Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x88 - Zsut senki nem nevezheti patkánynak (18+)

2019. január 31. 16:57 - Dzsudibí

Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk Szandikásat. Megtörtént az, amire a VV9 történelmében eddig nem volt precedens, azaz Roli kibeszélte Hunort, vezeti fel Ancsa az összefoglalót, és mintha ennél a pontnál hirtelen csillanna egyet a bal szeme, de a dolog nem tud kibontakozni, mert kapcsolunk a villára, hogy tanúi lehessünk, ahogyan a vv9 bromance special edition valyriai acélból kovácsolt szív alakú medalionján megjelennek az első kis hajszálrepedések.

0_2.png

Bemelegítésképp Hunor Zsunak udvarol, akiről csak azért tudom, hogy sminkel, és nem a szemét akarja kiszúrni, mert én is épp ilyen arcot szoktam vágni spirálozás közben. Hunor a NEM választ éppen ugyanúgy fogadja, mint az egyszeri erőszakoló, azaz magában kiegészíti arra, hogy NEM ELÉG, és jobbról balról támadja Zsut, akcióját Roli békésen figyeli a kanapéról, ahol egyébként a kamerák tanúsága szerint idejének 97,5%-át tölti, de legalábbis még évekig jól kivehetően ott lesz a seggének és heréinek bizonytalan körvonala. Eme bizonyos körvonal határait megerősítendő Adri huppan be Roli ölibe cicázni egyet. Roli titkot ígér neki, de csak akkor, ha Adri tartja az egyetemes óvodai szabálykönyv alaptézisét: te megmutizod a tiédet, én megmutizom az enyimet, azaz Adrinak cserébe aranytálcán kell felszolgálnia valami más pletyót. A háttérből Hunor búg, aki időközben Zsu füléből kimászva reggeli gyártásába kezd, szerinte Roli megbízhatatlanná vált, mióta Adrival barátkozik, de amit én valójában hallok ebből a beszélgetésből, az a mélyből feltörő féltékenység maró savának habzása, Hunor ha tehetné, törvényben rögzíttetné, hogy Roli őt szeretheti csak.

2_23.png

5_18.png

6_14.png

Éles szóváltás alakul ki, melyhez természetesen adott ponton Zsu és Greg is csatlakozik, utóbbi saját bevallása szerint szarásfogmosásból érkezik, ami remélem a napi tisztálkodási rutinnak nem egy olyan elhanyagolhatatlan lépése, amivel én eddig nem foglalkoztam, mert az nagyon kellemetlen lenne. A féltékenységi jelenet ennél a pontnál hág tetőfokára, Hunor olyanokat emleget, hogy Adri és Roli megbeszélték, hogy együtt viszik végig a játékot, és ellene szövetkeznek, mert mindig szétrebbennek, ha ő megjelenik, Hunor felhánytorgatja a szilveszteri bulit is, ahol megbeszélték Rolival, hogy nincs tánc Adrival, és Roli mégis táncolt Adrival. A szerelmi dráma lezárásaként már ezek után igazán nem is marad más hátra, mint Roli villatündérhez intézett panasza, hogy Hunor mekkora egy féltékeny gennyláda, hiszen ő (máhogy Roli), szívétlelkét kitette az ex-sünnek, mindent megtett érte, erre csak bizalmatlanságot és számonkérést kap cserébe, pedig ő tényleg nem azért vette fel a piros átlátszós felsőjét amiben a cicije is olyan szépen domborodik, hogy más férfiaknak tetsszen, hanem hogy Hunornak, és ennél a pontnál még egy könnycseppet is elmorzsol a bal szeme sarkából. Ezek után Roli és Hunor a cigizőben megbeszélik, hogy ez az egész csak egy színjáték volt Hunor részéről - na jó 90% színjáték, 10% valóság - mert egy kicsit tényleg idegesíti Hunor Adrival való kapcsolata, de azért bízik Roliban, jó legyen 80%-20%, de nem több, mert Roli a barátja, és egyébként is, de maximum 50%-50%. 

8_13.png

9_12.png

10_13.png

11_14.png

A reklámot követően Ancsa mintha egy lehelletnyivel élénkebb lenne, már ami a huncutságát illeti, és a bal szemével ezúttal már kacsintana is egy kicsit:

jan_-31-2019_15-05-12.gif

A következő snittben küzdelem a villamesteri poziért, és ahogyan azt már megszokhattuk, éles elmét és kritikus gondolkodást igénylő feladat segítségével döntenek ezúttal is a lakók, mutatom.

jan_-31-2019_15-12-46.gif

jan_-31-2019_15-05-53.gif

jan_-31-2019_15-10-42.gif

12_13.png

A lányoknál Reni, fiúknál Hunor a zsepisuttogó, így ők a szerencsések, akiknek bokszkesztyűben kell tárgyakat pakolászni jobbra balra. Az összecsapás viszonylag eseménytelenül zajlik, amit érdemes lehet kiemelni, az az, hogy ismét bebizonyosodik, ahogy Zsu bánik az arcizmaival, úgy nem bánik senki más, hála a magasságosnak.

14_12.png

13_12.png

A párbajt Hunor nyeri, ezzel beindítva azonnal az újabb taktikai szarcunamit, Adri az iménti féltékenységi drámát félretéve Hunorral és Rolival latolgatja, Zsu kit visz ki, míg Reni a nyugiban Greget győzködi arról, hogy Zsu már megbánta, hogy rajta van a zöld, csak nem mutatja. Mert ugye, ha valamit eddig megtudhattunk Zsuról, az az, hogy milyen remekül tudja palástolni az érzéseit, továbbmegyek, Lady Gaga pokerfész című számához ő adta az ihletet. 

Boxedzés geci! Az edző, Gyuri bácsi engem egy jól megtermett kromaggra emlékeztet a sliders-ből, azzal a különbséggel, hogy Greget nem bassza agyon lézerrel, amikor nekiáll vernyákolni, hogy fááááj. Mint kiderül, Gyuri bácsi vagy nézte az eddigi adásokat, vagy alaposan tájékozatták, mivel kell majd bent megküzdenie, mert úgy tűnik ért Greg nyelvén, és azzal spannolja, hogy ő egy harcos sellő. É.D.E.S.F.A.SZ.O.M.

Ezek után Zsu és Greg közös zuhanyzása következik, ahol Greg puszta jóindulatból arra próbálja meg rávenni Zsut, hogy Rolit hívja ki, de Zsu köszöni szépen, nem kér Greg tanácsaiból. Minden békés beszélgetés alappillére a “Feszült vagy! Nem, te vagy feszült!” tételmondat, így jutunk el odáig, hogy senki nem tudja befejezni, amit akar, így nekem van időm azon gondolkozni, hogy milyen érdekes világban élünk, hogy a csöcsöket és pinákat nem blőrözik ki, de valami tisztálkodószert igen, amin a blőr nélkül látszódna a márkajelzés. A zuhanyos incidens azután a teraszon is folytatódik, de a követhetőség kedvéért a továbbiakban is csak zuhanyos incidensként fogom majd emlegetni, hogy a hozzám hasonló gyengébb képességűek is követni tudják az események folyását. Nos. Zsu és Adri beszélgetnek a teraszon, Zsu megvallja Adrinak, hogy szerinte Greg elméje bomladozik, de minimum a saját érdekeit helyezte előtérbe, és a legjobb barátja most neki tulajdonképpen Adri, melynek hallatán Adri igyekszik rezzenéstelen arccal tovább ücsörögni, de én látom, ahogyan gondolatban mosolyogva megveregeti saját vállát a hányadék szőrmekabát alatt. Tehát, Zsu és Adri beszélgetnek, amikor Greg berobban a diskurzus közepébe, hogy akkor most azonnal beszéljék át újra az iménti zuhanyos incidenst, mert ő attól tart, Zsu Adrinak csúnya dolgokat mond róla, és az meg milyenmá, amikor ő nem is volt fíreg, hanem Zsu volt fíreg, mert lassan beszél. Zsu elmenekül, drámai percek, végül Adri helyet cserél Renivel, így Adri és Zsu elvonulhatnak a hálóba, míg Reni elmeséli Gregnek, hogy az edzésen megütötte Zsut, de Zsu hibája volt, mert minekmentoda, mire Greg a tőle telhető legpíszesebb sellőcsilláma módon megjegyzi, hogy reméli, Reni jól odabaszott neki. Utóbbi egyébként is egy rendkívül szimpatikus és maximálisan baráti kijelentés Gregtől, pláne annak fényében, hogy odabent ő volt a tökönbaszott kappanhangon rinyálás csillagcímeres főparancsnoka az edzés alatt. Ezek után már igazán nincs is más hátra, mint hogy Greg bevonul Zsu után bocsánatot kérni, mert így tiszta és őszinte.

CSÖCS! Szívesen.

26_10.png

31_8.png

32_8.png

33_8.png

35_8.png

Élő bejelentkezés a villából, rövid small talk a boxról, Adri cirkuszi törpebohócnak van sminkelve. Újra megnézhetjük a kiválasztást, Adri és Greg üvöltözését, Greg azóta megbocsájtott Adrinak, Adri csak azért kért bocsánatot, mert nem szeret kiabálni. Grétsy László valahol pedig éppen ebben a pillanatban érez ellenállhatatlan késztetést, hogy azt mondja, álljunk meg egy szóra, és nézzük meg újra annak az Adrinak a  bemutatkozó kisfilmjét, aki nem szereti a hangoskodást.

38_7.png

Hunor nem használja fel a szuperképességét, azaz marad a lila Adrin és Gregen is, újranézzük a történelembe csak patkánykutyaféreg monológként bevonuló egyveleget, melynek teljes szövegét magamra fogom varratni közvetlenül az “Azt a faszt szopod, amibe én beleültem” tetoválásom alá. Privát percek Ancsával a riportszobában, majd Zsu végre kiáll, és elmondja, amit el kell. Sajnos elég sok metaforát használ, mely nem segít azon, hogy átadja amúgyis ködös mondandóját, van itten önző rózsa, aminek pillérjei vannak, de a végére csak kristályosodni látszik, hogy Reni neve fog elhangzani végszóként, mely végül valóban megtörténik, tehát vasárnap Zsu vs Rúdlény, és amíg mi ennek örülünk, Hunor arcjátékával adja elő a Paula és Paulina tömörített változatát: Paula rákészszeríti Paulinát a szerepcserére, Paulina mindent rendbehoz a Bracho háznál, Paula hazatér, Paulina menthetetlenül szerelmes Carlos Danielbe, Paula fel akarja gyújtani a Bracho gyárat, Paula mindent megbán, Paula meghal, Carlos Daniel és Paulina szerelme beteljesül. 

jan_-31-2019_15-14-40.gif

42_4.png

A végére pedig CSÖCS II. Szívesen.

jan_-31-2019_15-13-34.gif

452 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2019.01.31. 17:07:36

Dikk. Először is két csöcs volt, nem csak másodszor.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.31. 17:14:16

végre el lehet felejteni ezt a szívszarságot, jöjjön a pinaharc!
Renit szeretném kint látni, még Zsu ellenében is. de távozhatnak mindketten is.

moletty 2019.01.31. 17:17:26

@adamskij: Szeretnéd kinn látni Renit még Zsu ellenében is ??? Te időgépen nézed vagy mi a fasz ?

2019.01.31. 17:22:05

Áthoztam ide is:
Spitzbauer 2019.01.31. 17:09:12
@szociál: meg félnek attól, hogy elfelejtik milyen állást hazudtak előző nap. Más megfogalmazásban, felnek a közjegyzőtől. Hahhhahhhaaaahha.
Tényleg, régen mikor hét közben mutattak állást, akkor is behíták előtte a közjegyzőt, hogy hitelesítse? Vagy a játék egész idejére alkalmaznak egy közjegyzőt, aki bent is alszik, és az esti öfiknél és a BV-nél is ugrásra készen áll, hátha akarnak egy állást mutatni?
Ugye milyen hihető, hogy MMKK van közjegyző? (Nem :-DDDDDDD)

Gia 2019.01.31. 17:22:40

Királyságos lett a poszt,kösziii!

Gia 2019.01.31. 17:24:24

Egyedül az maradt ki,hogy Greg Hunyort ocsmárolta.

bElannaTorres 2019.01.31. 17:30:51

Köszönöm a posztcsit, megint nagyon jó lett mint mindig :)
Roli megkaphatná a kanapét a végén
Úgyis kinek kéne tele van már fingva :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 17:32:49

sokadikk.
köszcsi a posztot, Dzsudi

Gia 2019.01.31. 17:35:30

Azon filóztam,hogy van-e valaki a vellába,akit a háta mögött még nem fikázott le az az áldott jó lélek,Greg.De nincs.Valszeg Renit is ekézte,amíg nem éltek ilyen szimbiózisban.

Van der Waals 2019.01.31. 17:43:17

Szasztok!
A méltán híres, nívós és extrém módon mértékadó velevetponthun Zsuzsu cirka 90-10% arányban vezet. Győzi alternatív számrendszerében 80-10.

Sargabogre 2019.01.31. 17:53:06

'Boxedzés geci! Az edző, Gyuri bácsi engem egy jól megtermett kromaggra emlékeztet a sliders-ből, azzal a különbséggel, hogy Greget nem bassza agyon lézerrel, amikor nekiáll vernyákolni, hogy fááááj.' :DDDDDDDDDD

pimasz borz 2019.01.31. 17:58:16

Zsu kegyetlen pofákat képes vágni. :D Ha nem jön össze a vellakarrier,elmehetne egy pantomimes okj képzésre..

mocskosmacska 2019.01.31. 18:00:07

Huncinak nem tetszik, hogy roli adrival beszélget. Fiam, te meg dugsz vele.

mocskosmacska 2019.01.31. 18:02:52

Hunor kegyetlen, ahogy számonkéri rolit, hogy nem beszélhet adrival.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.31. 18:08:12

@moletty: slukkolj szorgalmasan, ha már ilyen szépen kérdezted, kispofa.

a bent maradtak közül még Roli, Hunor és olykor Adri nem annyira ellenszenves. ám a néhai szívtársulat kivétel nélkül taigetosz+

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.31. 18:10:00

@Gia: ekézte hát, amikor a rúdlény még csokifaszon vonaglott az elején.

moletty 2019.01.31. 18:13:43

@adamskij: Félreértettem a kérdésedet, ezért elnézést kérek.
A válaszodból ítélve viszont jó nagy paraszt lehetsz "kispofa"...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.31. 18:15:10

@moletty: amilyen az adjonisten, ugyebár.
amúgy semmi bajom veled, csak geciztél, szóval gecizek.

mocskosmacska 2019.01.31. 18:15:29

Ti is úgy látjátok, hogy zsu fogyott? Lehet, hogy jót tett neki a fitt hét.

Angora Cardi 2019.01.31. 18:16:10

Jóvót teccett :)
vesszen a csillámfaszduó

moletty 2019.01.31. 18:18:58

@adamskij: Dehát én személyedben nem bántottalak, a "vagy mi a fasz" a "vagy mi a fasz van"-t jelentette. És mint mondtam ÉN tévedtem, mert úgy értettem (hibásan), hogy azt szeretnéd ha ZSú menne ki Renyhével, ami már tényleg múlt idő.
Erre Te rögtön "slukkoltatsz" tehát mégis csak bunkó lehetsz. Ennyike :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.31. 18:20:48

ezek macerás ügyek. egyszerűbb csak úgy elküldeni a faszba!

moletty 2019.01.31. 18:29:05

@adamskij: OK ezt megértem :D Pacsi és pöcsrázás ! (de semmi buzulás!:)

csillagporszem 2019.01.31. 18:33:34

Köszi Dzsudi, ez nagyon szuper lett.

@mocskosmacska:
Szerintem Zsu egyébként se hízott sokat villaléte alatt, legalábbis nem olyan látványosan, mint a többi még bent lévő játékos (kivéve Hunort). Úgy emlékszem a fitt héten se mutatott sokkal többet a mérleg alatta :)

Gia 2019.01.31. 18:34:11

@moletty: Nya..Hát nehogy má' ti is patkányozásig fajuljatok. :-D Elég a vellába.

Gia 2019.01.31. 18:35:41

@mocskosmacska: Szerintem a stressztől is fogyhatott Zsu.Reni elintézte. ;-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.31. 18:38:48

Jó lett az Öfi :) ez a nap fém pontya :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.31. 18:42:10

Szeretem Kalapos Krisztinát!!!!

Cherie 2019.01.31. 18:42:12

@Gia: odafigyel sztem, van akaratereje

Cherie 2019.01.31. 18:44:06

Engem az izgat gregbéka kit visz majd, mert a kövi ő lesz...

bElannaTorres 2019.01.31. 18:47:29

@Gia: ráadásul reni azóta adagolta amióta hozzájuk csapódott.
Zsu egészen megkönnyebbült amióta rákerült a kendő.

2019.01.31. 18:48:37

Na sikerült végre elolvasni sok más mellett: Dzsibuti, megint maradandót alkottál! :-DDD
Még mindig fexem ezen: "Hunor arcjátékával adja elő a Paula és Paulina tömörített változatát". Pedig nem szoktam visítva röhögni. Mondjuk ehhez Hunci is kellett. De a gif is ám! :-DDDDDD

Maximista vagyok 2019.01.31. 18:49:42

Dzsudibí nem jó az Anikós szavazás mert kihagytad a megfejtést. Anikó azért kacsintott/hunyorított mert megmutattam neki a családi ékszert. Bizony. Mind a két centit.

moletty 2019.01.31. 18:51:45

@Gia: Nem azért hogy fényezzem magunkat, de szerintem példaértékűen elrendeztük a vitánkat, ami egy félreértésből alakult ki (ahogy már szokott)
Ehhez persze kellett a különösen magas IQ és EQ szintem , de a másik fél is fogadó volt a higgadt megbeszélésre... :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 18:56:49

ne veszekedjetek, papagájkutyákok

Maximista vagyok 2019.01.31. 19:01:43

@úgymond olvasó mmkk: egyetértek, inkább verekedjetek. A veszekedés buzis.

csillagporszem 2019.01.31. 19:02:13

@Cherie: Rolit kellene kivinnie. Hülyén nézne ki, ha nem Rolit vinné miután mindig neki adja a jelét :) Bár Greg valószínűleg nem szokott azon gondolkodni, hogy a nézőkbem hogyan.csapódik le egyik-másik lépése :D

2019.01.31. 19:08:21

@csillagporszem: De! Ő, szerintem, csak azon gondolkodik, hogy jön le ez vagy az a nézőknek. Csak egész egyszerűen ennyire hülye, azért nem tudja felmérni, hogy milyen rendezvényen is van.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 19:08:53

@Maximista vagyok: de én buzi vagyok, a pasikat szeretem. akkómostakkó'? :D

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:10:03

Tegnap grimasz-nap volt. Mondjuk Zsuzsutól már megszoktuk, de amit Hunor művelt a frissen kihívott Reni mellett, egészen páratlan:)
Köszi, Dzsudibi, hogy betetted! Összességében jó a poszt.

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:10:36

@csillagporszem:
Bízom benne, hogy úgy lesz!

csillagporszem 2019.01.31. 19:15:47

@Sanda.Ipse: Én is. Lazán visszamegy ellene Roli. Aztán már csak Hunornak kell kiesnie.

@Spitzbauer: nekem meg úgy tűnik Greg csak azon filozik állandóan hogyan ússza meg, hogy ne kelljen mennie párbajra. Értem én, hogy ott akar lenni a 3ban, de igazán elgondolkodhatna azon is, hogy mi lesz ha már ott lesz.

Cherie 2019.01.31. 19:18:25

@csillagporszem: persze, minek is gondolkodjon, hiszen ő a megtestesült jóság.és jól teszi mert esze az nem sok van. Simán meg tudta volna győzni zsut, ha rámegy a barátok voltatok szembe köpöd magad vonalra jobban és rávehette volna vv röfit a bocsánatkérésre is..de nem ő roli gyengébb szöveggel nyomult.... beszari egy alaknak tűnik, remélem legközelebbi ő lesz és akkor nehéz dolga lesz...senki ellen nem jönne vissza .. Rolira történő jelrakásnál előadja mostanában, hogy már rendeződött a kapcsolat...

Érdemes megnézni kommentszerdában mit, hogy ad elő...

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:19:22

@csillagporszem:
Ha lesz még utána is párbaj, Adri kiejti Hunort. De neki már van Baby Sky-a

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:23:23

@Cherie:
Nem működhetett volna, hiszen ő annó elsőnek gratulált Rolinak, hogy merte Erát párbajra hívni, aki ugye korábban ha nem is barátja, de szövetségese volt. Bár mondjuk G1G-nél érdekesen működik a kettős mérce.

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 19:25:21

Jó estét!
Nagyon jó lett a posztcsi!
@UdvariatlanBolondvagyok: heh??? Neked is szép napot!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.31. 19:26:32

@Cherie: huncimuncit! Mert ő semmilyen, adri meg 2 párbajt is megnyert. Rolitól fosik, zsú meg lila lesz

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:29:28

Hetekkel ezelőtt beszélte meg G1G és Reni, hogy villán kívül nem fogják Zsuzsuval tartani a kapcsolatot. Ez nem akadályozta meg Renátát abban, hogy rezzenéstelen arccal mondja kihívás után, hogy ő Zsuzsuval össze akar költözni, ha mindketten villán kívül lesznek.

mobilos perpetuum 2019.01.31. 19:30:27

@dzsudibí ez a Hogyvolt tényleg jobb lett, mint maga a műsor.
Próbáltam megfejteni Zsú metaforáját a rózsáról, aminek pillérei vannak, de láthatóan Reni értette, miről van szó, mert a kendőfelrakás után szót kapott: (videón 01 05 33-nál) ezt mondja Zsu-ról:
...Ez a harmadik kerék, ezt nem tudja felfogni, hogy én mire mondtam ezt a harmadik kereket, nem féltékenység volt, féltékenységből részemről sosem indult ki vita, hiszen a Greg mindig őt választotta, és én soha nem háborodtam fel ezen, .... stb, stb.
Előző posztcsinál írtam róla, hogyan kezdődött a sellő-csapat széthullása.
Kik-ki döntse el, Zsu, Reni vagy Greg a felelős.
Valamelyik HV-ben a szerző ezt írta: egyszercsak látható indok nélkül Zsu kivonult sírni.
Megnéztem azt a részt: Ken Baba dicsekedett, milyen nagy rajongótábora volt odakint. Erre Reni kifejtette neki, hogy ő is rajongója volt, de azért nem írt neki levelet, mert nem akart ezeregyedik lenni. Zsu, a "buta", a "szefkós" egyszerűen rájött arra, hogy NEM AKAR, NEM IS TUD részt venni egy sellőseggnyalási versenyben. Inkább beletörődött abba, hogy a szív-csapatban harmadik, majd jött Adri, és lett negyedik a sorban. Végül már Hunornak is feltűnt, mondta Rolinak: csórikámhoz néha fél napig se szólnak.

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:32:57

Off. Exatlont nézi innen valaki? Ott is áll a bál, mert a Bajnokok csapatába betették az ex-pornós Aleskát, aki nem olimpiai számban (légtornász vagy mi) jeleskedik mostanában. A bajnokok sértve érzik magukat, meg is mondták a lánynak, hogy nem közöttük lenne a helye. On

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 19:35:19

@Sanda.Ipse: én is csodálkoztam, hogy mit keres köztük a hölgyemény

csillagporszem 2019.01.31. 19:36:28

@Sanda.Ipse: elvileg lesz párbaj még utolsó héten pénteken. Nagyon remélem, hogy Adri nem ijed be majd Hunortól és nem fogja kivinni Rolit. Na de ez még nagyon messze :)

@Cherie:
Köszi, meg is néztem gyorsan, ugyanazt Adja elő Greg mint az öfiben. Adri pedig azt mondja kérdése Roli vagy Reni ellen tud-e visszamenni Zsu.
Van egy olyan érzésem, hogy ezek bent tényleg nagyon erősnek gondolják Renit. Kíváncsi leszek ki hogyan fogja feldolgozni, hogy Zsu megy vissza. Jó lenne egy 80-as %, nagyon megnézném Greg arcát. Szerintem azért állt Reni mellé Zsu ellenében, mert őt hiszi erősebbnek.

Gia 2019.01.31. 19:43:16

@Sanda.Ipse: Nézem.Aleska enyhén szólva nem részesült kedves fogadtatásban. :-D

Gia 2019.01.31. 19:44:34

Zsu rózsás monológjánál nagyon vártam,hogy mikor jut el a tüskékig..De elkanyarodott..

Cherie 2019.01.31. 19:48:11

@Hedo a nokedli szaggató: erősen lehet.. de az uncsi lesz huni magabiztos nagyon - joggal... roló azért nem annyira tutkó magában, de persze ő is verné a békát

Cherie 2019.01.31. 19:49:44

@csillagporszem: jah, meg azért nehogy reni beverhe az orrát

Sanda.Ipse 2019.01.31. 19:54:28

@Gia: most mondta Rajmund, hogy be sem mutatkozott nekik és igazán azt sem tudják, milyen sportágat űz. Aleska sem áll hozzájuk túl pozitívan, mert éppen az imént kifejtette, hogy ő nem csapatjátékos és csak magának akar bizonyítani. Szóval igazán nincs köztük nagyon a helye. Ráadásul a mai csapatvesztes női tagjaiból kell hazamenni valakinek, az újonnan érkezettek védettek. 3-3 erős lány van mindkét csapatban. Mondjuk bármelyiknek szar lesz kiesni, miközben kevésbé gyakorlott, új játékos benn marad.

csillagporszem 2019.01.31. 19:57:33

@Cherie:
Próbálkozhat, az a kérdés akar-e Roli legközelebb menni párbajozni. Három jelük van a duplával és ugye a villamester Huncika, simán kiküldhetik Greget párbajra. Ha viszont Roli inkább megúszósra venné majd akkor valószínűleg Adrira raknak újfent. Jaj nem tudom, jó lenne ha észrevenné Roli Reni kiesése után, hogy nem szimpi az a nézőknek amit Gregék csinálnak Zsu-val és kilehet ejteni könnyen. Zsuzskának kellene már észrevennie, hogy Greg nem barát és nincs szüksége rá.

mobilos perpetuum 2019.01.31. 20:01:02

@Gia: Zsu valami rózsáról beszél három pillérrel, válaszában Reni három kerékről.
Renyhe szerint a lónak két lába van. Így azért kezd világosodni. (NEM.)

javier2 2019.01.31. 20:11:21

@Sanda.Ipse: szted miért küldték be aleskát?mert nézhetetlen szar az egész műsor...
amúgy ezek a pályák sportiskolákban általános negyedikig vannak .(miért?)
csak úgy írok ,amit te leírtál én nézni nem fogom ezért.
Aleska nem köszönt pedig neki kellett volna és nem azért mert bajnokokhoz ment(illemszabály)
biztos így küldték be ,hogy valami történjen legyen valami feszkó.
amúgy meg nem bajnok ez igaz , de ez egy műsor jól megfizetik őket akár bajnok akár nem.
gondolom a tv2 stábja agyalt és így történhetett:
"Te józsi bennünket nem néz senki ,palik eltűnt mint damon hill , hogy emeljük a nézettséget?
Hát küldjünk be egy pornósztárt."

Cherie 2019.01.31. 20:17:58

@csillagporszem: igen, igazad van, szerintem roló nem akar párbajozni, de huni se és ha adri lenne a kiválasztott neki hunit kellene kihívni.. béka sikamlós, olyan tapadós mint reni, csak nyálasabban, tőle se lehet könnyen szabadulni amíg tart a fogása ott bent...

Hétkilenced 2019.01.31. 20:20:18

@csillagporszem: az a baj, hogy nem fogják neki elhinni, ahogy Adrinak sem hitték el.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.31. 20:24:44

@Sanda.Ipse: Bevallom belenéztem az exatlonba... mikor hatodjára mentek végig ugyanazon a pályán átkapcsoltam a Comedy Centrálra néztem inkább az Agymenőket.....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.31. 20:27:17

@csillagporszem: szerintem a 90-10-es arány eléggé figyelem felhívó lesz ;)

Gia 2019.01.31. 20:35:37

@Sanda.Ipse: Kiknek drukkolsz az Exatlonban?Én először a Kihívóknak,aztán a balhé után a Bajnokoknak szurkoltam.Most épp várakozó állásponton vagyok.Persze a végén úgyis csak egy nyerhet.

csillagporszem 2019.01.31. 20:41:00

@Brigante: Szerintem 70-30 a reális :)
Fészes legnagyobb csoportban arra emlékszem hogy eddig 1900 szavazott Zsu-ra és 1200 Renire. Nagyon sokan odavannak Reniért egy bizonyos kultúrkörben :)

javier2 2019.01.31. 20:41:21

@Brigante: teljes ekg én is ezt az utat járom be...nézhetetlen
kellett volna egy kis kreatívitás hogy izgalmas legyen

Cinkeláb 2019.01.31. 20:41:46

Hoppá, lemaradt a Jó estét!
Szupcsi a poszt, köszcsi!
Végre valaki megemlíti Adri okádék szőrme kabátját! Esküszöm pont ilyen falvédője volt nagyanyámnak!

Gia 2019.01.31. 20:43:37

@Sanda.Ipse: Hát igen,jó fejek és Aleska sem nekik jutott szerencsére. :-)

javier2 2019.01.31. 20:44:26

@úgymond olvasó mmkk: ma láttam szavazást 13:1 zsunak
reális olyan 9:1
ha más lesz sok mindent megkérdőjelez..

Sanda.Ipse 2019.01.31. 20:44:30

@javier2:
Hétfőnként meccs van. Eddig a románokkal volt visszavágóval kettő, a mexikóiakkal egy, hétfőn lesz a visszavágó. Azok már 6 hónapja(!!) vannak Colombiában ezzel a játékkal, nagyon profik. Én rákattantam. Felveszem (IPTV) és fáziskéséssel kizárólag az összecsapásokat nézem. Összekötő szövegek, reklámok lepörgetve. Egyébként eddig valamennyi pálya minden nap más volt.

Sanda.Ipse 2019.01.31. 20:45:36

@Gia: Csúcs az "öreg" 6 gyerekes András.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 20:48:10

@javier2: csak nem megy renyhe vissza

@Sanda.Ipse: nem látszott rajtuk, hogy 6 hónapja csinálják, ügyesek voltak

Cinkeláb 2019.01.31. 20:48:51

Csak engem zavar a fetrengő háttámláján az a vélhetően alapozó folt? Nem igaz, hogy egyik féleszűnek se jutott még eszébe, hogy letakarítsa. Minden élő adásban is ott virít a háttérben.
És ha már a vellát ekézem, az is gáz, hogy 2019-ben nem tudtak bebaszni egy szárítógépet, hanem ótvar szárítón lógnak nonstop a bugyogók.
Vagy csak én vagyok túl igényes?!

Gia 2019.01.31. 20:49:02

@Sanda.Ipse: Pont írni akartam az előbb,hogy a fatert bírom a legjobban. :-D Mindig egy Ekg-n vagyunk.

javier2 2019.01.31. 20:50:14

youtube-ról törölték az összes vv9 teljes adást :/

Gia 2019.01.31. 20:50:59

@Cinkeláb: Már én is kiszúrtam azt a foltot.Randa. :-)

Cinkeláb 2019.01.31. 20:52:48

@Gia: Indítani kellene egy pollt, hogy kit zavar a folt.
Hoppá, ez rímel. :-D

Cinkeláb 2019.01.31. 20:55:32

@Sanda.Ipse: szerintem Hunci akkor jött rá, hogy arcra nem edzett aznap és gyorsan pótolta.

Franky4finger 2019.01.31. 20:57:00

@Cinkeláb: igen. Valaha ez a sorozat luxus villaként indult, lassan az újonnan épült Tiszalök szigorított részlege is otthonosabb lesz.

csillagporszem 2019.01.31. 20:57:04

@úgymond olvasó mmkk: biztos, hogy nem megy vissza Renyhe, csak a % kérdéses :)

@Cinkeláb: Nem, én is azon filoztam legutóbb miért nincs senki aki azt a rohadt foltot letakarítaná onnan :)

pimasz borz 2019.01.31. 20:57:49

@Cinkeláb: pont ez jutott eszembe nekem is.Elég tré az a dugig vágott teregető.Meg a cigizde bútorai alatt az a mocsok,szemét kupacok mindenhol.A falon is van egy folt,amikor zsuzsu sminkel látni egy bordó pacát. :D

javier2 2019.01.31. 20:57:51

@Cinkeláb: igényes vagy (esetleg szőrszálhasogató )

@úgymond olvasó mmkk: hu én most haveri társaságban előjött a vv9 és azt mondták reni miatt nem nézik , mert ha üvölt felkelti a gyerekeket meg a kutyát
Adri nem a kedvencem . de amit művel box edzésen : cukiság:PPPPPP

2019.01.31. 21:02:01

@Cinkeláb: Tessék: Polt Péter

Cinkeláb 2019.01.31. 21:02:55

@Franky4finger: vagy ha otthonosabb nem is, de tisztább tuti.
Lehetne ilyen állandó szabály is: aki széthagyja a szarát, 50 guggolás

Cinkeláb 2019.01.31. 21:04:46

@Spitzbauer: Polt Pétert zavarja a folt? Vagy őt nem pont?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.31. 21:05:55

@csillagporszem: szerintem aki Rolira, Hunorra, Adrira szavazna az mind ár fog nyomi egy x-et Zsura. Nem hiszem, hogy 70-30 lesz... szerintem ez lesz a legnagyobb verés a VV-k történelmében...

javier2 2019.01.31. 21:23:30

@Cinkeláb: reni egyből kirándítaná a vállát

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 21:32:12

@javier2: mióta nem renyhe lett a kiválasztott az előző kiválasztásnál, nem nézek összefoglalókat, csak ha történik valami (kiválasztás, tetemre hívás, párbaj)

Cinkeláb 2019.01.31. 21:32:38

@javier2: az hétszentség!

Amúgy azt valaki magyarázza már el nekem, hogy Adri miért kétkapuzik még mindig és miért nem fossa arcon Csillámfaszt? Renyhe után úgyis Csillámot rakják ki, minek töri magát és kér bocsánatot?

Gia 2019.01.31. 21:35:53

@Cinkeláb: Mert szereti.Szívből. :-D

bElannaTorres 2019.01.31. 21:40:17

@Cinkeláb: elég kellemetlen lehetett az egész, főleg hogy együtt élnek, kihátrált egy bocsánattal a beszélgetésből. nekem nagyon tetszik ahogy játszik, a szövetség alján volt ügyesen kellett helyezkednie

javier2 2019.01.31. 21:43:43

@úgymond olvasó mmkk: és még így is szeretünk :P

@Cinkeláb: mert adri az elejétől tök egyedül tolja , hol itt hol ott van
neki sem lehet egyszerű
és hogy miért nem töri el greg lábát hu ad1:nem lesz kivel beszélni
ad2 használja az eszét
ad3 nem reni

Bekkara 2019.01.31. 21:45:35

@Cinkeláb: szerintem meg rohadtul azt hiszi az összes, hogy Reni erősebb Zsunál,ezért nem engedi el még Greget

bElannaTorres 2019.01.31. 21:47:02

@Bekkara: adri tett rá egy célzást, hogy reni sehol nincs már, annyi a játékának

2019.01.31. 21:49:20

Most nézem a tegnapi BV-t: JuszufÁrmándoh melegséget akar küldeni G1G-nek. Minek? Melegséget? ;-D

Cinkeláb 2019.01.31. 21:53:53

@Gia: :D
@bElannaTorres: nekem is tetszik a játéka, egyedül ettől hányok, ha 30 centinél közelebb kerül Csillámfaszhoz.
@javier2: majd beszélget Rollerrel. Amúgy igen, az tényleg Renis viselkedés lenne.
@Bekkara:
Kíváncsi vagyok, hogy változik meg Kebab felé, miután kint marad Rúd.

Oldfos 2019.01.31. 21:54:06

@Spitzbauer: Polt péter maga a folt : EGY NAGY SZARFOLT !

2019.01.31. 21:55:37

@Oldfos: Valami ilyesmire számítottam... :-DDDDD

Cimili 2019.01.31. 21:58:56

üdv sz esti műszaknak!!
@javier2: köszi a tegnapi minden részletre kiterjedő közvetítést! :))
Dzsudibi köszi a posztcsit!
akkor lassan kezdhetünk is. renyhe és csillámsellő kínlódására-vergődésére nagyon kíváncsi vagyok.

Cimili 2019.01.31. 22:01:16

bajuszt kaptuk mára, blöeeeeeeeee.:((((

Gia 2019.01.31. 22:01:21

Kóla,süti van?Elkezdődött..

Dr.Zé 2019.01.31. 22:01:44

Petike mé" nem maradtál még1 kicsit távol!

Gia 2019.01.31. 22:02:07

Ennek a Petinek volt eddig okuláréja?

tvbuzi 2019.01.31. 22:02:28

Peti úgy rázza a fejét, hogy agyrázkódást kapna ha lenne agya.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:03:55

Kezdődikkkk. :)

Szép estét.

Dzsudi, szupi a poszt. :)

Cimili 2019.01.31. 22:04:30

@Gia: nem és kurvára zavar, mert becsillan és kiveri a szemem. nem is fogom nézni.

2019.01.31. 22:04:43

Mindenkit ki kell zárni!!!! Zsótti!!! Egymást verik!!!!

,, 2019.01.31. 22:04:44

Most mindenkit kizárnak?

Cherie 2019.01.31. 22:05:21

@Gia: vilt néha nem áll neki jól, ahogy a bajusz sem

De a styling csúcsa gregus ma a rossz b.zi nak öltözve fején öreganyja pokrócaval

Cimili 2019.01.31. 22:07:05

zsu és sellő kibékültek?????? mert hogy szívecskét mutogatnak egymásnak.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:07:49

@,,: elintéztetem ha akarod :D

javier2 2019.01.31. 22:08:49

@Cimili: szívesen macs, kedves vagy
nem voltam egy palik egy fél héder barna , de közvetítettem:P

@Angora Cardi: szija pufi :P

Angora Cardi 2019.01.31. 22:09:30

@,,: már hívom is az illetékeseket
@javier2: szija javi mizu

Cimili 2019.01.31. 22:10:36

@javier2: sokkal jobb voltál náluk!! szakadtam a röhögéstől! :DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:11:09

Na, aki kifogásolta Roli mackónadrágját, most egy szál pöcsben ébredt. :)

pimasz borz 2019.01.31. 22:11:22

Úristen..Roli pucér testére kapcsoltam be..uhhh..blöe

Cimili 2019.01.31. 22:12:42

@Fridolin a pimasz borz, @Csakazértis én vagyok a királynő: de jó, pont nem néztem oda.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:13:14

Sellő a Take That - Back for good c számára szarik.

pomac 2019.01.31. 22:13:27

dikk még törölközőben kaksizik , beszarás :D

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:13:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D

Hahó mindenki! :) nem azt mondták, h bajszi nem lesz többet? Vagy ezt csak én szerettem volna?

pimasz borz 2019.01.31. 22:14:16

Greg a szarás és fogmosás kérdéskört nem tudja elengedni :DD

Angora Cardi 2019.01.31. 22:14:23

@pomac: folyton takargatja a kagylóizét

Cimili 2019.01.31. 22:14:32

@pomac: szarozik és lemarad a meetingről.

Cherie 2019.01.31. 22:14:56

Ez fekvőtámaszzzz???

Angora Cardi 2019.01.31. 22:15:07

@Cukorborsó88: én is reméltem..
@Fridolin a pimasz borz: viszont felmerül a seggmosás hogy nem történt meg ejnye

tvbuzi 2019.01.31. 22:15:22

Hogy utálom az összes faszfej edzőt. Mozgással büntet? Fasz.

pimasz borz 2019.01.31. 22:15:39

@Cukorborsó88: nekem nem hiányzott pítör.

Cimili 2019.01.31. 22:15:43

@Cukorborsó88: én is le vagyok döbbenve. maradhatott volna még a színháznál, de ott se köll.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:16:24

@pomac: félelmetes biofegyver lehet ha ennyire titkolni kell
@,,: végre nevecc :DD

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:16:47

Öhm, nem akarok mindig negatív lenni de ez a box hét szerintetek sem túl izgi?

2019.01.31. 22:17:19

Faxnak írtátok a fótot! most azt nézem a kanapén....

pimasz borz 2019.01.31. 22:17:34

@Angora Cardi: jujj mennyire büntethet az a fegyver..ja nem :D :D

javier2 2019.01.31. 22:18:06

ÉNB sek 10 x komolyabban veszik
villalakók : nem veszik komolyan :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:18:25

@Cimili: biztos kiverte vki szemét és olyan helyre rakták, ahol plexi mögött van a nép. :)

Cimili 2019.01.31. 22:19:03

én má kezdem unni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:19:20

@Spitzbauer: mire gondolsz? Az a vöröses a szürke háttámlán?

Angora Cardi 2019.01.31. 22:20:49

@Cukorborsó88: uncsi
@Fridolin a pimasz borz: nem tudom de a tegnapi sellőfarok csapkodás jut most már mindig róla eszembe :D

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:21:15

Mindjárt elalszom, hogy az edzést kell nezni végtelenített verzióban.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:21:36

És tényleg tiszta Kromag az edzőbá :D most hogy így a bevert pofáját megnéztem.

javier2 2019.01.31. 22:21:50

@Cukorborsó88: jól látod borsó
vagy rossz a a snitt vagy tényleg a villalakók abszolut nem készülnek
csak azt látom hesszelnek elcsalják megmagyarázzák...

Angora Cardi 2019.01.31. 22:22:25

Pítör léTcives takaroggyál mán vissza a színházba inkább :/

Angora Cardi 2019.01.31. 22:23:36

Már megint dráma a kihívás utáni sellőműkönnyek..

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:23:55

Jé, itt a kutyi. Ő cuki ❤️

,, 2019.01.31. 22:24:03

@Angora Cardi: hát ezen a megfogalmazáson nem tudtam nem nevetni:)

,, 2019.01.31. 22:25:21

@Angora Cardi: szombaton a pajkos póniban leszek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:25:37

@Spitzbauer: én meg most azon gondolkodom, mitől olyan. :) Na, kellett neked írni. :)

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:25:42

Annyi sajtízű mangó van a hűtőben, hogy nem tudom kivenni a kólát

Angora Cardi 2019.01.31. 22:26:35

@,,: énisénis, Vándor :)))) by Aladin

javier2 2019.01.31. 22:27:01

belevalót írjátok ám mert apa nyom pár egykezes fekvőt aztán alszik :)
majd holnap visszaolvasom
mert a mai napom kemény volt ...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:28:26

@Angora Cardi: jöttödre 5 nap múlva kelet felől pirkadatkor várjunk? ;)

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:32:30

Kihívás utáni balhé várható

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:33:54

Zsu új szót talált: pillér. Ez is egy hétig megy?

Thats What She Said! 2019.01.31. 22:34:06

Kozvetitsetek legyszi mert a férjem hegylakot néz. :)

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:34:15

Zsu összeszedte a pilléreket, amiket mondani akart :)

Cimili 2019.01.31. 22:35:04

rollerék nem tudják ki mellé álljanak majd. ezt tárgyalják huncival.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:35:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: honnan tudtad, hogy valami gomolyog keleten? :D

Angora Cardi 2019.01.31. 22:35:49

Fiúk dumcsiznak melyik bige mögé álljanak. Legszívesebben egyik mögé sem ahogy látom.

pimasz borz 2019.01.31. 22:36:17

Csoki is ott lesz..naná Renáta.Most emigrál éppen.

Cimili 2019.01.31. 22:36:38

adri szerint zsu mögé kell állnia hunyinak.

tvbuzi 2019.01.31. 22:37:57

Csoki is ott lesz a nőjével

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:38:13

Reni szerint nem ő kezdte a szarakodást zsuval

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:38:19

Renyhe: le fogom őt támadni (Zsu), de attól ugyanúgy szeretem
Komolyan, ezt a nőt kezeltetni kellene.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:38:39

@tvbuzi: Csokinak live-ban kellene ginut nyomni a stúdióban renike előtt, hátha még jobban megvadul R.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:39:14

Adri tereli zsut a 3. hazugságvizsgáló felhasználására.

,, 2019.01.31. 22:39:25

Adri a beépített ember

Cimili 2019.01.31. 22:39:41

adri ötlete, zsu hazugság vizsgálatát használja fel a párbaj előtt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:39:52

@Angora Cardi: felhúztam a gyűrűt. ;) Az Egy gyűrűt mind felett. :)

Angora Cardi 2019.01.31. 22:40:03

"roli annyiszor szembeköpte magát, hogy csodálkozom, hogy a sok csulától még kilát" - reni

Reninek roli nagyon be van akadva.

Cimili 2019.01.31. 22:40:15

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:40:39

@Angora Cardi: okosan tereli. De nem nem ezt kéne jerdeznie Renyhétől, vagy nem Renyhétől kéne kérdezzen.

tvbuzi 2019.01.31. 22:41:01

@,,: beépített szépség

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:42:23

Azért ez okos a fiúktól, kétfelé állnak, mindkét helyről lesz infójuk. :)

tvbuzi 2019.01.31. 22:42:33

A szív harcosa Greg

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:42:47

Greg rí, hogy ki mögé álljon

Angora Cardi 2019.01.31. 22:43:39

zsu mögé: adri és hunor
reni mögé: roli (mert a párbaján reni támogatta) reni mellé de csak mert adri már előbb kijelentette hogy zsu mögé áll (kamu kamu kamu)
greg sírós magánszáma undi megint ő a mártír (ezek műkönnyek!)

pimasz borz 2019.01.31. 22:43:40

Adri-zsu
Hunyi-zsu
Roli-reni
Greg-reni mögé áll..
G1g hisztizikkk.

tvbuzi 2019.01.31. 22:43:53

Greg nem vágja mi a paraszthajszál

Angora Cardi 2019.01.31. 22:44:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: én simán greget takarítanám ki a hazugságvizsire

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:44:54

Zsu kiborult, hogy greg reni möge állt.

Zsu mögött hunor és adri, reni mögött sellő és roller

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:45:29

Léci könyörgöm mutassanak lehülyéző, idiótázó bejátszókat Gregtől Zsuról.
Ez a sírás, hányás.

MosóMaca 2019.01.31. 22:46:15

Nem figyeltem! Roli hivatalosan mivel indokolta,hogy renyhe mögé állt?!

Cimili 2019.01.31. 22:46:18

renyhe mögé áll roli, greg (sírva nyögi ki, ő a legnagyobb színész!!!!!!)
zsu mögé adri, hunyi
megjegyzem greg színházba illő előadásával megágyaz annak, h majd visszapuncsolhassa magát zsuhoz. undorító volt.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:46:34

mit lehet renátában szeretni? ööööööööööö nem tudok egy okot sem

Cimili 2019.01.31. 22:46:51

@MosóMaca: most mondja, h jobban szereti renit.

Angora Cardi 2019.01.31. 22:47:13

@MosóMaca: ő párbaján Reni mögé állt és jobban kedveli zsunál

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:47:27

@MosóMaca: hogy emberileg bírja renit, a patkányozástól viszont elhatárolódik

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:48:57

@Angora Cardi: erre céloztam. Ott a bunyó Greg, Renyhe egyszerűen egy idióta hülye cigánykurva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:50:44

Hoppá, most már Greg a téma, nem is Renyhe. Hunyor el volt tiltva Zsutól, Greg beszabályozta Zsut.

Cukorborsó88 2019.01.31. 22:51:03

Huni viszonylag normálisan elmondta zsunak, h mi a véleménye róla. Greg miatt nem tudtak közel kerülni egymáshoz

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:52:25

@Cimili: azért erre én nem vennék mérget, eléggé kibeszélik Zsu Adri Hunyor.

Cimili 2019.01.31. 22:52:37

bajusz, végy példát ancsától!! ő nem szokott ennyit dadogni mint te!

Angora Cardi 2019.01.31. 22:52:40

győzővel ver az Úr minket ma

holnap pedig tali az éjjel nappal budapestesekkel

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:53:41

Holnap már meccs?
Ki se viszik a villából? Legalább a stúdióba kimehettek volna.

tvbuzi 2019.01.31. 22:54:09

@Angora Cardi: verné inkább Győzőt velünk

pimasz borz 2019.01.31. 22:54:32

Ez az öfi nem sok szart ért..
Szép álmokat mindenkinek.Győzi jön,én megyek.

Cimili 2019.01.31. 22:54:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: okés, normális esetben, de tudjuk, h zsu elég ostoba.

Thats What She Said! 2019.01.31. 22:57:47

Na köszönöm mindenkinek, ferjecskem elaludt, kapcsolok a belevalora. Bár olvasom, alma lesz... ragyogó.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 22:58:17

@tvbuzi: ja értem. Az ÉNB-nek sincs nézettsége? Ezek után nem is lesz

Angora Cardi 2019.01.31. 22:59:01

@Thats What She Said!: hátha lesz egy pár jelenet amiből megtudunk még ezt-azt, csak emiatt nézem, almafát némítom..

Ármándójózsi 2019.01.31. 22:59:17

Már 3x írom le, hogy Roli vakon van. Ugyebár a teraszon magyarázta a kihívás előtt, hogy Zsu csak Reni ellen jönne vissza és ellene is csak most, mivel Reni így viselkedett az utóbbi időben.
Mondhattok bármit, ez már nem taktika, ilyen szarul látja bentről az erősorrendet.
Nem baj, talán most felnyílik a szeme a párbaj után...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:00:26

@MosóMaca: hogy Renyhe anno őt támogatta.
De simán kinézem belőle, hogy csak informálódni akar.

Cimili 2019.01.31. 23:02:03

kit érdekel almafasz magánélete.

ibsen 2019.01.31. 23:03:42

Jó estét

Ezek a gifek:-) Hunor grimaszaival bekerült a búcsúfilmje legjobb pillanataiba, gondolom oda vágyott ezzel a kis műsorral, de inkább Reni igaz szavai hatották meg sokadszorra a kis lelkét:-)
Gregnek is betehetné valaki vagy legalábbis valamelyik fiú engedje már meg hogy mossa meg a hátát Greg talán kevesebbet hisztizne és műsorozna feleslegesen.

Angora Cardi 2019.01.31. 23:03:46

reni és sellő azonos szellemi szinten vannak ez azért valahol szomorú

Angora Cardi 2019.01.31. 23:04:52

reni egész napos zabálását láthatjuk hurrá

Angora Cardi 2019.01.31. 23:05:12

tetőzzük egy zsinórtangapicsával nee

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:05:57

Még hogy Renyhe nem eszik folyton. Zabál. Aztán csodálkozik, hogy bálna

Cimili 2019.01.31. 23:05:59

most renyhe zabálásaiban kell gyönyörködni. na jó én lépek melózni.

Angora Cardi 2019.01.31. 23:06:39

reni sellőnek bemutatja a nem létező rúdtáncos tudását majd twerkel és greg röhög hogy mekkora sonka

Cimili 2019.01.31. 23:06:51

jók legyetek, holnap ugyanitt tali:)

ibsen 2019.01.31. 23:07:33

Reni anyukád nem mondta hogy ilyet egy nő nem csinál?:-)

Angora Cardi 2019.01.31. 23:07:52

győző ugat hogy le kell fogyni torna kondi - miközben mindenki tudja hogy zsírleszívással fogyott és műhasizma van hát beokádok győzike

tvbuzi 2019.01.31. 23:08:08

Ha eddig Greg hetero lett volna... ezek után már tuti buzi lenne.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:08:34

Na, megint egy Renyhe rajongó. Tisztaszívű. Eh. Pfej.

Oldfos 2019.01.31. 23:09:07

na egy fos cigó reni fun telos

Angora Cardi 2019.01.31. 23:09:57

elmesélem a legújabb trendet: fiúkutyák heréit színes glitterrel borítják be a gazdik és úgy kiposztolják

ibsen 2019.01.31. 23:10:20

Reni a boxhoz is ért... mihez nem??? :-)

Angora Cardi 2019.01.31. 23:10:38

@tvbuzi: jah ne is mondd a hatalmas bulát belerázták a képibe

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:11:48

Na, ott a baj, Renyhe, hogy 21 év alatt egyszer sem kaptál ki.
De ez milyen már? Arról volt szó, hogy barátságos meccs, erre Renyhe csonttörés és lefejelés? Na, ki az agresszív?

Thats What She Said! 2019.01.31. 23:12:56

@Angora Cardi: ez a zuhanyzos jelenetrol jutott eszedbe? :)

Angora Cardi 2019.01.31. 23:13:04

reni is zsu is le tudják blokkolni az agyukat

... milyen kár hogy úgy maradtak

ibsen 2019.01.31. 23:13:20

Reni az agyad nem most lett blokkolva...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:13:27

Renyhe le tudja blokkolni az agyát. Megtette évekkel ezelőtt. Most már ideje lenne visszakapcsolni

Angora Cardi 2019.01.31. 23:13:35

@Thats What She Said!: igen :DDD
@tvbuzi: finom nőies selyemkesztyűs kisasszony ez a renáte

Angora Cardi 2019.01.31. 23:14:06

masszőrököt küldtek be nekik - by gyózó

Angora Cardi 2019.01.31. 23:15:00

renit egy néni masszírozza
greget egy fiú - jaj én sellő vagyok engem azért úgy kezelj már légyszi

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:15:30

Greg puhapöcs. Fáj a masszázs.
Azaz, úgy kezeld, mint a sellőt. Vágd le a farkát és pikkelyezd le.

Angora Cardi 2019.01.31. 23:15:51

következő páros adri hunor
szenvedjetek csak

Thats What She Said! 2019.01.31. 23:17:20

Na azért a vernyakolas és az ejkiralyno között én nem vonnek párhuzamot.. ez szar volt... hacsak nem Reni gonoszsagara akartak utalni.

Dr.Zé 2019.01.31. 23:17:45

Ez az egész nem ért többet, mint 3 tücsök pin@.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:18:02

Azért ez szánalmas, egy 30 éves pasi, olyan, amilyen, vergődik a földön és vernyog.

Gia 2019.01.31. 23:18:12

Nincs annyag?Miért ismételnek a Belevalóban?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:19:57

De takarítani egyik se maradt ott. Hunor és Roli takarította össze a szemetet.

Angora Cardi 2019.01.31. 23:22:02

greg sírós magánszámának kifejtése a bv-ben jaj választanom kell jaj

Thats What She Said! 2019.01.31. 23:22:28

Ez az adás is kipukkadt.jo ejt :)

Angora Cardi 2019.01.31. 23:23:37

greghez márpedig akkor is renáte áll közelebb ezt jól kielemezte

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.31. 23:23:48

Greg önsajnáltató videója.
Így csinál, mintha az egyik meghalna. Két hét múlva vége, azt mondta, őket nem érdekli a pénz, ergo két hét múlva is barátok lesznek
Ja, nem

Angora Cardi 2019.01.31. 23:23:55

2 napig nem lesz almafax jajdejó

mocskosmacska 2019.01.31. 23:25:33

Greg tényleg alaposan mosta a fogát. Ez azért pozitív, fontos neki a higiénia.

mocskosmacska 2019.01.31. 23:26:48

Gregnek fontos, hogy kijöjjön, ami benne van, pl. pisi, kaki. Ezzel sokan vagyunk így.

mocskosmacska 2019.01.31. 23:27:42

Ez milyen fekvőtámasz? Huncinak ez mi miatt kihívás?

csillagporszem 2019.01.31. 23:29:18

Lemerem fogadni, hogy a mai telefonáló Renyhe anyukája volt :D

@Ármándójózsi:
Roli szerintem is vakon van, de szerintem a többi villalakó is. Valószínűleg mind azt hiszik, hogy Reni fog visszamenni.

mocskosmacska 2019.01.31. 23:30:01

Örülök, hogy zsu össze tudta szedni a pilléreket.

mocskosmacska 2019.01.31. 23:32:18

Csoki szerintem ott lesz. Elég hülye egy pöcs volt, ha meg nem, akkor az rtl klub odavezérli.

mocskosmacska 2019.01.31. 23:33:33

zsu: "egy percig nem bántam meg, hogy kihívtam renit." Hat perccel a kihívás után ezek kemény szavak.

Maximista vagyok 2019.01.31. 23:41:35

Renit még nem tudták megütni. Megpróbálhatom? Fizetnék is érte.

Maximista vagyok 2019.01.31. 23:44:31

@Ármándójózsi: szia Józsi. Én ma engedtem el Rolit (sajnos), így most szinglibe felülök egy nagyon nem szimpatikus (nekem amúgy az) vonatra és innentől csak Hunornak szurkolok. Ez van.

.iIi. 2019.01.31. 23:55:15

A holnapi énb-s sajtotajekoztato a szekunder szegyen triggereles iskolapeldaja lesz már látom.

Dauda András 2019.02.01. 04:27:57

"an időm azon gondolkozni, hogy milyen érdekes világban élünk, hogy a csöcsöket és pinákat nem blőrözik ki, de valami tisztálkodószert igen, "

A kedvencem az volt amikor Aputesű Roli ágyékát kitakarták, de jóképű Hunor péniszét nem...

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.01. 05:38:35

@Maximista vagyok: jujj, mijafasz történt??? Csak délután tudom visszanézni :(

Sztilkovics Rambo 2019.02.01. 08:05:15

Tényleg vannak olyan retardáltak akik nézik ezt a "műsort"? Grat hozzá.

2019.02.01. 08:07:33

@Maximista vagyok: Még a legnagyobb tattikus VV Attila sem tudta az erősorrendet, és ő is lökdöste maga előtt az embereket, hadd párbajozzanak.
Süsü szerintem vagy full-agrresszíveben vagy passzív-aggresszívben nyomja végig odabent. Biztos találkoztál már olyan emberrel, akihez jobb nem szólni, mert megsértődik, duzzog vagy elsírja magát. Azt gondolják, hogy ez nekünk is lejön.
Renyhe mellett meg ott van Csoki (a vellalakók gondolataiban), rikácsol ugyan 1-2 órát, de egyébként édibédizik is, többet, meg hát nem is szefós, mint Süsü. Így látják ők bent.
Mi meg szerkesztett 45 percet kapunk a több mint 24 órából: ezt úgy értem, hogy szereplőnként különböző történések vannak, tehát, ha minden eseményt látni akarnánk, akkor a 6 x 24 órából is több jönne ki, mint 24 óra, mégha nagyrészt csoportokban is vannak, és az alvást levonva is. Meg ugye mi látunk olyat is, amit pl. Roller nem: pl. Renyhe és Meztelencsiga epés magjegyzéseit, és rosszindulattól fröcsögő mások kibeszélését.

Meg úgy látom, azért akarja "Zsótti" is felhozni Renyhét 40%-ra, hogy bent továbbra is vakon maradjanak. A legjobb az lenne, ha tényleg (a valós) 80-20 jelenne meg a phárbhaj végén.

Egyébként nekem meg az jött le, hogy Roller és Hunyci megbeszélték, hogy fullra nem érdekli őket a két rihonya kínja, köszönik szépen, röhögnek a markukba. Kvázi megegyeztek, hogy egyik ide, másik oda áll.

Szerintem a HÉTFŐI kiválasztáson G1G esélyes lesz, főleg, ha nem tudja hitelesen játszani, hogy mennyire szereti mindkét luvnyát (és nem csak Renyhét).

2019.02.01. 08:09:39

@mocskosmacska: Éles meglátás :-DDDD +1

2019.02.01. 08:11:42

@.iIi.: A tegnapi öfi olyan uncsi volt, hogy majdnem elkapcsoltam, a mai még uncsibbnak tűnik. Sajnos Renyhe túlzottan lenyugodott, nincs műsor. Még a végén Zsótti (+a közjegyző) kínjában benttartja.

2019.02.01. 08:14:37

@Sztilkovics Rambo: Köszönöm a gratulációt, a többiek nevében is. Ha tudnád, hogy pl. én mennyire nem vagyok retardált, elcsodálkoznál. Nem is értem, honnan vetted ezt.
Kár volt ezért regisztrálnod. Szerintem, nyugodtan könyveld el magadban, hogy mi nézzük, ahogy te is. :-DDDD

introverted22 2019.02.01. 08:35:02

@Sztilkovics Rambo: Tényleg van olyan retaldált aki idejön azért, hogy ezt így bekommentelje? Ilyenkor ugye azért benned van az, hogy ezt jól megmondtam mindenkinek? Ügyes fiú, ülj le! Egyes!

introverted22 2019.02.01. 08:38:13

@Spitzbauer: Amúgy én komolyan ettől fosok, hogy Renyhe a végén bent marad. Mekkora egorobbanás lenne ott bent?

introverted22 2019.02.01. 08:45:59

Értem én, hogy ezt tattika volt Roller részéről, nekem mégse tetszik, hogy Renyhe mögé állt. Viszont tegnap kimondta, hogy Renyhét tartja a legbutábbnak, holott eddig mindig azzal jött, hogy Zsu buta, de most kiderült, hogy Renyhét sokkal butábbnak tartja.
Hunyort egyre jobban kedvelem. Teljesen normálisan állt hozzá az egészhez, és érdekes volt, ahogy kifejtette Zsunak, hogy Greg mennyit ártott neki eddig.
G1G tegnapi jelenete már tényleg a legalja.
Renit meg hagyjuk. Szerintem szóltak neki a szerkik, hogy az ordibálással nem lesz esélye visszamenni, váltson taktikát, mert nagyon látványos volt a váltása... Kíváncsi vagyok meddig bírja.
A mai öfit nem várom, mert ez a mű boxos keménykedés annyira gáz, hogy nem is értem, hogy mit várnak tőle a szerkik...

Sanda.Ipse 2019.02.01. 09:11:56

Nem néztem még meg a tegnapi öfit, csak egy pár legutóbbi kommentet olvastam el, hogy valamennyire képben legyek. Azokat olvasva úgy érzem, nem is fogom megnézni:) Az, hogy Reni mögé állt Roli érthető, mivel az ő párbaja előtt Zsuzsu nem őt támogatta. Attól még előzőleg már megmondta az elítélő véleményét Reninek a patkányozásáról.

pimasz borz 2019.02.01. 09:15:14

A következő 'retardált' jelen.
Nekem sem jött be,hogy Roller a Rikács csapatot választotta.Szerintem egy semlegessel hitelesebb lett volna.Bár lehet,tényleg megbeszélték és ez is tattika volt.

Sanda.Ipse 2019.02.01. 09:20:05

@Fridolin a pimasz borz: idén nem lehet semlegesnek maradni

hereverő heverő 2019.02.01. 09:25:32

Lóreggelt vagy inkább lónapot, sziasztok!

milyen frankó kis péntek van, esik a hó és minden tiszta locspocs, lámpát kell kapcsolni, hogy lássam a billentyűket.

hereverő heverő 2019.02.01. 09:28:18

@Sanda.Ipse: Szerintem meg egyszerűen megbeszélték Hunyorral. Így mind a két csapatból lesz információjuk, tök legálisan lehet kémkedni és bomlasztani az ellenfelet. Rolinak már csak Greg lesz az ellenfele, de őt jövő héten bedarálják. Szerintem okos húzás, nem kell itt a szivekre hallgatni meg támogatókat vizionálni.

hereverő heverő 2019.02.01. 09:31:53

@Sztilkovics Rambo: Hát hogyne lennének olyan retardáltak! És vagyunk mi is. És képzeld, vannak olyan retardáltak is, akik ezért az egy überfasza kommentért képesek legyártani egy kamu emailt meg egy kamu regisztrációt.Nyilván te nem ilyen vagy, de vigyázz, ne keveredj közénk mert megesznek a korpák.

BarBwire 2019.02.01. 09:33:26

Szülinapom van pupákok!

Sanda.Ipse 2019.02.01. 09:35:07

@hereverő heverő:
Ez is logikusnak tűnik, de így Rolinak még ideológiája is lehetett hozzá:)

Sanda.Ipse 2019.02.01. 09:35:44

@BarBwire:
Boldog további éveket!!

Angora Cardi 2019.02.01. 09:37:19

@BarBwire: boldog szülcsit lekvárok neked :)))

Gia 2019.02.01. 09:40:51

@BarBwire: Boldog szülikét! :-) Füled érjen sokáig..

Angora Cardi 2019.02.01. 09:40:56

@hereverő heverő: Kedvencem a billentyűvilágítás.

introverted22 2019.02.01. 09:47:00

@BarBwire: Ez esetben még sok boldog ValóVilágos évet neked! :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 09:48:35

@BarBwire: Boldog szülinapot így félig ismeretlenül is!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 09:51:03

A Velveten nézem a szavazást, az alapján Zsu kékre fogja verni a Rúdlényt. Meglátjuk...

Egyértelműen Zsuzsut - 2423
Mindenképp Renit - 201
Még nem döntöttem el - 245

BarBwire 2019.02.01. 09:54:14

Köszönöm mindenkinek!
Szar egy idő van a mai naphoz.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 09:55:28

@introverted22: @Sanda.Ipse:

Osztódtak a srácok, ezzel akarják tompítani a nyomást amit a vasárnap estig kapnának ha hibásan döntenek. Így legalább Renyhe nem fogja alázni őket addig!

hereverő heverő 2019.02.01. 09:55:36

@Angora Cardi: Nekem csak a laptop LCD tetjén van egy kis ledecske, az világítja meg a klavit. De nem nagyon szeretm, mert csillognak a betűk (már sajnos fényesre koptak).

Angora Cardi 2019.02.01. 10:05:53

@BarBwire: hétvégén napsütéses 12 fok lesz

@hereverő heverő: Szerencsére nekem olyan (céges) laptopom van amin van saját bill világítás, egy egészen új világ nyílt meg azóta :DD

@Brigante: szuper, renáte rossz ellenféllel bacakodott

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 10:07:25

@Sztilkovics Rambo: ha követed országunk politikai eseményit mennyi különbséget találsz közöttük (követem mindkettőt, nekem a VV őszintébnek tűnik)...

Maximista vagyok 2019.02.01. 10:07:27

@Sztilkovics Rambo: én nem nézem csak láttam. nézni a PAX-ot szoktam, de azt meg nem látom faszom... :/

mobilos perpetuum 2019.02.01. 10:20:39

"writeonly"
Jó, vagy nem jó, hogy nincs éjszakai on-line?
Kapásból mindenki azt írná, jó lenne. Biztos, hogy pl. Lacikának megismertük volna valódi arcát, hogy mégse volt láthatatlan, szórakoztatta a többieket. Az egyhangú, unalmas villalétet "túlélni" könnyebb, ha van, aki ezt megtöri.
Az a nap, amikor beütött egy nagy baki. (Nem vagyok mazochista, aki még éjszaka is VV-t néz. Valamit játszottam, pókert, vagy L2-t, csak akkor néztem oda, ha valami érdekes mondat hangzott el.) X játékos megkérdezte Y-tól: Te ______ vagy? Közvetítés megszakad, rövidesen folytatjuk. Nem trágárság, nem foglakozás volt a kérdésben, de olyasmi, aminek nem lett volna szabad elhangzania. Mégis elhangzott.
Ekkortól kezdődött az a szisztéma, hogy negyedórás késéssel folyt a közvetítés. Ezzel ki tudták szűrni, hogy pl. a narancsdobálás, ami majd a köv. összefoglaló szenzációja lesz, ne menjen le előző éjszaka. Ha egyszer az egész online szünetelt, lehetett sejteni, hogy valami fontos történt.
További problémák: Az éjszakai online is szerkesztett műsor. Valaki eldönti, hogy a 20-30 kamera segítségével épp kit mutassanak élőben. Hamar kiderült így, kit nyomat az RTL.
X-et látjuk, két percig nem is szól, míg a háttérben hallani, hogy Y-ék nagyokat nevetnek.
Az időpont. 23 órától ment az online, és néha a játékosok már fáradtan hamar lefeküdtek.
Időtartam. Egy-egy online két, két és fél órás volt átlagosan , és az túl sok volt még egy jobb szériában is.
Szakadozás. Rendszeresen megszakították a közvetítést, és még csak találgatni se volt érdemes, mi miatt.
Egy megoldás, aminek mindenki örült. Talán a VV6 idején valaki szakadozás-mentesen másnap a youtubera felrakta az éjszakai közvetítéseket.
Azt gondolom, esetleg ha a csatorna engedné, hogy felrakhassák a netre a vágatlan anyagot, segítene valamennyire. DE ne legyen illúziónk: pl. azt a kib@szott képet ki lopta el, akkor se tudnánk.

introverted22 2019.02.01. 10:23:05

@Brigante: én ezt értem, csak pont ezzel hajtják Renyhe vitorlájába a szelet. Mert lenyugszik... ha úgy érezné, hogy ellene van az egész világ akkor sokkal hangosabban kiabálna. Most elhiteti magával, hogy ő az esélyes, és ha nem fullad, nem kapálózik. Vagyis sokan esetleg mégis visszapártolnak hozzá, vagyis rá szavaznak, és a végén pont emiatt mehet vissza. Aztán nagyobb arccal tolná tovább a faszságait, és hízna még tovább.

bel ami 2019.02.01. 10:29:42

T. Szerkesztők!

Kérem a számláló szoftvert - és a közjegyzőt - átállítani úgy, hogy a Renire érkező szavazatok közül csak minden másodikat vegyék figyelembe.

Köszönöm.

mobilos perpetuum 2019.02.01. 10:34:43

@belle amie: Csak az anyuka fog rá szavazni.

Sanda.Ipse 2019.02.01. 10:35:45

@introverted22:
Kizártnak tartom, hogy a legkisebb sansza is lenne visszakerülni Reninek a villába. Azzal a gusztustalan kirohanásával Zsuzsu ellen megásta a saját sírját. Onnan egyenes út vezet az utcaajtóhoz.

csillagporszem 2019.02.01. 10:38:50

@introverted22:
Boxhét van, egyszerűen csak levezetik a feszültségeiket és ezért nem ordibál Reni sem.
Roliék meg szerintem jól csinálták. Így Renyhe nem mártírkodhat, hogy mindenki ellene van. Reni így is-úgy is kiesik, hogy mennyi lesz a % már valószínűleg lényegtelen. Zsu úgysem fog menni többet párbajozni, Greg akkor is nyalni fog neki, ha csak 51%-al megy vissza.
Roli aból a szempontból került rossz helyzetbe, hogy a Süsüfanok megjegyzik, hogy Reni mellé állt és esetleg ellene szavazhatnak, ha nem Greget viszi ki, de ez meg még a jövő zenéje, hogy ki fog kimenni legközelebb.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 10:43:50

@introverted22: szívesen megnéznék egy statisztikát hányan váltanak az egy hét alatt átlagban a két jelölt között. Nem hiszem, hogy sokan. Ha valaki Zsut támogatja nem fogja átdobni Renyhére... nem hiszek benne

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 10:46:04

@csillagporszem: a süsüfanok sose szavaznának Rolira... ebből a szempontból tök mindegy. Ha Zsú most nyer benne van a Top 3-ba. Akkor meg tök mindegy...

csillagporszem 2019.02.01. 10:52:59

@Brigante:
Ha valami csoda folytán Roli-Hunor döntő lenne akkor majd hiányoznának azok a szavazatok :D Egyébként Greg ellen simán Rolira fognak szavazni és jelen helyzetben csak annyi szerencséje van, hogy nagyon utálják csillámpónit :)

introverted22 2019.02.01. 10:55:38

Legyen igazatok! Nem a fanoktól tartok, hanem a retek szerkesztőktől. Mert ők a nagy "manuperátorok" ebben a sztoriban, az marad, akit ők akarnak, és nem az, akit a nézők...

Cinkeláb 2019.02.01. 10:58:53

G1G milyen hányadék volt már, mikor elvonultak a nyugiba Renyhével meg Rollerrel:
-Ez most nagyon korrekt lépés volt tőled, Roli.
Ez tényleg ennyire hülye,hogy azt hiszi, melléjük állt, vagy én vagyok vakon és okosabb, mint gondoltam, és ez valami tattika.

introverted22 2019.02.01. 10:59:54

Amúgy tudjátok mi lenne jó? Az összes nyertest, aki mind pasi volt, meg az összes legtovább bent maradó nőt vissza kéne baxni a villába, és lejátszatni velük újra. Vajon most milyenek lennének? Ki lenne a kedvenc (Mondjuk nekem maradna Attila)? Hogyan élnék meg a feladatokat mai ésszel. Engem ez spec érdekelne, aztán lehet, hogy egyedül vagyok vele...

Cinkeláb 2019.02.01. 11:02:07

Szerintem Rudas a nonstop ingyen kajáért szeretne minél tovább bent maradni. Ilyen jó sora csak a disznótelepen lenne: egész nap fekhet és zabálhat.

BarBwire 2019.02.01. 11:02:51

@introverted22: Lehet hogy Aurélió vagy egy Soma nem is nyerné meg.

Sevda 2019.02.01. 11:07:10

@introverted22: ó, én mióta imádkozom azért, hogy a vv10 egy "best of vv" széria legyen, és az összes húzónév, akire emlékszünk, egyszerre legyen jelen a villában, és boxolják le

pimasz borz 2019.02.01. 11:12:14

@Cinkeláb: igen..ez tényleg ennyire hülye!

hereverő heverő 2019.02.01. 11:17:18

@BarBwire: Aurélió most is be fog költözni, ingyenkoszt, fűtés, szponzor ruci...Emberrablásért letöltendőt kértek rá :)

Angora Cardi 2019.02.01. 11:17:44

@BarBwire: best ofban esélyük nem lenne a nímandoknak
@Cinkeláb: hehehe

hereverő heverő 2019.02.01. 11:17:45

@introverted22: én a szaunaajtónak még mindig.

hereverő heverő 2019.02.01. 11:20:21

@Angora Cardi: Én nem engedem lecserélni ezt a frankó kis laptopomat semmi újabbra. Már kínálgattak újabbakat, de amíg ez egyben van, addig lesz nálam. világítás ide vagy oda:)

Angora Cardi 2019.02.01. 11:26:26

@hereverő heverő: az én multimnál központi döntés van, pár évente küldik az újat ha kérjük ha nem :D
Aureliot én is olvastam, remélem meglesz az a letöltendő neki.

Maximista vagyok 2019.02.01. 11:27:08

@introverted22: attól függ kit tudnának rávenni hogy beköltözzön. én Olivérnek (1000% hogy nem repülne ezért a fosért haza) :)

Nyuszomuszo83 2019.02.01. 11:27:22

Jó napot!
Nem láttam a tegnapi! Meglepődtem, Roli vakon van hogy Renyhe mellé állt?????? :O
@Angora Cardi: A csillámos herén hangosan felvinnyogtam kínomban! Még jó hogy másik irodába kellett költözzek fél napra, ott röhöghettem, csak a kollegina nézett rám ferdén- pedig nem kínai- és mikor felolvastam neki együtt röhögtünk! Köszönjük az élményt! :*

Angora Cardi 2019.02.01. 11:32:40

@Nyuszomuszo83: hello béb, szivi :) örülök, hogy tetszett nektek :D
Szerintem roli tattikázik én még hiszek benne, hogy nem sutyi a fiú.

mocskosmacska 2019.02.01. 11:34:43

Tegnap adrinak volt egy megjegyzése, ami azt mutatja, hogy nem is annyira hülye, mint aminek látszik. Hunci vacilált, hogy hova álljon, ő meg rászólt, hogy mindenképpen zsuzsu mellé. Szerintem neki leesett, hogy a női szavazók nem értékelnék, ha hunci udvarolgat zsunak, aztán nem mögé áll. Mondjuk nem is annyira okos, mert esélyes egy hunci-adri párbaj.

introverted22 2019.02.01. 11:37:15

@Maximista vagyok: Ő sajna nem lenne benne, mert nem ő nyerte... Csak a győztesek, meg a csajok közül győztesek lennének bent, hogy a nemek aránya meglegyen. Mondjuk olyan is lehetne, hogy az emlékezetes karaktereket raknák össze... akkor nem is mindig a győztes kerülne be... Engem nagyon érdekelne, hogy mit hoznának ki abból...

Franky4finger 2019.02.01. 11:42:26

@Brigante: így igaz. Gyülölet cunami van a két tábor között. 3 nap alatt minimális dezertálásra számítok. Még akkor sem ha ez idő alatt csecsemőket mentené Renyhe illetve éhezőket etetne. Radics, Krisztián a csúnya, tiszteletlen kommunikáció miatt repült. Lényegében lekvár is a "megfejellek" miatt. Innen nincs visszaút. Vagyis van: Osváth Zsolt és népi zenekara.

Franky4finger 2019.02.01. 11:45:58

@hereverő heverő: ott nem fogja levenni a lábáról a nagyérdeműt faszhelikopterel.

bElannaTorres 2019.02.01. 11:46:27

@Angora Cardi: nem sunyiságból szerintem sem, csak úgy volt vele hogy igazán egyik se áll közel hozzá, reni közelebb áll, vagy erősebbnek gondolja. Hunor is odaállt volna, de adri szólt neki hogy Zsu mellé kéne.

Nekem mondjuk kicsit vicces volt, mikor Hunor adri előtt magyarázta, hogy csak greg miatt nem kerültek közelebb egymáshoz. Ebben egyébként gregnek igaza volt, Zsuzsinak nem tett volna jót. mondjuk reni sem.

Nyuszomuszo83 2019.02.01. 11:46:36

@BarBwire: Isten éltessen nagyon sokáig NyuszisBarbink! :* Cupp-cupp!

Maximista vagyok 2019.02.01. 11:47:00

@introverted22: az oké, de hogy szeretnéd a nemek arányát kivitelezni? hány női győztes volt? ha idevesszük a 2 TV2-s győztest Évi és Zsófi, amiből ugye Évit már húzhatod is ki mert jelenleg egy muskátli szintjén tengődik. vv-t meg nem nyert eddig nő, ez fog most változni egy Zsu-ra. tehát lenne 2 nő és a többi mind férfi?

Nyuszomuszo83 2019.02.01. 11:49:55

@Angora Cardi: Remélem nem ment el Nyussz a maradék csöppnyi esze, mert egyedül benne volt még egy hangyafasznyi bizodalmam!
Az a helyzet hogy amint megláttam Pupák Petit és kiütötte az első fél percben a szemem jobbra fordultam és aludtam egy órát, majd felriadtam Győzőt látván ismét aludtam egy órát! Aztán ismét felkeltem és 3-ig nem aludtam, bacca meg! :/ Valaki fejbe baszhatná az összeset (engem is hátha tudnék normálisan aludni! :D )!

introverted22 2019.02.01. 11:50:42

@Maximista vagyok: Azért írtam eleve úgy, hogy mind pasi volt, ezért a legtovább bent maradó női játékosokat tenném be velük. Érti kéremalássan?

pimasz borz 2019.02.01. 11:51:19

Időjárás jelentés következik: süt a nap.
:)

Maximista vagyok 2019.02.01. 11:56:30

@introverted22: ha így nézzük akkor Attila és/vagy Anikó, de leginkább egyik sem :D

bElannaTorres 2019.02.01. 12:01:14

@introverted22: csak fiúkkal kéne :) egy lánynak se lenne esélye ott még Zsuzsinak sem.

Angora Cardi 2019.02.01. 12:04:37

@bElannaTorres: EKG mindennel :)
A fiúkból még a titkos taktikát is kinézem, hogy direkt választottak két külön pártot, de ha csak sima kit érdekel alapon, akkor is jól jött így ki. Bár ahogy Reni épp azelőtt fikázta rolit a dohányzóban (annyiszor szembeköpte magát amennyi csula van az arcán csoda hogy kilát) és mindig rolira tette... nem álltam volna oda, de ők tudják 24/7-ben melyik lányt viselik jobban el.
Hunort vissza kell nézzem amikor Greget fikázta, valahogy nem maradt meg, pedig többen kommentelték este is, lehet nem figyeltem oda épp. De egész ügyes húzás.

Adri mondta a dohányzóban Hunornak hogy bármelyik lány jön vissza, 3-3 lesz a szavazat (ti ketten, és a dupla jel és mi hárman) érdekes ahogy előzőleg nem szavazott gregékkel és most a jövőt mégis a sellőkkel vizionálja.

@Nyuszomuszo83: Győző most két nap nem lesz HÁLÁ a magasságosnak :D Petit is hátha csak valami extra miatt hívták be Ancsa helyett, bizakodjunk, már nincs sok hátra.

Tényleg azt figyeltétek amikor Lacika a Zsoltival készített after videoban mondta, hogy lesz két párbaj (ez a mostani és még egy) majd a 4-ből egy szimpátia szavazással esik ki, és utána a döntős 3 (és ott is egy előbb szokott távozni). Tehát ezen felül már csak egy párbaj várható. Ott értékelném ha a hiszti greg hullana ki.

Angora Cardi 2019.02.01. 12:05:35

@Fridolin a pimasz borz: felettem még csak a szürke ég drága borzom de remélem hamarosan ide is elér :D

Ay Mama, Que paso 2019.02.01. 12:11:47

T A M A R A!!

Elutazom, de azért tudok adni néhány tanácsot.
ne vedd félvállról Zsut. Az örültek a legveszélyesebbek.
Ami előnyödre szolgál az, hogy az ütőtávolságod jóval nagyobb mint az övé.
Ne engedd közel. És amikor belép, mert be fog, akkor állcsúcs. Adj bele mindent!
Neked szurkolunk, hogy megnyerd a 36 milliót!!
Rád fogadott az egész család. Minden vagyonunk rajtad van. Meg a szemünk is.
Tépd le a fejét!
És ne felejtsd el mit mondod a mamád:

www.youtube.com/watch?v=vimZj8HW0Kg

mézescsók 2019.02.01. 12:14:58

Tisztelettel kérdem az Admin. Hölgyet vagy Urat, hogy mi a f.....-nak törölte a hozzászólásomat?
Én aztán igazán nem szoktam ordenáré lenni.

Angora Cardi 2019.02.01. 12:22:17

@mézescsók: Lehet hogy nem töröltéj csak néha pár másodperc késéssel jelenik meg.

pimasz borz 2019.02.01. 12:27:13

@Angora Cardi: küldöm Nyuszó a napot szorgalmasan,innen középről ;)

mobilos perpetuum 2019.02.01. 12:33:01

@Angora Cardi: Most, a Zsu-Reni párbajt követő napon, hétfőn az RTL-II műsorában két órás lesz a VV összefoglaló. Lehet az is, hogy Lackó rosszul tudja, és egy hármas párbaj következik, a hétfői kiválasztás azért lesz olyan hosszú.
Ha valaki emlékszik, tavaly ez hogyan nézett ki, leírhatná. Akkorra már az a széria annyira nem érdekelt, hogy nincsenek emlékeim.

Tökös... 2019.02.01. 12:43:58

Sziasztok !

ÁÁÁÁÁÁÁÁ.... Azt az előadást amit tegnap láttam...
Meztelencsiga az " ember tragédiája " előadásában....
Esküszöm bontok egy pezsgőt ha kiesik ez a sellőgeciláda...

introverted22 2019.02.01. 12:49:05

@bElannaTorres: A lányokat csak tölteléknek gondoltam, hogy színesítsék a műsort és ha a fiúk befeszülnének, akkor tompítsanak kicsit rajta. Nnna meg feszkóforrások ők is, azért is kellenek oda :)

nyo 2019.02.01. 12:49:35

A műsorrend alapján hétfőnként kiválasztások és szerdán kihívások lesznek, és szerencsére nem lesz szimpátiaszavazásos kiesés.
Úgy nézett ki, hogy valamilyen módot szerettek volna találni rá, hogy Krisztián ne jusson a 3-ba, és mivel csak egyféle módon lehetett megoldani, így a " a ki essen ki párbaj nélkül?" kérdésre a másik 3 bent lévő játékos szavazói könnyen ki tudták ejteni. A VV-k történetének leggázabb belenyúlása volt a játékba, remélem soha többé nem lesz ilyen.

introverted22 2019.02.01. 12:53:57

@mobilos perpetuum: A mezei kiválasztás is mindig 1 óra, mert mutogatják nekik, hogy ki milyen geci volt velük, aztán papírra vetik a dolgokat, aztán behozzák a táblát, aztán mindenki indokolgat...

mobilos perpetuum 2019.02.01. 12:57:16

@Tökös...: Egyébként szinte szórakoztató, ahogy sellő összevissza rohangál mindenkihez, és próbálja magát valamilyen szinten kimagyarázni, esetleg szimpátiát kicsikarni, ja és még taktikázna is.
Rosszabb látni, hogy Reni továbbra is rendületlen hiszi, hogy ő a jó, remekül érzi magát, és boxban is, párbajon is kiüti ellenfelét. Én a magam részéről még azon jobban szórakoznék, ha ellenfele laposra verné, és nagy két foltokat kellene kisminkelnie a párbaja előtt.

Bryan élete 2019.02.01. 12:59:56

@Maximista vagyok: Roli tattikából állt Reni mellé baszod, hogy kifigyelje ahogy ez a két nyomoronc hogy keveri a szart.

Angora Cardi 2019.02.01. 13:04:10

@Fridolin a pimasz borz: köszii
@mobilos perpetuum: a 2 órás mindenképp valami pluszt jelent, lehet hogy egyúttal a következő kiválasztást lezavarják.
Többen írták a hármas párban oka fogyottá vált mikor Csoki kidobta magát a játékból, de ettől függetlenül akár meg is tarthatják igen. Én sem emlékszem hogy volt anno de érdekelne, remélem valaki leírja.

bElannaTorres 2019.02.01. 13:06:24

@introverted22: lányoknak dupla pénz kéne adni amíg bent vannak, hogy megérje :)))

bElannaTorres 2019.02.01. 13:13:18

@mobilos perpetuum: most tényleg egészen szórakoztató lett a műsor egy ideje.
Reni ahogy mesélt arról, hogy őt még nem ütötték meg, meg orron kell vágni a másikat, nekem kicsit olyan mintha nem most verekedne először, néhány nőt megtépett már szerintem :D
Most arra tippelek, hogy neki meg hunornak van esélye az ÉNB-sek ellen.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 13:17:15

@Bryan élete: ja, meg ha a Rúdlénnyel van, akkor nem tudják fikázni és ezáltal rombolni a népszerűségét... van benne logika. Mindamellett Adri és Roli mindig másik csapatban van (h feltűnt nektek).

Lehet, hogy nem dolgoznak együtt hivatalosan, de nem hivatalosan ... ;)

Avigal 2019.02.01. 13:22:41

@Angora Cardi:

Sziasztok!:)

A nagy pénteki ebéd utáni kómában kicsit benéztem a társaság kedvéért:) Mi újság errefelé?

pimasz borz 2019.02.01. 13:23:10

@Angora Cardi: akkor esett ki Mici a közönség savazáson,majd Dávid hagyta kinn Zsóttit..vagy vmi ilyemi nem?

Tökös... 2019.02.01. 13:33:32

@mobilos perpetuum:

Ez a reni féle eset sima retek produkció....
A villalakók Rolcsit utálják nem renyhát, ebből következően mi zanzásítva kaptuk renyha ordibálását mintha ez lenne a lényeg...
Renyha esélytelen játékos, viszont a retek féle cicaharc feldobja a nézőket....
Nézőpontom szerint az ármány a játék lényege, ezt meztelencsiga, Rolcsi, és Adri tudja kellőőképpen prezentálni...

bElannaTorres 2019.02.01. 13:37:50

@Angora Cardi: kíváncsi leszek ki megy legközelebb mert még adri is benne van, megint a fiúk fognak dönteni. Mondjuk adri úgy van vele, hogy most ha kiesik a végén is kiesne, ezért is marad Zsu mellett. Ha reni kis százalékkal kiesik valószínű gregre kerül majd a jel, így meg legalább nem viheti adrit :)
Mert greg szívbűl játszik

Angora Cardi 2019.02.01. 13:43:26

@Avigal: Avikám :)))) jeeeee :))))) (tudom milyen link vagyok, pótolom)
Én is épp ebédeltem :)
Várom már a műsor végét :DDD

@Fridolin a pimasz borz: lehet, de most már tényleg utána nézek :D

hereverő heverő 2019.02.01. 13:52:15

@Angora Cardi: Az én multimnál is központi döntés van, tavaly kellett volna ezt a gépet leadjam de megtagadtam, azt mondtam, hogy adják olyanoknak az új gépeket, akiknek rosszabb-régebbi gépeik vannak. Az újak fele ennyire starpabírók mint ez, a többiek viszont örülnek az új bigyónak.

Angora Cardi 2019.02.01. 13:52:31

@bElannaTorres: Most gyakorlatilag mind tehetné gregre, én nagyon örülnék neki, megrogyna a kis sellő.

Angora Cardi 2019.02.01. 13:57:37

@hereverő heverő: Én is jobban szerettem az előzőt. De itt diktatúra van, olyan nincs, hogy nem adom :D

hereverő heverő 2019.02.01. 14:00:11

@bElannaTorres: Nagyon valószínű, hogy G1G fog menni, a Rolinál van még egy dupla jel illetve Hunor megsemmisíthet egy védelmet is. Nagy valószínűséggel Rolit fogja kivinni, és a fű alatt fog távozni a csillámos pics...ba.

Avigal 2019.02.01. 14:13:40

@Angora Cardi:

Én is soxor link, így megértő:) Most is lépek wellnesselni. De csak egy délután ide a szomszéd faluba:)

Láttam, kicsi Lekvárunk elvérzett:( A maradékból meg már elég nehéz választani, bár itt Zsu és Reni közül azért inkább Zsu. Renit nagyon nehezen viselem. Talán még Sellő vetekszik vele elviselhetetlenségben.

Sziasztok, jó hétvégét!:)

Süki is üdvözöl:)

bElannaTorres 2019.02.01. 14:22:38

@hereverő heverő: az lenne a legjobb, most már úgy vagyok vele, hogy döntőbe azok kerüljenek akik a legjobbak voltak
Hunornak meg adri előtt kéne kiesnie

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 14:26:34

roli renyhe mögé állt? pfej

hereverő heverő 2019.02.01. 14:28:54

@úgymond olvasó mmkk: már fenn azon lamentáltunk, hogy csak azért, hogy mindkét csapatból legyen információjuk. Beépült :)

2019.02.01. 14:29:38

@úgymond olvasó mmkk: Ennek alapja a következő volt:
1. Tökmindegy
2. Lexarja Huncival együtt
3. Tattika: ne álljon Hunci meg ő egy helyre most
4. Süsü ellene volt az ő párbajánál, Renyhe meg mögötte.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 14:32:46

@hereverő heverő: nem olvastam végig mindent, csak átfutottam, és ezen fennakadtam

@Spitzbauer: mindég az a Rva tattika :))))

Angora Cardi 2019.02.01. 14:58:03

@Avigal: Jól mondod a "szimpátia" sorrendet. Oh tényleg Te még Lekvár előtt voltál, de éli világát, elvan a fiú.
Jó wellnesszelést :)
puszilom én is Sükit :)

mobilos perpetuum 2019.02.01. 15:15:56

@Tökös...: Reni nem csak akkor idegesítő, ha ordibál. Anikó élőben kérdezte Adrit, milyen volt királynőnek, lenni, erre Reni: én jobb lettem volna királynőnek, mire Adri kicsit elhúzta a száját, és válaszolt a NEKI feltett kérdésre.
Reni Rolinak az Adri párbaj után: így apukám, úgy apukám. Mintha ó nyer volna. Igenis utálják őt a többiek, mert legjobb költő, legjobb rendező, "túl-jó-vagyok-ehhez-a-játékhoz".
Roli cselszövő, lenéző modorú néha, de nem kell állandóan őt hallgatni.

Vagy eszembe jut az a bőgés, amihez hasonlót disznóvágáskor hallottam gyerekkoromban, Reni ezt csinálta Radics, majd Csoki kiesésekor. SoKKK...

mobilos perpetuum 2019.02.01. 15:24:04

@Spitzbauer: Era ellenében állt Renyhe Roli mögé, de mindenki más is ott állt, először Zsu is.
Csak Era elárulta, hogy Roli egyszer lekurvázta. Akkor ment át, szinte sajnálatból, hogy egyedül van.

hereverő heverő 2019.02.01. 16:30:52

@Angora Cardi: ilyen nagymamákat szeretnék én is (érdemes nézni ahogy játszanak)
www.youtube.com/watch?v=ROgdy107IKk&t=2261s

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.01. 17:26:59

@mobilos perpetuum: ekg!
egyszerűen fárasztó, ahogy Renyhe akaszkodik az emberre és ráerőszakolja a véleményét.

Próbáltam szavazni ezzel a csodálatos appel, ma frissítettem, erre gecire nem működik. Köszi, Zsóti!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 18:02:14

@adamskij: az a gáz, hogy nem te egyedül írod ezt! Ha olvassák a szerkesztők dolgozzanak rajta!

hereverő heverő 2019.02.01. 19:45:16

Elballagok, azt hittem van már új poszt de majd holnap olvasok.

Esti műszaknak külön üdvözletem, sziasztok, szép estét.

Cimili 2019.02.01. 19:47:13

@hereverő heverő: sajna nincs. :( szép estét neked is! :))

Maximista vagyok 2019.02.01. 21:05:06

:D Hogyan adjuk be tablettát a cicának

1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját, és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen.

2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.

3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.

4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait balkézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.

5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.

6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát majd masszírozza a cica torkát.

7. Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod.

8. Bugyoláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba.

9. Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az ízét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vízzel és szappannal mosd ki a szőnyegből.

10. Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki. Kanállal feszítsd szét a száját és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát.

11. Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hideg vizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat.

12. Hívd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát.

13. A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa.

14. Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon és az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt.

15. Hívd fel az állatorvost és beszéld rá, hogy jöjjön ki hozzátok.

16. Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja: "Na ugye, milyen egyszerű ez?" :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:08:04

@Maximista vagyok: a tablettát nem lehet beleoktrojálni a tyitya szervezetébe, az akkor kerül oda, ha a tyitya úgy óhajtja :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:12:25

@Maximista vagyok: néha hiányzik, hogy legyen megint macskám

Cimili 2019.02.01. 21:22:42

@Maximista vagyok: :DDDDDDDDDD nehéz dolog. nekem 2 van, nemrég még 3 volt, de még az állatdoki sem tud beadni nekik semmit. honnan a túróból ismerik meg a doki kocsijának a hangját??? mert ha meghallják, ketten 100 felé szaladnak. újabban már előre bezárjuk őket a garázsba. de azt is csak úgy érdemes, ha nem áll bent a kocsi, mert az alól nem lehet kikönyörögni őket.

Maximista vagyok 2019.02.01. 21:25:36

Én nagyon szeretem a macskákat de szerintem a miénk engem ki akar nyírni. Úgy néz néha hogy beszartok. Amúgy az se igaz hogy a macskák ugyan olyanok. Ez fals infó. Nekem eddig mind egyéniség volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:27:58

@Cimili: a kutyám is megismeri az autók hangját. sőt, fiatalabb korában még az órát is ismerte, mert minden nap 5 perccel a hazaérkezésem előtt odaült a kapu elé, és bámult kifelé, hogy mikor jövök már. most már lusta, legtöbbször csak kinéz a fal mögül, ha meghallja a kocsit :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:31:52

@Maximista vagyok: dehogy ugyanolyanok. keresztanyuéknál van rendszeresen 4-5 macska, és totál különbözőek.

javier2 2019.02.01. 21:38:37

@Maximista vagyok: már azt hittem mobilos írta 2 millió karakterrel , de aztán kiderült te...

jo estét!

Maximista vagyok 2019.02.01. 21:46:14

A kutya nehéz téma nálunk. Kb mostanra hevertük ki a mérgezéses dolgot így 3 év után. Végig kellett néznünk az utolsó órákat, senkinek nem kívánom. Most hogy elköltöztünk tervezünk egy golden retrievert és egy berni pásztort. Bonnie és Klyde :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:48:42

@Maximista vagyok: ki se tudnám heverni, ha valaki bántaná. így is nehéz néha, mikor látom rajta, hogy ideges, meg hisztizik, mert valami nem megy már neki :/

Cimili 2019.02.01. 21:58:44

@Gia: totál hanyagolva vagyunk.
@Spitzbauer: :DDDDDDD
@úgymond olvasó mmkk: aranyos kutyusod van.

javier2 2019.02.01. 21:58:57

előző macskánk neve gombóc artúr volt . 13 éve szedtem ki a hóból egy olajos hordó mögött bújt.
Aztán anyámnak adtam akinek súlyos betegsége volt akkor ,és szerencsére sok más sorstársával ellentétben meggyógyult. A macska mindig hozzá bújt mint egy családtag.Amikor rádnézett mindig az volt az érzésed megszólal.Két műtétje volta a macseknek idén temettem el.
Kutyán nem volt még.

tvbuzi 2019.02.01. 22:01:50

Remélem, hogy sok balhé lesz

Cimili 2019.02.01. 22:02:25

rögtön renyhe seggével kezdünk.

Cimili 2019.02.01. 22:02:59

@tvbuzi: annyira, de annyira EKG!!! :)

tvbuzi 2019.02.01. 22:03:43

Miért kellénének érvek??

Dr.Zé 2019.02.01. 22:05:58

Ne bőrözzetek mááááááááááááá!!!!!!!!!!!

Dr.Zé 2019.02.01. 22:18:18

Madár te mi a jó istent keresel itt??
süti beállítások módosítása