Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x84 - Nem vagy való a Való Világba, te patkány!

2019. január 27. 18:58 - Hoppancs

bscap0012_7.jpg

Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit annyira szeret és tisztel, ideiglenesen úgy döntött, nem szól hozzá, de a világért sem kérné őt számon, inkább diszkréten felitatja könnyeit, majd a nyugiszobába vonul meditálni. Eldönti, hogy terápiás céllal naplót vezet majd, és minden vitát dokumentálni fog, hogy később majd elemezhessék a pszichológusával. Távozás előtt még megértő sóhajjal nyugtázza, hogy ez a jóságos, édesen infantilis Zsu még nem tart a lelki fejlődésnek e magas szintjén, majd elhatározza, hogy esti imájába őt is belefoglalja majd.

Vicceltem. A fél epizódot végigőrjöngi. Megint.

rrrrrrrrrrrr.gif

Mivel Zsuzsu megnémult, az aktuális összecsapás egyetlen habzó szájú, dehonesztáló képekkel telített Reni-monológra korlátozódik, először Adrihoz címezve:

Sajnálom, hogy ő nem ember. Mer’ nem ember, egy patkány, egy állat, aki ilyenre képes, hogy én nem bántottam a büdös életbe’, és levegőnek akar nézni….Csak sírni látod ezt a lányt, csak szenvedni látod ebben a játékban, TAKARODJON HAZA, aki szenved. Én nem szenvedni jöttem ide, hanem élvezni az egészet, kiadni önmagamat. Így kitárom, aranytálcán! Kitárom önmagamat!...Ez nem, ez egy sunyi, sumák, megkeseredett nő. Nem való ide!

 

Adri próbálja felidézni, mi is volt a „safe word”, amíg nem késő.

bscap0004_8.jpg

A második rész már közvetlenül Zsuzsuhoz szól:

Patkány! Oda szarsz, ahol eszel, te kutya? Oda szarsz?!!!! Hátba támadod a barátaidat, te féreg? Mer’ az vagy!

De a java még csak most jön:

Még Roland is jobb nálad! Mer’ ő nem színlel barátságot!

Te színészkedsz! Színészkedsz, anyukám!

 

(Puskás Peti egész családja felsír a háttérben.)

Ki vagy te itt? Korona van a fejeden? Ki vagy te? Válaszojjá’!!!!!!

Aztán holmi érveket emleget, mert ilyenjei Zsuzsunak nincsenek, bezzeg ő már mindent elsütött Tiv Tivy A polémia művészete című 600 oldalas, limitált kiadású kötetéből. Mondandója két „lelki roggyant” és egy "féreg" közé rejtett esszenciája: ő soha, egyszer sem sértette meg mimóza öribariját.

„Idevaló vagy ebbe a játékba? Bárki, még a Hunor, akire azt mondjuk, hogy semmilyen…mert semmilyen, ha jön egy feladat, örülni tud neki", fejti ki, mi is a probléma Zsuzsuval. 

bscap0018_3.jpg

 Sajnállak, mert kisebbségkomplexus vagy benned.

Reni órákig tudná sorolni Zsu ellene elkövetett bűneit, bezzeg a másik csak ott áll, és áztatja a teafiltert, mint egy katatón brit értelmiségi.

bscap0016_6.jpg

Apró szusszanásként Anikó érkezik, hogy kihirdesse az utolsó versenyszámot a legtöbb villért összekaparó Adri, Hunor és Greg számára, amely után egyikük végre megkapja a – remélhetőleg átfesthető – robogót. A döntősöknek odakint kell állniuk a járműre tett kézzel, mindössze néhány hőgombával, zsebben elférő munícióval és négyóránként öt perc pihenővel megtámogatva. Ezen kívül enni-inni csak a szünetekben lehet, és az ácsorgás során plusz ruhadarabokat sem kaphatnak. Reni, hogy megőrizze az ámokfutástól megtépázott szeleburdi szeretetgombóc imázsát, mézes-mázos szerencseöleléseket oszt, az áldozatok pedig kénytelenek tűrni, mert egy hirtelen mozdulat végzetes lehet.

olel.gif

Visszafogottságuk jutalma egy újabb sokk: Reni kérlelhetetlenül közli, hogy mindvégig jelenlétével támogatja majd a küzdőket. Hű, de csudi jó lesz! Akárcsak beragadni Kiszel Tündével egy kereskedelmi tévé liftjébe, a frissen kitört zombijárvány idején. Ráadásul az új naptárról és Donatella udvarlójáról mesél, a kintről beszűrődő hörgéssel aláfestve, te meg már az élőholtak végzetes öleléséről fantáziálsz, de sajnos nagyon masszív az a lift. A versenyzők szinte hallják is a vészesen pörgő számlálót, amely várható kínjaik megsokszorozódását jelzi, de példás önuralommal nem rohannak azonnal az ajtó felé, inkább ilyen szövegekkel próbálkoznak: „ááá, nem kell, Reni, megvagyunk mi….meg fogsz fázni itt kint…tényleg, tök rendes vagy, de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.” Hiába. Reni marad. És szórakoztat. Rögtön azzal kezdené, hogy elszívna egy cigit, ha nem baj. De igen, mondja Adri.

bscap0005_9.jpg

Zsuzsu ezalatt odabent a római császáros pózba vágódott Rolival vitatja meg kapcsolati válságát, mert ő mindent kívülről és élesen lát, mint uniós politikus Magyarországot. Fel is tesz egy erős kérdést: „szerinted ti rivalizáltok Renivel a sellőfiúért?” Zsuzsu úgy érzi, hogy ő nem, Renit nem tudja, de egy dologban biztos: elege van. Mindketten csúnyákat mondtak, de Reni átlépett egy határt, és ez tőle különösen fáj, hiszen nemrég még egyetlen, taktikamentes ütemre dobogott a szívük. „Már soha többet nem leszünk jóban”, mondja ki a súlyos szavakat, Roli pedig szolidan adja alá a lovat. Egyelőre csak egy pónit, mert okosan kell játszani.

bscap0006_7.jpg

Reni közben bemegy, amitől a kintieken úrrá lesz „farokelengedés utáni macska” szindróma. Ráadásul így már szabadon megtárgyalhatják a háborúról kialakított álláspontjaikat. Adri úgy véli, Reninél az önzőség, Zsuzsunál a féltékenység volt az „alap alapja”, ami eleve ellenségeskedésre predesztinálta őket. Ők voltak a villa Bette és Joanja, és csak azért nem folyt vér eddig, mert lágyan körülölelte őket Greg sellőuszonya. Utóbbi leszögezi, hogy ha Zsu rá meri tenni a jelet Renire, előtte elássa magát. Szociopátiás személyiségjegyek ide, közveszélyesség oda, barátra nem rakunk, mert nem. Adri szerint pedig Zsuzsu bizony erre készül, de a nézőket nem fogja vele kiborítani, mert tudják, hogy nem szereti Renit.

bscap0002_8.jpg

Gregnek már „agyérgörcse van”, ki akarja vonni magát a forgalomból, úgymond, ezért Roli kénytelen átvenni a helyét. Reni meg is tiszteli kedvenc lemezével: nem érti, mi baja ennek a féltékeny, irigy, retardált, üres életű nyomorultnak, akit ő sosem bántott egy szóval sem. „Nem vagy való a Való világba!”, kiáltja az ellenség felé, aki, mintha meghallaná a fagyoskodó Adri tanácsát, végül csak feladja a cseppet óvodás „levegőnek nézlek, nem ülök melléd" attitűdöt. Már éppen meg is mukkanna, amikor Reni leinti, hogy „nem osztottam neked lapot, anya”.

"Bántottál oktalanul, nem is, irigy vagy, nem vagyok", megy tovább a móka, aminél talán még a Karácsony-Horváth vita is izgibb volt egy fokkal.  

bscap0019_2.jpg

Hunor mindeközben rémisztő leleplezést tesz Zsuzsuról:

Amikor beszélgetek vele kettesben, akkor értelmes dolgokat tud egyébként mondani. Szoktam kérdezgetni egy csomó mindenről. Van véleménye is egyébként. Nagyon sok mindennel tisztába’ van, bármiről beszélgetek vele. Kivéve mondjuk a kocsikról.

Te jó ég. Zsuzsu nem az, aminek látszik? Lehet, hogy hamarosan mindannyian Keyser Söze jeges leheletét érezzük a tarkónkon?

bscap0003_9.jpg

Kijött belőlem, és mindig is ki fog jönni belőlem, ha meglátom a fancsali képed,

pöröl tovább Reni, akiben még rengeteg kitörni készülő kis "sértés-xenomorph" lakozik. VV „Párterapeuta” Roland hamarosan elrendeli a nyolcórás rinyaszünetet, de előbb szót ad a másik félnek.

Ennyit hazudni…

fejti ki részletes véleményét Zsu.

„Befeje…befejelegzett a vitának", állapítja meg Roli, aki immár bíróra váltva alperest és felperest emleget. A tárgyalás elnapolva, viszlát 8 óra múlva. Ezzel azonban sajnos újra robogósékra szabadítja a rémet, akik el vannak bűvölve.

bscap0007_6.jpg

„Egy megkeseredett, beszűkült, büki gyári munkás…blablablabla", ömlik Reniből a szó, mire Hunor közbevet valami vicceset, amit sokadszorra sem értek, de talán a vidékiséggel kapcsolatos. Adri ezen olyan önfeledten kacag, hogy simán elengedi a zsákmányt, amit nehogy ő, de a többiek sem vesznek észre addig, amíg egy szigorú hang be nem mondja, hogy kiesett. „Mér’ engedted el?”, kérdi Reni, akit innentől már csak az érdekel, hogy ugye nem rajta nevetett Adri robogóvesztés közben. Ugye nem? Mert ha igen, akkor jön az alien. Most már mindenesetre a vááááááááááááááázó Adrin nevet a nép, senki nem érti, mi ütött belé. Roli és Zsuzsu vigasztalja, aztán gyorsan odaszalad Reni is, tudjátok, az imázs.  Szegény Adrinak kikapcsolt az agya, aztán mire visszakapcsolt, már hirtelen „látta mindkét kezét”. Ami önmagában normális jelenség lenne, de sajna nem a robogón volt egyik sem.

Ezt beszoptam, bassza meg!

összegez búsan.

jaaaaj.gif

Kicsit később Zsu nem tagadja, hogy kikakilta a kukacokat (hú, de jó, hogy nem láttam az előző részeket), mert ő ilyen, ha a belében kukacok vannak, akkor bizony nem hagyja ott őket. Mielőtt belemennénk, hál’ Istennek üzenet jön BB-től, miszerint este zenés díszvacsora lesz, sok jó kajával, piával, amiből nem adhatnak a kintieknek. Reni a Greg iránti mélységes empátiáját mesterien leplezve üvölti, hogy „bulizuuuuunk”. Zsuzsu viszont depizik, mert „mindennap megkapja az ívet”. Be fogja bizonyítani, hogy nem is jó színész, hiszen képtelen megjátszani a jókedvet. Vaaaagy…azt játssza meg, hogy nincs jó kedve. Ki tudhatja már ezt? Indulhat a party, vonaglással, bikicsunájos énekléssel és Reni „ugrándozásával”, amit Zsuzsu nem bír elviselni, ugyanis „vannak sebek, amiket már nem lehet bevarrni.”

bscap0011_9.jpg

 Greg és Hunor egymás cipőinek vastagságáról, illetve Greg büfi nélkül is hangsúlyos hagymás leheletéről értekeznek, majd arról, hogy miért Gregért folyik itt a halálos versengés a csajok között. Talán mert esélytelen kihívás, mint Greg számára Hunor. Zsuzsu a hálóban szomorkodik egyedül, így a mulatság egyelőre háromfős. Reni éppen belelendül az asztalnál saját megbocsátó, felebaráti szeretettől túltengő természetének ecsetelésébe, amikor Roli hirtelen sarokba szorítja: akkor nekem miért nem bocsátasz meg? Miért rakod rám továbbra is a jelet? "Jaj, hát azért…mert az egy jel." Nincs több kérdés, köszönjük.

bscap0020_3.jpg

Roland újra elemez: Zsuzsu kezét lassan elengedi a szívcsapat, és „megtört kis csibemadárként” van itt a villában.

bscap0013_9.jpg

Gong, letelik a négy óra, Greget és Hunort a két sarokban kezelésbe veszik edzőik. Gyors pisi, kaja, tea, aztán mars vissza.  Roli olyan gondoskodóan szalad Hunor után a sállal, hogy rendesen meghatódom. Adri önfeledten hergeli a kintieket, Zsuzsu meg önkéntes száműzetéséből visszatérve, Rolival kezd táncolni. Utóbbi fél szemét továbbra is Hunoron tartja, akire nagyon büszke. Ezerrel dúl a bromance.

masszir.gif

A módosult tudatállapotú Reni ölelgetés, puszilgatás céljából veszi üldözőbe az ő kis szerelmetes patkánykáját, Zsuzsut. A me too határait feszegető hátbatámadásos szorongatást Roli körüli fogócska követi. Hunor közben megszakérti, miért jó Adrinak a két szívecske veszekedése: majd jól ráveszi Zsuzsut, hogy tegye a jelet Renire, aki aztán „idegből kiviszi” a kis barátnőjét, és máris mínusz egy rivális. Zsuzsu bár menekülés alatt néhányszor elmosolyodik, összességében nem vevő a közeledésre. „Patkányoz, aztán ölelget? Ez hülyeee?”

zakl.gif

hopp.gif

Greg egyelőre még nevet a műsoron. Majd nem fog, ha Reni egy éjjel lendületből halálra szorítja, mint Lenny az Egerek és emberekből. Bolondok, kiabálja, amikor észreveszi, hogy Zsu már Roli nyakába borulva húzogatja a Reni nevű oroszlán bajszát.

bscap0015_6.jpg

Lassan fellövik a pizsit annak, aki nincs egy robogóhoz láncolva. Adri és Greg még latolgatja egy kicsit, hogy el lehet-e aludni állva, a fiúk pedig mélypontra jutnak, már hagynák az egészet. Reni rávilágít, hogyha egyszerre kapják le a kezüket, akkor nem nyerik meg mindketten a mocit, hanem senkié nem lesz, és hiába állnak mellette fél napja. Tényleg, döbben rá Greg az ötlet értelmetlenségére.  Egyelőre maradnak, de  pálya ismét nehezített, a rikácsbajnok ugyanis újra megígéri, hogy reggelig fogja őket őrizni. Ebben a vészjósló pillanatban búcsúzunk a társaságtól, a végeredmény pedig már csak a következő részben derül ki.

1193 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagporszem 2019.01.27. 19:17:18

Nagyon szuper lett, köszi! Nálam te vagy a legjobb Hoppancs :D

Swaggernaut 2019.01.27. 19:20:27

Reni viselkedése Zsuval szemben már kimeríti a bullying definícióját. Médiatanács figyelmét érdemes lenne felhívni rá. Idióta őrült.

javier2 2019.01.27. 19:22:31

hoppancs Bruti nem használ ennyi karaktert!

negyedik yes!

mobilos perpetuum 2019.01.27. 19:30:39

@ Hoppancs
Az lenne a kérésem, hogy időnként egy Admin nézze meg az itt megjelenő kommenteket, mivel páran a vélemény-nyilvánítás szabadságát próbálják akadályozni gyűlölködő, másokat dehonesztáló bejegyzéseikkel.
Köszönöm.

etikette 2019.01.27. 19:30:57

Szerintem Reni anyukaja penzeli az rtlt hogy a kislany minel kesobb menjen haza. Addig is legalabb nyugi van nekik otthon...

Angora Cardi 2019.01.27. 19:31:10

Kèrem Keyser Sözèt nem megbecsteleníteni.
:D

Angora Cardi 2019.01.27. 19:31:57

@etikette: Gondolod van annyi pènze? :D

Dr.Zé 2019.01.27. 19:32:13

Majdnem elsőmásodikharmadik dikk.

etikette 2019.01.27. 19:34:40

@Angora Cardi: ja nem hiszem de az fix hogy mindennap kinyit egy uveg pezsgot amig a lany nincsen otthon

pimasz borz 2019.01.27. 19:34:57

A szívburok megrepedt.Renyhe esze meg végleg elment.

Dr.Zé 2019.01.27. 19:35:43

Konzultálni jöttünk! (de az oldal is),,,, Elvesztette békés jellegét,,,,békés jellegét,,,,békés jellegét,,, .

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 19:37:44

Hoppancs! Tökéletes! Gratula!

Angora Cardi 2019.01.27. 19:40:57

@Fridolin a pimasz borz: látod borz legalább itt maradtál aktív tagnak nem csak olvasol :))

Mate4182 2019.01.27. 19:41:36

megjegyzem Reni taktikaja tok jol mukodhetne ha utana eladnak a nyertessel a robogot es efeleznek a susit.
mmert en speciel amint kijelenti hogy ott fog ulni velunk vegig, engednem el a robogot es mennek a villa legtavolabbi pontjaba

javier2 2019.01.27. 19:42:27

renikém kitartás jól csinálod és igazad volt "tényleg ember tudtál maradni" ilyen ellenséges környezetben is.

Pamutbojt 2019.01.27. 19:42:50

Hunor feje de jó a gif-en, mikor Renyhe ölelgeti. Az az arc... minden benne van. :-))))))) Jó kis posztcsi szupi illusztrációkkal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:47:13

"...Sajnálom, hogy ő nem ember. Mer’ nem ember, egy patkány, egy állat, aki ilyenre képes, hogy én nem bántottam a büdös életbe’, és levegőnek akar nézni….Csak sírni látod ezt a lányt, csak szenvedni látod ebben a játékban, TAKARODJON HAZA, aki szenved. Én nem szenvedni jöttem ide, hanem élvezni az egészet, kiadni önmagamat. Így kitárom, aranytálcán! Kitárom önmagamat!...Ez nem, ez egy sunyi, sumák, megkeseredett nő. Nem való ide!.."

"...Sajnállak, mert kisebbségkomplexus vagy benned...."

Ha ezek után se kap ez a gyapotszedő mezei néger 5 jelet akkor sose, na jó PÁN gyerek nem pakolja meg Rúdlényt, de mindenki más igen.
Remélem megbassza az isten a való világban ha kiteszi a lábát, ekkora csótány nőt bmg.
Szét b*sztam volna a tv-t ha ezt látom :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:47:27

Hoppancs mondtam én múltkor is hogy imádás van! Nagyon jó lett!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:50:08

@szociál: pedig Roli lesz a kiválasztott, mormotatengericsillag

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:50:14

Még mindig nem nyerték meg a motort ? :O
Ennyit kínlódni egy szaros vespáért.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:50:57

@úgymond olvasó mmkk:

kizártnak tartom.
Renyhe húzza fel a kendőt, és kint marad 5%-al

tanárnőkérem 2019.01.27. 19:52:17

Szuper a poszt, Hoppancs, köszönöm! Gyógyító ereje van! :)

pimasz borz 2019.01.27. 19:52:20

Szavaznék :mocsáriteknős-kloáka,vagy a két napos macskahányás :D :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:53:23

a gyarló kőszívem annak örülne, ha hunyorka menne párbajozni, de ennek nagyjából annyi esélye van, mint annak, hogy holnap reggelre palvin barbi bőrében ébredek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:54:43

@úgymond olvasó mmkk:

még ébredhetsz...de előtte meg kell nyúznod palvin barbit :)

Ha Roli fog párbajozni akkor leszopok mindenkit a Hősök terén, ha Renyhe akkor te :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:55:07

@szociál:
kilencig még kigondolom, kanáricica

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:56:57

@szociál: nana, a magad nevében beszélj :))) palvin barbiért meg nem megyek böribe :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:57:23

@úgymond olvasó mmkk:

bármit azért nem vállalok be, tőlem aztán ide hozhatjátok Bogit a dalból, meg nem dugom, azért van egy határ.
Hősök terén bárkinek beveszem, az még oké.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:58:00

@etikette: isteni duma! :) #mélymeghajlás

pimasz borz 2019.01.27. 19:58:42

@Angora Cardi: Igaz igaz.Akkor kaliforniai csótánylehelet.. :

tanárnőkérem 2019.01.27. 19:59:38

@Angora Cardi: szorítom, de hiába... Szép estét nektek, menyek vissza lázálomba.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:01:06

@szociál:
hát persze, hogy nem. sértődötten elfordulsz, ha meglátod Bogit :))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:01:19

A helyzet az (bár nem kedvelem), hogy Renynek igazat kell adnom Zsu-val kapcsolatban.
És ezt még egy félhülye is észreveszi..., ez baj!

Angora Cardi 2019.01.27. 20:01:51

@Fridolin a pimasz borz: döglött hal se lehet kutya
@tanárnőkérem: Neked jobbulást tancsi.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:02:47

@szociál:
azért annyira ne éld bele magad, még a végén valaki tényleg elhiszi, hogy nem jön be :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:06:24

@Nyuszomuszo83: Itt kincses...Better late than never...:),merthogy Józsefet ekézik...

javier2 2019.01.27. 20:07:17

@tanárnőkérem: tedd is azt gép előtt nem gyógyulsz meg én már csak tudom
puszillak

malevil2050 2019.01.27. 20:08:26

Üdvözlök minden régi csatalovat és az ifjonc feltörekvő generációt a messze távolból, eme nemes versengést dicsőitő oldalon.

Ez a vévé igen langyira sikeredett. Néha-néha belenézek , de csak utólag. Ma talán sikerül majd egyenesben. Valakinek majd csak szurkolok. Azt már tudom, hogy kinek nem.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:09:21

@UdvariatlanBolondvagyok: de nem hagyjuk Józsit, mert szeressük!

Angora Cardi 2019.01.27. 20:11:02

... dúdold bele, hogy la bamba

bElannaTorres 2019.01.27. 20:12:45

Köszi az öfit.
Reninek csak annyit kéne csinálnia, hogy békénhagyja Zsut, folytatja a túltolt bohóckodásait, megmaradtak volna mellette sokan. Ismertem én is lányt, aki ha megsértődött nem bírt két hétig se hozzászólni a másikhoz, békén kellett hagyni utána ő jött bocsánatot kérni. Egyébként egy kedves, segítőkész csaj volt mindig is, nehezen sértődött meg de akkor nagyon. egy-két napig visszavesz magából reni, akkor már mindjárt ő tűnik fel jobb színben és a másikat nézzük hülyének. Ki akarják közösíteni kicsit hátha veszít a népszerűségéből és kint marad egy párbajon. Már egy ideje Greg se áll Zsu mellé, elkezdték erősen az egyéni játékot, csak rosszul.

malevil2050 2019.01.27. 20:15:49

Tudtátok-e, hogy a vespa megvan filmesítve? Bizony ám . Pirosban , mert proletár.

malevil2050 2019.01.27. 20:16:51

@Angora Cardi: Üdv a fedélzeten. Ma jó szelünk lesz - mondta a lóbab.

pimasz borz 2019.01.27. 20:17:27

@bElannaTorres: Főleg azért rosszul,mert eddig nagyon ment az összetartás,most meg látványosan kiálltak zsu mögül.Totál hiteltelen lett a szívcsapat.Egymást is fúrják-faragják.Minek ellenség,ha ilyen barátaid vannak ?!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:19:06

Nézem az ismit és Renyhe 3-szor mondta el hogy a büki gyári munkás...Tehát ami munkát találtunk neki a napokban azt csinálja az életben Zsizsikes...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:19:11

@Nyuszomuszo83: Így is van! Nem hagyjuk! Nincs itt Róbert, de helyette...100 éve, ezen a napon halt meg Ady Endre...,két sort megérdemel...(legalább!)
"Csupán az élet pillanatján,
A perc üdvén csüggött a lelkem…"

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:20:33

@malevil2050: jó látni, hogy a régiek is visszaszállingóznak :)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:22:06

@UdvariatlanBolondvagyok: Kicsim, ha már Ady, akkor ezt pont ide passzol
Kedvesemnek
Szeress engem, ha tudsz szeretni,
Szeress engem, mert, jaj, utálnak
S olyan jó szeretettnek lenni.

javier2 2019.01.27. 20:24:59

belső infó a szerkesztők és zsóti döntése alapján :
"ma este vv "lekvár" laszikát kicserélik Renire és kap egy új esélyt a győzelemre akkora szeretetnek örvend idekint , Renit pedig egy új némasági gyógyszer tesztelésére kérik fel"
www.rtl.hu/valovilag/reni_lekvar_csere/reni_mesterseges_hangszalag_ruptura

2019.01.27. 20:25:40

Hali!

Csak beqkk!

@Nyuszomuszo83:
Egyedül

​Elernyedve lebeg a testem
Képzeletben egy gödörben fekszem
Oly mély, oly mély
S onnan nézek szerteszét
 
De nem látok mást csak a falakat,
Nekiszaladok és összetöröm magamat
Hol van a fény?
 
Menekülnék, de nem tudom hogy kell
Kéne nekem végre egy ember
Mert egyedül nem megy, mert együl nem mindig megy
 
Magas csúcson átsüvít a szél
Ahol a földdel összeér az ég
Ottan várlak én oda várlak én
 
Sivár látkép, szétszakad az ég
Mikor a harc majd végleg véget ér
Akkor várlak én,oda várlak én

youtu.be/o7OkCtWj7Nk

Sevda 2019.01.27. 20:29:26

Nézem az öfit, a tegnapit, és üdvözlöm Reni új szokását, miszerint visel rendesen ruhát.
De az elméje... Hát, annak annyi. Teljesen elmentek neki otthonról.
Zsu meg miért nem védi meg magát? Addig hergelhetné Renit amíg kiejti. Tök jó lenne.

2019.01.27. 20:31:40

Az elmúlt két napban nem nagyon volt időm, de azért olvaslak titeket

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:32:12

@Paic Róbert: Robim! A verset ismertem a zenét nem! Gyönyörű, nagyon tetszik, mentettem! Súgjak titkot, nézd meg a neveket és nagy titokra rájöhetsz! Ne áruld el ha rájöttél, kérlek, de érteni fogod miért pont József Attila a nagy kedvencem! ;)

bElannaTorres 2019.01.27. 20:33:34

@Fridolin a pimasz borz: kár volt jönniük ezzel a szív baromsággal. Legundorítóbb taktikát ők viszik, addig összetartanak amíg kellenek a számok a szavazáshoz, utána egyenként morzsolják le akit esélyesebbnek gondolnak. Survivorben volt ilyen taktikája verának. Kiszúrt valakit, ellenehangolta a többieket, aztán hagyta az eseményeket egy-két megjegyzéssel azért megtoldva, meg persze ott is ment a kiközösítés. Ott azért bejöhetett egy darabig mert nem a nézők szavaztak, itt viszont minket is meg kéne vezetniük. Ahhoz meg hülye mind a kettő.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:34:59

@Paic Róbert: Nem fényképez senki, csak azt hittem nem ment át...

bElannaTorres 2019.01.27. 20:35:31

@Sevda: nem jó taktika megvédenie magát, akkor reni visszafordítaná rá és az lenne hogy Zsu kezdte. Jobb így.

agika88 2019.01.27. 20:36:59

Ez volt a széria legjobb öfije eddig. Köszönöm. :D

Oldfos 2019.01.27. 20:37:00

Hahó Tesók ! :) Azért csak kibukott a besúgó féreg a mobilosból :D
Dehogy akarom én fejbeverni Zsút (veri azt az élet eleget:)
De azt azért fogjátok fel,hogy jogom van ilyet mondani,hiszen nem fenyegetem, le is írom hogy nem teszem meg stb.
Legeljebb egy vehemensebb félhülye válaszolja azt nekem h. :"Én meg téged fejelnélek le szívesen" :D :D Denem: wamzerkodik egyből !
Na ennyit erről!

2019.01.27. 20:38:41

@Nyuszomuszo83: ird meg priviben, mert nem értem milyen neveket nézzek meg.

javier2 2019.01.27. 20:40:41

@Oldfos: azt hittem már oldfos2 nickkel jössz vissza
:P

Oldfos 2019.01.27. 20:40:49

Mik ezek a kérdőjelek ?

Oldfos 2019.01.27. 20:42:40

@javier2: Ugyan már Tesó ! Az még nem oka kitiltásra, ha egy egy szefós nem tud olvasni, illetve értelmezni ! De most kicsit el, mert énekkari próbát tartunk az üdvhadseregnél....

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:43:29

@Oldfos: csak nyugi, értettük, engem pl nem zavar mert sokban hasonló a véleményünk! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:44:23

@Oldfos: nahát, nem csapott le rád a házmester cenzúrája? :))))

Oldfos 2019.01.27. 20:45:08

@Nyuszomuszo83: :D tudom nyuszóka,pedig Te egy finom lelkű fiatal nő vagy:)
Azért köszi :)

javier2 2019.01.27. 20:46:14

@Oldfos: amúgy a vamzeres hozzászólásod olyan Indul a bakterház feelinget adott ,mintha Bendegúz mondta volna.tetszett.

Oldfos 2019.01.27. 20:46:46

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem :
1.leszarják vagy
2. utálják ők is a mobilos féle szefosokat vagy
3. Soros !

Oldfos 2019.01.27. 20:48:11

@javier2: NA pl. itt vagy Te ! Neked már beszóltam egyszer kétszer, de valamiért nem kiabáltál rendőrért. Sőt :) Dobok egy virtuális sört! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:51:16

@Oldfos: a kettes pontben emlegetettre utaltam, mint házmester :)

mindenévfoglalt 2019.01.27. 20:52:24

Reni nem éppen a legdisztingváltabb módon beszélt Zsuról, Zsuhoz. De azért amiket a különböző állatcsoportok felsorolása között mondott, az teljesen igaz Zsura. Persze ettől még a stílusa extra gáz volt.
Zsu Vivire ennél kevesebbért is rátette a jelet, ezért mindenképpen Renire kellene tennie a jelét ma. Kíváncsian várom.

Angora Cardi 2019.01.27. 20:52:36

2 óra a kiválasztásra?

csillagporszem 2019.01.27. 20:52:55

@Sevda:
Látva a tegnapi öfit Renit azzal lehet kiidegelni ha nem szól hozzá Zsu :)
Ha 1 napig egyik sem szólna hozzá, meg levegőnek néznék akkor nem kellene most azon szurkolnunk, hogy rátegyék a kendőt, mert hanyatthomlok menekülne ki a villából :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:53:42

@Oldfos: én köszönöm! #elpirultanodakozmáltszemekkelnézelődök :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:54:52

@Angora Cardi: egy óra összefoglaló a tegnapi napról, egy óra kiválasztás hogyvoltozással Nyuszim!

Angora Cardi 2019.01.27. 20:57:19

@Nyuszomuszo83: es most ment le a tegnapi omg sok ez a 3 óra kell valamit közben keresni sok lesz az ordibàlàsból :DD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:57:20

@Nyuszomuszo83: Csibém! Ezt nem neked címezte Bandybá, hisz tégedet mindenki szeret!

mobilos perpetuum 2019.01.27. 20:57:31

@Oldfos: De nem mered a nickemet írni. Csak szólok, hogy más oldalak a saját érdekükben, hogy ne menjen le kutyába a kommentelés, kiszűrik az ilyeneket, mint te, meg @ÁrmándóJózsi.
De ha már nála tartunk, nem is nézi a műsort, mert észrevette volna, hogy Roli akár be is fogadhatja Zsút. Ugyanis Roli-Hunor-Zsú finalisták esetén elsőnek Zsú esne ki, mivel a két fiú szavazótábora lehet nagyobb is, mint az övé. Ha akkorra ki is estek Adri, Reni, Greg, ezek szavazói nem fognak egységesen Zsúra szavazni.
Marad tehát bent Hunor és Roli, ők kellemesen oltogatnák egymást, míg szavaznak a nézők, ki legyen az első.

Cherie 2019.01.27. 20:59:13

Ahogy áll a tippelés? Én is tippizznék egy rolót

hétévszak 2019.01.27. 21:00:18

Sziasztok! Nem voltam már ezer éve, az öfiket se nagyon néztem. Bevallom, egyáltalán nem kötött le. Egy-egy jelenetet láttam csak, de annyira elegem van már a folyamatos feszkóból, meg az ordenáré kiabálásokból, hogy felfordul a gyomrom minden alkalommal. De Ti meg olyan jófejek vagytok, úgyhogy jöttem olvasni meg negyedszemmel öfit nézni, amíg dolgozok kicsit. :)

malevil2050 2019.01.27. 21:00:49

Már az RTL is jobban teljesít??? No fene.

Cherie 2019.01.27. 21:01:03

@csillagporszem: sajnos nem, ismerek ilyen tipust az életben - sajnálom is- jön utánnad tűzön vízen át, addig b.sztat amíg te menekülsz...

pimasz borz 2019.01.27. 21:01:52

@bElannaTorres: Igen.Még jó,hogy nem taktikáznak

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:01:53

@UdvariatlanBolondvagyok: kivétel aki nem, de azokat én sem! De milyen jó volt ezt olvasni! Szívem melengeti! ❤

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:02:25

@mobilos perpetuum: A TEK- kel, igen jó viszonyt ápolok, ha gondolod...

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:03:58

Mondtam hogy Hunyié lesz a moci!

Cimili 2019.01.27. 21:04:02

háj! csillámpóni feladta, hunyor megnyerte.:))

pimasz borz 2019.01.27. 21:04:15

@malevil2050: sajnos igen :( Ezen én is kiakadtam.

Cherie 2019.01.27. 21:04:30

Greg sokáig bírta ...

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:04:41

@UdvariatlanBolondvagyok: én telszámot is tudok ahhoz a vezérhez! :D

Cimili 2019.01.27. 21:05:32

túlképp hány órán keresztül taperolták a mocit?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:06:41

@Cimili: ha tudnám az 5 varázsszámot jövő héten felölem a villa is felgyulladhatna-most is! De majd kávézaccból, békanyákból és kigyóméregből vmit összedobok neked is! :D

Angora Cardi 2019.01.27. 21:07:34

@Cimili: fél nap biztos éjszakával együtt

Mók_Ica 2019.01.27. 21:07:42

sziasztok, blogmoci moNNYon le..... miért nem dobja fel az új posztcsit?????

szóval hunyor megérdemelten nyert :))))

@Cimili: reggel 8.40 kor adta fel greg......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:07:48

Hogy festi ki magát ez a nyomorult,? Atyaéééégggg!!!

malevil2050 2019.01.27. 21:08:01

Mekkora zégergyűrű van Anikó fülébe.

Cimili 2019.01.27. 21:08:03

@Nyuszomuszo83: dejóóóóóóó:))))))))))
@Cherie: köszike

javier2 2019.01.27. 21:08:11

@mobilos perpetuum: megint teljesen értelmetlennek találom a logikádat ....
nem is tudom értelmezni...
szerencsétlen ármándójózsiba múltkor öten szálltak bele.

gondolom az ármándó azt jelenti érzékeny szóval zsu funoknak üzenem azt gáznak tartjátok , ha zsut ekézik a villában és ő érzékeny.és emiatt mellé álltok , de amikor ti itt kint a valóvilágban névtelenül széttrolkodjátok ármándójoe-nkat az már teljesen más tészta.(csak szólok a kettő ugyanaz)

pomac 2019.01.27. 21:08:16

@Nyuszomuszo83: vagy kicsempézed a balcsit :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:09:00

@Nyuszomuszo83: Annyira boldog vagyok a kapcsolataidtól...!!!! DDDD

Cimili 2019.01.27. 21:09:17

@malevil2050: szijja, de rég láttalak.:))))) sztem csini most ancsa és jól áll neki a karperec a fülében.

Sevda 2019.01.27. 21:09:38

Jajj de magasröptű gondolatok cikásznak odabent, hajaj.

Reni meg pofonpozitív lett.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:09:40

Aki eldugta a fésűjééééttt??? Kinyúúúlokk!!! DDDD

Mók_Ica 2019.01.27. 21:09:43

jajjj..... megint renyhe zsu ellentéten vekengünk.......

renyhe nincs tisztában saját magával......

mindenévfoglalt 2019.01.27. 21:09:49

A Roli jobb nálam? Aki eldugta a fésűjét? by Zsu, ezen hangosan felnevettem

malevil2050 2019.01.27. 21:10:24

Még ebben a silány felhozatalban is van szerepjáték.

javier2 2019.01.27. 21:10:30

közvetítsetek please

Cimili 2019.01.27. 21:11:24

@Mók_Ica: sose volt, tudod, ő a legjobb, legszebb, legokosabb.

Sevda 2019.01.27. 21:11:31

Greg szerint ha Zsu rakja renire a jelet, akkor tényleg egy patkány.
De miért?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:12:41

Ez az Roli ,,,pörgesd csak!!!

Cimili 2019.01.27. 21:12:46

@javier2: adri most csillámpónival tattikázik. közben greg lehülyézi zsut. roli és hunyi zabbantanak.

,, 2019.01.27. 21:13:20

most nézem az öfit a héten először, sztem van esély h Reni legyen a kiválasztott

malevil2050 2019.01.27. 21:13:30

@Cimili: Szevaaaaa! Én mindig is szerettem őt. De most olyan vékonyka.

javier2 2019.01.27. 21:13:39

hunor nyerte a mocit?

Angora Cardi 2019.01.27. 21:13:45

@Sevda: mert a két fiút akarják kinyomni és mind fosik h kimehet párbajozni

Cimili 2019.01.27. 21:13:54

@Cimili: ja, és zsu a fiúkkal van inkább, velük csacsg.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:14:40

@,,: ha zsut nem fogják visszafordítani

malevil2050 2019.01.27. 21:14:47

@Angora Cardi: Ehhez sajnos nem értek. Nálam ősi jelszó van : a természetesség. Kicsit ósdi konzervatív vagyok.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:15:09

Ez az Renyhe,,,vidd csak ki ZSút!!!!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:15:26

@Cimili: nagyon ostoba szegénykém.....

@Sevda: hát ez az.....

adri is milyen barátságról beszél???? a villában max. szövetség lehet..... pffff

mindenévfoglalt 2019.01.27. 21:15:42

A barátságban vannak viták. Hát, nekem ilyen vitám még egyik barátságomban sem volt...

@Sevda: mert akkor Greg veszélyben van, de azt elfelejtik, hogy ők (Greg és társai) anno azért tették Kriszre a jelet, hogy kivihesse Adrit, aki ugye a nagy szívcsapathoz közel áll

Angora Cardi 2019.01.27. 21:16:20

@malevil2050: liberálisnak kell lenni a lányokkal :)

pimasz borz 2019.01.27. 21:16:36

Már megint ez a "Roli megússza a párbajt" duma by G1G.Oszt miért is neki kellene megint menni?Vannak még ott elegen,akik nem voltak..
Nézöi kommentek dikk..

malevil2050 2019.01.27. 21:16:38

Nézői komment , figyeljetek benne lesztek.

Sevda 2019.01.27. 21:16:45

Hunor:
"Egy tuja vagyok. De szép. A tuja egy szép növény."
Háh

Angora Cardi 2019.01.27. 21:16:54

Nézői üzeneteket olvasnak.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:17:01

@,,: én renyhére tippcsizek

vajon honnan szedték a nézői kommenteket????? höhöhöhöhhö

hétévszak 2019.01.27. 21:17:40

végre reni kicsit szembesül önmagával

Mók_Ica 2019.01.27. 21:18:26

renyhe megkapta, hogy nadrág nélkül van..... de hát tényleg úgy mászkált, míg nem jött rá, hogy tapinacit felvehet.....

malevil2050 2019.01.27. 21:18:26

@Angora Cardi: Jól van meggyőztél ( DE NEM) - by Ati.

javier2 2019.01.27. 21:18:59

"liberalizmust hagyjuk meg a művészeknek
ne bújtassunk mögé politikusokat"

"Che Guevara"

hétévszak 2019.01.27. 21:19:30

@Mók_Ica: persze, hát a néző a hülye, nem ő.

pimasz borz 2019.01.27. 21:19:32

@Angora Cardi: egyértelmű.Kis pondró,már nagyon irritál.Na most kapja meg a tutit kommentben

2019.01.27. 21:19:32

G1G!

Jójestéjt!

malevil2050 2019.01.27. 21:20:12

Talált süllyedt ken nagymester.

pomac 2019.01.27. 21:20:19

greg már megint kimagyarázta magát :)

hétévszak 2019.01.27. 21:20:43

szépen megírták a kommenteket a szerkik, agyalnak majd rajta rendesen.

Cimili 2019.01.27. 21:20:53

csillámfasz be van tojva, s már mindent túlkombinál.
most meg nézői komikat olvasnak be: zanzásítva:
hunyi te tuja vagy
roli szerethető maci
reni borzadály vagy!!:DDD és folyton zabálsz+ nadrág nélkül
adri egy radar, nagy test 2 nagy füllel :)))
greg kritikán aluli, mindig odanyal, ahová kell, szánalmas alak
hunci, most szembesül azzal, h kint huncinak hívják és ledöbben

charlie 2019.01.27. 21:20:59

Ennek a Reni-nek mi baja van úgy agyilag? Ki nem állhatja, üvöltözik vele, utána meg rohan oda, hogy ölelgesse? Milyen elgondolások vannak az agyában?

Angora Cardi 2019.01.27. 21:21:01

@Fridolin a pimasz borz: végre negatív komikat kapnak de még nem hv szintűt

Cherie 2019.01.27. 21:21:27

@hétévszak: jah hát ők ugye láthák azt is amit egymás mögött mondanak - de ennek felfogásához logika kéne

Sevda 2019.01.27. 21:21:47

Ó ebből lesz balhé.
Zsu meghatódott saját magától, Reni szar kommentet kapott. Ó jajj

,, 2019.01.27. 21:21:48

@hétévszak: az egyiken felismertem Zsolti kézírását

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:21:52

@pomac: márvánnyal és gránittal! :D
@UdvariatlanBolondvagyok: gondolom milyen boldog lettél! De nyugiiii, már nem követem nyomon ki hol van! ;) de a regiszterem aranyat ért egy időben! ;)
@,,: módosítók! Renyhe lesz! Beszartak a nézői kommentektől hogy Rolit szeretik kint, Renyhét nem! :)

tvbuzi 2019.01.27. 21:21:54

Greg csontig nyalhat Süsünek

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:21:54

Annyira tudtam basszus,,,,!!! Rohaggyatok meg!!!ZSUVAL együtt!!!

Múmin89 2019.01.27. 21:21:59

Greg, Reni elhűlve :DDDD
Sztem békülés lesz nem soká........

Angora Cardi 2019.01.27. 21:22:08

@Sevda: játsszák csak :)))) mehetnek

malevil2050 2019.01.27. 21:22:12

Szép leányok ne sírjatok,,,,

Cimili 2019.01.27. 21:22:14

zsuért rajonganak kint a komi szerint. zsu már ettől elbőgi magát. na most lesz igazán irigy renyhe.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:22:27

hát ezek elég béna kommentek voltak....

javier2 2019.01.27. 21:22:46

én rolira teszek
10 hónapos macskám Rebeka :: renire tesz
írja fel a főnök

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:22:50

Na, csak idetévedtem. :)
Jók ezek a nézői kommentek. :)
Roli és Zsu kapott pozitív kommentet
Renyhe most akkor kit visz? Rolitól fel, Zsutól fosik. :)

2019.01.27. 21:23:00

Nem kéne Süsüt fényezni, ti barmok, =Zsótti. (mer' ugye esztet télleg a Zsótti és a galeri "szerkesztette" be, nem?)

,, 2019.01.27. 21:23:13

jujjj ha Reni meglátja az igazi kommenteket, ha már ezen megsértődött

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:23:18

Egyfolytában zabálsz TEEEEEEE!!!!

hétévszak 2019.01.27. 21:23:26

@charlie: elgondolások biztos nincsenek :D hibás ott az egész rendszer az agyában, mindig bug-ol.

pomac 2019.01.27. 21:23:27

bammeg mennyi komment volt és csak egyet egyet vágtak be...

Mók_Ica 2019.01.27. 21:23:28

@charlie: ostoba picsa, ennyi......

pimasz borz 2019.01.27. 21:23:57

@Angora Cardi: de még most sem hiszik el..
Abból mi lenne,de szép is lenne.Ja és az xD kiment a divatból by Reni.Ezt szűrte le összesen??Végem.

tvbuzi 2019.01.27. 21:24:15

Nem zabál, nem hízott csak nem megy rá a nadrág.

2019.01.27. 21:24:31

Süsüvel is összefexik Hunci!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:24:31

Rolira szeretnék tippelni ma este, a másik posztban már írtam, de aztán észrevettem, hogy itt vagyunk. :)

javier2 2019.01.27. 21:24:43

@Cimili: puszimacsi
köszönöm
nah innentől nézem:)))
köszi

Angora Cardi 2019.01.27. 21:24:45

Hunci megdögönyözi zsut az ágyban a reklám után.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:24:46

bakker..... a komment miatt hunyor rámozdul zsura??? na, hunyor is ostoba.....

tvbuzi 2019.01.27. 21:24:50

Hunor még a végén megparittyázza Süsüt

Sevda 2019.01.27. 21:24:56

Jól láttam???
Hunor Zsut smárolja az ágyban a reklám után??
Őőő.

malevil2050 2019.01.27. 21:24:59

Nana mi ez a malackodás?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:25:09

Mi a fax, babás hét? Hunci összefekszik Zsizsikessel, aki mindig G1G mellett alszik??? Hááát mi folyik itt Gyöngyösön??

Cimili 2019.01.27. 21:25:15

az meg ki volt az előzetesben? hunyi+zsu az ágyban?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:25:32

@Fridolin a pimasz borz: és minrk kell erre reagálni?
Hát a néző azt látom, amit lát. Renyhe a Roli kommentjére is reagált.

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 21:25:40

Sziasztok! Végre ideértem, bár visszaolvasni nem mindent tudtam.
Öfit nézni nem tudom, de a ti közvetítéseteket olvasom.
Hunyi nyerte a mocit? Na, ez jó hír.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:25:47

Hunyi megfogadta a kommentet, ráfordul Zsúra!

Angora Cardi 2019.01.27. 21:25:48

@javier2: óvok
Nem lehet ennyifélére méghogy rebeka.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:25:49

most tényleg párosával fognak tojást kikelteni???? jól hallottam greget????

tvbuzi 2019.01.27. 21:26:04

@Mók_Ica: szerintem pont fordítva

pomac 2019.01.27. 21:26:35

@Nyuszomuszo83: megfogatta a nézői tanácsok ,nem "tökölt" sokáig :D

Sevda 2019.01.27. 21:27:01

Most Hunor ugye nem fog Renire meg Zsura is menni?
Egy komment miatt?
Ugye? Ugye nem?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:27:01

@Nyuszomuszo83: vszínű hunyor a kapott komment miatt lép a tettek mezejére...... csodálkozom, hogy zsu hagyja magát.......

.iIi. 2019.01.27. 21:27:17

Finoman megpenditettek Hunor/Zsunak hogy temazni kene a 36 millaert, nem vártak sokat. Bár annyi kémia sincs köztük mint egy üres papirdobozban, de a nézői elvárásért mindent!

2019.01.27. 21:27:34

@tvbuzi: Meg csak ez jön le neki. Ezen lovagol, hogy utálják/-juk (nem emiatt) az nem jön le neki. Ő a legcukibb. Magának. Nem tudom, hogy milyen élete lesz. Már eéőre sajnálom, mert ezt senki nem fogja kibírni, eltűrni. Vagy, ha viselkedik Renyhe, azt meg ő nem fogja bírni. Ez az emebr(?) totál csőd!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:27:53

@tvbuzi: szted zsu mozdul hunyorra?

,, 2019.01.27. 21:28:28

@Mók_Ica: végül is, ha tudják h a szerkik üzentek, akkor kötelező:S

Angora Cardi 2019.01.27. 21:29:01

@Fridolin a pimasz borz: szegény lesz meglepődés ha kijön a művésznő hogy hiába készült nekünk ovi óta

mobilos perpetuum 2019.01.27. 21:29:11

@UdvariatlanBolondvagyok: Vannak, akik a ti táborotokra hoznak szégyent. Mi van, félsz rászólni egy ÁrmándóJózsira? Ennyire nyuszi vagy?

Cherie 2019.01.27. 21:29:19

@Nyuszomuszo83: lehet igazad lesz, kommentekből variálnak..már akinek van némi agysejtje, van akinek a kövér vagyok azzal bántanak marad meg:) mondjuk neki is leeshetett zsu és roló dicsérés..nah ha ő lenne a kiválasztott és ez leesne neki kit hívna ki..

javier2 2019.01.27. 21:30:07

@Angora Cardi: alfonznak hívtam de kiderült nőstény macska
de annyira jó volt mondani neki
- ALFONZKÁM gyere szépen apához!

Angora Cardi 2019.01.27. 21:31:23

@javier2: Alfonz de jó név :D
Uniszex név kellene.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:31:58

Unom ezt a Greg nyekergést.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 21:32:58

Greg is tud a köpős balhéról! :o

Hatsumomo21 2019.01.27. 21:33:51

Hát gyerekek ez az 1man, azaz 1woman azaz inkább 1izé show Renhyével kezd a pokol legmélyebb bugyrára hajazni. Itt szerintem senki nem követett el olyan bűnt, amiért Renyhét érdemelné. Mindenesetre a VV Renyhe őrjöngésének kezdetekor érdemileg befejeződött.... Itt még maradok, de nézni ezt nem lehet. Mindenesetre öröm volt veletek szolgálni! :D Sajnos jobb gif-et nem találtam, de remélem erről is átjön. XD
media1.tenor.com/images/a13d8964eef3e42a6f9df06c4d5ee234/tenor.gif?itemid=11142478

Mók_Ica 2019.01.27. 21:34:08

azért arra kíváncsi lennék hogy ha renyhe gregnek mondta volna azokat és úgy, ahogy zsunak, akkor mennyire akarna kitartani a 4es mellett.....
nem kedvelem zsut, de most kimondta az igazat, magát jobban szereti....

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:34:27

@pomac: a hülye! :D
@Mók_Ica: ennyi esze van
@UdvariatlanBolondvagyok: dehooogy! Az te vagy! :)
@Cherie: G1G nem fogja Adri védett, max Hunyit viszi Renyhe mert betojik!

Sevda 2019.01.27. 21:35:11

Most komolyan megy az óvoda, hogy levegőnek nézik a másikat? Gyönyörű.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:35:53

@,,: igen fél adásban nyekereg mert annyira fosik a párbajtól, mártír, közben mindenkit szid, engem untat

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:36:07

Na!!! Most már Adri is!!! G1G,,,ennyi!!

javier2 2019.01.27. 21:36:14

@mobilos perpetuum: ne hergeld légyszíves nyuszómuszó fővezír férjét.......
állj le én azt mondom jó blogmotor vagy elismerem vannak jó tulajdonságaid és mondok is egy kettőt várj nah ...hm ...hu.. most nem jut eszembe de biztos van.

@úgymond olvasó mmkk: hunor sztem esélyes
nem mondod el milyen hangulat volt az eto- bukarest meccsen?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:36:19

@,,: hát az a probléma, hogy az összes parittya-pozitív lakó kiesett..... kell vmi takaró alatti jelenet..... höhöhöhöhöhö

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:36:23

Azt mondja Greg nem lesz az amit kiterveltünk! Teee agyatlan! Az nem taktika???? Ó hogy fogyjon el az összes highlihtered!

,, 2019.01.27. 21:36:42

@Angora Cardi: ja, másra reagáltam, én csak uniszex nevet ajánlottam:))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:37:18

Greg megint genya? Aljadék.
Roli és Hunor egy szóval nem mondták, hogy ne béküljön ki Renivel. Azt kérte, hogy ne kiabáljanak.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:37:25

Greg most adrit ekézi megint előjön a titkos szövetség fogadok.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:37:57

@Sevda: a teljes szívcsapat szintje leesett a dedósra.....

babahét helyett tojást kapnak......

pimasz borz 2019.01.27. 21:38:36

Full paranoid a szívcsopi.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:38:55

@,,: jah :D sorry
Már belepörgök.
Sade-ről le ne maradjunk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 21:38:59

@javier2: nagyon jó volt. érdekes volt a románok között ülni, de cukik voltak, a végén már csak legyintettek :) szeretek meccsre menni, akármelyik csapat jön, korrektek a szurkolóik, az eto szurkolók is (kivéve a fradi tábor, ott azért megy az adok-kapok). egy bl meccs mindig különleges :)

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 21:39:15

@Nyuszomuszo83: ááá, a terv az nem tattika, csak véletlen, hoyg mindkettő T betűvel kezdődik. :)
Amit G1Gnek kívántál az nagyon LOL :D

Mók_Ica 2019.01.27. 21:39:21

zsu.... bakker..... ez egy élő madár lesz?????
ha ebből kikel vmi, akkor én vagyok egy tál szamóca...... höhöhöhöhöö

2019.01.27. 21:39:23

@Angora Cardi: G1G mondogatja egyedül, hogy Süsü ki akarja vinni Renyhét. Most meg bemártotta PUÁ-t. Bammeg!

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 21:39:59

milyen bölcsesség lehet Hunor karjára írva?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:40:19

sötét tojásra sötét filccel rajzolni..... sírok.....

Angora Cardi 2019.01.27. 21:40:23

@KólaMámor: ma bodzás apentát nyomtam
Örülsz h Hunyié a moci?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:40:40

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy érzed babám??? Pedig oly sokat még nem! Sok-sok eperbor fog elfogyni ha leülünk! ❤

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:40:54

Szalmonella...DDD Ez szellemes,,,jó pont G..,de azért geci vagy!

malevil2050 2019.01.27. 21:41:27

Mi van a tojásban? Nem Kolombusz, hanem a nyolcadik utas a halál.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:41:34

@Spitzbauer: annyira fosik a sellő mindenkit odadobna :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:41:57

Jaaaaj értem, a házaspároknak kell együtt aludni ezért fekszenek össze, a rápusztulás a másikra bónusz nekünk (NEM)

Franky4finger 2019.01.27. 21:43:23

Ha Hunor megparittyáza a háborodottat, az már 4. Rekord gyanús, tábornok úrnak fogom hívni.

Sevda 2019.01.27. 21:43:25

Roli Adri pároson sírok

Cherie 2019.01.27. 21:43:53

@Nyuszomuszo83: lehet!, de most úgy tűnik greg beültette zsu fejébe az újabb bolhát

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 21:43:54

@Angora Cardi: mindig olyan jókat iszol. :)
Hát inkább övé, mint sellőé.
Nekem mostani sorrendem (Lekvár távozása óta) Roli, Hunor és talán Adri (bár őt se bírom túlzottan). De valszeg Adri helyett Zsu lesz top 3ban a sok FB-os rajongója miatt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:44:01

@,,: ja, hát azt nem láttam, épp a tegnapi adással és torokgyuszival küzdöttem. :)

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 21:44:08

mi lenne ha Zsu szín észkedne?

2019.01.27. 21:44:53

@mobilos perpetuum: Ne haragudj (nyugodtan haragudj), de rosszul látod: ha Roller és Hunyor együt lesz a döntőben az ő "táboruk" szavazata megoszlik, a másik, pl. Süsü, még véletlen sem lesz harmadik. Azt hittem, hogy több a logikád. Vagy most ez csak ilyen vitaindító trollkodás?

malevil2050 2019.01.27. 21:45:15

@Angora Cardi: Majd jön Ripley hadnagy és lerendez mindenkit.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:45:56

gyerekek, ez rohadt uncsi.......
vajon kinek a tojása fog eltörni a leghamarabb???

2019.01.27. 21:46:21

Mivan? Robot babára nem vót píz? Gumilabdát tutujgatnak? Ez a műsor? Ez már tényleg a szegényember vévéje.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:46:30

@KólaMámor: tartanom kell a szintet veled :)
Igen nálam a szívnégyes mehet haza a két fiú remélem benne marad.

Franky4finger 2019.01.27. 21:47:08

Most már érdekel a dolog, vajon szex közben is köpköd majd Zsu? Az elég hardcore lenne.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:47:28

hehehehe.... hunci már letagadja a gyereket..... biztos, hogy nem tőlem van..... röhögök.....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:47:29

Tippet kérek, hogy ki ejti le először?

2019.01.27. 21:47:32

G1G-től hányok. Renyhétől még jobban.

gazo 2019.01.27. 21:47:58

Ha van isten Gregus elrejti a fajtalan tojását. >:>

2019.01.27. 21:48:08

“Szervusztok Gyerekík” mondá szívrohamotkapok30évesenkrisztian. Torontoban vagyok, nem tudom nezni ezt az otvar fost. Kerlek kommentelgessetek, hogy kepben legyek. Kedden go “mádzsárisztán” utana nyomom a dontoig :)

tvbuzi 2019.01.27. 21:48:24

A hangmérnök szívjon le

2019.01.27. 21:48:57

Süsü most akkor nem is leszbi? (De)

2019.01.27. 21:49:15

Mellesleg Ancsa tegnao megint aztmondta, hogy kiderul, ki kapja a vigaszdijat, vagyis a robogot, kiderult mar?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:49:39

@Spitzbauer: emu tojást, teeeee :)))) oszt várják, hogy kikeljen.....

no most már zsu akarja jobban..... hunyor leállítja......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:50:02

@Cleveland55: De jó neked! Üdv! Semmi különös,,, ugyanaz a lápifos!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:50:29

@UdvariatlanBolondvagyok: de akkor berúgunk és nekem fázisaim vannak, aztán bealszunk, elsőre maradjunk pár üvegnél! :D

Nyaaa Hunci félti Zsizsik erkölcseit vagy mégse kellett neki???? :D

Cherie 2019.01.27. 21:50:33

@Mók_Ica: zsu mászott rá a végén, huni egy dugásért nem adja a döntőt

Mók_Ica 2019.01.27. 21:50:52

@UdvariatlanBolondvagyok: igen, én is ezt néztem :))))) ekg :)))) megyünk majd együtt bandázni a végén :))))

2019.01.27. 21:50:56

Remélem, ez e "babázás" nem egy hétig megy. Akkor, lesznek végre szabad estéim.

javier2 2019.01.27. 21:51:13

áááááááááááááááááááááááááááh

2019.01.27. 21:51:41

@Spitzbauer: mobilosrol van szo... ezzel mindent elmondtam..

Mók_Ica 2019.01.27. 21:51:57

@Cleveland55: szeva :))) hunyor nyerte

@Cherie: ebben bízok, hogy ezt tudja is tartani....

2019.01.27. 21:52:16

@Angora Cardi: mivan Hunyorrwl nyussz no2?

tvbuzi 2019.01.27. 21:52:24

Hunornak nem áll fel

javier2 2019.01.27. 21:52:45

hunor teljes ekg
ha belekezdesz onnantól nincs megállás...

2019.01.27. 21:52:46

Ja ertem, kossz az infot skacok

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:52:47

A papagájhinta fülbevaló jól áll Ancsának!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:53:30

adri is a saját játékát játsza.....

2019.01.27. 21:53:43

@tvbuzi: nekem sem allna fel Zsut, adrit, vagy renyhet latva meg viagraval-kamagraval sem csak ugy megjegyzem

Angora Cardi 2019.01.27. 21:54:02

@Cleveland55: Hunor vitte el a mocit, Greg levette a kezét 12h után.

javier2 2019.01.27. 21:54:38

reklám végre az egykezes fekvőtámaszok ideje
és a hűsítő italok ideje
egs!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:54:51

@UdvariatlanBolondvagyok: az összes nyuszi, javier2, meg akinek van kedve még csatlakozni :))))

bElannaTorres 2019.01.27. 21:54:51

Nem bírtok leállni.
Kéretik rámszólni mert szóltam.

2019.01.27. 21:55:23

@Angora Cardi: ertem, koszcsi Zsu furkeszte azota oszinte tekintetevel a kamerat???

.iIi. 2019.01.27. 21:55:30

Mi van ha Zsu tényleg leszbi, és mintha kezdene kijonni belőle hogyezt az egész cukiskodast mennyire ruhelli. Egyre szimpatikusabb :) Ha tényleg ő lesz Kayser Soze megemelem a kalapom! :)

Cherie 2019.01.27. 21:55:39

@Mók_Ica: nem annyira buta, mint látszik, ha beszél összeszedettebb, mint roló

Mók_Ica 2019.01.27. 21:56:02

@Cleveland55: oszt másnap reggel magyarázhatod a bizonyítványod zsu-nak, mint most hunyor :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:57:13

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim beszéltük már ha vége lesz páran összeülünk talizni. Nekünk ott a helyünk, nincs kibúvó! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:57:15

@,,: de erős vagyok és megnézem ezt a hígfost, amit a retek műsornak csúfol. :)
De csak mert itt vagytok. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:57:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: amit besuélünk egy ideje, hogy talizunk! Tuuudoood! ;)

Mók_Ica 2019.01.27. 21:58:02

@Cherie: igen... a tujás kommentre is tök jól reagált..... nem fogja kiadni magát az ostobenkó renyhének, gregnek és zsunak......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:58:15

@Mók_Ica: Csak akkor, ha mobilos is jön...DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:58:16

@Nyuszomuszo83: nyuszika, már előtte is össze kéne. ;)
Tudod, hogy a döntős talin felismerjük egymást. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:58:55

@Nyuszomuszo83: ja, hát naná. ;)
Viszem a mekis málnás pitédet. :)

Cherie 2019.01.27. 21:59:08

@Cleveland55: ennyi idő után azért az nem biztos

2019.01.27. 21:59:15

@Nyuszomuszo83: tudom :) a mai menu: new englend clam chowder+Canadian Snow Crab Legs+French fries+cesar salad.... nem fogok kulturaltabb modon enni, mint amikor Zsu csokit “szeletelt”

Mók_Ica 2019.01.27. 21:59:37

@UdvariatlanBolondvagyok: annyira vicces vagy :))))) egyébként felőlem jöhet :)))

2019.01.27. 22:01:50

@Mók_Ica: jajj en mist nem leszek egy rovid ideig retektv kozeleben, szoval...nem tudom mi a faszrol van szo. Majd max, de nagyon max a retek “csodalatos” weboldalan visszanezem, ha “engedik” az adasr

Angora Cardi 2019.01.27. 22:02:10

@Cleveland55: folyton fürkèszi ès fintorog nagyon undi kis dög :D

Visszavettem az angora pulcsimat hideg van.

Mók_Ica 2019.01.27. 22:03:40

@Cleveland55: eszedbe ne jusson, uncsi az egész :)))) csinálunk talit majd, arra gyere :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:03:41

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim én azt nem akarom mert lehet kijön vérnyúl énem és hazavágom a buli hangulatát. De ha odajön, akkor basszus megvédesz???
@Csakazértis én vagyok a királynő: az a gond 3 hét már csak és most még időm sem lesz annyira! :( lehet csúszik ez döntő után! És cigizünk! Juuuj kapok pitééét! De cuki vagy! ❤❤❤
Menthoros Lecsó mestert és a Zasszonyát sem felejtjük ám el! Meg Robit és Józsit sem! :)

Cimili 2019.01.27. 22:04:03

telóm volt és most totál le vagyok maradva:(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:04:18

Ha ez most taktika a fiúk részéről, mert az Adri visszamondja Gregnek, hogy Roli őt vinné és ellövik neki a kólát, az nagy só lenne.
Vagy Renit.
De miért kell azt vinni, akit mondott előtte? Ez egy játék, a lényeg, hogy visszajöjjön, nem az, hogy az ellenséget visz.

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:04:43

@Angora Cardi: ❤
A lekváros avatár is jó volt, de a nyuszi az igazi. ;)

Angora Cardi 2019.01.27. 22:04:56

@,,: durva indítas volt a guillotine-nal

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:05:31

@Cleveland55: toljaaad! Irigykedek! Nálam ma husi leves volt éskáposztás cvekedli cukorral! :D

pomac 2019.01.27. 22:05:54

végre már összeállt az ész és kapiskálják mit akarunk :D ,és jól látják greget is , csak a szív csapat előtt van homály :DD

javier2 2019.01.27. 22:05:59

avigál és süket merre vannak?nem azért mert aggódok csak hm...

,, 2019.01.27. 22:06:18

@Angora Cardi: ja te már nézed? én is akkor:)

Angora Cardi 2019.01.27. 22:06:23

@KólaMámor: köszönöm ❤️
Majd lekvàrt is visszaveszem nèha a fanclub kedvèèrt.
Kit tippeltèl kivàlasztottnak?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:06:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: a telefonos kivételével. Amúgy igen, mindenki jöhet! :)

Angora Cardi 2019.01.27. 22:07:41

@,,: igen igen :)))
Ezt a verziót mèg nem làttam

pomac 2019.01.27. 22:08:20

ez már taktika :DDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:09:42

@Cimili: azt még nem tudjuk, de együtt megyünk. :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:10:16

ancsa is kezd megborulni.......

2019.01.27. 22:11:15

Gyerekek, megkoszonnem, ha nemtudom 23 utan vagy nemtudom nyomna valakinegy ki hany jelet kapott kommentet. Koszonom elore is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:11:18

Most szívesen veszítenék pontot, ha Renyhe kapná a zöldet.

javier2 2019.01.27. 22:11:29

semmit nem értettem adri-zsu párbeszédből...

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:11:43

@Angora Cardi: Rolit, szerintem megpakolja a szívcsapat. Amúgy jól felkérdezte renyhét, h ha olyan megbocsátó, akkor miért teszi még mindig rá a jelét a fésű-ügy óta. Értelmes választ persze nem kapott.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:11:45

@Mók_Ica: oda te is jössz Mókim hááát cigizünk! :D

javier2 2019.01.27. 22:12:07

zsu biztos renire teszi
ha ezt megteszi erősödni fog

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:12:40

@Cleveland55: közvetitünk!-én tuti írom ki kire pakolt!

.iIi. 2019.01.27. 22:13:05

Bazzeg ez a visitas már megint. Felebred a fél ház! Nem lehetne valami nagyon kemény büntetést adni annak aki még egyszer visít?

Angora Cardi 2019.01.27. 22:13:30

@KólaMámor: èn Rolira tippelek ha a bolondok megint összeàllnak

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:13:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: bocsánat meg ezer anyamedve, de egyeztessünk esetleg egy pontost és akkor úgy tervezek! ;)

malevil2050 2019.01.27. 22:14:02

Beindult a kombinatorika .

Cimili 2019.01.27. 22:14:25

totál le vagyok maradva, asse tudom mik voltak ma, vissza kell majd néznem.

Mók_Ica 2019.01.27. 22:14:38

@Nyuszomuszo83: az illatossal adsz tüzet?? :)))))

@javier2: adri próbálta zsut megerősíteni abban, hogy rakja renyhére a jelet......

javier2 2019.01.27. 22:15:08

@Cleveland55: 23 azthiszem ez michael jordan meze volt aztán mindenki más is felvette kurva gáz volt, talán david bekem is (jó azért ő annyira nem volt szar , a legpontosabb pontrúgó volt, meg kibaszott sármos is )fakk

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:15:48

Renit vajon Greg sminkelte rajzfilmfigurává?

pomac 2019.01.27. 22:16:11

fogadok zsu fog utoljára a táblához menni ,és ha nem renire rak, elsírja magát :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:16:30

renyhe szemöldöke (és az egész sminkje is) büntet!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:16:33

@Mók_Ica: ajcsiba kapsz te is egyet meg @Csakazértis én vagyok a királynő: is egyet! @Angora Cardi: lekváros sütit kap! Ez eldöntve! :)

Maximista vagyok 2019.01.27. 22:16:44

@,,: átpakolnám Renire :) thx

2019.01.27. 22:17:05

@javier2: ne haragudj de ittam ma mar 6 pint molsont, ezt mire írtad?

javier2 2019.01.27. 22:17:50

@.iIi.: teljesen igazad van ezért nem hallom én sem attól félek üvöltenek és mute vagy 5/100-on van a hang

@Mók_Ica: teljesen jó döntés

,, 2019.01.27. 22:18:03

@Angora Cardi: nagyon morbid lesz, de tudom h te jól bírod az ilyesmit:)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:18:25

@Nyuszomuszo83: jujjj..... köszi :))))

@Maximista vagyok: megérkeztél, drága? :)))))

Mók_Ica 2019.01.27. 22:19:40

@javier2: renyhe zsu párbajt akar a két fiú és adri is......

no, renyhe magyarázkodását kell hallgatnunk......

Angora Cardi 2019.01.27. 22:20:12

@,,: igen :D imàdom (mindenkinek kell vmi perverzió hehe)
Rush mennyire ronda fèrfi ès milyen jól passzol ide :))))

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:20:37

Zsu az áldozat szerepen kívül tud valamit?

Cherie 2019.01.27. 22:20:37

Két piros cipős...

javier2 2019.01.27. 22:20:53

@Cleveland55: azt írtad 23 után írják meg
én erre asszociáltam a 23 -as mezre
azt mondtad amerikában éltél....

@Maximista vagyok: én balfasz rolira tettem de a roli héten gyalázott messze a legszimpatikusabb volt
bezzeg a macskám renit adagolja atropin injekciókkal(nem akarok árulkodni de a macskám ma rossz volt lenyulta a leves csontot)

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:21:29

sajnos nem tudunk kompromisszumra kötődni

Cherie 2019.01.27. 22:21:56

Renike is kijelentette, hogy egyéni játékos:)))

Cimili 2019.01.27. 22:22:08

zsunak most igazat adok, de ő is tehet róla, h így bánik vele renyhe. mi a túróért bocsájtott meg mindig neki?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:22:12

Renyhe úgy néz ki most mint a Doktor Szösziben a manikűrös csajszi Jennifer Collidge! Még a kantáros farmer is stimmel!

pomac 2019.01.27. 22:22:28

jááá greg nyuszi

pomac 2019.01.27. 22:22:53

és bejött ez is rolinak :DDDD hát ha még reni lenne a kiválasztott is :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 22:23:27

G1G,,, hogy fosik....juhhuuu!!!

javier2 2019.01.27. 22:23:35

@Cleveland55: amerikai vagy európai pint?nem mindegy :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:24:11

Nagyon tisztaszívű jóbarát Csillámfasz, Zsu a szemét, mert Renyhére akár rakni, de az még se fordult a fejében, hogy Renyhére tegye a lilát. :)
Röhögnöm kell.

pomac 2019.01.27. 22:24:16

most még egy roli hunor adri döntő sem lehetetlen :D

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:24:26

Feltette a lilát G1G???

tvbuzi 2019.01.27. 22:25:07

Greg a következő kiválasztáson leszopja magát

pomac 2019.01.27. 22:25:11

nem hát mert mindenképp ő akarja megúszni másra nem gondol csak a szívére :D

Mók_Ica 2019.01.27. 22:25:22

@Nyuszomuszo83: az a csaj jobban nézett ki..... renyhe sminkje most büntet.......

@Csakazértis én vagyok a királynő: @nyeh13: be bizony.... sztem túl hamar lőtte el.....

.iIi. 2019.01.27. 22:27:27

Egy pillanatig megálljt bennem az ütő hogy Renyhere rakja a kendőt :)

Cherie 2019.01.27. 22:27:40

@Nyuszomuszo83: dehogy, stifler mamának tök kedves arca van.. lesz dr szöszi 3...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:27:57

@Mók_Ica: bizony. A fiúk így tervezték. Kövi párbaj Greg lesz. :)

javier2 2019.01.27. 22:28:17

málnabor jéggel!egészségetekre
a szamócásoknak is

,, 2019.01.27. 22:28:38

@Mók_Ica: következő héten kellett volna

2019.01.27. 22:28:39

@javier2: jajj “vagom mar” bocsi. Magyar ido szerinti 23 orara celoztam

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:28:52

@pomac: @Angora Cardi: köszi a válszt.
huhúúú, ez jó. Roliéknak bejött a terv. :D

Cherie 2019.01.27. 22:29:07

De azért ha greg kenne az tényleg egy touché lenne

Cimili 2019.01.27. 22:29:37

@javier2: tucc élni! :) és rendes is vagy, h feláldozod magad és iszol az egészségünkre:)))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 22:30:25

már a fressnapf is szívből ajánlgat? mi van itt?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:30:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: megvolt! :)@Mók_Ica: azért stifler mamája jó csaj! Nekem szimpi! :D Renyhe sminkje ótvar mint maga a csaj!
@Cherie: ugye! Komolyan lesz 3. Juhhuuu! :)

javier2 2019.01.27. 22:31:00

gondolkodjunk taktikusan(most sokan felháborodtatok)
de roli vagy hunor szempontából a legjobb ha reni bent marad ,mert pusztítja a többit

Cherie 2019.01.27. 22:31:57

Hogy fut már szerencsétlen

Mók_Ica 2019.01.27. 22:32:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: jól esett :))))

itt vagyunk ..... és vita van..... miért nem csodálkozunk ezen???
ha renyhe kapja a kendőt, kivi vagyok, hogy fog viselkedni????

Angora Cardi 2019.01.27. 22:32:22

Szú ezzel a kötelezöen feketère festett szemmel ://

2019.01.27. 22:33:04

@javier2: “us pint” volt...

javier2 2019.01.27. 22:33:10

@Cleveland55: kicsit irigyellek

@Cimili: hmhm hát én is tudok áldozatot hozni értetek...

pomac 2019.01.27. 22:34:30

@javier2: már reni szétpusztította amit kellet ,már bevégezte ,mehet nyugodtan :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:34:33

@Cimili: remélem nem gondoltad, hogy kimaradsz :)))))

@,,: igen.....

@Nyuszomuszo83: ekg :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:34:59

@javier2: haaa nem hozol nekem a talira ebből az istenített általad készített málnaborból egy üveggel istenbiz' örihari lesz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:36:12

@Mók_Ica: dupla Csillámfasz lesz. ;)
És majd hozza a mártírt, hogy Zsut mondta, öt kell vinni. Hát ha olyan hülye, hát olyan hülye. Kint marad, meg ha a lisztkukacokat viszi is.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:37:23

@Mók_Ica: szerintem Reni akkor ordítani fog
meg árulózni,meg hátbaszurtálódzni

javier2 2019.01.27. 22:37:53

@Cleveland55: gondoltam . , europai pinttel kellett volna még 3 máj....
régebben teljesen képben voltam a négy major amerikai sporttal ,most ezzel nem büszkélkedhetek ..(bevallom inkább nfl nba)

pomac 2019.01.27. 22:39:28

minek huzzák ezzel az időt

nyeh13 2019.01.27. 22:39:58

úgy szeretném, ha megszórnák Renyhét. De szerintem Zsuzsu nem rakja rá :P

javier2 2019.01.27. 22:40:23

@Nyuszomuszo83: ezt el is hiszem
mit kaptam amikor csináltam te jó ég!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:40:39

@javier2: látod, már 3 üveggel kell hozz, szodé csajok megisszák az isteni nedüt! :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:41:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Ay Mama, Que paso: igen, valószínű az eddiginél is elviselhetetlenebb lesz......

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:41:47

sellők nem motoroznak, NA

Cimili 2019.01.27. 22:41:49

@Cleveland55: és kinek szurkolsz? pár Maple Leafs meccset láttam a tvben, meg neten, s ők a kedvenceim.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:42:16

Csillámfasz most még mártírrá avatja magát, hogy Hunor miatt engedte el a motort? Hát majdnem bevettem.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:42:18

@javier2: várom az üveg boromat, nagggyon kiváncsi leszek milyen, mert csak eper, szeder és meggybort-nálam létrás kadarka-amit ittam!

Mók_Ica 2019.01.27. 22:42:55

renyhe kaszinóba jár???? több ész feladatot akart??? óóóóóóóó... hogy az ég nem szakad rá......

Cherie 2019.01.27. 22:43:17

Önismeret teljes hiánya egyik megfigyeltnél

javier2 2019.01.27. 22:43:33

tök jó hogy írjátok , mert reni miatt tök halk a tv és ha más beszél nem hallom

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:43:34

ha Roli vagy Hunor kiesik nem tudják behozni a táblát

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:43:43

Greg egy végtelen geci! Mártirnak is szar, férfinek sem nevezhető, pán péter se, csak egy tetű!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:43:45

Hunci mekkorát röhögött, mikor Renyhe azt mondta, ha több ész játék lett volna a próbák közt, azt jobban bírta volna.
Ancsa erre: a bírhal ott volt, azt soha nem felejti el.

Cherie 2019.01.27. 22:43:53

@nyeh13: rárakja piros cipős;)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:44:52

@Nyuszomuszo83: én eddig csak málna, meggy és áfonya pálinka :)

pomac 2019.01.27. 22:44:58

@Ay Mama, Que paso: majd be békézzák ,ja akarom mondani besellőzik

Cherie 2019.01.27. 22:45:07

Kár nem zsuzsu az első.. akkor utána jó kis élő lett volna

tvbuzi 2019.01.27. 22:45:23

A szavazategyenlőség ugrott

pomac 2019.01.27. 22:45:30

lehetett hallani hogy greg megy :D

Mók_Ica 2019.01.27. 22:45:57

@Ay Mama, Que paso: pont ez jutott eszembe :)))

greg rolandra tett

javier2 2019.01.27. 22:46:04

@Nyuszomuszo83: meggybor nem lehetett rossz nálam a meggyet megette a monília
nem szeretek permetezni sajnos kell
de a málna az egyetlen gyümölcs amit nem kell...
szeder lekvárom van imádja a család
eper bort viszont méh nem ittam . de látok benne potenciált

Mók_Ica 2019.01.27. 22:47:34

renyhe... túl sokat beszélsz...... zsut ekézi..... de nem rá tesz, hanem rolira

Cherie 2019.01.27. 22:47:43

Zsu nak tényleg kussé patkányos a sminkje bocs

Mók_Ica 2019.01.27. 22:48:16

zsu viszont renyhére tesz

Angora Cardi 2019.01.27. 22:48:32

Zsu szavainak van hangsúlya: Reni

tvbuzi 2019.01.27. 22:48:36

Süsü odabaszott
Szavainak van hangsúlya

Mók_Ica 2019.01.27. 22:49:27

hunor zsura tett....

javier2 2019.01.27. 22:49:44

a macskám fog nyerni beszarás:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 22:50:05

Hunor, az apád faszát, bazdmeg

Angora Cardi 2019.01.27. 22:50:28

@KólaMámor: roli rakja renire aztan mint villamester ki is kuldheti picsaba

Angora Cardi 2019.01.27. 22:51:08

@Angora Cardi: akkor ezt a fiuk megbeszeltek zsuval es zsu megy

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:51:09

Villamester dönt: saját maga, vagy Zsu?

javier2 2019.01.27. 22:51:15

lol.lol.lol.lol.lol.lol.
reni zsu lesz

Cherie 2019.01.27. 22:51:18

Roló a rövid nyakával és gerincével..

pomac 2019.01.27. 22:51:20

bakkeeer ,ez nagyon kétesélyes ,zsu még közel sem biztos hogy renit viszi

Mók_Ica 2019.01.27. 22:51:28

roli is zsura tett..... óóóóó

ez a taktika, zsura tettek a fiúk, hogy vigye renyhét párbajozni :))))
senki nem tippcsizett zsura :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:51:45

Adri-Hunor
Greg- Roli
Renyhe-Roli
Zsizsikes-Renyhe
Hunor-Zsizsikes
Roli-Zsizsikes

Roli döntése: Zsizsikes

Cimili 2019.01.27. 22:51:53

írjam? írom a jeleket.
adri-->hunyi
greg-->roli
renyhe-->roli (közben undorító dumát nyom zsura)
zsu-->renyhe
hunor-->zsu(renyhe ebbe is beleugat)
roli-->zsu
szavazat egyenlőség, roli döntése: zsué a zöld kendő

Cherie 2019.01.27. 22:52:12

@úgymond olvasó mmkk: meg fogja úszni párbaj nélkül

Angora Cardi 2019.01.27. 22:52:24

Na szuper a kèt picsa màr megèrett a pàrbajra.

Cimili 2019.01.27. 22:52:30

@Nyuszomuszo83: ha tudom, h írod, nem strapálom magam :))))))))

nyeh13 2019.01.27. 22:52:34

Mindenki rohadjon meg....az összes gyáva gyökér, aki nem merte megszórni szichopata Rúdlényt.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:52:35

F E G Y V E R B E
Z S U
F A N O k
!

javier2 2019.01.27. 22:52:50

reni 1 hónapja szívod zsu vérét ... itt a vége...
ahogy te mondanád " patkány"

Cherie 2019.01.27. 22:52:57

@pomac: renike kibékül vele..

pomac 2019.01.27. 22:53:16

és még abban sem vagyok biztos ha renit akarj vinni zsu ,netán véletlenül kimondja és ,hunor-roli közül kell választani :D

,, 2019.01.27. 22:53:22

Senki nem kapott pontot. Ez izgi volt!
Boxhét lesz? jesssz

Mók_Ica 2019.01.27. 22:53:23

@pomac: most majd renyhe puncsol egész héten.....

jövő héten box lesz????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 22:53:42

@Mók_Ica: leszarom a taktikát, hát a kurva életbe már, úgy felbasztam az agyam

Angora Cardi 2019.01.27. 22:53:44

Èjjel nappal Bp-sekkel boxhét

Mók_Ica 2019.01.27. 22:54:03

@Ay Mama, Que paso: ha renyhét viszi, sok szavazatot fog kapni zsu

pomac 2019.01.27. 22:54:18

@Cherie: ez nagyon szoros lesz szerdáig...

,, 2019.01.27. 22:54:24

@Angora Cardi: az egyikre azt hittem, VV Attila:)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:54:24

@Cimili: irtam Clevelandnek hogy írni fogom! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:55:08

De mijafaxnak nem pakolták meg Renyhét?
Tuti megbeszélték Zsuval. Zsu nagyon egyetértően mosolygott.
Renyhe hogy fog puncsolni.
Csillámfasz meg patkányozni.

.iIi. 2019.01.27. 22:55:12

Valaki a háttérben (Zsu?) azt mondta miután Roli tett, hogy "na, megtartottatok a szavatokat" vagy rosszul hallottam?

Cimili 2019.01.27. 22:55:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem is, h renyhét viszi. a nézői komikból vághatja, h renyhe nem túl népszerű kint.

Angora Cardi 2019.01.27. 22:56:03

@,,: sajnos nem :/
Gyerünk vissza a màrkihoz :D

pomac 2019.01.27. 22:56:05

@Mók_Ica: kiváncsi vagyok a holnapira ez végülis hogy jött ki

,, 2019.01.27. 22:56:10

zsuzsu reninél mennyi lesz a százalék: 99-1?

Mók_Ica 2019.01.27. 22:56:11

@nyeh13: renyhe rolit vagy hunort vitte volna..... a fiúk + adri renyhe zsu párbajt akarnak.....

@,,: ez sem lesz jobb, mint az ótvar óbégatása....

@úgymond olvasó mmkk: remélem nem a vv-n :)))) nincs értelme ezen felhúzni magad :)))

Oldfos 2019.01.27. 22:56:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: Megmondom:Renyhenem vitte volna biztosan Zsut,míg Zsu renyhét fogja !

Angora Cardi 2019.01.27. 22:56:28

@pomac: biztos megkèrte a fiukat zsu

Bekkara 2019.01.27. 22:56:36

Baszki, szerintem Roli most eltaktikázta magát, Zsu nem fogja kivinni Renit, Rolit fogja. Roli Reni ellen visszajött volna, Zsu ellen nem fog. Reni döntős.

pomac 2019.01.27. 22:56:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja meg mondta is hogy nem hazudtak vagy valami ilyesmit

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:56:53

@javier2: Sparban lehet kapni, német csatosüveges, nem rossz,könnyed, megvan az eperiz, de az igazán jó gyümölcsborai a Mokos pincészetnek vannak, neten fent van keress rá. És pálinkájuk is van! ;)

Pancsamanó 2019.01.27. 22:57:10

Napok óta nem kommenteltem, de gyááá box!!! Említettem itt többször is hogy mennyire jo volt a VV5-ben a box és most itt is lesz :) :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:57:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: renyhe a fiúk közül vitt volna vkit.....

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:57:15

Ez jól alakult.
Zsu vagy azok közül válszt, akik rárakták a jelet vagy (ha következetesebb), akkor azt viszi, akire ő rakta, azaz Renyhét. (Akkor egyébként vissza is jön, mert Reni ellen kb még a lisztkukac is visszajönne.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:57:42

@pomac: nem fogja. És ha mégis, ha mondjuk a két díszpinty kiprovokálná, a retek majd elkeni, mert izgalmas párban lenne a két csaj.

gazo 2019.01.27. 22:57:49

Na ha nem Renyhét viszi, akkor szembeköpheti magát. Vagy felköphet és aláállhat.

Angora Cardi 2019.01.27. 22:58:31

@KólaMámor: Renit fogja szerintem, elèg kiszàmithato eddig.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:58:42

Tök mindegy kit visz a Zsizsikes akkor is ellene szavazok, még ha Renyhét viszi, akkor is! Mert csak és slussz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:59:11

@Mók_Ica: mert nem hülye, látja, hogy Zsu erős, a nézői kommentek is ezt mutatták, ezért akar folyton kibékülni. Kellenek neki a Zsu szavazatok.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:59:20

akit Hunor megcsókol arra kendő kerül

Pancsamanó 2019.01.27. 23:00:12

@Angora Cardi: sziaa :) Eltűntem mert idegesített ez a fosműsor de ma megnéztem a kiválasztást és Hozzátok is benéztem :)