Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x77 - A poligráf felesleges munkanapja

2019. január 20. 18:27 - Hoppancs

bscap0006_6.jpg

A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest megdöbbentő, mennyire nem emlékszem semmire, amit ez a csávó alkotott, még arra sem, amit én magam írtam le… egyedül ez a reptilián-téma kezdett rémleni.  Na és ti hogy vagytok ezzel?

Mindenesetre most újra itt van Dennis, aki rögtön megjegyzi, hogy Adri nem is olyan ronda, mint amilyennek gondolta, és Reniben is pozitívan csalódott esztétikailag. Lesznek ők még suna pozitívak a nap végére. Roli már most is az Vikinek, trashceleb love is in the air. Közben Greg kivonul a postaládához egy tányér édességgel meg egy energiaitalnak látszó tárggyal. Reni közli, hogy mindezt a „kismadaraknak” szánják, ami valami kód lehet, mi ugyanis nem így szoktuk a madarakat etetni-itatni. Én például mindig felbontom nekik a csokit és az lónyálat is, hogy ne kelljen ügyetlenkedniük a csőrükkel. Amikor meg nagyon jók voltak, pohárba is kitöltöm a kólájukat.

Kinek jár hát az ellátmány? Viki arra tippel, hogy a vezérlő új lakóinak, azon belül is elsősorban neki. Örül, mert már igen szomjas, ráfér egy adag édes, vízhajtó valami. A lelkesedés rövid életű, a muníciót ugyanis egy ritka madárfaj, az avis securitis közelben fészkelő képviselőjének, ismertebb nevén a biztonsági őrnek szánják. Viki akkor is lenyúlja. A lakók fel vannak háborodva, a sapkás nagymadár beletörődő mosollyal nyugtázza az intermezzót. Gondolom, őt amúgy sem szabad etetni.

oretet.jpg

Felvirrad a hazugságvizsgálat napja, a részletekről Vikiék tolvajlás közben elhelyezett levele tájékoztat. Adri szakértő előtt válaszol majd a kérdésre (egyre), amelynek pontosításához Reni ismeretlen okokból először Hunorral vonul félre tárgyalni. Ezen a ponton Viki olyasmit indítványoz, amiről senki nem gondolta volna, hogy valaha szükség lehet rá: hangosítsák fel Renit. Jó, meg vele együtt a beszélgetőpartnerét, aki éppen előadja a bizonyára Rolival együtt  kidolgozott monológot: Adri nem akar ugyan szövetséget Rolanddal, de szeretne vele jóban lenni, hátha akkor majd felhasználhatja saját céljai érdekében. Reni mindezt olyan átszellemülten hallgatja, mintha Bogyó és Babóca felolvasóesten lenne az oviban.

bscap0005_8.jpg

bscap0004_7.jpg

Amúgy Adri tud dolgokat a fiúkról, és ő is mondott cserébe dolgokat, és ez összesen már annyira sok dolog, hogy mind elkezd kavarogni Reni, majd a (nem taktikai) megbeszéléshez csatlakozó Zsuzsu fejében. És ha oda egyszer valami bekerül, akkor már soha nem lesz a régi (a manók miatt, ugye), talán ennek köszönhető, hogy végül teljesen értelmetlen kérdéseket fognak feltenni Adrinak. De ne szaladjunk előre, most még Hunor próbálja érthetően megfogalmazni saját verzióját:

Adtál-e ki információt bármelyik barátodról Rolandnak?

vagy

úgy általában bárkinek?

"Érted?", kérdezi Zsutól, aki úgy jegyzetel, mintha elromlott volna a diktafonja Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc titkos találkozójának kihallgatása közben. Mindeközben odabent az elméjében:

odabent.gif

Szükség lenne itt még Greg véleményére is, ő viszont most – ahogy Reni mondja – „Hiszti Kriszti”, amiért nem fordultak hozzá hamarabb. Már késő, a büntetés agymegvonás, aminek következményeit mindenkinek viselnie kell. Zsuzsut végül ezt a kérdést olvassa fel a kamerának:

Amikor a kiválasztás előtt Zsuzsuval beszélgettél a riportszobában, akartad őt manipulálni?

Nos…Öm…Mi???? Mármint…HE? Ide jutottunk a témától, amely már Adri letámadásának pillanatában adta magát? Vagy Hunor javaslatától, aminek még mindig lett volna értelme?

bscap0014_6.jpg

Adrit már viszik is vallatni, megígéri, hogy próbál őszintén felelni. „Ne próbáld, tedd!”, bocsátja útjára Yoda-Reni. Kimegy az ajtón, amitől Dennis majdnem hanyatt vágja magát: a jelenet ott történik mellette, miközben a kijelzőn látja! Váóóóó! És közben benne van a tévében, pedig nem is oda ült be, hanem egy szobába!

Greg még nem tett le a cicaharcról, továbbra is morcos, amiért őt utoljára hívták (volna) be a tanácskozásra, aztán kimondja, amit mindannyian gondolunk: „Ez a kérdés gagyi!” Szegény Adri ezt még nem sejti, egész másra gyakorolta éjjel a pulzuskontrollt. Ráadásul izgul, mert „még sosem volt hazugságvizsgálón”. Roli is lemaradt, ő meg a Hunor-féle csavartól vár irreálisan sokat. Adrinak a manipulációvád mellett (amit tagad) arra is válaszolnia kell, hogy a tanácsadáskor csak Zsuzsu érdekeit nézte-e (nem), illetve hogy egybeestek-e ezek az ő saját érdekeivel (igen). Szegény poligráf most ezért dolgozott keményen, amikor bűnözőket és kettős életet élő férjeket is leleplezhetett volna? Még az is lehet, hogy pont a szabadnapján hívták be emiatt. Na, pont az ilyenekért fognak fellázadni a gépek. 
adriiiii.gif

A cselekményt kínos közjáték késlelteti, melyben Viki gigantikus csöcsei zavarják a mikroportot, de sajna Dennis bánatára nem azért hozta szóba őket, mert meg akarja mutatni. Annyit viszont elárul, hogy a „parizer” nem túl nagy, és egyetértenek benne, hogy az jó, mert ne is legyen.

Kvízjáték jön, a lakók saját magukról kérdezik egymást, a tévedőknek tojást kell széttörniük a fejükön, ha szerencséjük van, akkor főttet, ami nem placcsan szét. Csupán lendületből megütik magukat egy kemény tárggyal, de buli. Zsuzsu brillírozik, még azt is vágja, hogy Hunor tesóját Kadosának hívják. Aztán meggyengül, két tojás is összekenné a haját, ha nyers lenne, de nem. Pedig állítólag jót tesz ám. Mindannyian felfrissíthetjük emlékeinket (én már nem is emlékeztem, hogy Roli nemcsak Ginut, de Zsuzsut is szájon csókolta), aztán a móka végén Roli visszaránt a szürke hétköznapokba: „Valaki majd takarítson föl”.

tojjjjj.gif

bscap0008_6.jpg

bscap0010_6.jpg

Megérkezik a vizsgálat eredménye, Hunor újra felolvassa a három kérdést, aztán a szakértő már csak az egyikre vonatkozóan tájékoztat. De előtte még tovább eszkalálódik a Greg-Reni konfliktus, előbbi ugyanis még mindig nem emésztette meg, hogy a közreműködése nélkül megformált kérdés kb. annyit ért, mintha azt tudakolták volna, hogy Adri gyilkolta-e meg Kennedy-t. Reni nehezen viseli a kritikát, rögtön szarral és sárral dobálózásról hadovál, csodálatos Insta-sztár válik majd belőle. Csak még az „irigy” szót kell felvenni a repertoárba, és minden rendben lesz.

A pampogás végére kiböki, hogy Greg „nem az, aminek előadja magát”. Az unikornis visszavág, furcsának találja, hogy Reninek újabban mindenkiről ez a véleménye, saját magát kivéve. Ha Reni hallaná, hogy még Dennis is idiótának tartja a kérdést, tényleg elvesztené az emberségbe és a SZÍVbe vetett hitét. Bejelentkezik az Igazság Őrzője, és elmondja, hogy a kérdésre (megint egyes számban) Adri őszintén válaszolt. Amúgy meg fegyelmezetten viselkedett, „nem ugrált össze vissza”, ahogy Reni szellemesen közbeveti. A frissen levizsgázott szőke egy cseppet kiegészíti az elhangzottakat: nem azért manipulálta Zsuzsut mert rosszat akart neki. Szóval akkor mégis manipulálta, de jó célból. Viszont a teszt szerint meg egyáltalán nem is állt szándékában.

bscap0013_8.jpg

Köszönjük ezeket az értékes perceket, most aztán megtanultuk, hogy a sikeres hazugságvizsgálathoz szükséges a magyar nyelv ismerete minden érintett részéről, a kérdésfeltevés illetve -megértés képessége, valamint az, hogy a kérdezőnek legyen némi elképzelése arról, hogy mit is kíván megtudni. Ezek közül sajnos ezúttal egy sem jött össze, de sebaj, majd legközelebb! Reni állítólag eddig is mindent értett, ami eddig fel nem fedett szuperképességet sejtet. Zsuzsu bocsánatot kér, mert megígérte, hogy így tesz majd, ha Adri tisztázza magát a Roli-szövetség ügyében, és ennek itt az ideje most, hogy erről semmi sem derült ki.

bscap0011_8.jpg

Reni továbbra is furcsállja, hogy Adri annyira védekezett, amikor nekitámadt, és az egész történetből annyit vont le, hogy mindenki gonosz, csak ő nem. Mostantól egyedül játszik, csak adjanak neki egy Lego- (na jó, Duplo-) készletet, és ellesz. Adri heroikusan küzd tovább a jobb megítélésért, mondván,  ő nem azért ismétel el mindent annyiszor, mert rossz a lelkiismerete, hanem mert szereti „kifejezni a gondolatait”, és arra törekszik, hogy azokat mások is felfogják. Hát, kedves Adri, az epizód tanulsága, hogy ezt nyugodtan feladhatod, mint Puskás Peti a humorossá válást. Azért csak próbálkozik. Leszögezi, hogy Zsuzsu és mindenki más védelmében tanácsolta, hogy a lány az összeveszés ellenére még ne rakja Renire a jelet, ugyanis az betett volna végleg a kapcsolatuknak, aminek amúgy is annyi a jelek szerint.

bscap0012_6.jpg

Roland vezet vissza bennünket a hazugságvizsgálat eredeti céljához, ami a vele kötött szövetség leleplezése vagy cáfolata lett volna. Feszültségkeltésre mindenesetre megfelelt az elmúlt két nap, Roli így is elégedett. Reni kellőképpen kivan, ő bizony Adri helyében tiltakozott volna még kiválasztás ötlete ellen is, aki egyszer barát, arra NEM RAKSZ JELET, akkor sem, ha kiderül, hogy sorozatgyilkos, vagy…Reni. "Egyet léptünk előre, egyet vissza, most ugyanott vagyunk", összegez Zsuzsu, aki egyre gyanúsabb, hogy nem is olyan sügér.

bscap0015_5.jpg

Az utolsó Dennisék-féle feladat a szájkarate lesz, ami azt jelenti, hogy gyorsan, követhetetlenül, lehetőleg egyszerre, csupán egy-két zaklatott levegővétellel megszakítva kell egymásra olvasni mindent, ami az ember eszébe jut . Előtte mindkét párbajozót felkészítheti egyik drukkere, a karateruháért meg indiánszökdelésben kell elmenni, hululuzva, mert az vicces. Már az előkészületekből nyilvánvaló, hogy nemcsak ókori görög költészeti verseny, de sima freestyle-összecsapás sem várható, különösen Lacika szellemi tartalékai kezdenek kimerülni. Hunor próbálja tölteni, de Lackó agya már egy nagyon régi laptop, folyamatosan rá kell csatlakoztatni az áramforrásra, és még akkor is lehet, hogy hirtelen kikapcsol. Lacika közvetlenül azután, hogy közli, talán nagyon „föl fogja baszni Adri és majd üvölt”, mert „kihozza az idegrendszeréből”, elásítja magát, hogy átérezzük a helyzet súlyát. Adri közben azon lamentál Greg társaságában, hogy mennyire „alázza le” ellenfelét, kicsit, nagyon, közepesen vagy semennyire. Greg az utolsóra szavaz.

karaaaaaaaa.gif

Hunor nagy freestyle-erként mutatja be Lacikát, akire csak úgy záporoznak Adri többé-kevésbé összeszedett érvei, miszerint az ő személyiségéről nem sok fogalma van a nézőknek, mert nem villant belőle semmit, ezért egy nulla, nem érti a játékot, de annyit most megmutatott, hogy 1G, tiszteletet nem ismeri, nem néz a másik szemébe, mert sunyi és:

„Nincs jeleneted, nincsen történésed, nincsen barátod!

Mi a lényege a játékodnak, mi a lényege???

Lacika úgy véli, a nézők tudják, mi a véleményük, őt így fogadták el, így szerették meg, Adrin kétszer volt kendő, ami azt jelenti, hogy nem bírja senki, Rolit ki sem merte vinni, mert „be van kulázva”, és ami a legdurvább, kezet sem mos vécé után. Utóbbi az intenzív kulázás tényével együtt kifejezetten rémisztő.

porooog.gif

A végére Adri már nem vitatkozik, de nem is veszekszik, csak kiabálva körbeugrálja Lacikát, mint csivava a bernáthegyit, mondanivalója egyetlen nagy „ÉN VAGYOK A KIRÁLYNŐ”-ben éri el a csúcspontját. Ha eddig hiába vártuk a pillanatot, amikor Lacika belelendül mint Eminem a 8 mérföldben, most már rég késő, már úgysem hallanánk.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.20. 18:35:42

Hellooooo kommenttarsak. Tud valaki dobni egy easypolls linket ma estet erinto szavazsrol?

mocskosmacska 2019.01.20. 18:39:59

Renit mikor viszi már ki valaki? Ugyanaz a helyzet huncival.

Angora Cardi 2019.01.20. 18:43:27

Na Lacika elö a predàtort ne szarakodjunk!

Dr.Zé 2019.01.20. 18:45:36

Majdnem bronzárium.

Tökös... 2019.01.20. 18:47:54

Rencsi az aranytartalék....
A benti lakókkal egészen jól kijön...
Szentem a következő kiválasztott rolcsi lesz, aki vélhetően Zsút viszi....
De nem szaladok előre....

sziszkó1 2019.01.20. 18:56:47

Ugyanazt másoltam be kétszer bocsi. :)

kivancsibobojsza 2019.01.20. 19:22:43

"körbeugrálja Lacikát, mint csivava a bernáthegyit" - tökéletes :D Néhányszor már eszembe jutott a "harcicsivava", de azt már odaítéltük Survivor Gábornak

Cukorborsó88 2019.01.20. 19:26:00

Ma néztem meg az öfit, visszaolvasni benneteket még nem volt időm. A hazugságvizsgálós kérdést nem értettem mi értelme volt, ill ebből szerencsétlenek mit tudtak kihámozni, h rögtön össze kellett veszni. De örülök, h hunor segítsége kellett hozzá, amit végül fel sem tettek. Kb az lett volna az egyetlen értelmes kérdés. A biztiőr etetési kísérlete ari volt, el is mosolyogta magát de gondolhattak volna arra a két nyomira is a nyugiban, bár ők legalább nem fáztak. Hú, a szájkarate kemény volt. Mármint nézni. Adri totál lejáratta magát, olyan piros volt a feje azt hittem stroke-ot kap. Buggyant az a nő is mint a másik kettő. A végén pedig, h addig hergelte magát, h azt üvöltötte ész nélkül, h ő a királynő, kritikán aluli volt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 19:29:06

Minden mondata ül! Köszi Hoppancs, nagyon jó lett!!!
A csivaván konkrétan hangosan röhögtem!!!!

Cukorborsó88 2019.01.20. 19:31:11

Ja, és innen is gratula sellőéknek, h tapsikoltak ehhez az idegbajhoz. Tudom, h nem így lesz de remélem adri kint marad ma a p@csába és magukhoz térnek egy kicsit, legalább átmenetileg.

ficekence 2019.01.20. 19:38:44

Nagyon jo a poszt, koszi. Azert vigyazz, mert ha ilyeneket irsz, hogy Zsizsu nem suger, a vegen egy kozonseges troll leszel.

0.5 bit 2019.01.20. 19:42:34

@Cukorborsó88: "Tudom, h nem így lesz de remélem adri kint marad ma a p@csába és magukhoz térnek egy kicsit, legalább átmenetileg."

Sajnos Lacika fog kiesni, különösen azért sajnos mert így már túl asszimetrikus lesz a két tábor 4 vs 2. Ezzel átveszi az irányítást a tiszta szívű oldal és már meg is van a következő kiválasztott Roli személyében.

A következő aktuális "szerelmi" civódás, a Greg-Reni hasonlóan mint az előző Zsu-Reni is tart majd max 2 napig.

Ha tippelnem kellene a kiesési sorrendet, akkor az Lacika, Roli, Hunor utoljára Adri sorrent lenne.

A végjátékban ki érdemeléné megy a nyereményt: Zsu, Greg vagy Reni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 19:43:08

Mai napra szavazó szűz leszek, és a pingvinfóka is, úgymond.
Renyhe párbaján viszont egy bárcás ribi leszek ami a szavazást illeti :)

javier2 2019.01.20. 19:44:02

@Tökös...: roli zsut nem viszi (sohasem sportszerű szellemi vagy testi fogyatékossággal rendelkező egyénnel vívni),vigyázz apa mindjárt jön és kihúzza a routert
troll
vv viki megint megmutatta ,hogy minden idők legrosszindulatúbb játékosa és iq terén is maximum átlagos
szóval a viki funok úgy gondolom a megkeseredett vesztes típusú egyének és a mangalicaszerű tokaszalonnát hizlaló nagypofájú ki ha én nem (életükben 50 métert nem futó) dagadt csajok példaképe

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:44:21

@Cukorborsó88: szerintem adri ma visszamegy. bár rajtam nem fog múlni sem a győzelem, sem a kiesés, még mindig nem szavaztam

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 19:44:35

Köszi Hoppancs, isteni lett! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: Jó estét Kedvesem!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:45:09

@szociál: bárcás ribi, aszondja. hüjjje :))))))))))))))))

javier2 2019.01.20. 19:46:48

@0.5 bit: milyen 4 vs 2?
a tiszta szív 3-asnál , ahogy egyik elfordul már hátba is szúrják igazi napraforgó egyszerű csajok greg vezetésével.
az már régen nem hármas

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:47:55

@javier2:
viki egy hányadék.
üdvözlettel
egy "mangalicaszerű tokaszalonnát hizlaló nagypofájú ki ha én nem (életükben 50 métert nem futó) dagadt csaj" :))))))))))

javier2 2019.01.20. 19:49:36

@úgymond olvasó mmkk: nyertünk! mit szólsz hozzá ?
nézted a magyar srácokat?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 19:52:42

@úgymond olvasó mmkk:

csirkemongúz nevetel e

@Angora Cardi:

Zsóti majd eldönti helyettünk ki jusson vissza, kis emberek vagyunk mi, akiket tudnak manipulálni a vágott összefoglalójukkal.

bel ami 2019.01.20. 19:52:51

@ficekence: Zsuzsut védők közt szétütve…
…posztírók is megfenyítve!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:53:02

@javier2: persze, hogy néztem, ugráltam a tv előtt kecsesen, mint egy lamantin :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:53:47

@szociál: ha ilyeneket mondasz, medúzabárány, akkor nevetelek :)

javier2 2019.01.20. 19:54:41

Hoppancs nem vágod ki volt dennisz?
szegezett a nyugi szobán kívül és belül is, extrém jó seprüket készített,2 millát vett fel egy videó klippre ami nem jött be, robin az utsó másodpercben meggyalázta a fináléban kb ennyi.
pUsszancs hoppancs!(ezt még bztos nem mindta senki!:))

Cimili 2019.01.20. 19:54:52

@javier2: ekg. már tegnap is leírtam, h nem véletlenül utáltam ezt viki nevű borzadályt. mindenkinek drukkoltam, aki ellene volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 19:56:08

@": máma' tattikus leszek, és nem őszinte tiszta szívből döntök, ezért a tippcsim a várható epikus csata nyerteseként Adri, beírnád, lécci? köszcsi

javier2 2019.01.20. 19:56:16

@UdvariatlanBolondvagyok: tegnap óta a digi betette a spieler1-2 őt a repertoárjukba, tv2 lett a vesztese de nem tudom miért azt nem olvastam el:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 19:58:41

@javier2: @úgymond olvasó mmkk: Aranyesőt Székelynek! Akkor most helyosztó, vagy mifene?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:00:20

@javier2: jó hosszú cikk volt, de annyi volt a lényege nagyjából, hogy a tv2/spíler kifizetett egy csomó pénzt a közvetítési jogokért, és most az angol bajnoki meccsek felét oda kell adnia a diginek, plusz jóval kevesebb pénzért kerültek be a digi kínálatába, mint amennyit eredetileg akartak kérni.

javier2 2019.01.20. 20:02:57

@UdvariatlanBolondvagyok: jönnek a norvégok aztán helyosztó

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 20:07:43

@javier2: @úgymond olvasó mmkk: Átrágtam magam a 444-en, nagyjából értem is a szarkavarást, de a Digin se híre se hamva az angol-spanyol bajnokságnak..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:13:34

@UdvariatlanBolondvagyok: gondolom ez a szezon még teljesen a spíleré, bár annyira értek a focihoz, mint a kvantumfizikához :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 20:15:29

@javier2: A beköltöző shown szakított a gyűrűs menyasszonyával, aki eljött neki drukkolni, aztán sírva és megalázottan távozott, majd végigkufircolta a VV7-et Fannikával, közben a hierarchia héten a trónszéken maszturbált anyaszült meztelenül, és néha a bulikban kegyetlen nagy vukkokat eresztett el az udvaron. Szerintem ő kishazánk mindenidők eddigi legtrashebb valóságshow szereplője.

ibsen 2019.01.20. 20:17:09

@belle amie: látom megvolt a csivava képcseréje:D

Köszi a posztot, a hazugságvizsgálat és kérdései bevonulnak a kriminalisztika történelmébe, szétizgulta magát mindenki:-))

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:17:42

@0.5 bit: tudom.... én is ezt írtam tegnap :/.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 20:18:26

@mobilos perpetuum: @sziszkó1: Az biztos, hogy szoros lesz, bár szerintem kb. 60:40 Adrinak.

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:19:50

@úgymond olvasó mmkk: tudom, nyuszihörcsög, ha vmit a kis buksidba veszel, az úgy lesz :)

Mate4182 2019.01.20. 20:20:32

annyira unalmas muszakom van hogy elkezdtem elorol vegigolvasni a vv6 hogyvoltokat. akkoriban meg nem ismertem az oldalt, es az az egyetlen vv amit nem kovettem nyomon. hat nem egyszeru :D

ott volt szereplo ez a viki nevu tetu. oszinten szolva cask par leiras es par jelenet alapjan a Reni-Zsu kategoriaba sorolom (magyarul a kulsotol fuggetlenul is elobb kurnek egy kokuszt mint oket de leginkabb azert mert irritalnak a beteg aberralt belso ertekeikkel tipus)

oszinten szolva el tudom kepzelni hogy nem neznek par evig vv-t ha a vegen tenyleg a szefosok es greg kozott derulne ki a gyoztes.
pedig alapvetoen nem sajnalom a penzt a raszoruloktol, Zsu peldaul tokeletes reklam arca lenne valamelyik: adoja 1 %aval tamogassa a ... tipusu cegeknek.

mézescsók 2019.01.20. 20:22:01

Miért kellett biztonsági őr? Hátha berontanak? És akkor kihajítja őket a villából?
Zsuzsuról a játék kezdete utáni kb. 2 héten írtam, hogy nem annyira hülye, mint amilyennek mutatja magát és felépített egy karaktert.Akkor sokan vehemensen tiltakoztak.
Az én verbális képességeimhez képest Lacikáé kolosszálisak. Nem tudok szájkaratézni. Ha valaki teszi-veszi magát előttem, én mindig elnémulok és figyelek, hogy mi a frászt akar a másik.Ritkán vitatkozok, nem mindig van kivel és általában a téma sem érdemes a diskurzusra.
A mindig mindent előre tudó Adrit nem sikerült megkedvelnem, ma már nagyon nyugodtan tudna aludni otthon. Sokkal jobban, mint a villában.
Hajrá László!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:25:25

@UdvariatlanBolondvagyok: @úgymond olvasó mmkk:

Anno csak a digin lehetett angol focit nézni, most francia és olasz maradt nekik.
Vajna bevásárolt, spíler 2 spanyolmeccsek és a legjobb BL meccsek láthatók, kb azt senki se nézi mert a UPC és a többiek se hajlandóak ennyi pénzt kipengetni ezeknek, bosszúból Vajnáék a legjobb BL meccseket pakolták a spíler2-re, hogy sz*pnának ketté.

Mate4182 2019.01.20. 20:25:53

jaj tartok tole hogy cask en szavaztam Adrira a comment szekciobol :D

apropos: o miert PUA?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:28:32

@mézescsók:

securitis vikinget kapnak híres celeb vendégek helyett, ez a falunapos VV.

csillagporszem 2019.01.20. 20:29:33

@VV Erőlegény:
51-49% Adrinak és majd filózhat mindkét csapat odabent, hogy ki is az erős és miért :)

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:30:30

Átfutottam a komikat és azt nem értem, hogy tegnap a bv-ban viki azt mondta rolira, hogy sunyi? Ez azért furcsa mert a tegnapi öfiben amikor ültek a nyugiban, akkor dennis azt mondta, hogy roli sunyi mire viki megvédte, hogy nem is az, jó fej. Vagy lehet, hogy csak nem hallottam az ironiát a hangjából.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:31:04

@szociál:
megjött az okos rókamedve :))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 20:34:23

@szociál: Képzelj engem, aki direkt ezért tetettem fel korongot, amelett, hogy IPtévém van..., erre lenyúlták a Digitől,,,ehhh!!!

Cukorborsó88 2019.01.20. 20:35:08

@Mate4182: és mi a fene az a pua? (Nagyon tájékozatlan vagyok, bocsi de köszi a választ mert lövésem sincs mi az)
Asszem azért mert fiúkat tanít csajozni ami egy adritól elég vicces lehet tekintve a szociális kapcsolatait a villában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:37:06

@úgymond olvasó mmkk:
Hír tv-s szabadfogas egy vicc :)))))
Most megy, tiszta echo. @UdvariatlanBolondvagyok:

Kapják be mind, nézzünk mezzot.

mézescsók 2019.01.20. 20:37:36

@szociál: A securitis vikingen nevettem ma először. Kösz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 20:38:58

@csillagporszem: Én azt gondolom, hogy a fórumunk véleménye most már jelentősen eltér a nagyközönségtől. Nálunk 50-50 (+-) körül van, de valójában azt érzem, hogy sok fórumozó nem Lacikát szeretné vissza önmaga miatt, hanem valamelyik fiút (Roli, Hunyor), egyben rejtett kedvencüket, látják jobban védve látni, ha Lacika jön vissza. Aki Adrira szavaz, az kevésbé Sellőcsapat drukker, inkább önmagában Adrit nézi összességében, illetve kettejük összevetésében. Summa summárum úgy érzem, hogy a nagy közönség esetében már nagyobbra nyílt az olló Adri és Lacika között, mint itt, ezért érzem a különbséget közel a 60-40-hez (persze ez csak egy tipp). Valljuk be Lacika az elmúlt két hétben nem igazán brillírozott, míg Adri stabilan játszott, enyhén erősödött is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:39:45

@Cukorborsó88: :)))))))

@szociál: aligátorpanda, hát minek nézel ilyeneket?

javier2 2019.01.20. 20:39:45

@Mate4182: mert ő alsó középkategóriás vagy valami egyéb betegségben szenvedő pasiknak tanít csajozást
növelj szintet , legyél érdekes(Szarvimplantátum homlokra ) legyen a mellékszobádban egy kelet német márka nyomó géped és bevonzod a környezetedben azt a vaginával ellátott clitorisszal rendelkező nőt , akivel nappal is mutatkoznál esetleg hosszú távon is el tudnád képzelni az életed vele.

de nem biztos

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:41:48

@úgymond olvasó mmkk:
Holnap határát láttam, Bocskor fosch, kapcsolatok egérpuma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 20:43:03

@javier2:
Asszem Adri se tudta mi az a klitorisz

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 20:43:11

@szociál:
a zidegrendszered, tigrispocok, a zidegrendszered!

javier2 2019.01.20. 20:44:55

@Cukorborsó88: külső utasításra vagy behatásra változtatta a véleményét

0.5 bit 2019.01.20. 20:44:55

@javier2: "milyen 4 vs 2? a tiszta szív 3-asnál , ahogy egyik elfordul már hátba is szúrják igazi napraforgó egyszerű csajok greg vezetésével."

Amikor a tábla elé kerülnek újra gránitszilárdságú egymást szerető tisztaszív által vezéret szavazás lesz. Igaz nem 4, hanem csak 3+1, de amíg bent van a gonosz oldal, addig Adri hozzájuk tartozik. Majd ha kiesnek a fiúk, majd csak akkor esik ki Adri a pixisből.

mézescsók 2019.01.20. 20:46:11

@Cukorborsó88: A villában is ezt csinálta anno. Előszeretettel csinált hülyét a másikból, mert bedumált neki valamit, aztán kiröhögte. Elmondása szerint ez taktikából történt.

csillagporszem 2019.01.20. 20:46:40

@VV Erőlegény:
Én meg azt gondolom, hogy Lacika mindig is egy közkedvelt karakter volt. A királyhét és a lefejelős szöveg miatt vesztett sokat és mivel az rtl sem az ő szekerét tolja ezért történhet meg csak az, hogy Adri megveri kb. 1-2%-al. A fészen is láttam egy lájkszavazást, ott Lacikának volt kb. 1000 lájkja, Adrinak meg 1100. Sehol nem érzékelem, hogy Adri annyira kedvelt játékos lenne. De ha tévedek akkor majd elismerem igazad volt :)

javier2 2019.01.20. 20:50:40

@szociál: hu akkor biztos más pontok alapján segít csajozni, talán a nőket a belsőjükkel próbálják megfogni a srácok( jól funkcionáló máj és jól záró záróizmok)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2019.01.20. 20:54:36

@Mate4182: én is rá szavaztam :) lacikától elalszom.
azt mondja magáról, hogy pasikat tanít csajozni. mondjuk ez elég szürreális, de melyik bemutatkozás volt igazi? :D

javier2 2019.01.20. 20:57:07

@0.5 bit: ha így teszik még ellenszenvesebbek lesznek , hiszen rühellik egymást
tehát ha kiválasztanak egy srácot akkor utána be kell állni a "csapat mögé"
és egymást fogják marni és nézhetetlen lesz a viselkedésük.("Őrült nők ketrece")
nem hiszem hogy ez nem rombolja a népszerűségüket

Mók_Ica 2019.01.20. 21:02:27

hali :)))) bakker..... expornóbajuszt kapjuk a mai párbajra..... :((((

én továbbra is lacikának drukkcsizok, nyerjen ma ő

javier2 2019.01.20. 21:02:32

lacika akár kiesik akár nem a srácok fognak megerősödni

Cimili 2019.01.20. 21:02:51

@Angora Cardi: gyerünk lacika, mutasd meg, h jobb vagy adrinál!

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:03:00

@javier2: @mézescsók: akármelyik az igazság, nagyon cuki (nem). De ekkora bakit, hogy 1 óra kûlönbséggel leadják

javier2 2019.01.20. 21:03:53

@Mók_Ica: közvetítsetek
az egyiptom- norvég meccset nézem

naezjó... 2019.01.20. 21:04:05

minden pofon jó helyre megy.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:04:08

greg most zsunak puncsol és renyhét ekézi...... renyhe megérezte, hogy róla beszélgetnek..... oszt beront a hálóba greghez és zsuhoz...... kezdődik az ótvar sztájl ordibálás.....

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:04:28

Jahajajj megint reni óbégatás

Angora Cardi 2019.01.20. 21:05:40

@Mók_Ica: @Cimili: Hajrá, szuperek vagytok :))))

Cimili 2019.01.20. 21:05:49

renyhe, most üssön meg a guta!

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:05:49

Greg megmondta reninek, hogy szar volt a hazugságvizsgálatos kérdés, erre elszabadult a pokol.

Tökös... 2019.01.20. 21:05:56

Rencsi só !

Végre !

Mók_Ica 2019.01.20. 21:06:05

@javier2: oksa.... még mindig ordít a szívcsapat hármasa a hálóban...... most bejött adri is.....

tvbuzi 2019.01.20. 21:06:21

Mi folyik Gyöngyösön?!

Oh my... 2019.01.20. 21:06:50

jöttem... ;) hajrá Lackó!!!!!!

mutattak állást esetleg? csak most kapcsiztam ide....

javier2 2019.01.20. 21:06:59

Norvégia - Egyiptom 16:14 (nehogymár én meg ne közvetítsek)

MosóMaca 2019.01.20. 21:07:01

Estét! Tippem az estére,hogy az rtl lekvártalanítja a vellát. Neki drukkolok,de annyira egyértelmű,hogy Adrit fogják visszaküldeni.

Tökös... 2019.01.20. 21:07:22

Rolcsi nyomoz mint Zsu....

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:07:52

Viki szerint roller pofátlan mert hallgatózik. Mert más még soha nem csinált ilyet

Oh my... 2019.01.20. 21:08:12

röhögd el magad Renyhe, RÖHÖGJ! xDDDDDDDD

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:08:16

Reni rekedtre ordította magát

MosóMaca 2019.01.20. 21:08:35

Aztaqrva! Renyhére kényszerzubbonyt,szájkosarat!!! Azonnal

Mók_Ica 2019.01.20. 21:08:35

roli áll a háló ajtaja előtt és hallgatózik...... viki látja és gáznak tartja......

renyhe gregnek: szeretlek bazdmeg...oszt elszabadul a pokol renyhe szájából...... meg úgy egyébként is..... renyhe hideg vízzel mossa magát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:08:58

Bazmeg ez nagyon durva volt, nagyon beteg ez a rudleny.
Én ki ütöttem volna.

Tökös... 2019.01.20. 21:08:58

Rencsinek mindíg igaza van....
Szinte irigylem csokit, emellett a picsa mellett nem lehet unatkozni...

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:09:26

Hali mindenknek!
@Angora Cardi, @Nyuszomuszo83, @Mók_Ica, @Cukorborsó88, @Cimili - sziasztok! :)
Hajrá Lacika! :)

Oh my... 2019.01.20. 21:09:45

@Cukorborsó88: mindenki mindenhol hallgatózik, nemtom mit pofázik megint ez a rosszindulatú szarzsák...

a Renyhe meg simán idegbeteg.

tvbuzi 2019.01.20. 21:09:55

Végre egy jó balhé

Tökös... 2019.01.20. 21:10:00

Kocsonyalacika barátot keres....
De jó...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:10:01

nem győztetek meg arról, hogy odakapcsoljak. majd a nemes csata végét megtekintem

Mók_Ica 2019.01.20. 21:10:07

@Cukorborsó88: viki se..... sose....... ótvar egy csaj.....

@MosóMaca: totál hisztériás állapotba került......

lacika vígasztalja renyhét......

naezjó... 2019.01.20. 21:10:55

szegény Reni, csak egyszer mondja el a véleményét, aztán...

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:11:01

Látszik, hogy Viki nem nézi a szériát, mert Lacika meg Reni mindig is spanok voltak.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:11:06

@KólaMámor: kóla :)))) hajrá lacika :)))

@oh..my...: ekg

Cimili 2019.01.20. 21:11:30

renyhe egy undorító pióca.

Tökös... 2019.01.20. 21:11:32

A meztelen csiga egyedűl viszi végig a sót....
Szopjál le valakit...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:11:34

@szociál: én mondtam, a zidegrendszered, mókus

Oh my... 2019.01.20. 21:11:47

nah, már megint piócáskodik, úgy elzavarnám, mint macskát szarni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:11:50

@mindenévfoglalt: Nézi, vagy nem, nem számít. Azt mondja, amit azért kell mondani, hogy Adrika menjen vissza.
Üdv HV népe! :)

tvbuzi 2019.01.20. 21:11:53

Picsába, hogy ilyen hamar kibékültek. Fasz kivan.

javier2 2019.01.20. 21:11:54

amúgy két hete írom mindig mi történik a villában?
ti meg -reni üvölt!
csoki másfél heted van menekült státuszt kérned Dániában!migrálj öcsém! :P

Mók_Ica 2019.01.20. 21:12:21

@naezjó...: mindig csak egyszer...... csak az egyszer az már sokszor van.....

na bassz...... mingyá jól kibékül greg és renyhe

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:12:23

@úgymond olvasó mmkk:
Kibekuktek bazmeg :)))))
Beteg mindegyik :))))

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:12:42

@tvbuzi: Kérdés, hogy mennyi idő telt el a gigahiszti óta. Mert ugye nem mindig van rendesen vágva.

Cimili 2019.01.20. 21:12:43

@Mók_Ica: köcsög viki, ő is hallgatózna, ha ott lenne. fújjjj de utálom!

MosóMaca 2019.01.20. 21:12:44

Csoda,hogy nem üti meg senki,de komolyan. Amit múltkor Zsuval,meg most greggel is művel. Elborul az agya,amikor meg leesik neki,hogy egyedül marad,akkor meg erőszakosan mászik oda,hogy akkor is megölellek,stb. Komolyan megütném,ha velem csinálná ezt

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:12:46

@oh..my...: @Mók_Ica: sziasztok csajok! És ekg persze

Oh my... 2019.01.20. 21:13:03

@Mók_Ica: pacsi mókim, kontid van elég? kelleni fog, úgy érzem... ;)

Tökös... 2019.01.20. 21:13:36

puskás és meztelen csiga..... lelki társak...

Oh my... 2019.01.20. 21:14:01

@Cukorborsó88: szia borsó, neked is paccs! :) jááj, jönnek kárszegék, neeee!

naezjó... 2019.01.20. 21:14:04

@Mók_Ica: viccültem :D bíztam benne, hogy kizáratja magát.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:14:17

Ki ez a giga mangalica???

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:14:24

@Vérnyusszancska: Remélem, nem járnak sikerrel és Lacika megy vissza.

Cimili 2019.01.20. 21:14:29

ki az a dagadék? a mici?

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:14:35

Mici-kárszeg páros jön boldogítani a nepet

Mók_Ica 2019.01.20. 21:14:35

@javier2: pont dániába???? :)))))

megérkezett mici és kárszegbrácsó...... micike milyen gömbölyű.... mindenhol

tvbuzi 2019.01.20. 21:14:49

Minden kurva ugyanolyan hajat csináltat?

Tökös... 2019.01.20. 21:15:12

...még egy prosti....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:15:26

@úgymond olvasó mmkk:
Két seggfejt bekuldtek a 8-bol asszem, na innen nem nézem lehet

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:15:38

@mindenévfoglalt: Á, én már minden reményemet elvesztettem. :(
@Cimili: Mert EKG mint mindig. :D

Oh my... 2019.01.20. 21:15:47

@Cimili: ekg veled is :) de bakker, most téLLeg Mici??? akinek ott az instáján a közös szelfi Greggel..? de jó... (nem!)

javier2 2019.01.20. 21:16:24

csoki ha olvasod: kössél egy kibaszxxx életbiztosítást magadra

Mók_Ica 2019.01.20. 21:16:27

@Cukorborsó88: szia :)))) mmkk ekg :))))

@naezjó...: értettem..... :))))

mici és özvribi ugyanahhoz a fodrászhoz jár..... mici haja is szar.... btw, ők még együtt vannak????

Mók_Ica 2019.01.20. 21:17:08

greg, rohaggyál meg......

Oh my... 2019.01.20. 21:17:10

@tvbuzi: persze, alapfelszereltség; olyan ez náluk, mint a ribancrendszám volt régen...

Cimili 2019.01.20. 21:17:15

@Mók_Ica: zsu el van ájulva, h milyen jó fej csajszi a mici. ezt miből vette le???????? abból, h integetett nekik. ostoba vagy zsu!!!!!!!

naezjó... 2019.01.20. 21:17:26

Gregékből csak úgy fröcsög a szeretet...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:17:36

@javier2:
:)
Bele bassza az összes kést amit talál a konyhába.

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:17:42

@Cukorborsó88: egészségedre, legközelebb én is veszek.

Mici néne és Bracsó papa. Trash a maxon.

ibsen 2019.01.20. 21:17:43

Nekem kimaradt a 8-as széria de ahogy nézem nem vesztettem semmit:-)))

Oh my... 2019.01.20. 21:17:43

@szociál: valami fertelem, okádék.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:18:13

új őr van..... ez már jobban néz ki :))))

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:18:35

Jól hallottam, hogy greg azt mondta hunorról hogy hiába szép nem férfias?

naezjó... 2019.01.20. 21:18:36

Kuverosnak mennyi lehet a napidíja kint a hidegben, a világot jelentő deszkákon?

javier2 2019.01.20. 21:19:24

@Cimili: beleolvastam a napi kommentekben
egyik oldal zsu agyhalott
másik oldal zsu okos
most akkor ez eldöntendő kérdés
MONSTERTRACK!

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:19:26

Bracsó papa felkínálja a kolbászát a vv9 lakóinak is.

Oh my... 2019.01.20. 21:19:28

@ibsen: hát nem.... vagyis de, mégis, mert ha léttad volna, most felismernéd azonnal, hogy mit utánoz le Greg és Süsü.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:19:39

@ibsen:
Ezek miatt nem néztem én se a nyolcat @oh..my...:
Ez nem is fej

Mók_Ica 2019.01.20. 21:20:14

@Cimili: ennyi agya van..... a mai posztcsiban Hoppancs tökéletesen ábrázolta mi van zsu fejében :))))

ahogy sejtettük, büdös van a villában, nem csak kosz....

Cimili 2019.01.20. 21:20:15

Mici, most nyissatok be a hálóba! :DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:20:16

mici meg kárszeg vannak benn? tejóisten

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:20:35

@tvbuzi: télleg..... ez biztosan nagyon menő az etnikum körében

Mók_Ica 2019.01.20. 21:22:11

@Cukorborsó88: igen.... erre írtam, hogy rohaggyon meg...... pffff

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:22:32

@Tökös...:
Lekvár beszéde a roma szavazoknak, szép.
Fantasztikus emberek, ezek :))))))

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:22:43

@KólaMámor: meg majdnem micinek is. Majdnem visszajött a pepper.

Cimili 2019.01.20. 21:22:44

zsu mélytorkozással nyer.

Cimili 2019.01.20. 21:23:17

végül greg nyert.

naezjó... 2019.01.20. 21:23:40

Greg most már tényleg lerakott valamit az asztalra.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:23:45

@tvbuzi: az :))))

greg harmadik neve renyhe szerint laura..... höhöhöhöhöhöhö

cigiszünet

Tökös... 2019.01.20. 21:24:10

@szociál:

Becsüli, és felnéz rájuk....
Kezdem azt hinni, fordítva ülök a lovon....

Oh my... 2019.01.20. 21:24:30

tudjuk Greg, hogy jól bánsz a kolbikkal, elért már a híred mindenhová, nem kell a marketing, köszi. (kontiiiiit!!!!!!!)

Tökös... 2019.01.20. 21:26:21

Ezt nem hiszem el.... a meztelen csiga nyert...

ibsen 2019.01.20. 21:26:30

@oh..my...: Hát ebből nem sok minden jött le

Dr.Zé 2019.01.20. 21:26:30

Kárszeg és kárszegné. Ez ám a művészet pepi.

javier2 2019.01.20. 21:26:32

a sok feszültség abból adódik hogy a négy csaj retteg rolitól

mr svarzenbergertől!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:27:11

@Tökös...:
Most derült ki hogy lekvár tényleg sötét :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 21:27:32

@tvbuzi: én.

@Tökös...: durvák ezek az egyiptomiak egy kissé

Oh my... 2019.01.20. 21:27:58

Pua Rolinak: "hazudsz, hazudsz, hazudsz..." (soros, soros, soros) uncsi már ez - főként a legnagyobb hazugtól a vellában -, de mótvá ez ezerszer, újat nem tudsz?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:28:11

Jóestét.
Megyek cigizni.
Tippem: Adri ( szívem Lekvár).

ibsen 2019.01.20. 21:28:32

@Dr.Zé: Azt hittem a pamlagon lesz egy ingyen szex a biztonsági őrnek:-)

Tökös... 2019.01.20. 21:29:11

@szociál:

Mondhatta volna Nagy Imrét, vagy Kossuth Lajost....
De lekvárlacinak jóval igényesebb ha példaképekről van szó

Oh my... 2019.01.20. 21:29:51

@Mók_Ica: hát, ez már csak ilyen, ahol kosz van, ott bűz is... broáf.

mézescsók 2019.01.20. 21:31:00

@Cukorborsó88: A bv élő, nem tudhatták előre, mit fog összehordani Viki.

Tökös... 2019.01.20. 21:31:18

@ibsen:

Az mondjuk a kedvencem.,..

Oh my... 2019.01.20. 21:32:02

@Cukorborsó88: hát ő pán, tudod, egyik sem... vagy valami ilyesmi xDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:32:22

@oh..my...:
Dilemma az van, lekvár sötét, Adri meg sorosozik :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:32:47

@oh..my...: Totál EKG. Pont ezt akartam írni, hogy szerintem odabent Roli a Soros. :D

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:33:35

@mézescsók:igaz de utasítást kaphatott mint bajusz és anikó

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:34:16

Adrinak egesse már el vki azt a gusztustalanságot a lábán

Cimili 2019.01.20. 21:34:21

táncos párbaj adri és lacika között. adri kurvásra vette a figurát, már le is vetkőzött.

ibsen 2019.01.20. 21:34:27

@szociál: Orbán remélem nézi...:-)

javier2 2019.01.20. 21:34:31

@oh..my...: adri mini napóleon lett habár magasságra az sem volt nagy laci

Oh my... 2019.01.20. 21:35:05

Pua sonkái, de szexik...... basszus! vetkőzik, ennyit tud, most vetkőzzön Lackó is? behányok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:35:12

Tánc=vetkőzés.
Szőke nő a fogorvosnál.
Doki: - Kérem, nyissa ki a száját. ...... De miért térdel le??????

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:35:45

Hihetetlen, hogy most egy órán keresztül Lacika ekézést kell nézni. Nézhetetlen a vv. Hajlok arra, hogy ezentúl már én is csak kommentelni járok fel, nézni ezt a szart nem fogom. :D

javier2 2019.01.20. 21:35:51

adri bármit megcsinál hogy visszamenjen

közvetítsetek

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:36:07

Greg elhatárolódikkk attól, hogy köpést imitált a pólójába és itt ésszel kell nyerni ezért adri vetkőzése vitte a pálmát

ibsen 2019.01.20. 21:36:10

Alekosz műveltsége is a filmekből volt....:-)) Ragadós.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:37:00

És melyik akciófilmben látott táncpárbajt Kárszeg?

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:37:22

Roli elzárta a vizet. Reni robban 3 2 1 bummm

javier2 2019.01.20. 21:38:00

@Vérnyusszancska: hát ez elég negatív volt ismerd be!
valakinek néznie is kell ,mert akkor nem tudjuk olvasni :P

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:38:14

Adri bájai után reni seggét kellett nezni mert zuhanyozni akart de nem volt víz.

Tökös... 2019.01.20. 21:38:28

Mi a fasznak nyitotta ki ?

Mók_Ica 2019.01.20. 21:39:02

táncpárbaj.... oszt minek????? broáf

roller elzárta a zuhanyokon a vizet...... renyhe nem tud fürdeni..... :)))) hát én ezen röhögtem....... zsu miért próbálkozott az angollal????

kövi problem, renyhe tusfürdő flakonjába vki vizet tett..... jön a bosszúúúúúú...... erős pistával....uncsi.....

Cimili 2019.01.20. 21:39:08

köszönjük szerkik, h megint renyhe nagy valagát kell néznünk!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:39:16

Hát, ha Reni csinálja, vicces, ha vele, hát, kikéri magának

Oh my... 2019.01.20. 21:39:27

@Vérnyusszancska: mellé Renyhe lottyadt valaga premier plánban..... köszönjük szerkik!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:39:40

@javier2: De már nem bíííírom. :D Ez az irányított okádék, hogy volt VV-seket küldenek be, ekézni azt, akit a retek ki akar ejtetni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:40:38

@Mók_Ica: De neki kurva nagy humorérzéke van. Láthatjuk minden áldott nap. :)
@oh..my...: Pfeeej :D
Én éppen akkor vacsiztam, mikor Greg részletezte, hogy milyen ügyesen eszik kolbászt. Hát majdnem visszajött.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:40:54

no, renyhe rollerrel ugat össze.....

Oh my... 2019.01.20. 21:41:05

@Cimili: baszki, esküszöm, nem olvastalak, úgy írtuk szóra ugyanazt... ;DDDDD

2019.01.20. 21:41:19

G1G mára a világ legokosabb megmondóemberévé változott! Bizony.

Most nem tudom eldönteni, hogy őt utálom-e jobban, vagy Renyhét. Két végtelenül ostoba, rosszindulatú ember...

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:41:32

Reni óbégat rolival, greg szerint ezért a kajába kerül a negatív energia. Segítség!!!!

javier2 2019.01.20. 21:41:55

közvetíts szepesi gyuri!
egyiptom norvégia 22:23

ibsen 2019.01.20. 21:42:09

Roli: A lányok elfáradtak fejben:-)))

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 21:42:16

jesszus.
the retek show must go on.

Maximista vagyok 2019.01.20. 21:42:32

Laci, hugyozd le a tehenet pls.

Cimili 2019.01.20. 21:42:43

@oh..my...: ja, láttam. ekg-n vagyunk megen.:)

Oh my... 2019.01.20. 21:42:47

@Vérnyusszancska: pffff, te.... tilos enni ezek mellett, biztonsági előírás, nem tudtad, nyusszom? ;))

Mók_Ica 2019.01.20. 21:43:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg.....

@Vérnyusszancska: akkora, hogy mi itt fel sem fogjuk.....höhöhöhöhöhö

a párbajozók kényeztetik micit és kárszeget a szaunában......

Cimili 2019.01.20. 21:43:18

@Maximista vagyok: :DDDDDDDD vizuális vagyok, imádnám is. :DDDDDDD

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:43:20

@oh..my...: Hát dehát éhes lettem. :( Egy életre megtanultam. Okos a másén, nyuszi a magáén. :D

naezjó... 2019.01.20. 21:43:32

Renáta a trash trashe.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:44:19

@Mók_Ica: Igen, az igazi edem szendleres, büdös bunkó prosztós. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:44:21

Na, megint jöhet a legális kurvaanyázás.

Oh my... 2019.01.20. 21:44:31

anyám.... Adri a pornós cuccában, ez most komoly? munkaruházatban nyomul, ez milyen már??

Oh my... 2019.01.20. 21:45:04

renyhe kussoljál már eeeeel!!!!!!!!!!!

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:45:07

Az a feladat, h mondják el egymásnak ki miért nem nyerheti meg a 36 millát. Vajon lesz-e újabb balhé?

javier2 2019.01.20. 21:45:26

objektív közvetítést kérek és ne csak azt hogy ATYAÚRIStEn!

Mók_Ica 2019.01.20. 21:45:30

feladat: a beköltözés sorrendjében mondják el egymásnak, hogy ki miért ne nyerje meg a 36 millát..... természetesen renyhe kezd..... vajon mindenkit végig mutatják majd vagy csak renyhét???

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:45:59

De most miért van szó mindenki másról? Van két párbajozó, ki nem szarja be jelen esetben a többieket? Miért lesz ebből is egy Roli savazás? Szánalmas retek.

naezjó... 2019.01.20. 21:46:05

@oh..my...: de nem, csak mondja, fossa, ordítja, kinyilatkozza.

Oh my... 2019.01.20. 21:46:13

@Vérnyusszancska: ;DDDDD

Pua te nyomorult geci!!!!!! P1G

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:46:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: @oh..my...: nagy ekg, plusz kivi vagyok, hogy mindenkit mutatnak-e

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:46:59

Adri egyre aljábban viselkedik, nem hittem, hogy van még lejjebb.
Remélem, kiesik!

Cimili 2019.01.20. 21:47:02

puá rollernek: elintézem. h te ne nyerhesd meg a 36 millát. atyaistenek képzeli magát?

Oh my... 2019.01.20. 21:47:16

@naezjó...: jahja.... na de most a puapicsa is kitesz magáért,hogy rohadna le a folyton ótvaros szája!

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:47:19

Ki ez a pua hogy ő "elintézi" h Roli ne nyerjen...???

Mók_Ica 2019.01.20. 21:47:22

én egyet nem értek..... ez egy taktikai játék.... miért is KELLene önmagát adnia bárkinek???? ezért nem értem az őszintézést meg a szívveljátszom érveket sem.......

Múmin89 2019.01.20. 21:47:23

Rolinak az a bamba feje...

javier2 2019.01.20. 21:47:28

avigál hova tűnt ?hiányzik!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:47:28

Az, hogy valaki nem teljesen adja ki magát, vagy nem adja önmagát, az miért jelenti azt, hogy hazudik?
Én azt mondom, amit nyelt Roli ezektől a ribancoktól (Greget is beleértve), és mindezt rezzenéstelen arccal tűri, vigye ő a nyereményt.

Cukorborsó88 2019.01.20. 21:47:33

Greg aszondja felpörgeti erre fél orát pofázik

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 21:47:34

3-ra széthányjuk magunkat?

mindenévfoglalt 2019.01.20. 21:47:45

Greg azt hiszi, hogy ő szórakoztató?????????
Egyszer sem nevettem rajta, velem van a baj?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:48:35

Amúgy ilyenkor mindig szívesen az idióta szericsapat szurkolóknak jelezném, hogy Greg gyakorlatilag folyamatosan magát hazudtolja meg. :D
Ő szerinte ők nem tattikáznak, ők magukat adják. Most meg oltja Hunort, hogy nem csinál semmit, tujáskodik, nem szórakoztatja a nézőket, hiszen ez egy műsor (!!) és így nem jár senkinek 36 millió. Most valaki vagy magát adja, vagy mórikálja magát. Döntse már el, idióta. :D

Angora Cardi 2019.01.20. 21:49:03

@KólaMámor: Most érkeztem foscsi, uncsi.

Mók_Ica 2019.01.20. 21:49:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg :))) pont ezt írtam én is.....

@Szepvoltfiuk: itt a kibeba.....tt nagy konténer, csak ránk vár :))))))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:49:07

Szívcsapat sértően és megalázóan beszél a fiúkról, pláne Roliról, a fiúk nem. Azért van kis különbség.

javier2 2019.01.20. 21:49:26

roli ahogy így olvasok mi történik PUA még fog előtted térdelni!
ekkora elszántság adriból a szerelem jele

Oh my... 2019.01.20. 21:49:36

@Vérnyusszancska: csak a szokásos.....

és megint: KÖSZÖNJÜK SZERIK!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:50:28

@Csakazértis én vagyok a királynő:
De ennyire ne legyen már halveru Roli mert tényleg megutalom lassan.

Oh my... 2019.01.20. 21:50:55

@KólaMámor: a kérdés inkább az, hogy kinek képzeli magát ez a retek?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:52:08

@oh..my...: Na igen. :/
@szociál: Az a baj, hogy ezeket a gyökereket máshogy nem lehet elviselni. Most álljon bele, hogy aztán megint fejhangon üvöltsenek egy órán át, kidülledő szemekkel?

Mók_Ica 2019.01.20. 21:52:27

renyhe csínytevései....... pfffffff

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 21:52:35

Hogy is van az a saját cuccaim szentek és sérhetetlenek?

Ja hogy a másé az nem tabu?

naezjó... 2019.01.20. 21:52:36

@szociál: én pont ezért szurkolok neki, nem tudnám így ignorálni ezeket a kreténeket. Ha meg beleáll, ordítással legyőzik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:53:05

Mert Renyhe hülye.
Anyaaaaaaaa, 3 méter fogkrém van a tubusban.

Most Renyhe vicceskedik.
Fiúk röhögnek.
De ha visszakapja, megsértődik.

Oh my... 2019.01.20. 21:53:16

@szociál: most álljon le ezekkel? minek?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:53:39

@Vérnyusszancska: @naezjó...:
Uvoltozes nélkül szét lehetne oltani ezeket, de nem teszi.
Csak bólogat.

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 21:53:45

@oh..my...: igaz, mert amig adri kijelentése üres fenyegetés, addig a retek bármit megthet. :/

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:54:29

@mmixvii (mixi): Egy hete a BV-ben mondta VVV, hogy tőle egyszer elkérte a sminkcuccát, utána vállalhatatlan minőségben adta vissza. Többet viszont meg se kérdezte, hogy elveheti-e, innentől az természetesen közössé vált. És mondta Özvy, hogy a szempillaspirálját a hónaljszőrére és a fogára kente jópofiskodásból.

Angora Cardi 2019.01.20. 21:54:29

@KólaMámor: Nincs kedvem az üvöltözéshez, máshoz nem értenek.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:55:20

@szociál: Mennyi ideje is vannak bent? 3-4 hónapja? Van mikor már kedved sincs hozzá.

2019.01.20. 21:55:45

Még nem savaztam eddig, mert mindkét párbajozó szimpi volt eddig. De most Adri ezzel a hazugozással most végre meggyőzött, úgyhogy repült is a savazatom Laczkóra. Hajrá!

ibsen 2019.01.20. 21:55:56

Reni@tvbuzi: Á, reklám van helyette inkább.Nem tudom mikor volt ilyen utoljára...

,, 2019.01.20. 21:56:10

nyuszómuszó tipcsizett?

Dr.Zé 2019.01.20. 21:56:13

Ki nem ugrál puskás peti,,,hej,,,hej,
Ki nem ugrál puskás peti,,,hej,,,hej.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 21:56:47

@Spitzbauer: Én meg ünnepélyesen felrakom az appot a telefonomra és szavazok Lekvárra. Bár tudom, hogy úgyse ér semmit, de azért a jó érzés. :D

tvbuzi 2019.01.20. 21:56:56

Fácsén Adrit éltetik?

Oh my... 2019.01.20. 21:56:57

@szociál: eh, dehogy, bármit mond, nekiesnek falkában, üvöltve sunyizzák, hazugozzák, satöbbi.... ezekkel én se állnék le (mondjuk, azt nemtom, hogy tudnám megállni, hogy ne osszak ki egy-egy orbitálisat nekik, ezért is respektálom Roli halvérét)...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:57:20

@szociál: látszik rajta a visszafojtott indulat azért, hogy szólna, de minek, leüvöltik. Lásd gyümölcssaláta, ami feladat volt, ment ő is, és Renyhe ordított.
Ilyenkor inkább máshol jár. Én szoktam így kezelni mostanában a kolléganőmet. Mondja, mondja, én meg mindig azon magamban, hogy öreg, csúnya, egyedül él, nem dugta meg senki, a mentális sérülteket nem bántjuk. Így próbálom meg elviselni. Szóval megértem, ott el se tudja kerülni.

Dr.Zé 2019.01.20. 21:57:56

Most mondta a közjegyző h 50-50%.Ha így marad akkor a nagyharang fog dönteni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 21:58:17

@,,: nem emlékszem. :(
Lehet a tegnapiban.
Engem láttál? ;)

Oh my... 2019.01.20. 21:58:24

@Vérnyusszancska: ugye? én is így vagyok vele, tudom, hogy tökhiábavaló, de muszáj, na! (kb mint tavaly áprilisban) ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 21:58:55

@Vérnyusszancska:
De most ez volt a feladat, most elmondhatta volna mindegyiknek hogy túl szineszkedik ezt a szart és egyik percben kenyszerzubbony kell rá másik pillanatban meg osdzeborulnak mint ha mi se történt volna.

ibsen 2019.01.20. 21:59:18

Reni a legrosszabb. Ez a mindennek elmondom a másikat, örök harag aztán odamegy nyalni falni. Csodálom hogy kint szóba áll vele valaki.

naezjó... 2019.01.20. 21:59:50

@szociál: ja, de a játéka szempontjából nem rossz hozzáállás... Mit szoktak, tudnak felhozni ellene? Hogy néz, cinikus a mosolya? Egy normális világban egyértelmű győztes lenne, mert legalább gondolkodik, még ha ő sem maxolja ki a játékban rejlő lehetőségeket. Plusz ki tudja miről maradunk le, az Rtl hűségesküt tett a csillám mellett, gondolom vicces trashnek gondolják, hiába nem az.

Dr.Zé 2019.01.20. 21:59:59

Ebben a vv-ben a reklám is felüdülés.

ibsen 2019.01.20. 22:00:25

@Dr.Zé: Akit már nem tudom hány VV óta nem is láttunk.Fantom:-))

javier2 2019.01.20. 22:00:28

odakapcsoltam ! reklám
Most ez hogy van KOlosi úr! Mindig nem lehet bebújni a Reszkessetek betörők mögé!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:00:30

@naezjó...: Azt se tudják, mert nem ismerik se a cinikus, se az irónia szót. Az ott van a taktika mellett. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:01:27

@oh..my...: @Csakazértis én vagyok a királynő:
De most végig kellett volna hallfatniuk mert feladatba kaptak, után uvoltozhettek volna, azt már ignoralhatja.

Oh my... 2019.01.20. 22:01:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: klasszikust idézve, nincs a szótárukban... xDDDDDD

Oh my... 2019.01.20. 22:02:08

KUSSOJJÁ MÁ RENYHE, SZAR VAGY!!!!!!!!!!

2019.01.20. 22:02:25

Most Renyhe párbajozik, vagy mi a fax?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:02:40

@oh..my...: Pontosan. :D Mi átkértük magunkat, mert BP-n albiban vagyunk, vagy 3-4 órát álltunk sorba. Nem számított semmit végül, nem de akkor is, a lelkem nyugodt. :D
@szociál: A játékoknál sem adják meg a tisztelet. Egyik se kussolt volna, falkában üvöltöttek volna.

javier2 2019.01.20. 22:03:01

nyomok egy pár egykezes fekvőt mindjárt jövök!

naezjó... 2019.01.20. 22:03:33

jaj de jó, hogy kibékültek, helyreállt a világ egyensúlya, meg is van a holnapi műsor.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:03:42

@oh..my...: Igen a rézágyús, ismerem.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:03:45

*sorban
Nézzétek el, lassan egy óvodás helyesírásával nyomulok. :D

ibsen 2019.01.20. 22:03:48

Renit ha lelövik sem ér semmit nem fogja a golyó.

2019.01.20. 22:04:10

Baxxátok szájba egymást. Úgy szeretitek egymást (Renyhe-Süsü). Mint kecske a kést!

Múmin89 2019.01.20. 22:04:54

Lacikának wc-znie kell :D

mindenévfoglalt 2019.01.20. 22:05:33

Szívcsapatot szépe végigkérdezte, de Lacika támogatóit nem. Még szerencse, hogy nem részrehajló a Péter.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:05:41

@ibsen: Nem baj, jó nekünk ez így is. Vidékiek vagyunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:05:44

@Vérnyusszancska:
De érted a nézők meg varnak hogy ne csak a hátuk mögött rohigjon Roli hanem bele állna végre.
Ezt nem lehet így végig tolni mert túl unalmas.
De persze jobb mint a rikacs

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:05:48

Lacikának kakilnia kell. xDDD Reméljük kibírja a stúdióban. :D

tvbuzi 2019.01.20. 22:06:22

Kalán nénit remélem nem kell keddtől látnom a műsorban.

2019.01.20. 22:06:52

@Vérnyusszancska: Ja pont arra gondoltam, hogy még oda kellett volna biggyesztenem, hogy savaztam, de minek. Zsótti már elintézte a savazást. Bát most az egyszer csalódnék benne. Adrit most sem utálom, de ha G1G sír egy kicsit/nagyot akkor már megérte. Adri érzi a vesztét. A Meztelencsiga is. Süsü meg Renyhe boldogok, ők szerizik egymást (nem), a többiek lexarva, és kész.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:06:53

@szociál: Persze, ebből a szempontból tök megértem, de gondolom van az a pont, hogy ő is elfáradt.
Basszus, ez a műsírás. Okádnom kell ezektől. Az összes ribi előadja majd? Levédetem a nevét, könnynélküli sírás.

naezjó... 2019.01.20. 22:06:56

ennyi szeretet ilyen kis helyen, a pozitív nagykövettel, csudicuki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:07:24

@szociál: de nem hallgatják végig. Meg arra mit lehet mondani, hogy hazudsz. Hogy nem? Akkor elkezdenek visítanak, hogy de igen. Értelmetlen.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:07:49

Jaj ez kis pink szoknyácska, nagyon cekci.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:08:12

Fúj, jó sokat hízott Adri. Látszik a korábbi videóin.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:08:37

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Oké.
Várom lekvár legszebb pillanatait :)
Volt momentuma?

Cimili 2019.01.20. 22:08:37

a rózsaszín sokszoknya nem egy penge csajon mutatna? nem értem, ha valaki enyhén szólva nem sovány, mi faxért mutatja magát még kövérebbnek?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:08:45

@Spitzbauer: Nekem már nincsenek illúzióim. :( Ha most el is bukik Zsótika, akkor majd még erősebben csap le a következő párbajnál.

2019.01.20. 22:09:35

@Vérnyusszancska: Minek sírnak? Csak egy maradhat!

Cimili 2019.01.20. 22:09:46

@tvbuzi: ez találó volt. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.20. 22:11:04

renyhe eléggé beszólt petinek.... nem is egyszer...... ezért sem kap büntit.... persze.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:11:07

@ibsen: kint talán rá lehet baszni az ajtót, telefont nem felvenni, ajtót nem kinyitni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:11:13

@Spitzbauer: Mert akkora olyan aranyosak és szeretetreméltóak (nem). :D

Dr.Zé 2019.01.20. 22:11:24

Adri tied a két pont , a szemed alatt.

Oh my... 2019.01.20. 22:11:39

@mindenévfoglalt: pont ezt akartam szóvá tenni, de megelőztél... már megint annyira korrektek... Renyhe pofázott, Süsü szintén, erre még nagyon kellett a kígyóképűt is meginterjúvolni, Lacika támogatóit minek is? Roli, Hunor, nincsnek játékban, vagy wtf??!

2019.01.20. 22:11:46

@ibsen: Azért meg kéne próbálni!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:12:44

@szociál: most nem azért mondtam, csak pont ugyanabban a fürdőruha volt rajta és így szembetűnő volt.
Hát, Lekvár filmjére én is kíváncsi vagyok. :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:12:46

Na, kűttem Lacikára egy szavazatot, szívbű. :D Na jó, igazából tattikából. :P :D

Bekkara 2019.01.20. 22:12:59

ez le van játszva már, Adri megy vissza, Lacika is tudja
sajnálom, mert így a szívlapát csapat minden szavazásban le fogja nyomni Roliékat, ha más nem Lackó töltelékembernek jó volt

Oh my... 2019.01.20. 22:13:00

@tvbuzi: jó is lenne.....

kalán néni... xDDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.20. 22:13:16

Lacika nem fikázott. Helyes.

Cimili 2019.01.20. 22:13:17

milyen korrekt lacika búcsúja.

MosóMaca 2019.01.20. 22:13:26

@oh..my...: igen,a pártatlanságnak már a látszata sem fontos. Egész héten totál egyértelműen ekéztek lacikát. Öfiben is a műsorvezetők,a bv-ről meg ne is beszéljünk

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:13:41

Lacika tök normálisan beszélt

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:13:57

Lacika mennyire korrekten búcsúzott már. De hát ugye gondolom ez is hazugság, színészkedés. -.-"

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:14:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja, és nem fúj, hanem fú, hülye billentyűzet folyton kijavít.

pomac 2019.01.20. 22:14:27

@Cimili: nagyon úgy tűnik véglegesre vette a búcsút nem nagyon bízik magában...

Angora Cardi 2019.01.20. 22:14:58

Lacika folyton táncevál.

javier2 2019.01.20. 22:15:06

lacika a magyar eminem

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:15:10

a streamen kommentelők nagy része tiszta szív fan, csak jelzem finoman, halkan

MosóMaca 2019.01.20. 22:15:13

Na jól van,a lekvár benne van a kisfilmjében!

,, 2019.01.20. 22:15:14

Laccikáról komolyan az a kisfilm, h táncol? azért voltak jó beszólásai is

2019.01.20. 22:15:32

@MosóMaca: Igen, ez a legjobb pillanatokban is folytatódott. Miért szúrja a szemüket ennyire a mi Lászlónk?

Oh my... 2019.01.20. 22:15:43

@Vérnyusszancska: igen és mindezt freestyle-ban, tökjó volt!

Cimili 2019.01.20. 22:15:51

legszebb pillanatokban: mondj egy igét! lekvár.:)))))))) na akkortól csípem.hajrá lacika!!!!!!!

,, 2019.01.20. 22:16:02

jobbat is lehetett volna összevágni... HA akartak volna

Angora Cardi 2019.01.20. 22:16:20

Lacika keze remeg de ari.

mézescsók 2019.01.20. 22:16:48

Pua a szokásához híven mellébeszél és hazudik, de elég folyamatosan. De persze ezt is ő intézte el, hogy kimehessen hazugságvizsgálatra. Akkor min is lepődött meg? Ááááááá, kamu ez a nő.

Oh my... 2019.01.20. 22:16:57

@MosóMaca: igen és ez..... eh, nem mondok már semmit, minek? inkább:

HAJRÁ LACIKA!!!!!!!!!!!!

Angora Cardi 2019.01.20. 22:17:02

@,,: szerintem is... lehetett volna sokkal viccesebb is

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:17:15

Na, tippeljünk kedves sorstársaim. Vajon mikor következik az ominózus "lefejelnélek" savazás? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:17:18

@tvbuzi: nem vagyok beregisztálva, inkább becsuktam a csetablakot :DDDDD

Cimili 2019.01.20. 22:17:23

na kabalából tolok egy túrórudit.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:17:37

Toljad Lacika, te, lekvárunk :))))

Mók_Ica 2019.01.20. 22:18:15

miért nyomja a csatorna ennyire adrit????

Oh my... 2019.01.20. 22:18:39

@mézescsók: igen, ezt utálom benne a kezdetektől, full kamu a nő... na meg ha folyton magyarázkodásra kényszerül, az is önmagáért beszél.

,, 2019.01.20. 22:18:49

Nyusszinak beírok egy Adrit az előző kommentje alapján, aztán majd legfeljebb óv

Bekkara 2019.01.20. 22:19:11

@Mók_Ica: ő az egyetlen, aki még tolja a maszatolást :(

Angora Cardi 2019.01.20. 22:19:16

@Cimili: igen az vízválasztó volt :D

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:19:41

@Mók_Ica: Mert Adrika a szericsapatot erősíti. Majd mikor nem őket fogja, akkor repülni fog.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:20:15

De miért kéne megmutatnia magát? Ezt a faszságot. Ki tudja, milyen a másik kint? Nem nyerni mentek be? Mindenki?

Cimili 2019.01.20. 22:20:35

@tvbuzi: ki nem hagynálak belőle! dobtam, kapd el!!:)

2019.01.20. 22:20:38

Látom magam előtt, ahogy Zsótti győzködte a vágókat, hogy "tegyünk be Lacikáról ilyen táncolós bevágásokat, sokat, legyen olyan, hogy Lacika csak táncolt." Pfhejj. Ez jutott volna róla legutoljára az eszembe. De valószínűleg annyit sem értek ehhez, mint tyúk az ábécéhez. Annyit se.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:20:56

meg is kaptuk a megfejelni-t kurva anyátokat szerkik

Mók_Ica 2019.01.20. 22:20:56

csak leadták a fejelést is...... pffff....

Angora Cardi 2019.01.20. 22:21:51

@,,: büdös szarok... kis lekvár nem ártott senkinek

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:21:57

Viszont Lackó jól érzi, hogy miket kell válaszolni, ügyesen kilavírozik ebből. Erre mondjuk rábaszott a retek. :D

,, 2019.01.20. 22:22:01

A bocsánatkérés benne volt az öfikben?

Cimili 2019.01.20. 22:22:10

de szemét vagy bajusz!!!!!!!!

Angora Cardi 2019.01.20. 22:22:28

Lacika elnézést kér és kicsit megmagyarázza.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:22:35

Baszki, ez a masszív lenézés Adrika felől. "Kis buksijába", eszméletlen undorító ez a picsa

Mók_Ica 2019.01.20. 22:22:41

@szociál: @Vérnyusszancska: azt a szericsapatot, aki nem hisz neki..... pfffff

@Bekkara: már nem lesz itt semmi..... akár visszamegy adri, akár nem

MosóMaca 2019.01.20. 22:22:47

Jah,hogy bocsánatot kért érte?! Valahogy az is kimaradt az öfikből,vagy csak azt elfelejtették kiemelni ennyiszer?!

Oh my... 2019.01.20. 22:22:52

@Angora Cardi: @Mók_Ica: ekg! mondjuk, van egy gusztustalan, bicskanyitogató beszédstílusa alapból is a puának, az is tény.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:23:13

@,,: Dehogy, azt a kazettát már törölték, elégették, kilőtték az Űrbe. :D

Angora Cardi 2019.01.20. 22:23:16

@Vérnyusszancska: utálom az ilyen büdös szar picsákat

Mók_Ica 2019.01.20. 22:23:30

adri már megint hazugozik....... pfffff

Angora Cardi 2019.01.20. 22:23:55

@oh..my...: örüljön neki ha az életben nem fogja soha senki valóban megfejelni ezért a hatalmas arcáért

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:24:01

De ők ugyanezt csináltak Rolival, neki se hitték el a százalékokat.

,, 2019.01.20. 22:24:09

@Vérnyusszancska: zsóti rávett véletlenül vmi melegpornót

Oh my... 2019.01.20. 22:24:12

@MosóMaca: azt minek? még visszamenne a párbajról....

Mók_Ica 2019.01.20. 22:24:25

ahogy nézem a közönséget, adri szurkolói sem idén barnultak......

Angora Cardi 2019.01.20. 22:24:26

lekvárnak többször is magyarázkodni kellett - ezért az egy szóért - amúgy a kurva anyátokat szerkik ha még nem írtam elégszer

Cimili 2019.01.20. 22:24:35

@Mók_Ica: folyamatosan hazudozik.

javier2 2019.01.20. 22:25:00

lacika térj ki arra hogy milyen finom lekvár vagy és kenyérre lehet kenni
adri meg egy fóka testű olcsó ribxxx

Bekkara 2019.01.20. 22:25:15

nem mutattak állást, szóval tetszős nekik az eredmény, nincs miről beszélni, Adri sajnos, hiába próbálkozik szegény kis lekvár

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:25:18

@Mók_Ica: Nem baj, az ő seggükbe kell lenni, mert őket érzi erősnek. Ha leköpnék, akkor is ott smúzolna nekik.
@Angora Cardi: A párbaj amúgy azért jó, mert itt nincs megvágva az anyag, itt nem tud a retek manipulálni, és itt látszik, hogy Adri tényleg mennyire elviselhetetlen picsa.
@KólaMámor: Gondolom meg is lepődtek, nem erre számítottak. :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Ja, az nem számít :D

Mók_Ica 2019.01.20. 22:25:38

@oh..my...: én messziről kerülöm az ilyen típust.......

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 22:25:52

Miért nem mutatnak fantomképes százalékokat?

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:26:02

@,,: Ánusz poreszát. Azóta is azt nézi végtelenítve. :D

mocskosmacska 2019.01.20. 22:26:07

Én akkor fogok szavazni, ha a nagy mindent eldöntő "beszéltél rólam a hátam mögött" érvre, valaki nem tiltakozik, hogy ő dehogy, ő sosem tenni ilyet helyett, megmondja, hogy igen, beszéltem.
Nézzünk szembe a tényekkel, ezek a lemingek egy igen ingerszegény környezetben vannak, és egyik sem nagyon elme, tehát nem elmélkedhetnek sem arról, hogy Bolton káosz elmélete helyes-e, sem arról, hogy Galgóczy Erzsébet műveiben leírt TSz elnökök viselkedés mintái mennyire hatják át a rendszerváltás utáni társadalmat. Tehát maradnak olyan témák, hogy zsu miért hord haspólót, renyhe hányadik túró rudiját eszi, meg roli mi miatt fingik olyan sokat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:26:11

@Mók_Ica:
Pingvinsakallal szavaztunk lekvárra.

0.5 bit 2019.01.20. 22:26:11

Nem muttatak állást, nem szoros, sacc/kb 75-25 körüli.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:26:32

Rohadtul nem láttam bocsánatkérést ..., de érdekes!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:26:37

@Vérnyusszancska: nem baj, csak tolja így, az adás végére az egész első sort vissza kell fogni, hogy ne fejeljék meg.
Irritáló a beszédmodora. Olyan, ami a bőröd alá mászik. És nem hagyja abba, akkor se, mikor kéne, csak mondja, mondja.

Cimili 2019.01.20. 22:27:17

@Vérnyusszancska: sajnos hiába látszik, h milyen püa, ha őt akarják, akkor őt küldik vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:27:21

@0.5 bit:
Annyira tolják Adrit hogy ezek bekamuznak 70%-ot, mint Gregnek.

ibsen 2019.01.20. 22:27:23

@Spitzbauer: Kizárás járna érte:)

Lacika sokra ment azzal hogy mindenkivel jóban volt csak nem volt súlya sajnos....

mocskosmacska 2019.01.20. 22:27:34

Most úgy megkívántam a lekváros kenyeret.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:27:47

@mocskosmacska: hát akkor te idén nem szavazol. :)
Sosenem vallanak be ilyesmit. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:27:49

a szerkesztők meg a kengurugekkó kihozták belőlem a szociáls érzékenységem, szavaztam lekvárra, de ettől függetlenül tuti adri megy vissza

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:27:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen, mikor rákezd a monoton szófosásra. És csak darálja és darálja. Ez se különb a renyhe-féle torka szakadtából üvöltözéstől.

Franky4finger 2019.01.20. 22:27:56

Az FB-n nézem a statisztikákat, ott minimális különbségek vannak. Váltakozó kimenetellel. Ennek kellene a legszorosabbnak lenni. Hacsak buzi Zsóti meg nem hekkeli.

Cimili 2019.01.20. 22:28:34

@szociál: pingvinsakált csókoltassuk, meg téged is! :)

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:28:34

@Vérnyusszancska:
persze.
rá kell nézni az arcára.

végig ilyen a nő, sztem valami nagyon komoly szinten van elrugaszkodva a valóságtól a saját maga minőségét elképzelve.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:28:58

@Cimili: Persze, tök egyértelmű. Eldöntötték, hogy az ő általuk előre kitalált műsor szempontjából Adri kell és kész. Annyi, hogy Rolit majd minimum a 4. helyezettig bent fogják tartani, mert kel az ügyeletes gonosz a gyökér nézőknek, a benti Soros Gyuribá.

Oh my... 2019.01.20. 22:28:58

@Cimili: igen, ez lesz... puát akarják, a vaknak is levágós sajnos.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:29:36

@úgymond olvasó mmkk:
Ja madarak vagyunk, semmit nem ér a szavazhatunk.
Hasukra ütnek azt nyomnak egy 70%-ot.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:29:50

@Szepvoltfiuk: Igen, egyértelműen jóval különben hiszi magát, mint a bentiek. Pedig az a borzasztó, hogy krvára nem az.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:30:02

végülis most utsó pillanatban szavaztam a kerületi szélhámosra.

itt csak az a kérdés, hogy érdemes nyomkodni, vagy zsoltiék már kihozták az eredmény a kihívásnál?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:30:10

megint beleolvastam a streames kommentekbe, agyabetegek. hajrá csillámteam, greg te vagy a legjobb, reni egy istennő, satöbbi :|

Oh my... 2019.01.20. 22:30:21

@Mók_Ica: ekg mókim, én is. simán ignorálom, és legközelebb oda se megyek, ahol ott van.

,, 2019.01.20. 22:30:30

@mocskosmacska: én is... az a régi kemény lekvár megvan, amit szeletelni lehetett? na olyat szeretnék

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:30:40

Megint úgy érzem magam, mint Proust az ő madeleine-jével,,,,Gyanús a százalékokról való kussolás...,olyan ismerős ez nekem valahogy....

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:31:00

@szociál:
simán elképzelem.

férgek ezek.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:31:18

@szociál: Pont ma pedzegettem itthon, hogy amúgy ez is egy vicc, hogy van ott egy közjegyző és hitelesíti. Még ha lenne is, mit hitelesít? Hogy látja hogyan pörögnek a kis pöckök, hogy mennyi ember szavaz ide vagy oda? El tudom képzelni, hogy mennyi értelme van ennek. :D

Cimili 2019.01.20. 22:31:44

na hazajött a fiam, telóját rögtön elkértem és arról is szavaztam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:31:45

valami végleg eltörött bennem.. elpattant egy húúúúúúúúúúúr szívembe vágott oly váratlanuuuuuuuuuul

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:31:46

Bazmeg... Ez most a legalja.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:32:09

reni szar vagy mint a fos mekkmekkmekk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:32:27

@Cimili: férjem már fantomkorában nyomott Lekvárra. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:32:30

@Vérnyusszancska:
Igaz :)

Végre renyhe kapott pár percet

mindenévfoglalt 2019.01.20. 22:32:32

Soha vissza nem térő csoda :D :D :D

Oh my... 2019.01.20. 22:32:40

@Vérnyusszancska: megmondta a Ratyis, hogy ki a "közjegyző" ott... xDDDDD

2019.01.20. 22:32:42

Renyhe kortárs: Hazug, hazug. Fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj-fujj!

ibsen 2019.01.20. 22:32:56

Neeeeeeee....és ez lement élőben:-((

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:32:57

kortesbeszéd?
a szíve a helyén van.

mindjárt visít idegből.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:33:03

Adri mosolya nagyon kényszeredett (nem hallom mit mond renyhe, kitéptem a fülemből a fülest)

javier2 2019.01.20. 22:33:19

hunor-roli páros ütősebb lesz
ha lacikát elveszítjük letöröljük a könnycseppet elnézést a lekvárt a szemünk sarkából
onnatól fog a mészárlás indulni
reni-roli jön ...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:33:20

Mikor beléptem a villa kapujába. Maradtál volna ott, Renyhe, mint kopogtató, vagy kilincs, mindenki jobban járt volna.

csillagporszem 2019.01.20. 22:33:20

Na én is visszaraktam Lacikára. Rohadjon meg a köcsög rtl, hogy a bocsánatkérést nem mutatta valamint grat Lacikának, ilyen szép búcsúbeszédet még nem láttam, jó srác ez. Múltkor olvastam egy barátjától a neten, hogy Lacika 9-5ig nyomja egy pékségben heti 6 nap, hadd élvezze még hogy bent lehet a villában :)
Egyébként meg aki nem tette még az szavazzon mert szerintem ez nagyon szoros és direkt azért nem mutatja az rtl hogy azt higyjük nem érdemes szavazni mert úgyis Adri vezet sokkal, szóval aki nem tette szavazzon Lacikára :D

Angora Cardi 2019.01.20. 22:33:28

még ezt is olvasta ez a csálécsöcsű fososstopposkurva

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:33:33

@szociál: Végre, mintha ezer éve nem láttuk volna...
@oh..my...: Mi, ez hogy volt? Erről lemaradtam. :D

2019.01.20. 22:33:34

@Spitzbauer: Egyben egyet kell hogy értsek Renyhével: négyen kéz a kézben hagyják el a villát. Most.

ibsen 2019.01.20. 22:33:34

Hunor a másik őszinte.Köszönjük ezt is:)

pomac 2019.01.20. 22:33:35

hm még nyomtatva volt a beszéd.....

Cimili 2019.01.20. 22:33:36

úgy látom zsunak nagyon nem tetszik renyhe beszéde. az a savanyú arc mindent elárult.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:33:40

szavazzanak az ekcémások légyszíves.

2019.01.20. 22:33:42

Az ekcemasok es az alacsonynovesuek szavazzanak Adrira by Renyhe...Kozbe Zsu es Greg milyen tiszta szivbol varja vissza Adrit...

Mók_Ica 2019.01.20. 22:33:57

@szociál: helyes, én is :))))

és megint renyhe-só van...... hányás...... alacsonynövésűek és ekcémások...... idióta

@oh..my...: majd megyünk mi magunk egymással ekg-zni :)))))

Oh my... 2019.01.20. 22:34:02

RENYHE DE SZAR VOLTÁL MEGINT, PFEJJJ!

(de a térdelés legalább profin megy, be van gyakorolva rendesen)

Angora Cardi 2019.01.20. 22:34:29

fiúk arik ének-tánc progyukszió lekvárnak

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:34:47

@csillagporszem: Sajnos az rtl akkor nem szokta mutatni, mikor a szájuk íze szerint alakul. :(
Hunor kortársa nagyon jó volt.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:34:58

bajusz te nem kussolnál inkább?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:35:06

@Mók_Ica:
Zsu ezért nézett ilyen szurosan mert ez is renyherol szólt :)

mocskosmacska 2019.01.20. 22:35:19

@,,: hitlerszalonna vagy gyümölcsíz? Imádtam, ha lehetne kapni, most is annyit zabalnék belőle, amennyit csak tudnék.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:35:22

mától rebellis ekcémás vagyok

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:35:31

@Cimili: Lesz ott megint üvöltözés. :D
Adrika testartása renyhe beszédekor mindent elárul. :)

javier2 2019.01.20. 22:35:38

reni mit mondott srácokat láttam...

2019.01.20. 22:35:40

@Vérnyusszancska: igen, pl Csoki parbajnal sem mutattak semmit. Most jon az ujabb lejaratas, a kiralysagos het....

ibsen 2019.01.20. 22:35:46

Szoros lehet ha így húzzák...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:35:49

Fogadjunk, most is alázós videók lesznek Lacikáról.

mézescsók 2019.01.20. 22:36:02

Pua mindig mindenki felé nyitott, aztán mégis utálták a villában.
@oh..my...: Az állandó magyarázkodási kényszer a folyamatosan kamuzók szokása. És minden magabiztosnak látszó allürjét azonnal törli is.
Cukorborsó88: Lehet, hogy Vikinek a szerkik mondták, de magától is képes volt rá.

Reni magánszáma....., médiak.....nak már kitűnő, bármire képes,csak beszéljenek róla. Szart is enne élő adásban, tuti. Sajna neked lehet, hogy szórakoztató mindez, de nekünk nem Reni.

A fijjjjjjjjjuk aranyosak voltak.

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:36:06

Renit nem lehet valahogy kiemelni a játékből? Teljesen elment az esze

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:36:14

@Cleveland55: De ráéreztél. :D Lehet lottóznod kéne? :D

tvbuzi 2019.01.20. 22:36:29

Átkapcsoltam John Spartanra

Bekkara 2019.01.20. 22:36:44

uhh basszus, a királyságok :( ez már nevetséges, mennyire nyomják Adrit :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:37:17

Adriról biztos nem adják be ezeket, mert nehogymár.

Oh my... 2019.01.20. 22:37:19

@mézescsók: tudom, azért is irtam... ;) + maxi ekg a többire is!

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:37:27

@mézescsók: azt sem kétlem, kb emlékszem a kavarásaira :)

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:37:30

közös hányás a székháznál, ha visszateszik adrit?

Mók_Ica 2019.01.20. 22:37:40

@szociál: zsu akarta a kortárs beszédet mondani..... renyhét sztem max elviseli és nem szereti....

@oh..my...: :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:37:45

jaj bazdmeg, gyanútlanul visszatettem a fülest, és renyhe üvöltött bele
ha nem választják ki a héten, akkor végleg feladtam

javier2 2019.01.20. 22:38:24

kolosi úrnak üzenem Ha valami jó pl hunor roli korters abból egy perc is jó
ha valami nem pl reni akkor hiába vágtok be 40 percet vágatlanul akkor is szar marad!
paypalom ismered kolosi szépen küld a pénzt te hitvány remete!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:38:36

@Szepvoltfiuk: + viszem az eddigi konténerek tartalmát :)))))))))))))))))))

Oh my... 2019.01.20. 22:38:37

@tvbuzi: én most már csak szolidaritásból tartok ki a srácok iránt... :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:38:38

Na Adrika megérezte, hogy kint azért kurva gázul jött le, hogy egy szaros matracon hisztiztek. És megint jött ezzel az affektálós, lenézős hangnemmel... Undorító

Mók_Ica 2019.01.20. 22:39:33

lacika milyen szépen és normálisan beszél

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:39:55

lacika értelmes egész mondatokban beszél, lyaaaaaaallly

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:40:03

@Mók_Ica:
Igen renyhe kihisztizte magának, minden a kamionsoros rudlenyrol szóljon.

Franky4finger 2019.01.20. 22:40:08

Kár hogy nem kapott ez a fiú időt. Sokkal értelmesebb mint ahogy gondoltam volna, sőt! Respect! Pláne ahonnan ő jön.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:40:13

na, szerencsére megint láthatjuk adrit hányás módon pózolni a székben.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:40:19

Adrika királyság alatt miért Roli ekézés megy? Bazmeg ez a retek a legalja. Habonymédiából tanulnak.

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:40:46

@Vérnyusszancska: pont azt akartam írni, h adri lekezelő stilusa hányás :)

Dr.Zé 2019.01.20. 22:41:05

Nehogy meglepetés legyen!

2019.01.20. 22:41:17

Jajj, Adri az okos, Adri az igazsagos, Adri a jofej...

ibsen 2019.01.20. 22:41:38

@csillagporszem: Igen fair lett volna ha mutatják a bocsánatkérést.

Mók_Ica 2019.01.20. 22:41:41

szerkik, nagyon szarok vagytok...... ilyen felszopást....... broáf.......

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:41:42

@Dr.Zé: Ááá, akkor már kétségbeesetten mutogatná az rtl az állást. Akár felfedve a képeket, mint anno Baukó-Gigi párbajon. Csak, hogy az legyen, amit ők akarnak

javier2 2019.01.20. 22:41:46

MC Lacika nekünk te vagy király!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:42:19

Jééé, ezt se mutatták, hogy Lackó visszaszaladt a koronáért, miután lehiggadt... Jéé, milyen érdekes.

Oh my... 2019.01.20. 22:42:22

@Mók_Ica: igen, nagyon intelligensen nyomja, még hogy nem tudja kifejezni magát..... rohadj meg pua!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:42:30

@szociál: mindig ezt csinálja.......

Oh my... 2019.01.20. 22:42:53

@javier2: így van, RESPECT LACIKA!

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:42:57

DZSASSZ TOVÁBB.
ez ilyen tompa utcai szleng lehet.

pomac 2019.01.20. 22:43:12

kíváncsi vagyok a holnapi részre mert lakvár nagyon kezesbárányként nyal adrinak ,ami nem volt jellemző eddig

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:43:20

Bocsi, OFF

Meghalt Andy Vajna.
Timike örömtáncot jár. Renyhe nehéz korrepetálásra.

Bocsi, ON

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:43:29

Ajjjjajjj,,,rossz érzésem van banyeg!!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:43:44

lezárt a 40 kilós hulullu.

már megint a közjegyző.

csillagporszem 2019.01.20. 22:43:56

@ibsen: utálom hogy ezt csinálják. Felemelnek egy karaktert és ha már nincs szükségük rá akkor meg rossz színben tüntetik fel. Köcsög szerkik :)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:43:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Délután olvastam, totál ledöbbentem. Nem azért, mert annyira szerettem, de hogy számomra ilyen hirtelen volt.

javier2 2019.01.20. 22:44:04

adri ha itt most nyertél lehet , de a játékot elbuktad ,bocs

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:44:14

az a baj, ezt a közjegyző hülyeséget miskolcon elhiszik.

hogyvolton nem.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:44:24

@csillagporszem: Nem véletlenül nincs már online közvetítés. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:44:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: timike kockáshasú pasikat lájkol az instán mély gyászában, állítólag

Mók_Ica 2019.01.20. 22:44:30

az első sorban van egy idióta.... ill. kettő...... rázzák a karjukat és hajráadriznak..... ezek fizetett közönség vajon????

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:44:48

Nagyon adriznak a stúdióban

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:45:02

@Mók_Ica: Tuti, Gregnél is ezek voltak kb szerintem.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:45:12

baszdmeg, rámentem képpel is, nem csak hanggal.
mi a kurva anyád ez a szoknya a szutykon?

Oh my... 2019.01.20. 22:45:19

SZÉP VOLT LACIKA!!!!!!!

2019.01.20. 22:45:22

Valaki elhuzott..na ilyen propaganda mellett nem lenne csoda

Cimili 2019.01.20. 22:45:36

basszus, rohadjon meg a csati!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:45:37

37,26-62,74
rohaggggggyon meg a retek.......

Angora Cardi 2019.01.20. 22:45:38

37-63

viszlát kis lekvár :(

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:45:46

Milyen meglepő. Húúú, de sokkolt itt mindenkit az eredmény...

Ego0123 2019.01.20. 22:45:48

Ez az!!! Bocs, nekem szimpi.

2019.01.20. 22:45:50

Bszodjon meg Zsotika, meg az egesz szerki team

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:46:20

hát az anyámat megbaszom zsolti közjegyzőjével együtt.

Dr.Zé 2019.01.20. 22:46:25

Hol a közjegyzőőőőőőőő????????????

csillagporszem 2019.01.20. 22:46:28

Na ezt meg majd el is hiszem :D

MosóMaca 2019.01.20. 22:46:31

Greg vonyítása parádé lesz

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:46:34

nem tudom, mit mondjak. valahol tudtam

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:46:40

Miért nem vagyok meglepődve?

csodalámpa 2019.01.20. 22:46:56

nem lepődtem meg, de azért FÚJBAZDMEG!

ibsen 2019.01.20. 22:47:08

Lacika basszus....ennyi volt.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:47:09

Elkeserítő emberek. :(
Lackó megint tök korrekt. Köszi szépen Lekvár innen is.

tanárnőkérem 2019.01.20. 22:47:11

Menthetetlenül szomorú vagyok.

2019.01.20. 22:47:25

Biztos Selloznek majd a retkek, ha visszamegy Pua...

Angora Cardi 2019.01.20. 22:47:26

Lackó cukin búcsúzik

Oh my... 2019.01.20. 22:47:34

nem kéne ezt a fost most már tényleg elengednünk, komtársak? van értelme még nézni? miért nem mutattak egyszer sem állást?

javier2 2019.01.20. 22:47:35

rtl pont ugyanugy szerkesztettétek az anyagot mint a sokat szidott mtv1
eladom a bármicvó kötvényeimet és macesz gombócot vásárolok mert állítólag Budán ez a divat

MosóMaca 2019.01.20. 22:47:38

@úgymond olvasó mmkk: mindenki tudta,aki egy percet is nézett mostanában a műsorvezetők ténykedéséből

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:47:39

Mi ez az új szokás? Köszönj szépen anyunak. Ha nem felszopott játékos, akkor dorgálás, hogy nem kommunikálunk a nézőkkel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:47:41

@Szepvoltfiuk:
Azt már nem nézem hogy renyhe hogy várja vissza 3+1-et

bElannaTorres 2019.01.20. 22:47:54

Huhh ez izgalmas volt, örülök hogy nyert!

Szia lacika, hunci, reni, greg hamarabb mehetett volna, de így alakult

,, 2019.01.20. 22:47:55

Laccika jó gyerek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:48:01

Most olyan cuki Leki...ÓÓÓÓ máááá!!!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:48:07

@csillagporszem: Hát akkor dugják oda ahova a Nap se süt be. :D

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:48:08

ez hihetetlen baszdmeg, az egyik legkorrektebb gyerek volt.

mégha gengszterkedik is odakint.

Cimili 2019.01.20. 22:48:08

@Angora Cardi: fogjuk még őt látni sztem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.20. 22:48:19

Tök egyértelmű volt, hogy Adri megy vissza. legalábbis Nekem. .-))
Peti meg iszonyat gyengén vezeti a műsort, ahogy megy előre a sorozta száma egyre gyngébbek a műsorvezetők.

pomac 2019.01.20. 22:48:20

vajon kire hagyja a szuperképességet

ibsen 2019.01.20. 22:48:27

Mi lett volna ha kinti énjét hozza? Meg kellett volna próbálni.

2019.01.20. 22:48:27

@csillagporszem: sotet egy vilag ez, meg ha valos is...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:48:36

@oh..my...: Én már csakazértis a végéig maradok, leginkább miattatok.

csillagporszem 2019.01.20. 22:48:52

@VV Erőlegény: grat, igazad volt :)
Meglepő, eddig a százalékok mindig stimmeltek a fészes szavazásokkal.
Adrinak titkos rajongói vannak :D

javier2 2019.01.20. 22:48:53

lackóban végig csak jóindulat volt de az rtl csak megszerkesztette

úgymond olvasó mmkk 2019.01.20. 22:48:54

jaj, hát milyen cuki ez a lacika, óistenem! kő szívem sarkából egy kis darab lepattant T_T

MosóMaca 2019.01.20. 22:48:59

@oh..my...: én múlt héten már elengedtem. Alig nézem. Unalmas és kiszámítható

mézescsók 2019.01.20. 22:49:00

@oh..my...: @Cukorborsó88: Egyetértünk, de most az eredmény miatt basszus.....

Cukorborsó88 2019.01.20. 22:49:03

Lacika 100x különb volt mint ez a magamutogató fellengzős picsa

Ármándójózsi 2019.01.20. 22:49:06

Bassza szájba a jó kurva anyját az RTL teljes csapata!!!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:49:28

mindegy is.... a játékot 1 ember nyerheti meg, én csak azt kívánom, hogy ne a szívcsapatból legyen az az 1.......

punpa 2019.01.20. 22:49:31

Könyörgöm, Reni legyen a következő párbajon!

Angora Cardi 2019.01.20. 22:49:36

köszi a Lacikásoknak az együtt szurkolást

akkor innen hajrá Roli

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:49:55

ennyire nem lehet szöges ellentétben a nép a hogyvolttal.
nincs az az isten.

meg mi ez a különbség már megint?

mocskosmacska 2019.01.20. 22:49:57

Szegény lekvárt sajnálom. De egy nagyon jó van adri visszatérésben. Huncika feje, amikor látja, hogy Laci kiesett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 22:50:02

Sajnálom Lacikát is, de az utolsó két hetét elszúrta Adrival ellentétben. Lacikát jelenleg Rolival együtt a második legerősebbnek érzem, de Adri jelenleg szárnyal. A legkiegyensúlyozottabban játszik. Próbáljatok tárgyilagosabbak lenni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:50:06

megint a vinnyogás!!!Faszssszzzzz!!!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:50:20

@punpa: Hogy majd az ő felszopását és mennybemenetelét is végignézzük?

Angora Cardi 2019.01.20. 22:50:40

fogyatékos banda vonyít

2019.01.20. 22:50:44

Kidobom a tvm az ablakon. Pont lemerult az elem a tvairanyitovan, nem tudom lehalkitani. Ordit ez a 4 repedtsarkuuuu

Oh my... 2019.01.20. 22:50:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: oké, én is... miattatok, meg Roliék miatt is, de szomi vagyok nagyon... :((

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:51:06

@VV Erőlegény: Úgy nem nehéz ezt a látszatot kelteni, hogy az egyikről minden szart bevágnak, a másikról meg csak a jót.

javier2 2019.01.20. 22:51:10

elmeroggyant zsu józanon tekeri a vizet te idióta

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:51:14

@ibsen:
a kis kerületi csibész hozott volna sót az ízetlen szarba.

lehet azt kellett volna adnia, finomított radicsban.

MosóMaca 2019.01.20. 22:51:23

Zsizsikes is mehet renyhével a zártosztályra. És greg már üvölti az igazságot. Kontenernél van hely?

mocskosmacska 2019.01.20. 22:51:47

@Szepvoltfiuk: Laci gengszterkedik odakin? Szerintem kb. annyira lehet ez igaz, minthogy vivi pszichológia szakos hallgató.

Mók_Ica 2019.01.20. 22:51:53

zsu is magánszámot nyomott... csizmával ment megőrülni a dzsakuba....... tanul renyhétől......

naezjó... 2019.01.20. 22:51:57

elképesztően szánalmas ez a szívcsopi.

Thats What She Said! 2019.01.20. 22:51:58

Jaj Zsu! Mit csinálsz abban a jakuzziban...

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 22:52:12

A közjegyzőnek annyi a dolga, hogy lát egy monitort egy számmal, és igazolnia kell, hogy azt a számot mondják be az adásba. De hogy az a szám, hogy alakul ki, ki és hogyan generálja össze meg vissza, arra semmi befolyása nincs és nem is érdekli.

"ennyike"

Oh my... 2019.01.20. 22:52:16

@Angora Cardi: és ez lesz a végéig... és ezek fognak döntőzni is... pfejj! Petya kussoljál mér el te is, faszságot hordasz össze!

kivancsibobojsza 2019.01.20. 22:52:28

Azt hiszem, teljesen felesleges ezután nézni ezt az akármit. Elég lesz itt olvasgatni, az csendesebb, mint a szívbéli 3+1 ordibálását hallgatni

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:52:28

jézus megint mit művelnek odabent.

tényleg ez kell?
most tök mindegy, hogy az rtlnek vagy a népnek.

de egy babahasonmás üvöltöz az igazságról.

2019.01.20. 22:52:36

@VV Erőlegény: ugye most viccelsz? Nem emlekszek a VV4 ota, senkire, talan Csillamvivire, akit ennyire tolt volna a csatorna,mig a masikat picsafustnyi dolgok miatt meg ellensegnek allitja be. Ne viccelj mar.

Cimili 2019.01.20. 22:52:51

annyi zöldséget beszélsz bajusz, dugulj már el! mondjuk végleg.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:52:52

puskás miről beszél geci?
mi a faszomról beszél?

Franky4finger 2019.01.20. 22:53:41

A százalékokat nem hiszem el. A buzi Zsolti meg ugorja meg a kedves édes apját!

ibsen 2019.01.20. 22:53:50

@Szepvoltfiuk: Nem tudom kint mennyire az, ennyire lefegyelmezte magát, nekünk meg a szöveg ment a riportban majd megmutatja...Jobb azt vállalni amilyen vagy mert kevesen tudják profin hozni a felvett szerepet.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:53:50

Roli már tapos....ejjj,de rafinált ez a kölök!

Oh my... 2019.01.20. 22:53:53

@Vérnyusszancska: ... és mi próbáljunk meg tárgyilagosak lenni, ez kész!

Mók_Ica 2019.01.20. 22:53:56

@MosóMaca: persze.... a tartalma megy a retek székházára.......

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 22:53:58

@úgymond olvasó mmkk:

Ne istenezz, Allah akbar, te muszlim mokusgyik

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.20. 22:54:00

@csillagporszem: ennek legalább szorosnak kellett volna lennie, így nagyon kilóg a Reteklóláb.

javier2 2019.01.20. 22:54:08

@Cleveland55: szerencsére én le tudtam halkítani
remélem orbán viktor ébren vagy és tudja mit kell tennie!
fejezni!

Múmin89 2019.01.20. 22:54:37

Valami tényleg történhetett ma, Laci is nagyon nyalt Adrinak, most meg Roller is...

hétévszak 2019.01.20. 22:54:40

csak most jöttem a végére. gondolom nagy izgalomból nem maradtam ki. a végeredményt láttam pont.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:54:47

@oh..my...: a 4-ből 1 biztosan de még messze a vége

Maximista vagyok 2019.01.20. 22:54:54

Hát akkot hajrá Roli, Hunor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 22:55:03

Azon röhögök hogya Csillámpóni csapat azt hiszi, hogy miattuk nyert Adri, pedig nem. Adri már régen önálló életet játszik és egyéni játékot benn. Adri maga miatt nyert.

Oh my... 2019.01.20. 22:55:15

@mmixvii (mixi): nincs ott közjegyző, nyugi.

Mók_Ica 2019.01.20. 22:55:31

@UdvariatlanBolondvagyok: ez még a párbaj előtt volt.....

@Cleveland55: ekg, bizony hogy így van....

@Vérnyusszancska: így-így......

Pancsamanó 2019.01.20. 22:56:05

Sziasztok, már nemigen nézem csak hv-ot olvasok, időhiány és egyebek miatt, de ha Lacika olvassa, mellette álltam, szép volt és HAJRÁ LEKVÁR KLUB!!!!

MOST PEDIG HAJRÁ ROLI!!!!!

javier2 2019.01.20. 22:56:21

@VV Erőlegény: teljesen értelmetlen volt amit írtál ....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 22:56:25

Maga mellé állítja Adrit,,,Figyu meg, hogy befőzi!!! Hajrá Roliiii!!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 22:56:28

@kivancsibobojsza:
abszolút.

már geronazzonál megmondtam, mondjuk el is vették a kedvemet, azóta 3 összefoglalót ha láttam.

0.5 bit 2019.01.20. 22:56:34

@Vérnyusszancska: "Pont ma pedzegettem itthon, hogy amúgy ez is egy vicc, hogy van ott egy közjegyző és hitelesíti. Még ha lenne is, mit hitelesít?"

Azt hogy ami a monitorján megjelenik százalék azt mondja-e be a műsorvezető. Ahhoz viszont semmi köze mi jelenik meg a monitoron. Ha van még közjegyző egyáltalán.

,, 2019.01.20. 22:56:37

@VV Erőlegény: nem mindenki így nézi a vévét... sztem a többség Laccikában a 8kert (jótudom9) látta, Adri meg egy szőke fehér csaj... ez az elmélet eddig beigazolódott, egyedül az döntené meg, ha Reni bárkivel szemben visszamenne, amit továbbra is kétlek

Cherie 2019.01.20. 22:56:38

@mmixvii (mixi): ez nem így van, azt tanúsítja, hogy az előre meghozott szabályoknak megfelelően történik-e a játék.

2019.01.20. 22:56:47

@kivancsibobojsza: mostmar vegleg megfodaom. Mit nezzek ezen a 4 fogyatekoson, ahogy vonyitanak? Kovi kivalasztason: 4 jelet kap Roli, viszi Zsut vagy Renyhet, es kinnmarad. Majd lathatjuk Renyhe “vicces” pillanatait megspekelve azzal, hogy milyen kedvesen apolgatta Csokkancsot, Rolirol meg bevagjak, hogy hogy allt bele szegeny Zsuba, es hogy o mikyen gonosz emiatt. Utana Hunort szorjak meg, es kinn marad Greg ellen. Zsizsik meg megnyeri

Oh my... 2019.01.20. 22:56:47

@Angora Cardi: sorra figják kiszórni a két srácot, és bárkivel mennek ki, az eredmény borítékolható, azaz hasonló lesz a maihoz... nincsenek illúzióim már.

Mók_Ica 2019.01.20. 22:56:49

@MosóMaca: de cuki vagy :))) minden szorgos mancsocska jól jön :))))

@Ármándójózsi: de ha mégsem, akkor megyünk mi..... a konténerrel..... oszt nyakon öntjük őket

2019.01.20. 22:56:53

@MosóMaca: Megvót!

Nem baj. Most biztos Roller lesz a ződ, és nem tehetik meg, hogy kint marad, mert akkor a négy szív meg Hunci műsorára már a kutttya sem lesz kiváncsi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 22:57:02

@csillagporszem: Nem azt gondolom, hanem azt, hogy a szavazások időben mindig le vannak maradva. Néhány nappal ezelőtt lett volna kb 50-50 % (+-)

ibsen 2019.01.20. 22:57:06

@UdvariatlanBolondvagyok: Szerintem bebiztosítja magát, de azért most minek hazudozzon nem sok értelme lenne. Gondolkodik Lacikát szerintem valahol már elengedte Hunorral együtt de most szembesültek hogy tényleg kiesett.Nekik is szar mert ketten vannak a kofák ellen:)

Vérnyusszancska 2019.01.20. 22:57:10

@oh..my...: Tudom, hogy önismétlem magam, de ez már a VV4 óta tendenciózus, csak ugye most az utolsóban van igazán csúcsra járatva. Régebben legalább a látszatra adtak kicsit, most már arra sem. Csak így nem tudom, hogy a retek milyen morálisan alapon ekézi a kormányt a manipulált tényferdítésekkel. Ha nekik ez áll érdekükben, még a mesteren is túlnőnek.

Hétkilenced 2019.01.20. 22:57:39

Na, épp ideje, hogy Hunor kivigye Renit. Vagy Roli. Mindegy, csak takarodjon el végre.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.20. 22:57:46

@mmixvii (mixi): Hello, 2001, nem hittem volna, hogy itt futunk össze újra a BUFÁ után. :-)

togez76 2019.01.20. 22:57:55

Roló lesz a következő kiválasztott. Vigye ki azt a gyökér zsuzsát.

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 22:57:57

@oh..my...: én nyugodt vagyok, csupán azt akartam mondani, hogy nem az a dolga, hogy az egész rendszert, folyamatot átlássa, hanem csak a folyamat utolsó kockáját hitelesítse. Ha aranyhörcsög nyomkodja a fantomképek alá a számokat egy eldugott szobában, azt se tudja meg.

,, 2019.01.20. 22:58:06

Nyuszómuszó, Csakazértiskirálynő és Maximista áll az első helyen (a.k.a. a Tequila party)

Cherie 2019.01.20. 22:58:27

@Múmin89: Lacikának elmagyaráztak, hogy nem lesz szimpi, ha a hazug picsa szöveggel jön, roli meg nem veszthetett ezzel- tudta, ha visszajön adrika akkor jó ha ezt meghúzza, ha meg nem akkor nem oszt nem szoroz

javier2 2019.01.20. 22:58:46

@VV Erőlegény: nem maga miatt nyert hanem az olyan elbaszott faszok miatt mint te
mert két nagy csöcs már neked elég hogy rá szavazz
persze ezt csak születésed után 6 hónapig láttad
azóta szeretnéd látni az oázist de mégiscsak sivatagban vagy,,,

ibsen 2019.01.20. 22:58:46

@Spitzbauer: Hát Hunor meg a ricsaj raj az biztos menekülés neki:-))) Én sem élném át.

Marcsee 2019.01.20. 22:58:47

@VV Erőlegény: Adri azért nyert, mert a fostalicska retek beírt egy 63-at a neve mellé.

Angora Cardi 2019.01.20. 22:59:12

@oh..my...: akkor dugják fel a szaros döntőjüket a fogyatékos bandájukkal együtt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 22:59:20

@Cleveland55: Cleveland a 3-as döntőbe szerintem Roli, Hunor és Adri, vagy Roli Greg és Adri, vagy Roli, Zsuzsu és Adri fog bejutni. Adri nem Csillámpóni. A Csillámpónoból maximum 1 lesz a 3-as döntőben. Higgyél nekem!

mobilos perpetuum 2019.01.20. 22:59:56

Reni nagyon gagyi kortesbeszédet mondott. Valaki vigye már ki, büntetés az a nő.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:00:13

@0.5 bit: Valahogy én is így képzeltem el, csak ez ugye azért vicces, mert a tudatlanoknak ezt úgy állítják be, mintha a közjegyző jelenléte azt hivatott volna alátámasztani, hogy ők nem csalnak. Nem a lófaxt nem, gondolom a saját appjukat úgy manipulálják ahogy akarják, aztán a képernyőre már az az eredmény kerül fel, amit bemondhat a közjegyző. Már, ha van persze, mert ezt amúgy úgy illene, hogy bemutatják névvel. :)
@Spitzbauer: Ezt írtam korábban én is, hogy Roli így marad bent a végéig. Kell a közös ellenség, a Soros Gyuribá bent, aki ellen lehet vonultatni a szeribandát.

Oh my... 2019.01.20. 23:00:22

@Pancsamanó: maximális EKG-m erre!!!! :)

SZÉP VOLT LACKÓ, ÉS HAJRÁ ROLI!!!!!!!

és:

LE AZ IDIOTIZMUSSAL!!!!!

csillagporszem 2019.01.20. 23:00:27

@Szepvoltfiuk:
A Petike most arról beszélt, hogy tuják nem nyerhetnek, meg kell mutatniuk magukat, érzéseket akar látni, vagy valami ilyesmi :D Ohh Hunorka bajban van, úgy néz ki az rtl ráállt arra az útra, hogy akkor legyen női győztes és talán úgy érzik Adri vállaható ebből a szempontból :D

Mók_Ica 2019.01.20. 23:00:32

@Vérnyusszancska: olyan, mintha azt hinnék, ez az éjjel-nappal budapest...... és ezt is úgy akarják rendezni......
az utolsó két párbajnál teljesen az volt az érzésem, hogy a kiesőknek megmondták, hogy ki fognak esni..... olyan higgadtan fogadta özvribi is és most lackó is......

javier2 2019.01.20. 23:00:42

sajnos ma az orvostudomány életben tart már bárkit így a genetikánk felhigul
ennek ez az eredménye

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:00:50

@VV Erőlegény:

ha zsoltika vagy, akkor mindenképp hiszünk.

mocskosmacska 2019.01.20. 23:00:53

Én is remélem, hogy reni elhúz minél előbb. Folyamatosan előtérben akar lenni. Tipikusan az a csaj, aki fél liter parfümöt magára önt, nemhogy legyen egy ember is, aki nem veszi észere, hogy ő is ott van.

2019.01.20. 23:01:18

@VV Erőlegény: Nezd, nekem az a legfontosabb, hogy ne Zsu-Greg-Renyhe nyerje. Meg mindig inkabb adnam Adrinak, mint nekik. Hunornak az Adris szal miatt nem adnam, hanem Rolinak, mert o legalabb nem olyan alja, mint Csillamek, meg tudna is kezelni a penzt

Angora Cardi 2019.01.20. 23:01:24

bunkóévike fogadja Lacikát

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:01:32

@javier2:
de gyönyörű mondat, én sem mondhattam volna szebben.

ibsen 2019.01.20. 23:01:42

A legőszintébb kortes nem papírról megy.Ennyi. Ez mindenkire érvényes. Azt mondd amit érzel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:02:05

@javier2: Te már többször belémálltál, én kenyérrel doblak vissza. :-) A különbség közöttünk az, hogy te szurkolsz valaki mellett, én meg a játékot figyelem. Nekem mindegy, hogy ki nyer, megpróbálom kitalálni, hogy objektíve mi lehet a helyzet.

2019.01.20. 23:02:15

B(a)unkó rájött, hogy "toltúlta"? Szorosabb eredményre számított... Pfhejjjj

javier2 2019.01.20. 23:02:18

lacika kiesésével roli hunor tengely erősödni fog míg a szívcsapat folyamatosan gyengül
ezt várom
jo8 éljenek a csajok!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.20. 23:02:27

Na, Éva milyen kis őszinte, egyből megmondta, hogy szorosabbnak kellett volna lenni a párbajnak.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:02:42

@Mók_Ica: én is gondoltam erre h megmondták nekik.....

bElannaTorres 2019.01.20. 23:02:55

@VV Erőlegény: korábbi hozzászólásoddal is nagyon egyetértettem ezzel is. Tényleg sokaknál ez a párbaj inkább roli-Zsu lett volna, én adri játékát néztem, nekem tetszik.
Gondolkozik, ügyesen túlél, úgy hogy ő nem talált magának olyan szövetségest aki közel állna a személyiségéhez, talán ginu lett volna, az összes közül.
Szerintem megérdemelten ment vissza, sokkal érdekesebb játékot hozott, mint néma László, aki mikor megszólalt legtöbbször csak rontott a játékán.

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:03:04

@Cherie: na mer' múlt vasárnap óta mereszti szemeit 0-24-ben a monitorra? ... mindegy hagyjuk...

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:03:06

@Mók_Ica: Én arra tippelek, hogy sugallták nekik. Gondolom direktbe nem merik megmondani, mert azért nem észlények ők, simán elkottyintják magukat idekint. Inkább csak finomabban terelgetik őket.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:03:11

Lacika búcsú Rolitól

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:03:18

milyen korrektül beszél a 9ker..

szopja le a buzirtl.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:03:49

Lacika mindenkit kedvel és adrinak gratulál fiúkkal kint is barizni szeretne.

Cherie 2019.01.20. 23:03:56

@mmixvii (mixi): @javier2: nah az ilyenek miatt mint te nem jó itt kommentelgetni, régen a teféléket moderalták

Oh my... 2019.01.20. 23:04:04

@Cleveland55: én is erre gondoltam, de a "hogyvolt online magazin" szuper poszterei és a drága komtársaink miatt, na meg Roliék miatt is maradok - mér csak szolidaritásból is! :) szal, maradj te is, pls! :)

ibsen 2019.01.20. 23:04:18

Lacika normális és korrekt. Így kell.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:04:19

Lacika milyen korrektül gratulált a nyertesnek. Na ennyit arról, hogy színészkedik ugye. Most már minek tenné?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:04:23

@mobilos perpetuum: Reni kortesbeszéde egyenesen riasztó volt!!!

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:04:41

@Majom1Parádé: hajrá BUFÁ, kedves M1P, írsz nekem egy anno-nick-nevet, hogy én is képben legyek vaj'h te ki vagy?

2019.01.20. 23:04:57

Roller nekiállt fogyni, nem? Mondjuk attól a szeretetterrortól mindenki idegben lenne. Renyhe mondjuk csak hízik...

ibsen 2019.01.20. 23:05:14

Laci is sellőzött na tessék:-))

Ego0123 2019.01.20. 23:06:01

Ennyit még egyszerre nem beszélt ennyit.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:06:04

baukó nem érti hogy mit jelent hogy túl bolond.

fogyatékos sugarbaby geci.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 23:06:07

@Spitzbauer:
Bebukta az RTL, lekvár még sellozott is, abból se láttunk semmit.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:06:15

@Spitzbauer: Én is úgy láttam a múltkor, de nem voltam benne biztos.

mocskosmacska 2019.01.20. 23:06:24

Roli egész jól táncol, ahhoz képest, hogy milyen ormótlan teste van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:06:33

@Vérnyusszancska: Fordított esetben Adri ugyanígy gratlált volna neki, hidd el. Ők ketten nem voltak egymás ellenségai. Lacika azzal vesztett, hogy ok nélkül állt bele Adriba. Igazából azt kellett volna mondania, hogy azért szavazok rád, mert téged tartalak a leggyengébbnek.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:06:50

@ibsen:
nagyon durván jó amúgy a gyerek.

ezért gáz az rtl.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:07:05

@oh..my...: Akkor tuti nem nézem, már így is kínszenvedés....

Angora Cardi 2019.01.20. 23:07:12

BV-ben is adrit kell nézni? takarodj már, Lacika best ofot inkább!

javier2 2019.01.20. 23:07:12

@VV Erőlegény: nekem is mindegy ki nyer és a srácokkal szimpatizálok
de ne beszélj úgy mintha te felettünk lennél két méterrel
ui te gyúrsz azért vagy erőlegény vagy MMA zol?nem mindegy hogy harcos vagy esetleg egy esztétika kirakatbábu?

Lóbelt bácsi 2019.01.20. 23:07:27

@Angora Cardi: Azt ne mondd, hogy kpop/korea fan is vagy, mert akkor te vagy az elveszett ikertsóm. XD

Cherie 2019.01.20. 23:07:27

@mmixvii (mixi): a játekszabályzatot nézi át hasonlóan ehhez, miko.hu/content/hu/sorsolasok_nyeremenyjatekok
nem ül a gépeknél egész nap, a szabályzat szerinti garanciákat nézi

Mók_Ica 2019.01.20. 23:07:47

@Angora Cardi: @Vérnyusszancska: vmit mondhattak nekik..... túl nyugodtan és higgadtan estek ki......

Angora Cardi 2019.01.20. 23:08:04

ezt a szaros Reni versmondást már annyiszor leadták takarodj már

Hétkilenced 2019.01.20. 23:08:13

@csillagporszem: a 3 picsa közül még ő a legvállalhatóbb.
Lacika hogy meg fog lepődni, hogy lófaszt nem mutattak belőle. Ennyi szöveget egész műsor alatt nem vágtak be belőle összesen, mint amennyit most beszélt. Tehát akár jó műsor is lehetett volna ez, ha nem a fogyatékosok 60-as iq-val rendelkezők részére előadott baromkodásait kell néznünk.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:08:26

@VV Erőlegény: A párbaj alatt Adri végig undorító stílusban beszélt vele. Az az affektáló, lekezelő előadás, amit ő képvisel undorító. "Nem fért bele a kis buksijába". Aha, ő aztán krvára megad bárkinek bármilyen tiszteletet. És mindezt úgy tette, hogy nem is volt vita, ergo nem volt idegállapotban. Alapból ilyen büdös kis gyökér.

,, 2019.01.20. 23:08:52

@Angora Cardi: tesco gazdaságos szerkik

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:09:00

@Cherie: ahhha...., biztos...., én meg dolgoztam közjegyzőnél régen... ;) :P

Angora Cardi 2019.01.20. 23:09:10

@KólaMámor: nem óriás fan, de Choi Minho-t csípem :DD én is érzékelek némi hasonlóságot :P
@Mók_Ica: jól beszélsz...

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:09:21

@Angora Cardi: Milyen kiváló kontent megint. Renike, jeeee..........

mocskosmacska 2019.01.20. 23:09:28

Rolinak szólni kellett volna Lacikának, hogy ne adrira tegye azt a kurva zöld kendőt, hanem adja neki. (mármint rolinak) Aztán roller kiviszi renyhét, és jól jár a villa népe is, meg a nézők is.

Oh my... 2019.01.20. 23:09:33

@UdvariatlanBolondvagyok: ééés a szolidaritás, drága tezsvírem, azzal mi lesz? ;) maradj, maradj, maraaaadj!!!!

Angora Cardi 2019.01.20. 23:10:00

@,,: rohadékok szarcsimbókok poloskák papírkutyák ja és kurva anyjukat
tőled kérek elnézést hogy kiszaladtak a csúnya szavak

javier2 2019.01.20. 23:10:24

@Cherie: nemhiába javier2 a nevem szted miért?
ha zsu rajongó táborába tartozol akkor meg sem próbálj elgondolkozni rajta!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:10:24

@Cleveland55: Roli, ha kihívja Renit, 80:20-al nyer a következő párbajon. A kérdés, hogy kimeri-e hívni. Persze sok választása már nem marad. Amúgy kérdem én tőled, Roli, hogy akarja megverni Hunort?

Oh my... 2019.01.20. 23:10:31

ez a vers basszuskulcs.... na ez volt a pua szintje, pfejjjj.

mézescsók 2019.01.20. 23:10:32

Ha meggondolom, hogy a játék elején a nézők Adrira és Cintikére szavaztak a villából párbaj nélküli kiesésre, most meg még a végjátékig is eljut. Erről nehéz azt mondani, hogy a véletlen műve, esetleg hogy Adri ennyire megváltozott a bent töltött idő alatt és pozitív jellem lett belőle.
Hát, nem. Arra is nehéz gondolni, hogy nem a csatorna műve.

2019.01.20. 23:10:39

Ha a szív küldi szívnek szívesen csapat nem Rollerre rak, akkor erős arcvesztés. Ha Roller nem a Renyhét viszi ki akkor hülye. Ha Roller nem 90%-10%-kal megy vissza, akkor a reteknek erős arcvesztés...

Angora Cardi 2019.01.20. 23:10:50

@Vérnyusszancska: nebazz h az egész vb-ben alig van Lacikashow

Cherie 2019.01.20. 23:10:56

@mmixvii (mixi): én is, nem is olyan régen:)))

Angora Cardi 2019.01.20. 23:11:08

@,,: <3 köszönöm az eltekintést :)

csillagporszem 2019.01.20. 23:11:47

@Hétkilenced:
Ez nekem is fura. Csak kapkodom a fejem miket mesél odabentről, szegény megnézimajd az összefoglalókat és azt fogja látni, hogy semmit nem mutattak belőle az öfikben. A fogyatékos részről a kommentedben inkább eltekintek... :)

,, 2019.01.20. 23:11:55

@Angora Cardi: mondtam h nem jönnek fel a gatyók Renire:))

Franky4finger 2019.01.20. 23:12:07

Baszki, a BV is a csálécsöcsről szól!!!!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:12:39

@Angora Cardi: Szegény basszus. Én tuti felállnék és hazamennék. Persze biztos szarrá perelne emiatt a retek, de hát na.

Mók_Ica 2019.01.20. 23:12:49

évike megmutatta nekünk, hogy miért is van renyhe mindig bugyiban.......

0.5 bit 2019.01.20. 23:12:56

@Spitzbauer: "Most biztos Roller lesz a ződ, és nem tehetik meg, hogy kint marad, mert akkor a négy szív meg Hunci műsorára már a kutttya sem lesz kiváncsi."

Már miért ne tehetnék. Ha kiesik a Roli és Hunor attól még a tiszta szívűek napjában háromoszor össze tudnak veszni és kibékülni. Ebből meg lehet összefoglalót vágni a szekesztők izlése szerint.

Az összefoglalóban amikor Greg-Reni összeveszés volt, akkor mondta a "vezérlőben" Vivi, hogy ez a ValóVilág ezt kell csinálni. Ehhez nincs szükség Roliékra.

mocskosmacska 2019.01.20. 23:13:10

Most nézem adri visszajöttét.
adri: ott volt az anyukám!
renyhe: és az enyém?
adri: őt nem láttam
De adri honnan a faszból ismerné fel renyhe anyukáját, amikor elvileg itt a villában találkoztak először?

Angora Cardi 2019.01.20. 23:13:13

@Franky4finger: csálécsöcsű stopos picsa fuuuuuuj

Hétkilenced 2019.01.20. 23:13:26

Na, bement Lacika a bv-be, elmondott 3 mondatot, majd bejátsszák, ahogy Reni verset mond. Aztán azt, hogy mindig bugyiban van. Hát elmennek ezek a jó kurva anyjukban. Ki a faszt érdekel ez?

csillagporszem 2019.01.20. 23:13:45

@VV Erőlegény:
Lehet rábeszéli Hunort, hogy vigye ki Zsut, mert gyenge a csaj... :D

Angora Cardi 2019.01.20. 23:13:59

Lacikának bejátsszák ahogy Roli megfogja Hunor kezét h én megmondtam

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:14:12

A zsírdisznó mindenét kihízta....

2019.01.20. 23:14:52

Na a Retek nem eleg, hogy megagyazik Roli es Hunor kiesesenek, hanem a “kinti” Lacikat is tonkreteszik

Angora Cardi 2019.01.20. 23:15:08

@,,: te látnok :)))
@Vérnyusszancska: már konyul a szája lefelé lekvárnak :(

Oh my... 2019.01.20. 23:15:38

@mézescsók: na ez az, hogy zéró személyiségfejlődés, az elején meg még reálisan látták őt a nézők, mostanra meg elveszítették a realitásérzéküket, vagy mi..? nehezen hihető, és az is minimum fura, hogy egyszer sem mutattak állást.

bElannaTorres 2019.01.20. 23:15:41

@csillagporszem: simán lehet, hogy annyira unalmas volt, hogy nem volt mit bevágni, amitől a reni féle műsor még mindig nagyobb nézettséget hoz, mert legalább lehet utálni- végül is roli is mondta neki, hogy most már kezdjen el beszélni, meg megjegyezte a háta mögött, hogy nem bízik benne - olyan mint egy rossz besúgó, soha nem mond semmit.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:15:44

bejátsszák ahogy a két fiú kibeszéli lekvárt h bent volt és nem csinált semmit és fordítva van bekötve :( szegény Lekvár

Angora Cardi 2019.01.20. 23:16:42

Lacika könnyes szemmel, óóóó lekvár :(

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:16:54

@0.5 bit: Nem, ezt hidd el. Kell a közös ellenség. Nézzed meg az itthoni politikai viszonyt. Ha nincs közös ellenség szétesik az egész. Kell az ellenpólus, a Gonosz a szericsapattal szemben.
@Angora Cardi: Szegény. :( Undorító a retek.

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:17:03

Ha Adri ellen nem tudott visszamenni, akkor ki ellen tudott volna, urissssstn.....

Angora Cardi 2019.01.20. 23:17:14

@,,: te is tangában nyomod? :D (én nemtangában de lazánszkiban)

mocskosmacska 2019.01.20. 23:17:17

@oh..my...: Szerintem adri "sikerében" az is benne van, hogy az elején háttérben volt mivel olyan sokan voltak, de egyre inkább elkezdenek a konfliktusok körülötte generálódni.

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 23:17:19

Láttam ám, kiesett Lekvárunk és most nagyon korrektül beszél! Naaa most láttuk a pacsizást! :/

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:17:21

a barátságot is tönkrevágják.:D

,, 2019.01.20. 23:17:21

Laccikát most miért oltogatják a szerkik?

Mók_Ica 2019.01.20. 23:17:32

@Cleveland55: nagyon gáz..... nem is értem én ezt.......
ójaj, lacika is szívvel-lélekkel játszott őszintén....... :(((((

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:17:55

@Nyuszomuszo83: Jössz a közös retek székháza elé hányásra? :)

ibsen 2019.01.20. 23:17:57

@Cleveland55: Nem kell megágyazni ezt a nézők már látták. Most csak Lacikának mutatták meg.

pomac 2019.01.20. 23:18:14

dikk most levkárt a fiúk ellen akarják hangolni mikor, nem beszélték ki és nem égették mint a szív csapat..

Oh my... 2019.01.20. 23:18:15

@Cleveland55: el se hiszem, amit látok..... ilyen volt már?? undorító gusztustalan retek húzás ez a retektől!!!!! broáf

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:18:19

@,,: Költői a kérdés? Ha nem, akkor válaszolok: Mert gyökerek. :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:18:27

@,,: Gyengítik Roliékat....Bleeee!!!

javier2 2019.01.20. 23:18:50

@Angora Cardi: lacika ha bent is ennyire nyílt lett volna bent marad vagy nem vágták be

Angora Cardi 2019.01.20. 23:18:58

@Vérnyusszancska: senkit nem aláztak így le mint szegény Lekvárt

Mók_Ica 2019.01.20. 23:19:06

@Angora Cardi: én is így láttam, de azt mondta hogy nem sír........

@,,: mer' annyira gyökerek......

csillagporszem 2019.01.20. 23:19:10

@bElannaTorres:
Lehet, de amikor vannak unalmas napok és külön feladatot kell nekik adni, hogy valami történjen, legalább olyankor vágták volna be :D
Egyébként igazad van, Adri érdekesebb karakter bent, csak a fenenagy szivem, megsajnáltam szegény Lacikát :)

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:19:11

baukó is állástfoglal kb..

szutykok.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:19:30

@javier2: Bocsánatkérését sem vágták be, azt sem, mikor a koronáját a földhöz vágta, viszont utána kiment és összeszedte.

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 23:19:30

@Vérnyusszancska: persze, nanááá! Pár napja úgyis küzdök a hányingerrel, legalább kiadom! :D

Angora Cardi 2019.01.20. 23:19:47

oops Lacika Hunornak drukkol

2019.01.20. 23:19:50

@Angora Cardi: Ezek a kibeszélések tényleg a legjobb barátok között6mögött is előfordulnak. Na de a szívküldi csapat? Ott aztán full-undorítóban megy ez. De Renyhe csak szavalljon. A közönségének szerintem nem jött le, hog rossz szöveget mondott, csak annyit, hogy milyen sok verset tud. Nem gondoljátok, hogy (ilyen gyorsan) tudnak olvasni?

pomac 2019.01.20. 23:19:56

@Nyuszomuszo83: ezt sem értem most rendesen összeszedetten beszél van mit mondania ,bent meg 2 szó és kuss vagy csak így vágták össze nagyon nem stimmel ez

javier2 2019.01.20. 23:19:58

állítólag nyuszómuszó fővezír megjött

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:20:01

@Angora Cardi: Ennyit a retekről.
@Nyuszomuszo83: Jeee. :) Akkor lesz ott anyag bőven. :D

Mók_Ica 2019.01.20. 23:20:08

még ánuszt sem oltották így le...... pfffffff

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:20:22

Jófej ez a gyerek baszki,,,sajnálom nagyon...

Oh my... 2019.01.20. 23:20:36

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy tűnik, a ruhaszponzor is kiállt mögüle - érthető módon, ilyen rettenetet én se öltöztetnék, abszolút negatív reklám.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:20:40

@KólaMámor: :(((((((
@Mók_Ica: persze, én is azt mondanám :(
@javier2: igen mindkét részével egyetértek... Lacika lett a legnagyobb rejtély, hogy akkor mi folyt itt végig?

,, 2019.01.20. 23:20:40

@Nyuszomuszo83: nyusszi mit tipcsiztél? Úgy vettem ki Adrit

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:20:53

@csillagporszem: Hunornak van esélye Zsu ellen szerintem. Valakinek ki kell tennie Zsut is a játékból.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.20. 23:21:12

@Szepvoltfiuk:
Lekvarbol semmit se mutattak, csak a renyhe rikacs vonal.
Kretén szerkik tényleg ennyire parasztok lehetnek mint a lakók.

0.5 bit 2019.01.20. 23:21:13

Szegény Lacika, most azt mondja a BV-ben, hogy azért esett ki mert túltolta a nevettetést és túl sok volt (vagy valami ilyet). Csak azt nem tudja, hogy ebből semmi sem fért bele csillámpóni csapat mellett.

javier2 2019.01.20. 23:21:14

@Vérnyusszancska: ha egyre kevesebben lesznek ezt már nem tudják megtenni...
esett így már ki esélyes

csillagporszem 2019.01.20. 23:22:07

@VV Erőlegény: ne idegesíts, ez azt jelenti Hunor nyer a végén? :D

tvbuzi 2019.01.20. 23:22:27

@szociál: meg mint a nézők többsége

2019.01.20. 23:22:40

Ennyi Rolioltás fért a Belevalóba.... Viszon'hányásra

Marcsee 2019.01.20. 23:22:44

Oh istenem, Lekvárka! :((((
Nooooormàlisak ezek ott bent?!
Holnap első dolgom lesz kihajítani a tvboxot a picsába, hogy a kölkök se kapcsoljanak még csak véletlenül se a retekte. Hülye szívtelen agyatlan bagázs.

javier2 2019.01.20. 23:23:02

régen nézhető volt online egész éjszaka , hát ebbe most zsóti nem ment bele

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:23:14

@javier2: A próféta szóljon belőled, bár nekem nincsenek illúzióim. Akkor kapnak a gyökerek külön feladatot és azt vágják be.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:23:42

@Spitzbauer: nemtom én még gondolatilag sem foglalkozom reni mögöttes szándékaival annyira alja
de azzal egyetértek h barátok is kibeszélik egymást, csak most Lekvárnak ezt jól pofájába vágták míg se Radicsot se Ánuszt nem alázták és láthatóan egy jóravaló gyerek.

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 23:23:47

@pomac: az előző poszt alá irtam, hogy Lacikát direktbe nem mutatták a szerkik. Ezért nem láttuk!
@javier2: Jelen, jelen!
@Vérnyusszancska: ilyen vagyok, időnként felgyülemlek és két napig mindent kiadok! :)
@,,: Adrit, az előző posztnál irtam meg! Mert játék szempontjából érdekesebb lesz!-

Hétkilenced 2019.01.20. 23:24:16

Aszongya Lacika, megnevettette őket és néha még sok is volt nekik. Hát kisfiam, te se tudtad mire jelentkezel, semmit nem láttunk belőled, csak hogy lefejelnéd Adrit.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:24:21

Lacika szépen búcsúzott puszikát is dobott.
Még egyszer pacsi a Lacikásoknak :)

javier2 2019.01.20. 23:24:29

amióta aurelio nyert sztetek van alsó küszöb?

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:24:29

ki is nyomtam ezt a hányást.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:24:33

@Nyuszomuszo83: Jól teszed. :D
Egy-két napig én se voltam annyira aktív, meg szívem szerint kibsznám ezt a retek ii-t a picsába, de olyan jókat dumálunk itt, hogy emiatt nem akarom. :D

Angora Cardi 2019.01.20. 23:25:11

@javier2: ez már 1-2 évaddal ezelőtt sem volt (online) ugye? de előtte volt és jó volt

,, 2019.01.20. 23:25:33

@Nyuszomuszo83: oké, én is az alapján írtalak be:)

ibsen 2019.01.20. 23:25:40

@VV Erőlegény: Szerintem nincs, hacsak a robotember csodát nem csinál. Egyébként ha nincs Rolival tök normális tud lenni a többiekkel.

Renit kéne kitenni de gyorsan

bElannaTorres 2019.01.20. 23:25:52

@csillagporszem: tudom :) én adrit sajnáltam meg, nagyon játszik ő is nyerni szeretne, és hát hátrányból indul, mert ha ő hozza bent lacika karakterét kb. első héten esik ki mert olyan uncsi

javier2 2019.01.20. 23:25:55

@Hétkilenced: és szted ez lacika hibája!
de legalább a tiszta szív csapatát nézhetted igazi jó emberek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:25:56

@csillagporszem: Nem, de Zsu ellen úgy érzem kevés játékosnak van esélye, az egyik ilyen Hunor, az más kérdés, hogy én nem biztos, hogy abban a párbajban Hunorra szavaznék. Ez attól is függ, hogy mennyire bátran meri felvállalni ezt a párbajt, és hogy Zsu is miként játszik az elkövetkezendő napokban. Zsu ellen szerintem Adrinak, Hunornak és Rolinak van esélye nyerni, a többiek esélytelenek.

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 23:26:07

@Vérnyusszancska: én most kevesebbet! De kb képben vagyok, csak lelki szemetesládát játszom esténként!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.20. 23:26:55

@javier2: Hát az a sorozat is messze felette van ennek. Szerintem. Szóval mindig van lejjebb igen.

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 23:27:12

@,,: köszönöm!
Amúgy meglepett a nagy % különbség! Ekkorára nem számotottam!

Oh my... 2019.01.20. 23:27:23

@Angora Cardi: de kb 20 perce még Rolitól köszön el, vele akart kint kapcsit tartani, Hunort csak úgy mellékesen említettemeg, most meg.... fordult azonnal;
bravó g*ci szerkik, elértétek a célotokat, sikerült pár kontextusból kiragadott részlettel még egy utolsót manupulálni az általatok kiejtett srácot! lehánynivalók vagytok, de téLLeg.

javier2 2019.01.20. 23:27:25

tesókáim tényleg jo8!
csókollak titeket ahol szeretnétek!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:27:44

Ha törik, ha szakad Royalista maradok!!!! Le a debilekkel!!!!

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:27:56

@Nyuszomuszo83: Az nem jó, kedves rokon. :( Kitartást neked, mert tapasztalatból mondom, mindig a lelki szemetesládának a legnehezebb. :D

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:28:44

@UdvariatlanBolondvagyok:

itt már nem lehet.
greg óta esélytelen.

mobilos perpetuum 2019.01.20. 23:29:02

@csillagporszem: Ez kamu, hogy a semmiből Adri így feljött százalékban.

ibsen 2019.01.20. 23:29:25

@VV Erőlegény: Zsu és Hunor max a döntőben lehetnek párbajellenfelek. Greg és Reni is hamarabb megy párbajra mint ők. Szerintem Hunor nem fog megborulni így a Top 3 neki ott lehet Zsunak szintén.

mocskosmacska 2019.01.20. 23:30:24

Tudom, hogy majdnem éjfél van, de most eszik egy kis lekvárt lacika tiszteletére.

Oh my... 2019.01.20. 23:30:40

@javier2: már Zsóti idején se volt online, és előtte se - tudjuk, miért -, talán Alekoszéknál volt utoljára... (?)

Hétkilenced 2019.01.20. 23:30:48

@javier2: lol, te valamit félreértettél. Viszont BB Évi óta tudjuk, hogy a média csak megrágja és kiköpi ezeket a szerencsétleneket. Ennek ellenére én is fel vagyok háborodva, hogy ebből a gyerekből ennyire semmit nem láttunk. A szívcsapatot meg nézze a faszom, vagy aki akarja, de semmiképp sem én, mert nem vagyok rájuk kíváncsi. Akkor sem, ha a rájátszások nélkül esetleg teljesen normális emberek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:31:11

@Szepvoltfiuk: Akkor tényleg székház! Imádok székházakat rombolni!!!

Dauda András 2019.01.20. 23:31:43

Na vissza Lacika a Mamma hotelbe és várd tovább a segélyt!
Sok sikert a száztagúhoz vagy a kövi Jay-Z-séghez vagy amiről az Ilyen HHH KMKsok álmodoznak...

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:32:18

@oh..my...:
zsótika elégítse ki a youtube csatornáján élőben a greguszt ha ennek vége.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:32:28

@oh..my...: Igen bent is végig Roli volt a közelebbi barija. De ezzel a megvágott pacsis videóval megmosták a fejét. Csak kérdem miért. Jóravaló kölök, nem ártott senkinek, nem bántott anyázott senkit, nem ordított mint a két büdös sakál radics és ánusz, akkor nem lehetett szépen elengedni? Nyomikámba rúgtak még párat. Én sajnálom, Lekvár ha lekvár is volt de nem érdemelte ezt.
Viszont remélem kint visszanézi, hogy Hunor is kibeszélte ám őt többször, én a helyében nem tartanám a kapcsolatot senkivel.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:33:34

@mocskosmacska: édi vagy, megyek én is, van még pár kanál a málnadzsememben, korpás keksszel kiváló lesz

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:33:49

@,,: Legalább 40-60 Zsu javára. Greg Sellő, azokat nem szereti a nép. Zsu mégis csak a nép lánya. Greg bejuthat a fináléba, ha elkerüli addig a párbajokat, illetve ha Renivel párbajozik, de arra meg minimális az esély.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:33:50

@UdvariatlanBolondvagyok:
12 éve volt, már az idejét sem tudom.

manapság szelfiznek székházakból, meg ajtóknak szaladnak élőben.

istenem ági!

mocskosmacska 2019.01.20. 23:33:57

@Angora Cardi: Én élesztő nélküli kenyérrel ettem, hogy ne ártson.

Oldfos 2019.01.20. 23:33:59

@Dauda András: EKG Tesó !:) Egyébként Lekvár kb. 10000x butább mint Adri,még a fasz Peti kérdéseit isfélreértette mindet

2019.01.20. 23:34:00

@Angora Cardi: Nem, én itt arra értettem, hogy ez aztán abszolút nem volt súlyos, és persze, Lackónak így is rosszul eshettet, esett is. Én most is azt mondom, hogy a "pacsi" is csak az volt, hogy Roller megmondta, hogy PUA nem meri őt vinni.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:34:09

Zsóti youtube csatiját pár accounttal meg lehetne trollkodni kicsit.

csillagporszem 2019.01.20. 23:34:20

@VV Erőlegény:
Aki Zsu-t megveri a párbajon az a vv-t is megnyeri, nagyon sok rajongója van és kitartanak mellette bármi is történik, bármit is csinál. Mondjuk ha kiejti Zsu-t Hunor akkor bosszúból a döntőben szavazhatnak már csakazértis ellene :D

@bElannaTorres: ez igaz, ügyes a csaj ezt elismerem :)

@mobilos perpetuum:
Örülök, hogy más is így látja, nagyon kilóg a lóláb. Mindenhol 50-50 körül voltak egész héten, nem értem ebből hogyan lett 62. Nem akarom megvádolni az rtl-t, hogy csaltak de a fészes szavazások mindig azt mutatják ami a párbajon szokott történni. Na ez van, már a fésznek se lehet hinni :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:34:52

@mocskosmacska: Úgy-úgy,,,én is megígértem...,van még jó házibarackom..., már délelőtt kikészítettem...már akkor borítékoltam, de nem vártam ennyire gusztustalanul!

,, 2019.01.20. 23:35:07

@Angora Cardi: Huncit elengedheti, Roli kinti világába nem tudom mennyire férne bele, de inkább ő, mint Hunor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:35:35

@ibsen: párbaj nélkül mindketten a 3-as döntőben? Akkor viszont a 3. fog nyerni az tuti.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:36:12

@Angora Cardi:
meg kéne amúgy.

mindenki visszasírja a radicsot?

ezt mindig meg kell kérdeznem.

2019.01.20. 23:36:41

@Szepvoltfiuk: De nem legyen "hepiend". Csak csinálják, sokáig, de essen nekik rosszul.

Szepvoltfiuk 2019.01.20. 23:36:59

@VV Erőlegény:
ha zsu a nép lánya, akkor elég szar lehet a nép.

Angora Cardi 2019.01.20. 23:37:14

@mocskosmacska: az jó :))
@Spitzbauer: igen mi itt tudjuk csak Lackónak félrevezetően vágták össze és nem érdemelte ezt a végén így rúgjanak bele egyet :(

Oldfos 2019.01.20. 23:37:38

Renit baseball ütővel kéne összeverni.... nemmintha abból értene, de én jobban érezném magam

Nyuszomuszo83 2019.01.20. 23:37:44

@Vérnyusszancska: kezd fárasztó lenni, de mondtam pszochomókusnak kellett volna menjek és gennyesre keresném magam! Köszi rokony! Puszillak!
@UdvariatlanBolondvagyok: naaa de drágám, hányásról volt szó, nem rombolásról! Nem akarom küldeni a rácsos linzert, a reszelő sütit, meg a dunhillt a kóterba! És nem akarom hogy bent te légy Greg! Kérlek légy jó!

Oldfos 2019.01.20. 23:38:45

@Angora Cardi: A srácok nem árulták el Lekvárt de hiába mondtak bármit neki,hülye volt mint a segg

Angora Cardi 2019.01.20. 23:39:12

@,,: szerintem nem lesz ezekből a nagy barátságokból kint semmi, főleg ezután a vidi után, tudod utána már magyarázkodásnak tűnik minden még ha kint meg is beszélné rolival, lehet jobb is Lekvárnak ha leszakad erről az egészről...
@Szepvoltfiuk: én nem sírom vissza, de nem kapott ekkora alázást sem ő sem ánusz pedig megérdemelték volta... :/

,, 2019.01.20. 23:39:25

@VV Erőlegény: én ismerek olyat, akinek greg szimpatikusabb, mint a sellőcsapi többi tagja, sőt a többi sellőt kifejezetten utálja:)

ibsen 2019.01.20. 23:39:39

@VV Erőlegény: Ez csak egy feltevés. Hunor sem konfrontálódik nem nagyon ismerik a többiek max. Roli meg talán zsu felé volt bizalmasabb amikor a klotyóban dumáltak a buliban. Vannak megosztóbbak Greg, Reni és Roli. Viszont eddig párbaj nélkül nem sokan mentek fináléba, így lehet hogy ezen is átesik, ha ott nyer akkor döntős.

Oldfos 2019.01.20. 23:39:52

@Szepvoltfiuk: A nép nagyja valóban egy rakás szar

Oh my... 2019.01.20. 23:40:22

@Angora Cardi: minden szavaddal egyetértek, de azért... nem lennék ilyen szigorú Lackó helyében, ő is kidumálta őket olykor-olykor, de hát ez ilyen intenzív együttélés mellett szerintem bőven belefér, a feszkót ki kell engedni, ha nem voltak adott esetben egy platformon, és miután nincs más mód a konfliktusok feldolgozására, mint az egymás kibeszélése egy szintén bentivel... itt ez nem nyom a latban olyan súllyal szerintem; pl Roliék is hányszor beszéltek pozitív kontextusban róla, csak azt nem vágták most be, nyilván....

mocskosmacska 2019.01.20. 23:40:26

Lekvár nem volt maradéktalanul szimpi, de egyvalami baszottul tetszett benne. Nagyon ritka ezekben a valóságshowba, hogy nem egy önjelölt sztárocskát látok, akik megvannak győződve, hogy aztán nekik most hogy be fog indulni a médiakarrierjük, hanem egy hétköznapi embert. Lekvárral lehetett azonosulni.

mocskosmacska 2019.01.20. 23:40:38

Lekvár nem volt maradéktalanul szimpi, de egyvalami baszottul tetszett benne. Nagyon ritka ezekben a valóságshowba, hogy nem egy önjelölt sztárocskát látok, akik megvannak győződve, hogy aztán nekik most hogy be fog indulni a médiakarrierjük, hanem egy hétköznapi embert. Lekvárral lehetett azonosulni.

Vérnyusszancska 2019.01.20. 23:40:52

@Nyuszomuszo83: Nagyon EKG. Már én is gondoltam ilyesmire, csak az a probléma, hogy az idő múlásával egyre türelmetlenebb leszek és kevéssé viselem el a nyígást. :D
Mindenkinek szép álmokat, még ha a retek meg is próbálta elbaxni. :) Sziasztok!

ibsen 2019.01.20. 23:40:53

@Szepvoltfiuk: Én nem, pláne amit kint rendezett, csoda hogy nem perelte be az RTL.

Oh my... 2019.01.20. 23:41:40

@Szepvoltfiuk: sajnos az, többnyire (ld. ápr.8.)

mocskosmacska 2019.01.20. 23:42:05

Tudom, hogy hülye vagyok, de ki az a sokat emlegetett zsolti?

mézescsók 2019.01.20. 23:42:57

@oh..my...: Nem értem sem a nézők, sem a csatorna működési mechanikáját. Nem is igazán foglalkoztat, hogy mélyebben tanulmányozzam.
Egyszerűen sajnálom, hogy egy szimpatikus, normális fazon esett ki, ráadásul olyan okokból, amit nem értek.
Lacika a Bv-ben korrekt volt.
Jó éjt mindenkinek!

Oh my... 2019.01.20. 23:43:03

@Oldfos: egyre gondoltunk, és egyszerre is ;)

Oh my... 2019.01.20. 23:44:03

@mézescsók: ugyanígy gondolom, és jó éjt neked is...

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:45:15

@mocskosmacska: VV8 Zsolti. Ő képviseli a hogyvoltosok számára a VVszerkesztőséget.
Rajta verjük le az összes haragunkat :) ŐtET ismerjük név szerint és tudunk társítani hozzá arcot jellemecskét is.

Oh my... 2019.01.20. 23:45:43

@UdvariatlanBolondvagyok: dededede!!!! hatalmas amplitúdójú EKG-m küldözgetem! ;)

mézescsók 2019.01.20. 23:45:44

@mocskosmacska: Az előző széria meleg játékosa, aki valami szerkesztővé avanzsált a Vv-nél. Mert szakértő.
De már tényleg megyek.

,, 2019.01.20. 23:45:55

@Angora Cardi: szar volt ez a bejátszó, Roliék semmit sem tettek ellene a játék alatt, inkább segítették (ez oda-vissza működött) Laccikának Renin kívül valóban csak Adri ellen volt esélye... tehát kárt nem okoztak neki, sőt.

mocskosmacska 2019.01.20. 23:46:41

@mmixvii (mixi): köszönöm. Zsut biztosan ő válogatta be vvivi1 emlékére.

,, 2019.01.20. 23:47:40

@mmixvii (mixi): kakkantóst mindig kihagyjátok

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:47:41

@oh..my...: ÉN már itt annyit pofáztam, hogy magam is bánom!

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:48:47

@mocskosmacska: VV8-Vivi is ott sertepertélt a castingon, mutatták is november elején.

mmixvii (mixi) 2019.01.20. 23:50:23

@,,: vv8Gina is ott van, de jobban előtérbe helyezi magát Zsótika az VVAfterjeivel is.

Oh my... 2019.01.20. 23:50:28

@mmixvii (mixi): igen, VV-Zsóti a mi személyes boxzsákunk, vagy inkább piñatánk.. ;)))

Cherie 2019.01.20. 23:50:37

@mézescsók: ez egy szerkesztett műsor, a cél a nézettség. Lacika azért nem egy humorbonbon, ez most is látszott, ha annyira produkálta volna magát megmutatták volna - vagy akkor ha mégis ez lenne sz.r a szerkesztő- Egyébként meg hibázott, azt hitte majd Roli elkalauzolja egy olyan játékban a fináléig, ahol mindenki mindenkinek ellensége, az meg csak hab a tortán, hogy a rosszabbik énjét se tudta leplezni egy idő után

Angora Cardi 2019.01.20. 23:50:49

@,,: drukkolok Lacikának h kint megtalálja a számítását
elmegyek pihenni, jó éjt :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.20. 23:50:54

@,,: @ibsen: Majd meglátjuk. Azért még annyit elmondanék, hogy végeredményben nekem tetszett Lacika játéka. Sajnálom, mert több játékos ellen is visszajött volna erről a párbajról. Nem kompromittálta magát, nem hozott szégyent a családjára, sőt általánosságban emelte a cigányság megítélését is. Ő tényleg emelt fejjel távozhat a villából. A győzelemhez viszont egy kicsit több kell. Nem volt annyira jóképű, mint Hunor, nem volt olyan fineszes és taktikus, mint Roli, nagyon nem volt bevállalós, és nem volt még mérsékelten sem sellő (azaz aktív).

.iIi. 2019.01.20. 23:53:50

@Cherie: de azt rohadtul nem tudja a közjegyző, hogy a szavazatszámok amit megjelenít a monitora, azt milyen programon keresztül kapja. Fogalma sincs az egész rendszerről, mert nem informatikus, csak bemondásra elhiszi, belenyúlni meg fél pillanat lenne. Ezért tök értelmetlen az ilyen közjegyzősködés.

Oh my... 2019.01.20. 23:54:08

@,,: így is van.... csak már megint Roliék játékát akarták lehúzni a retek-szerkik, gondolom azért hogy a mai után még véletlenül de maradjanak illúzióink afelől, hogy milyen esélyeik vannak a fiúknak a végjétékra.....

,, 2019.01.20. 23:54:22

@Angora Cardi: Jó éjt!

Én is lépek, jó éjt mindenkinek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 23:55:07

@oh..my...: Még a végén megdobáltok baszki, ahogyan a Brian életében is megkövezésre ítélték Matthiaszt, Gott városának fiát, mert kimondta a Jehova nevet. Aztán láttuk, mi lett a cirkuszból. Istent tehát különös megfontolásokból a JHVH hangsorral jelölik, mint ahogyan erre a miénkre is megszületett az érvényes szimbólum, amely ez: O1G.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már jó???? DDDD

ibsen 2019.01.20. 23:59:17

@VV Erőlegény: Érdekes hogy roma ez nekem nem mindig jutott eszembe vele kapcsolatban. De tény hogy normális volt tudta a határait a lányokkal is. Ő ilyen egy szívember, naiv de sajnos nem vállalta azt ami maga vagy nagyon keveset láttunk ebből. Lacika is sármos nyomta a vakert ha arról volt szó... De nem vállalta fel a konfliktusokat. Gáz hogy másnak hitt sokszor. Meg hogy mit mond ez vagy az. A királyság is teher volt neki, hirtelen rászakadt az egész.

Szepvoltfiuk 2019.01.21. 00:00:11

@oh..my...:

mondjuk szegény normális brigádban sincs sok.

kíváncsian várnám az első diplomást a vv-be.

Cimili 2019.01.21. 00:01:13

@Angora Cardi: a szemetek! szívtelen bagázs az egész szerkesztőség.
Nem láttam, mert telóm volt, de holnap feltétlenül megnézem.
@Vérnyusszancska: megyek én is!!
@0.5 bit: na ez a szemétség, h alig láttunk lacikából valamit, közben meg nem is volt tuja.
@oh..my...: max ekg minden szavadra!

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 00:02:15

@.iIi.: hogy összekössem az ápr.8.-ai eseményekkel a VV-t, lehetne minden választási bizottság helyett közjegyzői hitelesítés. Akkor se jött volna ki rosszabb végeredmény...

Amit pár napja olvastam itt valakitől kb. azt, hogy "állított volna ki az ellenzék is elég bizottsági tagot minden körzetbe, akkor nem lettek volna visszaélések
ez is egy naggggyon érdekes kijelentés....
Akkor lehet esetleg csalni, ha nem látják?

Maximista vagyok 2019.01.21. 00:02:15

Találtam egy pozitívomut. Moletty nézheti tovább Adri csöcseit :D

mmixvii (mixi) 2019.01.21. 00:03:06

@Maximista vagyok: negatívum....: ha kiesett volna, akkor már fogdoshatná is ;)

Szepvoltfiuk 2019.01.21. 00:05:08

@mmixvii (mixi):

a választás ehhez képest makulátlan.

Oh my... 2019.01.21. 00:05:26

@VV Erőlegény: hmm, ebben igazad van szerintem is, több ponton nem tetszett nekem se Lackó tinglitanglizó játéka, épp amiatt, amit írtál, hogy nem akart egyértelműen állást foglalni egyik oldal mellett sem, sokszor csak csapódott ide-oda... nem véletlenül mondta Hunor is hogy nem bízik benne – ekkor Roli még megvédte, de később már ő is elbizonytalanodott, amikor látta, hogy Lacika Renyhéékkel is dumálgat, és nem egyszer hagyta is magát beoltani... Renyhéék is látták benne a potenciált, hogy könnyű megforgatni, és gyakran éltek is a lehetöséggel – nos, ilyen szövetségesre valóban lehetetlen stratégiát építeni...

ibsen 2019.01.21. 00:07:00

Jóccakát mindenkinek

Angora Cardi 2019.01.21. 00:07:23

@Cimili: nézd vissza, mocskok voltak

Maximista vagyok 2019.01.21. 00:08:01

Na hosszabítás lesz. Fasza.

Cimili 2019.01.21. 00:08:31

@Angora Cardi: feltétlenül megnézem és annyira sajnálom, h kiesett. innentől, bár eddig is hajrá roli!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 00:09:46

@mmixvii (mixi): Ő tökös kolléga...szuszpenzort hord..., esélytelen minden lendítés,,,
inkább a falba rúgok, vagy Torrentét nézek...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 00:15:48

@Szepvoltfiuk: Ez valami barkóba? Török Ignác Gimnázium? Vagymifasz az a T.?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 00:25:06

@Szepvoltfiuk: Áhhh,,,hát persze!!! DE a geci szó annyira hungarikum, hogy nehezen asszociálok (a lényegi tartalommal) a határon kívülre.

Ármándójózsi 2019.01.21. 00:34:15

@Maximista vagyok: A mi meccsünk már sohasem kezdődik???

Oh my... 2019.01.21. 00:35:28

@mmixvii (mixi): na, blogmoci szépen elsinkófálta a válaszomat, szal megismétlem röviden, csak is a lényegre koncentrálva: igen, az; mert ez egy ilyen unortodox keresztény-konzervatív fícsör, hogy 1.: mindent szabad, amit nem látnak, és 2.: amit látnak, azt is, mert a.) Soros, b.) Gyurcsány...

Cimili 2019.01.21. 00:35:49

@UdvariatlanBolondvagyok: épp tegnap láttam az ebay-en O1G pólót, átszámítva majdnem 5000 pénzért. azért ez nem véletlen, van rá igény.

Oh my... 2019.01.21. 00:37:17

@oh..my...: ja, már van c.) opció is: Hadházy, ls felkészül a d.) Blanka...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 00:38:45

@oh..my...:@Szepvoltfiuk: Aki ezt használja, nem egy szaporító testnedvet lát maga előtt ugyanis, hanem vezérünk köpcös-trottyos visszataszító alakját. Mert a hangalak és a jelentés többnyire nincsen kapcsolatban. Most sem...:))))

Oh my... 2019.01.21. 00:44:17

@UdvariatlanBolondvagyok: sajnos tényleg.... xDDD én pl. képtelen vagyok felejteni a látványt - ami bejárta a világsajtót nem mellesleg -, amikor ott feszített (talán a V4-ek közt?) a milliós Galamb öltönyében, ami telesz@rt búvárruhaként emekte ki viselője kvalitásait.... szééép volt, büszkeség feszítette keblemet a minielnökünk miatt.... ja, nem is xDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 00:45:55

@oh..my...: Zárójelben annyit, aki a homlokára írja, hogy értelmiségi, és még pláne keresztény is, az az én olvasatomban minden aljasságra képes. Az ilyenek szoktak befogott orral belerúgni a koldusba, meg kiírni a templom ajtajára, hogy azokat NER etessétek a Krisztusban testvérek.

Oh my... 2019.01.21. 00:46:20

@Cimili: Alin ócóbb... ;) a kitűző meg csak pár cent ;DD

Oh my... 2019.01.21. 00:49:57

@UdvariatlanBolondvagyok: pfhhh ne is emlékeztess ezekre... tökigazad van, megint! ezektől tudok úgy igazán felmérgelődni, nem a Lacika kiejtésén, az lekvár ezekhez képest....

Szepvoltfiuk 2019.01.21. 00:53:54

@oh..my...:
putyin, de ne politizáljunk pls. nem lennénk egy hullámhosszon.

pláne nem istenem ágiékkal.:D

Maximista vagyok 2019.01.21. 00:54:23

Táccsdáun faszom! :D kár hogy még kb 3 óra mire vége lesz...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 00:54:32

@oh..my...: Vannak kínos dolgok és vannak vérciki ügyek (Pl. V4). Kínos például az, ha egy ország vezető politikusának nevezett illető képtelen normálisan kinézni, még a milliós öltönyben is úgy fest, mint aki a gatyában aludt és a ballagási öltönyébe szorult bele. Az kínos. Kínos, mert testalkattól függetlenül egy jó szabó képes elfedni a hibákat és kiemelni az előnyösebb tulajdonságokat.
De ez a tanyasi szakadék....

Szepvoltfiuk 2019.01.21. 00:54:34

hadházynk zoknija is mindent visz, ahogy láttam a héten a mémeket.:D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 01:01:31

@Szepvoltfiuk: Nekem már "coming out"-oltál! Nyitott könyv vagy fiú! DDD

0.5 bit 2019.01.21. 01:01:52

@Angora Cardi: "Igen bent is végig Roli volt a közelebbi barija. De ezzel a megvágott pacsis videóval megmosták a fejét. Csak kérdem miért."

Ha holnap kiderül, hogy pl. Renire marad a szuperképessége, akkor meglesz a miért is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 01:08:56

@Szepvoltfiuk: Azért ha az ágyad mellé állna egy borús délután,,egy combig érő bőrcsizmában ostorkával a kezében...,szerintem csak annyit mondanál : istenem Ági!!!

Oh my... 2019.01.21. 01:09:59

@Szepvoltfiuk: sajnos magaslabda volt ez, de én mkk megvédem, mert tapasztalataim szerint a pasik viszonyulása a zokniválasztáshoz igenigen laza, úgy kell erővel leparancsolni róluk egy-egy lyukadásközeli példányt (mert hogy jóó az még!), másrészt ennek a lényeghez képest, amiért odamentek, ott maradtak - helyettünk -, elenyésző a jelentősége, de most tényleg... nem gáz, hogy a lakájmédia és a közszolgálati is ezt bírta kiragadni és azóta is ezen rugózik érdemi híradás helyett?

Oh my... 2019.01.21. 01:12:11

@0.5 bit: na ne! ez azért már mindennél durvább lenne....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 01:18:54

@Szepvoltfiuk: @oh..my...: Baszok a zoknira, amikor ezer milliárdokat loptak el az államkasszából úgy, hogy ehhez mi mindannyian asszisztáltunk. Elfogadtuk, hogy a magánnyugdíj pénzeket zsebre tették és elfogadtuk azt is, hogy az uniós támogatások igen nagy részét – mely az ország helyzetének javítása érdekében érkezik – szétosztják családon belül. Miközben egy ország szegényedik el, addig egy felcsúti gázszerelő percenként többet keres mint egy átlag nyugdíjas 3 hónap alatt. Elszakadtunk a normalitások talajától, miközben egy teljes ország süllyedt a nyomor mély mocsarába. Bleee!!!

Oh my... 2019.01.21. 01:20:44

@Szepvoltfiuk: volt már olyan bent, nem is egy... igaz, jó régen már, de volt egy jogász dr., egy a praxisát a VV miatt szüneteltető ügyvédnő; mondjuk, egyikük sem volt nagy spíler, Laci feladta, az ügyvéd csajszi nevére nem emlékszem, csak arra, hogy alig vártam a kiesését, nem volt szimpi egyáltalán... mert

Oh my... 2019.01.21. 01:24:46

@UdvariatlanBolondvagyok: ez az! ehhez képest a zoknit kiemelni, tipikus figyelemelterelés – persze nem Szépvolt-kolléga részéről (magadra ne vedd!), hanem a propagandagépezet részéről.

Oh my... 2019.01.21. 01:27:35

@UdvariatlanBolondvagyok: számíthatsz rám, alap! (csak aztán asszonykád meg ne cincálja a - nem mű - hajkoronám!;))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 01:28:00

Csak belerángattok baszki...,kezdem a füstölést..., megyek is, mert jó éjt!!!

nicu71 2019.01.21. 01:35:03

Sziasztok. Sajnos kiesett a kedvenc Lacikám, fel voltam készülve rá. De annyira büszke vagyok rá hogy megmaradt embernek, és végtelen szerenynek, kedvesnek. Nem véletlen tapsoltak neki a végén az emberek. Minden jot kívánok nejed kedves Lekvár ❤️

Oh my... 2019.01.21. 01:35:07

@UdvariatlanBolondvagyok: az milyen szép lesz majd, amikor az eu-pénzcsapra felteszik a szűkítőt.... hogy akkor mi nyomor lesz itt,vazt mot még elképzelni is nehéz, mert mindenki azzal jön, hogy ennél már nincs lejjebb, aztán meg dehogynem! majd veszik fel szépen sorra a piaci hiteleket a kiesett gdp pótlására pl. Putyintól, mi pedig... a dédunokáink is nyögik majd a kamatokat - nem beszélve a lekötelezettségről, mintha nem lett volna elég negyven éven át..!

nicu71 2019.01.21. 01:35:48

@nicu71: nejedet írtam de ez hülyeség

Oh my... 2019.01.21. 01:49:05

@UdvariatlanBolondvagyok: dehogy bánod, tökjókat szoktál írni! :) ha nem is vagyok jelen, utólag mindig visszaolvasom, csak jelentős delay-jel már okafogyott lenne hozzászólnom... na de magamban mindig ekg-zok! ;)

Oh my... 2019.01.21. 01:51:49

@nicu71: hihi, így is értettük ;) és igen, hasonlóképpen vagyok Lacikával én is, szépen vitte végig a párbajt, és elegánsan veszített a végén, amihez kijár a megagiga riszpekt neki!

Ariel Ponty 2019.01.21. 02:02:28

Sziasztok! Nem tudok aludni... Eléggé jó kis csapat van itt,nem is terveztem,hogy írok,vagy megzavarom az itteni szeretet csapatot :D Talán a párbaj eredménye,vagy a facebook kommentek miatt éreztem azt,hogy talán mégis írok. Nem tudják az Adri hívők mefindokolni,hogy miért volt több,vagy jobb a kis hazug csaj mint Lekvár Kapitány... Olyanok butázzák le Lackót,akik egy normális érvest sem tudnak,csak,hogy Lekvárka tuja,meg hol volt eddig. 40 percet kapunt megszerkesztve,ahol,amit már ti is kitárgyaltatok a fejelős rész is megvolt vágva. Ha emlékeztek mikor Vivien volt a szaunában elzárva,kedves csupaszív Zsuzsanna miatt,mikor vlogol és beszél,az egyik pillanatban ott a felbontott tábla csoki,a másikban meg nincs,mindez ugyanabban az időben. Akkor ezt vagy többször eljátszatták,vagy a hangot vágták alá... Hm,szomorú,hogy a facebook népe mennyire elfogult. Azért titeket még foglak olvasni,de,már nagyon nincs illuzióm,hogy az egész az elejétől bolond boci Zsuzsukának volt megrendezve,a többiek meg csak statiszták,hogy a színésznő drámája beteljesedjen...

Ariel Ponty 2019.01.21. 02:11:53

@nicu71: Sajnos a Reni féle emberek eltudják tériteni Lackót,ez ezt jelenti nem bízik saját magában. Ha csak felét megfogadja Roli tanácsainak,talán szorosabb lett volna,bár,az is lehet,csak én/mi gondoljuk,hogy van értelme nézni és szavazni,miközben,ahogy írtam,az egész le van már rendezve,és a Melani(VV8 Zsolti) most kiélheti magát. A gonosznak,és sátánistának elmondott Vivien is méltosággal viselte a vereséget,a szeretet trió a benti feladatoknál sem tud veszíteni,egy elbukott párbajnál talán még vér is folyna... :/

Oh my... 2019.01.21. 02:24:51

@Angora Cardi: ez a beszéd tesanőm, minek finomkodni, mikor a főnök is megmondta, vége a píszískedés korszakának! ;) ékágézlak, ennyikeh! :)

Oh my... 2019.01.21. 02:29:32

@Ariel Ponty: szia :) azt írtad le, amit mi is sokan gondolunk itt, természetesen EKG, és pls, ne csak olvass, írj máskor is, mi mindenkinek örülünk (még a szeretett trolljainknak is, kellenek az egyensúlyhoz;))

Funk You 2019.01.21. 02:37:30

Nagyon elfogultak vagytok skacok. Szerintem Adri joggal ment vissza. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de ő játssza ezt a játékot, szemben Lacikával, aki csak úgy ott volt, de mintha ott sem lett volna. A jelenléte nem osztott és nem szorzott, legfeljebb a jelrakásnál számított. Lacika Roli szuperképessége volt, + 1 jel a kiválasztásnál. Kb annyi szerepe volt a játékban, mint egy szuperképesség kártyának a fiók mélyén. Ez volt Lacika, aki lehet hogy szimpatikusabb, mint Adri, de Adri körül mindig voltak balhék, történések, Lacika körül meg csak a néma csend.

Azt végképp nem vágom, miért lenne érdeke az RTL-nek manipulálni a szavazást. Nekik a nézettség kell, azt pedig csak akkor van, ha a néző nem érzi úgy, hogy átvágják.

Ariel Ponty 2019.01.21. 03:06:58

@Funk You: Szerintem az RTL,ha most beszántja ezt a sorozatot nem érdekli annyia,még egy hónap van. Zsu,Reni,Greg őket tartják,mert ott vannak a tömegszavazók,facebook-on is rengeteg Zsu rajongó van,a lánynak konkrétan már oldalt csináltak. Ez a VV9 elég fapados,nincsenek igazi programok,mlg VV8 volt cirkusz hét is,itt már a kinti program egy tanyán kecskét fejni,majd arrol a tanyárol két pónit bérelni,gondolom a csirkék is onnan vannak.A jégpályán konténer is elég gáz volt az ázsiai statisztákkal,eleve Osváth Zsolt garanci a gagyira,az az ember a saját szériájában is egy rossz ripacs volt,egyértelmű volt,hogy lesz egy Greg,és egy bolygókutató viven féle karakter,aki most a zsu,reni nem tudom milyen koncepció,csoki népszerűbb lett mint gondolták,és egy indok kellett a kitételéhez,amit már hamarabb is megtehettek volna,renit valamiért nem teszik ki,se figyelmeztetés sem büntetéseket nem kap,nekem több mint gyanús,hogy utasítgatásra is teszi ezeket a fárasztó dolgokat,persze élvezi is,de talán a fele lehet saját ötlet. Adrit meg én már nem megyek bele,akinek egy beszélő malac szorakoztató,az vigye haza!

Ármándójózsi 2019.01.21. 04:19:24

@Maximista vagyok: "Mivaaaaaan, mivaaaaan, mivaaaaaaaann????? Szeretlek anyukám, bazdmeg, SZERETLEK!!!"

Sevda 2019.01.21. 05:15:14

Már 2 napja le vagyok maradva itt a sztorival, de a párbaj eredménye érdekelt, és: ☹️☹️☹️☹️☹️

Pancsamanó 2019.01.21. 06:29:34

@Angora Cardi: "BV-ben is adrit kell nézni? takarodj már, Lacika best ofot inkább!"

Szívemből szóltál, ez nagyon aranyos hsz volt :))) Korrekt gyerek volt, sajnáltam. Eddigi szériakban 2-3 kivétellel a csendes korrekt gyerek nyert, innen is látszik hogy vagy belenyúltak vagy már a törzsszavazók naaagy többsége nem az értelmes fajtából kerül ki (ez mondjuk már Sománal is megmutatkozott) Bár Adrival nincs nagy bajom, de az hogy a szívcsapat még odabent mereszti, az több, mint elkeserítő.

Ha nem Roli nyeri hanem vmelyik ordibálós IQ-negatív liba akkor az ad egy szánalmas képet a nézői többségről.

Cherie 2019.01.21. 06:43:11

@.iIi.: nem kell belenyúlni a szavzatokba, az adás szerkesztés bőven elég

mobilos perpetuum 2019.01.21. 06:47:38

@Ariel Ponty: Ahol néztem, többszázan tanúsíthatják: az elején, mikor az Ad-ri Ad-ri üvöltözést meghallottam, már leírtam, ki győz.
Az eddigi szériák párbajainál mindig az ment vissza, akinek a táborát halljuk - hangtechnikailag felerősítve, vagy csak pár vezérszurkolóval megbeszélve érik ezt el, nem tudom. Legalább annyi biztatást kellett volna hallani Lacika mellett is. Az eredmény elvileg elképzelhető, a százalékok minimum gyanúsak.

Pamutbojt 2019.01.21. 07:04:17

50-50 -ről hogy a pics@ba változott ekkorát? Ráadásul Adri volt az ellenszenves a párbajon.

@Pancsamanó: Hát igen. De ha felnézel a face-re, akkor kábé láthatod a kommentelők értelmi szintjét.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 07:17:40

@Pamutbojt: Adri nem egy hűde értelmi szint.
Szilveszterkor magában beszél. (A kameráknak.)
59. video 00 20 06-nél egyedül a kanapén, cigizik. Időnként táncolókat mutat a kamera.
"Én nem szoktam ehhez az utálathoz hozzá. ( Könnyet dörgöl el. ) Az emberek elfogadják a másikat olyannak, amilyen, az összes faszszopó hibájával. Rohad az egyik körme, rohad az egyik körme. Ha nincsen foga, nincsen foga. Jaj! Nem tudsz minden szót visszamondani, úgy ahogy mondtál. Ki a jó isten emlékszik, mit mondtál két héttel ezelőtt, most komolyan. Magamban beszélek már megint. Ááá! Öreg vagyok én már a síráshoz. És dagadt !!!"

.iIi. 2019.01.21. 07:31:49

@Cherie: nem írtam, hogy belenyulnak a szavazatokba, hanem azt, hogy ezt egy közjegyző nem tudja lelelplezni. Parasztvakitasra jó csak a közjegyző, semmi értelme.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 07:53:25

Sajnos bejött a papírforma. A fejelős beszólás sokat ártott az addig butácska, de jóindulatú és nem bunkó cigánygyerek megítélésén. A csatorna is sokat tett érte, hogy a legunalmasabb színben tüntesse fel a kisfilmjében az elején, mintha mást sem tett volna, csak minden szituációban táncol. Aztán volt a búcsúfilm, amiben Lacika több arcát is megmutatták. Utólag. Elegánsan viselte Lekvárunk a vereséget.
Nehéz dolga lesz a 2 benn maradt fiúnak, 4 ellen Lacika szuperképességével (dupla jel) sem mennek semmire. Az Rtl már megírta a végleges forgatókönyvet. Párbajra felkészül: Roller. Ha Renit hívja ki, őt talán kinn hagyja. Nincsenek reményeim...

0.5 bit 2019.01.21. 07:57:01

@Funk You: "Azt végképp nem vágom, miért lenne érdeke az RTL-nek manipulálni a szavazást."

A keratív producerrel volt egy cikk, aki az mellett, hogy Renit magasztalta, elmondta a szerkesztési elveiket:
" Ha Lacika nem tud a sztori részévé válni, akkor ez van, ő nem lesz benne az összefoglalóban."
velvet.hu/gumicukor/2018/12/30/vv9_valo_vilag_9_reality/
Mint láthatjuk nem tudott a sztori részévé válni, ezért nem kapott műsoridőt. Azt, hogy a szerkesztők mit tekintenek sztorinak, az összefoglalóban elhangzott. Amikor Greg-Reni ordítozás volt, akkor a Vivi/Viki (a párbajtanácsadós csaj aki valami szerkesztő féle) megjegyezte, hogy milyen ügyesek és ez a Való Világ, ezt kell csinálni.

Szóval az a lényeg, hogy mivel Lacika nem volt hajlandó konfrontálódni és ordibálni, ezért a kedves szerkesztők rádobták a vaságyat és még egy betontömböt is kötöttek a lábára a tegnapi úszóversenyre. Lacika nem volt Mónika show kompatibilis, nem azt a játékot játszotta amit a szerkesztők kedvére való lett volna, ezért az RTL szerint mennie kellett.

"Nekik a nézettség kell, azt pedig csak akkor van, ha a néző nem érzi úgy, hogy átvágják."

A múlt században volt egy Göbbels nevű emberke, aki elég jól ráérzett arra, hogyan is lehet az emberek véleményét megfelelő irányba terelgetni. Az úgy tudott működni, hogy nem kellett hitelességi deficittel foglalkozni. De a közelmúltból is lehetne hasonló példákat felhozni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:10:19

@Sanda.Ipse: Egyáltalán nem így látom. Ahogy apad a létszám egyre inkább egyéni játékká válik a játék. Akár Rolinak, akár Hunornak drukkolsz rájuk pl Lacika is veszélyes lehetett volna egy hármas döntőben. A két fiúnak talán el kell majd kezdenie új taktikát felállítani, pl. Adrit picit maguk mellé állítani (ugyanez érvényes Gregre is, mert rá meg Zsuzsu veszélyes a Csillámból). Adri csak jobb híján van a Csillám mellett inkább, ugyanis eddig a három hím jobban kivetette maga közül, mint a Csillám formáció. Megjegyzem, ha Hunor most villant egy jobb heti teljesítményt simán kinnhagyna bárkit a Sellők közül. Ha továbbra is csak sündörög és kerüli a kockázatot és a párbajt, akkor lehet, hogy bejut a 3-as döntőbe, de nyerni nem fog.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 08:11:27

Engem már csak az gondolkodtat, hogy kire pakolt volna roli és huni, ha laci nem erőlteti az adri vonalat. Mert ezzel L a saját sírját ásta meg. Zsu és reni sosem vitte volna lacikát, sokkal inkább rolit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:22:13

Egy kört még mindenképpen nyertek mind, ha most Renit választják ki. Reni bárkivel szemben kiesik szerintem. Ehhez a következőt kellene tenniük: 1, Zsuzsut újra összeveszejteni Renivel, Adrit meg rávenni,hogy semleges játékosra tegye a jelét (azaz ne arra a fiúra, akire a többiek).

Sanda.Ipse 2019.01.21. 08:25:10

@Hedo a nokedli szaggató:
A "mi lett volna ha?..." típusú kérdéseknek nem sok értelme van:)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 08:28:58

@Sanda.Ipse: értelme annak sincs, hogy aláírom a munkaügyisnek hogy átadtam a TP papíromat, de erről a nyilatkozatról én nem kapok másolatot :D

Sanda.Ipse 2019.01.21. 08:31:48

@VV Erőlegény:
Kb fél óráig tart a sellőknél egy heves összecsapás következtében beállt örihari. Megfigyelhető, hogy nagyon ügyelnek arra, hogy bizonyos dolgokat ilyenkor se mondjanak ki. Pl. A Greg vs Reni balhénál Reni összeugraszthatta volna Greget Zsúval is, ha megmondja, hogy Greg nem akarja vele a kapcsolatot tartani villán kívül. De ügyel a szájára és nem teszi.
Azt is tudják, hogy ártanának maguknak, ha szívbéli "barátaikra" tennék a jelüket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:32:20

@Hedo a nokedli szaggató: Ez jó felvetés. Meg kellene kérdezni Lacikától ma a Blikkben? :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:33:09

@Sanda.Ipse: Ajjor még egy kicsit az időzítésre is figyelniük kellene. :-D

Sanda.Ipse 2019.01.21. 08:33:16

@Hedo a nokedli szaggató:
Milyen nyilatkozat, ha átadsz egy papírt? Szerinted jó a példád? :)))

Sanda.Ipse 2019.01.21. 08:34:25

@VV Erőlegény:
Szűk határidő. LOL Jelrakás előtti fél óra.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 08:36:13

@Sanda.Ipse: jóvanna hétfő reggel van! Az ember a fellegvárban is egy mi lett volna ha, és tök jó lett ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:37:19

@Sanda.Ipse: Reni esetében hajlok is igazat adni neked, de Zsuzsu állítólag 70%-ban a szívére hallgat, Greg meg szerintem árgus szemekkel ügyel minden lepattanóra, és, ha úgy alakul az utolsó pillanatban simán megváltoztatja a véleményét és ráteszi a jelét vagy az egyikre vagy a másikra, ha összevesznének. Adrin pedig lila kendő van.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 08:37:49

@Hedo a nokedli szaggató:
Amúgy szerintem, ha nincs Lacika bunkó beszólása a lefejelésről, a párbaj is másképpen alakul. Ott sokan (magam is) csalódtak Lacikában.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 08:39:06

@VV Erőlegény:
Remélem, hogy Hunornak eszébe nem jut levenni Adriról a lila kendőt.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 08:40:17

@VV Erőlegény: már majdnem megkedveltem gregit ahogy reagált idegbeteg, hisztérikus renyhére, de ez a nyomi 5 perc múlva kibékült...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:40:21

@Sanda.Ipse: Itt a fórumon talán Ibsen a legnagyobb Zsuzsu drukker jelenleg, azért Renitől már ő is szabadulna (azaz megszabadítaná Zsuzsut), ezt többször is leírta.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 08:41:35

@Sanda.Ipse: lacikát én a lekvárnál engedtem el és nem tudta magát visszahozni, pedig a királyság nagy lehetőség lett volna.
Kire marad a sok sok villafillér??? és mikor lesz rá végre szükség???

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 08:43:13

Valaki írta, hogy laci roli szuperképessége volt: +1 a jelrakásnál. mikor laci fellázadt, hogy ő nem arra rakja kire roli utasítja, akkor laci hopp utcán találta magát.
Csóri gyerek nem tudta felmérni, hogy neki csak így van lehetősége sokáig villalakóként létezni, ha megmaradt göndör szőrként roli seggén :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:44:26

@Hedo a nokedli szaggató: Én úgy látom, hogy Greg marha nagy szélkakas benn, játékintelligenciában pedig kb a harmadik helyen áll Roli és Adri mögött. Ha jókor jön a következő menetrend szerinti veszekedés, és nem lát már esélyt a két lány kibékítésére, akkor villámgyorsan kifarol majd valamelyik lány mögül. Fontos még a fiúk részéről, hogy Adrit is kihúzzák a négyesből, ami nem lesz könnyű, mert ezek hárman is rá fognak tapadn, dehát ettől játék ez a játék.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 08:50:00

@Hedo a nokedli szaggató: Ez is jó kérdés. Szerintem ezt már el is felejtették a szerkesztők (mármint, hogy villakrajcárokat is adtak szuperképességre). Munkahétnek már nincs értelme, mert elfogytak a munkások a villából, picit mintha hajazna ez a nagy magyar valósághoz. :-)

Cherie 2019.01.21. 08:59:38

@Hedo a nokedli szaggató: 200 m2 en 5 hülyével bezárva te is azt tennéd, itt nem lehet haragot tartani, majd kint mivé lesz a nagy barátsag...

LaciHogyVoltol 2019.01.21. 09:00:18

Én nagyon bírtam Lacikát, viszont azért szavaztam Adrira, mert mérhetetlenül rühellem Roli pökhendi stílusát, ahogy osztja az észt egy 200 négyzetméteres bezárt térben ahol erős kétpárti szakadás állt be...mit kell itt annyira taktikázni, mindenki pont tudja mi lesz. Ezzel nem a csillamponi osztagok akarom védeni, mert röhejes volt Greg kifakadása, amikor megkapta a zöld kendőt, hiszen pusztán annyit változtatott a dolgokon, hogy kiválasztottként ment párbajozni és nem kihívottként... Lacika sajnos most pont azt kapta, amire feliratkozott, beáldozható Number#2 lett Troli elbaszott gameplanjében. Az a baj, és ebben igazuk van Gregéknek, hogy Roli az eleje óta retteg a párbajoktól, ez már akkor megmutatkozott, amikor aradi ára tette a kendőt és ezzel Erat küldte ki maga helyett...pedig ha akkor bevállalta volna, hogy ő parbajozzon Radiccsal arra a bentiek nem tudtak volna ráfogni, hogy Radics ellen szavaztak és nem Roli mellett, mert akkor azt hihették volna, hogy a normális játék, bátran játszva szimpatikus a nézőknek és többé nem küldték volna bárbajra...és most is belement az Adri kiválasztottak tervbe, csak mert az plusz 2 hét biztonság, pedig ha ők szétszórják a jelüket, a többiek kiválasztják Rolit, ő kihívja Adrit simán kint hagyta volna, de nem, ő inkább beáldozta Lacikát. Most viszont szorul a hurok a nyaka körül: ha most kiválasztják őt kiválasztják és Greg felköti magára a kendőt, akkor nem lesz választása, vinnie kell Renit vagy Zsut, amitől retteg, kivéve, ha leveteti Adriról a kendőt, de szerintem mostmár tőle is fél, szerintem arra próbál majd játszani, hogy magához édesgeti kicsit Adrit, hogy ő Hunorra rakja, ő Hunorral a dupla jelet és a kendőlevételt felhasználva, és ha a szerencse melléjük áll a villa mesterséget kihasználva kiválasztják Adrit aki úgy is Hinort viszi, és kiesik...szerintem ha Rolit kiválasztják és ő veteti le Hunorral Adriról a kendőt, hogy ő vihesse ki is annyira lejáratja magát, hogy ennyire fél a Csupaszív csapattól, hogy ha meg meg is nyeri a párbajt se lesz semmi esélye a döntőben...persze az is kérdés, hogy milyen sorrendben kérdezik a kihívásnál a szuper képességeket, Hunor levehetné Gregről a kendőt két másodperccel azután, hogy magára kötötte? Mert akkor az a szuperképesség semmit nem ér...

Dauda András 2019.01.21. 09:15:03

Lacikának sok sikert a raphez! (hahaha) Majd a mamma megvígaszatlja!

Kövi párbaj: Roli -reni v GReg!
El lehet kezdeni a Sellő-Kolompár csapatot enni vágre!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 09:16:01

Egyébként nagyon fontos lenne a játék érdekessé tartásában, hogy folyamatosan konfliktus helyzetbe hozzák egymást mindenféle barátságkarkötőkkel, és igazságtalan tematikus játékokkal. Persze azt se felejtsük, hogy tegnap este volt még egy kis bebaszcsizós, asztalon táncolós, bulika is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 09:17:42

Tegnapi Renyhe ámokfutás elég volt egy hónapra, ez a nő tényleg közveszélyes, ha van esze Csokinak akkor elrepül olaszba és vissza se jön.
Mert ez az ebolás kullancs le nem száll róla.

Az meg a másik hogy az RTL hülyének nézi a hv olvasóit, kb azon a szinten kezelnek minket is mint a birkákat a fészbukon, emberi nagyságokról szónokolt Peti, hihetetlenül szánalma ez a hipszter bohóc.
És annyira amatőr szinten manipulálják a nézőket, hogy rá se szarnak mennyire szembetűnő Adri tolása, a tegnap szinte csak róla szólt (meg Renyhéről) Roliék szinte szóhoz se jutottak, Peti meg sem szólította őket.
Respekt lekvárnak, nem volt nagyarcú zsivány cigány gyerek, korrekten hagyta el a villát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 09:21:20

@úgymond olvasó mmkk:

Becézz így :)

Jobb mint a mókuspingvin :P

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 09:22:10

@szociál:
majd en azt tudom, hogyan becezlek, cicafej :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 09:23:09

jut eszembe, nem lesz ma kivalasztas? 3 het alatt 3 embernek kell kihullania, illo volna ma megrendezni egyet.

Niké88 2019.01.21. 09:24:18

@szociál: Ezen én is elképedtem, miket hadovált össze: emberi nagyság, meg meghatódott, hogy Adri ment vissza a való villába, mi van???

Maximista vagyok 2019.01.21. 09:28:05

@úgymond olvasó mmkk: dikk, még ez se tudja, beszarok. Ma párbaj lesz te retek!

Maximista vagyok 2019.01.21. 09:30:27

@Ármándójózsi: :D több mint 10 éve nézem ezt a sportot, de olyat még nem láttam hogy mind a kettő főcsoport döntőn hosszabítás kellett volna. már veszem is ki a szabit február 3-ra, hosszú éjszaka lesz :D go Pats!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 09:30:28

@Maximista vagyok: hetfon reggel mit varsz tolem, te retek? annak orulok, hogy ket fulem van, oszt megse vagyok tescos szatyor

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 09:34:24

@úgymond olvasó mmkk: én azon vigyorgok, hogy ülök a lyukamon és nem esek bele :D

hereverő heverő 2019.01.21. 09:37:44

Lóreggelt mindenkinek, hölgyeknek kézcsók, uraknak kézfogás.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 09:37:48

@szociál: aszongya peti furcsán öltözködő felnőtt lett, édes faszom, az öltözködés minden bajod huszadrangú tagja :(

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:06:14

@VV Erőlegény: "...elfogytak a munkások a villából, picit mintha hajazna ez a nagy magyar valósághoz. :-)"
+ 1000 EKG:))))

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:08:58

@LaciHogyVoltol:
"...igazuk van Gregéknek, hogy Roli az eleje óta retteg a párbajoktól"
Nem gondolod, hogy ez éppen az ő szájukból - látva a reakciójukat Greg jelölésére - meglehetősen röhejesen hangzik?

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 10:10:27

Jó reggelt!
Én sajnálom Laszikát, mert ha visszanézi netán az öfiket rájön hogy amire ő azt hitte a nézők látják mennyire vicces és majd az alapján döntik el ki menjen vissza, ő vagy Adri, naaa az nem volt! Elveszi a műsoridőt a két degenerált ordítása és arcrángása.
Azért csókolom, mindenki látta Zsizsikes magán produkcióját a cipőben a jacuban ugrálással, üvöltéssel? Ez tök normális viselkedés? A kurva életbe, én még soha nem tudtam semminek ennyire örülni, hogy csizmástól menjek a kádba topogni! :/ Utána meg beleteszik bugyogtatni a valagukat? Zsuzsikával takaríttatnék éjjel-nappal. A 10 évfolyamával meg a pincér oskolával csak ennyire futja... Ha lett volna egy pocsolya még abba is belehempergett volna a nagy örömben. Színésznő ez a lyány akkor is, akárki akármit mond! Elvitte még ezt a showt is Adri elől, hisz őt mutatta a kamera mit művel.
Én is láttam miért van Renyhe bugyikában egyfolytában, de miért zsinórtanga???? Nem lehetne valami esztétikusabb bugyit látni, ha már látjuk? Ott vannak a szponzik: poppy lingerinél azért vannak szép fehérneműk!
hdishop.hu/fehernemu.html

hereverő heverő 2019.01.21. 10:13:47

@Nyuszomuszo83: háromszárú alsónadrág is van?

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:20:32

@Nyuszomuszo83:
Csodálkozva hallgattam, mikor Lacika a BV-ben elmondta, hogy mennyit röhögtek a poénjain a villalakók. Mi abból semmit nem láttunk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:21:03

@Nyuszomuszo83: az iskolai vegzettsegekkel peldalozni eleg gaz, mar ne is haragudj. Zsuzsu nem azert ostoba, mert nincs 100 diplomaja, sot, diplomaval nem osztanak intelligenciat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:23:24

@Nyuszomuszo83:

Zsu mindig spontánul örül, egyszer bement és felmászott az asztalra és ott óbégatott egyedül, nem a többiekkel még véletlenül se, most is csinálta a magánszámot, ezt előre eltervezte, az meg amilyen képeket vág néha, tényleg esélyes hogy szellemi fogyatékos a csaj, még ha van egy pötty lexikális tudása is.
Renyhe és Zsu veszélyes a társadalomra, lehet még jobba mint Ánusz.
VV Zsolti is iszonyat primitív lehet ha nekik ez a vonal jön be, ennyi erővel Sorosozhatnának is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:25:59

@szociál: szerintem sokat gondolsz rola, szerintem ezeket nem o talalja ki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:26:15

@Sanda.Ipse:

10-ed részét se vágták be az öfikbe Lekvárról, még pánszexuális is volt egy darabig állítólag, csak erről a veszekedős cigány pitsáról vágtak be mindent.
Tuti mostoha tesója Zsótinak ez a liba, vagy megígérte neki Soma hogy leszopja ha többet mutatják Rúdlényt.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.01.21. 10:26:51

Nekem nem a %-kal, és nem is azzal van bajom, hogy Adri ment vissza, hanem azzal, AHOGY visszament. Nagyon szembetűnő volt az, ahogy Lacikát próbálták rossz színben feltüntetni. Pl. a királyi hetes bejátszásnál. Azt persze nem rakták bele, amikor Lacika összeszedte magát a kiakadása után, vagy azt, amikor adott a vacsorából az alattvalóknak, vagy akár a festős feladatot. Ezzel szemben Adriról összegyűjtöttek minden szépet és jót (hogy szeretgeti a játékbabát és hasonlók). A %-hoz nem hiszem, hogy hozzányúltak, szerintem egész egyszerűen annyira manipulálták a nézőket, hogy ez az arány jött ki végeredménynek. Holott egy párbajról szerintem arról kéne szólnia, hogy bemutatassák, miért érdemes visszaszavazni a játékosokat. Adri kapcsán meg gyakorlatilag az egyetlen dolog, amit a játékosok áhítattal kiemelnek, az a kommunikációs képessége. Az tény és való, hogy értelmesebb, mint Reni és Zsuzsu együtt, de az önmagában miért erény, ha valaki "tud" beszélni? Ez lenne az alapvető. Persze tudom, hogy a mai társadalomban már hihetetlenül alacsony az átlag intelligencia-színvonal, de azért ilyen szinten magasztalni valakit azért, mert szóismétlés nélkül képes ledarálni 3 összefüggő mondatot, ugyan már. Ahogy mondani szokás, a vakok között a félszemű a király. Pedig ha Adrit kirángatnánk ebből a közegből, láthatnánk, hogy egy tök átlagos lány (elsősorban itt az értelemre és a kommunikációs készségekre gondolok). Egész egyszerűen arról van szó, hogy olyan emberek között, mint "Tele szájjal óbégatok, és mindenen hisztérikusan felkapom a vizet" Reni, vagy a "30 évesen is sellőnek hiszem magam" Greg, vagy a "G#ci buta vagyok, és mindenki vigyázzon a törékeny lelki világomra" Zsuzsu, Adri egy filozófusnak tűnik.
Aztán a Bevalóban is belerúgtak egyet Lackóba, plusz Roli is megkapta a szokásos rugdosást. Ezen a ponton döntöttem el, hogy én ezt a szériát nem vagyok hajlandó a továbbiakban nézni, és még egyszer mondom, nem az eredmény miatt, hanem amiatt, hogy ez nem volt fair a szerkesztők részéről, hogy ennyire egyoldalúan mutatták be a párbajozókat. Majd olvasgatom az itteni posztokat, és kommenteket, egy ideje már úgyis unom ezt az évadot, kb. a felező buli óta semmi nem történik.

Sajnos a következő kieső nagy valószínűséggel Roli lesz. Nagyjából 2-3 hete olyan brutális lejárató kampányt indítottak ellene a szerkesztők, hogy szerintem már csak arra várnak, hogy mikor fog rákerülni a zöld/kék kendő. És az a szomorú, hogy szerintem Reni ellen is kiesne. "Cserébe" viszont Hunort elvinnék a fináléig, de csak azért, hogy legyen ellenpólus a hányingert keltő "szív csapat" mellett. Zsuzsu, Greg, Hunor döntőre tippelek egyébként. Greggel szerintem biztos, hogy nem fogják megnyeretni a játékot, az nagyon nyilvánvaló lenne, hogy a "mássága" miatt. Biztos vagyok benne, hogy Zsuzsu lesz a végső befutó, őt (számomra érthetetlen okokból) nagyon sokan imádják, elég csak a Facebookra felnézni, vagy a közönségszavazások eredményeit látni. Továbbra is a Hunor-Roli párosnak drukkolok, de esélytelen, hogy közülük valaki nyerjen. Hunort sokan támadják azzal, hogy csendes, nem csinál semmit, pedig szerintem az egyik, ha nem a legkultúráltabb játékos ebből a brancsból. Érdekes módon ő a bezártság ellenére is ember tud maradni, nem kell neki ordenáré módon üvöltöznie, és szerepelnie (igazából egy komolyabb veszekedésére emlékszem az Erával a szobabiciklis feladat kapcsán, de ott is full igaza volt Hunornak). Ahogy észrevettem, a többiek sem találnak rajta fogást, nem nagyon állnak le vele veszekedni.

Roli és Hunor játékával az a baj, hogy nem kompatibilis a mai nézők igényeivel. Roli pl. szerintem kifejezetten jó játékos, okosan taktikázik, de a nézőknek nem ez kell. Ők az idegbeteg, fröcsögő trógereket akarják látni, és ez a hatalmas baj. Most egy Roli-Reni párbajt jósolok, ahonnan Reni jön vissza, aztán Hunor leveszi Reniről a lila kendőt bosszúból, és kiviszi, majd kint is hagyja, ezzel bebiztosítva a helyét a fináléban.

Amúgy Zsuzsuban szerintem benne van, hogy Big Brother Évi sorsára jut. Most komolyan, szerintetek milyen következményei lennének annak, hogy egy ilyen gyerekes, instabil, és zéró élettapasztalattal rendelkező lány ölébe pottyan 36 millió forint?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:27:42

@úgymond olvasó mmkk: szerintem leulhetek szerintem szoismetlesert szerintem egyes szerintem. szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:28:05

@úgymond olvasó mmkk:

Annyira látszik hogy megjátssza ezeket, semmi spontanaitás nincs benne, végig színészkedik az egész villalétét, egyfolytában a kamerákat nézi, próbálják úgy vágni hogy ne lehessen észre venni, de mindig olyan amatőr ez a lány hogy a fejemet fogom.
Nem nézzük mostantól ezt hörcsöghekk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:31:53

@szociál:
az meg a szerkesztokrol mond el mindent, hogy Renyhe meg Zsuzsu agyi kapacitasait nem birtak felmerni, es meg mindig nem jottek ra, hogy az ovodas csoportok jobb szineszi kepessegekkel rendelkeznek, mint ok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:33:06

@!Márk!:
+1

Talán nem Rolit dobják máglyára , nem véletlenül küldik be Vikit néha, jelezvén hogy még szerelmesek is lehetnek odakint, sanszos hogy Roli bent lesz a 3-ban, csak kicsit talpraesettebbnek kellene lennie, mert ez túró már amit lenyom, ne üvöltözzön hanem mondja el a véleményét mindegyiknek, oltsa le őket, elég ha a nézők hallják mit darál le nekik, azzal ne foglalkozzon hogy az idegbetegek nem hagyják befejezni a mondatát, elég ha mit látjuk.
De amíg meg sem próbálja addig csak ez a fekvőbeteg taktikus kép fog kialakulni róla, amivel nem lehet ezt megnyerni.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:34:54

@!Márk!:
Még a 36 millánál is többet ártana Zsuzsunak, hogy megerősíteni vélné, hogy jó az, amit csinál. Pl. hogy szembeköpi az ingyenvizet osztogató lányt a vasútállomáson, mert neki nem tetszett a hozzáállása. Ezt mindenki láthatja az Rtl honlapján és a megítélése (imádata) a fészen mit sem változik. Milyen emberek ezek?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:35:13

nem vagyok oda Roliert sem kulonosebben, de ha valasztanom kellene, hogy o vagy Hunor, gondolkodas nelkul Rolit mondanam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:35:35

@úgymond olvasó mmkk:

Annak a rengeteg birkának ez a játék tetszik, mert éppen ennyire sötétek mint Renyhe és Zsu, velük tudnak azonosulni.
Valszeg több közmunkás nézi ezt a műsort mint diplomás , viszont ők nem fogják megvenni a szponzor bort, mert nekik a kannás is jó.

bel ami 2019.01.21. 10:36:21

VV villa Zsuzsukája
nem egy karótnyelt anyáca.
Ő egy bohó, kicsit csacska
nagyobbacska
kölyökmacska.

Oroszlánkörmökkel.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:36:51

@szociál:
Te próbáltad már elmondani a véleményed egy kofastílusban üvöltöző embernek? Meg sem hallja, hacsak le nem süllyedsz magad is a kofaszintre. Roli egyet tehet. Nem válaszol és odébbáll.

2019.01.21. 10:37:25

Jó reggelt!

Na, aludtam rá egyet. Tegnap szépen behergeltem itt magamat, behergeltük magunkat, pedig jól megnézve Laczkó a tényleg csak egy kedves tuja volt. Azért csalódtunk most akkorát, mert úgy tűnt 50-50%-on állnak, és van esélye. Sokan itt azt szerettük volna, ha a szív(ó)csapat kapjon egy sallert azzal, hogy Laszika visszamegy, de erre kevés volt az esély: a királyhetet is elbaxta egy kicsit, PUA jol kommunikált végig, pedig az öribaricsapat is morgott rá végig (és ez is némiképp erősítette). És ne felejtsük el, hogy Laszika nyomta, hogy tegyenek Adrira. Ott segíthetett volna Roller, hogy ne, mert ő látta, hogy PUA majd Laszikát viszi (ezért volt a pacsi, nem azért mert megszívatta Laczkót, csak ilyen "nalátod" kézfogás volt nem is pacsi).

@LaciHogyVoltol: Hát tényleg milyen féreg ez a Roller, hogy egy egyéni játékban megpróbálja elkerülni a párbajt. (Nem). Hát akinek esze van, az kerüli a párbajt, mint a büdös xart. Azok közül, akik akartak párbajozni, sokan nagy százalékban hullottak el. 8 évad után mindenki részére világossá kellett volna válnia, hogy nem adunk esélyt egy párbajnak, ha lehet. Még az az ostoba némber, Renyhe is felfogta... És ha eddig ez neked nem volt világos, ottbent nem látják az erőviszonyokat olyan tisztán (se), mint mi. Roller is csak egy futár, nem szociálpszichológus. Kár megkérdőjelezhetetlen startégiai erényekkel felruháznod őt: maradj meg annál, hogy rühelled. Mert pökhendi. És Renyhe? És Süsü? Én valamiért őket még pökhendibbnek látom. G1G meg akkora megmondóember lett, mint ide Lacháza. Nála megint "győzött az igazság". Ez hülye: milyen igazság győzött a csupa jószív Laszika ellen?

Na mindegy, remélem, lesz egy Roller-Renyhe párbaj, nagyarányú Roller győzelemmel. És akkor G1G az első döbbenet után, majd odamehet Süsühöz és elsuttoghatja neki, hogy ő tudta, hogy Renyhe túltolta (tóltulta), de nem akart neki szólni. Csupa szív...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:38:17

@szociál: ismerek olyan diplomast, aki kannas bortOT iszik :D de ertem, hogy mire gondolsz. tegnap kitertem a hitembol a streamen kommenteloktol, ment a renyhe imadat egesz parbaj alatt. a kortesbeszede alatt meg elszabadult a pokol. jut eszembe, honnan is volt kinyomtatott kortesbeszede? csak nem a szerkik irtak meg neki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:38:23

@Sanda.Ipse:

De a műsorban ha végig kussolsz és csak a jakuzziban kuncogsz a haverokkal az már kicsit sok már a végjátéknál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:40:30

@úgymond olvasó mmkk:

de hüje vagy, még eszt se tudod normálisan leirni, "kortárs" beszéd !

jézusom még enyit se tud

hereverő heverő 2019.01.21. 10:40:45

@Sanda.Ipse: szerintem az emberiség megérett a pusztulásra. Jöhetne már egy kisbolygó, remélem a delfinek túlélik

Tökös... 2019.01.21. 10:41:07

Sziasztok

A tegnapi sót adri vitte el, rolcsi és Hunyor magukra maradtak...
a szokásos, megint nyert egy feladatot a meztelen csiga, néha úgy érzem akkor nyer amikor akar... most éppen a garatán nyomott le egy fasznak látszó tárgyat...
Sejtésem szerint rolcsi és Renyha fog párbajozni legközelebb...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:42:06

@Spitzbauer:

nem csak morgott az öribari csapat, hanem konkrétan kiküldték hazugságvizsgálatra :)))))))))))
ennyire szív csapat a 3+1-es gárda :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:43:02

@szociál:
lyovanna, nem vok ojan okos, mint te

2019.01.21. 10:45:19

@!Márk!: Xarok arra, hogy milyen sor(o)sra jut Süsü, ha nyer. Ne nyerjen, és kész. :-DDD

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:45:53

@szociál: Tudjuk, hogy mi mást is csinál még, csak egyszerűen nem vágják be? Ha Roli lemenne arra az alja kofastílusra, már nem Roli lenne és nem drukkolnék neki, az biztos. Tetszik, hogy képes uralkodni magán, az indulatain. Nálam ez plusz piros pont.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:46:02

@hereverő heverő:

A delfinek, a csikóhalak, és a katicabogarak éljék túl, meg a kiccicák, mindenki más pusztuljon el !
Mikor Trumpot megválasztották megérett rá, most meg aztán végképp.

@úgymond olvasó mmkk:

máskor hejesen ird ha mekkérhetlek

Angora Cardi 2019.01.21. 10:46:34

Ne reménykedjetek, Roli nem fog Renyhével szemben visszamenni.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:47:33

@Angora Cardi: nem lehetne legalább a reményt meghagyni?:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:48:02

@Sanda.Ipse:

direkt kihangsúlyoztam, hogy ne menjen le ebbe a kárálásba, csak mondja el a véleményét, próbálja meg legalább....néma gyereknek az anyja se veri ki a faxát.

:)

Angora Cardi 2019.01.21. 10:48:42

@Sanda.Ipse: Nem. Tegnapi Lacika sárba taposása után szerintem térjünk meg a fénybe barátaim.
:D

2019.01.21. 10:48:43

@szociál: Persze, én csak lepkézek itt, hogy a trollokon kívül ki az akinek bejön ez jellem(telenség), meg a viselkedés, amit ezek a szararcok (=öribariszerimegfojtalakegykanálvízben csapat) nyomnak, akár egymás ellen is. Mert lássuk be, nem csak egymás ellen acsarkodnak: Roller már egy mondatot sem tud elmondani annélkül, hogy bele ne ugatna a Renyhe-Süsü kórus. Szánalom.

moletty 2019.01.21. 10:49:05

A telibebaszott kurvaanyját mindenkinek ! (köszönésképpen)
1. Renyhe egy veszett állat le kell ciánozni !
2. Nagy Blanka a magyar fecsegő poszáta : sose hagyjon el a remény !
3. Adri: sebesre kúrlak ha kigyüssz ! ( Érdekes lehet még ha Rolival összeállna)
4. Zsúra kényszerzubbonyt és lobotómiát !
Így hétfő reggel kicsit érzékenyebb vagyok :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:49:30

@szociál:
te csak ne kerjel engem semmire, katicajaguar

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:49:43

@szociál: hogy hallanák meg, mikor a másik tele torokból üvölt?

moletty 2019.01.21. 10:50:16

@Spitzbauer: BAsznám ki a tizedikről a redves cigánykurvát, meg a szefős mű-művésznőt !

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 10:50:39

@úgymond olvasó mmkk: nézd gáz vagy nem gáz egy ostoba nő, aki ha akart volna tanulhatott volna, de nem is akart, médiában való elhelyezkedéshez is kellene agy, meg tanulás. Felhoztam igen az iskolázottságát, mert kint van az adatlapján, ő erre büszke. Én is tisztában vagyok azzal hogy lehet 3 diplomája valakinek ha egy primitív barom. De Zsu példálózik azzal ő milyen okos. Ha már sikerült ennyit letenni az asztalra tanulás szempontjából nem lenne az sem baj, sőt, csak ő minderre a butaságra még rá is játszik. A mondatom pedig ténymegállapítás volt!
@szociál: Veszélyesek, és ezek bizony szülni fognak!

Tökös... 2019.01.21. 10:50:54

Hunyornak egy kicsit tökösebb játékra lenne szüksége, nem kell minden vita elől menekülni..
Még akkor sem ha Renyhével, vagy Zsuval kerül szembe...
a néző szereti a konfliktus, bár volt ebben a játékban szobanövény is döntős...
Attila esetében például..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:50:56

@Angora Cardi: a rozsaszin csillamponis sellovilagba terjetek meg. nem kell felnetek, jo lesz nektek :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 10:50:59

@Angora Cardi: ez olyan lesz, mint a greg vivi párbaj, nem baj, ha mindkettő kint marad :(
Kit utálnak kevesebben? troli vagy renyhe? renyhe a zsú fanoknál is ellőtte magát, mondjuk troli is... nem eccerű, de ha egy renyhe-troli párbajon roli kint marad és tuti pezsgőt bontok, aztán sírok is, mert tovább kell nézni renyhe szétfolyó seggét, amire nem talál gatyát :(

2019.01.21. 10:51:08

@Angora Cardi: Az bebaxna. Bár látom magam előtt Zsóttit a kis félig behúnyt szemével, ahogy magyarázza a szerki értekezleten, hogy micsoda bravúr lenne, ha most Renyhét annyira felhoznák, hogy verje Rollert. "Csináljuk meg! Csináljuk meg!"

Angora Cardi 2019.01.21. 10:51:16

Néhány szó Lacika emlékére:

Viszlát lekvár,
Te, László.

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 10:51:42

@moletty: EKG! Javasolom a lobotómiát neki én is mert az agyat nem plasztikázzák!

moletty 2019.01.21. 10:52:06

@Maximista vagyok: Kösz Tesó ! Egy titkot felfedek Neked : kb. 10 napig "Marxista vagyok"-nak olvastam a nickedet :D :D :D De úgy is bírtalak

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:52:29

@Nyuszomuszo83: majd kiszedi neki a neurológus:)
(Plágium: Zsuzsutól)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 10:53:24

@Angora Cardi: amikor roli bocsánatot kért adritól, azt komolyan gondolta? vagy befoscsikázott, hogy lilakendős adri agyonbassza jelekkel a csillámsellők segedelmével?

Angora Cardi 2019.01.21. 10:53:35

@úgymond olvasó mmkk: no, én csak a valóságra gondoltam, a sellővilágot elutasítom
@Hedo a nokedli szaggató: Áh, legalább kérne egy kiseggelt mackót Rolitól, hogy eltakarja a stoppospicsát.
@Spitzbauer: De hát szerintük ez kell a nézőnek, a kétbiteseknek legalábbis, nekem nincs további illúzióm..

moletty 2019.01.21. 10:53:48

@Nyuszomuszo83: Vasárnap csak úgy tobzódtak a "ZSÚisták". A barom telefonos meg a többi idióta picsa....

Angora Cardi 2019.01.21. 10:54:46

@Sanda.Ipse: @Nyuszomuszo83: kiszedetteti a neurológián - hogy pontosak legyünk

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:54:56

@Hedo a nokedli szaggató:
Alapból a Zsuzsu fanoknak semmi érdeke, hogy Reni benn maradjon kedvencük elől esetleg elvinni a fődíjat. Itt az fog történni, amit az Rtl akar.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:55:05

@Angora Cardi: szőlővilágot olvastam, nem vagyok éhes, á, egyáltalán

Maximista vagyok 2019.01.21. 10:55:08

@moletty: :D bebaszna ha az lennék. nézheted még picit Adri csöcseit, ha meg kijön meg is mászhatod őket.

Angora Cardi 2019.01.21. 10:56:30

@úgymond olvasó mmkk: Nekem csak szőlőcukor van, de inkább iszom még egy kávét...

Sanda.Ipse 2019.01.21. 10:56:34

@Angora Cardi:
Mea culpa. Mea maxima culpa. Klasszikust csak pontosan...

moletty 2019.01.21. 10:56:49

"Wachsler: Nem politikai okokból vitték el Nagy Imre "
Weheheheheeeeee : Molotov is ezt mondta :D :D

argo001 2019.01.21. 10:57:26

Mindent elmondana erről a k*va játékról, ha Zsuzsa lenne az első női győztes.

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 10:57:45

@Sanda.Ipse: Szegény neurológust is sajnálom! Potya az egész! Felnyitja és sok mindent nem fog találni! :D
@moletty: Húúú nem olvastam vissza, 3 órás telefonbeszélgetésem volt, 8-tól 11-ig. Néha odanéztem és csak a %-kat láttam illetve a visszatérést!
Akkor ismét nem vesztettem semmit hogy kihagytam a tegnapi kommentfolyamot (is)!
@Angora Cardi: Nem nagyon lesz mit! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 10:57:55

@Angora Cardi: ne ingerelj, mert meg fogom enni a buszsofőrtöt

Maximista vagyok 2019.01.21. 10:59:26

@Sanda.Ipse: Igazából szavazni is teljesen felesleges, pár hete nagyon feltűnő hogy az RTL-es csicskák irányítanak, mondjuk akit lehet, az meg is érdemli. A nagyobb gond az, hogy mennyi ember van aki nem lát a dolgok mögé, na ez az igazán szomorú.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 10:59:48

@Sanda.Ipse: @Spitzbauer:

Olyan szuperképesség kellett volna, hogy a másiknak csendben végig kellene hallgatnia a másik mondandóját, és ezt 10-szer fellehetne használni.
Nem hazugságvizsgálós gyíkságok, meg villapénz :pfff

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 11:00:54

lattam eloben egy Renyhe fant.
ezt most fel kell dolgoznom.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 11:01:41

@szociál: így még Roller is szóhoz juthatna:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:01:50

@Maximista vagyok:

szerintem az összes hv-s törölje az appot, ne szavazzunk, úgy se ér semmit.

Sanda.Ipse 2019.01.21. 11:02:33

@úgymond olvasó mmkk:
Hogy nézett ki? Gondolom hátul teljesen lapos volt a feje, agy nem lehetett benne:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 11:03:06

uram jezusom.
asszem most visszamegyek az irodaba, es leulok a sarokba kataton allapotban.
egy renye fan, a komplett csaladjaval egyutt neki szurkol.
edes istenem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:03:47

@Sanda.Ipse:

vagy az RTL álljon a sarkára (bár ők a feszkót szeretik, ezt a bazári kárálást) és kapjon büntetést aki nem hagyja a másikat szóhoz jutni, legalább egy hét próbaidő.

Maximista vagyok 2019.01.21. 11:04:23

@szociál: egyáltalán nem átlátszó ahogy megágyaznak Roli távozásához :) ugye Zsóti meg Balázs? #kurvaanyátokat

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 11:04:57

Be kéne látni hogy drukkolhatunk/szerethetünk/azonosulhatunk/imádhatunk (kívánt rész aláhúzandó) bárkinek, nem mi fogjuk eldönteni, sem a facebook kommentelők, majd a retek eldönti, neki ki kell a későbbiekben és jónapot! Nem is kellene itt vérre menő vitákba bonyolódni. Egyesek viszont sajnos túllihegik.
Tény, hogy számomra eddig ez a legalja évad. Idegesített rohadtul Zsóti és Vivi is az előzőbe a butasággal, de azok legalább ennyire trehányak nem voltak.
Azért kíváncsi lennék otthon is ilyen "rendben" élnek??? De jó ott a patkányoknak és csótányoknak meg a hangya kolóniának! :D
@úgymond olvasó mmkk: hol, hol, ezt hol láttad??? Úristen!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:05:05

@úgymond olvasó mmkk:

Nyugi bemondta a rádió, napok alatt ide ér egy meteorzápor, aminek a legkisebb darabkája akkora mint Manhattan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:06:36

@Maximista vagyok:

De akkor nem Vikit küldenék be állandó jelleggel, hanem találtak volna valaki mást.
Ezt a Viki - Roli románcot megakarja ülni az RTL, lehet Roli megnyeri és összebútoroznak, fókusz riport hegyek, címlapok, stb.

Angora Cardi 2019.01.21. 11:07:23

@Sanda.Ipse: :DDD
@Nyuszomuszo83: befúrnak és meghallják a csend hangjait
@úgymond olvasó mmkk: szegény sofőr :(

Angora Cardi 2019.01.21. 11:10:27

@szociál: áh, klasszisokkal jobb csaja volt amikor a másik vetélkedős szereplését linkelte valaki, kimegy roli innen, nem vikire lesz kíváncsi

Angora Cardi 2019.01.21. 11:15:23

@szociál: mondta Hunornak hogy őt kint várják, a múltbelivel még lehet tervei
illetve a két fiúnak mondta ha ők innen kijönnek majd csak úgy szálldosnak a csajok
szóval én nem hinném hogy az udvariassági viki udvarlásra szüksége lesz :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:19:05

@Angora Cardi:

mindegy én törlöm az appot a pitsába, úgymond :)

hereverő heverő 2019.01.21. 11:19:57

@szociál: már töröltem, ma reggel amikor olvastam a zeredménytET

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:20:47

@hereverő heverő: @Angora Cardi:

Delete
Ennyike
Bekaphatja Zsótika.....Greg faxát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 11:21:58

itt majd osztom az észt, de szavazati joggal már nem élek, mert bolondnak néznek bennünket nézőket.
Tiszta Habony művek lett az RTL.

hereverő heverő 2019.01.21. 11:22:10

@szociál: ooh, a roli-viki románc tetszene! Micsoda petting lenne, Viki túl nagy csöcseire akasztanának egy mikroportot, aztán Roli messziről nézné mert neki túl kicsi van (a la sellőcsapat)...

Angora Cardi 2019.01.21. 11:22:11

@hereverő heverő: Én is reggel, első felindulásomban. :D

Maximista vagyok 2019.01.21. 11:25:17

Az itteni tipp játékot tolom tovább, de savazni már én sem fogok, nem számít a gonosz és tattikus szavazatom.

hereverő heverő 2019.01.21. 11:32:09

@Angora Cardi: Pedig el tudom képzelni, hogy Viki rámozdul a Rolira. Főleg ha a 36 miska is hozzá vándorol, de ne vagyok gonosz.. És el tudom képzelni hogy a Rolinak is bejön a Viki, mondjuk az első 3 hónapban megismerik egymást jobban, és Roli elindul a kőkemény alkoholizmus felé.

moletty 2019.01.21. 11:37:55

@Nyuszomuszo83: 3 óra tel ? Te aztán bírod erővel a sex-chat-t Tesó :D

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.01.21. 11:38:01

Egyébként még egy apró adalék eszembe jutott. Az RTL 24 alkalmazásban meg lehet tekinteni külön kis jeleneteket az összefoglalókból, és feltűnt, hogy itt is rendre a "nagy 4-es", azaz Zsuzsu, Greg, Reni és Adri vicces(nek) gondolt jeleneteit mutogatják, sírva röhögős fejek kíséretében. Nem akarok összeesküvés-elméleteket szőni, de ez akkor volt igazán szemet szúró, amikor a párbaj alatt leadtam Lackóra a voksomat. Gondolom a szerkesztők ezekkel a kivágott jelenetekkel is azt próbálják sulykolni, hogy ezek négyen mekkora formák.

Egyébként egy Reni párbaj szörnyű lenne, sem a műsorvezető, sem a párbajellenfél nem jutna szóhoz mellette...

moletty 2019.01.21. 11:38:21

@moletty: elnézést "telefon-sex"-t akartam írni :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.21. 11:38:57

@hereverő heverő: @Angora Cardi: @szociál:

Ne töröljétek az app-ot, mert csak Rolit fogjátok szívatni vele.
Mindamellett Lacika, tényleg nem volt látható. Mivel Renyhe üvöltését kellet néznie mindenkinek... nekem is jobban eset volna Lacika poénkodását nézni, mint ezt az üvöltő barmot.

moletty 2019.01.21. 11:40:10

@hereverő heverő: 38 millával nem is köszönnék Vikinek ! (Anélkül se :)
ELEMben: Adrit felszedném és betegre kúrnám ! (lehet h. elfogult vagyok vele ? :)

Angora Cardi 2019.01.21. 11:42:58

@hereverő heverő: Vikiről én is el tudom képzelni. Roliról kevésbé... Max ha a csati elvárja tőlük a párban interjúzgatást egy ideig akkor eljátssza, de... áh...

hereverő heverő 2019.01.21. 11:44:26

@Brigante: Már töröltem, és nem fogom visszarakni. Nekem olyan mindegy, ki nyeri és ez akkor is így van ha a csatorna nem nyúl bele. Bizonyítani a susmust úgysem tudjuk, vagy van vagy nincs. Gyanúnk ugyan lehet, de az senkit sem érdekel.
Szóval nekem mindegy ki nyeri, eddig (2 alkalommal) is csak azért szavaztam, mert azt reméltem, hogy érdekesebb lesz a játék.

Tényleg, most hogy Adri visszament, még szeretné-e ha Roli megpöcögtetné? Ha igen, és egtörténi, szertném ha Vikihez kimenne egy stáb amikor lejátszák neki a paplanlebegést. léccilécci!

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 11:48:51

@moletty: Tesóóóó ha lenne eszem meg is élnék belőle! :D Még működik amúgy ilyen sextelefon szolgáltatás? Vagy az eltűnt már amint a videókazetta?
Csak a 10 éve nem látott unokabátyám fosta a szót! Meghalt az édesapja- neeee, nem Andy Vajna volt, a francba- és ezért hívott fel!

2019.01.21. 11:56:17

Már lehet, hogy írta valaki, de Lacikáról még annyit:
Ribi búcsúlevelében azt írta, hogy Lacikának ideje felvenni a Láthatósági mellényt. Hol a vérvörös faxba' érdekelte a már kiesett Ribit Lacika láthatósága? Ennek is olyan Zsótti szaga van. Bűzlik. Már ott kezdték Lacika karakterének a gyilkolását.
Mondjuk, ha nem kezdték volna, előfordulhatott volna, hogy Süsüt kihirdetik, hogy nyert, már majdnem lekapcsolják a villanyt, mikor Lacika megszólal egy sötét sarokban: "Hát nem én nyertem? Én maradtam utoljára a villában." :-DDDD

moletty 2019.01.21. 11:58:20

@Nyuszomuszo83: Bevallom azt kihagytam eddigi létemben, így nem tudom van-e még.
Élőalakos kurvázást jobban preferálom :D
Csak félek a éccdtű ezé inkább a szopszétasszonyhó járok át :)

katemoss 2019.01.21. 12:00:22

@Hedo a nokedli szaggató: jajj Hedo! nagyon egy véleményen vagyunk! basszus, én nem értem, hogy a nagy Roli védő szakszervezet a cseh kettőt nézte??? Roli mindenképpen Adrit akarta kiválasztottá tenni, és jól jött neki, hogy Lekvár rá akarta tenni a jelet. Még beszélték is Huncikával, hogy majd Roli rámegy Puára, hogy ne rá tegye a kendőt. Persze jó lett volna nekik ha Lekvárka megy vissza erről a párbajról, de igazából nekik az volt a lényeg, hogy ne őket vigye ki.
Én örültem, hogy Adri ment vissza tegnap, és nem azért, mert Lekvárral lett volna bármi komolyabb probléma, de így látok egy pici esélyt, hogy puha pöcs, szürke maci naci nem nyer a végén.... :)
Amúgy Adrit egyáltalán nem tartom butának, de fogtam a fejem, hogy a nagy férfi kommunikátor nem vágja, hogy Rollerke miért közeledik felé.... :(

bElannaTorres 2019.01.21. 12:03:29

@Spitzbauer: Lacika önálló ember, miért így akart látható lenni. Adrinak sokkal több esze van, átlátja a játékot, neki még Ánuszt sem kellett támogatnia, hogy bent maradjon.
Az nyert aki jobban játszott, lacko elszúrta a szív játékát, amit az elejétől hozott. Adri sose csinált titkot abból hogy a saját érdekeit is nézi, és nem jött akkora kamu szövegekkel sem hogy nem bír a másikkal élni. Királyi héten alázatos szolga volt, mikor királynő lett akkor is tudta hogy viselkedjen hogy szimpatikus is tudjon maradni.

Ariel Ponty 2019.01.21. 12:08:18

@Spitzbauer: Ez tényleg így volt,meg a végrendelkezés az elhalálozásra vonatkozik,tehát Vivi mint karakter halott kéne legyen. Sem belevaló,sem csirkeszelidítés,csak simán eltünni! Ha a belevalóban mondta volna,hogy kire hagy valamit,még hihető(bb) is lenne,de,ez az előre megírt levél. Szerint Lacinál is az lesz,hogy valaki nagyon frappánsan megírja Lekvár Kapitány levelét,kétszer mehet Baukóhoz,és hagyják,hagy nyomja a RAP zenék a haverokkal...

Aszi 2019.01.21. 12:17:39

Jóslat: Következő párbaj: Roli-Zsuzsu, ahonnan Zsuzsu megy vissza nagy többséggel.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 12:18:49

visszatértem a katatón állapotból

mobilos perpetuum 2019.01.21. 12:19:56

@0.5 bit: "A múlt században volt egy Goebbels nevű emberke, aki elég jól ráérzett arra, hogyan is lehet az emberek véleményét megfelelő irányba terelgetni. Az úgy tudott működni, hogy nem kellett hitelességi deficittel foglalkozni"
Még lehet onnan példát hozni, pl. rájöttek, hogy kell egy ellenségkép, miden gazdasági, egyéb problémáért ők a felelősek, és ez összekovácsolja a népet. Lacika alaptermészete miatt nem utálta eléggé az "ellenséget". Egyszer kijelentette, hogy Gregéknél is néha jól érzi magát. Ettől kezdve "barátai" nem tekintették elég jó szövetségesnek. Az RTL-nek se tetszik, ha valaki nem csinálja, gerjeszti a feszültséget, hanem csak bemond egy-két, vagy még több poént.

Más téma: tegnap volt arról szó, ki írjon itt és miért, most beugrott egy Voltaire idézet: "Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Mate4182 2019.01.21. 12:25:02

na jo reggelt!

en speciel Adrira szavaztam tegnap, de ennek ket oka is van : Adrit valamiert jobban birom mint az osszes tobbi noi jatekost osszeadva. (plusz jobban is nez ki :D )
illetve Lacika nalam nagyon elvagta magat a lefejelos fetisevel... tudom tudom az rtl direct cask azt mutatja hogy faszfej meg mittomen, de nalam ez akkoris a nem beleferos kategoria

viszont akik maradtak: aztakurva... zsuzsunak elo van irva hogy feltunesi viszketegsegtol porogjon es visongjon minden parbaj utan? apropo volt mar olyan hogy o nem visongott oromeben amikor valaki kiesett? (oszinten szolva elobb hinnem el hogy ez a primitive szutyok masok karanak orul, mint barki mas oromenek)

szerintem most meg fogjak szorni Rolit aki kiviszi Renyhet es 95-5 aranybna kinn is hagyja
utana szerintem Hunor fog kapni egy kendot es kinn hagyja Adrit
maradnak 4en aztan lesz ahogy lesz. vegso trionak egy Roli Hunor Greget tudok elkepzelni ahol Greg kiesik 3.nak aztan vegul Hunor nyer Roli ellenk 60-40re

teljesene leszarom cask ne zsuzsu vagy reni nyerje es nem azert mert annyira ruhellem oket hogy sajnalom toluk a penzt (mindketto az a fajta eletkeptelen idiota aki egy even belul mar csoves/kurva lenne) hanem mert nem akarom hogy a szeria utan az legyen elkonyvelve hogy : igen, a tiszta szivbol valo jatszas kell ide. igen egyenes oszinte emberek ertek el a sikert stb stb stb

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 12:33:16

@Sanda.Ipse: az egyik legnormálisabb ügyfelem volt.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 12:40:15

@bElannaTorres: Adri "mikor királynő lett akkor is tudta hogy viselkedjen hogy szimpatikus is tudjon maradni. "
Ha jól tévedek a királyos hét úgy zajlott, hogy öt napig Lackó volt a király, majd két napra fordítottak. Már csak ezért se lehet a kettőt összehasonlítani, de akkor már úgy fogalmaznék: alig volt rosszabb Laci királynál. (Reni kancellárnak is köszönhetően.)

Ariel Ponty 2019.01.21. 12:46:04

@mobilos perpetuum: Nekem a királyos hét nem tetszett,egyik oldal sem volt jó,Lackó gyenge volt királynak,Adriék meg csak bosszúra vágytak. A katona hét,ha lesz,értelmetlen mert a szeretett hármas/négyes végig hisztizné,sajnos tematikus heteket ilyen karakterekkel nem lehet csinálni.

bElannaTorres 2019.01.21. 12:49:17

@Mate4182: Ezért kéne adrinak nyerni. Jól játszik, beszélget mindenkivel, megismert mindenkit, nem a külseje körül forog az élete mint hunornak. Nem idegbeteg, jól tűri a kritikát, a támadásokat, azt is amikor az arcába hazudnak.

@mobilos perpetuum: öt napig volt szolga, és jól csinálta alázattal, viccesen. Királynőnek jobb volt, még akkor is ha csak két nap volt. Lacikának két nap is elég volt, hogy rosszul jöjjön ki belőle, ő inkább a vége felé fordított. Reni munkája benne volt, de hát nem lehet bent anyu hogy segítsen. Meg kellett volna oldania, úgy hogy reni jöjjön ki belőle rosszul a nézők szemében, ne ő.

bElannaTorres 2019.01.21. 12:51:14

@Ariel Ponty: roliék kezdték úgy hogy akkor visszakapjátok...
Adri nem reni, adri játszotta a játékot hetesként is.

Mate4182 2019.01.21. 12:52:39

@bElannaTorres: Meg kellett volna oldania, úgy hogy reni jöjjön ki belőle rosszul a nézők szemében, ne ő.

szerintem megoldotta :D
en legalabbis a kiralyos het utan is Renyhetol kapok cask massziv hanyingert (Zsu inkabb olyan mint az a fajta szellemi fogyatekos akit egyfelol sajnalsz a gondjai miatt, masfelol midnig ellenerzesed van mert ezektol fuggetlenul egy rohadt tetu fereg :D )

bElannaTorres 2019.01.21. 12:59:31

@Mate4182: hogy csak reni - ő ne. Igen reni magát járatta le de nagyon. Viszont lacika se nyert a héttel. Matracos bunkózás, meg a hiszti mikor levágta a koronát, ezeket adri csinálja mi lett volna itt?
Renyhe kieshetne végre azzal egyetértek. Csodálom hogy van még hangja annyit üvöltözik. Zsu nagyon egyszerű az biztos, nyert már ilyen fiúban, szóval abban nem lenne semmi új ha az ügyeletes hülyegyerek nyerne.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 13:11:29

@Ariel Ponty: Adriéknál még egy kisbabát is be kellett tenni, hogy ne fulladjon unalomba a sztori.
Reni: én jobb lettem volna királynőnek. Ő mindennek jobb lenne.
Párbajon kiesőnek is. :))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 13:22:00

@hereverő heverő: a kicsi pöcsöt könnyebb tövig bevenni és az anál se oly fájdalmas! Hajrá kis pöcsűek XD XD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 13:23:39

zsuzsut úgy meg lehetne forgatni! pl kérdezte tőle talán reni, hogy mi akadályozza abban, hogy szexeljen. kamerák, meg a tartása.
Oké, ha nem lennének kamerák kivel szexelnél? :)

Ariel Ponty 2019.01.21. 13:25:04

@bElannaTorres: Adri csak egy kis ripacs volt,eleve tudta,fordított hét lesz,ez nem fair... Akkor vezesd le,miért is jó,hogy Adri még ott van? Ginu is ezt csinálta,csak kiesett,egy olyan ember akire a csillám csapat sem kiváncsi,miért jobb?

Ariel Ponty 2019.01.21. 13:27:47

@mobilos perpetuum: Reni egy benti feladatot feladat vereséget sem tud méltósággal elveszíteni,egy párbajnál Puskát Petit vagy Anikót úgy megszorongatná,hogy nem maradnának épen,bömbölne,ordítana,hogy kiesett. Vivit is elhordták sátánistának,gonosznak,mégis Ők Lackóval korrekt modon viselték a vereséget,sőt,még krisztián is.

Tökös... 2019.01.21. 13:29:33

Adrit feltüntetni mint Teréz anyát...
Ennek a mangalicának sosem fordítanék hátat...
A teste az egy dolog, de a gondolkodása mint egy áspis kigyóé...
a bentiek sem bíznak meg benne, pedig ott aztán van agyhalott....
a fél társaság elbukott a súlymértéken...
aki a llegjobban alkalmazkodott a játékhoz, és szerintem döntős az a meztelen csiga...
Mondhatnám azt is hpogy a győztes meg van, ne izguljon senki...

Ariel Ponty 2019.01.21. 13:34:37

@Tökös...: Láttad a facebook áradatot? Lacikát butázták az Adri rajongói,de,egy mondatot sem tudtak helyesen leírni,leginkább a gyalázkodás ment. Zsu tutó befutó,akkora a tábora,ha nem záratja ki magát első vagy második leszz a színésznő...

Mate4182 2019.01.21. 13:38:43

Adri kulsejet szerintem nem fair pocskondiazni mert a benti nok kozul meg mindig o a legvallalhatobb. Alairom hogy Zsu nagyon szep arcu, de sajnos ennyi.
viszont renyhe megtestesiti a letezo legrosszabb aranyu elhizas receptjet : lapos, de hajas. a feneke aranytalan, a combjaitol inkabb lennek ujra szuz es mindemelle egy fej ami inkabb fuj.

ehhez kepest Adri a megtestesult noiesseg !

a veresegekre visszaterve: aki eddig a legpozitivabban kapott ki (plane a benti viselkedesehez kepest) az nalam abszolut a Krisztian
Reni szerintem konnyes szemmel fog ossze roskadni es olzanokat motyogni hogy: miert fogtatok ellenem ossze magyarorszag? miert akartok nekem artani?

Tökös... 2019.01.21. 13:41:35

@Ariel Ponty:

Szerintem ezt a játékot nem a faszbukosok teszik ki, inkább közép vagy idősebb korú nők... ( megérzés )
ezért nem női játékos nyer...
Ami Zsút illeti, szerintem csak ordibálásból nem lehet ezt a játékot megnyerni, a szex vonalat sem szabad túl tolni...
Példának okáért krisztián és malacmanci végig kurtak 3-4 adást, és mind a ketten kiestek...

bel ami 2019.01.21. 13:42:56

@mobilos perpetuum:
Kommentelők kénytelen voltak inkább távozni,
mert egy se bírta mondani, hogy éljen a Roli.

Angora Cardi 2019.01.21. 13:43:52

@Mate4182: Lackó is nagyon korrekten viselkedett végig adás alatt is és BV-ben is.

Mate4182 2019.01.21. 13:46:45

@Angora Cardi: a parbaj veget lattam cask. ott tok jofejul viselkedett, fura is volt a kontraszt a parbajozo Lacika es a Valo Vilag lako Lacika kozott ... koszi rtl by the way

viszont se a parbajt, se a BVt nem lattam szoval ot nem akartam annyira peldanak hozni. Krisztiannal emlekszem hogy bnomnek is egybol az volt a reakcioja hogy: ha ez a barom tud normalisan viselkedni, miert nem ezt a vonalat eroltette odabenn? es tok jogos

pimasz borz 2019.01.21. 13:46:52

@Ariel Ponty: durva nagyon a faces acsarkodás..egyszerűen elképesztő,hogy 'emberekből'mit hoz ki egy ilyen jelentéktelen, fostenger játék.Én is retard zsuzsut mondom győztesnek...de hogy a csillámcsupaszív csapatból valamelyik az tuti :( Személy szerint Rolit favorizáltam,de már elengedtem ezt a vv-t.Csak itt olvasom,mert töményben elviselhetetlen..

Tökös... 2019.01.21. 13:47:36

@Mate4182:
Azt irtam a teste az egy dolog...
A mangalicázás még nem is kritika, legalább is Ginu testéhez mérten...
egyébként a kígyók, egészen jól elvannak a társadalomban...

Tökös... 2019.01.21. 13:50:45

Én a játék alatt egészen nyugodt voltam, néha levettem a hagot oszt jónapot...
Ha álmos voltam, lefeküdtem aludni mint tegnap, másnap néztem meg ki esett ki...
idegállapot kérdése minden...

Maximista vagyok 2019.01.21. 13:50:51

Amúgy tök fasza párhuzamot lehet vonni a műsor és az itteni kommentelések között, ahogy szépen ül le a műsor, úgy változnak itt is a dolgok.

Angora Cardi 2019.01.21. 13:52:42

@Mate4182: Lacika is más volt, tudott beszélni, elmondta, a megfejelésért még akkor elnézést kért, amiért hevében kiszaladt a száján (nem adták le), elmondta, hogy milyen jókat szórakoztatta a bentieket (nem adták le) és többször gratulált Adrinak, még a helyszínen és a BV-s elköszönőben. Baukónak elmondta, hogy nincs gond, nem nyerhet mindenki, nem volt sem nagyképű, sem semmi extra, csak egy kis normális lekvár mint bent, csak abból keveset láttunk, őt a megalekvárságra hegyezték ki a néző felé.

Ariel Ponty 2019.01.21. 13:53:24

@Tökös...: Lehet,én a facebook-on láttam nagymamákat Zsut éltetni,és egészen fiatalokat is. A szex,tudhatnák,hogy már nem nyerő,mert csak az nem néz pornót,aki nem akar,Cintikének is ez lett a veszte,erre alapozta a karakterét. Annyira nem volt jó csaj,hogy sokáig végigvigye. Szerintem Krisz és Vivi a stílusa miatt esett ki,a flegmázás sem vihető végig,Vivi szerintem Krisz nélkül vállalható volt. Zsu és Reni egyértelműen felkészültek tudason erre a szériára,Hunor az aki amatőr ebben a színdarabban. Ő a szépfiú,aki,nem buta,pont annyira áll bele egy beszélgetésbe,hogy ne adjon támadási felületet...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.21. 13:53:30

@Tökös...: mert ahogy a Mester is megmondta: A kígyók, kígyóznak

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 13:54:03

@Fridolin a pimasz borz: streamen néztem a párbajt, néha beleolvastam az ottani kommentekbe. elképesztő volt. mást nem olvastam, csak, hogy hajrá őszinte csapat, éljen a tiszta szív, imádunk reni, szeretünk zsuzsu, te vagy a legjobb, greg. és minderre rátéve egy lapáttal, az egyik ügyfelem kifejtette ma, hogy ő meg a család mennyire csípik, milyen bátor, hogy szembeszáll mindenkivel a saját igazáért, hogy mennyire jót akar zsuzsunak azzal, hogy azt mondja rá, fogyatékos, meg hogy milyen őszinte szerelemmel szereti csokit. én meg majdnem lefordultam a székről.

hereverő heverő 2019.01.21. 13:55:28

@Maximista vagyok: Pont azon gondolkodtam, hogy már ide sem érdemes járni. A gyűlölködők meg a semmit nem értők (trollok, stb) szépen megszállták a helyet, aztán sokan inkább nem is jönnek vagy elolvassák, megvonják a vállukat és továbbállnak.
Szerintem regeljünk be a face-ra, menjünk oda pörögni :D

Ariel Ponty 2019.01.21. 13:56:09

@Fridolin a pimasz borz: Lacika maradhatott volna még pár napot,Roli vagy hunornak még tartogatom a szavazatom,a többiek a villában és a való életben is vállalhatatlanok szerintem! Az megint negatív,hogy az Adi,Reni,és Zsu anyukák is a facebook-on garázdálkodnak,megint csak a jellembajnok anyukákat és gyermekeiket minősiti... >)

bElannaTorres 2019.01.21. 13:56:23

@Ariel Ponty: adri egyéni játékot játszik, nem megy le csillámba. Taktikus, jó megfigyelő, és tud viselkedni, elmondja a gondolatait, de nem járatja le magát.
Lacika meg butácska, akit könnyű volt megvezetni is, hetekig nem is lehetett látni. Most mindenki hiányolja azt a három poénját amit százszor elmondott, hogy miért nem adták le pedig milyen vicces fiú lehetett? Még roli is mondta neki, hogy kezdjen el beszélni, azt sem tudják mire gondol, mit gondol a játékról semmit.

Maximista vagyok 2019.01.21. 13:58:39

@hereverő heverő: nincs az a pénz amiért én FB reget csinálnék :D eddig is megvoltam nélküle és ezután is megleszek.

pimasz borz 2019.01.21. 13:59:12

Sajnálom Lacikát,meg azt amit belőle akartak láttatni manipulálva.Csoki dühkitörései meg szó nélkül eresztve az éterbe..Nekem a szívcsapat masszív gyűlölködése tette be a kaput..és persze az őszintesége.Szerkesztett az egész,ahogy itt már többen írtátok.Kár érte.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 13:59:33

@hereverő heverő: igazán sajnálom, hogy belerondítottam a kedélyes társalgásba, már megyek is

pimasz borz 2019.01.21. 14:01:29

@Ariel Ponty: Ha Roli helyzetbe kerülne,talán szavaznék is.De sajnos esélytelen.

hereverő heverő 2019.01.21. 14:02:56

@Maximista vagyok: úú pedig biztosan tökjó egymás heréit körbenyalogatni, olyan bizsergető érzés amikor mindenki a te véleményeddel egyezik!

pimasz borz 2019.01.21. 14:07:29

@úgymond olvasó mmkk: Ahhh..ne már.Azért ez elég furi képet mutat a társadalmunkról.Én tuti lefordultam volna..aztán bebújtam volna az asztal alá és ki sem jövök onnan.Viccet félre,tényleg durva,hogy ez a szar is így megosztja az embereket.Mit csodázunk,hogy itt tart az ország ennyi agyhalottal :(

Ariel Ponty 2019.01.21. 14:08:31

@bElannaTorres: Mindenki egyéni játékot játszik! Lacika kevés volt a taktikához,és,hogy kiálljon magáért,ez tény. Zsut és Renit nem véletlen,hogy a csatorna nem engedi el őket,kell a sírva nevetés,ölelkezés,amit Reni csinál,egy másik karaktar végig büntiben lett volna. Adri egy gyenge női Roli,sem az eszével,sem a testével nem fog tudni érvényesülni a villában sem,és egy munkahelyen sem.

Múmin89 2019.01.21. 14:08:38

@Spitzbauer: Azért érdekelte, mert ő Lacikát a tesójának tekintette, ezt jó párszor el is mondta. Azért volt gáz Lacika, amikor ekézte Vivit kiesése után.

Ariel Ponty 2019.01.21. 14:11:01

@Fridolin a pimasz borz: Szerintem sem engedik Rolit,ha lacikát egy szó miatt lejáratták,rolit méginkább szétkapják majd... :/ Azért Hunor,Roli hajrá. Szerintem inkább én is megyek,majd olvaslak még titeket. A legjobbakat.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.21. 14:11:02

@bElannaTorres: én is így vagyok vele. Először Adrira szavaztam, de aztán, hogy Roliékat támogassam inkább átraktam Lacikára.

bElannaTorres 2019.01.21. 14:14:14

@Ariel Ponty: hogy lenne már gyengébb mint roli? Figyel arra, hogy úgy taktikázzon, hogy ne legyen gonosz. Zsunak is jó tanácsot adott, Rolinak is mondta hogy tudott neki pártatlan tanácsot adni, még roli is elismerte.
Nem gondolom hogy szerencsétlen a testével akarna érvényesülni, nem is ő tehet róla hogy nagy melle van, nem vakolja magát, nincs rajta semmi mű, felrakja a haját és elvan mackóban.

Hihetetlen már. Én nem állok be utálni adrit, mikor rolival ők ketten azok akik önállóan taktikáznak, hunor a kis önimádó pl. Bebújik roli mögé, hogy ő jófiú tudjon maradni.

bElannaTorres 2019.01.21. 14:17:05

@Brigante: igen tudom, kicsit átment az egész abba, hogy ki melyik csapatot támogatja, pedig adri nem Zsunak akarja megnyerni. Roli sem lacikának. Most roli jobban jár ha őt jelölik és nem őt választja ki mondjuk Zsuzsi. Reni ellen bentmarad és akkor még van ideje óvatosan tovább idegelni Zsut, hogy az lejárassa magát.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 14:17:10

@bElannaTorres: Megfelelési kényszerből nem érdemes átvenni másoktól, hogy Zsu hülye lenne. Nem fognak téged ezért maguk közé fogadni, meg egyébként is, mi előnyöd lenne abból, ha mégis?

Az őrült, a normális kategóriájáról szól Joseph Heller híres regénye, "A 22-es csapdája", amiből film is készült.
"XY őrült, tehát le lehet szerelni. (A hadseregből). Csak annyit kell tennie, hogy kéri a leszerelését, de ha kéri a leszerelését, akkor nem lehet őrült, (mert mint normális ember, nem akar értelmetlen háborúban meghalni) és további bevetésekre küldhető."
A zárójelben lévő szöveget azért írtam oda, hogy érthetőbb legyen a probléma.
A Való Világnak is megvannak a maga 22-es csapdái. Pl. Roli szemszögéből: Az a normális, hogy győzni akarok, még Hunorral, Zsu-val szemben is. De ha túl korán észreveszik, hogy erre törekszem, akkor az ő szavazótáboruk egységesen ellenem fog szavazni.

Funk You 2019.01.21. 14:22:32

@0.5 bit: ez egy szerkesztett műsor, az eddigi 8 évadban is úgy vágták össze, ahogy akarták. ezen már azért a 9. évadban nem kéne meglepődni. :) a göbbelsi párhuzamot egy kicsit erősnek érzem. én egyszerűen nem hiszem, hogy ha Lacikának lettek volna érdekes, szórakoztató momentumai, azt a szerkesztők direkt nem tették be az öfikbe, mert, mert... miért is? nem gondolom, hogy az RTL ellenséget akart belőle kreálni, egyszerűen Lacika nem volt semmilyen. Nem tudtunk meg róla az ég világon semmit. Így mehetett a levesbe.

egyébként a manipuláció értelmetlenségét nem a szerkesztésre értettem, hanem a szavazás eredményének tényleges meghamisítására, amivel kapcsolatban volt itt néhány komment.

bElannaTorres 2019.01.21. 14:23:50

@mobilos perpetuum: nem megfelelésből, hanem azért írtam, hogy vegyük már észre hasonló karakter nyert már fiúban. Most hogy nő nyerne egyből ki kell készülni és csalást emlegetni, pedig láttunk már ilyet.
Zsuról már leírtam többször mit gondolok, sokszor jól látja a dolgokat, csak megvannak a korlátai, és ezt roli fel is használja ellene.

2019.01.21. 14:53:52

@bElannaTorres: Totálisan 1etértek. Csak azt nem értem, hogy amit szabad PUAdrinak, miért nem szabad Rollernek? Mármint egyéni játékot játszani. Ja, tudom, mert nem Süsüék öribarija. :-DDD

2019.01.21. 14:54:58

@Aszi: Ha Roller Süsüt hívja ki, meg is érdemli, hogy kiessen. Pont.

moletty 2019.01.21. 14:59:20

@bElannaTorres: EKG ! Ezt se gondoltam, hogy eze
t mondom Neked de egyetértek ! :)

moletty 2019.01.21. 15:00:41

Legyen a háromban : Adri Roli, Hunor (esetleg Hunor helyett Greg)
A két félhülye barom meg essen ki már végre !

moletty 2019.01.21. 15:01:48

@Spitzbauer: Nem szabad, Rolinak REnyhét kell kihívni és szép finoman kiidegelni. De érzéssel, nehogy túltolja !

katemoss 2019.01.21. 15:15:21

@Funk You: egyet értek...
Azért, mert Lacika azt mondta magáról, hogy szórakoztatta az embereket, nem biztos, hogy ez így is volt.. ismerek sajnos olyan embert közvetlen közelről, aki azt hiszi, hogy rohadt vicces és szórakoztató, és az elején még eljátszottam, hogy nevetek a viccein, hogy ne sértsem meg, mégis napi 8 órát vagyunk együtt, aztán egy idő után annyira idegesítő, hogy inkább úgy csinálok , mintha nem hallanám miket mond, mert ha egyszer nevetsz rajta, még nagyobb önbizalma lesz, és még jobban rákapcsol... na én Lacikát is pont ilyennek képzelem. Nem rossz gyerek ő, ha a 3 fiú közül kellett volna választani, akkor vigye ő a fődíjat, de mégis mi a fenéért vágta volna ki az RTL, ha annyira kibebaszott vicces lett volna? hiszen nekik is jól jött volna a humor, mert így is egyre laposabb a show... saját maga alatt vágná a fát a csatorna, mert ha valaki szórakoztató, akkor nő a nézettség, ha unalmas akkor csökken.
Nem kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani. Azt sem tartom valószínűnek, hogy ezzel vagy azzal meg akarják nyeretni a játékot. Mi lenne abban a csatorna haszna? Szerintem rohadtul semmi, hacsak tényleg nem valakinek a közvetlen rokona, vagy a nyertes tejelne a nyereményből valakinek.. de egy ekkora produkciónál az szerintem kiderülne.

MosóMaca 2019.01.21. 15:21:13

Mindenki jön azzal, hogy Lacika kevés volt. Én speciel imádtam a játék első felében, hogy Ki látta Lacikát játszottunk :) Az volt az ő védjegye. Persze ettől függetlenül a nyereményt ezért nem adtam volna neki, csak ezért, de szerintem vicces volt.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 15:23:33

@bElannaTorres: "Reni ... bentmarad és akkor még van ideje óvatosan tovább idegelni Zsut, hogy az lejárassa magát."
1. Reni és az óvatosság. DDDD
2. A nézők látják, hogy Reni lejáratni akarja Zsu-t, de ez kontraproduktív. Az első szériában, én nem néztem, állítólag a mindenkitől támadott Szabolcs pont ezért nyert.

Angora Cardi 2019.01.21. 15:25:38

@MosóMaca: EKG - Lacika attól is szerethető volt, hogy nem volt sok, mint a hibbant acsarkodó banda, én a tujálkodást is sokkal inkább elnéztem volna mint a még bent maradt szívcsapatot. Őket meg már nézze akit ez szórakoztat.

2019.01.21. 15:29:15

@bElannaTorres: Gyere, én befogadlak :-DDDD. Még Mobilost is mert ő is szépen kutyázza már Renyhét.

Pamutbojt 2019.01.21. 15:29:30

@mobilos perpetuum: Szerintem olvasd el újra a hsz-t, amire reagáltál.

hereverő heverő 2019.01.21. 15:30:38

@Angora Cardi: Ezért tűnik el mindenki innét is. És legjobban a posztírókat sajnálom, mert hiszem, hogy ők ugyanolyan jól szórakoztak a mi kommentjeinken mint mi, és remélem hogy nagy öröm volt nekik letenni egy-egy posztot nekünk. Remélem hogy mind büszkén olvasgatták a dicséreteket és a hahotázásokat - Dzsudi, Hoppancs, Lulu, Hektor, Géza, Bruti és Sixx: nem rajtatok múlt, hogy ellaposodott a műsor és a HV.

2019.01.21. 15:31:30

@moletty: Ezt meg kéne neki mondani. De ha valaki ezt átlátja odabent, az ő. A többiektől nem is várok ilyet. Lehet, hogy Rollertől is túlzott elvárás ez (vagy elzott túlvárás). :-DDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:31:53

@bElannaTorres: Egyetértek én is! A túlzott smink hiánya fakad az ekcémájából is, amit én abszolút megértek, szegénynek a haját meg elrontotta a fodrász, de nincs püthaj stb. nem mű a csaj! Nála látok meg Roliban némi észt.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:32:03

@moletty: úgy imádom ahogy rá vagy kattanva adrira :) ha lenne hozzá képességem én bizony alád fektetném, az arcodra ültetném, tégy vele amit csak akarsz!

Funk You 2019.01.21. 15:34:16

@katemoss: erről van szó. az RTL-nek az az elemi érdeke, hogy az összefoglalók érdekesek legyenek. (az most más kérdés, hogy így sem érdekesek, sőt egyre laposabbak)
Semmi logika nincs abban, hogy szándékosan kihagyjanak valakit az összefoglalókból, aki vicces, szórakoztató és hozná a nagyobb nézettséget. Egyszerűen nem értem ezeket a konteókat.
Illetve valahol értem, mert a legtöbben érzelmi kérdést csinálnak belőle. Ha kiesik a kedvencük, akkor ott csakis valami mutyi lehet a háttérben. Ráadásul Lacikáról itt azon kívül, hogy nem árt senkinek és mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna ki, semmi pozitívat nem olvastam. És hát nem is igen lehet róla semmit mondani, mert néhány tőmondaton kívül mást nem nagyon produkált. Ez meg azért kicsit kevés a bennmaradáshoz, még egy ilyen gyenge szériában is.
Amúgy a párbajon és utána a BV-ben is kifejezetten szimpatikus volt, de bent szerintem megúszásra játszott.

Pamutbojt 2019.01.21. 15:36:44

@mobilos perpetuum: "Most roli jobban jár ha őt jelölik és nem őt választja ki mondjuk Zsuzsi. Reni ellen bentmarad és akkor még van ideje óvatosan tovább idegelni Zsut, hogy az lejárassa magát." Tehát nem Reni, hanem Roller idegelné óvatosan... :-)

Angora Cardi 2019.01.21. 15:37:40

@hereverő heverő: Elqurták a műsort és innen a maradék rajongói vagy a ferdítők elszórakoznak rajta de ez kb ennyike és kifújt.
Posztereknek köszönetnyilvánításhoz csatlakozom

mobilos perpetuum 2019.01.21. 15:37:44

@katemoss: Lacikát " mi a fenéért vágta volna ki az RTL". A VOLNA kifejezés nem áll fenn. Fentebb felsorolták, hogy nem csak volna, de kivágták a bocsánatkérést, a korona-összeszedést, stb. Ami tényszerűen megtörtént, de nem láthattuk.
Másik tény: az élő adás a BeleValóban, ahol egy "vágatlan", szimpatikus Lackót ismerhettünk meg.
Mondhatnád erre, könnyű utólag szimpatikusnak lenni. Csokinak, Krisztiánnak, Viviennek nem sikerült.

MosóMaca 2019.01.21. 15:39:06

@Funk You: Én komolyan attól tartok, hogy a szerkesztői csapat is azon az IQ szinten mozog, hogy érdekesebbnek tartják az üvöltözést, mint egy-egy vicces, vagy taktikailag értelmes beszélgetést. Ezért kapjuk renyhét ordenáréságait hetente sok-sok percben, míg ennél érdekesebb dolgok nem derülnek ki, nem kerülnek adásba.

Pamutbojt 2019.01.21. 15:40:02

@Nyuszomuszo83: Egyetértek. Roller és Adri próbál gondolkodni, a többiek meg csak élni mentek be. Szerintük az éppen elég is megnyerni, mert ők annyira szerethetők. (Nem.)

hereverő heverő 2019.01.21. 15:40:03

@Funk You: Nem tudhatjuk, semmit nem láttunk belőle. És ez a baj: a sellőcsapat ordítása elvette a műsoridőt a normálisabb megmozdulásoktól. Ez pedig a szerkesztők impotenciáját avagy inkompetenciáját mutatja (hogy Zsuzsu is megértse: a szerkesztők balfaszok). Vagy tényleg ennyire nem történik semmi (agyhalál lehet odabenn), vagy tényleg ez kell a magyar népnek (ez esetben emigrálok Atlantiszba).

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:40:03

@Angora Cardi: Nyuszim ne sírjunk! A retek hibája! Laszika szerethető volt, és tényleg sajnálom, hogy a poénkodásit ne láttuk, nekem tetszett némely beszólása amit intézett a többieknek néha. Keveset mutattak belőle! Én is is szívesen láttam volna még, nem a két őrjöngő örültet, akik már azt sme tudják hányas a kabát! Lesz itt pofára esés Renyhénél biztosan ha kijön, hogy nem volt szerethető. Csak egyszerűen nem értem miért nem kerül már rá kendő!
Este eszünk Lekváros kenyeret a tiszteletére Laszikának!

mobilos perpetuum 2019.01.21. 15:41:30

@Pamutbojt: Bocs, most itt kommentelek, ebéd elmaradt, ez meg is látszik. Mentem bepótolni.

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:42:58

@Pamutbojt: Jaaaj hááát ők a szív harcosai a szíves bocsok a szív mindenekfelett. Láttak VV-t mert a tuja Soma is párbaj nélkül nyert erre játszanak, ezért sértődött meg G1G is hogy őt ki merték választani! Pfejjj! :D Inkább szeretek egy botsáskát! :D

Angora Cardi 2019.01.21. 15:48:36

@Nyuszomuszo83: Nem sírok csak kifújt nálam a VV. És örülök, hogy nem csak nálam.
Lekvároskenyér progiban benne vagyok

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:52:17

@Spitzbauer: és még azt nem is írtam, hogy a csunyája se olyan, mint egy szézttaposott lepke!

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:53:00

@Angora Cardi: ezért este megkóstolom a 86-os körte lekvárt, ami remélem nem olyan ízű mint ahogy kinéz! Mert kinézetre hígfos! Állítólag akitől kaptam felturbózta mert már kőkemény volt.... Nem merek bizakodni! De van egy üveg s.barack lekvárom! :D Nyusz, ezt ami még visszavan kihúzzuk. Pont te írtad, február 17. Az még majd egy hónap! Meg amúgy is 3 hétig tartó havazást jósolnak, így két lehetőség lesz. Vagy tv-t nézni vagy gyereket gyártani! :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:56:45

@hereverő heverő: csak elképzeltem :) tudod az elalvást megkönnyítő masztihoz!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:57:58

@Angora Cardi: de vezeted a tabellát :) nem szabad feladni!

hereverő heverő 2019.01.21. 16:03:37

@Hedo a nokedli szaggató: "vén hülye buzeráns! Hát ezért izgattál fel? Eredj fiam, kapd le a fejét"

Maximista vagyok 2019.01.21. 16:05:45

Ezt én megnéztem hanggal:

9gag.com/gag/aVYxjMM

Nekem ennyi volt az internet 2019-re.

Angora Cardi 2019.01.21. 16:06:46

@Hedo a nokedli szaggató: Áh, tegnap 3-an is megelőztek :D
@Nyuszomuszo83: Életem hát egyik se opció akkor mi van? Én majd csendben itt zenét hallgatok inkább :D Lekvárod nagyon jól hangzik.

moletty 2019.01.21. 16:45:33

@Hedo a nokedli szaggató: Kösz Noki jópofa vagy :) Én valóban "illetném" Adrit, de el is
beszélgetnék vele szívesen, nem kell hogy a nő legyen okosabb....
Félistenként nézne rám a beszélgetés során, aztán szeretgetném finoman, aztán kifordult szemekkel, nyáldazva, félájultan bekucordona elém... És akkor kapna hátulról is egy picsaszaggatót.... Aztán alvás :D
A romantikuskurvaéletbe ! :D :D

moletty 2019.01.21. 16:47:14

@moletty: Szefós okádékkal vagy cigánykurva renyhével a beszélgetés is hányásba fulladna nálam az első mondatnál...
Hiába széparcú (talán) a szefós, de ha befintorog menekülnöm kell vagy ütni ököllel keményeket....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 16:47:22

@moletty: de kis cuki naiv vagy, méghogy félistenként nézne rád :DDDDDDDDD

0.5 bit 2019.01.21. 16:51:46

@Funk You: "ez egy szerkesztett műsor, az eddigi 8 évadban is úgy vágták össze, ahogy akarták. ezen már azért a 9. évadban nem kéne meglepődni. :)"

Nem az a baj, hogy szerkesztett, hanem látványosan egyik oldalra lejtett a pálya. Pl. amikor körbe kérdezik a népeket, Greg helyett Hunort, akkor kiegyensúlyozottság látszata megvan és nem kerül semmibe. Itt most a látszat hiányzott.

"a göbbelsi párhuzamot egy kicsit erősnek érzem."

Ezt arra értettem, hogy hatékonysághoz nem kell hitelsnek lenni.

"egyébként a manipuláció értelmetlenségét nem a szerkesztésre értettem, hanem a szavazás eredményének tényleges meghamisítására, amivel kapcsolatban volt itt néhány komment."

Akkor félre értettük egymást.

"én egyszerűen nem hiszem, hogy ha Lacikának lettek volna érdekes, szórakoztató momentumai, azt a szerkesztők direkt nem tették be az öfikbe, mert, mert... miért is?"

Pedig minden jel erre mutat. Nem egyedül Lacikától származik ez a kijeletés.
- Adri szerint folyton youtube-os szöveggel jön, ebből nem láttunk semmit.
- Reni szerint néha úgy nevet a viccein, hogy a könnye is kicsordul, máskor meg csak ismétli magát, a nézők itt sem bólogattak Renivel, hogy igaza van, hanem értetlenül néztek ki a fejükből, hogy milyen viccekről van szó.
- Kortes beszédeknél is utaltak valamire (kátyúzás vagy valami hasonló) Hunor és Roli, de itt sem tudta a kedves néző hova tenni ezt.

Szóval Lacikán túl pozitív/negatív kontexusban legalább Adri, Reni, Hunor és Roli utalt arra, hogy valamit produkált, de a szerkesztők nem engedték, hogy a nézők döntsék el, ez humoros vagy unalmas volt. Pedig egy-két összefoglalóból 30-30 mp-es blokkal képbe kerülhettünk volna.

0.5 bit 2019.01.21. 16:57:15

@katemoss: "Azért, mert Lacika azt mondta magáról, hogy szórakoztatta az embereket, nem biztos, hogy ez így is volt.."

Adri, Reni, Hunor és Roli utalt rám nem csak Lacika.

"mégis mi a fenéért vágta volna ki az RTL, ha annyira kibebaszott vicces lett volna?"

Ha beteszik egyszer-kétszer a nézők eldönthetik, hogy ez tetszik-e nekik vagy sem, mint az előzőben irtam ez összefoglalónént 30 mp helyet igényelt volna. Nem rakták be, vagyis a nézők helyett a szerkesztők döntöttek, hogy jól vagy rosszul azt nem tudhatjuk.

moletty 2019.01.21. 17:06:35

@úgymond olvasó mmkk: Azért egy ilyen adrika szintű lányt csak be tudok fűzni a dumámmal. (Persze csak alap szimpátia esetén, mert ha azt nem érez akkor baszhatom...ööö... azaz pont NEM :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 17:08:06

@moletty: :))))))) vegyél egy kutyát, az duma nélkül is félistenként tekint rád :D

moletty 2019.01.21. 17:09:00

@úgymond olvasó mmkk: de azt nem lehet.... illetve lehet, de én nem vok olyan :)

2019.01.21. 17:33:16

@moletty: Adrit én is csapatnám de utána páros lábbal le is rúgnám az ágyról. Csak mert romantika.

Számomra a magyar vv és bb-k történetében a szerelmi szálakból Bálint-Angéla BB1, Simon-Charlotte VV6 és Robin és Anett volt ami őszintének, hihetőnek és szerethetőnek tűnt. A többi csak érdek vagy TAKTTIKA.

Renyhe szerintem Koch Izabellából készült fel. A csula is érik már csak nem akart eddig minden partont ellőni. Mondjuk azért a tegnapi toporzékolással simán felvették volna a sárga házba.

Zsu meg csendes gyilkos, vagy örült. Greg meg egy köpönyeg forgató dísz buzi. Akár NER lovag, jelkép is lehetne csak hát az a fránya nemi identitás.

Végül az összes troll takarodjon a pi...sába izé inkább valami szaros segg nyalásba. Akinek nem inge ne vegye....

Já és köszi markia néni a pozitív energiákat amit küldtél csak időközben áttranszformálódott mint a haverod identítása.

Funk You 2019.01.21. 17:35:58

@MosóMaca: ez lehetséges.

@hereverő heverő: benne van a pakliban, de azért lássuk be, mindenki megismerhető volt valamennyire ezalatt a kb 2 hónap alatt, Adri, Roli, Hunor, Ánusz, Vivi, Era, még Radics aki nem sok időt töltött bent. Tehát nem igaz, hogy csak a csonthülyék szíves hármasát nyomatták folyton. (Most hogy kevesebben vannak, túltengenek sajnos, ez tény.) Csak Lacikáról nem tudunk semmit. Nehezen hiszem, hogy pont vele akart volna kicseszni az RTL. Sokkal valószínűbb, hogy nem volt értékelhető megmozdulása.

2019.01.21. 17:37:05

Továbbra is fenntartom, amit Greg, Zsu, és Reni csinál az VERBÁLIS ABÚZUS. Olyan mint amit VVV akart Zsuval de mégse tette meg. Na ők a pozitív szívből és jóságból megteszik. És csodálkoznak, hogy létezik a családon belüli erőszak. Ha egy ilyen párom lenne mint ezek közül a 3 közül bármelyik simán lecsapnám. Ahol nincs értelem ott a szép szó semmit se ér.

csillagporszem 2019.01.21. 17:41:58

@bElannaTorres:
Mostmár nagyon remélem, hogy a következő párbaj egy Roli-Reni lesz és mehet szegény Csokihoz :) Nem csodálkoznék ha a csávó már fejvesztve elmenekült volna az országból :D
Nagyon okosan az rtl Adri párbajára nem ültetett be egy exvillalakót sem, mondta is a többieknek mikor visszatért. Asszem így készítik fel Renit, hogy ne kapjon idegbajt, ha nem látja majd a ki szerelmét a nézők között :D
Adri nagy esélyt kapott a végső győzelemre. Nem hiszem, hogy egy ilyen % után már bármelyik is kimerné vinni párbajra. Simán bekerül a döntőbe és az rtl számára is vállalható nőként megnyeri az idei szériát :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 17:48:49

@Paic Róbert: DDD,,már kezdtem szétkapni a gépem,,..

2019.01.21. 17:51:28

@UdvariatlanBolondvagyok: Egyszer ezt is el kellett lőni. Igérem több nem lesz

Funk You 2019.01.21. 17:54:17

@0.5 bit: oké, értem amit mondasz, de nem látok benne semmi logikát az RTL részéről. miért lett volna jó nekik, hogy Lacikát beválogatják a játékba, aztán eldugják? mi ennek az értelme?

És emlékezzünk azért arra is, hogy Lacika láthatósági mellényt kapott mikulásra és senki nem volt megütközve rajta se kint, se bent. Vivi a búcsúlevelében 2 hete is megemlítette, hogy ideje lenne felvennie. Azon sem akadt fenn senki, ami azért jelzi, hogy Lacika nem sok vizet zavart a bentiek szerint sem.

hereverő heverő 2019.01.21. 18:37:01

Kabbe gyíkok, én leléptem. Éjjel talán jövök, de ez kevésbé valószínű mint a Brexit.

0.5 bit 2019.01.21. 18:38:54

@Funk You: "nem látok benne semmi logikát az RTL részéről. miért lett volna jó nekik, hogy Lacikát beválogatják a játékba, aztán eldugják? mi ennek az értelme?"

Erről az alábbi nyilatkozta a kreatív producer:

"Ha Lacika nem tud a sztori részévé válni, akkor ez van, ő nem lesz benne az összefoglalóban.
...
Reni egy rendkívül kreatív lány. Bent a villában csomót játszik a tárgyakkal, átöltözik, színészkedik, röviden: állandó humorforrásként van jelen."

Szóval Lacika berült, de ha nem hozza azt amit a szerkesztők humorosnak/érdekesnek gondolnak, akkor kimarad az összefoglalóból. Ha ő is szinészkedne mint Reni bekerült volna. Ezért kap 60% feletti műsoridőt reni és ezért került B listára Lacika. A lényeg, ha a szerkesztőknek nem tetszik, akkor esélyt sem kapnak a nézők, hogy eldöntsék kedvelik-e vagy sem.

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 19:09:40

@Paic Róbert: én hiába kattintottam rá, nincs :(
Amúgy jó estét Drágáim!

nyeh13 2019.01.21. 19:14:33

mikor volt ez a lefejelős jelenet? nekem az kiesett

tanárnőkérem 2019.01.21. 19:16:28

@Paic Róbert: Én is bevettem. :( Most tessék büntiből gyorsan új posztcsit írni!
Egyébként jó estét mindenkinek! Még mindig kicsit szomojú vagyok a tegnapi eredmény miatt.

javier2 2019.01.21. 19:21:52

tegnap óta csak a lekvárokat rendezem a spájzban :(I(

katemoss 2019.01.21. 19:21:56

@Spitzbauer: jaja, de ha Lackó annyira érdekes lett volna, akkor az rtl-nek is érdeke lenne mutatni, mert lehetne vele számolni. Lehetne belőle később műsorvezető, lehetne rá építeni. Nem volt érdkekes, aztán pont.
Írták itt, hogy nem vágták be, h felvette a koronát? Hát ez aztán huuu..mert ha bevágták volna mi lett volna? Ti akkor is rá szavaztatok volna, én meg akkor sem

tanárnőkérem 2019.01.21. 19:23:11

@javier2: Üdvözlöm, fiatalember. (kecses pukkedli)

tanárnőkérem 2019.01.21. 19:35:15

Off: Nem tudom, mi lehetett a hétvégén, de 3 közeli ismerősöm is meghalt - méghozzá váratlanul. Erre olvasom a sajtóban, hogy Andy Vajna. S ma megszólalt a vígözvegy is - jobban tette volna, ha hallgat továbbra is. Ilyen"csupaszív" sablon kamudumát rég nem olvastam.

Mate4182 2019.01.21. 19:42:20

a vilagert se surgetnek senkit, de van vmi rendszer abban hogy mikor van hv?
mert emlekszem a vv9 elejen meg csomo hv kezdodott azzal hogy az iro, hajnalban nezi az ofit es delelott mar fenn is volt mindig, viszont mostanaban csuszik a dolog

mielott meg kapnek a pofamra: tudom hogy ingyer csinaljak es cask a mi szorakoztatasunkra szoval ez most nem panaszkodas hogy hol az adagom :D csak kerdes hogy: hol az adagom?

Funk You 2019.01.21. 19:43:20

@0.5 bit: oké, abban egyetértek, hogy Reni méltatlanul túl van reprezentálva az összefoglalókban, de ahogy már valakinek írtam, mindenkit meg lehetett ismerni a játékban, még a korábban kiesőket is, kivéve Lacikát. Mindenki szerepelt, mindenkivel volt valami történés, mindenkit lehetett valamiért szeretni vagy nem szeretni, Rolit, Erát, Ánuszt, Vivit, Adrit, akárkit, de Lacikáról az ég világon nem derült ki semmi, azon kívül, hogy fogalma sincs az igék mibenlétéről. (lekvár)
Számomra ebből inkább az következik, hogy nem történt vele semmi érdemleges és nem az, hogy a csatorna a kezdetektől szándékosan nem mutatja. Nem gondolom, hogy arra ment ki az egész, hogy kicsesszenek vele. Ez egy játék, amiben részt kell valamilyen formában venni és ebben Adri végig jobb volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 19:49:08

@Funk You: Mindenki azzal érvelt ellene, hogy nem csinált semmit. Én azt gondolom, hogy a fő szerkesztési szabályokat azért betartja az RTL (néha van probléma a sorrendiséget tekintve, de a fő tulajdonságok bemutatásra kerülnek), szóval messze nem MTVA szinten "tájékoztatják" az embereket.

Cimili 2019.01.21. 19:50:17

@Paic Róbert: hová dugtad az új posztcsit? csak az igazat, mert kiviszlek poligráf vizsgálatra!! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 19:50:28

@Mate4182: Borítékolom, hogy ma Sixx a Soros ! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 19:53:08

@Cimili: Áh ennyi kommentet tuti, hogy nem olvas el... :-)

Cimili 2019.01.21. 20:00:31

@VV Erőlegény: ne reménykedj! mint jó gazdi, minden komit elolvas.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:01:11

@úgymond olvasó mmkk: Mindegy, ő igérte be a 17 órás posztolást az előző napi öfiről. A kritika jogos. :-)

Cimili 2019.01.21. 20:02:04

@javier2: az basszus! állítom, már a századik kommentet írja: első, második, harmadik....századik.:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:04:01

Valójában a hv-on is időhurokba kerültünk már nem egyszer, amikor az előző napról szóló poszt a következő napi öfi után jelent meg. Ha ez így van, akkor egy szót sem szólhatunk az RTL szerkesztőknek, ha néha több napos anyagokat játszanak be.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:04:04

@VV Erőlegény: nem vitatom a kritika jogosságát :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:05:14

@candyperfumegirl: Persze Candynek a késés is megbocsátva. Mindent összevetve ő a kedvencem! :-D

Hétkilenced 2019.01.21. 20:08:34

Lacikát nem azért nem láttuk, mert nem volt érdekes, hanem mert a vígszínház csapat érdekesebbnek bizonyult. Szerintük. Mert az átlag hv kommentelőnek az összes fasza kivolt már az ordítozásoktól, műbalhéktól. Amúgy leszarom, innentől szurkolok Adrinak is, hogy nyerje meg akkor már. A másik két picsára egy használt zsepit nem bíznék.
Egyébként mi történt 6pawwal és a bv hv-kkal?

Butterske 2019.01.21. 20:33:08

@Hétkilenced: Szerintem meg túl lett kicsit ez tolva már itt. Nem Lacikának szurkolt itt a többség hanem a 3-4-es csapat ellen. Lacika könyörgőm a barátainak sem volt vicces. Roland mondta neki, hogy szólaljon meg, mégsem tette. Itt sem azért szeretik lekvárt mert valamilyen is volt, hanem a butasága miatt. Konkrétan Hunor ki sem ment köszönte a visszatért játékost, mert ott bent tudták, hogy semmi esélye Lacikának.
Egyébként valaki nézi az Exatlont? Román játékosok tényleg sportolok lehetnek? Játékosok többsége majdnem egy pocsolyába belefullad?

bElannaTorres 2019.01.21. 21:02:18

@Spitzbauer: köszi, sajnos majd úgyis megint szembenállunk ha roli-zsu döntő lesz :D nekem úgy igazságos, ha nyerte már fura fiú, akkor miért ne nyerhetné meg fura lány, ha meg taktikus nyerne akkor adrit mondom, nehezebb helyzetben van mert nőben nem is ment be normális rajta kívül ezért neki nem lett szövetségese, roliékhoz nem kellett. És még benne is mindig a hibát keresik itt kint, miközben lacikáról elképzeljük a legjobbakat. majd kipótoljuk fantáziával amit nem mutatnak :D
Lehet szegény adrit kicsit jobban bemutatták mint uncsi lackót, de kell is ha azt nézed milyen tábora volt lacikának ahhoz képest hogy nem csinált semmit, egy tuja-szív játékos volt, úgy adódott hogy a taktikus csapatban. Támogatta radicsot, Krisztiánt, csokit, vivit. Még lehet az is hogy rosszul választott oldalt, a szív csapatban jobb helye lehetett volna, nem kell lemenni sellőbe, adri se csinál bohócot magából , csak mikor feladat van.

katemoss 2019.01.21. 21:05:06

@Spitzbauer: jah, ok, akkor bocs. Mondjuk én soha nem nézem a párbajt, mert uncsi. A végén kapcsoltam oda, h lássam ki megy vissza. :)
A belevalót ma visszanéztem, ott tényleg normális volt Lackó, kár érte, Macinaci ProliRolinak kellett volna ott ülni..

Perah 2019.01.21. 21:43:20

@Maximista vagyok: @hereverő heverő: Teljes EKG! Ahogy Esterházy is mondta: "egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá". Ahogy ti is írtátok, inkább már olvasni sincs kedve az embernek, nem hogy kommentelni, kb. mintha a falra hánynánk a borsót... :D
süti beállítások módosítása