Hogy volt?

Való Világ 9x72 - Reni lett az üvöltve őrjöngő Era 2.0

2019. január 15. 16:51 - Chat Géza

Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is jobban kijött belőle a crazy bitch. Roli is csak a tökét vakarássza, amikor Zsuzsuval próbál lelkizve bizalmi kapcsolatot létesíteni. Hunor tovább nyomja a kaviáros vajas kenyeret meg a Roli rendezte Expandables főszerepét. Még a benti műnövényeknek is jobb életük van, mint a valódi villalakóknak. Egy kicsit elkalandoztam.

Az adás első felének első szegmense a nagy büdös semmi a négyzeten. Zsuzsu ül a hálóban, mert borotvával elvágta a lábát. Remélhetőleg nem az ereit akarta felvágni. Bár az első bekezdésben felvázolt dolgok miatt érthető lenne, ha így akarna szabadulni a luxusbörtönből. De nyilván csak borotválta a lábát és úgy szaladt meg egy kicsit a penge. Roli áll, vakar kettőt a faszán, majd elkezdi puhítani (nem a tökét, hanem Zsut), hogy neki aztán bármit elmondhat, HA NAGYON NINCS MÁS. Ok, cső - kb így koptatja le Zsu. Greg eközben a riportban vekeng, hogy ő ezt nem érti, hogy a két örök barátnő, hogy fordulhatott ki ennyire magából, hogy saját elveikkel homlokegyenest (srévizavé, vicaverza, dafke, direkte, hogyaszongya, csakazértis, pirosászdurrtmars) szembe menve, az egyik úgy alszik el, hogy haragszik a másikra, a másik meg nem megy oda megbeszélni a dolgok állását. Reni végül csak ledobja hab testét Zsu mellé az IKEA-s  kókuszmatracra. Megbeszélik, hogy minden oké. Erre azért volt szükség, mert amíg Reni egy tangában élvezte, hogy Adri masszírozza a hátát, rájött, hogy Zsu szavazatilag meginoghat, így most nem szabad elveszíteni. Na, milliárdos plakátkampány és nemzeti konzultáció helyett marad a beszélgetés, ami sikerrel járt, hisz Zsu Rolira szavazott.

Ezért nem látom értelmét ennek a nettó 11 percnek, mert ugye a kiválasztás napját mutatja meg, még a jelrakó, mágnestáblás szeánsz előtt. És így ,hogy tudjuk, hogy ki kire pakolt, nos, tök fölösleges. Az adás második anyaga arról szól, hogy Adri és Laci király közösen megreggeliznek. Adri próbálja rávezetni a sötétség urát, hogy ugye vágja, hogy végig Roli volt a puppet master, aki marionett bábuként madzagon rángatta őt. Nem így volt, mondja IX. VV László, első ezen a néven. A parttalan beszélgetés végén Adri a kaviáros kenyeret majszoló Hunorral fejti meg, hogy Leslie Lekvárnak konkrétan nulla gondolata van a játékról, meg úgy alles zusammen mindenről. Nekünk se mond semmit, ő ilyen fogalmatlan gyerek, vagy magába megbeszéli a dolgokat, senki sem tuhatja biztosan- mondja Hunor. Adri tesz még egy kört ezzel a Jó Laci Betyárral. Szőrös kabátját felöltve kiül a taktikai teammel bagózni. 

- Lacika, tudod a kommunikáció az egy Isten adta kincs, amit használni kell. Azért van a nyelvünk, a szájüregünk, a tüdőnk összekötve az agyunkkal, hogy beszédre, gondolatok verbális kifejezésére használjuk, bazmeg. Érted?!

- Ilyenkor de megfejelnélek, geci!

Anikó itt jegyzi meg, hogy burokban, szatyorban, bárhol élő villalakóként, de mezei pocokként se beszélhet így senki sem egy nővel. Adri szerint itt ki is derült, hogy milyen ember Lekvár: egy ilyen kurtán odamondogatós csávó. Nem sokkal később Zsu már megint nem tudja, hogy mit csináljon, tök rosszban van Renivel, de mindig ad neki még egy esélyt, közben meg beszélgetni nem akar vele, mert minek.

vv7_5.png

Ugorgyunk: Hunor és Roli zokszó nélkül szürcsölik befele a még mosogatószertől habzó levest, majd Zsuzsut a királyi etikettre megtanítva jön a lovaggá ütés (Greg lesz a villa felkent vitéze), oszt akkor máris itten vagyunk a kiválasztódásnál. Megkapjuk a jelrakósdi deluxe editionját, majd jön a prémium kontent: Reni süt magának egy adag rántottát, bekuckózik a nappali dizájnerkanapéjára, majd teli szájjal üvöltve, a villával hadonászva, vöröslő fejjel óbégatva károg Zsuzsanak, hogy "valld be, hogy egy színész vagy! VALLD BE!" Zsuzsu is felemeli a hangját, de jóval intelligensebben, a maga visszafogott Soma Mamagésás hangtónusában válaszol, hogy "jó, ez azér' nem igaz, nem vagyok színész, és különben is, azér nem beszélek veled, mert ilyeneket mondasz róllam, hogy elmeroggyant vagyok."

A kiválasztás után még Lacika kap egy villanásnyi játékidőt. Mondja a spanoknak a cigiskanapén, hogy Adri úgyis őt fogja kivinni. Dehogy fog téged, bástya, illetve ez nem ilyen biztos, csak 50 százalék, 35%, hogy engem, 15, hogy Hunort viszi - magyarázza Roli, akire olyan böszmén néz Lekvár király, hogy mondani is kell neki, hogy vegyen vissza a gyilkos tekintetből.

964 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perah 2019.01.16. 15:38:01

@Magentax: Igen, de akkor az CSAK tematikus hét volt, és nem úgy harangozták be, hogy mindenki kap egy bizonyos szuperképességet, ami csak az övé. Ebben az évadban az volt, hogy ez Csokié lett, miután ő kiesett, Lacika egy játékban megnyerte azt. Adri abban a játékban hamar kiesett, szóval így most teljesen jogtalanul lett egy ugyanilyen szuperképességnek a birtokosa. Ezért logikátlan ebben az évadban a csere. Ugyanis ilyen alapon nem csak Adrihoz, hanem egy másik lakóhoz is kellett volna jönnie egy jósnőnek. Vagy például mivel Zsuzsu teljesen alaptalanul megvádolta Rolit a lopással, kiküldte hazugságvizsgálatra, cserébe Rolinak is járt volna egy ilyen szuperképesség.

@moletty: Köszi :)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:38:28

@Perah: Nekem Lacika a tippem, annyira ellene van, Rolit nem meri, Hunorról meg kijelentette, hogy nem fogja, úgyhogy kb nem marad más lekváron kívül..

Angora Cardi 2019.01.16. 15:41:41

@Perah: Vagy ahogy visszajött Roli postafordultával küldeni zsut hazugságvizsgálatra.

Perah 2019.01.16. 15:42:54

@Angora Cardi: Hát igen, azért mi még mindig inkább Lekvárnak szurkolunk, mint Adrinak :D.

@Maximista vagyok: EKG! Bár én mindig is kedveltem a srácokat, és ezen az sem változtat, ha a csillámcsapat folyamatosan gonoszozza őket. Valaki írta régebben, hogy hasonlóak a Sorosozókhoz :D.

hereverő heverő 2019.01.16. 15:46:08

@Angora Cardi: @,,: Nekem volt egy rokonom, aki a Dunántúl legidősebb embere volt (meghalt már szegény). Két fia volt, az egyik a háborúban eltűnt, a másik hazajött de iszákos lett amikor a felesége meghalt. Úgyhogy a fiú elitta a máját, az apja pedig öregek otthonába kényszerült, mert nem maradt senkije. Piszok jól érezte magát ott benn, soha semmire nem volt gondja, a 60 éves ápolónők seggét (khm..) csipkedte azok meg sikongattak neki (az öreg akkor már majdnem 100 éves volt). Mindenki szerette, az ő szavajárása szerint a "taknyosokkal" ultizott egész nap, de volt, hogy gondolt egyet és 88 évesen biciklire pattant és elbiciklizett Borgátára a fürdőbe, az otthonban meg közben halálra keresték.
Ja az otthon. Ezt egy régi kúriában rendezték be, az urasággal a franc tudja mi lett, de István bácsi volt a kertész náluk. Az öregek otthonához vezető úton két oldalt csodálatos nyárfasor volt, azokat mind ő ültette. És büszke volt rájuk...

Szóval no para lányok. Majd meglátogathattok engem, de a vastüdőmet nem szabad kikapcsolni még akkor sem, ha fel akartok fújni mint az Airplane-ben Ottót, a robotpilótát. Vagy majd megyek én látogatni titeket, de aznap nem szabad ciccenfixet felvenni, jó?

Perah 2019.01.16. 15:47:59

@Magentax: Na, annak mindig örülök, ha valaki tud változtatni a véleményén, ha belátja a másik nézőpontot is :). Én is ilyen vagyok, és még akkor is meg tudom érteni az adott embert, ha nem szeretem. Mint például a jelenlegi helyzetben, mert bár alapból nem kedvelem Zsuzsut, de megértem, hogy vannak olyanok, akik nem tudják 1 óra alatt elfelejteni a másiknak, hogy az üvöltve leidiótázta mindenki előtt. Nem vagyunk egyformák.

@Angora Cardi: Ha Lacikát viszi, akkor remélem, hogy kb. Adri 30 %-kal megy haza!

Angora Cardi 2019.01.16. 15:48:03

@Perah: én is így vagyok lekvárral :)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:51:16

@hereverő heverő: Mókás lenne mammer korban ciccenfix nélkül :DDD
Nekem a nagyszüleim direkt költöztek be, nem akartak egyik gyerek és unoka "nyakán" sem élősködni (pedig mindenki szívesen vállalta volna). Jól elvoltak minden nap elmesélték mi volt a kaja, volt tv szoba, foglalkozások, szerencsére aktívak voltak nem elfekvő volt. A papa halt meg előbb, aztán a mama kapott egy másik mamát szobatársnak, de elvoltak és mindig mesélte a másik néni miket csinál miket mond, stb. Ilyen idilli módon nem is bánnám ha addig nem lesz más.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 15:51:50

@Nyuszomuszo83: Ratkó drágám...így is hívják csórókat.

Perah 2019.01.16. 15:56:50

@UdvariatlanBolondvagyok: Jaja, anyukám is Raktó-gyerek :). Mostantól meg majd lesznek az O1G-gyerekek, annyit hirdetik mostanában, hogy szüljenek a nők orrba-szájba, nem baj, ha nincs mire -_-

@Angora Cardi: Az is tök gáz volt, amikor Adri savazta Hunornak Lacikát, hogy nincs esze, mert nem akart vele beszélgetni. Engedtessék már meg neki és másoknak is, hogy ha nem kedveli, akkor ne kelljen neki kiteregetnie a legbelsőbb gondolatait. Azért mert van nyelvünk és agyunk - Adri szerint - még nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannak be kell számolni arról, amit gondolunk. Hajrá Lekvár! :D

hereverő heverő 2019.01.16. 15:57:13

@Angora Cardi: Igen, így kellene mindenhol, csak sajnos egyrészt az ilyen idilli otthon ritka, másrészt sok helyen csak lehúzzák az időseket és tesznek rájuk.
Én mindig azt vallottam, hogy nem az számít hogy mennyire vagy öreg, hanem hogy hogyan vagy öreg. És nagyon remélem, hogy sikerül majd az ép eszemet annyira megőrizni, hogy képességeim teljes tudatában éljem meg az öregkoromat, nem nyálcsorgatva, vagy depisen merengve és nem elérhetetlen fiatalság után vágyakozva.
Majd elbiciklizek a fürdőbe én is.

hereverő heverő 2019.01.16. 15:58:37

@Perah: csak szólok, ha orrba-szájba abból nem lesz szülés. Pedig Rocco óta ez a figura nagyon divatos.

Angora Cardi 2019.01.16. 16:04:51

@Perah: Utána volt egy video amiben a 3 fiú a nyugiban vlogol és lacika is beszélt. Nekem is sokszor van akikkel nincs kedvem egy mondatot sem váltani, azokkal ha kényszerítenének sem tenném, így van már laci adrival..
@hereverő heverő: Nevetni fogsz nagymamám nem tudott biciklizni. Édes volt mindig csak tolta, járt vele bevásárolni de nem ült fel. Én gyerekkoromban sokat, aztán sok évig semmit és egyszer ráültem és néztem is hogy alig tudok egyenesen menni :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:05:19

@UdvariatlanBolondvagyok: Igazad van drágám, Ratkó! De tényleg nem ugrott be amúgy! Én nem használom ezt a szót! Buta, szőke vagyok, no! :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 16:07:47

@Nyuszomuszo83: merre felé laksz, hogy ennyire nincsenek életképes férfiegyedek felétek?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 16:09:55

@moletty: Minek veszekedni, mikor osztozkodni is lehet :)

Perah 2019.01.16. 16:10:20

@hereverő heverő: Haha, te kis vicces :D. Na jó, akkor minél többet szüljenek a nők, mert azokat támogatják mindennel, de például akik egyedül nevelnek egy gyereket vagy éppen gyermektelenek, azok semmit sem érnek a szemükben. Ja, és az előbb elírtam: Ratkó-gyerek.

@Angora Cardi: Így van, láthattuk Lacikát már többször is értelmesen beszélni a riportszobában, meg Rolival is. Én elfogadom, hogy nem mindenki olyan nagy dumás, hogy szeret bárkivel kommunikálni, főleg, ha nem is kedveli az illetőt.

hereverő heverő 2019.01.16. 16:11:24

@Brigante: röhögni fogsz ha megtudod :DDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:11:40

@Brigante: biztos vannak, csak vagy nem engem akarnak vagy csúnya vagyok vagy a határozottságom riasztó! Ott lakom ahol finom a vörösbor, bikavér csordogál a kútból, nem Eger! Mivel csak két bikavért külnböztetünk meg igy már nem is nehéz kitalálni!

Maximista vagyok 2019.01.16. 16:12:52

ez egy kicsit meleg:

www.easypolls.net/poll.html?p=5c3bb87ce4b00a0f725a054e&fbclid=IwAR3hxcUHtZVUn2JgbELSEcUzcCrTLeQ5I5jXtAc627IrA3l7CIRd78-c8qQ

most volt kis időm és beleolvastam más fórumokba is és jézusom.... olyan kommentek vannak hogy beszartok. a nézők többsége tényleg csak néző, fingja nincs mit kezdjen az információval amit kapott és holt faszságokat írnak. de jó hogy itt vagyok, nem máshol :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:29:45

@UdvariatlanBolondvagyok: lehet, embereket eszem, Hannibal Lechter hozzám képest a kanyarban sincs! Durvábban ordítok mint Renyhe és reggel Adri szénakazla meg sem közelíti az én hajam! Te is félsz tőlem édesem?

Angora Cardi 2019.01.16. 16:30:01

@Perah: Megvannak nyilván a korlátai lacikának is de ha nem akar hát nem akar beszélgetni :D Ő akkor van elemében ha hülyéskedhet, még Roliéknak is nehezen nyílik meg néha.

csillagporszem 2019.01.16. 16:30:13

@Franky4finger:
Ha már ennyire diagnosztizálgatni akarunk:
Zsu nekem inkább gyanús, hogy autizmusban érintett. Erre utaló jelek:
Gyenge szociális kapcsolatok, néha nem megfelelő szavak használata, jó memoria, naivság, megvezethetőség, nem érti mikor poénkodnak és mikor beszélnek komolyan, megijed új dolgoktól, gyenge nagy- és finommotorika, feladathelyzetekben sokszor bestresszel.
De nem mondom, hogy tutira az, mert pl. az autizmus is annyira szerteágazó, nem lehet ezt egy ilyen hülye összevágott műsor alapján megállapítani.

És így mindenkinek aki szerint Zsu-nak csak a hülyék (nem érzem magam annak, így nem veszem magamra bocsi) drukkolhatnak. Én azért szurkolok neki mert bántják. Azért mert lefogyatékosozzák és azt mondják te nem vagy olyan mint mi. Az én gyerekem autista és 4 éves és hiába a magas IQ, mivel a hétköznapi élet dolgaiban esetlenebb ezért van aki azt gondolja fogyatékos és persze ez a “hát más mint a többiek.” Más, de nem értelmi fogyatékos, nem degenerált, nem hülye. Én emiatt szurkolok Zsu-nak és szerintem sokan mások azért, mert átérzik milyen rossz lehet az ha valakit már az elejétől bántanak és megsajnálták. Én nem érzem azt hogy rosszabb ember lenne mint a többiek odabent és hogy ennyire utálni kellene. Elfogult vagyok persze, de ez már legyen az én bajom :) Nem érdemes azon kattogni kik szurkolhatnak neki, mert nem ismerjük a másik oldalt és nem tudhatjuk mi alapján dönt, hogy kimellé áll. Egyébként pedig személyes érintettségem okán minden olyan embert aki simán lefogyatékosozik bárkit meg degeneráltnak hív csak simán primitívnek fogom tartani, de ez már megint legyen az én problémám, ha nem lennék érintett benne is ezt gondolnám :) És ennyi, innentől elengedtem a dolgot, ha valaki fogyatékosozik, hülyézik meg degeneráltozik az csak saját magát minősíti. Akinek nem inge ne vegye magára :) Elfogadom azt ha valaki nem kedveli, csak észérvekkel és ne alpárian.

javier2 2019.01.16. 16:31:49

sziasztok most értem haza olvastalak benneteket ám

perah : teljes ekg

@tanárnőkérem: mi összeillünk, elég hasonlóan gondolkozunk

este leszek

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 16:33:11

@hereverő heverő: :)

@Nyuszomuszo83: volt egy ismerősöm onnan amikor még egyetemre jártam. Belőle kiindulva nem csodálom, hogy a szűznemzés mellet döntesz :) ! Csak megyeszékhely. Jó tanács, próbálj meg lazítani, minél görcsösebben csinálsz valamit annál valószínűbb, hogy elrontod :(

Maximista vagyok 2019.01.16. 16:34:52

Sajnálatból 36 gurigát odaadni valakinek nettó degeneráltság :)

javier2 2019.01.16. 16:35:08

@csillagporszem: első értelmes hozzászólásod tetszett
ki bánt téged ,hogy zsunak szurkolsz?

javier2 2019.01.16. 16:37:21

18 órakor HUN-Egyiptom M4

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:37:29

@Brigante: naaa végre valaki megérti nehézségeim! Köszönöm! :)
Jaaa, én nem görcsölök, mert nem úgy akarom ezt a dolgot, hogy most és azonnal és tegnapra, inkább egy középtávú terv, aztán mint a tudjuk ember tervez... lehet fél év lehet két év múlva jön ez el, de szerepel az elérhetők közt.

Paic Róbert 2019.01.16. 16:42:12

@Nyuszomuszo83: nah én igy a fagyasztott sejtecskéimmel kiestem a pixisből. Pedig velem lehet optimálisan családot tervezni :'(

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:44:57

@Paic Róbert: miért is estél ki Robikám??? Ezt fejtsd ki! Hogy tervezzünk családot? Bevonjuk az én Zuramat Udvariatlant plusz a Te Kedvesed és szép nagy család leszünk??? :D

Paic Róbert 2019.01.16. 16:47:59

@Nyuszomuszo83: ICSI, az okokat most nem részletezném itt. Amit irsz az már kommuna, mondjuk nem vagyok ellene. A múltban már volt hogy működött :-D

csincsilla72 2019.01.16. 16:48:38

@csillagporszem: Bennem is felmerült hogy Zsu autista. Persze, ez egy spektrumbetegség és sajnos sok autista nem csak "más", hanem bizony mentálisan retardált is. Zsunál nyilván nem ez a helyzet, mert a kognitív funkciók, memória láthatóan rendben vannak. A problémám csak az, ha ez igaz, hogyan engedhetik a részvételét? Nincs ott egy pszichológiai felmérés? Vagy bármit a nézettségért?

Paic Róbert 2019.01.16. 16:49:34

@Nyuszomuszo83: tudod ha többen vagyunk nem gond ha valakinek este fáj a feje:-D

Paic Róbert 2019.01.16. 16:51:44

@csincsilla72: zsu szerintem nem beteg, csak egyszerű mint a faék. Meg önző, és buta ami nem feltétlen lexikális butaságot jelent

Franky4finger 2019.01.16. 16:54:11

@csillagporszem: talán ha így kezded, és nem a plágiumot firtatod.... Valamit megint félre értesz. Pontosan ezeket a Zsu fanokat hiányolom. Mármint aki az együttérzést szánalmat említené. A többség szórakozik, nevet rajta. Magyarul betegsége ( ne menjünk bele orvosi kérdésekbe hogy milyen) a vicc tárgya, a karaktere erre épül amennyiben ez nem színház. Szóval engem nem a személye irritál hanem amit a média művel vele+ szülői hozzáállás. Média bohócot csináltak belőle, 36 millióért, szülői aszisztálással. Isten adja hogy ne legyen igazam, de komoly következményei lehetnek az igazi való világban pusztán ennek a szereplésének, nemhogy a győzelemhez párosuló megerősítésének. Ami gyermeked illeti: sajnálom és megértem miről írsz, az én családom is érintett autista ügyben, bár nem közvetlenül. Van rálátásom ilyen módon arra is amit ezzel kapcsolatban írtál.

Ármándójózsi 2019.01.16. 16:55:21

@Perah: Jó, hogy jöttél, mert így megmentettél attól, hogy egy csomót pötyögjek ide, ugyanis MAXIMÁLIS EKG minden leírt szavaddal!

Paic Róbert 2019.01.16. 16:58:57

@Nyuszomuszo83: amúgy a lombik program előnye, hogy nincs baleset, nem várt gyerek. Nagyon is tudatos mind a két fél részéről, mégis nem sok támogatást kapnak ezek a leendő szülők az államtól, pedig nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermek egy ideálisabb családba nő fel az átlagnál

csincsilla72 2019.01.16. 16:59:05

@Paic Róbert: Ez azért ennél bonyolultabb. Tényleg nehezen és sokszor inadekvát módon kommunikál, nem érti és nem érzékeli a viccet, az ugratást, és láthatóan be is van feszülve tőle. Nagyon merev korához képest, ezek pedig az autisták jellemzői.
Ha viszont ez az egész csak szerep és 70 nap után is képes benne maradni, az nem semmi. Ez viszont egyre kevéssé valószínű. ENNYIRE jó színész nem lehet valaki, pláne, ha stressz alatt van.

csillagporszem 2019.01.16. 16:59:40

@csincsilla72:
Tudja a fene, lehet nem is az, csak furi a csaj :) Az autizmus spektrum olyan széles, vannak akik nem is tudják, hogy azok mert kevéssé érintettek, csak éppen nehezebben boldogulnak az életben mint társaik. Míg régen az volt a tényállás hogy vannak az értelmi fogyatékos autik, meg a magasan funkcionáló aspergeresek mostanra már rájöttek ez a spektrum nagyon széles és mindenki máshol helyezkedik el. Egyébként meg egy auti 2személyes helyzetekben nagyon jól tud működni, általában csoportban vész el és diagnosztizálni őket nem egyszerű, gyerekeket is bentfekvés alapján megfigyelnek 1 hétig egyedül és csoportban hogy tényleg megállapítható legyen. Szóval ha az, nem fog lejönni róla néhány casting alapján :)

csincsilla72 2019.01.16. 17:01:21

@Paic Róbert: csak ne lenne a lombik akkora nagy kockázat az anya egészségére. Nem beszélve arról, hogy az embriók minősége az évekkel rohamosan romlik, egyre nagyobb az esélye annak, hogy a gyermek nem lesz teljesen egészséges, illetve genetikai eredetű problémák is felléphetnek.
Ez az, amiről kevesen tudnak és nem is szeretik figyelembe venni.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:01:59

@Paic Róbert: hehe, önző dög vagyok ám, nem szeretek osztozkodni a jón, sőt mindent magamnak akarom!
@csincsilla72: emlékszem még talán egy hónapja Bellával is fejtegettük ezt én mutattam rá, hogy autista jegyeket is produkál. És mi is erre a következtetésre jutottunk végül amit te is irtál. Amúgy van akinél nem csináltak pszichot, ezt Tivy mondta el a videójában de átlagosan a 90%-ban igen. Mivel látjuk hogy instán van egy másik kép is róla igy meg vagyok győződve hogy az esetek 60%-ban rátesz a butaságra egy lapáttal-modellfotózás, bénázás-de nagyon sok esetben zsigerből jön neki, hogy hülye. Ha beteg akkor nem engedtem volna játszani egy ilyen műsorban, mert ha valaki akkor én hiperérzékeny vagyok erre. Van a környezetemben A tipusos antiszociális kisfiú, féltem a találkozástól, más igen, de elsőre elfogadott és imád, mert úgy tudom kezelni! :)

csincsilla72 2019.01.16. 17:02:48

@csillagporszem: Azért egy pszichológus a jól funkcionáló ASD-t is ki kell szűrje. Kérdés, miről szól ez a vizsgálat.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 17:03:59

@Paic Róbert: utálom, hogy mindig én vagyok az ellenpólus, de mindig eszembe jutnak a memoáromba írandó sztorik. kapásból tudnék neked mutatni vagy öt lombikos családot, akikkel hatalmas gondok vannak, voltak. (azért a múlt idő, mert az ötből kettőt már állambácsi nevel)

csincsilla72 2019.01.16. 17:05:01

@Nyuszomuszo83: Persze, nyilván van ebben tudatosság is. Keresi a kamerákat, de néha kilóg a lóláb :-)

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:06:35

@csillagporszem: Minden rossz szóért, amit úgy érzel, hogy tőlem kaptál, minden olyan megnyilvánulásért, amelyről úgy gondolod helytelen volt irányodban, itt szeretnék Tőled elnézést kérni.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:08:33

@Paic Róbert: én azért szeretem ebben a természetes dolgokat, legalább azt a pár percet ne vegyem el magamtól ami akár öröm is! De amikor nincs más lehetőség én támogatom a dolgot csak piszok drága, és @csincsilla72: is igazat adok mert tényleg van egy csomó kockázat is. :) Meg azért bevallom ha egynél több petesejt termékenyül meg akkor bizony nagyon beparáznék, egy, de az egészséges legyen, persze kockázat sajnos mindig akad!

csillagporszem 2019.01.16. 17:10:05

@Franky4finger: bakker ne sajnáld az enyémet, nem ezért írtam, szánalmat sem akarok. Boldogok vagyunk és harcosok, hiszem hogy hasznos tagja lesz a társadalomnak :) Kis vidám, életrevaló, okos, nyitott, mégha félénkebb is és sokan szeretik és az a fontos hogy boldog legyen és aki meg bántja azt én leharcolom. Álomvilágban sem élek, mindig lesz egy B terv ha nem lenne önellátó akkor nagyon jó helye lesz. De hiszem hogy befog illeszkedni és biztos kap majd sok bántást másoktól, de hiszem hogy ezeket is feltudjuk majd oldani, mert értelmes gyerek. Szóval mi tényleg boldogok vagyunk vele, nem kell sajnálni, van akinek sokkal rosszabb.

Paic Róbert 2019.01.16. 17:10:15

@úgymond olvasó mmkk: a valószínűséget írtam nem a tényeket ;-)

Paic Róbert 2019.01.16. 17:12:29

@Nyuszomuszo83: erre most nem tudok mit írni.@úgymond olvasó mmkk: ne utáld magad majd mi megtesszük helyetted :-D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:13:08

@csillagporszem: megszólítalak pedig tudom hogy haragszol rám, de ahogy Józsi irta ne vedd a szavakat jelzőket magadra amiket Zsura írunk! A picid miatt kitartást, sok erőt és rengeteg boldog percet kívánok Neked! De ez a lány színésznő, a gyermeked csoda, mert a tied akármi is történik, még ha nehéz is.

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:14:24

@Nyuszomuszo83: Te most nem vagy öribarim, azt tudod-e?

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:14:38

@Paic Róbert: nem is kell, már csak filozofálgattam! :)

Franky4finger 2019.01.16. 17:15:50

@csillagporszem: nem írhattam azt hogy örülök neki. Az én rokonom gyermekét ezek szerint mélyebben érinti, sajnos önmagát sohasem lesz képes ellátni felnőtt korában sem. Amikor a sajnálatomat fejezem ki, ebből indulok ki.

csincsilla72 2019.01.16. 17:16:57

@csillagporszem: Egészséges, ép emberek is kaphatnak bántást másoktól a leghülyébb okok miatt. Például azért, mert beköltöznek a vellába, ott megbuggyannak, teli szájjal ordítanak a másikkal, örökké kinn a picsujuk és még az is kiderül róluk, hogy megvolt nekik a fél ország, színesítve azzal, hogy ez bármelyik nemet takarhatja. Sőt pánlelkeket és egy kóbor unikornist is :-)
Komolyra fordítva, egy egészségesen született gyermek is megbetegedhet, nincs garancia senkinek sem egy hosszú, egészséges, sikeres és boldog életre. A gép dob valamit, lesznek lehetőségek, azokkal kell élni a lehető legjobban. És ennyi :-)

csillagporszem 2019.01.16. 17:17:15

@Ármándójózsi: nem veszem magamra, de ettől még megfogom védeni :) Csak ez a Zsu-nak csak a hülyék drukkolnak zavart :)
És köszönöm aranyos vagy, de ezek csak tények voltak, nem azért írtam hogy ezekután velem mimozaként kell bánni, ettől még nyugodtan támadhattok ha valamivel nem értettek egyet :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:17:30

@Ármándójózsi: hááát most meg félreértesz, pont hogy a hagyományos módszert preferálom! úgyhogy te csak ne haragudj itten rám! És most is köszönöm hogy kiálltál mellettem (amúgy tényleg jól esett és hála) De azért az asszonynak meg a 3 gyereknek elmondjuk hogy lehetséges egy kizstezsvér érkezése? :D

csincsilla72 2019.01.16. 17:20:02

@csillagporszem: Rosszul fogalmazol. Hülyék vagyunk itt mi mind, kivétel nélkül, mert egy ilyen manipulált baromsággal csesszük az időnket. Ahol úgyis a retek dönti el, kit kell utálni, kisavazni, kivel kell megnyeretni. És még tépjük is egymást, hogy melyik beköltözött agyhalottnak drukkoljunk. Szánalmas. XDDDDD

csillagporszem 2019.01.16. 17:21:59

@Nyuszomuszo83:
Nem haragszom, csak vitázni nem akartam :) Köszönöm, én pedig kívánom hogy összejöjjön az a gyerkőc, mert olvastam amiket írtál es egyetértek az érveiddel.
Az meg hogy ki milyen odabent lehet sose derül ki :)

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:22:48

@csillagporszem:
Egy dolgot ismerj el. Itt senki nem volt, aki ne ítélte volna el, amit Reni művelt Zsuzsuval, mikor az elmeállapotára utalt. A szimpátia azonnal Zsuzsu mellett volt. Veled sem az volt a probléma, hogy kedveled a lányt, hanem szinte minden hozzászólásoddal Rolit támadtad, ha illett a szövegkörnyezetbe, ha nem. A villában pedig a másik két "barátja" nem védte meg, nem határolódtak el Renitől, sőt Greg pl. akkor jelentette ki, hogy Zsuzsuval kinn nem fog kapcsolatot ápolni. Ha egy cseppnyi alapja is van annak, hogy Zsuzsu szellemileg nincs rendben, akkor a szülők felelőssége, hogy kitették a lányát a villabéli létnek.
Amúgy az autistákat már a tudomány sem találja szellemi fogyatékosnak. Sokan bizonyos területeken kimagaslóan teljesítenek. Még sok örömöd telhet a gyermekedben.

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:25:07

@Nyuszomuszo83: Dehogy értettem félre, tudom, hogy a hagyományos módszert támogatod csak ugye én arra gondoltam, hogy természetesen az URAD engedélyével (vagy ha nem akkor a háta megett) izé, szóval, hogy szívesen lennék az örömapa, vagy mi?

Franky4finger 2019.01.16. 17:27:45

@csillagporszem: Én továbbra is a Zsuzsizmus ellen vagyok ettől függetlenül hogy személyedben találkoztam "normális" Zsu rajongóval. A véleményem továbbra is, hogy ez
a VV már egy újra gondolt "Maunika só".

rm40 2019.01.16. 17:29:00

@csillagporszem: Bizony. Amúgy emlékszem, anno VV1 Szabolcs viselkedésében többen is láttak autisztikus jegyeket, ott is volt egy fajta kirekesztettség, majd jól meg is nyerte azt a szériát ráadásul egy Majka ellenében.

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:30:42

@csillagporszem: Zsu-ról a véleményem nem változik egyelőre, mert őt is a viselkedése, tettei alapján ítélem meg, de Miattad, mert itt vagy, óvatosabban fogok fogalmazni, mert nem szeretnélek ezzel Téged megbántani. Ettől még persze a véleményünk nem fog megegyezni, de nem is kell. "Támadni" meg majd akkor foglak, ha úgy érzem olyasmit állítasz, amiről azt gondolom, nem a valóságnak megfelelő.

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:34:25

Ha az Rtl a jelentkezőkkel közölte volna előre, hogy idén mindenképpen lánnyal szeretnék megnyeretni a realityt, sok fiú biztos, hogy nem maradt volna. Ráadásul abban az esetben sokkal gondosabban kellett volna castingolni.

Cherie 2019.01.16. 17:35:34

@csillagporszem: nincs neki semmi baja szerintem, átlagos, vidéki fiatal lány, aki megjátszotta magát, most már az utóbbi adásokban érdekes módon nem grimaszol olyan erőteljesen, rángatja a fejét, beszélni is összefüggőbben tud stb., előjött az igazi énje, ami egyébként szimpatikusabb, főleg mert benne pld. megvan az ami a többiben nincs: a hajlam a tanulásra. Nem vagyok Zsu rajongó, nem is voltam, de ha arról van szó, hogy hatuk közül ki a 'jobb' ember, aki megérdemelné a nyereményt szerintem ő jöhet szóba, még akkor is ha jó sokáig megvezette a népet. Az meg amit a Reni csinál vele kriminál, az emberek többsége így reagálná le - az agresszívebbek meg lecsapnák a nőt - feltéve ha nagyobb darabok, mint ő..

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:36:52

@csincsilla72: EKG Csincsim!
@csillagporszem: Nagyon szépen köszönöm!

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:39:20

@Sanda.Ipse: Igen, nekem is ezzel van a bajom néhány kommentelőnél, hogy a zsigeri gyűlölet nem hagyja őket nyugodni és, hogy egy példával is szolgáljak, mondjuk Zsu elzárta VVV-t a szaunába 8 órára, erről szól a beszélgetés, egy Zsu fun leírja, hogy jól tette, ezért és ezért, eddig oké, így látja, lelke rajta és utána hozzáteszi, csak úgy spontán, hogy egyébként Roli gonosz és Hunort is hátba szúrná. Mondom, mi va? Ez, hogy jött most ide?
A másik amikor valami történik a gyűlölt Roli-val vagy a kedvelt Zsu-val és a tények helyett a preferált embere irányába módosítja a valóságot. (Nem akartam azt írni hazudik, mert most finoman akartam fogalmazni...)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:40:29

@Ármándójózsi: jaaaa, hogy így állunk! Ez esetben nem vagyok semmi jó elrontója, azért elsőként megkérdezzük a Zuram aztán ha kivág mint macskát szarni akkor mi bajom lehet, jöhetsz udvarolni! :D Nem gyere buci jamm bekaplak, nah, azért kell a körités! :D

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:44:39

@Ármándójózsi: én kedvelem Lacikát is, de nagyon bunkónak (nem fenyegetésnek!) tartottam a lefejelős megjegyzését.Azért szoktam írni, hogy a preferenciáim még változhatnak mindaddig, amíg a villában vannak. Roli egyelőre tartja nálam az első helyét, de ez akár bármikor változhat.
Zsuzsu nálam első helyre soha nem fog kerülni, mert nem tartom feledhetőnek az eddig megnyilvánulásait.

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:45:45

@Nyuszomuszo83: majd jól megmondlak az Udvariatlannek, aztán megnézheted magad!

csincsilla72 2019.01.16. 17:46:26

@Sanda.Ipse: De akkor keressenek olyan csajokat, akikkel meg is lehet nyeretni. Mert az idei kínálat a béka segge alatt van. Nem véletlenül adnám én is egyedül Rolinak a nyereményt. Mert tetszik, vagy sem, megint milyen nőket szedtek össze? No offense, de vagy kurva, vagy wannabe kurva, vagy éjsötét, vagy pszichopata, vagy sárkány. Remélem, Renit már kezelik. Jó lenne kiütni pár napra, mindenki díjazná. Ez a műsor akkor sem lesz már mélyebben, ha kétpercenként kapunk egy vágóképet az alvó Renyhéről.

tanárnőkérem 2019.01.16. 17:50:36

@rm40: Alekoszról is volt olyan feltételezés, hogy aspergeres. Aztán ő is megnyerte.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 17:52:32

@Paic Róbert: tudom, hogy imádtok, nem kell tagadni a nyilvánvalót

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:52:54

@csincsilla72: erre írtam én is, hogy akkor gondosabban kellett volna castingolni. A szerkesztő interjújából az derült ki pár hete, hogy Reni volt az első számú jelölt, mert ő "olyan szórakoztató". Számomra egy pillanatig sem volt az.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:55:33

@Sanda.Ipse: Van egy Sanda gyanum, hogy képes is vagy rá! :D No de mi van ha a Zuram nem engem akar, vagy gyereket nem tőlem akar??? Akkor bizony felmerül a kérdés, hogy egyedül kell nekem tengődni??? :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:57:02

@UdvariatlanBolondvagyok: mondjad édes egyetlenem, szivem sötét egének egyetlen fényes napsugara!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 17:58:45

@Nyuszomuszo83: Bocsánat az üresért,,DDD Le van fagyva a kezem...
Ja,,,nem vagyok az a beszari tipus..:)

csillagporszem 2019.01.16. 18:02:26

Mindenkinek köszi, aranyosak vagytok, de nincs időm válaszolni. Ugyanúgy Zsu-fan vagyok, ugyanúgy belémállhattok ha olyat írok ami nem tetszik, nem lettem másabb a tegnapinál és komolyan mondom ha valakivel összeszoktam veszni én akkor sem utálom utána, mégha akkor esetleg felhúzom is magam :)

csincsilla72 2019.01.16. 18:04:01

@Sanda.Ipse: Nézd, a kreatív producer örül, ha talál egy bolondot, aki egész nap pörög és szállítja a "tartalmat". Addig sem kell drága tematikus hetekre költeni a lóvét. Nagy baj, hogy mi nem ilyen tartalomra vágyunk. De ez már a mi bajunk.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 18:04:50

@UdvariatlanBolondvagyok: ezt már tudom hogy nem vagy az, de nem lehet megerőszakolni senkit! :D Gyere lehelem hideg kezed!
Visz a vonat, megyek utánad,
talán ma még meg is talállak,
talán kihűl e lángoló arc,
talán csendesen meg is szólalsz:

Csobog a langyos víz, fürödj meg!
Ime a kendő, törülközz meg!
Sül a hús, enyhítse étvágyad!
Ahol én fekszem, az az ágyad.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 18:06:55

@Sanda.Ipse: egyedül? Ne légy kegyetlen! Vagy hogy megmondasz? Elmondom én a Zuramnak, nincsen titkom előtte! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 18:14:55

@Nyuszomuszo83: Jujjjj,de tudom oda-vissza!!
Na, majd elmondom, de onnantól ki sem tudod meszelni magad belőlem...:)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 18:42:40

@UdvariatlanBolondvagyok: Epekedve várom, remélem így lesz! Gyere az új posztcsihoz! Ott várlak!

Perah 2019.01.16. 19:31:43

@Angora Cardi: Én is kedvelem Lacika poénjait. Azt sajnálom azért, hogy királyként nagyon nem akart konfrontálódni és meg akart felelni Renyhének :(. Én brutál keménykezű lettem volna vele, ha a királyságom alatt így elkezd lázadni és hisztériázni. Jó lenne, ha valaki már komolyan helyretenné azt a pi***t, legalább verbálisan!

@Ármándójózsi: Köszi, ennek nagyon örülök! Ja, akkor te voltál a Sorosozással párhuzamot vonó kommentelő :). Tök igazad van, mert nekem is sokszor jutnak eszembe a csillámcsapat rajongóiról az átlag figyisz-szavazók, illetve a kormány viselkedése. Te aránylag új vagy itt, ugye? Remélem, hogy ezzel a névvel nem a Győzi vagy, bár ő tutira nem tud így helyesen írni :D :D :D. Remélem amúgy, hogy Zsu legtovább max. második helyig jut el, egyrészt mert szerintem ugyanúgy megkattanna, mint anno BB Évi, másrészt nehogy már mindig ilyen típusú (azaz ostoba) emberek nyerjenek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 20:10:10

@Nyuszomuszo83: az egyik barátom sok ideje volt pár nélkül. Próbálta a netes ismerkedést (neki sem jött be) feladta. Azt mondta, a büdös életben nem felesége. Beiratkozott egy túrázós-világjáró klubba. Most volt a 2. házassági évfordulójuk a feleségével és most mondták, hogy jön a baba :) szóval, lehet, hogy csak rossz helyen kutatsz. Próbálj a kedvenc elfogódottságod körül egy társaságot keríteni, (klub , egyesület, stb) onnan könnyebb társat találni aki még hasonlít is rád!

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 21:30:32

@Brigante: Názd meg az e-il fiókod! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 21:31:19

@Brigante: Nézd meg az e-mail fiókod! ;)
süti beállítások módosítása