Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x82 - Zsuzsu nem lesz Aquaman mátkája

2019. január 25. 19:23 - sixx

screen_shot_2019-01-25_at_18_12_14.png

screen_shot_2019-01-25_at_17_11_18.png

Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az angol lenne a hivatalos nyelv Manilától délre, és 3) ha a VV-t lehetne máshonnan is nézni.

Ehhez képest Hunor csücsörítő szája fogad a vellában, és ilyenkor legbelül én apu összeszorított ökle vagyok, már most idegesít, hogy ez a tuja nyeri a hariminchatot. Zsu gumimacikból rak ki feliratot az asztalra, ilyet mi is játszottunk az áltiskben, csak kaviccsal, mert ki a tökömnek lett vóna gumimacija 1976-ban egy debreceni iskolában, DE HA MÉGIS lett volna, akkor megettük volna az összeset, a következményekre (gyomorgörcs, szorulás majd fosás) fittyet hányva. A fitty a gugli szerint:

5cd50ac5-20ec-4422-90ad-d53dd2149ff9.jpg

Ha valaki azt tippelte, hogy Zsu Greg nevében is simán el tud rejteni egy typót, az most örülhet. Mondjuk, ha valakinek, nekem aztán kurvára semmi alapom nincs az elütéseket felemlegetnem, az olyan lenne, mintha Bayer Zsolt beszélne a sajtóetikáról.

Oh, wait.

Roli hangosan röhög, Greg legyint magában, nem ezen múlik a világ sorsa, kit érdekel. Hunor a dzsakut vizslatja,

36 fokos? Baszki, ebbe én nem megyek bele.

Adrinak valami hiányzik a riskohból. Roli be van rekedve, és valamiért nem köszörül, pedig Roli, bazdmeg, nagyon kéne, mer' így most olyan a hangod, mint egy haldokló nyugdíjas asszony és egy olajozatlan vasúti fülkeajtó szerelemgyermekéé. Tattika van, Roli az egyelőrét két gyével mondja, az ilyen emberektől menekülni szoktam. Mondjuk Gregtől és duplán elméleti háremétől is kiráz a hideg. Zsu egyedül érzi magát, Greg magyarázná neki, hogy nem köll, mert nem vagy egyedül, de nem tudok odafigyelni, mert Reni közben két pofára zabál valami drazsét, és csörög vele az üvegibrikben, és csámcsog is.

screen_shot_2019-01-25_at_17_31_32.png

Nemcsak nekem van szar napom:

Bazdmeg, még mindig nem jut eszembe a macskám neve. (Roli)

Gre nem érti, hogy a faszomba lehet elfelejteni a macskád nevét, baszki, Roli rámutat, hogy csak egy hónapja volt nála, mire Greg a mellette lérvaszerű arcot vágó Zsu feje felett ellő egy ilyet Rolinak:

Ne már, akkor egy hónapig a mi nevünket sem tudtad?

Touché, Greg.

Pofáznak a sötétben. Nesze neked szegmens, semmi nem történk, és még csak reggel van, basszameg. A két részre szakadt vella levelet kapott, jönnek a feladatok a literes kalinkáért, három kör lesz. Az első feladja a leckét, bútorösszeszerelés van, A olvassa, mit kell csinálni, B meg csinálja.

Roli épít, Hunor instruál, Pua olvas, Gre pakol, ez a menet és szekrény lesz belőle, ha a jóisten is megsegíti ezek a nyomorultakat, akik egy ikeás szart sem tudnak összerakni. De tényleg baszki, szegelni kell. (ex)Bajuskirály a porondmester ehhez az őrülethez, ő sem bírja idegekkel. Egyik párosnak sem sikerül a feladat.

Én most nagyon leégtem egy ország előtt. (Greg)

MOST?

Ancsa azzal foglalja össze, hogy ez nem női feladat. Lesz még feladat, nyugi, az elsőben ki köll menni a hideg udvarra, ahol áll két asztal, azon egy-egy akvárium, benne víz. Greg megretten, nem akar fulladni, de kell majd neki, a másik játékos Zsu. A feladat: tedd a fejed a vízbe, oszt maradj ott. Aki jobban bírja, 30 000 baszt kap. Zsu, írd és mond, 1,2 mp-ig bírta az első kanyart (3 van). A másodikat 2 másodpercig.

Nem bírom, a faszomat, ez lehetetlen.

Roli protippet ad, Zsu, vegyél nagy levegőt és tartsd bent. De hogy, kérdez vissza Zsu, aki tényleg egy csoda, ő az az ember, aki csak isteni szerencsével van még mindig életben szerintem, kész csoda, hogy amikor felkel az ágyból, spontán nem hal meg. Csak úgy. Mert veszélyes. Greg és Pua is segít, és megmutatja, hogy kel levegőt venni. I shit you not, my dear readers, Zsu nem tud készségszinten levegőt venni.

Inkább elvesztettem ezt a feladatot, nem akartam megfulladni.

page_1_5.png

page_2_4.png

page_3_3.png

page_4_3.png

3. kör: logika. Reni vs. Roli. Első feladat: összekötni betűket, a vonalak nem keresztezhetik egymást. Közben Reni a nyugiban a kamerának mórikálja magát, kéccer kettő az ööööö. Rolinak nem megy az első feladat.

Nem tom mennyi a kéccerkettő? Az négy. Ja, nem. Az a kettő meg kettő.

Roli közben öt almát oszt el ötfelé, de úgy, hogy egy maradjon a kosárban. Néz. Nem ért. Nem oszt. Reni közben saját magának ír egy feladatot, és oldja meg. Roli feladja az almát. Utolsó kör: van kilenc kulacs, nyolcban ugyanannyi víz, a kilencedikben nem. Melyikben van kevesebb? Kétszer lehet használni a mérleget. Roli lassan, de biztosan rájön a megoldásra, és olyan boldog, mintha legalábbis a rák ellenszerét tanálta volna fel. Reni közben egy pókhálót lel a nyugiban, és retteg.

screen_shot_2019-01-25_at_18_35_53.png

És akkor Reni, aki saját magát a legokosabbnak hiszi. A betűkkel nem tud mit kezdeni, Roli a nyugiban 2mp alatt rájön a faszságára. Alma. Reni megoldja, baszki. A mérleges feladatnál Reni... na jó, hagyjuk. Tényleg, ln nem fogom magam ezért halálba hajtani, hallod, hülye hisztérikák hupákolnak halomra, hüledező himpellérek huhognak hihetetlenül hamis himnuszokat halomra, hát hogyne. Reni sötét mint az éjszaka, az almás feladattal nyert 5k-t, Roli is nyert 5k-t, maradjunk ennyiben.

Ez a nő, baszki. (Pua)

Életemben először sajnáltam meg Puskás Petit, akinek az arcára is rá volt írva, hogy erről azért nem volt szó. Gregék kiröhögik Renit, aki kibszottul megsértődik. Roli berohan, EUREKA GECIK, ÖSSZEKÖTÖM A BETŰKET! S lőn. A nyeremények felosztása majd ma. De nem velem.

Címkék: vv9
306 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anickmármás 2019.01.26. 02:28:02

Elaludtam, ki nyerte qrva robogóz ?

Anickmármás 2019.01.26. 02:29:34

-z+t .... KI a nyertes?

szánentáli 2019.01.26. 02:53:25

@mocskosmacska:
Az uram személyesen ismerte anno, a VV2 egyik töltelékszereplőjét, tőle úgy tudjuk, hogy igen, a reggeli zenére táncikálni kell. Nem tudom, mennyire aktuális ez a szabály, de nekem gyanúsan természetellenes, amit minden reggel produkálnak a megfigyelt alanyok :)

2019.01.26. 06:34:25

Holnap derul ki, ki nyerte a robogot. Elcsabultam a tegnapi ofire, mondom vegre valamit csinalnak is a penzert a doglesen, dagadason es a vernyakolason kivul. Ehelyett: elso par percben Renyhe Zsu vernyakolas, Zsu idezetek es momentumok: “nem akarom hogy az emberek hulyenek nezzenek” “ment ez a csiki csuki...osszeveszunk ilyen macska-eger jatekon” “ha valamit kiejtek a száján...”miutan sikeresen a feladat teljesitese kozepen bejelenti , hogy o nyeri a ribogot, es nem o nyer, leul es majdnem elsirva magat duzzog. Kovetkezonel megette a bogarat azutan, hogy ismet nem nyert es valamiert predatort utanozva tatogott a kamera fele, majd elcsuklo hangon ismet sajnaltaja magat, mert ezt a feladatot sem ertette. Palikot idézném: “hát agyabeteeg” Kovetkezo resz amit meg fogok nezni a szerdai kihivas lesz. Tul sok mar a tisztasziv csapatbol ennyi musorido.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 07:20:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem ezzel Zsu nem járt jobban, amennyiben valamelyik fiúval fog megvívni a fődíjért, sőt talán még akkor sem, ha Adrival. Ezzel Zsu csak a Sellőkkel szemben szerzett szavazatot magának, minden mással szemben elveztette a Sellők (Reni és Greg) szavazóit. Ez összességében lehet, hogy csak néhány százalék, de ha arra gondolunk, hogy ezek Zsu mellett, hejyett Zsu ellen fognak szavazni akkor is, ha az nem a kedvencükkel párbajozik, akkor lehet, hogy ezen a néhány %-on fog múlni a fődíj. Ameddig Zsunak nincs abszolút többsége a szavazók között, addig a többieknek van esélye sztem, mert Zsu nem fog másodlagos preferenciaszavazatokat kapni, vagy csak minimálisat. Zsura csak a Zsu rajongók fognak szavazni.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 07:25:31

Lepörgetve megnéztem. Ami megmaradt a tartalomból: Greg puncsol a fiúknál, őszinte szívből lecseszi Zsuzsut, ha nem Rolira szavaz, amit ugye nem tattikából beszéltek meg eddig. Tollseprűfejű Adri a rovarevéshez véresszájú lárvává sminkelte magát, kedvenc Rollerem már nem a kőműves dekoltázsát mutogatja, hanem fürdőköpenyben a hájas hasát és csak punnyad, punnyad és punnyad.
Hunor vigye a robogót és hagyja el vele a vellát. Roli hagyja kinn Renit. Ennyit mára.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 07:28:24

@Cleveland55:
Palikról csak az jut eszembe, hogy most sokkal érdemesebb és izgisebb nézni az Exatlont, mint a VV-t.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 07:49:44

@mobilos perpetuum: A táblázat jelenleg 42% Zsuzsu szavazatot mutat, ami némileg meglepő, de nem írja felül az előző hozzászólásomban írtakat.
Egyébként elképzeltem, hogy Zsuzsuval mit nyerhetne egyrészt az RTL másrészt a magyar társadalom...? Zsuzsuval az rtl maximum egy jövőbeli nagy ő műsorhoz talál egy egyedet, ha sikerül valahogy lefogyasztania a fenekét, és az oszlop lábait (ás tartania a szűzies mivoltát). Megjegyzem egy ilyen nagy ő esetében előre borítékolható lenne, hogy egyik kegyeiért megkűzdő fél nem járna sikerrel, tehát valódi házasság, és hosszútávú kapcsolat, nem követné a műsort. Műsorvezetőnek nem jó, mert tanult témákban nem tud beszélni (azt ugye látjuk, hogy ez Baukónak sem megy a sokadik próbálkozása ellenére, és Anikónak is rendkívül sok idejébe tellett hoznia egy minimum szintet), celeb főzőműsorokba (kivéve a hagyjál főzni egyetlen alkalommal, mert kiesik), vetélkedőkbe nem jó mert ügyetlen, illetve műveletlen, tehát ő lenne az első kieső (kivéve ugyxancsak a ki tud többet Olaszország városairól). VV szerkesztőnek sem lenne jó, mert mindenkit megsajnál, nem tud geci lenni. Szóval az rtl-ben nem sok fantáziát látnék benne, a Blikk típusú celebvilágban egy második Kiszely Tünde, kevésbé ordenáré Baukó Éva, illetve az enyhe autizmusa miatt egy nem vicces Aurelio szerepet betölthetne, de ezt a bohóc státuszt nem tudom, hogy mennyire viselné el a lelke. A társadalmi hasznosságát viszont még kevésbé látom... Semmihez nem ért, amihez gyakorlati érzék szükséges (képességek, és nem a végzettség hiánya miatt), feleségnek hosszútávon szerintem elviselhetetlen, a gyerekvállaláshoz meg érzelmileg rettentő labilis, és nárcisztikus. Ha láttok benne valamilyen társadalmilag hasznosíthatót, akkor kérlek kommenteljetek. És most a felvetésem vérkomoly!

Sanda.Ipse 2019.01.26. 07:58:50

@VV Erőlegény:
Nem tudom, mennyire van hasznossága egy arcmodellnek (egyik álma a csajnak), de annak szerintem valóban jó lenne. Az instáján látszik, hogy fotogén. Sajnos ennél több nincs benne, bárhogy töröm a fejem.

Pamutbojt 2019.01.26. 08:05:17

@VV Erőlegény: Igaz. De a jelen felhozatalból kiben látsz lehetőséget? Én Zsuban a párkeresést sem... az Alekosznál is kínlódás volt. Zsuval sokkal fárasztóbb és unalmasabb lenne szerintem. Egyedül a sellőnek lehet még esélye a Pride-on egy rövid tündöklésre, és ennyi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:06:24

@Sanda.Ipse: OK, ha van ilyen szakma, akkor elfogadom, arcmodellnek (néhány évig), bár azért itt jegyezném meg, hála Istennek a magyar lányok legalább 25%-nak legalább olyan szép arca van, mint Zsuzsunak, azért ez is kitesz több százezer alternatív arcmodell jelöltet, igaz, hogy azoknak a lányoknak a többsége más képességekkel is meg van áldva.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:07:11

@Sanda.Ipse: :-DDDD Ameddig nem kell valakit menteni a vízből. :-DDDDD

Pamutbojt 2019.01.26. 08:08:00

@Sanda.Ipse: Zsuzsut egy Dove-reklámban tudom elképzelni. Talán ők építenek a "mindenki olyan, amilyen" vonalra. Oszlop lábak, karikás szemek, hülye grimaszok, de így vagy szép....

Sanda.Ipse 2019.01.26. 08:13:28

@Pamutbojt:
Szerintem a testi adottságaival tisztában van, ezért ARC-modell akar lenni. Nem tudom, létezik-e külön ilyen ága a modellkedésnek. A sötét foltokat a szeme alatt sminkkel eltüntetik és nem engedik pofákat vágni:))

Sanda.Ipse 2019.01.26. 08:13:54

@VV Erőlegény: elfütyörészne a medence szélén.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:15:18

@Pamutbojt: Még az arcmodellt is vitatnám, mert miért is lehetne Zsuzsu arcmanöken a másik 25% magyar lány választékában, hát azért, mert megnyert, vagy legalább is ismert lett egy VV játékban, tehát a többiekhez képest ismert. Viszont egy dolog a szépség és egy másik, hogy a termlket vásárolni akaró nők nem biztos, hogy csak szépek, hanem okosak is szeretnének lenni, és akkor rögtön bevillannak a Zsuzsuságok a VV-ből, mondjuk az őrölt tekintet melletti mutatóujjas dádázós figyelmeztetések. Úgyhogy lehet, hogy szép az arca, de a reklámhordozótól ennél több az elvárt.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 08:20:34

@VV Erőlegény:
Mondjuk számomra egy érdekes, akár szabálytalan arc, egy intelligenciát sugárzó tekintet sokkal jobban tetszik, mint a szabályos szép lány, szép fiú kategória.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:22:45

@Pamutbojt: RTL szempontból egyedül Gregben, mint műsorvezető, ő abban egyébként ki merem mondani, szerintem tehetséges. Sőt azt is, hogy szinte csak az lenne való neki. Persze csak bizonyos (túlzott műveltséget nem igénylő) műsortípusok esetében.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 08:24:49

@VV Erőlegény: Zsófika vs Aurélió. Attila bement hozzájuk, gondolta tekintélyét latba vetve a lány fog győzni, ő meg újra valamit alkot ezzel. Ilyeneket írt: anyagilag a kiscsaj családja rosszabb helyzetben van, tehát, stb. A villa után nem tudom mikor beauréliózott a nő, kidobott életéből tán egy évet is, mire szakítottak. (Igen, a villában is volt vonzalom, de Au-nak parittya lett volna a kezdő lépés) Zsófika is szerethető buta volt.
Társadalmi hasznosság. Nagy Ő Anikó VV-t nyert, csak gumiszabálynál meg merték tenni, hogy a fénykép megjelenésekor: kérem, ez pillanatnyi állás, lehet tovább szavazni, (majd gondoskodunk, hogy Laci nyerjen). Az okokról több elképzelés, magyarázat van, ki-ki döntse el. Na ő, a nagy Ő egyszer bemagyarázta, hogy Dubajban csak meztelenül úszkálnia kellett, tényleg. Nem állítom, hogy buta, sőt, de társadalmilag lehet, hogy sok itteni HV hozzászóló hasznosabb.

Ezt a mi lenne ha... témát lehetne még ragozni, DE

Ahogy mondják, ha nagymamámnak kerekei lettek volna, ő lett volna az első villamos.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:29:25

@mobilos perpetuum: Nem teljesen értem a hozzászólásod lényegét, de Aurelioval pont nem mondtál ellent nekem. AU-t sokáig futtatta az RTL utána is mindenféle műsoraiban, sőt még most is futtatná, ha nem vette volna meg közben a TV2.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 08:32:25

@VV Erőlegény: Ez a mi lenne, ha - nem okés.
Mi lett volna, ha Napóleon győz Waterloonál? Ezen is filózgattak, vagy még ma is.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 08:35:30

@VV Erőlegény: pl. a BV-t Gáspár helyett. Greg jól artikulál, még értelmes mondatokat is képes összehozni. Ez a magyar Jókai More olyan szinten irritál, hogy az összekötő szövegeit lepörgetem, mert sérti a fülem, mennyire ostoba és mennyire nem tud magyarul.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:35:48

@mobilos perpetuum: Miért szerinted nem született már seregnyi tanulmány történészek által, akik arról értekeztek, hogy mi lett volna, ha Napóleon győz Waterlónál, vagy mondjuk a németek Sztálingrádnál stb.? Szerinted mire való ez a blog ?

Sanda.Ipse 2019.01.26. 08:36:34

@mobilos perpetuum:
Ezt most nem jól mondod. A mi lett volna, ha kezdetű mondatoknak valóban nincs értelme, de a jövőbeli latolgatásnak van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:40:20

@Sanda.Ipse: EKG, vagy Greg show (Anikó, Mónika, Balázs alternatíva), esetleg később morning show, bőrönd nyitogató, vagy akár egy énekverseny is, ha egy kicsit jobban belerázódik. Survivort nem tudom, hogy valamikor rá lehetne-e bízni (ügyetlensége okán...) :-)

mobilos perpetuum 2019.01.26. 08:46:05

@Sanda.Ipse: Annyi a különbség, hogy a múltat valamennyire ismerhetjük, a jövő bizonytalan.

Legyen jövőbeli találgatás. Csak az elmúlt két évszázadban volt olyan napkitörés, amikor nagy erejű mágneses vihar érte el a Földet. Kényes elektronikai berendezések nem voltak. Most megbénulhat a bankrendszer, törlődnének adatok, hogy csak egy szektort emeljek ki.

Franky4finger 2019.01.26. 08:47:29

@VV Erőlegény: Teganap Zsu zombikkal veszekedtem az FB-n mert kiröhögtem zsuzsa anyját aki azt állította hogy az ő lánya a " legműveltebb" a villában. Kicsit túlzónak éreztem a jelzőt, és betámadtak. :)

mobilos perpetuum 2019.01.26. 08:50:36

@mobilos perpetuum: www.origo.hu/tudomany/20160411-nap-napkitores-geomagneses-vihar-fold-technologia.html "az 1859-es Carrington-eseményre gondolunk" ... "a távíróhálózat vezetékei szikrázni kezdtek, egyes távíróhivatalok kigyulladtak"

mobilos perpetuum 2019.01.26. 08:50:50

@mobilos perpetuum: www.origo.hu/tudomany/20160411-nap-napkitores-geomagneses-vihar-fold-technologia.html "az 1859-es Carrington-eseményre gondolunk" ... "a távíróhálózat vezetékei szikrázni kezdtek, egyes távíróhivatalok kigyulladtak"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 08:56:17

@Franky4finger: Egyrészt nyilván Zsuzsu is valakitől örökölte a génjeit. :-) Másrészt, nem vitatom, hogy lehet, hogy ő a legműveltebb a bennlevők között (Olaszországról pl. sokat tud, és az iskolaháten nála jobban szereplők közül nincs már sok benn, ha jól emlékszem VVV volt a legjobb), mert valljuk be egyikük sem brillírozik a tanult ismeretek vonatkozásában. A műveltség pedig = tanult ismeretek.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 08:57:13

Kismillió nagyobb veszély fenyeget, mint, hogy a VV9 nevű fos-cunaminak, ami maga katasztrófa, ki lesz a győztese. Vesztesek már vannak: mi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 09:01:16

@mobilos perpetuum: Az első mondatoddal EKG. A második mondatoddal nem értek egyet, én pl. élvezem a szériát, és nagyon tetszik a végjáték, ahogy mind megpróbálják ösztönösen és tattikailag megúszni a párbajokat, és kiszórni a másikat maguk mellől.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 09:05:50

@VV Erőlegény:
Szerintem is most kezd egy kicsit izgibb lenni, hogy valamennyien elkezdtek taktikázni, sőt valamelyikük megjegyzi, hogy naponta változnak benn az erőviszonyok.
@Franky4finger:
Csupán egy anya elfogultsága:) Nyilván arra gondolt, hogy a lánya emlékszik merre járt Olaszhonban és ott mit látott.
@mobilos perpetuum:
Az ilyen és hasonló műsoroknak éppen az a célja, hogy örökké ne a körülöttünk lévő veszélyforrásokon agyaljunk.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 09:12:48

@mobilos perpetuum:
Senki nem fogott fegyvert a fejünkhöz, hogy figyelemmel kísérjük a műsort:)
Valójában mindegy, ki viszi a fődíjat a mi szempontunkból. Ami nem mindegy, hogy a szerkesztők milyen módszerekkel akarják a szavazásokat befolyásolni. Elveszik a játék lényegét.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.26. 09:33:41

@Sanda.Ipse: nem befolyásolni, hanem folyásolni be, ez itt a vv9 hogyvoltja :))))))

Pamutbojt 2019.01.26. 09:41:56

@VV Erőlegény: Zsuval kapcsolatban egyetértek. A sötétsége ( az agyában, s nem a szeme alatt) valóban visszatartó erő.
Sellőt nem tudom elképzelni műsorvezetőnek. Ripacskodna, illetve már van egy ugyanilyen, Zsoltinak hívják. Minek még egy ebből?

Sanda.Ipse 2019.01.26. 09:42:02

@úgymond olvasó mmkk:
Igaz, igaz... Legközelebb ígérem, hogy figyelek oda:)

bel ami 2019.01.26. 09:42:18

Elindult egyszer világot látni
Egy barna kislány, úgy hívták: Zsu-zsi
Elment hát ö, a VV-be messze,
harminchat millát megnyerni, persze.

Megérkezvén, jajj, mit kellett látni:
macigatyában egy pohos, Roli.
Szintén nem barát, Reni, az álnok.
Kicsináljanak, ez lesz az álmuk.

Legyél színésznő, nappal és este,
Keményen ám, és nem megreccsenve.
Nincs semmi veszve, taposd meg őket,
ha hiszel benne, vár rád az élet.

Sanda.Ipse 2019.01.26. 09:49:32

@belle amie:
Egy koszorús költő veszett el benned. Kár, hogy elveszett:))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 10:07:04

"...Roli, bazdmeg, nagyon kéne, mer' így most olyan a hangod, mint egy haldokló nyugdíjas asszony és egy olajozatlan vasúti fülkeajtó szerelemgyermekéé. "

Az olasz maffiózóknak van ilyen hangjuk.
Valami tumor nőhet a torkában, vagy nem tudom én, de a helyében innék néhány korty köptetőt.

Krétagarbó 2019.01.26. 10:08:17

@mobilos perpetuum: VV Nagy Ő Anikó IQ tesztje meglepően magas lett, amikor a VV2-ben is megcsinálták az ország tesztjét, vagy mi volt a címe. Akkor még merték, ma már ezt szerintem nem vállalnák be a lemmingek között.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 10:09:27

Mikor lesz már kiszavazás vagy kijelölés ??????
Az utolsó héten akarják kibaszni őket, vagy mit tökölnek ?

Sanda.Ipse 2019.01.26. 10:14:23

@szociál:
Lehet, hogy van egy csomó a hangszalagján. Szerencsétlen, ha akarná sem tudná túlüvölteni a többieket:) Nála még a dohányzásra sem lehet fogni. Nem tudom, miért nem adnak neki valamilyen kezelést rá.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 10:16:06

@Sanda.Ipse:

Azért nem kap kezelést ,mert akkor nem lenne Renyhe show.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 10:24:54

@VV Erőlegény: 1. Valami orrfülgégész nézze már meg Rolit, belőle nem hogy műsorvezető nem lesz, de az a kevés hangja is elmegy. Valamelyik első havi összefoglalóban levelet olvas, és egyszerű magyar szónál harmadjára sikerül is.
2. Négy-négy állásnál taktikus, ész meg amit akartok - mondta, kész terve van a döntőig. Ti bent lesztek - a két fiúnak --- nyugodjatok már meg.
Taktikus az aki nem taktikázza el. Greget kilőni, így kezdődött volna a haditerv. Saját csapata: Hunor. Ez lett a nagy eredmény.
3. Szimpátia. Mégis jót tett a kudarc Rolinak, mert eltűnt az arcáról, az a mindenkit lenéző mosoly. Emberibb. Hunort kezdi lekörözni a pollokon. Én azért ara nem vennék mérget, hogy Hunor, akiben volt gyanakvás egy esetleges Adri-Roli összebeszélést illetően, nem fog-e vele összeveszni. "Engem letiltottál a nőről, te ráhajtasz" - szilveszteri bulika. Hunor józan volt, Roli ittas.
4. A megúszós taktika nem feltétlen hoz szavazatokat. Sőt. Ha férfi vagy, légy férfi. (Nádai Anikó egyszer elszavalta a villában, de Alekosznak nem esett le, hogy az neki szól.)

Sargabogre 2019.01.26. 10:36:18

Greg hol a fszomba él, hogy 'aki a barátom arra nem rakok jelet' :D ez nem egy ismerkedős, barátkozós műsor, és nem is ez a célja. vagy neki mást mondtak az elején? btw ők mekkora barátai Zsuzsunak, az első adandó alkalommal kibeszélik. remélem, Zsuzsu Renire rakja, és Renyhe végre eltűnik a villából. megint kra nincsenek képben, hogy a nézőknek mi szimpatikus és mi nem.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 10:44:53

@Sanda.Ipse: "szerkesztők milyen módszerekkel akarják a szavazásokat befolyásolni. Elveszik a játék lényegét."
Alekoszt, amikor már amúgy is egyértelműen népszerű volt, teljes gőzzel tolta előre a csatorna.
(Összefoglalók.)
Párbaj. Balázs egyszer elszólta magát: Megfordult-e MÁR a százalék? (Árnyképeknél.)
Tudta, hogy majd megfordul, ha nem jó, még nyomnak reklámszünetet.
Hagyománya van a manipulálásnak, nézők átverésének. Anno pár emelt-díjas szavazatot is nyomtam, kis naiv.

hereverő heverő 2019.01.26. 10:45:10

@mobilos perpetuum: Azért nincs igazad, mert az emberiség tanul. A bankrendszert stb. sokkal jobban védik már a napkitörésektől mint 100 éve a távíróvezetékeket.

.iIi. 2019.01.26. 10:45:54

@mobilos perpetuum: Roli nem jó taktikus ez egyértelmű, de belekenyszerult ebbe a szerepbe, mert már az elején ő lógott ki a sorból. Adri nála szerinte b ügyesebb/gatlastalanabb, de neki is vannak gyenge lépései. Egyébként meg hiába taktikazol ha a primitív osztonlenyszinten vegetalo közönség mást szavaz vissza. Ezért szar ez a való világ, és ezért volt jobb műsor az éden hotel. Bár a primitívekeknek inkább ez jön be mert megadja annak az illúzióját hogy egyszer az életben érdekel bárkit is a véleményük.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.26. 10:49:35

@Krétagarbó: ez a széria már a kérdéseket se tudná elolvasni, így a teszt kitöltése szóba se jöhet. :)
A tegnapi után már abban is kételkedem, hogy rajz alapján felismernek-e vmit.

MosóMaca 2019.01.26. 10:50:16

Most nézem és közben olvasom vissza a tegnapit. Mi a fene ez a mázolmány,amit a bolondlány,és adri magára kent smink címszó alatt?! Adrinak narancssárga a feje,de csak a közepe,a hajvonalnál,állánál,meg szája körül kifelejtette.
És naggggyon drukkolok,hogy a két elviselhetetlen liba kárálása közös párbajhoz vezessen! Legalább az egyiktől szabadulnánk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.26. 10:51:06

@Sargabogre: lehet, hogy most építi fel, hogy ha a barátom, nem rakok rá jelet, nyer, akkor elvárható az osztozás, hiszen a barátom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.26. 10:52:51

@MosóMaca: azért érdekes, hogy Greg arra volt rettentő büszke, hogy profi sminkesként dolgozott, de a nagy barátainak a fején nem veszi észre a nem odaillő sminket, és nem tanítja, nem segíti őket kamera előtt elviselhető látványt nyújtani.

Ay Mama, Que paso 2019.01.26. 10:57:10

@VV Erőlegény: ideális műkörmös lenne, de most tényleg vérkomolyan
- érdekli
- akiknek mk kell azokkal jól el tudna beszélgetni felszínesen
- naprakész lehetne a műköröm trendekből
- lehetne a VV az ajánlólevele
- eljárna mk-s workshopokra
- mi kellhet még, ha azt csinálja amit szeret
- mű nőhöz mű köröm

Ay Mama, Que paso 2019.01.26. 11:01:17

@belle amie:
De jó lehet VV Zsunak lenni
Egy ekkora seggel élhet együtt
De jó is neki
De jó is neki

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.26. 11:03:09

Ez a vv sokkal hosszabb, mint kellene :( már kb egy hónapja lezárhattunk volna a picsába

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.26. 11:09:34

@VV Erőlegény: Ribinek ciki lett volna nem jónak lenni az iskolahéten, mikor az iskolapadból költözött át a villába.
Pár év, és ugyanott tart, mint Renyhe.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 11:18:45

@Sargabogre:

Zsu be van szarva Renyhétől, rúdlény már mindennek elmondta, és nem talál okot hogy kivigye, szánalom.
Zsu tényleg a víz alatt akart levegőt venni ? :))))))))))))
Ez a legszőkébb barna.

bel ami 2019.01.26. 11:24:46

@Ay Mama, Que paso:
Kerek a Zsu
zsufeneke.
Jó lenne ha
rapnibele!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 11:25:28

@Hedo a nokedli szaggató:

Nyugi a VV10 mér rövidebb lesz, egy Vespa robogó lesz a főnyeremény, és tele lesz koton autómatával a villa.
És 10 buzi/leszbi lesz és 2 hetero.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.26. 11:26:18

@szociál:
kérjél jogdíjat, ha megcsinálják

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 11:55:00

@úgymond olvasó mmkk:

csórók ezek, krumplit fognak enni szalonnával, csak azt kapnak a raktárból.
meg sárkány sört, vagy kőbányait

mobilos perpetuum 2019.01.26. 12:01:16

@szociál: Nem tudom egyet nézünk-e, mert nekem az jött át, hogy Zsu nem akarja Gregnek megígérni, hogy nem tesz jelet Renire. Ha most kimondaná vasárnapig üvöltenének vele.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 12:07:50

@.iIi.: Az Éden tud jó lenni, de halad lefelé. Az Éden exek lehet, hogy más licemc, akkor az mentség lenne, de nem tudott nagyon lekötni.

mobilos perpetuum 2019.01.26. 12:41:19

@szociál: Ha katonai tiszti főiskolai növendékek közül válogatnának, mind tattikázna. Voltam sorkatona, sok eszement tiszttel találkoztam. Nagyon hülye is akadt köztük.
Azért kipróbálhatnák, de a főiskola úgyse engedné.

Mate4182 2019.01.26. 12:44:04

te jo eg ... 3 napot kihagytam es mi folyik itt ....:D
azt hiszem a Punisher 2. evad es a LAst man on Earth 3. evad daraja jobb volt mint a szokasos agymenes, viszont most hogy visszaolvasom ezt a legutobbi hv-t.... istenem alig varoom hogy este megnezzuk a bnommel ahogy Zsu fuldoklik a poharnyi vizben

ez a no eletkeptelen

Tökös... 2019.01.26. 13:45:38

sziasztok...

meztelencsiga bajban van... taktikázik...
Azt mondja az égre nézve : azt szeretném ha mind a négyen ött legyünk a döntőben !
Szopd le magad pajtás !

Például készülj fel arra hogy párbajozol te köcsög...

Tökös... 2019.01.26. 13:47:34

A villalakóknak jó az étvágya, meg a gyomra....
Én az élőhernyós desszertnél kiestem volna..
Szarok a robogóra...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.26. 14:07:57

@Tökös...: Én a csípős kajáknál is, sőt, a nem életszerű undormány kajáknál is kiestem volna.

0.5 bit 2019.01.26. 14:22:57

@szociál: "Nyugi a VV10 mér rövidebb lesz, egy Vespa robogó lesz a főnyeremény, és tele lesz koton autómatával a villa."

Szerintem azt kellene csinálniuk, hogy mérik kinek a mikroportjána mérnek ordibálást. Az eredményeket meg élőben megjelenítik egy 2m-es lapos TV-n. A hét vagy 2. hét végén az esik ki akinél a legkevesebb időt mérték.

Így el lehet hagyni a zavaró sallangokat, mint feladatok/jelrakás/kihívás/kiválasztás/szavazó show/műsorvezetők/nézők. Ezzel Zsoltiék egy tökéletes VV10-en tudnának dolgozni. (Ha valaki nem szimpatikus csak lejjebb kell tekerni a mikroportja hangerejét, nem kell vágásokon agyalni)

Szerkik! Nettó 36 milláért szállítom a fenti rendszert. Ez egy megismételhetetlen és kihagyhatatlan egyszeri ajánlat. :)

bElannaTorres 2019.01.26. 14:28:13

Klingon ételek voltak, azért egy raktajinot még ittam volna utána, de nekem bevállalhatónak tűnt főleg egy robogóért :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.26. 14:30:41

@0.5 bit:

Akkor Renyhe 2.0 meg is nyerné a VV10-et.
Roli 2.0 elsőként pottyanna ki, nem elég hogy nem beszél, de még hangja sincs.
Lekvárt a beköltözés után visszafordítanák.

Pamutbojt 2019.01.26. 15:03:31

@Tökös...: Taktikázni ő soha! Szívből van bekakkantva. Csak az a jóságos jelleme az, ami arra kényszerítette, hogy szóba álljon a gonosz Roliékkal. Az aranyszíve útmutatása az is, hogy alvó/fürdő/lelki társát kutyázza Renyhével. Kizárólag nevelő célzattal. Nincs taktika, mert az gonosz dolog. Csak szívjáték van és szeretet. Igaz barátok, akik feláldozzák magukat egymásért. Mert élni mentek be, nem taktikázni. Hát nem látod???

Hétkilenced 2019.01.26. 15:26:24

@bElannaTorres: nem ferengik eszik a kukacokat? Én egy canart is nyomtam volna előtte-utána.

iTink 2019.01.26. 15:51:23

Még több alliterációt!

bElannaTorres 2019.01.26. 16:07:09

@Hétkilenced: ők is :)) a gagh jutott eszembe hirtelen, azt is frissen tálalják :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.26. 16:08:46

@iTink: ne haragudj, hogy ilyen irreleváns információval látlak el, de a profilképed másfél évig kinn volt a szekrényemen, és nagy sikere volt az üffelek között :))))))

flore 2019.01.26. 16:10:12

A klingonok is mozgó giliszta szerut esznek. De jó lenne, ha az RTL oldalán lehetne beküldeni feladatokat és akkor talán kikerülnenek a szokásos játékok spiraljabol. Akar úgy is, hogy a legjobbakat mi kommentelok dolgozzuk ki részletesen, hogy ne vegyen el időt a szerkesztők idejéből. Ott is nyilván veges munkaidejű dolgozók ülnek (mert gondolom nem vesznek fel több embert erre:) bár egy 20%-os szerződést elvállalnek ;))

flore 2019.01.26. 16:11:02

@belle amie
Kérünk meg verseket :)

Angora Cardi 2019.01.26. 16:20:47

@KólaMámor: szja Kóla pepsi lime zerot ittam

úgymond olvasó mmkk 2019.01.26. 16:22:09

@Angora Cardi: lekvármodell. vagy modell-lekvár.

Angora Cardi 2019.01.26. 16:24:34

@úgymond olvasó mmkk: valami ruci téma lesz mert diettázik lekvárci

Lóbelt bácsi 2019.01.26. 16:26:07

@Angora Cardi: Szia kedves nyuszika! :))) Az is fincsi. ^^
Hát Pamutpojt épp leírta, hogy Greg soha nem taktikázna, és ez így is van, egyem azt a nagy sellő szívét! ;)

Na, ez jó hír. Vagy egy kiállása Lacikának, jó kis plusz pénz a pékeskedés mellett. Egyébként én a Hamé marketingesei helyében felkérném az egyik lekvárjuk reklámarcának is. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.26. 16:28:23

@VV Erőlegény: ilyen elemzéseket április 8.-előtt olvastam :) a baloldali megmondó emberektől:)

Angora Cardi 2019.01.26. 16:30:26

@KólaMámor: én is EKG Gregre
Fuj de rosszmájú a kis törpe hogy már ők "irányìtanak".

Lekvár ívet kapja Lackó rendesen, hátha lát benne valaki fantáziát.

Fotózásra egy éjjel-nappal Budapest lánnyal ment (nem nézem csak bemondták).
Lackó fel fogja találni magàt nem vész el.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 17:24:20

@Ay Mama, Que paso: EKG! Műkörmös, vagy esetleg szemöldökcsipesz kölcsönző ! :-D

Mate4182 2019.01.26. 17:30:15

@VV Erőlegény: Ennek kenne lennie a leirasnak Zsuzsu karakter oldalan a vv oldalon (ha van egyaltalan ilyen)

lenyegeben tokeletes leirasa ennek az eletkeptelen baromnak

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.26. 17:37:27

Új poszt. :)
valo_vilag_9x83_a_budos_szajakban_roppano_rovarok

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.26. 18:35:48

@Brigante: Szerintem azért a Habony Művekben is ment a matek, de elismerem, én is figyeltem az elemzéseket. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.27. 10:36:47

@VV Erőlegény: és tudod mi volt a csodálatos :) . A baloldali elemzések lónak a fülét nem érték.
süti beállítások módosítása