Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x72 - Reni lett az üvöltve őrjöngő Era 2.0

2019. január 15. 16:51 - Chat Géza

Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is jobban kijött belőle a crazy bitch. Roli is csak a tökét vakarássza, amikor Zsuzsuval próbál lelkizve bizalmi kapcsolatot létesíteni. Hunor tovább nyomja a kaviáros vajas kenyeret meg a Roli rendezte Expandables főszerepét. Még a benti műnövényeknek is jobb életük van, mint a valódi villalakóknak. Egy kicsit elkalandoztam.

Az adás első felének első szegmense a nagy büdös semmi a négyzeten. Zsuzsu ül a hálóban, mert borotvával elvágta a lábát. Remélhetőleg nem az ereit akarta felvágni. Bár az első bekezdésben felvázolt dolgok miatt érthető lenne, ha így akarna szabadulni a luxusbörtönből. De nyilván csak borotválta a lábát és úgy szaladt meg egy kicsit a penge. Roli áll, vakar kettőt a faszán, majd elkezdi puhítani (nem a tökét, hanem Zsut), hogy neki aztán bármit elmondhat, HA NAGYON NINCS MÁS. Ok, cső - kb így koptatja le Zsu. Greg eközben a riportban vekeng, hogy ő ezt nem érti, hogy a két örök barátnő, hogy fordulhatott ki ennyire magából, hogy saját elveikkel homlokegyenest (srévizavé, vicaverza, dafke, direkte, hogyaszongya, csakazértis, pirosászdurrtmars) szembe menve, az egyik úgy alszik el, hogy haragszik a másikra, a másik meg nem megy oda megbeszélni a dolgok állását. Reni végül csak ledobja hab testét Zsu mellé az IKEA-s  kókuszmatracra. Megbeszélik, hogy minden oké. Erre azért volt szükség, mert amíg Reni egy tangában élvezte, hogy Adri masszírozza a hátát, rájött, hogy Zsu szavazatilag meginoghat, így most nem szabad elveszíteni. Na, milliárdos plakátkampány és nemzeti konzultáció helyett marad a beszélgetés, ami sikerrel járt, hisz Zsu Rolira szavazott.

Ezért nem látom értelmét ennek a nettó 11 percnek, mert ugye a kiválasztás napját mutatja meg, még a jelrakó, mágnestáblás szeánsz előtt. És így ,hogy tudjuk, hogy ki kire pakolt, nos, tök fölösleges. Az adás második anyaga arról szól, hogy Adri és Laci király közösen megreggeliznek. Adri próbálja rávezetni a sötétség urát, hogy ugye vágja, hogy végig Roli volt a puppet master, aki marionett bábuként madzagon rángatta őt. Nem így volt, mondja IX. VV László, első ezen a néven. A parttalan beszélgetés végén Adri a kaviáros kenyeret majszoló Hunorral fejti meg, hogy Leslie Lekvárnak konkrétan nulla gondolata van a játékról, meg úgy alles zusammen mindenről. Nekünk se mond semmit, ő ilyen fogalmatlan gyerek, vagy magába megbeszéli a dolgokat, senki sem tuhatja biztosan- mondja Hunor. Adri tesz még egy kört ezzel a Jó Laci Betyárral. Szőrös kabátját felöltve kiül a taktikai teammel bagózni. 

- Lacika, tudod a kommunikáció az egy Isten adta kincs, amit használni kell. Azért van a nyelvünk, a szájüregünk, a tüdőnk összekötve az agyunkkal, hogy beszédre, gondolatok verbális kifejezésére használjuk, bazmeg. Érted?!

- Ilyenkor de megfejelnélek, geci!

Anikó itt jegyzi meg, hogy burokban, szatyorban, bárhol élő villalakóként, de mezei pocokként se beszélhet így senki sem egy nővel. Adri szerint itt ki is derült, hogy milyen ember Lekvár: egy ilyen kurtán odamondogatós csávó. Nem sokkal később Zsu már megint nem tudja, hogy mit csináljon, tök rosszban van Renivel, de mindig ad neki még egy esélyt, közben meg beszélgetni nem akar vele, mert minek.

vv7_5.png

Ugorgyunk: Hunor és Roli zokszó nélkül szürcsölik befele a még mosogatószertől habzó levest, majd Zsuzsut a királyi etikettre megtanítva jön a lovaggá ütés (Greg lesz a villa felkent vitéze), oszt akkor máris itten vagyunk a kiválasztódásnál. Megkapjuk a jelrakósdi deluxe editionját, majd jön a prémium kontent: Reni süt magának egy adag rántottát, bekuckózik a nappali dizájnerkanapéjára, majd teli szájjal üvöltve, a villával hadonászva, vöröslő fejjel óbégatva károg Zsuzsanak, hogy "valld be, hogy egy színész vagy! VALLD BE!" Zsuzsu is felemeli a hangját, de jóval intelligensebben, a maga visszafogott Soma Mamagésás hangtónusában válaszol, hogy "jó, ez azér' nem igaz, nem vagyok színész, és különben is, azér nem beszélek veled, mert ilyeneket mondasz róllam, hogy elmeroggyant vagyok."

A kiválasztás után még Lacika kap egy villanásnyi játékidőt. Mondja a spanoknak a cigiskanapén, hogy Adri úgyis őt fogja kivinni. Dehogy fog téged, bástya, illetve ez nem ilyen biztos, csak 50 százalék, 35%, hogy engem, 15, hogy Hunort viszi - magyarázza Roli, akire olyan böszmén néz Lekvár király, hogy mondani is kell neki, hogy vegyen vissza a gyilkos tekintetből.

964 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2019.01.15. 17:12:27

"- Ilyenkor de megfejelnélek, geci!" :-D Lacika jól odamondott!

Tökös... 2019.01.15. 17:39:03

Lacika csicska király lesz....
Azért ezt megnézem magamnak ahogy Roli négykézláb esedezik Adri előtt....
Ne kelljen alsógatyában az udvaron aludni...
Hihihihi

Gia 2019.01.15. 17:42:02

@Mildi_Bp: Odamondott,csak Renyhének kellett volna címeznie..Jobban meg is értenénk mingyán..

Tökös... 2019.01.15. 17:44:13

Némi nemi zavarból kiindulva, renyhe lehetne a király....

csincsilla72 2019.01.15. 17:57:10

@Tökös...: Attól azért a jóistenke mentse meg a villalakókat. Nem a kedvenc szériám, de nem utálom én ezeket a gyerekeket. Ha Renyhe hatalmat kap, ott kő kövön nem marad. Ha viszont Renike lesz a kanclerin, Zsuzsut kicsinálja. Szar hete van ennek a leánykának.

mocskosmacska 2019.01.15. 17:58:24

"ország-világ előtt kijelentem" - nagy szavak

mocskosmacska 2019.01.15. 17:58:56

@csincsilla72: Adrinak viszont nem kellene párbaj előtt túl nagy diktatúrát bevezetnie.

mocskosmacska 2019.01.15. 18:00:49

Adri abból a szempontból könnyű helyzetben van, hogy a sokat emlegetett szív és a taktika is ugyanazt mondja: Laci
A szív indokait nem kell magyarázni, elég bajuk van egymással. A taktika meg radics és ánusz miatt mondja. Eddig mindenki kizúgott, aki alázta a nőket.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:01:19

Bár már nagyon nem aktuális, de ezt a vlogot is érdemes megnézni, hogy mi a srácok álláspontja a tematikus hétről. Lekvár is elég jól kifejezi magát szvsz.
rtl.hu/rtl2/valovilag/lacika-kiralysag-roli-hunor-kivalasztas-vvlog-vv9

csincsilla72 2019.01.15. 18:03:30

@mocskosmacska: Ez így van. Roli már visszajött egy győztes párbajról, Adri vele még taktikázhat is. Szerintem is Lekvár lesz a választott. De hogy ki jön vissza, meg nem tudnám jósolni. Adrira tippelek. És arra, hogy Roli nem fog párbajozni, mert róla Hunor le fogja venni a kéket.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:04:19

@csincsilla72: Hunor nem csak a lilát veheti le?

csincsilla72 2019.01.15. 18:04:25

@mocskosmacska: Most dől el, van-e tattikai érzéke. ha kihívja a fiúk közül bármelyiket és rommá szívatja, azzal ő fog rosszul járni.

mocskosmacska 2019.01.15. 18:05:05

Reninek ordibálás közben estek ki a kajadarabok a szájából.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:05:31

VÉDETTSÉG MEGSEMMISÍTÉS - Ez jelenleg HUNOR birtokában van

Ezzel a képességgel a tulajdonosa a játék során egy alkalommal megszüntetheti saját maga vagy valamely villatársa védettségét. Vagyis hiába nyert párbajt egy játékos, amennyiben felhasználják ellene ezt a szuperképességet, ismét kiválaszthatóvá válik. Nagyon fontos, hogy a szuperképesség felhasználása nem azt jelenti, hogy használója megszerzi a lila kendőt valamely társától, egyszerűen csak megszünteti annak Védettségét.

mocskosmacska 2019.01.15. 18:06:20

@csincsilla72: reménykedem, hogy van. Reményre ad okot, hogy rájött, hogy zsuzsnak nem érdemes renire rakni, mert úgysem fog más. Meg, hogy rájött, hogy lekvár reninek akar megfelelni. Szóval remélem, hogy lesz ennyi esze.

Tökös... 2019.01.15. 18:12:19

@csincsilla72:
Ez a tematikus hét erről szól...
Egyszer hopp, máskor kopp.....
Ha nem voltál geci, valószinű veled sem lesznek gecik...
Egyébként meg majd a nézők eldöntik hogy ki mennyire szemétláda, és nyilván őt szavazzák ki...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:13:14

@Tökös...: Elvileg ennek nem tematikus hétnek kellett volna lenni, hanem Lacika szuperképességének. Nagy ajándék, hogy ha utána fordul a kocka.

Tökös... 2019.01.15. 18:15:33

@Vérnyusszancska:

A lila kendő kenbabánál van, egyenlőre nem akarják elvenni tőle....
Nem tudom Hunyor miért mondta azt Anikónak hogy majd szerdán kérdezze meg hogy felhasználja-e...

Tökös... 2019.01.15. 18:16:38

@Vérnyusszancska:
Végül is így igazságos nem ?
A cselédből királyné.... mint Zsuzsinál....

Angora Cardi 2019.01.15. 18:17:34

Kösz Gézu!

@Vérnyusszancska: ezt is megnézem Nyu :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:19:51

@Tökös...: Mert akkor is le lehet venni, hogy a kiválasztott kivihesse a mostani védettet. Annyi a bökkenő, hogy Gregnél meg van egy + lilakendő. Így ezzel az erővel vissza is teheti magára, és Hunor a semmire pazarolta a szuperképességét.
Miért lenne igazságos? Ez az ő szuperképessége, őt miért szívatják, hogy a visszájára fordulhat? VVV miért nem zárhatta el akkor Zsút bármikor 8 órára? Nem érzem túl fairnek. Ha tényleg sima tematikus hét lett volna, akkor oké, de így?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:20:21

@Angora Cardi: Tényleg jó, és ebből nekem az jön le, hogy Lacika azért elég jól ki tudja magát fejezni, még ha a szerény eszközeivel is teszi. :)

Angora Cardi 2019.01.15. 18:23:17

@Vérnyusszancska: Igen.. tipikus eset akivel nem akar, azzal nem beszélget. Mondjuk ezt is megértem néha..

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:24:25

Megnéztem a képeket, amiket készítettek róluk ezen a fotózáson. Két dolog lett tök egyértelmű.
1. A fotós egy kontár
2. Lakatos Márk egy kontár

javier2 2019.01.15. 18:24:26

100 % hogy lacikát hívja ki ,már folyamatosan osztja lekvárunkat és sajnos nyerésre áll
életben az ilyen picsát azonnal ignorálom, a játszma kezdete elején

javier2 2019.01.15. 18:25:29

@Vérnyusszancska: de mivel szeret rámelegedni a radiátorra ez a szakma az övé...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:25:45

@Angora Cardi: Én szeretek beszélgetni, szeretek sokat beszélni, de a bentlevők többségével én se nagyon kommunikálnék, ha nem lenne muszáj. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 18:26:04

@Vérnyusszancska: akkor nem tudja visszavenni a második kilátás Greg, ha tőle kérdezik először, hogy akarja-e használni.

Ez így tényleg nem fair, hogy szuperképességből csináltak tematikus hetet és megfordították.
Mert úgy akkor mindegyiknek lehetne fordítottja is.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:27:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát, rtl klub meg a gumiszabályai. :D
El tudom képzelni, hogy újra kérdeznék, vagy előbb Hunort fogják kérdezni. Mondjuk Greggel most sokra nem mennének, Adri úgyse merné vinni. Sajnos. Pedig ellene vigyorogva jönne vissza. :)

csincsilla72 2019.01.15. 18:27:58

@javier2: Márpedig ott benn kurvameleg van. :-) Ha Reni picsuja állandóan pucér, akkor nem fázhatnak.

Angora Cardi 2019.01.15. 18:28:45

@Vérnyusszancska: Én nagyon kínosan érezném magam közöttük az biztos.

csincsilla72 2019.01.15. 18:29:50

@Tökös...: Én boldogan kiszavaznám a főtroll/főgeci Renit, ha tudnám, de ha ki sem viszik? :-((

mocskosmacska 2019.01.15. 18:30:15

Zsuzsu tud még hazugságvizsgálatra küldeni embereket? Mintha három lehetősége lett volna, és ebből eddig egyet használt el.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:30:25

@csincsilla72: Melegíti őt a háj. :) ohh, de gonosz vagyok. Amúgy nem tudom, hogy hogyan lehet még mindig ahhoz képest nem annyira kövér, hogy tényleg folyton zabál. Mert ez zabálás. Ha ennyit ennék 2 hét múlva a daruskocsi vinne el.
@Angora Cardi: A legrosszabb, hogy nem lenne kihez szólni hónapokig. A mostaniból tényleg a Roliék hármasával lehetne beszélgetni valamennyire.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:31:16

@mocskosmacska: Igen, még van kettő neki. Igazán kiküldhetné csillámkukit és rákérdezhetne, hogy szokták-e kibeszélni a háta mögött Renyhével. :D

Tökös... 2019.01.15. 18:31:35

Én ezt úgy nézem hogy nekem tetszik ha Roli csicska....
Meglátjuk hogyan oldja meg a reggeli készítést, főzést, mosogatást, lavorban fördést, udvaron alvást...
Miért lenne ez kibaszás ?
Vissza nyal a fagyi, ennyi....

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:33:13

@Tökös...: Leírtuk, hogy miért kibaszás. Ha a többiek szuperképessége is az ellenkezőjére lenne fordítható, akkor nem lenne az. Így nettó kibaszás.
Ezt a visszanyal a fagyit meg hagyjuk már. Mit nyal vissza? Az volt a legnagyobb bűnük, hogy elvették tőlük a tusfürdőt, meg a sarokba lettek állítva egy órára? Uram irgalmazz, akkor engem szarrá kínoztak az oviban. :)

Angora Cardi 2019.01.15. 18:33:54

@Vérnyusszancska: Valamennyire igen. Viszont én biztosan tudom, hogy a többit nem bírnám magam körül elviselni. Már hazakéreckedtem volna :D

csincsilla72 2019.01.15. 18:34:03

@mocskosmacska: Spórol. Szerintem a szerkiket akarja kiküldeni. A kérdése: ki fogja megnyerni:-)

Sevda 2019.01.15. 18:34:58

Kíváncsi leszek, ha Reni lesz a kancellár Adri mellett, Roli mennyire fogja tűrni a keresztbeszopatást, mert az tuti, hogy abból ki fog neki jutni bőven.
Remélem, nem kell csalódni

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:35:29

@Angora Cardi: Na igen, döbbenetes, hogy mennyire antipatikus társaságot sikerült beválogatni.

Tökös... 2019.01.15. 18:35:37

@Vérnyusszancska:
Ténykérdésről vitázunk....
A retek ezut a döntést hozta, hogy szopjanak a hatalmon levők...
Támogatom az ötletet...

csincsilla72 2019.01.15. 18:35:39

@Tökös...: Azért ezzel óvatosan. Voltak szabályok, amelyeket az RTL állított fel, és amelyeket a villaparasztok ignoráltak. Ezért jött a "bünti", amibe valóban nem szakadtak bele.

csincsilla72 2019.01.15. 18:36:45

@Sevda: Én meg remélem, röhög rajtuk. Ugyanis Reni ebbe bele fog pusztulni.

Tökös... 2019.01.15. 18:37:47

@csincsilla72:
Bocs, akkor én lemaradtam....
Az rtl szabálya 1 tematikus hetet enged ?

Sevda 2019.01.15. 18:38:40

@csincsilla72: igen, én is abban reménykedem, hogy Roli nem okoz csalódást, mert ezt nézem ki belőle, hogy csakazértis megoldja, sőt, vigyorogva.
Reni fogja hozni a formáját, nagyszájú útszéli, aki már a kisebb hatalomra is ugrik, és dirigál.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:39:58

@Tökös...: Arról vitázunk, hogy fair-e vagy sem. Egyáltalán nem fair, mert a többi képesség használója sem szenvedte el a visszájára fordított képességét.
Támogatnám a fordított királyság ötletét, ha így nem olyan szaga lenne az egésznek, hogy Lekvárt büntetik, mert használta a képességét. Megnéztem volna Zsuzsut például, hogy elhasználta-e volna az elzárást, ha utána ő is mehetett volna oda 8 órát fetrengeni. Arról nem is beszélve, hogy elvileg fel se használhatta volna, mivel nem ütközhetett volna a kihívással. De hát igen, az rtl mindent a szája íze szerint csinál, ebben egyetértünk.

Tökös... 2019.01.15. 18:41:24

@Vérnyusszancska:

Oké ha azt irom hogy nem fair :?
Szerintem ad egy lökést a játéknak, ha a másikból is kijön az állat...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:43:01

@Tökös...: Szvsz nem kellett volna ilyen szuperképesség, ha akarnak ilyen tematikus hetet, vagy lett volna Király vagyok szuperképesség tematikus hét nélkül. És akkor a kecske is, meg a káposzta is.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:43:49

Nem sok kreativitásra vall, hogy az egyik szuperképesség gyakorlatilag az egyik tematikus hét is egyben. :D

Sanda.Ipse 2019.01.15. 18:45:51

off Exatlon Románia vs Magyaro. 19 óra

Tökös... 2019.01.15. 18:46:30

Ami zsut illeti..... bármilyen hisztis és mondjuk úgy egyszerű csaj zsuzsi, Renyhával egyedűl ő szakította meg a kapcsolatot...
A többi játékosnak nem gond Renyha...
Kiváncsian várom mikor mondja ez kenbabának is....
És akkor megvan a végső győztes is szerintem....

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:47:00

@úgymond olvasó mmkk: EKG
Amúgy az is vicc, hogy vannak olyan gagyi képességek, hogy öröm nézni. Értem én, hogy nehéz egyenlő súlyú képességeket kitalálni, de akkor lehetett volna úgy, hogy kevesebb képesség van és nem automatikusan kap mindenki egyet, hanem meg kellett volna érte küzdeni. A VV5 ilyen formán sokkal jobb volt, mikor vetélkedők voltak a védettségért. :)

Marcsee 2019.01.15. 18:49:52

@mocskosmacska: Azért Laszika rohadt messze van nőalázásból a Radicsi és MókusÁnuszi magasságokhoz képest. Belőle szimplán kijött a környezetében tanult dakotaminta.
Mondjuk az megint nagyon nem tetszik, hogy arról semmit sem tudunk, hogy min feszkóztak össze, vagy hogy jutottak idáig Adrival. Legalább a BV-ben megmutatták volna. De ki van adva Lekvárra a kilövési engedély :(
Amit Renyhe művel nap mint nap, az sokkal gázabb, mint egy "lefejelnélek".

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 18:50:03

Fröcsögő rántottás kép hun van?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 18:56:31

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem mondod, hogy igényt tartasz rá. :D

Tökös... 2019.01.15. 19:00:29

@Marcsee:
Bocs, azért ez gázos....
Lacika lefejelné szívesen Adrit....
Megkockáztatom hogy Lacika ezt az érvrendszer használja más esetben is....
És innen már csak egy lépés a családon belüli erőszak...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:07:24

@Tökös...: Azért ilyen messzemenő következtetéseket levonni ebből kicsit túlzás. Mi is írtunk itt már cifrábbakat, hogy ki mit tenne egyik másik villalakóval. Ennél szerintem Csoki sokkal agresszívabb volt, már csak a viták során is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 19:09:39

@UdvariatlanBolondvagyok: A legnagyobb gáz, miközben azt óbégatja, hogy valld be!

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:11:00

Estét!-Jó volt Gézu, hiányolom a a Renyhe szájából kipotyogó félig megrágott majd visszaköpködött rántotta darabkás képet! De Zsizsikes feje is brutál jó, hűen tükrözi a személyiségét! Őrült! :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:15:58

@Nyuszomuszo83: Nem kicsit vagytok perverzek. Mikor élőben láttam már akkor megálltam a fejlődésben, nem hogy még képek formájában is nézzem. :D

hereverő heverő 2019.01.15. 19:16:18

@Tökös...: honnan veszed ezt? Máskor is így kommunikált? Én nem láttam... Szerintem egyáltalan nem gázos, tök nyugodtan mondta Lekvár, valójában nyoma se volt erőszaknak. Pláne nem hiszem, hogy Laszika otthon is így nyomná (ami egyébként még lehet attól, hogy itt nem így látjuk)
Renyhe állandó sértegetése sokkal gázabb szvsz.

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:17:51

@Vérnyusszancska: deee ooolyyaaan megkapó látvány volt! Sose láttam még szebbet!

hereverő heverő 2019.01.15. 19:19:56

@Vérnyusszancska: én háromszor us visszapörgettem Roli tökvakarását mire végre elmentem. Hát had nézzék a fogyókúrások!

Ez mondjuk nagyon prosztó szokása a tattika rozmártestű apostolának.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:20:06

@hereverő heverő: EKG
Én is úgy érzem, hogy túl lett ez lihegve, nem is kicsit. És a feltételes mód nem fenyegetés. Ha azt mondta volna, hogy "jól van, nyomjad, de jól jegyezd meg, ha kimegyünk innen téged agyba-főbe fogunk verni, fejelni". Na az az lett volna. Így meg egy ideges, prosztóbb megnyilvánulás.
@Nyuszomuszo83: xDD

Vérnyusszancska 2019.01.15. 19:21:59

@Angora Cardi: Na igen. Csak tényleg az fog bosszantani, hogy erre lesz az egész párbaj kihegyezve, hogy ilyet nőnek nem mondunk, és egy agresszív állat. A többség meg majd kajálja.
@hereverő heverő: Az valami elképesztően undorító. Engem az se érdekel, ha vakargatnia kell, de legalább ne a szoba közepén. Pláne ne másokkal beszélgetve. :D

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:24:45

@Angora Cardi: a feje mindenképpen, mindnek! :D

Tökös... 2019.01.15. 19:28:54

@hereverő heverő:

Még nincs vége a műsornak....
Lekvárlacika ereiben egy bika ereje csörgedez....

MosóMaca 2019.01.15. 19:45:54

Estét! Egyetértek Gézuval,ez a műsor teljesen kifújt... Dög unalmas,egyik karakterben sem maradt semmi,ami még feldobhatná

javier2 2019.01.15. 19:47:59

adri nekem szimpatikus volt , habár látom tickkel a szemével és forgatja a szemét
ami idegrendszeri tünet, de kedveltem ennak ellenére .aztán hunorral sex és más semmi
onnantól már jó roli is ,mint lelki társ.Jó pasi dobja az átlagos csajt erre a csaj pozitív visszacsatolást keres tessék itt van roli.

és lekvár tökéletesen mondta azt nem dob labdát adrinak ,mert azt azonnal kifecsegi(amit adrinak elmondanak nagyon ügyesen használja fel)
és itt lekvárnak ott kellett volna hagyni a picsába
de adri tovább vitte a dolgot addig a pontig , hogy lekvárt egy állatnak állítsa be.
sajnos adri nyerőre áll

javier2 2019.01.15. 19:52:22

@Tökös...: a szívcsapat a hierarchia hetet még ki sem hirdették már offolta.
Nem tartottak be semmit az első másodpercben minden szabályt meghágtak mint david hasselhoff 3 vodka narancs után robbie williamst pedig greg is szabadpréda.

ibsen 2019.01.15. 20:03:25

Sziasztok!

Jó volt Géza, tetszett!

@Tökös...: Lehet azt kéri majd tőle nyalja ki :-))

ibsen 2019.01.15. 20:08:53

@Vérnyusszancska: Benne lesz az biztos. Már a szlovákok is tudják hogy Lacika milyen:-)
De félretéve, Lacika egy surranópályás tedd-ide tedd oda gyerek aki eljátssza a riportban mekkora arc de ebből az adásokban nem látunk konkrétan semmit, olykor rappel vagy mond egy jó mondatot azt szevasz. Gondolom az RTL nem bírt válogatni a sok aranyköpése közül. Jószívü, lassú agyú gyerek, érzékeny de egyszerüen a konfliktusait face to face nem vállalta fel. Roliéknak pampog olykor ki milyen szemét, meg stb de ez baromi kevés. A héten Renivel sem akart kibaszni mert mi van ha nem ő lesz a királynő, meg csicskázás, el is dobta a koronáját a gecibe meg a palástot hogy őt ez nem érdekli.

bElannaTorres 2019.01.15. 20:17:02

@ibsen: addig kerülgette a konfliktust, míg az nem lett hogy nem tudja megoldani, csak kiszalad belőle egy ilyen megfejelnélek

ibsen 2019.01.15. 20:20:50

@bElannaTorres: Jó bulinak tünt neki a királyság dolog, de ez nem csak a trónszéken ülök a koronával a fejemen játék... A többiek itt sem adtak a szavára ahogy a játékban sem vették túl komolyan.

ibsen 2019.01.15. 20:29:29

Zsu ma egy kis videóban elmondta hogy látja Renivel való kapcsolatát. Normális, nem mártírkodó és színészkedős sem volt.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:29:42

@ibsen: Nem értem, hogy ez a koronaeldobás miért akkora szó? Ebben a helyzetben a frusztráltság miatt lehet én is ezt csináltam volna. Semmi nem volt a kezében, hogy kezelje a kialakult helyzetet. Teljesen jól indította a hetet, nem szemétkedett, ellenben a gyökér banda igen, Renyhével az élen. A bulla alapján ki is akart szabni büntetést, amit megtagadott a traktortestű. Most ilyen esetben két dolgot tehetsz, vagy őrjöngve beleállsz és egyre durvább büntetéseket szabsz ki, amiket persze megint csak le fognak szarni - ellenben téged a hatalommal való visszaélés tökéletes példájának állíthatnak be - vagy eleged lesz és ott hagyod az egész bandát a pcsába. Az az rtl hibája, hogy nem büntette azokat, akik kivonták magukat a tematikus hét alól, ez a nézők arcul köpése. Azért mentek be, hogy minket szórakoztassanak x hónapon át és ezért a legjobb a végén elvigye a 36 misit és nem azért, hogy minden mondvacsinált kreténséggel kivonják magukat a feladatok alól.

ibsen 2019.01.15. 20:34:15

@Vérnyusszancska: Szerintem ez neki most sok volt. Meghaladta a képességeit. nem vezető típus, mégha késöbb törekedett is rá. Egyszerüen nem tudott gondolkodni összetetten. Miért az RTL máskor büntetett? AMikor Era és Csoki egymás arcától 1 centire üvöltött vagy amikor egy csomóan mocskos zájjal beszélnek egymással? Gumiszabály...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:35:58

@ibsen: Nem, de ettől még rohadtul bosszant. :D
Amúgy szerintem ezt senki nem tudta volna megoldani, ez a 22-es csapdája volt. Ha keménykezű vagy és büntetsz, azért, ha hagyod magad azért. Van rajtad sapka, nincs rajtad. Egy szó, mint száz, én is földre baszcsiztam volna a koronát, hogy csináljatok amit akartok gyökerek. :)

ibsen 2019.01.15. 20:37:59

@Vérnyusszancska: Renivel meg nem mert szembemenni keményen, ha az elég neki hogy csicskának mondja mint máskor poénból és erre ő meg földhöz vág mindent. Renit kellett volna jól megbüntetni úgy hogy a többiek is szívjanak miatta.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:39:02

@ibsen: Ezt ugyan a múltkor kiveséztük, de te hogyan büntetted volna meg? :)

ibsen 2019.01.15. 20:39:32

@Vérnyusszancska: Engem is bosszantott hogy ezt a szerencsétlent szinte körberöhögik a kancellárral együtt vagy nélküle. Ez egy játék oldd meg most ez a feladat.

ibsen 2019.01.15. 20:42:06

@Vérnyusszancska: A többiek kapnak jobb kaját ő nem és aki ad a sajátjából neki attól elveszik.pl.

csillagporszem 2019.01.15. 20:43:11

@Vérnyusszancska:
Na majd most kiderül Adriék hogy fogják végigcsinálni. Reni lesz a kancellár, sok jóra nem számítok :D

Sargabogre 2019.01.15. 20:44:15

Reni még egy kicsit műsorozik és egyöntetűen mindenki rá fogja pakolni a jelét, mer egy idegesítő idegbeteg. már inkább áttekerem ezeket a részeket, mert rémesen unalmas. gyanítom, hogy ő lesz a következő kieső. de kár, hogy Greget befolyásolja, mert itt Zsunak volt igaza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 20:46:04

@Marcsee:

Meg vagy lepve hogy nem tudunk semmit Lekvár és Adri viszonyáról ?
RTL Zsolti csinékja a naga Truman Showját Renyhéről, senkire se marad idő, nem csoda hogy nem vagyunk képbe .
Amíg Renyhe bent van nem érdemes nézni ezt a fostaligát.

ibsen 2019.01.15. 20:48:21

Egyébként meg ugyanaz a csapat volt egymás ellen csak itt az egyik hatalmi helyzetben volt a másik nem és az ellentétekhez szikra se kellett. Lacika nyílván nem választja Greget kancellárnak. Borítékolható volt a balhé és Reni mindig ellentmond pláne ha nem az van ami neki tetszik így meg is történt. Annyi ideje két külön tábor a játék sem változtatott ezen.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:48:26

@ibsen: Nem rossz, kár, hogy itt rá lettek volna szorulva a többiek segítségére, ők meg tuti adnak szegény Renyhének. Mellesleg nem volt külön hűtő, és - ahogy történt is - fogta volna magát, odasétál és kieszi amit akar.
Pont ez volt a lényege annak amit mondtam, hogy nem tudod megbüntetni. Ahhoz, hogy működjenek a tematikus hetek, meg úgy en bloc az egész VV, az rtlnek is olykor büntetni kell. Mert ha nem teszi, a lakók kb azt csinálnak ami eszükbe jut. Ha úgy tartja kedvül félrevonulnak a szobába és napokig ki sem dugják onnan az orrukat. Nekik kellett volna beszólni, hogy márpedig ha nem hajtja végre azokat a büntetéseket, amiket I. László király kiszab rá, akkor kívül tágasabb, avagy utcaajtó nyílj ki! Gyakorlatilag bármit kitalálhattál volna neki büntetésképp, leszarja, nem csinálja meg és nem is lesz következménye.

bElannaTorres 2019.01.15. 20:49:25

@ibsen: miután Zsu kitalált pár feladatot, meg előtte a szerkik is adtak feladatokat, egyből jobb lett a hangulat és nem akartak már lázadozni. Lacika először unalomba ölte az egészet, aztán csak büntetgetni tudott. Nem kellett volna neki ez a képesség, hagyta volna meg reninek. Még jobban lehúzta volna magát, Laci meg kevesebb stresszt kap, és nem lett volna a fejelős szövege sem :) de ezt nem tudta magáról előre.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:50:43

@csillagporszem: Majd most szívbű genyózhat velük reggeltől estig. De csak mert ő olyan kedves. :)
@ibsen: Akkor ezért nem kellett volna Lacikára hagyni a kancellár kiválasztását és a sorrend kialakítását. Az még lehetett volna érdekes.

javier2 2019.01.15. 20:50:44

@Vérnyusszancska: teljes ekg
vv shadi volt ilyen bármit kértek tőle offolta
az egész hetet telibe szarta "tiszta szív" oldal ,de most a három srác ugorjon fejest
a mini scooternek- a töröknek(reni) - tuk pelegrinnek(zsu)

bElannaTorres 2019.01.15. 20:52:19

@Vérnyusszancska: dehogy kellett volna beleszólni. Reni is végrehajtotta a büntetést, amikor már mindent elvettek tőlük akkor lázadtak, rosszul csinálta lackó. Nem adott cirkuszt a népnek.

ibsen 2019.01.15. 20:52:39

@Vérnyusszancska: Amikor Zsu kitalálta a produkciós feladatot mindenki felszabadult volt és kreatív ezek kellettek volna nem csak a parancsok pl.

javier2 2019.01.15. 20:53:11

hogy lett reni a kancellár? szerkesztők?zsóti?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:54:10

@bElannaTorres: Miért ölte volna unalomba? Egy órája se volt kb, hogy megmutassa milyen lehetne, az a hülye már kezdte a raplit. Megnézném, hogy hogyan játszanál egy olyan emberrel társasjátékot, aki az első dobásnál - mert nem tud hatost dobni - leveri a tábláról a bábukat, szétszórja a kártyákat és üvölt mint a sakál.
@javier2: Igen, ezért írtam, hogy ez a 22-es csapdája volt és ebből sehogy nem tudtál volna jól kijönni, itt az rtl-nek kellett volna lépnie.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 20:54:17

zsuzsurol mindig a sweet but psycho cimu szam jut eszembe

csillagporszem 2019.01.15. 20:54:42

@Vérnyusszancska:
Az a baj mondhatja majd azt Reni, hogy ti is ezt csináltátok. Kívánvcsi leszek hogy fog esni Lacikának hogy utolsóként mindenki csicskáztathatja :)

csillagporszem 2019.01.15. 20:55:24

@javier2: gondolom Adri választja ki. A királynő választhat.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:55:57

@bElannaTorres: Őő, mikor hajtotta végre és melyik büntetést?
@ibsen: Zsú egyedül a himnuszt vagy melyiket találta ki, meg azt, hogy nyalják még tisztábbra a popójukat és akkor nem lesz balhé.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:56:51

@úgymond olvasó mmkk: :D :D
@csillagporszem: Ha van esze, akkor fejet hajt és mindent megcsinál, és borzasztó mártír képpel szenvedni fog. Ja és milliószor elmondja, hogy mekkora szemét a szív csapata.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 20:58:03

Amúgy még ehhez a "Lacika miért nem talált ki feladatokat" marhasághoz hozzátenném, hogy emlékeim szerint az a szerkik feladata. Jó, hogy ne Lekvár szerkessze az összefoglalót, mert ő a király. :D

ibsen 2019.01.15. 20:58:38

@Vérnyusszancska: Nem. Ő javasolta legyenek feladatok meg versenyek. Mikor királyné lett de el is mondta hogy ne unatkozzanak ezért kellenek az ilyen feladatok.

bElannaTorres 2019.01.15. 20:59:09

@Vérnyusszancska: folyamatosan ment a szaunába oda küldték büntetésre, meg a guggolást is megcsinálta. Mit nem hajtott végre, lehet lemaradtam akkor?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 20:59:38

@Vérnyusszancska: tok cuki feje van, amikor normalisabb allapotaban van, de amugy meg egy pszichopata

Lóbelt bácsi 2019.01.15. 21:00:18

Most néztem vissza a tegnapit. Én akkorát röhögtem Renyhe óbégatásán, hajjakmeg :D Visszatekertem kétszer is (van egy kis mazo hajlamom vagy mi). Ez a nő nem létezik, ilyen nincs. Egyébként szerintem ő nagyobb színésznő, mint Zsu (pedig ő is megjátssza magát nemkicsit). Renike jól rádobott még pár lapáttal a kiborulásra, csak a drámaiság kedvéért. A szájból kipattanó rántotta darab meg priceless!

Emlékeztek még a megboldogult VV8 Dinára, amikor ő meg a párizsis zsömlével a szájában óbégatott? Hát ez tök ugyanaz volt Renyhénél. Ismétlődik a villatörténelem.

eloben.hu/bulvar/2016-09-06/vv-dina-teli-szajjal-teremtette-le-a-tobbieket

eloben.hu/uploads/2016-09-06/24edfb02fd1d82fe219439d43adcb8b9_640.png

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:01:15

@ibsen: Mielőtt királyné lett már voltak feladatok, ennek apropóján lett ő is királyné. Arra meg tényleg nem emlékszem, hogy a himnuszon kívül mit talált ki, konkrétan.

ibsen 2019.01.15. 21:01:46

Adr viszont odatette magát Zsutól rendes volt hogy neki akart kedvezni hogy a hálóban aludjon...Lacika szerintem direkt megvétózta ezt:-)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:02:50

@bElannaTorres: Megcsinálta a guggolást? Na neee. :D Amúgy azt se akarta, a felére mondta, hogy jóván most már nem csinálja. A szaunába önként vonult.
@úgymond olvasó mmkk: Lehet ő is vérnyúl? Hmmm :D
@KólaMámor: Azt csodálom, hogy nem megy cigány útra (höhö) a falat.

javier2 2019.01.15. 21:04:17

@Vérnyusszancska: ibsen csak meggyőz ,hogy zsu okos :))))))))))))))))))))))))
rtl felveszi zsóti helyére ,pofát kell vágni OHHHH

bElannaTorres 2019.01.15. 21:04:40

@Vérnyusszancska: nem láttam semmi kreatív megoldást tőle egész héten, tökmindegy hogy indult, úgy emlékszem, hogy eldugták a csokit, aztán lebuktak és kaptak büntetést.
Fitthéten roli meg a többi is dugdosta a piát meg csokit, ennyire nem szigorú ez az egész, lebuksz, kapsz büntit azt kész. De ebből álltak csak ki, elunta magát mindenki.
Nem mondom hogy ne szeressétek őket, csak úgy látom nagyon rosszul oldotta meg, talán olyan hú de jól nem is lehet, de ennél jobban lehetett volna, akkor is ha reni hőbörög. Reni csak szerepelni akart, kellett volna adni neki akkor lehetőséget, seggrázásra stb. Mindegy úgyis nem attól lesz több szavazója

bElannaTorres 2019.01.15. 21:07:14

@Vérnyusszancska: én nem láttam hogy ne csinálta volna meg a büntetéseket, oké a guggolást nem számoltam, nem is volt olyan hú de komoly, félig volt csak az, felét le is nyomta ezek szerint.
De lehet az a baj, hogy csak azt nézem, hogy megcsinálta vagy nem , más kérdés hogy bunkó volt, igen az volt, rá hat a legrosszabbul az unatkozás amúgy.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:12:00

@javier2: Erre azt mondom, hogy én örülnék a legjobban, ha a végén, mikor megnyeri és megkérdezik, hogy mit érez egyszer csak átvált teljesen higgadt, emberi hangra, elmondja, hogy borzalmasan nehéz volt számára megjátszani az idiótát, de sikerült és köszöni, hogy megnyerhette ezt a szériát. De félek ilyen sosem lesz. :( :)
@bElannaTorres: Ha jól emlékszem a fitthéten kizárólag magadat szophattad vele, ha zabálsz, mert nem leszel az első három helyen. Ezen felül nem Renyhének tartoztak elszámolni valóval, hanem az edzőbának. Ettől még az is gyökérség volt, szánalmas, hogy egy hetet nem lehet kibírni zabálás nélkül.
Egyáltalán nem értünk ebben egyet. Miért kéne annak a némbernek bármit megadni? Mert ha nem az van amit ő akar, akkor jön a hadd el had? Akkor ez nem ugyanúgy a becsicskulás jele lett volna? Csak mert leveszitek a keresztvizet Lekvárról azért, mert az elején szigorú volt, utána meg azért, mert becsicskult. Emellett senki nem tud semmi olyat mondani, ami hatásos lett volna a Rúdlénnyel szemben. Még egyszer mondom és tényleg többet nem ismétlem magam, hogy itt senki másnak nem volt fegyvere Renyhének szemben, csak az rtlnek. Behívják, közlik vele, hogy a következő ilyen alkalommal kizárunk és onnantól megoldódott volna a probléma.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:13:00

*szopathattad vele
Elírtam, bocsi

ibsen 2019.01.15. 21:13:47

@Vérnyusszancska: A hálóban mondta Zsu Roliéknak hogy feladatokat kéne adni...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:17:12

@ibsen: De az ugye még mindig megvan, hogy ez nem az ő feladatuk lenne? Hogy adjanak már feladatot amúgy a szerkesztők nélkül? Erre írtam, hogy jó hogy az nem volt elvárás, hogy ők szerkesszék ezen a héten az összefoglalókat. Neki egy dolga volt, hogy királyosat játsszon. Le voltak írva a bullába a szabályok, eszerint elkezdtek volna játszani, amit a hülyék megtorpedóztak. Második napon már küldtek be nekik feladatot a szerkesztők. Ennyi. Zsú se tudott volna a semmiből feladatot kitalálni, már csak azért sem, mert a legegyszerűbbhöz is minimum toll és papír kell, ami meg nekik nincs.

javier2 2019.01.15. 21:18:18

@bElannaTorres: nem értem miért nem érted?
tematikus hetet kihírdették szabályokkal és az elején telibe szarták a többiek(elejen megmondta reni , hogy ő egy varacskos disznó és ha nem fürdik 5x erős punci és lószaga van)
szerkesztők segíthettek volna de leszarták
az elmult 3 napon itt csak azt olvastam ez volt a legszarabb összefoglaló

ibsen 2019.01.15. 21:20:15

@Vérnyusszancska: 71.rész de ez nem rétestészta hogy nyújtani kéne...

bElannaTorres 2019.01.15. 21:20:51

@Vérnyusszancska: akkor másképp látjuk. Reninek - bármennyire nem bírom és nem is annyira mentség- az unalom a legnagyobb ellensége. Lacika ha ad feladatokat, szórakozásra lehetőséget, akkor jobb lett volna a hangulat, és egymás ellen ugranak, ahogy tette is reni mikor a szerkik adtak be feladatokat - és nem lacikára támad.
Hatásos lett volna és lacika jól jön ki belőle, mert azután már szimpatikusabb is lett mikor királyként végigszórakozta a feladatokat, aztán jóságosan jutalmakat adott. Saját érdeke lett volna.
Nem úgy nézem, hogy lacika mondott egy rosszat és húzzuk akkor le az egész fiút, előtte is írtam. Csak mint feladatot és megoldását néztem.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:22:37

@ibsen: Akkor tessék, itt egy kis olvasnivaló.
Ez lett volna a feladat. Ezt próbálták meg Lacikáék kivitelezni, ebbe szartak bele a többiek.
Kiemelném amúgy ezt a részt:
Nap közben: király imádata.

Az alattvalók összeülnek és egymás között kitalálják, hogy aznap mivel, hogyan fejezik ki a hálájukat az uralkodónak, mivel készülnek a számára.

Ezt követően egy hang jelzi majd a nép számára, amikor eljött a király imádatának ideje. A hangjelzésre elsőként az uralkodónak és a kancellárnak kell a helyére vonulnia és elfoglalni azt. Ezt követően a király színe elé fáradnak az alattvalók és előadják aznapi imádatukat.

Ezen felül akkor mit kellett volna nekik még kitalálni?

0.5 bit 2019.01.15. 21:23:17

@bElannaTorres: "Lacika ha ad feladatokat, szórakozásra lehetőséget, akkor jobb lett volna a hangulat, és egymás ellen ugranak, ahogy tette is reni mikor a szerkik adtak be feladatokat - és nem lacikára támad."

Az nem lehet, hogy adott feladatot csak az RTL-nek sokáig tartott míg beszerezte a hárfát?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:23:21

@bElannaTorres: Neked is küldöm akkor a fenti kommentem olvasásra.
Amúgy itt van a teljes hossz: rtl.hu/rtl2/valovilag/villabulla
Lett volna feladat, de partner nélkül nem lehet játszani.

javier2 2019.01.15. 21:23:26

@Vérnyusszancska: cleveland kolléga fejtette ki két napja hogy az alacsony homlok végtelenül alacsony intelligenciával párosul, ehhez hozzáadnám a 4 éves lányokra jellemző grimaszolás
felnőttkorban is megmarad az sem cáfolja ezt.

ibsen 2019.01.15. 21:25:10

@Vérnyusszancska: Zsu mit javasolt ez volt a kérdésed a himnuszon kívül, leírtam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 21:25:35

@javier2: megnyugodtam, akkor én ritka okos ember vagyok :))))))))

Angora Cardi 2019.01.15. 21:26:00

@Vérnyusszancska: ugyanezeket a dolgokat ugyanannak a par embernek magyarazza itt mindenki napok ota

Angora Cardi 2019.01.15. 21:26:48

@Vérnyusszancska: tudnád hányszor bemásoltam, rajtunk kívül nem olvasta el senki

javier2 2019.01.15. 21:27:13

@úgymond olvasó mmkk: nah végre két magas homlokú egyén találkozik .-))))

Angora Cardi 2019.01.15. 21:27:37

@ibsen: Nem vétózta meg. Miért fordítasz ki mindent?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:28:03

@ibsen: Az volt a válasz, hogy 71. rész? Aha, köszi. Ez nem válasz. :) Ha tudod mondd meg, ha meg nem, akkor ne állítsad, hogy tuti mondott.
@Angora Cardi: Amúgy igen, kezd elegem lenni belőle, mert meddő vita. Szándékosan magyarázzák félre az egészet. Ráadásul ami vicc, hogy a Villa Bulla egyértelműen leírja, hogy nem hogy Lacikának kellett volna kitalálni feladatokat, hanem az alattvalóknak kellett volna, hogy mégis hogyan imádhatják őt. :) Innentől kb nincs értelme vitázni azon, hogy a fiúk miért nem adtak feladatot a szerihármasnak.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:30:02

@Vérnyusszancska: én tudom, olvastam, de 2-3 ember ugyanazt a negatív gumicsontot rágja napok ota eskü megsajnáltalak hogy itt magyarázkodsz ők meg viszik továbbra is félre mert valakit mindig fikázni kell aki nem fogyatekos zsuzsika

bElannaTorres 2019.01.15. 21:30:42

@Vérnyusszancska: ezek az alapszabályok, a himnusz is belefért mikor zsu kitalálta, ilyeneket lacikáék is kitalálhattak volna, pl. Valami társastáncot tanuljanak be, most nem kezdek el ötletelni megint. Vagy divatbemutató. Mindegy valami, unalom ellen.

ibsen 2019.01.15. 21:30:55

@Angora Cardi: Magyarul nem támogatta, így jobb? Ő mást látott jobbnak és Zsu is belement Hunor is megérdemelte egyébként.

@Vérnyusszancska: Itt megtalálod ezért írtam.

bElannaTorres 2019.01.15. 21:31:23

@Angora Cardi: nem így nézem, nem azt nézem kit szeretek kit nem, csak mint feladatot néztem, ezért nem lehet itt semmit leírni.

0.5 bit 2019.01.15. 21:31:44

@Vérnyusszancska: "Lett volna feladat, de partner nélkül nem lehet játszani."

Vajon ebből miért nem láttunk semmit:

"Az alattvalók összeülnek és egymás között kitalálják, hogy aznap mivel, hogyan fejezik ki a hálájukat az uralkodónak, mivel készülnek a számára."

Most az alattvalók nem találtak ki semmit vagy csak az illett a szerkesztői elképzelésekbe, hogy nem adtak le belőle másfél percet sem.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:33:30

@bElannaTorres: ugyanazt írjátok napjában 2000x, kifordítva, félremagyarázva

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:34:39

@bElannaTorres: De most sikerült elolvasni a Villa Bullát vagy nem? Mert ha nem akarod, akkor tényleg ignorálom a további beszélgetéseinket, mert így nincs értelme. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy a napi imádat az alattvalók feladata lett volna (ott aztán kiélhetik a kreatív vágyaikat), a további feladatok pedig: "Az egyes feladatokról, eseményekről a nép levélben kap részletes tájékoztatást a Nagy Testvértől." zajlottak volna.
@ibsen: Ok, akkor nem válaszoltál a kérdésemre, ezt megbeszéltük.
@0.5 bit: Jaja, én is most olvastam el teljes egészében, és mily meglepő csak kiderült belőle, hogy a srácok semmit nem tehettek vagy tudtak volna tenni, pláne nem az ő feladatuk lett volna.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:36:53

@Vérnyusszancska: nem olvasták nem is fogják csak darálják ugyanazt a két mondatot

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:38:32

Jó estét mindenkinek!
Off: Nem szóltam eddig hozzá a vv-hogyvoltokhoz, régebb írkáltam ide a Farm idején, de követem a hv-kat s a hsz-kat. Bevallom: egy részt sem néztem, nincs hozzá idegem, viszont szeretem a blog stílusát a kommentekkel együtt, ezért követem.
On: Lacika és Adri kapcsolatához, illetve a "lefejeléshez". Megnéztem a videót, hogy ne legyek vakon. Az jött le belőle, hogy Adri egy manuperáló p***, aki minden áron Lackó bőre alá akar bújni, Lacika ezt nem hagyja. Hát ezért nem bírják egymást, s Lacika utolsó érvként elküldte Adrit a vérbe. Az a mondat kb. ennyit jelent: átlátok rajtad kisanyám, hiába erőlködsz. Úgyhogy az eddigi látatlanban lévő szimpátiám Lekvárka irányában megmaradt, s szerintem egyáltalán nem volt erőszakos, sőt.

0.5 bit 2019.01.15. 21:38:33

@ibsen: "Reni itt vagy? :D"

Ezzel vigyázni kell, mert megjelenik, hogy gyermekkor vágya volt, hogy itt kommenteljen, aztán lesz nemulass.

ibsen 2019.01.15. 21:40:09

@0.5 bit: És még mennyi minden akart lenni amiről nem tudunk :D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:40:25

@Angora Cardi: Nem lep meg. :)
@tanárnőkérem: EKG :)
@0.5 bit: Szerinted az lenne a gyerekkori vágya, hogy ide kommenteljen? Ohh, te kis butus. Ő szerkesztené a hogyvoltot. Hát nehogy má' csak ilyen vacak kis kommentelésre fussa. :D

Angora Cardi 2019.01.15. 21:40:31

@0.5 bit: szétszaladnánk a szélrózsa minden irányába

javier2 2019.01.15. 21:40:51

ennek egy vicces szórakoztató trash realitynek kellene lennie
mikor kollektíve alibiznek a játék szerkesztői simán belenyúlhattak volna
de nem , 4 napig néztük a "török púpos" szólóját, nézhetetlen volt

bElannaTorres 2019.01.15. 21:41:19

@Vérnyusszancska: nem volt kizárva a plusz feladat sehol, de lacika mentsége legyen, hogy szó szerint akarta venni, és nem vitt bele ötleteket. Csokit - akit pl. Nem bírok - nem kellett volna félteni ettől. Nem a nép akart annyira kreatív lenni a királyseggnyalásban, hanem szórakozást akartak, nem kaptak és elunták magukat ez ilyen egyszerű. Mindegy ki lett volna a király, ilyen szabályokkal, egyéb ötletek nélkül ugyanígy rossz hangulat lett volna.
@Angora Cardi: hát szerintem én most is csak válaszoltam, mert komolyan nem láttam hogy reni milyen büntetést nem hajtott végre. Attól függetlenül hogy baromira nem bírom az egész csajt.

csillagporszem 2019.01.15. 21:41:24

@szociál: Kitudja miket nem vágtak be Lacikáról és miért utálják egymást.
VvEra ma ámokfutott instán, nincs lelkierőm végignézni, de nyomatta a csak rosszakat vágtak be róla, jókat meg nem és ezzel manipulálnak de persze nem merte kifejteni konkrétabban mi volt bent csakhogy az rtl összevisszavág és sokminden nem is úgy volt ahogy volt de nem megrendezett :D Csak belekattintgattam, így nem tudom miket mondott még de gondolom az rtl szeretnifogja ezután őt is nagyon :)

Angora Cardi 2019.01.15. 21:41:49

@Vérnyusszancska: a végén írni is akarná akkor bajban lennénk

ibsen 2019.01.15. 21:43:03

Mindjárt kezdődik, kóla és popcorn legyen vagy nyugtató akinek kell:))

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:43:07

@bElannaTorres: Aha, ok.
@csillagporszem: Amikor a BV-ben voltak 3-an, akkor is igencsak gyorsan lekeverte az rtl, mikor VVV-nek megeredt a nyelve. :D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:43:39

@Angora Cardi: Arra gondoltam szerkesztés alatt. :D Mert neki írói vénája is van. :D

javier2 2019.01.15. 21:44:08

@tanárnőkérem: teljesen jól látod én is ezt írtam
de sajnos a kimondott szavaknak súlya van
lacinak kerülni kellett volna adrit , mert finoman fúrta,és szakadt a cérna

Vérnyusszancska 2019.01.15. 21:47:27

@Angora Cardi: Már hogyne lenne! Magzati korában tanulta. :D
Legjobb. Sanyi, a krva anyádat. :D

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:48:00

@Angora Cardi: köszönöm a z EKG-t, kedves selymes fülű kollegina. ;)

Angora Cardi 2019.01.15. 21:50:14

@Vérnyusszancska: ez nem volt magzat, ez már debellának fogant meg
@tanárnőkérem: tancsinéni várod a mai fordított királyságot?

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:51:55

@javier2: Ez tény, viszont szvsz még így is visszafogott volt. Nem tudom, én mennyire tudnám magam visszafogni ilyen helyzetekben. Aztán Adri járt folyamatosan a fenekében, szabályosan provokálta. S ki tudja, mit nem láttunk még.

mindenévfoglalt 2019.01.15. 21:51:57

@csincsilla72: Hunor csak lilát vehet le bárkiről, kéket-zöldet nem.

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:53:11

@Angora Cardi: Majd elolvasom, mi volt, s jól megszakértem. Nem vagyok képes megnézni, sajnos.

csillagporszem 2019.01.15. 21:53:26

@ibsen: úgy néz ki. Még annyit láttam, hogy ő nem fog visszamenni a villába, őt erre nem kötelezheti az rtl, szabad ember... :D
Hálaistennek, még ez a pár perc is sok volt belőle :D

0.5 bit 2019.01.15. 21:54:30

@csillagporszem: "Kitudja miket nem vágtak be Lacikáról és miért utálják egymást."

Valaki irta, hogy vágva volt a Lacika Adri beszélgetés. Vissza nézve valóban, amikor Adri a körméről mesél akkor még ő dohányzik Lacika zsebre tett kézzel ül. Adri következő mondatánál a kommunikációról már lacika dohányzik és jön az emlegetett beszólás.

Most a köröm téma és kommunikáció között vagy hosszú percekig csend volt, vagy valami még volt amit nem láttunk. El nem tudom képzelni mi lehetett, ami Adri körmeinek állapotánál is érdektelenebb volt, hogy nem mutatták meg nekünk a szerkesztől.

Angora Cardi 2019.01.15. 21:54:43

@tanárnőkérem: :DDDD
én még mártírkodom és megnézem

Cimili 2019.01.15. 21:55:10

sziasztok!
@tanárnőkérem: nekem olyan sunyinak tűnik adri nézése és mosolya.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 21:55:48

@csillagporszem:

Gyakran őt se hívják be a BV-be szerepelni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 21:58:19

aki eztET képes nézni, az vagy mazochista állat, vagy hős mártír. még nem döntöttem el.

Mók_Ica 2019.01.15. 21:58:20

hali :) itt vagyok, ragyogok :))))

bElannaTorres 2019.01.15. 21:58:28

igazából adri sokkal rosszabbakat kapott hunoréktól, roli rendesen belekavarta pár dologba és arra akarják használni, ha kiesik mindent ráfognak , szóval adri csak úgy mint roli és hunor játssza a játékot. Ha a fiúk emiatt taktikusak akkor adri sem szarkeverő, hanem taktikus :)

tanárnőkérem 2019.01.15. 21:58:33

@Angora Cardi: hajrá, jó szenvedést, akarom mondani szórakozást, reggel korán kelek, megyek iskolába. Majd visszaolvaslak benneteket. :*

Cimili 2019.01.15. 21:58:38

@csillagporszem: era a villában is ámokfutkosott, szvsz senkinek nem fog hiányozni, ha ignorálja a csati.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 21:59:18

off
valaki tudja hogy kell kikapcsolni azt az izét ami miatt minden egyes szó alatt piros csík van ?
felbasz rendesen.

Cimili 2019.01.15. 21:59:42

@Mók_Ica: szia Móki! :)
@úgymond olvasó mmkk: simán csak hősök vagyunk.

Cimili 2019.01.15. 22:01:41

@szociál: arra a hullámosra gondolsz? az akkor van, ha hejjjesírási hibával írsz, s arra figyelmeztet. nemtom, h lehet kikapcs, tojd le! :)

csillagporszem 2019.01.15. 22:01:54

@ibsen: értettem és egyetértettem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:02:45

@Cimili:

azt vágom hogy azért lehet,de csak az alatt lenne piros hullámos vonal ami nem helyesen van leírva, de itt végig bakker.

Cimili 2019.01.15. 22:02:56

renyhe megint produkálja magát, annyira unom már.

javier2 2019.01.15. 22:02:58

@bElannaTorres: nem taktikus
napraforgó , szarkeverő és minden információt megoszt akivel nem kellene

ibsen 2019.01.15. 22:03:11

Greg bekapcsolt automatába....bla bla...

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:03:30

@szociál: Lehet a helyesírás-ellenőrző nyelve van rosszul beállítva és azért húz mindent alá konstans.

Cimili 2019.01.15. 22:03:37

@szociál: azt nem értem, h hogy lehet. :(

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:03:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hogy találtad ki? :D Bár most vicceskedni akart, csak nem sikerült.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 22:04:30

@szociál:
helyesírás ellenőrzésnek hívják, angyalom.
beállítások, speciális beállítások, nyelvek, nyelvek és beviteli módok, alul ha be van pipálva a helyesírás ellenőrzés engedélyezése, akkor pipáljad kifele
ha nem jó, akkor doktor gugli nem mondta jól

mobilos perpetuum 2019.01.15. 22:04:53

Régi jól bevált hagyományai vannak az RTL-nél, kire vonatkozzanak a szabályok, kire nem. Amikor Baukó Éva leköpte Jerzy-t Lilu szerint eltüsszentette magát. Bünti elmaradt, mert szükség volt Alkoholosz mellé egy szellemi/ivó társra.
Több ismert példától most eltekintve, a VV5-ből hozok egy hogyvoltot.
Éppen rendőr-hét volt, bement vagy három fakabát, és eligazította a vv lakókat, milyen szabályok lesznek, amit Attliáék dehogyis tartottak be.
Éjszakai őrségben Peti egyenruhában, bár a felsőt levette, beült a jakuzziba. Meg megtehette.
hogyvolt.blog.hu/2012/01/13/vv5_1x119

Cimili 2019.01.15. 22:05:28

most meg nyaljafalja zsut, undorító vagy renyhe.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:06:35

@Cimili: Be van szarva. :D
Hogy nyalizik, kész. Szánalmas.

bElannaTorres 2019.01.15. 22:07:36

@javier2: neki ez a taktikája, roli is milyen volt már mikor odament Zsuhoz hogy benne megbízhat, csak a lány nem annyira hülye mint amilyennek kinéz. Adrinak ez a taktikája, neki nincsenek szövetségesei, a lányok közül egyedül ginu lehetett volna. A többivel nagyon más világ.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:08:04

Két ilyen hülye picsát..

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:08:09

Greg állva pisil? Az meg hogy??? :D

Cimili 2019.01.15. 22:09:22

@Vérnyusszancska: láttam én már cigány asszonyt is állva pisilni.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:09:56

A barátok vagyunk vagy nem, ordítás megy percek óta.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:10:06

@Cimili: Undorító. Na itt van a bezárós gusztustalanság. Elképesztő. Hála égnek kivételesen Zsuzsu nem csicskult be. Eddig. :D
Fúúúj, megint rosszat fogok álmodni :D

,, 2019.01.15. 22:10:07

Az Erás videót belinkelné vki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:10:30

@Vérnyusszancska:

bármit csinálok a gépházban az elgépelt szavak ellenőzréséz is offolhatom akkor is aláhúzza, tegnap nég nem csinálta ezt :(

Mók_Ica 2019.01.15. 22:10:56

nem tudom melyik a jobb, ha rikácsolva ordít renyhe zsu-val, vagy amikor ki akar vele békülni......
most sajnálom zsut......

Angora Cardi 2019.01.15. 22:11:23

Adri sír. Zsu megy vigasztalni.

ibsen 2019.01.15. 22:12:18

Ha beengednének pár óvodást azok körberöhögnék Renit:D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:12:27

@szociál: Basszus. :( Akkor passz.
@Mók_Ica: Csak amiatt nem sajnálom, mert szerintem nem volt sosem renyhe akkora barinője, ez nekem kamu szagú volt elejétől fogva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:12:50

@Vérnyusszancska: megéreztem.
Csoki már Dél-Afrikánál jár, látva Renyhe párkapcsolatban való viselkedését.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:13:28

adri "felszopása" jön...... fordított királyság, adri a királynő

javier2 2019.01.15. 22:14:42

@mobilos perpetuum: te vv attila nevét le sem írhatnád...
elfogytál ibsen néven?

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:15:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem már kilőtték az űrbe. :D
Renyhe bazmeg nem tudja hogyan írják a ZS betűt. Aztakrva. :D

javier2 2019.01.15. 22:15:40

közvetítsetek
német francia kézilabda gigarangadó elemzését nézem
mi történt?

Cimili 2019.01.15. 22:16:17

zsu milyen fancsali képet vágott, h eddig tartott a királynősége.:DDD

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:16:32

@javier2: Jött a fordított királyság. Renyhe szerint ők baromi viccesek és jópofák lesznek.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:17:06

Renáta bemondta hogy akkor ő lesz a Kancellár.
Ki is hirdeti az új sorrendet:
Greg 3.
Hunor 4.
Roli 5.
Zsu 6.
Lacika 7.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:17:19

De fasza barátnő Adri is és Renyhe is.

Cimili 2019.01.15. 22:18:09

nem figyuztam. ki lett a kancellár?

Angora Cardi 2019.01.15. 22:18:16

Takarítás van elrendelve, Greg felügyeli.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:18:43

Roli átment Renyhébe? És nem tetszik nekik? Ejnye.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:18:49

@Cimili: Renyhe kinevezte saját magát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:19:31

@Cimili: Renyhe.
Habár a riportban kijelentette, hogy királynőnek jobb lett volna.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:19:49

@,,: Nincs fent. Lehet a 7 órás live-ban mondta de nincs elmentve a storyjaiban.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:20:05

Fingani a királynő orra előtt tilos.

Sevda 2019.01.15. 22:20:16

Reni még kancellárnak is gáz, vigyék már haza.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:20:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak mert ők tiszta szívvel és őszintén játszanak.....

adri nem akarja látni, hogy finganak az alattvalók...... höhöhöhö

Angora Cardi 2019.01.15. 22:20:38

Hunornak kiabálni kell hogy éljen A. királynő

Angora Cardi 2019.01.15. 22:21:20

fiúk lázadjatok tessék szarni a feladatokra

javier2 2019.01.15. 22:21:30

cr7 beszarok
adri mellett ül reni , milyen combokkal?:P

Mók_Ica 2019.01.15. 22:21:40

renyhe .... eddig ellenálló volt, most besúgó lett

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:22:01

@Angora Cardi:

istenem ez a hét is renyhéről fog szólni :)))))))))))
Zsótika túltolja rendesen.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:22:43

@Mók_Ica: Meglepődtél? :D Ő csak szívbű nyomja.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:24:02

Roli a fő célpontja az eddigi szívatásoknak.
A fiúk pudingok tessék lázadni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:24:23

@Mók_Ica: Adri ássa a sírját, akarom mondani olajozza az utcaajtót. Pedig csinálhatná normálisan, ha már ezt hiányolta az előző héten.
Rájuk nem vonatkozik a villabulla?

pomac 2019.01.15. 22:24:49

@szociál: nem fog ,már róla szól :) nyalják meg

Angora Cardi 2019.01.15. 22:24:57

@szociál: Igen és az a durva hogy bemondta h ő a Kancellár és ráhagyták, Greg kicsit nyafogott de ennyi. A baromnak meg tetszik hogy ő ordibálhat a héten.

javier2 2019.01.15. 22:25:06

miért nem roller a 6.?

ibsen 2019.01.15. 22:25:26

Remélem Lacika lesz Adri férje hisz így is nagy a szerelem köztük:))

csillagporszem 2019.01.15. 22:26:05

@,,:
Már törölve, fél órája még fent volt.

Thats What She Said! 2019.01.15. 22:26:09

Adri ha túltolja a király szerepet( vagy túl kemenykedos részeket vágnak be róla), meg hátrányára is válhat a párbajon. Erre gondolnia kene most.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:26:27

@Vérnyusszancska: renyhe egy igazi vérszívó pióca..... és energiavámpír.......

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem renyhe segít neki ásni.... öööö... olajozni azt az ajtót :))))

Thats What She Said! 2019.01.15. 22:27:07

@javier2: biztos taktikai oka van. Hisz Zsut meg 6.-nak tette meg.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:27:10

@javier2: Mert zsu nem békült ki renivel és meg lett torolva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:27:48

@Angora Cardi: és a szívatások elkezdődnek.
És ez szerintük humoros, és vicces és érdekes és szívből jövő. Végülis szemszög kérdése. Attól függ, a fasz melyik oldalán áll vki.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:27:54

@javier2: zsut tette oda renyhe... sztem szimplán rohadt féltékeny volt rá a királynévá választás miatt.....

,, 2019.01.15. 22:28:03

@csillagporszem: fenébe:( azt mondta kb el, mint Radics?

ibsen 2019.01.15. 22:28:36

zsuval nem lett kiszúrva szerintem most se felügyelni se szerepelni nem akar és renyhével sem kell beszélnie ha nem muszáj.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:28:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja.... látjuk mi lett renyhéből...... egy igazi seggnyaló

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:29:00

@Angora Cardi:

:(

@Mók_Ica:

Ezért érdemli meg bárki akik végig tolja ezt ott bent, legalább addig amíg ez a kretén nő bent van.
Egy S.A.S. kiképzés nem lehet ennyire kemény, mint Renyhével együtt létezni hónapokig.
Ezen a héten ki is ütném, nem is értem Lekvárt miért nem fejeli le.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:29:06

@Thats What She Said!: Nem tud gondolkodni, csak azt hiszi magáról, ráadásul van egy jó kis... khm.... nagy tanácsadója, akit fut a jószívű bosszúvágy.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.15. 22:30:13

PUhA Adrienn remélhetőleg Marie Antoinette sorsára jut.
De az akasztással is kiegyezek, ha nincs kéznél guillotine.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:30:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: Rájuk soha, semmi nem vonatkozik. :D
@Mók_Ica: Én nem írom le, hogy szerintem micsoda, mert banolnak. :D

javier2 2019.01.15. 22:30:56

zsu nyomhatja mártírban tovább, reni teljesen outsider
reni nem lesz 3ban hacsak nem szintetizál nitroglycerint a vizeletéből és éget el 4 villalakót

Cimili 2019.01.15. 22:31:10

@csillagporszem: biztos befenyítette a csatorna.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:31:13

@Mók_Ica: ha már Zsu nem békül, keres másik gazdatestet. Tiszta pióca a nő. Borderline-szindrómát vélek benne felfedezni nagyon durván.

csillagporszem 2019.01.15. 22:31:16

@,,: jaj nem néztem végig, totál bevan sértődve, szerinte őt lejáratta az rtl. Csak belekattintgattam. Szerinte összevisszavágnak és sokminden nem is úgy volt ahogy volt, meg direkte akit rossz színben akarnak feltüntetni az alá ijesztő zenét vágnak... valami ilyesmi :D

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:32:16

Ennyire ostoba Renyhe. Kb odalöki Roli kezébe Zsút. xDD

,, 2019.01.15. 22:32:24

@csillagporszem: ez az ijesztő zenés nagyon tetszik:)

csillagporszem 2019.01.15. 22:32:38

@Cimili: lehet. Ott írták neki hagyd fent ezt a live-ot, azt mondta fent hagyja :)

Mók_Ica 2019.01.15. 22:32:43

@szociál: +10000000000 ekg

@Vérnyusszancska: már ezért is??? lázadjunk!!! :)))

javier2 2019.01.15. 22:33:15

zsu jól járt nem látjuk meg a geci oldalát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:34:07

@csillagporszem:

Era habzó szájjal tolta, még levegőt se vett sose, amikor meg válaszolni akartak neki, elviharzott.
Nem lehet ezt jól vágni :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:35:34

@Mók_Ica: Lázad, lázad! :D
Roland milyen szövegekkel oltja őket. Sírok a nevetéstől. :D

csillagporszem 2019.01.15. 22:36:29

@szociál: szerinte lehet :D érdekes hogy mindig az ilyen karik lázadnak akik lejáratják magukat :)

Mók_Ica 2019.01.15. 22:37:50

@Vérnyusszancska: jól tolják a fiúk :))) nem olyan idiótán hisztizve, mint renyhe.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:38:05

Roli tök jól előadta pedig Greg és Renyhe egész heti műsorát.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:38:41

fiúk lázadjatok én innen drukkolok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:39:33

@Mók_Ica:

megint hisztizik ? :))))))))))

a legfosabb évad ever

Mók_Ica 2019.01.15. 22:39:57

hunyor lefejezte a hóembert :)))) ill. a maradékát.....

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont :)))

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:40:45

@Mók_Ica: Nekem is tetszik. :D
Ha Adri Rolit viszi kint, akkor kint is marad.

javier2 2019.01.15. 22:41:07

ez nem az én gongom volt! hahhahaa

Angora Cardi 2019.01.15. 22:42:15

Roli nem válaszol semmire :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:42:17

@szociál: most épp nem..... amikor lázadást szított, meg megtagadott mindent, akkor hisztizett.... most neki nem fogadnak szót a fiúk, de ők nem hisztizve lázadnak :))) ez tetszik....
roller nem szól hozzájuk, nem válaszol a királynő kérdésre :)))

pomac 2019.01.15. 22:42:22

@Vérnyusszancska: jó tanácsot ad a szív csapat ,,, a főőőőgonoszt vidd :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:42:39

@Angora Cardi:

Adri is gyengíti magát ?
Nem csak Renyhe ?

Cimili 2019.01.15. 22:43:06

roli, jól csinálod! :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:43:17

@pomac: Hála Istennek, úgy kint is marad. Most Adri ritka ocsmány, szerencsére. :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:43:45

Renyhe szerint magukat minősítik a srácok. Akkor ő mit csinált? :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:43:59

@Vérnyusszancska: hallgasson renyhére :))))

most adri akar tiszteletet...... höhöhöhö...... hogy kiabáltak eddig, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:44:08

mindenki minősíti magát

Angora Cardi 2019.01.15. 22:45:00

Most kellene bemondani a fiúknak, hogy "vegyetek már vissza magatokból" mint amikor adri rikácsolt.

Sevda 2019.01.15. 22:45:08

Hú, Adri nem tolja jól a királynő dolgot, én azt hittem, hogy ő jófej és vicces lett, de hát Greg ilyenkor is odaállhatna, hogy "adj egy ember kezébe hatalmat, és meglátod, milyen igazából". Pfff.

Reni: mi csak poénkodtunk. Jajj.
Roli okosan tette, hogy nem szólalt meg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:45:14

Ők poénkodtak, a fiúk meg oltogatnak?
Hajrá fiúk, csak így tovább.
A némaság kihozza a sodrukból. Mindkét nőt megfejelném.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:45:25

@szociál: igen

@mindenévfoglalt: gen

@Vérnyusszancska: hát ez az....

néztétek mekkora b@szott nagy karika van renyhe fülében????

Angora Cardi 2019.01.15. 22:45:44

félpucér adrikát roli kell masszírozza
tangapicsa renit szegény drága lacika

javier2 2019.01.15. 22:45:49

adri tegnap nyerésre álltál lackó lekvár ellen de ma fordul a kocka!
lekvárom láthatósági mellény off!

bElannaTorres 2019.01.15. 22:46:01

@Mók_Ica: adri nem kiabált
Egész héten a legjobb csicska volt

pomac 2019.01.15. 22:46:06

és tényleg ki megy pukizni :DDD ezen szakadok

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:46:10

Bakker, Rolin visítva röhögök. xD

Mók_Ica 2019.01.15. 22:46:44

lacika..... :))) már el vagyok kötelezve.... egy cseléddel...... sírok :)))))

ibsen 2019.01.15. 22:46:45

Adrinak abban igaza van hogy ő nem volt bunkó alattvalóként, de itt most már az adok-kapok megy egyik se jobb a másiknál.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:46:48

@Mók_Ica: Ugyanezt mondtam itthon Mr Vérnyusszancsnak, hogy "na, mi van Renyhe fülében?" :D

javier2 2019.01.15. 22:46:58

roli adrira rányomott fél kiló krémet :)))))))))))))))))))))

tvbuzi 2019.01.15. 22:47:29

Most értem haza Visegrádról:(((

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 22:47:59

@javier2:

+1
Pedig azt hittük Adri jól látja a dolgokat, erre elbassza a királysággal :))))

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:48:03

@javier2: Könnyesre nevettem magam. :D

javier2 2019.01.15. 22:48:21

hasonlítsátok össze a 3 muskétást és a 4 szív embert mindkét oldalról
srácok humorosak viccesek lazák , lekvárok

Angora Cardi 2019.01.15. 22:48:21

@tvbuzi: csak ki ne hányd a sok finom falatot a konténerbe nem venném a szívemre

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:48:41

Nem, bírom. Lacikán is visítva nevetek. xDD

Mók_Ica 2019.01.15. 22:48:56

@bElannaTorres: az lehet, de csapatban a fiúk ellen voltak..... és a fiúk nem tolják olyan gusztustalanul az ellenállást.....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:49:22

@Sevda: és még le is töltöttkáposztázta

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:49:41

@Angora Cardi: Adrin fél doboz krém. :)

Adri meg faggatja Rolit, kit vigyen ki. Remélem, sorban kimondja a fiúk nevét.

javier2 2019.01.15. 22:49:53

roli hunor viszi a showt
erre lekvár bejelenti : továbbra is mr. don corleone áááááá

Mók_Ica 2019.01.15. 22:50:11

@Sevda: sírok ezen is..... lacika nagyon jó :)))

@Angora Cardi: igen, jól tolja.... :)))) mesél.... :)))

Angora Cardi 2019.01.15. 22:50:15

Renáta szexuálisan zaklatni akarja Lacikát. Zárják ki.

Sevda 2019.01.15. 22:50:24

Roli feje EPIC volt, amikor Adri szóba hozta Hunor nevét párbaj ügyben

Cimili 2019.01.15. 22:50:36

lacikán beszabehu:DDDDDDDDD renyhe combját masszírozza, de szúrja a tenyerét renyhe szőre.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:50:44

lacika meséje :)))) nagyon jó :)))

Angora Cardi 2019.01.15. 22:50:50

Lacita mesét mond debellareninek.
Adri közben ki akarja kényszeríteni roliból a tanácsadást kit vigyen ki.

javier2 2019.01.15. 22:51:05

laci fuss fuss run! a töröknek feláll ! lekvár move!

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:51:10

Lacika hatalmas volt. Kész vagyok tőle. :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:51:33

roller is lacikát küldené adri ellen..... hmmmmmm

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:51:59

@ibsen: ebben igaza volt, de őt nem is szivatták, megcsinálta a feladatait, egyszer volt büntiben. Ő Renyhe miatt szopott, de miatta mindenki.
Pont látnia kellett volna, hogy mit kell. De ehhez nincs agya, pedig drukkoltam, hogy legyen.

nicu71 2019.01.15. 22:52:13

Lacikának felállt

Mók_Ica 2019.01.15. 22:52:20

@Angora Cardi: hát nagyjából ki is szedte rollerből....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:52:57

Kövi adásban adri játékbabát szül a gondterhelt Hunornak.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:53:08

holnap már gyereke lesz adrinak..... hunyor lesz a király??? óóóóóóó

tvbuzi 2019.01.15. 22:53:09

Hunor apa lett. De jó neki.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:53:11

Na, megjött a villaded. :D

ibsen 2019.01.15. 22:53:15

Roli a haverjait is kiküldené csak ő ne menjen, de nevet nem mond:D

bElannaTorres 2019.01.15. 22:53:39

Nocsak mégiscsak lehetett feladatokat kitalálni?

Lacikának meg nem ment - ez tény, és nem szeretet kérdése :)

Angora Cardi 2019.01.15. 22:53:43

@,,: mit shippeltél a maiból? :)
@nicu71: meghaltam :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 22:54:00

Holnapi tippem Lackó, de még holnap pontosítok.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:54:09

@bElannaTorres: Lacika pihentetni kívánta népét.

Mók_Ica 2019.01.15. 22:54:37

@Angora Cardi: ez olyan laár pour l'art-os volt :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: biztos nem renyhe találta ki a szelelő agyával :))))

javier2 2019.01.15. 22:54:59

@Mók_Ica: "néztétek mekkora b@szott nagy karika van renyhe fülében????"
állatokat disznókat a 2008-as törvény alapján jelölni kell

,, 2019.01.15. 22:55:07

@Angora Cardi: hát nem szegény Laccikát Renivel:) a másikokat

tvbuzi 2019.01.15. 22:55:09

@Angora Cardi: fogammal szűrőm, a nagyja benn marad

ibsen 2019.01.15. 22:55:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Visszanyalt a fagyi csak üvöltözés nélkül. Hiba volt Renit választania Adrinak. Lehet Zsu lett volna jó választás, de akkor meg a rúdtáncos kiszalad a vellából:-))

Angora Cardi 2019.01.15. 22:55:19

@Mók_Ica: igen az egész adás kicsit
@Csakazértis én vagyok a királynő: mert a részrehajló szerkik súgnak a csajoknak :D

Mók_Ica 2019.01.15. 22:55:36

@bElannaTorres: ez sztem szerkesztői feladat .....

Angora Cardi 2019.01.15. 22:56:04

@,,: jajdejó hogy megkíméled a szőröstől lacikát :)
@tvbuzi: ne már :DDDDDDDDD

Ármándójózsi 2019.01.15. 22:56:30

Ezt a kibaszott, elkúrt, unalmas, szar, fos, undorító, végtelenül unalmas a híg szarig elhúzott, retek VV9-et, most már komolyan... (Kicsit kiakadtam, mint Renyhe ötpercenként...)
De tényleg. A szerkesztők nyilvánosan a kardjukba dőlhetnek, mert kurvára megbuktak, szart sem érnek.

Angora Cardi 2019.01.15. 22:56:34

@Mók_Ica: csakis szerkesztői mást el sem fogadunk, zsóti le akarta lekvárt járatni (természetesen)

ibsen 2019.01.15. 22:56:41

Reninek még kurva sok baja lesz ebből a mások utáni szaladgálásból...A villában meg nincs hova bújni a barátsága elöl.

bElannaTorres 2019.01.15. 22:57:01

@Mók_Ica: reni tolta egyedül gusztustalanul, egyébként meg az unalom volt a fő baj.

Most hogy adri meg reni is feladatokat ad elég látványos különbség van már első nap. Lacika is jó fényben tűnhetett fel, vicces volt a masszírozásnál meg a meséjével, mindenkinek jobb lesz a kedve ezen a héten ha így fog menni.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:57:57

@Mók_Ica: Persze, hogy az, de ugye ezt nagyvonalúan ők le se szarják. Mikor Lacikáék megkapták a festés, királynőválasztás, etc feladatokat akkor már ott is minden ok volt. :)

Vérnyusszancska 2019.01.15. 22:58:59

@Ármándójózsi: Nem tudom, nekem a végén Lacika one-man showja mindent vitt. Könnyeztem, úgy nevettem rajta. :D

Cimili 2019.01.15. 22:59:22

@ibsen: nem csak a miatt lesz sok baja.

,, 2019.01.15. 22:59:43

@bElannaTorres: ne hari, de komolyan azt gondolod h ezeket Adri találta ki? Rendelt magának egy babát is?

Franky4finger 2019.01.15. 22:59:43

Renyhe tegnapi tojásos fröccsögésének a hatása alatt vagyok még mindig. Miss Röfi.

javier2 2019.01.15. 23:00:11

hu mi ez a sok szőr bokor?
-Reni vagyok drága vv reni a villamester!

Angora Cardi 2019.01.15. 23:00:41

@,,: sőt igaziból feldugta hogy utána megszülhesse mert ő olyan eredeti

bElannaTorres 2019.01.15. 23:01:17

@Angora Cardi: nem baj, igazából, neki más az erőssége, csak elmondtam hogy szerintem mi volt a lázadás oka. Kicsit szerepelhetett volna a nagyszájú lány az előző héten, akkor nem abban éli ki magát hogy balhézzon.
Lacika már most szerepelhetett egy kis esti mesével, és eégsz jól is jött ki az egészből.
A nézők meg úgysem az alapján fognak szavazni, hogy ki a jobb király :)

ibsen 2019.01.15. 23:01:22

@Cimili: Már nekem volt kellemetlen nézni ahogy a nyugiban meg a hálóban rámászott...zéró önbecsülése van. Függő rendesen.

javier2 2019.01.15. 23:01:27

lacikáról leesett a teher üde színfolt volt

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:01:37

@Angora Cardi: Persze, hogy így volt. Lacikáék csak ott ültek, meg hisztériáztak, míg ravasz és okos Adri az egész hetet előre megtervezte, kitalálta, megszervezte. Hát nem lááátod? :D

Angora Cardi 2019.01.15. 23:02:11

megint a kis rejsz soma a vendég a bv-ben fuj

Gia 2019.01.15. 23:02:15

Adri feneke egész héten ki fog lógni?Már Renié is elég büntetés volt..

tvbuzi 2019.01.15. 23:02:53

Miért kellett behívni ezt a fasznyálazót?

Mók_Ica 2019.01.15. 23:02:54

fosoma...... női győztest vár...... zsut..... hááááááááááááát, a neten tényleg sok rajongója van......

javier2 2019.01.15. 23:03:11

soma vagyok én mindent jól látok megjöttem, hvg nemzet statisztikáit néztem
nyerhető a dolog

togez76 2019.01.15. 23:03:29

Elég gáz lenne, ha kamuzsu nyerni

Angora Cardi 2019.01.15. 23:03:36

@bElannaTorres: Lehet hogy ők bent ott már nagyon unják Renike szereplését.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:03:46

Na BV-ben megy a Lacika savazás a balfék mondatáért.

nicu71 2019.01.15. 23:04:02

Bazdmeg Baukó. Jön a Lacika lejáratása.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:04:11

Baukó is lacika megfejelnélek szövegét fikázza, jóég.

javier2 2019.01.15. 23:04:13

már nyerte 45 kilós csaj én a soma most is nyerheti zsu vagy greg

Cimili 2019.01.15. 23:04:30

na a lefejelés a téma a bv-ben.

bElannaTorres 2019.01.15. 23:04:43

@,,: nyilván nem mindent ő talál ki, kapnak kintről is feladatokat, de ő előre megmondta hogy náluk nem lesz unalmas az egész.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:05:10

@bElannaTorres: fentebb már leírták párszor, hogy benne volt a villabullában, hogy levélben kapják a feladatokat, ami nem jött, vagy nem láttuk, és a napi kötelező lett volna a királyimádat, amit szintén nem csináltak, pedig az le volt írva.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:05:35

@tvbuzi: pont azért mert fasznyálazó
@nicu71: @Vérnyusszancska: fiúk azóta ezen röhögnek, ők tudják hogy ez nem komoly

Cimili 2019.01.15. 23:05:38

hunyor azon röhög, h biztos bevágják lacika legszebb pillanataiba. :DDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:06:04

@nicu71:

Biztos Zsóti felírta neki, járasd le Lekvárt

Ármándójózsi 2019.01.15. 23:06:18

@bElannaTorres: @ibsen: Ti amúgy szerintem egy másik játékot néztek, csak szólok, ha eddig senki nem tette meg. Annyira vakon vagytok és annyira úgy forgatjátok a történéseket, hogy mindig az jól jöjjön ki szerintetek, akit éppen nyomtok, de amúgy Roli meg mindig gonosz. És ezt akkor is hozzá kell tennetek, h éppen képernyőn sem volt, illetve téma sem volt. Kár, hogy legtöbbször a valódi történésekhez az általatok itt előadottaknak semmi köze sincs. De amúgy hajrá. (Era nem jön vissza @ibsen, csak szólok. :DDD )

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:07:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Úgyse fogod tudni meggyőzni. Lacika = béna király, Adri = a vicces, szórakoztató, vérprofi. :)
@Angora Cardi: Na végre Soma kimondta, hogy nem úgy mondta. Most meg Baukó próbálja menteni a menthetőt. Ő beszél szabálykönyvről, aki köpködött. Vicc xD

Angora Cardi 2019.01.15. 23:07:11

Baukó az erkölcs csősz aki leköpje Jerzyt engedtessék meg hogy röhögjek.

Cimili 2019.01.15. 23:07:25

most meg renyhén röhögnek a fijjjuk, h már a 6. réteg alapozót viszi fel a képére.

,, 2019.01.15. 23:07:30

Te köpködős láma, neked csituvan

Angora Cardi 2019.01.15. 23:07:45

@Cimili: jó szöveg volt Hunortól

javier2 2019.01.15. 23:08:21

baukó elég vastag homlokod van veled óvatosan fejelnék össze
de az a kis 25 kilós szörtelen soma barack pólóban és koronában nah az jöhet

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:08:46

Ez már a szánalmas kategória. Egy mondatért ekézik Lacikát basszus. Hogy, HA megtenné, akkor ki kellene zárni. Hogy mi van? :D

javier2 2019.01.15. 23:09:40

hunor lesz a befutó
ha nem tujáskodik , jön fel
ahogy kiesnek egyre többet látunk belőle

Mók_Ica 2019.01.15. 23:09:47

@Vérnyusszancska: @Angora Cardi: @,,: hát ez az.... most az a feladat a szerkiktől, hogy határolódjon el a csatorna a durvaságtól, erőszaktól...... miért nem határolódtak el eddig is, és miért nem határolódnak el renyhe pszichoterrorjától????

Cimili 2019.01.15. 23:10:02

@Vérnyusszancska: direkt akarja lejáratni lacikát. pffffffffff

,, 2019.01.15. 23:11:00

@Mók_Ica: határolódjon el saját magától is, az ő erkölcsei sem vetnek fényt

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:11:08

@Mók_Ica: Mert most savazni kell Lacikát. Ennyi a történés, ő neki kell menni, oszt jónapot.
Amúgy Baukó egy vicc, hogy elárulta magát, hogy ki nem állhatja Rolit, Rolikának hívta, utána meg össze-vissza magyarázott. Meg ez az ő műsora, pfff.

nicu71 2019.01.15. 23:11:20

Kivételesen és s, ezt nem gondoltam volna, somának igazat adok. Lacika egyáltalán nem agresszívan mondta, csak ugy kicsuszott. Sajnos.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:12:02

@Mók_Ica: az nem durvaság, hogy rántottától fröcsögő szájjal a másik arcába mászva ordít a némbert, közben villával hadonászik felé?
Ott közelebb volt a HA, mint a fejelés.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:12:14

@Cimili: Ráadásul olyan szar ez a duma. Kb Lacikán eddig nem is volt fogás, és a vicc kategória, hogy még Soma is mondta, hogy teljesen látszik, hogy ebben semmi komoly nem volt. :D

javier2 2019.01.15. 23:12:50

zsótikám , főszerkesztő Úr!
mi vidéken a buzikat befogjuk kecskepásztornak
tudod miért?
azért!

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:13:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: Meg bezárja a szobába és üvölti, hogy amíg azt nem mondja, hogy barátok addig nem mehet ki? :)

ibsen 2019.01.15. 23:14:05

@Ármándójózsi: Köszi hogy még a vége elött szóltál:-) Rendben, de látom igencsak hézagosan olvasol bármit is tőlem, de azért megtisztelő. Hogy Te még Eránál tartasz... :D Annyi mindent olvasok itt amivel én sem értek egyet, elmondom de eszembe nem jut ezen fennakadni meg hogy ki mit néz vagy nem néz. Erre való ez a hely mindenki leírhatja azt amiről véleménye van a játékban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:14:14

@javier2:

nem te voltál anno a közönséges üregi zsidó ? :))

annak volt ez a stílusa :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:14:25

@Vérnyusszancska: az nem agresszív. Az olyan cuki Radics Csoki FarÁnuszos nyóckeres sztájl

bElannaTorres 2019.01.15. 23:14:27

@Ármándójózsi: nem mondtam hogy roli gonosz, nyugodtan imádjátok
Csak túl elfogultnak sem jó lenni, kicsit igazságtalan is, meg úgy nem lehet megérteni a másikat, ha csak abból a szemszögből nézed amiben a kedvenced van.

Még az idióta reni szemszögéből is néztem mikor azt mondtam ha szerepelni tudott volna akkor nem balhézik lacikával. Egész hét nyertese talán hunor volt, adrinak kedvezett kicsit, mert egész héten vidám volt és jól játszotta a szolgát. Zsunak meg azért mert bárkit megsajnáltunk volna akire reni így rászáll.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:14:50

@Cimili: nagyon, egyre lejjebb minden mondatával

javier2 2019.01.15. 23:15:22

havas henrik megvolt "kannaváró" baukó évának de havas john meg lesz -e?vagy marad havas soma?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:15:38

Közvetíccsetek, FaszSomától megdöglött tévém, netem. :(

Angora Cardi 2019.01.15. 23:15:43

@Mók_Ica: radics és ánusztól bőven el kell kellett volna határolódni úgyhogy nincs is tovább kérdésem

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:16:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ááá, nem, az soha. :)
Baukó iszonyat paraszt. Szóljon már neki valaki. Azt hiszi, hogy ezek vicces beszólások? Szekunder szégyenem van tőle.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:16:10

@,,: egyetértek
@Vérnyusszancska: látom, sajnos.....
@nicu71: igen, jól mondta
@Csakazértis én vagyok a királynő: dehogynem.... de őt soha nem büntetik meg a szerkik

Cimili 2019.01.15. 23:16:22

bazd+ baukó, közönséges vagy és kilóg a kapa a szádból!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:16:29

@javier2:

Baukó is özvegybe tolja, mindenkit kinyír.

javier2 2019.01.15. 23:18:04

@bElannaTorres: mi nem imádjuk ronit elnézést rolit!
hanem vele szimpatizálunk
ennyi
semmivel nem lesz több ha roli nyer vagy a ti hermione gréndzsörötök!
vagyis nekem nem

Angora Cardi 2019.01.15. 23:18:16

@nicu71: igen és ebbe kapaszkodnak már örökre

,, 2019.01.15. 23:18:20

Jó éjt mindenkinek!

Cimili 2019.01.15. 23:18:37

@szociál: özvegy, sárospatak dobta.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:18:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: most van az udvari kimittud.... énekelnek az alattvalók
greg hunyorral, lacika rollerrel

@Angora Cardi: ott, mintha észre sem vették volna...... elég sokáig....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:19:04

@bElannaTorres: de azt nem értem, mi a kékeres faszért kellene Renyhét szerepeltetni? Volt jópár szerep, amit eljátszhatott volna, de ő azzal kezdte, hogy lopkodott, meg lázongott, és a kötelező feladatot se csinálta, amit kértek, azt se. A többi meg ment utána.
Kivételezni kell egy elmeháborodottal, hogy ne háborogjon?

javier2 2019.01.15. 23:19:21

@szociál: hu ez elég sértő volt,habár elég érdekes orrom van :)

Cimili 2019.01.15. 23:20:10

@,,: szép, renyhe mentes álmokat!

Angora Cardi 2019.01.15. 23:20:11

@,,: neked is :)
@Mók_Ica: igen túl sokáig arra nem ilyen büszkék

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:20:19

@Vérnyusszancska: most örülök az adásszünetemnek, legalább nem dobtak ki a tévét.

javier2 2019.01.15. 23:20:57

bauko: elég sok hó esett a villában 3 centi /tv2 készen ugrásra/
éva ezt kokainból felszivod egy hét alatt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:21:03

@Cimili:

vót palija ennek a baukónak ?
hogy bírta mellette ?

Mók_Ica 2019.01.15. 23:22:36

@szociál: vót, nős vót, nem is bírta.....

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:22:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezt tényleg jó, hogy nem látod/hallod. Eszméletlen gáz, de tényleg a legjobb, ahogy erkölcsi magasságokból papol a kis köpködős. :)
Meg én emlékszem egy a netre kikerült videóra, ahol üvöltözött Bécivel, hogy te, cgááány, mert az vagy. Az is szép műsor volt, persze az öfiben az se szerepelt.

bElannaTorres 2019.01.15. 23:22:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor nem fúrta volna meg a hetet, és talán jobban jön ki belőle lacika, mert azt nem én találom ki hogy nem ő volt a hét nyertese saját kihívásában.
Hunor jött ki belőle a legjobban, talán még adri , de adri a héten azt az előnyét elbukja.

Angora Cardi 2019.01.15. 23:23:14

évike lefosomázta somát? évike olvasod a hv-t?

Cimili 2019.01.15. 23:23:35

@szociál: mondom, h dobta. szerintem senki nem tudja hosszú távon elviselni. ugyanolyan erőszakos, m renyhe.

javier2 2019.01.15. 23:24:36

jo8
nyuszómuszó fővezír jó8

bElannaTorres 2019.01.15. 23:24:46

@javier2: hát nem vagyok biztos benne bocs.
Nem kéne ennyire letámadni a másikat, mert másképp látja. Megint gúnyolódni kell, mint eddig is , de én ebbe nem megyek bele, max sokadjára egy kicsit.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:25:23

@Angora Cardi: akkor jól hallottam :))) ha nem is személyesen ő olvassa, de a szerkik biztosan :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:25:49

@javier2:

pedig híres volt a hálón a csávó :)

@Mók_Ica: @Cimili:

Láttad a fészbukk oldalát ?
Többet fotózza magát mint három másik, Heidi Klumról nem készül ennyi kép bakker.

Cimili 2019.01.15. 23:27:03

most úgy köszönt el, csákány, csákány. revideálom az előbbi kijelentésem, nem a kapa, a csákány lóg ki a szájából.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:27:37

jó éjt nektek :))) holnap kihívás..... sztem lacika vagy roli lesz...... még nem tudom eldönteni....alszom rá egyet :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:27:50

@bElannaTorres: és erre magától nem jön rá? Vagy a barátai által? Oviban kell foglalkoztatni a gyerekeket, hogy ne piszkálják egymást.

Mók_Ica 2019.01.15. 23:29:08

@szociál: nem nézegetem.... a bv-ben bőven elég :))) egyébként sztem nem csúnya, sőt..... de ha kinyitja a száját, vállalhatatlan és elviselhetetlen kategória lesz

Angora Cardi 2019.01.15. 23:29:09

@Mók_Ica: én is hallgatóztam jól hallom-e
jó éjt

Cimili 2019.01.15. 23:29:16

@szociál: nem láttam.
@Mók_Ica: jóccakát! :)

Franky4finger 2019.01.15. 23:29:19

Ezek ratyi fiúk mind játszák a szívtiprót, közben buzi filmek vannak róluk a neten. Nem túl hitelesek.

Vérnyusszancska 2019.01.15. 23:29:41

Jó éjt, szép álmokat! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:30:08

@Cimili: sztem nem volt pasija, aki dobhatta volna, csak lemerült a vibrátorában az elem.

Cimili 2019.01.15. 23:32:08

éN IS LÉPEK(hülye caps lock), holnap nem leszek. írjátok majd lécci a történéseket! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:32:29

@Cimili: mert a bányában, ahol az Éva nevű sötétség van, csákány a menő.

csillagporszem 2019.01.15. 23:32:46

@ibsen: Szegény Zsu, sajnálom rendesen :) Durvább ez mint amikor egy pasi hajt rá egy nőre :)

Egyébként ez a nyugiszobás kinemengedős jelenet furi volt. A tegnapi előzetesben Zsu a Nem tudom-ot még bent mondta a szobában, a mai öfi-ben meg miután kiment Reni az udvarra utána mondta hogy nem tudom. Jó, gondolom a hangot vágták összevissza de azért erre figyelhetnének bakker :) Aztán csodálkoznak hogy megjátszottnak gondolják a műsort :)

bElannaTorres 2019.01.15. 23:33:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: reni zakkant egyébként. Nem tanulta meg. De amúgy ha nincs reni akkor sincs jókedv, ha nincs szórakozás. Lacikának más az erőssége, ő a csendes, konfliktuskerülő figura, ez a feladat nem állt jól neki, illetve a végén mikor már voltak feladatok akkor egész jó fej volt.
Nem tudom a szerkik miért nem adtak feladatokat az elejétől, csak annyit mondtam hogy én kitaláltam volna valamit, a királynak lehettek kérései. Reni kicsit megrázza a seggét le is nyugszik, és úgy is lett rátámadt zsura és magát járatta le.

Cimili 2019.01.15. 23:33:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: szilveszterkor itt panaszkodott 60 millió nézőnek, h sárospatak dobta.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 23:34:50

@Mók_Ica:

persze hogy nem csúnya, jól néz ki, de sötét sajnos

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:39:49

@bElannaTorres: az a baj ezzel a korosztállyal, hogy nulla empátiával rendelkeznek, nem veszik észre, mikor elég az elég, visszafogni nem tudják, élnek bele a világba.
Renyhe hülye, de a többiek is.

nicu71 2019.01.15. 23:40:20

Amúgy tudja valaki mi az a dalocska amit PUA nyomat ?"két szót ismerek feladni soha" vagy valami ilyesmi :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.15. 23:40:53

@Cimili: biztos Sárospatakon vette a vibrátort, vagy ott fogyott ki az elem.

nicu71 2019.01.15. 23:42:11

@nicu71: közbe gugli segitett ez az FTC valamilyen indulója nabazdmeg… ez a hibbant tyúk fradista?

csillagporszem 2019.01.15. 23:44:35

@bElannaTorres: én már nem állok bele parttalan vitákba, úgysem tudod meggyőzni azt aki valakit nagyon utál esetleg szeret. Leírod, ha máshogy látja valaki akkor rákell hagyni, egyszerűbb így az élet :D

mocskosmacska 2019.01.15. 23:47:07

Megnézem a videőkat. Nekem nem az jött le ezekből, hogy a hármas milyen laza. Igazából nem csináltak semmit, csak ültek, néztek maguk elé és válaszolni sem akartak adrinak, aki 7.-ként belement a királyos játékba. Belőle ellenszenvet váltottak ki, pedig régebben bírtam őket.

mocskosmacska 2019.01.15. 23:51:38

Nem hiszem el, hogy lacika ezt a mesét spotán találta ki.

mocskosmacska 2019.01.15. 23:52:31

Roli olyan hangsúllyal beszél adrihoz masszás közben, mintha előjáték lenne.

bElannaTorres 2019.01.16. 00:03:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, vv-be amúgy sem a legokosabbak kerülnek, meg mindenki nyerni akar, nézi a saját érdekeit. Ez most is annyira látszik, mikor reni rájött, hogy zsu népszerű, elkezdte támadni, greg meg beállt mellé ugyanez miatt. Ők ketten jöttek ki legrosszabbul a hétből.

@csillagporszem: megpróbálom én is :) tényleg nincs értelme

nicu71 2019.01.16. 00:06:59

@mocskosmacska: pedig hidd csak el.Freestyleban képes elméletileg rappelni,akkor egy ilyet mért ne tudna.Ráadásul ez a szakadt cipős vándorlás tipikus romás motivum.Én nem kételkedek.

0.5 bit 2019.01.16. 00:12:20

A BV-ben miért panaszkodott Adri, úgy hogy:

- Ez vita partner, amikor azt mondja lefejnélek.

Milyen vita is volt akkor most közöttük, ami helyett köröme állapotáról kellett hallanunk?
A szerkesztőknél nagyon kilóg a lóláb...

csillagporszem 2019.01.16. 00:17:09

@bElannaTorres:
Nincs. Most épp nyugi van Zsu szempontjából Reni miatt, de ha majd megint előtérbe kerül akkor mit tudsz olyanokkal kezdeni, hogy Zsu fogyatékos, Zsu színésznő vagy hogy fokozzuk Zsu fogyatékos színésznő? Szerintem tök felesleges beleállni mert akinek csak ilyen érvei vannak azzal úgysem tudsz mit kezdeni. Egyesek itt azt gondolják ők az értelmiség, a fészesek meg az aljanép, közben meg ugyanúgy csak a fogyatékos színésznővel tudnak dobálózni, annyi a különbség hogy a helyesírásuk jobb :) Azokkal érdemes foglalkozni akik feltudnak hozni értelmes érveket ellene vagy bárki ellen. Javier pl nem ez a kategória, tök felesleges vele foglalkozni szerintem, csak felhúzza magát rajta az ember, annyit nem ér :)

Angora Cardi 2019.01.16. 05:42:42

@0.5 bit: készül a párbajra Era nyomán

Cherie 2019.01.16. 06:23:11

@0.5 bit: nem a köröm volt a sztori, hanem, hogy adri mondta lacikának, hogy miről szól/na a kommunikáció lacika meg érezte, mint mindig az értelmi fölényt, ami nem tetszik neki, merthogy adri nő, lacika kultúrköréből hozottan nem bírja az ilyenfajta értelmet és fölényeskedést sem.

Franky4finger 2019.01.16. 06:36:56

@csillagporszem: Nem mondja senki sem, hogy a Face az alja nép, de az ottani hsz-eket olvasod néha? Olyan szintű anyázást itt még soha nem láttam. Zsu nem csak simán fogyatékos hanem pszichopata paranoid tünetekkel. Ha csak nem színészkedik, akkor nincs baj. Az általa előadott szerepről Hajdú Steve jut eszembe az Üvegtigris 2 (?) - ből, aki Lali feleségének új élettársát játszotta. A különbség az hogy az vicces volt egy geg erejéig, de hogy erre építenek egy teljes évadot azt nem találom szórakoztatónak. Ha viszont Süsü nem játsza a szerepet, és tényleg ilyen akkor lesz helye a 36 millának. Bár költségesebbnek tartom, mintha újra nyitnák Lipótmezőt.

tanárnőkérem 2019.01.16. 06:38:11

@Angora Cardi: Bakker, ez durva. Zsu foshatos?

hereverő heverő 2019.01.16. 07:03:50

@csillagporszem: fel tudnak hozni. 3 szó. Ha már a helyesírásunk jobb.

Elvakultak vagytok, szavakba kapaszkodtok úgy, hogy a szavak mögötti tartalmat nem látjátok. És bár ez nem menti fel az ellenfelet, de légy szíves gondolkozz el azon, miért mindig téged támadnak? Ezerszer leírták már, én is leírtam, hogy nem a véleménnyel van a gond, hanem az elvadult fanatizmussal amivel véded, véditek a saját álláspontotokat, a másik fél támadásával de sosem érvekkel.

Elnézést az elütésekért ha vannak, reggel van és telefonról belevau.

Lóreggelt mindenkinek!

tanárnőkérem 2019.01.16. 07:14:08

Jó reggelt mindenkinek! Végigolvastalak benneteket, s csak pislogtam, hogy akkor most mi van. Szabály szerint a fordított királyság/hierarchia nem azt jelenti, hogy megfordul a sorrend? Mi alapján kiáltotta ki magát Reni kancellárnak? Hogy lett Zsu hatos? (ez eléggé alja húzás volt azért, megjegyzem)
Nos, Adri sem jobb egy körömfeketényinél sem Lacikánál, ha megúszásra kell menni. Ekézte Lacikát, hogy azért szar a királyi hét, és Lackó azért szar király, mert fél Renyhétől, és kedvez neki, nem teszi helyre stb. Erre ő mit tesz? Konfliktusokat kerülendő beleegyezik az önkényesen kikiáltott kancellárságba, és hagyja, hogy Renyhe garázdálkodjon. Phej.

mobilos perpetuum 2019.01.16. 07:18:29

@Franky4finger: "Olyan szintű anyázást itt még soha nem láttam."
Volt, bár lehet hogy nem láttad. Kutyák támadnak úgy falkában, mint itt némely "értelmiségi". De az is visszakereshető lenne, hogy legalább ilyen szenvedélyesen védték tőlem az előző évadban VV7 Dávidot, aki azóta megérdemelten a feledés homályába hullt.
"Itt már mindenki Petőfi Sándor" mintájára, mindenki pszichológus, aki szelektíven lát: Csoki nárcisztikus idegbeteg tüneteit nem vette észre, Radics játékbeli alakításában a cezaromániát.
Hogy mit nem találsz szórakoztatónak, arra azt tudom válaszolni, hogy nekem Hunor, és Roli pl. a most látott epizódban se mutattak semmit. Lacika néha megcsillantja, hogy gyámkodásuk nélkül tudna poénos is lenni.

Hatsumomo21 2019.01.16. 07:25:14

Hosszú idő óta ebben a királyos cuccban lett volna valami potenciál, de az utóbbi időkben ahogy bent viselkedtek sejthető volt, hogy ezt is elbaszcsizzák. Ahhoz is kell 2 IQ hogy ebbe a királyos játékba bele kell állni. Én biztos nem vállalok egy olyan játékot, ahol tudom, hogy semmi adu nincs a kezemben, mert ezekből néhánynak beszélhetsz aztán, kérhetsz, büntethetsz, csak az a jó ha kinyalod a seggüket akkor ugye meg semmi értelme a játéknak.. Melóhelyen élesben látom, milyen ha afőnök nem tud megregulázni pár beosztottat, mert így akik maguktól rendesek azok szopnak azokkal szemben akik meg a saját érdekükön kívül szarnak bele midnenbev (pedig egy főnöknek még van is a kezében fegyelmező eszköz) szóval én élvezni akartama királyságos hetet, de hát csak egy unalom és üvöltözés lett az egész. :(

hereverő heverő 2019.01.16. 07:36:16

@mobilos perpetuum: te is támadsz barátom. Próbálj, próbáljatok elvonatkoztatni a szavaktól, a pszichopata szefós stb. jelzőtől és a mögöttes tartalmat látni. Ugyanaz mint a "lapáttal verném" stb.
Az utolsó két mondatoddal egyébként tudok azonosulni. De csak azokkal.

Stopper237 2019.01.16. 07:37:03

Szia mindenki! Kár, hogy Lackónak nem jutott eszébe a másik csapatból választani kancellárt. Gregnek testhezálló feladat lett volna, vele Renyhe se tudott volna úgy hisztizni.. Most ugyanaz pepitában.Kár, hogy nem jutott eszükbe..

hereverő heverő 2019.01.16. 07:38:48

Mindenkinek.

Befejeztem a békebíráskodást. Többet nem fogok próbálkozni, read only módba kapcsolok vagy ugrok. Mindenki legyen elég értelmes levonni a következtetéseket, és nem érdekel a kurvaanyázás.

mobilos perpetuum 2019.01.16. 07:39:36

@0.5 bit: Tegnap próbáltam tisztázni. Nem a köröm miatt szólt be Lacika.
most azért egy pillanatra kitérek rá: Adri maga mondta, csúnyák a körmei, "egy szardarab vagyok"
Laci: De beteg egy nő vagy.
Majd következett, amikor Adri tehetségesnek mondta magát.
Erre Laci: Tehetség? Te meg olyan tehetség vagy.
Adri: Ez az. Irigylésre méltó. Kommunkációnak hívják. Azért teremtett az Ember minket, a nyelvünket, az agyunkat, hogy használjuk.
(Kimondatlanul: te nem használod az agyadat.)
Laci: Úgy meg fejelNÉLEK ilyenkor. Csak kizárnak.
Most azért emeltem ki a feltételes módot, mert Baukó tegnap egyszer "megfejellek" - kijelentő módban idézte.
Az igeragozás neki se, Győzikének se erőssége. Meg semmilyen ragozás.

Alauda Arvensis 2019.01.16. 07:41:56

Csak az utolsó pár tucat hozzászólást olvastam és látom más is írja, hogy Reni és Greg most azért álltak bele Zsuba, mivel sejtik, hogy jó esélye van nyerni és most azért alázzák, próbálják kiemelni, hogy idegbeteg, hogy színésznő, hogy kiállhatatlan, mert ezzel próbálják lehúzni csak azt nem veszi észre ez a két egysejtű, hogy pont ezzel biztosítják be még inkább Zsu győzelmét. A kiscsaj amúgy tényleg nem lenne több mint egy ostoba, kissé ideggyenge liba, akivel valóban lehetetlen lenne hosszú távon együtt élni és ahogy azt tőle is tudjuk elég sokszor kiközösítétték az életben is a viselkedése miatt, viszont it a VV-ben a legnagyobb ellenségei alig a gyengeségeire lecsapva rajta próbálták levezetni a feszültségüket, gondolok Radics, majd Ánusz, aztán Csoki most meg Reni és Greg szemétkedéseire, pont azt érik el, hogy Zsu áldottá váljon és ezzel szimpátiát ébresztenek iránta a nézőkben, megteremtve számára egy biztos szavazóbázist odakint azok között, akikben van egy kis empátia vagy a való életben hasonló megalázásokat élnek át. A műsor tudatosan irányított szerepleosztása alapján úgy tűnik kicsit olyan lett a lány, mint a mesében a legkisebb szegénylegény (leány), aki iránt a szerkesztők is igyekeznek kiváltani a szimpátiát.

Alauda Arvensis 2019.01.16. 07:43:50

alig=akik
áááá, miért nem lehet itt utólag szerkeszteni az elütéseket :)

Alauda Arvensis 2019.01.16. 07:46:51

"áldottá váljon"="áldozattá váljon" :D jobb ha többször át sem olvasom amit írtam, mert sorokon át jönne a hibajavítás

Angora Cardi 2019.01.16. 07:57:43

@tanárnőkérem: Ugyanolyan foscsi adri királysága is, önjelölt renátával megtámogatva.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 08:11:51

ti már megint mi az istent műveltetek itt

djökerek 2019.01.16. 08:17:32

@Alauda Arvensis: Egyetértek. Renyhe még rendesen kicsinálni sem tudja a Zsut (nem mintha ilyet támogatnék), mert saját magát égeti a félig megrágott rántottás fröcsögéssel. Undorító...

Tökös... 2019.01.16. 08:24:13

jó reggelt !

Addri nagyon puha királynő, kicsit többet kellene szivatni, Rolit...
Roli énje is kibukott, egyéni játékot játszik, menjen csak más párbajozni...
Továbbra is Adri-Roli párbajt várok, megérdemlik egymást...
Papás-mamás lesz a következő feladat, kenbaba szerepét nem tudom előre kitalálni, főleg szoptatásnál...
A retektől komolyabb bünntetésre számitok, ha valaki nem veszik komolyan a feladatokat, gondolok itt rencsire aki soha semmilyen szabályt nem tart be....

Ármándójózsi 2019.01.16. 08:29:48

@mobilos perpetuum: Figyelj csak, Te aki az egyik legsötétebb példája a tények helyetti belemagyarázásnak, nem vagyok egy nyelvtannáci, de légy szíves amikor 223. alkalommal írod le, hogy "meg fejelnélek", akkor legalább egyszer, mutatóban írd helyesen egybe: "megfejelnélek". Amúgy meg kár szót vesztegetni rátok és nem azért, hogy kit favorizáltok, hanem azért, mert folyamatosan csúsztattok, hazudtok. Én és itt még jó páran legalább ekézik is rendesen a saját jelöltjüket is, ha arról van szó. Sőt, bizony el is mondják, le is írják, ha olyasmit tett amitől meginog benne a bizalmuk. De Ti neeeem, Ti sohasem, nektek a kis "aranyoskátok" mindig el van nyomva, bármit csinál az "édibédi" és rajta kívül mindenki más hülye. Közben pedig sokan úgy látják, hogy egy ilyen infantilis, affektálós, pofavágós, ostoba nő, már ha valóban ez az igazi énje, bizony orvosi kezelésre szorul... És ez tény.
Úgyhogy írjátok csak nyugodtan a faszságaitokat tovább és ajnározzátok a félkegyelmű lamantint, elég sokan vagytok, biztos meg is nyeri ez az ostoba, feloldódni nem tudó, bekattant liba.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2019.01.16. 08:31:26

reni egy élmény lehet szakításkor.
csokinak egy dolgot javasolnék: FUSS!!!!

bel ami 2019.01.16. 08:37:25

Estve jött a parancsolat
Violaszín pecsét alatt.
Egy szép tavaszi éjtszakán
Zörgettek Zsuzsu ablakán.

RTL hívó szavára
Ülni kellett a vonatra.
Elindulván a VV-be
Óh, tán elviszik örökre?

Szorongva ment Budapestig,
El a villa kapujáig.
nehéz gondok a fejében,
sok félelem a szemében.

Menj, győzd le a sok Renátát,
vidd el a 36 millát,
aztán térj meg otthonodba.
És lássunk még sok műsorba’!

(Esetleg picit lefogyva…)

csillagporszem 2019.01.16. 08:45:32

@Franky4finger:
Pszichopata paranoid? :D Szóval akkor fogyatékos pszichopata paranoid? Lehet még fokozni? :D
Na igen, még ezt szeretem, hogy a 10 millió pszichiáter országa vagyunk. Nem is értem miért tanul bárki is pszichiáternek mikor itt bárki 5 perc alatt szép kis diagnozist tud felállítani :D

bel ami 2019.01.16. 08:45:51

Ja, és hogy Zsuzsu színésznő.
Annak is jó. Nagyon jól parodizálta tegnap László királyt!

Ármándójózsi 2019.01.16. 08:52:51

@Tökös...: Tényleg, Roli egyéni játékot játszik????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 08:53:25

remélem mindegyikőtök elélvezett az éjszakai produkciója után.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 09:07:31

@ミラ: Az biztos...Renyi levakarhatatlan....

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:14:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Az jó volt, amikor Zsu-nak, aztán a riportban is mondta, hogy a kinti életben a párkapcsolatokban is ő ilyen. Bárhogy megalázzák, nem tud haragot tartani, megy puncsolni a másiknak. Képzeld, egy ilyen nővel, hogy lehet szakítani??? És akkor még vedd hozzá az ordenáré hisztijeit is. Lehet, hogy egy tanúvédelmi programba kell jelentkezni, hogy megszabadulj tőle?

Sanda.Ipse 2019.01.16. 09:17:19

Zsuzsunak nagyobb sértés a színésznő jelző, mint a gyengeelméjű és elmeroggyant:)
Mit szólnak ehhez a színészek?

0.5 bit 2019.01.16. 09:17:53

@mobilos perpetuum: "Tegnap próbáltam tisztázni. Nem a köröm miatt szólt be Lacika."

Azt tudom. Csak tegnap valaki felhívta a figyelmet, hogy a köröm és a beszólás között a kedves szerkesztők kivágtak egy részt.
- A körömnél Lacika még zsebre tett kézzel ül, Adri dohányzik.
- Itt történt valami, amit kivágtak a szerkesztők!
- Már Adri helyett Lacika dohányzik és megtörténik a beszólás.

Adri meg valami vitára utal, amit nem láttunk, vagyis annak a szerkesztők által kivágott részben kellett lennie. Ami meg azért érdekes, mert a vita helyett a körmökre rész tették be az összefoglalóba.

A másik lehetőség, hogy nem vágtak ki semmit, csak hosszú percekig mindeni bámult maga elé, csak akkor meg milyen vitát emlegetett Adri?

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:19:29

Jó reggelt!

Megvallom nem néztem meg a tegnap estit, álom ország tengerparja hívogatóbb volt mint egy ordibálós sokszoknyás cigányasszony, egy full bolond bőgőmasina, egy PuhA, aki átveszi a villabula szerepet és minihitlerként próbál érvényesülni ez által magát lejáratva, pedig a szopórollerre már felült és nem tanult belőle.
Már azonnal gyerek is lesz??? Így kötik össze a babás tematikus hetet a királyságossal? ez az Adri egy csoda, komolyan, ilyen gyorsan gyereket szülni...
Amúgy kezdek aggódni, mindenhol babákat látok, gyerekszületést, kismamákat - 3 is van most egyszerre a munkahelyen is- és belém is akarják beszélni a gyereket! Kezdjek aggódni, hogy meglátogat a gólya engem is ennyi gyerek láttán???? :D :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:20:49

@UdvariatlanBolondvagyok: Jó reggelt édesem! Gyereket látok mindenhol! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 09:24:47

@Ármándójózsi: Hosszú pályafutásom során, volt rá mód megtapasztalni. Költözés Kukutyinba, telszám csere, hasonló nyalánkságok. Azóta aware...!!!

Sanda.Ipse 2019.01.16. 09:24:55

@Nyuszomuszo83: azért lett királynő, mert már mindenperces volt és így biztosítva lett azonnal egy trónörökös:)

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:27:57

@Nyuszomuszo83: Ööööööö, ha bármiben segíthetek, csak szólj!

hereverő heverő 2019.01.16. 09:29:53

@úgymond olvasó mmkk: Én éjszaka aludtam, de reggel amikor felhajtottam a paplant, recsegett. Lehet hogy elélveztem éjszaka?
Amúgy nagyon nagy EKG, engem is taszít. Ritkulok is rendesen.

@Nyuszomuszo83:
ÚÚbazz, belém tetted az ideget. Ma reggel kicsit hányingerem volt, öklendeztem. Most nem tudom, hogy tehes vagyok vagy csak másnapos?

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:30:17

@Sanda.Ipse: Úgy láttam, Adrinak a seggére ment a terhesség, az alapján bőven benne volt a 9. hónapban. Abba már bele sem merek gondolni, hogy ebben az esetben csak kisz..ja a gyereket?

hereverő heverő 2019.01.16. 09:31:04

@Ármándójózsi: Lehet. És akkor a szine alapján Csoki lesz az apa.

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:31:51

@hereverő heverő: Nem, nekem még test-hőmérsékletű.

csillagporszem 2019.01.16. 09:31:56

@hereverő heverő:
Nem tudom miért támad bárki is, én már Zsu nevét sem merem leírni nehogy bárkit is irritáljak vele :)
Szép dolog a békebíróskodás, de úgy nem fog működni, ha mindig csak az egyik oldalon állókat szembesíted állítólagos “bűneikkel” :)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:33:58

@Sanda.Ipse: Értem tehát most ráfogja egy balekra hogy ő az apa vagy Hunyor önként vállalja más fattyának nevelését, esetleg orozva ő csinálta fel a királynőt hátsimi közben??? :D
Egy példát tudunk a szeplőtlen fogantatásra de Szűz Mária kissé más lapra tartozik!
@Ármándójózsi: Lennél gyermekem apja? Vállalva minden következményt? Bátor, tökös legény vagy te, imponál ez nékem!

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:34:55

@hereverő heverő: örülj neki ha a gyerek ezek után nem nyerít amilyen buli lehetett! :D :D :D :D

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:35:16

@Nyuszomuszo83: 3 lány után, ráadásul a Te gyerekednek? Simán, gondolkodás nélkül!

hereverő heverő 2019.01.16. 09:35:39

@csillagporszem: Látod, megint csak ennyi ment át abból amit írtam. Felesleges volt.

hereverő heverő 2019.01.16. 09:36:58

@Ármándójózsi: nahiszen öregem, te is tamponra költöd a fél fizudat? Remélem a macska azért kandúr otthon?! :))

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:37:40

@Ármándójózsi: ó tehát még szapora fajta is vagyol! Meggondolandó! Ha egyszer szeretnék gyereket és nem lesz alany meg állítmány Istenemre szólok neked! Nem kérek gyerektartást, neved sem, én csak egy babát szeretnék egyszer! Van így még jelentkező ezen feltételekkel???? :D :D :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:37:47

fúúúú, de felbacarintottam magam!
1) roller nem tud reagálni csak a tökit vakarássza, forgassa a szemit meg fingik
2) adri vigyorog rá, masszíroztatja magát

ismét egy párbaj ahol arra szavazok, hogy mindkettő maradjon kint!!!!

HAJRÁ MŰFŰ, HAJRÁ MŰFŰ

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:38:48

@hereverő heverő: Költeném, de nem velem élnek. Cicám nincs, éppen most keresek egyet, de lehet, hogy nyuszika lesz belőle...

Angora Cardi 2019.01.16. 09:38:59

@hereverő heverő: Zsu támogatói teljesen szemellenzősen de ügyesen szétverik a hv-t. Ezt mind látjuk.

Franky4finger 2019.01.16. 09:39:03

@csillagporszem: paranoiás: túlhajtott gyanakvásosság, a környezetében lévő személyek cselekedeteit és szándékait folyamatosan rosszindulatúnak, fenyegetőnek és ármányosnak véli. Ha nem látod, nem baj. Jelzem: nem Soros küldött!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 09:40:45

@hereverő heverő: csak azt nem értem, minek reagálsz nekik.

Tökös... 2019.01.16. 09:43:18

@Ármándójózsi:

Jó ötlet, Roli rohadjon meg...
( mosolygok )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 09:43:22

@Sanda.Ipse: Színésznek azért jó létezni, mert az összes rejtett hajlamodat (teljes átéléssel) színpadra tudod vinni, ráadásul büntetlenül, adott esetben tapssal jutalmazva.
Egyszerre lehetsz sorozatgyilkos, vagy ájtatos szerzetes, természetesen az írói küldetés csinját-binját elsajátítva, megfelelő rendezéssel. Az átszellemült beleélést hajszálak választják el a ripacskodástól, bizony nehéz a határokat megtalálni. Zsu, az elmebajt olyan szinten tolja túl, hogy már feltűnő. Ezért a vád...:) Pedig az originál...

hereverő heverő 2019.01.16. 09:43:58

@úgymond olvasó mmkk: igérem, többet nem teszem. A kérdésre a válasz az, hogy szerettem volna megóvni kicsit a HV-ot attól amit @Angora Cardi: írt fennebb. De teljesen felesleges, már látom, nincs más hátra mint becsukott szemmel falatozzunk.

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:43:59

@Hedo a nokedli szaggató: Azt nem hinném, hogy nem tud, csak nem akar. Szerintem jól is tette, amennyire szeretitek, csak még rosszabbul jött volna ki belőle.
A tökvakarás, böfögés, fingás egy kan-társaságban elmegy, sőt "jópofa is lehet az utána következő leoltások, beszólások miatt, de itt ahol nők is vannak, na meg a nézők... Szóval igénytelen barom, ez kétségtelen... Ebben egyetértünk. Nőként csak akkor közelednék hozzá, ha ilyen igénytelen lennék én is. Pl. ahogy ezt jól látta VV Viki pont megfelelt volna neki.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:44:37

KÉZZELJÉTEK EL HA RENYHE KAP A RETEKTŐL EGY SAJÁT MŰSORT!!!!
egy nagy őt vagy békítő showt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 09:45:45

@hereverő heverő: ne ígérj olyat, amit nem tudsz betartani, mondtam már sokszor :) felőlem válaszolhatsz nekik, ha jól esik, csak nem látom értelmét. szét van baszva már az egész ígyis úgyis, legalább a romjain próbálnánk meg kultúráltan anyázni :))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:45:49

@Ármándójózsi: tény, nem a szivem csücsije roli, de amíg nem vágtak az öfibe ennyi faszfogdosást még kicsit drukkoltam is neki!

Franky4finger 2019.01.16. 09:46:40

@mobilos perpetuum: Nem mutatott semmit? Definiálnád, hogy szerinted mit jelent az amikor valaki mutat valamit? Mondjuk rántottát fröccsögve, desszertes villával végrehajtott artikulálatlan üvöltés? Az a valami?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 09:47:14

@Ármándójózsi: vv undormánynak sosem fogom megbocsátani Simon kiesését! Meg a többi alja szemétkedést. a gyomrom forog tőle, az kezem meg ökölbe szorul

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:47:44

@hereverő heverő: ÁÁÁÁÁÁ, a kedvenc mondásom: "Hunyjuk be a szemünket oszt úgy falatozzunk."

hereverő heverő 2019.01.16. 09:49:23

@Ármándójózsi: Nem biztos, hogy Viki ilyen igénytelen (bár sanszos). És az sem biztos, hogy Roller igénytelen (ez is sanszos pedig). Az viszont egész biztos, hogy egymásnak teremtette őket az RTL.
Viki örül, mert végre megmássza valaki óvodáskora óta először, Roli meg élete szerelmét húzhatja magára. És lesz aki vakarja neki minden reggel.

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:51:54

@Hedo a nokedli szaggató: Jaaaaaa, az persze, hogy én is "meg tudtam volna fejelni" (Cit. Lacika) És bakker a döntőig menetelt, mert mindenki fosott tőle!!! Ajjjj.... (Aztán bevették a csapatba a szerkik, ez is kurvára jellemző... lásd még Zsótika... :( )

Maximista vagyok 2019.01.16. 09:52:21

Dikk mekkora buli volt itt!

Tökös... 2019.01.16. 09:52:34

Rendszeresen az az érv Roli mellett, hogy kijárta a 8 osztályt a villában...
Tehát okos, mint Alekosz, vagy Győzike..
Oké, mehetünk ezen a vonalon is....
Szerintem Nem jó ötlet mások ellen szerveszkedni, mert akkor az már nem stratégia hanem sunyiság...
Persze Alekosz nyert, de ő nála ugye ott volt hogy persona non grata lett a villában, és az ember megsajnálta, egyébként néha tényleg nagyon vicces volt, és elég jól tudott szónokolni...
Majd kiderűűl hogy a nézők mennyire sajnálják meg Rolit, aki Adrival éppen kibeszéli a haverjait...
Várom az Adri-roli csatát...
De elképzelhető hogy Lacika is ott van a tarsolyban...

Ármándójózsi 2019.01.16. 09:54:45

@hereverő heverő: EKG!!!
Véget érhet VV Viki "szűzessége". (Ez milyen kurva jó főcím lehetne a Blikk-ben"

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 09:55:25

@hereverő heverő: náluk is úgy van bugyi, bugyi, bugyi, gatya. Nálunk apám egyszer akadt ki- na jó inkább többször többször- hogy a fizetés tamponra meg fogamzásgátlóra megy és még át is van baszva, mert egyszer talál egy kurva jó illatú tusfürdőt- ha neki már az sem jut- és az is nunimosó! (Az enyém volt, kamillás :D :D :D)

csillagporszem 2019.01.16. 09:56:13

@Franky4finger:
Google segítségével diagnosztizálsz? :D
Mondom én minek diploma... :D

@hereverő heverő: átjött hidd el, de nem veszem fel azt az inget amelyik nem az enyém.
Az a baj, hogy sokan nem tudnak itt mit kezdeni az ellenvéleménnyel és onnantól rögtön fanatizmussal meg elvakultsággal dobálóznak, fel sem merül bennük, hogy a másiknak is lehet igazsága. Ennyi, itt csak akkor van béke ha a Zsut-nem-utálók meghúzzák magukat, mindenki más azt ír amit akar, az nem elvakultság és fanatizmus. Kettős mérce de feleslegesen járatom az ujjaimat, mert úgysem látjátok be :)

Angora Cardi 2019.01.16. 09:56:44

@hereverő heverő: szektás dokuk jutnak eszembe amikor benézek

Maximista vagyok 2019.01.16. 09:59:17

@úgymond olvasó mmkk: :D az tilyesztó csak szólok. amúgy most pont kit kell szídni és kit kell imádni? próbálnám felvenni a fonalat. :D

Angora Cardi 2019.01.16. 09:59:30

@Nyuszomuszo83: Nyuszika szoríjja kee szoríjja, akkor nem lesz baj

hereverő heverő 2019.01.16. 10:00:50

@Tökös...: Ferdítesz, sunyin és alaposan. Csak szólok. Neked is utoljára.

Ármándójózsi 2019.01.16. 10:01:08

@Tökös...: Azt várhatod, mert Lacikát viszi ki.
Ugye azt Te sem gondolod komolyan, hogy pont a haverjait beszéli ki Adri-val a hátuk mögött?
Jaaaa, hogy beszél vele róluk, és mond dolgokat Adri-nak amivel még bizonytalanabbá teszi? Na, mert pont ezt csinálja vele, aki szemmel láthatóan ki van éhezve Roli tanácsaira, mert kurvára úgy gondolja, hogy Roli keveri a szálakat ott a villában, Ez nagyon jól kijött abból , hogy szinte könyörgött Roli-nak, hogy mondjál már valamit, adjál tanácsot, én is adtam stb. Ööööö. nézni kellene a műsort és a tényeket, nem elferdíteni.

Angora Cardi 2019.01.16. 10:01:34

@Hedo a nokedli szaggató: ez a faszvakarás az utcán is jelen van, mérhetetlen undi

Angora Cardi 2019.01.16. 10:02:24

@hereverő heverő: csak a ferdítés megy utána meg a hiszti

Maximista vagyok 2019.01.16. 10:02:51

@Ármándójózsi: az nem fog menni nekik. Tudod milyen nehéz úgy nézni hogy érted is mit látsz? :D

hereverő heverő 2019.01.16. 10:04:26

@Angora Cardi: Nagyon EKG.

picsába, kimerült az egerem.

Tökös... 2019.01.16. 10:04:30

@csillagporszem:
Ne húzd meg magadat...
És nincs igazán arról szó hogy a másik véleménye nem számítana...
Nekem például nincs favoritom, elmondom amit gondolok erről a játékról, a játékosokról, ezt csinálja itt minddenki...
Van akit én is kihhajítanék a villából, de valamilyen szinten mindenkire szükség van itt, már csak azért is mert nem mindenki tud feszkó alatt jól teljesíteni...
Ez a játék erőssen depresszióssá tesz mindenkit aki játszik benne....

Tökös... 2019.01.16. 10:05:20

@hereverő heverő:

( mosolygok ) mindenki megkapja a magáét....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 10:07:00

@Maximista vagyok: győzőt kell imádni, még ezt se tudod, te retek?

Tökös... 2019.01.16. 10:07:54

@Ármándójózsi:
Én arra gondolok, hogy ha én kenem Adri hátát, többet nem kérne meg rá...
roli már Zsuval is motyorászott aki lekoptatta...
Ha én lettem volna Roli helyében, rábeszélem Adrit hogy Renyhát vigye ki, mert tuti hogy ő a leggyengébb láncszem...
Na de én nem jártam ki a nyolcat...

Maximista vagyok 2019.01.16. 10:08:43

@úgymond olvasó mmkk: gyorsan felszopom magam és utána azonnal elkezdem imádni egyenletesen.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 10:11:05

@Maximista vagyok: imádásod stabil legyen, mint a magyar forint.

Angora Cardi 2019.01.16. 10:11:38

@hereverő heverő: Mint amikor az elborult prédikátor győzködi a nyájat és két riporter véletlenül arra jár és égnek szaladt szemöldökkel hallgatja.
Van pár jó fent youtube-on, és több kiszökött fiatal írt könyvet az ott töltött agymosott évekről, elképesztő sztorik.

Ha életre kel az egér egy indító zúzósat kérhetnék hogy jobban menjen a munka?

Ármándójózsi 2019.01.16. 10:14:43

@Tökös...: Ezt is már ezerszer megbeszéltük itt, hogy igen, jó lenne az idegeteg barmot kint látni a picsába, de képtelen vagy az ő fejükkel gondolkodni.
1. Roli-nak (és a többieknek is) fingja sincs, hogy Renyhe milyen gyenge idekint.
2. Hogy tanácsolná Adri-nak, hogy vigye ki Tehénanyót, mikor éppen az "öribarik vagyunk" feeling-et tolja vele ezerrel ezen a héten?
Láss, ne csak nézz!!! Sálálááá...

2019.01.16. 10:15:20

Hello, Hello!
Nem tűntem el csak egy távoli bolygón jártam lehunyt szemekkel.

hereverő heverő 2019.01.16. 10:18:41

@Angora Cardi: van csiklóegerem és tapipadom is, de jobb szeretem az egész markomba fogni :)
mindjárt keresek valami igazi ébresztőset. Ez pl. volt már? Nem annyira zúzós, de a bassline eszméletlen.
www.youtube.com/watch?v=rCctgKElZ0A

Tökös... 2019.01.16. 10:19:14

@Ármándójózsi:

Bocs, nem adok neked igazat...
Renyhét akár kívűl akár belülről nézve nem lehet nem hülye picsára venni...
Eltelt 9 évad, ebből azért nem olyan kurvanehéz sejteni hogy milyen jellem van bukásra ítélve...
Nézzük sorba ki esett ki már a játékból, ebből is lehet következtetni...
Én stratégiából Adrival a csajokra dukmáltam volna rá, hogy vigye ki vagy Zsút vagy Renyhát mert a hisztis picsák nem népszerűek... ( ezt mondtam volna, de nem ezt gondolom itt kint )

mobilos perpetuum 2019.01.16. 10:21:27

@Ármándójózsi: Kösz a bemutatót, milyen stílus jellemző a Roli-imádókra. Nem béreltétek ki az oldalt. Ha BeleValót vezet Zsu, jobb, mint Győzike. Ha idegenvezető színvonalon sorolja Olaszország nevezetességeit, a faszságaidat te nyomod úgy, mintha ezek nem cáfolnák az általad írtakat.
Csak, hogy tovább ne erőltesd agysejtjeidet, nem fogom visszaolvasni, amit írsz. Gyűlölködj magadban, vérnyomásodnak jót tesz. (NEM)

2019.01.16. 10:22:09

Rolit védve egy kicsit:
Amikor kiment fingani itthon mind a ketten spontán felnevettünk. aki nem érti az egy kicsit prűd szerintem. A csajok is csinálják amúgy. Vagy Renyhének bélgáz nélkül emésztődik meg az a sok szar amit magába töm? Elégetjük a kaját és minden égés gázképződéssel jár. Ez természetes. Amúgy éjjel álmukban a csajok is telegázosíthatják a hálót. Ja és ez mennyivel gusztustalanabb mint Renyhe kilógó valaga, vagy utód tápláló bokaverő emlői?

70 valahány nap után ezek között a némberek között én nem csak a fa@omat vakargatnám. amúgy a csajok is vakarják a puncit és nem csak öltözéskor. Rolinál is azt láthattunk mikor vette volna le a gatyát akkor "igazította a dolgokat. Amúgy olyan melegben ami odabent lehet kell néha helyet biztosítani odalent a dolgoknak de ezt csak a fiúk érezhetik át :ppppppppppppp

hereverő heverő 2019.01.16. 10:23:12

faszombamá az istenbarmait.

2019.01.16. 10:24:21

@mobilos perpetuum: Ezeket a kedves minősítő beszólásokat a Csupaszív és jóság csapattól tanultad a gonosz sátáni Hogyvoltozók ellen?

Ármándójózsi 2019.01.16. 10:25:38

@Tökös...: Oké, Te így látod, rendben.
De még ha igazad is van és úgymond nekik is látniuk kellene, hogy Renyhe kint sem népszerű (feltéve, de nem megengedve most ezt a dolgot), akkor sem mondhatja Adri-nak, hogy vigyen ki egy olyan embert, akivel öribarik, vagy az ő oldalukon van, mert nyilvánvalóan Adri ezt gyengeségnek, fosásnak veheti Roli részéről és azt gondolná, hogy csak a saját, illetve csapattársai bőrét próbálja menteni és nem őszinte. De ettől függetlenül is felmérné, hogy ha ezt megteszi, tuti bukta még a kintiek szemében is, mert hátba szúrta a csapattársait...
Tehár ezt tanácsolni neki nem jó ötlet. A végén megmondta Roli, 2 választásod van, vagy én, vagy Lacika. (Mivel mondta Adri, hogy Hunort-t nem vinné ki.)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 10:25:51

@Angora Cardi: A C-vitamint a térgyem közé???? :D :D :D
Amúgy semmi gond nem lenne egy babából, a legnagyobb szeretetben lenne felnevelve általam! Egy baba ha jönni akar jön, ha nem akar, nem akar! Nem aggódom én már ilyeneken! :) Enyém lenne, a többi meg le van tojva! :)

Angora Cardi 2019.01.16. 10:26:08

@hereverő heverő: Wow még nem volt, de végig hallgatom, úgyis monoton most amit csinálok, legalább visz magával. Köszi a zenét!
Én is jobb szeretem a rendes egeret.

2019.01.16. 10:26:59

@hereverő heverő: Hogy mondta Lacika neki "Úgy meg fejelnélek ilyenkor. Csak kizárnak." Lehet ilyet mondani egy Csupaszív jóság marikanénipozitíverőjét felszopó kommentelőnek? :DDD

Tökös... 2019.01.16. 10:27:58

@Paic Róbert:

Ez a roli féle faszvakargatás csak azért téma, mert rázummolt az egyik operatőr, vagy kicsoda...
a stáblista egy óráig pörög a végén, hihetetlen mennyi ember kell ebbe az egyszerű kandi kamerás műsorhoz...
Egyébként vakargat és fingik ott mindenki....
Adri hozott is egy rendeletet : Fingani lehet, csak ne legyen büdös...

Angora Cardi 2019.01.16. 10:28:29

@Nyuszomuszo83: Igen a c-vitamint :DDD
"Népi" gyógymódot alkalmazok épp a hajamra (kókuszzsír), azt hallottam mindenre jó, én meg kipróbálom, lehet még a gyerek ellen is jó :D (LOL).

2019.01.16. 10:29:10

@úgymond olvasó mmkk aki egy szektás retek: Érzem a CSÍÍÍT :-)

@Nyuszomuszo83: Fagyasztott petesejt aktiválót is elfogadsz? Van nékem ilyen millió számra. Még jó a szavideje.

Maximista vagyok 2019.01.16. 10:30:51

Má megint alakul a foscunami?

Tökös... 2019.01.16. 10:31:55

@Ármándójózsi:

Én azt tenném hogy elterelném a figyelmét a haverokról...
Tudom én is hogy hátbaszúrást nem kérhetek Adritól, de legalább elgondolkodna róla...
Én ezt a stratégiát próbálnám ki..
egyébként fingom nincs milyen aljasságra képes Adri, de van benne arra való hajlam...
36 millióért bárkit kiszavaznék hogy visszamenjek....

Angora Cardi 2019.01.16. 10:33:07

@úgymond olvasó mmkk aki egy szektás retek: retek szektás szektás retek, és ketten vagytok tagok Maxival?

hereverő heverő 2019.01.16. 10:33:55

@Nyuszomuszo83: Ez hülyeség nyussz. A gyereknek apára is szüksége van. Természetesen a legnagyobb szeretetben nevelnéd, de nem tudnád megadni azokat a mintákat és tanácsokat amiket az apja adna neki. És még valami: a gyereknek látnia kell, ahogy a szülei egymást is szeretik, nem csak őt, esetleg őket.
Ezért is jobb néha elválni, egy mérgező kapcsolatban a csemete is sérül.

Ármándójózsi 2019.01.16. 10:35:34

@mobilos perpetuum: Azzal ne is foglalkozz, hogy pont én ismertem el, hogy hatalmas jópont Zsu-nak, hogy nem Insta fotókért utazott Olaszországba, hanem tényleg érdekelte ottt minden a művészet, a kultúra stb. És még fel is dolgozta, el is raktározta ezeket a fejében. Ezért minden tiszteletem az övé, de a véleményem továbbra sem változott gyökeresen vele kapcsolatban.
És látod, még ha nem is olvasol, nem én, hanem Te bizonyítod be azt, amivel itt mindig jogosan megvádolunk, hogy hazudsz, ferdítesz, csúsztatsz, mert most pl. engem is olyannal támadtál be, amivel pont öngólt lőttél. Kb. ilyen figyelmesen nézed a VV-t is, vagy ennyire nem tudod értelmezni az ott látottakat, mint az én hozzászólásaimat.
Tudom, hogy ezt most nem olvasod el (nem a faszt

Sanda.Ipse 2019.01.16. 10:37:06

@Nyuszomuszo83: @Ármándójózsi: @UdvariatlanBolondvagyok:
Jókat nevettem mindhármatok bejegyzésén. Sajnos dolgoznom kell, csak időnként bekukkantok, akkor is csak a ti elmefuttatásaitokat elolvasni:))) Jó kis kikapcsolódás.LOL

moletty 2019.01.16. 10:38:09

Kinyilatkoztatásom mára:
1. Akit az zavar h. bárki "önzően" játszik és bevet bármi megengedett eszközt az ne nézze ezt a műsort, mert nem neki való ! (És persze hülye is az illető :)
2. Akinek Zsú szimpatikus az egy picit se különb mint ő (És persze hülye is az illető :)
3. Aki a szíve mélyén nem rúgná arcba Renyhét naponta több ízben... azt nem tudom felfogni :)
4. Én Adrit félholtra kúrnám és nem érdekel ha leköptök, lefostok, lefujjoztok ! :D
5. Lacika és Renyhe egy alomból jönnek, csak más a vérmérsékletük, de a vérük dél-dakota !
6. A háromba Roli, Adri,Hunor -t várom !!!
7 Faszvakaráshoz:
Miért dörzsölik reggel a nők az ágyon ülve a szemüket felkeléskor ?
Mert nincs pöcsük, amit vakarászhatnának ! :D :D
Ennyike !

Angora Cardi 2019.01.16. 10:39:13

@Maximista vagyok: akkor felváltva gyakorolhatjátok a szektavezír szerepet

Ármándójózsi 2019.01.16. 10:41:22

@Tökös...: Én is kiszavaznék bárkit a 36 milláért az biztos, csak a nézők is engem, ha azt látnák, hogy csak azért fordultam szembe az eddigi benti barátokkal, hogy visszajöjjek. (Ugye ez az un. hátba szúrás, csak más megvilágításban.)
Mert ezt a játékot nálunk úgy szoktuk meg, hogy ez a szívről is szól, a barátságról, a szerelemről és nem csak, az észről és taktikáról. Mint a Survivor-t is. Hangsúlyozom nálunk van így. Amerikában pl. általában a legnagyobb taktikus nyer, még ha ő a legfőbb geci is. (Oké tudom, hogy a Survivor-ben nem a nézők szavaznak, de akkor is.)

Angora Cardi 2019.01.16. 10:43:44

@Ármándójózsi: Ott mindig a főgonosznak drukkolok.

Ármándójózsi 2019.01.16. 10:43:50

@moletty: Én még le is hugyozlak! Mert az kimaradt.

2019.01.16. 10:44:34

@moletty: EKG csak Adrit a szexután lerugdosnám az ágyról :DDD
Én Roli helyében gumikesztyűben masszíroztam be volna azt a fél flakon testápolót a vén királynőbe. amúgy nem ártana tisztázni Adri vagy Zsua királynő, királyné.

Tökös... 2019.01.16. 10:48:13

@Ármándójózsi:

Én ugye azt írtam hogy én mit csinálnék...
Rábeszélném Adrit...
Nem én szúrnék hátba valakit...
Ami azt illeti, rossz taktika táborokra szakadni, én szerintem a bentlakást könnyebbé teszi, de taktikailag hátrányos mert csak az ellenségből választhatok...
Én megpróbálnék úgy játszani hogy mindenkihez emberséges legyek...
A stratégia nem elég, kell hozzá empátia is, Péter volt talán a legjobb, de a legszemetebb stratéga....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 10:48:41

@moletty: kéne melléd egy nő, aki udvariasságot nevel beléd :D

hereverő heverő 2019.01.16. 10:50:14

@úgymond olvasó mmkk aki egy szektás retek: de remélem az avatarodat nem csereberéled le megint valami rondaságra

moletty 2019.01.16. 10:50:21

@Paic Róbert: Zsú királyNÉ, Adri királyNő ! Ennyike, fasszopó demokraták! :D :D
Egy kérdés : Ekcémás szájjal lehet faszt szopni, nem árt meg a fasznak ? (Csak elővigyázatosságból kérdezem... )

2019.01.16. 10:51:51

@moletty: hát ha utána naponta annyiszor bekenné és olyan alaposan mint a saját buciját akkor talán megérheti kockáztatni

moletty 2019.01.16. 10:51:53

@úgymond olvasó mmkk aki egy szektás retek: Szívem Drága Melegsége, úgy véled nem voltam udvarias ? Mire gondolsz konkrétan ?
MeLL etted úgy érzem tudnék javulni e téren..... :)

hereverő heverő 2019.01.16. 10:52:55

@moletty: Lehet ekcémás szájjal faszt szopni. Egyszer.
Utána elszárad és leesik, és a földön már senki se nyalogatja. Vagy ha igen, neked nem lesz olyan jó.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 10:53:03

@hereverő heverő: egyébként a múltkori avatarom kifejezetten szép volt, nem is értem, mi volt vele a problémád. rajongói levelek százát kaptam utána.

Franky4finger 2019.01.16. 10:53:04

@csillagporszem: Kell diploma is mert anélkül gyógyszert nem írhatsz fel neki. Attól amiért a Google írja, nem biztos hogy hülyeség. Természetesen joga van hülyének lenni, és ez nekem nem fáj. Alekosz is nyert, bár az a fajta kreténség szórakoztatott.

2019.01.16. 10:53:30

@moletty: Amúgy kérdés, hogy milyen férfi tanácsadó lehetett, és hány ügyfele választotta a sikeres terápia után inkább a fiúkat?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 10:55:07

@hereverő heverő: ez nem igaz, ne terjessz hülyeségeket, te szektátlan! (az ekcémás)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 10:56:04

@Paic Róbert: vakaródzon mit bánom én! Az uram is fogdossa a farkát, én is fogdosom a farkát, ej ünnep még a számba is veszem, DE! tényleg kötelező rázúmolni? akkor is muszáj faszt fogdosni mikor épp beszélgetsz valakivel??? Most kimegyek pipikélni és kihasználva az alkalmat, hogy fedetlen lesz a puncim, meg is simogatom!

2019.01.16. 10:58:52

Az orális szex a normális szexuális élet élvezetes velejárója lehet, de sajnos nincs mindenki tisztában azzal, hogy komoly veszélyforrás is lehet.

Az orális szex növeli a daganatos betegségek kockázatát - elősorban a torok-, illetve szájüregi rákok rizikótényezői között találhatjuk meg.

Az orális szex nem tesz jót minden párkapcsolatnak. Vannak olyan párok, melyeknél az orális szex a harmonikus együttlét része, mindketten élvezik és szívesen csinálják, de olyan kapcsolatok is lehetnek, melyekben ez csak a feszültséget növeli. A stressz pedig a kapcsolat megromlásához és szexuális problémákhoz is vezethet.

Az orális szex során is elkaphatjuk a nemi betegségeket. Gyakori félreértés, hogy az orális szex biztonságosabb, mint a hagyományos közösülés - ez egyetlen szempontból igaz: nem veszélyeztet nem kívánt terhességgel A betegségek terjedése védekezéssel megelőzhető, ám a legtöbb embernek eszébe sem jut, hogy az orális szex esetében is kellene óvszert használni.

2019.01.16. 11:00:53

Sokan még mindig tartanak az ekcémások közelségétől, nehogy a velük való érintkezéssel ők is "megfertőződjenek". Erről azonban szó sincs. "Az ekcémának alapvetően két fajtáját különböztetjük meg: a genetikus hajlamon alapuló gyerekkori atópiás dermatitiszt, illetve a felnőttkori kontaktekcémát, amely különböző allergénekre - leggyakrabban vegyi anyagokra - vagy a szervezetben található belső gócra adott bőrreakció. Egyik sem fertőző"
Mivel a szervezet immunreakciójáról van szó, nem pedig vírusról vagy bakteriális fertőzésről, nem lehet érintkezés útján elkapni.

bElannaTorres 2019.01.16. 11:01:32

@csillagporszem: igen, és ha majd zsu, vagy roli meg párbajra akkor aztán nem lesz sok helye ellenvéleménynek , lesznek páran akikből kijön a reni féle idegbaj. Nem mondom, hogy nem érdekel, hogy nem hat rám, mikor letámadnak többen, tehát elég jó módszer, mert már én is alig írok, roliról is mostanában csak annyi negatívat írtam, hogy nem jól oldották meg a királyi hetet, meg lehet ezt jobban.

Tökös... 2019.01.16. 11:01:44

@Paic Róbert:

Kétségtelen hogy a fertőzés veszélye jelen van, akkor előtte egy fürdés nem árt ugye...
És azonnal jelentkezni az orvosnál ha valami rendellenesség jelenik meg a szájban, vagy a szerszámon...
Így jó ?

hereverő heverő 2019.01.16. 11:02:02

@Paic Róbert: Az orális szex nagyon nem tesz jót az olyan kapcsolatoknak, ahol pl kiderül hogy volt.

2019.01.16. 11:05:08

@hereverő heverő: Az orális szex a mai világban már nem szex

2019.01.16. 11:06:22

@Paic Róbert: Mondjuk ez kettős mérce mert csak a szopásról gondolják ezt. A nyalásról még nem hallottam ilyet. Csajok szerintetek is a nyalás az sem szex?

hereverő heverő 2019.01.16. 11:06:35

@Paic Róbert: Pedig én tegnap leszoptam egy csirkecombot. Csontig!

hereverő heverő 2019.01.16. 11:08:18

@Paic Róbert: Szerintem nem. Nálunk is rengetegen nyalnak a főnöknek, meg nézd meg a parlamentet, oszt' egyszer sem hallottam volna, hogy micsoda egy szextanya lenne. Szóval a nyalás nem szex.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 11:08:40

Egyébként ha kurvát választasz, akkor öreg nénit! Mert:
1) remeg a keze
2) nincs foga
3) süt neked finom kalácsot!

Ármándójózsi 2019.01.16. 11:09:17

@Paic Róbert: Ugye Clinton óta tudjuk, hogy a szopás nem szex. Szerintem akkor a nyalás sem, de majd a lányok megmondják. Úgyhogy szopunk, nyalunk és utána majd kitaláljuk, hogy szexelni is fogunk-e.

Tökös... 2019.01.16. 11:09:43

Clinton szerint a szopás nem szexuális kapcsolat....
Ezen elgondolkodott a keresztény amerika...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.16. 11:09:57

@Paic Róbert: attól függ! Lehet baráti szívesség is.
az én kedvenc pózom a 68, ő kinyal én meg jövök eggyel. ennyike

Sanda.Ipse 2019.01.16. 11:11:19

@moletty: 6 pontoddal egyetértés, a 4-est meghagyom neked:)))
Már van baba is, koncentrálhatsz csak az élvezetre.

Ármándójózsi 2019.01.16. 11:11:48

@Hedo a nokedli szaggató: Ez teljesen elfogadható és igazságos. Ma nekem, holnap neked. Vagy holnap is nekem. Majd meglátjuk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 11:12:07

hogy ti mennyi hulyeseget kepesek vagytok osszehordani

Ármándójózsi 2019.01.16. 11:13:09

@úgymond olvasó mmkk: Csak Neked műsorozunk, hogy ne uncsizd el magad!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 11:21:13

@Ármándójózsi: matinédélután? milyen romi. majd megkérdezem az illetékest, hogy megengedi-e, hogy rajta kívül mástól is elolvadjak-e (nem hiszem, de a szándék megvan bennem)

hereverő heverő 2019.01.16. 11:29:01

@Angora Cardi: Na itt van egy nagyon beteg klip. Tényleg! De a banda jó.
www.youtube.com/watch?v=J6wdhsUlqAs

2019.01.16. 11:30:44

Nem is ciki metrón olvasni titeket. Nem néz engem mindenki, hogy miért is röhögök.

hereverő heverő 2019.01.16. 11:32:44

@úgymond olvasó mmkk: csak csóválni fogja a farkát, no para

2019.01.16. 11:33:00

Ma az előnyösebbik sörhasamat vettem fel a kedvetekért

moletty 2019.01.16. 11:36:13

@Ármándójózsi: Magassága ? Hallottam már h. hossza, vastagsága átmérője kerülete... de hogy magassága lenne .... de lehet h. valamit félreértettem :D

hereverő heverő 2019.01.16. 11:36:16

@Paic Róbert: irigyellek, mert neked van előnyösebb.

hereverő heverő 2019.01.16. 11:44:56

@Angora Cardi: Ja... és egy alapmű a monoton feladatokhoz. Most én is logokat olvasok, tele van velük ami tele lehet.
www.youtube.com/watch?v=KVm8G0ipETc

Ármándójózsi 2019.01.16. 11:55:00

@moletty: Jó, hát nem minden férfi olyan, mint Te, hogy csak arra tud gondolni. (De, olyan...

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 11:55:47

@hereverő heverő: Na most fogom kiverni a biztosítékot azt hiszem!
Ez tök szép meg tök jó, de vannak nagyon speciális esetek amikor az apa még nem áll készen arra, hogy apa legyen- teljesen mindegy hogy fiatalabb e a nőnél vagy sem!
A nő viszont már nagyon is szeretne! Namármost vitázhatunk az apa szerepéről meg a kell-e vagy nem részről, de ha én úgy döntök szülök egy gyereket akkor teljesen mindegy hogy lecsengetek a spermabankban X milliót vagy hamar összehozok valakivel egy gyereket, nem a neve kell, nem a pénze kell, nem kell elköteleződnie stb. De ha én úgy érzem meg tudom teremteni a feltételeket a gyerekemnek akkor ne ragaszkodjak egy olyan emberhez aki esetlegesen a későbbiek során több bánatot okoz mint örömöt! Kismillió esetet ismerek sajnos ahol nem egy--két hónap utána azonnal becsúszott a terhesség hanem szép élet, több évnyi kapcsolat, aztán a terhesség 7. hónapjában hagyta el a feleségét vagy egy másik esetben 5 év után gyerek lett, elvette feleségül a nőt a férfi- persze kedve nem nagyon volt- aztán 2 hónapos volt a kisfiú és lelépett! Mi volt az ok és az indok? Élni akar még! Tehát akad példa bőven arra hogy egyedül nevelik nők milliói a gyereküket, mert vagy igy hozta az élet vagy a férfi aki a biológiai apa lelépett mert a vére még vitte tovább. És mi maradt? Egy nő lelkileg összetörve! Akkor inkább tudatosan döntök így és nem marad legyőzött csatatér a lélekből! A harmadik pedig a bántalmazó kapcsolat, ami lehet lélekben bántalmazó és van ahol fizikális bántás is van, ezt nézze egy gyerek? Nem, ne nézze, nincs rá szükség! Ha egy gyerek boldog és kiegyensúlyozott akkor nincs nagy probléma. ráadásul, az én biológiai órám ketyeg, egy férfi 90 évesen is lehet apa én viszont záros határidőig lehetek csak anya. Tehát ezt is figyelembe kell venni, hogy ha nem találom meg életem párját, aki szeret, megbecsül, tisztel és nem csal meg lépten-nyomon, akkor magamnak szülök! És ez az amit még nem vettek el tőlünk! Mert szülni csak mi nők tudunk, vérrel verejtékkel és megszenvedve a sajátomért! Így én döntök akarok-e gyereket vagy sem! És ez nem feminista duma! Sajnos nekem nincsenek jó tapasztalataim és sajnos pont az én apám az aki nagy részben hozzájárult a nézeteim kialakulásához!

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 12:02:01

@Angora Cardi: a kókuszzsír gyereknél max a síkosításra szolgál! :D

@Paic Róbert: Persze, aztán majd mixelek, gyertyába applikálom magam és jöhet az inszemináció! :D
@Sanda.Ipse: Húúú de cukiii vagy! Pedig mostanság nem vagyok túl aktív és sajátos nézeteim is unják néha! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:09:52

@Ármándójózsi: nem nyilatkozom :)

@hereverő heverő: te vagy az illetékes? :O

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:11:21

@Ármándójózsi: nekem nem lesz gyerekem, ha nem lesz apja.

Angora Cardi 2019.01.16. 12:11:43

@Ármándójózsi: a sokkal rosszabbal vitatkoznék, engedtessék meg, hogy mindenki maga döntse el

hereverő heverő 2019.01.16. 12:13:34

@Nyuszomuszo83: Nem vered ki a biztosítékot, nyugi. Nem olyan családból származom én!
Most olyan dolgokat hozol elő, amik extrémek, és nem az emberi kapcsolatok 'normális' sémáit követik. Értsd: a normális párkapcsolatokban ez MINDKÉT FÉL döntése kell legyen, azaz mindketten vállalják a gyerekkel járó minden lemondást, kizsigerelést és minden boldogságot és örömet. MINDKETTEN. Ha csak az egyik akarja, a másik nem, akkor az nem kiegyensúlyozott kapcsolat, tök mindegy miért nem akar bármelyik fél.
Ha te csak gyorsan felkoppintod magadat valakivel, akkor gondolj arra, hogy annak a valakinek is pont ugyanannyi joga van a saját gyerekéhez mint neked. Persze más az, amikor előtte is azért bújsz ágyba vele, hogy gyereket csináljon neked, és ő pontosan tisztában van vele, hogy később semmit nem fog tudni rólad és a gyerekéről - ha beleegyezik, szive rajta.
Arra is tudok ezer és egy példát hozni, hogy nem csinálnak gyereket, mert tudják, hogy nem tudnák őt úgy felnevelni ahogy azt a gyerek megérdemli. Illetve olyanról is tudok, hogy a nő, bár nagyon szeretett volna gyereket, de inkább mégsem szült, mert tudta, hogy a pasi nem maradna mellette. Magadnak szülsz, de a gyerekednek is vannak jogai és olyen igényei amit te sosem fosz tudni megadni, egyszerűen mert nem férfi vagy.
Szerintem nem kell mindenáron gyereket nevelni. Én egyébként is meggondolnám, hogy akarok-e egyáltalán gyereket nevelni ebben a világban. Mert fel fog nőni, meg kell állnia a elyét ebben a társadalomban, és szembe kell néznie a jövővel, amit most mi építünk neki. Nem tudom, akarom-e kitenni ennek azt akit azért nemzettem, hogy boldog legyen.

hereverő heverő 2019.01.16. 12:14:49

@úgymond olvasó mmkk: kormira gondoltam. Én minek csóváljam?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:15:48

@hereverő heverő: a kutya meg van rám sértődve, mert újabban a szőke nők jönnek be neki.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:17:16

@Angora Cardi: szerintem annál rosszabb nincs, mintha a gyerek egy gyereknevelésre alkalmatlan szülővel/szülőpárossal nő fel.

hereverő heverő 2019.01.16. 12:18:43

@úgymond olvasó mmkk: nemáááá a végén bebuzul! ne engedd neki Greget nézzni! :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:19:46

@Nyuszomuszo83: csak úgy halkan szeretném zárójelben hozzátenni, nehogy én is kivágjam a biztosítékot, hogy de olyan is van ám, hogy az anyja hagyja ott a gyerekét

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:20:34

@hereverő heverő: ne sértegesd a kiskutyát, mert torokra menni még tud, hiába öreg :)

Angora Cardi 2019.01.16. 12:23:05

@úgymond olvasó mmkk: EKG, én itt arra gondoltam, hogy csak a társadalmi nyomás miatt ne kelljen mindenkinek kötelezőnek érezni a szülést, még azon az áron is hogy mindenhogy jó akár apa nélkül is, nem kell mindenkinek hős egyedülálló anyát játszani az elvárás miatt

Ármándójózsi 2019.01.16. 12:27:32

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: Eszemben sincs, hogy kételkedjek, vagy ne fogadjam el, hogy Ti másképpen gondoljátok. Én igazából Nyuszómuszó érveit foglaltam össze 1 mondatban, de valamennyire én is egyetértek vele. Hangsúlyozom, hogy én nem tudok úgy gondolkodni, mint egy nő, mint egy anya, leendő anya, ezért kéretik nem megkövezni, ha szerintetek butaság amit írtam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:30:06

@Angora Cardi: szerintem a szülőséggel is ez van, csak azért ne vállaljon egy pár se gyereket, mert muszáj.
szoktam mondani, hogy ha tegnap óta meglenne az a pasi, akivel úgy gondolom, hogy családot alapítanék, akkor sem szülnék belátható időn belül, mert alkalmatlan vagyok rá.

Ármándójózsi 2019.01.16. 12:36:39

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi: És még valamit hozzátennék, hogy miért írtam azt amit és miért gondolom úgy. Én annyira szeretem a gyerekeket (sajátot), hogy nőként, nem tudnám azt elképzelni, hogy a megfelelő másik fél hiánya miatt mondjak le arról, hogy ezt a szeretetet, a bennem lévő érzelmeket, tudást, tapasztalatot, ne adjam át valakinek, aki vér a véremből és, hogy ne tapasztaljam meg azt, hogy milyen érzés amikor feltétlen odaadással szeretsz valakit és ő viszontszeret téged.

Angora Cardi 2019.01.16. 12:37:00

@Ármándójózsi: Nem butaság, dehogy, csak nem mindenki akar akár apával akár anélkül, és ők nem voltak ebbe belefoglalva.
@úgymond olvasó mmkk: Nekem tetszik ahogy gondolkodsz erről. Több olyan párt is ismerek rokonságban, egyéb, akik nem akarnak gyereket és akár még indok nélkül is, mert így jobban érzik magukat, mert erre a világra stb stb, ezer oka van. Csináljon mindenki amit akar vagy nem akar :)

hereverő heverő 2019.01.16. 12:37:26

@Angora Cardi: Erre is lófaszt - a társadalmi elvárásra. Kövér Lászlóval csináltatnám fel Budaházy Eddát, meg az összes sötét demagóg parasztot, aztán mindegyiket agyonverném csak a miheztartás végett. Először pofont kapnának, aztán derékszíjat. A jól kipárnázott miniszteri székből könnyű ugatni hogy fogy a magyar. [köp]

hereverő heverő 2019.01.16. 12:40:24

@Ármándójózsi: olvasd el amit fennebb írtam. A gyerek nem kér hogy megszülethessen, de ha van, akkor köteles vagy neki mindent megadni. Te még le tudsz mondani azokról az érzésekről, de neki nem szabadna lemondania semmiről. És pont azért mondom ezeket, mert én is ugyanannyira szertem a gyerekeket mint te.

Angora Cardi 2019.01.16. 12:40:32

@Ármándójózsi: De ha jól értem ez feltételes mód. Mert sem nő nem vagy, sem pedig másik fél hiánya nélkül élő nő. Tehát elméletben mindenki akarhat mindent. Én is akarhatok elméleti szuperhős lenni, de ugye nem vagyok. Ha szuperhős lennék, lehet hogy sima uncsi ember akarnék lenni de nem vagyok szuperhős hogy elképzeljem mit akarhat egy szuperhős.
A gyakorlat meg nem feltétlen fedi azt, amit elméletben gondolunk, legalábbis nem mindenkinél. Tegyük fel mindig is akart valaki gyereket de nem úgy alakult és rájött hogy egyedül viszont nem vállalja be a nehézségeket, akkor ássuk el, mert nem idealista?

csillagporszem 2019.01.16. 12:40:57

@bElannaTorres:
Van ez így, majd max egymással kommentelgetünk ha nagyon kiverjük a biztosítékot :D

@Franky4finger:
Igen és ezért tanul évekig, hogy hivatalosan diagnosztizálhasson embereket, szóval ne mondd nekem, hogy bárki bárkiről fel tud állítani diagnozisokat google alapján.
Jó persze, én is megállapítom a google-ból egy migrénes fejfájáskor, hogy tuti agytumorom van és annyi, de ettől még millió más dolog is lehet, lehet simán csak migrén... :)

Angora Cardi 2019.01.16. 12:46:00

@hereverő heverő: Pedig létezik és van is nyomás. Nem is csak a "fogy a magyar" miatt de a mammer rokonoktól is pl. De én sem értek vele egyet. Ja és megbélyegzés is van, a gyerektelen nők felé. Minden és mindenki felé van megbélyegzés ha már itt tartunk. Na de ez már hosszú :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:49:26

@Angora Cardi: persze, hogy van nyomás, mikor lesz már valakid, mikor mész férjhez, mikor lesz gyerek, mikor lesz ötödik gyerek, satöbbi

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:53:44

@Angora Cardi: mondjuk engem pont hidegen hagynak ezek, nekem senki ne mondja meg, hogy kit szerethetek, hogy férjhez kell-e mennem, hogy szülnöm kell-e, vagy hogy lehet-e lila színű a hajam

Angora Cardi 2019.01.16. 12:54:46

@úgymond olvasó mmkk: Most már engem sem érdekel. Attól én még imádhatom a gyerekeket ha úgy döntök, hogy egyedül nem fogok ezzel a feladattal küzdeni.

hereverő heverő 2019.01.16. 12:55:19

@Angora Cardi: látod ebben nem tudok állást foglalni, mert felém sosem volt nyomás - de igenis nagyon el tudom fogadni hogy van és az nem helyes. Gondolom a mammer rokonok se gondolnak bele, hogy éppen más faszával verik a csalánt

Maximista vagyok 2019.01.16. 12:56:04

Mondjuk mi deviánsnak számítunk a mai társadalomban, még csak nem is tervezzük hogy lesz valaha kölök. Na erre lehet gombot varrni ;) Tudom, a kurvaanyánkat :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:56:06

@Angora Cardi: engem sose érdekelt, pedig úgy neveltek, hogy érdekeljen :)

Ármándójózsi 2019.01.16. 12:57:25

@Angora Cardi: De miért mondasz nekem ilyeneket, hogy akkor ássuk el, mert nem idealista? Én egyáltalán nem mondtam ilyet, hogy bárkit, aki bármely oldalról is érvel ebben a beszélgetésben el kell ásni, el, vagy meg kell ítélni. Én elfogadom a Ti álláspontotokat, sőt, hogy érthetőbb legyen az enyém, még ki is fejtettem, érveltem mellette. Ettől még sem nem gondoltam, hogy nálam a bölcsek köve, sem azt, hogy én jól látom a dolgokat.
Mindenkinek a saját döntése ez és az is, hogy mi alapján hozza meg. Ilyen horderejű dologban még csak meg sem próbálnék beleszólni.
Szóval, én csak próbáltam rámutatni, hogy egyáltalán nem egyszerű ezt végig gondolni, sok embernek, sokféle gondolata, szempontja létezik ebben a kérdésben. Akár a maga, akár a születendő gyermek szempontjából.

Úgy nekem estetek itt, mintha bárkit, bármiért is elítéltem volna. Pedig távolról sem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 12:57:30

@Maximista vagyok: szerintem nem a kurva anyátokat, bocs :/

Angora Cardi 2019.01.16. 12:58:41

@Maximista vagyok: Nem vagytok, több ilyen ismerős pár van körülöttem és egyébként is mindenki csináljon amit ő akar és nem azt amit a társadalom elvár.
@hereverő heverő: Persze az ő idejükben más volt és persze ha most lenne abban a helyzetben a mammer is másként látna dolgokat de ugye ez megint a volna kategória.
@úgymond olvasó mmkk: Te mindig önfejű voltál :D

hereverő heverő 2019.01.16. 12:59:47

@Ármándójózsi: nyugi, értettünk téged. Csak mindenki kifejtette, miért nem ért egyet veled. Ettől még béke van.

Angora Cardi 2019.01.16. 13:00:05

@Ármándójózsi: Én nem írtam hogy te ítélsz el bárkit, csak hogy van ilyen jelenség is.
De nem akart senki neked esni csak egyik állításodat kiegészítettem.
Józsi béke van, nekem ne sértődgessél mert meghúzom az orrodat.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 13:00:51

@Angora Cardi: nem mondanám magam önfejűnek, csak leszarom, hogy mások szerint mit kellene csinálnom :)

Angora Cardi 2019.01.16. 13:03:04

@úgymond olvasó mmkk: Ez nem az önfejű definíciója? :P

Maximista vagyok 2019.01.16. 13:03:48

Ha jól emlékszem akkor úgy az ötvenedik mikor jön a baba kérdés után untam meg és volt akinek szépen, volt akinek elég durván magyaráztam el, hogy egyrészt semmi köze hozzá, másrészt lehet hogy nem is lesz, így ha lehet a jövőben ezt a kérdést tegye fel a falnak, mert én nem fogok többet válaszolni rá.

hereverő heverő 2019.01.16. 13:05:52

@Angora Cardi: Blues jöhet? clutch nagy kedvencem, már toltam őket. Szavazzatok ki a gechibe.
www.youtube.com/watch?v=d4WlqxPzQ28
www.youtube.com/watch?v=QPise0ViIWQ

hereverő heverő 2019.01.16. 13:07:51

@Maximista vagyok: Én tuti feleltem volna, hogy már van csak nem szóltunk mert nem voltak lábai és örökbe adtuk. Azokat az arcokat látni kellene...

Angora Cardi 2019.01.16. 13:08:26

@hereverő heverő: mmkk jöhet
Hogy szavaznám már ki a zenefelelőst ugyanmá..

hereverő heverő 2019.01.16. 13:09:12

@Angora Cardi: Látom rácsúsztál Leora :DDDDDDDDDDD

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.16. 13:09:45

@hereverő heverő: ekg :) de megnézném e jelenet a következő öfi helyett!

Clutch királyság, sajnos a legutóbbi lemezük végmunkája több, mint kifogásolható és emiatt inkább a jól bevált Blast Tyranthez fordulok még mindig.

tanárnőkérem 2019.01.16. 13:10:07

@hereverő heverő: És még meg is fejelnéd őket. Ja, mégsem, mert akkor kizárnak. :)
Egyébként fenti gyermekvállalási tematikához EKG.

Angora Cardi 2019.01.16. 13:14:50

@tanárnőkérem: szja tancsi :)
@adamskij: @hereverő heverő: ebbe a Clutch-ba beleszerettem most
@Ármándójózsi: Mindenki azt csinál amit magának legmegfelelőbbnek ítél. Ez van. Ha pár dolog másként alakul az életemben én is lehetnék akár gumicukor is :D

hereverő heverő 2019.01.16. 13:16:40

@adamskij: Tény, hogy a Psychic Warfare után nagy visszaesés volt, a Blast Tyrant pedig az egyik legjobb albumuk szvsz. Én imádom a Beale street-et is.

tanárnőkérem 2019.01.16. 13:17:55

@Angora Cardi: Szijja, Nyussz. Megtartottam az óráimat, most jöhet az irodai munka. Néha benézek ide is. És hajrá Lekvár! (úgy mellesleg)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 13:21:27

@úgymond olvasó mmkk: Akad nem egy példa az én ismeretségi köreimben is, csak én az ilyet nemhogy anyának, még nőnek sem tartom!
@Ármándójózsi: Én viszont egyetértek veled! Mert én vágyom arra az érzésre hogy anya lehessek, senki nem mondta hogy egyszerű és könnyű lesz. Senki nem tudja milyen lesz a gyereke hiszen nem csak a nevelés fog rá hatni hanem a küldő befolyások is! De az enyém lesz és szeretni fogom történjen bármi. És ha itt tartunk én senki életét nem akarom elbaszni azzal hogy kerékbe töröm a fiatalságát- igen, a fiatalságát- a mehetnékét. Sarkalatosan gondolkodom, de mikor már nem 15-20 éves az ember lánya eljön az életében az hogy vágyik egy sajátra. Semmi társadalmi norma nem érdekel. Pláne nem a muszáj szülni. Én nem muszájból szülnék, hanem mert szeretnék. Már éltem eleget, hogy tudjam egy buli miatt nem fogom lepasszolni, már azt is tudom, hogy a valóságban nem sétálok el senkivel a naplementébe és minden csodálatos lesz. Ezt senki nem is ígéri! Biztos nem gondolkodom jól! Ha lenne mellettem egy olyan férfi akire az életem rá merném bízni zokszó nélkül szülnék neki gyereket. De az életem más kerékvágásban halad mint számítottam. Tehát summa summarum: Ha úgy alakul hogy gyerekem lesz nem fogok habozni azon a kérdésen megtartom vagy sem! Pláne ha egyedül kell felneveljem! :)

Angora Cardi 2019.01.16. 13:22:37

@tanárnőkérem: igen még hajrá Lekvár nálam is, meglátjuk ma kap-e kendőt az úrfi.
@hereverő heverő: oh szuper :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.16. 13:28:27

@hereverő heverő: sajnos nem ismerem, belehallgatok mindenképp, kösz a tippet!
ideje is tartanom egy Clutch hetet.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 13:29:10

@Angora Cardi: szerintem nem, mert akad olyan személy, akire hallgatok :P

@Maximista vagyok: az ilyennek a kurva anyját, már bocsánat. rajtatok kívül senkinek nincs köze hozzá, mikor lesz gyerek. hogy jut eszébe valakinek ilyet kérdezni, nem értem

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 13:30:56

@Angora Cardi: ez mi ezezezezezezez? megszentségtelenítették a bébisárkot, bojzasztó!

Magentax 2019.01.16. 13:31:08

@Angora Cardi: Nálam Lekvár leverte a lécet azzal, hogy Adrit lefejeléssel fenyegette.
Laszika legalább akkora prosztó, mint Ripacs és Ánusz. Ennyi idő után csak megmutatkoztik a származása. (pedig eddig én is bírtam)

Ármándójózsi 2019.01.16. 13:31:33

@Nyuszomuszo83: Teljesen megértelek és elfogadom az érvelésedet.

hereverő heverő 2019.01.16. 13:33:26

@Nyuszomuszo83: Csak akkor akarj gyereket, ha vállalod, hogy utána életed végéig egyedül maradsz. Lesz huszonegykét jó éved, és utána kirepül, felépíti a saját életét, te pedig jó ha hetente fogod látni. Persze most az ördög ügyvédjét játszom, mert a gyerek nem csak lemondás és szopás, de ezekre pont ugyanannyira vágynod kell, mint arra hogy szerethesd. Ne add fel, lehet hogy egyszer csak jön a naplementés lovag. És nem, valóban nem tudom megérteni ezt a vágyadat mert pasi vagyok, nincs anyai ösztönöm.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.16. 13:36:46

@hereverő heverő: sajnos nem ismerem, belehallgatok mindenképp, kösz a tippet!
ideje is tartanom egy Clutch hetet.

Ármándójózsi 2019.01.16. 13:38:44

@Angora Cardi: @Magentax: Oké, akkor a kis kitérő után térjünk vissza a topic eredeti témájához.

Angora Cardi 2019.01.16. 13:39:47

@úgymond olvasó mmkk: szerintem jó :D
@Magentax: Nekem sem tetszett amit mondott, de nem valós fenyegetés volt, nem volt tettlegességre utaló bemozdulás csak felidegesítette Adri. Ettől persze nem értek egyet azzal amit mondott. De a bent lévők közül továbbra is neki tudok drukkolni a nyereményért, és ha kiesne akkor Rolinak.

Magentax 2019.01.16. 13:40:03

...hogy essék pár szó az öfiről is... :) Gondolom, kitárgyaltátok már, de én ismételten összevonva néztem meg az utolsó pár részt.
Az mekkora volt már, hogy Reni teli pofával rikácsol és potyognak szanaszét a szájából a tojásdarabok. Az is marha vicces, megbeszélik, hogy nem szólnak egymáshoz, ehhez képest ez a lotyadék minden alkalmat megragad, hogy belekössön Zsuzsuba - pl. a raffaello csoki esete.
Nem kéne valami nagyobb adag ketamint beledöfni ebbe a szerencsétlen Renyhébe?
Mert ő aztán rögtön elengedi a haragot, nem rágódik - ja, lásd törölköző.
Lassan ön- és közveszélyes.

Angora Cardi 2019.01.16. 13:41:39

@Ármándójózsi: örülök, hogy egy szavazóbázisban vagyunk, meglátjuk hogy alakul a hét Lekvárnak, benne van a hazamenetel is simán ha Adri ráteszi

Maximista vagyok 2019.01.16. 13:41:47

@Ármándójózsi: szavazni én is rá fogok, de kétlem hogy visszamenne (én a "gonosz" oldalt támogatom Roli, Laszika, doszpot)

Angora Cardi 2019.01.16. 13:43:36

@Magentax: Reni igazi beteg alkat, az is "szép" volt ahogy zsut sarokba szorította barátok vagyunk vagy nem barátok vagyunk vagy nem.
A kancellároskodása is gáz most a fiúknak kellene odaállni hogy mi van renike fejedbe szaladt a hatalom :DDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 13:44:17

@Maximista vagyok: Mi is úgy voltunk, hogy nem lesz. Aztán meg lett, mert egyszer meg úgy akartuk, hogy legyen gyerek. Ha az ember ott van akkor úgy is érezni, fogja, hogy akar-e anya/apa lenni.
Egy percét sem bántam meg, hogy szülő lettem. Pokoli nehéz, de olyan élményeket add amit soha semmi más. Meg őszinte legyek, végre kipróbálhattam a játszóházakban a labirintust :)))
Olyan menő mászókák vannak, hogy felnőtt legyen a talpán aki útól tudja érni a gyereket ha megindul. Szóval egy kicsit újra gyerekké válhatsz a gyerek mellett.
Nem szeretnék olyan szülővé válni aki a gyereke életét éli és azt irányítja. Inkább egy olyan apa szeretnék lenni aki végig kíséri a gyereket a rázósabb korszakokon és ha baj van akkor odaugrik és segít.
Minden csak hozzáállás kérdése.

Ha valaki meg rákérdez mikor lesz gyerek, te meg kérdezz vissza, mikor lesz a ravatal :)

Maximista vagyok 2019.01.16. 13:44:57

@Magentax: jó hát Reni türcsijét én már rég lehugyoztam volna, és természetesen a Csoki feliratot is.

Ármándójózsi 2019.01.16. 13:46:38

@Angora Cardi: @Maximista vagyok: Nyilván én is ezt a vonalat nyomom és úgy látom, hogy csak Hunornak lenne egy halvány esélye Zsú ellen, ha a top 3-ba kerülnének, de neki sem sok. Persze itt mindig hozzá kell tenni, hogy a pillanatnyi hangulat szerint, mert kurva gyorsan lehet nagyot menni és nagyot bukni is a kintiek szemében, ez egy ilyen játék. (Mondjuk ez Zsu-ra nem vonatkozik, mert ott fanatizált tábor van, még ha mindenkit le is gyilkol a villában akkor is ő érdemli meg a 36 millert.

Maximista vagyok 2019.01.16. 13:47:47

@Ármándójózsi: ha nagy változás nem lesz (szerintem nem lesz) akkor ezt Zsu behúzza nagyon simán. Ez borítékolható.

hereverő heverő 2019.01.16. 13:48:28

@Brigante: azokat a labirintusokat én is mindig ki akartam próbálni :) Nekünk meg maradt a vascsüvekből hegesztett rakéta :/

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 13:49:46

@Nyuszomuszo83: Ha van egy olyan párod akivel le is fog tudni élni egy életet, akkor vágj bele. Ha kétséged van a párodba akkor ne!
Ne felejtesd el, a gyerekvállalásban nem te vagy a főszereplő, hanem a gyerek. Egy rossz párkapcsolatban pedig a csöppség csak szenvedni fog!

hereverő heverő 2019.01.16. 13:50:10

@Maximista vagyok: nyugtával dicsérd a NAVost. Döntős lehet, de nyertes szerintem nem. Bár vanak jelek ami alapján lehetne (BV műsorvezetés) de nem nagyon hiszek benne.

Ármándójózsi 2019.01.16. 13:51:20

@hereverő heverő: Hagyadmááá, arról lehetett igazán kurva nagyot esni, oszt mégis itt vagyunk, ahogy mondani szokták.

Magentax 2019.01.16. 13:51:36

@Ármándójózsi: @Angora Cardi: persze, én is így értettem, ahogy írjátok - viszont ez számomra azért egy "intő jel", lehet hogy ő az, aki eddig végig megjátszotta a tuját és ennyi idő után elő-előtör belőle a "nyócker"?
Rolit meg valamiért nem érzem nyerő típusnak.
Eljutottam oda, hogy már egyiküknek sem vagyok képes szurkolni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 13:52:29

én még mindig nem tudom, hogy egy Lacika-Adri párbajon kire szavazNÁK, úgyhogy Adri lesz szíves nem Lacikát vinni

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 13:53:58

@hereverő heverő: felejtethetetlen élmény amikor a 3 éves gyerekedet akarod utolérni és beragadsz két szivacsos oszlop közé :), a gyerek meg hátranéz is kiröhög majd elrongyol az ellenkező irányba.

Jaj a rakéták :) találtam egyet itt Miskolcon :) (nem tudom, hogy maradhatott meg). A fiamnak megmutattam!

Angora Cardi 2019.01.16. 13:54:58

@Ármándójózsi: Nem tudom elképzelni hogy normálisan gondolkodó felnőtt ember ezt a nyomorult zsut támogassa. Mekeg, nyekeg, affektál, egy értelmes gondolata nincs. Azt elhiszem ha ez tiniknek meg néniknek bejön, meg akiket megvezet ezzel a folyamatos áldozat szereppel, de épen gondolkodó felnőttől nem tudom ezt hova tenni. Bárkivel megy döntőzni, zsu ellen szavazok. Renit addig is egy fiú kivihetné és kint hagyhatná a ghecciben.

hereverő heverő 2019.01.16. 13:54:59

@Ármándójózsi: :DDDDDDDD

Magamban bíztam eleitől fogva -
ha semmije sincs, nem is kerül sokba
ez az embernek. Semmiképp se többe,
mint az állatnak, mely elhull örökre.
Ha féltem is, a helyemet megálltam -
születtem, elvegyültem és kiváltam.
Meg is fizettem, kinek ahogy mérte,
ki ingyen adott, azt szerettem érte.
Asszony ha játszott velem hitegetve:
hittem igazán - hadd teljen a kedve!
Sikáltam hajót, rántottam az ampát.
Okos urak közt játszottam a bambát.
Árultam forgót, kenyeret és könyvet,
ujságot, verset - mikor mi volt könnyebb.
Nem dicső harcban, nem szelíd kötélen,
de ágyban végzem, néha ezt remélem.
Akárhogyan lesz, immár kész a leltár.
Éltem - és ebbe más is belehalt már.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 13:55:23

@hereverő heverő: Ezzel egy gond van! Lesz huszonegynéhány jó éved... aki nem szül annak meg az összes többi? Mert esetleg majd ülhet egyedül a karosszékben és a kukac nem nyitja rá az ajtót a magányban?
Mivel elég jó a gondolkodásom- persze ez az én véleményem- tisztában vagyok az árnyoldallal is, viszont leírtam én már nem fogom a gyerekem lepattintani mert van egy fasza buli a szomszéd dizsiben!
Ne add fel hogy egyszer majd jön a naplementés lovag! És majd 70 évesen elsiratom az egész életem, hogy szép volt de itt vagyok öregen, de legalább már van mellettem valaki... Ez aztán a kárrier... nem, ezt nem kérem! Tudod az én családomban volt vénlány- nagynéném! Nem ment férjhez, szép asszony volt, többen kérték a kezét meg, de makacs volt és büszke, aztán elszálltak az évek, a nővérével élt együtt- akinek férje korán meghalt és többé nem akadt udvarlója- akivel összevesztek azon is hogy a krumplilevesből kinek jutott a több krumpli, mindenbe belekötött. Undok, utálatos, kiállhatatlan szipirtyó volt, a végén semminek sem tudott örülni az életben. A testvére halt meg előbb és ő egyedül magányosan halt meg! Nem ilyen életre vágyom valahogy! Beismerte idős korában, hogy az akkori időkben egy nagyon szegény szolgalegény tetszett neki de a társadalmi elvárások még nem így működtek mint manapság. Akit szeretett azzal soha nem mutatkoztattak együtt. Állítólag ugyanúgy nézek ki mint ő, nem emlékszem rá, 3 éves voltam mikor meghalt. De az ő sorsára nem akarok kerülni!

Ármándójózsi 2019.01.16. 13:55:27

@Magentax: Abban igazad van, hogy Roli nem egy nyerő típus, pedig lehetne és még maga alatt is vágja a fát, az igénytelenségével. De becsületére legyen mondva, hogy ezt így egy az egyben be is vállalja mindenki előtt, bent is, és kint is és az interjúkban is. Kicsit olyan, mintha azt mondaná: Ez vagyok, szerettek, vagy nem, leszarom.

Angora Cardi 2019.01.16. 13:57:08

@Magentax: Mindenképp megjátszotta vagy rájátszott a tujaságra, egészen tudatosan kerülte a konfliktust eddig. De voltak jelei annak, hogy ő tényleg ilyen konfliktus kerülő tuja típus. Ha kint bandázik is meg arcoskodik a haverokkal, kétlem, hogy bandavezér lenne és inkább a szája jár mint a keze típus.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 14:00:57

@Nyuszomuszo83: ezt sose értettem, hogy ha nincs gyereked, senki sem nyitja rád az ajtót öregkorodban. anyám nagynénjének sincs se férje, se gyereke, és mégis van nála mindig valaki, nem magányos. a világ legnagyobb önzősége az, hogy ha valaki azért akar gyereket, hogy az majd öregkorában istápolja.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 14:02:51

@Brigante: "Ne felejtesd el, a gyerekvállalásban nem te vagy a főszereplő, hanem a gyerek. Egy rossz párkapcsolatban pedig a csöppség csak szenvedni fog!"
Válasz erre: Tehát ha meg nincs egy rossz párkapcsolatom mert a gyerek apja nincs jelen az életben akkor ne is szüljek? Vagy csak akkor szüljek ha van apuka aki lehet eljár kurvázni leszarja a gyerekem, de mutatjuk hogy az élet szép?
Ez így kissé ellentmondásos!
Én szülni fogok- ha a sors is engedélyezi- és ha egyedül nevelem fel akkor is vállalom! :)

Magentax 2019.01.16. 14:04:04

@Ármándójózsi: Engem Roli valamiért kifejezetten taszít, de még csak nem is az igénytelensége miatt. Nem tudom megmagyarázni az okát.

Angora Cardi 2019.01.16. 14:05:52

@Magentax: Én még nem írtam le Rolit. Attól, hogy a szív csapat gonoszozza én nem látom annak. Nekem az is tetszik, hogy próbál taktikázni. A két barátja sem sokra ment volna eddig nélküle. De van ilyen amit mondasz, megmagyarázhatatlan ellenszenv.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 14:06:44

@úgymond olvasó mmkk: Ehhez olyan társasági élet is kell, hogy ne legyél antiszoc és besavanyodott, eljárkálj otthonról, hogy hozzád is menjenek! Nagyon sok, vidéken, faluban élő olyan nénit ismerek akinek vagy meghaltak már a gyerekei vagy nem is volt senkije és tényleg egyedül élnek magányosan. A cica és a kutya akihez szólnak, nem járnak sehova mert az évek során sem voltak barátságosak... Sorsukba beletörődve várják a halált!

King Broki 2019.01.16. 14:08:09

@Nyuszomuszo83: nem lehetne erről más poszt alatt beszélni? mondjuk az előző alatt?

Dr.Zé 2019.01.16. 14:09:59

Húúúú,,,,, h itten-e mennyi okosság van. Vakarás , gyerek nem gyerek. Veszekedés, acsarkodás, nemsokára patak vér fog folyni.

Ármándójózsi 2019.01.16. 14:10:15

@Magentax: Oké, ez világos beszéd, van ilyen.
Én általában igyekszem mindig a cselekvéseik alapján megítélni az ott bent szenvedő egyedeket és így kialakítani a számomra megfelelő értékrendet. És ahogy a cselekvések alakulnak, ez természetesen sokszor változik is. És az is nyilvánvaló, hogy az általam felállított sorrend valahol tükrözi az én értékrendemet is, már ha ezeknél az aquáriumba bement agyhalottaknál ilyesmiről egyáltalán beszélhetünk.

hereverő heverő 2019.01.16. 14:10:20

@Nyuszomuszo83: Nyussz, ne forgasd ki amit írtam. Nem azért szülünk, hogy legyen aki öregkorunkra eltart, és nem azért, hogy legyen velem valaki. Te mondtad, hogy azért akarsz szülni, hogy kipróbáld az érzést. De ahogy @Brigante: írta: a gyerekvállalásban nem te vagy a főszereplő hanem a gyerek.
Amit én mondtam, hogy az anyai érzéseket át fogod érezni huszonévig, aztán a gyereked természetes módon ott fog hagyni. Sehol nem mondtam, hogy onnantól tök egyedül fogsz ülni a sarokban.
Állítólag az élet akkor kezdődik, ha a gyerekek kirepülnek és a kutya is megdöglött már :)

hereverő heverő 2019.01.16. 14:10:55

@úgymond olvasó mmkk: Én csak az adókedvezmény miatt akarok, leszarom az öregkoromat!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 14:11:20

@Nyuszomuszo83: az idősotthonokban meg mennyi olyan öreg van eldugva, akit leszarnak a gyerekei..

Magentax 2019.01.16. 14:12:24

@Angora Cardi: Gonosznak én sem gondolnám, nekem olyan semmilyen.
Amúgy a szív csapat szerint mindenki gonosz rajtuk kívül. Ha jól értettem, amikor Renyhe és Greg kibeszélték Zsut a háta mögött, már őt is gonoszozták.
Szerintem nem is tudják, valójában mit jelent az a szó.

Ármándójózsi 2019.01.16. 14:13:53

@hereverő heverő: Figyi, én Neked adom Zsu 36 milláját. Ha bemész és Renyhe arcába mászol. Csak ne fejeld meg! Bár lehet, hogy azért meg bónusz járna!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 14:14:23

@hereverő heverő: akkor apukámnak várnia kell még egy darabig az életre, a kiskutya minimum 20 évre tervez, nekem meg lottóznom kéne, hogy elköltözhessek. szegéééééééény!

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 14:16:15

@úgymond olvasó mmkk: Ezt is aláírom! :) De minden ok és okozat függvénye!

Angora Cardi 2019.01.16. 14:18:13

@Magentax: Persze, csak vagdalkozni kell valamivel mindenki ellen, ők ilyenek, ez van, ezt kaptuk.
Rolinak szerintem nehéz lehet úgy érvényesíteni magát, hogy az elnyomó személyiségekkel szemben még dominánsabb akarna lenni, nekem az a tippem neki is felvett póz ez a semmilyenség, a néző felé kommunikál sokat, a többiek bent meg azt gondolnak amit akarnak, de ez csak tipp.

tanárnőkérem 2019.01.16. 14:25:45

@Magentax: Hát, na Lackó nem angyal. Ahhoz angyali türelem kellene, hogy ne jöjjenek ki belőle az ilyen reakciók. A dakota nyóckerről nem tehet, ha egyszer ott, abban nőtt fel - azon a nyelven tud kommunikálni. Szerintem még így is ezerszer normálisabban viselkedik, mint az összes többi együttvéve.
Részemről úgy tudom elképzelni ezt a "megfejelnélek"-et, hogy, amikor az egyik barátom/haverom marhaságokat beszél, azt mondom neki, hogy "én mindjárt seggberúglak, ha nem hagyod abba".
Én még mindig csak annyit látok ebbe a történetbe, hogy Adri beszélte a marhaságait, Lacikának meg elege lett belőle (Adri: szar a körmöm - Lacika erre: hülye vagy, fejezd be - Adri erre: á, de van, amihez nagyon értek, és az a kommunikáció, meg a gondolkodás - Lacika: na jó, most már ezt nem hallgatom tovább, szevasz). Szerkik meg rácuppantak, és felnagyították, hogy legyen amivel savazni Lackót.

Magentax 2019.01.16. 14:27:45

@Ármándójózsi: Az a baj ezzel, hogy a nap 24 órájából látunk nettó 40-45 percet. Azt is összevágva, összekeverve, ezzel az ok-okozati összefüggéseket megváltoztatva.
Így aztán nem is annyira igazságos értékrendet felállítani, mert pl. lehet, hogy Hunor és Roli is tök jó fej, csak éppen mindig akkor mutatják őket, amikor bambán bámulnak maguk elé, Zsut meg mindig akkor, ha pityereg. Az általános Adri-utálatot változatlanul nem vágom, sztem semmivel nem rosszabb, mint pl. Greg vagy akár Roli.
Roli módszere mondható akár még rosszabbnak is, mint Adrié, mert ő a csapatával simán átver bárkit, magukhoz édesgetik, irányítják a kiszemelt "áldozatot" - aztán a kutyák elé dobják az illetőt - lásd VVV. Adrinál és Zsunál is bepróbálkoztak ezzel. Dicsekedtek is ,hogy Adrit át tudták vágni, de Zsuval nem boldogulnak.
Reni a látottak, hallottak alapján a legalja... :D

Franky4finger 2019.01.16. 14:28:02

@csillagporszem: Ne rugózz már a google-n. A csaj nyilvánvalóan nem komplett. A többire sem fogadnék nagy tételben. Az is nyilvánvaló hogy szerethető, mert a FB-n is neki legnagyobb a tábora. Itt nem tudom hányan vannak, de az FB csoportban kb 50 ezren regisztráltak, és abból már lehet közvéleményt mérni. Végül: nem ismersz, és fingod sincs a szakmámról, így 3 komment alapján hiteltelen a hozzáértésem megkérdőjelezése, illetve inkább tűnik személyeskedésnek mint tényszerű érvelésnek. Ha rokona vagy a debilnek, akkor persze érthető, ez esetben elnézését kérem!

moletty 2019.01.16. 14:28:59

A nők minél öregebbek annál görényebbek, elsárkányosodnak !
Ezt megkezdik kb. 25 éves korukban :D Persze van aki már kiskorában is az
Aztán a változókor bebaszik nekik és utána indul a sárkányjárat !
A férfiak meg tök arik lesznek öregkorukra (általában), l. kedves nagypapi házsártos nagymami stb.
Más: Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség ! NA ki mondta és mikor ?

moletty 2019.01.16. 14:29:57

@Franky4finger: csillagporszem vagy rokon vagy szimplán hülye... Ennyike :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 14:30:19

@moletty: a férfiak meg görényen születnek ;)

Maximista vagyok 2019.01.16. 14:31:11

@moletty: ezt kalányos dzsenifer lopez mondta a színesfém díjátadógálán (ha jól rémlik)

tanárnőkérem 2019.01.16. 14:32:14

@Magentax: Valószínű az a bajuk Adrival, hogy mindenkinek próbál a bőre alá bújni. Ő így játszik. Igyekszik manipulálni a többieket a maga kis simulós, belemagyarázós stílusával - de van, akinek ez egyáltalán nem jön be, sőt.
Nem hinném, hogy Adrit át tudták volna vágni Roliék. Legfeljebb azt hiszik magukról.

moletty 2019.01.16. 14:32:44

@Maximista vagyok: :D :D Jó válasz, de RAtkó elvtársnő mondta az 50es évek derekán
Most meg O1G és társai (pl. Bajszosszar1) kürtölik világgá :D

moletty 2019.01.16. 14:33:34

@tanárnőkérem: Én bírom Adrit. És állítom, hogy tudnék vele jókat baszélgetni is !

Angora Cardi 2019.01.16. 14:33:52

@moletty: benne volt a 6:3 filmben amiben Eperjes volt

Magentax 2019.01.16. 14:34:01

@Angora Cardi: Azért milyen idegrendszer kell ahhoz, hogy valaki folyamatosan rikácsol és kutyáz téged, te meg egyetlen szó nélkül csak hallgatsz. Akkor meg persze az a baj, hogy sandán vigyorogsz - mert milyen gonoszul nézel - és nem állsz bele semmilyen vitába.
Azért néha-néha Roli is picit felemelhetné a hangját és nem kéne minden sértést eltűrnie. Ez szerintem nem jó tattika.

hereverő heverő 2019.01.16. 14:34:07

@moletty: A rákosi korszak jelszava volt, talán Ratkó Emília?

Maximista vagyok 2019.01.16. 14:34:23

@moletty: a bajszosszarral én már nagyon régóta szeretnék eltölteni 5 percet elzárva egy szobácskában :D lenne miről "beszélnünk"

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 14:35:56

@Nyuszomuszo83: Ha van normális párod, vállalj gyereket. Ha egyedül vállalsz gyereket is jobb, mint egy szar párral.
Ha az apuka eljár kurvázni azt nem hívom normális apának. Nem vagyok szentfazék, tudom, hogy ha a feleség és a férj átalakul anyának és apának rengeteg olyan változás történik a kapcsolatukban amit rengeteg férfi nem megfelelően kezel. Ekkor jön a kurvázás és rengeteg olyan dolog amit egy igazi apának nem kellene tennie.
Az, hogy erre mi lehet az orvosság? Ahhoz egy pszichológus kellene én meg csak egy gagyi közgazdász vagyok :)

hereverő heverő 2019.01.16. 14:36:00

@Maximista vagyok: Te is horgász vagy? Vigyél botot is léccilécci

moletty 2019.01.16. 14:36:20

@hereverő heverő: IGEN !
@tanárnőkérem: Freud befigyelt :)
@Maximista vagyok: Hát a nevemben is adj neki pár mondatot :)

Angora Cardi 2019.01.16. 14:37:15

@Magentax: Nem tudom, az a baj az ilyennel ha belemész, még jobban ordít, ők ott kapják töményben. De jó pont hogy a nézőknek kommentàlja így làtjuk nem tuja csak nem áll le ordítani.
Más kérdés nem pénzért menne a játék mit tenne :))

moletty 2019.01.16. 14:37:35

@Brigante: Én együtt járok kurvázni a fiammal , csak már elszedi a jobb picsákat :)

tanárnőkérem 2019.01.16. 14:38:33

@moletty: biztos ő is jókat baszélgetett volna Adrival :)

Franky4finger 2019.01.16. 14:39:24

@moletty: nem értem hogy miért nem lehet nevén nevezni a dolgokat. Azért mert a kedvence, nem zárja ki hogy elmeroggyant legyen. Sőt! A castingon előnyként is értékelhették. Már volt vitám Süsü anyjával, pont így reagált. Ezért feltételezem a rokoni viszonyt.

tanárnőkérem 2019.01.16. 14:39:43

@Angora Cardi: Egyetértek. A kőkemény ordítozókkal szemben mindig a higgadtság a legjobb fegyver. Csak sajna nem mindig jön össze.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 14:40:33

@Brigante: Így világos! Értem már hogy értetted! És abszolút maximálisan egyetértünk! ;)

Maximista vagyok 2019.01.16. 14:40:49

Nem mintha a felcsúti maradónával ne lenne miről beszélnem...

moletty 2019.01.16. 14:40:53

@Angora Cardi: Igen, az nagyon jó Roliban, hogy a nézőknek megvilágítja a dolgait őszintén (vagy remélem őszintén:) ROli-Adri jó páros lehetett volna, de valahogy nem találják a közös hangot csak kerülgetik egymást. Ha Lacikát viszi én Adrira szavazok ! LAcika buta mint a föld vagy mint Renyhe. Zsúnak van tárgyi tudása csak valahogy mégis buta vagy faszom tudja már...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 14:41:51

@moletty: nekem is volt egy haverom, akinek az édesanyja nagyon korán meghalt. Az apjával együtt jártak bulizni (19 vagy 20 év volt közöttük). Volt valami mókás abban hogy a 20 éve és 40 éves férfi egy 30 éves nőre hajtott a helyi csehóban :)

Magentax 2019.01.16. 14:42:26

@tanárnőkérem: Ha Laszikát hívja ki és netán még kint is hagyja, akkor sikerült a tervük.Ahogy Hunorral beszélgettek, előre végigjátszották fejben a párbajokat, ki, mikor, kivel párbajozik, Adrit és Lacikát is azért uszítgatták finoman egymás ellen, mert egyikük sem bízik Lacikában. Végül is nekik most még majdnem mindegy, Adri vagy Lacika esik-e ki. A következő áldozatuk a terv szerint Greg.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 14:42:40

@moletty: Ha jól emlékszem a Rákosi korszakban hangzott el egy női minisztertől, aki talán népjóléti miniszter volt valamilyen Anna, de ha agyoncsapsz sem fogom megmondani neked milyen Anna.

moletty 2019.01.16. 14:43:06

@Franky4finger: Hát az anyák lebaszott lények tudnak lenni. Pl. van az énekverseny, ahol a gyerek vérszar, kibasszák, erre kinn az anyja mindenkit lehülyéz, mert te voltál a legjobb...
NEm kérdezted meg, hogy most akkor Zsú hülye vagy nem hülye és ha nem miért ?

,, 2019.01.16. 14:45:02

@Nyuszomuszo83: nyuszikám, én megértelek. majd bandázunk ketten a zöregek otthonában:S halálosan (szó szerint pánikszerűen) rettegek ettől az egésztől, és részemről ez a hozzáfűznivalóm a napirendi ponthoz.

,, 2019.01.16. 14:46:15

ja még 1, huszonévesen én is leszartam. aztán már nem annyira.

csillagporszem 2019.01.16. 14:46:48

@Franky4finger:
Csak jeleztem ne használj ilyen nagy szavakat (paranoiás pszichopata) ha nem értessz hozzá. Ha benne lennél a témában akkor nem írnál ilyet, így egyértelmű hogy közöd nincs a dologhoz, ezesetben viszont így ne tegyél ilyen kinyilatkoztatásokat.

tanárnőkérem 2019.01.16. 14:46:58

@Magentax: Ja, az előzőben sem izgulták halálra magukat, hogy Greg esik ki vagy Vivi - végül is igazuk van, az ő szempontjukból addig teljesen mindegy, amíg nem ők az áldozatok.
Egyébként tiszteltetem az idegeiket, hogy még mindig bírják Renit, és benntartják. Ezek szerint jól játszanak, részemről bármelyikük nyeri meg, okés, hisz kibírta a végéig.

Franky4finger 2019.01.16. 14:48:11

@moletty: nem értett egyet anyuka a véleményemmel. Majd kifejtettem hogy az ő felelőssége is hogy a lányából médiabohócot engedett csinálni. A 36 Milla már félig zsebben, de az okozott kár a lány életében nem mérhető. Innentől ignorált..

moletty 2019.01.16. 14:50:58

@Brigante: Én csak vicceltem, de tudok én olyan esetről is, ahol anya és lánya összekaptak egy faszin, hogy melyikük szedje fel :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 14:51:16

@moletty: én meg is sértődtem volna faterra, ha nem mondja azt, hogy okos vagyok a matek hármasaim ellenére :))))))))

moletty 2019.01.16. 14:53:53

@tanárnőkérem: Egyszerűen nem értem, hogy Renyhére miért nem másznak rá idegi hadviseléssel legalább a 3 srác ? Én mindig leugatnám, azt lesz ami lesz :) Csak szépen higgadtan,de ordibálva aztán váltva a tónust stb.
Azt se tudná melyik rendezvényen van (mert azért annyira nem okos ő se :)

Franky4finger 2019.01.16. 14:55:31

@csillagporszem: nem szakmám, de érték hozzá.Telefonról nehéz fogalmazni, munka közben. Amúgy leakadnál rólam? Aki hülyének gondolja Zsu-t az nem a véleményemre alapozza.

Angora Cardi 2019.01.16. 14:55:38

@moletty: Én is remélem, hogy Roliban az az őszinte amit kifele kommunikál. De ha az ellenkezője kiderülne is tetszene. Sokkal inkább tudom tőle elfogadni mint zsutól. Neki minden megnyilvánulása ellenszenves számomra. Roli-adri valahol az elején ha összebariznak lehetett volna egy jó szövetség de az a hajó már elment.
@tanárnőkérem: Egy tancsitól külön jó ilyen megerősítés :)
@,,: megyek én is majd szomszédolunk

moletty 2019.01.16. 14:56:14

@úgymond olvasó mmkk: Jól van az más egy kicsit. Azt lehet biztatásnak venni, különösen ha matek-irritáció dívik egy családban. :)

Angora Cardi 2019.01.16. 14:56:32

@moletty: Elég lenne csak a törcsijét minden nap megalázni egy kicsit.

Magentax 2019.01.16. 14:57:43

@tanárnőkérem: Tulajdonképpen Roli az egyetlen (és talán Hunor kapiskálja még valamennyire), aki képes felfogni, miről szól ez a játék, nem barátaik, hanem ideig-óráig szövetségeseik vannak, de
ez egy egyéni játék, ahol mindenki saját magáért küzd.
Kész kabaré, amikor Greg és Renyhe kinyilatkoztatják, hogy ők nem játszani jöttek, ők itt bent "élnek" tiszta szívvel, magukat adják, nem taktikáznak. Ezek az elmebetegek azt képzelgik, azért nézik a nézők ezt a műsort, mert albérlőket akarnak látni enni/inni/aludni/baxni? :DDD

,, 2019.01.16. 14:58:34

@Angora Cardi: :DD máris jobb kedvem lett:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 14:59:26

@moletty: nálunk mindenki jó matekból, csak én nem :(

Angora Cardi 2019.01.16. 15:00:31

@,,: :*****
Minden héten ki mit tudot szervezünk majd :)

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:02:38

@moletty: Egy légtérben élnek. Nem tudsz szabadulni a másiktól, csak, ha már kiszavaztak és kiestél a gheccibe. Innen következik, hogy senkivel sem jó kőkemény konfliktust generálni, mert vele kelsz, vele fekszel, egyfeszt a baromságait kell elviselned. Leugatod stb. aztán viselheted a következményeit - amik eléggé durvák és változatosak lehetnek Renyhének az agyi kapacitását és kiszámíthatatlanságát tekintve. Én nőként egy ilyen konfliktusba nem mennék bele, mert ismerem az idegeimet - a lelki terrort egy idő után nem bírnám, megzakkannék. Lehet, hogy a pasik jobban bírják, de azért szerintem ők sem viselnek el mindent.
A másik: mindenki más eszközökkel játszik. Roliék biztos ezt a higgadt vonalat nyomják, mert számukra ez szimpatikus, szerepidegen lenne a részükre az ordibálás-belemenés-kikészítés. És azért valamennyire kifelé is játszanak - az eddigi szériákban, ha jól emlékszem, még nem nyert olyan, aki üvöltözős konfliktusgenerátor lett volna. Elmennek a végéig, az úri közönség jól szórakozik rajtuk, de nem nyerik meg.

Perah 2019.01.16. 15:04:58

@Vérnyusszancska: Tök igazad van, meg azoknak is, akiknek nem tetszik, hogy ezt a királyosdit most megfordította az RTL. Lacika SZUPERKÉPESSÉGE volt az, hogy ő lesz a király a tematikus héten. Na már most, akkor, amikor kiválaszthatta (eredetileg) Csoki ezt a bizonyos szuperképességet, akkor Adri is kiválasztotta magának a jósnőset. Ergo neki már volt egy felhasznált szuperképessége, ami másnak nem volt. Ez a csere így most teljesen inkorrekt volt a szerkesztők és az RTL részéről!

Renyhe meg mit pofázik arról, hogy ők minden szabályt betartottak Lacika királysága idején? Hát, ez tök hülye? Cavintont kellene szednie már 23 évesen, mert pont hogy semmit nem csinált meg Roli és Lacika kérésének megfelelően, hanem folyamatosan üvöltözött, sírt és lázadást szított a többiek körében. Szerinte Roliék minősítették magukat a királyságuk alatt és most is?! Egyértelműen ő volt a legundorítóbb ember az előző királyság alatt, aki minősítette magát a nézők előtt, az Reni. A másik meg, hogy mindenki magából indul ki, ergo ő a rohadt nagy színésznő, és ezt a tulajdonságát vetíti rá Zsuzsura. Pedig utóbbi sem a kedvencem, de én a helyében már pofán vágtam volna Renyhét, ha így kiabált volna velem, mint Renyve vele. Ráadásul pont Renyhe az, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy bekerüljön minden öfibe, amitől már konkrétan hányingerem van.

Mindenképpen Adri ellen szavazok, mert bár a lányok közül szerintem ő az egyik legértelmesebb, ezt kihasználva folyamatosan keveri a sz**t, és manipulál mindenkit, akit tud. Nem hinném, hogy változni fog a véleményem erről, vasárnap óta a fantomképen van a szavazatom, de még meglátom, hogy kit hív ki. Ha lenne esze, akkor Renyhét vinné, akkor rá szavaznék, de szerintem most már biztosan nem fogja, hogy ő lett a kancellárja. A legviccesebb az lenne, ha véletlenül kimondaná Lacika nevét, és mást kellene választania :).

moletty 2019.01.16. 15:05:39

@tanárnőkérem: Lehet h. igazad van, akkor meg összefoghatnának és oltogatnák csendesen idegesítően. Vagy teljesen tévedésben vannak vele kapcsolatban ?
Szerintük bárkinél is erősebb ? Vagy Én vagyok tévedésben ?...
@Magentax: EKG !

moletty 2019.01.16. 15:07:27

@úgymond olvasó mmkk: Ne legyél ezért szomorú, Én így is szertelek Tégedet !
Ha sok pénzed lesz, majd én megszámolom és kezelem ! :)

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:09:46

@Magentax: Igen, egyetértek veled - mármint arra vonatkoztatva, hogy Roli tudatos játékos.
Az is megeshet, hogy Gregnél, Reninél (a szív csapatnál) ez a "megélem a villát" szintén egy felvett szerep - hisz van, akinek ez jön be (lásd, Facebook népe). Így is lehet játszani, hogy fennhangon hangoztatom, hogy én mennyire spontán vagyok stb., közben meg dehogy, megy a taktika ezerrel. Mert azért taktikáznak ők is, még ha nem is mindig jól.

,, 2019.01.16. 15:11:03

@Angora Cardi: és újranézhetjük a sorikat, mert addigra úgyse fogunk emlékezni rájuk:)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:12:37

@,,: Legjobb terv :) Addig úgyis kijön még egy jópár sori :DDD Isszuk a pillecukros kakaót és ropogtatjuk a popcornt. :D

Maximista vagyok 2019.01.16. 15:12:46

@tanárnőkérem: ez a megélem a villát is egy elég érdekes dolog. mert pl. Greg mi a lófaszt csinál bent azon kívül hogy csillámfaszláma? az lehet kint is.

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:12:53

@moletty: Há' nemtom, én igazándiból egy részt sem néztem, csak pofázok itt, mert nincs jobb dolgom. :)

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:14:24

@Maximista vagyok: jaj, hát ő olyan érdekes személyiség, az igazi Greg, aki most vetkőzi le Kenbabát, biztos mindenki kíváncsi rá és a kitárulkozására. :) (nem)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:15:52

@tanárnőkérem: Menjen haza élni és tárulkozni.

Angora Cardi 2019.01.16. 15:16:14

@Perah: Az vicces lenne ha kimondaná :D

Magentax 2019.01.16. 15:16:59

@Perah: Volt már egy előző évadban is királyos hét, akkor is fordult a kocka a végén és aki ott a legutolsó volt (Zsu :)), az lett a királynő.
Nekem épp azért szimpi Adri, mert akit tud, azt manipulálja. Hát nem erről szól ez a játék?
Keverünk-kavarunk, tattikázunk...Sajna, annyira azért nem értelmes, hogy átlátná az egészet, azt sem érzi,még az eddig kiesettek alapján sem, hogy a balhés embereket nem szeretik a nézők, tehát Reni ellen tuti visszamenne.

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:17:17

@Angora Cardi: Részemről a szerencse. Akár be se ment volna.

csillagporszem 2019.01.16. 15:17:30

@Franky4finger: jólvan, csak legközelebb tedd hozzá ha ilyet kiírsz, hogy google segítségével ollóztad össze a véleményedet. Ennyi, leszállok rólad nehogy még paranoiás legyél a végére ;)

Perah 2019.01.16. 15:17:36

@Magentax: Van egy olyan idézet, hogy "minden vitát megnyersz, amelyet el sem kezdesz". Szerintem nem volt rossz "taktika" Roli részéről, hogy csak nézte a két idióta nőszemélyt, ahogy azok a trónusukról mondták a magukét, ő meg csak mosolygott közben (vagy még azt sem). Végül is nem jött be Adri provokálása, és így nekik kellett megszégyenülten abbahagyni és kihirdetni, hogy most lehet egy kis szabadfoglalkozás. Nem tudtak mit kezdeni Rolival, bárcsak nekem lenne ilyen türelmem a hülyékhez, és az idegesítő emberekhez :). Igazság szerint nekem már attól felment a pulzusom, hogy hallgattam a két luvnyát, főleg Renyhe pofázását.

Láttam, hogy itt is két részre szakadt a tábor Lacika "lefejelnélek" beszólása miatt. Ha ezt nekem mondta volna, akkor elküldtem volna melegebb éghajlatra, viszont ez nem volt igazi fenyegetés. Engem is idegesítene Adri okoskodó feje, szóval ilyen szempontból megértem, hogy Lacika nem bírja. Főleg, ha volt is köztük olyan ellentét, amit mi természetesen már megint nem láthattunk...

Anikónak inkább már attól kellene elhatárolódnia, ahogyan Renyhe üvöltözik mindenkivel, és például olyanokat mond az eddigi "legjobb" barinőjének, hogy elmeroggyant, idióta, hülye, stb... és mindezt artikulátlanul üvöltve. Az elején kedveltem ezt a nyomorultat, de mióta rájöttem, hogy egyáltalán nem bolondos és kedves, hanem csak a kameráknak játszik, már nem tudom elviselni. Akkor már inkább Zsu legyen a döntőben, mint ő. Viszont egyikük se nyerjen, mert azt inkább Roli vagy Hunor.

Maximista vagyok 2019.01.16. 15:18:32

@tanárnőkérem: nem tudom hogy ő milyen Kenbabákat látott eddig, de semmi hasonlóság nincs köztük, remélem valaki egyszer felvilágosítja majd erről, mert még a végén hülyén fog meghalni.

Maximista vagyok 2019.01.16. 15:19:47

@Perah: nálam pont ezzel ugrott az első helyre Roli :)

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:20:38

@Maximista vagyok: Csak őt idéztem, nyugi. Igazából fogalmam sincs az előéletéről. Kenbabám sosem volt, még Barbim se.

Angora Cardi 2019.01.16. 15:21:03

@tanárnőkérem: Elején szimpi volt de hamar elmúlt.
@,,: yeah :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 15:21:33

@,,: Drágám, nem hiszed el, de barátnőm szokott ezzel viccelni, hogy majd ülünk együtt az öregek otthonában és stíröljük a papákat!
20-as éveim elmúltak már, 30-as éveim derekán járok és tudom nem sok időm van vissza gyerekvállalás szempontjából, pedig szerettem volna 30-31 éves koromra szülni. De most lehet elirigyeltem a kismamákat, de érzem jó lenne valaki aki az életemnek értelmet adna ebben a formában. Én már csak ilyen maradi felfogású vagyok és szeretnék egy gyereket. Teljesen mindegy lányt, fiút, egészséges legyen....

tanárnőkérem 2019.01.16. 15:23:25

@Angora Cardi: Kicsit borogattad ecetes vízzel? :)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:26:29

@tanárnőkérem: Még az sem kellett, elég volt egy két adás hozzá :DDDD

Franky4finger 2019.01.16. 15:27:32

@csillagporszem: miért kellene megjelölni a forrást? Magánvéleményét közöltem. A Google definíciót utólag raktam be kérdésedre, mivel szerintem a látottak alapján ráillik. Sehol nem állítottam, hogy szakember vagyok. De nem szidom tovább védencedet " nehogy paranoiás legyél a végére"!

Perah 2019.01.16. 15:29:24

@Angora Cardi: Hát, eléggé sokszor utalgat rá, hogy Lacikát vinné. Még tanácsot is kért a hálóban a többiektől, hogy ők mit gondolnak erről. Ha a srácok közül visz valakit, akkor ellene fogok szavazni, főleg, ha a srácok ilyen türelmesek maradnak továbbra is :).

@Maximista vagyok: Nekem is nagyon tetszett, ahogy ilyen nyugodt tudott maradni, bár én eddig is kedveltem Rolit. Konkrétan szurkoltam neki, hogy bírja ki, hogy csendben marad és csak nézze őket :). "Okos enged, szamár szenved". Adri amúgy nem is tudja, hogy Renyhével milyen rosszul jár most... Nem értem, hogy nem jön rá, hogy csak ártani fog neki ez a "barátság".

moletty 2019.01.16. 15:33:14

@Franky4finger: Zsú minimum szociopata ! Ha megjátssza a hülyét közben ha nem ! Ehhez nem kell nagy szaktudás elég a szimpla emberismeret : a rutin és az évek :D

Magentax 2019.01.16. 15:36:32

@Perah: Na hát pont ezért szeretek beszélgetni veletek. Mivel - mint már fentebb írtam - a teljes életükből mindössze naponta 40-45 percet láthatunk, azt is összevissza ollózva, mindenki mást von le a látottakból, amit itt azután megbeszélhetünk, több szem többet lát alapon. :)
Simán belefér, ha másképpen csapódnak le dolgok, lehet hogy észre sem vesz mindent az ember, de ha többen állítanak valamit, akkor az ember átértékelheti, amit addig gondolt.

Franky4finger 2019.01.16. 15:37:42

@moletty: én is erre alapozok. Minimum szociopata, ez mondjuk minden játékosra jellemző, vagy nem lett volna beválogatta.

Perah 2019.01.16. 15:38:01

@Magentax: Igen, de akkor az CSAK tematikus hét volt, és nem úgy harangozták be, hogy mindenki kap egy bizonyos szuperképességet, ami csak az övé. Ebben az évadban az volt, hogy ez Csokié lett, miután ő kiesett, Lacika egy játékban megnyerte azt. Adri abban a játékban hamar kiesett, szóval így most teljesen jogtalanul lett egy ugyanilyen szuperképességnek a birtokosa. Ezért logikátlan ebben az évadban a csere. Ugyanis ilyen alapon nem csak Adrihoz, hanem egy másik lakóhoz is kellett volna jönnie egy jósnőnek. Vagy például mivel Zsuzsu teljesen alaptalanul megvádolta Rolit a lopással, kiküldte hazugságvizsgálatra, cserébe Rolinak is járt volna egy ilyen szuperképesség.

@moletty: Köszi :)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:38:28

@Perah: Nekem Lacika a tippem, annyira ellene van, Rolit nem meri, Hunorról meg kijelentette, hogy nem fogja, úgyhogy kb nem marad más lekváron kívül..

Angora Cardi 2019.01.16. 15:41:41

@Perah: Vagy ahogy visszajött Roli postafordultával küldeni zsut hazugságvizsgálatra.

Perah 2019.01.16. 15:42:54

@Angora Cardi: Hát igen, azért mi még mindig inkább Lekvárnak szurkolunk, mint Adrinak :D.

@Maximista vagyok: EKG! Bár én mindig is kedveltem a srácokat, és ezen az sem változtat, ha a csillámcsapat folyamatosan gonoszozza őket. Valaki írta régebben, hogy hasonlóak a Sorosozókhoz :D.

hereverő heverő 2019.01.16. 15:46:08

@Angora Cardi: @,,: Nekem volt egy rokonom, aki a Dunántúl legidősebb embere volt (meghalt már szegény). Két fia volt, az egyik a háborúban eltűnt, a másik hazajött de iszákos lett amikor a felesége meghalt. Úgyhogy a fiú elitta a máját, az apja pedig öregek otthonába kényszerült, mert nem maradt senkije. Piszok jól érezte magát ott benn, soha semmire nem volt gondja, a 60 éves ápolónők seggét (khm..) csipkedte azok meg sikongattak neki (az öreg akkor már majdnem 100 éves volt). Mindenki szerette, az ő szavajárása szerint a "taknyosokkal" ultizott egész nap, de volt, hogy gondolt egyet és 88 évesen biciklire pattant és elbiciklizett Borgátára a fürdőbe, az otthonban meg közben halálra keresték.
Ja az otthon. Ezt egy régi kúriában rendezték be, az urasággal a franc tudja mi lett, de István bácsi volt a kertész náluk. Az öregek otthonához vezető úton két oldalt csodálatos nyárfasor volt, azokat mind ő ültette. És büszke volt rájuk...

Szóval no para lányok. Majd meglátogathattok engem, de a vastüdőmet nem szabad kikapcsolni még akkor sem, ha fel akartok fújni mint az Airplane-ben Ottót, a robotpilótát. Vagy majd megyek én látogatni titeket, de aznap nem szabad ciccenfixet felvenni, jó?

Perah 2019.01.16. 15:47:59

@Magentax: Na, annak mindig örülök, ha valaki tud változtatni a véleményén, ha belátja a másik nézőpontot is :). Én is ilyen vagyok, és még akkor is meg tudom érteni az adott embert, ha nem szeretem. Mint például a jelenlegi helyzetben, mert bár alapból nem kedvelem Zsuzsut, de megértem, hogy vannak olyanok, akik nem tudják 1 óra alatt elfelejteni a másiknak, hogy az üvöltve leidiótázta mindenki előtt. Nem vagyunk egyformák.

@Angora Cardi: Ha Lacikát viszi, akkor remélem, hogy kb. Adri 30 %-kal megy haza!

Angora Cardi 2019.01.16. 15:48:03

@Perah: én is így vagyok lekvárral :)

Angora Cardi 2019.01.16. 15:51:16

@hereverő heverő: Mókás lenne mammer korban ciccenfix nélkül :DDD
Nekem a nagyszüleim direkt költöztek be, nem akartak egyik gyerek és unoka "nyakán" sem élősködni (pedig mindenki szívesen vállalta volna). Jól elvoltak minden nap elmesélték mi volt a kaja, volt tv szoba, foglalkozások, szerencsére aktívak voltak nem elfekvő volt. A papa halt meg előbb, aztán a mama kapott egy másik mamát szobatársnak, de elvoltak és mindig mesélte a másik néni miket csinál miket mond, stb. Ilyen idilli módon nem is bánnám ha addig nem lesz más.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 15:51:50

@Nyuszomuszo83: Ratkó drágám...így is hívják csórókat.

Perah 2019.01.16. 15:56:50

@UdvariatlanBolondvagyok: Jaja, anyukám is Raktó-gyerek :). Mostantól meg majd lesznek az O1G-gyerekek, annyit hirdetik mostanában, hogy szüljenek a nők orrba-szájba, nem baj, ha nincs mire -_-

@Angora Cardi: Az is tök gáz volt, amikor Adri savazta Hunornak Lacikát, hogy nincs esze, mert nem akart vele beszélgetni. Engedtessék már meg neki és másoknak is, hogy ha nem kedveli, akkor ne kelljen neki kiteregetnie a legbelsőbb gondolatait. Azért mert van nyelvünk és agyunk - Adri szerint - még nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannak be kell számolni arról, amit gondolunk. Hajrá Lekvár! :D

hereverő heverő 2019.01.16. 15:57:13

@Angora Cardi: Igen, így kellene mindenhol, csak sajnos egyrészt az ilyen idilli otthon ritka, másrészt sok helyen csak lehúzzák az időseket és tesznek rájuk.
Én mindig azt vallottam, hogy nem az számít hogy mennyire vagy öreg, hanem hogy hogyan vagy öreg. És nagyon remélem, hogy sikerül majd az ép eszemet annyira megőrizni, hogy képességeim teljes tudatában éljem meg az öregkoromat, nem nyálcsorgatva, vagy depisen merengve és nem elérhetetlen fiatalság után vágyakozva.
Majd elbiciklizek a fürdőbe én is.

hereverő heverő 2019.01.16. 15:58:37

@Perah: csak szólok, ha orrba-szájba abból nem lesz szülés. Pedig Rocco óta ez a figura nagyon divatos.

Angora Cardi 2019.01.16. 16:04:51

@Perah: Utána volt egy video amiben a 3 fiú a nyugiban vlogol és lacika is beszélt. Nekem is sokszor van akikkel nincs kedvem egy mondatot sem váltani, azokkal ha kényszerítenének sem tenném, így van már laci adrival..
@hereverő heverő: Nevetni fogsz nagymamám nem tudott biciklizni. Édes volt mindig csak tolta, járt vele bevásárolni de nem ült fel. Én gyerekkoromban sokat, aztán sok évig semmit és egyszer ráültem és néztem is hogy alig tudok egyenesen menni :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:05:19

@UdvariatlanBolondvagyok: Igazad van drágám, Ratkó! De tényleg nem ugrott be amúgy! Én nem használom ezt a szót! Buta, szőke vagyok, no! :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 16:07:47

@Nyuszomuszo83: merre felé laksz, hogy ennyire nincsenek életképes férfiegyedek felétek?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 16:09:55

@moletty: Minek veszekedni, mikor osztozkodni is lehet :)

Perah 2019.01.16. 16:10:20

@hereverő heverő: Haha, te kis vicces :D. Na jó, akkor minél többet szüljenek a nők, mert azokat támogatják mindennel, de például akik egyedül nevelnek egy gyereket vagy éppen gyermektelenek, azok semmit sem érnek a szemükben. Ja, és az előbb elírtam: Ratkó-gyerek.

@Angora Cardi: Így van, láthattuk Lacikát már többször is értelmesen beszélni a riportszobában, meg Rolival is. Én elfogadom, hogy nem mindenki olyan nagy dumás, hogy szeret bárkivel kommunikálni, főleg, ha nem is kedveli az illetőt.

hereverő heverő 2019.01.16. 16:11:24

@Brigante: röhögni fogsz ha megtudod :DDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:11:40

@Brigante: biztos vannak, csak vagy nem engem akarnak vagy csúnya vagyok vagy a határozottságom riasztó! Ott lakom ahol finom a vörösbor, bikavér csordogál a kútból, nem Eger! Mivel csak két bikavért külnböztetünk meg igy már nem is nehéz kitalálni!

Maximista vagyok 2019.01.16. 16:12:52

ez egy kicsit meleg:

www.easypolls.net/poll.html?p=5c3bb87ce4b00a0f725a054e&fbclid=IwAR3hxcUHtZVUn2JgbELSEcUzcCrTLeQ5I5jXtAc627IrA3l7CIRd78-c8qQ

most volt kis időm és beleolvastam más fórumokba is és jézusom.... olyan kommentek vannak hogy beszartok. a nézők többsége tényleg csak néző, fingja nincs mit kezdjen az információval amit kapott és holt faszságokat írnak. de jó hogy itt vagyok, nem máshol :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:29:45

@UdvariatlanBolondvagyok: lehet, embereket eszem, Hannibal Lechter hozzám képest a kanyarban sincs! Durvábban ordítok mint Renyhe és reggel Adri szénakazla meg sem közelíti az én hajam! Te is félsz tőlem édesem?

Angora Cardi 2019.01.16. 16:30:01

@Perah: Megvannak nyilván a korlátai lacikának is de ha nem akar hát nem akar beszélgetni :D Ő akkor van elemében ha hülyéskedhet, még Roliéknak is nehezen nyílik meg néha.

csillagporszem 2019.01.16. 16:30:13

@Franky4finger:
Ha már ennyire diagnosztizálgatni akarunk:
Zsu nekem inkább gyanús, hogy autizmusban érintett. Erre utaló jelek:
Gyenge szociális kapcsolatok, néha nem megfelelő szavak használata, jó memoria, naivság, megvezethetőség, nem érti mikor poénkodnak és mikor beszélnek komolyan, megijed új dolgoktól, gyenge nagy- és finommotorika, feladathelyzetekben sokszor bestresszel.
De nem mondom, hogy tutira az, mert pl. az autizmus is annyira szerteágazó, nem lehet ezt egy ilyen hülye összevágott műsor alapján megállapítani.

És így mindenkinek aki szerint Zsu-nak csak a hülyék (nem érzem magam annak, így nem veszem magamra bocsi) drukkolhatnak. Én azért szurkolok neki mert bántják. Azért mert lefogyatékosozzák és azt mondják te nem vagy olyan mint mi. Az én gyerekem autista és 4 éves és hiába a magas IQ, mivel a hétköznapi élet dolgaiban esetlenebb ezért van aki azt gondolja fogyatékos és persze ez a “hát más mint a többiek.” Más, de nem értelmi fogyatékos, nem degenerált, nem hülye. Én emiatt szurkolok Zsu-nak és szerintem sokan mások azért, mert átérzik milyen rossz lehet az ha valakit már az elejétől bántanak és megsajnálták. Én nem érzem azt hogy rosszabb ember lenne mint a többiek odabent és hogy ennyire utálni kellene. Elfogult vagyok persze, de ez már legyen az én bajom :) Nem érdemes azon kattogni kik szurkolhatnak neki, mert nem ismerjük a másik oldalt és nem tudhatjuk mi alapján dönt, hogy kimellé áll. Egyébként pedig személyes érintettségem okán minden olyan embert aki simán lefogyatékosozik bárkit meg degeneráltnak hív csak simán primitívnek fogom tartani, de ez már megint legyen az én problémám, ha nem lennék érintett benne is ezt gondolnám :) És ennyi, innentől elengedtem a dolgot, ha valaki fogyatékosozik, hülyézik meg degeneráltozik az csak saját magát minősíti. Akinek nem inge ne vegye magára :) Elfogadom azt ha valaki nem kedveli, csak észérvekkel és ne alpárian.

javier2 2019.01.16. 16:31:49

sziasztok most értem haza olvastalak benneteket ám

perah : teljes ekg

@tanárnőkérem: mi összeillünk, elég hasonlóan gondolkozunk

este leszek

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 16:33:11

@hereverő heverő: :)

@Nyuszomuszo83: volt egy ismerősöm onnan amikor még egyetemre jártam. Belőle kiindulva nem csodálom, hogy a szűznemzés mellet döntesz :) ! Csak megyeszékhely. Jó tanács, próbálj meg lazítani, minél görcsösebben csinálsz valamit annál valószínűbb, hogy elrontod :(

Maximista vagyok 2019.01.16. 16:34:52

Sajnálatból 36 gurigát odaadni valakinek nettó degeneráltság :)

javier2 2019.01.16. 16:35:08

@csillagporszem: első értelmes hozzászólásod tetszett
ki bánt téged ,hogy zsunak szurkolsz?

javier2 2019.01.16. 16:37:21

18 órakor HUN-Egyiptom M4

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:37:29

@Brigante: naaa végre valaki megérti nehézségeim! Köszönöm! :)
Jaaa, én nem görcsölök, mert nem úgy akarom ezt a dolgot, hogy most és azonnal és tegnapra, inkább egy középtávú terv, aztán mint a tudjuk ember tervez... lehet fél év lehet két év múlva jön ez el, de szerepel az elérhetők közt.

2019.01.16. 16:42:12

@Nyuszomuszo83: nah én igy a fagyasztott sejtecskéimmel kiestem a pixisből. Pedig velem lehet optimálisan családot tervezni :'(

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 16:44:57

@Paic Róbert: miért is estél ki Robikám??? Ezt fejtsd ki! Hogy tervezzünk családot? Bevonjuk az én Zuramat Udvariatlant plusz a Te Kedvesed és szép nagy család leszünk??? :D

2019.01.16. 16:47:59

@Nyuszomuszo83: ICSI, az okokat most nem részletezném itt. Amit irsz az már kommuna, mondjuk nem vagyok ellene. A múltban már volt hogy működött :-D

csincsilla72 2019.01.16. 16:48:38

@csillagporszem: Bennem is felmerült hogy Zsu autista. Persze, ez egy spektrumbetegség és sajnos sok autista nem csak "más", hanem bizony mentálisan retardált is. Zsunál nyilván nem ez a helyzet, mert a kognitív funkciók, memória láthatóan rendben vannak. A problémám csak az, ha ez igaz, hogyan engedhetik a részvételét? Nincs ott egy pszichológiai felmérés? Vagy bármit a nézettségért?

2019.01.16. 16:49:34

@Nyuszomuszo83: tudod ha többen vagyunk nem gond ha valakinek este fáj a feje:-D

2019.01.16. 16:51:44

@csincsilla72: zsu szerintem nem beteg, csak egyszerű mint a faék. Meg önző, és buta ami nem feltétlen lexikális butaságot jelent

Franky4finger 2019.01.16. 16:54:11

@csillagporszem: talán ha így kezded, és nem a plágiumot firtatod.... Valamit megint félre értesz. Pontosan ezeket a Zsu fanokat hiányolom. Mármint aki az együttérzést szánalmat említené. A többség szórakozik, nevet rajta. Magyarul betegsége ( ne menjünk bele orvosi kérdésekbe hogy milyen) a vicc tárgya, a karaktere erre épül amennyiben ez nem színház. Szóval engem nem a személye irritál hanem amit a média művel vele+ szülői hozzáállás. Média bohócot csináltak belőle, 36 millióért, szülői aszisztálással. Isten adja hogy ne legyen igazam, de komoly következményei lehetnek az igazi való világban pusztán ennek a szereplésének, nemhogy a győzelemhez párosuló megerősítésének. Ami gyermeked illeti: sajnálom és megértem miről írsz, az én családom is érintett autista ügyben, bár nem közvetlenül. Van rálátásom ilyen módon arra is amit ezzel kapcsolatban írtál.

Ármándójózsi 2019.01.16. 16:55:21

@Perah: Jó, hogy jöttél, mert így megmentettél attól, hogy egy csomót pötyögjek ide, ugyanis MAXIMÁLIS EKG minden leírt szavaddal!

2019.01.16. 16:58:57

@Nyuszomuszo83: amúgy a lombik program előnye, hogy nincs baleset, nem várt gyerek. Nagyon is tudatos mind a két fél részéről, mégis nem sok támogatást kapnak ezek a leendő szülők az államtól, pedig nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermek egy ideálisabb családba nő fel az átlagnál

csincsilla72 2019.01.16. 16:59:05

@Paic Róbert: Ez azért ennél bonyolultabb. Tényleg nehezen és sokszor inadekvát módon kommunikál, nem érti és nem érzékeli a viccet, az ugratást, és láthatóan be is van feszülve tőle. Nagyon merev korához képest, ezek pedig az autisták jellemzői.
Ha viszont ez az egész csak szerep és 70 nap után is képes benne maradni, az nem semmi. Ez viszont egyre kevéssé valószínű. ENNYIRE jó színész nem lehet valaki, pláne, ha stressz alatt van.

csillagporszem 2019.01.16. 16:59:40

@csincsilla72:
Tudja a fene, lehet nem is az, csak furi a csaj :) Az autizmus spektrum olyan széles, vannak akik nem is tudják, hogy azok mert kevéssé érintettek, csak éppen nehezebben boldogulnak az életben mint társaik. Míg régen az volt a tényállás hogy vannak az értelmi fogyatékos autik, meg a magasan funkcionáló aspergeresek mostanra már rájöttek ez a spektrum nagyon széles és mindenki máshol helyezkedik el. Egyébként meg egy auti 2személyes helyzetekben nagyon jól tud működni, általában csoportban vész el és diagnosztizálni őket nem egyszerű, gyerekeket is bentfekvés alapján megfigyelnek 1 hétig egyedül és csoportban hogy tényleg megállapítható legyen. Szóval ha az, nem fog lejönni róla néhány casting alapján :)

csincsilla72 2019.01.16. 17:01:21

@Paic Róbert: csak ne lenne a lombik akkora nagy kockázat az anya egészségére. Nem beszélve arról, hogy az embriók minősége az évekkel rohamosan romlik, egyre nagyobb az esélye annak, hogy a gyermek nem lesz teljesen egészséges, illetve genetikai eredetű problémák is felléphetnek.
Ez az, amiről kevesen tudnak és nem is szeretik figyelembe venni.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:01:59

@Paic Róbert: hehe, önző dög vagyok ám, nem szeretek osztozkodni a jón, sőt mindent magamnak akarom!
@csincsilla72: emlékszem még talán egy hónapja Bellával is fejtegettük ezt én mutattam rá, hogy autista jegyeket is produkál. És mi is erre a következtetésre jutottunk végül amit te is irtál. Amúgy van akinél nem csináltak pszichot, ezt Tivy mondta el a videójában de átlagosan a 90%-ban igen. Mivel látjuk hogy instán van egy másik kép is róla igy meg vagyok győződve hogy az esetek 60%-ban rátesz a butaságra egy lapáttal-modellfotózás, bénázás-de nagyon sok esetben zsigerből jön neki, hogy hülye. Ha beteg akkor nem engedtem volna játszani egy ilyen műsorban, mert ha valaki akkor én hiperérzékeny vagyok erre. Van a környezetemben A tipusos antiszociális kisfiú, féltem a találkozástól, más igen, de elsőre elfogadott és imád, mert úgy tudom kezelni! :)

csincsilla72 2019.01.16. 17:02:48

@csillagporszem: Azért egy pszichológus a jól funkcionáló ASD-t is ki kell szűrje. Kérdés, miről szól ez a vizsgálat.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 17:03:59

@Paic Róbert: utálom, hogy mindig én vagyok az ellenpólus, de mindig eszembe jutnak a memoáromba írandó sztorik. kapásból tudnék neked mutatni vagy öt lombikos családot, akikkel hatalmas gondok vannak, voltak. (azért a múlt idő, mert az ötből kettőt már állambácsi nevel)

csincsilla72 2019.01.16. 17:05:01

@Nyuszomuszo83: Persze, nyilván van ebben tudatosság is. Keresi a kamerákat, de néha kilóg a lóláb :-)

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:06:35

@csillagporszem: Minden rossz szóért, amit úgy érzel, hogy tőlem kaptál, minden olyan megnyilvánulásért, amelyről úgy gondolod helytelen volt irányodban, itt szeretnék Tőled elnézést kérni.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:08:33

@Paic Róbert: én azért szeretem ebben a természetes dolgokat, legalább azt a pár percet ne vegyem el magamtól ami akár öröm is! De amikor nincs más lehetőség én támogatom a dolgot csak piszok drága, és @csincsilla72: is igazat adok mert tényleg van egy csomó kockázat is. :) Meg azért bevallom ha egynél több petesejt termékenyül meg akkor bizony nagyon beparáznék, egy, de az egészséges legyen, persze kockázat sajnos mindig akad!

csillagporszem 2019.01.16. 17:10:05

@Franky4finger: bakker ne sajnáld az enyémet, nem ezért írtam, szánalmat sem akarok. Boldogok vagyunk és harcosok, hiszem hogy hasznos tagja lesz a társadalomnak :) Kis vidám, életrevaló, okos, nyitott, mégha félénkebb is és sokan szeretik és az a fontos hogy boldog legyen és aki meg bántja azt én leharcolom. Álomvilágban sem élek, mindig lesz egy B terv ha nem lenne önellátó akkor nagyon jó helye lesz. De hiszem hogy befog illeszkedni és biztos kap majd sok bántást másoktól, de hiszem hogy ezeket is feltudjuk majd oldani, mert értelmes gyerek. Szóval mi tényleg boldogok vagyunk vele, nem kell sajnálni, van akinek sokkal rosszabb.

2019.01.16. 17:10:15

@úgymond olvasó mmkk: a valószínűséget írtam nem a tényeket ;-)

2019.01.16. 17:12:29

@Nyuszomuszo83: erre most nem tudok mit írni.@úgymond olvasó mmkk: ne utáld magad majd mi megtesszük helyetted :-D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:13:08

@csillagporszem: megszólítalak pedig tudom hogy haragszol rám, de ahogy Józsi irta ne vedd a szavakat jelzőket magadra amiket Zsura írunk! A picid miatt kitartást, sok erőt és rengeteg boldog percet kívánok Neked! De ez a lány színésznő, a gyermeked csoda, mert a tied akármi is történik, még ha nehéz is.

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:14:24

@Nyuszomuszo83: Te most nem vagy öribarim, azt tudod-e?

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:14:38

@Paic Róbert: nem is kell, már csak filozofálgattam! :)

Franky4finger 2019.01.16. 17:15:50

@csillagporszem: nem írhattam azt hogy örülök neki. Az én rokonom gyermekét ezek szerint mélyebben érinti, sajnos önmagát sohasem lesz képes ellátni felnőtt korában sem. Amikor a sajnálatomat fejezem ki, ebből indulok ki.

csincsilla72 2019.01.16. 17:16:57

@csillagporszem: Egészséges, ép emberek is kaphatnak bántást másoktól a leghülyébb okok miatt. Például azért, mert beköltöznek a vellába, ott megbuggyannak, teli szájjal ordítanak a másikkal, örökké kinn a picsujuk és még az is kiderül róluk, hogy megvolt nekik a fél ország, színesítve azzal, hogy ez bármelyik nemet takarhatja. Sőt pánlelkeket és egy kóbor unikornist is :-)
Komolyra fordítva, egy egészségesen született gyermek is megbetegedhet, nincs garancia senkinek sem egy hosszú, egészséges, sikeres és boldog életre. A gép dob valamit, lesznek lehetőségek, azokkal kell élni a lehető legjobban. És ennyi :-)

csillagporszem 2019.01.16. 17:17:15

@Ármándójózsi: nem veszem magamra, de ettől még megfogom védeni :) Csak ez a Zsu-nak csak a hülyék drukkolnak zavart :)
És köszönöm aranyos vagy, de ezek csak tények voltak, nem azért írtam hogy ezekután velem mimozaként kell bánni, ettől még nyugodtan támadhattok ha valamivel nem értettek egyet :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:17:30

@Ármándójózsi: hááát most meg félreértesz, pont hogy a hagyományos módszert preferálom! úgyhogy te csak ne haragudj itten rám! És most is köszönöm hogy kiálltál mellettem (amúgy tényleg jól esett és hála) De azért az asszonynak meg a 3 gyereknek elmondjuk hogy lehetséges egy kizstezsvér érkezése? :D

csincsilla72 2019.01.16. 17:20:02

@csillagporszem: Rosszul fogalmazol. Hülyék vagyunk itt mi mind, kivétel nélkül, mert egy ilyen manipulált baromsággal csesszük az időnket. Ahol úgyis a retek dönti el, kit kell utálni, kisavazni, kivel kell megnyeretni. És még tépjük is egymást, hogy melyik beköltözött agyhalottnak drukkoljunk. Szánalmas. XDDDDD

csillagporszem 2019.01.16. 17:21:59

@Nyuszomuszo83:
Nem haragszom, csak vitázni nem akartam :) Köszönöm, én pedig kívánom hogy összejöjjön az a gyerkőc, mert olvastam amiket írtál es egyetértek az érveiddel.
Az meg hogy ki milyen odabent lehet sose derül ki :)

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:22:48

@csillagporszem:
Egy dolgot ismerj el. Itt senki nem volt, aki ne ítélte volna el, amit Reni művelt Zsuzsuval, mikor az elmeállapotára utalt. A szimpátia azonnal Zsuzsu mellett volt. Veled sem az volt a probléma, hogy kedveled a lányt, hanem szinte minden hozzászólásoddal Rolit támadtad, ha illett a szövegkörnyezetbe, ha nem. A villában pedig a másik két "barátja" nem védte meg, nem határolódtak el Renitől, sőt Greg pl. akkor jelentette ki, hogy Zsuzsuval kinn nem fog kapcsolatot ápolni. Ha egy cseppnyi alapja is van annak, hogy Zsuzsu szellemileg nincs rendben, akkor a szülők felelőssége, hogy kitették a lányát a villabéli létnek.
Amúgy az autistákat már a tudomány sem találja szellemi fogyatékosnak. Sokan bizonyos területeken kimagaslóan teljesítenek. Még sok örömöd telhet a gyermekedben.

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:25:07

@Nyuszomuszo83: Dehogy értettem félre, tudom, hogy a hagyományos módszert támogatod csak ugye én arra gondoltam, hogy természetesen az URAD engedélyével (vagy ha nem akkor a háta megett) izé, szóval, hogy szívesen lennék az örömapa, vagy mi?

Franky4finger 2019.01.16. 17:27:45

@csillagporszem: Én továbbra is a Zsuzsizmus ellen vagyok ettől függetlenül hogy személyedben találkoztam "normális" Zsu rajongóval. A véleményem továbbra is, hogy ez
a VV már egy újra gondolt "Maunika só".

rm40 2019.01.16. 17:29:00

@csillagporszem: Bizony. Amúgy emlékszem, anno VV1 Szabolcs viselkedésében többen is láttak autisztikus jegyeket, ott is volt egy fajta kirekesztettség, majd jól meg is nyerte azt a szériát ráadásul egy Majka ellenében.

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:30:42

@csillagporszem: Zsu-ról a véleményem nem változik egyelőre, mert őt is a viselkedése, tettei alapján ítélem meg, de Miattad, mert itt vagy, óvatosabban fogok fogalmazni, mert nem szeretnélek ezzel Téged megbántani. Ettől még persze a véleményünk nem fog megegyezni, de nem is kell. "Támadni" meg majd akkor foglak, ha úgy érzem olyasmit állítasz, amiről azt gondolom, nem a valóságnak megfelelő.

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:34:25

Ha az Rtl a jelentkezőkkel közölte volna előre, hogy idén mindenképpen lánnyal szeretnék megnyeretni a realityt, sok fiú biztos, hogy nem maradt volna. Ráadásul abban az esetben sokkal gondosabban kellett volna castingolni.

Cherie 2019.01.16. 17:35:34

@csillagporszem: nincs neki semmi baja szerintem, átlagos, vidéki fiatal lány, aki megjátszotta magát, most már az utóbbi adásokban érdekes módon nem grimaszol olyan erőteljesen, rángatja a fejét, beszélni is összefüggőbben tud stb., előjött az igazi énje, ami egyébként szimpatikusabb, főleg mert benne pld. megvan az ami a többiben nincs: a hajlam a tanulásra. Nem vagyok Zsu rajongó, nem is voltam, de ha arról van szó, hogy hatuk közül ki a 'jobb' ember, aki megérdemelné a nyereményt szerintem ő jöhet szóba, még akkor is ha jó sokáig megvezette a népet. Az meg amit a Reni csinál vele kriminál, az emberek többsége így reagálná le - az agresszívebbek meg lecsapnák a nőt - feltéve ha nagyobb darabok, mint ő..

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:36:52

@csincsilla72: EKG Csincsim!
@csillagporszem: Nagyon szépen köszönöm!

Ármándójózsi 2019.01.16. 17:39:20

@Sanda.Ipse: Igen, nekem is ezzel van a bajom néhány kommentelőnél, hogy a zsigeri gyűlölet nem hagyja őket nyugodni és, hogy egy példával is szolgáljak, mondjuk Zsu elzárta VVV-t a szaunába 8 órára, erről szól a beszélgetés, egy Zsu fun leírja, hogy jól tette, ezért és ezért, eddig oké, így látja, lelke rajta és utána hozzáteszi, csak úgy spontán, hogy egyébként Roli gonosz és Hunort is hátba szúrná. Mondom, mi va? Ez, hogy jött most ide?
A másik amikor valami történik a gyűlölt Roli-val vagy a kedvelt Zsu-val és a tények helyett a preferált embere irányába módosítja a valóságot. (Nem akartam azt írni hazudik, mert most finoman akartam fogalmazni...)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:40:29

@Ármándójózsi: jaaaa, hogy így állunk! Ez esetben nem vagyok semmi jó elrontója, azért elsőként megkérdezzük a Zuram aztán ha kivág mint macskát szarni akkor mi bajom lehet, jöhetsz udvarolni! :D Nem gyere buci jamm bekaplak, nah, azért kell a körités! :D

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:44:39

@Ármándójózsi: én kedvelem Lacikát is, de nagyon bunkónak (nem fenyegetésnek!) tartottam a lefejelős megjegyzését.Azért szoktam írni, hogy a preferenciáim még változhatnak mindaddig, amíg a villában vannak. Roli egyelőre tartja nálam az első helyét, de ez akár bármikor változhat.
Zsuzsu nálam első helyre soha nem fog kerülni, mert nem tartom feledhetőnek az eddig megnyilvánulásait.

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:45:45

@Nyuszomuszo83: majd jól megmondlak az Udvariatlannek, aztán megnézheted magad!

csincsilla72 2019.01.16. 17:46:26

@Sanda.Ipse: De akkor keressenek olyan csajokat, akikkel meg is lehet nyeretni. Mert az idei kínálat a béka segge alatt van. Nem véletlenül adnám én is egyedül Rolinak a nyereményt. Mert tetszik, vagy sem, megint milyen nőket szedtek össze? No offense, de vagy kurva, vagy wannabe kurva, vagy éjsötét, vagy pszichopata, vagy sárkány. Remélem, Renit már kezelik. Jó lenne kiütni pár napra, mindenki díjazná. Ez a műsor akkor sem lesz már mélyebben, ha kétpercenként kapunk egy vágóképet az alvó Renyhéről.

tanárnőkérem 2019.01.16. 17:50:36

@rm40: Alekoszról is volt olyan feltételezés, hogy aspergeres. Aztán ő is megnyerte.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.16. 17:52:32

@Paic Róbert: tudom, hogy imádtok, nem kell tagadni a nyilvánvalót

Sanda.Ipse 2019.01.16. 17:52:54

@csincsilla72: erre írtam én is, hogy akkor gondosabban kellett volna castingolni. A szerkesztő interjújából az derült ki pár hete, hogy Reni volt az első számú jelölt, mert ő "olyan szórakoztató". Számomra egy pillanatig sem volt az.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:55:33

@Sanda.Ipse: Van egy Sanda gyanum, hogy képes is vagy rá! :D No de mi van ha a Zuram nem engem akar, vagy gyereket nem tőlem akar??? Akkor bizony felmerül a kérdés, hogy egyedül kell nekem tengődni??? :D

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 17:57:02

@UdvariatlanBolondvagyok: mondjad édes egyetlenem, szivem sötét egének egyetlen fényes napsugara!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 17:58:45

@Nyuszomuszo83: Bocsánat az üresért,,DDD Le van fagyva a kezem...
Ja,,,nem vagyok az a beszari tipus..:)

csillagporszem 2019.01.16. 18:02:26

Mindenkinek köszi, aranyosak vagytok, de nincs időm válaszolni. Ugyanúgy Zsu-fan vagyok, ugyanúgy belémállhattok ha olyat írok ami nem tetszik, nem lettem másabb a tegnapinál és komolyan mondom ha valakivel összeszoktam veszni én akkor sem utálom utána, mégha akkor esetleg felhúzom is magam :)

csincsilla72 2019.01.16. 18:04:01

@Sanda.Ipse: Nézd, a kreatív producer örül, ha talál egy bolondot, aki egész nap pörög és szállítja a "tartalmat". Addig sem kell drága tematikus hetekre költeni a lóvét. Nagy baj, hogy mi nem ilyen tartalomra vágyunk. De ez már a mi bajunk.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 18:04:50

@UdvariatlanBolondvagyok: ezt már tudom hogy nem vagy az, de nem lehet megerőszakolni senkit! :D Gyere lehelem hideg kezed!
Visz a vonat, megyek utánad,
talán ma még meg is talállak,
talán kihűl e lángoló arc,
talán csendesen meg is szólalsz:

Csobog a langyos víz, fürödj meg!
Ime a kendő, törülközz meg!
Sül a hús, enyhítse étvágyad!
Ahol én fekszem, az az ágyad.

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 18:06:55

@Sanda.Ipse: egyedül? Ne légy kegyetlen! Vagy hogy megmondasz? Elmondom én a Zuramnak, nincsen titkom előtte! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.16. 18:14:55

@Nyuszomuszo83: Jujjjj,de tudom oda-vissza!!
Na, majd elmondom, de onnantól ki sem tudod meszelni magad belőlem...:)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 18:42:40

@UdvariatlanBolondvagyok: Epekedve várom, remélem így lesz! Gyere az új posztcsihoz! Ott várlak!

Perah 2019.01.16. 19:31:43

@Angora Cardi: Én is kedvelem Lacika poénjait. Azt sajnálom azért, hogy királyként nagyon nem akart konfrontálódni és meg akart felelni Renyhének :(. Én brutál keménykezű lettem volna vele, ha a királyságom alatt így elkezd lázadni és hisztériázni. Jó lenne, ha valaki már komolyan helyretenné azt a pi***t, legalább verbálisan!

@Ármándójózsi: Köszi, ennek nagyon örülök! Ja, akkor te voltál a Sorosozással párhuzamot vonó kommentelő :). Tök igazad van, mert nekem is sokszor jutnak eszembe a csillámcsapat rajongóiról az átlag figyisz-szavazók, illetve a kormány viselkedése. Te aránylag új vagy itt, ugye? Remélem, hogy ezzel a névvel nem a Győzi vagy, bár ő tutira nem tud így helyesen írni :D :D :D. Remélem amúgy, hogy Zsu legtovább max. második helyig jut el, egyrészt mert szerintem ugyanúgy megkattanna, mint anno BB Évi, másrészt nehogy már mindig ilyen típusú (azaz ostoba) emberek nyerjenek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.16. 20:10:10

@Nyuszomuszo83: az egyik barátom sok ideje volt pár nélkül. Próbálta a netes ismerkedést (neki sem jött be) feladta. Azt mondta, a büdös életben nem felesége. Beiratkozott egy túrázós-világjáró klubba. Most volt a 2. házassági évfordulójuk a feleségével és most mondták, hogy jön a baba :) szóval, lehet, hogy csak rossz helyen kutatsz. Próbálj a kedvenc elfogódottságod körül egy társaságot keríteni, (klub , egyesület, stb) onnan könnyebb társat találni aki még hasonlít is rád!

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 21:30:32

@Brigante: Názd meg az e-il fiókod! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.16. 21:31:19

@Brigante: Nézd meg az e-mail fiókod! ;)
süti beállítások módosítása