Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 01.15 - 01.20: A hét, amikor Dzsudi elcsalt egy napot

2019. január 15. 15:57 - Dzsudibí

Egy nap késéssel, melyért szíves elnézéseteket kérném, de sajnos legalább 72 órája a Házasodik a motolla című nóta zakatol végelenítve a fejemben, és így létezni is nagyon nehéz, nemhogy írni. Ha ezt befejeztem, azt hiszem nem marad más megoldás, mint berakom a fejem egy kicsit a sütőbe, hátha attól majd elmúlik. Mindenesetre itt az eheti ajánlásom azoknak, akik nem szenvednek úgy, mint én, sorstársak jelentkezését pedig priviben várom. Köszönöm.

Ha sírni akarsz

Kedden, 01.15-én délután 16.45-kor az HBO2 műsorán a Temple Grandin című életrajzi dráma forog, mely általában a második film, mely az embereknek eszébe szokott jutni az Esőember ember után, ha az autizmus kerül szóba. Temple Grandin-t gyermekként diagnosztizálták autizmussal, és annak ellenére, hogy az orvosok azt tanácsolták édesanyjának, adja intézetbe, ő különböző terápiákra és fejlesztésekre járt lányával, akiből később diplomás zoológus és pszichológus lett. A film az ő életét dolgozza fel, bizonyos szempontból sokkal érthetőbb és realisztikusabb formában, mint az Esőember teszi.

Szintén kedden este 23.00-kor a Film+-on Ha ölni kell, igazi sztárparádé, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Oliver Platt, Donald és Kiefer Sutherland főszereplésével. A történet szerint Carl lelövi azt a két férfit, akik megerőszakolták kislányát, ám hiába egy korábbi precedens, ahol a vádlottat hasonló esetben felmentették, Carl fekete, és ez természetesen felülírja a precedens jog rendszertanát, sőt, egy ponton még a Ku Klux Klan tagjai is feltűnnek, csakhogy igazán eseménydús legyen a történet. 

temple_vfx_10_950x534.jpg

Ha röhögésre vágysz

Az AMC műsorán kedden, január 15-én 18.50-kor kezdődik a Zsákolj, ha tudsz! melynek angol címe annyival de annyival találóbb (White men can't jump), de hát mit lehet tenni. A történet Sidney és Billy egymásra találásáról szól a kosárpályán, ahol ketten együtt verhetetlen párosnak bizonyulnak, ám Billy nyomában ott loholnak a csúnya bácsik, akiknek pénzzel tartozik, így a duó benevez egy utcai bajnokságra, hogy a nyereményből fizessék ki a gengsztereket.

Örök igazság, hogy a legjobb filmeket mindig valami elbaszott időpontban vetítik, ez lett a Blöff sorsa is, amit a Mozi+-on 03.20-kor nézhettek 01.17-én, csütörtök hajnalban. Őszintén nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki még esetleg ne látta volna, de ha mégis, kurva gyorsan pótolja, összefoglalót nem is írok róla, mert amúgy ebben a filmben nem a történet a lényeg. 

2280_17.jpg

Ha álomvilágban élsz

Ciki, vagy nem, én rohadtul immunis maradtam a Majmok bolygója őrületre, amikor pár éve újra elővették a sztorit. Egészen addig, míg nem láttam A Majmok bolygója: Lázadás című részt, mert akkor bizony beszippantott a történet, bár akkor meg már azért éreztem magam szarul, mert az én kis ál-sznob lelkemnek derogált, hogy ilyesmit fogyasztok. Remélem egy pár év múlva újra felújítják a történetet, és akkor már figyelnek majd arra is, hogy a majmok legyenek egy kicsit kevésbé robotszerűek. Aki nem látta/újranézné: HBO3 14.05-kor, január 16. szerda.

Ami még ennél is cikibb, hogy imádom Harry Pottert. Viszont rettenetesen büszke vagyok rá, hogy én nem újhullámos rajongó vagyok, hanem még a Bölcsek köve, azaz az első rész megjelenésénének évében kaptam rá a történetre, amikor még nem volt ekkora durranás. Én magam sem tudtam, mit vettem a kezembe, csak a nagymamámnál a kezembe akadt a könyv, amivel még aznap végeztem is. Ezek után pedig minimális szégyenérzet nélkül ajánlom a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. részét, amit az RTL II-n szombaton, január 19-én este 19.15-től tudtok megnézni, de ami még ennél is fontosabb, olvassátok el a könyvet is, mert tényleg megéri. 

harry_potter_es_a_halal_ereklyei_i_resz_1.jpg

Ákcijó

A Film+-on Schwarci viszi az estét január 17-én, csütörtökön este 21.00-tól A végképp eltörtölni című filmben, amiről mindig az jut eszembe, amikor a gyerekeim a kezük közé kaparintanak véletlenül egy tábla csokit, és a homlokukon ez a felirat villan fel, ahogy csomagolással együtt egy harapásra tüntetik el az egészet. Na de, Schwarci nem csokikat tüntet el végleg, hanem veszélyeztetett tanúk korábbi életének minden nyomát, és természetesen ő a legjobb a szakmájában. Szüksége is lesz a korábbi tapasztalataira, amikor ő maga is veszélybe kerül, és persze a történetből nélkülözhetetlen jó nő, azaz Vanessa Williams élete a tét. 

288.jpg

Borzongás

Hihetetlen, de igaz: a Pillangó-hatás című film idén ünnepli 15. szülinapját. Az elmélet úgy szól, hogyha egy pillangó fingik egyet Balatonrendesen, akkor másnap a New York-i tőzsde összeomlik. Persze az elmélet nem egyenlő a gyakorlattal, a film mégis eljátszik azzal a gondolattal, hogy mi minden történhetne velünk, ha csak egyetlen apró mozzanatot máshogyan csinálnánk életünkben. Január 19 szombat este 21.00-kor a Prime-on.

Bradley Cooper jó faszi, aki mást mond, az hazudik, vagy nem mond igazat. Az is igaz, hogy a Csúcshatás nem ettől lesz jó film, de szerencsére nem is von le az értékéből. A történet szerint Eddie hozzájut egy olyan csodapirulához, mely felturbózza agykapacitását, és többet tud, mint a Révai összes. Persze ez nem mindenkinek nyeri el a tetszését, így Eddie élete hamar átalakul a túlélésért, és az újabb pirulákért folyó harccá. Film+, január 19-én szombaton 23.50-kor. 

pillango1.png

Szép vót, igaz se vót

Szombaton, január 19-én délelőtt 10.50-kor kezdődik a Social Network - A közösségi háló című film az HBO-n, mely a Facebook keletkezéséről és annak szülőatyjáról, Mark Cukorbergről szól. Engem valamiért Jesse Eisenberg irgalmatlanul irritál, és persze a film megszületése után egyre másra jöttek a hírek, hogy akkor most a történetből mi igaz és mi nem, de ennek ellenére érdekes, és igencsak elgondolkodtató, hogy milyen hatással lehet az életünkre a közösségi média, a hírnév, no és persze az a mocskos szemét lóvé. 

eisenberg-timberlake.jpg

Sorozat

Szombat este, azaz január 19-én 20.00-tól az RTL Klubon folytatódik a Tanár című magyar filmsorozat második évada. Én még mindig nem döntöttem el, hogy Nagy Ervint szeretem-e vagy sem, de talán ez mindegy is, ami viszont biztos, hogy a Tanár is a magyar sorozatok új generációjának szülötte, mely elrugaszkodik a magyar középszerűségtől, és közelít a nézhető és élvezhető felé. 

Tudom, hogy 2 hete már ajánlottam, de azóta végignéztem a You című sorozat első évadát a Netflixen, és kibebaszottul kurva jó volt. Ritka az olyan sorozat, hogy nem tudod eldönteni, zsigerből gyűlölöd, vagy szereteted a főhőst, és nem azért, mert béna, vagy alkalmatlan a szerepre, hanem épp ellenkezőleg: a sorozat készítői pontosan ilyen szerepet szántak neki, és Penn Bagdley tökéletesen hozza a pszichot, és habár egy elmebeteg gyilkos, te mégis azon kapod magad igen hamar, hogy őrületesen drukkolsz neki, hogy le ne bukjon.

Most fedeztem fel, hogy nagy kedvencem, a Sons of Anarchy összes évada is fent van már Netflixen, úgyhogy esélyes, hogy a következő nagy újranézésem ez lesz. Nem tagadom, voltak a sorozatnak holtpontjai, ahol nagyon nagyon nehezen tudtam magam véggszenvedni, de ez valószínűleg az én hibám, engem ugyanis jobban érdekeltek azok a részek, amikor ezeknek a motoros csirkefogóknak az érzékeny oldalát láthattuk, és belefeledkeztek a mindennapi öldökléssel járó mélylélektani fejtegetésekbe, mint amikor századjára is új partnert találtak maguknak a drogbizniszhez, emiatt meg a régiekkel összebalhéztak, és 3 részen át ment a matek, hogy akkor kit kell megölni és hogyan. 

sons-of-anarchy-cast-20042114-1280x0.jpeg

És akinek ez mind mind nem volt eléhg, az hallgassa meg mégegyszer a motollát. 

Címkék: heti ajanlo
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása