Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 9x69 - „Még életembe’ nem mosott meg így alattvaló”

2019. január 12. 16:43 - hektor_

Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott pöcsrajz, meg egy szarvas, kalapban. Mindegy, nézzük, mi történt: Anikónak ma születésnapja van, így Peti vezeti a műsort abban az ingben, amit Anikó akart felvenni a bulira – az állatmintás göncöknek egyébként minden formáját betiltanám, de az hogy legális, hogy férfiak is parádézhatnak a leopárdpöttyökben, na az már tényleg több a soknál.

1.jpg

Új államforma köszöntött be a villába, VI. László király kegyétől függ minden lakó jóléte. Államfőnk bent vacsorázik a nyugiban a kancellár társaságában, mikor Gregék rárontanak csekkolni, hogy a gyertyatartóként ott ülő Hunor valóban eteti-e őfelségét, vagy ezt a feladatot hajlandó ellátni saját maga. Hunort ki akarják csábítani, de az uralkodó közli, hogy jó lenne ha nem engednék be a hideget, úgyhogy távoznak az ukázzal, miszerint Hunor zsíros és bundás kenyeret szeretne enni, amit nyilván nekik kell megcsinálni, cserébe az estebéd befejeztével a Király nagylelkűen átviteti a maradékot a szolgáinak. Míg Reni megmosdatja az uralkodót - nem mutatják hogy a fürdetés seggmosást is magában foglalt-e, remélem hogy igen -, Zsuzsu és Adri a hideg mosókonyhában kénytelenek fürödni a dézsában. Lacika elég jól hozza különben az uralkodói magatartást, mikor Reni pimaszul elveszi a koronáját, 20 guggolást csináltat vele, majd az engedély nélküli ágybafekvésért meg csicskakirályozásért jön a kollektív bünti.

Büntetés: nincs szolika meg smink 2 napig, nem túl erős szankciók ezek, a helyében éjjel míg alszanak, minimum elvettem volna az összes cigit/alsóneműket/fogkefét/wc papírt, aztán mehet az óbégatás másnap, ameddig jólesik – sőt, tovább megyek: mivel ez egy játék, nem a csupaszív Gondos Bocsok forgatása, a szerkik helyében ha az első felszólítás után sem tartják be a játék tematikáját, akkor meg mehetnek haza a faszomba, párbaj nélkül oszt szevasz. Reninek nem kellett sok, már ez is kiverte a biztosítékot, úgyhogy megkezdődik az üvöltve bömbölés, mi az hogy ő szívatva van, nem igazság, és az örök klasszikus női duma jön:

Nem a büntetéssel van a bajom, hanem azzal AHOGY mondod..

… amivel sikerül a Királynál is kihúzni a gyufát, úgyhogy a főúr lebassza a koronát meg a palástot és egy „akkor játsszatok, ahogy akarok” kíséretében bevonul a hálóba, Utolsó Szolga státuszú Adri meg beleül a trónba vicceskedni.

7.jpg

8.jpg

Másnap: a harsogó trombitás ébresztésért gratulálok a szerkiknek, míg Reniék a lopott Milkát zugeszik, a Király elkobozza a kávégépet az alattvalóktól, ami mögül előkerül a többi eldugott csoki. Fagyos a hangulat, Adri meg is jegyzi, hogy ki fognak még ezért kapni, konklúzió:

9.jpg

A királyi reggeli alatt tanácsokat fogad őfelsége, mert szerinte „a gyors halál, az nem halál”, így lassan kell kínozni az engedetlenkedő népet. Hunor behozza a sült tojásokat

- Mennyire kellemes illata van! (Király)

- Akárcsak neked, királyom. (Roli)

Hunor pakolás közben rálel a titkos testápoló és egyéb szépítőszer raktárra, ehhez a kancellár szarás közben asszisztál a paranccsal, hogy foglaljanak le mindent.

10.jpg

Reklám után kihallgatással folytatódik a mese, szó szót követ, de egy a lényeg, hogy az alattvalók tartják magukat a sokgyerekes családokban előforduló anyukák klasszikus rémálmához - senki sem vall, senki sem tud semmit, és senki sem volt; de végül valahogy csak összerakják a sztorit Roliék, úgyhogy jöjjenek a büntetés, illetve kegy kiosztások:

  • Adri egy órán át kussol a szaunában a trónbitorlásért
  • Hunor bent alhat ma a hálóban, és ehet a Királlyal, mert megérdemli, továbbá 3 szoli zseton, és ezt az egészet megfejelik még egy Kinder Maxi Kinggel is, ami úgy tűnik, a váltópénznek felel meg László Országban
  • Greg 2 zseton, 1 MK
  • Reni 1 zseton, 1 MK
  • Zsuzsu 1 MK

Ha létezik a világon olyan ember, akit érdekel, Adri mit gondol erről az egészről, megnézheti itt:

Az utolsó blokkban Roli rákérdez Reninél, hogy nyerte-e a Maxi Kinget, amit éppen habzsolni készül, Reni persze kiakad és miután beleül a trónba, megy árulkodni a Királynak hogy mi ez a bánásmód, mit lekezelősködik vele a kancellár, aztán száműzetésbe vonul a szaunába, ahol azzal szórakoztatja magát – és csak magát, mert a nézőket nem hiszem -, hogy veszi a kamerával Roliékat és alászinkronizálja, miket mondhatnak, aztán kilopja a kekszet a fürdőből. Közben Roliék rántotthúsozás alatt oktatják a Királyt, hogy reagáljon gyorsabban és ne legyen kedves, szar semminek, bábunak tartják a szolgák, úgyhogy ne jófejkedjen, hanem sanyargasson.

Mert nem történik semmi, fekszenek órákon keresztül. Mi, az én királyságomban fekszenek? Hát mirőlbeszélsz, fussál egyhelyben bazmeg, órákon keresztül ha nem tetszik. (Roli)

Hozzátenném, Roli látja át a legjobban a királykodás lehetőségeit, ki is mondja azt ami már nekem is eszembe jutott, pl vegyék el a jelrakási lehetőséget a lakóktól, oszt kész, az lesz, amit akarnak.

11.jpg

Éljen soká László Király!

U.i.: Puskás Péci ígéri, hogy megszabadul este a bajszától. Itt volt az ideje, kedvesem, de a viccektől nem fogsz ilyen könnyen.

1086 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közbeszéd 2019.01.12. 17:08:23

Szerintem a Roliék valami eszement rosszul taktikáznak most. Hacsak Rolinak nem az a célja, hogy Lacikát odadobja prédának a mostani párbajhoz (ami, azért valljuk be, parádésan ördögi lenne, hiszen valakit úgyis fognak vinni, és ha ők a Szív-csapat egyik emberére raknak - márpedig önmagukra nem fognak -, akkor nyilván közülük lesz valaki a "szerencés"). De ha nincs benne ilyen dupla csavar, akkor viszont irtó hülyén csinálják. Pont most lenne itt az alkalom, hogy megmutassák, milyen nyájas és kedves emberek, akik nem élnek vissza a hatalommal. Jutalmazni kellene, pl kitalálni "tanácsadói" pozíciót, amit az kap meg, aki legjobban hízeleg (bármivel, tettel, ajándékkal) a királynak. Feloldani az alapszabályokat, és megengedni, hogy bent aludjanak, egyszerűen a nézőnek játszani. Olyan, mintha elfelejtették volna, hogy nem egymást kell legyőzni, hanem a nézőt kell meggyőzni - arról, hogy ők a "rendes emberek". Ehelyett mit csinálnak? Még Hunorral is úgy beszélnek, mint a kutyával (minek?), és folyton büntetnek és csicskáztatnak. Ebből azok jönnek ki jól, akiket megsajnál a néző. Taktikai hiba. Nem értem, mi van Rolival, mintha ezen a héten kikapcsolták volna az eszét.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:10:32

Lacika Gandalfozása nagyon menőke az utsó vidiben köszike érte hektor.

Közbeszéd 2019.01.12. 17:10:48

Mindamellett Roli talán még szarabbul jön ki az egészből, mint Lacika. Mert Lacika alig szól, a döntéseit meg úgyis Rolinak tulajdonítják, de ezen felül is minden parancs Roli szájából hangzik el, olyan, mintha ő lenne a gonosz. Ez egyáltalán nem tesz jót a játékának. Hunorban még volt némi reményem, hogy inkább a jóindulatú király imázs felé lökdösse őket, de ez hiú remény volt.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:10:58

Ide is elküldöm a válaszom Pomacnak:

@pomac: Elolvastam még egyszer a bullát, no, a kisebb büntiket előzetesen kellett jóváhagyni - de van benne egy olyan hogy kérhet büntit bárkire a Nagy testvértől, gondolom ezt akkor kellene alkalmazni ha nem tartják be a büntit vagy a szabályokat - ezt pl még meg kellene lépnie Lackónak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:13:48

DIKK :)

Renyhéről egy normális képet nem tudnak kiposztolni, mert az összesen ausztrál bennszülött feje van :broááááhhh

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:15:15

Renyhe olyan szép, mint egy új traktor

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:17:30

@Közbeszéd:

Mennyire legyen még jóindulatú Lekvár ?
Konkrétan anarchia van, de csokikat osztogat .
Pont hogy be kell keményíteni mert a parasztok fellázadtak, és ők tényleg parasztok.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:17:38

Szeretném kiemelni Bajusz ingét amit a poszter is kiemelt, annyit tennék hozzá majdnem térdig érő fényes tunika volt. Szörnyű :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:19:17

@Angora Cardi:

Ne hogy azt higgyük ezeket a sztájliszt erőlteti rá.
Ezeket ő maga válogatja , mert hipszter :)

Angora Cardi 2019.01.12. 17:19:36

@Angora Cardi: Tehát Lacika ha nem bír valakivel pl renyhe, akkor kérhet rá Nagy Testvér büntit, ezt a részt kérem Lacika fussa át újra a bullában.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:20:22

@Angora Cardi: azt a hímnemű egyedet, aki tunikát vesz fel (direkt hangsúlyozom, hímnemű egyed, ezek nem férfiak), minimum 2 év szigorítottra ítélném

@szociál: fokozod? :)))))

Angora Cardi 2019.01.12. 17:22:42

@szociál: Én simán elhiszem, egy mŐvésznek van ízlése ehhez :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:22:54

@Angora Cardi:
Csak van ennyi agya szerencsétlennek.
Ha nem, akkor lekvár kezét is elengedem.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:23:21

@úgymond olvasó mmkk: Én ilyet eddig csak a tévében láttam :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:26:29

@Angora Cardi: szerencsés vagy. mikor még busszal jártam dolgozni, a középiskolás kisfiúkon rendszeresen láttam. ha én lennék az anyjuk, minimum két pofon után átöltöztetném őket. a nagykorú hímneműek undorítóan néznek ki benne, fúj. beírtam a google képkeresőbe, hogy férfi hosszított póló, most megyek okádni, broahhhhhh

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:27:10

@úgymond olvasó mmkk:

Peti is szereti túltolni, faktorban is úgy öltöztették fel mint egy kisiskolást.
Most meg egy buzibár csaposa.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:28:33

@úgymond olvasó mmkk:

Győzi gyerekkori ruháit megkapta PP, és most boldog.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:29:28

@szociál: PP hipszternek akar látszani, de nagyon félremegy

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:30:49

@úgymond olvasó mmkk:

hipszter strici, már csak egy fél kilós fux kéne a nyakába

Angora Cardi 2019.01.12. 17:32:06

@úgymond olvasó mmkk: én nem írom be :D még éhes vagyok :D inkább eszem valamit ezután a vizuális megterhelés után :D

Angora Cardi 2019.01.12. 17:32:37

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: Bajusz nélkül meg kis pondróhipszter lesz?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:37:25

@Angora Cardi:

bajusz nélkül nem lesz hipszter, pont attól volt az :)
most csak egy kis hülyegyerek ezekben a gunyákban :)
értem én hogy egy fehér pólóban nem lehet műsort vezetni, de azért ennél lehetni fiúsabban is öltözni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:38:39

@szociál: nem akartam azt mondani, hogy strici, de tényleg az :)

@Angora Cardi: ja, mi lesz vele bajusz nélkül? nem lesz menő

Paic Róbert 2019.01.12. 17:41:35

Ez fájt Hunci olló meg a spagóca

rtl.hu/rtl2/valovilag/te-beengedned-hunort-a-konyhadba

cukiság faktor hányinger

rtl.hu/rtl2/valovilag/adri-zsuzsu-lacika-kiralysag-feladat-vv9

Még egy konténert megtöltöttem

rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-olyat-tett-greggel-amit-soha-nem-fog-elfelejteni

Amúgy jók ezek az rtl-es videók csak nem töltődnek be. Ebből látszik, hogy okos eszközöm van ő se bírja renyhét.

Megabroáf

rtl.hu/rtl2/valovilag/greg-a-baratnojevel-lazitott-a-tengerparton

A szexiség fogalmát se ártani tisztázni. kiéget a retinám

rtl.hu/rtl2/valovilag/18-dezsaban-szexiztek-a-villalanyok

A szexi szinonimái: kívánatos, bűbájos, bájos, vonzó, dögös, szenvedélyes, erotikus, csábító, szívdöglesztő, bombázó, csinos, izgató, vadító, csábos. Na ezek közül ez egyik se volt

Angora Cardi 2019.01.12. 17:42:09

@szociál: mai világban ahol a nemi szerepek eltörlődne, összemosódnak és újak jönnek létre? :D Peti nem régivágású, ő már modern fiatal :D Halad a korral.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:44:45

@Angora Cardi: ebből ki kellett volna nőnie régen, idén 35 éves lesz.

Paic Róbert 2019.01.12. 17:45:07

Renyhe amúgy rendesen kényszeres túlevő és zugevő. Remélem ki fog folyni a villából. amúgy 5 év múlva szélte hossza egy lesz.

Felis minor 2019.01.12. 17:45:33

Olyan buták most a fiúk. Én a helyükben pl. főzőversenyt, meg masszázsversenyt csináltatnék az alattvalókkal, és aki a legjobb kaját adja a királynak, vagy a legügyesebben masszírozza, az kaphatna olyan jutit, hogy bent alhat a hálóban, ehet amit akar stb. Adományoznék címeket is a gyökerentyűknek. Egy jó vezető nem büntet, hanem motivál. Lekvár Király ne csodálkozzon, ha nem tiszteli az amúgy nagyon idegesítő csillámcsapat.

Cherie 2019.01.12. 17:46:28

A Reni kritizálóknak: nem egy szépség -erről nem tehet - és ízlése, stílusa sincs, de érdekes Rolika se képernyőképes, totál igénytelen, őt miért nem szapulják annyit, arról nem is beszélve, hogy külsőt sokszor az kritizál akinek a saját ‘háza is ég’
egyebekben szegény tényleg feltűnési viszketegségben szenved - ezért kerülhetett be a műsorba...

Paic Róbert 2019.01.12. 17:46:53

@úgymond olvasó mmkk: Renyhe olyan szép mint egy lepusztult traktor

AmanEdi 2019.01.12. 17:47:42

Nekem jelenleg Roli az egyeduli aki nem annyira szimpatikus a tobbiekkel komoly bajom nincs csak Renivel mert o folyamatosan hisztizik

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:50:16

@Cherie: Renivel tényleg nem a külseje a baj, ebben igazad van - nem lehet mindenki szépségkirálynő, én sem vagyok az -, hanem a stílusa, az ordibálása, a feltűnési viszketegsége, a hisztizése, és tudnám még sorolni

Paic Róbert 2019.01.12. 17:53:25

@Cherie: Tán mert Roli nem vonaglik annyit és nem mutogatja úgy magát mint Mademoiselle Renáta hányadék vállam kiesik ha nem vagyok a középpontban asszonyság.

Ami meg a saját háza ég beszólást illeti. Én már fogytam többször is 10, 20 40 kilót is és visszanyertem a versenyformám. Letettem a cigit, 40 évesen is tanulok és keresem a lehetőségeket, hogy fejlődjek. Ja és nem mások kárán. És különben is meg mondták anno is Aki kurvának áll ne lepődjön meg ha megba...zák.

Felis minor 2019.01.12. 17:54:40

@úgymond olvasó mmkk: viszont rendszerint az indokoltnál jóval kevés textil takarja azt a nem túl attraktív testet. Emiatt gyakran irányul a külsejére a figyelem.

csillagporszem 2019.01.12. 17:54:44

@Közbeszéd:
Ezt de szépen leírtad. Én sem értem mi ez Rolinál. Elfelejtette, hogy a végén a nézők szavaznak? Többször is mondta Lacikának, de ez a te döntésed, szóval nagyon úgy néz ki, hogy a végén majd azzal fog mosakodni, hogy ő szólt neki. Most leépíti Lacikát és egy ellenféllel kevesebb. Ha viszont full komolyan gondolja, hogy így kell végigtolni ezt a hetet és ebből majd jól jönnek ki, akkor mégsincs annyi esze mint ahogy ő azt gondolja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:55:24

@Angora Cardi:

Barinője valamiért nem bassza le P-t.
Művészek, tudod :)

@Paic Róbert:

Egy igazi cigányasszony lesz belőle, egy 20-ast minimum felszed, szereti tömni a majmot.

Cherie 2019.01.12. 17:57:34

@úgymond olvasó mmkk: igen, azért válogatták be, mert ilyen, még azt is hozzátenném nem rosszindulatú, ez fontos a való életben. Én bizti messziről elkerülném szegényt, de nem érdemel ennyi bántást..elég baj lehet magának a saját természete - habidősebb lesz akkor fogja ezt érezni..

Ármándójózsi 2019.01.12. 17:58:11

@Cherie: Nem Te vagy az első aki jön ezzel a "jajmá, miért kritizáljátok a külsejét" dumával, és erre csak azt tudom mondani, hogy azért, mert ez az igazság és még jól is esik. :D
Jaaaaa és lehet, hogy én még rondább vagyok, de engem lehet kritizálni, le sem szarom. Pedig én nem költöztem be egy akváriumba, ahol mutogatom magam és személyiségem romjait. ;)
Úgyhogy ha ég a házam ha nem, hadd kritizáljak már, ha nekem tetszik. :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:58:55

@AmanEdi:

Ő nem hisztizik, hanem szerepel.
Ő játszik mindenki helyett, rafinált egy csaj , aki gyerekkora óta villamester szeretne lenni az képben van a dolgokkal, csak nem látja magát nézőként.
De ha tolja az RTL akkor akár le is fejezhet egy mókust az udvaron, akkor se esik ki, valamiért szeretik.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:00:20

@Felis minor: na igen. rá kellene találnia azokra a ruhatípusokra, amik jól állnak neki, hangsúlyozni, ami jó, és egy kicsit elfedni azt, ami annyira nem. és akkor egyből nem azokat mondaná rá a nép, amiket mond.

mocskosmacska 2019.01.12. 18:00:45

@Közbeszéd: Nekem is ez jutott eszembe, hogy rolinak mintha elment volna az esze.

Cherie 2019.01.12. 18:01:17

@Paic Róbert: Rolika állandóan a kőműves dekoltázsát mutogatja, egyes feladatoknál meg ahogy vonaglott.. szóval nem szép dolog allandóan a külsővel jönni, a háza ég hasonlat betalált akkor

Cherie 2019.01.12. 18:02:25

@Ármándójózsi: ármándójózsi én csak azt nem értettem rokit akkor miért nem kritizálják pld..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:04:00

@Cherie:

Ha szerinted nekünk csak azzal van a bajunk hogy bojler teste van, akkor nem egy csatornát nézünk.
Állítom a vv történelem leggázabb játékosa Renyhe, túlzás nélkül állítom.
Azok a kiborulások amiket lenyomott, az iszonyat beteg, konkrétan pszihopata a nő, menthetetlen, úgy fog járni mint Fanni.

mocskosmacska 2019.01.12. 18:04:08

Nagyon sajnálom, hogy egyik szolgának sem jutott az eszébe, hogy elsózza huncika bundáskenyerét. Én nem szoktam szavazni, de ha valamelyik megteszi, akkor ráteszek egy szavazatot. Még akkor is, ha reni lesz az.

Cherie 2019.01.12. 18:05:05

@szociál: olvasd el mit írtam.. egyébként inkább bbévire hajaz...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:05:06

@Cherie:

Még a Roli fanok is kritizálják Rolit, szoktad a hv-t olvasni egyáltalán ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:05:26

@szociál: azt akartam mondani, hogy nagy kamu, hogy óvodás kora óta villamester akar lenni, de baszki, a wikipédia szerint 20 éves :OOOOOOO jézusom, 20?!

Cherie 2019.01.12. 18:06:49

@szociál: olvasd el mit írtam;)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:06:50

@Cherie:

ha több pozitívumot fel tudsz sorolni ,mint negatívumot Renyhével kapcsolatban, akkor te nyertél.
Vagy Roli kontra Renyhe, akár.

Felis minor 2019.01.12. 18:08:00

Jó, ha már a külső, az öltözködés és a Roli külsejének kritizálása az igény: mit szóltok a mackó alsó+zokni+nagypapa papucs kombóhoz? A riport szobában szokta a leglátványosabban mutogatni, mikor jó igényesen keresztbe teszi a lábszárát a combján.
Nekem valamilyen perverz oknál fogva, magam sem értem miért, de egészen bejön a srác, viszont, amikor ezt meglátom, órákra elmegy a kedvem a bárkivel való nemi érintkezéstől. Felér bármely fogamzásgátlóval...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:08:49

@szociál: keresem a restart gombot magamon, de nem találom. húsz. bmg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:09:09

@Cherie:

Persze hogy a hozzátartozói azt fogják mondani renyhének hogy ügyes voltál, de aki vele fog együtt élni az felvagdossa az ereit..........Renyhének.

Cherie 2019.01.12. 18:10:13

@Felis minor: és a mackó lóg rajta:))) mondjuk őt nehéz lenne stílusosan felöltöztetni..önazonos az általad leírt kombóban..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:10:15

@úgymond olvasó mmkk:

annyira 20 mint ahogy vivike szűz :)

Erdélyi Mónika is még 30 :)

Felis minor 2019.01.12. 18:10:43

@szociál: ezt a kiégett harmicasok nevében kikérem magunknak! :-)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:10:46

@Cherie: Egyrészt én is kritizáltam már az igénytelensége miatt, másrészt azt nem érted meg, pedig @szocial is leírta, hogy nem elsősorban ezért nem kedveljük, ez csak ténymegállapítás +konténerbe hányás, mert egyébként mindegyikük, a lamantin testű és ez a Renyhe is, azt hiszi magáról, hogy címlaplány.

Paic Róbert 2019.01.12. 18:11:29

Nem értem ezt az egészet. Teljesen megfordult a világ. A buta primitív emberek a sztárok. Azok akik nem a normál értékeket viszik, miközben elvileg egy konzervatív keresztény országot épít a jelenlegi hatalom. Szóval nekem ez olyan ellentmondásos. Amúgy rendben legyen valaki vicces és az átlagtól eltérő de ez amit a kvartett művel erkölcsileg és értékrendileg elfogadhatatlan. Ha ilyen világ a jövő akkor inkább levágom a faszom és felkötöm magam mert csak kínzás gyereket csinálni ide. Szenvedés lesz az élete, ha fejlődni és tenni szeretne, esetleg egy egymás értékeit elismerő, tiszteletben tartó világban szeretne élni, ne adj isten fejlődni is szeretne. Szóval hülyéknek áll a világ és sok lúd disznót győz. Kár érte mert ma ez az üzenete ennek a műsornak. De legalább lenne szórakoztató és egyedi. De nem az!!!! Nagyon nem. Inkább elkeserítő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:12:30

@Cherie:

Dagadt, és nem szeret mozogni.
Renyhe szintén zenész, és fullba tolja a kretént, mert ő bolondság, ezt is lenyúlta Zsutól.
Amíg Csokival kavart nem volt bolondság, csak idegesítette Zsu, utána tattikát kellett váltani, most ő a zsu 2.0 lerobbant verziója.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:12:56

@szociál: ha ő 20, akkor én 10. arcra legalábbis

Felis minor 2019.01.12. 18:13:49

@Cherie: Szerintem amikor felveszi a kis zakóját, akkor egészen embernek néz ki. Nagyon szeretném azt hinni, hogy olyankor önazonos, de a rideg realizmusom azt mondatja velem, hogy vélhetően neked van igazad. :-)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:14:02

@úgymond olvasó mmkk: Az avatarodat elnézve Te nem vagy még 10... :/ :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:15:09

@Paic Róbert:

Ha megnézel egy Belevalót Győzivel akkor látod hova tart a világ, néhány év és MadMax.
Lassan olyan mint egy Jerry Springer show.

Paic Róbert 2019.01.12. 18:15:38

@Felis minor: Na azért Greg öltözködése is megér egy misét. Cipőben mezítláb. Nagyon igényes. Ja mégsem. Amúgy meg a szív csapat az aki leginkább hangoztatja, hogy a külső milyen fontos. akkor nem ártana odafigyelni rá. Ha már külső akkor Hunor és Lacika torony magasan veri a mezőnyt. Ja az apu testtel meg lehet, hogy az igazi apukák aki segítenek otthon a gyerekellátásba és háztartásba és nem jut idejük szalonokba meg konditermekbe járni a gyári meló után tudnak azonosulni és megérteni. Azért ez mai országunkban nem is olyan jelentéktelen réteg.

Cherie 2019.01.12. 18:15:47

@szociál: nem vagyok semelyik rajongója, leírtam reni legalább nem rosszindulatú, társaiban gregben, zsuzsuban több rosszindulat van
azt is írtam renitől menekülnék, rolikától meg hánynék..de ettől még átlagos emberek az egyik túltengő szereplési kényszerrel, a másik meg saját magát értékeli túl és ezt hangoztatja minden esetben, ha megszólal. Melyik jobb? -semelyik sem

javier2 2019.01.12. 18:15:50

@Cherie: reni megmondta ő a legjobb nő mi is tudjuk

@szociál: sztem reninél volt gázabb vv vikcsu
lacika helyébe reninek 200 szolárium zsetont adtam volna , mire kijött volna jól mutatott volna csoki mellett és nem üvöltene 0-24-ben

rolit kritizálóknak : ő az egyetlen aki tud értelmesen folyamatosan beszélni

ui:aki facebook zárt csoportot hoz létre nah az a kretén (el sem hiszem hogy olyan van fiataloknál sem)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:16:40

@úgymond olvasó mmkk:

azt szeretem hogy 10 vagy cukor :)
gyere ide a papbácsihoz ;)

@Ármándójózsi:

akkor nézd meg az én avataromat :)

Cherie 2019.01.12. 18:17:38

@Felis minor: az önazonosság nem baj:))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:18:43

Annyira csípem az önkéntes esztétika védnököket.
És nem érti...
Hogy nem a külső..
A belbecs...!
Nem az esztétika...
Az etika!
A küllem múlandó, mondhatni, provizórikus....
Reny lelkét pocskondiázzuk, nem a szépségét..., mert kiül a romlottság...20 éves!
Ez nem az Életmódkalauz! 36 millió forint a tét!

javier2 2019.01.12. 18:18:44

@Paic Róbert: robi nem sztárok ,hanem celebek
sztár lebron james
celeb kopasz berki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:19:41

@Cherie:

Lehet hogy túlértékeli magát Roli, de a többi lakóhoz képest meg is teheti, mert ő még nem csinált annyira hülyét magából mint a többiek, szóval néha használja az agyát.
Renyhe egy művésznő, egy igaz pillanat sincs, mint ha meg lennének előre írva neki a dialógusok ha valakivel beszél, veszi 60 kamera, erre várt gyerekkora óta, és most kimaxolja, élete szerepe.
Roli nem maxolja ki, mert ezek között 2 hét alatt becsavarodik az ember, inkább döglik és nézi ahogy hülyét csinál magából az összes.

Mate4182 2019.01.12. 18:20:05

az hogy Roli allandoan macko-papucsban tolja az azert tunik igenytelensegnek mert a tobbiek farmerban meg bordzsekiben fekszenek ,,otthon" az agyban ... pont multkor mondtam baratnomnek hogy en is tuti egesznap mackoba lennek mert ... amikor hazaerek egy hosszu nap utan, atoltozom kenyelmesbe. a 3 fogyatekos folyton savazzak Roliekat hogy azok jatszani jottek, a retardaltak meg bezzeg elni jottek ide, ehhez kepest Rolin latom azt hogy o otthon erzi magat a villa falain belul.

persze en ferfi vagyok nekem nehezebb ugymond az igenytelenseget ezekbe belelatni.
de ha mar igenytelenseg: Renirol meg egy profi stab sem tud kihozni egy ertekelheto fotot. es nem azert mert csunyanak szuletett (az Adri teste se egy baywatch modell de ezerszer inkabb o mint a reni) hanem mert sut belole a 300 forintos prostitualt ... akarmit vesz fel, akarhogy megjatsza magat, o mindig az a tipus lesz aki elott a kamionos nyugi a tuti alapon meg ket gumit felhuz a mar felhuzott eredetire ...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:20:53

@Paic Róbert: a korosztályunk többsége (így a villalakók is) már ebben szocializálódott, és kinézik azt maguk közül, aki nem úgy gondolkodik, mint a többség. ez a természetes, amit írsz, csak így lehet előrejutni, meg seggnyalással. ha nem csinálod, sose lesz belőled semmi.
konzervetív meg keresztény hatalom, hát hogyne. na jó, ebbe nem megyek bele, mert lenyomoznak és jövő hónapban nem kapok fizetést :)

Cherie 2019.01.12. 18:21:54

@Mate4182: nem a mackótól magától igénytelen...

Paic Róbert 2019.01.12. 18:22:07

Meg a több gyermekes anyukák is aki két mosás, főzés, takarítás és gyereknevelés között nem jár naponta szolizni, meg műkörmöshöz, stb. Azért azzal legyünk már tisztába, ha valaki tisztességesen fel szeretne nevelni egy vagy több gyereket, akkor annak a saját életére nem sok ideje marad. Igen a gyerekek kizsigerelik a szülőket fizikailag és szellemileg is. Nem azért mert gonoszak, hanem mert ez a világ, az evolúció és a genetika rendje. Csak ma ettől divatos eltérni babysitterrel meg egyéb más olyan luxus dolgokkal amit csak egy szűk réteg engedhet meg magának. Aztán az ilyen családokban felnövő gyermekek élete sokszor tragédia és egy életen át tartó szenvedés lesz mert csak egy valamit nem kapnak meg a családtól, a szeretetet az odafigyelést és az együtt töltött IDŐT.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:22:54

@Ármándójózsi: valóban, még csak 5 éves vagyok, és anyukám gépel helyettem.

@szociál: pap bácsi? nem doktor bácsi, aki gyógyít? :)))

Mate4182 2019.01.12. 18:23:46

es ha mar kulso: magasan Zsut tartom a legszebb lanynak benn. barki barmit mond, az arca mint egy angyale

ettol fuggetlenul elobb alapitanek csalodt egy kokuszdioval ha egy lakatlan szigetre kerulnenk mert hiaba bajos az arca (es tudna a testevel is kezdeni valamit ha nem gorkorizni jarna a jegre ...) hanem mert sut belole az eletkeptelen ostobasag, plusz 1 ora utan leszurheto hogy ketszinu es rosszindulatu is

amugy ha en lennek VV Jam helyeben en Reni es Adri (oke Jam utalja Adrit szoval akkor Zsu) szamait kicserelnem. Reninek kell napi 5 furdes? ott a vodor a mosokonyhaban, akar bele is koltozhet. plusz a cigit is ami lehet hogy geciseg (en is dohanyzom) de Renin latszik hogy tenyleg addig akarja fesziteni a hurt ameddig csak lehetseges es meg azon is tul. engem meg ez felbaszna annyira hogy atmenjek akkor en is gecibe

Cherie 2019.01.12. 18:23:47

@szociál: rolika ha megszólal csak a felsőbbrendűségét hirdeti, egyik 19 másik 20 ha már mondások...
Ha nyer csodálkozni fogok nagyon

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:23:54

@javier2:

Vikcsu nem vágom melyik volt :(
Melyik évadban futott ?

Feküdjön be 24 órára a szoliba, legyen csokibarna.......HELYETT főtt homár :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:24:47

@úgymond olvasó mmkk: Az meg, hogy lehet???? Csak olvasni tudsz??? Vagy az egy képeskönyv az avataron?

Cherie 2019.01.12. 18:24:53

Támad a menyét - ez jóó

Dr.Zé 2019.01.12. 18:25:00

Mindjárt elvisz benneteket a TEK , majd meglássátok !

Felis minor 2019.01.12. 18:25:14

@Paic Róbert: Na ne már! Én imádom az aputestű férfiakat! Persze, csak akkor, ha az nem túl puha pacnit jelent. Nekem Rolival sincs bajom, szép széles a válla, izmos a combja... a papapucsos kombójával van. De itt jegyezném meg, hogy ha férfit kellene választanom a vellából - mert mondjuk előállna egy olyan roppant valószínűtlen helyzet, hogy kihal az emberiség és csak ők meg én maradunk meg -, akkor egyértelműen Roli lenne az. A Hunci típusú bájgúnárokat meg a Greghez hasonló nemtelen izéket külsőtől függetlenül nem tartom szaporodási partnernek. Szerintem ugyanakkor, egy átlag szavazónál a papucs meg a kőműves dekoltázst villantó mackója rosszabbat tesz Roli megítélésének, mint a szívcsapat kollektív csicskáztatása.

Cherie 2019.01.12. 18:25:40

@Mate4182: miért utálja annyira adrit?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:25:40

@Mate4182: én is magasabbra tettem volna Adrit, messze ő a legnormálisabb csaj benn

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:26:36

@Mate4182:

Ránézel Renyhe fejére és tényleg azt hiszed hogy herbálért cumizik a Hős utcában.
Rajta semmilyen smink sem segít, ilyen a kisugárzása....mag a szája jézusom.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:27:05

@Ármándójózsi: messziről látszik, hogy az egy üres könyv, te butus.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:27:54

Jó estét, most nézem az ismétlést, Renyhe tényleg borzalmas.

Paic Róbert 2019.01.12. 18:28:43

@javier2: Köszi igazad van.
@Mate4182: Igazad van. Ja akkor ha én otthon egy szál semmibe mozgok akkor is igénytelen vagyok a mai trend szerint. Amúgy meg a természetességnek van egy olyan előnye, hogy reggel amikor a másikat meglátod magad mellett nem riadsz meg, hogy ki ez az idegen, mert felismered. Ja és a púdernek meg a rúzsjak rossz íze van. A műszempilla csikiz és kiszúrja egy csóknál a szemet, a póthaj meg hullik.

Kicsit elkapott a hév :DDD még jó hogy nem feküdtem alá.

Aki meg isteníti Renikét az vigye haza és éljen vele sokáig. Ha bír.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:29:09

@Felis minor:

Ha ő lenne az utolsó ember a Földön, akkor még jobban le lenne pusztulva Rolika, nézd meg az Utolsó ember a Földön sorozatot, óriási :)))))))))
Bár eltudom képzelni ahogy Armaniban földön ülve eszi a konzerveket egy próbababa társaságában :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:29:35

@úgymond olvasó mmkk: Igazad van, még a borítón sincs semmi...

csillagporszem 2019.01.12. 18:30:52

@Paic Róbert:
Szerintem nem attól lesz egy nő igényes, hogy szolizik meg műkörmöt hord. Viszont egész nap kinyúlt ruhában nyomni kócos hajjal azzal a kifogással, hogy 2 gyerek mellett nincs ideje fésülködni, na az rossz kifogás. Nem kell sokat zabálni, nem kell elhízni, tiszta ruhát kell felvenni, testalkatnak megfelelőt, hajat megcsinálni és onanntól szerintem nem beszélhetünk igénytelenségről.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:31:03

@Ármándójózsi: életemben még egy igazi könyvet sem fogtam a kezemben, anyukám nem engedi.

Paic Róbert 2019.01.12. 18:31:09

@szociál: Herbál cumi = fetrengek a röhögéstől

Felis minor 2019.01.12. 18:32:07

@Mate4182: Én csak arra utaltam, hogy a megjelenés is a játék része. Egy jó taktikusnak ezt tudnia kellene. Egy rakás átlagszavazót befolyásol azzal, hogy igénytelenül néz ki. Nem kell átesni a ló másik oldalára és nem kell Hunci és Greg módjára pojácáskodni, de szerintem igenis fontos az, hogy milyen benyomást kelt a megjelenése. Én sem megy úgy el egy tárgyalásra, hogy szakadt farmer meg póló van rajtam, mert azt akarom elérni, hogy komolyan vegyenek és érvényesítsem az érdekeimet. Még az igen intelligens embereket is befolyásolja - ha nem is tudatosan - a másik ember megjelenése. Ettől függetlenül nem vagyok Roli ellenes, de a pro és kontra érvekbe ez is beletartozik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:32:46

@Mate4182:

+1
Jam nem mer geci lenni, pedig geci vele renyhe, ő a felbujtó, ott a vödör hideg víz, fürödj renitens nőszemély.
:)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:33:37

@úgymond olvasó mmkk: Jómama!!! Igaza van, ki tudja milyen butaságot olvasol aztán benne össze. Még összezavarja a kis fejecskédet! Majd a mami mesél, abból baj nem lehet.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:33:41

@csillagporszem: hű, akkor én rohadt igénytelen nő vagyok, mert kinyúlt ruhában és kócos hajjal ülök a laptop előtt , és még gyerekem sincs. köszi a felvilágosítást, megyek fésülködni és veszek fel kisestélyit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:34:30

@úgymond olvasó mmkk:

hüjeség olvasni, énse szokok, job a tévé

abba töb minden bene van mint a könyvekbe

Paic Róbert 2019.01.12. 18:35:19

@úgymond olvasó mmkk: nem lehetne, hogy inkább divatosan fogalmazva "natural" maradj?

csillagporszem 2019.01.12. 18:36:05

1et nevelek, de megnyugtatlak 2őt kitesz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:36:39

@szociál: én a tévében is csak diznit nézek.

@Paic Róbert: mire gondolsz?

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:37:08

@úgymond olvasó mmkk: a 12 cm-es sarkút el ne felejtsd a toiletthez felvenni, illetve kérlek a szemöldököd gyantázd le majd fess újat helyette és dobj egy kis sminket is, jaaa és a koronaékszereket aggasd magadra! :D

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:38:10

@UdvariatlanBolondvagyok: Hogy jön ide, hogy a kocka el van tetve???

Felis minor 2019.01.12. 18:38:37

@úgymond olvasó mmkk: valami olyasmit mondott régebben, hogy nem bírja elviselni, hogy mindent nyugodtan és mosolyogva tűr. Szerintem egyszerűen csak nagyon más a két ember. Adri képes összetett mondatokat mondani és értelmezni, kontrollálni az alapérzelmeit és emellett még nő is. Lekvárka ehhez nincsen hozzászokva, ő azért egy elég egyszerű gyerek, a manipulatív nő, aki ráadásul még okosabb is mint ő, vélhetően zavarba hozza. Gondolom külsőre sem az esete. Nagyon régóta nem csípi a csajt, de úgy tűnik, hogy konkrét oka nincs rá, mindig csak azt mondta, hogy ez a stílus nem jön be neki.

Paic Róbert 2019.01.12. 18:39:18

@úgymond olvasó mmkk: kinyúlt ruhában és kócos hajjal ülj a laptop előtt. :-)

Éljenek az egyszerű hétköznapi emberek akikről szinte senki nem emlékezik meg. Pedig ők működtetik ezt a világot és a sok divat geci és újgazdag burzsuj, meg kizsákmányolja őket illetve élhetetlen irányt mutat nekik. Ezt hívják modern kori rabszolga tartásnak.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:40:43

@Dr.Zé: Épp most beszéltem egy TEK-essel ..,szelíd jámbor fajta...kocsit vettem tőle...,szerettem!
Először beletapadtam a székbe,,,majd megnyugodtam, miért vagyok ott,,,
3 órát dumcsiztunk...,
Jó fej volt....

csillagporszem 2019.01.12. 18:40:56

@úgymond olvasó mmkk: jó igaz, túllőttem a célon, a kinyúlt ruhát meg a kócos hajat kiveszem a felsorolásból hétvégére amikor úgyse lát senki :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:41:23

@Nyuszomuszo83: már készítem a báli sminket magamnak. a 12 centis cipőmet is előszedem, abban úgyis csak ülni tudnok, és a hogyvolton kommenteléshez nem kell benne menni. az ékszereket nem kedvelem, de áldozok az igényesség oltárán.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:42:25

@Felis minor: nekem az az elméletem, hogy történt valami közöttük, amit a szerkesztők nem mutattak meg nekünk.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:42:47

@Ármándójózsi: Szeretem a tengerparti napozókat, a franciák társaságában...DDDD

Felis minor 2019.01.12. 18:45:02

@úgymond olvasó mmkk: én erre gondoltam, de sosem utaltak vissza rá, mindig csak ilyen kifogások jöttek Lekvárkától. Ettől függetlenül lehet, pl. összevesztek, miközben Zsu képét lopták el.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:45:14

@Angora Cardi: volnál szíves kifesteni a körmöm?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:46:31

@Nyuszomuszo83: Jó reggelt pintyő! A tartás része a várt megszólítás?

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:48:46

@úgymond olvasó mmkk: remélem papagájhinta méretű karikafülid van! Nem ám valami szolidat teszel! És minimum Gucci a ruci, Jimmy Choe a cipő! (Szeretnék egyszer egyet vagy egy Louboutin-t )
@Angora Cardi: az nekünk kötelező, most épp babyboomer+ arany kombinációm van! Megfelel talán az elvárásoknak!

Angora Cardi 2019.01.12. 18:48:59

@úgymond olvasó mmkk: igen, a mai szetthez egy arany gitteres közepes tónusú burgundyt képzeltem el :)

pomac 2019.01.12. 18:50:03

@Paic Róbert: erről ez a vicc jut eszembe :)
A farmon megbetegszik egy ló.
Az állatorvos azt mondja a parasztnak:
- Beadtam neki egy gyógyszert, de ha 3 nap múlva
sem gyógyul meg, akkor agyon kell lőni.
A disznó, aki mindent hallott, mondja a lónak:
- Kelj fel !
De a ló túl elcsigázott ehhez.
Második nap a disznó újra azt mondja:
- Kelj fel gyorsan ! Baj lesz!
De a ló még mindig túl fáradtnak érzi magát.
Harmadik nap a disznó megint azt mondja:
- Kelj fel, mert ha nem, agyon fognak lőni !
Végre egy utolsó erőfeszítéssel a ló föláll.
A paraszt látja és örömmel mondja a családnak :
- Ezt megünnepeljük! Levágjuk a disznót !

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:50:51

@UdvariatlanBolondvagyok: szia édes kincsem! Már félek jelentkezni mindenkinél! De nagyon várom mindig, hogy megszólits! #rebegtetemnemműszempilláim

javier2 2019.01.12. 18:50:55

@szociál: első kieső volt a fanni évadban reni vv vikcsu 2.0 csak vékonyabb ,mármint reni vékonyabb
amugy szoci 100% ekg amiket írtál
és ez a farmeres dolog, egyetemen a nagyseggű csajok voltak farmerban , hogy a hátsót összefogja
ha itthon farmerban kellene ülnöm hát....
@úgymond olvasó mmkk: + tűsarok + pucsíts + mindig úgy nézz mintha néznélek
@csillagporszem: jobban szeretem a csajt minden nélkül látni amiket felsoroltál , mert másnap reggel nem ismerem meg(elég zsákbamacska)

Angora Cardi 2019.01.12. 18:50:56

@Nyuszomuszo83: szuper kombó, a mai adásra én is kenek egy raspberry árnyalatot lekvár tiszteletére

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:51:46

@Nyuszomuszo83: most megyek újra kilövetni a fülem, hogy tehessek bele valami csicsásat.

@Angora Cardi: mindig tudod, mire van szükségem :)

Paic Róbert 2019.01.12. 18:53:00

Na inkább bánatomat @UdvariatlanBolondvagyok: esetleges engedelmével, reménytelen szerelmetes szívem további kínzásába fojtom. Ha @Nyuszomuszo83: evvel se tudlak levenni a tappancsaidról, hogy elém vesd magad szerelmetes pillák rebegtetésével és örök szerelem-hűség ígéretével, akkor inkább kolostorba vonulok és remete életet fogok élni. ;-)

Napi "Phhuuuvered by vers mindenkinek" még az ellenségeimnek is (lentebb megzenésítve):

József Attila

SZERETŐK LÁZADÁSA

Eljön az az éjjel, melynek
minden csillaga szívig ég el.
Föllázadt szeretők szaladnak
lobogó hajakkal, zenékkel.

Nótázva hozza mind a partig
görnyesztő piros drágaságát.
Megtárul morogva a tenger
s kincseiket mind bedobálják.

- Győztél, eljöttünk szerelemmel,
ízedet visszahoztuk néked,
nosza fogadd bilincseinket,
kötözd be fájó szívverésed.

Nosza fogadd hát koronánkat,
a harangot, sapkánkon a csörgőt,
egy zacskó lisztünk s egy marék
elbúsult, ragaszkodó szöllőt.

Fogadd most-tépett ágainkat,
vedd jólcsinált szerszámainkat.
Fogadd seprőnket, tányérunkat,
de ágyunk helyett, nesze, magunkat.

S füstölgő, parazsas homlokkal
fiúk és lányok leguggolnak,
fölöttük reszketve ereszkednek
pártalanul nagy, teli holdak.

S a víz a sok vad ajándéktól
kijön értük, elönti őket,
hanem hiába zúg, zúgása
erősbíti az éneklőket.

A lányok dalát: Tenger vagyunk,
keserű só vagytok ti bennünk, -
a fiúk dalát: Partok vagyunk,
keserű tenger vagytok bennünk. -

S a víz habzó, kibomlott kontyán
ragyogó holtakat ringat csengve
és háborogván emlékezik
az elcsöndesült szerelemre.

www.youtube.com/watch?v=PM_E_jkVksU

Angora Cardi 2019.01.12. 18:53:17

@úgymond olvasó mmkk: nem elég csak átszúrni mint Varga Viktor a mellybimbóját az instán?
(úgy örülök h eltaláltam az ízlésedet) :)))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 18:53:40

@úgymond olvasó mmkk: maradj úgy, ahogy vagy! Gyere át, mi is szöszmösz mackóba nyomjuk, csálé copf és xxl póló! Mingyá herry pottyer :) van nacsó, kóla, bundás kenyér, tea meg egybegész doboz marlenka :) jut neked is.

És a nappaliban felállított sátorban alszunk, mert ezt kérte a gyerek ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:54:04

@Ármándójózsi: Arctalanságom önmaga egy arc és nem álarc...Bármikor mehetünk sörözni!

Felis minor 2019.01.12. 18:55:22

@szociál: ha ő lenne az utolsó, akkor nem érdekel, de ha az igen valószínű forgatókönyvem szerint történnek a dolgok és én ülök a próbababa helyén, akkor minimum, hogy az Andrássy út gusztustalanul drága butikjainak a kínálatát vennénk fel a vacsorához. :-) Köszi, rajta van a bakancslistámon a sori, de lehet, most előbbre sorolom.

,, 2019.01.12. 18:55:36

@Cherie: a Renis dologban egyetértek, legalábbis egy részében - a testalkat, öltözködés más tészta, de hogy milyen az orra, szája, arról aztán végképp nem tehet - ezeket a hsz-okat igyekszem szkippelni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:56:00

@Angora Cardi: nem tudom, megmondom őszintén, 20 éve nincs fülbevaló a fülemben. majd megkérdezek egy igényes nőt.

@Hedo a nokedli szaggató: ilyen szíves invitálásra nem mondhatok nemet :) plusz még szeretitek a harry pottert is, rohanok :)

Cherie 2019.01.12. 18:56:39

Zsuzsu kivételével mindegyik jól kamuzik, adri professzionálisan nyomja

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:59:09

@Nyuszomuszo83: Irányodba való tolakodás számomra nem tolakodó, különösképp, ha a figyelmedet érdemlem...pusztán erény...!

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:00:10

@Ármándójózsi: nincs új a nap alatt(csak nem nil, hanem nihil:)

Cherie 2019.01.12. 19:00:15

@,,: köszi, jogos, csak most úgy túltengett és a nőket mindig jobban kritizálják ami nem fair

javier2 2019.01.12. 19:00:41

@Paic Róbert: robikám szerintem , ha ezt nyuszómuszónak a szemébe nézve szavalnád el és a végén megcsókolnád in vivo nem in vitro akkor talán :)

Angora Cardi 2019.01.12. 19:01:01

@Nyuszomuszo83: én nyáron szeretem azt jobban, most a málna és bordó :)
@úgymond olvasó mmkk: :))))))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 19:01:11

@javier2:
Rá kerestem, ő tényleg annyira gáz mint renyhe :)

@Felis minor:
Szinkronnal fent van 3 évad, rohadt jó :)

Paic Róbert 2019.01.12. 19:01:37

@javier2: Csak ha ott leszel és tartod közben a gyertyát :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:02:38

@Ármándójózsi: Jó a brigád! Mehetünk együtt! A nick-pojácák kizárva!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:02:39

@Paic Róbert: szeretőm lennél e hű csodálom? Míg a zuram sörözik a Józsival, addig tudunk titkos légyottot bonyolítani! Majd azt mondom @úgymond olvasó mmkk: -val @Angora Cardi: -val Cimilivel, Mókival, Csincsivel, Barbival, Hatsoumomoval és Királynővel csajosbulizok! Mit szólsz ehhez? Megfelel ez neked???

Paic Róbert 2019.01.12. 19:04:00

@Nyuszomuszo83: Minden megoldás érdekel ;-) :DDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:04:43

@Nyuszomuszo83: Miamanó? Mi ez a szervezkedés? Kasztráltassam magam?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:06:35

@Sanda.Ipse: Te is jössz! Nélküled nem megyek serezni!

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:07:16

@Nyuszomuszo83: Az urad a Józsival ÉS VELED sörözik!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:07:19

@Paic Róbert: gyönyörű, imádnivaló mint én! Olyan mint az avatarom!

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:10:39

@Ármándójózsi: nem neked írtam, hanem a többieknek:))))) Csak így egyszerűbb volt

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:10:44

@Sanda.Ipse: Azt iszol, amit csak akarsz, nálam jó vagy egyre (vagy kettőre is).

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:10:56

@Ármándójózsi: picshába lebuktam, csak mivel nem szoktam a pasis bulikat elrontani így gondoltam én is szervezek progeamot! Lecédáztál??? De hát csak elvi síkon futott a sztori nem a valóságban! :D
@UdvariatlanBolondvagyok: ó semmi, semmi kicsikém! Kitolnál félig velem a kasztrálással, meg ne próbáld, mi lenne velem? Most nekem hiszel vagy a szemednek???

Cherie 2019.01.12. 19:11:27

Lacika benyalja rolika dumáját, nem a többiek véleménye számít, hanem a nézőké..

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:12:25

@Ármándójózsi: én csak az citronyosat meg a belga meggyest iszom meg, legyen bor vagy iszok limonádét, de tuti nem zavarok??? :D

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:12:59

@Nyuszomuszo83: Jó, de ez is csak elvi "céda" volt!

Rozsgyi 2019.01.12. 19:15:07

@csillagporszem: a második, sajnos még sincs annyi esze mint ezt gondolja. Szerintem tényleg segíteni akar Lacikanak, csak sajnos úgy mint a sportszeletes csavo a reklámban.

javier2 2019.01.12. 19:15:40

@Sanda.Ipse: sztem is bor
vagy tequila bumbum

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:16:12

@Nyuszomuszo83: Miben zavarnál??? Nem a Kék Osztriga bárba megyünk! (Legalábbis remélem!!!

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:16:34

@Ármándójózsi:
Csak bekukkoltam 2 percre, de mintha el sem mentem volna... Ti szerencsére váltottatok más témákra, de a Roli ellenesek nagyon szívósak:) Ugyanazok a bejegyzések, mint az előző posztnál.
Jó szórakozást nektek az estére! Bye...

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:17:02

@Paic Róbert: hehe! Ez jött szembe ott:
youtu.be/MKpYVbvY4rU nem tudom volt-e már!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:17:34

@Nyuszomuszo83: Miattad megyünk szöszi....
József a király és egyben intéző...ugyan harmadik (mármint III.József, mielőtt félreérthető volna)...,de feltétlenül határozott a randiszervezés terén.....

javier2 2019.01.12. 19:19:07

@Sanda.Ipse: ez érdekes roli ellen mindig ugyanazzal jönnek
kicsit már unalmas

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:19:26

@Ármándójózsi: tudod hogy az elvi cédát most elnézem! :D Sem mobilos, sem fencefice sem csillámosok! Amúgy királynővel beszéltünk róla hogy kéne egy ilyen január max február elején! :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:20:38

Akkor most már javasolhatok magunknak a találkozó előtt egy kellemes zenét, meghallgatásra?
Itt van Nektek sok szeretettel: www.youtube.com/watch?v=1vrEljMfXYo&list=RD1vrEljMfXYo&start_radio=1

federti 2019.01.12. 19:21:29

Egész nap "otthon" vannak, sokkal életszerűbb a mackó/papucs, mint a farmer/ing/makkos cipő.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:21:31

@UdvariatlanBolondvagyok: jaaaa, hááát akkor naná ott a helyem! Juuuj akkor nagyon ki kell rittyentenem magam! Azt hittem nem randi, de ha randi, akkor én úúúgggyyy izgulok! :D Mivsn ha nem is tetszem???

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:22:02

@UdvariatlanBolondvagyok: @Ármándójózsi:
egy utolsó on topic: Roliék sajnos a legalapvetőbb szabályt felejtették el: "Divide et impera"

,, 2019.01.12. 19:22:44

@Cherie: fotókról mi a véleményed? Nem hiszem el, h ez volt a maximum, amit ki lehetett hozni belőlük

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:23:52

Kedves RTL Szerkik !

Szívből gratulálok a jól sikerült, egyszemélyes Renyhe "TrumanShow"-hoz ! Igazán parádésra sikerült adás volt ! A múltkori fényes szemű, lelkes RTL főszerki éppen ecsetelte az interjúban, hogy olyan sok dolog történik, hogy nem tudják bevágni a 45 percnyi főműsorba... Gondolom ezt az adást is izzó brainstorming előzte meg... (akkor a BV-ből miért tud meg néha több információt az egyszeri NÉZŐ ??? Gyökerek !)

Csak az a kár, hogy az összes a meetingen résztvevő sejtcsomónak, egy fényes, fekete LÓF@SZ járt a fejében, hogy hogyan is kellene elérni ajak és nyelv izgatással, hogy az arcukra ürítse a 1.5 liter lóóóggghheeecit !

Most megyek, és szemöldökcsipeszeket dobálok a Zasszony szemébe puszta "kedvességből" !

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:24:20

@Ármándójózsi: ezt a volt pasim hallgattatta velem!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:25:01

@Sanda.Ipse: Mehet! Bock Villányi Syrah....naaaa, az asztán!!!!Hiiinnye!

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:25:20

@Sanda.Ipse: Nem tudom, igazából fogalmam sincs, hogy alakulhatott volna másképpen, szerintem jelenleg lehetetlen megosztani az ellenfeleket én úgy veszem észre. Legalábbis Ők nem tudják. Csak saját magukat oszthatják meg a túloldalon. Mert innen úgysem fogadnak el semmit.

Felis minor 2019.01.12. 19:27:08

@federti: ők nem "otthon" vannak, hanem 36 milláért versenyeznek. Ne értsd félre, én sem az alapján ítélem meg a gyöksziket, hogy milyen textilt aggatnak magukra, de van aki igen. Egy jó taktikusnak ezt tudnia kellene.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:27:18

@mentorosh lecsó: Lecsóm! Nem engedélyezem, hogy báncsad Zasszonyod szemöldökcsipesszel, mert megdobállak naranccsal! Ha viszont ez az előjáték akkor ügyesen dobálózzá! Jut eszembe most kell menjek zélandra vagy sem? :D Te is jössz sörözni velünk és ez nem kérdés!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:29:11

@UdvariatlanBolondvagyok: aztán a szekszárdi meg smafu? Villány... cöhh! Van olyan borom amit csak naggyon különleges alkalomra tartogatok! :D

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:29:31

@Nyuszomuszo83: Nyilván ezt nem tudtam, hacsak nem én vagyok a volt pasid!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:30:12

@javier2: látom jó lesz a hangulat! :D

Mate4182 2019.01.12. 19:30:37

@Ármándójózsi: oh koszonom a szives invitalast! hova is megyunk? kozben kicsit elfoglalt voltam es lamaradtam kb 50 kommenttel :D

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:32:21

@Ármándójózsi: nem vagy a volt pasim ezt garantálom! :D Miért lenne örihari, a zene jó amúgy és nem haragszom a volt pasimra sem! ;)

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:33:12

@Mate4182: Nem baj, nem maradtál le igazából semmiről, ugyanaz a gitt rágás folyik itt folyamatosan.

Paic Róbert 2019.01.12. 19:34:07

@Nyuszomuszo83: Ezt a Zsóti gyereket nem lehetne kisöpörni a médiából. Vagy majd lesz egy Zs-G közös show. Na az lennek a kulturshokkk

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:34:34

@Nyuszomuszo83: Honnan tudod, hogy nem vagyok? És ha megváltoztam? A kedvedért?

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:34:50

@Nyuszomuszo83: Szívem mahagóni asztalának, aranyozott főtartó Anyacsavarja !
A Zasszony gestapós gyökerekkel rendelkezik, kifejezetten igényli ! :)))

Itt teregeted ki a privi szennyest te némber ? :))))

Ha én megyek sörözni, akkor ott tényleg SÖRÖZÉS lesz... Nem tinibulika és nem happyHollyday... csak a kőkemény igazság ! Vállalod némber ??? :)))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:35:42

@Nyuszomuszo83: Másként mérem a küllemet, ha nem így volna, szót sem érdemlek...
Nem éreznél, csak látnál..., de így sem látsz, csak elképzelsz...,már te is mást szeretsz, mint a küllem....,kontúrok nélkül hatoltam beléd....ez van! Számít bármi is? Bármi is számít?:)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:35:51

@,,: a Lakatos Márkos fotók??? Adri szerencsétlen borzalmas, Renyhe olyan ribis, Vivi pinup csaj, Zsizsik is lehetne, de vhogy vagy túl photoshoppolták vagy szimplán elbaszotrak a képek, az instás képei jobvak, a fiúk jók, Greg meg, hááát csak greg és kész! :D

Paic Róbert 2019.01.12. 19:36:27

@mentorosh lecsó: Látom az Erő benned, óhh bocsánat veled van ;-)

Maximista vagyok 2019.01.12. 19:36:45

Na! GoT 3. évad pipa. Jól felbasztam magam.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:37:23

@UdvariatlanBolondvagyok: ezt gyönyörűen írtad meg! És minden szava igaz! Semmi kétség! ❤

Tökös... 2019.01.12. 19:37:32

Jö estét

A barátnőm, királynői státuszban megengedi hogy az udvaron mosakodjak meg egy lavorban...
Kezd felborulni nálunk is a házirend...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 19:39:10

@Maximista vagyok: mondtam én neked, hogy ne csináld, de nem hallgatsz az egyetlen retektársadra

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:41:01

@mentorosh lecsó: héééé a szennyest nem teregettem csak bekérdeztem, gondoltam üajd ha időd engedi megválaszolod! ;) ! Miazhogy naná hogy vállalom, imádok pasikkal lógni, hallgatni a disznó vicceket, csipőből válaszolni a csipős beszólogatásokra amelyek nem bántók csak pimaszak! Nagyokat nevetni!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:41:16

@Paic Róbert: ez már annyira sz@r, hogy egy ideje csak read-only vagyok...
Hiába olvasom a röhögtető öfiket/kommenteket, az epizódok minden kedvem elveszik a hozzászólástól...
néha az elfogyasztott sörmennyiség hatására böfögök ide vmit...

federti 2019.01.12. 19:41:18

@Felis minor: nem színészkedik, önmagát adja....ez is baj?

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:42:12

@Ármándójózsi: kizárt dolog! Az maga lenne a csoda! :D

Paic Róbert 2019.01.12. 19:42:55

@Angora Cardi: Na megyek szemműtétre mert nem látom ezekben a képekben az értelmet

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:43:16

@Nyuszomuszo83: ez esetben SÖRRE fel ! :))))))) :P

javier2 2019.01.12. 19:43:19

@mentorosh lecsó: teljes ekg , de ugy irnam a belevalobna nagy ritkán normális bejátszások vannak

,, 2019.01.12. 19:43:36

@Nyuszomuszo83: igen, sztem is, az instás képei mindegyik lemmingnek jobbak lehetnek, mint ezek a "profik":)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:45:06

@Angora Cardi: kicsi Nyuszim, miért akarod hogy visszajöjjön az aszaltszilvás csirkemellem, krumplipüréstől, céklástól?

Cherie 2019.01.12. 19:45:50

@,,: nem láttam, csak csoportképet. Az alapján jóval többet ki lehetett volna hozni belőlük, de nem ez volt a cél. Egyébként még reni olcsó kinézetén is lehetett volna javítani akár pin up stílusban is, de tuti hagyni akarták az original karaktereket..

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:46:03

@mentorosh lecsó: ha nem is sör de vmi innivaló lesz! :D ;)

Paic Róbert 2019.01.12. 19:47:05

@Nyuszomuszo83: felcsigáztad a gyomoridegeimet. Maradt még belőle? Küld fénypost!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:49:04

@Paic Róbert: nyisd az ablakot, persze hogy maradt! Édessós, finom lett! ;) kicsit bolondítottam rajta, mert iztelen volt! :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:49:12

Közben én itt olyan nosztalgia zenehallgatásban vagyok, miközben olvaslak titeket, hogy na!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:49:20

@javier2: a BV-k túlnyomó többségéből ki kell vonni a 2 egysejtű "műsorvezetőt", és néha tatalmi infókhoz is juthat az ember... :)))

Cherie 2019.01.12. 19:49:30

@Felis minor: teljesen igaz és a ruha, kinézet, ha megfelelő segít a viselkedésben is.. nem kell kisestélyi.. casualban is lehet valaki perfect

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:49:50

@Angora Cardi: neked nyuszim mindent, tudod, szeri van! :)

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:51:05

@Nyuszomuszo83: a b@szott öreg és megfáradt testemet már csak sörrel frissítem !

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:55:11

@mentorosh lecsó: olyan helyre megyünk ahol lesz sör is, bor is! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:55:57

@mentorosh lecsó: amúgy ne túlozz, fiatalok vagyunk! :D

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:57:17

@Nyuszomuszo83: ha az ivadékokat elföldelem a "nagyanyónál", akkor a Zasszony is jöhet ???

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 19:59:12

csodálatos látni ezt a rengeteg kedves, vidám arcot és csillogó szemet. biztosra veszem, hogy mindannyiótokkal nagyon jó barátok leszünk.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:59:35

@mentorosh lecsó: ez nem kérdés, ez kötelező, a Zasszonynak ott a helye, nélküle nem is jöhettél volba, mert haza zavarlak, hogy nyalábold föl és azonnal prezentáld! Innen is puszilom! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:00:39

@úgymond olvasó mmkk: látod nem csak osztani tudok, meg torokra menni! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:01:45

aki tudja, honnan idéztem, az ügyes.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:03:00

ha jól tanultok, nem marad el a jutalma, de ha lustálkodtok, annak a következményei igencsak súlyosak!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:05:31

@Paic Róbert: dehogy késtél, nyisd újra, küldöm, van még mindig! :) amúgy jó lenne ha Zs is eltűnne, bár ő legalábbtud vmelyest értelmesen beszélni! Neee legyen kulturshow sskk.

Felis minor 2019.01.12. 20:07:01

@federti: már hogy lenne "baj"? Ez nem az én értékrendemről szól, egyszerűen taktikai hibának tartom, hogy ezzel nem foglalkozik, mert ez egy játék, ahol a facebook legaljának is imponálni kell sajnos. De ezt fent már kb. háromszor leírtam, csak más szavakkal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:10:53

@Maximista vagyok: megbeszéltük, hogy nem árulod el, nem? ehhh

javier2 2019.01.12. 20:12:20

@úgymond olvasó mmkk: tedd bundy mielőtt bement a kollégiumban?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:27:14

buzi rtl 2, megvágták a filmet. anyátok picsháját

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:31:08

@Maximista vagyok: akármilyen kartonpapírból főzött lőrét nem iszom ám ! :))))

0.5 bit 2019.01.12. 20:33:00

@Maximista vagyok: "vörös nász"

Az ütős volt.

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:33:25

@Nyuszomuszo83: "nyalábold föl "
ez a "nyal" ige igen sajátos használata, bár egyáltalán nem idegen tőlem ! :))) :P

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:37:16

@úgymond olvasó mmkk: meg, a köcsögök!
@Pancsamanó: szívesen! Amúgy én a ránéztem egy zsemlére és híztam egy kilót típus vagyok!

Mók_Ica 2019.01.12. 20:41:38

szasztok :))) mecsoda bulika van itten :))))
külön csajos és külön pasis vagy koedukált bulika lesz???

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:42:52

@Nyuszomuszo83: itt nem titok senki előtt, hogy szeretem a puncit !!!! :P :))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:44:06

alan rickman minimum egy félisten volt

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:46:27

@mentorosh lecsó: ha nem igy lenne élnék a gyanúperrel, hogy Greg nem hazudik a pánszexualitással vagy csak szimplán a fiúkat szereted!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:51:08

@Nyuszomuszo83: ha nem így lenne, akkor a Lóné Kedvencébe ajánlanálak !!! :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:56:53

@Mók_Ica: koedukált bulika! :D
@mentorosh lecsó: mijjaza Lóné Kedvence, a kék fürdővizem kiveszi az agyam!
Reklám helye, csajok, az avon új habfürdőjéhez jutottam hozzá tegnap goodnight sweetheart a neve asszem, kurva jó, türkizkék viz és szantálos illat,épp ejtőzöm!

Angora Cardi 2019.01.12. 21:02:09

True Detective 2. évada nem olyan jó mint az 1.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:03:21

@Angora Cardi: melyik igen? az rtl, alan rickman vagy a stupor? :))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:06:52

@Angora Cardi: de a zenék még mindig királyságosak.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:07:40

@hereverő heverő: ja, kérem, aki nem bírja az alkoholt :))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:09:00

@Nyuszomuszo83: lóné kedvence... nos. A kancák egy idő után férjhez mennek. Ezek után mit szeretnek a férjükben? Nem a zab az.

Angora Cardi 2019.01.12. 21:10:52

@úgymond olvasó mmkk: rickman :)
@hereverő heverő: Igen a zene az nagyon jó. Persze még csak 1 rész ment le, most a 2., nézem, de az 1. azonnal tetszett és végig itt tartott 8 részen keresztül megállás nélkül. Mondjuk itt a téma úgy látom kicsit kevésbé misztikus, az 1.-ben az is tetszett pluszban.

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:12:11

@Maximista vagyok: a "Staro" iható lőre !!!! :D :D :D Köszönöm ! :))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:12:29

@úgymond olvasó mmkk: Birom az alkoholt, csak néha túl sokan jönnek egyszerre.

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:13:00

@hereverő heverő: te mikor lettél LÓ szakértő ??? :)))) :DDD

hereverő heverő 2019.01.12. 21:15:34

@mentorosh lecsó: tesó! A csehek tudtak, tudnak és tudni fognak. Én postrizinske/nymburk rajongó vagyok.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:15:50

@Angora Cardi: nem csak a harry potterben volt jó, hanem az összes filmjében :))

@Maximista vagyok: te retek, tudtad, hogy catelyn stark szerepel a harry potterben körülbelül 5 másodpercet? :D

hereverő heverő 2019.01.12. 21:18:26

@mentorosh lecsó: tap-LÓ vagyok gyerekkorom óta. Csak értek hozzájuk?!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:24:00

@hereverő heverő: szégyenszemre Ostrava-ba járunk ki a haverokkal, kézműves és ipari főzésű SÖRÖKET kóstolni... heveny mennyiségben :))))))

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:24:49

@hereverő heverő: hihííííííííí ! :D :))) Felnyerítettem ! :D :)))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:26:10

Végigolvasgattam a napi kommenteket, és eléggé elszomorított az eredmény.

"What we've got here is failure to communicate."

Jóéccakát mindenkinek

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 21:27:10

@mentorosh lecsó: @hereverő heverő: ó, egek nyíljatok meg, hogy erre nem gondoltam, fogom a mgi tanulmányaim, vidékfejlesztői képesítésem most baszom ki a 4-en! Mekkora szőke nő vagyok! De ezt így még ebben a formában nem hallottam! (De képzeljétek a Sertésné kedvencét láttam mikroszkóp alatt! :D)

hereverő heverő 2019.01.12. 21:29:59

@mentorosh lecsó: menjetek ki egxszer Nymburkba. A sörgyár bejáratánál van egy kis ablak ahol kikérheted amit gyártanak. Isteni!
Van benn egy kis tábla a gyár alapzatán Hrabal emlékére. Ő csak úgy engedélyezte hogy legyen emléktáblája, ha a kutyák le tudják hugyozni. Ezért van 20 centi magasan.

Angora Cardi 2019.01.12. 21:30:24

Hajrá Lekvárkirályfi.

hereverő heverő 2019.01.12. 21:33:08

@úgymond olvasó mmkk: kocsimba lenne ennyi ló, lehagynám vele Vettelt.

hereverő heverő 2019.01.12. 21:35:50

Nos rosszalkodjatok, sörözzetek, és legyetek jók. Szép estét.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:41:47

@hereverő heverő: Sirius meghal, hát hogy lehetne ez egy szép este? :))

csillagporszem 2019.01.12. 21:49:32

@Pancsamanó:
Szoli nem játszik, mert hipochonder vagyok és félek a bőrráktól (is) és a decemberben felszedett kilokat kínkeservesen fogom leadni tavaszig, de nem keresek kifogásokat, nem kellett volna annyit zabálni :)

nicu71 2019.01.12. 21:57:11

@csillagporszem: figyelj itt van a hőn reklámozott xls medical, amivel 2o kilot fogyott a nyanya. Most volt épp /annyira utálom

Mók_Ica 2019.01.12. 22:01:40

ancsa van mára nekünk :))) végre.....
lássuk lacika királyt

Dr.Zé 2019.01.12. 22:01:58

Ánnikóóóó ! Jó az abroszruhád!

Mók_Ica 2019.01.12. 22:04:02

ma is renyhe-só lesz???? mennyen má' haza..... pfffff

Oh my... 2019.01.12. 22:04:24

jóóóó estét fiatalok! ;) ha ma is tenyhe show lesz, máris kapcsolok odébb, adok 5 azaz ÖT percet ennek a szarnak...

Cimili 2019.01.12. 22:04:30

@Dr.Zé: csak le ne egye!
sziasztok! ma is renyhe lesz a fő műsorszám?

csincsilla72 2019.01.12. 22:04:40

@Mók_Ica: EKG
RETEK! Menjetek a picsába.

naezjó... 2019.01.12. 22:04:53

Hahó!
Azon gondolkozom, hogy Renike milyen saját vállalkozásba fog majd belevágni, mert közösségben, beosztottként nagyon szembe fog jönni vele az élet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:05:54

Jó estét.
Mire jövök, megint Renyhe-só?

2019.01.12. 22:05:56

@nicu71: Xarabbul néz ki. Kövéren jobban sunáztam volna. :-DDD

2019.01.12. 22:06:21

Hja, jójestét!

Oh my... 2019.01.12. 22:06:27

@Mók_Ica: pacsi, renyhét akartam írni én is, csak a gboard is iszonyodik a trampli házmesterpichától, broáf!

SZERKIK, BASSZÁTOK MEG, TI MOST SZÓRAKOZTOK VELÜNK??!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:06:29

Hoztam nektek banántot meg narancsot, jogy birjuk Renyhét vagy legalább sárgát hányjunk! :D

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:06:29

@naezjó...: vesz magának egy saját rudat és majd naphosszat azon fog vonaglani :)

tomi9425 2019.01.12. 22:06:40

Megint végig Renit kell hallgatni? Ahhhh

Cimili 2019.01.12. 22:07:01

@naezjó...: talán a 4-es út mellett fog melózni. azt szereti, ha alázzák.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:07:14

@oh..my...: eddig az van..... :(((((

@csincsilla72: igen, retek, meNNY a picsába.....

@naezjó...: remélem akkor is így fog viselkedni.... oszt vki leüti...

pomac 2019.01.12. 22:07:22

ejj majdnem kongatott lacika ,de reni befolyásolta és nem , pedig közel volt hozzá :D megnéztem volna milyen büntit adnak a szerkik

naezjó... 2019.01.12. 22:07:28

@SzabadEzANév?: oké, de mi generálja a bevételt? :D

2019.01.12. 22:07:32

@szociál: Remélem, Renyhe lesz az, akinek a zuccaajtó kinyílik.

Cimili 2019.01.12. 22:08:04

@Nyuszomuszo83: :DDDD olyan jószívű vagy Nyuszó:)

Tökös... 2019.01.12. 22:08:18

Roliék tultoltál...

naezjó... 2019.01.12. 22:08:39

@Cimili: úgy hallottam arrafelé amúgy is bevett mecénásnév a Csoki :)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:08:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: sziaaaa! Az semmi a bulikára egyre többen vagyunk! Közös ülés és ivás lesz! :D Már csak idöponty kell!

nicu71 2019.01.12. 22:09:13

Renxhe fenyegetőzik, facen az egy bitesek felhordulnek,"milyen jol tette hogy beolvasott a gonosz öreg rolinak. Lacika egy csicska mehet vele haza.." Uristen. De el van ez baszva. Szerkesztők menjetek a fszba...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:09:33

Tiszta dedó, basszameg. Ez nekik szórakoztató?

Mók_Ica 2019.01.12. 22:09:34

@Nyuszomuszo83: én kérek.... sárgát akarok hányni.....

renyhe és a csupaszív csapat eléggé fordítva van bekötve..... szerintük roliék kötekednek és gonoszkodnak.....

Oh my... 2019.01.12. 22:10:33

@Mók_Ica: elkapcsoltam, szóljatok, ha lesz valami nézhető, pls, ez nem embernek való, hanem az egysejtű balf@szoknak.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:11:10

Kivetnivalot maga utan.
Bazmeg Ancsa.

naezjó... 2019.01.12. 22:11:12

A műsor legsötétebb órái ezek Anikó, te is tudod.

hétévszak 2019.01.12. 22:11:28

gyakorlatilag lóf.... se történik. megspékelve a semmin vergődéssel. tényleg hülye mindkét oldal.

Tökös... 2019.01.12. 22:12:10

Kenbaba történelem órát tart....
Kimaradt az emlékezetéből hogy voltak királyok akik hamar levágták a fejét az engedetleneknek...

javier2 2019.01.12. 22:12:20

DIÓS vagy gesztenyés kiflit?

Mók_Ica 2019.01.12. 22:12:43

lázadnak...... de fogalmuk nincs mit akarnak..... agyhalottak

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:12:45

@naezjó...: Arról nem volt szó hogy a vállalkozása bevételt is kell generáljon :))) azon lepődnék meg ha valami olyanba tudna fogni ami nem megy csődbe egyből :D

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:13:16

@Mók_Ica: van mézes mogyim meg paprikás mogyim is ám, bontatlanok!
Ez az egész egyre szarabb és unalmasabb! Végén a facen piedesztálra emelik a három idiótát!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:13:22

@Nyuszomuszo83: én szabályos rosszullétet érzek, míg nézem, de igazából.

Vegyék el a szavazási lehetőséget tőlük.

Oh my... 2019.01.12. 22:13:26

egyébként, csak kérdezem, ha a kretének lázadnak, az uralkodó osztály nem lázadhat? hagyják a pichába az egészet ők is, és szeva, legyen anarchia..... de most nem? én tuti hagynám az egészet, ha az egysejtűek is szabotálják a játékot.

pomac 2019.01.12. 22:13:56

honnan van reninek ennyi kajája

Tökös... 2019.01.12. 22:14:42

Gecik és csicskák...

Oh my... 2019.01.12. 22:14:46

Lekvár is nevetséges, már régen kongatnia kellett volna, mert ez igy csak kínos neki is, de nekünk, nézőknek is!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:15:02

nettó 2 perc után felbasztam az agyam
kész

Cimili 2019.01.12. 22:15:07

@pomac: olyan, mint egy hörcsög.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:15:08

@szociál: nem kicsit....

@Nyuszomuszo83: bármi jöhet..... hozok ropit ..... :)))) renyhe és greg péklapát pozitív....

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg .....

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:15:39

Ez van ha az ilyen inkompetensek mint ez a szívvel játszós csűrhe beszabadulnak a szerkesztők közé, zsoltikával az élen...

naezjó... 2019.01.12. 22:15:44

A szekunder szégyen lassan átvált primerbe, hogy nézem ezt a fost.

Oh my... 2019.01.12. 22:16:23

@Mók_Ica: kpszu drágém, tudtam, hogy rád mindig lehet számítani! :*

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:16:34

Lacika, kongass már, a kurva életbe

Angora Cardi 2019.01.12. 22:16:44

@hereverő heverő: jiiiiiiiiiiiiiiiiii ez jó volt :))))

javier2 2019.01.12. 22:16:50

csináltam zárt fb csoportot roli laci funoknak, vettem rudat táncolni hogy igazán életképesek legyünk a tiszta szív ellen ,itt összejövünk lesz sex meg sex.. kb ennyi

MosóMaca 2019.01.12. 22:17:11

Szerkesztők ebben a hidegben csak melegedni járnak be?! Halálosan dög unalmas és idegtépő ez a királyságos hét. Miért nem adnak valami feladatot?! Meg ezek az idióták se jönnek rá,hogy a büntetés,büntetés,büntetés helyett adhatnának valami feladatot,amivel lekötik magukat?! Lovagi torna, színdarab a király szórakoztatására,mittomén

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:17:17

Tudom, hogy utálni fogtok, DE rolu egy tohonya mikropöcs! Nem tudja őket kezelni, olajat önt a tűzre, dilettáns napközis bántalmazó. Grrrrr

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:17:19

Renyhe: maga az elv. Baszdmeg, Renyhe, te szeged meg a szabályt, ergo az a saját élvezd, hogy ezt így kell és mindenki más hülye.

Húzzon haza a hármas a picsába.

Lacika kongathat? Akkor miért nem kongat?

2019.01.12. 22:18:20

A kinyikatkoztatások (ismétlésének ismétlésének ... ismétése) a Mocsár 2.0 részéről megtörténtek, további diszkussziónak nincs értelme, és nincs rá lehetőség, sluszpassz.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:18:21

Lacika miért csicskult be????

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:18:24

@MosóMaca: ezt mondtam én is! Annyi fasza lehetőség van benne, de ezek még ehhez is málék

MosóMaca 2019.01.12. 22:18:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem figyeltem mostanában a műsort. Miért kongathat?

Cimili 2019.01.12. 22:19:25

@Nyuszomuszo83: szóról szóra ez jutott eszembe. a lekvárnál is lekvárabb.

2019.01.12. 22:19:35

Renyhe már parancsolgat, fenyeget.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:19:40

@Mók_Ica: pák-,szívlapát, malterkeverő, fángli, ütvefúró minden pozitívok!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:20:38

@Spitzbauer: igen, igen, igen! Én úúúúúgy élvezem, hogy minden esély morzsácskát tönkrevág ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:20:51

@Nyuszomuszo83: de mi a faszért nem kongat? A játék csak akkor játék, ha az idióta trió szabotálja?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:20:53

felgyújtom ezt a kibaszott villát

2019.01.12. 22:21:14

Lehet, hogy addig nem nézem, amíg Renyhe ki nem esik, mert mingyá széttöröm a tévét. :-DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:22:01

@Nyuszomuszo83:
Lekvár, ennyi.

Renyhe meg csöves dakota.

naezjó... 2019.01.12. 22:22:05

@úgymond olvasó mmkk: alibi biztosítva, az összes tűzoltó a város másik felére küldve.

tomi9425 2019.01.12. 22:22:28

@Spitzbauer: sajnos egyet tudok érezni

2019.01.12. 22:22:43

Az a segg Renyhén azért nem semmi. Úúúúúúúúúúúúútálom ezt a nőt. A nőktől elnézést.

Tökös... 2019.01.12. 22:22:52

Én Hunyor mellett vagyok, legalább is emberileg.....
Renyha és kenbaba társaságába dicsőség nem oda tartozni...

javier2 2019.01.12. 22:23:11

roli laci tengely pakoljátok meg a zsákos renit

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:23:30

A buzigyerektől meg a bandájától kérdezem mikor akarnak belenyúlni végre? Ja, a kurvaanyátokat!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:23:30

@javier2: az egész játékot másképp kezdtem volna!
Laci tudja, hogy a szívharcosai szerint rolika irányítja. Roli kinevezése ezen nem javított.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:23:47

Én már szerintem a diliházban lennék és kardoznék az oldalascsontokkal ha ezekkel kéne 10 percet együtt lennem egy bezárt szobában! Egyik sem normális! De az hogy mind ordít! Miért nem tudok ma is aludni inkább mint tegnap????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:23:58

jézuskrisztus, ezek megint összevesznek

Angora Cardi 2019.01.12. 22:24:03

Rajzverseny lesz és királynőavatás.
Renyhe zsuval uvolt.

Oh my... 2019.01.12. 22:24:12

@Hedo a nokedli szaggató: nem Rolinak kell őket kezelnie, hanem a királynak, ő az uralkodó - de csak egy lófaszjóska, nem király.

Tökös... 2019.01.12. 22:24:15

Na végre.... renyha és zsu.....
SZIVJÁTÉK !

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:24:35

@Hedo a nokedli szaggató: ez Lackó faszsága. Nincs önálló döntése? Ha nem tetszik neki, hogy nem tartják be a szabályokat, büntessen. Ha nem hajtják végre, ne sirjon, hanem döntse el, mit akar. Ha csicskulni, vállalja. Ha keménykedni, azt is. De ne bújjon Roli mögé. Egy alkalommal se mondta, hogy ez az ő döntése, nem Rolié. Akkor legyen tökös és adja át a koronát.
Lekvár, csalódtam. :(

naezjó... 2019.01.12. 22:24:40

@javier2: Nagyon bízom benne, hogy a hét után átértékelték az Adri-kérdés prioritását.

2019.01.12. 22:24:42

A "szeretet" végre a csoporton belül is utat talál magának. Nem is csoda, hisz Renyhe és Süsü is szeretetre méltó, oda is vannak egymásért rendesen.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:24:43

@naezjó...: ez az..... szekunder szégyen.... hogy rohaggyanak meg...... brooáf

@oh..my...: puszika, most gyere mert szünet van :))))) reklám után zsu és renyhe összeugat, rajzverseny lesz és lacika királynak királynőt választanak..... úgy láttam greg is kap vmi pozíciót....

javier2 2019.01.12. 22:24:50

hol vannak azok az idióták akik egész nap a dagadt renyhe mellett kampányolt?
jah apa kihúzta a rootert

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:25:11

@Maximista vagyok: azt olvastam elsőre belegyújtani!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:25:20

@szociál: hang nélkül biztos élvezetesebb lesz :)))

pomac 2019.01.12. 22:25:31

@Maximista vagyok: szerintem egyfolytában belenyúlnak egymás gatyájába ,nem elég az neked :)

2019.01.12. 22:25:44

@Maximista vagyok: EKG, EEG, ultrahang, röntgen, teljes vérkép, stb. :-DDD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:25:48

@oh..my...: elég sokszor inzézkedett királyi parancs nélkül, vagy szarul van szerkesztve az egész műsor

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:25:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem vagy te Vivi hogy 4-et szivj egyszerre! De megyek veled! ;)

Oh my... 2019.01.12. 22:25:59

@Nyuszomuszo83: én ignorálnám őket simán, csak a spanjaimmal beszélgetnék, szarnék rájuk, mintha ott se lennének.... másként ezt ép elmével képtelenség lenne kibírni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:26:13

fúbazdmeg. inkább megetetem a hörcsögöm, hadd harapjon széjjel, az is élvezetesebb, mint ez a fostenger

Mók_Ica 2019.01.12. 22:26:59

@naezjó...: a múltkor is így volt..... akkor is adrit akarták és gregre pakoltak.... remélem most renyhe lesz megszórva..... adri meg besunnyog a döntőbe....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:27:00

@úgymond olvasó mmkk:
Adjanak renyhenek egy vödröt és húzza a fejébe, legalább az arcát blorozzek ki, ne csak a bagozast.

javier2 2019.01.12. 22:27:05

@naezjó...: nem látják a fától az erdőt
sztem reni olyan dominanciát gerjeszt bent ,hogy nem tudják merre van a világosság

ibsen 2019.01.12. 22:27:19

Peti tegnap abban az ingben....mint egy negyvenes nő. Ki öltözteti?:-))

Szar ez a hét úgy ahogy van. Az egyik gárda uralkodik a másik a pórnép és egyébként is fasírtban vannak, garantált a balhé és ellenszegülés. Lacika gyenge, Reni mindenért lázad kész katasztrófa.Fos.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:27:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg!
Továbbra is azon élvezkedek, hogy renyhe kinyírja magát XD hiányzik neki csoki fasz :( mondjuk kint se kap belőle...

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:27:35

Sziasztok!
Húú, bassza meg. Az egekben a pulzusom, hülye pulzusmérő be is vonyított. :D De végre ismét egy igazi alja, alpári ribancharcot láthatunk, de csakis szívbű. Remélem Zsú lesz a királynő, hogy még nagyobb ék verődjön renyhéék közé. :)

Oh my... 2019.01.12. 22:28:05

@Hedo a nokedli szaggató: nem intézkedhet parancs nélkül, ő csak végrehajtó, ha azt tette volna, már égne a villa kb az egysejtűek lázadásától, szal tuti szarul van szerkesztve... ;) Lekvár meg ha alkalmatlan, miért nem adja ét a posztját valakinek?!

naezjó... 2019.01.12. 22:28:11

kitaláltam a best of büntetést Laci királynak és nekünk: Renike nem szólalhat meg x ideig.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:28:24

@Nyuszomuszo83: @Csakazértis én vagyok a királynő: f@szomatbazdmeg, nehogy itthagyjatok......... áááááááááááááááááááááá... futok

Cimili 2019.01.12. 22:28:30

@Nyuszomuszo83: nekem most cigizni sincs kedvem.

javier2 2019.01.12. 22:28:33

@Spitzbauer: ct mri spect gamma ct el vagy maradva tesó

pomac 2019.01.12. 22:28:36

viiv nem volt ennyire hisztis mint most reni és még őt nem tudták elviselni ,lehet most visszasírnák helyette :)

MosóMaca 2019.01.12. 22:28:45

@naezjó...: mondjuk egy hétig és akkor kisimulnak az idegeim

Pancsamanó 2019.01.12. 22:28:50

Szép jó estét!

Átkapcsolok ide, erre mire jövök? Greg gonoszságról beszél, Renyhe üvölt. Áh kár volt idekapcsolni. Nincs új a nap alatt.

Tökös... 2019.01.12. 22:28:50

Rolinak még mindíg nem esett le a tantusz....
Hogy talán renyhe lenne most a legjobb jelrakás...

2019.01.12. 22:28:51

@pomac: Szerintem nem véletlenül nem mutatták Kebab útját oda-vissza a vellából/ba: ZSótti lepippantotta, vagy inkább ő Zsóttit. Látod, ez a szerelem....

ibsen 2019.01.12. 22:29:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG! Nem csalódtam benne mert eddig is a riportban volt nagy arca a nézők felé hogy ilyen meg olyan lesz majd...Lassan vége a játéknak és még mindig Roli mondja meg hogy vegye a levegőt kb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:29:50

@Hedo a nokedli szaggató: mi lenne, ha mondjuk nem az lenne, hogy csakazértse csinálni, és lenne lehetőség játékra.
De ez fel se merül.
Egyikben sem

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:29:59

@Vérnyusszancska: de eddig élveztem a valóvilágos alja alpári ribancokat, de renyhe az első akitől hánynék

naezjó... 2019.01.12. 22:30:07

@Mók_Ica: @javier2: Greg, Adri nagy százalékkal jött vissza, még ha kalkulálható volt is. Ha okosak, akkor a bizonytalan most biztosabbnak tűnik. Illetve remélem :)

Cimili 2019.01.12. 22:30:37

@naezjó...: tegnap javasoltam a celluxos megoldást. jó szélessel ragasztanám le.

javier2 2019.01.12. 22:30:38

@ibsen: szia mobilos , a bőség zavara
melyik nickkel jöjjek ide?
námaszté

Oh my... 2019.01.12. 22:30:41

@naezjó...: és betartaná? és ha nem - mert tuti nem -, betartható lenne az vele bármilyen módon..?

Pancsamanó 2019.01.12. 22:30:41

@Vérnyusszancska: biztos ő lesz, vele nyeretnek meg mindig mindent. (tánc, testépítés, zőccségzabálás, fittness, stb.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:30:49

@ibsen: de basszus akkor meg ne bújjon Roli mögé, ezt utálom

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:30:53

@SzabadEzANév?: Én mondjuk eddig sem, de ezen nem veszünk össze, mert ami a fontos: renyhe ne maradhasson egy percet sem tovább. :D

Angora Cardi 2019.01.12. 22:30:58

Mona Lászlót kell megfesteni :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:31:51

@Hedo a nokedli szaggató: Csoki már ül a vonaton, és csak odajegyet vett, akárhová.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:31:53

Közben roli hárfázik és énekel.
Többi fest.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:31:58

@Pancsamanó: Most mondjuk nagyon örülni fogok neki, ha így lesz. :D
Jézusom, Roli büntet, tényleg szadista ez az ember... :D

2019.01.12. 22:32:06

Szegény Csoki, jó neki, hogy kiesett. Ezt a nőt 0-24-ben elviselni, boooooooooorzasztó!

javier2 2019.01.12. 22:32:13

@naezjó...: talán megvilágosodnak , de kivulrol konnyen mondjuk:))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:32:27

@SzabadEzANév?:
Legfosabb vv évad, ilyen kasztingot pffff

Tökös... 2019.01.12. 22:32:34

Kancellár fej nélkűl.....

nicu71 2019.01.12. 22:32:39

Roli idegörlő hárfafutamokkal sokkolja a népet

2019.01.12. 22:32:45

Na végre van min röhögni: Roller

Angora Cardi 2019.01.12. 22:32:47

Lacika lefejeztetné a hangja miatt rolit.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:33:18

@nicu71: én most tudok röhögni :D

naezjó... 2019.01.12. 22:33:36

@Cimili: maradék pedig mehet PP-nek :)

ibsen 2019.01.12. 22:33:50

Roli basztatja Reniéket a hangjával:-)))

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:33:56

@Mók_Ica: én idegállapotba kerültem a cigizés által és nem a vv miatt, így 3 perc alatt szivtam el...
@Cimili: kimegyünk ha vége lesz megint addigra lesz kedved megnyugodni! ;)

Pancsamanó 2019.01.12. 22:34:36

@Vérnyusszancska: szerintem vicces volt :)) Tud humoros lenni csak kevés hozzá a partner. De a hangja pusztítóó

Mók_Ica 2019.01.12. 22:35:35

megint renyhe óbégat.....

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:35:38

@Pancsamanó: Én is nevettem rajta. A hármas iszonyat jópofa lenne, ha a köcsög szerkesztők hagynák.
Baszki, renyhét megint pofán tudnám baszni...

2019.01.12. 22:35:55

Én a lábammal törölném a testedet

Tökös... 2019.01.12. 22:35:58

Rencsi teste..... aki percenként eszi le magát...

Angora Cardi 2019.01.12. 22:36:03

Reni megint ordit mert a torolkozot ratettek a festmenyre.

Pancsamanó 2019.01.12. 22:36:05

Renyhe beszél igénytelenségről. Jáajj.

hétévszak 2019.01.12. 22:36:15

Szentég Reninek habzik a szája

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:36:58

Rajta van a vásznon, az igénytelen, ledobva a székre az igényes. Földön csúszni és befeküdni bármelyik ágyba az igényes.

naezjó... 2019.01.12. 22:36:59

büntetés 2: 1 órán át a saját ordításait kell néznie-hallgatnia max hangerőn.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:37:13

most már a saját csapata is furán néz renyhére...... jaj, most már csak 3szor fürdik az 5 helyett.....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:37:14

reni némán olyan, mint egy pantomim. aztakurva

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:37:24

Már csak 3-szor fürdik Renyhe, leredukálódott az 5.

Pancsamanó 2019.01.12. 22:37:26

B+ megint a napi 3-szori fürdéssel jön. Ez a nő krva büdös lehet hogy ezzel kompenzál.

javier2 2019.01.12. 22:37:27

reni most átjött jó csaj vagy
csoki megvár ,de ma utazott el ausztráliába kenguru farmra

Cimili 2019.01.12. 22:38:15

@Nyuszomuszo83: nem bírtam ki, sutyiban elszívtam egyet, me ideg vagyok renyhétől.

Pancsamanó 2019.01.12. 22:38:36

@Nyuszomuszo83: biztos a a maradék 2 csak gyors seggmosás :) 3 ami rendes fürdés

2019.01.12. 22:38:41

@szociál: @Mók_Ica: Lehetne egy olyan szavazás, amikor szintikét kibaxták, csak most Renyhének kéne 1 perc alatt távozni. Az nem lehetne.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:38:52

Gregé tényleg kurva jó lett. Ez szerintem vitán felüli. :)

javier2 2019.01.12. 22:38:54

@Pancsamanó: vagy valami betegsége van
nyitott gyomor száj CU?

Tökös... 2019.01.12. 22:39:22

Kenbaba nyert... szívből...

naezjó... 2019.01.12. 22:39:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: artikulálatlanul ordítani: véleménynyilvánítás. Nem betartani a szabályokat: egyéniség, mindenkit elnyomni, ignorálni magához képest: gyerekkori álom.

hétévszak 2019.01.12. 22:39:31

A testéhez nem érhet akármilyen törcsi, de bármelyik pali beletörölheti az akármilyét? Ki érti ezt?

ewita 2019.01.12. 22:39:33

@Spitzbauer: támogatom! Nincs appom de letőtöm isten bizony!!!

ibsen 2019.01.12. 22:39:37

Reni milliomodik műbalhéja. Köszönjök, lapozzunk!:-)

2019.01.12. 22:39:56

@Pancsamanó: Ez a nő nem kurva büdös, hanem büdös kurva.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:39:56

Nah szépségverseny! Zsizsik lesz a királyné!

Cimili 2019.01.12. 22:40:08

@Spitzbauer: Úúúú mekkora ötlet! ekg

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:40:12

@Spitzbauer:
Basznak ezek a nezokre.
Szavazás állást se mutatnak.

javier2 2019.01.12. 22:40:26

csajok mi lenne ha összejárnánk és naponta 4x 5x fürödnénk?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:40:33

esküszöm, inkább legyen Zsuzsu a királynő, mint a Renyhe

pomac 2019.01.12. 22:40:33

@Pancsamanó: mi lesz a munkahelyén ott meg 6X fürdik ,megnézném mit szól hozzá a főnöke :D

Cimili 2019.01.12. 22:40:48

@Spitzbauer: :DDDDDDDDDDDDD erre is ekg

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:41:06

Hunor jobb mint a 3 fos, előbb dugnám meg..

Angora Cardi 2019.01.12. 22:41:11

Kezdodik a ket lamantin orditasa.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:42:14

@Cimili: jól tetted! @Pancsamanó: passz de kurva büdös lehet ha ennyiszer fürdik!
Naaa eszkalálódik a Renyhe-Zsizsik ordítás

ibsen 2019.01.12. 22:42:28

Reni akar lenni minden villamester, királynő, showman...:-)) UNALMAS

Cimili 2019.01.12. 22:42:48

renyhe: tipikus királynő alkat vagyok.

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:43:12

Királynő vagy kurva választás van most?

2019.01.12. 22:43:28

Renyhe nem őszinte: azt mondja, hogy mindenképp királynő szeretett volna lenni. Előtte meg azt mondta, hogy mindne álma az volt, hogy villeamester legyen. Pfhejjj. Most melyik az igaz? :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:43:36

áááááááááááááááááá aztakibaszott

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:43:39

@ibsen: az a helyzet, hogy max respect Rolinak, én a helyében már Lekvárt trónfosztottam volna. Rezignáltan tűri, hogy Lacika töketlensége miatt őt basztatják.

javier2 2019.01.12. 22:43:42

reni megint tök utolsó

MosóMaca 2019.01.12. 22:43:58

Meglepődünk,ha megint zsuzsu nyer?

Tökös... 2019.01.12. 22:44:08

Rencsi jól mozgott na...

2019.01.12. 22:44:09

Lackó helyében Kebabot választanám királynőnek, az vicces lenne.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:44:14

@Spitzbauer: amit karácsonykor mondott. Minden akar lenni.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:44:23

Lacika cuki nem bírálja őket a riportban. Pedig a lamantin testek..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:45:05

@úgymond olvasó mmkk:
Miss dél dakota, ez jó :)))))
Miss Banglades

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:45:06

@javier2: a víz árt. Látod Renyhét. Inkább igyunk. Az jobb. :)

Dr.Zé 2019.01.12. 22:45:09

Szóljon már valaki a renyhének ott bent ,h nem baj ha játszik de már nagyon túl tolja , ki fog esni az első párbaján.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:45:14

Renyhe nem királyné lenne hanem királynéni, Bözsi mama sehol nincs!-

2019.01.12. 22:45:15

Nem hiszem el...már megint “levetetkezve “ kell “csodálni Renyhét vagy Zsut....komolyan mondom nem fogom tovább nézni ezt a szart, ha megegyszer latnom kell igy oket

Angora Cardi 2019.01.12. 22:45:16

Mindenki elmondja miert lenne jo kiralyno.

Tökös... 2019.01.12. 22:45:26

Kenbaba konferanszié....
Nem rossz....

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:45:48

Adri mint egy ozorás drogos hippi

Angora Cardi 2019.01.12. 22:46:07

Kezdi a ket dög a vitat.
Reni zsunak: az eletben ezzel sokra fogsz menni?

Mók_Ica 2019.01.12. 22:46:23

renyhe jól felbassza zsut, mielőtt felvonul......

naezjó... 2019.01.12. 22:46:30

@Tökös...: ugyanez jutott eszembe, az első testhezálló feladata.

2019.01.12. 22:47:00

Megint produkalja magat Zsu.... mondjuk legalabb meg eddig nem nezett bele a kameraba, hogy az veszi-e ahogy szokta

Tökös... 2019.01.12. 22:47:19

Rencsi igazi királynő....

naezjó... 2019.01.12. 22:47:29

uh, hát itt minden pofon jó helyre megy.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:47:30

Reniből kibujt az allat rendesen.

tomi9425 2019.01.12. 22:47:31

@Dr.Zé: Nagyon jól csinálja :D

Mók_Ica 2019.01.12. 22:47:59

mi lenne, ha nem a szív és őszinte csapat oszlopos tagja lenne renyhe és zsu..... ők így szeretik egymást..... höhöhöhöhöhö

Angora Cardi 2019.01.12. 22:48:09

Adnák, állítanák... zsu...

2019.01.12. 22:48:15

@Mók_Ica: Csakis szeretetből!

hétévszak 2019.01.12. 22:48:18

roli milyen beszédeket hallhatott életében, ha ez neki komoly volt? szentszar.

javier2 2019.01.12. 22:48:21

mondtam nektek zsuzsut renyhe redukálja

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:48:36

Azt mondja, hogy egy rossz szót nem mond a háta mögött renyhe. Ez hülye? Tényleg elfelejti, hogy veszik a kamerák. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:48:37

Legyen Zsu. Most azt mondom. Renyhe megérdemli, hogy semmit se nyerjen.

2019.01.12. 22:48:42

@szociál: Én is, én is, én is... !

pomac 2019.01.12. 22:48:47

én most elröhögtem magam ezen a vitán :D

2019.01.12. 22:49:00

Renhye Zsunak: “fogyatekos vagy”

2019.01.12. 22:49:36

@javier2: Na ne vicceljünk, szerintem max. takarítónő.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:49:44

zsu legyen a királyné, renyhe pedig legyen a legutolsó alattvaló

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:49:44

Most kéne Zsut kirántani onnan, Renyhe maradjon Greggel.

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:49:52

@Cleveland55: vissza lehetett volna cigányozni.

Tökös... 2019.01.12. 22:50:08

Szép volt Zsuzsi....

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:50:14

Ha ez a szeretet egymás iránt ne szeressen senki basszameg! Ezt az alpári ordítást!

Cimili 2019.01.12. 22:50:14

azon drukkolok, h valamelyik dobja már meg a másikat, az meg vissza, oszt zárják ki őket.