Hogy volt?

Való világ 9x75 - Reni nem akarja kavarni a szart, de...

2019. január 18. 22:17 - Hoppancs

bscap0013_6.jpg

Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen órát a hálóban. Ugyanis ez sem olyan rendes játékcsecsemő, amelyik némán várja, hogy a kislány, aki a rokon néninek ezerszer elmondta, hogy inkább plüsscicát szeretne, a sok gyötrelem után –  kegyelemből – végre lecsavarja a fejét. Ez bizony, ha úgy van (és általában úgy van), felbőg az éjszakában, akkor pedig foglalkozni kell vele, mellőzve a falhoz csapkodást, ami feltehetően jobban visszavetné a szavazatokat, mint egy őszödi köteles beszéd.

bscap0002_6.jpg

Adrinak látszólag nem is esik nehezére a feladat, elöntik az anyai érzések, és ha úgy vesszük, Hunor is felkészült az apaságra, annak macsófalvi (= kölök első vagy legfeljebb második nyekkenésére azonnal nappaliba átvonulós, kanapén füldugóval visszaalvós, reggel a karikás szemű asszonynak panaszkodós) értelmében. Mialatt a szülők ily' módon mulatnak, Roli megpróbálja Zsuzsut rávezetni arra, hogy néha-néha az ő „gondolkodása” sem más, mint taktika. Ebből a szempontból édes mindegy, hogy gyengébben muzsikál, mint egy Kártyavárba tévedt Forrest Gump, a szándék a lényeg.

bscap0003_7.jpg

Zsu továbbra is ott tart, hogy ő ilyet soha nem tenne, neki elvei vannak, inkább belehalna a kínzásba, étlen-szomjan, egy Vivien naptárfotóival kitapétázott börtöncellában, minthogy egyszer is ellenálljon a szív szavának. Rolandnak lassacskán leesik, hogy ebből baj lesz, mert Zsuzsu elméjében ezernyi aprócska agyevő manó játszik suttogós játékot, így mire a lány visszaér a cimbikhez, az elhangzottakat jelentős torzulással adja majd tovább. Már késő.

"Nincs a szótáramban ilyen szó, hogy taktika", közli Zsuzsu. (Akkor hogy is ismerhetné a jelentését?) Újfent kezdi magát belelovalni a sértett parasztlány szerepébe, mire Lacika, aki épp most unta meg (érthetően) az álmos búrája felett folyó semmibe tartó diskurzust, egy dramaturgiai „Jó éjt Zsu”-val  vet véget a show-nak. 

bscap0004_6.jpg

"Éjszaka jól aludtam, mert nem keltem fel", mondja Greg reggel, de most már változott a helyzet, így a hátfájáson kívül a Roli-Zsuzsu vita második részét is el kell viselnie. Roli a „nem szólt hozzád senki” fordulat ismételgetésével szerelné le ellenfelét, ami egészen mókás törekvés annak fényében, hogy éppen róla beszél, tőle két méterre. Valahogy ilyenkor én is úgy érezném, hogy ha burkoltan is, de azért csak szóltak hozzám. Pörölés, rádrakomajelezés, manipulátorozás kerekedik, majd a Kasszandrává vedlő Zsuzsu imigyen figyelmezteti Adrit: „vigyázz, mert be akarja folyásolni a gondolataidat”! Mármint Roli, aki „annyit hazudik, mint a vízfolyás…sőt, a Niagara vízesés”.(Lehet, hogy utóbbi ármánykodással vett rá  embereket, hogy hordókban vessék bele magukat? )„Ő nem autómosó, hanem agymosó”,mondja Zsuzsu, de a frissen ébredt Greg e szellemességre még nem tud elég frappánsan reagálni.

bscap0005_6.jpg

Később, amikor Roli utólagosan elemzi saját akcióját, némileg kilóg a lóláb. Láthatóan nem bánná, ha mi nézők afféle „(mély)szegény ember TGM-je"-ként tekintenénk rá, aki próbál szót érteni az olyan egyszerű teremtésekkel, mint Zsuzsu, de sajnos az ő értelmiségi attitűdje és magas intelligenciahányadosa ide együtt is kevés. Kár, hogy közben ilyesmiket mond a bükfürdői naivával szerzett tapasztalatairól: „el kelljen a végén magamban azt a bogarat tennem, hogy csak magamat idegesítem vele”. Aztán a királyság véget ér, én meg éppen egy pillanatra elmerengenék azon, hogy milyen ízeltlábúak, és pontosan hol lakhatnak Rolandban, amikor valakik, feltehetőleg a VV9 Powered By Insane Asylum szerkesztői, érzéstelenítés nélkül beleszúrtak egy kötőtűt az agyamba. Legalábbis feltételezem, hogy attól alakult ki ez a sokkos amnézia, amitől csak nyomokban tudom felidézni, hogyan búcsúztak el a villalakók egyenként a babától. Ettől.

bscap0001_8.jpg

Uh, megint kezd minden elsötétülni, úgyhogy csak annyit jegyeznék meg, hogy remélem, e közjáték nem volt olyan komoly részükről, mint amilyennek látszott. Mert ha igen, akkor karnyújtásnyira vagyunk a tragédiától, amelynek során a bomlott – magára Zsuzsu által elhanyagolt menhelyi kutyusként utaló – Reni elméjében totálisan a visszájára fordulnak a dolgok, és egyenként szedi majd szét a babának hitt embereket. Greg bohócsipkája azért sejteti, hogy valaki még tartja a kapcsolatot a valósággal, Zsuzsu azonban sírva ad tanácsot  Noelnek arra az esetre, amikor majd felnő, Lacika meg azt fejtegeti, hogy a "gyermeknek" problémái vannak. 

"Rájöttem, hogy ez tényleg egy játék", jelenti ki Adri, és remélem, RÁ is gondolt.

bscap0006_5.jpg

A következő fejezetben Zsuzsu a pult mögül titokban "megfigyeli" Rolit, méghozzá Reni egykori nyomozását idézve, de hagyjuk is, megértem, hogy kihívás után, de mégis előtte vagyunk, valamit be kellett tenni, oszt' jó napot. "Nem baj, hogy unalmas, lényeg, hogy lessen valaki" – mondja ki kémünk tök véletlenül a műsor ars poeticáját. Majd a taktika mibenlétéről interjúvolná Rolit, aki közben úgy tesz-vesz a konyhában, mintha monológba átváltó lakótársa ott sem lenne. Ha most megszólalna valami sejtelmes zene, Roli lehelete meg hirtelen láthatóvá válna, akkor rendesen tele lenne a gatyám. Hát még ha Zsuzsu kicsit jobban hasonlítana Bruce Willisre.

bscap0008_4.jpg

bscap0007_5.jpg

A villamesteri címért paradox módon színes tojásfehérjét (?) kell keményre verni versenyszerűen, és igen, elsütnek minden ide vonatkozó poént. Lányok közük Zsuzsu, fiúk közül – némi vita és Lacikával abszolvált külön döntő után – Greg győz, az utolsó kirakós összecsapásban pedig az érzelmek asszonya brillírozik. 

Az ilyen szürke kis pókhálók nem tudom, hogy minek repkednek.

(Greg bölcselete a szerinte kevésbé érdekes játékosokról)

 veres.gif

Hopp itt is van újra a kihívás, az eredmény még mindig ugyanaz. Lacika az igazság győzelmében reménykedik, ami egyben azt jelentené, hogy visszatérhet, és tovább szórakoztathat mindenkit, saját magát és az anyukáját is beleértve. Erős vállalás, bár utóbbi kettőt nyilván eddig is meggyőzte. A nézőkre kéne még gyúrni. Reni nem akar szarkavaró lenni, ahogy árulkodni sem szeretett volna a fitthéten, de annyit elmond Lacikának, hogy olyan, de olyan infója van Roliékról, hogy a kihívott „szembeköpködné őket, ha tudná”. Áh, valóban nem kavarja azt a bizonyost, inkább robotgépet használ.

bscap0012_5.jpg

Adri állítása szerint semmi kapcsolata nincs már Rolanddal, ezért Reni megkérdezi, akkor miért nem őt hívta ki. Mert nem hülye ám, mindenféléket gondol, akár naponta többször is. Adri ideges, szerinte húszmilliószor (pont annyiszor, mint amennyi bodyja van) elmondta már az okokat, és nem szeretné, ha titkos paktummal gyanúsítgatnák. Miiiiii? Erre senki sem célozgatott, néz Reni bociszemekkel, aztán hirtelen kiátkozza Adrit a Sellőegyházból. Csak mert gyanús. Odakint hajlandó vele tárgyalni, de villán belül vége a barátkozásnak. Roli és Lacika azon kuncog, hogyan „kérdezik fel” éppen Adrit, aki szerint vádlói „képzavarban vannak”, szóval egy jó szerkesztő biztos nem engedné be őket egy verseskötetbe. És nagyon csúnyán „félre is nézik”, ő márpedig nem szövetkezett.

bscap0011_6.jpg

Reniék már Lacikát támadják egy KFT szám címével. Hárman is látták, hogy Roli összepacsizott Hunorral a kihíváskor, és kizárt, hogy csak egyszerre volt idegrángásuk. Őt akarják kirakni, nem vitás, aztán Roli és Adri kiteszi Hunort, majd mindenki mást. Ha jól értettem. Na, csak beindult az a robotgép.

 

604 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oh my... 2019.01.19. 20:03:05

@Oldfos: én is erre gondoltam, na már csak amiatt, mert ezt nem lehet nem észrevenni közelről, tehát a bentiek is nyilván látják, és ha tényleg egy füles lenne, amin keresztül instruálhatják, akkor abból azért lenne balhé, gondolom, mert már csak nem totál hülyék a többiek sem... ja és itt van a kifordulós Radics, ő sem leplezte volna le? kizártnak tartom.

javier2 2019.01.19. 20:03:51

@Oldfos: én nemtom nem láttam
@oh..my...: roli egy mondatára zsu ledobta az ékszíjat
adrit árulónak tartják-rákérték a hazugságvizsgálatot , hogy megtisztuljon adri és tiszta szív legyen
hoztak tyúkokat , de sztem kakasok(vidéki vagyok)
30' percnél greg sokkot kap a tyúktól és felpaszírozza magát a villafalra
erre reni meg dob egy hátast székről .villatársak mentik őket mint lavina után ausztriában a hegyimentők... itt tartok

Sabina Pohl 2019.01.19. 20:05:17

@Hétkilenced: amikor az a vita ment, én is azt néztem, higy ez tuti kamu. Renyhe is el el mosolyodott közben, nem csak Zsu.

javier2 2019.01.19. 20:05:41

@oh..my...: hát akkor a súgó sem egy dombóvári (hu de benyaltam dombinak)

Oh my... 2019.01.19. 20:05:47

@Oldfos: xDDDDD kicsikét talán árnyaltabban fejezném ki magam, de tartalmilag egyetértek, ekg! ;)

Oh my... 2019.01.19. 20:14:34

@Sabina Pohl: és én is!!!!! igen, miután a neten néztem bele utólag az adásba, volt alkalmam vissza-visszaléptetni az ominózus jelenetet, már akartammis írni, csak beelőztetek, hogy látni lehetett, ahogy erősen palástolt negyed-vigyorral az arcán tolta le a vitát mindkét lány; Renyhe inkább az elején, Zsizsikes a közepén majdnem elröhögte magát, nem is egyszer..!!

és amiért felfigyeltem erre, az amiatt volt, hogy már a Lackó királysága alatti királynő választás közben letolt vita során is ÉSZREVETTEM UGYANEZT!

csak miután ott Süsü el is sirta magát, végül elengedtem a gyanúm, mert arra gondoltam, a frankó, könnyes sirást mér csak nem tudja megjátszani..... na de amikor másodszor is ugyanezt látom? ráadásul Renyhétől is!!?!

Oh my... 2019.01.19. 20:17:38

@javier2: köszi ;) ebből asszem, ennyi éppen elég is... ;)

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.19. 20:17:53

@Paic Róbert: Fúha, ez nem direkt volt ám, mert azt hiszem, nekem ez kimaradt. Illetve nem tudom, pontosan mire gondolsz, de ha ebben a részben volt, akkor ciki. Ha korábbiban, amit esetleg nem láttam, kicsit akkor is.:D

@Cimili: Nem is vettem annak. Az élesítést nem én csinálom, de a poszttal valóban én készültem el 9 utánra, szóval persze akkor is én tehetek róla.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:19:13

@Hatsumomo21: Én nem hiszem, hogy utálják, egyszerűen a perifériára szorult. Nem szavaznak rá se a Szív-, se a Taktika-csapat szurkolói, mindenki kívülállónak látja. Ez egy olyan játék, ahol a végéig csak úgy lehet eljutni, ha valamelyik klikkben helyezkedik el az illető, és ez nála nincs. Egyedül van, mindenkinek felesleges. Roliék, ha okosabbak lettek volna, beolvasztják magukhoz, akkor eggyel többen lennének.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:25:41

@Paic Róbert: Krisztián mindig ennyire gyökér volt, vagy csak kompenzál a homovideói meg a sok hímtagot próbált barátnője miatt? Mindig olyan érzésem van, hogy irtó zavarban van. Ilyen nő mellett én is abban lennék a helyében.

javier2 2019.01.19. 20:26:13

@Hoppancs: hát igen a mi Robink nagyon érzékeny , Radnóti és József Attila folyik az ereiben.
Talán nem látott csak olvasott a sorok között.
Talán lelke rezgései korbácsoltak hullámokat ?Odafigyelnék rá!
Jó ügynök lenne.(pisztácia nélkül is)

Közbeszéd 2019.01.19. 20:28:10

@mobilos perpetuum: Amúgy a Lacika a saját lojalitása áldozata lesz, ha kiesik. Villamesterként ugyanis, ha nem Adrira, hanem Rolira vágja a kendőt, Roli, hogy megtartsa az arcát, csak Adrit vihette volna ki, és Lacika akkor most kimaradt volna a párbajból... megtehette volna. Feláldozta önmagát a barátságért. Ha más nem, ez becsülendő.

javier2 2019.01.19. 20:30:00

@Közbeszéd: roli renit vitte volna.....

katemoss 2019.01.19. 20:31:14

@javier2: dehogy vitte volna! Adrit gyengébnek tartja, és egy beszari f@sz...

Oh my... 2019.01.19. 20:33:03

@Hoppancs: ó ne szabadkozz, igazán nincs okod rá, nekem spec minden elismerésem a tiéd, amiért egy ilyen gagyiságfolyamból képes vagy szórakoztató hv-t rittyenteni... bevallom, elképzelni nem tudom, hogyan... ;) szal köszi!

Oh my... 2019.01.19. 20:36:44

@katemoss: mindegy, melyiket vitte "volna", mindkettőt kint hagyná, szal értelmetlen dilemma, pláne úgy, hogy nem ő lett a kiválasztott.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:39:22

@oh..my...: Meg lennék lepve, ha ezeket maguk találnák ki. Szerintem szerkesztői utasítás (volt is róla szó, hogy vannak "egyéni küldetések", amik titkosak), hogy legyen anyag. Zsu szerintem óriási színésznő az Instája alapján egyáltalán nem az a vidéki szerény virágszál, aminek mutatja magát. Méteres műkarmok, műszempillák, kávézók, külföldi utazások... egészen biztosan nem szegény családból jön, pedig nagyon egyszerű (értsd: hétköznapi) lánynak mutatja magát.

Oh my... 2019.01.19. 20:39:40

@Közbeszéd: viccelsz?? Roli a barija, legutolsó szardarab lenne mind a bentiek, mind a nézők szemében, ha a cimbijére tette volna a kendőt, kész öngyilok lett volna... ekkora baromság hogy jut már eszedbe, de most komolyan?

Közbeszéd 2019.01.19. 20:40:09

@javier2: Mindenesetre nem Lacikát, és ez a mondandóm lényege. Lacika megmenthette volna a saját s.ggét, ha odadobja Rolit.

sziszkó1 2019.01.19. 20:40:58

@javier2: én sem követem egy ideje őket, ide felnézek, elolvasom az öfit, és ha érdekes szitut találok belenézek neten. :)
@csillagporszem: köszi! :)

katemoss 2019.01.19. 20:41:18

@oh..my...: ez igaz. Bár ha lett volna egy Roli-Reni párbaj, én Renire szavaztam volna, na nem azért mert szeretem, csak azért, mert Reni sehogy nem nyerheti meg a végén, Roli viszont igen, és azt nem szeretném.. na de, hogy én mit szeretnék az senkit nem érdekel, úgyhogy mindegy.. :)

Oh my... 2019.01.19. 20:41:27

@Közbeszéd: na ebben egyetértünk viszont...

Közbeszéd 2019.01.19. 20:42:10

@oh..my...: Nem értelmetlen, a lényeg az, hogy Lacika feláldozta magát Roliért. Roli ezt nem tette volna meg őérte.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:43:50

@oh..my...: Nem vagyok benne biztos, hogy jól látszik, hogy van ott egy készülék, vagy a füle ilyen formájú. De ha van készülék, akkor szerintem minden játékosnak van, és akkor azon kapják az "extra küldetéseket". Az valószínű, hogy Zsuzsuval meg akarják nyeretni, jól nézne ki már egy női nyertes, de őszintén szólva egyik lány sem érdemli meg / tudná ésszel beosztani a 36 milliót.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:46:07

@oh..my...: Úgy hogy ez egy játék, ahol egy maradhat. Most Roli dobta oda őt, Lacika meg, ahogy mondod is, kényszerpályán volt. De a játékába fog kerülni. Ilyen ez, csak egy nyer. A végéig klikkben kell játszani, aztán muszáj egymás ellen fordulni is, mert a fennmaradó pólusok a másikból választanak. Már Vivi is áldozat volt Roliéktól, most Lacika is az. A saját előremenetelükért áldozták be. Csak Lacika nem gondolkodott a jelrakás előtt, hanem csak ment a vezérbika után. Késő bánat, szerintem kiesik. (És nem Adrinak szurkolok.)

csillagporszem 2019.01.19. 20:46:38

@mobilos perpetuum:
Úgy érzem Roli elcseszte az időzítést, ki kellett volna vinni még most és nem várni. Renyhének elmúlt a havija, visszavett és most megint sokkal kevesebben utálják, hamar felejtenek az emberek. Lehet kint hagyja Rolit egy párbajon, ha nem kap megint idegbajt.

Oh my... 2019.01.19. 20:49:13

@Közbeszéd: $e épp ez az, higy nem éldozta fel magát, hanem nem volt más választása!

mert ha odadobja a barátját, azzal ki is nyirta volna magát már jó előre, a párbaja így eleve eldőlt volna, mielőtt még kiment volna.

én neki szurkolok most, de ne állitsuk már be áldozatnak, mert nem az, ha a saját érdekében tette, amit tett - és azt se felejtsük már el, hogy ő akarta most Adrit jelölni, elmondta, többször is, Roliék csak beálltak erre a vonalra - amúgy én az útszéli Renyhe kiválasztásának jobban örültem volna.

csillagporszem 2019.01.19. 20:49:46

@katemoss: Reni tuti, hogy nem nyer. Sztem tuti hogy Zsu-Hunor döntő lesz és nyer a Hunorka. Bárcsak kiejtené valaki Hunort, ne nyerjen és onnantól nem érdekel ki nyer :D

hereverő heverő 2019.01.19. 20:51:22

@oh..my...: hogyhogy mit hallgat rajta? Hát hogy:
Belégzés...kilégzés...belégzés...

Oh my... 2019.01.19. 20:54:34

@csillagporszem: nem fogja kint hagyni Renyhe így sem, hogy visszavett már magából, de amúgy jah, én is azt szerettem volna, ha Roli a kiválasztott, és Renyhét viszi.... vagy Adrit akár;
de ezt most Adri akarta így, mert attól tartott, hogy Roli őt vinné ki, ezért akarta magának a zöld kendőt, hogy ő a szerinte gyengébb Lacikát vihesse... valamiért tart Rolitól, ezért vállalta be a zöld kendőt.

csillagporszem 2019.01.19. 20:55:21

@csillagporszem: mondjuk most olvasom, hogy szerinted se nyerhet egyáltalán Reni :D
Roli se. Nincsenek támogatói. A 40ezres fészes csoportban valaki beírta valamelyik nap, hogy ki kedveli Rolit és 2 emberke írt be, a többi mind szidta. Nem tudom elképzelni ki tudna meg erni, most azt érzem még Zsu-t se, egyszerűen alig kedveli valaki :)

Cimili 2019.01.19. 20:56:30

@oh..my...: ráadásul nem lenne túl tisztességes, ha lacika párbaj nélkül bemasírozna a döntőbe. ha holnap nyer, nem mondhatják azt, h roli hátán sétált el a végéig. roli meg már volt párbajon, neki ez már pipa.

csillagporszem 2019.01.19. 20:57:00

@csillagporszem: javítok: kit tudna megverni... Lelassítok, pörgök kicsit :D

hereverő heverő 2019.01.19. 20:58:49

@Cimili: Adrinak meg akkor furulya lesz. Vagy oboa, kinek hogy..

hereverő heverő 2019.01.19. 21:02:04

Na látom a mobilosnak ma szar napja lehetett. Biztos nem volt meg a 6 lájk a femina.hu-n

Oh my... 2019.01.19. 21:03:14

@Közbeszéd: nem, ha figyelted a belevalókban leadott beszélgetéseiket is, azokban elhangzott, higy higyan okoskodtak a fiúk - Roli és Hunor-, végigzongorázták, hogy a gyengusz Lackó kit tudna kint hagyni, és egyértelműen arra jutottak, hogy Adri az, mert a lányok közül őt gondolják a leggyengébbnek... ezt Lackóval is megbeszélték, szal nem volt itt semmilyen beáldozás; azt akarták, higy olyannal párbajozzon, aki ellen vissza tudna menni a villába, ennyi történt... Renyhét a rengeteg szereplés, előtérbe nyomakodás - na meg Csoki miatt erősnek hiszik, ezért nem akarták Lacikát vele küldeni, őt Roli vállalja majd be - nah, ha már önfeláldozást emlegettek, akkor inkább EZ nevezhető annak, ha valami utt annak nevezhető egyáltalán... ;)

Oh my... 2019.01.19. 21:05:04

@hereverő heverő: ...és csak osztódik fáradhatatlanul... ;DDD

csillagporszem 2019.01.19. 21:05:38

@oh..my...:
Roli is Adrit vitte volna ebben tuti biztos vagyok. Abban sem vagyok biztos, hogy most Renit fogja választani, ha kiválasztott lesz. Dumál összevissza, de szerintem Greget tartja ő a leggyengébbnek a szívcsapatban. Majd kitalál valami kamuindokot miért őt viszi, de nem hiszem, hogy tényleg megmeri lépni, hogy kiviszi Renit.
Hacsak ma nem súg neki Viki, hogy ki a leggyengébb... :)

Oh my... 2019.01.19. 21:06:39

@Cimili: egyetértek maximálisan, a párbajszüzeken a sor, csak szépen, sorjában! (csak hogy a napi kötelező sorosozást is letudjuk;))

Oh my... 2019.01.19. 21:09:13

@csillagporszem: és? vihette volna mindhármat, tökmindegy, mindet kinthagyná, egyedül Zsuzsut nem... szerintem.
Roli már volt kint, Lekvár még nem, ideje megmérettetnie magát neki is.

0.5 bit 2019.01.19. 21:11:26

@Közbeszéd: "De ha van készülék, akkor szerintem minden játékosnak van, és akkor azon kapják az "extra küldetéseket"."

Kizárt. A mikroportban minden reggel úgy indul, hogy cserélnek elemet. Az ilyen kis fülbe dugható vackokba meg gomb elem való. A gomb elem jóval kevesebbet bír, vagyis napjában többször kellene cserélni. Teljesen felesleges is, mert behívják a riportba és elmondják neki amit akarnak.
A műsorveztekőknek és a beküldött vendégeknek van fülese, de az drótos. Test színű ragtapasszal rögzítik, hogy ne essen ki és ne legyen annyira feltünő. De ott a mikroport adó doboza mellett van a füles vevője vagy esetleg a kettő egyben. A lényeg, hogy a kis füleshez tartozik egy nagy doboz a kettő között meg "madzag" megy.

csillagporszem 2019.01.19. 21:12:23

@oh..my...: szerintem Adri simán kint hagyta volna Rolit, nagy szerencséje van, hogy nem őt választotta. A másik kettőnél a Zsu-fanok mivel nagyon utálják (utálták?) a két “barátot”, visszaküldték volna. Kérdéses mennyire felejtenek ezek az emberek ha kiviszi ezután valamelyiket a kettő közül.

Oh my... 2019.01.19. 21:13:12

@Közbeszéd: jól látszik pedig; a kérdés csak az, hogy mi is az?!

ne nyerjen lány, persze, szerintem se, silány itt most a felhozatal belőlük, de akkor ki nyerjen szerinted..?

javier2 2019.01.19. 21:14:18

@katemoss: @csillagporszem: meg bellatorres donne: roli már két hete a roli reni párbajt készíti elő
és ezzel jut a döntőbe ,nem magyarázom el ,mert nektek nem is tudnám
úgy vagyok mint roli mikor zsu utána ment a zuhanyzóba és azt mondta neki roli neked hiába mondok bármit úgysem érted meg , van a csajoknak ez a halmaza (testileg kielégíthet szellemileg soha nem fog)
bocs zsu

Oh my... 2019.01.19. 21:16:36

@csillagporszem: szeintem nem. Roli verné Adrit csont nélkül.

de én nem hagyatkozom pusztán a fb egybites közönségére, az sosem volt kizárólagosan mérvadó az eddigi szériákban sem... de majd meglátjuk.

javier2 2019.01.19. 21:19:53

ha most lenne szimpátia szavazás és hogy ki nyeri a játékot zsu utcahosszal nyerne 7 embernél
2 embernél viszont teljesen más lesz az eloszlás

Oh my... 2019.01.19. 21:20:35

@csillagporszem: ja, ls Adri sosem választotta volna Rolit, mert tele a bugyija tőle, azért is menekült előre a kiválasztás során, amikor Lackóra tette a jelét - Roli őt vitte volna, megmondta még Vivi párbaja előtt, hogy a következő ő maga lesz, és Adrit viszi! Adri ettől becsokizott, ennyi történt, nem érdemes mást belemagyarázni, bár.... tudod mit? magyarázz bele akármit, szíved joga, tudom, higy rühelled Rolit ;PP

csillagporszem 2019.01.19. 21:21:02

@javier2:
Mi a fenét kell ezen előkészíteni? Vigye ki és kész. Megtehette volna de nem tette. Mehetett volna simán Lacika a kövi párbajon Adrival, most pedig letudta volna a Renis párbajt. Olyan sokat nézel ki belőle, fogalma sincs ki a gyenge, cska próbál úgy tenni, de mégis meglepődik rendesen mikor Zsu megnyeri a médiahetet.
De ha megtudod magyarázni miért jobb, hogy most Lacika megy és nem egy Roli-Renyhe párbajt nézünk akkor talán megtudsz győzni, hogy mekkora ász is ő.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.19. 21:22:16

@oh..my...: Hát, a tények azok tények, amit elszúrtam, elszúrtam, de azért köszönöm kedvességemet.

(Amúgy kész ám az új.:) )

Paic Róbert 2019.01.19. 21:23:16

@Hoppancs: no problem köszi a választ. :-)
@javier2: amit írtál nem tudom hová tenni hogy szemrehányó vagy vérszívó?

mobilos perpetuum 2019.01.19. 21:24:46

@hereverő heverő: Ma (is) remek napom volt. Mint azt fentebb láttuk, a Roli-csoport mint olyan nem létezik: két ember nem csoport. Lacika mást nem tud tenni, elfogadja a támogatást, de tovább nem hisz a sunyinak.
Az RTL valakit kihoz majd győztesnek, de ez kizárólag belső döntés lesz, taktikusotok becsődölt. Éden 3-ban volt Peti, ő jól tudta forgatni a szálakat, közben megutálta mindenki. A futár-gyerek ugyanígy járt.

javier2 2019.01.19. 21:25:30

@csillagporszem: nem kell megmagyaráznom
de egyetértek veled énis ezt a párbajt vártam volna
de te sem és én sem szavazhatok ki menjen párbajozni
megszórták adrit és rolit , laci miért tett volna rolira?a három srác sztem egész nap elpoénkodik elnevetgél eldumál és ebből 1 %ot sem kapunk.hanem kapjuk mr. renit,
ebben igazad van mi lenne ha a nézők jelölnék a kiválasztottat kivülrül lenne benne csavar és potenciál.

bElannaTorres 2019.01.19. 21:25:44

@javier2: akkor nem kell erőlködni, mi is hiába mondjuk neked , ha nem tudod felfogni, ez a játék nem csak a taktikáról szól, hanem hogy közben szimpatikus is legyél a nézőknek, mivel azok a hülyék fognak szavazni, ha tetszik ha nem.

bElannaTorres 2019.01.19. 21:28:40

@csillagporszem: reni már mióta ilyen hülye, akinek van esze bent az látja, hogy az ordítás az egy haza út, simán viheti előkészítés nélkül, csoki nélkül meghülyült a lány az unalomtól (is)
Egyébként roli zsut készíti elő, ha nem is magának, de mindenre fel van készülve, azért támadja egyfolytában ezzel a színésznős dologgal, zsu meg belesétál mert erősen megvannak a korlátai, ezt nem tudja jól kezelni. Remélem azért hamar rájön, mint ánusznál is mikor az baszlatta

javier2 2019.01.19. 21:29:03

@mobilos perpetuum: mobilos elmondtad minden vv-ben annak szurkoltál aki kiesett és nem nyert
szóval te kurva szarul látsz mindent
8 évadon át egy vaknyúl voltál
kinek is szurkolsz most?
@Paic Róbert: mint csapattag:)))

javier2 2019.01.19. 21:32:40

@bElannaTorres: mindkét hozzászólásoddal ekg
de én sem írtam mást amúgy mint te

Paic Róbert 2019.01.19. 21:34:19

Adri után Greget kellene kivinni, szerintem Hunorral menne. Akkor lehetne után robbantani zsu és renyhe között. Szóval roli renyhe párbaj és akkor mar csak zsu maradna meg a 3 fiu és onnantól bármi lehet. Szerintem ezen a vonalon mennek

Paic Róbert 2019.01.19. 21:36:34

A füles zsunal ha valós akkor nagyon durva

mobilos perpetuum 2019.01.19. 21:37:37

@javier2: Meg azt is leírtam, hogy a tavalyi Javierek VV Dávid-imádók voltak, akiről dicshimnuszokat zengtek, én láttam, hogy nulla értékű, még az top háromba se jutott be.
Kop
kop
kop

javier2 2019.01.19. 21:39:24

@bElannaTorres: figyelj hidd el fel tudom fogni!
teljesen egyetértek veled hogy ez egy szimpátia szavazás lesz a végén.
mindig is így volt.
mit kellene felfognom?miaz erőlködés?ki erőlködik és miért?

Oh my... 2019.01.19. 21:41:00

@javier2: így is van, és a stratégiája része volt, hogy Adrit becsokiztassa annak hangoztatásával, hogy ő lesz a következő párbajozó, és majd Adrit viszi.... de neked nem kell magyaráznom, annyira örülök, hogy vágod a szitut (nem vagy véletlenül pókeres te is? ;)

btw Süsü is hangoztatja folyton, hogy Roli fejében hetekre előre megvan a forgatókönyv, hogy mikor, ki megy, és kivel párbajozni... vagy ebben nem adunk a szavára, csak minden másban? halló, kedves támogatók! ;P

csillagporszem 2019.01.19. 21:41:38

@Paic Róbert: nem valós a füles, már megfejtették a fészen, hogy azért néz úgy ki, mert ott nem volt barnítóval bekenve.

@bElannaTorres:
Gondoltam már rá, hogy Roli azért magyarázza Hunornak, hogyha egyedül marad Zsu akkor meggyengül 1 hét alatt és kint marad párbajon, mert Hunornak tartogatja Zsu-t. Ez zseniális taktikai lépés lenne, ezesetben belátnám én is, hogy tud a csávó. A két potenciális végső győztes-esélyesből megszabadulna egytől. Más kérdés ki a hülyébb kettőjük közül: Roli vagy Hunor? :)

Oh my... 2019.01.19. 21:42:47

@javier2: hát mi is lenne más, nem ez a jéték lényege?

Oh my... 2019.01.19. 21:44:43

@csillagporszem: igenigen, és a migrik is ott tapossák egymást a határainkon.... persze, oké.

javier2 2019.01.19. 21:44:49

@mobilos perpetuum: nekem csak azt írtad hogy vv viki volt minden idők legtaktikusabb játékosa
megsúgom nálunk vidéken 20 éves vv viki ekkora tokával ha az hízó azt kérdezzük
Füstölve lesz vagy megy a kolbászba?vv dávid nemtom ki volt )és nem nézek utána)de ha te ilyen jól ismered gondolom másik csapatban játszol esetleg térdeltél előtte
mr lágy tojás hot greg fun mr perpetuum mobile
kop kop
kop virtuálisan kopogsz egy ajtón?
mehetsz a másik nickedre
over

Oh my... 2019.01.19. 21:46:51

@Paic Róbert: szerintem hallókészülék,cami sokmindent megmagyaráz pl a gyerekkorban elszenvedett sérelmeket, a többit már írtam fentebb...

javier2 2019.01.19. 21:47:15

@oh..my...: sportingbet 100 dolláros bónuszát csak fél kollégium nevére szedtem ki :)))

bElannaTorres 2019.01.19. 21:50:55

@javier2: akkor ok, csak arra válaszoltam amit nekem írtál, nem volt ma időm mindent elolvasni. Erőlködést arra írtam, hogy azt írtad nem magyarázod meg nekünk mert nem is tudnád. Hogy akkor nem kell.
@csillagporszem: hunornak tartogatja, mert nagy ellenfél zsu, de ha úgy alakulna akkor egy hatásos gyengítés után már neki sem kéne annyira félnie a párbajtól.

Oh my... 2019.01.19. 21:51:34

@javier2: annyira tudtam!! (persze, nem volt nehéz;))

javier2 2019.01.19. 22:02:32

@oh..my...: kabbe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
de igazad van :P
@bElannaTorres: sztem hunor jön fel
roli hun zsu döntót várok , de őszintén nekem mindegy ki nyer ,

jobban örültem volna egy dán magyar x-nek sajna a sportdiplomáciánk sehol sincs
csoknyai mester 10 meccset le akart játszani
ebből az lett 3 játékos sérült , középdöntőben 3 fiatallal játszottunk (máthé , szita, ligetvári)
csak gratulálni tudok :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 22:04:35

@javier2: lemaradtam a kezilabdarol, filmeztem, de ugy latom, jobb is

javier2 2019.01.19. 22:11:22

@úgymond olvasó mmkk: hát volt 4000 dán szurkoló , hátszél pályán belül és kívül
csoknyai 6 játékossal 10 meccset le akart hozni(remélem magyar szakember többet a csapat közelébe nem kerül)
fiatalok nagyon vagányan játszottak ,22 év volt az átlagéletkor,az eddigi 35 helyett(kicsit túloztam)
4 fiatal végtekerte a meccset (juhász , máthé , ligetvári ,szita)
x simán meglehetett volna a vb 3 legjobb csapata egyikével, de valahol beáldoztuk a meccset a tunéziaikra készülve.

Oh my... 2019.01.19. 22:15:37

@javier2: naaa, csak semmi buzulás, kérem! xDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 22:16:58

@javier2: holnap lesz ismetles, megnezem. azt olvastam, hogy a fiatalok ugyesek voltak. nem vigasz, de nem csak nalunk van serules, a fel veszpremi keretnek annyi mar, szarul van ez most megcsinalva. mintha csak gyorsan le akarnak zavarni az egeszet, 2 meccs kevesebb, mint 24 oran belul nem normalis.

javier2 2019.01.19. 22:23:11

@úgymond olvasó mmkk: igazad van, de nem értem miért nem volt rotáció meccsen
csoknyai nem pihentetett senkit , most meg újoncokkal játszunk
tényleg sok a meccs és rengeteg a sérülés
kifacsarják őket

mobilos perpetuum 2019.01.19. 22:25:24

@javier2: Hazudsz. Attila ezt mondta olyankor, mikor ő hazudott. Természetesen sose írtam azt, amit nekem tulajdonítasz. Ha megtalálod, időponttal írd le, megkeresem. De észreveszed, hogy rosszul emlékszel.
"megsúgom nálunk vidéken 20 éves vv viki ekkora tokával ha az hízó azt kérdezzük
Füstölve lesz vagy megy a kolbászba?"
Megsúgom, legkitűnőbb Hogyvolt-írónk jelezte, hogy ő boldog lenne, ha csak 98 kg lenne, mint Roli, mert már százhúsz. Az észt nem kilóban mérik.

javier2 2019.01.19. 22:32:14

@mobilos perpetuum: "Megsúgom, legkitűnőbb Hogyvolt-írónk jelezte, hogy ő boldog lenne, ha csak 98 kg lenne, mint Roli, mert már százhúsz. Az észt nem kilóban mérik."
jajj de bayer zsoltos volt ez , remélem holnap jelentkezel a helyi fidelitásba és ha ezt idézed nekik
még akár felcsúton lehetsz labdaszedő másfél millás havival
olvasd vissza magad öcsi én aztán nem szemezgetek nem vagyok tyúk...

javier2 2019.01.19. 22:34:18

@mobilos perpetuum: megjött a kedvenced nézd az rtl2 őt

katemoss 2019.01.19. 22:34:22

@csillagporszem: @javier2: @javier2: lófaszt készített ő elő! Azon volt minden erejével, h elkerülhe a párbajt.
Igaz, h nem Zsuzsu a legélesebb kés a fiókban, de Roli meg a buta rendőr gyerek sem sokkal okosabb nála.. de megértem én, ha sok ember ezzel tud azonosulni.
Testileg kielégíthet, szellemileg nem??? Hahaha... soha egy ujjal sem piszkálnám meg sem Rolit, sem egy hozzá hasonló, igénytelen undormányt...
köszi, de akad olyan, akit testileg, lelkileg kielégítek..

mobilos perpetuum 2019.01.19. 22:35:03

@javier2: Végre közös pont: Bájezsótival azt csinálnám, mint a vassal szokás, addig ütném, amíg meleg.

javier2 2019.01.19. 22:36:26

@mobilos perpetuum: győri haveromnak nagymamája azt mondta ha eléri a 100 kilót bevonja a személyijét
így egyél nagymamád réteséből.....

mobilos perpetuum 2019.01.19. 22:38:05

Most, ha nem haragszol, unlak, te is engem. Ennyike.

javier2 2019.01.19. 22:47:41

@katemoss: ebben most volt szenvedély MEGVETTEM!
és örülök hogy van testi és lelki társad

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.19. 23:50:08

@katemoss: hát nekem ez a roli egy teszetosza. Szerintem ha elélvez nem spriccel, csak csöpög! Lehet, hogy bekerül a döntőbe, de olyan zsigeri ellenszenvvel van felé a legtöbb ember, hogy bármelyik kis lemming kiüti a nyeregből! Ráadásul akit a leggyűlöltebb vvlakó favorizál, az nálam kuka!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 07:16:27

@javier2: Hi tesa! Bekerült a Digihez a görény Vajna spilere? Erről nem tudok...

katemoss 2019.01.20. 08:01:03

@Hedo a nokedli szaggató: jajj de KAMÁZLAK!!! :D Legyen igazad, tesze-tosza, csöpi Rollerke nem nyerhet, mert kidobom azbösszes tv-t a házból!
süti beállítások módosítása