Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x78 - Lefőtt a lekvár

2019. január 21. 19:36 - candyperfumegirl

00_borito.png

Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen unalmas epizódokat lehetne csak összevágni, valahol nagyon elcsesződött ez a casting. De főzzünk abból, amink van ugyebár, kapásból az első műsorblokk előtt figyelmeztet is minket Végre Bajusztalan Peti, hogy halkítsuk le a tévét, sőt a gyengébb idegzetűek inkább kapcsoljanak is a Spektrumra, mert Megbomlott Elméjű Reni Vérfagyasztó Rikácsolós Percei következnek. Tényleg még most meneküljön, ki merre lát.02_orult_reni_4.png

 

Az első szegmens ennek megfelelően semmi jót nem tartogat. Bevallom, ezúttal nagyon odafigyeltem, és vagy kétszer vissza is tekertem, hogy értsem, miről szól a konfliktus, mert – mint kiderült – ez a Való Világ 9 esetében nehezebb feladat, mint azt gondolná az ember. Szóval az történt, hogy Reni azt mondta Gregnek, hogy ő nem az, akinek mutatja magát, aki ezen halálosan besértődött, és azt merte válaszolni, hogy ez a műsor nem róla szól, és SENKIT NEM ÉRDEKEL A RENI SHOW. Én pedig komolyan aggódni kezdek a szellemi épségemért, mert ebben az adásban ez az első, de nem az utolsó alkalom, amikor egyet kell értenem sellőfiúval. Persze ahogy arra számítani lehet, Reni ettől olyan szinten triggerelődik, mint semmi mástól nem tudna, és elszabadul a pokol. Ahogy arra már utaltam korábban, a nárcisztikus személyiségzavar iskolapéldájával állunk szemben, és ezt kicsit sem vicceskedve értem. Ami most következik, arra nincsenek szavak, mert ha azt mondom, hogy Reni műsír, hisztizik, rikácsol, hajat tép, toporzékol, csapkod, tárgyakat hajigál, de mindezt gyors egymásutánban és teljesen váratlan váltakozással, azzal igazat mondok ugyan, de mégsem festem le elég érzéktelesen a teljes rémisztő valóságot. Nézze vissza, aki meri, tényleg ijesztő látvány, és én nem is akarok több szót vesztegetni rá, főleg úgy, hogy azért van ebben egy jó adag színművészet is. A vége persze békülés, mert Greg „annyira szereti ezt a lányt, aki a másik fele”, hogy nem tud rá sokáig haragudni, még akkor sem, ha már habzik a szája is, ezért összeborulnak. De az is lehet, hogy a srácban feléledt az túlélő ösztön, és jobbnak látta lenyugtatni az őrjöngő fenevadat, amíg nem késő.

03_viki_dennis.png

 Ami még megfűszerezi az előbbi pszichotikus jelenetsort, az az, hogy Viki és Dennis végighallgatja az egészet a vezérlőben, mintegy emlékeztetve a nézőt arra, hogy még ők is itt vannak. Viki nem győzi csavargatni a hangerőszabályzót, Komisz meg lusta faszvakargatás közben majd bealszik, ezek szerint hallott ő már ilyet eleget, sőt rosszabbat is.

Ezek után még Péter is azt javasolja, hogy lapozzunk inkább és térjünk át a következő csodálatos napra. A reggeli ébresztő képei következnek, amik esküszöm egyre ijesztőbbek, ahogy a villa lakossága fokozatosan zombielanddé alakul. Roli most is ott riszál ütemtelenül abban a hátborzongatóan ordenáré, húgyfoltos szürke mackóalsóban, ami épp csak nem csúszik le a valagáról a darabos mozdulatok alatt. Fontos esemény van viszont! Újabb ex-villalakók és ideiglenes szerkesztők érkeznek, és most jártok nagyon rosszul velem, hogy pont én írom ezt az epizódot, ugyanis akik belépnek az ajtón, azokról épp csak annyit tudok, hogy léteznek. Igen, nekem teljes egészében kimaradt a VV8, úgyhogy az is csoda, hogy megvolt Krisztián és Mici neve valahol az agyamnak a teljesen fölösleges trash információkat raktározó szegletében, de majd ti hozzátesztek minden olyan kiegészítő infót, esetleg rejtett visszautalást, amit én nem vettem észre/nem fogtam fel. Miközben ez a nagyon bájos páros próbálja értelmezni a vezérlő használati utasításait, a jelenlegi villalakók örömködnek, mert végre jó arcok jöttek be, nem olyanok, mint az a Vileda felmosó-fejű Vivien. Ez utóbbit Greg mondta, és megint csak egy platformra kell helyezkednem vele (kezdek nagyon megijedni), mert a hasonlat tűpontos. Vivikének sikerült egy újabb atombombát ledobni amúgy is súlyos problémákkal küszködő személyes stylingjára, hozzá képest még Mici is szinte jó nőnek tűnik, ez pedig azért sokat elmond.

Mici és Krisztián most betrappolnak a villába, és a reakciójuk eléggé kettős. Mici ugyanis először azt jegyzi meg, hogy „itt még nincs lekakilva az ülő” (???), majd finnyáskodik, hogy ebbe a szobába ő gumicsizmában nem lépne be, és úgy undorító a villa, ahogy van. Külön vicces, hogy közben a hálóba zárt Reniék azon merengenek, hogy biztosan odavannak az exlakók a villáért, mert ilyen szép még sosem volt. LOL. Nade az álompár nem azért jött ám be, hogy lefikázzák a jelenlegi lakók higiéniás fejlettségi szintjét (pedig…), hanem hogy előkészítsenek egy vicces kis játékot. Ennek értelmében kolbászokat helyeznek tányérokra, de szerencsére egyik sem nagyobb, mint Krisztián farka, köszönöm nekik, hogy ezt is megtudhattuk. Micike kényszeresen szelfizik megállás nélkül, Krisztián nem is tudja megállni, hogy bele ne nyomjon egy kis darab szalonnát a szájába egy alkalmas pillanatban – ha már nyitva felejtette. Majdnem nyomnak egy nosztalgiadugást a kanapén, majd beeresztik végre a mostani villalakókat, hogy kezdetét vehesse a körömrágósan izgalmas játék.

Ahogy az kitalálható volt, az a feladat, hogy kolbászt kell enni kéz nélkül, ráadásul szárazkolbászt! Az egyetlen, ami elmondható erről a feladatról, hogy egy fokkal kevésbé undorító, mint a többi evős játék, amiket egyébként szerintem egységesen be kéne tiltani, mert nem viccesek, ellenben bármilyen kaját meg tudnak utáltatni szerencsétlen nézővel egy életre. Na és vajon ki nyerte ezt a versenyt? Nem nehéz kitalálni, Greg, aki büszkén állítja, hogy ő nagyon ért a kolbászokhoz, bár ez nem feltétlen jelentett előnyt ebben a játékban. Az viszont igen, hogy Krisztián kolbászának a szájbavétele különösen izgalmi állapotba hozta, és a galériában szemléltetném, hogy milyen arckifejezéssel mondja ezt. Na akkor erről ennyit.

Krisztián és Mici nagyon kreatív hangulatban van, a következő feladat egy táncpárbaj, vagyis dance off lesz. Ez nem is lenne hülyeség amúgy, kicsit fel kéne turbózni színpaddal, fényekkel, meg zenei stílusok sokkal gyakoribb és váratlanabb váltogatásával, és akkor még valami egészen szórakoztató is kisülhetne belőle. Vagy csak engem zavar, hogy minden szerencsétlen feladatot a szoba ugyanazon részén, másfél négyzetméteren, teljes nappali díszkivilágításban, nulla eszközzel kell végrehajtani, és bármit is csinálnak, totál nyomi az egész? Vagy ezeknek a produkcióknak úgyis mindegy? Most is, ahogy az megjósolható volt, egyik versenyző sem mutat be semmi, táncra távolról is emlékeztető dolgot. Adri legnagyobb teljesítménye az a fashionterror, amit magára aggat, és szerintem magabiztosan kijelenthető, hogy ennél nem nagyon öltözhetett volna fel ízléstelenebbül. Kislányos két copf (MIÉRT?) két különböző színű hajgumival, az ő alkatához lehető legelőnytelenebb, kövérítő fazonú ciklámen ruha, amiből piros melltartó lóg ki, fekete nájlon combfix és otromba, ódivatú bézs platformszandál. WHAT THE ACTUAL FUCK. Igen, szakmai ártalom, de rohadtul szúrja a szememet, mert hogy lehet az, hogy egy huszonéves fiatal nő önszántából úgy öltözik fel, mint egy cukorsokkos óvodás, ha rászabadul az anyja ruhásszekrényére? Ebben a trampli összeállításban rángatja magát eléggé vágylohasztó módon, majd amikor a kislányos ruhácska lekerül, látjuk, hogy alatta két számmal kisebb ciklámen zsinórtanga rejlik (ne feledjük: piros melltartóhoz), és még a tőgyek is kibuggyannak egy pillanatra. (Kínzó kérdés: ezek miért gondolják egytől egyig azt, hogy a tánc elengedhetetlen eleme a vetkőzés?) Ezek után nálam egyértelműen Lacika nyer, már csak abból az okból is, hogy nem azt csinálja, amit Adri.

vlcsnap-2019-01-21-19h25m25s082.png

 A verseny legjobb része mégis az, hogy egy feledhetetlen beszélgetést eredményez Krisz és Mici között. Szerintük Lacika valószínűleg azért nem tud beszélni, mert túl sok filmet néz, pedig attól Mici szerint pont, hogy fejlődhetne a szókincs. Neeem, az az olvasás – jegyzi meg nagy bölcsen Krisztián, és olyan kultúrvita alakul itt ki, amitől nekem leesett az állam. Konklúzió, hogy aki kultúrfilmeket néz, annak fejlődik a beszédkészsége, de az akciófilmektől (amik valószínűsíthetően Lacika filmes műveltségének a gerincét képezik), csak elrohad az agy. Arra már gondolni sem merek, hogy a Való Világ nézése milyen hatást gyakorol az agyra ezen logika mentén.

Ezek után az álompár úgy dönt, hogy áthágja a hülye szabályokat, és ők bizony vegyülnek a villalakókkal. Úgyhogy közös szaunázást írnak elő, a párbajozók meg kényeztessék őket közben különböző masszázstechnikákkal. Ja, és a többiek dobjanak össze egy deluxe gyümölcstálat, hogy ők se unatkozzanak. Ez a feladat nem várt nehézségekbe ütközik, ugyanis a vicces kedvű kellékesek olyan egzotikus gyümölcsöket küldenek be, mint a mangó meg az ananász, amiket Zsuzsu egészen biztosan nem fog tudni szakszerűen meghámozni. Reni meg máris kiakad Rolira, aki segíteni akar Zsuzsunak, és ezt már csak azért sem értem, mert ha jól láttam, ő maga meg héjastul szeletelte fel a mandarint. Na, irány a szauna, ahova a téma avatott szakértője, Lacika baseballsapkában érkezik. Bár mindegy is, mert tutira nem kapcsolták be, ha ott abszolválják a masszázst, Mici meg magát locsolgatja a kövek helyett a fakanállal. Krisztián látványosan élvezkedik Adri mozdulatainak hatására, sőt még egy villán kívüli édeshármast is kilátásba helyez. Mici összeszűkült szemeiről és csücsörítéséről én tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez most a „meg a jó kurva anyádat” vagy a „hmmm, végül is, sötétben, paplan alatt…” gondolatot takarja, úgyhogy rátok bízom.

Sajnos még egy nagyon unalmas műsorblokkot el kell viselnünk a párbajig: mondjátok el egymásnak, ki miért nem nyerheti meg a játékot. Ki nem szarja le. Semmi érdekes nem is hangzik el, hacsak az nem, hogy Adri megfenyegeti Rolit, hogy kicsinálja akkor is, ha kiesik, meg akkor is, ha visszajön. Nahát. Valamint hogy Greg szereti Renit, de amikor elborul az agya, az olyan ijesztő, amilyet ő még az egészségügyi praxisa során soha nem látott. Ezek után a fiúk fürdeni mennek, majd undorodva konstatálják, hogy sárga víz folyik le róluk, és nem AZÉRT, hanem azért, mert Reniék valami oda nem illőt kevertek a tusfürdőjükbe (mustárt?).  Megpróbálják még összenutellázni Roli alsónadrágját (nem azt, ami rajta van!), de a fiúk rajtuk ütnek, és ezzel vége szakad ennek a rendkívül kreatív csínytevés-sorozatnak és kezdhetjük is a párbajt, hála az égnek.

Peti beköszön: helló villalakók, de jól néztek ki, mi van, nem is mondjátok vissza? „Nem, mert engem úgy nevelt az anyukám, hogy ne hazudjak” – így Reni, erős kezdés. Egyébként a villalakók is kezdenek látványosan leépülni, Zsu például nagyon el van kámpicsorodva, de nem azért, mert elbaszta a sminkjét (pedig…), hanem mert ma nem mondhat kortársbeszédet. Adri meg – ahogy elnézem – a VV Vivien emlékversenyre készül a kiálló hajával, bohócsminkjével és csillárfülbevalójával. Na, jó, az Adri feliratú body, meg a tüllszoknya nem stimmel, de utóbbinak az egyetlen előnye, hogy talán van olyan hosszú, amiből nem fog kilátszani a segge a műsor folyamán. (Ti is észrevettétek, hogy Adri egyszerűen nem tud szoknyában viselkedni?) Lacika is felöltözött szépen, mint aki ballagásra készül. Ezt ő mondja így, és nem jön rá, hogy nem túl jó ómen. Ráadásul szarnia is kell már nagyon, vége lehetne már ennek a faszságnak a részéről, pedig még el sem kezdtük. Lekvár. Búcsúzik Adri végre, majd elindul, és a kisfilmet, ami eközben megy, nem lehet elviselni, mert alig van rajta ruha a bemutatott jelenetek alatt. Lacika búcsúzása következik, ő puszit csak a fiúknak ad, majd bokavillantós farmerben elindul a fizetett statisztákkal feltöltött stúdió irányába. (Nem viccelek, van három srác az első sorban, aki Adrinak és Lacikának is üvöltve éljenez.)

Most pedig magasabb sebességre kapcsolok, mert az összes „most bemutatjuk, miért rühellitek ti egymást annyira, hogy ide jutottatok” –jellegű kisfilmet én áttekertem. A kortársbeszédeket mondjuk meghallgattam, de minek. Reni térden állva mond valamit, amiben nincs kohézió és nincs értelem, de a monológ vége az, hogy „az alacsonynövésűek és az ekcémások most szavazzanak!” Jól van. Hunor beszéde már egy fokkal összeszedettebb, de a végére becsatlakozik Roli is, és indokolatlanul énekelni kezdenek, különben meg legyen tánc! Elég erős kontent volt ez így, majd egy kis diszkrét ordibálás után megnézhetjük a végeredményt. A különbség most is relatív nagy, és Adri nyeri ezt a párbajt is, amit én már fel nem foghatok, de majd a kommentekben megfejtitek. (Lacika agresszív beszólása?) Az az egy biztos, hogy az Őrült Nők Ketrece teljesen el fog szabadulni ezek után, és már látjuk is, ahogy ledobják láncaikat Adri visszatérésekor. Reni a várakozásoknak megfelelően rekedt óbégatásba kezd, Greg fetreng egy kicsit Adrin (akinek csak kilóg a segge a térdig érő szoknyából is, a kurva életbe már), Zsuzsu meg cipőstül-ruhástul berongyol a jacuzziba, őrült headbangelés közepette. Én csak azt csodálom, hogy Hunor és Roli nem rohantak ki a pár pillanatig nyitva hagyott ajtón, de majd innen folytatjuk, és meglátjuk, hogy bírják tovább ép ésszel.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:13:10

@tvbuzi: Miii??? MIIIIIIIIIII? Szívd vissza! Szívd vissza! Olyan nincs! Hát mitet nézől te?? Miiiiii? :D

Angora Cardi 2019.01.22. 22:13:17

@KólaMámor: Én karamellás utóízét érzek mindig. Kerestem ma is, de nem volt a sparban Dr Pepper, eszembe jutottál és röhögtem magamban, hogy oh ma csak mirinda jut Kóla meg ne jegyezze hogy nem kólahű estém lett

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:13:41

De miért kell mindig a buli közben elbúcsúzni? Hogy viselkedjenek állatként? Hát sikerült.

OriginalBlackMamba 2019.01.22. 22:14:06

Nahát, nahát... Gregnek (és Adrikának) ez a szívből jatszas? Konkrétan taktikaznak ők is már nem először. Ez tényleg ennyire egysejtű?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 22:14:06

G1G ultrageci...mától nekem duplán..,imigyen : G2G!!!!

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:14:14

Odakéreckednék a konténerhez, ha lehet. Meglehetősen sürgős.

@Nyuszomuszo83: ok :)

Cimili 2019.01.22. 22:14:22

undorító vagy renyhe!!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:14:34

Mi ez a renifelszopó show? Gondolom ő lesz kihívva és már ágyaznak neki megfele.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:15:00

@WICKEDWITCH: Nem sok hely van már itt, de majd összehúzzuk magunkat. Sok jó ember... :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:15:04

@tvbuzi: sosenem. Ez itt nem tattika, ez szívből jáccásdi. Ja, hogy elszólta magát?

tvbuzi 2019.01.22. 22:15:08

Renyhe le ne szívja már azt a próbababát

mocskosmacska 2019.01.22. 22:15:32

Nem lehetne renyhét és zsut annyira egymásnak ugrasztani, hogy ők ketten legyenek a következő párbajozók?

Nyuszomuszo83 2019.01.22. 22:15:35

Ez az ordenáré sirás... Greg egy féreg egy csótány, egy tetü!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:15:36

Műsírás by adrika. Szánalmas, szóljanak már nekik be, hogy kurva röhejes és gáz ez a cirkusz amit levágnak.

MosóMaca 2019.01.22. 22:16:03

Azert nem bírom már nézni ezt a szart,mert ahányszor odakapcsolok,renyhe,renyhe,renyhe....

javier2 2019.01.22. 22:16:05

adri szánalmasabb mint reni

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:16:42

@javier2: Én már röhögök rajta, hogy szinte vért hugyozik, hogy kicsiholjon egy-két könnycseppet. :D

Dr.Zé 2019.01.22. 22:16:45

Adrinak viszket. Akkor van baj ölég. Mert az még galóca is lehet.

pomac 2019.01.22. 22:17:38

mert a "kiirtani" őket , az nem olyan durva mint a "lefejelnélek" , és mindezt adri mondja o.O , nem kell ettől elhatárolódni :D

mindenévfoglalt 2019.01.22. 22:18:33

Basszus, Lacika volt az, aki kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő mindenképpen Adrira teszi a jelét, ez nem Rolitól jött. Ezt ők nem tudják????

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.22. 22:19:12

Ezek még mindig be vannak baszva???

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:19:17

@Angora Cardi: De cuki vagy!!! ^_^ Kialakult a feltételes reflex h a kólákról egymásra gondolunk. :D
Nem teszek én megjegyzést, tudom h kell kólamentes este is. ;)

tvbuzi 2019.01.22. 22:19:31

Kérek szépen egy XXL konténert

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:19:53

@mindenévfoglalt: VÉGRE! Köszönöm. És igen, így volt, pontosan így. Roli próbálta meggyőzni, hogy ne ő legyen, de Lacika ragaszkodott hozzá, így most a másik két srác idomult hozzá a kiválasztáskor. Fingom nincs, hogy ki akkora retardált, hogy ezt a hülyeséget is beveszi, hogy ez is Roli műve volt.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:20:39

@Vérnyusszancska: köszi! :) Egyedül a jó társaság miatt járok ide hányni. :D

.iIi. 2019.01.22. 22:21:05

Néhány napja nem néztem, de ez megy, hogy a szvlapat négyes szineszkedik mint a "mi folyik itt Gyongyongyoson" cigánygyerek és ezt kell totalban nézni?!

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:21:08

Greg még most is mézes mázba csomagolva oltja Lacikát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:21:09

@pomac: á, az nem olyan, ő ezt szívből mondja, ahogy Renyhének beszólt, hogy megverlek. Ők sose mondhatnak semmi olyant, amitől elhatárolódik bárki is. Pfej.

nicu71 2019.01.22. 22:21:15

Na most megint kiderült hogy mennyi mindent nem láttunk Lackóból. Az utolsó hetében felülmulta önmagát? Nekünk csak Renyhe meg Adri show volt. Köcsög zsoltika.

Cimili 2019.01.22. 22:21:17

zsu búcsúja: nagyon különleges, pölö amerikai dollár mintás boxereid voltak. azelőtt én nem láttam ilyet. nóóóóóóóórmális?

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:21:43

@WICKEDWITCH: EKG, ezért kezdtem el nézni én is. Egyik szemem sír, a másik nevet. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:22:47

@Vérnyusszancska: a szív 3+1, meg a fanjaik. Ezt szajkózzák. Igazából tök mindegy, mi történik, mindenért Roli a hibás.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:23:10

@KólaMámor: a szívem meg van osztva a kóla és a mirinda között

Angora Cardi 2019.01.22. 22:23:35

Lacika a villérjeit Hunorra hagyja.

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:23:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Engem egyedül az vigasztal, hogy látom milyen emberek éltetik ezt a 3+1-et. Hát, egészségükre. Nagyobb örömük ne legyen az életben. :)

mmixvii (mixi) 2019.01.22. 22:24:02

Hunorra hagyta Lacika a Villéreket...

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:24:09

@Angora Cardi: ezt nagyon szépen mondtad. :'D

tvbuzi 2019.01.22. 22:24:11

Győző hangjától rosszul vagyok banyek

MosóMaca 2019.01.22. 22:24:12

Jajj,a két csupaszív lányka megint balhézni fog. De jóóó. Remélem lesz sok üvöltés

Cimili 2019.01.22. 22:24:37

Mókica hun van??????? már tegnap se jött.:(

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:24:45

Na megint balhé lesz a putriban! by Reni & Zsu

javier2 2019.01.22. 22:24:47

adri amit most műveltél azzal még mel gibson is megbukott
akkor szted te nyerni fogsz?
lekvár 100x jobb ember mint te adrika
be is írom az okos telefonomba szőke hobbit combos szemforgató csajok kíméljenek!

MosóMaca 2019.01.22. 22:24:48

@tvbuzi: +1 mondjuk a látványa is irritál,de ha megszólal....

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:25:22

@Angora Cardi: Hát, valahova el kell már, hogy férjen a cucc. Azt nem értem, hogy hogyan nem száradok ki. :D

pomac 2019.01.22. 22:25:33

@nicu71: ezt nehezményezte is a blikk videójában , sok okosságot mondott ott :D é azt is hogy 3X kért bocsánatot adritól aznap ,és gondolta hogy azt nem adják le azért is emelte ki a párbaján

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:26:36

@pomac: Akkor ezt mindenképp meg fogom nézni. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:26:49

@Vérnyusszancska: engem sajnos az se, bekapcsol a qvanagy igazságérzetem, meg ezzel együtt a szégyen, hogy ezek is embereknek vallják magukat.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:26:52

@Vérnyusszancska: ja, én is. Ha olyan lenne a műsor, amilyennek lennie kellene, akkor magamtól is nézném, de így kizárólag a HV miatt. :) És így se mindig, mert ezt egyszerűen nem bírom minden nap...

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:27:14

@Angora Cardi: Nem szeretem a savasat, maradok tisztelettel Cappy fan. :D

mindenévfoglalt 2019.01.22. 22:27:49

@Vérnyusszancska: de még a Lacika is azt mondta Rolinak az utolsó napon, hogy neki kellett volna mennie párbajozni, még Lacikával is elhitették a többiek, hogy Roli a hibás.
Kiértiezt???

Már lassan Roli is elhiszi magáról, hogy ő a minden rossz forrása, az ősgonosz.

Franky4finger 2019.01.22. 22:27:59

@Vérnyusszancska: Milyenek éltetik a szívlapát kommandót? Olyanok akik isaura szabadságára, és/vagy Eszmeralda szemműtétjére gyüjtöttek.

mobilos perpetuum 2019.01.22. 22:28:35

Adri és Renyhe úgy sírnak, könnyet nem látni. Kamu szöveg. Ja és pont Adri sajnálja legjobban.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:28:39

@Franky4finger: csak nehogy ők legyenek Isaura/Esmeralda ha kijönnek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:29:11

@Angora Cardi: de azt már minek? Így a végén mi értelme? Vagy jön egy tematikus háromnapos hét ismét egy szuperképesség elhasználására, mint a királyság?

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:29:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tudom miről beszélsz, de én lassan totálisan katatón leszek ilyen téren. Igyekszem egyre kevesebbet érintkezni a világ ezen részével. Most persze ez kivétel, de azért van itt nekünk egy kis sziget, amit nem szennyeztek be. :D
@WICKEDWITCH: EKG. Állítom, hogy mi 5 körrel jobban csinálnánk. Mondom ezt azért is, mert ha egy ilyen pondrót bevesznek, mint Zsótika, meg ilyen előző VV-sek, akkor igencsak alacsonyan lehet a küszöb, azt meg képzetlenül is röhögve megugorjuk. :)

pomac 2019.01.22. 22:29:40

@Vérnyusszancska: volt vagy 15 perces komment kérdésekkel együtt, jól beszélt ,ezért is fura hogy kuka volt. nem tetszik neki sem a szerkesztés :DDD

Franky4finger 2019.01.22. 22:29:40

@Angora Cardi: lesz pár közönségtalálkozó, ahonnan idő előtt lesz muszáj távozni:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:30:29

@mobilos perpetuum: azért kiemelném Adri tekintetét közben, ahogy a tükörben ellenőrizte magát, hogy megfelelően sír-e.

Angora Cardi 2019.01.22. 22:30:33

@Franky4finger: Csoki már szervezi hidd el :))))

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:30:58

@mindenévfoglalt: Mert amit sokat mondogatsz, azt egy idő utána az idióták elhiszik. Ott bent meg ingerszegény a környezet, ott sokkal könnyebb ilyen téren befolyásolni a népet. De a kinti kretén rajongóknak semmi mentség nincs.
@Franky4finger: Pontosan, szépen leírtad őket. :D

javier2 2019.01.22. 22:31:16

reni beleült roli ölébe ez a félelem jele
rolitól félnek rettegnek
emlékezzetek vissza reni és greg számon kérte adrit hogy nem rolit vitte

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:31:41

@pomac: Ki gondolta volna? :D Mondjuk ezen mentén szerintem nem kéne végletekig elmenő következtetést levonnia Roliékról. :)

Lóbelt bácsi 2019.01.22. 22:32:32

Igen Zsu, az vagy: katasztrófa.

Cimili 2019.01.22. 22:32:48

nem zsu, az eszedet hagytad el!!

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:32:49

Büdös a szám. By Adrika. A fogmosás számára ismeretlen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:33:09

Fogmosás, Adri, fogmosás. Szoktak, reggel. Is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:34:02

Adri mennyire gonosz és mennyire vakon van.

pomac 2019.01.22. 22:34:06

@Vérnyusszancska: erről is beszél ,de nézd meg nem lövöm le a poént , de kellemes csalódás volt tényleg :)

Vérnyusszancska 2019.01.22. 22:34:29

@pomac: Köszi szépen, felcsigáztál. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.22. 22:36:01

@javier2: mert akkor menekülhettek volna tőle, de így nekik marad a mumus.

WICKEDWITCH 2019.01.22. 22:37:56

@Vérnyusszancska: hát szint, az nem nagyon van, egyszerűen kritikán aluli, amit művelnek. Vagy nagyon bénák, vagy nagyon hülyék. (Az utóbbira tippelek.) :(((

pomac 2019.01.22. 22:38:15

de ezt sem értem ,ha a lakók játszanak a kajával az milyen embertelen és valaki éhezik ,de ha feladat van az mennyire jó játék a kajával ,bazzeg , akkor döntsék el már miben hisznek ,ne álszenteskedjenek mintha nem lenne pénz :D

nicu71 2019.01.22. 22:42:58

Mi ez a kenyérpazarlos hülye fos játék. Baszodj meg zsolti

Hétkilenced 2019.01.22. 22:50:15

Reni kerüli az energiavámpírokat. :D akkorjóvanakkor

nautilus123 2019.01.22. 23:36:45

Akkor nem csak nálam verte ki a biztosítékot az ételes játék, és nem ez volt az első.
Komolyan ennyire futja???? Habot verni, kenyeret-tojást pazarolni és a többi, ízléstelen gagyi feladat?

Dauda András 2019.01.23. 00:40:20

"Vivikének sikerült egy újabb atombombát ledobni amúgy is súlyos problémákkal küszködő személyes stylingjára, hozzá képest még Mici is szinte jó nőnek tűnik, ez pedig azért sokat elmond."

WTF? Az a svájcban bárcázó viziló?
Nem igazán...

Dauda András 2019.01.23. 00:41:45

@nicu71: Én rühelltem mindkét tetű cigányt!

Anickmármás 2019.01.23. 07:47:51

@javier2: @UdvariatlanBolondvagyok:

"Alszik a tábor, látod-e drága, suhognak az álmok,

horkan a felriadó, megfordul a szűk helyen és már

ujra elalszik s fénylik az arca. Csak én ülök ébren,

féligszítt cigarettát érzek a számban a csókod

íze helyett és nem jön az álom, az enyhetadó, mert

nem tudok én meghalni se, élni se nélküled immár."
süti beállítások módosítása