Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X83 – A büdös szájakban roppanó rovarok

2019. január 26. 16:45 - Bruti

vlc-2019-01-26-15h27m42s464.jpg
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik, vagy tényleg ennyire ostoba. Hajlok rá, hogy sajnos az utóbbi...
vlc-2019-01-26-14h57m14s594.png

Kapcsolás a villába, ahol Rúdlény tevékenykedik Sellőizé fején, de nem sül el valami jól. Zsú odaveti, hogy kb. ennyi a Rúdlény kozmetika, mire a trampli kiakad és kilátásba helyez egy négy napos oltást, aminek az lesz a vége, hogy Zsú kirohan a világból. Ebből megint balhé kerekedik, amit a többi lakó fásultan konstatál. Érkezik a levél és egy videó Petivel, aki sajnos most nem tud ott lenni velük, de küld fincsi kaját, név szerint surströmminget. Aki nem tudná mi ez, annak elárulom, hogy rohasztott hal, ami még konzerválás után is rohad, ezért akkora nyomás gyűlik fel a dobozban, hogy több repülőtársaság konkrétan ki is tiltotta a járatairól. Olyan, mintha egy rohadt káposztát és az ex villalakó Krisztiánusz rohadó lábának szagát próbálnák bezárni egy hónapok óta döglött heringbe. Roller és Hunor már tudja miről van szó, ők részükről köszönik szépen. Rúdlény és Adri is elhatárolódik, Zsú meg főként, mert egyetlen dolog, amit nem eszik meg az a hal.
vlc-2019-01-26-14h58m18s730.png

vlc-2019-01-26-14h58m34s550.png

Annak ellenére, hogy nem mutatkozik valós lakossági igény az ételre, mindjárt két dobozzal is felnyitnak, nagy öklendezések kíséretében. Roller csak messziről röhög, Hunor majd elhányja magát, egyedül Adri próbálja leküzdeni a félelmét, de ő is csak addig, amíg ki nem szednek neki egy darabot, amiből konkrétan lóg a szétrothadt bele. Végül HUNOR A BÁTOR megeszi az első falatot. Ez megtöri a jeget, követi őt Sellőizé, Zsú, majd sorban a többiek. Néhányan ugyan öklendeznek, vagy éppen ki is hányják, de a lényeg, hogy megették, kivéve a mindig nagypofájú Rúdlényt, aki nem teljesíti a feladatot. A pénz elosztás után kiderül, hogy Hunor vezet, de még úgy is, ha levonjuk a Lászlótól kapott húsz rugót.


Reggel a nappaliban Sellő, Roller és Hunor latolgatják az esélyeket. Ez azért érdekes, mert ugye Sellőfiúizé nem csinál ilyesmit, hisz, mint azt tudjuk, ő szívvel játszik és nem ésszel. Szóval Sellőember már ott tart, hogy, ha most kimegy Rollerrel párbajozni, akkor vissza is jön és lesz két lila kendője, így Hunor az istennek nem tudja levenni róla mindkettőt. A terv több helyen is sántít.
1. Miből gondolja, hogy vissza fog jönni Roller ellen?
2. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet két lila kendő egyszerre egy játékoson.
3. Abban sem vagyok biztos, hogy a lilakendőtlenítő csak az egyik kendőt veszi le. Lehet mindkettőt? 
Szóval Sellőemberizé próbálja keverni a szálakat, és úgy alakítani, hogy a két srác ne őt vigye párbajra, de annyira átlátszó, mint egy kitört ablak.

vlc-2019-01-26-15h05m16s805.png
A taktikzás tovább folytatódik a fürdőben is. Sellőember Adrinak sírja el a problémáit, és itt is látszik, hogy Adrinak van ott a legtöbb esze, mert egy okos tervvel rukkol elő. Kapjon Roller és Hunor is kettő-kettő jelet, így Roller kellemtelen helyzetbe kerül, mivel neki kell dönteni a kendőről. Ha Hunorra raja el van ásva, ha magára, akkor meg a saját játékát fenyegeti. De ott van Zsú, aki olyan, mint Emese, aki meg van bolondulva, így nem tudják mit fog csinálni, ezért Adri megkörnyékezi egy kis közvetlen beszélgetéssel.
A robogóért való küzdelem újabb fejezete következik. Most éppen különböző élő és sült rovarokat kell benyomni a buciba. Rúdlény kezdi Adrival, azaz csak kezdené, mert egyből feladja, így csak Adri falatozik. Jön Roller és Zsú, de a lány lemarad és veszít.

vlc-2019-01-26-15h06m28s797.png

vlc-2019-01-26-15h07m20s867.png

A következő egy képrejtvény, Renivel, Sellőemberrel és két hallal. A fájdalmasan hülye Rúdlény halál komoly arccal felkiált, hogy megfejtette. Figyelj:

„Hallástudósító”


Az oszt' igen! Aztán még jönnek az egyéb ötletek, mint a „Birhalál” „Inhalál” „Hírszék”
A megfejtés egyébként a „hirtelen halál” lett volna, de ezt elbukták. Jön a hagymaevés, ahol Greg nyer Zsú ellen, majd előkerülnek az élő rovarok. Az első kört Hunor nyeri Roller ellen, a másodikat Adri, Zsú ellen, aki annyira el volt foglalva a bogarakkal, hogy azt sem vette észre, mikor lett kész Adri a feladattal.
A végeredmény: Adri, Greg és Hunor. Ők küzdhetnek meg a robogóért.

vlc-2019-01-26-14h16m06s956.png
Még marad egy kis taktikázás a végére is. Sellődologizé próbál ráhatni Zsúra, de az kurvára nem szeretne beszélgetni se Reniről, se a jelrakásról. Greg a riportban így okoskodik: Ha Zsú ráteszi Renire, akkor ő leveszi a kezét róla, mert ilyen alapon, akkor őt is hátba szúrja bármikor. Egy kígyót dédelgetett, de nem is az ölében, hanem egyenesen a mellkasán! Itt megint van néhány logikai bukfenc, de hagyjuk. A beszélgetésüket gyorsan meg is osztja Renátával, és a két MTA tag arra jön rá, hogy Zsú bent akar lenni a döntőben, méghozzá EGYEDÜL! Akkorjólvanakkor!
vlc-2019-01-26-15h14m00s039.png

vlc-2019-01-26-15h13m09s541.png

611 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

javier2 2019.01.27. 17:21:41

@Mate4182: kedvenc évadom volt , azok közül amit láttam...
azt mondta neki ,hogy sittes - hu akkor sok mindenkiben megállt a levegő...

@Ármándójózsi: az a baj ,hogy te azokkal szeretnél vitatkozni , akik fanatikus zsu rajongók.
ez pont olyan mint a hungaro katalánok és a hála madridisták.

pl ,ha ugyanez kiderülne roliról VHS -en biztos megszerezném és elégetném.

Mate4182 2019.01.27. 17:25:17

csak hogy ki ne aludjon a tuz .... :D

en speciel Roli fan vagyok aminek van par oka: amikor eloszor bement a villaba megallapitotta hogy ezek bolondok. ez tok igaza volt. akkor, ott ereztem hogy o az en emberem.

amiota benn van a villaban meg nem tett olyat amire azt mondjam: na bazdmeg ez is egy retardalt gyoker kamus barom...
lehet hogy sok a komuves dekoltazs de ha a kulso igenytelensegbe belekotunk akkor csak leirnek ide par dolgot:
Reni haja
Reni sminkje
Zsu sminkje
Barmelyikuk pothaja

szoval a kulson folosleges pedalozni.
az hogy lusta meg taktikazo az a renyhe feleknel jelent negativumot, szamomra mint nezonek ezek nem olyan szokasok amik megzavarnak az elmenyt (nem ugy a folyamatos max hangeron valo visongas es obegatas)

Zsut kedveltem az elejen de mara kb semi pozitivat nem tudnek rola mondnai
Renyhe az elejetol irrital es ez reszrol reszre csak no bennem

Gregben en az elso napig lattam fantaziat aztan kb egy het utan kiderult hogy ketszinu es eletkeptelenul ostoba (o is)

ezek utan miert kene hogy jo velemennyel legyek barmelyik szefosrol?

,, 2019.01.27. 17:27:15

@Angora Cardi: mai filmajánló: Sade márki játékai 22:00
De régen láttam!

Ármándójózsi 2019.01.27. 17:28:25

@mobilos perpetuum: @bElannaTorres: Nos, aki ezt a kis "vitát" elolvassa, biztosan látni fogja ki a Troll, és ki az aki próbálja érvekkel, illetve bizonyítékokkal bemutatni, hogy végül is ki ír úgy, hogy még az igazságot is letagadja.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 17:30:20

ha a szerkesztők olvassák a hogyvoltot - márpedig olvassák -, ne csodálkozzatok, hogy renyhét tolják, őt tartják a színvonalnak. semennyiben sem különbek az egymásnak címzett kommentjeitek, mint renyhe meg zsu üvöltős veszekedései.

javier2 2019.01.27. 17:35:00

@Mate4182: most nézem vissza a tegnapit
adrié eddig a legnagyobb beszólás:nem idézem szó szerint
reni fut és üvölt hogy buli menjünk öltözzünk át , adri meg mint a keresztapa
-eszünk és pizsamában :))))
-az elejéhez meg azt mondanám reni -zsu párbaj is lehet (csak úgy ha zsu magára pakoltat)
mert ha reni marad zsut még megtörheti.

javier2 2019.01.27. 17:36:09

@úgymond olvasó mmkk: én mindjárt megsértek valakit.... , de most mennem kell

bElannaTorres 2019.01.27. 17:36:14

@úgymond olvasó mmkk: csak nem tűröm már el ezt a stílust állandóan. Most legalább már nem célozgattak, hanem konkrétan faszparasztozott. Mert olyan mint reni.
Elég régóta szó nélkül hagyom. Nézd meg egyszer visszaírok egyből kiborul, idegbeteg.
Meg még páran.
A hogyvolt átment roli imádók klubjába. Nem lehet róla kritikát írni. Sokan elvakultak, és a legjobb hogy ők fogják rá másokra.
Aki olvassa a blogot, azt látja.

bElannaTorres 2019.01.27. 17:37:19

Jönnének már falkában, hogy megvédjék a faszparasztózó, fogytékosozó haverjukat.
Egyedül kevés hozzá.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.27. 17:41:58

@bElannaTorres: a fenét ment át. Zsut speciel én is kedvelem. Nekem ő meg Roli a favoritom. De még sokan másoknak is.

Mate4182 2019.01.27. 17:42:16

@bElannaTorres: en nemtom miota folyik itt a balhe es pontosan kik kozott, mert egesz egyszeruen leszarom.

amit en latok az speciel az hogy semmifele Zsu kritika nem marad megtorolatlanul :D
es folyamatosan azt latom hogy itt mindenki Roli fan es ez Roli koveto oldala meg mittomen. ez egy faszsag.
el kell fogadni hogy a tobbseg vele konnyebben tud azonosulni mint Zsuval.
ahogy ha megkerdeznel egy par szeket meg konyvtamaszt meg kilincset, azok meg Zsuval tudnak azonosulni.

utald akkor az rtlt mert ha Renyheeket akarnak pozitivan feltuntetni nem arrol szolna minden osszefoglalo hogy az az idegbeteg rohamot kap vagy a sirogorcsos nyomja a hattyuk halalat

,, 2019.01.27. 17:43:01

@úgymond olvasó mmkk: engem már komolyan érdekelne, hogy lehet beleszermesedni egy vellalakóba, legyen az Zsu v Roli

Sanda.Ipse 2019.01.27. 17:43:53

@javier2:
Úgy, hogy egy castingot összekevernek egyesek egy viccesnek készült videóval és ezek után libát hasonlítanak össze lóval.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 17:44:10

@bElannaTorres: nem fognak falkában jönni, mert elveszitek az ember kedvét a kommenteléstől. több betűt nem is pazarolok erre, mert annyiszor elmondtam már, hogy én érzem kínosnak, hogy folyamatosan felemlegetem.

Kartontigris 2019.01.27. 17:44:15

@Ármándójózsi:
Na jó de az a pár, egyértelműen ide beépülő véleményátformálsára felesküdött kamunick inkább a vicces mint meghatározó.
Olyanok mint a pankrációval foglalkozó oldalakon azok az (arrafelé is kisebbségben lévő) fogyatékosok aki képtelenek felfogni, hogy megrendezett verekedést látnak.
:D

,, 2019.01.27. 17:46:30

@bElannaTorres: szkippeld, csak abbahagyják...sixx a személyeskedőket kibaszta régen a picsába, sajnálom h offolja a blogot.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 17:46:56

@,,: az hagyján, hogy beleszerelmesedni, de hogy lehet lemenni ebbe a stílusba.. ehh, nem értem én ezt. ez egy rohadt tv műsor, amit sikeresen elcseszett az rtl.legalább a hogyvolt maradna meg normálisnak, neadjisten emberinek, de nem.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.27. 17:47:54

@,,: de jó, hogy itt vagy! Mai tippem roller! Köszönöm

Maximista vagyok 2019.01.27. 17:47:56

Megint topogtok faszom...

bElannaTorres 2019.01.27. 17:48:21

@Mate4182: akkor nem tudom mit olvasol, tele van az oldal vele, én pedig nem is írtam ma sem, de tegnap is csak a sunyira regaláltam teljesen kulturáltan ,hogy miért látom másképp.
Valamit nagyon rosszul nézel ha így látod, olvasd vissza az egészet.
Nem úgy nézem kivel tudok azonosulni. Hanem azt nézem ki hogy játszik, és persze csak lányoknak drukkolok. De ez könnyű, ha a fiúkat úgy nézed, mi lenne a vélemény ha nők lennének. Mit gondolnának egy hunorról, vagy egy átverős Roliról, aki elintézett egy hazugságvizsgálatot a párbajhetén adrinak.

,, 2019.01.27. 17:48:39

@úgymond olvasó mmkk: lásd fenn...nincs moderálás, és túl sok a személyeskedés.

,, 2019.01.27. 17:49:31

@Maximista vagyok: te meg megint a vérszagra jössz:)
@Hedo a nokedli szaggató: oké

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 17:51:03

@Maximista vagyok: ez már nem topogás, ez már a tisztaszívű matiné 897. része

Cherie 2019.01.27. 17:51:52

@Mate4182: hazudik mint a vízfolyás és gerince se nagyon van, de persze ettől még lehet akinek szimpi

bElannaTorres 2019.01.27. 17:52:04

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom mit csináltam azon kívül, hogy írtam két mondat kritikát rolira, hogy akkor én inkább elhiszek róla mindent a bemutatkozójából, csak azért mert tényleg hihetetlen hogy ez a köpködős téma ami simán lehet hogy nem igaz, napok óta van emlegetve. Másképp látom na. Úgy hogy kritikával kell ezeket is nézni, mindegy melyik játékosról van szó.
Erre megkaptam a faszozást, és én veszem el a másik kedvét ha nem tűröm el?

mobilos perpetuum 2019.01.27. 17:53:39

@Mate4182: A puding próbája az evés. Roli taktikája akkor jó taktika, ha nem verte volna szét saját csapatát. A másik oldal is látszik széthúzás, akár szakadhatnak is. Végjátékban már mindenki kezd egyéni játékot folytatni.
Miért Zsu?
Ő egyedül az a lány, aki 36 millióért szerelem, vagy minimum kedves szavak nélkül, nem dug,
Még Aurélió és Zsófika között is voltak érzelmek. Attila és Kinga közt csók nem csattant, de jókat tudtak beszélgetni, vonzalom kialakult. Soma is megküzdött azért, hogy Evelin odaadja magát.
Adri csak ágymelegítő, Reninek már nem hiszem el a Csoki-szerelmet, neki a középpontba kerülés kellett.

Aki most idejött, és szitkozódni kezdett, nem figyelte, hogy Hunor mellett érveltem szinte egész nap.
Nem olvasta, hogy Roli kezd feljönni szememben, mert a kudarc miatt már nem nagyképű, sokkal emberibb, mint mikor dölyfösen kijelentette a riport-szobában, hogy ő az ész.

bElannaTorres 2019.01.27. 17:53:50

@,,: okés, úgy lesz, csillagporszem is írta már, azóta nem is írok nekik. Kicsit túlzás volt már ez.
Erre írtam hogy régebben jobb volt, nem voltak elvakultak az emberek, valakit szerettünk de láttuk a hibáit is - pl. Az éden alatt.

Cherie 2019.01.27. 17:55:35

@,,: régen volt moderálás és off topic eltüntetés, akkor még ráért sixx. Lehet ócsárolni a vvt de itt is látszik mennyre a valós helyzetet mutatja sajnos...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 17:56:41

@bElannaTorres: többesszámban írtam, azt hittem egyértelmű, hogy mindkét oldalról beszéltem, de ezek szerint nem az.
tehát.
mindkét oldal elveszi az ember kedvét a kommenteléstől.
remélem mindenki, aki a szívéhez kapott, megnyugodott, és nyugodtan folytatja azt, amit eddig is csinált.

Angora Cardi 2019.01.27. 17:58:35

@,,: szuper, belenézek :)))

Kartontigris 2019.01.27. 17:59:31

@bElannaTorres:
Az van, hogy itt vered a nyálad folyamatosan egy faszságról ami csak téged érdekel mert egy hülye realiti, síkhülye szereplői közül a legfogyatékosabbnak szurkolsz.
Mi a faszt csinálnál ha egy Johnny Fairplay típusú játékost sikerülne találnia egyszer a RTL-nek?
Ülj le, gyújts egy cigit, igyál egy pohárral és gondold át ezt az egészet, mert én amúgy alapból olvasó módban vagyok de ezt is elbassza ez az állandó agyatlan rinya!

Mate4182 2019.01.27. 18:01:19

baszki en nem tudom. amiota ez a tema aktiv es neha hozzaszolok, ugy erzem mintha korulvenne 4-5 zsu fan es egyutt kopkodnenek pedig encsak ingyen vizet hoztam a buliba :D

a Zsu annyira adja magat nehezen amennyire egy no nehezen dobja le a textilt egy kis pia hatasara (ertsd ha nem erzekeltettek volna vele a kezdetektol hogy senkinek nem kell mert olyan mint egy 9 evessel flortolni, azota durcabol nyomja ezt a show hogy o nem elerheto, ha az elejen ot rajongjak korul, siman beakasztotta volna neki a Krisztian is meg a Hunor is)

valaki felhozta peldanak az Attila Kinga peldat ahol csok nem csattant de jokat beszelgettek. innen uzenem hogy igen, es a minosegi garancia az oszinte szerelemre amikor Kinga tobb honapnyi letereles meg fikazas utan csak rafanyalodott a friss gyoztesre. ez am szerelem :D

alairom hogy nem olvasom el az osszes kommentet de be kell valljam. nincs idom napi 1000 kommentet atnyalazni hogy ki milyen modon szidja a lakokat.

ami nekem mint ,,kivulallonak" feltunik az az hogy a szefosok szidasa mogott ervek vannak, Roliek szidasa mogott meg az van hogy : mi a kurva anyad az hogy szidod akit en kedvelek es lemesz allatba es faszparasztba hat ki a geci vagy te? en sose beszelek igy csak most miattad

nemtom sracok meg mindig Rolinak drukkolok :D

bElannaTorres 2019.01.27. 18:02:49

@Kartontigris: neki drukkoltam egyébként. Hol verem a nyálam? Mikor láttad?
Nem én írok gyűlölettel állandóan. Két mondatot írtam roliról. Párat szoktam a játékosokról mindről.
El vagy tévedve.

Ez a baj az elvakult emberekkel, hogy teljesen elveszítik az igazságérzetüket.

Kartontigris 2019.01.27. 18:04:44

@bElannaTorres:
.... és válaszol .....
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

bElannaTorres 2019.01.27. 18:07:53

@úgymond olvasó mmkk: szeretnék rendesen írni, normálisan ahogy eddig is, kicsit sokszor vagyok megtalálva.
Tudod, néhányan olyanok mint reni - keresgélik a határt meddig lehet elmenni. Aztán szó nélkül hagyod és azt veszed észre, hogy alpáriba lement.
Gondolom nem kellett volna írnom rá, hogy ne vegyem el mások kedvét, elnézést kérek akkor.
Majd legközelebb nem reagálok hasonó stílusban, vagy lehet egyáltalán nem kéne, látod megint írtak nekem egy hazugságot és nem írtam rá csúnyát :)

Mate4182 2019.01.27. 18:07:56

@bElannaTorres: Ez a baj az elvakult emberekkel, hogy teljesen elveszítik az igazságérzetüket.

igen asszem kezdem erteni mire gondolsz ...

Cherie 2019.01.27. 18:08:34

@Mate4182: hát nem teljesen így van, tök mindegy milyen fan vagy, ha élből lehülyézel másokat. Egyik 19 másik egy híjján 20 bent, lehet véleményt mondani, de kultúráltan kellene, van itt egy jópár akit ha bezárnánk 200nm re már egy hét alatt megölte volna egymást, úgyhogy jó lenne abbahagyni a heccelést

Oldfos 2019.01.27. 18:10:17

1. Aki szerint Zsu normális az nem normális!
2.Zsunak lehet, szabad szurkolni, lehet szimpatikus is, ezt 1) nem zárja ki
3.Zsút egy baltával verném agyon szívem szerint,mert nekem meg jogom van ezt érezni (perzse nem teszem meg,ahogy Lacika se )
4.Renyhe Zsu-szerű állat csak másképp
4. A többiek e,berszabásúak (illetve sellők:)

Oldfos 2019.01.27. 18:16:31

@Oldfos: +1: Zsu egy szociopata állat, ha köpött ha nem, ha csak szinészkedik ha nem !

Sanda.Ipse 2019.01.27. 18:18:16

Húúú mekkora vita lesz itt holnap, ha már kiderült, hogy ki a kijelölt.
Három napig úgysem érek rá ide benézni, majd a kihívás után.
Addig is jó szórakozást mindenkinek.
Hajrá Roli!:)))

Hétkilenced 2019.01.27. 18:19:47

Ha nem fejezitek be, esküszöm, rátok küldöm Renit! Na már na! Egyébként is a vv9 egyik lakója sem olyan érdekes, okos vagy bármiben is tehetséges, hogy a borg asszimilálja őket, csak legyintene, hogy érdektelen. Nem is éri meg összeveszni rajtuk.

mobilos perpetuum 2019.01.27. 18:20:07

@ Bruti vagy bárki Admin (kellene, hogy legyen)
Oldfos 2019.01.27. 18:10:17 kommentelő törlését kérem, amit írt nem méltó semmilyen oldalhoz.

etikette 2019.01.27. 18:24:33

Skacok ki nyerte a robogot vagy motorot vagy mit? :) lemaradtam...

Mate4182 2019.01.27. 18:25:35

@Cherie: itt par dolgot nem igazan ertek

tök mindegy milyen fan vagy, ha élből lehülyézel másokat / ezt nem igazan ertem mivel azon kevesek koze tartozok akik meg nem alltak neki szemelyeskedni meg sertegetni

lehet véleményt mondani, de kultúráltan kellene / ismet ideznem hogy eddig szerintem normalisan fogalmaztam meg a mondandom

úgyhogy jó lenne abbahagyni a heccelést / rohadjak meg ezt mintha a zsu mondta volna amikor nincs erv :D :D sajnalom de tenyleg

@Oldfos: + 1

fujimo 2019.01.27. 18:31:12

*michaeljackson-popkorntzabálóképeamoziban* :D :D

Oldfos 2019.01.27. 18:31:37

@mobilos perpetuum: MI nem tetszett wamzer ?
Menél haza magadnak csaj'e ! :D :D

pimasz borz 2019.01.27. 18:35:06

Általában csak olvasok..
Nem értem ezeket az indulatokat egy ilyen fostaliga műsor miatt.Azt sem,hogy Roli miért olyan már lassan,mint Soros..és ezzel miért kell egy nagyobb csoportot állandóan provokálni.Mindenki favorizálhat játékosokat,de ennek mi értelme??Az embernek elmegy a kedve még az olvasástól is.Nem vagyok troll,de hajrá Roli..továbbra is ;)

javier2 2019.01.27. 18:36:54

@bElannaTorres: "nem tudom mit csináltam azon kívül, hogy írtam két mondat kritikát rolira"
hazudtál roliról az kicsit más
és most én szólok neked be nagyon durván
-Pont olyan vagy mint zsu!- nah ezt jól megkaptad

@mobilos perpetuum: te itt valami fizetett blogmotor lehetsz :P

@Kartontigris: én csak ármándójózsit sajnálom , mert ő tényleg egy rendes tag és nagyon érzékeny , és nem tud görgetni .

bel ami 2019.01.27. 18:38:01

Megmondom őszintén
troll vagyok én szintén.
Pirulva jelentem:
Zsuzsu a kedvencem!

javier2 2019.01.27. 18:38:07

gyerünk Roli a legjobb heted hoztad kapard ki apának a gesztenyét.......

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 18:38:21

@Fridolin a pimasz borz: na végre valaki más is azt írja, amit én :)

javier2 2019.01.27. 18:46:28

@belle amie:
bellami akkor ne számíts semmi jóra,
s ne fordítva ülj fel a lóra,
mert nem tudsz mást csinálni
csak hátra púcsítva fele nyilazni.

bElannaTorres 2019.01.27. 18:47:01

@Fridolin a pimasz borz: mire írod, roli magáról mondta a bemutatkozóban hogy lusta. Nem is mondtam mást. Unalmas is, Lacika is mondta hogy nagyon unta őket.
Van itt egy másik csoport aki másnak drukkol, de ezek szerint akkor a nagyobb csoportnak mindent lehet, másiknak semmit, ezt nem tudtam.
Azt hittem bárki leírhatja a véleményét. Nekem nem soros roli, csak nem látom se szentnek, se tökéletesnek, se a legjobb játékosnak. Nem is szoktam szidni, tekintettel arra, hogy sokan nem bírják elviselni. Zsuról alig írok, neki drukkolok meg adrinak, de minden nap le vagyunk ostobázva emiatt.

javier2 2019.01.27. 18:47:28

"pucsítva" csere "fele"

Kartontigris 2019.01.27. 18:50:40

@javier2:
Egyébként nyilván továbbgörget az ember az off témáknál főleg, de van egy mennyiség ami már lehet zavaró.

Csillepityu 2019.01.27. 18:51:51

@Nyuszomuszo83: Szia ! Minden bizonnyal Gyönyörű Szép Kicsi Hölgy! Ritkán szólok hozzá a Hogyvoltozók mondandójához,most is csak azért,mert az egyik kedvenc zenekarom került előtérbe.Ez pedig a korabeli Neoton Família.Egy kis korrigálást szeretnék mondani,amit @nicu71-nek írtál 2019.01.26.23.33.54. időpontban.Mivel senki sem javított Téged,én ezt most megtenném,tovább erősítve ezzel azt, amit nicunak kívántál kihangsúlyozni!Tehát a Távol- kelet stimmel,de nem Kína ,hanem a Szöuli olimpiai bizottság meghívására az 1986. évi megnyitón előadott zeneszámuk,ami(Holnap hajnalig ébren őrizzük álmunk)frenetikusan sikeres volt.Ezt azért írtam ilyen késéssel,mert csati undorom miatt(vizet prédikálok,de bort iszok) a "Sorozatbaráton"nézem reklámmentesen egyes "mocskolmányaikat",utána a Hogyvoltokat, így 20-22 óra késleltetéssel egészítettelek ki,nagybecsű utólagos engedelmeddel.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 18:55:11

Hiiijjj, olvasok és szotyizok bellanatorres-szel levitáztuk ezt már és csillámporszemmel, de itt egyesek torokra is mennének fizikálisan mert nem Zsizsikes a favorit az nonszensz! Emberek, ha Zsizsikes nyer vagy Roli vagy akármelyik akkor mi lesz?? Lesz pénzetek belőle??? Egyikőnk sem részesedik, de túl toljátok Zsizsikest. Azért mert más nem tud-a többség itt-azonosulni a gondolataival, viselkedédével akkor az már gheci, faszparaszt??? Gondolkodjatok el ezen, igen szerintem akkor is szefós a lány, de ettől holnap még el kell menjek dolgozni!
@Ármándójózsi: nekem hiányzol, gyere vissza és foglalkozz velem/ünk!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 18:58:32

@Csillepityu: igazad van és köszönöm a kiegészitést, máskülönben nem hiába sikeres a dal a mai napig, mint sok más zenéjük. Láttam őket élőben, az nem tetszett, de a régi számok kedvenceim! :) Én már csak ilyen kis szentimenti vagyok néha! És külön köszönet a nagyon kedves megszólításért! :)

Maximista vagyok 2019.01.27. 19:01:53

@úgymond olvasó mmkk: nem véletlenül tartózkodok, tele a tököm a csicska gecikkel akik itt szétbasznának mindent. lehet takarodni nekik FB-ra aztán felszopni egymást. baszósok ide bem kellenek :) ha nagyon akarják beleállok, de akkor csúnya cunami lesz itt.

bElannaTorres 2019.01.27. 19:02:12

@Nyuszomuszo83: józsinak mond, ő jött egy sor jelzővel, párat visszadobtam neki, hogy lássa nemcsak ő tud ezen a szinten írni.
Nem védem zsut, mobilosnak írtam hogy akkor én is csak roliról hiszem el a rosszat, egyébként kicsit így is van, a köpködés erősen gyanús hogy vetítés volt, hogy bekerüljön. Roliról se hiszek el nyilván mindent amit mondott, felét sem, kicsit érdekesebbé akarta tenni magát ő is.

Angora Cardi 2019.01.27. 19:06:54

@etikette: mèg nem derült ki, talàn ma

pimasz borz 2019.01.27. 19:07:12

@bElannaTorres: nem feltétlen rád értettem,de akkor vedd magadra nyugodtan.Egy példa..ma valaki ide linkelt egy cikket,ami kb.arról szólt,hogy zsu lámát játszott és ezt állítólag a videojában is elmesélte.(Én nem láttam egyikét sem)Erre páran reagáltak,ami zsu fanoknak nyilván nem tetszett..majd jött válaszul a rolizás.Roli ezt mondta,Roli azt mondta..mint a dedóban.Azért valakit leköpni vagy magunkról irónikusan nyilatkozni nagyon nem ugyanaz.De engem ez az egész ennyire nem érdekel,csak szinte az összes vv hogyvoltot olvastam,de a vv9 kiváltotta indulatokat nem tudom hova tenni.A nagyobb csoportot csak arra értettem,hogy pl.én megyek olyan fórumra,amivel annyira nem értek egyet,hogy az ilyen vitába menjen át,mert az igazamat kell bizonygatnom.Véleményedet persze szíved joga leírni.Nem mondtam,hogy mindent lehet a nagyobb csoportnak,bár ha a politikát nézzük...meg a jelen helyzetet..de inkább ebbe ne menjünk bele.Szóval peace :)

csillagporszem 2019.01.27. 19:07:21

@bElannaTorres: egy hős vagy komolyan, hogy nem hagyod magad elnyomni és kiállsz a szabad véleménynyilványítás mellett :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:07:30

@Maximista vagyok: ha ti nem jöttök, akkor én minek kommenteljek? :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 19:07:32

@úgymond olvasó mmkk: Tiszta szívű matiné!DDD
Hát imádlak!DDD

javier2 2019.01.27. 19:15:03

@Fridolin a pimasz borz: pontosan, pont így látom
amúgy ma a roli funok többsége zsut dicsérte hogy bírja a púpos őrült reni támadásait.
köztük én is

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:15:13

@bElannaTorres: én úgy érzem,sőt biztosra tudom állítani, hogy telefonosemberünk pl velem kezdte a személyeskedést, innen van a fővezír megnevezés, ugyanis ő nevezett el engem így, azóta is többször belém állt, egy hete is pl. úgy hogy szót sem ejtettem a pártfogoltjáról, tehát ne szépítsük ezt. Csak engem kurvára nem érdekel a fentebb leírtak alapján sem. De a stílus bicskanyitogató! Tehát Józsit megértem abban hogy elfogyott a türelme irányotokba. Lehet nem jól fogalmazott, de igenis volt igazság a mondandójában,mert itt senki nem ilyen véresszájú mint ő! Belle ami versel, ő kezdetektől zsizsikes fan, hát legyen, lelke rajta. Sajnos-frászt- én nem tudok azonosulni Zsizsikessel, akár köpdös, akár nem, az én szememben egy olyan kis lisztkukac mint amik közt turkált. Messzire kerülöm az ilyen hülyéket. De ezen a fórumon találtam pár olyan embert, akivel privátban is beszélek és értékesek, emberiek és szeretném őket személyesen is megismerni! Tehát nekem már megérte!
@javier2: cuppanós puszi alvezírem!

Ármándójózsi 2019.01.27. 19:15:50

@Nyuszomuszo83: Ne, ennek az invitálásnak nem tudok és nem is akarok ellenállni! És neeeeem, nem a zserbó, hanem becses kis Nyusziszemélyed, akinek nem tudok ellenállni!!!

bElannaTorres 2019.01.27. 19:16:11

@Fridolin a pimasz borz: arról lemaradtam, nem olvastam. Nem volt net pár óráig, aztán nem olvastam vissza. A köpködésre írtam csak hogy szerintem nem kell feltétlen elhinni, bár benne van hogy nem tudja jól kezelni a dolgokat, hogy akár igaz is lehet, de egyáltalán nem biztos. Roliról írtam két mondatot, aztán jött a lavina. Talán már moderálták is Józsit, mert előbb már nem láttam azt a mondatot amivel betámadott facebookos módon. Azért az már túlzás. Én nem megyek más fórumra, itt írok vagy tíz éve ez a második nevem. Miért kéne mennem. Eddig is elbeszélgettünk, csak tényleg van pár kommentelő aki hihetetlen agresszíven kezeli ha más vélemény van. Nekik kéne visszafogni magukat szerintem.

pimasz borz 2019.01.27. 19:17:25

@Nyuszomuszo83: Ennyi.Olcsóbb lesz a kenyér..ja NEM.

bElannaTorres 2019.01.27. 19:17:59

@csillagporszem: :DDD
Megkaptam a leckét a survivor után, de mégha nem is értettünk egyet, ide azért sosem süllyedtünk le

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:18:15

@Nyuszomuszo83: jav*senki nem olyan véresszájú mint ő: itt telefonos barátunkra gondoltam!

tanárnőkérem 2019.01.27. 19:19:01

Csak benéztem, de nem maradok, visszajövök, ha majd elült a vihar.
Amint látom, kedélyes kis villalét alakult itt ki, adekvát anyázásokkal - hozzuk a stílust rendesen.
Én őszintén és szívből szeretek itt mindenkit, még csak tattikából sem vitázom, úgyhogy pusz, és köszönöm az egészségemre vonatkozó jókívánságokat - sajna úgy néz ki, nem egy egyszerű megfázás.
U.i. kérlek, írjátok majd meg, ki lett a kiválasztott, köszi.

Cherie 2019.01.27. 19:19:31

@Mate4182: azért jól leszefostad a játékosok egy részét:))) egyébként nem feltétlenül rád értettem, én csak arra reagaltam amit írtál. Olvasd vissza.. A nincs érv baromságot meg hagyjad...:)))

pimasz borz 2019.01.27. 19:20:06

@bElannaTorres: Na nekem ott pattant el valami.De amúgy tényleg csak olvasok évek óta.Szerintem nem ér annyit a nyugalma senkinek,hogy ilyenen veszekedjünk! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:20:23

@Ármándójózsi: két naaagy cuppanós puszi, ne tűnj el, azért nem kell mert mások máshogy gondolkodnak! Mi ugyanúgy és addig jó!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 19:21:23

@Nyuszomuszo83: Pontosìtok! Nem fővezír vagy, hanem királynő!

Dr.Zé 2019.01.27. 19:21:32

@Oldfos: B Zsóti te vagy? Ez nem az echo.

bElannaTorres 2019.01.27. 19:22:14

@Nyuszomuszo83: nem volt netem, de már múltkor is írtam, nem mindig olvasom mobilost és nem mindig olvasom vissza az összes hozzászólást. Viszont mobilos volt hogy velem sem értett egyet mégis normálisan tudtam vele beszélgetni, ezért nem értem.
Pár mondatot írtam roliról, tudnék többet is de tekintettel vagyok arra hogy néhányan túlérzékenyek a témában. Én nem vagyok az mint kiderült, ma is vagy 100x lett elszidva Zsu , lekurvázva adri egy olyan felvétel miatt, ami miatt olvastam hogy az anyja feljelentést tesz, azt sem tudni hogy milyen videó, talán otthoni neki. Ezt már le sem írtam akkor nehogy megbántsak valakit, hogy minden ilyesmit kritikával kéne fogadni. Lehet igaz, de nem biztos.

Dr.Zé 2019.01.27. 19:22:44

Nyugalom olvtársak , nyugalom.

Cherie 2019.01.27. 19:24:22

@Oldfos: hagyjad már abba ezt a baltával verést, miért vernéd, mert olyan amilyen? És mi van, ha nem normális- egyébként átlagos, butuska fiatal lány - mielőtt... nem vagyok rajongója se neki se másnak, de azért van egy határ... gondolom a gyerekeidet is vered.. - jah nem?

Ha kötözködésnek veszed vedd annak..

Cherie 2019.01.27. 19:26:03

@Dr.Zé: sajna lassan az az egész ország:)))) a magukat normálisnak hívő nem normálisok országa, na de volt itt tippelés ki lesz a kiválasztott?

Ármándójózsi 2019.01.27. 19:26:35

@Nyuszomuszo83: Nem a máshogy gondolkodás, de ezt elég jól leírtam, és nem szeretnék még egyszer belemenni aki akarja visszakeresheti.
Amúúúúúgy tényleg csak a Te hozzászólásod miatt írok most ide, nehogy már ne versenyezzünk Érted az udvarias Udvariatlannal!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:42:02

mindenesetre ha ez a módi, akkor mostantól minden hunyor fannak neki fogok esni, ne szeresse már senki, ha én utálom, a Rvaéletbe!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:51:33

Mi van telefonos? Mikor veled személyeskednek az már nem tetszik és orditasz az adminért az új posztnál? De amikor te személyeskedsz az rendjén van és szép meg jó?! Ugyebár múlt héten te trolloztál le engem, akinek itt egy nickneve van, neked meg...! Kimélj meg a választól, nem érdekel! Csak érdekes vagy te! További jó fröcsögést!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:52:28

@Ármándójózsi: én és még páran értettünk és egyetértettünk! Tehát ne ignorálj minket! :)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:54:20

@UdvariatlanBolondvagyok: édesem új posztnál várlak! Királynője csak neked vagyok mert nekem van udvariatlanbolondom. A többieknek megmaradok fővezír! Amúgy meg egy cuki nyuszi vagyok! :)

bitfighter 2019.01.27. 19:54:41

Mi a faszt akarnak egy ilyen szar motorral kezdeni...

Oldfos 2019.01.27. 20:35:58

Hahó Tesók ! :) Azért csak kibukott a besúgó féreg a mobilosból :D
Dehogy akarom én fejbeverni Zsút (veri azt az élet eleget:)
De azt azért fogjátok fel,hogy jogom van ilyet mondani,hiszen nem fenyegetem, le is írom hogy nem teszem meg stb.
Legeljebb egy vehemensebb félhülye válaszolja azt nekem h. :"Én meg téged fejelnélek le szívesen" :D :D Denem: wamzerkodik egyből !
Na ennyit erről!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 20:54:08

@,,: szia.
Meg lehet tippelni a ma estére?
Behúznál nekem egy Rolit?
Köszönöm. :)

Mók_Ica 2019.01.27. 21:02:40

sziasztok, itt vagyunk ma este?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:04:28

greg feladta, hunyor megérdemelten nyerte meg a robogót :))))
süti beállítások módosítása