Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x78 - Lefőtt a lekvár

2019. január 21. 19:36 - candyperfumegirl

00_borito.png

Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen unalmas epizódokat lehetne csak összevágni, valahol nagyon elcsesződött ez a casting. De főzzünk abból, amink van ugyebár, kapásból az első műsorblokk előtt figyelmeztet is minket Végre Bajusztalan Peti, hogy halkítsuk le a tévét, sőt a gyengébb idegzetűek inkább kapcsoljanak is a Spektrumra, mert Megbomlott Elméjű Reni Vérfagyasztó Rikácsolós Percei következnek. Tényleg még most meneküljön, ki merre lát.02_orult_reni_4.png

 

Az első szegmens ennek megfelelően semmi jót nem tartogat. Bevallom, ezúttal nagyon odafigyeltem, és vagy kétszer vissza is tekertem, hogy értsem, miről szól a konfliktus, mert – mint kiderült – ez a Való Világ 9 esetében nehezebb feladat, mint azt gondolná az ember. Szóval az történt, hogy Reni azt mondta Gregnek, hogy ő nem az, akinek mutatja magát, aki ezen halálosan besértődött, és azt merte válaszolni, hogy ez a műsor nem róla szól, és SENKIT NEM ÉRDEKEL A RENI SHOW. Én pedig komolyan aggódni kezdek a szellemi épségemért, mert ebben az adásban ez az első, de nem az utolsó alkalom, amikor egyet kell értenem sellőfiúval. Persze ahogy arra számítani lehet, Reni ettől olyan szinten triggerelődik, mint semmi mástól nem tudna, és elszabadul a pokol. Ahogy arra már utaltam korábban, a nárcisztikus személyiségzavar iskolapéldájával állunk szemben, és ezt kicsit sem vicceskedve értem. Ami most következik, arra nincsenek szavak, mert ha azt mondom, hogy Reni műsír, hisztizik, rikácsol, hajat tép, toporzékol, csapkod, tárgyakat hajigál, de mindezt gyors egymásutánban és teljesen váratlan váltakozással, azzal igazat mondok ugyan, de mégsem festem le elég érzéktelesen a teljes rémisztő valóságot. Nézze vissza, aki meri, tényleg ijesztő látvány, és én nem is akarok több szót vesztegetni rá, főleg úgy, hogy azért van ebben egy jó adag színművészet is. A vége persze békülés, mert Greg „annyira szereti ezt a lányt, aki a másik fele”, hogy nem tud rá sokáig haragudni, még akkor sem, ha már habzik a szája is, ezért összeborulnak. De az is lehet, hogy a srácban feléledt az túlélő ösztön, és jobbnak látta lenyugtatni az őrjöngő fenevadat, amíg nem késő.

03_viki_dennis.png

 Ami még megfűszerezi az előbbi pszichotikus jelenetsort, az az, hogy Viki és Dennis végighallgatja az egészet a vezérlőben, mintegy emlékeztetve a nézőt arra, hogy még ők is itt vannak. Viki nem győzi csavargatni a hangerőszabályzót, Komisz meg lusta faszvakargatás közben majd bealszik, ezek szerint hallott ő már ilyet eleget, sőt rosszabbat is.

Ezek után még Péter is azt javasolja, hogy lapozzunk inkább és térjünk át a következő csodálatos napra. A reggeli ébresztő képei következnek, amik esküszöm egyre ijesztőbbek, ahogy a villa lakossága fokozatosan zombielanddé alakul. Roli most is ott riszál ütemtelenül abban a hátborzongatóan ordenáré, húgyfoltos szürke mackóalsóban, ami épp csak nem csúszik le a valagáról a darabos mozdulatok alatt. Fontos esemény van viszont! Újabb ex-villalakók és ideiglenes szerkesztők érkeznek, és most jártok nagyon rosszul velem, hogy pont én írom ezt az epizódot, ugyanis akik belépnek az ajtón, azokról épp csak annyit tudok, hogy léteznek. Igen, nekem teljes egészében kimaradt a VV8, úgyhogy az is csoda, hogy megvolt Krisztián és Mici neve valahol az agyamnak a teljesen fölösleges trash információkat raktározó szegletében, de majd ti hozzátesztek minden olyan kiegészítő infót, esetleg rejtett visszautalást, amit én nem vettem észre/nem fogtam fel. Miközben ez a nagyon bájos páros próbálja értelmezni a vezérlő használati utasításait, a jelenlegi villalakók örömködnek, mert végre jó arcok jöttek be, nem olyanok, mint az a Vileda felmosó-fejű Vivien. Ez utóbbit Greg mondta, és megint csak egy platformra kell helyezkednem vele (kezdek nagyon megijedni), mert a hasonlat tűpontos. Vivikének sikerült egy újabb atombombát ledobni amúgy is súlyos problémákkal küszködő személyes stylingjára, hozzá képest még Mici is szinte jó nőnek tűnik, ez pedig azért sokat elmond.

Mici és Krisztián most betrappolnak a villába, és a reakciójuk eléggé kettős. Mici ugyanis először azt jegyzi meg, hogy „itt még nincs lekakilva az ülő” (???), majd finnyáskodik, hogy ebbe a szobába ő gumicsizmában nem lépne be, és úgy undorító a villa, ahogy van. Külön vicces, hogy közben a hálóba zárt Reniék azon merengenek, hogy biztosan odavannak az exlakók a villáért, mert ilyen szép még sosem volt. LOL. Nade az álompár nem azért jött ám be, hogy lefikázzák a jelenlegi lakók higiéniás fejlettségi szintjét (pedig…), hanem hogy előkészítsenek egy vicces kis játékot. Ennek értelmében kolbászokat helyeznek tányérokra, de szerencsére egyik sem nagyobb, mint Krisztián farka, köszönöm nekik, hogy ezt is megtudhattuk. Micike kényszeresen szelfizik megállás nélkül, Krisztián nem is tudja megállni, hogy bele ne nyomjon egy kis darab szalonnát a szájába egy alkalmas pillanatban – ha már nyitva felejtette. Majdnem nyomnak egy nosztalgiadugást a kanapén, majd beeresztik végre a mostani villalakókat, hogy kezdetét vehesse a körömrágósan izgalmas játék.

Ahogy az kitalálható volt, az a feladat, hogy kolbászt kell enni kéz nélkül, ráadásul szárazkolbászt! Az egyetlen, ami elmondható erről a feladatról, hogy egy fokkal kevésbé undorító, mint a többi evős játék, amiket egyébként szerintem egységesen be kéne tiltani, mert nem viccesek, ellenben bármilyen kaját meg tudnak utáltatni szerencsétlen nézővel egy életre. Na és vajon ki nyerte ezt a versenyt? Nem nehéz kitalálni, Greg, aki büszkén állítja, hogy ő nagyon ért a kolbászokhoz, bár ez nem feltétlen jelentett előnyt ebben a játékban. Az viszont igen, hogy Krisztián kolbászának a szájbavétele különösen izgalmi állapotba hozta, és a galériában szemléltetném, hogy milyen arckifejezéssel mondja ezt. Na akkor erről ennyit.

Krisztián és Mici nagyon kreatív hangulatban van, a következő feladat egy táncpárbaj, vagyis dance off lesz. Ez nem is lenne hülyeség amúgy, kicsit fel kéne turbózni színpaddal, fényekkel, meg zenei stílusok sokkal gyakoribb és váratlanabb váltogatásával, és akkor még valami egészen szórakoztató is kisülhetne belőle. Vagy csak engem zavar, hogy minden szerencsétlen feladatot a szoba ugyanazon részén, másfél négyzetméteren, teljes nappali díszkivilágításban, nulla eszközzel kell végrehajtani, és bármit is csinálnak, totál nyomi az egész? Vagy ezeknek a produkcióknak úgyis mindegy? Most is, ahogy az megjósolható volt, egyik versenyző sem mutat be semmi, táncra távolról is emlékeztető dolgot. Adri legnagyobb teljesítménye az a fashionterror, amit magára aggat, és szerintem magabiztosan kijelenthető, hogy ennél nem nagyon öltözhetett volna fel ízléstelenebbül. Kislányos két copf (MIÉRT?) két különböző színű hajgumival, az ő alkatához lehető legelőnytelenebb, kövérítő fazonú ciklámen ruha, amiből piros melltartó lóg ki, fekete nájlon combfix és otromba, ódivatú bézs platformszandál. WHAT THE ACTUAL FUCK. Igen, szakmai ártalom, de rohadtul szúrja a szememet, mert hogy lehet az, hogy egy huszonéves fiatal nő önszántából úgy öltözik fel, mint egy cukorsokkos óvodás, ha rászabadul az anyja ruhásszekrényére? Ebben a trampli összeállításban rángatja magát eléggé vágylohasztó módon, majd amikor a kislányos ruhácska lekerül, látjuk, hogy alatta két számmal kisebb ciklámen zsinórtanga rejlik (ne feledjük: piros melltartóhoz), és még a tőgyek is kibuggyannak egy pillanatra. (Kínzó kérdés: ezek miért gondolják egytől egyig azt, hogy a tánc elengedhetetlen eleme a vetkőzés?) Ezek után nálam egyértelműen Lacika nyer, már csak abból az okból is, hogy nem azt csinálja, amit Adri.

vlcsnap-2019-01-21-19h25m25s082.png

 A verseny legjobb része mégis az, hogy egy feledhetetlen beszélgetést eredményez Krisz és Mici között. Szerintük Lacika valószínűleg azért nem tud beszélni, mert túl sok filmet néz, pedig attól Mici szerint pont, hogy fejlődhetne a szókincs. Neeem, az az olvasás – jegyzi meg nagy bölcsen Krisztián, és olyan kultúrvita alakul itt ki, amitől nekem leesett az állam. Konklúzió, hogy aki kultúrfilmeket néz, annak fejlődik a beszédkészsége, de az akciófilmektől (amik valószínűsíthetően Lacika filmes műveltségének a gerincét képezik), csak elrohad az agy. Arra már gondolni sem merek, hogy a Való Világ nézése milyen hatást gyakorol az agyra ezen logika mentén.

Ezek után az álompár úgy dönt, hogy áthágja a hülye szabályokat, és ők bizony vegyülnek a villalakókkal. Úgyhogy közös szaunázást írnak elő, a párbajozók meg kényeztessék őket közben különböző masszázstechnikákkal. Ja, és a többiek dobjanak össze egy deluxe gyümölcstálat, hogy ők se unatkozzanak. Ez a feladat nem várt nehézségekbe ütközik, ugyanis a vicces kedvű kellékesek olyan egzotikus gyümölcsöket küldenek be, mint a mangó meg az ananász, amiket Zsuzsu egészen biztosan nem fog tudni szakszerűen meghámozni. Reni meg máris kiakad Rolira, aki segíteni akar Zsuzsunak, és ezt már csak azért sem értem, mert ha jól láttam, ő maga meg héjastul szeletelte fel a mandarint. Na, irány a szauna, ahova a téma avatott szakértője, Lacika baseballsapkában érkezik. Bár mindegy is, mert tutira nem kapcsolták be, ha ott abszolválják a masszázst, Mici meg magát locsolgatja a kövek helyett a fakanállal. Krisztián látványosan élvezkedik Adri mozdulatainak hatására, sőt még egy villán kívüli édeshármast is kilátásba helyez. Mici összeszűkült szemeiről és csücsörítéséről én tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez most a „meg a jó kurva anyádat” vagy a „hmmm, végül is, sötétben, paplan alatt…” gondolatot takarja, úgyhogy rátok bízom.

Sajnos még egy nagyon unalmas műsorblokkot el kell viselnünk a párbajig: mondjátok el egymásnak, ki miért nem nyerheti meg a játékot. Ki nem szarja le. Semmi érdekes nem is hangzik el, hacsak az nem, hogy Adri megfenyegeti Rolit, hogy kicsinálja akkor is, ha kiesik, meg akkor is, ha visszajön. Nahát. Valamint hogy Greg szereti Renit, de amikor elborul az agya, az olyan ijesztő, amilyet ő még az egészségügyi praxisa során soha nem látott. Ezek után a fiúk fürdeni mennek, majd undorodva konstatálják, hogy sárga víz folyik le róluk, és nem AZÉRT, hanem azért, mert Reniék valami oda nem illőt kevertek a tusfürdőjükbe (mustárt?).  Megpróbálják még összenutellázni Roli alsónadrágját (nem azt, ami rajta van!), de a fiúk rajtuk ütnek, és ezzel vége szakad ennek a rendkívül kreatív csínytevés-sorozatnak és kezdhetjük is a párbajt, hála az égnek.

Peti beköszön: helló villalakók, de jól néztek ki, mi van, nem is mondjátok vissza? „Nem, mert engem úgy nevelt az anyukám, hogy ne hazudjak” – így Reni, erős kezdés. Egyébként a villalakók is kezdenek látványosan leépülni, Zsu például nagyon el van kámpicsorodva, de nem azért, mert elbaszta a sminkjét (pedig…), hanem mert ma nem mondhat kortársbeszédet. Adri meg – ahogy elnézem – a VV Vivien emlékversenyre készül a kiálló hajával, bohócsminkjével és csillárfülbevalójával. Na, jó, az Adri feliratú body, meg a tüllszoknya nem stimmel, de utóbbinak az egyetlen előnye, hogy talán van olyan hosszú, amiből nem fog kilátszani a segge a műsor folyamán. (Ti is észrevettétek, hogy Adri egyszerűen nem tud szoknyában viselkedni?) Lacika is felöltözött szépen, mint aki ballagásra készül. Ezt ő mondja így, és nem jön rá, hogy nem túl jó ómen. Ráadásul szarnia is kell már nagyon, vége lehetne már ennek a faszságnak a részéről, pedig még el sem kezdtük. Lekvár. Búcsúzik Adri végre, majd elindul, és a kisfilmet, ami eközben megy, nem lehet elviselni, mert alig van rajta ruha a bemutatott jelenetek alatt. Lacika búcsúzása következik, ő puszit csak a fiúknak ad, majd bokavillantós farmerben elindul a fizetett statisztákkal feltöltött stúdió irányába. (Nem viccelek, van három srác az első sorban, aki Adrinak és Lacikának is üvöltve éljenez.)

Most pedig magasabb sebességre kapcsolok, mert az összes „most bemutatjuk, miért rühellitek ti egymást annyira, hogy ide jutottatok” –jellegű kisfilmet én áttekertem. A kortársbeszédeket mondjuk meghallgattam, de minek. Reni térden állva mond valamit, amiben nincs kohézió és nincs értelem, de a monológ vége az, hogy „az alacsonynövésűek és az ekcémások most szavazzanak!” Jól van. Hunor beszéde már egy fokkal összeszedettebb, de a végére becsatlakozik Roli is, és indokolatlanul énekelni kezdenek, különben meg legyen tánc! Elég erős kontent volt ez így, majd egy kis diszkrét ordibálás után megnézhetjük a végeredményt. A különbség most is relatív nagy, és Adri nyeri ezt a párbajt is, amit én már fel nem foghatok, de majd a kommentekben megfejtitek. (Lacika agresszív beszólása?) Az az egy biztos, hogy az Őrült Nők Ketrece teljesen el fog szabadulni ezek után, és már látjuk is, ahogy ledobják láncaikat Adri visszatérésekor. Reni a várakozásoknak megfelelően rekedt óbégatásba kezd, Greg fetreng egy kicsit Adrin (akinek csak kilóg a segge a térdig érő szoknyából is, a kurva életbe már), Zsuzsu meg cipőstül-ruhástul berongyol a jacuzziba, őrült headbangelés közepette. Én csak azt csodálom, hogy Hunor és Roli nem rohantak ki a pár pillanatig nyitva hagyott ajtón, de majd innen folytatjuk, és meglátjuk, hogy bírják tovább ép ésszel.

921 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:06:41

Gyorsan egy elsőzés, mielőtt még bármit is olvastam volna. :-)

Cimili 2019.01.21. 20:06:44

talán? köszi candy, minyá el is olvasom! :)

ibsen 2019.01.21. 20:11:55

Köszi az öfit! Jó volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:17:08

foshatos?
köszönjük, Candy, én egy másodpercet nem láttam az öfiből, csak a nemes viadalt néztem (az is elég volt), de amíg olvastam, szinte hallottam ótvar óbégatását.

2019.01.21. 20:17:49

Majd nem eltaláltam a címet. PusziPatsi aki az előző poszt alatt köszönt

ibsen 2019.01.21. 20:19:37

Peti mondta hogy Lacikának lefőtt a kávé:)

Cimili 2019.01.21. 20:22:32

jó volt Candy, még 1x köszi! idézlek:SENKIT NEM ÉRDEKEL A RENI SHOW. max ekg!!!!! alig várom, h kitakarodjon a villából.

Cimili 2019.01.21. 20:26:38

@ibsen: lassan bajusznak is lefőhetne, mert kritikán aluli amit műsorvezetés címszó alatt művel.

tanárnőkérem 2019.01.21. 20:27:34

Kösz a posztot, jó lett. Azon nagyot néztem, hogy Kárszeg Papi élteti az olvasást, na de érhetik még az embert kellemes meglepetések. :)

ibsen 2019.01.21. 20:28:13

@Cimili: Ez csak másodállás neki.Ő színész meg énekes:-)

javier2 2019.01.21. 20:32:07

az első 10 perccel én is így jártam párszor vissza kellett tekernem pedig mondták ne nézzem meg
és amikor reni üvölti gregnek fröcsögő szájjal: -"szeretlek Bazdmeg!"
az elég ijesztő volt

Cimili 2019.01.21. 20:39:33

@ibsen: ja, annak vallja magát. jó színésznél alap az önfegyelem. vagy a színpadon is így hadonászik és táncikál? kisiskolások szoktak úgy szavalni, h közben előre-hátra táncikálnak.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:41:16

@javier2: azt, hogy szeretlek, bazdmeg, én is mondtam már az illetékesnek, amikor felvitte a vérnyomásom 500ra :)))))))))

ibsen 2019.01.21. 20:42:17

@Cimili: Lehet hogy itt mozogja le amit a faktorban nem lehetett széken ülve:-))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:42:17

@Cimili: PP-t nem láttam még "nyugodt" szerepben :)

Van der Waals 2019.01.21. 20:44:04

Stét!
Sajnálom Lacit. Az elején bazi jó volt, suerintem a királyságot elbaszta nagyon, abból többet kihozhatott volna.
Más: ennyire nem jó poén a kéz nélkül evés, drága szerkik, hogy újra elsüssétek. Sőt. Szvsz egy ghecci nagy nulla amit eddig műveltek: bóvli szar feladatok, kevés izgalom a tematikákban.. és most újabb "legendák".. remélem tivadart is hívjátok meg azt a görög nevű faszt.
Más2: kíváncsi vagyok ennek az egésznek a lélektanára, hogy miért tombolunk ha a haverunk jön vissza- tán a 0 inger? Vagy hogy felnőtt emberek 32 milláért erre képesek... de jó a diversity basszus.

javier2 2019.01.21. 20:48:19

@Van der Waals: lekvárt gyászoljuk ne tépjünk fel sebeket!

ibsen 2019.01.21. 20:49:45

Ha már gyász Andy Vajna mindenhol....

Butterske 2019.01.21. 20:51:19

: Szerintem meg túl lett kicsit ez tolva már itt. Nem Lacikának szurkolt itt a többség hanem a 3-4-es csapat ellen. Lacika könyörgőm a barátainak sem volt vicces. Roland mondta neki, hogy szólaljon meg, mégsem tette. Itt sem azért szeretik lekvárt mert valamilyen is volt, hanem a butasága miatt. Konkrétan Hunor ki sem ment köszönte a visszatért játékost, mert ott bent tudták, hogy semmi esélye Lacikának.
Egyébként valaki nézi az Exatlont? Román játékosok tényleg sportolok lehetnek? Játékosok többsége majdnem egy pocsolyába belefullad?

ibsen 2019.01.21. 20:57:08

@Butterske: Talán az utolsó volt aki normális maradt bent mert károgiék és a taktika volt porondon. Szerintem ez is benne van. Ő szerintem nem tudta eldönteni hol a helye. Közben meg félt hogy párbajoznia kell. Nem tudott újat hozni ebben a játékban még ezek közt sem. De szerintem hogy ezzel a játékkal idáig eljutott mikor olyanok estek ki akikről nem is gondoltuk volna + Csoki, nem rossz. most jön a durvább része ebből jobb ha kimarad mert úgysem bírta volna.

Butterske 2019.01.21. 20:59:19

@ibsen: Persze, ezzel teljesen egyetértek. Lacika talán az utóbbi évadokat is beleértve legnormálisabb játékos volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:59:44

@ibsen: Minden ganésága ellenére (pl. tv2, meg a kaszinó koncesszió megszerzése) a magyar filmet visszahozta a rivaldafénybe. Kíváncsi vagyok, hogy az utódja milyen eredménnyel fogja menedzselni a filmszakmát?

Hatsumomo21 2019.01.21. 21:01:24

Sziasztok! Én betegeskedtem mostanság, így saaaajnos nem láttam, így külön köszi a posztcsit, nagyon vicces volt. Candy: A táncról miért a vetkőzés jut rögtön eszükbe dolgon már a játék legelején felvetődött bennem a táncversenynél, ahol a lányok mindent ledobtak, a fiúk meg lightos nemi erőszakot/pornófilmet imitáltak, hogyez így mi?! :O :D Ezen már akkor teljesen fennakadtam, hogy az általam nagyon szeretett és tisztelt művészeti ágat, a táncot, így meggyalázzák! :o És amit ők öltözködés címen csinálnak bent, attól kiég a retinám. A mostani Mici, Reni, Adri, Roli öltözékektől egy életre aszexuális leszek asszem! XD És amikor üvöltöznek eszembe jut, hogy nekik is egy szavazatuk van egy választáson... :o

Butterske 2019.01.21. 21:02:24

@VV Erőlegény: Valahol igazad van, de ha ez szóba kerül nekem mindig keserves érzésem van.
Mert ekkor azt mondjuk, hogy a filmipar kormányközeliként kormánybefolyás nélkül működött. Ami szörnyű, hogy ennek ennyire örülni kell.

ibsen 2019.01.21. 21:03:24

@VV Erőlegény: Van benne szerepe ez tény nem vitatom, de jó filmekre is bólintottak rá amikor a pénzt osztották és még 2 Oscarunk is van a sok egyéb fesztiváldíjak mellett... De nagyon sokan megint nem jutottak lehetőséghez évek óta. Halkan jegyzem meg Dobó Kata lazán megkapta az első rendezéséhez(!) a pénzt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 21:04:13

@Butterske: Kívánok mindenkinek egy olyan VV-t, amelyikben 12 db Lacika formátumú normális játékos játszik. 20 perc után kitörne a palotaforradalom, hogy a műsor nézhetetlen, és a némafilmek kora már a 20-as évek vége felé leáldozott. :-D

2019.01.21. 21:05:01

Kimaradt a posztból, hogy Roli elzárta a vizet a fürdőben. Renyhe meg nem tudta a napi 6dik picsamosását megejteni. Ja és csak vizet tett a tusfürdőbe nem erős pistát ami akár maradandó egészségkárosodást is tud okozni szembe kerülve. Szóval ez nem volt vicces, meg a nutellás alsónaci se.

Butterske 2019.01.21. 21:06:46

@VV Erőlegény: Ezért sem nyerhetett a héten.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 21:07:40

@ibsen: Lehet, hogy rendezőnek jobb lesz, mint színésznőnek...? :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:09:54

candyperfumegirl

Itt már nincs cating, Soma féle kretének baráti köreiből válogatják, esetleg még azok közül akik mindenféle műsorra elmennek statisztának/nézőnek, Balázs show, Anikós show, Éjjelnappalrvaanyja stb...
Ez a Renyhe az első szűrőn nem ment volna át ,ha nem lenne valakinek a valakije, ő a kib*szott kakukktojci, a bronxi rúdlény aki krákágyilért bele ül mindenkibe, mondjuk olyan is a feje mint aki használja a szert.

Greg tényleg ért a kolbászokhoz, olyan mint a Gombóc Artúr, szereti a csípős kolbászt,a csokis kolbászt, a lélek kolbászt, a kövér kolbászt, a hosszú kolbászt, a görbe kolbászt, az eres kolbászt....:hanyas

Renyhének az a szerencséje hogy nem az Angol Big Brotherben szerepel, mert amint kijönne a villából egyből savat öntenének az arcára, ott ez a divat.

ibsen 2019.01.21. 21:11:41

@VV Erőlegény: Nem tudom. A Stuart Máriában láttam amit a tévé leadott Békéscsabáról, nem ájultam el tőle. Van benne valami ami nekem nem jön át.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:11:45

@szociál:
éjjelnappalrvaanyja, krákágyil :))))))))

2019.01.21. 21:12:38

@szociál: :-D ekg nincs kisimulva

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:14:14

@úgymond olvasó mmkk:

PP-nek éppen akkora kín lenne egy kényszer zubbony, mint Renyhének egy celux a szájára.
Egyszer elküldeném a Sothebishez hogy meséljen az árverésre kipakolt darabokról, a felét leverné vagy kibökné az ujjacskáival, a kár jelentős, 1000 éves kínai porcelán készlet kuka, Modigliani kép kuka....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:16:23

@szociál:
ha leköpöm körtés vízzel a laptopomat, akkor nemcsakhogy állonverlek, hanem még széjjel is karatézlak :))))))))))))))))))))

Hétkilenced 2019.01.21. 21:17:06

@VV Erőlegény: én mondjuk pont nem szurkoltam Lacikának, se Adrinak, ez a párbaj érdektelen volt számomra, mindezek ellenére ne menjünk el a másik végletbe. Ez úgy lenne érdekes, ha többféle embert látnánk, nem ami most van, az idiótákat szerepeltetnék akkor is, ha a szoba közepére szarnának, mert a szerkesztők szerint ez a show. Na, ez nem volt ilyen hosszú körmondatnak tervezve.

2019.01.21. 21:18:32

@úgymond olvasó mmkk: nekem már be van vonva a keyboard nejlostaneclival, még régi skálással

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:22:38

@Paic Róbert:

Nem szép látvány mikor tele rókázod a klaviatúrát, nagyon elővigyázatos vagy, ezt díjazom.

Hétkilenced 2019.01.21. 21:22:43

@úgymond olvasó mmkk: hát már nem azért, de én valamelyik nap a szociálnak írt kacagójancsikrokodilodon (vagy hasonlón) köptem le vízzel az asztalt a röhögéstől.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:22:56

@szociál: nem degecen születtem, drágaságom :)

@Paic Róbert: nekem is azt kellene, de eddig mindig megúsztam

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:25:11

@Hétkilenced: az volt, kacagójancsikrokodil :)) uncsi volt már neki a mókuscica, kell néha valamit kitalálnom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:26:39

@Hétkilenced:

ha kimész az utcára kapásból találok neked 12 olyan karaktert aki nézhetővé tenné a műsort, 1 millát mindenképp adnék annak aki elvállalja, a főnyeremény mellé ami 20 milla lenne, még egy lakást is adnék.
És végre nem fogyatékosokat látnánk a tv-ben akik gyerekkoruk óta VV kretének szeretnének lenni, lásd Renyhe.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:30:18

@Hétkilenced: @szociál: van egy csomó más kombináció is a fejemben

0.5 bit 2019.01.21. 21:34:37

@VV Erőlegény: "Kívánok mindenkinek egy olyan VV-t, amelyikben 12 db Lacika formátumú normális játékos játszik. 20 perc után kitörne a palotaforradalom, hogy a műsor nézhetetlen, és a némafilmek kora már a 20-as évek vége felé leáldozott."

Ennek két következménye lenne:
1, Nem lenne ennyi ordibálás
2, Az igazi armageddon: a kreatív stábnak dolkoznia kellene!!!

Most az van, hogy van egy tábla a falon, alatta egy dobókocka:
1: Renyhe show
2: Renyhe show
3: Renyhe show
4: Mond el ki a leggyengébb/kit utálsz
5: Egyetek kéz nélkül
6: Dobj újra (nem feladat a játékosoknak, neked kell újra dobni!)

Minden nap a kreatívok dobnak egyet a kockával és az lesz az összefoglalóban.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:35:37

@szociál: te tudod, mert téged szórakoztatlak vele állandó jelleggel, gyűrűsfarkúmakipiton

Hétkilenced 2019.01.21. 21:40:22

@úgymond olvasó mmkk: még mindig röhögök, ha eszembe jut. Javaslom nektek a gólyatöcs bevetését is. :D
@szociál: na ja. Ez valami borzasztó. Az ember azért tanul, hogy ne ilyenek vegyék körül egy munkahelyen, erre tessék, bebasszák a tv-be.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:41:15

@0.5 bit:
Az összes ofiben van renyhe show, megkerülhetetlen.
TV2 helyében elgondolkoznek, mert ennél tudnának ők jobbat is fél milliárdból, piramist is hogy össze dobtak, nem cicoztak, legfeljebb nem big brother hanem little sister lesz a címe a műsornak.

javier2 2019.01.21. 21:46:53

@Hatsumomo21: teljes ekg , ha buli van egy deci rose és reni meg zsu vetkőzik
talán a villa utáni életükre készülnek
de igen érdekes ha tánc az egyenlő vetkőzés

@Paic Róbert: robim extrém élesen és frissen érkeztél meg
respect bátyja!

Perah 2019.01.21. 21:51:17

@javier2: Most miért? Te nem élveznél egy ilyen szerető és kedves vallomást? :D :D

@Cimili: Nagyon igaza van Candy-nek és Gregnek is, most jól fején találta a szöget a csillámvezér. Csak az a baj, hogy a szerkesztők valamiért mégis Renyhét tolják állandóan a nézők képébe, igaz ő "csinálja" a show-t, ha kell, ha nem. Remélem, hogy legközelebb ő megy párbajozni valakivel és kint is marad!

2019.01.21. 21:53:42

@javier2: már megint túl kedves vagy hozzám

javier2 2019.01.21. 21:55:53

@Perah: hu azt mondanám hogy - Várj szavad ne felejtsd hozok még egy üveg száraz fehérbort ,mindjárt jövök! AZtán letörölném az arcomról a negyed kiló lámaköpetet. Felvenném a vagány bőrkabátom és futás!

2019.01.21. 21:58:37

Na felkészülni konténereket élesíteni

Rorschach79 2019.01.21. 21:58:54

Random kínzó kérdés: Roli faszát miért blőrözték ki, ha Hunyoré meg maradhatott? Csak kérdezem...

javier2 2019.01.21. 21:59:17

Mennyire szomorú dolog ez most itt?
- Kakaós vagy LEKVÁROS palacsintát csináljak gyermekeim?
-Milyen LEKVÁRT tegyek a marhahúsos mutymuruttyba?

Perah 2019.01.21. 22:01:14

@Van der Waals: Én is sajnálom Lacikát, meg főleg azt, hogy úgy vágták össze a szerkik az öfiket, hogy rosszul jöjjön ki belőle. Az elég gáz volt, hogy a párbaj alatti kisfilmjébe belevágták azt is, amikor KrisztiÁnuszt parodizálva azt mondta, hogy: "kurva". Azt viszont nem mutatták hozzá, hogy ezt akkor mondta, amikor megtudta, hogy majd Kriszt kell parodizálnia, amikor Vivivel veszekedtek.

Nagyjából el lehet engedni ezt a szériát, mert 99%, hogy olyan fog nyerni, akit az rtl akar kihozni győztesnek. Nálam még fent van az app, de már nincs nagy kedvem nézni az öfiket, mert nagyon unom Renyhe ordenáré óbégatását, plusz úgysem számít, hogy kire szavazunk.

javier2 2019.01.21. 22:02:00

@úgymond olvasó mmkk: már egy ideje csak LEKVÁROS van :P szederlekváros

naezjó... 2019.01.21. 22:03:07

"önök úgy döntöttek, hogy Adri menjen vissza". "Otthonról izgultam végig a párbajt"
-há mi van veled Ancsa?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 22:04:04

@javier2: a lekváros palacsinta iránt nem mutatok érdeklődést, kivéve, ha feketeribizli lekváros vagy gesztenyelekváros :))))

Perah 2019.01.21. 22:05:45

@javier2: Haha, ezt elképzeltem :). Ne sértegesd a lámákat, mert egyrészt ők aranyosak, másrészt pedig nem köpködnek ennyit, és főleg nem a "barátaikat" :D :D.

naezjó... 2019.01.21. 22:06:49

a párbajok után a párbajok előtti dolgokat nézni mindig nagyon izgalmas. Remélem azt is megmutatják, mi történt a párbajon, az nagy húzás lenne!!!

Cimili 2019.01.21. 22:08:19

@naezjó...: jaja, dög uncsi az egész. olyan erőltetett ez a feladat is.

nicu71 2019.01.21. 22:08:48

Uristen Lacika Adri paródiája hihetetlen, sikitva rohogünk

2019.01.21. 22:08:52

@naezjó...: Az se igaz, amit kérdez...

Cimili 2019.01.21. 22:10:52

mi a szaré morog zsu, h ki kell hoznia az üres bőröndöket a raktárból? van rajtuk kerék, csak megsúgom.

naezjó... 2019.01.21. 22:12:15

@Cimili: emlékszem, amikor online 0-24ben ment, gyakorlatilag volt 1 emberkísérlet, meg esténként 1 órás műsor, szinte ketté vált, ki mit-mennyit nézett. Most ha erre a szaros 40 percre tetszőleges vágással is ez a maximum, akkor már a médiába is totál begyűrűzött az emberhiány.

Perah 2019.01.21. 22:13:27

@naezjó...: Amúgy én sem értem, hogy miért a párbajok után vetítik le a párbaj előtti videókat? Oké, az előző napi történéseket nem, de az ilyen párbajozókhoz kapcsolódó kis videókat még a kiszavazás előtte levetítették az előző évadokban, ha jól rémlik.

@nicu71: Tényleg vicces volt Lacika paródiája :D :D. Azért el kell ismernem, hogy Adrié sem volt rossz.

pomac 2019.01.21. 22:13:39

az előbb még reggel volt, most meg már sötét van, ennyire nem történt semmi tegnap :)

Cimili 2019.01.21. 22:14:29

@naezjó...: régi szép idők. itt közvetítettük az éjszakai onlányt egy páran, így reggel mindenki tudta, h mik történtek a villában.

naezjó... 2019.01.21. 22:17:07

@Cimili: megállították az adást, visszajött!!! :DDDD

Adri: most bukott le, hogy tudta, hogy mondta, hogy nem érezte, hogy ti hiszitek!

2019.01.21. 22:18:28

Hááát, szerintem, ezt PUA most feltupírozza. De Renyhe már megint... Áááá, nem is írom már le. Khi ez? Khhhi eeeez?

javier2 2019.01.21. 22:18:30

német horvát kezilabda meccset szépen elfújták a rendező ország javára a portugál bírók

@úgymond olvasó mmkk: jaj de ínyenc valaki , de csak szedres és meggyes van a pisztácia meg elfogyott fekete ribizli meg nem is volt gesztenyésről meg nem hallottam

javier2 2019.01.21. 22:19:16

nah ,meséljétek el 3 mondatban mi történt?

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:20:20

Hu de nagyon tud kommunikálni PUA?
Kérdések özöne, választ nem akar.... Era 3.0

2019.01.21. 22:20:52

Miért baxná el a játékát Roller, ha hazugsággal szivatja őket? Szerintem az a cél, nem? PUA is tök hülye.

2019.01.21. 22:20:55

Helloo kommenttarsak! Bar megfogadtam, hogy nem nezem tovabb ezt a fostengert, vegul ugy dontottem, hogy az utolso Lacikas reszt meg megnezem. Benyomasaim a mai ofi 19 perce alapjan:
1. Adri szelesebb mar mint amilyen magas
2. Adri indokolatlanul, vagy inkabb naiv eszervekkel megmagyarazhatatlanul magabiztos, bekepzelt lett. Nem tudok mast elkepzelni, mint hogy a szerkik megsugtak neki, hogy valoszinuleg vele fogjak megnyeretni stb. Kb tet nelkul oszt mindenkit. Most is hogy osztja Rolit. Renyhe szinvonal. Amellett atvette Zsutol a bogos vonalat is

pomac 2019.01.21. 22:20:57

még hogy adri jól látja a dolgokat... hát persze

Cimili 2019.01.21. 22:21:13

adri állj má le a rikácsolással!!!!!!!

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:21:33

"épelméjűleg hülye vagy" (by Adri)

nicu71 2019.01.21. 22:22:32

De unalmas ez az adri nyekergés. Se eleje se vége. Ez a Vv9 erről szól, a sehonnan se induló sehova se vezető, érthetetlen, ordibálós kontentekről

naezjó... 2019.01.21. 22:22:34

@javier2: én őszintén nem értem... Adri rikácsol, halkabban mint Reni, de ugyanannyi mondanivalóval.

Hatsumomo21 2019.01.21. 22:22:43

@javier2: engem a benti nőnemű egyedek 2 dologgal tudtak, a nyílvánvaló ordításon kívül, kiborítani:
-a táncivetkőzés
-tattikából kúrás/első szembejövő kolbászra ráhúzom magam dologgal.
Nem vagyok prűd, de vagyok annyira emancipunci, hogy sírva temetem amit a nők elértek az elmúlt 100 évben.... A kinézetükkel szembeni igénytelenségről meg ne is essék itt több szó!

Mók_Ica 2019.01.21. 22:23:40

sziasztok..... itt a konténer..... én most nem nézem....... adri átment erába.... rikácsol, darál.......uncsi

bElannaTorres 2019.01.21. 22:24:58

Huhh mi lesz itt, adri beszólt szent Rolinak.
Igaza van, ráadásul úgy van vele, hogy simán kieshet, jó hogy megmondja a véleményét, plusz pont amiért visszaszólt az adrikázás miatt.

Cimili 2019.01.21. 22:25:03

@naezjó...: s gondold el, így h visszament a párbajról, elszabadul majd a pokol. ugyanazt fogja csinálni, amit era művelt.

Cimili 2019.01.21. 22:25:51

@Mók_Ica: épp időben! :9 mé nem nézed?

2019.01.21. 22:26:02

@Hatsumomo21: nekem aki nem birja ki ezt a 2-3 honapot az nulla... akar no, akar ferfi. Ezert sem adnam Hunornak a fodijat. A dugas azert nem egy alapveto szukseglet, nem halsz meg nelkule. Nekem ez kicsit a kint levo csaladtagok fejere szaras. Kitenni oket annak, hogy azt latjak, hogyan parosodik xy a kamerak elott. Nyikvan Hunornal az is gaz, hogy egy Adri felevel.

2019.01.21. 22:26:54

@bElannaTorres: megint mast nezunk, de ez mar nem meglepetes. Mobilos baratod hol van?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:26:58

Mégis mit gondol a takonybrigád?
Hogy ez itt arról szólna, ki a nagyobb Igazmondó Juhász...? Balfaszok.
Roller meg miért nem küldi el anyjukba ezeket, amikor pofáznak, tényleg nem értem...

2019.01.21. 22:26:58

Na elkezdte Roli lejáratását a retek

2019.01.21. 22:28:54

Na a retek elkezdte Roli lejáratását

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:29:41

Rollernek sarkára kéne már állnia.
Ha felkérdezik, belemondani az arcba, azér' mondtam ezt vagy azt, mert ahhoz volt épp kedvem, ribanc/köcsög. Ennyi.

pomac 2019.01.21. 22:29:50

ha a téten lesz párbaj akkor ezt a hetet megnézem utána teljesen elengedem az egészet ,mert már lassan így sincs értelme

40es 2019.01.21. 22:30:06

De Roli miért nem mondja meg Adrikának, hogy ez igazából nem is róla szólt? És miért nem mondja meg Adrikának, hogy fel kellene fognia, hogy a Greg meg a Zsu meg a Renike micsoda szenny emberek, hogy rögtön nekiestek egy nyilvánvaló fa***ág miatt? A nagy csillámpónik. Pfejjj.

bElannaTorres 2019.01.21. 22:30:12

@Cleveland55: hagyá má, te nézel mást, mi az hogy hunor egy ilyen nővel áll le? Pont a pöcsfej hunor akinek a saját kinézete a legfontosabb, aztán minden nővel volt neki bent valami. Ez inkább adrinak kockázat, két lábon járó herpesz.

Cimili 2019.01.21. 22:30:17

@Cleveland55: EKG
@gyümölcs almafa kommentelő: mert valamivel több kultúra szorult belé, mint a csillámfasz brigádba. őszintén, most ő is menjen le a színtükre?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:30:33

Nagyon fos ez a széria, emberek. Hozzájárulok a konténer tartalmához.

Perah 2019.01.21. 22:30:43

@mmixvii (mixi): Ezt az Adris üvöltözést is be lehetett volna mutatni a tegnapi öfiben. Akkor lehet, hogy nem lett volna ilyen nagy a különbség a párbajon, vagy nem is ő ment volna vissza... Csak egy ilyet nem kockáztatnak meg a szerkik, nehogy kiessenek azok, akiket bent akarnak tartani.

@Cleveland55: Nagyon remélem, hogy nem vele akarják megnyeretni a szériát. Ahogy egy kommentelő egyszer mondta itt: ne azért nyerjen már egy nő, mert nő még nem nyert, hanem mert megérdemli. Igazából egyik sem érdemli meg. Én Rolinak drukkolok, csak az a gond, hogy most saját maga körül megkeverte a sza**, ha már egyszer ezt csinálta Adrival, akkor nem szabadott volna most még bevallania. Ha nagyon akarta is, elég lett volna azután tisztáznia, miután vége lett a játéknak. Így most eléggé kiszúrt magával, ami az előzetest megnézve le is esett neki(k Hunorral).

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:31:03

@gyümölcs almafa kommentelő: én azt nem értettem, hogy miért próbált egyáltalán Reninek válaszolni, azon kívül, hogy "semmi közöd hozzá"....

2019.01.21. 22:31:32

@gyümölcs almafa kommentelő: @Paic Róbert: Bar Roli nem latta, de a tegnapi Lacikat lejarato ossze vissza vagas utan, kb azzal jar a legjobban ha meg sem szolal. Innentol vege van Hunornak es neki. Mondjuk mit varunk, foleg az utolso nehany szeria utan... homokos es pornos soma gyoztes, 40-es iq primitiv vivi dontos , bortontoltelek karszeg dontos, meleggabó sajat musort kap ket evadra. Ez a trend a reteknel.

2019.01.21. 22:32:03

Adri meg ezzel a stlussal fogja elbaszni. El fog vele szállni a ló. De ez csak egy műsor. Az életben fontosabb nyerni mint itt. Lehet hogy a szívcsapat itt nyer de ami az életben fog rájuk várni, csupa őszinte barátja lesz mindnek

nicu71 2019.01.21. 22:32:11

@gyümölcs almafa kommentelő: ráadásul egy piti loszar dolog miatt. Két szoval el lehetne intezni, itt meg a fél műsor erről szol. Bazdmeg zsolti.

Dr.Zé 2019.01.21. 22:32:30

Követeljük az onylányt vissza!!!!!!!!!!!

pomac 2019.01.21. 22:32:42

@40es: azért mert fél perc után dalolva mondaná vissza , ő sem hülye teljesen

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:32:42

@Cimili:

Van úgy hogy teljesen fölösleges vitatkozni, nem az jön le, hogy ő most a kultúrember, hanem az, hogy puhapöcs.
Szerintem.
Sajnos.

javier2 2019.01.21. 22:32:45

@bElannaTorres: be mert szólni? adri hunort használta
amikor hunor visszalépett ment rolira lelki társat keresve
mi pasik az ilyentől hányunk
nézd meg itt a pasik hozzászólását adrira max egy strigula
és amikor el kezdi a szemét mereszteni
huh

@Hatsumomo21: ekg

Hatsumomo21 2019.01.21. 22:33:33

@Cleveland55: ekg! De mint látod vannak olyan..khm..izé...lények, akik nem bírják ki. (Facepalm) De azokkal a párokkal (régebbi szériák), akik bejöttek egymásnak de nem akartak kamera előtt dugni, ezert bírták 1-2 hétig (

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:33:57

@Perah: ez az, ... mi van akkor, ha valami nagyon nagy dolog történik vasárnap délelőtt, ami befolyásolná a párbajt is....a vasárnap mmkk csak hétfőn adható le?

2019.01.21. 22:34:30

@bElannaTorres: jajj istenem. Nem olyan nehez kitalalni mire celoztam. De hat mit is varok. A “jol hangzo kozhelytol” meg nem lesz ket labon jaro aids Hunor.

javier2 2019.01.21. 22:34:44

@Paic Róbert: teljes ekg tök jó hogy írsz nekem így nem kell ,de most szólok nem leszünk lelkitársak

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:35:33

@mmixvii (mixi):

Kábé erre gondoltam én is, csak a takonybrigád láttán a sima "semmi közöd" kevésnek tűnik, kell némi nyomaték az egybitesek irányába.
Gondolom én.

mindenévfoglalt 2019.01.21. 22:36:15

A kukából ömlik ki a szemét, minden nap, minden adásban ezt nézzük. Ennyire nehéz lenne a tetőt rátenni vagy kivinni? Ne adj isten, szelektíven gyűjteni?
Ezt az igénytelenséget...

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:37:00

@gyümölcs almafa kommentelő: a nyomaték, hogy fel is áll és elmegy onnan...
báááááár azt meg menekülésnek vennék... eh....
így meg magyarázkodásba kezdett, csak nem is tudta még azt se végigvinni....

2019.01.21. 22:38:04

Mocskosul irígy, féltékeny, megjátszós, önző, sértődős, bosszúálló szívemberek. Pont.

2019.01.21. 22:38:08

@Hatsumomo21: tudod en azt szoktam mondani, hogy ha kimesz a korutra nyaron 1 perc alatt jobban kinezo csajokat latsz, mint barmelyik vv lakoma vvk torteneteben. Foleg a mostani szeriaban elegge kritikan aluli a felhozatal. Mind igenytelen kisebbsegi tehen, es a kulsejuj a legkisebb problema. A problema, hogy mindegyik olyan nagyra van magaval, lasd Renyhe tegnap, hogy a jo no....max a Borsodi, 140 kilos, @50centis derekbosegu kopasz striciknek jo no.. ja kozben Zsu megint rinyal, keveset szerepelt mostanaban...

Dr.Zé 2019.01.21. 22:38:20

Csukd már be ez ajtót mert kijön a xar szag szőke herceg!!!

bElannaTorres 2019.01.21. 22:38:20

@Cleveland55: ne aggódj jön a falkád megvédeni a véleményemtől.

tvbuzi 2019.01.21. 22:38:24

Szarás után megölellek

Cimili 2019.01.21. 22:38:40

szefós megint megsértődött, h nem ő mondja a búcsú beszédet. borzalmas természete van.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:39:01

Renin is az a gúnya van, ami Erán is volt, ruha amit szoknyának hordott ... ?
(ha már gatyáiba nem fér bele)

naezjó... 2019.01.21. 22:39:04

40 perce az megy, amiből tudjuk mi lett. Szeretnék 1 hármas döntőt: Zsolti-PP-Ancsa!!! Csak egy maradhat!!!

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:39:25

@Cleveland55:

Bizony, pusztul a világ.
Elszaporodtak a majmok, de nagyon.
Siralmas.

Perah 2019.01.21. 22:39:26

@mmixvii (mixi): A régebbi szériákban még úgy emlékszem, hogy a párbajhoz kapcsolódó videókat és részeket a párbaj estéje előtt bejátszották. Itt már többször meglepődtem azon, hogy csak másnap adtak le olyan szitukat, amelyek nagyban befolyásolhatták volna a szavazás kimenetelét.

@gyümölcs almafa kommentelő: EKG, mert Rolinak vagy nem kellett volna egyáltalán foglalkoznia velük, vagy ki kellett volna állni magáért, legalább azzal, hogy megmondja Adrinak, hogy vegyen vissza ebből a stílusból.

nicu71 2019.01.21. 22:39:56

@Cimili: és oda a mesteri smink is. Micsoda veszteség.

javier2 2019.01.21. 22:40:13

@Cimili: és tudjuk zsu mekkora korters beszéd mondó

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:41:33

@nicu71:

Igen, az is felbasz, hogy a retek elqrja a szórakozásomat azzal, hogy ezeket a szarzsákokat favorizálja.
Menjenek anyjukba.

Cimili 2019.01.21. 22:41:50

@javier2: soha nem ismerné be. nulla önkritika.

Hatsumomo21 2019.01.21. 22:42:05

@Cleveland55: hát, igen... mi meg 10/10es, póthaj és rajzolt szemöldök nélküli, magunkra egy komplett cirkusz kelléktárát nem aggató lányok, akinkek még a csöcse se olyan zabolátlan, hogy ne tudna egy egész napot a helyén maradni, mi meg itt aggodunk a derékbőségünk miatt. Az élet igaszságtalan! Irigylem az önbizalmukat (irónia).

2019.01.21. 22:42:21

@bElannaTorres: nekem nincs falkám. Mellesleg egy Zsu fantól engem nem kell megvedeni. De ha nem haragszol(leszarom) a dont feed the troll elvet kovetve nem nagyon valaszolok arra amit irsz, foleg nem a Zsu ertelmi szintjen vergodo mobilos baratod agymenesere,es “valaszkommentjere” nem kivanok reagalni. Nem azert mert safespaceben elek, hanem mert annyira tavol vagyunk egymastol minden tekintetben, mint Magyarorszag a halado gondolkodastol.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:42:42

15 mp-ért feláldozni egy csizmát..... erre is csak Zsu képes...

naezjó... 2019.01.21. 22:42:50

@mindenévfoglalt: Ancsa sokat javult, dobhat még egyet.

2019.01.21. 22:43:56

Magyarazza mar meg az imenti Zsu altal kevagott fodt valaki? Meg sosem ereztem keztetest ilyesfele eroltetett barom viselkedesre, de hatva meg tudja mondani valaki, miert jo “tanyasi pornojelmezben” jakuzziban krdibalni

Cimili 2019.01.21. 22:44:24

húúúúúúú de hülye vagy renyhe, dugulj már el!!!!!!!!!

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:44:41

Renáta, a fasszopó kurva anyád, csak úgy mellékesen.
Sorry, ez kellett.

2019.01.21. 22:45:53

@gyümölcs almafa kommentelő: az elet iskolajarol beszel egy 20 eves kisbbsegi oromlany.. szakadok

naezjó... 2019.01.21. 22:46:38

ennél a szívcsapatnál programozott defekt, hogy más sikerét, győzelmét mindegyik a sajátjának adja el. Renike meg a magyarok istene, baszd meg, tobzódik a selejt!

Hétkilenced 2019.01.21. 22:47:09

Aműgy tél közepén miért vannak nyári ruhában? Nem vittek be téli ruhát?

tvbuzi 2019.01.21. 22:47:19

Az élet iskolájába nem az idióták járnak?

Cimili 2019.01.21. 22:47:20

sztem lacika volt az első kieső, akit minden villalakó szerizett.
roller a riportban beszél lacikáról és elsírja magát közben.

pomac 2019.01.21. 22:47:57

"innentől amit megbeszéltünk" :DDD hogy taktikázna már a szív csapat :D

Cimili 2019.01.21. 22:48:34

@Hétkilenced: téli ruhából nem lóg ki a pics@juk.

bElannaTorres 2019.01.21. 22:48:40

@Cleveland55: tudom hogy nem tetszik, de csak nőknek drukkolok, sokkal többen vannak akik csak férfiaknak. Ez van. És pedig van falkád, akkor ha zavar amit írok, ugord át nyugodtan, nem kell baszogatni, hogy hol van mobilos barátom, fele hozzászólását nem is olvastam. De ha lemész bunkóba azt én is megadhatom, mert bunkónak lenni a legkönnyebb.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:49:13

Adrit akarja vinni Roli? ... jujjj

Cimili 2019.01.21. 22:49:17

@tvbuzi: eskű, nem én vótam:DDDDDDDD

pomac 2019.01.21. 22:50:07

@mmixvii (mixi): szerintem gregre céloztak

2019.01.21. 22:50:40

Jájjj. Lécci súgja meg már Rollernek valaki, hogy a némbert vigye! Lécci-lécci. Miért PUÁ-t akarja?

Renyhe meg már ki is mondta, hogy két párbaj után 4-en .. (elharapta) lesznek (ők). Szerintem meg ketten-ketten.

Cimili 2019.01.21. 22:50:46

bulika van, minyá vetkőznek a bálnák.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.01.21. 22:50:48

Felfedeztem egy kisebb "hibát" az RTL24 applikációban, aminek a kihasználásával meghekkelhetjük a következő párbajt. Regisztrációnál meg lehet adni kamu, nem létező e-mail címet is, és láss csodát: érvényes regisztráció, lehet vele szavazni. Így lényegében egy embernek végtelen számú szavazat van a kezében. Hogyha ezt kihasználnánk, akkor szerintem pofára lehetne ejteni az RTL-t. :D Renyhét ki lehetne így ejteni.

tvbuzi 2019.01.21. 22:51:44

Végre tudom kik buliznak ezekre a fos zenékre

naezjó... 2019.01.21. 22:52:08

@!Márk!: Renike kiejtéséhez semmi más nem kell, csak hogy végre ott üljön a párbajon.

javier2 2019.01.21. 22:52:22

roli három hete készíti a reni roli párbajt
aztán hunoré a következő
ne kérdezzétek ki jön vissza

Cimili 2019.01.21. 22:52:36

@!Márk!: ki fogom próba, köszcsi!

mindenévfoglalt 2019.01.21. 22:53:35

Reni túl jó ehhez a játékhoz!
Hangosan röhögök...

Hétkilenced 2019.01.21. 22:53:50

@Cimili: én a csajoknak biztos olyan büntiket adnék, hogy garbóban meg kötött pulóverben és vastag szöszmöszmackóban kell lenniük. De Rolira is adnék már valami másik ruhát.

javier2 2019.01.21. 22:53:52

reni lehet párbaj nélkül kiesik , ahogy üvöltött

tvbuzi 2019.01.21. 22:54:00

Renyhe olyan mint Süsü a sárkány

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:54:02

Tanulhatna sírni Reni Rolitól, mert előbbineki voltak könnyei

nicu71 2019.01.21. 22:54:06

De mik ezek az undormány retro slágerek. Roli ez bizony gáz. TNT. De utáltam mindig is.

Mók_Ica 2019.01.21. 22:54:23

asszem holnap sem fogom nézni.... renyhe rinocérosz bőgése...... broáf

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.01.21. 22:54:32

@naezjó...: Az a baj, hogy Renit sokan szeretik a prosztósága miatt, ráadásul a VV vezető producere is tök pozitívan nyilatkozott róla, szóval szerintem nem annyira egyértelmű az ő kiesése. De ezt a kis hibát ki lehetne használni.

Dr.Zé 2019.01.21. 22:54:54

Vévék istene ments meg minket!!!

pomac 2019.01.21. 22:55:26

@tvbuzi: egyfejű :) vagy együgyű ,vagy szereti a vackort:D

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:55:53

@pomac: visszatekertem... Adrit mondott Roli!!!
"A másik három sokkal egyedibb karakter...."

Commodore 2019.01.21. 22:56:38

@Hétkilenced: köldökszöszmöszmackóban!

Cimili 2019.01.21. 22:56:58

@Mók_Ica: nehogy sztrájkolj, gyere csak!! :)

Mók_Ica 2019.01.21. 22:57:14

@Cleveland55: a csizmi is rajta maradt.... azt láttad-e??? ez már tegnap is bántotta a retinámat.... nem hittem el......

pomac 2019.01.21. 22:57:36

@javier2: van még lila kendő nem is figyeltem

mindenévfoglalt 2019.01.21. 22:57:47

@mmixvii (mixi): így is lehet mondani :) mondjuk nem mindegy, hogy vele nevetek, vagy rajta.

Mók_Ica 2019.01.21. 22:58:31

@Cimili: annyira nem értem már, hogy valójában kinek szól ez..... de lehet, hogy az, kiestem a célközönségből ..... höhöhöhöhöhöhöhö

javier2 2019.01.21. 22:58:45

@mmixvii (mixi): roli ezt úgy mondta , hogy nem gondolta végig
de ha adrit is vinné csak egy nyerhet vagy ott esik ki vagy később

Oldfos 2019.01.21. 23:00:43

1.Ha valahol talalkozok Zsuval Martens bakanccsal fejbe rugom és megtaposom!
HA Renyhével, akkor ásoval szájba baszom!

Mók_Ica 2019.01.21. 23:01:12

@Cimili: amikor ébredés után, renyhe a dzsuvás étkező asztalon táncikált a koszos maradványok között...... az milyen volt már???? tényleg, ő túl jó ehhez a játékhoz......

btw, a facebook-on zsuért rajong a nagyon nagy többség...... én nem szeretném, ha ő nyerne.....

tvbuzi 2019.01.21. 23:02:46

Pföjj de undorító ez a haj bazz

Butterske 2019.01.21. 23:03:03

"Bar Roli nem latta, de a tegnapi Lacikat lejarato ossze vissza vagas utan, kb azzal jar a legjobban ha meg sem szolal."

Annyira ambivalensek vagytok.
Roli túllő a célon az az rtl lejáratás. Zsu teszi ugyan ezt az fesztiválozik.
Roli taktikázik, milyen király. Adri taktikázik az meg micsoda szarkavarás.

Kicsit szerintem nyugodjatok le, ez csak egy játék. Nem kell ebbe többet belelátni. Senkinek nem lesz jobb sem rosszabb bármi történik a villába. Miért kell ezt ennyire felvenni.

Oldfos 2019.01.21. 23:03:19

@Mók_Ica: nyerjen Adri a kurva életbe aztjovan !

Na megint a 3 proszto cigány van a musorban..... bőőőőáááááf

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:03:23

@javier2: pedig meg is indokolta.... színesebb egyéniségek a többiek szerinte...
az idő neki dolgozhat...., hátha történik még valami ami kiborítja végleg Renit, valaki feladja stb.
vagy kiderül még 1-2 dolog Zsuzsuról..
nagyon könnyű magasról mélyre kerülni....

Cimili 2019.01.21. 23:04:30

@Mók_Ica: nem tudom elhinni. ennyire vakon vannak?

2019.01.21. 23:05:22

Abba belegondoltatok hogy renyhe diszbuzi és zsunak kellene megtermelni a mi nyugdíjunkat. Szeressük ezeket az embereket hisz szükségünk lesz rájuk. Ja nem is

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 23:07:09

@Mók_Ica:

Nekem is az a sanda gyanúm régóta, hogy egyre inkább a "white shit" a célközönség, azok, akiknek van némi elkölthető jövedelmük, de elég hülyék ahhoz, hogy meg lehessen etetni őket szarral.
Ez lehet a marketingstratégia, másra nemigen tudok tippelni.
Vagy az, hogy tényleg elhülyül itt mindenki. Ez sem lehetetlen.

javier2 2019.01.21. 23:07:54

@Butterske: azért mert te a south park legbalfaszabb karakter nevén regisztrálsz akkor legyünk elnézők veled?

"Annyira ambivalensek vagytok. " te meg nem vagy koherens

"Kicsit szerintem nyugodjatok le, ez csak egy játék" ki nyugodjon le ?magasrol leszarja mindenki!

Cimili 2019.01.21. 23:08:04

@Paic Róbert: igen, ez már téma volt itt. elkeserítő.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:08:18

@Oldfos: még csatlakozzon hozzájuk renyhe :)))))

@Cimili: ennyire szerkesztik...... másra nem tudok gondolni...... azt már tudom, hogy nem a közönség szavazata dönt.... :((((

Hatsumomo21 2019.01.21. 23:09:47

@Paic Róbert: ebbe inkább ne gondljunk vele, mert ha rajtuk múlik halálunkig dolgozhatunk! Sztem azért járna 36 misi ha pl Renyhe tudna dógozni 1 évig!

0.5 bit 2019.01.21. 23:10:33

Én csak pillogtam, amikot Reni mondta, hogy Csoki kiesése után Lacikát ölelgette. Ezek szerint nagyon jóban voltak. Mondjuk így kezd érhető lenni miért voltak néha megingásai a fiúknak Lacikában.

Mondjuk az, hogy ebből sem láttunk semmit, az jól jellemzi ezt a szériát.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:11:16

@gyümölcs almafa kommentelő: egyre inkább tör előre ez a kategória mindenhol...... egyre többször futok bele ebbe...... csak kapkodom a fejem......

@Paic Róbert: végtelenül szomorú és nyomorúságos kilátás......

renyhe olyan okos, mint boborján...... ő mindenben a legjobb.....broáf

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:12:00

@0.5 bit: egyszer volt "felkérdezés" is Roli részéről Lacika felé...
de kidumálta magát Lacika

Butterske 2019.01.21. 23:12:37

@javier2: Én nagyon régi hogyvolt olvasó majd hozzá szóló vagyok. Soha nem láttam ennyire nagy kiakadásokat. Játékosok pocskondiázása,pedig egyáltalán nem volt ilyen mértékben jellemző. Kicsit kezdi átvenni az oldal, a játékosok színvonalát.

javier2 2019.01.21. 23:12:42

@gyümölcs almafa kommentelő: "sanda gyanum" azt hittem sanda ipsének írsz!

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:12:57

@Mók_Ica: rosszul tudod,: ő IS mindenben IS a legjobb IS és unikornIS

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:13:32

A cigány kárszeg: a torkom dobogott a szívembe. Ok, az utolsó oltsa le a villanyt. De beszéljünk Reniről :) ütném bizony.

javier2 2019.01.21. 23:14:02

@Butterske: nem győztél meg de ha ez igaz amit írtál akkor elnézést kérek!

Mók_Ica 2019.01.21. 23:14:17

mit szóltok ahhoz, hogy hasonlat? - by győző.....
tiszta l'art pour laár...... csak ők komolyan nyomják......

nicu71 2019.01.21. 23:15:06

de dögunalmas ez a szivcsapat összeállitás! broáf.
esküszöm ezekhez képest Mici fény az éjszakában.Kárszeg papit meg mindig is csíptem.

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:15:16

Újabb cigány betelefonáló. Jó, lapozzunk. Értelmeset nem találtok csicska gecik?

javier2 2019.01.21. 23:15:44

@Paic Róbert: robikám ez a te napod volt!

Mók_Ica 2019.01.21. 23:15:52

@mmixvii (mixi): én kérek elnézést IS :)))))))))))))))))))))))))))))) (röhögök :)))) )

@Maximista vagyok: kéne innunk vmit most már így együtt......

Butterske 2019.01.21. 23:16:30

@javier2: Nem célom senkit meggyőzni. Igen régi olvasó vagyok, csak a jelszavam két játék között a homályba merült. Így kellett újra regisztrálnom.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:18:33

adri párnával ütlegelte rolit..... ezt szabad???

javier2 2019.01.21. 23:18:56

@Butterske: én is álnéven tolom
első nevem javier volt
aztán bannoltak és nagyon okosan kitaláltam egy olyan nicket ami nem hasonlít az elsőre

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:20:10

Ki kapcsolja be ezeket faszom?! Hát mi ez? Menjetek már a picsába!

javier2 2019.01.21. 23:20:11

@Mók_Ica: nagyon jól értek a pancsoláshoz..... is

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:20:35

BV betelefonáló: Zsuzsu lesz a kiválasztott... mégis hogy?

Butterske 2019.01.21. 23:20:43

@javier2: Ja, igen én is Butters néven írtam régen.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:20:49

ez a betelefonáló is..... hogy került ez a műsorba????

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:21:51

Köv betelefonáló Farkas Flórián legyen és akkor le is ugrok a picsába a lapos földről.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:22:47

@javier2: itt sztm bármelyikünk jobban ért bármihez, mint a vella-lakók..... IS :))))

@tvbuzi: remélem odafértél a konténerhez ma IS :))))

Oldfos 2019.01.21. 23:23:20

Baszdmeg a betelefonálok teljesen hulyek ???
Van itt már rahedli cigány, buzi,szefós,nigger.....
Már csak egy majom kellene be, az legalább ugyes !

Mók_Ica 2019.01.21. 23:23:29

@Maximista vagyok: wazze.... telefonálj már be..... játszd el, hogy agyhalott vagy és bekerülsz adásba.....

Butterske 2019.01.21. 23:24:15

Egyébként Roland lefényképezlek szóhasználata, mire utal vagy honnan jött?

Oldfos 2019.01.21. 23:24:32

Ez a győző még a cigányok közt is vérhülye !

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:25:09

@Mók_Ica: szerintem a telefonálók is direkt-castingoltak,
ők nem betelefonálók, hanem kitelefonálnak hozzájuk
múltkorjában Győzi rokonsága, szomszédsága volt egymás után...

Butterske 2019.01.21. 23:26:15

@Oldfos: Egyébként honnan tudod, nincs bent Zoli? Robin is Dávid volt, Leó Zsolti volt. Annak idején Simon írta, hogy Józsikának is más volt a hivatalos neve.

javier2 2019.01.21. 23:26:26

@gyümölcs almafa kommentelő: holnap vörösre festem magam
ideje vörhenyesnek lenni

jo8 mindenkinek csókollak titeket

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:29:25

@Butterske: www.youtube.com/watch?v=EVKomwuLkpE
az Lacika-duma lehet, Roli csak ezzel tisztelgett Lacikának

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:30:31

@Mók_Ica: engem nem mernének bekapcsolni.

Azért győzi szettje prájszlessz volt megint, ráhúzta a fradi zöldre a szocreál szőnyeget.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:30:41

@Butterske: vagy csak simán süket a Győzi, mert nem sok a különbség a Roli-Zoli között telefonon keresztül ...

Butterske 2019.01.21. 23:33:14

@mmixvii (mixi): Értem, erről lemaradtam.
Lehet végül is egyszer activity műsorban a terepszállást terpeszállásnak olvasta, mutogatta. Na én is sokat tévézek.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:37:27

@Butterske: mint Hadházi Laci diszlexiás haverja...
masszázsolaj === mazsolaszáj, pánik === pinák

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:53:16

Na, jó volt a műsor (nem), érdekelni fog a továbbikaban és szavazok (nem), kurvaanyátokat rtles szarok (igen). Zsóti te se maradhatsz ki, tudod, mindet gyógyszerre ;) csak úgy szívből hogy rohadj meg. támogassuk a szefósokat, hajrá (nem)!

Maximista vagyok 2019.01.22. 00:04:14

@gyümölcs almafa kommentelő: akár az is lehetne, de inkább vélemény. maradok kissebbség, nem állok be békamenetezni. azon filóztam hogy ez a műsor honnan hova süllyedt. az azért nem semmi... az hogy miként alakul a továbbiakban ez a fos, mindenkinek tiszta. ha valaki azt hiszi hogy itt lesz meglepetés vagy bármi váratlan az szimplán hülye. ez már le van játszva.

0.5 bit 2019.01.22. 00:35:29

@Maximista vagyok: "azon filóztam hogy ez a műsor honnan hova süllyedt."

Honnan indult: Győzi műsorvezető
Hova süllyed: ebben azért még van tartalék

2019.01.22. 04:52:38

Sokat gondolkozom mostanában a műsoron.

Játéknak indult, de ez már nem játék, és nem a 36 milla miatt.
Korábban ilyen szakadás és ellentét talán a VV6-ban volt Zsuzsa ellen de az még a játék eleje volt. A végszakaszokban nem láttam ilyet.

Hogyan kezdődött? Mikor Greg lett a kiválasztott ő indította el a lavinát és a gyűlölködést Roliék ellen csupaszívből és pozitív energiából. addig azért eléggé átjárt és jóba voltak a játékosok, talán Era volt csak mindenki ellen, és max közte és csoki között volt nagyobb feszültség.
Szóval Greg és csapata innentől kezdve szisztematikusan építette a gyűlöletet, és ez érződik belőlük is. Roliékből a tehetetlenség és az értetlenség látszik, de nem érzek gyűlöletet. Mondjuk ezt a fajta falka gyűlöletet én se értem, biztos Greg kinti életben történő reakciója lehet a kiközösítésre amit átélhetett.

Reni kijenetése, hogy majd a végére csak a szív 4-es marad, na megnézném mi lenne ott mert ott már mindegyik vérszemet kapna a 36 milláért és megölnék egymást. Nem hiszem, hogy egymást ölelve csupaszeretetbe és kézfogásba mennének ha csak 4-en maradnak. Ha Roli és Hunor is kiesik akkor remélem Adri kicsinálja ezt a három csillámfaszunikornist, és kikészülnek teljesen lelkileg. Csak, hogy megtanulják ők is a magyarok igazságát, meg kölcsön kenyér visszajár. Szóval addig jó nekik míg Roli bent van mert addig őt bánthatják de nem kapnak akkora visszacsapást mintha egymás ellen kell majd harcolniuk.

Hajrá Roli. Ott legalább igaz barátságot érzek nem mint a többi "Szív" között.

2019.01.22. 05:50:26

Szép jó reggelt nektek!

Napi phowered by dalszöveg

Legyen szép napotok!

youtu.be/AZBRshL7nNg

Republic Madárjós vakáción

A jégbüfé előtt
Talpig feketében
Dórácska áll
Egy fagylalttal kezében

Ki tudja mire vár
Ilyen nagy hidegben
A jégbüfé előtt
Talpig feketében

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány

Képzeld el, hogy egy olyan
Egy ugyanolyan este van
A madárjós nevet
Kinevetem önmagam

Részt veszek most éppen
Egy végzetes vakáción
Itt minden megtörténhet
Ez egy komédia tragikum

A Párizsi udvar zárva
Mert a Párizsi udvar szép
Azért széles a folyó
Mert nagyon hosszú a híd

Nagyon csendesek most az utcák
Csendesek nagyon a léptek
Valami semleges hajón utazni
Szeretnék nélküled és érted

Pamutbojt 2019.01.22. 06:48:34

@Paic Róbert: Egyetértek. Két kérdés merükt fel bennem. 1. Ezt miért nem látják át a kedves nézők/szavazók? (pl.face-kommentelők)? 2. Ezt miért nem látják át az egybites szerkik? (Vagy milyen egyéb oka van, hogy még mindig ezt az alja bandát nyomják?)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 07:51:18

Most nézem végig a tegnapi öfit. Az első ami zavar, hogy már megint több, mint 2 percen keresztül azt láthatjuk az elején, hogy hogyan ébredeznek a lakók, és hogyan táncikálnak a reggel bejátszott zenékre. Szóval kegves csatorna ezt a kontentet, már legalább két tucatszor láttukebben a szériában különféle variációkban.

ficekence 2019.01.22. 08:01:20

Köszi a posztot candyperfumegirl, Kedvelem a finom iróniát. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:33:39

Ez hihetetlen, ezek a szerencsétlenek még mindig azt hiszik, hogy a kortesbeszédek bármit is számítanak a játékban. A játékost aki kimegy a kortesbeszéd csak rosszabb helyzetbe hozhatja, a kortesbeszédet mondó meg azt hiszi, hogy az ő megítélése lesz pozitívabb ettől... Annyira szeretik egymást, hogy egy másodperc alatt megsértődnek a másikra (értsd, arra a párbajozóra, aki kijelöli a beszédet mondót, és arra is, aki a beszédet mondja, pedig állítólag mindkettő öribari).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:36:17

Minden egyes Roland drukkernek mondom, hogy Rolandnak annál nagyobbak az esélyei a játékban minél több fiút eltávolítanak mellőle. Lacika kinnmaradásával igazából tök jól járt. Innentől egyéni a játék és aki nyerni akar, annak a párbajtól nem szabad félnie.

hereverő heverő 2019.01.22. 08:36:46

Lóreggelt mindenkinek.

Candy rólad tegnap elfelejtkeztem. Neked is köszi a posztokat, pont ugyanúgy mint a többieknek.

@Paic Róbert: Ez a gyűlölködés most valószínűleg mindent visz, csak ezt tolják az arcunkba. Mintha más nem is történne a villában, mintha ilyen lenne a való világ B+.

A kreatív szereksztők totális balfaszságát mutatja az is, hogy minden nap ugyanolyan zenéket nyomatnak nekik reggelre. Évről-évre ugyanolyan feladatok vannak, a vetkőzőversenyt (erotikus tánc) eddig kb 1 hét után kellett előadni, most már harmadnap. Semmi újat nem tudnak mutatni, amik meg voltak régebben (pl a munkás hét amikor jött Főni és villakrajcárt osztott) most sehol. Valakinek meg még van is ilyen szuperképessége, aztán lófaszt sem ér...
De most tényleg, ennyire futja? Mert akkor én is elmegyek szerkeszt[nek, és garantálom, hogy ha a seggembe ceruzát dugok, akkor is érdekesebb feladatot írok mint amik most vannak.
Vagy csak el kellene olvasni ezt a blogot.
De Zsolti természetesen nem olvassa, mert primitív. (a blog. IS)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:37:52

@Hoppancs: Ez igazán fair komment volt a köztetek dúló nemes posztíró versenyben. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:43:42

Gyerekek, Hunor önelégült mosolya Roli felé a Lacika kortesbeszéd írásakor: " Nehéz egy percben elmondani közel 70 nap eseményeit..." Priceless! Fantasztikusan költői mondat! :-DDDDDD

hereverő heverő 2019.01.22. 08:46:51

@VV Erőlegény: Engem totálisan hidegen hagy, melyik lemming kapja a zsozsót, miattam Greg is megnyerheti vagy Renyhe, istenem, hát dugják fel. Engem a játék érdekelne meg a szórakozás, illetve szórakoztatás. Az viszont tény, hogy Roli jobban járt Adrival, aki eddig is és innentől is egyénileg játssza a játékot, Greg és a szívcsapat pedig sehogy, lesz ami lesz alapon benn vannak. Rolinak most kellene szövetkeznie Adrival, és kiszórniuk Greget, onnan a két maradék lány összeomlana - de erre vajmi kevés az esély, egyrészt ennyire nem pengék, másrészt Greget és a csapatát nagyon nyomják a szerkesztők. Innentől elveszett a szórakoztatás, hiszen engem nem érdekel az ordítás, feladat meg nulla.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 08:53:39

@hereverő heverő: @Paic Róbert: A gond, hogy óhatatlanul felülünk a kormányzati narratívára....,mert ebben az országban – a legalacsonyabb szintektől a legmagasabb szintekig – nem érvek kerülnek szembe érvekkel, nem állítások kerülnek szembe állításokkal, nem cáfolatok születnek az elhangzott véleményekre, hanem az ökölbe szorult agyú, betanult csatakiáltások, a sértegetésben élen járni akaró embertelenség öldökli az agyakat. Néhanapján ezért is ücsörgök magam is megnémulva, kissé eszköztelenül...., kicsit a humorfaktort kellene erősbíteni és nem a torokköszörülésen belüli harapást...., az élet szép!!!DDDD

.iIi. 2019.01.22. 08:55:03

@Paic Róbert: hát pedig a szív hármas célja csak annyi hogy együtt jussanak a döntőbe. Hogy ott ki nyer az már nem annyira érdekli őket, az már rövid idő. Greg biztos úgy van vele bármelyik lány nyer ő a legjobb barinoje lesz neki, vagy ha mégis ő nyerne az csak szerencse. Egyedül Renyhe én látom hogy ezt nem bírná elviselni, de ezt ügyi utólag, mert csak az utolsó nap derül ki hogy ő a harmadik. Zsu meg nem gondolkozik ezen, és úgyis megnyeri.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:58:00

@hereverő heverő: Hidd el, most jöhetnek Roli igazán nagy pillanatai. Szerintem 4 ember nyerheti meg a játékot. Alfabetikus sorrendbe állítva őket: Adri, Hunor, Roli és Zsuzsu. Ezen kívül bármelyik a bennlevők közül bekerülhet a 3-as döntőbe, de Greg meg Reni csak úgy, ha elkerüli a párbajokat addig, vagy ha egymással fognak párbajozni. Én a játék végső kimenetelének alakulása szempontjából roppantul élvezem a végjátékot. Egyiknek sem drukkolok, de azt vizsgálom és díjazom, hogy kinél látok a játékban valami tudatosságot és különlegességet, győzelmi stratégiát/taktikát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:59:27

@.iIi.: Először is a szívhármas az elvileg még négyes, másodszor, ez a vágyuk irreális, ettől a forgatókönyvtől nem kell tartani...

hereverő heverő 2019.01.22. 09:01:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Obazz de mennyire hogy így van! 60milló EKG! plusz az elcsatolt területek.

hereverő heverő 2019.01.22. 09:05:01

@.iIi.: Greget betolják a döntőbe, mert buzi és Zsoltinak kell. Zsuzsut pedig betolják a döntőbe... miért is?
Magyarázzátok mér el nekem, miért is kell szeretni Zsuzsit, miért ő a legesélyesebb a nyereményre? De most komoly indokokat várnék, nem olyat, hog ymert a csatorna őt szeretné. Akkor miért őt?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:08:58

@hereverő heverő: Az, hogy kit jelölnek és hívnak ki a játékosok párbajra maguk közül, ahhoz hogy lehetne már bármilyen közük is a RTL-seknek? Zsuzsu még soha sem volt párbajon, az erejét a játékban csak latolgatjuk. Szerintem Zsuzsu jelenleg csak Reni, és Greg ellen jönne vissza a párbajról biztosan. A másik három emberrel a párbaja két esélyes....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:09:59

@VV Erőlegény: Sőt még Greg ellenében is kétesélyes, csak nem 50-50%....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 09:11:10

@hereverő heverő: Fülig érő szájjal vártam erre!!!! ,,,Különben "bölcselkedve" válunk áldozatává a saját kritikáinknak...

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:12:48

@hereverő heverő:
Ez azért sem jön össze, mert Adri ahhoz is hülye, hogy felismerje, hogy "elsőperctőlbarátnője" Reni jobban hitt Rolinak, mint neki. Én változatlanul favorizálom, hogy Roli nem megy le kofastílusba a többiek szintjére. Túl kéne üvöltenie a többit, hogy hallatszon a hangja, onnan kezdve meg semmi nem különböztetné meg őt a bunkóktól.

hereverő heverő 2019.01.22. 09:15:23

@VV Erőlegény: Persze, tudom én azt, hogy nincs beleszólás abba, hogy ki megy ki párbajra. Csak a párbajok eredményébe lehe beleszólás, csak az öfikben a szereplők bemutatásába lehet beleszólás, és a végeredménybe lehet beleszólás. Szóval azért tág határokon belül lehet manipulálni a végeredményt, még ha nem is hiszek ezekben a konteókban. Méis szeretném tudni, hogy az itteniek szerint miért Süsü az esélyes a nyereményre.

2019.01.22. 09:16:59

@UdvariatlanBolondvagyok: én is magamba roskadok sokszor. El kellene menni ebből az országból de nem nekünk....

hereverő heverő 2019.01.22. 09:18:35

@Sanda.Ipse: Pontosan. Ha Adri most felismerné, hogy vége a hátországoknak és új szövetségeket kellene kötnie, akkor masírozhatna a döntőig. És ha Roli ezt felismerné, akkor esetleg megkörnyékezhetné Adrit, csak hát láttuk mennyire megbízható szövetséges lenne belőle. Gondolom a sakkjátékos Rolinak ez is megfordul a fejében, és vár a következő párbajig minimum. Az ideális kihívott most Greg lenne, de valószínűleg Roli a Renyhét fogja kivinni.

2019.01.22. 09:18:44

@Sanda.Ipse: szabályos szinus ritmus=ekg

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:19:10

Basszus! Jól láttam? Renáta "elsőperctőlutált" Roller ölében ül, mert ő az érzelmeire hallgat?!
Anyám, borogass!

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:20:38

@hereverő heverő:
A faszbukos szavazókra hivatkozva szokták ezt írni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:23:08

Amúgy hihetetlen, hogy Reni mit művel a játékban. Totál káosz és összevisszaság a csaj, sokkal következetlenebb, mint Zsuzsu, de bejön neki, mert k*rvára fosnak tőle benn. Roliék még mindig Adrit akarják kivinni, vagy kiküldeni párbajra, őt érzik gyengébbnek... :-D

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:26:02

@VV Erőlegény:
Azt benn is fel tudják mérni, hogy Reni éjjel-nappal produkálja magát, műsort ad. Talán még az is felmerül bennük, hogy az Rtl is csontig benne van abban, hogy alakulnak a párbajok. Minél tovább benn akarnak maradni. Egyébként a párbajtól mindegyik fosik, nem csak Roliék. Volt már 1-2 olyan eredményt, amit benn senki nem gondolt volna előre.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:28:46

@Sanda.Ipse: Amikor 6-ban vagy, akkor már nem kell fosni a párbajtól, maximum nem kell végigunatkoznod a játék utolsó két hetét. A párbajt kerülni az elején kell, kb eddig a pontig.

hereverő heverő 2019.01.22. 09:28:59

@Sanda.Ipse: Hát akkor az úgy is van. Nincs apelláta, az atombiztos indok. Akkor mi ésszel nézők mindmeghalunk, beszántanak minket és Buksi kutyus le fogja pisilni a hamvainkat. Szerintem fussunk.

2019.01.22. 09:29:14

@Paic Róbert: 100% EKG. Respekt!

Sajnos tényleg így van. Csak addig kell sokszor, egyfolytában mondogatni az igazság ellentétét, amíg el nem hiszik a népek. G1G és a sleppje maga is elhiszi. Pedig tényleg ők a GONOSZOK, Rollerék csak trollkodják őket. Tényleg szomorú.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 09:31:34

@Paic Róbert: Ha már úgy is szereted J.A.-át:
" Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz."
Na, jöjjenek most már a vidámabb témák....

hereverő heverő 2019.01.22. 09:33:51

@UdvariatlanBolondvagyok:

Hálót fon az est, a nagy, barna pók,
Nem mozdulnak a tiszai hajók.
Egyiken távol harmonika szól,
Tücsök felel rá csöndben valahol.
Az égi rónán ballag már a hold:
Ezüstösek a tiszai hajók.
Tüzeket raknak az égi tanyák,
Hallgatják halkan a harmonikát.
Magam a parton egymagam vagyok,
Tiszai hajók, néma társatok!
Ma nem üzennek hívó távolok,
Ma kikötöttünk itthon, álmodók!

2019.01.22. 09:34:43

@UdvariatlanBolondvagyok: thx, de amúgy nem ő a kedvencem ;-)

moletty 2019.01.22. 09:36:47

@úgymond olvasó mmkk: herevasalós szűzhártya-repesztő szép jó reggelt mindenkinek !
Már nem is tudom, mit írjak !
Ha Renyhe nem takarodik el 1 héten belül én felkeresem buzi-Zsótit és úgy seggbe kúrom, hogy a száján szarik 2 hétig! (Petig heteró vagyok megmondom őszintén!:)
Zsút a zás-uziba kellett volna fojtani ruhástul, ahogy belement ! :)
Hogy miért állatiasodik el a commentjeink ? Mert állatokat válogattak be és úgy is viselkednek !
Adrikát ÉN még mindig bírom, de nem erőltetem rá senkire, legyen ez az én bajom :)
Örülnék ha szövetkezne Rolival és 3an kicsinálnák a hülye-triót!

2019.01.22. 09:36:55

Születésnapomra

Harminckét éves lettem én - 
meglepetés e költemény 
csecse 
becse: 

ajándék, mellyel meglepem 
e kávéházi szegleten 
magam 
magam. 

Harminckét évem elszelelt 
s még havi kétszáz sose telt. 
Az ám, 
Hazám! 

Lehettem volna oktató, 
nem ily töltőtoll koptató 
szegény 
legény. 

De nem lettem, mert Szegeden 
eltanácsolt az egyetem 
fura 
ura. 

Intelme gyorsan, nyersen ért 
a "Nincsen apám" versemért, 
a hont 
kivont 

szablyával óvta ellenem. 
Ideidézi szellemem 
hevét 
s nevét: 

"Ön, amig szóból értek én, 
nem lesz tanár e féltekén" - 
gagyog 
s ragyog. 

Ha örül Horger Antal úr, 
hogy költőnk nem nyelvtant tanul, 
sekély 
e kéj - 

Én egész népemet fogom 
nem középiskolás fokon 
taní- 
tani!

2019.01.22. 09:38:40

@moletty: csak mert romantika

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:41:48

reni elgondolkodott hogy kolompol és feladja???? Kongassá kisanyám, kongassá, még pakolni is segítek, hogy minél előbb kitakarodj onnan!!!
DE!!!!!!!!!!!!! Ugye tudod, hogyha 36 milla nélkül mensz ki onnan, akkor csoki nem mártogatja beléd a pöcsikéjét??

hereverő heverő 2019.01.22. 09:42:26

@moletty: Vigyázz, mert Zsolti most írta fel a naptárjába, hogy:
- Renit minimum 2 hétig benn tartani
- Venni: vazelint, kotont, vörösbort, cigit

2019.01.22. 09:43:09

@Maximista vagyok: na szavaztam rontottam a zsu arányon

moletty 2019.01.22. 09:43:20

@Hedo a nokedli szaggató: Őszintén szólva ÉN 36milláért nem élnék Renivel! (Pedig nincs a tizede sem nekem)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:43:20

@moletty: elképzelem ahogy lovagol rajtad adricsek és a mellbimbói nyolcasokat írnak le ahogy ringanbak a fel-le ugriban :) patakokban folyik le a golyóidon a ragacsos sunaszaft!
remélem egyszer tényleg összejön neked!

2019.01.22. 09:44:30

@hereverő heverő: amúgy a buzik szeretik csinálni hetero pasival?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:44:49

@moletty: az már testi sértésnek számít ha csúzlival 3 xanaxot lövök a pofájában miközben ordít? azért kizárás jár?

hereverő heverő 2019.01.22. 09:45:09

@Maximista vagyok: Ez messze nem szignifikáns, egy ember ezerszer is szavazhat és bárki bármennyi easypollt indíthat. Ennek pont annyira hiszek mint Kovács Zoltánnak vagy Holliknak.

moletty 2019.01.22. 09:45:26

@Hedo a nokedli szaggató: Ilyeneket írsz Tesó, Téged is mindjárt megcsinállak :D
Tény hogy bejön ez a tipus na... (haján azért lehetne igazítani:)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:46:13

@Paic Róbert: szerintem a buzik is olyanok, mint a magányos nők, lehet téliszalámi, répa, műanyag, bunkó partner, fizetett társ, csak végre legyen már valami.

2019.01.22. 09:46:35

Mármint statisztikailag. Olyan mint amikor a fehér pasi néger csajra vágyik? Kur iózum?

moletty 2019.01.22. 09:48:12

@Paic Róbert: Nincs olyan h. buzi ! Csak "beteg" heterók vannak. Olvastam h. volt erről tudósklub az M1-en ! Mán pedig ott nem ferdítenek !

moletty 2019.01.22. 09:49:32

@Paic Róbert: Szerintem minden fehér pasi meg akar dugni legalább 1x1 négert.... vagy néger nőt :D :D

2019.01.22. 09:51:02

@moletty: ja olvastam én is. És erről nem tudott eddig az orvostudomány. Ezért nem jár pénz a MTA-nak. Freud meg hülye volt a szakmához

Maximista vagyok 2019.01.22. 09:51:14

@moletty: ugye ez csak vicc? ha nem, akkor nagyobb a baj mint gondoltam :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:51:22

@moletty: De a néger puncin is függőleges a vonal és nincs foga, akkor mitől extra?

2019.01.22. 09:54:43

@Hedo a nokedli szaggató: fehér ember max csak kolompolni járhat a csokipunciba.
Még jó hogy a poszt elején kint van a 18as karika, hamár témánál vagyunk

moletty 2019.01.22. 09:55:19

@Maximista vagyok: Dehogy vicc, a faszi aki moderálta be is sértődött amikor elkezdték basztatni. MErhogy a "saját oldala"se védi meg, pedig őt ez nem is érdekli csak 2 nappal előtte kapta parancsba, hogy ő lesz a riporter. (Ez utóbbit elhiszem :)

hereverő heverő 2019.01.22. 09:55:45

@Hedo a nokedli szaggató: jár hozzá egy kurva nagy dzsenga utána?

moletty 2019.01.22. 09:57:46

@Hedo a nokedli szaggató: Mit tudom én! Én pl. sokáig gondolkodtam hogy milyen lehet egy bálnát dugni.... De aztán egyszer majdnem megfulladtam a strandon és akkor lehúztam a bakancslistámról.... (A krokodil rajta se volt, de ahogy olvastam egy csávó rápróbált... )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 09:58:09

@Paic Róbert: @hereverő heverő: Látom ti értitek. Nem mi dermedtünk bele az időbe.
Az ország dermedt bele és mi csapdában vagyunk. A szüleid is csapdában vannak és a gyereked is csapdában van. Vagy nem? Tévedsz? Csak látszat az egész?
Én zártam magamra az ajtót, nem kívülről fordították rá a kulcsot? Nekem kell kiderítenem.
A gyerekeinkért. A szüleinkért. A párunkért. Önmagunkért....
Ott a bőrönd a szekrény aljában. Jó nehéz, tele van könyvekkel. Könyvekkel, melyeket olvastam, melyekből tanultam, amik megríkattak, megnevettettek, elgondolkodtattak.
Jó nehéz a bőrönd, mert a tudásnak súlya van. Döntenem kell...., nektek is....
Felemeled és szétvered vele a köréd dermedt mézgát, vagy kiborítod a tartalmát és bepakolod az életeteket. Még pont felengedik a repülőre. Legfeljebb ráfizetsz valamennyit.
Abban úgyis van gyakorlatod. A ráfizetésben bőven van....
Ám kurva nehéz...., amikor ezt olvasom:
"Magam a parton egymagam vagyok,
Tiszai hajók, néma társatok!
Ma nem üzennek hívó távolok,
Ma kikötöttünk itthon, álmodók!"

2019.01.22. 10:34:57

@UdvariatlanBolondvagyok: együtt sírunk együtt nevetünk by Roli

Sanda.Ipse 2019.01.22. 10:40:08

@VV Erőlegény:
Ebben abszolút egyet tudok érteni veled. Magam is így gondolnám.

bel ami 2019.01.22. 10:47:40

Kavart ám megint a róka lelkű bátya!
Lottyadt seggén lóg a kosz-szürke gatyája.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 10:48:32

@Maximista vagyok: no, akkor. Ha Roli nem Zsut viszi ki, akkor vissza fog jönni (döbbenet lesz a másik oldalt).
Ha Renyhét viszi ki (bárcsak). Akkor be fognak szakadni. Ha Greget, akkor még jobban szét fognak esni. Ha Zsut, akkor sajnos Roli kin marad... Ahogy látom, meg van az esélye, hogy Zsut fogja vinni, sajnos...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 10:51:04

@bel ami: isteni a profilképed, de Hunorral jobban tetszene

2019.01.22. 10:54:42

@bel ami: próbálom értelmezni, de nem nagyon sikerül

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 10:58:25

@Hoppancs: Te is nagyon jókat írsz drága Hoppancs! Téged is ugyanúgy imádunk mint Candyt! :) Puszcsi!

Jó reggelt!
Tegnap este biztos éreztem a havazást de 3/4-kor már a belső szemhéjam néztem! Egyszerűen kezd annyira nem érdekelni az állandó ordítás, hogy képtelen vagyok ez miatt kitámasztani a szemem.
De amint olvastalak benneteket nem maradtam le ismét semmiről. Ugyanaz a verkli. Ordítás, Zsizsik magán show, Renyhe ordítás, bulika, vetkőzés, tattika, szívecske és büdös reggeli szájszag a vellakuplerájban!

2019.01.22. 11:12:59

Reninek a 8általános megvolt? Vagy csak szabadulni akartak a tanárok tőle?

2019.01.22. 11:14:15

@Nyuszomuszo83: mostanában egyre ritkábban vagy ezt nehéz kimagyarázni

2019.01.22. 11:22:35

Renire már a cicanaci se megy fel

2019.01.22. 11:24:37

Bakker még két hét a párbajig :-(

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:30:23

@Paic Róbert: Elnézést kérek a kimaradásokért, de soha nincs este egy nyugodt pillanatom, valaki mindig telefonon inzultál vagy beájulok esténként. Tudom, gyenge érv, de nem mentegetőzöm! :D A másik a mobilos agyfosásai az én agyam pusztítják, főleg hogy néha belém áll, így inkább kimaradok az acsarkodásból. :)

2019.01.22. 11:30:56

Az láttátok mikor Lacika pakolt a bőröndbe akkor össze volt hajtogatva minden ruhája ahogy a tárolóból kivette. Renyhénej meg kiborult minden a szekrényből mikor nem jött rá a gatya.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:31:33

@Paic Róbert: tegnap úgymondtól megkaptam- oké van benne igazsága némileg- gáz az iskolai végzettségekkel érvelni, ne tedd!

2019.01.22. 11:32:20

@Nyuszomuszo83: telefonos inzultálás hmmm érdekes. Én olyankor lerakom :-D

BarBwire 2019.01.22. 11:32:26

Szép napot mindenkinek, lekvárok, gyászba borultam teljesen.

2019.01.22. 11:33:15

@Nyuszomuszo83: tudod amit szabad Jupiternek....

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:33:17

@Paic Róbert: Jaaa, nem úgy inzultálnak, csak lelki szemetesládaként funkcionálok!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:33:46

@Paic Róbert: Én kérek elnézést! (Nem, mégsem azt hiszem)

2019.01.22. 11:34:56

@Nyuszomuszo83: jól van no. Azért érzed a törődést?

Cimili 2019.01.22. 11:36:50

@Paic Róbert: láttam, szörnyülködtem, ugyanilyen káosz van az agyában is.
@hereverő heverő: csak ennyi ideig????? ennél többet érdemelne.
Zsu sztem azzal nyerheti meg, h folyamatosan sajnáltatja magát és ezt a műhisztit sokan beszopják.

csillagporszem 2019.01.22. 11:38:49

@VV Erőlegény:
Egyetértek, szerintem is Roli ezzel járt a legjobban, hogy kiesett Lacika. Még Hunortól kellene valahogy megszabadulni meg Adritól és onanntól bárkivel kerül be a döntőbe lesz esélye megnyerni a vv-t. Ezen kellene gondolkodnia, hogy ez a két ember ki ellen esne ki.
Ha kiviszi Adrit akkor neki annyi. Ha kiküldi Hunort Adrival akkor is elbukta. Adri jól helyezkedett így a végére, elég nagy esélyes lett, miközben csak abban különbözik nagyjából Rolitól, hogy jobban eltudja adni magát. Ő az egyik legnagyobb taktikus, csak ezt a többiek nem veszik észre :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 11:39:04

nagyon igényes renyhe a gombás bűzös talpával ugrált azon az asztalon aminél elvileg esznek! Tarkón simítanám! Kétszer! Forró péklapáttal! Nekifutásból! Aztán letépném a bamba fejét és a tüdejébe hánynék! kongassá má baszódjon meg mari néni macskája, ami 3 napja vernyog az ablakom alatt! túl jó vagy ehhez a játékhoz, túl jó és a főd is lapos

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 11:41:13

@Cimili: Én három és fél évig ragadtam egy szar kapcsolatba mert működött nálam a műhiszti. Az örök tanulópénz volt....

Maximista vagyok 2019.01.22. 11:45:35

Miért van az az érzésem hogy 3-as párbaj jön?

2019.01.22. 11:48:19

@Maximista vagyok: mert akkor a két fiút egyszerre ki tudják dobni

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:48:29

@Paic Róbert: Igen, és nagyon, nagyon jól esik, hogy hiányolsz!!!!! Ezért tripla puszi jár! (Ha már a Zuram nem teszi! :/ )

moletty 2019.01.22. 11:48:45

@Hedo a nokedli szaggató: Mintha nem szeretnétek Renyhét feltétel nélkül....
Mert gonosz gecik vagyok, azé ! Pedig ő szívét kiteszi tikértetek! De majd a nézők, akik látják, majd azok...
Elkenik a szátokat fasszopó fírgek ! De tényleg ! :D :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 11:49:29

@Maximista vagyok: az szívás lenne, mert ha Hunort és Rolit tolják ki párbajra, akkor ott vége van mind a kettőjüknek hiszen egymás elől eszik meg a szavazatokat :(

moletty 2019.01.22. 11:50:27

@Nyuszomuszo83: Egyem a szíved, a májad a veséd, a heréd, csókolom a vastagbeled csaj'e !
Hát nem csoda hogy bealszol ha egész este sex-telefonozol (mondtam tennap is), ha Tejis elmész közben 2x 3x ! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:51:35

@moletty: Nincs herééém! :D :D :D :D Ha még sex-telefon lenne! Bár a baszogatás telefonon annak számít???? Vagy a vekengés? :D

2019.01.22. 11:52:58

@Nyuszomuszo83: ezt még neked tartogattam. Tudod azokra a nehezebb napokra. Mikor melyikre. Többet nem ostromollak.
Áldásm adom @UdvariatlanBolondvagyok:-kal lévő frigyetetekre.

MÉRT HAGYTÁL EL, HOGYHA KÍVÁNSZ

Igaz-e, hogy érezlek most is,
Amikor messzire vagy tőlem?
Mért hagytál el, hogyha kívánsz,
Ha bennem lehetsz csak ünneplőben.

Mért nem csókolsz, ha úgy esik jól?
Mért fáradnak el a rohanók?
Mért rág szú-módra szét a tenger
Karcsú, viharra teremtett hajót?...

Tudom, hogy jössz majd. Úgy esel belém,
Mint szép, szikrázó mennykő a tóba!
De megégetnők-e a világot,
Vonagló lángokként összefonódva?

S pocsolyákba árkolt bús arcomba
Birnál-e nézni, ha én is belelátnék?...
Ó asszonyom, te balga, te bolond,
Játszót-játszó, ostoba, semmi játék!

csillagporszem 2019.01.22. 11:54:59

@Sanda.Ipse:
Nem kell lemennie Rolinak kofastílusba, de igen is visszaszólhatna a Reninek. Egy egész ország ünnepelné, ha beolvasna Reninek végre, sokat nyerhetne vele. Csak a Zsu-t szokta betámadni Roli, pedig Renit kellene, azzal sokat nyerhetne. Azzal, hogy ráhagyja Renire, hogy igazad van azzal sokat nem ér. Álljon bele Renibe amikor a csaj elkezdi oltogatni, ne féljen tőle :)

2019.01.22. 11:55:13

@moletty: Én lehetek a főgeci, hamár Greg a köcsög?

2019.01.22. 11:58:24

Mindenki ebédeljen mert ehhez a műszarhoz sok energia kell. Jó étvágyat.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:58:58

@Paic Róbert: Robi! Sajnos nem tudod e verssel mit okoztál! Kissé érzékenyebben reagálok mostanság ezekre (is). Nevess csak ki, de tényleg elsírtam magam, mert kb. ebben élek most! Te vagy gondolatolvasó vagy, vagy tényleg ismersz, vagy én már nem is tudom! Mindenesetre köszönöm! <3 :* A többi nem rajtam múlik hanem udvariatlanon! ;)

Cimili 2019.01.22. 12:06:52

@Nyuszomuszo83: nekem is nagyon teCCett Robi verse és olyan megható amit írtál Nyuszó.<3

2019.01.22. 12:07:24

@Nyuszomuszo83: sajnálom, hát olyan szomorú voltál azon a negyvenháromszoros napon?

Bekkara 2019.01.22. 12:08:12

a tegnapi műsorban én Rolival bőgtem, mert tényleg semmi esélyük sincs a szívlapátosok ellen :'(

2019.01.22. 12:08:21

@Nyuszomuszo83: amúgy érezhető vagy ;-)

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:10:11

@csillagporszem:
Szerintem meg hívja párbajra inkább. Utálom ezeket a rikácsolásokat. Amúgy sem lehet ezeket az ostoba némbereket túlüvölteni.
Én Rolit éppen az önuralmáért bírom. Én már gongattam volna a helyében:) (Ha már nem lehet őket lefejelni)

2019.01.22. 12:11:01

@Nyuszomuszo83: amúgy te nem rendszeresítesz egy lelki szemetesládát magadnak, már csak az egyensúly miatt

2019.01.22. 12:15:31

@Paic Róbert: ja és tessék a telcsit skálás nejlonstaneclivel bevonni mert okos telefon nem pedig könnyálló

hereverő heverő 2019.01.22. 12:18:50

Kedves medvegyültek!

Örömteli nap virradt ránk máma gecc, mert ím az úr színe elé járultunk, hogy összeadjuk az itt megjelent @Nyuszomuszo83: t az itt megjelent @UdvariatlanBolondvagyok: al.
Hát mondd te Nyuszi, akarod-é hites uradnak ezt a Bolondot itt melletted?

És mondd te Bolond, akarod-é hites menyasszonyodnak az itt megjelent Nyusszit?

Akkor most csókoljátok meg egymást, írjátok alá az anyátok retkes pi... könyvet, a tanúk is Pelikán elvtárs. Mostantól társasháza.. izé.. házastársak vagytok, amíg a halál el nem választ.
Kedves vendégek, ti meg menjetek isten hirivel ahova akartok.

2019.01.22. 12:19:32

@Sanda.Ipse:
1. Le lehet őket fejelni, és utána kongatni :-DD
2. Rollernek most egy olyan spícset kéne levágni, mint anno Alekosz tette Bélának. Kb. hasonló a helyzet: a cinikus csapat egyfolytában támad, a hangadót le kell oltani. Ebben az esetben mindegy hogy Renyhének vagy G1G-nek olvas be, de be kéne. Süsüt jobb, ha békénhagyja, mert én is úgy látom, hogy a szavak/mondatok jelentésének értelmezésével ott bajok vannak.

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:23:06

@Spitzbauer:
Azt kizárólag úgy tudná megoldani, ha a többieket mondjuk egy 20 perces némaságra büntetné a nagytesó. Tegnap Reni és Adri kánonban üvöltött. Szerinted mennyi esélye lett volna, hogy meghallják, amit mond?

hereverő heverő 2019.01.22. 12:24:19

@Paic Róbert: minden hiába, leléptek egy kis pásztorórára. Én mindenesetre megpróbáltam.
..
..
..
Gecc!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 12:27:37

máma, a kultúra napja alkalmából hoztam én is egy némbörvant.
Szergej Jeszenyin - Emlékdal

Tenyeredből iszik vezetéken a ló
Nyárfák levelét veri vissza a tó
Kék kendőd nézem az ablakon át
Huzigálja a szél hajad éj-fonalát

Habos áradaton csupa csillag a táj
Úgy kell puha szádról a csók, noha fáj
Lelocsolsz, hamisan mosolyogva reám,
Csilingel az... lovad tovaszáll

A napok guzsalyán fonalat fon időnk
Temetőbe kisérnek az ablak előtt.
Tömjén szagú gyász, siratódal eseng
Rémlik, leeső patkók zaja cseng.

hereverő heverő 2019.01.22. 12:28:50

@úgymond olvasó mmkk:
Én meg Szabó LőrincTET:

Napos mohán
melegszik a
botszemü kis
csigabiga;
korán kibujt
s most vár, pihen,
fél és örül,
mint a szivem,
nem tudva: itt
van-e a tél
vagy új tavaszt
hoz már a szél;
nem tudja még,
mi a világ:
ibolya? vagy
csak hóvirág?

csillagporszem 2019.01.22. 12:29:03

@Sanda.Ipse:
A 36 millióért meg kell szenvedni :D
Szerintem már mindenki térden állva imádkozik, hogy Renit vigye ki. Valaki igazán kiírhatná a villa fölé az égre, hogy Roli-Reni 60-40 :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 12:29:56

@hereverő heverő: Tudom, hogy hirtelen döntés, de igen..., Akarom!
Akkor mostantól semmi félrelépés, Gogolák elvtársnővel? DDD

2019.01.22. 12:30:53

@Maximista vagyok: Ha minden úgy megy, ahogy szokott, akkor nem jön ki a 3-as (phár)bhaj. Mert:
Jan 27: Kiválasztás
Jan 30: Kihívás
Feb 3: Phárbhaj (maradék az 5)
Feb 10: Phárbhaj (marad a szív4-es. Nem. De érdekes kiválasztás/kihívás lenne a szeretet jegyében)
Feb 15: Phárbhaj (marad a szív3-as. Nem. Inkább a szívlapát.)
Feb 17: The End.

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:31:48

@csillagporszem:
Zártosztályra bekerülni ép elmével elég szar lehet:)
Remélem, hogy kitakarítja Renit, bár az tegnap már Roli ölébe is beleült, mert az érzelmeire hallgatott:))) (Előzetes)

hereverő heverő 2019.01.22. 12:34:46

@UdvariatlanBolondvagyok: Előbb várd meg mit mond a menyasszony, őt kérdeztem elsőnek!
Kurvaéletbe, mindig a belepofázás, mi? Itt a templomban? várj a sorodra az istenit neki! Addig még gondolkodhatsz a dolgon :)

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:35:28

@Spitzbauer:
Szerintem hármas párbaj azért nem lesz, mert Csoki kirúgása feleslegessé tette.

Maximista vagyok 2019.01.22. 12:36:24

@Sanda.Ipse: azért ült az ölébe az a tehénlepény, mert fosik a párbajtól. nincs ebben tattika, csak a szív :D ja, nem...

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:40:43

@Maximista vagyok:
Már azt hittem, hogy hirtelen beleszeretett. LOL
Adri felháborodása azért volt érdekes, mert miután Roli visszajött a párbajáról teljesen ráragadt.

csillagporszem 2019.01.22. 12:40:47

@Sanda.Ipse: na ja, nem teljesen hülye a Renike, érzi hogy esélyes, hogy Roli kiviszi, megkezdte a párbajmegúszási-hadműveletet :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 12:41:42

@hereverő heverő: DDD,,,addig csomót kötök a ...sorsomra!

hereverő heverő 2019.01.22. 12:42:36

@UdvariatlanBolondvagyok: Kedvenc nekem is. De kalákáék Kányádi versei is megérnek némi promóciót.

Maximista vagyok 2019.01.22. 12:43:50

@Sanda.Ipse: én tuti mondtam volna neki, hogy anyádra üljél, lett volna belőle óbégatás :D

2019.01.22. 12:45:40

Szépek a ti verseitek is

mobilos perpetuum 2019.01.22. 12:45:40

@Paic Róbert:
VV Reni költő, rendező, előadóművész örökbecsű verse:

Villából távozásomra

Ucc'ajtón kívül lettem én -
másoké lesz a nyeremény
pedig vagyok
túl jó, ti Vakok!

Csokirudamat nem lelem
e villabéli szegleten
hiány-
zik ám!

Radics, Krisz, Csoki elszelelt
rúdtácos alakom odalett
pedig bíztam
hogy nem híztam

Lehettem volna királynő
kancellárkodni nem menő
szomor-
kodom.

Ha örül Nyári Gábor úr,
hogy Renyhe ily' hamar kihull:
nélkülem
nulla
a villa

Kanalam, késem, megfogom
Rántottát tálastul felfalom
eszem:
Megáll
az eszem!

és csak eszem, eszem...

Cimili 2019.01.22. 12:46:19

@csillagporszem: roli sem most jött le a falvédőről, sztem átlát renyhe hadműveletén. s ha igen, jó nagyon fog koppanni renyhe.

2019.01.22. 12:48:12

VV Renáta az egyedi megismételhetetlen Polihisztor.

Már ha érti hogy mit is jelent

2019.01.22. 12:51:30

@Cimili: jó volt az úgy is

2019.01.22. 12:52:25

Elüldöztem a nyuszit :O

hereverő heverő 2019.01.22. 12:54:02

@Cimili: bármelyik helytálló. De koppanjon nagyon nagyot!

Cimili 2019.01.22. 12:54:35

@hereverő heverő: esetleg nincs valami vidámabb? :)

moletty 2019.01.22. 12:55:12

@Paic Róbert: Nem érti, de az szeretett volna lenni gyerekkorától ! :D

moletty 2019.01.22. 12:57:15

Roli beleállhatna Renibe amikor az épp ZSúval ugat így mintegy megvédve a szefóst, közben éket verve közéjük és renyhenek is beszólhatna így keményeket is
Nekem teccene :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 12:58:09

@Paic Róbert: Prolihisztor....Erre a dörzsölt, impertinens, idegbolond perszónára én a kaktuszomat se bíznám rá , de nem tegnap derült ki, hogy az én értékrendemnek semmi köze nincs, és soha semmilyen párhuzamos univerzumban nem is fog találkozni ezzel a szerencsétlennel ....,már az első percben kiderült...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 12:59:11

@Cimili: Szeri van!
@UdvariatlanBolondvagyok: tudod, hogy mennyire nagyon!
Vártalak a nyári napsütésben,
Vártalak a téli hóesésben,
Vártalak szobám sötét magányában,
Egyedül hagytál engem!

Vártalak tavasz virágzásában,
Csak vártalak az őszi esős szélben,
Vártalak!
Szívembe zártalak!

Mindig mikor rád gondolok,
Kicsinek tűnnek a nagy bajok,
Ha nem vagy velem, keresem a helyem kedvesem.
@hereverő heverő:
Mindig mikor rád gondolok,
Úgy érzem a Föld gyorsabban forog.
Előrébb hoznám a holnapot,
Feledhetetlen amit tőled kapok.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:00:40

@hereverő heverő: Nem tudom hogy kerültél bele a versembe! De a válaszom! Igen! Akarom! Boldogságban, szegénységben, betegségben mindig vele leszek!!! @UdvariatlanBolondvagyok: látod ezt drágám! Örökké a tiéd, örökké az enyém, örökké a miénk! :* <3

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:02:28

@Paic Róbert: Köszönjük a gratulációt!
@UdvariatlanBolondvagyok: Mikor lesz a nász elhálása??? :D

hereverő heverő 2019.01.22. 13:06:52

@Nyuszomuszo83: ki kellett gugliznom mi ez, mert piszokul nem rémlett egy ilyen vers sem :)))

Na akkor férj és feneség vagytok. Irány a nászút!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 13:08:50

@moletty: egyre jobban tetszel, egyre jobban ;)

2019.01.22. 13:11:05

@Nyuszomuszo83: a gyermeketeket kizárólag Sixx, Bruti, Hoppancs, Candyperfumegirl, Dzsubibí, Chat Géza nevek valamelyikével nevezhetitek

Cimili 2019.01.22. 13:12:56

@hereverő heverő: na ez az! kösziköszi!! :))
@Nyuszomuszo83: gratulálok én is!! nehogymá eltűnjetek, nászút csak a vv után lehetséges. :)))

Cimili 2019.01.22. 13:13:59

@Paic Róbert: te őrült vagy, de ez a jó! :DDDDDDDDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:15:27

@hereverő heverő: Mert kivételesen nem vers, de illett ide! :D Kedves Papunk! Megkérdem a hites uram félénken csendesen hova szeretne vinni nászútra! De előtte még a lakodalomban ennünk kell, meg táncolni csárdást, keringőzni a gyertyafény keringőre, énekelni és vigadni! El kell adni az új asszonyt a menyecske táncban! És reggel csacsifogaton haza kell menni a tyúkverőben! Ráadásul nagy a násznép nem széledhetnek csak úgy széjjel, együtt kell mulatni velünk és osztozni a boldogságban! :D Úgyhogy Papom, gyere te is, a mise bor meg ne pimpókosodjon adunk utánpótlást is! És imádkozzon értünk! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 13:16:10

@Nyuszomuszo83: Nem lehetne először hálni? Csak néhányszor....,
Ez olyan pudingpróba-szerűség...!

Pedálozgató 2019.01.22. 13:16:30

@moletty: Ja, az M1-en nem, ott aztán egyáltalán nem ferdítenek... :)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:17:52

@Paic Róbert: Ajjajjjjjj! Nekem megvannak a nevek, majd kikérem a zuram véleményét, aztán majd megegyezkedünk!
@Cimili: Még nem szökünk meg, még ráérünk! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 13:19:05

@Cimili: Bruti passzol a vezetéknevemhez....az jöhet,,, akkor is, ha lány!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:19:32

@UdvariatlanBolondvagyok: Már visszakozik a lelkem! Mert aztán ha nem lesz jó az ágyban akkor elválunk asztaltól is? Édes arany bogaram ez oda-vissza érvényes! Úgyhogy háljuk el a nászt és felőlem élhetünk vadházasságban is egy ideig!

Angora Cardi 2019.01.22. 13:19:48

Lacika:

Számítottam rá, persze. Azért számítottam rá, mert a közönségnek a balhé kell, a szex meg a hazugság, ennek van nézettsége. Ha én visszamentem volna, akkor nyugodtság lett volna a villában.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:20:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Persze a keresztneve meg Brutália lesz vagy Leokádia esetleg Pszichopata??? NEM!

Angora Cardi 2019.01.22. 13:21:02

Lacika:

Nem rajtam múlik, hogy mit raknak bele a műsorba, de nem fogok 24 órában ugrándozni

Tökös... 2019.01.22. 13:21:29

Sziasztok

Ha estleg, netán Rolcsi olvasná a hogy voltot, innen üzenem neki a következőket...
Rolcsi ! ...ha esetleg nem esett volna le nálad a tantusz ( ami szinte elképzelhetetlen mert olyan okos ) önmagában a taktikázás nem jelenti azt hogy az előre eltervezett dolgok fognak megtörténni...
Ott van ugye egy több ismeretlenes egyenlet
Például hogy nem tudod, hogy az általad kiválasztott, kit hív ki párbajra..
A másik hogy csak sejteni lehet ( de még ezt sem mondanám ) hogy ki milyen erős játékos...
Magyarul senki nem tudja...

További jó játékot neked Rolcsi...

Ja, és tényleg jó lenne ( ez csak egy jótanács ) ha a hugyos gatyádat, és a szaros pólodat néha kicserélnéd, no meg egy kis fésű is elkellne, hiszent te szerepelsz egy országos tévében..

Szia !

Angora Cardi 2019.01.22. 13:21:38

Lacika kedvence a málnás lekvár.

hereverő heverő 2019.01.22. 13:22:11

@UdvariatlanBolondvagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD nagyon röhögök :DDDDD

Angora Cardi 2019.01.22. 13:22:56

És még egy a végére:

Lacika Zsuról, el tudod-e képzelni hogy lesz vmi köztetek?

A villában köldöktől felfele jó volt, mikor ki volt sminkelve, de nem hiszem hogy lesz köztünk valami.

hereverő heverő 2019.01.22. 13:23:06

@Nyuszomuszo83: Ha Noel lesz, belefojtom a gyereket a szenteltvízbe.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 13:23:25

@Nyuszomuszo83: Ugyi!!! Máris a vita! A körömolló az enyém!

Angora Cardi 2019.01.22. 13:23:49

@Nyuszomuszo83: Leokádiát javaslom de csak ha Okádiának becézitek.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:24:04

@hereverő heverő: Akkor papom a választ is láttad, a menyecske vevő rá! ;)

Angora Cardi 2019.01.22. 13:24:13

ja és szevasztok, kérek egy metálzenét ebéd utáni lazításhoz az értőktől :)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:26:26

Na elolvastam Lacikát és tök értelmes válaszokat adott, a málna lekvárt én is szeretem! Plazma Burai jók, bár Plazma nem populáris de van pár olyan zenéje ami nagyon is jóra sikeredett. Az látszik hogy még nincs képben meg össze is van zavarodva! A fodrászatot támogatom, az menne neki simán szerintem!

Tökös... 2019.01.22. 13:27:01

Kedves Hunyor !

Szerinted, mitől lennél szimpatikus a nézőknek hogy 36 millióval menjél haza ?
A zsebhokizásért esetleg ?
Eltelt 3 hónap, de egyetlen hangos szó nem hangzott el tőled...
Az persze jó taktika lehet hogy az erős szociális alkatod okán, inkább a háttérben maradsz
igy viszont semmiről nem tudjuk meg a véleményed, pontosabban azt tudjuk hogy Rolcsi csicskája vagy...
Én szurkolok neked hogy nyerjél, de néha aggályaim vannak, hiszen a meztelen csiga minden játékban megszopat....

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:29:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Édesem, kissé normálisabb nevekben gondolkodom! Zara, Dóra, Márta! Fiú nevek Dávid, Dániel.... Nem lehetne ilyenekből válogatni???? #szépennézverebegtetemszempilláim
@Angora Cardi: öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö, NEM! :D

moletty 2019.01.22. 13:31:36

@Hedo a nokedli szaggató: Én is bírlak (rágjam le a húsod), de már nem merek közeledni senkihez, mert PAIS RÓBERT Tesóról is kiderült hogy pasi ! :D
------------
MÁS:

Az a poén megvolt Lacikától , hogy : " A kaki-ban Te vagy az AKI ! " ? :D

2019.01.22. 13:32:43

@Nyuszomuszo83: @UdvariatlanBolondvagyok: reggelre kérnénk a véres lepedőt bemutatni, ezzel is bizonyítván az ifjú ara ártatlanságát illetve a nászéjszakai coitusz megtörténtét. Pozitív terhességi teszt bemutatásának határideje 6 hét múlva. Addig is készitjük az alomnak az új ketrecet, ízé kifutót akartam írni

moletty 2019.01.22. 13:33:19

@Nyuszomuszo83: Azért valljuk be : Lacika nem agysebész és nem atomfizikus ! (Úgy értem h. nem ezek a szakterülete:D) De persze a magyar polgárok közt elmegy simán....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 13:35:21

Hol van ez a cápaheringbogár ?

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:36:30

@moletty: Simán! :)
@Paic Róbert: ÖÖÖÖÖ, a véres lepedőt biztos nem prezentálom neked! Mert ennyi idősen maga lenne a csoda... Bestoppolni meg nem fogom! :D 6 hét??? 7-10 napos terhességet kimutat a teszt! Minek várjak 6 hetet?????

2019.01.22. 13:37:06

@moletty: na de kérlek én semmi olyantat nem akartam tőled. Max aa leendő csajodat csapattam volna, de csak előtted. Emeletes ágyon és utána lerúgnám neked az alsó szintre

2019.01.22. 13:40:11

@Nyuszomuszo83: te még igy használtan is csodálatosabb vagy mint egy zsír új prototipus. A 10 napos teszt csalhat. Tapasztalatból mondom. :'(

hereverő heverő 2019.01.22. 13:41:17

@Nyuszomuszo83: Miért, olyan öreg vagy, hogy már megalvadt benned a véred?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 13:41:51

@Nyuszomuszo83:

Nem vagy igaz magyar !

Hunor, Acsád, Ajtony, Bókony, Előd, Istvánakirály, Huba, Kond, Özséb.
Ezek közül válassz te nemzet ellenes !
Ne Ronáldót, meg Mártát !

2019.01.22. 13:42:47

@Nyuszomuszo83: amúgy meg lehet neten rendelni ócsó kínai feszes szűzpuncihártyát. Ez a nász ennyit tán megér nem?

2019.01.22. 13:44:27

@hereverő heverő: itt nyerítek a kolléganőm meg csak bámul rám és nem ért

Maximista vagyok 2019.01.22. 13:44:44

Ha lány lesz legyen VV Reni a neve. Ha fiú akkor Zsóti, L nélkül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 13:46:03

@Paic Róbert:

az a hártya czipzaros , hogy újra fel tudja használni.

@Maximista vagyok:

VV Reni szép név, vagy legyen Gong az eleje gong a vége a neve, GongGong.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 13:46:03

@moletty: én ugyan hüvelyes vagyok, de csak a férjemmel élek nemi életet, bár manapság vele se!

2019.01.22. 13:47:22

@Maximista vagyok: a nyulak egyszerre többet fialnak. Hát még ezt sem tudtad? @UdvariatlanBolondvagyok: jól gondold át a jövődet mert húzós lehet a nyúltartás ha megszöknél

2019.01.22. 13:49:04

Na azt hiszem 3óra alatt jobb showt csináltunk itt mint a retek egész évad alatt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 13:50:39

@szociál:
szép állat vagy, mókuscica :**

2019.01.22. 13:51:06

@Nyuszomuszo83: @UdvariatlanBolondvagyok: homevideot is elfogadunk az elhált nászt bizonyítandó

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 13:52:15

lyézusmárilyám, az én ártatlan lelkem, vér, meg koitálás, meg nász. förtelem!

hereverő heverő 2019.01.22. 13:55:21

@Paic Róbert: Én azt meg nem nézem! Én sokat ultizok, nekem bemondásra is jó, legfeljebb kontrával bukják a nászéjszakát.

2019.01.22. 13:56:32

@úgymond olvasó mmkk: csak megsúgom téged se a gólya hozott

hereverő heverő 2019.01.22. 13:57:27

@szociál: Én is farkas, csak már nem működik.

2019.01.22. 13:57:35

@hereverő heverő: egy állomás nézi min röhögök

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:01:22

@Paic Róbert: persze, hogy nem, engem a káposztaföldről szedett fel valami munkásember, és aztán elcseréltek a kórházban

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 14:03:13

@úgymond olvasó mmkk:

farkascica, vagyis kandúr :)

@hereverő heverő:

Nekem is csak azért áll hogy tudjam fogni az FM adásokat.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.22. 14:04:52

@Angora Cardi: egyik kedvencem a Carcass brit táncdalegyüttes Heartwork (=Szívüzem, tisztára a VV9re szabták) lemeze, másik pedig a norvég Spidergawd tetszőleges (I-V) albuma, ha már a Clutch tetszett. az előbbi inkább brutális tangó, utóbbi andalító.
Jó szórakozást!

hereverő heverő 2019.01.22. 14:05:19

@úgymond olvasó mmkk: Engem meg többször is szájbabasztak, de anyám kiköpött.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:05:56

@szociál: nádiposzátamedúza

@Paic Róbert: szegény apámnak meg nem volt más választása, hazahozott, azt mondták, én vagyok az ő gyereke

hereverő heverő 2019.01.22. 14:06:44

@szociál: Én ezért hallgatok már csak MP3-at

2019.01.22. 14:06:56

@Sanda.Ipse: Én is így gondolom. Plusz egy emberrel pont most jönne/vagy most lett volna.

hereverő heverő 2019.01.22. 14:07:27

@úgymond olvasó mmkk: szerintem jól járt veled. Sokkal jobban mintha káposztát hozott volna haza.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:08:37

@hereverő heverő: majd megkérdezem tőle, ha hazaértem, hogy minek örülne jobban, nekem, vagy a káposztának. gyanítom, hogy a káposztot fogja mondani, mert éjszakás volt, és ilyenkor nem szereti a felesleges kérdéseket :))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:08:57

@úgymond olvasó mmkk: káposztát, bmg, hüjeleányegyesnyelvtanból

2019.01.22. 14:13:05

@úgymond olvasó mmkk: a káposzt olyan mint a síugróknál a k pont?

Maximista vagyok 2019.01.22. 14:15:01

@szociál: frí sipping volt ali expresszről...

2019.01.22. 14:15:49

@szociál: engem a jófogáson vettek cofidis hitelre az unikornis helyett

2019.01.22. 14:17:26

@Maximista vagyok: Mókica a konténeres csak ő jöhetet távol-keletről

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:18:13

@szociál: Rábasztál! A Márta mmkk benne lesz! Mert csak! Egyik se nem tetszik amit felsoroltál! Úgyhogy nem lesznek ilyen nevek, a gyerekemnek pláne! Megéri vagy nem éri meg a szűzhártya rendelés, majd maximum teszek a lábam közé paradicsommal töltött zacskót azt azt hiheti a Zuram szűzjánnyal volt dóga!
@Paic Róbert: Homevideot nem csinálunk, mert azt tilcsa a vallásunk! Még a végén meglátszana az úram jól elkényeztet engem és irigyek meg féltékenyek lesztek aztán el akajátok szeretni valamelyikönk!
Én mondtam már fogadott gyerek vagyok, apám fogadott anyámmal hülye leszek aztán nyert apám! És a krumpliföldön szedtek össze, a gólyának mert azért piros a csőre mert szégyellte magát mikor engem hozott! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:20:13

@Paic Róbert: Ez a nyúl olyan nyúl hogy én ha nem vállalná az apja a purgyét akkor nem kell a neve, a pénze se, de látni sem láthatná!

2019.01.22. 14:20:54

@Nyuszomuszo83: egyem a szived nyulam-bulam, csipázom a stílusod

hereverő heverő 2019.01.22. 14:21:00

@Nyuszomuszo83: Hát addig álljál egy lábon amíg én elirigylem tőled azt a kényeztetést

2019.01.22. 14:22:06

@hereverő heverő: nekem sincs puncim szóval a nyalást kihagynám

MosóMaca 2019.01.22. 14:23:05

Megnéztem Laszika videóját. Azért tényleg sz@rjanak sünt a kedves szerkik, hogy állítólag 15x bocsánatot kért adirtól, de ebből egyetlen egyet sem sikerült bevágni adásba, mondjuk renyhe napi idegrohamai előtt, vagy után.... Sőt, még a műsorvezetők is rátettek pár lapáttal.
Másik kedvenc válaszom: Találkoznál-e Zsuval kint, Igen, elkísérném az első ambulanciára :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:24:37

@Paic Róbert: Ahogy én is a tiéd! Jól megríkatsz aztán megnevettetsz! :)
@hereverő heverő: Jól van na most nem rád gondoltam azt amit a zuram nekem ad a csajok tudják irigyelni! Te max azt amit én adok a zuramnak, mert abban igen jó vagyok! A főiskolán is fölvettem fakultációban anno a szerelem művészetét és 5-öst rittyentettem belőle! :D :D :D :D

moletty 2019.01.22. 14:25:05

@Hedo a nokedli szaggató: No megjegyzem (nyalom a horpasztod) és akkor bátrabban nyilatkozok Feléd! De tudod : az Adri szerűek a favoritom! (Magasabb lehet persze, meg ha nem esik le a bőre az se zavar:)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:26:00

@MosóMaca: Látszik Lacikának azért helyén volt a szíve meg az esze, nem ő volt a legélesebb kés a fiókban, de igazi szerethető figura a maga kis egyszerűségével!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:26:52

@moletty: 158 cm agyok én is pont mint Adri! :D

2019.01.22. 14:27:50

@Nyuszomuszo83: francia szakra jártál?

2019.01.22. 14:28:41

Nekem 147cm volt a rekordom

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:28:47

@moletty: én kisebb vagyok, mint Adri, de ugyanaz a combos faros csöcsös :) nem véletlen izgat a dolog, hogy így rágerjedtél ;) olyan, mintha engem akarnál ennyire hevesen megcekcuálni XD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:29:35

@Paic Róbert: a nem puncit is lehet nyalni, csak szólok

Cimili 2019.01.22. 14:29:35

basszus, rég röhögtem ennyit, mint azon, amit az utóbbi 1 órában termeltetek. télleg jobb a vv9-nél. mindenkinek:DDDDDDDDDDDD
@MosóMaca: ezt válaszolta? :DDD na meg kell néznem.

hereverő heverő 2019.01.22. 14:30:41

@Paic Róbert: az enyém csak 22, hiába huzogattam.... baszki 147? Hol találsz arra nőt?

2019.01.22. 14:31:06

@moletty: vigyázz @Hedo a nokedli szaggató: mert kikeresztelkedik és felveszi a szalámi szeletelő nevet

2019.01.22. 14:33:01

@hereverő heverő: tudod ragógumit kell tenni a vegére az slankítja.

Cimili 2019.01.22. 14:34:46

@Spitzbauer: pont ilyenem volt anno, kemény fél évig. akkor elkérte a fiam kölcsön és belegangolt egy árokba, s totálkárosra törte. de legalább a fiamnak nem lett semmi baja. azóta is vezet, soha egyik kocsiján sincs karcolás, bezzeg az enyém kinyírta. ez az anyák sorsa. :)

2019.01.22. 14:34:59

@Cimili: na ugye ha nincsenek itt a trolik

MosóMaca 2019.01.22. 14:37:34

Ma hüjjébbek vagytok, mint a sok évi átlag! :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:39:52

@Paic Róbert: vagy a farok herék alatti része, lehet nyalni a hátat, lábat, vállat, kinek mire van gusztusa :D

Angora Cardi 2019.01.22. 14:42:39

@hereverő heverő: Köszönöm szépen, megjárós! :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:42:49

@hereverő heverő: az is jó mikor hátul pasi van elől meg a vibri és még a pasi is élvezi a bizsergést :D :D :D jujjj csak aludjon el a gyerek, ma este megerőszakítom a zuram ;)

2019.01.22. 14:42:53

@Hedo a nokedli szaggató: a farok herék alatti része a pasi punci csak benőtt mert a nőknek sokat fájt a feje az evolúció során is

2019.01.22. 14:42:55

@Tökös...: EKG!

Nyerjen Renyhe, rá nem lehet mondani, hogy "egyetlen hangos szó nem hangzott el tőle", tehát megérdemli a nyereményt, ez logikus.

Óbassz.., miket beszélek, tényleg hülye vagyok, hát mégiscsak G1G-nek kell nyernie, mert "a meztelen csiga minden játékban megszopat"-ja Hunyort. Olyan világmegváltó dolgokab is, mint ételszinezékes tojásfehérje-felverés. Hát inkább ez a logikus.

Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet/szemünket itt. Vége a tanításnak, hogy kommentelgetsz? Tanully mer mebux!

2019.01.22. 14:45:52

@Hedo a nokedli szaggató: hogyvolt blog mint xexuális ajzószer. Hmmmm... Sixx ha ezt tudta volna mikor elkezdte. Azt a wella lakók meg hiába dobják élénk csoffadt testüket. Meg jó, hogy kint a 18as karika

2019.01.22. 14:46:13

@Cimili: Nekem is vót, csak 105S. Mi nem flancoltunk 120-assal ;-DD. Na, akkor döntöttem el, hogy soha nem lesz Škodám. És úgy is lett. (Mint Daraboséknak a vasaló a szálláson.)

hereverő heverő 2019.01.22. 14:47:02

@Hedo a nokedli szaggató: Milyen vibri az, te jó ég?! Ütvef(k)úró? Anal intruder 2000?

Maximista vagyok 2019.01.22. 14:47:47

@Paic Róbert: Hogyan élték túl a nők az evolúciót? Sunyi módon hozzánőttek a pinához.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:48:31

@Maximista vagyok: nyááá, nyerítve fuldoklok, a szomszédban meg igazgatói értekezlet pffffffffffff, holnap kirúgnak

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:49:18

@hereverő heverő: jajj már, vékonyka a hüvely és bél közötti rész :)

2019.01.22. 14:51:41

@hereverő heverő: hilti, négereknek black and decker

2019.01.22. 14:53:46

@Hedo a nokedli szaggató: phuj keresztyén magyar ember nem csinál olyantat mert Viktor megbűnteti

2019.01.22. 14:56:25

@Hedo a nokedli szaggató: ha ma szétesik éjjel alattam az ágy te javíttatod meg nekünk. Ha sérülés is keletkezik, jösz a kórházba látogatni, oszt hózód a nagy húslevest

Angora Cardi 2019.01.22. 14:56:29

@adamskij: Köszönöm jegyzeteltem! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 14:57:02

@Maximista vagyok: @Paic Róbert:

Jó nektek, nekem az anyukám is apuka.
Kinek volt bajszos anyukája ?
Én nyertem :(

@Nyuszomuszo83:
De nyugtass meg hogy olyan szép Kövér Lacibácsis bajusza lesz a kisdednek, az igaz magyar viselet.

Angora Cardi 2019.01.22. 14:59:38

@MosóMaca: hehe Maca ezt tudod linkelni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 15:00:07

@Nyuszomuszo83:

én 148 vagyok, a kilincset még elérem, viszont az egyik lábam donga, kicsit bicegek.

MosóMaca 2019.01.22. 15:06:10

@Angora Cardi: mire ide jutottam, meg is oldottad akkor :) Bocsi, lassú vagyok

moletty 2019.01.22. 15:13:52

@Hedo a nokedli szaggató: Azt mijafasznak ? Az van neki! (Meg nekem is:)

2019.01.22. 15:14:01

@Hedo a nokedli szaggató: csak te is lábra tudj majd holnap reggel állni

2019.01.22. 15:15:47

@moletty: ne fikázzd le nem olyan kicsi nekem

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 15:17:22

Most néztem a VV oldalát, vannak benne életképek(videók), Roliról, Honyorról és Lacikáró azt hittem álló nap nem csinálnak semmit! Pedig ezeke, poénkodnak, beszélgetnek, szívatják egymást. Csak a szerkesztők b@sznak berakni róluk akármit is a műsorba. Elmennek ezek a pi...ba.

Angora Cardi 2019.01.22. 15:18:31

@MosóMaca: nem gond, cuki vagy h idenéztél :)

hereverő heverő 2019.01.22. 15:25:13

Na mocskos fantáziájú barátaim, mára nekem ennyi rendeltetett - sajna dolgozás lesz mostantól de nagyon. Ne dolgozzatok amerikai cégnek, mert délután ébrednek fel aztán mivel pihentek, egyből kitalálnak minden baromságot.

Szép délutánt, trollmentes estét és huncut éjjelt.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 15:29:16

@MosóMaca: Lacika szerint Zsu és Reni elviselhetetlenek. Királynőnek azért Zsu-t választotta. A videójában Zsut tartja esélyesnek a győzelemre, ha nem is ért vele egyet. Nem én mondom: Lacika.

MosóMaca 2019.01.22. 15:30:28

@Brigante: igen, ezt írtam talán pont tegnap. Hogy sajnos a szerkesztők is azon az IQ szinten vannak, hogy renyhe ordenáré viselkedése, vagy zsizsikes idiótaságai érdekesebbek nekik. Meg talán annak a közönségnek szánják a műsort, akik szintén. Szerintem mi nagyon nem jó mozira ültünk be. :D

Angora Cardi 2019.01.22. 15:31:03

@mobilos perpetuum: Azt is elmondta, ettől függetlenül bírta és jókat hülyéskedtek.

MosóMaca 2019.01.22. 15:31:24

@mobilos perpetuum: akkor mondta, mikor már kint volt és észlelte, hogy itt kint sokaknak bejön a debil viselkedése.

2019.01.22. 15:33:20

@hereverő heverő: kellett mondanod. Kevés munkát, sok pénzt

Maximista vagyok 2019.01.22. 15:33:28

@MosóMaca: nekem már semmiféle elvárásom nincs miután a betelefonálók is kasztingolt selejtek :) elméletileg jó mozira ültünk be, de valaki kicserélte a tekercset.

Angora Cardi 2019.01.22. 15:34:55

Táncpárbajt sem úgy vágták össze ahogy a valóságban volt, mondta Lacika... :/

moletty 2019.01.22. 15:39:08

Eleve hogy itt a XXII. században nincs on-line közvetítés a kukkolóknak....
Tényleg a faszomba már tényleg !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 15:40:20

@Brigante:

Ezért nem érdemes nézni ezt a foscunamit, elég csak a hv-t olvasni.
Remélem Zsóti összejön Greggel, és jót lélekb*sznak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 15:41:10

@szociál:
Persze úgy értem, ha a lelke a segge Pánhuszárnak.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 15:41:42

@MosóMaca: Amikor kérdezték, akkor nem mondott olyat. Egyébként volt, hogy Csokinak is jót tett volna, ha ambulancián felírnak neki nyugtatót, Reninek vénás injekcióba dupla adagot.
Balázs egy párbajon: Szandikának egy lónyugtatót! Annyira ordított a nézőtéren.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 15:42:30

Még jó, hogy érkezem...baszki, olyanok vagytok, mint a falusi nénik a padon!
Még, hogy a pasik nem pletyiznek! DDD,,, Lassan lakodalmas zserbó lesz a zsíromból...!DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 15:48:06

@Paic Róbert: neeem, franszia szak nem volt, majdnem volt képzés furulyából, de oda meg nem vettek fel, lecsúsztam a tanító néni pályáról! Jobb is, már Kalocsán ülnék a nőibe tutira!
@szociál:
Nem, nem lesz kövér kis bajca! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 15:51:52

@UdvariatlanBolondvagyok: És nem válaszolsz semmire se nem. Itt nekem kell védenem a böcsületet, mert itt hagytál. Nem hiába találtam a kis szöveget! :( Szerizlek azért tudooodoooodd!!!

2019.01.22. 15:52:13

@UdvariatlanBolondvagyok: a nászlégyott megvolt már. Amíg nem válaszolsz erre addig minden más csak mellébeszélés. Ha esetleg gondok vannak biztos van itt valakinek kék pirulája, vagy síkosítója, bár jó a beszélőkéd szóval nőknek nem csak a szíve nyílik ki rá. Valaki meglóbált itt vibrátort is. Vagy beragadt a puncihártya zipzára? Azt szappanozni kell, de csak ph 5.5 jó

2019.01.22. 15:55:57

Amúgy nekem csupasz.

Mármint az arcom.

És különben is Gail lenyeli

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 16:01:54

@Paic Róbert: nagyanyám szerint amelyik vadász nem találja a lakot sűrű erdőben, megérdemli hogy kint maradjon!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:15:13

@Nyuszomuszo83: @Paic Róbert: Most ember kell a "gáton", akinek nem ragadt le a nyelve a csodálkozáson? Decemberben elvitt egy lütyő haverom squash-olni...,ugyanúgy kapkodom a fejem...DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:22:47

@Hedo a nokedli szaggató: Szeretem a nedves szűk odúkat, télvíz idején..,pompás kucorgó!
Nyuszi üreg a vájatban...odú-oda vagyok,,,!!!!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 16:23:59

@MosóMaca: én is így érzem. Pedig van potenciál az értelmesebb játékosokban...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:24:50

@UdvariatlanBolondvagyok: ne kapkodd, te vagy az ember a gáton! :D

MosóMaca 2019.01.22. 16:27:07

@Brigante: van, vagy lenne, de rettenetesen rámentek a trash vonalra. És mikor kiválasztás, párbaj előtti bejátszásokat kapnak, a gyökerek is azt látják, hogy az üvöltés kerül be az anyagba, ezért ebbe az irányba mennek még jobban. Persze, fontosak a konfliktusok, de véleményem szerint ugyanilyen fontos volna beszélgetéseket is hallani. Ebből a szériából ez teljesen kimaradt. Három dolog van, ami műsoridőt kap, a sex, az idétlenkedés és az üvöltés. Még Baukó szériájában is volt egy csomó beszélgetés, amit leadtak.

2019.01.22. 16:29:34

@UdvariatlanBolondvagyok: esetleg sínbe is tehetjük hogy tartósan fenn tudjuk tartani az ideális állapotot

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:30:26

@UdvariatlanBolondvagyok:
Akkor nálam jó helyed lesz!
Nyuszikád majd jól körülvesz,
Nem lesz neked semmi gondod,
Míg nyuszikádat kézben tartod!
Boldog leszel minden percben
Nyusziodu el nem enged!
Becsüld meg e drága nyuszit,
Adjál neki sok-sok puszit!

moletty 2019.01.22. 16:40:14

@Nyuszomuszo83: Ez a vers azért szar volt, Nyuszó ! De lelkes :)

Tökös... 2019.01.22. 16:41:05

@Spitzbauer:
Aggódom rolcsi elmeállapota miatt....
Napok óta nem alszom....
Megáll az ész, rolcsi elsírta magát, tényleg kezd renyhára hasonlítani....
Van egy tippem kétezerért, hogy rolcsi párbajozni fog...
Az álmos könyv szerint ez nem jó jel...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 16:43:22

@csillagporszem: Nagyjából egyetértünk. Pl azt sem szabad elfelejteni, hogy ha tényleg csak a példának okáért Greg kihívná valamilyen ok vagy ürügy mentén örökös barátnőjét, Zsuzsut, akkor a Roli, Hunor, valamint Lacika, Adri, de még Reni stb. pártolók többsége is Gregre szavazna itt a végjáték kezdetén, mert Zsuzsuban látják a nagyobb ellenfelet a kedvencükre nézve.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:47:27

@Nyuszomuszo83: A természetes folyamatnak, természetesen nem szabok gátat a felesleges gátlásokkal....még a végén, pangó állóvíz lesz belőle..., ámbár én szeretem a gát fogta nedű taréját...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:49:50

@moletty: DDDD,,,teeee szeméééét!!! Imádlak Moletty,,,de semmi pipa, tudod!!!