Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X80 – „Bennünk rakozódik a feszültség”

2019. január 23. 16:41 - Bruti

vlc-2019-01-23-13h54m18s963.jpg

Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy visszatérhet, nem hogy a tévénézők. Hunor konkrétan ki sem jött az ajtó elé a visszatérésnél, csak bentről szemlélte rezignáltan az eseményeket. Egyébként L. László esete a tipikus példája annak, hogy lehet egy ilyen műsort manipulálni a vágóasztalon. Ha nem kerülsz adásba, kiesel. Ennyi. Márpedig Lácika kurvára nem került adásba, pedig talán lett volna mivel. Erre több jel is mutatott, hisz folyamatosan kaptuk az elejtett mondatokat, hogy szórakoztatja a lakókat, youtube videókat idézget, meg vicceskedik, közben meg csak annyit láttunk belőle, hogy öregemberként csoszog a hálótól a dohányzóig, meg néha lefejelné Adrit. Igen szép karaktergyilkosság, még a Tények is megirigyelné.
nevtelen-1_1.jpg

Másrészről persze nem lett volna jó, ha László marad, mert a játék szempontjából tényleg egy ballaszt volt. Semmit nem tett hozzá, és ezzel elég sokat elvett belőle. Adri lényegesen érdekesebb karakter, így akár meg is köszönhetjük a szerkesztőknek, hogy terelgetnek bennünket. Még akkor is, ha ez csalás. Ezt csak azért pötyögöm ide, hogy addig se kelljen a mai unalmas résszel foglalkoznom, hisz sokat nem lendítettek a történeten.
vlc-2019-01-23-13h53m07s212.pngAnikó felmondja a leckét, majd bekapcsolódunk a vasárnap esti buli részegebbik felébe. Adri, Zsú és Rúdlény a dohányzóban fejtegetik a villalét értelmét. Karrierről, barátokról álmodoznak, ami jól is van, hisz fiatalok, részegek és pár hétig még biztos nem kell aggódniuk a rezsi miatt. Bent Roller és Hunor kesereg, nagyon úgy néz ki, hogy megszopták. Legalábbis a következő két hét elég nyomorult lesz itt bent. Rúdlény valamiért ordít, mint a fára borult részeg, Zsú meg úgy gondolja, hogy ebbe neki is be kell szállnia. Szóval már ketten ordítanak, majd a büki így nyilatkozik a buliról:

„Ezt a sok-sok nap után, ezt a sok mindent, ami bennünk rakozódott feszültséget most le tudtuk vezetni.”

Na, egyem azt nem bántóan okos kis pofidat, látod már miért nem bízta rád Adri a „kortárs” beszédet?

vlc-2019-01-23-13h55m05s894.png

vlc-2019-01-23-13h54m18s963.png

Közben rájönnek a lányok, hogy igazából nem is utálják annyira a két srácot, legalábbis az alkohol feledteti velük a sérelmeket, ezért Adri leül velük társalogni, Rúdlény meg beleül Roller ölébe. Ez szép gesztus, de nem Kebabanak! Igazából rá kellett jönnöm, hogy a nyálas „sellőcsávófaszomtudjami” mögött egy geci lakozik. Nem bírja elviselni, hogy Rúdlény az ELLENSÉGGEL barátkozik, még ha csak szánalomból is. Ezt ki is fejti a riportban, amitől egyáltalán nem lesz szimpatikusabb. Visszakapcsolunk a buliba, ahol Rúdlény úgy vonyít és bőg, mintha L. László nem egy játékból esett volna ki, hanem elbaszta volna a 7-es busz. Zsú vigasztalja, de aki vigasztalhatatlan azt nem lehet, és pillanatok alatt levezeti, hogy nem neki való ez a játék, hisz Ő TÚL JÓ IDE! Akkora szíve van, mint egy bálnának! Hát nem értitek, TÚL JÓ VAGYOK IDE! Értjük. Csak Kebab nem, szerinte a nézőknek ez nem szimpatikus. Kedves Greg, majd mi azt tudjuk, ok? Szóval így történt, hogy az Unikarnisok ahelyett, hogy összezártak volna és örülnének, hogy lyuk van a seggükön, inkább a feszültséget választják.

Jött a buli fénypontja, elbúcsúzhattak Láthatatlan László bábujától. Na, itt is volt minden, de leginkább könnyek, jajveszékelés és szipogás. Rúdlény érkezik, és olyan kegyetlen óbégatást rendez, amilyet utoljára egy debreceni kórház folyosóján hallottam, mikor egy népes cigány család hozta a nyolc éves Brandonkát, valami kegyetlenül durva műtétre, ha jól emlékszem be volt nőve a körme, vagy mi. A nő ki van, mint a liba, és az esik neki legrosszabbul, hogy tőle nem köszönt el a tesó, ráadásul őt már nem ölelgeti senki. Persze leginkább magát siratja, csak még nem vette észre. Érkezik Adri, aki már kellően be van szórakozva. Gyorsan leveszi a láthatósági mellényt a babáról, majd könnyek közt, kétszázhatvanszor bocsánatot kér, amiért kiejtette. Zsú, majd Kebab következik, akik se jóban, se rosszban nem voltak a csávóval, ennek megfelelően nem is hatja meg őket a kiesése, max hiányoznak majd a vicces alsógatyái. Jön Hunor és Roller, akik kissé elérzékenyülve, bizonygatják, hogy ne bánja a kiesést, úgysem érezné már magát jól.vlc-2019-01-23-13h58m04s876.png

vlc-2019-01-23-13h58m10s707.png

vlc-2019-01-23-13h58m35s402.png

A reggel igen rosszkedvében találja a lakókat, hisz másnaposan nem annyira fasza a takarítás. Zsú konkrétan alig bírja kivinni László babát, a többiek meg csak ímmel-ámmal takarítgatnak. Adri miután kijózanodott és elszállt a köd, már másképpen látja a dolgokat. Megint Roller a főgeci.
Levél érkezik, László végrendeletével. A szuperképességét, 20.000 Villért Hunorra hagyja és mindenkitől elköszön. Majd, hogy ne fulladjon teljesen unalomba a mai nap, feladatot kapnak: Pozitív és negatív tulajdonságokat kell adniuk a többieknek. A legszerethetőbb Greg lett, a legőszintébb Rúdlény, aki természetesen maga is így gondolja. A legmegbízhatóbb Zsú, a legviccesebb megint Rúdlény, a legokosabb meg Hunor. Negatív: Roller begyűjtötte a legidegesítőbb, legtörtetőbb, legkevésbé szerethető, legmegbízhatatlanabb játékos címet, egyedül a leghisztisebbet nem bírta elnyerni Rúdlénytől.
A következő játék a villamesteri címért megy, amit Roller nyer meg, mert ügyesebben épített szeletelt kenyér tornyot, mint Reni. Kemény feladat, gratulálunk.

vlc-2019-01-23-13h59m43s230.png

vlc-2019-01-23-14h00m13s330.png

vlc-2019-01-23-14h00m26s041.png

Az uccsó feladat mára az volt, hogy tegyék ki a már kiesett és a saját képeiket a falra, és kicsit elmélkedjenek el azon, hogy már csak hatan küzdenek egy halom pénzért. Vicces, hogy az RTL-nél roppant módon vigyáztak arra, hogy a meglehetősen suttyó Radics nevét még véletlen se mondják ki a lakók, ami mondjuk érthető is annak kinti megnyilvánulásai után. Sorra jönnek a többiek és vicces, hogy egy-két játékosnál még mindig kiborulnak a villalakók. Majd mindenki felhelyezi a saját fotóját és ezen könnyekig hatódnak, vagy éppen összevesznek. Ennyi mára, holnap talán már a fizetős-pénzes hétbe is belenézhetünk.

vlc-2019-01-23-14h01m26s283.png

vlc-2019-01-23-14h01m35s348.png

vlc-2019-01-23-14h02m04s933.png

 

 

474 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanárnőkérem 2019.01.24. 13:48:15

@bElannaTorres: azért esett ki, mert párbajozott. A párbajnak megvan ez a veszélye. :)
Ez volt az első olyan párbaj, ahol nem a gyűlölet volt a hajtóerő. Eddig mindig az döntött, kit utálnak jobban. Itt viszont két, viszonylag "érdektelen" karakter ment egymással szembe. A szív csapatnak nagyobb a támogatóbázisa, mint ahogy ez már többször kiderült, ezért ment vissza Adri.
Lacinak az egyetlen esélye az lett volna, ha nem megy párbajra, hanem Rolit küldi. Nem lépte meg, mert számára ez gerinctelen döntés lett volna. Innentől kezdve tudta, hogy ki fog esni, hisz egyértelmű volt, hogy Adri őt viszi.

csillagporszem 2019.01.24. 13:53:28

@katemoss:
Hunor szerintem bamba. Mondják neki az asztalnál, hogy miért nem nyerhet és csak pillázik, jó oké és ennyi, de hogy valamit mondana ellenérvként... Megélt gondolom mindigis a “szépségéből” és neki ennyi elég is volt :D

bElannaTorres 2019.01.24. 13:55:37

@tanárnőkérem: az benne volt, hogy melyik csapatban játszottak, viszont lacika a szív vonalon, adri meg a taktikai vonalon játszik, ez is kicsit megoszthatta a szavazókat. Olvastam olyat, hogy most hogy kiesett lacika már csak Zsunak drukkol. Voltak még akik a két játékost nézték, nem pedig hogy kik állnak mögöttük.
Ez olyan mint amit egyébként nagyon szeretek, a légikatasztrófák, oké hogy a gép pilótahiba miatt esett le, de mi volt az oka annak hogy a pilóta nem tudta kezelni a helyzetet :D

bElannaTorres 2019.01.24. 13:58:10

A nevetés nem a repülős témának szólt, félreérthető :/
Az a jó hogy ki vannak vizsgálva ezek a dolgok, azért szeretem.
Kiesett a párbajon, de megvan az oka amiért kiesett, és ez a greges jelölés, az adris indok, a korona, a királyi hét is ugyanúgy mint ahogy benne van az is hogy roliék mögé állt be, és abban a pillanatban többen támogatták a zsu csapatot.

hereverő heverő 2019.01.24. 13:59:25

@UdvariatlanBolondvagyok: Öregem ez nagyon így van. Mindenki hatalmat akar, függetlenül attól, hogy alkalmas lenne-e rá, illetve hogy a közösségnek, ahol él szüksége lenne-e rá. Igen, iskolázottságtól függetlenül. Empátiát nem lehet Erzsébet utalványért csereberélni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 14:01:03

@tanárnőkérem: Az egyensúlyt csak egy Roli-Reny párbaj tarthatta volna meg...
Hogy miért Adriara rakta a jelet, holott már akkor tudta, hogy őt viszi ki?
Egyszerűen kíváncsi volt a megítélésére. Kicsit felőrlődött a buddhista-lekvár, láthatósági mellény körspirálörvény csapongástól, és a háruló felelősségtől....Ő még egy nagy gyerek, akit anya hazavár az éjjeli buliból, a káposztás cvekedlivel. Nem bírja a komfortzóna billenést...
Besokallt...

introverted22 2019.01.24. 14:02:20

Tök nem idevág, de mégis, minek a rövidítése az EKG? Nem az elektrokardiográfiára gondolok, mert azt tudom, de most komolyan...
Hogy a témához is vakkantsak valamit... szerintem évről évre romlik a színvonal. A casting is xar már eleve, de amit kihoznak belőle az se javít semmin. Én régen nagyon szerettem nézni. A taktikusokat is bírtam, nekem pl Attila nagy kedvencem volt, a Kingás nyűglődéstől eltekintve. Simon is szórakoztató volt a maga kettyós módján (élőben is pont olyan volt, amikor véletlen összefutottam vele), de nyilván pont emiatt nem bírt vele a retek klub, így kirakták, pedig annál többért is bőven maradtak benn azóta is és azelőtt is emberek.
A mostani szériáról meg azt gondolom, hogy Roland korántsem elég okos ehhez a játékhoz, hiszen már rég fel kellett volna ismernie, hogy változtatnia kellett volna. Hunor igazából értékelhetetlen, Greg egy igazi gyökérré vált, Reni halálra idegesít. Zsu az hol idegesít, hol kevésbé, van mikor egész szerethető tud lenni. Sajnos ahogy korábban már leírták, Adri játszotta legjobban eddig a játékot.
Szerintem annak is köszönhető ez a lejtmenet, hogy egy fix korosztályt preferálnak, ott meg igazándiból csak ezekből lehet meríteni. Én a szerkesztők helyében bőven átgondolnám a generációs kilengések bevezetését, és azt is, hogy a feladatokat, meg a heti történéseket egy pszichológus (vagy egy egész csapat) magyarázza el egy külön műsorban. Érdekesebbé tenné a dolgokat.. szvsz...

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 14:06:50

@introverted22: Az EKG abból jött, hogy anno Aurélió azt mondta ők a Gyúrós Józsival egy EKG-n vannak. Mert nem tudta hogy hullámhossz! Innen maradt fenn szállóigeként az EKG kifejezés! Tehát ha egyetértünk, akkor EKG!

tanárnőkérem 2019.01.24. 14:09:46

@bElannaTorres: Lacikának az volt a "taktikája", hogy kerülte a párbajt, amíg lehetett. Minimális konfliktussal, viszonylag mindenkivel ápolt jó viszonnyal stb. Azért csapódott Roliékhoz, mert Csoki kiesése után őket tartotta vállalhatóbbnak - vagyis a normálisabban viselkedő fiúkkal bandázott. Ha velük volt, úgy szavazott, ahogy ők - taktikailag csakis ennek van értelme. Hogy ez a taktika egyenes út volt a kieséshez, mert ő került legközelebb párbajhelyzetbe - hát ez van.
Onnantól kezdve, hogy párbajra kerültél, bármi megtörténhet. Nem tudhatod, mit mutattak belőled, azt hogy értelmezték, miért fognak ellened vagy rád szavazni. Minden értelmezés kérdése. Egyesek szerint Lacika lejáratta magát így meg úgy - számomra pedig továbbra is ebben a szériában a legvállalhatóbb karakter, miatta telepítettem az appot és szavaztam, aztán le is töröltem.
Uff.

introverted22 2019.01.24. 14:10:51

@Nyuszomuszo83: ó basszus! Kösz!!. Ez így ebben a formában nem jutott volna eszembe, de csak azért, mert túlbonyolítottam a dolgot és mindenáron 3 szót kerestem, amiből rövidítve kijöhet... itt nem gondoltam VV-re mert korábban olyan helyen jött szembe, aminek köze nem volt a VV-hez, ezért nem kerestem összefüggést, de most hogy így mondod... :D

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 14:12:42

@introverted22: Örülök, hogy tudtam segíteni! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 14:14:26

@hereverő heverő: A" hús" oktalan lázadása, ez az abszurd, mondta volt egészen bölcsen Camus, amiből is kíméletlenül kifigyel, hogy a keresztény kultúrkör, némethszilárdi vonulattal, nem nagyon bír mit kezdeni a szabad elme iszonyatával.
Egyrészt misztifikálja, másrészt pedig flegma módon büntetésként tételezi, holott, ha nem a szellem ellenpontjaként, hanem annak részeként, a körforgás elemeként tekintene rá, talán megkönnyebbülne, mint egy kiadós szarástól...
Ha már keleten van a bölcsőnk -, akkor belenyugodhatna abba, hogy a karma úgyis elvégzi a dolgát, függetlenül attól, mit átkozódik , vagy esetünkben kit és mit anál-fikáz...

tanárnőkérem 2019.01.24. 14:15:23

@UdvariatlanBolondvagyok: :))
Megeshet. Habár. Nem ismerem, viszont vannak róla elképzeléseim. Kerületi gyerek, spanol a többiekkel, suliból inkább lóg meg kisebb balhék, de azért egy rendes, laza csávó. Közben azért munkát keres, becsulátusan dolgozik is, segíti a családot - azért szereti a káposztás cvekkedlit is. Őt meg a haverok. :) Gondolta, mást próbál, hátha bejön neki ez a Retek klubbos affér, de ha nem, még mindig lehet fodrász - arra is gyúr a pszichológiai ismereteivel. :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 14:18:23

@Nyuszomuszo83: Ne csóváld a kulcstartót...te nyuszitábor toborzó!!!DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 14:19:30

@tanárnőkérem: Nekem ez még mindig elfogadhatóbb hozzáállás mint a többié. Amúgy Tanárnő egyetértek én is így tudom őt elképzelni! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 14:24:51

@tanárnőkérem: Aha,,,pontos!...,aki azért hiányzik, ha nincs ott...nyugodt erő , vagy mi...
Uh,,, ezt a dumát már eltapsolták...,akkor inkább háborítatlan kondíció...(kicsit zavaros,de bevethető...DDD)

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 14:25:17

@UdvariatlanBolondvagyok: Jól van na, ember! Tudod hogy csak téged szeretlek! :D

MosóMaca 2019.01.24. 14:25:50

@tanárnőkérem: @Nyuszomuszo83: így igaz. A fodrászkodás mellett elvégzett egy barmixer tanfolyamot is pl. Hajtja az álmait, mint pl. a zenélés, rappalés, de van realitás érzéke is. Szóval lehet, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, de még mindig több jelleme van, mint azoknak, akik ovis koruk óta VV akárkik akarnak lenni

Angora Cardi 2019.01.24. 14:34:59

@MosóMaca: :) aranyosan mesélt a terveiről

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 14:35:16

@Nyuszomuszo83: Mehet, én csípem a vetőhálót...egy rakás mentorod van már...ki így, ki úgy-torna....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 14:40:04

@MosóMaca: @Angora Cardi: Jó srác, haversrác..., tán nem is emlékszem, ilyen jólelkű gyerekre a vv-k alatt...

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 14:45:22

@Angora Cardi: @MosóMaca: @tanárnőkérem: Számomra a legnormálisabb és legszerethetőbb, legemberibb figura volt Éva mellett a BV-ben. A lekvár dolgot meglovagolta és az ajándékot be is vitte megmutatni. Ahogy beszélt szimpatikus volt. Eddig ezt egyik sem érte el! Lekvárunkat szeretjük és én kívánom neki, hogy minden amit eltervez úgy alakuljon ahogy akarja!
@UdvariatlanBolondvagyok: Tolna- nem torna!? :D :D Van aki csípőből lerúgná a fejem, van aki meghalna egy csókomért! :D De azt neked tartogatom ám! De azért néha légy egészségesen féltékeny! Mert félteni kell! Néha a biztosat is, félteni kell!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 15:00:45

@Nyuszomuszo83: Csak kíméletesen, mert akkor a test gondolkodik nem a lélek...féltelek, oszt jól van a mentolna!

hereverő heverő 2019.01.24. 15:05:26

@UdvariatlanBolondvagyok: Nono, hiszen a szabad elmét épp a keresztény kultúrkör zárta börtönbe, megtiltva mindent ami nem felelt meg a barbár középkornak. Az emberi lényt állattá aljasította és szemforgatva dagonyázott a malasztban...

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 15:05:58

@UdvariatlanBolondvagyok: csak kíméletesen, de érezzem, hogy fontos vagyok, nem csak vagyok! :*

hereverő heverő 2019.01.24. 15:07:06

@Nyuszomuszo83: @UdvariatlanBolondvagyok: Hogy is vannalk azok a farkak?

amíg 30 éves: Vas
amíg 40 éves: Heves
40 év felett: Tolna

úgymond olvasó mmkk 2019.01.24. 15:07:39

ez nem is a hogyvolt, hanem a magyar tudományos akadémia vallási szekciója

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 15:12:45

@hereverő heverő:
A férfi mint megye:
20 évesen: Vas
30 évesen: Heves
40-50 évesen: Békés
60 felett már csak Tolna, de nem megy!

Férfi nemi szerv definíciója életkor szerint:
10 évig - vízmű,
10-20-ig hajtómű,
20-30-ig erőmű,
30-40-ig remekmű,
40-50-ig életmű,
50-60-ig emlékmű,
70-től bőrdíszmű :)

BarBwire 2019.01.24. 15:15:06

Jóreggelt!
Adri egyre gömbölydedebb, mire vége az egésznek, ki kell gurítani.

hereverő heverő 2019.01.24. 15:15:18

@úgymond olvasó mmkk: Nem vallás, filozófia. Bár ha így nézzük, minden vallás egyben filozófia is.

hereverő heverő 2019.01.24. 15:15:48

@BarBwire: Majd moletty lefogyasztja, lemasszírozza róla a hurkákat

BarBwire 2019.01.24. 15:17:14

@hereverő heverő: akkor hosszú lesz az a masszázs.

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 15:18:29

@BarBwire: Mint Áfonya kisasszonyt (Violet) a Charlie és a csokigyárban! :D :D :D :D :D

Maximista vagyok 2019.01.24. 15:22:09

Láttatok már mérges unikornist?

9gag.com/gag/aVYxv4y

:DDD ezt kipróbálom otthon

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 15:25:22

@hereverő heverő: Nem vitatom ...Sőt!!! Ha már korai feudalizmusban élünk, a némethszilárdi keresztény-hitvallás épp a középkor bezárásának átemelése. A vulkánként feltörő indulatok mutatják a fölhalmozódott keserűség mérhetetlen nagyságát, ami most így keresett utat magának, viszont le nem csillapodik. Mint feljebb írtam, ösztöneiben az ember még Cro-magnoni, ami nem civilizálatlanságot, hanem géneket jelent, s abban a pillanatban, amikor ezek erősebbek lesznek a kultúra mázánál...., mindent lehet.
Innen, a vallás terméknek csomagolva a nacionalizmus selyemmasnijával.... Ilyen mussolinis kifejletek vagy pediglen kisnyúl. Maradok a nyulaknál...
Inkább!!!D

hereverő heverő 2019.01.24. 15:27:50

Én pedig lelépek a poros föld széléről az örökkévalóságba, lelkemet a csillámfaszlámák és szivárványt fingó unikornisok közé emelem (meg a bal hátsó lábamat is), elérem a nirvánát a CD lejátszóban és megvilágodásomban boldog leszek.

Szép estét, jó hogyvoltozást!

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 15:28:49

@UdvariatlanBolondvagyok: Nálam is van cro-magnoni réteg- a táskám aljában! :D Tiszta evolúciós fejlődés! Még jó, hogy nagy táskám van! :D

tanárnőkérem 2019.01.24. 15:34:53

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem Orwell 1984-e jön be ebből a szempontból mmkk. Az első olvasásnál amolyan megvilágosodásfélét éreztem, és azóta is mindig rácsodálkozom a világra, hogy jé, tényleg így működnek a dolgok.
Ahogy ott használták a gyűlöletpropagandát illetve a gondolkodás leszűkítését a nyelv leszűkítése által - hát, mintaszerű.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 15:40:03

@tanárnőkérem: Sajnos nekem minden nap, a nagy Testvérrel, az Állatfarmmal, Napóleonnal egyetemben ...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.24. 15:46:31

@tanárnőkérem: Mert nem csak hasonlít Orwell utópiájára, hanem ez már az.
És ez nem szétcincált, unalmas szócséplés, hanem a félelmetes jelen.
Nem utópia, a bekövetkezett elképzelhetetlen. Ehhh,,,

Gia 2019.01.24. 16:18:39

Én felvállalom,hogy Rolista vagyok és egy pöppet Hunorista.De akkor sem pattintok eret ha Zsuzsu bolondság nyeri a VV-t.A lényeg,hogy Reni sskk ne győzzön.Kezdek vele lassan úgy lenni,mint anno az F1-ben,mindegy ki nyer csak Vettel ne...

Sanda.Ipse 2019.01.24. 16:23:03

@Tökös...: "adri egy paraszt, a meztelen csiga parasztja..."

Nem néztem meg a tegnapit, csak az itteni hozzászólásokba olvasok bele random. Megragadta a figyelmem ez a mondat és abszolút azonosulni tudok a megfogalmazásoddal. Én sem látok benne többet. Még most sem értem (pontosabban hiszem) az arányokat, amivel Lacikát kinn hagyta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 16:25:20

@Gia: Válaszolj nekem őszinten, ugye a lelked mélyén pont fordítva, Hunorista vagy inkább és egy pöppet Rolista. De egészen őszintén!!! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 16:26:17

@Sanda.Ipse: Akkor inkább nézd meg a tegnapit, mert én meg pont az ellenkezőjét állítom.

Gia 2019.01.24. 16:29:46

@VV Erőlegény: Eskü,hogy Roli az első.Stabilan azt képviseli,amivel tudok azonosulni. :-D Viccen kívül inkább az intelligencia jön be,mint a szépfiúság.

Sanda.Ipse 2019.01.24. 16:33:00

@VV Erőlegény: OK, majd meg fogom:)
Amúgy bevallom, elfogult vagyok. Kezdetek óta nem kedvelem Andit. Nem tudatos a játéka, csak sodródik ide-oda és időnként jól jön ki belőle. Visszatetsző volt, ahogy Lackót lebutázta, face to face egy nullának nevezte, majd egy hatalmas műbőgést rendezett a kiesett játékos bábúja mellett.

Gia 2019.01.24. 16:33:33

Ja,faja lenne kiiktatni a gonosz szó után a képvisel,befolyásol és az illet szavakat isss,mert idegesítő,hogy a lakók feszt ismételgetik őket...

Maximista vagyok 2019.01.24. 16:41:06

@Sanda.Ipse: Andit én se szeretem, alig szerepel :D

bElannaTorres 2019.01.24. 16:44:35

@Sanda.Ipse: az nem műbőgés volt, a kiválasztás utáni stressz jött ki, egyébként sem utálta ő lacikát. biztos jó is, de egyben rossz is kiejteni valakit.
Provokálni is akarta lacikát, ahogy Roli is színésznőzi Zsut - tudja hogy azon kiakad , kiabál és rontja a saját játékát.

bElannaTorres 2019.01.24. 16:45:27

Javítok - Párbaj miatti stressz

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 17:02:49

@VV Erőlegény: Biztos, csak én inkább az erőművet és a remekművet preferálom! A többi nem érdekel! ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 17:02:58

@Sanda.Ipse: Sokáig nagyon sokáig nem tudtam, hogy te egy férfi, vagy egy nő vagy a nikked mögött. Illetve sokáig férfinek éreztelek, de most már egyre inkább nőnek, de még mindig nem vagyok 100% biztos benne. Segítesz? :-)

Sanda.Ipse 2019.01.24. 17:03:29

@MosóMaca:
Pontosabban a foglalkozáshoz ő maga a péket és a bártendert jelölte meg.
A fodrászkodása szerintem villabéli OKJ

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 17:04:38

@Nyuszomuszo83: Akkor a nikkedből kiindulva az erőművek tekintetében kicsit pedofil lehetsz... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 17:06:00

@Sanda.Ipse: Na ezt is Gregnek köszönhetjük, de tényleg érdekelne, mert tényleg nem egyértelmű. :-D

hereverő heverő 2019.01.24. 17:09:43

@Nyuszomuszo83: Én nem mondom meg melyik kategóriába tartozom. De azért vigyázz, mert ha a szádba adnám, nem a röhögéstől fuldokolnál!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 17:13:54

@hereverő heverő: Nem féltenéd a nagy metszőfogai miatt? :-)

tanárnőkérem 2019.01.24. 17:16:34

@VV Erőlegény: bocs, hogy belekotyogok, szerintem egyértelmű. :) Ő egy sanda ipse. :)

Hatsumomo21 2019.01.24. 17:19:14

@introverted22: szervusz! Sok érdekes, jó dolgot írtál, azaz EKG! XD De szerintem nem azzal van a baj, hogy egy korosztályt preferálnak hanem hogy egy khm életstílust/típust/embertípust. Erről votl szó korábban, hogyaz emberek nagy része már a korábbi nagyon trash emberek valakijének a valakije, vagy valakinek az ánuszpartnere, vagy valakinek a bulipartnere. (mellesleg ez a kis felsorolásom is sokat elárul a beválogatott emberek egy részéről). Sokkal változatosabbnak kéne lenniea felhozatalnak hogy érdekes legyen. Ehelyett itt van piával/pianélkül rögtön vetkőző, ordítozós, első facra ráülő, igénytelen csajok, és kitetovált, részben kigyúrt, kúrás a minden típusú pasik, ezek némileg árnyalva esetleg egyáb tulajdonságokkal. Mert az, hogy valaki bemegy egy műsorba régen még valakinek kitörési lehetőség volt (pl Majka), vagy pénz szerzési, befutás valamilyen műfajban, vagy magamutogatás (ami persze nem feltétlenül baj, kell egy ilyen műsorhoz), a baj az hogy egyre lejjebb ment a színvonal értelmileg, ígyvagy nem is jelentkezik olyan, akinek van is némi sütnivalója, vagy nem válogatják be mert a szerkik szerint ez az érdekes. Mondjátok itt sokan akik nézitek is nagyon rendszeresen, hogy sokan felvett álarcot nyomnak, de baszsus akkor azt is szarul, szóval tipikusan sok emberben azt látom, hogy nem annnnnyira primitív mint amit itt mutat, de csak annyira okos h tudja vmit produkálni kell a nézettségért, de a hogyan már nem megy. Én mindazonáltal asszem Rolira szavaznék végső győztesként, mert legalább nem fáj a fülemnek és a retinámnak anynira nézni (najó ha épp nem kinyomott pocakkal vakargatja a pélót, de még úgy is gusztább látvány, mint Renyhe bármikor XD )és az is valami.... ez sajnos ebben mezőnyben teljesítmény. :o :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 17:22:14

@tanárnőkérem: Hát én is sokáig ezt gondoltam, de egy ideje elbizonytalanodtam, és nem bántóan mondom, tényleg olyan uniszexek a hozzászólásai. Nőkhöz képest férfiasak, férfihoz képest nőiesek. Az avatarját tekintve is lehet az, hogy sanda ipse vagyok, vagy sanda ipsék az eseteim. :-)

javier2 2019.01.24. 17:22:26

@tanárnőkérem: @Nyuszomuszo83: jaj de tetszett ,ahogy vitáztatok ekg csajok
amúgy tanárnőkérem én ugyanígy jártam múltkor , mint te szóval néha jobb görgetni

hozattam ma 10 mázsa német brikettet , a vegyestüzelésű kazánomat 90 fokra pufferem 75 fokra nyomta
elég ijesztő volt ugyanis , ha a kazán 100 fokra felmegy a biztonsági szelep nyílik és 800 liter víz szétterül a kamrámba
ebből úgy nézem elég keveset kell rakni :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.24. 17:22:45

@tanárnőkérem: Hát én is sokáig ezt gondoltam, de egy ideje elbizonytalanodtam, és nem bántóan mondom, tényleg olyan uniszexek a hozzászólásai. Nőkhöz képest férfiasak, férfihoz képest nőiesek. Az avatarját tekintve is lehet az, hogy sanda ipse vagyok, vagy sanda ipsék az eseteim. :-)

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 17:22:48

@VV Erőlegény: ne légy prűd! 18 fölött nincs pedofília! :P A metszőfogaim rendszeresen koptatom, hogy ne legyenek nagyok! ;)
@hereverő heverő: amelyik kutya ugat, az nem harap! :D Nem kérek tömöfát!

tanárnőkérem 2019.01.24. 17:31:19

@VV Erőlegény: Talán mintha már említette volna, hogy pasi. De lehet, hogy nem ő.

tanárnőkérem 2019.01.24. 17:33:41

@javier2: tsak njugalom. S ha tényleg nem megy, jobb a görgetés. :)

mobilos perpetuum 2019.01.24. 17:53:29

@bElannaTorres: "Adri a legjobb taktikus"
Szilveszteri buli, "magában" , ja NEM, a kameráknak beszél: "Nem tudsz minden szót visszamondani, úgy ahogy mondtál. Ki a jó isten emlékszik, mit mondtál két héttel ezelőtt, most komolyan?"
Annak van ilyen problémája, aki sokat hazudik.
Adri ide-oda csapódott a két csoport között.
Csakhogy Gregékhez csapódása nem taktikai lépés volt, Hunyi a kezébe fingott, és Vivien ágyába elhúzott. Nem kellett csoporttagnak az akkori Roli-brigádba.

Párbaj. Semmilyen jele nem volt, hogy Lacikánál szimpibb lett volna, esetleg 57%, ha eljátszom a hiszékenyt. Adri kiprovokált egy durva beszólást a fiú részéről, talán ez lendített rajta, bocsi-kérést az RTL elszabotálta.
Ész: suli héten visszasorolták a felzárkóztató csoportba.
rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat
"Tüskevár... Kaposvár?" A többiek se alakítottak nagyot, de Dugovics Tituszról Hunornak, Rolinak beugrott, hogy török elleni harc, csak az egri várra tippeltek.
Adri nagyon "mű". Mosolya nem belülről jövő mosoly, szövege mesterkélt. Gregen azt látom, hogy ha hazudik valamit, el is hiszi. Ha kibeszél valakit, akkor úgy is gondolja abban a pillanatban. Adri erre nem képes. Nálam Reni a legalja, de utána ő következik.

Nyuszomuszo83 2019.01.24. 18:08:48

@javier2: rám vannak kiélezve ahogy a Zuram is észrevette, csak rossz helyen kopogtatnak! A cuki nyuszi vérnyúllá válik ha őt megszólítva csesztetik.
@tanárnőkérem: egyetértek, sokszor teszem ezt, de néha nem lehet szó nélkül hagyni, legalábbis én néha nem tudom megállni, gyarlóság, hiúság, lehet, de ne kóstolgasson egyik se! ;)

tanárnőkérem 2019.01.24. 18:13:25

@Nyuszomuszo83: mivel pedamókus vagyok, nekem kötelező megőrizni az önuralmamat. No, nem mindig megy a legfényesebben, főleg, mikor kikerülök a suliból, és kiengedem az ott felgyülemlett gőzt. :)
Gyere át az új posztcsihoz, kurvajó!

bElannaTorres 2019.01.24. 18:15:28

@mobilos perpetuum: Hunornak aki szerint 1500 éve van élő ember, és annyi az életcélja hogy csajozzon, ehhez jól kell kinézni erre meg nem sajnálja az időt, akkor sem ha őrületesen sokat szán rá. Hiába van motivációja a dugás, dugás utáni tisztázás, hogy csak erről szólt, esetleg köddé válás. Kicsit többet várok egy embertől. Nekem mindenképp ő az utolsó.
Egyébként Lacika is abban a csoportban volt..
Adri magában beszélt, nem is igazán érdekel, régóta bent vannak, neki nem volt senki akivel beszélhetett volna elmondta a kamerának. Nem taktikából ez igaz, hanem muszájból csapódott gregékhez, de az sem volt egyszerű neki, nem volt meg a bizalom felé. Ebből olyan szépen kijött, hogy most vannak szövetségesei.
Lacikánál népszerűbb volt mert lacikát alig láttuk, adri körül meg történtek események, érdekesebb karaktert hozott. Ráadásul megkapta a csillámék szavazóit is, nyugodtan elhiheted az eredményt.
A belenyúlást ott volt, hogy Lacika lefejelését megmutatták hússzor a bocsánatkérést egyszer sem. Meg amit megvágtak róla, korona eldobás stb.

Még annyi ahhoz hogy ésszel játszik, úgy értettem hogy szociális játékot játszik, nem sok köze van ahhoz, hogy ki milyen volt történelemből és matematikábó.

bElannaTorres 2019.01.24. 18:19:05

@tanárnőkérem: megbántottalak?
Vagy miért kellett annyira megőrizni a nyugalmadat, mikor ma velem volt “vitád” bár én annak se nevezném, mivel csak megbeszéltük, hogy te így én úgy láttam, és igyekeztem lacikát hátrébbról nézni, inkább a játékát és nem mint embert néztem.
Hogy aranyos volt, azt is azért írtam, mert általában ezt gondolták róla a lefejelős szövegig.

tanárnőkérem 2019.01.24. 18:25:21

@bElannaTorres: javiernek írtam, hogy nyugalom, mert ő általában elég durván belemegy azokba, akikkel nem egyezik a véleménye, vagy felhúzzák. Nyuszómuszó írta, hogy neki sem megy könnyen a nyugalom megőrzése - erre azt válaszoltam, hogy nekem ez szakmám miatt kötelező. Szép lenne, ha azért kiabálnám le a kölykök fejét, mert nem értünk egyet. :)
Szóval a beszélgetés nem rólad szólt, bocs, ha félreérthető voltam. Nem értünk egyet, de semmi gond.

Hatsumomo21 2019.01.24. 18:27:07

@Nyuszomuszo83: szia nyusziii! rég taliztunk itt, vagy este nem voltam, vagy betegecske voltam mostanság, így csak épphogy a posztokat olvastam el. No nem a VVtől betegedtem meg, bár ezt a lehetőséget is fontolóra kell venni. XD Látom lemaradtam egy nagyszabású esküvőről meg kikerült homevdieókról! XD Hogy jött eme gyors házasság? netán féltél, hogy nem kel el egy ilyen cukker nyuszi v sok kis nyuszi került kilátásba? :D :D :D

bElannaTorres 2019.01.24. 18:30:37

@tanárnőkérem: okés, akkor külön örülök, hogy rákérdeztem, mert az egész egy ködös célzásból indult, félreértettem szerencsére.
Egyébként meg amit utoljára írtál lackóról, azzal nagyon is egyetértek én is így látom őt, csak a játékát látjuk kicsit másképp.

javier2 2019.01.24. 18:31:01

@tanárnőkérem: azért nem szálltam bele a vitába mert értelmetlennek találtam
te tökéletesen kivesézted a dolgot és ezt már megharcoltam én is.

szóval csak annyit szólnék hozzá , hogy itt mindenki jött a dupla jellel meg a lila kendő elvétellel
meg mekkora baj a 4 vs 2 és ennek semmi jelentőségét nem látom.

ugyanis ha a taktikus humoros csapatot szórják meg "szívcsapatost" hív ki
meg fordítva is így lesz.
csak egy nyerhet szóval megúszni meg lehet a megmérettetést ideig óráig , de előbb utóbb mindenki sorra kerül párbajon.
szóval most jobb negyediknek vagy ötödiknek lenni?sztem nem.
másik azt írták itt , hogy ha radics bent marad megnyeri ,kérem aki ezt írta olvassa el radics kiesése után itt a HV összefoglalót.Elég jól elemzi az író már nem tudom ki írta akkor a hvt.(de teljes ekg)
Radics típus olyan személyiséggel rendelkezik , ami előre tudható , hogy kiesik az első párbaján
és a reakciója kieséskor is előre borítékolható volt.

javier2 2019.01.24. 18:40:02

@tanárnőkérem: babettám van macskám is és ne legyek kemény?

@bElannaTorres: nah most jól leírtad

tanárnőkérem 2019.01.24. 18:44:59

@javier2: :) ol, ok, legyél. :)
Néhány napi vitából kimaradtam, viszakövetni sem tudtam, mert el voltam havazva - szóval, kösz az öfit.
Szerintem is most semmi értelme sincs annak, hogy Roller ellője a dupláját, ezzel ő is tisztában van. Arra kell koncentrálnia, hogy azt vigye ki, akit kinn is hagy.
süti beállítások módosítása