Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x90 - Az év legrangosabb bokszeseményének előestéjén

2019. február 02. 14:00 - candyperfumegirl

00_boritokep.png
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai HV-ben pofátlanul arra fogom használni, hogy kiszóljak a szerkesztőknek. Úgyis tudjuk, hogy legalább egyvalaki olvas minket közületek (jut eszembe, Anikó, köszönöm a szó szerinti idézést másfél héttel ezelőtt!), szóval: ha már a hogyvoltírók, sőt a hogyvoltblog törzskommentelői sem nézik a műsort, akkor kurva nagy baj van, és nemcsak porszem a gépezetben, hanem koncepciózusan lett elkúrva valami. Igen, szar volt a casting, és soha nem fogjuk megtudni, mit alkotna a csapat ezen a ponton Csokival, Erával, esetleg KrisztiÁnusszal, de egy unalmas társaság mindennapjait is fel lehet dobni tényleg értelmes tematikus hetekkel, szórakoztató feladatokkal, változatos játékokkal. Ilyenből egyet nem láttunk itt egész évad alatt, helyette nézhettük, ahogy kéz nélkül zabálnak különböző kajákat, irdatlan szemétdombot csinálnak a villából mindenféle értelmetlenséggel, ész nélkül pazarolják a zsepit, kenyeret, tojást, műanyaggal szennyezik a környezetet (lufieregetés), kényszeresen dobálják le a textilt minden egyes feladatban, miközben mindent átjár Reni törvénytelen ordibálása.

01_reni.png

 

Ez nem műsor, nem szórakoztatás, hanem a mérhetetlen fantáziátlanság ül tört minden este egy szebb napokat látott brand haldoklása felett. Tessék már megerőltetni az agytekervényeket és kitalálni néhány tényleg értelmes, szórakoztató és nem destruktív vagy megalázó feladatot az agyhalottaknak! (volt itt pár évaddal ezelőtt Szombat esti láz hét is tánctanárokkal, koreográfiákkal, táncruhákkal, zsűrivel meg mindennel - csak hogy egyet említsek, ami hirtelen eszembe jutott.) Most, hogy ezt kiadtam magamból, lássuk, miből élünk a mai nyomorúságos 45 percben. A reggeli zombis ébredezést követően Roli és Hunor egy kis taktikai megbeszéléssel élesztgetik tompa agysejtjeiket. Kérdés, hogy miután eltakarodik végre az egyik boszorkány, melyiküknek kéne Adrit kivinni a hóra, merthogy a kis kavarógépet kell legközelebb kivágni innen, az nem is kérdés. Hunor szerint legalábbis. Roli már óvatosabban nyilatkozik a témában, amitől Hunor persze összeszarja magát, mert neki van az a bizonyos hosszútávú Roli-Adri szövetség konteója, amitől lassan már aludni sem tud. Roli persze hárít, akkor viszem ki a kiscsajt, amikor akarom, csak most még nem akarom, de ki fogom ejteni, ne aggódj, tesó, veled vagyok – mondja ezt a lehető legmegnyugtatóbb keresztapa hangján. Hunor a riportban már azt mondja, megingathatatlan a bizalma Roliban, de a beszélgetés alatt láthatóan egy merő ideg. Eközben a fürdőszobában Zsuzsu és Reni között alakul a legfrissebb lepatkányozásos csörte, Greg már menekül is a közelükből, úgy ahogy van, félig megborotválkozva. A vita abszolút a szokásos, ötvenszer lefutott köröket tartalmazza, de én meg nem tudom túltenni magam annak az abszurditásán, hogy mindezt muszáj pinaborotválás közben megbeszélni. 

A boksz percei következnek, bejönnek a mesteredzők, akik most pozitív megerősítés napot tartanak, mindenki nagyon ügyes, szabadulnának ők már innen nagyon gyorsan. Hunornak úgy tűnik, tényleg tanult mozdulatai vannak, Reni meg reumás orángután pózban püföli a boxzsákot, de olyan vehemenciával, mintha Zsuzsu feje lenne. Ha ezzel megvagyunk, akkor sajtótájékoztatót kell tartani nagy csinnadrattával, meg is hívtak rá vagy három újságírót, meg van töpörtyűs pogi az asztalon.

03_edzes.png

Jön műsort vezetni Csóró Lali (WTF), majd felvezetik a boxgála sztárvendégét (védnökét?), Erdei Zsoltot, akinek nagyon szarul mehet mostanában ezek szerint. Most pedig az következik, amitől én őszintén féltem, hogy megtörténik egy olyan adásban, amit én hogyvoltozok: bevezetik az ellenfeleket, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, akikről nekem halvány segédfogalmam nincs. (Tényleg, miért nem korábbi VV játékosokkal bokszolnak? Ennyire kell a crosspromó annak a másik műsornak?) Kicsit illegetik magukat a csapatok susogós poliészter köntösökben egymás előtt, majd behozzák minden évad villalakóinak legdurvább lidérces álmainak főszereplőjét, A MÉRLEGET. Ráadásul a VV9 során már másodszor, muhaha. Greg indokolatlanul sokat primadonnáskodik mérlegelés előtt, tele van a hólyagom, a legvastagabb anyagú alsógatyám van rajtam, félig borotválkoztam csak meg, ráadásul nem mostam le a sminket meg a hajzselét sem, ezt mindet számoljátok majd le! Jól van, ki nem szarja le, lássuk, ki mennyit dagadt a fitt hét óta, és leszek akkora rohadék, hogy mindet le is írom. Adrika már 60 kiló, Roli a 101-et is elhagyta, Reni 76, Greg 70 (ami teljesen vállalható, a puha apatest már sokkal kevésbé), Zsu 63, Hunor meg 87 kiló. Ránézésre engem csak Zsuzsu 63-ja lepett meg, mert a legelképzelhetetlenebb helyeken növesztett magára változatos alakú és méretű párnácskákat, ahogy azt a zuhanyzós jelenetben is láthattuk, de ebből is látszik, hogy nem minden a kiló.

Még nincs vége ennek a gálafelszopó baromságnak, most éppen szócsatázni kell az ellenfeleknek, ami pont csak időhúzásra jó, más értelme nincs. Ez úgy zajlik, hogy egymással szembe állítják az ÉNB-s és VV-s küzdő feleket, majd a VV-sekről leveszik a szájkosarat, és ugassatok, ahogy jól esik. Az ilyesmiből nem sok jó szokott kisülni, most is mindenki nagyon idétlen, és szánalmasan keménykedik, ahogy azt már megszoktuk tőlük. Reni szokás szerint saját fontosságát hangsúlyozná és fölényeskedne, de kicsit összeszarta magát a nála egy fejjel magasabb csajtól, és eléggé sápad a transzvesztitasmink alatt. Zsu úgy morog, mint egy megvadult mókus, akinek elvették a mogyoróját, Adri meg némileg groteszk módon azt mondja ellenfelének, hogy kitépem a beleidet a hasadból. Ezek után Hunor nyugodtan odalép az ellenfeléhez, udvariasan azt mondja neki, hogy reméli, jó meccs lesz, és győzzön a jobbik, mire a másik srác is hasonló sportszerű stílben reagál, körbedicsérik egymás atletikus alkatát, a végén meg kezet fognak, és legszívesebben lelépnének egy baráti sörözésre, ha ez most beleférne az időbe. Ez tényleg egy kurvajó momentum volt, üdítő látni néha, ahogy beintenek a műsor legidiótább húzásainak. 

És következik a sajtáj, amit Lali elég prosztó módon vezényel le, de mit várunk attól az embertől, aki Csóró Laliként mutatkozik be, méghozzá rezzenéstelen arccal? Abszolút nem hangzanak el érdekes kérdések, talán csak egy, attól a kolléganőtől, akinek innen küldök egy virtuális pacsit, mert megkérdezte Renitől, hogy „mitől vagy ilyen biztos a győzelmedben?”.  A ripacskirálynő persze nem érzékeli a kérdés élét, és egy pillanatig nem gondol bele, hogy ez akár figyelmeztetés lehet, istenem, mennyire várom a vasárnapot. Zsuzsut próbálja még egy riporter triggerelni a taktika szó bedobásával, de nem ugrik rá, mint egyszeri fideszes a soros kapcsolás rajzára, úgyhogy lemmingjeink még zárásként eléneklik az unikornis dalt (miközben Hunor élő Picard mémmé alakulva temeti az arcát a tenyerébe), és itt a vége. Lali le is keveri ezt a magas színvonalú sajtóeseményt, és már menekül is mindenki a villából, akinek nem kötelező maradni.

hunor_picard.png

Ezek után kapnak még egy feladatot a szerencsétlenek, ami igaz, hogy elvben igényel némi kreativitást, na de a megvalósítás… a párbajcsapatoknak meg kell alkotni saját párbajhősük életnagyságú szobrát, hungarocell, színes selyempapírok, karton meg festékek segítségével. Itt szögezném le, hogy én maximálisan támogatnám azokat a feladatokat, amik kreativitást és kézügyességet igényelnek, de ha ilyen használhatatlan alapanyagokat kapnak, akkor ez csak egy újabb ordenáré szemétgyártás.  Zsuzsu mindenesetre ihletett állapotba kerül, és azt képes mondani, hogy:

„valami művészi dolgot beleviszek, valamit lexikálisan is bele akarok vinni.”

A SZOBORBA. Indul az alkotás, Reni természetesen saját kezébe veszi önnön képmásának megszoborintását, Greg meg Roli nem győzik figyelmeztetni, hogy nehogy túl soványra csinálja. Zsuzsuék valami miatt azt gondolják, hogy a szobor egy kétdimenziós produktum, ezért kartonpapírral dolgoznak. A poén az, hogy mindehhez körberajzolják Zsuzsut, a végeredmény mégis másfélszer akkora lesz, mint a lány. Persze, mert csizmát is húznak rá, meg sapkát, de ami igazán rémisztő, hogy előkerülnek Zsu undormány műkörmei is, amiket még hetekkel ezelőtt távolított el, és ezek szerint azóta ott rohadtak a vellában. Azokat is felhasználják. Bloooáááh. És ott van a lexikális tartalom is, Zsuzsu ugyanis a személyiségét leginkább jellemző szavakat ráírta a „szoborra”! Na, lássuk, a másik versenyzőt. A Reni szobor már háromdimenziós, de úgy néz ki, amitől még Chucky-nak is rémálmai lennének. Bár jobban belegondolva valójában egy Reni-Roli-Greg hibrid lett, a szemöldöke viszont pont olyan, mint az eredetijének. Kérdés: a bábunak egy cigi, vagy egy darab szalonna lóg ki a szájából? Nekem nagyon az utóbbinak tűnik. Mindenesetre ez a játék is csak arra volt jó, hogy gusztustalan disznóólat csináljanak a villából, nagyon szeretnék látni egyszer egy olyan szegmenst, amikor egy ilyen után kitakarítanak. Én pedig azzal az optimista gondolattal búcsúzom mára, hogy pár nap múlva a két őrült némberből már csak egy fogja keseríteni a mindennapjainkat. 

412 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 10:38:56

@hereverő heverő: EKG
Egyértelmű, hogy párbaj előtt nem fognak két olyan vendéget a BV-be hívni, hogy mindkettő Zsu-t várja vissza a villába.

Balfars 2019.02.03. 10:39:02

Fitt hét elei mérlegelés:

Reni: 65-ről 74
Pua: 56-ról 57
Zsu: 60-ról 61
Greg: 68-ról 69
Roli: 89-ről 99
Hunor: 88-ról 85
Vivi: 42-ről 55
Laca: 73-ról 79

Sanda.Ipse 2019.02.03. 10:43:59

@Mate4182:
Változatlanul nem értem, hogy Lacika párbaján sehol nem voltak kiesett "barátai", Csoki, Vivien, Krisztián, de Era sem. Senki. Ez nem tűnt fel neki?

Sanda.Ipse 2019.02.03. 10:49:37

@lilalibaluna: azt mondta, hogy a nap egy csillag. A tudományos csillagászat szerint is:)

Sanda.Ipse 2019.02.03. 10:54:29

@Balfars: Roller már 100 fölött van. Vágósúly:) Lassan lefolyik a kanapéról.

Mate4182 2019.02.03. 10:55:57

@Sanda.Ipse: szerintem akkor mar feltunt neki, de akkor mar keso volt :D

amugy en nem azert tartom alja embernek amiert Renyhe fan lett hanem alapbol se tartottam tobbre amikor benn volt, es az hogy amiota kijott mit es hogy nyilatkozik, csak rasegitett a velemenyemre

Mate4182 2019.02.03. 10:56:13

@Balfars: azert az a 9 kilo Renyhen nem semmi :D

mobilos perpetuum 2019.02.03. 10:57:50

@Mate4182: Más tollával dicsekeszem. Valaki érvelt úgy, hogy az anyuka is megfenyegeti a gyerekét, kapsz egy olyat a fenekedre, ha...
Egy hosszabb kommentben már foglalkoztam azzal a beszélgetéssel ,amikor az a mondat elhangzott. Pszichológiai hadviselés. Adri mondja magáról, ronda a körme, egy szardarab vagyok. Ez arra késztetheti a másikat, hogy még durvábbat mondjon.
Utána fényezte saját magát.
Adri: ez egy tehetség
Laci Tehetség? Te meg olyan tehetség vagy.
Adri Ez az. Irigylésre méltó. Kommunikációnak hívják. Azért teremtett az EMBER minket, a nyelvünket, az agyunkat, hogy használjuk.
(szóval Ő használja az agyát, a másik nem)
Laci Úgy megfejelnélek ilyenkor. Csak kizárnak.
Ha valaki sokszor hangoztatja, hogy ő gondolkodik, a beszélgetőtársa nem, az egy provokáció. Laci nem vette észre, hogy direkt provokálják.
Adri szerint az embert nem isten teremtette, hanem az ember. Ja, és ő az ész. (?) :)))

mobilos perpetuum 2019.02.03. 11:08:23

@mobilos perpetuum: Legutóbb kaptam kritikát, hogy így idéztem: Úgy meg fejelnélek. Írta valaki, ő nem nyelvtanci, de az igekötőt az igével egybeírjuk.
www.nyest.hu/hirek/helyesiras-vs-nyelvhelyesseg
A beszélt nyelv többet enged, mint a helyesírás. Ha azt mondom: Ne vitatkozz, mert Szét Vágom a Fejedet. (Hangsúlyokat jelöltem nagy betűkkel.) Nyelvhelyesség szerint lehet külön mondani, de valóban egybeírjuk.

Tökös... 2019.02.03. 11:16:41

Sziasztok

A tegnapi bokszgálába belenéztem, de szigorúan mute üzemmodban...
Nem ragadott magával, rolcsi úgy bokszolt mint egy nő....
Még szerencse hogy a kopasz bácsiból kifujt a szufla...
Adri nem hogy 4x 2 óra alatt, de 500 óra alatt sem lesz értékelhető...

Igazából nem tudom miért fosztottak meg egy renyha-zsú bunyótól....

Mate4182 2019.02.03. 11:20:13

@Tökös...: en speciel tok pozitivan csalodtam Roli teljesitmenyeben!

epp hogy arra szamitottam hogy csajoskodni fog, ez tokre nem! szerintem tokosen oda tette magat, pedig latszik rajta hogy valoszileg eleteben nem verekedett komolyan

Mate4182 2019.02.03. 11:22:14

@mobilos perpetuum: en erre meg mindig azt mondom hogy akibol ez azt hozza elo hogy lefejelne egy not, annak pont az elevenebe talalt egy olyan (akar provokalo) duma ami arrol szol hogy nem eleg intelligens

magyarul : ostoba 8.keres divatgypsi, orulok hogy valaki kihozta belole az igazi enjet amit legalabb bevaghattak a nezoknek, igy biztositva hogy tevedesbol ne szavazzunk 36 millat egy ilyen alaknak

Tökös... 2019.02.03. 11:23:26

@Mate4182:

Nincs ezzel semmi baj, mármint az akarással, a kopasz bácsi is akart, rolcsi bucskázott is nagyokat....
Adri is akart....
Csak a boksz hiányzott....

King Broki 2019.02.03. 11:27:41

@belle amiekibaszott szar vagy, meg unalmas

mentorosh lecsó 2019.02.03. 11:34:08

candyperfumegirl +1 hatalmas EKG !

pimasz borz 2019.02.03. 11:42:55

Erának szólhatna már valaki,hogy ekkora bélre nem kelkene haspólót felvenni..max.egy burka alá.

Angora Cardi 2019.02.03. 11:43:58

Gratulálok ennek a sok itt tobzódó erkölcsi fölénnyel élő embernek akinek az a legfőbb nyűgje, hogy a már kiesett Lacikát ekézze.
Hajrá Lekvár, annak szurkolsz, akinek akarsz.
További kellemes fröcsögést az erkölcsi magaslatokhoz.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 11:46:59

tegnap elfelejtettem, úgyhogy ma kívánok boldog sünik világnapját

pimasz borz 2019.02.03. 11:50:31

@Angora Cardi: szia Nyuszi,tekerd át szerintem ;) Nekem era volt a bv-ben most a legalja,bár sosem kedveltem.Süt belőle a sértettség.Primko picsha.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 11:50:33

@Mate4182: Tudom, sokan ezért utálnak, még ráteszek egy lapáttal.:)
Mert idézek.
happyfamily.hu/10-dolog-amit-minden-apanak-tudnia-kene/
"A fáradtság és a frusztráció összeadódik, és valójában már jóval azelőtt szükséged lenne egy kis gőzkieresztésre, mielőtt felfognád."
Te, meg én se tudjuk, hányadik alkalommal, és milyen sokáig provokálta Adri a Lackót. A kinti világban elkerüljük azokat, akik szeretnek minket felmérgelni.
Amúgy 36 milliót egyiknek se adnék Adri és Laci esetében. Ha valaki majd elviszi, vigye, mert hajlandó volt bazári majmot csinálni magából, a valóvilla nevű emberketrecben.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 11:52:53

@Tökös...: négy nap okítás után igazi boxot várni finoman szólva meglehetősen naiv elképzelés. Bevallom, számomra ahhoz képest pozitív volt az eredmény.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 11:55:25

@Angora Cardi: EKG
Tegnap amúgy is Éva volt a leggázabb, de ezt már mások kitárgyalták.

Mate4182 2019.02.03. 11:57:42

@Angora Cardi: kapja a savat mas is aki mar kiesett, Era, Radics, Krisztianusz ... lenyegeben mind kb . drukkolni meg mar nem kell annak aki az eletben probal ervenyesulni szerintem :D

mobilos perpetuum 2019.02.03. 12:26:07

@Sanda.Ipse: Hat meccsből kettőt láttunk. A java még hátravan. De az első mondatoddal maximálisan egyetértek.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 12:27:44

amúgy csak halkan merem megjegyezni, hogy itt is elhangzott több kommentelőtől hogy egy esetleges zsuzsu-reni párbajon inkább renit szavaznák vissza, mint zsuzsut, és rájuk mégsem zúdult olyan össznépi harag, mint lacikára, akiről nem tudjuk, hogy valójában renyhének drukkol-e, vagy parancsba adták neki, hogy ezt kell mondania.

lilalibaluna 2019.02.03. 12:32:43

@Sanda.Ipse:" Különös beszélgetés zajlott le a villában: Era, Csoki, Hunor és Roli a csillagászat tudományának vizeire eveztek, kis híján összekapva azon, vajon naprendszerünk csillaga, a Nap, miféle szerzet lehet: csillag vagy bolygó?

– A Hold a csillag, tesó! – javította ki a többieket Roli." Blikk
A videó is megvan.
De annyira nem lényeg!:)

mobilos perpetuum 2019.02.03. 12:37:42

Hátra van még: Greg, Hunor, Reni, Zsuzsu.
Tippek?
Szerintem Hunor esélyes. Reni előre felmentést ad magának, hogy ugye, a válla... Ha az első percekben nem tud brutálisat ütni, elfárad. Zsu keményen megy előre, de beleszaladhat egy nagy pofonba. Greg a legnagyobb kérdőjel, mert a motornál is hat, vagy több óráig bírta.

Mate4182 2019.02.03. 12:46:49

szerintem Greg meg Hunor nyerni fognak (valamiert ugy erzem Greg is egy pozitiv csalodas lesz)
viszont a lanyoknak semmi jot nem josolok

Zsut szinte biztos hogy meg hulyebbre verik
Renyhe meg szerintem vagy feladja az utso pillanatban vagy nyom majd vmi kamuserulest hogy a valla miatt martirkodhasson

csillagporszem 2019.02.03. 12:49:18

@Angora Cardi: EKG! Hadd szurkoljon már szerencsétlen annak akinek akar.

@Tökös...:
A fészen írják, hogy Adri ellenfele (nem tudom a nevüket, életemben talán 3x láttam az ÉnN-ből pár percet) korábban boxolt. Látszott is szerintem rajta, hogy sokkal ügyesebb, mint a többiek és előnyben is volt fizikálisan is. Esélye nem volt Adrinak. Jobb lett volna ha egymás ellen boxolnak. Megnéztem volna én is egy Renyhe-Zsu összecsapást :D

mobilos perpetuum 2019.02.03. 12:57:04

@Mate4182: Roli szerint Zsunak van esélye. A bejátszásból úgy tűnik elszántan harcol. A kérdés most nem arra vonatkozott, hogy kit utálsz.

Mate4182 2019.02.03. 13:01:55

@mobilos perpetuum: szerintem az hogy Gregre azt irtam hogy szerintem pozitiv csalodas lesz, abbol leszurheto hogy felre tudom tenni kit utalok es kit nem

megjegyzem Zsut nem utalom, nekem o olyan mint azok az aldozatok akiknek az arcat hasznaljak a ,,kerem tamogassa adoja 1 %val ..." tipusu reklamokhoz

Renyhet nem tagadom megvetessel ruhellem

bElannaTorres 2019.02.03. 13:05:25

@mobilos perpetuum: Zsu elég ügyetlen, ezért arra tippelek veszíteni fog.

csillagporszem 2019.02.03. 13:09:30

@bElannaTorres: szerintem mind veszíteni fog. Roli kapott egyedül nála fizikálisan rosszabb embert, a többiek nem. Hunor hogyan fogja megverni azt a dromedárt? :)

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:11:59

@csillagporszem: Renyhe-Zsu összecsapás volt: edzés közben. Előzetesben láttunk két másodpercet belőle. Másnap, sokadik alkalommal, ebből semmit nem mutatott az összefoglaló. Félszavakból következtetve Renike hozta a formáját, de hát róla a párbaja előtt semmi negatív nem jöhet le.

bElannaTorres 2019.02.03. 13:13:40

@csillagporszem: mondjuk hunor elég ügyes, reni meg be tud vadulni , lehet megnyerik

csillagporszem 2019.02.03. 13:15:55

@mobilos perpetuum: nem emlékszem ilyenre. Összefoglalóban tudom volt olyan mikor jól eltalálta Zsut. Valószínűleg nagyon simán kiütötte volna Zsut. Várható volt, hogy Renyhét felszopják a héten, de nagy hátrányban van, nem segíthet rajta már semmi.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:17:13

@csillagporszem: Rendőrök tanulnak önvédelmet. Az ugyan nem box, de némi előnyt jelenthet.

csillagporszem 2019.02.03. 13:17:15

@bElannaTorres: meglátjuk :)

Szerintetek ma nem is lesz rendes összefoglaló a tegnapi napról, hanem csak a boxolást fogják mutatni?

Mate4182 2019.02.03. 13:17:58

en vmiert bizok Hunor gyozelmeben, meg en ugy vagyok vele hogy a rendori kepzesen csak kapott valami kozelharci oktatast

amikor edzettek, nala lehetett felfedezni egyedul hogy normalis mozdulatai vannak

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:23:59

@Angora Cardi: ugye engem nem utálsz? :(
Nekem még mindig szimpi Lekvár, csak a Renyhe imádatot nem szeretem benne. De megértem. Ha csatorna tolja, azért, ha meg közelebb áll, azért. Roli is Renyhe mögé állt, mert állítása szerint jobban bírja, mint Zsut. Ez még van engedve mindenkinek és ennyi.
A csalódást nekem annyival okozta, hogy bent a fiúk mellett volt, nem ott, ahol bevallása szerint lenni akart, kint meg a fiúkat ekézi, hogy miattuk nem tudott kibontakozni.
Ennek ellenére csípem és azt látom, neki tök jól bejönne egy műsorvezetés, egy szövegelős munka, jól áll neki, van humora és jó beszólásai. Tegnap is jó volt a bv-ben, láttad?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:25:24

@csillagporszem: ezt vártam, volt az előzetesben Renyhe-Zsu edzés, de kimaradt. Utána kérdezte Greg, hogy remélem, odabasztál neki, vagy vmi hasonló szépet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:27:48

@mobilos perpetuum: gondolt arra, hogy keményen edz, odaüt, elszánt, kitartó.
De a Renyhe edzésen is megriadt a fele lendülő ütéstől, meg az előzetesben látszott, hogy az ellenfele megriasztotta. Remélem, összekapja magát és nyer, ez egy olyan győzelem lenne, amit saját maga hoz össze, nem megnyeretik vele, mint a szimpátia alapú szavazások.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:29:52

@úgymond olvasó mmkk: talán mert Lacikát sokan szerettük és a pártállása okozott csalódást, míg Renyhe és Zsu egyaránt semleges, vagy erősen negatív. De ezt csak a saját szemszögemből írom.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:30:53

@csillagporszem: A tegnapi összefoglaló alapján a gála előző nap, pénteken volt. Mindenképpen kell valami arról, hogy szombaton, vagy ma délelőtt hogyan készültek a ma esti párbajra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:33:22

@mobilos perpetuum: azt ne felejtsd el, hogy Adri nem sokkal utána a riportba menet visszaszólt Renyhének, hogy így megverlek, később meg kijelentette, hogy Roliékat ki kell irtani. Ezek vagy mind szavak, amit az adott szituáció hoz ki, vagy mind fenyegetés.

csillagporszem 2019.02.03. 13:38:39

@mobilos perpetuum:
De akkor hogy? 2 boxolással elment fél öfi, akkor 4-el elmegy az egész.

csillagporszem 2019.02.03. 13:45:07

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nem hiszem, hogy nyerni fog Zsu. Valahogy nem nézem ki belőle az esetlen mozgásai miatt, meg a lelkivilágából adódóan, hogy egy ilyen meccsen nyer :)

Dauda András 2019.02.03. 13:45:58

@oh..my...: Én alapból nem szerettem külünösebben Lacikát. Gyorsan rájöttem, hogy mi is vele a helyzet. (Vivi folyamatosan tőle kérdezgetett minoritásbeli szavakat...)

Most h kint megdolgozták a tesók és a rokonság és Renyhét várja? De meglepődtem! (egyáltalán nem...)
Annyi hogy normálisabb mint Radics. Meg irányíthatóbb egy kicsit, nem idegesítette az embert annyira, de itt be is fejeztem...

Dauda András 2019.02.03. 13:46:54

@Angora Cardi: Sztem az erkölcsi magaslatot Lekvár bukta a lefejeléssel...

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:57:18

@csillagporszem: A felkészülésről, bevonulásról szólt nagy része. Meg talán még volt oda-vissza mondogatás, de majdnem aludtam rajta, csak rémlik.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:59:16

@Dauda András: Szerintem, mivel már kint van a villából, keresd meg személyesen, erkölcsileg olvass be neki.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 14:21:08

@Dauda András: VV Parasztgyerek Krisztián részegen egy 30 cm körüli késsel mászkált éjszaka a villában. Nem a minoritáshoz tartozott.
Máig nem tudja senki, a biztonsági őrök miért nem léptek közbe. Ha szúr, mire beérnek, késő.
"Lefejelést" írsz, kijelentő mód, lefejelnélek, feltételes mód. (De kizárnának.)
Ezt a gumicsontot is lerágtuk ezerszer.

Mate4182 2019.02.03. 14:23:04

VV Parasztgyerek Krisztián részegen egy 30 cm körüli késsel mászkált éjszaka a villában. Nem a minoritáshoz tartozott.
Máig nem tudja senki, a biztonsági őrök miért nem léptek közbe. Ha szúr, mire beérnek, késő.

ez Krisztianusz volt vagy Karszeg?

mobilos perpetuum 2019.02.03. 14:30:38

@Ármándójózsi: Ne ugorjunk. A helyesírás mindig el van maradva a beszélt nyelvtől, vagy egyáltalán a jelenleg használt nyelvtől, ahol keletkeznek pl. internetes szlengszavak, rövidítések.
Nézd már meg helyesírási szótárban, hogy az EKG-t írhatjuk-e E.K.G.-nak, esetleg ekg?

mobilos perpetuum 2019.02.03. 14:33:50

@Mate4182: Koch Iza, a köpködős, "szerelme" volt az a Krisztián.

Ármándójózsi 2019.02.03. 14:37:41

@mobilos perpetuum: Ja, most meg azzal jössz, hogy a helyesírás egy szar, el van maradva, de te első permetes mobil már megérezted az új szelek fuvallatát és ezért már külön írod.
Ez nagyon fárasztó... Nem egyszerűbb bevallani, hogy nem tudsz helyesen írni és utána elengedni ezt az egészet?
Vagy még jobb, 1.5-2 hét után egy kommentben mellesleg felhozott dolgot eleve nem firtatni, ha nincs igazad?
Komolyan mondom, te igazi hülye vagy, hogy semmit nem tudsz elengedni...

Mate4182 2019.02.03. 14:39:23

@mobilos perpetuum: az a vv nalam kimaradt (a 6. gondolom) de ezek alapjan nem is vesztettem sokat.

bar mostanaban elkezdtem a vv6 hogyvoltokat vegig olvasni

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 14:40:44

ne fojásollyátok már be egymást mindenféle hüje hejes irássi szabájokkal, mindenki uty irr, ahoty neki teccik

Ármándójózsi 2019.02.03. 14:43:17

@úgymond olvasó mmkk: Neked aztán muszá"ly" volt beleszólni szúnyogflamingó....

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 14:44:38

@Ármándójózsi: micsoda szerencse, hogy itt vagy te, és mindenkit figyelmeztetsz a vélt vagy valós hibáira :)

mobilos perpetuum 2019.02.03. 15:04:11

@Ármándójózsi: Pontosan, akkor is hülyéztél, csak erre vagy képes. Épp indultam, nem tudtam válaszolni. De ha már kiástuk a csatabárdot, az a savanyú képű, nyakkendős alak az avatarodon, az te vagy? Pusztító. Ja, nem, leszarom. Most is megyek a géptől, de csak gyűlölködj tovább.
EDDIG normális kommentelés folyt, míg nem jöttél.

Dauda András 2019.02.03. 15:06:56

@mobilos perpetuum: Érdekes ellenérv.
DE a véleményemen nem változtat.
Se a "lefejelnélek" se a patkánykutyaféreg se a dagadó nyakizmokkal való leüvöltés nekem nem fér bele...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.03. 16:18:58

Jelentem, letöröltem, majd újra installáltam az rtl24 appet és így már sikeresen szavaztam, Zsut szeretném tovább is benn látni. Szóval aki még nem szavazott, vagy nem tudott, érdemes megpróbálni tabula rasaval.

Lacikától többet vártam. Ha nem is Olivér féle magaslatokat, de legalább Oli felét, viccesen, szituációs viccekkel, akár kis odavetett szurkálódásokkal és mindenkivel szemben. Kb a villa szerethető kis genyója, aki magán is tud nevetni.
Ehhez képest egy unalmas srác, aki nem is különösebben kulturált, csak csendesebb és mivel Radiccsal szemben nem extrovertált, rendesebbnek tűnhet. Közben ugyanakkora geciláda, ezért sem értem a castingját. Mire gondolhattak Zsótiék, de tényleg?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.03. 17:23:26

@Sanda.Ipse: Láttam Rollerről egy két évvel ezelőtti TV2-ős videót. Valami játékban. Egész emberszerű volt. Csak szerintem összeszakadt körülötte a világ és elhagyta magát.

Amúgy Roller volt a Király a ringben :), kíváncsi leszek Hunorra!

Bryan élete 2019.02.03. 17:40:23

Énistenem jóistenem
csak egyet kérek tőled,
szeretném a sellőt látni
monoklival és kócosan főleg.
Kiütve.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 17:42:25

@Brigante: sérülések miatt abba kellett hagynia a sportot, ráadásul 2 éve egymás után elveszítette az édesanyját és a nagymamáját. Ez így együtt elég kemény lehetett.
Felszedett egy jó pár kilót, ami nem vált éppen előnyére. Az első ruhadarab, ami a mostani méretére való, ez a s.kék melegítő. Minden cucc kicsi és pattan szét rajta. Olyan, mint akinek testkép zavara van és a régi konfekcióméretére rendeli még a sponzor-cuccokat is, . A magasságához vagy 15 kilót le kéne dobnia.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 17:45:27

@lilalibaluna: ha így volt, akkor rosszul emlékszem és abban az esetben hülyeséget mondott:)

Oldfos 2019.02.03. 17:47:40

@adamskij: EKG és a Dudával is !
Látom közben a vamzer geci gyerek megint csinálta a feszültséget..... mert ÉN se felejtek!

Oldfos 2019.02.03. 17:48:55

@Oldfos: Elnézést helyesen : Daudával !

Oldfos 2019.02.03. 17:54:07

Roli igenis odatette megát és jó volt ! Persze Madár kiütötte volna mielőtt beér a ringbe, de nem is az volt a feladat.
Adrikám,csillagom meg kapta az áldást, de nem adta fel és tényleg kisebb volt!
Egyébként az edzéseken jobbnak tűnt.
Zsú szétveri a csajt vajon , mert nem szívvel boxol ha nem taktikázik ? :D ?:D

Maximista vagyok 2019.02.03. 17:55:35

Hinnye!!! :D visszanéztem a tegnapit. Bori szépeket lebaszott a terhes Adrinak. Roli brutál volt. Várom hogy Zsu ma odategye magát és üsse ki azt a kis szajhát. Renitől várom hogy előjön belőle a cigány és lehet még kést is ránt. A buzik cicaviadala nem érdekel, annál inkább a 2 férfi csatája, na az jónak ígérkezik, hajrá Hunor, baszd telibe a gyúrós szart!

Maximista vagyok 2019.02.03. 17:57:41

Ja, és PATRIOTS!!!! (Józsi tudom hogy nézni fogod :D) nagyon messze van a 00:30

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 18:05:02

@Maximista vagyok: sokat vársz szerintem, de legyen így

Sanda.Ipse 2019.02.03. 18:14:25

@Maximista vagyok:
Jó lábmunkával, fürgeséggel, kitartással akár össze is jöhet. Ráadásul Hunor volt az egyetlen a villából, akin látszott, hogy van ebben a sportban némi előélete.

Ármándójózsi 2019.02.03. 18:19:05

@Maximista vagyok: Naná, hogy nézem. (Most keltem fel egy kis szunyókálásból, bőven bírni fogom, csak ne kezdenék tiszta ideg lenni...

mindenévfoglalt 2019.02.03. 18:19:38

Nagyon jót nevettem a Roli-Bécy meccsen. Ahogy estek-keltek, mint egy Chaplin filmben. Sajnáltam Bécyt, de remélem, megfizették ezért az égésért rendesen.
Adrinak esélye sem volt, persze azon kívül, hogy nem adta fel, nem csinált sok mindent. Még nem is védekezett. Az edzéseken olyan "mozgós" volt, járt a lába, ugrabugrált, még az edző is megemlítette, hogy őt is megdolgoztatja. Erre a meccsen, mint valami öregasszony, de az első pillanattól kezdve...

Az előzetesekből az jön le nekem, hogy Hunort és Zsu-t is megverik rendesen.
Nem mintha bármelyiknek igazi esélye lenne, magasabbak, izmosabbak, fürgébbek az ellenfeleik alapból...de azért szurkolok Hunornak mert ő alázatosan állt az ellenfeléhez és a versenyhez. A többi megérdemel egy kis helyreigazítást, túlzottan el voltak szállva maguktól. Mondjuk az ÉNB-sekről meg amúgy nem tudom, hogy ki kicsoda, de nem hiszem, hogy az egész RTL-es bagázsban nem lett volna pár olyan ember, akikkel egy szinten lettek volna a lakók, és nem lett volna már előre egyértelmű a meccsek kimenetele.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 18:24:44

@mindenévfoglalt: Chaplin film sem rossz hasonlat, nekem alkatuknál fogva a sumó birkózók jutottak eszembe, ahogy gurulgattak a földön:)

mindenévfoglalt 2019.02.03. 18:28:10

@Sanda.Ipse: :D :D :D és tényleg! Hogy nem erre asszociáltam én is...

javier2 2019.02.03. 18:30:51

nem tudom lacikát miért bántották?reni mellett állt ki? amellé áll aki mellé szeretne...(majd biztos a ti véleményeteket kéri ki) főleg mikor csokival x faktor szinten beatboxoltak , vagyis a nagyon fiatal és tehetséges zámbó gyerek szintjén. (nem voltam geci)

@mobilos perpetuum: nem azért utálunk ....hát már kifejtettem ez az utál szó ezt csak nőiessé
tesz (vidéken mi azt mondjuk "olyan gyomrost adok a nyelőcsöved lesz a gyomorgyűrűd keszeg "
pl, és nem olvasom azokat a hozzászólásaidat , amelyek 230 sorosak.(többit sem)

@Sanda.Ipse: tegnap végre az rtl 2-re kattintottam ,mert érdekeltek a meccsek , más meccseket néztem , pont roli meccs vége volt .Erre azt mondják a "többit holnap"
Ledobtam az ékszíjat.

@Maximista vagyok: rams patriots , hát nem hiszem .hogy élőben nézem :P

@úgymond olvasó mmkk: Kezit Csókolom!

javier2 2019.02.03. 19:07:44

gregnek komoly lesz a box
teljesen kívülálló mozgás, sport , edzés terén
ráadásul az ellenfele 12 kilóval több
hát nemtom neki olyan paudits béla típus kellene

Maximista vagyok 2019.02.03. 19:16:50

@Ármándójózsi: behúzzuk :) ráordítom azt a hatodikat is a kezére.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 19:30:28

@javier2: Én utállak titeket, lesz@rlak, Ártány Jozsóka Ármándóval együtt. Amikor majd csak a normálisak lesznek itt, jövök.
Jozsónak add át, hogy a kínaiak fej átültetéssel kísérleteznek, ne adja fel a reményt.

Mate4182 2019.02.03. 19:46:34

@Cherie: jaj de remelem hogy ki is utottek es a valla is kiment :D

utalnam ha azert kerulne korhazba mert ugy kiutotte az ellenfelet hogy kiugrott a valla

tudom tudom hogy este a parbajon feltorlik vele a padlot, de en abba remenykedek hogy teljes ruhazast kap minden fronton

Sanda.Ipse 2019.02.03. 19:53:12

@Cherie:
Remélem a ma esti párbajára azért ott lesz. Majd otthon ápolgathatja a vállát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:14:09

@Cherie: egy hete mondom, hogy Renyhe kiesése nem feltétlenül a párbajon lesz, nem vállalja be a retek a megalázó szavazatkülönbséget, kitalálnak vmit.

javier2 2019.02.03. 21:19:06

@mobilos perpetuum: nem utállak én azt mondtam félelmetesen ostoba vagy...
nem értetted amit írtam
azt írtam hogy az utálok szó csajos férfi szájából, szóval ha greg kijön a villából én a helyedben rápattannék
remélem a környezeted , amiben élsz nem használja ki az ostobaságod.
armandót nem ismerem ,de elég érzékeny a kreténekre.
és remélem holnap is copy pasztezol 200 soros semmitmondó fasxxxaidat.
(szted valaki elolvassa)
süti beállítások módosítása