Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x74 - Puszipajtások pattintanak puha pettinget pézsmaszagban pucsítva (18+)

2019. január 17. 12:02 - sixx

clk_2.png

screen_shot_2019-01-17_at_7_31_32.png

Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen.

Na, Pua a királynő, ugye, ami csak marginálisan jobb, mintha Reni lenne, de ez olyan választás, mint amikor aszongyák az embernek, hogy a beöntés már tuti, a kérdés, hogy forró ólom, vagy sósav, de tessék relaxálni, Varga bácsi, ki lehet bírni. A hímjobbágyok vad versengésben (LOVAGI TORNA) vesznek részt a királlyány kegyeiért, egy pezsgőspoharat köll maguk elé egy fakardon kitartva állni a hidegben, Hunor kezd a legerősebben egy

Fingani azért lehet?

kérdéssel, jelezve, hogy nem az MTA rendes éves kongresszusán vagyunk, ha esetleg ez valakiben felmerült volna. (A kérdésre a válasz egyébként igenlő volt, még mielőtt.) Pua kommentál, mintha bárkit bármilyen szinten is érdekelne, mit mond. Laci koccintani akar Rolival, aminek a vége dupla bukta, Hunor meg addig pofázik, míg le nem borul a pohara, így Greg nettó 42 másodperc után nyer. Survivorba ne jelentkezzetek, gyerekek, szopó lenne. Greg a riportszobában anatómiai fejtegetésbe megy bele, és közli, hogy annak ellenére nyert, hogy neki nincsenek tricepszei. Ha le tudnám rajzolni a triceptelen Greget, megtenném.

Köv. feladat: vizet merni vödörből egy vázába, avagy üvegoszlopba, ahogy az ukázban áll, de nem csak úgy, hanem rákjárás is van benne, meg egyéb nehezítés, én elsőre Hunor győzelmét jósolnám, a mérleg nyelve meg a bélgáz lehet, meglátjuk. Reni olvas, de szarul, kiröhögik, mire bepöccen, és ha ez az első nap lenne, még érdekelne is valahol, de így, a 74. napon lapozok. Lacika a riportban mutat rá arra, hogy ő itten most annak a Puának a kegyeiért küzd aki mellé nem nagyon köpne, ha lehet az arcába is, és hogy ez így groteszk picit. (A groteszk szót nem használta, azt még nem vették a tudósklubban.) Természetesen pillanatok alatt tiszta víz lett mindegyik, mintha összehugyozták volna magukat, hahahaha, ez mennyire vicces. Greg nyerte ezt a kanyart is, mellesleg.

Harmadik kör, csokitorta-evés, ami elé Greg benyögi, hogy gyerekkora óta nem volt benne része, mer' rühelli, a tortát meglátva megnyugodhat, ebben sztem egy gramm csoki nincs, a színe alapján inkább gesztenyetorta lehet, ami, hadd tegyem hozzá sietve, sokkal, de sokkal rosszabb, mint egy csokitorta. A feladat az egyetemi gólyatáborok és infantilis vígjátékok egyik kedvenc húzása, azaz az egyed a tortát, de kéz nélkül. Roli hányást jósol, majd egy 23 dekás darabot visszaköp a tányérra, mire Greg megjegyzi azt, amire a tévé előtt 100 000 néző is gondol:

Soha többé nem eszek csokitortát.

Zsu értékel, avagy mérlegel, mármint szó szerint, Roli nyert, aki közben ott üvölt hogy

A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR! A GYOMOR!

Pua eredményt hirdettetne, de Roli röhög, vagy csak levegőt vesz, ez nem tisztázott elsőre, de Pua bepöccen, és rászól, majd Greget bejelenti nyertesnek, az arénázó Rolit meg kihajítja a kertbe, aki felkapja a vállára (erős gyerek ez) és beviszi a nyugiba, röhögés, mármint a hímjobbágyok részéről, Pua meg büntibe zavarja a szaunába, aminek Roli kif. örül. Hunor lefekvés előtt alaposan beszappanozza Pua melltartós csöcseit, majd a takaró alatt, ha nem csal a szemem, pici pettinget pattint pinába puhán, pihentetőleg, puszipajtásként - párducok párban, pézsmaszagban pucsítanak pihegve-puffogva, pajzánkodást palástolnak pokróccal pofátlanul. Közben Roli és Laca szegény Zsut abajgata, majd ellopják Pua kabaláját. Broáf.

Másnap Roli faszvakarásával ébredünk, ha van látvány, amire nem akarnék kelni, az ez, szorosan Bayer Zsolt vigyorgó feje és a Manchester United címere mögött. Az udvaron egy síró baba, nem igazi, nyugi, de KURVÁRA SÍR, a királynő kapta. Mert. Lacika közben arréblopja a kabalát a szekrényből. Pua feladata: szeresse a babát, vagy Hunorral párban, vagy kiadja gebinbe valakinek. Pua megtartja.

Huncika, apa lettél.

Első körben Reni pelenkázza a babát, aki (jó, AMI, de arra nem áll a szám) sír. Előtte, utána, közben is. A neve Noel lett, és a sírása halálra idegesíti Hunor, amit simán megértek, a saját gyerekem sírásán kívül másé nem érdekel.

Na, jön a kutyagate, Pua eltűnt kabalája, a királlyány tetemre hívja Rolit és Lacikát, melyik vót? Nem nyúltam a tetves szarodhoz, nyit közepeseb agresszív stílben Roli, ebből még lehet üvöltve kurvaanyázás és verekedés is. A két vádlott tartja magát a "mi a szobában nem jártunk" narratíva, mire Pua felteszi a jogos kérdést, hogy akkor elszaladt vóna, pedig plüssbűl van. Pua kb. 3 perc alatt megleli Dömpert, csak mondom, majd összebaszik Hunorral, aki nem tud mit kezdeni egy kölyökkel, és hagyja már a picsába Pua, aki a gyereknek affektálva gügyög, és ezzel a sírba visz. Ancsa a konfban megjegyzi, hogy úgy érzi, a bolondokházát nézi, amiben műanyag babát ringatnak és plüsskutyát sétáltatnak.

screen_shot_2019-01-17_at_8_53_25.png

Greg végre testhezálló feladatot kap, és csörgősipkás, frankó udvari bolond lesz belőle. Gratula. Persze, ennyivel nem lehet megúszni a dolgot, véleményt kell mondania azokról, akik Pua királlyányra jelet raktak, és ezt már Reni is unja, meg mindenki, meg én is, mostantól jön az igazi szopás a vellában, a vége, amikor már alig vannak, amikor már mindet ismerjük, ők is egymást, és újat mutatni majdhogynem lehetetlen. (Igen, Gábor, provokállak :)) Hunor: a szex nem bűn, dugjad. Laci: mikor veszekedtek ti? Roli: hogy mit szeret benned Pua, nem tudom, de téged kéne kivinni. Rolit is odarendeli Pua, állítsál fel sorrendet erősségit, és mire kimondja, már tudom mi lesz belőle, hiszen a vellában csak egy játékos van aki ezt komolyan veszi, az Zsu, és tessék, amint Roli a hetedik utolsó helyre teszi, kiborul, baszki, Zsu, EZ VOLT A CÉL, HALLOD?

page_1_3.png

page_2_2.png

Zsu ül ki a székbe, eleve szar kedve van, sírásra áll a szája, ajaj, ebből baj lesz, ezek rosszabbak, mint a gecimédia, és ha elkezdenek valakit ütni, akkor nem állnak le. Roli a hetedik helyre sorolással adott egy alaphangot, Zsu meg beszél picit az életéről, hogy neki nehéz volt, és sír, és mesél, és sír, és mindenki leszarja, ill. nem is, mert Roli úgy tesz(?) mint aki megrendül. Lacinak is ki kell ülnie, Pua faggatná, hogy mi a fasz baja van vele, de nem mondja.

- Na, ez a baj, Lacika, hogy nem tudunk kommunikálni.
- Nekem nem is ez a dógom. Én szórakoztatni jöttem a nézőket.

Reni a székben, véleményeznie kell a faszikat. Lacika szerinte erős kint hagyná Puát. Hunort nem köll kivnni, mer minek, Roli, na őt nyugodtan, mondja Reni, és folyamatosan sértegeti Rolit. Nahát. A nézők szerint egyébként Rolit kéne kivinnie Puának, vagy ha nem őt, akkor Lacikát. Szerinem meg ha esze van, Renit viszi, mert ellene talán van esélye.

Ésakkorkapcsoljukavellát, ne káromkodj, élőben vagy, ne spoilezz, arra válaszolj, amit kérdezek. Pua, ilyen első női kiválasztottnak lenni? Jó. Szarul esik, amikor kutyáztak a táblánál? Szarul. Közben Reni izeg-mozog állandóan, ami rém idegesítő, mert belelóg a képbe. Na hogyvótozunk, hogy kapott kendőt Pua, ezt mink leszarjuk, ugrunk. Ancsa szembesíti Puát és Lacikát, hogy mi a bajuk egymással, ha azt hiszed, kiderül, tévedsz. Nem tudom én sem, de ha tippelni kellene, a szex lehet a ludas, vagy Pua nem szopta le Lackót ahogy illik, vagy Lackó nem csilingeltette meg a harangot Pua sokat látott pinájában. Na jó, nekem mennem kell melóba, lássuk a medvét: Lacika megy párbajozni, Szevasztok. Ancsa a végén egy pillanatra időgépbe ül, és aszongya, "nem mondhatod ki a nevet", mire mindenki általánosan értetlenkedik, ő meg aszongya a stúdióban:

Ja, ezt én sem értem. Mindegy is.

 screen_shot_2019-01-17_at_9_26_21.png

Címkék: 18+ vv9
1408 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 12:57:34

Penge pedigré a pupákokról,,,kösz Sixx!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 13:01:02

Roli 47-et kapott?
Ennyire utaljak a Kozmunkasok odakint?

Sanda.Ipse 2019.01.17. 13:02:56

Ezek az alliterációk! Frenetikus, Sixx:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 13:10:41

a gesztenyetorta sokkal jobb, mint a csokitorta. ennyit kívánok hozzátenni.

Franky4finger 2019.01.17. 13:15:16

@szociál: közmunkások.... Ezen kiégtem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 13:19:45

@úgymond olvasó mmkk:
Ezért kaptak csoki tortát, mert az tomenyebb, nehezen csúszik, két szelettol megdoglenek.

@Franky4finger:
:)
Spárga szedők se kedvelik Rolandot, túl okos.

2019.01.17. 13:22:26

@úgymond olvasó mmkk: végre tudunk valamiben vitázni. A csokitorta jobb! :-DDD

bElannaTorres 2019.01.17. 13:29:00

Köszi az öfit és a képregényt!

Csokitortát nehezebben tolták le mint a zúzaturmixot olajoshallal és káposztával :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 13:29:18

@szociál: én egy negyed szelettől is megmurdálNÁK

@Spitzbauer: nem vitázok, nem vagyok nagy tortás, de akkor is a gesztenye!

Angora Cardi 2019.01.17. 13:40:03

Ancsa, pfej.
Lacika, hajrá.

Angora Cardi 2019.01.17. 13:42:45

képregény nagyon tuti és az alliteráció is :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 13:43:51

Poszt után néztem meg a kiválasztást, mert az írás alapján kíváncsi voltam Renyhe vergődésére.
Nem csalódtam... Ugyanazt az elmulaszthatatlan émelygést éreztem a fent említett alak bármilyen megjelenési formájától, úgy értem, elég ég csak a nevét hallanom, vagy képen pusztán a fókuszálatlan sziluettjét látni, és már jön fel a savanyú.
Nem vagyok túlzottan édesszájú, de inkább két csoki, vagy bánom is én gesztenyetorta, ami kevésbé viselné meg az emésztésemet, mint e némber...
És most egy Rennie-t kellene szopogatnom? Ördögi kör....

2019.01.17. 13:44:14

@úgymond olvasó mmkk: Na jó, de csak VVCsoki miatt...

Pamutbojt 2019.01.17. 14:01:15

Nagyon jó lett, a képregényt külön köszönjük!

Ezek a százalekok valósak, vagy a szerkesztők találják ki? Rollert ennyire nem bírják?

Zsunak ez a kis mártír magánszáma nagyon kínos volt. Ennél már csak az előzetesben látott erőlködése lesz kellemetlenebb.

Tökös... 2019.01.17. 14:08:59

Szép napot....

Ezt megúszta Roli...
Lekvárlacika megy párbajozni, mangalicával, aki a közutálatot is meg tudja magyarázni...
Tegnap azt is megtudtuk, hogy Hunyor nem lenne jó apa mert egy rohadt bábut sem tud megringatni...
Zsut rendszerint bántják, legalább is aki közel kerűl hozzá,és ez elkeserítő szerinte, ezért jelentkezett a játékba 36 millióért, mert hogy a pénz boldogít...
A fogadóirodák szerint, a lamantin mozgásu Adri hétvégén otthon vacsorázik...
kenbaba nem csak rendkivűl okos, hanem izom nélkül is megaláz bárkit a villában...
A faszom az ilyen férfiakba...

É2I 2019.01.17. 14:10:48

Yepp, újra sixx! Köszi, gyó lett!

Meló után meg is nézem.
A savazás megint érdektelen számomra. Bár lekvárt sose bírtam a bamba képével; úgy jött be, hogy mekkora egy rapper csákó és még megszolalni sem szólalt meg egyszer sem. Meg talán egyszer nyomott egy baszt, amit kevésbé sem lehetett rap szövegnek venni. Ez a pua sem látszódott, csak alig, még talán a királyi héten a szolgálólány szereppel. De ugyan akkora pofával volt a beharangozója, amiből lószaftot mutatott.
Uh. lehet nem merítem a telefon akksiját....

É2I 2019.01.17. 14:13:44

@Tökös...: "A faszom az ilyen férfiakba... " Szerintem ezzel csak jót tennél ezzel a gregoriÁnusszal... ;P

Tökös... 2019.01.17. 14:16:08

@É2I:

Kenbaba nem férfi, hanem szopógép...
Ebből él...
És büszke rá...

djökerek 2019.01.17. 14:24:41

Szerkikék! Küldjetek mán be minden lehányzónak egy min. térdig érő otthonkát (csador is jó lesz), mert gusztustalanul irritál, hogy mindnek ki van a (méretes) picsája. 1. Kihízták a gönceiket 2. Iszonyat igénytelen (3. Szegénykék vesemedencegyulladást kapnak..)

BarBwire 2019.01.17. 14:29:09

Nagyon jó kis öfi lett! Köszönjük!

BarBwire 2019.01.17. 14:31:38

@Angora Cardi: én allergiás vagyok a gesztenyére :-(

Maximista vagyok 2019.01.17. 14:34:50

Nekem lenne egy kérdésem a kályhához. Hol található a tricepsz? Ha jól emlékszem akkor, tegnap amikor magyarázta és mutatta, na az nem a tricepsz te buta fasz!

É2I 2019.01.17. 14:37:18

@Tökös...: Aztatatat nem mondtam, hogy mellik luk használatának örülne.
És igen, a meleg büszkeség létező fogalom. ;) Pont az ilyen kentaúrok miatt az a véleményem ami.

É2I 2019.01.17. 14:41:49

@Maximista vagyok: Ja ez a mákvirág még arra is büszke, hogy életében nem olvasott el egy könyvet se.
De ugye a többi se nem észkombájn - éreztem is sixx ebben az írásában is azt a cizellált poént ami a klitorisz szó becsempészése volt. :D

Maximista vagyok 2019.01.17. 14:45:01

@UdvariatlanBolondvagyok: @úgymond olvasó mmkk: Mondjuk a kisfiú testén látszik, hogy ő leginkább egy csiga vonásait viseli magán, akkora egy okádék hogy nem igaz. Ehhez párosul hogy egy gerinctelen féreg, plusz tanulatlan idióta. Tajgetosz pozitív.

Angora Cardi 2019.01.17. 14:47:52

@BarBwire: upsz pedig ízre finom de én ha választhatok sosem választom... mit szeretsz csokkertortát?

tanárnőkérem 2019.01.17. 14:52:34

Kösz a posztcsit, nagyon jó lett! Remekül szórakoztam. :)

Tökös... 2019.01.17. 14:57:25

Én vetem le magamat a tajgetoszról, ha kenbaba hanyattfekve szorja magára a 36 milliót...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 14:58:10

@É2I: Maria nővér könyvét könyvét kötelező volt elolvasni....

É2I 2019.01.17. 15:01:24

@UdvariatlanBolondvagyok: Na jóvan azt az egy oldalt talán el tudja bagadozni. Vagy több? Kettő? Vagy mit tudott írni az a paplanszájú pitsa?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 15:04:15

@É2I: Genyorazzo kalandjai a faszerdőben....

Angora Cardi 2019.01.17. 15:05:17

@tanárnőkérem: halihali
@BarBwire: eper is finom, sajttortában még jobban megeszem :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 15:07:19

édesanyám kedvesanyám csak az a kérésem, hpgy tértivevényt, tértivevényt irogasson nékem. tértivevényt sej haj, ügyfél címét ráááááááááááája

hereverő heverő 2019.01.17. 15:25:17

Esterházy diótorta játszik? Ha nem, akkor marad a vodkás narancs.

Angora Cardi 2019.01.17. 15:30:01

@hereverő heverő: már hogy ne játszana, nagy találmány!

bel ami 2019.01.17. 15:38:18

@úgymond olvasó mmkk:
Édesanyám, kedvesanyám, csak az a kérésem,
hogy Lacikát, Lekvárcikát dobassa ki nékem!
Laci gyerek, sej-haj, útilaput rája!
Mert ő nem illik-illik, sajna nem illik-illik a VV vellába!

(Köszönöm az ihletet!)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 15:46:19

@belle amie: benned egy petőfibe ontott arany jános veszett el

Angora Cardi 2019.01.17. 15:47:15

@hereverő heverő: ez nagyszerű :)
Tegnap óta Clutch fan is vagyok.

ibsen 2019.01.17. 16:25:44

Sziasztok

Sixx látom baromira unod már ezt a posványt és még írni is kell róla...sokszor szerintem mi is unjuk már az ezredik ugyanazt hol ettől, hol attól.

Lacika lehet nagy gengszter de hogy szórakoztatna erős túlzás. Jó Rolihoz képest az, jobban elengedi magát nem tattikázik csak kicsit ha a főnöke kéri:) Adri egész jól elevickélt a mocsárban itt kavart, ott kavart próbált okos lenni és jólinformált még szex is volt idáig tűrték meg bent. A leghiggadtabb csaj ő maradt nincs sok hisztije ez tény. A kék kendőnél a Rolinak címzett záróakkord nagy volt, lefagyott a srác.
Ha az elmúlt 1 hetet nézem Lacika menjen haza, Adrinak láthatósági se kellett, a hirtelen kibukott megfejelés hab a tortán mert eddig a légybe se kötött bele.

hereverő heverő 2019.01.17. 16:40:34

@Angora Cardi: Ha kellenek a lemezek, szépen lassan fel tudom tolni neked ftp-re. Az összes megvan de az uplinkem csak 5 mbites.

hereverő heverő 2019.01.17. 16:46:50

@Angora Cardi: Kérek egy privit akkor.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.17. 17:13:01

@Angora Cardi: wow, gyönyörű hír! earth rockereljünk tovább \m/

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.17. 17:14:31

@Tökös...: teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem Rolit fogja vinni, csak belé akarta állítani a szart, ahogy Roli szokta másokkal. sikerült is, mission completed.
még Greget is hamarabb vinné ki Adri, mint Rolit.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.17. 17:18:44

és meghajolok a p-s alliteráció előtt, példaértékű!

Maximista vagyok 2019.01.17. 17:18:47

Ma ez jutott eszembe: :D

Tudod-e te méla?
Miért van a cérna a csajok lába között?
Az is baj, ha megjön, meg az is, ha nem jön.
Ez zavar szer fölött.

Hupitejü téma,
hupikék cérna,
hisz' van benn ráció!
Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! A megfejtés egy szó!
Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! Menstruáció!

Tudod-e te barom?
Mi az ha a majom embernek öltözik?
Növeszti az arcát, megvívja a harcát,
a fáról le költözik.
Gondolkozz el rajta, sima bőrű fajta,
hisz' van benn ráció!

Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! A megfejtés egy szó!
Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! Civilizáció!

Kán-kán, kacsa picsa hátán lovagol a sátán meg a denevér
Szőrös pöcse van a légynek, ha nem hiszed nézd meg ott van a falon.

Tudod-e te csávó?
Mi az, ha a káró folyton égnek áll
Rá gondolsz a nőre, aki már pőre
Kezdődhet a bál!

Hajrá pajtás! Még tíz rántás
Van benn ráció!

Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! A megfejtés egy szó!
Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! A megfejtés egy szó!
Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! A megfejtés egy szó!
Ó-Ó-Ó-Ó-Ó! Maszturbáció!

IÓ-CIÓ-ÁCIÓ!
IÓ-CIÓ-ÁCIÓ!
IÓ-CIÓ-ÁCIÓ!

Angora Cardi 2019.01.17. 17:21:19

@adamskij: :DDDD miket tanul itt az ember tőletek, értőktől :)

bel ami 2019.01.17. 17:23:19

@úgymond olvasó mmkk: Pedig már azt hittem, hogy nem elvesztek, hanem újjászülettek bennem.

sziszkó1 2019.01.17. 17:37:38

@adamskij: szerintem is! Az az érzésem, Rolitól azért fél, mivel Roli is tud kerek, egész mondatokban beszélni, érvelni, plusz higgadt a gyerek. Lacika azért ettől egyszerűbb személyiség.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 18:12:25

Szép estét!
Sixx isteni a képregény és a poszt is!
Tegnap este nyertem egy pontot! Figyeltem amúgy fél szemmel csak ismét lelki szemetesládát játszottam! (Fasznak nem lettem pszichomókus, gennyesre keresném magam) Zsizsikest is kigyógyitanám a mániákus depiből. És ha ezt tovább gondolom akkor beugrik a plüss kutya sétáltatása, ami szerintem már nincs messze a madzagra kötött fogkefétől. Doktori disszertációm a vvből simán kipattintanám.. A fenébe! Rossz szakmát választottam! :(
Pua is olyan nő aki férfiaknak ad tanácsot csajozásból de maga képtelen egy normális kapcsolatot összedobni. Végül is aki nem tudja tanítja! Lacikára repült a jelem mert inkább nézem néma Lászlót mint a szexre ácsingózó Puát! Hátha Lacka átvált predátorrá! :) (álom, álom...)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 18:15:03

@belle amie: természetesen arra gondoltam, elnézést a nyelvbotlásért

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:19:22

@Tökös...: " Én vetem le magamat a tajgetoszról, ha kenbaba hanyattfekve szorja magára a 36 milliót... "

Pedig a Zsóti nagyon ügyködik, 6-ot tejel Gregorián a győzelemért Zsótinak, a véghajrában Zsu videóit jól megvágják, gonosz kis gecit csinálnak belőle, egy idegroncsot, Greg meg a tiszta szív pozitív energiákat sugárzó Kenlóf*sz lesz ,aki a világbékét és hogy mindenki legyen meleg dolgot hidreti.

Angora Cardi 2019.01.17. 18:19:22

Szóval Adriról lekerült a korona, ezt ma tudjuk meg, miért.

Angora Cardi 2019.01.17. 18:20:06

@Nyuszomuszo83: üdvözlöm a döntését nyuszika

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:20:15

@belle amie:

reggeli ébredős kakadu fejes képet pakolja fel avatarnak Adrika :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:22:18

blogmotor felzabálta az egyik kommentáromat :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:22:48

@szociál:

hogy rohadjál meg akkor !!!!!!

még sem zabálta

Maximista vagyok 2019.01.17. 18:23:02

@szociál: nem nem, beküldték a vellába

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 18:24:04

lyézusom, pciopata, magában beszél

Maximista vagyok 2019.01.17. 18:24:06

Zsóti nem akar kommentelni ide? FelkérdeznÁm!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:24:12

@Maximista vagyok:

innen sose küldenek be komit, annál fosósabb Zsóti.
Fészbukos nyalós szarokat igen.

Maximista vagyok 2019.01.17. 18:25:22

@szociál: a fészbúk le van szarva, kik vannak ott? sztárkok?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:26:35

@Maximista vagyok:

én azon nem merek olvasni ilyeneket mert leállna az agyműködésem, kalányosné kolompár izaóra biztos szurkol Renyhének.

Angora Cardi 2019.01.17. 18:27:31

Visszanéztem az Ancsa oltja Lacika jelenetet, tényleg nagyon suttyó ancsa.

Maximista vagyok 2019.01.17. 18:28:12

@szociál: nézd ma a műsort, a művésznő megint produkálni fogja magát, én várom már (nem).

hereverő heverő 2019.01.17. 18:28:27

@Maximista vagyok: +1. Lapáttal is lehet kérdezni, ugye, ugye?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 18:28:36

@szociál: oszt ki vagy te, hogy csak így beszólogatol nekem?

hereverő heverő 2019.01.17. 18:29:36

Heverő mára véget vet a herélésnek, jóéjt, kellemes magömlést!

Maximista vagyok 2019.01.17. 18:29:43

@Angora Cardi: suttyónak suttyó de egy bukkake partira jó lenne.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 18:30:47

@Angora Cardi: nem gondoltad hogy a Lekvár klub tagságom kidobom a pecshába??? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:32:54

@Maximista vagyok:

tartom magam, amíg az a tulok renyhe bent van, csak olvasok.

@úgymond olvasó mmkk:

annak szólok be akinek akarok, fogam sincs, nem tudod kiverni, nyenyenyeee :P

Angora Cardi 2019.01.17. 18:34:50

@Maximista vagyok: vigyed csak, vigyed :)
@Nyuszomuszo83: hát ennek roppantul örülök elvtársnő :)
@hereverő heverő: viszlát

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 18:34:58

@szociál:
nem akarom én kitörni a nem létező fogaidat, megelégszem a kerékbetöréssel vagy a felnégyeléssel :P

mobilos perpetuum 2019.01.17. 18:35:07

@ibsen: "Adrinak láthatósági se kellett, a hirtelen kibukott megfejelés hab a tortán mert eddig a légybe se kötött bele."
Adri eddig is provokált egy-két villalakót, rémlik, Ginuval együtt gonoszkodtak, de jelentéktelensége miatt nem ragadt meg annyira, hogy példákat hozzak erre.
Most, amit mondott, vagy ösztönösen jött belőle, vagy tényleg ért a pszichológiai hadviseléshez. (Adri-Lacika beszélgetés.)
Nem szó szerint: milyen ronda most is a körmöm, egy szardarab vagyok. Ezzel provokálja, hogy a másik még durvább szót használjon, amire aztán lehet mutogatni, milyen szemét az illető. De Lackó ezt még hárította, egy "te nagyon beteg vagy" beszólással. Mások szóltak, hogy itt valami vágás van, vagyis még ezen kívül nem tudni mi hangzott el. Utána Adri kijelenti, hogy ez egy tehetség, ami neki jutott: NEKI van esze, és tudja is használni.
Ha valaki úgy provokál, hogy a másikat nem engedi ki a nyugiszobából, az elég egyértelmű. Itt Laci nem vette észre, hogy ki akarják hozni belőle az állatot. Beleszaladt a csapdába.
Vasárnapig még kiderül, kit futtat a csatorna. Szoros állásnál döntő.
Látok esélyt, hogy Lacika megy vissza. Úgy legyen. Győzikésen: áldjon meg minket az Úr.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:36:15

@úgymond olvasó mmkk:

Engem csak 2/3-olni lehet, hithű fityeszes vagyok :P

Angora Cardi 2019.01.17. 18:38:18

@szociál: nagyszerű döntés :) aztán ne felejtsd el elmesélni hogy tetszett

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:38:20

@mobilos perpetuum:

igen a vágás feltűnt, mert közben lekvár is rágyújtott egy dekkre.
ZS1G mondtam én.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 18:39:02

@UdvariatlanBolondvagyok: Hello Baby! Nem tüntem ám el csak mindig csesztet valaki, nappal meg pláne! De tudod szerizlek! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 18:43:39

@szociál: rád szakad a plafon, kedvesem, mielőtt mehetnél gyónni ;)

sziszkó1 2019.01.17. 19:35:57

@mobilos perpetuum: @szociál: +1
Adri felé valami miatt érzek egyfajta ellenszenvet, nem tudnám megmondani, hogy miért. Próbáltam megkedvelni, de nem megy, valahogy van egy alap sunyi, provokáló énje.

mobilos perpetuum 2019.01.17. 19:42:14

@szociál: Olvasom, hogy narancsdobáló Zsuzsi volt az első, akit kizártak a VV-ből. Olivér is csak szóban provokálta, nagyon durván, de ellenfele pont ezért észrevehette volna, mire megy ki az egész. Kártékony rovarnak nevezte, arra emlékszem. Az esetleges vágások miatt nem tudhatjuk, mi hangzott még el, és mennyi ideig bírta a lány. 4.bp.blogspot.com/-wPcD56SBKfw/Th2dWQELRRI/AAAAAAAAAHw/dVA3_Vxn0K8/s1600/VV-Zsuzsi-egy-narancs-es-Oliver.gif

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.17. 19:55:32

@mobilos perpetuum: VV5 ... gondolkodtam a nyáron, hogy lehet, hogy bele kellene nézni :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.17. 19:56:30

@sziszkó1: tiszta szívből én sem tudom rá rakni az x-et. Még gondolkodom...

ibsen 2019.01.17. 20:02:05

@mobilos perpetuum: Adri sem hülye persze, de azt lehet "provokálni vagy ugratni aki nem érti a viccet vagy egyszerüen hagyja magát...Reni, Zsu pl. Lacika sem annyira hülye, máskor lazán átlátot hasonló helyzeteket. Szerintem az a gond vele hogy eyszerüen kerüli a konfliktust és nyel. Nem az illető szemébe mondja hanem a háta mögött a haverjainak. Ez kevés. Az hogy rühelli Adrit nem egyszer hallottuk de nem neki mondta hanem Roliéknak vagy a riportban. Királykélnt sem mert keményebb lenni mert félt hogy még kiviszi valaki vagy jelet kap. Ha balhézott volna Adrival elötte vagy egyszerüen mindig elmondta volna mi a baja vele ez a dolog egyszerüen nem kavart volna ekkora port. Reni is megcsinálta ugyanezt vagy Era, Csoki stb. De ők konfrontálódtak azzal akikkel bajuk volt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 20:03:20

@sziszkó1: Adri alattomosan non-verbális..., van egy kikacsintó énje, mások ellenében.
Amennyiben veled cinkoskodik jópofa, ha téged hagy ki másokkal szövetkezve, végtelen bosszantó és irritáló,,,Ezért vannak elborulva Adrira a fiúk, csak nem tudják kifejezni.

ibsen 2019.01.17. 20:09:38

@sziszkó1: Igen ezt én is érzem amikor okoskodik, meg azt hiszi nyeregben és játssza az eszét van egy hülye hanghordozása is ilyenkor. De amikor normális vagy összeszedett akkor lehet kedvelni, de a többiek nem véletlenül tartják annak ami a villában.

Cimili 2019.01.17. 20:11:08

köszi Sixx, szupi lett a poszt! a képregényeket meg imádási!

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 20:11:11

@UdvariatlanBolondvagyok: ott is, lefárasztanak rendesen mostanság. Mint mindig most is a fax rossz végén állok! :/

Cimili 2019.01.17. 20:12:17

@sziszkó1: engem is a sunyisága zavar, egyszerűen nem tudtam megkedvelni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 20:18:42

@Nyuszomuszo83: Te vagy a legkisebb közös többszörös?

javier2 2019.01.17. 20:19:17

nah visszanéztem az összefoglalót
azt írták itt sok tiszta szív csapat rajongói ,hogy roli reninek azt mondta ő bevallotta unalmas és tuja(irónia volt csak szólok, ha ezt nem látjátok akkor ti ezeket beszopjátok az életben is sőt úgy gondolom ti ezt tudjátok és ugyanolyan bizonytalanok vagytok mint ő )
és roli azt mondta reninek -ha engem viszel kint hagynál és ezt megbeszéltük és reni bólogat zsu 1 perccel színészi sírása után már rolin röhög.Roli taktikázik és már a szívcsapattal is elhitette reni a a legjobb egyedül ő ejtheti ki őt..
azért annyira vakon nincs(simán nyeri a roli-reni párbajt szerintetek is nem?)
zsuzsu vidéki sztoriját sem értettem ,tökéletes mártír szerepben van úgy érzem van esélye győzelemre,de ez egyben a többiek gyengeségének tudom be.
napok óta úgy érzem Hunor a leg halvérűbb egyre esélyesebb
SZERINTEM!
nah magyar svéd nem lesz könnyű

MosóMaca 2019.01.17. 20:21:34

Estét! Adri nekem is furi. Van egy kis agya,nem is járatta le magát (nálam) teljesen,de valamiert mégsem tudom kedvelni,mert olyan kis semmilyen. Kíváncsi vagyok Lacika mit lekvár majd a párbajon...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 20:36:25

@ibsen: @Cimili: Ügyesen hint, elhitet bármit és annak az ellenkezőjét is...neki is van egy mórikálása, ellenben nem csavarja túl, szigorú határok között tartja...Próbál kerek egész mondatokban beszélni, némi fölényeskedéssel a hangjában. Érthetően, artikulálva fejezi ki magát, kicsit okító hanghordozással, mint egy kerítőasszonyba bújtatott tanárnő. Mondandójának se vége se hossza, de olyan szuggesztív módon adja elő , hogy leragadsz a szavak értelmezésén, miközben a mimikáját koslatod.
Titokzatos, rafinált, olykor a szexuális kisugárzásával manipulál (végtelenítve látta az Elemi ösztön), ugyanakkor mesterien hipnotizál, mint Cipolla....

javier2 2019.01.17. 20:38:04

@MosóMaca: kaptak reggel egy gyereket ,akit nekik kell felnevelni
adri egész nap azt hajtotta hogy az ő és hunor gyereke(ez elég beteg)
másik dolog hogy adri elhiszi neki hunor simán a szintje ezt is lehetne elemezni
a ló hunor a szamár roli ez sem szimpatikus kívülről

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 20:43:40

@javier2: Ilyenkor leszek idegbeteg,,, vezetünk még öttel,, na, majd a vége előtt tíz perccel kiegyenlítenek!!!Mindig ezt csinálják!!! Agybaj!!!

tanárnőkérem 2019.01.17. 20:47:37

Jó estét mindenkinek! :)
@javier2: Nem láttam, de ez igazán érdekes, amit írsz a Roli-féle taktikáról. Ezek szerint ő már a következő párbajra gyúr elméletben? Renivel akar kimenni?

ibsen 2019.01.17. 20:48:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Nekem tetszett amit mondott a kék kendő átadásán a csavarral a végén. Elő tudja magát adni ez tény és a csajok közül ő gondolkodik leginkább már ennek is örülni kell:) De nem központi figura, alkalmanként jókat mond vagy tud hatni másokra.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 20:57:04

@UdvariatlanBolondvagyok: Lehet, de kivivtam a sok egyenruhás tiszteletét, csak a nőket utálom, de azokat nagyon! Tudod mikor felesik a szar a polcra és van a neve üögött egy rangjelzés de azt sem tudja mi az az 5-ös kiemeltvagy a 2/2! :) Én titkárságot vezetek és minden rám szakad, 85 tűzoltó és 15 irodás! :)

mobilos perpetuum 2019.01.17. 21:04:19

@ibsen: Adri meg annyira konfrontálódik. Konkrétan Hunor a kezébe fingott, amikor ő simogatta a srác fenekét, majd átfeküdt Vivienhez. Adri ahhoz se szólt semmit, hogy Gregék folyton hangoztatták: hárman szeretnének a döntőbe jutni. Ő ott a felesleges negyedik volt a legutóbbi időkig. Szilveszterkor kamerának sajnáltatta magát, hogy egyedül van, majd Rolival táncolt, amire Hunor megfeddte barátját: láttuk hogy nyomultál. Adri napraforgó volt, csak kiismerték, már nem kell a fiúknak. Most nézem, hogy @UdvariatlanBolondvagyok nálam szellemesebben leírta, milyen, el is dugulok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 21:16:52

@Angora Cardi:
Annyira nem vagyok elajulva tőle, olyan szegény ember true detectivje benyomását kelti, karakterek se annyira jók Dorff se nagyon illik bele, egyedül a gyerekek apját bírom, de ő jó mindenben.
Nem rossz, de az első két évad jobban bejott.

javier2 2019.01.17. 21:17:26

@tanárnőkérem: sztem roli ezen nevetett , amit itt nem tudom sok félét írtak sokan teljesen máshogy látták (ami nem gáz), de reninek elhintették ő a legerősebb és ezt reni rolinak mondta roli meg igen nekem ellened nincs esélyem
és jajajaja
tanárnőkérem sokat gondolkoztam a többes regisztrációról és nekem már nem kell mert itt vagy te majd azt mondom te vagy a másik ninckem

@UdvariatlanBolondvagyok: figyu ligetvárinak eddig adott 3 percet spanyolban kezdő
fiatal magas gyors , és most a világ egyik legerősebb csapata ellen,
bedobja a mély vízbe ,behívta a 19éves mÁtét Balatonfüredről 100%kal lő(5 gólnál jár)
Sipos egy idegentest a csapatban,nagy laci betlizik , 3 sérültünk van áá nemtom mi lesz

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 21:19:07

@javier2: szívgörcsöt fogok kapni, ha nem marad átlövőnk

javier2 2019.01.17. 21:20:46

van 3 dolog amit nem követhetsz el ebben a játékban : adri mind a hármat elkövette
ettől még verheti mc master lekvárt ,de én végső győzelemre nem tartom esélyesnek.

ibsen 2019.01.17. 21:30:29

@mobilos perpetuum: Nyílván kiismerték, ezt nem is vitatom. Hunor nálam nagyon lement érzi a falka szellemet akkora arca lett csak nem üvölt :) A négyesbe most elvileg benne van, de tényleg nem lesz döntős addig nem jut el max 4ik hely mert elég megosztó, nincs nagy rajongótábora sem.A szilveszteri magánszáma legalább nem örjöngős volt én a piának tudom be és szerintem az is zavarja hogy Rolival szétment a kapcsolatuk, meg hogy nem voltak igazán jó kapcsolatai.

sziszkó1 2019.01.17. 21:31:39

@UdvariatlanBolondvagyok: @ibsen: @Cimili: az az! Pontosan ilyen ahogy leírtátok.

tanárnőkérem 2019.01.17. 21:35:09

@javier2: :p a vicc, hogy nekem van másik nickem - csak nem szoktam használni. Azzal kommenteltem régebben. Le akartam cserélni, csak vagy béna vagyok, vagy nem lehet, így létrehoztam ezt, mert úgy éreztem, "jobban kifejezi a személyiségemet".
No, telepítettem az appot, és állást foglaltam. Ilyen se vót még. Várom a vasárnapot.

sziszkó1 2019.01.17. 21:35:43

@szociál: tegnap én is el kezdtem, meg is néztem az első két részt. Hangulatában emlékeztet az első évadra, de azt nagyon nehéz lenne/lesz überelni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 21:42:46

Még van esély...talán elkúrják...ez azzzz

2019.01.17. 21:45:57

@Nyuszomuszo83: nyulam-bulam katasztrófavédelem vagy? ;-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 21:46:37

@UdvariatlanBolondvagyok: kaptam már két agyvérézst, de túléltem

tanárnőkérem 2019.01.17. 21:50:09

No, jó éjt mindenkinek, álmodjatok svédeket!

Angora Cardi 2019.01.17. 21:50:38

@szociál: Pedig a négus nagyon nagyot játszik. Dorfftol en sem ajultam el. De a 2.-tol nekem sokkal jobban megfogott. En tűkön ulve varom a köv részt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 21:51:04

@UdvariatlanBolondvagyok: székely végre megérkezett a mérkőzésbe. legyen már vége

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 21:52:27

@Angora Cardi:
A három idosik is sok egy kicsit.
De azért végig nézem, van olyan jó mint a Fargo.

mézescsók 2019.01.17. 21:52:52

Zsu párbajozott és nyert?????? Mikor????
(A képregény alapján kérdezem.)
Kb. egy hónapja nem vagyok a hv-n, de időnként olvaslak benneteket. Ez a párbaj nekem kimaradt, de megnézném.
Amúgy hajrá Lacika!

Angora Cardi 2019.01.17. 21:53:18

Estét.

Ma lekerül adrirol a korona.
Hajra Lekvar.

Cimili 2019.01.17. 21:54:18

@úgymond olvasó mmkk: aham. akkor jó drukkcsit nektek! én F1 és foci fan vagyok. no nem a mini dúcse miatt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.17. 21:54:37

ÁÁÁÁhhhhh.,,,na ezektől borulok ki!!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 21:54:54

@Cimili: amíg F1 nincs, be kell érni mással :)

Cimili 2019.01.17. 21:55:28

@Angora Cardi: tegnap a barinőmmel letöltettem az appot, s a kedvemért szavazott lacikára.

Angora Cardi 2019.01.17. 21:55:51

@úgymond olvasó mmkk: F1 elé majd mindig befekszem alukálni.

2019.01.17. 21:56:16

@Cimili: tescos Napóleon hálisten nincs oda az f1ért

Cimili 2019.01.17. 21:57:49

@Paic Róbert: :DDDD ezt a tescós napóleont még nem hallottam, de teccik is.

sziszkó1 2019.01.17. 21:58:25

@Angora Cardi: a négus nagyon jó! Dorff olyan semmilyen, de lehet alakul még. Ez az évad jobban tetszik amúgy mint a második. @szociál: az idősíkoknál engem az zavar, hogy az elsőben meg a másodikban is nagyon ugyanúgy néz ki a néger feje, nem úgy néz ki mint aki 10 évvel idősebb, így az megkavar hogy most akkor mikor is játszódik a sztori.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 21:58:41

@Angora Cardi: hogy lehet elaludni rajta? jájjj :)

@Paic Róbert: massa miatt képben vagyok, de annyira nem hoz lázba

Cimili 2019.01.17. 21:58:46

@Angora Cardi: várjál, még itthon begyűjtöm a népektől is a telójukat, oszt szavazok.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 21:59:06

@Paic Róbert: az biza! Csak én a csizmásaim szeretem! ;)

javier2 2019.01.17. 21:59:37

@UdvariatlanBolondvagyok: sportdiplomácia , ami nekünk 2 perc az nekik nem

2019.01.17. 21:59:38

@Cimili: maripán csaucseszku, tacskó horty?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 22:00:42

@sziszkó1:
A ruhajan látszik hogy nem nyolcvanas évek.
Hátha lesz benne egy nagy csavar.
Rossznak nem rossz.

Cimili 2019.01.17. 22:01:33

@Nyuszomuszo83: biztos ők is szeriznek téged.
na hadonászó bajuszt nyertük mára.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:01:41

@sziszkó1: igen nekem is a középső énjéből hiányzik kis megkulonbozteto jegy de 3x lattam es arccal nagyon jol jatszik.
Feher figurara irták a szerepet es ő meggyőzte a producert h neki kell adni a szerepet. Amugy is imadom mindenben amiben lattam eddig

Sevda 2019.01.17. 22:01:46

PP túlmozgással ma estére berúgta a diliház oldalát, jeejjj.

ibsen 2019.01.17. 22:01:48

@mézescsók: Elírták. A műsorvezetést nyerte meg.

sziszkó1 2019.01.17. 22:02:47

@szociál: igen, főleg, hogy nem tudni a kislánnyal mi lett végül...
nagyon vártam már a harmadik évadot. Vikingeknek mindjárt vége, lesz mit nézni. :)

Mók_Ica 2019.01.17. 22:03:05

sziasztok komm-társak :))) majdnem elaludtam, de ide értem....

Cimili 2019.01.17. 22:03:27

no adri befektette a bébit a huncival közös ágyba. az állítólagos apa ki van akadva, ha felsír a bébi, ő lépni fog.

sziszkó1 2019.01.17. 22:03:44

@Angora Cardi: az az! Nagyon jó színész! :)

Angora Cardi 2019.01.17. 22:03:45

@úgymond olvasó mmkk: legjobban elpilledek a monoton berregéstől de mindig felébredek ha kiabál a műsivezi
@Cimili: de jó vagy :DD most hogy mondod vam ceges telom is
@szociál: Nekem 1. reszben is terszett a csavar.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:04:17

@Cimili: Szerencsére eddig mindenkinél jobban! (Az elődeimmel is elvoltak, de én vagyok a csoportbulikba meghívva, egyedüli csajnak! :D )

Mók_Ica 2019.01.17. 22:04:22

zsu ismét olyan arccal néz, mint egy gyengeelméjű

Angora Cardi 2019.01.17. 22:05:01

Ezek a legtrehányabb évad.
Bajszimentes megfiatalodott.

sziszkó1 2019.01.17. 22:05:18

@szociál: oké. Pedig arra is készültem egy ideje, csak valami miatt mindig félretettem hogy majd el kezdem.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:05:49

Zsizsikesnek fogalma sincs a taktika szó jelentéséről!

pomac 2019.01.17. 22:05:54

értette valaki ezt a zsu roli beszélgetést ?

Mók_Ica 2019.01.17. 22:06:48

de szííííp ez a vella..... mindenhol kupleráj, egyszercsak felsír a kisded...... remélem minden lakót felver

tvbuzi 2019.01.17. 22:07:00

@Nyuszomuszo83: még pár másik szó jelentéséről sem

Cimili 2019.01.17. 22:07:06

adri szoptasd má meg a bébit!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:07:20

Jó estét.
Sír a baba.
Hunor miért nem szolidarít a barátaival?

Mók_Ica 2019.01.17. 22:08:37

@pomac: bármi is volt, most folytatódik..... höhöhöhöhöhö

tvbuzi 2019.01.17. 22:08:52

Be akarja folyásolni

Cimili 2019.01.17. 22:08:56

vágja má pofán valaki zsut!

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:09:21

@tvbuzi: látszik! Már megint idegállapotban van!adjanak már neki stilnoxot meg xanaxot!

Angora Cardi 2019.01.17. 22:09:33

Zsu hulyezi Rolit... omg

pomac 2019.01.17. 22:09:57

@Mók_Ica: bár csak zsu agyában folytatódna valami nem akadna ki a lemez

Cimili 2019.01.17. 22:09:58

zsu roliról: nem autó mosó, hanem agymosó.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:10:09

@úgymond olvasó mmkk: az jo mert valaki legalabb figyel :D

Lóbelt bácsi 2019.01.17. 22:10:09

Sajna ma nem tudlak követni benneteket, az öfit is pörgetve néztem meg, úgyhogy ezt most csak úgy itt hagyom:
HAJRÁ LEKVÁR! :)

naezjó... 2019.01.17. 22:10:14

Zsuzsika, ha ez neked gonoszság, mit fogsz arra mondani. aki legombolja rólad a 36 misit?

Sevda 2019.01.17. 22:10:17

Rolin meddig lesz még retkes csokis póló?

Angora Cardi 2019.01.17. 22:10:37

@KólaMámor: köszi Kóla, tudositok majd olvasd

Cimili 2019.01.17. 22:11:03

hunci hogy örül, h meg kell válniuk noeltől is.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:11:19

@Cimili: istenem micsoda nagy szavak

tvbuzi 2019.01.17. 22:11:20

Én vagyok a fasz, hogy nézem ezt a fost:(((

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:11:32

Ennyi volt a babahét? Spórolósra sikerült. Mint a népmesékben: három nap egy esztendő.

pomac 2019.01.17. 22:11:35

magyarul búcsúzzatok el a plasztikbabától most ,aki nem büntit kap :D

Mók_Ica 2019.01.17. 22:11:38

vége a királyságnak és a kisdedóvásnak......
ez a babától való búcsúzás elég foscsi...... hülye egy feladat.....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.17. 22:11:42

@Angora Cardi: ámbátor (milyen szó ez?!) a vellalakókat nem nézem, úgyhogy megköszönöm előre is a kedves tudósítást

tvbuzi 2019.01.17. 22:11:44

@Cimili: annak én is őrülnék

Sevda 2019.01.17. 22:12:51

Jajj, hálistennek Reni nagyon veszélyes vizekre evez azzal, hogy magát akarja megsajnáltatni Zsuval szemben, és őt állítja be rossznak

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:12:59

Csillámfasz nem szokott magától hányni?

Mók_Ica 2019.01.17. 22:13:19

@pomac: erre hiába várunk..... ráadásul be van folyásolva.... mint a niagara vízesés..... vagy mi.....

pomac 2019.01.17. 22:13:32

@naezjó...: az a szerencse hogy nem egyben kapja meg így lesz bőven tanulópénz ha megnyeri :)

naezjó... 2019.01.17. 22:13:33

@szociál: kimentette a gyermekvédelem.

Cimili 2019.01.17. 22:13:55

@tvbuzi: ne is izgasd magad, mi is mind azok vagyunk.:))))

Angora Cardi 2019.01.17. 22:14:11

@úgymond olvasó mmkk: nekem tetszik a választékos kifejezésmód

Kisbabának nyekeregnek.
Zsu megint sir h ő naiv es jaj.

Sevda 2019.01.17. 22:14:13

@Angora Cardi: szerintem abban fog menni interjút adni majd kint is, míg le nem rohad

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:14:40

Csak azért jöttem, hogy elmondjam, hogy telehánytam vagy 5 konténert.
Kurvára unom zsuzsika olcsó műbömbölését, csillámfaszpóni kamuzását, renyhe undorító hangját.
Ja és persze kit nem mutatnak a babához beszélni? Hát persze, hogy a kihívott Lacikát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:14:58

Jaj, Zsu. "Neked is meg kell tanulnod, kisbaba, ha majd felnősz....."
Utamatyám.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:15:01

Ohh, visszaszívom, most beszél, de abban nincs köszönet számára.

OriginalBlackMamba 2019.01.17. 22:15:18

Vajon valaha eljutunk odáig, hogy az emberek megtanulják, hogy olyan nem létezik hogy FOLYÁSOL BE!!!!!! Wahhh, de ki tudok akadni ettől...

Angora Cardi 2019.01.17. 22:15:19

@Mók_Ica: szep volt a niagarás
@Sevda: nem tudja hogy a ruha teszi az embert :DD

tvbuzi 2019.01.17. 22:15:20

Elballagok a konténer mellé, vigyázzatok légyszi

pomac 2019.01.17. 22:15:22

@Mók_Ica: ha folyása van arról a higéniája tehet ,menjen el nőgyógyászhoz :D

naezjó... 2019.01.17. 22:16:08

Zsuzsura csúnyán nézett a gyerek, sztem csak bánccsa.

@pomac: a Zewa helyében első hónapban lecsapnék rá szponzorként. "még Zsú könnyét is nyeli"

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:16:17

@Sevda: Ja, hát nem vót benne köszönet. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 22:16:26

@Vérnyusszancska:
De ha ti se nézitek akkor senki se fogja közvetíteni.
Légy erős.
:)

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:16:41

@tvbuzi: Extra nagy adag érkezik? :D

Angora Cardi 2019.01.17. 22:17:20

Zsu szornyu produkcioja kovetkezik szetinte ő most taktikus ahogy lesekedik az emberek után :/

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:17:34

@szociál: De nem bííírok. És már amúgy is eldőlt. Erről a mostani zsuzsuka műsorról is az jut eszembe, mikor VVV mondta a BV-ben, hogy kitalálják mit csináljanak aznap, hogy benne legyenek az öfiben, erre gyorsan lekevertél. :D

Mók_Ica 2019.01.17. 22:17:37

expornóbajusz némileg jobban néz ki bajusz nélkül, de még mindig mutogat.... kiszúrja a szemünket......

adri szandijával gyilkolni lehet.......

pomac 2019.01.17. 22:18:12

@naezjó...: az hiányozna csak hogy a Zewa-ról is ő köszönjön vissza mikor orrFOLYÁSOM lesz :d

Sevda 2019.01.17. 22:18:20

@Angora Cardi: ugye? Nem is értem. Pedig minden rendes ember mozgatórugója az

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:18:21

Pötyi megfiatalodott, normálisabban néz ki, de hadonászik mint a kapkodó idegbeteg!
Ha ez az alufóliás megfigyelés nem Zsoti utasítás akkor semmi. Eszetlen ostoba nő!

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:18:32

Uhhh, milyen humoros percek voltak ezek! Embertelen. Térdemet csapkodtam a nevetéstől... Ja nem.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:18:32

@Angora Cardi: két alufolia rudon at les mindenkit

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:18:53

Ez a nő nem ismeri a szavak jelentését. Taktikus, szte az megfigyelés. És mindezt debil arckifejezéssel.

,, 2019.01.17. 22:19:06

Ha egy ilyen nő jön mögöttem az utcán, mint Zsu az előbb, átmegyek a másik oldalra.

Dr.Zé 2019.01.17. 22:19:15

Ez a legbugyutább vv.

Cimili 2019.01.17. 22:19:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: roller tök jól csinálja. le se szarja a zsut.

naezjó... 2019.01.17. 22:19:46

@pomac: :DDDDD

Most is milyen kis bolondos, susu, őszinte, szeretnivaló és szórakoztató egyben. NEM.

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:19:53

@Mók_Ica: jééé eccerre gondoltuk ugyanazt! :D

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:19:58

Szánalmas vagy retek klub. Szánalmas. Komolyan ezt tudjátok kiszarni magatokból? Ez is azért van, mert értelmi színvonalban megegyeztek a szerihármassal, gratulálok hozzá. Zsák a foltját.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:20:05

@Sevda: ez jó
Milyen sok okos ember van akik szorakoztatnak minket szerencsére :D

Cimili 2019.01.17. 22:20:24

@Angora Cardi: a kamerának produkálja magát.

Mók_Ica 2019.01.17. 22:20:26

@Angora Cardi: vajon azt ki mondta neki, hogy ez a taktika??? vagy magától volt ilyen okos????

@tvbuzi: gyere drágám, már vártalak :)))

@pomac: jaj te.... a könnyei folytak.....

brékingnyúz: roller tiszta pólót vett.....

Sevda 2019.01.17. 22:20:47

Még egyszer elhangzik a taktika szó, megfejelem a tv-t

mindenévfoglalt 2019.01.17. 22:20:58

Mekkora mocsok van ott... egész nap ráérnének takarítani.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:21:07

@Cimili: Így is kell csinálni. Az 5 éves hülyegyerekkel sem foglalkozol, max lekeversz neki egy jól irányzottat, ha már túltolja. Csak azt itt nem lehet. Gyámügy, gyere ráááám! :D

pomac 2019.01.17. 22:21:14

már kérdezi akartam hogy zsu szeme alatt miért olyan sötét a bőre ?

Cimili 2019.01.17. 22:21:43

zsu bazd+, a végén megint te fogsz sírni!!

Angora Cardi 2019.01.17. 22:21:53

@Cimili: igen de szornyu ez amit muvel szegeny kislany

Cimili 2019.01.17. 22:22:21

@pomac: smink nélkül mindig olyan neki.

MosóMaca 2019.01.17. 22:22:49

Úgy megnézném a szívcsapat fejét,mikor kezükbe adnak egy értelmező kéziszótárt és hosszas magyarázat után megértik,hogy a taktika nem szitokszó és nem csúnyább,mint a qrvaanyád kifejezés

mézescsók 2019.01.17. 22:22:55

@Angora Cardi: Kösz. Nekem nem volt hiányérzetem, mert mint írtam, alkalmanként olvasgattam, ám nem mindent. Kicsit meguntam ezt a szériát. Talán a végjáték érdekesebb lesz, most majd megint igyekszem követni az eseményeket.
Komolyan elhittem a képregénynek, hogy párbajozott és visszajött, csak kihagytam. Én balga!!!

@ibsen: Kösz. Arra emlékszem. Azóta azzal sorozza a többieket, hogy mennyire erős? És a többiek beszopják? Megérdemlik.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:22:58

Mi van Bajusz minket olvasol? :D

Mók_Ica 2019.01.17. 22:22:59

@Nyuszomuszo83: mer' egy ekg-n vagyunk :))))

exppbajusz, hát annyira nem bírunk téged

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:23:33

Ez mekkora fos volt! Zsizsik úgy viselkedik, mint egy 4 éves!

pomac 2019.01.17. 22:23:41

@Mók_Ica: mindegy hogy mi folyik csak folyjon :) ma folyás nap van

tvbuzi 2019.01.17. 22:23:57

Reklám? Akkor kimegyek slozira

Angora Cardi 2019.01.17. 22:23:58

@mézescsók: örülök ha többet jössz, kellenek ide az észrevételeid :)

Cimili 2019.01.17. 22:24:03

@Mók_Ica: előbb már kijelentette, h a tattika ellentéte, ha szívből játszik valaki. ritka hülye csaj.

ibsen 2019.01.17. 22:24:18

Zsu azért ebből egy is elég volt, köszönjük:)

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:24:35

@Angora Cardi: Akkor talán fogadják meg a tanácsainkat és kevesesebb gyökér hármas, sok Roli-Hunor-Lacika trió, jópofa feladatokkal. Na, akkor tuti kiderülne melyik oldal a humoros. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:24:39

@Mók_Ica: így van! Nekem úgy bejön pornó bajusz mint csukott ablakon a hideg! :D

pomac 2019.01.17. 22:24:43

@Cimili: ja de miért már annyira beitta a fekete festéket a bőre, lehet olyan ?

naezjó... 2019.01.17. 22:24:45

Le a kalappal amúgy Roli előtt, hogy szó nélkül le tudja hozni ezeknek az idiótáknak az ellene irányuló performanszaikat. És még azt sem bírják feldolgozni, hogy nem áll beléjük.

Sevda 2019.01.17. 22:24:52

@pomac: gondolom, a sok bölcsesség, ami nem fér el a szívében, ott "folyásolja be" a bőre színét

Cimili 2019.01.17. 22:25:09

@tvbuzi: ez nem az a szünet, ez cigiszünet a hv-s csajoknak!!

Angora Cardi 2019.01.17. 22:25:26

@Mók_Ica: Roli pedzette es beakadt zsunak aki azt hiszi a megfigyelés = taktika

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:25:37

Baszki, ez a torokgyógyszer reklám. Miért nem szóltak a picsának, hogy ha fáj a torka, akkor nem orgazmust kell színlelni a hangjával.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:26:29

@Vérnyusszancska: mi lennénk ott drágám a fijjug szerepelnének :))

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:27:21

@Angora Cardi: Ja, tudom. Ez az Ördögtől való, főleg mert idén egy nőnek KELL (?) megnyerni ezt a szériát. Mondjuk legalább összeszedhettek volna valami értelmes, belevaló csajt. :)

Cimili 2019.01.17. 22:27:51

@pomac: nem hinném. nem értek hozzá, de volt olyan ismerősöm, akinek szintén ilyen volt és azt mondták, h kórosan vérszegény és azért van.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:28:05

@Vérnyusszancska: belevaloval semmi bajunk nem lenne

ewita 2019.01.17. 22:28:21

@pomac: rossz vesemukodesre utal, valszeg nem iszik eleget
Mondjuk hajat is moshatna már

naezjó... 2019.01.17. 22:28:35

@Vérnyusszancska: nem hiszem, hogy az elmúlt évek után ilyen ember jelentkezne.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:28:37

@naezjó...: Ezért max respect neki, és mindezt fapofával. És kint a cigizőben sem mondja, hogy Zsu hülye, hanem inkább, hogy az első lecsót egyedül kell megugrania. Irigylem a türelmét, nálam már hajtépés lett volna, vkié.

Cimili 2019.01.17. 22:28:51

@naezjó...: + még pofákat sem vág. nagy az önuralma.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:29:22

@Vérnyusszancska: de itt már nincs NŐ. Akkor ezt hogy oldja meg a Retek?

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:29:31

@Angora Cardi: :) :)
@ewita: Legalább egy fésülködést megejthetne.

MosóMaca 2019.01.17. 22:29:49

@naezjó...: igen,ahogy fentebb is írta valaki,kb így kell kezelni egy cukorsokkot kapott,idegesítő 4 évest este 9-kor

sziszkó1 2019.01.17. 22:30:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó! Én nem bírnám ennyire idegekkel.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:30:59

@naezjó...: Valószínűleg azért válogatnak az előző szériák baráti köréből. Mert erre a foscunamira nincs ember aki jelentkezzen. Mondjuk amúgy, ha durván emelnék a nyeremény összegét lenne esély. Mondjuk 100 misire. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Na, ezért lesz tökéletes egy ostobenkó ötéves kisgyerek.

pomac 2019.01.17. 22:31:09

@Sevda: ez eddig a legreálisabb indok :D

Angora Cardi 2019.01.17. 22:31:44

Most jon a jatek ami eredmenyet lattuk tegnap. Zsu nyeri

Nyuszomuszo83 2019.01.17. 22:32:14

@Cimili: megvolt! :D
Roli jól nyomta, hogy észre sem vette Zsizsikes hüyeségét!

naezjó... 2019.01.17. 22:32:26

@naezjó...: @Cimili: én csak abba bízom, hogy ő ellene esik ki Reni, akkor már elégedett leszek.

MosóMaca 2019.01.17. 22:32:41

Jókor szólnak,hogy hamarabb felverődik a tojás,ha közben ugrálok jobbra-ballra

Mók_Ica 2019.01.17. 22:32:46

@Angora Cardi: gyengeelméjű ez a zsu..... ma már másodszor........

színes tojásfehérjét vernek kézzel....... renyhe meg mit csinál????

Cimili 2019.01.17. 22:32:58

baszki reni, nem tudnál felvenni egy melltartót? blöeeeeeeeee

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:33:21

@Mók_Ica: Gondolom utánozza a gépi habverőt.

Oh my... 2019.01.17. 22:33:56

@Vérnyusszancska: sajnos egyet kell értsek.... EKG úgymond ;) gondoltam, csak benézek már, hátha a Renyhe-overdose elmúltával lesz valami nézhető cucc, de nem, ez a Süsü-show se jobb, sőt, legalább annyira irritatív, amikor a végtelenül ostoba, sötét, értelmileg visszamaradott gyökér műsorozik azt képzelve, hogy ez valakinek is szórakoztató lehet, akinek kettőnél több agysejt kergetőzik a koponyaüregében... b@ssza meg!!!! az összes kurva szerkesztő gyökér, beleértve a kreatív producert és mindenkit, akinek ebben az értékelhetetlen alja ganl munkában benne van a keze!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:34:03

Ja és most jön Greg hisztijétől, hogy ő hamarabb számolta az öt másodpercet.

ibsen 2019.01.17. 22:34:23

Roli gyakorolj Zsunál majd tanít habot verni, Te meg a tattika rejtelmeire őt:D

naezjó... 2019.01.17. 22:34:41

@Vérnyusszancska: valamiért reménykedek benne, hogy ha lesz 10, akkor az nem a prosztóság fáklyásmenete lesz, aztán belelóg a kezem a bilibe.

pomac 2019.01.17. 22:35:10

hamarabb kiszáolta a fix időt :DD ez mekkora beszólás

Mók_Ica 2019.01.17. 22:35:12

greg mekkora pöcs.... nem tudja elismerni a másik teljesítményét ......

2019.01.17. 22:35:31

Süsü tattikázik. Szakadtam. NEM!!!!!!!!!! Szefós.
KenPán meg gyorsabban számolt el ötig. És még bizonygatta.
A konténer merre lesz?

Cimili 2019.01.17. 22:35:44

csillámfasztól hánynom köll.

Sevda 2019.01.17. 22:36:08

@Cimili: ugyanez a gondolat vágtázott át az én agyamon is

tvbuzi 2019.01.17. 22:36:46

Ezt a mesterkélt jófej fasz Greget is unom

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:36:47

@oh..my...: EKG. :D Tényleg az a legbosszantóbb az egészben, hogy minimális erőfeszítéssel egy rohadt jó műsort is lehetne csinálni. De még erre is alkalmatlanak. Már az milyen szánalmas, hogy előző vv-kből összegründolt játékosokkal készítik a mostani műsort.

Hihetetlen, hogy ezek a gyökerek nem tudnak veszíteni. És folyton a szericsapatnak kell nyerni. Ha nem ők nyernek, akkor is.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:36:56

@Angora Cardi: mivel a villamestersegert jatszanak

2019.01.17. 22:37:22

És a nyertes jutalma: kimehet a vellából, egy kinti programra, ... , végleg. A második helyezetté is ugyanaz. :-DDDDDDD

pomac 2019.01.17. 22:37:29

észjáték a szívcsapatnak érdekes lesz

naezjó... 2019.01.17. 22:37:41

@Sevda: +1 gatya. Csak annyit kell mondani, hogy Csokitól van és végjátékig megvagyunk.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:37:52

@Cimili: ez a csillámszar nézi le korrekt Lacikát?

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:37:58

@naezjó...: Az még rosszabb lesz, mivel abba a készítő stábba már a gyökér szerihármas tagjai is csatlakoznak. De csak azért, mert olyan okosak. :)
@tvbuzi: EKG

Cimili 2019.01.17. 22:38:09

@Sevda: én biztos, h nem, me sajnálom tőle! :)

Mók_Ica 2019.01.17. 22:38:12

ez is milyen jó kis feladat..... (nem)

Mók_Ica 2019.01.17. 22:39:02

@tvbuzi: @Cimili: én úgy döntöttem, hogy nem kedvelem őt......

Oh my... 2019.01.17. 22:39:28

és arra egyébként van valakinek tippje, hogy miért van az a jelenség, hogy minél ótvarabb, formátlanabb, narancsbőrösebb, gány teste van valakinek odabent, annál hiányosabb öltözékben nyomul egész álló nap premier plánban??

Mók_Ica 2019.01.17. 22:39:48

@Vérnyusszancska: a tempón még javíthatott volna :))))))

Commodore 2019.01.17. 22:40:23

Szerelem csütörtök.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:40:42

@oh..my...: Kompenzál. :)
@Mók_Ica: Inkább ne, így is megvakultam a látványtól. :D

Sevda 2019.01.17. 22:40:44

@Cimili: a közjó érdekében felajánlok neki egyet, egye fene

Mók_Ica 2019.01.17. 22:41:11

roller óvatosan és titkosan megfogta hunyor kezét...... hmmmmmm

MosóMaca 2019.01.17. 22:41:51

Ki akarnak ezek tenni innen minket!

tvbuzi 2019.01.17. 22:41:57

Renyhe ugye, hogy okosat mondott?

Mók_Ica 2019.01.17. 22:42:19

renyhe menjen párbajozni legközelebb..... saját magával..... oszt bárki esik ki, renyhe kintmarad :))))

2019.01.17. 22:42:32

Baszd+, Renyhe de okos: Ezek ki akarnak minekt tenni! Jó reggelt kivénok. Erre megy ki a játék 2 hónapja, te barom.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:42:36

@tvbuzi: Igen, pont azt amit Roli az ostoba fejébe ültetett. :D
@MosóMaca: Ugye? jééé, ez a játék bazzeg. :D

ewita 2019.01.17. 22:42:45

@Vérnyusszancska: nyerhetne már nő vegre, egy igazi vagany okos csaj ! Az a baj hogy mindig ostobakat valogatnak be valamilyen megfontolasból, más kerdes, hogy egy normalis ember ezeket nem is birja hosszutavon elviselni!
Csodalkozom Rolin én is , bár nyilvan ugy van vele nem farasztja magat, felesleges.

Mók_Ica 2019.01.17. 22:43:27

adrika beszopta.... aszitte a 3, a 4...... pedig most tényleg 3 volt.....

naezjó... 2019.01.17. 22:43:28

húúú, összeült a rögtönítélő bizottság!!!!

Sevda 2019.01.17. 22:43:59

Reni és Zsu megváltják a világot a párbeszédjeikkel, zseniális.

Oh my... 2019.01.17. 22:44:05

le a kalappal Roli előtt, tényleg kibe... okos, frankón megetette az ostoba gyökeret, és ezzel az összes többit is, egy menetben.... hát sírok! xDDDDDDD

pomac 2019.01.17. 22:44:15

ez most nagyon betalált a szívecskéknél , roli jól csinálta :D

Cimili 2019.01.17. 22:44:25

@Mók_Ica: hogy bekapták a horgot.:DDDDDDDDD kurva okosak a rózsaszínek. ja nem.

MosóMaca 2019.01.17. 22:44:26

Ez Rolitól ügyes húzás volt! Beleültette a hintába őket rendesen

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:44:28

Hehe, most engedik el az Adrit?
Renyhe csalódott Adriban, mert nem Rolit viszi. Vagyis nagy a pofája, de fosik egy Roli párbajtól, és remélte, hogy Adri kiviszi.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:44:42

@ewita: Úgy gondolom, hogy ne azért nyerjen meg egy játékot egy nő, mert még VV-t sosem nyerte nő, hanem azért, mert megérdemli.
@Angora Cardi: Tattikáznak, bazzeg! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:45:49

@Cimili: na, ezért nyerjen Roli. Most látszik, hogy jól játszik, hogy kevesen vannak. Jól beetette a Csillámfasztriót.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:46:59

Ezek a debella kislanyok sortban es miniben..

Sevda 2019.01.17. 22:47:21

Reni át lát Rolin.

pomac 2019.01.17. 22:47:38

tényleg milyen büszke most magára reni :DDD röhögnék ha nem adri mögé állnának :DDD

Cimili 2019.01.17. 22:47:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: ééés folytatja a hintáztatást. :DDDD

Oh my... 2019.01.17. 22:47:43

"átlát rajtuk".... áááááá! (renyhe) szakadok xDDDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.17. 22:48:14

@Cimili: renyhét is jól beszopatta roller :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:48:19

@Cimili: ráadásul Renyhe etette be őket, Roli csak elhintette, hülye Renyhe meg kijelentette biztosra.

És most fúrja Lackót Roli és Hunor ellen.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:48:42

@Commodore: Gondterhes? :D

Most világosodtam meg. Renyhének a legolcsóbb, ótvarabb szájfeltöltése van. Ezt most vettem észre. xD

Mók_Ica 2019.01.17. 22:49:04

@oh..my...: roller ezt jól csinálta :)))) betette renyhét a hintába, az meg azt hiszi, hogy milyen okos ő :))))

naezjó... 2019.01.17. 22:49:23

igazán azt sajnálom, hogy azt már nem láthatom, amikor ezekkel az origókkal, színtiszta jóságokkal, evidenciákkal szembe jön az élet.

javier2 2019.01.17. 22:49:43

renit roli ejti ki
roli zsákmánya a reni

szánalmas vagy reni

Sevda 2019.01.17. 22:49:50

Na, Gregnek leesett, hogy hülyének vannak nézve, van remény.
Végre egy kis szín a műsorban ezzel a kavarással ☝️

Cimili 2019.01.17. 22:49:58

na renyhe már adrival is megszakítja a barátságát. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.17. 22:50:29

@Cimili: a szívcsapatban zavar támadt :)))))))))))))))

naezjó... 2019.01.17. 22:50:52

@javier2: +1, gyakorlatilag ezt várom már csak ettől a szartól.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:50:54

@oh..my...: Legalább ez maradt nekünk. Rolit a reteknek muszáj bent tartani a végéig, különben nem lesz ellenpólusa a gyökereknek.
@Cimili: Könnyezem. :D

mindenévfoglalt 2019.01.17. 22:51:19

De jó lenne most egy hármas kihívás, mondjuk Lacika hívná ki a harmadikat.
Volt ilyen korábban. És akkor mehetne Reni is.
Erről álmodok már mióta...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:51:24

Összepacsiztak. Aha. Majd visszanézik. Roli mutatta Hunornak, hogy leizzadt.

pomac 2019.01.17. 22:51:24

szakadok :DDD ezeknek tényleg fingjuk sincs semmiről ,csak tényleg lekvár el ne szólja magát :DD

Oh my... 2019.01.17. 22:51:32

nna, a freak show megint.... az egysejtűek okoskodnak, áááááá! xDDDDDDDDD

ibsen 2019.01.17. 22:51:35

Hát Reni nagyon vakon van

naezjó... 2019.01.17. 22:52:02

Mégsem játszik jól Roli, Reni rájött, hogy ki akarja ejteni őket. LEBUKOTT!!!!

Mók_Ica 2019.01.17. 22:52:15

renyhe csámcsogó hangja amikor suttog, kiborít..... undi.... a beszédét is kérjük blőrözni..... a nadrág nélküli segge és a melltartó nélküli melle után

pomac 2019.01.17. 22:52:28

na bazz zsu elbasssssssszaaaaa

tvbuzi 2019.01.17. 22:52:57

Belevaló Győzővel? Nézze a hóhér.

Sevda 2019.01.17. 22:53:10

Úgy imádom, amikor az ilyen ostoba, magukat rettentő magasra tevő királylányok a monológ végén hátradőlnek testtartás ügyileg, mintha ők szarták volna a világot, és éppen megvilágosodtak

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:53:13

Ki volt az a nagydarab szakállas ember Ánusz és Özvy mögött?

Cimili 2019.01.17. 22:53:26

zsu vv reni utasítására szeretné kivinni adrit hazugság vizsgálatra.

Angora Cardi 2019.01.17. 22:53:26

Köv reszben jon Anusz es Vivi

Mók_Ica 2019.01.17. 22:53:35

mi a fvsz van özvribi fején????? ez már egy egymilliós műhaj??? kapott csirkéket is hozzá.... :)))))

Angora Cardi 2019.01.17. 22:53:46

Reni megnyerte Lackonak a parbajt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:53:54

@naezjó...: Tulajdonképpen mindenkinek ez a célja a másikkal. :)

,, 2019.01.17. 22:54:08

Valaki írta h visszamennek a kiesettek a hét 2. felében, honnan tudta??

ibsen 2019.01.17. 22:54:08

Roli remélem pofára esik most:D De maga a taktika ügyes húzás volt:)

MosóMaca 2019.01.17. 22:54:18

@mindenévfoglalt: bizony jó lenne! Kicsit felpörgetné ezt a sz@rt

Cimili 2019.01.17. 22:54:18

@tvbuzi: ne figyeld almafaszt, a belevaló soxor sokkal jobb!!

pomac 2019.01.17. 22:54:37

remélem most is egy hétbe telik mire kiderül a vizsgálat eredménye, nehogy már meglegyen vasárnapra :D

ibsen 2019.01.17. 22:55:24

A szerelmespár újra a villában.Testőr is van velük:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:55:45

@Mók_Ica: csak befonták neki. :)

Zsu szuperképessége. Hoppá, akkor ki áll Adri mögé? Azért jöttek be a tyúkok?

naezjó... 2019.01.17. 22:56:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Még Greg ébredését várom a kérdésben :)

Cimili 2019.01.17. 22:56:50

@,,: nem emléxel rá, h ki írta?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 22:57:12

@naezjó...: Á, ne várd. Ébredés előtt Renyhe eltereli a figyelmet a kárálásával.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:57:17

@Commodore: Miért? Nem lett volna szabad? :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Majd úgyis kiderül, hogy Adri nem hazudott, a vizsgálati eredmény meglesz egy órán belül. A szeribari csapat visszaáll Adri mögé és pláne kórusban fogják üvölteni, hogy Roli egy GONOSZ ember. Adri visszamegy. The End

pomac 2019.01.17. 22:57:18

@ibsen: pofára max a szívcsapat fog esni ,hogy ehhez nekik hazugságvizasálat kell ,ja ez sem taktikai megfontolás csak szívből kérik a vizsgálatot ,mert ők olyan rendesek tiszta szívűek :)

MosóMaca 2019.01.17. 22:57:20

@pomac: ha meg is lesz,zsizsikest,meg mindent átlátó renyhét nem lehet ám átverni. Majd megmondják,hogy adri annyira gonosz,hogy a hazugságvizsgálót is kijátsza . Mert TAKTIKUS ő is!

Oh my... 2019.01.17. 22:57:23

@Vérnyusszancska: én mindig mondtam, hogy OKOS a srác, nem csak a vakok közt félszemű - amilyennek a retek szerkik akarják láttatni -, sokkal több van benne, csak b@sznak bemutatni, mert akkor hogyan érvényesülhetne a szánalomra méltó egysejtű-brigád, akiket a retek producer-szerkicsapat favorizál?!

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:57:47

@Angora Cardi: Na igen. Azért is vettem rögtön észre. :P :D

,, 2019.01.17. 22:58:12

Ez jó ötlet volt h Adri menjen hazugságvizsgálatra. Remélem azt is megkérdezik, szerelmes-e Roliba:)

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:58:44

@oh..my...: Végre sikerült egy épkézláb agyú embert találni, erre feláldozzák a debilek oltárán. Tényleg megérett az rtl a pusztulásra.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:59:11

@Cimili: Vajon kié? A csirkéké? Mert ha az Özvy-é, akkor nem sokáig lesz együtt Ánusszal. Mondjuk így se. :D

ibsen 2019.01.17. 22:59:24

@pomac: Zsu felhasználja jogában áll. Ennek semmi köze ki melyik csapatban játszik.

Oh my... 2019.01.17. 22:59:31

@MosóMaca: ez így lesz, pontosan! xDD

Vérnyusszancska 2019.01.17. 22:59:42

@,,: Csak egy adott kérdés mentén lehet kérdezni. És most nyilván a hátbaszúrás & taktika lesz a porondon

ibsen 2019.01.17. 23:00:11

@,,: Azt a cigizőben elmondta, az meg mint akit Ámor lőtt szíven benyargalt a hirrel:D

Sevda 2019.01.17. 23:00:38

Reni tényleg Zsu szupiképességével játszik, az a bolond meg hagyja neki, azok után, hogy "ország világ előtt" meg "valld be! Valld be, hogy színész vagy!"? Komoly? És a szerkik ezt hagyják?
És Reni tényleg ennnnnnnyire vakon áll, hogy egy "barátja" játékának a kimenetelét befolyásoló (jó, tudjuk, hogy zsu játékát semmi nem befolyásolja), egyéni okosságot, önző módon arra használtat, hogy a saját vélt igazát bizonygassa, amit benyelt Rolinak?
Hát kik ezek az emberek?

,, 2019.01.17. 23:00:46

@Vérnyusszancska: ebbe totál belefér az én kérdésem is

pomac 2019.01.17. 23:00:56

@Vérnyusszancska: ja mert nem látják a fától az erdőt a nagy fanok :DDD, nem is a a gonoszság hogy valamit hallasz és már "te vagy a szar" meg azonnal leoltják és takarodj vizsgálatra ,utána meg megy a fényesre nyalás szánom bánom gonosz roli megetetett minket de nem hittük el csak teszteltünk hogy bírod e a kiképzést :D.... de nagy volt az is hogy hogy futott a 3 után adri és kitessékelték egyből :DD

Oh my... 2019.01.17. 23:00:57

@Vérnyusszancska: ahogy mondod, fogadd maximál ékágém, megint!

2019.01.17. 23:00:58

Na de most őszintén: hogy lehet ezeket, az szefós csapatot kedvelni? Ilyen zsigeri rosszindulatot ritkán látni. Roller jó ledobta az atombombát, de PUÁ-t sajnálom. Csak ha visszajön a hazugságvizsgáról, oszt nem hazudott, akkor mi lesz? Nem hiszem, hogy megbocsájtanak neki (a semmiért).

naezjó... 2019.01.17. 23:00:58

érdekes, hogy pont a Zewánál van a hazugságvizsgálat-kártya. Pedig ha az évaddal kapcsolatban kiküldenék valakit, az pont ő lenne. Megkérdezném, hogy a villabeli létét milyen százalékban titulálná megjátszásnak.

Ármándójózsi 2019.01.17. 23:01:16

@Ibsen, Nem lőtték még fel a pizsamát???

,, 2019.01.17. 23:01:37

@ibsen: jó de az lehet hazugság is:)

Vérnyusszancska 2019.01.17. 23:01:38

@ibsen: Bár megfogadtam, hogy többet a büdös életben nem szólok hozzád, de ez annyira szánalmas válasz volt, hogy nem tudtam elengedni. xD Mi köze ennek ahhoz, amit Pomac írt? xDDD Ki beszélt arról, hgoy jogába áll-e neki vagy sem?? Tényleg azért bírod Zsút, mert az ő szintjén vagy agyilag. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 23:01:38

@Vérnyusszancska: az Zsunak nem számít, Roli is hiába tisztázta magát.

pomac 2019.01.17. 23:02:11

@MosóMaca: na azon még szakadnék hogy az hogy magyaráznák ki :)

2019.01.17. 23:02:13

Na kezdődik a Süsüsó. Már verem a térdem a kacagástól. Szánalmas.

Commodore 2019.01.17. 23:02:27

Taktikazik a világ szégyene!

javier2 2019.01.17. 23:02:45

reni hogy megsértődött adrira hogy nem rolit vitt

zsu taktika mászter

Vérnyusszancska 2019.01.17. 23:04:06

@,,: Mondjuk végül is lehet, de úgyse fogják ezt megkérdezni. Az Adrit gyengítené, az meg nem célja a reteknek.
@pomac: Ja, igen. Az őszinte barátok. Akik Zsút is kibeszélik a háta mögött, hogy az életben sosem lennének vele jóban. Most meg Greg ott hazudozik, hogy mekkora barinők lesznek az életben... Pfej.
@oh..my...: :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Meglásd, most számítani fog. Mert az Úr az égben így akarja. :)

Oh my... 2019.01.17. 23:04:10

@naezjó...: hmm, jogos felvetés! ha valakit okkal lehetne kiküldeni, az a világ ostobája Süsü! segghülye, de színészkedik ezerrel... persze azt is szarul, folyton kiesik a szerepéből.

naezjó... 2019.01.17. 23:05:12

amúgy ez a belevaló tényleg élő? ha igen, minek?

2019.01.17. 23:05:17

Élő adásban, egy felnőtt ember(?) egy műanyag babával beszélget...

,, 2019.01.17. 23:05:32

Falra mászom attól h minden fiút noelnek kell hívni, ha lány, akkor léna

Oh my... 2019.01.17. 23:06:11

amúgy... el ne felejtsem, a szavazatomat Lekvárenre pakoltam, még fantomkép korában, naná, hogy kitartok mellette én is, hogy a fenébe ne!!

Angora Cardi 2019.01.17. 23:06:15

@Sevda: ők együtt ilyen okosak
@Spitzbauer: passz, semmi kedvelnivalót nem látok bennül

ibsen 2019.01.17. 23:06:19

@Ármándójózsi: Ugord át amit írtam, ha zavar, neked is könnyebb:D

@Vérnyusszancska: És mi van ha felhasználja? Mert úgy érzi? Joga van hozzá, szerintem ennyi.
Meg leszek sértve mert nem szólsz hozzám...:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 23:06:26

@,,: arra nem lehet szavazni, hogy Zsu kire lövi el a harmadik hazugságvizsgálatot? Én Renyhére tippelek. :)

Commodore 2019.01.17. 23:07:32

Sok harc! NAPALM a földi ajánék!

pomac 2019.01.17. 23:07:38

@ibsen: mondtam én olyat hogy nem használhatja fel ?? én annyit mondtam hogy ehhez is hazugságvizsgálat kell , nincs köze hozzá ki melyik csapatban van :DDD ne röhögtessél már ha adrit nem éreznék az " őő" csapatukban szerinted felhasználta-e volna a szuperkémességét :D,de nem is kellett volna felhasználni csak egy kis olajosat zsírosat enniük hogy jobban forogjanak a fogaskerekeik de így hárman sem tudnak kitenni egy ép gondolkodást sem mert...

Angora Cardi 2019.01.17. 23:07:48

@Vérnyusszancska: szemünk nem az ámuszokon akad meg ezek szerint :D

Angora Cardi 2019.01.17. 23:09:05

@Commodore: köpjön föl s álljon alá

Angora Cardi 2019.01.17. 23:09:39

Geronazzo szellemét idézzük.

Sevda 2019.01.17. 23:09:45

@Angora Cardi: akkor együtt is menjenek haza, okosan, libasorban, Reni hangját követve

Ármándójózsi 2019.01.17. 23:10:14

@pomac: Hagyd, már 3-an elmondták neki, hogy hülyeséget írt megint, de negyedszerre sem tudta értelmezni a hozzászólásodat.

kivancsibobojsza 2019.01.17. 23:10:34

Pfujjj, a Marijja.... nem elég Győzi... ez már merénylet a tévénézők ellen

ibsen 2019.01.17. 23:10:40

@pomac: Te olvasd már vissza mit írtam Reniről és akkor ezt az egész kérdést nem tetted volna fel.

pomac 2019.01.17. 23:11:00

@Vérnyusszancska: jaj most esett le kinek akarom megmagyarázni a megmagyarázhatatlant :DD

Oh my... 2019.01.17. 23:11:08

@,,: én is, annyira elcsépelt már...

de miaz, miaz?? csak nem Hunci is képes volt plasztik-babázni..? Roli meg vicces? na neeeee! az nem lehet!

és persze ezt is CSAK a belevalóban lehet leadni, hát hogy is máshogy?!

Angora Cardi 2019.01.17. 23:11:32

@Sevda: ezek kérlek eltévednének hazafele világosban józanul

Angora Cardi 2019.01.17. 23:11:52

Gyózi pelenkázza nojelt.

naezjó... 2019.01.17. 23:12:28

Remélem Győzike ezért fizet.

Angora Cardi 2019.01.17. 23:13:12

Némítva nézem mert nem vok hajlandó a mŐanyag nojel bőgést halllgatni.

pomac 2019.01.17. 23:14:00

@ibsen: utolsó mondatom hozzád , egy árva szót nem írtam reniról te jöttél zsu jogaival pont.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 23:14:15

@Ármándójózsi: Mondom én, összenő ami összetartozik. :D
@pomac: Néztem én is, aztán a válasznál ledobta az agyam az ékszíjat. :D :D

Oh my... 2019.01.17. 23:14:46

@Spitzbauer: pedig egyszerű, szefósnak szefós a favja, evvan tessa ;DDD

Vérnyusszancska 2019.01.17. 23:15:24

@Angora Cardi: Vajh, miért történik ez így? :D Örök talány. :D

Angora Cardi 2019.01.17. 23:15:34

Vévé reno show de nemitok tovabbra is.

pomac 2019.01.17. 23:15:34

@Vérnyusszancska: ész zsu csap bólogat bólogat(mint ma is a széket ülve durcás fejjel) ,majd ha kijön akkor is bólogat bólogat ,hogyha kérnek tőle erre arra támogatást a szív csapat :D

pomac 2019.01.17. 23:16:32

@Vérnyusszancska: a láncos motor az igazi ott legalább jobban hallod a csikorgást :)

Angora Cardi 2019.01.17. 23:16:46

@Vérnyusszancska: nemtom de nekem is ez a zsánerem :D

mindenévfoglalt 2019.01.17. 23:17:59

Az wc kefe volt, amibe Reni énekelt????? Mindig van lejjebb...

ibsen 2019.01.17. 23:18:18

Nem baj látom már olvasni is fáradt vagy...
Ez a játék nem fehér és fekete, sok minden változik. Nagyon kibasztál velem az utolsó mondatoddal. De tényleg:D

Angora Cardi 2019.01.17. 23:18:23

Gyozi sajat bevallasa szerint vicces es laza.
Pfej

pomac 2019.01.17. 23:18:30

@,,: ja erre visszatérve ,mintha úgy olvastam volna hogy egy kérdést tehet fel csak és egy héten csak egyet ,vagy egy párbaj között egyet valami ilyesmi rémlik

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:18:34

Ásszálári bombá! Az, hogy rohadjá meg győző. Zsu drukkerek, hajrá, full hülyére vagytok véve.

Oh my... 2019.01.17. 23:18:51

@Angora Cardi: én meg azon röhögök, hogy bakker, ennyire fapados lett már ez a szar, hogy interaktív babák helyett betolnak közéjük egy azaz egy szimpla gyerekjáték-babát, és a hangszórókban adagolják hozzá a kamusírást..?? hát ez milyen már? xDDDDDD

Vérnyusszancska 2019.01.17. 23:18:54

@pomac: Megérdemlik egymást. Majd az életben megtapasztalja a nagy kebelbarátait, mikor lehúzzák és elverik a pénzét :D
Ezt észben tartom a jövőre nézve. :D
@Angora Cardi: Azt azért nem állítanám, hogy ez a típus a zsánerem, de megfogta a szemem, na. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 23:18:56

Almafasz megint szopja fel Renyhét.
Kijafaszom ez a Renyhe? Kit szopott le, vagy fog, hogy róla szól minden?

Commodore 2019.01.17. 23:19:23

Holnap megyek tarjanba! Veszek ájfónt, vagy dzsekit!

Oh my... 2019.01.17. 23:20:01

@Maximista vagyok: mondjuk, nincs nehéz dolguk velük.... ;PP

Angora Cardi 2019.01.17. 23:20:37

@oh..my...: tesco gazdaságos dragam :))))

Cimili 2019.01.17. 23:20:54

zsu így még borzasztóbb, h elkezdte produkálni magát.

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:20:55

Reggelre megint elfelejtem amit írni akarok, pedig fasza lenne. Most meg nincs kedvem mert agyfaszt kaptam.

Vérnyusszancska 2019.01.17. 23:21:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: A valódi kérdés, hogy kinek van erre a véglényre igénye? Gondolom hasonszőrű lehet. :)
Na, nekem is (hihi) lövik a pizsit. Jó éjszakát nektek! :)

pomac 2019.01.17. 23:21:20

zsu te is milyen szexis vagy mikor ledobod a textilt és az asztalon táncolsz :) ,bagoly mondja megint ... és ők nem jönnek a külsővel csak Folyton a szív :D

Commodore 2019.01.17. 23:21:37

Gombás drogos flash.

Angora Cardi 2019.01.17. 23:23:05

Gyózi szerint vam olyan hogy müncen. Müncenbe kiviteti renit.

Oh my... 2019.01.17. 23:23:06

ej de szánalom vagy Süsü! xDDDDDDD

jeeeeeeeej, Hozé Ármándó meg hogy leoltotta, hatalmas pirospont ezért!!!!! xDDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 23:23:14

Most mi a baj Roli zokni+papucs kombójával? Csillámfasz titokzokni+tangapapucs jobb? Vagy Renyhe mezítlábas felhúzott edzőcipője? Ne adj isten, a két számmal kisebb ruhájuk, a mindenből kilógó seggük?

Zsu mit pofázik a fiúknak? Megnyerettek vele minden olyan versenyt, amiben alapból labdába se rúghatott volna.

Angora Cardi 2019.01.17. 23:23:41

@oh..my...: gyözit zarjak ossze zsuval de a kulcsot dobjak el

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:23:59

@oh..my...: kurva átlátszó volt megint. ráadásul ovi a köbön. most eljutottam oda hogy nem is Zsu zavar, hanem inkább a balfasz tábora.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 23:25:10

@Vérnyusszancska: van az a réteg, akiknek ez bejön. Ha a szája tele, a fején papírszatyor, a seggét meg popitakaró fedi, nagyon sok vodkával elmegy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.17. 23:26:15

Na léptem, holnap suli, ovi, meló.
Jóéjt.

Angora Cardi 2019.01.17. 23:26:20

Gyozi majd viszi renit tarjanba csinalni a sót. Ő szellemi szintje meg a tesokaie.

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:29:19

Reni nem kicsit van beszarva. Tudja mi lesz a következő párbaj :) Szia Reni, mehetsz olaszba faszt szopni, sok sikert.

pomac 2019.01.17. 23:30:01

@Ármándójózsi: már leesett ,egy percre elbambultam , hogy végre nem csak ordibálást mutatnak 35 percben ,és ezt "valaki" észre is vette, de nem figyeltem ki nem tudja értelmezi :)

Oh my... 2019.01.17. 23:32:23

@Maximista vagyok: ó drága tezsvírem, ezen én már régen túl vagyok... azokat mi sem könnyebb ignorálni, csak túlpörgeti az ember a nickjeiken a kommentfolyamot, de ezeket a bazári majmokat hogyan lehet elviselni..? csak egy módszerem van ellenük, hogy nem nézem, max ha itt írtok jókat, akkor azt az elenyészően kevés néhány jelenetre odaléptetek online, aztán ennyi is, hasznos anyag jó, ha öt-tíz percnyi van... azután - pár napnyi kihagyást követően - pedig máris jobban viselem el a gyökkettőket (bár, így sem könnyű azért!) ;))

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:32:27

Roli mai akciója fasza volt. A retardáltat leszarta, ez pipa, a cigánylányt hintába ültette, ez is pipa. A baj az, hogy itt kint sok a hülye :D

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:33:54

@oh..my...: a szemétláda svábok tartsanak össze :D

2019.01.17. 23:35:51

@Cimili: Ez a mai este tanulsága.

Ármándójózsi 2019.01.17. 23:37:27

@Maximista vagyok: Pontosan. El tudok képzelni azokat a hajlott korú törzsnézőket és törzsszavazókat, akik a következőképpen gondolkodnak: "Jaaaaaj, a szegény vidéki bükfürdői egyszerű lányka elment a villába a gonosz fiúk közé akik mindig csak bántják szegénykémet. Pedig olyan kis helyes pofija van és olyan nagyon jószívű ez a kislány, miért kell mindig bántani?"

Oh my... 2019.01.17. 23:37:54

@Maximista vagyok: olaszba? ez az otromba lamantin? van ott épp elég formátlan dakota-like képződmény a hazai felhozatalban is, minek oda import? jó lesz ő ide, a hazai kamionparkolók bármelyikébe, az az ő szintje.

Oh my... 2019.01.17. 23:39:57

@Ármándójózsi: a birkamenetesekre gondolsz? mert azokból simán ki is nézem, bahhhh...

Ármándójózsi 2019.01.17. 23:40:43

@oh..my...: Ne nézd le ennyire a kamionosokat... Még talán az ukránok elvinnék fél doboz cigiért...

Oh my... 2019.01.17. 23:42:47

@Angora Cardi: a világszép Marijja asszonyt se hagyjuk ki! xDDD

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:43:37

@Ármándójózsi: ma ismét volt olyan pillanat amikor lebukott. a gond az hogy ezt sokan beszopják, direkt figyeltem, álló mozdulatlan kamera, monológja közben belenéz a kamerába hogy vajon a led aktív e. :) mondom, nem mozgó kameráról beszélünk, hanem fixről, több alkalommal. érdekes, és az is hogy ismét szerepbe baszta magát. na ezt én nem nyelem be.

pomac 2019.01.17. 23:44:15

@Maximista vagyok: ezt tudják is hogy fasza volt egész héten erre mentek és be is jött ,csak arra nem számítanak hogy nagy többségben sötétek nézik ezt a műsort nem úgy mint régen :D felnőtt egy(kettő) generáció :DD de nem az akire ő számit...

Oh my... 2019.01.17. 23:44:37

@Ármándójózsi: hát, valami ilyesmire tipcsiztem én is, hogy majd az ukrán nyomvonal mentén megtaláljana számítását Vévé Lamantin ;P

Oh my... 2019.01.17. 23:45:26

@oh..my...: nah, "megtalálja a.." - így akartam ;)

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:46:17

@oh..my...: Na ja, azt se tudja hol van, mert ugye Spanyolország fővárosa Portugália... :D gondolom Olaszországnak meg Svájc.

Oh my... 2019.01.17. 23:47:34

@Maximista vagyok: ééén is kifigyeltem basszus, mondjuk, más néznivaló nem is nagyon akadt a szánalmasan szar alakításán!!

Oh my... 2019.01.17. 23:48:09

@Maximista vagyok: ahahaaaaa!!!!!! téLLeg! xDDDDDD

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:49:02

@oh..my...: ha csak nekünk tűnik fel, akkor mi helikopterek vagyunk :D

Oh my... 2019.01.17. 23:50:06

@Ármándójózsi: igaz igaz, és jó is lesz, ha visszaveszünk az arcból, nehogy megkapjuk a savat bele miNK is... ;DDD

Oh my... 2019.01.17. 23:52:38

@Maximista vagyok: jah ja, de 'jut eszembe, helikopterezéssel már nyertek itt VV-t.... ;))

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:55:52

@pomac: nincs felmérésem hogy kik nézik, szavaznak, gondolatom van róla és kb be is azonosítottam a többséget. persze vannak kivételek, mint pl én és sok más akik látták az első 4-5 évadot ahol azért más volt a helyzet, más dolgokon volt hangsúly. na mi pont nem erre vagyunk kíváncsiak amit most a "szív" csapat tol, mert ez se nem vicces, se nem szórakoztató. nagyok az elvárásaink talán, lehet, de az tuti hogy itt mi vagyunk kevesebb számban.

Ármándójózsi 2019.01.17. 23:57:29

Egyébként csak az sajnálom (a végeredménytől függetlenül), hogy nem láthatom Zsu arcát, amikor majd visszanézi, hogy HOTCsillám, mondja Renyhének, hogy kint az életben ezzel, még távolról sem. És a többi oltást oda.vissza, amit róla beszéltek. Szerintem akkor fog megzakkani teljesen.

Maximista vagyok 2019.01.17. 23:59:39

@oh..my...: Inkább azt a helikopterezést nézném mint ezt az állandó sajnáljatok, megjátszom magam, szív szart. mondom, ki a faszt érdekel az hogy neki el kellett költözni bivalybasznádra? mi is elköltöztünk. megkérdeztek? nem. felépítettem ennek ellenére az életemet egy VV nélkül? érdekes, de igen :) van kérdés?

Oh my... 2019.01.18. 00:00:01

@Maximista vagyok: és persze az öntelt "kurvárataktikus" puát is jól meghintáztatta, azt se felejtsük ki a felsorolásból, az is mestermunka volt! /persze, kellett hozzá hosszú, gondos előkészítés, de bejött, facán működött, ettől volt mesteri!/ xDD

Oh my... 2019.01.18. 00:03:03

@Maximista vagyok: sosem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de ekg, ezerszer inkább az együgyű Rélió és az ő helikopterezése, mint ez! EKG megint!

Maximista vagyok 2019.01.18. 00:04:49

@oh..my...: Roli most szerintem nagyot megy. Nekem ez lenne a VV amit ő csinál, jó ebben volt nála jobb, lásd Attila, de leginkább rajta látszik hogy egy játékot játszani akar és lehet hogy tudja is miként kéne.

Oh my... 2019.01.18. 00:10:35

@Ármándójózsi: ez borítékolható.... viszont ezért sajnálom már most, mert újabb pofonok várnak rá kint; irtam már, csak ismételni tudom, hogy addig volt jó neki, amíg a helyi szefós volt Bükfürdőn, mert ha innen kimegy - akármilyen végeredménnyel, akár ha győztesen is - onnan már egy ország szefósa lesz, beleértve a "trianontól elcsatolt" területeket is... mert nézzük meg az együgyű foSomácskát... emelt csak egy szemernyit is a megítélésésén a nyereménye, vagy maga a tény, hogy győztesként jött ki a villából? NEM.

Maximista vagyok 2019.01.18. 00:10:51

@Ármándójózsi: pár résszel ezelőtt írtam, hogy Zsunak az a jó hogy bent van. amint kint lesz, szar lesz neki, de erről még fingja nincs. ezt az egyet én is sajnálom mert ha meg is nyeretik vele, lehet hogy többet veszít (ártanak neki) mint nyer.

Oh my... 2019.01.18. 00:14:10

@Maximista vagyok: igen... és nekem még jobban be is jön az ő játékstílusa, mint Attiláé, mert nála a gyűlölködést, mint eszközt nem szerettem - értettem persze, de nagyon nem szerettem...

Oh my... 2019.01.18. 00:16:30

@Maximista vagyok: na most nézd meg! nem elég, hogy takkra egyet gondolunk, még egy idöben is! szép? ;))

0.5 bit 2019.01.18. 00:18:54

@pomac: " remélem most is egy hétbe telik mire kiderül a vizsgálat eredménye, nehogy már meglegyen vasárnapra :D"

Roli eredményére több napot kellett várni. Gondolom itt rögtön meglesz, bezzeg azt még mindig cseszték megmutatni Zsoltiék ki zsonglőrködött a képpel.

0.5 bit 2019.01.18. 00:20:18

@Maximista vagyok: "Nekem ez lenne a VV amit ő csinál"

+1, EKG

Maximista vagyok 2019.01.18. 00:21:08

Én elteszem magam, jó nyolcast az éjjeli bandának. Ma jó volt dumálni :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.18. 01:38:07

@Maximista vagyok: ekg!!
fapados szériába fapados taktikus; azaz: Roli végre rájött, hogyan kell parancssort adni Lamantinnak, Zsunak, Adrinak és lőn! a gép működik, az alkotó pihen. popcorn elő, indul a műsor.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.18. 01:42:21

@oh..my...: ezzel is ekg! bizony, Roli ugyan csak egyszerű lajhár, de szerethetőbb, mint az öntömjénezéstől narcisztikus Atesz.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.18. 01:48:30

@Maximista vagyok: ekg ekg ekg!
kész vagyok a “szív” csapattól: Zsu ha szívből tett volna, sistergett volna a jele Renyhe mellett. Gregnek se feltétlen Roli a fő riválisa, hanem Hunor. ehhez képest mindketten Rolira tettek - na ez a taktika, ez az, amikor ésszel átgondolod és érdekeidnek megfelelően teszel.

csak hát ennyire cső ostobák, hogy még maguk is elhiszik a kis meséjüket. nem is csoda a fidesz ekkora bődületes támogatottsága, amíg ilyen fiatal szervezetek is ellenállás nélkül szopják az o1gt.

Múmin89 2019.01.18. 03:43:03

Nem szeretem Rúdlényt, de ma igaza volt Lacikával kapcsolatban. Roli meg Hunyi tényleg összepacsizott a kihívás után, hogy milyen jó ők megúszták. A keddi összefoglaló végén Roli Lacikát ajánlotta Reninek, amikor masszírozta és rányomta a sok testápolót. Ha Lacika esik ki, nem fognak nagyon búsulni utána...
Amúgy Lacika kezd nem szimpatikus lenni az utóbbi időben és nem(csak) a lefejelős mondat miatt.
Amikor még Vivinek mondta a kortest volt egy olyan elszólása, hogy elrontja a saját játékát azzal, hogy neki mondja a beszédét, miközben ők "testvérek" voltak odabent. Amikor meg kiesett Vivi , annak örült, hogy nem kell tovább hallgatnia és nem is baj, hogy kiesett.

Sanda.Ipse 2019.01.18. 06:15:34

Nem véletlen, hogy a mai napig kitartott a szimpátiám Roli mellett. Bizonyítja, hogy nem csupán egy vakok között félszemű. Reninek egy érthető példán át demonstrálta, mit jelent a taktika:)
Bravúros volt! A kihívás végén az összepacsizás Hunorral is a tattika része volt és bejött. Reni meg mit kínlódott, hogy Lacikát ellenük hangolja.
Hajrá Lackó! Három fiút a döntőbe!

Sanda.Ipse 2019.01.18. 06:23:09

Zsuzsu azokkal az alufólia gurigákkal!! OMG! Muszáj ennek a csajnak naponta bizonyítania, hogy tényleg hülye?

mentorosh lecsó 2019.01.18. 06:45:37

OFF

Magyarország tényleg(!) jobban teljesít !

RTL Zsóóóóóttiii !

A következő epizódót a "kreatív csapat" szopta ki Zafír f@szából ?!?
Párbaj előtt, külső infóval rendelkező selejteket beküldeni ??? Tényleg ennyire futja ?

KrisztiÁnusz, aki úgy lépked terpeszben, mint akit éppen akkor élvezett tele PumpedGabo ?!?
ÖzvRibi, akinek a haja is begöndörödött már Woodman papa forró megtiszteltetéseitől ?!?

Baromi nehéz már eladni a reklámidőket ehhez a tartály híg, langymeleg foshoz igaz ??? Leszóltak fentről, hogy kellene még pár % nézettség !

Lennének még kérdéseim, de inkább én kérek elnézést a Hogyvolt közösségétől !

ON

Sanda.Ipse 2019.01.18. 07:08:00

@mentorosh lecsó:
Lecsó, itt ti sokan Zsótit hibáztatjátok a műsor kreativitásáért. Szerintem ott ő rangsorban a huszonhatodik senki. Felesleges szidnunk. A felelős szerkesztővel készült egy riport még az elején, aki Renit tartotta a legszórakoztatóbb játékosnak. Innen kezdve no comment...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 07:41:44

@Sanda.Ipse:

Felelősszerkesztő1G !
Azért Zsóti is ad neki ötleteket tuti, pláne a Greges Renyhés vonalat biztos előtérbe tolja.

Képregényen az a Renyhe fej, hát nem képernyőbarát :hanyas

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 07:45:15

@mentorosh lecsó:

Merészek vagytok hogy BV-t is néztek még :)

Sanda.Ipse 2019.01.18. 07:47:46

@szociál:
Akkor Zsóti ötletei helyett olvassák inkább a hogyvolt kommenteket:)))

,, 2019.01.18. 07:56:08

én bírom Rolit, de kicsit olyan érzésem van, mintha Hosszú Katinkát beengedték volna egy amatőr úszóversenyre, és mindenki csápol h hajrá katinka, hogy lenyomta a sok nyomit...
ez nem Roller erénye, inkább a castingosok-szerkik szégyene.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 07:58:32

@Sanda.Ipse:

+1

@,,:

De látod hogy ez Roli hátrányára válik, mert a közmunkások Renyhére fognak szavazni mert vele azonosulnak, dakoták azt szeretik ha feszkó van meg színház, gondolkozni azt nem kell, az fárasztó.

kivancsibobojsza 2019.01.18. 08:04:42

Végre tegnap este már valakiVEL együtt tudtam nevetni, és nem valakiN. Mecsoda különbség!! Ha eddig nem lett volna szimpi Roli (de az volt), akkor mostantól neki drukkolnék.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 08:07:22

szeretném megköszönni a blogmocinak, hogy körülbelül huszadszori próbálkozás után lehetővé teszi, hogy itt legyek

,, 2019.01.18. 08:08:32

@szociál: máshogy gondoljuk, nem szoktam általánosítani. Majd térjünk vissza erre egy Roli-Reni párbaj után, ha Reni nyerné meg, amit kétlek, én be fogom ismerni, h tévedtem .

mobilos perpetuum 2019.01.18. 08:11:34

@mentorosh lecsó: Bízzunk benn, hogy csak egy jelenet erejéig küldik be őket. Az is sok, plusz igaz, hogy külső infót adhatnak át.
Tavaly bementek, már nem emlékszem kik, de Lóri köztük volt, nőnek maszkírozva balettozott, valami performansz volt.

Sanda.Ipse 2019.01.18. 08:12:18

@szociál:
Optimista vagyok. A zemberekbe vetett hitem rendíthetetlen. Azért olvasom a hogyvolt kommenteket és nem a fészeseket. LOL

Sanda.Ipse 2019.01.18. 08:14:16

@,,: nem hiszem, hogy ezen bárki vitatkozna. Az elejétől ezt mantrázzuk:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 08:14:38

@Sanda.Ipse: én meg a mozdonyvezető, aki látja a három hülyét az alagútban

0.5 bit 2019.01.18. 08:14:46

@Sanda.Ipse: "Lecsó, itt ti sokan Zsótit hibáztatjátok a műsor kreativitásáért. Szerintem ott ő rangsorban a huszonhatodik senki. Felesleges szidnunk."

Inkább úgy érzem rajta keresztül a szerkesztő brigádot, csak épp ő van nevesítve mivel a többieket nem ismerjük.
A kritika neki vagy az összesnek címezve jogos. Nem egy rakéta tudomány ezt a formátumot jól csinálni:
1, Ne nézzük hülyének a kedves nézőket: mutassunk meg nekik mindent és ne akarjuk manipulálni őket, mert ezt a játékosoknak kell egymás között
2, Legyen a műsor szórakoztató: érdekes feladatok, új változó helyzetek vagyis egy kis kreativitás

Kb. ennyi elég lenne, hogy ne szidjuk a szerkesztő brigádot. Az igazi baj, hogy már az 1, pontot sem sikerült nekik megugrani (pl: ki dugta el a képet, megfejelnélek-megverlek). Ha legalább az első sikerülne, akkor nem akarná az ember kivágni a TV-jét az ablakon.

Ezek nem teljesíthetetlen elvárások, mert még Árpáéknak sikerült. Most lehet szűkös a költségkeret egy ilyen tesco gazdaságos VV-re, de az első pont nem pénz kérdése.

,, 2019.01.18. 08:16:42

@0.5 bit: kakkantós dorkát is ismerjük, ő mindig kimarad:)

Sanda.Ipse 2019.01.18. 08:20:07

@0.5 bit:
Az elmarasztalás ellen semmi kifogásom, csupán a nevesítés ellen. Zsóti szerintem ott egy nagy zéró.

Sanda.Ipse 2019.01.18. 08:20:48

@,,:
Ő nem csupán egy kézbesítő?

2019.01.18. 08:20:57

@szociál: A BV-ben vannalk a nem-szív csapat legjobb pillanatai. Azt nem Zsótti szerkeszti. A hozéármándót meg a némítógombbal kell kezelni.

@Sanda.Ipse: Én már soxor sajnáltam szegény Zsóttit itt, de ZS1G! :-DDD

@adamskij: Hajrá VVLajhár! :-DDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 08:21:17

@Sanda.Ipse: persze, de ha féktávolságon belül vagytok, akkor már mindegy. becsukom a szeme :))

Oh my... 2019.01.18. 08:23:19

@Sanda.Ipse: huhh, ezt mát én is akartam írni, Zsótikának ott nem lehet sokkal több szava, mint kakkantós Dorkának, vagy a levéldobálgatós izé, hogy is hivják..? volt az első beköltözős adásban, PPetya interjúvolta, khmm, Gina, ha minden ihat, a fosomás szériában "játszott" (már amennyiben azt a semmit játéknak lehet nevezni, amit tőle láttunk), szal...

igen, a felelős szerkit érdemes hibáztani, de még nála is jogosabban a PRODUCERT - vagy producereket -, mindenek előtt a kreatív prodjúszert, Sixx posztjában ott is a CLUE hozzá, még a nevét sem kell találgatni, ha valaki nem látta esetleg a korábbi szériákat, vagy a Survivort: GÁBOR!!

tehát a jelszó helyesen : G1G!

,, 2019.01.18. 08:23:38

@Sanda.Ipse: ugyanolyan szerki, mint Zsóti.

Oh my... 2019.01.18. 08:26:53

@oh..my...: ihat = igaz (természetesen)

amúgy meg gyóóóreggelt! ☕☕☕

Oh my... 2019.01.18. 08:30:50

@Sanda.Ipse: úgy kezdte ő is, levéldobálgatóként, és gondolom, kávéhordozgatóként, aután felküzdekedte magát szerkiknek, wow! vagyis nem, dehogy wow!! inkább pfff..... mert az eredmény önmagáért beszél.

2019.01.18. 08:36:49

@oh..my...: Szerintem nem kávéval kezdte, hanem térdelve a megfelelő íróasztal alatt. Ha érted mire gondolok ;-)

2019.01.18. 08:38:59

@oh..my...: M1G: mindenki 1G :-)

2019.01.18. 08:41:45

A szív csapat margójára, ez nem egy olyan játék ahol mindent szabad ami nem tilos? Akkor meg miért van a kiakadás, hogy a három fiú nyerni jött be? Ök miért?? Csak ingyenélni? Amúgy meg szerintem Roliék sokkal őszintébbek a játékban. Jobban hozzák a valódi énjüket, mint a szív csapat a mesterkélt kitalált bohóckodássak amik nem is ők és nem is vicces. Amúgy amit Reniék csinálnak az nálam kimeríti a verbális abúzust.

Oh my... 2019.01.18. 08:45:51

@0.5 bit: igazad van, de ne árpázzunk már folyton, könyörgöm, mert oké, talán jobb, kvalitibb emberekkel dolgoztatott,, de úgy könnyű, ha a büdzsé nagyságrendekkel magasabb, amúgy pedig ő is csak összelopkodott, amit bírt mindenhonnan, viszont viszonylag jó érzékkel válogatott, és az érdemei kb ki is merülnek ennyiben... arról nem beszélbe, hogy az ö távozása után is még konzekvensen jól teljesített a szerkesztés, a színvonal vsz a keret drasztikus csökkentésének következménye, amióta képzetlen, hozzá nem értő brigád készíti az öfiket a magasságos kibe*aszott prodjúszer úr kénye-kedve szerint!
/ami legnagyobb sajnálatomra könnyedén körvonalazható, mert nagyjából ki is merül a minősíthetetlenül RIPACSKODÓ debilek plusz egy díszbuzi előtérbe erőltetéséből!! és mindez - ez dühít leginkább -, a konzekvens, IDŐRENDI SZERKESZTÉS rovására!!!/

Oh my... 2019.01.18. 08:50:34

@Spitzbauer: xDDDDD úgy is jó!!! vagy, esetleg: VV1G?

mondjuk, az "1" okafogyottá válik így, hogy mind az... ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 08:52:54

@,,: @Sanda.Ipse:

Valami oka csak lehet hogy ennyire elment trashbe, lehet a kimutatások szerint 80% -a sötét mint a faxom, és már mindenkinek van okos telója, még annak is aki vályogházban él (kis túlzással) .
Fészbuk kommenteket nem olvasok, de ott is a sötétség van túlsúlyban gondolom, BV betelefonálók amíg néztem beszélni nem tudnak, lekvár klónok mind.
És még nyomják is az arcunkba a Renyhe showt, másról nem is szól.
Na ezért lett elegem.
De itt beszélhetünk arányokról, ha a szavazás körüli mizéria nem tisztázott, úgy játszanak a százalékokkal ahogy akarnak.
Meg ne magyarázza nekem senki hogy Greg 72%-a nem volt kamu :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 08:54:35

@szociál: bele kellett volna tenni a 72be egy tizedesvesszőt, akkor talán korrekt lenne

Oh my... 2019.01.18. 08:54:38

@kivancsibobojsza: EKG! és ugyanez a belevalóban leadott rolis bejátszásokra is (a renyhés itt is gagyi volt, Renyhe-show, ahaha, ezt is INNEN lopták! xD)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 08:57:23

@úgymond olvasó mmkk:

azért az kevés lett volna Vivike ellen, de szerintem szoros volt, hiába volt ribi a lány, greg túltolta a buzizást, meg a hátulról kibeszélést.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 08:58:37

@szociál: tök fölösleges szavazni egyébként, úgyis az marad benn, akit az rtl akar, ezért nem is szavazok most sem.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 08:59:17

@Sanda.Ipse: Blöff, blöff és blöff...valahonnan ismerős ez a három szó, de szerencsére most más kontextusban.
A póker nagy örege bizonyos Doyle Brunson, aki nem átallott arról csevegni, hogyan lehet 2-es-10-es leosztással nyerni, ami a leggyengébb variáció a játékban.
A póker doyenje arról tanítgatott, miként válhatsz hitelessé az előző körök patetikus lapbemutatásai alapján( Lásd Roli hazugságvizsgálata), és hogyan bizonytalanítod el a többi játékost, hogy egymást figyelve dobják be a jobbnál jobb lapjaikat...
Mert az állításod valós....legalább is eddig azt bizonyítottad.
A kétely ugyan megmarad irányodba, ellenben néhányan már bebuktak előtted a blöffjeikkel, így te nyugodtan ücsöröghetsz, másokat figyelve...
És, hogy csokis a pólóm, elnyűtt a gatyám?
Kit érdekel! Nincs rá időm, leszarom..., legyen ez a sármom, legyen ez a szexepilem...( pl. Simon).
Koncentrálni, nyerni jöttem!
És pókerarc, és ALL IN !!!

Tisztelgek!!!!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 08:59:20

No Testvéreim a Hogyvolt blogon!

A tegnap esti adás után Lackóra vándorolt a szavazatom. Hogy miért? Az, hogy Roliék egy perc alatt szét tudták kapni a Szívnégyest és olyan rosszindulatot váltottak ki belőlük, hogy hihetetlen. Eddig is tudtam, hogy nem ők a legélesebb kések a fiókban, de akkor is. Ha Adri megy vissza véletlenül, szerencsétlen lányt darabokra fogják szedni az szeretett nevében. Szóval hajrá Lackó!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:02:39

@Paic Róbert:

Azt hiszi renyhe hogy ha műsort csinál, idióta lesz, akkor ő ezzel már meg is nyerte.
Minden alkalommal látszik hogy túltolják, Greg is túlbuzizza, Zsu túl sírja, ennyit az őszinte játékról.
Ha otthon is ezt a műsort tolná renyhe akkor a muterja fakanállal verte volna el a seggét.
És utána kiabált volna, hogy fürgyé le, mert két napja nem fürödtéééééél!
Fel nem tűnik neki hogy Roli mikor ül és nézi őket mit faszkodnak Greggel, csak szánja őket és tudja hogy ő szarul nem jön ki ebből, legalább nincs arcvesztése ha kilép a villaajtón.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 09:03:17

@UdvariatlanBolondvagyok: Szépen fogalmaztál én is sokat tanultam az Öregtől. Működik a történet.

Oh my... 2019.01.18. 09:03:21

@Spitzbauer: jaigen persze, csak most azért nem vettem számításba, mert e nemes és rendkívül hasznos tevékenységet csak nem itt kezdhette, hanem jóval korábban, csak úgy mint Baukó, vagy a klasszikus - ha már az Árpa érát emlegettük - Vévé kib*szott Nagy ő Anikó, aki ugyancsak komoly, a "szakmában" jegyzett karriert köszönhet a térdeinek... xDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:03:54

@úgymond olvasó mmkk:

azért most még maradjon a jelünk lekváron katicazebra

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:05:27

@szociál: nem tettem senkire sem, gólyamacska

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:10:24

@szociál: de most a gyengébbik karoddal, ha lehetséges, hörcsögróka

Oh my... 2019.01.18. 09:11:46

@UdvariatlanBolondvagyok: géniusz!!! mindkettő! (és nem lovasi értelemben: "álljatok ki, emeljétek a kezeitek, és mondjátok hangosan..." naa, neem, dehogy!! xDD hanem komolyan!) és pont ettől jobb játékos nekem Roli, mint Attila volt, mert sokkal finomabban, ravaszabbul játszik, és az örök vesszőparipám, hogy a permanens direktben arcbatolt gyűlölködést mellőzve!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:12:24

@UdvariatlanBolondvagyok:

Hunor már elujjazta a nyereményt, Lekvár eltujáskodta, csajok nem jönnek számításba, Greg meg max annyit nyert az egésszel, hogy ha seggbe izélik ,akkor kiposztolják meg volt VV Greg.
Ha a szefós szavazókat kivesszük a számításból, és azt hogy Zsótiék nem nyúlnak bele, akkor Roli a nyertes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:13:32

@úgymond olvasó mmkk:

Rendben, egy pillanat műve lesz az egész csirkerozmár

,, 2019.01.18. 09:14:53

@oh..my...: "a permanens direktben arcbatolt gyűlölködést mellőzve!!! " ezt pl. nagyon lájkolom benne.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:18:37

@szociál:
annyira kedves vagy velem, makifarkas, hogy hullik a szememből a csillag :***

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 09:20:45

@oh..my...: Mert Roli a szellemi téren manipulál, más ostobaságát a maga előnyére fordítja, amíg Attila az érzelmekkel variált, ahol kikerülhetetlen a szélsőség....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 09:23:23

@szociál: Csak erre várok, ezért követem ezt a szart!

Oh my... 2019.01.18. 09:28:13

@szociál: így így... csak sajnos belenyúlnak...

[Süsü kivételével az összes szívcsapatos, de a már kiesettek mindegyikére - kivéve talán Csokit - igaz, hogy a szolgáltatásaik ÁRKÉPZÉSÉRE lesz kihatással a VV előtag a nevük mellett a továbbiakban, és ezért is vállalták a szereplést; egyedül Roliék azok, akik nem a szexiparban terveztek profitálni ebből (meg még Ratyis, de ő így járt, TyvTivadar esetéből felkészülhetett volna még idejében, ha lett volna csepp agya ehhez, de nem volt neki...)]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:29:55

@úgymond olvasó mmkk:

Bár ahogy bele gondolok te csinálod logikusan, minek szavazzak ha nem is nézem ? :)
Én is kihátrálok a szavazásból, amíg Renyhe bent van visszakozok.

@UdvariatlanBolondvagyok:

Én is követem, távolról.

Maximista vagyok 2019.01.18. 09:30:49

Dikk! Tik itt mit tattikáztok? Szívből kommenteljetek!

hereverő heverő 2019.01.18. 09:34:11

Lóreggelt mindenkinek. Ma ezt hoztam ébresztőzenének
www.youtube.com/watch?v=OOBcICd_WbM
péntek végre!

megyek olvasni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:34:49

@szociál:
tulajdonképpen tényleg igazam van :))))))) de attól még nem kellene visszakoznod, a nézettségbe a szavazatod nem számít bele

@Maximista vagyok:
maraggyámá magadnak, te retek, hát ki vagy te itt, hogy engem utasítgatol?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 09:36:07

@oh..my...: Már csak az a kérdés, hogy ki a célközönség, mint hivatkozási alap, kikre lehet ráhúzni a vizes lepedőt Zsu diadala kapcsán.

Oh my... 2019.01.18. 09:36:39

@,,: én is... Attilát nem szerettem amiatt, ahogy módszeresen kikészitette a pornómúltas lányt (Vera talán? nem emlékszem pontosan), és a jóindulatú tujasrácot, Csabát, gusztustalanul és gátlástalanul csinálta, engem ez taszított kifejezetten... Roli képes a kőkemény (nem Süsüi értelemben vett!) taktikázás mellett megmaradni embernek, ezt dijazom benne, meg a hihetetlen higgadtságát.

Maximista vagyok 2019.01.18. 09:37:17

@úgymond olvasó mmkk: hogy lesz így 20 lájkod retek? nekem mára már van 2, abból az egyik a matyka.

Maximista vagyok 2019.01.18. 09:38:44

@UdvariatlanBolondvagyok: a fész népe a célközönség, mint mindig :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:41:47

@Maximista vagyok: engem nem érdekelnek a lájkok, nem vagyok lájk-kurva

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:42:13

@hereverő heverő:

Én meg eztet.
Utálom a Patakyt mint a sz*rt, de ez a szám még a Zeppelinnel és a Sabbathal is versenyezhetett volna (angolul)
Ozzyhoz még passzolt volna is ez a szám, Planthez kevésbé.

www.youtube.com/watch?v=WMlg45ZK1lY

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:45:36

@szociál: elindítottam, és egy azonosítatlan repülő tárgy jelent meg az ablak előtt

sziszkó1 2019.01.18. 09:46:04

@oh..my...: ekg! Most néztem vissza a tegnapi öfiben ezt a jelenetet, hatalmas volt! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:46:26

@Maximista vagyok: a cica egyébként is ötnek számít, szóval abbahagyhatod a dicsekvést :D

hereverő heverő 2019.01.18. 09:47:02

@Maximista vagyok: és @UdvariatlanBolondvagyok: FEnnebb volt egy kérdés, hogy miért mindig Osváth "ezért kell nekem faszt szopnom" Zsoltot ekézzük a nézhetetlen VV9 miatt. Nos azért, mert ő volt benn, és tudnia kell hogy hogy megy a szavazás, tudnia kellene, hogy nem csak a faszbuk a közönség, sőt, lehet hogy sokkal inkább nem. Az itteni kommentelők is a megcélzott 18-49 korosztályt képviselik, és pont mi vagyunk az a korosztály, aki fizetőképes kereslet tud lenni Bél Flórára vagy a körömgomba elleni fasztuggyára. Szóval nem a 12-25 éves senkiket kellene a TV elé szegezni hanem minket. Így meg a kutya se fogja nézni a szaros reklámjaikat, ergo bukás az egész és mehetnek vissza a balettbe ugrálni. Mi itt annyi ötletet adtunk... nem kellene igazi katonás hét, de ez a tűzgyújtásos szarakodás az elején, édesfaszom... Ennyire képesek csak?

Oh my... 2019.01.18. 09:47:07

@szociál: na ne már!!!!! van itt munka bőven: a renyhe-brigádot kell gyengíteni addig is, vesszen a pua! ;P gondolj bele, mi öröm lesz nézni renyhe tombolását vasárnap, mert addigra tuti kibékülnek, hisz" csak nem fog az ellentáborba beállni az aggyal élők közé egy renyhe..! mi sem állhat messzebb tőle, vagy a csillámseggtől, vagy a csekélyértelmű színésznőtől... úgyhogy plz savazz!!!!! ;DD

,, 2019.01.18. 09:48:48

@hereverő heverő: Zsóti azt mondta miután kiesett, h nem olvassa a HV-t, mert az primitív:)

2019.01.18. 09:48:53

@oh..my...: Én is úúútáltam Attilát, nem is néztem igazán azt az évadot. Visszatekintve jó volt, jó lenne most is... És Rollerrel kapcsolatban is egyetértek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:49:34

@úgymond olvasó mmkk:

sok teát iszol azért látsz csészealjat mindenütt

@oh..my...:

Zsótiék átbasznak minket, semmit se ér a szavazatunk, Adri megy vissza, mert Gregékhez húz.

Ármándójózsi 2019.01.18. 09:50:11

@szociál: Kár, hogy Patakinak ehhez csak annyi köze van, hogy ő énekel. Mondjuk nem rosszul, de ezt azért más is el tudta volna énekelni, de ugye őt szoktuk meg ebben. Az EDDA-ban Slamó volt az, aki vitt mindent, ahogy a 3. lemez után kilépett (tulajdonképpen feloszlott a zenekar), utána már csak a híg fos maradt... Patakiról meg már ne is beszéljünk... A faszé hozták vissza az UFO-k...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:50:31

@szociál:
három napja nem teáztam, mókus

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 09:52:18

@Maximista vagyok: Azt mondom én is az eleje óta. Ha nyer akkor fog a legtöbbet veszíteni :( Zsu

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 09:52:39

@oh..my...: Lehet bárddal, vérengzéssel kivégezni a népet és lehet méreggel hangtalanul, ahogy írtad higgadtan....Attila Péterrel is vérgeci volt, ellene is volt mesterterve, míg Roli Hunorral bájosan Sancho Panzáskodik a szélmalom harcban....ja! Hogy ő ül a csacsin? Ez jutott Hunyinak!

Oh my... 2019.01.18. 09:52:58

@hereverő heverő: hegyomlásnyi EKG, csak egyet vitatnék... a Zsótinak? "tudnia kéne"...? azt mégis hogyan, mivel..? ;P

szajkózom: a PRODUCERNEK kell ezt /is!/ tudnia!!!!!

Maximista vagyok 2019.01.18. 09:53:09

@hereverő heverő: én nem kérdeztem ilyet, továbbra is Zsótit fogom felkérdezni :D

@,,: velem az élen! amúgy meg ne kamuzzon, tuti olvas minket a radiátor.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:53:16

@Ármándójózsi:

Hát igen Slamo volt az isten, azt szépen neki is átqrta a fejét Attika, azt kilépett.
Utána tényleg a tingli tangli maradt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 09:55:28

dikk, most át kell neveznem magam 25 éves senkivé

Oh my... 2019.01.18. 09:56:12

@UdvariatlanBolondvagyok: mondjuk, sokkal többet nem is tud Hunci... (az ujjazáson kivül;) többet gondoltam róla is, de ezzel a szánalmas puázással leírta magát nálam, hiába handsome guy, az nem elég!

Maximista vagyok 2019.01.18. 09:58:24

Én ezzel a Roli-Hunor dologgal várnék. Esetükben nem tudni hogy ki kit vezet meg szerintem. Van egy olyan érzésem hogy Hunornál amit látunk az tudatos.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 09:58:30

@oh..my...: Nekem abban az évadban a Peti vitte a pálmát. Ő volt a legcsúnyább, ő fűzte az összes nőt párhuzamosan és a végén a két csaj élő adásban jött rá, hogy ugyanazzal a szöveggel fűzték őket. Hatalmas arc volt imádtam :). Igen, voltak Attilának bőven rossz tulajdonságai, de az, ahogy tudatosan végigvitte az egészet, gyönyörű volt. Ráadásul, jó helyre került a pénz...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 09:58:39

@úgymond olvasó mmkk:

te mindjárt 26 vagy babafej, szóval te már a szponzorbort veheted a boltba, hozzánk tartozol, a 25 éves senkik meg bekaphatják :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 10:00:27

@Maximista vagyok: Hogy a fenébe ne lenne tudatos, Roli felvállalja a szemét szerepet, addig Hunor a farvizen elevez a döntő közelébe.

Ha Renyhe lesz megjelölve legközelebb, remélem Rolit viszi és marad kint 10-90%-al...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 10:00:43

@Maximista vagyok:

Azért az milyen Hunortól hogy a kiválasztást elkerülvén elkezdi ujjazgatni az ellenséget, hátra hagyva Rolit és Lekvárt.
Nem lenne szimpibb inkább velük bandázni Adrika királyné ujjazása helyett ?
Igaz mindenki a pénzért jött, de akkor isch.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 10:02:11

@Brigante:

Zsóti majd mutat egy fantom képet Renyhe - Roli párbajnál és csak nézünk hogy 51-49.
Gecikezekaszerkik.

Oh my... 2019.01.18. 10:04:35

@Spitzbauer: :) én hősiesen végigszenvedtem, akkor még bírtam, valahogy... de a renyhe-stíl az már nekem is sok/k, meg a debility is a tűréshatáron messze túl teng már... *asszák meg, de téLLeg a "kreatívok", szerkik mind egy szálig!!

Maximista vagyok 2019.01.18. 10:07:19

@szociál: azt próbálják meg, nem akarok fenyegetőzni de kurva közel lakok a vellához :D

Angora Cardi 2019.01.18. 10:08:54

@úgymond olvasó mmkk: szeretnélek kapacitálni a Lekvár fanclub nevében egy szavazásra

Oh my... 2019.01.18. 10:10:02

@,,: ja, hogy a fb népe a szintje? skkor bocsi, mindent vissza, gyenge elméjű ez is, nincs miért hibáztatni (papucsállatka esete kb a másodfokú egyenlettel)... de akkor könyörgöm, osszanak rá a képességeinek megfelelő munkát, ne ezt!!!!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 10:10:22

@hereverő heverő: Veszett fejsze az itteni ötletelés, ezért a lebutított változat.
Az idősebb korosztály nem a személyekért, hanem a reality műsorokért rajong, míg az említett kamaszok idealisták és a szereplőkkel azonosulnak...
Sejtelmem sincs hányan olvassák a hogyvoltot, hányan követik a műsort élőben, teletömködve a reklámidőt a kétszázezres kávéfőzőkkel, de gyanítom, akár a késői kezdés és a felugró 18-as karika miatt, hogy mi vagyunk (vagyis a mi korosztályunk) többen. A kamaszok neten nézik újra, ahol nincs reklám...
Méghogy Zsóti nem olvassa a hogyvoltot, mert primitív...?
Dehogyisnem! Erre alapoz....!!!

Angora Cardi 2019.01.18. 10:11:16

@Maximista vagyok: Nagyon rendes vagy igazán minden elismerésem :D

Maximista vagyok 2019.01.18. 10:13:26

@UdvariatlanBolondvagyok: 260 és 310 ezer között mozog a VV részek nézettsége, a BV általában 70-110 ezerrel kevesebb.

Oh my... 2019.01.18. 10:13:51

@szociál: ezt tudja, most mit csináljon? hacsak.... nem gyengíteni ment be az ellent, mert akkor forrrtééélyoss!!! (lepedőgyűrögetők szélsebesen repültek ki eddig, ugye;))

Oh my... 2019.01.18. 10:14:55

@Maximista vagyok: én is megyek!!!!!! ;) nem vicc

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 10:16:48

@szociál:
mókuscica ♥

@Angora Cardi:
nem kívánok állást foglalni ebben a phárbajban :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 10:17:06

@szociál: Hunor egy buta fasz. A mondat végén pont!

mindenévfoglalt 2019.01.18. 10:18:16

@hereverő heverő: pont ezen gondolkodom már napok óta, hogy ezek a műsorok nem a reklámbevételből élnek?
Akkor nem a fizetős képes, potenciális vevőként funkcionáló nézőknek megfelelő színvonalú műsort kellene készíteni?
Én, ha hirdető lennék, és azt látnám, hogy kvázi az anyucitól lenyúlt 200 Ft-on tengődő, facebook-on vergődő taknyosok a fő célpontja a műsornak, akkor biztos nem hirdetnék tovább.

Sanda.Ipse 2019.01.18. 10:21:20

@UdvariatlanBolondvagyok:
Hunorra szoktam mondani, hogy se hal, se hús. Számomra se nem szimpatikus, se nem antipatikus. Nem tud szórakoztatni, de felbosszantani sem. Csak úgy elvan. Szerencsésebb estéin akad egy nőnemű hálótársa. Kb ennyi(ke) fog belőle megmaradni.

Oh my... 2019.01.18. 10:22:15

@UdvariatlanBolondvagyok: én én én lennék a célcsoport, mert van kétszázezres kávégépem, és a vegán nécsörboxra is vevő vok, bevallom, sőt, szkájbébit is kóstoltam már, a bitter nagyon is bejövősi volt, szal vennék is még tuti... de így? hogy le se sz*rnak??! megmakacsolom magam és sz*rok rájuk én is!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 10:22:55

Hunorról nem kívánom kifejteni a véleményemet századszorra is, így csak annyit mondok, hogy prosti.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 10:23:22

@Maximista vagyok: @oh..my...:

ujjazással nem Adrit, hanem magát gyengíti.

@úgymond olvasó mmkk:

:*
Ha te szavazol hernyóantilop akkor én is, most reád raktam a terhet :)

@UdvariatlanBolondvagyok:

Roli hozzá képest Hóking prof

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 10:24:09

@Maximista vagyok: Kérdés, hogyan oszlik korosztályokra az arány...(?)
És igazad van! Tuti olvassa a Kazán a hogyvoltot, sőt mit több, ez a bibliája.
Szerintem van nick-je is...,van nehány gyanús elem..., igaz Zsóti? DDD

nautilus123 2019.01.18. 10:25:17

@oh..my...: +1 Érdekes, hogy Attila lelki terrorát valahogy nem tartották olyan gusztustalannak...Peti a "nagy arc" meg egy öntelt, rosszindulatú figura volt-pl. ahogy elhízottan kritizálta a nála azért jobb kondícióban lévő Eszter (?) külsejét, meg a többi. Ha nő csinálja ugyanezt, vagy kevesebbet, már megy a lotyózás és hasonlók. Igaza van Bellának a kettős mércéről.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 10:25:23

@úgymond olvasó mmkk:

Fiatal még, szereti mindenkibe bele mártogatni a pélót :)
De legalább nem kamu pán mint Gregorián, aki egész éjjel lelkek helyett faxról álmodik.

Oh my... 2019.01.18. 10:26:25

@Brigante: a hitelezőihez, konkrétan gengszterekhez, de jó, legalább nem szabaditották meg egyetlen ujjától sem, az már pozitív, igazad van. ;) igen, Peti jó játékos volt, igazi hétpróbás troll, ilyeneket hiányolok én is!

,, 2019.01.18. 10:28:19

@oh..my...: zsóti is az a típus, aki ha lát 99 negatív véleményt és 1 pozitívat, akkor ő azzal az eggyel igazolja magát, a többi meg nincs is, nem létezik
Mint Erácska pl.
Legalábbis a saját megítélését így értékeli, gondolom akkor a munkáját is.

hereverő heverő 2019.01.18. 10:29:27

@,,: Aham, a face meg nem az. Oké.

@oh..my...: A producer elvileg leszarja a tartalmat, ő az excel tábla alján az osszegeket egyezteti. Ezért fizeti a kreatív CSAPATOT, a főszerkesztőt, a szuper hangmérnök gárdát, a levélbedobós Ginát, stb. És eladja a reklámidőket, amiből szép kerek bevétel keletkezne. PP is bevállalta, hogy összekötötte a kezeit, levágta a bajszát és ez kurvanagy jópont neki - mert hallgat ránk, a nézőkre. Ő azért van ott, hogy minket szórakoztasson. Anikó is olvas minket és fejlődik, szentül hiszem, hogy mindketten fognak ebből profitálni a jövőben is, amikor mentskiinnent vagy anikósót kell vezetniük. Szóval pacsi nekik, Évának kevésbé, Győzinek meg a szerkiknek faszkorbács.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 10:30:04

@szociál:
rám raktad a terhet, gólyakatica :))))

Maximista vagyok 2019.01.18. 10:30:04

Amúgy Zsu mennyi idős? Valójában, nem szellemileg, mert azt be tudom lőni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 10:32:09

@oh..my...: Igen, ez a megalázó, hogy leszarnak minket..., de ez a lenézés, egy kormányzási attitűdből átvett és működő projekt. Ahogyan keressük a tejbegrízért felelős potentátokat és közben dühöngve rágjuk a penészes gumicsontot.
Ok, maximista közel lakik! Csatlakozom a lázadókhoz!!!! DDDD

Oh my... 2019.01.18. 10:32:41

@szociál: de ő most nem párbajozik... rövidtávon gondolkodó alkat (exrendőrtől azért csudát ne várj!;) ;PP

mobilos perpetuum 2019.01.18. 10:37:27

@szociál: Anikó a műsor elején beszél versenyről, ami egyrészt a lovagi címért folyik, másrészt ki alhat együtt a királynővel. Ez utóbbi eredményhirdetést kispórolták az összefoglalóból.
Hunor, hú alattvalóként, a haza szolgálatában, hősiesen harcolva huncutkodott, hogy a trónörökés gondját megoldva, fiú gyermek születhessen. Nem is értem, hogy miért nem kapott kinti programot bátor, önzetlen cselekedetéért.

Dauda András 2019.01.18. 10:41:48

A magyar médiában mondjuk a resting bitchface örökös bajnoka sztem még mindig Konta Barbara!
Azzal a legörbülő szájával és lenéző tekintetével. :)

Niké88 2019.01.18. 10:42:55

Igen, unalmas, új ötletektől mentes és Tesco gazdaságos ez a széria, de számomra az előző se volt semmivel sem jobb, sőt... az még súlyosbítva volt egy Mici-Kárszeg és Soma-Evelin párossal. Soma számomra olyan tenyérbemászó fejű és beszédű volt, hogy a végét miatta nem néztem. Egyébként itt Roli végső győzelmét sejtem, Zsuval és talán Hunorral lesznek a végjátékban sztem.
Amit visszahoznék a játékba és szerintem jó ötlet volt (pár szériával ezelőtt), hogy védettségi játékban kellett megküzdeni egymással, fizikai, ügyességi feladatok voltak. Nem biztos, hogy ez volt a neve, hogy védettségi játék...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 10:42:57

@hereverő heverő: Bingó! Mert mindig, mindenhol és minden körülmények között, csak egy elbaszottul szánalmas statisztikák vagyunk...D

Oh my... 2019.01.18. 10:43:32

@UdvariatlanBolondvagyok: hát ez az! hogy elviekben ők a kormánykritikus oldalra pozícionálnák magukat, mégis ugyanazt a metódust tolják! és inkompetensek is (vagy belülről rothasztják el a csatornát), mert mintha módszeresen üldöznék el a fizetőképes nézőközönséget!! most nézd meg a fb népét, a VV-s csopikat, kik irogatnak ott? a kommentjeik tartalmából, stílusából és helyesírásából ítélve nagyjából a borsodi putris-szint, a lopott telók, lopott net, és lopott áram szintje... most komolyan rájuk építenek? nekik készítik a műsort?

ki az a hülye, aki erre vesz reklámidőt, de most halálosan komolyan!?

Angora Cardi 2019.01.18. 10:45:41

@Niké88: Soma miatt nem néztem az előzőt.

moletty 2019.01.18. 10:46:24

@Niké88: EKG!
Annyit mondhatok ha féleszű Zsú vagy cigánylotyó Renyhe vagy sellőkúró Greg nyer, akkor valaki nagyon csúnyán meg lesz baszva ! És ez nem ígéret (pl. Zsótinak:) hanem fenyetegés ! :D :D :D

moletty 2019.01.18. 10:46:59

JAh és jóreggelt ah az előzőből nem derült volna ki! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 10:47:15

@Angora Cardi:
megnyomorodok a rám pakolt súlyoktól :))))))))

@hereverő heverő:
gondolkodjál, mielőtt beszélsz, és akkor nem lesz miért püffögnöd :)

Oh my... 2019.01.18. 10:53:37

@hereverő heverő: és amikor az excell táblácskája alján nem jönnek a várt számok, akkor nem ő az, aki elkezdi fentről lefeléfelé beindítani a dominó-sort egy orbitálisan nagy taslival az alatta eggyel levőnek kiosztva, hogy aztán a többi is szépen sorjában megkapja a magáét az illetékes eevtástól? a producer felelőssége a műsor cakumpakk!

amúgy, 'juteszembe, a KREATÍV producernek mi is a dolga pontosan..? (igen, a Gábornak!) ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 10:56:33

@Niké88: @Angora Cardi:
Amikor meglattam milyen karakterek laknak a vv8-ban egyből kiabrandultam,kis kretén Soma a tejföl fejével, volt egy Gyuris cigány, egy vetkozos szőke, egy ribi fejű rondasag, zsoti a meleg... Néhány adás után elengedtem.
Akkora csorisag van az RTL - nel hogy nem tudnak arra a szintre vissza tornázni ami 6 évvel ez előtt volt, szakmaitlan brigadra és gyozikekre még futja, de igenyessegre már nem.
Nem véletlenül nem adja már ehhez a nevét Sebestyén meg a Bence.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 10:56:37

@Brigante: Egyetértek, abszolút és teljes mértékig! Ugyanez jutott eszembe, úgy szétszedik mint foxi a rongyot, de persze csak és kizárólag a vegytiszta szeretet és öribaripuszcsilávcsi nevében! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: Jó reggelt Drágám! :)

hereverő heverő 2019.01.18. 10:57:59

@Dauda András: Ki az aki Konta Barbinak a száját nézte? Én mindig is 30 centivel lejjebb.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 10:58:19

@szociál: @Angora Cardi: még a végén miattatok fogok szavazni, eeeeeehhh

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 10:59:52

@Nyuszomuszo83: Jó reggelt Nyuszifej! Ahogy olvasom, igen nagy felelősség terhel a munkádban. Szegény, szegény kincsem...Engem is...most megyek a könyvelőm felé..Bleee!:(

Angora Cardi 2019.01.18. 11:02:34

@úgymond olvasó mmkk: Lekvár megérdemel egy kis támogatást még ha csak látszat is leszünk zsóti kénye kedve miatt.
@szociál: Nálam Tiv Tivynél kezdődött a mélyrepülés de tán még Ádinánál és Dinánál már nem tudom ki melyik évad volt meg nem is érdekel, hányigner az egész.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 11:02:50

@oh..my...: Az egyszerűség látképe....(még rímel is..D)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 11:04:28

@Angora Cardi: ne hass a szociális érzékenységemre, jáááááájj

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 11:04:39

@moletty: DDDD,,,te megveszekedett őrült!!!

Oh my... 2019.01.18. 11:05:56

@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem is ;))

Zsóti védelmében megjegyezném azért, hogy az öfik hanyagolása következtében felszabadult időmben megnézehettem pár VV Aftert Zsozsónk interpretálásában, éééés azt kell mondjam, teljesen rendben voltak! EZ az ő asztala, ez megy neki!!!

szal én simán megpróbálnám őt egy bohóckodásmentes, idióta bárgyú performanszoktól megszabadított BELEVALÓBAN, amelyben kizárólag bejátszásokat felvezető, kiesett játékosokkal ÉRTELMESEN elbeszélgető, releváns témákban érdemi kérdéseket feltevő, intelligens műsorvezetőként mutarkozhatna meg Zsótika - a jelenlegiek helyett, a vállalhatatlanul pocsék Baukót és Győzőt leváltva!!!! minőségi csere lenne, igen.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 11:06:19

@UdvariatlanBolondvagyok: Édesen csilingelő bohócsapkás mindenségem! Van teher, de még nem bolondultam meg, sőt, vagy mégis, és azért nézem a VV-t hogy rájöjjek vannak nálam bolondabbak is! Vigyázz a könyvelőkkel ők számokban tudnak csak gondolkodni! Így nem azt hogyja de jó vagy hanem, hogy na ugyanezt még ötször! :D Nem ám elcsábulsz! Vigyázz magadra és legyen szép napod, majd beszélünk Kedvesem! Csók a sipka alá! :)

hereverő heverő 2019.01.18. 11:07:16

@Angora Cardi: Aurélió még nézhető volt, a szemétláda Vikivel és Simonnal együtt (VV 6), aztán jött a hetes Ádinával és Lacival, majd a nyolcas az undorítóan gyökér Tivivel meg Mici,Kárszeg,Zsóti,CsillámfaszVivi és az utolérhetetlenül visszataszító Somapincsi! Szóval a hetestől már szakadék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 11:07:20

@úgymond olvasó mmkk:
Ha szavazol akkor én is kecskecapa

@Angora Cardi:

Ja Tivi a másik kretén, meg az erdélyi csaj aki nézte hogy dugnak, ő istenem :(

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 11:07:27

@oh..my...: Miskolciként ejnye-bejnye, a borsodi putris kifejezésért. Kőbányán durvább a terep, mint itt Borsodszirákon.

Nálunk legalább nincs Hős utcai zombitelep.
Jó van egy Lyukóvölgyünk, de minden városban van szegény negyed Soprontól keletre...

moletty 2019.01.18. 11:07:33

Azon merengtem, hogy egy ujjazás milyen romantikus és önzetlen tett egy férfi részéről illetve milyen bizalmi megnyilvánulás egy nő részéről.
Mert egy faszt beengedni a lukadba nem ügy hisz belevaló bárkié szinte :)
De egy ( két hár négy öt :) újj beengedése nagy bizalmat átadást stb.-t feltételez... hisz bármit tehetne fájdalmas ártalmas dolgokat is... de nem, Te a nagy és simogató öröm reményében engeded be... és az önfeláldozó figyelmes (és nem kicsit kéjenc:) férjed/pasid/szomszédod/bátyád stb. be is váltja a reményeidet örömmel, finoman kedvesen és nyáladzó pofával de közelítőleg önzetlenül....
Hát ilyen ez... mondhatnám ennyike bepárásodott szemmel....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 11:07:44

@hereverő heverő: Most inkább nem fejtegetném az ötös számú párttag emberi (?) mivoltát!
De őt konkrétan szájba rúgnám..., kérdés és zokszó nélkül!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 11:09:23

@hereverő heverő: Ez a csapat azért jobb, mint az előző volt. A három srác nekem abszolult pozitív....

hereverő heverő 2019.01.18. 11:09:53

@oh..my...: EKG. Én csak az Erás részt néztem, mert valaki idelinkelte, illetve a Ribikés elejét de attól a csajtól nekem még a veséim is ökölbe szorulnak, szóval offoltam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 11:09:53

@hereverő heverő:
+1

Végre kialltak mellette.
Kunhalmi agikat dugnam, olyan kis domina feje van :)

moletty 2019.01.18. 11:10:34

@UdvariatlanBolondvagyok: Köszönöm Tesó, ez Tőled Nekem egy nagy dicséret ! ( De semmi buzulás! :D)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 11:11:11

@Nyuszomuszo83: 60 felé antik darab...láncdohányos és militarista...de imádom, mert jó a humora. Ő is engem, ennek ellenére folyton lebasz, de hát ez a dolga...
Ezért is parázom...DDDD

hereverő heverő 2019.01.18. 11:11:49

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem is van erre a célra féretéve vasalt bakancsom. Had recsegjen az a vicsorgó fogsor!

Tökös... 2019.01.18. 11:12:09

szép napot !

Felbasztam tegnap az agyamat, kenbababát csak Zsu tudta megverni, az okostóni Roli egy komlett tojásrántottát baszott a fejére, kocsonyalacika vette fel a versenyt a fiuk közűl, Hunyorba szinte semmi akaraterő nem volt jelen...
szóval Zsú jól verte, és a kirakósban meg is szopatta a meztelen csigát...

kivételesen nem Renyha nap volt, hanem Zsu nap, aki megmutatta nekünk millyen a taktika egyik változata, ami esetünkben a leskelődés volt... ( ezen mondjuk jót röhögtem )
roli rájött hogy rosszul magyarázta el ezt a fogalmat, Zsu szintúgy a szivvel játékot...

Lacikocsonya azért alaposan be van szarva a párbajtól, de ezt mindenki átfogja élni...

moletty 2019.01.18. 11:12:25

@szociál: Én meg a kis vörös kócost a Dk-s honvédelmi bizottságost ! Harcos kis csaj és szerintem dúsan nedvesedik... :)

hereverő heverő 2019.01.18. 11:13:30

@Brigante: Nos igen, bár ebben Roli viszi a prímet. Hunort és Lacikát le tudnád támasztani összeöntve mint biciklit a kocsma előtt. De legalább nem visszataszítóak, és kevésbé gyükerek mint a Tivi.

Oh my... 2019.01.18. 11:14:01

@UdvariatlanBolondvagyok: épp tegnap beszélgettünk erről az aktuális hírek kapcsán, és pont ezt mondtam, hogy szem. szerint én gyűlölöm a "véglény" kifejezést, mert emberhez méltatlan, megalázó kifejezésnek érzem, de... ezt az emberre már csak külső megjelenésében emlékeztető képződményt sajnos precízen leírja, minden tekintetben, azt kell mondjam...

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 11:14:06

@UdvariatlanBolondvagyok: Ne parázz, mond neki van egy vérnyulad, aki mmkk megvéd, karmai vannak-. igaz sajnálja őket, de mindent a jó ügy érdekében- hosszú fülecskéi és olyan ellenállhatatlanul rebegteti szempilláit illetve nyuszi füleit, hogy ég az ő szőrös szíve is meglágyul tőle! Engem is le szoktak, hiába szoktam néha mondogatni hogy a titkárságvezetőket nem lebaszni szokták max meg... :D

hereverő heverő 2019.01.18. 11:14:12

@moletty: Te állat :DDDDDDDDDDDDDDDD most nagyon röhögök

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 11:14:18

@moletty:
Szel bernit is meglehetne hátulról :)

moletty 2019.01.18. 11:15:11

@Tökös...: Lacika essen Kia gecibe ! ÉN Adrit preferálom, olyan édes kis feje volt amikor engették aluról... Kenyérre lehetne kenni ha valaki tudna és akarna bánni vele ÉN tudnék....
Ha kiesik lehet meg is várom a kapuban.... és megb... vígasztalom :D

moletty 2019.01.18. 11:18:08

@hereverő heverő: Most mivan ? ÉN is lehetek néha romantikus.... :D

moletty 2019.01.18. 11:19:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Zsidó csajok ? Ez most hogy jött ide ?

Tökös... 2019.01.18. 11:19:30

@moletty:

Szoros lesz kocsonyalacika párbaja....
Ami Adrit illeti előbb meg kell harcolnod Hunyorral, aki úgy haragszik Adrira hogy hátulról birizgálja a nuniját...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 11:21:00

@moletty: ettől még én is meghatódtam :DDDD

hereverő heverő 2019.01.18. 11:23:00

@moletty: Volt egy vicc régebben, arról jutott eszembe, hogy Adrit kenyérre kened.
A lányoktól előre is elnézést.

Szóval asszony otthon vára a férjet, meztelenül. Ugyan nem mai darab, de eszébe jut, hogy a múltkor látta spárgában, és valamikor ő is tudott ilyet. Nosza, kipróbálja.
Csak hát a lendülettől lecuppan a konyhakőre, és a vákum nem engedi felállni.
Férj beállít, tanakodnak, nincs mit tenni, ide burkoló kell aki felszedi a követ, és az asszonyról majd leszedik később. Telefon, burkoló érkezik, és nagyon vakarja a fejét.
Majd hirtelen elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit. A férj ordít:
- Ember, micsinál, hát a feleségem..
- Uram, most felizgatom kicsit, akkor el tudjuk tolni a falig és akkor csak a szélső lapokat kell felszednem

Maximista vagyok 2019.01.18. 11:27:01

Mondjuk annak is megvan a maga szépsége, hogy Zsu tegnapi faszságán valaki tudott nevetni (nem). Mondom, ÓVODA bazdmeg!

Oh my... 2019.01.18. 11:28:40

@Brigante: jó, de b@cod, a putrin van a hangsúly, hogy borsodi vagy pesti, olyan mindegy! maradjunk már a realitás talaján, Hős utcai gettó ide vagy oda, ugyan vessük már össze reálisan, hogy magasabb a putrik előfordulási aránya, Borsodban vagy a fővárosban? elhiszem, hogy ahol konkrétan élsz, ott pont nincs - itt, Budán sincs -, de ettől még az adott megyében igen sok van... csak példa volt amúgy is.

Tökös... 2019.01.18. 11:29:44

@Maximista vagyok:

Akkor te mazochista vagy... ( röhögök )

Oh my... 2019.01.18. 11:30:42

@Maximista vagyok: inkább kisegítő - ja, bocs, na már inkább felzárkóztató - iskola...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 11:39:42

@oh..my...: Akkor mégis egy kicsit, mert ihhhhh!!!
Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy Bayer Zsolt, az ötös számú Fidesz párt-tagkönyv büszke tulajdonosa, aki immár lovagkereszt-díjjal is kitüntetett személy, s ki másokat nagy előszeretettel férgez és patkányoz, emberileg és erkölcsileg nem lehet több, mint amennyit önmagából mutat.
Ő, minden köntörfalazás nélkül, fehéren és feketén, csak O1G magyar hangja.
Egy sima bábfigura, aki nem önmaga, hanem a pártja álláspontját képviseli. Bayer csupán azt mondja ki, amit a Fidesz és az ő szimpatizánsai tőle hallani szeretnének.
Az ő szerepe a magyar társadalom tagjainak gondolataiban megbúvó, ám féken tartott reakciók szabadjára engedése, mondván: hisz’ nekem ezt is szabad, mert én csak a nép nyelve vagyok. A nép nyelve, aki a demokrácia által számára biztosított szólásszabadságra hivatkozva kimondhatja a tabuként kezelt, vagy csak annak vélt, társadalmunkat érintő fontos ügyeket. (kvázi jogot formál, egy 18 éve lány becsmérléséhez)!!!
Vélekedésem szerint Bayer Zsolt-jelenség része a hazánkban kialakult újgazdag urizáló rétegnek. Néhányan közülük öltözékükben is utánozzák az általuk favorizált, régmúlt „szép kor” emlékét. Kacagányt, s a hölgyek aranyfonatú, hímzett főkötőt viselnek, ezzel is szimbolizálva úri hovatartozásukat....., a húszas-harmincas évek dzsentri világában, ami után a mi magyar nábobjaink oly’ epekedve vágyakoznak, ahol akkor (csak) 3 millió koldus volt.
Napjainkban ezt a számot viszont már 4,6 millióra becsülik (idei statisztika).
Az is a Bayer Zsolt-jelenség része, ami a gyűlöltnek köszönhető, s amely gyalázatos jelenség, szégyen, hogy bekövetkezhetett.
Szégyen, mivel messze távolodtunk el attól a Nyugattól, amelyhez mindig is szerettünk volna tartozni. Ennyi, szóval se több!!!

moletty 2019.01.18. 11:40:07

@úgymond olvasó mmkk: Köszönöm Szívem Királykisasszonya a meleg méltatást ! :)

Maximista vagyok 2019.01.18. 11:40:52

@Tökös...: nálam az alufóliás távcsövezés nem vicces, inkább szánalmas. egy 3 éves gyereknél mosolyog rajta az ember, de egy bizonyos kor felett rém kínos.

Tökös... 2019.01.18. 11:41:09

Megkérdezte az egyik ismerősöm hogy melyik játékos nyerje szerintem a játékot ?
Azt válaszoltam hogy inkább azt mondom ki ne nyerje meg...
Kenbaba, renyha,Adri,Lacika, Hunyor,Rolcsika

Tökös... 2019.01.18. 11:42:23

@Maximista vagyok:

Nálad...
Csak a szokásos gondolom, az a lényeg te mit gondolsz....
8 mosolygok )

moletty 2019.01.18. 11:43:17

@UdvariatlanBolondvagyok: Tegyük még hozzá hogy Geci Bayer Zsóti egy fosszopó kommunista is vót, az "átkos" Népszabijában írogatott seggnyalós cikkeket ! ( Mint a másik bajszos geci ujságíró is akinek nem jut eszembe a neve) De lesz még ő is lámpa-lampion szerintem ha nem döglik meg addig

moletty 2019.01.18. 11:44:48

@UdvariatlanBolondvagyok: Ne személyeskedjünk Tesóm :D De igen őrá gondoltam, igen harcos amazon, szerintem jó lehet az ágyban is.... :)

moletty 2019.01.18. 11:46:13

@úgymond olvasó mmkk: Igenis értettem ! (vigyázzbaáll hasat behuz fasat kitol szalutál)

Angora Cardi 2019.01.18. 11:46:52

@hereverő heverő: Én Aureliot nem kedveltem de az a széria még tényleg nézhető volt. Ahogy írod a többi úgy ment lefelé a lejtőn szépen...
@szociál: én sosem értettem Ádinán mi volt olyan ennivalóan cuki :(
@úgymond olvasó mmkk: az a kedves jóravaló fiú

Oh my... 2019.01.18. 11:47:56

@UdvariatlanBolondvagyok: szép dolgozat, gratulálok, minden mondata ül sajnos, fogadd őszinte egyetértésem!

hereverő heverő 2019.01.18. 11:47:58

@UdvariatlanBolondvagyok: Ezen merengtem én is nem is olyan régen. Ha a seggmeresztő ellenzék végre belátná, hogy össze kell fogni, minden MINDEN pártérdeket félretéve.
A fő szlogen az kell legyen: Orbán vagy Európa? És a közös program az, hogy mindannyian!!!! egy listát állítunk, mindannyian egy egyénit nevezünk, megszerezzük a kétharmadot, és visszaállítjuk az országot a demokratikus oldalra (matolcsy, polt, handó, patyi, pappdániel stb. mind azonnali hatállyal kirugva, választókörzetek újrarajzolása). Stabilizáljuk EGYÜTT az országot, és akár 2-3 év múlva, amikor már rendesen bebetonozott demokratikus ellensúlyok vannak, akkor új választások. Na úgy lássuk a kétharmados felhatalmazást, meg hogy mennyivel okosabb Lölö a cukorhegynél.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 11:50:26

@moletty: Ő meg a Bencsik, egyébként EKG!!!

hereverő heverő 2019.01.18. 11:52:58

@Angora Cardi: Na nem mintha én bármelyiket is kedvelném, isten ments! De Aurélión lehetett röhögni. Meg a Simonon is.

BarBwire 2019.01.18. 11:53:39

Sziasztok, lazulósra veszem a napot, csak olvaslak benneteket. De azért szercsilavcsi.

Oh my... 2019.01.18. 11:54:06

@hereverő heverő: erre is ekg, csak én már pesszimista vagyok... hogyan lehetne ezt kivitelezni a gyakorlatban? ha létre jönne is egyfajta összefogás, a választásokat nem buherálnák meg ugyanúgy okosba' mint tavaly? emlékezzünk az esti részeredményekre, a rendszerleállásta, majd a fordulatra és az elsöprő végeredményre.... ezt bármikor produkálják, azóta már élesben tesztelve, üzembiztosan. esélyünk nincs.

Tökös... 2019.01.18. 11:55:02

a valóvilág bár eredetileg szórakoztatás kategóriában indult, inkább a dráma világába tartozik...
összezárt feszkós játékosok világa ez, ahol a civilizáció nyomokban sem fedezhető fel...
Aki nézi nyilván azért nézi mert szórakoztatja, mert ha nem így lenne, nem nézné...
Én például soha nem néztem egyetlen "szomszédok" részt sem...
Igazából a sport a tudomány vonz...
A VV-ben vannak karakterek akik szórakoztatnak, vagy valamilyen hatást gyakorolnak rám...
Szerencsére, azt néz, azon szórakozik az ember, amire éppen kedve van....

mobilos perpetuum 2019.01.18. 11:55:57

@Tökös...: "nem Renyha nap volt, hanem Zsu nap"
Zsu-t szoktam védeni, de nehéz nem észrevenni, hogy tegnap inkább saját magát járatta le - és ez tetszett a főszerkinek is, azért mutatták hosszan.
Más kérdés, hogy taktikát tanulni olyantól, aki ilyeneket tud felmutatni: eddig kitattikázott egy, a csoportjához tartozót, Vivient, most könnyen kieshet másik szövetségese Lacika - szegény tökvakarászó Roli csak hiszi, hogy okos, egy nagy stratéga. Az ellenfél előtt lepacsizni, hogy, na Hunyika, mi megúsztuk, ez is csak a butaságát mutatja. Ha Adri tér vissza, akkor Roliékhoz áll, de az a nő, a kényszeredett mosolyaival, önmagának bemesélt nagy eszével, aligha erősíti a csapatot.

hereverő heverő 2019.01.18. 11:57:15

@úgymond olvasó mmkk: naaaa léccilécci, tedd a jeled valahova. Lacika kedves jóravaló és okos, eleven fiú és a társaság középpontja mindig. Adri meg egy csendes, okos, szemérmes lányka, aki hihetetlenül okos tanácsokat ad, és mindig mindenkinek megmondja az őszintét! Mindketten megérdemelnek egy szavazatot tőled!

ja és otthon árva kiscicák várják őket haza, sírnak ha nem kapnak tejet. És el fognak pusztulni is mind egy rakásra.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 11:57:16

@oh..my...: ok, ez így korrekt. 7 évig éltem Budapesten (Budán). Mint fejlesztő mérnök dolgoztam fent, a kollegáimtól csak azt hallottam, hogy Miskolc cigány város. Mondtam nekik, ember, voltál te már Kőbányán, VIII.-kerben vagy akár Rákospalotán? Ahhoz képest az Avas kutyaf@xa :).

Mondjuk a a mély nyomor az mély nyomor, akárhova mész!

hereverő heverő 2019.01.18. 11:59:18

@oh..my...: Mondasz valamit... Akkor meg marad a jó öreg .338 Lapua.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 12:00:35

@hereverő heverő: Ne tudd meg, mióta szajkózom az összefogást!
És amitől percenként beokádok az a megvezetett sajtó, aki O1G-ből szinte világsztárt farag, egyfajta szélsőjobb obligát celebet.
Mostantól hagynám ki Orbánt a hírekből...!!! Ki a faszt érdekel, hogyan fogja a kést, vagy hová röpköd meccset nézni? Egyszerűen nem létezne, figyelmen kívül kell hagyni és a másik világra kéne összpontosítani és szisztematikusa építeni.
Ahogy ez a genygóc egy párhuzamos alternatívát hozott létre, ennek a maradék gondolkodó képződménynek muszáj összefognia! Le van szarva az a tetű!!!

bElannaTorres 2019.01.18. 12:01:09

@Brigante: kőbánya nagy kerület, a hős utcából Zuglóba járnak át, van itt két pláza, rengeteg park:)) szóval valahol ez is igazságtalan :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 12:02:37

@oh..my...: választások...: így 40 éves fejjel a költözésen gondolkodok. Nincs realitása egy épeszű országban lakni. Ahol a köztévén azt magyarázzák, hogy a melegeket ki lehet gyógyítani... ez a legszarabb 50-es éveket idézi...

Tökös... 2019.01.18. 12:03:59

@mobilos perpetuum:

Zsú lejáratta magát ? ...bizonyos értelemben ez a játék elejétől tart szerintem
Ami az én szimpátiámat jelenti Zsu iránt az hogy nem retten meg senkitől, és nincs benne rosszindulat, bolond egy kicsit, de szerintem ez sem mindíg hátrány, hiszen sokszor mosolygok rajta....
A taktika kifejezést itt is százféleképpen fogalmazódik meg, a taktika az intelligencia fokmérője szerintem, ebben a játékban mellé kell tenni az empátiát is, ez a nehéz...

Oh my... 2019.01.18. 12:04:28

@UdvariatlanBolondvagyok: bencsik a valamivel visszafogottabb vonalat viszi, ő erre kapta a megbízást - jahj, de tegnap rá gondoltam, csak véletlenül a lovast neveztem meg, amikor a legújabb performanszét idéztem meg, a "kezeket a magasba, és mondjuk mind, hogy orbán egy g........" xDDDDD ja, igen, ez működni fog, minden bizonnyal, hogy egy olyan bejáratott szlogennek, aminek logója már az aliexpresszen rendelhető kitűző formátumban, majd ők simán új értelmezést adnak, hát.... na! meg azért az a "géniusz" is igen erős kifejezés lenne egy csüngőhasú törpepszichopatára... vicc.

Oh my... 2019.01.18. 12:08:03

@Tökös...: van benne rosszindulat, nem is kevés, számos alkalommal megmutatta már... a taktika szónak pedig egzakt jelentése van (ld. értelmező szótár!)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 12:08:15

@oh..my...: Ostoba fajankók, szervilis vén bolondok... A saját almuk kutyafattya mondását címkézik újra, amitől még büdösebb a szar!!!

Tökös... 2019.01.18. 12:08:50

@oh..my...:

szerintem nincs.... más tévét nézünk....

bElannaTorres 2019.01.18. 12:09:24

@oh..my...: én nem hiszem hogy van benne, de már mondtam hogy szerintem aspergeres.

bElannaTorres 2019.01.18. 12:10:20

Viszont én adrinak is drukkolok, nem gondolom hogy ő a szív csapat tagja, egyéni játékot játszik és jól, remélem visszamegy, sokkal érdekesebb karakter mint lacika.

Maximista vagyok 2019.01.18. 12:10:57

@oh..my...: hagyd, nem éri meg :) ugord át a picsába

Tökös... 2019.01.18. 12:12:07

Egy kis off....
40 éve foglalkozom politikával napi szinten....
Mit is sikerűlt elérnünk idáig ?
Egy órai keresetből mit is lehet venni ?
Hány év mulva tudunk saját lakást venni ?
Nyugodtan lehet szélesre tárni a nézőpontot, volt itt már szinte mindenki hatalmon...

Oh my... 2019.01.18. 12:12:44

@Brigante: persze, de tényleg csak példa volt, nyilván nem gondolom, hogy Borsodban csak mélyszegénység létezik, és igen, vanbak itt is bőven helyek, amiket messze elkerülni ajánlatos...

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 12:15:12

Ha már Zsizsikes van terítéken akkor halkan megjegyzem, hogy ő ahogy mással sem, a taktika szó jelentésével nincs tisztában, azt hiszi valami ördögtől származó fondorlatos cselekmény, ami az ő szűzies ártatlan lelkét a pokol legmélyebb kénköves bugyrába taszítaná. A taktika szó csupán annyit tesz: egy cél elérésére alkalmazott módszer. Esküszöm ha valaki felvilágosítaná akkor is üvöltené, hogy ő nem is tattikázik, mert már ciki lenne számára beismerni a saját butaságát. akár szívből rak,akár értelemből akkor is a célja a 36 milla.... (amit tudunk megnyer és kb olyan már az egész műsor mint amikor a film közepén tudod ki a gyilkos. Végignézed de már annyira nem izgat! )

hereverő heverő 2019.01.18. 12:17:11

@úgymond olvasó mmkk: Akkor kinyitom az esernyőmet, pillanat...

Tökös... 2019.01.18. 12:17:49

@Nyuszomuszo83:

a néző mit gondol az a lényeg....
Péter volt a legnagyobb mágus taktikázó, úgy kiesett mint a huzat....
Ez a lényeg, hogy téged mint embert hogyan ítélnek meg....
Szerintem erről szól a játék...

hereverő heverő 2019.01.18. 12:18:55

@Nyuszomuszo83: Nem hiszem, hogy zsizsik nyeri a 36 misit. Azért, mert mi lányt várunk győztesnek, attól még vele nem fog tudni a csatorna kezdeni semmit. Gondold el, amikor majd a VV10-be behívják tanácsadni, amikor behívják Őzike mellé, amikor jönnek a vidéki haknik... esélytelen.

Tökös... 2019.01.18. 12:19:44

egyébként örök kedvencem Attila volt, aki amúgy szerethető figura volt, pedig nagy taktikusként volt számontartva....

mobilos perpetuum 2019.01.18. 12:22:40

@Tökös...: Mindenkinek vannak jó és rossz napjai. Az, amit tegnap művelt Zsu, nekem volt kínos, a játék elejétől láttunk tőle jobbat.
Tisztelt ellenzőktől inkább kérdezem, válasz, ha jön, csak szitkozódás: Csoki kiesése előtt mi a lótúróval töltötték volna meg az összefoglalókat, hisz konfliktus-kerülés okán Roli és Hunor belevegyült a tájba. Véletlenül Renyhének volt most 1 db poénja, hogy a kameránál a kezelő azt hihette, lefagyott a rendszer, mikor Roli látszott a képen.

bElannaTorres 2019.01.18. 12:24:54

@hereverő heverő: Szabolcs is eltűnt, ő sem szerepelt a vv után, majd teljesen nyugodtan fogják hívni Zsu helyett Csokit, Hunort, Adrit.

Tökös... 2019.01.18. 12:25:46

@mobilos perpetuum:

Visszakérdezhetek ?
Most már kurva kiváncsivá tettél, mi maradt meg benned tegnap ?
Úgy értem valami amire odafigyelsz...

hereverő heverő 2019.01.18. 12:27:29

@bElannaTorres: Szabolcs együtt járt haknizni Majkával.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 12:27:49

@hereverő heverő: Én csak reménykedem hogy nem nyeretik meg vele, de ha nem nyer, akkor hidd el az egybites fanjai ordítani fognak csalás miatt, hiszen ha belenézünk egy facebook vv9 hivatalos oldalba csak a Zsizsikimádók vannak szinte, persze nem csak ők nézik, nem csak ők savaznak, de ma trendi bolondnak tettetni magad, mert akkor mindent rákenhetsz arra hogy bolond vagy azt csinálsz amit akarsz! És azokon a csatornákon igen sok aluliskolázott akad aki azonosul ezen értelmi szinttel. A tegnapi megmutatkozása a lánynak saját maga lejáratása volt!

bElannaTorres 2019.01.18. 12:28:00

@hereverő heverő: viszont szerintem sem tud nyerni, már bent látják, hogy mivel lehet idegbe hozni, és mivel mindenki nyerni akar, meg is fogják tenni, óvatosan. Zsu meg elbukja simán a legvégén

hereverő heverő 2019.01.18. 12:28:10

@úgymond olvasó mmkk: Hát csak arra gondoltam, hogy ott van nálad egy galamb, és eddig a galambokat a hunor eregette a villában... bocsika!

2019.01.18. 12:28:12

@Maximista vagyok: Felnőtt embertől ez már nagyon nem a vicc kategoria. Főleg a szokásos fejmozgatással és affektálással.

Tökös... 2019.01.18. 12:28:23

Kezdek szégyenkezni... én soha nem láttam egyetlen belevalót, se Baukót, se győzit nem nézem....
És egészen jól vagyok....

Tökös... 2019.01.18. 12:30:16

@bElannaTorres:

konkrétan Alekoszról is tudták mi a gyengéje....
Egymás után ment párbajozni 3 alkalommal vissza is jött....
A többi történelem...

mobilos perpetuum 2019.01.18. 12:31:14

@bElannaTorres: Adri "sokkal érdekesebb karakter mint lacika"
Bővebben?
(Hofitól idézve: Hogy van? Köszönöm jól. Bővebben? Rosszul.)

csillagporszem 2019.01.18. 12:33:42

@Tökös...:
Egyetértek, Péter volt a legnagyobb taktikus. Ott cseszte el, hogy valami szerethetőt is mutatnia kellene magából, mert az nem lesz szimptaikus az embereknek, ha állandóan geciskedik másokkal :)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 12:33:44

@Tökös...: Boldog ember vagy és nem vesztettél semmit, én ha Hózentróger van átkapcsolom a tvt, egyszerűen az a szellemi mélyrepülés amit képvisel számomra elviselhetetlen. Baukót immel-ámmal megnézem, mert nekem még mindig egy szinttel feljebb van mit Hozé! Ő sem lesz soha a kedvencem de inkább ő ha a kettő közül kell válogatni. Bár rühellem amikor gyökérsoma a vendége!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 12:34:24

@bElannaTorres: Elég sokszor járok a Béke tér környékén (az Apartman házban szoktunk a családdal megszállni, ha felesz minket a fene Budapestre (évente elég sokszor)) látom a diaszpórát a környéken, de nem vészes. Mondjuk a Dunapláza környékén nem szoktam járkálni.

bElannaTorres 2019.01.18. 12:34:26

@hereverő heverő: ezt csak olvastam, de akkor ezek szerint egy darabig ment majkával.
Nem muszáj a győztesre építeni mindent, panyik se nyert a survivorben mégis őt láttuk a séfben, innen meg csokit fogjuk még látni..

csillagporszem 2019.01.18. 12:36:18

@csillagporszem: helyesen: hogy ott cseszte el, hogy nem jött rá valami szerethetőt is mutatnia kellene magából :)

2019.01.18. 12:36:25

@bElannaTorres: bedrogozva össze vissza beszelve youtubeon mint miota kiesett?

Tökös... 2019.01.18. 12:43:48

@csillagporszem:

Pedig volt előtte 8 sorozat, amiből Rolcsi kitaktikázhatta volna amit szerintem mi mindannyian tudunk...
Kell hogy valami szerethető legyen benned...
Lehetsz akármekkora lúzer, akármekkora butuska, akármekkora taktikus, még a töködet is vakargathatod a kamera előtt ( volt aki pörgette )

csillagporszem 2019.01.18. 12:44:42

@mobilos perpetuum:
Zsu tegnap kicsit túltolta, de nem gondolom, hogy ennyire lekellene húzni mintahogy sokan teszik. Tudom IQ-nulla szefós vagyok én is, de én is tudtam rajta nevetni, nem kell mindig túl komolyan venni az életet és simán jobban jött ki ebből a taktikus vagy szituból, mintha beleáll Roliba és folyamatosan azt nyomatja nagy hangon én nem vagyok taktikus. Roli azt akarta belemagyarázni, hogy te is taktikázol, mert nem Renire tettél akivel bajod van. A végére az jött ki az egészből hogy Zsuzsu maradt az aki eddig is volt, kissé bolond de legalább őszinte :D

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 12:45:23

@Tökös...: Ezért gondolom hogy Zsizsikkel nyeretik meg hiszen neki a legnagyobb a tábora. Vele azonosulnak, mert jaj szegény és amikor mártírrá avatta magát akkor ismét húzott egyet a szívekben, jaj szegény mindig bántott kis ártatlan lélek!
Nem, nem tudok neki hinni, pont mert láttuk az instás képeket, majd pont rá egy napra nem tudja hogy pózoljon meg mit csináljon egy fotózáson, lári-fári! :)

2019.01.18. 12:47:57

@Nyuszomuszo83: EKG bár én nem lattam, es kivancsi lennek azokra az instas kepekre

csillagporszem 2019.01.18. 12:48:31

@Tökös...: Annyira nem nagy ász Roli, nem véletlen, hogy ő is “csak” egy pincér. Ha olyan okos lenne ehhez a játékhoz akkor többet elért volna már az életben is. Nem a pincéreket akarom ezzel lehúzni, semmi bajom velük, mielőtt még valaki ezzel kötne belém :D

bElannaTorres 2019.01.18. 12:49:01

@Brigante: Kőbánya munkáskerület, de cserélődnek itt is az emberek, ahogy nőttek az árak. A hős utca miatt van a hírekben és mindenki aki nem ismeri a környéket abból indul ki. Pedig itt a csodás Bajcsy kórház is, ahol most szakadt le a plafon egyik kórteremben ....
hagyjuk is :/
Nem vagyok oda pestért csak minden ideköt :/

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 12:51:33

@Angora Cardi:

A tájszólásá miátt szerették Ádinát egy darabig, mikor kiült a macijával és leadott egy monológot hogy látod csák te márádtál nékem.....aztán következő nap már ki is jött az állat belőle.
Meg a seggfej palija aki szánalomból/tattikából elkezdett kavarni vele, pfööööehh

Tökös... 2019.01.18. 12:51:34

@Nyuszomuszo83:

Én nem akarom megnyeretni Zsizsikkel, ha erre gondolsz...
Ebben a játékban, mint gondolom más is, keres egy játékost akivel tud azonosulni...
nálam igen nagy probléma hogy mi csak izelítőt kapunk abból hogy ki milyen ember....
A retek összeállításából kapjuk az infót, ami néha igen csak összevágott....
Nekem nincs favoritom, szeretek nevetni ha valaki butuska dolgot tesz, vicces jópofa, okos...
Az ordibálást nem, az üvöltözést pláne nem, de ez is a játék része, van aki még hangosan meg sem szólalt csak motyog...
Miközben lehet hogy élete lehetőségét hagyja ki...
Majka például maximálisan kihasználta

2019.01.18. 12:55:04

@csillagporszem: én futárra emlekszem, de az ember penzert dolgozik. Ismerek par pincert, pultost, pizza es egyeb futart, es joval tobbet keres mindegyik, mint pl. egy banki ugyintezo. Le lehet nezni a szakmunkasokat is, egy atlag konyhai dugulaselharitas 25-30 ezer. Rengeteg diplomás 3 napig dolgozik azert a penzert. Én is ezert szakitottam a vegzettsegemnek megfelelo munkakkal mar nagyon regen. Inkabb vegzek alacsonyabb kvalifikaciot igenylo munkat joval tobb penzert, sokszor kevesebb ledolgozott munkaora mellett.

2019.01.18. 12:56:30

@bElannaTorres: kobanya mar reges regen nem olyan mint volt. De ez igaz a 6-7-8-9-13 keruletekre is. Rengeteg ujepitesu, a regiekbol is mar rengeteg nem kulturalt elem eltakarodott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 12:59:27

@Nyuszomuszo83:

Hát ha tényleg trendi bolondnak tettetni, akkor a vv10-ben is tuti lesz retardált, nem is egy.
De ha már jubíleum, nem lenne jobb szakítani ezzel a szarral ?
És bekeményíteni erős játékosokkal ?
Vissza hozni Balázst is, VV Attilát felkérni társműsorvezetőnek.

csillagporszem 2019.01.18. 13:01:38

@Cleveland55: én már semmire nem emlékszem, a vv oldalán azt láttam pincér, ezért írtam, de most tényleg beugrott hogy a kisfilmjében futárt játszott. Én nem gondolom, hogy akinek sok esze van az arra vágyik, hogy télen-nyáron hóban-sárban-dögmelegben pizzát hordjon ki, de elismerem nem tudtam, hogy ez ilyen jól fizető meló :)

X. Alfonz 2019.01.18. 13:02:10

@Brigante:
Na, nem vagyok én se egy besértődős, pláne nem lokálpatrióta alkat, de mégis mi van Rákospalotán???
Kb. 15 évet éltem ott, kb. 2 éve már nem, és elképzelni sem tudom, mire gondolsz. Ok, nálunk van a leány javítóintézet, de annak környékén sem láttam semmi borzasztót, pedig napi szinten bejártam oda, mikor a szakdolgozatom írtam. Nekem Újpalota mindig gázosabb volt, de egyáltalán nem vészes, oda gimibe jártam. Őszintén érdekel, mire célzol.

Maximista vagyok 2019.01.18. 13:02:39

@szociál: Balázst nem tudják megfizetni, a jelenlegihez meg nem is adná a nevét szerintem. Ezt már annyira elbaszták, hogy innen visszaút nem hiszem hogy lesz. Pedig jó lenne.

2019.01.18. 13:02:57

@Tökös...: szerintem az nem Majka nagysagat mutatja, hanem a kozeg, jelen esetben az orszag katasztrofalis allapotat. Majka a magyar Martin Lawrence, csak az Usaban mindenki a helyen kezelte ot(mostmar alig emlekszik ra valaki), Majkammeg “példaképpé” avanzsált. Szerintem már a 2000es evek elejen is gaz volt ez az “ózdi rapper” imidzs, meg az eroltetett humorizalas, meg “vaganyul” “megmondom a frankot” attitud. Velemenyem szerint ő pont amiatt jutott el odaig(azert nem kell annyira osszeszarnia senkinek magat attol a szinttol semmilyen tekintetben), mert rengetegen tudnak vele azonosulni. Ez nem hinnem hogy erdem lenne. Birka Krisztiannal, Gyozikevel, Zsizsikkek, es napestig lehetne sorolni kikkel tudnak bizonyos emberek azonosulni. És attól mert egy adott retegnek van igenye valamire, es ezt xy kiszolgalja, meg nem lesz az egy erdemleges teljesitmeny szerintem. Szabó Péterre is oriasi igeny van

2019.01.18. 13:04:10

@csillagporszem: ismeros karacsonyig decemberben az egyik harombetus futarszolgalatnak majdnem 180 ezer jattot szedett ossze...

Tökös... 2019.01.18. 13:04:31

Mondjuk úgy hogy én a Rákóczi téren nőttem fel, és a Rózsadombon lakom....
Nem csak az anyagi helyzet a különbség, az sok mindent elmond egy környékről hogy mennyire szemetes, koszos, rendetlen....
Éles határt persze nem lehet húzni, de a jó környéknek rengeteg előnye van...
Például rádszólnak ha szemetelsz, vagy üvöltözöl éjjel kettőkor...

2019.01.18. 13:05:19

@úgymond olvasó mmkk: szerintem sem, ez mar neki is sok lenne

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 13:06:52

@Tökös...: Nem gondoltam, hogy te Zsizsikessel akarod megnyeretni, én sem! Én is szeretek nevetni de nem az értelmetlen buta embereken. Zsizsikes az általad felsorolt egyik kategóriába sem sorolható! Egyik sem. Pár olyan húzás volt eddig amin őszintén tudtam mosolyogni! Majka maximálisan kihasználta ezt a hírnevet, nem a kedvencem, de még mindig jobban tisztelem azért hogy felépített valami, hiszen lehetne még mindig Ózdon suttyó! A többiek Leo muzsika tv, vagy Ágica aki még próbálkozik. Ancsa tudjuk miért van ott ahol, Baukóról meg pláne. Alekosz szenved a saját mocsarában és primitív gyökér még mindig. Debilió is próbálkozik de kevés ez a nagy sztársághoz. Attila eltünt a többiről nem is beszélve.

Tökös... 2019.01.18. 13:07:51

@Cleveland55:

Nehéz kérdés ez....
A showbiznisz szereti Majkát, én nem...
Volt egy lehetőség amivel élt, mint orbán viktor a hatalommal....
Ki kell használni a lehetőséget....

2019.01.18. 13:09:20

@Tökös...: a Rakoczi ter sem olyan mar mint regen. Tavaly kozvetitokent adtam el egy terre nezo lakast 79 millioert. 12 napig volt hirdetve, rengeteg fiatal, baromi draga hely lett. A 8 legszarabb reszein is alig lehet szepen felujitott garzont venni 20 alatt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 13:10:17

@bElannaTorres: Imádom Budapestet, második otthonomként tekintek rá, de nem tudnék most már ott élni. 2017-ben szénéztem, de az albérlet árak kriminálisak voltak+ túlzsúfolt. Attól még nyáron egy két hétvégére jó nekünk :)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 13:10:43

@szociál: De sokkal jobb és nézhetőbb lenne. Nem a kefélésre kellene rámenni, mert ez most láthattuk hogy egy nagy után képesek elpuffantani ezeket a kártyákat és kiég az egész. Pláne ha gondolkodni mersz taktikával vádolnak- ami nem fér a fejembe miért is- tehát ez a bolond vagyok vonalat jó lenne ha elengedné a retek, mert ha ez a való világ és ilyen az átlag 30 alatti körüli fiatalság akkor jaj nekünk! :( Megértünk a pusztulásra! Ordításból, butaságból áll az élet!

hereverő heverő 2019.01.18. 13:11:59

@Tökös...: Én SSKK nem költöznék a rózsadombra. Tegedhatatlanul megvannak azok az előnyei amiket mondasz, de nekem túl sok a kivagyi újgazdag arrafele, meg a megveszlek kilóra mentalitás. Én inkább családi házat vettem magamnak és szarok a farmra.

2019.01.18. 13:13:38

@Tökös...: Reszben egyetertek. Teny, hogy kihasznalta. De nem KELL. Attol mert xy felkeresne, hogy segitsek kilapatolni penzt bizonyos cegekbol nem vallalnam pl. Majkaval nekem a fobb problemam, hogy ugy beszel magarol, mint aki valami nagy dolgot vitt veghez, szerintem szimplan csak egy kulturamergezo, illetve rengeteget hazodozott osszevissza (pl dopeman megverese), illetve hogy minden felett a penz all nala. Kb lehanyta byalexrt par eve, aztan nemreg meg a kulturalis alap finanszirozasaval csinalt vele egy nem eppen kulturalis remekmuvet

csillagporszem 2019.01.18. 13:13:47

@Cleveland55: karácsonykor nem csodálom, sajnáltam is szegényeket, volt egy futár aki este 7kor csengetett karácsony előtti héten, hogy meghozta a csomagot :)

hereverő heverő 2019.01.18. 13:14:29

@Brigante: EKG. Bár én Pesten élek, de BP valóban koszos, büdös (szmog) és túlzsúfolt.
"de 10 emelet felett ott az ég"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 13:14:42

@Maximista vagyok: @úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83:

Naivan feldobtam egy hipotézist, hogy talán a 10. évad teljesen más irányba megy.
Hátha vissza tudnák hozni a régi VV-k hangulatát.
De ha a büdzsével gondok vannak, akkor baszhatjuk, ennél csak xarabbak fognak jönni.
Szponzorok is elgondolkozhatnának mihez adják a nevüket.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 13:14:49

@X. Alfonz: A Hubay Jenő tér mellett laktam, a piac környéke nem volt bizalomgerjesztő. Meg ha a hátsó kis utcákba bementél azért ott volt élet. A Zsókaváron is volt egy két sztori, de alapjába véve én is szerettem ott élni.

2019.01.18. 13:14:59

@Brigante: A város nagy resze, nem zsufolt részeken el... BP egy kis reszet alkotja a belso mag, a tobbi kerulet, pl. 16-17-18-19-23-22 pont olyan, mint barmely videki megyeszekhely

Perah 2019.01.18. 13:15:18

@oh..my...: Teljes EKG minden eddigi kommenteddel! Egyébként már egy ideje olyan érzésem van a hv-kommenteket olvasva a VV9 alatt, hogy nagy a hasonlóság a szericsapat és főleg Zsu fanjai és a kormánypárti szavazók között, plusz a figyiszt utálók és a hármas fiú-csapat, főleg Roli kedvelői között. Ugyanúgy sokkal kevesebben vannak a Zsu-rajongók is, mint a kormánypárti szavazók, de sokkal hangosabbak és ugyanúgy meg tudják nyerni a párbajokat, mint a tavaly ápr. 8-ai szavazást a kormány, csak sajnos csalással, ahogy te is írtad. Ugyanannyira is ostobák, az érveket nem értik meg, csak szajkózzák a magukét, és ha nem értesz velük egyet valamiben, akkor megy a sorosozás.

Hogy a tegnapi öfiről is írjak, Zsu iszonyatosan irritáló volt a "taktikázós", megfigyelős agyjátszásával, elkapott tőle a hányinger. Ez konkrétan nem is ovis szint, mert pl. a lányom még óvodás korában sem viselkedett így, Zsu ilyenkor sem cáfol rá a szefós megnevezésre. Rolinak minden tiszteletem, hogy minden beszólás nélkül el tudta viselni, sőt inkább ignorálta. Nekem nem lett volna ekkora önuralmam, nem tette volna a kirakatba, amit kap, ha velem ezt csinálta volna...

Lacika maradjon, hogy gyengüljön a szeri-csapat! Bár ahogy a holnapi öfi-előzetest elnéztem, Adrit kirakják maguk közül Renyhéék.

Tökös... 2019.01.18. 13:16:29

@hereverő heverő:
Nincs ilyen mentalítás....
Nem veszem magamra az összes Rózsadombi embert de nincs kivagyiságról szó....
Ez nem az a környék ahol az utcán egy kispadon pletyiznek...
Magas kerítések vannak, nem járnak át szomszédolni...
Este 8-kor síri csend van, egyetlen hangos étterem nem jellemző....
Nekem ez kurva szokatlan volt a Rákóczi téri éjszakai élet után...

bElannaTorres 2019.01.18. 13:16:51

@Cleveland55: igen, én is emlékszem ezekre a kerületekre, még a 6-ban is voltak helyek ahol azért éjszaka kicsit féltem volna.

Tökös... 2019.01.18. 13:18:51

@Cleveland55:

félreértesz....
Én a lehetőségről beszélek, a vv játékosok lehetőségéről, nem Majka jelleméről...
Persze lehet hogy én gondolom ezt túl...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 13:19:34

@hereverő heverő: Viszont ha este 10 kor azt mondod moziba akarsz menni, tudsz. Ha színházba akkor 30 színház közül választhatsz. Ha sétálni akarsz a Duna parton megteheted. Ha akarsz enni Indiait akkor van hova menned, ugyan ez igaz a vietnámi, olasz, cseh, mexikói konyhára. Itt van a török, meg a kínai és kész... Nekem ezért hiányzik Budapest.

Rengeteg értékes barátom ment fel ami után én visszaköltöztem Miskolcra. Bár ez a szülővárosom, mégis rossz nélkülük élni itt...

Amikor tudunk és van program azért megyünk látogatóba.

Perah 2019.01.18. 13:21:14

@oh..my...: Persze, hogy van benne rosszindulat. Amikor magassarkúban verte oda a lábát direkt a hálószobánál, mialatt Roliék bent aludtak, minden volt, csak nem jóindulat. Csak ezeket neki megbocsátják a Zsu-fanok, mert ő csak egy szegény, beteg kislány, akit mindig bántanak... Ez is jellemző a csillámcsapat fanjaira, hogy az ő kedvenceiknek mindent lehet, amit a másik oldalnak nem. A kettős mérce is nagyon jellemző rájuk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 13:21:16

@szociál:
meg valószínűleg az emberanyag is hasonló lesz, mint az előzőben meg a mostaniban. nem tudnak castingolni

2019.01.18. 13:22:00

@bElannaTorres: azert azok az idok mar regen elmultak. Illetve emnertol fugg, mert rengeteg ember kb bebeszeli maganak, hogy jajj urieten itt felnikell. Egyik ismerosomnek segitettem felkoltozni ide, es anyira be volt szarva, hogy el nme tudom mondani, mert a gyakorikerdeseken kerdezett, hogy ez meg az milyen kornyek, es mindenhol mindent lehuztak. Regisztraltam, es kerdeztem az ott kommenteloket, hogy menyit jarnak arra vagy miota laknak ott, mert olyanokat irtak total normalis helyekrol, ahol minden napszakban megfordultam, hogy csak lestem. Jartam par eleg kemeny helyen, pl. East Cleveland, Detroit East Side, Flint, Camden, hat ezekhez hasonlot nem talalsz Budapesten.

hereverő heverő 2019.01.18. 13:22:11

@Cleveland55: Viszont be kell menjél a központba nagyon sokszor, ahol már a járdán sétálni is tüdőrák.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 13:24:02

@úgymond olvasó mmkk:

egy alomból valók állítólag, még kaszting se kell, ezek a Soma félék beküldik a haverjaikat és kész
elmennek az anyjukba, egy hónapra lennék az RTL vezérigazgatója a fél brancsot kivágnám a picsába.

2019.01.18. 13:26:11

@hereverő heverő: De itt van 0-24 ben tomegkozlekedes, meg megszamlalhatatlan Taxitarsasag. Eltem videki megyeszekhelyen, rokonlatogatoba is tobb helyen megfordulok, de a belem fordul ki, mar bocs . Amerikabol hazajove nekem BP is le van maradvs vagy 50 evvel, es itt az emberekre is celzok, az agglomeracion kivul((nyilvan tisztelet s kivetelnek) nagyon szomoru kepet latok az orszagrol, kb el sem tudom, el sem akarom kepzelni milyen lehet ugy elni, ahogy az orszag tobbsege.

Perah 2019.01.18. 13:26:31

@Cleveland55: Egyrészt köszi, másrészt pedig totál igazad van a 8. kerületes kommentedben. A Rákóczi tér is teljesen átalakult, hát még a Corvin sétány és a környéke. Budai négyzetméter árak vannak, és tele van külföldiekkel és normális emberekkel. Rá sem lehet ismerni a környékre, némelyik "jobb" kerületben sokkal gázosabb népség lakik, és sokkal lepukkantabbak a házak. Szóval, manapság már nem igazán lehet beskatulyázni egy-egy kerületet a régi híre miatt.

2019.01.18. 13:26:57

@szociál: kezdenem, gyozivel,aztan bauko, es ancsa majd bajusz

Tökös... 2019.01.18. 13:27:14

"@Perah:

"Ugyanúgy sokkal kevesebben vannak a Zsu-rajongók is, mint a kormánypárti szavazók, de sokkal hangosabbak és ugyanúgy meg tudják nyerni a párbajokat, mint a tavaly ápr. 8-ai szavazást a kormány, csak sajnos csalással, ahogy te is írtad."

Hazug világ ez, nyert a fidesz !

( akkorát röhögtem )

hereverő heverő 2019.01.18. 13:27:37

@Tökös...: Dehogyis nincs ilyen mentalitás. Menj ki egy játszótérre, hallgasd meg az anyukákat, apukákat. Menj be a Rózsakert plázába, nézd meg hogyan parkolnak a helyiek.
Én sem az összes rózsadombiról beszélek, de ezek amik vannak, azok engem rendkívül zavarnak. Hidd el, bármikor megtehetném, hogy felköltözök.

bElannaTorres 2019.01.18. 13:28:34

@Cleveland55: jajj a gyakori :DDD tudom olvastam én is, mert én meg vidékkel vagyok így, mikor néztük, hogy talán kintebb kéne költözni, de kíváncsiságból rákerestem arra is ahol élek, azátn pár kerületre még amit ismertem, vagy ami szóba jöhetne a költözéshez, és láttam hogy miket írnak többek közt olyanok akik soha nem laktak itt.

hereverő heverő 2019.01.18. 13:28:38

@Brigante: Erre EKG. Sajnos az ország ennyire vízfejű.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 13:30:01

@Cleveland55:

Ancsa maradhatna, bajuszt válthatná a nője, eke angéla.
Baukó és Győzi alap hogy repülne.
Vennék fel új kreatív csapatot, akik dolgoztak a régi VV-ken.
Zsóti félék húzás haza.
Semmilyen kötődés nem lehet Pumped gabó és Soma haveri köreihez, akiről kiderül hogy ismeri ezeket és letagadta azt beperelném.

Tökös... 2019.01.18. 13:30:34

@hereverő heverő:

Biztos a tapasztalatodról beszélsz, mint ahogyan én is.....
A négyzetméter árak a beszédesek, a jó környék drágább....
És ez nem csak a zöldövezetre vonatkozik...
Mint írtam nincs éles határ

hereverő heverő 2019.01.18. 13:30:41

@Cleveland55: Tudom miről beszélsz dude :) Én is voltam kinn az USAban, láttam ott milyen az élet, akár az elővárosokban (hívjam suburbannek?) és láttam, beszéltem igazi mélyszegénységben élő navajo indiánokkal is.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 13:31:01

Pestnek is megvannak az előnyei és a hátrányai. Én Kőbányán kezdtem pesti életem a Gergely utcában ez a KÖKI metrótól a 85-ös busszal két megálló, aztán 3 év után jött Gazdagrét. 10-en éltem ott jó volt a levegő, szép volt a táj, de éjjel ne akarj busszal hazamenni mert egyszerűen Pesten nem lehetett. Tehát nem a bulizós korszakom éltem! :D Pesten asztmám lett és kezdtem refluxos lenni...
Itthon szintén panel, de jó levegő, 3 éve nincs asztma, nincs pipám és reflux gyanúm sem! Itt viszont szórakozási lehetőség kevés! Szeretem Pestet, időnként visszamenni nézelődni, barátokat meglátogatni, de jelenleg az életem nem tudom elképzelni ott, most nem ott van dolgom! :)

csillagporszem 2019.01.18. 13:31:06

@Perah: ha ezt komolyan gondolod, hogy sokkal kevesebb volt a kormánypárti szavazó és mégis a fidesz nyert mert elcsalták, akkor azt gondolom nemcsak a Zsuzsu süsü akitől ennyire hánysz :)

,, 2019.01.18. 13:35:56

@bElannaTorres: nagyon sokszor olvasom ezt, mindenkire aki kilóg a sorból, ráhúzni h áá, biztos aspergeres. Ne mossuk már össze az SNI-t és az aspergert. Ráadásul még az SNI is túlzás lehet, nem tudhatjuk

bElannaTorres 2019.01.18. 13:38:04

@Perah: nem tudom milyen alapon ostobázol le engem, vagy tököst, vagy csillagporszemet? Túltoltad egy kicsit nem? Én elfogadom hogy mindig csak fiúknak drukkolsz, még fanni és Szandi se felelt meg neked a survivorben, pedig ők jobban hozták a szerethető taktikust, mint itt roli.
Ahol lakom ott nem a kormány győzött, egy szavazattal nekem is köszönhetően.
Ez egy játék amiben úgy kell taktikázni, hogy szimpatikus is tudj maradni mert a nézők szavaznak.
Ráadásul én is látom, hogy Zsuzsinak mik a hibái, mondom csak nekem teljesen világos, hogy megvannak a korlátai, százszor is belátta már ő is ezeket.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 13:40:21

@hereverő heverő: Vegasban dumcsiztam egy öreg navajo indiánnal, aki virágot locsolt, egy hátára rögzített tartályból a cserépedényekbe. Csak az arca egy regényalap volt....

hereverő heverő 2019.01.18. 13:41:03

@Tökös...: igen, tapasztalatból beszélek. A nm árak szerintem a presztízst tükrözik, nem egy hely valódi értékeit. És mindannyiunknak más a preferenciája: én a nyugalmat és a fákat szeretem de mások a nyüzsgést és a szórakozást. És még valami: a rózsadombon is jórészt társasházak vannak, én pedig rühellem, amikor az eresz azért csöpög, mert egy tulajjal nem sikerül megegyezni. Rühellem amikor a kertben a másik szomszéd kutyája szarába kell belelépni, és zavar, amikor a szomszéd bulit csap.
Ehez képest itt a szomszéd utcában!! (nem az én szomszédom, hanem 2 utcával fölöttem!!) lakó cigányok orbitális bulit csaptak, a családfő körbejárta a szomszédokat, engem is. Mögötte jött a felesége egy bazi nagy tálca kis kupicával, mindegyikben pálinka. A férj becsöngetett, mindenkitől elnézést kért mert hangosak lesznek (szülinapja volt, valami kerek, tán 50) és mindenkit meghívott egy páleszre az ő egészségére. Ilyet fenn a rózsadombon nem láttam.

csillagporszem 2019.01.18. 13:41:05

@,,:
Az aspergeresek is SNI-sek.

,, 2019.01.18. 13:41:14

@Perah: "sokkal kevesebben vannak a Zsu-rajongók is, mint a kormánypárti szavazók"
eeeee. a fityisz annnyit növekedett a választások óta, h abból 1-2 kispárt olyan is kijönne, amelyik megüti a parlamenti küszöböt...

,, 2019.01.18. 13:42:59

@csillagporszem: "ne mossuk össze" =minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár, vagy hogy is van

csillagporszem 2019.01.18. 13:43:48

@Tökös...: és milyen finoman fogalmaztam, nem? Bennem van empátia, nem akarok nagyon belegázolni senki lelkivilágába, legyen az kommentelő vagy vv-játékos :D

2019.01.18. 13:44:37

@hereverő heverő: "Suburb" Egyébként ég és föld. USAban a legnyomorultabb részeken is pár éves Ford Focusok, Fusionok állnak. Rendőr szomszéd kicsivel több mint fél évi fizetéséből vett a fiának egy Mustangot mert hát már jogsit szerzett a gyerek. .. Tonhal konzervet tavaly is 85 centért vettem Átruccantam Torontoba, Merci szalon előtt sétáltam, 2 éves Merci C300 full extrás 30 ezer km-el, 30 ezer CAD... Más világ, nagyon más, szüleim miatt költöztem vissza ebbe a pöcegödörbe, reálisan névne néhány év és végleg megyek vissza.

Perah 2019.01.18. 13:45:24

@bElannaTorres: Biztosan ismered a mondást, hogy: "akinek nem inge, ne vegye magára"... Nem kicsit vannak tévképzeteid, mert egyrészt nem is ismersz, hiszen veled ellentétben ritkán kommentelek, másrészt fogalmad sincs arról, hogy kinek szurkoltam a Survivor alatt, mivel ez egy VV9 poszt :D :D. Szóval, ezzel az előző kommenteddel magad bizonyítottad, hogy ostoba vagy, és mindig csak egy lemezt tudsz elővenni, amint valaminek más a véleménye, mint neked és a hozzád hasonlóknak. Na szevasz, a továbbiakban sem vagyok kíváncsi rád, és a hozzád hasonlókra sem.

csillagporszem 2019.01.18. 13:47:01

@,,:
Minden aspergeres Sni-s ha megkapja a kódot a szakértőinél, de nem minden szakértőinél diagnosztizált Sni-s aspergeres.
Az Sni csak arról szól, hogy a gyerek akinek valamilyen problémája van megfelelő segítséget kapjon óvodában, iskolában, vagyis erről kellene szólnia. De ez az Sni-s gyerek lehet autista, lehet beszédfogyatékos, értelmi fogyatékos, akármi.

Tökös... 2019.01.18. 13:49:02

@csillagporszem:

Én tisztelem mindenki véleményét...
persze, van amikor nem bírom ki röhögés nélkűl...
Április 8-án minden választókerületben a pártok képviselték magukat, jegyzőkönyvek készültek, amit a számlálóbiztosok aláírtak...
Ha valamelyik helyen nem találtak egy darab embert hogy képviselje a pártot, ott lehetséges a csalás...
Ebből az a tanulság hogy minden választóhelyen legyen a párt képviselve...
Nem olyan bonyolult az egész...

,, 2019.01.18. 13:49:51

@csillagporszem: nem ment át akkor.... pont ezt írtam, az SNI a tágabb kategória, amibe beletartozhat az asperger is....ezért írtam h ne mossuk össze a 2 fogalom nem fedi egymást, mivel még egyszer: az SNI a nagyobb halmaz (te is ezt írod, amúgy)

csillagporszem 2019.01.18. 13:51:04

@,,: akkor bocsi, tényleg nem jött át, nem olvastam minden kommentet :)

,, 2019.01.18. 13:51:31

@csillagporszem: és még egyszer, a biztonság kedvéért: a címkézéssel volt bajom, h Zsu egyből aspergeres, pedig lehet h csak más fogyatékosságban szenved, HA egyáltalán szenved
így remélem, érthető

bElannaTorres 2019.01.18. 13:51:52

@Perah: menjünk akkor ennyire le.
Igen ha itt hárman - négyen kommentelünk akik nem zsunak drukkolnak akkor magamra veszem. (És joggal, csak most már kellemetlen neked is amit írtál) Alaptalan bunkóskodás tőled, mert olvastam a kommenteket és semmi de semmi nem volt ami miatt ezt kellett volna írnod
És lehet elfelejtetted de nemrég volt a survivor és olvastam a hozzászólásokat a tiédet is.

bElannaTorres 2019.01.18. 13:53:23

@bElannaTorres: akik zsunak -rosszul írtam.
Nem esik olyan jól mikor állandóan megy a bunkóskodás meg a szemellenző pár kommentelő részéről amivel nem tűrnek meg senkit aki nem annak drukkol akinek ő.

csillagporszem 2019.01.18. 13:53:28

@,,: érthető. Én sem mondtam hogy tuti az, csak gyanús. Minden amit írunk magánvélemény, az igazság meg odaát van :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 13:53:38

@Tökös...: Elnézést, de ez annál kicsit bonyolultabb!

bElannaTorres 2019.01.18. 13:55:45

@,,: mostanában van csak felkapva a téma, zsu még az a korosztály, akinél ennyi furcsaság belefért, eléggé szabálykövető merev, valószínűleg csendben volt órákon, amit tudott megtanult nem is nagyon akartak még akkor címkézni. Ma már óvodában kiszúrják azt aki nem tud beilleszkedni, előbb mondanak sni-t mint kéne, pár gyerekről kiderül, hogy csak későn érő, de legalább megkaphatják a mozgás és egyéb fejlesztést, ami hasznos.

csillagporszem 2019.01.18. 13:57:04

@bElannaTorres:
Ne vedd magadra, nem érdemes olyanokkal foglalkozni akik annyira szemellenzősek, hogy emiatt képesek olyan embereket is leostobázni akiket nem is ismernek :)

Tökös... 2019.01.18. 13:57:14

@UdvariatlanBolondvagyok:

Konkrétabban ?
Jegyzőkönyv készül a számlálásról, minden biztos aláírja, hiszen azért van ott hogy minden szabályosan menjen...
Érdekesség képpen nem szavaztam a fideszre, nem vagyok semmiféle párt fanja...
Rendszerint minden közvéleménykutatási adatot elolvasok, követem a tévé székház megrohamozását is...
Holnap országos sztrájk...
Megalapozatlan butaságot nem szeretem...

bElannaTorres 2019.01.18. 13:57:28

@UdvariatlanBolondvagyok: ezzel egyetértek. Voltak itt “érdekes” dolgok

,, 2019.01.18. 13:59:17

@bElannaTorres: pár hónapja végigcsingálgattam egy ilyen tesztet, hadd ne mondjam, milyen lett az eredmény:S kissé fogyi vagyok, úgymond

hereverő heverő 2019.01.18. 14:00:58

@csillagporszem: óóóó az akol melege :)

@,,: melyik statisztikában? ;)

A baj itt is a tudatlansággal, az ostobasággal kezdődött. Még az első Orbán-Torgyán kormány idején. A felvilágosultabb szavazók már akkor látták, hogy Viktor mérhetetlen hatalomvágyát mindenképp ki akarja elégíteni, már akkor elkezdték az építkezést (székházügy pl.) Aztán jött az első konzultáció, amikor is mindenkinek névre szólóan kiküldték a félreismerhetetlenül nekik igazat adó kérdőívet, VONALKÓDDAL. ez alapján jól be tudták határolni hol mennyien szavaznának rájuk és ezek után meg tudták változtatni a választási körzeteket úgy, hogy mindenhol az ő szavazóik legyenek többségben (hogy törvénytelen volt az adatkezelés, és az adatbázis felhasználása azt ne boncolgassuk).
Namármost, ugyanannyit ér egy 3000-es település (körzet) szavazata, mint egy 40000-es városé. Már csak az van hátra, hogy sokkal több 3000-es körzetet kell kialakítani, mint 40000-eset. Így lesz 6 darab 3000-es körzetből meg egy elbukott 40000-esből kétharmad. Azaz 18000 szavazó legyőz egy 40000-es körzetet.
Amit nem szoktak hangoztatni, az a szavazatok számszerű megoszlása, itt a fidesznek nemhogy kétharmada nem lenne, de parlamenti többsége is alig. A határon túli szavazatok nélkül meg bukták volna a többséget is.

,, 2019.01.18. 14:01:05

@,,: hozzáteszem nem csak nekem, hanem olyanoknak is, aki mindenféle doktori képzésben vannak...

Tökös... 2019.01.18. 14:04:16

@hereverő heverő:

Vegyük ezt a fidesz tehetségének...
3 kétharmad után és a szocialisták 6 % után nyilván kell valami biztatás is....
A fidesz csalt !
De a közvéleménykutatás, ugye az nincs választókerületekre bontva ?
Mert itt bukik az elméleted...

,, 2019.01.18. 14:04:26

@hereverő heverő: a győztes minden visz módszer, ami gáz (az első helyezett a saját szavazatain kívül egy csomó pluszpontyot is kap). Ügyesek sajnos.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 14:05:36

@Tökös...: Megalapozatlan baszkikám? Miket olvasol te, ha negyven éve figyeled a politikát?
Melyik jegyzőkönyvről, melyik közjegyzőjéről beszélsz? Aki a VV-ken ügyel? Valóban megalapozott!!! Grtaula!!!
És most hagyjuk a pénzért vett határon túli szavazatokat, és hagyjuk a milliárdos számítógépes rendszer akut kómáját nyolc óra tájt????
Na, ha valaki, akkor én végképp nem szeretem a megalapozatlan butaságot!

bElannaTorres 2019.01.18. 14:05:39

@,,: hát igazából ki nem? :)
Csak zsunál erősen kijön ez itt a villában.

,, 2019.01.18. 14:06:49

@bElannaTorres: ez kedves volt, köszi:)

Tökös... 2019.01.18. 14:07:54

@UdvariatlanBolondvagyok:

elment a hajó...
Nekem ez jött le Április 8-án....
Még 3 év és nem lesz MSZP.... most ugyan abban törik a fejüket hogy jobbik-mszp-dk közös kormányzás lesz...
( bocs, leestem a székről )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 14:07:59

@hereverő heverő: Hahhh,,,erről nem is beszélve!!!Az átrajzolt körzetek!!!!

bElannaTorres 2019.01.18. 14:08:10

@csillagporszem: gondoltam nem hagyok már mindent. Azért legyen már egy határ. Vagy akkor menjünk a Facebookra ha nincs,...

csillagporszem 2019.01.18. 14:08:32

@bElannaTorres:
Durva ami most folyik. Két ismerősöm 5 éves fiát is az óvoda elakarta küldeni szakértőihez, merthogy nem barátkoznak, játszanak a többiekkel meg nehezen vonhatóak be feladatokba. Az egyik elvitte pszichodokihoz a gyereket, ahol diagnozis: autista. A másik szakértőihez vitte, arra is azt mondták autizmus, de nem bélyegzik meg mert nem olyan vészes, kapott egy kevésbé ártalmas kódot és segítséget.
Ez az egész Sni arról szól, hogy aki más egy kicsit azt nyugodtan elküldhessék az ovik, mert nem kötelesek felvenni ha nincs benne az az SnI kód az ovi alapítójában. Kínszenvedés az egész. Autikat nem nagyon szívesen fogad egy ovi sem, hiába nincs sok vele gond, mert rajta van a címke hogy autista. Általános iskolát sem nagyon találni, középiskolát meg itt nálunk egyáltalán. Nincs elég szakember, nincs elég gyógyped, semmi nincs ebben a cseszett országban, csak sni-kód. És akkor azt mondják vidd a gyerekedet 120-as IQ-val értelmi fogyatékos gyerekek közé, mert itt nálunk olyan szegregált ovi sincs ami ép értelmű lenne . Nekünk sikerült integráló ovit találni és az óvónők is elismerték sokkal kevesebb gond van az én gyerekemmel mint 1-2 “normál” gyerekkel. Na ez az a téma ami nagyon feltud cseszni és én emiatt egy rohadt pártra sem szavazok, mert a mi sorsunk totál nem érdekel senkt, oldjuk meg ahogy akarjuk. Az Sni kód csak egy rohadt bélyeg, ha nek lenne akkor csak annyit gondolnának róla hogy kissé furi a gyerek, de nem utasítanák el, mert betud illeszkedni.

,, 2019.01.18. 14:14:57

@csillagporszem: pont uezt hallottam egy gyógypedes szakitól sajnos, amit leírtál (mármint a jelenséget)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 14:15:48

@Tökös...: Ahhoz képest, hogy nem vagy O1G seggnyalonc, némi kárörvendést vélek a szavaidban felfedezni....Komolyan nyomod, vagy csak baráti kötekedés?

Maximista vagyok 2019.01.18. 14:16:35

Látom buli van :D nájsz!

hereverő heverő 2019.01.18. 14:20:01

@Tökös...: komolyan gondolom, hogy te tökhülye vagy ehez a témához. Már bocsánat.
Nem fogom itt tovább fejtegetni, hitvitákba meg pláne nem megyek bele.

csillagporszem 2019.01.18. 14:20:37

@bElannaTorres: megértelek :) Én nem veszem magamra, bár kezdek megvilágosodni, hogy lehet tényleg én is zsizsikes vagyok, mert a mai napig imádok énekelgetni főzés közben, meg táncolni, a mozgáskultúrám talán jobb mint a Zsuzsué és hamarosan 38 leszek, de imádok a gyerekkel ökörködni, trambulinon ugrálni, kalózosat játszani és elhinni hogy felfal minket a cápa és egyéb hasonló jó dolgok, szóval valahol bent örök gyerek maradok, mégha ezt sokan nemfogják látni soha :D

Tökös... 2019.01.18. 14:22:11

@UdvariatlanBolondvagyok:

Komolyan nyomom, de nem vagyok politikus, nem is leszek....
Engem szórakoztat a baloldal, a jelenlegi konzervatív meg idegesít, nem szeretem az önkényt...
Általában két szekértábor nyomja a neten a véleményét, néha hozzászólok hogy nem kerek a történet, ennyi....
Ami általában hatalmas dühöt vált ki, hogy merészelek nem szekértáborhoz tartozni...
Az mszp 6 % áll, erre a válasz hogy O1G...
Ezen röhögnöm kell....

Maximista vagyok 2019.01.18. 14:23:35

@Cleveland55: de nem édesek? :D én már tudom előre kb mikor várható ez, megjelenik egy-két nick és kész a műsor.

Tökös... 2019.01.18. 14:24:24

@hereverő heverő:

jó lett volna ha tényszerű vagy, de elfogadom a sima lehülyézést is....
( röhögök )
ettől a politika nem fog változni, rohad a baloldal...

,, 2019.01.18. 14:27:46

@Tökös...: mindenhol rohad, ez nem magyar nóvum.

Tökös... 2019.01.18. 14:28:23

esküszöm az tetszik a legjobban mikor rabszolgának neveznek...
És ezt diákok, és nyugdíjasok adják tudtomra....
A munkatörvénykönyve, rabszolgasors lett....
azért megkérdezném, csak most vagyunk rabszolgák, vagy 89 óta vagyunk azok ?

hereverő heverő 2019.01.18. 14:28:34

@Tökös...: Ne haragudj már, de közvéleménykutatások adatait citálni a leadott voksokkal szemben...
Hogy a baloldal hogyan rohad (igen, az MSZP rohad és remélem ki is hullanak a francba) az megint más tészta, mint az elcsalt választások.
Vagy citáljam megint ide a kamupártokat, akik csak azért kaptak másfél milliárdot a te adódból, hogy megosszák az ellenfelet? Vagy a pénzért vásárolt határon túliakat? Ezt hívod te tehetségnek, én meg aljasságnak, bűnözésnek.

csillagporszem 2019.01.18. 14:28:59

@,,: ez van. Ha valakinek furi a gyereke akkor se vigye soha el szakértői bizottsághoz. Normál fejlesztést úgysem fog kapni az oviban, mert nincs elég szakember és emiatt úgyis fizetősökhöz kell járni és lesz egy címkéje ami által nyugodtan elutasíthatja akármilyen intézmény akkor is ha nincs vele gond, még esélyt sem adnak. Itt jön ki az, hogy ez a társadalom még rohadtul nincs megérve arra, hogy elfogadja és befogadja maga közé azokat aki kicsit mások. Mert én elfogadom, hogy a kezelhetetlen, dührohamos ésatöbbi gyerekeket nem tudják integráltan nevelni az intézmények, dehogy emiatt mindenki mástól is elzárkozzanak.. nade ez van, ilyen az ország, majd lesz ez remélhetőleg jobb is :)

Tökös... 2019.01.18. 14:29:15

@,,:

Kétségkívűl igazad van.... Amerika sem lehet büszke erre a faszra...

Tökös... 2019.01.18. 14:32:12

@hereverő heverő:

Mit jelentenek a közvéleménykutatási adatok ?
Én mint agyalágyult hülye, úgy értelmezem hogy a fidesz népszerű, ebből következően az április 8. szavazás nem lehetett csalás, hiszen egybecseng...
Ha a baloldal nem tárja fel hogy mitől lett népszerűtlen, én sem tudok rajtuk segíteni...
A sok rossz ellenzéki pártból nem lesz egy jó...

hereverő heverő 2019.01.18. 14:32:23

@csillagporszem: Az a baj ezzel, hogy az óvodának joga van gyerekpszichológust hívni, ha te nem viszed el a gyerekedet, bár ők mondták, hogy nem stimmel vele valami. A hivatalos pszichológus pedig egyből pszichiáterhez küld téged, illetve az intézmény eltanácsolhatja a csemetét a gyerekpszichológus véleménye alapján.

,, 2019.01.18. 14:33:20

@Tökös...: a jobb az új közép, a szélsőjobb az új jobb. 25-30 év múlva nagy FTW lesz, arra tipcsizek

hereverő heverő 2019.01.18. 14:33:52

@Maximista vagyok: jaj baszki, de kurvára igazad van barátom! És ezt most a leghalványabb irónia vagy negatív él nélkül mondom. EKG EKG EKG.

hereverő heverő 2019.01.18. 14:35:34

@,,: azt én nem akarom megérni. ússzunk egy lakatlan szigetre

Tökös... 2019.01.18. 14:36:25

@,,:
én nem tudnék tippelni....
De az biztos hogy a közhangulatot a megélhetés irányítja, nem a bevándorlás....
Előreláthatólag nem fog minket irigyelni a nyugat, mint ahogyan a miniszterelnök úr gondolja ezt a jövőről...

bElannaTorres 2019.01.18. 14:37:39

@csillagporszem: olvastam erről egy cikket, ez volt leírva abban is. Egyszerűen nincs jó lehetősége annak aki ilyen helyzetben van.

csillagporszem 2019.01.18. 14:37:57

@hereverő heverő: így van. Sok szülőt ismerek aki ilyenkor gyorsan keres egy másik ovit és inkább viszi fizetős alapítványiba csak ne cseszegessék a gyereket kóddal, mert abból előnye nem származik. De nem bántom a szakértői bizottságokat sem, mert nem ők tehetnek róla, hogy nincs megfelelő intézmény ezen gyerekek számára, ők sem hajlandóak egy nem értelmi fogyatékos gyereket betenni az értelmi fogyatékosak közé csak azért, mert auti és nincs megfelő ovi számára. Az én gyerekem se kapott autis sni-kódot, egy sokkal elfogadhatóbb van, amitől nem kapnak sokkot az óvodák.

hereverő heverő 2019.01.18. 14:39:13

@Tökös...: figyelj, ha csak a fidesz szavazókat kérdezed meg a véleményükről, akkor totális fidesz fölényt fogsz mérni. Ezt közzéteszed a saját pártsajtódban, amit csak a fidesz szavazók olvasnak, ők meg el is hiszik. És eljön a kánaán, mindenki fidesz szavazó, te meg hitelesítetted a csalást a közvéleménykutatással. Azért nyert a fidesz, mert mindenki vele szimpatizál!
még egyszer mondom: mindezt a te pénzedből.

,, 2019.01.18. 14:39:32

jól belepofáztam ma mindenbe, ez a beszéd! elúszikálok mára:)

Angora Cardi 2019.01.18. 14:41:32

@,,: mire jövök eluszikálsz?

Tökös... 2019.01.18. 14:42:44

@hereverő heverő:
Bocsánat, gyurcsány is az én pénzemből....
nekem mindenféle politikai nézeteket valló haverom van, állandóan veszekedünk is...
abban viszont egyetértünk, hogy mi magyarok nem leszünk nyugat európaiak...
Mondjuk úgy mi a balkánhoz tartozunk...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 14:44:18

@Tökös...: Ha hiszed ha nem: - nincs aktív tagsága az ellenzéki pártoknak. A humán erőforrás gazdálkodás a béka fenekét veri. A média felületekre meg ráfekszik az a néhány ripacs aki csak azt szereti ha az ő képét bámulják.

Egy komolyabb elemzést le tudnék vágni, de sokkal érdekesebb a VV , mint a pártélet!

Tökös... 2019.01.18. 14:47:25

@Brigante:

Csak hogy a VV nem befolyásolja a jövőnket....
Arról a társadalomról nem érdemes fejet törni, akik magasról tesznek rá hogy egy csőszerelő 300 milliárdos vagyonra tesz szert tehetsége, és az istenhez való vonzalma okán...

2019.01.18. 14:47:29

@Tökös...: Nyugaton eddig 3 féle reakciót tapasztaltam magyar származásomra vonatkozóan. 1. semleges, mert a világ 99% életében nem hallott Magyarországról, és ez nem véletlen 2. szánakozás, mert volták már itt turistaként, nekik valamennyire tetszett, viszont valamennyire olvasnak világsajtót és valamennyire tisztában vannak mi folyik itt. 3. hasonló mint az előbbi csak ők röhögnek, főleg a tudjukkin.

hereverő heverő 2019.01.18. 14:48:35

@Tökös...: Ember, komolyan ez az érved, hogy "de a gyurcsány is" ?!?! Ha mások embert ölnek, akkor nekem is szabad? Fel sem merül benned, hogy ha a gyurcsány is ezt tette, akkor az még messze nem szabályos és etikus, és nem követni kellene, hanem megbüntetni? És a végére, nem utolsósorban KURVÁRA nem mindegy, hogy mennyit költenek erre a te és az én pénzemből.
Pl. költhetnék @csillagporszem: beteg gyerekére is, vagy a Bajcsy-Zsilinszky kórház mennyezetére is (fizetős szobában!!! milyen lehet a normál?) de nem, inkább a propaganda.

Utolsó kommentem hozzád, teljesen felesleges vitázni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 14:52:02

@Tökös...: ezért gondolkodunk mi is a költözésen. Ez a környezet nem felhasználóbarát. Csak hát a család, pedig hívtak UK-ba-is és az USA-ba is. Ha most hívnának szerintem mennénk

csillagporszem 2019.01.18. 14:54:47

@bElannaTorres: nincs. El kell menni külföldre. Svédországban nincs szegregált nevelés, minden kis Sni-s gyereket a többiekkel együtt nevelnek és kapnak maguk mellé egy asszisztenst aki segíti őket a beilleszkedésben, a mindennapi együttlétben. Hiszem hogy ezáltal az nt (normál fejlődésű) gyerekek is sokkal elfogadóbbak lesznek azokkal szemben akik mások, nem hiszem, hogy ez a hátrányukra válik.
Az én kis autimat meg beledobtuk jól a mélyvízbe 20valahány gyerek közé a kis félénkségével, ügyetlenségével meg a kissé lemaradt beszédértésével-beszédjével, senki nem segíti mert vannak nehezen kezelhető gyerekek a csoportban és azokra kell figyelniük az óvónőknek, de kemény kiscsávó, nagyon jól megállja a helyét és sokan szeretik, szóval nagyon büszke vagyok rá :) Vannak nála furábbak a csoportban simán kód nélkül :)

2019.01.18. 14:55:08

@hereverő heverő: Ráadásul Ferkó 4,5 évig volt csak minielnök, legutóbb 3 hónap híján 10 éve, és nem 4+8 mostmár lassan 9 évig. Ráadásul VILÁGgazdasági válság alatt. Megszámlalhatatlan több tízezer milliárd EUs pénz ideömlése mellett 2010 óta csak sikerült összehozni egy 328 -as eurót, 293-as Dollárt ,meg hogy egy lelakott kétszobás redva panel is 20-25 milla legyen egy átlagos lakótelepen. Meg hogy az átlagfizetésből ha az égvilágon semmire sem költenéd, akkor még egy redva Daciat sem lehet újonnan venni. Micsoda életszínvonal.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 14:56:52

@Tökös...: Épp most vallott színt Finkelstein haverja Birnabaum, miként vadították meg a fél világot a Soros-zagyvalékkal, mint politikai termék. És hová tupírozta O1G a gyűleletkampányt?
Orbán Viktor nem egy politikai terméket adott el az embereknek, hanem a hitet. Bálványként imádják ezt a tolvajt, aki elrabolta a jövőjüket, a gyerekeik jövőjét.
Olyan hitet varázsolt a félhülyék fejébe, amit máshogy nem lehet megrengetni, csak úgy, ha egy erősebb hitet kínálunk érte cserébe (szarok az Mszp-re, meg a többire. Ott voltam kétszáz másikkal, hogy ne vegyék fel a mandátumukat....200 ember,,,jól hallod, nem 200ezer!).
Ahhoz, hogy azok az emberek, akik akár az életük árán is védik Orbánt elforduljanak tőle, nem az igazságra van szükségük.
Hozzájuk nem jut el a valóság akkor sem, ha az összes független portál összes cikke minden áldott nap a Birnabaum interjút elemzi. Aki ezeket olvassa, az eddig is tudta, miről szól.
Orbán hívei eddig sem tudták.
Azt sem tudták, kicsoda Soros György. Sokan azt gondolták, indul a parlamenti választásokon és le akarja győzni a bálványukat. Nekik elég az, amit kaptak belőle. A tőmondatos hazugságok és az okádék plakátok.
Ahogy a barátom írta feljebb, alternatíva szükséges, és az egyfelé való gondolkodás, hogy a fotelforradalmár tespedtséget felszámoljuk...ehhez pedig hit!
(amíg nem késő!)

ibsen 2019.01.18. 14:58:12

Sziasztok

Egy pár észrevételem lenne az oldalhoz, ami lehet nem csak engem zavar egy ideje.
Feltűnően sok a trágár, mocskolódó felesleges balhét generáló hozzászólás. Szerintem ennek nem itt a helye. Lehet valaki indulatos, de annak is van egy határa. Leginkább a játékról kéne szólnia ennek a fórumnak úgy látom. Nagyon sok a személyeskedő, a másikba belekötő feleslegesen arcoskodó hozzászólás. Mindenki annak szurkol vagy azzal szimpatizál akivel akar. Hogy mit is jelent az hogy rajongó valaki szerintem utána kéne nézni először...itt nem sok ilyet láttam. Elfogultsággal sem lehet vádolni senkit sem sztároltam, de a játékosok elég hullámzóak bár egy ideje stabilabb a játék valószínüleg mert kiismerték egymás és fáradnak nincs igazán új inger. A válogatásról nem beszélnék mert az el lett rontva. Ez van ebből kell "választani" sajnos. Nyílván nem vagyok tévedhetetlen nem kell elfogadni amit írok vagy egyetérteni vele, de át lehet ugrani a hsz-em ahogy én is át tudom másét és nem csinálok ebből ügyet. Vannak akikkel tudok kommunikálni vagy vitázni vannak akikkel nem de nem is szeretnék. Nem vagyunk egyformák szar is lenne ha csak egyenvélemény lenne az oldalon.
Szánalmas hogy emberek azzal vannak elfoglalva mit kéne a másiknak megérteni, hogy kéne a műsort látnia és akkor még nem beszéltem néhány nagytudású emberkéről akiken már csak mosolygok mert olyan dolgokat képesek belelátni ami nincs is. Se nem vagyok az rtl embere, nincs jópár nevem itt és az 1200 hsz- sem a műsor alatt jött létre, de ha így lenne senkinek semmi köze hozzá. Tehát ha valakinek nem teccik az amit írok akkor ugorgyon. Nem kötelező semmi sem. Én is átugrom azokat vagy azokat a hozzászólásokat amik nem szimpatikusak. Nem szólogatok be, mert felesleges erre energiát pazarolni. Ennyi lett volna.

hereverő heverő 2019.01.18. 15:00:23

@ibsen: Lófaszt, nincsenek itt trágár faszozó hozzászólások!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:04:45

@ibsen: Én mindig ébren vagyok a misén...

bElannaTorres 2019.01.18. 15:07:08

@csillagporszem: én is remélem, hogy eljutunk egyszer arra a szintre mi is. Iskolában alsóban lehet még kis gond a gyerekek oldaláról, akkor még a szangvinikus laza, gyors felfogású gyerekek vannak előnyben, de már nekik a hátrányuk hogy túlmozgásosak tudnak lenni, vagy nem tudnak csendben maradni -ez már a tanárok oldaláról. ezért kéne a tanároknak is segíteni a gyereket a beilleszkedésben, vannak már ilyen tanárok, akik figyelnek arra ne legyen egy kiszúrva. Hát anno engem is csúfoltak, mert ügyetlen voltam, mindig én kötöttem be leglassabban a tornacipőmet, és vékony voltam, úgyhogy ment a skandálás hogy “hajrá csontkollekció” :DDD nem szóltak soha semmit a tanárok, többek között ezért nem is szoktam egyetérteni ezzel a generációzással, mintha régen mindenki jobb lett volna.

hereverő heverő 2019.01.18. 15:07:16

@UdvariatlanBolondvagyok: Én is, de csak azóta amióta egyszer meglepetésszerűen seggbedugtak.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 15:07:32

@hereverő heverő: Ön a tánctanár? Lófaszt, én az illemtan tanár vagyok :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:08:40

@Brigante: Ez jó! Felhasználóbarát...DDDD Elpakoltam, ködzi!

Tökös... 2019.01.18. 15:09:07

@hereverő heverő:

ezt úgy irtad, mintha valami kegy lenne hogy hozzámszólsz... ( mosolygok )
azt csinálsz amit akarsz...
Ami fletót illeti nálam máglyán végezné, az őszödi beszédét követően...
Ami miatt mi sosem leszünk nyugat európai szinten az a politikai erkölcsiségünk, ami nincs...
Sargentini kisasszony leírta hogy mi a gond, mi észre sem vettük hogy nincs jogállam itt....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:10:12

@hereverő heverő: Én meg pofázhatok! Udvariatlan vagyok és bolond! És még a helyén a fejem!D

hereverő heverő 2019.01.18. 15:12:21

@bElannaTorres: régen nem a gyűlöletet nevelték a gyerekekbe. Ma mindenhonnét a gyűlölet csöpög, amit pedig a jelenlegi kormány nyakába varrok. A gyűlöletpropaganda nem csak ott hat ahol kell, mert a gyerekek azt látják otthon, hogy utálni kell (sorost, a migránsokat, a civileket, a bárkit). Ők utálják azt akit lehet.

Persze régen is voltak kiközösített gyerekek és villongások az osztályokban. De mégis volt olyan osztálytárs, aki az egyke mellé állt, mégis voltak osztályközösségek. És most ti szülők, illetve ők gyerekek isszák meg az egésznek a levét.
Persze a Louis Vuitton uzsitáska bőségéből, a budai elitiskola padjaiból ez nem látszik, azok a gyerekek sikeresek lesznek.

Pamutbojt 2019.01.18. 15:13:26

@csillagporszem: Ausztriában egy Aspergeres gyerek ugyanúgy szenved, mint itthon. Kap asszisztenst, aki ugyanúgy hülye az egészhez, mint itthon az ún.fejlesztők. Hiába van integrált osztályban, az épek ugyanúgy bántják, kinevetik stb. Közeli ismerős szenved évek óta így. Semmivel nem jobb ott sem.

Maximista vagyok 2019.01.18. 15:13:34

Lyézusom, gyurcsány... mikó volt az má faszom? Az ilyenek miatt nem szoktam pl politikáról beszélni akárkivel :)

@Brigante: :D

Tökös... 2019.01.18. 15:15:06

@ibsen:

Te csak arra reagálsz amivel egyetértesz ?
Vagy aki kellően udvarias, vagy okos ?
Én arra reagálok ami zavar, amiben sok a tárgyi tévedés, vagy egyszerűen csak vitatkozom valamin...
Kultúrált vita lenne a lényeg, szerintem amúgy ezzel itt semmi baj nincs, inkább viccesnek mondanám a kommenteket, vannak itt egészen jó humorú hozzászólások...

ibsen 2019.01.18. 15:16:10

@Tökös...: "Vannak akikkel tudok kommunikálni vagy vitázni vannak akikkel nem de nem is szeretnék. Nem vagyunk egyformák szar is lenne ha csak egyenvélemény lenne az oldalon."

Pamutbojt 2019.01.18. 15:17:56

@hereverő heverő: Az ellenzék ugyanúgy uszít. Pl. az O1G az tökéletes példa. Fúj Orbán, fúj Fidesz, fúj Mészáros, fúj m1, fúj stadionok stb.
Gyűlölködés mindenhol.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:18:50

@Pamutbojt: ezért kell mindenkit egyformán utálni, ahogy én is teszem

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:19:26

@Tökös...: Zárójelben, a székháznál is ott voltam, mert az a rendszer sem tetszett!
Kitaposták ezeknek a kreténeknek az utat, akik a lopást kétharmaddal legalizálták.
Hagyjuk az öszödi beszédet, mert az egy kifordított, sokszorosan újrahasznosított fuszekli, a benne rejlő igazságtartalommal egyetemben.
Mindenesetre ez a Finkelstein-féle önleleplezés is felér egy öszödi beszéddel...
Csak itt O1G bukott!

csillagporszem 2019.01.18. 15:20:56

@hereverő heverő: nem akarok belédkötni, értékelem a szándékot, csak mondom, hogy az én gyerekem nem beteg, csak eltérő fejlődésű mint az átlag. Az autizmus nem betegség :)

@bElannaTorres: én azt is megértem hogy sok gyerek mellett egy tanár nem tud külön figyelni az sni-sekre. Kellene több gyógyped asszisztens akiket belehetne tenni ilyen gyerekek mellé segítségnek és mindenkinek minden könnyebb lenne. Enyémmel nem tudom mi lesz alsóban. 4 éves és már számol, ismeri a betűket, most kezdi összeolvasni őket, már néhány szót le is tud írni, unni fogja magát és lehet emiatt nehezebben fogja viselni az órákat de most erre kattant rá és ez érdekli. Nade majd lesz valami, mennem kell. Szép napot mindenkinek és ne vitatkozzatok sokat, nem ér annyit :D

Maximista vagyok 2019.01.18. 15:22:36

@Pamutbojt: nem fúj a stadionok! élvégre bejött a beruházás nem? fradi újpest meccsen 50-60 ezer néző van és a FIFA világranglistát is vezeti a válogatott. labdarúgóinkért vérre menő harcot vív a Real Madrid és a Barcelona. vagy várjunk csak....

csillagporszem 2019.01.18. 15:22:53

@Pamutbojt: sajnálom :( Úgy látszik ezzel együtt kell akkor élni.

Tökös... 2019.01.18. 15:24:31

@UdvariatlanBolondvagyok:
( kénytelen vagyok válaszolni )
Fletó nálam egy szar ember, egy utolsó szar ember....
Ha nem lenne a politikában, meg sem említeném a nevét, de az ATV-ben a becsületről beszél, meg a jogállamiságról, miközben Sólyom László konkrétan hazudozónak nevezte a költségvetést illetően...
Én erkölcsi és jogi oldalról nézem a politikát, ezt a luxust engedem meg magamnak hogy tök mindegy melyik oldali politika veszi semmibe...

hereverő heverő 2019.01.18. 15:24:47

@Pamutbojt: Az O1G civil kezdeményezésként lett híres, még ha Simicska mondta is. Én nem látok ellenzéki uszítást, még sehol sem olvastam, hogy ne olvassunk Pesti Srácokat, mert a főszerkesztője zsidó!!

hereverő heverő 2019.01.18. 15:27:17

@csillagporszem: Persze, tudom - bocsánat csak mint példa hoztam fel. A tágabb családunkban is van aspergeres gyerek, tudom miről beszélek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:29:01

@hereverő heverő: Ez kurva jóóóó!!DDDD Sziszi a legjobb, de Balog mester is frenetikus...
És hét Lajos..., no meg főni a fogpiszkálóval pacal után,,,zseniális, DDD

hereverő heverő 2019.01.18. 15:29:02

@szociál: Pont ezért ajánlgattam Dr. Lapuát.

bElannaTorres 2019.01.18. 15:29:30

@hereverő heverő: nemcsak a gyerekekbe, nagyon fogékony rá mindenki :(
Amikor generációznak azt minden generáció a húsz évesekre érti :D a mai húszasok ugyanezt fogják tenni :))))

És ha csak így lehet eredményt elérni hogy ne ők akkor nekem tökéletesen megfelel az O1G

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:29:40

@Maximista vagyok: a stadionok azért vannak, hogy átszállítsanak ha kórházi fertőzésed van, és ne kerülj bele a statisztikába

bElannaTorres 2019.01.18. 15:29:59

Mármint a szó használata nem maga az ember őt nem akarom látni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:30:16

@Tökös...: Kénytelen vagyok egyetérteni...:))))

bElannaTorres 2019.01.18. 15:32:10

@úgymond olvasó mmkk: Bajcsyba meg leszakadt a plafon a sok hazudozástól ami napi szinten mehet ott - nem írom le a horror tapasztalatomat ,- és azt még egy hazugsággal indokolják, csak nehogy az egész rájukszakadjon.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:32:16

a negatív reklám is reklám, és Gyurcsány addig nem fog eltakarodni a politika közeléből, ameddig emlegetve van bármilyen kontextusban, amíg figyelnek rá, amíg hívják ide-oda-amoda.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 15:33:16

Szép napot. :)

Hozzászólásom a mai naphoz:

Nem politizálok, pláne ott, ahol olvassák, mert csúnya leszek tőle, és a csúnyaság árt a szépségemnek, de személyesen szívesen kifejtem, kit hová ásnék el és milyen mélyre, lehetőleg hasra, hogy ha jön a feltámadás, lefelé kaparjon........

Kőbánya egy jó hely, néhol szar helyekkel. Itt élek, és sztem itt is fogok fűbe harapni. :D

Tegnapi Zsu kretén volt, de valahol vicces, sokkal jobb, mint mikor ordítozik. Roli nagyon jó volt, Adri meg ha most kiesik, meg is érdemli. Ha viszket neki, vakarja meg magának. Hunor is követheti, ha csak ennyire képes.

Gyerekek, fogyatékosságok, integrálás, nem is ismerik, csak a szót.
Három kölyök után, akik marha nagy szerencsémre erős koraszületés után faszagyerekek lettek, ki merem jelenteni, hogy a gyerekek gonoszak és nagyon tudják bántani egymást. Hol egyedül, hol csordában. És azt is látom, hogy a felnőtt nem tesz semmit. A szülő, mert az ő gyereke biztos nem tesz ilyent, a tanár meg véletlenül pont nem látta. Épp most megyek harcolni a fiam igazáért rendkívüli szülőire.
Persze kivételek vannak, nálunk is, többeket szeretünk, de az a pár rossz, az maradandó emlék és sérülés.
Ja, sokat dolgoztam sérült gyerekek közt, nagyon szeretem őket, mindegyik más, de ők a legcukibbak, nem értik, ami zajlik körülöttük, nekik az a világ kérek, szeretni kell őket. :)

Kihívás: visszanéztem. Pacsit nem láttam. Roli mondta, hogy tudtam, hogy ez lesz, de a kéznyújtás, a zsebéből húzta elő, fogta meg Hunor kezét. Nekem sokkal inkább a megkönnyebbült, a tenyér izzadással, hogy ezt megúszta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 15:34:00

Ja, és sosenem beszélek csúnyán, egy kalap szarért se........ Fasztnem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:34:27

@Tökös...:

Ha Fleto ennek az ezred részét engedi meg magának amit Vitya a kormányzásai alatt, akkor már rég lángokban állna az ország, mert Vitya háborút indítana ellene.
Elég lenne csak a Várba költöznie Fletonak, az hogy a kebelbarátját strómanná tenné és néhány év alatt úgy feltőkésítené hogy az ország leggazdagabb embere lesz a pali, na akkor nem csak kordont bontana hanem kő kövön nem maradna.
Banánköztársaságokban engednek meg ilyen mértékű korrupciót.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:36:00

@bElannaTorres: sok szempontból sajnálom, hogy nem élek pesten, de ha választanom kellene, hogy az itteni vidékbmg-i kórházba megyek, vagy pesten bármelyikbe, gondolkodás nélkül az ittenit választanám. vannak itt is gondok, de ahhoz képest, ami a fővárosban megy, nyugis, szép, tisztán tartott.

hereverő heverő 2019.01.18. 15:36:04

@úgymond olvasó mmkk: Az a baj, hogy O1G legesélyesebb kihívója még mindig egy ilyen csótány. Hogy nincs egy antiO1G.

Jó példa, és neked még külön érdekes is a VEKE és Vitézy Dávid. Amikor el akart kezdeni valóban alkotni, fejleszteni egybből kicsinálták.

Maximista vagyok 2019.01.18. 15:37:25

@úgymond olvasó mmkk: és mi drágábban húzzuk fel mint a Chelsea :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 15:38:13

@Tökös...: Fletó, KeriGeri egy a sírból visszatérő vámpír parazita. Ha Ők ketten nem lettek volna 1.) áprilisban nem lett volna 2/3-ad 2.) Mostanra kitisztult volna a közélet.

Az első sorból néztem végig , mit műveltek az ellenzéki oldalon az MSZP-P-DK. Ameddig ők vannak, nem lesz itt semmi.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:39:03

@hereverő heverő: Vitézy hónapok alatt rendbe rakná a mávot is például, ha hagynák neki. az összes vasutas kezet csókolna a döntéshozóknak, ha csak egy feleannyira hozzáértő ember lenne a vezír, mint Vitézy.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:39:39

@hereverő heverő: Nem szopta le Tarlóst, ráadásul értett a szakmájához...Ez túl sok egyszerre!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:41:13

@úgymond olvasó mmkk:

pécs egyetem város, meg annyi kórház van mint a szemét, de én se feküdnék már be egy műtétre, vicc hogy a higiéniára nincs pénz, az meg hogy túlórázik az a rengeteg doki és nővér, attól sanszos hogy esne az életben maradási esélyem.
Vitya fetrjának a bányáiból megépítik a rengeteg stadiont az al al al vállalkozókkal, de fent tartani senki se fogja, bele nem fognak ölni pénzt.
Ezért szeretnek ezek építeni mert az tejel, felhúznának szuper korházakat is, csak doki nem lesz aki dolgozni fog benne, meg fertőtlenítő szerek.

Tökös... 2019.01.18. 15:42:26

@szociál:

Egy csomó kérdést feszegetsz....
fletó parasztgyerekből lett milliárdos politikai kapcsolatai okán....
Ez mondjuk kezdetnek nem is rossz igaz ?
Ami a Gundel menzáját illeti a várban, tipikus orbáni " mindenki jól jár "
A magyar társadalom kétharmadot adott a fidesz kezébe, magyarra lefordítva ez teljhatalom...
Kezdőthet a szabadrablás, törvényi háttérrel....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:44:11

@Maximista vagyok: ugyan már, hol van egy cselszi a fideszoton, ööö pardon videoton akarommondani vidihez képest? :D

@szociál: a kedves betegek majd az új szuperkórház látványától fognak gyógyulni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 15:46:14

@Brigante: Azért én Karácsonyt nem gyújtanám fel...., kell a szánkó a kölköknek...
A kedvesgyerek a szomszédból! Csak rossz helyre vitte a szatyrot...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:47:03

@Tökös...: nem azért, hogy gyurcsányt védjem, de az, hogy parasztgyerekből lett milliárdos, bármelyik hatalmon lévőre rá lehet húzni. kedvenc példám a putricsornáról indult áder.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:47:30

@Tökös...:

Nincs olyan sok fidesz szavazó, kdnp-s meg mint a fehér holló.
Az a baj hogy az ellenzék nagyon megosztó volt, de tök mindegy, még össze is foghattak volna, de helyettünk erdélyiek, meg ukránok, meg tököm tudja kik szavaztak még, a választáson elkövetett putyin tech csapat is ügyködött hogy ne legyen valami tiszta a szavazás, kb úgy zajlottak le a szavazások mint Irakban, vagy mint Erdogánnál.
Most kicsit összekovácsolódott az ellenzék, de sajnos azt kell megvárnunk hogy megmakkanjon a főnök, onnan már szabad a pálya mert szétszélednek mint a patkányok.
De addig tönkre vágják az országot mert ue-s pénz se fog folyni befele, meg a paks 2 se valami virágzó üzlet a számunkra, szuper lesz fizetni a hiteleket néhány évtizedig :)

bElannaTorres 2019.01.18. 15:48:50

@úgymond olvasó mmkk: igen, nagyon durva állapotok vannak itt, és hát nemcsak ez a gond :(
Szuperkórházak az tök jó, most kiadták tervezni, még eltervezgetik, aztán kivitelezgetik pár évig.
Már csak ki kéne bírni valahogy ...
aztán rajzolnak bele orvosokat :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:50:08

@bElannaTorres: itt csak a fogászatokkal nincs baj, minden sarkon van egy :)))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:50:17

Közmunka program is veszélybe került azoknál akik nem tudták bizonyítani kire szavaztak, zsák krumpli vagy 5 rugó, ennyit kaptak egy fidesz szavazatért.
A roma góré mi pénzt elsikkasztott, amiről nem tudjuk hova lett, hát az a pénz pont a választásokra lett elbugázva, hogy kifizessék a szavazókat.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 15:50:42

@szociál: be is vannak szarva rendesen, hogy 2021-től jogállamisághoz kötik az eu-s pénzeket, nem lesz mit ellopni

Tökös... 2019.01.18. 15:52:05

@úgymond olvasó mmkk:

Én konkrétan arra gondoltam hogy gyurcsány kisz titkár volt, 5 perc alatt átvedlett kapitalistává és a semmiből megvásárolt egy Balaton parti pártüdülőt, majd fáradságos munkával mint mészáros lőrinc cégeket adott, vásárolt, politikai támogatással....
igaz egy szóval nem mondta hogy isten segítségével...
az is egy érdekes dolog hogy az utcáról hivta be Medgyessy Péter hogy sportminiszter legyen, csak úgy bármiféle előképzettség nélkül...
Ott meg ugye cusi barátjával sikkasztási ügybe keveredett...
Nylon szatyorban 100 milliós támogatás...
Miért haragudnék rá ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:52:06

@bElannaTorres:

Vizesvébével megmutatták mekkorát szoptunk volna ha Olimpiát rendezünk, ennyire túlárazni mindent....csak néz az ember de nem tud mit csinálni, ügyészség a főni seggében van.

Maximista vagyok 2019.01.18. 15:53:11

@úgymond olvasó mmkk: jaj dehogy lopnak, azt is a gyuribá terjeszti tattikából mert gonosz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:53:47

@úgymond olvasó mmkk:

Gyűlnek az aláírások, de amikor be lesz szarva akkor megy át Putyinba Vitya, és újságírók és politikusok fognak kiesni ablakokból.

Tökös... 2019.01.18. 15:54:08

@szociál:

Ember legyen a talpán aki meg tudja mondani milyen baloldal lenne a jó...
Mert ha szociális vagy, megbukik a költségvetés...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:57:01

@Tökös...:

Gyurcsányék az Olsen banda, megbugáztak néhány zacskó szotyit, meg chipset, Vityáék meg konténerszám viszik az állami aranyat.
Az arányokkal van egy kis probléma.

2019.01.18. 15:57:43

norte@Tökös...: Fletónak az első, Dobrev előtti feleségééknek nagyon sok pénzük volt, akkoriban 100 milláért eladták a Bécsben lévő házukat és azt a pénzt ő forgatta egy évig. Plusz ő pénzügyi tanácsadóként dolgozott hivatalosan is. Nemcsak "politikus" volt. Már akkor gazdag volt, mikor megismerte Dobrevet. 2002ben, mikor még sehol nem volt a miniszterelnökségtől, már akkor a 40 vagy 50 valahanyadik leggazdagabb ember volt Mon. Neki nem annyi az élete, hogy populista politikus vagyok, és a közpénzt átcsoportosítom...

hereverő heverő 2019.01.18. 15:57:53

@úgymond olvasó mmkk: Ó istenem, csak addig ne kerüljek stadi...kórházba!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 15:59:55

@Tökös...:

Harmadik 2/3 után azért hátra dőlhetett volna Vitya, hogy már eleget eltettünk, most menjen egy kis lóvé az államba is, de e helyett propagandára költik a lóvét, amit fizetésemelésre, kórházak felújítására költhetnék.
Az összes közbeszerzést a haverok nyerik, aki nem ezekre szavaz az húzzon el külföldre, mert itt nem fog tudni vállalkozni, csak a ner lovagok viríthatnak a legújabb verdákkal.

Tökös... 2019.01.18. 16:00:03

@szociál:

Tudod amikor a viszkis a bíróság előtt állt azzal védekezett hogy a politikusok többet lopnak...
ennek ellenére megkapta a 10 évet...
Senki nem mentesűl azzal hogy a másik többet lopott...
Ha nincs számonkérés, meg ette a fene az egészet...
A fideszre szavazók is azzal jönnek hogy az mszp sem volt különb...

hereverő heverő 2019.01.18. 16:03:08

@Cleveland55: És szegény Orbán papa sem volt KISZ titkár, ezt csak a rossz nyelvek terjesztik. Meg hát Sziszike sem volt az SZDSZ alapító tagja.. és még sorolhatnám.

Tökös... 2019.01.18. 16:04:29

@szociál:

hallottál te olyat hogy a baloldalból bárkit is azt mondta volna hogy MI GARANCIÁT VÁLLALUNK ARRA HOGY NEM LESZ MUTYI AZ ÁLLAMI PÁLYÁZATON HA MI KERÜLÜNK HATALOMRA ?
Vagy hallottál olyat hogy mi nem fogunk saját köztársasági elnököt választani ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:04:37

@Tökös...: én még nagyon gyerek voltam, mikor gyurcsány volt a miniszterelnök, szóval nincs viszonyítási alapom, ezt mindig mindenkinek el is mondom. nem tudom kivel összehasonlítani viktort, mert kb. akkor kezdett el érdekelni a politika, amikor 2010-ben megválasztották.
én csak azt látom, hogy szétvernek mindent, és állandóan kihúzzák a lábam alól a talajt. 2016-ban szétverték a családsegítő szolgálatokat, amikor ott dolgoztam, most szétverik az államigazgatást is, (ahol most dolgozom), amit ők hoztak létre egy tollvonással. (rossz szakmát választottam, tudom, mondták már sokan) mindent uralni akarnak, kockává akarják tenni az embert, ne gondolkodj, csak csináld.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:04:58

@Tökös...:

Nézd meg a 89-es Viktort, meg a 2019-est.
Imádott Soros pénzén tanulni az összes kisztitkár haverjával, most meg Soros az ördög.
Annyira félti a hatalmát hogy bármit megtenne érte, hogy onnan menjen nyugdíjba, ez még az EU-ból is kiléptet minket, csak akkor már Putyin elfogja engedni a kezét, mert már nem vagyunk eu tagok, semmi szükség ránk.
Erdogán majd befogad minket, jó keresztény muszlimok leszünk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:08:10

@Maximista vagyok: mi lesz ezekkel, ha gyuribá megmurdál? (felőlem aztán éljen bis hundertzwanzig)

@szociál: képletesen értve már most is vannak ablakból kiesések, csak nem foglalkozik vele a nyilvánosság nagy része, mert hát kit érdekel, ha kirúgják a komplett örökségvédelmet a nagy budapesten? vagy kit érdekel, ha a hozzáértőt lecserélik győrben/nyíregyházán/bivalybasznádalsón egy hosszúnyelvű fidesznyikre? :))))))

2019.01.18. 16:08:33

@Tökös...: Ahogy fentebbi kollége mondta, az arányok. Nem ennyi ember és nem ennyit és mellesleg nem ilyen hosszú időn keresztül lopott. Az elmúlt években taknyos 3 értelmes szót nem beszélő hülyegyerekek dudálgatnak le a Dózsán, Andrássyn, Váci úton M-es BMW-kel, meg AMG Mercikkel, meg fenyegetnek meg apuci nevének és pozíciójának emlegetésével, ha csak mondok egy példát szóvá teszem, hogy miért kokóznak a Duna parton és ordibálnak, dobálják az üveget stb... A másik akikkel egyre többet sikerül sajnos találkoznom, az az a réteg aki ezeket védi az emrihárdfélék... azok is mindenért fenyegetnek, egyszer terézvárosi utcán, belémállt, hogy ő itt szokott állni, és miután kérdésemre, miszerint "valami engedélyt tudsz nekem mutatni ami azt igazolná, hogy ez a te egyedüli parkolóhelyed?" azzal válaszolt, hogy a fostalicska x6-ossal nekiállt volna a szerencsétlen eltolni a Dodge Challengeremet... (mondjuk ez kicsit vicces is volt valamilyen szinten)... Meg amikor BKV-zttam egyszer egy napig, akkor meg felszálló francia diák fekete párt mikor meglátta a 105-ösön a marinéni elővette a gáz,paprika francitudja milyen sprayt, akkor úgy kifordul a belem, mi lett az országgal 2010 óta.

Pamutbojt 2019.01.18. 16:08:34

@úgymond olvasó mmkk: "ezért kell mindenkit egyformán utálni, ahogy én is teszem"

Van benne valami. :-)))

Tökös... 2019.01.18. 16:09:04

@Cleveland55:

Pénzügyi tanácsadásból nincsenek milliárdok....
Fleto miniszterelnök volt mikor tulajdonosa lett az ALTUS nevbezetű cégnek...
Mondjuk úgy hogy kapcsolati tőkéből...
Mellesleg az unio is tanácsadónak alkalmazta többszázmillióért...
Nem vádaskodom...
Igazi tehetség...

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:09:09

@úgymond olvasó mmkk: figyi, válts munkát/szakmát. lehetsz víz-gázszerelő, árufeltöltő, rosszlányok.hu, stb... vagy bemész a vellába és kint hagysz mindenkit a picsába :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 16:10:29

@Cleveland55: Nem mellesleg az egyik fia valamelyik közkórházban hullatologató és nem a szaros pelenka dobálással múlatja az időt a 12 millás karórájában!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:10:31

@úgymond olvasó mmkk:

De ez a finomabb változat, ott csak ellehetetlenítik, majd mikor tényleg az életébe kerül az lesz Putyini.
Mondjuk úgy nehéz lesz ha az összes rendőr felmond az állományból mert a tökük tele a sok túlórával.
Ki védi meg ezeket, az a néhány TEK-es ?

bElannaTorres 2019.01.18. 16:10:41

@szociál: igen, és a pénz persze eltűnik rendesen mire leér az utolsó alvállalkozókig, dolgozókig. Aztán meg megy a sírás hogy nincs szakember... miért nincs? Mert a mérnökök sem akarnak szakmunkásbérért dolgozni, a szakmunkás pedig enni is szeretne azért.
Minden szinten ott a mutyi.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:10:58

@Maximista vagyok: rosszlányok.hu, persze, meglátják a képeimet, aztán be is lehet zárni a komplett honlapot, mert kiég mindenki retinája :DDD (amúgy szakmaváltás előtt vagyok, de még két év, mire lesz róla papírom)

Tökös... 2019.01.18. 16:11:25

@úgymond olvasó mmkk:
Nem fogsz örülni a válaszomnak....
Imádják Orbánt mert védi a hazáját, tetszik, nem tetszik....
Él a lehetőséggel hogy bármikor hozhat törvényt, vagy alkotmány módosítást...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:12:18

@szociál: az lett volna a következő mondatom, hogy nem igazán akaródzik nekik nyilvánosságra hozni, hány rendőr szerelt le az utóbbi időben

Tökös... 2019.01.18. 16:13:28

@Cleveland55:

Én utaltam rá hogy balkáni nép vagyunk....
De ez szigorúan a saját véleményem...

2019.01.18. 16:14:21

@Tökös...: De vannak, amennyiben a gyűjtött pénzed is hasonló módon kezeled... Tudnék mesélni rengeteget, hogy USAban én és hány millió ember mennyit keresett nem sok pénzből, én pl. az EUR HUF árfolyamból, Facebook részvényből stb nem sok befektetéssel. A pénzügyi befektetés elég sokrétű . Mellesleg benne van a pakliban ha ilyet csinál az ember, hogy akinek sokszor jó tanácsod ad, az "egyéniként" is számít rá, akár még több pénz kezelésében stb ebbe tényleg nem megyek bele több okból.

2019.01.18. 16:14:56

@Tökös...: 30 éve mondom azt, hogy balkáni nép a magyar

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:15:01

@Tökös...: ha csak feleannyit törődne a hazája védelmével, mint a sorosozással, a kétféle kommunikációval, a nemzethy konzultációval, a magánrepülőn utazgatással, a focival, vagy (hogy hazabeszéljek) a dolgozói kikészítésével, akkor egy szavam nem lenne rá.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 16:15:20

@Cleveland55: Nincs mit írnom,,,leírtok mindent!!!

Tökös... 2019.01.18. 16:16:10

bocsánat a sok offért....
Távozom...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:16:58

@bElannaTorres:

Csak ez lenne a gondunk hogy Renyhének kilóg a pitsája, de jó lenne.
Utána felhúznám magam és tele tankolnám a 5 ezer eurós fizetésemből a Q7-esemet és elmennék a Balcsira szarni egyet a tó közepébe :)

2019.01.18. 16:17:04

@UdvariatlanBolondvagyok: Bizony bizony, a gyerekei sem említhetőek egy lapon orbán vályogvető, pelenkadobáló, sajátlábonálló, apjához hasonlóan még magyar viszonylatban is tehetségtelen focistából hittérítővé avanzsáló gyerekeivel..

hereverő heverő 2019.01.18. 16:17:10

@Tökös...: Te akkora fasz vagy, hogy két kézzel kell verni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:17:16

a gránitszilárdságú alaptörvény, amit azóta vagy hétszer módosítottak, és készítik elő a következőt, kacag a májam :DDDDDDDDDD
na, nem politizálok tovább, már rég letelt a munkaidőm

Magentax 2019.01.18. 16:17:44

@úgymond olvasó mmkk: Várjál ezzel! Ha az EU nem ad pénzt, majd elszedik a mienket - már ami még megmaradt belőle. Egy ideje azon ajvékolnak, hogy mennyi készpénz van a lakosságnál, tessenek már állampapírokat venni belőle!
Tippem: kötelező lesz államkötvényt venni vagy a fizetésed egy részét ilyen papíruszokban kapod, aztán ha viktorunk megszorul, lenyúlja.

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:18:32

@hereverő heverő: :D:D:D:D:D kiköptem a kólám bazdmeg!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 16:18:54

@Tökös...: Védi a hazáját??? Te menthetetlen vagy barátom!!! Mi a búbánatos lófaszról beszélsz?
Hát beszántja, beföldeli, sóval hinti!!!!
Kizárólag a saját és a pereputtya gazdagodása érdekében!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:19:06

még egy valami, és befejezem: a nyugdíjtörvény módosítására is készülnek, csak szólok előre, hogy ne lepődjön meg senki. remélem majd akkor a sok 40 évvel nyugdíjba menni kívánó nő felgyújtja a parlamentet.

2019.01.18. 16:19:10

@Magentax: 2015ben volt arról szó, hogy O1G szükségállapotot hirdet ( mint Erdogan), és olyankor a lakossági bankszámlák felett is rendelkezhet... Szóval csak sajnálni tudom akinek nincs külföldön bankszámlája

hereverő heverő 2019.01.18. 16:19:36

@szociál: gyere, leviszlek a C4-el :) szarjunk együtt! Tegnap vettem pályamatricát is.

Magentax 2019.01.18. 16:19:48

@Tökös...: Hahaha...mitől védi, ki ellen védi?

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:19:59

@Magentax: ha az, amit most leírtál, bekövetkezik, azonnal feladom a játékot és távozom a medencéből. kurva messzire.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:20:31

@Magentax: az én fizetésemből már így is elszedik március 1-től, amit lehet, én fogom rájuk gyújtani a parlamentet, ha még valamit csinálnak, nem a leendő nyuggerek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:21:27

@hereverő heverő:

Francijába nem ülök, mi vagyok én Ánusz ? :)

hereverő heverő 2019.01.18. 16:21:56

@Cleveland55: Komolyan, minek bankszámla? Ennyi kamatért én is szivesen őrzöm a pénzem a párnacihában.

2019.01.18. 16:22:01

@úgymond olvasó mmkk: dehogy, majd megmagyarázzák, hogy EU és Soros miatt kell sokat dolgozni, egyébként meg a Migránsokkal töltenék fel a megüresedő helyet, szóval nehogy elmenj nyugdíjba . Külföldre sem, mert Mo-n bár 1/5-1/10ed annyit ér a fizetésed mint nyugaton, megesznek az emberevő kannibál migránsok by Budaházy Edda. Amikor lenyúlták a magánnyugdíjpénztáros 3 ezer milliárdot, akkor kellett volna vasvillával, traktorrall mindennel elzavrni őket. Dehát szolganép a magyar. Mo sosem volt értelmes emberek jó színvonalon működő országa, max egy olyan korban nem volt az átlagnál szarabb, amikor mindenhol még alulfejlettség volt...

hereverő heverő 2019.01.18. 16:25:01

@szociál: Pedig életemben nem volt ilyen kényelmes kocsim. Ha beszarik, veszek másikat - de egyelőre semmi baj vele.
És cicamókus, ha ledöntöm a hátsó két üléssort, 2 méternyi helyünk lesz hancúrozni, na?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:27:04

@hereverő heverő:

szitrojenek kényelmesek persze, de ma már minden autó az majdnem.
haverom faterjának volt rönó 25-öse mikor kicsik voltunk, mint egy hajó bakker.

Magentax 2019.01.18. 16:27:14

@úgymond olvasó mmkk: Állambácsinál dolgozni nem egy életbiztosítás, az tuti. Én speciel az MTA egyik kutatóintézeténél dolgoztam egy ideig, ismerem a dörgést. :(

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 16:28:22

@Cleveland55: Az a ribanc Selmeczi azt is elmagyarázta a bamba magyarnak!

Magentax 2019.01.18. 16:28:54

@hereverő heverő: Kamat? Ha összeszámolom a havi számlavezetési díjat, a TR illetéket, még én fizetek a banknak, hogy őrizze már a pénzemet.

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:28:56

Kibaszom a picsába a székem, úgy nyikorog mintha dugnék valakit.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:28:59

@Cleveland55: szolganép, az. mindent megetetnek velünk, velem is. a hódmezővásárhelyi választások óta mondom, hogy kész, vége, ezek hülyék ha még valamit csinálnak, felmondok, inkább leszek munkanélküli. aztán még mindig nem mondtam fel, lenyelem a sok faszságot, és belülről bomlasztok. aztán majd egyszer robbanok, de akkor nem felmondok, hanem kirúgnak :)

@UdvariatlanBolondvagyok: :)

Ármándójózsi 2019.01.18. 16:29:45

Gondoltam visszaolvaslak Titeket, hogy egy kicsit képben legyek, hogy miről beszélgettetek ma délután. De aztán látva, hogy időben megjöttek a "hülyegyerekek" és pláne ezt, hogy hová fajult a Villa + Real World hazudozás, félremagyarázás, csúsztatás, inkább úgy gondolom, én befogom a számat. Mert ha nem tenném, akkor néhány embert akár a játékkal kapcsolatos kurvára nem igaz hozzászólásai, vagy a való életről történő véleménye miatt, szívesen elküldeném a retkes picsába.
De azért @Tökös... csak így mosolyogva: "Ilyenkor úgy megfejelnélek".

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:31:07

@Magentax: én meg jó hülye vagyok, mindig olyan területet választok, ahol másfél évig nyugi van, és utánalebeg felettünk damoklész kardja :))))) az előző munkahelyemen egy hónapig bírtam a szétverést, eljöttem állambácsihoz, állambácsinál most kezdődik a tényleges szétverés, kíváncsi leszek, mikor pattan el a cérnám.

@hereverő heverő: te meg idejársz dicsekedni? :)))))))))))

hereverő heverő 2019.01.18. 16:32:15

@szociál: És ma már minden autó majdnem ugyanannyira megbízható. Nekem ez ugyanolyan használati tárgy mint pl az egerem, amit @úgymond olvasó mmkk: szokott velem bekapatni (a hozzám legközelebb eső jobb oldali tárgy). Másoknak meg státusszimbólum tolni a csillagot vagy a veséket. De a legjobbak a Passatosok, akik azt hiszik, hogy prémiumautó van alattuk, pedig ugyanaz mint egy lenézett Skoda.
Társadalom.

2019.01.18. 16:32:17

@Magentax: Innentől meddő vita, jól érzed. Migránsok, 90 éves pelenkázásra szoruló sorosgyurka meg a fia, meg billgécc, útólérjük auszriát 2001 óta , mostmár ténylegesen 2030ig, mert ausztria nem fog fejlődni, mi meg a szokásos teljesítmény 10x esét hozzuk, fletó, liberálisok, bár Vitya is az volt, amikor az volt a trend, Nemzethy Nemzethy bolt nyílik Nemzethy vásárlóknak. Éljen a Nemzeth. Üzenjünk hadat Brüsszelnek, meg kevésbé edukált kommenttársaim figyelmébe ajánlom, hogy Magyarország már egyszer hadat üzent az USAnak '41 decemberében... Hajrá. Szüljük tele a világot lacikonyhában tokát növesztő berkaperkeltet és fejhúst zabáló elhízott ogréval, mert a madzsar kultúrát meg kell őrizni, mert fontos, hogy legyen perkeltzabálás, és gumicsizmából pálenkafőzés a világon, mert az érték. Hajrá nemzethyek! Alsó hangon minden 10.edik ember beleértve a csecsemőt is alkoholista, hajrá, terjesszük a madzsar kultúrát, mint ahogy eddig. Híresek a magyarok a III. osztályú paprikájukról, meg a sehol nem ismert Tokaji borról? Dehogy. A nyugati országokban kint dolgozó útszéli prostikról, az ott is lopásból élőkről, a Kanadában TV-t szoknya alatt kilopó asszonyságról. Gulyás mi? A külföldi Goulashnak köze nincs a magyar disznózsíros kb nyesedéknek megfelelő ótvar húst tartalmazó kajához...Hajrá nemzethyek földje.... Éljen a király a 4 milliárdos puritán irodájával... Na befejeztem mára a magyar politikát, jöhetne a tegnapi öfiről az összefoglaló. :)

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:32:30

@Ármándójózsi: nézd Józsi, ma jók voltak a programok, csak sok volt a köcsög is.

Hatsumomo21 2019.01.18. 16:35:01

@úgymond olvasó mmkk: sajnálom, hogy ilyen közelről tapasztalod ezt a gányt, ami itt van. :( Én meg az egészségügyben vagyok, szuper azt is belülről nézni... már nagyon unom hogy bárhova nézek szar van. És sokan még mindig nem látják, hogy mekkora k..va nagy baj van, és ottt tartanak, hogy "nem szeretem egyik pártot se de hogy milyen csúnyán beszél ez a gimnazista kislány", azzal meg senkinek nincs problémája, hogy egy állam egy diák tanulmányi eredményeiben turkál, hadjáratot indít ellene. Én ezen a ponton k..ra megijedtem megmondom őszintén, de ez is egy eszköz, ha ezt meg lehet tenni gyakorlatilag bármit. :( :( :( Kitartás!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:35:29

@hereverő heverő:

Én se vagyok nagy skodás, pedig rohadt jó autó, elvégre ugyan az mint ha egy vw-be ülnél, csak az a rva jel ne lenne az elején.
Fordok is szuper autók, és még se kerülnek annyiba mint egy Tuareg, és ugyan annyit tudnak mint egy X5-s kb.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 16:35:52

@Magentax: A vállalkozói szférában sem túlontúl megnyugtató a helyzet...,fingod nincs a holnapról!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:38:06

@Cleveland55:

Lehet nem is Tökös hozta ki ezt belőlünk hanem Zsóti VV-je, most durrant el az agyunk, egy szikra kellett :)

Ármándójózsi 2019.01.18. 16:38:17

@Maximista vagyok: Hehe, valami ilyesmit véltem felfedezni én is.

2019.01.18. 16:39:16

@hereverő heverő: Nekem amiatt más a helyzetem, mert már állampolgárságot szereztem máshol, szüleim valószínűleg utolsó évei miatt vagyok itt. Nekem itt két kocsim van, egy Dodge Challenger amit az USAbol hozattam át, meg egy Ford, magyarorszagon Mondeo, kint Fusion. De Cleveland egyik elővárosában ahol a házam áll, 3 autóm van.(4 volt de fentebb említett Dodge most itt van Mon) 1 Ford F-150, ami munkaeszköz, 2. Ford Explorer, ami hosszabb utazásokra, napi használatra és bevásárlásokra van. 3. 2017 Ford Mustang GT Convertible. White and Blue Racing Stripes. Nekem a dodge és a mustang élményautó. De kint más mint itt. Mondom ami Mon egy baromi jó autó pl. Focus, kint megvenném 2 havi fizuból. Mikor még itt éltem tartósan régen énis húú Mercii , aztán kimentem és ültem Merciben és Lincolnban is, hát nekem ott vége volt a Merci álomnak, soha nem lesz Mercim pedig kint "húgyért szarért" lehet venni.

hereverő heverő 2019.01.18. 16:39:48

@szociál: Én is Skodáról váltottam. A céges meg most is az.

Ármándójózsi 2019.01.18. 16:43:30

@Cleveland55: Én a múltkor kicsit beléd álltam, mert nagyon nem értettem egyet azzal amit írtál (fogalmam sincs már mi volt az, annyira nem is érdekes

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:45:04

@hereverő heverő: most olyan kedvem van, hogy menj a konyhába, nyisd ki a szekrényt, és az első használati tárgyat, amit találsz, kabbe, kérlek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:45:49

@hereverő heverő:

skoda superb odabaszik rendesen, kombiba jobban néz ki mint az audi

2019.01.18. 16:45:53

@szociál: Én mint életemből rengeteget USAban töltött ember a következőt mondom: a Fordok kurvajók, én imádom őket, főleg az USAban abszolút megfizethető népautó Mustangot. A BMW akárhol jártam mindig egy ótvar retek volt. De úgy tényleg a legalja . Usaban nem annyira népszerű a Volkswagen, Skoda meg szerintem egyáltalán nincs, de a kettő kb ugyanaz, ültem Mon mindkettőben, jó kis átlag autók. Főleg magyar viszonylatban. (Amennyibe Mon egy jól felszerelt Octaviat kapsz, USAban már jóval prémiumabb és jóval nagyobb autót lehet venni, de ez kb bármire igaz). Mondjuk én külföldön én nem éreztem ezt a "prémiumnagyképűséget" Nyugaton szerintem bármelyik normális munkahelyen dolgozó ember előbb utóbb tudna venni BMWt, de nem vesz, mert 1. szar 2. szar 3. megbízhatatlan szar 4. elkölti a gyereke taníttatására 5. elkölti drága éttermekben 6. elkölti nyaralásokra évente 2-4 alkalommal..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:46:58

@szociál: @hereverő heverő: skodát akartam én is. helyette meg van az, ami. na, majd ha 2060-ban kapok fizetésemelést, akkor 2065re lesz is skodám :DDDDDDD

hereverő heverő 2019.01.18. 16:47:21

@Cleveland55: kinn én egy Chryslert New Yorkert hajtottam, de volt egy 1976-os Caddy DeVille is. Az csak az íze kedviért :)

2019.01.18. 16:48:20

@Ármándójózsi: Óhogy b*sználak meg. Nem emlékszem, de hát leszarom, ez "csak" egy fórum. Amikor feljövünk ide ki feszültebb ki kevésbé feszültebb állapotban van. Nem gondoltam, hogy van Mon baseball, főleg Cleveland drukker. Én abban a "mostoha" helyzetben vagyok, hogy nem érdekel sem a MLB, sem az NFL, én NHL-t nézem és a Detroit Red Wings meccseire járkáltam mindig...Cleveland környékéről... :)

Magentax 2019.01.18. 16:49:01

@úgymond olvasó mmkk: @UdvariatlanBolondvagyok: Az úgynevezett versenyszférából ugrottam át az állami vonalra. Én is úgy jártam, mint kedves úgymondolvasó, bárhová mentem, 3-5 hónap alatt leépült, tönkrement, átszerveződött a cég. Gondoltam, kell egy kis nyugi, így elmentem egy kutatóintézetbe. Nem is lett volna gond - mostanáig igyebár - de a közalkalmazotti bértábla még viccnek is rossz és az előre, szóban kialkudott bért sem kaptam meg, így hamar leléptem.
Most újra a versenyszférában dolgozom, vállalkozó viszont SSKK nem lennék!

hereverő heverő 2019.01.18. 16:50:01

@úgymond olvasó mmkk: A konyhában sok szekrény van ám! És ott tartom a vibrimet is, bekapjam? :))))

Amúgy jól jártál a mostanival is, de ezt már meséltem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:50:25

@úgymond olvasó mmkk:

:)
Miért nem azt mondod,hogy nyissa ki a szerszámost és ott harapjon rá valamire :)
Hűtőbe jó dolgokra is rálehet harapni :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:51:24

@Magentax: én is oda tartanék, ha kellenék, de nem kellek. még nem adtam fel, inkább elmegyek másoddiplomára februártól, hátha. de ha az sem, akkor kimegyek osztrákiába kapálni :)

Magentax 2019.01.18. 16:51:25

@Cleveland55: Jól összefoglaltad a nagy, nemzethy valóságot.

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:51:57

Dicsak Zsóti meg valamilyen balfasz Balázs! Tudom hogy olvassátok, látjátok mennyire jó (nem) műsort csináltatok? Nem győzzük megbeszélni a látottakat :D #nímandokvagytok

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.18. 16:52:38

Gyerekek, mi történt itt...? Általános sztrájk! :-D

2019.01.18. 16:52:57

@hereverő heverő: Nekem csak jó tapasztalatom van a Crysler termékekkel kapcsolatban. Volt 3db Ram amit vagy én vagy az alkalmazottaim hajtottak, totál átlagosak voltak. A Challenger R/t a szerelmem, imádom a Mustangot is, bár részben mert convertible, de a Challenger...részben azért mert iszonyatosan hasonlít a 70-es évekbeli Challengerekre, de mégis modern belülről. Általában 4-5 hét volt, mire az összeállított autó megérkezett, a legtöbb az 7 hét volt, pont a Challenger, mert az RT Shaker. De ültem már 300-as Cryslerben is és az is érdekes volt :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:53:17

@hereverő heverő: szegény kocsi velem már annyira nem járt jól :))

@szociál: jaj hát nem vagyok én annyira gonosz, katicamadár :)

Ármándójózsi 2019.01.18. 16:54:21

@Cleveland55: Persze, én is leszarom, a lényeg, hogy Indians! DE!!! Hagyjál már a Red Wings-szel (amúgy általában kurva jó csapat, csak most a fasorban sem vagytok), A Penguins a király! (Mondanom sem kell,hogy szintén póló és sapka hegyek!

Magentax 2019.01.18. 16:54:30

@úgymond olvasó mmkk: Attól függ, milyen másoddiplomára készülsz. Ha mérnök, informatikus vagy pénzügy, százszámra válogathatsz a jólfizető állások között.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 16:55:33

@Cleveland55: Válasz erre, de nemcsak neked....a Madararasból....innen Magyarországról....

Fogod a kezét és vigyázol hogy tudja tartani veled a tempót kicsi még és kicsik a lépései is és ahogy ott lapul a pici keze a tiédben hirtelen meleged lesz ott belül mert annyira szereted és mindent megtennél érte de már arra koncentrálsz hogy gyorsan végezzetek a bevásárlással mert elfogyott a kenyér és kell tojás a francba milyen drága és a vaj ára mikor ment fel ennyire de a gyerek nem eszi meg a margarint és kell venni tésztát és fejben rakod össze a heti menüt krumpli van még otthon lesz krumplistészta hétfőn a kamrában van egy üveg lecsó az kedden virslivel és talán tarhonyát is vehetnél de aztán rájössz hogy majd főzöl ki nokedlit az olcsóbban megvan szerdán zöldbabfőzelék fasírttal veszel egy löncshúst abból csinálsz majd fasírtot a gyerek szereti azt is és másnap tojásleves ha elhabarod a tojást kettő elég bele és sütsz palacsintát pénteken egy kis rakott krumpli hétvégére csirkepörkölt most jó áron van a csirke a farhátból lesz leves is és veszel hozzá még két farhátat a macskának lesz mondod a pultnál az eladónak és a kicsi megszorítja a kezedet mert tudja hogy nincs macskátok pedig mennyire szeretne cicát vagy kiskutyát és vezeted a polcok között és tudod hogy kell kerülni hogy véletlenül se kelljen a játékrészlegen átmenni mert ott az a maci amit meg kell nyomni valahol és mesél és annyira vágyik rá a kicsi de minek úgyis hamar megunja és tönkremegy és egy fél hűtőgép ára mert csöpög és rengeteget fogyaszt ilyenkor télen ki is kapcsolod hogy ne fogyasszon elég fizetni a gázt és nem kell az a maci hagyma kell a krumplistésztába mert az utolsót elhasználtad tegnap és már nyúlnál az olcsóbbikért amikor érzed hogy a gyerek megállt és vágyakozva néz gyere kicsim sietünk mert még vacsorát kell főzni de hatalmasra tágult szemmel nézi a pirosló Epret csak egyet akarok kérem szépen helyesbít és néz reménykedve hogy csak egyet de egyet nem lehet nem darabra van veszek neked almát azt szereted az eper nem finom nem januárban kell enni hanem nyáron amikor a napocska megérleli és húzod el onnan és belédvág az emlék hogy nyáron se vettél neki mert ezer volt kilója és vártad hogy olcsóbb lesz és akkor veszel öt kilót és pukkadásig eheti magát a maradékot lefagyasztod neki és egyszercsak nem volt már és mondta az eladó hogy majd jövőre csókolom barackot tessék és arra gondolsz hogy a kurvaéletbe hiszen ti nem vagytok szegények dolgozol és a párod is és a gyereknek van külön szobája és nem kell használt ruhában járnia és tudod hogy más gyerek otthon alig kap enni mert nincs miből és neked nem kell igényelni az ingyen ebédet de nem is jár mert dolgoztok és jól kerestek és ti vagytok a középosztály aki be tudja fizetni a számláit és még hó végén is van étel az asztalon de nem tudod kicserélni a hűtőt és nem lesz kistestvére a gyereknek és nem tarthat kiskutyát és nem tudod neki megvenni a mesélős macit de még kurva doboz epret sem tudsz venni nem februárban hanem júniusban sem mert mindig meg kell tervezni és át kell gondolni és be kell osztani és mégsincs tartalék és mások szemében ti luxusban éltek mert fűtitek a fürdőszobát is és mert mindig van otthon étel de ez nem luxus hanem vegetálás és elég volt úristen de nagyon elég volt hiszen nem erről volt szó és nem rajtad múlik és nem is a párodon de belesodródtatok ebbe és természetes lett létforma lett hogy napról napra éltek és csak arra telik ami életben tart másnapig hogy dolgozni mehess és ez így megy mióta és meddig még de a gyerek neki is ez jut és az ő gyerekének is ezt nem lehet nem engeded elég volt a kurva életbe elég volt ebből ne sírj anya ne sírj nem kérek epret kérlek soha többé nem kérek ne sírj és lehajolsz átöleled és megmondod neki de igen kap epret mert jár neki és nem neki kell megváltoznia hanem minden másnak körülötte de ne félj kicsikém megváltoztatjuk megváltoztatjuk. Nem kérek tapsot, nem kérek elnézést!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:56:04

@Cleveland55:

Béjemvét elvből nem vennék, seggfejek státusz szimbóluma, nem is értem minek van rajta irányjelző.
Audi inkláb, de azt is heroin árban adják.
Japánokért nem vagyok oda, pedig a legköltséghatékonyabb mert nem romlanak el olyan gyakran, és olcsó a szervíz.
Ford nekem megfelelne, vagy egy VW, francia autókat nem erőltetém, olasz meg pláne nem.
Én inkább motor buzi voltam, de télen baszhatom a motorokat, bár volt rá példa hogy fagyban is használtam, mert már nem bírtam magammal.

Maximista vagyok 2019.01.18. 16:56:35

@Ármándójózsi: a bézbóz szabályait nem vágom ezért nem nézem. ha meg NHL akkor Rangers!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 16:56:51

@Magentax: az informatika nem érdekel, a másik kettőhöz meg nagyon hülye vagyok. pénzügyi jellegű feladataim most is vannak, nem csinálnám főállásban soha. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.18. 16:59:32

@szociál: Minden nap robogózom. Vegyél jó felszerelést térdvédőt, plexit ilyesmit, és simán lehet egész évben. Cserélem a téli-nyári gumikat. Néhány nap sózott utas közlekedés után nem árt egy gőzborotva valamelyik pláza mosóban. :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 16:59:46

@UdvariatlanBolondvagyok:

ez kiszakadt belőled rendesen :))
egy levegővétellel :))

Ármándójózsi 2019.01.18. 17:01:55

@Maximista vagyok: A Baseball egy nagyon jó játék szerintem, de valahogy arra születni kell, hogy szeresse az ember. Én nem tudom, hogy szerettem bele, de imádom. Szerencsére az összes Major sportnak van (persze fizetős) online stream-je. De ahogy szokták mondani, egyszer élünk, így azért ezeket nyomom ám, amikor csak tehetem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 17:01:56

@VV Erőlegény:

Robogóm sose volt, a legkisebb 800-as :)
Cruiser 800 meg egy naked 900-as, vannak olyan robogók is hogy eldurran az agyam, ülésfűtéses meg hasítanak mint a villám, de valamiért nem fekszik nekem.
Nakeddel jó városban menni mert fordulékony, cruiser inkább buziskodni :)

2019.01.18. 17:02:51

@Ármándójózsi: Nézd, azért Red Wings, mert egyszer volt egy nagyon nagyon kedves és szép lány, aki Clevelandban volt a barátnőivel, csak úgy turistáskodni, és ott ismerkedtünk meg, és komoly kapcsolat lett belőle, de mivel ő Detroitban élt a szüleivel, és mivel amikor "átugrottam hozzájuk, a faterja és a báttya Red Wings jerseyben meccset nézett, mikor kérdezték, hogy én kinek a "fanja" vagyok, rávágtam, hogy Red Wings, onnantól kezdve együtt néztünk néhány meccset, meg ki is mentünk megnézni párat és ez úgy megmaradt :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.18. 17:03:02

@úgymond olvasó mmkk: Te még fiatal vagy, én a helyedben venném az utilaput!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 17:03:32

@szociál:
de ez a múlt, mert eladtam a pitsába :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.18. 17:06:37

@szociál: Ja, akkor nem teljesen ugyanarra a célra használjuk. Nekem a robogó a teljes szabadságot adja. Nincsenek dugók, időben tervezhetően tudok közlekedni (egyébként honda sh125).

Ármándójózsi 2019.01.18. 17:07:19

@Cleveland55: Ez egy nagyon romantikus történet, ugye tudod?

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 17:07:34

@UdvariatlanBolondvagyok: basszus én elsirtam magam szívem, ma kurva érzékeny vagyok, de ez belém mart!

2019.01.18. 17:09:24

@szociál: Usaban BMW<Audi<Mercedes sorrend van ár szerint ahogy eddig tapasztaltam. A vásárlóközönség nagyjából hasonló egy-két kivétellel. Általánosságban Bmw: fiatalok és vagy újgazdagok. Audi: nagyon vegyes, nem annyira népszerű mint a másik kettő, inkább egy kicsit logikusabban döntő vásárló, mint a BMW Merci: inkább idősebb vásárlók, kivéve a G Wagon. Azt kb kivétel nélkül újgazdag, főleg nyugati kölkök veszik, vagy nekik veszik. Gondolkozom régóta, hogy lecserélem a Ford Explorert. Alapvetően Lincoln Nautilusra gondoltam, kicsit megfordult a fejemben a Mercedes GLE. De ugyanazért a pénzért jóval fejlettebb technikát kapok a Lincolnban. Plusz, kint ugye jóval több Lincoln kereskedő, szerviz stb van. Az engem már rég nem érdekel ki hogy néz meg az autóban, stb.. A Mustangban és a Dodgeban ülve vagy kiszállva is kérdezgetnek, hogy "hogy gyorsul", "mennyi az insurance" etc

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 17:09:53

@UdvariatlanBolondvagyok:

suziki intruder 800, előtte honda hornet 900, horni a forgalomba a legjobb, kb mint egy robogó.

Magentax 2019.01.18. 17:13:47

@úgymond olvasó mmkk: pedig az informatikának vannak nagyon érdekes ágai is. :))
Igazából a pénzügyi terület is eléggé szerteágazó, én is voltam már minden, csak vak bányaló, meg uccalány nem. :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 17:13:52

@Cleveland55:

USA-ban kurva sok a SUV, több mint a szedán, de hát érthető mindenből a nagyot szeretik :)
Beülnek a moziba fél liter kóla helyett kap 3 litert mert olcsóbb :)
Ott minden ami több az olcsóbb , állatok ezek :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 17:15:37

@Magentax: egy dologhoz értek, az emberekhez, semmi máshoz. behatároltak a lehetőségeim :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 17:15:39

@Ármándójózsi: Mindent én írok...:) Friss élmény...illetve délutáni....sajna!
Majdnem megvettem,,, de az még cikibb!!!

Magentax 2019.01.18. 17:17:48

@úgymond olvasó mmkk: Mint írták, te még tényleg nagyon fiatal vagy, bármibe belefoghatsz, bárhol...

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 17:18:10

@UdvariatlanBolondvagyok: Kaptam ma bruttó 2000 Ft emelést, a 02.01-es változásról nuku info!
Ez a szép valóság! Tudod, amit leírtál néha vizionálom és látom magam benne és rettegek is tőle! Ezért mart meg minden szó! :(

Ármándójózsi 2019.01.18. 17:18:43

@szociál: Ha valaki azt hiszi, hogy az "USA-ban minden nagyobb" szlogen, csak porhintés, akkor kurvára el van tévedve, mert nem az.
3x voltam New York-ban és elképesztő az a változás, hogy ott a pénzedért ételből, italból mennyiséget kapsz és minden nagyobb, már az ország léptékeiből is kiindulva.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 17:19:49

@Nyuszomuszo83: nálunk március 1-től jön az armageddon, azt már nem akarom megvárni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 17:20:46

@Ármándójózsi:

pedig láttam egy doksi filmet, és ott mindenkit rábeszélnek a nagyobb adagra, mert olcsóbb, még az is lehet hogy a super size me-ben volt, de nem biztos.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 17:22:09

@Ármándójózsi: volt a főiskolán egy tanárom, aki 56ban kiment amerikába, és 90ben hazajött. ő mondta mindig, hogy itthon ha bemegy egy kocsmába, nem kap tejet, bezzeg ámerikában, ott mindig kapott egy óriási pohár tejet, mert mennyire tisztelte őtET mindenki ámerikában, máriaföldjén, ahol lakott :DDDDDDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 17:24:08

@Nyuszomuszo83: Megyek moba ...Üveg,,,na majd látom, na majd gyüvök...pusza!

2019.01.18. 17:24:44

@szociál: Navigatorban főleg az L versionban is gondolkodtam 10 másodpercig, de kurvadrága, és nem ér nekem annyit, gyerek nélkül főleg több nélkül nem kell 5 méter 70 centi hosszú SUV :)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 17:25:24

@úgymond olvasó mmkk: a riasz törvényt megvallom nem mertem elkezdeni ma olvasni, reggel óta pusztító a fejfájásom, 3 gyógyszer van bennem és tombol.
Félhivatásos leszek, ami egyet tesz azzal hogy még nagyobb kontroll, berendelhetőség duplázódik, elküldhetnek bármikor bárhova az országban, 30%-os emelés úgy hogy decemberben már átcsoportosítottak nehogy nöjjön a bérem a 30% által, de kevesebbet legalább nem kaphatok. Astak a szarnak egy jó nagy pofont. Két lehetőségem van kb. Elmegyek szülni (mire is?) vagy váltok (2 évig nem megyek szülni tutira). Nem tudom mi lesz ebből de jót nem jósolok! :( :( :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 17:28:05

@Cleveland55:

:))
Meg 100-at megeszik 90-en :)
De az usa-ban szinte ingyen van a benya, fizuhoz képest röhej .

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 17:30:56

@Nyuszomuszo83: nekem elvesznek 5 nap szabadságot, heti 40ről 45-48ra nő a munkaidőm, napi 2x3 óra tömegközlekedési távolságra áthelyezhetnek bármikor, feltöltötték az engedélyem nélkül az önéletrajzomat a központi nyilvántartásba, ha rám böknek bivalybasznád alsón, hogy én kellek oda, akkor másnaptól oda kell mennem dolgozni. ennyit jegyeztem meg első körben, mert már mentek át módosítók, nem is akarom tudni.

Magentax 2019.01.18. 17:36:26

@Nyuszomuszo83: Így külsős szemmel nagggyon durva ez a riasz tervezet - legalábis, ami a neten fellelhető róla. Ki tűri, hogy beleturkáljanak a magánéletébe, ellenőrizzék pl. az internetes szokásait, facebook életét, ide-oda dobálják...
Csodálom, ha bárki ottmarad így. Én speciel inkább elmennék az Aldiba vagy a Sparba pénztárosnak.
Mondjuk, az sem semmi, hogy a honvéd kórház munkatársait (ápolók, orvosok) is hivatásos állományba akarják kényszeríteni.
Ami most már itt folyik, az még a közvetlen rendszerváltás előtti időknél is gázabb.

2019.01.18. 17:38:38

@Ármándójózsi: Alapvetően van egy két pl New York kicsit "ázsiabb" jellegű "rendellenes" hely ,ahol rengeteg ember kurvakicsi helyen lakik kb mint Mon. De az ország nagy részében azért eléggé tágas minden. Egy átlag "Bungalow" type ház is van min. 100m2 ami kb egyenlő a vidéki két ablakos házzal. Vannak a nagyobbak a "négyszögházak" azok már akár 350m2 ig is elmennek. De pl a nagyobb 5000 sqft+ házaknál sem nagyon jellenző, hogy 5-7 hálónál több lenne, hanem rengeteg "közösségi tér" jellemző a házaknál. Az "én területem" a midwest, itt 150-350 m2 a jellemző alapvetően, 1 de 90% ban 2 autós garázzsal. Az autók rohadt nagyok, Chevrolet Suburban, GMC Yukon, Lincoln, Navigator, de a Chrysler 300, Dodge Charger/Challenger, Ford Explorer, Expedition-t látni vagy ülni bennük teljesen átértékeli az autókról alkotott véleményt. Mo-n az BMW X5 hatalmas. A fentebb említettek közül az SUVok majd egy méterrel hosszabbak stb... A parkolóhelyek ezekhez mértek. A Walmart/Costco/Bestbuy/Whole Foodsban minél nagyobb kiszerelést veszel annál olcsóbb. Kedvencem a 80/20 Ground Beef(Darált marha ami a Tescoban is kapható, 20% a zsír), 5 lb kiszerelésben 13,44 USD, ami 1655 Forint/kg árra jön ki átváltva, Tescoban ez 1898 Ft/kg... De mesélhetnék napestig mennyi minden ugyanannyi vagy olcsóbb napestig, és ha a kinti fizetésekhez mérten nézzük meg kb nevetséges. Tonhalkonzerv 85 cent...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 17:40:41

@Magentax: azt velem is aláíratták tavaly, hogy bármikor megbízhatósági vizsgálatnak vethetnek alá, és megfigyelhetik a közeli hozzátartozóimat, pedig nekem semmi közöm a hivatásos világhoz. utóbbi miatt fogom vissza magam, mert engem meghurcolhatnak egész nyugodtan, de a családomat nem hagyon.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 17:41:57

@úgymond olvasó mmkk: szabadság stimm, ott nem tudom az éveim mennyire módosítanak, bármikor küldhetnek bárhova stimm, ha rendkívüli esrmény van berendelhető vagyok kvázi árvíz esetén mehetek homokzsákot is pakolni önként dalolva, ha éjjel akkor éjjel, engem is feltöltöttek, alá kellett írnom, mikor kérdeztem szeptemberben miért mert csak volt a válasz, és ugye nem vagyok hivatásos-szakmai tapasztalat, diploma szerint százados lennék 350 nettóért-helyette leszek se ez se az igy még szarabb. Ha nézik a facem lelkük rajta, volt nekem nemzetbiztonsági C átvilágitásom, de az hogy a sok szar mellett a fizetésem konkrétan egy raklap szar... 8 éve állami szektor...de ebben a putris városban sok babér nem terem! :( Hazajöttem mert a szeretteim nélkül már nem bírtam az egyedült... itt volt/van dolgom...aztán ki tudja mi lesz még...

Magentax 2019.01.18. 17:44:14

@úgymond olvasó mmkk: Igen, asszem valami hasonlót alá kellett nekem is írnom a közalkalmazotti státuszhoz. Kissé reklamáltam, de akkor azt mondták, puszta formalitás - mondjuk, az MTA kutatóintézetei tényleg kissé másképpen működnek, nem véletlenül szúrták uralkodónk szemét.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 17:45:24

@Magentax: nem tervezet az már,megszavazták elfogadva, 02.01-töl éles! Ha hivatásos lennék oké, a fizetés is,szebb, de így egy nagy semmi, nincs plusz, csak a neve van a gyereknek mögöttes tartalom nélkül! :/

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 17:49:05

@Magentax: nálunk nem formalitás, volt már olyan kolléganő, akit ellenőriztek :)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 17:49:33

@Magentax: a Honvéd kórházban már 8 éve is hivatásosok boltak az orvosok és,az ápolók közül is sokat. Százados asszony vett vért tőlem! Ne gondold hogy rossz a bére egy tisztnek! Aki nem tiszt csak őrmester, törm, zls, ott nem magas a fizu,de egy hdgy, fhdgy már jobban keres, felfelé (őrnagy, szds, alezredes meg pláne).

2019.01.18. 17:49:35

@szociál: Jóval olcsóbb a "benya" 1 Gallon decemberben 2,2 USD volt, ami ugye 3,78l , tehát 163 Ft/l. De a másak az árak, a keresetek stb. Nem is feltételen a keresetek annyival nagyobb(sokszor de :) ), hanem az árak olcsóbbak. Mondom tök jó helyen, napok alatt College/University student-ek visznek lakásokat, és 30-40 ezerért jó lakást lehet venni Ohioban, kiadod minden adó és egyéb után nettó 600-800/hó haszonnal...Gyorsan visszajön. Plusz nem nehéz összekuporgatni. Csak mondok egy példát, fürdőszoba teljes vezetékcsere+kád+wc+mosdókagyló+konyha teljes vezeték+ csap kiállás. 6000 USD, anyagköltség elenyésző, bár USAban nem 5 évre újítanak a szakemberek valamit mint itt, hanem 10-30 évre. Ez megfelelő szakértelemmel, eszközökkel, nem sok idő. Persze adó meg miezmás... Amiket látni amerikai filmekben hogy a tipikus szakmunkás valamilyen pickuppal jár...azok akár 1,5-2,5x annyiba kerülnek mint egy mustang vagy egy átlag márka átlag személyautója... Decemberben voltam egyébként Daytona Beachen a Hiltonban.... 1000 dollárból kijött+repcsijegy+ amit a Joe's Crab Shackban zabáltam orrba szájba... :)

Magentax 2019.01.18. 17:53:50

@Nyuszomuszo83: Úgy rémlik, Szekszárdon élsz? Te írtad, hogy nem Eger, de vörösbor és bikavér folyik a csapból is. :)
Szoktunk oda járni, munkalehetőségeket nem ismerem, de én például most Békéscsabára költöztem, ami ugye köztudottan az egyik legszegényebb, leglepusztultabb megyében van - simán találtam melót, igaz, nekem az informatika (igazi rendszergazda, gép- és hálózatszereléssel együtt :)) és a pénzügy több területe az erősségem.
De pl. rengeteg kisebb-nagyobb ilyen-olyan kft van, ahol nagyon szívesen látnak olyan pl. irodavezetőt, aki mellé nem kell hr-es, rendszergazda, pénzügyes :)

Maximista vagyok 2019.01.18. 17:54:56

@Ármándójózsi: irigyellek, oda szeretnék eljutni egyszer, bakancslista első hely.

Sanda.Ipse 2019.01.18. 17:57:21

Csak bekukkoltam. Látom, rendesen elkanyarodtak a hozzászólások más irányba. Se időm, sem kedvem belebonyolódni ebbe a témába annyi a csúsztatás, a félremagyarázás és az elfogultság.
Inkább lépek.
További jó szórakozást.

Magentax 2019.01.18. 17:58:16

@Nyuszomuszo83: De nem csak a fizu számít, hanem a magánélet is. Nehogymá előre be kelljen jelentenem, ha a szabim alatt, vagy csak úgy, hétvégén, külföldre akarok ruccanni. Meg nehogymá kiképzésekre, lőgyakorlatokra kelljen járnom.
Azt nem tudtam, hogy már meg is szavazták a riaszt. :(

Magentax 2019.01.18. 18:00:21

@úgymond olvasó mmkk: Hűha! Én sokkal szabadabb szellem vagyok annál, hogy így bekorlátozzanak. Menekülnék, mint az ördög a tömjénfüst elől.

Magentax 2019.01.18. 18:01:47

@Sanda.Ipse: Nem tudom mire gondolsz, elég sok téma felmerült itt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 18:01:57

@Cleveland55:
Most páran megutaltak :)
Tuccelni.
Ott stakebol van a kerítés ha nem vagy hülye.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 18:02:20

@Magentax: akkor azt mondod batyuzzak és tegyem át székhelyem??? Titkárságot vezetek 10 év szakmai tapasztalattal, a müv.szerves diplomámmal humán osztályon is dolgozhatok bármikor, ma én segitettem a gépem megcsinálni a rendszergazdának-a gépem szerint nem voltam megbízható-vidékfejlesztő is vagyok, tük vizsgám van, közig alapvizsgám, szakvizsga előtt álltam, vezetőtanácsosból lettem közalkalmazott hogy hazajöjjek, informatikailag eléggé toppon vagyok, jogi részen is megírok egy felszólító levelet,fm-t, vh-t, adósságot hajtottam be, és itt közlik velem nincs munka!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 18:02:21

@Magentax: ha az lenne törvénybe iktatva, hogy orbán viktor egy majom, azt is megszavaznák :))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 18:04:53

@Magentax: meg bizony, nekem le kellett jelentenem eddig is hogy szabim alatt hova megyek, hol mozgok az országban kb. És ha el is megyek szabira tök mindefy 1 nap vagy 1 hét nem volt még olyan ne hívtak volna mit hogy, segits mert nem tudom... de azt már megkaptam senki nem pótolhatatlan!

Sanda.Ipse 2019.01.18. 18:06:49

@Magentax: konkrétan a politikára:)

moletty 2019.01.18. 18:14:55

Mindenki baszódjon meg ! Eszkalálódom...
Aki 40 alatt van, mindenki menjen el az Eu-ba vagy Angliába !
O1G meg maradjon itt a vén hülyékkel és baszódjon meg ő is !
Lépjenek egyet hátra és basszák szájba magukat ! Megnézem azt a filmet....
Sivatagi vihar a neve talán ?

Magentax 2019.01.18. 18:18:56

@Nyuszomuszo83: Nem tudom, mennyire vagy mobil, de érdemes lehetne elköltöznöd máshová, ha ahol laksz, nem boldogulsz. Bár azt furának tartom, hogy ha topon vagy informatikából, mégsem kapkodnak utánad. Lehet, hogy ezt-azt el kéne hallgatnod, mert a "túlképzett" munkaerőt sem kedvelik a munkáltatók.
Nekem már megnőtt a pici fiam, együtt él egy kislánnyal, így könnyebb volt itthagynom Budapestet. Persze, volt ismeretségem Békéscsabán, tehát nem vaktában indultam neki. :)

Magentax 2019.01.18. 18:20:52

@Sanda.Ipse: Ja értem, tényleg volt egy-két hajmeresztő hozzászólás. :))

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 18:22:51

@Magentax: hidd el ha nagyon elegem lesz keresni fogok más megyét, lehet visszatérek Pestre, két dolog tart vissza anyukám és a mamám illetve a batyuzás gondolata, ha pestben gondolkodom akkor az albérlet árak is, főleg újrakezdésnél, de én menekülő típus vagyok, ami tudom hogy nem jó és nem old meg semmit...de majd csak lesz vmi...

Magentax 2019.01.18. 18:25:12

@Nyuszomuszo83: Ezt a részét ismerem, engem is folyton hívogatnak szabi alatt, volt olyan is, hogy megérkeztünk a szállodába, leraktam a cuccom és már indulhattam is vissza a fővárosba, mert bedöglött a főnök laptopja. ...és igen, nekem is többször vágták a fejemhez, hogy senki nem pótolhatatlan :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 18:27:44

@Nyuszomuszo83: @Magentax: nálunk az a szlogen, hogy százan várnak a helyedre :)

moletty 2019.01.18. 18:27:45

@Hedo a nokedli szaggató: Kösz TEsó ! Igazi új hulllámos vagyok :D

moletty 2019.01.18. 18:28:59

@Magentax: "Senki nem pótólhatatlan" - szólt az Isten és elhúzott a faszba....
Na ez lett belőle :D

Tökös... 2019.01.18. 18:29:23

Vivi és krisz ismét beköltözik...
Én hülye meg azt hittem munkát keresnek hogy valamiből megéljenek...

Maximista vagyok 2019.01.18. 18:39:14

Kiderült hogy ma inni fogok, így nézhetőek lesznek a lamantínok.

Bougie 2019.01.18. 18:41:03

Tudtátok, hogy Roli szerepelt a TV2-n A Piramis nevű játékban? Akit érdekel itt megnézheti: tv2.hu/musoraink/a_piramis/269269_a-piramis---2018.09.07..html

hereverő heverő 2019.01.18. 18:49:31

Ég veletek nappalos műszak, az estieket pedig külön üdvözlöm. Mindenkinek szép álmokat és kellemes hétvégét, ha tudokbenézek majd. No nem mintha bárkinek ez hiányozna...

:integet

Maximista vagyok 2019.01.18. 18:51:37

Léptem én is. Lehet benézek majd vállalhatatlan állapotban. Hétvégén egyetek, igyatok, dugjatok sokat. Helloszia!

Tökös... 2019.01.18. 18:53:02

Kibontottam a borosüveget....
Valami juhfark

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 19:02:36

@Bougie: Roli "egy picit" vékonyabb volt :) Ha megnyer a 36-millát akkor biztos újra formába jön majd!

Tényleg megtaposhatták az embert az évek alatt!

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 19:03:27

@Maximista vagyok: @hereverő heverő: jó hétvégét! Mértékkel a piával! Mérték a vödör! :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 19:04:01

@Tökös...: Remélem, hogy nem! Csak beugró vendégek. Rettenetes volt látni őket az előzetesben....

Angora Cardi 2019.01.18. 19:04:34

@hereverő heverő: viszlát :)
@Bougie: köszi megnéztem, tök normalis roli

Angora Cardi 2019.01.18. 19:06:13

Jó bulikát a bulizóknak. Én egy mákos sütivel ünneplem az egész hetes tulorat, nem baj ha ciki

Tökös... 2019.01.18. 19:06:43

@Brigante:
A frász jön rám, ne ijesztgess...

MacákékIcukája 2019.01.18. 19:13:50

Nem olvastam teljesen vegig a delutani hsz-eket, de menjetek tuntetni holnap, van ra ok boven :)
En is megyek, viszont nem Mo.-n hanem eszakon :)

Adrira szavaztam, engem Lacika nem szorakoztat, Adri viszont tok jo ellenpolus Rolinak. Az egyetlen igazi taktikus csaj :)
Szivcsapat meg kieshet a fenebe, ok nem erdekelnek. Meheheheh...

VVErolegenynek uzenem, hogy nezem mindegyik reszt de sajnos nincs idom kommentelgetni :( azert neha belenezek hogy mit irogattok. Puszcsi, jo pentek estet mindenkinek!

javier2 2019.01.18. 19:14:31

sziasztok !történt valami?
Egész nap Sopronban voltam!

Tökös... 2019.01.18. 19:18:32

@javier2:

A tegnap esti műsor óta semmi különös....

Sanda.Ipse 2019.01.18. 19:28:17

@Bougie:
Köszi. Éppen csak belenéztem. Mennyivel jobban néz ki soványabban.

javier2 2019.01.18. 19:30:43

@moletty: balliberális elit nem ugyanezt csinálta?
politikus , ahogy politikus lesz már simán el tud dugni másfél kiló aranyat a hallójáratába és az anuszába

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.18. 19:57:43

@MacákékIcukája: Én is Adrira szavaztam, Lacikának is drukkoltam mostanában, de elásta magát nálam azzal, hogy gyakorlatilag indok nélkül Adrira szavazott a kiválasztásnál és nem Renire, pedig az agyonszekálta a királysága alatt.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:05:59

@Angora Cardi: de remélem lekvárral mmkk! Hozzám holnap jön a barátnőm, palacsintát kér, lekváros lesz! :D Te túlórázol én csak szimplán idegbajt kapok és megszakadok mint a véreshurka! :D

sziszkó1 2019.01.18. 20:11:35

@Angora Cardi: én kaptam csokit az uramtól, azt toltam be!

javier2 2019.01.18. 20:11:53

@MacákékIcukája: tedd át lacira vagy 3 koronás husquarna(svéd) fűrészemmel váglak ketté
kamusvéd

Angora Cardi 2019.01.18. 20:13:37

@sziszkó1: egészségünkre a sok finomságot

Angora Cardi 2019.01.18. 20:14:31

@sziszkó1: vasarnap lesz TD kovetkezo resz? Alig varom.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:14:34

@Angora Cardi: sárgabaracklekváros palacsintát fogok két pofára tolni! Már vasárnap el volt bacva az egész hetem, igy kuvára megérdemlem! :)

sziszkó1 2019.01.18. 20:14:57

@Angora Cardi: bizony, egészségünkre! Ritkán eszem édességet, de akkor nagyon.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:16:09

@javier2: ne báncsad Icukát, én meg a makita ütvefurómmal verlek fejbe!-De azér szerizlek! :D

sziszkó1 2019.01.18. 20:17:13

@Nyuszomuszo83: ahogy Renyhe mondja: Csókollak! :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 20:18:17

@MacákékIcukája: Ha Adri marad a szívcsapat megy tovább az a gond. Szeretem Adri játékát, de a szív csapat engem iritál....

Angora Cardi 2019.01.18. 20:20:05

@Nyuszomuszo83: juj de finomat fogsz enni majd tátom a kis pofám irigyen

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 20:20:40

@VV Erőlegény: Ne csináld! Ha Adrira szavazol a Rúdlényt tartod bent minimum +1 hétig... azt hogy a pékbe fogjuk elviselni?????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:21:16

essen ki mindkettő, aztán haladjon a többi is, zárjuk le

sziszkó1 2019.01.18. 20:21:30

@Angora Cardi: az az!
Egyik nap zserbót sütöttem! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:22:54

ha jól tévedek, mostantól hetente lesz párbaj

Angora Cardi 2019.01.18. 20:23:26

@úgymond olvasó mmkk: nekem még hajrálacika :)
@sziszkó1: oh egyik kedvencem

sziszkó1 2019.01.18. 20:24:01

@úgymond olvasó mmkk: Ha tényleg egy hónap múlve bezár a vella, akkor bizony fel kell pörgetni a dolgot.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:25:02

@sziszkó1: wiki szerint február 17-én lesz a döntő, addig még 3 vasárnap van a mostanin kívül. hatan lesznek, hárman döntőznek, az akárhogy is számolom, -3 ember

sziszkó1 2019.01.18. 20:27:29

@úgymond olvasó mmkk: igen, asszem az előzőben is a vége felé felpörgették a dolgot.

Angora Cardi 2019.01.18. 20:27:38

@sziszkó1: oh jesus ne kínozz
Egyik nap paleo brownie-t ettem es jo volt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 20:29:24

@Angora Cardi: Bár nem vagyok lány, holnap Rákóczi túróst fogok sütni ;)

javier2 2019.01.18. 20:31:43

@Nyuszomuszo83: nah japán termék van ízlése a fővezírnek

icuka a három koronás husquarna lakosa?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:32:08

@Brigante: pont azon gondolkodom, mit süssek. bár nem érdemel semmit a drága család (nekem mindegy, hidegből meleget, és hasonló kiváló ötletek), de lehet rákóczi túrós lesz itt is, köszi az ötletet :))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.18. 20:35:57

@úgymond olvasó mmkk: nincs mit, nagyon szívesen. Nem egy bonyolultság :)

javier2 2019.01.18. 20:35:59

zsu buta és naiv és rengetegen kihasználták ezt ő mondta
ha kijön ha nyer ha nem élete ugyanúgy folytatódik mert szürkeállomány nélkül sem párkapcsolatban sem üzleti életben nem lehet (máshol sem) előbbre lépni
/maximum el kezd liánozni hímről hímre/
neki hasonló értelmi képességű férfi kellene hát igen ő MR AURELIO
AVE Nyuszó!

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:36:47

@sziszkó1: Ezt remélem nem affektálva mondtad! Mert nem küldök palit holnap, citromot kapsz hogy csodás pofid összeránduljon! :D Ennyile, annyika, nyuszika! :D
@Angora Cardi: ha felkoválygok a nagyfaluba és leülsz velem egy kvra viszek neked vmit, de hogy lekvár lesz benne az hétszentség! :D
@javier2: alvezír úr a fűrész viszont Stihl, alacsonyabb a fordulatszáma tudom, de gyerekkorom meghatározója, meg a vinkli, ácsceruza, colstock! :)

,, 2019.01.18. 20:38:07

@Sanda.Ipse: én meg rájöttem h tökmindegy hogy néz ki, mert a hangja a szexepilje

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 20:38:30

Szép estét mindenkinek!
@Angora Cardi: Szia nyuszi! :)))

Végre megnéztem a tegnapi öfit.
Kedvenceim:
- Lacika egy állat "hogy verné nekem a Zsu, bőr leszakadna". XD
- Roli jó volt Renyhe beetetésével! De isteni volt, ahogy Reni ráharapott és össze is balhézott Adrival. Viszont kár, hogy Lacikát próbálják Roli ellen uszítani.
- Lacika hányszor köti meg a gatyamadzagját. Figyelem ám. :D

És itt meg lekváros palacsintát eszegettek? Na szép!

Továbbra is hajrá Lekvár(os palacsinta)! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:38:36

@Brigante: majd meginterjúvolom a népet, mit szólnak hozzá :)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:39:04

@javier2: jól beszélő édes alvezírem! :)

Angora Cardi 2019.01.18. 20:39:22

@javier2: ő plasztikai sebészre költi azt mondta kijön plasztikáztat

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:39:51

@,,: nyertem pontyot aranyom??? Hogyan állok a ranglétrán?? :D

sziszkó1 2019.01.18. 20:40:20

@Nyuszomuszo83: igyekszem de Rencsi jobban tolja. :( :D

sziszkó1 2019.01.18. 20:41:47

@Angora Cardi: első amit meg szeretne plasztikáztatni az a mellei mert szerinte kicsik.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:43:20

Barátnőm nutellás palacsintát akar, amilyen csehül állunk a banánt szeletelve teszem bele! A tetejére tejszínhabot nyomok és teszünk a hétre, pasikra, diétára, meg úgy alles zusammen mindenre! Sőt még a lekvárosra is nyomok tejszínhabot ha nagyon mérges leszek! :D

,, 2019.01.18. 20:44:31

@Nyuszomuszo83: mmkk kaptál pontot. 2dikk vagy, a kardigános nyuszi az első, 1 ponttal vagy lemaradva:) még mindig nem tudni mi lesz a nyeremény:)

Angora Cardi 2019.01.18. 20:44:59

@sziszkó1: de butus.. tipikusan elviszik a külsőségek amit sztárolni làt

Angora Cardi 2019.01.18. 20:45:56

@,,: hú akkor okosan kell tippelni
Lacikát tippelem vasarnapra nyerni.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:46:13

@sziszkó1: most megfenyegettelek az ujjammal az ágyon állva! :)
Mit plasztikáztat? Minek? Mióta benn van és hizott megnagyobbodtak a cicik is! Tegnap a fűzős felsőben eléggé látszott!-:) Agyat sajnos nem plasztikáznak! :(

Angora Cardi 2019.01.18. 20:47:01

@Nyuszomuszo83: nutellát üvegből kiskanállal

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:49:18

@,,: az első és a második hely! :D
Juuuj be kell hozzam a hátrányom bár Cardival nem versenyzem melyikünk legyen elsödikk! :D De még nem jósolok párbajt majd holnap este! :) ;)

,, 2019.01.18. 20:50:51

@Angora Cardi: drukkcsizok neked, ha Laccika nyer pluszpontot kapsz

Angora Cardi 2019.01.18. 20:50:59

Akkor eldicsekszem: picit előléptettek, mégis legyen apropója a sütiestnek.

Angora Cardi 2019.01.18. 20:51:29

@,,: juhuj Lacika meghozza a szerencsém

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:52:30

@KólaMámor: Ha küldesz vaníliás kólát küldök palacsintát legalább 8-at! :) (nekem a vaniliás kóla a mámor! :D ) A meglátások tökéletesek és helytállók! ;)

,, 2019.01.18. 20:52:33

@Angora Cardi: juhééé!:) gratulálok, nagyon ügyes vagy:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:52:50

még a tippcsim sem jött be, tiszta depis leszek mán :(

javier2 2019.01.18. 20:52:50

@Angora Cardi: hu hát én azt hittem a plasztikai sebész komplett agy átültetéssel nem foglalkozik..

sziszkó1 2019.01.18. 20:53:20

@Nyuszomuszo83: pedig még Erának is mondta az agyplasztikát! :D

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 20:54:41

@Angora Cardi: Nagyon köszönöm, jöhet a finomság! :)
Igen, elég egyedi udvarlási stílusa van, de ettől még bejöhet néhány hölgynél. :D
Mondjuk Zsut nem tenném hosszú távon Lacika mellé, nem akarnám kínozni szegény lekvárt.

Új HV nem lesz? Olvasnám már (most van időm).

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:55:06

@Angora Cardi: Myuszim, de jó, a hét jó híre! De ügyes vagy, gratulálok neked! Naaagy nyuszipacsi!
@,,: de brühhüüühüüü akkor nagyon lemaradok! Még ha jól is tippcsizek! :(

Angora Cardi 2019.01.18. 20:55:44

@,,: köszike es a sachert is :)))
@javier2: majd kivetetteti ahogy mondta es hatja tettet be masikat vagy hogy is mondaná őnaccsága

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 20:56:00

@sziszkó1: igen, de én már akkor tudtam hogy irigy és azt is magának szeretné ám!

,, 2019.01.18. 20:56:00

@úgymond olvasó mmkk: mert szívből játszottál, és nem vagy sátánista

sziszkó1 2019.01.18. 20:56:04

@Angora Cardi: igen, nem is értem. Utána sem lesz elégedett önmagával. Fejben kéne rendet tenni először.

sziszkó1 2019.01.18. 20:57:48

Elköszönök kedven HV baràtaim. Hot Weelsezek kicsit még a gyerekkel. :)
Ennyike, annyika, semmike, puszika! :)

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 20:57:50

Hogy itt milyen kedvesek a nyuszik!!! <3

@Nyuszomuszo83:
Deal! :) Bár nálam Zéró van dögivel, de megoldom. Nyisd az ablakot, küldöm fénypostával.

javier2 2019.01.18. 20:58:07

@úgymond olvasó mmkk: de hogy tudtad elkúxxx mikor 48 órával előtte spoilereztem ,hogy lacika lesz...
what the hell?

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 20:58:25

@Angora Cardi: Gratulálok az előléptetéshez!!! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 20:59:40

@javier2: a szívemre hallgattam, nem egy idegenre

sziszkó1 2019.01.18. 20:59:46

@Angora Cardi: arra? Még kevés is!
Puszi

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 21:01:30

@KólaMámor: okéjó! A zérót nem szeressem, de a vaniliást... hedonista ez a nyufi! :D

,, 2019.01.18. 21:01:42

@úgymond olvasó mmkk: most még jobban utálom:DD
@Nyuszomuszo83: még bármi történhet:)

Angora Cardi 2019.01.18. 21:02:47

@KólaMámor: zérót én is szeretem es a citromosat főleg, ill pepsi citromos lightot is

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 21:03:34

@Angora Cardi: Eccerű lélek vagyok, úgyhogy kólából "csakazéró". Sima és citromos felváltva.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 21:05:14

@,,: én is utálom, hogy rohadna meg

,, 2019.01.18. 21:06:27

@úgymond olvasó mmkk: hogy gargarizálna hurkazsírral

javier2 2019.01.18. 21:09:52

@úgymond olvasó mmkk: huhu ezt nehéz lesz kiheverni....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 21:20:46

@,,: legyen 10 aranygyűrűje, de ujja meg egy se

@Angora Cardi: :P

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:30:54

Még jó, hogy vettem kolát

Angora Cardi 2019.01.18. 21:37:00

@Cukorborsó88: en is ittam Londonban mangosat elajultam
Most egy Green Cola nevu torok cukormentes van de fini ő is, dm arulja.

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:50:43

@Angora Cardi: hú, azt meg fogom nézni mmkk :)

javier2 2019.01.18. 21:51:01

nem szeretem az édesítőszeres kólát
és ha én lennek a királyvitya nem a tartós tej áfáját csökkentettem volna,hanem a tartós tejet szüntettem volna be.
csajok ideje szálkásítani(módjával)
jajj de liberális lettem

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:51:44

@úgymond olvasó mmkk: az volt. Nemzeti dohánybótban vettem, ott vannak olyanok is, amiket máshol nem látok

Gia 2019.01.18. 21:52:48

Még jó,hogy nem Csokit küldik vicca.Renyhe áttörne az üvegen..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 21:52:55

@Cukorborsó88: látszik, hogy milyen sűrűn fordulok meg a dohányboltokban :D

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:53:22

@javier2: én sem nagyon szeretem mert mindig fáj tőle a pocim es tegnap voltam edzésen

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 21:53:25

Milyen jó kis kólás csapat jött itt össze. :)
@Cukorborsó88 @Angor Cardi : mangós? Nem hallottam még róla. Érdekes. Mondjuk a mangót alapból nem komálom, így valszeg az ilyen ízű kóla sem lenne a kedvencem, de azért megkóstolnám.

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:54:18

@úgymond olvasó mmkk: pedig jó heJ ám! Ilyen gyöngyszemekre lehet bukkanni :)

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:55:44

@KólaMámor: 1 próbát megér :). 3 decis volt, nagyot nem lehetett vele bukni :)

Ééés: minnnyá kezdődik! Ideje lenne bekapcsolni a tv-t.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.18. 21:56:52

@Cukorborsó88: kolléganőim sűrűn látogatják, majd megbízom őket, hogy hozzanak valamit :D

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:58:17

@úgymond olvasó mmkk: én aztán bemegyek magamtol is, főleg ha csak üdcsi kell és nincs kedvem ezért máshol sorban állni :)

Angora Cardi 2019.01.18. 21:58:33

@Gia: közben elpattan egy ütőér...

Cukorborsó88 2019.01.18. 21:59:15

Elmentek ám valahová! Bontottam egy kólust.

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:01:02

Bajszi+eb kombó fogad minket

Mók_Ica 2019.01.18. 22:03:37

Hali :)))) hurrá péntek :)))) nincs új posztcsi???
felbomlik a Zőszinte szöveCCSég??? höhöhöhö

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:03:53

Tök messziről nézem a tv-t szemüveg nélkül de zsu mimikája még így is ijesztő

pomac 2019.01.18. 22:04:00

ha csak azt teszik fel hogy szövetkezett e a rolandal akkor bukta a vizsgálatot ,mert volt olyan hogy szövetkezett :D

naezjó... 2019.01.18. 22:04:04

Puskás pantomimes Peti pattint prezentációt.
Hamán nincs új hv.

Cimili 2019.01.18. 22:04:09

ma nincs új posztcsi?

javier2 2019.01.18. 22:04:32

@Cukorborsó88: édesítőszeres szóval mikor megiszod a végén érzed hogy nem igazi
nekem nem fáj tőle a pocim ,de neked küldök egy poci simit
édesítőszer és a tartós tej a kávét is elbasszx

2019.01.18. 22:04:50

Szív-csapat: Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf Broáf stb

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 22:05:17

@Angora Cardi: sima dr Peppert nagyon régen ittam, kb. mikor nagyobb áruházakban először elkezdték forgalmazni, így nem is nagyon emléxem az ízére. Vaníliásat meg még nem ittam belőle. De azt is ki fogom próbálni, mert miért ne. :)

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:07:29

@KólaMámor: az is fincsi, próbáld ki :) a sima es a vaníliás is jó. Max picit csuklunk ha nem ízlik :)

Angora Cardi 2019.01.18. 22:07:41

Nekem ez az adri hazugságvizsgáló és zsu megint hisztije h nincs tattika - kurva unalmas.

2019.01.18. 22:08:16

Juhujj, ezek nagyon bekapták a horgot. Főleg Süsü.

Mók_Ica 2019.01.18. 22:08:34

@Cukorborsó88: szegénykém buta és okosat akar mondani, az erőlködéstől pedig ilyen hülye arcokat vág...... rossz nézni....

roller most jól játszik :)))) a szívcsapat idegállapotba' került :))))

@Spitzbauer: ekg, ekg, ekg :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:08:35

Bakker, most értem a napi termés végére. Volt itt minden, és annyira nagyon EKG, hogy hihetetlen.
Nem, vagy csak ritkán politizálok.
Melóm magam választottam, 11 év itthonlét után a kölkök kora miatt rövid munkahely, és bölcsi. Szeretem, de pont elég az éhenhaláshoz. Férj a csataló itthon, én egy év múlva állok be a sorba, ha minden gyerek eljut a suliig. Itt is vannak érdekességek, igaz, kicsiben, de vicces. Ja, nem. Egyik napról a másikra pakolnak át a kerület másik végébe, mert nincs ember.

Na, állatkert van.

Cimili 2019.01.18. 22:08:40

roller jó vagy!, zsu te meg kurvára vakon vagy! naaa, ugorj fel egy székre!! úgy sokkal hatásosabb a kiabálásod.

naezjó... 2019.01.18. 22:08:50

Zsuzsu beszél és nem mond semmit. Elkezdi a mondatot és a vesszőnél már az sem tudja hol van.

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 22:08:51

Bocsi, hogy egy régi kérdésre utalok, de hátha még nem sikerült kideríteni, ma jött szembe velem ez a komment:

,, 2019.01.17. 22:54:08
Valaki írta h visszamennek a kiesettek a hét 2. felében, honnan tudta??

BEKKARA 2019.01.14. 17:27:17
Facebookon azt írják, hogy a hét második felére beküldenek nekik kiesett lakókat... ez most igaz? hallottatok róla? mert akkor abbahagyom a VV nézést, ha megint Erát meg Ribit kell nézni...

Mondjuk nem lettünk okosabbak, de megtaláltam a hozzászólást.
:)

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:09:21

A vaniliás kóla cocacola! :)
Zsu és a tattika! Kérem a kontit! Hazudik mindenki!!!! Orditok nagyon! Aztakurvaéletbebele

Angora Cardi 2019.01.18. 22:09:35

@Cukorborsó88: ;-)
@KólaMámor: Én mindet szeretem, majd csinálunk Dr Peppert partyt :DD

Jaj zsu de kurvára unlak mutogatsz fenyegetsz mentegetőzöl picsád kilóg a picsanaciból.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:10:00

fiók faxt mosnak és zsu bemegy óbégatni hogy deőnemszínésznő

mindenévfoglalt 2019.01.18. 22:10:14

Nem Zsuzsu, nem neveltek téged a szüleid semminek, ez a te legnagyobb problémád.
Ritka irritáló egy nő...

Mók_Ica 2019.01.18. 22:10:19

@Cukorborsó88: nagyon ekg van ma is.... én is kólát töltöttem a ma esti szeánszhoz :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:10:30

Zsunak se tűnik fel, hogy a többiek zuhanyoznak? Ez Renyhe és Csoki szokása volt.

Zsu megint idegbeteg.

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:10:59

@Angora Cardi: ekg, sztem is marha uncsi.....
@Mók_Ica: durva volt, ahogy forgatta a szemeit :)

Cimili 2019.01.18. 22:11:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: én nem is értem a végére, majd adás után folytatom a visszaolvasást. addig is nagy ekg heverőnek, udvariatlannak meg még jó pár komitársnak!

Angora Cardi 2019.01.18. 22:11:26

Ébredés után csak Lacikának van emberformája.

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:11:29

Roli se bírja, én sem bírnám! :/ Ez 0-24-ben gyilok!

Angora Cardi 2019.01.18. 22:12:27

vérnyuszi gyere mán itt a bodyguard szerelmünk

Cimili 2019.01.18. 22:12:33

@mmixvii (mixi): köszi, asszem én is megkérdeztem tegnap.

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:12:42

Én nem túlom tól dögöjjek meg!

Angora Cardi 2019.01.18. 22:13:00

Megjött ánusz és rasztahajú vivi, bemennek a nyugiba ahol stúdió van berendezve, feladatot hoztak.

mindenévfoglalt 2019.01.18. 22:13:18

Ezeknek vajon ki van adva parancsba, hogy ha megszólal a zene reggel, akkor rögtön táncolni kell?

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:13:30

Igazi kurvának néz ki Vivi ezzel a gusztustalan póthajjal!

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:13:41

Vivinek mi történt a hajával? Kriszt meg sem ismertem, nézem h ez kiiiiii?

Mók_Ica 2019.01.18. 22:14:29

@Nyuszomuszo83: természetesen ma is hoztam a konténert :))))) ma úgy döntöttem megemlékezünk a konténer ősanyjáról, a kis virágládáról..... :)))) körberaktam ma ezért virágokkal :))))

begyüttek özvribiék...... szegény ribinek nagyon csúnya az arcbőre...... kéne egy bőrgyógyász....
ritka szar a haja.....

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:14:33

Sírhatok nyilvánosan? Á, inkább felszopom magam.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:15:33

Ánusz popót mutat a lakóknak.

Maximista vagyok 2019.01.18. 22:15:50

@Angora Cardi: csak idéztem az MTA kollégákat :D a fürdős jelenet és amit hallottam megint kibaszta a biztit.

2019.01.18. 22:15:53

Ánusz már letolta a gatyáját, hátha egy kósza fax betalál neki...

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:16:20

@Mók_Ica: hiányoltam már a virágosládákat de ma abba nem hányunk csak a kontiba, a méret ma a lényeg!

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:16:24

@Mók_Ica: hajrá lekv...akarom mondani kóla! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:16:40

Greg oltja a lányokat Adri ellen? Fasza gyerek.

naezjó... 2019.01.18. 22:16:53

Greg elképesztően taszító, ahogy kencézi magát.

Angora Cardi 2019.01.18. 22:16:55

krisz és vivi löevelet küld, reni nem tudja elolvasni adri átveszi - csapatokra bomlás ki kit támogat ha jól értem

Mók_Ica 2019.01.18. 22:17:06

nekem nagyon morbid nézni, ahogy greg sminkeli magát......

Cimili 2019.01.18. 22:17:39

@Mók_Ica: akkor én a ládát ki is bérelném. ma úgyse lesz tvbuzi.

hétévszak 2019.01.18. 22:18:06

lyúly. a vivien haja olyan, mint azok a függönybehúzó zsinórok, amiknek bojt is van a végén.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:18:37

Adri azt várta, hogy a fiúk mögé állnak?

Na, szívcsapat hová áll?

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:19:03

Lehet, hogy adrinak megnőtt egy kicsit az arca? És ha igen, miért?

Mók_Ica 2019.01.18. 22:19:25

@Nyuszomuszo83: a virágok azért vannak, hogy csodáljuk a szépségüket :))) persze, hogy nem hányjuk le őket :)))) ott a konti.... :)))

@naezjó...: ugye, hogy ugye??? ekg

@Cukorborsó88: jól leisszuk magunkat :))))

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 22:19:53

Stream nem működik nálam, úgyhogy a ti közvetítéseteke olvasom. Szóval Zsu már megint hülye. Mily meglepő... (nem)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.18. 22:20:30

Ez a két nyomorult hogy került ide?

Mók_Ica 2019.01.18. 22:21:02

@Cimili: konténerbe hányunk cicus :)))) a virágokat csodáljuk, hogy jobb kedvünk legyen :))))

@hétévszak: borzalmasan ronda

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:21:02

@Cimili: jól van ám, tolakodj helyette nyugodtan

Angora Cardi 2019.01.18. 22:21:20

ki ki mögé áll és kék v zöld hajfestéket kenjen magára (adri zöld, lacika kék)
roli - lacika (adri valamit rikácsol ezért)
hunor - lacika
greg - adrihoz
reni - adri
zsu - adri
közben folyamatos rikácsolás

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 22:21:21

Van valami olyan grafiti, hogy "Ha lesz bizonyíték Isten létezésére, én hinni fogok benne."

Baze, akkor már az nem hit kérdése...

Ez jutott az eszembe az Adri-gateről

naezjó... 2019.01.18. 22:21:59

@KólaMámor: oldalt választanak, fiúk Lacika mögé, szív csapat annyira őszinte, hogy úgy állnak Adri mögé, hogy hazugságvizsgálóhoz küldik, és majd ott minden kiderül, ki mond igazatblablalbalba

Cimili 2019.01.18. 22:22:16

ánuszék nyalakodására nem vagyok kíváncsi.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:22:21

Ezt a szövetség-dolgot Renyhe találta ki. Roli nem azt mondta, hogy tudta, hogy nem ő lesz a kihívott, mert Adrival erre kezet ráztak? Ennyi, és Renyhe ebből kreálta a szövetségét és Greg szajkózza.

Cukorborsó88 2019.01.18. 22:22:30

Zsu és/vagy adri ordibál, vivi és anusz smaciznak a nyugiban

Angora Cardi 2019.01.18. 22:22:36

@UdvariatlanBolondvagyok: támogatók a hajukra kenik a hajfestéket a szerint h kit támogatnak adri zöld lacika kék - ezért roli haja kék

Mók_Ica 2019.01.18. 22:22:42

@UdvariatlanBolondvagyok: a bentmaradtak már nem szexelnek.... ezért visszaküldték őket.....

@Cukorborsó88: van elég hely :)))

no, cigi time..... gyerünk

mmixvii (mixi) 2019.01.18. 22:22:49

@UdvariatlanBolondvagyok: mert a kékkendős Lacikát támogatja.

,, 2019.01.18. 22:22:57

Elnézést, de Renin most felröhögtem:) adri tényleg olyan, mint pikachu:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:24:25

De Zsu megint kikerülte a választ. Roli azt kérdezte, mikor kiderült, hogy Roli nem hazudott, mást miért nem küldött ki? Akkor már nem volt fontos, hogy ki lopta el?

Cimili 2019.01.18. 22:25:23

átmegyünk az újba?

Nyuszomuszo83 2019.01.18. 22:25:43

@Mók_Ica: szegény virágok, ennyi hányó embert látni!

Ánusz meg Ribi mikor dugnak a nyugiban????
Renyhe egy idióta majom Zsu meg nem komlett! Greg meg egy köcsög simán!

Lóbelt bácsi 2019.01.18. 22:25:54

@naezjó...: isten áldja azt a jó szívüket. Pfej de képmutató csupaszív társaság.
És köszi a közvetítést. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.18. 22:26:28

@Mók_Ica: jaj, a régi szép idők, mikor elég volt egy virágláda. :)

javier2 2019.01.18. 22:37:07

zsu tudod nem te állítottad magadról hogy naiv és elcseszett és nem anyának való vagy
hanem az életképtelenséged amit tükrözöl
bolondságra tudod mit lehet építeni? semmi komolyat max valami hobbit pornó filmet
te hosszútávon ugyanúgy pusztítasz mint reni!
aki téged bevállal valahol egy mártír...
bolondságra még egy kannabisz termesztő sem épít "hosszú távon" , de mondjuk jókat röhög rajtad.

Cimili 2019.01.18. 22:57:49

@javier2: ekg!! :) gyere át az új poszthoz!
süti beállítások módosítása