Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x78 - Lefőtt a lekvár

2019. január 21. 19:36 - candyperfumegirl

00_borito.png

Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen unalmas epizódokat lehetne csak összevágni, valahol nagyon elcsesződött ez a casting. De főzzünk abból, amink van ugyebár, kapásból az első műsorblokk előtt figyelmeztet is minket Végre Bajusztalan Peti, hogy halkítsuk le a tévét, sőt a gyengébb idegzetűek inkább kapcsoljanak is a Spektrumra, mert Megbomlott Elméjű Reni Vérfagyasztó Rikácsolós Percei következnek. Tényleg még most meneküljön, ki merre lát.02_orult_reni_4.png

 

Az első szegmens ennek megfelelően semmi jót nem tartogat. Bevallom, ezúttal nagyon odafigyeltem, és vagy kétszer vissza is tekertem, hogy értsem, miről szól a konfliktus, mert – mint kiderült – ez a Való Világ 9 esetében nehezebb feladat, mint azt gondolná az ember. Szóval az történt, hogy Reni azt mondta Gregnek, hogy ő nem az, akinek mutatja magát, aki ezen halálosan besértődött, és azt merte válaszolni, hogy ez a műsor nem róla szól, és SENKIT NEM ÉRDEKEL A RENI SHOW. Én pedig komolyan aggódni kezdek a szellemi épségemért, mert ebben az adásban ez az első, de nem az utolsó alkalom, amikor egyet kell értenem sellőfiúval. Persze ahogy arra számítani lehet, Reni ettől olyan szinten triggerelődik, mint semmi mástól nem tudna, és elszabadul a pokol. Ahogy arra már utaltam korábban, a nárcisztikus személyiségzavar iskolapéldájával állunk szemben, és ezt kicsit sem vicceskedve értem. Ami most következik, arra nincsenek szavak, mert ha azt mondom, hogy Reni műsír, hisztizik, rikácsol, hajat tép, toporzékol, csapkod, tárgyakat hajigál, de mindezt gyors egymásutánban és teljesen váratlan váltakozással, azzal igazat mondok ugyan, de mégsem festem le elég érzéktelesen a teljes rémisztő valóságot. Nézze vissza, aki meri, tényleg ijesztő látvány, és én nem is akarok több szót vesztegetni rá, főleg úgy, hogy azért van ebben egy jó adag színművészet is. A vége persze békülés, mert Greg „annyira szereti ezt a lányt, aki a másik fele”, hogy nem tud rá sokáig haragudni, még akkor sem, ha már habzik a szája is, ezért összeborulnak. De az is lehet, hogy a srácban feléledt az túlélő ösztön, és jobbnak látta lenyugtatni az őrjöngő fenevadat, amíg nem késő.

03_viki_dennis.png

 Ami még megfűszerezi az előbbi pszichotikus jelenetsort, az az, hogy Viki és Dennis végighallgatja az egészet a vezérlőben, mintegy emlékeztetve a nézőt arra, hogy még ők is itt vannak. Viki nem győzi csavargatni a hangerőszabályzót, Komisz meg lusta faszvakargatás közben majd bealszik, ezek szerint hallott ő már ilyet eleget, sőt rosszabbat is.

Ezek után még Péter is azt javasolja, hogy lapozzunk inkább és térjünk át a következő csodálatos napra. A reggeli ébresztő képei következnek, amik esküszöm egyre ijesztőbbek, ahogy a villa lakossága fokozatosan zombielanddé alakul. Roli most is ott riszál ütemtelenül abban a hátborzongatóan ordenáré, húgyfoltos szürke mackóalsóban, ami épp csak nem csúszik le a valagáról a darabos mozdulatok alatt. Fontos esemény van viszont! Újabb ex-villalakók és ideiglenes szerkesztők érkeznek, és most jártok nagyon rosszul velem, hogy pont én írom ezt az epizódot, ugyanis akik belépnek az ajtón, azokról épp csak annyit tudok, hogy léteznek. Igen, nekem teljes egészében kimaradt a VV8, úgyhogy az is csoda, hogy megvolt Krisztián és Mici neve valahol az agyamnak a teljesen fölösleges trash információkat raktározó szegletében, de majd ti hozzátesztek minden olyan kiegészítő infót, esetleg rejtett visszautalást, amit én nem vettem észre/nem fogtam fel. Miközben ez a nagyon bájos páros próbálja értelmezni a vezérlő használati utasításait, a jelenlegi villalakók örömködnek, mert végre jó arcok jöttek be, nem olyanok, mint az a Vileda felmosó-fejű Vivien. Ez utóbbit Greg mondta, és megint csak egy platformra kell helyezkednem vele (kezdek nagyon megijedni), mert a hasonlat tűpontos. Vivikének sikerült egy újabb atombombát ledobni amúgy is súlyos problémákkal küszködő személyes stylingjára, hozzá képest még Mici is szinte jó nőnek tűnik, ez pedig azért sokat elmond.

Mici és Krisztián most betrappolnak a villába, és a reakciójuk eléggé kettős. Mici ugyanis először azt jegyzi meg, hogy „itt még nincs lekakilva az ülő” (???), majd finnyáskodik, hogy ebbe a szobába ő gumicsizmában nem lépne be, és úgy undorító a villa, ahogy van. Külön vicces, hogy közben a hálóba zárt Reniék azon merengenek, hogy biztosan odavannak az exlakók a villáért, mert ilyen szép még sosem volt. LOL. Nade az álompár nem azért jött ám be, hogy lefikázzák a jelenlegi lakók higiéniás fejlettségi szintjét (pedig…), hanem hogy előkészítsenek egy vicces kis játékot. Ennek értelmében kolbászokat helyeznek tányérokra, de szerencsére egyik sem nagyobb, mint Krisztián farka, köszönöm nekik, hogy ezt is megtudhattuk. Micike kényszeresen szelfizik megállás nélkül, Krisztián nem is tudja megállni, hogy bele ne nyomjon egy kis darab szalonnát a szájába egy alkalmas pillanatban – ha már nyitva felejtette. Majdnem nyomnak egy nosztalgiadugást a kanapén, majd beeresztik végre a mostani villalakókat, hogy kezdetét vehesse a körömrágósan izgalmas játék.

Ahogy az kitalálható volt, az a feladat, hogy kolbászt kell enni kéz nélkül, ráadásul szárazkolbászt! Az egyetlen, ami elmondható erről a feladatról, hogy egy fokkal kevésbé undorító, mint a többi evős játék, amiket egyébként szerintem egységesen be kéne tiltani, mert nem viccesek, ellenben bármilyen kaját meg tudnak utáltatni szerencsétlen nézővel egy életre. Na és vajon ki nyerte ezt a versenyt? Nem nehéz kitalálni, Greg, aki büszkén állítja, hogy ő nagyon ért a kolbászokhoz, bár ez nem feltétlen jelentett előnyt ebben a játékban. Az viszont igen, hogy Krisztián kolbászának a szájbavétele különösen izgalmi állapotba hozta, és a galériában szemléltetném, hogy milyen arckifejezéssel mondja ezt. Na akkor erről ennyit.

Krisztián és Mici nagyon kreatív hangulatban van, a következő feladat egy táncpárbaj, vagyis dance off lesz. Ez nem is lenne hülyeség amúgy, kicsit fel kéne turbózni színpaddal, fényekkel, meg zenei stílusok sokkal gyakoribb és váratlanabb váltogatásával, és akkor még valami egészen szórakoztató is kisülhetne belőle. Vagy csak engem zavar, hogy minden szerencsétlen feladatot a szoba ugyanazon részén, másfél négyzetméteren, teljes nappali díszkivilágításban, nulla eszközzel kell végrehajtani, és bármit is csinálnak, totál nyomi az egész? Vagy ezeknek a produkcióknak úgyis mindegy? Most is, ahogy az megjósolható volt, egyik versenyző sem mutat be semmi, táncra távolról is emlékeztető dolgot. Adri legnagyobb teljesítménye az a fashionterror, amit magára aggat, és szerintem magabiztosan kijelenthető, hogy ennél nem nagyon öltözhetett volna fel ízléstelenebbül. Kislányos két copf (MIÉRT?) két különböző színű hajgumival, az ő alkatához lehető legelőnytelenebb, kövérítő fazonú ciklámen ruha, amiből piros melltartó lóg ki, fekete nájlon combfix és otromba, ódivatú bézs platformszandál. WHAT THE ACTUAL FUCK. Igen, szakmai ártalom, de rohadtul szúrja a szememet, mert hogy lehet az, hogy egy huszonéves fiatal nő önszántából úgy öltözik fel, mint egy cukorsokkos óvodás, ha rászabadul az anyja ruhásszekrényére? Ebben a trampli összeállításban rángatja magát eléggé vágylohasztó módon, majd amikor a kislányos ruhácska lekerül, látjuk, hogy alatta két számmal kisebb ciklámen zsinórtanga rejlik (ne feledjük: piros melltartóhoz), és még a tőgyek is kibuggyannak egy pillanatra. (Kínzó kérdés: ezek miért gondolják egytől egyig azt, hogy a tánc elengedhetetlen eleme a vetkőzés?) Ezek után nálam egyértelműen Lacika nyer, már csak abból az okból is, hogy nem azt csinálja, amit Adri.

vlcsnap-2019-01-21-19h25m25s082.png

 A verseny legjobb része mégis az, hogy egy feledhetetlen beszélgetést eredményez Krisz és Mici között. Szerintük Lacika valószínűleg azért nem tud beszélni, mert túl sok filmet néz, pedig attól Mici szerint pont, hogy fejlődhetne a szókincs. Neeem, az az olvasás – jegyzi meg nagy bölcsen Krisztián, és olyan kultúrvita alakul itt ki, amitől nekem leesett az állam. Konklúzió, hogy aki kultúrfilmeket néz, annak fejlődik a beszédkészsége, de az akciófilmektől (amik valószínűsíthetően Lacika filmes műveltségének a gerincét képezik), csak elrohad az agy. Arra már gondolni sem merek, hogy a Való Világ nézése milyen hatást gyakorol az agyra ezen logika mentén.

Ezek után az álompár úgy dönt, hogy áthágja a hülye szabályokat, és ők bizony vegyülnek a villalakókkal. Úgyhogy közös szaunázást írnak elő, a párbajozók meg kényeztessék őket közben különböző masszázstechnikákkal. Ja, és a többiek dobjanak össze egy deluxe gyümölcstálat, hogy ők se unatkozzanak. Ez a feladat nem várt nehézségekbe ütközik, ugyanis a vicces kedvű kellékesek olyan egzotikus gyümölcsöket küldenek be, mint a mangó meg az ananász, amiket Zsuzsu egészen biztosan nem fog tudni szakszerűen meghámozni. Reni meg máris kiakad Rolira, aki segíteni akar Zsuzsunak, és ezt már csak azért sem értem, mert ha jól láttam, ő maga meg héjastul szeletelte fel a mandarint. Na, irány a szauna, ahova a téma avatott szakértője, Lacika baseballsapkában érkezik. Bár mindegy is, mert tutira nem kapcsolták be, ha ott abszolválják a masszázst, Mici meg magát locsolgatja a kövek helyett a fakanállal. Krisztián látványosan élvezkedik Adri mozdulatainak hatására, sőt még egy villán kívüli édeshármast is kilátásba helyez. Mici összeszűkült szemeiről és csücsörítéséről én tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez most a „meg a jó kurva anyádat” vagy a „hmmm, végül is, sötétben, paplan alatt…” gondolatot takarja, úgyhogy rátok bízom.

Sajnos még egy nagyon unalmas műsorblokkot el kell viselnünk a párbajig: mondjátok el egymásnak, ki miért nem nyerheti meg a játékot. Ki nem szarja le. Semmi érdekes nem is hangzik el, hacsak az nem, hogy Adri megfenyegeti Rolit, hogy kicsinálja akkor is, ha kiesik, meg akkor is, ha visszajön. Nahát. Valamint hogy Greg szereti Renit, de amikor elborul az agya, az olyan ijesztő, amilyet ő még az egészségügyi praxisa során soha nem látott. Ezek után a fiúk fürdeni mennek, majd undorodva konstatálják, hogy sárga víz folyik le róluk, és nem AZÉRT, hanem azért, mert Reniék valami oda nem illőt kevertek a tusfürdőjükbe (mustárt?).  Megpróbálják még összenutellázni Roli alsónadrágját (nem azt, ami rajta van!), de a fiúk rajtuk ütnek, és ezzel vége szakad ennek a rendkívül kreatív csínytevés-sorozatnak és kezdhetjük is a párbajt, hála az égnek.

Peti beköszön: helló villalakók, de jól néztek ki, mi van, nem is mondjátok vissza? „Nem, mert engem úgy nevelt az anyukám, hogy ne hazudjak” – így Reni, erős kezdés. Egyébként a villalakók is kezdenek látványosan leépülni, Zsu például nagyon el van kámpicsorodva, de nem azért, mert elbaszta a sminkjét (pedig…), hanem mert ma nem mondhat kortársbeszédet. Adri meg – ahogy elnézem – a VV Vivien emlékversenyre készül a kiálló hajával, bohócsminkjével és csillárfülbevalójával. Na, jó, az Adri feliratú body, meg a tüllszoknya nem stimmel, de utóbbinak az egyetlen előnye, hogy talán van olyan hosszú, amiből nem fog kilátszani a segge a műsor folyamán. (Ti is észrevettétek, hogy Adri egyszerűen nem tud szoknyában viselkedni?) Lacika is felöltözött szépen, mint aki ballagásra készül. Ezt ő mondja így, és nem jön rá, hogy nem túl jó ómen. Ráadásul szarnia is kell már nagyon, vége lehetne már ennek a faszságnak a részéről, pedig még el sem kezdtük. Lekvár. Búcsúzik Adri végre, majd elindul, és a kisfilmet, ami eközben megy, nem lehet elviselni, mert alig van rajta ruha a bemutatott jelenetek alatt. Lacika búcsúzása következik, ő puszit csak a fiúknak ad, majd bokavillantós farmerben elindul a fizetett statisztákkal feltöltött stúdió irányába. (Nem viccelek, van három srác az első sorban, aki Adrinak és Lacikának is üvöltve éljenez.)

Most pedig magasabb sebességre kapcsolok, mert az összes „most bemutatjuk, miért rühellitek ti egymást annyira, hogy ide jutottatok” –jellegű kisfilmet én áttekertem. A kortársbeszédeket mondjuk meghallgattam, de minek. Reni térden állva mond valamit, amiben nincs kohézió és nincs értelem, de a monológ vége az, hogy „az alacsonynövésűek és az ekcémások most szavazzanak!” Jól van. Hunor beszéde már egy fokkal összeszedettebb, de a végére becsatlakozik Roli is, és indokolatlanul énekelni kezdenek, különben meg legyen tánc! Elég erős kontent volt ez így, majd egy kis diszkrét ordibálás után megnézhetjük a végeredményt. A különbség most is relatív nagy, és Adri nyeri ezt a párbajt is, amit én már fel nem foghatok, de majd a kommentekben megfejtitek. (Lacika agresszív beszólása?) Az az egy biztos, hogy az Őrült Nők Ketrece teljesen el fog szabadulni ezek után, és már látjuk is, ahogy ledobják láncaikat Adri visszatérésekor. Reni a várakozásoknak megfelelően rekedt óbégatásba kezd, Greg fetreng egy kicsit Adrin (akinek csak kilóg a segge a térdig érő szoknyából is, a kurva életbe már), Zsuzsu meg cipőstül-ruhástul berongyol a jacuzziba, őrült headbangelés közepette. Én csak azt csodálom, hogy Hunor és Roli nem rohantak ki a pár pillanatig nyitva hagyott ajtón, de majd innen folytatjuk, és meglátjuk, hogy bírják tovább ép ésszel.

921 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:06:41

Gyorsan egy elsőzés, mielőtt még bármit is olvastam volna. :-)

Cimili 2019.01.21. 20:06:44

talán? köszi candy, minyá el is olvasom! :)

ibsen 2019.01.21. 20:11:55

Köszi az öfit! Jó volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:17:08

foshatos?
köszönjük, Candy, én egy másodpercet nem láttam az öfiből, csak a nemes viadalt néztem (az is elég volt), de amíg olvastam, szinte hallottam ótvar óbégatását.

2019.01.21. 20:17:49

Majd nem eltaláltam a címet. PusziPatsi aki az előző poszt alatt köszönt

ibsen 2019.01.21. 20:19:37

Peti mondta hogy Lacikának lefőtt a kávé:)

Cimili 2019.01.21. 20:22:32

jó volt Candy, még 1x köszi! idézlek:SENKIT NEM ÉRDEKEL A RENI SHOW. max ekg!!!!! alig várom, h kitakarodjon a villából.

Cimili 2019.01.21. 20:26:38

@ibsen: lassan bajusznak is lefőhetne, mert kritikán aluli amit műsorvezetés címszó alatt művel.

tanárnőkérem 2019.01.21. 20:27:34

Kösz a posztot, jó lett. Azon nagyot néztem, hogy Kárszeg Papi élteti az olvasást, na de érhetik még az embert kellemes meglepetések. :)

ibsen 2019.01.21. 20:28:13

@Cimili: Ez csak másodállás neki.Ő színész meg énekes:-)

javier2 2019.01.21. 20:32:07

az első 10 perccel én is így jártam párszor vissza kellett tekernem pedig mondták ne nézzem meg
és amikor reni üvölti gregnek fröcsögő szájjal: -"szeretlek Bazdmeg!"
az elég ijesztő volt

Cimili 2019.01.21. 20:39:33

@ibsen: ja, annak vallja magát. jó színésznél alap az önfegyelem. vagy a színpadon is így hadonászik és táncikál? kisiskolások szoktak úgy szavalni, h közben előre-hátra táncikálnak.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:41:16

@javier2: azt, hogy szeretlek, bazdmeg, én is mondtam már az illetékesnek, amikor felvitte a vérnyomásom 500ra :)))))))))

ibsen 2019.01.21. 20:42:17

@Cimili: Lehet hogy itt mozogja le amit a faktorban nem lehetett széken ülve:-))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:42:17

@Cimili: PP-t nem láttam még "nyugodt" szerepben :)

Van der Waals 2019.01.21. 20:44:04

Stét!
Sajnálom Lacit. Az elején bazi jó volt, suerintem a királyságot elbaszta nagyon, abból többet kihozhatott volna.
Más: ennyire nem jó poén a kéz nélkül evés, drága szerkik, hogy újra elsüssétek. Sőt. Szvsz egy ghecci nagy nulla amit eddig műveltek: bóvli szar feladatok, kevés izgalom a tematikákban.. és most újabb "legendák".. remélem tivadart is hívjátok meg azt a görög nevű faszt.
Más2: kíváncsi vagyok ennek az egésznek a lélektanára, hogy miért tombolunk ha a haverunk jön vissza- tán a 0 inger? Vagy hogy felnőtt emberek 32 milláért erre képesek... de jó a diversity basszus.

javier2 2019.01.21. 20:48:19

@Van der Waals: lekvárt gyászoljuk ne tépjünk fel sebeket!

ibsen 2019.01.21. 20:49:45

Ha már gyász Andy Vajna mindenhol....

Butterske 2019.01.21. 20:51:19

: Szerintem meg túl lett kicsit ez tolva már itt. Nem Lacikának szurkolt itt a többség hanem a 3-4-es csapat ellen. Lacika könyörgőm a barátainak sem volt vicces. Roland mondta neki, hogy szólaljon meg, mégsem tette. Itt sem azért szeretik lekvárt mert valamilyen is volt, hanem a butasága miatt. Konkrétan Hunor ki sem ment köszönte a visszatért játékost, mert ott bent tudták, hogy semmi esélye Lacikának.
Egyébként valaki nézi az Exatlont? Román játékosok tényleg sportolok lehetnek? Játékosok többsége majdnem egy pocsolyába belefullad?

ibsen 2019.01.21. 20:57:08

@Butterske: Talán az utolsó volt aki normális maradt bent mert károgiék és a taktika volt porondon. Szerintem ez is benne van. Ő szerintem nem tudta eldönteni hol a helye. Közben meg félt hogy párbajoznia kell. Nem tudott újat hozni ebben a játékban még ezek közt sem. De szerintem hogy ezzel a játékkal idáig eljutott mikor olyanok estek ki akikről nem is gondoltuk volna + Csoki, nem rossz. most jön a durvább része ebből jobb ha kimarad mert úgysem bírta volna.

Butterske 2019.01.21. 20:59:19

@ibsen: Persze, ezzel teljesen egyetértek. Lacika talán az utóbbi évadokat is beleértve legnormálisabb játékos volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:59:44

@ibsen: Minden ganésága ellenére (pl. tv2, meg a kaszinó koncesszió megszerzése) a magyar filmet visszahozta a rivaldafénybe. Kíváncsi vagyok, hogy az utódja milyen eredménnyel fogja menedzselni a filmszakmát?

Hatsumomo21 2019.01.21. 21:01:24

Sziasztok! Én betegeskedtem mostanság, így saaaajnos nem láttam, így külön köszi a posztcsit, nagyon vicces volt. Candy: A táncról miért a vetkőzés jut rögtön eszükbe dolgon már a játék legelején felvetődött bennem a táncversenynél, ahol a lányok mindent ledobtak, a fiúk meg lightos nemi erőszakot/pornófilmet imitáltak, hogyez így mi?! :O :D Ezen már akkor teljesen fennakadtam, hogy az általam nagyon szeretett és tisztelt művészeti ágat, a táncot, így meggyalázzák! :o És amit ők öltözködés címen csinálnak bent, attól kiég a retinám. A mostani Mici, Reni, Adri, Roli öltözékektől egy életre aszexuális leszek asszem! XD És amikor üvöltöznek eszembe jut, hogy nekik is egy szavazatuk van egy választáson... :o

Butterske 2019.01.21. 21:02:24

@VV Erőlegény: Valahol igazad van, de ha ez szóba kerül nekem mindig keserves érzésem van.
Mert ekkor azt mondjuk, hogy a filmipar kormányközeliként kormánybefolyás nélkül működött. Ami szörnyű, hogy ennek ennyire örülni kell.

ibsen 2019.01.21. 21:03:24

@VV Erőlegény: Van benne szerepe ez tény nem vitatom, de jó filmekre is bólintottak rá amikor a pénzt osztották és még 2 Oscarunk is van a sok egyéb fesztiváldíjak mellett... De nagyon sokan megint nem jutottak lehetőséghez évek óta. Halkan jegyzem meg Dobó Kata lazán megkapta az első rendezéséhez(!) a pénzt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 21:04:13

@Butterske: Kívánok mindenkinek egy olyan VV-t, amelyikben 12 db Lacika formátumú normális játékos játszik. 20 perc után kitörne a palotaforradalom, hogy a műsor nézhetetlen, és a némafilmek kora már a 20-as évek vége felé leáldozott. :-D

2019.01.21. 21:05:01

Kimaradt a posztból, hogy Roli elzárta a vizet a fürdőben. Renyhe meg nem tudta a napi 6dik picsamosását megejteni. Ja és csak vizet tett a tusfürdőbe nem erős pistát ami akár maradandó egészségkárosodást is tud okozni szembe kerülve. Szóval ez nem volt vicces, meg a nutellás alsónaci se.

Butterske 2019.01.21. 21:06:46

@VV Erőlegény: Ezért sem nyerhetett a héten.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 21:07:40

@ibsen: Lehet, hogy rendezőnek jobb lesz, mint színésznőnek...? :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:09:54

candyperfumegirl

Itt már nincs cating, Soma féle kretének baráti köreiből válogatják, esetleg még azok közül akik mindenféle műsorra elmennek statisztának/nézőnek, Balázs show, Anikós show, Éjjelnappalrvaanyja stb...
Ez a Renyhe az első szűrőn nem ment volna át ,ha nem lenne valakinek a valakije, ő a kib*szott kakukktojci, a bronxi rúdlény aki krákágyilért bele ül mindenkibe, mondjuk olyan is a feje mint aki használja a szert.

Greg tényleg ért a kolbászokhoz, olyan mint a Gombóc Artúr, szereti a csípős kolbászt,a csokis kolbászt, a lélek kolbászt, a kövér kolbászt, a hosszú kolbászt, a görbe kolbászt, az eres kolbászt....:hanyas

Renyhének az a szerencséje hogy nem az Angol Big Brotherben szerepel, mert amint kijönne a villából egyből savat öntenének az arcára, ott ez a divat.

ibsen 2019.01.21. 21:11:41

@VV Erőlegény: Nem tudom. A Stuart Máriában láttam amit a tévé leadott Békéscsabáról, nem ájultam el tőle. Van benne valami ami nekem nem jön át.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:11:45

@szociál:
éjjelnappalrvaanyja, krákágyil :))))))))

2019.01.21. 21:12:38

@szociál: :-D ekg nincs kisimulva

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:14:14

@úgymond olvasó mmkk:

PP-nek éppen akkora kín lenne egy kényszer zubbony, mint Renyhének egy celux a szájára.
Egyszer elküldeném a Sothebishez hogy meséljen az árverésre kipakolt darabokról, a felét leverné vagy kibökné az ujjacskáival, a kár jelentős, 1000 éves kínai porcelán készlet kuka, Modigliani kép kuka....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:16:23

@szociál:
ha leköpöm körtés vízzel a laptopomat, akkor nemcsakhogy állonverlek, hanem még széjjel is karatézlak :))))))))))))))))))))

Hétkilenced 2019.01.21. 21:17:06

@VV Erőlegény: én mondjuk pont nem szurkoltam Lacikának, se Adrinak, ez a párbaj érdektelen volt számomra, mindezek ellenére ne menjünk el a másik végletbe. Ez úgy lenne érdekes, ha többféle embert látnánk, nem ami most van, az idiótákat szerepeltetnék akkor is, ha a szoba közepére szarnának, mert a szerkesztők szerint ez a show. Na, ez nem volt ilyen hosszú körmondatnak tervezve.

2019.01.21. 21:18:32

@úgymond olvasó mmkk: nekem már be van vonva a keyboard nejlostaneclival, még régi skálással

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:22:38

@Paic Róbert:

Nem szép látvány mikor tele rókázod a klaviatúrát, nagyon elővigyázatos vagy, ezt díjazom.

Hétkilenced 2019.01.21. 21:22:43

@úgymond olvasó mmkk: hát már nem azért, de én valamelyik nap a szociálnak írt kacagójancsikrokodilodon (vagy hasonlón) köptem le vízzel az asztalt a röhögéstől.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:22:56

@szociál: nem degecen születtem, drágaságom :)

@Paic Róbert: nekem is azt kellene, de eddig mindig megúsztam

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:25:11

@Hétkilenced: az volt, kacagójancsikrokodil :)) uncsi volt már neki a mókuscica, kell néha valamit kitalálnom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:26:39

@Hétkilenced:

ha kimész az utcára kapásból találok neked 12 olyan karaktert aki nézhetővé tenné a műsort, 1 millát mindenképp adnék annak aki elvállalja, a főnyeremény mellé ami 20 milla lenne, még egy lakást is adnék.
És végre nem fogyatékosokat látnánk a tv-ben akik gyerekkoruk óta VV kretének szeretnének lenni, lásd Renyhe.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:30:18

@Hétkilenced: @szociál: van egy csomó más kombináció is a fejemben

0.5 bit 2019.01.21. 21:34:37

@VV Erőlegény: "Kívánok mindenkinek egy olyan VV-t, amelyikben 12 db Lacika formátumú normális játékos játszik. 20 perc után kitörne a palotaforradalom, hogy a műsor nézhetetlen, és a némafilmek kora már a 20-as évek vége felé leáldozott."

Ennek két következménye lenne:
1, Nem lenne ennyi ordibálás
2, Az igazi armageddon: a kreatív stábnak dolkoznia kellene!!!

Most az van, hogy van egy tábla a falon, alatta egy dobókocka:
1: Renyhe show
2: Renyhe show
3: Renyhe show
4: Mond el ki a leggyengébb/kit utálsz
5: Egyetek kéz nélkül
6: Dobj újra (nem feladat a játékosoknak, neked kell újra dobni!)

Minden nap a kreatívok dobnak egyet a kockával és az lesz az összefoglalóban.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 21:35:37

@szociál: te tudod, mert téged szórakoztatlak vele állandó jelleggel, gyűrűsfarkúmakipiton

Hétkilenced 2019.01.21. 21:40:22

@úgymond olvasó mmkk: még mindig röhögök, ha eszembe jut. Javaslom nektek a gólyatöcs bevetését is. :D
@szociál: na ja. Ez valami borzasztó. Az ember azért tanul, hogy ne ilyenek vegyék körül egy munkahelyen, erre tessék, bebasszák a tv-be.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 21:41:15

@0.5 bit:
Az összes ofiben van renyhe show, megkerülhetetlen.
TV2 helyében elgondolkoznek, mert ennél tudnának ők jobbat is fél milliárdból, piramist is hogy össze dobtak, nem cicoztak, legfeljebb nem big brother hanem little sister lesz a címe a műsornak.

javier2 2019.01.21. 21:46:53

@Hatsumomo21: teljes ekg , ha buli van egy deci rose és reni meg zsu vetkőzik
talán a villa utáni életükre készülnek
de igen érdekes ha tánc az egyenlő vetkőzés

@Paic Róbert: robim extrém élesen és frissen érkeztél meg
respect bátyja!

Perah 2019.01.21. 21:51:17

@javier2: Most miért? Te nem élveznél egy ilyen szerető és kedves vallomást? :D :D

@Cimili: Nagyon igaza van Candy-nek és Gregnek is, most jól fején találta a szöget a csillámvezér. Csak az a baj, hogy a szerkesztők valamiért mégis Renyhét tolják állandóan a nézők képébe, igaz ő "csinálja" a show-t, ha kell, ha nem. Remélem, hogy legközelebb ő megy párbajozni valakivel és kint is marad!

2019.01.21. 21:53:42

@javier2: már megint túl kedves vagy hozzám

javier2 2019.01.21. 21:55:53

@Perah: hu azt mondanám hogy - Várj szavad ne felejtsd hozok még egy üveg száraz fehérbort ,mindjárt jövök! AZtán letörölném az arcomról a negyed kiló lámaköpetet. Felvenném a vagány bőrkabátom és futás!

2019.01.21. 21:58:37

Na felkészülni konténereket élesíteni

Rorschach79 2019.01.21. 21:58:54

Random kínzó kérdés: Roli faszát miért blőrözték ki, ha Hunyoré meg maradhatott? Csak kérdezem...

javier2 2019.01.21. 21:59:17

Mennyire szomorú dolog ez most itt?
- Kakaós vagy LEKVÁROS palacsintát csináljak gyermekeim?
-Milyen LEKVÁRT tegyek a marhahúsos mutymuruttyba?

Perah 2019.01.21. 22:01:14

@Van der Waals: Én is sajnálom Lacikát, meg főleg azt, hogy úgy vágták össze a szerkik az öfiket, hogy rosszul jöjjön ki belőle. Az elég gáz volt, hogy a párbaj alatti kisfilmjébe belevágták azt is, amikor KrisztiÁnuszt parodizálva azt mondta, hogy: "kurva". Azt viszont nem mutatták hozzá, hogy ezt akkor mondta, amikor megtudta, hogy majd Kriszt kell parodizálnia, amikor Vivivel veszekedtek.

Nagyjából el lehet engedni ezt a szériát, mert 99%, hogy olyan fog nyerni, akit az rtl akar kihozni győztesnek. Nálam még fent van az app, de már nincs nagy kedvem nézni az öfiket, mert nagyon unom Renyhe ordenáré óbégatását, plusz úgysem számít, hogy kire szavazunk.

javier2 2019.01.21. 22:02:00

@úgymond olvasó mmkk: már egy ideje csak LEKVÁROS van :P szederlekváros

naezjó... 2019.01.21. 22:03:07

"önök úgy döntöttek, hogy Adri menjen vissza". "Otthonról izgultam végig a párbajt"
-há mi van veled Ancsa?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 22:04:04

@javier2: a lekváros palacsinta iránt nem mutatok érdeklődést, kivéve, ha feketeribizli lekváros vagy gesztenyelekváros :))))

Perah 2019.01.21. 22:05:45

@javier2: Haha, ezt elképzeltem :). Ne sértegesd a lámákat, mert egyrészt ők aranyosak, másrészt pedig nem köpködnek ennyit, és főleg nem a "barátaikat" :D :D.

naezjó... 2019.01.21. 22:06:49

a párbajok után a párbajok előtti dolgokat nézni mindig nagyon izgalmas. Remélem azt is megmutatják, mi történt a párbajon, az nagy húzás lenne!!!

Cimili 2019.01.21. 22:08:19

@naezjó...: jaja, dög uncsi az egész. olyan erőltetett ez a feladat is.

nicu71 2019.01.21. 22:08:48

Uristen Lacika Adri paródiája hihetetlen, sikitva rohogünk

2019.01.21. 22:08:52

@naezjó...: Az se igaz, amit kérdez...

Cimili 2019.01.21. 22:10:52

mi a szaré morog zsu, h ki kell hoznia az üres bőröndöket a raktárból? van rajtuk kerék, csak megsúgom.

naezjó... 2019.01.21. 22:12:15

@Cimili: emlékszem, amikor online 0-24ben ment, gyakorlatilag volt 1 emberkísérlet, meg esténként 1 órás műsor, szinte ketté vált, ki mit-mennyit nézett. Most ha erre a szaros 40 percre tetszőleges vágással is ez a maximum, akkor már a médiába is totál begyűrűzött az emberhiány.

Perah 2019.01.21. 22:13:27

@naezjó...: Amúgy én sem értem, hogy miért a párbajok után vetítik le a párbaj előtti videókat? Oké, az előző napi történéseket nem, de az ilyen párbajozókhoz kapcsolódó kis videókat még a kiszavazás előtte levetítették az előző évadokban, ha jól rémlik.

@nicu71: Tényleg vicces volt Lacika paródiája :D :D. Azért el kell ismernem, hogy Adrié sem volt rossz.

pomac 2019.01.21. 22:13:39

az előbb még reggel volt, most meg már sötét van, ennyire nem történt semmi tegnap :)

Cimili 2019.01.21. 22:14:29

@naezjó...: régi szép idők. itt közvetítettük az éjszakai onlányt egy páran, így reggel mindenki tudta, h mik történtek a villában.

naezjó... 2019.01.21. 22:17:07

@Cimili: megállították az adást, visszajött!!! :DDDD

Adri: most bukott le, hogy tudta, hogy mondta, hogy nem érezte, hogy ti hiszitek!

2019.01.21. 22:18:28

Hááát, szerintem, ezt PUA most feltupírozza. De Renyhe már megint... Áááá, nem is írom már le. Khi ez? Khhhi eeeez?

javier2 2019.01.21. 22:18:30

német horvát kezilabda meccset szépen elfújták a rendező ország javára a portugál bírók

@úgymond olvasó mmkk: jaj de ínyenc valaki , de csak szedres és meggyes van a pisztácia meg elfogyott fekete ribizli meg nem is volt gesztenyésről meg nem hallottam

javier2 2019.01.21. 22:19:16

nah ,meséljétek el 3 mondatban mi történt?

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:20:20

Hu de nagyon tud kommunikálni PUA?
Kérdések özöne, választ nem akar.... Era 3.0

2019.01.21. 22:20:52

Miért baxná el a játékát Roller, ha hazugsággal szivatja őket? Szerintem az a cél, nem? PUA is tök hülye.

2019.01.21. 22:20:55

Helloo kommenttarsak! Bar megfogadtam, hogy nem nezem tovabb ezt a fostengert, vegul ugy dontottem, hogy az utolso Lacikas reszt meg megnezem. Benyomasaim a mai ofi 19 perce alapjan:
1. Adri szelesebb mar mint amilyen magas
2. Adri indokolatlanul, vagy inkabb naiv eszervekkel megmagyarazhatatlanul magabiztos, bekepzelt lett. Nem tudok mast elkepzelni, mint hogy a szerkik megsugtak neki, hogy valoszinuleg vele fogjak megnyeretni stb. Kb tet nelkul oszt mindenkit. Most is hogy osztja Rolit. Renyhe szinvonal. Amellett atvette Zsutol a bogos vonalat is

pomac 2019.01.21. 22:20:57

még hogy adri jól látja a dolgokat... hát persze

Cimili 2019.01.21. 22:21:13

adri állj má le a rikácsolással!!!!!!!

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:21:33

"épelméjűleg hülye vagy" (by Adri)

nicu71 2019.01.21. 22:22:32

De unalmas ez az adri nyekergés. Se eleje se vége. Ez a Vv9 erről szól, a sehonnan se induló sehova se vezető, érthetetlen, ordibálós kontentekről

naezjó... 2019.01.21. 22:22:34

@javier2: én őszintén nem értem... Adri rikácsol, halkabban mint Reni, de ugyanannyi mondanivalóval.

Hatsumomo21 2019.01.21. 22:22:43

@javier2: engem a benti nőnemű egyedek 2 dologgal tudtak, a nyílvánvaló ordításon kívül, kiborítani:
-a táncivetkőzés
-tattikából kúrás/első szembejövő kolbászra ráhúzom magam dologgal.
Nem vagyok prűd, de vagyok annyira emancipunci, hogy sírva temetem amit a nők elértek az elmúlt 100 évben.... A kinézetükkel szembeni igénytelenségről meg ne is essék itt több szó!

Mók_Ica 2019.01.21. 22:23:40

sziasztok..... itt a konténer..... én most nem nézem....... adri átment erába.... rikácsol, darál.......uncsi

bElannaTorres 2019.01.21. 22:24:58

Huhh mi lesz itt, adri beszólt szent Rolinak.
Igaza van, ráadásul úgy van vele, hogy simán kieshet, jó hogy megmondja a véleményét, plusz pont amiért visszaszólt az adrikázás miatt.

Cimili 2019.01.21. 22:25:03

@naezjó...: s gondold el, így h visszament a párbajról, elszabadul majd a pokol. ugyanazt fogja csinálni, amit era művelt.

Cimili 2019.01.21. 22:25:51

@Mók_Ica: épp időben! :9 mé nem nézed?

2019.01.21. 22:26:02

@Hatsumomo21: nekem aki nem birja ki ezt a 2-3 honapot az nulla... akar no, akar ferfi. Ezert sem adnam Hunornak a fodijat. A dugas azert nem egy alapveto szukseglet, nem halsz meg nelkule. Nekem ez kicsit a kint levo csaladtagok fejere szaras. Kitenni oket annak, hogy azt latjak, hogyan parosodik xy a kamerak elott. Nyikvan Hunornal az is gaz, hogy egy Adri felevel.

2019.01.21. 22:26:54

@bElannaTorres: megint mast nezunk, de ez mar nem meglepetes. Mobilos baratod hol van?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:26:58

Mégis mit gondol a takonybrigád?
Hogy ez itt arról szólna, ki a nagyobb Igazmondó Juhász...? Balfaszok.
Roller meg miért nem küldi el anyjukba ezeket, amikor pofáznak, tényleg nem értem...

2019.01.21. 22:26:58

Na elkezdte Roli lejáratását a retek

2019.01.21. 22:28:54

Na a retek elkezdte Roli lejáratását

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:29:41

Rollernek sarkára kéne már állnia.
Ha felkérdezik, belemondani az arcba, azér' mondtam ezt vagy azt, mert ahhoz volt épp kedvem, ribanc/köcsög. Ennyi.

pomac 2019.01.21. 22:29:50

ha a téten lesz párbaj akkor ezt a hetet megnézem utána teljesen elengedem az egészet ,mert már lassan így sincs értelme

40es 2019.01.21. 22:30:06

De Roli miért nem mondja meg Adrikának, hogy ez igazából nem is róla szólt? És miért nem mondja meg Adrikának, hogy fel kellene fognia, hogy a Greg meg a Zsu meg a Renike micsoda szenny emberek, hogy rögtön nekiestek egy nyilvánvaló fa***ág miatt? A nagy csillámpónik. Pfejjj.

bElannaTorres 2019.01.21. 22:30:12

@Cleveland55: hagyá má, te nézel mást, mi az hogy hunor egy ilyen nővel áll le? Pont a pöcsfej hunor akinek a saját kinézete a legfontosabb, aztán minden nővel volt neki bent valami. Ez inkább adrinak kockázat, két lábon járó herpesz.

Cimili 2019.01.21. 22:30:17

@Cleveland55: EKG
@gyümölcs almafa kommentelő: mert valamivel több kultúra szorult belé, mint a csillámfasz brigádba. őszintén, most ő is menjen le a színtükre?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:30:33

Nagyon fos ez a széria, emberek. Hozzájárulok a konténer tartalmához.

Perah 2019.01.21. 22:30:43

@mmixvii (mixi): Ezt az Adris üvöltözést is be lehetett volna mutatni a tegnapi öfiben. Akkor lehet, hogy nem lett volna ilyen nagy a különbség a párbajon, vagy nem is ő ment volna vissza... Csak egy ilyet nem kockáztatnak meg a szerkik, nehogy kiessenek azok, akiket bent akarnak tartani.

@Cleveland55: Nagyon remélem, hogy nem vele akarják megnyeretni a szériát. Ahogy egy kommentelő egyszer mondta itt: ne azért nyerjen már egy nő, mert nő még nem nyert, hanem mert megérdemli. Igazából egyik sem érdemli meg. Én Rolinak drukkolok, csak az a gond, hogy most saját maga körül megkeverte a sza**, ha már egyszer ezt csinálta Adrival, akkor nem szabadott volna most még bevallania. Ha nagyon akarta is, elég lett volna azután tisztáznia, miután vége lett a játéknak. Így most eléggé kiszúrt magával, ami az előzetest megnézve le is esett neki(k Hunorral).

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:31:03

@gyümölcs almafa kommentelő: én azt nem értettem, hogy miért próbált egyáltalán Reninek válaszolni, azon kívül, hogy "semmi közöd hozzá"....

2019.01.21. 22:31:32

@gyümölcs almafa kommentelő: @Paic Róbert: Bar Roli nem latta, de a tegnapi Lacikat lejarato ossze vissza vagas utan, kb azzal jar a legjobban ha meg sem szolal. Innentol vege van Hunornak es neki. Mondjuk mit varunk, foleg az utolso nehany szeria utan... homokos es pornos soma gyoztes, 40-es iq primitiv vivi dontos , bortontoltelek karszeg dontos, meleggabó sajat musort kap ket evadra. Ez a trend a reteknel.

2019.01.21. 22:32:03

Adri meg ezzel a stlussal fogja elbaszni. El fog vele szállni a ló. De ez csak egy műsor. Az életben fontosabb nyerni mint itt. Lehet hogy a szívcsapat itt nyer de ami az életben fog rájuk várni, csupa őszinte barátja lesz mindnek

nicu71 2019.01.21. 22:32:11

@gyümölcs almafa kommentelő: ráadásul egy piti loszar dolog miatt. Két szoval el lehetne intezni, itt meg a fél műsor erről szol. Bazdmeg zsolti.

Dr.Zé 2019.01.21. 22:32:30

Követeljük az onylányt vissza!!!!!!!!!!!

pomac 2019.01.21. 22:32:42

@40es: azért mert fél perc után dalolva mondaná vissza , ő sem hülye teljesen

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:32:42

@Cimili:

Van úgy hogy teljesen fölösleges vitatkozni, nem az jön le, hogy ő most a kultúrember, hanem az, hogy puhapöcs.
Szerintem.
Sajnos.

javier2 2019.01.21. 22:32:45

@bElannaTorres: be mert szólni? adri hunort használta
amikor hunor visszalépett ment rolira lelki társat keresve
mi pasik az ilyentől hányunk
nézd meg itt a pasik hozzászólását adrira max egy strigula
és amikor el kezdi a szemét mereszteni
huh

@Hatsumomo21: ekg

Hatsumomo21 2019.01.21. 22:33:33

@Cleveland55: ekg! De mint látod vannak olyan..khm..izé...lények, akik nem bírják ki. (Facepalm) De azokkal a párokkal (régebbi szériák), akik bejöttek egymásnak de nem akartak kamera előtt dugni, ezert bírták 1-2 hétig (

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:33:57

@Perah: ez az, ... mi van akkor, ha valami nagyon nagy dolog történik vasárnap délelőtt, ami befolyásolná a párbajt is....a vasárnap mmkk csak hétfőn adható le?

2019.01.21. 22:34:30

@bElannaTorres: jajj istenem. Nem olyan nehez kitalalni mire celoztam. De hat mit is varok. A “jol hangzo kozhelytol” meg nem lesz ket labon jaro aids Hunor.

javier2 2019.01.21. 22:34:44

@Paic Róbert: teljes ekg tök jó hogy írsz nekem így nem kell ,de most szólok nem leszünk lelkitársak

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:35:33

@mmixvii (mixi):

Kábé erre gondoltam én is, csak a takonybrigád láttán a sima "semmi közöd" kevésnek tűnik, kell némi nyomaték az egybitesek irányába.
Gondolom én.

mindenévfoglalt 2019.01.21. 22:36:15

A kukából ömlik ki a szemét, minden nap, minden adásban ezt nézzük. Ennyire nehéz lenne a tetőt rátenni vagy kivinni? Ne adj isten, szelektíven gyűjteni?
Ezt az igénytelenséget...

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:37:00

@gyümölcs almafa kommentelő: a nyomaték, hogy fel is áll és elmegy onnan...
báááááár azt meg menekülésnek vennék... eh....
így meg magyarázkodásba kezdett, csak nem is tudta még azt se végigvinni....

2019.01.21. 22:38:04

Mocskosul irígy, féltékeny, megjátszós, önző, sértődős, bosszúálló szívemberek. Pont.

2019.01.21. 22:38:08

@Hatsumomo21: tudod en azt szoktam mondani, hogy ha kimesz a korutra nyaron 1 perc alatt jobban kinezo csajokat latsz, mint barmelyik vv lakoma vvk torteneteben. Foleg a mostani szeriaban elegge kritikan aluli a felhozatal. Mind igenytelen kisebbsegi tehen, es a kulsejuj a legkisebb problema. A problema, hogy mindegyik olyan nagyra van magaval, lasd Renyhe tegnap, hogy a jo no....max a Borsodi, 140 kilos, @50centis derekbosegu kopasz striciknek jo no.. ja kozben Zsu megint rinyal, keveset szerepelt mostanaban...

Dr.Zé 2019.01.21. 22:38:20

Csukd már be ez ajtót mert kijön a xar szag szőke herceg!!!

bElannaTorres 2019.01.21. 22:38:20

@Cleveland55: ne aggódj jön a falkád megvédeni a véleményemtől.

tvbuzi 2019.01.21. 22:38:24

Szarás után megölellek

Cimili 2019.01.21. 22:38:40

szefós megint megsértődött, h nem ő mondja a búcsú beszédet. borzalmas természete van.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:39:01

Renin is az a gúnya van, ami Erán is volt, ruha amit szoknyának hordott ... ?
(ha már gatyáiba nem fér bele)

naezjó... 2019.01.21. 22:39:04

40 perce az megy, amiből tudjuk mi lett. Szeretnék 1 hármas döntőt: Zsolti-PP-Ancsa!!! Csak egy maradhat!!!

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:39:25

@Cleveland55:

Bizony, pusztul a világ.
Elszaporodtak a majmok, de nagyon.
Siralmas.

Perah 2019.01.21. 22:39:26

@mmixvii (mixi): A régebbi szériákban még úgy emlékszem, hogy a párbajhoz kapcsolódó videókat és részeket a párbaj estéje előtt bejátszották. Itt már többször meglepődtem azon, hogy csak másnap adtak le olyan szitukat, amelyek nagyban befolyásolhatták volna a szavazás kimenetelét.

@gyümölcs almafa kommentelő: EKG, mert Rolinak vagy nem kellett volna egyáltalán foglalkoznia velük, vagy ki kellett volna állni magáért, legalább azzal, hogy megmondja Adrinak, hogy vegyen vissza ebből a stílusból.

nicu71 2019.01.21. 22:39:56

@Cimili: és oda a mesteri smink is. Micsoda veszteség.

javier2 2019.01.21. 22:40:13

@Cimili: és tudjuk zsu mekkora korters beszéd mondó

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:41:33

@nicu71:

Igen, az is felbasz, hogy a retek elqrja a szórakozásomat azzal, hogy ezeket a szarzsákokat favorizálja.
Menjenek anyjukba.

Cimili 2019.01.21. 22:41:50

@javier2: soha nem ismerné be. nulla önkritika.

Hatsumomo21 2019.01.21. 22:42:05

@Cleveland55: hát, igen... mi meg 10/10es, póthaj és rajzolt szemöldök nélküli, magunkra egy komplett cirkusz kelléktárát nem aggató lányok, akinkek még a csöcse se olyan zabolátlan, hogy ne tudna egy egész napot a helyén maradni, mi meg itt aggodunk a derékbőségünk miatt. Az élet igaszságtalan! Irigylem az önbizalmukat (irónia).

2019.01.21. 22:42:21

@bElannaTorres: nekem nincs falkám. Mellesleg egy Zsu fantól engem nem kell megvedeni. De ha nem haragszol(leszarom) a dont feed the troll elvet kovetve nem nagyon valaszolok arra amit irsz, foleg nem a Zsu ertelmi szintjen vergodo mobilos baratod agymenesere,es “valaszkommentjere” nem kivanok reagalni. Nem azert mert safespaceben elek, hanem mert annyira tavol vagyunk egymastol minden tekintetben, mint Magyarorszag a halado gondolkodastol.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:42:42

15 mp-ért feláldozni egy csizmát..... erre is csak Zsu képes...

naezjó... 2019.01.21. 22:42:50

@mindenévfoglalt: Ancsa sokat javult, dobhat még egyet.

2019.01.21. 22:43:56

Magyarazza mar meg az imenti Zsu altal kevagott fodt valaki? Meg sosem ereztem keztetest ilyesfele eroltetett barom viselkedesre, de hatva meg tudja mondani valaki, miert jo “tanyasi pornojelmezben” jakuzziban krdibalni

Cimili 2019.01.21. 22:44:24

húúúúúúú de hülye vagy renyhe, dugulj már el!!!!!!!!!

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 22:44:41

Renáta, a fasszopó kurva anyád, csak úgy mellékesen.
Sorry, ez kellett.

2019.01.21. 22:45:53

@gyümölcs almafa kommentelő: az elet iskolajarol beszel egy 20 eves kisbbsegi oromlany.. szakadok

naezjó... 2019.01.21. 22:46:38

ennél a szívcsapatnál programozott defekt, hogy más sikerét, győzelmét mindegyik a sajátjának adja el. Renike meg a magyarok istene, baszd meg, tobzódik a selejt!

Hétkilenced 2019.01.21. 22:47:09

Aműgy tél közepén miért vannak nyári ruhában? Nem vittek be téli ruhát?

tvbuzi 2019.01.21. 22:47:19

Az élet iskolájába nem az idióták járnak?

Cimili 2019.01.21. 22:47:20

sztem lacika volt az első kieső, akit minden villalakó szerizett.
roller a riportban beszél lacikáról és elsírja magát közben.

pomac 2019.01.21. 22:47:57

"innentől amit megbeszéltünk" :DDD hogy taktikázna már a szív csapat :D

Cimili 2019.01.21. 22:48:34

@Hétkilenced: téli ruhából nem lóg ki a pics@juk.

bElannaTorres 2019.01.21. 22:48:40

@Cleveland55: tudom hogy nem tetszik, de csak nőknek drukkolok, sokkal többen vannak akik csak férfiaknak. Ez van. És pedig van falkád, akkor ha zavar amit írok, ugord át nyugodtan, nem kell baszogatni, hogy hol van mobilos barátom, fele hozzászólását nem is olvastam. De ha lemész bunkóba azt én is megadhatom, mert bunkónak lenni a legkönnyebb.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:49:13

Adrit akarja vinni Roli? ... jujjj

Cimili 2019.01.21. 22:49:17

@tvbuzi: eskű, nem én vótam:DDDDDDDD

pomac 2019.01.21. 22:50:07

@mmixvii (mixi): szerintem gregre céloztak

2019.01.21. 22:50:40

Jájjj. Lécci súgja meg már Rollernek valaki, hogy a némbert vigye! Lécci-lécci. Miért PUÁ-t akarja?

Renyhe meg már ki is mondta, hogy két párbaj után 4-en .. (elharapta) lesznek (ők). Szerintem meg ketten-ketten.

Cimili 2019.01.21. 22:50:46

bulika van, minyá vetkőznek a bálnák.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.01.21. 22:50:48

Felfedeztem egy kisebb "hibát" az RTL24 applikációban, aminek a kihasználásával meghekkelhetjük a következő párbajt. Regisztrációnál meg lehet adni kamu, nem létező e-mail címet is, és láss csodát: érvényes regisztráció, lehet vele szavazni. Így lényegében egy embernek végtelen számú szavazat van a kezében. Hogyha ezt kihasználnánk, akkor szerintem pofára lehetne ejteni az RTL-t. :D Renyhét ki lehetne így ejteni.

tvbuzi 2019.01.21. 22:51:44

Végre tudom kik buliznak ezekre a fos zenékre

naezjó... 2019.01.21. 22:52:08

@!Márk!: Renike kiejtéséhez semmi más nem kell, csak hogy végre ott üljön a párbajon.

javier2 2019.01.21. 22:52:22

roli három hete készíti a reni roli párbajt
aztán hunoré a következő
ne kérdezzétek ki jön vissza

Cimili 2019.01.21. 22:52:36

@!Márk!: ki fogom próba, köszcsi!

mindenévfoglalt 2019.01.21. 22:53:35

Reni túl jó ehhez a játékhoz!
Hangosan röhögök...

Hétkilenced 2019.01.21. 22:53:50

@Cimili: én a csajoknak biztos olyan büntiket adnék, hogy garbóban meg kötött pulóverben és vastag szöszmöszmackóban kell lenniük. De Rolira is adnék már valami másik ruhát.

javier2 2019.01.21. 22:53:52

reni lehet párbaj nélkül kiesik , ahogy üvöltött

tvbuzi 2019.01.21. 22:54:00

Renyhe olyan mint Süsü a sárkány

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:54:02

Tanulhatna sírni Reni Rolitól, mert előbbineki voltak könnyei

nicu71 2019.01.21. 22:54:06

De mik ezek az undormány retro slágerek. Roli ez bizony gáz. TNT. De utáltam mindig is.

Mók_Ica 2019.01.21. 22:54:23

asszem holnap sem fogom nézni.... renyhe rinocérosz bőgése...... broáf

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.01.21. 22:54:32

@naezjó...: Az a baj, hogy Renit sokan szeretik a prosztósága miatt, ráadásul a VV vezető producere is tök pozitívan nyilatkozott róla, szóval szerintem nem annyira egyértelmű az ő kiesése. De ezt a kis hibát ki lehetne használni.

Dr.Zé 2019.01.21. 22:54:54

Vévék istene ments meg minket!!!

pomac 2019.01.21. 22:55:26

@tvbuzi: egyfejű :) vagy együgyű ,vagy szereti a vackort:D

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 22:55:53

@pomac: visszatekertem... Adrit mondott Roli!!!
"A másik három sokkal egyedibb karakter...."

Commodore 2019.01.21. 22:56:38

@Hétkilenced: köldökszöszmöszmackóban!

Cimili 2019.01.21. 22:56:58

@Mók_Ica: nehogy sztrájkolj, gyere csak!! :)

Mók_Ica 2019.01.21. 22:57:14

@Cleveland55: a csizmi is rajta maradt.... azt láttad-e??? ez már tegnap is bántotta a retinámat.... nem hittem el......

pomac 2019.01.21. 22:57:36

@javier2: van még lila kendő nem is figyeltem

mindenévfoglalt 2019.01.21. 22:57:47

@mmixvii (mixi): így is lehet mondani :) mondjuk nem mindegy, hogy vele nevetek, vagy rajta.

Mók_Ica 2019.01.21. 22:58:31

@Cimili: annyira nem értem már, hogy valójában kinek szól ez..... de lehet, hogy az, kiestem a célközönségből ..... höhöhöhöhöhöhöhö

javier2 2019.01.21. 22:58:45

@mmixvii (mixi): roli ezt úgy mondta , hogy nem gondolta végig
de ha adrit is vinné csak egy nyerhet vagy ott esik ki vagy később

Oldfos 2019.01.21. 23:00:43

1.Ha valahol talalkozok Zsuval Martens bakanccsal fejbe rugom és megtaposom!
HA Renyhével, akkor ásoval szájba baszom!

Mók_Ica 2019.01.21. 23:01:12

@Cimili: amikor ébredés után, renyhe a dzsuvás étkező asztalon táncikált a koszos maradványok között...... az milyen volt már???? tényleg, ő túl jó ehhez a játékhoz......

btw, a facebook-on zsuért rajong a nagyon nagy többség...... én nem szeretném, ha ő nyerne.....

tvbuzi 2019.01.21. 23:02:46

Pföjj de undorító ez a haj bazz

Butterske 2019.01.21. 23:03:03

"Bar Roli nem latta, de a tegnapi Lacikat lejarato ossze vissza vagas utan, kb azzal jar a legjobban ha meg sem szolal."

Annyira ambivalensek vagytok.
Roli túllő a célon az az rtl lejáratás. Zsu teszi ugyan ezt az fesztiválozik.
Roli taktikázik, milyen király. Adri taktikázik az meg micsoda szarkavarás.

Kicsit szerintem nyugodjatok le, ez csak egy játék. Nem kell ebbe többet belelátni. Senkinek nem lesz jobb sem rosszabb bármi történik a villába. Miért kell ezt ennyire felvenni.

Oldfos 2019.01.21. 23:03:19

@Mók_Ica: nyerjen Adri a kurva életbe aztjovan !

Na megint a 3 proszto cigány van a musorban..... bőőőőáááááf

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:03:23

@javier2: pedig meg is indokolta.... színesebb egyéniségek a többiek szerinte...
az idő neki dolgozhat...., hátha történik még valami ami kiborítja végleg Renit, valaki feladja stb.
vagy kiderül még 1-2 dolog Zsuzsuról..
nagyon könnyű magasról mélyre kerülni....

Cimili 2019.01.21. 23:04:30

@Mók_Ica: nem tudom elhinni. ennyire vakon vannak?

2019.01.21. 23:05:22

Abba belegondoltatok hogy renyhe diszbuzi és zsunak kellene megtermelni a mi nyugdíjunkat. Szeressük ezeket az embereket hisz szükségünk lesz rájuk. Ja nem is

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.21. 23:07:09

@Mók_Ica:

Nekem is az a sanda gyanúm régóta, hogy egyre inkább a "white shit" a célközönség, azok, akiknek van némi elkölthető jövedelmük, de elég hülyék ahhoz, hogy meg lehessen etetni őket szarral.
Ez lehet a marketingstratégia, másra nemigen tudok tippelni.
Vagy az, hogy tényleg elhülyül itt mindenki. Ez sem lehetetlen.

javier2 2019.01.21. 23:07:54

@Butterske: azért mert te a south park legbalfaszabb karakter nevén regisztrálsz akkor legyünk elnézők veled?

"Annyira ambivalensek vagytok. " te meg nem vagy koherens

"Kicsit szerintem nyugodjatok le, ez csak egy játék" ki nyugodjon le ?magasrol leszarja mindenki!

Cimili 2019.01.21. 23:08:04

@Paic Róbert: igen, ez már téma volt itt. elkeserítő.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:08:18

@Oldfos: még csatlakozzon hozzájuk renyhe :)))))

@Cimili: ennyire szerkesztik...... másra nem tudok gondolni...... azt már tudom, hogy nem a közönség szavazata dönt.... :((((

Hatsumomo21 2019.01.21. 23:09:47

@Paic Róbert: ebbe inkább ne gondljunk vele, mert ha rajtuk múlik halálunkig dolgozhatunk! Sztem azért járna 36 misi ha pl Renyhe tudna dógozni 1 évig!

0.5 bit 2019.01.21. 23:10:33

Én csak pillogtam, amikot Reni mondta, hogy Csoki kiesése után Lacikát ölelgette. Ezek szerint nagyon jóban voltak. Mondjuk így kezd érhető lenni miért voltak néha megingásai a fiúknak Lacikában.

Mondjuk az, hogy ebből sem láttunk semmit, az jól jellemzi ezt a szériát.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:11:16

@gyümölcs almafa kommentelő: egyre inkább tör előre ez a kategória mindenhol...... egyre többször futok bele ebbe...... csak kapkodom a fejem......

@Paic Róbert: végtelenül szomorú és nyomorúságos kilátás......

renyhe olyan okos, mint boborján...... ő mindenben a legjobb.....broáf

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:12:00

@0.5 bit: egyszer volt "felkérdezés" is Roli részéről Lacika felé...
de kidumálta magát Lacika

Butterske 2019.01.21. 23:12:37

@javier2: Én nagyon régi hogyvolt olvasó majd hozzá szóló vagyok. Soha nem láttam ennyire nagy kiakadásokat. Játékosok pocskondiázása,pedig egyáltalán nem volt ilyen mértékben jellemző. Kicsit kezdi átvenni az oldal, a játékosok színvonalát.

javier2 2019.01.21. 23:12:42

@gyümölcs almafa kommentelő: "sanda gyanum" azt hittem sanda ipsének írsz!

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:12:57

@Mók_Ica: rosszul tudod,: ő IS mindenben IS a legjobb IS és unikornIS

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:13:32

A cigány kárszeg: a torkom dobogott a szívembe. Ok, az utolsó oltsa le a villanyt. De beszéljünk Reniről :) ütném bizony.

javier2 2019.01.21. 23:14:02

@Butterske: nem győztél meg de ha ez igaz amit írtál akkor elnézést kérek!

Mók_Ica 2019.01.21. 23:14:17

mit szóltok ahhoz, hogy hasonlat? - by győző.....
tiszta l'art pour laár...... csak ők komolyan nyomják......

nicu71 2019.01.21. 23:15:06

de dögunalmas ez a szivcsapat összeállitás! broáf.
esküszöm ezekhez képest Mici fény az éjszakában.Kárszeg papit meg mindig is csíptem.

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:15:16

Újabb cigány betelefonáló. Jó, lapozzunk. Értelmeset nem találtok csicska gecik?

javier2 2019.01.21. 23:15:44

@Paic Róbert: robikám ez a te napod volt!

Mók_Ica 2019.01.21. 23:15:52

@mmixvii (mixi): én kérek elnézést IS :)))))))))))))))))))))))))))))) (röhögök :)))) )

@Maximista vagyok: kéne innunk vmit most már így együtt......

Butterske 2019.01.21. 23:16:30

@javier2: Nem célom senkit meggyőzni. Igen régi olvasó vagyok, csak a jelszavam két játék között a homályba merült. Így kellett újra regisztrálnom.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:18:33

adri párnával ütlegelte rolit..... ezt szabad???

javier2 2019.01.21. 23:18:56

@Butterske: én is álnéven tolom
első nevem javier volt
aztán bannoltak és nagyon okosan kitaláltam egy olyan nicket ami nem hasonlít az elsőre

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:20:10

Ki kapcsolja be ezeket faszom?! Hát mi ez? Menjetek már a picsába!

javier2 2019.01.21. 23:20:11

@Mók_Ica: nagyon jól értek a pancsoláshoz..... is

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:20:35

BV betelefonáló: Zsuzsu lesz a kiválasztott... mégis hogy?

Butterske 2019.01.21. 23:20:43

@javier2: Ja, igen én is Butters néven írtam régen.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:20:49

ez a betelefonáló is..... hogy került ez a műsorba????

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:21:51

Köv betelefonáló Farkas Flórián legyen és akkor le is ugrok a picsába a lapos földről.

Mók_Ica 2019.01.21. 23:22:47

@javier2: itt sztm bármelyikünk jobban ért bármihez, mint a vella-lakók..... IS :))))

@tvbuzi: remélem odafértél a konténerhez ma IS :))))

Oldfos 2019.01.21. 23:23:20

Baszdmeg a betelefonálok teljesen hulyek ???
Van itt már rahedli cigány, buzi,szefós,nigger.....
Már csak egy majom kellene be, az legalább ugyes !

Mók_Ica 2019.01.21. 23:23:29

@Maximista vagyok: wazze.... telefonálj már be..... játszd el, hogy agyhalott vagy és bekerülsz adásba.....

Butterske 2019.01.21. 23:24:15

Egyébként Roland lefényképezlek szóhasználata, mire utal vagy honnan jött?

Oldfos 2019.01.21. 23:24:32

Ez a győző még a cigányok közt is vérhülye !

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:25:09

@Mók_Ica: szerintem a telefonálók is direkt-castingoltak,
ők nem betelefonálók, hanem kitelefonálnak hozzájuk
múltkorjában Győzi rokonsága, szomszédsága volt egymás után...

Butterske 2019.01.21. 23:26:15

@Oldfos: Egyébként honnan tudod, nincs bent Zoli? Robin is Dávid volt, Leó Zsolti volt. Annak idején Simon írta, hogy Józsikának is más volt a hivatalos neve.

javier2 2019.01.21. 23:26:26

@gyümölcs almafa kommentelő: holnap vörösre festem magam
ideje vörhenyesnek lenni

jo8 mindenkinek csókollak titeket

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:29:25

@Butterske: www.youtube.com/watch?v=EVKomwuLkpE
az Lacika-duma lehet, Roli csak ezzel tisztelgett Lacikának

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:30:31

@Mók_Ica: engem nem mernének bekapcsolni.

Azért győzi szettje prájszlessz volt megint, ráhúzta a fradi zöldre a szocreál szőnyeget.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:30:41

@Butterske: vagy csak simán süket a Győzi, mert nem sok a különbség a Roli-Zoli között telefonon keresztül ...

Butterske 2019.01.21. 23:33:14

@mmixvii (mixi): Értem, erről lemaradtam.
Lehet végül is egyszer activity műsorban a terepszállást terpeszállásnak olvasta, mutogatta. Na én is sokat tévézek.

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 23:37:27

@Butterske: mint Hadházi Laci diszlexiás haverja...
masszázsolaj === mazsolaszáj, pánik === pinák

Maximista vagyok 2019.01.21. 23:53:16

Na, jó volt a műsor (nem), érdekelni fog a továbbikaban és szavazok (nem), kurvaanyátokat rtles szarok (igen). Zsóti te se maradhatsz ki, tudod, mindet gyógyszerre ;) csak úgy szívből hogy rohadj meg. támogassuk a szefósokat, hajrá (nem)!

Maximista vagyok 2019.01.22. 00:04:14

@gyümölcs almafa kommentelő: akár az is lehetne, de inkább vélemény. maradok kissebbség, nem állok be békamenetezni. azon filóztam hogy ez a műsor honnan hova süllyedt. az azért nem semmi... az hogy miként alakul a továbbiakban ez a fos, mindenkinek tiszta. ha valaki azt hiszi hogy itt lesz meglepetés vagy bármi váratlan az szimplán hülye. ez már le van játszva.

0.5 bit 2019.01.22. 00:35:29

@Maximista vagyok: "azon filóztam hogy ez a műsor honnan hova süllyedt."

Honnan indult: Győzi műsorvezető
Hova süllyed: ebben azért még van tartalék

2019.01.22. 04:52:38

Sokat gondolkozom mostanában a műsoron.

Játéknak indult, de ez már nem játék, és nem a 36 milla miatt.
Korábban ilyen szakadás és ellentét talán a VV6-ban volt Zsuzsa ellen de az még a játék eleje volt. A végszakaszokban nem láttam ilyet.

Hogyan kezdődött? Mikor Greg lett a kiválasztott ő indította el a lavinát és a gyűlölködést Roliék ellen csupaszívből és pozitív energiából. addig azért eléggé átjárt és jóba voltak a játékosok, talán Era volt csak mindenki ellen, és max közte és csoki között volt nagyobb feszültség.
Szóval Greg és csapata innentől kezdve szisztematikusan építette a gyűlöletet, és ez érződik belőlük is. Roliékből a tehetetlenség és az értetlenség látszik, de nem érzek gyűlöletet. Mondjuk ezt a fajta falka gyűlöletet én se értem, biztos Greg kinti életben történő reakciója lehet a kiközösítésre amit átélhetett.

Reni kijenetése, hogy majd a végére csak a szív 4-es marad, na megnézném mi lenne ott mert ott már mindegyik vérszemet kapna a 36 milláért és megölnék egymást. Nem hiszem, hogy egymást ölelve csupaszeretetbe és kézfogásba mennének ha csak 4-en maradnak. Ha Roli és Hunor is kiesik akkor remélem Adri kicsinálja ezt a három csillámfaszunikornist, és kikészülnek teljesen lelkileg. Csak, hogy megtanulják ők is a magyarok igazságát, meg kölcsön kenyér visszajár. Szóval addig jó nekik míg Roli bent van mert addig őt bánthatják de nem kapnak akkora visszacsapást mintha egymás ellen kell majd harcolniuk.

Hajrá Roli. Ott legalább igaz barátságot érzek nem mint a többi "Szív" között.

2019.01.22. 05:50:26

Szép jó reggelt nektek!

Napi phowered by dalszöveg

Legyen szép napotok!

youtu.be/AZBRshL7nNg

Republic Madárjós vakáción

A jégbüfé előtt
Talpig feketében
Dórácska áll
Egy fagylalttal kezében

Ki tudja mire vár
Ilyen nagy hidegben
A jégbüfé előtt
Talpig feketében

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány

Képzeld el, hogy egy olyan
Egy ugyanolyan este van
A madárjós nevet
Kinevetem önmagam

Részt veszek most éppen
Egy végzetes vakáción
Itt minden megtörténhet
Ez egy komédia tragikum

A Párizsi udvar zárva
Mert a Párizsi udvar szép
Azért széles a folyó
Mert nagyon hosszú a híd

Nagyon csendesek most az utcák
Csendesek nagyon a léptek
Valami semleges hajón utazni
Szeretnék nélküled és érted

Pamutbojt 2019.01.22. 06:48:34

@Paic Róbert: Egyetértek. Két kérdés merükt fel bennem. 1. Ezt miért nem látják át a kedves nézők/szavazók? (pl.face-kommentelők)? 2. Ezt miért nem látják át az egybites szerkik? (Vagy milyen egyéb oka van, hogy még mindig ezt az alja bandát nyomják?)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 07:51:18

Most nézem végig a tegnapi öfit. Az első ami zavar, hogy már megint több, mint 2 percen keresztül azt láthatjuk az elején, hogy hogyan ébredeznek a lakók, és hogyan táncikálnak a reggel bejátszott zenékre. Szóval kegves csatorna ezt a kontentet, már legalább két tucatszor láttukebben a szériában különféle variációkban.

ficekence 2019.01.22. 08:01:20

Köszi a posztot candyperfumegirl, Kedvelem a finom iróniát. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:33:39

Ez hihetetlen, ezek a szerencsétlenek még mindig azt hiszik, hogy a kortesbeszédek bármit is számítanak a játékban. A játékost aki kimegy a kortesbeszéd csak rosszabb helyzetbe hozhatja, a kortesbeszédet mondó meg azt hiszi, hogy az ő megítélése lesz pozitívabb ettől... Annyira szeretik egymást, hogy egy másodperc alatt megsértődnek a másikra (értsd, arra a párbajozóra, aki kijelöli a beszédet mondót, és arra is, aki a beszédet mondja, pedig állítólag mindkettő öribari).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:36:17

Minden egyes Roland drukkernek mondom, hogy Rolandnak annál nagyobbak az esélyei a játékban minél több fiút eltávolítanak mellőle. Lacika kinnmaradásával igazából tök jól járt. Innentől egyéni a játék és aki nyerni akar, annak a párbajtól nem szabad félnie.

hereverő heverő 2019.01.22. 08:36:46

Lóreggelt mindenkinek.

Candy rólad tegnap elfelejtkeztem. Neked is köszi a posztokat, pont ugyanúgy mint a többieknek.

@Paic Róbert: Ez a gyűlölködés most valószínűleg mindent visz, csak ezt tolják az arcunkba. Mintha más nem is történne a villában, mintha ilyen lenne a való világ B+.

A kreatív szereksztők totális balfaszságát mutatja az is, hogy minden nap ugyanolyan zenéket nyomatnak nekik reggelre. Évről-évre ugyanolyan feladatok vannak, a vetkőzőversenyt (erotikus tánc) eddig kb 1 hét után kellett előadni, most már harmadnap. Semmi újat nem tudnak mutatni, amik meg voltak régebben (pl a munkás hét amikor jött Főni és villakrajcárt osztott) most sehol. Valakinek meg még van is ilyen szuperképessége, aztán lófaszt sem ér...
De most tényleg, ennyire futja? Mert akkor én is elmegyek szerkeszt[nek, és garantálom, hogy ha a seggembe ceruzát dugok, akkor is érdekesebb feladatot írok mint amik most vannak.
Vagy csak el kellene olvasni ezt a blogot.
De Zsolti természetesen nem olvassa, mert primitív. (a blog. IS)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:37:52

@Hoppancs: Ez igazán fair komment volt a köztetek dúló nemes posztíró versenyben. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:43:42

Gyerekek, Hunor önelégült mosolya Roli felé a Lacika kortesbeszéd írásakor: " Nehéz egy percben elmondani közel 70 nap eseményeit..." Priceless! Fantasztikusan költői mondat! :-DDDDDD

hereverő heverő 2019.01.22. 08:46:51

@VV Erőlegény: Engem totálisan hidegen hagy, melyik lemming kapja a zsozsót, miattam Greg is megnyerheti vagy Renyhe, istenem, hát dugják fel. Engem a játék érdekelne meg a szórakozás, illetve szórakoztatás. Az viszont tény, hogy Roli jobban járt Adrival, aki eddig is és innentől is egyénileg játssza a játékot, Greg és a szívcsapat pedig sehogy, lesz ami lesz alapon benn vannak. Rolinak most kellene szövetkeznie Adrival, és kiszórniuk Greget, onnan a két maradék lány összeomlana - de erre vajmi kevés az esély, egyrészt ennyire nem pengék, másrészt Greget és a csapatát nagyon nyomják a szerkesztők. Innentől elveszett a szórakoztatás, hiszen engem nem érdekel az ordítás, feladat meg nulla.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 08:53:39

@hereverő heverő: @Paic Róbert: A gond, hogy óhatatlanul felülünk a kormányzati narratívára....,mert ebben az országban – a legalacsonyabb szintektől a legmagasabb szintekig – nem érvek kerülnek szembe érvekkel, nem állítások kerülnek szembe állításokkal, nem cáfolatok születnek az elhangzott véleményekre, hanem az ökölbe szorult agyú, betanult csatakiáltások, a sértegetésben élen járni akaró embertelenség öldökli az agyakat. Néhanapján ezért is ücsörgök magam is megnémulva, kissé eszköztelenül...., kicsit a humorfaktort kellene erősbíteni és nem a torokköszörülésen belüli harapást...., az élet szép!!!DDDD

.iIi. 2019.01.22. 08:55:03

@Paic Róbert: hát pedig a szív hármas célja csak annyi hogy együtt jussanak a döntőbe. Hogy ott ki nyer az már nem annyira érdekli őket, az már rövid idő. Greg biztos úgy van vele bármelyik lány nyer ő a legjobb barinoje lesz neki, vagy ha mégis ő nyerne az csak szerencse. Egyedül Renyhe én látom hogy ezt nem bírná elviselni, de ezt ügyi utólag, mert csak az utolsó nap derül ki hogy ő a harmadik. Zsu meg nem gondolkozik ezen, és úgyis megnyeri.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:58:00

@hereverő heverő: Hidd el, most jöhetnek Roli igazán nagy pillanatai. Szerintem 4 ember nyerheti meg a játékot. Alfabetikus sorrendbe állítva őket: Adri, Hunor, Roli és Zsuzsu. Ezen kívül bármelyik a bennlevők közül bekerülhet a 3-as döntőbe, de Greg meg Reni csak úgy, ha elkerüli a párbajokat addig, vagy ha egymással fognak párbajozni. Én a játék végső kimenetelének alakulása szempontjából roppantul élvezem a végjátékot. Egyiknek sem drukkolok, de azt vizsgálom és díjazom, hogy kinél látok a játékban valami tudatosságot és különlegességet, győzelmi stratégiát/taktikát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 08:59:27

@.iIi.: Először is a szívhármas az elvileg még négyes, másodszor, ez a vágyuk irreális, ettől a forgatókönyvtől nem kell tartani...

hereverő heverő 2019.01.22. 09:01:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Obazz de mennyire hogy így van! 60milló EKG! plusz az elcsatolt területek.

hereverő heverő 2019.01.22. 09:05:01

@.iIi.: Greget betolják a döntőbe, mert buzi és Zsoltinak kell. Zsuzsut pedig betolják a döntőbe... miért is?
Magyarázzátok mér el nekem, miért is kell szeretni Zsuzsit, miért ő a legesélyesebb a nyereményre? De most komoly indokokat várnék, nem olyat, hog ymert a csatorna őt szeretné. Akkor miért őt?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:08:58

@hereverő heverő: Az, hogy kit jelölnek és hívnak ki a játékosok párbajra maguk közül, ahhoz hogy lehetne már bármilyen közük is a RTL-seknek? Zsuzsu még soha sem volt párbajon, az erejét a játékban csak latolgatjuk. Szerintem Zsuzsu jelenleg csak Reni, és Greg ellen jönne vissza a párbajról biztosan. A másik három emberrel a párbaja két esélyes....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:09:59

@VV Erőlegény: Sőt még Greg ellenében is kétesélyes, csak nem 50-50%....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 09:11:10

@hereverő heverő: Fülig érő szájjal vártam erre!!!! ,,,Különben "bölcselkedve" válunk áldozatává a saját kritikáinknak...

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:12:48

@hereverő heverő:
Ez azért sem jön össze, mert Adri ahhoz is hülye, hogy felismerje, hogy "elsőperctőlbarátnője" Reni jobban hitt Rolinak, mint neki. Én változatlanul favorizálom, hogy Roli nem megy le kofastílusba a többiek szintjére. Túl kéne üvöltenie a többit, hogy hallatszon a hangja, onnan kezdve meg semmi nem különböztetné meg őt a bunkóktól.

hereverő heverő 2019.01.22. 09:15:23

@VV Erőlegény: Persze, tudom én azt, hogy nincs beleszólás abba, hogy ki megy ki párbajra. Csak a párbajok eredményébe lehe beleszólás, csak az öfikben a szereplők bemutatásába lehet beleszólás, és a végeredménybe lehet beleszólás. Szóval azért tág határokon belül lehet manipulálni a végeredményt, még ha nem is hiszek ezekben a konteókban. Méis szeretném tudni, hogy az itteniek szerint miért Süsü az esélyes a nyereményre.

2019.01.22. 09:16:59

@UdvariatlanBolondvagyok: én is magamba roskadok sokszor. El kellene menni ebből az országból de nem nekünk....

hereverő heverő 2019.01.22. 09:18:35

@Sanda.Ipse: Pontosan. Ha Adri most felismerné, hogy vége a hátországoknak és új szövetségeket kellene kötnie, akkor masírozhatna a döntőig. És ha Roli ezt felismerné, akkor esetleg megkörnyékezhetné Adrit, csak hát láttuk mennyire megbízható szövetséges lenne belőle. Gondolom a sakkjátékos Rolinak ez is megfordul a fejében, és vár a következő párbajig minimum. Az ideális kihívott most Greg lenne, de valószínűleg Roli a Renyhét fogja kivinni.

2019.01.22. 09:18:44

@Sanda.Ipse: szabályos szinus ritmus=ekg

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:19:10

Basszus! Jól láttam? Renáta "elsőperctőlutált" Roller ölében ül, mert ő az érzelmeire hallgat?!
Anyám, borogass!

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:20:38

@hereverő heverő:
A faszbukos szavazókra hivatkozva szokták ezt írni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:23:08

Amúgy hihetetlen, hogy Reni mit művel a játékban. Totál káosz és összevisszaság a csaj, sokkal következetlenebb, mint Zsuzsu, de bejön neki, mert k*rvára fosnak tőle benn. Roliék még mindig Adrit akarják kivinni, vagy kiküldeni párbajra, őt érzik gyengébbnek... :-D

Sanda.Ipse 2019.01.22. 09:26:02

@VV Erőlegény:
Azt benn is fel tudják mérni, hogy Reni éjjel-nappal produkálja magát, műsort ad. Talán még az is felmerül bennük, hogy az Rtl is csontig benne van abban, hogy alakulnak a párbajok. Minél tovább benn akarnak maradni. Egyébként a párbajtól mindegyik fosik, nem csak Roliék. Volt már 1-2 olyan eredményt, amit benn senki nem gondolt volna előre.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 09:28:46

@Sanda.Ipse: Amikor 6-ban vagy, akkor már nem kell fosni a párbajtól, maximum nem kell végigunatkoznod a játék utolsó két hetét. A párbajt kerülni az elején kell, kb eddig a pontig.

hereverő heverő 2019.01.22. 09:28:59

@Sanda.Ipse: Hát akkor az úgy is van. Nincs apelláta, az atombiztos indok. Akkor mi ésszel nézők mindmeghalunk, beszántanak minket és Buksi kutyus le fogja pisilni a hamvainkat. Szerintem fussunk.

2019.01.22. 09:29:14

@Paic Róbert: 100% EKG. Respekt!

Sajnos tényleg így van. Csak addig kell sokszor, egyfolytában mondogatni az igazság ellentétét, amíg el nem hiszik a népek. G1G és a sleppje maga is elhiszi. Pedig tényleg ők a GONOSZOK, Rollerék csak trollkodják őket. Tényleg szomorú.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 09:31:34

@Paic Róbert: Ha már úgy is szereted J.A.-át:
" Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz."
Na, jöjjenek most már a vidámabb témák....

hereverő heverő 2019.01.22. 09:33:51

@UdvariatlanBolondvagyok:

Hálót fon az est, a nagy, barna pók,
Nem mozdulnak a tiszai hajók.
Egyiken távol harmonika szól,
Tücsök felel rá csöndben valahol.
Az égi rónán ballag már a hold:
Ezüstösek a tiszai hajók.
Tüzeket raknak az égi tanyák,
Hallgatják halkan a harmonikát.
Magam a parton egymagam vagyok,
Tiszai hajók, néma társatok!
Ma nem üzennek hívó távolok,
Ma kikötöttünk itthon, álmodók!

2019.01.22. 09:34:43

@UdvariatlanBolondvagyok: thx, de amúgy nem ő a kedvencem ;-)

moletty 2019.01.22. 09:36:47

@úgymond olvasó mmkk: herevasalós szűzhártya-repesztő szép jó reggelt mindenkinek !
Már nem is tudom, mit írjak !
Ha Renyhe nem takarodik el 1 héten belül én felkeresem buzi-Zsótit és úgy seggbe kúrom, hogy a száján szarik 2 hétig! (Petig heteró vagyok megmondom őszintén!:)
Zsút a zás-uziba kellett volna fojtani ruhástul, ahogy belement ! :)
Hogy miért állatiasodik el a commentjeink ? Mert állatokat válogattak be és úgy is viselkednek !
Adrikát ÉN még mindig bírom, de nem erőltetem rá senkire, legyen ez az én bajom :)
Örülnék ha szövetkezne Rolival és 3an kicsinálnák a hülye-triót!

2019.01.22. 09:36:55

Születésnapomra

Harminckét éves lettem én - 
meglepetés e költemény 
csecse 
becse: 

ajándék, mellyel meglepem 
e kávéházi szegleten 
magam 
magam. 

Harminckét évem elszelelt 
s még havi kétszáz sose telt. 
Az ám, 
Hazám! 

Lehettem volna oktató, 
nem ily töltőtoll koptató 
szegény 
legény. 

De nem lettem, mert Szegeden 
eltanácsolt az egyetem 
fura 
ura. 

Intelme gyorsan, nyersen ért 
a "Nincsen apám" versemért, 
a hont 
kivont 

szablyával óvta ellenem. 
Ideidézi szellemem 
hevét 
s nevét: 

"Ön, amig szóból értek én, 
nem lesz tanár e féltekén" - 
gagyog 
s ragyog. 

Ha örül Horger Antal úr, 
hogy költőnk nem nyelvtant tanul, 
sekély 
e kéj - 

Én egész népemet fogom 
nem középiskolás fokon 
taní- 
tani!

2019.01.22. 09:38:40

@moletty: csak mert romantika

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:41:48

reni elgondolkodott hogy kolompol és feladja???? Kongassá kisanyám, kongassá, még pakolni is segítek, hogy minél előbb kitakarodj onnan!!!
DE!!!!!!!!!!!!! Ugye tudod, hogyha 36 milla nélkül mensz ki onnan, akkor csoki nem mártogatja beléd a pöcsikéjét??

hereverő heverő 2019.01.22. 09:42:26

@moletty: Vigyázz, mert Zsolti most írta fel a naptárjába, hogy:
- Renit minimum 2 hétig benn tartani
- Venni: vazelint, kotont, vörösbort, cigit

2019.01.22. 09:43:09

@Maximista vagyok: na szavaztam rontottam a zsu arányon

moletty 2019.01.22. 09:43:20

@Hedo a nokedli szaggató: Őszintén szólva ÉN 36milláért nem élnék Renivel! (Pedig nincs a tizede sem nekem)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:43:20

@moletty: elképzelem ahogy lovagol rajtad adricsek és a mellbimbói nyolcasokat írnak le ahogy ringanbak a fel-le ugriban :) patakokban folyik le a golyóidon a ragacsos sunaszaft!
remélem egyszer tényleg összejön neked!

2019.01.22. 09:44:30

@hereverő heverő: amúgy a buzik szeretik csinálni hetero pasival?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:44:49

@moletty: az már testi sértésnek számít ha csúzlival 3 xanaxot lövök a pofájában miközben ordít? azért kizárás jár?

hereverő heverő 2019.01.22. 09:45:09

@Maximista vagyok: Ez messze nem szignifikáns, egy ember ezerszer is szavazhat és bárki bármennyi easypollt indíthat. Ennek pont annyira hiszek mint Kovács Zoltánnak vagy Holliknak.

moletty 2019.01.22. 09:45:26

@Hedo a nokedli szaggató: Ilyeneket írsz Tesó, Téged is mindjárt megcsinállak :D
Tény hogy bejön ez a tipus na... (haján azért lehetne igazítani:)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:46:13

@Paic Róbert: szerintem a buzik is olyanok, mint a magányos nők, lehet téliszalámi, répa, műanyag, bunkó partner, fizetett társ, csak végre legyen már valami.

2019.01.22. 09:46:35

Mármint statisztikailag. Olyan mint amikor a fehér pasi néger csajra vágyik? Kur iózum?

moletty 2019.01.22. 09:48:12

@Paic Róbert: Nincs olyan h. buzi ! Csak "beteg" heterók vannak. Olvastam h. volt erről tudósklub az M1-en ! Mán pedig ott nem ferdítenek !

moletty 2019.01.22. 09:49:32

@Paic Róbert: Szerintem minden fehér pasi meg akar dugni legalább 1x1 négert.... vagy néger nőt :D :D

2019.01.22. 09:51:02

@moletty: ja olvastam én is. És erről nem tudott eddig az orvostudomány. Ezért nem jár pénz a MTA-nak. Freud meg hülye volt a szakmához

Maximista vagyok 2019.01.22. 09:51:14

@moletty: ugye ez csak vicc? ha nem, akkor nagyobb a baj mint gondoltam :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 09:51:22

@moletty: De a néger puncin is függőleges a vonal és nincs foga, akkor mitől extra?

2019.01.22. 09:54:43

@Hedo a nokedli szaggató: fehér ember max csak kolompolni járhat a csokipunciba.
Még jó hogy a poszt elején kint van a 18as karika, hamár témánál vagyunk

moletty 2019.01.22. 09:55:19

@Maximista vagyok: Dehogy vicc, a faszi aki moderálta be is sértődött amikor elkezdték basztatni. MErhogy a "saját oldala"se védi meg, pedig őt ez nem is érdekli csak 2 nappal előtte kapta parancsba, hogy ő lesz a riporter. (Ez utóbbit elhiszem :)

hereverő heverő 2019.01.22. 09:55:45

@Hedo a nokedli szaggató: jár hozzá egy kurva nagy dzsenga utána?

moletty 2019.01.22. 09:57:46

@Hedo a nokedli szaggató: Mit tudom én! Én pl. sokáig gondolkodtam hogy milyen lehet egy bálnát dugni.... De aztán egyszer majdnem megfulladtam a strandon és akkor lehúztam a bakancslistámról.... (A krokodil rajta se volt, de ahogy olvastam egy csávó rápróbált... )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 09:58:09

@Paic Róbert: @hereverő heverő: Látom ti értitek. Nem mi dermedtünk bele az időbe.
Az ország dermedt bele és mi csapdában vagyunk. A szüleid is csapdában vannak és a gyereked is csapdában van. Vagy nem? Tévedsz? Csak látszat az egész?
Én zártam magamra az ajtót, nem kívülről fordították rá a kulcsot? Nekem kell kiderítenem.
A gyerekeinkért. A szüleinkért. A párunkért. Önmagunkért....
Ott a bőrönd a szekrény aljában. Jó nehéz, tele van könyvekkel. Könyvekkel, melyeket olvastam, melyekből tanultam, amik megríkattak, megnevettettek, elgondolkodtattak.
Jó nehéz a bőrönd, mert a tudásnak súlya van. Döntenem kell...., nektek is....
Felemeled és szétvered vele a köréd dermedt mézgát, vagy kiborítod a tartalmát és bepakolod az életeteket. Még pont felengedik a repülőre. Legfeljebb ráfizetsz valamennyit.
Abban úgyis van gyakorlatod. A ráfizetésben bőven van....
Ám kurva nehéz...., amikor ezt olvasom:
"Magam a parton egymagam vagyok,
Tiszai hajók, néma társatok!
Ma nem üzennek hívó távolok,
Ma kikötöttünk itthon, álmodók!"

2019.01.22. 10:34:57

@UdvariatlanBolondvagyok: együtt sírunk együtt nevetünk by Roli

Sanda.Ipse 2019.01.22. 10:40:08

@VV Erőlegény:
Ebben abszolút egyet tudok érteni veled. Magam is így gondolnám.

bel ami 2019.01.22. 10:47:40

Kavart ám megint a róka lelkű bátya!
Lottyadt seggén lóg a kosz-szürke gatyája.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 10:48:32

@Maximista vagyok: no, akkor. Ha Roli nem Zsut viszi ki, akkor vissza fog jönni (döbbenet lesz a másik oldalt).
Ha Renyhét viszi ki (bárcsak). Akkor be fognak szakadni. Ha Greget, akkor még jobban szét fognak esni. Ha Zsut, akkor sajnos Roli kin marad... Ahogy látom, meg van az esélye, hogy Zsut fogja vinni, sajnos...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 10:51:04

@bel ami: isteni a profilképed, de Hunorral jobban tetszene

2019.01.22. 10:54:42

@bel ami: próbálom értelmezni, de nem nagyon sikerül

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 10:58:25

@Hoppancs: Te is nagyon jókat írsz drága Hoppancs! Téged is ugyanúgy imádunk mint Candyt! :) Puszcsi!

Jó reggelt!
Tegnap este biztos éreztem a havazást de 3/4-kor már a belső szemhéjam néztem! Egyszerűen kezd annyira nem érdekelni az állandó ordítás, hogy képtelen vagyok ez miatt kitámasztani a szemem.
De amint olvastalak benneteket nem maradtam le ismét semmiről. Ugyanaz a verkli. Ordítás, Zsizsik magán show, Renyhe ordítás, bulika, vetkőzés, tattika, szívecske és büdös reggeli szájszag a vellakuplerájban!

2019.01.22. 11:12:59

Reninek a 8általános megvolt? Vagy csak szabadulni akartak a tanárok tőle?

2019.01.22. 11:14:15

@Nyuszomuszo83: mostanában egyre ritkábban vagy ezt nehéz kimagyarázni

2019.01.22. 11:22:35

Renire már a cicanaci se megy fel

2019.01.22. 11:24:37

Bakker még két hét a párbajig :-(

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:30:23

@Paic Róbert: Elnézést kérek a kimaradásokért, de soha nincs este egy nyugodt pillanatom, valaki mindig telefonon inzultál vagy beájulok esténként. Tudom, gyenge érv, de nem mentegetőzöm! :D A másik a mobilos agyfosásai az én agyam pusztítják, főleg hogy néha belém áll, így inkább kimaradok az acsarkodásból. :)

2019.01.22. 11:30:56

Az láttátok mikor Lacika pakolt a bőröndbe akkor össze volt hajtogatva minden ruhája ahogy a tárolóból kivette. Renyhénej meg kiborult minden a szekrényből mikor nem jött rá a gatya.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:31:33

@Paic Róbert: tegnap úgymondtól megkaptam- oké van benne igazsága némileg- gáz az iskolai végzettségekkel érvelni, ne tedd!

2019.01.22. 11:32:20

@Nyuszomuszo83: telefonos inzultálás hmmm érdekes. Én olyankor lerakom :-D

BarBwire 2019.01.22. 11:32:26

Szép napot mindenkinek, lekvárok, gyászba borultam teljesen.

2019.01.22. 11:33:15

@Nyuszomuszo83: tudod amit szabad Jupiternek....

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:33:17

@Paic Róbert: Jaaa, nem úgy inzultálnak, csak lelki szemetesládaként funkcionálok!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:33:46

@Paic Róbert: Én kérek elnézést! (Nem, mégsem azt hiszem)

2019.01.22. 11:34:56

@Nyuszomuszo83: jól van no. Azért érzed a törődést?

Cimili 2019.01.22. 11:36:50

@Paic Róbert: láttam, szörnyülködtem, ugyanilyen káosz van az agyában is.
@hereverő heverő: csak ennyi ideig????? ennél többet érdemelne.
Zsu sztem azzal nyerheti meg, h folyamatosan sajnáltatja magát és ezt a műhisztit sokan beszopják.

csillagporszem 2019.01.22. 11:38:49

@VV Erőlegény:
Egyetértek, szerintem is Roli ezzel járt a legjobban, hogy kiesett Lacika. Még Hunortól kellene valahogy megszabadulni meg Adritól és onanntól bárkivel kerül be a döntőbe lesz esélye megnyerni a vv-t. Ezen kellene gondolkodnia, hogy ez a két ember ki ellen esne ki.
Ha kiviszi Adrit akkor neki annyi. Ha kiküldi Hunort Adrival akkor is elbukta. Adri jól helyezkedett így a végére, elég nagy esélyes lett, miközben csak abban különbözik nagyjából Rolitól, hogy jobban eltudja adni magát. Ő az egyik legnagyobb taktikus, csak ezt a többiek nem veszik észre :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 11:39:04

nagyon igényes renyhe a gombás bűzös talpával ugrált azon az asztalon aminél elvileg esznek! Tarkón simítanám! Kétszer! Forró péklapáttal! Nekifutásból! Aztán letépném a bamba fejét és a tüdejébe hánynék! kongassá má baszódjon meg mari néni macskája, ami 3 napja vernyog az ablakom alatt! túl jó vagy ehhez a játékhoz, túl jó és a főd is lapos

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 11:41:13

@Cimili: Én három és fél évig ragadtam egy szar kapcsolatba mert működött nálam a műhiszti. Az örök tanulópénz volt....

Maximista vagyok 2019.01.22. 11:45:35

Miért van az az érzésem hogy 3-as párbaj jön?

2019.01.22. 11:48:19

@Maximista vagyok: mert akkor a két fiút egyszerre ki tudják dobni

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:48:29

@Paic Róbert: Igen, és nagyon, nagyon jól esik, hogy hiányolsz!!!!! Ezért tripla puszi jár! (Ha már a Zuram nem teszi! :/ )

moletty 2019.01.22. 11:48:45

@Hedo a nokedli szaggató: Mintha nem szeretnétek Renyhét feltétel nélkül....
Mert gonosz gecik vagyok, azé ! Pedig ő szívét kiteszi tikértetek! De majd a nézők, akik látják, majd azok...
Elkenik a szátokat fasszopó fírgek ! De tényleg ! :D :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 11:49:29

@Maximista vagyok: az szívás lenne, mert ha Hunort és Rolit tolják ki párbajra, akkor ott vége van mind a kettőjüknek hiszen egymás elől eszik meg a szavazatokat :(

moletty 2019.01.22. 11:50:27

@Nyuszomuszo83: Egyem a szíved, a májad a veséd, a heréd, csókolom a vastagbeled csaj'e !
Hát nem csoda hogy bealszol ha egész este sex-telefonozol (mondtam tennap is), ha Tejis elmész közben 2x 3x ! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:51:35

@moletty: Nincs herééém! :D :D :D :D Ha még sex-telefon lenne! Bár a baszogatás telefonon annak számít???? Vagy a vekengés? :D

2019.01.22. 11:52:58

@Nyuszomuszo83: ezt még neked tartogattam. Tudod azokra a nehezebb napokra. Mikor melyikre. Többet nem ostromollak.
Áldásm adom @UdvariatlanBolondvagyok:-kal lévő frigyetetekre.

MÉRT HAGYTÁL EL, HOGYHA KÍVÁNSZ

Igaz-e, hogy érezlek most is,
Amikor messzire vagy tőlem?
Mért hagytál el, hogyha kívánsz,
Ha bennem lehetsz csak ünneplőben.

Mért nem csókolsz, ha úgy esik jól?
Mért fáradnak el a rohanók?
Mért rág szú-módra szét a tenger
Karcsú, viharra teremtett hajót?...

Tudom, hogy jössz majd. Úgy esel belém,
Mint szép, szikrázó mennykő a tóba!
De megégetnők-e a világot,
Vonagló lángokként összefonódva?

S pocsolyákba árkolt bús arcomba
Birnál-e nézni, ha én is belelátnék?...
Ó asszonyom, te balga, te bolond,
Játszót-játszó, ostoba, semmi játék!

csillagporszem 2019.01.22. 11:54:59

@Sanda.Ipse:
Nem kell lemennie Rolinak kofastílusba, de igen is visszaszólhatna a Reninek. Egy egész ország ünnepelné, ha beolvasna Reninek végre, sokat nyerhetne vele. Csak a Zsu-t szokta betámadni Roli, pedig Renit kellene, azzal sokat nyerhetne. Azzal, hogy ráhagyja Renire, hogy igazad van azzal sokat nem ér. Álljon bele Renibe amikor a csaj elkezdi oltogatni, ne féljen tőle :)

2019.01.22. 11:55:13

@moletty: Én lehetek a főgeci, hamár Greg a köcsög?

2019.01.22. 11:58:24

Mindenki ebédeljen mert ehhez a műszarhoz sok energia kell. Jó étvágyat.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 11:58:58

@Paic Róbert: Robi! Sajnos nem tudod e verssel mit okoztál! Kissé érzékenyebben reagálok mostanság ezekre (is). Nevess csak ki, de tényleg elsírtam magam, mert kb. ebben élek most! Te vagy gondolatolvasó vagy, vagy tényleg ismersz, vagy én már nem is tudom! Mindenesetre köszönöm! <3 :* A többi nem rajtam múlik hanem udvariatlanon! ;)

Cimili 2019.01.22. 12:06:52

@Nyuszomuszo83: nekem is nagyon teCCett Robi verse és olyan megható amit írtál Nyuszó.<3

2019.01.22. 12:07:24

@Nyuszomuszo83: sajnálom, hát olyan szomorú voltál azon a negyvenháromszoros napon?

Bekkara 2019.01.22. 12:08:12

a tegnapi műsorban én Rolival bőgtem, mert tényleg semmi esélyük sincs a szívlapátosok ellen :'(

2019.01.22. 12:08:21

@Nyuszomuszo83: amúgy érezhető vagy ;-)

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:10:11

@csillagporszem:
Szerintem meg hívja párbajra inkább. Utálom ezeket a rikácsolásokat. Amúgy sem lehet ezeket az ostoba némbereket túlüvölteni.
Én Rolit éppen az önuralmáért bírom. Én már gongattam volna a helyében:) (Ha már nem lehet őket lefejelni)

2019.01.22. 12:11:01

@Nyuszomuszo83: amúgy te nem rendszeresítesz egy lelki szemetesládát magadnak, már csak az egyensúly miatt

2019.01.22. 12:15:31

@Paic Róbert: ja és tessék a telcsit skálás nejlonstaneclivel bevonni mert okos telefon nem pedig könnyálló

hereverő heverő 2019.01.22. 12:18:50

Kedves medvegyültek!

Örömteli nap virradt ránk máma gecc, mert ím az úr színe elé járultunk, hogy összeadjuk az itt megjelent @Nyuszomuszo83: t az itt megjelent @UdvariatlanBolondvagyok: al.
Hát mondd te Nyuszi, akarod-é hites uradnak ezt a Bolondot itt melletted?

És mondd te Bolond, akarod-é hites menyasszonyodnak az itt megjelent Nyusszit?

Akkor most csókoljátok meg egymást, írjátok alá az anyátok retkes pi... könyvet, a tanúk is Pelikán elvtárs. Mostantól társasháza.. izé.. házastársak vagytok, amíg a halál el nem választ.
Kedves vendégek, ti meg menjetek isten hirivel ahova akartok.

2019.01.22. 12:19:32

@Sanda.Ipse:
1. Le lehet őket fejelni, és utána kongatni :-DD
2. Rollernek most egy olyan spícset kéne levágni, mint anno Alekosz tette Bélának. Kb. hasonló a helyzet: a cinikus csapat egyfolytában támad, a hangadót le kell oltani. Ebben az esetben mindegy hogy Renyhének vagy G1G-nek olvas be, de be kéne. Süsüt jobb, ha békénhagyja, mert én is úgy látom, hogy a szavak/mondatok jelentésének értelmezésével ott bajok vannak.

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:23:06

@Spitzbauer:
Azt kizárólag úgy tudná megoldani, ha a többieket mondjuk egy 20 perces némaságra büntetné a nagytesó. Tegnap Reni és Adri kánonban üvöltött. Szerinted mennyi esélye lett volna, hogy meghallják, amit mond?

hereverő heverő 2019.01.22. 12:24:19

@Paic Róbert: minden hiába, leléptek egy kis pásztorórára. Én mindenesetre megpróbáltam.
..
..
..
Gecc!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 12:27:37

máma, a kultúra napja alkalmából hoztam én is egy némbörvant.
Szergej Jeszenyin - Emlékdal

Tenyeredből iszik vezetéken a ló
Nyárfák levelét veri vissza a tó
Kék kendőd nézem az ablakon át
Huzigálja a szél hajad éj-fonalát

Habos áradaton csupa csillag a táj
Úgy kell puha szádról a csók, noha fáj
Lelocsolsz, hamisan mosolyogva reám,
Csilingel az... lovad tovaszáll

A napok guzsalyán fonalat fon időnk
Temetőbe kisérnek az ablak előtt.
Tömjén szagú gyász, siratódal eseng
Rémlik, leeső patkók zaja cseng.

hereverő heverő 2019.01.22. 12:28:50

@úgymond olvasó mmkk:
Én meg Szabó LőrincTET:

Napos mohán
melegszik a
botszemü kis
csigabiga;
korán kibujt
s most vár, pihen,
fél és örül,
mint a szivem,
nem tudva: itt
van-e a tél
vagy új tavaszt
hoz már a szél;
nem tudja még,
mi a világ:
ibolya? vagy
csak hóvirág?

csillagporszem 2019.01.22. 12:29:03

@Sanda.Ipse:
A 36 millióért meg kell szenvedni :D
Szerintem már mindenki térden állva imádkozik, hogy Renit vigye ki. Valaki igazán kiírhatná a villa fölé az égre, hogy Roli-Reni 60-40 :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 12:29:56

@hereverő heverő: Tudom, hogy hirtelen döntés, de igen..., Akarom!
Akkor mostantól semmi félrelépés, Gogolák elvtársnővel? DDD

2019.01.22. 12:30:53

@Maximista vagyok: Ha minden úgy megy, ahogy szokott, akkor nem jön ki a 3-as (phár)bhaj. Mert:
Jan 27: Kiválasztás
Jan 30: Kihívás
Feb 3: Phárbhaj (maradék az 5)
Feb 10: Phárbhaj (marad a szív4-es. Nem. De érdekes kiválasztás/kihívás lenne a szeretet jegyében)
Feb 15: Phárbhaj (marad a szív3-as. Nem. Inkább a szívlapát.)
Feb 17: The End.

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:31:48

@csillagporszem:
Zártosztályra bekerülni ép elmével elég szar lehet:)
Remélem, hogy kitakarítja Renit, bár az tegnap már Roli ölébe is beleült, mert az érzelmeire hallgatott:))) (Előzetes)

hereverő heverő 2019.01.22. 12:34:46

@UdvariatlanBolondvagyok: Előbb várd meg mit mond a menyasszony, őt kérdeztem elsőnek!
Kurvaéletbe, mindig a belepofázás, mi? Itt a templomban? várj a sorodra az istenit neki! Addig még gondolkodhatsz a dolgon :)

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:35:28

@Spitzbauer:
Szerintem hármas párbaj azért nem lesz, mert Csoki kirúgása feleslegessé tette.

Maximista vagyok 2019.01.22. 12:36:24

@Sanda.Ipse: azért ült az ölébe az a tehénlepény, mert fosik a párbajtól. nincs ebben tattika, csak a szív :D ja, nem...

Sanda.Ipse 2019.01.22. 12:40:43

@Maximista vagyok:
Már azt hittem, hogy hirtelen beleszeretett. LOL
Adri felháborodása azért volt érdekes, mert miután Roli visszajött a párbajáról teljesen ráragadt.

csillagporszem 2019.01.22. 12:40:47

@Sanda.Ipse: na ja, nem teljesen hülye a Renike, érzi hogy esélyes, hogy Roli kiviszi, megkezdte a párbajmegúszási-hadműveletet :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 12:41:42

@hereverő heverő: DDD,,,addig csomót kötök a ...sorsomra!

hereverő heverő 2019.01.22. 12:42:36

@UdvariatlanBolondvagyok: Kedvenc nekem is. De kalákáék Kányádi versei is megérnek némi promóciót.

Maximista vagyok 2019.01.22. 12:43:50

@Sanda.Ipse: én tuti mondtam volna neki, hogy anyádra üljél, lett volna belőle óbégatás :D

2019.01.22. 12:45:40

Szépek a ti verseitek is

mobilos perpetuum 2019.01.22. 12:45:40

@Paic Róbert:
VV Reni költő, rendező, előadóművész örökbecsű verse:

Villából távozásomra

Ucc'ajtón kívül lettem én -
másoké lesz a nyeremény
pedig vagyok
túl jó, ti Vakok!

Csokirudamat nem lelem
e villabéli szegleten
hiány-
zik ám!

Radics, Krisz, Csoki elszelelt
rúdtácos alakom odalett
pedig bíztam
hogy nem híztam

Lehettem volna királynő
kancellárkodni nem menő
szomor-
kodom.

Ha örül Nyári Gábor úr,
hogy Renyhe ily' hamar kihull:
nélkülem
nulla
a villa

Kanalam, késem, megfogom
Rántottát tálastul felfalom
eszem:
Megáll
az eszem!

és csak eszem, eszem...

Cimili 2019.01.22. 12:46:19

@csillagporszem: roli sem most jött le a falvédőről, sztem átlát renyhe hadműveletén. s ha igen, jó nagyon fog koppanni renyhe.

2019.01.22. 12:48:12

VV Renáta az egyedi megismételhetetlen Polihisztor.

Már ha érti hogy mit is jelent

2019.01.22. 12:51:30

@Cimili: jó volt az úgy is

2019.01.22. 12:52:25

Elüldöztem a nyuszit :O

hereverő heverő 2019.01.22. 12:54:02

@Cimili: bármelyik helytálló. De koppanjon nagyon nagyot!

Cimili 2019.01.22. 12:54:35

@hereverő heverő: esetleg nincs valami vidámabb? :)

moletty 2019.01.22. 12:55:12

@Paic Róbert: Nem érti, de az szeretett volna lenni gyerekkorától ! :D

moletty 2019.01.22. 12:57:15

Roli beleállhatna Renibe amikor az épp ZSúval ugat így mintegy megvédve a szefóst, közben éket verve közéjük és renyhenek is beszólhatna így keményeket is
Nekem teccene :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 12:58:09

@Paic Róbert: Prolihisztor....Erre a dörzsölt, impertinens, idegbolond perszónára én a kaktuszomat se bíznám rá , de nem tegnap derült ki, hogy az én értékrendemnek semmi köze nincs, és soha semmilyen párhuzamos univerzumban nem is fog találkozni ezzel a szerencsétlennel ....,már az első percben kiderült...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 12:59:11

@Cimili: Szeri van!
@UdvariatlanBolondvagyok: tudod, hogy mennyire nagyon!
Vártalak a nyári napsütésben,
Vártalak a téli hóesésben,
Vártalak szobám sötét magányában,
Egyedül hagytál engem!

Vártalak tavasz virágzásában,
Csak vártalak az őszi esős szélben,
Vártalak!
Szívembe zártalak!

Mindig mikor rád gondolok,
Kicsinek tűnnek a nagy bajok,
Ha nem vagy velem, keresem a helyem kedvesem.
@hereverő heverő:
Mindig mikor rád gondolok,
Úgy érzem a Föld gyorsabban forog.
Előrébb hoznám a holnapot,
Feledhetetlen amit tőled kapok.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:00:40

@hereverő heverő: Nem tudom hogy kerültél bele a versembe! De a válaszom! Igen! Akarom! Boldogságban, szegénységben, betegségben mindig vele leszek!!! @UdvariatlanBolondvagyok: látod ezt drágám! Örökké a tiéd, örökké az enyém, örökké a miénk! :* <3

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:02:28

@Paic Róbert: Köszönjük a gratulációt!
@UdvariatlanBolondvagyok: Mikor lesz a nász elhálása??? :D

hereverő heverő 2019.01.22. 13:06:52

@Nyuszomuszo83: ki kellett gugliznom mi ez, mert piszokul nem rémlett egy ilyen vers sem :)))

Na akkor férj és feneség vagytok. Irány a nászút!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 13:08:50

@moletty: egyre jobban tetszel, egyre jobban ;)

2019.01.22. 13:11:05

@Nyuszomuszo83: a gyermeketeket kizárólag Sixx, Bruti, Hoppancs, Candyperfumegirl, Dzsubibí, Chat Géza nevek valamelyikével nevezhetitek

Cimili 2019.01.22. 13:12:56

@hereverő heverő: na ez az! kösziköszi!! :))
@Nyuszomuszo83: gratulálok én is!! nehogymá eltűnjetek, nászút csak a vv után lehetséges. :)))

Cimili 2019.01.22. 13:13:59

@Paic Róbert: te őrült vagy, de ez a jó! :DDDDDDDDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:15:27

@hereverő heverő: Mert kivételesen nem vers, de illett ide! :D Kedves Papunk! Megkérdem a hites uram félénken csendesen hova szeretne vinni nászútra! De előtte még a lakodalomban ennünk kell, meg táncolni csárdást, keringőzni a gyertyafény keringőre, énekelni és vigadni! El kell adni az új asszonyt a menyecske táncban! És reggel csacsifogaton haza kell menni a tyúkverőben! Ráadásul nagy a násznép nem széledhetnek csak úgy széjjel, együtt kell mulatni velünk és osztozni a boldogságban! :D Úgyhogy Papom, gyere te is, a mise bor meg ne pimpókosodjon adunk utánpótlást is! És imádkozzon értünk! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 13:16:10

@Nyuszomuszo83: Nem lehetne először hálni? Csak néhányszor....,
Ez olyan pudingpróba-szerűség...!

Pedálozgató 2019.01.22. 13:16:30

@moletty: Ja, az M1-en nem, ott aztán egyáltalán nem ferdítenek... :)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:17:52

@Paic Róbert: Ajjajjjjjj! Nekem megvannak a nevek, majd kikérem a zuram véleményét, aztán majd megegyezkedünk!
@Cimili: Még nem szökünk meg, még ráérünk! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 13:19:05

@Cimili: Bruti passzol a vezetéknevemhez....az jöhet,,, akkor is, ha lány!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:19:32

@UdvariatlanBolondvagyok: Már visszakozik a lelkem! Mert aztán ha nem lesz jó az ágyban akkor elválunk asztaltól is? Édes arany bogaram ez oda-vissza érvényes! Úgyhogy háljuk el a nászt és felőlem élhetünk vadházasságban is egy ideig!

Angora Cardi 2019.01.22. 13:19:48

Lacika:

Számítottam rá, persze. Azért számítottam rá, mert a közönségnek a balhé kell, a szex meg a hazugság, ennek van nézettsége. Ha én visszamentem volna, akkor nyugodtság lett volna a villában.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:20:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Persze a keresztneve meg Brutália lesz vagy Leokádia esetleg Pszichopata??? NEM!

Angora Cardi 2019.01.22. 13:21:02

Lacika:

Nem rajtam múlik, hogy mit raknak bele a műsorba, de nem fogok 24 órában ugrándozni

Tökös... 2019.01.22. 13:21:29

Sziasztok

Ha estleg, netán Rolcsi olvasná a hogy voltot, innen üzenem neki a következőket...
Rolcsi ! ...ha esetleg nem esett volna le nálad a tantusz ( ami szinte elképzelhetetlen mert olyan okos ) önmagában a taktikázás nem jelenti azt hogy az előre eltervezett dolgok fognak megtörténni...
Ott van ugye egy több ismeretlenes egyenlet
Például hogy nem tudod, hogy az általad kiválasztott, kit hív ki párbajra..
A másik hogy csak sejteni lehet ( de még ezt sem mondanám ) hogy ki milyen erős játékos...
Magyarul senki nem tudja...

További jó játékot neked Rolcsi...

Ja, és tényleg jó lenne ( ez csak egy jótanács ) ha a hugyos gatyádat, és a szaros pólodat néha kicserélnéd, no meg egy kis fésű is elkellne, hiszent te szerepelsz egy országos tévében..

Szia !

Angora Cardi 2019.01.22. 13:21:38

Lacika kedvence a málnás lekvár.

hereverő heverő 2019.01.22. 13:22:11

@UdvariatlanBolondvagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD nagyon röhögök :DDDDD

Angora Cardi 2019.01.22. 13:22:56

És még egy a végére:

Lacika Zsuról, el tudod-e képzelni hogy lesz vmi köztetek?

A villában köldöktől felfele jó volt, mikor ki volt sminkelve, de nem hiszem hogy lesz köztünk valami.

hereverő heverő 2019.01.22. 13:23:06

@Nyuszomuszo83: Ha Noel lesz, belefojtom a gyereket a szenteltvízbe.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 13:23:25

@Nyuszomuszo83: Ugyi!!! Máris a vita! A körömolló az enyém!

Angora Cardi 2019.01.22. 13:23:49

@Nyuszomuszo83: Leokádiát javaslom de csak ha Okádiának becézitek.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:24:04

@hereverő heverő: Akkor papom a választ is láttad, a menyecske vevő rá! ;)

Angora Cardi 2019.01.22. 13:24:13

ja és szevasztok, kérek egy metálzenét ebéd utáni lazításhoz az értőktől :)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:26:26

Na elolvastam Lacikát és tök értelmes válaszokat adott, a málna lekvárt én is szeretem! Plazma Burai jók, bár Plazma nem populáris de van pár olyan zenéje ami nagyon is jóra sikeredett. Az látszik hogy még nincs képben meg össze is van zavarodva! A fodrászatot támogatom, az menne neki simán szerintem!

Tökös... 2019.01.22. 13:27:01

Kedves Hunyor !

Szerinted, mitől lennél szimpatikus a nézőknek hogy 36 millióval menjél haza ?
A zsebhokizásért esetleg ?
Eltelt 3 hónap, de egyetlen hangos szó nem hangzott el tőled...
Az persze jó taktika lehet hogy az erős szociális alkatod okán, inkább a háttérben maradsz
igy viszont semmiről nem tudjuk meg a véleményed, pontosabban azt tudjuk hogy Rolcsi csicskája vagy...
Én szurkolok neked hogy nyerjél, de néha aggályaim vannak, hiszen a meztelen csiga minden játékban megszopat....

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:29:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Édesem, kissé normálisabb nevekben gondolkodom! Zara, Dóra, Márta! Fiú nevek Dávid, Dániel.... Nem lehetne ilyenekből válogatni???? #szépennézverebegtetemszempilláim
@Angora Cardi: öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö, NEM! :D

moletty 2019.01.22. 13:31:36

@Hedo a nokedli szaggató: Én is bírlak (rágjam le a húsod), de már nem merek közeledni senkihez, mert PAIS RÓBERT Tesóról is kiderült hogy pasi ! :D
------------
MÁS:

Az a poén megvolt Lacikától , hogy : " A kaki-ban Te vagy az AKI ! " ? :D

2019.01.22. 13:32:43

@Nyuszomuszo83: @UdvariatlanBolondvagyok: reggelre kérnénk a véres lepedőt bemutatni, ezzel is bizonyítván az ifjú ara ártatlanságát illetve a nászéjszakai coitusz megtörténtét. Pozitív terhességi teszt bemutatásának határideje 6 hét múlva. Addig is készitjük az alomnak az új ketrecet, ízé kifutót akartam írni

moletty 2019.01.22. 13:33:19

@Nyuszomuszo83: Azért valljuk be : Lacika nem agysebész és nem atomfizikus ! (Úgy értem h. nem ezek a szakterülete:D) De persze a magyar polgárok közt elmegy simán....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 13:35:21

Hol van ez a cápaheringbogár ?

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 13:36:30

@moletty: Simán! :)
@Paic Róbert: ÖÖÖÖÖ, a véres lepedőt biztos nem prezentálom neked! Mert ennyi idősen maga lenne a csoda... Bestoppolni meg nem fogom! :D 6 hét??? 7-10 napos terhességet kimutat a teszt! Minek várjak 6 hetet?????

2019.01.22. 13:37:06

@moletty: na de kérlek én semmi olyantat nem akartam tőled. Max aa leendő csajodat csapattam volna, de csak előtted. Emeletes ágyon és utána lerúgnám neked az alsó szintre

2019.01.22. 13:40:11

@Nyuszomuszo83: te még igy használtan is csodálatosabb vagy mint egy zsír új prototipus. A 10 napos teszt csalhat. Tapasztalatból mondom. :'(

hereverő heverő 2019.01.22. 13:41:17

@Nyuszomuszo83: Miért, olyan öreg vagy, hogy már megalvadt benned a véred?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 13:41:51

@Nyuszomuszo83:

Nem vagy igaz magyar !

Hunor, Acsád, Ajtony, Bókony, Előd, Istvánakirály, Huba, Kond, Özséb.
Ezek közül válassz te nemzet ellenes !
Ne Ronáldót, meg Mártát !

2019.01.22. 13:42:47

@Nyuszomuszo83: amúgy meg lehet neten rendelni ócsó kínai feszes szűzpuncihártyát. Ez a nász ennyit tán megér nem?

2019.01.22. 13:44:27

@hereverő heverő: itt nyerítek a kolléganőm meg csak bámul rám és nem ért

Maximista vagyok 2019.01.22. 13:44:44

Ha lány lesz legyen VV Reni a neve. Ha fiú akkor Zsóti, L nélkül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 13:46:03

@Paic Róbert:

az a hártya czipzaros , hogy újra fel tudja használni.

@Maximista vagyok:

VV Reni szép név, vagy legyen Gong az eleje gong a vége a neve, GongGong.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 13:46:03

@moletty: én ugyan hüvelyes vagyok, de csak a férjemmel élek nemi életet, bár manapság vele se!

2019.01.22. 13:47:22

@Maximista vagyok: a nyulak egyszerre többet fialnak. Hát még ezt sem tudtad? @UdvariatlanBolondvagyok: jól gondold át a jövődet mert húzós lehet a nyúltartás ha megszöknél

2019.01.22. 13:49:04

Na azt hiszem 3óra alatt jobb showt csináltunk itt mint a retek egész évad alatt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 13:50:39

@szociál:
szép állat vagy, mókuscica :**

2019.01.22. 13:51:06

@Nyuszomuszo83: @UdvariatlanBolondvagyok: homevideot is elfogadunk az elhált nászt bizonyítandó

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 13:52:15

lyézusmárilyám, az én ártatlan lelkem, vér, meg koitálás, meg nász. förtelem!

hereverő heverő 2019.01.22. 13:55:21

@Paic Róbert: Én azt meg nem nézem! Én sokat ultizok, nekem bemondásra is jó, legfeljebb kontrával bukják a nászéjszakát.

2019.01.22. 13:56:32

@úgymond olvasó mmkk: csak megsúgom téged se a gólya hozott

hereverő heverő 2019.01.22. 13:57:27

@szociál: Én is farkas, csak már nem működik.

2019.01.22. 13:57:35

@hereverő heverő: egy állomás nézi min röhögök

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:01:22

@Paic Róbert: persze, hogy nem, engem a káposztaföldről szedett fel valami munkásember, és aztán elcseréltek a kórházban

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 14:03:13

@úgymond olvasó mmkk:

farkascica, vagyis kandúr :)

@hereverő heverő:

Nekem is csak azért áll hogy tudjam fogni az FM adásokat.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.22. 14:04:52

@Angora Cardi: egyik kedvencem a Carcass brit táncdalegyüttes Heartwork (=Szívüzem, tisztára a VV9re szabták) lemeze, másik pedig a norvég Spidergawd tetszőleges (I-V) albuma, ha már a Clutch tetszett. az előbbi inkább brutális tangó, utóbbi andalító.
Jó szórakozást!

hereverő heverő 2019.01.22. 14:05:19

@úgymond olvasó mmkk: Engem meg többször is szájbabasztak, de anyám kiköpött.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:05:56

@szociál: nádiposzátamedúza

@Paic Róbert: szegény apámnak meg nem volt más választása, hazahozott, azt mondták, én vagyok az ő gyereke

hereverő heverő 2019.01.22. 14:06:44

@szociál: Én ezért hallgatok már csak MP3-at

2019.01.22. 14:06:56

@Sanda.Ipse: Én is így gondolom. Plusz egy emberrel pont most jönne/vagy most lett volna.

hereverő heverő 2019.01.22. 14:07:27

@úgymond olvasó mmkk: szerintem jól járt veled. Sokkal jobban mintha káposztát hozott volna haza.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:08:37

@hereverő heverő: majd megkérdezem tőle, ha hazaértem, hogy minek örülne jobban, nekem, vagy a káposztának. gyanítom, hogy a káposztot fogja mondani, mert éjszakás volt, és ilyenkor nem szereti a felesleges kérdéseket :))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 14:08:57

@úgymond olvasó mmkk: káposztát, bmg, hüjeleányegyesnyelvtanból

2019.01.22. 14:13:05

@úgymond olvasó mmkk: a káposzt olyan mint a síugróknál a k pont?

Maximista vagyok 2019.01.22. 14:15:01

@szociál: frí sipping volt ali expresszről...

2019.01.22. 14:15:49

@szociál: engem a jófogáson vettek cofidis hitelre az unikornis helyett

2019.01.22. 14:17:26

@Maximista vagyok: Mókica a konténeres csak ő jöhetet távol-keletről

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:18:13

@szociál: Rábasztál! A Márta mmkk benne lesz! Mert csak! Egyik se nem tetszik amit felsoroltál! Úgyhogy nem lesznek ilyen nevek, a gyerekemnek pláne! Megéri vagy nem éri meg a szűzhártya rendelés, majd maximum teszek a lábam közé paradicsommal töltött zacskót azt azt hiheti a Zuram szűzjánnyal volt dóga!
@Paic Róbert: Homevideot nem csinálunk, mert azt tilcsa a vallásunk! Még a végén meglátszana az úram jól elkényeztet engem és irigyek meg féltékenyek lesztek aztán el akajátok szeretni valamelyikönk!
Én mondtam már fogadott gyerek vagyok, apám fogadott anyámmal hülye leszek aztán nyert apám! És a krumpliföldön szedtek össze, a gólyának mert azért piros a csőre mert szégyellte magát mikor engem hozott! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:20:13

@Paic Róbert: Ez a nyúl olyan nyúl hogy én ha nem vállalná az apja a purgyét akkor nem kell a neve, a pénze se, de látni sem láthatná!

2019.01.22. 14:20:54

@Nyuszomuszo83: egyem a szived nyulam-bulam, csipázom a stílusod

hereverő heverő 2019.01.22. 14:21:00

@Nyuszomuszo83: Hát addig álljál egy lábon amíg én elirigylem tőled azt a kényeztetést

2019.01.22. 14:22:06

@hereverő heverő: nekem sincs puncim szóval a nyalást kihagynám

MosóMaca 2019.01.22. 14:23:05

Megnéztem Laszika videóját. Azért tényleg sz@rjanak sünt a kedves szerkik, hogy állítólag 15x bocsánatot kért adirtól, de ebből egyetlen egyet sem sikerült bevágni adásba, mondjuk renyhe napi idegrohamai előtt, vagy után.... Sőt, még a műsorvezetők is rátettek pár lapáttal.
Másik kedvenc válaszom: Találkoznál-e Zsuval kint, Igen, elkísérném az első ambulanciára :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:24:37

@Paic Róbert: Ahogy én is a tiéd! Jól megríkatsz aztán megnevettetsz! :)
@hereverő heverő: Jól van na most nem rád gondoltam azt amit a zuram nekem ad a csajok tudják irigyelni! Te max azt amit én adok a zuramnak, mert abban igen jó vagyok! A főiskolán is fölvettem fakultációban anno a szerelem művészetét és 5-öst rittyentettem belőle! :D :D :D :D

moletty 2019.01.22. 14:25:05

@Hedo a nokedli szaggató: No megjegyzem (nyalom a horpasztod) és akkor bátrabban nyilatkozok Feléd! De tudod : az Adri szerűek a favoritom! (Magasabb lehet persze, meg ha nem esik le a bőre az se zavar:)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:26:00

@MosóMaca: Látszik Lacikának azért helyén volt a szíve meg az esze, nem ő volt a legélesebb kés a fiókban, de igazi szerethető figura a maga kis egyszerűségével!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 14:26:52

@moletty: 158 cm agyok én is pont mint Adri! :D

2019.01.22. 14:27:50

@Nyuszomuszo83: francia szakra jártál?

2019.01.22. 14:28:41

Nekem 147cm volt a rekordom

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:28:47

@moletty: én kisebb vagyok, mint Adri, de ugyanaz a combos faros csöcsös :) nem véletlen izgat a dolog, hogy így rágerjedtél ;) olyan, mintha engem akarnál ennyire hevesen megcekcuálni XD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:29:35

@Paic Róbert: a nem puncit is lehet nyalni, csak szólok

Cimili 2019.01.22. 14:29:35

basszus, rég röhögtem ennyit, mint azon, amit az utóbbi 1 órában termeltetek. télleg jobb a vv9-nél. mindenkinek:DDDDDDDDDDDD
@MosóMaca: ezt válaszolta? :DDD na meg kell néznem.

hereverő heverő 2019.01.22. 14:30:41

@Paic Róbert: az enyém csak 22, hiába huzogattam.... baszki 147? Hol találsz arra nőt?

2019.01.22. 14:31:06

@moletty: vigyázz @Hedo a nokedli szaggató: mert kikeresztelkedik és felveszi a szalámi szeletelő nevet

2019.01.22. 14:33:01

@hereverő heverő: tudod ragógumit kell tenni a vegére az slankítja.

Cimili 2019.01.22. 14:34:46

@Spitzbauer: pont ilyenem volt anno, kemény fél évig. akkor elkérte a fiam kölcsön és belegangolt egy árokba, s totálkárosra törte. de legalább a fiamnak nem lett semmi baja. azóta is vezet, soha egyik kocsiján sincs karcolás, bezzeg az enyém kinyírta. ez az anyák sorsa. :)

2019.01.22. 14:34:59

@Cimili: na ugye ha nincsenek itt a trolik

MosóMaca 2019.01.22. 14:37:34

Ma hüjjébbek vagytok, mint a sok évi átlag! :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:39:52

@Paic Róbert: vagy a farok herék alatti része, lehet nyalni a hátat, lábat, vállat, kinek mire van gusztusa :D

Angora Cardi 2019.01.22. 14:42:39

@hereverő heverő: Köszönöm szépen, megjárós! :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:42:49

@hereverő heverő: az is jó mikor hátul pasi van elől meg a vibri és még a pasi is élvezi a bizsergést :D :D :D jujjj csak aludjon el a gyerek, ma este megerőszakítom a zuram ;)

2019.01.22. 14:42:53

@Hedo a nokedli szaggató: a farok herék alatti része a pasi punci csak benőtt mert a nőknek sokat fájt a feje az evolúció során is

2019.01.22. 14:42:55

@Tökös...: EKG!

Nyerjen Renyhe, rá nem lehet mondani, hogy "egyetlen hangos szó nem hangzott el tőle", tehát megérdemli a nyereményt, ez logikus.

Óbassz.., miket beszélek, tényleg hülye vagyok, hát mégiscsak G1G-nek kell nyernie, mert "a meztelen csiga minden játékban megszopat"-ja Hunyort. Olyan világmegváltó dolgokab is, mint ételszinezékes tojásfehérje-felverés. Hát inkább ez a logikus.

Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet/szemünket itt. Vége a tanításnak, hogy kommentelgetsz? Tanully mer mebux!

2019.01.22. 14:45:52

@Hedo a nokedli szaggató: hogyvolt blog mint xexuális ajzószer. Hmmmm... Sixx ha ezt tudta volna mikor elkezdte. Azt a wella lakók meg hiába dobják élénk csoffadt testüket. Meg jó, hogy kint a 18as karika

2019.01.22. 14:46:13

@Cimili: Nekem is vót, csak 105S. Mi nem flancoltunk 120-assal ;-DD. Na, akkor döntöttem el, hogy soha nem lesz Škodám. És úgy is lett. (Mint Daraboséknak a vasaló a szálláson.)

hereverő heverő 2019.01.22. 14:47:02

@Hedo a nokedli szaggató: Milyen vibri az, te jó ég?! Ütvef(k)úró? Anal intruder 2000?

Maximista vagyok 2019.01.22. 14:47:47

@Paic Róbert: Hogyan élték túl a nők az evolúciót? Sunyi módon hozzánőttek a pinához.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:48:31

@Maximista vagyok: nyááá, nyerítve fuldoklok, a szomszédban meg igazgatói értekezlet pffffffffffff, holnap kirúgnak

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 14:49:18

@hereverő heverő: jajj már, vékonyka a hüvely és bél közötti rész :)

2019.01.22. 14:51:41

@hereverő heverő: hilti, négereknek black and decker

2019.01.22. 14:53:46

@Hedo a nokedli szaggató: phuj keresztyén magyar ember nem csinál olyantat mert Viktor megbűnteti

2019.01.22. 14:56:25

@Hedo a nokedli szaggató: ha ma szétesik éjjel alattam az ágy te javíttatod meg nekünk. Ha sérülés is keletkezik, jösz a kórházba látogatni, oszt hózód a nagy húslevest

Angora Cardi 2019.01.22. 14:56:29

@adamskij: Köszönöm jegyzeteltem! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 14:57:02

@Maximista vagyok: @Paic Róbert:

Jó nektek, nekem az anyukám is apuka.
Kinek volt bajszos anyukája ?
Én nyertem :(

@Nyuszomuszo83:
De nyugtass meg hogy olyan szép Kövér Lacibácsis bajusza lesz a kisdednek, az igaz magyar viselet.

Angora Cardi 2019.01.22. 14:59:38

@MosóMaca: hehe Maca ezt tudod linkelni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 15:00:07

@Nyuszomuszo83:

én 148 vagyok, a kilincset még elérem, viszont az egyik lábam donga, kicsit bicegek.

MosóMaca 2019.01.22. 15:06:10

@Angora Cardi: mire ide jutottam, meg is oldottad akkor :) Bocsi, lassú vagyok

moletty 2019.01.22. 15:13:52

@Hedo a nokedli szaggató: Azt mijafasznak ? Az van neki! (Meg nekem is:)

2019.01.22. 15:14:01

@Hedo a nokedli szaggató: csak te is lábra tudj majd holnap reggel állni

2019.01.22. 15:15:47

@moletty: ne fikázzd le nem olyan kicsi nekem

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 15:17:22

Most néztem a VV oldalát, vannak benne életképek(videók), Roliról, Honyorról és Lacikáró azt hittem álló nap nem csinálnak semmit! Pedig ezeke, poénkodnak, beszélgetnek, szívatják egymást. Csak a szerkesztők b@sznak berakni róluk akármit is a műsorba. Elmennek ezek a pi...ba.

Angora Cardi 2019.01.22. 15:18:31

@MosóMaca: nem gond, cuki vagy h idenéztél :)

hereverő heverő 2019.01.22. 15:25:13

Na mocskos fantáziájú barátaim, mára nekem ennyi rendeltetett - sajna dolgozás lesz mostantól de nagyon. Ne dolgozzatok amerikai cégnek, mert délután ébrednek fel aztán mivel pihentek, egyből kitalálnak minden baromságot.

Szép délutánt, trollmentes estét és huncut éjjelt.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 15:29:16

@MosóMaca: Lacika szerint Zsu és Reni elviselhetetlenek. Királynőnek azért Zsu-t választotta. A videójában Zsut tartja esélyesnek a győzelemre, ha nem is ért vele egyet. Nem én mondom: Lacika.

MosóMaca 2019.01.22. 15:30:28

@Brigante: igen, ezt írtam talán pont tegnap. Hogy sajnos a szerkesztők is azon az IQ szinten vannak, hogy renyhe ordenáré viselkedése, vagy zsizsikes idiótaságai érdekesebbek nekik. Meg talán annak a közönségnek szánják a műsort, akik szintén. Szerintem mi nagyon nem jó mozira ültünk be. :D

Angora Cardi 2019.01.22. 15:31:03

@mobilos perpetuum: Azt is elmondta, ettől függetlenül bírta és jókat hülyéskedtek.

MosóMaca 2019.01.22. 15:31:24

@mobilos perpetuum: akkor mondta, mikor már kint volt és észlelte, hogy itt kint sokaknak bejön a debil viselkedése.

2019.01.22. 15:33:20

@hereverő heverő: kellett mondanod. Kevés munkát, sok pénzt

Maximista vagyok 2019.01.22. 15:33:28

@MosóMaca: nekem már semmiféle elvárásom nincs miután a betelefonálók is kasztingolt selejtek :) elméletileg jó mozira ültünk be, de valaki kicserélte a tekercset.

Angora Cardi 2019.01.22. 15:34:55

Táncpárbajt sem úgy vágták össze ahogy a valóságban volt, mondta Lacika... :/

moletty 2019.01.22. 15:39:08

Eleve hogy itt a XXII. században nincs on-line közvetítés a kukkolóknak....
Tényleg a faszomba már tényleg !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 15:40:20

@Brigante:

Ezért nem érdemes nézni ezt a foscunamit, elég csak a hv-t olvasni.
Remélem Zsóti összejön Greggel, és jót lélekb*sznak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 15:41:10

@szociál:
Persze úgy értem, ha a lelke a segge Pánhuszárnak.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 15:41:42

@MosóMaca: Amikor kérdezték, akkor nem mondott olyat. Egyébként volt, hogy Csokinak is jót tett volna, ha ambulancián felírnak neki nyugtatót, Reninek vénás injekcióba dupla adagot.
Balázs egy párbajon: Szandikának egy lónyugtatót! Annyira ordított a nézőtéren.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 15:42:30

Még jó, hogy érkezem...baszki, olyanok vagytok, mint a falusi nénik a padon!
Még, hogy a pasik nem pletyiznek! DDD,,, Lassan lakodalmas zserbó lesz a zsíromból...!DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 15:48:06

@Paic Róbert: neeem, franszia szak nem volt, majdnem volt képzés furulyából, de oda meg nem vettek fel, lecsúsztam a tanító néni pályáról! Jobb is, már Kalocsán ülnék a nőibe tutira!
@szociál:
Nem, nem lesz kövér kis bajca! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 15:51:52

@UdvariatlanBolondvagyok: És nem válaszolsz semmire se nem. Itt nekem kell védenem a böcsületet, mert itt hagytál. Nem hiába találtam a kis szöveget! :( Szerizlek azért tudooodoooodd!!!

2019.01.22. 15:52:13

@UdvariatlanBolondvagyok: a nászlégyott megvolt már. Amíg nem válaszolsz erre addig minden más csak mellébeszélés. Ha esetleg gondok vannak biztos van itt valakinek kék pirulája, vagy síkosítója, bár jó a beszélőkéd szóval nőknek nem csak a szíve nyílik ki rá. Valaki meglóbált itt vibrátort is. Vagy beragadt a puncihártya zipzára? Azt szappanozni kell, de csak ph 5.5 jó

2019.01.22. 15:55:57

Amúgy nekem csupasz.

Mármint az arcom.

És különben is Gail lenyeli

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 16:01:54

@Paic Róbert: nagyanyám szerint amelyik vadász nem találja a lakot sűrű erdőben, megérdemli hogy kint maradjon!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:15:13

@Nyuszomuszo83: @Paic Róbert: Most ember kell a "gáton", akinek nem ragadt le a nyelve a csodálkozáson? Decemberben elvitt egy lütyő haverom squash-olni...,ugyanúgy kapkodom a fejem...DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:22:47

@Hedo a nokedli szaggató: Szeretem a nedves szűk odúkat, télvíz idején..,pompás kucorgó!
Nyuszi üreg a vájatban...odú-oda vagyok,,,!!!!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 16:23:59

@MosóMaca: én is így érzem. Pedig van potenciál az értelmesebb játékosokban...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:24:50

@UdvariatlanBolondvagyok: ne kapkodd, te vagy az ember a gáton! :D

MosóMaca 2019.01.22. 16:27:07

@Brigante: van, vagy lenne, de rettenetesen rámentek a trash vonalra. És mikor kiválasztás, párbaj előtti bejátszásokat kapnak, a gyökerek is azt látják, hogy az üvöltés kerül be az anyagba, ezért ebbe az irányba mennek még jobban. Persze, fontosak a konfliktusok, de véleményem szerint ugyanilyen fontos volna beszélgetéseket is hallani. Ebből a szériából ez teljesen kimaradt. Három dolog van, ami műsoridőt kap, a sex, az idétlenkedés és az üvöltés. Még Baukó szériájában is volt egy csomó beszélgetés, amit leadtak.

2019.01.22. 16:29:34

@UdvariatlanBolondvagyok: esetleg sínbe is tehetjük hogy tartósan fenn tudjuk tartani az ideális állapotot

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:30:26

@UdvariatlanBolondvagyok:
Akkor nálam jó helyed lesz!
Nyuszikád majd jól körülvesz,
Nem lesz neked semmi gondod,
Míg nyuszikádat kézben tartod!
Boldog leszel minden percben
Nyusziodu el nem enged!
Becsüld meg e drága nyuszit,
Adjál neki sok-sok puszit!

moletty 2019.01.22. 16:40:14

@Nyuszomuszo83: Ez a vers azért szar volt, Nyuszó ! De lelkes :)

Tökös... 2019.01.22. 16:41:05

@Spitzbauer:
Aggódom rolcsi elmeállapota miatt....
Napok óta nem alszom....
Megáll az ész, rolcsi elsírta magát, tényleg kezd renyhára hasonlítani....
Van egy tippem kétezerért, hogy rolcsi párbajozni fog...
Az álmos könyv szerint ez nem jó jel...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 16:43:22

@csillagporszem: Nagyjából egyetértünk. Pl azt sem szabad elfelejteni, hogy ha tényleg csak a példának okáért Greg kihívná valamilyen ok vagy ürügy mentén örökös barátnőjét, Zsuzsut, akkor a Roli, Hunor, valamint Lacika, Adri, de még Reni stb. pártolók többsége is Gregre szavazna itt a végjáték kezdetén, mert Zsuzsuban látják a nagyobb ellenfelet a kedvencükre nézve.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:47:27

@Nyuszomuszo83: A természetes folyamatnak, természetesen nem szabok gátat a felesleges gátlásokkal....még a végén, pangó állóvíz lesz belőle..., ámbár én szeretem a gát fogta nedű taréját...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:49:50

@moletty: DDDD,,,teeee szeméééét!!! Imádlak Moletty,,,de semmi pipa, tudod!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 16:50:12

@Tökös...: Elsírta magát, mert volt már benne néhány feles, és néhány pohár borocska.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:50:24

@moletty: na b+, hogy neked semmi nem jó,még jó hogy nem te vagy a Zuram! De majd ő megmondja elnyerte e tetszését a bújtatott célzásom! Hátha ő tud a sorok közt olvasni! :P Amúgy nem vagyok egy József Attila, még ha sínen is vagyok! :P

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:52:59

@UdvariatlanBolondvagyok: nem szeretem a lassú víz partot mos pasikat, poshadt pangó állóvizet sem! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:53:10

@moletty: Anti-romi rohadék!!! Kibaszott egy jófej vagy, jer keblemre baszod!!!DDD

Tökös... 2019.01.22. 16:53:53

@VV Erőlegény:

Rolcsika a taktikája miatt sirt, hogy lacibarát leszállt a vonatról...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 16:54:22

@UdvariatlanBolondvagyok: megyek megsértődni! Versem kikacagod! Hát szavaljon neked Renyhe! :P Ő úgyis mindenhez is ért!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 16:56:59

@Nyuszomuszo83: Csak szívja a véred kicsikém...nagyon őszinte versike,,, köszönöm !!!!!

2019.01.22. 16:57:37

@Tökös...: Mióta megvilágosodtam (általad), Renyhének és G1G-nek drukkolok. Rollert le(se)xarom.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 17:02:31

@UdvariatlanBolondvagyok: nem ismeri még úgy látszik nyuszit! :D

@moletty: jól van jön még kutyára kamijon moletty drága barátom! Nem maradok adósod, ígérem ha találok fogást, nem fogom kihagyni a ziccert! :D

Maximista vagyok 2019.01.22. 17:05:25

Csatlakoznék a kultúrkörhöz:

Zöld erdőben hó van,
Szopjá le azt jól van.

Hull a pelyhes fehér hó,
kurva anyád Télapó.

Én csak ilyeneket tudok, DE szívből! Ennyike, annyika, semmike.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 17:15:24

@Maximista vagyok: te állat, itt fekszem a földön meghalva, és fáj mindenem, te meg röhögtetsz :DDDDDDDDDDDD

moletty 2019.01.22. 17:17:54

@Nyuszomuszo83: Fogdosni akarsz Nyuszika ? Szóval békülnél....
Egye fene nem vagyok harangtartó ! Barátságom üldözni fog, mint Renyhéé ! :D :D

moletty 2019.01.22. 17:18:38

@úgymond olvasó mmkk: A dógózóba döglesz a fődön szívkirálynő ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 17:21:51

@moletty: nem, már itthon vagyok, próbálom összevakarni magam. úgy döntöttem, hogy alvás helyett farigcsálni próbálok habtestemből, hogy teCCek az illetékesnek, de basszameg, holnap inkább alszok :DDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 17:36:16

@moletty: nem vagyok haragtartó, csak nem felejtek!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 17:36:34

Sziasztok! :)
Először is sok boldogságot az ifjú párnak! :) Azért én a Brutália nevet nem vetném még el (mármint itt játszásiból)... :DDD
Naszóval. Asszem, múlt szerdán láttam utoljára, amikor is a BV-ben Éva olyan undorítóan uszított Lekvár ellen, hogy kikapcsoltam a picsába. Aztán családi egészségügyi problémák miatt nem is foglalkoztam az egésszel, de tegnap meg ma nagyjából elolvastalak titeket, meg pörgetve megnéztem az utóbbi 2 részt. Észrevételeim (nem fontossági sorrendben):
1. Már csak 6-an vannak, de még mindig irtózatos a kupleráj, különösen Renyhe és Zsu sarkában. Ha már Roli melegítőjét mindig ki kell emelni, akkor ez is megérdemel egy megjegyzést...
2. Minden tiszteletem Rolié, hogy ilyen önuralommal tűri az idióta picsák támadásait. Egyetlen oka van, hogy még nem töröltem az appot: hogy rá, illetve Hunorra szavazzak adandó alkalommal. Ha egymás ellen mennek, akkor rá. Már ha számít ez valamit. Lehetne még érveket hozni mellettük, de már kizárólag azért megérdemelnék a fődíjat, mert eddig elviselték ezt az állatkertet. Ezt egyszer már leírtam, és akkor, ha jól emlékszem, Adrit is ide soroltam. Nos, őt sose bírtam, nem tudom megmagyarázni, de talán a borzasztó flegma stílusa miatt, és ez azóta sem változott, ettől függetlenül ő a harmadik nálam, mert a szívlapát trió nézhetetlen.
3. Renyhére hogy a francba nem szakadt rá a kóceráj, amikor azt bírta mondani, hogy ő ember tudott maradni?!
4. Megnéztem a párbaj végén a stáblistát: Kakkantós Dorka ugyanúgy a 6 tagú szerkesztő csapat tagja, mint Zsótti, és itt el is érkeztem ahhoz, hogy a szerkesztők/műsorkészítők/"kreatív" akárkik MENJENEK A PICSÁBA!!!
5. Tudom, hogy szerkesztett "műsor", azt is, hogy manipulálnak a vágásokkal, de ez kb. már olyan szint, hogy széles mozdulattal előveszik a kártyát a kabátujjukból, és a képünkbe röhögnek.

,, 2019.01.22. 17:40:09

mi a menetrend, vasárnap lesz kiválasztás?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 17:43:56

@,,: én még reménykedem, hogy ma

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 17:45:02

@WICKEDWITCH: Boszim! Brutália, háááát meggondoljuk, játszásiból! :D
A többivel pedig maximális EKG, ismételten! :)

Franky4finger 2019.01.22. 17:46:18

Nekem most lett érdekes a műsor. De nem a tv-ben hanem a Face-n. Mindenhonnan agyhalott Zsu zombik kusznak elő vicsorogva, hiányos fogsorral acsarkodva. A villa Forest Gumpja után egyre több hülye fut.

bel ami 2019.01.22. 17:57:16

Hajrá Zsuzsu, hajrá Adri,
Rolit már ki kéne rakni!
Ha nem teszitek időben,
zavart okoz a döntőben.

2019.01.22. 17:58:51

@úgymond olvasó mmkk: vasárnap lesz.
Tökéletes testből vétek faragni. Ahhoz hozzá kell tenni.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 18:02:02

Egy fb csoport vezetője már jelzi, hogy a fináléban ott lesz a studióban. Kérdezik tőle, hogy lehet oda bejutni. Válasz, ő statisztaként lesz jelen. A fenti posztban @candyperfumegirl írja: "Lacika ... elindul a fizetett statisztákkal feltöltött stúdió irányába. (Nem viccelek, van három srác az első sorban, aki Adrinak és Lacikának is üvöltve éljenez.)"
Ezzel nem is lenne gondom, csak már a párbaj elején megmondtam a többieknek, ha ilyen hangos Ad-ri, Ad-ri ordítozás van, akkor tudni lehet, ki tér vissza a villába. Valahogy a kamu-százalékokat el kell hitetni a nézőkkel.
Az a durva, hogy ötvenvalahánnyal is vissza küldhette volna a retekklub a kedvencüket. Ezzel a százalékkal engem nem tudnak megvezetni, de például egy hamis visszajelzés a villalakók számára. Renike, mintha ő győzött volna, magas lóról kezd beszélni Rolival, majd a valóságtól úgy elrugaszkodik, hogy maga alatt kezdené vágni a fát, de ott már nincs fa, a bányászbéka picsája alatt mérföldekre, hogy is lenne. Utazás a Föld középpontja felé, majd tovább. Amikor átér, Új-Zélandtól is olyan messze köt ki a Csendes-óceánban, hogy esélye se lesz partra úszni.

Maximista vagyok 2019.01.22. 18:06:35

Moletty! Megyünk statisztának a párbajra? Mi egy kicsit más vonalat képviselnének :D a TEK-et ránk hívná az RTL...

2019.01.22. 18:07:55

@Maximista vagyok: nekem van acélbetétes bakancsom. Én is mehetek? Csak mert romantika

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 18:08:28

@MosóMaca: Meg volt valami kezdetleges online stream is. Ami a VV6-tól eltűnt teljesen...

Maximista vagyok 2019.01.22. 18:09:21

@Paic Róbert: naná, az lesz az alapfelszerelés, a bátrak jöhetnek makkoscipőben de szigorúan susinacival, pöeköltszaftos ingbe!!! adjuk meg a módját.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 18:10:05

@Maximista vagyok: :) ilyenkor sajnálom, hogy elköltöztem Budapestről!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 18:11:33

@mobilos perpetuum: na, ott pont jó helyen lenne Renyhe, bár szegény tengeri állatokat azért sajnálnám...

Maximista vagyok 2019.01.22. 18:15:20

Ezt a FB csoportvezető dolgot valaki magyarázza már el nekem. Ez ilyen rang? Kiváltságos státusz? Hány lájk kell egy pozíció betöltéséhez és milyen végzettséghez kötik? Próbaidő van? Bejelentenek vagy fű alatt mennek a dolgok?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 18:15:54

@Paic Róbert: csak mert romantika! Zuram bajszot növesztett és közölte, hogy reggel ki fog nyalni munka előtt, így egésznap vigyorogva fog melózni, mert pina illatú lesz a bajsza.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.22. 18:16:37

Roliban elszakadt valami és szívből bőgött vagy színjátszik?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 18:19:11

@Maximista vagyok: Mehet!!! Két sör után első sor, és elővesszük az alkotmányos függeléket, hogy legyen mivel véleményt nyilvánítani....

mobilos perpetuum 2019.01.22. 18:22:31

@Maximista vagyok: Zárt csoport, adminokkal, akik felvesznek, ha kéred. Le is lehet csatlakozni. Nem tudom, van-e előnye a csatlakozásnak, nem tetszettek a tagok, leléptem.

moletty 2019.01.22. 18:28:12

Nem mindent figyeltem, de megyek veletek !
Azt fogom ordítani hogy : "Adri szétkúrlak szívből (és lélekből) !"
És azt hogy "Hajrá Renyhe kapjál ki Rolitól!"
meg hogy : "O1G, O1G, O1G, ruszkik haza!"
Ja NEM! ezt egy másik rendezvényen kell :) (már azt se tudom melyik rendezvényen vagyok néha :)

javier2 2019.01.22. 18:32:40

@Paic Róbert: nekem is van timberland acélbetétesem ausztriában vettem , nagyon kegyetlen tudok vele lenni , de most tényleg ezt azért ne vedd fenyegetésnek .-)
sziasztok!
@Maximista vagyok: fb vezető az olyan mint vakok közt a félszemű gondolom

@WICKEDWITCH: teljes ekg

és hát hmhm én is gratulálok az ifjú párnak.....

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 18:40:24

@javier2: ohhh mennyi gratuláció, kezdek elpirulni és rebegtetem szemérmesen szempulláim miközben pukedlizek és szoknyám szélét fogom! Bár sosem vágytam januári esküvőre inkább a májust preferálom, de a hv így alakitotta! Vigadjatok barátaim! Énekeljétek, hogy lakodalom van a mi uccánkban férjhez ment a falu legszebb lánya, forgatja a karika gyűrűjét, sajnálja a régi szeretőjét! :D

WICKEDWITCH 2019.01.22. 18:42:27

Na, beleültettétek a bogarat a fülembe, és most kicsit rá is értem, úgyhogy megnéztem egy ilyen facebook oldalt. Az első poszt alatt, amit láttam, egy nő sorokon keresztül mocskolja Rolit. Kettővel alatta valaki szidja Renyhét, mire ő beszól, hogy nem kéne mocskolódni. Erre nem tudok mit mondani.

Sanda.Ipse 2019.01.22. 18:42:27

@Nyuszomuszo83:
Mit kell hallanom???????? Esküvő? És kik voltak a tanuk, ha szabad érdeklődeni? Anélkül érvénytelen.

Maximista vagyok 2019.01.22. 18:45:22

@Sanda.Ipse: 60 millió tanu volt, plusz az elcsatolt területek

Sanda.Ipse 2019.01.22. 18:45:47

@Nyuszomuszo83:
Mit nem hallok??? Esküvő? És kik voltak a tanuk? Anélkül érvénytelen.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 18:48:07

Ok, a bulin ehettek kárszeg-kolbászt hátrakötött kézzel....

Maximista vagyok 2019.01.22. 18:48:30

@WICKEDWITCH: az semmi. multkor találtam egy fasza receptet valami oldalon. alatta fb komment lehetőséggel. szerinted milyen kommentek voltak? minek ide stadion, erre rákontráztak egy gyurcsányost. mondom oké, ez igen :D

Sanda.Ipse 2019.01.22. 18:51:28

@Nyuszomuszo83:
Hát akkor gratula! Elháltátok már? Nászútra csatlakozom kísérőnek, mint idegenfélrevezető. Finom meleg helyet válasszatok. Bahamák vagy ilyesmi.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 18:52:06

@Nyuszomuszo83: Nekem tetszik ez a nap...ma van a Kultúra napja,,,-akár 70 tanárt is elbocsájthatnak a bölcsészkarról....übergroteszk!!!

Sanda.Ipse 2019.01.22. 18:53:09

@UdvariatlanBolondvagyok: Neked is gratu.
A kalbászt meghagyjuk nektek ínséges napokra. Ismered a mondást: több nap, mint kalbász. Ne pocsékolj!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 18:54:28

@Maximista vagyok: és mindezt egy receptből kiindulva? Az komoly! :D

Sanda.Ipse 2019.01.22. 18:55:00

@UdvariatlanBolondvagyok:
Úgy kell nekik! Mentek volna futballbírónak!

Maximista vagyok 2019.01.22. 18:59:06

@WICKEDWITCH: nem normálisak. de ez megy minden hír, cikk vagy bármi alatt ahol van FB doboz, hihetetlen.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 19:00:29

@WICKEDWITCH: Mert a toros káposztát soros káposztának olvasta valaki...

javier2 2019.01.22. 19:00:30

@Sanda.Ipse: természetesen én az alvezír vezettem református templom oltárához
nyuszómuszó fővezírünk talpig aranyban ( ilyen rövid szoknyát még nem láttam mondtam nehogy lehajoljon ,mert a násznép magához nyúl)
a férj nem volt magas ahogy itt olvastam 147 cm de jóképű és nőknek fontos helyen IStenünk
nem volt sóher vele.
200 -an voltunk , vőférj Robi volt zene helyett ADY szerelmes verseit olvasta fel aztán nyuszó kedvenc költőjétől József Attilától szavalta el nyuszó szívéhez legközelebb álló versét(titok)
Most várjuk érkezzen a férj és váratlanul szöktesse meg.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 19:02:53

@Sanda.Ipse: Nálunk kalbászbúl van a körítés báttya....

WICKEDWITCH 2019.01.22. 19:05:08

@UdvariatlanBolondvagyok: bölcsészként azt mondom, hogy néhányat el is kellene, csak nem azokat, akiket az "okosok" szoktak kirúgni. Egyetemen volt egy jól tanító tanárnőm, akit elküldtek, azzal az indokkal, hogy nem publikált eleget, azt meg, aki a papírjai nélkül meg sem bírt szólalni, és az angolja is, hmm, hagyott kívánnivalót maga után (angol szakról beszélünk), végig ott volt, és talán még most is ott van.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 19:08:09

@javier2: Te sem vagy sóher a 147 centivel tesa,,,! Még szegény Tyrion Lannister is ledobja a fapapucsot ehhez a mérethez...DDDD

csincsilla72 2019.01.22. 19:09:44

@Brigante: Erről van szó:-(
Én már csak read only vagyok, elengedtem ezt az évadot. Unalmas, nézhetetlen, hiteltelen. Ennyike :-(

WICKEDWITCH 2019.01.22. 19:10:15

@Maximista vagyok: na, ezért kerülöm én az ilyen cikkek alatti olvasgatásokat. Néha belefutok, de túl sok időt vesz el az életemből, ha azon álmélkodok, hogy mekkora nagy is az isten állatkertje...
@UdvariatlanBolondvagyok: :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 19:13:57

@WICKEDWITCH: nem az a baj, hogy nagy, hanem az, hogy ellopták a kerítést

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 19:13:58

@WICKEDWITCH: A cink megint a politikai befekvés...., akik meg ott maradnak, egyre inkább terheltek...,,,baszhatják a kutatást, meg a publikálást...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 19:16:25

@javier2: öööö szép lehettem picsányi szoknyában, de ha ilyen lábakon állna Mo mint az enyém gond nem lenne! A Zuram nem 147 cm, az talán pont Robi vagy heverő kolléga írta, heverő volt a papunk. Katolikus/kaotikus mennyegzö volt, mivel a násznép nagy része már ittasan érkezett, ráadásul életem párja is felöntött a garatra és mielött az oltárnál elrebegte volna az igent meggyőzték a többiek úgy kell ez neki mint üveges tótnak a hanyattesés. Így boldogan a pap kérdésére előbb válaszolt igennel mint én, pedig papunk engem kérdezett elsőnek! A fényképezkedés meghitt hangulatú volt, éppen két kuka és három hajléktalan társaságában, akikért már jöttek is a rendőrök, de tekintettel az eseményre nem botoztak csak figyelmeztették őket finoman hogy ne bámészkodjanak! Ezért dobtunk aprót nekik és megígértem küldök a lakodalmi toros káposztából amikor soros lesz! Eképpen mibel szűkös az idő a Grasham palotába igyekeztünk de beragadtunk a liftbe ahol hát nos beszorultunk no. Alig tudtunk magyarázkodni a szerelőknek akik javasolták a menjetek szobára részt, de háritottunk hogy már megvolt...többször is! Most rohanunk, mert @Sanda.Ipse: nagyon türelmetlen. Ropni akar az új asszonnyal!Remélem sok pénzt hozott mindenki! :D
@UdvariatlanBolondvagyok: hümm, ne légy illúzió romboló drágám! Élvezd a házasság első perceit! Holnap megemlékezünk majd róluk is!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 19:20:11

@Maximista vagyok: Online marketing menedzsernek hívják máshol. Ha jó helyen vagy lehet belőle pénzt keresni (két évig csináltam másodállásban, meg is undorodtam a facebooktól)

javier2 2019.01.22. 19:22:03

@csincsilla72: még van nekünk roli hunor
ne veszítsd el hited

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 19:23:37

@javier2: te basszus a koszorúslányokat fűzted mikor láttalak, aztán egy kis bögyös szőkével eltűntél a sekrestyében, tán gyónni akart szegény lány, de oly megkönnyebbültek voltatok mikor kijöttetek, biztos sok miatyánkot mondattál vele!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.22. 19:25:34

@csincsilla72: Én nem hagyom cserben a választottamat! Rolira x-elek végig még akkor is ha nem ő megy párbajozni :-D

javier2 2019.01.22. 19:29:54

@Nyuszomuszo83: robi megkínált valami thc tartalmú süteménnyel
megszépültek az emlékeim

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 19:32:12

@Brigante: Így van! Éljenek a Rolayisták!!! Le a veszett sellőrajjal!!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 19:32:26

@javier2: semmi ilyesmit nem tűrök a lakodalomban, inkább igyál, azzal jobban jársz! A szerelem vallás is jobban megy. Az anyagtól kitágul csak az elméd és nem szigorlatozni mentél! :D ;)

javier2 2019.01.22. 19:37:54

@Nyuszomuszo83: már intézkedtem Robi közkatonát és nótafát meghallgatásra behívattam...

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 19:40:52

@javier2: rendben alvezirem, de a mai napra tekintettel csak szóbeli figyelmeztetéssel élhetsz! :D

javier2 2019.01.22. 19:47:12

nézem a tegnapi öfit : amikor adri beleállt roliba ugyanazt várta ,mint Lacikától
AGRESSZIót! - LEfejellek!
nem tudom hogy tudta reni adri ámokfutását 2 szem rebbenéssel végignézni.
respect roli

2019.01.22. 19:54:56

@Maximista vagyok: Rácsos kinyúlt atléta trikó, kockás torna naci, horgász kisszék, az a szétnyithatós

@Hedo a nokedli szaggató: az komoly lehet. Főleg ha még bele is szárad. Képzeld el a kollégáinál ha beindítja a hormonokat. Az nagy termelés kiesés lesz a népgazdaságnak.

@moletty: Jól lesz az a szöveg is mindegy csak nyomassuk hadd zengjen a stúdió

@UdvariatlanBolondvagyok: Én szeretnék a lagziba nyuszi egyik nadrágszártól a másikig átgörgetni csokitojásokat a pisze nózimmal. Ha feltétel akkor borotválkozom előtte. Ha lehet könnyítést kérni akkor nadrág ne legyen az ifjú arán, csak buggyos bugyogó :D

@javier2: Thx :-)

@Nyuszomuszo83: Mikor lesz eladó a menyasszony? Természetbeni dolgokkal is meg lehet váltani a táncot? Na mert most szakadt le két vagon holland cukorrépa a raktáramba. Több funkciós, nehéz napokon segít az uraknak és hölgyeknek is, alacsony tapadással rendelkezik így heves súrlódáskor se hevül túl a test melegénél. Nedvszívó is, tehát esemény után ki ki ízlése szerint fogyaszthatja.

2019.01.22. 20:00:43

@Nyuszomuszo83: Ezt búcsúzóul küldeném, de nem amiatt írom.

Ez az én legkedvesebb versem és a Magyar Cooltúra napját és Titeket szeretnélek megtisztelni vele. Olvassátok oly szeretettel amilyennel és küldöm nektek. Köszönöm, hogy megtiszteltetek az elfogadásotokkal. :'( :') Ígérem ezalatt az évad alatt már csak egy verset fogok a végén belinkelni.

Vajda János: Húsz év mulva

(Gina emlékkönyvébe)

Mint a Montblanc csucsán a jég,
Minek nem árt se nap, se szél,
Csöndes szívem, többé nem ég;
Nem bántja újabb szenvedély.

Körültem csillagmiriád
Versenyt kacérkodik, ragyog,
Fejemre szórja sugarát;
Azért még föl nem olvadok.

De néha csöndes éjszakán
Elálmodozva, egyedül -
Mult ifjuság tündér taván
Hattyúi képed fölmerül.

És ekkor még szivem kigyúl,
Mint hosszu téli éjjelen
Montblanc örök hava, ha túl
A fölkelő nap megjelen...

Sanda.Ipse 2019.01.22. 20:04:11

@Nyuszomuszo83:
Mikorra várható egy kisbolondnyuszi?

Sanda.Ipse 2019.01.22. 20:05:53

@Paic Róbert:
Imádom a kiválasztott verseidet. Eddig mindegyikkel teszteltem magam, mennyire emlékszem kívülről.
Jobb a találati arányom, mint Renyhének az Anyám tyúkjával:)

2019.01.22. 20:08:15

@Sanda.Ipse: Legalább valakinek valamire jó ;DD

A nyulak nem egy utódot fialnak, hanem egy egész almot, szóval gyűjthetünk majd pelenkára, meg cumira.

javier2 2019.01.22. 20:09:37

@Paic Róbert: hát én radnóti fun vagyok

Gyökér

A gyökérben erő surran,
esőt iszik, földdel él
és az álma hófehér.

Föld alól a föld fölé tör,
kúszik s ravasz a gyökér,
karja akár a kötél.

Gyökér karján féreg alszik,
gyökér lábán féreg ül,
a világ megférgesül.

De a gyökér tovább él lent,
nem érdekli a világ,
csak a lombbal teli ág.

Azt csodálja, táplálgatja,
küld néki jó ízeket,
édes, égi ízeket.

Gyökér vagyok magam is most,
férgek között élek én,
ott készül e költemény.

Virág voltam, gyökér lettem,
súlyos, sötét föld felettem,
sorsom elvégeztetett,
fűrész sír fejem felett.

2019.01.22. 20:10:51

A házinyúlnak néhány olyan biológiai sajátossága ismert, amelyekre az eredményes szaporítás és nevelés során figyelemmel kell lenni. Ezek közül az alábbiak a fontosabbak.

Kettős méhe (uterus duplex) van: a két méhszarv között sem az ondósejtek, sem az embriók, vagy a magzatok nem vándorolnak.

Nincs szabályos ivarzási ciklusa (egyedenként változó).

Nem spontán ovulál, a petesejtek általában a párzási inger, vagy - mesterséges termékenyítésnél - a hormonális beavatkozás hatására válnak le (megtermékenyülés nélkül álvemhesség alakulhat ki).

A vemhes anyanyúl is felveheti a bakot, a progeszteron nem gátol.

Az ellenanyagok a placentán át bejutnak a magzatba (passzív immunitás). A nyulak tehát nem a kolosztrumból veszik fel az ellenanyagot.

A fialás körüli időszakban a szőr fájdalommentesen, könnyen kitéphető. Az anyanyulak részben testükről tépett szőrrel bélelik ki a fészket és takarják be a csupasz újszülötteket.

Az anyanyúl a fialás után rögtön ivarzik, tehát biológiailag nincs akadálya az ellés utáni fedeztetésnek/termékenyítésnek.

Fialás után gyorsan visszahúzódik a méh (gyors az involució). A közvetlen fialás után vemhesült anyanyúl méhe tehát alkalmas a következő vehem befogadására és kihordására.

Az anyanyúl napjában (24 óránként) általában csak egyszer szoptat. A szopási idő 2,5-3 perc. Előfordul azonban naponta két-három alkalommal szoptató anya is.

A szaporodással kapcsolatos viselkedés
Az új helyre kerülő nyúl egyik első tevékenysége a ketrec megismerése, megjelölése. Ha a bakot teszik az anyanyúl ketrecébe, akkor az először az új környezetet akarja felderíteni, a területét védő anya pedig megtámadhatja. Fordítva, ha az anyanyulat teszik a bakhoz és az elég aktív, akkor az rögtön az anyával kezd foglalkozni.

Általában rövid előjáték (szaglászás, kergetőzés, áll alatti miriggyel történő megjelölés) után a bak hátulról rámászik az anyára, átfogja mellső lábaival, esetleg szájával megfogja a mar (nyak) körül és jellegzetes párzó mozgást végez. Az ivarzó anyanyúl ennek hatására felemeli farát és farkát és néhány másodpercen belül megtörténik a párzás. Ezt követően az összegömbölyödött baknyúl, néha halk morgó hanggal, „lefordul” az anyáról.

Az eredményes fedeztetés szempontjából fontos az ivarzás. A nem ivarzó anyanyúl menekül a bak elől, megpróbál úgy a ketrec sarkába bújni, hogy megakadályozza a bak hozzáférését. Bár előfordul, hogy az ivarzó nyúl is menekül vagy az ivarzás jeleit nem mutató eredményesen párzik, az esetek többségében azonban az ivarzó nőstény nagyon rövid idő alatt felveszi a bakot.

A házinyúl érdekes sajátossága, hogy a vemhesség alatt - különösen a vemhesség második felében - az anyanyulak nagy arányban párosodnak (15-20. nap között 70, 20-30. nap között 80 %-ban). Emiatt a próbafedeztetés nem alkalmas módszer a vemhesség megállapítására.

A fialáshoz való előkészületet hormonok szabályozzák. Ezek határozzák meg, hogy az üregi nyulak mikor kezdik kiásni a fészek új üregét, behordani a száraz növényi részeket alomanyagnak, illetve a szőr tépését és fészekbe helyezését.

A nyúltelepeken az anyanyúl a fialás előtt néhány nappal nyugtalan, gyakran beugrik az elletőládába, kaparja az alomanyagot, elkezdi kialakítani a fészket. Ekkor a szőr fájdalommentesen és könnyen kihúzható a tüszőkből. A has, a combok és a toka tájékáról fogaival tépi a szőrt, a szájába gyűjtve viszi be az elletőládába és kaparva keveri el az alomanyaggal. Ha van a ketrecben fészekkészítésre alkalmas anyag (pl. széna), abból is hord az elletőládába. Ha az üres elletőládába az anya hordja be a szalmát, teljesen szabályos fészket képes építeni.
A fialás általában a reggeli órákban történik, de nem ritka a nap közben fialó anyanyúl sem. A fölpúposított háttal „ülő” nyúl szájával segíti az újszülöttek világrajövetelét. Két fióka megszületése közt 1-5 perc telik el, ami azt jelenti, hogy a fialás általában fél órán belül lezajlik. Az anyanyúl nyaldossa, felszárítja kicsinyeit, ezzel serkenti vérkeringésüket. Elfogyasztja a magzatburkot és a később eltávozó méhlepényt. Az elsőként megszületett nyúl perceken belül elkezd szopni. A szopási inger hatására ismét oxytocin szabadul fel, amely a fialás lefolyásának hormonális szabályozása szempontjából fontos.

2019.01.22. 20:12:24

Az anyanyulak általában nem képesek 10-nél több szopósnyulat eredményesen, jó kondícióban felnevelni. A túl népes almokból, vagy ha az anyanyulak valamilyen okból nem tudják őket nevelni, a teljes almot vagy néhány egyedet az átlagosnál kevesebb nyulat fialó anyához lehet dajkásítani. Tenyésztelepen, ahol fontos a származás ismerete, csak a legszükségesebb esetben dajkásítanak, és megjelölik a dajkaságba adott kisnyulat. Árutermelő telepeken az újszülött nyulakat több elletőládából gyűjtik össze és azonos súlyra kiegyenlítve végzik a dajkásítást. Amennyiben az almon belül csak hasonló súlyú egyedek vannak, mindegyiknek jobb esélye van tejhez (csecsbimbóhoz) jutni. Emiatt a szopósnyulak között kisebb az elhullás és kiegyenlítettebb a növekedésük, testsúlyuk is. Esetenként az alomkiegyenlítést néhány nappal (egy héttel) később újra elvégzik. Az anya alatt nem célszerű több nyulat hagyni, mint a csecsbimbószám + 1. Figyelemmel kell lenni a születési súlyra is, mivel 35-40 g alatti súllyal született egyedek életképessége gyenge, nem érdemes őket meghagyni.

javier2 2019.01.22. 20:12:41

@Paic Róbert: szóval egy szüléssel CSOK kompatibilis
szép!

2019.01.22. 20:12:53

Szopási, szoptatási viselkedés
Az üregi nyúl „fészeklakó”, ami azt jelenti, hogy két hetes kor előtt nem hagyják el a fészket, az üreget, a nap döntő részében az alomanyagban, az anya által tépett szőrrel takarva alszanak, a nagyobbak belül a melegebb részen, a kisebb súlyúak a fészek szélén. Ez ugyanúgy hozzátartozik a ragadozókkal szembeni védekezéshez (elrejtőzéshez), mint az, hogy az anya naponta (24 óránként) általában csak egyszer, igen rövid, néhány perces időre megy be szoptatni, majd az üreget elhagyva, annak bejáratát „betömi” földdel és más anyagokkal. Az állatvilágban rendkívül ritka az, hogy - a napi néhány perces szoptatáson kívül - az anyának semmilyen kapcsolata nincs ivadékaival.

Annak ellenére, hogy a tej folyamatosan termelődik, a legtöbb anyanyúl - az üregi nyúlhoz hasonlóan - naponta általában csak egyszer szoptat. (A fialás utáni napokban néhány anya kétszer, vagy háromszor is bemehet az elletőládába.) A szoptatási idő – 24 óránként – csak 2,5-3 perc (a fialás utáni 1-2. napon 4-5 perc). Ez idő alatt veszik fel a szopósnyulak napi – testsúlyuk 15-20%-át kitevő – szükségletüknek megfelelő tejmennyiséget. Az esetek 20-30%-ában napi kétszeri vagy háromszori szoptatás is előfordul.

A szopósnyulakat belső „biológiai óra” figyelmezteti a szoptatás várható időpontjára. Az anya elletőládába ugrását megelőző órában kibújnak az almot fedő (védő) szőrtakaróból és így várják a szoptatás kezdetét, hogy semmi se zavarja őket a csecsek gyors elérésében. A csecsbimbót szag (a csecsnél és az anyatejben lévő feromon) alapján találják meg a sötétben, az egy hetes korig vak (csukott szemű) kisnyulak. A szoptatás alatt többször, 15-20 másodpercenként váltanak csecset. Ez magyarázza, hogy az anyanyúl képes a csecsbimbószámát meghaladó számú ivadék felnevelésére is. Az anya hirtelen fejezi be a szoptatást, kiugrik az elletőládából, a szopósnyulak pedig visszabújnak a szőr alá, az alomanyagba. A két szopás közötti időben nyugodtan alszanak.

A kisnyulak a 2,5-3 perces szopási idő alatt, testsúlyukhoz viszonyítva nagy mennyiségű tejet képesek elfogyasztani. Bár az anyák naponta általában csak egyszer szoptatnak, a kisnyulak többször is táplálkoznának. Ha két anyával neveltük a nyulakat, az egyik reggel, a másik késő délután szoptatott, mindkét anyától szoptak és az egy anyával neveltekhez képest közel kétszer több tejet vettek fel.

Az anya a szoptatás befejezése előtt néhány bélsárgolyót hagy a fészekben. A kisnyulak ezt elfogyasztják. A normális bélflóra gyorsabb kialakulásában van szerepe. Két hetes kortól az alomanyagot is elkezdik rágcsálni. Számottevő szénát, abrakot, vagy tápot életük 3. hetében kezdenek fogyasztani. Erre a szükségletnél kevesebb tej miatti éhezés kényszeríti őket. A közvetlenül fialás után vemhesült és emiatt hamarabb elapasztó anyanyulak ivadékai és a népesebb almok egyedei korábban és gyorsabban térnek át a szilárd takarmány fogyasztására.

2019.01.22. 20:15:42

@javier2: Radnóti nekem az őszinte tiszta érzések jelképe Fannival együtt. Nem összekeverendők bár már egyik sem él.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 20:16:08

@Paic Róbert: imádlak! A vers megint betalált! Kérlek, verselj minden nap a kedvemért, annyira szeretem! Kiránt néha vagy mélybe taszit de fantasztikus!
Nnnaaa nincs alom, egyszerre csak egy, mert megyek a zárt osztályra! Ne akarjatok nekem rosszat! A sok répától nem leszünk szemüvegesek, de buta vagyok, nekem már van! Sárga lehetsz a karitintól, de a babának majd csinálok pürét, apának répatortát! :D
@Sanda.Ipse: öööö holnap megmondom ;)

,, 2019.01.22. 20:17:02

Csakazértiskirálynőnek üzenem, h a ragnarokat nézem és éppen thor zúz az Immigrant songra:)

2019.01.22. 20:17:03

@Nyuszomuszo83: Na nyulam-bulam lecsupaszítottalak, felfedtem minden titkodat. Mintegy Coming Out.

javier2 2019.01.22. 20:17:35

@Paic Róbert: nekem meg amit leírtál + a tökéletes matematikai képlet

WICKEDWITCH 2019.01.22. 20:18:58

@úgymond olvasó mmkk: az is baj, hogy ekkora, de igazad van, kerítéssel sokat javulna a helyzet :)
@UdvariatlanBolondvagyok: pontosan. Mondjuk én a politikai mellett kitérnék még az egyéb fekvésekre is. Nálunk a kórházból már egy csomó jó orvost elmartak, és egy olyan nő vezet több osztályt (vagy nem tudom pontosan, hogy vannak a szervezeti egységek), aki kétszer is majdnem megölte aput. Mert az egyik főorvos párja. Az egyik "bakijánál" egyébként ez a főorvos ott ordibált vele a szüleim előtt. És nem csak nekünk vannak vele rossz tapasztalataink, ennek ellenére egyre nagyobb hatalmat kap.

2019.01.22. 20:19:07

@Nyuszomuszo83: Vajdát nem adom ő az enyém :pppp
Kisajátítom mint a kisvasút nyomvonalát.

2019.01.22. 20:20:05

@javier2: Nem tudom mire gondolsz.

2019.01.22. 20:23:12

Nah mára kipörögtem magamat mint a ringlispíl. Most már jusson más is szóhoz.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 20:23:58

@Paic Róbert: kiadtad a titkom mekkora ordas nagy nimfomán állat vagyok! Szegény udvariatlanom már fogja fejét, hogy ő nem ilyen lovat akarom mondani nyulat akart. A liftben is az mondta mint az anyacsavar: még egy menet és megszakadok! A hiperszexualitás jellemző a nyuszikra, de hát ez mindenpasi álma nem (az egyszerre két csajon kívül) :D

2019.01.22. 20:26:34

@Nyuszomuszo83: 40 felett nekem már nem kell hypersex

-Mit csinál a tenyészbika ha megöregszik?
-Élménybeszámolót tart a kicsinyeknek.

Cimili 2019.01.22. 20:27:14

@Nyuszomuszo83: pont így történt ahogy leírtad Nyuszó. mondjuk úgy emlékszem, h én voltam az egyetlen színjózan a ceremónia alatt.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 20:31:23

Sziasztok!
Tegnap lélekben veletek voltak, meg háttérzajnak ment ez a fostalicska, csak azt nem tudom minek. Kb minden másodpercben kinyílt a bicska a zsebemben, de már ahhoz se volt kedvem, hogy idejöjjek és leírjam újra és újra, hogy szarok a szerkesztők, gyökér módon járatnak le egyes szereplőket és hogy húzzanak innen a bús picsába szart lapátolni, mert az a nekik való munka. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 20:32:05

@Paic Róbert: de én nem vagyok 40 fölött! :D
@Cimili: pedig te is ittál velem egy magna cum laude-t mikor öltöztettetek a csajokkal, oldani kellett az idegbajom nehogy meglépjek és felvegyem a nyúlcipőt! :D

2019.01.22. 20:35:15

Most nézem Renyhének mekkora parizere van. Ez hogy jött be csokinak? Vagy setét volt?

WICKEDWITCH 2019.01.22. 20:36:28

@Paic Róbert: Egy fiatal, egy középkorú és egy öreg bika álldogál a dombtetőn. Meglátják a völgyben a teheneket.
Fiatal bika: Menjünk le, és dugjuk meg mindet.
Középkorú bika: Várjuk meg, amíg szépen felsétálnak ide, és dugjuk meg mindet.
Öreg bika: Meneküljünk, már elindultak!

Angora Cardi 2019.01.22. 20:36:42

Lacika az instájára kitette első ajándékát, egy pink szalaggal átkötött lekvárt

Vérnyusszancska 2019.01.22. 20:37:44

@Paic Róbert: Fúúj. :D
@Angora Cardi: Tudom, lusta köcsög vagyok, de kérhetek egy linket? :)

2019.01.22. 20:39:55

Szerintem a parizer is lehet szép. Láttam már olyan sajnos nem élőben. De egyszer egy kívánatosat kipróbálnék. De lehet, hogy csak mindent a szemnek és már azzal is jól lakok.

Anickmármás 2019.01.22. 20:40:26

@Paic Róbert: sok szívecskét küldök ( csak nem tudom hogy kell) <3

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 20:40:36

Na ma megint van sansz arra, hogy belépünk a hv időkapszulába, és a tévében hamarabb lemegy a mai öfi, mint kapjuk a tegnapi öfiről a posztot. :-)

Gia 2019.01.22. 20:41:43

Jók vagytok.:-) Lagzi,versek,miegymás..Valaki már egy új posztcsit is abszolválhatna..

Angora Cardi 2019.01.22. 20:41:52

@Vérnyusszancska: @bodi_lacika
Igy talalod meg instan.

Angora Cardi 2019.01.22. 20:43:46

Tessék kitettem avatatnak Lacika lekvárját.

2019.01.22. 20:44:18

@Anickmármás: telcsiről bemásolva ❤❤❤❤

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 20:44:26

@Gia: Ha tippelnem kellene Gézu, vagy Sixx a Soros, esetleg Bruti...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 20:47:01

@Nyuszomuszo83: Minőségi munkát vállalok!
A gyorsheggesztők a spermabárban enyelegnek..
Én a 10-1 híve volnék...

2019.01.22. 20:49:39

@Sixx: kérünk korrupciós ajándékokat tőled, hogy a mai nap pörgésben tartottuk a posztot. De jöhet Gabitól, vagy Geritől is. A Bukótérre is néha ennyit kell várni mint az új posztra ;-) Azért szeretünk ilyennek is. Remélem jól vagytok. Picinek sok egészséget és huncutságot kívánok.

mmixvii (mixi) 2019.01.22. 20:49:47

Bocsánat... megint semmi előzményből jövök :)
2 napos elmaradásom van a teljes olvasásban, de jött egy szikra :)

Ha minden igaz, akkor most jön a Villér-hete...
Lehet, hogy azért nyomatták a Roli-Hunor lejáratást Lacikának a Belevalóban, hogy ne egyiküknek hagyja örökül a sok Villérjét? (Bár a lányom mondta, hogy lehet, hogy párbaj előtt írják meg a végrendeletet. De mivel párbaj utáni napon adják be nekik, én el tudom képzelni, hogy előfordulhat cserebere is, ha a kieső meggondolná magát..., és a szerkesztők érdeke is úgy kívánja.)

Érdekes lesz/lenne, ha a fiúk habzsi-dőzsiznek, a 4 másik meg majd gürizhet pár Villérért.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 20:51:35

@UdvariatlanBolondvagyok: a csukám tele a hegesztőkkel! Egy legyen de minőségi, a kettőt meglátjuk! ;) Mindegy mi egészséges legyen!
@Angora Cardi: Baracklekváros vajas kenyeret ettem kakaóval, tényleg rákívántam! :D

Anickmármás 2019.01.22. 20:52:02

@javier2:

Heltai Jenő

A másik

És szólt a nő:
- Hajam ében és lágyabb, mint a lágy selyem.
És itt a szívem közepében ujjong a boldog szerelem. Tied a lelkem, tied a testem.
Te vagy az első, akit öleltem. Boldog vagyok, mert a tied vagyok.
És a férfi szólt:
- A másik elhagyott.

És szólt a nő:
- Piros az ajkam és harmatosabb, mint a rózsa kelyhe.
És végigfut az üdvök üdve rajtam, mikor így tartasz forrón átölelve.
Szemem sötétebb, mint az égbolt, mikor fergeteg zavarja.
Oh, mondd a másik szintén szép volt?
Fehér a válla, gömbölyű a karja?
Tudott-e súgni-búgni szintén?
Tudott-e édes csókot adni?
Meghalni karjaidban, mint én, és új gyönyörre feltámadni?
És lángolt, mint a nap?
Vagy szelíd volt, mint a hold?
S a férfi szólt:
- A másik csúnya volt.

És szólt a nő:
- És mégis nappal, éjjel, sóhajtva gondolsz vissza rája.
Amellyel az enyém nem ér fel, mi volt a titka, a varázsa, bája?
Miben olyan nagy, dicső, elérhetetlen?
S a férfi szólt:
- A másikat szerettem.

,, 2019.01.22. 20:52:58

@Paic Róbert: tudod mit jelent a huncut szó? Eredetileg?

WICKEDWITCH 2019.01.22. 20:53:08

@UdvariatlanBolondvagyok: igen, de ennek nem igazán van jelentősége. Az a szar, hogy az ilyesfajta kivételezés bármelyik városban/faluban, az állami szféra bármelyik szegletében előfordulhat, ha olyan a vezetés. Valamennyire persze, hogy természetes, hogy az ember a hozzá közel állókat (akár politikai, akár családi alapon) hozza helyzetbe, de ha arról az illetőről kiderül, hogy totál dilettáns, akkor ne erőltessük már a dolgot, főleg, ha emberek életéről van szó.

Sanda.Ipse 2019.01.22. 20:53:12

@Nyuszomuszo83:
Szaporodjatok, sokasodjatok... Legyen sok kis bolond nyuszó.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 20:54:50

@VV Erőlegény: akkor nyeregben akarom mondani izé előnyben vagyok! :D

mocskosmacska 2019.01.22. 20:55:18

Rájöttem, hogy mi is a bajom rolival. Az, hogy rászálltak adrira, az undorító renyhének meg nyalják a seggét. A következő kiválasztott roli lesz. Ha nem renyhét viszi, akkor már senkinek sem tudok drukkolni.

Dr.Zé 2019.01.22. 20:55:26

Hu , mekkora litániák vannak itten.

2019.01.22. 20:57:00

@,,: Rákerestem. Ezekre nem is gondoltam volna. Köszi a felvilágosítást.

huncut (melléknév)
1. Ravaszul cselekvő (személy), aki fondorlatosan, ravaszul cselekszik; mást félrevezetve, ártalmára van. (Roli)

2. Furfangos észjárású (személy), aki céljait kerülő utakon, elmésen ravasz módszerekkel akarja megvalósítani. (Viktor)

3. Hamiskodóan pajkos (gyerek), pajzánkodó (személy).

4. Pajkos személyre jellemző (cselekedet, viselkedés, hozzáállás, megnyilvánulás).

Eredet [huncut < középmagyar: huncut (gonosz, rossz) < német: Hundsfott, Hundsvogt (gazember < kutyapecér) < Hund (kutya) + Vogt (gondnok)]

by Wikipedia

Cimili 2019.01.22. 20:58:11

@Nyuszomuszo83: amire nem akarok, arra nem emlékszem.DDD
@VV Erőlegény: húzogatod a bajszát.:))))))))
@mmixvii (mixi): tudod én már azon se csodálkoznék, ha a szupik átadása is a szerkik utasítására történne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.22. 20:58:22

@Dr.Zé: Dr úr, neked mi a szimpatikus Zsuzsuban?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 20:58:46

@WICKEDWITCH: Teljesen igaz, és bosszantó a tehetetlenség...

,, 2019.01.22. 21:00:47

@Paic Róbert: a wiki mismásol... a kutyának a pöcse, konkrétan.

Anickmármás 2019.01.22. 21:01:31

@Paic Róbert: Jelenleg egy jó tüdőre lenne szükségem, utána jöhet a máj....

2019.01.22. 21:01:40

@,,: na azt nem kívánom a Sixx családnak :o

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:02:19

@Anickmármás: ez nagyon tetszik!
@Sanda.Ipse:

javier2 2019.01.22. 21:02:56

@Anickmármás: ennyire nem vagyok válogatós :(

2019.01.22. 21:03:22

@Anickmármás: szájból szájba lélegeztetést erre találták fel nem? Kerítünk rá valami jó pasit. Tudod te szívod a cigit és az ő tüdeje sorvad el. Megfelel? Most egyet fizet kettőt kap!

mocskosmacska 2019.01.22. 21:04:24

Nézem a videókat, és egyszerűen nem értem, hogy ki mire akar kilyukadni a szájból kiömlő egymással kapcsolatban nem lévő szavakkal.

2019.01.22. 21:05:25

@Nyuszomuszo83: Tegnap volt erre egy poén a Showder Klubban. Doktor úr mit ajánl rá? Használja a másikat. :-( Mondjuk így leírva em olyan jó. Képzelj hozzá egy kedvenc humoristát.

2019.01.22. 21:08:08

Index címlap első cikk:

Csak eltévedünk, vagy ki is pusztulunk?

Szép remények....

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:08:24

@WICKEDWITCH: Remélem apuddal minden oké! Én egy orvost kirúgattam, kiderült egy betegségem és mikor felhívtam hogy ilyenkor mi a teendő beleröhögött a telefonba hogy ez semmiség. A föorvoshoz mentem, rá váltottam, elmeséltem neki, és azt mondta ez jól jött mert a kolleginak ennyi kellett már csak hogy,elküldjék nem megfelelő magatartásért, nem én voltam az első panaszos ugyanis!

2019.01.22. 21:09:39

A magyar kultúra napján Bartók Béla, Kodály Zoltán, József Attila, Szabó Lőrinc és Kosztolányi Dezső különböző művei is elhangzanak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Vonat nevű éjjeli menedékhelyén.

Van még együttérzés ebben az országban. Hála istennek.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 21:09:49

@UdvariatlanBolondvagyok: az, és egy orvost még a picsába sem küldhetsz el jóízűen, mert ki tudja, mikor leszel neki kiszolgáltatva te vagy a családtagjaid. Na, mindegy, az a szerencse, hogy egy ilyen hülyére ismerek legalább 5 nagyon jó fejet, akihez bármikor fordulni lehet bármivel, szóval még nem veszett el teljesen az emberiségbe vetett hitem. :) (Tudom, hogy hülye vagyok, ez van :D)

Sanda.Ipse 2019.01.22. 21:10:58

@javier2: nekem is kedvenc költőim között van Radnóti. Az egyik legmeghatóbb verse a születési körülményeire utaló Huszonnyolc év

Radnóti Miklós
HUSZONNYOLC ÉV

Erőszakos, rút kisded voltam én,
ikret szülő anyácska, - gyilkosod!
öcsémet halva szülted-é,
vagy élt öt percet, nem tudom,
de ott a vér és jajgatás között
úgy emeltek föl a fény felé,
akár egy győztes, kis vadállatot,
ki megmutatta már, hogy mennyit ér:
mögötte két halott.

Mögöttem két halott,
előttem a világ,
oly mélyről nőttem én,
mint a haramiák;
oly árván nőttem én,
a mélységből ide,
a pendülő, kemény
szabadság tágas és
szeles tetőire.

Milyen mély volt gyerekkorom,
s milyen hüvös.
Hívó szavad helyett kígyó
szisszent felém játékaim
kis útain, ha este lett
s párnáimon vért láttam én,
a gyermeket elrémitő,
nagy, hófehér pehely helyett.

Milyen mély volt gyerekkorom,
s milyen magos az ifjúság!
A két halál megérte-é? -
kiáltottam a kép felé,
mely ott sütött szobám falán.
Huszonnyolc éves voltál akkor,
a képen huszonöt talán,
ünnepélyes ifju nő,
komolykodó, tünődő.

Huszonnyolc éves voltál akkor,
most ugyanannyi lettem én,
huszonnyolc éve, hogy halott vagy,
anyácska! véres szökevény!

Anyácska, véres áldozat,
a férfikorba nőttem én,
erősen tűz a nap, vakít,
lepke kezeddel ints felém,
hogy jól van így, hogy te tudod,
s hogy nem hiába élek én.

1937

hereverő heverő 2019.01.22. 21:14:45

Mára búcsú nektek és a kultúra napjától, az én egyik kedvencemtől Tóth Árpádtól.

Falon az inga lassú fénye villan, 
Oly tétován jár, szinte arra vár, 
Hogy ágyam mellett kattanjon a villany, 
S a sötétben majd boldogan megáll. 
Pihenjünk. Az álomba merülőnek 
Jó dolga van. Megenyhül a robot, 
Mint ahogy szépen súlya vész a kőnek, 
Mit kegyes kéz a mély vízbe dobott. 
 

Pihenjünk. Takarómon pár papírlap. 
Elakadt sorok. Társtalan rimek. 
Megsimogatom őket halkan: írjak? 
És kicsit fájón sóhajtom: minek? 
Minek a lélek balga fényüzése? 
Aludjunk. Másra kell ideg s velő. 
Józan dologra. Friss tülekedésre. 
És rossz robotos a későnkelő. 
 

Mi haszna, hogy papírt már jó egypárat 
Beírtam? Bolygott rajtuk bús kezem, 
A tollra dőlve, mint botra a fáradt 
Vándor, ki havas pusztákon megyen. 
Mi haszna? A sok téveteg barázdán 
Hová jutottam? És ki jött velem? 
Szelíd dalom lenézi a garázdán 
Káromkodó és nyers dalú jelen. 
 

Majd egyszer... Persze... Máskor... Szebb időkben... 
Tik-tak... Ketyegj, vén, jó költő-vigasz, 
Majd jő a kor, amelynek visszadöbben 
Felénk szive... Tik-tak... Igaz... Igaz... 
Falon az inga lassú fénye villan, 
Aludjunk vagy száz évet csöndben át... 
Ágyam mellett elkattantom a villanyt. 
Versek... bolondság... szép jó éjszakát! 
 

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 21:17:18

@WICKEDWITCH: Épp ma vettem komolyan fontolóra az egészségbiztosítást...már beszéltem is az ügynöksráccal, aki a cuccaimat intézi...,havi 30 lenne, de komolyan parázom a közkórháztól..
Csak a kurva TB-t nem tudom mi a picsának fizetem,,,,,de ma nem politizálok!
Az esküvőm napján fegyelmezem magam!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 21:17:49

@Nyuszomuszo83: igen, köszi, ez már vagy 15 éve volt. Szerencsére máshová fordultunk ezek után, csak hát először nem voltunk képben az orvosokkal, mert hirtelen jött infarktus volt, és előtte szerencsére nem sok dolgunk volt a kórházban. Az sem semmi, ami veled történt. Jól tetted, hogy tovább mentél! :)

2019.01.22. 21:20:04

Azért hálás vagyok, hogy ez a poszt és a kommentek is meg fognak maradni az utókornak. Szomorú napokon elő fogom majd venni újra meg újra. Megosztottam nektek is

drive.google.com/file/d/1dlQJxaSAbKx5sWKsCkT_2xL3jHXGrTeM/view

WICKEDWITCH 2019.01.22. 21:24:25

Oké, fontolgattam, hogy beírjam-e, beírom. Igaz, hogy Emily Dickinson, de én fordítottam a múlt héten (mert muszáj volt, ez volt az idézet az egyik fejezethez a könyvben, amit fordítottam, és nem találtunk magyar fordítást). Pont ilyen elmeállapotban voltam a könyv végén, úgyhogy átéreztem. Mindig is inkább próza párti voltam, szóval légyszi, ne legyetek túl szigorúak. :)

Repedést éreztem az Agyamban -
mintha meghasadt volna az Elmém -
próbáltam összevarrni - Öltésről Öltésre -
de nem fog a Tű a Kelmén.

Képzet kapcsolódna Képzethez
De a Sorrend már nem Ép -
Szétgurul minden, mint a Gyöngyök
A Padló közepén.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 21:24:51

@hereverő heverő: Farigcsál lomhán egy dalon....,káprázat,,,Radnóti is!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:25:04

@UdvariatlanBolondvagyok: Akkor az esküvő napjára én is verselek! :)
Nagy Bandó András: Kicsinyke vágyak

Figyelj rám, mintha jel volnék,
Keress úgy, mintha nem volnék,
Vigyázz rám, mintha gyöngy volnék,
Fizess úgy, mintha szolgálnék,
Evezz úgy, mintha tó volnék,
Idébb ülj, mintha tűz volnék,
Melengess, mintha jég volnék,
Etess úgy, mintha éheznék,
Itass úgy, mintha szomjaznék,
Olvass úgy mintha vers volnék,
Hallgass úgy, mintha dal volnék,
Szeress úgy, mintha jó volnék!

Cimili 2019.01.22. 21:25:19

@Paic Róbert: ez tök jó ötlet volt Robi!! :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:26:13

@WICKEDWITCH: uhhh, deee jóóó! Fantasztikus!

Dr.Zé 2019.01.22. 21:33:38

@VV Erőlegény: Van haja. :)) Amúgy csak vv polgárokat pukkasztok.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 21:34:03

@hereverő heverő: nekem a Körúti hajnal a kedvencem tőle. Egyszerűen azért, mert ahogy olvasom, ott vagyok. :)
@UdvariatlanBolondvagyok: ki lehet fogni nagyon jót és nagyon rosszat is, ez a tapasztalatom. De ma tényleg az esküvőtök napja van, úgyhogy tessék jól szórakozni! :)))
@Nyuszomuszo83: köszi, Nyuszó, nagyon aranyos vagy! :)))

ibsen 2019.01.22. 21:34:12

Sziasztok

Jó lenne ha lezavarnák hetente egy kiválasztást és kihívást + vasárnap a párbajt. Annyira kiismerhető lett mindenki, de ez nem most kezdődött. Rolit megsajnáltam kicsit, szar lehet most a rikács banda ellen igaz ott Zsu és Adri lehet még döntős. Adri nagy túlélő, csak ne legyen nagy az arca mert Roli kiviheti akár és lehet hogy kintmarad. Bár most ez nagyobb rizikó mint amikor az Erát vitte aki már eléggé lejáratta magát. Roli egy dolgot cseszett el, hogy csak a taktikára épített. Most már váltani se tudna mert az tuti kiesés.

Angora Cardi 2019.01.22. 21:35:26

Bár az én hsz-eimet nem olvassa senki de beirom h Lacika lesz a BV-ben most mondta insta live-ban.

javier2 2019.01.22. 21:35:48

a kultúra napján és nyuszómuszó fővezír esküvője második napján rendeletbe hozzuk
- Mától nyúlkarajt párolt csicsókával birodalmunkban nem lehet fogyasztani!
és nyulas vicceket a nyúlt kigúnyolni (pl. a nyúlon túl?nem a nyúl az! ) mostantól nem lehet.
A mondásokból szólásokból a népmesék nyulas részleteiből a nyúl szót prérifarkasra cseréljük.
(ezt most farkasok megszívtátok)

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:36:02

@WICKEDWITCH: ami jó, az jó, minden elfogultság nélkül! És igazán jó lett! Szeretem az értékes embereket! ❤

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 21:36:20

@WICKEDWITCH: Gratulálok, gyönyörűen elkaptad...,szétsiklanak, mint padlaton a pamutgombolyagok,,,Melyik könyv ?

Dr.Zé 2019.01.22. 21:36:59

@Angora Cardi: Dehogynem . Nyugtáztam. Vétel.

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:39:04

@javier2: interpelus elfogadunk szóban és irásban beadva! A nyuszis viccek mesék jöhetnek!
Nyuszika ül az erdő szélén és nyomkodja az arcát!
Arra megy a medve és röhögve kérdezi:
- Mi az nyuszika? Pubertás?
- Faszt! Sörét!

2019.01.22. 21:40:56

@Angora Cardi: Ez játszmázás. enélkül is fontos vagy nekünk. Az én szemem issza a gyöngyöző karaktereidet.

javier2 2019.01.22. 21:41:04

@Angora Cardi: versekhez menekültünk a mi kicsiny jóindulatú empátiával teli lekvárunk kiesése után.
és hát volt egy esküvő
szóval mindenki készen van

2019.01.22. 21:42:37

@javier2: A törvénybe rögzítsük azt is, hogy van e rajta sapka.

,, 2019.01.22. 21:42:49

@Angora Cardi: majd közvetíts, addigra kidőlök.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 21:46:47

@Angora Cardi: dehogynem olvassuk! (Én általában egyet is szoktam érteni veled) :)
@Nyuszomuszo83: <3
@UdvariatlanBolondvagyok: köszönöm! :) Van magyar fordítás??? Se én, se a szerkesztő nem találtuk meg... Na, most már mindegy. Azt a könyvet kérdezed, amelyiket fordítottam?

Cimili 2019.01.22. 21:47:25

@Angora Cardi: én mindig elolvasom és dejóóóóó:))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 21:47:25

hogy nektek semmi sem jó.
nézzetek inkább filmet, én most néztem meg az ex machinát. kurvajó.
köszönöm, hogy ezt leírhattam.

Anickmármás 2019.01.22. 21:48:11

@Sanda.Ipse: Radnóti fájdalmasan gyönyörű :(

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 21:48:48

@Angora Cardi: mijeza profilkép, kedveském? álcázod magad?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 21:49:22

@WICKEDWITCH: Aha,,,igen...és igen van magyar fordítás, de az is háztáji ..DDD
A tiéd jobb...okos vagy!

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 21:49:45

@Angora Cardi: mijjaazzz hogy nem, hááát lekváros kenyeret is ettem miattad Nyuszim! ❤❤❤❤

Cimili 2019.01.22. 21:51:14

@Angora Cardi: mi az insta neve? tudom, írtad, de most nincs időm visszakeresni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 21:52:42

@Anickmármás: Nagy kár azokért a versekért, amiket a gyalázat gödörbe rúgott ...,,,ehhhh!!
Soha sem tudjuk meg, milyen csodákat irthatott volna még...

Angora Cardi 2019.01.22. 21:56:00

@úgymond olvasó mmkk: Lacika 1. posztja: 1. Ajandekom, lekvár, írta

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 21:56:39

@Angora Cardi: ja, hogy ez AZ a bizonyos lekvár? nem bírtam dekódolni a négy szememmel

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 21:57:03

@Angora Cardi: És éééénnnn??? Én szeretlek a legjobban...:))))
Csak valamiről lemaradtam megint, mint az esküvőmről...DDD

WICKEDWITCH 2019.01.22. 21:57:12

@UdvariatlanBolondvagyok: köszi, de nem okos voltam, csak kellőképp fáradt. :) A könyvnek még nem tudom, mi lesz a címe, azt nem én döntöm el. Kb. 1 hónap múlva fog megjelenni, ha igényt tartasz rá, akkor megírom a címét priviben, de arra figyelmeztetlek, hogy hasonlít egy kicsit a VV-re (hülyeségekkel elhúzzák az időt, így nem marad idő fontosabb és érdekesebb dolgok kifejtésére). :)

Angora Cardi 2019.01.22. 21:58:18

Elmesélem insta live-ot,

Lacika ma BV-be megy Évához.
Ma Csokival talizott.
Ült Zsolti kanapéján.
Reninek szurkol.
Roliékban csalódott sok videot látott azóta amiben kibeszélték.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 21:58:35

@Angora Cardi: a végére sikerült dekódolnom domnhall gleesont is, csak nem ismertem meg szöszkén

Vérnyusszancska 2019.01.22. 21:59:18

@Angora Cardi: Aha, vagy szólt neki Zsóti, hogy ha nem akar gigapert a nyakába, akkor renyhe lesz a favorit az élőben :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 21:59:47

@Angora Cardi: RENINEK? mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan?

Cimili 2019.01.22. 22:00:57

@Angora Cardi: majd leülepszik benne és rájön, h roller jót akart neki. egyébként ő is kibeszélte hunyorral rollert.

,, 2019.01.22. 22:01:03

@Angora Cardi: megértem:S
Közben máris kidőltem
(És én is mmkk olvaslak természetesen, alap:))

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:02:09

Minek van bent ennyi Fanta??? Hány üveg volt az? 10?

Dr.Zé 2019.01.22. 22:02:17

Ancsa ... Ancsa , ehetnél már egy kis szalonnát.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:03:29

Miért hiszi azt az összes nunis véglény, hogy ha visítozik, mint valami debil az szimpatikus?

nicu71 2019.01.22. 22:03:30

Mar megint ezek az undi, legalja retro slágerek. Es ezek a20 évesek kívülről fujják. Ez hogy van? Konténert.

mindenévfoglalt 2019.01.22. 22:03:33

A mute gomb a távkapcson elkopik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:04:08

Na, kezdődik, sziasztok.

Adri fordítva vette fel a tütüt, kívül van a címke.
De miért vannak összefestve?

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:04:29

@mindenévfoglalt: Már kiesett a távkapcsolóból. :D
Mint anno egyetemen tárgyfelvételkor az F5. :D

Angora Cardi 2019.01.22. 22:04:34

@,,: bentiek már uncsik :/
És köszi h olvasol :)

@Vérnyusszancska: ezt nem mondta:)

@úgymond olvasó mmkk: csalódott a fijukban

Angora Cardi 2019.01.22. 22:05:26

@nicu71: anyus olvass el feljebb, irtam kis lekvár közvetitést

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:05:50

@Angora Cardi: Pedig én már látom előre. Roliék mocskok voltak, kibeszélték, fúj, hajrá szívcsapat.
Na, az igazi őszinte greg. :D

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:06:20

Sziasztok!
Kezdődik a mai öfi és még sehol a tegnapi napról szóló poszcsi? Hát ilyet... :)

@Angora Cardi: én is mindig olvaslak, kedves nyuszi! :-*

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 22:07:21

@Paic Róbert: jó éjt!
@WICKEDWITCH: én is, én is!
@Angora Cardi: köszi az infozást Nyusza!
@UdvariatlanBolondvagyok: lemaradtál??? Akkor engem ki vett el??? Ezért öltöztem át neglizsébe??? Vissza is öltözöm a bugyi trikó kombóra!

hétévszak 2019.01.22. 22:07:31

Renáta csöcsei miért vannak kint?

MacákékIcukája 2019.01.22. 22:07:48

Obegataaaaas, nem hiszem el!
Meg azt sem hogy valaki ezeknek a gyokereknek drukkol

mindenévfoglalt 2019.01.22. 22:07:58

Szerintem sem neked való e a játék Reni, kongass könyörgöm.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:08:01

Renyhe, menj kongatni. Igazad van, végre először. Nem neked való ez a játék.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:08:33

@Vérnyusszancska: hát ez lesz valszeg
BV-re odakapcsolok.
@KólaMámor: köszi Kóla :)
Ma mirindáztam

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:08:41

@mindenévfoglalt: De most hogy jött ez a hisztike abból, hogy Roliéknak nincs jó kedve, mert Lackó kiesett? Megint mindennek róla kell szólnia. Konténeeeeeert! :D

nicu71 2019.01.22. 22:08:43

@Angora Cardi: okés drágám. Pusszantalak

Dauda András 2019.01.22. 22:09:07

Jó volt látni, hogy Roli végre neki ment ennek a szánalmas cigánykofának gyümölcsvágáskor!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:09:16

@UdvariatlanBolondvagyok: ok, akkor ha megvan a cím, küldöm (ha el nem felejtem

Dr.Zé 2019.01.22. 22:09:17

Az alkohol szabaddá tesz. Igyunk!!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.22. 22:09:21

@Angora Cardi: én meg benne, ha tényleg renyhének szurkol

Angora Cardi 2019.01.22. 22:09:24

@Nyuszomuszo83: szivi
Lekvaroskenyer jo volt?
En birsalmasajtot ettem az hasonlo :)

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:09:26

Most megint mit ekézik Rolit? Mi a lószart csinált? Hányok, sugárban.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:10:03

@WICKEDWITCH: bakker, lemaradt a vége: (ha el nem felejtem) :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:10:09

Renyhe, erre egy megoldás van. Kongass. Vagy pakoltass magadra, és maradj kint.
Most meg azt mondja, hogy nem érdeklik a nézők. Na.

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:10:46

@Angora Cardi: Én meg kólába fojtottam bánatom Lekvárka miatt tegnap.
Viszont ma vettem Dr. Peppert is. :) Nagyon fincsi, olyan cseresznyés utóíze van. Kár, hogy light verziót nem találtam belőle, akkor még szívesebben innám.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:11:04

Most meg greg szerint ez egy játék? Jézusom, ez mekkora idióta. :D Legalább konstansan állítson valamit...

.iIi. 2019.01.22. 22:11:51

Hogy én hogy utálom az olyan embereket akiknek az a válasszuk mindenre, hogy leszarom én ilyen vagyok. Az ilyen pusztuljon már el valami lakatlan szigetre!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:11:55

@Angora Cardi: Remek. Nem gond, ha Hunor és Roli megy, akkor szerintem kb itt is mindenki.

tvbuzi 2019.01.22. 22:12:01

Amit Greg tanácsolt Renyhének az nem taktikai cucc?

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 22:12:05

@Angora Cardi: jó, de ha lenne birsalma sajtom, már nem lenne! Naaah azért oda vagyok meg vissza, föleg dióval! De ettem már levendulást és rózsavizest is, isteniek voltak azok is!

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:12:15

Reni barátkozósra itta magát?

mocskosmacska 2019.01.22. 22:12:25

Ti értétek, hogy miről beszélnek a lemingek? Értem a szavakat, amik kijönnek az ajkaikon, csak abban a sorrendben és amilyen ragokkal mondják, úgy semmi értelmük sincsen.

Todd Chavez 2019.01.22. 22:12:38

Gyerünk Roller, neked is jogod van beszólni a szívcsapatnak, úgy ahogy téged baszogatnak! Renit nem érdeklik a nézők :DDDD Greg ki van bukva Renyhére, ajjaj, balhé a paradicsomban..

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:13:10

@tvbuzi: Miii??? MIIIIIIIIIII? Szívd vissza! Szívd vissza! Olyan nincs! Hát mitet nézől te?? Miiiiii? :D

Angora Cardi 2019.01.22. 22:13:17

@KólaMámor: Én karamellás utóízét érzek mindig. Kerestem ma is, de nem volt a sparban Dr Pepper, eszembe jutottál és röhögtem magamban, hogy oh ma csak mirinda jut Kóla meg ne jegyezze hogy nem kólahű estém lett

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:13:41

De miért kell mindig a buli közben elbúcsúzni? Hogy viselkedjenek állatként? Hát sikerült.

OriginalBlackMamba 2019.01.22. 22:14:06

Nahát, nahát... Gregnek (és Adrikának) ez a szívből jatszas? Konkrétan taktikaznak ők is már nem először. Ez tényleg ennyire egysejtű?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 22:14:06

G1G ultrageci...mától nekem duplán..,imigyen : G2G!!!!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:14:14

Odakéreckednék a konténerhez, ha lehet. Meglehetősen sürgős.

@Nyuszomuszo83: ok :)

Cimili 2019.01.22. 22:14:22

undorító vagy renyhe!!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:14:34

Mi ez a renifelszopó show? Gondolom ő lesz kihívva és már ágyaznak neki megfele.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:15:00

@WICKEDWITCH: Nem sok hely van már itt, de majd összehúzzuk magunkat. Sok jó ember... :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:15:04

@tvbuzi: sosenem. Ez itt nem tattika, ez szívből jáccásdi. Ja, hogy elszólta magát?

tvbuzi 2019.01.22. 22:15:08

Renyhe le ne szívja már azt a próbababát

mocskosmacska 2019.01.22. 22:15:32

Nem lehetne renyhét és zsut annyira egymásnak ugrasztani, hogy ők ketten legyenek a következő párbajozók?

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 22:15:35

Ez az ordenáré sirás... Greg egy féreg egy csótány, egy tetü!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:15:36

Műsírás by adrika. Szánalmas, szóljanak már nekik be, hogy kurva röhejes és gáz ez a cirkusz amit levágnak.

MosóMaca 2019.01.22. 22:16:03

Azert nem bírom már nézni ezt a szart,mert ahányszor odakapcsolok,renyhe,renyhe,renyhe....

javier2 2019.01.22. 22:16:05

adri szánalmasabb mint reni

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:16:42

@javier2: Én már röhögök rajta, hogy szinte vért hugyozik, hogy kicsiholjon egy-két könnycseppet. :D

Dr.Zé 2019.01.22. 22:16:45

Adrinak viszket. Akkor van baj ölég. Mert az még galóca is lehet.

pomac 2019.01.22. 22:17:38

mert a "kiirtani" őket , az nem olyan durva mint a "lefejelnélek" , és mindezt adri mondja o.O , nem kell ettől elhatárolódni :D

mindenévfoglalt 2019.01.22. 22:18:33

Basszus, Lacika volt az, aki kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő mindenképpen Adrira teszi a jelét, ez nem Rolitól jött. Ezt ők nem tudják????

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 22:19:12

Ezek még mindig be vannak baszva???

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:19:17

@Angora Cardi: De cuki vagy!!! ^_^ Kialakult a feltételes reflex h a kólákról egymásra gondolunk. :D
Nem teszek én megjegyzést, tudom h kell kólamentes este is. ;)

tvbuzi 2019.01.22. 22:19:31

Kérek szépen egy XXL konténert

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:19:53

@mindenévfoglalt: VÉGRE! Köszönöm. És igen, így volt, pontosan így. Roli próbálta meggyőzni, hogy ne ő legyen, de Lacika ragaszkodott hozzá, így most a másik két srác idomult hozzá a kiválasztáskor. Fingom nincs, hogy ki akkora retardált, hogy ezt a hülyeséget is beveszi, hogy ez is Roli műve volt.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:20:39

@Vérnyusszancska: köszi! :) Egyedül a jó társaság miatt járok ide hányni. :D

.iIi. 2019.01.22. 22:21:05

Néhány napja nem néztem, de ez megy, hogy a szvlapat négyes szineszkedik mint a "mi folyik itt Gyongyongyoson" cigánygyerek és ezt kell totalban nézni?!

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:21:08

Greg még most is mézes mázba csomagolva oltja Lacikát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:21:09

@pomac: á, az nem olyan, ő ezt szívből mondja, ahogy Renyhének beszólt, hogy megverlek. Ők sose mondhatnak semmi olyant, amitől elhatárolódik bárki is. Pfej.

nicu71 2019.01.22. 22:21:15

Na most megint kiderült hogy mennyi mindent nem láttunk Lackóból. Az utolsó hetében felülmulta önmagát? Nekünk csak Renyhe meg Adri show volt. Köcsög zsoltika.

Cimili 2019.01.22. 22:21:17

zsu búcsúja: nagyon különleges, pölö amerikai dollár mintás boxereid voltak. azelőtt én nem láttam ilyet. nóóóóóóóórmális?

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:21:43

@WICKEDWITCH: EKG, ezért kezdtem el nézni én is. Egyik szemem sír, a másik nevet. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:22:47

@Vérnyusszancska: a szív 3+1, meg a fanjaik. Ezt szajkózzák. Igazából tök mindegy, mi történik, mindenért Roli a hibás.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:23:10

@KólaMámor: a szívem meg van osztva a kóla és a mirinda között

Angora Cardi 2019.01.22. 22:23:35

Lacika a villérjeit Hunorra hagyja.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:23:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Engem egyedül az vigasztal, hogy látom milyen emberek éltetik ezt a 3+1-et. Hát, egészségükre. Nagyobb örömük ne legyen az életben. :)

mmixvii (mixi) 2019.01.22. 22:24:02

Hunorra hagyta Lacika a Villéreket...

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:24:09

@Angora Cardi: ezt nagyon szépen mondtad. :'D

tvbuzi 2019.01.22. 22:24:11

Győző hangjától rosszul vagyok banyek

MosóMaca 2019.01.22. 22:24:12

Jajj,a két csupaszív lányka megint balhézni fog. De jóóó. Remélem lesz sok üvöltés

Cimili 2019.01.22. 22:24:37

Mókica hun van??????? már tegnap se jött.:(

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:24:45

Na megint balhé lesz a putriban! by Reni & Zsu

javier2 2019.01.22. 22:24:47

adri amit most műveltél azzal még mel gibson is megbukott
akkor szted te nyerni fogsz?
lekvár 100x jobb ember mint te adrika
be is írom az okos telefonomba szőke hobbit combos szemforgató csajok kíméljenek!

MosóMaca 2019.01.22. 22:24:48

@tvbuzi: +1 mondjuk a látványa is irritál,de ha megszólal....

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:25:22

@Angora Cardi: Hát, valahova el kell már, hogy férjen a cucc. Azt nem értem, hogy hogyan nem száradok ki. :D

pomac 2019.01.22. 22:25:33

@nicu71: ezt nehezményezte is a blikk videójában , sok okosságot mondott ott :D é azt is hogy 3X kért bocsánatot adritól aznap ,és gondolta hogy azt nem adják le azért is emelte ki a párbaján

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:26:36

@pomac: Akkor ezt mindenképp meg fogom nézni. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:26:49

@Vérnyusszancska: engem sajnos az se, bekapcsol a qvanagy igazságérzetem, meg ezzel együtt a szégyen, hogy ezek is embereknek vallják magukat.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:26:52

@Vérnyusszancska: ja, én is. Ha olyan lenne a műsor, amilyennek lennie kellene, akkor magamtól is nézném, de így kizárólag a HV miatt. :) És így se mindig, mert ezt egyszerűen nem bírom minden nap...

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:27:14

@Angora Cardi: Nem szeretem a savasat, maradok tisztelettel Cappy fan. :D

mindenévfoglalt 2019.01.22. 22:27:49

@Vérnyusszancska: de még a Lacika is azt mondta Rolinak az utolsó napon, hogy neki kellett volna mennie párbajozni, még Lacikával is elhitették a többiek, hogy Roli a hibás.
Kiértiezt???

Már lassan Roli is elhiszi magáról, hogy ő a minden rossz forrása, az ősgonosz.

Franky4finger 2019.01.22. 22:27:59

@Vérnyusszancska: Milyenek éltetik a szívlapát kommandót? Olyanok akik isaura szabadságára, és/vagy Eszmeralda szemműtétjére gyüjtöttek.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 22:28:35

Adri és Renyhe úgy sírnak, könnyet nem látni. Kamu szöveg. Ja és pont Adri sajnálja legjobban.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:28:39

@Franky4finger: csak nehogy ők legyenek Isaura/Esmeralda ha kijönnek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:29:11

@Angora Cardi: de azt már minek? Így a végén mi értelme? Vagy jön egy tematikus háromnapos hét ismét egy szuperképesség elhasználására, mint a királyság?

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:29:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tudom miről beszélsz, de én lassan totálisan katatón leszek ilyen téren. Igyekszem egyre kevesebbet érintkezni a világ ezen részével. Most persze ez kivétel, de azért van itt nekünk egy kis sziget, amit nem szennyeztek be. :D
@WICKEDWITCH: EKG. Állítom, hogy mi 5 körrel jobban csinálnánk. Mondom ezt azért is, mert ha egy ilyen pondrót bevesznek, mint Zsótika, meg ilyen előző VV-sek, akkor igencsak alacsonyan lehet a küszöb, azt meg képzetlenül is röhögve megugorjuk. :)

pomac 2019.01.22. 22:29:40

@Vérnyusszancska: volt vagy 15 perces komment kérdésekkel együtt, jól beszélt ,ezért is fura hogy kuka volt. nem tetszik neki sem a szerkesztés :DDD

Franky4finger 2019.01.22. 22:29:40

@Angora Cardi: lesz pár közönségtalálkozó, ahonnan idő előtt lesz muszáj távozni:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:30:29

@mobilos perpetuum: azért kiemelném Adri tekintetét közben, ahogy a tükörben ellenőrizte magát, hogy megfelelően sír-e.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:30:33

@Franky4finger: Csoki már szervezi hidd el :))))

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:30:58

@mindenévfoglalt: Mert amit sokat mondogatsz, azt egy idő utána az idióták elhiszik. Ott bent meg ingerszegény a környezet, ott sokkal könnyebb ilyen téren befolyásolni a népet. De a kinti kretén rajongóknak semmi mentség nincs.
@Franky4finger: Pontosan, szépen leírtad őket. :D

javier2 2019.01.22. 22:31:16

reni beleült roli ölébe ez a félelem jele
rolitól félnek rettegnek
emlékezzetek vissza reni és greg számon kérte adrit hogy nem rolit vitte

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:31:41

@pomac: Ki gondolta volna? :D Mondjuk ezen mentén szerintem nem kéne végletekig elmenő következtetést levonnia Roliékról. :)

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:32:32

Igen Zsu, az vagy: katasztrófa.

Cimili 2019.01.22. 22:32:48

nem zsu, az eszedet hagytad el!!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:32:49

Büdös a szám. By Adrika. A fogmosás számára ismeretlen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:33:09

Fogmosás, Adri, fogmosás. Szoktak, reggel. Is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:34:02

Adri mennyire gonosz és mennyire vakon van.

pomac 2019.01.22. 22:34:06

@Vérnyusszancska: erről is beszél ,de nézd meg nem lövöm le a poént , de kellemes csalódás volt tényleg :)

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:34:29

@pomac: Köszi szépen, felcsigáztál. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:36:01

@javier2: mert akkor menekülhettek volna tőle, de így nekik marad a mumus.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:37:56

@Vérnyusszancska: hát szint, az nem nagyon van, egyszerűen kritikán aluli, amit művelnek. Vagy nagyon bénák, vagy nagyon hülyék. (Az utóbbira tippelek.) :(((

pomac 2019.01.22. 22:38:15

de ezt sem értem ,ha a lakók játszanak a kajával az milyen embertelen és valaki éhezik ,de ha feladat van az mennyire jó játék a kajával ,bazzeg , akkor döntsék el már miben hisznek ,ne álszenteskedjenek mintha nem lenne pénz :D

nicu71 2019.01.22. 22:42:58

Mi ez a kenyérpazarlos hülye fos játék. Baszodj meg zsolti

Hétkilenced 2019.01.22. 22:50:15

Reni kerüli az energiavámpírokat. :D akkorjóvanakkor

nautilus123 2019.01.22. 23:36:45

Akkor nem csak nálam verte ki a biztosítékot az ételes játék, és nem ez volt az első.
Komolyan ennyire futja???? Habot verni, kenyeret-tojást pazarolni és a többi, ízléstelen gagyi feladat?

Dauda András 2019.01.23. 00:40:20

"Vivikének sikerült egy újabb atombombát ledobni amúgy is súlyos problémákkal küszködő személyes stylingjára, hozzá képest még Mici is szinte jó nőnek tűnik, ez pedig azért sokat elmond."

WTF? Az a svájcban bárcázó viziló?
Nem igazán...

Dauda András 2019.01.23. 00:41:45

@nicu71: Én rühelltem mindkét tetű cigányt!

Anickmármás 2019.01.23. 07:47:51

@javier2: @UdvariatlanBolondvagyok:

"Alszik a tábor, látod-e drága, suhognak az álmok,

horkan a felriadó, megfordul a szűk helyen és már

ujra elalszik s fénylik az arca. Csak én ülök ébren,

féligszítt cigarettát érzek a számban a csókod

íze helyett és nem jön az álom, az enyhetadó, mert

nem tudok én meghalni se, élni se nélküled immár."
süti beállítások módosítása