Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berlin Station 3x06 – Hector. Torres. Szentpétervár.

2019. január 23. 15:00 - szde

Eredeti cím: In Cold Hell

Krik dácsájában kezdünk, kislánya éjszaka felébred a szörnyektől. Ideiglenes bébiszittere, Roman bácsi, Krik jobbkeze viszont remek felügyelő, gyereknevelésből csillagos ötös, ugyanis esti meseként egy olyan sztorival áll elő, amiben a főszereplő kisfiú édesapja felakasztotta magát, az anyuka meg, mivel nem volt pénzük, levágatta a legkisebb kislányát, majd azt tálalta a családnak. A kisfiú, nevezzük Romannak, rájött arra, hogy amit esznek, az a húga, de mivel éhes volt meg finom a kaja, folytatta a táplálkozást. Konklúzió: a szörnyek nem mindig az ágy alatt rejtőznek, néha csak simán ragut csinálnak.

vlcsnap-2019-01-19-10h41m55s034.png

vlcsnap-2019-01-19-10h42m33s182.png

vlcsnap-2019-01-19-10h43m54s609.png

Konferenciaterem, Berlin. A 14-Eyes-t kell meggyőzniük, hogy elfogadják az Article 5 szavazást a népek, és az USA megvédje a NATO-t. Az Article 5 pedig segíthet abban, hogy Kriket térdre kényszerítsék. BB lenne az ember arra, hogy minél több embert meggyőzzön. Találkozik is Kolya-val, akivel kölcsönösen nem kedvelik egymást, és a nő elmondja, hogy mi a szitu. És hogy gondolhatta volna, hogy a CIA érdeklődni fog. Kolya szerint nem érdekeltek, meg hát bármennyire is csábítóak az észtek, a rossz PR miatt nem éri meg a fáradtságot, ráadásul Oroszország is más vizekre evez. Ráadásul BB személye ráébreszti arra Kolya-t, miért teremtette isten a nőket – de a férfiak létezése még rejtély számára (is).

Robert telefonál Stevie-nek, a papírokkal készen lesznek, mire leszállnak, Torres egy puerto rico-i befektető lesz, Stevie-nek meg van kapcsolata. Krik kedvenc hadnagyának lakcíme is megvan, ami érdekes, mert a csórónegyedben, míg a többi embere viszont a város menő részén lakik. Viszont ez a kedvenc hadnagy ott volt Krik mellett, amikor bevették Kabult, és talán tud róla valami kis mocskosat. Danielt meg hazahozzák. Szentpétervár, Stevie inkább megtapasztaltatná a Hector DeJean-érzést Torressel, aki Tudor Henrik trónján terpeszkedik, és rögtön közös szimpátiával vannak egymás iránt. Mondjuk Hector Daniel eltűnését is annyira magába zuhanva fogadja, mint én, amikor mindig meglátom, hogy Daniel még mindig nem lesz a részben. Torres viszont csak be akar jutni Roman emberei közé, és mielőtt nekiesne Hectornak, Stevie kiküldi a kocsiba, hogy várjon rá. Stevie-nek jön még egyel Hector, mert megmentette az életét, és kihozta Johannesburgból.

vlcsnap-2019-01-19-10h45m16s290.png

vlcsnap-2019-01-19-10h46m27s967.png

vlcsnap-2019-01-19-10h46m42s516.png

Berlinben Esther BB és Valerie társaságában sétál a folyóparton, a német nő segítsége is kell a 14-Eyes meggyőzéséhez, cserébe pedig tudnak török vagy szaudi energiát adni a mostani orosz helyett. April Sofiával találkozik, nyilván megint az utcán, hogy Sergei meg tudja őket találni. Aki amúgy a lopott telefont mérte be, manapság a mesterlövészeknek már a hackeléshez is kell érteni, mondjuk a 21. században ez nem akkora hátrány. Valerie a francia James Bonddal találkozik, Leo-val, és én ezt a pasast szerződtettem volna le Daniel szerepére, mármint kinézetre meg hangilag is sokkal kellemesebb, mint a mostani. És az ő eltűnését még talán zokon is vettem volna. Leo-ra nagy szükség lenne, mert a 14-Eyes bízik benne. A franciáknak viszont arra van szükségük, hogy az USA megmutassa, még mindig hűségesek. Ha mindent elintéz Valerie, akkor meglesznek azok a szavazatok.

Torres és Stevie Romanra várnak, mikor előbbi leszólítja a pincérnőt, és már ki akarnák őket dobni, amikor jön Hector, hogy kezességet vállaljon a két vendégért. A konyhában ÁNTSZ-ellenőrzést is tart, hozzávalókat ad át Romannak, aki remélem, hogy nem Kriket pácolja éppen. Jadovsky, a lehetséges pénzember rosszhírű, de a della az jó lesz a célra, és ez már Roman érdeklődését is felkelti. 2 hónap alatt 45%-os visszatérülés 50 millió dolláros kiadás esetén. Roman szemei felcsillannak, Jadovsky-t ki is dobja, mert Krik is érdekelt lenne a dologban. A közös üzletre isznak is, és Torres vagy nagyon jól bírja az italt vagy nem igazi orosz vodkát adtak nekik, mert rezdülés nélkül tolta be a kupicát. Hector száguldozik Torressel az anyósülésen, amikor is elütnek egy tagot, akin mellény van, biztosítási csalást akart elkövetni, így még Torres is ráver egyet, mert miért ne. Üdv Oroszban, még szirénájuk is van, az oligarchák kiváltsága.

vlcsnap-2019-01-19-10h46m57s208.png

vlcsnap-2019-01-19-10h47m25s230.png

vlcsnap-2019-01-19-10h47m46s617.png

Sergei lenyomozza Sofia hívását bongyorhajúnak, háromszögeléssel be is méri a terepet. April jön, Sergei meg jól megtámadja, a fent lévő két ügynököt is lerendezi, átverés volt az egész. De nyilván ők is hozták a szupercsapatot, mert több ügynök jelenlétével már sikerül elfogni az orosz mesterlövészt. Robert jön, polaroidkamerával lefotózza Sergei-t, gondolom, emlékbe elküldi majd Kolya-nak, hogy mondjuk, Danielért cserébe megkaphatják a tagot. Sofia hálás Aprilnek, hogy megmentette, és még azért van itt, mert bízik az ügynökben. Egy régi biztonsági mentést talált a programjáról, és bár úgy hangzik, mint Henrik, inkább a cégénél csinálná tovább a dolgokat. Mert jó vezető lenne belőle. A CIA pedig segíteni tudna ebben. Aljudon rá egyet, majd reggel visszatérnek rá.

Stevie Kedvenc Hadnagynál, fotó is van, de egyelőre arról nem csinálhat képet. Majd egy kis lelkibeszéd után lefotózhatja, a könyvéhez kell, a szerkesztője imádni fogja. Kap is egy pohár vodkát, ami szerintem továbbra sem igazi, vagy Stevie is alkoholista. Na, hát az egység tagjai másképp fizettek, de ők is fizettek, mire Kedvenc Hadnagy fegyvert ránt, és Krik sztorijai hazugságok, ugyanis KH volt az, aki megölte azt az embert. Amikor pedig meg kellett volna menteni a sajátjaikat, Krik ellenszegült a parancsnak. Robert tájékoztatja Stevie-t Sergei-ről, aki nem fog beszélni, de akkor inkább elcserélik. Stevie most erre nem ér rá, mert éppen úton van Afganisztánba, mert lehet, talált valamit. Aminek jónak kéne lennie, de nagyon.

vlcsnap-2019-01-19-10h48m08s944.png

vlcsnap-2019-01-19-10h48m37s784.png

vlcsnap-2019-01-19-10h49m03s574.png

vlcsnap-2019-01-19-10h49m25s883.png

Valerie megint pörög a cirkáló-sztorin, amit Dove papája fejlesztett. Meg kell venni. Ez így szép is lenne, csakhogy a tag, aki megverte pár résszel ezelőtt a madárkát, az az Aquinas-nak dolgozik, máltai fenegyereket, ráadásul a magánszektorból. Aprilnek le kell zárnia ezt az ügyet, az USA-nak meg kell szereznie a cirkálót. Jön is az egyetemi előadóban, ahol pont vége van az előadásnak, a teremben már csak Dove meg a tudós vannak. April előrukkol az igazsággal, Dove már sejtette, hogy a lány kém, mert túlságosan jó nő ahhoz, hogy vele legyen. Dove papája gyógyítani akart, de ha ez az ára annak, hogy sok pénze legyen és a családja biztonságban, akkor fel tudja dolgozni, hogy fegyvert csinált. April kiteríti a lapjait – befektetések tömkelegével. Dove papája meg akarja tripláztatni az összeget, de ha belemegy, akkor lesz vízumuk az USA-ba a fiával és biztonságban lesznek a máltaiaktól. Az üzlet megköttetett, mindenki boldog lehet.

Szentpétervár, Hector és Torres szórakozóhelyre jönnek, ahol már Roman is ott van, és közösen bulikáznak. A vodkát kokainnal fogyasztják, Hector otthonosan mozog, jobban is bírja a szert, mint a volt katona – nem tudom, hogy egy háborús övezetet megjárt, PTSD-s egyénnek mennyire jó ez, de ha ez az ára, hogy bevágódjanak Roman bácsinál, akkor legyen. Torres kicsit elszállt, Hector viszont segít neki, és rendel két adag vodkát, hogy lehozza a srácot. Még szerencse, mert így kiszúrja, hogy a homoerotikus mozdulatok nagymestere, Roman, célpontja Jadovsky emberének, és még időben ellöki, a kés így a kanapé háttámlájába fúródik bele. Romannak kell Jadovsky feje, a többit meg egyben hozzák, hogy jó kis ragu legyen belőle. Holnap meg elmennek a dácsára, hogy üzleteljenek Krikkel.

vlcsnap-2019-01-19-10h49m32s485.png

vlcsnap-2019-01-19-10h49m47s365.png

vlcsnap-2019-01-19-10h51m09s674.png

Robert Kolya-val találkozik, Sergei fényképét viszi – ha kell nekik az emberük, akkor adják vissza Danielt. Kolya tagad, majd amikor káromkodósunk távozik, hívja Kriket, hogy holnap éjfélig van idejük, hogy visszakapják a mesterlövészt/hackert. Roman érkezik a dácsába, ahol már Rodion várja, hogy a nagyfőnök látni kívánja őket. Ki akarta élve elhozni az amerikait. Rodion, de csak parancsokat követett. Roman parancsait. Krik le van nyűgözve, mert Danyiel Millyer olyan értékes, mint gondolták. Hector Stevie-vel találkozik, egy óra múlva jönnek értük, hogy találkozzanak a nagyfőnökkel.

Hector: Nem hagyhatsz itt Torresszel. Csak púp a hátamon és ki fog nyíratni.

Stevie: Most már tudod, milyen volt a főnöködnek lenni évekig.

Stevie Kabulban, már jól ismerik a helyiek, annyira, hogy saját kendőt is hozott, amivel be tudja kötni a szemét, hogy ne lásson semmit. Farid, a vezér meg hozza Stevie cuccát, és indulnak.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása