Hogy volt?

Való Világ 9x70 - Barátságunk erdejébe vaddisznó fog költözni

2019. január 13. 18:23 - lulu1.0

Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket. Ani is azt mondja, van gond ezzel az I. László nevével fémjelzett kuplerájjal villakirálysággal, bár ő teljesen más aspektusból gondolja ezt, mint én. Részéről a renitens alattvalók állandó borstörési késztetései lesznek felemlegetve, részemről meg sír a lelkem, hogy akár még nézhetőt is lehetett volna csinálni ebből a hétből egy kis profizmussal, jobbra törekvéssel, de a hangsúly a lehetett volnán marad.

1_2.jpg

Ebben az adásban azon megy a senyvedés, hogy már majdnem a pihiszuszi idő előtt jut eszébe a királynak s kancellárjának, hogy rendet rakasson a jónéppel. Mivel a népet kitoloncolták a nappali élettérbe, persze, hogy ott áll hegyekben a szivacs, ágynemű, törülköző, miegymás. Na, most ezt kéne elpakolniuk, de sebtiben, így már indul is a magas cé. Hogy ez egy baromság, és miért pont most, és oké, hogy ez a két nyomorult itt most nagyon élvezi, hogy alázhatja a többit, de lesz ez még így se! A hangemelésért cserébe jönnek a büntetést kilátásba helyező fenyegetések, de már nincs megállás. A szív csapata nem tűri tovább, hogy őket porban-sárban húzgálják. Ennek eredményeképpen Renáta megy a szoliba egy órára (nem bekapcsolt állapotában), a többi meg a sarokba. Szó szerint.

Lacika nekem egyébként mindent hoz, amit egy balfasz vezető hozhat. Mondjuk az is igaz, hogy bármelyik kosztümös, lefejezős szarban - próbafolyamat nélkül és mégis - hitelesen alakíthatná a szifilisztől elhülyült, alapvetően nem rosszindulatú, ámde butácska/ egoista uralkodót, aki úgy jött létre, hogy mindenféle unokatestvérek üzekedtek egymással, fittyet hányva a beltenyészet veszélyeire és a genetikára. Jól tudjuk azt is, hogy sokszor előfordul, nem az erre hivatott kerül hatalomra, pozícióba, de Roli vajon olykor-olykor gondolkodik-e azon, hogy egy jól irányzott gége ütéssel kiiktatja Lacikirályt, amikor az ilyeneket mond, hogy

Mindenkinek más büntetés fog lenni!

3_2.jpg

Határozottan tetszett, amikor Adri – kikancsintva az alattvaló szerepéből – felszólította Rolit és Lacikát, hogy kapják már össze magukat oszt vigyenek már ebbe a játékba némi humort, illetve izgalmat, mert olyan fájdalommal élnek ők most a villában, hogy a nézők valószínűsíthetően már sírnak a képernyők előtt. A NÉZŐK NEVÉBEN IS KÖSZÖNÖM NEKED, ADRI! Ugyan történni már semmi sem fog, mert Lacika alkalmatlan és teljesen össze van zavarodva, hogy lehetne ebből a trutymóból még kihozni valami jót, s Roli – hiába dicsérik itt sokan, hogy vakok között ő a félszemű – se akkora spíler játékos, hogy át tudja ugrani a kicsinyes bünti osztogatást, meg, hogy Lacikát terelgesse, mint egy sunyi juhász.

Greg sem mond hülyeséget akkor, amikor azt fejtegeti, Lacika óriási csalódás ebben a szerepkörben, és hozza fel példaként a mondást, adj hatalmat valaki kezébe, és meglátod, milyen ember vala. Amíg a sarokban kell állnia a „népnek” is szanaszét oltják a két tesze-toszát. Reni időközben már elmajszolt háromnegyed milkát a szaunaszámüzetésben, de a maradékot, kb. négy kockányit, lelkesen beviszi a kis barátainak, majd ő is ráidomul egy sarokra, és ott hallgatja meg az újabb büntetését – immár a zugcsokievésért - , ami majd az lesz, hogy a következő hallózásnál már csak kenyeret és vizet vehet majd magához. Hmm, lehet, hogy a gonosz energiák telefingták a szobát a büntetés ideje alatt? Greg vajon mi másért állt neki a sarokba állás lefújását követően azonnal és látványosan illatosító aerosolt eregetni a légtérbe?

5_2.jpg

A reklám után állítólag a királyság legsötétebb órái következnek majd, de én kétkedem. Tartok tőle, hogy inkább üvöltözés várható, sem mint valami ingerküszöböt legalább alulról megbirizgáló változás a játék menetében. Kár, hogy ilyen jól látok előre, mert tényleg ez történt. Nevezzük a folyamatot lázadásnak. Az előkészületek során Reni fehér zászlót gondolt lengetni, de amikor Hunor kiröhögte, majd felvilágosította, hogy ez bizony világszerte a megadás jele, letett róla. Helyette fakanalat és egyéb csörömpölésre alkalmas eszközöket kaptak a kezükbe, hogy így vonuljanak aztán a hálóba, elégedetlenséget kifejezni.

6_2.jpg

Ebből meg következik a végeláthatatlan újabb bünti, ami ismételt sarokba – Reni esetében sarokra – állást jelent, aztán meg olyat, hogy fekete zsákba gyűjtik a fürdőből a tisztálkodó szereket. Mivel Roli egy úr, a tampont nem venné el, de Renit akkor már semmi sem veti vissza a szokásos károgásban és üvölti, fújtat, hogy most már aztán tényleg elég és vége! Az összes többi is egyetért változatlanul, hogy az oktondi szopatásból legyen már elég végre. Lacika ennek, vagy valaminek hatására, de megenyhül és igyekszik szót érteni népével. Lefekvés előtt tiszta lapról hadovál. Láthatóan az már nem tetszik neki, amikor Reni követeléseket kezd el felsorolni, hogy például pakolják nekik vissza a fürdőbe, amiket elkoboztak, de nemet mondani nem mer. Ennek oldalágaként még Hunort találják meg a többiek, miszerint egy áruló, amiért tartotta a gyertyát zsákot, ám a gyanúsított nem esik mély letargiába. Inkább csak azt fájlalja, hogya héten nem tud bandázni a szívének kedvesekkel, Lacival és Rolival.

7_2.jpg

Másnap reggel végre feladatot kapnak a skacok. Portréfestés a királyról. A háttérben finom hárfamuzsika szól (nem). Az alattvalók meglepő festői kvalitásokról tettek tanúbizonyságot. Elrugaszkodva a kör-pálcika emberformálástól, egészen jókat alkottak. Már majdnem azt hiszem, hogy most majd jön egy jópofa, röhögős kiértékelés, de helyette ismét az armageddon érkezik. Roli még nem tudja, hogy mit ránt magára, amikor a lakók törülközőivel merészeli letakarni a műveket. Reni a hálóból kilépve már üvölt is ismét. Renike baszod, ha majd egyszer kijössz onnan és visszaolvasol minket, R-É-M-E-S ez a non-stop rikácsolás. Javaslom, hogy vegyél vissza a cigányasszony virtusból, mert A. a hangszálaid már most rottyon vannak, B. valaki fejbe fog csapni egy szívlapáttal, és FEL FOGJÁK MENTENI!

8_2.jpg

Szóval még mielőtt eljutnánk oda, hogy ki a hányadik helyezett, nagyon nagyon nagyon sokszor meghallgathatjuk azt, hogy undorító, igénytelen retek, aki más tisztálkodásra fejlesztett eszközeivel festményt takar le. Sőt! Gáz, undorító, igénytelen retek mindenki, aki más bármilyen cuccához érni mer egyáltalán engedély nélkül.  Itt lesz pár másodperc, amikor Reni az ajtót majd kitépve a helyéről a kertben hűti le önnön kedélyeit, és ahol megtudhatjuk, hogy az ő festménye végez az ötödik helyen. Negyedik helyezett Adri pályamunkája, aki jól kapta el Lacika ülését. Harmadik lett Hunor, a második Zsu, Greg pedig az első. Reni ekkor már újra in the house és már megint vernyákol, de immár senki, de senki nem képes őt, a törülközőjét meg a testét komolyan venni.

9_1.jpg

Festészet után királynőválasztás az új játék. No, nem a Sarkakatás Miss World Hungary, csak olyan házi fajta. A meglévő csatakancákból választanak egyet Lacika mellé, hátha jó hatással lesz rá. Értsd, hátha végre történik valami. Reni természetesen magát gondolná a legalkalmasabbnak, de nem esszük ilyen forrón azt a kását. Először bugyikában vonulgatnak, aztán meg ruhácskában. Semmi extra. Ha csak az nem, hogy Zsu már megint az élre tör. Nem tudni, hogy a könnyeinek köszönhetően, vagy, mert a valóságban tényleg ennyire szuggesztív, de már nem először hozzák ki a srácok győztesként egy-egy olyan versenyben, ahol bizony a külcsín számít. Lehet, hogy ez valami szánalom?! Máskülönben miért?! Zsu nagyon jól sminkelhető pofival bír, ezt aláírom, de nyak alatt a tipikus teleszart búvárruha effektus. Értem,hogy ezek a srácok már egy meztelen csigára is gerjednének, meg azt is, hogy a sok együttélés és az ebből adódó csöcs-segg nézés egy idő után immunissá tesz, de a lelkesedésük konkrétan és már nem először indokolatlan.

10_1.jpg

Hogy miként jönnek ide a könnyek báj d övéj? Úgy, hogy Zsu és Reni összepattantak valamin a nagy előkészület során és repkedtek a bolond vagy, nem vagyok, te idegbeteg vagy, nem igaz, te vagy azok. Még egy tetemre párbajra hívás is befigyelt. Jó, ezt persze az vegye komolyan, akinek három anyja van, de az is tisztán-világosan látható, hogy Zsu egyre inkább Adrihoz hasonló perifériára kerül a szív négyesében. Reni és Greg már minden adásban beszélnek arról, hogy ezt épp elmével nem lehet elviselni. Zsu szájából pedig hallhatjuk az egyik legtöbbet elhangzó mondatot a VV9-ben, miszerint én még emberben ekkorát nem csalódtam.

11_1.jpg

Visszatérve a párválasztásra Zsuzsu könnyekkel küszködve és zaklatottan is fölényesen verte a mezőnyt a piros ruhácskájában, miközben ezek jöttek ki a száján:

Én a királyság mellett azokat az érveket hoznám fel, hogy eltörölném ezeket a kemény törvényeket, megpróbálnék jobban az emberek kedvébe járni, illetve szobrokat állítanák azokra az emberekre és példaértéket adnék, akik nagyon fontosak számomra. Én úgy gondolom, hogy Amerikában a függetlenség dominál, és én ezt vezetném be ebbe az országba.

12_3.jpg

Az elcsépelt szeretet és világbéke ugyan kimaradt, de a ház ifjai így is tátott szájjal és LENYŰGÖZVE HALLGATTÁK, s közben nem győzték a szépségét méltatni. Ebből következik számomra, hogy ha az ember kellően szenvedélyes, beszélhet bármilyen faszságot, követőkre talál. Kár, hogy ez a hipotézis nem csupán a villa falain belül került bizonyításra, hanem abszolút kiterjeszthető ország-világszinten. Nem baj, nehogy itt elkeseredjünk a felismeréstől! Örvendezzünk inkább, hogy ma este kiválasztás és csak pár óra választ el attól, hogy megtudhassuk, kire kerül ismét a zöld kendő. Na, és vajon Hunornak sikerül e megfűzni Lacikát, hogy Rolit leváltva, őt kancellárjává tegye?! Ezekről és a világ nagy dolgairól lehet itt mostantól diskurálni, kérem! XD

 

 

 

1594 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2019.01.13. 18:34:45

Nem azt mondta adnék hanem azt hogy ADNÁK, kérem javítani

Angora Cardi 2019.01.13. 18:36:00

Maiban házasság is lesz szájrapuszival.

bElannaTorres 2019.01.13. 18:43:14

Köszi nagyon jó lett:)
Zsu szerintem azért nyerte, mert adrit akarják jelölni így őt nem hozhatták ki győztesnek, Renitől meg már kivannak idegileg

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 18:49:37

adNÁK én is. Renyhének egy szájzárat.

lulu1.0 2019.01.13. 18:53:30

@Angora Cardi: Jogos! Idézni csak pontosan és szépen... :-D

Sargabogre 2019.01.13. 19:05:40

Reni baszki fejezd már be. komolyan 1 levél xanaxot letolatnék vele. Pedig az elején még bírtam, de most már egy non-stop károgó idegbeteg. nagyon remélem, hogy a többiek is így látják és Adri helyett őt sorozzák meg.

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 19:09:34

"Nem tudni, hogy a könnyeinek köszönhetően, vagy, mert a valóságban tényleg ennyire szuggesztív, de már nem először hozzák ki a srácok győztesként egy-egy olyan versenyben, ahol bizony a külcsín számít. Lehet, hogy ez valami szánalom?! "
Néha úgy érzem, tényleg Zsu irányítja a villa életét: mindenki vigyáz rá, hogy meg ne bántsa, meg ne sértse a lelkét, és ha már sír szegény, akkor legyen ő a királynő. Megnyeretik vele (a villalakók és a szerkik) ezt a szériát, ha így folytatódik.

Angora Cardi 2019.01.13. 19:11:40

@KólaMámor: és Renáta? Ha valami nem úgy van ahogy akarja ő is üvölt

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 19:15:19

@Angora Cardi: ez igaz, de Renyhe legalább emellett nem is nyeri meg a feladatokat a sápitozásáért cserébe, Zsu viszont valamiért igen. Félre ne érts, Renit sem bírom.

javier2 2019.01.13. 19:20:07

gyerünk roli kapard ki a gesztenyét cáfolj rá sixx papára
gyerünk srácok
hun- angola 32:21

Angora Cardi 2019.01.13. 19:21:55

@KólaMámor: én sem bírom egyiket sem :/

javier2 2019.01.13. 19:22:14

shaolin testvérek beárazták europát
és ha bika kezdetű nevű izraeli sportoló nem ökleli fel sanyi öccsét akkor ma is tarolunk

javier2 2019.01.13. 19:25:10

@KólaMámor: lehetett adrira zsura renire szavazni
reni kiesett alapból, adri-zsu kettős közül azért nem volt nagy választási lehetőség
(lacika adrira akar pakolni) konzekvens maradt

Bekkara 2019.01.13. 19:25:16

Bántjátok Zsu alakját, de a 3 nő közül még a legvékonyabb és legkevésbé csülkös, ami nagy szó. Adrinak olyan sonkái vannak, hogy csak néztem :D Renyhe meg lopkodja a tábla milkákat, pedig nem sok idő, és újra 95 kiló lesz.

Felis minor 2019.01.13. 19:28:05

Szuper posztcsi! Renyhénél már egy ideje elmentek otthonról. Szerintem alapból nem lenne rossz ember, de bekattant a bezártságtól, ő már menthetetlen, neki tennének szívességet, ha hazazavarnák.

javier2 2019.01.13. 19:28:13

@Bekkara: én nem bántom adri is bejön olyan töltött galamb

mindenévfoglalt 2019.01.13. 19:29:02

Három lány közül külsőre Zsu van az első helyen, ez ennyiről szólt szerintem.

mobilos perpetuum 2019.01.13. 19:30:38

@KólaMámor: A 66. adás végén Lacika megborotválkozva, háttérzene: Idegenek az éjszakában c. szerelmes nóta, Zsu mondja, muti, muti, muti, úristen, úristen - és megy a fiú után. Háttér videók közt található volt olyan korábban, ahol Zsu incselkedett Lacikával, valamiért nem került bele az összefoglalóba. Máskor Lackó feküdt be Zsu mellé, ha nem is éjszaka. Nem a sírás miatt lett királynő.

ibsen 2019.01.13. 19:30:39

Zsu szerintem azért "nyert" mert Reni semmi újat nem hozott, Adri dettó, Zsu legalább összehablatyolt valami olyat amire ezek felkapták a fejüket. Ennyi.

javier2 2019.01.13. 19:30:59

reni jó lenne az ördögűzőbe

mindenévfoglalt 2019.01.13. 19:31:58

@Felis minor: Önkínzásként megnéztem Reni bekötöző videóját (valaki linkelte korábban), és ő már a videójában sem volt túl nyugodt természetű.
Az anyjával konkrétan úgy üvöltözött, hogy én ezért simán szájba vágtam volna, csak képernyőn keresztül nem ment.

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 19:36:41

Jó, rendben, remélem, hogy nem lesz igazam azzal kapcsolatban, amit írtam, hogy megnyeretik vele.
De azért az is eszembe jut, hogy a fitt héten, amikor bronzkrémmel bekenve kellett pózolniuk, akkor is Zsu nyert, pedig akkor még bent volt VVRibi is, akit szintén ki nem állhattam, de el kell ismernem, hogy k*rvajó teste volt, főleg a másik 3 lányhoz képest.

ibsen 2019.01.13. 19:38:07

Lacika hogy fosott hogy ha nem Reni lesz a királynő....:-))

ibsen 2019.01.13. 19:40:09

@KólaMámor: Ott Vivi nyert volna szerintem, de Zsut hozták ki. Az első ilyen versenyen ahol táncolni kellett a srácoknak Zsu azzal a plusszal nyert hogy levette a melltartóját és belőle ezt abszolút nem nézték ki.

ibsen 2019.01.13. 19:42:19

@mindenévfoglalt: Én is kihagytam, de azt hiszem túlteljesítette azt amit a videóban művelhetett sokszorosan.:-))

Felis minor 2019.01.13. 19:45:15

@mindenévfoglalt: az volt, ahol az anyuci leverte őt? Én azon nagyon röhögtem. :-)
Nem tudom, én ezeket a jószágokat úgy értékelem, mintha mellettük kellene élnem. Akkor voltam ilyenekkel egy karámba zárva, mikor az észak-magyarországi általános és középiskolákba belekerült a fajtájuk. Néha elképzelem, hogy az osztálytársaim és kategorizálom őket a skatulyáimba: Zsu az a csaj, aki senkivel sincs rosszban, de a jó érzésű emberek elővigyázatosságból kerülik, Renyhe az, aki mindenkivel veszekszik, de érthetetlen okokból mindenki csípi őt (olyannyira, hogy téged közösítenek ki, ha kritizálni mered), Adri az, akinek nincsenek barátai, de mindig el lehet dumálni, viszont belső ösztöntől vezérelve semmit nem adnál neki kölcsön, Roli, aki nem tud nővel kapcsolatot kialakítani, helyette matek fakultációra jár, Hunci a szépfiú, Lacika, aki nem érti miért bukott meg és nincs szíved azt mondani neki, hogy ne rólad másolja a dolgoztatot, Greg meg az önmagát menőnek képzelő ostobaklikk húzóembere. Nincs már köztük olyan nagyon kirívóan gáz ember, mint amilyen volt pl. az Era, ő az a csaj lenne, aki mindig lehúz cigivel, érdekből megjátssza, hogy barátok vagytok, utána meg hátba támad. Summázva: Renyhe sosem volt normális, de azért ezzel a társasággal már majdnem, hogy el vagyunk kényeztetve. Kár, hogy szörnyen unalmasra szerkesztik az öfiket, a BV alapján az jött le most is, hogy történnek ott dolgok, csak nekünk mutatják mindig az értelmetlen Renyheműsort.

csillagporszem 2019.01.13. 19:46:42

@KólaMámor:
Zsu azért fogja megnyerni, mert különleges.
Nem tökéletes, de senki sem az a villában.
Vannak kiakadásai, de olyankor ha támadják őt vagy valamelyik “barátját” (azért teszem idézőjelbe, mert azok nem tekintik annak).
Sokat sír, de azért, mert érzékeny.
A többiek karakterét láttuk már korábbi vv-kben, ilyen csajt még nem igazán.
És végül, de nem utolsósorban, azért fog nyerni, mert nagyon sokan szeretik és rá fognak szavazni :)

Angora Cardi 2019.01.13. 19:47:27

@KólaMámor: láttuk sajnos
Én azért kősziklaként Lacikát támogatom

Hajrá Lekvár!

Mate4182 2019.01.13. 19:50:44

elismerem hogy Lacika es Roli neha talan tultoltak a szigort, de en speciel meg kemenyebb lettem volna, de cask Renyhevel.

az elso suttyo flegmaskodas kozepen lefokoztam volna 7esnek es kikoltoztettem volna a mosokonyhaba egyedul egy hetre. amugy meg kicsit tobbet ADNI nekik es a tobbiek szerintem egybol mashogy alltak volna hozza a dolgokhoz.

legyunk oszintek amikor az arcodba rohog egy olyan no (akirol nehez eldonteni hogy egy 90es evekbeli transzi prosti az m0srol vagy annak az ndk-s stricije ) meg lecsicskaz meg latvanyosan ignoralja akarmit is mondasz neki, ott nalam is nyilna a bicska.

sot en meg a szerkik helyeben is megbuntettem volna renyhet mielott ennyire elkanaszodik ez az egesz helyzet

Mate4182 2019.01.13. 19:52:49

@csillagporszem: És végül, de nem utolsósorban, azért fog nyerni, mert nagyon sokan szeretik és rá fognak szavazni :)

szerintem az ot ovezo szeretet kb annyira eros mostanra mint anno amit Radicsrol hittunk az elso parbaj utolso perceig. amikor Zsu a dontoben kiesik (mert parbajozni o is meg renyhe is cask akkor fog ha kihivjak oket, tok egyertelmu hogy ingyenmenetben akarnak a dontoig menetelni) baromi paradesan fognak kiesni.

sot renyhe esetben meg azt is megkockaztatom hogy az orok record 82-18as arany is megdontesre kerul (es o veszit)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 19:53:58

Emelem a tétet, ha Renyhe lesz a kiválasztott, akkor a Hősök terén mindenkit lecummantok !
Pedig elhihetitek, nem szeretek sz*pni :)

bElannaTorres 2019.01.13. 19:55:14

@Mate4182: az lett volna csak a szánalmas, ha a szerkik segítsége kell lacikáéknak...
Sokat írtátok ezt de nem értettem, meg lehetett oldani, rinyál hát rinyál. Pár jó programot kitalálhattak volna a népnek. Akár olyan valami főzőverseny, táncverseny bármi. Már a végén a szerkik dobtak be programot mint a festés meg a királynőválasztás.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 19:57:40

@szociál: ez már a múltkor se jött be, cicaveréb, nem kéne erőltetni :)

bElannaTorres 2019.01.13. 19:57:46

például ha főzőverseny, lacikáék eljátszhatták volna a séfeket a konyhaséfből még ők is jól jönnek ki belőle

csillagporszem 2019.01.13. 20:00:48

@Mate4182:
Azt hittétek Radics visszafog menni? Nèha tényleg körbenézhetnétek a neten. Egyértelmű volt akkor, hogy kifog esni, mindenki utálta.
Reni az kiesik. Mondjuk nézelődtem délután egy kicsit a fészen, elég sok rajongója van még, de egy Roli ellen kiesne. Egyébként meg mégis hogyan legyen Zsu kiválasztott ha nem tesznek rá Roliék? Pakolja magára a jelet?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 20:00:52

Kíváncsi leszek a mai esti jelrakásra. Ez most nekem nagyon kérdőjeles.

Maximista vagyok 2019.01.13. 20:01:05

Renit húzzátok be nekem a mai tetemre hívásnál, köszi.

Mate4182 2019.01.13. 20:01:43

@bElannaTorres: az lett volna csak a szánalmas, ha a szerkik segítsége kell lacikáéknak...

nincs ebben semi szanalmas. ha az a heti program hogy valaki a kiraly es a tobbinek kovetnie kell az utasiasokat es valaki telibe szarja ezt es meg sportot is uz abbol meddig lehet fesziteni a hurt, akkor igenis a szerkesztoknek kell bekuldeni egy levelet hogy: hoppacska haver ez nem fer bele

ez most olyan mintha valaki nem kapna buntetest amiert bejarkal a raktarba, mondvan hogy majd a villamester majd megbunteti

a renyhe felek a sajat anyjuknak se koszonnek vissza, nemhogy barmikor barmifele szabalyt kovetni tudjanak. szerintem meg a szerkesztoket is nekiallna lecsicskazni ha azok megbuntetnek
tudom elfogultnak tunik de azi s vagyok. a 6. vv kivetelevel mindet megneztem, vmelyik nap vegigbongesztuk bnommel az osszes valaha szerepelt arcot es megallapitottuk hogy renyhenel irritalobb meg nem volt a Magyar reality tortenelmeben

Mate4182 2019.01.13. 20:03:08

@csillagporszem: Zsut erosnek tartani most, ugyanolyan mint Radicsot anno

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 20:04:17

Jó estét! Lulu jó lett! Köszi! Ki vagyok puculkodva, hajam belőttem-nem mint Jimmy-és három óra alvás által olyan fitt vagyok mint egy vizihulla! De jesztödéj! :D

Angora Cardi 2019.01.13. 20:05:12

@Mate4182: és nagyon sokan utálják is az elkényeztetett tucat buta hiszti zsut...

bElannaTorres 2019.01.13. 20:05:21

@Mate4182: az lehet, de betartotta a büntetést amit a király adott neki, nem volt okuk rászólni. Arról van szó, hogy lacika gyenge volt királynak, eleve magából indult ki, ő alázatos lett volna ezt is várta mindenkitől, de azt nem ismerte fel idejében, hogy mások nem olyanok mint ő:)

Angora Cardi 2019.01.13. 20:06:56

Vilallabullában benne van a szerkik adnak feladatot. Elkéstek.
Laci Roli ha keményebb ha engedékenyebb úgyse jó senkinek.
Asszem huszadjára írtam le.

csillagporszem 2019.01.13. 20:07:21

@Mate4182: Ahogy érzed, a végén majd kiderül :)

mindenévfoglalt 2019.01.13. 20:09:56

@csillagporszem:
"Zsu azért fogja megnyerni, mert különleges."
nem különleges, ezer ilyen rohangál manapság, az ő korosztályára kifejezetten jellemző ez a viselkedés.

"Nem tökéletes, de senki sem az a villában."
Ezzel kétségkívül egyet tudok érteni.

"Vannak kiakadásai, de olyankor ha támadják őt vagy valamelyik “barátját” (azért teszem idézőjelbe, mert azok nem tekintik annak)."
Én csak akkor akadok ki, ha igazságtalanul bántanak bárkit (én, szerettek, idegen), de Zsu akkor is kiakad, ha okkal/joggal szólnak neki/rá, nem bírja a kritikát semennyire. És a "nekem ez a fogyatékosságom, hogy túlreagálok mindent' nem kifogás, fejlődni nem képes egyáltalán.

"Sokat sír, de azért, mert érzékeny."
Azért sír sokat, mert ideggyenge.

"A többiek karakterét láttuk már korábbi vv-kben, ilyen csajt még nem igazán."
Ezt nem tudom kommentálni, mert nem emlékszem minden széria, minden játékosára.

"És végül, de nem utolsósorban, azért fog nyerni, mert nagyon sokan szeretik és rá fognak szavazni :)"
Az ő érdekében remélem, hogy nem nyer. De ha mégis ő nyer, remélem, hogy kiderül, hogy csak megjátszás volt részéről az egész, és amúgy egy atomfizikussal állunk szemben. Szintén az ő érdekében...

Angora Cardi 2019.01.13. 20:10:01

@" irj nekem egy adrit szaloncukiért

Dr.Zé 2019.01.13. 20:10:40

dikk. nagy nap a mai.

javier2 2019.01.13. 20:11:22

@Mate4182: teljes ekg tesa
az elejen reni beleszaxx a tematikus hétbe
az egész tematikus szxx ugy indult , hogy kibaszxxxx szax hangulat volt és ez ki is tartott
és amikor jött egy kis fény a rajzolós feladatnál ,reni tett róla , hogy marad a sötétség

mindenévfoglalt 2019.01.13. 20:11:50

Reni heti viselkedéséért adtam volna neki egy kék kendőt.
Úgy lett volna igazán izgalmas a kiválasztás. :)

javier2 2019.01.13. 20:14:47

@csillagporszem: zsu különleges :) extrém liberális vagy:)

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 20:16:12

@javier2: zsizsik különlegesen idióta, kimagasló a teljesítménye a maga nemében a bolondok közt! :D

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 20:16:51

@csillagporszem: "Zsu azért fogja megnyerni, mert különleges. [...]
A többiek karakterét láttuk már korábbi vv-kben, ilyen csajt még nem igazán."

Szerintem meg Zsu pont olyan, mint az előző szériában VV Vivien. Ő is a "bolondlány" karakter, sokat sír, egy meleg srác a legjobb barátja, aki a végén már nem bírja elviselni stb. Ugyanaz a pattern.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:17:20

@úgymond olvasó mmkk:

Lehet átok ül rajtam és azért se az jön be amire számítok :O
Akkor azt mondom ha mindenki mást kihívnak Renyhe helyett akkor szopok le mindenkit, akkor hátha bejön a fordítottja :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:19:32

@szociál: csak azért jeleztem, mert ez általában nem jön be :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:21:12

@Maximista vagyok: a tetemre hívás az a kihívás, te retek

Paic Róbert 2019.01.13. 20:21:42

Hali nektek!

A mai napi "phuvered by vers mindenkinek" dalszöveg

Titkaid (Ne Higgy Nekem)

Hallgass szíved szavára,
S mindent utána tégy!
Szeress, kit szerethetsz,
Csak hűtlen sose légy!

Hosszú napok, hosszú éjszakák
Haldoklanak a lelki katonák
Előre tudtam, öledbe hulltam

Savanyú bűz marja a szemem,
Besarazott hamburgereken,
félve lépek...nyomasztó évek

Titkaid, oly mélyen altatod már rég
Nem tudom, hogy van hogy nem untad meg még.
Gyermekek, törjetek minden álmot szét!
A semmire a semmi az nem lehet mentség

Valami van, nem megy az idő
Szökik a gáz, fogy a levegő
Félre nézek, vakít a fényed

Porig aláz, kiborít engem
Idegileg ez a szerelem
Semmi nem kell
Könyörgöm menj el!

Elmegyek, ennyi és nem több
így volt szép
Kedvesem, veszteni nem tudsz most sem még
Ritka perc, szóra sem érdemes a szó
Meglehet tegnaptól egyszer sem volt jó

A szavak nagyon vigyázz, eltalálhatnak
Burokba nem szültek még
senkit halhatatlannak
Ahogy azt megszoktad már, újra mindennap
Tárul a szemed elé
egy giccses képeslap

Ne higgy nekem, én rosszat akarok
Szerelmeim ugyanolyanok
Minden héten, veled az élen

Töröld belém, ha izzad a kezed
Örökre szűz szervezetedet rég nem bírom
Te légy a sírom!

Sevda 2019.01.13. 20:22:02

Most nézem a műsor első felét, tegnap este a második felét láttam csak.
Így fordított sorrendben elég szánalmas Reni "ilyen barátaim vannak" üvöltözése, mielőtt Zsuzsit, mint barátnőjét kutyázza. :(
Zsu nyert magának még pár szavazatot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:23:49

@úgymond olvasó mmkk:

ne jelezgess mackófej :)

reklám után ismétlik Renyhe és Zsu balhéját, azt újra nézem :ugral

javier2 2019.01.13. 20:23:53

@KólaMámor: csillagporszem múltkor írta hogy ő makacs önfejű és kitart zsu mellett és ellenséget lát bennünk(mert itt nem zsu greg páros a kedvenc ),de azt jól látja ugyanolyan gyenge a felhozatal mint amikor vv.aurélió nyert. Bármi megtörténhet.

ibsen 2019.01.13. 20:25:06

Zsu kevesebbet fog bőgni/ordibálni ha a rúdtáncos meg a sellő kiesik. Lacika nem fogja felbaszni, Adri sem gondolom max a maradék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:26:15

@Sevda:

Nagyot nőne szememben Zsu ha megpakolná Renyhét ma este.
De ki tudja ma mi történt, azt holnap látjuk, remélem nem összeborulás és öribarizás.

Angora Cardi 2019.01.13. 20:26:43

@KólaMámor: tucat hisztilány ebben semmi különleges nincs

Paic Róbert 2019.01.13. 20:30:18

@szociál: újra nézed 10xer győzi és marika geronazzó bv adását egyhuzamba

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:32:04

@szociál: hát, ha szeretsz szopni, akkor felőlem csináld :))

bElannaTorres 2019.01.13. 20:36:52

@mindenévfoglalt: nem igaz hogy nem fejlődik, elejéhez képest is mutat fejlődést ezen a téren.
Reni az ideggyenge, Zsuból meg sírással jön ki a stressz. Kiből hogy, de nem azért írom hogy szeresd nem kell, csak másképp látom

Sevda 2019.01.13. 20:37:54

@szociál: remélem, Greg és Reni összetart, amíg el bírják viselni egymást, kiközösítik Zsut, akit Roliék tattikából bevesznek, és lesz Reni-Zsu párbaj, ahol még mindig inkább Reni menjen haza.
De ilyen nem lesz, Greg Renivel közösen kibeszéli Zsut, majd megy Zsuhoz puncsolni, Reni is majd hat a kicsi szívére, és lesz nagy csillámpóni kibékülés, sírás, és mindmeghalás.

Reni tolja az "igénytelen" kárálását, hát nézzen már magára.

Sevda 2019.01.13. 20:37:55

@szociál: remélem, Greg és Reni összetart, amíg el bírják viselni egymást, kiközösítik Zsut, akit Roliék tattikából bevesznek, és lesz Reni-Zsu párbaj, ahol még mindig inkább Reni menjen haza.
De ilyen nem lesz, Greg Renivel közösen kibeszéli Zsut, majd megy Zsuhoz puncsolni, Reni is majd hat a kicsi szívére, és lesz nagy csillámpóni kibékülés, sírás, és mindmeghalás.

Reni tolja az "igénytelen" kárálását, hát nézzen már magára.

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 20:38:19

@javier2: jóvan, tőlem szeretheti csillagporszem Zsut, én meg nagxon nem szeretem. Szerintem akkor is pont olyan, mint Vivi volt, tehát láttam már ilyen karaktert, nem túl egyedi.
Na megint ez az: ettől tartok, ami te is írtál, h bármi megtörténhet és a végén tényleg megnyeri a bolond lány. De lehet h ő is csak második lesz, mint Vivi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:44:27

@Sevda:
Greg Zsu farvizen akar bejutni a döntőbe, nem fog vele osszeveszni.
Pedig jó lenne ha atmenne Roliekhoz Zsu.

Pancsamanó 2019.01.13. 20:44:49

Jó estét :)

Én sokáig akartam hinni abban, hogy a bolondokat eltolják a végéig hadd röhögjön az alacsony színvonalú szórakoztatásra éhes nép, de egy értelmesebb egyeddel nyeretik meg. Azonban mostanában kétségek gyötörnek hogy annyira sajnálatot akarnak ébreszteni a fődbuta zsizsikesben hogy neki szánják a lóvét.
Különlegesnek nem különleges mert -ahogy itt ezt már kitárgyaltuk hetekkel ezelőtt- full VV8 Bolygókutató Vivike (csak alpáribban ordít), szórakoztatást csak a színvonalra nem adó egyedeknek nyújt, átverni csak a naivakat tudja, de valamiért most ezek vannak többségben. Nemhiába, nem csak a VV-k színvonala csökken hanem a nézőközönségé is. Ezért nyer már egy ideje null IQ-jú gyökér: Aurelio, Soma és most a zsizsikes.

Pancsamanó 2019.01.13. 20:46:58

@szociál: ez nem olyan mint a sulis szakkör, hogy csak úgy átmegy Zsu....nem tartják őt Roliék magukkal egy szellemi szinten ezért nem tudna "átmenni".

bElannaTorres 2019.01.13. 20:49:59

@szociál: Zsunak jó gregékkel, még jól is jön ki ezekeből

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:50:19

@Pancsamanó:
Ez csak fikció, scifi :)
Dél dakota kiejti renyhet.

Felis minor 2019.01.13. 20:50:25

@Pancsamanó: VVV-t is bevették, de tény, hogy Zsut a Roli nagyon nem csípi.

Felis minor 2019.01.13. 20:50:25

@Pancsamanó: VVV-t is bevették, de tény, hogy Zsut a Roli nagyon nem csípi.

mindenévfoglalt 2019.01.13. 20:50:29

@bElannaTorres: szerintem nem fejlődött, csak azok ,akik korábban kevésbé figyeltek rá, jobban beleálltak a vitába vele, azok már nincsenek a villában (pl. Csoki, Vivi, Krisz, Era). Akik maradtak, azok inkább legyintenek inkább, minthogy veszekedjenek vele.
Ezért van kevesebb Zsu veszekedés. Amit mégis produkál, annak a nagy részét is inkább a szívek csapat tagjaival teszi.
Az, hogy Reni ideggyenge, nem zárja ki, hogy Zsu is az. Bár én Reninél az önteltség rovására írnám inkább az ordítozásokat.
Szeretni egyiket sem szeretem, csak kevésbé irritál egyik-másik. De Zsu még mindig nem az utolsó a sorban nálam, ha szavazni kellene.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:50:45

máj hárt góz sálálálá
még mindig nem tudom, kit jelöljek

Cherie 2019.01.13. 20:51:47

@csillagporszem: szerencsétlen egy energiavámpír és tényleg nem életvidám- ezt jól eltalálta rikács reni - nem gondolnám, hogy vele akarják megnyeretni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:52:37

@Pancsamanó:
Zsu nem nyeri meg.
Vagy Roli vagy Hunor, de neki valami nagyot kell hajrazni, valami szép beszéd vagy okos tattika :)

Sevda 2019.01.13. 20:53:14

Szerintem simán "átmehet" Zsu a másik táborba, ha Roli azt látja rajta, hogy lehet Reni ellen tolni Zsut, meg fogja környékezni, hogy a következő párbajra is biztosítva legyenek hárman a fiúk

Pancsamanó 2019.01.13. 20:54:23

@Bekkara: igaz hogy Zsu a "legvékonyabb", de a másik kettőnek tizedannyi narancsbőre nincs. Renyhe egy hatgyerekes tésasszony alakkal bír, de a fenekén tök feszes a bőr. Zsu térdtől felfele olyan, mint egy szarrágyűrt tescós szatyor.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:54:38

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor nyerjen lekvár ha végre faxt noveszt, és nem lesz hurka végig.

bElannaTorres 2019.01.13. 20:54:56

@mindenévfoglalt: reninél az a baj, hogy nagyon hamar felkapja a vizet, és túl heves. Elunta magát ezért már idegbeteg is bent. Zsu meg visszafogta magát az eleje után, ánusz is rászállt, csak annyit mondott neki , hogy ne szólj hozzám.
Ő igazából olyan, ha békénhagyják, nem baszogatják, akkor ki lehet vele jönni, reni oda-oda szúr neki egy egy mondatot , gregnek is de ő viccnek fogja fel, zsu meg nem tudja. szociálisan van hova fejlődnie, de szeinrtm ő fejlődőképes, mert van önkritikája. Reni az kb ilyen marad.

Tökös... 2019.01.13. 20:55:22

Jó estét...

Remélem nem renyha esténk lesz...

Pancsamanó 2019.01.13. 20:55:53

@Felis minor: nem vették be, csak kellett nekik a darabszám a szavazásnál. Ezt elmondták többször is.

Pancsamanó 2019.01.13. 20:57:18

@Sevda: de csak addig. Aztán nekimennek, ha van eszük, és megpróbálják gyengíteni. Bár sajnos azzal csak még jobban megszerettetik a vaknézőkkel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:57:34

@bElannaTorres:
Zsunak nem kell klán, nem merik kivinni, Greg nélkül is simán el van.

javier2 2019.01.13. 20:57:52

azért reni zsu vitában
reni : Zsu bolond vagy
zsu :te meg idegbeteg
ez azért ült mindkét oldalra , természetesen inkább egy bolond mint egy idegbeteg
és ez Reni exodusza lesz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:58:38

@úgymond olvasó mmkk:
Rád nem lehet szavazni madár, sose leszel Fantom kép :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 20:58:39

Jó estét, jó szurkolást. :)

Futottam, fürödtem, ettem, meg elszívok egy cigit és jöhet a zállatkert.

Tippem Adri, de boldogan veszítek pontot, csak Renyhe hulljon a pitsába. :)

Sevda 2019.01.13. 21:00:39

@Pancsamanó: ja ,minden Zsu gyengítés igazából csak mártírt csinál belőle, és még jobban támogatják. Zsu egyszerű csaj, a nép esetlen leánya, akit az egyszeri szavazó megszán, mert hát ne bántsák már szegényt.

Cimili 2019.01.13. 21:00:55

sziasztok! az én tippem is adri.

Pancsamanó 2019.01.13. 21:00:58

@szociál: sajnos az idei nézői többség sem az intelligens fajtából került ki ahogy olvasgatom a FB posztokat és ez magával hozza hogy bizony Zsu egy szórakoztató és cuki lány a többség szerint. Az hogy itt ezt azért legtöbben nem így látják mert átlátnak a szitán (a szitaagyún) az sajnos kevés :(

javier2 2019.01.13. 21:01:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: futás cigivel hogy jön össze?elég hard csajszi lehetsz

Cherie 2019.01.13. 21:01:19

@Pancsamanó: régen talán nagyobb kitörést jelentett vvbe jelentkezés, mostmár bárki vlogol, instazik, kevesebb hülyéből válogathatnak, ha elszúrják szar az egész, lutri
Zsu buta mondatai reni ordíbálása nélkül nem tudnának sokat mutatni- tényleg nem történhet semmi- még ez alatt a nyomi király hét alatt se tudott a nyomi hármas kitalálni semmit a nyomi négyesnek.. ettől azonban nem nyerik meg, csendben hunika vagy lacika lehet befutó

Tökös... 2019.01.13. 21:02:00

Anikónak feltolták a melleit a nyakába....

naezjó... 2019.01.13. 21:02:13

Hahó!
Ma Reninek drukkolok, nyerjen meg a kiválasztást!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:02:33

@szociál: bekötve. :)
Pár embernek a nyakán át. :)
Gondolnék itt az ápoltakra. :)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:02:42

jóestét, jó konténer-melletti bulikát ma estére is nekünk :)))) konténer és bulikellékek leszállítva, jertek-jertek :)))

savazással naptárt nyerhetünk..... a vellalakók képeivel..... no, ki akar ilyet? én nem..... én még mindig a fényképezőt szeretném.......

Pancsamanó 2019.01.13. 21:03:18

@Cherie: sajnálom hogy a királyhét is ilyen nulla lett. A srácok sem adtak bele mindent. De a 2 tábor már annyira rühelli egymást hogy energiát sem akartnak ők sem fektetni semmibe.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:03:29

@": Adrit írd be nekem, légyszi

Mók_Ica 2019.01.13. 21:03:41

baszki..... ugye nem fog zsu kibékülni renyhével?????

a kiválasztásra a tippcsim renyhe......

javier2 2019.01.13. 21:04:00

közvetítsetek ,tudom nem történik semmi ,de én kézilabdát nézek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:04:20

@naezjó...: Én is, de azt látom, épp kibéküléses feladat van, Adri lesz.

Cimili 2019.01.13. 21:04:22

na má megkezdődött a békülés. persze, hisz ma kiválasztás lesz.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:04:38

Sziasztok! Nah, reni-zsu kibékülés. Reni szerint zsu hirtelen. *gonosz kacaj

naezjó... 2019.01.13. 21:04:50

Hát ez a Reni milyen viccccces!!!

Mók_Ica 2019.01.13. 21:05:02

renyhe magyarázkodik......
zsu fején hogy áll ez a korona..... vagy mi....????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:05:09

@úgymond olvasó mmkk:
Zsura nyomtam hogy renyhe agyvérzést kapjon

Cimili 2019.01.13. 21:05:17

@úgymond olvasó mmkk: pedig olyan jó szívvel adnám. pfff :)

Pancsamanó 2019.01.13. 21:05:42

@javier2: én meg Horrorra akadva 4-et :)

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:05:46

Reni elég magas paciról beszél zsuval

Tökös... 2019.01.13. 21:05:48

Renyha és az élet.....
A kurválkodásra gondolt ?

javier2 2019.01.13. 21:05:51

a békülés zsut fogja gyengíteni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:05:53

@Mók_Ica: igényem lenne egy dupakontira, hangtompítósra. Hanghatásokkal jár ez ma nekem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:06:36

Renyhe, nyelhetnéd a szavaidat inkább

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:06:52

Halihó, jó estét!

Péntekit sajna nem láttam, a tegnapi ismétlését pedig most az előbb néztem meg.
Nem vagyok Zsuzsu drukker, de egyre inkább azt érzem,h ő fogja megnyerni... Lacika-Zsuzsu- és Roli vagy Hunor 3as döntő. De ez csak szerintem.:)

Viszont Renáta KIAKASZTÓ, nem tudom mi lett vele, megőrült közben, vagy eddig is ilyen volt? Drukkolok,h ma ne Adri legyen a kiválasztott, hanem Renyhe, és szépen menjen haza! Számomra lassan ő miatta lesz nézhetetlen.:(

pomac 2019.01.13. 21:07:07

most miért nem mehet ki zsu arról lemaradtam

Felis minor 2019.01.13. 21:07:27

@Pancsamanó: ez nem igaz barátság a fiúk között sem, csak egy érdekszövetség azért, hogy minél tovább bent maradjanak és igen, a darabszám segítségével.

naezjó... 2019.01.13. 21:07:52

kőkemény 6 perc kellett az első vonyításhoz.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:07:54

@javier2: zsu nem akar békülni...... igaza van.... renyhe finoman szólva sem őszinte..... pfffff

@Csakazértis én vagyok a királynő: hidd el, elég nagy :)))))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:08:07

Na, csak kibújt a szög a zsákból, hogy "ezt a nőt választottad királnyőnek, eeeeezt!" :D

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:08:08

Amúgy Mókinak igaza van, nem kell naptár, fényképezőt szeretnénk!:))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:08:49

nem bíííííííííííírooooooooooooooooom

javier2 2019.01.13. 21:08:52

@Pancsamanó: teljesen jó meglátás
szerkesztőknek bele kellett volna nyúlnia , mert nézhetetlen volt

Sevda 2019.01.13. 21:09:23

Már megint az a baja Reninek, hogy nem ő van a központban, és Zsu lett a királyné. Ha fordítva lenne, a világ kerek lenne Reni szemében.

naezjó... 2019.01.13. 21:09:30

bal pitvar VS jobb pitvar!

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:09:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: neeeeeem, dehogy, csak most reni jobban produkálja magát. Elviselhetetlen. Zsu mellette visszafogottnak tűnik. (Ami meglepő.) Ha csak egy péklapátom lenne, renit csapkodnám vele jelenleg

Cimili 2019.01.13. 21:10:14

úgy beszél zsuval renyhe, mint egy gestapo főnök.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:10:17

@Sevda:
Ez is róla szólt, eddig semmi mást nem mutattak

Pancsamanó 2019.01.13. 21:10:19

@Felis minor: nem, de egymást azért nem tartják sötétnek. Egy ostobát nem fognak beavatni semmibe, max a darabszám miatt abba hogy kire szavazzon. De Zsuval ezt nem tudnák megtenni mert ahhoz túl önfejű és elutasítja a taktikát (ezt hirdeti legalábbis) ami a fiúknál a lényeg!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:10:32

@Sevda: Persze, egyértelmű, hogy az elejétől fogva ez volt a baja. :) Azért is kezdte el tegnap cseszegetni Zsút, mert nagyobb tapsot kapott és már érezte a vesztét. "Csak viccből mondtam, hogy kiviszlek" Ja persze... xD
Ez a legszánalmasabb védekezések egyike. :D

Tökös... 2019.01.13. 21:11:15

....mindjárt sírok..

Pancsamanó 2019.01.13. 21:11:39

@javier2: azok is csak a végét várják már szerintem :))))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:11:40

Csak nem bírta ki bazmeg, hogy megint ne műsorozzon. Jaj, de vicces... Nem

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:12:18

@Angora Cardi: Milyen meglepő, hogy az egész hisztériázása mögött ez áll. Igazi kincs ez a barát. :) Szívbű

Mók_Ica 2019.01.13. 21:12:33

renyhe prosztó műsorára a többiek tekintete priceless :)))) greg hátrarúgás imitálása is jó.....ennyire kell komolyan venni renyhét

Pancsamanó 2019.01.13. 21:12:34

@Vérnyusszancska: irigy, féltékeny liba. Jajj de jó lenne ha megjelölnék este!

Tökös... 2019.01.13. 21:13:17

Azért, kenbaba alól kirúgnám a széket...

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:13:32

Csokifelirat bazmeg..... Nem bírom, nem lehetne párbaj nélkül most azonnal kiküldeni?

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:13:47

Egyébként kicsit azt érzem, mintha Reni most a napokban jött volna rá,h Zsuzsu mennyivel jobb karaktert hoz, mint ő, és hogy így ő tuti nem nyerhet. Szerintem ezért szállt rá. Nem hinném,h hirtelen sokkal idegesítőbb lett Zsuzsu, eddig is az volt szegény.:)

MosóMaca 2019.01.13. 21:14:07

Lakodalom van a mi utcánkba.... szépjóestét! Benéztem,de ha folytatódik az idegbeteg renyhe show akkor ma sem nézem

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:14:19

Juj újabb ordítás lesz

naezjó... 2019.01.13. 21:14:22

bazdmeg, nem hiszem el, hogy 24 órán át nem történik semmi, senki nem mond semmit, csak ez a kretén ordít.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:14:36

Már Csoki felirat a hóban is tabu.
Renyhe idióta.

pomac 2019.01.13. 21:14:50

hu itt tényleg baj van a toronyban , reni rendesen idegbeteg lett :DD

Mók_Ica 2019.01.13. 21:15:43

adri is mehet részemről...... most renyhének puncsol..... sztem zsu nem szeret téged...... höhöhö... tényleg???? miért is szerette volna????

naezjó... 2019.01.13. 21:15:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem is éhes volt, amikor eldugta a CSOKIT :)

MosóMaca 2019.01.13. 21:15:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: hogy lebaszhatta ma az esőt,hogy elolvasztotta a feliratát

Sevda 2019.01.13. 21:16:03

Reninek küldjünk be Xanaxot meg melltartót.

Azért el tudom képzelni az ő kapcsolatait, ahol a kommunikáció felesleges, és ő nem beszélget. Gyönyörű lehet

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:16:18

@Mók_Ica: adri gusztustalan mostanában

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:16:36

@MosóMaca: Mazochista vagyok. Szeretem ha fáj. :D
@szociál: Tényleg, nem lett neki valami új név? Én a gyökérre szavazok. De lehetne cifrázni is a büdös gyökérrel pl. :)
Jól van, a szívbű banda tényleg őt beszélte ki. Helyes, imádom. Köszi rtl. :D

shopper 2019.01.13. 21:16:42

Szerkik! Kevesebb Renit az öfikbe pls pls pls hanyinger ez a budos kva

Dr.Zé 2019.01.13. 21:17:00

Jön a nászéjszaka, jájj de izgi.

OriginalBlackMamba 2019.01.13. 21:17:01

Phu gyerekek, ez rohadt fárasztó... Adri, renyhe, Greg meg gusztustalan

bElannaTorres 2019.01.13. 21:17:05

@Cherie: hunor leírta magát azzal, hogy hideg és önimádó, max roli szavazói segíthetik ha roli kiesett.
De mondjuk ha zsu kiesik én nem fogok sem renire sem gregre szavazni, csak mert egy csapatba voltak, uh ezt nehezen értem.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:17:07

greg is mehet...... az előbb zsuval ekézte renyhét, most renyhével zsut...... pffff

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:17:12

Kérlek, adjátok le Zsunak a Renyhe-Greg beszélgetést.

Tökös... 2019.01.13. 21:17:32

Kenbaba kint nem barizna, de bent barizik...
Ezt hívják taktikának, stratégiának...
Bocsi csinifiu...

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:17:36

@Sevda: esetleg egy gumiszobát kialakíthatnának neki ahol le tud csillapodni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:17:43

@Mók_Ica:
Mekkora szar ez a pán Péter :)))))

Mók_Ica 2019.01.13. 21:18:13

@Cukorborsó88: őt se szeretném a döntőben látni.....

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:18:37

Greg is repülhetne, elég egyértelmű,h Zsuval akar érvényesülni. A csupaszív drága!

hétévszak 2019.01.13. 21:18:39

én azt mondom, örüljünk amíg renátának csak a szíve beszél. jó nem tudni, mit mondhat az az "agy".

Angora Cardi 2019.01.13. 21:18:54

@Vérnyusszancska: majd porgetve visszanezem de vegere jovok

Mók_Ica 2019.01.13. 21:18:58

@szociál: az... gyere hányjunk együtt :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:19:24

@shopper:
Azt is nézni fogjuk ahogy alszik, minden percben renyhe

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:19:58

@Angora Cardi: Mindenképp. A gháci énem nagyon imádja, ahogy egymás torkának esnek. A másik énem is. :D

csincsilla72 2019.01.13. 21:20:25

A jóistenbe már azt a rohadt Csoki-feiratot, Csoki-matracot, csokibugyit, meg minden szart.

Dr.Zé 2019.01.13. 21:21:01

3000 forintos eper , jól megy a népnek.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:21:18

@szociál: azé’ mer készul tüdőgyulát kapni éppen. Amikor egy szál semmiben kint bagózik akkor nem fázik meg a kis drága

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:21:29

@Dr.Zé: Szép meg minden, de hogy íze nincs, az tuti.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:22:20

roller ágy mellett a felmosó vödör.....
hogy tudnak ekkora kuplerájban létezni????? nem zavarja őket???

Angora Cardi 2019.01.13. 21:22:51

8-tol a tegnapi ismetles volt, most a mai?

Tökös... 2019.01.13. 21:22:58

Adriból egész jó csicska lenne.....
Tud rántottát csinálni...

Cimili 2019.01.13. 21:23:41

@Mók_Ica: nekik az a konténer, ha már tele a f..uk a renyhével.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:23:44

@Mók_Ica: Eleve az a szoba egy hányadék. A szerkényt érdemes megnézni, ha kinyitják, hogy mi van benne.
@Angora Cardi: Jaja, így volt/van.

Sevda 2019.01.13. 21:23:51

Szegény Csoki, Reni kint rá lesz cuppanva, még a lakás előtt is várni fogja, meg követi majd, meg alázó interjúk, stb, miután már közli vele, hogy csak 1 lyuk volt az életében.

naezjó... 2019.01.13. 21:24:03

@Angora Cardi: yes, és ma 11-ig ordít Reni.

nicu71 2019.01.13. 21:24:13

@Mók_Ica: én is azt nézem, valami undorító geci nagy kupleráj van és irdatlan kosz, rendetlenség. Megőrülnék.

Cherie 2019.01.13. 21:24:50

@Hümmögő Hammogó: a fancsalival? hát vele nehéz, nem véletlenül bandázik inkább rikáccsal

,, 2019.01.13. 21:24:59

Beírtam, köszcsi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:25:13

@Dr.Zé:
Kosztumre nem költöttek, kaptak fehér pólót, most az eperbe invesztaltak a költségvetésből :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:25:50

édesanyám kedvesanyám csak az a kéréééééééééésem hoooooooogy ócsó hallókészüléket csináltasson nééééééékem

Mók_Ica 2019.01.13. 21:26:14

@Angora Cardi: igen

@Cimili: lehet :))))

@Vérnyusszancska: nem csak a szoba.... a konyha, a nappali ....az étkező asztal mindig tele van az előző napi mindenfélével...... a konyhapulton is csak minden ott van, nincs elpakolva..... undi.... persze a háló a legundibb.....

Tökös... 2019.01.13. 21:26:26

@Sevda:

Ja ja.... de a legelső ki fog pénzt keresni ?
Ha Rencsi jó keres maradhat...
Mert csoki életében nem dolgozott....

Cimili 2019.01.13. 21:26:37

megtiltanám, h este 8 után kajás és csokis reklámokat nyomassanak.

ibsen 2019.01.13. 21:26:45

Renit dugja meg valaki gyorsan mert a mentő fogja elvinni:D

Mók_Ica 2019.01.13. 21:27:38

@nicu71: az a baj, hogy mi nem vagyunk olyan igényesek és tiszták, mint renyhe..... höhöhöhöhö

,, 2019.01.13. 21:28:06

@Angora Cardi: itt vagyol? D. Lynch fotókiállítás lesz Bp-n, pár napja olvastam

ibsen 2019.01.13. 21:28:13

Reni kultúráltan viselkedett az esküvőn is, kb leszarta mindenki a produkcióját. Adri nagyon nyal a friss párnak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:28:33

@ibsen: dugja meg a mentős. Aztán rakja ki a 4-es főúton, keressen pénzt.

Angora Cardi 2019.01.13. 21:28:42

@,,: u mmkk mennem kell, köszi :)))) gyere :)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:29:24

@ibsen: inkább küldjünk be neki egy vibrátort..... egy pasinak leharapja a fejét az aktus után.... :))))

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:29:36

A bio-oil reklám hangja csak szerintem tenyérbemászó?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 21:29:37

Jó estét!

Csak ismételni tudom magam. Renyhét szeneslapáttal, pofán, nem gyengén.
(Esetleg még a padlóla lökni, de dulván!)

Cimili 2019.01.13. 21:29:52

@ibsen: nem biztos, h ez nyalás. simán csak hiszti nélkül tolja a játékot. ez a feladat.

Zabkása 2019.01.13. 21:30:08

Reni miatt nézhetetlen már ez a szar. Azt remélem, mindenki őt szórja meg, még Zsú is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:30:23

@Mók_Ica: na ja. A pinatörölköző nem érintkezhet egy vászondarabbal, de a retek ebédlőasztallal igen, ami ragad a kosztól.
De fürdik 4x. Aha.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:30:33

@Mók_Ica: meg kiugrik a válla! Nem szabad kockáztatni.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:30:46

@Mók_Ica: És milyen szag lehet ott? Fúú

ibsen 2019.01.13. 21:30:55

@Mók_Ica: Inkább egy barna műbrokit akkor nosztalgiázhatna :D

javier2 2019.01.13. 21:31:03

@Pancsamanó: vagy minimálisan kevés ember dolgozik rajta vagy az új hullám mondja legyen igazi trash reality

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:31:21

@ibsen: annyira nem, plusz fokokat mondanak. Jó helyen van.
De az se érdekel, ha a farkasok eszik meg.

,, 2019.01.13. 21:31:44

@Angora Cardi: nagyon gondolkodom rajta:)

Sevda 2019.01.13. 21:31:49

@Tökös...: reni sem fog sehol sokáig dolgozni, alkalmi haknik és tv szereplések, aztán ki is fújt a kislány tehetsége.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:31:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: a benti mamuszkája is rettenetesen koszos.... ööööö..... igényes :))))

Angora Cardi 2019.01.13. 21:31:59

@Cimili: gyümölcsnapom van látni sem akarok kaját

hétévszak 2019.01.13. 21:32:37

"Róma, gondolák..." a klasszikus.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:32:38

@Mók_Ica: de Csoki színű és Csoki méretű legyen. Az hátha tovább tart, mint 3 perc.

Maximista vagyok 2019.01.13. 21:32:43

Kiválasztott Reni a tipp (remélem)

Angora Cardi 2019.01.13. 21:32:48

@,,: uuuuuuuuu mmk szolj :) megkerdezem tudok-e ingyenjegyet szerezni

ibsen 2019.01.13. 21:33:01

@Cimili: Adrit ismerve nem véletlen, persze biztos beletette szívét lelkét:)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:33:24

@Cukorborsó88: ja, ezt el is felejtettem :)))

@Vérnyusszancska: legalább az nem jön át a képernyőn.....

@ibsen: legyen..... arra irkálhatná, hogy csoki......

naezjó... 2019.01.13. 21:33:59

@Sevda: hogy utána mi lesz az a kérdés... mert egy ABC közösségébe sem tudna beilleszkedni.

Tökös... 2019.01.13. 21:34:09

Sohajok.....
Az van...

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:34:11

Reni kussoljon már. Extra konténert kérek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:35:14

@Mók_Ica: abba jár ki az udvarra, a pónik közt is abban volt, az ágyba is azzal döglik bele.
Emlékszem a pónis hétről, mikor a mamusszal levéve a szalmát leszedte a zoknijáról és az agy mellé szórta. Vagy mondjuk a telibehányt ágyban alszik hetek óta, na, az kurva igényes.

Tökös... 2019.01.13. 21:35:15

Lacika bazdmeg, szorongasd már meg a nejed....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:35:53

Zsu keni-vágja Olaszországot. Fél éve ott Bt.
Renyhe irigy feje priceless.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:35:57

@Angora Cardi: Széjjőlszedek mindenki, csak Antiochiai Szent Kézigránát ne legyen a közelben. :D
Na, szerkik megint Zsuzsúnak kedveztek. Nagy Olaszo. fan

Angora Cardi 2019.01.13. 21:36:07

@,,: ha siker szolok ha nem akkor is

Sevda 2019.01.13. 21:36:28

@naezjó...: igen, ő sehol nem fog tudni beilleszkedni, és állítani sem fog magán már, hiszen ő így tökéletes.

Dr.Zé 2019.01.13. 21:36:34

@szociál: A leggagyibb vv minden szempontból.

Pancsamanó 2019.01.13. 21:36:58

@Angora Cardi: nekem is gyümölcsnapom van, eperbort ittam vacsira :))))

MosóMaca 2019.01.13. 21:36:58

Zsu,hogy hazudik!!! Laszika megkérdezte,hogy melyik bikáddal voltál te már Olaszországban. Mire a kis entellektüel: Én tanulmányozom a könyveket! Peeeeeeersze

Angora Cardi 2019.01.13. 21:37:02

@Vérnyusszancska: jaja mivel Olaszba jár nyaralni most brillirozik

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:37:05

reni milyen féltékeny, baszki

Cimili 2019.01.13. 21:37:11

jé, renyhe 1 perce csendben van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:37:32

Hehe, Greg. Tök feleslegesen voltunk itt, akármit mondtunk, őket vette a kamera. :D
Királyság.

Angora Cardi 2019.01.13. 21:37:56

@Pancsamanó: te ne dicsekedj nekem üres kv volt ma es üres tea

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:37:57

Most greg és reni zsut ekézi?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:38:11

Szánalmas renyhe. De csak magamat ismétlem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:38:13

@úgymond olvasó mmkk:
Két szív már kibaszna Zsut :)
Mekkora szarok :)

Dr.Zé 2019.01.13. 21:38:14

Nem sokáig lesz már itt , Psssztttt....

Pancsamanó 2019.01.13. 21:38:21

@Angora Cardi: nekem is gyümölcsnapom van, eperbort ittam vacsira :))))

Sevda 2019.01.13. 21:38:34

Lekvár, a csalfa király

Mók_Ica 2019.01.13. 21:38:48

renyhe nem kicsit volt féltékeny zsura..... és azt látom greg is ki van picit akadva, hogy zsu ennyi mindent tud.....
renyhe csak rikácsol..... nem lehetne leragasztani a száját......

csincsilla72 2019.01.13. 21:38:56

Reni nem tudna 10 percre berekedni?

Tökös... 2019.01.13. 21:39:01

Ha ezek után kenbaba kijelenti hogy ő szívjátékos, ledobom magamat a székről....

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:39:04

@Angora Cardi: Nyaralni. Höhöhö :D
@Cimili: Milyen nyugi is volt, nem szakadt be a dobhártyám.
@Cukorborsó88: Szerintem Rolit. Ő kamerázott és azon voltak besértve, hogy őket nem vette.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:39:05

@szociál: nem írom le még egyszer, mit gondolok, mert sixx bannol :))))))

nicu71 2019.01.13. 21:39:36

Adri az urhatnám szolgáló, La serva padrona. Na miket tudok

Sevda 2019.01.13. 21:39:37

Zsu azért meglepett a lexikális tudásával

Dr.Zé 2019.01.13. 21:39:45

A sors kegyes , jahhh az most mi vagyunk, ha az rtl is engedi.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:39:50

@csincsilla72: De hát folyamatosan be van. Attól van ilyen 50+ láncdohányos cigányasszony hangja. :)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:40:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: amit roller tartott....

@Cukorborsó88: igen, jól hallottad..... az őszinte és szív csapat..... pfffffffffffff

Pancsamanó 2019.01.13. 21:40:30

@Angora Cardi: jaj véletlen 2X küldte el. Diétázom én is 5. napja, eddig 2 alkalommal fogyóztam úgy igazán, le is ment 5 ill. 6 honap alatt 15 ill. 20 kg. (szülések után)
Most "csak" 8-10- a cél, meglátjuk.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:41:00

Nem, most "kivételesen" Rolit akarják kint látni, mert őket nem vette a kamerával. A szemét... :D

Butterske 2019.01.13. 21:41:03

@MosóMaca: Mikor húzták a gumicsónakba ott volt az ölébe egy Olaszország útikalauz. Mennyi idő abba három képet megkeresni.

Lynette21 2019.01.13. 21:41:13

A Greg miert nem cisnal semmit?

javier2 2019.01.13. 21:41:15

@Pancsamanó: nyuszómuszó is az eper borra esküszik
így csajozz málnaborral

csincsilla72 2019.01.13. 21:41:28

@MosóMaca: Elmehetett ő valamelyik bikájával a tengerpartra, de ahhoz, hogy tudja is, mit látnak, tanulmányoznia kell a könyveket :-)

naezjó... 2019.01.13. 21:41:50

@Vérnyusszancska: Így csak a maradék 278 vette őket jáájjj

Mók_Ica 2019.01.13. 21:41:57

@csincsilla72: neeee... inkább némuljon meg

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:42:04

@Mók_Ica: nem értem, ennyire nem veszi észre, hogy ezzel maga alatt vágja a fát?

Angora Cardi 2019.01.13. 21:42:14

@Pancsamanó: nekem ez a 8. nap majd egyeztessünk priviben a módszerekről

Cherie 2019.01.13. 21:42:25

@Sevda: azért az még nem nagy szám, hogy megismeri a szent márk teret és a pantheont

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:42:37

@naezjó...: Nem baj, őket MMKK az összes létező kamerának kell venni. Más szóba se jöhessen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:42:40

@csincsilla72: lehet, hogy arra gondolt, ami Roli kezében volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 21:43:01

Sziasztok, látom a "régi törzsgárdából" nemigen van itt senki, mondjuk ezen nem is csodálkozom, nekem is a tegnapi volt az első eset, hogy belenéztem a VV9-be. És ha ma véletlen meg is nézem a kihívást utána valószínű majd csak a végső párbaj felé nézek vissza. Vagy a VV10-ben. :-)

Sevda 2019.01.13. 21:43:02

@Cherie: nem, de a bentiekhez képest az

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:43:13

Renike hogy hallgatózik. Broáááf

MosóMaca 2019.01.13. 21:44:07

@csincsilla72: @Butterske: persze,a könyveket. Az instája alapján pár hónapja volt Olaszországban

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:44:30

@Vérnyusszancska:
Renyhe te állat, neked jön ki az igazi éned :)))

Angora Cardi 2019.01.13. 21:44:35

@Vérnyusszancska: megladikoztatta Lacika a jeges vízen

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:44:39

ha ma nem választják ki ezt az ostoba dakota picsát, akkor befejezem a vv9-et

Mók_Ica 2019.01.13. 21:44:49

@Cimili: renyhe továbbra is irigykedik zsura..... és fűti a másik kettőt....

csincsilla72 2019.01.13. 21:45:07

@Vérnyusszancska: Akkor rekedjen be úgy, hogy a hangját se halljuk.

Reni hisztizik, hogy Zsu már nem vegyül. Ja, mert szerepjáték van, ha nem vette volna észre.

hétévszak 2019.01.13. 21:45:10

engem az basz fel, de nagyon, hogy azon kívül, hogy mindig renátát mutatják, egy kva nadrágot nem bír magára venni sose. a picsuja állandóa premierben van.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:45:38

@szociál: Dehogy, ő mindig magát adja. Ő ilyen őszinte, természetes, szeretnivaló, kedves, jószívű... Ez csak pár jelző amivel magát illette és eszembe jutott.

MosóMaca 2019.01.13. 21:46:08

@úgymond olvasó mmkk: ugyanígy vagyok vele! Nekem ez nem szórakoztató,hogy egy hete minden este az üvöltését,hisztériáját hallgassam

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:46:22

@Pancsamanó: nagyon jól tudja @javier2: . Milyen pincészeté??? :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:46:31

@Angora Cardi: :D
@csincsilla72: Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy bazmeg ez annyira hülye, hogy nem veszi észre, hogy ez a feladat? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:46:57

@Vérnyusszancska:
Első nap kinyirnam :)
Ezzel 50 napot kibirni? :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:46:59

@MosóMaca: már megint reni, én ezt nem bírom

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:47:11

Reni szeret wc-re járni.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:47:16

@Cukorborsó88: meg van győződve róla, hogy milyen jófej és ő csinálja a sót..... ha csak azt nézzük, hogy hogy viselkedik és mit csinál, majd ezekről mit mond a riportban..... hát köszönő viszonyban nincs egymással......

csincsilla72 2019.01.13. 21:47:16

@hétévszak: És mivel folyamatosan bugyiban rohangál, telibe leszarom, hol és milyen hőmérsékletű vízben kell fürdenie.

csincsilla72 2019.01.13. 21:48:08

@Vérnyusszancska: Nem. Ő csak azt veszi észre, hogy Ő nem szerepelhet. Renáta bekaphatja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:48:13

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor én se nézem.
Renyhet pakoljak meg de durván.

Cimili 2019.01.13. 21:48:15

@Vérnyusszancska: és királynői alkat.:DDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:48:30

@javier2: hééé én kértem málnabort is csak irigy vagyol!

naezjó... 2019.01.13. 21:48:36

@Mók_Ica: + nagyon tudja, hogy ki marad kint. Keni-vágja, na!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:48:46

@szociál: Ráadásul szaros 36 millióért? Hagyjuk már. :D
@Cukorborsó88: Persze, hogy szeret. Az volt a gyerekkori álma, hogy WC-hessen sokat.

csincsilla72 2019.01.13. 21:49:05

Zsuzsu: csináljunk nekik feladatokat.
Köszi, köszi, köszi.

javier2 2019.01.13. 21:49:18

@Nyuszomuszo83: saját :))) már mondtam:)

írjátok már mi történik

Sevda 2019.01.13. 21:49:25

Na, Zsu, a királyság kreatív vezetője beindult.

malevil2050 2019.01.13. 21:49:32

@Majom1Parádé: Más itt már minden. A többi meg már történelem.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:49:40

Csak engem untat annyira hogy fontolgatom kimegyek cigizni??? :D

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:50:00

Végre zsunak eszébe jutott, hogy kellene feladat.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:50:00

@csincsilla72: Csokiét. :D
@Cimili: Az, Drag queen :D :D
Milyen érdekes, hogy Zsuzsunak pont azok az ötletek jutnak eszébe, hogy mit kéne csinálni, amit itt 1-2 napja tárgyaltak a kommentelők. De érdekes... :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:50:25

@Nyuszomuszo83: Nem, engem is. Csak én nem dohányzom. :D

Angora Cardi 2019.01.13. 21:50:49

Renitől nagy kérés lenne nem egy szál pinában szerepelni egész nap?

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:51:02

@javier2: azt tudom hogy saját, az eperbort kérdeztem honnan vagyon mert van a sparnak, a mokos pincészetnek és van egy epervér nevű is, én ezeket ismerem! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:51:08

@hétévszak: de nyávog, hogy jön rá a hideg, meg hideg a mosókonyhai mosdó. Miközben egy szál pólóban jár ki cigizni is.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:51:33

@naezjó...: jósnő a lelkem...... dakota.....

na, megint önfényezés...... broáf

mindenévfoglalt 2019.01.13. 21:51:38

@Angora Cardi: pont ezt akartam írni, hogy miért van mindig bugyiban??? És akkor aggódik, hogy tüdőgyulladást kap...

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:51:43

@Vérnyusszancska: attól kikisérhetsz dumcsizni! :D

Tökös... 2019.01.13. 21:51:51

Ez tényleg csúcs..... Renyha jó szövegírásban....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:51:56

vérprofi, megazanyádpicsája

ewita 2019.01.13. 21:52:16

Ez a renyhe vér profi szovegíro! Nem is ertem miért nem ebből él :p

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:52:29

Jaj, ne. Jön a könnyes békülés. Nem akarom, meg bent alhasson a szobában. Ááá, hihetetlen, hogy addig hisztizik baszki, hogy mindig eléri amit akar. De utálom az ilyen jellemtelen, infantilis gyökereket

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:52:39

@javier2: mi igen a csajozás málnaborral vagy hogy tudom milyen eperborok vannak??? :D

Sevda 2019.01.13. 21:52:45

Na, a közös éneklésből sem maradhatott ki Reni és a szereplése, gyakorlatilag a faszba elhordta Lacit, ÉS MÉGIS KAP JUTALMAT ☹️ és máris kezesbárányként viselkedik. Pfejj

Angora Cardi 2019.01.13. 21:52:46

Na az ordenare picsa csak kilog mindig.

,, 2019.01.13. 21:52:48

@Angora Cardi: lehet kihízta a gatyóit:)

hétévszak 2019.01.13. 21:53:02

@Angora Cardi: mi lehet a hőháztartásával???? ha a többieknek nincs melege, neki se kéne pinába szaladgálni.

Tökös... 2019.01.13. 21:53:10

Nem fognak éjszaka unatkozni....

Mók_Ica 2019.01.13. 21:53:14

ancsa jól néz ki... teCCik a rucija

naezjó... 2019.01.13. 21:53:28

Stockholm-szindróma jelei a királyon. Reni a hálóban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 21:53:30

Nemá, nemá, hogy Renit behívták maguk közé a királyi ágyba.... :-(((

Tökös... 2019.01.13. 21:54:10

Kenbaba szerkója....
Felrúgnám a holdra...

Angora Cardi 2019.01.13. 21:54:26

@mindenévfoglalt: a csudabulát ha kell ha nem a pofánkba nyomja
@,,: milkacsoki jah

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:54:34

@Mók_Ica: nálam átment era2-be

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:54:36

@Mók_Ica: Anikón szerintem egy krumpliszsák is jól állna. :D
@Majom1Parádé: De, mindig megkapja amit akar. Azért ilyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:54:37

@naezjó...:
Még a végén össze borul renyhe és Zsu.
De akkor elvagom a upc kábelt.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:54:51

@mindenévfoglalt: a segge.... az fog megfázni..... megint kilógott..... mindig az arcunkba tolja..... pffejjjj

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:55:46

@szociál: Na, de 200-ért bemegyünk ketten, kitattikázzuk, hogy mi nyerjünk és osztozunk. Mehet? :D
@Cukorborsó88: Sok volt a kecskeporesz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:55:52

@úgymond olvasó mmkk: kellett megszólalnom, meghótt a stream. muhaha

ibsen 2019.01.13. 21:55:54

Reni szivatósba nyomta volna királynőként, volna Lacika még ennyire sem látszana... Mindenben profi, tánc, dalszöveg, rap, kb ő szarta a világot csak szerénysége tiltja megemlíteni.

naezjó... 2019.01.13. 21:56:31

@szociál: Adri lesz ebből, de ezután a hét után akkor mindegyik megérdemli a sorsát. Meg Renit.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:56:52

@Cukorborsó88: rosszabb, mert ostobább, mint era.....

@Vérnyusszancska: van amikor sz@rul öltöztetik fel...... de egyébként a szűk, tapinaci kivételével, igen....

Bekkara 2019.01.13. 21:57:21

Szerintem szerkesztői utasítás volt Reni behívása, mert a szerkik nem akarják, hogy Renyhe teljesen leírja magát, hátha kialussza magát, és jobban lesz.
Annyira jó lenne a játék Renyhe és Kebab nélkül :(

ibsen 2019.01.13. 21:57:23

Reni szeretné ha velük fetrengene mint királynő...de még kezet is adtak egymásnak hogy ennyi volt. Gáz.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:57:30

@ibsen: Idézet renyhe VV kérdez-felelekéből.
"Mi a legkedvesebb vagy leglenyűgözőbb dolog, amit valaha mással tettél?
Szállást biztosítottam ismerősöknek, illetve szoktam segíteni a rászorulókon. Minden mozdulatom lenyűgöző."
Csak mondom.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:57:47

@ibsen: a riportban mindig megemlíti.....

Angora Cardi 2019.01.13. 21:57:49

@hétévszak: nem értem de se nem esztétikus se nem praktikus télen és ha felfázik majd csodálkozik

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:58:14

@Mók_Ica: Arról lehet pont lemaradtam. :D

csincsilla72 2019.01.13. 21:58:41

@Angora Cardi: Ezért fürdik naponta ötször. Fel van fázva, be van gombásodva, folyhat már mindenhol.

malevil2050 2019.01.13. 21:59:20

@Angora Cardi: Ez nem morgás. Ez egy sima ténymegállapítás. Szerivan (ő is volt valamikor). :))

ibsen 2019.01.13. 21:59:21

@Mók_Ica: Igen ez nem maradhat el, ha a nézők esetleg elfelejtenék. Készül kint a szobra már...:D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:59:39

@csincsilla72: Fúúúj, most iderókáztam. Miért kellett ezt így? :D

tvbuzi 2019.01.13. 21:59:43

Meggyüttem. Pont Rossman reklám, Lilu miatt kérem a konténert.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:59:48

Kivi vagyok, hogy ha reni párbajozna, mennyire nyúlna bele ez a fos rtl

csincsilla72 2019.01.13. 22:00:23

@ibsen: Bronzba öntik. Benne is maradhat.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:00:40

@Vérnyusszancska: jó volt! :)
@csincsilla72: fúj,most hányok, küldjenek be canesten tesztet, kombit, kúpot, krémet, sósavat! :D

Angora Cardi 2019.01.13. 22:00:50

@malevil2050: volt és van itt minden
Kinek szurkolsz?

tvbuzi 2019.01.13. 22:01:10

Ancsa lábán mi a fasz van cipő helyett?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:01:14

@Nyuszomuszo83: :)

Neee, nem akarom renyhe táncát.
Roli azt mondta, hogy országos utolsó helyezett? :D :D :D :D

ibsen 2019.01.13. 22:01:51

Ahogy elnézem megvannak az új CSISZ versenyzői:D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:02:02

@csincsilla72: Megbocsátok, de többet ne forduljon elő. :D

Renyhe tudja egyáltalán mi az a hastánc? Miért a zsírcsöcseit rázza?

Angora Cardi 2019.01.13. 22:02:07

@csincsilla72: jaj gondoltam erre fuj.. plusz a tangába minden belemegy a nunusába beleül mindenbe de fürdik fuj a büdös mindenit

tvbuzi 2019.01.13. 22:02:20

Greg Ciccolinának öltözött?

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:02:35

Már megint vizuális környezetszennyezés megy! :(

ibsen 2019.01.13. 22:02:37

@Vérnyusszancska: világ és európai, meg hazai utolsó:D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:02:45

De röhögnék ha reni mellei kiesnének a tartójukból. Jesszus, most ezt miért kell???

Angora Cardi 2019.01.13. 22:02:47

@Vérnyusszancska: ah ez picsarazas es megint tangaban fuj

csincsilla72 2019.01.13. 22:02:48

@Nyuszomuszo83: Én pedig javasolnék egy jó hosszú kivizsgálást. Valahol messze a kameráktól.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:02:53

renyhe nagyon fogja magát szégyelni, ha ezt visszanézi......

Angora Cardi 2019.01.13. 22:03:22

Greg mint udvari bolond es csak vihog, szornyu.

MosóMaca 2019.01.13. 22:03:24

Szerintem ezt is zsu nyeri majd!!!

Mók_Ica 2019.01.13. 22:03:43

greg kecske lett valóban.....

malevil2050 2019.01.13. 22:04:18

@Angora Cardi: Nem tudom még. Nagyon keveset eddig láttam belőlük. És Te kinek?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:04:28

Kiégett a retinám.

Korábbi szériákban nem volt tilos kimondani a teljes világi nevüket?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:04:31

@ibsen: Könnyezem a nevetéstől. :D
@Angora Cardi: Katasztrófa...
@Mók_Ica: Akkor nem egy embert nézünk. Olyan büszke lesz magára meglásd, és nyomni fogja fullban az "én nem bántam meg semmit és bármikor ugyanígy tennék" szöveget.

tvbuzi 2019.01.13. 22:04:50

Adri irt egy novellát és felolvassa?

Angora Cardi 2019.01.13. 22:04:56

Lacika zsonglőrködésben ügyes.
Hunor közepes.

Sevda 2019.01.13. 22:05:02

@Mók_Ica: áh, imádni fogja, sőt.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:05:03

na, nem néztem azóta mióta eltűntem a geronazzos este után.

mindenkivel minden ok?

konténer telehányva?

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:05:05

@Mók_Ica: nem fogja, ez a baj. Mindent teljesen jól csinál. (Nem) :/

Mók_Ica 2019.01.13. 22:05:24

@tvbuzi: gyere, neked mmkk van itt hely :))))

hunyor legalább vmi vicceset csinál :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:05:31

Hello, Malevil2050, látom még a régi avatarod van meg :-))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:05:46

@Szepvoltfiuk: Már vagy ötöt elszállítottak csak ma este, és a hatodik is félig tele. Vagy félig üres? Ki tudja...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:05:55

jaj szegény lelkem, hogy én eztET most nem látom, dikk, de szomorú vagyok
nem

Angora Cardi 2019.01.13. 22:06:03

@malevil2050: én a Lekvár fanclubot vezetem ☺ megvesztegetlek hogy belépj

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:06:28

@Mók_Ica: Hunci vicces. De ha most nyer, Grenyhe megint parádés balhét levág.

nicu71 2019.01.13. 22:06:34

Hunci vicces volt. Lacika végre bemutatta jogy nagyon is ügyes 3 narancs dobálásban

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:06:42

@tvbuzi:
nem nezem, de geronazzonak nem?

Mók_Ica 2019.01.13. 22:06:42

@Szepvoltfiuk: akkorát hoztam, hogy még fér bele :)))) de termelünk rendesen :)))

@Cukorborsó88: ki lesz akadva, hogy milyen kövér.....

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:06:44

@Szepvoltfiuk: mi az hogy, az összes, már segitségünkkel birja csak a takarítást Móki! Látom Geronazzo kiégetett belöled mindent! :D

Dr.Zé 2019.01.13. 22:07:12

Ölég mááááááá!!! Nyújtják mint a rétest. Jeleket a síkoltó démonnak. haladjunk!

Sevda 2019.01.13. 22:07:32

Hunor volt eddig a legkreatívabb versenyző a kimitnemtudban

Oh my... 2019.01.13. 22:07:35

'estét! :) jöttem a kiválasztásra, és látva, hogy miket írtok, nem bántam meg, hogy passzoltam az öfit, valahogy sejtettem, hogy megint az útszéli tramplit nyomják majd, és valóban... én ezt a szart addig nem vagyok hajlandó nézni, amíg haza nem takarodik az ordenáré renyhe-riherongy az ormótlan bojlertestével, a repedtfazék házmesterné hangjával= undorodom tőle, egy komplett audiovizuális garbage, vagyis nem, inkább biohazard, úgy, ahogy van, szalplz szóljatok, ha kezdődik az érdemi rész, a jeldobálás - azt a kis időt talán elviselem valahogy, max leveszem a hangot és eltakarom a szemem, amikor a teleszart búvárruha produkciózik majd... ;)

és mindjárt tippcsiznék is egyet, ha már itt vagyok: a kivánságomnak hangot adva, Renyhét várom kiválasztottnak...

(addig meg nézem tovább a Valami Amerika 3-at, ennél még az is jobb!)

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:08:03

@Nyuszomuszo83:
ki, annyira, hogy telibeszartam tényleg.

azért jöttem erre, mert hiányoztatok.:D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:08:19

@Mók_Ica: azt sem, ezt bent is tudhatná. Teljesen elszállt magától, menthetetlen.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:08:45

@Nyuszomuszo83: mmkk cukik vagytok, hogy segítetek nekem :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:09:19

@Angora Cardi: zsizsik olyan mint az Addams Family Morticia-ja! :D

hétévszak 2019.01.13. 22:09:28

mi volt hunor produkciója? lemaradtam.

malevil2050 2019.01.13. 22:09:35

@Majom1Parádé: Szia! Mici nénémet nincsen kire cserélnem. :))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:09:53

@hétévszak: Össze-vissza bénázott zsonglőrködés címszóval. :D

Cimili 2019.01.13. 22:10:00

végre nem az ócska renyhe nyert.

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:10:17

Lacika szerint hunor 360 fokos fordulatot vett

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:10:30

@Szepvoltfiuk: te is! :)
@Mók_Ica: ez evidens mmkk!

Naaa Zsizsik megint nyert!

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:10:35

@Vérnyusszancska:
na, ez nekem új, nem úgy volt, hogy rúdtácol a retek?

Cimili 2019.01.13. 22:10:44

na megnyertem úgymondnak a naptárt?????????

MosóMaca 2019.01.13. 22:10:55

A naptárban is a bolondlámy pózolt a legjobban a nézők szerint. Hogy én mennyire meg vagyok lepve....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:10:57

visszajött a stream, és mit kell látnom? reni a harmadik? miiiiiiiiiiiiiiii

tvbuzi 2019.01.13. 22:11:12

Ancsa elfelejtette, hogy ő is vellalakó?

Mók_Ica 2019.01.13. 22:11:32

@Szepvoltfiuk: függő vagy, mi???? :)))) mi is azért vagyunk itt.... :))))

@Cukorborsó88: ki akarja megmenteni??? :)))) remélem csoki.... höhööhhöhöhöhö

@oh..my...: no, kezdődikkkkkk

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:11:56

@Cukorborsó88:

aaaaaa. a ix. kerületi rostás kálmánka megmondta a tutit.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:11:58

@Cukorborsó88: legalább ugyanott van!

Lacika ismeri a Viharszigetet! Újabb piriponty neki! :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:12:10

Na, szimpátiaszavazáson renyhe harmadik. Pfeeej
@Szepvoltfiuk: De most hastáncolni kellett, arra meg azt hitte, hogy ha a bögyeit rázza, akkor jóvan, ja meg a karfiolos valagát.
@hétévszak: Szívcsi :D

MosóMaca 2019.01.13. 22:12:22

Komolyan meg fogják szavazni zsizsikest nyertesnek bazzzz.

malevil2050 2019.01.13. 22:12:51

@Angora Cardi: Írtam vala, hogy nem vagyok annyira képben , ők kik?

nicu71 2019.01.13. 22:13:06

Fuj. Kit erdekel 120adjára is hogy jott vissza a nyomorult G.

naezjó... 2019.01.13. 22:13:16

ez már a sokadik, kb lefőtt, hogy Zsuzsu nyer. Egy kurva mosolyra nem volt képes, de tök mindegy, amiről a nézők döntenek, azt ő nyeri.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:13:16

Miééért? Kiafaszomat érdekli Greg visszatérése?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:13:21

Baszki, hihetetlen számomra, hogy ennyire öntelt hólyag Greg, hogy ez élvezeti érték számára, hogy megnézze amikor visszajött.

Cimili 2019.01.13. 22:14:04

@úgymond olvasó mmkk: ok, majd titkosban küldöm el, senki nem fogja megtudni.:) nem bánom, esetleg tovább ajándékozhatod.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:14:13

na jó. beáldozom magam. rámegyek a streamre.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:14:20

Szvsz renyhe lejáratása is a retek részéről amiatt van, hogy lecsatlakoztassák Zsuzsuról, hogy megágyazzanak a győzelmének.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:14:43

lenémítottam a jelrakásig, oh ja

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:15:17

Ez a greg tényleg egy idióta. Mit gondolt bazmeg, hogy nem látják az emberek, hogy fingik a villában?

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:15:23

Ezt most muszáj volt még 1x megnéznünk?!

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:15:36

Greg elpirult a raklap highlighter alatt, ég a ridikül!

Oh my... 2019.01.13. 22:15:47

@Vérnyusszancska: köszi-pacsi nyusszancska! :) remélem, kibeszélős, leleplezős bejátszásokat is beadnak az ápoltaknak végre, nem csak ezeket az uncsi, semmitmondó, lényegtelen részleteket, csak higy legyen nekik egy kis IZGALOM! ;PP

nicu71 2019.01.13. 22:15:57

@Angora Cardi: én is. ❤️Éljen Lackó király. Végül is jol jött ki a királyságból, ugye? Talán Zsuzska farvizén kicsit, de ez jó.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:15:59

a sors is így akarta, nem jó a stream.

viszont közkérdés:

visszanézzem ezeket a napokat, vagy mit csináljak?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:16:45

@oh..my...: Áhhh, lópikulát. Soha nem adnak ilyet be, pláne nem olyat ami lejáratja a szeriklubot. :/

IGEN, élő adásban összevesztek örökre. Imádom!! :D

tvbuzi 2019.01.13. 22:17:00

A Trianontól elcsatolt területek összevesztek

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:17:02

B+ renyhe már nem bír magával. Kb 2 mp-ig kussban volt

Oh my... 2019.01.13. 22:17:02

MUTE gomb, TAKARODJ A KÉPERNYŐMRŐL ÓCSKA RIPACS BÁLNAAAA!!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:17:03

@Szepvoltfiuk: ha a twitchen nézed, a maunika001 működik

naezjó... 2019.01.13. 22:17:11

Gyerünk Zsuzsika, szórd meg renyhét, a királyt meg vidd magaddal!

Angora Cardi 2019.01.13. 22:17:11

Két bula egymást kutyázza élőben.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:17:18

@Szepvoltfiuk: Semmi esetre sem. Vagy ha baromi ideges akarsz lenni renyhétől. :)

MosóMaca 2019.01.13. 22:17:26

Nem tippeltem! Teszek egyet Renyhére,hátha telepáciával bevonzzuk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:17:38

Most. Most. Most mutassák meg Grenyhe kibeszélősóját. Léciiiiiii

tvbuzi 2019.01.13. 22:17:51

Egymásra basszák a jelet vaj'h?

malevil2050 2019.01.13. 22:17:55

@Majom1Parádé: Belenéztem , hogy mi a felhozatal . Olvasgattam itt egy kicsit. Lényegében ennyi volt.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:18:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nagyon drukkolok, hogy benne legyen. Milyen üvöltözés lenne ott basszus. De greg miatt szvsz nem fogják. :(

Mók_Ica 2019.01.13. 22:18:30

@Szepvoltfiuk: olvasd el a posztcsikat.... ha kíváncsi vagy renyhe rikácsolására, csak akkor nézd vissza.....

Sevda 2019.01.13. 22:18:49

Miért olyanokat játszanak be, ahol mindenki ott volt, miért nem kibeszélős, másik háta mögött sutyorgós dolgokat? Hát jesszus.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:19:06

@Angora Cardi: az nekünk jó. Mert ha nem egymásra pakolnak, akkor kuka a tisztaszívű elmélet. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:19:11

@MosóMaca: én is ebben reménykedem! Telepácia talán működik majd! De lehet voodoozok is! :D

AmanEdi 2019.01.13. 22:19:19

Zsu tegye rá Renire a jelet mert Reni rá fogja

Oh my... 2019.01.13. 22:19:34

@Vérnyusszancska: mert nincs fantáziájuk semmi, szerkik mondjatok le!!!!!! legalább szavaztatnának meg minket, hogy beadják-e.... ilyen volt már, most is kéne!

megint ruppót nem érő uncsi bejátszás, MINEK????!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:19:58

@úgymond olvasó mmkk:
na, akkor mégiscsak csatlakoztam az öngyilkosjelöltek szektájához.

hail david koresh!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:20:08

@oh..my...: Pedig én is tökre bírnám. Nem értem, hogy ezeket miért nem játsszák meg? Na jó, szívem mélyén tudom, de akkor is rohadtul bosszant. :(

Angora Cardi 2019.01.13. 22:20:17

@nicu71: jó ez nekünk bárhogy is volt ❤

MosóMaca 2019.01.13. 22:20:26

Bakker! Az öribaris karkötős után bevágjatták volna greg szívszeretettel teli dumcsiját renyhével

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:20:35

@tvbuzi: Egy olyan párbajt de megnéznék. Isteni lenne.

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:20:58

@tvbuzi: nemsokára kiderül mi jön elő pici szívükből. Zsu sztem renire rakja, ő eddig is arra tett akire berágott.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:21:08

@Vérnyusszancska: korábbiakban volt és voltak nagy kerek szemek, aztán anyázás.
Itt csak egy volt és véletlenül, mikor Zsu, Ribi és FarÁnusz veszekedtek.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:21:37

@tvbuzi: renyhe bárkivel menne, ótvar rikács lenne a stúdióban.....

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:21:41

Nem fognak kibeszélést mutatni nem olyan tökösek, pedig abból lenne aztán balhé! Imádnám, élőben mint a múltkori kiválasztásnál a sátánizmus! :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:22:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Áhh, most se vágták be. Komolyan a franc kivan már, hogy ennyit nem kaphatunk. :/

AmanEdi 2019.01.13. 22:22:37

Hoppá azt hittem Roli felhasználja

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:22:46

Most levehetné Hunci a lilát Gregről, mert ő már kimondta, hogy nem szeretné. Ergo a másodikat már nem rakhatja magára.

Oh my... 2019.01.13. 22:22:50

@MosóMaca: én is ezért tettem rá...

Dr.Zé 2019.01.13. 22:23:26

Mekkora hibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Rollóóóóóóóóóóó.

Sevda 2019.01.13. 22:23:34

Reni mit pofázik bele akkor, amikor mást kérdeznek, hát hihetetlen, én nagyon megverném ☹️

tvbuzi 2019.01.13. 22:24:25

Gyüvő héten nem dolgozom, megyek a SPA-ba meg ilyenek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:24:31

Adrika milyen kis okoska. Csak minek árulja el, hogy ismeri a koreót. :--)

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:24:39

most hogy vagy 5-6 nap után látom a szutykokat, nem lehetne hogy tényleg kiküldik mindegyiket a picsába?

aztán kullogjanak haza a gecibe.

Oh my... 2019.01.13. 22:24:48

@MosóMaca: impotens szerkik fantáziátlan f@szok ehhez / is!!

ibsen 2019.01.13. 22:25:22

Zsu jól döntött Renit illetően az ország-világot kihagyhatta volna:-)

Reni meg magát járatta le ismét.

AmanEdi 2019.01.13. 22:25:38

Reni:A színésznő már többet nem tud színészkedni vagyis Zsu

tvbuzi 2019.01.13. 22:26:24

@ibsen: legalább Trianont kihagyta

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:26:34

@tvbuzi: tudod, mi fog következni. tőled jobbra lévő legközelebbi tárgy injektálása a szádba :))))))