Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x71 - A szolgálólány meséje

2019. január 14. 23:21 - Hoppancs

vlcsnap-2019-01-11-18h39m41s170.png 

Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.  

Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid edisön, még Vivien fotóját is tartalmazó (!) villalakós naptárat lenget előttünk hipnotikusan, azt ígérve, hogy a nap kérdésére („Kinek a fotója sikerült a legjobban?”) válaszolók közül valaki ezt viheti haza. Amióta egy barátom nemrég megkapta a 2019-es Kiszel Tündéset, éreztem, hogy a sors egyszer még enyhíteni fogja kínzó irigységemet, és íme, itt a lehetőség valami még annál is csodálatosabbra! Váááó! A modellek eközben királyi esküvőre készülnek, ami az eszkalálódó Reni-Zsuzsu ellentéttel együtt biztos irtó szellemes (cöh) Trónok harca-poénokat csalna elő, ha lenne most időm ilyesmiken gondolkodni. De nincs. 

Hamar elhaló békülési kísérlet viszont van, nem is akármilyen meglátásokkal:

érdekes, ahogy mimikálsz, ahogy reagálsz dolgokra, ahogy hirtelen ki tudsz törni magadból…de egy idő után ellenszenvessé válik a dolog. (Reni)

bscap0000_6.jpg

A fő téma a viccből történő párbajemlegetés meg Zsuzsu gyakori kiborulása. Ez bizony nem visz előre az életben, oktat Reni, aki nyilván egy olyan párhuzamos univerzumba képzeli magát, ahol önkontrollból és dühkezelésből doktorált, ezért nem generál minden ilyesmire vonatkozó szava hisztérikus röhögést. Némi vita zajlik arról is, hogy ki nyel többet odabent (csak semmi huncut gondolat), és egy biztos, Reni a buli után többé nem hajlandó erre. Inkább tükörré válik majd, amelybe tekintve Zsu szembesülhet saját romlottságával, és a látvány rondább lesz, mint Dorian Gray arcképe a hírhedt spanyol néni restaurátori munkája után. Aztán felváltva vonulnak ki a szobából, Reni pedig eszelősen rikácsolja, hogy exbarátnője mennyire bolond és idegbeteg. Erre Zsuzsu sem cáfol rá kifejezetten, amikor újfent telenovella-hősnősen monologizál arról, hogy csalódott Raúl Pablo González De Riverában, aki miatt hiába úszta át tüdő nélkül az óceánt. Vagy valami ilyesmi. Reni bezzeg nem haragtartó, ha valakit elküld az anyjába és indokolatlanul leordítja a fejét, egy perc múlva már "el is tudja engedni". Kézfogással egyeznek meg, hogy nem foglalkoznak többé egymással, a jelenet mögött érezhető a visszafojtott dráma, akárcsak a Casablanca végén. Aztán nem lesz több köztük, mint menyasszony-koszorúslány kapcsolat.

bscap0001_7.jpg

Az esküvő és a lagzi pont annyira érdekes, mint amennyire valódi, az este csúcspontja nyilvánvalóan Reni vérfagyasztó „közvetlenül késelés előtti” tónusban előadott rikácsolása, amiért Zsu átgyalogolt a hóba írt O1…ööö…vagyis Csoki-feliraton. Miközben Zsuzsu panaszáradatot zúdít Gregre, a másik sértett Adrinak fejtegeti, hogy  semmit nem kell megbeszélni, se szerelemben, se barátságban, mert ahhoz agyra van szükség, és az neki luxus, hiszen a szíve a koponyáját is teljesen kitölti. Greg látszólag két csapatban is játszik (szigorúan a lányok konfliktusát tekintve). Másnap reggel sem történt semmi, ezért Szolgálólány Adri fel-alá mászkálását, reggeli-felszolgálását, nyelvi leleményeit („ohne momento”, „orandzsen zaft”),és éneklését élvezhetjük a kelleténél jóval hosszabban.

Ugyanilyen helykitöltős kínszenvedés az "olasz nászút", amelyet Roli firenzei gondolázás ígéretével harangoz be, amitől az általa nem hivatalosan birtokolt „villa esze” cím értéke nagyobbat zuhan, mint az "összebayerzsoltozott" lovagkereszté. Pláne, hogy Zsuzsu javítja ki, aki nagyon otthon van Itália-témában, még Greget is felvilágosítja, hogy a Rialto nem a Sóhajok hídja, meg mond más okosakat is, miközben Hunor és Adri elárulja az összezavarodott Reninek, hogy a Bazilika, mint olyan, az nem Rómában van, hanem Budapesten. Az egyik legalábbis tutira.

bscap0002_5.jpg

László király megígéri nejének, hogy róla is készíttet egy olyan művet, mint a Dávid-szobor, csak kuki nélkül. Greg és Reni sutyorogva morcizik, amiért Roli őket nem kamerázta. Nem baj, úgysem lesz már itt sokáig, höhö. Ha eddig nem mondtam volna, Reni az egész nászutat végigdalolja egymással valamilyen titkos koncepció alapján összekevert számokkal, mint a mentálisan sérült X-faktor jelentkező, aki még a folyosón is folytatja a rég leállított produkciót. Van továbbá "graciA, graciA", pizza, meg többféleképpen ejtett "vaffanculo", amiről nem tudom, vágja-e bárki is, hogy mit jelent, vagy hogy milyen pikantériája van egy olyan VV-ben, amely  powered by BB.

Később hiába kérdezgetik, Zsuzsu nem hagyja magát beleprovokálni Renivel megromlott viszonyának érzékeny témájába, még túl friss a seb. Az új ellenség önállóan szeretné magához venni a mozzarellát, nem kutya ő, hogy Zsuzsu gazdi a markából etesse. Úgy érzi, amióta a leányt is megkoronázták, gyorsabban felejtette el, honnan jött, mint egy ex-tehetségkutatós mentor. Nem is sejti, hogy a démoni nő a felséges vacsorát majszolva éppen az ő - és egész népe - jobb életkörülményeiért lobbizik.  Tökre megérti ugyanis, hogy az alattvalók idegesek, hiszen már napok óta intenzíven rakódik rájuk a feszültség, mint  a  guánó tömeges madárgyomorrontás idején. 

bscap0003_6.jpg

Közben Roli kancellári panasznapot tart, amelynek középpontjában az engedélyhez kötött mosdóhasználat és a hatalommal való visszaélés áll, meg a túlzott szigorúság és engedékenység. Vagy mi. Zsuzsu unaloműzőként azt javasolja, hogy legyenek játékos feladatok, például himnuszköltés, mert az úgyis olyan régen volt. Reni vérprofi szövegírónak tartja magát,  az uralkodók pedig maguk is Kovács Ákos és Geszti Péter eltitkolt szerelemgyerekét látják benne, ugyanis bőségesen megjutalmazzák az újabb borzasztó, csoportosan elvernyákolt produktumért. A többiek is kapnak édességet, de Reni külön virágot érdemel, ráadásul bent alhat a hálóban. Az igazi iszonyat még hátravan, hiszen Rapországban Ki mit tud?-ot tartanak, ami egészen szürreális, nagyon sajnálom, hogy pont most nincs időm gifeket készíteni. Kiemelném Hunor helyenként tényleg vicces bohóc-bűvész-jellegű műsorát, amelyen kívül még Adri meséjét, Reni hastáncát és Greg....nyerítve bukfencezését láthattuk.

bscap0004_5.jpg

Reni csak második lesz, már halkítanám a tévét, de ezúttal elmarad az őrjöngés. Hunor nyer, amivel egyetértek, ő legalább valamilyen volt. Közben Anikó bejelenti, hogy a naptáras szavazást meg Zsuzsu nyerte, de hál'  Istennek erről Reni nem értesül. Huh. Kapcsolják a villát, Anikó először a királyi párt faggatja: mindkettejük szerint a béke irányába haladnak az események, lassan stabilizálódik a birodalom gazdasága is. Visszatekintünk Greg győzelmére, ami akkor igazán vicces, ha közben elképzeljük, mekkora poén lenne, ha mindez a Hang nélkül című filmben játszódna le. (Szerintetek ebben az esetben hogyan alakulna a villában az elhalálozási sorrend? ) Anikó ezután párterapeutát próbál játszani, de hiába, Zsuzsu drámai bejelentést tesz: ország-világ előtt szakít Renivel. Utóbbi szerint barátnője belefáradt a színjátszásba, ha Hollywoodban lenne, most kezdene nagyon rossz vígjátékokban szerepelni. A karkötőosztás felidézése után Roli reagál röviden arra, hogy miként érinti, hogy senki sem szereti. Zsuzsu és Reni még utoljára nyilatkozik, utóbbi meg is ragadja az alkalmat, hogy elszavalja az „Én megértem azt…” című költeményt, majd igazi szentként, büszkén és rezignáltan várja a jövőt.

Kiválasztáskor Roli és Adri között szavazategyenlőség alakul ki, Laci király pedig Adrit, a mesélő szolgálólányt küldi párbajra. 

356 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Villamanó 2019.01.15. 14:40:00

Sziasztok! Ezt láttátok? Lacika beszél benne az adrival való kapcsolatáról kb 3:20-tól. (Lehet nem ágyazza be bocsi.) Na nem a védelmébe csak érdekességként, mert tegnap óta elég sok szó esett itt róla.
Ezeket a kommentes vidiket amúgy néha érdemes megnézni.

rtl.hu/rtl2/valovilag/kommentszerda-adri-egyszerre-bujna-agyba-hunorral-es-rolival

,, 2019.01.15. 14:42:04

@mobilos perpetuum: nézd meg még 1x, azt a részt ahol lebetegezi Laccika Adrit. Az előző snittben még cigizik Adri, Lacika nem, ebben a jelenetben viszont már(?) fordítva. Ami engem érdekel, h ezt mire reagálhatta, furcsa is volt elsőre, h a körmökre.

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 14:46:02

@Vérnyusszancska: Én még arra is lusta vagyok, hogy kamuregeljek! :D
@Sanda.Ipse: Nagy magas ívben, ezért szoktam megnézni, hogy némi infót gyűjtsek amit itt továbbadok nektek! :D

Gia 2019.01.15. 14:47:47

@mobilos perpetuum:Adri embert mondott Isten helyett... :-)

mobilos perpetuum 2019.01.15. 14:58:34

@,,: Na itt nem tértem ki rá: vagy a Természet, evolúció, stb, vagy Isten.
Off
Az Ész lehet egy zsákutca: ha az ember elpusztítja saját bolygóját, valaki segítsen ki, milyen film(ek) festenek ilyen sötét képet.
On

hereverő heverő 2019.01.15. 15:15:04

@úgymond olvasó mmkk: de még mennyire hogy jó!

Ánusz itt is milyen bután néz, ha kettővel kevesebb lenne az IQ-ja, már növény lenne. Így meg gumicsizma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:16:16

@,,:
Ha ez így van, Akkor megint manipulaljak a nézőket, így Adri jó fej marad lekvár meg bunkó mert beszol neki.
Vágatlan verziót úgy se fogtok látni.
Zsotika mahinal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:18:14

@hereverő heverő: ne legyen gonosz uraságod. mily csodás pár, megérdemlik egymást. kívánom, hogy pumped gabó szórakoztassa mindkettőjüket bis hundertzwanzig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:18:34

@úgymond olvasó mmkk:
Végre egy ki bulvár, eddig néztem a mezzot, operabol is megart ha sok.

Maximista vagyok 2019.01.15. 15:18:37

Feltétlenül kell szelfizni mindig, mindenhol. én tulajdonképpen 0-24-ben csinálom. Majd szólok nektek ha sikerült megértenem az emberiséget :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:20:09

@szociál: mert ön oly csodálatosan művelt, hogy szavaim nincsenek rá.

@Maximista vagyok: ugyan, kérem, hát magának sincs instagramja? azt hittem csak én vagyok ilyen maradi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:20:31

@Maximista vagyok:
Idióták ezek a szefisek, én sose szelfiztem, nincs is kép rólam, igazolvanyon is az van amit álmomban csinált rólam anutam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:21:43

@szociál: egyáltalán mi az a szelfi? hiányzik ez a szó a szótáramból.

Maximista vagyok 2019.01.15. 15:22:38

@szociál: én arra gyanakszom, hogy ugye az ozorai hippi picsah meg a lekvár a nyugiban beszéltek. utána az ozorás retek futott a doszpothoz hogy a lekvár mekkora sötét. ezt a torrente visszamondta lefejellek kollegának (ezt nem mutatták nekünk, mert ugye mi a fasznak). és erre reagált aztán lekvár egy lefejelnélek udvarlással. nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:23:13

@szociál:
ahhoz képest egész jól nézel ki, öööööööö, akarom mondani mély tisztelettel adózom ön előtt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:23:45

@Angora Cardi: angoltudásomból eredően úgy tippelem, manikűrmutogatás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:24:01

@úgymond olvasó mmkk:

Szel a majszelf vagy fakkjorszelf rövidítése, a fi meg a fenykepezot jelenti, ebből ered a magamat fotozom angolos kifejezés.

Angora Cardi 2019.01.15. 15:24:46

@hereverő heverő: másiknyuszi nem szereti? én nagyon :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:26:03

@Maximista vagyok:
Kár hogy nem láttam.
:(
Renyhe mennyi jatekidot kapott a 45 percbol?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:26:57

@szociál: vissza fogsz táncolni, tudtam én.

Maximista vagyok 2019.01.15. 15:27:00

Várom mikor futnak be az első asshole és armhole selfiek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:28:41

@úgymond olvasó mmkk:
Faxom táncol vissza, simán bírom.
Majd mikor renyhe kiszall nézem, addig turtoztetem magam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:28:55

@Maximista vagyok: le vagy maradva, múltkor valami kimkárdesienes cikkben olvastam, hogy van ilyen

Angora Cardi 2019.01.15. 15:28:58

@VV Villamanó: Főcímeket olvastam csak el "Brutál szexi műsor a jacuzziból" zsuzsu és reni
itt megálltam röhögni és nem nyitottam meg..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:29:56

@szociál: :****

@Angora Cardi: szerintem a brutál az helytálló

javier2 2019.01.15. 15:33:33

a belevalóban mi volt?

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 15:34:43

@hereverő heverő: Eztet sajna nem játsza le a hivatali gépem mert valamily oknál fogva a jútyúb a nagyon nem engedélyezett oldalak közé sorolható, ilyen a gmail is! No comment! :D De nem, mmkk utálom a Rammsteint :D Sorry!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:34:55

@úgymond olvasó mmkk:
Eddig csúnyán néztél sztivivander?
:simi
Kulgy egy szelfit úgymond

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.15. 15:38:16

@szociál: sztivivander a koncerten: gyerünk, gyerünk! Nem látom a kezeket!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:38:25

@szociál:
nem tudom, mi az a szelfi, haggyámá
:simi

ewita 2019.01.15. 15:38:38

@Vérnyusszancska: nem kellene következő alkalomra várni szerintem! én ezt utálom, tényleg tehetetlen , csak azzal érne el valamit ha kiütné a retkes kurváját a haja alól, de azt meg tudjuk h nem lehet...

hereverő heverő 2019.01.15. 15:38:53

@Angora Cardi: Melyiket nagyon? Eisbrechert vagy Rammsteint? És van neked lejjebb egy kis In Extremo is, hátha felébredsz.

Angora Cardi 2019.01.15. 15:39:12

@Nyuszomuszo83: én átvállalom a meghallgatását :D
@Hedo a nokedli szaggató: Hedoooo :DDDDDDDD

hereverő heverő 2019.01.15. 15:39:28

@Nyuszomuszo83: de nem is Rammsteint küldtem, beeeee

Angora Cardi 2019.01.15. 15:39:52

@hereverő heverő: Rammsteint szeretem, Eisbrechert nem ismertem de elég hasonló.
A másikat is indítom két ásítás között azonnal :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 15:39:57

@Hedo a nokedli szaggató:
:))

@úgymond olvasó mmkk:
Fotográfiat készítesz abrazatodrol amit megosztol másokkal ha olyanod van malacsiraly

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 15:40:55

@szociál:
erről, ami már nem is fej, hanem fúj? mókus.

hereverő heverő 2019.01.15. 15:43:21

@úgymond olvasó mmkk: ha én képes voltam elküldeni azt a képet rólam, amikor fiatal voltam és kellett a pénz, és TOTÁL meztelen vagyok... Akkor te is küldhetsz neki szelfit.

javier2 2019.01.15. 15:44:11

@csillagporszem: "Renit gondolom azért gondolják erősnek mert hasonlít azon korábbi vv-csajokra akik eljutottak a végéig :)"
vv. seherezáde mindenhol kerek volt és vékony
vv. reni nyakatlan púpos mint egy török súlyemelő hátulról
ki jutott el ilyen testtel a végéig?

Bekkara 2019.01.15. 15:49:17

@javier2: Úgy ordít, mint VV Éva a jobb napjain.

Angora Cardi 2019.01.15. 15:50:15

@Nyuszomuszo83: Kösz bébi, kétszer belebólintottam a laptopba már (elaludtam) :D

Cherie 2019.01.15. 15:57:27

@,,: nem arra reagálta folytaták tovább a beszélgetést.. lacika egy suttyó és ez kijött belőle, persze megtehették volna, hogy nem mutatják meg, de így érdekesebb a karakter, hogy kibukott

Nézd meg zsut is érdekes, most tud ordibálni, beszélni elnagyolt grimaszok, fejrángatás nélkül, színészkedett ő is, akár lacika, renyhe kibírhatatlan, de őna valődi karakterét hozta kb mindig, csak mostmár elvonási tünetei is vannak

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 15:58:31

@Angora Cardi: Én csak lábon kihordtam egy agyvérzést, de csoda módon a fönök nem baszott le, sőt azt mondta basszak az egészre! :D Pedig már kezdtem mutogatni az ujjammal és fenyegetőzni hogy felmondok! :D

javier2 2019.01.15. 15:58:57

@Bekkara: vv évában volt valami ,alekosszal meg olival extrém jó hármast alkottak
éva tudott üvölteni de azért úgy emlékszem nem 0-24-ben.

csillagporszem 2019.01.15. 16:00:48

@javier2:
Miért, szerinted külső alapján döntik el a nézők ki kerülhet be a döntőbe?

@Bekkara:
Nekem is mindig Éva jut eszembe róla. Ő se volt semmi, de Renihez képest egy kisangyal volt :)

Cherie 2019.01.15. 16:02:45

@,,: nem arra reagálta folytaták tovább a beszélgetést.. lacika egy suttyó és ez kijött belőle, persze megtehették volna, hogy nem mutatják meg, de így érdekesebb a karakter, hogy kibukott

Nézd meg zsut is érdekes, most tud ordibálni, beszélni elnagyolt grimaszok, fejrángatás nélkül, színészkedett ő is, akár lacika, renyhe kibírhatatlan, de őna valődi karakterét hozta kb mindig, csak mostmár elvonási tünetei is vannak

javier2 2019.01.15. 16:05:47

és így roli nyeri :)

2019.01.15. 16:11:18

@Cherie: Renyhe nagyon is színészkedett, csak olymódon, ahogy azt az emberek, főleg az (öreg)asszonyok csinálják, és ezért elfogadott(?): mézes-mázaskodott itt az elején rendesen, meg kussolt nagyokat, nyelt nagoykat (kivéve a betevő faxját kerülgették), de mostmár senkivel sem tud kedves lenni.

csillagporszem 2019.01.15. 16:13:56

@javier2:
Roli max egy párhuzamos világban nyerheti meg még nála is érdektelenebb játékosokkal szemben.
Mondjuk itt is van egy kis esélye... ha kizárnak minden játékost :D

hereverő heverő 2019.01.15. 16:18:38

@csillagporszem: Reálisan nézve rolinak elég jó esélye van megnyerni. Tud összeszedetten beszélni, átlátja a játékot, elég jó stratéga. Ugyan nem szekálja halálba a többit mint Attila a végén, de alapjaiban ugyanazt a játékot játsza.

Angora Cardi 2019.01.15. 16:18:44

@Nyuszomuszo83: mutogass, tikkelj és rángatózz, grimaszolj, látod másnak is bejön ;-) :DD

hereverő heverő 2019.01.15. 16:21:19

@Nyuszomuszo83: Én egy rakás trágyát hordtam ki, de nem lábon hanem taligán. Elterítettem a fődön, oszt várom, hogy szá(a)rba szökken. Az lesz a szarfa, amibe beleesik a szarfaszú.

csillagporszem 2019.01.15. 16:23:52

@hereverő heverő: Attilától olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől :D De amúgy reálisan nézve ha bekerül a döntőbe akkor van esèlye :) De nehéz lesz a 2be bejutnia, Hunornak sok rajongója van. Most azt érzem Zsu-Hunor döntő lesz és Hunor nyer. Remélem nem lesz igazam :D

Cherie 2019.01.15. 16:25:12

@Spitzbauer: jah próbált, de már az elején kijött az igazi énje, ez amit most csinál pedig elvonási tünet, ennyire nem lehet mindig egy isten csapása, de tuti a való életben is vannak kitöresei..Lacika jól adja a figurát, sokan benyalják, zsuzsu is egész jól nyomta, csak elfáradt

hereverő heverő 2019.01.15. 16:26:01

@csillagporszem: Én is remélem hogy nem lesz igazad. Egyiket se lenne szabad a döntőbe engedni. Lesznek itt még nagy párbajok, Zsu-Lacika és Greg-Hunyor.

,, 2019.01.15. 16:29:15

@Cherie: azzal teljesen egyetértek, h mindegyik lemmingről mutassák meg a jót is, rosszat is, lehetőleg részrehajlás nélkül.
A színészkedés: azt nem tartom színészkedésnek ha vki tudja magáról, h lobbanékony, de önkontrollt gyakorol és visszafogja magát, hétköznapi életben ki nem csinálta már ezt. Ettől még Laccika suttyó persze, Reni meg... hagyjuk is.
Zsuzsu ebből a szempontból más, ő valóban színészkedik inkább. Szerintem.

Maximista vagyok 2019.01.15. 16:31:38

Én lefújnám a VV9-et most ezzel az indokkal: csak nem gondoltátok komolyan hogy erre kaptok 36 gurigát?

,, 2019.01.15. 16:33:29

@Cherie: "csak mostmár elvonási tünetei is vannak " tegnap elkezdtem reménykedni, hogy hátha kiderül h terhes, nagyon röhögnék:)

csillagporszem 2019.01.15. 16:36:20

@hereverő heverő: Zsu-Lacika?
Hát remélem nem.
Én ilyen párbajokat szeretnék:
Zsu-Reni
Roli-Hunor
Greg-Zsu
Adri-Hunor
Greg-Reni

Ilyen összetételű párbajok mind izgik lennének :D Reális esély nem nagyon van hogy összejöjjön ezek közül bármelyik, de érdekesebbek lennének mint pl. a mostani.

hereverő heverő 2019.01.15. 16:37:04

@,,: Akkor kicsi konnektorokat fog a világra hozni mert őt már csak a 220 ba..a meg. Csoki is csak a hasára csorgatta a drága életelixírt, de nem vállalta hogy a csokicső lerohadjon.

javier2 2019.01.15. 16:51:32

@csillagporszem: te írtad renitől félnek ,mert ilyen típusú játékosok jutottal el a végéig,
kérlek írd le kire gondoltál?kíváncsi vagyok

eddig kik nyerték?
jó képű csendes mosolygós tuja
humoros tuja
taktikus - humoros
jóképű de maga módján szerethető debil (de azaz évad minden idők leggázabb szériája volt)
és mindig pasi
és ugye roli jóképű humoros és taktikus . -)

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 16:53:43

@Angora Cardi:hmmm, én nem bírok ekkora szinészi képességekkel igy meghagyom ezt a vérprofiknak, mezei kisvirág vagyok még hisztiben is, pedig néha kijön belőlem a zállat! :D
@hereverő heverő: ejjj de szép megfogalmazás és a csokicsőves is! #szememlesütve #pukedlizekelötted #nagyonröhögökközben

hereverő heverő 2019.01.15. 16:53:44

Ez meg most jött elem szembe, itt hagyom.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--IduJKWmO--/7FzeQe8gr89JaiZUs.png

Legyetek ma este is zabolátlanok, üssetek a kölökre a lapátnyéllel jó nagyot!
www.youtube.com/watch?v=fbRBQOmLfBw

Szép estét mindenkinek!

Cherie 2019.01.15. 17:01:28

@,,: hát persze a hétköznapi életben is a jó oldalunkat akarjuk mutatni, és ok lacika inkább visszafogta magát igaz..

,, 2019.01.15. 17:03:01

@hereverő heverő: szerintem utána vállalta:) vagy csak én álmondtam rosszat:S

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 17:08:16

@Nyuszomuszo83: Ez a hitről szól. Nem az ésszerűségről, nem a tényekről, nem a kézzel fogható valóságról, nem igazságról és hazugságról. A hitről.
Ezek a rajongók veszik meg a kimondhatatlan nevű varázsarckrémet és hiszik, hogy kisimítja a ráncokat és a hatvan éves bőr hamvas lesz, a nyolcvan éves arc húszévesnek fog látszani. Hiszik, mert erre vágynak. És megveszik a pirulákat, kencéket, mágneses karkötőket, matracokat félmillióért, mert akkor majd ismét rugalmasak lesznek az izmok, nem fájnak a megkopott ízületek, kacagva szaladnak fel a dombon. És nem lehet meggyőzni őket, mert a másik opció, hogy nincsenek csodák, az nem kell.
A hit kell, a rószaszín csillámfaszpóni világban.

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 17:14:57

@UdvariatlanBolondvagyok: igazad van, bár hitre szükség van, csak sokan az alacsony értelmi képesség miatt, naivságuk által megvezethető, tudnék mesélni mikor adósságbehajtással foglalkoztam, mennyi átvert embert történetét hallgattam végig. Sok olyan idős ember is volt akit saját gyermeke, unokája vert át, mert azt sem tudták mit irnak alá, aztán jött a hidegzuhany az addigra akár milliósra duzzadt adósságról felszólító levél formájában. Sokszor szídtak, átkoztak, engem is meg a jó édes anyám is!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 17:29:40

@Nyuszomuszo83: Nem a hit hiánya, hanem az értelmetlen dolgokba vetett elfogult reménykedés zavar. Hit nélkül nem lehet élni. Aki nem kíváncsi és nem hisz a holnapban halott, legfeljebb nem tud róla.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.15. 17:32:08

@Maximista vagyok: Én azt mondom, hogy aki (és itt most bárki, akár Radics is, VVV is, vagy Reni is) lehúz köze 4 hónapot a villában, és a végén, akár a szerencsés véletleneknek köszönhetően is megnyeri, az megérdemli ezt a pénzt.

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 17:32:47

@UdvariatlanBolondvagyok: drága egyetlenem, ebben is maximálisan egyetértünk ismételten!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.15. 17:34:07

@Nyuszomuszo83: nekem az egyik nem atkozos ugyfelem elarulta, hogy mikor atkoznak a dakotak, azt kell nekik mondani, hogy maganak is hasonlokat kivanok. igaza volt, hatasos :D

VV Villamanó 2019.01.15. 17:35:21

@Angora Cardi: ok nem is azokra gondoltam, hanem vannak olyan vidik, amikben kommentekre válaszolnak szerdánént (gondolom face), ezt csak azért tettem be, mert lacikától pont azt kérdezték, hogy milyen a kapcsolata adrival (vagy vmi ilyesmit)... és elmondott a "konfliktsról" pár dolgot, témába vágónak éreztem :)

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 17:41:36

@úgymond olvasó mmkk: két évig 2009-2011 közt gyakran alkalmaztam telefonon, a köszönöm a jó kívánságokat, viszont kívánom! Vagy a hasonló jókat Önnek is! Volt amikor orditott az ügyfél a telefonba addig kihangosítottam, hogy a fönökasszony is hallja, csináltam egy kávét, néha benyögtem egy, igen, persze értem választ, mikor megunta vagy szimplán rám csapta vagy megkérdezte ott vagyok-e, ilyenkor válaszoltam, hogy igen, óhajt e még valamit megosztani velem? Nem izgatott, nem az én pénzem ment telefonálásra. Egy durva eset volt velem, a cigányasszony jött felém átkozódva, de a rendőrség szóra nem jött nekem. Csak nagyon megátkozott! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.15. 17:46:16

@Nyuszomuszo83: Ez puszi..,mert nemtom, hogy kell csinálni!DDD

Angora Cardi 2019.01.15. 17:48:21

@VV Villamanó: ok jogos, csak vicceltem :) megnézem mindenképp

Nyuszomuszo83 2019.01.15. 19:00:09

@UdvariatlanBolondvagyok: ugye azért élőben tudni fogod vagy mindenre én taniccsalak meg????
süti beállítások módosítása