Hogy volt?

Való világ 9x77 - A poligráf felesleges munkanapja

2019. január 20. 18:27 - Hoppancs

bscap0006_6.jpg

A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest megdöbbentő, mennyire nem emlékszem semmire, amit ez a csávó alkotott, még arra sem, amit én magam írtam le… egyedül ez a reptilián-téma kezdett rémleni.  Na és ti hogy vagytok ezzel?

Mindenesetre most újra itt van Dennis, aki rögtön megjegyzi, hogy Adri nem is olyan ronda, mint amilyennek gondolta, és Reniben is pozitívan csalódott esztétikailag. Lesznek ők még suna pozitívak a nap végére. Roli már most is az Vikinek, trashceleb love is in the air. Közben Greg kivonul a postaládához egy tányér édességgel meg egy energiaitalnak látszó tárggyal. Reni közli, hogy mindezt a „kismadaraknak” szánják, ami valami kód lehet, mi ugyanis nem így szoktuk a madarakat etetni-itatni. Én például mindig felbontom nekik a csokit és az lónyálat is, hogy ne kelljen ügyetlenkedniük a csőrükkel. Amikor meg nagyon jók voltak, pohárba is kitöltöm a kólájukat.

Kinek jár hát az ellátmány? Viki arra tippel, hogy a vezérlő új lakóinak, azon belül is elsősorban neki. Örül, mert már igen szomjas, ráfér egy adag édes, vízhajtó valami. A lelkesedés rövid életű, a muníciót ugyanis egy ritka madárfaj, az avis securitis közelben fészkelő képviselőjének, ismertebb nevén a biztonsági őrnek szánják. Viki akkor is lenyúlja. A lakók fel vannak háborodva, a sapkás nagymadár beletörődő mosollyal nyugtázza az intermezzót. Gondolom, őt amúgy sem szabad etetni.

oretet.jpg

Felvirrad a hazugságvizsgálat napja, a részletekről Vikiék tolvajlás közben elhelyezett levele tájékoztat. Adri szakértő előtt válaszol majd a kérdésre (egyre), amelynek pontosításához Reni ismeretlen okokból először Hunorral vonul félre tárgyalni. Ezen a ponton Viki olyasmit indítványoz, amiről senki nem gondolta volna, hogy valaha szükség lehet rá: hangosítsák fel Renit. Jó, meg vele együtt a beszélgetőpartnerét, aki éppen előadja a bizonyára Rolival együtt  kidolgozott monológot: Adri nem akar ugyan szövetséget Rolanddal, de szeretne vele jóban lenni, hátha akkor majd felhasználhatja saját céljai érdekében. Reni mindezt olyan átszellemülten hallgatja, mintha Bogyó és Babóca felolvasóesten lenne az oviban.

bscap0005_8.jpg

bscap0004_7.jpg

Amúgy Adri tud dolgokat a fiúkról, és ő is mondott cserébe dolgokat, és ez összesen már annyira sok dolog, hogy mind elkezd kavarogni Reni, majd a (nem taktikai) megbeszéléshez csatlakozó Zsuzsu fejében. És ha oda egyszer valami bekerül, akkor már soha nem lesz a régi (a manók miatt, ugye), talán ennek köszönhető, hogy végül teljesen értelmetlen kérdéseket fognak feltenni Adrinak. De ne szaladjunk előre, most még Hunor próbálja érthetően megfogalmazni saját verzióját:

Adtál-e ki információt bármelyik barátodról Rolandnak?

vagy

úgy általában bárkinek?

"Érted?", kérdezi Zsutól, aki úgy jegyzetel, mintha elromlott volna a diktafonja Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc titkos találkozójának kihallgatása közben. Mindeközben odabent az elméjében:

odabent.gif

Szükség lenne itt még Greg véleményére is, ő viszont most – ahogy Reni mondja – „Hiszti Kriszti”, amiért nem fordultak hozzá hamarabb. Már késő, a büntetés agymegvonás, aminek következményeit mindenkinek viselnie kell. Zsuzsut végül ezt a kérdést olvassa fel a kamerának:

Amikor a kiválasztás előtt Zsuzsuval beszélgettél a riportszobában, akartad őt manipulálni?

Nos…Öm…Mi???? Mármint…HE? Ide jutottunk a témától, amely már Adri letámadásának pillanatában adta magát? Vagy Hunor javaslatától, aminek még mindig lett volna értelme?

bscap0014_6.jpg

Adrit már viszik is vallatni, megígéri, hogy próbál őszintén felelni. „Ne próbáld, tedd!”, bocsátja útjára Yoda-Reni. Kimegy az ajtón, amitől Dennis majdnem hanyatt vágja magát: a jelenet ott történik mellette, miközben a kijelzőn látja! Váóóóó! És közben benne van a tévében, pedig nem is oda ült be, hanem egy szobába!

Greg még nem tett le a cicaharcról, továbbra is morcos, amiért őt utoljára hívták (volna) be a tanácskozásra, aztán kimondja, amit mindannyian gondolunk: „Ez a kérdés gagyi!” Szegény Adri ezt még nem sejti, egész másra gyakorolta éjjel a pulzuskontrollt. Ráadásul izgul, mert „még sosem volt hazugságvizsgálón”. Roli is lemaradt, ő meg a Hunor-féle csavartól vár irreálisan sokat. Adrinak a manipulációvád mellett (amit tagad) arra is válaszolnia kell, hogy a tanácsadáskor csak Zsuzsu érdekeit nézte-e (nem), illetve hogy egybeestek-e ezek az ő saját érdekeivel (igen). Szegény poligráf most ezért dolgozott keményen, amikor bűnözőket és kettős életet élő férjeket is leleplezhetett volna? Még az is lehet, hogy pont a szabadnapján hívták be emiatt. Na, pont az ilyenekért fognak fellázadni a gépek. 
adriiiii.gif

A cselekményt kínos közjáték késlelteti, melyben Viki gigantikus csöcsei zavarják a mikroportot, de sajna Dennis bánatára nem azért hozta szóba őket, mert meg akarja mutatni. Annyit viszont elárul, hogy a „parizer” nem túl nagy, és egyetértenek benne, hogy az jó, mert ne is legyen.

Kvízjáték jön, a lakók saját magukról kérdezik egymást, a tévedőknek tojást kell széttörniük a fejükön, ha szerencséjük van, akkor főttet, ami nem placcsan szét. Csupán lendületből megütik magukat egy kemény tárggyal, de buli. Zsuzsu brillírozik, még azt is vágja, hogy Hunor tesóját Kadosának hívják. Aztán meggyengül, két tojás is összekenné a haját, ha nyers lenne, de nem. Pedig állítólag jót tesz ám. Mindannyian felfrissíthetjük emlékeinket (én már nem is emlékeztem, hogy Roli nemcsak Ginut, de Zsuzsut is szájon csókolta), aztán a móka végén Roli visszaránt a szürke hétköznapokba: „Valaki majd takarítson föl”.

tojjjjj.gif

bscap0008_6.jpg

bscap0010_6.jpg

Megérkezik a vizsgálat eredménye, Hunor újra felolvassa a három kérdést, aztán a szakértő már csak az egyikre vonatkozóan tájékoztat. De előtte még tovább eszkalálódik a Greg-Reni konfliktus, előbbi ugyanis még mindig nem emésztette meg, hogy a közreműködése nélkül megformált kérdés kb. annyit ért, mintha azt tudakolták volna, hogy Adri gyilkolta-e meg Kennedy-t. Reni nehezen viseli a kritikát, rögtön szarral és sárral dobálózásról hadovál, csodálatos Insta-sztár válik majd belőle. Csak még az „irigy” szót kell felvenni a repertoárba, és minden rendben lesz.

A pampogás végére kiböki, hogy Greg „nem az, aminek előadja magát”. Az unikornis visszavág, furcsának találja, hogy Reninek újabban mindenkiről ez a véleménye, saját magát kivéve. Ha Reni hallaná, hogy még Dennis is idiótának tartja a kérdést, tényleg elvesztené az emberségbe és a SZÍVbe vetett hitét. Bejelentkezik az Igazság Őrzője, és elmondja, hogy a kérdésre (megint egyes számban) Adri őszintén válaszolt. Amúgy meg fegyelmezetten viselkedett, „nem ugrált össze vissza”, ahogy Reni szellemesen közbeveti. A frissen levizsgázott szőke egy cseppet kiegészíti az elhangzottakat: nem azért manipulálta Zsuzsut mert rosszat akart neki. Szóval akkor mégis manipulálta, de jó célból. Viszont a teszt szerint meg egyáltalán nem is állt szándékában.

bscap0013_8.jpg

Köszönjük ezeket az értékes perceket, most aztán megtanultuk, hogy a sikeres hazugságvizsgálathoz szükséges a magyar nyelv ismerete minden érintett részéről, a kérdésfeltevés illetve -megértés képessége, valamint az, hogy a kérdezőnek legyen némi elképzelése arról, hogy mit is kíván megtudni. Ezek közül sajnos ezúttal egy sem jött össze, de sebaj, majd legközelebb! Reni állítólag eddig is mindent értett, ami eddig fel nem fedett szuperképességet sejtet. Zsuzsu bocsánatot kér, mert megígérte, hogy így tesz majd, ha Adri tisztázza magát a Roli-szövetség ügyében, és ennek itt az ideje most, hogy erről semmi sem derült ki.

bscap0011_8.jpg

Reni továbbra is furcsállja, hogy Adri annyira védekezett, amikor nekitámadt, és az egész történetből annyit vont le, hogy mindenki gonosz, csak ő nem. Mostantól egyedül játszik, csak adjanak neki egy Lego- (na jó, Duplo-) készletet, és ellesz. Adri heroikusan küzd tovább a jobb megítélésért, mondván,  ő nem azért ismétel el mindent annyiszor, mert rossz a lelkiismerete, hanem mert szereti „kifejezni a gondolatait”, és arra törekszik, hogy azokat mások is felfogják. Hát, kedves Adri, az epizód tanulsága, hogy ezt nyugodtan feladhatod, mint Puskás Peti a humorossá válást. Azért csak próbálkozik. Leszögezi, hogy Zsuzsu és mindenki más védelmében tanácsolta, hogy a lány az összeveszés ellenére még ne rakja Renire a jelet, ugyanis az betett volna végleg a kapcsolatuknak, aminek amúgy is annyi a jelek szerint.

bscap0012_6.jpg

Roland vezet vissza bennünket a hazugságvizsgálat eredeti céljához, ami a vele kötött szövetség leleplezése vagy cáfolata lett volna. Feszültségkeltésre mindenesetre megfelelt az elmúlt két nap, Roli így is elégedett. Reni kellőképpen kivan, ő bizony Adri helyében tiltakozott volna még kiválasztás ötlete ellen is, aki egyszer barát, arra NEM RAKSZ JELET, akkor sem, ha kiderül, hogy sorozatgyilkos, vagy…Reni. "Egyet léptünk előre, egyet vissza, most ugyanott vagyunk", összegez Zsuzsu, aki egyre gyanúsabb, hogy nem is olyan sügér.

bscap0015_5.jpg

Az utolsó Dennisék-féle feladat a szájkarate lesz, ami azt jelenti, hogy gyorsan, követhetetlenül, lehetőleg egyszerre, csupán egy-két zaklatott levegővétellel megszakítva kell egymásra olvasni mindent, ami az ember eszébe jut . Előtte mindkét párbajozót felkészítheti egyik drukkere, a karateruháért meg indiánszökdelésben kell elmenni, hululuzva, mert az vicces. Már az előkészületekből nyilvánvaló, hogy nemcsak ókori görög költészeti verseny, de sima freestyle-összecsapás sem várható, különösen Lacika szellemi tartalékai kezdenek kimerülni. Hunor próbálja tölteni, de Lackó agya már egy nagyon régi laptop, folyamatosan rá kell csatlakoztatni az áramforrásra, és még akkor is lehet, hogy hirtelen kikapcsol. Lacika közvetlenül azután, hogy közli, talán nagyon „föl fogja baszni Adri és majd üvölt”, mert „kihozza az idegrendszeréből”, elásítja magát, hogy átérezzük a helyzet súlyát. Adri közben azon lamentál Greg társaságában, hogy mennyire „alázza le” ellenfelét, kicsit, nagyon, közepesen vagy semennyire. Greg az utolsóra szavaz.

karaaaaaaaa.gif

Hunor nagy freestyle-erként mutatja be Lacikát, akire csak úgy záporoznak Adri többé-kevésbé összeszedett érvei, miszerint az ő személyiségéről nem sok fogalma van a nézőknek, mert nem villant belőle semmit, ezért egy nulla, nem érti a játékot, de annyit most megmutatott, hogy 1G, tiszteletet nem ismeri, nem néz a másik szemébe, mert sunyi és:

„Nincs jeleneted, nincsen történésed, nincsen barátod!

Mi a lényege a játékodnak, mi a lényege???

Lacika úgy véli, a nézők tudják, mi a véleményük, őt így fogadták el, így szerették meg, Adrin kétszer volt kendő, ami azt jelenti, hogy nem bírja senki, Rolit ki sem merte vinni, mert „be van kulázva”, és ami a legdurvább, kezet sem mos vécé után. Utóbbi az intenzív kulázás tényével együtt kifejezetten rémisztő.

porooog.gif

A végére Adri már nem vitatkozik, de nem is veszekszik, csak kiabálva körbeugrálja Lacikát, mint csivava a bernáthegyit, mondanivalója egyetlen nagy „ÉN VAGYOK A KIRÁLYNŐ”-ben éri el a csúcspontját. Ha eddig hiába vártuk a pillanatot, amikor Lacika belelendül mint Eminem a 8 mérföldben, most már rég késő, már úgysem hallanánk.

1335 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.20. 18:35:42

Hellooooo kommenttarsak. Tud valaki dobni egy easypolls linket ma estet erinto szavazsrol?

mocskosmacska 2019.01.20. 18:39:59

Renit mikor viszi már ki valaki? Ugyanaz a helyzet huncival.

Angora Cardi 2019.01.20. 18:43:27

Na Lacika elö a predàtort ne szarakodjunk!

Dr.Zé 2019.01.20. 18:45:36

Majdnem bronzárium.

Tökös... 2019.01.20. 18:47:54

Rencsi az aranytartalék....
A benti lakókkal egészen jól kijön...
Szentem a következő kiválasztott rolcsi lesz, aki vélhetően Zsút viszi....
De nem szaladok előre....

sziszkó1 2019.01.20. 18:56:47

Ugyanazt másoltam be kétszer bocsi. :)

kivancsibobojsza 2019.01.20. 19:22:43

"körbeugrálja Lacikát, mint csivava a bernáthegyit" - tökéletes :D Néhányszor már eszembe jutott a "harcicsivava", de azt már odaítéltük Survivor Gábornak

Cukorborsó88 2019.01.20. 19:26:00

Ma néztem meg az öfit, visszaolvasni benneteket még nem volt időm. A hazugságvizsgálós kérdést nem értettem mi értelme volt, ill ebből szerencsétlenek mit tudtak kihámozni, h rögtön össze kellett veszni. De örülök, h hunor segítsége kellett hozzá, amit végül fel sem tettek. Kb az lett volna az egyetlen értelmes kérdés. A biztiőr etetési kísérlete ari volt, el is mosolyogta magát de gondolhattak volna arra a két nyomira is a nyugiban, bár ők legalább nem fáztak. Hú, a szájkarate kemény volt. Mármint nézni. Adri totál lejáratta magát, olyan piros volt a feje azt hittem stroke-ot kap. Buggyant az a nő is mint a másik kettő. A végén pedig, h addig hergelte magát, h azt üvöltötte ész nélkül, h ő a királynő, kritikán aluli volt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 19:29:06

Minden mondata ül! Köszi Hoppancs, nagyon jó lett!!!
A csivaván konkrétan hangosan röhögtem!!!!

Cukorborsó88 2019.01.20. 19:31:11

Ja, és innen is gratula sellőéknek, h tapsikoltak ehhez az idegbajhoz. Tudom, h nem így lesz de remélem adri kint marad ma a p@csába és magukhoz térnek egy kicsit, legalább átmenetileg.

ficekence 2019.01.20. 19:38:44

Nagyon jo a poszt, koszi. Azert vigyazz, mert ha ilyeneket irsz, hogy Zsizsu nem suger, a vegen egy kozonseges troll leszel.

0.5 bit 2019.01.20. 19:42:34

@Cukorborsó88: "Tudom, h nem így lesz de remélem adri kint marad ma a p@csába és magukhoz térnek egy kicsit, legalább átmenetileg."

Sajnos Lacika fog kiesni, különösen azért sajnos mert így már túl asszimetrikus lesz a két tábor 4 vs 2. Ezzel átveszi az irányítást a tiszta szívű oldal és már meg is van a következő kiválasztott Roli személyében.

A következő aktuális "szerelmi" civódás, a Greg-Reni hasonlóan mint az előző Zsu-Reni is tart majd max 2 napig.

Ha tippelnem kellene a kiesési sorrendet, akkor az Lacika, Roli, Hunor utoljára Adri sorrent lenne.

A végjátékban ki érdemeléné megy a nyereményt: Zsu, Greg vagy Reni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 19:43:08

Mai napra szavazó szűz leszek, és a pingvinfóka is, úgymond.
Renyhe párbaján viszont egy bárcás ribi leszek ami a szavazást illeti :)

javier2 2019.01.20. 19:44:02

@Tökös...: roli zsut nem viszi (sohasem sportszerű szellemi vagy testi fogyatékossággal rendelkező egyénnel vívni),vigyázz apa mindjárt jön és kihúzza a routert
troll
vv viki megint megmutatta ,hogy minden idők legrosszindulatúbb játékosa és iq terén is maximum átlagos
szóval a viki funok úgy gondolom a megkeseredett vesztes típusú egyének és a mangalicaszerű tokaszalonnát hizlaló nagypofájú ki ha én nem (életükben 50 métert nem futó) dagadt csajok példaképe

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:44:21

@Cukorborsó88: szerintem adri ma visszamegy. bár rajtam nem fog múlni sem a győzelem, sem a kiesés, még mindig nem szavaztam

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 19:44:35

Köszi Hoppancs, isteni lett! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: Jó estét Kedvesem!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:45:09

@szociál: bárcás ribi, aszondja. hüjjje :))))))))))))))))

javier2 2019.01.20. 19:46:48

@0.5 bit: milyen 4 vs 2?
a tiszta szív 3-asnál , ahogy egyik elfordul már hátba is szúrják igazi napraforgó egyszerű csajok greg vezetésével.
az már régen nem hármas

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:47:55

@javier2:
viki egy hányadék.
üdvözlettel
egy "mangalicaszerű tokaszalonnát hizlaló nagypofájú ki ha én nem (életükben 50 métert nem futó) dagadt csaj" :))))))))))

javier2 2019.01.20. 19:49:36

@úgymond olvasó mmkk: nyertünk! mit szólsz hozzá ?
nézted a magyar srácokat?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 19:52:42

@úgymond olvasó mmkk:

csirkemongúz nevetel e

@Angora Cardi:

Zsóti majd eldönti helyettünk ki jusson vissza, kis emberek vagyunk mi, akiket tudnak manipulálni a vágott összefoglalójukkal.

bel ami 2019.01.20. 19:52:51

@ficekence: Zsuzsut védők közt szétütve…
…posztírók is megfenyítve!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:53:02

@javier2: persze, hogy néztem, ugráltam a tv előtt kecsesen, mint egy lamantin :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:53:47

@szociál: ha ilyeneket mondasz, medúzabárány, akkor nevetelek :)

javier2 2019.01.20. 19:54:41

Hoppancs nem vágod ki volt dennisz?
szegezett a nyugi szobán kívül és belül is, extrém jó seprüket készített,2 millát vett fel egy videó klippre ami nem jött be, robin az utsó másodpercben meggyalázta a fináléban kb ennyi.
pUsszancs hoppancs!(ezt még bztos nem mindta senki!:))

Cimili 2019.01.20. 19:54:52

@javier2: ekg. már tegnap is leírtam, h nem véletlenül utáltam ezt viki nevű borzadályt. mindenkinek drukkoltam, aki ellene volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:56:08

@": máma' tattikus leszek, és nem őszinte tiszta szívből döntök, ezért a tippcsim a várható epikus csata nyerteseként Adri, beírnád, lécci? köszcsi

javier2 2019.01.20. 19:56:16

@UdvariatlanBolondvagyok: tegnap óta a digi betette a spieler1-2 őt a repertoárjukba, tv2 lett a vesztese de nem tudom miért azt nem olvastam el:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 19:58:41

@javier2: @úgymond olvasó mmkk: Aranyesőt Székelynek! Akkor most helyosztó, vagy mifene?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:00:20

@javier2: jó hosszú cikk volt, de annyi volt a lényege nagyjából, hogy a tv2/spíler kifizetett egy csomó pénzt a közvetítési jogokért, és most az angol bajnoki meccsek felét oda kell adnia a diginek, plusz jóval kevesebb pénzért kerültek be a digi kínálatába, mint amennyit eredetileg akartak kérni.

javier2 2019.01.20. 20:02:57

@UdvariatlanBolondvagyok: jönnek a norvégok aztán helyosztó

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 20:07:43

@javier2: @úgymond olvasó mmkk: Átrágtam magam a 444-en, nagyjából értem is a szarkavarást, de a Digin se híre se hamva az angol-spanyol bajnokságnak..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:13:34

@UdvariatlanBolondvagyok: gondolom ez a szezon még teljesen a spíleré, bár annyira értek a focihoz, mint a kvantumfizikához :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 20:15:29

@javier2: A beköltöző shown szakított a gyűrűs menyasszonyával, aki eljött neki drukkolni, aztán sírva és megalázottan távozott, majd végigkufircolta a VV7-et Fannikával, közben a hierarchia héten a trónszéken maszturbált anyaszült meztelenül, és néha a bulikban kegyetlen nagy vukkokat eresztett el az udvaron. Szerintem ő kishazánk mindenidők eddigi legtrashebb valóságshow szereplője.

ibsen 2019.01.20. 20:17:09

@belle amie: látom megvolt a csivava képcseréje:D

Köszi a posztot, a hazugságvizsgálat és kérdései bevonulnak a kriminalisztika történelmébe, szétizgulta magát mindenki:-))

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:17:42

@0.5 bit: tudom.... én is ezt írtam tegnap :/.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 20:18:26

@mobilos perpetuum: @sziszkó1: Az biztos, hogy szoros lesz, bár szerintem kb. 60:40 Adrinak.

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:19:50

@úgymond olvasó mmkk: tudom, nyuszihörcsög, ha vmit a kis buksidba veszel, az úgy lesz :)

Mate4182 2019.01.20. 20:20:32

annyira unalmas muszakom van hogy elkezdtem elorol vegigolvasni a vv6 hogyvoltokat. akkoriban meg nem ismertem az oldalt, es az az egyetlen vv amit nem kovettem nyomon. hat nem egyszeru :D

ott volt szereplo ez a viki nevu tetu. oszinten szolva cask par leiras es par jelenet alapjan a Reni-Zsu kategoriaba sorolom (magyarul a kulsotol fuggetlenul is elobb kurnek egy kokuszt mint oket de leginkabb azert mert irritalnak a beteg aberralt belso ertekeikkel tipus)

oszinten szolva el tudom kepzelni hogy nem neznek par evig vv-t ha a vegen tenyleg a szefosok es greg kozott derulne ki a gyoztes.
pedig alapvetoen nem sajnalom a penzt a raszoruloktol, Zsu peldaul tokeletes reklam arca lenne valamelyik: adoja 1 %aval tamogassa a ... tipusu cegeknek.

mézescsók 2019.01.20. 20:22:01

Miért kellett biztonsági őr? Hátha berontanak? És akkor kihajítja őket a villából?
Zsuzsuról a játék kezdete utáni kb. 2 héten írtam, hogy nem annyira hülye, mint amilyennek mutatja magát és felépített egy karaktert.Akkor sokan vehemensen tiltakoztak.
Az én verbális képességeimhez képest Lacikáé kolosszálisak. Nem tudok szájkaratézni. Ha valaki teszi-veszi magát előttem, én mindig elnémulok és figyelek, hogy mi a frászt akar a másik.Ritkán vitatkozok, nem mindig van kivel és általában a téma sem érdemes a diskurzusra.
A mindig mindent előre tudó Adrit nem sikerült megkedvelnem, ma már nagyon nyugodtan tudna aludni otthon. Sokkal jobban, mint a villában.
Hajrá László!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:25:25

@UdvariatlanBolondvagyok: @úgymond olvasó mmkk:

Anno csak a digin lehetett angol focit nézni, most francia és olasz maradt nekik.
Vajna bevásárolt, spíler 2 spanyolmeccsek és a legjobb BL meccsek láthatók, kb azt senki se nézi mert a UPC és a többiek se hajlandóak ennyi pénzt kipengetni ezeknek, bosszúból Vajnáék a legjobb BL meccseket pakolták a spíler2-re, hogy sz*pnának ketté.

Mate4182 2019.01.20. 20:25:53

jaj tartok tole hogy cask en szavaztam Adrira a comment szekciobol :D

apropos: o miert PUA?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:28:32

@mézescsók:

securitis vikinget kapnak híres celeb vendégek helyett, ez a falunapos VV.

csillagporszem 2019.01.20. 20:29:33

@VV Erőlegény:
51-49% Adrinak és majd filózhat mindkét csapat odabent, hogy ki is az erős és miért :)

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:30:30

Átfutottam a komikat és azt nem értem, hogy tegnap a bv-ban viki azt mondta rolira, hogy sunyi? Ez azért furcsa mert a tegnapi öfiben amikor ültek a nyugiban, akkor dennis azt mondta, hogy roli sunyi mire viki megvédte, hogy nem is az, jó fej. Vagy lehet, hogy csak nem hallottam az ironiát a hangjából.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:31:04

@szociál:
megjött az okos rókamedve :))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 20:34:23

@szociál: Képzelj engem, aki direkt ezért tetettem fel korongot, amelett, hogy IPtévém van..., erre lenyúlták a Digitől,,,ehhh!!!

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:35:08

@Mate4182: és mi a fene az a pua? (Nagyon tájékozatlan vagyok, bocsi de köszi a választ mert lövésem sincs mi az)
Asszem azért mert fiúkat tanít csajozni ami egy adritól elég vicces lehet tekintve a szociális kapcsolatait a villában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:37:06

@úgymond olvasó mmkk:
Hír tv-s szabadfogas egy vicc :)))))
Most megy, tiszta echo. @UdvariatlanBolondvagyok:

Kapják be mind, nézzünk mezzot.

mézescsók 2019.01.20. 20:37:36

@szociál: A securitis vikingen nevettem ma először. Kösz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 20:38:58

@csillagporszem: Én azt gondolom, hogy a fórumunk véleménye most már jelentősen eltér a nagyközönségtől. Nálunk 50-50 (+-) körül van, de valójában azt érzem, hogy sok fórumozó nem Lacikát szeretné vissza önmaga miatt, hanem valamelyik fiút (Roli, Hunyor), egyben rejtett kedvencüket, látják jobban védve látni, ha Lacika jön vissza. Aki Adrira szavaz, az kevésbé Sellőcsapat drukker, inkább önmagában Adrit nézi összességében, illetve kettejük összevetésében. Summa summárum úgy érzem, hogy a nagy közönség esetében már nagyobbra nyílt az olló Adri és Lacika között, mint itt, ezért érzem a különbséget közel a 60-40-hez (persze ez csak egy tipp). Valljuk be Lacika az elmúlt két hétben nem igazán brillírozott, míg Adri stabilan játszott, enyhén erősödött is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:39:45

@Cukorborsó88: :)))))))

@szociál: aligátorpanda, hát minek nézel ilyeneket?

javier2 2019.01.20. 20:39:45

@Mate4182: mert ő alsó középkategóriás vagy valami egyéb betegségben szenvedő pasiknak tanít csajozást
növelj szintet , legyél érdekes(Szarvimplantátum homlokra ) legyen a mellékszobádban egy kelet német márka nyomó géped és bevonzod a környezetedben azt a vaginával ellátott clitorisszal rendelkező nőt , akivel nappal is mutatkoznál esetleg hosszú távon is el tudnád képzelni az életed vele.

de nem biztos

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:41:48

@úgymond olvasó mmkk:
Holnap határát láttam, Bocskor fosch, kapcsolatok egérpuma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:43:03

@javier2:
Asszem Adri se tudta mi az a klitorisz

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:43:11

@szociál:
a zidegrendszered, tigrispocok, a zidegrendszered!

javier2 2019.01.20. 20:44:55

@Cukorborsó88: külső utasításra vagy behatásra változtatta a véleményét

0.5 bit 2019.01.20. 20:44:55

@javier2: "milyen 4 vs 2? a tiszta szív 3-asnál , ahogy egyik elfordul már hátba is szúrják igazi napraforgó egyszerű csajok greg vezetésével."

Amikor a tábla elé kerülnek újra gránitszilárdságú egymást szerető tisztaszív által vezéret szavazás lesz. Igaz nem 4, hanem csak 3+1, de amíg bent van a gonosz oldal, addig Adri hozzájuk tartozik. Majd ha kiesnek a fiúk, majd csak akkor esik ki Adri a pixisből.

mézescsók 2019.01.20. 20:46:11

@Cukorborsó88: A villában is ezt csinálta anno. Előszeretettel csinált hülyét a másikból, mert bedumált neki valamit, aztán kiröhögte. Elmondása szerint ez taktikából történt.

csillagporszem 2019.01.20. 20:46:40

@VV Erőlegény:
Én meg azt gondolom, hogy Lacika mindig is egy közkedvelt karakter volt. A királyhét és a lefejelős szöveg miatt vesztett sokat és mivel az rtl sem az ő szekerét tolja ezért történhet meg csak az, hogy Adri megveri kb. 1-2%-al. A fészen is láttam egy lájkszavazást, ott Lacikának volt kb. 1000 lájkja, Adrinak meg 1100. Sehol nem érzékelem, hogy Adri annyira kedvelt játékos lenne. De ha tévedek akkor majd elismerem igazad volt :)

javier2 2019.01.20. 20:50:40

@szociál: hu akkor biztos más pontok alapján segít csajozni, talán a nőket a belsőjükkel próbálják megfogni a srácok( jól funkcionáló máj és jól záró záróizmok)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2019.01.20. 20:54:36

@Mate4182: én is rá szavaztam :) lacikától elalszom.
azt mondja magáról, hogy pasikat tanít csajozni. mondjuk ez elég szürreális, de melyik bemutatkozás volt igazi? :D

javier2 2019.01.20. 20:57:07

@0.5 bit: ha így teszik még ellenszenvesebbek lesznek , hiszen rühellik egymást
tehát ha kiválasztanak egy srácot akkor utána be kell állni a "csapat mögé"
és egymást fogják marni és nézhetetlen lesz a viselkedésük.("Őrült nők ketrece")
nem hiszem hogy ez nem rombolja a népszerűségüket

Mók_Ica 2019.01.20. 21:02:27

hali :)))) bakker..... expornóbajuszt kapjuk a mai párbajra..... :((((

én továbbra is lacikának drukkcsizok, nyerjen ma ő

javier2 2019.01.20. 21:02:32

lacika akár kiesik akár nem a srácok fognak megerősödni

Cimili 2019.01.20. 21:02:51

@Angora Cardi: gyerünk lacika, mutasd meg, h jobb vagy adrinál!

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:03:00

@javier2: @mézescsók: akármelyik az igazság, nagyon cuki (nem). De ekkora bakit, hogy 1 óra kûlönbséggel leadják

javier2 2019.01.20. 21:03:53

@Mók_Ica: közvetítsetek
az egyiptom- norvég meccset nézem

naezjó... 2019.01.20. 21:04:05

minden pofon jó helyre megy.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:04:08

greg most zsunak puncsol és renyhét ekézi...... renyhe megérezte, hogy róla beszélgetnek..... oszt beront a hálóba greghez és zsuhoz...... kezdődik az ótvar sztájl ordibálás.....

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:04:28

Jahajajj megint reni óbégatás

Angora Cardi 2019.01.20. 21:05:40

@Mók_Ica: @Cimili: Hajrá, szuperek vagytok :))))

Cimili 2019.01.20. 21:05:49

renyhe, most üssön meg a guta!

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:05:49

Greg megmondta reninek, hogy szar volt a hazugságvizsgálatos kérdés, erre elszabadult a pokol.

Tökös... 2019.01.20. 21:05:56

Rencsi só !

Végre !

Mók_Ica 2019.01.20. 21:06:05

@javier2: oksa.... még mindig ordít a szívcsapat hármasa a hálóban...... most bejött adri is.....

tvbuzi 2019.01.20. 21:06:21

Mi folyik Gyöngyösön?!

Oh my... 2019.01.20. 21:06:50

jöttem... ;) hajrá Lackó!!!!!!

mutattak állást esetleg? csak most kapcsiztam ide....

javier2 2019.01.20. 21:06:59

Norvégia - Egyiptom 16:14 (nehogymár én meg ne közvetítsek)

MosóMaca 2019.01.20. 21:07:01

Estét! Tippem az estére,hogy az rtl lekvártalanítja a vellát. Neki drukkolok,de annyira egyértelmű,hogy Adrit fogják visszaküldeni.

Tökös... 2019.01.20. 21:07:22

Rolcsi nyomoz mint Zsu....

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:07:52

Viki szerint roller pofátlan mert hallgatózik. Mert más még soha nem csinált ilyet

Oh my... 2019.01.20. 21:08:12

röhögd el magad Renyhe, RÖHÖGJ! xDDDDDDDD

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:08:16

Reni rekedtre ordította magát

MosóMaca 2019.01.20. 21:08:35

Aztaqrva! Renyhére kényszerzubbonyt,szájkosarat!!! Azonnal

Mók_Ica 2019.01.20. 21:08:35

roli áll a háló ajtaja előtt és hallgatózik...... viki látja és gáznak tartja......

renyhe gregnek: szeretlek bazdmeg...oszt elszabadul a pokol renyhe szájából...... meg úgy egyébként is..... renyhe hideg vízzel mossa magát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:08:58

Bazmeg ez nagyon durva volt, nagyon beteg ez a rudleny.
Én ki ütöttem volna.

Tökös... 2019.01.20. 21:08:58

Rencsinek mindíg igaza van....
Szinte irigylem csokit, emellett a picsa mellett nem lehet unatkozni...

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:09:26

Hali mindenknek!
@Angora Cardi, @Nyuszomuszo83, @Mók_Ica, @Cukorborsó88, @Cimili - sziasztok! :)
Hajrá Lacika! :)

Oh my... 2019.01.20. 21:09:45

@Cukorborsó88: mindenki mindenhol hallgatózik, nemtom mit pofázik megint ez a rosszindulatú szarzsák...

a Renyhe meg simán idegbeteg.

tvbuzi 2019.01.20. 21:09:55

Végre egy jó balhé

Tökös... 2019.01.20. 21:10:00

Kocsonyalacika barátot keres....
De jó...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:10:01

nem győztetek meg arról, hogy odakapcsoljak. majd a nemes csata végét megtekintem

Mók_Ica 2019.01.20. 21:10:07

@Cukorborsó88: viki se..... sose....... ótvar egy csaj.....

@MosóMaca: totál hisztériás állapotba került......

lacika vígasztalja renyhét......

naezjó... 2019.01.20. 21:10:55

szegény Reni, csak egyszer mondja el a véleményét, aztán...

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:11:01

Látszik, hogy Viki nem nézi a szériát, mert Lacika meg Reni mindig is spanok voltak.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:11:06

@KólaMámor: kóla :)))) hajrá lacika :)))

@oh..my...: ekg

Cimili 2019.01.20. 21:11:30

renyhe egy undorító pióca.

Tökös... 2019.01.20. 21:11:32

A meztelen csiga egyedűl viszi végig a sót....
Szopjál le valakit...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:11:34

@szociál: én mondtam, a zidegrendszered, mókus

Oh my... 2019.01.20. 21:11:47

nah, már megint piócáskodik, úgy elzavarnám, mint macskát szarni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:11:50

@mindenévfoglalt: Nézi, vagy nem, nem számít. Azt mondja, amit azért kell mondani, hogy Adrika menjen vissza.
Üdv HV népe! :)

tvbuzi 2019.01.20. 21:11:53

Picsába, hogy ilyen hamar kibékültek. Fasz kivan.

javier2 2019.01.20. 21:11:54

amúgy két hete írom mindig mi történik a villában?
ti meg -reni üvölt!
csoki másfél heted van menekült státuszt kérned Dániában!migrálj öcsém! :P

Mók_Ica 2019.01.20. 21:12:21

@naezjó...: mindig csak egyszer...... csak az egyszer az már sokszor van.....

na bassz...... mingyá jól kibékül greg és renyhe

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:12:23

@úgymond olvasó mmkk:
Kibekuktek bazmeg :)))))
Beteg mindegyik :))))

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:12:42

@tvbuzi: Kérdés, hogy mennyi idő telt el a gigahiszti óta. Mert ugye nem mindig van rendesen vágva.

Cimili 2019.01.20. 21:12:43

@Mók_Ica: köcsög viki, ő is hallgatózna, ha ott lenne. fújjjj de utálom!

MosóMaca 2019.01.20. 21:12:44

Csoda,hogy nem üti meg senki,de komolyan. Amit múltkor Zsuval,meg most greggel is művel. Elborul az agya,amikor meg leesik neki,hogy egyedül marad,akkor meg erőszakosan mászik oda,hogy akkor is megölellek,stb. Komolyan megütném,ha velem csinálná ezt

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:12:46

@oh..my...: @Mók_Ica: sziasztok csajok! És ekg persze

Oh my... 2019.01.20. 21:13:03

@Mók_Ica: pacsi mókim, kontid van elég? kelleni fog, úgy érzem... ;)

Tökös... 2019.01.20. 21:13:36

puskás és meztelen csiga..... lelki társak...

Oh my... 2019.01.20. 21:14:01

@Cukorborsó88: szia borsó, neked is paccs! :) jááj, jönnek kárszegék, neeee!

naezjó... 2019.01.20. 21:14:04

@Mók_Ica: viccültem :D bíztam benne, hogy kizáratja magát.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:14:17

Ki ez a giga mangalica???

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:14:24

@Vérnyusszancska: Remélem, nem járnak sikerrel és Lacika megy vissza.

Cimili 2019.01.20. 21:14:29

ki az a dagadék? a mici?

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:14:35

Mici-kárszeg páros jön boldogítani a nepet

Mók_Ica 2019.01.20. 21:14:35

@javier2: pont dániába???? :)))))

megérkezett mici és kárszegbrácsó...... micike milyen gömbölyű.... mindenhol

tvbuzi 2019.01.20. 21:14:49

Minden kurva ugyanolyan hajat csináltat?

Tökös... 2019.01.20. 21:15:12

...még egy prosti....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:15:26

@úgymond olvasó mmkk:
Két seggfejt bekuldtek a 8-bol asszem, na innen nem nézem lehet

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:15:38

@mindenévfoglalt: Á, én már minden reményemet elvesztettem. :(
@Cimili: Mert EKG mint mindig. :D

Oh my... 2019.01.20. 21:15:47

@Cimili: ekg veled is :) de bakker, most téLLeg Mici??? akinek ott az instáján a közös szelfi Greggel..? de jó... (nem!)

javier2 2019.01.20. 21:16:24

csoki ha olvasod: kössél egy kibaszxxx életbiztosítást magadra

Mók_Ica 2019.01.20. 21:16:27

@Cukorborsó88: szia :)))) mmkk ekg :))))

@naezjó...: értettem..... :))))

mici és özvribi ugyanahhoz a fodrászhoz jár..... mici haja is szar.... btw, ők még együtt vannak????

Mók_Ica 2019.01.20. 21:17:08

greg, rohaggyál meg......

Oh my... 2019.01.20. 21:17:10

@tvbuzi: persze, alapfelszereltség; olyan ez náluk, mint a ribancrendszám volt régen...

Cimili 2019.01.20. 21:17:15

@Mók_Ica: zsu el van ájulva, h milyen jó fej csajszi a mici. ezt miből vette le???????? abból, h integetett nekik. ostoba vagy zsu!!!!!!!

naezjó... 2019.01.20. 21:17:26

Gregékből csak úgy fröcsög a szeretet...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:17:36

@javier2:
:)
Bele bassza az összes kést amit talál a konyhába.

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:17:42

@Cukorborsó88: egészségedre, legközelebb én is veszek.

Mici néne és Bracsó papa. Trash a maxon.

ibsen 2019.01.20. 21:17:43

Nekem kimaradt a 8-as széria de ahogy nézem nem vesztettem semmit:-)))

Oh my... 2019.01.20. 21:17:43

@szociál: valami fertelem, okádék.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:18:13

új őr van..... ez már jobban néz ki :))))

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:18:35

Jól hallottam, hogy greg azt mondta hunorról hogy hiába szép nem férfias?

naezjó... 2019.01.20. 21:18:36

Kuverosnak mennyi lehet a napidíja kint a hidegben, a világot jelentő deszkákon?

javier2 2019.01.20. 21:19:24

@Cimili: beleolvastam a napi kommentekben
egyik oldal zsu agyhalott
másik oldal zsu okos
most akkor ez eldöntendő kérdés
MONSTERTRACK!

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:19:26

Bracsó papa felkínálja a kolbászát a vv9 lakóinak is.

Oh my... 2019.01.20. 21:19:28

@ibsen: hát nem.... vagyis de, mégis, mert ha léttad volna, most felismernéd azonnal, hogy mit utánoz le Greg és Süsü.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:19:39

@ibsen:
Ezek miatt nem néztem én se a nyolcat @oh..my...:
Ez nem is fej

Mók_Ica 2019.01.20. 21:20:14

@Cimili: ennyi agya van..... a mai posztcsiban Hoppancs tökéletesen ábrázolta mi van zsu fejében :))))

ahogy sejtettük, büdös van a villában, nem csak kosz....

Cimili 2019.01.20. 21:20:15

Mici, most nyissatok be a hálóba! :DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:20:16

mici meg kárszeg vannak benn? tejóisten

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:20:35

@tvbuzi: télleg..... ez biztosan nagyon menő az etnikum körében

Mók_Ica 2019.01.20. 21:22:11

@Cukorborsó88: igen.... erre írtam, hogy rohaggyon meg...... pffff

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:22:32

@Tökös...:
Lekvár beszéde a roma szavazoknak, szép.
Fantasztikus emberek, ezek :))))))

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:22:43

@KólaMámor: meg majdnem micinek is. Majdnem visszajött a pepper.

Cimili 2019.01.20. 21:22:44

zsu mélytorkozással nyer.

Cimili 2019.01.20. 21:23:17

végül greg nyert.

naezjó... 2019.01.20. 21:23:40

Greg most már tényleg lerakott valamit az asztalra.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:23:45

@tvbuzi: az :))))

greg harmadik neve renyhe szerint laura..... höhöhöhöhöhöhö

cigiszünet

Tökös... 2019.01.20. 21:24:10

@szociál:

Becsüli, és felnéz rájuk....
Kezdem azt hinni, fordítva ülök a lovon....

Oh my... 2019.01.20. 21:24:30

tudjuk Greg, hogy jól bánsz a kolbikkal, elért már a híred mindenhová, nem kell a marketing, köszi. (kontiiiiit!!!!!!!)

Tökös... 2019.01.20. 21:26:21

Ezt nem hiszem el.... a meztelen csiga nyert...

ibsen 2019.01.20. 21:26:30

@oh..my...: Hát ebből nem sok minden jött le

Dr.Zé 2019.01.20. 21:26:30

Kárszeg és kárszegné. Ez ám a művészet pepi.

javier2 2019.01.20. 21:26:32

a sok feszültség abból adódik hogy a négy csaj retteg rolitól

mr svarzenbergertől!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:27:11

@Tökös...:
Most derült ki hogy lekvár tényleg sötét :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:27:32

@tvbuzi: én.

@Tökös...: durvák ezek az egyiptomiak egy kissé

Oh my... 2019.01.20. 21:27:58

Pua Rolinak: "hazudsz, hazudsz, hazudsz..." (soros, soros, soros) uncsi már ez - főként a legnagyobb hazugtól a vellában -, de mótvá ez ezerszer, újat nem tudsz?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:28:11

Jóestét.
Megyek cigizni.
Tippem: Adri ( szívem Lekvár).

ibsen 2019.01.20. 21:28:32

@Dr.Zé: Azt hittem a pamlagon lesz egy ingyen szex a biztonsági őrnek:-)

Tökös... 2019.01.20. 21:29:11

@szociál:

Mondhatta volna Nagy Imrét, vagy Kossuth Lajost....
De lekvárlacinak jóval igényesebb ha példaképekről van szó

Oh my... 2019.01.20. 21:29:51

@Mók_Ica: hát, ez már csak ilyen, ahol kosz van, ott bűz is... broáf.

mézescsók 2019.01.20. 21:31:00

@Cukorborsó88: A bv élő, nem tudhatták előre, mit fog összehordani Viki.

Tökös... 2019.01.20. 21:31:18

@ibsen:

Az mondjuk a kedvencem.,..

Oh my... 2019.01.20. 21:32:02

@Cukorborsó88: hát ő pán, tudod, egyik sem... vagy valami ilyesmi xDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:32:22

@oh..my...:
Dilemma az van, lekvár sötét, Adri meg sorosozik :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:32:47

@oh..my...: Totál EKG. Pont ezt akartam írni, hogy szerintem odabent Roli a Soros. :D

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:33:35

@mézescsók:igaz de utasítást kaphatott mint bajusz és anikó

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:34:16

Adrinak egesse már el vki azt a gusztustalanságot a lábán

Cimili 2019.01.20. 21:34:21

táncos párbaj adri és lacika között. adri kurvásra vette a figurát, már le is vetkőzött.

ibsen 2019.01.20. 21:34:27

@szociál: Orbán remélem nézi...:-)

javier2 2019.01.20. 21:34:31

@oh..my...: adri mini napóleon lett habár magasságra az sem volt nagy laci

Oh my... 2019.01.20. 21:35:05

Pua sonkái, de szexik...... basszus! vetkőzik, ennyit tud, most vetkőzzön Lackó is? behányok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:35:12

Tánc=vetkőzés.
Szőke nő a fogorvosnál.
Doki: - Kérem, nyissa ki a száját. ...... De miért térdel le??????

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:35:45

Hihetetlen, hogy most egy órán keresztül Lacika ekézést kell nézni. Nézhetetlen a vv. Hajlok arra, hogy ezentúl már én is csak kommentelni járok fel, nézni ezt a szart nem fogom. :D

javier2 2019.01.20. 21:35:51

adri bármit megcsinál hogy visszamenjen

közvetítsetek

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:36:07

Greg elhatárolódikkk attól, hogy köpést imitált a pólójába és itt ésszel kell nyerni ezért adri vetkőzése vitte a pálmát

ibsen 2019.01.20. 21:36:10

Alekosz műveltsége is a filmekből volt....:-)) Ragadós.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:37:00

És melyik akciófilmben látott táncpárbajt Kárszeg?

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:37:22

Roli elzárta a vizet. Reni robban 3 2 1 bummm

javier2 2019.01.20. 21:38:00

@Vérnyusszancska: hát ez elég negatív volt ismerd be!
valakinek néznie is kell ,mert akkor nem tudjuk olvasni :P

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:38:14

Adri bájai után reni seggét kellett nezni mert zuhanyozni akart de nem volt víz.

Tökös... 2019.01.20. 21:38:28

Mi a fasznak nyitotta ki ?

Mók_Ica 2019.01.20. 21:39:02

táncpárbaj.... oszt minek????? broáf

roller elzárta a zuhanyokon a vizet...... renyhe nem tud fürdeni..... :)))) hát én ezen röhögtem....... zsu miért próbálkozott az angollal????

kövi problem, renyhe tusfürdő flakonjába vki vizet tett..... jön a bosszúúúúúú...... erős pistával....uncsi.....

Cimili 2019.01.20. 21:39:08

köszönjük szerkik, h megint renyhe nagy valagát kell néznünk!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:39:16

Hát, ha Reni csinálja, vicces, ha vele, hát, kikéri magának

Oh my... 2019.01.20. 21:39:27

@Vérnyusszancska: mellé Renyhe lottyadt valaga premier plánban..... köszönjük szerkik!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:39:40

@javier2: De már nem bíííírom. :D Ez az irányított okádék, hogy volt VV-seket küldenek be, ekézni azt, akit a retek ki akar ejtetni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:40:38

@Mók_Ica: De neki kurva nagy humorérzéke van. Láthatjuk minden áldott nap. :)
@oh..my...: Pfeeej :D
Én éppen akkor vacsiztam, mikor Greg részletezte, hogy milyen ügyesen eszik kolbászt. Hát majdnem visszajött.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:40:54

no, renyhe rollerrel ugat össze.....

Oh my... 2019.01.20. 21:41:05

@Cimili: baszki, esküszöm, nem olvastalak, úgy írtuk szóra ugyanazt... ;DDDDD

2019.01.20. 21:41:19

G1G mára a világ legokosabb megmondóemberévé változott! Bizony.

Most nem tudom eldönteni, hogy őt utálom-e jobban, vagy Renyhét. Két végtelenül ostoba, rosszindulatú ember...

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:41:32

Reni óbégat rolival, greg szerint ezért a kajába kerül a negatív energia. Segítség!!!!

javier2 2019.01.20. 21:41:55

közvetíts szepesi gyuri!
egyiptom norvégia 22:23

ibsen 2019.01.20. 21:42:09

Roli: A lányok elfáradtak fejben:-)))

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 21:42:16

jesszus.
the retek show must go on.

Maximista vagyok 2019.01.20. 21:42:32

Laci, hugyozd le a tehenet pls.

Cimili 2019.01.20. 21:42:43

@oh..my...: ja, láttam. ekg-n vagyunk megen.:)

Oh my... 2019.01.20. 21:42:47

@Vérnyusszancska: pffff, te.... tilos enni ezek mellett, biztonsági előírás, nem tudtad, nyusszom? ;))

Mók_Ica 2019.01.20. 21:43:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg.....

@Vérnyusszancska: akkora, hogy mi itt fel sem fogjuk.....höhöhöhöhöhö

a párbajozók kényeztetik micit és kárszeget a szaunában......

Cimili 2019.01.20. 21:43:18

@Maximista vagyok: :DDDDDDDD vizuális vagyok, imádnám is. :DDDDDDD

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:43:20

@oh..my...: Hát dehát éhes lettem. :( Egy életre megtanultam. Okos a másén, nyuszi a magáén. :D

naezjó... 2019.01.20. 21:43:32

Renáta a trash trashe.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:44:19

@Mók_Ica: Igen, az igazi edem szendleres, büdös bunkó prosztós. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:44:21

Na, megint jöhet a legális kurvaanyázás.

Oh my... 2019.01.20. 21:44:31

anyám.... Adri a pornós cuccában, ez most komoly? munkaruházatban nyomul, ez milyen már??

Oh my... 2019.01.20. 21:45:04

renyhe kussoljál már eeeeel!!!!!!!!!!!

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:45:07

Az a feladat, h mondják el egymásnak ki miért nem nyerheti meg a 36 millát. Vajon lesz-e újabb balhé?

javier2 2019.01.20. 21:45:26

objektív közvetítést kérek és ne csak azt hogy ATYAÚRIStEn!

Mók_Ica 2019.01.20. 21:45:30

feladat: a beköltözés sorrendjében mondják el egymásnak, hogy ki miért ne nyerje meg a 36 millát..... természetesen renyhe kezd..... vajon mindenkit végig mutatják majd vagy csak renyhét???

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:45:59

De most miért van szó mindenki másról? Van két párbajozó, ki nem szarja be jelen esetben a többieket? Miért lesz ebből is egy Roli savazás? Szánalmas retek.

naezjó... 2019.01.20. 21:46:05

@oh..my...: de nem, csak mondja, fossa, ordítja, kinyilatkozza.

Oh my... 2019.01.20. 21:46:13

@Vérnyusszancska: ;DDDDD

Pua te nyomorult geci!!!!!! P1G

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:46:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: @oh..my...: nagy ekg, plusz kivi vagyok, hogy mindenkit mutatnak-e

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:46:59

Adri egyre aljábban viselkedik, nem hittem, hogy van még lejjebb.
Remélem, kiesik!

Cimili 2019.01.20. 21:47:02

puá rollernek: elintézem. h te ne nyerhesd meg a 36 millát. atyaistenek képzeli magát?

Oh my... 2019.01.20. 21:47:16

@naezjó...: jahja.... na de most a puapicsa is kitesz magáért,hogy rohadna le a folyton ótvaros szája!

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:47:19

Ki ez a pua hogy ő "elintézi" h Roli ne nyerjen...???

Mók_Ica 2019.01.20. 21:47:22

én egyet nem értek..... ez egy taktikai játék.... miért is KELLene önmagát adnia bárkinek???? ezért nem értem az őszintézést meg a szívveljátszom érveket sem.......

Múmin89 2019.01.20. 21:47:23

Rolinak az a bamba feje...

javier2 2019.01.20. 21:47:28

avigál hova tűnt ?hiányzik!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:47:28

Az, hogy valaki nem teljesen adja ki magát, vagy nem adja önmagát, az miért jelenti azt, hogy hazudik?
Én azt mondom, amit nyelt Roli ezektől a ribancoktól (Greget is beleértve), és mindezt rezzenéstelen arccal tűri, vigye ő a nyereményt.

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:47:33

Greg aszondja felpörgeti erre fél orát pofázik

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 21:47:34

3-ra széthányjuk magunkat?

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:47:45

Greg azt hiszi, hogy ő szórakoztató?????????
Egyszer sem nevettem rajta, velem van a baj?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:48:35

Amúgy ilyenkor mindig szívesen az idióta szericsapat szurkolóknak jelezném, hogy Greg gyakorlatilag folyamatosan magát hazudtolja meg. :D
Ő szerinte ők nem tattikáznak, ők magukat adják. Most meg oltja Hunort, hogy nem csinál semmit, tujáskodik, nem szórakoztatja a nézőket, hiszen ez egy műsor (!!) és így nem jár senkinek 36 millió. Most valaki vagy magát adja, vagy mórikálja magát. Döntse már el, idióta. :D

Angora Cardi 2019.01.20. 21:49:03

@KólaMámor: Most érkeztem foscsi, uncsi.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:49:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg :))) pont ezt írtam én is.....

@Szepvoltfiuk: itt a kibeba.....tt nagy konténer, csak ránk vár :))))))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:49:07

Szívcsapat sértően és megalázóan beszél a fiúkról, pláne Roliról, a fiúk nem. Azért van kis különbség.

javier2 2019.01.20. 21:49:26

roli ahogy így olvasok mi történik PUA még fog előtted térdelni!
ekkora elszántság adriból a szerelem jele

Oh my... 2019.01.20. 21:49:36

@Vérnyusszancska: csak a szokásos.....

és megint: KÖSZÖNJÜK SZERIK!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:50:28

@Csakazértis én vagyok a királynő:
De ennyire ne legyen már halveru Roli mert tényleg megutalom lassan.

Oh my... 2019.01.20. 21:50:55

@KólaMámor: a kérdés inkább az, hogy kinek képzeli magát ez a retek?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:52:08

@oh..my...: Na igen. :/
@szociál: Az a baj, hogy ezeket a gyökereket máshogy nem lehet elviselni. Most álljon bele, hogy aztán megint fejhangon üvöltsenek egy órán át, kidülledő szemekkel?

Mók_Ica 2019.01.20. 21:52:27

renyhe csínytevései....... pfffffff

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 21:52:35

Hogy is van az a saját cuccaim szentek és sérhetetlenek?

Ja hogy a másé az nem tabu?

naezjó... 2019.01.20. 21:52:36

@szociál: én pont ezért szurkolok neki, nem tudnám így ignorálni ezeket a kreténeket. Ha meg beleáll, ordítással legyőzik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:53:05

Mert Renyhe hülye.
Anyaaaaaaaa, 3 méter fogkrém van a tubusban.

Most Renyhe vicceskedik.
Fiúk röhögnek.
De ha visszakapja, megsértődik.

Oh my... 2019.01.20. 21:53:16

@szociál: most álljon le ezekkel? minek?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:53:39

@Vérnyusszancska: @naezjó...:
Uvoltozes nélkül szét lehetne oltani ezeket, de nem teszi.
Csak bólogat.

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:53:45

@oh..my...: igaz, mert amig adri kijelentése üres fenyegetés, addig a retek bármit megthet. :/

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:54:29

@mmixvii (mixi): Egy hete a BV-ben mondta VVV, hogy tőle egyszer elkérte a sminkcuccát, utána vállalhatatlan minőségben adta vissza. Többet viszont meg se kérdezte, hogy elveheti-e, innentől az természetesen közössé vált. És mondta Özvy, hogy a szempillaspirálját a hónaljszőrére és a fogára kente jópofiskodásból.

Angora Cardi 2019.01.20. 21:54:29

@KólaMámor: Nincs kedvem az üvöltözéshez, máshoz nem értenek.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:55:20

@szociál: Mennyi ideje is vannak bent? 3-4 hónapja? Van mikor már kedved sincs hozzá.

2019.01.20. 21:55:45

Még nem savaztam eddig, mert mindkét párbajozó szimpi volt eddig. De most Adri ezzel a hazugozással most végre meggyőzött, úgyhogy repült is a savazatom Laczkóra. Hajrá!

ibsen 2019.01.20. 21:55:56

Reni@tvbuzi: Á, reklám van helyette inkább.Nem tudom mikor volt ilyen utoljára...

,, 2019.01.20. 21:56:10

nyuszómuszó tipcsizett?

Dr.Zé 2019.01.20. 21:56:13

Ki nem ugrál puskás peti,,,hej,,,hej,
Ki nem ugrál puskás peti,,,hej,,,hej.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:56:47

@Spitzbauer: Én meg ünnepélyesen felrakom az appot a telefonomra és szavazok Lekvárra. Bár tudom, hogy úgyse ér semmit, de azért a jó érzés. :D

tvbuzi 2019.01.20. 21:56:56

Fácsén Adrit éltetik?

Oh my... 2019.01.20. 21:56:57

@szociál: eh, dehogy, bármit mond, nekiesnek falkában, üvöltve sunyizzák, hazugozzák, satöbbi.... ezekkel én se állnék le (mondjuk, azt nemtom, hogy tudnám megállni, hogy ne osszak ki egy-egy orbitálisat nekik, ezért is respektálom Roli halvérét)...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:57:20

@szociál: látszik rajta a visszafojtott indulat azért, hogy szólna, de minek, leüvöltik. Lásd gyümölcssaláta, ami feladat volt, ment ő is, és Renyhe ordított.
Ilyenkor inkább máshol jár. Én szoktam így kezelni mostanában a kolléganőmet. Mondja, mondja, én meg mindig azon magamban, hogy öreg, csúnya, egyedül él, nem dugta meg senki, a mentális sérülteket nem bántjuk. Így próbálom meg elviselni. Szóval megértem, ott el se tudja kerülni.

Dr.Zé 2019.01.20. 21:57:56

Most mondta a közjegyző h 50-50%.Ha így marad akkor a nagyharang fog dönteni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:58:17

@,,: nem emlékszem. :(
Lehet a tegnapiban.
Engem láttál? ;)

Oh my... 2019.01.20. 21:58:24

@Vérnyusszancska: ugye? én is így vagyok vele, tudom, hogy tökhiábavaló, de muszáj, na! (kb mint tavaly áprilisban) ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:58:55

@Vérnyusszancska:
De most ez volt a feladat, most elmondhatta volna mindegyiknek hogy túl szineszkedik ezt a szart és egyik percben kenyszerzubbony kell rá másik pillanatban meg osdzeborulnak mint ha mi se történt volna.

ibsen 2019.01.20. 21:59:18

Reni a legrosszabb. Ez a mindennek elmondom a másikat, örök harag aztán odamegy nyalni falni. Csodálom hogy kint szóba áll vele valaki.

naezjó... 2019.01.20. 21:59:50

@szociál: ja, de a játéka szempontjából nem rossz hozzáállás... Mit szoktak, tudnak felhozni ellene? Hogy néz, cinikus a mosolya? Egy normális világban egyértelmű győztes lenne, mert legalább gondolkodik, még ha ő sem maxolja ki a játékban rejlő lehetőségeket. Plusz ki tudja miről maradunk le, az Rtl hűségesküt tett a csillám mellett, gondolom vicces trashnek gondolják, hiába nem az.

Dr.Zé 2019.01.20. 21:59:59

Ebben a vv-ben a reklám is felüdülés.

ibsen 2019.01.20. 22:00:25

@Dr.Zé: Akit már nem tudom hány VV óta nem is láttunk.Fantom:-))

javier2 2019.01.20. 22:00:28

odakapcsoltam ! reklám
Most ez hogy van KOlosi úr! Mindig nem lehet bebújni a Reszkessetek betörők mögé!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:00:30

@naezjó...: Azt se tudják, mert nem ismerik se a cinikus, se az irónia szót. Az ott van a taktika mellett. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:01:27

@oh..my...: @Csakazértis én vagyok a királynő:
De most végig kellett volna hallfatniuk mert feladatba kaptak, után uvoltozhettek volna, azt már ignoralhatja.

Oh my... 2019.01.20. 22:01:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: klasszikust idézve, nincs a szótárukban... xDDDDDD

Oh my... 2019.01.20. 22:02:08

KUSSOJJÁ MÁ RENYHE, SZAR VAGY!!!!!!!!!!

2019.01.20. 22:02:25

Most Renyhe párbajozik, vagy mi a fax?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:02:40

@oh..my...: Pontosan. :D Mi átkértük magunkat, mert BP-n albiban vagyunk, vagy 3-4 órát álltunk sorba. Nem számított semmit végül, nem de akkor is, a lelkem nyugodt. :D
@szociál: A játékoknál sem adják meg a tisztelet. Egyik se kussolt volna, falkában üvöltöttek volna.

javier2 2019.01.20. 22:03:01

nyomok egy pár egykezes fekvőt mindjárt jövök!

naezjó... 2019.01.20. 22:03:33

jaj de jó, hogy kibékültek, helyreállt a világ egyensúlya, meg is van a holnapi műsor.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:03:42

@oh..my...: Igen a rézágyús, ismerem.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:03:45

*sorban
Nézzétek el, lassan egy óvodás helyesírásával nyomulok. :D

ibsen 2019.01.20. 22:03:48

Renit ha lelövik sem ér semmit nem fogja a golyó.

2019.01.20. 22:04:10

Baxxátok szájba egymást. Úgy szeretitek egymást (Renyhe-Süsü). Mint kecske a kést!

Múmin89 2019.01.20. 22:04:54

Lacikának wc-znie kell :D

mindenévfoglalt 2019.01.20. 22:05:33

Szívcsapatot szépe végigkérdezte, de Lacika támogatóit nem. Még szerencse, hogy nem részrehajló a Péter.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:05:41

@ibsen: Nem baj, jó nekünk ez így is. Vidékiek vagyunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:05:44

@Vérnyusszancska:
De érted a nézők meg varnak hogy ne csak a hátuk mögött rohigjon Roli hanem bele állna végre.
Ezt nem lehet így végig tolni mert túl unalmas.
De persze jobb mint a rikacs

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:05:48

Lacikának kakilnia kell. xDDD Reméljük kibírja a stúdióban. :D

tvbuzi 2019.01.20. 22:06:22

Kalán nénit remélem nem kell keddtől látnom a műsorban.

2019.01.20. 22:06:52

@Vérnyusszancska: Ja pont arra gondoltam, hogy még oda kellett volna biggyesztenem, hogy savaztam, de minek. Zsótti már elintézte a savazást. Bát most az egyszer csalódnék benne. Adrit most sem utálom, de ha G1G sír egy kicsit/nagyot akkor már megérte. Adri érzi a vesztét. A Meztelencsiga is. Süsü meg Renyhe boldogok, ők szerizik egymást (nem), a többiek lexarva, és kész.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:06:53

@szociál: Persze, ebből a szempontból tök megértem, de gondolom van az a pont, hogy ő is elfáradt.
Basszus, ez a műsírás. Okádnom kell ezektől. Az összes ribi előadja majd? Levédetem a nevét, könnynélküli sírás.

naezjó... 2019.01.20. 22:06:56

ennyi szeretet ilyen kis helyen, a pozitív nagykövettel, csudicuki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:07:24

@szociál: de nem hallgatják végig. Meg arra mit lehet mondani, hogy hazudsz. Hogy nem? Akkor elkezdenek visítanak, hogy de igen. Értelmetlen.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:07:49

Jaj ez kis pink szoknyácska, nagyon cekci.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:08:12

Fúj, jó sokat hízott Adri. Látszik a korábbi videóin.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:08:37

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Oké.
Várom lekvár legszebb pillanatait :)
Volt momentuma?

Cimili 2019.01.20. 22:08:37

a rózsaszín sokszoknya nem egy penge csajon mutatna? nem értem, ha valaki enyhén szólva nem sovány, mi faxért mutatja magát még kövérebbnek?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:08:45

@Spitzbauer: Nekem már nincsenek illúzióim. :( Ha most el is bukik Zsótika, akkor majd még erősebben csap le a következő párbajnál.

2019.01.20. 22:09:35

@Vérnyusszancska: Minek sírnak? Csak egy maradhat!

Cimili 2019.01.20. 22:09:46

@tvbuzi: ez találó volt. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.20. 22:11:04

renyhe eléggé beszólt petinek.... nem is egyszer...... ezért sem kap büntit.... persze.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:11:07

@ibsen: kint talán rá lehet baszni az ajtót, telefont nem felvenni, ajtót nem kinyitni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:11:13

@Spitzbauer: Mert akkora olyan aranyosak és szeretetreméltóak (nem). :D

Dr.Zé 2019.01.20. 22:11:24

Adri tied a két pont , a szemed alatt.

Oh my... 2019.01.20. 22:11:39

@mindenévfoglalt: pont ezt akartam szóvá tenni, de megelőztél... már megint annyira korrektek... Renyhe pofázott, Süsü szintén, erre még nagyon kellett a kígyóképűt is meginterjúvolni, Lacika támogatóit minek is? Roli, Hunor, nincsnek játékban, vagy wtf??!

2019.01.20. 22:11:46

@ibsen: Azért meg kéne próbálni!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:12:44

@szociál: most nem azért mondtam, csak pont ugyanabban a fürdőruha volt rajta és így szembetűnő volt.
Hát, Lekvár filmjére én is kíváncsi vagyok. :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:12:46

Na, kűttem Lacikára egy szavazatot, szívbű. :D Na jó, igazából tattikából. :P :D

Bekkara 2019.01.20. 22:12:59

ez le van játszva már, Adri megy vissza, Lacika is tudja
sajnálom, mert így a szívlapát csapat minden szavazásban le fogja nyomni Roliékat, ha más nem Lackó töltelékembernek jó volt

Oh my... 2019.01.20. 22:13:00

@tvbuzi: jó is lenne.....

kalán néni... xDDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.20. 22:13:16

Lacika nem fikázott. Helyes.

Cimili 2019.01.20. 22:13:17

milyen korrekt lacika búcsúja.

MosóMaca 2019.01.20. 22:13:26

@oh..my...: igen,a pártatlanságnak már a látszata sem fontos. Egész héten totál egyértelműen ekéztek lacikát. Öfiben is a műsorvezetők,a bv-ről meg ne is beszéljünk

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:13:41

Lacika tök normálisan beszélt

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:13:57

Lacika mennyire korrekten búcsúzott már. De hát ugye gondolom ez is hazugság, színészkedés. -.-"

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:14:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja, és nem fúj, hanem fú, hülye billentyűzet folyton kijavít.

pomac 2019.01.20. 22:14:27

@Cimili: nagyon úgy tűnik véglegesre vette a búcsút nem nagyon bízik magában...

Angora Cardi 2019.01.20. 22:14:58

Lacika folyton táncevál.

javier2 2019.01.20. 22:15:06

lacika a magyar eminem

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:15:10

a streamen kommentelők nagy része tiszta szív fan, csak jelzem finoman, halkan

MosóMaca 2019.01.20. 22:15:13

Na jól van,a lekvár benne van a kisfilmjében!

,, 2019.01.20. 22:15:14

Laccikáról komolyan az a kisfilm, h táncol? azért voltak jó beszólásai is

2019.01.20. 22:15:32

@MosóMaca: Igen, ez a legjobb pillanatokban is folytatódott. Miért szúrja a szemüket ennyire a mi Lászlónk?

Oh my... 2019.01.20. 22:15:43

@Vérnyusszancska: igen és mindezt freestyle-ban, tökjó volt!

Cimili 2019.01.20. 22:15:51

legszebb pillanatokban: mondj egy igét! lekvár.:)))))))) na akkortól csípem.hajrá lacika!!!!!!!

,, 2019.01.20. 22:16:02

jobbat is lehetett volna összevágni... HA akartak volna

Angora Cardi 2019.01.20. 22:16:20

Lacika keze remeg de ari.

mézescsók 2019.01.20. 22:16:48

Pua a szokásához híven mellébeszél és hazudik, de elég folyamatosan. De persze ezt is ő intézte el, hogy kimehessen hazugságvizsgálatra. Akkor min is lepődött meg? Ááááááá, kamu ez a nő.

Oh my... 2019.01.20. 22:16:57

@MosóMaca: igen és ez..... eh, nem mondok már semmit, minek? inkább:

HAJRÁ LACIKA!!!!!!!!!!!!

Angora Cardi 2019.01.20. 22:17:02

@,,: szerintem is... lehetett volna sokkal viccesebb is

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:17:15

Na, tippeljünk kedves sorstársaim. Vajon mikor következik az ominózus "lefejelnélek" savazás? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:17:18

@tvbuzi: nem vagyok beregisztálva, inkább becsuktam a csetablakot :DDDDD

Cimili 2019.01.20. 22:17:23

na kabalából tolok egy túrórudit.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:17:37

Toljad Lacika, te, lekvárunk :))))

Mók_Ica 2019.01.20. 22:18:15

miért nyomja a csatorna ennyire adrit????

Oh my... 2019.01.20. 22:18:39

@mézescsók: igen, ezt utálom benne a kezdetektől, full kamu a nő... na meg ha folyton magyarázkodásra kényszerül, az is önmagáért beszél.

,, 2019.01.20. 22:18:49

Nyusszinak beírok egy Adrit az előző kommentje alapján, aztán majd legfeljebb óv

Bekkara 2019.01.20. 22:19:11

@Mók_Ica: ő az egyetlen, aki még tolja a maszatolást :(

Angora Cardi 2019.01.20. 22:19:16

@Cimili: igen az vízválasztó volt :D

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:19:41

@Mók_Ica: Mert Adrika a szericsapatot erősíti. Majd mikor nem őket fogja, akkor repülni fog.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:20:15

De miért kéne megmutatnia magát? Ezt a faszságot. Ki tudja, milyen a másik kint? Nem nyerni mentek be? Mindenki?

Cimili 2019.01.20. 22:20:35

@tvbuzi: ki nem hagynálak belőle! dobtam, kapd el!!:)

2019.01.20. 22:20:38

Látom magam előtt, ahogy Zsótti győzködte a vágókat, hogy "tegyünk be Lacikáról ilyen táncolós bevágásokat, sokat, legyen olyan, hogy Lacika csak táncolt." Pfhejj. Ez jutott volna róla legutoljára az eszembe. De valószínűleg annyit sem értek ehhez, mint tyúk az ábécéhez. Annyit se.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:20:56

meg is kaptuk a megfejelni-t kurva anyátokat szerkik

Mók_Ica 2019.01.20. 22:20:56

csak leadták a fejelést is...... pffff....

Angora Cardi 2019.01.20. 22:21:51

@,,: büdös szarok... kis lekvár nem ártott senkinek

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:21:57

Viszont Lackó jól érzi, hogy miket kell válaszolni, ügyesen kilavírozik ebből. Erre mondjuk rábaszott a retek. :D

,, 2019.01.20. 22:22:01

A bocsánatkérés benne volt az öfikben?

Cimili 2019.01.20. 22:22:10

de szemét vagy bajusz!!!!!!!!

Angora Cardi 2019.01.20. 22:22:28

Lacika elnézést kér és kicsit megmagyarázza.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:22:35

Baszki, ez a masszív lenézés Adrika felől. "Kis buksijába", eszméletlen undorító ez a picsa

Mók_Ica 2019.01.20. 22:22:41

@szociál: @Vérnyusszancska: azt a szericsapatot, aki nem hisz neki..... pfffff

@Bekkara: már nem lesz itt semmi..... akár visszamegy adri, akár nem

MosóMaca 2019.01.20. 22:22:47

Jah,hogy bocsánatot kért érte?! Valahogy az is kimaradt az öfikből,vagy csak azt elfelejtették kiemelni ennyiszer?!

Oh my... 2019.01.20. 22:22:52

@Angora Cardi: @Mók_Ica: ekg! mondjuk, van egy gusztustalan, bicskanyitogató beszédstílusa alapból is a puának, az is tény.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:23:13

@,,: Dehogy, azt a kazettát már törölték, elégették, kilőtték az Űrbe. :D

Angora Cardi 2019.01.20. 22:23:16

@Vérnyusszancska: utálom az ilyen büdös szar picsákat

Mók_Ica 2019.01.20. 22:23:30

adri már megint hazugozik....... pfffff

Angora Cardi 2019.01.20. 22:23:55

@oh..my...: örüljön neki ha az életben nem fogja soha senki valóban megfejelni ezért a hatalmas arcáért

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:24:01

De ők ugyanezt csináltak Rolival, neki se hitték el a százalékokat.

,, 2019.01.20. 22:24:09

@Vérnyusszancska: zsóti rávett véletlenül vmi melegpornót

Oh my... 2019.01.20. 22:24:12

@MosóMaca: azt minek? még visszamenne a párbajról....

Mók_Ica 2019.01.20. 22:24:25

ahogy nézem a közönséget, adri szurkolói sem idén barnultak......

Angora Cardi 2019.01.20. 22:24:26

lekvárnak többször is magyarázkodni kellett - ezért az egy szóért - amúgy a kurva anyátokat szerkik ha még nem írtam elégszer

Cimili 2019.01.20. 22:24:35

@Mók_Ica: folyamatosan hazudozik.

javier2 2019.01.20. 22:25:00

lacika térj ki arra hogy milyen finom lekvár vagy és kenyérre lehet kenni
adri meg egy fóka testű olcsó ribxxx

Bekkara 2019.01.20. 22:25:15

nem mutattak állást, szóval tetszős nekik az eredmény, nincs miről beszélni, Adri sajnos, hiába próbálkozik szegény kis lekvár

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:25:18

@Mók_Ica: Nem baj, az ő seggükbe kell lenni, mert őket érzi erősnek. Ha leköpnék, akkor is ott smúzolna nekik.
@Angora Cardi: A párbaj amúgy azért jó, mert itt nincs megvágva az anyag, itt nem tud a retek manipulálni, és itt látszik, hogy Adri tényleg mennyire elviselhetetlen picsa.
@KólaMámor: Gondolom meg is lepődtek, nem erre számítottak. :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Ja, az nem számít :D

Mók_Ica 2019.01.20. 22:25:38

@oh..my...: én messziről kerülöm az ilyen típust.......

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 22:25:52

Miért nem mutatnak fantomképes százalékokat?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:26:02

@,,: Ánusz poreszát. Azóta is azt nézi végtelenítve. :D

mocskosmacska 2019.01.20. 22:26:07

Én akkor fogok szavazni, ha a nagy mindent eldöntő "beszéltél rólam a hátam mögött" érvre, valaki nem tiltakozik, hogy ő dehogy, ő sosem tenni ilyet helyett, megmondja, hogy igen, beszéltem.
Nézzünk szembe a tényekkel, ezek a lemingek egy igen ingerszegény környezetben vannak, és egyik sem nagyon elme, tehát nem elmélkedhetnek sem arról, hogy Bolton káosz elmélete helyes-e, sem arról, hogy Galgóczy Erzsébet műveiben leírt TSz elnökök viselkedés mintái mennyire hatják át a rendszerváltás utáni társadalmat. Tehát maradnak olyan témák, hogy zsu miért hord haspólót, renyhe hányadik túró rudiját eszi, meg roli mi miatt fingik olyan sokat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:26:11

@Mók_Ica:
Pingvinsakallal szavaztunk lekvárra.

0.5 bit 2019.01.20. 22:26:11

Nem muttatak állást, nem szoros, sacc/kb 75-25 körüli.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:26:32

Rohadtul nem láttam bocsánatkérést ..., de érdekes!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:26:37

@Vérnyusszancska: nem baj, csak tolja így, az adás végére az egész első sort vissza kell fogni, hogy ne fejeljék meg.
Irritáló a beszédmodora. Olyan, ami a bőröd alá mászik. És nem hagyja abba, akkor se, mikor kéne, csak mondja, mondja.

Cimili 2019.01.20. 22:27:17

@Vérnyusszancska: sajnos hiába látszik, h milyen püa, ha őt akarják, akkor őt küldik vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:27:21

@0.5 bit:
Annyira tolják Adrit hogy ezek bekamuznak 70%-ot, mint Gregnek.

ibsen 2019.01.20. 22:27:23

@Spitzbauer: Kizárás járna érte:)

Lacika sokra ment azzal hogy mindenkivel jóban volt csak nem volt súlya sajnos....

mocskosmacska 2019.01.20. 22:27:34

Most úgy megkívántam a lekváros kenyeret.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:27:47

@mocskosmacska: hát akkor te idén nem szavazol. :)
Sosenem vallanak be ilyesmit. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:27:49

a szerkesztők meg a kengurugekkó kihozták belőlem a szociáls érzékenységem, szavaztam lekvárra, de ettől függetlenül tuti adri megy vissza

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:27:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen, mikor rákezd a monoton szófosásra. És csak darálja és darálja. Ez se különb a renyhe-féle torka szakadtából üvöltözéstől.

Franky4finger 2019.01.20. 22:27:56

Az FB-n nézem a statisztikákat, ott minimális különbségek vannak. Váltakozó kimenetellel. Ennek kellene a legszorosabbnak lenni. Hacsak buzi Zsóti meg nem hekkeli.

Cimili 2019.01.20. 22:28:34

@szociál: pingvinsakált csókoltassuk, meg téged is! :)

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:28:34

@Vérnyusszancska:
persze.
rá kell nézni az arcára.

végig ilyen a nő, sztem valami nagyon komoly szinten van elrugaszkodva a valóságtól a saját maga minőségét elképzelve.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:28:58

@Cimili: Persze, tök egyértelmű. Eldöntötték, hogy az ő általuk előre kitalált műsor szempontjából Adri kell és kész. Annyi, hogy Rolit majd minimum a 4. helyezettig bent fogják tartani, mert kel az ügyeletes gonosz a gyökér nézőknek, a benti Soros Gyuribá.

Oh my... 2019.01.20. 22:28:58

@Cimili: igen, ez lesz... puát akarják, a vaknak is levágós sajnos.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:29:36

@úgymond olvasó mmkk:
Ja madarak vagyunk, semmit nem ér a szavazhatunk.
Hasukra ütnek azt nyomnak egy 70%-ot.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:29:50

@Szepvoltfiuk: Igen, egyértelműen jóval különben hiszi magát, mint a bentiek. Pedig az a borzasztó, hogy krvára nem az.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:30:02

végülis most utsó pillanatban szavaztam a kerületi szélhámosra.

itt csak az a kérdés, hogy érdemes nyomkodni, vagy zsoltiék már kihozták az eredmény a kihívásnál?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:30:10

megint beleolvastam a streames kommentekbe, agyabetegek. hajrá csillámteam, greg te vagy a legjobb, reni egy istennő, satöbbi :|

Oh my... 2019.01.20. 22:30:21

@Mók_Ica: ekg mókim, én is. simán ignorálom, és legközelebb oda se megyek, ahol ott van.

,, 2019.01.20. 22:30:30

@mocskosmacska: én is... az a régi kemény lekvár megvan, amit szeletelni lehetett? na olyat szeretnék

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:30:40

Megint úgy érzem magam, mint Proust az ő madeleine-jével,,,,Gyanús a százalékokról való kussolás...,olyan ismerős ez nekem valahogy....

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:31:00

@szociál:
simán elképzelem.

férgek ezek.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:31:18

@szociál: Pont ma pedzegettem itthon, hogy amúgy ez is egy vicc, hogy van ott egy közjegyző és hitelesíti. Még ha lenne is, mit hitelesít? Hogy látja hogyan pörögnek a kis pöckök, hogy mennyi ember szavaz ide vagy oda? El tudom képzelni, hogy mennyi értelme van ennek. :D

Cimili 2019.01.20. 22:31:44

na hazajött a fiam, telóját rögtön elkértem és arról is szavaztam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:31:45

valami végleg eltörött bennem.. elpattant egy húúúúúúúúúúúr szívembe vágott oly váratlanuuuuuuuuuul

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:31:46

Bazmeg... Ez most a legalja.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:32:09

reni szar vagy mint a fos mekkmekkmekk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:32:27

@Cimili: férjem már fantomkorában nyomott Lekvárra. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:32:30

@Vérnyusszancska:
Igaz :)

Végre renyhe kapott pár percet

mindenévfoglalt 2019.01.20. 22:32:32

Soha vissza nem térő csoda :D :D :D

Oh my... 2019.01.20. 22:32:40

@Vérnyusszancska: megmondta a Ratyis, hogy ki a "közjegyző" ott... xDDDDD

2019.01.20. 22:32:42

Renyhe kortárs: Hazug, hazug. Fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj!

ibsen 2019.01.20. 22:32:56

Neeeeeeee....és ez lement élőben:-((

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:32:57

kortesbeszéd?
a szíve a helyén van.

mindjárt visít idegből.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:33:03

Adri mosolya nagyon kényszeredett (nem hallom mit mond renyhe, kitéptem a fülemből a fülest)

javier2 2019.01.20. 22:33:19

hunor-roli páros ütősebb lesz
ha lacikát elveszítjük letöröljük a könnycseppet elnézést a lekvárt a szemünk sarkából
onnatól fog a mészárlás indulni
reni-roli jön ...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:33:20

Mikor beléptem a villa kapujába. Maradtál volna ott, Renyhe, mint kopogtató, vagy kilincs, mindenki jobban járt volna.

csillagporszem 2019.01.20. 22:33:20

Na én is visszaraktam Lacikára. Rohadjon meg a köcsög rtl, hogy a bocsánatkérést nem mutatta valamint grat Lacikának, ilyen szép búcsúbeszédet még nem láttam, jó srác ez. Múltkor olvastam egy barátjától a neten, hogy Lacika 9-5ig nyomja egy pékségben heti 6 nap, hadd élvezze még hogy bent lehet a villában :)
Egyébként meg aki nem tette még az szavazzon mert szerintem ez nagyon szoros és direkt azért nem mutatja az rtl hogy azt higyjük nem érdemes szavazni mert úgyis Adri vezet sokkal, szóval aki nem tette szavazzon Lacikára :D

Angora Cardi 2019.01.20. 22:33:28

még ezt is olvasta ez a csálécsöcsű fososstopposkurva

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:33:33

@szociál: Végre, mintha ezer éve nem láttuk volna...
@oh..my...: Mi, ez hogy volt? Erről lemaradtam. :D

2019.01.20. 22:33:34

@Spitzbauer: Egyben egyet kell hogy értsek Renyhével: négyen kéz a kézben hagyják el a villát. Most.

ibsen 2019.01.20. 22:33:34

Hunor a másik őszinte.Köszönjük ezt is:)

pomac 2019.01.20. 22:33:35

hm még nyomtatva volt a beszéd.....

Cimili 2019.01.20. 22:33:36

úgy látom zsunak nagyon nem tetszik renyhe beszéde. az a savanyú arc mindent elárult.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:33:40

szavazzanak az ekcémások légyszíves.

2019.01.20. 22:33:42

Az ekcemasok es az alacsonynovesuek szavazzanak Adrira by Renyhe...Kozbe Zsu es Greg milyen tiszta szivbol varja vissza Adrit...

Mók_Ica 2019.01.20. 22:33:57

@szociál: helyes, én is :))))

és megint renyhe-só van...... hányás...... alacsonynövésűek és ekcémások...... idióta

@oh..my...: majd megyünk mi magunk egymással ekg-zni :)))))

Oh my... 2019.01.20. 22:34:02

RENYHE DE SZAR VOLTÁL MEGINT, PFEJJJ!

(de a térdelés legalább profin megy, be van gyakorolva rendesen)

Angora Cardi 2019.01.20. 22:34:29

fiúk arik ének-tánc progyukszió lekvárnak

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:34:47

@csillagporszem: Sajnos az rtl akkor nem szokta mutatni, mikor a szájuk íze szerint alakul. :(
Hunor kortársa nagyon jó volt.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:34:58

bajusz te nem kussolnál inkább?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:35:06

@Mók_Ica:
Zsu ezért nézett ilyen szurosan mert ez is renyherol szólt :)

mocskosmacska 2019.01.20. 22:35:19

@,,: hitlerszalonna vagy gyümölcsíz? Imádtam, ha lehetne kapni, most is annyit zabalnék belőle, amennyit csak tudnék.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:35:22

mától rebellis ekcémás vagyok

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:35:31

@Cimili: Lesz ott megint üvöltözés. :D
Adrika testartása renyhe beszédekor mindent elárul. :)

javier2 2019.01.20. 22:35:38

reni mit mondott srácokat láttam...

2019.01.20. 22:35:40

@Vérnyusszancska: igen, pl Csoki parbajnal sem mutattak semmit. Most jon az ujabb lejaratas, a kiralysagos het....

ibsen 2019.01.20. 22:35:46

Szoros lehet ha így húzzák...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:35:49

Fogadjunk, most is alázós videók lesznek Lacikáról.

mézescsók 2019.01.20. 22:36:02

Pua mindig mindenki felé nyitott, aztán mégis utálták a villában.
@oh..my...: Az állandó magyarázkodási kényszer a folyamatosan kamuzók szokása. És minden magabiztosnak látszó allürjét azonnal törli is.
Cukorborsó88: Lehet, hogy Vikinek a szerkik mondták, de magától is képes volt rá.

Reni magánszáma....., médiak.....nak már kitűnő, bármire képes,csak beszéljenek róla. Szart is enne élő adásban, tuti. Sajna neked lehet, hogy szórakoztató mindez, de nekünk nem Reni.

A fijjjjjjjjjuk aranyosak voltak.

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:36:06

Renit nem lehet valahogy kiemelni a játékből? Teljesen elment az esze

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:36:14

@Cleveland55: De ráéreztél. :D Lehet lottóznod kéne? :D

tvbuzi 2019.01.20. 22:36:29

Átkapcsoltam John Spartanra

Bekkara 2019.01.20. 22:36:44

uhh basszus, a királyságok :( ez már nevetséges, mennyire nyomják Adrit :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:37:17

Adriról biztos nem adják be ezeket, mert nehogymár.

Oh my... 2019.01.20. 22:37:19

@mézescsók: tudom, azért is irtam... ;) + maxi ekg a többire is!

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:37:27

@mézescsók: azt sem kétlem, kb emlékszem a kavarásaira :)

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:37:30

közös hányás a székháznál, ha visszateszik adrit?

Mók_Ica 2019.01.20. 22:37:40

@szociál: zsu akarta a kortárs beszédet mondani..... renyhét sztem max elviseli és nem szereti....

@oh..my...: :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:37:45

jaj bazdmeg, gyanútlanul visszatettem a fülest, és renyhe üvöltött bele
ha nem választják ki a héten, akkor végleg feladtam

javier2 2019.01.20. 22:38:24

kolosi úrnak üzenem Ha valami jó pl hunor roli korters abból egy perc is jó
ha valami nem pl reni akkor hiába vágtok be 40 percet vágatlanul akkor is szar marad!
paypalom ismered kolosi szépen küld a pénzt te hitvány remete!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:38:36

@Szepvoltfiuk: + viszem az eddigi konténerek tartalmát :)))))))))))))))))))

Oh my... 2019.01.20. 22:38:37

@tvbuzi: én most már csak szolidaritásból tartok ki a srácok iránt... :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:38:38

Na Adrika megérezte, hogy kint azért kurva gázul jött le, hogy egy szaros matracon hisztiztek. És megint jött ezzel az affektálós, lenézős hangnemmel... Undorító

Mók_Ica 2019.01.20. 22:39:33

lacika milyen szépen és normálisan beszél

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:39:55

lacika értelmes egész mondatokban beszél, lyaaaaaaallly

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:40:03

@Mók_Ica:
Igen renyhe kihisztizte magának, minden a kamionsoros rudlenyrol szóljon.

Franky4finger 2019.01.20. 22:40:08

Kár hogy nem kapott ez a fiú időt. Sokkal értelmesebb mint ahogy gondoltam volna, sőt! Respect! Pláne ahonnan ő jön.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:40:13

na, szerencsére megint láthatjuk adrit hányás módon pózolni a székben.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:40:19

Adrika királyság alatt miért Roli ekézés megy? Bazmeg ez a retek a legalja. Habonymédiából tanulnak.

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:40:46

@Vérnyusszancska: pont azt akartam írni, h adri lekezelő stilusa hányás :)

Dr.Zé 2019.01.20. 22:41:05

Nehogy meglepetés legyen!

2019.01.20. 22:41:17

Jajj, Adri az okos, Adri az igazsagos, Adri a jofej...

ibsen 2019.01.20. 22:41:38

@csillagporszem: Igen fair lett volna ha mutatják a bocsánatkérést.

Mók_Ica 2019.01.20. 22:41:41

szerkik, nagyon szarok vagytok...... ilyen felszopást....... broáf.......

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:41:42

@Dr.Zé: Ááá, akkor már kétségbeesetten mutogatná az rtl az állást. Akár felfedve a képeket, mint anno Baukó-Gigi párbajon. Csak, hogy az legyen, amit ők akarnak

javier2 2019.01.20. 22:41:46

MC Lacika nekünk te vagy király!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:42:19

Jééé, ezt se mutatták, hogy Lackó visszaszaladt a koronáért, miután lehiggadt... Jéé, milyen érdekes.

Oh my... 2019.01.20. 22:42:22

@Mók_Ica: igen, nagyon intelligensen nyomja, még hogy nem tudja kifejezni magát..... rohadj meg pua!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:42:30

@szociál: mindig ezt csinálja.......

Oh my... 2019.01.20. 22:42:53

@javier2: így van, RESPECT LACIKA!

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:42:57

DZSASSZ TOVÁBB.
ez ilyen tompa utcai szleng lehet.

pomac 2019.01.20. 22:43:12

kíváncsi vagyok a holnapi részre mert lakvár nagyon kezesbárányként nyal adrinak ,ami nem volt jellemző eddig

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:43:20

Bocsi, OFF

Meghalt Andy Vajna.
Timike örömtáncot jár. Renyhe nehéz korrepetálásra.

Bocsi, ON

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:43:29

Ajjjjajjj,,,rossz érzésem van banyeg!!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:43:44

lezárt a 40 kilós hulullu.

már megint a közjegyző.

csillagporszem 2019.01.20. 22:43:56

@ibsen: utálom hogy ezt csinálják. Felemelnek egy karaktert és ha már nincs szükségük rá akkor meg rossz színben tüntetik fel. Köcsög szerkik :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:43:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Délután olvastam, totál ledöbbentem. Nem azért, mert annyira szerettem, de hogy számomra ilyen hirtelen volt.

javier2 2019.01.20. 22:44:04

adri ha itt most nyertél lehet , de a játékot elbuktad ,bocs

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:44:14

az a baj, ezt a közjegyző hülyeséget miskolcon elhiszik.

hogyvolton nem.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:44:24

@csillagporszem: Nem véletlenül nincs már online közvetítés. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:44:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: timike kockáshasú pasikat lájkol az instán mély gyászában, állítólag

Mók_Ica 2019.01.20. 22:44:30

az első sorban van egy idióta.... ill. kettő...... rázzák a karjukat és hajráadriznak..... ezek fizetett közönség vajon????

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:44:48

Nagyon adriznak a stúdióban

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:45:02

@Mók_Ica: Tuti, Gregnél is ezek voltak kb szerintem.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:45:12

baszdmeg, rámentem képpel is, nem csak hanggal.
mi a kurva anyád ez a szoknya a szutykon?

Oh my... 2019.01.20. 22:45:19

SZÉP VOLT LACIKA!!!!!!!

2019.01.20. 22:45:22

Valaki elhuzott..na ilyen propaganda mellett nem lenne csoda

Cimili 2019.01.20. 22:45:36

basszus, rohadjon meg a csati!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:45:37

37,26-62,74
rohaggggggyon meg a retek.......

Angora Cardi 2019.01.20. 22:45:38

37-63

viszlát kis lekvár :(

2019.01.20. 22:45:38

Baxxátok me