Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x89 - Greg mégsem szakadt ketté

2019. február 01. 22:01 - Hoppancs

bscap0002_9.jpg

Hungarocell-táblákat megtámadós akciójelenettel indítunk, amelyben egyszerre fedezhetők fel a Kill Bill, a Linda-sorozat és bármelyik Bud Spencer-film kevésbé jól sikerült jelenetei, majd az egész önfeledt burleszkbe torkollik. Később, a romok tetején Greg azonosul a globális felmelegedés miatt kihalófélben lévő szirénekkel (vigyázat, nem egyenlő sellő!), akik jégtáblákon vergődve kénytelenek – bizonyára áldozataik húsára fanyalodva – túlélni. "Mentsük meg az Antarktiszt", kiáltja, majd már Zsuzsuval ketten imitálják a szirének legjellemzőbb mozgásformáját, a levegőben mellúszást. E mitológiailag pont olyan zavaros, mint amilyen színes performanszra társaik már nem is reagálnak. Hiába, a falu bolondjának életében is mindig eljön az a pillanat, amikor már nem olyan szórakoztató, majd kezd teherré válni, és valaki végül kezdeményezi intézeti elhelyezését. A polgármester egyszer még meglátogatja kampányidőszakban, aztán már ő sem.

bscap0005_10.jpg

Roland a kiválasztott Zsuzsu megváltozott viselkedéséről elmélkedik annak a gondterhelt elmeorvosnak az őszinte aggodalmával, aki nem tudja eldönteni, hogy vajon hatott-e az elektrosokk, vagy a látszólagos stabilitás csupán egy újabb közelgő összeomlást leplez. Naivánk tényleg bájos, együgyű mosollyal fog a továbbiakban Gregnek szívecskét mutogatni, vagy hamarosan májon szúr valakit a szemöldökcsipesszel? Esetleg kihívja Renit? Utóbbi esetben Roli szerint Zsunak nagyobb az esélye a visszatérésre, mintha mást választana, hiszen ez passzol a Madách Színházban kidolgozott, „ártatlan, őszinte bolond” karakteréhez. Bezzeg Reni rossz ütemben váltott a virágot hozós, bocsánatkérős szakaszra, ezért az ő bántalmazó figurája kezd kifújni.

bscap0000_7.jpg

Gregről az a véleménye, hogy ő már „nem a találja az egyensúlyt a játékban”, csak dülöngél egyik lakótól a másikig, és közben potyogtatja az információkat, mint egy izgatott nyuszi a bogyókat. Roli ezt a félelemnek tudja be, és nincs tőle elragadtatva. De lehet, hogy sellőnk nem is a párbajtól retteg, hanem a zs-kategóriás „őrült nős” thrillerbe kívánkozó Renitől, aki rémisztőbben gügyörészik a fülébe, mint Rubint Réka Norbiéba egy romantikus Facebook-élőzés alatt. A nyálában található bénító méreg pedig annyira meghosszabbítja Greg reggeli rutinját, hogy nem tud időben felsorakozni a boxedzéshez. De nem úgy van az, hogy egy ilyen komoly bohóckodás előtt az ember addig mosIK fogat, amíg kedve tartja, figyelmeztetik is, hogy ez nem egy következmények nélküli villa. Hosszas szólongatásra megígéri, hogy 5 perc múlva végez, majd vécére vonul.

bscap0001_9.jpg

bscap0006_8.jpg

Itt érkezünk el minden nyilvános helyen kakiló rémálmához, ugyanis hosszasan mutatják a budin csücsülő Greg papírtekerését. Na, ezért sem fogok ide soha beköltözni. Engem már az is kiborít, hogy a Keleti mosdójában, ahol a legbarbárabb középkor uralkodik, a vécés bácsi szeme láttára kell magamhoz venni a muníciót. Az én magánügyem, hogy mennyi kell, oké? Szóval Greg megteszi, amit muszáj, aztán kifejti, hogy ez fontos, mert a „másnapos dolgokat” ő nem bírja magában tartani. Dolgok ide vagy oda, kollektív bünti jön: mindenkinek harminc fekvőtámasz, vagy valami hasonló.

bscap0007_7.jpg

Egyébként technika-elemzős nap van, így a lakókkal együtt belepillanthatunk az ellenfelek edzésébe, akiket Greg szerint bántóan többen fotóznak, mint az övéit. A látvány egyébként mindenki önbizalmát megsokszorozza, hiszen nem tudnak azok semmit, eszetlenül csapkodnak, nem védekeznek, Greg párja ráadásul gyengécske is. Renit – most kapaszkodjatok meg – az egész IX. kerület tiszteli, szóval ha úgy jár, mint Kokó az argentin Chacónnal, talán haza sem merészkedhet. A tréninget inkább nem részletezném, gyakorolnak szépen, közben viccesen beszélnek a sisak miatt. Reni egy pillanatra a Hulkot motion capture-öző Mark Ruffalo helyébe képzeli magát.

hulk.gif

Hopp, itt van újra a kihívás!

„A szó elszáll, de a tettek azok gusztustalanok és patkány húzások”, értelmezi át a közismert mondást Reni, majd hirtelen újra jófejre kapcsol, kijelentve, hogy ő most már ezt az utolsó hetet szépen szeretné megélni Zsuzsuval. Az exhaver megérti, hogy Reni valamilyen szinten szereti őt, gyönyörű Jockey és Samantha Ewing kapcsolat lehetne az övék, ha egyszer meg tudnák beszélni a problémákat két pszichiáterrel és egy rendőrrel bebiztosítva. De sajnos ez nem megy.

"Úgy gondolom, jól összeszedtem a pilléreket, amiket vele kapcsolatosan akartam mondani”,

büszkélkedik Zsuzsu, aki csak azt hagyta ki talán, hogy Renit ugyanolyan esélyesnek tartja, mint saját magát. Most jól megkönnyebbült, kimondta a nevet és még túl is élte, huh.  Roland és Hunor azon agyal, ki mellé álljanak, mire középsúlyos Redvás Szendvics kontra Gennyes Tus dilemmával találják szembe magukat. Hunor Zsu felé hajlik, és nem érti, Roli miért nem. Hát úgy, hogy Zsuzsu volt a villában eddig az egyetlen nő, aki fel tudta idegesíteni, éppen azért, mert nem olyan buta, mint Reni.

bscap0008_7.jpg

Ezalatt a párbajozók már melegítenek az összecsapásra. Zsu kijelenti, hogy a „szavaknak súlya van”, Reni replikázik: ezt Greg szokta mondani. „Nincsenek a szövegek lefoglalózva”, mutat rá Zsuzsu. Schmitt Pálnak lett volna ilyen dumája, még most is doktor lenne! Adriék távolról szemlélik a lightos vitát, ami ezúttal egyetértéssel végződik: legalább mindenki láthatja a családját, Reni talán még Csokit is, ha az RTL-nek sikerül elővezettetnie. Adri aggódik, hogy Greg mellett ő is „mérlegre lesz állítva”. Reni továbbra is annyira szereti Zsuzsut, aki ilyen galádul elárulta, hogy talán még sajtot is venne neki, meg beköltöztetné egy szép kis ketrecbe, egész nap csak simizné, játékosan húzogatná a kis farkát…. Mert ő ilyen, nem tehet róla, nem tud haragudni senkire, ha ütik-vágják sem. Mártír alert! Greg ezt tökre átérzi, és Zsuzsu szerinte is elszínészkedi, hogy szívvel játszik, mint a kardiológus kölke.

zsuuu.gif

Adrinak zseniális ötlete támad, szerinte Zsunak meg kellene hazugságvizsgáltatnia Renit azzal kapcsolatban, hogy volt-e akkor részéről féltékenység, vagy sem. Reni közben megállapítja, hogy Roland és Hunor mindegy, kit választ, úgyis szembe köpik magukat, különösen előbbi, aki ezt jó párszor megtette már, „csoda, hogy a sok csulától egyáltalán kilát”. Na, lássuk, hogy alakul ez a köpködés: Adri beáll Zsuzsu mellé, mert megígérte, Roli meg Renihez, hiszen ő is támogatta, amikor párbajozott, Hunor meg néha beszélget Zsuzsuval, szóval tök mindegy alapon akár őt is választhatja.

bscap0009_6.jpg

Vállvonás, majd jön Greg, bekúszik a zongoradallam, folynak a könnyek, hiszen legszörnyűbb rémálma vált most valóra, annál is rosszabb, mintha egyszer Ken baba beperelné becsületsértésért. Az orvostudomány sajnos még nem tart ott, hogy ketté operáltathassa magát, dönteni kell. Mivel Adri már Zsuzsut segíti, szarul jönne ki, ha ő is. Jóóó, persze nem csak ezért Reni, hanem azért is, mert nála nem fér bele, hogy valaki BARÁTRA tegye a jelét. De mindkettőjüket visszavárja. Zsuzsu nem bántódik meg, hiszen ő állította kedvenc sellőjét Sophie választása elé. Hunor úgy tesz Zsuzsu előtt, mintha most valóban számítana, hogy Rolanddal ellenkező csapatba került, mikor amúgy mindketten magasról tesznek rá, hogy melyik kóbor macskáé lesz ideiglenesen ez a terület.

bscap0010_7.jpg

Adri egy fokkal őszintébben helyesli Zsuzsu döntését, elismerve, hogy a két lány viszonya „nem kigobózható”. Roli megmagyarázza, hogy Reni, aki már napok óta nem szidja őrjöngve Zsut, igenis közelebb áll hozzá, mert vannak az övéihez hasonló emberi tulajdonságai. Hunor és Adri egyetért abban, hogy felesleges Zsunak pattognia, amikor majd Reni „darálni fogja a magáét pont, vessző nélkül”, mert a nézők úgyis vágják, ki itt a hunyó. Szépen, higgadtan kell reagálni. Eközben Roland finoman felveti Reninek „a nem az nem” kérdését, Ferencváros királynője ugyanis már arra készül, hogy majd a párbaj alatt is fogja a patk.. izé, Zsuzsu kezét. Ha megengedi. Egyszerűen „nem hagyja a szíve”, hogy ne másszon az arcába, ha rájön az ötperc, de amúgy a napokban már visszafogta magát, és Zsuzsu volt, aki provokálta. „Ha így van, akkor a nézők is tudni fogják”, jelzi Roland szolidan, hogy szerinte ez bullshit. VV „Mérleg Nyelve” Greg viszont állítólag látta, hogy így volt.

bscap0004_9.jpg

Lassan kiderül az is, hogy Greg bizony Hunor ellen hangolta Zsuzsut, és ha ő nem lett volna, akkor már rég összeparitty…barátkoztak volna. Hunor véleménye sokáig az volt, hogy „ezzel a csalamádé viselkedéssel csoda, ha lesz valaha Zsunak palija”, de mostanában feltűnt neki a nyugtalanító tény, hogy a csaj tud normális lenni. Reni belengeti, hogy vasárnap egészen a párbajig le fogja vezetni Zsuzsu játékát, és akkor bizony minden kiderül. Talán az is, hogy végig normális volt, vagy ami még valószínűbb, hogy nem is létezik.

240 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:11:13

Üdvözlöm a stoppos kurva anyukáját. Néha szájbavághattad volna a lányodat baszod...

pimasz borz 2019.02.01. 23:11:38

Reninek mi nem volt gyerekkori álma???
Végig álmodta a gyerekkorát :D

Angora Cardi 2019.02.01. 23:11:53

Reni mama zsu mamátol elnezest ker a lanya miatt de greg miatt romlott el a ket lany kozott es greggel barizzon renike.
Főzni akar halat gregnek a renianyu.

tvbuzi 2019.02.01. 23:12:34

Konténert, KONTÉNERT!

Angora Cardi 2019.02.01. 23:12:55

Renianyu a lanyanak drukkol de nem mond százalekot.

Angora Cardi 2019.02.01. 23:13:33

@tvbuzi: mai konténert Icuka nem tolta be de itt a tartalék vészhelyzetre

Angora Cardi 2019.02.01. 23:14:27

@Fridolin a pimasz borz: borzika :)
Reni az Arizonai álmodozók helyett a telepi álmodozoo.

pimasz borz 2019.02.01. 23:15:46

@Angora Cardi: nem esett messze az alma..
Anyja lánya..broaff

Angora Cardi 2019.02.01. 23:16:31

Zsu mama rozi a vonalban

tvbuzi 2019.02.01. 23:18:14

Elmondja, hogy nem olyan, erre Éva megkéri, hogy mondja el nem olyan.

Angora Cardi 2019.02.01. 23:19:39

Zsu nem szinészkedik a mama helyett. Tisztaszivu gerinces hatalmas empátiaja van. (LOL)
Greg az oka a renivel valo osszeveszesnek. Ebben egyetért a 2 anyu.
Zsu anyu szoros parbajt tippel.

Cimili 2019.02.01. 23:20:37

@tvbuzi: ezen kurvára kiakadtam én is. tök hülye ez a csaj.

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:21:55

Megcsinálnám Évát. Ha fizetne érte.

Angora Cardi 2019.02.01. 23:22:36

Fiuk szivatjak renit h torolgesse a melle közèt paprtörlővel, zsunak is attól nőtt meg a segge.

tvbuzi 2019.02.01. 23:23:06

Ez is volt már. De eszkuzív (by almafasz) ez a bv

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:23:58

@Angora Cardi: lóg rajta, láttam párszor a "taxin" :D

Angora Cardi 2019.02.01. 23:25:11

Holnap éva a villàban. Gondolom mert üres lesz a GÁLA miatt.

pimasz borz 2019.02.01. 23:25:56

@Spitzbauer: ezen fetrengtem én is. :D:D
Zsuról mondták szerintem.

Angora Cardi 2019.02.01. 23:26:01

@Maximista vagyok: basszus, hogy én sose látom, nem kértél autogramot?

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:26:09

@Angora Cardi: viszont van neki ilyen sárgában, az passzos, abban hibátlan...lenne, ha kerek feneke lenne, de nincs :) ez van ha valaki popsi imádó :D

Ármándójózsi 2019.02.01. 23:27:59

@javier2: Legyen neked igazad és utána mérjék fel jól az erőviszonyokat. Greg haza, aztán nekem már mindegy, hogy Adrit akarják-e, vagy Zsu-t. (Mondjuk Zsu baklövés lenne, de ki tudja...) Ha én tervezém, akkor Roli-Greg, utána Adri-Hunor és aki maradt, döntős.

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:29:34

@Angora Cardi: nem, nagyon zavaros amúgy a viselkedése a "hétköznapi" emberek között, leginkább kényszerből telefonál. amúgy aranyos pici nő, és a hülyeségeim ellenére, értékelem hogy nem esik nehezére bkvzni.

Ármándójózsi 2019.02.01. 23:30:55

@Maximista vagyok: Engedd el, kurvára nincs segge Bunkó Évinek. Lapos szar és nálam már itt megbukna, ha nem bukott volna meg mér régen.

Thats What She Said! 2019.02.01. 23:31:52

Ebben a bv-ban már jó ideje tok jó bejatszasokat adnak, ez kene a rendesbe is. Sokkal emberibb, nezhetobb, mintha sokszor nem is ugyanazok lennének a játékosok. És lám, Zsu és Reni le tud ülni egy asztalhoz, beszélgetnek... nem csak az orditozas megy.

Angora Cardi 2019.02.01. 23:33:40

@Maximista vagyok: telefon mint pajzs... gondolom főként felismerik és lehet többen megbámulják mint akik egy mosolyt eresztenek felé. Az is kínos lehet nézik mint a moziban.

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:36:05

@Ármándójózsi: tudom hogy nincs segge, de az formálható, nem kell hozzá plasztika mint a bóti csöcsökhöz

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:38:35

@Angora Cardi: én nem szoktam őt bámulni, sokan viszont igen, leginkább a fiatalabb korosztály, de ez ezzel jár, csak benne van a tévében. viszont ami engem meglepett hogy alacsonyabb mint hittem, magassarkúban akkora mint a feleségem pedig ő is akkora mint egy kutya ülve :D

Ármándójózsi 2019.02.01. 23:40:21

@Maximista vagyok: Egyrészt az alkatilag ennyire lapos segg nehezen formálható, másrészt abban a korban már amiben ő van, pláne. De erre is van plasztika...
Amúgy igazából nem is ezzel van a baj nála szerintem, hanem, hogy Bunkó a lelkem....

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:43:49

@Ármándójózsi: nem ismerem, viszont az sokat elárul róla hogy műsoron keresztül üzenget a volt stricijének aki a családját választotta helyette ;)

Ármándójózsi 2019.02.01. 23:47:09

@Maximista vagyok: Hátja, például.
Mindegy, éljenek az izmos kerek seggek!

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:50:19

@Ármándójózsi: ennyi, ciciből nem kell nagy, nekem elég ha elfér a tenyeremben :)

mézescsók 2019.02.01. 23:51:11

@Angora Cardi: A délutáni mérgelődésemre (eltűnt komment): később sem jelent meg, de már nem méltatlankodok miatta.
Valahol gebasz volt a rendszerben, de mindegy.
Egyébként azon méláztam, hogy Attiláék szériájában a bokszhéten egymás ellen mentek a lakók és jóval izgalmasabb volt. Hiába, sokat számít a motiváció. Jó is az, ha bűntetlenül pofán verheti az ember azt, akit szívből utál.

mentorosh lecsó 2019.02.01. 23:53:38

Remélem, Zsizsik és Rúdlény csodálkozós szájába illik egy-egy belevaló szaftos f@sz...
Mindkettőt, öklendezésig tudnám szopatni... ...
Szeretem a retardált hülye picsákat, így Zsizsik nyeri el a nyelvére fröccsenő forró ggghhheecciit !

A fél-dakota, ordítós véglényre semmi szükség ! Utca ajtó...

Zsizsiket is megnézném, amikor feláll a pecke ! A buta pofájába tolnám az álló f@szomat...
Az egyre terebélyesedő seggének végbelét basznám addig, amíg az visszérkenőcs után nem kiáltana... Sőt még azután is !!!

Szánalmas férgek mind ! ! !

Maximista vagyok 2019.02.01. 23:55:10

@mentorosh lecsó: hol a picsába voltál eddig? napok óta nem láttalak. kérsz egy sört? van a kedvenced :D

mentorosh lecsó 2019.02.02. 00:06:48

@Maximista vagyok: mostanság csak read-only vagyok...
Már csak a közösség miatt olvaslak benneteket !

A mai adásban volt pár másodperc, amiért torkonb@sznám a szerkesztőket és a résztvevőket is nemtől függetlenül...

Megmaradt nekem Zsizsik a baba arcával és a nagy seggével...
Szerintem nem teljesítene rosszul végbélszexben... Csak egy elképzelés ! :P :))) :P :)))
Ha még nem ismeri és fél tőle, akkor kicsit sivalkodna... De megismerné végre a kemény f@sz erejét, amint a fodrosbelét simogatja... :D :P :D :))))

bElannaTorres 2019.02.02. 00:09:17

Még csak az elejét nézem, de Hunor meg roli a következő párbajról beszélnek, hogy reni kire fog tenni. Azt hiszik ő megy vissza. Hunor meg sose volt párbajozni, de következőnek azt szeretné ha roli menne - ráadásul adrival, ahogy ő akarja.
Adri nekem a legjobb játékos, szomorú hogy max harmadik lehet. Ha meg roli megy legyen már az ő döntése kivel, hunor már kezd attól félni, hogy őt akarják vinni?

ficekence 2019.02.02. 05:22:46

Köszi Hoppancs!
"Nincsenek a szövegek lefoglalózva”, mutat rá Zsuzsu. Schmitt Pálnak lett volna ilyen dumája, még most is doktor lenne!" Ez hatalmas!!

Sanda.Ipse 2019.02.02. 07:45:15

@Ármándójózsi:
Szerintem ők azzal kalkulálnak, hogy Renire szavaznak G1G rajongói is, aki magas százalékkal tért vissza a párbajáról. Valóban vakon vannak, majd holnap este megvilágosodnak.
A vasárnapi párbaj után már csak Hunor lesz párbajszűz a bentiek közül. Számomra érthetetlen, hogy miért Adrit forszírozza kijelölésre és őt is úgy, hogy Rolit küldené vele harcba. Szerintem időnként Hunor azért feltételezte, hogy Roli esetleg kavar a háta mögött, mert most éppen ő akarja hülyének nézni Rollert.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.02. 07:45:31

@javier2: Csodálkoznék, ha a hat meccsen összesen 6 tisztának mondható ütés lesz. Általában a levegőt fogják csápolni, vagy maximum birkózni fognak, és 20 másodperc után már a hátukon fogják venni a levegőt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.02. 07:49:21

Csodálkoznék rajta, ha a 6 meccsen összesen 6 tiszta ütésfélét fogunk látni. Jobbára a levegőt fogják csapkodni, max egymás kesztűjét, ahogy az edzésen az edző bácsikét és nénikét, esetleg birkózásba kezdenek, valamint a 20. másodperctől kezdve már a hátukon fogják venni a levegőt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.02. 07:50:34

@VV Erőlegény: Elnézést, az ismétlésért, kétszer is ráfrissítettem, de nem láttam az első kommentemet, ezért megírtam még egyszer, mire megjelent az első is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.02. 07:55:51

Azt gondolom, hogy most Zsuzsu nagy aránnyal visszajön, a következő kiválasztott Greg lesz, aki Adrit fogja kihívni, mert a két fiútól fosik, Greget Adri nagy arányban kinnhagyja. A négy között nem tudom, hogy marad-e a védettség, vagy nem, ha nem, akkor nagy asélye van annak, hogy Adrinak lesz még egy párbaja szerintem Hunorral....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.02. 07:58:05

@Sanda.Ipse: Hunor egy f*sz, és abszolút nem egy jellembajnok...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.02. 08:06:10

@bElannaTorres: Szerintem meg Adri nyerhet, de Hunorral ellentétben neki nagyot kell ezért küzdenie (Hunornak elég lenne ehhez a fizimiskája, és egy picit egy azt megerősítő sármőr játékot hoznia, de ez a jobb kinézethez párosuló, legalább helyenként sármos játék abszolút nem megy neki). Azért ne felejtsd, hogy Adrit az összes megnyert párbaja, melyek közül jónéhányba a többiekhez képest úgymond igazságtalanul alulértékelve a játékát küldték ki, erősíteni fogja. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy Renyhe kiesése után a kendőtlenített Greg lesz a következő kiválasztott, és Adrit fogja kihívni.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 08:17:10

@VV Erőlegény:
Ha Greg Adrit hívná ki, önmagának mondana ellent, hiszen Adri is a "barátai"(?) között van. Szerintem Hunor és Greg ellen is Adri menne vissza.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 08:24:31

@VV Erőlegény:
Egyébként az is egy opció, hogy Zsuzsu, Adri és Greg Hunort jelölik éppen olyan indokkal, hogy ő az egyetlen, aki még nem párbajozott.

Pamutbojt 2019.02.02. 08:36:48

@Sanda.Ipse: A fiúk nem a csigatestűre akarják tenni. Bár ha visszajön nagy százalékkal Zsuzsu, akkor lehet, hogy leesik nekik.... Ha akkor sem, akkor nem látják át a viszonyokat, akkor essenek is ki. Bár sellőt tarthatják a döntőig, ott könnyű ellenfél lesz.

Angora Cardi 2019.02.02. 08:39:09

Csoki insta live-ban azt mondta ha jót akarnak neki az emberek, szavazzák vissza renit.
Tudtuk, de azért vicces volt tőle.
Ő is ott lesz a boxGÁLÁn és irigy mert ő nem boxolhat az éjjelnappalosokkal. Hát igen kinek mi a fontos.
Ha még bent lenne, Hunort leckéztetné.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 08:40:39

@Pamutbojt:
Tudom. Főleg Hunor szorgalmazza Adri jelölését, mégpedig úgy, hogy Rolival párbajozzon:)

Angora Cardi 2019.02.02. 08:42:06

@bElannaTorres: Valószínű inkább megúszná Hunor ha lehet, ideje lenne hogy roli lerázza a hátáról.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 08:43:08

@Angora Cardi:
Máskor nézze meg, kit szabadít magára a parittyájával:))

Sanda.Ipse 2019.02.02. 08:44:29

@Angora Cardi:
Szerintem is innen kezdve egyéni játékot kéne játszani.

Gia 2019.02.02. 08:50:23

Vissza kell néznem.Én úgy hallottam,hogy Hunor akar párbajozni,mert ő tutira kivinné Adrit,Roller meg nem.De biztos álmos voltam..

Angora Cardi 2019.02.02. 08:57:29

@mézescsók: Sajnálom a hsz eltűnését :/ néha előfordul.
No igen az jó volt és motiváló. Itt is egy reni-zsu box azért pattogó lenne, csak már túl kevesen vannak, 8 embernél talán még megjátszhatták volna. Bár a bentiek szemében az éjjel-nappalosok már "valakik", akik ellen boxolni mind lelkesen megy. Még Csoki is bejelentette, hogy megy nézőnek és fájlalja hogy nem tud ő is boxolni. Nekem a box végtelen unalmas lesz úgyhogy valószínű kihagyom a mai adást.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 08:57:59

@Gia: Akkor talán félreértettem.

Angora Cardi 2019.02.02. 09:08:56

@Sanda.Ipse: Roli már régebben is mondta, hogy tudja hogy Hunor rajta kapaszkodik fel, ideje lépni.

Angora Cardi 2019.02.02. 09:09:38

@Sanda.Ipse: Ja megbánta mint a kutya aki kilencet fialt :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.02. 09:18:09

ha Hunci nem parbajozik egyet, akkor ra fogom gyujtani a vellat.

Bekkara 2019.02.02. 09:19:36

Miért akarja Roli és Hunor még mindig Adrit kirakni? Ennyire szarnak Gregtől? Meg sem fordul a fejükben, hogy rátegyék. Már nagyon idegesítő, hogy ennyire vakok. Ja és mindenki azt hiszi, Reni fog visszamenni, még a Zsu mellett állók is. Komolyan félek, hogy az RTL őt nyomja vissza.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 09:26:14

@Bekkara:
Ez csak egyetlen indokkal magyarázható. Ők már a döntőben gondolkodnak, ahol egy Zsuzsu és Greg (vagy akár Reni és Greg) személye megosztja az ő szavazóikat, míg Adri, aki hasonlóan használja az eszét (tattikus) inkább tőlük vesz el szavazatot, bármelyikük is jut kettőjük közül a végjátékba..
Annyit nyilván felfognak, hogy különböző szavazóréteget vonzanak a sellők és a nemsellők.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.02. 09:46:11

@Sanda.Ipse: ez egész okos interpretáció, köszönöm! vagy G1Gt ennyire nem tartják ellenfélnek egy esetleges Greg-Roli-Hunor döntőben?
Adri jelölését azért nem értem, mert lehet annyira karakán és betelhet nála a pohár, hogy kiviszi egyiküket és akkor máris gyengébb egyedül a másik. Greg pedig látványosan fél, elvesztette a józanságát, ekkor érdemes valakit párbajra küldeni és még nagyobb stressz alá helyezni.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 09:53:29

@adamskij:
Greg-Roli-Hunor döntő nem jöhet össze semmiképpen. Zsuzsu visszamegy és nem párbajozik többet, tehát kihagyhatatlan a döntőből.

mobilos perpetuum 2019.02.02. 10:07:54

@Bekkara: Lehet, hogy szeretné a rúdlányt a retek győztesként visszatenni, de, hogy magamat idézzem, lassan a Reni egy szitokszóvá kezd válni.
Pl. melléknévi fokozás: pofátlan, pofátlanabb, reni.

pimasz borz 2019.02.02. 10:57:23

@mobilos perpetuum: valamiért nagyon nyomják Rúdlényt.Lehet meglepődés lesz mégis a párbaj eredménye?Na,az érdekes lenne,mert közutálat tárgya már.

pimasz borz 2019.02.02. 11:00:38

@úgymond olvasó mmkk: a következő kör Hunyié,nehogy már megússza.Szépen elevickélt idáig,viheti csillámpónit nyugodtan.

csillagporszem 2019.02.02. 11:02:08

Huncika mostmár kezd idegesíteni. Roli elcipelte eddig a hátán, erre ez a majom szabadulna tőle csak neki ne kelljen mennie párbajoznia. Nagyon remélem, ha Adrira kerül a kendő akkor Hunort fogja kivinni, bár félek nem. Az okos egyébként, hogy Greget akarják magukkal bevinni a döntőbe. Sokkal könnyebb lenne megvernie a végén Rolinak egy Greget, mint pl. egy Adrit.

@Bekkara: hogy menne vissza Reni? Esélytelen, csak a fanatikus rajongói állnak mellette, de ők meg sokkal kevesebben vannak, mint akik utálják Renit :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.02. 11:04:38

@Fridolin a pimasz borz: hunci-sellő párbaj lenne az, ahol nekem tökmindegy lenne, melyik megy vissza

csillagporszem 2019.02.02. 11:11:55

@mobilos perpetuum: Szerintem a retek sem szeretné Renyhét visszaküldeni. Érzésem szerint csak azért tolják, hogy ne menjen vissza Zsu olyan nagy százalékkal és ne menjen el a többi villalakó kedve az egész játéktól. Mivel Renit várják vissza, ha Süske visszamegy 80-al, akkor a többiek lehet elkönyvelik, hogy nincs esélyük egyáltalán :)

Sanda.Ipse 2019.02.02. 11:18:39

@csillagporszem:
Nagyon logikusnak hangzik. Azt abszolút kizártnak tartom, hogy Renit bármilyen trükkel visszarakják.

mobilos perpetuum 2019.02.02. 11:21:03

@csillagporszem: Huncika gondolja, hogy a nézőknek se tetszik Reni viselkedése. Zsu-nak mondja: te ne is nagyon támadj, a nézők látják... valami ilyesmit mondott.
Roli hiába jó taktikus, ha ez nem jut át neki.
Hunorban van valami a józan paraszti gondolkodásból. Pont ezt kedvelem benne. Szimpatikus volt az is, hogy nem állt be az ellenfelet ócsárolni, fenyegetni. Ha az ÉNB-s srác tényleg fut, kondizni jár, az neki fél siker, Hunci belátja.

csillagporszem 2019.02.02. 11:29:20

@mobilos perpetuum:
Hunor buta, csak azért állt Zsu mellé, mert Adri rászólt, hogy ne legyen hülye. Most kezd ő is félni, hogy Adrival mennie kell párbajozni és kezd Roli ellen beszélni. Egyébként játékoknál látszik, hogy nincsenek igazán saját gondolatai, az ellenfelébe is ezért nem állt bele tegnap, mert nem tudott volna mit mondani. Ötlettelen, bamba, annyi szerencséje van az életben, hogy néz ki valahogy. Inkább 1000x egy Roli, mint ez a szerencsétlen.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 11:34:17

@mobilos perpetuum:
Roli ezt már korábban mondta Zsuzsunak.

mobilos perpetuum 2019.02.02. 11:39:36

@Sanda.Ipse: Roli még egyet elszúrt: mondta mennyire bejön neki Bori.
VV Vikivel parittyázhatott volna, most azt elfelejtheti. Borinál meg esélytelen.

Cimili 2019.02.02. 11:40:45

@csillagporszem: erre én is ekg.
@Sanda.Ipse: sajnos a sok svéd tuti, h rá fog szavazni. ne legyen igazam!

mobilos perpetuum 2019.02.02. 11:42:52

@mobilos perpetuum: "ÉNB Borit közel 85 ezren követik az Instagramon' - egy cikkből.

pimasz borz 2019.02.02. 11:55:47

@csillagporszem: ennyi,így látom én is.Miért ne vinné Adri Hunyit?

csillagporszem 2019.02.02. 12:03:19

@Fridolin a pimasz borz: Mert Adri mondta nemrég, hogy Hunor ott lesz a 4-ben. Erősnek tartja és Adri sem akar kiesni.

Kábel Barát 2019.02.02. 12:04:29

@Sanda.Ipse: kivéve, ha Hunor leveszi róla a kendőt.

Sanda.Ipse 2019.02.02. 12:10:44

@mobilos perpetuum: én nem úgy értelmeztem, hogy nőként jön be neki VV Viki, hanem, mint játékos. Egyébként nekem is sok mindenki tetszik, de az nem jelenti azt, hogy az ember bármit is akar attól a személytől.

mobilos perpetuum 2019.02.02. 13:14:32

@Sanda.Ipse:
'... nem úgy értelmeztem, hogy nőként jön be neki VV Viki."
46 sz. video Roli Vikiről a riportszobában: Ha egy szériában lettünk volna, nagyon nagy lamour lehetett volna köztünk.
Ha akarom úgy értem: taktikai szövetség. De a szóhasználat azért gyanús.

mobilos perpetuum 2019.02.02. 13:29:34

@Pamutbojt: Alig két héttel a vége előtt ilyen képlékeny még nem volt, ki az esélyes akár a top 3-ba jutni. Bármi megtörténhet.
Zsótikáéknak köszönhetően vakon tartanak minket. Hunci beszélt olyanról, hogy Zsu-val mindenről el tudott beszélgetni. Ebből se láttunk semmit, mert Renike fél műsortidőt kitölt, a maradékban sellő nyűglődik, és jut pár perc a többiekre.

Mate4182 2019.02.02. 14:44:09

@mobilos perpetuum: Ebből se láttunk semmit, mert Renike fél műsortidőt kitölt, a maradékban sellő nyűglődik, és jut pár perc a többiekre.

jo esetben meg a mai es a holnapiban kell meg neznunk es hallanunk ezt a szutykot aztan remelhetoleg normalizalodik az fore juto decibel atlag a villan belul

javier2 2019.02.02. 15:14:55

@VV Erőlegény: hát én sem várok csodát :) jó elhízottan keresik az oxigén molekulákat...
süti beállítások módosítása