Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x77 - A poligráf felesleges munkanapja

2019. január 20. 18:27 - Hoppancs

bscap0006_6.jpg

A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest megdöbbentő, mennyire nem emlékszem semmire, amit ez a csávó alkotott, még arra sem, amit én magam írtam le… egyedül ez a reptilián-téma kezdett rémleni.  Na és ti hogy vagytok ezzel?

Mindenesetre most újra itt van Dennis, aki rögtön megjegyzi, hogy Adri nem is olyan ronda, mint amilyennek gondolta, és Reniben is pozitívan csalódott esztétikailag. Lesznek ők még suna pozitívak a nap végére. Roli már most is az Vikinek, trashceleb love is in the air. Közben Greg kivonul a postaládához egy tányér édességgel meg egy energiaitalnak látszó tárggyal. Reni közli, hogy mindezt a „kismadaraknak” szánják, ami valami kód lehet, mi ugyanis nem így szoktuk a madarakat etetni-itatni. Én például mindig felbontom nekik a csokit és az lónyálat is, hogy ne kelljen ügyetlenkedniük a csőrükkel. Amikor meg nagyon jók voltak, pohárba is kitöltöm a kólájukat.

Kinek jár hát az ellátmány? Viki arra tippel, hogy a vezérlő új lakóinak, azon belül is elsősorban neki. Örül, mert már igen szomjas, ráfér egy adag édes, vízhajtó valami. A lelkesedés rövid életű, a muníciót ugyanis egy ritka madárfaj, az avis securitis közelben fészkelő képviselőjének, ismertebb nevén a biztonsági őrnek szánják. Viki akkor is lenyúlja. A lakók fel vannak háborodva, a sapkás nagymadár beletörődő mosollyal nyugtázza az intermezzót. Gondolom, őt amúgy sem szabad etetni.

oretet.jpg

Felvirrad a hazugságvizsgálat napja, a részletekről Vikiék tolvajlás közben elhelyezett levele tájékoztat. Adri szakértő előtt válaszol majd a kérdésre (egyre), amelynek pontosításához Reni ismeretlen okokból először Hunorral vonul félre tárgyalni. Ezen a ponton Viki olyasmit indítványoz, amiről senki nem gondolta volna, hogy valaha szükség lehet rá: hangosítsák fel Renit. Jó, meg vele együtt a beszélgetőpartnerét, aki éppen előadja a bizonyára Rolival együtt  kidolgozott monológot: Adri nem akar ugyan szövetséget Rolanddal, de szeretne vele jóban lenni, hátha akkor majd felhasználhatja saját céljai érdekében. Reni mindezt olyan átszellemülten hallgatja, mintha Bogyó és Babóca felolvasóesten lenne az oviban.

bscap0005_8.jpg

bscap0004_7.jpg

Amúgy Adri tud dolgokat a fiúkról, és ő is mondott cserébe dolgokat, és ez összesen már annyira sok dolog, hogy mind elkezd kavarogni Reni, majd a (nem taktikai) megbeszéléshez csatlakozó Zsuzsu fejében. És ha oda egyszer valami bekerül, akkor már soha nem lesz a régi (a manók miatt, ugye), talán ennek köszönhető, hogy végül teljesen értelmetlen kérdéseket fognak feltenni Adrinak. De ne szaladjunk előre, most még Hunor próbálja érthetően megfogalmazni saját verzióját:

Adtál-e ki információt bármelyik barátodról Rolandnak?

vagy

úgy általában bárkinek?

"Érted?", kérdezi Zsutól, aki úgy jegyzetel, mintha elromlott volna a diktafonja Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc titkos találkozójának kihallgatása közben. Mindeközben odabent az elméjében:

odabent.gif

Szükség lenne itt még Greg véleményére is, ő viszont most – ahogy Reni mondja – „Hiszti Kriszti”, amiért nem fordultak hozzá hamarabb. Már késő, a büntetés agymegvonás, aminek következményeit mindenkinek viselnie kell. Zsuzsut végül ezt a kérdést olvassa fel a kamerának:

Amikor a kiválasztás előtt Zsuzsuval beszélgettél a riportszobában, akartad őt manipulálni?

Nos…Öm…Mi???? Mármint…HE? Ide jutottunk a témától, amely már Adri letámadásának pillanatában adta magát? Vagy Hunor javaslatától, aminek még mindig lett volna értelme?

bscap0014_6.jpg

Adrit már viszik is vallatni, megígéri, hogy próbál őszintén felelni. „Ne próbáld, tedd!”, bocsátja útjára Yoda-Reni. Kimegy az ajtón, amitől Dennis majdnem hanyatt vágja magát: a jelenet ott történik mellette, miközben a kijelzőn látja! Váóóóó! És közben benne van a tévében, pedig nem is oda ült be, hanem egy szobába!

Greg még nem tett le a cicaharcról, továbbra is morcos, amiért őt utoljára hívták (volna) be a tanácskozásra, aztán kimondja, amit mindannyian gondolunk: „Ez a kérdés gagyi!” Szegény Adri ezt még nem sejti, egész másra gyakorolta éjjel a pulzuskontrollt. Ráadásul izgul, mert „még sosem volt hazugságvizsgálón”. Roli is lemaradt, ő meg a Hunor-féle csavartól vár irreálisan sokat. Adrinak a manipulációvád mellett (amit tagad) arra is válaszolnia kell, hogy a tanácsadáskor csak Zsuzsu érdekeit nézte-e (nem), illetve hogy egybeestek-e ezek az ő saját érdekeivel (igen). Szegény poligráf most ezért dolgozott keményen, amikor bűnözőket és kettős életet élő férjeket is leleplezhetett volna? Még az is lehet, hogy pont a szabadnapján hívták be emiatt. Na, pont az ilyenekért fognak fellázadni a gépek. 
adriiiii.gif

A cselekményt kínos közjáték késlelteti, melyben Viki gigantikus csöcsei zavarják a mikroportot, de sajna Dennis bánatára nem azért hozta szóba őket, mert meg akarja mutatni. Annyit viszont elárul, hogy a „parizer” nem túl nagy, és egyetértenek benne, hogy az jó, mert ne is legyen.

Kvízjáték jön, a lakók saját magukról kérdezik egymást, a tévedőknek tojást kell széttörniük a fejükön, ha szerencséjük van, akkor főttet, ami nem placcsan szét. Csupán lendületből megütik magukat egy kemény tárggyal, de buli. Zsuzsu brillírozik, még azt is vágja, hogy Hunor tesóját Kadosának hívják. Aztán meggyengül, két tojás is összekenné a haját, ha nyers lenne, de nem. Pedig állítólag jót tesz ám. Mindannyian felfrissíthetjük emlékeinket (én már nem is emlékeztem, hogy Roli nemcsak Ginut, de Zsuzsut is szájon csókolta), aztán a móka végén Roli visszaránt a szürke hétköznapokba: „Valaki majd takarítson föl”.

tojjjjj.gif

bscap0008_6.jpg

bscap0010_6.jpg

Megérkezik a vizsgálat eredménye, Hunor újra felolvassa a három kérdést, aztán a szakértő már csak az egyikre vonatkozóan tájékoztat. De előtte még tovább eszkalálódik a Greg-Reni konfliktus, előbbi ugyanis még mindig nem emésztette meg, hogy a közreműködése nélkül megformált kérdés kb. annyit ért, mintha azt tudakolták volna, hogy Adri gyilkolta-e meg Kennedy-t. Reni nehezen viseli a kritikát, rögtön szarral és sárral dobálózásról hadovál, csodálatos Insta-sztár válik majd belőle. Csak még az „irigy” szót kell felvenni a repertoárba, és minden rendben lesz.

A pampogás végére kiböki, hogy Greg „nem az, aminek előadja magát”. Az unikornis visszavág, furcsának találja, hogy Reninek újabban mindenkiről ez a véleménye, saját magát kivéve. Ha Reni hallaná, hogy még Dennis is idiótának tartja a kérdést, tényleg elvesztené az emberségbe és a SZÍVbe vetett hitét. Bejelentkezik az Igazság Őrzője, és elmondja, hogy a kérdésre (megint egyes számban) Adri őszintén válaszolt. Amúgy meg fegyelmezetten viselkedett, „nem ugrált össze vissza”, ahogy Reni szellemesen közbeveti. A frissen levizsgázott szőke egy cseppet kiegészíti az elhangzottakat: nem azért manipulálta Zsuzsut mert rosszat akart neki. Szóval akkor mégis manipulálta, de jó célból. Viszont a teszt szerint meg egyáltalán nem is állt szándékában.

bscap0013_8.jpg

Köszönjük ezeket az értékes perceket, most aztán megtanultuk, hogy a sikeres hazugságvizsgálathoz szükséges a magyar nyelv ismerete minden érintett részéről, a kérdésfeltevés illetve -megértés képessége, valamint az, hogy a kérdezőnek legyen némi elképzelése arról, hogy mit is kíván megtudni. Ezek közül sajnos ezúttal egy sem jött össze, de sebaj, majd legközelebb! Reni állítólag eddig is mindent értett, ami eddig fel nem fedett szuperképességet sejtet. Zsuzsu bocsánatot kér, mert megígérte, hogy így tesz majd, ha Adri tisztázza magát a Roli-szövetség ügyében, és ennek itt az ideje most, hogy erről semmi sem derült ki.

bscap0011_8.jpg

Reni továbbra is furcsállja, hogy Adri annyira védekezett, amikor nekitámadt, és az egész történetből annyit vont le, hogy mindenki gonosz, csak ő nem. Mostantól egyedül játszik, csak adjanak neki egy Lego- (na jó, Duplo-) készletet, és ellesz. Adri heroikusan küzd tovább a jobb megítélésért, mondván,  ő nem azért ismétel el mindent annyiszor, mert rossz a lelkiismerete, hanem mert szereti „kifejezni a gondolatait”, és arra törekszik, hogy azokat mások is felfogják. Hát, kedves Adri, az epizód tanulsága, hogy ezt nyugodtan feladhatod, mint Puskás Peti a humorossá válást. Azért csak próbálkozik. Leszögezi, hogy Zsuzsu és mindenki más védelmében tanácsolta, hogy a lány az összeveszés ellenére még ne rakja Renire a jelet, ugyanis az betett volna végleg a kapcsolatuknak, aminek amúgy is annyi a jelek szerint.

bscap0012_6.jpg

Roland vezet vissza bennünket a hazugságvizsgálat eredeti céljához, ami a vele kötött szövetség leleplezése vagy cáfolata lett volna. Feszültségkeltésre mindenesetre megfelelt az elmúlt két nap, Roli így is elégedett. Reni kellőképpen kivan, ő bizony Adri helyében tiltakozott volna még kiválasztás ötlete ellen is, aki egyszer barát, arra NEM RAKSZ JELET, akkor sem, ha kiderül, hogy sorozatgyilkos, vagy…Reni. "Egyet léptünk előre, egyet vissza, most ugyanott vagyunk", összegez Zsuzsu, aki egyre gyanúsabb, hogy nem is olyan sügér.

bscap0015_5.jpg

Az utolsó Dennisék-féle feladat a szájkarate lesz, ami azt jelenti, hogy gyorsan, követhetetlenül, lehetőleg egyszerre, csupán egy-két zaklatott levegővétellel megszakítva kell egymásra olvasni mindent, ami az ember eszébe jut . Előtte mindkét párbajozót felkészítheti egyik drukkere, a karateruháért meg indiánszökdelésben kell elmenni, hululuzva, mert az vicces. Már az előkészületekből nyilvánvaló, hogy nemcsak ókori görög költészeti verseny, de sima freestyle-összecsapás sem várható, különösen Lacika szellemi tartalékai kezdenek kimerülni. Hunor próbálja tölteni, de Lackó agya már egy nagyon régi laptop, folyamatosan rá kell csatlakoztatni az áramforrásra, és még akkor is lehet, hogy hirtelen kikapcsol. Lacika közvetlenül azután, hogy közli, talán nagyon „föl fogja baszni Adri és majd üvölt”, mert „kihozza az idegrendszeréből”, elásítja magát, hogy átérezzük a helyzet súlyát. Adri közben azon lamentál Greg társaságában, hogy mennyire „alázza le” ellenfelét, kicsit, nagyon, közepesen vagy semennyire. Greg az utolsóra szavaz.

karaaaaaaaa.gif

Hunor nagy freestyle-erként mutatja be Lacikát, akire csak úgy záporoznak Adri többé-kevésbé összeszedett érvei, miszerint az ő személyiségéről nem sok fogalma van a nézőknek, mert nem villant belőle semmit, ezért egy nulla, nem érti a játékot, de annyit most megmutatott, hogy 1G, tiszteletet nem ismeri, nem néz a másik szemébe, mert sunyi és:

„Nincs jeleneted, nincsen történésed, nincsen barátod!

Mi a lényege a játékodnak, mi a lényege???

Lacika úgy véli, a nézők tudják, mi a véleményük, őt így fogadták el, így szerették meg, Adrin kétszer volt kendő, ami azt jelenti, hogy nem bírja senki, Rolit ki sem merte vinni, mert „be van kulázva”, és ami a legdurvább, kezet sem mos vécé után. Utóbbi az intenzív kulázás tényével együtt kifejezetten rémisztő.

porooog.gif

A végére Adri már nem vitatkozik, de nem is veszekszik, csak kiabálva körbeugrálja Lacikát, mint csivava a bernáthegyit, mondanivalója egyetlen nagy „ÉN VAGYOK A KIRÁLYNŐ”-ben éri el a csúcspontját. Ha eddig hiába vártuk a pillanatot, amikor Lacika belelendül mint Eminem a 8 mérföldben, most már rég késő, már úgysem hallanánk.

1335 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimasz borz 2019.01.21. 14:01:29

@Ariel Ponty: Ha Roli helyzetbe kerülne,talán szavaznék is.De sajnos esélytelen.

hereverő heverő 2019.01.21. 14:02:56

@Maximista vagyok: úú pedig biztosan tökjó egymás heréit körbenyalogatni, olyan bizsergető érzés amikor mindenki a te véleményeddel egyezik!

pimasz borz 2019.01.21. 14:07:29

@úgymond olvasó mmkk: Ahhh..ne már.Azért ez elég furi képet mutat a társadalmunkról.Én tuti lefordultam volna..aztán bebújtam volna az asztal alá és ki sem jövök onnan.Viccet félre,tényleg durva,hogy ez a szar is így megosztja az embereket.Mit csodázunk,hogy itt tart az ország ennyi agyhalottal :(

Ariel Ponty 2019.01.21. 14:08:31

@bElannaTorres: Mindenki egyéni játékot játszik! Lacika kevés volt a taktikához,és,hogy kiálljon magáért,ez tény. Zsut és Renit nem véletlen,hogy a csatorna nem engedi el őket,kell a sírva nevetés,ölelkezés,amit Reni csinál,egy másik karaktar végig büntiben lett volna. Adri egy gyenge női Roli,sem az eszével,sem a testével nem fog tudni érvényesülni a villában sem,és egy munkahelyen sem.

Múmin89 2019.01.21. 14:08:38

@Spitzbauer: Azért érdekelte, mert ő Lacikát a tesójának tekintette, ezt jó párszor el is mondta. Azért volt gáz Lacika, amikor ekézte Vivit kiesése után.

Ariel Ponty 2019.01.21. 14:11:01

@Fridolin a pimasz borz: Szerintem sem engedik Rolit,ha lacikát egy szó miatt lejáratták,rolit méginkább szétkapják majd... :/ Azért Hunor,Roli hajrá. Szerintem inkább én is megyek,majd olvaslak még titeket. A legjobbakat.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.21. 14:11:02

@bElannaTorres: én is így vagyok vele. Először Adrira szavaztam, de aztán, hogy Roliékat támogassam inkább átraktam Lacikára.

bElannaTorres 2019.01.21. 14:14:14

@Ariel Ponty: hogy lenne már gyengébb mint roli? Figyel arra, hogy úgy taktikázzon, hogy ne legyen gonosz. Zsunak is jó tanácsot adott, Rolinak is mondta hogy tudott neki pártatlan tanácsot adni, még roli is elismerte.
Nem gondolom hogy szerencsétlen a testével akarna érvényesülni, nem is ő tehet róla hogy nagy melle van, nem vakolja magát, nincs rajta semmi mű, felrakja a haját és elvan mackóban.

Hihetetlen már. Én nem állok be utálni adrit, mikor rolival ők ketten azok akik önállóan taktikáznak, hunor a kis önimádó pl. Bebújik roli mögé, hogy ő jófiú tudjon maradni.

bElannaTorres 2019.01.21. 14:17:05

@Brigante: igen tudom, kicsit átment az egész abba, hogy ki melyik csapatot támogatja, pedig adri nem Zsunak akarja megnyerni. Roli sem lacikának. Most roli jobban jár ha őt jelölik és nem őt választja ki mondjuk Zsuzsi. Reni ellen bentmarad és akkor még van ideje óvatosan tovább idegelni Zsut, hogy az lejárassa magát.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 14:17:10

@bElannaTorres: Megfelelési kényszerből nem érdemes átvenni másoktól, hogy Zsu hülye lenne. Nem fognak téged ezért maguk közé fogadni, meg egyébként is, mi előnyöd lenne abból, ha mégis?

Az őrült, a normális kategóriájáról szól Joseph Heller híres regénye, "A 22-es csapdája", amiből film is készült.
"XY őrült, tehát le lehet szerelni. (A hadseregből). Csak annyit kell tennie, hogy kéri a leszerelését, de ha kéri a leszerelését, akkor nem lehet őrült, (mert mint normális ember, nem akar értelmetlen háborúban meghalni) és további bevetésekre küldhető."
A zárójelben lévő szöveget azért írtam oda, hogy érthetőbb legyen a probléma.
A Való Világnak is megvannak a maga 22-es csapdái. Pl. Roli szemszögéből: Az a normális, hogy győzni akarok, még Hunorral, Zsu-val szemben is. De ha túl korán észreveszik, hogy erre törekszem, akkor az ő szavazótáboruk egységesen ellenem fog szavazni.

Funk You 2019.01.21. 14:22:32

@0.5 bit: ez egy szerkesztett műsor, az eddigi 8 évadban is úgy vágták össze, ahogy akarták. ezen már azért a 9. évadban nem kéne meglepődni. :) a göbbelsi párhuzamot egy kicsit erősnek érzem. én egyszerűen nem hiszem, hogy ha Lacikának lettek volna érdekes, szórakoztató momentumai, azt a szerkesztők direkt nem tették be az öfikbe, mert, mert... miért is? nem gondolom, hogy az RTL ellenséget akart belőle kreálni, egyszerűen Lacika nem volt semmilyen. Nem tudtunk meg róla az ég világon semmit. Így mehetett a levesbe.

egyébként a manipuláció értelmetlenségét nem a szerkesztésre értettem, hanem a szavazás eredményének tényleges meghamisítására, amivel kapcsolatban volt itt néhány komment.

bElannaTorres 2019.01.21. 14:23:50

@mobilos perpetuum: nem megfelelésből, hanem azért írtam, hogy vegyük már észre hasonló karakter nyert már fiúban. Most hogy nő nyerne egyből ki kell készülni és csalást emlegetni, pedig láttunk már ilyet.
Zsuról már leírtam többször mit gondolok, sokszor jól látja a dolgokat, csak megvannak a korlátai, és ezt roli fel is használja ellene.

2019.01.21. 14:53:52

@bElannaTorres: Totálisan 1etértek. Csak azt nem értem, hogy amit szabad PUAdrinak, miért nem szabad Rollernek? Mármint egyéni játékot játszani. Ja, tudom, mert nem Süsüék öribarija. :-DDD

2019.01.21. 14:54:58

@Aszi: Ha Roller Süsüt hívja ki, meg is érdemli, hogy kiessen. Pont.

moletty 2019.01.21. 14:59:20

@bElannaTorres: EKG ! Ezt se gondoltam, hogy eze
t mondom Neked de egyetértek ! :)

moletty 2019.01.21. 15:00:41

Legyen a háromban : Adri Roli, Hunor (esetleg Hunor helyett Greg)
A két félhülye barom meg essen ki már végre !

moletty 2019.01.21. 15:01:48

@Spitzbauer: Nem szabad, Rolinak REnyhét kell kihívni és szép finoman kiidegelni. De érzéssel, nehogy túltolja !

katemoss 2019.01.21. 15:15:21

@Funk You: egyet értek...
Azért, mert Lacika azt mondta magáról, hogy szórakoztatta az embereket, nem biztos, hogy ez így is volt.. ismerek sajnos olyan embert közvetlen közelről, aki azt hiszi, hogy rohadt vicces és szórakoztató, és az elején még eljátszottam, hogy nevetek a viccein, hogy ne sértsem meg, mégis napi 8 órát vagyunk együtt, aztán egy idő után annyira idegesítő, hogy inkább úgy csinálok , mintha nem hallanám miket mond, mert ha egyszer nevetsz rajta, még nagyobb önbizalma lesz, és még jobban rákapcsol... na én Lacikát is pont ilyennek képzelem. Nem rossz gyerek ő, ha a 3 fiú közül kellett volna választani, akkor vigye ő a fődíjat, de mégis mi a fenéért vágta volna ki az RTL, ha annyira kibebaszott vicces lett volna? hiszen nekik is jól jött volna a humor, mert így is egyre laposabb a show... saját maga alatt vágná a fát a csatorna, mert ha valaki szórakoztató, akkor nő a nézettség, ha unalmas akkor csökken.
Nem kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani. Azt sem tartom valószínűnek, hogy ezzel vagy azzal meg akarják nyeretni a játékot. Mi lenne abban a csatorna haszna? Szerintem rohadtul semmi, hacsak tényleg nem valakinek a közvetlen rokona, vagy a nyertes tejelne a nyereményből valakinek.. de egy ekkora produkciónál az szerintem kiderülne.

MosóMaca 2019.01.21. 15:21:13

Mindenki jön azzal, hogy Lacika kevés volt. Én speciel imádtam a játék első felében, hogy Ki látta Lacikát játszottunk :) Az volt az ő védjegye. Persze ettől függetlenül a nyereményt ezért nem adtam volna neki, csak ezért, de szerintem vicces volt.

mobilos perpetuum 2019.01.21. 15:23:33

@bElannaTorres: "Reni ... bentmarad és akkor még van ideje óvatosan tovább idegelni Zsut, hogy az lejárassa magát."
1. Reni és az óvatosság. DDDD
2. A nézők látják, hogy Reni lejáratni akarja Zsu-t, de ez kontraproduktív. Az első szériában, én nem néztem, állítólag a mindenkitől támadott Szabolcs pont ezért nyert.

Angora Cardi 2019.01.21. 15:25:38

@MosóMaca: EKG - Lacika attól is szerethető volt, hogy nem volt sok, mint a hibbant acsarkodó banda, én a tujálkodást is sokkal inkább elnéztem volna mint a még bent maradt szívcsapatot. Őket meg már nézze akit ez szórakoztat.

2019.01.21. 15:29:15

@bElannaTorres: Gyere, én befogadlak :-DDDD. Még Mobilost is mert ő is szépen kutyázza már Renyhét.

Pamutbojt 2019.01.21. 15:29:30

@mobilos perpetuum: Szerintem olvasd el újra a hsz-t, amire reagáltál.

hereverő heverő 2019.01.21. 15:30:38

@Angora Cardi: Ezért tűnik el mindenki innét is. És legjobban a posztírókat sajnálom, mert hiszem, hogy ők ugyanolyan jól szórakoztak a mi kommentjeinken mint mi, és remélem hogy nagy öröm volt nekik letenni egy-egy posztot nekünk. Remélem hogy mind büszkén olvasgatták a dicséreteket és a hahotázásokat - Dzsudi, Hoppancs, Lulu, Hektor, Géza, Bruti és Sixx: nem rajtatok múlt, hogy ellaposodott a műsor és a HV.

2019.01.21. 15:31:30

@moletty: Ezt meg kéne neki mondani. De ha valaki ezt átlátja odabent, az ő. A többiektől nem is várok ilyet. Lehet, hogy Rollertől is túlzott elvárás ez (vagy elzott túlvárás). :-DDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:31:53

@bElannaTorres: Egyetértek én is! A túlzott smink hiánya fakad az ekcémájából is, amit én abszolút megértek, szegénynek a haját meg elrontotta a fodrász, de nincs püthaj stb. nem mű a csaj! Nála látok meg Roliban némi észt.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:32:03

@moletty: úgy imádom ahogy rá vagy kattanva adrira :) ha lenne hozzá képességem én bizony alád fektetném, az arcodra ültetném, tégy vele amit csak akarsz!

Funk You 2019.01.21. 15:34:16

@katemoss: erről van szó. az RTL-nek az az elemi érdeke, hogy az összefoglalók érdekesek legyenek. (az most más kérdés, hogy így sem érdekesek, sőt egyre laposabbak)
Semmi logika nincs abban, hogy szándékosan kihagyjanak valakit az összefoglalókból, aki vicces, szórakoztató és hozná a nagyobb nézettséget. Egyszerűen nem értem ezeket a konteókat.
Illetve valahol értem, mert a legtöbben érzelmi kérdést csinálnak belőle. Ha kiesik a kedvencük, akkor ott csakis valami mutyi lehet a háttérben. Ráadásul Lacikáról itt azon kívül, hogy nem árt senkinek és mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna ki, semmi pozitívat nem olvastam. És hát nem is igen lehet róla semmit mondani, mert néhány tőmondaton kívül mást nem nagyon produkált. Ez meg azért kicsit kevés a bennmaradáshoz, még egy ilyen gyenge szériában is.
Amúgy a párbajon és utána a BV-ben is kifejezetten szimpatikus volt, de bent szerintem megúszásra játszott.

Pamutbojt 2019.01.21. 15:36:44

@mobilos perpetuum: "Most roli jobban jár ha őt jelölik és nem őt választja ki mondjuk Zsuzsi. Reni ellen bentmarad és akkor még van ideje óvatosan tovább idegelni Zsut, hogy az lejárassa magát." Tehát nem Reni, hanem Roller idegelné óvatosan... :-)

Angora Cardi 2019.01.21. 15:37:40

@hereverő heverő: Elqurták a műsort és innen a maradék rajongói vagy a ferdítők elszórakoznak rajta de ez kb ennyike és kifújt.
Posztereknek köszönetnyilvánításhoz csatlakozom

mobilos perpetuum 2019.01.21. 15:37:44

@katemoss: Lacikát " mi a fenéért vágta volna ki az RTL". A VOLNA kifejezés nem áll fenn. Fentebb felsorolták, hogy nem csak volna, de kivágták a bocsánatkérést, a korona-összeszedést, stb. Ami tényszerűen megtörtént, de nem láthattuk.
Másik tény: az élő adás a BeleValóban, ahol egy "vágatlan", szimpatikus Lackót ismerhettünk meg.
Mondhatnád erre, könnyű utólag szimpatikusnak lenni. Csokinak, Krisztiánnak, Viviennek nem sikerült.

MosóMaca 2019.01.21. 15:39:06

@Funk You: Én komolyan attól tartok, hogy a szerkesztői csapat is azon az IQ szinten mozog, hogy érdekesebbnek tartják az üvöltözést, mint egy-egy vicces, vagy taktikailag értelmes beszélgetést. Ezért kapjuk renyhét ordenáréságait hetente sok-sok percben, míg ennél érdekesebb dolgok nem derülnek ki, nem kerülnek adásba.

Pamutbojt 2019.01.21. 15:40:02

@Nyuszomuszo83: Egyetértek. Roller és Adri próbál gondolkodni, a többiek meg csak élni mentek be. Szerintük az éppen elég is megnyerni, mert ők annyira szerethetők. (Nem.)

hereverő heverő 2019.01.21. 15:40:03

@Funk You: Nem tudhatjuk, semmit nem láttunk belőle. És ez a baj: a sellőcsapat ordítása elvette a műsoridőt a normálisabb megmozdulásoktól. Ez pedig a szerkesztők impotenciáját avagy inkompetenciáját mutatja (hogy Zsuzsu is megértse: a szerkesztők balfaszok). Vagy tényleg ennyire nem történik semmi (agyhalál lehet odabenn), vagy tényleg ez kell a magyar népnek (ez esetben emigrálok Atlantiszba).

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:40:03

@Angora Cardi: Nyuszim ne sírjunk! A retek hibája! Laszika szerethető volt, és tényleg sajnálom, hogy a poénkodásit ne láttuk, nekem tetszett némely beszólása amit intézett a többieknek néha. Keveset mutattak belőle! Én is is szívesen láttam volna még, nem a két őrjöngő örültet, akik már azt sme tudják hányas a kabát! Lesz itt pofára esés Renyhénél biztosan ha kijön, hogy nem volt szerethető. Csak egyszerűen nem értem miért nem kerül már rá kendő!
Este eszünk Lekváros kenyeret a tiszteletére Laszikának!

mobilos perpetuum 2019.01.21. 15:41:30

@Pamutbojt: Bocs, most itt kommentelek, ebéd elmaradt, ez meg is látszik. Mentem bepótolni.

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:42:58

@Pamutbojt: Jaaaj hááát ők a szív harcosai a szíves bocsok a szív mindenekfelett. Láttak VV-t mert a tuja Soma is párbaj nélkül nyert erre játszanak, ezért sértődött meg G1G is hogy őt ki merték választani! Pfejjj! :D Inkább szeretek egy botsáskát! :D

Angora Cardi 2019.01.21. 15:48:36

@Nyuszomuszo83: Nem sírok csak kifújt nálam a VV. És örülök, hogy nem csak nálam.
Lekvároskenyér progiban benne vagyok

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:52:17

@Spitzbauer: és még azt nem is írtam, hogy a csunyája se olyan, mint egy szézttaposott lepke!

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 15:53:00

@Angora Cardi: ezért este megkóstolom a 86-os körte lekvárt, ami remélem nem olyan ízű mint ahogy kinéz! Mert kinézetre hígfos! Állítólag akitől kaptam felturbózta mert már kőkemény volt.... Nem merek bizakodni! De van egy üveg s.barack lekvárom! :D Nyusz, ezt ami még visszavan kihúzzuk. Pont te írtad, február 17. Az még majd egy hónap! Meg amúgy is 3 hétig tartó havazást jósolnak, így két lehetőség lesz. Vagy tv-t nézni vagy gyereket gyártani! :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:56:45

@hereverő heverő: csak elképzeltem :) tudod az elalvást megkönnyítő masztihoz!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.21. 15:57:58

@Angora Cardi: de vezeted a tabellát :) nem szabad feladni!

hereverő heverő 2019.01.21. 16:03:37

@Hedo a nokedli szaggató: "vén hülye buzeráns! Hát ezért izgattál fel? Eredj fiam, kapd le a fejét"

Maximista vagyok 2019.01.21. 16:05:45

Ezt én megnéztem hanggal:

9gag.com/gag/aVYxjMM

Nekem ennyi volt az internet 2019-re.

Angora Cardi 2019.01.21. 16:06:46

@Hedo a nokedli szaggató: Áh, tegnap 3-an is megelőztek :D
@Nyuszomuszo83: Életem hát egyik se opció akkor mi van? Én majd csendben itt zenét hallgatok inkább :D Lekvárod nagyon jól hangzik.

moletty 2019.01.21. 16:45:33

@Hedo a nokedli szaggató: Kösz Noki jópofa vagy :) Én valóban "illetném" Adrit, de el is
beszélgetnék vele szívesen, nem kell hogy a nő legyen okosabb....
Félistenként nézne rám a beszélgetés során, aztán szeretgetném finoman, aztán kifordult szemekkel, nyáldazva, félájultan bekucordona elém... És akkor kapna hátulról is egy picsaszaggatót.... Aztán alvás :D
A romantikuskurvaéletbe ! :D :D

moletty 2019.01.21. 16:47:14

@moletty: Szefós okádékkal vagy cigánykurva renyhével a beszélgetés is hányásba fulladna nálam az első mondatnál...
Hiába széparcú (talán) a szefós, de ha befintorog menekülnöm kell vagy ütni ököllel keményeket....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 16:47:22

@moletty: de kis cuki naiv vagy, méghogy félistenként nézne rád :DDDDDDDDD

0.5 bit 2019.01.21. 16:51:46

@Funk You: "ez egy szerkesztett műsor, az eddigi 8 évadban is úgy vágták össze, ahogy akarták. ezen már azért a 9. évadban nem kéne meglepődni. :)"

Nem az a baj, hogy szerkesztett, hanem látványosan egyik oldalra lejtett a pálya. Pl. amikor körbe kérdezik a népeket, Greg helyett Hunort, akkor kiegyensúlyozottság látszata megvan és nem kerül semmibe. Itt most a látszat hiányzott.

"a göbbelsi párhuzamot egy kicsit erősnek érzem."

Ezt arra értettem, hogy hatékonysághoz nem kell hitelsnek lenni.

"egyébként a manipuláció értelmetlenségét nem a szerkesztésre értettem, hanem a szavazás eredményének tényleges meghamisítására, amivel kapcsolatban volt itt néhány komment."

Akkor félre értettük egymást.

"én egyszerűen nem hiszem, hogy ha Lacikának lettek volna érdekes, szórakoztató momentumai, azt a szerkesztők direkt nem tették be az öfikbe, mert, mert... miért is?"

Pedig minden jel erre mutat. Nem egyedül Lacikától származik ez a kijeletés.
- Adri szerint folyton youtube-os szöveggel jön, ebből nem láttunk semmit.
- Reni szerint néha úgy nevet a viccein, hogy a könnye is kicsordul, máskor meg csak ismétli magát, a nézők itt sem bólogattak Renivel, hogy igaza van, hanem értetlenül néztek ki a fejükből, hogy milyen viccekről van szó.
- Kortes beszédeknél is utaltak valamire (kátyúzás vagy valami hasonló) Hunor és Roli, de itt sem tudta a kedves néző hova tenni ezt.

Szóval Lacikán túl pozitív/negatív kontexusban legalább Adri, Reni, Hunor és Roli utalt arra, hogy valamit produkált, de a szerkesztők nem engedték, hogy a nézők döntsék el, ez humoros vagy unalmas volt. Pedig egy-két összefoglalóból 30-30 mp-es blokkal képbe kerülhettünk volna.

0.5 bit 2019.01.21. 16:57:15

@katemoss: "Azért, mert Lacika azt mondta magáról, hogy szórakoztatta az embereket, nem biztos, hogy ez így is volt.."

Adri, Reni, Hunor és Roli utalt rám nem csak Lacika.

"mégis mi a fenéért vágta volna ki az RTL, ha annyira kibebaszott vicces lett volna?"

Ha beteszik egyszer-kétszer a nézők eldönthetik, hogy ez tetszik-e nekik vagy sem, mint az előzőben irtam ez összefoglalónént 30 mp helyet igényelt volna. Nem rakták be, vagyis a nézők helyett a szerkesztők döntöttek, hogy jól vagy rosszul azt nem tudhatjuk.

moletty 2019.01.21. 17:06:35

@úgymond olvasó mmkk: Azért egy ilyen adrika szintű lányt csak be tudok fűzni a dumámmal. (Persze csak alap szimpátia esetén, mert ha azt nem érez akkor baszhatom...ööö... azaz pont NEM :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 17:08:06

@moletty: :))))))) vegyél egy kutyát, az duma nélkül is félistenként tekint rád :D

moletty 2019.01.21. 17:09:00

@úgymond olvasó mmkk: de azt nem lehet.... illetve lehet, de én nem vok olyan :)

2019.01.21. 17:33:16

@moletty: Adrit én is csapatnám de utána páros lábbal le is rúgnám az ágyról. Csak mert romantika.

Számomra a magyar vv és bb-k történetében a szerelmi szálakból Bálint-Angéla BB1, Simon-Charlotte VV6 és Robin és Anett volt ami őszintének, hihetőnek és szerethetőnek tűnt. A többi csak érdek vagy TAKTTIKA.

Renyhe szerintem Koch Izabellából készült fel. A csula is érik már csak nem akart eddig minden partont ellőni. Mondjuk azért a tegnapi toporzékolással simán felvették volna a sárga házba.

Zsu meg csendes gyilkos, vagy örült. Greg meg egy köpönyeg forgató dísz buzi. Akár NER lovag, jelkép is lehetne csak hát az a fránya nemi identitás.

Végül az összes troll takarodjon a pi...sába izé inkább valami szaros segg nyalásba. Akinek nem inge ne vegye....

Já és köszi markia néni a pozitív energiákat amit küldtél csak időközben áttranszformálódott mint a haverod identítása.

Funk You 2019.01.21. 17:35:58

@MosóMaca: ez lehetséges.

@hereverő heverő: benne van a pakliban, de azért lássuk be, mindenki megismerhető volt valamennyire ezalatt a kb 2 hónap alatt, Adri, Roli, Hunor, Ánusz, Vivi, Era, még Radics aki nem sok időt töltött bent. Tehát nem igaz, hogy csak a csonthülyék szíves hármasát nyomatták folyton. (Most hogy kevesebben vannak, túltengenek sajnos, ez tény.) Csak Lacikáról nem tudunk semmit. Nehezen hiszem, hogy pont vele akart volna kicseszni az RTL. Sokkal valószínűbb, hogy nem volt értékelhető megmozdulása.

2019.01.21. 17:37:05

Továbbra is fenntartom, amit Greg, Zsu, és Reni csinál az VERBÁLIS ABÚZUS. Olyan mint amit VVV akart Zsuval de mégse tette meg. Na ők a pozitív szívből és jóságból megteszik. És csodálkoznak, hogy létezik a családon belüli erőszak. Ha egy ilyen párom lenne mint ezek közül a 3 közül bármelyik simán lecsapnám. Ahol nincs értelem ott a szép szó semmit se ér.

csillagporszem 2019.01.21. 17:41:58

@bElannaTorres:
Mostmár nagyon remélem, hogy a következő párbaj egy Roli-Reni lesz és mehet szegény Csokihoz :) Nem csodálkoznék ha a csávó már fejvesztve elmenekült volna az országból :D
Nagyon okosan az rtl Adri párbajára nem ültetett be egy exvillalakót sem, mondta is a többieknek mikor visszatért. Asszem így készítik fel Renit, hogy ne kapjon idegbajt, ha nem látja majd a ki szerelmét a nézők között :D
Adri nagy esélyt kapott a végső győzelemre. Nem hiszem, hogy egy ilyen % után már bármelyik is kimerné vinni párbajra. Simán bekerül a döntőbe és az rtl számára is vállalható nőként megnyeri az idei szériát :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.21. 17:48:49

@Paic Róbert: DDD,,már kezdtem szétkapni a gépem,,..

2019.01.21. 17:51:28

@UdvariatlanBolondvagyok: Egyszer ezt is el kellett lőni. Igérem több nem lesz

Funk You 2019.01.21. 17:54:17

@0.5 bit: oké, értem amit mondasz, de nem látok benne semmi logikát az RTL részéről. miért lett volna jó nekik, hogy Lacikát beválogatják a játékba, aztán eldugják? mi ennek az értelme?

És emlékezzünk azért arra is, hogy Lacika láthatósági mellényt kapott mikulásra és senki nem volt megütközve rajta se kint, se bent. Vivi a búcsúlevelében 2 hete is megemlítette, hogy ideje lenne felvennie. Azon sem akadt fenn senki, ami azért jelzi, hogy Lacika nem sok vizet zavart a bentiek szerint sem.

hereverő heverő 2019.01.21. 18:37:01

Kabbe gyíkok, én leléptem. Éjjel talán jövök, de ez kevésbé valószínű mint a Brexit.

0.5 bit 2019.01.21. 18:38:54

@Funk You: "nem látok benne semmi logikát az RTL részéről. miért lett volna jó nekik, hogy Lacikát beválogatják a játékba, aztán eldugják? mi ennek az értelme?"

Erről az alábbi nyilatkozta a kreatív producer:

"Ha Lacika nem tud a sztori részévé válni, akkor ez van, ő nem lesz benne az összefoglalóban.
...
Reni egy rendkívül kreatív lány. Bent a villában csomót játszik a tárgyakkal, átöltözik, színészkedik, röviden: állandó humorforrásként van jelen."

Szóval Lacika berült, de ha nem hozza azt amit a szerkesztők humorosnak/érdekesnek gondolnak, akkor kimarad az összefoglalóból. Ha ő is szinészkedne mint Reni bekerült volna. Ezért kap 60% feletti műsoridőt reni és ezért került B listára Lacika. A lényeg, ha a szerkesztőknek nem tetszik, akkor esélyt sem kapnak a nézők, hogy eldöntsék kedvelik-e vagy sem.

Nyuszomuszo83 2019.01.21. 19:09:40

@Paic Róbert: én hiába kattintottam rá, nincs :(
Amúgy jó estét Drágáim!

nyeh13 2019.01.21. 19:14:33

mikor volt ez a lefejelős jelenet? nekem az kiesett

tanárnőkérem 2019.01.21. 19:16:28

@Paic Róbert: Én is bevettem. :( Most tessék büntiből gyorsan új posztcsit írni!
Egyébként jó estét mindenkinek! Még mindig kicsit szomojú vagyok a tegnapi eredmény miatt.

javier2 2019.01.21. 19:21:52

tegnap óta csak a lekvárokat rendezem a spájzban :(I(

katemoss 2019.01.21. 19:21:56

@Spitzbauer: jaja, de ha Lackó annyira érdekes lett volna, akkor az rtl-nek is érdeke lenne mutatni, mert lehetne vele számolni. Lehetne belőle később műsorvezető, lehetne rá építeni. Nem volt érdkekes, aztán pont.
Írták itt, hogy nem vágták be, h felvette a koronát? Hát ez aztán huuu..mert ha bevágták volna mi lett volna? Ti akkor is rá szavaztatok volna, én meg akkor sem

tanárnőkérem 2019.01.21. 19:23:11

@javier2: Üdvözlöm, fiatalember. (kecses pukkedli)

tanárnőkérem 2019.01.21. 19:35:15

Off: Nem tudom, mi lehetett a hétvégén, de 3 közeli ismerősöm is meghalt - méghozzá váratlanul. Erre olvasom a sajtóban, hogy Andy Vajna. S ma megszólalt a vígözvegy is - jobban tette volna, ha hallgat továbbra is. Ilyen"csupaszív" sablon kamudumát rég nem olvastam.

Mate4182 2019.01.21. 19:42:20

a vilagert se surgetnek senkit, de van vmi rendszer abban hogy mikor van hv?
mert emlekszem a vv9 elejen meg csomo hv kezdodott azzal hogy az iro, hajnalban nezi az ofit es delelott mar fenn is volt mindig, viszont mostanaban csuszik a dolog

mielott meg kapnek a pofamra: tudom hogy ingyer csinaljak es cask a mi szorakoztatasunkra szoval ez most nem panaszkodas hogy hol az adagom :D csak kerdes hogy: hol az adagom?

Funk You 2019.01.21. 19:43:20

@0.5 bit: oké, abban egyetértek, hogy Reni méltatlanul túl van reprezentálva az összefoglalókban, de ahogy már valakinek írtam, mindenkit meg lehetett ismerni a játékban, még a korábban kiesőket is, kivéve Lacikát. Mindenki szerepelt, mindenkivel volt valami történés, mindenkit lehetett valamiért szeretni vagy nem szeretni, Rolit, Erát, Ánuszt, Vivit, Adrit, akárkit, de Lacikáról az ég világon nem derült ki semmi, azon kívül, hogy fogalma sincs az igék mibenlétéről. (lekvár)
Számomra ebből inkább az következik, hogy nem történt vele semmi érdemleges és nem az, hogy a csatorna a kezdetektől szándékosan nem mutatja. Nem gondolom, hogy arra ment ki az egész, hogy kicsesszenek vele. Ez egy játék, amiben részt kell valamilyen formában venni és ebben Adri végig jobb volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 19:49:08

@Funk You: Mindenki azzal érvelt ellene, hogy nem csinált semmit. Én azt gondolom, hogy a fő szerkesztési szabályokat azért betartja az RTL (néha van probléma a sorrendiséget tekintve, de a fő tulajdonságok bemutatásra kerülnek), szóval messze nem MTVA szinten "tájékoztatják" az embereket.

Cimili 2019.01.21. 19:50:17

@Paic Róbert: hová dugtad az új posztcsit? csak az igazat, mert kiviszlek poligráf vizsgálatra!! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 19:50:28

@Mate4182: Borítékolom, hogy ma Sixx a Soros ! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 19:53:08

@Cimili: Áh ennyi kommentet tuti, hogy nem olvas el... :-)

Cimili 2019.01.21. 20:00:31

@VV Erőlegény: ne reménykedj! mint jó gazdi, minden komit elolvas.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:01:11

@úgymond olvasó mmkk: Mindegy, ő igérte be a 17 órás posztolást az előző napi öfiről. A kritika jogos. :-)

Cimili 2019.01.21. 20:02:04

@javier2: az basszus! állítom, már a századik kommentet írja: első, második, harmadik....századik.:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:04:01

Valójában a hv-on is időhurokba kerültünk már nem egyszer, amikor az előző napról szóló poszt a következő napi öfi után jelent meg. Ha ez így van, akkor egy szót sem szólhatunk az RTL szerkesztőknek, ha néha több napos anyagokat játszanak be.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.21. 20:04:04

@VV Erőlegény: nem vitatom a kritika jogosságát :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.21. 20:05:14

@candyperfumegirl: Persze Candynek a késés is megbocsátva. Mindent összevetve ő a kedvencem! :-D

Hétkilenced 2019.01.21. 20:08:34

Lacikát nem azért nem láttuk, mert nem volt érdekes, hanem mert a vígszínház csapat érdekesebbnek bizonyult. Szerintük. Mert az átlag hv kommentelőnek az összes fasza kivolt már az ordítozásoktól, műbalhéktól. Amúgy leszarom, innentől szurkolok Adrinak is, hogy nyerje meg akkor már. A másik két picsára egy használt zsepit nem bíznék.
Egyébként mi történt 6pawwal és a bv hv-kkal?

Butterske 2019.01.21. 20:33:08

@Hétkilenced: Szerintem meg túl lett kicsit ez tolva már itt. Nem Lacikának szurkolt itt a többség hanem a 3-4-es csapat ellen. Lacika könyörgőm a barátainak sem volt vicces. Roland mondta neki, hogy szólaljon meg, mégsem tette. Itt sem azért szeretik lekvárt mert valamilyen is volt, hanem a butasága miatt. Konkrétan Hunor ki sem ment köszönte a visszatért játékost, mert ott bent tudták, hogy semmi esélye Lacikának.
Egyébként valaki nézi az Exatlont? Román játékosok tényleg sportolok lehetnek? Játékosok többsége majdnem egy pocsolyába belefullad?

bElannaTorres 2019.01.21. 21:02:18

@Spitzbauer: köszi, sajnos majd úgyis megint szembenállunk ha roli-zsu döntő lesz :D nekem úgy igazságos, ha nyerte már fura fiú, akkor miért ne nyerhetné meg fura lány, ha meg taktikus nyerne akkor adrit mondom, nehezebb helyzetben van mert nőben nem is ment be normális rajta kívül ezért neki nem lett szövetségese, roliékhoz nem kellett. És még benne is mindig a hibát keresik itt kint, miközben lacikáról elképzeljük a legjobbakat. majd kipótoljuk fantáziával amit nem mutatnak :D
Lehet szegény adrit kicsit jobban bemutatták mint uncsi lackót, de kell is ha azt nézed milyen tábora volt lacikának ahhoz képest hogy nem csinált semmit, egy tuja-szív játékos volt, úgy adódott hogy a taktikus csapatban. Támogatta radicsot, Krisztiánt, csokit, vivit. Még lehet az is hogy rosszul választott oldalt, a szív csapatban jobb helye lehetett volna, nem kell lemenni sellőbe, adri se csinál bohócot magából , csak mikor feladat van.

katemoss 2019.01.21. 21:05:06

@Spitzbauer: jah, ok, akkor bocs. Mondjuk én soha nem nézem a párbajt, mert uncsi. A végén kapcsoltam oda, h lássam ki megy vissza. :)
A belevalót ma visszanéztem, ott tényleg normális volt Lackó, kár érte, Macinaci ProliRolinak kellett volna ott ülni..

Perah 2019.01.21. 21:43:20

@Maximista vagyok: @hereverő heverő: Teljes EKG! Ahogy Esterházy is mondta: "egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá". Ahogy ti is írtátok, inkább már olvasni sincs kedve az embernek, nem hogy kommentelni, kb. mintha a falra hánynánk a borsót... :D
süti beállítások módosítása