasztok! Azért az a vicc kategória, hogy az idekint olyan népszerű játékosok egy kalap szart sem érnek. Mert oké, ne nyerjenek, szarból nem lehet várat építeni, de legalább becsületből nyomják végig a 3x2 percet. Az meg már a vér ciki kategória, hogy feladják és még ott is nyomják a szokásos hisztit.

mindenévfoglalt 2019.02.03. 21:29:40

Félek, hogy Hunor is vesztett, annyira szomorúan feküdt jéggel a fején az öltözőben...

javier2 2019.02.03. 21:30:41

reni várható volt hozta amit vártunk első pofon és fekszik...
de zsutól többet vártam , reni zsu két feladás szánalmas volt
gregnek viszont +1 , 12 kiló az sok boxban meg egy fej..és még hasba is rűgták
a szívcsapatból nálam greg nyert.

énb sek higgadtabbak voltak ...

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:30:50

@tvbuzi: tuti - képernyőn vannak, valahogy mutatni kell. Az agyhalottak meg a műköröm, műhaj, tangabugyi háromszögben élnek:)

Bekkara 2019.02.03. 21:31:05

A közönség Renit ordít? Nem jó jel.

Cherie 2019.02.03. 21:31:10

@MosóMaca: mondtam elhitették velük, hogy menni fog, ezért élből hisztiztek, ha nem lettek volna annyira hájpolva talán nem műsoroznak, zsunak meg szólni kellett volna, ha hátat fordít ellenfélnek még jó hogy tarkón csapja

Ármándójózsi 2019.02.03. 21:31:10

Nagyon nehéz visszafogni magam, hogy most ne írjak valami ordenáré gorombát az elbaszott, hazudozó, színészkedő, vádaskodó, igazán küzdeni és veszteni nem tudó, szarzsákokról...
Ki lehet kapni, semmi gond, meg is értem, hogy a tunyák kikapnak a kevésbé tunyák ellen, na de így, ezzel a körítéssel....
Reni 15 mp. váll kiugrik (vissza kellene lassítani, mert nem tudom elképzelni, hogy mi a fasztól, hacsak nem a földre eséstől. De érdekes módom, vészhelyzetben, vagy, ha nem akar valamit csinálni, neki mindig kiugrik...) Greg szarzsák, nem tud küzdeni. Zsuzsu, na róla ne is beszéljünk, folyton hátat fordított és elszaladt, azt csodálkozik, hogy tarkón basszák... De azért volt ott néhány orros is. Löttyedt zsírlény ő is.

Cinkeláb 2019.02.03. 21:31:31

@Cherie: igen, simán lehet ez is. Ez a gatya amúgy extra előnytelen a rövid lábúaknak, Roli is úgy nézett ki benne, mint egy dagadt bölcsis.

javier2 2019.02.03. 21:31:37

hunor szívd fel a savót :))))

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:31:41

@MosóMaca: egyszerüen én sem ártem mikor 63 kiló volt-rágiszép idők-kurvára nem volt bojler testem, igaz én homokóra vagyok, de szar a mérleg Zsizsikesnél vagy nehezek a csontjai. Szeretettelnincs tele, mert az én vagyok! :D

ohgodohman 2019.02.03. 21:31:55

gyerunk hunor benned van a bizodalmam :D

Maximista vagyok 2019.02.03. 21:32:39

Gyere Hunor! Bumm bumm, üsd ki a csicskát!

bElannaTorres 2019.02.03. 21:32:42

@Cherie: Zsu túl ügyetlen ezért jobban fél, az is szép hogy ki mert állni :)

csillagporszem 2019.02.03. 21:32:51

Én megsajnáltam szerencssétleneket. Mindet. Ha engem beküldenének 4 nap edzés után a ringbe, akkor tuti ugyanígy agyonvernek mint őket. Az énb-sek vagy régebb óta készülnek erre vagy mind boxfenomén. Sokkal szebben ütött mindegyik, míg a vv-sek csak csapkodank összevissza. Még szerencsétlen Renyhét is megszántam amekkorákat kapott. Grat retek, ez annyira nem szórakoztató, hogy ezt kelljen nézni most 2 napig.

nyeh13 2019.02.03. 21:33:08

Jó estét ! Jó szurkolást :) Mink szeressük Zsuzsut :) remélem 90 % körüli eredménnyel megy vissza. Renyhéből nem bírok ki még egy napot

MosóMaca 2019.02.03. 21:33:49

@Ármándójózsi: én is ezt írtam. Roppant érdekes,mikor edzésen izomból püfölni kellett a zsákot,akkor ment,mint a terminátor. Most meg egyetlen lendítés,még el sem találta. Vicc a nő

nyeh13 2019.02.03. 21:34:22

@csillagporszem: ekg. kb. mindenre, amit írtál :)

pomac 2019.02.03. 21:34:58

hunor jól csinálja ,látszok hogy az émb erőből akar győzni

Cherie 2019.02.03. 21:35:07

Ez a csávó tényleg g.. szabálytalanull nyomul

ohgodohman 2019.02.03. 21:35:31

csori hunor lathatoan farad

nyeh13 2019.02.03. 21:35:35

Mondjuk az durva lenne, ha csak Roller védené meg a villa becsületét :) :) :)

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:36:16

Horti Gábor a szpíker?

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:37:03

Adrikának szóljon már valaki, hogy nem egy b kategóriás horror filmben van és ne visítson.

ohgodohman 2019.02.03. 21:37:21

adri a legkemenyebb, ha egy bokszkesztyube oltoztetett horcsogot latna ugyanigy visitana :D

Cimili 2019.02.03. 21:37:30

@ohgodohman: de legalább küzd tovább és nem adja fel egyből.

hűholélek 2019.02.03. 21:37:59

Zsuzsu 7% különbséggel nyeri a párbajt.

nyeh13 2019.02.03. 21:38:02

A kommentáror kurva nagy :) :) :)

Cinkeláb 2019.02.03. 21:38:28

@csillagporszem: EKG! 4 nap alatt nem ütés (ráadásul többféle ütés!) technikát kellett volna tanulniuk, hanem élesben gyakorolni, milyen tényleg bekapni egy egy nagyobb fülest. Ennyi idő alatt 0-ról inkább mínuszba kerültek, mert azt hitték tudnak valamit, közben meg a semminél is kevesebbet. Nekem volt fair. Sajnálni mondjuk nem tudom őket, ha kell a lóvé, azzal szopás is jár.

ohgodohman 2019.02.03. 21:38:33

auccsbazmeg, ez nekem fajt

MosóMaca 2019.02.03. 21:38:38

Ohh,pedig Hunor olyan jól indított...

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:38:44

@Ármándójózsi: abszolút ekg!

Kommentátor: Hunyornak kiesett a szélvédője, akarom mondani fogvédöje!
Hunyinak annyi!

Sokorai_Atala 2019.02.03. 21:38:59

@Cimili: kösz, csak egy pillanatra láttam és nem voltam benne biztos

ohgodohman 2019.02.03. 21:39:15

@Cimili: na igen, abszolut becsulendo hogy nyomja ameddig birja es meg kicsit tovabb is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:39:19

Nagyon durva adok-kapok. Lehet, nem értek hozzá, de Roland sokszor szabálytalan.

Bekkara 2019.02.03. 21:39:47

Egyedül Roli nyert, de durva.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:40:11

Hunyor odatette magát. A sok kis rinyagép példát vehetne róla.

MosóMaca 2019.02.03. 21:40:45

Hát,nem volt egy dicsőséges menet,amit lenyomott a VV Team

Nbl 2019.02.03. 21:40:49

Kár, h Hunor a másodikra elfogyott, ha azt csinálja amit az elsőben, simán megnyeri. (Ok, nagyobb volt az ellenfele)

Cinkeláb 2019.02.03. 21:40:50

@Cinkeláb: Nekem volt fair= Nem volt fair.

csillagporszem 2019.02.03. 21:40:51

Na az Énb-s elszólta magát hogy 1 heted volt rá... köszi, ezek mennyit készültek? :D Fair játék, de ügyi volt Hunor :)

Cimili 2019.02.03. 21:40:52

Sellőfaszom, te inkább meg se szólaljál!!

pimasz borz 2019.02.03. 21:40:56

Szegény hunyi,nagyon megkapta.Ez a Roland elég durván tolta.Mondjuk nem balettre mentek,de akkor is na...

javier2 2019.02.03. 21:41:00

hogy engedhetnek + 10 kiló súlykülönbséggel boxolni , hát OV most könnyen bezárhatod az rtlt is :)

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:41:02

Én a kommentátornak ítélem a 36 miskát és mindenki menjen haza a pecshába, több poént nyomott mint ezek 2,5 hónap alatt! Oké, hogy rutin meg évek, na de na! :D

MosóMaca 2019.02.03. 21:41:41

@Vérnyusszancska: ekg! Ő kapott rendesn,de tuti nem fog sírni a szája,mint a többinek,hogy a világ igazságtalansága történt vele

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:42:01

@MosóMaca: jól is tolta. De sokszor kapott hátulról, Roland átkarolta és ütötte a tarkóját. Hunor viszont tok sok tiszta ütést bevitt állcsúcsra Rolandnak

csillagporszem 2019.02.03. 21:42:19

@Cinkeláb: jó de benne van a szerződésben hogy azt is vállalniuk kell hogy szétverik a fejüket? :D

Maximista vagyok 2019.02.03. 21:42:35

Nem baj, jó bunyó volt. Énb Roland sportszerűség csillagos ötös.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:42:54

@MosóMaca: Pontosan. Most is megy a hiszti, hogy velük mindenki szabálytalan volt. Szánalmas.

ohgodohman 2019.02.03. 21:42:57

Reni megjott, mehet a zaba! ragni nem er csak tomni!

Cimili 2019.02.03. 21:43:09

most mondják, h hunyit elvitte a mentő agyrázkódás gyanúval.

tvbuzi 2019.02.03. 21:43:12

Reni hogy zabál :DDD

Cherie 2019.02.03. 21:43:45

@csillagporszem: a csávó nem először próbálkozott a box_al, nem kell mindenben összeesküvést látni..

MosóMaca 2019.02.03. 21:43:45

Ahh,renyhe kezdi,hogy szétdaráltam volna dikk

javier2 2019.02.03. 21:44:07

4 nap felkészüléssel , ÉNB sek biztos ugyanennyit készültek...:(
Hunor öcsém nagyon nagy voltál 2 súlycsoporttal feljebb ááááá...milyen ütések elöl léptél el....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:44:15

Renyhe meg jön a szánalmas kártyával

pomac 2019.02.03. 21:44:18

@MosóMaca: :DDD ja azért feküdt le mert gyengén ütötték :DD

Nbl 2019.02.03. 21:44:22

Nyomi punci Gregenyónak fáj mindene, 30 mp alatt ennyire elverték :D

Cinkeláb 2019.02.03. 21:44:27

@csillagporszem: Azt nem tudom, ők írták alá. :P

Cimili 2019.02.03. 21:45:15

@MosóMaca: a szokásos szájhősködése, kurva uncsi. hunyi is visszatért a vellába.

javier2 2019.02.03. 21:45:54

agyrázkódáshoz diagnózisához kell egy amnézia sztem ez hunornál nem volt de majd elmondja.

miciur 2019.02.03. 21:45:58

Pökhendi, veszteni nem tudó, szarfaszú csicska banda ez a VV-s bokszcsapat. Jól meg lettek alázva szerencsére, öröm volt látni, ahogy szétverték a pofájukat.
Hunor és Roli legalább küzdött.
ENB Szofi meg <3

ohgodohman 2019.02.03. 21:45:59

most jon a szercsilavcsi resz....... milyen meghato. ja nem

Cimili 2019.02.03. 21:46:15

@Nbl: ne szépítsd, volt az kemény 10 másodperc. :)

mocskosmacska 2019.02.03. 21:46:16

Azért az edzőről is kellene pár szót ejteni, aki vállalta, hogy négy nap alatt felkészít egy leginkább nyámnyilákból álló társaságot egy boxmeccsre. Ha valamelyik fiam bejelenti, hogy boxolni akar, akkor tuti, hogy nem ezekhez a csürhe népségekhez fogom őt vinni edzeni.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:46:18

Gregen basszus sportmelltartó van??

@JAMINA@ 2019.02.03. 21:46:40

Megint a Dexter zenéje, már évadok óta ezt nyomja az rtl.

nicu71 2019.02.03. 21:46:42

Hogy megváltozott a viselkedésük az ápoltaknak észrevettétetk?

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 21:47:09

Hunyi volt az egyefüli aki boxot nyomott! Ő kemény volt. Nálam kapott egy plusz piros pontot, pedig nem szivem csücske, de ez férfias volt. Azért a rendőrképző megtette a hatástlegnagyobb! :D
Zsizsikesre a box miatt nem szavaznak! Mindenki emlékezni fog rá!

ohgodohman 2019.02.03. 21:47:22

az egy sportmelltarto a gregen? ez........ megszokott eljaras box eseten...?

Mók_Ica 2019.02.03. 21:47:28

gregen rózsaszín sportmelltartó.....bakker.....

hunyor meccse nagyon jó volt, ügyes volt..... de ez az énb roland durván ledarálta.....

pomac 2019.02.03. 21:47:37

@nicu71: mert most sokat esett az önbecsülésük szerintem

MosóMaca 2019.02.03. 21:47:54

@javier2: amnézia?! Az inkább a következménye lehet,súlyos esetben. Szimplán csak fejfájás,hányinger

Mók_Ica 2019.02.03. 21:48:28

@Vérnyusszancska: @ohgodohman: igen, én is ezt néztem..... szégyen ....

Hétkilenced 2019.02.03. 21:48:49

Nekem az hiányzott, hogy az eltáncolásos védekezést nem gyakoroltatták velük. Ütni úgysem tanulnak meg pár nap alatt, de legalább becsülettel végigvihettéo volna. Mondjuk ahhoz akarat is kell. Csak a két fiú nem picsog.

javier2 2019.02.03. 21:49:04

@Mók_Ica: most greg miért nem divatozhat?

Mók_Ica 2019.02.03. 21:49:49

hunyornak fel van dagadva a szája..... szegénykém.....

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:50:29

@Mók_Ica: teliraktam emiatt egy konténert. :D
Amúgy kurva vicces, hogy a szericsapat is ott hisztizik, hogy mindene fáj. Mi van? xD Mitől? Vagy talán életében először éreznek izomlázat? Főleg Greg

Mók_Ica 2019.02.03. 21:50:40

@javier2: de... csak ne lássam :))))

ohgodohman 2019.02.03. 21:50:58

az masnak is feltunt, hogy a reni sose huzza ki magat? annyira idegesit

javier2 2019.02.03. 21:51:19

zsótit és az egész rtl stábját (bármicvó kötvények nélkül)
pár napos felkészülés után ugyanígy beküldeném
sztem sokkal szánalmasabb lettek volna , mint a villalakók...
mondjuk a barta zsolt aznem az tényleg kemény :P

Cimili 2019.02.03. 21:51:24

g1g úgy jajgat, mintha végig harcolta volna a 3 menetet. azért 10 másodperc alatt nem kapott annyi ütést, mint a többiek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:51:28

Pont azon nyafogott, akik összesen nem toltak le egy meccset hárman. Adri is, Roli is, Hunor is kaptak rendesen, de ők nem nyavalyognak.

Cinkeláb 2019.02.03. 21:51:32

@javier2: már hányingernél is agyrázkódás a gyanú

pomac 2019.02.03. 21:51:43

@Hétkilenced: lányok nem is védekeztek egyáltalán azt néztem én is ütöttek egyet és utána a kéz sehol sem volt mintha filmszakadás lett volna

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:51:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen. Itt egyedül neki van joga rinyálni, hogy mi fáj.

Mók_Ica 2019.02.03. 21:52:00

@Vérnyusszancska: nem volt elég erős az edzésük.....

renyhe szerint ő fog visszajönni..... a hálóban susmutol greggel....

Mók_Ica 2019.02.03. 21:53:11

@ohgodohman: púpos.... mint egy risszrossz öregasszony.....

pomac 2019.02.03. 21:53:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: én renin röhögök ,hogy mondta vajon neki is fáj :)) jó ha tényleg volt 30 másodperc a meccse , szerintem nem is kapott ütést az ellenfele :D

ibsen 2019.02.03. 21:53:14

Senki ne várjon csodát ezektől, a feladatok meg a fitt hét baromi kevés hogy formában legyenek. Roli, Greg és Hunor jól bírta ennyi. Döglenek naphosszat.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:53:50

@Mók_Ica: Nagyon nagyon remélem, hogy kint marad végre a büdös francba. Állást még eddig nem mutattak, gondolom a favorit megint elhúzott. :)

pimasz borz 2019.02.03. 21:53:57

Pítörnek ma milyen szolíd az outfitje..semmi minta,semmi szín?? :D

Cimili 2019.02.03. 21:54:04

@Mók_Ica: reméljük uccsó susmusa a vellában.

javier2 2019.02.03. 21:55:08

@Cinkeláb: hát én nem így tanultam , biztos fejlődik minden.

@ohgodohman: reni púpos extrém jó alkata van boxhoz , rövid nyak , kellően brooklyni púpos tartás , de minden más hiányzik belőle ...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:55:10

@Vérnyusszancska: Renyhe meg a cigizőben előadja, hogy jaj, épp rosszul mozdult és hogy fáj. Beküldeném gyorsan Csokit azzal, hogy vagy most parittya, vagy soha, tuti egyből meggyógyulna.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:55:13

@Cimili: Ha így lesz, utána meg nézhetjük ahogy G1G megy segget nyalni Zsuzsuhoz. Broaaf

ibsen 2019.02.03. 21:55:47

Reni ezzel a sérüléssel jobb ha otthon pihen.:) A feladatokból is fel lenne mentve a villában.

Cimili 2019.02.03. 21:56:12

@Fridolin a pimasz borz: nincs az az outfit, ami kompenzálni tudná a hiányosságait.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:56:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az biztos. Hirtelen semmi sem fájna. De bármiben lefogadom, hogy a párbajt is felkötött karral fogja végig nyomni. Kellenek a sajnálat szavazatok.

ohgodohman 2019.02.03. 21:57:01

@Vérnyusszancska: en nagyon remelem hogy a ket sracnak megjon az esze es leakadnak errol az Adriegyaruloketszinuhazugpicsamindenaronkikellvinni lemezrol, korulneznek es az osszesen 1400 tattikus IQ-jukkal ugy kiviszik sellopajtit mint a sicc....

Cimili 2019.02.03. 21:57:32

@Vérnyusszancska: ez lesz hidd el, már 1 hete ezt hajtogatom. gerinctelen.

javier2 2019.02.03. 21:57:54

@Hétkilenced: vv lakókat elvitte a hangulat és a meccs előtt már elfáradtak
lazán és higgadtan kellett volna de ez csak hunornak és néha rolinak ment
reni 10 másodperc után szöcskébe vágta magát.:)

pimasz borz 2019.02.03. 21:57:57

@Vérnyusszancska: naná..elökapja a mártír lapot.Unalmas már nagyon.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 21:58:09

@ohgodohman: ÁMEN. :D
Ja és a retek ne tolja sellőt. Mert akkor a tévét is kivágom a francba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:58:18

@Vérnyusszancska: sajnos a száját nem kötik be. Remélem, Zsu nem alázkodik meg, nem barátkozik újra, maradjon csak a patkányféregkutya verziónál.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:59:26

@ohgodohman: de jó is lenne. Megnézném megint Csillámfasz fejét a zöld kendővel.

Franky4finger 2019.02.03. 21:59:56

Hunor nagyot küzdött. De egy vizilabdázóval menti aki magasabb és 10 kilóval nehezebb . Hosszabb karról ne is beszéljünk. Ehhez több éves rutin kell, egy hét alatt a villába nem lehet felkészülni. Különösen az elmozgás nem volt gyakoroltatva velük. Egy szaros futópad bem volt bent, mig ÉNB Roli minden reggel a Margitszigeten futhatott ( ha akart).

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:00:15

@Cimili: Ezért lett volna jobb most egy Greg vs akar Roli párbaj is. És maradt volna kont az a puhatestű.
@Fridolin a pimasz borz: Mást úgyse tud. Reméljük most utoljára. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem a csudát nem. Már azt is megbocsátotta neki, hogy Renyhe mögé állt. Vicc

MosóMaca 2019.02.03. 22:01:23

Zsuzsufanok akcióba léptek. Rekord számú szavazat

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:01:25

Bazmeg. Remij koronával. Fuuuuuuj. Le se tagadhatja hol szocializálódott.

javier2 2019.02.03. 22:02:17

belső info
csoki ma plasztikai sebészeten volt ... fejplasztika miatt
(állítólag benicio del Toro -ra)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:02:17

Jé, Renyhének meggyógyult a válla. A kötés nem passzol a hercegnő ruhához?

Cimili 2019.02.03. 22:02:24

renyhe már megint kikéri magának, h ő vvreni. hófehér koronát pakolt a fejére. mit hisz magáról???????

Sevda 2019.02.03. 22:02:45

Hát reni hogy néz ki?

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:03:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tényleg. Hát hogy nézett volna ki. De látom a fodrászt is kihisztizték az estére

ohgodohman 2019.02.03. 22:03:29

Reni hogynezelki..... remalmaim lesznek. mi a fasz ez a menyecskeruha? olyan mint aquaman dagadt bizsu exe

pimasz borz 2019.02.03. 22:03:37

Renyhe pasztmek..ne magyarázd..láttuk.Nulla vagy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:04:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: és igen. Renyhe előadja, hogy ha a villa nem lett volna, ledarálja az ellenfelét, mert ő azt tudja.

pomac 2019.02.03. 22:04:10

@Sevda: azért zsuzsu sem semmi ... maradjon kinn mind a kettő :DD

OriginalBlackMamba 2019.02.03. 22:04:39

@Vérnyusszancska: azt a hajfestest nem fodrász csinálta. Vagy ha igen, akkor inkább ne csinálja tovább...

mindenévfoglalt 2019.02.03. 22:04:44

@Franky4finger: futott is, mondta, hogy minden reggel 7-10 km-t fut.

ohgodohman 2019.02.03. 22:04:48

zsu meg mint egy mexikoi bevandorlo aki szabadidejeben puceran tancol a holdfenynel nappal pedig kotott salakat arul bennszulotteknek

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:04:53

Asszongya szarul van és röhög. Greg, gyakoroljál többet máskor.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:05:05

@Vérnyusszancska: kérdés, hogy ki a csatorna favoritja......

óóóó renyhe úgy néz ki, mint egy hercegnő...... sárga a haja....... pfffff

@Cimili: erősen bízom benne én is

Sevda 2019.02.03. 22:05:10

Zsu meg egész este nyikorogni meg recsegni a kezeslábasában?

Aztamindenit, ki mondta nekik, hogy így felöltözni oké?

MosóMaca 2019.02.03. 22:05:14

Hogy az anyjukba néznek má ki ezek a libák??? Renyhének semmi vállkötés! Pedig olyan nahyon komolynak nézett kis az a sérülés (nem) szánalmas,sőt megaszánalmas

Dr.Zé 2019.02.03. 22:05:16

Zsuzsikám csúnyára maszkíroztad magad.

ibsen 2019.02.03. 22:05:34

Greg megint kettészakad...Szegény:) Ha Zsu megy vissza akkor lesz nyalás.

introverted22 2019.02.03. 22:05:38

Kezdek betojni, hogy Renyhe megy vissza, mert nagyon tolják. Lacika fanokat is direkt elővették, hogy aztán meg tudják magyarázni, hogy ez hogy fordulhatott elő... Idegesítő ez a baszkódás...

pomac 2019.02.03. 22:05:44

most már ki meri mondani mert azt hiszi reni jön vissza :DDD

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:05:53

@OriginalBlackMamba: Elképesztő ocsmány.
Huhuuu. Greg kimondta, hogy egyértelműen Renit varja vissza. Muhaha. Lesz meglepi. :D

mindenévfoglalt 2019.02.03. 22:06:01

Ki adta ezt a ruhát Zsura? Ennyire nem utálhatja senki...

pimasz borz 2019.02.03. 22:06:04

@Vérnyusszancska: ezt beszopta..azt mondja Renit várja vissza.Várhatja.

RTL Balázs 2019.02.03. 22:06:14

Kinek kèpzeli magát ez a VV Reni?
Ès mit tett le az asztalra?? ( a zsinórtangán kívül)

ohgodohman 2019.02.03. 22:06:14

oops sorry megsem, o britney az oops i did it again klippjebol

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:06:38

Hoppá, Greg bátran ki meri mondani, hogy Renyhét várja vissza. Volt vmi balhé? Remélem.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:07:04

zsu ruháját most megcsodáltam egyben.... hááááááááááááát elakadt a szavam...... ezmiez????

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:07:42

@Fridolin a pimasz borz: Alig várom a fejét. Az a baj, hogy Zsuzsu hülye, mint a segg és majd jól megbocsát neki.

pimasz borz 2019.02.03. 22:07:48

@ohgodohman: és tényleeeg!!Nem ugrott be elsőre :D

MosóMaca 2019.02.03. 22:08:09

Aztaqrva!!! Renyhe menyasszonyi rucija se kutya, de zsizsikesen az a latex cucc

SzilajSzilard 2019.02.03. 22:09:48

Csak annyit szeretnék a jegyzőkönyvbe mondani, hogy a pocakos alacsony nők (Adri) a halálom.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:10:03

Ott a nyuggerkommandó:DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:10:05

@Mók_Ica: ez egy xxxl koton, piros és ízesített. ;)

Lynette21 2019.02.03. 22:10:07

Az a dagi csikos no Zsu anyja?

Mók_Ica 2019.02.03. 22:10:08

azért vannak zsu fanok is......

nyeh13 2019.02.03. 22:10:17

@introverted22: ne ingereljél...nekem is megfordult a fejembe...me hogy annyi negatív kritikát kaptak, hogy mérhetetlenül unalmas a műsor, hogy még a végén bent tartják Renyhét, me hogy "viszi a showt"

tvbuzi 2019.02.03. 22:10:39

A nagydarab nénik Süsü szavazói

RTL Balázs 2019.02.03. 22:10:41

Zsu a latex domina büntet

pimasz borz 2019.02.03. 22:10:59

@MosóMaca: nagyon röhögök.Vizualizáltam

tvbuzi 2019.02.03. 22:11:39

Renyhe... embertelen ez a nő

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:11:41

Zsizsikest nem merték a lépcsőn lejönni, hogy nehogy kitörje a nyakát, mert menni nem tud csak mint egy birodalmi lépegető vagy mint egy tank!!
De csúnya ez a Renyhe!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:11:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen... :)))) eper vagy málna :))))

tudom már miért ezt a ruhát vette fel renyhe..... ebbe fért bele, mert madzaggal állítható a háta :))))

Mók_Ica 2019.02.03. 22:12:57

@Nyuszomuszo83: max ekg, pont azt kezdtem el írni, hogy remélem nem esik le zsu a lépcsőről..... oszt a kisajtón ment be.... :))))

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:13:11

Zsizsikes szadomazó jelmezt húzott ma, a szájából a golyó hiányzik!

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:13:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: persze, hogy ott van. Már csak így van esélye bármit látni a 36 misiből.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:13:33

@Mók_Ica: konkrétan a fél háta kint van, bálakötözővel pótolva a zsinór. :D

Ármándójózsi 2019.02.03. 22:14:05

@Nyuszomuszo83: Renyhének 1 nap alatt meggyógyult a válla. Zsu már régen volt kint (tegnapelőtt). Fasza. Miért nem marad mindkettő kint a picsába...
És kihívhatják maguk mellé a "szerelmüket" is...

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:14:49

@Mók_Ica: igazad van, ebbe fért bele, de ez is elönytelen! Izlésficamosak mondogatom én egy ideje!

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:15:07

@Ármándójózsi: mikor ezt mondta megint telehánytam egy teljes konténert.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:15:18

@Mók_Ica: hát ő biztosan Renyhének, minél később lássa.

ohgodohman 2019.02.03. 22:15:24

ez a 5 mp reni netto uvoltes buntet

2019.02.03. 22:15:29

Helloooo hogyvoltlakoook. Par perce sikerult bekapcsolnom a tvt, zsu szavazotabora 60+ os nők és/vagy 80 kiló feletti nők halmaza jól láttam a studiot?

Franky4finger 2019.02.03. 22:15:35

@MosóMaca: mi az a "búslakodó"? Nem vagyok szakavatott a témában :) De felröhögtem a hsz-eden.

pimasz borz 2019.02.03. 22:15:52

Jön a bolondmenyasszony.Mute.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:16:08

Atyavilág. Hogy néz ki Renyhe. Fuuj, hát rémálmomban ne jöjjön elő

tvbuzi 2019.02.03. 22:16:25

Renyhe idegrángást kapott

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:16:32

@Ármándójózsi: az bizony, sőt most a boxmeccs előtt milyen műhátast dobott, akkor nem ugrott ki az a váll???

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:16:42

Oh, és a lépcsőn eszébe jutott, hogy megint fáj a válla

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:16:48

Jézusom, Renyhe milyen közönséges. Okádék

Hétkilenced 2019.02.03. 22:17:00

VV Renáta az infarktus határán.

Sevda 2019.02.03. 22:17:05

Tök jó, a párbaj is vv reni show. Valaki üsse már le, mielőtt elviszi a mentő.

javier2 2019.02.03. 22:17:06

reni úgy jött be mintha oscart nyert volna :))))))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:17:25

Zsu feje: haladjunk már. Közben dobol az ujjával.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:17:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen :)))))

óóóóó renyhének nagyobb az ováció...... renyhe itt is műsorozik..... mingyá lefordul a székről.....
remélem a csatorna nem renyhét fogja visszaküldeni, mert nekem úgy tűnik, hogy eléggé felszopják .......

Cherie 2019.02.03. 22:17:54

Honnan vették ezeket a göncöket kinai szexbolt?

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:18:00

Remélem most a retek látja, hogy Renyhe mennyire kiszámíthatatlan és ki is rakja

Franky4finger 2019.02.03. 22:18:33

Renyhe artikulálatlanul hörög. Agyvérzés lesz a vége.

mocskosmacska 2019.02.03. 22:18:38

A szomszéd szobában alszanak a fiaim. Mekkora a visítás? Bekapcsolhatom a tévét?

2019.02.03. 22:18:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: nagyon remelem nem suti el a szokásos sírós számát stúdijjjjóban

ohgodohman 2019.02.03. 22:18:45

remelem beleteszik ebbe a montazsba is a reni artikulalatlan sikoltozasait meg patkanyozasait is.... hiszen nem hallottam elegett az elmult hetek soran

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:19:06

Basszuuuus ha Renyhe most nem esik ki akkor a kurvák vére folyjon patakokba! Hááát nem tudom végig nézem e Renyhe őrjöngését!

2019.02.03. 22:19:22

@mocskosmacska: nyugodtan, csak nyomd meg a mute gombot

Cherie 2019.02.03. 22:19:23

@Mók_Ica: ne legyél üldözési mániás tuti zsu megy vissza

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:19:44

@mocskosmacska: Semmi esetre se. Most vannak a konfliktusaik.

Nbl 2019.02.03. 22:19:58

Kettős érzésem van ezzel a párbajjal kapcsolatban, mindenképpen örülök, h vmelyik kiesik, de egyúttal szomorú is vagyok, mert a másikuk vissza fog jönni... fasza lenne, ha összeverekednének a stúdióban és mind a kettőt kizárnák...

Butterske 2019.02.03. 22:20:21

@Cleveland55: Ez nem szép dolog tőled. Villalakókon ér nevetni, kritizálni, de családtagokon szerintem nem. 50 éves nők külalakjára megjegyzést tenni nem szép dolog.

pimasz borz 2019.02.03. 22:20:23

Némítva is büntet ez a két picsa.Nagyon tömény a patkánykutyaféreggeci már..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:20:30

Jajdejólesz, leadják Renyhe idegbeteg.

ewita 2019.02.03. 22:20:38

@Mók_Ica: nem csak neked... pedig letőtöttem azt a xart es savaztam ellene

MosóMaca 2019.02.03. 22:20:44

Renyhéről rendkívül kellemes kis videot láthattunk.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:21:10

a bejátszásból az jött le, amit eddig is tudtunk, renyhe idegbeteg.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:21:59

Renyhe fel se fogja, a nézőket nézi és sokkot kap

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:22:00

Kezdöööödiiiikkkkkk!

Cimili 2019.02.03. 22:22:02

tépjétek meg egymást!!!!!!!!

ohgodohman 2019.02.03. 22:22:07

the one where everyone's yelling

Sevda 2019.02.03. 22:22:14

Még 40 perc konstans ordibálást és telepi kereplést josolok

Dr.Zé 2019.02.03. 22:22:16

Esszszzzsss assszzzzzzzzz

kivancsibobojsza 2019.02.03. 22:22:20

Nem lehetne mind a kettőnek a száját leragasztani és megmutatni az eredményt?

Lynette21 2019.02.03. 22:22:41

Jajj Peti nem tud rndet tartani!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:22:42

@ewita: én is... de ez a videó nem renyhét támogatta :)))

@Csakazértis én vagyok a királynő: és magának is ellentmond.....

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:23:03

Más is hallja, hogy Zsú megint kiesett párszor a szerepéből? :D

Ego0123 2019.02.03. 22:23:07

Az első párbaj amikor teljesen mindegy. Két..

MosóMaca 2019.02.03. 22:23:16

Én ezt nem vagyok képes nézni

nyeh13 2019.02.03. 22:23:19

Pornóbajusz kevés ide moderátornak ...

ohgodohman 2019.02.03. 22:23:28

petike is lassan kikopi a tudejet

ibsen 2019.02.03. 22:23:29

Reni mint egy nőimitátor... Mi van már nem fogja a barátnője kezét?:-)

Cimili 2019.02.03. 22:23:30

nekem nagyon gyanús, h a renyhe drukkerek hangosabbak.

RTL Balázs 2019.02.03. 22:23:34

A kèziböröndök jelölik ki a kèt örjöngő territoriumát?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:23:38

Na jó, Renyhe hozta a forgatókönyv szerinti idiótázást.

Franky4finger 2019.02.03. 22:23:39

Előjáték nélkül ez nekem sok. A TEK felsorakozott vajon a dídzlet mögött?

mindenévfoglalt 2019.02.03. 22:23:54

Letöltöttem az appot (múltkor töröltem) és nyomtam egyet Zsura, mert ezt nem szívesen hallgatom a továbbiakban.

2019.02.03. 22:23:56

@Butterske: nem viccelodtem senkinek az alakjaval kapcsolatban. Ha nem erted mit irtam, nem fogom itt fejtegetni neked, bocs.

Lynette21 2019.02.03. 22:24:04

@Lynette21: rendet nnna. Es mostmar o is uvolt. Remek.

javier2 2019.02.03. 22:24:15

@Cleveland55: fordított profilozás , zsura azok szavaznak akik azonosulni tudnak vele és bolondoznak..
gondolom

Sevda 2019.02.03. 22:24:28

Azért az gyönyörű, hogy bent a villában még reni "jaajj a barátnőm ellen megyek ki ma és fogom a kezét"
Most meg már kezdi az ordibáldát.

Peti a Mónika showhoz hasonlította ezt a párbajt, jár a buksisimi

introverted22 2019.02.03. 22:24:43

Csak Reni rajongók vannak a stúdióban + Zsu családja :( ezzel is azt készítik elő, hogy Reni megy vissza. Ne legyen igazam, de kicsi rá az esély, hogy Zsu nyeri. Pedig még én is szavaztam. Csak emiatt töltöttem le azt a xart :( Rohadjon meg a retekklub!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:24:45

renyhe annyira jó.... lepatkányozza, kutyázza és elmebetegezi zsut.... aztán meg is bocsát neki.... és ezt el is hiszi.....

zsu zokniját nézzétek meg.....

2019.02.03. 22:24:48

@javier2: bolondoznak, vagy bolondok? Nem mindegy

Butterske 2019.02.03. 22:25:20

@Cimili: Tuti megint nagy a különbség mert részeredményt nem mutattak.
Szerintem ennek az az oka, hogy Reni Budapesti, így ő rokonai könnyebben elmentek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:25:22

@Mók_Ica: de ezt nem veszi észre, mert idióta. Azt mondja, ő képes megbocsátani. De hát barom, még jó, hogy mikor ő sérti meg a másikat, úgy könnyű megbocsátani.

Dr.Zé 2019.02.03. 22:25:32

Megint nem mutassák a zeredményt. nem teccik ez nékem.

Hétkilenced 2019.02.03. 22:25:56

Most épp magam előtt is szégyellem már, hogy nézem ezt a szart.

Ármándójózsi 2019.02.03. 22:26:04

@Nyuszomuszo83: Ide egy konténer szállító hajó is kevés... @Vérnyusszancska: Basszus, már epét hányok Renyhétől...

ibsen 2019.02.03. 22:26:09

@introverted22: Nem hiszem. Bükfürdőről csak a Fidesz buszoztat a retek nem:-)))

Bekkara 2019.02.03. 22:26:15

Nagyon félek, nagyon nagy a Reni ordibálás :'(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:26:24

@introverted22: vagy azért vannak sokan, hogy le tudják fogni, mikor kiesik.

MosóMaca 2019.02.03. 22:26:30

Bassszus én mindjárt visszavonom a savatatomat! Hát takaroggyon a qrva annyába mindkettő

2019.02.03. 22:26:37

@Dr.Zé: nyilvan megvan a visszafordithatatlan tobbseg .

javier2 2019.02.03. 22:26:44

@Cleveland55: jó kérdés ezt mindenki döntse el ...
@Butterske: szia BUTT!

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:26:53

Uristen! Ez übergáz!
Amúgy renyhén a kínai simi cipő de szíp! Mekkora ladik lába van ennek? És most miért nincs magassarkúba és ez a harisnya! Konkrét sugárhányás mindkét leány! Zsizsikes már mutogat az ujjával a fekete korom meg ráborult a szemére, apám anno ilyen smink miatt zavart vissza 16 évesen dizsi elött. Vhogy most már értem miért??? Olyan a szeme mint a boszorkány pi..ja!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:27:00

@Ármándójózsi: én már a 4-es főúton hányok ki a kocsi ablakán. Úgy egy órája.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:27:05

@Ármándójózsi: EKG. Kicsit én is félek, hogy a retek visszanyomja. De csak nem.

ibsen 2019.02.03. 22:27:20

Lacika hol van? A legnagyobb Reni fan:-)

ohgodohman 2019.02.03. 22:27:20

regebbi szeriakban is ez volt a modi parbajon? nem mutogatunk szazalekot bc.... fuck you all? vagy mi? azt tudom iden kb ha 2x mutattak sokat mondtam es abbol az egyik a legelso radicsos volt

Mók_Ica 2019.02.03. 22:27:38

@Cleveland55: vagy bokazokni.... vagy rohadtul harmonikázik a bokáján...... nem túl igényes.....
mondjuk renyhe cipője is gagyi.....

2019.02.03. 22:28:00

@MosóMaca: en ezert nem savazok egyikre sem. Mindketto mehet ahova valo. Reni a 8kerbe Csokkancshoz, Zsu meg Bökkkfördőre

Ármándójózsi 2019.02.03. 22:28:46

Reninek majd kiszakad a keze a mutogatásban de a válla még bírja (Drei Wetter Taft)

pimasz borz 2019.02.03. 22:28:51

Kényszerzubbonyt Renyhének.Az rögzíti a fájós vállat is..ja hogy annak semmi baja.

2019.02.03. 22:28:56

@Mók_Ica: undorito mindketto, a zoknijat nem lattam

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:28:56

@ohgodohman: Elvileg ha nagy a különbség nem mutatják, hogy szavazzál. Ha látod, hogy behozhatatlan az előny, nyilván a kutya se fogja nyomkodni.

csillagporszem 2019.02.03. 22:29:06

@Bekkara: dehogy megy vissza Renyhe :D Ezek a búcsúpercei, még itt a végén lejáratja magát jól :D

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:29:23

@ibsen: fözi a lekvárt baszod Renyhe érkezésére! Vagy egyszerűen több esze van és beteget jelentett ne kelljen nézni és hallani az üvöltést! De szerintem ott van ő csak a retek még most is mellőzi!

nicu71 2019.02.03. 22:29:34

@Bekkara: az semmit nem jelent Radicsnál is volt, meg Krisztiánusznál is nagy volt a hang.

Oh my... 2019.02.03. 22:29:57

hát, emberek... most tudok csak bekapcsolódni az élőzésbe veletek, de néztem eddig is, és bakker.... le a kalappal Zsuzsu előtt, nagyon jól kezeli ezt a degenere mocskos-szájú tramplit, aki azt se tudja, milyen rendezvényen van, és most is csak dől a szar a szájából... undorító!!!! komolyan mondom, Zsu hihetetlenül összeszedett ehhez képest, amennyit kell, annyit szól csak vissza, sehol a primkó grimaszok - lehet, tényleg színésznő? meet mist nagyon normális, kezdem megkedvelni, nem vicc!

HAJRÁ ZSUZSU, NE HAGYD MAGAD!!!!!

Franky4finger 2019.02.03. 22:30:34

Renyhe nem megy vissza. Azért vannak többen neki szurkolni mert a 8 ker közelebb van mint Bükkfürdő.

MosóMaca 2019.02.03. 22:30:41

@Cleveland55: az utóbbi időben renyhe akkora prosztó tahó volt,hogy kicsit el is felejtettem,hogy zsizsikest is mennyire rühellem

Butterske 2019.02.03. 22:30:55

@nicu71: Szerintem azért erőltetik Renit, hogy valami minimális szavazata legyen.

ohgodohman 2019.02.03. 22:31:07

a studioban vagytok baszod!

csillagporszem 2019.02.03. 22:31:25

@introverted22: nincs esélye. Mindenhol Zsu vezet kb 70-30al. Azért hangosabban, mert gondolom több rokona tudott elmenni a közelség miatt :)

Butterske 2019.02.03. 22:32:10

@Franky4finger: Pontosan de csak egy K-val, Bükfürdő.

ficekence 2019.02.03. 22:32:13

Renyhe merhetetlenul gusztustalan! Remelem pofara esik.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:32:24

Adri nem tud beszélni?????

2019.02.03. 22:32:26

@oh..my...: zsu hihetetlenul osszeszedett...? Az elobb pont egyforman vonyitottak ugy lattam

ohgodohman 2019.02.03. 22:32:31

Adrika mint egy rozsaszin toltott kockacukor

Mók_Ica 2019.02.03. 22:32:33

kortárs beszédek..... adri mondja zsuét.... mi ez a bizonytalankodás????? nem teCCik ez nekem.....

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:32:36

Azért ez számomra megdöbbentő, hogy nem tudnak fejből 3-5 mondatot elmondani a VV lakók.

ficekence 2019.02.03. 22:33:32

Adri eleg unottan mondta a korters beszedet

ibsen 2019.02.03. 22:33:37

Reni a tiszta ember... Greg miért nem vele dugtál?:-))

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:33:43

G1G már megint bőg. Szánalmas. Essen ki Renyhevel együtt, menjen a büdös francba ez is.

SzabadEzANév? 2019.02.03. 22:33:47

Adrit jól szétboxolták, elment a verbális funkciója :))

Mók_Ica 2019.02.03. 22:33:58

baZZZZZd meg greg..... renyhe a tisztalelkű???? pont mint te..... mi meg neked hiszünk, nem a szemünknek..... pfffff

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:34:01

Jaaaj neeee, G1G tutul! Drámakirálynő!

Cimili 2019.02.03. 22:34:07

g1g még sose találkozott ilyen rendkívül tiszta lelkű emberrel, mint renyhe.

nicu71 2019.02.03. 22:34:07

Greg megint vernyákolva fossa a mantrát. Dupla konténer.

Oh my... 2019.02.03. 22:34:10

nna, a másik szotyok..... te is takarodhatnál már haza, csigatestű!!!!

ohgodohman 2019.02.03. 22:34:13

greg olyannyira meghatodott sajat onfelaldozasatol, hogy meg konnyeket se tudott kieroltetni magabol

Butterske 2019.02.03. 22:34:36

@Vérnyusszancska: Mondjuk ez is inkább Gregről szólt, mint Reni védelmében.

tvbuzi 2019.02.03. 22:34:39

Róland leszìvja magát ha Süsü megjelenik az ajtóban

gazo 2019.02.03. 22:34:43

Roli most mi a fax ez?

Hétkilenced 2019.02.03. 22:34:54

Reni ember tudott maradni. Hát pont nem, inkább állat, egy ösztönlény.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:35:12

Csillámfasz kortárs.
Ismét műsírás. És magáról beszél.
Renyhe, mint tiszta ember. Pfej.
Ablak leteker, újabb hányás.
Rolival énekel

Oh my... 2019.02.03. 22:35:27

@Cimili: hát, az ő (!) fogalmai szerint.... kinek, mi a "tiszta"...

tvbuzi 2019.02.03. 22:35:56

A vellalakók sztem elengedték Süsüt

Oh my... 2019.02.03. 22:36:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Rólinak ezért jér a f*szkorbács, mi tagadás..... broáf (de azért még bírom, na;))

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:37:06

@Butterske: ja persze. Ő a nagy jóság. Broaaf.

2019.02.03. 22:37:18

@tvbuzi: lesz majd meglepi ha visszamegy. Remelem Róland és Hunor megvilagosodik,mert nagyon vakon vannak

tvbuzi 2019.02.03. 22:39:14

Na, mutassuk a nyertest.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:40:23

Renyhe kapcsolatai. Vajon leadják, ahogy csoki ráveri?

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:40:48

Zsizsikes megint vágja a grimaszt, ha ezt betanulta kérem adják neki az oscart, a málnát meg még a golden globe díjat is!

Mók_Ica 2019.02.03. 22:41:40

renyhe mennyire undorító módon szólt be megint zsunak.... elnyomlak, mint egy cigicsikket..... pffej

Cherie 2019.02.03. 22:41:53

Kötözött sonkánál is kétszer gázabbul kinézni...

ohgodohman 2019.02.03. 22:42:47

mostmar a fujjoltatas is megy? grat...

2019.02.03. 22:42:48

@Mók_Ica: hat miutan Zsu valamit odaszurt az antidepresszansokrol Renyhenek, nem csodalom, hiaba utalom Renyhet is.

pomac 2019.02.03. 22:43:03

itt sem lesz kéz a kézben eredményvárás :DDD

Cimili 2019.02.03. 22:43:04

na végre szavazást lezárták.

mocskosmacska 2019.02.03. 22:43:09

@Cimili: Akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen emberekkel találkozott eddig.

tvbuzi 2019.02.03. 22:43:09

Minnyá infarktust kapok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:43:19

@Mók_Ica: ettől nem határolódik el a retek, se Petya.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:43:27

Zsoti közjegyzősködik! :D

Cherie 2019.02.03. 22:43:30

@Thats What She Said!: jah, hogy legyen némi szavazata és ne menjen fejjel petike gyomrának

Butterske 2019.02.03. 22:43:38

@Cleveland55: Azt mondta, hogy az az ö szövege.

tvbuzi 2019.02.03. 22:44:07

Ja Renyhe kiesik Győző interjúvolja? Biztos nem nézem.

ficekence 2019.02.03. 22:44:15

Zsuzsu ott van a szeren.

tvbuzi 2019.02.03. 22:44:41

@Nyuszomuszo83: hogy száradjon le a tolla

2019.02.03. 22:45:09

Zsu nagyon buszke magara

MosóMaca 2019.02.03. 22:45:13

@tvbuzi: kirázott a hideg is a gondolatra. Perverz kötsög

Mók_Ica 2019.02.03. 22:45:21

@Cleveland55: renyhére rá is fér..... totál zakkant néha..... egyiket sem kedvelem, de renyhét nem szeretném továbbnézni!!!

Sevda 2019.02.03. 22:45:30

Zsu sokkal sokkal szimpibb, amikor nem vágja az arcokat, és összeszedetten beszél.

2019.02.03. 22:45:50

Renyhe azt hiszi o megy vissza

MosóMaca 2019.02.03. 22:46:00

Feltornázták azt a 20-at

Sevda 2019.02.03. 22:46:03

Hogy beszartak a százalékról

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:46:11

32.39-67.61 %
Zsizsikes

Cimili 2019.02.03. 22:46:14

okés, zsu megy vissza

Mók_Ica 2019.02.03. 22:46:22

32,39-67,61 nem olyan durván nagy a különbség

zsuzsu megy vissza... greg megy puncsolni....... renyhe bv-be.....

Ego0123 2019.02.03. 22:46:29

Hülye Renyhe, azt hitte visszamegy.

bElannaTorres 2019.02.03. 22:46:34

@Butterske: huhh de jó köszi, majd csak később tudom visszanézni

2019.02.03. 22:46:36

Na innentol megnyereti homizsolti Zsuval a 36 millat

zeddez 2019.02.03. 22:46:40

Reni mehet Csokihoz

mocskosmacska 2019.02.03. 22:46:42

Nem voltam benne biztos, hogy puskás peti elbírja zsut.

MosóMaca 2019.02.03. 22:46:53

Na,most majd jól megkapjuk,hogy nem szívből szavazó patkányok vagyunk

Butterske 2019.02.03. 22:46:59

@Mók_Ica: Reninek nagyon rosszat tett a bezártság. Belőle tényleg a legrosszabbat hozta ki.

Nbl 2019.02.03. 22:47:10

Komolyan kezdek parázni az arányt elnézve, h ez a gyépés az egészet megnyeri.

tvbuzi 2019.02.03. 22:47:12

Süsü odamondta Renyhének, hogy kiestél?

pomac 2019.02.03. 22:47:27

hogy beszólt valaki ... pusztulj innen ... le is hurrogták :DD

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:47:40

Alig várom G1G fejét. :D

gazo 2019.02.03. 22:47:45

Nah a patkánymajom mehet vissza a dzsungelbe. Singaia!

2019.02.03. 22:47:52

@tvbuzi: valamit odamakogott neki indulatosan, nem tudom mit

Mók_Ica 2019.02.03. 22:47:57

renyhe a kínai 100ft-os boltból öltözött fel...... gagyi fejdísz, gagyi cipő, gagyi ruha és harisnya.... ennél sokkal jobb cuccai is voltak......

Hétkilenced 2019.02.03. 22:48:01

Valaki bontson pezsgőt, végre eltakarodik vv renáta!

Cimili 2019.02.03. 22:48:02

@Butterske: sztem ő alapból ilyen, nem kell hozzá bezártság.

Angora Cardi 2019.02.03. 22:48:07

Büdös retekfészek renáta végre hazatakarodik a putriba.

kivancsibobojsza 2019.02.03. 22:48:07

Na, csukjuk be az ajtókat, Reni kiszabadult

MosóMaca 2019.02.03. 22:48:48

Előre röhögök a sellőpondrón

mocskosmacska 2019.02.03. 22:48:48

Renyhe fiatalkori képei, amikor még vékony volt...

Butterske 2019.02.03. 22:48:50

@MosóMaca: Mindig Zsoltira hivatkoztok de szerintetek neki van ott akkora hatalma. Annak idején a Dorka is ott dolgozott mint volt játékos aztán mutatták a fókuszba az volt a munkája, hogy az előre megírt borítékokat dobálta be a postaládába.

ficekence 2019.02.03. 22:48:54

Innentol lehet patkanyozni a villan kivul.

Cimili 2019.02.03. 22:48:54

na az még jóóóóóóó lesz! :DDDDDDDDDDDDDD

Thats What She Said! 2019.02.03. 22:48:54

férjem szerint Zsu úgy néz ki mint egy buta űrlény :) Renit meg várja egy rúd valahol olaszban :)

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:48:55

@tvbuzi: többet ne tudja használni azt a pennát! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:49:12

Csoki ott van még a stúdióban, látta vki? ;)

ewita 2019.02.03. 22:49:21

Zsu helyebe bemondanék egy 90-10 et ! :D

Oh my... 2019.02.03. 22:49:30

@Cleveland55: azt néztem én is, hogy nem bírta visszafogni a vigyort.... na és, innen lehet arcra esni, jeah! ;)

tvbuzi 2019.02.03. 22:49:34

Lássuk a villalakókat

Mók_Ica 2019.02.03. 22:49:44

a kiugrott váll azért még fájhat..... teljesen magához szorítja.....

2019.02.03. 22:49:46

@kivancsibobojsza: szerintem jobblett volna az emberiseg erdekeben, ha bezarva tartjak

OriginalBlackMamba 2019.02.03. 22:49:50

Zsu és Renia anyja kezet fogott egymással az előbb?

MosóMaca 2019.02.03. 22:50:05

@Butterske: szerintem ezt nem nekem akartad címezni

2019.02.03. 22:50:32

Roli: “Zsu na na Zsu”

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:50:46

@Butterske: most azt a gina csinálja az előzőből. Stábba benne van a zsoti ennyi! :)

Cimili 2019.02.03. 22:51:16

Zsu helyében elhajtanám a fenébe csillámfaszt.

mocskosmacska 2019.02.03. 22:51:19

Zsu: Végig nekem volt igazam!!!
Most ezek tényleg azt hiszik, hogyha visszaszavazzák őket, akkor az azt jelenti, hogy nekik volt igazuk?

Ego0123 2019.02.03. 22:51:25

Új élet.. meg lehet nézni 1 hónap múlva a nagy VV Renit, a kutya se lesz kiváncsi rá

2019.02.03. 22:51:35

Hunor “A szinti mit csinalt ott”

Butterske 2019.02.03. 22:51:48

@Cimili: Jövőhéten tuti nyal majd neki.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:52:02

Na, G1G már magyarázza a bizonyítványát. A hülye Zsuzsu meg beveszi.

pimasz borz 2019.02.03. 22:52:07

Greg: újratervezés ..készítsd a nyelved :D

ibsen 2019.02.03. 22:52:15

Renit várták bent ahogy látom

2019.02.03. 22:52:17

@mocskosmacska: igen, hulyek ezek mint a seggem

mocskosmacska 2019.02.03. 22:52:18

@ewita: Ezen én is csodálkozom, hogy mindenki azt mondja, ami tényleg az eredmény volt. Én benyögnék egy ilyen eredményt, aztán remélném, hogy senki nem merne kivinni, vagy rámtenni ajelet.

Vérnyusszancska 2019.02.03. 22:52:29

@Cleveland55: Ezt én is meghallottam. Nevettem is rajta. :DDD

Butterske 2019.02.03. 22:52:35

Holnap kiválasztás.

Mók_Ica 2019.02.03. 22:52:38

hunyor hogy röhögött, amikor zsu becsörtetett :))))

greg már ismét a legjobb barát....... lássuk a bv-t
holnap kiválasztás!!! óóóóóóó

2019.02.03. 22:52:51

@Ego0123: ebben nincs igazad. Szép karriert futhat be a rosszlanyokon, a nepligetben vagy a kamaraerdonel...ha erted

pomac 2019.02.03. 22:53:01

na a bv reni vajon letámadja majd csokit , és csoki hogy reagál rá

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 22:53:23

Zsizsikes nem színésznő, én meg sajnos nem vagyok milliomos!
Hoppáááá holnap kiválasztás! Én mára tippcsiztem azt, de holnap! Szerdán kihivás, vasárnap párbaj!-:D

mocskosmacska 2019.02.03. 22:53:29

Nem tudom eldönteni, hogy zsu vagy reni ruhája a gázabb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:53:29

Csillámfasz már puncsol. Hülye Zsu megbocsát.
Remélem, a fiúk látják, és tényleg Greget szórják meg.

mézescsók 2019.02.03. 22:53:39

Ez az elmebeteg azt hiszi, hogy az bizonyosodott be, hogy nem színésznő. Meg, hogy neki volt igaza. Csak tudnám, hogy miben?
Szóval színésznő, és a legjobban Reni játszott alá, anélkül, hogy ez leesett volna neki. A hülyék bepátyolgatták a döntőbe.

2019.02.03. 22:54:33

@mézescsók: szerintem nem meglepo, hogy teves kovetkeztetest von le...

Thats What She Said! 2019.02.03. 22:54:54

@Cleveland55: :) átadom :) ő csak szormenten nézi a vv-t, ha kiválasztás vagy párbaj van... de elmés meglatasai vannak :))

Butterske 2019.02.03. 22:54:57

Egyébként a bentiek miért gondolták azt, hogy Reni erős?

ewita 2019.02.03. 22:55:19

@mocskosmacska: de nem? Hat semmit nem mutatnak nekik,teljesen vakon vannak! Bármir mondhatna!
Nem ertettem azt sem h miert nem.nezhették a boxmeccseket pl. Ott szerencsetlenkedtek a kukucskálassal

ewita 2019.02.03. 22:55:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem valamelyik haziállatat vittek be neki

tvbuzi 2019.02.03. 22:55:56

Hát, a visszamenetelnél nem volt olyan sikítozás mint szokott a vellalakók részéről

Oh my... 2019.02.03. 22:56:03

@mocskosmacska: mind a kettő, egyformán.... (facepalm)

ibsen 2019.02.03. 22:56:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem a macskája vagy valamilyen állatát behozták.

nyeh13 2019.02.03. 22:56:12

remélem Greg lesz a következő. Adrit viszi szerintem. a többiektől fosik.

Butterske 2019.02.03. 22:56:20

@ewita: Szerintem is, valami ketrec volt ott.

2019.02.03. 22:56:45

@Butterske: Talan mert harsany, dominans. Iszonyat vakon vannak Roliek is sajnos.

pomac 2019.02.03. 22:57:12

@ewita: az jogos hogy nem nézették ,mert akkor jobban betojtak volna,meg az émb-ek sem nézhették őket nem is mutatták :D ,vagy hogy ne legyen a nézőkkel kontaktus

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:57:17

@Butterske: mert azt mondta. És hogy mondta. Ahogy szokta, ordítva. És megszokták, hogy annak van igaza, aki hangosabban üvölt.

Angora Cardi 2019.02.03. 22:57:18

@mézescsók: Egyik sem lett volna jó választás a döntőbe.

ibsen 2019.02.03. 22:57:23

@Butterske: Szerintem mert hangadó volt elejétől kezdve aztán Csoki ágyasa lett és csinálta a fesztivált. Eddig.

Ego0123 2019.02.03. 22:57:36

@Cleveland55: vagy az Újpesti szemétégetőnél?

@JAMINA@ 2019.02.03. 22:58:15

Ez volt minden idők legkínosabb VV visszatérése, ugye? Én külső szemlélőként tudtam, hogy senki nem fog ujjongani és üvöltözni Zsuért, ő ezt hogy nem érezte? Hogyan lehet ennyire kevés észleléssel élni az életet? Valóban lenyűgöző a természet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 22:58:48

@tvbuzi: Zsu csak elrohant mellettük ordítozva, esélyük nem volt szólni

RTL Balázs 2019.02.03. 22:59:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: kutyusát hozhatták be neki , mondta korábban, hogy 1 hónap után elfelejtette szegènynek a nevèt

Oh my... 2019.02.03. 22:59:16

@tvbuzi: persze, ledöbbentek mind, sztem senki nem hitt Zsizsikben..... csak tudnám, mire alapozva értékelték túl az ordenáré Renyhét?

Dr.Zé 2019.02.03. 22:59:33

Az egyik kutya a másik ebből győzött az eb , a kutya pedig elandalgott.

Cimili 2019.02.03. 22:59:53

@Butterske: mert folyamatosan azt hangoztatta magáról, ők meg benyalták.

ibsen 2019.02.03. 23:00:27

@@JAMINA@: Nem tudják kint mekkora tábora van. Ők mást látnak belőle. Szerintem mindegyik leírta, talán Adri hisz benne. Azt hiszik hogy Zsu a tökhülye ők meg a nyerők.

Ego0123 2019.02.03. 23:00:43

Holnap Hunort választják, mert Roli védett lesz, aki kiviszi Adrit.

Oh my... 2019.02.03. 23:00:58

@RTL Balázs: ja tényleg! remélem, a nevét tartalmazó etikettet azért ráaggatták a nyakörvére, biztos, ami biztos... ;PP

2019.02.03. 23:00:59

Na Hozé Ármándó & Renyhe

ibsen 2019.02.03. 23:01:11

Renire biztos nem rekordszavazat ment 32 % az közel nem az.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:01:39

Jaj reni és gyózó együtt sok. Ajnározza mindjárt a vérét.

Mók_Ica 2019.02.03. 23:01:50

fordulj meg renyhe... oszt láthatod őket :)))

Ego0123 2019.02.03. 23:02:00

@Cleveland55: :):):) kicsi a világ. :)::):)

Mutyuer 2019.02.03. 23:02:02

Pont a vegere kapcsoltam a be a tvt mikor kihirdettek a nyertest, meg a holnapi ofibol hogy adri nem zsut tartotta eselyesnek... Ez hogy lehetseges? Ennyire idegesito zsu? Mar az is gyanus volt mikor roli reni moge allt. Azt nem hiszem hogy zsu szineszkedne, viszont lehet hogy tenyleg elviselhetetlen a szemelyisege es mi nem latjuk a valodi enjet. Akkor viszont a retek klub direkt zsut hozza ki nyertesnek.

Nyuszomuszo83 2019.02.03. 23:02:32

Ha Zsizsikesnek lenne esze holnap rápattintaná sellöre a jelet, mert ma is kimondta hogy ne őt várta vissza, ha,ezért nem dob jelet hanem másra teszi akkor Greg visszanyalta magát! Naaa Greg ismét tutul. Elönti a könny a vellát!

2019.02.03. 23:02:54

@Mutyuer: szineszkedik o rendesen...allandoan nezi , hogy a kamera nezi e, mikor beszel...

Cimili 2019.02.03. 23:03:08

almafasz hogy tud ennyi baromságot mondani??????????

mocskosmacska 2019.02.03. 23:03:14

Ahogy nézem a párbajruhákat, egyre inkább az az érzésem, hogy valaki hülyét akart csinálni mindkét lányból. Szerintem tisztában voltak vele, hogy a viselkedésükkel már hülyét fognak csinálni magukból, passzoljunk ehhez az outfittjük is.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:03:15

Szőkére festve sem vagy szebb renáta.

Butterske 2019.02.03. 23:03:36

@Mutyuer: Reni tényleg állandóan azt hangoztatta, hogy ő nyertes, ő erős játékos. ülyék voltak, hogy hittek neki.

Mutyuer 2019.02.03. 23:03:40

Viszont reni haja sokkal jobb igy, mint azzal az ombres hanyadekkal

Mutyuer 2019.02.03. 23:04:56

@Cleveland55: szerintem nincs annyi agya hogy szineszkedjen

Mók_Ica 2019.02.03. 23:05:26

a két kisebbségi a saját nyelvén beszélget..... pfff.......

@Angora Cardi: szőkére???? az sárga!!! és borzasztó.......

Butterske 2019.02.03. 23:05:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azt én is néztem, hogy több milliós berendezést 4 hónap alatt totál lelakták a játékosok.

Cimili 2019.02.03. 23:05:45

nem érti renyhe ezt a nagy % különbséget.

mocskosmacska 2019.02.03. 23:05:47

@Mutyuer: Könnyen el tudom képzelni, hogy zsu is baromi idegesítő, csak renyhe hangosabban idegesítő.

Butterske 2019.02.03. 23:05:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azt én is néztem, hogy több milliós berendezést 4 hónap alatt totál lelakták a játékosok.

pimasz borz 2019.02.03. 23:05:57

Kedvenc sportja a box..ahamm.Gyerekkori álma ez volt??Ez is..??

ibsen 2019.02.03. 23:06:07

@Butterske: És mindig elbukta a feladatot amikor ezeket mondta:-)) Akkora arca volt a semmire. Zsu sem egy észlény de legalább nem hiszi magáról hogy ő szarta világot.

Reni még most is szidja...új élet mi?. Szánalmas.

2019.02.03. 23:06:27

@Mutyuer: en is azt hittem regeben, csak tul sok volt a direkt kameraba nezes, meg hogy tobb ex vellalako is ezt mondogatja, elgondolkodtatott, hogy van benne valami

Cherie 2019.02.03. 23:06:32

@Butterske: azért több milliótól messze van,.,

Oh my... 2019.02.03. 23:06:52

@Mutyuer: eh, nem... szerintem még cigósabb ezzel a csirkesárga gagyisággal a fején, ótvar, de tényleg.

Mutyuer 2019.02.03. 23:07:02

Twin peaks zeneje odabasz XD

RTL Balázs 2019.02.03. 23:07:16

@oh..my...: pontosan nekem is ez jutott mèg eszembe, segítenek neki megszólítani

Hétkilenced 2019.02.03. 23:07:38

Twin Peaks zenéje. He?

MosóMaca 2019.02.03. 23:07:42

@Mutyuer: nem tudom,melyik műsort nézi,aki nem látja zsu igazi énjét! Egy hisztis kis akarnok,humora tényleg nincs,folyton besérül és bőg. Szőrnyű lehet vele egy légtérben lenni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 23:07:44

Kezdem azt érezni, Renyhe a színésznő szót se érti.
Színésznő, mert: nincs humorérzéke, megsértődik, befalta a paprikát.....

Mók_Ica 2019.02.03. 23:07:59

egyre dzsuvásabb a háló..... milyen szag lehet ott..... pfffff

Butterske 2019.02.03. 23:08:00

@Cherie: Szerintem nincs, mai árakat elnézve csak a parketta, ágy, konyhabútor milliós tétel.

ohgodohman 2019.02.03. 23:08:02

most komolyan nagytotalba kell nezni reni picsajat? bazdmeg.

Ego0123 2019.02.03. 23:08:15

@Thats What She Said!: :) Amikor ott laktan néhány hónapig, még nem volt :)

mocskosmacska 2019.02.03. 23:08:26

@Fridolin a pimasz borz: Szerintem ez a svéd kultúra része.

@JAMINA@ 2019.02.03. 23:08:27

@Mutyuer: Szerintem abszolút átjön, hogy mennyire idegesítő. Elképzelni nen tudom, hogyan tudnék valaha együtt élni egy ilyen emberrel akár csak egy hétig is. Megjegyzem, Renivel egy napig sem tudnék de ez semmit nem von le abból, hogy Zsu mennyire elképesztően taszító és irritáló személyiség. Ettől függetlenül értem amit írsz, iszonyatosan frusztráló, hogy a bentiek még mindig ennyire nincsenek tisztában azzal, hogy ha valakit heteken át masszívan kutyáznak és patkányoznak, azt az embert a nézők visszaszavazzák. Elhiszem, hogy nehéz bentről felmérbi az erőviszonyokat, de már lement 8 széria és ez nem atomfizika.

mézescsók 2019.02.03. 23:08:45

@Angora Cardi: Persze, de Zsuzsut jobban nem csíptem.

Cherie 2019.02.03. 23:09:05

Reni 60 évesen - ha megéri- se fogja érteni, miért
akinek kimegy a válla pár nal múlva se így tartja, nem is rögzítették neki..

ibsen 2019.02.03. 23:09:17

Reni ne öltözz szépségkirálynőnek (se), ez se megy. Még Sandra Bullock is hitelesebb volt:-))

ibsen 2019.02.03. 23:10:28

Reni nem hibázott semmiben, szerintem már sosem fog:-) Ő így tökéletes:-)))

mocskosmacska 2019.02.03. 23:11:11

- mennyire szoros a bugyi rajtad, kiscsillag?
Puzsér után szabadon: miért nincsen ilyenkor itt egy pap réka kingával felszerelt antoni rita, aki beront a stúdióba? (Az lenne az érdekes műsor)

Mók_Ica 2019.02.03. 23:11:26

@MosóMaca: remélem nem akarja a csatorna őt győztesnek kihozni...... nagyon gáz zsu.....

pomac 2019.02.03. 23:11:48

még egy nap és végre nem kell nézni reni show-t

Oh my... 2019.02.03. 23:11:55

isteni ez a BV.....két IQ-mínuszos retardált "okosan" társalog... pfejj!

Cherie 2019.02.03. 23:12:49

@Butterske: nem parketta hanem laminált pld... egyébként már ott van nekik pár éve átfestik azt kész, már átáltak ikeára is..

MosóMaca 2019.02.03. 23:12:57

@Mók_Ica: szerintem sajna de. Tutira ezzel a debillel nyeretik meg.... mert a rajongótábora szerint olyan cukiiiii és őszinte

Butterske 2019.02.03. 23:13:35

@Cherie: Lehet akkor is hamar lelakják a "lakást".

Mutyuer 2019.02.03. 23:13:50

@Cleveland55: a fene tudja. Asszem olyam kis ablakok vannak a falakon amik mogott kamerak vannak viszont ok magukat latjak. Lehet, hogy csak magat nezi a tukros feluleten. Engem speciel ez idegesitene a legjobban szerintem. En inkabb ezt egy onkentelen
dolognak tudom elkepzelni, mint mikor pl elmegy az ember az utcan, egy tukros felulet mellett es belenez. static.femina.hu/hazai_sztar/valo_vilag_6_indul_rtl/valo_vilag1.jpg

Mók_Ica 2019.02.03. 23:13:54

hányok győzőtől..... imádja nézni, ahogy renyhe rázza a seggét..... pfffejjj...
renyhe már nem akar táncosnő lenni...... akkor mi lenne ennyi ésszel????

Angora Cardi 2019.02.03. 23:14:04

@Mók_Ica: undorìtò mindenhogy
@Csakazértis én vagyok a királynő: elég ha megszólal a repedt sarkú/fazék hangján
@mézescsók: :( nálam reni lejjebb volt, zsu ezzel döntős

mocskosmacska 2019.02.03. 23:14:33

Ha lenne valami tényleg érdekes, azt győzi agyonvágja.
Reni valami olyasmit mondott, hogy reméli, most más lesz az élete, mert elege volt abból az életből, amit eddig élt. Végre lett volna valami, ami nem üres fecsegés, és győzi elkezd valami másról beszélni.

Oh my... 2019.02.03. 23:14:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: elirigyelte Alekosztól, ez az ő szövege volt, ahogy a napraforgó is....

Mók_Ica 2019.02.03. 23:14:54

@MosóMaca: se nem cuki, se nem őszinte, ámde buta és retardált.....

pomac 2019.02.03. 23:15:10

@Butterske: őt annyira nem nyomatták mit renit , neki most zabszem lesz a fenekében ,habár mást szeretne oda :D

MosóMaca 2019.02.03. 23:16:32

@Mók_Ica: és elviselhetetlen a személyisége. De nézd meg micsoda rajongói vannak.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:16:36

@Mók_Ica: győző egy undormány minden lányra rámászna, mindig az hut eszembe róla ő még mindig úgy viselkedik 2 felnőtt gyerekkel mint egy süldő gyerek aki beizgul és gyorsan kiveri az újságban látott bugyis csajokra (még pucér se kell legyen)

MosóMaca 2019.02.03. 23:17:22

@Angora Cardi: de tényleg! Hányok tőle is. Perverz undorító féreg

mocskosmacska 2019.02.03. 23:18:17

@Angora Cardi: győző szerintem is gusztustalan, és egy szerencséje van: az rtl klub egy patkány, és nem szól rá, illetve ilyen reni szintű nőkkel van együtt, akik nem vágják pofán.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:18:30

@MosóMaca: igen tipikusan az, bármilyen műsorban láttam az èvek alatt, mindig ezt hozta a szája szélét nyalogató tatát

Butterske 2019.02.03. 23:18:48

@MosóMaca: Én valahol örülnék Zsu győzelmének. Roli, Hunor tipikus vv nyertes játékosok. Konkrétan az első nap már vv győztesnek kezelte őket mindenki. Én már kezdem unni, hogy kb végig sem kellene játszani, hanem az egyiknek odaadni. Főleg ha Hunor nem is fog párbajozni, és úgy nyer mint tavaly Soma.

mocskosmacska 2019.02.03. 23:19:03

Párbaj alatt nektek nem volt mónika-show nosztalgiátok?

Cherie 2019.02.03. 23:19:31

Már nem fáj a válla..

Oh my... 2019.02.03. 23:19:52

@ibsen: pua se hitt benne, benne is volt a mai egyik bejátszóban, ahogy mondja a hálóban renyhééknek, hogy szerinte 90-valahány vs tizenvalahány lesz.... mire a csillámpronyó kérdezi, hogy kinek a javára, és renyhét mondta erre!

Butterske 2019.02.03. 23:20:07

@Angora Cardi: A vv Gigivel együtt is volt nem? Azt hiszem az a neve, a Béci tesója.

Mók_Ica 2019.02.03. 23:20:15

@MosóMaca: láttam néhány kommentet..... hasonlóak zsuhoz......

renyhe most totál retardált...... idiótán csipog.....

mocskosmacska 2019.02.03. 23:20:18

@Butterske: Én reménykedem, hogy lesz egy hunci-adri párbaj, és hunci kiesik.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:21:09

@mocskosmacska: Igen normális műsorban nem engednék ezt meg. Eddig a kieső lányokat talán mind ő gusztálgatta ha jól emlékszem.
Beját valahol sajnálom mert még erre a pondróra is mindig ragadhat valami csálé csöcs a "kárrier" reményében, bularázás miegymás.

mocskosmacska 2019.02.03. 23:21:20

Akkor most reni zsuval vagy csokival fog összeköltözni?

ibsen 2019.02.03. 23:21:58

Csoki a nagy lovag virágot se hozott...

Mók_Ica 2019.02.03. 23:22:06

@Angora Cardi: igen, ettől perverznek tűnik minden bv-ben.... ahogy felkonferálja a zuhanyzós jeleneteket, vagy a parittyát a takaró alatt...... undorító.....

@Butterske: legalábbis patronálta.....

Butterske 2019.02.03. 23:22:07

@Angora Cardi: Szerintem ők már rég elváltak.

MosóMaca 2019.02.03. 23:22:46

@Butterske: én ezt úgy látom,hogy adott egy nyeremény,amiért illene tenni is valamit. Szerintem a két fiú volt az,akik egyszer sem rinyáltak,hisztériáztak,adták fel és mindeközben még az agyukat is használták. Valamint egyik sem ment le arra a szintre,ami vállalhatatlan lenne. Ezek a többiről nem nagyon mondhatók el. Esetleg adri még. De egy önreflexióra képtelen, nulla iq-s hisztis picsa szerintem egy oklevelet sem érdemel,nemhogy ennyi pénzt. És engem speciel csöpet sem szórakoztatott a debilsége sem.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:22:49

@Butterske: igaz, meg szerintem olyan csajok is akikről nem gondolnánk, főleg talán romantikos korszakából.

Cherie 2019.02.03. 23:23:06

@mocskosmacska: puskás rázóskezű p nek volt

Mók_Ica 2019.02.03. 23:23:49

@Butterske: most is együtt voltak törökországban karácsonykor.....

@oh..my...: az a holnapi előzetesben hangzott el.... holnapi öfiben lesz......

Mutyuer 2019.02.03. 23:24:26

@@JAMINA@: en se szereznem hogy zsu nyerje meg, amennyire lehet sajnalni idonkent, annyira rosszindulatu is tud lenni. Mint mar sokan fejtegettek latszik hogy kicsit visszamaradott ertelmileg. Meg az elejen jott ki az igazi enje, mikor eranak azzal vagott vissza egy vitaban hogy era bore pattanasos meg a hajaismilyen... Ott latszott hogy mennyire sekelyes, es buta. Arra jo volt zsu, hogy ne reni nyerhesse meg. Nalam egyelore adri a nyero, o dolgozott a legtobbet az elso helyert. Rolit mondtam volna, de az utobbi napokban csalodtam benne, mert elbizonytalanodott es huzott reni fele

Angora Cardi 2019.02.03. 23:24:55

@Butterske: a hírek szerint együtt élnek, a vagyon nyilván illetve a romatörvény, de a férjnek biztos vannak nőügyei

Mók_Ica 2019.02.03. 23:25:23

@mocskosmacska: remélem nem esik hunyor.....

ficekence 2019.02.03. 23:25:33

Csoki beleizzadt ebbe a talalkozasba.

Cherie 2019.02.03. 23:25:39

@MosóMaca: huni talán, roló azért gázabb volt huni a szokásos csendes befutó, tudja jól zsu az ellenfele.. mondta is

Butterske 2019.02.03. 23:25:48

@MosóMaca: Sok minden mondható, Zsuról de a játékokban ő is odatette magát.
Nekem Hunor Adri majd Vivi parittyázása, már vállalhatatlan szint.

Angora Cardi 2019.02.03. 23:26:39

@Mók_Ica: meg még valamelyik héten is mikor éva egyedül vezette a bv-t egy hétig, bea videozta ahogy győzi szalad a tengerbe, lehet az volt Töröko?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.02.03. 23:27:16

Na, jó kis rinyálós/üvöltözős párbaj volt. Éreztem, hogy valami ilyesmi különbséggel nyer Piroska Hófehérke ellen. Teljesen laikusként nyerjen Hunor! :-)

Mók_Ica 2019.02.03. 23:27:18

@oh..my...: ha ő nyeri, akkor ő nyeri..... nem érdemli meg.... ahogy fosoma sem érdemelte meg

mézescsók 2019.02.03. 23:27:56

@Angora Cardi: Több Vv-t láttam, a lakók nem szoktak belőlem kiváltani különösebb érzelmeket. De Zsuzsutól képernyőn keresztül képes vagyok rosszul lenni. Meghatározó szerepe van abban, hogy nem nézem az adásokat, vagy ha mégis, akkor nagyon gyakran átpörgetve, ha meglátom a nőt. Én sem értem egyébként, de ez van.

Oh my... 2019.02.03. 23:28:03

@Mutyuer: majdnem mindenre EKG, kivéve, amit Roliról írsz, ő taktikából állt oda a renyhe oldalra, hogy mindkét oldalon jelen legyenek Huncival; amúgy meg tétje nem volt az égvilágon semmi, szal nyugodtan tehette...

Angora Cardi 2019.02.03. 23:28:26

@Mók_Ica: volt vmi csokis részben? Nem tudom nézni.

ibsen 2019.02.03. 23:28:32

@oh..my...: Igen mert mindegyik kombinál. Zsu is rátesz egy lapáttal de arra teszi a jelét akivel baja van.Zsut egyik sem tartja ellenfélnek, és nem tudják mi van idekint.Valaki belengette a 66-34%-ot talán easypollon majdnem az lett. Zsut lebecsülik.Biztos idegesítő, de mi napi max 50 percet látunk belőlük. A játék mindenkiből kihoz dolgokat. Ez az óberokos Renáta sem érti a nagy különbséget.

Cimili 2019.02.03. 23:28:39

akkor mostantól megint nem fogok zsunak drukkolni. fogadni mernék, h ugyanúgy el fog szállni magától, mint era, mikor megnyerte a párbajt.

Mók_Ica 2019.02.03. 23:29:09

@Angora Cardi: karácsonykor voltak ott.... akkor nem hiszem, hogy tengerbe mentek....biztos azóta is voltak vhol... állandóan ki kell pihenniük magukat.... ha máshová nem, akkor zalakarosra mennek

Angora Cardi 2019.02.03. 23:29:40

@mézescsók: A végjátékot azért megnézed? Hátha a két fiú közül valaki nyeri aki nem sellő.

Cherie 2019.02.03. 23:29:51

@Mutyuer: mit vársz 10 osztályos végzettségtől? Vidéki gyári munkástól ..Nem olyan buta azért, érdekes itt se ki sem jár az emberek között, mennyi alacsony végzettségű, képzettségű van? Az iskola nem csak lexikális tudást ad elvileg, érzelmi intelligenciát stb... de mostanában nem az a cel, hogy gondolkodó emberek legyenek...

Angora Cardi 2019.02.03. 23:30:27

@Mók_Ica: ok akkor ez idén volt mert pálmafára is akart mászni ez a majom

Cherie 2019.02.03. 23:31:30

@Angora Cardi: csoki mondta reninek elrontotta a játékát a sok veszekedéssel, bekattant a végére, renikének nem tetszett..

Mók_Ica 2019.02.03. 23:31:39

@Angora Cardi: csoki bejött, renyhe meg csipogva vihogott, azt sem tudta mit csináljon...... de nem volt más érdemleges.... annyi, hogy sztem megpróbálnak kint egy kapcsolatot,

de minimum egy parittyát..... hacsak ki nem megy megint renyhe válla...... (ez már nem volt a bv-ben :)))) )

Angora Cardi 2019.02.03. 23:31:50

@Cherie: gyári munkás részen gondolkoztam, nem lehet hogy meki csak a többiek ki akarták gúnyolni?

Oh my... 2019.02.03. 23:33:11

@mézescsók: én a renyhével voltam így, és a kígyóképűvel... hol egyik, hol a másik irritált halálba;; zsizsikesnuk jön némi lemaradással, mert ő, ha pl. az értelmesebbekkel bandázott, egészen normális arcát volt képes mutatni... ennyit számít nála, hogy éppen milyen befolyás alatt van, és ennyit arról, hogy ő (szerinte) nem manipulálható...

Angora Cardi 2019.02.03. 23:33:18

@Cherie: @Mók_Ica: köszi!
Érdekes mert csoki eddig reni ellen nyilatkozott live-ban instán. De lehet ez is a kötelező duma amit a vv rájuk szabott tartani kell a szerepet.

ibsen 2019.02.03. 23:34:02

@Mutyuer: Épp Era énje jött ki aki lazán lekurvázta. Csak azért mert nem volt más indoka Zsu felé egy vitában.

Cimili 2019.02.03. 23:34:18

@Cherie: nem csak nem tetszett neki, h ezt mondta a csoki, hanem én úgy láttam, h teljesen ledöbbent. mégis mire számított? hogy a nézők díjazni fogják az alpáriságát?

Oldfos 2019.02.03. 23:34:49

Végre ismét gyűlölhetem a szefós állatot, akit ütnék baseball ütövel, ha vele kellene élben !
Ritka hányadék debil barom a Zsú, de mint láttuk mindig van lentebb ! Illetve csak volt...
Roli nyereménye : ha akarja elveti a motort Hunortol ! :D :D

ibsen 2019.02.03. 23:35:38

@oh..my...: Zsu normálisabb amikor Adrival vagy Hunorékkal dumált. Szerintem ez a sellőzés neki inkább Greg barátsága miatt volt fontos. Az Reni terepe volt mert szerepelhetett.

Oh my... 2019.02.03. 23:35:52

@oh..my...: na, kimaradt innen egy 's más, javítom: "és utánuk jön a zsizsikes némi lemaradással..." - így akartam, bocsi.

Mók_Ica 2019.02.03. 23:37:51

@Cimili: tuti azt hitte, hogy nyerő amit csinál..... bármilyen idiótaságot kitalált, hogy bekerüljön az öfibe..... csokit erősnek tartották bent és miután kiesett, meg volt győződve, hogy csoki rajongói mind őt támogatják.....

Oh my... 2019.02.03. 23:38:20

@Oldfos: és a csillámpondró? vele mi van, róla már el is feledkeztünk? ;) szerintem ő most ott bent a leginkább szívlapát-pozitív.

Mók_Ica 2019.02.03. 23:39:04

sztem roli és hunyor megegyeztek, hogy bármelyikőjük nyeri, osztoznak.....

Cherie 2019.02.03. 23:39:24

@Angora Cardi: dehogyis, sztem hitt a csajban visszamegy, annak ellenére, hogy zsut jobban bírják kint, es hát azért látta mit adott elő reni, a százalék különbséget ezért meg tudja érteni- ellentétben nagy szerelmével aki vakon volt van és lesz

Mók_Ica 2019.02.03. 23:39:49

@oh..my...: ha hunyorra kerül a kendő, pl. vihetné greget párbajozni és nem adrit.....

ibsen 2019.02.03. 23:40:48

Azt még mindig nem értem Greg miért akarta hogy Hunorral ne legyen Zsunak jó viszonya... Talán Adri dobta ezt fel? Mutattak ebből valamit?

Oldfos 2019.02.03. 23:41:13

@oh..my...: Húúúúú Tényleg ! Majd elfelejtettem ! A srác aki megutáltatta velem a buzikat !
Már ott nyalogatta Zsút ahogy visszaért! KIkéne baszni a picsába mondjuk Hunor ellen!

Angora Cardi 2019.02.03. 23:41:32

@Cherie: érdekes ahogy egymást de főleg magukat látják

Oh my... 2019.02.03. 23:41:52

@ibsen: ezzei is egyet kell értsek, totál így látom én is.

Cherie 2019.02.03. 23:42:15

@Mók_Ica: ilyet nem mondhatnak bent és sztem szerződésben ben is lehet vmi erről... aztán persze kiderül vagy sem később kint mit csináltak..

Oh my... 2019.02.03. 23:44:51

@Oldfos: yess, vagy pua ellen, vagy... bárki ellen, szerintem mindenki kint hagyná.... óóó, bárcsak megszórnák holnap jelekkel, de bírnám, rosszul vagyok már tőle, ritka undorító egy természete van, meg úgy egy az egyben is, pfejj!

Mók_Ica 2019.02.03. 23:46:18

@Cherie: persze hogy nem mondtak ilyet... ez az én megérzésem

Cinkeláb 2019.02.03. 23:46:37

@Mók_Ica: épp ezen gondolkodtam, hogy az a legbelső helyiség, nulla szellőzés, reggelente sztem harapni lehet a szájszagot

Mók_Ica 2019.02.03. 23:47:40

@oh..my...: ugye? és g1g kint is maradna.......
de pua greg párbajra én nagyon kicsi esélyt látok....

Mók_Ica 2019.02.03. 23:49:02

@Cinkeláb: meg a lábszagot, meg a testszagot..... puki szag.... stb..... főleg egy jól sikerült buli után..... pl amikor renyhét betették a zuhany alá ruhástól, aztán telehányta az ágyat.....

ibsen 2019.02.03. 23:49:45

Nem gondolom hogy Zsu elszállna. Lekerült egy teher a válláról, Renit kint hagyta neki ez elég. Eddig sem állt bele a többiekbe szívóskodni mint Reni. Erőt kapott, ahogy mindenki aki visszament.

Cinkeláb 2019.02.03. 23:50:18

@Mók_Ica: fujjj, mindjárt hányok én is, ha csak belegondolok

Mók_Ica 2019.02.03. 23:50:26

jóéjt drága komment-társak, holnap veletek ugyanitt :)))

Oh my... 2019.02.03. 23:50:48

@Cherie: nem mondhatják ki, de attól még simán megegyezhettek, annyi minden elkerüli a szerkik figyelmét.... na és a gumiszabályok? azokról se feledkezzünk meg, folyton változtatják a szabálykönyvet, kb olyan gránitszilárdságú már az is, mint a tudjuk mi..;DD ne feledd, hogy már az elején észrevettük, hogy már soha nem hangoztatják a régi jelmondatot, miszerint "csak egy maradhat; egy, aki mindent visz...", stb, stb...

Oh my... 2019.02.03. 23:53:36

@Mók_Ica: igeeeen! :) de arra sajnos én is kevés esélyt látok, bár, mindegy, kit vinne ki, épp elég, ha a zöld kendőt ő kapja holnap! ;)) de jó lenne!

Dauda András 2019.02.03. 23:54:59

Na! Végre Renyhe odakint. Mehet Csoki hegyet mászni!

Oh my... 2019.02.03. 23:57:14

@ibsen: mert attól fogva Zsuzsu Hunorral bandázott volna, és beszippantotta volna őt is a másik oldal... és akkor neki ki maradt volna? ne feledd, amikor Csoki még játékban volt, Renyha le se ****ta Greget.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 23:59:19

Basszus! Soha nem hittem volna, hogy Zsúra szavazok, de ma megtettem, hogy Reni végre kitakarodjon a villából. A párbaj a két nőtől várhatóan primitíven zajlott. Az sem nagyon fordult elő, hogy még kiesés után is valaki az ellenfelét fikázza a BV-ben. Reni ezt is megtette. Biztosra vette, hogy ő megy vissza, így most merő szeretetből még kedvenc barátnéja után rúg egyet.
Holnaptól ismét Rolinak drukkolok. Remélem kiviszi ezt az undor G1G-t végre.
Felfoghatták, hogy mire volt elég Reninek a Csoki+Greg tábor szavazata a saját rajongóival együtt, úgyhogy remélem, hogy a végére nem megy el az eszük. Ha Greg hazamegy Hunor az, aki a legkevésbé érdemelné a fődíjat. Igazán azon kívül, hogy megdugta Adrit, nem sokat tett.

Oldfos 2019.02.03. 23:59:53

Puskás Péternek de szívesen bebasznék egyet.. kettőt
Egyre szarabb pedig kezdetben se volt jó !

ibsen 2019.02.04. 00:04:53

@oh..my...: Nem biztos. Greg tudta annyira befolyásolni Zsu-t hogy ez ne történjen meg mert még jóban voltak akkor. Reni szinte egyedül maradt Csoki kiesése után még a pótlékkal is összeveszett, na az is megér egy misét mint "barátság". Reni befurakodott Gregékhez mert máshol nem volt neki pálya.

ibsen 2019.02.04. 00:07:46

@oh..my...: Meg Zsu nem tudott volna azonosulni a taktikájukkal, de be se vették volna.

Dauda András 2019.02.04. 00:09:57

Én nem vok vmi nagy tolerancia bajnoka/szociális igazság lovagja.

De az a vicc hogy becsülöm azt a melót , hogy 3-4 hónapig hülyét csinál magából, mint mondjuk Reni vagy Csoki.

De nem fért bele:
Reni részéről:

-a patkánykutyaféreg

-féltékenység/irigység Gregre(?); igazából a középjátékig nekem fel se tűnt, hogy Greg meg Reni olyan jóba lettek volna. Ugyanazt játszotta el Zsuval, mint a Ginuval. Először jófejkedik h oké megosszuk a CSokit/Greget utána fokozatosan átmegy 7/24 támadó viperába

-ilyen ordenáré szinten támadni a szerencsétlent, aki nyilvánvalóan még érzékenyebb ilyesmire, mint egy átlag ember

-meg ezek a kamu magyarázatok mantrák a barátságról/"hogy tehetsz ilyet a barátaiddal" Wtf?/megmentettelek a párbajon

Csoki részéről:
-dagadó nyakizmokkal való leüvöltése a nőknek/aggresszió

Oh my... 2019.02.04. 00:10:42

@Cherie: fiatal dizájnerek készítették a belteret, nem készbútorral dolgoztak, egyedi, trendi dizájn volt a célkitűzés – volt erről szó, még a beköltözés előtti felvezető műsorban, és valamiféle werkfilmecskét is mutattak, ahogy készült az enteriőr – pont láttam, szal nem csak úgy teledobálták pár akciós cuvcal vmelyik kpzeli bútordiszkontból, hanem koncepciózusan dolgoztak rajta, annak pedig megkérik az árát, tuti.

ibsen 2019.02.04. 00:13:07

@Dauda András: Reniről az jut eszembe hogy egy ilyen nő aki a másikat elhordja mindennek egy férfitól se várjon tiszteletet ha a saját nőtársával sem képes erre.

cselaxi 2019.02.04. 00:15:28

Még a csúfos kiesés után is tolni az egót, alázni az ellenfelet, hát, ez elképesztő. Az első adások után már kitettem volna, de most jött el ez a felemelő történés. Sajnos nekem is van ilyen ismerősöm, egy mondatot nem lehet tőle végigmondani, mindenbe beleszól, nem zavarja, ha valakivel éppen beszélgetek, de azt bizonygatja, hogy mekkora szíve van, mindenkiért mindent megtesz... stb. Énértem ő NE tegyen semmit. Semmi közös sincs ilyen emberekkel... Reni, nem sajnállak.

lilalibaluna 2019.02.04. 00:18:46

Félek, hogy Greget nem merik kiválasztani és kihívni sem Reni szavazótábora miatt. Szerintem Zsu Rolira tesz, a többit nem tudom. De még olyat is el tudok képzelni, hogy Hunor leveszi Zsuról a kendőt. Vagy ez hülyeség?

Oh my... 2019.02.04. 00:19:53

@ibsen: ebben nem vagyok biztos... Roliék többször nyitottak felé, csak Greg hatására Zsu lerázta mindkettejüket - ahogyan másokat is, akkor még Adrit is! Greg kisajátította magának, mert látta, hogy outsider Zsu is, ahogyan ő is, és benne látott szövetségest, akinek a hátára kapaszkodva majd ellavírozgat a végéig... csak aztán Csoki kizáratta magát, Renyhe magára maradt és lecsapott Gregre, majd szépen éket vert közéjük, és - ahogyan @Dauda András is írta, viperaként fúrta ki onnan Zsuzsut végül...

ibsen 2019.02.04. 00:20:08

@cselaxi: Reninél komolyabb bajok vannak szerintem. Olyan emberek után fut akik megalázzák majd ő is ugyanezt a stílust veszi fel pl: Zsuval szemben aztán nem sokkal utána kergeti a villában egy ölelésért... Ördögi kör, semmi önbecsülése nincsen egyik szavával üti a másikat.

ibsen 2019.02.04. 00:24:08

@oh..my...: Kb 2 hét nekem kimaradt a kezdetektől párat néztem vissza azóta. Roli kereste a helyét mikor bekerült aztán az Erás szövetség is megvolt, meg talán Zsuval dumált mikor bejött a villába. Greg játéka hogy a két csajjal ellavírozhat szerintem itt pukkadt ki. Zsut nem lehet már úgy befolyásolni mint annak elötte. Greg lemeze is lejáróban van.

Dauda András 2019.02.04. 00:25:20

Micsoda néphirig van facén. Megalol!

Maximista vagyok 2019.02.04. 00:27:05

Ééés ivászat start :D Cigánykurva out, superbowl now, kell ennél több? ;) Hazafiak, előre!!!

Oh my... 2019.02.04. 00:27:22

@ibsen: nem is vár, azt sem tudja, mi az... hát nem emlékszel, hogy loholt pincsiként Csoki lábát nyalogatva, miután az bele-belerúgott, míg odabent volt? felfelé nyal, lefelé rúg - ehhez van ő szokva, ezért természetes neki az is, hogy simán lepatkányoz bárkit, majd üldözi, hogy ölelgesse... totál el van cseszve szerencsétlen, ki tudja, mit láthatott otthon, hogy ez a természetes neki..?

ibsen 2019.02.04. 00:29:59

@oh..my...: Hát az is tragédia volt amikor üvöltöztek egymással, ki takarodik el a matracról máshova...

Na jó éjt!

Oh my... 2019.02.04. 00:32:49

@lilalibaluna: igen. Zsuzsu nagy különbséggel ment vissza, bolondok lennének levenni róla a lilát, ő már biztos döntős... Gregtől meg mire fel félnének? az a huszon-pár százalék rettentené el őket, amivel Renyhe kiesett? ugyan... pont, hogy azt látják most, Renyhét mennyire fölülbecsülték népszerűség tekintetében... simán rátehetik most Greg homlokára a célkeresztet.

Dauda András 2019.02.04. 00:34:08

"Ezután Béci beleszalad egy kétkezesebe, ami mondjuk az ökölvívásban nem annyira jellemző"
Az egyik legjobb volt. :)

Dauda András 2019.02.04. 00:37:28

@oh..my...: Örülök, hogy valaki olvas a sorok közt :)

Oh my... 2019.02.04. 00:38:31

@ibsen: most látom, te is leírtad már ugyanazt, amit @Dauda András: és én is... bocsi, és ekg, ugyanazt gondoljuk mindhárman.. ;)

Oh my... 2019.02.04. 00:46:13

@ibsen: Roli azonnal összespanolt Hunorral, lehet, nem láttad azt még, de pl. Radics épp azzal vágott neki vissza, amikor Roli rátette villamesterként a zöld kendőt, hogy ő meg majd bosszúból jól kiviszi és kiejti mellőle a Hunort, mert tudja, hogy az jobban fájna Rolinak, mintha őt magát vinné ki... szal ez a páros a kezdetektől megvolt, és Era is, mert vele együtt mentek be, és már másnap megbeszélték kint a cigizőhelyen, hogy bolondokházába kerültek, és hogy együtt maradnak... csak aztán Erát a párbajgyőzelem kifordította...

Oh my... 2019.02.04. 00:51:44

@cselaxi: nagyon gáz volt, majdnem Radics-szint; és azért "majdnem", mert a Radicsnál is gázabb...

Dauda András 2019.02.04. 00:58:06

Ja, hogy Reni válla 15 secet bírt!

Mitől van az ilyen "kimenős" váll egyáltalán. Nem lehet az ilyet kezeltetni vagy ilyesmi?

Nbl 2019.02.04. 01:21:34

@Angora Cardi: Engem mindig egy nagy, vén, pedofil varjúra emlékeztet, főleg amikor vmi zuhanyzós vagy kúrós jelenetet konferál fel a hülye szemüvegében, szinte csak a nyála nem csöpög, közben kéjesen punikázik meg pömpölőzik, komolyan a hányás kerülget ... illetve kerülgetett, mert már rég nem vagyok hajlandó nézni a BV-t, ha ő vezeti.

Maximista vagyok 2019.02.04. 01:26:50

Végre bazdmeg, field goal!

Maximista vagyok 2019.02.04. 03:42:06

Interception :D a legjobbkor!

Maximista vagyok 2019.02.04. 03:49:53

Huhú Józsi! Beindult a daráló :D bár a screen hívásokat én is hiányolom. Mondjuk le fogom szarni ha behúzzuk, elég egy field goal és jók vagyunkm

Maximista vagyok 2019.02.04. 04:06:33

:DDDDDD sírok geciiiii! 6 gyűrű!!! Nem hiszem el... Most viszont jó nyolcast mindenkinek, nekem ma fel kell kelnem, mert szabin vagyok :D PATRIOTS!!!!!!!!

Ármándójózsi 2019.02.04. 04:43:39

@Maximista vagyok: Nálam a TV a számítógép képernyője is, hogy mindent lehessen ágyból csinálni, ezért csak most kapcsoltam át, mert minden pillanatát élvezni akartam ennek a valljuk be szenvedős győzelemnek.

mézescsók 2019.02.04. 05:44:17

@Angora Cardi: Attól függ, ki lesz a hármas döntőben. Ha Zsuzsu - Greg - Adri: akkor semmiképpen. Ha a két srác bent lesz, és az előbbi trióból bárki, mondjuk Adri, akkor talán. Ha bent lesz Zsuzsu vagy Greg, akkor sanszos, hogy nem.

.@oh..my...: Greg egész "ideológiája" az ő sellőségéről sima buziskodás, elmezavaros kreálmány, akárminek hívja magát, pedig alapból semmi bajom velük. A "szívből játszani", "őszintén játszani", a "taktika" elvetendő, rossz, káromlással felérő szitokszó - na, ez néhányszor kivágta nálam a biztosítékot az állandó sutymorgással egyetemben. Nem tudom, mit értsek "tisztaszívűség" alatt. Azt sem értem, hogy miben van igaza annak, aki párbajt nyer ?
Ha sokáig tart a Vv, lassan leérek a villalakók szintjére. És az nekem nagyon nem lenne jó, mert még van dolgom a világon.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 06:55:20

Már csak Hunor párbajszűz a bent lévők közül. Remélem, Adri kinn hagyja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 07:27:16

@Sanda.Ipse: Továbbra is tartom, hogy ma Greg lesz kijelölve, és Greg Adrit fogja vinni. Adri pedig visszajön Greg ellen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 07:31:48

Greggel boxolálásával, illetve későbbi magyarázkodásával kapcsolatban mindig eszembe jut, hogyan tapsikolt, amikor megtudta, hogy Sztárbox lesz, és hogy ő ezt hogy imádja, és várja. Greg szerint a Sztárbox az egy olyan speciális box, ahol megvan minden körítés, ők primadonnaként bevonulnak, majd a bevonulás alapján eldöntik, hogy ki a győztes. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.04. 07:32:20

@VV Erőlegény:
Az is elképzelhető. Greg bárkit visz, ő marad kinn. De nem értem a bentiek logikáját. Miért küldenek valakit harmadjára is párbajozni, ha van benn olyan, aki még egyszer sem volt.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 07:35:47

@VV Erőlegény:
Tulajdonképpen az összes sellő feladta a meccsét. Érdekes módon Reni is tudta gond nélkül csépelni egész héten a boksz-zsákot és a levegőt, a meccsen meg állítólag fél perc alatt kiment a válla. Másnapra megint mintha mi sem történt volna. Sajnos a vállsérülések nem így működnek. Az egyik legfájdalmasabb sportsérülés. Tudom, mert volt benne részem. Mindegy. Ő már kinn van végre.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 07:38:22

@Sanda.Ipse: Ennek ugyanaz a logikája, mint annak, hogy Renit erősnek tartották. Amúgy Hunor erős (ezt azért jól érzik), és Hunort erősítette a Sztárbox is, mint ahogy Rolit is, a többieket a Sztárbox gyengítette. Nálam mondjuk Adri sem gyengült, mert Hunorhoz hasonlóan végignyomta mégha közben verték is, de én elfogult is vagyok vele kapcsolatban. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 07:40:45

@Sanda.Ipse: EKG, csak a többi sellő nem tapsikolt, amikor kiderült a múlt heti Sztárbox tematika, egyedül Greguci.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 07:40:57

@VV Erőlegény:
Adri tökös volt. A sellőcsapat hozta magát, kb erre számítottam. Mindhárom végülis feladta, csak a pofikájuk ne sérüljön.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 07:42:37

@VV Erőlegény:
Már akkor a sellős bevonulása lebegett a szemei előtt:)))
OMG!!! Elképzeltem a boksz ikonokat hasonlóan bevonulni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 07:46:28

@Sanda.Ipse: Zsuzsuval kapcsolatban egy tipikus Zsuzsuság volt, hogy a meccs után azon bosszankodott leginkább, hogy legalább a második harmad közepéig kibírhatta volna. Szerintem ez a lány erős oxigénhiánnyal született, azért ilyen rossz mozgáskoordinációja, és lassú a felfogása.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 08:00:08

@VV Erőlegény:
Elképzelhető. Érdekes, hogy a bentiek tényleg mennyire vakon vannak. Az előzetesben még Adri is azt prognosztizálta, hogy Reni fog visszamenni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.04. 08:20:51

a pénteki, a szombati és a vasárnapi adást 20 perc alatt végigpörgettem. rohadtul unom!

csillagporszem 2019.02.04. 08:40:17

@Sanda.Ipse: durván meglepődtek, hogy Zsu ment vissza, én legalábbis ezt láttam rajtuk.
Most kezdődhet az újratervezés. Remélem Roli elgondolkodik ezen a százalékon és a megfelelő emberre fogják rakni a jelet. Eddig azt hitték Reni csinálhat bármi rosszat akkor is visszamegy, mert érdekes karakter. Jó lenne ha egy Greg-Roli párbaj irányába vinnék most el a dolgokat.

lilalibaluna 2019.02.04. 08:44:43

Szerintem Roli lesz a kiválasztott. (Greg, Zsu) És azt gondolom, Adrit fogja kihívni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 08:57:23

@lilalibaluna: Greg soha sem tenne Rolira, amíg van neki Adri (még Zsura is hamarabb rakna, ha lehetne), legkevésbé pedig Hunorra rakna. Zsuzsu Adrival együtt fog szavazni valakire, szerintem egyébként Gregre (azért Greg nagyon erősen hátbaszúrta Zsuzsut, Zsuzsu pedig nem felejt...). Roli továbbra is Hunorral együtt szavaz majd, de lehet, hogy Adrin keresztül négyesben egyeztetnek majd. Greg egyedül van, bármennyire is puncsol majd Zsu felé. Hunor Zsuzsuról nem fogja levenni a kendőt (értelmetlen is lenne), a fiúk is Gregre fognak rakni szerintem, esetleg valamelyikük Adrira, de csak taktikából. Greg lánnyal fog párbajozni, az egyetlen lány pedig Adri. Ha Adri visszajön a párbajról, akkor lehet, hogy Hunor leveszi róla a kendőt, és lehet, hogy lesz még egy Adri-Hunor párbaj is a hármas döntő előtt. Most azt prognosztizálom, hogy Adrinak még két párbaja lesz a hármas döntőig, de igazából ez jó neki, mert minden egyes párbaja (ha nyeri, őt erősíti a végjátékban).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 09:04:45

@csillagporszem: Csak az a tény, hogy érdekes karakter két héttel a vége előtt már nem tényező a szavazóknál (itt már elsősorban a szimpátia számít), ebben hatalmasat tévedett Reni is és minden egyes játékos benn, Rolival együtt. De ez még lehetett volna egy érv Reni mellett az első 4-5 párbaj során.

hannamontanna 2019.02.04. 09:06:09

Namost, tegnap majdnem teljes terjedelmében megnéztem mindkét adást . Egyrészt leszögezném, hogy Horti Gábor sokat dobott rajta, amellett, hogy ez a verés már mindenkinek kijárt. Az ismétlés után rettentően drukkoltam, hátha Anikó vezeti a párbajt. Hát nem. Jó régóta megy ez a dolog, és egyetlen tanulsága van: PP egyszerűen alkalmatlan a műsorvezetésre. Semmi jogom megítélni, én sem tudnám csinálni, de pont ezért nem is csinálom, és ez a tudás bárkinek hasznára válna. A műsorvezetéshez kell gondolom néhány dolog: tehetség, vagy ha az nincs, akkor hajlam és szorgalom, hogy megtanulja, vagy rutin, vagy humor, vagy legalább nézzen ki jól. Na most hogy ennyi "műsorvezetés", és ennyi műsor, és ennyi idő után se menjen, az már Guinnes rekord kategória. Viszont ott első. A vér és verejték nem a bokszmeccsen zajlik, hanem a műsorvezetésben, már ha ezt lehet annak nevezni. Rettenetesen rossz nézni. Bocs, ha megbántottam, de mégiscsak a fogyasztó szórakoztatása a cél, aki meg én (is) vagyok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 09:15:00

@hannamontanna: Tényleg nem jó és elsősorban a gesztikulációja és a metakommunikációja miatt. Csak azt nem tudom, hogy ezek az indokolatlanul széles mozdulatok, és egyik lábról a másikra, előre-hátra, jobbra-balra lépegetés (mint aki már alig barja tartani a vizeletét) ez a műsorban elvárt-e (azaz tudatos), vagy csak ösztönös, esetleg rosszul értelmezetten tanult (utalok arra, hogy Balázs, Tylla, és a kezdeti Istenes Bence is túlmozgásosak voltak).

Tökös... 2019.02.04. 09:21:44

Sziasztok

Meglepődtem a százalékarányon....
Én reálisnak a 80-20 körülit vártam...
Nyilvánvaló hogy Renyhát sokan támogatták viszonylag, ebből következően ez az embertipus meglehetősen népszerű...
...nem csak a stilussal van a baj, hanem a rosszindulattal, ami renyhánál mozgatórugó...
töröm is a fejem mi lehet vonzó, támogatható renyha játékában...
azt találtam ki, hogy egy nő legyen tökös, legyen mindenre válasza, és ha kell üvöltsön mint a fába szorult féreg...
Most már tudom miért mondják hogy zárj össze 4 nőt egy szbában 1 órára, és megtépett hajjal jönnek ki...

hannamontanna 2019.02.04. 09:22:23

@VV Erőlegény: Igazából tőlem cigánykerekezhetne is, ha tudna műsort vezetni. A mutogatás a legkisebb baj. Ha meg akarnám fejteni: talán azért tartja folyton maga és a kamera közé a kezét, hogy eltakarja magát, időt nyerjen, míg kitalálja a következő mondatot. De rövid ez az idő, nem jön össze. Bár már azért évekről beszélünk :-) Érdekes.

hereverő heverő 2019.02.04. 09:25:16

Lóbbreggelt. Röpke 5 perc alatt belepislantottam a bokszmeccsekbe meg a párbaj végébe, és elég is volt. Hoppancs tegnap prímán leírta, mi a baj ezzel a mostani valóvilággal: hogy alkalmatlan senkik készítik. Semmi kretaivitás, semmi munka. Vagy ha van mögötte bármi is, az kurvára nem látszik, mert a levelek bedobálása nem munka, egy betanított majom is megcsinálja egy banánért. Műsort készíteni nem lehet intelligencia és kreativitás nélkül! Ez a mostani bokszhét volt az első, amiben láttam a belefeccölt energiákat, szervezést, építést, MUNKÁT. De ez édeskevés egy hónapokig tartó műsorhoz, faszom.
Mi itt a hogyvolt blogon adtunk ezer jó ötletet, amit nulla (Érted Zsolti? NULLA) munkával vagy költségvetéssel meg lehetett volna lépni, de marad a papírzsepi tépés és a kolbászevés.

A sellőbokszról nekem konkrétan a nyulak harca jutott eszembe, amikor mindkettő egymásnak ugrik és csak csépelnek a mellső lábukkal.
www.youtube.com/watch?v=tuo79ddw0CY

introverted22 2019.02.04. 09:28:29

@VV Erőlegény: Szerintem az a baj ezzel a gondolatmenettel, hogy Zsuzsu annyira elvakultan ragaszkodik Greghez, hogy nem fog rá szavazni. Renivel ellentétben ugyanis Greg csak a háta mögött mocskolta, de igazán soha nem vallott színt. Undorító egy féreg.
Sajnos a két fiú még mindig Adrit látja magukra nézve veszélyesnek, és sanszos, hogy őt szórják meg. Akkor viszont ő Hunort viszi

Cinkeláb 2019.02.04. 09:33:32

@Tökös...: Szerintem ebben a párbajban a szavazók nem elsősorban valaki MELLETT szavaztak, hanem valaki ELLEN. Egyik luvnya se volt népszerű (a családot és barátokat leszámítva), az átlag néző szerintem most aszerint döntött, hogy melyiket utálja jobban.

hereverő heverő 2019.02.04. 09:34:11

@introverted22: Nem hiszem, hogy Adrit veszélyesnek látnák. Két rossz közül kell választaniuk a fiúknak: vagy Greg vagy Adri, és gondolom tudják, hogy Greg mindenki ellen kiesik. Nem tudom volt-e szó róla, hogy Zsuzsu most védett vagy sem? Ugyanis nem nézem és nem követem a műsort, csak hogyvoltot olvasok ímmel-ámmal

Tökös... 2019.02.04. 09:36:31

Két szarkeverő fog kiesni szerintem....
Meztelencsiga és adri a mangalica....
Ezt tartom valószínűnek, sőt támogathatónak...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 09:38:38

@csillagporszem: Szerintem szavazat egyenlőség lesz és nem hiszem, hogy Hunor és Roli magára rakná a kendőt. Azt hiszem Attila mondta egyszer, ha nem muszáj kimenned párbajozni, ne menjél!

Tökös... 2019.02.04. 09:38:40

@Cinkeláb:

Van aki utálattal szavaz ?
Akkor témánál vagyunk, akkor renyha nem is olyan utálni való...

introverted22 2019.02.04. 09:40:34

@hereverő heverő: kapott lila kendőt, szóval az. Roli és Hunor azt látják, hogy Adri két párbajt túlélt, és hogy ő is taktikázik, Gregről tudják, hogy gyenge, ezért elég nekik, ha a cél előtt esik ki... szerintem így látják. Én is annak örülnék, ha megszabadulnánk végre tőle is, de valamiért kétlem, hogy ő lesz most soron. De megintcsak ne legyen igazam, azzal járunk a legjobban.

Niké88 2019.02.04. 09:40:52

A maiban Rolihoz talán a kutyáját, vagy kutyáit viszik be, még ebben is hasonlítva egy picit VV Attilára, akihez a westie-jét vitték be anno.

introverted22 2019.02.04. 09:42:32

@Brigante: Jó, hát Attila tudott játszani, a többi csak azt hiszi, hogy tud. Évek óta visszasírom Attilát. Azóta nem tudtam drukkolni senkinek, mert nem volt még olyan, aki megérdemelné, hogy megnyerje.

Niké88 2019.02.04. 09:43:00

Én várok egy kis magyarázatot arra is, hogy Adri miért olyan kénytelen-kelletlen mondta Zsuzsu kortesbeszédét, illetve az egész párbaj alatt fura fejeket vágott.

Cinkeláb 2019.02.04. 09:43:48

@Tökös...: Például itt is többen nyilatkoztak úgy, hogy sose gondolták volna, de Zsizsikesre szavaznak, mert annyira nem bírják elviselni Renyhét. Én is.

introverted22 2019.02.04. 09:47:04

@Niké88: Jó, hát minden évben akarnak bevetni egy taktikust, aztán Attila óta ez még nem jött össze. Roli legalább egész sokáig húzta, de kb ennyi szól mellette.
Azt én sem értettem, hogy Adri miért úgy mondta a "kortársbeszédet", ahogy. Jobban járt volna Zsu, ha utolsó pillanatban inkább Hunorra ruházza a beszédet. meghallgattam volna, hogy ő mit mondott volna, mert ennyire őszinte az is lett volna...

Niké88 2019.02.04. 09:47:06

@introverted22: Ezzel én is pont így vagyok! Az előző szériát végig se bírtam nézni, annyira irritált az affektálós Soma és a Kárszeg páros is nagyon gáz volt. És örülök, hogy ebben a szériában nem volt "szerelmi" szál, a kizárás miatt.

csillagporszem 2019.02.04. 09:48:30

@Brigante: nem is kell magukra rakni, elég Gregre és a csillámpóni meg biztos Rolit fogja vinnj.

@Niké88: szerintem Adri még mindig szarul van. Szerencsétlen kibírta a 3 menetet és rendesen megverte az ellenfele. Jobban járt volna ő is, ha feladja :)

Tökös... 2019.02.04. 09:48:57

@Cinkeláb:

Van egy közmondás.....
"A harag, rossz tanácsadó "
Én például teljesen higgadtan nem szavazok senkire....
Csak figyelek milyen személyiség fog nyerni....

pimasz borz 2019.02.04. 09:50:54

@Niké88: arról pont lemaradtam,de a mai előzetesében Adri azt mondja Gregnek,hogy szerinte Reni jön vissza.Én ezen is csodálkoztam.

hannamontanna 2019.02.04. 09:53:19

@introverted22: Na igen. A VV-nek ott volt vége, Attilával. Azóta szánalmas. Nem tudom mi az, amin múlik, de gondolom az emberanyag. Vagyis az emberanyagból történő kiválasztás. Mert azt nem akarom hinni, hogy ilyen gyenge a felhozatal. Valószínűleg a szerkesztői koncepcióval van baj: azt hiszik, hogy agyhalottakat akar a néző látni. Hát nem. Arra vannak más műsorok. Taktikát, izgalmat, észjátékot lenne jó nézni, nem ezt a felfordulást, káromkodást, ordítozást, ostoba cicaharcot. De mondjuk ez csak egy egyéni vélemény. Biztos erre is van igény.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 09:54:15

@VV Erőlegény: ha a fiúk kapcsolnak.
Ha Greg, akkor gyorsan össze kell balhézzon Adrival, mert per pillanat meg nagyon együtt vannak.
De Adri két párbajról ment vissza, miért hiszik gyengének?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 09:55:28

@VV Erőlegény: Gregnek ez a mindent úgy várt és úgy szeret pont olyan, mint Renyhének a mindent tud és mindenhez ő ért a legjobban.

introverted22 2019.02.04. 09:56:08

@Fridolin a pimasz borz: Mindenki azt gondolta, hogy Reni az erősebb, mert neki volt nagyobb hangja. Itt senki nem emlékezett az előző évek sajnálatból nyert helyzeteire.
Az volt a szimpi, hogy a BV-ben Csoki pontosan jól elmondta, hogy mi vezetett Reni bukásához. Reni meg már megint össze vissza beszélt. Folyamatosan butázta Zsuzsut, a párbajon meg azzal jött, hogy a Zsuzsu nagyon okos. Aztán a BV-ben már megint ostobázta.
Komolyan sajnáltam Csokit, mert próbálta többször finoman elmondani, hogy nem akar tőle semmit, többek közt most is a BV-ben, de Reni annyira hülye, hogy ezt se fogta fel.

Cinkeláb 2019.02.04. 09:56:35

@Tökös...: Jól teszed.
Mondjuk a harag nem egyenlő az utálattal. Lehet halál nyugodtan is utalni valakit.

Tökös... 2019.02.04. 09:58:51

@hannamontanna:

Pedig pontosan lehet látni mi alapján választanak...
Minél több deviáns, annál jobb....
Soha ennyi roma nem volt a játékban, ők csinálják a sót...
A játék szempontjából tök mindegy hogy kinek milyen intelligenciája van, váltson ki valamit a nézőből, ha dühöt az a legjobb, minden sorozat erre épűl...
minél nagyobb egy cicaharc, annál többet nézik...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 09:59:09

@VV Erőlegény: az biztos, hogy Csillámfasz fosik Rolitól. De még Hunortól is.

Tökös... 2019.02.04. 10:00:09

@Cinkeláb:

Halál nyugodta utálni valakit ?
Nem lehet....
Az utálat heves érzelemkitörés...

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:01:45

@Csakazértis én vagyok a királynő:
De legjobban fosik magától a párbajtól:)))

introverted22 2019.02.04. 10:04:03

@hannamontanna: Az egyik bajnak én azt látom, hogy bekorlátozták a korhatárt, ezért gyakorlatilag már a harmincasok is túlkorosak. Régen ennél sokkal nagyobb szórás volt a szereplők korában. Generációs különbségek vannak a mostani és a régi játékosok között. Mi a mostaniakkal már nem tudunk azonosulni, meg mondjuk magukon és a családjukon kívül más se nagyon.

Tökös... 2019.02.04. 10:04:51

Ha megnézem a kábeltévéken futó műsorokat, nem a tudomány vezet....
A brazil sorozatok, az éneklős műsorok, a szomszédok, az éjjel nappal, a barátok közt....
Ez szinte csak az érzelmekre épít...
Gondolkodni nem kell...
Na jó visszahozták a milliomost ami inkább tippverseny mint tudományos ismeretterjesztő adás....

hereverő heverő 2019.02.04. 10:04:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: csillámfasz az árnyékától is fosik, és jogosan. Mert az árnyékát se tudja kinn hagyni, höhöhö

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.04. 10:05:22

@Cinkeláb: Amikor én halál nyugodtan utálok valakit, akkor az nekem nem is létezik! Nem kémkedek utána, nem beszélek róla. Ezt a villában nehéz megvalósítani :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:05:23

@introverted22: viszont ezzel a gondolatmenettel ki áldozható be? Ha nem Greg, akkor Adri. Adri meg Hunort viszi. Ha Greg, akkor van esély, hogy mást visz, mert a fiúktól, főként Rolitól fosik.

pimasz borz 2019.02.04. 10:05:58

@introverted22: igen Reni nagyon magabiztosnak mutatta magát.Magasról lehet nagyot esni..sikerült is.
Mit mondott csokesz,miért esett ki Rikács szerinte?Nem láttam,mert győzit nem bírom nézni,a bv így kimaradt tegnap.

BarBwire 2019.02.04. 10:06:57

@Maximista vagyok: köszi a konfot, jobb vagy mint pornóbajusz! Én kicsit sajnálom, hogy nem az én csapatom ment SB-re. De majd jövőre (SE)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:08:03

@Niké88: benne lehet a kétkapus játék. Zsu megy vissza, magyarázat: hát izgultam, és ezért. Renyhe megy vissza: láttad, nem tudtam őszintén csak neki, mikor a barátnőm vagy. És eközben Gregnek játszik, aki ott van. Adri egyéni játéka, hogy ha lehet, ne ő párbajozzon, ha mégis, ne utálatból és legyen bent támogatója.

hereverő heverő 2019.02.04. 10:08:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért csak nem olyan hülye a G1G (de), hogy a kétszeres győztes Adrit gyengének tartsa

rostás 2019.02.04. 10:08:27

@Tökös...: De ki is hullott már az összes, mert az a "show" amit ők csináltak alpári, bunkó, ostoba, nézhetetlen és a legkevésbé szórakoztató. Az nem "show", hogy valaki a 30 szavas szókincsével makog vagy üvölt 0-24-ben. Most legalább kevesebb lesz a "dikkmán", a "csicskageci" meg a rekedt óbégatás, és bár a bent maradtak sem tartoznak a társadalom szellemi krémjéhez (sem), de legalább a legalapvetőbb viselkedési, társalgási szokások birtokában vannak.

moletty 2019.02.04. 10:09:17

Pöcsrázás a srácoknak lukpengetés a csajoknak : Kinn van végre Renyhe, vagy ahogy Zsú mondta :"Kinn hagytam a picsába!" :D :D :D
Zsúra szavaztam én is, de amint Renyhe kiesett ez már a múlté !!!
Végre újra utálhatom tiszta szívvel ezt a degenerált véglényt, ezt a rosszindulatú buta picsát !
Aki sajnos nyerni fogaj a VV9-et :(
Így már csak akad egy szefós aki a pénzért elveszi :)
--
Adrinak minden elismerésem (de megmasszíroznám a kis sajgó cicijét:), mert bár szar volt, de nem adta fel és ment előre (és kapta az ütéseket:)
Zsú mint mindenben a boxban is szefó nulla volt! G1G meg hozta a formáját , a nyomorult senkiházi...
Ennyike így reggel:D

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:09:18

@Tökös...:
Azért vannak szerencsére remek ismeretterjesztő csatornák.
Sajnos már a milliomos sem a régi és ott is feltűnő, hogy elfogytak a játékosok közül az idősebbek. Sok olyan kérdés van, ami abszolút nem az általános műveltségre épít.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:09:24

@csillagporszem: Adri tökös volt a bokszon. Laposra verette magát, de végigcsinálta. Szóval le a kalappal előtte is.

Magentax 2019.02.04. 10:09:47

@hannamontanna: Teljesen igazad van. Ott volt a Farm, meg a Survivor, de akár az Éden hotelt is felhozhatnám...Akadt ezekben is egy-egy ostobább karakter, de a nagyobb részük értelmesebb volt, akik valóban képesek voltak a taktikázásra. Aztán mégis mekkora nézőtáboruk kerekedett... :D
Van egy ismerősöm a VV9 stábban, néha összekeveredünk egy kávéra, ő mesélte, hogy felfogták, ez a játékosválogatás most nagyon gyenguszra sikerült, ezért engedték el az évadot már az elejétől fogva.
Ja és még azt is mondta - visszautalva Candy előző posztjára - nem csak hogy olvassák, de egyenesen ők fizetik a hogyvolt blogot. :DDD LOL!

BarBwire 2019.02.04. 10:10:35

Ló reggelt, egy hisztivel kevesebb lesz odabent.

Mesélje el nekem valaki, hogy mit szólt Reni a százalékokhoz?

introverted22 2019.02.04. 10:11:37

@Fridolin a pimasz borz: Megmondta, hogy azért, mert a végére elborult az agya és ezt nem díjazták/uk. Brutális volt egyébként, ahogy Reni visítozott, amikor bejött Csoki. Mint az amerikai filmekben a rajongók szoktak, ha valami sztárt látnak. Komolyan megsajnáltam Csokit, hogy rászabadult ez a nagyon bolond nő. Ráadásul a fosnál is szarabbul nézett ki abban a tegnapi szerelésben, ahol egy kb 10 számmal kisebb fűző volt rajta, meg a munkás neccharisnyája amihez nem hord bugyit... pffejj

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 10:11:49

@csillagporszem: szerintem Greg hamarabb viszi ki Adrit, mint Rolit....

Cinkeláb 2019.02.04. 10:12:12

@Hedo a nokedli szaggató: Én nem a villából beszéltem, hanem a nézőkről, akik szavaznak. Mi se 200-as vérnyomással nyomtuk Zsizsikesre a gombot.

Tökös... 2019.02.04. 10:12:23

@rostás:
Ez igaz.....
Én csak azt mondom hoggy a játék be is szürkült....
rolcsi például 23 órán át vakarja a faszát a pamlagon, Hunyor meg leutánozza....
Meztelencsiga sír, Zsú kezd lenyugodni...
Lehet hogy tévedek, de ennek nem lesz sok nézője....

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:12:31

@rostás:
A vállalhatóbb figurák maradtak a végjátékra. Még sellőfiút kell kipaterolni. Zsuzsunak sincs ott sok keresnivalója, de mint tudjuk idén lánynak kell nyerni.

hannamontanna 2019.02.04. 10:12:50

Igazából nem halál mindegy, hogy ki lesz a kiválasztott, vagy ki nem, meg ki nyeri? Egyikre sem tudnám mondani, hogy megérdemli a szakajtó lóvét. Egy esetben lenne szimpi, ha megtartana hatot, a többit el-jótékonykodná. Na akkor megkövetném őket. Nem vagyok irigy, de ha azt nézem, hogy egy műsort kellett volna csinálni - ami lássuk be nem sikerült, mert csak műsoridőnek nevezném - arra elég sok fizetés 36 milka. Az ostobaság jutalmazása. Ennyiért talán még Balázsnak is sokat kell dolgozni. Pedig ő ért is hozzá.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 10:12:52

ma kivalasztjak Hunort, mas lehetoseg nincs

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:13:51

@Tökös...: Bízzunk benne, hogy végre a csatorna kreatív csapata is elkezdi használni a szürkeállományát. Feladatoknál meg a fiúk is odateszik magukat.

introverted22 2019.02.04. 10:13:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG. ez a bajom nekem is, hogy Adrit fogják kiválasztani, az meg viszi Hunort. Akit amúgy én kezdek megkedvelni, és sajnálnám ha ő esne ki, és egy olyan gusztustalan ember, mint csillámlófaszláma bent maradna...

moletty 2019.02.04. 10:14:11

Volt itt valaki aki azt írta P.P. alkalmatlan a műsorvezetésre !
Üzenem az illetőnek, hogy : IS !!! :D
Ahogy a mentorkodásra IS, meg az énekes-előadóművészetre IS !
És igenis jogod van Tesó ítélkezni felette, mert ő ezt megmutatja, el akarja adni! Hát nem kell!
És attól még h. én nem tudok műsort vezetni (ahogy boxolni se) igenis tudom, érzem hogy melyik a jó és a nem jó műsorvezetés (vagy box).
És igenis elismerem ha javul valami azt is : pl. ANCSA !

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:15:30

@Tökös...: Estére már nem sok ember tud/képes/akar olyan műsort, amin még gondolkodni is kell. Nekem sokszor már egy jó film is sok pl. egy szerdára. Ezen nem kell agyalni, nézed, anyázol, mérgelődsz, mind-mind csupa érzelem. Hozzájön a hv, itt beszélünk róla, és ez kikapcsol.
Ehhez hozzáteszik a mai kor szabadelvűségét: meleg, dugás, szleng, ivás, buli. Ezzel megcsípték a fiatal korosztályt is.
Ha ismét beszavazásos lakók lennének, se biztos, hogy más lenne, csak ez így túl direkt

csillagporszem 2019.02.04. 10:16:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: nagyon ügyes volt, tényleg le a kalappal előtte. Viszont most ennek issza meg a levét. Tegnap úgy nézett ki még a kortesnél is, hogy menni alig bír :)

@Brigante:
Az érdekes lenne. Adri visszamegy Greg ellen és aztán megint Adrit küldik ki? Vagy lesz Zsunak még egy párbaja? Azt elvetem, hogy Hunor és Roli párbajoznának egymás ellen az utolsón :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:16:53

@hereverő heverő: lehet. De Rolitól jobban fél. Eddig is azon volt, hogy elkerülje.

Tökös... 2019.02.04. 10:17:34

@Sanda.Ipse:

Nem nézem a milliomost, mert nem köt le....
Nem mondom hogy mindenki falja a tudományt, mert az nem mindig szórakoztató, de jót tesz az embernek ha fontos döntéseket akar hozni....
Minél olvasottabb vagy annál könnyebb kizárnod a fake newst....
És mondjuk ha kihagyod a tévés asztrológiát, meg a sok mágust, lélekgyógyászt, előrébb vagy....

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:19:45

@BarBwire:
Nem volt kényszerzubbony, pedig én arra számítottam. A BV-ben olyasmit mondott, hogy szorosra számított, illetve ha nagy a százalék-különbség, akkor önmagára, hogy visszamegy a villába.
Párbaj után nem szokták a játékosok már savazni az ellenfeleiket, de persze ez nem volt érvényes Renire. Ő megtette.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:20:29

@Magentax: egyszer-kétszer megnézhető egy takaró alatti parittya, ha már a műsor vége felé nem bírnak magukkal, vagy pár kiadós veszekedés, mert kell, de álló nap, hónapokon át sok.
Wow, szerkik fizetik a hv-t? Hát miért nem mazsoláztak?
VV10-re innen válogatnak? :D

pimasz borz 2019.02.04. 10:21:06

@introverted22: köszi,hogy leírtad!Tutira nem nézem vissza akkor,mert a tegnapi párbaj is sok volt obégatásilag nekem :D Reninél komoly gondok vannak a toronyban.

Tökös... 2019.02.04. 10:21:41

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Én esténként a két pasit és egy kicsit nézem....
És szóba sem került egyszer sem a gyűlölet, vagy a harag....
Őszintén megmondom ragyogó sorozat, nekem felüdülés....
Aztán jön a VV, ami már jóval vegyesebb érzés....
De az idáig kiesettek a kedvemre voltak, már mint hogy örültem hogy kiestek....

Hpisti 2019.02.04. 10:22:12

@hannamontanna: Felhozatal? Hát igen... a Symbol és környéke már csak ilyeneket termel ki magából. Az első két évadnál még jelentkezőkből válogattak.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:22:29

@Tökös...: a mostanit én is csak egyszer néztem meg, kíváncsi voltam rá. Összehasonlíthatatlan a régivel és ez nem Gundi hibája. Hozott anyagból dolgozik.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:22:46

@Tökös...: a mostanit én is csak egyszer néztem meg, kíváncsi voltam rá. Összehasonlíthatatlan a régivel és ez nem Gundi hibája. Hozott anyagból dolgozik.

Niké88 2019.02.04. 10:23:07

@rostás: csak Hunor feledné már a dikkezést...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:23:18

@introverted22: volt pár szar húzása, de azért nem volt olyan feladat, hogy a csapatért, vagy magáért meg ne tette volna.

Tökös... 2019.02.04. 10:24:15

@Sanda.Ipse:

Gundinak az a táskás volt a csúcs, szerintem az tényleg szórakoztató vetélkedő volt....

introverted22 2019.02.04. 10:24:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ennyi erővel csinálhatnának évi kettőt, egyet az értelmesebbeknek és egyet a gyökereknek. Aztán amelyiknek nagyobb lenne a nézettsége, azt tartanák etalonnak a jövőre nézve... Így talán végül mindenki jól járna...
Az nem normális, hogy minden évadra jut egy cshicskhaghecis idióta, aki az alpári beszéden és a zabáláson kívül semmire nem képes. Jah és mindig ez a valaki a szerelmi szál egyik fele... Tavaly Gina-Lóri, előtte Fanni meg Dennis, most meg ez a Renyhe-Csoki szál... csak ennek ugye még időben vége szakadt.

mindenévfoglalt 2019.02.04. 10:26:02

Az kissé megdöbbentett, hogy ilyen kicsi különbséggel ment vissza Zsu.
A kis különbséget arra értem, hogy amennyire visszhangzott a Zsu fanoktól a facebook és egyéb helyek, ahhoz képest kicsi a különbség. Ennél majdnem mindneki nagyobb különbséggel ment vissza. És nem beszélve arról, hogy sokan szavaztuk Zsura csak azért, hogy biztosan ne Reni menjen vissza.
Ezek után, nem vagyok abban annyira biztos, hogy Zsu nyeri a VV-t. Kb. olyan, mint Radics, neki is sok nagyszájú követője volt, de amikor szavazni kellett, valahogy mégsem hozták a többséget.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:26:31

@Tökös...: azt nem néztem egyáltalán.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:27:04

@csillagporszem: és ehhez felvett egy 15cm-es platform tűsarkút. Csoda, hogy bokáját nem törte.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 10:27:52

@Sanda.Ipse: akár. de szerintem Zsuzsu nem rak Gregre, meg Adri sem.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:28:00

@mindenévfoglalt:
Létezik más alternatíva is: Reni miatt nem mertek mondjuk egy 90 vs 10 %-ot mutatni:)
Nem volt bekészítve kényszerzubbony.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:28:34

@Tökös...: Én az Anyák gyönygyét (Mom) nézem. :) Szuper. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 10:30:57

@mindenévfoglalt: lehet, ebbe nyúlt bele a Retek, hogy ne legyen olyan megalázó a szavazatkülönbség. Féltek, hogy Renyhe lebontja a stúdiót.

rostás 2019.02.04. 10:32:20

@Tökös...: Nekem az nem a játék beszürkülését jelenti, hogy nem néhány agressziv, buta ember hisztérikus dicsekvését vagy átkozódását kell hallgatnom. Sőt, én sokszor miattuk nem néztem a műsort mert ebben a színvonaltalan, minden elemi udvariasságot, tiszteletet nélkülöző vergődésben semmi szórakoztatót nem találtam. Abban viszont igazad van, hogy a maradék brigád sem túl szórakoztató. Szórakoztatón azt értem, ha valakinek jó lenne a humora, szellemes vitákat hallhatnánk, képesek lennének jópofán kezelni szituációkat. Talán Roli az egyetlen, aki képes egy kis öniróniára, mindenki más rém komolyan veszi a saját egóját. Hol van már itt egy Majka, de akár egy Oki, vagy Györgyusz is :) ?! Elég sivár felhozatal, de akik kihullottak inkább csak taszítottak a képernyő elől, mint szórakoztattak. Legalábbis engem, de nem vagyunk egyformák :)

,, 2019.02.04. 10:33:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: megnéztem az új bosszúállók trailert. ÁPRILIS! (Got is, jó kis hónap lesz)

Magentax 2019.02.04. 10:33:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mivel hamar kiderült, hogy a szereplők nagyon-nagyon nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, így "elengedték" az évadot, kerüljön akkor már minél kevesebb pénzbe ez az egész. Az ötleteket állítólag gyűjtögetik a VV10-re - mert hogy lesz.
Persze, kábé 1000 kommentből nehéz kiszűrni a javát. Lehet, hogy a vége körül kéne írni egy külön posztot javaslatokkal a tematikus hetekre és egyéb ötleteket, amiktől szerintünk nézhető lenne.
Mondta azt is, hogy nagyon nehéz a dolguk, összeszedni 45 percnyi nézhető anyagot, mert 0/24-ben ment a rikácsolás, ordenáréskodás, parittyázgatás -mostanában a Renyhétől süketült meg mindegyik. :))

Dauda András 2019.02.04. 10:34:27

@Niké88: "csak Hunor feledné már a dikkezést... "
Cultural appropriation!
Már Hunor is olasznak mondja magát. Ennyi tesó közt nem lehet máshogy.
Én sokkal szomorúnak tartom amikor egy 18-20 éves rokonom dikkezik...

Magentax 2019.02.04. 10:35:08

@introverted22: Ádiná - Lacus párost kifelejtetted.... :))

Dauda András 2019.02.04. 10:35:20

@mindenévfoglalt: Sztem az RTL Renit nyomta egy hete h ne legyen 75-25 :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 10:39:10

nem vagyok maradektalanul elegedett, Renyhenek 90-10zel kellett volna hazavagtaznia, de ne legyek telhetetlen

hereverő heverő 2019.02.04. 10:41:30

@,,: Én meg beírtam a tippjeimet yeeeee! Köszi Szörnycsi!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 10:44:34

@hereverő heverő: tenyleg, meg a kendot is levehetik. kapott egyaltalan Zsuzsu vedettseget?

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:45:27

@hereverő heverő: azon felül Hunci a villamester

rostás 2019.02.04. 10:48:47

@Sanda.Ipse: Azért az is jellemző, hogy kik, hogyan viselkedtek a boxmeccsen. Adri, Roli, Greg beleadtak mindent ami tőlük tellett. Elviselték az ütéseket, mentek, küzdöttek. Ők ugye a gonoszak. A sellőbrigád (beleértve Zsuzsut is, mert azért ő végig kitartott mellettük, amíg vérig nem sértették) pedig feladta szépen. Semmi teljesítmény, kitartás, akaraterő, felelősség csak a pofázás, hablaty, sunyiskodás és a végtelen ego. Persze a legnagyobb pofájú adta fel a leghamarabb (Reni) a mindig kéznél lévő fiktív sérülés miatt, ami mindig csak akkor jön elő, amikor csinálni kéne valamit (pl. takarítás). Ezért maradnak ezek lúzerek egész életükben.

hereverő heverő 2019.02.04. 10:51:07

@Magentax: Ne haragudj, de egyrészt ha már az elején látszott, hogy nem váltják be a reményeket, akkor sem szabadott volna elengedni az évadot. A reklámbevételek csak a nézhető műsorok után csengetnek, a szar műsorok között senki nem fogja megtapsikolni Bél Flórát. Szóval igenis nekik lenne KÖTELEZŐ a szarból is várat építeni - Kreativitással, ötletekkel és ahogy mondom, NULLA pénzből kivitelezhető tematikus hetekkel. Az ismerősöd csak véd i a mundért, de a szavai mögött kevés realitást érzek.
Legyen hajótörött-hét, amikor az ágyak jelképezik a mentőcsónakot, és nem jöhetbek le a tutajokról. Előre elkészített kajás ládák lehetnének, vízzel és szárított babbal, csak WC és fürdés. Lehetne horgászni kajás ládákat, éjjelente valakinek őrt állni hogy meg ne egyék őket a cápák, és a romokból új tutajt összeeszkábálni. Jó, nem egy hét de 3 nap beleférne. És kurvára csak a 4-5 papírdoboz lenne a költség, lássuk ki mennyire kreatív (kdeves Nyári Gábor).

És ez csak egy tipp, ami most 3 perc alatt futott át a fejemen.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:51:31

@rostás: Adri, Roli, Hunort akartál írni:)))

hereverő heverő 2019.02.04. 10:51:42

@rostás: Az a Greg az Hunor lesz sztem.

rostás 2019.02.04. 10:53:57

@rostás: Adri, Roli, HUNOR természetesen. :)

hereverő heverő 2019.02.04. 10:54:58

@úgymond olvasó mmkk: Én nem néztem, de fenn többen is azt írták, hogy kapott. Szóval jól aludhat mostanság. A jacuzzis kisfilm után még az is lehet, hogy rápusztul Huncira és egyrészt a sellőfaszláma szívinfarktussal körített agyvérzést kap mert Zsuzsi átköltözik a fingszagú takaró alá, másrészt kiparittyázzák Hunyorkát a picsbe.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:55:40

@rostás: G1G legjobban a motor markolásában tette eddig oda magát, de csak azért, mert ő nem pénzéhes:) Mikor azt feladta úgy csinált, mintha jószívűségből engedte volna át Hunornak.

mindenévfoglalt 2019.02.04. 10:56:42

@Sanda.Ipse: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Dauda András: jó-jó, értem én, de azért reménykedem, hogy nem Zsu nyeri meg a VV-t, mert nagyobb a füstje, mint a lángja az ő érte rajongóknak, és ha Reni mellett ennyi szavazatot össze tudott gyűjteni (csalni) az RTL, akkor más mellett még sokkal többet, sokkal könnyebben. Kérdés, hogy akarnak-e...

Sanda.Ipse 2019.02.04. 10:59:31

@mindenévfoglalt:
Hidd el, hogy veled együtt reménykedem. Az elejétől kezdve nem sikerült megkedvelnem Zsuzsu karakterét. Bünti lehet vele együtt élni a nap 24 órájában.

hereverő heverő 2019.02.04. 11:01:39

@Sanda.Ipse: Hát, azért mondjuk alszom 8 órát és fél órát parittyázom Zsuzsut. Az a 8 és fél nem lehet annyira rossz.

Magentax 2019.02.04. 11:02:09

@hereverő heverő: Persze, nyilván egyik stábtag sem szarik oda, ahol eszik, azt mondják a kérdésekre, amit kell - mint a tudjukkik. :)
A kreativitásnál is a pénzzel volt gond - aki ért hozzá, túl sok fizut kért. Ezért aztán maradtak az olyan senkik, mint a Zsótika, meg a Viki, akik még a megadott ötletekből sem képesek kihozni semmit. Na de majd a VV10! :D

mindenévfoglalt 2019.02.04. 11:02:37

@Magentax: Én szívesen ingyen és bérmentve is vállalok egy hét szerkesztést, játékötletelést, önkéntes alapon a VV10-ben.
Biztos vagyok benne, hogy ezerszer élvezhetőbb anyagot tudnék kreálni még ezekből a lakókből is, mint a mostani nulla kreativitással bíró szerkesztői csapat. Azért ne fogjunk mindent a lakók szellemi képességeire, meg a szar válogatásra.
Kellő kreativitássalés ésszel lehetett volna belőlük is kihozni egy nézhető anyagot.

Magentax 2019.02.04. 11:10:52

@mindenévfoglalt: Adott egy gyenge képességű szerkesztőcsapat - mert nincs a jóra pénz, vagy csak nem akartak többet fizetni.
Arra gondoltak, egy ütősebb szereplőgárda magától is elviszi a show-t, de ez nem jött össze, a stáb meg olyan, amilyen. Nem képesek sem a kreativitásra, de még arra sem, hogy lopott ötleteket használjanak fel. Mégis, mit várunk egy VVZsótitól vagy egy VVVikitől? Nem ez a szakmájuk, sosem csinálták, kurvára nem értenek hozzá, de az eszük is kevés ehhez.
Próbáld meg az RTL szerkesztőségénél, hátha van igény az önkéntes melóra. :)

mobilos perpetuum 2019.02.04. 11:11:50

i.imgur.com/NMJrQVP.png
Peti összerogyott volna, ha Reni a nyakába ugrik. Így se sok híja volt.

lilalibaluna 2019.02.04. 11:20:05

Nem hiszem, hogy Zsu Gregre rakná. Nem bántotta őt nyíltan Greg. Kétszer nem meri megcsinálni, hogy nem a szívcsapatra szavaz. Szerintem Rolira tesz. Adri úgy gondolom, Hunorra tesz újra. Ha a két fiú együtt szavaz, nem kell a duplakendő sem, Hunor a villamester. Kérdés, hogy együtt szavaznak e.

,, 2019.02.04. 11:23:48

@hereverő heverő: sztem van egy kikalkulált alsó határ a nézettségre, ami alá ha nem süllyed, akkor minden okés, ami azt is jelenti egyben, h nem kell többletmunka, ha így is hozható a küszöb. Az évad elején leírtam az elméletemet, és eddig beigazolódott, komitárs is beírta az első hetekben, h na akkor most ki kell szavazni az összes "dakotát", és pont ez is történt, szép sorban, megvan a katarzis, ez pont elég is a nézettséghez. Megragadtak egy társadalmi problémát, és kifacsartak belőle mindent, igazából csak a castingon kellett találni elég provokatív arcokat, onnantól megy magától minden. Mondjuk én sajnálom h így van, de ez nem fog változni soha. Itt is a kontent 3/4 része erről szólt, tökéletes célközönségként.

bElannaTorres 2019.02.04. 11:25:36

@rostás: Zsu a legtöbb feladatot megcsinálta eddig, nem adta fel, ügyetlensége miatt erős korlátai vannak, és még nagyon félt is. De amikor mindenféle undorító dolgokat kellett enni, vagy gyorsan megenni a répát, tartani valamit, azokban odatette magát.
Reni már előtte is sokszor kihúzta magát, azokat szerette csak ahol színészkedhetett.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 11:25:47

@Magentax: ."Arra gondoltak, egy ütősebb szereplőgárda magától is elviszi a show-t,..."
Milyen alapon gondoltak erre? Még soha nem próbálták ki, ugyanis az eddigieknél ők irányították a műsort. Csak nem Renire akartak egy show-t építeni, aki Nyári Gábor szerint oly vicces és kreatív? Hát ez nagyon nem jött össze.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 11:27:20

@bElannaTorres:
Hirtelen csak az jutott eszembe, hogy a vízbe se dugta be a fejét 1 másodpercnél tovább. Nem kell hozzá különösebb ügyesség vagy koordináció.

hereverő heverő 2019.02.04. 11:27:30

@Magentax: Az a kérdés, hogy ezek a senkik vajon megtarthatják-e az állásukat ezek után, vagy nekik is nyílik az utcaajtó? Mert ha én a versenyszférás munkahelyemen nem teljesítek akkor habozás nélkül kirúgnak. Ha őket ezek után meg nem, és ezt a szart teljesítménynek veszik Zsolti meg Viki főnökei, akkor a következő VV-t sem fogom nézni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.04. 11:28:39

belevalót vissza lehet nézni valahol?

Angora Cardi 2019.02.04. 11:29:56

Facebook oldal szerint amit eddig az anyja kezelhetett és mától renáte átveszi, egy tegnap esti fotó szerint reni csokival és még 3 másik vv-n kívüli arccal ücsörgött valami pub szerű helyen.

bElannaTorres 2019.02.04. 11:30:00

@Sanda.Ipse: igen az az egy volt, de hát ha nem kapott levegőt a víz alatt :DDD
Már mondtam, Zsu kicsit fura, valószínűleg ma lenne gyerek már kapna fejlesztéseket.

hereverő heverő 2019.02.04. 11:31:50

@Angora Cardi: azóta egy csokifasz szerű helyen ücsörög.

Angora Cardi 2019.02.04. 11:33:16

@hereverő heverő: hát ha nem menekült el csokoládé akkor pont ezt az "ízetlen cafaládét" érdemli (idézet egy fb hsz-ből)

bElannaTorres 2019.02.04. 11:35:43

Vicces volt mikor reni meglátta kívülről hogy néz ki a segge. Tényleg azért nem vett fel semmit, mert azt hitte annyira jó.
11 kiló zsír azért meglátszik

hereverő heverő 2019.02.04. 11:35:58

@Angora Cardi: Tudod, megkapta a szerencsebugyit, most valahogy meg kell szolgálni ezt az érdemrendet. Két hét kefélés után belet ontanak, nem kell félni.

bElannaTorres 2019.02.04. 11:37:10

@Angora Cardi: Csokit nem kell félteni, majd ha megunja leugatja reni fejét is mint ginuét.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 11:38:40

@Sanda.Ipse: a valóság showkba való válogatásnak van egy nagyon komoly pszichológiai folyamata. Mivel ez a műsor nem a Big Brother ezért szerintem rendelkeznek azzal a know howwal ami ide kellene. Így csak a sok év meg a rutin segítene. Csakhogy a stábot gyakran rotálják (valahol olvastam vagy láttam, hogy a két egymást követő VV-ben a stáb javarésze lecserélődik), így a sok év és a rutin sem segít nekik.

A Survivorban és Farmban ezért volt jobb a a casting.

Hozzáteszem a VV8-hoz képest sokkal komolyabb játék zajlott/zajlik most csak az összefoglalókba nem kerül bele (kivéve a múlt hét), ez a része a játéknak.

Mindenesetre azt mondom, a játéknak jót tenne, ha nem csak kifelé, hanem befelé is kellene játszania a karaktereknek.

Mondjuk a jelölést rá lehetne bízni a közönségre, de bent már az ember döntené el kit hív ki és a benti szimpátia szavazáson esnének ki...

hereverő heverő 2019.02.04. 11:40:52

@Sanda.Ipse: és @Spitzbauer: Nem mindenre. Az epic párbajok nem tudják elvinni a szériát, főleg nem hónapokon keresztül. Persze, hogy jó volt nézni Radics meg Ánusz meg Era döbbent tekintetét amikor kizúgtak mint vak komondor a metróból, de ezek a csodák még 3 napig sem tartanak.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 11:42:08

@bElannaTorres: Csoki annyira azé' nem örült a viszontlátásnak... gondolj bele, most elmegy bulizni mennyi nőt tud fogni, erre meg kijön neki a villából az a nő akitől bent is szabadulni akart...

Sanda.Ipse 2019.02.04. 11:42:13

@Brigante: akkor Zsuzsu már a legelején kipotyogott volna. Valószínű Roli is.:)

MosóMaca 2019.02.04. 11:44:38

Sellőpondró nagyon megpróbálta benyalni magát Roliéknál, remélem, nem sikerült, de ettől függetlenül szerintem sajnos nem az a gonosz vénassszony stílű kis nyomorék lesz a kiválasztott, hanem Roli. Zsizsikes, Adri és greg(természetesen könnyek között, hisz megszerette időközben) is rá fog tenni. Esetleg, ha a fiúk sellőlényre raknak és felhasználják a dupla jelet, lehet más az eredmény.... Vagy ha a szívcsapat+adri kitalálja, hogy hunyor még nem volt párbajozni közülük, de hát az meg már ugye csúnya, gonosz és elítélendő tatttika, amit ők sose....

hereverő heverő 2019.02.04. 11:45:17

@Brigante: De baszki, akkor miért nem kerül bele? Miért nem mutatják meg ezt az oldalát a játékosoknak? Megmondom: mert a szerkesztők alkalmatlanok a feladatra, mert nem tájékozódnak rendesen, a célközönséget rosszul mérik fel, és emiatt a nézhetetlen veszekedésekre építették fel a műsort. Tudom, a Maúnika sót is nézték sokan... Én viszont akkor inkább nézem a Discoveryn a reklámokat, én már nem is tudom mi az a skybaby és ezen Hunor Rollere (höhö) se fog segíteni. Elvesztettek egy nézőt és fizetőképes keresletet a reklámidőben.

bElannaTorres 2019.02.04. 11:46:12

@Angora Cardi: jah igen, az még durvább volt , Era visszaszólt, ginu meg nem.
Csokinál nagyon könnyen elszakad a cérna, Zsu a szefós, de ahelyett, hogy felfogta volna ő is meg reni is hogy úgy kezelje mint egy gyereket, felidegesítették magukat rajta.
Vagy talán a gyerekeket is így kezelnék ők...
Reni Zsu baszlatásával vezette le a feszültségét, utána képes azt pofázni hogy szereti, mikor utálja

bElannaTorres 2019.02.04. 11:47:19

Úgy értem szerintük Zsu a fogyatékos, de valójában ők még jobban azok.

bElannaTorres 2019.02.04. 11:49:05

@hereverő heverő: azt sem mutatták, hogy roli milyen titkot mondott el adrinak, a kanapén beszélték, hogy pénteken titkot cserélnek.
Meg hasonló többször volt már, hunor csak féltékeny valamiért.

Angora Cardi 2019.02.04. 11:49:30

@bElannaTorres: Reni klinikai eset, többen írták, de én is ezt gondolom, főleg a zsuval kapcsolatos viselkedése meg anno a csoki után puncsolás, nem is akarom ismételni a kommenteket
.
De akkor minek kocsmázott vele Csoki ha annyira menekülne? Udvariasságból? Komolyan megérdemlik egymást az ilyen emberek.

Fiúknak most jó lenne a dupla jelet felhasználni és együtt gregre tenni plusz a dupla az 3. És ha a másik 3 is együtt szavaz akkor Hunor mint villamester dönt. Duplát már nem érdemes tovább tartogatni.

Angora Cardi 2019.02.04. 11:49:52

@bElannaTorres: Reni klinikai eset, többen írták, de én is ezt gondolom, főleg a zsuval kapcsolatos viselkedése meg anno a csoki után puncsolás, nem is akarom ismételni a kommenteket
.
De akkor minek kocsmázott vele Csoki ha annyira menekülne? Udvariasságból? Komolyan megérdemlik egymást az ilyen emberek.

Fiúknak most jó lenne a dupla jelet felhasználni és együtt gregre tenni plusz a dupla az 3. És ha a másik 3 is együtt szavaz akkor Hunor mint villamester dönt. Duplát már nem érdemes tovább tartogatni.

Angora Cardi 2019.02.04. 11:50:05

@bElannaTorres: Reni klinikai eset, többen írták, de én is ezt gondolom, főleg a zsuval kapcsolatos viselkedése meg anno a csoki után puncsolás, nem is akarom ismételni a kommenteket
.
De akkor minek kocsmázott vele Csoki ha annyira menekülne? Udvariasságból? Komolyan megérdemlik egymást az ilyen emberek.

Fiúknak most jó lenne a dupla jelet felhasználni és együtt gregre tenni plusz a dupla az 3. És ha a másik 3 is együtt szavaz akkor Hunor mint villamester dönt. Duplát már nem érdemes tovább tartogatni.

hereverő heverő 2019.02.04. 11:50:26

@MosóMaca: ha felhasználják a duplajelet akkor is szavazategyenlőség van, és Hunyor dönt. Már csak az a kérdés, hogy mit gondolnak mi a jobb nekik: Hunor vagy Roli jelölése, és tuti Greg kihívása, vagy Greg direkt kiküldése, és vigyen akit akar?
Ha Hunor a kiválasztott akkor neki is lesz nyertes párbaja, Rolinak meg kettő. Ha Greget kiküldik, akkor lehet, hogy Hunort választja, de a gyengének tartott Adrit is viheti akár, szóval mindegy.
A legrosszabb forgatókönyv szerint most Rollert pakolják meg, ő meg kihívja PUÁt, és akkor Greg benn marad a döntőig.

Angora Cardi 2019.02.04. 11:50:31

oopsz megbolondult a moci :/

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 11:52:01

@hereverő heverő: Én már végig nézem! Kivéve ha Roli kiesik most. Ha Csoki nem vágatja ki magát a villából akkor érdekesebb lehetett volna a történet (feltéve ha a Reni hamarabb esik ki, ugyanis Renivel együtt ez sem működött volna) akkor meg egyértelmű, hogy Csoki nyerte volna az egészet.

MosóMaca 2019.02.04. 11:52:53

@hereverő heverő: igen, én is ettől tartok. Az a szemét kis kötsög takarodjon, nekem ne örömködjön ott, hogy fináléban van. Ráadásul úgy, hogy nála jobban senki sem fosik a párbajtól.

hereverő heverő 2019.02.04. 11:53:01

@Angora Cardi: G1G most verheti a fejét a falba, hogy felpattintotta magára a liláját a múlt héten :)))) És én ennek örülök!

Angora Cardi 2019.02.04. 11:54:47

@hereverő heverő: én is, főleg ha tényleg párbajozik, végül is bárki ellen mehet, renike után ő is porba hull

,, 2019.02.04. 11:55:30

@Brigante: az elején rágugliztam a Zsoltin és kakkantóson kívüli szerkikre, maximum 1-2 éves tapasztalat az rtlnél, az is Anikó showból vagy X-faktorból, ennyit a tapasztalatról.
A panyikjúdásos survivor casting viszont sztem kiváló lett, mondjuk ott más is lehetett a koncepció, mint a VV-ben (előbbiben sztem előny volt a mentális erőnlét IS a fizikai mellett utóbbiban hátrány... a vv-ben olyanokat keresnek, akiknek valami stichjük, de TALÁN nem fogják egy konyhakéssel legyilkolni a többieket, lásd Traki v Csoki)

hereverő heverő 2019.02.04. 11:58:40

@MosóMaca: Abban bízom, hogy Rollernek van annyi emberismerete. Mármint, hogy észreveszi, hogy Greg milyen szép barna csíkot húz maga után minden kiválasztáskor, tehát nyilván gyenge.
Ha valaki biztos magában, mint a Renyhe volt, abból is sülhet ki nagy vereség, de ha valaki abszolút vesztesként indul párbajozni akkor annak arcraesés a vége.
Greg most sem hiszi a 72%-os Viviverés után, hogy erős lenne, akkor persze hogy fosik a párbajtól.

MosóMaca 2019.02.04. 11:59:40

@hereverő heverő: szerintem sejtik, mintha köztük lett volna Adrival, vagy Hunorral egy olyan beszélgetés, mikor mondta is valaki, hogy gáz, hogy mennyire fél a párbajtól

MosóMaca 2019.02.04. 12:00:31

@hereverő heverő: szerintem sejtik, mintha köztük lett volna Adrival, vagy Hunorral egy olyan beszélgetés, mikor mondta is valaki, hogy gáz, hogy mennyire fél a párbajtól

MosóMaca 2019.02.04. 12:00:54

@hereverő heverő: szerintem sejtik, mintha köztük lett volna Adrival, vagy Hunorral egy olyan beszélgetés, mikor mondta is valaki, hogy gáz, hogy mennyire fél a párbajtól

MosóMaca 2019.02.04. 12:01:27

Elnézést kérek blogmoci nevében! :/

mobilos perpetuum 2019.02.04. 12:02:29

@hereverő heverő: Miközben tény, hogy gyalázatosan rosszul szerkesztették ezt a VV-t, és felőlem nyílhat Zsolti előtt az utcaajtó, üdítően hat rám, hogy 2 héttel a finis előtt még nem tudni, ki győz.
Utóbbi szériákban meg lehetett tippelni. Alekosznál, Attilánál már tudtuk.
Lilu beavatkozása: Tommyboy kiejtése. A fiún lila kendő volt, élőben kiválasztáskor felelőtlenül kijelentette, hogy ő bátran leveszi magáról, mert nem fél. Lilu szaván fogta: akkor leveszed? Levette. Nem sejtve, hogy már napok óta folyt a lejáratása. (Ki is esett a párbajon.)
A nézők nyílt átverése, Au széria: Istenes szavaztatja a nézőket, kizárják-e Simont, mutatják, Vikiről letépi a felsőt. Miután megvan a döntés, megmutatja az előzményt, hogy a nő lehúzta Simonról a gatyát, aki valakivel vitatkozott. Ettől borult el az agya. Még megjegyzés: jobb anyagú felső nem szakad szét attól, hogy megrántják.
"Monnyonle" érzésem volt korábbi szériákban is.

hereverő heverő 2019.02.04. 12:05:37

@Angora Cardi: Ja és Hunornak megvan még a védettség elvevő képessége is, Rolinál meg a dupla jel. Ez így elég erős kombó Gregenyó ellen :) Kérdés, hogy Zsuzsu kire teszi a jelet.
Hunyor, Hunyor taktikai parittyát kell bevetned, MOST!

pimasz borz 2019.02.04. 12:13:15

G1G 1x használhatta fel a lilát?Nem vagyok tisztában a pontos szabályokkal,ezért kérdezem.Zsuzsunak 3 alkalom kamuvizsgálata van,abból maradt 1 ugye?A dupla jel,meg a lila levétel is egy alkalommal használható?Az jó lenne,mert akkor sellő így járt..

mobilos perpetuum 2019.02.04. 12:13:44

Még mindig a nézők átverése. Teljesen mást mutatnak, mint ami történik. VV4 Karácsony, szeretet, talán könnyek is. Mindenki szeret mindenkit. Valóság: civishir.hu/bulvar/kinos-ciganyoztak-a-valo-vilagban-a-csatorna-magyarazkodik-/0107105116 Baukó a legdurvább veszekedést produkálta. Most, amikor angyalként láttam Szentestén, végig ezen nevettem/sírtam.

hereverő heverő 2019.02.04. 12:15:37

@Fridolin a pimasz borz: Igen. Gregé volt, de ő Erának adta aki nem használta fel és visszaadta Gregenyónak. Ő meg szépen elpazarolta :D

pimasz borz 2019.02.04. 12:17:43

@hereverő heverő: köszi.Ezt a szériát elég foghíjasan néztem,kimaradtak részek bőven.
Ez jó hír akkor.

hereverő heverő 2019.02.04. 12:19:27

@Fridolin a pimasz borz: nekem is sok kimarad, jobb ezt nem nézni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 12:20:51

@Spitzbauer: "...de a szombati posztíró (Candy?) eltúlozta a széria lehúzását,..." Nagyon szeretem Candyt, de ebben tök egyetértek veled, én is ezt éreztem a poszt olvasásakor. Azt gondolom, hogy egyrészt valóban vannak hullámvölgyek, és néhány napos, akár hetes, üresjáratok is a három és fél hónapos játékintervallum alatt, valamint sokszor jogos a fikaposzt és a fikakomment, ráadásul viszonylag egyszerű, és népszerű is nicknevek mögött a virtuális térben uncsizni, meg fikázni bármilyen műsort, de ne essünk már abba a hibába, hogy gondolkodás nélkül és zsigerből húzúnk le mindent és mindenkit.

rostás 2019.02.04. 12:28:32

@bElannaTorres: Igazad van. Kösz a helyreigazítást, látod, az elfogultság vakká tehet :)

Gia 2019.02.04. 12:31:09

Szerintem Adri a "kortárs" beszéd közben rosszul volt.Vártam,hogy majd utána a fiúk pátyolgatják,de rá se néztek.Ki érti ezt?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 12:35:08

@Magentax: akkor az ötletelős posztba írjunk bele egy hv-hetes beköltözést is. :)
Az jó, ha akarnak fejlődni, ez a majdnem nézhetetlen szar nekik sem jó.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 12:36:30

@,,: április jó kis hónap lesz. :) És nekem még ott lesz egy Rúzsa Magdi és egy Follow the Flow koncert is. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 12:39:02

@,,: Nyuszóval és Maximistával a dobogó tetején? :) Jól indul a hét. :)
Hát ha még ma kapnék egy pontyocskát Csillámfaszra. :)

Ma esti kiválasztás tippem Greg.

Angora Cardi 2019.02.04. 12:41:16

@hereverő heverő: nem kell az elvevőt használják és bárkire tesz a másik 3, a fiúk a duplával mindenképp jó helyzetben vannak

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 12:42:11

@mindenévfoglalt: veled reménykedem. Zsu jusson el a döntőig, és legyen második. Neki az élete folytatásához az lenne a jobb.

bElannaTorres 2019.02.04. 12:49:54

@rostás: :)) nekem a radics féle karakterek azok akiknek nem tudom nézni a játékát, csak azt várom essen már ki.
@VV Erőlegény: egyetértek veletek

Bryan élete 2019.02.04. 13:02:40

@mindenévfoglalt: miért is kéne Zsunak nyern i a vv-t? Az ő küldetése annyi volt, hogy kivigye a pitsába SkizóVVRenit. A nemszinésznő "őszinte játékával" vagy mijével elérte a lehetősége maximumát, most már jöhet az igazi tattikai játék.
De előbb Roli vigye ki az angolnát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 13:03:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nálam a jelenlegi erősorrend a következő (és azt gondolom, hogy ez más nem is fog változni ebben a néhány napban). 1, Adri, 2, Roli, 3, Zsuzsu 4, Hunor 5, Greg. Szerintem Gregen kívül mindenki nyerheti még a játékot, és jelenleg még mindenki elérheti a hármas döntőt. A nyerési esélyeket a következőként látom: 1 Hunor 30%, 2-3 Roli és Zsuzsu 25-25%, 4 Adri 20% , 5 Greg 0%.

Cinkeláb 2019.02.04. 13:06:15

Jaj, de szeretném már látni Sellőgheci pofáját, amikor kibasszák az utca ajtón! Biztos egyből rohan Geronazzo keblére vigaszért.

hereverő heverő 2019.02.04. 13:06:34

@VV Erőlegény: De itt a hullámvölgy után nem jött hullámhegy, sokadszorra sem. Az nem erény, hogy két héttel a vége előtt kezd felpörögni a játék - bár elismerem, hogy az előző szériákban pont ilyenkorra laposodott el mérhetetlen módon minden. Csak hát itt a nulláról kell egyre emelkedni, ott meg hatról esett vissza egyre a szinvonal. Nem hiszem, hogy az itt kommentelők vagy posztírók gondolkodás nélkül fikáznának le bárkit - én a magam nevében mondhatom, hogy szoktam gondolkodni ezen és szerintem a többség is ezt teszi aki itt véleményt nyilvánít. És még valami: Jobb érzés zsigerből lehúzni valamit mint hosszas megfontolás után? Semmivel sem jobb.

hereverő heverő 2019.02.04. 13:08:57

@Angora Cardi: Ebben igazad van, mert az elvevőt most Zsuzsura lehetne alkalmazni, ő pedig nem oszt nem szoroz. G1G ma este ordítva alszik el.
Mondom, Hunyornak tattikai parittyázásra kell adnia a szép kis kurva fejecskéjét. Gondolom nagy duzzogva ugrana csak Zsizsikesre...

hereverő heverő 2019.02.04. 13:11:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: milyen lenne a HV hetes beköltözés? Én SSKK nem megyek be ezek közé az állatok közé! Majd jól le kell borotválnom a picike pöcömet, meg magamra kell varratni egy fél jakuzatetkót?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 13:12:22

@hereverő heverő: Ezek szerint magadra vetted... :-) Pedig én nem emeltem ki senkit sem a kommentelők közül, csak szegény Candy kapott tőlem névvel, de őt meg amúgy nem bántanám, csak vele kapcsolatban magasak az elvárásaim. :-)

introverted22 2019.02.04. 13:15:09

@hereverő heverő: Amúgy tegnap pont arra gondoltam, hogy vajon most, hogy bárbajt nyert, és kienged Zsuzsu, vajon iszik-e annyit Hunorral együtt, hogy ezt is kipipálhassuk?

hereverő heverő 2019.02.04. 13:16:42

@VV Erőlegény: Tévedsz, nem magamért írtam, hanem mert szerintem igaza van Candynek. Ez műsorgyártás kellene legyen, nem amatőr semmirekellők kisérletezgetése. Te is, én is régen nézzük a VVket, együtt kommentelünk évek és szériák óta, tehát mindkettőnknek van tapasztalata a műsorokat illetően. Az én személyes véleményem most az, hogy ez mérhetetlenül el lett baxva már az elején, és az nem katarzis, hogy a leggyökerebb játékosok hullanak ki legelébb. Vagy csak kicsi :) Az utolsó 2 mondatomat tartom.

introverted22 2019.02.04. 13:17:00

@hereverő heverő: Én beköltöznék, de csak azért, hogy aztán újra tudjam értékelni, hogy mennyivel jobb nekem kint :)

Cinkeláb 2019.02.04. 13:17:13

Belenéztem megint a box "gálába"...kár volt. Egy nyakkendős majom üvöltözik egy olyan ringben, ami útlezárásról megmaradt szalaggal volt körbevéve. Esküszöm, mint egy gyenge falunap. Csak azt nem nevezik gálának.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 13:19:27

@hereverő heverő: én se mennek be. :) Max ha csinálnak egy találkozót a nézők és lakók közt, de életvitelszerűen biztos nem. :)

hereverő heverő 2019.02.04. 13:19:42

@introverted22: Szerintem nem fognak parittyázni, de ez nem a Zsizsikesen fog múlni. Ő már a múltkor is rámarkolt volna a joystickre, ha Hunyor nem állítja fel... őőő izé...le. Kérdés, hogy Greg mennyire fogja körbenyalogatni Zsuzsut, mert jelenleg szerintem ő a mérleg nyelve (ha már nyalogatás).

introverted22 2019.02.04. 13:20:26

@hereverő heverő: EKG. Évek óta romlik a színvonal és a casting, mindig azt hiszem, hogy nincs lejebb, de van... eskü visszasírom lassan az Alekoszos szériát is, pedig azért az se volt gyenge eresztés...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 13:23:13

@hereverő heverő: akartam én is tetoválást csináltatni pár éve, mondván milyen önkifejező lenne. Aztán lementünk a Balaton partra és nem láttam embert aki nem lett volna tökig varva. Mondom magamnak: most már az a különleges akin nincs, nem az akin van.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.04. 13:23:39

Mindenképp kell az a 2jeles kombó Rolitól, ott van még Hunor jele és az történik, amit ők szeretnének. A másik oldalról biztos, hogy oszlanak a szavazatok, Adri Hunorra tesz, Zsu meg Hunorra biztos nem.

Az is egy érdekes kérdés, ki mennyire tudatosan tesz.
Zsunak Gregre kéne tennie, hiszen G1G gátolta a játékát legjobban a játék során.
Adri Hunorra tesz gondolom, hát a fene tudja, szerintem ő is tudja, hogy legfeljebb fuckbuddyt lehetett volna ebből kihozni, nem komoly ok. Talán Zsu vagy Greg lenne logikus számára? vagy Rolit célozza meg? nincs igazi konfliktusa jelenleg.
G1G roppant szar helyzetben van és ezzel tisztában van, Reni nem húzta ki a pácból, sőt. Ha Rolira tesz, nem oszt, nem szoroz.
és eljutottam a srácokhoz.
nem tudom, milyen ellenfelet látnak Adriban, G1G sokkal biztosabb kieső párbajon. annyira nagy különbség nincs a százalékok között. Ha Adrit jelölik meg, akkor Hunort viszi ki valószínűleg, G1G pedig Rolit. mindkét esetben a srácok mennek vissza a négybe.

hereverő heverő 2019.02.04. 13:23:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: és @introverted22: Látom én azt idekinntről is, mennyivel jobb nekünk kinn :) Viszont egy ilyen találkozós napot bevállalnék ha vihetek magammal egy literes vodkát fájdalomcsillapítónak.
Amúgy lehet, hogy egy közönségtalálkozó alatt tök másmilyenek lennének, emberi szerethető lények, okos meglátásokkal, sziporkázó humorral, emociókkal és empátiával...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 13:23:49

@hereverő heverő: A másik, hogy én és azt hiszem, hogy Spitzbauer és a többi velem egyetértő kommentelő is úgy gondolkozik, hogy megpróbáljuk a műsort úgy nézni, hogy abban is a jót keressük, ami egyébként marha szar... Tehát tök jó, ha kiesik egy ellenszenves karakter, vagy ha kiesik egy szimpatikus, vagy legalább is erős karakter (pl. Csoki) de utána teljesen megváltoznak a belső erőviszonyok. Szerintem drámai, vagy dramaturgiai fordulatokban ez a széria nem szenvedett hiányt, és volt valami jó irányú kifutása is a kezdeti full trash vonalból, egy taktikázgatósabb irányba. Értékelem azt is, hogy nem alakult ki egy zsigerből gyűlöljük egymást fehér-fekete csoport ebben a szériában, hanem a játékosok ide-oda csapódnak, ideig-óráig ezzel azzal szövetkeznek, hogy aztán kifaroljanak a szövetségekből. Az is tetszik, hogy sokféle játéktaktikát láttunk a hyperaktív és szangvinikustól kezdve a full rejtőzködőig.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 13:24:22

@introverted22: jaj ott volt a "Rágógumi" dalos csak.... :) azért az is vitte a pálmát :)

introverted22 2019.02.04. 13:24:35

@hereverő heverő: Volt az már fordítva is, mert mikor Hunor ivott, akkor Zsuzsu volt az, aki a tusolóban leállította, hogy inkább igyon vizet és feküdjön le, szóval volt ez már innen is, meg onnan is leállítva... Ha netalántán mindkettő iszik, akkor nekem ez még kérdőjel.
Greg gerinctelen, szóval megy nyalni rendesen, a kérdés csak az, hogy a többiek felnyitják-e Zsuzsu szemét. Jó lenne, ha az a pillanat is eljönni. Megnézném mit csinálna az a jellemtelen kétszínű gyökér, ha mind a 4 jel rákerülne :) Persze akkor megint Zsu lenne a hibás mindenért.

nyo 2019.02.04. 13:28:53

Én egyáltalán nem értek egyet az évad kritizálásával. Úgy érzem sokszor, mintha évadtól függetlenül mennének a sablonos kritizálások úgy, hogy az adott illető nem is nézi meg az összes részt.
Ez a szezon végre teljesen más, mint a valóban jogosan kritizált eddigi RTL2-n futó szériák. Szerintem ennek két oka van. Egyrészt végre újra kifejezetten jól sikerült a casting, ennek köszönhetően a csapat nagy része vagy értelmes taktikázó játékosból áll, vagy butább, de legalább a játékhoz taktikusan álló játékosokból áll. Egyetlen totális kivétel idén szerintem Lacika, aki buta is, és taktikát is nyomokban lehetett felfedezni nála. Teljes felüdülés végre olyan kiválasztásokat látni, hogy próbál mindenki előre kalkulálni, hogy ki kire rak. A VV6-tól kezdve gyakorlatilag a "szívvel játszok" ment, 0 taktikával, és sajnos sikeresen.
A másik pedig, hogy remélem nem kiabálom el előre, de eddig magasan ez a legkevésbé kívülről manipulált széria eddig. Végre új elemként már az elejétől kezdve küzdelem volt azért a pozícióért, hogy ki ejtsen ki valakit 2-ből, sokkal igazságosabb volt így. Végre a villamesterséget nem random osztogatják, hanem küzdelem van ezért, a játék szempontjából nagyon fontos pozícióért. Nem voltak kamu lila kendő osztogatások, mint Fannikánál pl. Hiába tűnt a legtöbb párbaj lefutottnak, szépen hagyták megvalósulni a végkifejletet. Remélem ez az irány fog tovább menni, és lesz még 2 párbaj és a döntő rendesen, a tavalyi csalás szintű belenyúlásokat feledtetve. A szuperképességek is igazságosan lettek elosztva, és ott se volt még kavarás a felhasználásuknál.
Nekem tetszettek a tematikus hetek is, voltak újdonságok bőven, az összes részt megnézve nem éreztem üresjáratokat. Ami gyengébb volt idén, az a túl lájtosra vett, túl kevéssé bemutatott iskolahét, pedig a 2 külön csoportos ötlet és a villamenza színesített rajta.
2 héttel a játék vége előtt gyakorlatilag a bent lévő 5-ből 4 embert (Greg NEM) simán megérdemelné a döntőbe jutást, és emellett számomra nem lefutott, hogy ki fog nyerni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 13:29:31

@Cinkeláb: Ne hari, de ez már megint egy ilyen sablon fikakomment. Most akkor mi, béreljék ki Universum Box Promotion, vagy HBO-s módra Hamburgi, vagy Las Vegasi mitudoménhogyhívják 15 ezer fős arénát? Ha a bemutatott box színvonalához mérjük, akkor még mindig a körítés volt a magasabb szintű.

pimasz borz 2019.02.04. 13:31:44

@hereverő heverő: az idő rövidsége miatt talán nem tud greg annyit nyalintani.Ha zsu tényleg olyan makacs,ahogy előadta reninél is,akkor nem vette jó néven,mikor greguci kijelentette,hogy rikácsot várja vissza végérvényesen.Talán leszakad róla végre zsu és greg mehet a picsbe,ahová való.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 13:31:45

@VV Erőlegény: pontosan. Nekem annyi a problémám az évvaddal, hogy lehetett volna jobban mozgatni a játékosokat. Van egy rakat ötletem amit aprópénzből meg lehetne csinálni és nem lustulnának bele a kanapéba.

hereverő heverő 2019.02.04. 13:33:35

@VV Erőlegény: Látod, ezt írtam én is, hogy nulláról egyre feljöttek azért. Csak hát ez már veszett fejsze nyele, mert a boxhetet is csak az a másfél óra vitte el, amíg egymást verték, és ezt is két adásba szétszedték. A többi érdektelen semmi, amiben se te, se én nem tudunk jót látni. Még azt sem, hogy egyébként taktikáznak illetve gondolkodnak, ami valóban fájó hiány volt már az auréliós széria óta. amiben meg Candynek van igaza, hogy ha a casting szar is, azért a szerkesztők még kitalálhatnának mozgalmas, vagy ne adj isten SZELLEMES feladatokat, meg lehetne mozgatni a lemmingeket, és aztán mi röhöghetnénk azon, hogy ők milyen hülyék. De idén még az egyébként óriási humorforrás iskolahetet is sikerült unalmasra elcseszni.

introverted22 2019.02.04. 13:35:38

Hogy is felejthetnénk... jah várjál, csak arra emlékszem, hogy volt valami vv-s picsa, aki énekelt valami kritikán alulit. De nekem ezek a szőke vagyok, meg cuki vagyok karakterek annyira jellegtelenek, hogy azt is elfelejtem, hogy ott voltak...

BarBwire 2019.02.04. 13:35:45

Nekem nagyon bejött mindig az Aréna. Az szórakoztató volt, meg változatos.

Cinkeláb 2019.02.04. 13:37:25

@VV Erőlegény: Így van, lefikáztam egy gyenge, de agyon hájpolt műsortszámot. Ha nem úgy nézne ki, mint egy ovis gálaműsor (36 millióért!), akkor nem fikáztam volna.

hereverő heverő 2019.02.04. 13:48:57

@nyo: Vegyük szépen sorban a taktikus játékosokat: Reni? Ginu? Csoki? Radics? Krisztiánusz? Era? Cintikéről nem tudunk semmit, csak hogy jó segge volt.

Ezt én nem nevezném sikeres castingnak, de azt azért kellene tudnunk, hogy pl. Roliban mit láttak, aki ugyebár messze a legtaktikusabb játékos volt az eleje óta és ezt a kérdést feltehetjük magunknak Hunyorral kapcsolatban is. Mondjuk ő a szépfiú, neki az lehetett a szerepe, hogy ráugrik a jányokra, illetve viszont.

hereverő heverő 2019.02.04. 13:51:03

@Fridolin a pimasz borz: EKG. Tvbuzi írta a múltkori kiválasztásnál mikor Greg felkötötte magára a lilát, övé a kredit: Greg ma este leszopja magát.

mobilos perpetuum 2019.02.04. 14:02:29

@nyo: Még azt is a széria javára lehet írni, hogy korábban elég volt piát beküldeni, és bulika, síkrészegen ment is a balhé.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 14:03:58

@hereverő heverő: akkor vigyünk két litert. :)
És zuhanyfüggönyt és kamera le a budiban. Akkor bent maradnék egy éjszakára.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 14:10:09

@hereverő heverő: hát itt van a lehetőség Roliék kezében, hogy Greggel ki{@szanak. Viszont Hunornál elgurult a gyógyszer és Adrit akarja kint látni mindenképpen, ez pedig tattikai hiba lesz ;) mert Adri nem hülye, nem fogja Hunor vinni sem Rolit. Akkor Adri vs Greg párbaj lesz, ha rányomják a jeleket.
Amúgy egy Adri-Hunor párbajon Adrira szavaznék.

pimasz borz 2019.02.04. 14:10:40

@hereverő heverő: hahá..rugalmas gyerek ez a greg,gerincbéli hiányosságai ezt lehetővé is teszik :D :D

hereverő heverő 2019.02.04. 14:13:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: egy napig kibirom zuhany nélkül is, a kamerát meg betekerem budipapírral: most nézzé kisköcsög!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 14:14:33

@hereverő heverő: Vegyük (csak azokra korlátozva az elemzést, akiket kiemeltél): Reni VV taktikája a mindent letaroló hyperaktivitás, ripacskodás, érzelmi terror, nárcizmus (mellékszálon szerelmi szál), hatásos keveréke volt, amíg ki nem hívták párbajozni. Ha nincs egy szefós Zsuzsu a játékban, akkor lehet, hogy párbaj nélkül jut el a hármas döntőig (sztem azért ez egy taktika). Ginu Hunor/Csoki női alteregójaként a nőiességével akart taktikázni, nagyon hamar ellőtte ő is a szex/szerelmi szálat (igaz, hogy rosszul sült el), később ide-oda kavart a háttérben, jól tudott beszélni, az életben sok nő él ezzel a képességgel egy-egy gazdagabb pasi oldalán. Volt taktikája, csak rosszul sült el. Csoki, a kizárásáig a legnagyobb esélyese volt a végső győzelemnek. A fehér nők körében még mindig kuriózum "nigga vagyok, és nagy farkam van" taktikával, valamint macsós szangvinikus játékkal uralta végig a képernyőt, amíg benn volt. Radics, túltolta, de a bemenetelkor volt taktikája, csak mindent az első héten akart elintézni, ha szerencsésebb sokáig juthatott volna. Illetve Radicsnál az volt a baj, hogy ő a játékot akarta az elsőre elképzelt taktikájához igazítani, és nem a taktikáját a játékhoz. Ha bennmarad, akkor maga köré gyűjtötte volna a rézbőrűeket, és ő képviselte volna a gengszter oldalon a Keresztapa (vagy mondjuk Cigányvajda) játékot. Krisztiánusz, na ő egy gyengécske Soma alteregó volt, valóban casting hiba, de ez beleférne nálam, kellett volna egy első kieső is. Era a nagy magyar igazságosztó, és me too mozgalom élharcosaként érkezett a villába, de nem bírta el a hirtelen jött siker (első fölényes párbajgyőzelem a Keresztapa ellen) súlyát, fejébe szállt a dicsőség. Era tündöklése és bukása alcímmel telt el gyakorlatilag 1 hónap a műsorból.

Cinkeláb 2019.02.04. 14:23:01

@VV Erőlegény: Mindennel EKG. Annyit jegyeznék még csak, hogy én nem vagyok annyira biztos Csoki végső győzelmében, mert az alfahímes ordibálást is megunták volna a nézők, ugyanúgy, ahogy Reniét.

nyo 2019.02.04. 14:23:04

@hereverő heverő: Vegyük. :) Taktikázni lehet jól és rosszul is.

Reni: Csoki kizárásáig jól pozicionálta magát, a szegény minden elviselő buta szerelmes lány képében, majd a kizárás után sokkal jobban kiütközött butasága, alpárisága, undorító önimádata, és önkritikájának teljes hiánya, amelynek következtében egy nyerhetetlen párbajba sodorta magát. Tehát ő egy ideig jól taktikázott majd pedig nagyon rosszul. Azt azért elég jól elhitette bent mindenkivel, hogy ő mennyire erős.
Ginu: hát ő megpróbált taktikus lenni a maga módján, de szerintem csak magának tudott ártani összességében minden húzásával, szépen megágyazott a kiesésének
Csoki: ő próbálta azt a karaktert hozni, amivel kizárása pillanatáig az egyik legnagyobb esélyes is volt, ha tudta volna kezelni indulatait, még itt lenne az 5-ben
Radics: túltolta a dolgokat, és Roli jóvoltából Era levágta a kígyó fejét, meghatározóbb karakter lehetett volna
Krisztián: ő nem tudom mit gondolt, minden olyan viselkedésmintát bemutatott, ami miatt kiszavazzák az embert
Era: ő végig próbált taktikázni, az elején még jól sikerült, és jól mártírkodott, egy párbaj győzelmet hozott ez neki, majd elszállt és teljesen kicsinálta magát Roli hátba szúrásával
Cintike: méltó párja volt Krisztiánnak az elején, jó, hogy ő lett kiejtve rögtön, benne nem lett volna szerintem több

Angora Cardi 2019.02.04. 14:27:39

@hereverő heverő: Szerintem nincs szükség taktikai parittyára. Hunornak is és Zsunak is megvan már a kialakult szavazóbázisa, akik mindenképp rájuk szavaznának főleg a döntőben. És szerintem mindkettő esélyes a top 3-ra.

hereverő heverő 2019.02.04. 14:28:26

@VV Erőlegény: Ez így még nem taktika. Esetleg elképzelés, hogy ki milyen módon akarja végigvinni a játékot. Ha taktikus valaki, akkor - ahogy írod is- alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, esetleg a saját stratégiája mentén próbálja alakítani a játékot. De az nem taktikus, hogy valaki a nőiességére alapozzon egy játékot. Abban EKG, hogy Ginuban messze több volt mint Csoki farka, másrészről nem hiszem, hogy Csoki esélyes lett volna a 36 misire - nem volt ő akkora ász, jobb esetben egy szerethető bohóc aki mint minden csoda 3 napig tart. Nem hiszem hogy bármelyikük meg tudott volna újúlni mint amit a taktika megkövetel. Adri meg tudott, Greg nem tud csak eddig szerencsés volt.
Reni... a mindent letaroló jelenlét. Ez talán lehetett taktika az elején, hogy jól bedolgozza magát, egy megkerülhetetlen szereplő legyen de neki is fel kellett volna mérnie a változás szükségességét. Már amikor Adri másodszor is visszajött Lekvár ellen le kellett volna nála esni, hogy a napraforgó taktika volt a nyerő a stabil tuja státusszal szemben, és tanulnia kellett volna Era veszekedéseiből, amit Roli 75-25 arányban mosott le.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 14:29:34

@hereverő heverő: én voltam táboroztatni erdő közepén, kibírható több nap is. :)
Na, akkor egy-k3t nap vállalható, aztán mehetünk a pszichiázriára. ;)

De előtte a finálétalit ejtsük meg két hét múlva. :)

mobilos perpetuum 2019.02.04. 14:31:07

@hereverő heverő: VV Attila írt fb oldalán arról, hogy a VV-ben vannak emberek, akik esemény-generátorok. Ez is egy taktika: tudom, mivel lehet befolyásolni a villa életét, ezzel ráadásul bekerülök az összefoglalókba. Ilyen taktika volt jellemző Radicsra, és Csokira. Bolondozással középpontba kerülni is szerintem taktika, Greg egy darabig jól csinálta, (pár hétig).
Ha valaki arra játszik, hogy megsajnálják, lehet taktika. Állítólag a VV1-ben Szabolcsot mindig azért küldték vissza, mert mindenki támadta. Nem láttam a szériát, lehet, hogy nem így volt.

hereverő heverő 2019.02.04. 14:32:24

@Angora Cardi: úgy értem, hogy Hunornak most kellene megdolgoznia Zsizsik agyát (WTF) és elmesélni neki milyen is az igazi sellő. Mert félek, hogy Zsuzsura rászopja magát a meztelencsigapióca, aztán addig duruzsol, amíg... bár amúgy tökmindegy.

rostás 2019.02.04. 14:41:19

@Cinkeláb: Ebben teljesen egyetértek. Fogalmam sincs miért hiszik azt, hogy Csoki döntős lett volna ha marad. Ostoba, bunkó, agressziv, erőszakos f@szkalap volt, nem sokkal jobb Radicsnál. Annyi különbség volt, hogy bohóckodott és a pákós marháskodásával meg a rekedt vinnyogásával időnként megmosolyogtatta a nézőket. De ő is egy ultregós, hőbörgő barom volt, Renike méltó párja. Ha nem záratta volna ki magát, akkor mostanában esne ki. Látható, hogya nézők nem sokáig jutalmazzák ezt a tipusú viselkedést.

Cinkeláb 2019.02.04. 14:41:53

@hereverő heverő: ha rászopja magát a BarbiePióca és hisz neki, akkor meg is érdemli, hogy megnyerje a játékot, mert ő az egyetlen most, akinek az idegeit kurva gyorsan kicsinálná egy Vv győzelemmel járó daráló.

Cinkeláb 2019.02.04. 14:44:11

@hereverő heverő: megmutatná neki, milyen egy igazi sellő farokcsapkodás...

Angora Cardi 2019.02.04. 14:45:17

@hereverő heverő: Igazából ma kevés hsz-el értettem egyet, de nem is voltam kifejezetten vitatkozós hangulatban. Úgyhogy erre is csak annyi, hogy én itt már egyéni játékot preferálok, nem bárki bárkire magát erőszakolását.

pimasz borz 2019.02.04. 14:46:09

@Angora Cardi: szerintem sincs.Plusz Hunyi azért nem olyan hülye (talán),hogy ezzel elcsessze már itt a végjátékban.

Angora Cardi 2019.02.04. 14:46:47

@Fridolin a pimasz borz: és ennyire még zsu sem hülye ... :D

Angora Cardi 2019.02.04. 14:47:35

@Fridolin a pimasz borz: akit viszont megfűzhetőnek látok az adri, a két fiú bármelyike meg tudná fűzni, talán ő is kibírja

Angora Cardi 2019.02.04. 14:49:28

Szerintem egyébként a szívből játszok is egyfajta taktika. Főleg a naív, egyszerű néző felé. Akik még úgy nézik, hogy jaj szegény kislányt/kisbuzit ezek a szemét taktikázó manipulátorok hogy ki akarják küldeni. Holott ők ugyanúgy taktikáztak bent (közös jelrakás), de a naív néző felé a szívből jövök áldozat vagyok szereppel lavíroztak. Ezt egyébként a fb-on nagyon jól le lehet mérni mennyien kajálták meg.

hereverő heverő 2019.02.04. 14:51:47

@Angora Cardi: Én az elejétől az egyéni játékot preferálom, de ebbe belefér a szövetségesek keresése és horrible dictu hátbaszúrása a megfelelő pillanatban. Amúgy meg nem kell mindennel egyetérteni, engem is meg lehet győzni havalaki jól érvel.

... és baromira nem számít az én véleményem.

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 14:56:23

Széééép napot!

@Angora Cardi: Hoooogy mondhat Nyuszim ilyent őőőőkkkkk csupa szív szeretetből játszanak a tattika szó nem szerepel a szótárban sem. Sőt ha lehetne ezen kifejezést teljesen el kellene felejteni, nincs, nem volt, nem is lesz. Slussz. Csak a szeretet! Szerintem Kozsót azért nyomják ennyire mert az is mindenkit szeret! Delhusa is ilyen, már csak ő hiányzik a repertorából! IHM is megénekelte:
Nem tetszik semmi meló,
Ahogy öregszel négy szemeddel nézed:
Mi a lényeg, te csak gitározol
Nem tetszik semmi csehó
Ígérd meg, hogy elviszel magaddal
Olyan bárba, hol buziki hangja szól!

Angora Cardi 2019.02.04. 14:58:43

@Fridolin a pimasz borz: jól nézünk ki :D
@Nyuszomuszo83: kis kitekintő elemzést tettem :DDD a dalt nem ismertem, még jó hogy hoztad délutáni nótának :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:01:22

Amúgy újra néztem Zsizsikes visszatérését, Rolit mintha félre is lökné egy pillanatra. Majd bevonul mindenki mellett, hogy végig igaza volt! Ismét egy abszurd viselkedés Zsuzsannától! A többiek meg néznek mint a birkák és villog a fejükön a WTF kifejezés!

hereverő heverő 2019.02.04. 15:02:10

@Angora Cardi: Nem, az nem taktika, hanem stratégia. A taktika a stratégia része.
Az a stratégiám, hogy játszom az elhagyott, számkivetett, szívbőljátszom kislányt, és ebben az a taktikám, hogy úgy irányítom az eseményeket, hogy azokat utálják meg akiket én akarok, és ezért enyém a szimpátia.

rostás 2019.02.04. 15:04:38

Rolinak kellene győzni, de mivel ő egy tohonya, dagadt farokvakaró, a Hunor fog. Adri nem túl népszerű, Zsuzsu szefós és csak azért védték meg, mert olyan mint egy durcás, ártatlan kisgyerek, akit nem illik bántani, akármilyen hülye is. Greget majd felkarolja a buzilobbi, kap valami haszontalan kamu állást a reteknél, v netes lapnál, alapítványnál, esetleg pedellus v szemléltető eszköz lesz a genderszakon (bocs

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:05:01

@Angora Cardi: Tessék meghallgatni! :D És ajánlom figyelmedbe az öregnéne bőrzekéjét is, én imádom! Ja Gregnek pedig sok szeretettel ajánlom az Elton John paródiát! :D :D :D :D
www.youtube.com/watch?v=aouUjc9TrLI
www.youtube.com/watch?v=YFKJn7iISRI

pimasz borz 2019.02.04. 15:08:41

@Nyuszomuszo83: nini itt egy őzike,megnézem,hogy őrzik-e?!Klasszik :D :D

Maximista vagyok 2019.02.04. 15:09:42

Reggelt! Most kit utálunk aktuálisan? CsatlakozNÁK.

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:09:45

@Fridolin a pimasz borz: Elütött egy román traktor, de szar ez így reggel hatkor!
Áttáncolta az estét, pénzért árulta a testét! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:10:31

@Maximista vagyok: Én már mindegyiket! :D De még mindig legjobban gecigreget és zsizsikeszsuzsát! :D

pimasz borz 2019.02.04. 15:11:40

@Nyuszomuszo83: :D :D még most is röhögős

Maximista vagyok 2019.02.04. 15:12:08

@Nyuszomuszo83: az jó, azokat én is nagyon "szeretem" Ma kaphatna a csillámfaszláma egy zöldet.

hereverő heverő 2019.02.04. 15:16:52

@Fridolin a pimasz borz: és @Nyuszomuszo83:

A szegedi őzike
szerintetek őzik-e?

(Bödőcs)

pimasz borz 2019.02.04. 15:17:15

@Nyuszomuszo83: az is..tényleg :D
Cibáltá mán Batman? jajj nekem,de jót nevettem :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:18:24

@Maximista vagyok: Én is ezt szeretném, ha Roli, Adri, Hunyi is rápakolna, meg tegnap este írtam hogy Zsizsikesnek ha lenne esze a tegnapi a párbaj heti miatt simán kiosztana egy jelet. Hiszen Greg Renyhe mellé állt, savazta Zsizsikes (csupa vegytiszta szeretetből) elmondta mindennek a háta mögött is- oké erről max sejtése lehetne, ha hangsúlyozom lenne esze, de tudjuk nincs- majd élő adásban is lehordta hogy miért Renyhét várja vissza... Elég indok lenne ez. De G1G majd benyalja magát csontig és elfelejtődik a hátba támadás!

bel ami 2019.02.04. 15:22:46

Sűrű erdő közepébe'
Élt egyszer egy remete.
Unalmában, magányában
született egy gyerek.

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:24:06

@Fridolin a pimasz borz: Akkor ma már megérte felkeljek! Valakit megnevettettem! :D
Rájöttem! Ez Renyhe dala lehetne:
Kiraktam a testem, egy valag pénzt kerestem,
A szemem kékre festem, indulhat a tánc.
Kiraktam a testem, egy valag pénzt kerestem,
Lakást vettem Pesten, egy szoba-konyhást.

@hereverő heverő: :D :D Én a klasszikot szeretem IHM-től! :D

bel ami 2019.02.04. 15:24:14

@belle amie:
született egy gyereke.
(Már verset se tudok írni.)

pimasz borz 2019.02.04. 15:27:02

@hereverő heverő: nekem jöhet Bödőcs,egy állat :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:28:33

@hereverő heverő: Ezt majd megnézem otthon, nem ildomos bent az irodában hangosan röhögni! :D

Cinkeláb 2019.02.04. 15:31:11

@Nyuszomuszo83: főleg Hunyornak! Annyira röhögtem!

pimasz borz 2019.02.04. 15:32:19

@hereverő heverő: basszus :D :D Voga a tesitanárom volt! :) Köszi neked is,ma tényleg jókat nevettem. :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 15:33:54

@Cinkeláb: Igen, Hunyor arca egy marha nagy kérdőjel! Én is röhögtem most! :D

mentorosh lecsó 2019.02.04. 15:34:43

@Maximista vagyok: ma mindenkit szeretek ! :))) Győzőtt a Pats ! :))))

ezt láttad már ?

www.youtube.com/watch?v=tJjiIuH1VnY

introverted22 2019.02.04. 15:37:31

@mobilos perpetuum: NNa igen, Attila átlátta, hogy hogyan működhetnek dolgok, mikor kell és lehet beleállni valamibe, és mikor kell hátralépni. Nem volt ordernáré és harsány, mégis körülötte forgott az egész évad, csak nem olyan direktbe, mint ahogy a mostaniak csinálnák.
A sajnálat több évadban is hozott vissza embereket párbajról. Nem a nyerésig ugyan, de azért tovább vitték vele, mint kellett volna. De itt megint csak az jön a képbe, hogy az ideiek ezt a hullámot is túl hülyék meglovagolni... szerintem...

hereverő heverő 2019.02.04. 15:40:20

@mentorosh lecsó: Engem te ne szeress :))))) Majd szeret engem a jobb kezem!

.iIi. 2019.02.04. 15:42:14

@nyo: a hosszú hozzaszolasodra EKG. A mostani széria messze változatosabb volt mint a korábbiak, bár itt is voltak üresjáratok. Jó pont hogy van egy fejlődés íve, hogy a totál szemét trash karakterek akik csak baszni, meg uvoltozni mennek be a villaba, sorba kiestek, és még így is, a csondesebb karakterekkel a vegere is marad izgalom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 16:30:52

@nyo: Hehe, én biztos, hogy nem vagyok Te, de nagyon egy rúgóra jár az agyunk. Örülök! :-)

Közbeszéd 2019.02.04. 16:32:21

@Brigante: Teljesen egyetértek! Rolinak és Hunornak most Greget kellene kiküldeniük, nem is értem, hogy Adri hogy jött a képbe. Persze lehet, hogy ha Adrit jelölik, a végeredmény ugyanaz lesz, Adri-Greg párbaj. Greg nagyon gyenge játékos, ő is érzi, azért kap mindig hisztériás rohamot, ha éppen mennie kellene párbajozni, pl. most is tök indokolatlan volt, hogy feltette a lila kendőt, csak beparáztatták, ő meg elhasználta a szupert a semmire. :)

bElannaTorres 2019.02.04. 16:32:41

@VV Erőlegény: radics féle karakterek sokáig eljutnak, hasonló volt farm Attila meg survivor Feri

bElannaTorres 2019.02.04. 16:35:11

@Közbeszéd: mindig adrit akarják kitenni, őt látják a leggyengébbnek, múltkor beszélték is hogy adri már kint van a játékból mert nincs mellette bent senki.
Sajnos az is ott van, hogy női - taktikus játékosként esélyes a kiesésre, nála minden ami finom irányítás taktikából, az szarkeverésnek számít. Kár ezért mert ilyen lányokkal érdekesebb a játék mint vivi félékkel.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.04. 16:35:57

Kíváncsi leszek Gregre, hogy mihez fog kezdeni a kiválasztás előtt! Marha gyorsan akciózni kellene.

Adrinak ha van esze, rádobja a jelet és a srácokat is rábeszéli.

Gia 2019.02.04. 16:38:41

Tegnap Zsu a párbaj után odament engesztelni Greget(amiért kint hagyta Renit),de elvették a képet.Remélem ma onnan folytatják.És buli is legyen..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 16:39:38

@hereverő heverő: Igazából ezzel a hozzászólásoddal egyetértek. Nyílván én sem vagyok abban biztos, hogy Csoki megnyerte volna, de az tény, hogy a kizárásáig ő vot a legerősebb játékos. Ezt az akkori népszerűségi adatok is mutatták. Igazából azt akartam bebizonyíani, hogy volt neki is taktikája, csak az a kérdés, hogy jó vagy rossz. Ami miatt nálam Adri a nyerő az pedig az, amit Te is mondasz, hogy a játékosok között ő volt az egyetlen, aki marhára változtatott a taktikáján. Felismerte, hogy ahogy indított, az egy zsákutca. Cintikéről nem beszéltem, pecche volt, hogy pont erre a szerencsétlen Ánuszra csavarodott rá a legelején. Ő szerintem nem volt túl eszes, még ebben a mezőnyben sem, de nem lett volna konfliktusos versenyző. Volt taktikája, de rossz. Az ő okosabb és erőszakosabb verziója volt VVV, de ő is rosszkor alkalmazta rossz helyen a taktikáit, csinált egy nagy hibát Radiccsal, aztán hetekig elbújt Ánusszal, aztán a nézők büntettek. De határozottan mondom ő egy ilyen műsorba nem volt casting hiba.

,, 2019.02.04. 16:42:12

láttam tegnap egy vidit ill. csak a főcímét h a dzsakuban Hunci és Zsu örömet okoztak egymásnak úgymond, ez bekerült vmelyik öfibe?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 16:43:37

@bElannaTorres: Szerintem is. Survivor Ferit nem ismerem, de Farm Attila jó példa, bár legalább is az utóbbi esetékben a hármas döntőig nem a közönség döntött arról, hogy ki essen ki, hanem a párbaj ügyesség.

MosóMaca 2019.02.04. 16:50:03

A Blikkben holnap lesz sztáááárvendég VV Renáta. A kommentekben eddig kb 3-an kérdeznék tőle, hogy mutassa már meg a válláról a látletet, amit kapott, mert nem egész hihető, hogy a boxmeccs legeslegelején csak úgy kiugrott....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.04. 16:53:08

@MosóMaca: Én meg azt, hogy ki volt a legnagyobb villaszerelme: Csoki, Zsuzsu, vagy Greg, esetleg plátói kategóriában felkészülhet-e Lacika... ?

,, 2019.02.04. 17:01:45

@hereverő heverő: erre gondoltam, de ez az öfikben is benne volt?

hereverő heverő 2019.02.04. 17:05:30

@,,: Én nem néztem se öfit se semmit. Nem tudom. Csak itt a neten találtam, és egyből arra gondoltam, hogy Zsu végleg lejött a greg-szerről

moletty 2019.02.04. 17:06:33

@VV Erőlegény: Survivor Ferit egy lapon említeni Radiccsal elementáris faszság !
Rettenetesen jót tett annak a szériának és természetesen nem nyerhetett , mert féltek is tőle utálták is, de totál nem olyan volt Radics !

,, 2019.02.04. 17:10:37

@hereverő heverő: én se... kíváncsi voltam h ezt Zsu párbaja előtt leadták-e

Gia 2019.02.04. 17:15:26

Csak masszírozzák egymás nyakát Roli jelenlétében.Semmi különös.

hereverő heverő 2019.02.04. 17:21:07

@Gia: nos valóban semmi különös, legalábbis egy olyan villában nem ahol az első este már dugtak. Másutt ez már eléggé előjáték gyanús lenne.

bElannaTorres 2019.02.04. 17:27:22

@moletty: hát okosabb volt sokkal, de ugyanolyan vezéregyéniség, akinek nagy hangja volt és féltek tőle.
Valami ilyesmit akart radics, hevességre voltak egyformák, meg hogy keresték a konfliktust. Aki nem állt be a sorba azt akarták ledarálni.
CSak radics hamar kiesett.

bElannaTorres 2019.02.04. 17:30:27

@MosóMaca: reni volt bent a legnagyobb színésznő, és mindig ezt hitte zsuról mert magából indult ki :)) inkább a művésznő illene Zsura.

bel ami 2019.02.04. 17:37:33

Szegény Zsuzsut megütötték!
Meglepődött. Hogyan merték?
Ő nyerni jött a VV-be,
és nem azért, hogy megverjék!

Felszívta magát, s dühébe’
úgy rongyolt ki a párbajra,
hogy Renit majdnem széttépte.
(Nem is lett volna kár érte.)

Kostarika 2019.02.04. 17:53:35

Nem tudom lesz-e ideje, módja a fiúknak (ha akarják) befolyásolni Zsut és Adrit, mert ők nem tudják, hogy nem szerdán, hanem ma lesz a kiválasztás.
Nekem mindegy kit választanak és hívnak majd ki, de a végeredmény Gregpondró kiesése legyen!!

Gia 2019.02.04. 17:55:00

@hereverő heverő: Úgy értettem a semmi különöst,hogy a címhez képest nudli.Azt sejteti,hogy hűha,aztán nesze semmi,fogd meg jól.

Sanda.Ipse 2019.02.04. 17:56:57

@rostás: mennyivel csinál többet Hunor?
Ja, ő rá is fingik a lányokra.:)

moletty 2019.02.04. 17:59:20

@bElannaTorres: De Radics nem volt vezéregyéniség, csak egy nagypofájú senkiházi. Nem is tudott semmit felmutatni, amiben és amiért követni lehetett volna. Feri odatette magát mindenben és láthatóan jót tett a csapatának. a módszerei persze vitathatóak voltak, de
egy hosszabb ideig érdemes volt nem kiszavazni (úgy is történt)

moletty 2019.02.04. 18:02:08

EGyet mondok : a háromban NEM lesz G1G és BENN lesz szefós Zsú

hereverő heverő 2019.02.04. 18:05:40

@Gia: Erre EKG. Hiszen a clickbait újságírás korát írjuk.

hereverő heverő 2019.02.04. 18:10:30

@moletty: így így. Feri felkészült survivorból előtte, Radics meg egy felfuvalkodott hólyagként ment be és úgy is távozott.
Lett ami volt, kutyabolha :D

Sanda.Ipse 2019.02.04. 18:13:21

@hereverő heverő: az egyik mögött teljesítmény, a másik mögött luft. Eszembe nem jutna összehasonlítani őket.

MacákékIcukája 2019.02.04. 18:13:48

@nyo: en is egyetertek, szerintem is jo ez az evad, jobb mint az elozo 3 volt. 8-asban csak baszosok, ordibalosok es fogyatekosok voltak (kiveve Davidot), 6-osban detto. Szerintem mind a ket evad szornyu volt. A 7-es volt meg a jobb ezek kozul, ott is voltak taktikusabb jatekosok. Kilencesben pedig mindenki taktikazik az elejetol kezdve amennyire csak tudnak, a gyokerek-baszosok pedig sorra esnek ki. Minden epizodban volt eddig valamilyen taktikai megbeszeles... es meg mindig nem tudjuk tutira hogy ki lesz a vegso befuto.

@bElannaTorres: ekg, nem ertem, hogy mi ez a diszkriminacio - egy ferfi jatekos lehet taktikus es szarkevero, egy no meg nem?? A nok csak akkor nyerhetnek (parbajt, akarmit) ha fogyatekosok es cukik mint Zsu? Vagy jolelkuek es szivjatekosok? Adri nagyon is jol jatszik szerintem, meri hasznalni az eszet is. Ahhoz kepest hogy az elejen hajszalon mult a kiesese, meg mindig bent van.
Egyebkent titokban shippelem oket Rolival :D

Sanda.Ipse 2019.02.04. 18:21:00

@Nyuszomuszo83:
Hatalmas köszönetet mondhat Reninek, hogy az a bunkó viselkedésével módot adott rá, hogy kihívja és kinn hagyja. Várható, hogy el fog szállni magától és innen kezdve azt hiszi, hogy ő az igazság bajnoka.

Maximista vagyok 2019.02.04. 18:23:19

Greg vagy Adri? Greget tippeltem de lehet át kéne pakolnom Adrira. Hunor tuti Adrira pakol, ha nála van a duplázó akkor egyből kettőt fog kapni.

,, 2019.02.04. 18:23:58

@Gia: én is csak a címet láttam.

hereverő heverő 2019.02.04. 18:24:21

@Maximista vagyok: hacsak Roli meg nem súgja neki a tutit. Hunyor kurva is meg rendőr is, de ennyire nem hülye.

Maximista vagyok 2019.02.04. 18:24:38

@MosóMaca: nem ugrott ott ki semmi, beszart, ennyi volt.

Maximista vagyok 2019.02.04. 18:25:14

@hereverő heverő: legyen így, akkor marad a tippem a buzigyerek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:27:15

@Gia: tipikus cím. Felhívó, aztán a nagy semmi.
Abban a jelenetben sokkal több volt, mikor Hunor visszajött a kórházból, beszélgettek, és Zsu mondta (már nem tudom, mire), hogy így sokkal jobban tetszel. És az a fej, amit vágott közben, majd elolvadt Hunor láttán.

bElannaTorres 2019.02.04. 18:27:43

@moletty: ez igaz, csak mindkettő képes lett volna megfélemlíteni, Ferinek nagy volt a kitartása, ügyessége, szorgalma, de igazából a hangja is nagy volt, és mindig övé kellett legyen az utolsó szó. Radicsnak nem volt sok ideje mégis elhitette hogy népszerű. Nem is volt olyan nagy különbség a párbaján.
Persze más műsor, más játék, Feri nagyon jól játszott. Még poharuk is volt, mindent megcsinált.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:29:22

@Nyuszomuszo83: lassan te én leszek, vagy fordítva, csak kicsit másképp. :)
Na, mikor tali?

0.5 bit 2019.02.04. 18:29:41

Szerintem alapvetően négy csoportba lehet sorolni a játékosokat:

1, Akik a szerkesztőket verik át a palánkon: Csoki, Reni és részben Ánusz
Annyira uralják a játékmenetet, hogy kényelmesebb az adásidő nagy részét nekik szánni, mint kicsit dologozni azon, hogy ne csak ők kerüljenek képernyőre. Ráadásul itt Csoki/Ánusz magára pakoltatta a jeleket, hogy aztán a leggyengébnek gondoltal párbajozhasson. Ezzel kb 1 hónapot előre lejátszottak.

2, Akik a nézőket nézik hülyének: pl.: Era, Greg, Reni, Zsu(?)
Egy kitalált hazugságot - pl. mindekit szerető tisztaszív - tálalnak a nézők fele. Greg a riportszobában a nézőket eteti a mindenkit a szívére ölelne szöveggel, közben meg egy-két elejtett beszélgetésből kiderül ez nem fedi a valóságot. Era sírós produkcióját is ebbe a kategóriába lehet sorolni.

3, Akik játékos társaikat vezetik meg: pl. Roli, Hunor, Adri
Csak a többi játékost verik át, nem a nézőket. Itt van olyan akiknek a játék teljes ideje alatt megvan a biztos pont, hogy kik tartoznak a "belső körhöz" akik mellett kitartanak, csak a többieket ültetik hintába. A másik csoport meg akik csapódnak ide-oda és épp mikor kit vezetnek meg vagy szúrnak hátba.

4, A maradék, akik nem tartoznak egyik csoportba sem.

Nekem a szimpátia listám a fenti csoportok szerint: 3, 4, 2, 1

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:31:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: neked mikor jó királynőm???? Most hétvégén majdnem elrabolt barátnőm a Pöstbe mert úgy megborultam lelkileg mint a szaros bili! Jövő hét????

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:35:16

@hereverő heverő: csak akkor hiszem el, ha bepárásodott, olvadozó szempárral és csorgó nyállal mondod. :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:35:47

@hereverő heverő: kötelező elvinned egy ilyen hajókázásra! :) nem csinálok semmit csak élvezem! :)
@Sanda.Ipse: miért várnánk tőle mást, hát idióta! :D

Tippcsiii: Greg a Geci lesz ma akire potyognak a jelek! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:36:32

@Nyuszomuszo83: nekem csak a 10-e nem jó, többit szabaddá tettem a kedvetekért, de leginkább miattad. ;)

,, 2019.02.04. 18:39:05

@Nyuszomuszo83: köszcsi:) én meg sztem betipizek vkinek aki feladta egy Adrit, sztem Huncinak nagyon a bögyiben van, csak tudnám miért

hereverő heverő 2019.02.04. 18:39:15

@Nyuszomuszo83: már leadtam a szerelést. Ebben a videoban az utolsó pár perc a lényeg: Na ki lett a világbajnok?

,, 2019.02.04. 18:39:30

@,,: vkinek a nevében

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:40:41

@,,: hogyan állok babám? Múltkori tippjeim is bejöttek! :D Renyhe vivése, Zsizsikes gyözelme! :D

hereverő heverő 2019.02.04. 18:40:47

@Nyuszomuszo83: itte:
https://www.google.com/maps/@46.9250532,17.8654432,3a,39.2y,9.8h,87.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1snT1aOPSGh24yyGG6laX3YA!2e0!7i13312!8i6656

,, 2019.02.04. 18:42:14

@Nyuszomuszo83: elsődikk vagy(tok hárman)

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 18:44:38

@hereverő heverő: ez vmelyik te vagy legalább??? Mert hogy mi magyarok az egyértelmű! :Dde ha csak sétahajókázás nekem az bőven elég! :D

cselaxi 2019.02.04. 18:44:54

@ibsen: Ő (ez a "típus") magának él (ld. Radics...), saját, szabályokkal.. Mindenkinek igazodnia "kell"-ene őhozzá... Mer'az úgy jó, és miért nem ért meg engem senki??? Lópihét! Vannak írott és íratlan szabályok, valameddig lehet igazodni, de vannak határok (még a nagy Oroszországnak is...).

MacákékIcukája 2019.02.04. 18:47:50

@0.5 bit: wow ezt tok jol osszefoglaltad :O ekg

@,,: hihi akkor nem vagyok ezzel egyedul :D

Adri miert volt rosszul a kortarsbeszed kozben? :O Valaki azt irta h kb hazudgalt Zsut illetoen es azert beszelt ugy ahogy, de egyertelmuen nagyon rosszul volt. Beszed kozben majdnem osszeesett, aztan amikor vegzett osszegornyedve visszault a kanapera.

cselaxi 2019.02.04. 18:49:36

@Dauda András: ...őőőőőő, ha valóban rúdtáncos, akkor ez szín tiszta hiszti/színészet/feladás/szereplés/akármi/akármi más.

hereverő heverő 2019.02.04. 18:50:22

@Nyuszomuszo83: Nem, én 2008 óta nem solingozom. De ezen a kisfilem én is látható vagyok :/
www.youtube.com/watch?v=_4Rcmj5szpI&index=3&list=PLFD1CE08770FE30FF&t=0s

Angora Cardi 2019.02.04. 18:54:10

@,,: én Greget mondtam ha láttad egyik nap :)

,, 2019.02.04. 18:55:16

@Angora Cardi: igen, be is írtam egyből

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:55:43

@Nyuszomuszo83: nekem jó. Finálét mindenki otthon, a kanapén? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 18:57:48

@Nyuszomuszo83: hárman állunk a dobogó tetején. :) Te, Maximista meg én. :)
Már megérte nézni ezt a szart, valamiben első vagyok, úgy fél napig.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 18:59:09

Greg-Hunor párbajt követelek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 19:01:16

@úgymond olvasó mmkk: de léci állj székre és onnan követeld topogva és mutatóujjal nyomatékosítva. :)

hereverő heverő 2019.02.04. 19:01:51

@úgymond olvasó mmkk: az lesz, vagy greg-roli. Én azzal is kiegyezek, ha most G1G-Roli, jövő héten meg Adri-Hunyor.

hereverő heverő 2019.02.04. 19:02:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: nemáááár, @úgymond olvasó mmkk: így is egy fejjel magasabb mindannyiunknál. Miért kellene neki a szék?

hereverő heverő 2019.02.04. 19:04:52

@,,: Én meg mangó vagyok. És be is sírtam egyből :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:07:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: aztiii vmiben első vagyok én is! Jó a16 , finálét otthon de itt együtt, a 16 lesz a felszopása a finálénak! :D
@úgymond olvasó mmkk: ne csak nyomatékot adsz a mondókádnak! A grimaszokat kérlek gyakorold a tükör előtt! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:11:10

@hereverő heverő: jól van drágaszág majd kiválogatlak a pasik közül!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 19:13:00

@hereverő heverő: nem arról beszéltem. mindegy :)

@Nyuszomuszo83: sajnos grimaszolni nem igazán tudok, ellenben a szemem úgy villog, mint a macskáké meg a rókáké, az is jó?

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:15:47

@úgymond olvasó mmkk: hááát nagy duzzogva elfogadom, majd én gyakorlom a grimaszokat! De fejlődök mert az ujjammal mutogatni már nagyon tudok, műsirás még nem megy szintén, de a hisztit és az ordítást kivetem két perc alatt!-

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 19:31:27

@hereverő heverő: a nyomatékosítás miatt. :)@úgymond olvasó mmkk: egye fenyő, elég ha mutogatsz. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 19:32:30

@Nyuszomuszo83: ok, akkor szopjunk 16-án. :)
Ki jön még szopni velünk? És hol? :)

bElannaTorres 2019.02.04. 19:34:58

@MacákékIcukája: a jólelkű amúgy kiesik, mert unalmasnak ítélik, csak a cuki fogyatékos nyerhet
Esetleg ha bekerülne egy nagyon jófej az nyerhetne, egy Csoki nőben, reni próbálta hozni, egy darabig nagyon népszerű is volt

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 19:34:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: toppantani istenien tudok. nem tudom, hogy szór-e, én azt sem láttam soha, hogy villogott a szemem, mások szoktak megijedni tőle :))))))

bElannaTorres 2019.02.04. 19:36:13

@MacákékIcukája: igen ez fura volt, mert adri nem szokott zavarbajönni, de alig bírta elmondani, meg kellett álljon hogy vegyen egy nagyobb levegőt. Csak kiderül ma

Cherie 2019.02.04. 19:39:24

Reni még egész türhetően nézett ki ‘ fiatalon’ - felöltözve persze- hogy sikerült neki pár év alatt ennyire leamortizálódnia..

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 19:44:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt a pesti jónépre bízom! Kora délután legyen, hogy maradjon idő csevegni! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 20:10:50

@Nyuszomuszo83: ok. :) Átvaktunk majd privátra? Assetudom, hogy kell. :)

Gia 2019.02.04. 20:20:03

Nálatok mennyi a veker,elmúlt már 17:00? :-)

MacákékIcukája 2019.02.04. 20:34:40

@bElannaTorres: ahh szerintem csoki sem volt jofej, soha nem tudtam rajta nevetni :( nem birom az ilyen suttyo gyokereket...
Adrit sajnaltam, ugy nezett ki mint aki menten osszeesik, szegeny

Nyuszomuszo83 2019.02.04. 20:44:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig már kettőt küldtem lehet spambe tette! :)

hereverő heverő 2019.02.04. 20:44:03

nincs új a nap alatt. vízszint, mert ma kitaposták belőlem az agyamat. Lecsapom a lapostopot és hazamegyek itthonról.

Legyen szép estétek, az éjszakai műszaknak szép estét, jó fikázást :D

Sziasztok :integet

Cinkeláb 2019.02.04. 20:48:31

Szerintem Adri terhes. Azért volt szarul. :D

Cinkeláb 2019.02.04. 20:49:15

Szerintem Adri terhes. Azért volt szarul. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 20:51:15

@Cinkeláb: én Renyhének is erre tippeltem. Fáj a melle, nő, hízik.

Dr.Zé 2019.02.04. 20:52:25

@Cinkeláb: Azt olvastam csirkeláb. Szerintem is az bekapta a legyet. :)

Cinkeláb 2019.02.04. 21:46:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Dr.Zé: @MacákékIcukája: Szerintetek műanyag babát vagy zöld tojást szül majd?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.04. 21:48:03

@MacákékIcukája: hahhh, az mekkora kibaszás lenne Huncinak! dörzsölöm a tenyeremet a gondolatra, muhahaha

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.04. 21:56:14

@Cinkeláb: kicsoda? Adri, vagy Renyhe?
Adri egy gumibotot, Renyhe egy nugátszeletet. :D

bElannaTorres 2019.02.04. 22:16:08

@MacákékIcukája: én sem bírtam, csodálkoztam is hogy milyen népszerű

nyeh13 2019.02.04. 22:20:30

mink szeretjük Zsuzsut :) nem egy agysebész, meg túlérzékeny is, de simán felvállata, hogy beleáll ebbe a gyökér Renyhébe. egyik játékosba se szorult ennyi egyenesség :)
süti beállítások módosítása