Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x75 - Reni nem akarja kavarni a szart, de...

2019. január 18. 22:17 - Hoppancs

bscap0013_6.jpg

Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen órát a hálóban. Ugyanis ez sem olyan rendes játékcsecsemő, amelyik némán várja, hogy a kislány, aki a rokon néninek ezerszer elmondta, hogy inkább plüsscicát szeretne, a sok gyötrelem után –  kegyelemből – végre lecsavarja a fejét. Ez bizony, ha úgy van (és általában úgy van), felbőg az éjszakában, akkor pedig foglalkozni kell vele, mellőzve a falhoz csapkodást, ami feltehetően jobban visszavetné a szavazatokat, mint egy őszödi köteles beszéd.

bscap0002_6.jpg

Adrinak látszólag nem is esik nehezére a feladat, elöntik az anyai érzések, és ha úgy vesszük, Hunor is felkészült az apaságra, annak macsófalvi (= kölök első vagy legfeljebb második nyekkenésére azonnal nappaliba átvonulós, kanapén füldugóval visszaalvós, reggel a karikás szemű asszonynak panaszkodós) értelmében. Mialatt a szülők ily' módon mulatnak, Roli megpróbálja Zsuzsut rávezetni arra, hogy néha-néha az ő „gondolkodása” sem más, mint taktika. Ebből a szempontból édes mindegy, hogy gyengébben muzsikál, mint egy Kártyavárba tévedt Forrest Gump, a szándék a lényeg.

bscap0003_7.jpg

Zsu továbbra is ott tart, hogy ő ilyet soha nem tenne, neki elvei vannak, inkább belehalna a kínzásba, étlen-szomjan, egy Vivien naptárfotóival kitapétázott börtöncellában, minthogy egyszer is ellenálljon a szív szavának. Rolandnak lassacskán leesik, hogy ebből baj lesz, mert Zsuzsu elméjében ezernyi aprócska agyevő manó játszik suttogós játékot, így mire a lány visszaér a cimbikhez, az elhangzottakat jelentős torzulással adja majd tovább. Már késő.

"Nincs a szótáramban ilyen szó, hogy taktika", közli Zsuzsu. (Akkor hogy is ismerhetné a jelentését?) Újfent kezdi magát belelovalni a sértett parasztlány szerepébe, mire Lacika, aki épp most unta meg (érthetően) az álmos búrája felett folyó semmibe tartó diskurzust, egy dramaturgiai „Jó éjt Zsu”-val  vet véget a show-nak. 

bscap0004_6.jpg

"Éjszaka jól aludtam, mert nem keltem fel", mondja Greg reggel, de most már változott a helyzet, így a hátfájáson kívül a Roli-Zsuzsu vita második részét is el kell viselnie. Roli a „nem szólt hozzád senki” fordulat ismételgetésével szerelné le ellenfelét, ami egészen mókás törekvés annak fényében, hogy éppen róla beszél, tőle két méterre. Valahogy ilyenkor én is úgy érezném, hogy ha burkoltan is, de azért csak szóltak hozzám. Pörölés, rádrakomajelezés, manipulátorozás kerekedik, majd a Kasszandrává vedlő Zsuzsu imigyen figyelmezteti Adrit: „vigyázz, mert be akarja folyásolni a gondolataidat”! Mármint Roli, aki „annyit hazudik, mint a vízfolyás…sőt, a Niagara vízesés”.(Lehet, hogy utóbbi ármánykodással vett rá  embereket, hogy hordókban vessék bele magukat? )„Ő nem autómosó, hanem agymosó”,mondja Zsuzsu, de a frissen ébredt Greg e szellemességre még nem tud elég frappánsan reagálni.

bscap0005_6.jpg

Később, amikor Roli utólagosan elemzi saját akcióját, némileg kilóg a lóláb. Láthatóan nem bánná, ha mi nézők afféle „(mély)szegény ember TGM-je"-ként tekintenénk rá, aki próbál szót érteni az olyan egyszerű teremtésekkel, mint Zsuzsu, de sajnos az ő értelmiségi attitűdje és magas intelligenciahányadosa ide együtt is kevés. Kár, hogy közben ilyesmiket mond a bükfürdői naivával szerzett tapasztalatairól: „el kelljen a végén magamban azt a bogarat tennem, hogy csak magamat idegesítem vele”. Aztán a királyság véget ér, én meg éppen egy pillanatra elmerengenék azon, hogy milyen ízeltlábúak, és pontosan hol lakhatnak Rolandban, amikor valakik, feltehetőleg a VV9 Powered By Insane Asylum szerkesztői, érzéstelenítés nélkül beleszúrtak egy kötőtűt az agyamba. Legalábbis feltételezem, hogy attól alakult ki ez a sokkos amnézia, amitől csak nyomokban tudom felidézni, hogyan búcsúztak el a villalakók egyenként a babától. Ettől.

bscap0001_8.jpg

Uh, megint kezd minden elsötétülni, úgyhogy csak annyit jegyeznék meg, hogy remélem, e közjáték nem volt olyan komoly részükről, mint amilyennek látszott. Mert ha igen, akkor karnyújtásnyira vagyunk a tragédiától, amelynek során a bomlott – magára Zsuzsu által elhanyagolt menhelyi kutyusként utaló – Reni elméjében totálisan a visszájára fordulnak a dolgok, és egyenként szedi majd szét a babának hitt embereket. Greg bohócsipkája azért sejteti, hogy valaki még tartja a kapcsolatot a valósággal, Zsuzsu azonban sírva ad tanácsot  Noelnek arra az esetre, amikor majd felnő, Lacika meg azt fejtegeti, hogy a "gyermeknek" problémái vannak. 

"Rájöttem, hogy ez tényleg egy játék", jelenti ki Adri, és remélem, RÁ is gondolt.

bscap0006_5.jpg

A következő fejezetben Zsuzsu a pult mögül titokban "megfigyeli" Rolit, méghozzá Reni egykori nyomozását idézve, de hagyjuk is, megértem, hogy kihívás után, de mégis előtte vagyunk, valamit be kellett tenni, oszt' jó napot. "Nem baj, hogy unalmas, lényeg, hogy lessen valaki" – mondja ki kémünk tök véletlenül a műsor ars poeticáját. Majd a taktika mibenlétéről interjúvolná Rolit, aki közben úgy tesz-vesz a konyhában, mintha monológba átváltó lakótársa ott sem lenne. Ha most megszólalna valami sejtelmes zene, Roli lehelete meg hirtelen láthatóvá válna, akkor rendesen tele lenne a gatyám. Hát még ha Zsuzsu kicsit jobban hasonlítana Bruce Willisre.

bscap0008_4.jpg

bscap0007_5.jpg

A villamesteri címért paradox módon színes tojásfehérjét (?) kell keményre verni versenyszerűen, és igen, elsütnek minden ide vonatkozó poént. Lányok közük Zsuzsu, fiúk közül – némi vita és Lacikával abszolvált külön döntő után – Greg győz, az utolsó kirakós összecsapásban pedig az érzelmek asszonya brillírozik. 

Az ilyen szürke kis pókhálók nem tudom, hogy minek repkednek.

(Greg bölcselete a szerinte kevésbé érdekes játékosokról)

 veres.gif

Hopp itt is van újra a kihívás, az eredmény még mindig ugyanaz. Lacika az igazság győzelmében reménykedik, ami egyben azt jelentené, hogy visszatérhet, és tovább szórakoztathat mindenkit, saját magát és az anyukáját is beleértve. Erős vállalás, bár utóbbi kettőt nyilván eddig is meggyőzte. A nézőkre kéne még gyúrni. Reni nem akar szarkavaró lenni, ahogy árulkodni sem szeretett volna a fitthéten, de annyit elmond Lacikának, hogy olyan, de olyan infója van Roliékról, hogy a kihívott „szembeköpködné őket, ha tudná”. Áh, valóban nem kavarja azt a bizonyost, inkább robotgépet használ.

bscap0012_5.jpg

Adri állítása szerint semmi kapcsolata nincs már Rolanddal, ezért Reni megkérdezi, akkor miért nem őt hívta ki. Mert nem hülye ám, mindenféléket gondol, akár naponta többször is. Adri ideges, szerinte húszmilliószor (pont annyiszor, mint amennyi bodyja van) elmondta már az okokat, és nem szeretné, ha titkos paktummal gyanúsítgatnák. Miiiiii? Erre senki sem célozgatott, néz Reni bociszemekkel, aztán hirtelen kiátkozza Adrit a Sellőegyházból. Csak mert gyanús. Odakint hajlandó vele tárgyalni, de villán belül vége a barátkozásnak. Roli és Lacika azon kuncog, hogyan „kérdezik fel” éppen Adrit, aki szerint vádlói „képzavarban vannak”, szóval egy jó szerkesztő biztos nem engedné be őket egy verseskötetbe. És nagyon csúnyán „félre is nézik”, ő márpedig nem szövetkezett.

bscap0011_6.jpg

Reniék már Lacikát támadják egy KFT szám címével. Hárman is látták, hogy Roli összepacsizott Hunorral a kihíváskor, és kizárt, hogy csak egyszerre volt idegrángásuk. Őt akarják kirakni, nem vitás, aztán Roli és Adri kiteszi Hunort, majd mindenki mást. Ha jól értettem. Na, csak beindult az a robotgép.

 

604 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naezjó... 2019.01.18. 22:24:44

hogy Zsu legyek, elég renis dolog adás közben élesíteni a posztot...

Dr.Zé 2019.01.18. 22:25:08

Hóhahó , aluménium

Cimili 2019.01.18. 22:27:46

ez így tök zavaró, h akkor jön az új, amikor az esti műszak belendül a régin. Hoppancs, nem bántásiból írtam!

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:28:44

Itt leszünk? (És sokadikkkkkkkkk)

hétévszak 2019.01.18. 22:28:58

@Cimili: zavarban is vagyok rendesen, hogy most akkor hova kamerázzak. ide vagy oda? :)))

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 22:29:37

Csak én értettem félre, mikor Roli és Lacika jakuzzizott, hogy Roli (kamuból) Adri mögé akart állni?
Mondván lebukott a Roli-Adri paktum, és inkább fölvállalja?

Eljátszhatták volna, amit Vivi csinált valamelyik párbajnál. HOgy az "ellenség"-hez áll. Akkor nehéz lenne kihagyni a stratégiai megbeszélésekből.
Akkor vajon hova álltak volna szív-esek?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:30:00

@Mók_Ica: Móki, vonszold át a kontikat, várj, segítek. :)

Ármándójózsi 2019.01.18. 22:31:02

Már epét hányok ettől a kibaszott szívcsapattól, de ma pláne Zsu-tól...

MosóMaca 2019.01.18. 22:31:31

Azt hittem ma már nem lesz post,mert csóri postírókat is rohadtul untatja ez az egész évad (megértem)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:31:48

Jelentkezem itt is a közös hányásra, mert amúgy is kavarog a gyomrom és szédülök!

Cimili 2019.01.18. 22:31:48

@Ármándójózsi: úgy láttam, h roller direkt adja alá a lovat.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:33:25

@Ármándójózsi: ezzzz azzzz mommeg! Így kell eztet! Nyomjad drága titkárom!

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:33:35

A tyúkok mit vétettek?

Cimili 2019.01.18. 22:33:56

ribi úgy ugrál a tyúkoknak, mint egy ír sztepptáncos.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 22:34:37

Nagyonanagyon jó,,,köszi Hoppancs!!!

Dr.Zé 2019.01.18. 22:34:44

Béna faszok béna csirkékkel, aztaaaaa

Angora Cardi 2019.01.18. 22:34:48

@KólaMámor: jó helyezés az nem kell lebecsülni

Fiúcsopi Lacikát edzi a párbajra.
Anusz-Vivi tyukokat terel be az udvarra. Miért nem érdekel ez engem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:35:04

Póniszar után tyúkszar. Szegény műfű.

hétévszak 2019.01.18. 22:35:05

na zsu vajon féle a tyúkoktól? persze h igen.

Cimili 2019.01.18. 22:35:12

bakker, lekvár még mindig nem bízik rollerben? mindent a szájába kell rágni.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:36:16

Naaa mi van a csirkééén??? Nájlonzacskó! Apátok faszát! Ennyi nyomorékot!

pomac 2019.01.18. 22:36:17

mind fél a csirkéktől :DDD

Mók_Ica 2019.01.18. 22:36:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: köszi drágám, válassz magadnak egy virágot jutalmul :)))

@Nyuszomuszo83: lehet, hogy influenziás leszel??? kezdődik a járvány..... vigyázz magadra.....

a bátor ánusz, özvribit tolja maga elé a csirkékhez....... mit kell csinálni a csirkékkel???? és a csirkeszart ki fogja felszedni a műfűről???? ez undi....

lacik... sírok..... meg ne harapjanak ezek az állatok :))))))))))))))))))))))))

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:36:29

@hétévszak: adri is. De ahogy nézem mindegyik fél tőlük kivéve lekit.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 22:36:43

Vivinek most feltűnően ragyás a képe....fogamzásgátlót kéne cserélnie!

2019.01.18. 22:36:50

@Nyuszomuszo83: Még az előzőhöz írtad, hogy Süsü nem komp lett. Pedig komp akart lenni. :-DDD

naezjó... 2019.01.18. 22:37:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: és Csoki is elolvadt, HOPE-ot is elfújta a szél.... semmi sem örök :)

Angora Cardi 2019.01.18. 22:37:03

egyik párbajozó sem meri megfogni a kurva tyukokat

Angora Cardi 2019.01.18. 22:37:26

ja le kell szedni a szalagot a tyutyu lábáról

naezjó... 2019.01.18. 22:38:13

végre egy kis hangzavar. haha.

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:38:24

Mindenki foscsizizik a tyúkoktól de azert magyaráznak adrinak es lekvárnak. A szalagot kell leszedniük a lábukról.

Mók_Ica 2019.01.18. 22:38:31

renyhe természetesen a csirkékhez is ért..... persze messziről.....

greg, baszki...... harci csirkék ezek.... bizony......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:38:35

Bükfürdőn nincsenek tyúkok? Azt értem, hogy a nyóckerben nincs. De ezt a balhét.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:38:49

zsu szerint a tyúknak sunyi nézése van
reni kutykuty-ol a tyúkoknak
lacika egyet végre megfogott
amúgy unalmas mint a fos

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:39:00

Megharapja, neeee, hát ezek bioszon egyszer vettek részt amikor a nemi életről neszéltek! De ott is csak azt tanulták meg hogy a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg puncijuk! Gregnek meg korallja!

MosóMaca 2019.01.18. 22:39:19

Zsuzsuka fél a csirkétől! Hát én úgy meglepőőődtem!

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:39:40

Odáig ok, h lacika és roller haja miert kek. De zsu haja mitől sárga?

Angora Cardi 2019.01.18. 22:39:43

reni beleesett a virágba menekülés közben

Cimili 2019.01.18. 22:39:45

@pomac: :DDDDDDDDD
hülye zsu! a csirkék az emberre is veszélyesek.:DDDDD

Angora Cardi 2019.01.18. 22:40:04

@Cukorborsó88: zöldfesték biztos nem jól reagált

MosóMaca 2019.01.18. 22:40:06

Az emberre is veszélyesek! Ja meg a madárinfluenza is. Gyökerek

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:40:31

@Nyuszomuszo83: nana, korallom nekem is van. Karkötőben

Mók_Ica 2019.01.18. 22:40:45

@UdvariatlanBolondvagyok: vagy többet kéne szexelni...... höhöhöhöhö

Angora Cardi 2019.01.18. 22:41:10

zsu büntit kap ánuszéktól mert bemenekült a tyukok elől, takarítania kell rolival összekötve de R nem segíthet

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:41:34

Na, megvolt a székre állás. Mehet szart pucolni

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:41:38

@Cukorborsó88: de nem a lánad közt hordod! Gyöngyös bugyi! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 22:41:49

@Mók_Ica: nem akartam beleszólni, mert nem nézem, de ez.. :DDDDDDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 22:42:23

Roli tényleg úgy beszél Zsuzsuval , mint egy lököttel...

Angora Cardi 2019.01.18. 22:42:38

@Cukorborsó88: csak a fényviszonyok, a fényviszonyok :DDD

Mók_Ica 2019.01.18. 22:43:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: van... mini méretű bokros, sok virág van rajta :))))

zsu takaríthatja a tyúxart..... persze nem műfűn......

Cimili 2019.01.18. 22:43:10

bajusz mínusz 5 év bajusz nélkül.

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:43:30

@Nyuszomuszo83: korallból még nem láttam de ki tudja milyen huncutságok vannak

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 22:43:50

@Angora Cardi: pedig a ti közvetítésetek még élvezetes is, :) de elhiszem, ha azt mondjátok, hogy amúgy megint uncsi az öfi (mint mindig).

Mók_Ica 2019.01.18. 22:44:58

adri tényleg jobban néz ki így hosszú hajjal.....

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:45:39

Nekem inkább mici-kárszeg parosra hasonlítanak...

Mók_Ica 2019.01.18. 22:45:43

lacika-ánusz alsógatyája :)))) sírok.....

Angora Cardi 2019.01.18. 22:46:00

adri játssza vivit
lacika ánuszt
el kell a románcot játszani
gongszóra változtatni
csiripelés = békülés meg ilyesmit már nem emlékszem mindre

@KólaMámor: uncsi kínlódás csak próbálom leírkálni de így nézni lófaszcsi

naezjó... 2019.01.18. 22:46:24

Lacikát euróvíziós dalfesztivál nyertessé sminkelték.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:46:28

békülést kell játszani: adri lesmárolja lacikát
lacika hagyja

Angora Cardi 2019.01.18. 22:47:12

@Mók_Ica: ki van jól tömve zoknival

Mók_Ica 2019.01.18. 22:47:24

ebből a játékból ítélve, mi nagyon sok mindent nem láttunk.......

Angora Cardi 2019.01.18. 22:47:28

romantikát kell eljátszani - parittya imitálás

naezjó... 2019.01.18. 22:48:11

Zsu szakmai szemmel nézi Adri játékát.

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:48:22

Ide találtam faszom. Adri mi a kurvaanyját csinál? Lehet menni haza. A két szutyokkal ki volt az a börtöntöltelék?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 22:48:24

Ez az öntelt féreg ahogy szétterül abban a székben,,,de alárúgnék ennek az Ánusznak!!!

Mók_Ica 2019.01.18. 22:48:50

renyhe megint mennyire "okos"...... - ezek tuti élesben szexeltek...... höhöhöhöhö

Angora Cardi 2019.01.18. 22:48:59

fiú team megint tematikázik a szívcsapi megvezetéséről
adri sír nem érti a lacika is benne van ebben v őt is átbasszák

pomac 2019.01.18. 22:49:31

nea ennek a beszélgetésnek is letehet előzménye és azt nem látjuk ....

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:49:42

Most nem azért de először ugyanígy sárga csík volt zsu hajában mint most. Aztán zöld folt fejtetőn, most megint sárga lejjebb, zöld pamacs sehol. Tényleg hol vagyunk időben?! Hogyan vágják az öfiket?

Angora Cardi 2019.01.18. 22:49:53

Lacika azt mondja rolinak kellett volna menni mert ők támadták egymást. közben röhögnek. vagy mégsem? Lacika!

Mók_Ica 2019.01.18. 22:49:59

@UdvariatlanBolondvagyok: nem változott semmit.....

@Maximista vagyok: biztonsági őr imitátor......

naezjó... 2019.01.18. 22:50:17

Lacika legnagyobb szövetségese a csönd.

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:50:25

A cigisekkel reklám alatt irány a gang!

Angora Cardi 2019.01.18. 22:50:37

@Maximista vagyok: bodyguard
tegnap vérnyuszival már lestük a fazont

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 22:51:05

De kedvesek,,,DDDD Már az örökségen osztozkodnak!!!

Mók_Ica 2019.01.18. 22:51:18

lacika bizalma megrendült rollerben???

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:51:20

Adrinak jonban állt a hosszú haj mint a bundes liga frizura! Én jót röhögtem most a két paródián! Azért Ribistől Ánuszostól, Zaikzsikestől rúgnám fel őket a holdig!

Angora Cardi 2019.01.18. 22:51:30

@Cukorborsó88: neked beakadt a sárga vagy zöld egyelek meg :)

pomac 2019.01.18. 22:51:32

@UdvariatlanBolondvagyok: nem gyengén telibeszélhette a szív csapat hogy így nem bízik roliékban

Angora Cardi 2019.01.18. 22:52:04

reni adri bőg kinek mi esik rosszul

naezjó... 2019.01.18. 22:52:09

@Cukorborsó88: az agyi tevékenységre reagál. Ha érzékelne, elvileg lila lenne. :)

Mók_Ica 2019.01.18. 22:52:20

@Maximista vagyok: mmkk megyünk :))))

@Cukorborsó88: hát szexeljen :))))

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:52:29

@Angora Cardi: hááát, leginkább egy alvilági kidobós fasznak nézem. persze diplomával.

hétévszak 2019.01.18. 22:52:38

kalap kaki volt ez ma is.

pomac 2019.01.18. 22:52:56

@Angora Cardi: ezt sem értem lekvár akarta minden áron adrit és most ő van meglepődve ,mi volt itt amit nem mutatnak meg

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:53:25

Na, cigi. Aztán jön az agyrák Évával. Basszuk neki.

Cimili 2019.01.18. 22:53:53

@Mók_Ica: ezen hangosan felröhögtem.:D

Mók_Ica 2019.01.18. 22:53:54

@Angora Cardi: én is.... és azt is hogy lacika megy vissza

jáj.... holnap viki és deniz megy be......

Angora Cardi 2019.01.18. 22:53:56

VV Viki és Denisz asszem jön holnap

holnap kérdéseket tesznek fel egymásnak aki nem tudja nyers tojást ver a feje tetejére

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 22:54:02

Karácsonykor se volt velük... bazzeg Reni... akkor kapta meg Erától a végrendeletben hogy ő tudott az Era-Csokizásról, és akkor is ti a szívcsapat "kérdeztétek fel", támadtátok falkában.
Jááááj isssstenem....

Angora Cardi 2019.01.18. 22:54:45

@pomac: végig somolyogtak a fiúk egymásra szóval remélem csak hülyülnek

Cimili 2019.01.18. 22:55:10

@pomac: deniz volt és a vikcsu.

Mók_Ica 2019.01.18. 22:55:19

@Angora Cardi: ez tv2-es játék volt...... az ezek megőrültek-ben volt.......

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:55:25

@Cukorborsó88: kérdezd Zsótit. Mutatom: Zsóti! Mi a faszt csináltok? Mint kívülállók, mot gondoltok a hozzáértésről?

Angora Cardi 2019.01.18. 22:55:26

@pomac: olivér v denisz? én ezeket keverem már

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:55:29

@Angora Cardi: én is bőgök. Nekem az esik rosszul, hogy ők még bent vannak. :)

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:55:44

Na, kólázzunk, cigizzünk, mi legyen? Rém uncsi volt a mai is. Kb 3 perc valódi tartalma volt de most az sem jut eszembe.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:56:15

@Mók_Ica: én isss
@Cukorborsó88: kóla elvette a zeszed :D viccezek

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:56:32

@Spitzbauer: erre szoktam még azt mondani én fogadott gyerek vagyok! Apám fogadott anyámmal hogy hülye leszek! Apám nyert!

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:56:44

@Angora Cardi: Oli barátom tuti nem, ő egy picit messzi van jelenleg. Szerencsére.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:56:49

@pomac: na ja. Meggyőzhetetlen volt. Aztán hallgatta a tisztaszívűek sutyorgását és ugyanúgy bekajálta az egészet, mint Renyhe.

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 22:57:11

@Angora Cardi: nagyon nem szeretném ha a "színes szíves bocsok" Roller ellen fordítanák Lacikát, szal' én is remélem h csak rájátszottak.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:57:19

@Mók_Ica: ahha akkor biztos a nagytesó hozza
@Csakazértis én vagyok a királynő: igen igen jól beszélsz felség :D
@Cukorborsó88: én csak kólázok :D

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:57:55

@Cukorborsó88: neeem is! Amúgy kólázni is cigizni lehet együtt, csak a kóla nem menjen az orrodba mert az tök szar érzés! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:58:09

@mmixvii (mixi): Peták most jó szöveget tolt, megbocsátottam neki a hadonászást is. :)

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 22:58:42

@Nyuszomuszo83: ez mekkora önoltogatós szöveg XD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:58:55

@Cukorborsó88: mindkettő mehet, csak vigyázz, melyiket kortyolod, melyiket tüdőzöd. ;)

Angora Cardi 2019.01.18. 22:59:11

@KólaMámor: én is remélem hogy lángészlacika azért észnél marad

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:59:35

@Maximista vagyok: de hiába! Kb olvastam ma miket írtatok, ez visszatérő probléma, teljesen amatőr akárhogyan nézem. Ha azért szarnak bele, h időrendben legyen mert csak akkor azert, ha minket akarnak manipulálni vmiért akkor meg azért mert baromi feltűnő. De tudod mit? Legyen. Zsóti! Kapjátok be!

Mók_Ica 2019.01.18. 23:01:27

és ismét van ánusz és özvribi.......

Angora Cardi 2019.01.18. 23:01:40

@Angora Cardi: ánuszon valami fura mamusz sportcipő van kint a sarka de van sarokpánt nem értem

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:02:01

@KólaMámor: :D A hatásszünetet nem lehet átadni sajnos a fogadott gyerek után! Szegény hugomnak mikor benyögtem hogy ő a fogadott gyerek két órán keresztül üvöltött hogy de ő nem fogadott gyerek, 6 éves volt! Én meg genya már akkor is! 13 voltam! :D

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:02:11

@úgymond olvasó mmkk: nevetel? retek nővérem ne nevetelj :D

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:02:31

Jaj de régen láttam vivit és ánit (sóhaj)

pomac 2019.01.18. 23:02:39

@Angora Cardi:nem tudom vissaz kell néznem ,mert nekem úgy tűnt úgy teli beszélt a szív csapat lekvárt hogy komolyan mondta nem viccből

Angora Cardi 2019.01.18. 23:03:12

ánusz oltja zsut hogy csoda hogy nem folyik le a vízzel a csapba a zsíros teste degenerált stb - greg rossz buzi a legrosszabb fajtából - évike nem győzi kussolni hogy élőben vagyunk
mindez azért mert hallotta ahogy vivikéjét fikázzák

naezjó... 2019.01.18. 23:03:13

Krisztián megnyílt.

Mók_Ica 2019.01.18. 23:03:20

ánusz baszdmeg...... sírok....... :)))))
szépen beszélt zsuról és gregről :))))) éva nem is tudta leállítani...... nagyon röhögtem :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:03:41

@Cukorborsó88: ebből élünk ez van! :D

Juuuj érdemes volt behívni ezt a két gyökeret, szépen nyilatkozott Ánusz!

MosóMaca 2019.01.18. 23:03:42

Kultúrkrisz in da háuz

Angora Cardi 2019.01.18. 23:03:54

felelsz vagy mersz játék az éjcakaiban

2019.01.18. 23:03:57

Ánusz jön föl nálam! Most szépen elmondta az igazat, főleg KenPánról: "egy rossz buzi" :-DDDDD

ibsen 2019.01.18. 23:04:17

Krisztián szájából a rossz buzi... Háát, kár volt bemennie a villába.

Ármándójózsi 2019.01.18. 23:04:35

Kész, kifújt a műsor végleg... A szerkesztők biztos olvasták itt, és talán érzik is, hogy kurva szarok, de vagy nem érdekli őket, vagy nem tudnak jobbak lenni. Egyrakásfosazegész! Nem vicces, nem szórakoztató, nem érdekes, nem elgondolkodtató. Szégyen hogy szegény Árpa játékát milyen mélységekbe vitték le...

naezjó... 2019.01.18. 23:04:48

@Spitzbauer: remélem bennmarad a spot után is :D megy a szavazat!

Proctor Ingram 2019.01.18. 23:04:49

Hat en nagyon orulok, hogy vege ennek a kiralyos hetnek, reg voltak ennyire bicskanyitogato reszek. Egyik kis kedvencem, Renike 1 het alatt ugy elbaszta magat nalam, mar nem is emlekszem az elmult ket honapra, amikor elvileg szorakoztatott. Szanalmas volt, amit muvelt vegig, Vivien kiesese utan tenyleg nem utaltam bent senkit, de Renike kihozta belolem az allatot, uvoltottem szegeny tvmmel...el is baszta szerintem itt a jatekat, bar valoszinu ugyse nyert volna. Azt azert erdekes volt nezni, hogy dugdossak meg zabaljak a csokikat, hogy ezzel “buntessek” az uralkodot, foleg azutan amekkora ordenare hisztit csaptak a merlegre allaskor a fitt heten...kurvanehez lehet megallni ott bent, hogy ne zabalj csokit, foleg, hogy rendelesre talicskaval toljak be nekik a tablakat, en a helyukben kulon orulnek, ha valamilyen apropobol egy hetre (!!!) el lennek zarva a csokitol...Reni szerintem a torolkozos balheval irta le magat nalam vegleg, innen uzenem, hogy latjuk, hogy nez ki nap mint nap, nem kell demonstralni, hogy o aztan annyira igenyes, hogy a torolkozoje egy masik tiszta anyagdarabhoz sem erhet hozza. Amit Zsuzsuval muvel azt is gusztustalannak tartom. Azt el tudom kepzelni, hogy Zsuzsu 0-24 idegesito, de Reni feltunesi viszketegsege is kurvara az. Abban igaza lehet Reninek egyebkent, hogy Zsuzsu “szineszkedik”, szerintem nala nem osztonbol jott, amikor beallt sellozni meg hulyet csinalt magabol, csak tartozni akart valahova es probalta atvenni ezt a “stilust”, megjegyzem nem allt jol neki, sokkal jobban csipem a “harvardjel”-es enjet :) Reninek ez a lelkiterror, amit lenyom Zsuzsunak undorito, aztan nem birja elfogadni, hogy amikor 5 perc mulva odamegy nyalni, akkor a masiknak egyszeruen gecire nincs kedve hozza...de Zsuzsunak jot tenne, ha vegig tudna nyomni a maradek idot Renike nelkul, egyebkent ugy lattam, Lacikaval is egesz megtalalta a kozos hangot...

Angora Cardi 2019.01.18. 23:04:56

@Cukorborsó88: pont jó vagy így cuki :)
@pomac: oks rajtad a szemem majd jelents :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:05:12

@Angora Cardi: Olivér szőrös és az orra nagy, Denis csupasz és a farka nagy.

pomac 2019.01.18. 23:05:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is úgy láttam, nem néztem volna ki belőle ezek után ,nagyon benne van a pakliban hogy elbassza

Mók_Ica 2019.01.18. 23:05:21

@Maximista vagyok: remélem már kiábrándult alekoszból.....

ki a faszom találta ki, hogy ez ultimate edition?????

Angora Cardi 2019.01.18. 23:05:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: dehát nem lógott ki a farka életem hogy meg tudjuk ítélni nyihááá

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:06:12

Miért nem ilyenek vannak az öfikben? F@szt érdekel hogyan hajkurásszák a tyukokat

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 23:06:38

Zsunak kérdés: mi tartja vissza hogy szexeljen a villában... a kamerák és a tartása

Akkor van ember bent, akivel megtenné??? hümhüm...

2019.01.18. 23:06:48

@naezjó...: Még a végén megnyeri! :-DDD

Proctor Ingram 2019.01.18. 23:07:11

Apropo Lacika...eddig amig meg se szolalt nekem inkabb hajlott egy kedves egyugyu fiucska fele, de mostanaban kinyilt a szaja, es igy inkabb hajaz egy ostoba baromra, jobb volt, amig nem mondott semmit(kiveve persze a lekvart, azert orokke halas leszek). Ha ennyit tud kinyogni, amikor Adri normalisan beszel hozza, hogy lefejelnelek, akkor ebbol inkabb nem kerek. Csodalom, hogy Roliek is csak egyszer osztottak ki es azt is visszafogottan. Adri ezzel szemben egyre szimpatikusabb, ha elvonatkoztatok attol, amit a szajaval csinal, meg hogy ertekesito-pua egyben, egesz szimpatikus lany. Ugyhogy a parbajon hajra Adri!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:07:46

Rárohad a sapka Gregre, míg Zsu gondolkodik.

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:08:03

Én azt nem vágom, hogy ha vége ennek a szarnak akkor mi hol dumálunk tovább. Érdekel, mert jó a csapat

Angora Cardi 2019.01.18. 23:08:32

uncsikat kérdeznek egymástól
zsu mi tart vissza h szexelj - a kamerák és a tartásom
lacika volt-e h nem állt fel - persze mindenkinek volt
reni - greg komolyan gondoltad h kint is barik leszünk - igen
zsu - gondolkodik nem tud kérdést feltenni csak néz beteg ejjel, nagyon gondokozok mondja - mit tapasztaltál meg itt amit 30 év alatt soha kérdezi gregtől - kitartásom és nem vagyok kevesebb többieknél
greg rolitól - megbántad-e h így játszol - nem emlékszem a válaszra de egyedül a fésűt bánta meg
roli hunornak - mit kamázol bennem? - rá tudtalak venni dolgokra pl leszedettem a mellszőröd belevittem a meteor életbe

2019.01.18. 23:09:16

@Angora Cardi: Mondjuk a buzisághoz elvileg nem lenne köze, de G1G. De valószínűleg a 30 uszkve 20 év buziskodás nyomot hagyott a lelkén.

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 23:09:51

@Nyuszomuszo83: ne röhögtess mert kiköpöm a drága fincsi kólámat. :D (szegény húgod :)

Angora Cardi 2019.01.18. 23:10:02

@Cukorborsó88: tyukos műsor a faszbukosoknak készül, ez meg nekünk

naezjó... 2019.01.18. 23:10:53

Krisztiánt állandó vendégnek!!!!

2019.01.18. 23:10:56

Ézaz Ánusz, oltsad a szív-ghecciket!

Mók_Ica 2019.01.18. 23:11:54

@Angora Cardi: még azt is megbánta roller, hogy kiadta magát erának.....

ismét zsu felszopása van......

Angora Cardi 2019.01.18. 23:12:09

@Spitzbauer: Igen meg olyan megkeseredett hiába bizonygatja, hogy ő mekkora jó fej
@Csakazértis én vagyok a királynő: azt pont nem néztem :DD
@Cukorborsó88: :))))
@KólaMámor: az a drága kóla te

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:12:18

Krisz produkálja magát, nem biztos, hogy meg egy bv-ba meghívják, vivi viszont megmondja a frankót de éva leállítja. Nem tetszik a csatinak ha a szív csapatot oltogatják.

Angora Cardi 2019.01.18. 23:12:26

zsu éneklős magánszáma fos fos fos szar

2019.01.18. 23:13:08

@Angora Cardi: Na azér' most itt is nyomják ezt a szefós idióta ostobenkót..

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:13:16

Hú bakker zsunak kb annyira jó hangja van mint nekem

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:13:18

Na, retardált percek. Őszinte mi? Anyátokat!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:13:19

Most komoly, hogy egymás után isznak bele a szájvízbe?
Igénytelen.
Zsu meg cipőben járkál a zuhanyzóban.

mindenévfoglalt 2019.01.18. 23:13:31

Még szerencse, hogy nem színészkedik Zsuzsi...
Én is kozsót énekelve szoktam fogat mosni naponta háromszor, kizárólag fogorvos ajánlására.

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 23:13:32

Megvan ki a színész a villában. A parfüm... azt hiszi, hogy ő egy mikrofon....

Angora Cardi 2019.01.18. 23:13:32

@Angora Cardi: utána bevágják ahogy puskás igenel az éneklősműsorzsüriben nemtom mi nem nézem azt se

2019.01.18. 23:13:41

Minden tanomat visszavonmom Ánuszról! Oltsá' ghecci!

Cimili 2019.01.18. 23:13:45

méghogy zsu nem a kameráknak játszik.pfffff

kivancsibobojsza 2019.01.18. 23:13:54

Minden belevalóba vivit és kriszt! Baukónak meg ragasszák le a száját, ne fojtsa beléjük a szót (bár nem is nagyon hagyják)

MosóMaca 2019.01.18. 23:14:00

Zsu egy gyárban biztonsági öveket csatolgatott! Kösz az infót ribike

naezjó... 2019.01.18. 23:14:30

jajajaj, ennyi őszinte mondatot még a belevaló sem bír el, baj lesz ebbűl more!

Angora Cardi 2019.01.18. 23:14:51

@Spitzbauer: nagyon gyengusz, de vivi odamondogat hogy direkt csinálja érdekes h mernek ilyen nyíltan beszélni

mindenévfoglalt 2019.01.18. 23:15:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: az asztalra is cipőben állt fel, hogy közölje, hogy nem színésznő.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:15:26

Nem volt pacsi. Ezt is Renyhe találta ki.

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:15:28

Vivi megint nyomja, hogy greg hogyan akart bekerülni az öfikbe. Éva megkérdezte tőlem honnan tudod, hogy különben nem ilyen? Évike, aranyom, kapjál már az agyad helyéhez. Ki az az állat, aki otthon így viselkedik?

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:15:45

Zsu, mivel úriember vagyok egy klasszikust idéznék a lyutyubról: szopd le anyádat, már bocsánat. Rákereshetsz te nyomorult :)

Cimili 2019.01.18. 23:15:46

@Cukorborsó88: ugye, pont így láttam én is. de múltkor is így volt, évike mindig akkor állította le ribit, ha érdekes, valós dolgokat mesélt.

MosóMaca 2019.01.18. 23:15:53

@Spitzbauer: a BV mindig ezerrel nyomja zsut. Csak olyan telefonálhat be,aki zsunak drukkol, almafasz szerint cukimuki kislány,stb.

,, 2019.01.18. 23:16:15

Vivi jót mondott Gregről.
Régi is normálisabb (sztem a királyhéten megvolt neki, azért volt idegállapotban és azért zabált)

pomac 2019.01.18. 23:16:20

zsut akarják fényezni és nem jön össze ánuszék miatt ,most meg roli hunort akarják lehúzni ... most jól megnézve roli direkt pacsizott figyelte hogy figyelnek-e reniék :DD

Mók_Ica 2019.01.18. 23:16:28

menjen renyhe párbajozni...... és maradjon is kint

naezjó... 2019.01.18. 23:16:57

@Cukorborsó88: Zsuról volt szó.

@mindenévfoglalt: főleg, ha tudod, hogy kamera vesz, mekkora bolondság. NEM.

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:17:27

Reni stipi stopi, én fogom leköpni :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:17:33

Hát, Lackó, ezt buktad. Elhitted Renyhének. Ahelyett, hogy rákérdeztél volna.

Angora Cardi 2019.01.18. 23:17:44

roli hunor a szobában oltják lacikát hogy mintha fordítva lenne bekötve néha és nem csinál semmit és miért nem kérdezte meg őket mi volt az összepacsizás de oda se ment hozzá
közbe reni lacikát a cigisben oltogatja szintén összepacsi témában

pomac 2019.01.18. 23:18:00

és akkor ez a videó a miértje miért hülyült be lekvár.... de miért itt mutatják és nem az öfiben?? seggfejek

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:18:30

@Cimili: igen, nehogy lejárassa a sellőcsapit....

,, 2019.01.18. 23:18:46

@,,: reni. az autocorrect mondjon le, mindegy is. Jóéjt

naezjó... 2019.01.18. 23:19:55

@pomac: tehát szerinted nem izgalmasabb a csirkekergetés???? :)

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:19:57

@naezjó...: köszi, akkor félreértettem :)

Angora Cardi 2019.01.18. 23:20:11

vivi szerint az összepacsi azért volt mert roliék tervei szerint mennek a párbajok mivel lacika adri ellen visszajönne

adri zsu cigisben lacikáról beszélgetnek oltják

Angora Cardi 2019.01.18. 23:20:40

@,,: én értettem :) jó éjt

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:20:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: elbaszta, rászavaztam, de ez van. sajnálom picit. ebben a szakaszban több kell, itt nem margarinért megy a játék.

Angora Cardi 2019.01.18. 23:21:31

adri azért választotta lacikát
- nem tudnak róla semmit az emberek
semmi pozitív v negatív tulajdonságát
ő adri kiadta az összes hibáját
abban bízik kiadja lacika a köcsög énjét

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 23:22:07

Jónak tűnik ez a mai BV, asszem holnap azt is visszanézem az öfivel együtt.
Köszi a közvetítéseket, meg a ma esti közös kólázást! :)))
Jóccakát mindenkinek!

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:22:16

@KólaMámor: legalább mi itt szórakozunk! :D Hugit sajnáltam utána, egy gyökér voltam! De nálam vannak ilyen agymenések! Vasárnapi ebéd, mindenki kanalazta a húslevest, megszólal a rádióban a sherry, sherry lady módentóking zene, én is benyögtem az elánba, serri, serri lédi, szeretnék kefélni! Apám köpte is,a levest ki, füldökölva röhögött, hogy ez a lány tényleg komp akart lenni, de nem komplett!

Amúgy én nem láttam pacsit, vakon vagyok???

Angora Cardi 2019.01.18. 23:22:41

vivi lacikának szurkol
ánusz lekvár lászlónak

ánusz nemtán olvasol minket?

Angora Cardi 2019.01.18. 23:23:33

@KólaMámor: szivi és jó éjt kólatárs

pomac 2019.01.18. 23:23:35

@naezjó...: igaz mindenek előtt elsőbbséget élveznek a vércsirkék, és a bátor lovagok, mert annyira szeretem nézni ezt a színvonalas bv-t hogy ki nem hagynák egy részt sem :)

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:24:20

@KólaMámor: jó éjszakát, kólás álmokat! :)

Angora Cardi 2019.01.18. 23:24:27

@Nyuszomuszo83: volt de a fiúk másként magyarázzák: azért mert a tervük szerint folyik a párbaj hogy lacika adri ellen esélyes

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:24:27

@Angora Cardi: rohadt nagy az önkritikája akkor! Ha kommentelne kidericcsük! :D

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:25:13

Az ér ha spiccel fejbe akarom rúgni Évát? Tudom, elhatárolódunk. A faszt.

Cukorborsó88 2019.01.18. 23:25:42

Én is lépek, ‘cakát mindenkinek :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:25:44

@Nyuszomuszo83: harmadszor írom, én se. Kétszer néztem vissza, plusz ez a bv-ben.
Kivette a zsebéből, megfogta vele Hunci kezét és azt mondta: tudtam, hogy így lesz.

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 23:25:45

@Nyuszomuszo83: Mutathatta akár azt is hogy remeg a keze, vagy jéghideg lett, vagy ellenkezőleg ...megizzadt a tenyere, mikor Adri a kezébe adta a kendőt...

Mók_Ica 2019.01.18. 23:25:53

jó éjt, jó pihenést :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:25:55

@Angora Cardi: áhhháááá, tök nyóc, mennyen mind haza az pocshába! :D

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:26:54

@Nyuszomuszo83: nem vagy vakon. a cigány kurva hazudott. ez az egyik sajátosságuk. baszódjanak meg.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:27:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: ugye, hogy ugye! Na mindegy! De nincs rajtam a szemcsim, ilyenhez nem veszem fel, nem bkv busz ez hogy lássam a számozását! :D

pomac 2019.01.18. 23:27:25

az összefoglalók alapján eddig nagyon úgy tűnik adrit nyomatják ,lekvárt ég zsuzsunál is hülyébbnek mutatják ha igy halad vasárnapig az is lesz... szerintem

Angora Cardi 2019.01.18. 23:27:29

@Nyuszomuszo83: lebukna túlzottan szidná itt a buzigreget

MosóMaca 2019.01.18. 23:28:19

@Angora Cardi: ánusz? Olvas?! Biztos,hogy nem! Max valaki árvitte a fb-ra és ott. De ott is max az egy soros kommenteket birja kibetűzni

Angora Cardi 2019.01.18. 23:29:15

@MosóMaca: hehehehe pont ezen röhögtem magamban hogy miért tud olvasni? :D

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:29:39

Ja és Zsóti meg Balázs"?" Még most is szar. Szívjatok több kokaint, hátha. Vagy, kezdejetek el femérni. Jaaa, az meló. Hát, ilyen ez a sóbiznisz basszátok meg.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:30:00

@Maximista vagyok: deeee hááát szivbajnokkirálynö faszom, akkor mijaz hogy hazudozik???

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:32:22

@pomac: az elég egyértelmű. az lesz amit a csatorna akar. ha kell belőled is összevágnak hagymapucolás közben olyat mintha 911 lenne. de ez kell, a faszkalapok meg megeszik. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:33:05

@Angora Cardi: @MosóMaca: @Cimili: EKG! Én sem nézek ki belöle semmi jót és semmilyen képességet, hát a száját sem tudja kinyitni hogy a fostenger áramoljon inkább hanyagul szűri a szavakat!-skót ember ez, a kedves szavakkal is spórol, csak a szart adja ki!

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:35:10

@Nyuszomuszo83: vigyázz mert jönnek a hülyék és elővesznek minket. gonoszak vagyunk mint egy vizes zsemle!

pomac 2019.01.18. 23:37:13

@Maximista vagyok: már tényleg agyfaszt kapok ettől az össze vissza vágástól , és hogy az egyik felét a másikat meg a bv adják le és rakd össze paraszt ,de más szemszögből aki hülye be is kajálja aki meg érti az le van szarval

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 23:37:40

@Maximista vagyok: jaaa igen, el is felejtettem! Nah megyek is fürcsizni meg csicsikába hogy ha már szépre nem tudom aludni magam legalább megpróbáljam cuki, kedvesre!
Jó éjt Mindenkinek! Puszaaaa!

pomac 2019.01.18. 23:38:16

@pomac: az egyik felét itt a másikat meg a bv-ben ,javítva mert már helikopter lettem :DD

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:42:09

@pomac: engem is ez basz fel. de ezzel nem tudunk mit kezdeni. az rtl stábja eldöntötte hogy a félkegyelmű-stopposkurva-buzi hármas a menő. mutatjuk, látjuk, élvezzük. á, dehogy. egy bizonyos rétegnek tuti, de az nem mi vagyunk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:42:17

@pomac: ja. Megágyaznak Adri győzelmének. Direkt Lackó rossz oldalát mutatják.

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:43:43

@Nyuszomuszo83: hajrá, nekem még van anyagom, beszélgetek bárkivel (nem) :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:45:09

@Maximista vagyok: a szövetséget is ő találta ki.
Roli annyit mondott neki, hogy tudta, hogy nem ő lesz a kihívott. Mert Adrival kétszer is kezet ráztak. Semmi többet. Azt se, hogy mikor, azt se, hogy mire, Renyhe meg ezt már úgy adta tovább, hogy Roli bevallotta, hogy szövetséget kötött Adrival. Aztán Greg is traktor, Zsu túl is tolta és már el is hitték ex Lacikával is elhitették.

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:45:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: láttunk már ilyet. nem tudom kit akarnak megint hülyének nézni...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:45:54

Na, mindenki elment aludni, jó éjt. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 23:46:40

@Maximista vagyok: mi értelme van Lacikát megveheti, hisz már kihívott, ha kiesik, mire mennek egy kiesett szövetségessel?

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:49:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez viszont már nem megjátszott butaság hanem valós. az egészben az a nagyon durva, hogy Roli aki azért nem egy Attila agyilag, ezt be is tolta nekik. Na itt a bibi a műsorral. Akik castingoltak, azoknak ott az utca ajtó.

Maximista vagyok 2019.01.18. 23:51:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: buták, nem is értem azt amit mutatnak. semmi értelme.

pomac 2019.01.19. 00:01:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: meg lekvár is odament rolihoz ölelkezni hogy ezt jól csinálta ,ma meg már kételkedik benne ,mikor ő is benne volt tudott mindent ,nem tudom hova tenni lekvárt sem-e miatt , hiába mondja neki reni a hülyeséget tudhatná hogy nem igaz amit mond mert ő is benne volt...

0.5 bit 2019.01.19. 00:23:34

Na, ma ismét előkerült az a képlopás amit még mindig nem muttak meg, mert a kedves nézők le vannak szarva. Nem először és nem is utoljára.
Ha valaki, tudja adja át Nyári Gábor kreatív producer úrnak, hogy olvassa vissza a saját szavait vagy olvastassa fel valamelyik gyakornokkal. Igen, ez így egy értelmetlen fos VV.

"Egy ilyen villalakó a színes, szórakoztató jelleme miatt egy pillanat alatt számos olyan helyzetet generál, amire több társa egyből reagál, illetve később még vissza is utal rá. Ha ezt nem láttatjuk, akkor értelmetlenné és következetlenné válik a “mese”. Hisz olyan eseményekre hivatkoznak majd a lakók, amit nem mutattunk meg."

2019.01.19. 00:31:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ennyike történt, kár minden mást belemagyarázni. De @Maximista vagyok: majd jönnek a hülyék...

Cakát!

Múmin89 2019.01.19. 00:37:44

Rolleretek kitaktikázta Laszikát a villából!
Lacika sztem abban a hitben volt Rollert viszi Adri, az tuti, h arról nem tudott, h Rolika folyamatosan őt ajánlgatta Adrinak.
Ha Lacika tudja előre, h őt viszi Adri, nem rakja rá a jelet. A jelrakásnál Roli-Adri párbajról volt szó.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 00:42:00

Két kiutált játékost favorizál a retek. A főszerki is hasonló jellem lehet. Hasonló a hasonlónak örül.

pomac 2019.01.19. 00:55:28

@Múmin89: "Ha Lacika tudja előre, h őt viszi Adri, nem rakja rá a jelet. A jelrakásnál Roli-Adri párbajról volt szó."
lekvár erőltette hogy adrira rakják a jelet ,és sejtette hogy őt viszi és csak remélte hogy roli lesz

pomac 2019.01.19. 01:01:15

huh sokan csak nézik ez a műsort és nem látják mi történik , utána meg beszélnek(írnak)... elnézést ....faszágokat mikor benne is volt az összefoglalóban(igaz nem mindig kronológiában)szinte minden beszélgetés,, nincs nekem ehhez már türelmem elmagyarázni amit mutattak de az nem nézték pedig egyértelmű volt

Ármándójózsi 2019.01.19. 01:04:05

@Múmin89: Ezért jöttél, hogy ezt a faszságot elmond?

Ármándójózsi 2019.01.19. 01:05:21

@pomac: Basszus, ugyanazt írtuk, pedig én nem olvastam a Tiédet, amikor elkezdtem írni még nem volt ott.

pomac 2019.01.19. 01:08:34

@Ármándójózsi: mert erre nem is lehet más írni .. sajnos :DDD

Múmin89 2019.01.19. 01:23:18

@pomac: @Ármándójózsi: Roli találta ki, hogy Adrira rakjanak.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 01:43:55

Az ellenfél szeme láttára lepacsizni durva taktikai hiba. Lacikát még ettől függetlenül ne írjuk le. Valaki egy másik helyen tavaly statisztikát hozott, hogy az összes VV párbajainál férfi-nő szembenállás esetén közel 80%-ban férfi lett a győztes.
Várunk vissza Lekvárunk.

pomac 2019.01.19. 01:51:00

@Múmin89:egyszer volt hol nem volt... igen ő találta ki, és hogy biztosra menjenek még a dupla jelrakást is felhasználta, hogy ne ő legyen a kiválasztott(mármint roli) mert ha egyenlőség(ugye 4 sziv a 3agy ellen) van akkor is ők választanak(szintén agy mivel levár a király) ,és adri is azért mondta zsunak, hogy most ne renire rakjon, mert a többiek rolira raknak és igy most nincs értelme szívből rakni...... itt a vége fuss el véle :)

mobilos perpetuum 2019.01.19. 02:50:13

@pomac: A vége, hogy csak Hunor maradt, aki még Roli mellett áll. Laci, ha visszamegy is, ahogy remélem, azt se hiszi el, amit Roli kérdez. Adri visszatérése esetén ő a "feláldozható". bármelyik csapatban. Ezért inkább marad, ahol van.

Im just here for the comments 2019.01.19. 06:53:18

Kíváncsi vagyok, mi lesz a narratíva, ha lekvár megy vissza.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 07:00:19

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Pontosan így volt, ahogy itt leírtad. Semmiféle szövetségről nem beszél. Amúgy Lacika, aki igazán utálja Adrit, ő volt, aki szorgalmazta a kihívását. Azt sem értem, hogy miért gondolják egyesek, hogy Rolinak kéne többször párbajoznia, mikor tele a villa párbajszűz lakóval.
Roliék érdeke amúgy Lacika visszatérte, nem Adrié.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.19. 07:01:20

Zsuzsu: "Nem túlom tol, nem túlom tol ! " :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.19. 07:19:40

Lacika azt hiszi, hogy a tyúkok harapnak. :-) Mosolygok, de inkább kínomban....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.19. 07:25:37

Bmeg, hogy ezek komolyan elhiszik, hogy az rtl-ben behoznak az emberre is veszéyles csirkéket. Ha ebből a szempontból nézzük őket, egyik sem érdemli meg a fődíjat. Egyébként hajrá Adri, egyre inkább a mezőny fölé nősz nálam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.19. 07:33:46

Nagyon jól utánozták mindketten Ánuszékat!

csillagporszem 2019.01.19. 07:50:13

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Meg kell védenem szegény Lacikát. Lehet, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, de a fitt héten Hunor is pont azt beszélte Lacikával, hogy lehet tényleg igaz az, hogy Roli szövetséget kötött Adrival és majd az ő fejüket is átveri. Logikus, hogy felmerül bennük talán nekik is hazudik, ha azt látják, hogy a másik csapatnak is szemrebbenés nélkül tud hazudni :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.19. 07:58:44

Jelenlegi erősorrend nálam: 1, Adri, 2-3 Roli/LAcika, 4 Greg, 5, Zsuzsu, 6, Reni 7, Hunor. Hunoron nyilván csodálkoztok. Nagyon nem tetszik, amikor egy jobb kiállású férfi játékos ennyire megúszósan akar lehozni egy ilyen játékot. Semmilyen kockázatot nem vállalva. Ráadásul egy darab szerethető tulajdonságát nem látom. A játékban sunnyog, a nőkkel lekezelő (azokat játékoknak tartja), taktikailag bújik Roli segglugába, a kiadott feladatokban ügyetlen (még ebben a mezőnyben is). Még a fizikai versenyekben sem dominál. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy tipikus fakabát típus, az ostobábbik fajtából, aki csak arra alapozza a játékát, hogy valahogy kinéz az ostoba tini lányok (további szavazó lányok, és asszonyseregek) többségénél.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.19. 08:05:56

@csillagporszem: EKG, de Lacika meg azt gondolja, hogy ha végigjátsza egyetlen párbaj nélkül a játékot, akkor majd ő lesz a nyerő? Végül is pont az ellen párbajozik, aki ellen mindig is szeretett volna.

csillagporszem 2019.01.19. 08:12:28

Tegnap volt először, amikor felmerült bennem is őszintén, hogy minek nézem ezt a szart. Most már kezdem unni ezt a te taktikázol, te meg őszintén tolod vonalat és a csúcspont az volt, amikor Krisztiánék megjelentek. A fene se akarja nézni őket, örültem amikor kiestek végre, erre visszatolják őket, de értelme nem volt. Az egyetlen vicces jelenet a kakasos volt, jót nevettem a parajukon, bár szerintem én se merném megfogni őket :D
Mazochista voltam, megnéztem a BV-t is. Szép dolog Krisztián az irigység, de nem Zsu és Greg tehet arról, hogy téged senki nem kedvel, dolgozd fel és ne a többi játékost próbáld meg lehúzni vagy ha igen, akkor legalább kultúráltan csináljad vazze.

Hoppancs szerintem te vagy a legjobb, le a kalappal előtted :) Nem tudom hogyan tudsz ebből a szarból ilyen vicces hogyvoltokat összehozni, de kitüntetést érdemelnél :)

csillagporszem 2019.01.19. 08:22:09

@VV Erőlegény:
Ebből a szempontból én sem értem Lacikát. Nincs min háborognia, benne volt a pakliban hogy őt viszi Adri, ha neki adja a jelét, nem is értem min lepődött meg.
Hunor a tipikus vv-tujagyőztes. Annyira semmilyen, hogy majd a végén ő viszi haza a 36 milliót. Ezesetben remélem a következő vv-kben a játékosok ugyanígy fognak játszani és majd megnézheti az rtl mit tud leadni az összefoglalókban.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 08:22:36

@csillagporszem:
Nagyon optimista vagy, ha Krisztiántól kulturáltságot vársz. Egy bunkó, nem véletlenül van a villa másik oldalán. A külsőn.
Én általában nem kedvelem, ha régi játékosokat hívogatnak vissza. Logikus, hogy irigyek a még benn lévőkre és negatív dolgokat mondanak, ha nem is ebben a prosztó stílusban. Engem kiesésük után egyikük sem érdekel.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 08:29:19

A sellő-teamet nem értem. Papolnak a szívből való döntésekről, ugyanakkor nem értik, hogy Adri miért nem Rolit választotta, aki mindig is közelebb állt hozzá, mint Lacikát, akivel jóformán nem is beszéltek, mert Lacika utálja őt .
Az nem lett volna tattika?

csillagporszem 2019.01.19. 08:36:05

@Sanda.Ipse: Ezt én sem értem. Totálisan érthető, hogy nem Rolit viszi akivel egyébként jól megvannak és többször mondta, hogy szereti. Szerintem Zsu és Reni is attól fél, hogy Roli legközelebb őket fogja vinni és ezért bíztak benne, hogy Adri kiviszi és kint hagyja :) Mind fél itt, hogy párbajozni kell menni, csak a szájuk nagy :)

Sanda.Ipse 2019.01.19. 08:38:46

@csillagporszem:
Adrinak nem magyarázkodni kellett volna, hanem két szóval válaszolni: "szívből döntöttem". Oszt jónapot. Erre milyen érvük lehetett volna?:)

Pamutbojt 2019.01.19. 08:41:42

Minden elismerésem a három fiúnak. Zsu folyamatos acsarkodását, értetlenkedését, önsajnálatát rohadt nehéz lehet elviselni.
Ráadásul ott van még az ordenáré Renáta és a sellős hülyegyerek is. Ez nem egy igazi túlélő show, az nyer, aki a végén nem kap ezektől idegösszeroppanást.

Pamutbojt 2019.01.19. 08:44:48

@Sanda.Ipse: Nem tudják, mi az a taktika. A félkegyelmű azt mondta, nincs a szótárában ilyen szó. De a többiek sem ismerik a szó jelentését. :-)))) Képmutató mind.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 08:58:49

@Pamutbojt:
Szerintem igazi túlélőshow. Ép idegrendszerrel kell túlélni az idiótákat:)

Sargabogre 2019.01.19. 09:05:28

Roli hiába próbál taktikázni, egy gusztustalan görény sztem, aki túl okosnak gondolja magát. nem tudom, hogy mekkora tábora van kint, de úgyis a szimpátia dönt. én érzem úgy, hogy a 9. szériára már kicsit túlagyalják az egész játékot? első kettőben szerintem el se hangzott a taktika szó. plusz nem esik le nekik, hogy kb tök mindegy, mit csinálnak? maximum a kihíváshoz kell némi gondolkodás.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.19. 09:11:04

@VV Erőlegény: Adri nálam is feljövőben...Pont annyit láttat magából, hogy ne ismerjék ki.
Ugyanakkor mindenhol ott van, mindenkihez beszél. Időnként simul, időnként nyers, vagyis tele ellentmondásokkal. Ezért van jóban Rolival, hiszen hasonló a játékstílusuk.
És ezért nem érti Renyhe, hiszen Adri nem adja ki magát, emiatt mindig a gyanú lengi körül.
Bár kedvelem Lekvárt, a cselekmény bonyolódása szempontjából, Adri lenne az üdvös visszatérő. Ha Laszka jönne vissza a helyzet menthetetlenül eszkalálódna, az éles határvonalak becsontosodnának, és kezdődne az unalmas "adjkirálykatonát"szurkálás...
Amennyiben a Adri lépne be az ajtón, attól a pillanattól indulna a harc a lány kegyeiért.
Adri a mérleg nyelve maradhatna végig, és ez számára a legkedvezőbb pozíció a döntőig.

csillagporszem 2019.01.19. 09:13:58

@Sanda.Ipse:
Simán ennyit kellett volna mondania és kész, szívből nyomom :) Ha még 1 hétig ezt nyomják, hogy én szívből nyomom, elengedem az egészet és nem fogok drukkolni senkinek :)

@Sargabogre:
Túlagyalják, túltolják. Itt egyik sem egy nagy taktikus, mert túl átlátszóan csinálják a dolgokat, még Roli is. Hunornak abban igaza volt, hogy a taktikusról nem tudják, hogy tényleg taktikázik. Persze rájöhetnek, de nem már a műsor legelején. Olyan fárasztóak, legyen vége már és tudjuk meg ki lesz a győztes, már csak ez érdekel.

Tökös... 2019.01.19. 09:20:40

szép napot...

Igazából nem tudok irni semmiről, mert nálam nem pálya sem krisz, sem vivi....
20 perc után otthagytam őket...
még láttam hogy Adri ( aki kábé annyira izgató mint Lendvai Ildikó ) lovaglóülésben cukiskodik ősember jelmezben...

mobilos perpetuum 2019.01.19. 09:21:36

@Sanda.Ipse: Szilveszter előtti nap, 59, számú video 00:07:33 -nél: Adri és Greg Lacikáról beszéget. Adri szerint Roli ígérte, amíg ő bent van, Lacika nem megy párbajra.
Greg: És te miért nem vihetnéd ki például őt, vagy mondjuk...
Adri: Én nem viszem, én előbb viszem ki a Rolandot, mint Lacikát. Mert a Roland engem átbaszott.

csillagporszem 2019.01.19. 09:27:56

@Tökös...:
Semmiről nem maradtál le. Ez a két hülye azt hiszi vicces, ha leküldi őket kutyába és úgy kell kimenniük a raktárig a nevüket éltetve. Mondjuk nekik legalább vicces volt, ők jól szórakoztak. Ma már Viki megy be, benne bízom, hogy érdekesebb műsort fog csinálni.

Cukorborsó88 2019.01.19. 09:29:52

@UdvariatlanBolondvagyok: adri most lehetett volna a mérleg nyelve amíg 7-en vannak, ha ő megy vissza holnap, akkor roliék 2, idióták 4-en lesznek. Adri most is sellőzött annak ellenére hogy kedveli rolit mert reni akkora nagy barinője lett. Sztem felesleges ezt a sokszor lekezelő és fellengzős stílust nyomnia amíg egy renivel haverkodik. Kb 0 az egész nő.

Tökös... 2019.01.19. 09:32:36

@csillagporszem:

Rém hosszú a játék....
Lehetne hetente párbaj, abban lenne egy kis dráma, izgalom...
a retek ha megfeszül sem tud összehozni 1 órás anyagot naponta...
Minden alkalommal vagy renyha habozza a száját, vagy Zsuzsu hogy ő szivvel játszik....
Mi a tökömnél ragadunk le itt ?

Tökös... 2019.01.19. 09:40:18

Azért sikerűl az elején bevágni kenbaba 20 perces smink kidolgozását....
ettől a micsodától tényleg rosszul vagyok...
Azt mondják hogy aki utálja a másságot az látens buzi...
De akkor miért forog a gyomrom ?

csillagporszem 2019.01.19. 09:40:28

@Tökös...:
Ha most nem lesz kiválasztás felakasztom magam, legyen már valami izgi jövő hétre :D
Szar a casting, nagyon hamar unalmassá váló, megújulni képtelen karaktereket tettek be és hiába egy idegbajos volt néhanapján a Csoki, de az ő kiesésével az egyetlen néha poénos karakter is kiesett a műsorból. Ha nem produkálnak valami újat akkor a szerkik se tudnak mit betenni az öfibe, de legalább pörgetnék fel ezt az egészet, szóval egyetértek :)

Angora Cardi 2019.01.19. 09:45:49

Február 17-én vége, azt csak úgy tudják megoldani ha innentől hetente esnek ki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 09:47:56

Különösebben nem izgultam fel ettől az összefoglalótól sem, és ez nem hoppancs hibája.
Estibe meg tyúkokat kergettek ?
Biztos annyira vicces mikor félnek az állatoktól, mindenki átment Feketepákóba ?
Remélem két hét múlva már döntő, mert ezt nem érdemes húzni tovább.

2019.01.19. 09:48:26

@Múmin89: Te nézed ezt a műsort? Ha, nem akkor ne okoskodjál itten. Persze tudom Mobilos, hogy nézed, meg trollkodsz, de még mielőtt a többi nyájas olvasó beveszi a hülyeségedet, annyiból kijavítanálak, hogy Laszka tolta legjobban, hogy Adrira tesz mindenképpen, mert nem tud vele élni. Roller csak felült erre a vonatra.

Tehát hiába írod le utána még egyszer, hogy Roller találta ki, akkor sem Roller volt.

Angora Cardi 2019.01.19. 09:49:59

@szociál: hehe ezt már fél lábon is kibírjuk valahogy :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 09:52:31

@csillagporszem:

Csokiba mi volt a poén ?
Az hogy félt a kecskéktől ?
Vagy hogy beverte a hisztit és duzzogott ?
Vagy zombi fejjel neki állt osztani a nőket.
Még egy hét kellett volna neki és beveri az egyik csaj képét.
Csoki sose jutott volna el a döntőig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 09:53:24

@Angora Cardi:

Van Isten, holnaptól járok templomba.

2019.01.19. 10:03:18

@Angora Cardi: Szerintem nem biztos, hogy így lesz, mert a negyedik helyezett az utolsó héten (pénteken?) szokik kiesni. Tehát, még hatan nyomnak két hetet szerintem.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.19. 10:05:16

@Cukorborsó88: A létszám eshetőségét, várhatóan megkavarja a dupla jelrakás, amit Laszka valószínűleg Rolinak ad...Ráadásul, szerintem átcsábítják Adrit, aki ingatag....

mobilos perpetuum 2019.01.19. 10:06:24

@szociál: Komolyabb szakemberek (jó pénzért) kellenének a castingnál, a 36 millió fődíj mellé egy lakást, és autót, hogy ne csak csóró munkanélküliek, munkahelyről lustaság miatt elzavartak jelentkezzenek. Most a kinti programok, pl. kecskefejés: költség-takarékosság, ami visszaüt.
Egy olyan tematikus hét, biztos sokba került, mint Attiláéknál a box-hét, amikor VV Esztike box-kesztyűjére írta: vért akarok. És ráadásul tényleg elképzelte, hogy Verát kiüti. Mondjuk, ezek lehet, hogy egy ütéstől összeesnének...

Ármándójózsi 2019.01.19. 10:09:16

@csillagporszem: Részben igazad van, de csak részben, mert az ún. "szerkik", hogy ott rohadjon meg mind ahol van, tudnának mit betenni az összefoglalókba, lásd BV., csak nem tesznek, mert vagy annyira ostobák, hogy findjuk nincs, mi kellene, vagy (és én erre hajlok inkább), kénytelenek lennének olyan dolgokat betenni, ami kicsit megváltoztatná az általuk favorizált képet a kibaszott, ostoba, ideggyenge, szívbőlnyomjuk Sellő trióról. Akiktől már akkor hányok, ha eszembe jutnak...

2019.01.19. 10:13:19

@Ármándójózsi: Vagy, a Belevalóval is ugyanazt a nézettséget célozzák meg. Én egyébként úgy tekintem, hogy másfél órás a műsor, csak az utolsó félórában megnő az esély, hogy azt a félkegyelmű díszczigányt kell nézni. Jobb esetben B(a)unkót. Ne sokkal jobb eset.

Ármándójózsi 2019.01.19. 10:17:08

@Spitzbauer: Szerintem, pláne hétköznap, nagyon megnő az esély arra, hogy 23 órakor, mindenki lövi ki a tévét, az "ezt még megnéztem, de holnap meló" szlogennel.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 10:25:19

@Spitzbauer: Mintha nem tudnád, hogy úgy vágnak anyagot, ahogy nekik tetszik, így ne vegyél mérget arra, hogy legelőször Lacika ejtette ki a száján Adri nevét. Egyébként én is feltételezhetem, hogy tíz névvel saját magaddal vitatkozol. Azt meg főleg nem értem, hogy a szólás-szabadságot miért próbálod - másokkal együtt - megszüntetni az oldalon. A trollokról annyit, hogy a egyik bulvárlapnál olvasok néha olyat, hogy a székről majdnem leesek. Vagy egy kövér nő Hosszú Katinkáról írja: pancsikázni lejár az uszodába, és milliókat kap érte.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 10:25:42

@Ármándójózsi:
Engem biztos, hogy jobban érdekelne a fiúk agyalása, mint Zsuzsu éneklésnek nevezett ízlésrombolása fogmosás közben.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 10:28:40

@Sanda.Ipse:
Mióta a szerkik innen megtudták, hogy a BV-t azért nézzük, mert ott mutatnak mást is, mint a sellőket, oda is átnyomták Zsuzsut.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 10:33:46

@Spitzbauer:
Én az egész műsort kizárólag felvételről nézem (IPTV) , a hajnali órákban amíg átváltok éjszakai fűtésről nappalira. A BV műsorvezetőit négyszeres sebességgel pörgetem át. Amellett, hogy idegesítőek, tök unalmasak is. Puskágyerek viszont szórakoztató "mute" üzemmódban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 10:35:12

@mobilos perpetuum:

Nekem box hét se kell, csak olyan emberek akik nem véglények.
Itt semmi téma nincs, csak az hogy van egy tiszta szív csapat, és egy taktikus csapat, az kevés ha csak Rolinak van agya a játékhoz.
12 Rolit küldjenek be játszani.
A régi vv-kben legalább voltak aranyköpések még a riportban is, ezeknek egy poénjuk nincs.
Beküldenék Izát tele köpködné a szájukat és a végén megnyerné a játékot :)

Sanda.Ipse 2019.01.19. 10:39:43

@pomac: sokra nem mennek vele, ha Adri megy vissza. 4 jel 3 ellen. 4 Roller.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 10:43:31

@szociál: rád szakadna a templom, ha betennéd a lábad, rókamedúza :)

Angora Cardi 2019.01.19. 10:46:18

@Spitzbauer: toloncolják őket hármas párbajra

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 10:47:56

@Angora Cardi:

Nem kell hármas párbaj, elég ha Hétfőn este már lenne megint jelölés aki vasárnap már esik is ki mert szerdán kiválasztás, jól felpörgetném, hogy még a szív csapat se tudjon tattikázni.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 10:49:14

@szociál: Minden, amit régebben leírtam, feledésre merül, és azzal nincs is baj. Pl. én a Hunor-Roli-Era klikk létrejöttétől sokat vártam, sőt ujjongtam, mikor Radics ellen szövetkeztek. Egy gyengébb Radics esetén esetleg működött volna a dolog. Sajnos, gyorsan rájöttek, hogy az egy fékezhetetlen pali, és átmentek láthatatlanba. Era nem, de később ő lett kibírhatatlan.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 10:51:55

@szociál:
sátánka :)))))) :***
én úgy számoltam tegnap, hogy hétfőn kiválasztás, szerdán kihívás, vasárnap párbaj három héten keresztül

ibsen 2019.01.19. 10:52:57

sziasztok!

a tyúkoktól való össznépi rettegés tegnap mindent vitt egy kis friss víz a langyos tóba. vivienéknek úgy örültek (vagy csak annak hogy egyesek rájuk gondoltak guest starként, nem tudom) én nem. krisztián ennyi erővel végig is aludhatta volna az egészet kb annyira nem érdekelte az egész produkció. vivien amennyit dumál a benntiekről ha feleannyira taktikus lett volna hisze eként ment be lehet még ott lenne a csapatban, de csak a kinti szokásos okoskodás kevés önkritikával. lacika rájöhetett volna ha roliék a barátai nics szüksége ellenségekre. renit így megvezetni nem művészet roli ki is használta ügyesen, hisz gondolkodni nem tanították meg a tánchoz nem is igazán van erre szüksége...ez kabaré vagy inkább öngól a
csapatuknak. adri óbégathatott volna egy sort akkor se hisznek neki, mert még karácsonykor se velük volt.na most lebukott a kétszínű:-D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.19. 10:53:41

Áhh,,szóval tegnap tényleg állami hirdetést láttam a reklámban....Szupi vagy retek, jól csinálod!

Angora Cardi 2019.01.19. 10:57:38

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: már mindegy hogy csak menjenek hazafele

Sanda.Ipse 2019.01.19. 11:00:06

@UdvariatlanBolondvagyok:
Így jár, aki a reklámokat is nézi:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 11:01:23

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

Lehet újra elkezdem nézni nem sokára, látni akarom az összeomlást, amikor pánikszerűen vergődnek és szúrják egymást hátba.
Renyhe - Zsu párbaj is összejöhet, de még Renyhe - Hunor is akár.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 11:03:35

@Angora Cardi: felőlem holnap mehetne haza mindegyik szépen

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 11:05:10

@szociál: amíg ki nem választják renyhét, addig nem vagyok hajlandó

Cukorborsó88 2019.01.19. 11:07:30

@UdvariatlanBolondvagyok: adri oda csapódik, ahol többen vannak ill akiket erősebbnek gondol. Attól függetlenül nem értem a renivel való barátságàt, hogy valakihez tartoznia kell de a lányok közül mindkettő felejtős (lenne ha lenne esze), a másik csapatban viszont lekvárral nem bírják egymást. Nem tudom, h roli a kiválasztás előtt nem akarta-e átcsábítani adrit magukhoz mert sok mindent nem látunk vagy mindenképp rá akarták tenni a jelüket ezért meg sem probálta. De mivel most megszórták adrit, nem biztos, hogy később sikerül maguk mellé állítani még úgy sem, hogy akkor már csak roli marad akivel elvileg jóban vannak és hunor aki nagy kegyesen a kezébe enged pár galambot. Adri elég jól elvan a mocsárban.

Cukorborsó88 2019.01.19. 11:10:03

@UdvariatlanBolondvagyok: arra én is felkaptam a fejem h wtf :)

ibsen 2019.01.19. 11:12:56

@Cukorborsó88: Láttuk mennyire erős a Renivel való "barátsága" ha Roli át tudja verni egy mondattal a csajt és az nem Adrinak hisz. Sötétség. Roli csak be akart kavarni a másik csapatnál jól jön ez nekik a párbaj elött. Azok be is nyelték pedig csak picit kellett volna gondolkodniuk. Adrinak ha visszajön hülyeség lenne átállnia, nem is lenne miért mert épp tőlük kapott 3 jelet.Akkor? Szerintem marad a mások oldalon.

2019.01.19. 11:12:57

@Ármándójózsi: Pont ezért akarják érdekesebbé tenni a BV-t mint a VV-t.

0.5 bit 2019.01.19. 11:16:24

@Ármándójózsi: "az ún. "szerkik" .. kénytelenek lennének olyan dolgokat betenni, ami kicsit megváltoztatná az általuk favorizált képet a kibaszott, ostoba, ideggyenge, szívbőlnyomjuk Sellő trióról."

Az egy dolog, hogy csinálnak egy tesco gazdaságos VV-t egy agyonlapozgatott sorvezetőből, de ettől max unalmasabb műsor lenne.
A másik, hogy ez mellé egy követhetetlen, manipulatív, össze vissza vágott, nézőket hülyének néző nem is tudom mindek nevezhető "műsort" tolnak az arcunkba:

- Nem mutatják meg, például a műsor során rendszeresen felemlegetett képlopást ki követte el, gondolom sellő team keze van benne, ezért őrzik hét lakat alatt ezt a felvételt.
- Az is érdekes lehetett volna, mivel győzte Greg és Reni Zsut, hogy mégis felhasználja a 8 órás elzárást, mert csak a BV-ben kaptunk egy 10mp-es bevágást, hogy mindkettő bólint neki a kolompolás előtt.
- Lacika beszólás kiemelése is egészen átlátszó lett, hogy a semmiből milyen érzékenyek lettek a szerkesztők, de ez már nem tartott ki a hasonlóan komoly veréssel "fenyegetőzésig".
- Miért nem kerül képernyőre a tiszta szívűek produkciói előznénye, mint amit pl. az özvegy említett, hogy Zsu hangosan elmélkedik arról, hogy be akar kerülni valamivel az összefoglalóba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 11:17:14

@úgymond olvasó mmkk:
Mint egy lecsúszott drogos prosti, néha olyan feje van :hanyas
Parbajozzon mar

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 11:18:53

@szociál:
ne legyél goni, macskajancsi :)))

Tökös... 2019.01.19. 11:20:06

hagyjuk már ezt a vonalat hogy roli okos....
Miközben minden kihiváson szarrá veri a meztelencsiga...
roli egymondatos játéka dominál 3 hónapja... "zsu, te is taktikázol "
Nem mindegy mit csinál zsú ?
tudod roli, kezdem azt hinni hogy rencsi ellen sem jönnél vissza te fasz...

Cukorborsó88 2019.01.19. 11:21:02

@ibsen: sztem is marad. Igen, a nagy adri-reni barátság, reni meg sem hallgatta adrit csak óbégatott, a másik, hogy roli úgy keveri a lapokat, hogy adrit hozza kellemetlen helyzetbe és ez már nem az első eset. Tudom, hogy mindenki nyerni akar de ha bír valakit akkor ne rá kenje a sz@rt mert ez nem szimpi. Reni menthetetlenül sötét, vele nem lehet mit tenni.

2019.01.19. 11:21:52

@ibsen: Az én olvasatomaban (nézetemben), ez a szivatás Roller részéről nem öngól volt, hanem tényleg olyasmi, amiről ennek a játéknak szólnia kellene, legalább részben. A Süsükétek, meg ganxta stájlban nyomja, hogy ez hazúúúúúg. Meg PUÁt előbb kiküldték a nyugiból, utána meg rárontottak, phejj.. undorító volt. Ha jobban belegondolnál, akkor inkább azt emelhetnéd ki, hogy ha PUÁnak, Süsünek, KenPánnak és Renyhének ilyenek a barátai, akkor minek nekik ellenség? Szerintem ők sokkal, de sokkal ocsmányabban vielkednek egymással, mint Roller viselkedik, viselkedett vagy viselkedni fog Laszkával. De megszoktuk már, hogy ezerrel csúsztatgatsz itt, meg nem fogadsz el semmi észérvet; most is csak azéer reagáltam, hogy segítsek neked tisztábban látni. (Nem kell, szerintem :-)

ibsen 2019.01.19. 11:22:29

@0.5 bit: A képlopást én sem értem, de szerintem már nem is fontos.
Lacikát beszólását azért tették be mert eddig nem konfrontálódott nyíltan senkivel csak másik háta mögött mondta hogy azzal mi a baja. Ez egy éles váltás volt most, ezért. A többiek is elmondták mennyire pl:tart Renitől vagy attól hogy párbajra küldik.

2019.01.19. 11:25:12

@Tökös...: Hja, értem máááár, köszi: tehát a fakanálon műanyag pezsgőspohár egyensúlyozásához, meg a színes tojáshabfelveréshez ész kell? Ott a pont.
Meg én gyorsabban számoltam el 5-ig! Bruhaha.

ibsen 2019.01.19. 11:25:25

@Cukorborsó88: Szerintem Rolinak az is durva volt ahogy Adri vele köttette fel a kéket Lacikára, ez is benne lehetett hogy épp most Reninek ejti el ezt a mondatot aki bekajálta és mivel hangadó a csapatában el is hitték mintha szentírás lenne.

Tökös... 2019.01.19. 11:27:51

@Spitzbauer:

miért is kellene az ész egy feladathoz ?
hogy nyerjél baszki...

Cukorborsó88 2019.01.19. 11:28:37

@0.5 bit: egyáltalan nem biztos, hogy jól emlékszem de vmi olyasmi volt, hogy zsu greggel volt párban a fitthéten, vivi pedig hunorral. Zsu (vagy greg ki tudja már) nyerni akart de viviékkel szemben esélytelennek érezték magukat. Zsut nem nagyon kellett győzködni, hogy zárja el vivit, hogy ne nyerhessen. Először még vekengett egy kicsit, hogy mégsem de aztán reni nagy pofával tolta neki, hogy sportemberekkel szemben nem tisztességes a verseny. Akkor zsu át akarta adni a képességét, hogy kongasson más, talán reni mire ő visszakozott. Erre zsu a többiek támogatásával megtette és azt hangoztatta, hogy így tisztességes. Nem kellett nagyon oltogatni de hogy kinek a fejéből pattant ki az ötlet...talán zsu mondta először, h beteszi szaunni vivit.

2019.01.19. 11:33:03

@Tökös...: olvasd már el mit írtam: a tojásfehérje-felveréshez? a fakanálon egyensúlyozáshoz? Hja, tényleg értem mostmár: Roller butább, mint Kebab, ezt most jól be is bizonyítottad, megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokkal mindnyájunkat rávezettél. Örök hála. Mostantól így nézem a műsort.

Cukorborsó88 2019.01.19. 11:34:13

@ibsen: ezt a kösd rá x-re a kendőt elfelejthetnék végre mert baromira lerágott csont. Rolit nem hiszem, hogy megrendítette az eset, nyilván nem akart párbajozni ha nem muszáj de adri ellen visszament volna nagy valószínűséggel amit sejt is, pont ezért adri nem rolit hívta ki hanem akit a leggyengébbnek gondolt.

2019.01.19. 11:36:01

@ibsen: Szerintem ez volt a VV9 eddigi legmeghatározóbb húzása. Tényleg sokféleképpen elsülhet, még rosszat is tehet Rollernek, de kihozta az állatot a szív(ó)-csapatból, az biztos.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.19. 11:36:02

@UdvariatlanBolondvagyok: reklám alatt cigiszünet, még nem láttam. Szerencsére.

Tökös... 2019.01.19. 11:36:32

@Spitzbauer:

Úgy nézed, ahogyan akarod....
Egy meztelencsiga megveri szinre minden számban olyan " férfiakat " akik messziről jobb fizikai állapotban vannak...
A koncentráció igenis fontos része a teljesítményednek, elvileg az a fejedben van...

ibsen 2019.01.19. 11:37:06

@Spitzbauer: Az öngólt a másik csapatra írtam. Most úgy látom Roli ki van osztva rendesen Zsu által és igaza is van az ő szemszögéből. Adrinak ez jól jöhet mert kiderül hogy tényleg nem szövetkezett egyszerüen egy csak egy kis kavarás volt Roli részéről amire még egy hazugságvizsgálat is rámegy de ezt Adri kérte és jól tette.

Nem olvasol figyelmesen.Soha nem írtam azt hogy a négyesben milyen őszinte barátok vannak vagy hogy nem szúrnak ki egymással.Reni és Adri nagy barátságát nem is értettem de ezt ők tudják... Én Zsut látom egyedül korrektnek a többi hárommal szemben még a hülyeségei ellenére és ezért lenne jó ha a rúdtáncos kiesne. Mert amíg az óbégatja a hülyeségeit addig őt gyengíti. Gregnek ez jó mert addig sem ő van a porondon. Csúsztatgatni nem szoktam. Az hogy vannak akik nem fogadják el amit írok egy dolog de ezt leírtam én sem fogadok el mindent mástól ha nem így érzem. ezzel nincs gond, nincs nálam a bölcsek köve ahogy másnál sincs tévedhetünk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.19. 11:37:38

@úgymond olvasó mmkk: hátha holnap este újra megjátsszák, hogy kiválasztás, az jó lenne, hátha lesz váratlan. És haladnának.

0.5 bit 2019.01.19. 11:39:02

@Cukorborsó88: "Zsut nem nagyon kellett győzködni, hogy zárja el vivit, hogy ne nyerhessen."

Kellett, mert előtte több öszefoglalóban is volt, hogy mindig arra jutott a tisztaszívű csapat, hogy ilyet ők nem tennének. Még az előzőben is az volt, hogy a lányok nem, de Greg használja fel ha akarja, de ekkor már ő sem.

"Nem kellett nagyon oltogatni de hogy kinek a fejéből pattant ki az ötlet...talán zsu mondta először, h beteszi szaunni vivit."

Nem, ez a sellő ötlete volt, aki felvetette Zsunak kettesben elsőre az ágyon fekve. Utána győzködte a két lányt, de az összefoglalók alapján sikertelenül. A végén valahogy mégis sikerült, de ezt már nem mutaták nekünk.

ewita 2019.01.19. 11:39:30

@Sanda.Ipse: Roliknak van 1 dupla jeluk, de meg akkor is csak egál van!
Melyik vakhangya lett vegul villamester? Csak mert akkor az dont :p

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.19. 11:40:01

@ibsen: viszont Reni kijelentette, hogy Ben minden eredménytől függetlenül nem barátkozik tovább Adrival, csak majd kint.
Roli kapna sok jelet és bejönne Renyhe félelme, szerdán ő lenne a kihívott.

ibsen 2019.01.19. 11:40:26

@Cukorborsó88: Lerágott csont ez igaz viszont ha Roli nem mondta volna azt hogy nem tenné Lacikára ...Adri csak csavart vele egyet.Rolin látszott is hogy nem tetszett neki.

Tökös... 2019.01.19. 11:41:24

@ewita:
Zsu a villamester.... megszopatta a meztelencsigát...

ibsen 2019.01.19. 11:42:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: Reni és az ő kijelentései...:-)) Álláshalmozó lesz ha kijön:D

ibsen 2019.01.19. 11:45:22

@Tökös...: Hát Cicciolinának is sikerült az olaszoknál....:-)) Neki is meglehet itthon. Igaz a VV-s múlt lehet kevés lesz hozzá.

0.5 bit 2019.01.19. 11:45:24

@ibsen: "A képlopást én sem értem, de szerintem már nem is fontos."

Ennek ellenére sacc/kb hetente egyszer emlegetik a játékosok.

"Lacikát beszólását azért tették be mert eddig nem konfrontálódott nyíltan senkivel csak másik háta mögött mondta hogy azzal mi a baja."

Nem azzal volt baj, hogy bekerült, hanem az műsorvezetői elhatárolódás. Más sokkal komolyabb esetekben ezt nem tartották fontosnak. Az más lenne, ha olyan szituációban hangzott volna el, mint pl. Csoki-Era veszekedés, akkor jogos lett volna.

Tökös... 2019.01.19. 11:47:16

@ibsen:

Úgy tudom csak a mellmutogatásig jutott el...
elvileg beköltözhetne a játékba, nem lógna ki belőle...

ibsen 2019.01.19. 11:48:45

@0.5 bit: Szerintem meg épp ezért fontos hogy berakták. Mert olyat csinált amit nem szokott. Minden balhé vagy fordulat belekerül mert nézettség és lehet matekozni.

0.5 bit 2019.01.19. 11:48:55

@ibsen: "Neki is meglehet itthon. Igaz a VV-s múlt lehet kevés lesz hozzá."

A parlament lépcsőjén kamerák kersztüzében kijelenti, hogy neki gyermekkori álma volt, hogy képviselő legyen. Nem is kell több ehhez.

ibsen 2019.01.19. 11:54:59

@Tökös...: Az megvolt láttuk... de valamit sikerült ezzel elérnie.

@0.5 bit: Ilyenek a gyerekkori álmok...beteljesülnek:-)) Szerencsés ember.

Tökös... 2019.01.19. 11:59:29

@ibsen:
Megnéztem egy két filmjét....
Abban tehetségesebb volt, mert átélte a szerepét...
végül is nem sikerűlt rájönnöm hogy a mellmutogatásnak milyen szerepe van a politikában, bár ott sem árt a kurválkodás... ( bocs Ilona )

ibsen 2019.01.19. 12:02:51

@Tökös...: Na ez kimaradt nálam, de még pótolhatom:-))

A mellmutogatáson kívül volt egy két javaslata, indítványa amit elfogadtak ő legalábbis ezt mondta.

Cukorborsó88 2019.01.19. 12:04:31

@0.5 bit: ennyit a legendás memóriámról....

Tökös... 2019.01.19. 12:07:49

@ibsen:

utánna néztem...
képviselő lett, zöld majd liberális képviselő lett...
Felajánlotta hogy a közelkeleti békéért szexel Saddam Husszeinnel is...

ibsen 2019.01.19. 12:10:01

@Tökös...: Igen az rémlik hát pályán belül maradt...:-) Gondolom nem küldtek érte külön gépet :-)

Sanda.Ipse 2019.01.19. 12:10:26

@ibsen: Ízléstelen is volt Adritól.

ibsen 2019.01.19. 12:15:48

@Sanda.Ipse: Miért? Mert nem Roli csinálta? :) Ez legyen a játékban a legizléstelenebb dolog...

Gia 2019.01.19. 12:17:08

Nem tudom lesz-e szülinapja mostanában esetleg Renyhének,de küldenék neki ajiba egy mérleget. :-) Már a feje is úgy néz ki,mint egy zsírosbödön.Nála is működne a Dallasos játék,annyi pohár szeszt kell inni,ahányszor látjuk,hogy eszik. :-)

Gia 2019.01.19. 12:20:01

De kár hogy az igazmondó sapi alatt nem Zsu kérdezte meg Gregtől,hogy ugye a villán kívül is jó barátok lesznek...Hazudnia kellett volna.

Sanda.Ipse 2019.01.19. 12:27:01

@ibsen:
Már megint be van csípődve nálad Roli? LOL
Gyanús vagy te nekem...:))))

Sanda.Ipse 2019.01.19. 12:27:41

@Gia: Esküszöm, hogy arra vártam! De szegénynek semmi nem jutott eszébe, pedig erősen gondolkodott:)

Ármándójózsi 2019.01.19. 12:35:46

@ibsen: Figyelj már Te szerencsétlen, pont az mondta @0.5 bit is, hogy nem baj, hogy berakták, csak a műsorvezetőknek nem kellett volna olajat önteni a tűzre... Istenem, Te annyira sötét vagy, hogy az már mindenen túltesz. Képtelen vagy a szövegértelmezésre itt is és a játékban is. És úgy állítasz dolgokat, hogy azok nem is úgy történtek. Egyszóval hazudsz, hogy a saját igazadat bizonyítsd. Igen, át is ugorhatnék a hozzászólásodon ahogy tanácsoltad, de utálom, ha valaki idehazudik a közösségnek és így akar félrevezetni olyanokat, akik nem annyira nézik, és inkább innen tájékozódnak.

ibsen 2019.01.19. 12:37:10

@Sanda.Ipse: Írhattam volna a kék kendő színéről is hogy lehetne sötétebb de valahogy nem jutott eszembe csak a Roli:-) Ez van.

Cukorborsó88 2019.01.19. 12:39:39

@Sanda.Ipse: arra én is kíváncsi lettem volna, hogy greg mit mond. De szegény zsunak valszeg meg sem fordul a fejében, hogy nem öribarik.

Rolinak talán az lenne a legjobb ha adri kiesene mert nem tesz neki jót amit adrival csinál. Ez az egesz “ész” csapatra igaz. Mindig adrira kenik a kavarásukat. Ha holnap kint maradna, akkor viszont bele kellene állni a vitákba és a szitukba, persze kultúráltan de ismerve sellőéket ez mission impossible.

ibsen 2019.01.19. 12:40:57

@Ármándójózsi: Vedd már be a gyógyszered mielött idehányod a mondandód. Talán az agyad is kitisztul. Megkérlek hogy kímélj meg a jövőben a kirohanásaidtól.

Ármándójózsi 2019.01.19. 12:46:16

@ibsen: Persze, mondhatsz amit akarsz, én legalább most is egy ténnyel (hogy képtelen voltál arra válaszolni amit @0.5 bit írt) bizonyítottam, hogy miért is vagy oly setét. Ehhez képest a te gyógyszeres ámokfutásod aminek ami csak egy sértés, kispálya. Még Troll-nak is szar vagy.

2019.01.19. 12:50:10

@Gia: Süsnek annyira kell majd KenPán ittkint, mint üveges tótnak a hanyattesés. A Süsü által mutatott érzelmej ugyanolyan hamisak, csak itt már az ok: ő valóban nem annyira utálatos, viszont sokkal több benne az üldözési mánia, és ezért önmagának való, modnhatjuk, önző: nem kell neki lófax se barátnak, nemhogy egy 2 hónapja megismert hivatásos faxxopó.

Pamutbojt 2019.01.19. 12:50:45

A lilakendős szuperképességet hogy lehet felhasznáni? Sellőnél van? Vagy kinél? Már elfelejtettem. Ha pl. Rollert megpakolják, akkor Sellő feveheti a szupiképességet kihívás előtt? Vagy mikor kell azt jelezni, hogy fel akarják használni? Kinél van a kendőlevevős képesség?

Franky4finger 2019.01.19. 12:51:12

Ne vitázzatok! Abban mindenki egyetért, hogy az idei széria a különösen rosszul castingolt és szerkesztett. A releváns történések érthetetlen módon hiányosan csúsztatta, vagy egyáltalán nincsenek bemutatva. Már most egy hónappal a vége előtt unalmas, nincs szerethető karakter, sőt az egész sorozatra jellemző hogy utálat alapján szavaztak a párbajozni. A BV hozta a színvonalat szerkesztésében talán, de az almafa a legalja. Ezért a műsorért kár balhézni.

2019.01.19. 12:51:14

@Spitzbauer: helyesen: ...érzelmek... és ... itt más más az ok:...

2019.01.19. 12:51:47

@Spitzbauer: itt már más az ok NAVÉGRE!

2019.01.19. 12:53:50

@Franky4finger: Nekem tetszik, tök jó utálkozni: Ratyis, Ánusz, VIPera, most Renyhe. Kiváló casting. :-DDD

ibsen 2019.01.19. 12:56:34

@Franky4finger: Kár hogy nincsenek komolyabb feladatok. Amik tényleg erőpróbát jelentetnek. Azt hiszem a VVAttilás játékban volt egy aránás ügyességi feladat az tetszett. vagy a Balázs féle egy perc és nyersz villabeli változata pl. Ezeknek ez már sok lenne...a műveltségi kérdésekről nem beszélve.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 12:57:16

@Spitzbauer: pont azt akartam mondani, hogy annak, aki szeret utálkozni, annak tök jó ez a casting. én nem szeretek utálkozni, mert mindenkit egyformán utálok (jó, Hunort meg Renyhét egy kicsit jobban, mint a többieket), és egy idő után már uncsi lenne :D

bel ami 2019.01.19. 13:04:41

Bejöttek Ánuszék,
nyalják-falják egymást.
Láttuk már elégszer,
mutathatnának mást.

Mutatnak is gyorsan
vagy egy tucat tyúkot,
majd a lábaikról
szedni kell szalagot.

Jajjj, nagyon kell félni
mindegyik csipni fog!
Adri mégis bátor
máris egyet megfog.

Ezután a villát
Zsuzsu takarítja,
szedi a sok tixart
Rolihoz láncolva.

ibsen 2019.01.19. 13:06:40

@belle amie: Te kis költő, Adri ébredős képét tedd ki avatarnak az már beleégett az agyunkba:-)

ibsen 2019.01.19. 13:14:16

@belle amie: Jó lett a vers gratulálok.

Maximista vagyok 2019.01.19. 13:56:35

Utáljunk mindenkit. Akkor nem tudnak belénk állni!

Maximista vagyok 2019.01.19. 13:57:59

Még mindig sokkban vagyok. Hogy is hangzott? Nem túltam tól! Gecccciiii :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 13:58:20

@Maximista vagyok: te vagy a legokosabb retek széles e földön, bárki megmondhaSSa!

@ficekence: az.

Cherie 2019.01.19. 14:02:43

@Pamutbojt: kihívás előtt kell döntenie megvéd e vkit, hunornál van azz elvevős

Maximista vagyok 2019.01.19. 14:03:32

@Ármándójózsi: látom betaláltak a faszkalapok :D görgesd át azt a bandát. ne hugyozzunk szembe széllel.

Hatsumomo21 2019.01.19. 14:15:30

Sziasztok! Kérdezni szabad? :) Én az elején nem néztem, ígycsak leírásból tudom a dolgokat. Adrit miért utálja mindenki? Többeteknél olvastam, hogy kb. senki ellen nem jönne vissza... (az itteni vélemények szerint) OK emlékszem hátba támadós, meg napraforgó, de Roli is a tattikához használja az embereket (az ő oldaláról is) és amikor hallgattam néha idegesítő a hangja, de nálam ver Adri minden olyan embert aki nem tud üvöltés nélkül beszélni. Lekvárral -a valószínűleg erősen befolyásolt- beszélgetésében is jól felkérdezett, mert felpiszkálta a dolgokat de értelmesen beszélt, én ott pl mindkettőjükkel kapcsolatban éreztem a problémát nem csak Lacikában de nem is csak h szegény Laszika csak Adri csúnyaságára reagált. A szekszikézés Huncival meg hát.... legalább beismerte h eü-i dolog volt, nem játssza a halálos szerelmetest mint Renyhe meg VVRibi. Szóval kavarós, de ennek ellenére szimpibb, mint a 2lány és a Sellőpóni, mert legalább van értelem abban, ami kijön a száján és nem olyan erővel vagy frekvencián, vag ingerlő affektálással, amit nem lehet végig hallgatni. :) Hozzáteszem nem tudom ki nyerje egyik se igazán szimpi bent. :( Én csak miattatok járok ide! <3

Angora Cardi 2019.01.19. 14:21:11

@szociál: igen a vergődést én is várom

Angora Cardi 2019.01.19. 14:31:29

@úgymond olvasó mmkk: azok ám, de itt trollfalván is szép az élet ma

Sokorai_Atala 2019.01.19. 14:32:37

Szerintem, mivel négyszázszor elhangzott, hogy még nem volt női győztes, Zsuzsut akarják kihozni elsőnek, bár próbálkoztak eleinte más lányokkal is, de a hozzászólások zöme Zsuzsu furcsaságairól szólt, nála maradtak, ezért mutatják állandóan őt a szerkesztők, nyilván jól kifundálták ezt. Rolit biztos bent hagyják a végéig ellenpólusnak. A harmadik lehet bárki. Roli abban téved, hogy ez a műsor kiknek szól illetve kik szavaznak, nem jól játszik ezért (persze nem az itt jelenlévőkre gondolok).

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 14:33:33

@Angora Cardi: na majd ha adok gesztenyés/diós hamis hájast, akkor kénytelen leszel elhúzni a cipzárt :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 14:38:11

@Angora Cardi: igazából hamis hamis hájas, mert bolti leveles tésztából van. szégyen gyalázat, a sütés megcsúfolása :DD

Pamutbojt 2019.01.19. 14:40:40

@Cherie: Köszönöm szépen a választ!

Hétkilenced 2019.01.19. 14:41:01

Most megy az ismétlés és belefutottam a kiválasztásos részbe. Nem tudom, nézi ezt még valaki amúgy?:D Csak mert a Reni-féle tele szájjal tolt "valld be, hogy színésznő vagy!" ordítás Zsuzsuval kibaszott megjátszott volt. Renitől ritka gyenge színészi alakítás volt, nem élte bele magát, Zsuzsu meg majdnem elröhögte magát. Hogy ezt ők találták ki maguknak, vagy a kedves szerkesztők, az jó kérdés, mindenhogy menjenek a picsába vele. Az is, aki szerint ezt kell néznünk. Nem bánom, hogy hetek óta szinte csak a párbajok végébe nézek bele, hogy ki megy vissza és hogy fogadják.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 15:09:07

@Hatsumomo21: Egyelőre fogalmam nincs, a sok ápolt közül miért gondolják páran, hogy egy Adri, akit az iskolahéten visszasoroltak a kisegítő szintre, mitől lenne jobb? Vagy ez:
rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat
Ginuval kb egy szinten elvoltak sokáig, értelmes dolgot nem csak én nem hallottam tőle.
hogyvolt.blog.hu/2018/11/25/valo_vilag_9x21_szar_szar_szar_ezerszer_is_szar ( lulu1.0)
Mindenkiről van negatívum bőven, de most Adri a téma, róla írja lulu1.0: "Adri és Reni rántja be Krisztiánt a nyugiba ... nekiállnak az eltűnésekről vekengeni. (Zsu fényképe tűnt el).... a teraszon fosni a szót erről az érdektelen semmiről, és közben mind a kettő a másikra mutogat."

Lacika tud humoros lenni. Engem szórakoztat időnként. Most neki azt félre kellene tenni, hogy Roli-Hunor miért fogott kezet: vasárnapig mutassa meg, hogy helye van a villában.

Hatsumomo21 2019.01.19. 15:30:55

@mobilos perpetuum: szió! nem mondtam, hogy jobb lenne sokkal a benti népnél, csak az annnnyival rosszabb részét nem értem. :) Nem okos, kedves, stb. de hogy szerintem Renyhénél bárki jobb. És itt is mindenki mondja h Renyhe játssza ezt v nem tök mindegy, vállalhatatlan és nem lehet nézni, ergó akkor ez számomra azt mondja, hogy esetleges Renyhe-Adri párbajról pl miért ne jöhetne vissza Adri. Vagy sokan akik Zsuzsu produkciójától is kivannak, mégis tök egyértelmű nekik, hogy kb ellenük is kiesne Adri. Számomra ez a meglepő, ezt nem teljesen értem. :) Oké, hogy nem szurkol Adrinak senki, meg rühellik, de nem tudom mit tudott, tenni, ami miatt most ő ennyire rossz, hogy inkább őt szavaznák ki és hallgatnák még Renyhe üvöltését hetekig pl. :) Nekem egyik se szimpi de tény, hogy talán Roli érdemelné meg a legjobban.... bár ez a vakok között félszemű esete szerintem.

Pamutbojt 2019.01.19. 15:47:56

@Hétkilenced: Renyhe később is úgy cirkuszolt Zs-val, hogy közben látszott: belül nevet. A szeme egyértelműen mutatta, és valóban nem tűnt hitelesnek. (Pl.amikor a nyugiban zaklatta a félkegyelműt...) Műbalhé utasításra. Abból is látszik, hogy a csupaszív Zs nem rakta rá a jelét, sőt a szupiképességét is Renyhe kérésére, ötletére használja fel.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 16:22:02

@Hatsumomo21: Még eszembe jutott, hogy a betlehemi játékok villabeli castingjánál Adri bejött, és idétlenül röhögcsélni kezdett. Szöveges szerepet így nem osztottak rá, de Kisjézuska lehetett a jászolban. Renyhére lehet, hogy rászóltak, mintha visszavett volna, nem nézem újra, de zsinórtangás zabálásra se emlékszem a tegnapiból. Remélem ez már késő a nézőknek, nekem beégett a retinámba a kép, hogy ő milyen. Roli-Renyhe párbaj szerintem lesz, majd lefightolják.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 16:33:55

@szociál: @belle amie: uramjézusom, ez legalább 3 miatyánk

bel ami 2019.01.19. 16:35:19

@szociál: Holnapután még szebb leszek, visszaváltok Zsuzsura.
De most még hajrá Adri!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 16:37:52

@úgymond olvasó mmkk:
3 miapank :)

@belle amie:
Én már nem tudlak követni :)

Róla is vannak szép képek :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 16:41:55

@szociál: két év szigorított, bagolyzebra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.19. 16:47:58

@Cimili:
Ilyen állatokat én is megneznek :)

2019.01.19. 16:53:06

Az RTL most-on kivágták a tegnapi belevalóból Krisztián szövegét Zsu-ról és Gregről. Hányadék a retek. De a Horizon Go megőrzi a dolgokat.

2019.01.19. 17:00:17

Bauko feloboázta a Szívlapát csapatot. Undorító az egész. Ez nem játék, nem műsor. A kurva anyát a reteknek miért kell engem nézőt hülyének nézni. Több részt is kivágtak a tegnapi bv-ből. Nesze neked szolgáltatás. Megyek és megdobálom őket rötyi papírral. Valaki jön? Vagy kiállok a 133-as buszhoz és évikét is abuzálom verbálisan mint Zsu-t. A retek a legnagyobb taktikus. Csak a néző nem mind hülye. akkor tegyék ki, hogy a műsor 8 általános fölött csak szülői felügyelet mellett ajánlott.

2019.01.19. 17:05:17

Hoppancs én hiányoltam az írásból, hogy Roli dobta be a bombát renyhééknek. Azért ez fontos lett volna mert így más ami a műsorba volt és amit Te írtál.
Sixxx azért az ilyen bakikról, meg az irányított összefoglalókról amit csinál a retek is írhatnál egy cikket a TV2 és M1 baromságai mellett. Bár tudom azok fontosabbak.

2019.01.19. 17:10:58

@szociál: Zsu kifolyik a zsírból, meg hogy a Greg rossz buzi. Az elejéből vágtak ki a műsorból. Itt a tegnap esti írásoknál visszatudod olvasni mi volt benne.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 17:12:50

@szociál: nyertél, kacagójancsikrokodil :)

Nyuszomuszo83 2019.01.19. 17:16:37

Szép délutánt! Hoztam nektek palacsintát! Isteni vékony és puha, lehet válogatni, van LEKVÁR-os és nutellás! Barinőm 10-et megevett, olyan rossz lett-könnyű neki 56 kg-val-küldtem a kisfiának 8-at én ettem kettő LEKVÁR-ost, a többit bedobom a közösbe! :)

Pietrosz Abroszbatosz 2019.01.19. 17:25:04

@Paic Róbert: Sixx a survivor-bakiról se írt, pedig nagyon fente a fogát.
Ott teljesen nyilvánvaló csalással nyerették meg a játékot egy sótlan, mufurc, Dávid nevű faszival.

hereverő heverő 2019.01.19. 17:28:00

Lóestét. Látom ma is itt voltak a trolljaink egymás farkát simogatni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 17:47:49

i believe in hate at first sight.
ez lesz a mottóm ezentúl.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 17:51:19

@hereverő heverő: Megjöttetek trollok. Lehet palacsintával szétoffolni az oldalt. Ha már túl sokan lesztek, azt se veszitek észre, hogy Roli csapata: Hunor. Lacika nem bízik benne. Igazi taktikus az, aki megszüntette a csapatát.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 18:02:15

@Paic Róbert: Szív csapat.
Hunor a villába lépés előtt Anikóval beszélget.
Anikó: Taktikus leszel vagy inkább szívből játszol?
Hunor: Inkább szívvel. Bemegyek, ez vagyok, megismernek az emberek, vagy tetszik nekik, vagy nem.
Szegény exzsernyák, megismertünk. Ja, nem, mert behúzódtál a másik tuja mögé. Aki fekszik a kanapén és okosan néz ki a fejéből.
Ledobott egy bombát. Attól még a másik csapat egybe maradt, az övé nem.
Szegény Lekvár. Matematikailag még van esélye. Sőt, szerintem visszamegy.

Oldfos 2019.01.19. 18:10:37

@mobilos perpetuum: Megy vissza a lófaszt !Sötét állat VIIIkeres dakota barom
Eddig sunnyogott most meg húz haza a gettóba !

Nyuszomuszo83 2019.01.19. 18:11:08

Mobilosnak lófasz a seggébe!

Oldfos 2019.01.19. 18:12:40

@mobilos perpetuum: Lacikasötét mint a szarom. Ha visszamenne Roli pillanatok alatt magához vonzza, akár egy mélyből jövő "Látod Teso ugye mint mondtam Neked, igazUNK volt !" szöveggel bármit is
jelent ez:)

Oldfos 2019.01.19. 18:13:31

@Nyuszomuszo83: vagy összetekert palacsiintát beszáradt lekvárrel megtöltve !:D :D

mobilos perpetuum 2019.01.19. 18:22:52

@Oldfos:
A sötét ötven árnyalata.
Adri nem csak sötét, de unalmas is. Adrinak megfelel, ha Hunor a kezébe fingott, és pár nap parittya után átment Vivike csiklóját csiklandozni. Majd ló nincs, szamár is jó alapon újra Hunyival dug. Remélem egy jó kis trippert is örökölt Radicsné, KrisztiÁnuszné VVV-től.

Bekkara 2019.01.19. 18:33:55

Szerintem nagyon szoros párbaj lesz, 47-53 Lacika javára egy pollon, amin 900-an szavaztak. Szerintem Adri megy vissza, hogy ne boruljon a fiú-lány arány. Annyira ellenszenves a szív csapat, hogy elengedtem Zsuzsut, hajrá Roli, csak ne fingjál annyit közönség előtt! Amúgy Lacin a szavazatom, de most már Roliékkal is bunkó, nem tudom. Adri műbőgései Erát idézik.

javier2 2019.01.19. 18:39:09

@Nyuszomuszo83: sziasztok megjöttem
figyu nyuszókám te mondtad egy hete mobilost tekerjem át és ne húzzam fel magam rajta
egy kibaszott troll a többi nickjével együtt
simán görgesd át
összefoglalókról : két napja derült ki roli már két hete reni roli párbajra gyúr reni felszopásával
illetve ahhoz szeretnék hozzászólni hogy azt írják a hobbit scooter leverte a többi pasit.
Sporttagozatos voltam ált isk gimnázium, egyetemen rendőrökkel katonákkal eléggé megszenvedtem ilyen exathlon szarokon.
szóval emlékezzetek vissza hunor megbaszta csokit kerékpáron
tehát ha hunor nyerni akar nyerni is fog de magasrol leszarta az egész játékot(magasan a legerősebb fizikailag és nem ilyen kis buzi gyúrós esztétika típus )

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.19. 18:50:34

Adri egy picsa! Ha lenne tartása elhajtotta volna hunit, rögtön első aljalommal, mert kell a ráknak era után!
Lacikát nézni nettó szekunder szégyenérzet! Sötét, mint a bányászló seggébe szorult gumicsizma és csak az nem vezeti meg, akinek épp nincs hozzá kedve ...

mobilos perpetuum 2019.01.19. 18:52:02

@javier2: Szia, megjöttél. Nem fogom áttekerni a már nem létező Roli-csoport itteni trolljainak benyögéseit. Hunort, én is szívesebben látnám a fináléban, legalább nem folyik szét a kanapén, nem mondja, hogy okos, taktikus. Adrit Roli dugná, Hunor dugja. Nem taktikából, hanem mert még működik a cerkája. Tükörben a hájas Roli is néha láthatja férfiatlanságát.

Maximista vagyok 2019.01.19. 18:58:03

Eddig ütjük a kutya lipcsét :)

Maximista vagyok 2019.01.19. 18:59:00

Megyek is, itt a csicska mobilos. Pá.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 18:59:40

@Bekkara: Egy másik pollon: Adri 52% Lacika 48% Total votes: 1478
Ha a retek nem nyúl bele, Laszika nyer, mert van egy réteg, amelyik nőre sose szavaz. Lásd: eddig nő nem nyert VV-t.

mobilos perpetuum 2019.01.19. 19:00:56

@Maximista vagyok: Február 17-ig maradok, utána tiéd a pálya.

Bekkara 2019.01.19. 19:02:59

@mobilos perpetuum: De Ánuszra sem szavaztak a nők, mert egy bunkó volt, és Lacika sem különb, csak visszafogja magát, plusz a Retek sem őt akarja vissza.

Oldfos 2019.01.19. 19:03:33

@mobilos perpetuum: Elmész a faszomba, te egyszerűen utálod Rolit és ezért eszetlenségeket írsz be mindig! De hiába hajtogatod akkor is Roli a legjobb a játék szempontjából

Oldfos 2019.01.19. 19:04:10

@Bekkara: Pontosan, jól látod !

javier2 2019.01.19. 19:05:24

@Maximista vagyok: nézed a Lipcse meccset orbán vili sérült?
digihez bekerült a spieler tv ,habár livestreammel minden meccs nézhető volt azért nem bánom

@mobilos perpetuum: roli egy mondattal kivégzi zsut , és egy idota picsát csinált belőle
te külső alapján döntesz , szóval ha én általánosítok te olyan vagy mint greg neki is a külső számit te meg meleg vagy...expert logika....öcsi

javier2 2019.01.19. 19:12:17

@mobilos perpetuum: édesanyád rájött , hogy a placentát nevelte fel?

javier2 2019.01.19. 19:13:43

@Maximista vagyok: ne menjél már megbeszéljük a ma lement 200 meccset! :P

Oh my... 2019.01.19. 19:19:39

sziasztok drága kommtársak, tegnap jó kis dumcsi kerekedett itt, sajnálom, hogy pont lépnem kellett... még az öfit sem láttam, csak bv-t, de azt is csak úgy futólag, Ánusz jól beoltotta Zsizsikest, Baukó köpni-nyelni nem tudott, "szép" munka volt... de mit mondtok, az öfiben volt valami visszanézni való? érdemes átfutni rajta?

Oh my... 2019.01.19. 19:21:55

ééés erről mi a véleményetek, ez mi lehet Süsü fülében?
hallókészülék esetleg? vagy mifene??

vipzone.reblog.hu/na-de-mi-van-zsuzsu-fuleben-es-mit-hallgat-rajta

javier2 2019.01.19. 19:22:05

@oh..my...: nah ezt én sem tudom mi történt?én sem láttam?mi volt?

javier2 2019.01.19. 19:25:08

@oh..my...: most nézem vissza az összefoglalót eddig semmi említésre méltó nem történt,de beszámolok ha valami történik

hallókészülék ?biztos zsóti mondja neki mit mondjon:P

Nyuszomuszo83 2019.01.19. 19:27:31

@javier2: igazad van, de néha elérem az ingerküszöböm!
@Oldfos: Felőlem lehet!

Oh my... 2019.01.19. 19:32:49

@javier2: azt mondod füles..? pff, akkor én túl jóhiszemű voltam, mert frankón hallásjavítóra tippeltem, ami némiképp megmagyarázná a furaságát, hogy delay-jel reagál sokszor, hogy hangos, orditozik, mutogat, stb...

javier2 2019.01.19. 19:33:56

@Nyuszomuszo83: nekem te segítettél egyel jöttem ....csóki

Oh my... 2019.01.19. 19:45:10

@javier2: Özvy felhozta, hogy miért sérelmezte Zsizsikestől, hogy folyton beleállt, hogy a külseje miatt gyalázta a csillámlóf*sszal egyetemben, mert hogy amennyiben igaz, higy őt is kiközösítették a lakóhelyén, iskolában, satöbbi, akkor pont neki kellene, hogy legyen annyi szociális érzékenysége és érzelmi intelligenciája, hogy most, felnőtt fejjel ne csinálja ő is ugyanezt másokkal, pl. vele... ebbe beleszólt Ánusz, hogy igen, ezt nehezményezte ő maga is, hogy Zsizsik egy ilyen amorf, szétfolyó zsíros testtel találja be Özvyt, akinek azért nézzük meg, top alakja van, pláne Zsizsikeshez képest....

aztán kitért még arra, hogy még bent bocsánatot kért tőle, amiért retardált gh*ccinek nevezte, ebből az utóbbit visszavonta bent, vagyis Zsizsik nem g*ci, csak retardált, de most a visszavonást is visszavonta, vagyis megismételte, higy nem csak egy szétfolyó zsíros sz*r, hanem igenis retardált g*ci is a zsizsikes.... Baukó fülében meg üvölthetett a füles, mert kétségbeesetten próbálta leállítani, de mindhiába.... kb így... ;)

csillagporszem 2019.01.19. 19:46:24

Mindig csak a vita... :)
Szétnéztem a fészen, ami ott megy... :D
Kezdem elengedni Zsuzskát, egyre nehezebb elnéznem a hülyeségeit :)

Zsuzska elmesélte castingon, hogy vasútállomáson leköpött egy csajt, mert mikor vizet kért nem adott neki és mindenfélét beszólt neki. A videón tényleg elmeséli. Erre valaki írt egy egyértelmű kamulevelet és ennek hatására az anyja beismerte kommentben, hogy tényleg volt ilyen, de nem úgy történt és blablabla. Istenem, én akarok neki drukkolni, de egyre nehezebb :D Ezekután csoda lesz, ha nyer, csak arról szól a vv-s csoport, hogy Zsu köpött :)

sziszkó1 2019.01.19. 19:49:57

@csillagporszem: ezt a videót hol lehet megnézni?

csillagporszem 2019.01.19. 19:50:52

@sziszkó1: majd megkeresem neked csak a gyerek fürdik :)

javier2 2019.01.19. 19:53:56

@oh..my...: köszi szépen!
elég gyors voltál))))))))))
ez hol volt?összefoglaló vagy bv?

@csillagporszem: fel sem tudom fogni ennyi információ

sztem zsu nem egy rossz deal ebben az egész villában(felhozatal nem erős) ,úgy gondolom sima top3-as de ha kiesik
akkor a győztes ejti ki

Oh my... 2019.01.19. 19:54:06

@javier2: ja, és köszcsi, hogy szólsz, ha lesz valami érdemleges a tegnapi öffentyűben! :* különben 'juteszembe, Özvyribi mondott még egy olyat tegnap, hogy Zsizsikesen röhögött bent mindenki már, amikor napi szinten üldögélt magába roskadva, magában motyogva, aztán egyre hangosabban tárgyalta meg magával, hogy valamit csinálnia kell, hogy benne legyen az öfiben, kb mint egy eszelős, majd minden étmenet nélkül egyszer csak felpattant, és belekezdett az ilyen alufólia-tekercses távcsöves-megfigyelős ámokfutásába, mint amit valamelyik nap műsorozott...

persze Baukó itt is próbálta félbeszakitani, de hiába, mert az Özvy azért csak végig mondta.... ez mondjuk, jó volt! xDD

Oh my... 2019.01.19. 19:55:06

@javier2: belevalóban, arra értem pont haza ;)

Oldfos 2019.01.19. 19:55:20

@oh..my...: Szerintem hallókészülék. De ettől még nem lett szimpatikusabb a retardált hülyéje !

javier2 2019.01.19. 19:55:33

@sziszkó1: én is lemaradtam mindenről:)))))
tény tegnap óta nem néztem semmit ,habár itt sok embert kedvelek és szeretm olvasgatni amit irogatnak vv-n túl is.

Oldfos 2019.01.19. 19:57:53

@oh..my...: Éljen a magyar fecsegőposzáta : Nagy Blanka !!
Bayer Zsóti vén retek komcsi baszd meg a halott kurvaanyádat !

Oh my... 2019.01.19. 19:58:16

@csillagporszem: Baukó 2.... igazi telepi gettóstíl, és mlg büszke is rá, na gratula.

Oldfos 2019.01.19. 19:59:12

@Oldfos: Hopp ez OFF volt asszem :) csak fellekesedtem

csillagporszem 2019.01.19. 19:59:36

@oh..my...: gondolom csak beakart kerülni és jó dolognak tűnt, hogy ilyet elmond :)

Oh my... 2019.01.19. 20:03:05

@Oldfos: én is erre gondoltam, na már csak amiatt, mert ezt nem lehet nem észrevenni közelről, tehát a bentiek is nyilván látják, és ha tényleg egy füles lenne, amin keresztül instruálhatják, akkor abból azért lenne balhé, gondolom, mert már csak nem totál hülyék a többiek sem... ja és itt van a kifordulós Radics, ő sem leplezte volna le? kizártnak tartom.

javier2 2019.01.19. 20:03:51

@Oldfos: én nemtom nem láttam
@oh..my...: roli egy mondatára zsu ledobta az ékszíjat
adrit árulónak tartják-rákérték a hazugságvizsgálatot , hogy megtisztuljon adri és tiszta szív legyen
hoztak tyúkokat , de sztem kakasok(vidéki vagyok)
30' percnél greg sokkot kap a tyúktól és felpaszírozza magát a villafalra
erre reni meg dob egy hátast székről .villatársak mentik őket mint lavina után ausztriában a hegyimentők... itt tartok

Sabina Pohl 2019.01.19. 20:05:17

@Hétkilenced: amikor az a vita ment, én is azt néztem, higy ez tuti kamu. Renyhe is el el mosolyodott közben, nem csak Zsu.

javier2 2019.01.19. 20:05:41

@oh..my...: hát akkor a súgó sem egy dombóvári (hu de benyaltam dombinak)

Oh my... 2019.01.19. 20:05:47

@Oldfos: xDDDDD kicsikét talán árnyaltabban fejezném ki magam, de tartalmilag egyetértek, ekg! ;)

Oh my... 2019.01.19. 20:14:34

@Sabina Pohl: és én is!!!!! igen, miután a neten néztem bele utólag az adásba, volt alkalmam vissza-visszaléptetni az ominózus jelenetet, már akartammis írni, csak beelőztetek, hogy látni lehetett, ahogy erősen palástolt negyed-vigyorral az arcán tolta le a vitát mindkét lány; Renyhe inkább az elején, Zsizsikes a közepén majdnem elröhögte magát, nem is egyszer..!!

és amiért felfigyeltem erre, az amiatt volt, hogy már a Lackó királysága alatti királynő választás közben letolt vita során is ÉSZREVETTEM UGYANEZT!

csak miután ott Süsü el is sirta magát, végül elengedtem a gyanúm, mert arra gondoltam, a frankó, könnyes sirást mér csak nem tudja megjátszani..... na de amikor másodszor is ugyanezt látom? ráadásul Renyhétől is!!?!

Oh my... 2019.01.19. 20:17:38

@javier2: köszi ;) ebből asszem, ennyi éppen elég is... ;)

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.19. 20:17:53

@Paic Róbert: Fúha, ez nem direkt volt ám, mert azt hiszem, nekem ez kimaradt. Illetve nem tudom, pontosan mire gondolsz, de ha ebben a részben volt, akkor ciki. Ha korábbiban, amit esetleg nem láttam, kicsit akkor is.:D

@Cimili: Nem is vettem annak. Az élesítést nem én csinálom, de a poszttal valóban én készültem el 9 utánra, szóval persze akkor is én tehetek róla.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:19:13

@Hatsumomo21: Én nem hiszem, hogy utálják, egyszerűen a perifériára szorult. Nem szavaznak rá se a Szív-, se a Taktika-csapat szurkolói, mindenki kívülállónak látja. Ez egy olyan játék, ahol a végéig csak úgy lehet eljutni, ha valamelyik klikkben helyezkedik el az illető, és ez nála nincs. Egyedül van, mindenkinek felesleges. Roliék, ha okosabbak lettek volna, beolvasztják magukhoz, akkor eggyel többen lennének.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:25:41

@Paic Róbert: Krisztián mindig ennyire gyökér volt, vagy csak kompenzál a homovideói meg a sok hímtagot próbált barátnője miatt? Mindig olyan érzésem van, hogy irtó zavarban van. Ilyen nő mellett én is abban lennék a helyében.

javier2 2019.01.19. 20:26:13

@Hoppancs: hát igen a mi Robink nagyon érzékeny , Radnóti és József Attila folyik az ereiben.
Talán nem látott csak olvasott a sorok között.
Talán lelke rezgései korbácsoltak hullámokat ?Odafigyelnék rá!
Jó ügynök lenne.(pisztácia nélkül is)

Közbeszéd 2019.01.19. 20:28:10

@mobilos perpetuum: Amúgy a Lacika a saját lojalitása áldozata lesz, ha kiesik. Villamesterként ugyanis, ha nem Adrira, hanem Rolira vágja a kendőt, Roli, hogy megtartsa az arcát, csak Adrit vihette volna ki, és Lacika akkor most kimaradt volna a párbajból... megtehette volna. Feláldozta önmagát a barátságért. Ha más nem, ez becsülendő.

javier2 2019.01.19. 20:30:00

@Közbeszéd: roli renit vitte volna.....

katemoss 2019.01.19. 20:31:14

@javier2: dehogy vitte volna! Adrit gyengébnek tartja, és egy beszari f@sz...

Oh my... 2019.01.19. 20:33:03

@Hoppancs: ó ne szabadkozz, igazán nincs okod rá, nekem spec minden elismerésem a tiéd, amiért egy ilyen gagyiságfolyamból képes vagy szórakoztató hv-t rittyenteni... bevallom, elképzelni nem tudom, hogyan... ;) szal köszi!

Oh my... 2019.01.19. 20:36:44

@katemoss: mindegy, melyiket vitte "volna", mindkettőt kint hagyná, szal értelmetlen dilemma, pláne úgy, hogy nem ő lett a kiválasztott.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:39:22

@oh..my...: Meg lennék lepve, ha ezeket maguk találnák ki. Szerintem szerkesztői utasítás (volt is róla szó, hogy vannak "egyéni küldetések", amik titkosak), hogy legyen anyag. Zsu szerintem óriási színésznő az Instája alapján egyáltalán nem az a vidéki szerény virágszál, aminek mutatja magát. Méteres műkarmok, műszempillák, kávézók, külföldi utazások... egészen biztosan nem szegény családból jön, pedig nagyon egyszerű (értsd: hétköznapi) lánynak mutatja magát.

Oh my... 2019.01.19. 20:39:40

@Közbeszéd: viccelsz?? Roli a barija, legutolsó szardarab lenne mind a bentiek, mind a nézők szemében, ha a cimbijére tette volna a kendőt, kész öngyilok lett volna... ekkora baromság hogy jut már eszedbe, de most komolyan?

Közbeszéd 2019.01.19. 20:40:09

@javier2: Mindenesetre nem Lacikát, és ez a mondandóm lényege. Lacika megmenthette volna a saját s.ggét, ha odadobja Rolit.

sziszkó1 2019.01.19. 20:40:58

@javier2: én sem követem egy ideje őket, ide felnézek, elolvasom az öfit, és ha érdekes szitut találok belenézek neten. :)
@csillagporszem: köszi! :)

katemoss 2019.01.19. 20:41:18

@oh..my...: ez igaz. Bár ha lett volna egy Roli-Reni párbaj, én Renire szavaztam volna, na nem azért mert szeretem, csak azért, mert Reni sehogy nem nyerheti meg a végén, Roli viszont igen, és azt nem szeretném.. na de, hogy én mit szeretnék az senkit nem érdekel, úgyhogy mindegy.. :)

Oh my... 2019.01.19. 20:41:27

@Közbeszéd: na ebben egyetértünk viszont...

Közbeszéd 2019.01.19. 20:42:10

@oh..my...: Nem értelmetlen, a lényeg az, hogy Lacika feláldozta magát Roliért. Roli ezt nem tette volna meg őérte.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:43:50

@oh..my...: Nem vagyok benne biztos, hogy jól látszik, hogy van ott egy készülék, vagy a füle ilyen formájú. De ha van készülék, akkor szerintem minden játékosnak van, és akkor azon kapják az "extra küldetéseket". Az valószínű, hogy Zsuzsuval meg akarják nyeretni, jól nézne ki már egy női nyertes, de őszintén szólva egyik lány sem érdemli meg / tudná ésszel beosztani a 36 milliót.

Közbeszéd 2019.01.19. 20:46:07

@oh..my...: Úgy hogy ez egy játék, ahol egy maradhat. Most Roli dobta oda őt, Lacika meg, ahogy mondod is, kényszerpályán volt. De a játékába fog kerülni. Ilyen ez, csak egy nyer. A végéig klikkben kell játszani, aztán muszáj egymás ellen fordulni is, mert a fennmaradó pólusok a másikból választanak. Már Vivi is áldozat volt Roliéktól, most Lacika is az. A saját előremenetelükért áldozták be. Csak Lacika nem gondolkodott a jelrakás előtt, hanem csak ment a vezérbika után. Késő bánat, szerintem kiesik. (És nem Adrinak szurkolok.)

csillagporszem 2019.01.19. 20:46:38

@mobilos perpetuum:
Úgy érzem Roli elcseszte az időzítést, ki kellett volna vinni még most és nem várni. Renyhének elmúlt a havija, visszavett és most megint sokkal kevesebben utálják, hamar felejtenek az emberek. Lehet kint hagyja Rolit egy párbajon, ha nem kap megint idegbajt.

Oh my... 2019.01.19. 20:49:13

@Közbeszéd: $e épp ez az, higy nem éldozta fel magát, hanem nem volt más választása!

mert ha odadobja a barátját, azzal ki is nyirta volna magát már jó előre, a párbaja így eleve eldőlt volna, mielőtt még kiment volna.

én neki szurkolok most, de ne állitsuk már be áldozatnak, mert nem az, ha a saját érdekében tette, amit tett - és azt se felejtsük már el, hogy ő akarta most Adrit jelölni, elmondta, többször is, Roliék csak beálltak erre a vonalra - amúgy én az útszéli Renyhe kiválasztásának jobban örültem volna.

csillagporszem 2019.01.19. 20:49:46

@katemoss: Reni tuti, hogy nem nyer. Sztem tuti hogy Zsu-Hunor döntő lesz és nyer a Hunorka. Bárcsak kiejtené valaki Hunort, ne nyerjen és onnantól nem érdekel ki nyer :D

hereverő heverő 2019.01.19. 20:51:22

@oh..my...: hogyhogy mit hallgat rajta? Hát hogy:
Belégzés...kilégzés...belégzés...

Oh my... 2019.01.19. 20:54:34

@csillagporszem: nem fogja kint hagyni Renyhe így sem, hogy visszavett már magából, de amúgy jah, én is azt szerettem volna, ha Roli a kiválasztott, és Renyhét viszi.... vagy Adrit akár;
de ezt most Adri akarta így, mert attól tartott, hogy Roli őt vinné ki, ezért akarta magának a zöld kendőt, hogy ő a szerinte gyengébb Lacikát vihesse... valamiért tart Rolitól, ezért vállalta be a zöld kendőt.

csillagporszem 2019.01.19. 20:55:21

@csillagporszem: mondjuk most olvasom, hogy szerinted se nyerhet egyáltalán Reni :D
Roli se. Nincsenek támogatói. A 40ezres fészes csoportban valaki beírta valamelyik nap, hogy ki kedveli Rolit és 2 emberke írt be, a többi mind szidta. Nem tudom elképzelni ki tudna meg erni, most azt érzem még Zsu-t se, egyszerűen alig kedveli valaki :)

Cimili 2019.01.19. 20:56:30

@oh..my...: ráadásul nem lenne túl tisztességes, ha lacika párbaj nélkül bemasírozna a döntőbe. ha holnap nyer, nem mondhatják azt, h roli hátán sétált el a végéig. roli meg már volt párbajon, neki ez már pipa.

csillagporszem 2019.01.19. 20:57:00

@csillagporszem: javítok: kit tudna megverni... Lelassítok, pörgök kicsit :D

hereverő heverő 2019.01.19. 20:58:49

@Cimili: Adrinak meg akkor furulya lesz. Vagy oboa, kinek hogy..

hereverő heverő 2019.01.19. 21:02:04

Na látom a mobilosnak ma szar napja lehetett. Biztos nem volt meg a 6 lájk a femina.hu-n

Oh my... 2019.01.19. 21:03:14

@Közbeszéd: nem, ha figyelted a belevalókban leadott beszélgetéseiket is, azokban elhangzott, higy higyan okoskodtak a fiúk - Roli és Hunor-, végigzongorázták, hogy a gyengusz Lackó kit tudna kint hagyni, és egyértelműen arra jutottak, hogy Adri az, mert a lányok közül őt gondolják a leggyengébbnek... ezt Lackóval is megbeszélték, szal nem volt itt semmilyen beáldozás; azt akarták, higy olyannal párbajozzon, aki ellen vissza tudna menni a villába, ennyi történt... Renyhét a rengeteg szereplés, előtérbe nyomakodás - na meg Csoki miatt erősnek hiszik, ezért nem akarták Lacikát vele küldeni, őt Roli vállalja majd be - nah, ha már önfeláldozást emlegettek, akkor inkább EZ nevezhető annak, ha valami utt annak nevezhető egyáltalán... ;)

Oh my... 2019.01.19. 21:05:04

@hereverő heverő: ...és csak osztódik fáradhatatlanul... ;DDD

csillagporszem 2019.01.19. 21:05:38

@oh..my...:
Roli is Adrit vitte volna ebben tuti biztos vagyok. Abban sem vagyok biztos, hogy most Renit fogja választani, ha kiválasztott lesz. Dumál összevissza, de szerintem Greget tartja ő a leggyengébbnek a szívcsapatban. Majd kitalál valami kamuindokot miért őt viszi, de nem hiszem, hogy tényleg megmeri lépni, hogy kiviszi Renit.
Hacsak ma nem súg neki Viki, hogy ki a leggyengébb... :)

Oh my... 2019.01.19. 21:06:39

@Cimili: egyetértek maximálisan, a párbajszüzeken a sor, csak szépen, sorjában! (csak hogy a napi kötelező sorosozást is letudjuk;))

Oh my... 2019.01.19. 21:09:13

@csillagporszem: és? vihette volna mindhármat, tökmindegy, mindet kinthagyná, egyedül Zsuzsut nem... szerintem.
Roli már volt kint, Lekvár még nem, ideje megmérettetnie magát neki is.

0.5 bit 2019.01.19. 21:11:26

@Közbeszéd: "De ha van készülék, akkor szerintem minden játékosnak van, és akkor azon kapják az "extra küldetéseket"."

Kizárt. A mikroportban minden reggel úgy indul, hogy cserélnek elemet. Az ilyen kis fülbe dugható vackokba meg gomb elem való. A gomb elem jóval kevesebbet bír, vagyis napjában többször kellene cserélni. Teljesen felesleges is, mert behívják a riportba és elmondják neki amit akarnak.
A műsorveztekőknek és a beküldött vendégeknek van fülese, de az drótos. Test színű ragtapasszal rögzítik, hogy ne essen ki és ne legyen annyira feltünő. De ott a mikroport adó doboza mellett van a füles vevője vagy esetleg a kettő egyben. A lényeg, hogy a kis füleshez tartozik egy nagy doboz a kettő között meg "madzag" megy.

csillagporszem 2019.01.19. 21:12:23

@oh..my...: szerintem Adri simán kint hagyta volna Rolit, nagy szerencséje van, hogy nem őt választotta. A másik kettőnél a Zsu-fanok mivel nagyon utálják (utálták?) a két “barátot”, visszaküldték volna. Kérdéses mennyire felejtenek ezek az emberek ha kiviszi ezután valamelyiket a kettő közül.

Oh my... 2019.01.19. 21:13:12

@Közbeszéd: jól látszik pedig; a kérdés csak az, hogy mi is az?!

ne nyerjen lány, persze, szerintem se, silány itt most a felhozatal belőlük, de akkor ki nyerjen szerinted..?

javier2 2019.01.19. 21:14:18

@katemoss: @csillagporszem: meg bellatorres donne: roli már két hete a roli reni párbajt készíti elő
és ezzel jut a döntőbe ,nem magyarázom el ,mert nektek nem is tudnám
úgy vagyok mint roli mikor zsu utána ment a zuhanyzóba és azt mondta neki roli neked hiába mondok bármit úgysem érted meg , van a csajoknak ez a halmaza (testileg kielégíthet szellemileg soha nem fog)
bocs zsu

Oh my... 2019.01.19. 21:16:36

@csillagporszem: szeintem nem. Roli verné Adrit csont nélkül.

de én nem hagyatkozom pusztán a fb egybites közönségére, az sosem volt kizárólagosan mérvadó az eddigi szériákban sem... de majd meglátjuk.

javier2 2019.01.19. 21:19:53

ha most lenne szimpátia szavazás és hogy ki nyeri a játékot zsu utcahosszal nyerne 7 embernél
2 embernél viszont teljesen más lesz az eloszlás

Oh my... 2019.01.19. 21:20:35

@csillagporszem: ja, ls Adri sosem választotta volna Rolit, mert tele a bugyija tőle, azért is menekült előre a kiválasztás során, amikor Lackóra tette a jelét - Roli őt vitte volna, megmondta még Vivi párbaja előtt, hogy a következő ő maga lesz, és Adrit viszi! Adri ettől becsokizott, ennyi történt, nem érdemes mást belemagyarázni, bár.... tudod mit? magyarázz bele akármit, szíved joga, tudom, higy rühelled Rolit ;PP

csillagporszem 2019.01.19. 21:21:02

@javier2:
Mi a fenét kell ezen előkészíteni? Vigye ki és kész. Megtehette volna de nem tette. Mehetett volna simán Lacika a kövi párbajon Adrival, most pedig letudta volna a Renis párbajt. Olyan sokat nézel ki belőle, fogalma sincs ki a gyenge, cska próbál úgy tenni, de mégis meglepődik rendesen mikor Zsu megnyeri a médiahetet.
De ha megtudod magyarázni miért jobb, hogy most Lacika megy és nem egy Roli-Renyhe párbajt nézünk akkor talán megtudsz győzni, hogy mekkora ász is ő.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.19. 21:22:16

@oh..my...: Hát, a tények azok tények, amit elszúrtam, elszúrtam, de azért köszönöm kedvességemet.

(Amúgy kész ám az új.:) )

2019.01.19. 21:23:16

@Hoppancs: no problem köszi a választ. :-)
@javier2: amit írtál nem tudom hová tenni hogy szemrehányó vagy vérszívó?

mobilos perpetuum 2019.01.19. 21:24:46

@hereverő heverő: Ma (is) remek napom volt. Mint azt fentebb láttuk, a Roli-csoport mint olyan nem létezik: két ember nem csoport. Lacika mást nem tud tenni, elfogadja a támogatást, de tovább nem hisz a sunyinak.
Az RTL valakit kihoz majd győztesnek, de ez kizárólag belső döntés lesz, taktikusotok becsődölt. Éden 3-ban volt Peti, ő jól tudta forgatni a szálakat, közben megutálta mindenki. A futár-gyerek ugyanígy járt.

javier2 2019.01.19. 21:25:30

@csillagporszem: nem kell megmagyaráznom
de egyetértek veled énis ezt a párbajt vártam volna
de te sem és én sem szavazhatok ki menjen párbajozni
megszórták adrit és rolit , laci miért tett volna rolira?a három srác sztem egész nap elpoénkodik elnevetgél eldumál és ebből 1 %ot sem kapunk.hanem kapjuk mr. renit,
ebben igazad van mi lenne ha a nézők jelölnék a kiválasztottat kivülrül lenne benne csavar és potenciál.

bElannaTorres 2019.01.19. 21:25:44

@javier2: akkor nem kell erőlködni, mi is hiába mondjuk neked , ha nem tudod felfogni, ez a játék nem csak a taktikáról szól, hanem hogy közben szimpatikus is legyél a nézőknek, mivel azok a hülyék fognak szavazni, ha tetszik ha nem.

bElannaTorres 2019.01.19. 21:28:40

@csillagporszem: reni már mióta ilyen hülye, akinek van esze bent az látja, hogy az ordítás az egy haza út, simán viheti előkészítés nélkül, csoki nélkül meghülyült a lány az unalomtól (is)
Egyébként roli zsut készíti elő, ha nem is magának, de mindenre fel van készülve, azért támadja egyfolytában ezzel a színésznős dologgal, zsu meg belesétál mert erősen megvannak a korlátai, ezt nem tudja jól kezelni. Remélem azért hamar rájön, mint ánusznál is mikor az baszlatta

javier2 2019.01.19. 21:29:03

@mobilos perpetuum: mobilos elmondtad minden vv-ben annak szurkoltál aki kiesett és nem nyert
szóval te kurva szarul látsz mindent
8 évadon át egy vaknyúl voltál
kinek is szurkolsz most?
@Paic Róbert: mint csapattag:)))

javier2 2019.01.19. 21:32:40

@bElannaTorres: mindkét hozzászólásoddal ekg
de én sem írtam mást amúgy mint te

2019.01.19. 21:34:19

Adri után Greget kellene kivinni, szerintem Hunorral menne. Akkor lehetne után robbantani zsu és renyhe között. Szóval roli renyhe párbaj és akkor mar csak zsu maradna meg a 3 fiu és onnantól bármi lehet. Szerintem ezen a vonalon mennek

2019.01.19. 21:36:34

A füles zsunal ha valós akkor nagyon durva

mobilos perpetuum 2019.01.19. 21:37:37

@javier2: Meg azt is leírtam, hogy a tavalyi Javierek VV Dávid-imádók voltak, akiről dicshimnuszokat zengtek, én láttam, hogy nulla értékű, még az top háromba se jutott be.
Kop
kop
kop

javier2 2019.01.19. 21:39:24

@bElannaTorres: figyelj hidd el fel tudom fogni!
teljesen egyetértek veled hogy ez egy szimpátia szavazás lesz a végén.
mindig is így volt.
mit kellene felfognom?miaz erőlködés?ki erőlködik és miért?

Oh my... 2019.01.19. 21:41:00

@javier2: így is van, és a stratégiája része volt, hogy Adrit becsokiztassa annak hangoztatásával, hogy ő lesz a következő párbajozó, és majd Adrit viszi.... de neked nem kell magyaráznom, annyira örülök, hogy vágod a szitut (nem vagy véletlenül pókeres te is? ;)

btw Süsü is hangoztatja folyton, hogy Roli fejében hetekre előre megvan a forgatókönyv, hogy mikor, ki megy, és kivel párbajozni... vagy ebben nem adunk a szavára, csak minden másban? halló, kedves támogatók! ;P

csillagporszem 2019.01.19. 21:41:38

@Paic Róbert: nem valós a füles, már megfejtették a fészen, hogy azért néz úgy ki, mert ott nem volt barnítóval bekenve.

@bElannaTorres:
Gondoltam már rá, hogy Roli azért magyarázza Hunornak, hogyha egyedül marad Zsu akkor meggyengül 1 hét alatt és kint marad párbajon, mert Hunornak tartogatja Zsu-t. Ez zseniális taktikai lépés lenne, ezesetben belátnám én is, hogy tud a csávó. A két potenciális végső győztes-esélyesből megszabadulna egytől. Más kérdés ki a hülyébb kettőjük közül: Roli vagy Hunor? :)

Oh my... 2019.01.19. 21:42:47

@javier2: hát mi is lenne más, nem ez a jéték lényege?

Oh my... 2019.01.19. 21:44:43

@csillagporszem: igenigen, és a migrik is ott tapossák egymást a határainkon.... persze, oké.

javier2 2019.01.19. 21:44:49

@mobilos perpetuum: nekem csak azt írtad hogy vv viki volt minden idők legtaktikusabb játékosa
megsúgom nálunk vidéken 20 éves vv viki ekkora tokával ha az hízó azt kérdezzük
Füstölve lesz vagy megy a kolbászba?vv dávid nemtom ki volt )és nem nézek utána)de ha te ilyen jól ismered gondolom másik csapatban játszol esetleg térdeltél előtte
mr lágy tojás hot greg fun mr perpetuum mobile
kop kop
kop virtuálisan kopogsz egy ajtón?
mehetsz a másik nickedre
over

Oh my... 2019.01.19. 21:46:51

@Paic Róbert: szerintem hallókészülék,cami sokmindent megmagyaráz pl a gyerekkorban elszenvedett sérelmeket, a többit már írtam fentebb...

javier2 2019.01.19. 21:47:15

@oh..my...: sportingbet 100 dolláros bónuszát csak fél kollégium nevére szedtem ki :)))

bElannaTorres 2019.01.19. 21:50:55

@javier2: akkor ok, csak arra válaszoltam amit nekem írtál, nem volt ma időm mindent elolvasni. Erőlködést arra írtam, hogy azt írtad nem magyarázod meg nekünk mert nem is tudnád. Hogy akkor nem kell.
@csillagporszem: hunornak tartogatja, mert nagy ellenfél zsu, de ha úgy alakulna akkor egy hatásos gyengítés után már neki sem kéne annyira félnie a párbajtól.

Oh my... 2019.01.19. 21:51:34

@javier2: annyira tudtam!! (persze, nem volt nehéz;))

javier2 2019.01.19. 22:02:32

@oh..my...: kabbe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
de igazad van :P
@bElannaTorres: sztem hunor jön fel
roli hun zsu döntót várok , de őszintén nekem mindegy ki nyer ,

jobban örültem volna egy dán magyar x-nek sajna a sportdiplomáciánk sehol sincs
csoknyai mester 10 meccset le akart játszani
ebből az lett 3 játékos sérült , középdöntőben 3 fiatallal játszottunk (máthé , szita, ligetvári)
csak gratulálni tudok :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 22:04:35

@javier2: lemaradtam a kezilabdarol, filmeztem, de ugy latom, jobb is

javier2 2019.01.19. 22:11:22

@úgymond olvasó mmkk: hát volt 4000 dán szurkoló , hátszél pályán belül és kívül
csoknyai 6 játékossal 10 meccset le akart hozni(remélem magyar szakember többet a csapat közelébe nem kerül)
fiatalok nagyon vagányan játszottak ,22 év volt az átlagéletkor,az eddigi 35 helyett(kicsit túloztam)
4 fiatal végtekerte a meccset (juhász , máthé , ligetvári ,szita)
x simán meglehetett volna a vb 3 legjobb csapata egyikével, de valahol beáldoztuk a meccset a tunéziaikra készülve.

Oh my... 2019.01.19. 22:15:37

@javier2: naaa, csak semmi buzulás, kérem! xDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.19. 22:16:58

@javier2: holnap lesz ismetles, megnezem. azt olvastam, hogy a fiatalok ugyesek voltak. nem vigasz, de nem csak nalunk van serules, a fel veszpremi keretnek annyi mar, szarul van ez most megcsinalva. mintha csak gyorsan le akarnak zavarni az egeszet, 2 meccs kevesebb, mint 24 oran belul nem normalis.

javier2 2019.01.19. 22:23:11

@úgymond olvasó mmkk: igazad van, de nem értem miért nem volt rotáció meccsen
csoknyai nem pihentetett senkit , most meg újoncokkal játszunk
tényleg sok a meccs és rengeteg a sérülés
kifacsarják őket

mobilos perpetuum 2019.01.19. 22:25:24

@javier2: Hazudsz. Attila ezt mondta olyankor, mikor ő hazudott. Természetesen sose írtam azt, amit nekem tulajdonítasz. Ha megtalálod, időponttal írd le, megkeresem. De észreveszed, hogy rosszul emlékszel.
"megsúgom nálunk vidéken 20 éves vv viki ekkora tokával ha az hízó azt kérdezzük
Füstölve lesz vagy megy a kolbászba?"
Megsúgom, legkitűnőbb Hogyvolt-írónk jelezte, hogy ő boldog lenne, ha csak 98 kg lenne, mint Roli, mert már százhúsz. Az észt nem kilóban mérik.

javier2 2019.01.19. 22:32:14

@mobilos perpetuum: "Megsúgom, legkitűnőbb Hogyvolt-írónk jelezte, hogy ő boldog lenne, ha csak 98 kg lenne, mint Roli, mert már százhúsz. Az észt nem kilóban mérik."
jajj de bayer zsoltos volt ez , remélem holnap jelentkezel a helyi fidelitásba és ha ezt idézed nekik
még akár felcsúton lehetsz labdaszedő másfél millás havival
olvasd vissza magad öcsi én aztán nem szemezgetek nem vagyok tyúk...

javier2 2019.01.19. 22:34:18

@mobilos perpetuum: megjött a kedvenced nézd az rtl2 őt

katemoss 2019.01.19. 22:34:22

@csillagporszem: @javier2: @javier2: lófaszt készített ő elő! Azon volt minden erejével, h elkerülhe a párbajt.
Igaz, h nem Zsuzsu a legélesebb kés a fiókban, de Roli meg a buta rendőr gyerek sem sokkal okosabb nála.. de megértem én, ha sok ember ezzel tud azonosulni.
Testileg kielégíthet, szellemileg nem??? Hahaha... soha egy ujjal sem piszkálnám meg sem Rolit, sem egy hozzá hasonló, igénytelen undormányt...
köszi, de akad olyan, akit testileg, lelkileg kielégítek..

mobilos perpetuum 2019.01.19. 22:35:03

@javier2: Végre közös pont: Bájezsótival azt csinálnám, mint a vassal szokás, addig ütném, amíg meleg.

javier2 2019.01.19. 22:36:26

@mobilos perpetuum: győri haveromnak nagymamája azt mondta ha eléri a 100 kilót bevonja a személyijét
így egyél nagymamád réteséből.....

mobilos perpetuum 2019.01.19. 22:38:05

Most, ha nem haragszol, unlak, te is engem. Ennyike.

javier2 2019.01.19. 22:47:41

@katemoss: ebben most volt szenvedély MEGVETTEM!
és örülök hogy van testi és lelki társad

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.19. 23:50:08

@katemoss: hát nekem ez a roli egy teszetosza. Szerintem ha elélvez nem spriccel, csak csöpög! Lehet, hogy bekerül a döntőbe, de olyan zsigeri ellenszenvvel van felé a legtöbb ember, hogy bármelyik kis lemming kiüti a nyeregből! Ráadásul akit a leggyűlöltebb vvlakó favorizál, az nálam kuka!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.20. 07:16:27

@javier2: Hi tesa! Bekerült a Digihez a görény Vajna spilere? Erről nem tudok...

katemoss 2019.01.20. 08:01:03

@Hedo a nokedli szaggató: jajj de KAMÁZLAK!!! :D Legyen igazad, tesze-tosza, csöpi Rollerke nem nyerhet, mert kidobom azbösszes tv-t a házból!
süti beállítások módosítása