Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x12 – Hon-do it helyett Jess-do it

2019. január 18. 13:00 - szde

Babaváró partin nyitunk, ahol az egyik vendég rosszarcra lesz figyelmes, és rögtön odaadja a nőjének a gyűrűjét és pénztárcáját, azzal az utasítással, hogy ha bármi lenne, terelje be az embereket és hívja Bensont. Rosszarc nem egyedül jött, így miután Vendég lelövi, őt két másik marcona latino csapja le. Hondo az anyukájához jön, Hondo mama nem várta kicsi fiát egészen szombatig, aki nem akart annyit várni. Ajit is hozott, LED-es zuhanyrózsát, ami a hő hatására színt vált. Hondo gyanúsan jókedvű, ez mamának is feltűnik.

vlcsnap-2019-01-13-10h35m14s695.png

vlcsnap-2019-01-13-10h35m34s232.png

HQ-n küzdősport bajnokság van, Hicks azonban fogadja Benson különleges ügynököt meg a társát, Romero-t a PFM-től, ami olyan, mint az FBI, csak a mexikói változatban. Jess ismeri Bensont, együtt dolgoztak még a SWAT előtt, ugyanis a nő be volt épülve a bandába, a Los Huesosba (Csontok), és az álcája sosem lepleződött le. A banda visszatért, amfetamint szállítanak és adnak el egyetemistáknak, Vendég pedig Cruz különleges ügynök, aki fél éve épült be a bandába. Most meg elrabolta Flaco, aki egy éve jött az USA-ba, a főnöke pedig Raul Lopez. Aki anno még az élelmiszerlánc legalján állt, most meg ő a vezér. Nem okos, de félelmet nem ismer, és Jessnek itt az ideje elmennie Mexikóba, hogy kikérdezze.

Ez nem tetszik Hondo-nak, hiába ez az egyetlen esély arra, hogy Cruzt hazahozzák. A pasas meg ugyanezt csinálná, ha ő lenne a nő helyében. Hondo nem Jess képességeit kérdőjelezi meg (de), csak aggódik, mert nem tudja, mibe sétál bele. Így a csapat megy biztosításnak. Chris pedig be fog menni Jess-szel Raulhoz, aki őt Aliciaként ismeri. Chris és Alicia a börtönben találkoztak. Amíg a nők elmennek, addig a pasik otthonról néznek utána a banda tagjainak.

vlcsnap-2019-01-13-10h35m50s560.png

vlcsnap-2019-01-13-10h36m37s614.png

Mexikó City. Romero mondja a tutit a lányoknak: függöny mindig becsukva van. Ha függöny el van húzva: megvan Cruz vagy a küldetés lefújva, magyarul tipli van. Ha függöny nincsen elhúzva: álcát megtartani.  Raul amúgy 30 hullát hagyott maga után az utóbbi időszakba, szóval jó lesz vele vigyázni. Ha bármi gázos alakulna ki, futás, és reméljék, hogy Romero előbb éri utol őket, mint Raul. Szép kilátások. Jess-ék megjöttek, Raul jobbkeze kételkedik, ahogy a nője is, de a vezér mindenkit lenyugtat, hogy Alicia nélkül ez most nem lenne.

HQ-n Victornak jó hírei vannak, a drogosok találtak egy helyet, ahol árulják a cuccot, azon rajta lehet ütni, mert ha a banda embereit kezdik el faggatni, akkor összeköthetik a pontokat, hogy Cruz a kékek embere. Fiatalok csomagolják a drogokat, aggódnak, hogy nem tudják eladni őket, amikor is rajtuk üt a csapat, és csak egy nevet akarnak. Mexikóban Raul nője már nagyon kipaterolná a vendégeket, de Raul szívesen látja őket, és még azt is elmondja, hogy Los Angeles kezd bonyolódni. Alicia viszont rendbe hozná a dolgokat, a nőnek ez se tetszik, hogy semmi teszt, rögtön megbízza egy melóval? Raul erre elküldi a nőt, hogy hozzon italt, majd Aliciát akarja megfűzni, hogy maradjon vele Mexikóban, királynőként. Alicia előbb bizonyítani akar, utána a jövőről beszélni. Chato-t kell elhozniuk a vezérnek.

vlcsnap-2019-01-13-10h37m11s735.png

vlcsnap-2019-01-13-10h37m48s608.png

A fiatal srácokat letartóztatták, majd az egyik induló kocsit Hondo megállítja, ahol a férfi azért nézte végig az egészet, mert a 17 éves lánya drogozott, és tőlük vette a szert, ami megölte. Viszont látott egy furgont, de követni a csillivilli kocsijával nem tudta. Jess összegzi, amit tudnak: Cruzról nem derült még ki, hogy kicsoda. Romero szerint baj lehet Chato-val, mert példát akar vele statuálni. És mi lenne, ha Chrisék ölnék meg a tagot?

HQ-n megvan a furgon utolsó ismert helye, Domingueznél, jön Benson, hogy jó hírei vannak. Jimmy már örül, hogy akkor jöhetnek haza a nők, de nem ilyen egyszerű az ügy, maradnak, amíg nem tudják kihozni Cruzt, rendelkezik Hicks. Mexikó, megvan Chato a bárban, és picikét megsérült, mert meg akart pattanni. Jimmy statisztikákat olvas, mégpedig a Mexikóban meghalt rendőrökről az utóbbi évben, de ha lenne valami dolga, nem ezen pörögne. Hondo szerint pozitívan kell gondolkoznia. David, Jess barátja jön aggódva, hogy mi történik, mert nem tud semmiről és aggódik. Hondo megérti, hogy ez szar, de még mielőtt pisloghatna kettőt, Jess már itthon is lesz.

vlcsnap-2019-01-13-10h38m02s040.png

vlcsnap-2019-01-13-09h55m03s897.png

vlcsnap-2019-01-13-10h38m43s010.png

vlcsnap-2019-01-13-10h39m14s019.png

Hondo Hondo mamánál szerel, éjfélkor, és már nem randizik Niával. Fő-főhősünk megint (vagy még mindig?) a faji hovatartozáson pörög, és tudni akarja, ér-e el változást. Mexikó, Raul ideges, mert nem egy videót akart látni Chato haláláról, hanem az igazit. De ha már kinyírták, legalább a fejét elhozhatták volna. Mindegy is, azért mehetnek LA-be, ha megvan, kinek dolgozik Cruz, jöjjenek vissza hozzá. Vagy csak Alicia, mert vele akar lenni a vezér. Chris meg törölné a videót, mert gáz rá nézve. Jimmy felsőtestét is megcsodálhatjuk, amikor sms-t kap Christől a címmel együtt, és hívják is Romero-t. Ha Raul elhitte a videót, akkor igazi a cím, ha nem, akkor passz, mibe rohannak bele. Viszont a megadott cím messze van a gyászoló apa által leírt területről.

Mielőtt Jess-ék hazautaznának, partizni jönnek, ahol Rault a nője várja, akivel beszélnie kell valamit. Chris örül, hogy mehetnek haza, mielőtt Jess-nek ágyba kéne bújnia a vezérrel. HQ-n Flacot és bandáját hallgatja le a csapat, szereztek egy spanyolul beszélő SWAT-ost is, aki fordít, és le tudják szűkíteni a keresést a helyre, ahol Cruzt tartják. Raul nagyon kanos, jobbkeze meg sürgősen beszélni akar vele. Los Angelesben Cruzt eléggé megkínozták, de felülről a csipetcsapat vágja magának az utat, és onnan hatolnak be. Flaco megvan, Cruz is egyben, szóval most már kihozhatják a lányokat Mexikóból, asap.

vlcsnap-2019-01-13-10h39m39s261.png

vlcsnap-2019-01-13-10h40m11s458.png

Jobbkéz haverja látta az egész Chato-sztorit, így Raul megvilágosodik, és kellenek neki a nők. Jess-ék közben meglógtak, kis üldözés, Romero úton. Raul egyben, a haverjai halottak, de a pasas még fenyeget, hogy meg fogja találni Jesst. Hazaérve nagy családi ölelés, még az ültetvény is megvan, ahol Raul eltemette a hullákat. Hicks és Benson még papírmunkáznak, mert miért ne, Hondo örül, hogy Jess hazaért. Viszont Davidet öleli meg, Hondo, pofára estél. Jön is az anyukájához, aki régi ciki sztorival fogadja: kicsiként nem tudta kimondani, hogy Hondo do it, szóval lerövidítette Hon-do it-ra. :DD Ez nagyon cuki.  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása