Hogy volt?

Való Világ 9x72 - Reni lett az üvöltve őrjöngő Era 2.0

2019. január 15. 16:51 - Chat Géza

Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is jobban kijött belőle a crazy bitch. Roli is csak a tökét vakarássza, amikor Zsuzsuval próbál lelkizve bizalmi kapcsolatot létesíteni. Hunor tovább nyomja a kaviáros vajas kenyeret meg a Roli rendezte Expandables főszerepét. Még a benti műnövényeknek is jobb életük van, mint a valódi villalakóknak. Egy kicsit elkalandoztam.

Az adás első felének első szegmense a nagy büdös semmi a négyzeten. Zsuzsu ül a hálóban, mert borotvával elvágta a lábát. Remélhetőleg nem az ereit akarta felvágni. Bár az első bekezdésben felvázolt dolgok miatt érthető lenne, ha így akarna szabadulni a luxusbörtönből. De nyilván csak borotválta a lábát és úgy szaladt meg egy kicsit a penge. Roli áll, vakar kettőt a faszán, majd elkezdi puhítani (nem a tökét, hanem Zsut), hogy neki aztán bármit elmondhat, HA NAGYON NINCS MÁS. Ok, cső - kb így koptatja le Zsu. Greg eközben a riportban vekeng, hogy ő ezt nem érti, hogy a két örök barátnő, hogy fordulhatott ki ennyire magából, hogy saját elveikkel homlokegyenest (srévizavé, vicaverza, dafke, direkte, hogyaszongya, csakazértis, pirosászdurrtmars) szembe menve, az egyik úgy alszik el, hogy haragszik a másikra, a másik meg nem megy oda megbeszélni a dolgok állását. Reni végül csak ledobja hab testét Zsu mellé az IKEA-s  kókuszmatracra. Megbeszélik, hogy minden oké. Erre azért volt szükség, mert amíg Reni egy tangában élvezte, hogy Adri masszírozza a hátát, rájött, hogy Zsu szavazatilag meginoghat, így most nem szabad elveszíteni. Na, milliárdos plakátkampány és nemzeti konzultáció helyett marad a beszélgetés, ami sikerrel járt, hisz Zsu Rolira szavazott.

Ezért nem látom értelmét ennek a nettó 11 percnek, mert ugye a kiválasztás napját mutatja meg, még a jelrakó, mágnestáblás szeánsz előtt. És így ,hogy tudjuk, hogy ki kire pakolt, nos, tök fölösleges. Az adás második anyaga arról szól, hogy Adri és Laci király közösen megreggeliznek. Adri próbálja rávezetni a sötétség urát, hogy ugye vágja, hogy végig Roli volt a puppet master, aki marionett bábuként madzagon rángatta őt. Nem így volt, mondja IX. VV László, első ezen a néven. A parttalan beszélgetés végén Adri a kaviáros kenyeret majszoló Hunorral fejti meg, hogy Leslie Lekvárnak konkrétan nulla gondolata van a játékról, meg úgy alles zusammen mindenről. Nekünk se mond semmit, ő ilyen fogalmatlan gyerek, vagy magába megbeszéli a dolgokat, senki sem tuhatja biztosan- mondja Hunor. Adri tesz még egy kört ezzel a Jó Laci Betyárral. Szőrös kabátját felöltve kiül a taktikai teammel bagózni. 

- Lacika, tudod a kommunikáció az egy Isten adta kincs, amit használni kell. Azért van a nyelvünk, a szájüregünk, a tüdőnk összekötve az agyunkkal, hogy beszédre, gondolatok verbális kifejezésére használjuk, bazmeg. Érted?!

- Ilyenkor de megfejelnélek, geci!

Anikó itt jegyzi meg, hogy burokban, szatyorban, bárhol élő villalakóként, de mezei pocokként se beszélhet így senki sem egy nővel. Adri szerint itt ki is derült, hogy milyen ember Lekvár: egy ilyen kurtán odamondogatós csávó. Nem sokkal később Zsu már megint nem tudja, hogy mit csináljon, tök rosszban van Renivel, de mindig ad neki még egy esélyt, közben meg beszélgetni nem akar vele, mert minek.

vv7_5.png

Ugorgyunk: Hunor és Roli zokszó nélkül szürcsölik befele a még mosogatószertől habzó levest, majd Zsuzsut a királyi etikettre megtanítva jön a lovaggá ütés (Greg lesz a villa felkent vitéze), oszt akkor máris itten vagyunk a kiválasztódásnál. Megkapjuk a jelrakósdi deluxe editionját, majd jön a prémium kontent: Reni süt magának egy adag rántottát, bekuckózik a nappali dizájnerkanapéjára, majd teli szájjal üvöltve, a villával hadonászva, vöröslő fejjel óbégatva károg Zsuzsanak, hogy "valld be, hogy egy színész vagy! VALLD BE!" Zsuzsu is felemeli a hangját, de jóval intelligensebben, a maga visszafogott Soma Mamagésás hangtónusában válaszol, hogy "jó, ez azér' nem igaz, nem vagyok színész, és különben is, azér nem beszélek veled, mert ilyeneket mondasz róllam, hogy elmeroggyant vagyok."

A kiválasztás után még Lacika kap egy villanásnyi játékidőt. Mondja a spanoknak a cigiskanapén, hogy Adri úgyis őt fogja kivinni. Dehogy fog téged, bástya, illetve ez nem ilyen biztos, csak 50 százalék, 35%, hogy engem, 15, hogy Hunort viszi - magyarázza Roli, akire olyan böszmén néz Lekvár király, hogy mondani is kell neki, hogy vegyen vissza a gyilkos tekintetből.

964 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2019.01.15. 17:12:27

"- Ilyenkor de megfejelnélek, geci!" :-D Lacika jól odamondott!

Tökös... 2019.01.15. 17:39:03

Lacika csicska király lesz....
Azért ezt megnézem magamnak ahogy Roli négykézláb esedezik Adri előtt....
Ne kelljen alsógatyában az udvaron aludni...
Hihihihi

Gia 2019.01.15. 17:42:02

@Mildi_Bp: Odamondott,csak Renyhének kellett volna címeznie..Jobban meg is értenénk mingyán..

Tökös... 2019.01.15. 17:44:13

Némi nemi zavarból kiindulva, renyhe lehetne a király....

csincsilla72 2019.01.15. 17:57:10

@Tökös...: Attól azért a jóistenke mentse meg a villalakókat. Nem a kedvenc szériám, de nem utálom én ezeket a gyerekeket. Ha Renyhe hatalmat kap, ott kő kövön nem marad. Ha viszont Renike lesz a kanclerin, Zsuzsut kicsinálja. Szar hete van ennek a leánykának.

mocskosmacska 2019.01.15. 17:58:24

"ország-világ előtt kijelentem" - nagy szavak

mocskosmacska 2019.01.15. 17:58:56

@csincsilla72: Adrinak viszont nem kellene párbaj előtt túl nagy diktatúrát bevezetnie.

mocskosmacska 2019.01.15. 18:00:49

Adri abból a szempontból könnyű helyzetben van, hogy a sokat emlegetett szív és a taktika is ugyanazt mondja: Laci
A szív indokait nem kell magyarázni, elég bajuk van egymással. A taktika meg radics és ánusz miatt mondja. Eddig mindenki kizúgott, aki alázta a nőket.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:01:19

Bár már nagyon nem aktuális, de ezt a vlogot is érdemes megnézni, hogy mi a srácok álláspontja a tematikus hétről. Lekvár is elég jól kifejezi magát szvsz.
rtl.hu/rtl2/valovilag/lacika-kiralysag-roli-hunor-kivalasztas-vvlog-vv9

csincsilla72 2019.01.15. 18:03:30

@mocskosmacska: Ez így van. Roli már visszajött egy győztes párbajról, Adri vele még taktikázhat is. Szerintem is Lekvár lesz a választott. De hogy ki jön vissza, meg nem tudnám jósolni. Adrira tippelek. És arra, hogy Roli nem fog párbajozni, mert róla Hunor le fogja venni a kéket.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:04:19

@csincsilla72: Hunor nem csak a lilát veheti le?

csincsilla72 2019.01.15. 18:04:25

@mocskosmacska: Most dől el, van-e tattikai érzéke. ha kihívja a fiúk közül bármelyiket és rommá szívatja, azzal ő fog rosszul járni.

mocskosmacska 2019.01.15. 18:05:05

Reninek ordibálás közben estek ki a kajadarabok a szájából.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:05:31

VÉDETTSÉG MEGSEMMISÍTÉS - Ez jelenleg HUNOR birtokában van

Ezzel a képességgel a tulajdonosa a játék során egy alkalommal megszüntetheti saját maga vagy valamely villatársa védettségét. Vagyis hiába nyert párbajt egy játékos, amennyiben felhasználják ellene ezt a szuperképességet, ismét kiválaszthatóvá válik. Nagyon fontos, hogy a szuperképesség felhasználása nem azt jelenti, hogy használója megszerzi a lila kendőt valamely társától, egyszerűen csak megszünteti annak Védettségét.

mocskosmacska 2019.01.15. 18:06:20

@csincsilla72: reménykedem, hogy van. Reményre ad okot, hogy rájött, hogy zsuzsnak nem érdemes renire rakni, mert úgysem fog más. Meg, hogy rájött, hogy lekvár reninek akar megfelelni. Szóval remélem, hogy lesz ennyi esze.

Tökös... 2019.01.15. 18:12:19

@csincsilla72:
Ez a tematikus hét erről szól...
Egyszer hopp, máskor kopp.....
Ha nem voltál geci, valószinű veled sem lesznek gecik...
Egyébként meg majd a nézők eldöntik hogy ki mennyire szemétláda, és nyilván őt szavazzák ki...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:13:14

@Tökös...: Elvileg ennek nem tematikus hétnek kellett volna lenni, hanem Lacika szuperképességének. Nagy ajándék, hogy ha utána fordul a kocka.

Tökös... 2019.01.15. 18:15:33

@Vérnyusszancska:

A lila kendő kenbabánál van, egyenlőre nem akarják elvenni tőle....
Nem tudom Hunyor miért mondta azt Anikónak hogy majd szerdán kérdezze meg hogy felhasználja-e...

Tökös... 2019.01.15. 18:16:38

@Vérnyusszancska:
Végül is így igazságos nem ?
A cselédből királyné.... mint Zsuzsinál....

Angora Cardi 2019.01.15. 18:17:34

Kösz Gézu!

@Vérnyusszancska: ezt is megnézem Nyu :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:19:51

@Tökös...: Mert akkor is le lehet venni, hogy a kiválasztott kivihesse a mostani védettet. Annyi a bökkenő, hogy Gregnél meg van egy + lilakendő. Így ezzel az erővel vissza is teheti magára, és Hunor a semmire pazarolta a szuperképességét.
Miért lenne igazságos? Ez az ő szuperképessége, őt miért szívatják, hogy a visszájára fordulhat? VVV miért nem zárhatta el akkor Zsút bármikor 8 órára? Nem érzem túl fairnek. Ha tényleg sima tematikus hét lett volna, akkor oké, de így?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:20:21

@Angora Cardi: Tényleg jó, és ebből nekem az jön le, hogy Lacika azért elég jól ki tudja magát fejezni, még ha a szerény eszközeivel is teszi. :)

Angora Cardi 2019.01.15. 18:23:17

@Vérnyusszancska: Igen.. tipikus eset akivel nem akar, azzal nem beszélget. Mondjuk ezt is megértem néha..

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:24:25

Megnéztem a képeket, amiket készítettek róluk ezen a fotózáson. Két dolog lett tök egyértelmű.
1. A fotós egy kontár
2. Lakatos Márk egy kontár

javier2 2019.01.15. 18:24:26

100 % hogy lacikát hívja ki ,már folyamatosan osztja lekvárunkat és sajnos nyerésre áll
életben az ilyen picsát azonnal ignorálom, a játszma kezdete elején

javier2 2019.01.15. 18:25:29

@Vérnyusszancska: de mivel szeret rámelegedni a radiátorra ez a szakma az övé...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:25:45

@Angora Cardi: Én szeretek beszélgetni, szeretek sokat beszélni, de a bentlevők többségével én se nagyon kommunikálnék, ha nem lenne muszáj. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 18:26:04

@Vérnyusszancska: akkor nem tudja visszavenni a második kilátás Greg, ha tőle kérdezik először, hogy akarja-e használni.

Ez így tényleg nem fair, hogy szuperképességből csináltak tematikus hetet és megfordították.
Mert úgy akkor mindegyiknek lehetne fordítottja is.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:27:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát, rtl klub meg a gumiszabályai. :D
El tudom képzelni, hogy újra kérdeznék, vagy előbb Hunort fogják kérdezni. Mondjuk Greggel most sokra nem mennének, Adri úgyse merné vinni. Sajnos. Pedig ellene vigyorogva jönne vissza. :)

csincsilla72 2019.01.15. 18:27:58

@javier2: Márpedig ott benn kurvameleg van. :-) Ha Reni picsuja állandóan pucér, akkor nem fázhatnak.

Angora Cardi 2019.01.15. 18:28:45

@Vérnyusszancska: Én nagyon kínosan érezném magam közöttük az biztos.

csincsilla72 2019.01.15. 18:29:50

@Tökös...: Én boldogan kiszavaznám a főtroll/főgeci Renit, ha tudnám, de ha ki sem viszik? :-((

mocskosmacska 2019.01.15. 18:30:15

Zsuzsu tud még hazugságvizsgálatra küldeni embereket? Mintha három lehetősége lett volna, és ebből eddig egyet használt el.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:30:25

@csincsilla72: Melegíti őt a háj. :) ohh, de gonosz vagyok. Amúgy nem tudom, hogy hogyan lehet még mindig ahhoz képest nem annyira kövér, hogy tényleg folyton zabál. Mert ez zabálás. Ha ennyit ennék 2 hét múlva a daruskocsi vinne el.
@Angora Cardi: A legrosszabb, hogy nem lenne kihez szólni hónapokig. A mostaniból tényleg a Roliék hármasával lehetne beszélgetni valamennyire.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:31:16

@mocskosmacska: Igen, még van kettő neki. Igazán kiküldhetné csillámkukit és rákérdezhetne, hogy szokták-e kibeszélni a háta mögött Renyhével. :D

Tökös... 2019.01.15. 18:31:35

Én ezt úgy nézem hogy nekem tetszik ha Roli csicska....
Meglátjuk hogyan oldja meg a reggeli készítést, főzést, mosogatást, lavorban fördést, udvaron alvást...
Miért lenne ez kibaszás ?
Vissza nyal a fagyi, ennyi....

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:33:13

@Tökös...: Leírtuk, hogy miért kibaszás. Ha a többiek szuperképessége is az ellenkezőjére lenne fordítható, akkor nem lenne az. Így nettó kibaszás.
Ezt a visszanyal a fagyit meg hagyjuk már. Mit nyal vissza? Az volt a legnagyobb bűnük, hogy elvették tőlük a tusfürdőt, meg a sarokba lettek állítva egy órára? Uram irgalmazz, akkor engem szarrá kínoztak az oviban. :)

Angora Cardi 2019.01.15. 18:33:54

@Vérnyusszancska: Valamennyire igen. Viszont én biztosan tudom, hogy a többit nem bírnám magam körül elviselni. Már hazakéreckedtem volna :D

csincsilla72 2019.01.15. 18:34:03

@mocskosmacska: Spórol. Szerintem a szerkiket akarja kiküldeni. A kérdése: ki fogja megnyerni:-)

Sevda 2019.01.15. 18:34:58

Kíváncsi leszek, ha Reni lesz a kancellár Adri mellett, Roli mennyire fogja tűrni a keresztbeszopatást, mert az tuti, hogy abból ki fog neki jutni bőven.
Remélem, nem kell csalódni

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:35:29

@Angora Cardi: Na igen, döbbenetes, hogy mennyire antipatikus társaságot sikerült beválogatni.

Tökös... 2019.01.15. 18:35:37

@Vérnyusszancska:
Ténykérdésről vitázunk....
A retek ezut a döntést hozta, hogy szopjanak a hatalmon levők...
Támogatom az ötletet...

csincsilla72 2019.01.15. 18:35:39

@Tökös...: Azért ezzel óvatosan. Voltak szabályok, amelyeket az RTL állított fel, és amelyeket a villaparasztok ignoráltak. Ezért jött a "bünti", amibe valóban nem szakadtak bele.

csincsilla72 2019.01.15. 18:36:45

@Sevda: Én meg remélem, röhög rajtuk. Ugyanis Reni ebbe bele fog pusztulni.

Tökös... 2019.01.15. 18:37:47

@csincsilla72:
Bocs, akkor én lemaradtam....
Az rtl szabálya 1 tematikus hetet enged ?

Sevda 2019.01.15. 18:38:40

@csincsilla72: igen, én is abban reménykedem, hogy Roli nem okoz csalódást, mert ezt nézem ki belőle, hogy csakazértis megoldja, sőt, vigyorogva.
Reni fogja hozni a formáját, nagyszájú útszéli, aki már a kisebb hatalomra is ugrik, és dirigál.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:39:58

@Tökös...: Arról vitázunk, hogy fair-e vagy sem. Egyáltalán nem fair, mert a többi képesség használója sem szenvedte el a visszájára fordított képességét.
Támogatnám a fordított királyság ötletét, ha így nem olyan szaga lenne az egésznek, hogy Lekvárt büntetik, mert használta a képességét. Megnéztem volna Zsuzsut például, hogy elhasználta-e volna az elzárást, ha utána ő is mehetett volna oda 8 órát fetrengeni. Arról nem is beszélve, hogy elvileg fel se használhatta volna, mivel nem ütközhetett volna a kihívással. De hát igen, az rtl mindent a szája íze szerint csinál, ebben egyetértünk.

Tökös... 2019.01.15. 18:41:24

@Vérnyusszancska:

Oké ha azt irom hogy nem fair :?
Szerintem ad egy lökést a játéknak, ha a másikból is kijön az állat...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:43:01

@Tökös...: Szvsz nem kellett volna ilyen szuperképesség, ha akarnak ilyen tematikus hetet, vagy lett volna Király vagyok szuperképesség tematikus hét nélkül. És akkor a kecske is, meg a káposzta is.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:43:49

Nem sok kreativitásra vall, hogy az egyik szuperképesség gyakorlatilag az egyik tematikus hét is egyben. :D

Sanda.Ipse 2019.01.15. 18:45:51

off Exatlon Románia vs Magyaro. 19 óra

Tökös... 2019.01.15. 18:46:30

Ami zsut illeti..... bármilyen hisztis és mondjuk úgy egyszerű csaj zsuzsi, Renyhával egyedűl ő szakította meg a kapcsolatot...
A többi játékosnak nem gond Renyha...
Kiváncsian várom mikor mondja ez kenbabának is....
És akkor megvan a végső győztes is szerintem....

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:47:00

@úgymond olvasó mmkk: EKG
Amúgy az is vicc, hogy vannak olyan gagyi képességek, hogy öröm nézni. Értem én, hogy nehéz egyenlő súlyú képességeket kitalálni, de akkor lehetett volna úgy, hogy kevesebb képesség van és nem automatikusan kap mindenki egyet, hanem meg kellett volna érte küzdeni. A VV5 ilyen formán sokkal jobb volt, mikor vetélkedők voltak a védettségért. :)

Marcsee 2019.01.15. 18:49:52

@mocskosmacska: Azért Laszika rohadt messze van nőalázásból a Radicsi és MókusÁnuszi magasságokhoz képest. Belőle szimplán kijött a környezetében tanult dakotaminta.
Mondjuk az megint nagyon nem tetszik, hogy arról semmit sem tudunk, hogy min feszkóztak össze, vagy hogy jutottak idáig Adrival. Legalább a BV-ben megmutatták volna. De ki van adva Lekvárra a kilövési engedély :(
Amit Renyhe művel nap mint nap, az sokkal gázabb, mint egy "lefejelnélek".

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 18:50:03

Fröcsögő rántottás kép hun van?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:56:31

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem mondod, hogy igényt tartasz rá. :D

Tökös... 2019.01.15. 19:00:29

@Marcsee:
Bocs, azért ez gázos....
Lacika lefejelné szívesen Adrit....
Megkockáztatom hogy Lacika ezt az érvrendszer használja más esetben is....
És innen már csak egy lépés a családon belüli erőszak...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:07:24

@Tökös...: Azért ilyen messzemenő következtetéseket levonni ebből kicsit túlzás. Mi is írtunk itt már cifrábbakat, hogy ki mit tenne egyik másik villalakóval. Ennél szerintem Csoki sokkal agresszívabb volt, már csak a viták során is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 19:09:39

@UdvariatlanBolondvagyok: A legnagyobb gáz, miközben azt óbégatja, hogy valld be!

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:11:00

Estét!-Jó volt Gézu, hiányolom a a Renyhe szájából kipotyogó félig megrágott majd visszaköpködött rántotta darabkás képet! De Zsizsikes feje is brutál jó, hűen tükrözi a személyiségét! Őrült! :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:15:58

@Nyuszomuszo83: Nem kicsit vagytok perverzek. Mikor élőben láttam már akkor megálltam a fejlődésben, nem hogy még képek formájában is nézzem. :D

hereverő heverő 2019.01.15. 19:16:18

@Tökös...: honnan veszed ezt? Máskor is így kommunikált? Én nem láttam... Szerintem egyáltalan nem gázos, tök nyugodtan mondta Lekvár, valójában nyoma se volt erőszaknak. Pláne nem hiszem, hogy Laszika otthon is így nyomná (ami egyébként még lehet attól, hogy itt nem így látjuk)
Renyhe állandó sértegetése sokkal gázabb szvsz.

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:17:51

@Vérnyusszancska: deee ooolyyaaan megkapó látvány volt! Sose láttam még szebbet!

hereverő heverő 2019.01.15. 19:19:56

@Vérnyusszancska: én háromszor us visszapörgettem Roli tökvakarását mire végre elmentem. Hát had nézzék a fogyókúrások!

Ez mondjuk nagyon prosztó szokása a tattika rozmártestű apostolának.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:20:06

@hereverő heverő: EKG
Én is úgy érzem, hogy túl lett ez lihegve, nem is kicsit. És a feltételes mód nem fenyegetés. Ha azt mondta volna, hogy "jól van, nyomjad, de jól jegyezd meg, ha kimegyünk innen téged agyba-főbe fogunk verni, fejelni". Na az az lett volna. Így meg egy ideges, prosztóbb megnyilvánulás.
@Nyuszomuszo83: xDD

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:21:59

@Angora Cardi: Na igen. Csak tényleg az fog bosszantani, hogy erre lesz az egész párbaj kihegyezve, hogy ilyet nőnek nem mondunk, és egy agresszív állat. A többség meg majd kajálja.
@hereverő heverő: Az valami elképesztően undorító. Engem az se érdekel, ha vakargatnia kell, de legalább ne a szoba közepén. Pláne ne másokkal beszélgetve. :D

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:24:45

@Angora Cardi: a feje mindenképpen, mindnek! :D

Tökös... 2019.01.15. 19:28:54

@hereverő heverő:

Még nincs vége a műsornak....
Lekvárlacika ereiben egy bika ereje csörgedez....

MosóMaca 2019.01.15. 19:45:54

Estét! Egyetértek Gézuval,ez a műsor teljesen kifújt... Dög unalmas,egyik karakterben sem maradt semmi,ami még feldobhatná

javier2 2019.01.15. 19:47:59

adri nekem szimpatikus volt , habár látom tickkel a szemével és forgatja a szemét
ami idegrendszeri tünet, de kedveltem ennak ellenére .aztán hunorral sex és más semmi
onnantól már jó roli is ,mint lelki társ.Jó pasi dobja az átlagos csajt erre a csaj pozitív visszacsatolást keres tessék itt van roli.

és lekvár tökéletesen mondta azt nem dob labdát adrinak ,mert azt azonnal kifecsegi(amit adrinak elmondanak nagyon ügyesen használja fel)
és itt lekvárnak ott kellett volna hagyni a picsába
de adri tovább vitte a dolgot addig a pontig , hogy lekvárt egy állatnak állítsa be.
sajnos adri nyerőre áll

javier2 2019.01.15. 19:52:22

@Tökös...: a szívcsapat a hierarchia hetet még ki sem hirdették már offolta.
Nem tartottak be semmit az első másodpercben minden szabályt meghágtak mint david hasselhoff 3 vodka narancs után robbie williamst pedig greg is szabadpréda.

ibsen 2019.01.15. 20:03:25

Sziasztok!

Jó volt Géza, tetszett!

@Tökös...: Lehet azt kéri majd tőle nyalja ki :-))

ibsen 2019.01.15. 20:08:53

@Vérnyusszancska: Benne lesz az biztos. Már a szlovákok is tudják hogy Lacika milyen:-)
De félretéve, Lacika egy surranópályás tedd-ide tedd oda gyerek aki eljátssza a riportban mekkora arc de ebből az adásokban nem látunk konkrétan semmit, olykor rappel vagy mond egy jó mondatot azt szevasz. Gondolom az RTL nem bírt válogatni a sok aranyköpése közül. Jószívü, lassú agyú gyerek, érzékeny de egyszerüen a konfliktusait face to face nem vállalta fel. Roliéknak pampog olykor ki milyen szemét, meg stb de ez baromi kevés. A héten Renivel sem akart kibaszni mert mi van ha nem ő lesz a királynő, meg csicskázás, el is dobta a koronáját a gecibe meg a palástot hogy őt ez nem érdekli.

bElannaTorres 2019.01.15. 20:17:02

@ibsen: addig kerülgette a konfliktust, míg az nem lett hogy nem tudja megoldani, csak kiszalad belőle egy ilyen megfejelnélek

ibsen 2019.01.15. 20:20:50

@bElannaTorres: Jó bulinak tünt neki a királyság dolog, de ez nem csak a trónszéken ülök a koronával a fejemen játék... A többiek itt sem adtak a szavára ahogy a játékban sem vették túl komolyan.

ibsen 2019.01.15. 20:29:29

Zsu ma egy kis videóban elmondta hogy látja Renivel való kapcsolatát. Normális, nem mártírkodó és színészkedős sem volt.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:29:42

@ibsen: Nem értem, hogy ez a koronaeldobás miért akkora szó? Ebben a helyzetben a frusztráltság miatt lehet én is ezt csináltam volna. Semmi nem volt a kezében, hogy kezelje a kialakult helyzetet. Teljesen jól indította a hetet, nem szemétkedett, ellenben a gyökér banda igen, Renyhével az élen. A bulla alapján ki is akart szabni büntetést, amit megtagadott a traktortestű. Most ilyen esetben két dolgot tehetsz, vagy őrjöngve beleállsz és egyre durvább büntetéseket szabsz ki, amiket persze megint csak le fognak szarni - ellenben téged a hatalommal való visszaélés tökéletes példájának állíthatnak be - vagy eleged lesz és ott hagyod az egész bandát a pcsába. Az az rtl hibája, hogy nem büntette azokat, akik kivonták magukat a tematikus hét alól, ez a nézők arcul köpése. Azért mentek be, hogy minket szórakoztassanak x hónapon át és ezért a legjobb a végén elvigye a 36 misit és nem azért, hogy minden mondvacsinált kreténséggel kivonják magukat a feladatok alól.

ibsen 2019.01.15. 20:34:15

@Vérnyusszancska: Szerintem ez neki most sok volt. Meghaladta a képességeit. nem vezető típus, mégha késöbb törekedett is rá. Egyszerüen nem tudott gondolkodni összetetten. Miért az RTL máskor büntetett? AMikor Era és Csoki egymás arcától 1 centire üvöltött vagy amikor egy csomóan mocskos zájjal beszélnek egymással? Gumiszabály...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:35:58

@ibsen: Nem, de ettől még rohadtul bosszant. :D
Amúgy szerintem ezt senki nem tudta volna megoldani, ez a 22-es csapdája volt. Ha keménykezű vagy és büntetsz, azért, ha hagyod magad azért. Van rajtad sapka, nincs rajtad. Egy szó, mint száz, én is földre baszcsiztam volna a koronát, hogy csináljatok amit akartok gyökerek. :)

ibsen 2019.01.15. 20:37:59

@Vérnyusszancska: Renivel meg nem mert szembemenni keményen, ha az elég neki hogy csicskának mondja mint máskor poénból és erre ő meg földhöz vág mindent. Renit kellett volna jól megbüntetni úgy hogy a többiek is szívjanak miatta.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:39:02

@ibsen: Ezt ugyan a múltkor kiveséztük, de te hogyan büntetted volna meg? :)

ibsen 2019.01.15. 20:39:32

@Vérnyusszancska: Engem is bosszantott hogy ezt a szerencsétlent szinte körberöhögik a kancellárral együtt vagy nélküle. Ez egy játék oldd meg most ez a feladat.

ibsen 2019.01.15. 20:42:06

@Vérnyusszancska: A többiek kapnak jobb kaját ő nem és aki ad a sajátjából neki attól elveszik.pl.

csillagporszem 2019.01.15. 20:43:11

@Vérnyusszancska:
Na majd most kiderül Adriék hogy fogják végigcsinálni. Reni lesz a kancellár, sok jóra nem számítok :D

Sargabogre 2019.01.15. 20:44:15

Reni még egy kicsit műsorozik és egyöntetűen mindenki rá fogja pakolni a jelét, mer egy idegesítő idegbeteg. már inkább áttekerem ezeket a részeket, mert rémesen unalmas. gyanítom, hogy ő lesz a következő kieső. de kár, hogy Greget befolyásolja, mert itt Zsunak volt igaza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 20:46:04

@Marcsee:

Meg vagy lepve hogy nem tudunk semmit Lekvár és Adri viszonyáról ?
RTL Zsolti csinékja a naga Truman Showját Renyhéről, senkire se marad idő, nem csoda hogy nem vagyunk képbe .
Amíg Renyhe bent van nem érdemes nézni ezt a fostaligát.

ibsen 2019.01.15. 20:48:21

Egyébként meg ugyanaz a csapat volt egymás ellen csak itt az egyik hatalmi helyzetben volt a másik nem és az ellentétekhez szikra se kellett. Lacika nyílván nem választja Greget kancellárnak. Borítékolható volt a balhé és Reni mindig ellentmond pláne ha nem az van ami neki tetszik így meg is történt. Annyi ideje két külön tábor a játék sem változtatott ezen.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:48:26

@ibsen: Nem rossz, kár, hogy itt rá lettek volna szorulva a többiek segítségére, ők meg tuti adnak szegény Renyhének. Mellesleg nem volt külön hűtő, és - ahogy történt is - fogta volna magát, odasétál és kieszi amit akar.
Pont ez volt a lényege annak amit mondtam, hogy nem tudod megbüntetni. Ahhoz, hogy működjenek a tematikus hetek, meg úgy en bloc az egész VV, az rtlnek is olykor büntetni kell. Mert ha nem teszi, a lakók kb azt csinálnak ami eszükbe jut. Ha úgy tartja kedvül félrevonulnak a szobába és napokig ki sem dugják onnan az orrukat. Nekik kellett volna beszólni, hogy márpedig ha nem hajtja végre azokat a büntetéseket, amiket I. László király kiszab rá, akkor kívül tágasabb, avagy utcaajtó nyílj ki! Gyakorlatilag bármit kitalálhattál volna neki büntetésképp, leszarja, nem csinálja meg és nem is lesz következménye.

bElannaTorres 2019.01.15. 20:49:25

@ibsen: miután Zsu kitalált pár feladatot, meg előtte a szerkik is adtak feladatokat, egyből jobb lett a hangulat és nem akartak már lázadozni. Lacika először unalomba ölte az egészet, aztán csak büntetgetni tudott. Nem kellett volna neki ez a képesség, hagyta volna meg reninek. Még jobban lehúzta volna magát, Laci meg kevesebb stresszt kap, és nem lett volna a fejelős szövege sem :) de ezt nem tudta magáról előre.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:50:43

@csillagporszem: Majd most szívbű genyózhat velük reggeltől estig. De csak mert ő olyan kedves. :)
@ibsen: Akkor ezért nem kellett volna Lacikára hagyni a kancellár kiválasztását és a sorrend kialakítását. Az még lehetett volna érdekes.

javier2 2019.01.15. 20:50:44

@Vérnyusszancska: teljes ekg
vv shadi volt ilyen bármit kértek tőle offolta
az egész hetet telibe szarta "tiszta szív" oldal ,de most a három srác ugorjon fejest
a mini scooternek- a töröknek(reni) - tuk pelegrinnek(zsu)

bElannaTorres 2019.01.15. 20:52:19

@Vérnyusszancska: dehogy kellett volna beleszólni. Reni is végrehajtotta a büntetést, amikor már mindent elvettek tőlük akkor lázadtak, rosszul csinálta lackó. Nem adott cirkuszt a népnek.

ibsen 2019.01.15. 20:52:39

@Vérnyusszancska: Amikor Zsu kitalálta a produkciós feladatot mindenki felszabadult volt és kreatív ezek kellettek volna nem csak a parancsok pl.

javier2 2019.01.15. 20:53:11

hogy lett reni a kancellár? szerkesztők?zsóti?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:54:10

@bElannaTorres: Miért ölte volna unalomba? Egy órája se volt kb, hogy megmutassa milyen lehetne, az a hülye már kezdte a raplit. Megnézném, hogy hogyan játszanál egy olyan emberrel társasjátékot, aki az első dobásnál - mert nem tud hatost dobni - leveri a tábláról a bábukat, szétszórja a kártyákat és üvölt mint a sakál.
@javier2: Igen, ezért írtam, hogy ez a 22-es csapdája volt és ebből sehogy nem tudtál volna jól kijönni, itt az rtl-nek kellett volna lépnie.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 20:54:17

zsuzsurol mindig a sweet but psycho cimu szam jut eszembe

csillagporszem 2019.01.15. 20:54:42

@Vérnyusszancska:
Az a baj mondhatja majd azt Reni, hogy ti is ezt csináltátok. Kívánvcsi leszek hogy fog esni Lacikának hogy utolsóként mindenki csicskáztathatja :)

csillagporszem 2019.01.15. 20:55:24

@javier2: gondolom Adri választja ki. A királynő választhat.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:55:57

@bElannaTorres: Őő, mikor hajtotta végre és melyik büntetést?
@ibsen: Zsú egyedül a himnuszt vagy melyiket találta ki, meg azt, hogy nyalják még tisztábbra a popójukat és akkor nem lesz balhé.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:56:51

@úgymond olvasó mmkk: :D :D
@csillagporszem: Ha van esze, akkor fejet hajt és mindent megcsinál, és borzasztó mártír képpel szenvedni fog. Ja és milliószor elmondja, hogy mekkora szemét a szív csapata.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:58:03

Amúgy még ehhez a "Lacika miért nem talált ki feladatokat" marhasághoz hozzátenném, hogy emlékeim szerint az a szerkik feladata. Jó, hogy ne Lekvár szerkessze az összefoglalót, mert ő a király. :D

ibsen 2019.01.15. 20:58:38

@Vérnyusszancska: Nem. Ő javasolta legyenek feladatok meg versenyek. Mikor királyné lett de el is mondta hogy ne unatkozzanak ezért kellenek az ilyen feladatok.

bElannaTorres 2019.01.15. 20:59:09

@Vérnyusszancska: folyamatosan ment a szaunába oda küldték büntetésre, meg a guggolást is megcsinálta. Mit nem hajtott végre, lehet lemaradtam akkor?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 20:59:38

@Vérnyusszancska: tok cuki feje van, amikor normalisabb allapotaban van, de amugy meg egy pszichopata

Lóbelt bácsi 2019.01.15. 21:00:18

Most néztem vissza a tegnapit. Én akkorát röhögtem Renyhe óbégatásán, hajjakmeg :D Visszatekertem kétszer is (van egy kis mazo hajlamom vagy mi). Ez a nő nem létezik, ilyen nincs. Egyébként szerintem ő nagyobb színésznő, mint Zsu (pedig ő is megjátssza magát nemkicsit). Renike jól rádobott még pár lapáttal a kiborulásra, csak a drámaiság kedvéért. A szájból kipattanó rántotta darab meg priceless!

Emlékeztek még a megboldogult VV8 Dinára, amikor ő meg a párizsis zsömlével a szájában óbégatott? Hát ez tök ugyanaz volt Renyhénél. Ismétlődik a villatörténelem.

eloben.hu/bulvar/2016-09-06/vv-dina-teli-szajjal-teremtette-le-a-tobbieket

eloben.hu/uploads/2016-09-06/24edfb02fd1d82fe219439d43adcb8b9_640.png

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:01:15

@ibsen: Mielőtt királyné lett már voltak feladatok, ennek apropóján lett ő is királyné. Arra meg tényleg nem emlékszem, hogy a himnuszon kívül mit talált ki, konkrétan.

ibsen 2019.01.15. 21:01:46

Adr viszont odatette magát Zsutól rendes volt hogy neki akart kedvezni hogy a hálóban aludjon...Lacika szerintem direkt megvétózta ezt:-)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:02:50

@bElannaTorres: Megcsinálta a guggolást? Na neee. :D Amúgy azt se akarta, a felére mondta, hogy jóván most már nem csinálja. A szaunába önként vonult.
@úgymond olvasó mmkk: Lehet ő is vérnyúl? Hmmm :D
@KólaMámor: Azt csodálom, hogy nem megy cigány útra (höhö) a falat.

javier2 2019.01.15. 21:04:17

@Vérnyusszancska: ibsen csak meggyőz ,hogy zsu okos :))))))))))))))))))))))))
rtl felveszi zsóti helyére ,pofát kell vágni OHHHH

bElannaTorres 2019.01.15. 21:04:40

@Vérnyusszancska: nem láttam semmi kreatív megoldást tőle egész héten, tökmindegy hogy indult, úgy emlékszem, hogy eldugták a csokit, aztán lebuktak és kaptak büntetést.
Fitthéten roli meg a többi is dugdosta a piát meg csokit, ennyire nem szigorú ez az egész, lebuksz, kapsz büntit azt kész. De ebből álltak csak ki, elunta magát mindenki.
Nem mondom hogy ne szeressétek őket, csak úgy látom nagyon rosszul oldotta meg, talán olyan hú de jól nem is lehet, de ennél jobban lehetett volna, akkor is ha reni hőbörög. Reni csak szerepelni akart, kellett volna adni neki akkor lehetőséget, seggrázásra stb. Mindegy úgyis nem attól lesz több szavazója

bElannaTorres 2019.01.15. 21:07:14

@Vérnyusszancska: én nem láttam hogy ne csinálta volna meg a büntetéseket, oké a guggolást nem számoltam, nem is volt olyan hú de komoly, félig volt csak az, felét le is nyomta ezek szerint.
De lehet az a baj, hogy csak azt nézem, hogy megcsinálta vagy nem , más kérdés hogy bunkó volt, igen az volt, rá hat a legrosszabbul az unatkozás amúgy.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:12:00

@javier2: Erre azt mondom, hogy én örülnék a legjobban, ha a végén, mikor megnyeri és megkérdezik, hogy mit érez egyszer csak átvált teljesen higgadt, emberi hangra, elmondja, hogy borzalmasan nehéz volt számára megjátszani az idiótát, de sikerült és köszöni, hogy megnyerhette ezt a szériát. De félek ilyen sosem lesz. :( :)
@bElannaTorres: Ha jól emlékszem a fitthéten kizárólag magadat szophattad vele, ha zabálsz, mert nem leszel az első három helyen. Ezen felül nem Renyhének tartoztak elszámolni valóval, hanem az edzőbának. Ettől még az is gyökérség volt, szánalmas, hogy egy hetet nem lehet kibírni zabálás nélkül.
Egyáltalán nem értünk ebben egyet. Miért kéne annak a némbernek bármit megadni? Mert ha nem az van amit ő akar, akkor jön a hadd el had? Akkor ez nem ugyanúgy a becsicskulás jele lett volna? Csak mert leveszitek a keresztvizet Lekvárról azért, mert az elején szigorú volt, utána meg azért, mert becsicskult. Emellett senki nem tud semmi olyat mondani, ami hatásos lett volna a Rúdlénnyel szemben. Még egyszer mondom és tényleg többet nem ismétlem magam, hogy itt senki másnak nem volt fegyvere Renyhének szemben, csak az rtlnek. Behívják, közlik vele, hogy a következő ilyen alkalommal kizárunk és onnantól megoldódott volna a probléma.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:13:00

*szopathattad vele
Elírtam, bocsi

ibsen 2019.01.15. 21:13:47

@Vérnyusszancska: A hálóban mondta Zsu Roliéknak hogy feladatokat kéne adni...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:17:12

@ibsen: De az ugye még mindig megvan, hogy ez nem az ő feladatuk lenne? Hogy adjanak már feladatot amúgy a szerkesztők nélkül? Erre írtam, hogy jó hogy az nem volt elvárás, hogy ők szerkesszék ezen a héten az összefoglalókat. Neki egy dolga volt, hogy királyosat játsszon. Le voltak írva a bullába a szabályok, eszerint elkezdtek volna játszani, amit a hülyék megtorpedóztak. Második napon már küldtek be nekik feladatot a szerkesztők. Ennyi. Zsú se tudott volna a semmiből feladatot kitalálni, már csak azért sem, mert a legegyszerűbbhöz is minimum toll és papír kell, ami meg nekik nincs.

javier2 2019.01.15. 21:18:18

@bElannaTorres: nem értem miért nem érted?
tematikus hetet kihírdették szabályokkal és az elején telibe szarták a többiek(elejen megmondta reni , hogy ő egy varacskos disznó és ha nem fürdik 5x erős punci és lószaga van)
szerkesztők segíthettek volna de leszarták
az elmult 3 napon itt csak azt olvastam ez volt a legszarabb összefoglaló

ibsen 2019.01.15. 21:20:15

@Vérnyusszancska: 71.rész de ez nem rétestészta hogy nyújtani kéne...

bElannaTorres 2019.01.15. 21:20:51

@Vérnyusszancska: akkor másképp látjuk. Reninek - bármennyire nem bírom és nem is annyira mentség- az unalom a legnagyobb ellensége. Lacika ha ad feladatokat, szórakozásra lehetőséget, akkor jobb lett volna a hangulat, és egymás ellen ugranak, ahogy tette is reni mikor a szerkik adtak be feladatokat - és nem lacikára támad.
Hatásos lett volna és lacika jól jön ki belőle, mert azután már szimpatikusabb is lett mikor királyként végigszórakozta a feladatokat, aztán jóságosan jutalmakat adott. Saját érdeke lett volna.
Nem úgy nézem, hogy lacika mondott egy rosszat és húzzuk akkor le az egész fiút, előtte is írtam. Csak mint feladatot és megoldását néztem.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:22:37

@ibsen: Akkor tessék, itt egy kis olvasnivaló.
Ez lett volna a feladat. Ezt próbálták meg Lacikáék kivitelezni, ebbe szartak bele a többiek.
Kiemelném amúgy ezt a részt:
Nap közben: király imádata.

Az alattvalók összeülnek és egymás között kitalálják, hogy aznap mivel, hogyan fejezik ki a hálájukat az uralkodónak, mivel készülnek a számára.

Ezt követően egy hang jelzi majd a nép számára, amikor eljött a király imádatának ideje. A hangjelzésre elsőként az uralkodónak és a kancellárnak kell a helyére vonulnia és elfoglalni azt. Ezt követően a király színe elé fáradnak az alattvalók és előadják aznapi imádatukat.

Ezen felül akkor mit kellett volna nekik még kitalálni?

0.5 bit 2019.01.15. 21:23:17

@bElannaTorres: "Lacika ha ad feladatokat, szórakozásra lehetőséget, akkor jobb lett volna a hangulat, és egymás ellen ugranak, ahogy tette is reni mikor a szerkik adtak be feladatokat - és nem lacikára támad."

Az nem lehet, hogy adott feladatot csak az RTL-nek sokáig tartott míg beszerezte a hárfát?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:23:21

@bElannaTorres: Neked is küldöm akkor a fenti kommentem olvasásra.
Amúgy itt van a teljes hossz: rtl.hu/rtl2/valovilag/villabulla
Lett volna feladat, de partner nélkül nem lehet játszani.

javier2 2019.01.15. 21:23:26

@Vérnyusszancska: cleveland kolléga fejtette ki két napja hogy az alacsony homlok végtelenül alacsony intelligenciával párosul, ehhez hozzáadnám a 4 éves lányokra jellemző grimaszolás
felnőttkorban is megmarad az sem cáfolja ezt.

ibsen 2019.01.15. 21:25:10

@Vérnyusszancska: Zsu mit javasolt ez volt a kérdésed a himnuszon kívül, leírtam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 21:25:35

@javier2: megnyugodtam, akkor én ritka okos ember vagyok :))))))))

Angora Cardi 2019.01.15. 21:26:00

@Vérnyusszancska: ugyanezeket a dolgokat ugyanannak a par embernek magyarazza itt mindenki napok ota

Angora Cardi 2019.01.15. 21:26:48

@Vérnyusszancska: tudnád hányszor bemásoltam, rajtunk kívül nem olvasta el senki

javier2 2019.01.15. 21:27:13

@úgymond olvasó mmkk: nah végre két magas homlokú egyén találkozik .-))))

Angora Cardi 2019.01.15. 21:27:37

@ibsen: Nem vétózta meg. Miért fordítasz ki mindent?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:28:03

@ibsen: Az volt a válasz, hogy 71. rész? Aha, köszi. Ez nem válasz. :) Ha tudod mondd meg, ha meg nem, akkor ne állítsad, hogy tuti mondott.
@Angora Cardi: Amúgy igen, kezd elegem lenni belőle, mert meddő vita. Szándékosan magyarázzák félre az egészet. Ráadásul ami vicc, hogy a Villa Bulla egyértelműen leírja, hogy nem hogy Lacikának kellett volna kitalálni feladatokat, hanem az alattvalóknak kellett volna, hogy mégis hogyan imádhatják őt. :) Innentől kb nincs értelme vitázni azon, hogy a fiúk miért nem adtak feladatot a szerihármasnak.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:30:02

@Vérnyusszancska: én tudom, olvastam, de 2-3 ember ugyanazt a negatív gumicsontot rágja napok ota eskü megsajnáltalak hogy itt magyarázkodsz ők meg viszik továbbra is félre mert valakit mindig fikázni kell aki nem fogyatekos zsuzsika

bElannaTorres 2019.01.15. 21:30:42

@Vérnyusszancska: ezek az alapszabályok, a himnusz is belefért mikor zsu kitalálta, ilyeneket lacikáék is kitalálhattak volna, pl. Valami társastáncot tanuljanak be, most nem kezdek el ötletelni megint. Vagy divatbemutató. Mindegy valami, unalom ellen.

ibsen 2019.01.15. 21:30:55

@Angora Cardi: Magyarul nem támogatta, így jobb? Ő mást látott jobbnak és Zsu is belement Hunor is megérdemelte egyébként.

@Vérnyusszancska: Itt megtalálod ezért írtam.

bElannaTorres 2019.01.15. 21:31:23

@Angora Cardi: nem így nézem, nem azt nézem kit szeretek kit nem, csak mint feladatot néztem, ezért nem lehet itt semmit leírni.

0.5 bit 2019.01.15. 21:31:44

@Vérnyusszancska: "Lett volna feladat, de partner nélkül nem lehet játszani."

Vajon ebből miért nem láttunk semmit:

"Az alattvalók összeülnek és egymás között kitalálják, hogy aznap mivel, hogyan fejezik ki a hálájukat az uralkodónak, mivel készülnek a számára."

Most az alattvalók nem találtak ki semmit vagy csak az illett a szerkesztői elképzelésekbe, hogy nem adtak le belőle másfél percet sem.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:33:30

@bElannaTorres: ugyanazt írjátok napjában 2000x, kifordítva, félremagyarázva

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:34:39

@bElannaTorres: De most sikerült elolvasni a Villa Bullát vagy nem? Mert ha nem akarod, akkor tényleg ignorálom a további beszélgetéseinket, mert így nincs értelme. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy a napi imádat az alattvalók feladata lett volna (ott aztán kiélhetik a kreatív vágyaikat), a további feladatok pedig: "Az egyes feladatokról, eseményekről a nép levélben kap részletes tájékoztatást a Nagy Testvértől." zajlottak volna.
@ibsen: Ok, akkor nem válaszoltál a kérdésemre, ezt megbeszéltük.
@0.5 bit: Jaja, én is most olvastam el teljes egészében, és mily meglepő csak kiderült belőle, hogy a srácok semmit nem tehettek vagy tudtak volna tenni, pláne nem az ő feladatuk lett volna.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:36:53

@Vérnyusszancska: nem olvasták nem is fogják csak darálják ugyanazt a két mondatot

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:38:32

Jó estét mindenkinek!
Off: Nem szóltam eddig hozzá a vv-hogyvoltokhoz, régebb írkáltam ide a Farm idején, de követem a hv-kat s a hsz-kat. Bevallom: egy részt sem néztem, nincs hozzá idegem, viszont szeretem a blog stílusát a kommentekkel együtt, ezért követem.
On: Lacika és Adri kapcsolatához, illetve a "lefejeléshez". Megnéztem a videót, hogy ne legyek vakon. Az jött le belőle, hogy Adri egy manuperáló p***, aki minden áron Lackó bőre alá akar bújni, Lacika ezt nem hagyja. Hát ezért nem bírják egymást, s Lacika utolsó érvként elküldte Adrit a vérbe. Az a mondat kb. ennyit jelent: átlátok rajtad kisanyám, hiába erőlködsz. Úgyhogy az eddigi látatlanban lévő szimpátiám Lekvárka irányában megmaradt, s szerintem egyáltalán nem volt erőszakos, sőt.

0.5 bit 2019.01.15. 21:38:33

@ibsen: "Reni itt vagy? :D"

Ezzel vigyázni kell, mert megjelenik, hogy gyermekkor vágya volt, hogy itt kommenteljen, aztán lesz nemulass.

ibsen 2019.01.15. 21:40:09

@0.5 bit: És még mennyi minden akart lenni amiről nem tudunk :D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:40:25

@Angora Cardi: Nem lep meg. :)
@tanárnőkérem: EKG :)
@0.5 bit: Szerinted az lenne a gyerekkori vágya, hogy ide kommenteljen? Ohh, te kis butus. Ő szerkesztené a hogyvoltot. Hát nehogy má' csak ilyen vacak kis kommentelésre fussa. :D

Angora Cardi 2019.01.15. 21:40:31

@0.5 bit: szétszaladnánk a szélrózsa minden irányába

javier2 2019.01.15. 21:40:51

ennek egy vicces szórakoztató trash realitynek kellene lennie
mikor kollektíve alibiznek a játék szerkesztői simán belenyúlhattak volna
de nem , 4 napig néztük a "török púpos" szólóját, nézhetetlen volt

bElannaTorres 2019.01.15. 21:41:19

@Vérnyusszancska: nem volt kizárva a plusz feladat sehol, de lacika mentsége legyen, hogy szó szerint akarta venni, és nem vitt bele ötleteket. Csokit - akit pl. Nem bírok - nem kellett volna félteni ettől. Nem a nép akart annyira kreatív lenni a királyseggnyalásban, hanem szórakozást akartak, nem kaptak és elunták magukat ez ilyen egyszerű. Mindegy ki lett volna a király, ilyen szabályokkal, egyéb ötletek nélkül ugyanígy rossz hangulat lett volna.
@Angora Cardi: hát szerintem én most is csak válaszoltam, mert komolyan nem láttam hogy reni milyen büntetést nem hajtott végre. Attól függetlenül hogy baromira nem bírom az egész csajt.

csillagporszem 2019.01.15. 21:41:24

@szociál: Kitudja miket nem vágtak be Lacikáról és miért utálják egymást.
VvEra ma ámokfutott instán, nincs lelkierőm végignézni, de nyomatta a csak rosszakat vágtak be róla, jókat meg nem és ezzel manipulálnak de persze nem merte kifejteni konkrétabban mi volt bent csakhogy az rtl összevisszavág és sokminden nem is úgy volt ahogy volt de nem megrendezett :D Csak belekattintgattam, így nem tudom miket mondott még de gondolom az rtl szeretnifogja ezután őt is nagyon :)

Angora Cardi 2019.01.15. 21:41:49

@Vérnyusszancska: a végén írni is akarná akkor bajban lennénk

ibsen 2019.01.15. 21:43:03

Mindjárt kezdődik, kóla és popcorn legyen vagy nyugtató akinek kell:))

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:43:07

@bElannaTorres: Aha, ok.
@csillagporszem: Amikor a BV-ben voltak 3-an, akkor is igencsak gyorsan lekeverte az rtl, mikor VVV-nek megeredt a nyelve. :D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:43:39

@Angora Cardi: Arra gondoltam szerkesztés alatt. :D Mert neki írói vénája is van. :D

javier2 2019.01.15. 21:44:08

@tanárnőkérem: teljesen jól látod én is ezt írtam
de sajnos a kimondott szavaknak súlya van
lacinak kerülni kellett volna adrit , mert finoman fúrta,és szakadt a cérna

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:47:27

@Angora Cardi: Már hogyne lenne! Magzati korában tanulta. :D
Legjobb. Sanyi, a krva anyádat. :D

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:48:00

@Angora Cardi: köszönöm a z EKG-t, kedves selymes fülű kollegina. ;)

Angora Cardi 2019.01.15. 21:50:14

@Vérnyusszancska: ez nem volt magzat, ez már debellának fogant meg
@tanárnőkérem: tancsinéni várod a mai fordított királyságot?

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:51:55

@javier2: Ez tény, viszont szvsz még így is visszafogott volt. Nem tudom, én mennyire tudnám magam visszafogni ilyen helyzetekben. Aztán Adri járt folyamatosan a fenekében, szabályosan provokálta. S ki tudja, mit nem láttunk még.

mindenévfoglalt 2019.01.15. 21:51:57

@csincsilla72: Hunor csak lilát vehet le bárkiről, kéket-zöldet nem.

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:53:11

@Angora Cardi: Majd elolvasom, mi volt, s jól megszakértem. Nem vagyok képes megnézni, sajnos.

csillagporszem 2019.01.15. 21:53:26

@ibsen: úgy néz ki. Még annyit láttam, hogy ő nem fog visszamenni a villába, őt erre nem kötelezheti az rtl, szabad ember... :D
Hálaistennek, még ez a pár perc is sok volt belőle :D

0.5 bit 2019.01.15. 21:54:30

@csillagporszem: "Kitudja miket nem vágtak be Lacikáról és miért utálják egymást."

Valaki irta, hogy vágva volt a Lacika Adri beszélgetés. Vissza nézve valóban, amikor Adri a körméről mesél akkor még ő dohányzik Lacika zsebre tett kézzel ül. Adri következő mondatánál a kommunikációról már lacika dohányzik és jön az emlegetett beszólás.

Most a köröm téma és kommunikáció között vagy hosszú percekig csend volt, vagy valami még volt amit nem láttunk. El nem tudom képzelni mi lehetett, ami Adri körmeinek állapotánál is érdektelenebb volt, hogy nem mutatták meg nekünk a szerkesztől.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:54:43

@tanárnőkérem: :DDDD
én még mártírkodom és megnézem

Cimili 2019.01.15. 21:55:10

sziasztok!
@tanárnőkérem: nekem olyan sunyinak tűnik adri nézése és mosolya.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 21:55:48

@csillagporszem:

Gyakran őt se hívják be a BV-be szerepelni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 21:58:19

aki eztET képes nézni, az vagy mazochista állat, vagy hős mártír. még nem döntöttem el.

Mók_Ica 2019.01.15. 21:58:20

hali :) itt vagyok, ragyogok :))))

bElannaTorres 2019.01.15. 21:58:28

igazából adri sokkal rosszabbakat kapott hunoréktól, roli rendesen belekavarta pár dologba és arra akarják használni, ha kiesik mindent ráfognak , szóval adri csak úgy mint roli és hunor játssza a játékot. Ha a fiúk emiatt taktikusak akkor adri sem szarkeverő, hanem taktikus :)

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:58:33

@Angora Cardi: hajrá, jó szenvedést, akarom mondani szórakozást, reggel korán kelek, megyek iskolába. Majd visszaolvaslak benneteket. :*

Cimili 2019.01.15. 21:58:38

@csillagporszem: era a villában is ámokfutkosott, szvsz senkinek nem fog hiányozni, ha ignorálja a csati.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 21:59:18

off
valaki tudja hogy kell kikapcsolni azt az izét ami miatt minden egyes szó alatt piros csík van ?
felbasz rendesen.

Cimili 2019.01.15. 21:59:42

@Mók_Ica: szia Móki! :)
@úgymond olvasó mmkk: simán csak hősök vagyunk.

Cimili 2019.01.15. 22:01:41

@szociál: arra a hullámosra gondolsz? az akkor van, ha hejjjesírási hibával írsz, s arra figyelmeztet. nemtom, h lehet kikapcs, tojd le! :)

csillagporszem 2019.01.15. 22:01:54

@ibsen: értettem és egyetértettem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:02:45

@Cimili:

azt vágom hogy azért lehet,de csak az alatt lenne piros hullámos vonal ami nem helyesen van leírva, de itt végig bakker.

Cimili 2019.01.15. 22:02:56

renyhe megint produkálja magát, annyira unom már.

javier2 2019.01.15. 22:02:58

@bElannaTorres: nem taktikus
napraforgó , szarkeverő és minden információt megoszt akivel nem kellene

ibsen 2019.01.15. 22:03:11

Greg bekapcsolt automatába....bla bla...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:03:30

@szociál: Lehet a helyesírás-ellenőrző nyelve van rosszul beállítva és azért húz mindent alá konstans.

Cimili 2019.01.15. 22:03:37

@szociál: azt nem értem, h hogy lehet. :(

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:03:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hogy találtad ki? :D Bár most vicceskedni akart, csak nem sikerült.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 22:04:30

@szociál:
helyesírás ellenőrzésnek hívják, angyalom.
beállítások, speciális beállítások, nyelvek, nyelvek és beviteli módok, alul ha be van pipálva a helyesírás ellenőrzés engedélyezése, akkor pipáljad kifele
ha nem jó, akkor doktor gugli nem mondta jól

mobilos perpetuum 2019.01.15. 22:04:53

Régi jól bevált hagyományai vannak az RTL-nél, kire vonatkozzanak a szabályok, kire nem. Amikor Baukó Éva leköpte Jerzy-t Lilu szerint eltüsszentette magát. Bünti elmaradt, mert szükség volt Alkoholosz mellé egy szellemi/ivó társra.
Több ismert példától most eltekintve, a VV5-ből hozok egy hogyvoltot.
Éppen rendőr-hét volt, bement vagy három fakabát, és eligazította a vv lakókat, milyen szabályok lesznek, amit Attliáék dehogyis tartottak be.
Éjszakai őrségben Peti egyenruhában, bár a felsőt levette, beült a jakuzziba. Meg megtehette.
hogyvolt.blog.hu/2012/01/13/vv5_1x119

Cimili 2019.01.15. 22:05:28

most meg nyaljafalja zsut, undorító vagy renyhe.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:06:35

@Cimili: Be van szarva. :D
Hogy nyalizik, kész. Szánalmas.

bElannaTorres 2019.01.15. 22:07:36

@javier2: neki ez a taktikája, roli is milyen volt már mikor odament Zsuhoz hogy benne megbízhat, csak a lány nem annyira hülye mint amilyennek kinéz. Adrinak ez a taktikája, neki nincsenek szövetségesei, a lányok közül egyedül ginu lehetett volna. A többivel nagyon más világ.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:08:04

Két ilyen hülye picsát..

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:08:09

Greg állva pisil? Az meg hogy??? :D

Cimili 2019.01.15. 22:09:22

@Vérnyusszancska: láttam én már cigány asszonyt is állva pisilni.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:09:56

A barátok vagyunk vagy nem, ordítás megy percek óta.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:10:06

@Cimili: Undorító. Na itt van a bezárós gusztustalanság. Elképesztő. Hála égnek kivételesen Zsuzsu nem csicskult be. Eddig. :D
Fúúúj, megint rosszat fogok álmodni :D

,, 2019.01.15. 22:10:07

Az Erás videót belinkelné vki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:10:30

@Vérnyusszancska:

bármit csinálok a gépházban az elgépelt szavak ellenőzréséz is offolhatom akkor is aláhúzza, tegnap nég nem csinálta ezt :(

Mók_Ica 2019.01.15. 22:10:56

nem tudom melyik a jobb, ha rikácsolva ordít renyhe zsu-val, vagy amikor ki akar vele békülni......
most sajnálom zsut......

Angora Cardi 2019.01.15. 22:11:23

Adri sír. Zsu megy vigasztalni.

ibsen 2019.01.15. 22:12:18

Ha beengednének pár óvodást azok körberöhögnék Renit:D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:12:27

@szociál: Basszus. :( Akkor passz.
@Mók_Ica: Csak amiatt nem sajnálom, mert szerintem nem volt sosem renyhe akkora barinője, ez nekem kamu szagú volt elejétől fogva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:12:50

@Vérnyusszancska: megéreztem.
Csoki már Dél-Afrikánál jár, látva Renyhe párkapcsolatban való viselkedését.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:13:28

adri "felszopása" jön...... fordított királyság, adri a királynő

javier2 2019.01.15. 22:14:42

@mobilos perpetuum: te vv attila nevét le sem írhatnád...
elfogytál ibsen néven?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:15:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem már kilőtték az űrbe. :D
Renyhe bazmeg nem tudja hogyan írják a ZS betűt. Aztakrva. :D

javier2 2019.01.15. 22:15:40

közvetítsetek
német francia kézilabda gigarangadó elemzését nézem
mi történt?

Cimili 2019.01.15. 22:16:17

zsu milyen fancsali képet vágott, h eddig tartott a királynősége.:DDD

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:16:32

@javier2: Jött a fordított királyság. Renyhe szerint ők baromi viccesek és jópofák lesznek.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:17:06

Renáta bemondta hogy akkor ő lesz a Kancellár.
Ki is hirdeti az új sorrendet:
Greg 3.
Hunor 4.
Roli 5.
Zsu 6.
Lacika 7.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:17:19

De fasza barátnő Adri is és Renyhe is.

Cimili 2019.01.15. 22:18:09

nem figyuztam. ki lett a kancellár?

Angora Cardi 2019.01.15. 22:18:16

Takarítás van elrendelve, Greg felügyeli.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:18:43

Roli átment Renyhébe? És nem tetszik nekik? Ejnye.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:18:49

@Cimili: Renyhe kinevezte saját magát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:19:31

@Cimili: Renyhe.
Habár a riportban kijelentette, hogy királynőnek jobb lett volna.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:19:49

@,,: Nincs fent. Lehet a 7 órás live-ban mondta de nincs elmentve a storyjaiban.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:20:05

Fingani a királynő orra előtt tilos.

Sevda 2019.01.15. 22:20:16

Reni még kancellárnak is gáz, vigyék már haza.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:20:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak mert ők tiszta szívvel és őszintén játszanak.....

adri nem akarja látni, hogy finganak az alattvalók...... höhöhöhö

Angora Cardi 2019.01.15. 22:20:38

Hunornak kiabálni kell hogy éljen A. királynő

Angora Cardi 2019.01.15. 22:21:20

fiúk lázadjatok tessék szarni a feladatokra

javier2 2019.01.15. 22:21:30

cr7 beszarok
adri mellett ül reni , milyen combokkal?:P

Mók_Ica 2019.01.15. 22:21:40

renyhe .... eddig ellenálló volt, most besúgó lett

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:22:01

@Angora Cardi:

istenem ez a hét is renyhéről fog szólni :)))))))))))
Zsótika túltolja rendesen.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:22:43

@Mók_Ica: Meglepődtél? :D Ő csak szívbű nyomja.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:24:02

Roli a fő célpontja az eddigi szívatásoknak.
A fiúk pudingok tessék lázadni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:24:23

@Mók_Ica: Adri ássa a sírját, akarom mondani olajozza az utcaajtót. Pedig csinálhatná normálisan, ha már ezt hiányolta az előző héten.
Rájuk nem vonatkozik a villabulla?

pomac 2019.01.15. 22:24:49

@szociál: nem fog ,már róla szól :) nyalják meg

Angora Cardi 2019.01.15. 22:24:57

@szociál: Igen és az a durva hogy bemondta h ő a Kancellár és ráhagyták, Greg kicsit nyafogott de ennyi. A baromnak meg tetszik hogy ő ordibálhat a héten.

javier2 2019.01.15. 22:25:06

miért nem roller a 6.?

ibsen 2019.01.15. 22:25:26

Remélem Lacika lesz Adri férje hisz így is nagy a szerelem köztük:))

csillagporszem 2019.01.15. 22:26:05

@,,:
Már törölve, fél órája még fent volt.

Thats What She Said! 2019.01.15. 22:26:09

Adri ha túltolja a király szerepet( vagy túl kemenykedos részeket vágnak be róla), meg hátrányára is válhat a párbajon. Erre gondolnia kene most.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:26:27

@Vérnyusszancska: renyhe egy igazi vérszívó pióca..... és energiavámpír.......

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem renyhe segít neki ásni.... öööö... olajozni azt az ajtót :))))

Thats What She Said! 2019.01.15. 22:27:07

@javier2: biztos taktikai oka van. Hisz Zsut meg 6.-nak tette meg.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:27:10

@javier2: Mert zsu nem békült ki renivel és meg lett torolva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:27:48

@Angora Cardi: és a szívatások elkezdődnek.
És ez szerintük humoros, és vicces és érdekes és szívből jövő. Végülis szemszög kérdése. Attól függ, a fasz melyik oldalán áll vki.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:27:54

@javier2: zsut tette oda renyhe... sztem szimplán rohadt féltékeny volt rá a királynévá választás miatt.....

,, 2019.01.15. 22:28:03

@csillagporszem: fenébe:( azt mondta kb el, mint Radics?

ibsen 2019.01.15. 22:28:36

zsuval nem lett kiszúrva szerintem most se felügyelni se szerepelni nem akar és renyhével sem kell beszélnie ha nem muszáj.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:28:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja.... látjuk mi lett renyhéből...... egy igazi seggnyaló

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:29:00

@Angora Cardi:

:(

@Mók_Ica:

Ezért érdemli meg bárki akik végig tolja ezt ott bent, legalább addig amíg ez a kretén nő bent van.
Egy S.A.S. kiképzés nem lehet ennyire kemény, mint Renyhével együtt létezni hónapokig.
Ezen a héten ki is ütném, nem is értem Lekvárt miért nem fejeli le.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:29:06

@Thats What She Said!: Nem tud gondolkodni, csak azt hiszi magáról, ráadásul van egy jó kis... khm.... nagy tanácsadója, akit fut a jószívű bosszúvágy.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.15. 22:30:13

PUhA Adrienn remélhetőleg Marie Antoinette sorsára jut.
De az akasztással is kiegyezek, ha nincs kéznél guillotine.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:30:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: Rájuk soha, semmi nem vonatkozik. :D
@Mók_Ica: Én nem írom le, hogy szerintem micsoda, mert banolnak. :D

javier2 2019.01.15. 22:30:56

zsu nyomhatja mártírban tovább, reni teljesen outsider
reni nem lesz 3ban hacsak nem szintetizál nitroglycerint a vizeletéből és éget el 4 villalakót

Cimili 2019.01.15. 22:31:10

@csillagporszem: biztos befenyítette a csatorna.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:31:13

@Mók_Ica: ha már Zsu nem békül, keres másik gazdatestet. Tiszta pióca a nő. Borderline-szindrómát vélek benne felfedezni nagyon durván.

csillagporszem 2019.01.15. 22:31:16

@,,: jaj nem néztem végig, totál bevan sértődve, szerinte őt lejáratta az rtl. Csak belekattintgattam. Szerinte összevisszavágnak és sokminden nem is úgy volt ahogy volt, meg direkte akit rossz színben akarnak feltüntetni az alá ijesztő zenét vágnak... valami ilyesmi :D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:32:16

Ennyire ostoba Renyhe. Kb odalöki Roli kezébe Zsút. xDD

,, 2019.01.15. 22:32:24

@csillagporszem: ez az ijesztő zenés nagyon tetszik:)

csillagporszem 2019.01.15. 22:32:38

@Cimili: lehet. Ott írták neki hagyd fent ezt a live-ot, azt mondta fent hagyja :)

Mók_Ica 2019.01.15. 22:32:43

@szociál: +10000000000 ekg

@Vérnyusszancska: már ezért is??? lázadjunk!!! :)))

javier2 2019.01.15. 22:33:15

zsu jól járt nem látjuk meg a geci oldalát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:34:07

@csillagporszem:

Era habzó szájjal tolta, még levegőt se vett sose, amikor meg válaszolni akartak neki, elviharzott.
Nem lehet ezt jól vágni :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:35:34

@Mók_Ica: Lázad, lázad! :D
Roland milyen szövegekkel oltja őket. Sírok a nevetéstől. :D

csillagporszem 2019.01.15. 22:36:29

@szociál: szerinte lehet :D érdekes hogy mindig az ilyen karik lázadnak akik lejáratják magukat :)

Mók_Ica 2019.01.15. 22:37:50

@Vérnyusszancska: jól tolják a fiúk :))) nem olyan idiótán hisztizve, mint renyhe.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:38:05

Roli tök jól előadta pedig Greg és Renyhe egész heti műsorát.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:38:41

fiúk lázadjatok én innen drukkolok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:39:33

@Mók_Ica:

megint hisztizik ? :))))))))))

a legfosabb évad ever

Mók_Ica 2019.01.15. 22:39:57

hunyor lefejezte a hóembert :)))) ill. a maradékát.....

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont :)))

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:40:45

@Mók_Ica: Nekem is tetszik. :D
Ha Adri Rolit viszi kint, akkor kint is marad.

javier2 2019.01.15. 22:41:07

ez nem az én gongom volt! hahhahaa

Angora Cardi 2019.01.15. 22:42:15

Roli nem válaszol semmire :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:42:17

@szociál: most épp nem..... amikor lázadást szított, meg megtagadott mindent, akkor hisztizett.... most neki nem fogadnak szót a fiúk, de ők nem hisztizve lázadnak :))) ez tetszik....
roller nem szól hozzájuk, nem válaszol a királynő kérdésre :)))

pomac 2019.01.15. 22:42:22

@Vérnyusszancska: jó tanácsot ad a szív csapat ,,, a főőőőgonoszt vidd :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:42:39

@Angora Cardi:

Adri is gyengíti magát ?
Nem csak Renyhe ?

Cimili 2019.01.15. 22:43:06

roli, jól csinálod! :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:43:17

@pomac: Hála Istennek, úgy kint is marad. Most Adri ritka ocsmány, szerencsére. :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:43:45

Renyhe szerint magukat minősítik a srácok. Akkor ő mit csinált? :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:43:59

@Vérnyusszancska: hallgasson renyhére :))))

most adri akar tiszteletet...... höhöhöhö...... hogy kiabáltak eddig, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:44:08

mindenki minősíti magát

Angora Cardi 2019.01.15. 22:45:00

Most kellene bemondani a fiúknak, hogy "vegyetek már vissza magatokból" mint amikor adri rikácsolt.

Sevda 2019.01.15. 22:45:08

Hú, Adri nem tolja jól a királynő dolgot, én azt hittem, hogy ő jófej és vicces lett, de hát Greg ilyenkor is odaállhatna, hogy "adj egy ember kezébe hatalmat, és meglátod, milyen igazából". Pfff.

Reni: mi csak poénkodtunk. Jajj.
Roli okosan tette, hogy nem szólalt meg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:45:14

Ők poénkodtak, a fiúk meg oltogatnak?
Hajrá fiúk, csak így tovább.
A némaság kihozza a sodrukból. Mindkét nőt megfejelném.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:45:25

@szociál: igen

@mindenévfoglalt: gen

@Vérnyusszancska: hát ez az....

néztétek mekkora b@szott nagy karika van renyhe fülében????

Angora Cardi 2019.01.15. 22:45:44

félpucér adrikát roli kell masszírozza
tangapicsa renit szegény drága lacika

javier2 2019.01.15. 22:45:49

adri tegnap nyerésre álltál lackó lekvár ellen de ma fordul a kocka!
lekvárom láthatósági mellény off!

bElannaTorres 2019.01.15. 22:46:01

@Mók_Ica: adri nem kiabált
Egész héten a legjobb csicska volt

pomac 2019.01.15. 22:46:06

és tényleg ki megy pukizni :DDD ezen szakadok

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:46:10

Bakker, Rolin visítva röhögök. xD

Mók_Ica 2019.01.15. 22:46:44

lacika..... :))) már el vagyok kötelezve.... egy cseléddel...... sírok :)))))

ibsen 2019.01.15. 22:46:45

Adrinak abban igaza van hogy ő nem volt bunkó alattvalóként, de itt most már az adok-kapok megy egyik se jobb a másiknál.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:46:48

@Mók_Ica: Ugyanezt mondtam itthon Mr Vérnyusszancsnak, hogy "na, mi van Renyhe fülében?" :D

javier2 2019.01.15. 22:46:58

roli adrira rányomott fél kiló krémet :)))))))))))))))))))))

tvbuzi 2019.01.15. 22:47:29

Most értem haza Visegrádról:(((

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:47:59

@javier2:

+1
Pedig azt hittük Adri jól látja a dolgokat, erre elbassza a királysággal :))))

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:48:03

@javier2: Könnyesre nevettem magam. :D

javier2 2019.01.15. 22:48:21

hasonlítsátok össze a 3 muskétást és a 4 szív embert mindkét oldalról
srácok humorosak viccesek lazák , lekvárok

Angora Cardi 2019.01.15. 22:48:21

@tvbuzi: csak ki ne hányd a sok finom falatot a konténerbe nem venném a szívemre

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:48:41

Nem, bírom. Lacikán is visítva nevetek. xDD

Mók_Ica 2019.01.15. 22:48:56

@bElannaTorres: az lehet, de csapatban a fiúk ellen voltak..... és a fiúk nem tolják olyan gusztustalanul az ellenállást.....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:49:22

@Sevda: és még le is töltöttkáposztázta

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:49:41

@Angora Cardi: Adrin fél doboz krém. :)

Adri meg faggatja Rolit, kit vigyen ki. Remélem, sorban kimondja a fiúk nevét.

javier2 2019.01.15. 22:49:53

roli hunor viszi a showt
erre lekvár bejelenti : továbbra is mr. don corleone áááááá

Mók_Ica 2019.01.15. 22:50:11

@Sevda: sírok ezen is..... lacika nagyon jó :)))

@Angora Cardi: igen, jól tolja.... :)))) mesél.... :)))

Angora Cardi 2019.01.15. 22:50:15

Renáta szexuálisan zaklatni akarja Lacikát. Zárják ki.

Sevda 2019.01.15. 22:50:24

Roli feje EPIC volt, amikor Adri szóba hozta Hunor nevét párbaj ügyben

Cimili 2019.01.15. 22:50:36

lacikán beszabehu:DDDDDDDDD renyhe combját masszírozza, de szúrja a tenyerét renyhe szőre.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:50:44

lacika meséje :)))) nagyon jó :)))

Angora Cardi 2019.01.15. 22:50:50

Lacita mesét mond debellareninek.
Adri közben ki akarja kényszeríteni roliból a tanácsadást kit vigyen ki.

javier2 2019.01.15. 22:51:05

laci fuss fuss run! a töröknek feláll ! lekvár move!

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:51:10

Lacika hatalmas volt. Kész vagyok tőle. :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:51:33

roller is lacikát küldené adri ellen..... hmmmmmm

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:51:59

@ibsen: ebben igaza volt, de őt nem is szivatták, megcsinálta a feladatait, egyszer volt büntiben. Ő Renyhe miatt szopott, de miatta mindenki.
Pont látnia kellett volna, hogy mit kell. De ehhez nincs agya, pedig drukkoltam, hogy legyen.

nicu71 2019.01.15. 22:52:13

Lacikának felállt

Mók_Ica 2019.01.15. 22:52:20

@Angora Cardi: hát nagyjából ki is szedte rollerből....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:52:57

Kövi adásban adri játékbabát szül a gondterhelt Hunornak.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:53:08

holnap már gyereke lesz adrinak..... hunyor lesz a király??? óóóóóóó

tvbuzi 2019.01.15. 22:53:09

Hunor apa lett. De jó neki.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:53:11

Na, megjött a villaded. :D

ibsen 2019.01.15. 22:53:15

Roli a haverjait is kiküldené csak ő ne menjen, de nevet nem mond:D

bElannaTorres 2019.01.15. 22:53:39

Nocsak mégiscsak lehetett feladatokat kitalálni?

Lacikának meg nem ment - ez tény, és nem szeretet kérdése :)

Angora Cardi 2019.01.15. 22:53:43

@,,: mit shippeltél a maiból? :)
@nicu71: meghaltam :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:54:00

Holnapi tippem Lackó, de még holnap pontosítok.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:54:09

@bElannaTorres: Lacika pihentetni kívánta népét.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:54:37

@Angora Cardi: ez olyan laár pour l'art-os volt :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: biztos nem renyhe találta ki a szelelő agyával :))))

javier2 2019.01.15. 22:54:59

@Mók_Ica: "néztétek mekkora b@szott nagy karika van renyhe fülében????"
állatokat disznókat a 2008-as törvény alapján jelölni kell

,, 2019.01.15. 22:55:07

@Angora Cardi: hát nem szegény Laccikát Renivel:) a másikokat

tvbuzi 2019.01.15. 22:55:09

@Angora Cardi: fogammal szűrőm, a nagyja benn marad

ibsen 2019.01.15. 22:55:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Visszanyalt a fagyi csak üvöltözés nélkül. Hiba volt Renit választania Adrinak. Lehet Zsu lett volna jó választás, de akkor meg a rúdtáncos kiszalad a vellából:-))

Angora Cardi 2019.01.15. 22:55:19

@Mók_Ica: igen az egész adás kicsit
@Csakazértis én vagyok a királynő: mert a részrehajló szerkik súgnak a csajoknak :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:55:36

@bElannaTorres: ez sztem szerkesztői feladat .....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:56:04

@,,: jajdejó hogy megkíméled a szőröstől lacikát :)
@tvbuzi: ne már :DDDDDDDDD

Ármándójózsi 2019.01.15. 22:56:30

Ezt a kibaszott, elkúrt, unalmas, szar, fos, undorító, végtelenül unalmas a híg szarig elhúzott, retek VV9-et, most már komolyan... (Kicsit kiakadtam, mint Renyhe ötpercenként...)
De tényleg. A szerkesztők nyilvánosan a kardjukba dőlhetnek, mert kurvára megbuktak, szart sem érnek.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:56:34

@Mók_Ica: csakis szerkesztői mást el sem fogadunk, zsóti le akarta lekvárt járatni (természetesen)

ibsen 2019.01.15. 22:56:41

Reninek még kurva sok baja lesz ebből a mások utáni szaladgálásból...A villában meg nincs hova bújni a barátsága elöl.

bElannaTorres 2019.01.15. 22:57:01

@Mók_Ica: reni tolta egyedül gusztustalanul, egyébként meg az unalom volt a fő baj.

Most hogy adri meg reni is feladatokat ad elég látványos különbség van már első nap. Lacika is jó fényben tűnhetett fel, vicces volt a masszírozásnál meg a meséjével, mindenkinek jobb lesz a kedve ezen a héten ha így fog menni.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:57:57

@Mók_Ica: Persze, hogy az, de ugye ezt nagyvonalúan ők le se szarják. Mikor Lacikáék megkapták a festés, királynőválasztás, etc feladatokat akkor már ott is minden ok volt. :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:58:59

@Ármándójózsi: Nem tudom, nekem a végén Lacika one-man showja mindent vitt. Könnyeztem, úgy nevettem rajta. :D

Cimili 2019.01.15. 22:59:22

@ibsen: nem csak a miatt lesz sok baja.

,, 2019.01.15. 22:59:43

@bElannaTorres: ne hari, de komolyan azt gondolod h ezeket Adri találta ki? Rendelt magának egy babát is?

Franky4finger 2019.01.15. 22:59:43

Renyhe tegnapi tojásos fröccsögésének a hatása alatt vagyok még mindig. Miss Röfi.

javier2 2019.01.15. 23:00:11

hu mi ez a sok szőr bokor?
-Reni vagyok drága vv reni a villamester!

Angora Cardi 2019.01.15. 23:00:41

@,,: sőt igaziból feldugta hogy utána megszülhesse mert ő olyan eredeti

bElannaTorres 2019.01.15. 23:01:17

@Angora Cardi: nem baj, igazából, neki más az erőssége, csak elmondtam hogy szerintem mi volt a lázadás oka. Kicsit szerepelhetett volna a nagyszájú lány az előző héten, akkor nem abban éli ki magát hogy balhézzon.
Lacika már most szerepelhetett egy kis esti mesével, és eégsz jól is jött ki az egészből.
A nézők meg úgysem az alapján fognak szavazni, hogy ki a jobb király :)

ibsen 2019.01.15. 23:01:22

@Cimili: Már nekem volt kellemetlen nézni ahogy a nyugiban meg a hálóban rámászott...zéró önbecsülése van. Függő rendesen.

javier2 2019.01.15. 23:01:27

lacikáról leesett a teher üde színfolt volt

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:01:37

@Angora Cardi: Persze, hogy így volt. Lacikáék csak ott ültek, meg hisztériáztak, míg ravasz és okos Adri az egész hetet előre megtervezte, kitalálta, megszervezte. Hát nem lááátod? :D

Angora Cardi 2019.01.15. 23:02:11

megint a kis rejsz soma a vendég a bv-ben fuj

Gia 2019.01.15. 23:02:15

Adri feneke egész héten ki fog lógni?Már Renié is elég büntetés volt..

tvbuzi 2019.01.15. 23:02:53

Miért kellett behívni ezt a fasznyálazót?

Mók_Ica 2019.01.15. 23:02:54

fosoma...... női győztest vár...... zsut..... hááááááááááááát, a neten tényleg sok rajongója van......

javier2 2019.01.15. 23:03:11

soma vagyok én mindent jól látok megjöttem, hvg nemzet statisztikáit néztem
nyerhető a dolog

togez76 2019.01.15. 23:03:29

Elég gáz lenne, ha kamuzsu nyerni

Angora Cardi 2019.01.15. 23:03:36

@bElannaTorres: Lehet hogy ők bent ott már nagyon unják Renike szereplését.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:03:46

Na BV-ben megy a Lacika savazás a balfék mondatáért.

nicu71 2019.01.15. 23:04:02

Bazdmeg Baukó. Jön a Lacika lejáratása.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:04:11

Baukó is lacika megfejelnélek szövegét fikázza, jóég.

javier2 2019.01.15. 23:04:13

már nyerte 45 kilós csaj én a soma most is nyerheti zsu vagy greg

Cimili 2019.01.15. 23:04:30

na a lefejelés a téma a bv-ben.

bElannaTorres 2019.01.15. 23:04:43

@,,: nyilván nem mindent ő talál ki, kapnak kintről is feladatokat, de ő előre megmondta hogy náluk nem lesz unalmas az egész.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:05:10

@bElannaTorres: fentebb már leírták párszor, hogy benne volt a villabullában, hogy levélben kapják a feladatokat, ami nem jött, vagy nem láttuk, és a napi kötelező lett volna a királyimádat, amit szintén nem csináltak, pedig az le volt írva.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:05:35

@tvbuzi: pont azért mert fasznyálazó
@nicu71: @Vérnyusszancska: fiúk azóta ezen röhögnek, ők tudják hogy ez nem komoly

Cimili 2019.01.15. 23:05:38

hunyor azon röhög, h biztos bevágják lacika legszebb pillanataiba. :DDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:06:04

@nicu71:

Biztos Zsóti felírta neki, járasd le Lekvárt

Ármándójózsi 2019.01.15. 23:06:18

@bElannaTorres: @ibsen: Ti amúgy szerintem egy másik játékot néztek, csak szólok, ha eddig senki nem tette meg. Annyira vakon vagytok és annyira úgy forgatjátok a történéseket, hogy mindig az jól jöjjön ki szerintetek, akit éppen nyomtok, de amúgy Roli meg mindig gonosz. És ezt akkor is hozzá kell tennetek, h éppen képernyőn sem volt, illetve téma sem volt. Kár, hogy legtöbbször a valódi történésekhez az általatok itt előadottaknak semmi köze sincs. De amúgy hajrá. (Era nem jön vissza @ibsen, csak szólok. :DDD )

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:07:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Úgyse fogod tudni meggyőzni. Lacika = béna király, Adri = a vicces, szórakoztató, vérprofi. :)
@Angora Cardi: Na végre Soma kimondta, hogy nem úgy mondta. Most meg Baukó próbálja menteni a menthetőt. Ő beszél szabálykönyvről, aki köpködött. Vicc xD

Angora Cardi 2019.01.15. 23:07:11

Baukó az erkölcs csősz aki leköpje Jerzyt engedtessék meg hogy röhögjek.

Cimili 2019.01.15. 23:07:25

most meg renyhén röhögnek a fijjjuk, h már a 6. réteg alapozót viszi fel a képére.

,, 2019.01.15. 23:07:30

Te köpködős láma, neked csituvan

Angora Cardi 2019.01.15. 23:07:45

@Cimili: jó szöveg volt Hunortól

javier2 2019.01.15. 23:08:21

baukó elég vastag homlokod van veled óvatosan fejelnék össze
de az a kis 25 kilós szörtelen soma barack pólóban és koronában nah az jöhet

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:08:46

Ez már a szánalmas kategória. Egy mondatért ekézik Lacikát basszus. Hogy, HA megtenné, akkor ki kellene zárni. Hogy mi van? :D

javier2 2019.01.15. 23:09:40

hunor lesz a befutó
ha nem tujáskodik , jön fel
ahogy kiesnek egyre többet látunk belőle

Mók_Ica 2019.01.15. 23:09:47

@Vérnyusszancska: @Angora Cardi: @,,: hát ez az.... most az a feladat a szerkiktől, hogy határolódjon el a csatorna a durvaságtól, erőszaktól...... miért nem határolódtak el eddig is, és miért nem határolódnak el renyhe pszichoterrorjától????

Cimili 2019.01.15. 23:10:02

@Vérnyusszancska: direkt akarja lejáratni lacikát. pffffffffff

,, 2019.01.15. 23:11:00

@Mók_Ica: határolódjon el saját magától is, az ő erkölcsei sem vetnek fényt

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:11:08

@Mók_Ica: Mert most savazni kell Lacikát. Ennyi a történés, ő neki kell menni, oszt jónapot.
Amúgy Baukó egy vicc, hogy elárulta magát, hogy ki nem állhatja Rolit, Rolikának hívta, utána meg össze-vissza magyarázott. Meg ez az ő műsora, pfff.

nicu71 2019.01.15. 23:11:20

Kivételesen és s, ezt nem gondoltam volna, somának igazat adok. Lacika egyáltalán nem agresszívan mondta, csak ugy kicsuszott. Sajnos.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:12:02

@Mók_Ica: az nem durvaság, hogy rántottától fröcsögő szájjal a másik arcába mászva ordít a némbert, közben villával hadonászik felé?
Ott közelebb volt a HA, mint a fejelés.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:12:14

@Cimili: Ráadásul olyan szar ez a duma. Kb Lacikán eddig nem is volt fogás, és a vicc kategória, hogy még Soma is mondta, hogy teljesen látszik, hogy ebben semmi komoly nem volt. :D

javier2 2019.01.15. 23:12:50

zsótikám , főszerkesztő Úr!
mi vidéken a buzikat befogjuk kecskepásztornak
tudod miért?
azért!

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:13:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: Meg bezárja a szobába és üvölti, hogy amíg azt nem mondja, hogy barátok addig nem mehet ki? :)

ibsen 2019.01.15. 23:14:05

@Ármándójózsi: Köszi hogy még a vége elött szóltál:-) Rendben, de látom igencsak hézagosan olvasol bármit is tőlem, de azért megtisztelő. Hogy Te még Eránál tartasz... :D Annyi mindent olvasok itt amivel én sem értek egyet, elmondom de eszembe nem jut ezen fennakadni meg hogy ki mit néz vagy nem néz. Erre való ez a hely mindenki leírhatja azt amiről véleménye van a játékban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:14:14

@javier2:

nem te voltál anno a közönséges üregi zsidó ? :))

annak volt ez a stílusa :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:14:25

@Vérnyusszancska: az nem agresszív. Az olyan cuki Radics Csoki FarÁnuszos nyóckeres sztájl

bElannaTorres 2019.01.15. 23:14:27

@Ármándójózsi: nem mondtam hogy roli gonosz, nyugodtan imádjátok
Csak túl elfogultnak sem jó lenni, kicsit igazságtalan is, meg úgy nem lehet megérteni a másikat, ha csak abból a szemszögből nézed amiben a kedvenced van.

Még az idióta reni szemszögéből is néztem mikor azt mondtam ha szerepelni tudott volna akkor nem balhézik lacikával. Egész hét nyertese talán hunor volt, adrinak kedvezett kicsit, mert egész héten vidám volt és jól játszotta a szolgát. Zsunak meg azért mert bárkit megsajnáltunk volna akire reni így rászáll.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:14:50

@Cimili: nagyon, egyre lejjebb minden mondatával

javier2 2019.01.15. 23:15:22

havas henrik megvolt "kannaváró" baukó évának de havas john meg lesz -e?vagy marad havas soma?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:15:38

Közvetíccsetek, FaszSomától megdöglött tévém, netem. :(

Angora Cardi 2019.01.15. 23:15:43

@Mók_Ica: radics és ánusztól bőven el kell kellett volna határolódni úgyhogy nincs is tovább kérdésem

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:16:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ááá, nem, az soha. :)
Baukó iszonyat paraszt. Szóljon már neki valaki. Azt hiszi, hogy ezek vicces beszólások? Szekunder szégyenem van tőle.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:16:10

@,,: egyetértek
@Vérnyusszancska: látom, sajnos.....
@nicu71: igen, jól mondta
@Csakazértis én vagyok a királynő: dehogynem.... de őt soha nem büntetik meg a szerkik

Cimili 2019.01.15. 23:16:22

bazd+ baukó, közönséges vagy és kilóg a kapa a szádból!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:16:29

@javier2:

Baukó is özvegybe tolja, mindenkit kinyír.

javier2 2019.01.15. 23:18:04

@bElannaTorres: mi nem imádjuk ronit elnézést rolit!
hanem vele szimpatizálunk
ennyi
semmivel nem lesz több ha roli nyer vagy a ti hermione gréndzsörötök!
vagyis nekem nem

Angora Cardi 2019.01.15. 23:18:16

@nicu71: igen és ebbe kapaszkodnak már örökre

,, 2019.01.15. 23:18:20

Jó éjt mindenkinek!

Cimili 2019.01.15. 23:18:37

@szociál: özvegy, sárospatak dobta.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:18:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: most van az udvari kimittud.... énekelnek az alattvalók
greg hunyorral, lacika rollerrel

@Angora Cardi: ott, mintha észre sem vették volna...... elég sokáig....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:19:04

@bElannaTorres: de azt nem értem, mi a kékeres faszért kellene Renyhét szerepeltetni? Volt jópár szerep, amit eljátszhatott volna, de ő azzal kezdte, hogy lopkodott, meg lázongott, és a kötelező feladatot se csinálta, amit kértek, azt se. A többi meg ment utána.
Kivételezni kell egy elmeháborodottal, hogy ne háborogjon?

javier2 2019.01.15. 23:19:21

@szociál: hu ez elég sértő volt,habár elég érdekes orrom van :)

Cimili 2019.01.15. 23:20:10

@,,: szép, renyhe mentes álmokat!

Angora Cardi 2019.01.15. 23:20:11

@,,: neked is :)
@Mók_Ica: igen túl sokáig arra nem ilyen büszkék

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:20:19

@Vérnyusszancska: most örülök az adásszünetemnek, legalább nem dobtak ki a tévét.

javier2 2019.01.15. 23:20:57

bauko: elég sok hó esett a villában 3 centi /tv2 készen ugrásra/
éva ezt kokainból felszivod egy hét alatt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:21:03

@Cimili:

vót palija ennek a baukónak ?
hogy bírta mellette ?

Mók_Ica 2019.01.15. 23:22:36

@szociál: vót, nős vót, nem is bírta.....

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:22:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezt tényleg jó, hogy nem látod/hallod. Eszméletlen gáz, de tényleg a legjobb, ahogy erkölcsi magasságokból papol a kis köpködős. :)
Meg én emlékszem egy a netre kikerült videóra, ahol üvöltözött Bécivel, hogy te, cgááány, mert az vagy. Az is szép műsor volt, persze az öfiben az se szerepelt.

bElannaTorres 2019.01.15. 23:22:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor nem fúrta volna meg a hetet, és talán jobban jön ki belőle lacika, mert azt nem én találom ki hogy nem ő volt a hét nyertese saját kihívásában.
Hunor jött ki belőle a legjobban, talán még adri , de adri a héten azt az előnyét elbukja.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:23:14

évike lefosomázta somát? évike olvasod a hv-t?

Cimili 2019.01.15. 23:23:35

@szociál: mondom, h dobta. szerintem senki nem tudja hosszú távon elviselni. ugyanolyan erőszakos, m renyhe.

javier2 2019.01.15. 23:24:36

jo8
nyuszómuszó fővezír jó8

bElannaTorres 2019.01.15. 23:24:46

@javier2: hát nem vagyok biztos benne bocs.
Nem kéne ennyire letámadni a másikat, mert másképp látja. Megint gúnyolódni kell, mint eddig is , de én ebbe nem megyek bele, max sokadjára egy kicsit.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:25:23

@Angora Cardi: akkor jól hallottam :))) ha nem is személyesen ő olvassa, de a szerkik biztosan :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:25:49

@javier2:

pedig híres volt a hálón a csávó :)

@Mók_Ica: @Cimili:

Láttad a fészbukk oldalát ?
Többet fotózza magát mint három másik, Heidi Klumról nem készül ennyi kép bakker.

Cimili 2019.01.15. 23:27:03

most úgy köszönt el, csákány, csákány. revideálom az előbbi kijelentésem, nem a kapa, a csákány lóg ki a szájából.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:27:37

jó éjt nektek :))) holnap kihívás..... sztem lacika vagy roli lesz...... még nem tudom eldönteni....alszom rá egyet :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:27:50

@bElannaTorres: és erre magától nem jön rá? Vagy a barátai által? Oviban kell foglalkoztatni a gyerekeket, hogy ne piszkálják egymást.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:29:08

@szociál: nem nézegetem.... a bv-ben bőven elég :))) egyébként sztem nem csúnya, sőt..... de ha kinyitja a száját, vállalhatatlan és elviselhetetlen kategória lesz

Angora Cardi 2019.01.15. 23:29:09

@Mók_Ica: én is hallgatóztam jól hallom-e
jó éjt

Cimili 2019.01.15. 23:29:16

@szociál: nem láttam.
@Mók_Ica: jóccakát! :)

Franky4finger 2019.01.15. 23:29:19

Ezek ratyi fiúk mind játszák a szívtiprót, közben buzi filmek vannak róluk a neten. Nem túl hitelesek.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:29:41

Jó éjt, szép álmokat! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:30:08

@Cimili: sztem nem volt pasija, aki dobhatta volna, csak lemerült a vibrátorában az elem.

Cimili 2019.01.15. 23:32:08

éN IS LÉPEK(hülye caps lock), holnap nem leszek. írjátok majd lécci a történéseket! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:32:29

@Cimili: mert a bányában, ahol az Éva nevű sötétség van, csákány a menő.

csillagporszem 2019.01.15. 23:32:46

@ibsen: Szegény Zsu, sajnálom rendesen :) Durvább ez mint amikor egy pasi hajt rá egy nőre :)

Egyébként ez a nyugiszobás kinemengedős jelenet furi volt. A tegnapi előzetesben Zsu a Nem tudom-ot még bent mondta a szobában, a mai öfi-ben meg miután kiment Reni az udvarra utána mondta hogy nem tudom. Jó, gondolom a hangot vágták összevissza de azért erre figyelhetnének bakker :) Aztán csodálkoznak hogy megjátszottnak gondolják a műsort :)

bElannaTorres 2019.01.15. 23:33:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: reni zakkant egyébként. Nem tanulta meg. De amúgy ha nincs reni akkor sincs jókedv, ha nincs szórakozás. Lacikának más az erőssége, ő a csendes, konfliktuskerülő figura, ez a feladat nem állt jól neki, illetve a végén mikor már voltak feladatok akkor egész jó fej volt.
Nem tudom a szerkik miért nem adtak feladatokat az elejétől, csak annyit mondtam hogy én kitaláltam volna valamit, a királynak lehettek kérései. Reni kicsit megrázza a seggét le is nyugszik, és úgy is lett rátámadt zsura és magát járatta le.

Cimili 2019.01.15. 23:33:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: szilveszterkor itt panaszkodott 60 millió nézőnek, h sárospatak dobta.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:34:50

@Mók_Ica:

persze hogy nem csúnya, jól néz ki, de sötét sajnos

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:39:49

@bElannaTorres: az a baj ezzel a korosztállyal, hogy nulla empátiával rendelkeznek, nem veszik észre, mikor elég az elég, visszafogni nem tudják, élnek bele a világba.
Renyhe hülye, de a többiek is.

nicu71 2019.01.15. 23:40:20

Amúgy tudja valaki mi az a dalocska amit PUA nyomat ?"két szót ismerek feladni soha" vagy valami ilyesmi :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:40:53

@Cimili: biztos Sárospatakon vette a vibrátort, vagy ott fogyott ki az elem.

nicu71 2019.01.15. 23:42:11

@nicu71: közbe gugli segitett ez az FTC valamilyen indulója nabazdmeg… ez a hibbant tyúk fradista?

csillagporszem 2019.01.15. 23:44:35

@bElannaTorres: én már nem állok bele parttalan vitákba, úgysem tudod meggyőzni azt aki valakit nagyon utál esetleg szeret. Leírod, ha máshogy látja valaki akkor rákell hagyni, egyszerűbb így az élet :D

mocskosmacska 2019.01.15. 23:47:07

Megnézem a videőkat. Nekem nem az jött le ezekből, hogy a hármas milyen laza. Igazából nem csináltak semmit, csak ültek, néztek maguk elé és válaszolni sem akartak adrinak, aki 7.-ként belement a királyos játékba. Belőle ellenszenvet váltottak ki, pedig régebben bírtam őket.

mocskosmacska 2019.01.15. 23:51:38

Nem hiszem el, hogy lacika ezt a mesét spotán találta ki.

mocskosmacska 2019.01.15. 23:52:31

Roli olyan hangsúllyal beszél adrihoz masszás közben, mintha előjáték lenne.

bElannaTorres 2019.01.16. 00:03:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, vv-be amúgy sem a legokosabbak kerülnek, meg mindenki nyerni akar, nézi a saját érdekeit. Ez most is annyira látszik, mikor reni rájött, hogy zsu népszerű, elkezdte támadni, greg meg beállt mellé ugyanez miatt. Ők ketten jöttek ki legrosszabbul a hétből.

@csillagporszem: megpróbálom én is :) tényleg nincs értelme

nicu71 2019.01.16. 00:06:59

@mocskosmacska: pedig hidd csak el.Freestyleban képes elméletileg rappelni,akkor egy ilyet mért ne tudna.Ráadásul ez a szakadt cipős vándorlás tipikus romás motivum.Én nem kételkedek.

0.5 bit 2019.01.16. 00:12:20

A BV-ben miért panaszkodott Adri, úgy hogy:

- Ez vita partner, amikor azt mondja lefejnélek.

Milyen vita is volt akkor most közöttük, ami helyett köröme állapotáról kellett hallanunk?
A szerkesztőknél nagyon kilóg a lóláb...

csillagporszem 2019.01.16. 00:17:09

@bElannaTorres:
Nincs. Most épp nyugi van Zsu szempontjából Reni miatt, de ha majd megint előtérbe kerül akkor mit tudsz olyanokkal kezdeni, hogy Zsu fogyatékos, Zsu színésznő vagy hogy fokozzuk Zsu fogyatékos színésznő? Szerintem tök felesleges beleállni mert akinek csak ilyen érvei vannak azzal úgysem tudsz mit kezdeni. Egyesek itt azt gondolják ők az értelmiség, a fészesek meg az aljanép, közben meg ugyanúgy csak a fogyatékos színésznővel tudnak dobálózni, annyi a különbség hogy a helyesírásuk jobb :) Azokkal érdemes foglalkozni akik feltudnak hozni értelmes érveket ellene vagy bárki ellen. Javier pl nem ez a kategória, tök felesleges vele foglalkozni szerintem, csak felhúzza magát rajta az ember, annyit nem ér :)

Angora Cardi 2019.01.16. 05:42:42

@0.5 bit: készül a párbajra Era nyomán

Cherie 2019.01.16. 06:23:11

@0.5 bit: nem a köröm volt a sztori, hanem, hogy adri mondta lacikának, hogy miről szól/na a kommunikáció lacika meg érezte, mint mindig az értelmi fölényt, ami nem tetszik neki, merthogy adri nő, lacika kultúrköréből hozottan nem bírja az ilyenfajta értelmet és fölényeskedést sem.

Franky4finger 2019.01.16. 06:36:56

@csillagporszem: Nem mondja senki sem, hogy a Face az alja nép, de az ottani hsz-eket olvasod néha? Olyan szintű anyázást itt még soha nem láttam. Zsu nem csak simán fogyatékos hanem pszichopata paranoid tünetekkel. Ha csak nem színészkedik, akkor nincs baj. Az általa előadott szerepről Hajdú Steve jut eszembe az Üvegtigris 2 (?) - ből, aki Lali feleségének új élettársát játszotta. A különbség az hogy az vicces volt egy geg erejéig, de hogy erre építenek egy teljes évadot azt nem találom szórakoztatónak. Ha viszont Süsü nem játsza a szerepet, és tényleg ilyen akkor lesz helye a 36 millának. Bár költségesebbnek tartom, mintha újra nyitnák Lipótmezőt.

tanárnőkérem 2019.01.16. 06:38:11

@Angora Cardi: Bakker, ez durva. Zsu foshatos?

hereverő heverő 2019.01.16. 07:03:50

@csillagporszem: fel tudnak hozni. 3 szó. Ha már a helyesírásunk jobb.

Elvakultak vagytok, szavakba kapaszkodtok úgy, hogy a szavak mögötti tartalmat nem látjátok. És bár ez nem menti fel az ellenfelet, de légy szíves gondolkozz el azon, miért mindig téged támadnak? Ezerszer leírták már, én is leírtam, hogy nem a véleménnyel van a gond, hanem az elvadult fanatizmussal amivel véded, véditek a saját álláspontotokat, a másik fél támadásával de sosem érvekkel.

Elnézést az elütésekért ha vannak, reggel van és telefonról belevau.

Lóreggelt mindenkinek!

tanárnőkérem 2019.01.16. 07:14:08

Jó reggelt mindenkinek! Végigolvastalak benneteket, s csak pislogtam, hogy akkor most mi van. Szabály szerint a fordított királyság/hierarchia nem azt jelenti, hogy megfordul a sorrend? Mi alapján kiáltotta ki magát Reni kancellárnak? Hogy lett Zsu hatos? (ez eléggé alja húzás volt azért, megjegyzem)
Nos, Adri sem jobb egy körömfeketényinél sem Lacikánál, ha megúszásra kell menni. Ekézte Lacikát, hogy azért szar a királyi hét, és Lackó azért szar király, mert fél Renyhétől, és kedvez neki, nem teszi helyre stb. Erre ő mit tesz? Konfliktusokat kerülendő beleegyezik az önkényesen kikiáltott kancellárságba, és hagyja, hogy Renyhe garázdálkodjon. Phej.

mobilos perpetuum 2019.01.16. 07:18:29

@Franky4finger: "Olyan szintű anyázást itt még soha nem láttam."
Volt, bár lehet hogy nem láttad. Kutyák támadnak úgy falkában, mint itt némely "értelmiségi". De az is visszakereshető lenne, hogy legalább ilyen szenvedélyesen védték tőlem az előző évadban VV7 Dávidot, aki azóta megérdemelten a feledés homályába hullt.
"Itt már mindenki Petőfi Sándor" mintájára, mindenki pszichológus, aki szelektíven lát: Csoki nárcisztikus idegbeteg tüneteit nem vette észre, Radics játékbeli alakításában a cezaromániát.
Hogy mit nem találsz szórakoztatónak, arra azt tudom válaszolni, hogy nekem Hunor, és Roli pl. a most látott epizódban se mutattak semmit. Lacika néha megcsillantja, hogy gyámkodásuk nélkül tudna poénos is lenni.

Hatsumomo21 2019.01.16. 07:25:14

Hosszú idő óta ebben a királyos cuccban lett volna valami potenciál, de az utóbbi időkben ahogy bent viselkedtek sejthető volt, hogy ezt is elbaszcsizzák. Ahhoz is kell 2 IQ hogy ebbe a királyos játékba bele kell állni. Én biztos nem vállalok egy olyan játékot, ahol tudom, hogy semmi adu nincs a kezemben, mert ezekből néhánynak beszélhetsz aztán, kérhetsz, büntethetsz, csak az a jó ha kinyalod a seggüket akkor ugye meg semmi értelme a játéknak.. Melóhelyen élesben látom, milyen ha afőnök nem tud megregulázni pár beosztottat, mert így akik maguktól rendesek azok szopnak azokkal szemben akik meg a saját érdekükön kívül szarnak bele midnenbev (pedig egy főnöknek még van is a kezében fegyelmező eszköz) szóval én élvezni akartama királyságos hetet, de hát csak egy unalom és üvöltözés lett az egész. :(

hereverő heverő 2019.01.16. 07:36:16

@mobilos perpetuum: te is támadsz barátom. Próbálj, próbáljatok elvonatkoztatni a szavaktól, a pszichopata szefós stb. jelzőtől és a mögöttes tartalmat látni. Ugyanaz mint a "lapáttal verném" stb.
Az utolsó két mondatoddal egyébként tudok azonosulni. De csak azokkal.

Stopper237 2019.01.16. 07:37:03

Szia mindenki! Kár, hogy Lackónak nem jutott eszébe a másik csapatból választani kancellárt. Gregnek testhezálló feladat lett volna, vele Renyhe se tudott volna úgy hisztizni.. Most ugyanaz pepitában.Kár, hogy nem jutott eszükbe..

hereverő heverő 2019.01.16. 07:38:48

Mindenkinek.

Befejeztem a békebíráskodást. Többet nem fogok próbálkozni, read only módba kapcsolok vagy ugrok. Mindenki legyen elég értelmes levonni a következtetéseket, és nem érdekel a kurvaanyázás.

mobilos perpetuum 2019.01.16. 07:39:36

@0.5 bit: Tegnap próbáltam tisztázni. Nem a köröm miatt szólt be Lacika.
most azért egy pillanatra kitérek rá: Adri maga mondta, csúnyák a körmei, "egy szardarab vagyok"
Laci: De beteg egy nő vagy.
Majd következett, amikor Adri tehetségesnek mondta magát.
Erre Laci: Tehetség? Te meg olyan tehetség vagy.
Adri: Ez az. Irigylésre méltó. Kommunkációnak hívják. Azért teremtett az Ember minket, a nyelvünket, az agyunkat, hogy használjuk.
(Kimondatlanul: te nem használod az agyadat.)
Laci: Úgy meg fejelNÉLEK ilyenkor. Csak kizárnak.
Most azért emeltem ki a feltételes módot, mert Baukó tegnap egyszer "megfejellek" - kijelentő módban idézte.
Az igeragozás neki se, Győzikének se erőssége. Meg semmilyen ragozás.

Alauda Arvensis 2019.01.16. 07:41:56

Csak az utolsó pár tucat hozzászólást olvastam és látom más is írja, hogy Reni és Greg most azért álltak bele Zsuba, mivel sejtik, hogy jó esélye van nyerni és most azért alázzák, próbálják kiemelni, hogy idegbeteg, hogy színésznő, hogy kiállhatatlan, mert ezzel próbálják lehúzni csak azt nem veszi észre ez a két egysejtű, hogy pont ezzel biztosítják be még inkább Zsu győzelmét. A kiscsaj amúgy tényleg nem lenne több mint egy ostoba, kissé ideggyenge liba, akivel valóban lehetetlen lenne hosszú távon együtt élni és ahogy azt tőle is tudjuk elég sokszor kiközösítétték az életben is a viselkedése miatt, viszont it a VV-ben a legnagyobb ellenségei alig a gyengeségeire lecsapva rajta próbálták levezetni a feszültségüket, gondolok Radics, majd Ánusz, aztán Csoki most meg Reni és Greg szemétkedéseire, pont azt érik el, hogy Zsu áldottá váljon és ezzel szimpátiát ébresztenek iránta a nézőkben, megteremtve számára egy biztos szavazóbázist odakint azok között, akikben van egy kis empátia vagy a való életben hasonló megalázásokat élnek át. A műsor tudatosan irányított szerepleosztása alapján úgy tűnik kicsit olyan lett a lány, mint a mesében a legkisebb szegénylegény (leány), aki iránt a szerkesztők is igyekeznek kiváltani a szimpátiát.

Alauda Arvensis 2019.01.16. 07:43:50

alig=akik
áááá, miért nem lehet itt utólag szerkeszteni az elütéseket :)

Alauda Arvensis 2019.01.16. 07:46:51

"áldottá váljon"="áldozattá váljon" :D jobb ha többször át sem olvasom amit írtam, mert sorokon át jönne a hibajavítás

Angora Cardi 2019.01.16. 07:57:43

@tanárnőkérem: Ugyanolyan foscsi adri királysága is, önjelölt renátával megtámogatva.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 08:11:51

ti már megint mi az istent műveltetek itt

djökerek 2019.01.16. 08:17:32

@Alauda Arvensis: Egyetértek. Renyhe még rendesen kicsinálni sem tudja a Zsut (nem mintha ilyet támogatnék), mert saját magát égeti a félig megrágott rántottás fröcsögéssel. Undorító...

Tökös... 2019.01.16. 08:24:13

jó reggelt !

Addri nagyon puha királynő, kicsit többet kellene szivatni, Rolit...
Roli énje is kibukott, egyéni játékot játszik, menjen csak más párbajozni...
Továbbra is Adri-Roli párbajt várok, megérdemlik egymást...
Papás-mamás lesz a következő feladat, kenbaba szerepét nem tudom előre kitalálni, főleg szoptatásnál...
A retektől komolyabb bünntetésre számitok, ha valaki nem veszik komolyan a feladatokat, gondolok itt rencsire aki soha semmilyen szabályt nem tart be....

Ármándójózsi 2019.01.16. 08:29:48

@mobilos perpetuum: Figyelj csak, Te aki az egyik legsötétebb példája a tények helyetti belemagyarázásnak, nem vagyok egy nyelvtannáci, de légy szíves amikor 223. alkalommal írod le, hogy "meg fejelnélek", akkor legalább egyszer, mutatóban írd helyesen egybe: "megfejelnélek". Amúgy meg kár szót vesztegetni rátok és nem azért, hogy kit favorizáltok, hanem azért, mert folyamatosan csúsztattok, hazudtok. Én és itt még jó páran legalább ekézik is rendesen a saját jelöltjüket is, ha arról van szó. Sőt, bizony el is mondják, le is írják, ha olyasmit tett amitől meginog benne a bizalmuk. De Ti neeeem, Ti sohasem, nektek a kis "aranyoskátok" mindig el van nyomva, bármit csinál az "édibédi" és rajta kívül mindenki más hülye. Közben pedig sokan úgy látják, hogy egy ilyen infantilis, affektálós, pofavágós, ostoba nő, már ha valóban ez az igazi énje, bizony orvosi kezelésre szorul... És ez tény.
Úgyhogy írjátok csak nyugodtan a faszságaitokat tovább és ajnározzátok a félkegyelmű lamantint, elég sokan vagytok, biztos meg is nyeri ez az ostoba, feloldódni nem tudó, bekattant liba.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2019.01.16. 08:31:26

reni egy élmény lehet szakításkor.
csokinak egy dolgot javasolnék: FUSS!!!!

bel ami 2019.01.16. 08:37:25

Estve jött a parancsolat
Violaszín pecsét alatt.
Egy szép tavaszi éjtszakán
Zörgettek Zsuzsu ablakán.

RTL hívó szavára
Ülni kellett a vonatra.
Elindulván a VV-be
Óh, tán elviszik örökre?

Szorongva ment Budapestig,
El a villa kapujáig.
nehéz gondok a fejében,
sok félelem a szemében.

Menj, győzd le a sok Renátát,
vidd el a 36 millát,
aztán térj meg otthonodba.
És lássunk még sok műsorba’!

(Esetleg picit lefogyva…)

csillagporszem 2019.01.16. 08:45:32

@Franky4finger:
Pszichopata paranoid? :D Szóval akkor fogyatékos pszichopata paranoid? Lehet még fokozni? :D
Na igen, még ezt szeretem, hogy a 10 millió pszichiáter országa vagyunk. Nem is értem miért tanul bárki is pszichiáternek mikor itt bárki 5 perc alatt szép kis diagnozist tud felállítani :D

bel ami 2019.01.16. 08:45:51

Ja, és hogy Zsuzsu színésznő.
Annak is jó. Nagyon jól parodizálta tegnap László királyt!

Ármándójózsi 2019.01.16. 08:52:51

@Tökös...: Tényleg, Roli egyéni játékot játszik????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 08:53:25

remélem mindegyikőtök elélvezett az éjszakai produkciója után.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 09:07:31

@ミラ: Az biztos...Renyi levakarhatatlan....

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:14:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Az jó volt, amikor Zsu-nak, aztán a riportban is mondta, hogy a kinti életben a párkapcsolatokban is ő ilyen. Bárhogy megalázzák, nem tud haragot tartani, megy puncsolni a másiknak. Képzeld, egy ilyen nővel, hogy lehet szakítani??? És akkor még vedd hozzá az ordenáré hisztijeit is. Lehet, hogy egy tanúvédelmi programba kell jelentkezni, hogy megszabadulj tőle?

Sanda.Ipse 2019.01.16. 09:17:19

Zsuzsunak nagyobb sértés a színésznő jelző, mint a gyengeelméjű és elmeroggyant:)
Mit szólnak ehhez a színészek?

0.5 bit 2019.01.16. 09:17:53

@mobilos perpetuum: "Tegnap próbáltam tisztázni. Nem a köröm miatt szólt be Lacika."

Azt tudom. Csak tegnap valaki felhívta a figyelmet, hogy a köröm és a beszólás között a kedves szerkesztők kivágtak egy részt.
- A körömnél Lacika még zsebre tett kézzel ül, Adri dohányzik.
- Itt történt valami, amit kivágtak a szerkesztők!
- Már Adri helyett Lacika dohányzik és megtörténik a beszólás.

Adri meg valami vitára utal, amit nem láttunk, vagyis annak a szerkesztők által kivágott részben kellett lennie. Ami meg azért érdekes, mert a vita helyett a körmökre rész tették be az összefoglalóba.

A másik lehetőség, hogy nem vágtak ki semmit, csak hosszú percekig mindeni bámult maga elé, csak akkor meg milyen vitát emlegetett Adri?

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:19:29

Jó reggelt!

Megvallom nem néztem meg a tegnap estit, álom ország tengerparja hívogatóbb volt mint egy ordibálós sokszoknyás cigányasszony, egy full bolond bőgőmasina, egy PuhA, aki átveszi a villabula szerepet és minihitlerként próbál érvényesülni ez által magát lejáratva, pedig a szopórollerre már felült és nem tanult belőle.
Már azonnal gyerek is lesz??? Így kötik össze a babás tematikus hetet a királyságossal? ez az Adri egy csoda, komolyan, ilyen gyorsan gyereket szülni...
Amúgy kezdek aggódni, mindenhol babákat látok, gyerekszületést, kismamákat - 3 is van most egyszerre a munkahelyen is- és belém is akarják beszélni a gyereket! Kezdjek aggódni, hogy meglátogat a gólya engem is ennyi gyerek láttán???? :D :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:20:49

@UdvariatlanBolondvagyok: Jó reggelt édesem! Gyereket látok mindenhol! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 09:24:47

@Ármándójózsi: Hosszú pályafutásom során, volt rá mód megtapasztalni. Költözés Kukutyinba, telszám csere, hasonló nyalánkságok. Azóta aware...!!!

Sanda.Ipse 2019.01.16. 09:24:55

@Nyuszomuszo83: azért lett királynő, mert már mindenperces volt és így biztosítva lett azonnal egy trónörökös:)

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:27:57

@Nyuszomuszo83: Ööööööö, ha bármiben segíthetek, csak szólj!

hereverő heverő 2019.01.16. 09:29:53

@úgymond olvasó mmkk: Én éjszaka aludtam, de reggel amikor felhajtottam a paplant, recsegett. Lehet hogy elélveztem éjszaka?
Amúgy nagyon nagy EKG, engem is taszít. Ritkulok is rendesen.

@Nyuszomuszo83:
ÚÚbazz, belém tetted az ideget. Ma reggel kicsit hányingerem volt, öklendeztem. Most nem tudom, hogy tehes vagyok vagy csak másnapos?

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:30:17

@Sanda.Ipse: Úgy láttam, Adrinak a seggére ment a terhesség, az alapján bőven benne volt a 9. hónapban. Abba már bele sem merek gondolni, hogy ebben az esetben csak kisz..ja a gyereket?

hereverő heverő 2019.01.16. 09:31:04

@Ármándójózsi: Lehet. És akkor a szine alapján Csoki lesz az apa.

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:31:51

@hereverő heverő: Nem, nekem még test-hőmérsékletű.

csillagporszem 2019.01.16. 09:31:56

@hereverő heverő:
Nem tudom miért támad bárki is, én már Zsu nevét sem merem leírni nehogy bárkit is irritáljak vele :)
Szép dolog a békebíróskodás, de úgy nem fog működni, ha mindig csak az egyik oldalon állókat szembesíted állítólagos “bűneikkel” :)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:33:58

@Sanda.Ipse: Értem tehát most ráfogja egy balekra hogy ő az apa vagy Hunyor önként vállalja más fattyának nevelését, esetleg orozva ő csinálta fel a királynőt hátsimi közben??? :D
Egy példát tudunk a szeplőtlen fogantatásra de Szűz Mária kissé más lapra tartozik!
@Ármándójózsi: Lennél gyermekem apja? Vállalva minden következményt? Bátor, tökös legény vagy te, imponál ez nékem!

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:34:55

@hereverő heverő: örülj neki ha a gyerek ezek után nem nyerít amilyen buli lehetett! :D :D :D :D

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:35:16

@Nyuszomuszo83: 3 lány után, ráadásul a Te gyerekednek? Simán, gondolkodás nélkül!

hereverő heverő 2019.01.16. 09:35:39

@csillagporszem: Látod, megint csak ennyi ment át abból amit írtam. Felesleges volt.

hereverő heverő 2019.01.16. 09:36:58

@Ármándójózsi: nahiszen öregem, te is tamponra költöd a fél fizudat? Remélem a macska azért kandúr otthon?! :))

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:37:40

@Ármándójózsi: ó tehát még szapora fajta is vagyol! Meggondolandó! Ha egyszer szeretnék gyereket és nem lesz alany meg állítmány Istenemre szólok neked! Nem kérek gyerektartást, neved sem, én csak egy babát szeretnék egyszer! Van így még jelentkező ezen feltételekkel???? :D :D :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:37:47

fúúúú, de felbacarintottam magam!
1) roller nem tud reagálni csak a tökit vakarássza, forgassa a szemit meg fingik
2) adri vigyorog rá, masszíroztatja magát

ismét egy párbaj ahol arra szavazok, hogy mindkettő maradjon kint!!!!

HAJRÁ MŰFŰ, HAJRÁ MŰFŰ

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:38:48

@hereverő heverő: Költeném, de nem velem élnek. Cicám nincs, éppen most keresek egyet, de lehet, hogy nyuszika lesz belőle...

Angora Cardi 2019.01.16. 09:38:59

@hereverő heverő: Zsu támogatói teljesen szemellenzősen de ügyesen szétverik a hv-t. Ezt mind látjuk.

Franky4finger 2019.01.16. 09:39:03

@csillagporszem: paranoiás: túlhajtott gyanakvásosság, a környezetében lévő személyek cselekedeteit és szándékait folyamatosan rosszindulatúnak, fenyegetőnek és ármányosnak véli. Ha nem látod, nem baj. Jelzem: nem Soros küldött!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 09:40:45

@hereverő heverő: csak azt nem értem, minek reagálsz nekik.

Tökös... 2019.01.16. 09:43:18

@Ármándójózsi:

Jó ötlet, Roli rohadjon meg...
( mosolygok )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 09:43:22

@Sanda.Ipse: Színésznek azért jó létezni, mert az összes rejtett hajlamodat (teljes átéléssel) színpadra tudod vinni, ráadásul büntetlenül, adott esetben tapssal jutalmazva.
Egyszerre lehetsz sorozatgyilkos, vagy ájtatos szerzetes, természetesen az írói küldetés csinját-binját elsajátítva, megfelelő rendezéssel. Az átszellemült beleélést hajszálak választják el a ripacskodástól, bizony nehéz a határokat megtalálni. Zsu, az elmebajt olyan szinten tolja túl, hogy már feltűnő. Ezért a vád...:) Pedig az originál...

hereverő heverő 2019.01.16. 09:43:58

@úgymond olvasó mmkk: igérem, többet nem teszem. A kérdésre a válasz az, hogy szerettem volna megóvni kicsit a HV-ot attól amit @Angora Cardi: írt fennebb. De teljesen felesleges, már látom, nincs más hátra mint becsukott szemmel falatozzunk.

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:43:59

@Hedo a nokedli szaggató: Azt nem hinném, hogy nem tud, csak nem akar. Szerintem jól is tette, amennyire szeretitek, csak még rosszabbul jött volna ki belőle.
A tökvakarás, böfögés, fingás egy kan-társaságban elmegy, sőt "jópofa is lehet az utána következő leoltások, beszólások miatt, de itt ahol nők is vannak, na meg a nézők... Szóval igénytelen barom, ez kétségtelen... Ebben egyetértünk. Nőként csak akkor közelednék hozzá, ha ilyen igénytelen lennék én is. Pl. ahogy ezt jól látta VV Viki pont megfelelt volna neki.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:44:37

KÉZZELJÉTEK EL HA RENYHE KAP A RETEKTŐL EGY SAJÁT MŰSORT!!!!
egy nagy őt vagy békítő showt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 09:45:45

@hereverő heverő: ne ígérj olyat, amit nem tudsz betartani, mondtam már sokszor :) felőlem válaszolhatsz nekik, ha jól esik, csak nem látom értelmét. szét van baszva már az egész ígyis úgyis, legalább a romjain próbálnánk meg kultúráltan anyázni :))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:45:49

@Ármándójózsi: tény, nem a szivem csücsije roli, de amíg nem vágtak az öfibe ennyi faszfogdosást még kicsit drukkoltam is neki!

Franky4finger 2019.01.16. 09:46:40

@mobilos perpetuum: Nem mutatott semmit? Definiálnád, hogy szerinted mit jelent az amikor valaki mutat valamit? Mondjuk rántottát fröccsögve, desszertes villával végrehajtott artikulálatlan üvöltés? Az a valami?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:47:14

@Ármándójózsi: vv undormánynak sosem fogom megbocsátani Simon kiesését! Meg a többi alja szemétkedést. a gyomrom forog tőle, az kezem meg ökölbe szorul

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:47:44

@hereverő heverő: ÁÁÁÁÁÁ, a kedvenc mondásom: "Hunyjuk be a szemünket oszt úgy falatozzunk."

hereverő heverő 2019.01.16. 09:49:23

@Ármándójózsi: Nem biztos, hogy Viki ilyen igénytelen (bár sanszos). És az sem biztos, hogy Roller igénytelen (ez is sanszos pedig). Az viszont egész biztos, hogy egymásnak teremtette őket az RTL.
Viki örül, mert végre megmássza valaki óvodáskora óta először, Roli meg élete szerelmét húzhatja magára. És lesz aki vakarja neki minden reggel.

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:51:54

@Hedo a nokedli szaggató: Jaaaaaa, az persze, hogy én is "meg tudtam volna fejelni" (Cit. Lacika) És bakker a döntőig menetelt, mert mindenki fosott tőle!!! Ajjjj.... (Aztán bevették a csapatba a szerkik, ez is kurvára jellemző... lásd még Zsótika... :( )

Maximista vagyok 2019.01.16. 09:52:21

Dikk mekkora buli volt itt!

Tökös... 2019.01.16. 09:52:34

Rendszeresen az az érv Roli mellett, hogy kijárta a 8 osztályt a villában...
Tehát okos, mint Alekosz, vagy Győzike..
Oké, mehetünk ezen a vonalon is....
Szerintem Nem jó ötlet mások ellen szerveszkedni, mert akkor az már nem stratégia hanem sunyiság...
Persze Alekosz nyert, de ő nála ugye ott volt hogy persona non grata lett a villában, és az ember megsajnálta, egyébként néha tényleg nagyon vicces volt, és elég jól tudott szónokolni...
Majd kiderűűl hogy a nézők mennyire sajnálják meg Rolit, aki Adrival éppen kibeszéli a haverjait...
Várom az Adri-roli csatát...
De elképzelhető hogy Lacika is ott van a tarsolyban...

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:54:45

@hereverő heverő: EKG!!!
Véget érhet VV Viki "szűzessége". (Ez milyen kurva jó főcím lehetne a Blikk-ben"

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:55:25

@hereverő heverő: náluk is úgy van bugyi, bugyi, bugyi, gatya. Nálunk apám egyszer akadt ki- na jó inkább többször többször- hogy a fizetés tamponra meg fogamzásgátlóra megy és még át is van baszva, mert egyszer talál egy kurva jó illatú tusfürdőt- ha neki már az sem jut- és az is nunimosó! (Az enyém volt, kamillás :D :D :D)

csillagporszem 2019.01.16. 09:56:13

@Franky4finger:
Google segítségével diagnosztizálsz? :D
Mondom én minek diploma... :D

@hereverő heverő: átjött hidd el, de nem veszem fel azt az inget amelyik nem az enyém.
Az a baj, hogy sokan nem tudnak itt mit kezdeni az ellenvéleménnyel és onnantól rögtön fanatizmussal meg elvakultsággal dobálóznak, fel sem merül bennük, hogy a másiknak is lehet igazsága. Ennyi, itt csak akkor van béke ha a Zsut-nem-utálók meghúzzák magukat, mindenki más azt ír amit akar, az nem elvakultság és fanatizmus. Kettős mérce de feleslegesen járatom az ujjaimat, mert úgysem látjátok be :)

Angora Cardi 2019.01.16. 09:56:44

@hereverő heverő: szektás dokuk jutnak eszembe amikor benézek