Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x70 - Barátságunk erdejébe vaddisznó fog költözni

2019. január 13. 18:23 - lulu1.0

Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket. Ani is azt mondja, van gond ezzel az I. László nevével fémjelzett kuplerájjal villakirálysággal, bár ő teljesen más aspektusból gondolja ezt, mint én. Részéről a renitens alattvalók állandó borstörési késztetései lesznek felemlegetve, részemről meg sír a lelkem, hogy akár még nézhetőt is lehetett volna csinálni ebből a hétből egy kis profizmussal, jobbra törekvéssel, de a hangsúly a lehetett volnán marad.

1_2.jpg

Ebben az adásban azon megy a senyvedés, hogy már majdnem a pihiszuszi idő előtt jut eszébe a királynak s kancellárjának, hogy rendet rakasson a jónéppel. Mivel a népet kitoloncolták a nappali élettérbe, persze, hogy ott áll hegyekben a szivacs, ágynemű, törülköző, miegymás. Na, most ezt kéne elpakolniuk, de sebtiben, így már indul is a magas cé. Hogy ez egy baromság, és miért pont most, és oké, hogy ez a két nyomorult itt most nagyon élvezi, hogy alázhatja a többit, de lesz ez még így se! A hangemelésért cserébe jönnek a büntetést kilátásba helyező fenyegetések, de már nincs megállás. A szív csapata nem tűri tovább, hogy őket porban-sárban húzgálják. Ennek eredményeképpen Renáta megy a szoliba egy órára (nem bekapcsolt állapotában), a többi meg a sarokba. Szó szerint.

Lacika nekem egyébként mindent hoz, amit egy balfasz vezető hozhat. Mondjuk az is igaz, hogy bármelyik kosztümös, lefejezős szarban - próbafolyamat nélkül és mégis - hitelesen alakíthatná a szifilisztől elhülyült, alapvetően nem rosszindulatú, ámde butácska/ egoista uralkodót, aki úgy jött létre, hogy mindenféle unokatestvérek üzekedtek egymással, fittyet hányva a beltenyészet veszélyeire és a genetikára. Jól tudjuk azt is, hogy sokszor előfordul, nem az erre hivatott kerül hatalomra, pozícióba, de Roli vajon olykor-olykor gondolkodik-e azon, hogy egy jól irányzott gége ütéssel kiiktatja Lacikirályt, amikor az ilyeneket mond, hogy

Mindenkinek más büntetés fog lenni!

3_2.jpg

Határozottan tetszett, amikor Adri – kikancsintva az alattvaló szerepéből – felszólította Rolit és Lacikát, hogy kapják már össze magukat oszt vigyenek már ebbe a játékba némi humort, illetve izgalmat, mert olyan fájdalommal élnek ők most a villában, hogy a nézők valószínűsíthetően már sírnak a képernyők előtt. A NÉZŐK NEVÉBEN IS KÖSZÖNÖM NEKED, ADRI! Ugyan történni már semmi sem fog, mert Lacika alkalmatlan és teljesen össze van zavarodva, hogy lehetne ebből a trutymóból még kihozni valami jót, s Roli – hiába dicsérik itt sokan, hogy vakok között ő a félszemű – se akkora spíler játékos, hogy át tudja ugrani a kicsinyes bünti osztogatást, meg, hogy Lacikát terelgesse, mint egy sunyi juhász.

Greg sem mond hülyeséget akkor, amikor azt fejtegeti, Lacika óriási csalódás ebben a szerepkörben, és hozza fel példaként a mondást, adj hatalmat valaki kezébe, és meglátod, milyen ember vala. Amíg a sarokban kell állnia a „népnek” is szanaszét oltják a két tesze-toszát. Reni időközben már elmajszolt háromnegyed milkát a szaunaszámüzetésben, de a maradékot, kb. négy kockányit, lelkesen beviszi a kis barátainak, majd ő is ráidomul egy sarokra, és ott hallgatja meg az újabb büntetését – immár a zugcsokievésért - , ami majd az lesz, hogy a következő hallózásnál már csak kenyeret és vizet vehet majd magához. Hmm, lehet, hogy a gonosz energiák telefingták a szobát a büntetés ideje alatt? Greg vajon mi másért állt neki a sarokba állás lefújását követően azonnal és látványosan illatosító aerosolt eregetni a légtérbe?

5_2.jpg

A reklám után állítólag a királyság legsötétebb órái következnek majd, de én kétkedem. Tartok tőle, hogy inkább üvöltözés várható, sem mint valami ingerküszöböt legalább alulról megbirizgáló változás a játék menetében. Kár, hogy ilyen jól látok előre, mert tényleg ez történt. Nevezzük a folyamatot lázadásnak. Az előkészületek során Reni fehér zászlót gondolt lengetni, de amikor Hunor kiröhögte, majd felvilágosította, hogy ez bizony világszerte a megadás jele, letett róla. Helyette fakanalat és egyéb csörömpölésre alkalmas eszközöket kaptak a kezükbe, hogy így vonuljanak aztán a hálóba, elégedetlenséget kifejezni.

6_2.jpg

Ebből meg következik a végeláthatatlan újabb bünti, ami ismételt sarokba – Reni esetében sarokra – állást jelent, aztán meg olyat, hogy fekete zsákba gyűjtik a fürdőből a tisztálkodó szereket. Mivel Roli egy úr, a tampont nem venné el, de Renit akkor már semmi sem veti vissza a szokásos károgásban és üvölti, fújtat, hogy most már aztán tényleg elég és vége! Az összes többi is egyetért változatlanul, hogy az oktondi szopatásból legyen már elég végre. Lacika ennek, vagy valaminek hatására, de megenyhül és igyekszik szót érteni népével. Lefekvés előtt tiszta lapról hadovál. Láthatóan az már nem tetszik neki, amikor Reni követeléseket kezd el felsorolni, hogy például pakolják nekik vissza a fürdőbe, amiket elkoboztak, de nemet mondani nem mer. Ennek oldalágaként még Hunort találják meg a többiek, miszerint egy áruló, amiért tartotta a gyertyát zsákot, ám a gyanúsított nem esik mély letargiába. Inkább csak azt fájlalja, hogya héten nem tud bandázni a szívének kedvesekkel, Lacival és Rolival.

7_2.jpg

Másnap reggel végre feladatot kapnak a skacok. Portréfestés a királyról. A háttérben finom hárfamuzsika szól (nem). Az alattvalók meglepő festői kvalitásokról tettek tanúbizonyságot. Elrugaszkodva a kör-pálcika emberformálástól, egészen jókat alkottak. Már majdnem azt hiszem, hogy most majd jön egy jópofa, röhögős kiértékelés, de helyette ismét az armageddon érkezik. Roli még nem tudja, hogy mit ránt magára, amikor a lakók törülközőivel merészeli letakarni a műveket. Reni a hálóból kilépve már üvölt is ismét. Renike baszod, ha majd egyszer kijössz onnan és visszaolvasol minket, R-É-M-E-S ez a non-stop rikácsolás. Javaslom, hogy vegyél vissza a cigányasszony virtusból, mert A. a hangszálaid már most rottyon vannak, B. valaki fejbe fog csapni egy szívlapáttal, és FEL FOGJÁK MENTENI!

8_2.jpg

Szóval még mielőtt eljutnánk oda, hogy ki a hányadik helyezett, nagyon nagyon nagyon sokszor meghallgathatjuk azt, hogy undorító, igénytelen retek, aki más tisztálkodásra fejlesztett eszközeivel festményt takar le. Sőt! Gáz, undorító, igénytelen retek mindenki, aki más bármilyen cuccához érni mer egyáltalán engedély nélkül.  Itt lesz pár másodperc, amikor Reni az ajtót majd kitépve a helyéről a kertben hűti le önnön kedélyeit, és ahol megtudhatjuk, hogy az ő festménye végez az ötödik helyen. Negyedik helyezett Adri pályamunkája, aki jól kapta el Lacika ülését. Harmadik lett Hunor, a második Zsu, Greg pedig az első. Reni ekkor már újra in the house és már megint vernyákol, de immár senki, de senki nem képes őt, a törülközőjét meg a testét komolyan venni.

9_1.jpg

Festészet után királynőválasztás az új játék. No, nem a Sarkakatás Miss World Hungary, csak olyan házi fajta. A meglévő csatakancákból választanak egyet Lacika mellé, hátha jó hatással lesz rá. Értsd, hátha végre történik valami. Reni természetesen magát gondolná a legalkalmasabbnak, de nem esszük ilyen forrón azt a kását. Először bugyikában vonulgatnak, aztán meg ruhácskában. Semmi extra. Ha csak az nem, hogy Zsu már megint az élre tör. Nem tudni, hogy a könnyeinek köszönhetően, vagy, mert a valóságban tényleg ennyire szuggesztív, de már nem először hozzák ki a srácok győztesként egy-egy olyan versenyben, ahol bizony a külcsín számít. Lehet, hogy ez valami szánalom?! Máskülönben miért?! Zsu nagyon jól sminkelhető pofival bír, ezt aláírom, de nyak alatt a tipikus teleszart búvárruha effektus. Értem,hogy ezek a srácok már egy meztelen csigára is gerjednének, meg azt is, hogy a sok együttélés és az ebből adódó csöcs-segg nézés egy idő után immunissá tesz, de a lelkesedésük konkrétan és már nem először indokolatlan.

10_1.jpg

Hogy miként jönnek ide a könnyek báj d övéj? Úgy, hogy Zsu és Reni összepattantak valamin a nagy előkészület során és repkedtek a bolond vagy, nem vagyok, te idegbeteg vagy, nem igaz, te vagy azok. Még egy tetemre párbajra hívás is befigyelt. Jó, ezt persze az vegye komolyan, akinek három anyja van, de az is tisztán-világosan látható, hogy Zsu egyre inkább Adrihoz hasonló perifériára kerül a szív négyesében. Reni és Greg már minden adásban beszélnek arról, hogy ezt épp elmével nem lehet elviselni. Zsu szájából pedig hallhatjuk az egyik legtöbbet elhangzó mondatot a VV9-ben, miszerint én még emberben ekkorát nem csalódtam.

11_1.jpg

Visszatérve a párválasztásra Zsuzsu könnyekkel küszködve és zaklatottan is fölényesen verte a mezőnyt a piros ruhácskájában, miközben ezek jöttek ki a száján:

Én a királyság mellett azokat az érveket hoznám fel, hogy eltörölném ezeket a kemény törvényeket, megpróbálnék jobban az emberek kedvébe járni, illetve szobrokat állítanák azokra az emberekre és példaértéket adnék, akik nagyon fontosak számomra. Én úgy gondolom, hogy Amerikában a függetlenség dominál, és én ezt vezetném be ebbe az országba.

12_3.jpg

Az elcsépelt szeretet és világbéke ugyan kimaradt, de a ház ifjai így is tátott szájjal és LENYŰGÖZVE HALLGATTÁK, s közben nem győzték a szépségét méltatni. Ebből következik számomra, hogy ha az ember kellően szenvedélyes, beszélhet bármilyen faszságot, követőkre talál. Kár, hogy ez a hipotézis nem csupán a villa falain belül került bizonyításra, hanem abszolút kiterjeszthető ország-világszinten. Nem baj, nehogy itt elkeseredjünk a felismeréstől! Örvendezzünk inkább, hogy ma este kiválasztás és csak pár óra választ el attól, hogy megtudhassuk, kire kerül ismét a zöld kendő. Na, és vajon Hunornak sikerül e megfűzni Lacikát, hogy Rolit leváltva, őt kancellárjává tegye?! Ezekről és a világ nagy dolgairól lehet itt mostantól diskurálni, kérem! XD

 

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2019.01.13. 18:34:45

Nem azt mondta adnék hanem azt hogy ADNÁK, kérem javítani

Angora Cardi 2019.01.13. 18:36:00

Maiban házasság is lesz szájrapuszival.

bElannaTorres 2019.01.13. 18:43:14

Köszi nagyon jó lett:)
Zsu szerintem azért nyerte, mert adrit akarják jelölni így őt nem hozhatták ki győztesnek, Renitől meg már kivannak idegileg

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 18:49:37

adNÁK én is. Renyhének egy szájzárat.

lulu1.0 2019.01.13. 18:53:30

@Angora Cardi: Jogos! Idézni csak pontosan és szépen... :-D

Sargabogre 2019.01.13. 19:05:40

Reni baszki fejezd már be. komolyan 1 levél xanaxot letolatnék vele. Pedig az elején még bírtam, de most már egy non-stop károgó idegbeteg. nagyon remélem, hogy a többiek is így látják és Adri helyett őt sorozzák meg.

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 19:09:34

"Nem tudni, hogy a könnyeinek köszönhetően, vagy, mert a valóságban tényleg ennyire szuggesztív, de már nem először hozzák ki a srácok győztesként egy-egy olyan versenyben, ahol bizony a külcsín számít. Lehet, hogy ez valami szánalom?! "
Néha úgy érzem, tényleg Zsu irányítja a villa életét: mindenki vigyáz rá, hogy meg ne bántsa, meg ne sértse a lelkét, és ha már sír szegény, akkor legyen ő a királynő. Megnyeretik vele (a villalakók és a szerkik) ezt a szériát, ha így folytatódik.

Angora Cardi 2019.01.13. 19:11:40

@KólaMámor: és Renáta? Ha valami nem úgy van ahogy akarja ő is üvölt

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 19:15:19

@Angora Cardi: ez igaz, de Renyhe legalább emellett nem is nyeri meg a feladatokat a sápitozásáért cserébe, Zsu viszont valamiért igen. Félre ne érts, Renit sem bírom.

javier2 2019.01.13. 19:20:07

gyerünk roli kapard ki a gesztenyét cáfolj rá sixx papára
gyerünk srácok
hun- angola 32:21

Angora Cardi 2019.01.13. 19:21:55

@KólaMámor: én sem bírom egyiket sem :/

javier2 2019.01.13. 19:22:14

shaolin testvérek beárazták europát
és ha bika kezdetű nevű izraeli sportoló nem ökleli fel sanyi öccsét akkor ma is tarolunk

javier2 2019.01.13. 19:25:10

@KólaMámor: lehetett adrira zsura renire szavazni
reni kiesett alapból, adri-zsu kettős közül azért nem volt nagy választási lehetőség
(lacika adrira akar pakolni) konzekvens maradt

Bekkara 2019.01.13. 19:25:16

Bántjátok Zsu alakját, de a 3 nő közül még a legvékonyabb és legkevésbé csülkös, ami nagy szó. Adrinak olyan sonkái vannak, hogy csak néztem :D Renyhe meg lopkodja a tábla milkákat, pedig nem sok idő, és újra 95 kiló lesz.

Felis minor 2019.01.13. 19:28:05

Szuper posztcsi! Renyhénél már egy ideje elmentek otthonról. Szerintem alapból nem lenne rossz ember, de bekattant a bezártságtól, ő már menthetetlen, neki tennének szívességet, ha hazazavarnák.

javier2 2019.01.13. 19:28:13

@Bekkara: én nem bántom adri is bejön olyan töltött galamb

mindenévfoglalt 2019.01.13. 19:29:02

Három lány közül külsőre Zsu van az első helyen, ez ennyiről szólt szerintem.

mobilos perpetuum 2019.01.13. 19:30:38

@KólaMámor: A 66. adás végén Lacika megborotválkozva, háttérzene: Idegenek az éjszakában c. szerelmes nóta, Zsu mondja, muti, muti, muti, úristen, úristen - és megy a fiú után. Háttér videók közt található volt olyan korábban, ahol Zsu incselkedett Lacikával, valamiért nem került bele az összefoglalóba. Máskor Lackó feküdt be Zsu mellé, ha nem is éjszaka. Nem a sírás miatt lett királynő.

ibsen 2019.01.13. 19:30:39

Zsu szerintem azért "nyert" mert Reni semmi újat nem hozott, Adri dettó, Zsu legalább összehablatyolt valami olyat amire ezek felkapták a fejüket. Ennyi.

javier2 2019.01.13. 19:30:59

reni jó lenne az ördögűzőbe

mindenévfoglalt 2019.01.13. 19:31:58

@Felis minor: Önkínzásként megnéztem Reni bekötöző videóját (valaki linkelte korábban), és ő már a videójában sem volt túl nyugodt természetű.
Az anyjával konkrétan úgy üvöltözött, hogy én ezért simán szájba vágtam volna, csak képernyőn keresztül nem ment.

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 19:36:41

Jó, rendben, remélem, hogy nem lesz igazam azzal kapcsolatban, amit írtam, hogy megnyeretik vele.
De azért az is eszembe jut, hogy a fitt héten, amikor bronzkrémmel bekenve kellett pózolniuk, akkor is Zsu nyert, pedig akkor még bent volt VVRibi is, akit szintén ki nem állhattam, de el kell ismernem, hogy k*rvajó teste volt, főleg a másik 3 lányhoz képest.

ibsen 2019.01.13. 19:38:07

Lacika hogy fosott hogy ha nem Reni lesz a királynő....:-))

ibsen 2019.01.13. 19:40:09

@KólaMámor: Ott Vivi nyert volna szerintem, de Zsut hozták ki. Az első ilyen versenyen ahol táncolni kellett a srácoknak Zsu azzal a plusszal nyert hogy levette a melltartóját és belőle ezt abszolút nem nézték ki.

ibsen 2019.01.13. 19:42:19

@mindenévfoglalt: Én is kihagytam, de azt hiszem túlteljesítette azt amit a videóban művelhetett sokszorosan.:-))

Felis minor 2019.01.13. 19:45:15

@mindenévfoglalt: az volt, ahol az anyuci leverte őt? Én azon nagyon röhögtem. :-)
Nem tudom, én ezeket a jószágokat úgy értékelem, mintha mellettük kellene élnem. Akkor voltam ilyenekkel egy karámba zárva, mikor az észak-magyarországi általános és középiskolákba belekerült a fajtájuk. Néha elképzelem, hogy az osztálytársaim és kategorizálom őket a skatulyáimba: Zsu az a csaj, aki senkivel sincs rosszban, de a jó érzésű emberek elővigyázatosságból kerülik, Renyhe az, aki mindenkivel veszekszik, de érthetetlen okokból mindenki csípi őt (olyannyira, hogy téged közösítenek ki, ha kritizálni mered), Adri az, akinek nincsenek barátai, de mindig el lehet dumálni, viszont belső ösztöntől vezérelve semmit nem adnál neki kölcsön, Roli, aki nem tud nővel kapcsolatot kialakítani, helyette matek fakultációra jár, Hunci a szépfiú, Lacika, aki nem érti miért bukott meg és nincs szíved azt mondani neki, hogy ne rólad másolja a dolgoztatot, Greg meg az önmagát menőnek képzelő ostobaklikk húzóembere. Nincs már köztük olyan nagyon kirívóan gáz ember, mint amilyen volt pl. az Era, ő az a csaj lenne, aki mindig lehúz cigivel, érdekből megjátssza, hogy barátok vagytok, utána meg hátba támad. Summázva: Renyhe sosem volt normális, de azért ezzel a társasággal már majdnem, hogy el vagyunk kényeztetve. Kár, hogy szörnyen unalmasra szerkesztik az öfiket, a BV alapján az jött le most is, hogy történnek ott dolgok, csak nekünk mutatják mindig az értelmetlen Renyheműsort.

csillagporszem 2019.01.13. 19:46:42

@KólaMámor:
Zsu azért fogja megnyerni, mert különleges.
Nem tökéletes, de senki sem az a villában.
Vannak kiakadásai, de olyankor ha támadják őt vagy valamelyik “barátját” (azért teszem idézőjelbe, mert azok nem tekintik annak).
Sokat sír, de azért, mert érzékeny.
A többiek karakterét láttuk már korábbi vv-kben, ilyen csajt még nem igazán.
És végül, de nem utolsósorban, azért fog nyerni, mert nagyon sokan szeretik és rá fognak szavazni :)

Angora Cardi 2019.01.13. 19:47:27

@KólaMámor: láttuk sajnos
Én azért kősziklaként Lacikát támogatom

Hajrá Lekvár!

Mate4182 2019.01.13. 19:50:44

elismerem hogy Lacika es Roli neha talan tultoltak a szigort, de en speciel meg kemenyebb lettem volna, de cask Renyhevel.

az elso suttyo flegmaskodas kozepen lefokoztam volna 7esnek es kikoltoztettem volna a mosokonyhaba egyedul egy hetre. amugy meg kicsit tobbet ADNI nekik es a tobbiek szerintem egybol mashogy alltak volna hozza a dolgokhoz.

legyunk oszintek amikor az arcodba rohog egy olyan no (akirol nehez eldonteni hogy egy 90es evekbeli transzi prosti az m0srol vagy annak az ndk-s stricije ) meg lecsicskaz meg latvanyosan ignoralja akarmit is mondasz neki, ott nalam is nyilna a bicska.

sot en meg a szerkik helyeben is megbuntettem volna renyhet mielott ennyire elkanaszodik ez az egesz helyzet

Mate4182 2019.01.13. 19:52:49

@csillagporszem: És végül, de nem utolsósorban, azért fog nyerni, mert nagyon sokan szeretik és rá fognak szavazni :)

szerintem az ot ovezo szeretet kb annyira eros mostanra mint anno amit Radicsrol hittunk az elso parbaj utolso perceig. amikor Zsu a dontoben kiesik (mert parbajozni o is meg renyhe is cask akkor fog ha kihivjak oket, tok egyertelmu hogy ingyenmenetben akarnak a dontoig menetelni) baromi paradesan fognak kiesni.

sot renyhe esetben meg azt is megkockaztatom hogy az orok record 82-18as arany is megdontesre kerul (es o veszit)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 19:53:58

Emelem a tétet, ha Renyhe lesz a kiválasztott, akkor a Hősök terén mindenkit lecummantok !
Pedig elhihetitek, nem szeretek sz*pni :)

bElannaTorres 2019.01.13. 19:55:14

@Mate4182: az lett volna csak a szánalmas, ha a szerkik segítsége kell lacikáéknak...
Sokat írtátok ezt de nem értettem, meg lehetett oldani, rinyál hát rinyál. Pár jó programot kitalálhattak volna a népnek. Akár olyan valami főzőverseny, táncverseny bármi. Már a végén a szerkik dobtak be programot mint a festés meg a királynőválasztás.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 19:57:40

@szociál: ez már a múltkor se jött be, cicaveréb, nem kéne erőltetni :)

bElannaTorres 2019.01.13. 19:57:46

például ha főzőverseny, lacikáék eljátszhatták volna a séfeket a konyhaséfből még ők is jól jönnek ki belőle

csillagporszem 2019.01.13. 20:00:48

@Mate4182:
Azt hittétek Radics visszafog menni? Nèha tényleg körbenézhetnétek a neten. Egyértelmű volt akkor, hogy kifog esni, mindenki utálta.
Reni az kiesik. Mondjuk nézelődtem délután egy kicsit a fészen, elég sok rajongója van még, de egy Roli ellen kiesne. Egyébként meg mégis hogyan legyen Zsu kiválasztott ha nem tesznek rá Roliék? Pakolja magára a jelet?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 20:00:52

Kíváncsi leszek a mai esti jelrakásra. Ez most nekem nagyon kérdőjeles.

Maximista vagyok 2019.01.13. 20:01:05

Renit húzzátok be nekem a mai tetemre hívásnál, köszi.

Mate4182 2019.01.13. 20:01:43

@bElannaTorres: az lett volna csak a szánalmas, ha a szerkik segítsége kell lacikáéknak...

nincs ebben semi szanalmas. ha az a heti program hogy valaki a kiraly es a tobbinek kovetnie kell az utasiasokat es valaki telibe szarja ezt es meg sportot is uz abbol meddig lehet fesziteni a hurt, akkor igenis a szerkesztoknek kell bekuldeni egy levelet hogy: hoppacska haver ez nem fer bele

ez most olyan mintha valaki nem kapna buntetest amiert bejarkal a raktarba, mondvan hogy majd a villamester majd megbunteti

a renyhe felek a sajat anyjuknak se koszonnek vissza, nemhogy barmikor barmifele szabalyt kovetni tudjanak. szerintem meg a szerkesztoket is nekiallna lecsicskazni ha azok megbuntetnek
tudom elfogultnak tunik de azi s vagyok. a 6. vv kivetelevel mindet megneztem, vmelyik nap vegigbongesztuk bnommel az osszes valaha szerepelt arcot es megallapitottuk hogy renyhenel irritalobb meg nem volt a Magyar reality tortenelmeben

Mate4182 2019.01.13. 20:03:08

@csillagporszem: Zsut erosnek tartani most, ugyanolyan mint Radicsot anno

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 20:04:17

Jó estét! Lulu jó lett! Köszi! Ki vagyok puculkodva, hajam belőttem-nem mint Jimmy-és három óra alvás által olyan fitt vagyok mint egy vizihulla! De jesztödéj! :D

Angora Cardi 2019.01.13. 20:05:12

@Mate4182: és nagyon sokan utálják is az elkényeztetett tucat buta hiszti zsut...

bElannaTorres 2019.01.13. 20:05:21

@Mate4182: az lehet, de betartotta a büntetést amit a király adott neki, nem volt okuk rászólni. Arról van szó, hogy lacika gyenge volt királynak, eleve magából indult ki, ő alázatos lett volna ezt is várta mindenkitől, de azt nem ismerte fel idejében, hogy mások nem olyanok mint ő:)

Angora Cardi 2019.01.13. 20:06:56

Vilallabullában benne van a szerkik adnak feladatot. Elkéstek.
Laci Roli ha keményebb ha engedékenyebb úgyse jó senkinek.
Asszem huszadjára írtam le.

csillagporszem 2019.01.13. 20:07:21

@Mate4182: Ahogy érzed, a végén majd kiderül :)

mindenévfoglalt 2019.01.13. 20:09:56

@csillagporszem:
"Zsu azért fogja megnyerni, mert különleges."
nem különleges, ezer ilyen rohangál manapság, az ő korosztályára kifejezetten jellemző ez a viselkedés.

"Nem tökéletes, de senki sem az a villában."
Ezzel kétségkívül egyet tudok érteni.

"Vannak kiakadásai, de olyankor ha támadják őt vagy valamelyik “barátját” (azért teszem idézőjelbe, mert azok nem tekintik annak)."
Én csak akkor akadok ki, ha igazságtalanul bántanak bárkit (én, szerettek, idegen), de Zsu akkor is kiakad, ha okkal/joggal szólnak neki/rá, nem bírja a kritikát semennyire. És a "nekem ez a fogyatékosságom, hogy túlreagálok mindent' nem kifogás, fejlődni nem képes egyáltalán.

"Sokat sír, de azért, mert érzékeny."
Azért sír sokat, mert ideggyenge.

"A többiek karakterét láttuk már korábbi vv-kben, ilyen csajt még nem igazán."
Ezt nem tudom kommentálni, mert nem emlékszem minden széria, minden játékosára.

"És végül, de nem utolsósorban, azért fog nyerni, mert nagyon sokan szeretik és rá fognak szavazni :)"
Az ő érdekében remélem, hogy nem nyer. De ha mégis ő nyer, remélem, hogy kiderül, hogy csak megjátszás volt részéről az egész, és amúgy egy atomfizikussal állunk szemben. Szintén az ő érdekében...

Angora Cardi 2019.01.13. 20:10:01

@" irj nekem egy adrit szaloncukiért

Dr.Zé 2019.01.13. 20:10:40

dikk. nagy nap a mai.

javier2 2019.01.13. 20:11:22

@Mate4182: teljes ekg tesa
az elejen reni beleszaxx a tematikus hétbe
az egész tematikus szxx ugy indult , hogy kibaszxxxx szax hangulat volt és ez ki is tartott
és amikor jött egy kis fény a rajzolós feladatnál ,reni tett róla , hogy marad a sötétség

mindenévfoglalt 2019.01.13. 20:11:50

Reni heti viselkedéséért adtam volna neki egy kék kendőt.
Úgy lett volna igazán izgalmas a kiválasztás. :)

javier2 2019.01.13. 20:14:47

@csillagporszem: zsu különleges :) extrém liberális vagy:)

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 20:16:12

@javier2: zsizsik különlegesen idióta, kimagasló a teljesítménye a maga nemében a bolondok közt! :D

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 20:16:51

@csillagporszem: "Zsu azért fogja megnyerni, mert különleges. [...]
A többiek karakterét láttuk már korábbi vv-kben, ilyen csajt még nem igazán."

Szerintem meg Zsu pont olyan, mint az előző szériában VV Vivien. Ő is a "bolondlány" karakter, sokat sír, egy meleg srác a legjobb barátja, aki a végén már nem bírja elviselni stb. Ugyanaz a pattern.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:17:20

@úgymond olvasó mmkk:

Lehet átok ül rajtam és azért se az jön be amire számítok :O
Akkor azt mondom ha mindenki mást kihívnak Renyhe helyett akkor szopok le mindenkit, akkor hátha bejön a fordítottja :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:19:32

@szociál: csak azért jeleztem, mert ez általában nem jön be :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:21:12

@Maximista vagyok: a tetemre hívás az a kihívás, te retek

2019.01.13. 20:21:42

Hali nektek!

A mai napi "phuvered by vers mindenkinek" dalszöveg

Titkaid (Ne Higgy Nekem)

Hallgass szíved szavára,
S mindent utána tégy!
Szeress, kit szerethetsz,
Csak hűtlen sose légy!

Hosszú napok, hosszú éjszakák
Haldoklanak a lelki katonák
Előre tudtam, öledbe hulltam

Savanyú bűz marja a szemem,
Besarazott hamburgereken,
félve lépek...nyomasztó évek

Titkaid, oly mélyen altatod már rég
Nem tudom, hogy van hogy nem untad meg még.
Gyermekek, törjetek minden álmot szét!
A semmire a semmi az nem lehet mentség

Valami van, nem megy az idő
Szökik a gáz, fogy a levegő
Félre nézek, vakít a fényed

Porig aláz, kiborít engem
Idegileg ez a szerelem
Semmi nem kell
Könyörgöm menj el!

Elmegyek, ennyi és nem több
így volt szép
Kedvesem, veszteni nem tudsz most sem még
Ritka perc, szóra sem érdemes a szó
Meglehet tegnaptól egyszer sem volt jó

A szavak nagyon vigyázz, eltalálhatnak
Burokba nem szültek még
senkit halhatatlannak
Ahogy azt megszoktad már, újra mindennap
Tárul a szemed elé
egy giccses képeslap

Ne higgy nekem, én rosszat akarok
Szerelmeim ugyanolyanok
Minden héten, veled az élen

Töröld belém, ha izzad a kezed
Örökre szűz szervezetedet rég nem bírom
Te légy a sírom!

Sevda 2019.01.13. 20:22:02

Most nézem a műsor első felét, tegnap este a második felét láttam csak.
Így fordított sorrendben elég szánalmas Reni "ilyen barátaim vannak" üvöltözése, mielőtt Zsuzsit, mint barátnőjét kutyázza. :(
Zsu nyert magának még pár szavazatot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:23:49

@úgymond olvasó mmkk:

ne jelezgess mackófej :)

reklám után ismétlik Renyhe és Zsu balhéját, azt újra nézem :ugral

javier2 2019.01.13. 20:23:53

@KólaMámor: csillagporszem múltkor írta hogy ő makacs önfejű és kitart zsu mellett és ellenséget lát bennünk(mert itt nem zsu greg páros a kedvenc ),de azt jól látja ugyanolyan gyenge a felhozatal mint amikor vv.aurélió nyert. Bármi megtörténhet.

ibsen 2019.01.13. 20:25:06

Zsu kevesebbet fog bőgni/ordibálni ha a rúdtáncos meg a sellő kiesik. Lacika nem fogja felbaszni, Adri sem gondolom max a maradék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:26:15

@Sevda:

Nagyot nőne szememben Zsu ha megpakolná Renyhét ma este.
De ki tudja ma mi történt, azt holnap látjuk, remélem nem összeborulás és öribarizás.

Angora Cardi 2019.01.13. 20:26:43

@KólaMámor: tucat hisztilány ebben semmi különleges nincs

2019.01.13. 20:30:18

@szociál: újra nézed 10xer győzi és marika geronazzó bv adását egyhuzamba

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:32:04

@szociál: hát, ha szeretsz szopni, akkor felőlem csináld :))

bElannaTorres 2019.01.13. 20:36:52

@mindenévfoglalt: nem igaz hogy nem fejlődik, elejéhez képest is mutat fejlődést ezen a téren.
Reni az ideggyenge, Zsuból meg sírással jön ki a stressz. Kiből hogy, de nem azért írom hogy szeresd nem kell, csak másképp látom

Sevda 2019.01.13. 20:37:54

@szociál: remélem, Greg és Reni összetart, amíg el bírják viselni egymást, kiközösítik Zsut, akit Roliék tattikából bevesznek, és lesz Reni-Zsu párbaj, ahol még mindig inkább Reni menjen haza.
De ilyen nem lesz, Greg Renivel közösen kibeszéli Zsut, majd megy Zsuhoz puncsolni, Reni is majd hat a kicsi szívére, és lesz nagy csillámpóni kibékülés, sírás, és mindmeghalás.

Reni tolja az "igénytelen" kárálását, hát nézzen már magára.

Sevda 2019.01.13. 20:37:55

@szociál: remélem, Greg és Reni összetart, amíg el bírják viselni egymást, kiközösítik Zsut, akit Roliék tattikából bevesznek, és lesz Reni-Zsu párbaj, ahol még mindig inkább Reni menjen haza.
De ilyen nem lesz, Greg Renivel közösen kibeszéli Zsut, majd megy Zsuhoz puncsolni, Reni is majd hat a kicsi szívére, és lesz nagy csillámpóni kibékülés, sírás, és mindmeghalás.

Reni tolja az "igénytelen" kárálását, hát nézzen már magára.

Lóbelt bácsi 2019.01.13. 20:38:19

@javier2: jóvan, tőlem szeretheti csillagporszem Zsut, én meg nagxon nem szeretem. Szerintem akkor is pont olyan, mint Vivi volt, tehát láttam már ilyen karaktert, nem túl egyedi.
Na megint ez az: ettől tartok, ami te is írtál, h bármi megtörténhet és a végén tényleg megnyeri a bolond lány. De lehet h ő is csak második lesz, mint Vivi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:44:27

@Sevda:
Greg Zsu farvizen akar bejutni a döntőbe, nem fog vele osszeveszni.
Pedig jó lenne ha atmenne Roliekhoz Zsu.

Pancsamanó 2019.01.13. 20:44:49

Jó estét :)

Én sokáig akartam hinni abban, hogy a bolondokat eltolják a végéig hadd röhögjön az alacsony színvonalú szórakoztatásra éhes nép, de egy értelmesebb egyeddel nyeretik meg. Azonban mostanában kétségek gyötörnek hogy annyira sajnálatot akarnak ébreszteni a fődbuta zsizsikesben hogy neki szánják a lóvét.
Különlegesnek nem különleges mert -ahogy itt ezt már kitárgyaltuk hetekkel ezelőtt- full VV8 Bolygókutató Vivike (csak alpáribban ordít), szórakoztatást csak a színvonalra nem adó egyedeknek nyújt, átverni csak a naivakat tudja, de valamiért most ezek vannak többségben. Nemhiába, nem csak a VV-k színvonala csökken hanem a nézőközönségé is. Ezért nyer már egy ideje null IQ-jú gyökér: Aurelio, Soma és most a zsizsikes.

Pancsamanó 2019.01.13. 20:46:58

@szociál: ez nem olyan mint a sulis szakkör, hogy csak úgy átmegy Zsu....nem tartják őt Roliék magukkal egy szellemi szinten ezért nem tudna "átmenni".

bElannaTorres 2019.01.13. 20:49:59

@szociál: Zsunak jó gregékkel, még jól is jön ki ezekeből

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:50:19

@Pancsamanó:
Ez csak fikció, scifi :)
Dél dakota kiejti renyhet.

Felis minor 2019.01.13. 20:50:25

@Pancsamanó: VVV-t is bevették, de tény, hogy Zsut a Roli nagyon nem csípi.

Felis minor 2019.01.13. 20:50:25

@Pancsamanó: VVV-t is bevették, de tény, hogy Zsut a Roli nagyon nem csípi.

mindenévfoglalt 2019.01.13. 20:50:29

@bElannaTorres: szerintem nem fejlődött, csak azok ,akik korábban kevésbé figyeltek rá, jobban beleálltak a vitába vele, azok már nincsenek a villában (pl. Csoki, Vivi, Krisz, Era). Akik maradtak, azok inkább legyintenek inkább, minthogy veszekedjenek vele.
Ezért van kevesebb Zsu veszekedés. Amit mégis produkál, annak a nagy részét is inkább a szívek csapat tagjaival teszi.
Az, hogy Reni ideggyenge, nem zárja ki, hogy Zsu is az. Bár én Reninél az önteltség rovására írnám inkább az ordítozásokat.
Szeretni egyiket sem szeretem, csak kevésbé irritál egyik-másik. De Zsu még mindig nem az utolsó a sorban nálam, ha szavazni kellene.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 20:50:45

máj hárt góz sálálálá
még mindig nem tudom, kit jelöljek

Cherie 2019.01.13. 20:51:47

@csillagporszem: szerencsétlen egy energiavámpír és tényleg nem életvidám- ezt jól eltalálta rikács reni - nem gondolnám, hogy vele akarják megnyeretni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:52:37

@Pancsamanó:
Zsu nem nyeri meg.
Vagy Roli vagy Hunor, de neki valami nagyot kell hajrazni, valami szép beszéd vagy okos tattika :)

Sevda 2019.01.13. 20:53:14

Szerintem simán "átmehet" Zsu a másik táborba, ha Roli azt látja rajta, hogy lehet Reni ellen tolni Zsut, meg fogja környékezni, hogy a következő párbajra is biztosítva legyenek hárman a fiúk

Pancsamanó 2019.01.13. 20:54:23

@Bekkara: igaz hogy Zsu a "legvékonyabb", de a másik kettőnek tizedannyi narancsbőre nincs. Renyhe egy hatgyerekes tésasszony alakkal bír, de a fenekén tök feszes a bőr. Zsu térdtől felfele olyan, mint egy szarrágyűrt tescós szatyor.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:54:38

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor nyerjen lekvár ha végre faxt noveszt, és nem lesz hurka végig.

bElannaTorres 2019.01.13. 20:54:56

@mindenévfoglalt: reninél az a baj, hogy nagyon hamar felkapja a vizet, és túl heves. Elunta magát ezért már idegbeteg is bent. Zsu meg visszafogta magát az eleje után, ánusz is rászállt, csak annyit mondott neki , hogy ne szólj hozzám.
Ő igazából olyan, ha békénhagyják, nem baszogatják, akkor ki lehet vele jönni, reni oda-oda szúr neki egy egy mondatot , gregnek is de ő viccnek fogja fel, zsu meg nem tudja. szociálisan van hova fejlődnie, de szeinrtm ő fejlődőképes, mert van önkritikája. Reni az kb ilyen marad.

Tökös... 2019.01.13. 20:55:22

Jó estét...

Remélem nem renyha esténk lesz...

Pancsamanó 2019.01.13. 20:55:53

@Felis minor: nem vették be, csak kellett nekik a darabszám a szavazásnál. Ezt elmondták többször is.

Pancsamanó 2019.01.13. 20:57:18

@Sevda: de csak addig. Aztán nekimennek, ha van eszük, és megpróbálják gyengíteni. Bár sajnos azzal csak még jobban megszerettetik a vaknézőkkel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:57:34

@bElannaTorres:
Zsunak nem kell klán, nem merik kivinni, Greg nélkül is simán el van.

javier2 2019.01.13. 20:57:52

azért reni zsu vitában
reni : Zsu bolond vagy
zsu :te meg idegbeteg
ez azért ült mindkét oldalra , természetesen inkább egy bolond mint egy idegbeteg
és ez Reni exodusza lesz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 20:58:38

@úgymond olvasó mmkk:
Rád nem lehet szavazni madár, sose leszel Fantom kép :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 20:58:39

Jó estét, jó szurkolást. :)

Futottam, fürödtem, ettem, meg elszívok egy cigit és jöhet a zállatkert.

Tippem Adri, de boldogan veszítek pontot, csak Renyhe hulljon a pitsába. :)

Sevda 2019.01.13. 21:00:39

@Pancsamanó: ja ,minden Zsu gyengítés igazából csak mártírt csinál belőle, és még jobban támogatják. Zsu egyszerű csaj, a nép esetlen leánya, akit az egyszeri szavazó megszán, mert hát ne bántsák már szegényt.

Cimili 2019.01.13. 21:00:55

sziasztok! az én tippem is adri.

Pancsamanó 2019.01.13. 21:00:58

@szociál: sajnos az idei nézői többség sem az intelligens fajtából került ki ahogy olvasgatom a FB posztokat és ez magával hozza hogy bizony Zsu egy szórakoztató és cuki lány a többség szerint. Az hogy itt ezt azért legtöbben nem így látják mert átlátnak a szitán (a szitaagyún) az sajnos kevés :(

javier2 2019.01.13. 21:01:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: futás cigivel hogy jön össze?elég hard csajszi lehetsz

Cherie 2019.01.13. 21:01:19

@Pancsamanó: régen talán nagyobb kitörést jelentett vvbe jelentkezés, mostmár bárki vlogol, instazik, kevesebb hülyéből válogathatnak, ha elszúrják szar az egész, lutri
Zsu buta mondatai reni ordíbálása nélkül nem tudnának sokat mutatni- tényleg nem történhet semmi- még ez alatt a nyomi király hét alatt se tudott a nyomi hármas kitalálni semmit a nyomi négyesnek.. ettől azonban nem nyerik meg, csendben hunika vagy lacika lehet befutó

Tökös... 2019.01.13. 21:02:00

Anikónak feltolták a melleit a nyakába....

naezjó... 2019.01.13. 21:02:13

Hahó!
Ma Reninek drukkolok, nyerjen meg a kiválasztást!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:02:33

@szociál: bekötve. :)
Pár embernek a nyakán át. :)
Gondolnék itt az ápoltakra. :)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:02:42

jóestét, jó konténer-melletti bulikát ma estére is nekünk :)))) konténer és bulikellékek leszállítva, jertek-jertek :)))

savazással naptárt nyerhetünk..... a vellalakók képeivel..... no, ki akar ilyet? én nem..... én még mindig a fényképezőt szeretném.......

Pancsamanó 2019.01.13. 21:03:18

@Cherie: sajnálom hogy a királyhét is ilyen nulla lett. A srácok sem adtak bele mindent. De a 2 tábor már annyira rühelli egymást hogy energiát sem akartnak ők sem fektetni semmibe.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:03:29

@": Adrit írd be nekem, légyszi

Mók_Ica 2019.01.13. 21:03:41

baszki..... ugye nem fog zsu kibékülni renyhével?????

a kiválasztásra a tippcsim renyhe......

javier2 2019.01.13. 21:04:00

közvetítsetek ,tudom nem történik semmi ,de én kézilabdát nézek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:04:20

@naezjó...: Én is, de azt látom, épp kibéküléses feladat van, Adri lesz.

Cimili 2019.01.13. 21:04:22

na má megkezdődött a békülés. persze, hisz ma kiválasztás lesz.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:04:38

Sziasztok! Nah, reni-zsu kibékülés. Reni szerint zsu hirtelen. *gonosz kacaj

naezjó... 2019.01.13. 21:04:50

Hát ez a Reni milyen viccccces!!!

Mók_Ica 2019.01.13. 21:05:02

renyhe magyarázkodik......
zsu fején hogy áll ez a korona..... vagy mi....????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:05:09

@úgymond olvasó mmkk:
Zsura nyomtam hogy renyhe agyvérzést kapjon

Cimili 2019.01.13. 21:05:17

@úgymond olvasó mmkk: pedig olyan jó szívvel adnám. pfff :)

Pancsamanó 2019.01.13. 21:05:42

@javier2: én meg Horrorra akadva 4-et :)

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:05:46

Reni elég magas paciról beszél zsuval

Tökös... 2019.01.13. 21:05:48

Renyha és az élet.....
A kurválkodásra gondolt ?

javier2 2019.01.13. 21:05:51

a békülés zsut fogja gyengíteni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:05:53

@Mók_Ica: igényem lenne egy dupakontira, hangtompítósra. Hanghatásokkal jár ez ma nekem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:06:36

Renyhe, nyelhetnéd a szavaidat inkább

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:06:52

Halihó, jó estét!

Péntekit sajna nem láttam, a tegnapi ismétlését pedig most az előbb néztem meg.
Nem vagyok Zsuzsu drukker, de egyre inkább azt érzem,h ő fogja megnyerni... Lacika-Zsuzsu- és Roli vagy Hunor 3as döntő. De ez csak szerintem.:)

Viszont Renáta KIAKASZTÓ, nem tudom mi lett vele, megőrült közben, vagy eddig is ilyen volt? Drukkolok,h ma ne Adri legyen a kiválasztott, hanem Renyhe, és szépen menjen haza! Számomra lassan ő miatta lesz nézhetetlen.:(

pomac 2019.01.13. 21:07:07

most miért nem mehet ki zsu arról lemaradtam

Felis minor 2019.01.13. 21:07:27

@Pancsamanó: ez nem igaz barátság a fiúk között sem, csak egy érdekszövetség azért, hogy minél tovább bent maradjanak és igen, a darabszám segítségével.

naezjó... 2019.01.13. 21:07:52

kőkemény 6 perc kellett az első vonyításhoz.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:07:54

@javier2: zsu nem akar békülni...... igaza van.... renyhe finoman szólva sem őszinte..... pfffff

@Csakazértis én vagyok a királynő: hidd el, elég nagy :)))))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:08:07

Na, csak kibújt a szög a zsákból, hogy "ezt a nőt választottad királnyőnek, eeeeezt!" :D

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:08:08

Amúgy Mókinak igaza van, nem kell naptár, fényképezőt szeretnénk!:))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:08:49

nem bíííííííííííírooooooooooooooooom

javier2 2019.01.13. 21:08:52

@Pancsamanó: teljesen jó meglátás
szerkesztőknek bele kellett volna nyúlnia , mert nézhetetlen volt

Sevda 2019.01.13. 21:09:23

Már megint az a baja Reninek, hogy nem ő van a központban, és Zsu lett a királyné. Ha fordítva lenne, a világ kerek lenne Reni szemében.

naezjó... 2019.01.13. 21:09:30

bal pitvar VS jobb pitvar!

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:09:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: neeeeeem, dehogy, csak most reni jobban produkálja magát. Elviselhetetlen. Zsu mellette visszafogottnak tűnik. (Ami meglepő.) Ha csak egy péklapátom lenne, renit csapkodnám vele jelenleg

Cimili 2019.01.13. 21:10:14

úgy beszél zsuval renyhe, mint egy gestapo főnök.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:10:17

@Sevda:
Ez is róla szólt, eddig semmi mást nem mutattak

Pancsamanó 2019.01.13. 21:10:19

@Felis minor: nem, de egymást azért nem tartják sötétnek. Egy ostobát nem fognak beavatni semmibe, max a darabszám miatt abba hogy kire szavazzon. De Zsuval ezt nem tudnák megtenni mert ahhoz túl önfejű és elutasítja a taktikát (ezt hirdeti legalábbis) ami a fiúknál a lényeg!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:10:32

@Sevda: Persze, egyértelmű, hogy az elejétől fogva ez volt a baja. :) Azért is kezdte el tegnap cseszegetni Zsút, mert nagyobb tapsot kapott és már érezte a vesztét. "Csak viccből mondtam, hogy kiviszlek" Ja persze... xD
Ez a legszánalmasabb védekezések egyike. :D

Tökös... 2019.01.13. 21:11:15

....mindjárt sírok..

Pancsamanó 2019.01.13. 21:11:39

@javier2: azok is csak a végét várják már szerintem :))))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:11:40

Csak nem bírta ki bazmeg, hogy megint ne műsorozzon. Jaj, de vicces... Nem

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:12:18

@Angora Cardi: Milyen meglepő, hogy az egész hisztériázása mögött ez áll. Igazi kincs ez a barát. :) Szívbű

Mók_Ica 2019.01.13. 21:12:33

renyhe prosztó műsorára a többiek tekintete priceless :)))) greg hátrarúgás imitálása is jó.....ennyire kell komolyan venni renyhét

Pancsamanó 2019.01.13. 21:12:34

@Vérnyusszancska: irigy, féltékeny liba. Jajj de jó lenne ha megjelölnék este!

Tökös... 2019.01.13. 21:13:17

Azért, kenbaba alól kirúgnám a széket...

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:13:32

Csokifelirat bazmeg..... Nem bírom, nem lehetne párbaj nélkül most azonnal kiküldeni?

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:13:47

Egyébként kicsit azt érzem, mintha Reni most a napokban jött volna rá,h Zsuzsu mennyivel jobb karaktert hoz, mint ő, és hogy így ő tuti nem nyerhet. Szerintem ezért szállt rá. Nem hinném,h hirtelen sokkal idegesítőbb lett Zsuzsu, eddig is az volt szegény.:)

MosóMaca 2019.01.13. 21:14:07

Lakodalom van a mi utcánkba.... szépjóestét! Benéztem,de ha folytatódik az idegbeteg renyhe show akkor ma sem nézem

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:14:19

Juj újabb ordítás lesz

naezjó... 2019.01.13. 21:14:22

bazdmeg, nem hiszem el, hogy 24 órán át nem történik semmi, senki nem mond semmit, csak ez a kretén ordít.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:14:36

Már Csoki felirat a hóban is tabu.
Renyhe idióta.

pomac 2019.01.13. 21:14:50

hu itt tényleg baj van a toronyban , reni rendesen idegbeteg lett :DD

Mók_Ica 2019.01.13. 21:15:43

adri is mehet részemről...... most renyhének puncsol..... sztem zsu nem szeret téged...... höhöhö... tényleg???? miért is szerette volna????

naezjó... 2019.01.13. 21:15:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem is éhes volt, amikor eldugta a CSOKIT :)

MosóMaca 2019.01.13. 21:15:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: hogy lebaszhatta ma az esőt,hogy elolvasztotta a feliratát

Sevda 2019.01.13. 21:16:03

Reninek küldjünk be Xanaxot meg melltartót.

Azért el tudom képzelni az ő kapcsolatait, ahol a kommunikáció felesleges, és ő nem beszélget. Gyönyörű lehet

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:16:18

@Mók_Ica: adri gusztustalan mostanában

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:16:36

@MosóMaca: Mazochista vagyok. Szeretem ha fáj. :D
@szociál: Tényleg, nem lett neki valami új név? Én a gyökérre szavazok. De lehetne cifrázni is a büdös gyökérrel pl. :)
Jól van, a szívbű banda tényleg őt beszélte ki. Helyes, imádom. Köszi rtl. :D

shopper 2019.01.13. 21:16:42

Szerkik! Kevesebb Renit az öfikbe pls pls pls hanyinger ez a budos kva

Dr.Zé 2019.01.13. 21:17:00

Jön a nászéjszaka, jájj de izgi.

OriginalBlackMamba 2019.01.13. 21:17:01

Phu gyerekek, ez rohadt fárasztó... Adri, renyhe, Greg meg gusztustalan

bElannaTorres 2019.01.13. 21:17:05

@Cherie: hunor leírta magát azzal, hogy hideg és önimádó, max roli szavazói segíthetik ha roli kiesett.
De mondjuk ha zsu kiesik én nem fogok sem renire sem gregre szavazni, csak mert egy csapatba voltak, uh ezt nehezen értem.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:17:07

greg is mehet...... az előbb zsuval ekézte renyhét, most renyhével zsut...... pffff

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:17:12

Kérlek, adjátok le Zsunak a Renyhe-Greg beszélgetést.

Tökös... 2019.01.13. 21:17:32

Kenbaba kint nem barizna, de bent barizik...
Ezt hívják taktikának, stratégiának...
Bocsi csinifiu...

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:17:36

@Sevda: esetleg egy gumiszobát kialakíthatnának neki ahol le tud csillapodni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:17:43

@Mók_Ica:
Mekkora szar ez a pán Péter :)))))

Mók_Ica 2019.01.13. 21:18:13

@Cukorborsó88: őt se szeretném a döntőben látni.....

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 21:18:37

Greg is repülhetne, elég egyértelmű,h Zsuval akar érvényesülni. A csupaszív drága!

hétévszak 2019.01.13. 21:18:39

én azt mondom, örüljünk amíg renátának csak a szíve beszél. jó nem tudni, mit mondhat az az "agy".

Angora Cardi 2019.01.13. 21:18:54

@Vérnyusszancska: majd porgetve visszanezem de vegere jovok

Mók_Ica 2019.01.13. 21:18:58

@szociál: az... gyere hányjunk együtt :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:19:24

@shopper:
Azt is nézni fogjuk ahogy alszik, minden percben renyhe

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:19:58

@Angora Cardi: Mindenképp. A gháci énem nagyon imádja, ahogy egymás torkának esnek. A másik énem is. :D

csincsilla72 2019.01.13. 21:20:25

A jóistenbe már azt a rohadt Csoki-feiratot, Csoki-matracot, csokibugyit, meg minden szart.

Dr.Zé 2019.01.13. 21:21:01

3000 forintos eper , jól megy a népnek.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:21:18

@szociál: azé’ mer készul tüdőgyulát kapni éppen. Amikor egy szál semmiben kint bagózik akkor nem fázik meg a kis drága

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:21:29

@Dr.Zé: Szép meg minden, de hogy íze nincs, az tuti.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:22:20

roller ágy mellett a felmosó vödör.....
hogy tudnak ekkora kuplerájban létezni????? nem zavarja őket???

Angora Cardi 2019.01.13. 21:22:51

8-tol a tegnapi ismetles volt, most a mai?

Tökös... 2019.01.13. 21:22:58

Adriból egész jó csicska lenne.....
Tud rántottát csinálni...

Cimili 2019.01.13. 21:23:41

@Mók_Ica: nekik az a konténer, ha már tele a f..uk a renyhével.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:23:44

@Mók_Ica: Eleve az a szoba egy hányadék. A szerkényt érdemes megnézni, ha kinyitják, hogy mi van benne.
@Angora Cardi: Jaja, így volt/van.

Sevda 2019.01.13. 21:23:51

Szegény Csoki, Reni kint rá lesz cuppanva, még a lakás előtt is várni fogja, meg követi majd, meg alázó interjúk, stb, miután már közli vele, hogy csak 1 lyuk volt az életében.

naezjó... 2019.01.13. 21:24:03

@Angora Cardi: yes, és ma 11-ig ordít Reni.

nicu71 2019.01.13. 21:24:13

@Mók_Ica: én is azt nézem, valami undorító geci nagy kupleráj van és irdatlan kosz, rendetlenség. Megőrülnék.

Cherie 2019.01.13. 21:24:50

@Hümmögő Hammogó: a fancsalival? hát vele nehéz, nem véletlenül bandázik inkább rikáccsal

,, 2019.01.13. 21:24:59

Beírtam, köszcsi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:25:13

@Dr.Zé:
Kosztumre nem költöttek, kaptak fehér pólót, most az eperbe invesztaltak a költségvetésből :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:25:50

édesanyám kedvesanyám csak az a kéréééééééééésem hoooooooogy ócsó hallókészüléket csináltasson nééééééékem

Mók_Ica 2019.01.13. 21:26:14

@Angora Cardi: igen

@Cimili: lehet :))))

@Vérnyusszancska: nem csak a szoba.... a konyha, a nappali ....az étkező asztal mindig tele van az előző napi mindenfélével...... a konyhapulton is csak minden ott van, nincs elpakolva..... undi.... persze a háló a legundibb.....

Tökös... 2019.01.13. 21:26:26

@Sevda:

Ja ja.... de a legelső ki fog pénzt keresni ?
Ha Rencsi jó keres maradhat...
Mert csoki életében nem dolgozott....

Cimili 2019.01.13. 21:26:37

megtiltanám, h este 8 után kajás és csokis reklámokat nyomassanak.

ibsen 2019.01.13. 21:26:45

Renit dugja meg valaki gyorsan mert a mentő fogja elvinni:D

Mók_Ica 2019.01.13. 21:27:38

@nicu71: az a baj, hogy mi nem vagyunk olyan igényesek és tiszták, mint renyhe..... höhöhöhöhö

,, 2019.01.13. 21:28:06

@Angora Cardi: itt vagyol? D. Lynch fotókiállítás lesz Bp-n, pár napja olvastam

ibsen 2019.01.13. 21:28:13

Reni kultúráltan viselkedett az esküvőn is, kb leszarta mindenki a produkcióját. Adri nagyon nyal a friss párnak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:28:33

@ibsen: dugja meg a mentős. Aztán rakja ki a 4-es főúton, keressen pénzt.

Angora Cardi 2019.01.13. 21:28:42

@,,: u mmkk mennem kell, köszi :)))) gyere :)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:29:24

@ibsen: inkább küldjünk be neki egy vibrátort..... egy pasinak leharapja a fejét az aktus után.... :))))

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:29:36

A bio-oil reklám hangja csak szerintem tenyérbemászó?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 21:29:37

Jó estét!

Csak ismételni tudom magam. Renyhét szeneslapáttal, pofán, nem gyengén.
(Esetleg még a padlóla lökni, de dulván!)

Cimili 2019.01.13. 21:29:52

@ibsen: nem biztos, h ez nyalás. simán csak hiszti nélkül tolja a játékot. ez a feladat.

Zabkása 2019.01.13. 21:30:08

Reni miatt nézhetetlen már ez a szar. Azt remélem, mindenki őt szórja meg, még Zsú is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:30:23

@Mók_Ica: na ja. A pinatörölköző nem érintkezhet egy vászondarabbal, de a retek ebédlőasztallal igen, ami ragad a kosztól.
De fürdik 4x. Aha.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:30:33

@Mók_Ica: meg kiugrik a válla! Nem szabad kockáztatni.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:30:46

@Mók_Ica: És milyen szag lehet ott? Fúú

ibsen 2019.01.13. 21:30:55

@Mók_Ica: Inkább egy barna műbrokit akkor nosztalgiázhatna :D

javier2 2019.01.13. 21:31:03

@Pancsamanó: vagy minimálisan kevés ember dolgozik rajta vagy az új hullám mondja legyen igazi trash reality

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:31:21

@ibsen: annyira nem, plusz fokokat mondanak. Jó helyen van.
De az se érdekel, ha a farkasok eszik meg.

,, 2019.01.13. 21:31:44

@Angora Cardi: nagyon gondolkodom rajta:)

Sevda 2019.01.13. 21:31:49

@Tökös...: reni sem fog sehol sokáig dolgozni, alkalmi haknik és tv szereplések, aztán ki is fújt a kislány tehetsége.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:31:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: a benti mamuszkája is rettenetesen koszos.... ööööö..... igényes :))))

Angora Cardi 2019.01.13. 21:31:59

@Cimili: gyümölcsnapom van látni sem akarok kaját

hétévszak 2019.01.13. 21:32:37

"Róma, gondolák..." a klasszikus.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:32:38

@Mók_Ica: de Csoki színű és Csoki méretű legyen. Az hátha tovább tart, mint 3 perc.

Maximista vagyok 2019.01.13. 21:32:43

Kiválasztott Reni a tipp (remélem)

Angora Cardi 2019.01.13. 21:32:48

@,,: uuuuuuuuu mmk szolj :) megkerdezem tudok-e ingyenjegyet szerezni

ibsen 2019.01.13. 21:33:01

@Cimili: Adrit ismerve nem véletlen, persze biztos beletette szívét lelkét:)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:33:24

@Cukorborsó88: ja, ezt el is felejtettem :)))

@Vérnyusszancska: legalább az nem jön át a képernyőn.....

@ibsen: legyen..... arra irkálhatná, hogy csoki......

naezjó... 2019.01.13. 21:33:59

@Sevda: hogy utána mi lesz az a kérdés... mert egy ABC közösségébe sem tudna beilleszkedni.

Tökös... 2019.01.13. 21:34:09

Sohajok.....
Az van...

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:34:11

Reni kussoljon már. Extra konténert kérek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:35:14

@Mók_Ica: abba jár ki az udvarra, a pónik közt is abban volt, az ágyba is azzal döglik bele.
Emlékszem a pónis hétről, mikor a mamusszal levéve a szalmát leszedte a zoknijáról és az agy mellé szórta. Vagy mondjuk a telibehányt ágyban alszik hetek óta, na, az kurva igényes.

Tökös... 2019.01.13. 21:35:15

Lacika bazdmeg, szorongasd már meg a nejed....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:35:53

Zsu keni-vágja Olaszországot. Fél éve ott Bt.
Renyhe irigy feje priceless.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:35:57

@Angora Cardi: Széjjőlszedek mindenki, csak Antiochiai Szent Kézigránát ne legyen a közelben. :D
Na, szerkik megint Zsuzsúnak kedveztek. Nagy Olaszo. fan

Angora Cardi 2019.01.13. 21:36:07

@,,: ha siker szolok ha nem akkor is

Sevda 2019.01.13. 21:36:28

@naezjó...: igen, ő sehol nem fog tudni beilleszkedni, és állítani sem fog magán már, hiszen ő így tökéletes.

Dr.Zé 2019.01.13. 21:36:34

@szociál: A leggagyibb vv minden szempontból.

Pancsamanó 2019.01.13. 21:36:58

@Angora Cardi: nekem is gyümölcsnapom van, eperbort ittam vacsira :))))

MosóMaca 2019.01.13. 21:36:58

Zsu,hogy hazudik!!! Laszika megkérdezte,hogy melyik bikáddal voltál te már Olaszországban. Mire a kis entellektüel: Én tanulmányozom a könyveket! Peeeeeeersze

Angora Cardi 2019.01.13. 21:37:02

@Vérnyusszancska: jaja mivel Olaszba jár nyaralni most brillirozik

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:37:05

reni milyen féltékeny, baszki

Cimili 2019.01.13. 21:37:11

jé, renyhe 1 perce csendben van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:37:32

Hehe, Greg. Tök feleslegesen voltunk itt, akármit mondtunk, őket vette a kamera. :D
Királyság.

Angora Cardi 2019.01.13. 21:37:56

@Pancsamanó: te ne dicsekedj nekem üres kv volt ma es üres tea

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:37:57

Most greg és reni zsut ekézi?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:38:11

Szánalmas renyhe. De csak magamat ismétlem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:38:13

@úgymond olvasó mmkk:
Két szív már kibaszna Zsut :)
Mekkora szarok :)

Dr.Zé 2019.01.13. 21:38:14

Nem sokáig lesz már itt , Psssztttt....

Pancsamanó 2019.01.13. 21:38:21

@Angora Cardi: nekem is gyümölcsnapom van, eperbort ittam vacsira :))))

Sevda 2019.01.13. 21:38:34

Lekvár, a csalfa király

Mók_Ica 2019.01.13. 21:38:48

renyhe nem kicsit volt féltékeny zsura..... és azt látom greg is ki van picit akadva, hogy zsu ennyi mindent tud.....
renyhe csak rikácsol..... nem lehetne leragasztani a száját......

csincsilla72 2019.01.13. 21:38:56

Reni nem tudna 10 percre berekedni?

Tökös... 2019.01.13. 21:39:01

Ha ezek után kenbaba kijelenti hogy ő szívjátékos, ledobom magamat a székről....

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:39:04

@Angora Cardi: Nyaralni. Höhöhö :D
@Cimili: Milyen nyugi is volt, nem szakadt be a dobhártyám.
@Cukorborsó88: Szerintem Rolit. Ő kamerázott és azon voltak besértve, hogy őket nem vette.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:39:05

@szociál: nem írom le még egyszer, mit gondolok, mert sixx bannol :))))))

nicu71 2019.01.13. 21:39:36

Adri az urhatnám szolgáló, La serva padrona. Na miket tudok

Sevda 2019.01.13. 21:39:37

Zsu azért meglepett a lexikális tudásával

Dr.Zé 2019.01.13. 21:39:45

A sors kegyes , jahhh az most mi vagyunk, ha az rtl is engedi.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:39:50

@csincsilla72: De hát folyamatosan be van. Attól van ilyen 50+ láncdohányos cigányasszony hangja. :)

Mók_Ica 2019.01.13. 21:40:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: amit roller tartott....

@Cukorborsó88: igen, jól hallottad..... az őszinte és szív csapat..... pfffffffffffff

Pancsamanó 2019.01.13. 21:40:30

@Angora Cardi: jaj véletlen 2X küldte el. Diétázom én is 5. napja, eddig 2 alkalommal fogyóztam úgy igazán, le is ment 5 ill. 6 honap alatt 15 ill. 20 kg. (szülések után)
Most "csak" 8-10- a cél, meglátjuk.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:41:00

Nem, most "kivételesen" Rolit akarják kint látni, mert őket nem vette a kamerával. A szemét... :D

Butterske 2019.01.13. 21:41:03

@MosóMaca: Mikor húzták a gumicsónakba ott volt az ölébe egy Olaszország útikalauz. Mennyi idő abba három képet megkeresni.

Lynette21 2019.01.13. 21:41:13

A Greg miert nem cisnal semmit?

javier2 2019.01.13. 21:41:15

@Pancsamanó: nyuszómuszó is az eper borra esküszik
így csajozz málnaborral

csincsilla72 2019.01.13. 21:41:28

@MosóMaca: Elmehetett ő valamelyik bikájával a tengerpartra, de ahhoz, hogy tudja is, mit látnak, tanulmányoznia kell a könyveket :-)

naezjó... 2019.01.13. 21:41:50

@Vérnyusszancska: Így csak a maradék 278 vette őket jáájjj

Mók_Ica 2019.01.13. 21:41:57

@csincsilla72: neeee... inkább némuljon meg

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:42:04

@Mók_Ica: nem értem, ennyire nem veszi észre, hogy ezzel maga alatt vágja a fát?

Angora Cardi 2019.01.13. 21:42:14

@Pancsamanó: nekem ez a 8. nap majd egyeztessünk priviben a módszerekről

Cherie 2019.01.13. 21:42:25

@Sevda: azért az még nem nagy szám, hogy megismeri a szent márk teret és a pantheont

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:42:37

@naezjó...: Nem baj, őket MMKK az összes létező kamerának kell venni. Más szóba se jöhessen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:42:40

@csincsilla72: lehet, hogy arra gondolt, ami Roli kezében volt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 21:43:01

Sziasztok, látom a "régi törzsgárdából" nemigen van itt senki, mondjuk ezen nem is csodálkozom, nekem is a tegnapi volt az első eset, hogy belenéztem a VV9-be. És ha ma véletlen meg is nézem a kihívást utána valószínű majd csak a végső párbaj felé nézek vissza. Vagy a VV10-ben. :-)

Sevda 2019.01.13. 21:43:02

@Cherie: nem, de a bentiekhez képest az

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:43:13

Renike hogy hallgatózik. Broáááf

MosóMaca 2019.01.13. 21:44:07

@csincsilla72: @Butterske: persze,a könyveket. Az instája alapján pár hónapja volt Olaszországban

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:44:30

@Vérnyusszancska:
Renyhe te állat, neked jön ki az igazi éned :)))

Angora Cardi 2019.01.13. 21:44:35

@Vérnyusszancska: megladikoztatta Lacika a jeges vízen

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:44:39

ha ma nem választják ki ezt az ostoba dakota picsát, akkor befejezem a vv9-et

Mók_Ica 2019.01.13. 21:44:49

@Cimili: renyhe továbbra is irigykedik zsura..... és fűti a másik kettőt....

csincsilla72 2019.01.13. 21:45:07

@Vérnyusszancska: Akkor rekedjen be úgy, hogy a hangját se halljuk.

Reni hisztizik, hogy Zsu már nem vegyül. Ja, mert szerepjáték van, ha nem vette volna észre.

hétévszak 2019.01.13. 21:45:10

engem az basz fel, de nagyon, hogy azon kívül, hogy mindig renátát mutatják, egy kva nadrágot nem bír magára venni sose. a picsuja állandóa premierben van.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:45:38

@szociál: Dehogy, ő mindig magát adja. Ő ilyen őszinte, természetes, szeretnivaló, kedves, jószívű... Ez csak pár jelző amivel magát illette és eszembe jutott.

MosóMaca 2019.01.13. 21:46:08

@úgymond olvasó mmkk: ugyanígy vagyok vele! Nekem ez nem szórakoztató,hogy egy hete minden este az üvöltését,hisztériáját hallgassam

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:46:22

@Pancsamanó: nagyon jól tudja @javier2: . Milyen pincészeté??? :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:46:31

@Angora Cardi: :D
@csincsilla72: Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy bazmeg ez annyira hülye, hogy nem veszi észre, hogy ez a feladat? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:46:57

@Vérnyusszancska:
Első nap kinyirnam :)
Ezzel 50 napot kibirni? :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:46:59

@MosóMaca: már megint reni, én ezt nem bírom

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:47:11

Reni szeret wc-re járni.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:47:16

@Cukorborsó88: meg van győződve róla, hogy milyen jófej és ő csinálja a sót..... ha csak azt nézzük, hogy hogy viselkedik és mit csinál, majd ezekről mit mond a riportban..... hát köszönő viszonyban nincs egymással......

csincsilla72 2019.01.13. 21:47:16

@hétévszak: És mivel folyamatosan bugyiban rohangál, telibe leszarom, hol és milyen hőmérsékletű vízben kell fürdenie.

csincsilla72 2019.01.13. 21:48:08

@Vérnyusszancska: Nem. Ő csak azt veszi észre, hogy Ő nem szerepelhet. Renáta bekaphatja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:48:13

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor én se nézem.
Renyhet pakoljak meg de durván.

Cimili 2019.01.13. 21:48:15

@Vérnyusszancska: és királynői alkat.:DDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:48:30

@javier2: hééé én kértem málnabort is csak irigy vagyol!

naezjó... 2019.01.13. 21:48:36

@Mók_Ica: + nagyon tudja, hogy ki marad kint. Keni-vágja, na!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:48:46

@szociál: Ráadásul szaros 36 millióért? Hagyjuk már. :D
@Cukorborsó88: Persze, hogy szeret. Az volt a gyerekkori álma, hogy WC-hessen sokat.

csincsilla72 2019.01.13. 21:49:05

Zsuzsu: csináljunk nekik feladatokat.
Köszi, köszi, köszi.

javier2 2019.01.13. 21:49:18

@Nyuszomuszo83: saját :))) már mondtam:)

írjátok már mi történik

Sevda 2019.01.13. 21:49:25

Na, Zsu, a királyság kreatív vezetője beindult.

malevil2050 2019.01.13. 21:49:32

@Majom1Parádé: Más itt már minden. A többi meg már történelem.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:49:40

Csak engem untat annyira hogy fontolgatom kimegyek cigizni??? :D

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:50:00

Végre zsunak eszébe jutott, hogy kellene feladat.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:50:00

@csincsilla72: Csokiét. :D
@Cimili: Az, Drag queen :D :D
Milyen érdekes, hogy Zsuzsunak pont azok az ötletek jutnak eszébe, hogy mit kéne csinálni, amit itt 1-2 napja tárgyaltak a kommentelők. De érdekes... :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:50:25

@Nyuszomuszo83: Nem, engem is. Csak én nem dohányzom. :D

Angora Cardi 2019.01.13. 21:50:49

Renitől nagy kérés lenne nem egy szál pinában szerepelni egész nap?

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:51:02

@javier2: azt tudom hogy saját, az eperbort kérdeztem honnan vagyon mert van a sparnak, a mokos pincészetnek és van egy epervér nevű is, én ezeket ismerem! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 21:51:08

@hétévszak: de nyávog, hogy jön rá a hideg, meg hideg a mosókonyhai mosdó. Miközben egy szál pólóban jár ki cigizni is.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:51:33

@naezjó...: jósnő a lelkem...... dakota.....

na, megint önfényezés...... broáf

mindenévfoglalt 2019.01.13. 21:51:38

@Angora Cardi: pont ezt akartam írni, hogy miért van mindig bugyiban??? És akkor aggódik, hogy tüdőgyulladást kap...

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:51:43

@Vérnyusszancska: attól kikisérhetsz dumcsizni! :D

Tökös... 2019.01.13. 21:51:51

Ez tényleg csúcs..... Renyha jó szövegírásban....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:51:56

vérprofi, megazanyádpicsája

ewita 2019.01.13. 21:52:16

Ez a renyhe vér profi szovegíro! Nem is ertem miért nem ebből él :p

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:52:29

Jaj, ne. Jön a könnyes békülés. Nem akarom, meg bent alhasson a szobában. Ááá, hihetetlen, hogy addig hisztizik baszki, hogy mindig eléri amit akar. De utálom az ilyen jellemtelen, infantilis gyökereket

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 21:52:39

@javier2: mi igen a csajozás málnaborral vagy hogy tudom milyen eperborok vannak??? :D

Sevda 2019.01.13. 21:52:45

Na, a közös éneklésből sem maradhatott ki Reni és a szereplése, gyakorlatilag a faszba elhordta Lacit, ÉS MÉGIS KAP JUTALMAT ☹️ és máris kezesbárányként viselkedik. Pfejj

Angora Cardi 2019.01.13. 21:52:46

Na az ordenare picsa csak kilog mindig.

,, 2019.01.13. 21:52:48

@Angora Cardi: lehet kihízta a gatyóit:)

hétévszak 2019.01.13. 21:53:02

@Angora Cardi: mi lehet a hőháztartásával???? ha a többieknek nincs melege, neki se kéne pinába szaladgálni.

Tökös... 2019.01.13. 21:53:10

Nem fognak éjszaka unatkozni....

Mók_Ica 2019.01.13. 21:53:14

ancsa jól néz ki... teCCik a rucija

naezjó... 2019.01.13. 21:53:28

Stockholm-szindróma jelei a királyon. Reni a hálóban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 21:53:30

Nemá, nemá, hogy Renit behívták maguk közé a királyi ágyba.... :-(((

Tökös... 2019.01.13. 21:54:10

Kenbaba szerkója....
Felrúgnám a holdra...

Angora Cardi 2019.01.13. 21:54:26

@mindenévfoglalt: a csudabulát ha kell ha nem a pofánkba nyomja
@,,: milkacsoki jah

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:54:34

@Mók_Ica: nálam átment era2-be

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:54:36

@Mók_Ica: Anikón szerintem egy krumpliszsák is jól állna. :D
@Majom1Parádé: De, mindig megkapja amit akar. Azért ilyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 21:54:37

@naezjó...:
Még a végén össze borul renyhe és Zsu.
De akkor elvagom a upc kábelt.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:54:51

@mindenévfoglalt: a segge.... az fog megfázni..... megint kilógott..... mindig az arcunkba tolja..... pffejjjj

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:55:46

@szociál: Na, de 200-ért bemegyünk ketten, kitattikázzuk, hogy mi nyerjünk és osztozunk. Mehet? :D
@Cukorborsó88: Sok volt a kecskeporesz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 21:55:52

@úgymond olvasó mmkk: kellett megszólalnom, meghótt a stream. muhaha

ibsen 2019.01.13. 21:55:54

Reni szivatósba nyomta volna királynőként, volna Lacika még ennyire sem látszana... Mindenben profi, tánc, dalszöveg, rap, kb ő szarta a világot csak szerénysége tiltja megemlíteni.

naezjó... 2019.01.13. 21:56:31

@szociál: Adri lesz ebből, de ezután a hét után akkor mindegyik megérdemli a sorsát. Meg Renit.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:56:52

@Cukorborsó88: rosszabb, mert ostobább, mint era.....

@Vérnyusszancska: van amikor sz@rul öltöztetik fel...... de egyébként a szűk, tapinaci kivételével, igen....

Bekkara 2019.01.13. 21:57:21

Szerintem szerkesztői utasítás volt Reni behívása, mert a szerkik nem akarják, hogy Renyhe teljesen leírja magát, hátha kialussza magát, és jobban lesz.
Annyira jó lenne a játék Renyhe és Kebab nélkül :(

ibsen 2019.01.13. 21:57:23

Reni szeretné ha velük fetrengene mint királynő...de még kezet is adtak egymásnak hogy ennyi volt. Gáz.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:57:30

@ibsen: Idézet renyhe VV kérdez-felelekéből.
"Mi a legkedvesebb vagy leglenyűgözőbb dolog, amit valaha mással tettél?
Szállást biztosítottam ismerősöknek, illetve szoktam segíteni a rászorulókon. Minden mozdulatom lenyűgöző."
Csak mondom.

Mók_Ica 2019.01.13. 21:57:47

@ibsen: a riportban mindig megemlíti.....

Angora Cardi 2019.01.13. 21:57:49

@hétévszak: nem értem de se nem esztétikus se nem praktikus télen és ha felfázik majd csodálkozik

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:58:14

@Mók_Ica: Arról lehet pont lemaradtam. :D

csincsilla72 2019.01.13. 21:58:41

@Angora Cardi: Ezért fürdik naponta ötször. Fel van fázva, be van gombásodva, folyhat már mindenhol.

malevil2050 2019.01.13. 21:59:20

@Angora Cardi: Ez nem morgás. Ez egy sima ténymegállapítás. Szerivan (ő is volt valamikor). :))

ibsen 2019.01.13. 21:59:21

@Mók_Ica: Igen ez nem maradhat el, ha a nézők esetleg elfelejtenék. Készül kint a szobra már...:D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 21:59:39

@csincsilla72: Fúúúj, most iderókáztam. Miért kellett ezt így? :D

tvbuzi 2019.01.13. 21:59:43

Meggyüttem. Pont Rossman reklám, Lilu miatt kérem a konténert.

Cukorborsó88 2019.01.13. 21:59:48

Kivi vagyok, hogy ha reni párbajozna, mennyire nyúlna bele ez a fos rtl

csincsilla72 2019.01.13. 22:00:23

@ibsen: Bronzba öntik. Benne is maradhat.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:00:40

@Vérnyusszancska: jó volt! :)
@csincsilla72: fúj,most hányok, küldjenek be canesten tesztet, kombit, kúpot, krémet, sósavat! :D

Angora Cardi 2019.01.13. 22:00:50

@malevil2050: volt és van itt minden
Kinek szurkolsz?

tvbuzi 2019.01.13. 22:01:10

Ancsa lábán mi a fasz van cipő helyett?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:01:14

@Nyuszomuszo83: :)

Neee, nem akarom renyhe táncát.
Roli azt mondta, hogy országos utolsó helyezett? :D :D :D :D

ibsen 2019.01.13. 22:01:51

Ahogy elnézem megvannak az új CSISZ versenyzői:D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:02:02

@csincsilla72: Megbocsátok, de többet ne forduljon elő. :D

Renyhe tudja egyáltalán mi az a hastánc? Miért a zsírcsöcseit rázza?

Angora Cardi 2019.01.13. 22:02:07

@csincsilla72: jaj gondoltam erre fuj.. plusz a tangába minden belemegy a nunusába beleül mindenbe de fürdik fuj a büdös mindenit

tvbuzi 2019.01.13. 22:02:20

Greg Ciccolinának öltözött?

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:02:35

Már megint vizuális környezetszennyezés megy! :(

ibsen 2019.01.13. 22:02:37

@Vérnyusszancska: világ és európai, meg hazai utolsó:D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:02:45

De röhögnék ha reni mellei kiesnének a tartójukból. Jesszus, most ezt miért kell???

Angora Cardi 2019.01.13. 22:02:47

@Vérnyusszancska: ah ez picsarazas es megint tangaban fuj

csincsilla72 2019.01.13. 22:02:48

@Nyuszomuszo83: Én pedig javasolnék egy jó hosszú kivizsgálást. Valahol messze a kameráktól.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:02:53

renyhe nagyon fogja magát szégyelni, ha ezt visszanézi......

Angora Cardi 2019.01.13. 22:03:22

Greg mint udvari bolond es csak vihog, szornyu.

MosóMaca 2019.01.13. 22:03:24

Szerintem ezt is zsu nyeri majd!!!

Mók_Ica 2019.01.13. 22:03:43

greg kecske lett valóban.....

malevil2050 2019.01.13. 22:04:18

@Angora Cardi: Nem tudom még. Nagyon keveset eddig láttam belőlük. És Te kinek?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:04:28

Kiégett a retinám.

Korábbi szériákban nem volt tilos kimondani a teljes világi nevüket?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:04:31

@ibsen: Könnyezem a nevetéstől. :D
@Angora Cardi: Katasztrófa...
@Mók_Ica: Akkor nem egy embert nézünk. Olyan büszke lesz magára meglásd, és nyomni fogja fullban az "én nem bántam meg semmit és bármikor ugyanígy tennék" szöveget.

tvbuzi 2019.01.13. 22:04:50

Adri irt egy novellát és felolvassa?

Angora Cardi 2019.01.13. 22:04:56

Lacika zsonglőrködésben ügyes.
Hunor közepes.

Sevda 2019.01.13. 22:05:02

@Mók_Ica: áh, imádni fogja, sőt.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:05:03

na, nem néztem azóta mióta eltűntem a geronazzos este után.

mindenkivel minden ok?

konténer telehányva?

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:05:05

@Mók_Ica: nem fogja, ez a baj. Mindent teljesen jól csinál. (Nem) :/

Mók_Ica 2019.01.13. 22:05:24

@tvbuzi: gyere, neked mmkk van itt hely :))))

hunyor legalább vmi vicceset csinál :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:05:31

Hello, Malevil2050, látom még a régi avatarod van meg :-))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:05:46

@Szepvoltfiuk: Már vagy ötöt elszállítottak csak ma este, és a hatodik is félig tele. Vagy félig üres? Ki tudja...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:05:55

jaj szegény lelkem, hogy én eztET most nem látom, dikk, de szomorú vagyok
nem

Angora Cardi 2019.01.13. 22:06:03

@malevil2050: én a Lekvár fanclubot vezetem ☺ megvesztegetlek hogy belépj

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:06:28

@Mók_Ica: Hunci vicces. De ha most nyer, Grenyhe megint parádés balhét levág.

nicu71 2019.01.13. 22:06:34

Hunci vicces volt. Lacika végre bemutatta jogy nagyon is ügyes 3 narancs dobálásban

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:06:42

@tvbuzi:
nem nezem, de geronazzonak nem?

Mók_Ica 2019.01.13. 22:06:42

@Szepvoltfiuk: akkorát hoztam, hogy még fér bele :)))) de termelünk rendesen :)))

@Cukorborsó88: ki lesz akadva, hogy milyen kövér.....

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:06:44

@Szepvoltfiuk: mi az hogy, az összes, már segitségünkkel birja csak a takarítást Móki! Látom Geronazzo kiégetett belöled mindent! :D

Dr.Zé 2019.01.13. 22:07:12

Ölég mááááááá!!! Nyújtják mint a rétest. Jeleket a síkoltó démonnak. haladjunk!

Sevda 2019.01.13. 22:07:32

Hunor volt eddig a legkreatívabb versenyző a kimitnemtudban

Oh my... 2019.01.13. 22:07:35

'estét! :) jöttem a kiválasztásra, és látva, hogy miket írtok, nem bántam meg, hogy passzoltam az öfit, valahogy sejtettem, hogy megint az útszéli tramplit nyomják majd, és valóban... én ezt a szart addig nem vagyok hajlandó nézni, amíg haza nem takarodik az ordenáré renyhe-riherongy az ormótlan bojlertestével, a repedtfazék házmesterné hangjával= undorodom tőle, egy komplett audiovizuális garbage, vagyis nem, inkább biohazard, úgy, ahogy van, szalplz szóljatok, ha kezdődik az érdemi rész, a jeldobálás - azt a kis időt talán elviselem valahogy, max leveszem a hangot és eltakarom a szemem, amikor a teleszart búvárruha produkciózik majd... ;)

és mindjárt tippcsiznék is egyet, ha már itt vagyok: a kivánságomnak hangot adva, Renyhét várom kiválasztottnak...

(addig meg nézem tovább a Valami Amerika 3-at, ennél még az is jobb!)

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:08:03

@Nyuszomuszo83:
ki, annyira, hogy telibeszartam tényleg.

azért jöttem erre, mert hiányoztatok.:D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:08:19

@Mók_Ica: azt sem, ezt bent is tudhatná. Teljesen elszállt magától, menthetetlen.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:08:45

@Nyuszomuszo83: mmkk cukik vagytok, hogy segítetek nekem :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:09:19

@Angora Cardi: zsizsik olyan mint az Addams Family Morticia-ja! :D

hétévszak 2019.01.13. 22:09:28

mi volt hunor produkciója? lemaradtam.

malevil2050 2019.01.13. 22:09:35

@Majom1Parádé: Szia! Mici nénémet nincsen kire cserélnem. :))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:09:53

@hétévszak: Össze-vissza bénázott zsonglőrködés címszóval. :D

Cimili 2019.01.13. 22:10:00

végre nem az ócska renyhe nyert.

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:10:17

Lacika szerint hunor 360 fokos fordulatot vett

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:10:30

@Szepvoltfiuk: te is! :)
@Mók_Ica: ez evidens mmkk!

Naaa Zsizsik megint nyert!

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:10:35

@Vérnyusszancska:
na, ez nekem új, nem úgy volt, hogy rúdtácol a retek?

Cimili 2019.01.13. 22:10:44

na megnyertem úgymondnak a naptárt?????????

MosóMaca 2019.01.13. 22:10:55

A naptárban is a bolondlámy pózolt a legjobban a nézők szerint. Hogy én mennyire meg vagyok lepve....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:10:57

visszajött a stream, és mit kell látnom? reni a harmadik? miiiiiiiiiiiiiiii

tvbuzi 2019.01.13. 22:11:12

Ancsa elfelejtette, hogy ő is vellalakó?

Mók_Ica 2019.01.13. 22:11:32

@Szepvoltfiuk: függő vagy, mi???? :)))) mi is azért vagyunk itt.... :))))

@Cukorborsó88: ki akarja megmenteni??? :)))) remélem csoki.... höhööhhöhöhöhö

@oh..my...: no, kezdődikkkkkk

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:11:56

@Cukorborsó88:

aaaaaa. a ix. kerületi rostás kálmánka megmondta a tutit.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:11:58

@Cukorborsó88: legalább ugyanott van!

Lacika ismeri a Viharszigetet! Újabb piriponty neki! :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:12:10

Na, szimpátiaszavazáson renyhe harmadik. Pfeeej
@Szepvoltfiuk: De most hastáncolni kellett, arra meg azt hitte, hogy ha a bögyeit rázza, akkor jóvan, ja meg a karfiolos valagát.
@hétévszak: Szívcsi :D

MosóMaca 2019.01.13. 22:12:22

Komolyan meg fogják szavazni zsizsikest nyertesnek bazzzz.

malevil2050 2019.01.13. 22:12:51

@Angora Cardi: Írtam vala, hogy nem vagyok annyira képben , ők kik?

nicu71 2019.01.13. 22:13:06

Fuj. Kit erdekel 120adjára is hogy jott vissza a nyomorult G.

naezjó... 2019.01.13. 22:13:16

ez már a sokadik, kb lefőtt, hogy Zsuzsu nyer. Egy kurva mosolyra nem volt képes, de tök mindegy, amiről a nézők döntenek, azt ő nyeri.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:13:16

Miééért? Kiafaszomat érdekli Greg visszatérése?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:13:21

Baszki, hihetetlen számomra, hogy ennyire öntelt hólyag Greg, hogy ez élvezeti érték számára, hogy megnézze amikor visszajött.

Cimili 2019.01.13. 22:14:04

@úgymond olvasó mmkk: ok, majd titkosban küldöm el, senki nem fogja megtudni.:) nem bánom, esetleg tovább ajándékozhatod.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:14:13

na jó. beáldozom magam. rámegyek a streamre.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:14:20

Szvsz renyhe lejáratása is a retek részéről amiatt van, hogy lecsatlakoztassák Zsuzsuról, hogy megágyazzanak a győzelmének.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:14:43

lenémítottam a jelrakásig, oh ja

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:15:17

Ez a greg tényleg egy idióta. Mit gondolt bazmeg, hogy nem látják az emberek, hogy fingik a villában?

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:15:23

Ezt most muszáj volt még 1x megnéznünk?!

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:15:36

Greg elpirult a raklap highlighter alatt, ég a ridikül!

Oh my... 2019.01.13. 22:15:47

@Vérnyusszancska: köszi-pacsi nyusszancska! :) remélem, kibeszélős, leleplezős bejátszásokat is beadnak az ápoltaknak végre, nem csak ezeket az uncsi, semmitmondó, lényegtelen részleteket, csak higy legyen nekik egy kis IZGALOM! ;PP

nicu71 2019.01.13. 22:15:57

@Angora Cardi: én is. ❤️Éljen Lackó király. Végül is jol jött ki a királyságból, ugye? Talán Zsuzska farvizén kicsit, de ez jó.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:15:59

a sors is így akarta, nem jó a stream.

viszont közkérdés:

visszanézzem ezeket a napokat, vagy mit csináljak?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:16:45

@oh..my...: Áhhh, lópikulát. Soha nem adnak ilyet be, pláne nem olyat ami lejáratja a szeriklubot. :/

IGEN, élő adásban összevesztek örökre. Imádom!! :D

tvbuzi 2019.01.13. 22:17:00

A Trianontól elcsatolt területek összevesztek

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:17:02

B+ renyhe már nem bír magával. Kb 2 mp-ig kussban volt

Oh my... 2019.01.13. 22:17:02

MUTE gomb, TAKARODJ A KÉPERNYŐMRŐL ÓCSKA RIPACS BÁLNAAAA!!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:17:03

@Szepvoltfiuk: ha a twitchen nézed, a maunika001 működik

naezjó... 2019.01.13. 22:17:11

Gyerünk Zsuzsika, szórd meg renyhét, a királyt meg vidd magaddal!

Angora Cardi 2019.01.13. 22:17:11

Két bula egymást kutyázza élőben.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:17:18

@Szepvoltfiuk: Semmi esetre sem. Vagy ha baromi ideges akarsz lenni renyhétől. :)

MosóMaca 2019.01.13. 22:17:26

Nem tippeltem! Teszek egyet Renyhére,hátha telepáciával bevonzzuk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:17:38

Most. Most. Most mutassák meg Grenyhe kibeszélősóját. Léciiiiiii

tvbuzi 2019.01.13. 22:17:51

Egymásra basszák a jelet vaj'h?

malevil2050 2019.01.13. 22:17:55

@Majom1Parádé: Belenéztem , hogy mi a felhozatal . Olvasgattam itt egy kicsit. Lényegében ennyi volt.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:18:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nagyon drukkolok, hogy benne legyen. Milyen üvöltözés lenne ott basszus. De greg miatt szvsz nem fogják. :(

Mók_Ica 2019.01.13. 22:18:30

@Szepvoltfiuk: olvasd el a posztcsikat.... ha kíváncsi vagy renyhe rikácsolására, csak akkor nézd vissza.....

Sevda 2019.01.13. 22:18:49

Miért olyanokat játszanak be, ahol mindenki ott volt, miért nem kibeszélős, másik háta mögött sutyorgós dolgokat? Hát jesszus.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:19:06

@Angora Cardi: az nekünk jó. Mert ha nem egymásra pakolnak, akkor kuka a tisztaszívű elmélet. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:19:11

@MosóMaca: én is ebben reménykedem! Telepácia talán működik majd! De lehet voodoozok is! :D

AmanEdi 2019.01.13. 22:19:19

Zsu tegye rá Renire a jelet mert Reni rá fogja

Oh my... 2019.01.13. 22:19:34

@Vérnyusszancska: mert nincs fantáziájuk semmi, szerkik mondjatok le!!!!!! legalább szavaztatnának meg minket, hogy beadják-e.... ilyen volt már, most is kéne!

megint ruppót nem érő uncsi bejátszás, MINEK????!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:19:58

@úgymond olvasó mmkk:
na, akkor mégiscsak csatlakoztam az öngyilkosjelöltek szektájához.

hail david koresh!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:20:08

@oh..my...: Pedig én is tökre bírnám. Nem értem, hogy ezeket miért nem játsszák meg? Na jó, szívem mélyén tudom, de akkor is rohadtul bosszant. :(

Angora Cardi 2019.01.13. 22:20:17

@nicu71: jó ez nekünk bárhogy is volt ❤

MosóMaca 2019.01.13. 22:20:26

Bakker! Az öribaris karkötős után bevágjatták volna greg szívszeretettel teli dumcsiját renyhével

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:20:35

@tvbuzi: Egy olyan párbajt de megnéznék. Isteni lenne.

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:20:58

@tvbuzi: nemsokára kiderül mi jön elő pici szívükből. Zsu sztem renire rakja, ő eddig is arra tett akire berágott.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:21:08

@Vérnyusszancska: korábbiakban volt és voltak nagy kerek szemek, aztán anyázás.
Itt csak egy volt és véletlenül, mikor Zsu, Ribi és FarÁnusz veszekedtek.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:21:37

@tvbuzi: renyhe bárkivel menne, ótvar rikács lenne a stúdióban.....

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:21:41

Nem fognak kibeszélést mutatni nem olyan tökösek, pedig abból lenne aztán balhé! Imádnám, élőben mint a múltkori kiválasztásnál a sátánizmus! :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:22:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Áhh, most se vágták be. Komolyan a franc kivan már, hogy ennyit nem kaphatunk. :/

AmanEdi 2019.01.13. 22:22:37

Hoppá azt hittem Roli felhasználja

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:22:46

Most levehetné Hunci a lilát Gregről, mert ő már kimondta, hogy nem szeretné. Ergo a másodikat már nem rakhatja magára.

Oh my... 2019.01.13. 22:22:50

@MosóMaca: én is ezért tettem rá...

Dr.Zé 2019.01.13. 22:23:26

Mekkora hibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Rollóóóóóóóóóóó.

Sevda 2019.01.13. 22:23:34

Reni mit pofázik bele akkor, amikor mást kérdeznek, hát hihetetlen, én nagyon megverném ☹️

tvbuzi 2019.01.13. 22:24:25

Gyüvő héten nem dolgozom, megyek a SPA-ba meg ilyenek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:24:31

Adrika milyen kis okoska. Csak minek árulja el, hogy ismeri a koreót. :--)

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:24:39

most hogy vagy 5-6 nap után látom a szutykokat, nem lehetne hogy tényleg kiküldik mindegyiket a picsába?

aztán kullogjanak haza a gecibe.

Oh my... 2019.01.13. 22:24:48

@MosóMaca: impotens szerkik fantáziátlan f@szok ehhez / is!!

ibsen 2019.01.13. 22:25:22

Zsu jól döntött Renit illetően az ország-világot kihagyhatta volna:-)

Reni meg magát járatta le ismét.

AmanEdi 2019.01.13. 22:25:38

Reni:A színésznő már többet nem tud színészkedni vagyis Zsu

tvbuzi 2019.01.13. 22:26:24

@ibsen: legalább Trianont kihagyta

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:26:34

@tvbuzi: tudod, mi fog következni. tőled jobbra lévő legközelebbi tárgy injektálása a szádba :))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:26:52

@Vérnyusszancska: hasonlítunk rá néha! Találó kép! :D
@Szepvoltfiuk: ne légy ünneprontó, kit szidnánk még egy hónapig??? Én tudom kívánja a szervezeted, ne szerénykedj, valld be! :D

javier2 2019.01.13. 22:27:07

tök felesleges a szuper képesség aki nyer az nyer
maximum elodázza a kiesését

Mók_Ica 2019.01.13. 22:27:08

@Majom1Parádé: aszondja, hogy 2-3 ember fog itt felváltva párbajozni...... höhöhöhöhöhö.......

ibsen 2019.01.13. 22:27:34

@tvbuzi: Ott még nem járt, Olaszban már igen:D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:27:37

Most azért nem használták fel a dupla jelet és társait mert mindenki úgy érzi, hogy adri ellen visszamenne. Azert lehet még meglepi.... ha adri lenne a kiválasztott, kivi vagyok, h renit ki merné-e hívni, h ilyen országos cimborák lettek.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:27:41

@Nyuszomuszo83: Gondolkodtam egy darabig ezen az avatáron, de aztán megláttam ami most van :D

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:28:11

@Nyuszomuszo83:
nem amúgy, egész jól lejöttem róla.

javier2 2019.01.13. 22:28:39

zsu békülj ki ezzel a drága kis csikos varacskos disznoval renivel
ásd meg a koporsód

csincsilla72 2019.01.13. 22:28:53

remélem, ma Renyhe lesz kiválasztva. Esélyes. Ha a fiúk koordinálnak és Zsu is rárakja, akkor Renyhe megy. Rolival és Zsuval szemben is.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:29:03

lilu, mint szépség....... már a reklámhoz is kell a konténer.....

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:29:32

@tvbuzi: szólok mókinak, hogy ne kapj több konténert

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:29:34

Árad a szeri itt a HV-n szívbű. És megígérem, hogy a hátatok mögött nem kutyázlak titeket egy csillámfaszpónival :D

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 22:29:40

@malevil2050:

Micsoda régi avatarokat látni még itten...!

tvbuzi 2019.01.13. 22:30:04

@úgymond olvasó mmkk: az a vizesflakon :P ittam is egy kicsit

Oh my... 2019.01.13. 22:30:06

@Mók_Ica: nem baj, annyit bevállalunk sztem mindnyájan, csak szabaduljunk meg végre tőle, nem igaz? soha nagyobb áldozatot ;)

Cimili 2019.01.13. 22:30:08

@tvbuzi: ez ajándék vv-s naptár kompatibilis kijelentés volt.

ibsen 2019.01.13. 22:30:30

Remélem Reni jövő héten anyunak csinálja a showt otthon. Non-stop.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:30:49

a reklám alatt simán behozathatták volna a lakókkal a táblát meg az egyéb kellékeket......

tvbuzi 2019.01.13. 22:30:59

Dikk, Ancsának van cickója

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:31:13

@Vérnyusszancska: én csak ilyen szende csajosba nyomom néha vagyok csak vérnyuszómuszó, vagy Fővezír Nyuszó! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:31:29

@tvbuzi: milyen kedves vagyok veled, látod

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:32:29

@Mók_Ica: mert nem tudnak mit kitalálni helyette....

Angora Cardi 2019.01.13. 22:32:33

Heten, mint a gonoszok.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:32:57

Renyhe még ilyenkor is játsza azt a semmi eszét!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 22:33:01

@Mók_Ica:
Ezzel elbaszni az időt a végét meg lekeverik.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:33:10

@oh..my...: így van, csak essen ki..... sajna még bejátszásokban úgyis fogjuk látni.....

renyhe most is renitenskedik..... komolyan azt kívánom neki, hogy legyen egy mhelye és tanulja meg mit kap, ha így viselkedik.......

Cimili 2019.01.13. 22:33:32

mekkora jajveszékelés lesz, ha renyhe kapja a legtöbbet.

pomac 2019.01.13. 22:33:32

a végén még lesz idő indokolni annyira pörögnek:)

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:33:38

Mit csinált renyhe? Lemaradtam a kakaóm miatt. :(

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:33:49

@Vérnyusszancska: kell az is, én meg öszinte! Jól megleszünk mi itt sokan nyuszik! ;)

Angora Cardi 2019.01.13. 22:34:33

@Vérnyusszancska: nyugiba ki akart menni a boritekkal

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:34:58

@Angora Cardi: Jaj, ez a feltűnési viszketegség. Hol a konténerem??

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:35:00

@Vérnyusszancska: ki akart menni a nyugiba ott megirni a 4 betüt! Gyökérkefe! Rászólt Ancsa maradjon a picsháján!

malevil2050 2019.01.13. 22:35:12

@gyümölcs almafa kommentelő: Majd lecserélem egy mostanira. Feltéve ha lesz kire.

Oh my... 2019.01.13. 22:35:31

pfúúújj megint a bálna-show!!!!!!! konténert!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:35:47

@malevil2050: sose gondoltam volna, hogy ezt kimondom, de nem érdemes lecserélned Micit senkire

csincsilla72 2019.01.13. 22:35:53

@Angora Cardi: Renátának minden kibaszott percben valahogy szerepelnie kell. Ezt csak a szerkik tudnák ellensúlyozni. De nem teszik.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:36:20

Hogy lehet ilyen krva gusztustalan módon enni, mint renyhe?

csincsilla72 2019.01.13. 22:36:37

@malevil2050: Ne tedd. Egyik sem jobb. Mici szerethetőbb volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:37:20

Renyhe miért nem hord nadrágot egyébként?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:37:53

Renyhesó. De erre azt mondja majd, hogy ez poén.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:38:01

Ez a videómutogatás a lakóknak arra jó, hogy ha Rolinak esze van, ilyenkor szondázhatja, hogy mit ad le a retek a nézőknek.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:38:27

@úgymond olvasó mmkk: Mert olyan királynői a szépsége, hogy azt ország-világnak látnia kell.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:38:41

@malevil2050: cseréld le ancsára :))))

konténer itt van, még nincs tele.... gyertek nyugodtan :)))))

Angora Cardi 2019.01.13. 22:38:45

@csincsilla72: Csökött agyával ennyi a szereplés és képernyőrekerülés.

Pancsamanó 2019.01.13. 22:39:07

@úgymond olvasó mmkk: már nem megy rá egyik gatyája sem :)))

malevil2050 2019.01.13. 22:39:14

@úgymond olvasó mmkk: Itt olvasgatván láttam , hogy Te itt professzor vagy. Lehet hallgatok Rád. :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:39:28

@Mók_Ica: Nálad nincs tele? Hát mitet néző?? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:39:31

@malevil2050: Le ne cseréld! Ezek mind nagyon bénák...

Mók_Ica 2019.01.13. 22:39:31

@úgymond olvasó mmkk: lehet nem fér bele a nadrágjaiba.....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:39:58

@malevil2050: ezt már az előző évadban is megbeszéltük egyszer, hogy nem vagyok professzor ;)

csincsilla72 2019.01.13. 22:40:10

@Vérnyusszancska: Igen, most nem bánom, hogy Renyhe folyamatosan ordít nekik is a visszanézésben. Hadd lássák csak ők is.

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:40:21

Kivancsi vagyok reni hogyan értékeli a teljesítményét

MosóMaca 2019.01.13. 22:40:27

Nem szenvedtünk még eleget renyhe miatt??? Most újra?! Amúgy attól tartok,hogy nem lesz kiválasztott....

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 22:40:57

@malevil2050:

Áááááh, régen minden jobb volt...! :-)))

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:40:58

@csincsilla72: Mondjuk ebből Roli azt is levonhatja, hogy kb ő szarul volt beállítva megint idekint, mert megint "gonosz" volt.

nicu71 2019.01.13. 22:41:00

Aki azt irta hogy Adri ugy nez ki a szepsegversenyen mint egy beszivott ozorás hippi, azzal maximális EKG. Egész este ezen röhögtem sirva, Akárki is volt

malevil2050 2019.01.13. 22:41:09

@csincsilla72: Egyenlőre marad , az biztos.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:41:20

renyhe igazi passzív-agresszív jegyeket hoz a mostani beszédben...... hányinger

naezjó... 2019.01.13. 22:41:22

Renhe vár a kívülálló élet!!!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:41:44

Renike, anyáddal legyél ilyen megértő.....

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:41:56

Ez egy idióta, azt hiszi, hogy ha itt röhög zavarában, akkor majd kevésbé lesz gáz?

Cimili 2019.01.13. 22:42:01

ezt a köcsög hazug renyhét már nem bírom elviselni.

Oh my... 2019.01.13. 22:42:02

@csincsilla72: mert ez a szintjük, ez jön be nekik, ezt nyújtják nekünk is (csak ami lényegük...)

b@zzz, ez hülye??! mit művel már most is?!

csincsilla72 2019.01.13. 22:42:17

Legyen már elég ebből a nőből, könyörgöm.

Mók_Ica 2019.01.13. 22:42:30

fejem a konténerben..... nem látok semmit ...... majd a végén húzzatok ki.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:42:44

@úgymond olvasó mmkk: de most jó a haja. Elképzeltem, hogy megtépem és végre nem az olcsó műhaja marad a kezemben, hanem az igazi.

Sevda 2019.01.13. 22:42:55

Reni, mint a vízfolyás, hát 20 perce közölte, hogy befejezte Zsuval, most meg már ilyet ő nem mondott. Meg ő állítólag m fog beleállni a vitába.. Dehogynem

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:43:06

Roli végre beolvashat neki anélkül, hogy belehisztériázna. Hehe :D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:43:14

Khm. Mintha reni provokálna a balhékat de lehet, h nekem szelektív a memóriám. Meg amikor azt ordította, h aki taktikából v úgy rak jelet h megkérték rá. Ő nem így tett krisztiánra és csokira?!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:43:29

ez az állandó vállrángatás borzasztó

@Angora Cardi: oké, mutogassa, de miért kell mindig premier plánban mutogatni? melyik operatőr szerelmes belé vajon? :)))

Oh my... 2019.01.13. 22:43:39

@nicu71: nem én voltam, de ekg részemről is, k*vvanagy! xDDD

csincsilla72 2019.01.13. 22:43:41

@malevil2050: Egyébként szia :-) Tényleg kevesen maradtunk. Amit nem csodálok, én is sokszor elgondolkodom, érdemes-e nézni.

Pancsamanó 2019.01.13. 22:43:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: vajon a fejével mi lehet hogy ilyen püffedt lett? Oké hogy hízott de ez borzasztó

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:43:58

@Mók_Ica: :D :D
@Sevda: Szerintem most így kívülről megnézte önmagát és látta, hogy krva gáz volt, aztán próbál visszatáncolni. Hogy fog nyalni megint Zsuzsunak... Öröm lesz nézni, ja nem. :D

tvbuzi 2019.01.13. 22:43:59

A fácsén bírják Renyhét?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:44:03

@Cukorborsó88: látod. Ahogy szokta. Ő mindent megtett. Ő fingotta a passzátszelet.

malevil2050 2019.01.13. 22:44:15

@úgymond olvasó mmkk: Tényleg? Velem? Ejha, akkor most van baj elég. Nem emlékszem. Meg tudsz-e nekem bocsájtani? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:44:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: vigyázni kell a műhajával is, meg az igazival is :D

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 22:45:01

@Dr.Zé:

Nem baj, jó a viszonyom a múlttal. (Néha jobb is, mint a jelennel.)

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:45:22

Imádom Anikót. :D Hogy oltja renyhét :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:45:28

@malevil2050: ha csak neked volt micis profilképed, akkor igen, veled :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:45:32

Renyhe csupaszív nem Zsu. Hát, mily meglepő.

nicu71 2019.01.13. 22:45:41

@tvbuzi: most megcsappant erősen!!! Zsu rajongók ekezik ezerrel.

Oh my... 2019.01.13. 22:45:51

@Mók_Ica: xDDDDDD együtt kuksolunk ott akkor... ;) xDD

tvbuzi 2019.01.13. 22:46:07

A k...a anyját a hangmérnöknek

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:46:08

Baszki, Roliék maradtak az Adri vonalon. Nem lesz ez így jó. :/

MosóMaca 2019.01.13. 22:46:38

Basszus,az idióta fiúk maradtak adrinál.... wáááá,akkor dakota hisztipicsa marad még vagy két hetet.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:46:42

@úgymond olvasó mmkk: Akkor legyen inkább Roland és vigye renyhét.

Sevda 2019.01.13. 22:47:02

Greg már megint elveszi a műsoridőt

Mók_Ica 2019.01.13. 22:47:29

@Cukorborsó88: :****

no, adri lesz mégis??? vagy roli???? (rohaGGYon meg renyhe..... pffff)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 22:47:30

Buzigreg egy nyálkás szardarab. Ha belelépnék, nagyon utálnám, hogy a cipőmre ragadt.

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:47:31

Hülyék ezek vagy mi van?!! Bakker, ezt a műhibát.

malevil2050 2019.01.13. 22:47:35

@Mók_Ica: Ancsa? Egyenlőre azt sem tudom hogyan jutott ilyen " magasra " ?

MosóMaca 2019.01.13. 22:47:37

Greg a halálos ágyán is ezt az igazságtalanságot fogja emlegetni,hogy ő nem érdemelte a töld kendőt

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:47:47

@oh..my...: Szerintem is, pedig én nem is vagyok férfiú. :D
@Pancsamanó: Jaja

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:48:10

@Mók_Ica: Zsun sok múlik. Nagyon kíváncsi vagyok, hol a szív.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 22:48:12

@Vérnyusszancska:
Ha felgyujtja a villát akkor se renyhere rakják.
Puha szarok ezek.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:48:12

jaaaaaaaaaaaaajjj de hülyék vagytok fiúk, édesjóistenem

Oh my... 2019.01.13. 22:48:20

@Vérnyusszancska: b@ssza meg!!!!!!!! marad Adri... ő meg nem biztos higy a Renyhét fogja vinni....

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:48:21

bohócok ezek. menjenek.

Pancsamanó 2019.01.13. 22:48:31

@malevil2050: Neked volt VV7-es Ádina avatarod is?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:49:05

@oh..my...: Tuti nem fogja, ott nyal neki, mint a gép

Oh my... 2019.01.13. 22:49:07

@Szepvoltfiuk: szijjaaaa, hát itt vagy megint? örülök! :)

Mók_Ica 2019.01.13. 22:49:11

@oh..my...: biztos, hogy nem renyhét viszi.....

MosóMaca 2019.01.13. 22:49:15

@oh..my...: biztos,hogy nem renyhét. Vagy rolit,vagy hunort fogja

Rozsgyi 2019.01.13. 22:49:20

Én Rolinak elengedem a kezét, ha ő lesz a kiválasztott vagy a kihivott akkor már maradjon kint. Nem játszik jól, és láthatóan rajta maradt egy vesztes taktika jobb lesz neki kint. Kivéve ha a másik Renyhe akkor sztornó amit írtam :)

Pancsamanó 2019.01.13. 22:49:39

@úgymond olvasó mmkk: tudtam hogy nem lesz vér a pucájában zsuzsunak sem.

Oh my... 2019.01.13. 22:49:50

@Vérnyusszancska: igen, sztem ő Huncit fogja vinni....

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:49:53

@Pancsamanó: Micsoda??? Aljas rágalom! Hazugsáááááág! :D

Cukorborsó88 2019.01.13. 22:50:11

Zsu átment a tisztaszívű vizsgán. Gratula neki is. Eddig legalább arra tett akivel tényleg problémája volt.

malevil2050 2019.01.13. 22:50:20

@csincsilla72: Szeva. : ) Igen gyöngécske ez.

pomac 2019.01.13. 22:50:21

@Pancsamanó: ők sosem taktikáznak , :D

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:50:28

@oh..my...: Mondjuk akkor valszeg kint marad. Hunci még mindig az első háromban van a népszerűségi szavazásokon.

tvbuzi 2019.01.13. 22:50:43

Adrienn Rolandot viszi ki a gecibe?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 22:50:46

@Rozsgyi:
Adri Roli parbajon adrira szavazok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:50:51

Adri Lacikára rakta .
Lacika dönt.
Adri megy.

MosóMaca 2019.01.13. 22:51:00

De mi tényleg más műsort nézünk?! Renyhe végig üvöltötte az elmúlt két hetet és jel nélkül bemasírozik a döntőbe?!

AmanEdi 2019.01.13. 22:51:02

Jelek:
Roli:Adri
Reni:Roli
Zsu:Roli
Greg:Roli
Lacika:Adri
Adri:Lacika
Hunor:Adri
És a kiválasztott:Adri

Angora Cardi 2019.01.13. 22:51:04

Reni Roli
Roli Adri
Greg Roli
Hunor aki Imre: Adri
Zsu Roli
Lacika Adri
Adri Lacika

Lacika a kiraly es villamester: Adri kapja a zöld kendőt.

Oh my... 2019.01.13. 22:51:05

ez az Lackó, csak keményen! ;)

Kartontigris 2019.01.13. 22:51:11

Mekkora műsor!
Napok óta a bojlertestű Renáta artikulátlan óbégatását kellett nézni, most meg olyan decens úrinőként "kacagott" fel mint a gyermekkoromban, a szomszédunkban működő építőanyag kereskedésben megforduló lovaskocsik elé fogatolt rozzant gebék!

Amúgy persze az Adri meg Roli a megszórt. Hányás bzdmg én dobtam ezt az egész baromságot!

Sevda 2019.01.13. 22:51:17

Adri nem fogja kivinni Renit, marad a nyakunkon ☹️

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:51:29

@MosóMaca: Ennyire fosnak tőle? Vicc az egész

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:51:33

Renyhe-Roli
Roli-Adri
Greg-Roli
Hunor-Adri
Zsizsikes- Roli
Lacika- Adri
Adri-Lacika

Nem hiszem el, Adri! Miért nem renyhe??? Milyen szívből nem tattikábol raknak, idióták! Kivétel Adri! Aki megy párbajra, tuti Lekvárt viszi!

Mók_Ica 2019.01.13. 22:51:33

adri kit fog vinni? sztem max renyhe ellen jönne vissza..... de őt nem fogja vinni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:51:41

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Adri: 3 emberből tudok választani.
Lacika: nem tudsz te senkit választani.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:51:49

lacikából előjött a IX.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 22:52:10

Lacikát fogja kihívni, aki vissza is jön. Gondolom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:52:15

Adri, na kit visz ki? Én Renit vinném!

Cherie 2019.01.13. 22:52:22

Adri fehér gatyát az életbe ne vegyél fel, legalább ennyit tanulj meg az egészből

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:52:28

@Mók_Ica: mit nem adnék ha renyhét vinné reppenne Adrira a savazatom! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 22:52:35

@Angora Cardi: igen, tippeltem, és van pontom, de nem örülök neki

Kartontigris 2019.01.13. 22:53:07

@MosóMaca:
Ki is zárhatták volna már a picsába ...

MosóMaca 2019.01.13. 22:53:09

Hát,szerintem itt majd meg megjelenek,de a műsort nem lesz idegzetem nézni,ha ez a renyhe show vonal marad

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:53:15

@Kartontigris:

dejó az avatarod geci!

grat!
üdv!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:53:22

Csak abban reménykedem, hogy renyhe még jobban fogja nyomni fullba a kretént. Zsuzsu fanoknak már habzik a szájuk, de nem csak tőle, hanem sellőlánytól is. :)

,, 2019.01.13. 22:53:24

Behúztam, @Angora Cardi: vette át a vezetést, van 5 db 2. helyezett holtversenyben

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 22:53:34

Apropó! Bolondzsuzsi nem csak bolond, de hülye is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:53:35

És Roli meglátta a lehetőséget Zsu bevonásával.

naezjó... 2019.01.13. 22:53:43

ezt az ajánlót elég lett volna bejátszani kiválasztás előtt...

Pancsamanó 2019.01.13. 22:53:44

Jó éjt mindenkinek, egy élmény volt :)

Angora Cardi 2019.01.13. 22:53:57

Szerintem Hunort viszi de még nem hivatalos tipp.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 22:53:57

Zsu is egy szar, mindegyik utalja greg meg renyhe is, erre Rolira pakol

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.01.13. 22:53:59

Akadjon meg a torkodon Reni! :-) Yeah!

,, 2019.01.13. 22:54:17

@úgymond olvasó mmkk: tévedtem a délutániban, meg voltam győződve, h Reni párbaja jön most

Oh my... 2019.01.13. 22:54:26

@MosóMaca: most vagy k*vva taktikusok, vagy rohadtul paráznak a renyhétől valamiért..... lehet, tudnak valamit, pl hogy az öfik sztárja az útszéli trampli...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:54:29

@,,: lett pontom, de szívesen bújtam volna, ha ordenáré Renyhe lesz zöld.

MosóMaca 2019.01.13. 22:54:39

@Cherie: igen,nagggyon brutálisan mutatott benne
@Nyuszomuszo83: sajna nem fogja. Szerintem laszika lesz

,, 2019.01.13. 22:54:45

@Angora Cardi: jaja, Hunor v Laccika, Rolit nem mert kicsit szereti

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:54:57

@szociál: Mert még nem tud az elképzelése szerint nem arcvesztéssel ellenük fordulni, de majd most.

ibsen 2019.01.13. 22:55:16

Roli már fűzi Zsut hogy megbízhat benne...Ja, kecskére a káposztát.

Oh my... 2019.01.13. 22:55:29

@Majom1Parádé: akkora EKG, mint ide Lac(kó)háza!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:55:43

@Angora Cardi: akkor kint marad. Most max Renyhe ellen jönne vissza. Vagy Greg ellen.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:55:44

@oh..my...: Abból amiket levetítenek nekik szerintem látják, hogy ki szerepel ott folyamatosan.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 22:56:08

@szociál:
itt már mindenki szar.

hiányzik a cigánybáró sajnos, ki kell mondani.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 22:56:16

Bárcsak Renyhe Adriba is belekötne, jól összerikácsolna vele, és akkor őt vinné!! Nem akarom tovább Renit nézni, hallgatni, róla olvasni... :((

Mók_Ica 2019.01.13. 22:56:18

@Cukorborsó88: bunda.... az van itten, kérem szépen...... nem hiszem el, hogy renyhe 1 jelet sem kapott.....

MosóMaca 2019.01.13. 22:56:38

@oh..my...: nem tudom,de nézőként ezt nem lehet elviselni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:56:39

@ibsen: Zsunak ez jó. Nem süllyed tovább a Grenyhe mocsárban.

Sevda 2019.01.13. 22:56:53

@szociál: de ő azt nem tudja, hogy greg is ki van tőle bukva, meg beszélget a háta mögött róla, csak renit vágja, de arra is csak legyint

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:56:57

@Hümmögő Hammogó: Arra van esze a gyökérnek, hogy azzal ne rúgja össze a port, aki párbajozni megy.

SzabadEzANév? 2019.01.13. 22:56:59

Annyira kár hogy a Renike bent marad, rossz ez az egész játék úgy ahogy van

malevil2050 2019.01.13. 22:57:12

@Pancsamanó: Csíptem a kicsi lányt , de aztán ez kopni kezdett. Volt igen :)

Maximista vagyok 2019.01.13. 22:57:40

Ennyi volt a vv9... Szép volt Zsolti :) baszódj meg.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:57:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem ezért csinálja az RTL. Az már totál egyértelmű, hogy őt akarják győztesnek, így most gyorsan kiemelik onnan, és mutogatják, hogy a másik kettő mekkora vérgháci.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 22:57:55

@Mók_Ica: Mert kell az rtl-nek a Renyhe-show:(( Hát nekünk meg nem kell!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 22:58:23

@Hümmögő Hammogó: az öfiben Bt egy összeugrás, mikor Renyhe tüdőgyulladást vizionált magának a nyitott ajtó miatt. Adri akkor leoltotta.

ibsen 2019.01.13. 22:58:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: Roli csak lehetőséget lát hogy Zsut is használja Gregék ellen. Ennyi. Láttad miket mondott Zsuról a riportban is meg neki. Most meg ez.

Nyuszomuszo83 2019.01.13. 22:58:50

Jó éjt Mindenkinek! Holnap újra itt! Szép álmokat!

Maximista vagyok 2019.01.13. 22:59:04

Reni 0 jel, aha, nagyon hihető.

Angora Cardi 2019.01.13. 22:59:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: mindenki ellen kint marad sztem is mert nem viszi renit adott neki piros karszalagot
@úgymond olvasó mmkk: @,,: lottozzatok velem :D
Héten meglátjuk melyik fiú ellen fújol majd adri.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 22:59:44

@Vérnyusszancska: Tudom:( Csak reménykedem...hátha történik valami csoda és Renyhe repül! Mint a csipesz, amit Csoki dobott.:)

Vérnyusszancska 2019.01.13. 22:59:53

Mondjuk Roli védelmében annyi, hogy ha azt akarta elkerülni, hogy ő menjen párbajozni, akkor másra nem tudta rakni, mint Adrira, mivel Lacikát nem sikerült meggyőzni, hogy ő ne rá rakja. Így Hunci és Rolcsi idomult most Lacikához, szvsz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:00:37

@,,: tegnap nem csak virtuálisan, hanem igaziból is rosszullét kerülhetett az öfi elején, mikor csinálta a magánakcióját.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:00:44

@Hümmögő Hammogó: Még valakit megtéphet a hajánál fogva. :) Pl Zsuzsut. Hátha elborul annyira agyilag. Olyan még úgyse volt, hogy egy VV alatt két kizárás. :D

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.13. 23:00:50

@Maximista vagyok:

Zsolti szeret megbaszódni, úgyhogy kívánjunk neki valami mást!
Az ördög szánkázzon a hátán, nőjjön be az orra luka, csak hogy klasszikust idézzek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 23:01:05

@Maximista vagyok:
Még két hét minimum Renyhevel?
Kizart.
Nem nézem ezt többet.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:01:21

@Angora Cardi: Jaja, csak tényleg kár. De még benne van a pakliban, hogy Adri meglépi renyhét, de szerintem ennek nem sok esélye van. Aztán hátha. :)

MosóMaca 2019.01.13. 23:01:24

Évike meg már neglizsében?!

ibsen 2019.01.13. 23:01:25

Én Lacika ennyire nagy Adri utálatát nem értem, a srácok fütötték vagy neki ártott ennyit, amit nem hiszek. Még Greget is jobban bírja.

Oh my... 2019.01.13. 23:01:58

@Vérnyusszancska: persze, meg amúgy is.... látják, mit látják, elszenvedik (!) ahogy folyamatosan műsorozik, ráfordul a kamera, stb... nem tudhatják, hogy ez kifelé hogy van tálalva nekünk; a mésik dolog meg a taktika, amíg a renyhe gyengíti a csillámfasz-tábort, az nekik csak jó - ha még oly' elviselhetetlen is, mégis csak 36 misi a tét...

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:02:03

@gyümölcs almafa kommentelő: Szerintem nőjön köröm a fszára. :)
@szociál: Naa, a mi kedvünkért. Hát kivel fogjuk renyhét kánonba szidni? :)

Angora Cardi 2019.01.13. 23:02:49

@ibsen: annyit mond csak hogy háta mogott kibeszelte

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:02:55

@ibsen: Szerintem az nem volt levetítve, hogy min vesztek így össze.
@oh..my...: Na igen, lehet simán ez is benne van, csak így meg mi szívunk. :D

ibsen 2019.01.13. 23:03:05

A 4 "grácia" a stúdióban osztja az észt.

csillagporszem 2019.01.13. 23:03:53

@Hümmögő Hammogó:
Párbajon most nem lesz csoda :(
Max Zsu-ban reménykedhetünk, hogy kihozza belőle mégjobban az idegbeteget és egy csipesz miatt kizárják Renit is :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:04:02

Jaj, pizsiparti. Szponzorpizsiben. Cincike legalább köntösben. Ribi a sokat megélt hálóingben, Era meg a kihízott mmenedzseres kezeslábasban.

ibsen 2019.01.13. 23:04:26

@Angora Cardi: Minek masszíroztatja magát vele? ha ennyire rühelli?

Oh my... 2019.01.13. 23:04:28

@szociál: akkor én se, max ide jövök hv-t olvasni, meg dumcsizni, de nézni nem vagyok hajlandó - három napja sokalltam be, és nem bánom egy percig se, hogy azóta kihagytam a ruppót nem érő renyhés öfiket .

Angora Cardi 2019.01.13. 23:04:28

@Vérnyusszancska: á nem fogja, barikarkötőt adott nem fordul ellenük

,, 2019.01.13. 23:05:16

@Angora Cardi: deal!:)
@Csakazértis én vagyok a királynő: én csak nagyon lájtosan nézem már egy ideje, nem vagyok ráhangolódva valahogy, de amit látok, az sok(k).

ibsen 2019.01.13. 23:05:31

Vivien mekkora ész most is bizonygatja, jól megkavarta a szálakat....ki is esett:D

Angora Cardi 2019.01.13. 23:05:44

@ibsen: Nem tudom, fel van sokminden nagyitva hogy ugy tunjon van bent esemeny..

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:06:09

@Angora Cardi: Ebben a közegben az nagy szó! :D
Huuu, csajok hogy utálják Renyhét. :O :D

ygan_rev 2019.01.13. 23:06:21

Szerintetek ki tér vissza Adri vs Lacika párbajról?

Cukorborsó88 2019.01.13. 23:06:29

@ibsen: sok mindent nem mutatnak, lehez, h van vmi a háttérben amit “elfelejtettek” megmutatni

,, 2019.01.13. 23:06:32

Szintike tök sokat hozzá tud szólni a témához:D

tvbuzi 2019.01.13. 23:06:33

Visszajövök a retyóról és pizsiparti? Tv kikapcs

ibsen 2019.01.13. 23:07:21

@eatpray: Néztem a pollt de Lacika remélem.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:07:30

@tvbuzi: Küldöm az ördögűző számát is, biztos ami biztos. :D

Angora Cardi 2019.01.13. 23:07:42

@,,: 5 nap múlva hazazavarták szerencsétlen megszakérti

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:07:52

@ibsen: mert megint kimaradt sok minden.
Lacika szemellenzősen Adrira akart rakni, Rolival is szembement emiatt.
Vmit megint nem láttunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 23:08:02

@Vérnyusszancska: @oh..my...:
Néha elolvasom a hvt azt kész.
Nézni nem bírom ezt a renyhe showt.
Legfosabb vv évad.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 23:08:23

ezek szerint kár volt visszatérnem, a dolgok nem változnak.

küldjék be a radicsot a végjátékra esküszöm.

meg a dubaiost, és basszanak.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:09:10

Azért kell Adrinak bepanthen, mert nonstop nyalja a száját és ki van maródva. Ez senkinek nem egyértelmű? :D

Angora Cardi 2019.01.13. 23:09:38

@Vérnyusszancska: igen a képernyőirigység megvan

Oh my... 2019.01.13. 23:09:47

ez a baukó is mekkora egy sötét idióta, özvy végre mesélne benti dolgokról - Adrinak bejön Roli -, erre nem leállítja??

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:11:31

@oh..my...: Mert még a végén kiderül, hogy Roliéknak tényleg van tattikájuk, azt meg az rtl nem akarja, mert a végén azt még élveznénk.
@Angora Cardi: Meg-meg, de most nevetek rajta. :D

Maximista vagyok 2019.01.13. 23:12:39

Reni kit szopott le ezért vajon?

csillagporszem 2019.01.13. 23:12:51

@ibsen:
Én is csak remélem. Mondjuk én drukkolok Adrinak is valahol, de Lacikának jobban. Kétszínű Adri, de közben meg a héten tökszórakoztató is volt, meg normális, csak ezt az állandó kavarásikényszerét nem értem, de hát ő ilyen. Mindegy, hajrá Lacika.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:12:53

Fúúj, ez a fültisztítópálcikázás rohadt undorító és még veszélyes is.

malevil2050 2019.01.13. 23:12:59

Most nézem, hogy itt mennyi nyuszi van, :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:13:40

Renyhe tök igényesen egyik füléből ki a fültisztító, másikba be.

,, 2019.01.13. 23:14:12

@oh..my...: ugyehogy?! engem ez az egy érdekelne, erre leállítja... /facepalm

Cimili 2019.01.13. 23:14:40

G1Gnek lassan nyíltan nyilatkoznia kéne, h melyik csaj mellett áll.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 23:14:50

@Vérnyusszancska:
@csillagporszem:
Akkor drukkoljunk ennek,h Renyhe teljesen elborul, és kizáratja magát! :)
(Bár szerintem még egy személy korábbi elvesztése a tervezetthez képest, már nem fér bele a csatorna ütemtervébe, úgyhogy egy ilyen csipesz-dobáláshoz hasonló kaliberűt már tuti meg sem mutatnának, jól kussolnának róla... Mondván,h belefér. Úgyhogy Reninek nagyon nagy hajtépést kell ahhoz rendeznie,h kizárják.:( )

csincsilla72 2019.01.13. 23:15:24

Era szerint Zsu "effektál". Az Renyhe, te kis nagyon művelt. :-)

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:15:41

@Hümmögő Hammogó: Majd áldozok érte egy kakast a sátánista oltáromon. :D

Cukorborsó88 2019.01.13. 23:15:55

Era: zsu sokszor effektál. Era, ne erőltesd az idegen szavakat. Eddig 0 ment helyesen.

Dr.Zé 2019.01.13. 23:16:11

Ilyen még nem volt , eddig mindig a fantomra szavaztam , most nem tom mitévő legyek?

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:16:52

@Angora Cardi: Azért most özvy érdekes dolgokat mond. Nyilván ezek nekünk nem újak, csak az rtl-nek ciki, hogy ott mondja ki, hogy direkt produkcióznak, hogy hogyan lehetnek benne az öfikben. :D
@Cukorborsó88: :D

nicu71 2019.01.13. 23:16:55

Ajjaj, most féltem Lacikánkat. Ha őt viszi Adri, akkor bármi megtortenhet. Valamiért sokan csipázzák ezt a semmilyen nőcit.

,, 2019.01.13. 23:18:09

bakker most komolyan bosszant h nem tudom meg az Adri-Roli sztori végét....

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:18:16

Na, rtl belekezdett renyhesavazásba. Nem mintha panaszkodnék emiatt. :D

Im just here for the comments 2019.01.13. 23:18:20

Baromi unalmasak lehetnek az adások.

Oh my... 2019.01.13. 23:18:21

@szociál: nálam is ugyanez.... pedig bevallom, nagy realityhfreak vagyok, minden szériát láttam, legyen az VV, BB, Éden, de még az ős-ős Bárt is követtem, ez az első széria, amit skippelni kényszerülök, mert ez elviselhetetlen lett a kamionsoros ótvar riherongy miatt.

és tessék, megint nyomják!!!! b@sszátok már meg szerkik!

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:18:36

@,,: Írjál VVV-nek instán, hátha válaszol. :D

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 23:18:56

@Cukorborsó88:
azt hittem már svájcban van.

a haja, szempillája rendben?

Oh my... 2019.01.13. 23:19:09

@oh..my...: na még egyszer: *reality-freak* (jav)

ibsen 2019.01.13. 23:19:18

@csillagporszem: Adri most ismét normálisabb. A játékban lavírozik jóideje.

Cimili 2019.01.13. 23:19:19

@Dr.Zé: nem kell kapkodni, várjál szerda estig.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:19:31

Baszki, VVV milyen infókat ad. És ezeket nem látjuk az öfikben? Na menjetek szerkik a picsuszba.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 23:20:04

@csillagporszem: A héten én is azt éreztem,h Adri hozta a szórakoztató-faktort, tök jól állt hozzá a feladatokhoz.
Ettől függetlenül azt hiszem csak Reni vagy Greg ellen szavaznék rá, de őket meg úgysem viszi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 23:21:09

@oh..my...:
Vv8-at nem néztem Tivi meg Soma meg Zsolti miatt, azt az elején elengedtem.
Ez sztem még annál is gazabb a renyhevel.

ibsen 2019.01.13. 23:21:23

@Cimili: Majd fog. Most Renivel lehet Zsut szidni. Érdekes módon Reni idiotizmusa meg műbalhéi nem verik ki nála a biztosítékot.

Oh my... 2019.01.13. 23:21:44

@Im just here for the comments: talán foglalkoztatni kellene őket, feladatokat adni, stb.... csak hát az munka lenne, ugye; a szerkiknek mármint.

,, 2019.01.13. 23:22:31

@Vérnyusszancska: nincs instám, kérdezzétek meg ti, és utána mondjátok el nekem:P

Angora Cardi 2019.01.13. 23:22:37

Szexipari vendégsereg.

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 23:22:38

@oh..my...:

fúúú. belémbasztad az ideget. azt vissza lehet valahol nézni?
nem emlékszem már semmire.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:22:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nekem is baromira tetszett. RTL le is keverte gyorsan, nehogy véletlen még több olyan belsős infót tudjunk meg, ami nem érdekük. :D

Oh my... 2019.01.13. 23:23:06

@szociál: nah, az is komoly hányattatás volt nekünk, nézőknek, tény, de ez.... ez mindent alulmúl.

,, 2019.01.13. 23:23:41

@oh..my...: és tehetségtelenek is.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:23:50

@,,: Fúú, a sajátommal tuti nem írok rá. :D

ibsen 2019.01.13. 23:23:51

Cintike az alpári stílusával nem hiányzik. Még ideje sem volt megmelegedni a villában.

nautilus123 2019.01.13. 23:23:55

Renitől félnek bent szerintem és ezt nem csak arra értem, hogy "erősnek" hiszik.
Ha jeleket kapott volna, csak még jobban pokollá teszi az életüket - nem hagyja őket aludni, ordít, visít, beszólogat, trappol, esetleg valami gusztustalan csínytevés. Aztán a végén esetleg győztesen jön vissza, véglegesen átváltozva valami üvöltő-őrjöngő masszává, ami megeszi őket, ezt nem merik megkockáztatni. Greges kibeszélést meg azért nem vágták be, mert utána már semmiről nem mernének beszélni őszintén, utálkozva.

nicu71 2019.01.13. 23:24:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: igy van, most sokkkkkkal jobb mint almafasz eheti borzalmai. Főleg özvegy viszi a primet. És jókat mond, olyanokat ami mi nem tudtunk.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 23:24:19

@nicu71: Az is baj szerintem,h fogynak bent a nők... És a csatornának valószínűleg fontos legalább valamennyire az egyensúly. Ezért féltem most én is Lacikát.:( És én Rolit is. Ha Renyhét vinné mindenképpen nő esne ki, szóval ilyen szempontból nem tudnának belenyúlni!

Szepvoltfiuk 2019.01.13. 23:24:26

@oh..my...:
én modtam, szóljon az rtl.

megcsinálom nekik a műsort.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:24:52

@ibsen: pláne, hogy Roli beszélget Zsuval. Majd most jön a Grenyhe foscunami.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:25:15

@nautilus123: Azt tuti elérte már nálam ez a véglény, hogy a csínytevés szótól rögtön feláll a szőr a hátamon :D

Na, mindenkinek nagyon szép estét, jó pihenést! :)

Cukorborsó88 2019.01.13. 23:25:29

@Szepvoltfiuk: bárra +1 :)
Ahhh, amíg itt nyomatják nem megy :/

Im just here for the comments 2019.01.13. 23:25:31

@oh..my...: Igazából ebből a hétből sem tudtak kihozni semmit, de ez nem csak a szerkiken múlik. Szarból nem lehet várat építeni.

ibsen 2019.01.13. 23:25:39

@Hümmögő Hammogó: Adri kinek hiányozna vagy Reni mint nők a villából?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:26:25

@nautilus123: ezt említették vmelyik feladatnál, hogy mi lesz, ha nem Renyhe nyer, milyen balhét levág.

Oh my... 2019.01.13. 23:26:28

@Vérnyusszancska: minek is? még a végén szórakoznánk kicsit... azt meg már csak nem akarjatják a köcsög szerkik... te, az nem lehet, hogy ezek direkt szabotálják az rtl-t? ;)

ewita 2019.01.13. 23:27:06

@Vérnyusszancska: ugye? évike milyen gyorsan belejuk folytotta a szót! Érdekes, gondolom nem nagyon beszelhetnek semmirol, most volt egy kis lehetoseguk rá.

Vérnyusszancska 2019.01.13. 23:27:17

@oh..my...: Ja, szemetek. :D
Na, de tényleg megyek. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 23:27:35

@oh..my...:
Azért néztem eddig hátha kiesik ez a dakota, de Baszhatjuk ez elmenetel a végéig mert mindegyik hurkale, senkinek se tudok már szurkolni, bárki kieshet tőlem, már nem számít.

,, 2019.01.13. 23:28:02

Mi volt a másik infó vivitől? pont lemaradtam

ibsen 2019.01.13. 23:28:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: Írtam már hogy Roli most lát lehetőséget arra hogy Zsut kicsit ellenük fordítsa vagy használja. nem barátságot ajánl, bízni sem bízhat meg benne. Amiket róla elmondott csak tattika az egész.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:28:13

@nicu71: pl. a sminkes dolog. Renyhe idegbeteg, ha a cuccaihiz nyúlnak. Neki nincs saját sminkkészlete? És Ribiét teszi tönkre?

Angora Cardi 2019.01.13. 23:30:12

@nicu71: még bármi lehet mama ne parázzunk

ibsen 2019.01.13. 23:30:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Reni egy pedáns nő. A törölközőjét sem lehet csak úgy használni. De nézd meg a szekrényét vagy hogy használja más sminkkészletét. Roli még az elején mondta neki hogy a villa trehánya. Reni nem nagyon ellenkezett.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:31:28

@ibsen: az nem baj. Te Zsu fan vagy, láthatod, hogy Zsunak az idegeire megy Renyhe Greg szövetsége, lehúzzák. Neki az a jó, ha nem velük van. A játékban is tovább jut, ha nem velük van. És ha nem kell csillámfaszkodni, sokkal normálisabb.
Nekem mindig az jut eszembe, milyen jól eldumáltak Hunorral, pedig épp visszautasította Hunort, de mégse volt ebből hiszti, jól beszélgettek, Hunor se mondta róla, hogy hülye, hát hülyével nem lehet két órákat beszélgetni.
Szóval Zsu játékának most jobbat test, ha a másik oldallal beszél.

,, 2019.01.13. 23:32:05

jó éjt, kidőltem

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.13. 23:32:19

@ibsen: most ellenkezik. :) Trehány, retkes, ótvar piaci kofa.

csillagporszem 2019.01.13. 23:32:51

@Hümmögő Hammogó: na ezzel én is így vagyok. Ha kiviszi kettőjük közül valamelyiket, akkor rá szavazok. Történhetne már végre valami váratlan fordulat párbajok terén.

Oh my... 2019.01.13. 23:32:54

@Im just here for the comments: pedig de; segíteniük, vezetniük kell a játékosokat, ha egyedül nem boldogulnak, és ha nem jön be egy tematikus hét, adni kell mellé kiegészítő feladatokat, folyamatosan animálni kell az ápoltakat, nem pedig beterelni és magukra hagyni őket, aztán hátradőlve kibekkelni a végéig..... mert ez így simán SZAR!!!

megvették a BB-licenszet, ott van minden a kezükben, csak venni kéne a fáradságot és ötleteket meríteni a jól bevált recepteskönyvből, de ezek még ahhoz is lusták!!!!

Maximista vagyok 2019.01.13. 23:33:56

@ibsen: Reni egy útszéli cigány kurva. Ezt kell nézni, trendi. Ez van. Szórakozhat rajta az ország. Szerencsésnek is érzem magam.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 23:34:17

@ibsen: Hát nekem nem.:) De a szerkesztőknek a feladatok kiírásánál valószínűleg igen.
Pont ma néztem a királynő kiválasztásánál,h ha még egy csaj kiesik, akkor elég furcsák lesznek ezek a nemek szerinti feladatok... 2 csaj közül kell majd dönteni? De én kívánom a legjobban,h ne legyen igazam!! (És igen, tudom,h lehet kitalálni olyan feladatokat is, ahol mindegy,h ki a fiú, ki a lány, és ki a sellő.;) )

ibsen 2019.01.13. 23:37:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem vagyok Zsu fan de szimpatizálok vele egy ideje a hibáival együtt.Amikor normális mint most királynőként nézhető mert nincsenek plusz műsorok mint reninél, hogy adásban legyen.De most nem a hármas hívta csak Roli. A csillámfaszkodás tényleg nem Zsu stílusa szerintem csak Greg miatt csinálta meg közös program.Az eltávolodás nem baj a hármastól csak naivitás lenne azt gondolni Roli őszintén gondolja azt amit láttunk. Eddig a háta közepére kívánta most meg ez. Hidd el ha az a pár balhé a héten nem lett volna Reni és Zsu között amit a többiek is láttak nem mondta volna ezt neki. Most érzi hogy gyengül a hármas eléggé. nem vak.

Oh my... 2019.01.13. 23:38:32

@szociál: erre is csak ékágézni tudlak tessa, már leszarom én is, Roliék amúgy is esélytelenek eleve, a hülyék közül kerülhet ki úgyis a győztes, az meg nekem is tökmindegy, hogy melyik lesz... bár, a kocsisori dakota tuti nem nyerhet, ebben az egyben bizti vagyok.

Hümmögő Hammogó 2019.01.13. 23:38:59

Én is megyek aludni, sziasztok, jó éjt, Renyhe-mentes álmokat Mindenkinek!
Pussz!

Oh my... 2019.01.13. 23:42:24

@Maximista vagyok: trendi a lóf...... a fenét! ez a lepukkant igénytelen, útszéli trampli sztájl max az rtl-nek / a szerkiknek, a producereknek lehet trendi, másnak nem.

nicu71 2019.01.13. 23:43:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: mert a más sminkjét cuccát elbaszni egyáltalán nem szégyen!Fóleg ha jön a SZIKRA,szerepeljünk nosza használjunk mindent ami a kezünk ügyébe kerül.Fóleg ha Viviené,aki amúgy is egy szar szaaaar.Ez Renike aki csupa jószivű.
Apropó látta valaki milyen édes striái vannak? Valószínűleg ugy el volt hízva mint egy rozmár ,mert a terhesség még odébb lesz..

ibsen 2019.01.13. 23:47:43

Reni szerintem Era 2 már. Gáz.

Oh my... 2019.01.13. 23:52:26

@Szepvoltfiuk: aaaazt meg is nézném! ;))

Oh my... 2019.01.13. 23:56:08

@Szepvoltfiuk: ugye? de csak az ELSŐ!!! ;) a 2.0 orbitális bukás volt, jah, azt még a Majka vezette, jut'eszembe, az elsőt meg, hmm... a Novák Peti, de jó volt!!!! ;) te kinek szurkiztál? én a Tigernek ;) és ott is volt egy ioyen megosztó csajszi, mint a Zsuzsu, Napsugárnak hívták, mekkora teollok voltak mér a netes fanjai, nem engedték kiesni az istennek se xDD
live-ban kommenteltük már akkor is az élő adásokat, csak arra nem emlékszem már, hogy hol, melyik felületen..... viszont aznegyik komimat beolvasta az adásban a Novák Peti, bibbibiiii! ;DDDD

ibsen 2019.01.14. 00:01:59

@oh..my...: Tiger jó arc volt. Napsugár nem volt megosztó csak egyszerüen nem egy szereplős csaj. De sokan szerették.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 00:03:40

@oh..my...:
én már nem emlékszem.
de biztos a napsugárnak, mert tuti tetszett, így elnézve.
17 éve volt ember.:D

ibsen 2019.01.14. 00:06:43

Az első Bár jó volt. Melóztak, főleg vidékiek voltak benne, a többségnek semmi vendéglátós tapasztalata nem volt. Jó volt érdekes nem volt úgy manipulálva mint a BB vagy VV. A közönség napi kontktban lehetett a versenyzőkkel ha beült egy kávéra pl. Kemény meló volt ez, de érdekes. Lehet ma már ez nem menne mert több szar kell az embereknek, alacsonyabb az ingerküszöb. A Unique is itt tünt fel.

Oh my... 2019.01.14. 00:10:50

@Szepvoltfiuk: á, nem volt csini csajszi egyáltalán, olyan kis egérke volt, és talán egyetlen budapesti, mert ott majdnem mindenki szegedi volt, mert a Pelládi volt a producer, és az ő ottani szórakozóhelyén a Pelládiumban, vagyis onnan castingoltak... talán pont a Tigi volt mlg tokaji talán? de tényleg mindenki más szegedi, és ismerték is egymást; jah, és VOLT ONLINE közvi!!!! már akkor! igaz, gyér volt a technika, de volt!! ;)

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 00:11:23

uhhh. most ki jutott eszembe.

palotás petra. aaaaaaa.

Oh my... 2019.01.14. 00:18:29

@ibsen: igen igen, a Unique adta a főcímdalt hozzá, és az élő adások az Andrássy úton voltak a Zoom Fashion Caféban; odamehetett bárki, be lehetett csücsülni, vagy ki a teraszra és pár méterre az embertől ment a műsor élőben, csak fogyasztani kellett... és volt egy srác, talán Zoli? na ő volt ott a rosszfiú, a főellenség, rá emlékszem még, meg arra, higy frankón dolgoztak a játékosok, ha hétközben odamentünk, ők szolgáltak ki - persze el is mondtuk nekik, hogy ki, hogy áll a népszerűségi listán ;))

0.5 bit 2019.01.14. 00:22:15

Most kivételesen nézhető volt a BV (nincs Győző). Egy nagyon érdekes info viszont kiderült:

Greg ötlete volt, hogy Zsu az előző szériás Vivien legyen!

ibsen 2019.01.14. 00:24:13

@oh..my...: Mi van a nevedben? ez volt a dal megvan maxin azóta is:) Fel is lehetett azt hiszem hívni a bárt és beszélni a versenyzőkkel. A mai realitykhez képest abszolút természetes és emberi volt az egész. Nem volt idő unatkozni, meg faszságokat szítani. Volt egy csaj Zsanzi volt a neve hát az egy közutálat lett, emlékszem főzött egy lábas levest a többikenek hogy egyenek munka után.. főzni se tudott a leves is azr lett a csaj ki is esett. Meg Lékó Péter tesója is szerepelt benne ez a csaj fűzte, a srác egy kicsit el volt varázsolva asszem fotós volt vagy mi.

Mate4182 2019.01.14. 00:24:26

Ha mar nosztalgia: anno amikor az elso vv-k mentek, vagy a 2 vagy a 3 idejen a cool tv meg annyira friss volt hogy musor se nagyon volt meg ra kitalalva ezert reggel 10tol este 6ig eloben kozvetitettek a villat :D
Van egy konkret emlekem is: nem mebtem suliba betegség cimszo alatt, es olyan delben belefutottam az elo, vagatlan adasba, epp ment a balhe a konyhaban. Viszont mivel valszeg telibeszartak es csak adasra kapcsoltak, 5 vagy 10 percenkent valtott a kamera. Es a vita kozepen atkapcsolt a jakuzzira ahol senki nem volt persze :D

Regi szep idők

Oh my... 2019.01.14. 00:35:51

@ibsen: igeeeeen!! te többre emlékszel mint én, wow!! :) "mi van a szemedben...." itt cseng a fülemben a dallama, annyira bírtam én is! és telózni is lehetett, tényleg! de a legjobb az online volt, még ISDN-en jött a netünk, ó te jó ég! amikor a VV kezdődött, akkor kötötték be a Chellónkat, az volt az első hőskori szélessávú netünk.... és arra emlékszel, higy a Baukó is a Bárban tűnt fel? a 2.0-ában, amit a Majka vezetett, és már Óbudán forgatták - na onnan is kizártak egy dakotát tettlegesség miatt, aztán jól botrányba fulladt az egész - már más vette meg a jogokat, el is cseszték, és idő előtt fejezték be gyorsban...

ibsen 2019.01.14. 00:37:43

@oh..my...: Igen a Bár 2-ben tünt fel a baukó ott is hozta a szarkeverős + áldozat énjét. Ott dolgoztam a közelben de az már egy másfajta műsor volt szerintem gyngébb, de egy vendéglátós srác nyerte joggal.

Oh my... 2019.01.14. 00:41:45

@Mate4182: tényleg! a Coolon ment az online, és talán a Belevaló is... vagy azt csak később tették át oda? azt meg gyakran csinálták, higy ha valami feladat volt, amit kiadtak nekik, vagy készülni kellett az élő adásokra, akkor rendszeresen kikapcsoltsk a jakuzzira, vagy a medencére, vagy bárhová, ahol éppen senki sem volt..... akkoriban még nem szakították meg a közvetítést, csak simán elkapcsoltak valahová.

Oh my... 2019.01.14. 00:48:16

@ibsen: ... meg a ribancosat is, a leghatározottabban VV Ribi stratégiájával tervezett játszani, már a beköltözés napján rámászott egy srácra, azután egy másikra is, és igen, kavarta a sz@rt, ahogyan csak tudta... mondjuk, ez már akkor sem volt nyerő taktika; én komolyan nem értem, miért gondolják ezt egyesek - így, közel húsz év távlatában - még mindig célravezető taktikának..?

Oh my... 2019.01.14. 00:54:11

@Szepvoltfiuk: amikor indult a Viasat, ő volt a csatorna arca... meg az a full ősz hajú rádiós fickó, akinek nem ugrik most be a neve, de valami mosóporral házalt egy reklámban (talán hagyományos mosópor versus valami más? fene emlékszik már;)

Oh my... 2019.01.14. 00:56:39

@0.5 bit: uh, tényleg! ez valahogy figyelmen kívül maradt ma.... nagy rafkós ez a Greg gyerek, mindig is láttuk, most legalább a megerősítés is megvan, többektől is.

nautilus123 2019.01.14. 01:31:37

@Vérnyusszancska: Igen, nálam is. Meg a taktika szó...meg a szív. Ó te jó Isten.

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jaja, és próbálták elviccelni akkor, ahogy beszéltek róla, pedig biztosan tartanak már ettől a verbális agressziótól, meg elegük van. Csak Zsuzsába és Adriba könnyebb beleállni, mert azok nagy valószínűséggel nem fognak megverni vagy megtréfálni valami gusztustalan szarral.

Im just here for the comments 2019.01.14. 06:10:12

@oh..my...: Ha jól rémlik, meló mellett még ráadásul feladatokat is kaptak. Kifejezetten emlékszem egyre, mikor valahova 0 ft-ból kellett eljussanak. De lehet rosszul, voltam vagy 12 éves, mikor az a műsor ment, de én is imádtam.

Franky4finger 2019.01.14. 06:40:32

@0.5 bit: Legalább tudjuk, hogy honnan jön az ötlet a random meztelenkedéshez. Vivi vetkőzött indokolatlanul, illetve nyomta fullba a kretént.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 06:54:41

@szociál: Komolyan nem értelek benneteket. A fiúk egyetlen percig sem tagadták, hogy taktikával játszanak. A nézők töke tele van Renivel, Zsuzsu érdeke is az lenne, hogy eltűnjön a színről és ők újra öribarik legyenek Greggel, ahogy a "nulladik másodperctől" kezdve. Ez a legkevésbé sem érdeke azonban a 3 fiúnak, akik ugyanúgy döntősek szeretnének lenni, mint valamikor a sellőhármas elképzelte.

Minél tovább látja a néző a szív által vezérelt csapat széthullását, a hazug máz lepattogzását, egymás elárulását, az annál inkább az ő malmukra hajtja a vizet. Zsuzsu viszont hangoztatja, hogy nem taktikázik, szívvel játszik, most mégsem tette a jelét arra, aki folyamatosan alázza az utóbbi napokban. Adri hintapolitikát játszott végig. Meglepődve hallottam, hogy ők Renivel a kezdetek óta barátok. Hmm... Amíg Csoki benn volt, én nem láttam őket 2 mondatot sem beszélni, Adri meg csapódott ide-oda Roliék és az akkor még 2 sellő között. Bármelyik fiút választja, én arra szavazok.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:05:09

Az instán láttam Zsuzsu fotóit, köztük rengeteg Olaszországban készültet. Jó ötlet volt ezúttal a szerkesztőktől egy csavarral belevinni a történetbe egy olasz nászutat, ezen keresztül Zsuzsu személyes élményeit. Velence, Firenze, Róma és annak nevezetességei szerepelnek a fotóin is. Annyit megtudtunk, hogy a lánynak azért van kulturális érdeklődése és a nézőknek is nyújtottak valami újat.
Ettől függetlenül én továbbra is kitartok Roli mellett:))) Egyelőre...

Sargabogre 2019.01.14. 07:06:46

úristen, mekkora retekben élnek ezek. amikor mutatják a nappalit meg konyhát... lehet, hogy emiatt előbb költöznék ki, mint Reni miatt...

kivancsibobojsza 2019.01.14. 07:12:00

@Sanda.Ipse: Roli már több nappal ezelőtt mondta, hogy a "forgatókönyve" szerint ő és Adri fognak most párbajozni. (Utána úgy emlékszem, a következő körben Greget említette.) Nekem is szimpatikusabb ez a taktikus, de csendesebb vonal :) Annyi gondot látok, hogy Roli mintha mindenáron követni akarná a régebben megírt forgatókönyvét és nem veszi figyelembe a dinamikusan változó viszonyokat odabenn. (Vagy mi nem látjuk, csak azt, amit elénk tesznek.)

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:18:33

@kivancsibobojsza:
Minél tovább benn van a sellőhármas, annál jobban lejáratják magukat és egymást. Az őszinte, tisztaszívű, jellembajnokok:)
Én díjazom ezt a taktikát.

kivancsibobojsza 2019.01.14. 07:19:34

Bár én inkább egy Adri-Lacika párbajt jósolnék, mert a jelét is rátette Adri. Az viszont teljes egészében kimaradt a sok ordibálás és cukimuki sellőzés közepette, hogy mi az oka a kettőjük közötti ellenszenvnek. (Pedig ez jobban érdekelne, mint a Reni zsinórtangás kufferja.)

Pamutbojt 2019.01.14. 07:21:00

@Sanda.Ipse: Én is kitartok. Jobb lett volna, ha Rikács megy párbajozni, de így sem rossz. A srácok szempontjából ez volt a legjobb döntés. Így Rikács marad, és züllesztheti tovább a bandáját. Adri ott a fáklya, ha eltűnik, marad a vaksötét.
Ráadásul Rolinak az egyetlen esélye, hogy ne ő menjen ki. A másik három egyértelműen őt vinné. Adri meg 3 közül választhat.
Rikács és Sellő könnyű falatok lesznek. Zsuzsu sajnos nagyon megosztó, és az sosem jó. (Roliéknak.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 07:21:27

@oh..my...: Attól függ, hogy mit nevezünk nyerőnek? Lehet, hogy valakinek már az is nyerő, ha minél tovább benn marad. Reni az egész játék során még jelet sem kapott eddig. Soha sem volt párbajközelben, ugyanúgy mint Zsuzsu, és Hunor. Lacikánál most már rezeg a léc, párbajszüzesség szempontjából. Drukkolok Adrinak a párbajon, de csak három játékos ellen látok esélyt nála a továbbjutásra, ebből kettő jelenlegi szövetségese, akik közül ráadásul az egyik védett. Reni ellen nagy különbséggel tudna visszajönni, Rolival, meg Greggel szoros párbajt vívna, Lacika és Hunor kb 60:40-el kinnhagyná.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:21:44

@kivancsibobojsza:
Igazán most Zsuzsu hazudtolta meg magát, hiszen azt mondta, hogy ő mindig arra rak a szívére hallgatva, akivel éppen baja van. Nem így történt...

Pamutbojt 2019.01.14. 07:22:14

@Sanda.Ipse: Na de jó. Pont ezt írtam le az előbb. :-)))

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:30:46

@kivancsibobojsza:
Soha nem fogjuk megtudni, úgyhogy marad a kuffer premier planban:)
Hány fokra lehet fűtve a villa, hogy így érzi jól magát?

hereverő heverő 2019.01.14. 07:32:36

Lóreggelt. Vakon vagyok, mert sem öfit, sem netet nem néztem tegnap, de azt levettem, hogy Adri megy párbajozni. Én még nem könyvelném el Rolit vagy a fiukbol bárkit, gondolom Puának van annyi esze, hogy olyat választ aki ellen visszajönne. Tud gondolkodni, ha kiviszi Renyhét, visszajön és utána védett lesz, van egy szövetségese a Roli és tovább szalámizhatják a szives csapatot. Ha az eszesek közül választana, tuti kiesik még Hunor ellen is.

kivancsibobojsza 2019.01.14. 07:33:17

@Sanda.Ipse: Sajna, a Zsuzsu kedvelők nem ezt fogják vagy akarják észrevenni, hanem azt, hogy a kis kedvencüket bántja az a csúnya Reni és még inkább tolják előre.

hereverő heverő 2019.01.14. 07:34:13

@VV Erőlegény: na mire bepötyögtem, te is leírtad. EKG.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 07:34:27

@kivancsibobojsza: Egy Adri-Lacika párbaj esetén nagy dilemmában lennék, ha most kellene szavaznom. Mindketőt kedvelhető játékosnak tartom, de Lacikát egy kicsit gyengítette a királyság hét, illetve a jelölése gyengítette nagyon meg. Adri ezen a héten kiegyensúlyozottan játszott, nem javított, de nem is rontott a helyzetén. Sokkal tökösebbnek tartottam volna, ha Lacika Renire teszi a jelet az egész heti királyprovokálás miatt (persze ez kicsiben érvényes a nagy taktikus Rolira is), ami egyébként valamennyire csökkentette az ő népszerűségét is. Reni mindenkivel szemben esélytelen jelenleg, Adri főleg Rolival szemben nem teljesen esélytelen. Legalább a bennti főtaktikusnak valahogy meg kellett volna éreznie, hogy Reni jelenleg a leggyengébb láncszem. Nem hinném, hogy benne volt a döntésben, hogy Renit azért ne küldjék ki, mert további jelenlétével még inkább veri a szögeket a sellő csapatba. Ha igen és az erről szóló beszélgetést konkrétan bejátszák majd a szerkik egy későbbi öfiben, akkor revideálom az álláspontomat.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:35:36

@hereverő heverő:
Kimaradtál abból, hogy Reni és Adri állítólag beköltözésük óta barátnők. Legalábbis tegnap ezt állították:)

kivancsibobojsza 2019.01.14. 07:37:32

@hereverő heverő: Az első reagálása az volt a kiválasztásra, hogy három ember közül választ. Ha a saját csapatából választana, megnézném a szentháromság ordibálását, hogy "szembeköpted magad, velünk vagy, csak velük volt bajod, a jeled is ráraktad..." Szóval szerintem még mindig Lekvárka a legesélyesebb

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 07:40:15

@Sanda.Ipse: Nem láttam és nem is nézem meg ezt a BV-t. Azonban szerintem, amit VVV mond, vagy lehet hogy inkább csak érez, az gyakorlatilag dezinformáció. Én a helyedben ignorálnám, de főleg nem állítanám megalapozott érvként hivatkozási alapnak.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:42:10

@VV Erőlegény: ????
Én nem hivatkoztam egyetlen szóval sem VVV-re

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:43:39

@VV Erőlegény: ha arra gondolsz, hogy barátnők, ez egy bejátszásból derült ki, amikor a piros szalagokat osztogatták. Ők maguk mondták, nem VVV.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 07:44:50

@Sanda.Ipse: OK, akkor ignoráld Te is én is tévedhetek. :-) Azt hittem, hogy ez a tegnapi BV-ből derült ki, és VVV állította ezt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 07:46:05

@Sanda.Ipse: Tegnap este (is) bealudtam az öfin, mint ahogy már számtalanszor (úgyhogy majd ma nap közben újranézem). :-D

Sanda.Ipse 2019.01.14. 07:52:40

@VV Erőlegény:
Őszinte leszek. Engem kiesésük után egy játékos sem érdekel tovább, a véleményük különösen nem:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 08:15:54

@Sanda.Ipse:

Hát nekem elegem lett az egészből, az összes hurkalé, egyik se meri felvállalni kit utál a legjobban.
Az egész hét Renyhe ámokfutásáról szólt, mindenkit megbántott, az össze játékosnak beszólt, erre marad a szaros tattika ?
És nézhetjük hetekig Renyhe összeomlását ?
Zsu az egyik legnagyobb pojáca, Era nem akasztotta ki így mint Renyhe, erre elkezd Rolizni, pedig ha lenne agya, ami nincs, akkor megszórja Renyhét ő még jobban megőrül mert a szívbarátja megpakolta és a 30% amit kapott volna lemenne 10%-ra.
De buta mint a seggem, háta mögött kibeszéli Greg és renyhe erre velük tattikázik.
Adri a héten elég korrekt volt, kiszolgálta őket, hiszti helyett inkább kussolt, ellenben Renyhe konkrétan átkot szórt, meg célozgatott Rolinak hogy kiesik a gecibe, meg hogy vigyék ki párbajozni, és ennek ellenére maradt az Adri mint legtutibb opció :)))))))))))))))
Komolyan a legszánalmasabb bagázs , a szerkik meg csak tolják a dakota hercegnőt magasról lexarom, többet ennek a kárálását meg a kamionsoros prosti fejé nem vagyok hajlandó nézni.
Esetleg a hv-t még olvasom, de sanszos az is felcsűrné az agyam amit olvasni fogok Renyhéről, lehet más programot találok ki inkább.

csillagporszem 2019.01.14. 09:03:52

@Sanda.Ipse:
Zsu meghazudtolta magát? :) Hogy rakhatott volna Renire ha ő még azt érzi, hogy szereti? :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 09:10:11

@VV Erőlegény: Az lenne a legjobb, ha meghúzná a váratlant Adri és vinné Renit. Esküszöm, akkor a játék végéig rászavaznék.

Ha Lacikát vinné, akkor is van sansza visszajönnie a lánynak.
Hunornál már rezeg a léc.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 09:13:48

@szociál: Ne akadj ki, a végjáték érdekes lesz szerintem. Adrit most sajnálom, de Roliék tudják, hogy a Rúdlény rombolja a hármast, valószínűleg ezért nem tettek rá (meg be van szva tőle).
Ahogy korábban mondtam, ha Adri meghúzza a váratlant és kiviszi Renyhét akkor ő jönne vissza!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 09:16:51

kesz, vege, feladom, elengedem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 09:22:29

@Brigante:

Csak akkor lennék hajlandó nézni ha Renyhét kivinné Adri, de ő nem fogja mert kurvajó barátok állítólag, szóval nem érdekel ki kit visz ki, csalódtam az össze ápoltban, egy jelet nem kapott renyhe, egyet sem ! :)

@úgymond olvasó mmkk:
:*

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 09:24:38

@szociál: egy kurva jelet se kapott ez az orult noszemely. egyet se. nem hiszem el.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 09:30:04

@úgymond olvasó mmkk:

pedig hogy károgott hogy kiviszek mindenkit , élőben meg milyen kis kedves romalány benyomását keltette, az a tipikus mézesmázas, közben meg tudod hogy a hátadba szúrná a kés ahogy megfordulsz

Maximista vagyok 2019.01.14. 09:37:43

Jó ez a 400km/h szél :D befújt a munkahelyemre.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 09:42:44

@Maximista vagyok: ne panaszkodj, itt a kisalfold tetejen mindig fuj a szel

Bekkara 2019.01.14. 09:58:22

Én gondolkodtam, mi lehet Roli fejében. Most Adrit tartja a leggyengébbnek. Úgy logikázik, hogy Adri őt viszi. Valószínűleg visszajön. Védett lesz. Szerintem arra játszik, hogy az Adris párbaja után a döntőig elmenetelhet párbaj nélkül. Ezért akarta kitenni Greget is. Ha most kinn hagyja Adrit, a következő Gregre megy, akiről leveszik a lilát, és Greg kiviszi Hunort, mert levette róla. Hunor kinnhagyja Greget. Utána a két lány úgy összeveszik, hogy egymással mennek. Utána lezajlik még egy lány-fiú párbaj (itt még esélyes Roli párbaja), és kész a döntő.

De szerintem Adri Lacikát fogja kivinni, szóval bukik Roller terve.

bElannaTorres 2019.01.14. 10:02:46

@csillagporszem: teljesen egyetértek veled, nálam sem múliknak el egyik percről a másikra az érzelmek, egy dolog haragudni valakire és közben még összetartnak a baráti érzelmek, másik dolog eljutni arra pontra, hogy jobb lesz a másik nélkül. Rolival az eleje óta nincs jóban.

Nem akartam nagyon leharapják itt a fejem, de Rolinak nagyon nem tett jót a királyi hét. Milyen buzgón pakolta az utolsó szappant is el, és úgy gondolta alá kell vetni magát az embereknek a királyságnak akkor is ha rossz, különben jön a büntetés. Ötlettelen, savanyú, rossz hangulatú volt a hét nagy része, én is lázadtam volna reniék helyében.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 10:03:06

Továbbra sem értem a lamentálókat. A 3 fiú világosan megbeszélte, hogy azért viszik Adrit, mert ha kinn marad, utána lehet rá hivatkozni a sellők felé, hogy ezt meg azt Adritól tudják.
Ez benne volt talán két öfiben is. Ők úgy érzik, ezzel tudják bomlasztani a szív-teamet. Az ő játékuk és rizikójuk. Ha nem jól taktikáznak, az ő bajuk:)

hereverő heverő 2019.01.14. 10:07:28

@úgymond olvasó mmkk: Hajlok rá, hogy igazad van, nagyon leült a műsor. Abszolut semmi nézhető nincsen benne. Most visszanéztem a tegnapot (BVt még nem) de pörgetve - és nem igazán találtam érdekességet, humort. Ez a szerkesztők hibája - Zsolti, ha olvasod: gyakorolj önkritikát és meséld el a következő szerkesztői meetingen, hogy egy nagy adag turhát sem ér az eddigi munkátok. Szivesen.

Sanda.Ipse 2019.01.14. 10:14:19

@hereverő heverő:
Lássuk be, eddig sem volt túl izgi. Erről panaszkodunk az eleje óta.

Stopper237 2019.01.14. 10:16:19

Reni=UPAK az Univerzum Passzív Agresszív Királynője

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 10:18:24

@hereverő heverő: visszaterek az elozo evadban alkalmazott modszerre, csak hogyvolt, semmi mas.

hereverő heverő 2019.01.14. 10:31:32

@Sanda.Ipse: Ez igaz, sosem volt izgalmas vagy túl érdekes. De basszus, ezen még lehetett rontani, amit azért nem hittem volna.

@úgymond olvasó mmkk: EKG.

hereverő heverő 2019.01.14. 10:33:23

@Angora Cardi: És hol vannak a büntetések, hol vannak a tematikus hetek, hol van a szórakoztatás?
A hármas párbaj neve egyébként tri-per.

mobilos perpetuum 2019.01.14. 10:33:34

@bElannaTorres: "én is lázadtam volna reniék helyében"
Reni már a nyolcadik adásban, amikor Anikó és Bajusz kérdezgeti az ápoltakat, hogyan érzik magukat, bekiabál: de most engem kihagytatok? Bajusz: Másokat is kihagytunk egyenlőre, most Rolira vagyok kíváncsi... Ott vannak tizenankárhányan, de már meg van sértődve, hogy nem Őt kérdezik. Ez a hét nem a pórnép lázadásáról szólt, sokkal inkább Renyhéről.
Rolit nem védem, de ő csak leképezte azt, amit az iskolában a fejünkbe vertek: az uralkodó keményen kézben tartja a kormányzást. A pórnép nem lázadhat, köteles engedelmeskedni.

És egy mai példa: II. Erzsébet ha valakit fogad, ott tilos hátat fordítva távozni a trónteremből...

csincsilla72 2019.01.14. 10:36:50

@Sanda.Ipse: Egyetértünk. MI tudjuk, hogy Renyhe nagyon idegesítő, de ők nem tudják, mennyire erős kinn a csaj. Reni az első pillanattól szerepel, óbégat, rendetlen. Azóta viselik. Arról nekik nincs infó, hogy egész héten rá építették az öfiket. Talán a mostani bejátszásokból lejött nekik, de ez a mostani jelrakás szempontjából már késő volt.

csincsilla72 2019.01.14. 10:42:29

@Bekkara: Lacika Adrival szemben vissza fog jönni. Végülis nem jött ki rosszul ebből a royalhétből, Zsu megmentette. Ez inkább Renit lökte a mocsárba.

Nekem viszont van pár kérdésem: Hogy működik ez a kendőlevétel? Mi van, ha Hunor szerdán bejelenti, hogy fel akarja használni a kendőt, de olyan kapja a kéket, aki ellen nem venné le? Meggondolhatja magát? Vagy ha megtörténik a kihívás és Hunor leveszi, akkor Adrinak ott helyben valaki mást kell választania?

bElannaTorres 2019.01.14. 10:47:36

@mobilos perpetuum: tudom, hogy reniről szólt az egész hét, tele kiabálta a villát, hogy benne legyen az öfikben. Viszont a lázadás jó ötlet volt. Amúgy érdekes volt, ott volt még hunor a hármas számmal, ő csendben maradt, igaz hogy látta, hogy a többieknek rossz akikkel kint volt ő is, de nem kell szólnia, mert neki egész jó a helyzete

mobilos perpetuum 2019.01.14. 10:50:47

@szociál:EKG minden, amit Renyhéről írsz.
Zsu "buta mint a seggem, háta mögött kibeszéli Greg és renyhe".
Zsu talán nem látta az összefoglalót, amelyikben kibeszéli, Greg. Az még előttük eljátssza, hogy mind a két lányt "ÍMÁDJA". Egy sellő pozitív energiát sugároz! (NEM.)

csincsilla72 2019.01.14. 10:52:19

@bElannaTorres: Hát, Renyhe viselkedését nem lázadásnak, hanem túltolt trollkodásnak nevezném inkább. Lehet lázadni viccesen, szórakoztató módon, úgy, hogy a végén mindenki röhög rajta. Renin nem lehetett, sem a kialakult helyzeten. Még Zsuzsába is úgy beleállt, hogy csak pislogtunk. És sajnos Adri játékát is tönkretette, aki az elején jól hozta a helyzet paródiáját, de aztán beleszürkült, mert nem volt benne partner senki.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 10:52:32

@bElannaTorres: Hunor addig nem szól, amíg neki jó

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 10:58:55

@szociál: megértem a kiakadásodat. Nekem már a második héten elegem volta a Rúdlényből.

@Bekkara: Ja én is úgy gondolom, hogy nem meri bevállalni Rolit. Lacika a legesélyesebb, de bízok egy Adri - Reni párbajban is. Őszinte legyek, Lacika ellen, lehet, hogy van esélye....

bElannaTorres 2019.01.14. 10:59:22

@csincsilla72: jah hát reni az teljesen be van golyózva, kijött belőle a legrosszabb a bezártság miatt, mindig is utáltam az ilyen embereket, azt próbálgatják meddig mehetnek el a másiknál, ha meg az a megvédi magát, akkor jön a folyamatos kötekedés, mint pl. Hogy zsu aki nem is látott a lába elé, belelépett a szent csoki feliratba.

mobilos perpetuum 2019.01.14. 11:02:42

@bElannaTorres: "a lázadás jó ötlet volt"
Lehetett volna passzív engedetlenség is. (Pl. a való életben létezik: munkalassító sztrájk)
A nagy testvér simán beküldhetett volna levelet, hogy a feladatot nem teljesítőktől - a szerkik találták ki, hogy királyos hét lesz, engedelmeskedni kötelező - elveszi a jeladás lehetőségét.
De ezt már mások is írták.

bElannaTorres 2019.01.14. 11:05:13

@mobilos perpetuum: jóra vezetett, mert lacika engedett, így értem hogy volt értelme.

Angora Cardi 2019.01.14. 11:06:39

@úgymond olvasó mmkk: Hunor szerdán magára teszi a kendőt így csak Lacikát fogja tudni választani Adri ha csak nem akar nekimenni Rolinak

ewita 2019.01.14. 11:07:01

@szociál: teljesen igazad van, en mar a csut-penteket is csak némitva neztem egyszeruen elviselhetetlen ez a cribanc!!
Es amit zsuval csinal 2- 3 apja az verbalis aggresszió ez kb. ugyan az, mintha pofozná! Nem ertem mieert nem lépnek kozbe? Na nem vedem zsut se mert az is egy debil,de csoro mar nem tudja hogy szoljon ehhez az orjongo allathoz...

,, 2019.01.14. 11:22:53

van már olyan poll, ami az Adri-Hunor párbajt méri?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 11:25:17

Aki nem látta a Belevalót, annak a figyelmébe ajánlom, tudniillik sok érdekes dolog került napvilágra.Többek közt Viribi háromszor is megemlítette (amit Era is alátámasztott), hogy a szívcsapat folyamatosan azon ötletelt, mit is kéne csinálni, hogy bekerüljenek az összefoglalóba...
(???????????????????) Ezért a sok erőltetett, ordenáré baromság!
Ennek kapcsán két kérdésem van!
Az egyik! Miért nem tudunk mi ezekről a párbeszédekről? Miért gondolják a szerkesztők, hogy a nézők számára nem lényeges, ez a lábszagúan megkomponált, szisztematikusan betervezett idiotizmus, amiből totál mértékben hiányzik a spontaneitás?
Csak nem csicska, hülyének néznek minket? (by Zsu, aki már a játék elején kijelentette, hogy az aztán nem lesz). Mi sem szeretnénk, ha megvezetnének bennünket...,ha kérhetném!
A szívcsapat-orientáció ellenzőinek nevében!!!!!
A másik! Ha Vivi mindenről tudott, miért nem leplezte le ezt a galádságot?
Nyilván tudott volna maga mellé állítani tanukat, hisz ezeket a dialógusokat még Era is hallotta.
Miért nem használják ki ezt az evidens ütőkártyát, léket verve ezzel a "Szívjóság" csatahajóba?
?????????? Méééé???

Fellegjáró Marci 2019.01.14. 11:26:09

Ezért amúgy hol osztanak legközelebb 36 milliót? Most beállok előre!

bElannaTorres 2019.01.14. 11:33:34

@UdvariatlanBolondvagyok: nem láttam még, majd megnézem, de igazából vivi nagyon jól tud hazudni, nem lepődnék meg ha szándékosan lejáratná Zsuékat. Ahogy era is mondott érdekeseket hunorról, azt meg nem hitte senki, mert hogy era biztos hazudik. Mondjuk egyiken se lepődnék meg.

Maximista vagyok 2019.01.14. 11:35:24

Faszt reality ez. Kamu az egész már régóta. Amúgy engem érdekelne az is, hogy majd a párbajon mutatnak egy nénit vagy bácsit NÉVVEL, hogy na ő a közjegyző. Persze tudom, hogy semmiféle közjegyző nincs ;)

A Reni-Zsuzsu balhé meg már világos, megdumált az egész.

bElannaTorres 2019.01.14. 11:35:41

Vivi -a mostani belevalót nem láttam, de az előzőben nagyon meggyőzően magyarázta, hogy hunor csak csikizte a hasát, mert benne akart lenni az öfiben

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.14. 11:36:59

@Brigante: Adrinak szimpatikus Roli, hiába nem öribarik és más csapatban vannak. ám pontosan Zsu-Renyhe kapcsolata mutatja, mennyit számít a "barátság" és "szív" ebben az évadban. úgy gondolom, Adri okos lány és nem szeretne feltétlenül egy másik, erősnek vélt játékos ellen párbajozni.
Lacika nagyon esélyes jelölt. a láthatósági mellényre még mindenki emlékszik, csak az elmúlt pár hétben kezdett nyílni és játszani. ugyanakkor ha Adri továbbra is hintázni szeretne, akkor Lacika helyett Reni talán jobb választás lenne.

hiába szerepel Renyhe sokat, adnak róla kétszer annyi anyagot, egyszerűen fárasztó és idegesítő már. már az első hetekben sem bírtam, de mostanra komolyan fontolgatom a fizikai bántást és nem a tabletemet szeretném céltalanul lezúzni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 11:38:43

@bElannaTorres: Era igazolta...,ő is hallotta!!! Era minek hazudna? Tele van a töke a Rolival!
Minden produkció betervezett és hazugságra épül!!!!

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.14. 11:39:11

@szociál: ekg!
ugyanígy sóhajtottam fel a kiválasztás után: még legalább 2 hét rudazás :( mégis, mit vétettünk?!?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 11:42:14

@Maximista vagyok: Az nem,,,abban volt indulat...,de Reny részéről a konfliktuskeresés direktbe van! Tervezetten csinálja a feszkót, G1G jóváhagyásával!!!! Nagyon alja!!!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 11:45:14

@hereverő heverő: Ez van, na!!! Az asztalra szartak, mi meg csipkézzük a ganéból a kukoricaszemeket!

bElannaTorres 2019.01.14. 11:47:19

@UdvariatlanBolondvagyok: különben era azt hiszem Rolinak drukkol,
De majd megnézem viszont mind a kettő könnyedén hazudik, sőt vivike profi benne

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.14. 11:48:06

nekem tetszett adrus buksija :) mindenki ezerrel tattikázott körülötte, lezsírozott jelek repkedtek, ő meg szívbű lacusra rakta, ezzel került rája a zőőőd kendő :)
vigyed hisztis a gheczhybe oszt 99-1-gyel mész vissza! Lássad meg mi a jó neked, meg nekünk.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.14. 11:49:46

vajon UPAK mennyire vesz vissza a kamerák miatt? ahogy módszeresen basztatja zsút, az már szinte kóros elmeállapotra utal. milyen kis gyökér terrorizáló lehet ő valójában?

Maximista vagyok 2019.01.14. 11:50:25

@Hedo a nokedli szaggató: kizárt hogy az útszélit viszi. ez fiú-lány párbaj lesz, és a lány megy vissza. ennek ellenére, már rá is basztam a szavazatomat a fantomra.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 11:50:26

@bElannaTorres: Ugyan! Roli ejtette ki nagyon csúnyán, amit tegnap is sérelmezett!

mobilos perpetuum 2019.01.14. 11:51:53

@UdvariatlanBolondvagyok: Gondolom, pont nem tőlem várod a választ. Sajnos lusta vagyok előkeresni hónapokkal korábbi HSz-omat, amikor pl. idéztem Gábor Zsazsa mondását: Mindegy, hogy mit, csak írjanak rólam. A szerkesztők azzal nem tudnak mit kezdeni, ha valaki passzív. Csoki mondta: ő nem igaz, hogy csak a lányokkal kötözködik, de Rolival és Hunorral nem tud.
Zsu, igen, tisztában volt/van vele, hogy valami kell az összefoglalóba. A szerkik nem tehetnek mást, ha valaki csak ül a székben, és okosakat GONDOL, másvalaki meg ollóval vág fel egy csokoládét, ezt az utóbbit fogja berakni másnap.
Egy tipikus dolog volt, mikor a "bolond-csapat" örült az első hónak, valamit bohóckodtak, míg Viviék lestek kifelé, hogy felnőtt emberek hogyan csinálhatnak ilyet?

,, 2019.01.14. 11:55:10

sztem Greg Zsóti direkt castingja, és előtte biztos tanácsolt neki 1-2 dolgot, pl. azt h keressen magának egy előzőVivihez hasonló "bolondos" lányt, mert az egyszer már bejött, simán beunikornisozhatják besellőzhetik magukat a döntőbe. Vivi itt a HV-n is az utolsó hetekig fanfavorit volt, csak halkan jegyzem meg.
A szerkik (megint csak Zsóti) kreatívkodás és meló helyett a következő módszert alkalmazzák: becastingolni, felépíteni egy-egy antikaraktert, főgonoszt (Radics, Krisztián, Era, Reni), jól felhergelni a nézőket, és az utálat elviszi a műsort. A végén a "jó" (Zsuzsu?) győz, boldogan élnek amíg meg nem halnak, az idei szériából megy Greg a szerkikhez jövőre, és még szarabb lesz a műsor és még több csillámpóni lesz és így tovább amíg mindmegnemhalunk.

É2I 2019.01.14. 11:56:17

Ha tervezett, ha nem; ez rúdlény akkor is egy irritáló cigányputta, teljesen átvette a gyűrűs helyét. Mondjuk egy akolból nem nehéz.
Lehet ezzel szerepelni, de ha ennyi idő után sem esett volna le neki, hogy az ordenáré viselkedés kifele mennyire kontraproduktív, akkor revidiálom korai önmagam: nem, nincs egy agysejtje sem :P
Adrinak kb. most ellene van sansza, mondjuk én a kenbaba ellen is rászavaznék, a többinél bukó.

Egyébként Gyóóóreggelt!

,, 2019.01.14. 11:56:34

@Hedo a nokedli szaggató: nem rakta volna Rolira, mert kicsit szerelmes beléje:)

bElannaTorres 2019.01.14. 11:57:32

@UdvariatlanBolondvagyok: jó mondom megnézem, de ha az lenne hogy roliékról mondanak rosszat akkor az menne hogy hazudik.
Most nem tudok erről semmit mondani, de van bennem egy olyan hogy Vivinek nem nagyon hiszek, mert őszinte szava nem sok volt sem a játékban, sem mikor kijött amit eddig láttam belőle.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 11:57:58

@mobilos perpetuum: Semmi gond a válasszal, semmi gondom veled, továbbá emlékszem a Gábor Zsazsás idézetre..
De kérdem én? A szívcsapátnál az nem taktika, hogy előadásokat gyártanak izomból, hogy róluk szóljon a műsor, aminek szerves része az idült óbégatás?
Csak a kiszorítosdi lenne Taktika?

bElannaTorres 2019.01.14. 11:59:26

@mobilos perpetuum: egyetértek, azt nem nagyon lehet mutatni, ráadásul sem lacika sem Hunor nem egy beszédes ember, így roli hiába lenne az, ha a másik kettő csak ül. Lacikára rá is szólt hogy többet kéne beszélnie, ott mindenki rolitól volt elájulva, miközben lacikának a testartása is mutatta hogy kényelmetlen neki az egész felkérdezés.

Maximista vagyok 2019.01.14. 11:59:39

@UdvariatlanBolondvagyok: ők szívből gyártanak előadásokat :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 12:06:17

@Maximista vagyok:
Kamu az egész szavazás, meg lehetne trollkodni hogy 20.000 ember lacikara szavazzon, akkor is az jutna tovább akit az RTL akar.

Milyen szép lenne egy közönség szavazás arról mit kavar greg Zsu háta mögött, és azt láthassa e Zsu.
De ilyen sose fog megtortenni mert greg zsoltika csillamfarkat cumizza.

ficekence 2019.01.14. 12:08:26

Nem hiszem, hogy Zsu bevallalna olyan veszekedeseket, amiben folyamatosan leidiotazzak! Ezek a konfliktusok mar nem a kameranak mennek. Vivinek meg azt sem hinnem el amit kerdez, Era detto. Renyhe vallalhatatlan, erdekes, higy ezt bent nem latjak.

Angora Cardi 2019.01.14. 12:12:02

@,,: Greg előző Vivi és Mici kinti barija, több közös fotó kering róluk, és Greg bemutatkozó filmjében is ott volt az előzővivi - ez egy baráti kör.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 12:22:26

@Angora Cardi:
Lehet közös az apjuk, egy alombol valok mind.
VVAttila ha meleg lenne már lenne állása a szerkik között.

Ármándójózsi 2019.01.14. 12:23:33

Öööööööööööööö, izé, most elég sok mindenkivel nem értek egyet, úgyhogy lehet, hogy én vagyok az a hülye, aki az autópályán szembemegy az itteni "haverokkal"???

mobilos perpetuum 2019.01.14. 12:26:05

@UdvariatlanBolondvagyok: Szerintem igaz, hogy a "szívből játszók" azért taktikáznak is, pl. bármi marhasággal bekerülni az összefoglalóba.
De jó példa volt tegnap Hunor, aki szenzációsan alakított bűvészként (már amennyire felkészülési idő nélkül ilyet előadni). Kicsit hamarébb megcsipkodják magukat, Lackóban még ennél is több lehet - csak várni a sült galambra.
Az Édenben mindenki taktikázik, nem is lehet másképp, mert akár heti két új játékos is érkezhet. Mégis voltak hóttunalmas részek. Még a játék kétharmadánál tartunk. Csak taktikával nem lehet ezt kitölteni. Egy tematikus hét lesz, amikor a villakrajcár szerepet kap, minden hétre kellene.

,, 2019.01.14. 12:29:22

@Angora Cardi: ezt mindig elfelejtem. Akkor akár magától, Zsóti nélkül is kipattanhatott a fejéből az ötlet.

Tökös... 2019.01.14. 12:34:05

Sziasztok

Az utolsó részt Hunyornak adtam....
Zsura hat a normálisabb fiu közeg, istenemre aranyosabb lett....
Erre mondják olyan vagy, ahonnan jössz...
Ez a nászut tetszett, a gondolás rész pazar, kenbaba kicsit rontott rajta, de értékelem azt is hogy tárgyi tudás nélkűl tette...

Adri bekapta a cumit, megdolgozott érte, most törheti a fejét ki az aki még nála is gyengébb játékos a villában...

Nem lesz könnyű....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 12:47:39

@UdvariatlanBolondvagyok: Egyértelmű. Olyan tőlük idegen megmozdulásokat csinálnak aminek semmi értelme.

Ebbe Roli, Hunor, Lacika és Adri nem megy bele. A Rúdélnnyel és Greggel is az a baj, hogy nem egy valamire felépített tematika mentén "dolgoznak" hanem ad hoc odavágnak valamit aminek semmi értelme. Ebből a szempontból még Zsu is jobb, mert ő legalább ragaszkodik a burokban felnőtt királylány szerephez.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 12:49:35

@Tökös...: A válasz egyszerű innen kívülről Lacikával egálban van szerintem, a Rúdlényt úgy hazavágná, hogy a lába sem éri a földet...

Tökös... 2019.01.14. 13:04:14

@Brigante:
Ez is egy opcio....
Renyha lassan minden összefoglalót végigordibál...
De hogy mit csinál ezen kívűl, azt csak a bentlakók tudják....
Renyha egészen jól lavirozik bent, kenbabát is elcsábitotta....
Igy a többiek tarthatnak tőle, csak mi nem....

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.14. 13:18:29

Ez a zsú sokkal jobb, mint a műhülye! el kell hagyni az affektálást, nyávogást. lehet ő attól csendes és visszahúzódó, no meg tájékozott és művelt ;)

É2I 2019.01.14. 13:39:34

@Bekkara: Nos a "hányok, komolyan" abszolute nőies és megfelelően légies szófordulat. Nem gondolog?
:P

É2I 2019.01.14. 13:40:45

@É2I: Ja, hogy te hánysz :D De ez a rúdlény is ezt szokta emlegetni :D

bElannaTorres 2019.01.14. 13:57:23

Baukó is hogy mondhat ilyen hülyeséget hogy reni meg zsu egyforma? Akkor mindenki egyforma ennyi erővel. Egyik lány precíz, merevebb, nem alkalmazkodik annyit, de tartós érzelmei vannak, másik meg felszínes, laza, rendetlen, spontán.annyi hogy mindkettő hevesebben reagál, csak míg az egyik simán túllép, (vagy nem is annyira, hiszen azért benne is ottmaradt az hogy valamiért nem bírja zsut) addig a másik nehezebben.

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 14:05:33

@csincsilla72: "Hogy működik ez a kendőlevétel? Mi van, ha Hunor szerdán bejelenti, hogy fel akarja használni a kendőt, de olyan kapja a kéket, aki ellen nem venné le? Meggondolhatja magát? Vagy ha megtörténik a kihívás és Hunor leveszi, akkor Adrinak ott helyben valaki mást kell választania?"

Szerintem Hunor csak lilát vehet le, nem kéket meg zöldet.
Leveheti Gregről a lilát szerdán, de nem biztos, hogy Adri Greget viszi, tehát nem érdemes megtennie. (de ha mondjuk Greg rátenné Renire a lilát, akkor leveheti Hunor), ha a szövetségi és baráti viszonyok erre alapot adának.

2019.01.14. 14:07:12

Szasztok!

Öfi megnézve: teljes döbbenet, hogy a szeribari csapatban örihari ütötte fel a fejét :-DDD Hurrá! Harakiri is felüthené, vagy valaki az állát Renyhének. (az állat Renyhének:-) Ma sziporkázom, na.

Adri nagyot javítana akár a végső nyerési esélyein, ha egy huszáros vágással Renyhét vinné. Ez nem lenne kizárt, ha a szerkik súgnának neki a riport szobában egy kicsit... Lécci-lécci-lécci!!!!!!!!

Bekkara 2019.01.14. 14:28:25

@É2I: Direkt volt, de mindegy :D mint mikor minden mondat után odaírjátok, hogy "dikk úgymond" :D

pomac 2019.01.14. 14:36:07

@Ármándójózsi: nagyjából én is így látom , kár volt erőltetnie lekvárnak adrit, de mivel roliék is a kedvében akarnak járni(lekvárnak) ezért nem változtattak ,de amit mondtak hogy a héten simulékonyabbak lesznek adrihoz azt jól csinálták, csak lesz e értelme az majd kiderül

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 14:38:27

@Spitzbauer:

Sziporkázol, jó is, de nem értem mit Renyhéztek Adrival.
Még a barikarkötőt is egymásnak adták.
Álmotokban fogja kihívni pont a legunszimpatikusabb játékost, nincs olyan mákunk.
Ez kb annyira esélyes, mint hogy Vitya lemond vasárnap, mert magába nézett és érzi elbaszta :)
Szóval 0% az esélye a renyhés kivitelnek.
Meg Zsóti nem engedné, majd súg a nyugiba, hogy Renyhét nem szabad, mert az legalább felbassza a nézőket, meg benne lesz a blikkben, ő csinál egyedül műsort.
Rókázok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 14:42:27

@pomac:

Roliék elbaszták, én Adrira szavazok ha valamelyik fiút választja. (Greg nem fiú, hanem rezsó)
Majd itt írjátok, mert nézni a faxom fogja.

2019.01.14. 14:47:17

@szociál: Szegény Zsola, nem tudta mily népharagot kap a nyakába, ha szerki lesz... De sajnálja a faxom! Szerinetem mindenről ő tehet. Renyhéről is! Vityáról is!!! ;-DDD

Maximista vagyok 2019.01.14. 14:50:21

@Spitzbauer: a szarfaszu Zsóti hozta a migránsokat is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 14:50:28

@Spitzbauer:

:))

Szélberni éppen élőzik, várja Zsoltit, átadja a petíciót hogy szépen tegyék ki Renyhét.

www.facebook.com/szelbernadett/videos/1768149253290712/?notif_id=1547471669834693&notif_t=live_video

2019.01.14. 14:52:22

@szociál: Szerintem is elbaxták a fijjúk. De volt egy olyamn érzésem, hogy Lackó annyira bevette a fejébe, hogy PUÁ-t kell kibaxni, hogy Roller meg sem próbálta lebeszélni, máshogy meg nem savazhatott, mert akkor eleve ő menne.

Hja, és ha már a homárnál tartunk (sziporka, érted, hamár-homár :-)), amikor szólnak, hogy két fiú hozza be a táblát, Kebab meg se mozdul, rá az (a megszólítás) nem vonatkozik. Szakadok a röhögéstől. Vagy a sírástól? Vagy a sírásástól? Sziporka Norbert, Fegyőr Miklós, stb.

pomac 2019.01.14. 14:53:46

@Angora Cardi: hunor magára nem tud kendőt rakni,csak másról levenni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 14:54:21

@Spitzbauer:

De mit csinált Adri , nem cumizta le Lekvárt ?
Renyhe konkrétan lecsicskázta, és elbaszta a játékát, semmibe vette a szuperképességét, erre a tök normális Adrit választja.
Sztem Lekvár éppen annyira fogyi mint Zsu.

Maximista vagyok 2019.01.14. 14:57:00

@Spitzbauer: Ancsa mondhatná néha, hogy egy fiú vagy lány és a buzi, hozza be a táblát.

2019.01.14. 14:57:40

@szociál: Mér nem vesz fel Renyhe egy nadrágot? Szörnyű, a pitsája kifigyel a bugyiból! És renyhe. Napok óta.
Hiába fürdik az ilyen 15x/nap, akkor is full-igénytelen.

pomac 2019.01.14. 14:58:58

@szociál: majd szerdán kiderül mi lesz, mert alapjaiban mindenkihez simul pua is, csak lekvárhoz nem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 14:59:59

@Spitzbauer:

Az engem nem érdekel hogy a segge kilóg, de hogy látom a fejét, engem az jobban kikészít.
Legyen egy símaszk a fején legalább, elvégre nem rádió műsor, látnunk kell a rút fejét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 15:02:12

@Spitzbauer:

True detective 3. évad első két rész már fent van :ugral:metal

csillagporszem 2019.01.14. 15:03:25

@bElannaTorres:
“Baukó is hogy mondhat ilyen hülyeséget hogy reni meg zsu egyforma?”

Szerintem ezt azért mondta, mert a csajok is ezt hangoztatják bent, hogy azért nem jönnek ki jól, mert hasonló a személyiségük. Miközben csak abban hasonlítanak, hogy nagyon tudnak kiabálni ha valaki felcseszi az agyukat. Viszont ez alapján akkor az összes vv9-es csajjal hasonló a személyiségük, mert mind nagyon tud(ott) kiabálni ha vita van.
Egyébként semmi köze Reni és Zsu személyiségének egymáshoz. Ettől függetlenül én bírom Baukót, mert néha megvédi Zsu-t. Tegnap is mondta hogy naiv és ezért vezethető meg, meghogy Reni féltékeny a Zsu-ra.
Nagyon tetszett a tegnapi BV, ahogy mindenki Renit próbálta lehúzni :D

csillagporszem 2019.01.14. 15:08:40

Én azt a pillanatot várom amikor Renyhe teljesen bekattan. Tegnap amikor Anikó kérdezett tőle valamit és elkezdett röhögni már teljesen ijesztő volt :D Kinézem belőle, hogy ő lesz az első vv játékos akiért muszáj lesz bejönniük és kényszerzubbonyban fogják elvinni pszichiátriára :D Nagyon úgy néz ki szegénykém, hogy totál kezd bekattanni. Lehet erre vár az rtl is :)

bElannaTorres 2019.01.14. 15:20:51

@úgymond olvasó mmkk: igen, kint is ilyen lehet, bármelyik másik fiút szívesebben látnám a döntőben

2019.01.14. 15:23:09

@csillagporszem: Én is erre várok. De nagyon. Hajrá!
Segítségre van szüksége. Még mielőtt nekünk lesz szüségünk segítségre.

2019.01.14. 15:25:20

@bElannaTorres: Velem lehet alkudni: Legyen a döntőben a másik két fiú (mondom fiú, lassan mondom, hogy Kebab is megértse, fiú, tényleg szükség lenne a gender szakra,) és Hunyor :-DDDDD

csillagporszem 2019.01.14. 15:32:02

@Spitzbauer: lehet nem kell már sokáig várnunk :D Megtudja, hogy nem lett első a naptáros szavazáson és eljön a világvége :D
Kérlek rtl-es szerkik, mondjátok be nekik a a sorrendet, szeretném látni Reni fejét :)

hereverő heverő 2019.01.14. 15:32:47

Olyan nincs, hogy a szerkik közül valaki bemegy és csinál valami csalafintaságot? Beragasztja a budiajtót, telenyomja a rózsaszín mamuszokat tusfürdővel, kiengedi az összes öngyújtóból a gázt, kiönti a narancsleveket és sós vizet tesz a dobozba stb. ? Csak hogy végre történjen valami. Bármi.

hereverő heverő 2019.01.14. 15:35:05

@Spitzbauer:
Mi mi mi mi mi mi mi
Mi mozog a zöld leveles csipkebokorban?
Én azt hittem hogy egy róka meg egy nyuszi
Se nem róka se nem nyuszi
Komámuram meg egy buzi
Ugrott ki a zöld leveles csipkebokorból

Angora Cardi 2019.01.14. 15:39:51

@szociál: Én ma kezdem el, én is ugrál :D

bElannaTorres 2019.01.14. 15:40:39

@Spitzbauer: hunor elég szép, de ezért ne nyerjen már. Nagy győztes már ő saját magának is, belenéz a tükörbe és boldog, ha meg nem , még egy kicsit - úgy egy órát - igazít a haján :D

Egy jót is írjak róla - tetszett a bűvészkedés, abban a feladatban ügyes volt

Angora Cardi 2019.01.14. 15:41:05

@pomac: akkor sorry, már keverem a szezont a fazonnal :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 15:41:59

@Angora Cardi:

én előbb beverem a Ray donovan 3/11-12-t, utána esek neki a detektívnek, időugrálós csavaros lesz, remélem nem basszák el mint a westworldot.

Ármándójózsi 2019.01.14. 15:44:49

@szociál: Ne csináld, szegény Rollert nehogykiejtsedmáááá!!!

Angora Cardi 2019.01.14. 15:45:04

@,,: Szerintem így ment már be, kitalálták előtte előzővivi barátnéjával.

csillagporszem 2019.01.14. 15:45:10

@Spitzbauer:
Hunyorka jobb lenne ha nem jutna döntőbe, nagyon tolja az admin a legnagyobb fészes vv-csoportban anyukával karöltve. Ha bejut a döntőbe mondjuk Rolival meg Lacikával akkor simán nyerhet, de ne már, akkor inkább Roli vagy Lacika, azok legalább már mutattak valamit magukból :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 15:46:05

@Ármándójózsi:

én azt a naptár szavazást nem tudtam értelmezni, csak dakoták nézik a VV-t akkor ?

Angora Cardi 2019.01.14. 15:46:16

@szociál: Nekem a 2. évad nem tetszett. Ray Donovan sem fogott meg. De a 3. évad True Detectivet várom nagyon.

Ármándójózsi 2019.01.14. 15:48:05

@szociál: Fogalmam sincs, hogy rajtunk jó fejeken kívül, még milyen agyhalott idióták nézik, de az összes ilyen szavazás csak arról szól, hogy mindenki nyom egyet a favoritjára, a témától teljesen függetlenül. (Sajnos...)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 15:48:14

@Angora Cardi:

RD 5. évadot meg se néztem, de a 6. évad nem annyira gáz.
TD eddigi két évada nagyon ütős volt, tuti hogy ez sem lesz gáz, nem egy Dr. Csont kategória.

Angora Cardi 2019.01.14. 15:49:01

@szociál: Igen elég látványosan hanyagolják Attit, kár érte..

Angora Cardi 2019.01.14. 15:49:55

@szociál: 2. később felpörög a 2. évad? 2. részig bírtam..

Maximista vagyok 2019.01.14. 15:53:01

@szociál: induljunk ki a betelefonálókból. nnnnnaaaa, ők a szavazók 2/3-a itt is-ott is :)

csillagporszem 2019.01.14. 15:55:11

@Ármándójózsi: de, ez a naptárszavazás a jelenlegi erőviszonyokat mutatja, de ez a végére még változhat, mert akine kiesik a kedvence az átállhat egy másik játékos mellé. Rolinak nagyobb esélye lesz a döntőben, mint most mert sokan melléállnának akik utálják Zsut, de most jelen pillanatban pl. Hunorra szavaznának. De az is elképzelhető ha Renyhe kiesik akkor a végén ők is pl. egy Rolira szavaznának, mert nehogymár Zsu nyerjen. Szóval Rolinak az lenne a nagyonjó ha a döntőig elmenne párbaj nélkül. Vagy kiviszi Renyhét legközelebb vagy Greget. Ha most kiviszi Adri akkor neki annyi.

2019.01.14. 15:55:58

@bElannaTorres: Jó, csak a szeribari mocsárral nem tudok még annyira sem azonosulni. Akkor viszont Adri!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 15:56:59

@Maximista vagyok:

Ha a betelefonálókat nézzük akkor 3/3 sötét :)
Mi nem létezünk, nem nekünk szól a műsor.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 15:57:48

@Ármándójózsi: Rosszat sugall..., amennyibe reprezentatív a táblázat és nem a Két bors ökröcske kisegítőben készült a közvélemény kutatás...Az eredmény láttán kezdek kétrét görnyedni....
Még a végén megnyeri a fleknis diló, baszki!!!

Maximista vagyok 2019.01.14. 16:00:00

@szociál: olyan aki meg is érdemelte, már nagyon rég nem nyerte ezt a híg fost. ahhoz azért gratulálok a szerkesztőknek, hogy sikerült így szétbaszni egy elméletileg "szórakoztatásra" kitalált műsort. ami ebben a szériában megy (de nyugodtan idepakolhatjuk a nyolcast is) az minden, csak nem szórakoztató. vagyis de, az idiótáknak, buziknak, meg a kecsuáknak.

bElannaTorres 2019.01.14. 16:04:17

@Spitzbauer: adri egész jól játszik, néztem a bv-t vivi legnagyobb baja azzal volt hogy keni az arcát popsikrémmel. De facen véletlen olvastam anyukáját egyszer azt írta, hogy ekcémás a bőre adrinak.

@csillagporszem: ezt én is így látom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 16:07:18

@Maximista vagyok:

Auréliós évadon még lehetett sokat nevetni, volt benne sok jó karakter, hogyvoltosoknak magaslabdákat dobáltak, de számomra is a 8-as már nézhetetlen volt, ezt meg nem is értem miért néztem, mindig volt egy állat akit kiakartam szavazni, végre elfogyott volna az összes kretén a villából renyhével, erre behúzzák a féket, hogy legyen ellenpólus ne csak olyan vv lakók akik tudnak is valamiről beszélni, igaz végig fekvő helyzetben :))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:08:06

@Maximista vagyok: Remélem az áldott kormányból nem nézi senki ezt a szart, mert Nemzeti Konzultációt dobnak a Zsu-ra néhány milliárdból, másfél millió szavazattal megnyeretik vele, és felajánlják neki az Oktatási miniszter posztját....Kásler irány az ajtó!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 16:11:57

@szociál: mondjuk ez a heverészés nekem is furi. Egyedül Hunor mozog. A többiek szerintem már elkezdtek leépülni. Vannak itt olyan karakterek akiket érdemes lenne figyelni..., mondjuk véleményem szerint Renyéből vissza fognak venni, így hogy most Zsú átcsúszik a túloldalra. Pláne úgy, hogy nem Renyhe van megjelölve most. Szerintem lesz 3 nap nyugalmunk ...

bElannaTorres 2019.01.14. 16:13:28

@UdvariatlanBolondvagyok: nőügyekkel nem foglalkoznak, lacika egész jól indult diktátornak, roliban több a fantázia ezen a téren, egész szépen végrehajtatta a dolgokat, szóval miért ne nekik drukkolnának ? :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:14:09

@csillagporszem: Roli ezt benézte! Ha bevállalós, magára pakoltat és kiviszi a seftes tehént.
80-20 garantáltan visszajön. A szívcsapat maradéka akut szívrohamot kap, és nem merik többet Rolit piszkálni..., onnantól egy lépés a döntő!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 16:17:13

@UdvariatlanBolondvagyok:

Ha Tusványosfürdős lenne Zsu akkor a habony művek nyomna rá 6 millió szavazatot, és fossá nyeretnék......ha nem Zsolti lenne a közjegyző kisasszony az RTL-nél, már pedig ő az :)

@Brigante:
Pedig Hunor súlyzóit Roli is felkaphatná néha.
Én már csak olvasó vagyok, estit már nem nézem.

Maximista vagyok 2019.01.14. 16:24:27

Szerkik! Ha lesz VV10, kasztingoljatok már be 2 vegyes tüzelésű kazánt. Hátha azok is szaporodni akarnak majd bent, olyat még úgysem láttunk! Ha már trash, nyomjátok fullba.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:26:55

@szociál: Zsótinak súlyos trauma, hogy a saját szériájában nem a félhülye barátnője nyert.
Ez valamit kárpótolna a sérelmén...,kvázi vagy buznyák, vagy háborodott nyerjen a mostani évadban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:29:07

@Maximista vagyok: DDD!! Sőt!!! Legyen mindenki meleg és egy heteró...! Talán nyerne!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:36:43

@szociál: Szörnyű !!! Odáig jutottunk, hogy folyamatosan az értékelhető szériákon nosztalgiázunk. Bezzeg így, bezzeg úgy...
Már-már jobb lenne egy teljesen hangtalan sötét szobát nézni...., ott legalább a fantáziánkra lenne bízva a történés, mint a vakszimultán sakkban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:39:51

@Maximista vagyok: Legyen csaje...! Egyszer nyerjen már nő!

Ármándójózsi 2019.01.14. 16:45:32

@csillagporszem: Nagyjából egyetértek, sőt majdnem mindenben egyetértek kivéve, hogy ha Rolit viszi ki akkor biztosan Adri jön-e vissza. Mert az szerintem kétesélyes.
Rolinak egyébként nincs esélye nyerni, sőt szerintem senkinek, mert Zsu fog, ez szinte biztos a szavazók/rajongók láttán. A második valószínűleg Hunor lesz, ha nem basz el nagyon valamit, Roli legfeljebb harmadik, ha addig nem esik ki. Sajnos (az én pillanatnyi szimpátiám miatt sajnos), mást nem nagyon tudok elképzelni a jelenlegi állás szerint.

2019.01.14. 16:47:32

@UdvariatlanBolondvagyok: Ha PUA nem őt viszi, akkor nem nézte be. Ha őt viszi, akkor sem biztos. @csillagporszem: írja, hogy tud Roller elsunnyogni és nyerni a döntőbe'.

2019.01.14. 16:53:30

@UdvariatlanBolondvagyok: A VV10-ben csak leszbikusok legyenek, akkor polkorrekt győztes lesz: nő(&)buzi. A férfi nézők megszaporodnának, ha elkezdenének tombolni a hormonok, az biztos.
Vagy legyen két külön széria: 1 buzifiúk, és 1 csak (hetero) nők. A buzis az első keksznél kiverné a biztosítékot. A női szériában meg emberhalál lenne, de legalábbis fejbőrrel együtt kitépett haj, az biztos.

Maximista vagyok 2019.01.14. 16:55:15

@Spitzbauer: nem vagyok róla meggyőződve, hogy lesz VV10.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 16:56:30

@Ármándójózsi: Akár Laszkát, akár Rolit viszi ki Adri, vissza fognak jönni! A szívamőba- gruppa majd az erkölcs zászlóját lobogtatja, a morális felsőbbrendűséget hirdetik nap nap után, és élesen elhatárolják önmagukat attól a mételytől, amely a túloldalt jellemzi.
Igen ám, de gyönyörű az, amikor elkezd peregni a márványnak hazudott gipsz és az éhező sakálok egymást falják..., már most a körön kívül van Zsu! Mi lesz később?
Az idő nagy úr, a türelem véges....

2019.01.14. 16:57:16

@Maximista vagyok: minden széria után az volt, hogy lesz következő, de nem lesz. Oszt lett. Az én fenti ötleteim kiválóak, Zsóttinak is tetszhetnek. Kivéve a heteró nős és a leszbikusos. :-DDD

csillagporszem 2019.01.14. 16:59:08

@Ármándójózsi: én meg most nem érzem ezt így :D Tegnap máshogy éreztem de most azt érzem ha nem Renivel fog döntőzni Zsu vagy Greggel akkor lehet nem fog nyerni.
Zsunak tegyük fel drukkolnak 40%nyian. Mire a döntőbe jut valószínűleg minden más fan utálni fogja, ők lvannak 60%nyian akik csak azértis az ellenfelére raknak, legyen az bárki. Ha nincsenek olyan más vvlakó-fanok akik átszavazzanak rád, akkor egyedül nem nyerheted meg 40%al. Szóval ha nem utálnám ennyire Renyhééket akkor drukkolnék hogy döntőbe kerüljenek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 17:01:02

@Spitzbauer: Nem lehetne a VV10-et herélt fehér egerekkel lebonyolítani?

csillagporszem 2019.01.14. 17:02:12

@Ármándójózsi: szerintem még lacika is kifog esni :( Láttam Zsu-rajongót aki kiírta és most szavazzunk Adrira és támogatták. Én nem fogok, jobban bírom Lacikát, de ha összefognak akkor kiejthetik simán.

moletty 2019.01.14. 17:02:31

Kinyilatkoztatok.....
1. : Renyhe a tipikus VIII-keres cigánykurvák mindenkivel ordítós nagypofájú állatja, aki csak akkor kussol ha ura és parancsolója rászól és megüti visszakézből... Őt szöges bankanccsal rúgnám szájba , majd taposnék az arcába 2x 3x !
2.: Zsút már csak tornacipővel rúgnám arcon és utána 1x gyomorszájba (ne érjen kényes részt)
3. Gregecskét szögesbakanccsal arcba rúgnám ,majd tornacipővel nekifutásból seggbe !
4. Adrit változatlanul félholtra kúrnám és ha nem Rolit hívja, neki adom a jelem !
5.Senki nem érdemel meg semmit, de Rolinak adnék 10millát, Adrinak 5 millát, a többit így közösen el isszuk/esszük/basszuk !
Köszönöm, nagyon szívesen !

Ármándójózsi 2019.01.14. 17:04:51

@UdvariatlanBolondvagyok: Legyen Neked igazad!
Megmondom őszintén, én már beletörődtem, hogy Süsü fog nyerni... Nem tehetek mást. Most éppen próbálom bemagyarázni magamnak, hogy benne is van pozitív dolog, neki is vannak jó tulajdonságai... Csak nem nagyon megy...
Báááár, egy valamit a javára kell írnom, azt, hogy nem csak Insta fotókat lőni ment el Olaszországba, hanem láthatóan érdeklődő és befogadó volt az ottani nevezetességekre, halyi sajátosságokra, a nyelvre, mi több meg is jegyezte azokat amiket látott/hallott. Ez az én szememben egy nagy jó pont volt most.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 17:06:55

@csillagporszem: Van benne ráció, ugyanakkor nehéz az átszavazó táborokat megsaccolni.

moletty 2019.01.14. 17:07:05

@Ármándójózsi: Igen ez bennem kis meghasonlást okozott! Lehet hogy tényleg nem félkegyelmű, csak simán szociopata ?

csillagporszem 2019.01.14. 17:09:41

@UdvariatlanBolondvagyok: nehéz. Van még 1 hónap addig bármi megtörtenhet.
Bár már az is csoda lenne ha végre történne valami érdekes :D

Pamutbojt 2019.01.14. 17:09:43

@Ármándójózsi: Szerintem nem fog Süsü nyerni. Most játék alatt minden sz@rt megnyeretnek vele, legyen sikerélménye.... De a végső győzelem nem lesz az övé.
Ezt persze csak remélni tudom....

Gia 2019.01.14. 17:10:07

De jó lett volna ha olyanok párbajoznak,akik még nem voltak..Legalább ne Rollert vigye ki Adri,hanem valaki mást.Ja és maradjon is most már kint.

2019.01.14. 17:10:09

@moletty: A céljaiddal egyetértek, de a módszereid ellen a polkorrektség jegyében tiltakoznom, kell. Inkább eresszünk rájuk kiéheztetett mohamedán migráncsokat. Az már polkorrekt.

Ármándójózsi 2019.01.14. 17:11:00

@csillagporszem: Lehet, igen ez is benne van a pakliban, ha a Zsu tábor Adri mellé áll, akkor elképzelhető. Csak azt nem tudom, hogy miért teszik/tennék, azonkívül, hogy agymosott barom mind (természetesen az itt lévők egy része kivétel), hiszen Adrika azért pont ugyanúgy savazza ZSut, mint akár Greg, vagy Reni. És még Roliék sokkal kevésbé, mint ők.

moletty 2019.01.14. 17:12:06

@Ármándójózsi: Kösz Tesó, igyekeztem tömören, de érezhetően fogalmazni :D
Egyébként kurva sok tematikus hét lehetne még :
1. börtönőrök-foglyok véletlenszerű sorsolással (bent egymás közt sorsolva)
2. titkos küldetések többeknek,a kit felfednek vesztett, aki megcsinálja nyertes, nyer valamit.
3. Renyhe kimehet egy napra ha egy napig tartja a pofáját !
stb.
4. katonai hét
5. gyerekes basztatos hét
stb.

2019.01.14. 17:13:38

@moletty: Vagy "moletti a vellában szöges bakancsban" - hét :-DDDDDD

csillagporszem 2019.01.14. 17:14:28

@Ármándójózsi: azért szavaznak Adrira mert egy Lacika veszélyesebb Zsu-ra a döntőben, mint egy Adri. Szerintük. Hát nem tudom. Én nem fogok Adrira szavazni aki kibeszéli a háta mögött, miközben Lacika tényleg kedveli Zsu-t és szépeket mond róla. Meg én úgy vagyok vele bírom Lacikát is, ha Zsu nem nyerhet akkor inkább ő nyerjen a végén, ne egy Adri :)

Ármándójózsi 2019.01.14. 17:14:37

@moletty: Na ez egy jó kérdés! Ha Zsu-nál ez felvett szerep, hogy nyerjen és valóban most kezd kiesni a szerepéből, akkor azt mondom, gyerünk lássuk meg az "igazi" Zsu-t. Mert arra akkor nagyon kíváncsi lennék.

Ármándójózsi 2019.01.14. 17:18:13

@moletty: Jók ezek a felvetések, tényleg hiányoznak az ilyen játékok, kimászkálások, feladatok stb. Nem véletlenül nyomtuk itt Vérnyulacskával a VV1-et és ÁA-t, mert ott tele voltak ötletekkel és szerintem emiatt nagyon érdekes műsort csináltak.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 17:18:34

@Ármándójózsi: Akárhogy is...,leszűkítve, ez most a józanság (ok,legyen leleményesség) és a téboly csatája...igen érdeklődik, megjegyzi...Ez olyan, mint egy rozzant komód nehezen nyíló fiókjai... valamit eltárol felszínesen, de nem érti az összefüggéseket, nem tudja használni, nem ismeri önmaga funkcióját. Adott esetben kinyílik, ha lát egy fázós lábat, vagy egy meztelen hátat.
De miérteket nem vizsgálja, mert nincs rá kapacitása....

Maximista vagyok 2019.01.14. 17:19:53

@moletty: ezekkel nem lehet tematikus heteket csinálni. nézd meg most is mi lett? a stoppos kurva szétbaszta az egészet. én már lehet hogy halántékon rúgtam volna.

2019.01.14. 17:20:01

@Ármándójózsi: Ha tényleg okos, és eddig játszotta a szerepét, akkor gratula. Akkor az összes savazatom az övé. De sajnos, így sírni még a világ legjobb színészei sem tudnak. Napjában 8x.

Ármándójózsi 2019.01.14. 17:20:19

@csillagporszem: Ebben lenne ráció, de most komolyan, kinézel ennyit a Zsu szavazókból?

Bekkara 2019.01.14. 17:27:17

Facebookon azt írják, hogy a hét második felére beküldenek nekik kiesett lakókat... ez most igaz? hallottatok róla? mert akkor abbahagyom a VV nézést, ha megint Erát meg Ribit kell nézni...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 17:29:48

@Spitzbauer: Lehet, hogy 36 milláért én is bevállalnám a kettyóst egy fél évre!
Ha nyomja a félnótás rinyát, komolyan írok Egyedi Ildikónak, és megrendezheti a Testről lélekről második részét, ahol Zsu egy mosómedve....

csillagporszem 2019.01.14. 17:31:14

@Ármándójózsi: nem tudom :D Majd kiderül :)

@Bekkara: jaj ne. Nem olvastam de ne. Nem lehet hogy korábbi széria vv-lakóit? Akkor jó lenne amúgy nem. Aki idén kiesett az már ne menjen vissza. Visszaküldik Reninek Csokit hogy lenyugodjon? :D

,, 2019.01.14. 17:32:10

@Bekkara: hm, kicsit korai, azt hittem, az utolsó 1-2 hétre tartogatják.

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 17:35:24

@UdvariatlanBolondvagyok: Jó estét szivemnek egyetlen plátói szerelme!
Nem olvastam vissza senkit bazi szar napom van, csak jöttem nézni van-e új posztcsi! :)

2019.01.14. 17:36:04

@UdvariatlanBolondvagyok: Tegnap kente-vágta az olasz reneszánszot.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 17:39:53

@Nyuszomuszo83: Most megyek éttermi vacsizni,de pusza baba...,este jövök!

Ármándójózsi 2019.01.14. 17:45:58

Egyébként az feltűnt nektek, vagy beszéltetek róla, hogy milyen biztosak voltak Roli-ék abban, hogy Adri nem Roli-ra rakja a jelét? Különben Roli kénytelen lett volna felhasználni a dupla jelet, hogy 4-4 szavazat legyen és úgy döntsön Lacika. De nem így volt, sőt Lacika már Adri szavazata előtt mondta, hogy úgyis én döntök.
Mondjuk ez Roli-nak nem rossz, mert minél kevesebben vannak, annál inkább felértékelődik a dupla szavazat.

pomac 2019.01.14. 17:54:30

@Bekkara: lófaszt küldenek be most nm régi vv-et, mint írták túl korai még ,sokan vannak

moletty 2019.01.14. 18:23:12

"@Bekkara: lófaszt küldenek be most..." REMYHÉNEK ? Egy nyugtató lófaszt ? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 18:43:37

@moletty:

Gyerekes basztatós hét gondolom a papi feladatok gyakorlása, csuhában térdepelni, ostyát etetni és szponzor bort inni, a kiválasztott kisdedek (sorsolás szerint) pedig ágyba bújhatnak a papbácsikkal/nénikkel.

hereverő heverő 2019.01.14. 18:47:00

@szociál: Nana! A fenti képen Greg máris úgy néz ki mint aki tátott szájjal szalad be a faszerdőbe...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 18:48:39

@Bekkara:

Nem VV lakók lesznek, hanem A kategóriás celebek.
Korda Gyuribá ott fog Mámámrijázni, Bödőcs vicceket mond nekik, Dzsudzsák dekázik nekik kettőt, hozza G1G-t is magával, ott fog nyakkendőzni, meg könyöközni, meg nyalogatni...jó lesz :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 18:49:32

nem olvasok vissza, így mindenkinek igaza van, kivéve, akinek nem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 18:50:21

nem Geci 1 Gecit hanem O1G-t :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 18:54:10

@szociál: egy dakota mondás szerint ha belekötsz az éppen felébredt kommentelőbe, hozzád vágja a színes kis képeskönyvecskéjét :*

javier2 2019.01.14. 18:58:21

egyre kevesebben lesznek szóval zsu- ból egyre többet látunk és az nem biztos ,hogy az előnyére válik
@moletty: valahogy gondoltam hogy a pénzt baxxásra és piára költjük a sok-sok bakancsos hasonlatod után ,
habár én nőkkel nem szoktam agresszívoskodni ,hanem szíveskedni.(érted szív)

amúgy renibe benne van a kizárás, gyönyörű busido kör lenni csoki kizárás reni kizárás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 18:59:27

@úgymond olvasó mmkk:

Valamit tudnak ezek a dakoták.
Pl Menüznek a Gundiba, 400 ft egy Mézes-mustáros sertésszűz almával, rántott brokkolival és szarvasgombakrémmel.
Laza e

ibsen 2019.01.14. 19:00:30

sziasztok

Jó volt látni Zsu mennyire normális volt a jelrakásnál. Hiába friiss a balhé és a szakadás Renivel nem tett rá jelet és még emlékezett arra hogy döntetlennél nem neki adta a zöldet. Bármennyire is rühellem a rúdtáncost és kint látnám de ez zsuról sokat elmond szerintem hogy Renivel ellentétben nem vagdalkozik összevissza és nem egy ösztönlény.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:02:04

@szociál: ordítani, mint a sakál, leginkább :) brokkolit nem szeretem, 10 forintot se adnék érte, nemhogy 400-at.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:03:11

@szociál: mikor megláttam, hogy radics, kikattintottam. pedig tudom, hogy ez nem az :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 19:04:22

@úgymond olvasó mmkk:

Néha elég sötét ez a Radics is, de vannak jó pillanatai.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 19:08:16

@moletty: Velős, és kicsit aggresszív, de tetszett ez is! :-D

ibsen 2019.01.14. 19:08:33

@szociál: Felpörögtek az események:D

Tökös... 2019.01.14. 19:09:33

Jó estét

Adri most okoskodhat....
Ki a leggyengébb játékos ?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.14. 19:10:01

@szociál: én úgy tudom béna gyereknek anyja veri a faszát

javier2 2019.01.14. 19:10:25

voltam ma a megyeszékhelyen bevásárolni , lemezjátszótűért

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 19:11:56

@szociál: nekem jöhetne ez a menü én imádom a brokkolit minden formában! :) 400 Ft-bol hogy a picshbe hozzák ki amúgy??? A szegény ember meg méregdrágán eszik bárhol vagy vásárol be a boltban! Csúnyákat tudnék irni, meg hogy éljenek! Havi 20ezerből!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 19:13:22

@Nyuszomuszo83:

Csak beböfögtem egy kis gourmet ételt, nem tudom mit kapnak ezek a dakoták :))

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 19:16:21

@szociál: múltkor vmi krumplifözit fasirttal láttam a tv-ben 600 ért így utána ugrott be hogy olcsó lenne az a 400, de jóval olcsóbb mint anno az én volt munkahelyemen, ahol szimplán kétszer kaptam ételmérgezést a menzán!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 19:18:41

@szociál: A másik jobban tetszett, de ez is jó! :-D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:20:06

@Hedo a nokedli szaggató: nálam van egy pasi kategória, "anyja veri a faszát" :DDDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 19:21:29

@Nyuszomuszo83:

Mi anno a sörgyár konyhájáról hoztuk a menüt, amikor szalmonellás lettem tőle leálltunk vele.
Vén asszonyok nem döglöttek meg, de én olyan voltam mint egy ebolás, még a fülemen is fostam.
Nagyon durva.

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 19:32:32

@MacákékIcukája: köszi Icuka, én támogatom a nyuszika mmkk, szükség törvényt bont, jég hátán megélő tipusok vagyunk

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 19:33:46

@Nyuszomuszo83:

Zöldbabfőzelék volt, és hozzá a hús volt szalmonellás.
Azóta ha ránézek a zöldbabra hányok, pedig nem annak volt a baja :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:34:52

@VV Erőlegény: az utolsó randim, ami után feladtam határozatlan időre, az egy olyan pasival volt, aki 10percenként jelentett a kedves mamának, majd a végén közölte, hogy anyukám azt mondta, nem fizethetem ki a részed. erre mondom azt, hogy anyja veri :))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 19:35:53

@szociál: sárgaborsó fözelék fasirttal, azóta ettem már de 2 évig rá se néztem, de anyáéban megbíztam! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:38:33

engem a paradicsomos meg a szójás ételek intéznek el két napra. hamar karcsú lennék, ha ezeken kellene élnem.

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 19:40:34

@úgymond olvasó mmkk: ugyanazzal randiztunk vagy én a tesóval??? Első körben felhívta a mamát, hogy megérkezett, majd, hogy minden rendben, kaja rendelés után. Aztán hivta a mama a leves és a főétel közt, 20 percre hagyott egyefül, a poncér már szánakozva kérdezte hozza e a számlát vagy kívánom e elfogyasztani a föételt, kivántam, éhes voltam. Visszatért, megettük a kaját, fizetett, hazavitt és vége lett a randinak. Két nap múlva vádló üzenetben lettem leosztva, ő azt hitte nálam alszik mert anyukájával meg is beszélte!

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 19:41:19

@úgymond olvasó mmkk: te karcsú vagy minek neked fogyni! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:42:16

@Nyuszomuszo83: ó, hogyne, renyhe hozzám képest szupermodell

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 19:42:30

@úgymond olvasó mmkk: A nem fizethetem ki a részed a kávéra értette a találkahelyen?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 19:44:52

@VV Erőlegény: mama szerint megrengette volna a büdzsét az egy bögre teám :))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 19:45:03

Hunyor már megint Adri mellett alszik és fordítva?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 19:57:20

Most nézem az öfit és az Itáliai ismeretek után tényleg csodálom, hoy az iskolahéten hogyhogy nem tudta Zsuzsu, hogy a Mont Blanc melyik két ország határán van...

ibsen 2019.01.14. 20:00:46

@VV Erőlegény: Mert oda nem vitték el a szülei:)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 20:01:34

@moletty: Renyhe kimehet egy napra, a stáb nem megy vele és így végre nem kerül bele az összefoglalóba :)

Renyhe kimegy egy napra, amikor visszajön, nem engedik be, kamera lehet, mikrofon ha lehet neeeee

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 20:05:07

@úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: ne már! Ezeket a randikat ügye nem mondjátok komolyan????

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:05:25

@UdvariatlanBolondvagyok: de gyors voltál édesem, meki volt az éttermi kaja vagy mini adag volt a gourmet étteremben? Örülök, hogy itt vagy!

Angora Cardi 2019.01.14. 20:05:42

Kezdi a true detective 3-at, ki nézi?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:06:44

@Brigante: viccből nem mondanék dehonesztáló dolgokat a teremtés koronáira :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 20:07:01

Amúgy ezt az olasz nászutas szerepjátékot jól játszák majdnem mind. Bár Greg és Reni hihetetlen, hogy még akkor is, amikor már majdnem 3 hónapja napi 24 órában kamerázzák őket, azt gondolják, hogy ha Roli kevesebbet filmezi őket, akkor hátrányba kerülnek! :DDD

ibsen 2019.01.14. 20:10:25

@VV Erőlegény: A szokásos műsor. Reni az esküvőn még rátett egy lapáttal... Benne kell lenni az öfiben mert harakiri lesz:-))

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:10:39

@Brigante: de, nekem volt egy csomo ilyen szar randim ami a cikibbnél is cikibb volt, egy ideje feladtam már őket, az utolsó novemberben volt és ő is nálam akart aludni, úgy hogy alig beszélt és tisztán látszott nem vagyok az esete, majd 5 nap után nyögte be hogy fel akart jönni hozzám! Én nem akartam sskk. De volt hogy fagyizni hívtak, de én fizettem ki az övét is, volt aki első randin pénzt akart kölcsönkérni és mind jóképű pasi volt a netről, normális beszédstilussal. Csak a homlokomra van tetoválva láthatatlan tintával hogy: HÜLYÉK! GYERTEK!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:13:06

@Nyuszomuszo83: majd jön valaki, aki nem hülye, és figyelmen kívül hagyja a homlokra írt szövegeket ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 20:15:03

@Nyuszomuszo83: 20percre van tőlem a Kakas...,Tényleg kicsit fájn dájning filing a kaja, de meglepő mód, a somlói már nem fért belém...
Viszont iszonyú jó pálinkát ittam Stanley szilvából...

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:15:52

@úgymond olvasó mmkk: a hiba az én készülékemben is megvan! De majd egyszer biztosan! Ha meg nem csodás macskás öreglány leszek! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:16:50

@UdvariatlanBolondvagyok: akkor most megnyugodtam bendő tele! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 20:17:57

@Nyuszomuszo83: Én két kör előnnyel indulok...,,nem tudok olvasni...DDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:18:36

@Nyuszomuszo83: attól még lehetsz macskás öreglány, egy pasi nem akadályozhat meg benne :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:20:19

@UdvariatlanBolondvagyok: Lehetek akkor nálad macskás öreglány???
@úgymond olvasó mmkk: végül is igen, de akkor melyiket szolgáljam??? :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 20:21:14

@Nyuszomuszo83: Kapkodom a levegőt,,pedig mindig elhatározom, hogy csak és kizárólag az első böfiig...de soha nem hallom, mert irtó sunyin tudok böfögni...

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:24:45

@UdvariatlanBolondvagyok: akkor az arabok is befogadnának, mert izlett az étel, amit böfivel jeleztél! Egészségedre!

mindenévfoglalt 2019.01.14. 20:25:58

@javier2: Hol? Hol? Nekem is kellene szereznem egyet, azért érdeklődöm nagy hévvel.

Van der Waals 2019.01.14. 20:26:47

Sziasztok.
Nem vagyok egy matyóhímzés, de a netes ismerkedés kan oldalról se kispálya s sok veszélyt rejt magában. De van, hogy működik (pl. nálunk).

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:27:02

@Nyuszomuszo83: a macskákat, egyértelmű. a pasik nem tudnak dorombolni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:29:20

@úgymond olvasó mmkk:

de ha a pasi allergiás a macskaszőrre............akkor a pasi kint alszik a hóban

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:29:24

@UdvariatlanBolondvagyok: platóné egyszer szeretne nem plátói lenni, de már álmodni sem mer nehogy rémálmok gyötörjék!

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:31:42

@úgymond olvasó mmkk: igazat kell adjak ismét elvársnő! :)

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:32:42

@szociál: pasi megeszi az allergiagyogyszert!-nem kell kint aludnia! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:34:43

@szociál: az attól függ, ki az a pasi. van, aki helyett a macskát zavarnám ki éjszakára :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.14. 20:35:48

A kiválasztással kapcsolatban érdekes, az öfikből nem jön le ennyire, hogy Adri ennyire kavarós lenne a villában. Adri jól érvelt a táblánál, merem azt állítani, hogy a legjobban. Igazából egyik fiúnak sincs indoka ellene, jobban tennék, ha azzal érvelnének, hogy őt tartják a leggyengébbnek a villában, mert amúgy ez az igazság. A Lacika-Adri ellentét a legérthetetlenebb mind között...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 20:38:31

@Nyuszomuszo83: részvétem! Az internetes ismerkedést én sem kedveltem sose. Az ember zsákbamacskát vesz amikor egy ilyenre elmegy. Egy egy netes randi után néha azt gondoltam kihalásra vagyunk ítélve. Mondjuk én a szék másik oldalán ülök, mint ti .... senkinek nem egyszerű!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 20:40:36

@Van der Waals: Könnyű a vegyészeknek! Varázsitalt tudnak kotyvasztani...:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:42:26

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk:

képesek lennétek 10 macskát elhajtani a fagyba csak azért hogy kufircolhassatok ? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:42:38

@Van der Waals: mindkét oldalról rizikós, de ha bejön, akkor nagyon bejön :)))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.14. 20:43:36

@VV Erőlegény: Valahol én is sajnálom Adrit..., kicsit leírtam, kár érte!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 20:44:53

@úgymond olvasó mmkk: A teremtés koronája köhöm, jó lesz a teremtés alvó sapkájának is, nem korona az.

A netes ismekedés bugyrai, életemben 3 szor próbáltam... nem jött be. Életben meg nehéz olyan kapcsolatokat kialakítani aminek lesz is értelme hosszútávon.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:44:57

@szociál: a macskák nem melegítik fel az ágyat, meg nem kapcsolják le a tv-t, ha aludni akarok :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:45:53

@UdvariatlanBolondvagyok:

gyengének találják mert keni a pofáját/orcáját krémmel, azt kint hagyja lekvárt mint macskát

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:46:25

@Brigante: én direktben sosem próbáltam ki, aztán volt már, hogy az élet máshogy hozta :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.14. 20:46:41

@VV Erőlegény: szerintem részben mondvacsinált.... volt valami, Lacika meg nem engedi el, hogy legyen indoka...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:47:19

@úgymond olvasó mmkk:

egy maláriás jó fogás lenne, az bemelegíti az ágyadat a 42 fokos lázával :)

Van der Waals 2019.01.14. 20:48:42

@UdvariatlanBolondvagyok:
Varázsital: pálinka. Vagy puffin lekvár.

javier2 2019.01.14. 20:49:41

@mindenévfoglalt: ez nagyon régen történt 8 évesen :)))))
ma vásárolni voltam kabát .nadrág csak hogy tartsam a sármom
jól le is húztak:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:49:42

@Angora Cardi:

de mikor lekapcsol az időzár ,akkor szól a pasinak hogy keresse meg a távkapcsolót mert még nézni szerette volna a vv-t :P

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:49:47

@Angora Cardi: de én hülye vagyok, mindig úgy járok, hogy amikor ki akar kapcsolni, akkor még nézni akarom, 20 perc múlva meg álmos vagyok. nem tudok aludni, ha be van kapcsolva :DD

@szociál: a 42 fok az sok lenne :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:51:20

@szociál: nem is igaz, mert nagylelkű vagyok, és ha a pasi aludni akar, akkor alvás van :P

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:52:28

@szociál: tudok olvasni, nem bírom a meleget :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:53:16

@úgymond olvasó mmkk:

mert a pasi egy baba, 3 óránként alszik :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:54:22

@úgymond olvasó mmkk:

majd rányitod az ablakot, ha túl meleg a teste az ebolás maláriásnak

ibsen 2019.01.14. 20:54:28

@VV Erőlegény: Lacika szerintem amit látott anno mint tuja a sarokban, leginkább. Adri nem nagyon tartozott egyik brancsba se, mindig adta a jól értesültet meg osztotta az észt persze. Hunor használta, Roli is de másképp amikor épp Erával annyira nem volt annyira szoros a viszonya. Az meg hogy Hunorral megbeszélte hogy nem dumál egyik sem a szexről Adri másnap reggel már felrúgta Reninél. Ez is egy gáz dolog.

Angora Cardi 2019.01.14. 20:57:52

@úgymond olvasó mmkk: nálam pont jól működik, amíg fent vagyok nyomkodom, ahogy elalszom, nem érzékel nyomkodást, elalszik ő is
@szociál: :DDD vannak ilyen esetek is

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:58:18

@szociál: nem vagyok genya, hogy csak úgy ablakokat nyitogassak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 20:58:46

@ibsen:

A gáz szinonimája....várj rákeresek....megtaláltam : Renyhe (rúdlény)

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 20:59:34

@úgymond olvasó mmkk: szivem a macska igenis melegíti az ágyat, a tv 4 óra inaktivitás után saját magát kikapcsolja! :D a volt macskám megmentett, kétoldali tüdőgyuszinál végignyúlt raktam belém csimpaszkodva, akkor majdnem meghaltam már, és elaludtam a hője által!
@szociál: az függ a pasitól hogy ki jova megy! :D

Angora Cardi 2019.01.14. 20:59:39

@szociál: gyííí az első rész nagyon jó, most jön a 2. NÉZZED

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 20:59:43

@Angora Cardi: én nem vagyok vele kompatibilis. egyik éjjel is néztem a gyilkos elméket, és a legizgalmasabb résznél le akarta kapcsolni magát a szemétláda. hiába mondom neki, hogy ne :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 21:00:31

@Angora Cardi:

én akkor indítom el mikor lesz a vv, hogy még véletlenül se essek kísértésbe

ibsen 2019.01.14. 21:01:42

@szociál: Sokat lapoztad az enciklopédiát mi?:-)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 21:02:31

@úgymond olvasó mmkk:

gyilkos emlék, az egy jó film, jól visszaemlékeznek és abba halnak bele :P

Angora Cardi 2019.01.14. 21:03:33

@úgymond olvasó mmkk: nekem előtte visszaszámol egy percet és leállítom a kikapcsolást
@szociál: úgy is jó :D

ibsen 2019.01.14. 21:05:22

@szociál: Úgy könnyű, az mindenkinek kidobja.:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 21:08:32

@ibsen:

:)
Fura a dakota prostira is azt dobja ki :)

Hatsumomo21 2019.01.14. 21:10:58

@Nyuszomuszo83: sziasztok! (nem tudom hogy kell két ember is belinkelni, de @úgymond olvasó mmk-nak is szól) Hétvégén nem voltam, de most erős kezdésre értem vissza. Ezek a randis sztorik nagyon durvák. :o :D Nekem az utolsó fütyi közölte pár randi után, hogy sajnos visszaköltözik Szegedre... 1 hétre rá láttam Budapesten és így-úgy megtudtam, hogy nem költözött vissza sehova ellenben van egy eléggé terhes barátnő, akiről elfelejtett szólni! XD Apropó van új posztcsi, nem találom.

ibsen 2019.01.14. 21:10:59

@szociál: Van még tippem kikre dobná ki még. Lapozni sem kell:))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.14. 21:12:17

@szociál: olyan okos vagy :P

@Angora Cardi: úgy csinálja a miénk is, de mire kikászálódok, meg megtalálom a távirányítót szemüveg nélkül, eltelik 3 perc :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 21:12:24

@ibsen:

Na jó több nevet kidobott, de legelöl rúdlány volt :)

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 21:18:40

@Hatsumomo21: az fasza, na csudálatos ez is!

mindenévfoglalt 2019.01.14. 21:23:41

@javier2: :):):) mekkora bolond vagyok, ezer bocsi, visszább már nem olvastam, csak megakadt a szemem a lemezjátszótű vásárláson, és teljesen beszűkült a tudatom erre infóra

javier2 2019.01.14. 21:36:24

@mindenévfoglalt: mert a minőségre ugrassz ezzel gond nincs koma:)

Vérnyusszancska 2019.01.14. 21:38:04

@MacákékIcukája: Köszi, ma már egyszer megkaptam, de a videót nem bírom végignézni. Szegény kolléga. :( :D

mobilos perpetuum 2019.01.14. 21:39:34

@ibsen: "Hunorral megbeszélte hogy nem dumál egyik sem a szexről Adri másnap reggel már felrúgta Reninél. Ez is egy gáz dolog."
Holnap előkeresem azt a részt: úgy rémlik, hogy még este, mikor Adri kiment fogat mosni, Renike utánament, és rákérdezett a második fogmosásra. Mondjuk hazudhatott volna valamit, de ha nem a nyugiszobában szexelnek, úgyis rájön a többi előbb-utóbb..

bElannaTorres 2019.01.14. 21:46:24

@mobilos perpetuum: arra emlékszem, akkor volt hogy adri lent volt a paplan alatt, csoki bement a szobába és hunor lebukott, zavarában ünnepelte magát csokival. Utána adri kiment fogatmosni reninek meg elég gyanús lett. Csoki egyből tudta, mennyi idő kellett volna hogy mindenki megtudja :) hunor elég kamu szöveget nyom, adri meg mindig viseli, ahogy azt is hogy állandóan hazugnak nevezik, pont azok akik szintén hazudnak, még talán többet is.

mobilos perpetuum 2019.01.14. 21:51:14

@bElannaTorres: Vagy Adri fogkeféjén a többiek megtalálják Hunor DNS-ét.:))

Gia 2019.01.14. 21:52:03

Nincs mai iromány?

bElannaTorres 2019.01.14. 21:55:19

@mobilos perpetuum: :D
Na mindegy mindig nézem adri mennyire nem érvel ezekkel kapcsolatban, de lehet úgy van vele, hogy majd mi nézők vagy látjuk vagy nem. Hunor még ezek után mindig beleröhög a képébe.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:01:22

Halihó, nézi még vki egyáltalán a vv-t?

SzabadEzANév? 2019.01.14. 22:01:48

ma nincs hogyvolt, itt lesz a mai rész kibeszélése is?

Angora Cardi 2019.01.14. 22:01:55

@úgymond olvasó mmkk: én távirányítóval alszom :D
@szociál: Nagyon jó a sori, elégedett vagyok.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:02:35

sziasztok :))) ma este akkor itt??? :)))

@Cukorborsó88: hali.... én igen :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.14. 22:03:26

@Angora Cardi:
Csak jó lehet.
Holnap állok neki, city meccset nézem inkább.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:04:20

Bakker, reni már az 1. percben genyózik zsuval

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:05:25

2. percben reni seggét tolják az arcunkba. Lehet, h igazatok van, h nem nézitek

Mók_Ica 2019.01.14. 22:05:28

@Cukorborsó88: *-* szia :)))

renyhe milyen ótvarul kérdezte zsut......
az fb-n is azt írják, hogy mindenhol zsu vezet minden szavazást...... ennek ellenére én erősen remélem, hogy NEM ő fog nyerni.....

Hatsumomo21 2019.01.14. 22:06:19

Ide is sikerült remek percben bekapcsolnom... Roli épp lelkizik a pélót vakargatva. XD Renyhe amúgy rém átlátszóan próbált hallgatózni és minden szava olyan irritáló, hogy húúú -_-

javier2 2019.01.14. 22:06:47

zsu mögött azok állnak akik elbaszták az életük vagy elfogják
nagyon behatárolt képességű cukiskodik és elég szép arcra és pont ennyi pont ennyi nem több,
erre sem ő sem más nem fog várat építeni
elmondta hányan átbaszták csak szólok lesz még pár kan aki letudja és ennyi
burokban született és még mindig szeretne benne lenni de ez már nem lehetséges
(és felismerte a dávid szobrot) és ani lepippantotta, mert hát ő nem

Mók_Ica 2019.01.14. 22:07:18

greg nem játszani ment be, hanem ingyen lakni..... de őszintén....... (ez hülye???)

Angora Cardi 2019.01.14. 22:07:27

@szociál: Olyat nem nézek, de ismétlik a másik hbo-n, úgyhogy én sem VV-zek... inkább megnézem újra

Rozsgyi 2019.01.14. 22:07:48

Megértem a hogyvoltozokat, én is már alig nézek bele, eléggé ellaposodott a műsor így a végére. Két dolog lehet, vagy a végére mindegyik évad unalmassá válik, vagy az izgalmat a legjobban gyűlölt trogerek okoztak(Radics, Anusz, Era, VVV). Az RTL biztos az utóbbira fogadna, és a következő vvt is így fogják összeállítani.

javier2 2019.01.14. 22:08:29

@Mók_Ica: mert sokkal több a tehetségtelen szar mint a tehetséges
tucatribanc

ewita 2019.01.14. 22:08:46

@Gia: kiégtek az írók is renyhétől... feladták

Mók_Ica 2019.01.14. 22:08:58

renyhe fél a jelektől..... ezért próbál puncsolni zsunak....... mondjuk jól csinálta, nem is kapott egy jelet sem......

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:10:43

Hunor: "Mi hárman srácok és van a másik oldal" Greg náluk sem hím egyed. xD

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:11:21

Most legalább mutatnak roli-huni beszélgetést, a kiválasztás előzményeit. Mi történt? Megbuggyantak a szerkik? Ezt a műhibát :D

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:12:05

@Cukorborsó88: Arról nem is beszélve, hogy érdekes nézni, hogy elég jó meglátásaik vannak. Gondolom emiatt sem szabad mutatni, még szimpatikusak lennének a nézők számára. :)

Mók_Ica 2019.01.14. 22:13:11

renyhe oszt mé' aludt bent a hálóban???

lackó is felült a szopórollerre.... adrival vacsizik...... szegénykém....... adri nagy manipulátor....

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:13:34

@Mók_Ica: Mert Zsuzsu királynő megengedte.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:13:46

@Vérnyusszancska: világos.... :/ tehetségtelen, manipulatív bagázs. Az idiótákat tolják. Nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze :(

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:14:40

@Cukorborsó88: Illetve: Hasonló a hasonlóval. :) Ez a kedves szerkikről tökéletes képet mutat.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:14:47

@Hümmögő Hammogó: bárcsak kapna büntetést ezért...... legalább egyszer.....

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:14:55

@Mók_Ica: biztosan kibalhezta. Meg különben is ott aludt volna max megbüntetik.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:15:59

@Vérnyusszancska: óóóóó......köszi

@Cukorborsó88: az idiótákat többen megértik, többen tudnak azonosulni velük......

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:16:15

@Vérnyusszancska: úgy értettem csak a teámmal voltam elfoglalva :))

Adri megint kavar.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:16:15

Miért érzem azt, hogy már megy az Adri tolás?

javier2 2019.01.14. 22:16:22

reni sem fentről sem alulról nem szép
talán ráadhatnának egy dart véder jelmezt

Mók_Ica 2019.01.14. 22:16:52

@Cukorborsó88: Vérnyuszi írta, hogy zsu engedélyezte neki.....

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:16:59

@Mók_Ica: remélem csak a vv célközönségére igaz ez...

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:17:01

@javier2: Sértés Darth Vader-re nézve. :D

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:17:35

Baszki, Adri ne szívogassa már a fogát, mert mindjárt kell a konténer.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 22:19:03

huh gyerekek.
ahogy tegnap írtam, lacikából kezd előjönni az igazi kerületi énje.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:19:32

@Vérnyusszancska: köszi! :)) (mindenkinek küldök aki....szereti és aki nem akar aludni :))
Jah, érdekes, hogy adri lett a kiválasztott, és mutattak tőle 4 kerek mondatot :D

Mók_Ica 2019.01.14. 22:19:56

greg és renyhe ki vannak akadva zsura......

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:20:54

@Cukorborsó88: Köszi, nagyon szeretem. EKG :)
Naháááát, Zsuzsu csak nem tattikából tesz jelet?? Mert szíve szerint renyhére tenné, csak neeeeem???

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:20:55

@Mók_Ica: Ugye? Azt hiszi neki mindent lehet, mert ő a legjobb, legokosabb. Özvy is képes volt nadrágot húzni, pedig az ő fenekét biztosan szívesebben nézték volna a níípek.
Most meg csámcsog bakker... Megőrülök!! :)

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:21:23

@Szepvoltfiuk: lehet, de kb mindegyikből bent :). A javára írandó, hogy nem az idiótákkal van, ez legalább megvan benne.

Maximista vagyok 2019.01.14. 22:21:42

Lacit befogadom. Adrit lefejelné. :)

Mók_Ica 2019.01.14. 22:22:05

@Vérnyusszancska: renyhe csámcsogása is ez a ketgória....

adri mauperálja a szív csapat jelrakásait...... most épp zsunál.....

tvbuzi 2019.01.14. 22:22:43

Remélem, hogy Adri Laszikát viszi és Laszika off

pomac 2019.01.14. 22:22:49

kijelentem a tálánál :DD ,mintha nem látnánk minden nap :)

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:22:49

@Hümmögő Hammogó: De ő a nőiesség mintaszobra. Reggel ébredés után, csipász szemmel, büdös szájjal több nőiesség szorult belém, mint renyhe kikenve-fenve.
Na, megy Lacika savazás. :/ Akkor ő lesz a kiválasztott és kint is marad.

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:22:55

@Vérnyusszancska: Talán mert egyfolytában őt mutatják?:) Hogy milyen okosan beszélget és taktikázik. Amúgy én is ezt érzem.:( És semmi bajom nem lenne ezzel, ha Renyhét vinné!

Lynette21 2019.01.14. 22:23:00

@Mók_Ica: Reni sztem azert aludt a haloban mert tegnap ezt nyerte a kimittudon.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 22:23:08

@Cukorborsó88:

igen. csak ahogy korábban szó volt róla, eddig ő VISELKEDETT.

most kezd NEM VISELKEDNI. bújkál elő a kerületi tróger.

Maximista vagyok 2019.01.14. 22:23:10

Ancsa! Én mindet lefejelném ;)

Sevda 2019.01.14. 22:24:28

Most kapcsoltam át ide, mi történt, Anikó miért határolódott el Lekvártól?

Reklám után újra ordibálta, és ideggyengeség

tvbuzi 2019.01.14. 22:24:33

+1 konténer Adri cuppogása és Renyhe csámcsogása miatt

Mók_Ica 2019.01.14. 22:24:33

@Hümmögő Hammogó: igen, ez a legnagyobb baj, azt hiszi ő mindenek felett van és bármit megtehet.... rá nem vonatkozik semmilyen szabály...... pfffff

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:24:47

@Hümmögő Hammogó: Talált, süllyedt. :D
Nekem sem, de szerintem egyre valószínűbb, hogy Lacikát viszi és kint is fogja hagyni.

pomac 2019.01.14. 22:25:34

@Lynette21: ja azért , nekem meg utánna eset le miért megy ki aludni zsu ,biztos még a szagát sem bírja :)

javier2 2019.01.14. 22:25:59

érdekes renit szántjuk ekézzük
de most azt vágta zsu fejéhez amit a minőségű csaj kommentelők itt hogy színészkedik

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:26:02

Egy pár nappal ezelőtti adásnál az ütötte meg a fülemet, h ancsa is vmi olyasmit mondott, hogy a csillámlámapóni csapat mekkora király társaság, roliékkal ellentétben. Nem tudom pontosan hogy hangzott a mondat, de a vivi-greg párbajon pedig exbajusz szopkodta greg nemesebb szervét. Tuti, hogy nem maguktól csinálják.

tvbuzi 2019.01.14. 22:27:17

@javier2: mi köze a kettőnek egymáshoz?

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:28:06

@Szepvoltfiuk: jaja, ez igaz, viszont amíg nem mutatták csak rappelgetett, abból azért lehetett sejteni vmi hasonlót :)

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:28:07

@javier2: Ezt már máskor is a fejéhez vágta, mikor épp utálta szívbű.
@Cukorborsó88: Biztos, hogy nem mondhatják el a saját preferenciájukat, nem is utalhatnak rá. De a szerkiktől megint undorító, hogy Lacikát alig vágják be, de most az összes negatív megnyilvánulása megy az öfibe, hogy megágyazzon Adri visszajövetelének.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 22:28:17

@javier2:
én csaj kommentelőnek számítok?

én voltam az első, aki bővebben elemezte az instagramját és az ezzel ellentétes viselkedését bent. oldalakat írtam.

Hatsumomo21 2019.01.14. 22:28:49

Hmmmm Adri lehet hogy kavar, de ezerszer jobb nézni, mint Renyhét, bár logikus ha őt akarják előbb kitenni. bár itt ítárok h őt gondolják leggyengének ezért tették rá, denem tudom hogy gondolhatják h Renyhét nem rühelli kint is elég sok ember. A hangerő amit bent érzékelnek az a kamerán át is ugyanolyan. XD

Sevda 2019.01.14. 22:28:55

@javier2: attól még, hogy lehet, hogy valamit jól lát, még idegesítő a kereplése meg igénytelen. Nincs köze a kettőnek egymáshoz

2019.01.14. 22:28:56

Ez a műsor már egy Renyhe show, a saját paródiájának a paródiája. Zsótti, baxxátok ki valahogy Renyhét! Ötlet: valami piszlicsáré kihágásért az legyen a büntetés, hogy csak napi egyszer zuhanyozhasson, max. 6 percet (ahogy a normális emberek)! Ha megszegi: "Reni egy perced van, hogy elhagyd a vellát. Konga zeleje, konga vége." (Az utolsó mondatot ármándójózsitól vettem kölcsön".

És különben miért nincs poszt? Megin' 6-nek 8?

Gia 2019.01.14. 22:28:58

Laszika nagyon durva Adrival.Tartok tőle,hogy akkor sem tudnánk meg az okát ha egymással párbajoznának.

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:29:08

@Vérnyusszancska:
Szegény Lekvár ellekvártalanodik.:(

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:29:13

@tvbuzi: sziaaaaa :)))
@Mók_Ica: nem jár neki!!! Lazsál a héten és itten dicsekszik vele-e cshaje.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 22:29:58

@Cukorborsó88:
persze, sztem a spanjaival lakásokat pakolhattak ki csúcskorszakban.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:30:51

@Spitzbauer: Mondjuk az tény, hogy imádom nézni, ahogy a szeriklub felemészti saját magát, szóval csak emiatt maradjon még. :)
@Hümmögő Hammogó: Igen, és ehhez az rtl nagy partner most. Tuti, hogy a riportban Adrit terelgetik arra, hogy Lacikát válassza. Az rtl-nek az is nagy érvágás lenne, ha Roli távozna, mert nem lenne a szeribandának ellenpólusa. Ezzel párhuzamosan ezért van bent még mindig renyhe is.

nicu71 2019.01.14. 22:31:26

Most értem haza és nincs uj poszt. Adri Lacikát savazza, hosszasan mutatták, amig a zoknikat mostam. Ez nagyon nem jo jel. Akkor elkezdték Lackó leépítését.

Gia 2019.01.14. 22:31:35

Renyhére adjanak egy kötelező zsákot,a fejére meg egy tescós szatyrot...lécci...

Nyuszomuszo83 2019.01.14. 22:31:57

Én hallgatom és lelki életet élek! De renyhe zsu harcnak nem lesz vége??? Öribari! :D

Dr.Zé 2019.01.14. 22:32:32

A mai műsor eddig 3 lepkefing.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:32:34

na, bakker..... megint hallgathatjuk renyhe sírását-rívását, mert nem ő lesz a lovag...... pedig ez volt az álma...... óóóóóóó

Cimili 2019.01.14. 22:32:34

sziasztok! mi a baj lacikával?? mire célzott reklám előtt ancsa??

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:33:01

@Vérnyusszancska: nem, de utasításra fényezhetik szívéket....

Cherie 2019.01.14. 22:33:44

@Vérnyusszancska: basszus ez az igazi énje, az a kamerázás célja, hogy ez kijöjjön, miért ne mutatnák meg, hogy meg ne bántódjanak a nagy lacika rajongók

javier2 2019.01.14. 22:34:01

@Szepvoltfiuk: bocs hogy nem olvastam a munkásságod sorry
@Sevda: soha nem dugtam meg reni féle vizilovakat nem a külső hanem a belső miatt,
egyszerűen reni irritál
annyit írtam ,hogy hetek óta a csajok ezt írják itt hogy zsu így vagy úgy de színészkedik , elmondom nektek magasról leszarom hogy szineszkedik vagy nem , de most ez valahogy egybecsengett
dejavu

tvbuzi 2019.01.14. 22:34:34

Olyan a lába mint két tuskó?! Nade Greg

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:34:50

@Cukorborsó88: Az a gond, hogy a szavazók 85%-a olyan könnyen megvezethető, mint a franc. Lacikát amúgy sem szerették sokan, most baromi gyorsan meg tudja az rtl úgy manipulálni, hogy ő lesz az első számú közellenség.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:35:12

Jak greg menj már a p@csába! Ki lenne alkalmas királynőnek? Az a félkegyelmű kretén reni?

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:36:06

@Cherie: És a szericsapat igazi énjét miért nem láttuk eddig? Vagy Zsúnak? Mikor bravúrosan kiesik a szerepéből? Vagy persze csak most kezdte el Greg és Renyhe ekézni Zsuzsut a háta mögött, a VVV előtti párbaj előtt ilyen elő sem fordult soha, ugye? :)
Most ugye nem hiszel el mindent amit az rtl láttat neked, ugye nem? :)

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:37:16

@tvbuzi: mert póniéknál nem számít a külső :D

javier2 2019.01.14. 22:37:27

lekvárnak sajnos lehet a szuper képessége mégsem áldás volt hanem átok

Mók_Ica 2019.01.14. 22:37:43

@Cukorborsó88: dehogyis.... hát greg :))))

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:38:18

Renyhe a számozott pólóját is levette és csinált egyet sk, csak hogy ezzel is lázadjon? Szánalmas...

tvbuzi 2019.01.14. 22:38:36

Királynak ménincs ágyasa???

Sevda 2019.01.14. 22:38:40

Mit tett Lacika? Nem láttam, későn kapcsoltam át

pomac 2019.01.14. 22:38:43

hu de nyalnak reninek neki kellett volna az utolsónak lennie mááásssoooodikk :DD vicc

Cherie 2019.01.14. 22:38:47

@Vérnyusszancska te mit nézel?.. dehogyisnem mutatták, kijött gregecske kétszínű, reni feltűnősködő ideggyenge, zsu buta ideggyenge

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:38:50

@Vérnyusszancska: sajnos +1
Greget pedig kifelejtettem a felhozatalból, szánom-bánom :DDD

pomac 2019.01.14. 22:39:25

és most is igaza volt ebben adrinak

2019.01.14. 22:39:42

@Gia: fognak. Szerintem.

2019.01.14. 22:40:16

Lovagina. Ló vagina.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 22:40:31

na, kezdődik a show.
nézzük.

javier2 2019.01.14. 22:41:06

beleírtam a cocabana strandon Brazíliában a homokba hogy "csoki"
aztán 1300-an átszaladtak rajta
így kezdődött sorozatgyilkos karrierem

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:41:11

@Mók_Ica: :D
@Cherie: Nem tudom feltűnt-e, hogy írtam, hogy a VVV-vel való párbaj előtt, közben, alatt? Ott érdekes ilyen nem volt, olyan szoros összezárás volt, mindenki imádott mindenkit, senki nem beszélt ki senkit. Persze egy héttel később hirtelen már megy a savazás ezerrel.
@Cukorborsó88: Szomorú :(

Cimili 2019.01.14. 22:41:52

@Sevda: én is ezt kérdeztem, de nem válaszol senkisemnem:(((

2019.01.14. 22:42:22

@Cukorborsó88: Az má' ágynak is jó. Meg filmnek: színes, szélesvásznú, egész estét betöltő, magyarul beszélő, burleszk film.

Ország-világ előtt mondta Süsü. Halló, Renyhe! A kamerák vették az eddigieket is.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:43:06

@Spitzbauer: De most ország-világ előtt kijelentette, kinyilatkoztatta, hát nem érted? :D :D

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:43:48

@Cimili: Pont nem hallottam, ezért nem válaszoltam, de Anikó valami olyat mondott, hogy megfenyegette tettlegességgel Adrit és ezt senkinek se engedheti meg magának.

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:44:06

Tudom,h tegnap már sokan leírtátok, de őrület,h Reni egy jelet sem kapott!? Grrrr...

Mók_Ica 2019.01.14. 22:44:08

@Sevda: @Cimili: asszem vmi fejbeverést vagy mit mondott adrival kapcsolatban..... "veréssel" fenyegette.......

Cherie 2019.01.14. 22:44:33

@Vérnyusszancska: mit nézel? Már akkor is ölték egymást az ideggyengék, nézd vissza.. lacikád meg védhetetlen

2019.01.14. 22:44:40

Csak szólok: Lackó ellen én PUÁzok!

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:44:43

@Hümmögő Hammogó: De ország-világ előtt szakított vele Zsuzsu, az is van ilyen jó. :D

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:44:54

@Spitzbauer: a film némítható.... renátának max be lehet tömni a száját.

Cherie 2019.01.14. 22:45:55

@Cimili: kijött belőle a telepi g...

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:46:07

@Cukorborsó88: jah, ez magas labda lett, főleg ebben a kontextusban

Cimili 2019.01.14. 22:46:19

@Spitzbauer: szíved joga. én még nem szavaztam.

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:46:21

@Vérnyusszancska: Ez mondjuk igaz! Egy kis elégtétel:)

Mók_Ica 2019.01.14. 22:46:44

@Sevda: szivi :)))

@Cimili: <3 :***

adri elmondja a fiúknak, hogy ő beszélte le zsut, hogy renyhére rakjon...... hmmmmm........

mindenévfoglalt 2019.01.14. 22:46:51

Volt már olyan videórészlet a Reniről, ahol nem evett?

Hatsumomo21 2019.01.14. 22:46:54

Eddig csíptem TujaLaszikát, de Adrival olyan flegma és suttyó volt..... olvasgattam, de úgy emlékszem, hogy elvileg nem derült ki pontosan mi van Laszika-PUA között?

pomac 2019.01.14. 22:47:03

a szív csapat akar felnőttebb lenni..

naezjó... 2019.01.14. 22:47:14

"Legyetek már felnőttebbek" - mondja sellőláma.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:47:35

@Cimili: én sem hallottam. Mondta egyáltalán? :) ha igen, akkor gondolkodhatna :)

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:47:39

@Cherie: Na, úgy látom, hogy direkte szeletív a memóriád és engem mostan betaláltál ezzel a baromsággal. Ha azt magyarázod, hogy az RTL nem manipulál akkor vagy hazudsz vagy hülye vagy. Eddig Lacikát kb le se szarták, vagy pozitív/semleges színben tűnt fel, Adri ki lett választva -> rögtön jött valami durva negatív, amit Anikó ki is hangsúlyozott.
De látván az utolsó mondatod "lacikád védhetetlen" azt hiszem itt és most ignorálni is foglak. További jó kommentelgetést. :)
@Cimili: Szívbű szercsi :D

Mók_Ica 2019.01.14. 22:47:54

a fiúk is azt mondják, hogy lacikát viszi adri......

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:48:15

@Hümmögő Hammogó: Az is valami, ebben a mai világban. :D

Hatsumomo21 2019.01.14. 22:48:38

@mindenévfoglalt: szia! új kisjány vagyok! amikor épp óbégat akkor nem eszik! XD De nem véletlen hízik, lassan vágósúlyba is kerül! :D

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:48:53

@mindenévfoglalt: nem. Mindenhol gatya nélkül zabál vagy ordít mint akit nyúznak

pomac 2019.01.14. 22:49:01

mindjárt jön a dina effektus kaja közben ordibálni repkedjenek a csulák :D

Commodore 2019.01.14. 22:49:05

Zsu a nyerő. Köszi.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:49:27

Renyhe bazmeg, a félig megemésztett kaja a szájában hogy bukfencezik. Hol a konténer?

Cherie 2019.01.14. 22:49:27

@Vérnyusszancska: nézd már meg mit írtál én arra válaszoltam.

naezjó... 2019.01.14. 22:49:30

ú, már hogy hiányzott, percek óta nem vonyított.

pomac 2019.01.14. 22:49:47

mondom már repked is a kaja :DDD

tvbuzi 2019.01.14. 22:49:48

Reni fejét kiblőrözhetnék
pláne amikor eszik

naezjó... 2019.01.14. 22:50:02

és fröcsög szó szerint a szája, valahol felsír 1 VVDina.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:50:14

B+ esik ki a szájából a kaja

Mók_Ica 2019.01.14. 22:50:16

a két őszinte - zsu és renyhe - szívből beszélgetnek egymással...... kedvesen, csendesen....... óbazzzzz..... renyhe szájából potyog a kaja szerteszét...... renyhe idióta.... elgurult a gyógyszere....

2019.01.14. 22:50:32

Teli pofával ordít, és potyog a pofájából a kaja!!! Azt hittem, már nem lehet undorítóbb. De.

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:50:49

@Mók_Ica: @Cimili: @Sevda: Erről a "fejbeverős" sztoriról én is lemaradtam. Biztos még csengett a fülem Renyhe ordításától.:( Mint most is... De én is kösz az infót!

Cimili 2019.01.14. 22:51:03

ócska renyhe teleszájjal rikácsol, közben fröcsögi ki a kaját a szájából. fújjjjjjjjjj

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:51:10

@Mók_Ica: Valld be, valld beeeeeeeeee! Színészkedsz!!!!!! :D

Hatsumomo21 2019.01.14. 22:51:15

Visszavonom.... óbégatás közben is zabál....... (facepalm) Hogy lehet ezt a rikácsolást elviselni??? :o

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 22:51:21

megint jött az ujjal fenyegetés, meg a mi a fasz közöd van hozzá.

érdekes. elvileg nincs agya nem?

veszekedni van.

a nárcisztikus színész kurva anyját ennek is.:D

érdekes, milyen összefüggően beszél a telepácia.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:51:21

@Hatsumomo21: most a kettőt együtt csinálta.... vv történelem.... renyhe evett és ordibált..... pfff

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:51:32

Tudjátok mit nem értek? Hogy lehet, h greg és adri reni mellett áll?

mindenévfoglalt 2019.01.14. 22:51:44

@Hatsumomo21: Szia, most sajnos láthattuk, hogy óbégatás közben is eszik...elég undorítóan...

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:51:54

Anikó basszus, sírok a nevetéstől. Folyamatosan eszik. xDDD

2019.01.14. 22:51:56

@Cukorborsó88: Most betömte kajával. Hopp, csak kiesett.

Sevda 2019.01.14. 22:53:05

Na de. Roli és Hunor amúgy ugye ki volt bukva Lacikára, oké, megbeszélték vele, meg minden. De nem elképzelhetetlen, hogy a kiválasztásnak tulajdonképpen örül, és valahol ő ezt így akarta?
Nem azt mondom, hogy ő kavarta meg így a dolgokat, mert ennyire nem pro. De nem is tett meg semmit az ellen, hogy Lacikát ne utálja meg senki a héten.

Angora Cardi 2019.01.14. 22:53:05

fordított királyság jön

Mók_Ica 2019.01.14. 22:53:07

@Hümmögő Hammogó: szivi :)))

no, ancsa is ugyanezeket mondta renyhéről, mint mi itt...... ancsa, te is itt kommentelsz???? :)))))

nincs új a nap alatt..... holnaptól fordított királyság.......

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:53:13

Na jön a fordított királyság. Greg helyzete változatlan maradt. xDDD

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:53:19

@Vérnyusszancska: Főleg ebben a vérszegény-agyszegény VV9 világban.;)

Cimili 2019.01.14. 22:53:33

@Cukorborsó88: sztem érdekből. sokkal erősebbnek tartják zsunál.

ohgodohman 2019.01.14. 22:53:35

én már csak azt várom mikor támad neki Rúdlény Bolondságnak azzal a villával és szúrja ki a szemét... van minősíthetetlenség, meg van ő... :D

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 22:53:37

@Mók_Ica: kiegészíteném azzal, hogy Dina is tudta ezt a két tevékenységet együtt művelni. Az is guftuftalan volt.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:54:35

@Cukorborsó88: ez egy jó kérdés.... adri mondjuk annyira nem is kérdés, de greg, a legjobb barát, miért?????

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:54:50

@Hümmögő Hammogó: Kövezzetek meg, de kéjes élvezetet nyújt, ahogy a szeribanda valódi arcát mutatja meg. Jobban mondva most az rtl elkezdte leépíteni renyhét. Bár ez az erőszakos békülés még lehet veszélyes, de nagyon remélem, hogy nem tart soká. Renyhe viszont fosik Zsuzsutól.

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 22:55:23

Milyen már, hogy nem engedte ki Zsut Reni a nyugiszobából???

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:55:28

Ancsa továbbra is sziporkázik, tegyük bele az applikációba, oszt mehet neki a 36 milla!

Angora Cardi 2019.01.14. 22:55:58

@Mók_Ica: megfejelnélek - így mondta

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 22:56:42

@mmixvii (mixi): Ugye? Durva. De Renyhe főasszony mindenek felett...

Mók_Ica 2019.01.14. 22:57:08

@mmixvii (mixi): őt sem kedveltem..... de renyhe gusztustalanabb.....

borítékolom, hogy renyhe csicskáztatni fogja lacikáékat......

mindenévfoglalt 2019.01.14. 22:57:24

@Sevda: Én nem látok bele ennyit. Sőt, Roli meg volt győződve arról, hogy ő 4 jelet kap, a táblabevitelkor is mondta, hogy mindig akkor ő a kiválasztott, amikor ő a villamester. Jó, most Lacika a villamester, de ez kb. ugyanaz, mintha Roli lenne. És amikor Adri Lacikára tette a jelét, Hunor is és Roli is erősen meglepődött.

Cukorborsó88 2019.01.14. 22:57:58

@Cimili: oké, de semmi eszük nincs? Reni már annyira ótvar alpáriba ment le, az ilyeneket eddig is kint hagyták 60-30-al (hozé, nem félreerteni megint). Zsu “csak” nem komplett. De nem folyamatosan tapló mint reni. Ha rikács is kint maradt ezzel a stilussal, akkor nem gondolják, h bojler ellen még a jacuzzi is visszamenne?

OriginalBlackMamba 2019.01.14. 22:58:05

Ez eddig a leggyengébb széria :(((( unalmas, minden összefoglaló ugyanolyan, renyhe ugyanúgy karattyol minden részben, most még ez a fordított királyság is... aaahhh

Vérnyusszancska 2019.01.14. 22:58:21

@mmixvii (mixi): Ja, hát neki aztat is lehet. :D
@Mók_Ica: Az csak jó lesz, most majd megmutathatja magát, amit annyira szeretett volna. :)

Hatsumomo21 2019.01.14. 22:58:45

@mindenévfoglalt: mire a komment kiment sikerült neki a kettő együtt, pedig amikor leírtam a kommentem csak azért imádkoztam, hogy csak azért mert leírom, murphy törvénye alapján ne valósuljon meg, mert nem szeretném látni.(hogy egy régi filmet idézzek: elvonta a figyelmem az félig megrágott marha, ami a szájában bukfencezik by beépített szépség) XD Zsu is gyerekesés bizonyos szinten/módon buta, de Renyhe fejéről valami olyan alpáriság és ostobaság sugárzik, ami már azelőtt irritál, hogy megszólalna...é s ha megszólal... előbb hánynék felfelé és állnák, alá mint hogy Renyhével 5 percet el kelljen töltenem egy helyiségben... bár azért is járhatna nekem akkor a 36 milla. XD

Angora Cardi 2019.01.14. 22:59:35

@nicu71: Igen én is ezt néztem, hogy Lackót lefelé, Adrit felfelé hozzák.
De nem volt szép Lackótól amit Adrinak mondott bárhogy is kedveljük.

Mók_Ica 2019.01.14. 22:59:38

@Cimili: eddig renyhe semmilyen szavazást nem nyert..... zsu ellenben igen..... gondolod, hogy erősebbnek tartják renyhét???

@mmixvii (mixi): és soha nem kap büntit semmiért.....

@Angora Cardi: köszi, én sem hallottam.....

mobilos perpetuum 2019.01.14. 22:59:51

@Hümmögő Hammogó: Kancellárnak Greget is választhatja, de nem tudom, mi a szabály

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 23:00:31

Szerintem is azt hiszik bent,h Reni erős, mert csinálja a show-t, ezért állnak mellette, és ezért nem kap jeleket. Egyedül Renyhe érezte meg,h Zsuzsu erősebb, és erre ki is jött a veszett énje...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:01:12

Jó estét, most értem ide, a végére, találtam egy qvajó filmet, inkább ottragadtam.
De látom, nem vesztettem semmit, Renyhe okádék. Zsu kicsit piszkálja még, hozzábassza a tányért és kész slussz passz.

Fordított hét lesz? Adri kiejti magát?

mindenévfoglalt 2019.01.14. 23:01:38

Milyen érdekes, hogy Lacika kijelentését, miszerint megfejelné, csak akkor kizárnák, megfenyegetésnek veszi Ancsa és elhatárolódik tőle, de a Reni Zsura mondott mindenféle negatív jelzőit, meg folyamatos szekálást, és artikulálatlan, minősíthetetlen ordítozását nem tartja említésre méltónak, csak a folyamatos zabálását...furcsa értékrend.

Sevda 2019.01.14. 23:01:38

@Angora Cardi: Nem tudom, ettől miért kell ennyire elhatárolódni, de ez nem egyenlő a fenyegetéssel, tényleg megy Lacika leépítése..

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:01:53

josééééé ármándóóóóó de luiz.

Angora Cardi 2019.01.14. 23:02:10

@Sevda: @Cimili: úgy mondta, úgy megfejelnélek

2019.01.14. 23:02:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem pont nem. Jól fogja csinálni. Nagyon jól.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:02:34

egyre jobb lesz azt mondja armando.
mi nem úgy érezzük.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:02:42

Kedves szerkesztők!
Attól, hogy győzikével elmondatjátok még vagy 10-szer, hogy mennyire jó ez a VV még mindig egy kalap, nézhetetlen, kívülről általatok irányított foscunami lesz.

Ármándójózsi 2019.01.14. 23:02:46

@mindenévfoglalt: Nem, nem, nem jól látod. Ha nem tudta volna Roli, hogy Adri nem rá tesz, akkor felhasználta volna a dupla jelet. Ellenkező esetben ő ment volna párbajozni.

Hatsumomo21 2019.01.14. 23:03:18

@Vérnyusszancska: szió! neked is beköszönök új kislányként! Az a békülési kísérlet szerintem konkrétan k...va ijesztő!!! :o :o :o ha valaki így jönne oda hozzám hívnám a rendőrséget, ezek meg együtt laknak...Remélem azért Zsut nem teszi el egy éjszaka Renyhe láb alól, mert kb úgy nézett ki a szitu! :o

2019.01.14. 23:03:32

@mmixvii (mixi): Dina egy kultúrember volt. Most láttam be.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:03:48

@mindenévfoglalt: Plusz nem engedte ki a szobából sem, elég agresszív viselkedés úgy, hogy te nem is érhetsz hozzá, hogy félrelökd, hogy kimehessél.

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 23:04:11

@Mók_Ica: Roli szerintem méltósággal fogja viselni szerintem, Lacika nem, már forr benne az indulat, robbanni fog, és pont Adrival szemben.
A többiek meg szinte a helyükön fognak maradni.
Zsu meg......

De igazuk van Roliéknak, a félig megásott sírját fogja most tovább ásni Reni, pont a következő kijelöléshez.

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:04:44

@mindenévfoglalt: mert az nem tettlegesség. Különben ekg, kritikán aluli ancsa és bajszi is de remélem nem önszántukból mondják.

Angora Cardi 2019.01.14. 23:05:02

@Sevda: Ancsa most játssza az agyát. Radics idejében meg Ánusznál is elég későn volt az elhatárolódás. Mondom ezt úgy hogy nem tetszett LekvárLaci kijelentése hiába kedvelem. Nővel sskk nem támogatom az ilyen fajta beszédet. Játszásiból sem. De ott elég erős ellenszenv van ami továbbra is reklám. Elkezdődött Lekvár párbajra vezetése és Adri ugye jó szolga volt mégsem lett lovagina hüpp - őt meg szopják épp felfelé, főleg hogy fordított héten máris Lacika szívatására készül.

Cimili 2019.01.14. 23:05:05

@Mók_Ica: igazigaz, akkor meg tartanak tőle. másra nemtok gondolni.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:05:22

@Hatsumomo21: Szió! Mármint hogy te vagy az új lány, vagy hogy én? Mert én se vagyok itt csak kb pár napja, de annyira egy EKG-n voltam itt eredetileg is mindig, hogy mikor read only volt is már ide tartoztam szívben, szívbű. :D
Pontosan. Nagyon beteg, és a személyes szabadságában korlátozott egy másik játékost. De hát renyhe bármit megtehet, ezt már tudjuk. :)

Mók_Ica 2019.01.14. 23:06:13

szar a telefonvonal... alig érteni s mégis megy az a kurva zene alatta...... rohadt idegesítő.....

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 23:06:25

@Spitzbauer: Te ezt látod be, mi meg a szájába láttunk be ;)
Beleégett a retinámba a kiflievése, miközben a félrészeg újlánnyal (Vikivel?) tudatta, hogy minimum-maximum fostizes státusza van beköltözésekor.

ewita 2019.01.14. 23:06:38

@tvbuzi: most miért? Ő olyan nőies! :DDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:06:43

@mindenévfoglalt: kicsit tudatosítani kéne a jónép fejében, hogy az agresszió akkor is agresszió, ha nem egy kancigány üvölti egy nő arcába. És ne felejtsük el, ki volt Radics elsődleges szószólója a nőverős párbeszédnél.
Renyhe olyan módon agresszív, hogy félelmetes.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:06:46

remélem csabáról is kiderül, hogy mégsem adri tesója.

Hatsumomo21 2019.01.14. 23:07:20

Hááát ahogy olvaslak itt titeket, hogy mennyire manupilálva vagyunk itten mi egyszerű nézők, arra jutottam, hogy az RTL szerkik is OV nagyúrtól tanulják a médián keresztüli manipulációt.... :/ az én kis naív unikornis lelkemnek ez rosszul esik. :( :D -_-

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:08:24

@Angora Cardi: pontosan és amikor itt elkezdődött a nemtetszés kinyilvánítása ezzel kapcsolatban, utána volt a nagy elhatárolódás. Addig semmi nem volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:10:26

Renyhe beteg. Szó szerint. Kezelésre szorul. El is hiszi, amiket mond. Én kongatnék a többiek helyében, de előtte eldugnám az összes kést.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:10:44

@Hatsumomo21: Ezt az összefüggést már én is felfedeztem. :D
De ami szomorú egy az egyben leképzi a mai magyar valóságot. :/

mindenévfoglalt 2019.01.14. 23:11:32

@Ármándójózsi: Adri ennyire hülye lett volna, hogy tudja, hogy esélyes, hogy ő rá tesznek Roliék (ebben kvázi biztos lehetett), és ő ennek ellenére nemcsak hogy nem tesz Rolira, miközben a többiek igen, hanem még el is árulja Rolinak, hogy nem tesz rá, ezzel esélyt adva, hogy megtartsák a dupla jelet egy másik kiválasztásra? Ennél Adri okosabb. Szerintem.

Sevda 2019.01.14. 23:11:52

@Angora Cardi: Igen, nem beszélünk így. Senkivel. Ebben hatalmas EKG ☝️
Szerkik monnyanak le. Lehet, hogy volt valami feszkó már Lacika és Adri között korábban, amit Laci fantom idejében még Adrira való tekintettel tökre nem mutattak meg, és ez kinőtte magát.

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 23:12:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: milyen jó lett volna ha Zsu nem használja fel Vivi ellen az elzárást, mennyire hasznos lenne most.

(Egyébként én "megjósoltam", még mielőtt felhasználták volna, hogy mekkora poén lenne, ha pont Reni ellen használná fel Zsu.)

tvbuzi 2019.01.14. 23:12:14

Amikor Győző beszél ti is megnyomjátok a MUTE gombot?

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:12:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: Főleg mikor megy a vita valakivel, már eleve üvölt, de nem is ez a félelmetes, hanem mikor random ráüvölt Zsúra, hogy valld be, valld be, hogy színésznőőőő vagy, valld be! Előtte még tök másról volt a vita témája és hirtelen, mint egy teljesen pszichológiai eset elkezdi ezt üvölteni.
Na, Renyhe lejáratás a maxra kapcsolva. Micsoda egyedi gondolkodók vannak. Ancsa és Győző is elmondta, hogy Renyhe undorító, mert állandóan eszik és üvölt. Első betelefonáló: Renyhe undorító mert Renyhe állandóan eszik és üvölt. :D

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:13:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: +1 tegnap is írtam de ma is kikívánkozik, hogy legalább egy gumiszobát csináljanak már neki. Ott kitombolhatná magát. Közben lőréseken lehetne nyugtatólövedékekkel lőni a többieknek. Aki legtöbbször eltalálja, az nyerje a zsét aztán kész

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:13:04

Valljatok. :)
Ki telefonált be innen?
Épp Renyhét szidja. :)

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:13:13

így legyen ötösöm a lottón, hogy győzike valami spanja vagy rokona telefonál be.:D

poénra akartam írni, hogy győző tesója betelefonálhatna.

viszont a cigány jól látja.

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:14:15

megy a tesókámozás. óriási!

Franky4finger 2019.01.14. 23:14:29

Valentino és Ármando. Na a 2 személyiség zavaros cigó....

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:14:45

hetek óta először nevetek valamin. csókolom a családot!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:14:59

@Spitzbauer: erős ellenszele lesz hozzá Adrinak, és nem a fiúk részéről, hanem Renyhe fogja hergelni.

Angora Cardi 2019.01.14. 23:15:11

@Sevda: Igen ilyen feszkó mögött kell legyen valami, látszott Lackón hogy mennyire nem bírja Adrit.
@Cimili: cupp
@Cukorborsó88: Mire gondolsz? Nem olvastam ma nagyon. Ancsa elhatárolódására?
Én Lacikának drukkoltam végig, de ettől a mondattól azért elgondolkoztam. Momentán kivárok mit alkot a héten. Eddig tökjól ellekvárkodott, de ha akkora kan akar lenni, menjen neki más pasinak, ne egy fele akkora nőnek még elméleti szinten sem.

Jó kis Muse feldolgozás megy a BV beszélgetés alatt.

Hatsumomo21 2019.01.14. 23:16:22

@Vérnyusszancska: Hát igen....sajnos néha úgy érzem az itteni (félreértés ne essék itt a villára, nem pedig az igencsak nívós, válogatott, és szuper humorral megáldott HV-zőkre gondolok ;) ) emberek agysejtszáma is leképezi a magyar valóságot...... o.O Amúgy én a VV-ket nézve minden egyes alkalommal meg tudok lepődni, hogy ilyen emberek léteznek és nem csak egy nagyon jó CGI segítségével kerülnek a villába. :D :O de hát evvan, így minden nap rá tudok csodálkozni az élet szépségeire XD

Angora Cardi 2019.01.14. 23:17:14

bazmeg még egy győzi haver a telefonban a kurva anyátokat már

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 23:17:26

Engem régen halálian szórakoztatott a VV nézés, szociológiai szempontból elnézegettem a bentlakókat, jó volt, mert kikapcsolt amikor hulla fáradt voltam, de szériáról szériára valahogy egyre messzebb kerülünk ettől.:( Vagy csak én öregszem.:)

Megyek is, előszedem a járókeretemet,h elérjek az ágyig. :D

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 23:17:49

@Angora Cardi: addig nincs gond, míg Reni ellen dumálnak :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:17:59

@Cukorborsó88: aki eltalálja a két szeme közét, ki ti programot kap.
Gumiszabály lehetne egy szakadék fölött? Mondjuk papírpadlóval? Ha leesik, hát leesik. :) Ménemkapaszkodott?

Szepvoltfiuk 2019.01.14. 23:18:08

most meg jocikám tószegről.:D

hát beszarok, szóltak ármándónak, hogy szóljon már a családnak, mert a kutya sem nézi.

Franky4finger 2019.01.14. 23:18:12

Atya világ! A cigók telefonbetyárkodnak.

Cimili 2019.01.14. 23:18:25

csak romák telóznak be?

Angora Cardi 2019.01.14. 23:18:44

@mmixvii (mixi): jah, de lenémítottam azért, mert a fasz se kíváncsi a tesókája véleménnyire

pomac 2019.01.14. 23:18:59

győző össze rokona telefonál..... minek raknak ki telefonszámot ha esélye sincs átlag földit bekapcsolni:)

tvbuzi 2019.01.14. 23:19:40

A két legértelmesebb játékos..

Angora Cardi 2019.01.14. 23:19:50

bejátszásban Lacika és zsu némán ülnek koronával a fejükön miközben mindenféle hangot alákevernek a szerkik csak úgy röpködtek a ... semmi

Angora Cardi 2019.01.14. 23:20:14

@Hümmögő Hammogó: köszi még gondolkodom dolgozzak-e vagy már kifolyik a szeme

0.5 bit 2019.01.14. 23:20:16

@mindenévfoglalt: "Adri ennyire hülye lett volna, hogy tudja, hogy esélyes, hogy ő rá tesznek Roliék ... esélyt adva, hogy megtartsák a dupla jelet egy másik kiválasztásra? Ennél Adri okosabb. Szerintem."

Bármit tesz nem kerülhette volna el a kiválasztást. Maximum annyit tehetett volna, hogy Rolira tesz, de akkor is ő menne párbajozni. Most is megy, de így legalább maga választhat ellenfelet Lacikában.

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:20:27

@Angora Cardi: még a radicsos óbégatásokra. Először semmi megjegyzés vagy ejnye-bejnye nem volt az rtl részéről, aztán amikor elkezdtétek írni, h ez milyen gáz, utána jól elhatárolódtak. Enyhe fáziskéséssel, teszem hozzá, mert már napok óta ment a csajok b@sztatása.

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:20:48

@Hatsumomo21: Én is a HV miatt kezdtem el nézni újra a VV-t, pedig megfogadtam, hogy sohatöbbetabüdöséletben nem. :D
@Angora Cardi: Pedig vicces volt, fingja nem volt semmiről. Közölte, hogy neki a fekete hajú csaj a kedvence, de a nevét már nem tudta. :D
Szerintem egy zsák krumplival fizetnek a soron nekik, hogy telefonáljanak és mondják Zsuzsut mind.

Angora Cardi 2019.01.14. 23:20:51

Greg nem hallott még Thomas Jeffersonról.
Buta kurva anyád.

Franky4finger 2019.01.14. 23:21:23

@Angora Cardi: Ezt mutatják, de még fogalmam sincs hogy miért utálja Lekvár Kalánka nénit.

Angora Cardi 2019.01.14. 23:21:56

@Cukorborsó88: ja igen azzal teljes EKG! Most hirtelen lacika elszólásától szigorú tanárnéni lett a kis ancsából..
@Vérnyusszancska: hehehe lehet, bakker nálam sincs itton krumpli

Angora Cardi 2019.01.14. 23:22:49

Fiúk fikázzák a szép bandát hogy nem a külső számít.

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:23:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: közben szimpátia sorrendet mutogatnának, ahol reni folyamatosan az utolsó

Angora Cardi 2019.01.14. 23:24:08

Galileo Galiveve -armando

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 23:24:18

@Angora Cardi: Akkor már ne dolgozz! Kár a Nyuszi-szemekért, aztán majd nem győzöl répát enni,h javuljon!;) Itt a lakás Férfi tagja még szintén dolgozik, de asszem őt is mindjárt ágyba zavarom.:)

Angora Cardi 2019.01.14. 23:25:00

@Hümmögő Hammogó: kulva laptopot nem szabad hazahozni inkább le kell a földle dobni dulván :)))

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:25:21

@Angora Cardi: Na látod, jelezni kell, hogy hozzánk is küldhetne az rtl némi apanázst, hogy fenntartjuk itt a HV-t és jobbnál jobb ötletekkel látjuk el őket. :D

mmixvii (mixi) 2019.01.14. 23:26:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: oszt mégis csicska5 állta el az útját...

1 óra elzárás... csak újabb műsoridő Reninek...
8 óra az már valami... annyi memória még a kamerában sincs...

Angora Cardi 2019.01.14. 23:26:06

@Vérnyusszancska: áh ezek meg sem érdemlik az itteni rengeteg jó gondolatot, bádogemberek, kutyák!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.14. 23:26:06

@Cukorborsó88: azaz. :)
De jó is lenne. :)
Vagy beolvasnának neki néhány itteni kommentet. :)

OriginalBlackMamba 2019.01.14. 23:26:50

@Hümmögő Hammogó: minden szavaddal egyetértek. Jó éjszakát :)

Franky4finger 2019.01.14. 23:27:03

@Angora Cardi: az évad rejtélye részemre a szerkesztők összeválogatásának metodikája. A BV- Ben látható mindig visszajátszás avagy visszautalás ( fekete-fehérben) . Látszik, hogy azt hozzáértő vágja. A VV összefoglalókból a logikai láncolat teljesen hiányzik

Vérnyusszancska 2019.01.14. 23:27:49

@mmixvii (mixi): Elzárás kamera nélkül? :)
@Angora Cardi: Rókafejűhollóképű csicskák. :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: VV1-ben anno küldtek be BLIKK újságot, egy oldalasat, aminek az alján voltak válogatott kommentek. :)

SzabadEzANév? 2019.01.14. 23:31:17

@Franky4finger: A belevaló szerkesztői, vágói, stábja szemmel láthatóan profibb mint a sima összefoglalóké, ami meglepő és szomorú is valahol

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:32:36

@Vérnyusszancska: tényleg! Szerintem nem feltétlenül baj, hogy ezeknek nem jutott eszukbe, amilyen töketlenek, úgysem tudnák vele megkavarni a szálakat, ill saját ízlésük szerint manipulálnák csak őket. Úh jobb is h most nincs.

Hümmögő Hammogó 2019.01.14. 23:32:50

@OriginalBlackMamba: Köszönöm!:) Neked is!

@Angora Cardi: Ugye hogy?? Főleg ha cak ő használhatja azt a lohadt gépet a meló végett, én meg cak a telefont nyomkodhatom! Köcög egy világ ez.:)))

Na, tényleg léptem!

0.5 bit 2019.01.14. 23:33:40

@Franky4finger: " Ezt mutatják, de még fogalmam sincs hogy miért utálja Lekvár Kalánka nénit."

Ez a VV a legtöbbet meg nem mutató valóságshow címének abszolult nyertese. A szerkik csinálhatának egy nyomozós sorozatot is, ahol sosem derülne ki, hogy ki volt a gyilkos/elkövető. Hasonlóan szuper lenne az is.

Cukorborsó88 2019.01.14. 23:36:15

@0.5 bit: igen! És a nézőknek lehetne tippelni is, aki kitalálja mi történt megkapja a relytéjes fényképezőt :)

Franky4finger 2019.01.14. 23:37:14

@SzabadEzANév?: Gondolom a korábbi VV-k játékosai, mint a homár Zsolti szerkesztik a műsort. KB mint a műsorvezetők, azok is korábbi játékosok. PP mondjuk más reality ből és az almafa fasz is a BB által lett igazán ismert. A Romantik időszakban már ismert volt valamennyire, de a BB által futott nagyot. Erre még jött a Győző show.

Franky4finger 2019.01.14. 23:38:14

@0.5 bit: az megvan már hogy Süsü cuccait ki dugta el?

Ármándójózsi 2019.01.14. 23:38:56

@mindenévfoglalt: Akkor miért nem használta Roli a dupla jelet? Simán kiválasztott lett volna úgy. És ezt Ő is tudta. Egy korábbi adásban pont ezt beszélték meg 3-an. Hogy ha a villamester közülük lesz, akkor Adri-Roli 4-4 lesz és Adrit küldik. Ha nem náluk lesz a villamesterség, akkor nem használják fel a dupla jelet, mert értelmetlenül elpazarolják csak. Szóval így. :)

0.5 bit 2019.01.14. 23:41:28

@Franky4finger: "az megvan már hogy Süsü cuccait ki dugta el?"

Az titkosabb mint, hogy ki és miért nyer közbeszerzést.

Angora Cardi 2019.01.14. 23:49:11

@Franky4finger: "ezek" hát "kik ezek teee" :DDD ennyit tudok hozzáfűzni
@Hümmögő Hammogó: kifolyt a szemem
@Ármándójózsi: "gonosz" roli úgy intézte hogy az "ártatlan" lacika menjen helyette (LOL)

Hatsumomo21 2019.01.15. 00:01:20

@Vérnyusszancska: hát igen én az első 2 kivételével, ahol még szavaztam is kis bohó kisiskolás fejemmel, nem néztem csak HV-ztam...de most itten rá lettem beszélve. :D élőben tény hogy jobb kibeszélni, de Renyhétől azóta is zúg a fülem és kiégett a retinám.... Renyhénél ezt a mozgóképet nem kéne erőltetni,elég bőven a HV-kba bevágott pár kép, nem lehetne ezt az élő műsorban is? XD Na lassan a gésák is körbejárták a teaházakat és elmennek szépítő alvásra, hogy kiheverjék a ma esti sokkot! XD Kedves Vérnyusszancska, ha már vérben utazol, javasolnám Szépajkú Manöken Renáta torkának meglátogatását egészen közelről, legalább Zsu testi épsége érdekében. :o O:) :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.15. 03:14:09

@Spitzbauer: Nem, Reninek párbajon kell kiesnie 90-10 %-al.

Sanda.Ipse 2019.01.15. 08:01:42

@Angora Cardi:
ez ugyan semmiféle valós fenyegetést nem jelent, de egy nagyon bunkó oldalát mutatta meg Lacikának.
süti beállítások módosítása