Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x88 - Zsut senki nem nevezheti patkánynak (18+)

2019. január 31. 16:57 - Dzsudibí

Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk Szandikásat. Megtörtént az, amire a VV9 történelmében eddig nem volt precedens, azaz Roli kibeszélte Hunort, vezeti fel Ancsa az összefoglalót, és mintha ennél a pontnál hirtelen csillanna egyet a bal szeme, de a dolog nem tud kibontakozni, mert kapcsolunk a villára, hogy tanúi lehessünk, ahogyan a vv9 bromance special edition valyriai acélból kovácsolt szív alakú medalionján megjelennek az első kis hajszálrepedések.

0_2.png

Bemelegítésképp Hunor Zsunak udvarol, akiről csak azért tudom, hogy sminkel, és nem a szemét akarja kiszúrni, mert én is épp ilyen arcot szoktam vágni spirálozás közben. Hunor a NEM választ éppen ugyanúgy fogadja, mint az egyszeri erőszakoló, azaz magában kiegészíti arra, hogy NEM ELÉG, és jobbról balról támadja Zsut, akcióját Roli békésen figyeli a kanapéról, ahol egyébként a kamerák tanúsága szerint idejének 97,5%-át tölti, de legalábbis még évekig jól kivehetően ott lesz a seggének és heréinek bizonytalan körvonala. Eme bizonyos körvonal határait megerősítendő Adri huppan be Roli ölibe cicázni egyet. Roli titkot ígér neki, de csak akkor, ha Adri tartja az egyetemes óvodai szabálykönyv alaptézisét: te megmutizod a tiédet, én megmutizom az enyimet, azaz Adrinak cserébe aranytálcán kell felszolgálnia valami más pletyót. A háttérből Hunor búg, aki időközben Zsu füléből kimászva reggeli gyártásába kezd, szerinte Roli megbízhatatlanná vált, mióta Adrival barátkozik, de amit én valójában hallok ebből a beszélgetésből, az a mélyből feltörő féltékenység maró savának habzása, Hunor ha tehetné, törvényben rögzíttetné, hogy Roli őt szeretheti csak.

2_23.png

5_18.png

6_14.png

Éles szóváltás alakul ki, melyhez természetesen adott ponton Zsu és Greg is csatlakozik, utóbbi saját bevallása szerint szarásfogmosásból érkezik, ami remélem a napi tisztálkodási rutinnak nem egy olyan elhanyagolhatatlan lépése, amivel én eddig nem foglalkoztam, mert az nagyon kellemetlen lenne. A féltékenységi jelenet ennél a pontnál hág tetőfokára, Hunor olyanokat emleget, hogy Adri és Roli megbeszélték, hogy együtt viszik végig a játékot, és ellene szövetkeznek, mert mindig szétrebbennek, ha ő megjelenik, Hunor felhánytorgatja a szilveszteri bulit is, ahol megbeszélték Rolival, hogy nincs tánc Adrival, és Roli mégis táncolt Adrival. A szerelmi dráma lezárásaként már ezek után igazán nem is marad más hátra, mint Roli villatündérhez intézett panasza, hogy Hunor mekkora egy féltékeny gennyláda, hiszen ő (máhogy Roli), szívétlelkét kitette az ex-sünnek, mindent megtett érte, erre csak bizalmatlanságot és számonkérést kap cserébe, pedig ő tényleg nem azért vette fel a piros átlátszós felsőjét amiben a cicije is olyan szépen domborodik, hogy más férfiaknak tetsszen, hanem hogy Hunornak, és ennél a pontnál még egy könnycseppet is elmorzsol a bal szeme sarkából. Ezek után Roli és Hunor a cigizőben megbeszélik, hogy ez az egész csak egy színjáték volt Hunor részéről - na jó 90% színjáték, 10% valóság - mert egy kicsit tényleg idegesíti Hunor Adrival való kapcsolata, de azért bízik Roliban, jó legyen 80%-20%, de nem több, mert Roli a barátja, és egyébként is, de maximum 50%-50%. 

8_13.png

9_12.png

10_13.png

11_14.png

A reklámot követően Ancsa mintha egy lehelletnyivel élénkebb lenne, már ami a huncutságát illeti, és a bal szemével ezúttal már kacsintana is egy kicsit:

jan_-31-2019_15-05-12.gif

A következő snittben küzdelem a villamesteri poziért, és ahogyan azt már megszokhattuk, éles elmét és kritikus gondolkodást igénylő feladat segítségével döntenek ezúttal is a lakók, mutatom.

jan_-31-2019_15-12-46.gif

jan_-31-2019_15-05-53.gif

jan_-31-2019_15-10-42.gif

12_13.png

A lányoknál Reni, fiúknál Hunor a zsepisuttogó, így ők a szerencsések, akiknek bokszkesztyűben kell tárgyakat pakolászni jobbra balra. Az összecsapás viszonylag eseménytelenül zajlik, amit érdemes lehet kiemelni, az az, hogy ismét bebizonyosodik, ahogy Zsu bánik az arcizmaival, úgy nem bánik senki más, hála a magasságosnak.

14_12.png

13_12.png

A párbajt Hunor nyeri, ezzel beindítva azonnal az újabb taktikai szarcunamit, Adri az iménti féltékenységi drámát félretéve Hunorral és Rolival latolgatja, Zsu kit visz ki, míg Reni a nyugiban Greget győzködi arról, hogy Zsu már megbánta, hogy rajta van a zöld, csak nem mutatja. Mert ugye, ha valamit eddig megtudhattunk Zsuról, az az, hogy milyen remekül tudja palástolni az érzéseit, továbbmegyek, Lady Gaga pokerfész című számához ő adta az ihletet. 

Boxedzés geci! Az edző, Gyuri bácsi engem egy jól megtermett kromaggra emlékeztet a sliders-ből, azzal a különbséggel, hogy Greget nem bassza agyon lézerrel, amikor nekiáll vernyákolni, hogy fááááj. Mint kiderül, Gyuri bácsi vagy nézte az eddigi adásokat, vagy alaposan tájékozatták, mivel kell majd bent megküzdenie, mert úgy tűnik ért Greg nyelvén, és azzal spannolja, hogy ő egy harcos sellő. É.D.E.S.F.A.SZ.O.M.

Ezek után Zsu és Greg közös zuhanyzása következik, ahol Greg puszta jóindulatból arra próbálja meg rávenni Zsut, hogy Rolit hívja ki, de Zsu köszöni szépen, nem kér Greg tanácsaiból. Minden békés beszélgetés alappillére a “Feszült vagy! Nem, te vagy feszült!” tételmondat, így jutunk el odáig, hogy senki nem tudja befejezni, amit akar, így nekem van időm azon gondolkozni, hogy milyen érdekes világban élünk, hogy a csöcsöket és pinákat nem blőrözik ki, de valami tisztálkodószert igen, amin a blőr nélkül látszódna a márkajelzés. A zuhanyos incidens azután a teraszon is folytatódik, de a követhetőség kedvéért a továbbiakban is csak zuhanyos incidensként fogom majd emlegetni, hogy a hozzám hasonló gyengébb képességűek is követni tudják az események folyását. Nos. Zsu és Adri beszélgetnek a teraszon, Zsu megvallja Adrinak, hogy szerinte Greg elméje bomladozik, de minimum a saját érdekeit helyezte előtérbe, és a legjobb barátja most neki tulajdonképpen Adri, melynek hallatán Adri igyekszik rezzenéstelen arccal tovább ücsörögni, de én látom, ahogyan gondolatban mosolyogva megveregeti saját vállát a hányadék szőrmekabát alatt. Tehát, Zsu és Adri beszélgetnek, amikor Greg berobban a diskurzus közepébe, hogy akkor most azonnal beszéljék át újra az iménti zuhanyos incidenst, mert ő attól tart, Zsu Adrinak csúnya dolgokat mond róla, és az meg milyenmá, amikor ő nem is volt fíreg, hanem Zsu volt fíreg, mert lassan beszél. Zsu elmenekül, drámai percek, végül Adri helyet cserél Renivel, így Adri és Zsu elvonulhatnak a hálóba, míg Reni elmeséli Gregnek, hogy az edzésen megütötte Zsut, de Zsu hibája volt, mert minekmentoda, mire Greg a tőle telhető legpíszesebb sellőcsilláma módon megjegyzi, hogy reméli, Reni jól odabaszott neki. Utóbbi egyébként is egy rendkívül szimpatikus és maximálisan baráti kijelentés Gregtől, pláne annak fényében, hogy odabent ő volt a tökönbaszott kappanhangon rinyálás csillagcímeres főparancsnoka az edzés alatt. Ezek után már igazán nincs is más hátra, mint hogy Greg bevonul Zsu után bocsánatot kérni, mert így tiszta és őszinte.

CSÖCS! Szívesen.

26_10.png

31_8.png

32_8.png

33_8.png

35_8.png

Élő bejelentkezés a villából, rövid small talk a boxról, Adri cirkuszi törpebohócnak van sminkelve. Újra megnézhetjük a kiválasztást, Adri és Greg üvöltözését, Greg azóta megbocsájtott Adrinak, Adri csak azért kért bocsánatot, mert nem szeret kiabálni. Grétsy László valahol pedig éppen ebben a pillanatban érez ellenállhatatlan késztetést, hogy azt mondja, álljunk meg egy szóra, és nézzük meg újra annak az Adrinak a  bemutatkozó kisfilmjét, aki nem szereti a hangoskodást.

38_7.png

Hunor nem használja fel a szuperképességét, azaz marad a lila Adrin és Gregen is, újranézzük a történelembe csak patkánykutyaféreg monológként bevonuló egyveleget, melynek teljes szövegét magamra fogom varratni közvetlenül az “Azt a faszt szopod, amibe én beleültem” tetoválásom alá. Privát percek Ancsával a riportszobában, majd Zsu végre kiáll, és elmondja, amit el kell. Sajnos elég sok metaforát használ, mely nem segít azon, hogy átadja amúgyis ködös mondandóját, van itten önző rózsa, aminek pillérjei vannak, de a végére csak kristályosodni látszik, hogy Reni neve fog elhangzani végszóként, mely végül valóban megtörténik, tehát vasárnap Zsu vs Rúdlény, és amíg mi ennek örülünk, Hunor arcjátékával adja elő a Paula és Paulina tömörített változatát: Paula rákészszeríti Paulinát a szerepcserére, Paulina mindent rendbehoz a Bracho háznál, Paula hazatér, Paulina menthetetlenül szerelmes Carlos Danielbe, Paula fel akarja gyújtani a Bracho gyárat, Paula mindent megbán, Paula meghal, Carlos Daniel és Paulina szerelme beteljesül. 

jan_-31-2019_15-14-40.gif

42_4.png

A végére pedig CSÖCS II. Szívesen.

jan_-31-2019_15-13-34.gif

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2019.02.01. 10:35:45

@introverted22:
Kizártnak tartom, hogy a legkisebb sansza is lenne visszakerülni Reninek a villába. Azzal a gusztustalan kirohanásával Zsuzsu ellen megásta a saját sírját. Onnan egyenes út vezet az utcaajtóhoz.

csillagporszem 2019.02.01. 10:38:50

@introverted22:
Boxhét van, egyszerűen csak levezetik a feszültségeiket és ezért nem ordibál Reni sem.
Roliék meg szerintem jól csinálták. Így Renyhe nem mártírkodhat, hogy mindenki ellene van. Reni így is-úgy is kiesik, hogy mennyi lesz a % már valószínűleg lényegtelen. Zsu úgysem fog menni többet párbajozni, Greg akkor is nyalni fog neki, ha csak 51%-al megy vissza.
Roli aból a szempontból került rossz helyzetbe, hogy a Süsüfanok megjegyzik, hogy Reni mellé állt és esetleg ellene szavazhatnak, ha nem Greget viszi ki, de ez meg még a jövő zenéje, hogy ki fog kimenni legközelebb.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 10:43:50

@introverted22: szívesen megnéznék egy statisztikát hányan váltanak az egy hét alatt átlagban a két jelölt között. Nem hiszem, hogy sokan. Ha valaki Zsut támogatja nem fogja átdobni Renyhére... nem hiszek benne

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 10:46:04

@csillagporszem: a süsüfanok sose szavaznának Rolira... ebből a szempontból tök mindegy. Ha Zsú most nyer benne van a Top 3-ba. Akkor meg tök mindegy...

csillagporszem 2019.02.01. 10:52:59

@Brigante:
Ha valami csoda folytán Roli-Hunor döntő lenne akkor majd hiányoznának azok a szavazatok :D Egyébként Greg ellen simán Rolira fognak szavazni és jelen helyzetben csak annyi szerencséje van, hogy nagyon utálják csillámpónit :)

introverted22 2019.02.01. 10:55:38

Legyen igazatok! Nem a fanoktól tartok, hanem a retek szerkesztőktől. Mert ők a nagy "manuperátorok" ebben a sztoriban, az marad, akit ők akarnak, és nem az, akit a nézők...

Cinkeláb 2019.02.01. 10:58:53

G1G milyen hányadék volt már, mikor elvonultak a nyugiba Renyhével meg Rollerrel:
-Ez most nagyon korrekt lépés volt tőled, Roli.
Ez tényleg ennyire hülye,hogy azt hiszi, melléjük állt, vagy én vagyok vakon és okosabb, mint gondoltam, és ez valami tattika.

introverted22 2019.02.01. 10:59:54

Amúgy tudjátok mi lenne jó? Az összes nyertest, aki mind pasi volt, meg az összes legtovább bent maradó nőt vissza kéne baxni a villába, és lejátszatni velük újra. Vajon most milyenek lennének? Ki lenne a kedvenc (Mondjuk nekem maradna Attila)? Hogyan élnék meg a feladatokat mai ésszel. Engem ez spec érdekelne, aztán lehet, hogy egyedül vagyok vele...

Cinkeláb 2019.02.01. 11:02:07

Szerintem Rudas a nonstop ingyen kajáért szeretne minél tovább bent maradni. Ilyen jó sora csak a disznótelepen lenne: egész nap fekhet és zabálhat.

BarBwire 2019.02.01. 11:02:51

@introverted22: Lehet hogy Aurélió vagy egy Soma nem is nyerné meg.

Sevda 2019.02.01. 11:07:10

@introverted22: ó, én mióta imádkozom azért, hogy a vv10 egy "best of vv" széria legyen, és az összes húzónév, akire emlékszünk, egyszerre legyen jelen a villában, és boxolják le

pimasz borz 2019.02.01. 11:12:14

@Cinkeláb: igen..ez tényleg ennyire hülye!

hereverő heverő 2019.02.01. 11:17:18

@BarBwire: Aurélió most is be fog költözni, ingyenkoszt, fűtés, szponzor ruci...Emberrablásért letöltendőt kértek rá :)

Angora Cardi 2019.02.01. 11:17:44

@BarBwire: best ofban esélyük nem lenne a nímandoknak
@Cinkeláb: hehehe

hereverő heverő 2019.02.01. 11:17:45

@introverted22: én a szaunaajtónak még mindig.

hereverő heverő 2019.02.01. 11:20:21

@Angora Cardi: Én nem engedem lecserélni ezt a frankó kis laptopomat semmi újabbra. Már kínálgattak újabbakat, de amíg ez egyben van, addig lesz nálam. világítás ide vagy oda:)

Angora Cardi 2019.02.01. 11:26:26

@hereverő heverő: az én multimnál központi döntés van, pár évente küldik az újat ha kérjük ha nem :D
Aureliot én is olvastam, remélem meglesz az a letöltendő neki.

Maximista vagyok 2019.02.01. 11:27:08

@introverted22: attól függ kit tudnának rávenni hogy beköltözzön. én Olivérnek (1000% hogy nem repülne ezért a fosért haza) :)

Nyuszomuszo83 2019.02.01. 11:27:22

Jó napot!
Nem láttam a tegnapi! Meglepődtem, Roli vakon van hogy Renyhe mellé állt?????? :O
@Angora Cardi: A csillámos herén hangosan felvinnyogtam kínomban! Még jó hogy másik irodába kellett költözzek fél napra, ott röhöghettem, csak a kollegina nézett rám ferdén- pedig nem kínai- és mikor felolvastam neki együtt röhögtünk! Köszönjük az élményt! :*

Angora Cardi 2019.02.01. 11:32:40

@Nyuszomuszo83: hello béb, szivi :) örülök, hogy tetszett nektek :D
Szerintem roli tattikázik én még hiszek benne, hogy nem sutyi a fiú.

mocskosmacska 2019.02.01. 11:34:43

Tegnap adrinak volt egy megjegyzése, ami azt mutatja, hogy nem is annyira hülye, mint aminek látszik. Hunci vacilált, hogy hova álljon, ő meg rászólt, hogy mindenképpen zsuzsu mellé. Szerintem neki leesett, hogy a női szavazók nem értékelnék, ha hunci udvarolgat zsunak, aztán nem mögé áll. Mondjuk nem is annyira okos, mert esélyes egy hunci-adri párbaj.

introverted22 2019.02.01. 11:37:15

@Maximista vagyok: Ő sajna nem lenne benne, mert nem ő nyerte... Csak a győztesek, meg a csajok közül győztesek lennének bent, hogy a nemek aránya meglegyen. Mondjuk olyan is lehetne, hogy az emlékezetes karaktereket raknák össze... akkor nem is mindig a győztes kerülne be... Engem nagyon érdekelne, hogy mit hoznának ki abból...

Franky4finger 2019.02.01. 11:42:26

@Brigante: így igaz. Gyülölet cunami van a két tábor között. 3 nap alatt minimális dezertálásra számítok. Még akkor sem ha ez idő alatt csecsemőket mentené Renyhe illetve éhezőket etetne. Radics, Krisztián a csúnya, tiszteletlen kommunikáció miatt repült. Lényegében lekvár is a "megfejellek" miatt. Innen nincs visszaút. Vagyis van: Osváth Zsolt és népi zenekara.

Franky4finger 2019.02.01. 11:45:58

@hereverő heverő: ott nem fogja levenni a lábáról a nagyérdeműt faszhelikopterel.

bElannaTorres 2019.02.01. 11:46:27

@Angora Cardi: nem sunyiságból szerintem sem, csak úgy volt vele hogy igazán egyik se áll közel hozzá, reni közelebb áll, vagy erősebbnek gondolja. Hunor is odaállt volna, de adri szólt neki hogy Zsu mellé kéne.

Nekem mondjuk kicsit vicces volt, mikor Hunor adri előtt magyarázta, hogy csak greg miatt nem kerültek közelebb egymáshoz. Ebben egyébként gregnek igaza volt, Zsuzsinak nem tett volna jót. mondjuk reni sem.

Nyuszomuszo83 2019.02.01. 11:46:36

@BarBwire: Isten éltessen nagyon sokáig NyuszisBarbink! :* Cupp-cupp!

Maximista vagyok 2019.02.01. 11:47:00

@introverted22: az oké, de hogy szeretnéd a nemek arányát kivitelezni? hány női győztes volt? ha idevesszük a 2 TV2-s győztest Évi és Zsófi, amiből ugye Évit már húzhatod is ki mert jelenleg egy muskátli szintjén tengődik. vv-t meg nem nyert eddig nő, ez fog most változni egy Zsu-ra. tehát lenne 2 nő és a többi mind férfi?

Nyuszomuszo83 2019.02.01. 11:49:55

@Angora Cardi: Remélem nem ment el Nyussz a maradék csöppnyi esze, mert egyedül benne volt még egy hangyafasznyi bizodalmam!
Az a helyzet hogy amint megláttam Pupák Petit és kiütötte az első fél percben a szemem jobbra fordultam és aludtam egy órát, majd felriadtam Győzőt látván ismét aludtam egy órát! Aztán ismét felkeltem és 3-ig nem aludtam, bacca meg! :/ Valaki fejbe baszhatná az összeset (engem is hátha tudnék normálisan aludni! :D )!

introverted22 2019.02.01. 11:50:42

@Maximista vagyok: Azért írtam eleve úgy, hogy mind pasi volt, ezért a legtovább bent maradó női játékosokat tenném be velük. Érti kéremalássan?

pimasz borz 2019.02.01. 11:51:19

Időjárás jelentés következik: süt a nap.
:)

Maximista vagyok 2019.02.01. 11:56:30

@introverted22: ha így nézzük akkor Attila és/vagy Anikó, de leginkább egyik sem :D

bElannaTorres 2019.02.01. 12:01:14

@introverted22: csak fiúkkal kéne :) egy lánynak se lenne esélye ott még Zsuzsinak sem.

Angora Cardi 2019.02.01. 12:04:37

@bElannaTorres: EKG mindennel :)
A fiúkból még a titkos taktikát is kinézem, hogy direkt választottak két külön pártot, de ha csak sima kit érdekel alapon, akkor is jól jött így ki. Bár ahogy Reni épp azelőtt fikázta rolit a dohányzóban (annyiszor szembeköpte magát amennyi csula van az arcán csoda hogy kilát) és mindig rolira tette... nem álltam volna oda, de ők tudják 24/7-ben melyik lányt viselik jobban el.
Hunort vissza kell nézzem amikor Greget fikázta, valahogy nem maradt meg, pedig többen kommentelték este is, lehet nem figyeltem oda épp. De egész ügyes húzás.

Adri mondta a dohányzóban Hunornak hogy bármelyik lány jön vissza, 3-3 lesz a szavazat (ti ketten, és a dupla jel és mi hárman) érdekes ahogy előzőleg nem szavazott gregékkel és most a jövőt mégis a sellőkkel vizionálja.

@Nyuszomuszo83: Győző most két nap nem lesz HÁLÁ a magasságosnak :D Petit is hátha csak valami extra miatt hívták be Ancsa helyett, bizakodjunk, már nincs sok hátra.

Tényleg azt figyeltétek amikor Lacika a Zsoltival készített after videoban mondta, hogy lesz két párbaj (ez a mostani és még egy) majd a 4-ből egy szimpátia szavazással esik ki, és utána a döntős 3 (és ott is egy előbb szokott távozni). Tehát ezen felül már csak egy párbaj várható. Ott értékelném ha a hiszti greg hullana ki.

Angora Cardi 2019.02.01. 12:05:35

@Fridolin a pimasz borz: felettem még csak a szürke ég drága borzom de remélem hamarosan ide is elér :D

Ay Mama, Que paso 2019.02.01. 12:11:47

T A M A R A!!

Elutazom, de azért tudok adni néhány tanácsot.
ne vedd félvállról Zsut. Az örültek a legveszélyesebbek.
Ami előnyödre szolgál az, hogy az ütőtávolságod jóval nagyobb mint az övé.
Ne engedd közel. És amikor belép, mert be fog, akkor állcsúcs. Adj bele mindent!
Neked szurkolunk, hogy megnyerd a 36 milliót!!
Rád fogadott az egész család. Minden vagyonunk rajtad van. Meg a szemünk is.
Tépd le a fejét!
És ne felejtsd el mit mondod a mamád:

www.youtube.com/watch?v=vimZj8HW0Kg

mézescsók 2019.02.01. 12:14:58

Tisztelettel kérdem az Admin. Hölgyet vagy Urat, hogy mi a f.....-nak törölte a hozzászólásomat?
Én aztán igazán nem szoktam ordenáré lenni.

Angora Cardi 2019.02.01. 12:22:17

@mézescsók: Lehet hogy nem töröltéj csak néha pár másodperc késéssel jelenik meg.

pimasz borz 2019.02.01. 12:27:13

@Angora Cardi: küldöm Nyuszó a napot szorgalmasan,innen középről ;)

mobilos perpetuum 2019.02.01. 12:33:01

@Angora Cardi: Most, a Zsu-Reni párbajt követő napon, hétfőn az RTL-II műsorában két órás lesz a VV összefoglaló. Lehet az is, hogy Lackó rosszul tudja, és egy hármas párbaj következik, a hétfői kiválasztás azért lesz olyan hosszú.
Ha valaki emlékszik, tavaly ez hogyan nézett ki, leírhatná. Akkorra már az a széria annyira nem érdekelt, hogy nincsenek emlékeim.

Tökös... 2019.02.01. 12:43:58

Sziasztok !

ÁÁÁÁÁÁÁÁ.... Azt az előadást amit tegnap láttam...
Meztelencsiga az " ember tragédiája " előadásában....
Esküszöm bontok egy pezsgőt ha kiesik ez a sellőgeciláda...

introverted22 2019.02.01. 12:49:05

@bElannaTorres: A lányokat csak tölteléknek gondoltam, hogy színesítsék a műsort és ha a fiúk befeszülnének, akkor tompítsanak kicsit rajta. Nnna meg feszkóforrások ők is, azért is kellenek oda :)

nyo 2019.02.01. 12:49:35

A műsorrend alapján hétfőnként kiválasztások és szerdán kihívások lesznek, és szerencsére nem lesz szimpátiaszavazásos kiesés.
Úgy nézett ki, hogy valamilyen módot szerettek volna találni rá, hogy Krisztián ne jusson a 3-ba, és mivel csak egyféle módon lehetett megoldani, így a " a ki essen ki párbaj nélkül?" kérdésre a másik 3 bent lévő játékos szavazói könnyen ki tudták ejteni. A VV-k történetének leggázabb belenyúlása volt a játékba, remélem soha többé nem lesz ilyen.

introverted22 2019.02.01. 12:53:57

@mobilos perpetuum: A mezei kiválasztás is mindig 1 óra, mert mutogatják nekik, hogy ki milyen geci volt velük, aztán papírra vetik a dolgokat, aztán behozzák a táblát, aztán mindenki indokolgat...

mobilos perpetuum 2019.02.01. 12:57:16

@Tökös...: Egyébként szinte szórakoztató, ahogy sellő összevissza rohangál mindenkihez, és próbálja magát valamilyen szinten kimagyarázni, esetleg szimpátiát kicsikarni, ja és még taktikázna is.
Rosszabb látni, hogy Reni továbbra is rendületlen hiszi, hogy ő a jó, remekül érzi magát, és boxban is, párbajon is kiüti ellenfelét. Én a magam részéről még azon jobban szórakoznék, ha ellenfele laposra verné, és nagy két foltokat kellene kisminkelnie a párbaja előtt.

Bryan élete 2019.02.01. 12:59:56

@Maximista vagyok: Roli tattikából állt Reni mellé baszod, hogy kifigyelje ahogy ez a két nyomoronc hogy keveri a szart.

Angora Cardi 2019.02.01. 13:04:10

@Fridolin a pimasz borz: köszii
@mobilos perpetuum: a 2 órás mindenképp valami pluszt jelent, lehet hogy egyúttal a következő kiválasztást lezavarják.
Többen írták a hármas párban oka fogyottá vált mikor Csoki kidobta magát a játékból, de ettől függetlenül akár meg is tarthatják igen. Én sem emlékszem hogy volt anno de érdekelne, remélem valaki leírja.

bElannaTorres 2019.02.01. 13:06:24

@introverted22: lányoknak dupla pénz kéne adni amíg bent vannak, hogy megérje :)))

bElannaTorres 2019.02.01. 13:13:18

@mobilos perpetuum: most tényleg egészen szórakoztató lett a műsor egy ideje.
Reni ahogy mesélt arról, hogy őt még nem ütötték meg, meg orron kell vágni a másikat, nekem kicsit olyan mintha nem most verekedne először, néhány nőt megtépett már szerintem :D
Most arra tippelek, hogy neki meg hunornak van esélye az ÉNB-sek ellen.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 13:17:15

@Bryan élete: ja, meg ha a Rúdlénnyel van, akkor nem tudják fikázni és ezáltal rombolni a népszerűségét... van benne logika. Mindamellett Adri és Roli mindig másik csapatban van (h feltűnt nektek).

Lehet, hogy nem dolgoznak együtt hivatalosan, de nem hivatalosan ... ;)

Avigal 2019.02.01. 13:22:41

@Angora Cardi:

Sziasztok!:)

A nagy pénteki ebéd utáni kómában kicsit benéztem a társaság kedvéért:) Mi újság errefelé?

pimasz borz 2019.02.01. 13:23:10

@Angora Cardi: akkor esett ki Mici a közönség savazáson,majd Dávid hagyta kinn Zsóttit..vagy vmi ilyemi nem?

Tökös... 2019.02.01. 13:33:32

@mobilos perpetuum:

Ez a reni féle eset sima retek produkció....
A villalakók Rolcsit utálják nem renyhát, ebből következően mi zanzásítva kaptuk renyha ordibálását mintha ez lenne a lényeg...
Renyha esélytelen játékos, viszont a retek féle cicaharc feldobja a nézőket....
Nézőpontom szerint az ármány a játék lényege, ezt meztelencsiga, Rolcsi, és Adri tudja kellőőképpen prezentálni...

bElannaTorres 2019.02.01. 13:37:50

@Angora Cardi: kíváncsi leszek ki megy legközelebb mert még adri is benne van, megint a fiúk fognak dönteni. Mondjuk adri úgy van vele, hogy most ha kiesik a végén is kiesne, ezért is marad Zsu mellett. Ha reni kis százalékkal kiesik valószínű gregre kerül majd a jel, így meg legalább nem viheti adrit :)
Mert greg szívbűl játszik

Angora Cardi 2019.02.01. 13:43:26

@Avigal: Avikám :)))) jeeeee :))))) (tudom milyen link vagyok, pótolom)
Én is épp ebédeltem :)
Várom már a műsor végét :DDD

@Fridolin a pimasz borz: lehet, de most már tényleg utána nézek :D

hereverő heverő 2019.02.01. 13:52:15

@Angora Cardi: Az én multimnál is központi döntés van, tavaly kellett volna ezt a gépet leadjam de megtagadtam, azt mondtam, hogy adják olyanoknak az új gépeket, akiknek rosszabb-régebbi gépeik vannak. Az újak fele ennyire starpabírók mint ez, a többiek viszont örülnek az új bigyónak.

Angora Cardi 2019.02.01. 13:52:31

@bElannaTorres: Most gyakorlatilag mind tehetné gregre, én nagyon örülnék neki, megrogyna a kis sellő.

Angora Cardi 2019.02.01. 13:57:37

@hereverő heverő: Én is jobban szerettem az előzőt. De itt diktatúra van, olyan nincs, hogy nem adom :D

hereverő heverő 2019.02.01. 14:00:11

@bElannaTorres: Nagyon valószínű, hogy G1G fog menni, a Rolinál van még egy dupla jel illetve Hunor megsemmisíthet egy védelmet is. Nagy valószínűséggel Rolit fogja kivinni, és a fű alatt fog távozni a csillámos pics...ba.

Avigal 2019.02.01. 14:13:40

@Angora Cardi:

Én is soxor link, így megértő:) Most is lépek wellnesselni. De csak egy délután ide a szomszéd faluba:)

Láttam, kicsi Lekvárunk elvérzett:( A maradékból meg már elég nehéz választani, bár itt Zsu és Reni közül azért inkább Zsu. Renit nagyon nehezen viselem. Talán még Sellő vetekszik vele elviselhetetlenségben.

Sziasztok, jó hétvégét!:)

Süki is üdvözöl:)

bElannaTorres 2019.02.01. 14:22:38

@hereverő heverő: az lenne a legjobb, most már úgy vagyok vele, hogy döntőbe azok kerüljenek akik a legjobbak voltak
Hunornak meg adri előtt kéne kiesnie

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 14:26:34

roli renyhe mögé állt? pfej

hereverő heverő 2019.02.01. 14:28:54

@úgymond olvasó mmkk: már fenn azon lamentáltunk, hogy csak azért, hogy mindkét csapatból legyen információjuk. Beépült :)

2019.02.01. 14:29:38

@úgymond olvasó mmkk: Ennek alapja a következő volt:
1. Tökmindegy
2. Lexarja Huncival együtt
3. Tattika: ne álljon Hunci meg ő egy helyre most
4. Süsü ellene volt az ő párbajánál, Renyhe meg mögötte.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 14:32:46

@hereverő heverő: nem olvastam végig mindent, csak átfutottam, és ezen fennakadtam

@Spitzbauer: mindég az a Rva tattika :))))

Angora Cardi 2019.02.01. 14:58:03

@Avigal: Jól mondod a "szimpátia" sorrendet. Oh tényleg Te még Lekvár előtt voltál, de éli világát, elvan a fiú.
Jó wellnesszelést :)
puszilom én is Sükit :)

mobilos perpetuum 2019.02.01. 15:15:56

@Tökös...: Reni nem csak akkor idegesítő, ha ordibál. Anikó élőben kérdezte Adrit, milyen volt királynőnek, lenni, erre Reni: én jobb lettem volna királynőnek, mire Adri kicsit elhúzta a száját, és válaszolt a NEKI feltett kérdésre.
Reni Rolinak az Adri párbaj után: így apukám, úgy apukám. Mintha ó nyer volna. Igenis utálják őt a többiek, mert legjobb költő, legjobb rendező, "túl-jó-vagyok-ehhez-a-játékhoz".
Roli cselszövő, lenéző modorú néha, de nem kell állandóan őt hallgatni.

Vagy eszembe jut az a bőgés, amihez hasonlót disznóvágáskor hallottam gyerekkoromban, Reni ezt csinálta Radics, majd Csoki kiesésekor. SoKKK...

mobilos perpetuum 2019.02.01. 15:24:04

@Spitzbauer: Era ellenében állt Renyhe Roli mögé, de mindenki más is ott állt, először Zsu is.
Csak Era elárulta, hogy Roli egyszer lekurvázta. Akkor ment át, szinte sajnálatból, hogy egyedül van.

hereverő heverő 2019.02.01. 16:30:52

@Angora Cardi: ilyen nagymamákat szeretnék én is (érdemes nézni ahogy játszanak)
www.youtube.com/watch?v=ROgdy107IKk&t=2261s

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.01. 17:26:59

@mobilos perpetuum: ekg!
egyszerűen fárasztó, ahogy Renyhe akaszkodik az emberre és ráerőszakolja a véleményét.

Próbáltam szavazni ezzel a csodálatos appel, ma frissítettem, erre gecire nem működik. Köszi, Zsóti!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.01. 18:02:14

@adamskij: az a gáz, hogy nem te egyedül írod ezt! Ha olvassák a szerkesztők dolgozzanak rajta!

hereverő heverő 2019.02.01. 19:45:16

Elballagok, azt hittem van már új poszt de majd holnap olvasok.

Esti műszaknak külön üdvözletem, sziasztok, szép estét.

Cimili 2019.02.01. 19:47:13

@hereverő heverő: sajna nincs. :( szép estét neked is! :))

Maximista vagyok 2019.02.01. 21:05:06

:D Hogyan adjuk be tablettát a cicának

1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját, és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen.

2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.

3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.

4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait balkézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.

5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.

6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát majd masszírozza a cica torkát.

7. Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod.

8. Bugyoláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba.

9. Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az ízét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vízzel és szappannal mosd ki a szőnyegből.

10. Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki. Kanállal feszítsd szét a száját és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát.

11. Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hideg vizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat.

12. Hívd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát.

13. A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa.

14. Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon és az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt.

15. Hívd fel az állatorvost és beszéld rá, hogy jöjjön ki hozzátok.

16. Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja: "Na ugye, milyen egyszerű ez?" :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:08:04

@Maximista vagyok: a tablettát nem lehet beleoktrojálni a tyitya szervezetébe, az akkor kerül oda, ha a tyitya úgy óhajtja :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:12:25

@Maximista vagyok: néha hiányzik, hogy legyen megint macskám

Cimili 2019.02.01. 21:22:42

@Maximista vagyok: :DDDDDDDDDD nehéz dolog. nekem 2 van, nemrég még 3 volt, de még az állatdoki sem tud beadni nekik semmit. honnan a túróból ismerik meg a doki kocsijának a hangját??? mert ha meghallják, ketten 100 felé szaladnak. újabban már előre bezárjuk őket a garázsba. de azt is csak úgy érdemes, ha nem áll bent a kocsi, mert az alól nem lehet kikönyörögni őket.

Maximista vagyok 2019.02.01. 21:25:36

Én nagyon szeretem a macskákat de szerintem a miénk engem ki akar nyírni. Úgy néz néha hogy beszartok. Amúgy az se igaz hogy a macskák ugyan olyanok. Ez fals infó. Nekem eddig mind egyéniség volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:27:58

@Cimili: a kutyám is megismeri az autók hangját. sőt, fiatalabb korában még az órát is ismerte, mert minden nap 5 perccel a hazaérkezésem előtt odaült a kapu elé, és bámult kifelé, hogy mikor jövök már. most már lusta, legtöbbször csak kinéz a fal mögül, ha meghallja a kocsit :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:31:52

@Maximista vagyok: dehogy ugyanolyanok. keresztanyuéknál van rendszeresen 4-5 macska, és totál különbözőek.

javier2 2019.02.01. 21:38:37

@Maximista vagyok: már azt hittem mobilos írta 2 millió karakterrel , de aztán kiderült te...

jo estét!

Maximista vagyok 2019.02.01. 21:46:14

A kutya nehéz téma nálunk. Kb mostanra hevertük ki a mérgezéses dolgot így 3 év után. Végig kellett néznünk az utolsó órákat, senkinek nem kívánom. Most hogy elköltöztünk tervezünk egy golden retrievert és egy berni pásztort. Bonnie és Klyde :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.01. 21:48:42

@Maximista vagyok: ki se tudnám heverni, ha valaki bántaná. így is nehéz néha, mikor látom rajta, hogy ideges, meg hisztizik, mert valami nem megy már neki :/

Cimili 2019.02.01. 21:58:44

@Gia: totál hanyagolva vagyunk.
@Spitzbauer: :DDDDDDD
@úgymond olvasó mmkk: aranyos kutyusod van.

javier2 2019.02.01. 21:58:57

előző macskánk neve gombóc artúr volt . 13 éve szedtem ki a hóból egy olajos hordó mögött bújt.
Aztán anyámnak adtam akinek súlyos betegsége volt akkor ,és szerencsére sok más sorstársával ellentétben meggyógyult. A macska mindig hozzá bújt mint egy családtag.Amikor rádnézett mindig az volt az érzésed megszólal.Két műtétje volta a macseknek idén temettem el.
Kutyán nem volt még.

tvbuzi 2019.02.01. 22:01:50

Remélem, hogy sok balhé lesz

Cimili 2019.02.01. 22:02:25

rögtön renyhe seggével kezdünk.

Cimili 2019.02.01. 22:02:59

@tvbuzi: annyira, de annyira EKG!!! :)

tvbuzi 2019.02.01. 22:03:43

Miért kellénének érvek??

Dr.Zé 2019.02.01. 22:05:58

Ne bőrözzetek mááááááááááááá!!!!!!!!!!!

Dr.Zé 2019.02.01. 22:18:18

Madár te mi a jó istent keresel itt??
süti beállítások módosítása