Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x69 - „Még életembe’ nem mosott meg így alattvaló”

2019. január 12. 16:43 - hektor_

Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott pöcsrajz, meg egy szarvas, kalapban. Mindegy, nézzük, mi történt: Anikónak ma születésnapja van, így Peti vezeti a műsort abban az ingben, amit Anikó akart felvenni a bulira – az állatmintás göncöknek egyébként minden formáját betiltanám, de az hogy legális, hogy férfiak is parádézhatnak a leopárdpöttyökben, na az már tényleg több a soknál.

1.jpg

Új államforma köszöntött be a villába, VI. László király kegyétől függ minden lakó jóléte. Államfőnk bent vacsorázik a nyugiban a kancellár társaságában, mikor Gregék rárontanak csekkolni, hogy a gyertyatartóként ott ülő Hunor valóban eteti-e őfelségét, vagy ezt a feladatot hajlandó ellátni saját maga. Hunort ki akarják csábítani, de az uralkodó közli, hogy jó lenne ha nem engednék be a hideget, úgyhogy távoznak az ukázzal, miszerint Hunor zsíros és bundás kenyeret szeretne enni, amit nyilván nekik kell megcsinálni, cserébe az estebéd befejeztével a Király nagylelkűen átviteti a maradékot a szolgáinak. Míg Reni megmosdatja az uralkodót - nem mutatják hogy a fürdetés seggmosást is magában foglalt-e, remélem hogy igen -, Zsuzsu és Adri a hideg mosókonyhában kénytelenek fürödni a dézsában. Lacika elég jól hozza különben az uralkodói magatartást, mikor Reni pimaszul elveszi a koronáját, 20 guggolást csináltat vele, majd az engedély nélküli ágybafekvésért meg csicskakirályozásért jön a kollektív bünti.

Büntetés: nincs szolika meg smink 2 napig, nem túl erős szankciók ezek, a helyében éjjel míg alszanak, minimum elvettem volna az összes cigit/alsóneműket/fogkefét/wc papírt, aztán mehet az óbégatás másnap, ameddig jólesik – sőt, tovább megyek: mivel ez egy játék, nem a csupaszív Gondos Bocsok forgatása, a szerkik helyében ha az első felszólítás után sem tartják be a játék tematikáját, akkor meg mehetnek haza a faszomba, párbaj nélkül oszt szevasz. Reninek nem kellett sok, már ez is kiverte a biztosítékot, úgyhogy megkezdődik az üvöltve bömbölés, mi az hogy ő szívatva van, nem igazság, és az örök klasszikus női duma jön:

Nem a büntetéssel van a bajom, hanem azzal AHOGY mondod..

… amivel sikerül a Királynál is kihúzni a gyufát, úgyhogy a főúr lebassza a koronát meg a palástot és egy „akkor játsszatok, ahogy akarok” kíséretében bevonul a hálóba, Utolsó Szolga státuszú Adri meg beleül a trónba vicceskedni.

7.jpg

8.jpg

Másnap: a harsogó trombitás ébresztésért gratulálok a szerkiknek, míg Reniék a lopott Milkát zugeszik, a Király elkobozza a kávégépet az alattvalóktól, ami mögül előkerül a többi eldugott csoki. Fagyos a hangulat, Adri meg is jegyzi, hogy ki fognak még ezért kapni, konklúzió:

9.jpg

A királyi reggeli alatt tanácsokat fogad őfelsége, mert szerinte „a gyors halál, az nem halál”, így lassan kell kínozni az engedetlenkedő népet. Hunor behozza a sült tojásokat

- Mennyire kellemes illata van! (Király)

- Akárcsak neked, királyom. (Roli)

Hunor pakolás közben rálel a titkos testápoló és egyéb szépítőszer raktárra, ehhez a kancellár szarás közben asszisztál a paranccsal, hogy foglaljanak le mindent.

10.jpg

Reklám után kihallgatással folytatódik a mese, szó szót követ, de egy a lényeg, hogy az alattvalók tartják magukat a sokgyerekes családokban előforduló anyukák klasszikus rémálmához - senki sem vall, senki sem tud semmit, és senki sem volt; de végül valahogy csak összerakják a sztorit Roliék, úgyhogy jöjjenek a büntetés, illetve kegy kiosztások:

  • Adri egy órán át kussol a szaunában a trónbitorlásért
  • Hunor bent alhat ma a hálóban, és ehet a Királlyal, mert megérdemli, továbbá 3 szoli zseton, és ezt az egészet megfejelik még egy Kinder Maxi Kinggel is, ami úgy tűnik, a váltópénznek felel meg László Országban
  • Greg 2 zseton, 1 MK
  • Reni 1 zseton, 1 MK
  • Zsuzsu 1 MK

Ha létezik a világon olyan ember, akit érdekel, Adri mit gondol erről az egészről, megnézheti itt:

Az utolsó blokkban Roli rákérdez Reninél, hogy nyerte-e a Maxi Kinget, amit éppen habzsolni készül, Reni persze kiakad és miután beleül a trónba, megy árulkodni a Királynak hogy mi ez a bánásmód, mit lekezelősködik vele a kancellár, aztán száműzetésbe vonul a szaunába, ahol azzal szórakoztatja magát – és csak magát, mert a nézőket nem hiszem -, hogy veszi a kamerával Roliékat és alászinkronizálja, miket mondhatnak, aztán kilopja a kekszet a fürdőből. Közben Roliék rántotthúsozás alatt oktatják a Királyt, hogy reagáljon gyorsabban és ne legyen kedves, szar semminek, bábunak tartják a szolgák, úgyhogy ne jófejkedjen, hanem sanyargasson.

Mert nem történik semmi, fekszenek órákon keresztül. Mi, az én királyságomban fekszenek? Hát mirőlbeszélsz, fussál egyhelyben bazmeg, órákon keresztül ha nem tetszik. (Roli)

Hozzátenném, Roli látja át a legjobban a királykodás lehetőségeit, ki is mondja azt ami már nekem is eszembe jutott, pl vegyék el a jelrakási lehetőséget a lakóktól, oszt kész, az lesz, amit akarnak.

11.jpg

Éljen soká László Király!

U.i.: Puskás Péci ígéri, hogy megszabadul este a bajszától. Itt volt az ideje, kedvesem, de a viccektől nem fogsz ilyen könnyen.

1086 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közbeszéd 2019.01.12. 17:08:23

Szerintem a Roliék valami eszement rosszul taktikáznak most. Hacsak Rolinak nem az a célja, hogy Lacikát odadobja prédának a mostani párbajhoz (ami, azért valljuk be, parádésan ördögi lenne, hiszen valakit úgyis fognak vinni, és ha ők a Szív-csapat egyik emberére raknak - márpedig önmagukra nem fognak -, akkor nyilván közülük lesz valaki a "szerencés"). De ha nincs benne ilyen dupla csavar, akkor viszont irtó hülyén csinálják. Pont most lenne itt az alkalom, hogy megmutassák, milyen nyájas és kedves emberek, akik nem élnek vissza a hatalommal. Jutalmazni kellene, pl kitalálni "tanácsadói" pozíciót, amit az kap meg, aki legjobban hízeleg (bármivel, tettel, ajándékkal) a királynak. Feloldani az alapszabályokat, és megengedni, hogy bent aludjanak, egyszerűen a nézőnek játszani. Olyan, mintha elfelejtették volna, hogy nem egymást kell legyőzni, hanem a nézőt kell meggyőzni - arról, hogy ők a "rendes emberek". Ehelyett mit csinálnak? Még Hunorral is úgy beszélnek, mint a kutyával (minek?), és folyton büntetnek és csicskáztatnak. Ebből azok jönnek ki jól, akiket megsajnál a néző. Taktikai hiba. Nem értem, mi van Rolival, mintha ezen a héten kikapcsolták volna az eszét.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:10:32

Lacika Gandalfozása nagyon menőke az utsó vidiben köszike érte hektor.

Közbeszéd 2019.01.12. 17:10:48

Mindamellett Roli talán még szarabbul jön ki az egészből, mint Lacika. Mert Lacika alig szól, a döntéseit meg úgyis Rolinak tulajdonítják, de ezen felül is minden parancs Roli szájából hangzik el, olyan, mintha ő lenne a gonosz. Ez egyáltalán nem tesz jót a játékának. Hunorban még volt némi reményem, hogy inkább a jóindulatú király imázs felé lökdösse őket, de ez hiú remény volt.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:10:58

Ide is elküldöm a válaszom Pomacnak:

@pomac: Elolvastam még egyszer a bullát, no, a kisebb büntiket előzetesen kellett jóváhagyni - de van benne egy olyan hogy kérhet büntit bárkire a Nagy testvértől, gondolom ezt akkor kellene alkalmazni ha nem tartják be a büntit vagy a szabályokat - ezt pl még meg kellene lépnie Lackónak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:13:48

DIKK :)

Renyhéről egy normális képet nem tudnak kiposztolni, mert az összesen ausztrál bennszülött feje van :broááááhhh

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:15:15

Renyhe olyan szép, mint egy új traktor

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:17:30

@Közbeszéd:

Mennyire legyen még jóindulatú Lekvár ?
Konkrétan anarchia van, de csokikat osztogat .
Pont hogy be kell keményíteni mert a parasztok fellázadtak, és ők tényleg parasztok.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:17:38

Szeretném kiemelni Bajusz ingét amit a poszter is kiemelt, annyit tennék hozzá majdnem térdig érő fényes tunika volt. Szörnyű :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:19:17

@Angora Cardi:

Ne hogy azt higgyük ezeket a sztájliszt erőlteti rá.
Ezeket ő maga válogatja , mert hipszter :)

Angora Cardi 2019.01.12. 17:19:36

@Angora Cardi: Tehát Lacika ha nem bír valakivel pl renyhe, akkor kérhet rá Nagy Testvér büntit, ezt a részt kérem Lacika fussa át újra a bullában.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:20:22

@Angora Cardi: azt a hímnemű egyedet, aki tunikát vesz fel (direkt hangsúlyozom, hímnemű egyed, ezek nem férfiak), minimum 2 év szigorítottra ítélném

@szociál: fokozod? :)))))

Angora Cardi 2019.01.12. 17:22:42

@szociál: Én simán elhiszem, egy mŐvésznek van ízlése ehhez :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:22:54

@Angora Cardi:
Csak van ennyi agya szerencsétlennek.
Ha nem, akkor lekvár kezét is elengedem.

Angora Cardi 2019.01.12. 17:23:21

@úgymond olvasó mmkk: Én ilyet eddig csak a tévében láttam :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:26:29

@Angora Cardi: szerencsés vagy. mikor még busszal jártam dolgozni, a középiskolás kisfiúkon rendszeresen láttam. ha én lennék az anyjuk, minimum két pofon után átöltöztetném őket. a nagykorú hímneműek undorítóan néznek ki benne, fúj. beírtam a google képkeresőbe, hogy férfi hosszított póló, most megyek okádni, broahhhhhh

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:27:10

@úgymond olvasó mmkk:

Peti is szereti túltolni, faktorban is úgy öltöztették fel mint egy kisiskolást.
Most meg egy buzibár csaposa.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:28:33

@úgymond olvasó mmkk:

Győzi gyerekkori ruháit megkapta PP, és most boldog.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:29:28

@szociál: PP hipszternek akar látszani, de nagyon félremegy

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:30:49

@úgymond olvasó mmkk:

hipszter strici, már csak egy fél kilós fux kéne a nyakába

Angora Cardi 2019.01.12. 17:32:06

@úgymond olvasó mmkk: én nem írom be :D még éhes vagyok :D inkább eszem valamit ezután a vizuális megterhelés után :D

Angora Cardi 2019.01.12. 17:32:37

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: Bajusz nélkül meg kis pondróhipszter lesz?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:37:25

@Angora Cardi:

bajusz nélkül nem lesz hipszter, pont attól volt az :)
most csak egy kis hülyegyerek ezekben a gunyákban :)
értem én hogy egy fehér pólóban nem lehet műsort vezetni, de azért ennél lehetni fiúsabban is öltözni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:38:39

@szociál: nem akartam azt mondani, hogy strici, de tényleg az :)

@Angora Cardi: ja, mi lesz vele bajusz nélkül? nem lesz menő

2019.01.12. 17:41:35

Ez fájt Hunci olló meg a spagóca

rtl.hu/rtl2/valovilag/te-beengedned-hunort-a-konyhadba

cukiság faktor hányinger

rtl.hu/rtl2/valovilag/adri-zsuzsu-lacika-kiralysag-feladat-vv9

Még egy konténert megtöltöttem

rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-olyat-tett-greggel-amit-soha-nem-fog-elfelejteni

Amúgy jók ezek az rtl-es videók csak nem töltődnek be. Ebből látszik, hogy okos eszközöm van ő se bírja renyhét.

Megabroáf

rtl.hu/rtl2/valovilag/greg-a-baratnojevel-lazitott-a-tengerparton

A szexiség fogalmát se ártani tisztázni. kiéget a retinám

rtl.hu/rtl2/valovilag/18-dezsaban-szexiztek-a-villalanyok

A szexi szinonimái: kívánatos, bűbájos, bájos, vonzó, dögös, szenvedélyes, erotikus, csábító, szívdöglesztő, bombázó, csinos, izgató, vadító, csábos. Na ezek közül ez egyik se volt

Angora Cardi 2019.01.12. 17:42:09

@szociál: mai világban ahol a nemi szerepek eltörlődne, összemosódnak és újak jönnek létre? :D Peti nem régivágású, ő már modern fiatal :D Halad a korral.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:44:45

@Angora Cardi: ebből ki kellett volna nőnie régen, idén 35 éves lesz.

2019.01.12. 17:45:07

Renyhe amúgy rendesen kényszeres túlevő és zugevő. Remélem ki fog folyni a villából. amúgy 5 év múlva szélte hossza egy lesz.

Felis minor 2019.01.12. 17:45:33

Olyan buták most a fiúk. Én a helyükben pl. főzőversenyt, meg masszázsversenyt csináltatnék az alattvalókkal, és aki a legjobb kaját adja a királynak, vagy a legügyesebben masszírozza, az kaphatna olyan jutit, hogy bent alhat a hálóban, ehet amit akar stb. Adományoznék címeket is a gyökerentyűknek. Egy jó vezető nem büntet, hanem motivál. Lekvár Király ne csodálkozzon, ha nem tiszteli az amúgy nagyon idegesítő csillámcsapat.

Cherie 2019.01.12. 17:46:28

A Reni kritizálóknak: nem egy szépség -erről nem tehet - és ízlése, stílusa sincs, de érdekes Rolika se képernyőképes, totál igénytelen, őt miért nem szapulják annyit, arról nem is beszélve, hogy külsőt sokszor az kritizál akinek a saját ‘háza is ég’
egyebekben szegény tényleg feltűnési viszketegségben szenved - ezért kerülhetett be a műsorba...

2019.01.12. 17:46:53

@úgymond olvasó mmkk: Renyhe olyan szép mint egy lepusztult traktor

AmanEdi 2019.01.12. 17:47:42

Nekem jelenleg Roli az egyeduli aki nem annyira szimpatikus a tobbiekkel komoly bajom nincs csak Renivel mert o folyamatosan hisztizik

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 17:50:16

@Cherie: Renivel tényleg nem a külseje a baj, ebben igazad van - nem lehet mindenki szépségkirálynő, én sem vagyok az -, hanem a stílusa, az ordibálása, a feltűnési viszketegsége, a hisztizése, és tudnám még sorolni

2019.01.12. 17:53:25

@Cherie: Tán mert Roli nem vonaglik annyit és nem mutogatja úgy magát mint Mademoiselle Renáta hányadék vállam kiesik ha nem vagyok a középpontban asszonyság.

Ami meg a saját háza ég beszólást illeti. Én már fogytam többször is 10, 20 40 kilót is és visszanyertem a versenyformám. Letettem a cigit, 40 évesen is tanulok és keresem a lehetőségeket, hogy fejlődjek. Ja és nem mások kárán. És különben is meg mondták anno is Aki kurvának áll ne lepődjön meg ha megba...zák.

Felis minor 2019.01.12. 17:54:40

@úgymond olvasó mmkk: viszont rendszerint az indokoltnál jóval kevés textil takarja azt a nem túl attraktív testet. Emiatt gyakran irányul a külsejére a figyelem.

csillagporszem 2019.01.12. 17:54:44

@Közbeszéd:
Ezt de szépen leírtad. Én sem értem mi ez Rolinál. Elfelejtette, hogy a végén a nézők szavaznak? Többször is mondta Lacikának, de ez a te döntésed, szóval nagyon úgy néz ki, hogy a végén majd azzal fog mosakodni, hogy ő szólt neki. Most leépíti Lacikát és egy ellenféllel kevesebb. Ha viszont full komolyan gondolja, hogy így kell végigtolni ezt a hetet és ebből majd jól jönnek ki, akkor mégsincs annyi esze mint ahogy ő azt gondolja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:55:24

@Angora Cardi:

Barinője valamiért nem bassza le P-t.
Művészek, tudod :)

@Paic Róbert:

Egy igazi cigányasszony lesz belőle, egy 20-ast minimum felszed, szereti tömni a majmot.

Cherie 2019.01.12. 17:57:34

@úgymond olvasó mmkk: igen, azért válogatták be, mert ilyen, még azt is hozzátenném nem rosszindulatú, ez fontos a való életben. Én bizti messziről elkerülném szegényt, de nem érdemel ennyi bántást..elég baj lehet magának a saját természete - habidősebb lesz akkor fogja ezt érezni..

Ármándójózsi 2019.01.12. 17:58:11

@Cherie: Nem Te vagy az első aki jön ezzel a "jajmá, miért kritizáljátok a külsejét" dumával, és erre csak azt tudom mondani, hogy azért, mert ez az igazság és még jól is esik. :D
Jaaaaa és lehet, hogy én még rondább vagyok, de engem lehet kritizálni, le sem szarom. Pedig én nem költöztem be egy akváriumba, ahol mutogatom magam és személyiségem romjait. ;)
Úgyhogy ha ég a házam ha nem, hadd kritizáljak már, ha nekem tetszik. :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 17:58:55

@AmanEdi:

Ő nem hisztizik, hanem szerepel.
Ő játszik mindenki helyett, rafinált egy csaj , aki gyerekkora óta villamester szeretne lenni az képben van a dolgokkal, csak nem látja magát nézőként.
De ha tolja az RTL akkor akár le is fejezhet egy mókust az udvaron, akkor se esik ki, valamiért szeretik.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:00:20

@Felis minor: na igen. rá kellene találnia azokra a ruhatípusokra, amik jól állnak neki, hangsúlyozni, ami jó, és egy kicsit elfedni azt, ami annyira nem. és akkor egyből nem azokat mondaná rá a nép, amiket mond.

mocskosmacska 2019.01.12. 18:00:45

@Közbeszéd: Nekem is ez jutott eszembe, hogy rolinak mintha elment volna az esze.

Cherie 2019.01.12. 18:01:17

@Paic Róbert: Rolika állandóan a kőműves dekoltázsát mutogatja, egyes feladatoknál meg ahogy vonaglott.. szóval nem szép dolog allandóan a külsővel jönni, a háza ég hasonlat betalált akkor

Cherie 2019.01.12. 18:02:25

@Ármándójózsi: ármándójózsi én csak azt nem értettem rokit akkor miért nem kritizálják pld..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:04:00

@Cherie:

Ha szerinted nekünk csak azzal van a bajunk hogy bojler teste van, akkor nem egy csatornát nézünk.
Állítom a vv történelem leggázabb játékosa Renyhe, túlzás nélkül állítom.
Azok a kiborulások amiket lenyomott, az iszonyat beteg, konkrétan pszihopata a nő, menthetetlen, úgy fog járni mint Fanni.

mocskosmacska 2019.01.12. 18:04:08

Nagyon sajnálom, hogy egyik szolgának sem jutott az eszébe, hogy elsózza huncika bundáskenyerét. Én nem szoktam szavazni, de ha valamelyik megteszi, akkor ráteszek egy szavazatot. Még akkor is, ha reni lesz az.

Cherie 2019.01.12. 18:05:05

@szociál: olvasd el mit írtam.. egyébként inkább bbévire hajaz...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:05:06

@Cherie:

Még a Roli fanok is kritizálják Rolit, szoktad a hv-t olvasni egyáltalán ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:05:26

@szociál: azt akartam mondani, hogy nagy kamu, hogy óvodás kora óta villamester akar lenni, de baszki, a wikipédia szerint 20 éves :OOOOOOO jézusom, 20?!

Cherie 2019.01.12. 18:06:49

@szociál: olvasd el mit írtam;)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:06:50

@Cherie:

ha több pozitívumot fel tudsz sorolni ,mint negatívumot Renyhével kapcsolatban, akkor te nyertél.
Vagy Roli kontra Renyhe, akár.

Felis minor 2019.01.12. 18:08:00

Jó, ha már a külső, az öltözködés és a Roli külsejének kritizálása az igény: mit szóltok a mackó alsó+zokni+nagypapa papucs kombóhoz? A riport szobában szokta a leglátványosabban mutogatni, mikor jó igényesen keresztbe teszi a lábszárát a combján.
Nekem valamilyen perverz oknál fogva, magam sem értem miért, de egészen bejön a srác, viszont, amikor ezt meglátom, órákra elmegy a kedvem a bárkivel való nemi érintkezéstől. Felér bármely fogamzásgátlóval...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:08:49

@szociál: keresem a restart gombot magamon, de nem találom. húsz. bmg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:09:09

@Cherie:

Persze hogy a hozzátartozói azt fogják mondani renyhének hogy ügyes voltál, de aki vele fog együtt élni az felvagdossa az ereit..........Renyhének.

Cherie 2019.01.12. 18:10:13

@Felis minor: és a mackó lóg rajta:))) mondjuk őt nehéz lenne stílusosan felöltöztetni..önazonos az általad leírt kombóban..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:10:15

@úgymond olvasó mmkk:

annyira 20 mint ahogy vivike szűz :)

Erdélyi Mónika is még 30 :)

Felis minor 2019.01.12. 18:10:43

@szociál: ezt a kiégett harmicasok nevében kikérem magunknak! :-)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:10:46

@Cherie: Egyrészt én is kritizáltam már az igénytelensége miatt, másrészt azt nem érted meg, pedig @szocial is leírta, hogy nem elsősorban ezért nem kedveljük, ez csak ténymegállapítás +konténerbe hányás, mert egyébként mindegyikük, a lamantin testű és ez a Renyhe is, azt hiszi magáról, hogy címlaplány.

2019.01.12. 18:11:29

Nem értem ezt az egészet. Teljesen megfordult a világ. A buta primitív emberek a sztárok. Azok akik nem a normál értékeket viszik, miközben elvileg egy konzervatív keresztény országot épít a jelenlegi hatalom. Szóval nekem ez olyan ellentmondásos. Amúgy rendben legyen valaki vicces és az átlagtól eltérő de ez amit a kvartett művel erkölcsileg és értékrendileg elfogadhatatlan. Ha ilyen világ a jövő akkor inkább levágom a faszom és felkötöm magam mert csak kínzás gyereket csinálni ide. Szenvedés lesz az élete, ha fejlődni és tenni szeretne, esetleg egy egymás értékeit elismerő, tiszteletben tartó világban szeretne élni, ne adj isten fejlődni is szeretne. Szóval hülyéknek áll a világ és sok lúd disznót győz. Kár érte mert ma ez az üzenete ennek a műsornak. De legalább lenne szórakoztató és egyedi. De nem az!!!! Nagyon nem. Inkább elkeserítő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:12:30

@Cherie:

Dagadt, és nem szeret mozogni.
Renyhe szintén zenész, és fullba tolja a kretént, mert ő bolondság, ezt is lenyúlta Zsutól.
Amíg Csokival kavart nem volt bolondság, csak idegesítette Zsu, utána tattikát kellett váltani, most ő a zsu 2.0 lerobbant verziója.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:12:56

@szociál: ha ő 20, akkor én 10. arcra legalábbis

Felis minor 2019.01.12. 18:13:49

@Cherie: Szerintem amikor felveszi a kis zakóját, akkor egészen embernek néz ki. Nagyon szeretném azt hinni, hogy olyankor önazonos, de a rideg realizmusom azt mondatja velem, hogy vélhetően neked van igazad. :-)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:14:02

@úgymond olvasó mmkk: Az avatarodat elnézve Te nem vagy még 10... :/ :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:15:09

@Paic Róbert:

Ha megnézel egy Belevalót Győzivel akkor látod hova tart a világ, néhány év és MadMax.
Lassan olyan mint egy Jerry Springer show.

2019.01.12. 18:15:38

@Felis minor: Na azért Greg öltözködése is megér egy misét. Cipőben mezítláb. Nagyon igényes. Ja mégsem. Amúgy meg a szív csapat az aki leginkább hangoztatja, hogy a külső milyen fontos. akkor nem ártana odafigyelni rá. Ha már külső akkor Hunor és Lacika torony magasan veri a mezőnyt. Ja az apu testtel meg lehet, hogy az igazi apukák aki segítenek otthon a gyerekellátásba és háztartásba és nem jut idejük szalonokba meg konditermekbe járni a gyári meló után tudnak azonosulni és megérteni. Azért ez mai országunkban nem is olyan jelentéktelen réteg.

Cherie 2019.01.12. 18:15:47

@szociál: nem vagyok semelyik rajongója, leírtam reni legalább nem rosszindulatú, társaiban gregben, zsuzsuban több rosszindulat van
azt is írtam renitől menekülnék, rolikától meg hánynék..de ettől még átlagos emberek az egyik túltengő szereplési kényszerrel, a másik meg saját magát értékeli túl és ezt hangoztatja minden esetben, ha megszólal. Melyik jobb? -semelyik sem

javier2 2019.01.12. 18:15:50

@Cherie: reni megmondta ő a legjobb nő mi is tudjuk

@szociál: sztem reninél volt gázabb vv vikcsu
lacika helyébe reninek 200 szolárium zsetont adtam volna , mire kijött volna jól mutatott volna csoki mellett és nem üvöltene 0-24-ben

rolit kritizálóknak : ő az egyetlen aki tud értelmesen folyamatosan beszélni

ui:aki facebook zárt csoportot hoz létre nah az a kretén (el sem hiszem hogy olyan van fiataloknál sem)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:16:40

@úgymond olvasó mmkk:

azt szeretem hogy 10 vagy cukor :)
gyere ide a papbácsihoz ;)

@Ármándójózsi:

akkor nézd meg az én avataromat :)

Cherie 2019.01.12. 18:17:38

@Felis minor: az önazonosság nem baj:))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:18:43

Annyira csípem az önkéntes esztétika védnököket.
És nem érti...
Hogy nem a külső..
A belbecs...!
Nem az esztétika...
Az etika!
A küllem múlandó, mondhatni, provizórikus....
Reny lelkét pocskondiázzuk, nem a szépségét..., mert kiül a romlottság...20 éves!
Ez nem az Életmódkalauz! 36 millió forint a tét!

javier2 2019.01.12. 18:18:44

@Paic Róbert: robi nem sztárok ,hanem celebek
sztár lebron james
celeb kopasz berki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:19:41

@Cherie:

Lehet hogy túlértékeli magát Roli, de a többi lakóhoz képest meg is teheti, mert ő még nem csinált annyira hülyét magából mint a többiek, szóval néha használja az agyát.
Renyhe egy művésznő, egy igaz pillanat sincs, mint ha meg lennének előre írva neki a dialógusok ha valakivel beszél, veszi 60 kamera, erre várt gyerekkora óta, és most kimaxolja, élete szerepe.
Roli nem maxolja ki, mert ezek között 2 hét alatt becsavarodik az ember, inkább döglik és nézi ahogy hülyét csinál magából az összes.

Mate4182 2019.01.12. 18:20:05

az hogy Roli allandoan macko-papucsban tolja az azert tunik igenytelensegnek mert a tobbiek farmerban meg bordzsekiben fekszenek ,,otthon" az agyban ... pont multkor mondtam baratnomnek hogy en is tuti egesznap mackoba lennek mert ... amikor hazaerek egy hosszu nap utan, atoltozom kenyelmesbe. a 3 fogyatekos folyton savazzak Roliekat hogy azok jatszani jottek, a retardaltak meg bezzeg elni jottek ide, ehhez kepest Rolin latom azt hogy o otthon erzi magat a villa falain belul.

persze en ferfi vagyok nekem nehezebb ugymond az igenytelenseget ezekbe belelatni.
de ha mar igenytelenseg: Renirol meg egy profi stab sem tud kihozni egy ertekelheto fotot. es nem azert mert csunyanak szuletett (az Adri teste se egy baywatch modell de ezerszer inkabb o mint a reni) hanem mert sut belole a 300 forintos prostitualt ... akarmit vesz fel, akarhogy megjatsza magat, o mindig az a tipus lesz aki elott a kamionos nyugi a tuti alapon meg ket gumit felhuz a mar felhuzott eredetire ...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:20:53

@Paic Róbert: a korosztályunk többsége (így a villalakók is) már ebben szocializálódott, és kinézik azt maguk közül, aki nem úgy gondolkodik, mint a többség. ez a természetes, amit írsz, csak így lehet előrejutni, meg seggnyalással. ha nem csinálod, sose lesz belőled semmi.
konzervetív meg keresztény hatalom, hát hogyne. na jó, ebbe nem megyek bele, mert lenyomoznak és jövő hónapban nem kapok fizetést :)

Cherie 2019.01.12. 18:21:54

@Mate4182: nem a mackótól magától igénytelen...

2019.01.12. 18:22:07

Meg a több gyermekes anyukák is aki két mosás, főzés, takarítás és gyereknevelés között nem jár naponta szolizni, meg műkörmöshöz, stb. Azért azzal legyünk már tisztába, ha valaki tisztességesen fel szeretne nevelni egy vagy több gyereket, akkor annak a saját életére nem sok ideje marad. Igen a gyerekek kizsigerelik a szülőket fizikailag és szellemileg is. Nem azért mert gonoszak, hanem mert ez a világ, az evolúció és a genetika rendje. Csak ma ettől divatos eltérni babysitterrel meg egyéb más olyan luxus dolgokkal amit csak egy szűk réteg engedhet meg magának. Aztán az ilyen családokban felnövő gyermekek élete sokszor tragédia és egy életen át tartó szenvedés lesz mert csak egy valamit nem kapnak meg a családtól, a szeretetet az odafigyelést és az együtt töltött IDŐT.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:22:54

@Ármándójózsi: valóban, még csak 5 éves vagyok, és anyukám gépel helyettem.

@szociál: pap bácsi? nem doktor bácsi, aki gyógyít? :)))

Mate4182 2019.01.12. 18:23:46

es ha mar kulso: magasan Zsut tartom a legszebb lanynak benn. barki barmit mond, az arca mint egy angyale

ettol fuggetlenul elobb alapitanek csalodt egy kokuszdioval ha egy lakatlan szigetre kerulnenk mert hiaba bajos az arca (es tudna a testevel is kezdeni valamit ha nem gorkorizni jarna a jegre ...) hanem mert sut belole az eletkeptelen ostobasag, plusz 1 ora utan leszurheto hogy ketszinu es rosszindulatu is

amugy ha en lennek VV Jam helyeben en Reni es Adri (oke Jam utalja Adrit szoval akkor Zsu) szamait kicserelnem. Reninek kell napi 5 furdes? ott a vodor a mosokonyhaban, akar bele is koltozhet. plusz a cigit is ami lehet hogy geciseg (en is dohanyzom) de Renin latszik hogy tenyleg addig akarja fesziteni a hurt ameddig csak lehetseges es meg azon is tul. engem meg ez felbaszna annyira hogy atmenjek akkor en is gecibe

Cherie 2019.01.12. 18:23:47

@szociál: rolika ha megszólal csak a felsőbbrendűségét hirdeti, egyik 19 másik 20 ha már mondások...
Ha nyer csodálkozni fogok nagyon

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:23:54

@javier2:

Vikcsu nem vágom melyik volt :(
Melyik évadban futott ?

Feküdjön be 24 órára a szoliba, legyen csokibarna.......HELYETT főtt homár :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:24:47

@úgymond olvasó mmkk: Az meg, hogy lehet???? Csak olvasni tudsz??? Vagy az egy képeskönyv az avataron?

Cherie 2019.01.12. 18:24:53

Támad a menyét - ez jóó

Dr.Zé 2019.01.12. 18:25:00

Mindjárt elvisz benneteket a TEK , majd meglássátok !

Felis minor 2019.01.12. 18:25:14

@Paic Róbert: Na ne már! Én imádom az aputestű férfiakat! Persze, csak akkor, ha az nem túl puha pacnit jelent. Nekem Rolival sincs bajom, szép széles a válla, izmos a combja... a papapucsos kombójával van. De itt jegyezném meg, hogy ha férfit kellene választanom a vellából - mert mondjuk előállna egy olyan roppant valószínűtlen helyzet, hogy kihal az emberiség és csak ők meg én maradunk meg -, akkor egyértelműen Roli lenne az. A Hunci típusú bájgúnárokat meg a Greghez hasonló nemtelen izéket külsőtől függetlenül nem tartom szaporodási partnernek. Szerintem ugyanakkor, egy átlag szavazónál a papucs meg a kőműves dekoltázst villantó mackója rosszabbat tesz Roli megítélésének, mint a szívcsapat kollektív csicskáztatása.

Cherie 2019.01.12. 18:25:40

@Mate4182: miért utálja annyira adrit?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:25:40

@Mate4182: én is magasabbra tettem volna Adrit, messze ő a legnormálisabb csaj benn

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:26:36

@Mate4182:

Ránézel Renyhe fejére és tényleg azt hiszed hogy herbálért cumizik a Hős utcában.
Rajta semmilyen smink sem segít, ilyen a kisugárzása....mag a szája jézusom.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:27:05

@Ármándójózsi: messziről látszik, hogy az egy üres könyv, te butus.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:27:54

Jó estét, most nézem az ismétlést, Renyhe tényleg borzalmas.

2019.01.12. 18:28:43

@javier2: Köszi igazad van.
@Mate4182: Igazad van. Ja akkor ha én otthon egy szál semmibe mozgok akkor is igénytelen vagyok a mai trend szerint. Amúgy meg a természetességnek van egy olyan előnye, hogy reggel amikor a másikat meglátod magad mellett nem riadsz meg, hogy ki ez az idegen, mert felismered. Ja és a púdernek meg a rúzsjak rossz íze van. A műszempilla csikiz és kiszúrja egy csóknál a szemet, a póthaj meg hullik.

Kicsit elkapott a hév :DDD még jó hogy nem feküdtem alá.

Aki meg isteníti Renikét az vigye haza és éljen vele sokáig. Ha bír.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:29:09

@Felis minor:

Ha ő lenne az utolsó ember a Földön, akkor még jobban le lenne pusztulva Rolika, nézd meg az Utolsó ember a Földön sorozatot, óriási :)))))))))
Bár eltudom képzelni ahogy Armaniban földön ülve eszi a konzerveket egy próbababa társaságában :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:29:35

@úgymond olvasó mmkk: Igazad van, még a borítón sincs semmi...

csillagporszem 2019.01.12. 18:30:52

@Paic Róbert:
Szerintem nem attól lesz egy nő igényes, hogy szolizik meg műkörmöt hord. Viszont egész nap kinyúlt ruhában nyomni kócos hajjal azzal a kifogással, hogy 2 gyerek mellett nincs ideje fésülködni, na az rossz kifogás. Nem kell sokat zabálni, nem kell elhízni, tiszta ruhát kell felvenni, testalkatnak megfelelőt, hajat megcsinálni és onanntól szerintem nem beszélhetünk igénytelenségről.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:31:03

@Ármándójózsi: életemben még egy igazi könyvet sem fogtam a kezemben, anyukám nem engedi.

2019.01.12. 18:31:09

@szociál: Herbál cumi = fetrengek a röhögéstől

Felis minor 2019.01.12. 18:32:07

@Mate4182: Én csak arra utaltam, hogy a megjelenés is a játék része. Egy jó taktikusnak ezt tudnia kellene. Egy rakás átlagszavazót befolyásol azzal, hogy igénytelenül néz ki. Nem kell átesni a ló másik oldalára és nem kell Hunci és Greg módjára pojácáskodni, de szerintem igenis fontos az, hogy milyen benyomást kelt a megjelenése. Én sem megy úgy el egy tárgyalásra, hogy szakadt farmer meg póló van rajtam, mert azt akarom elérni, hogy komolyan vegyenek és érvényesítsem az érdekeimet. Még az igen intelligens embereket is befolyásolja - ha nem is tudatosan - a másik ember megjelenése. Ettől függetlenül nem vagyok Roli ellenes, de a pro és kontra érvekbe ez is beletartozik.

2019.01.12. 18:32:13

@csillagporszem: Hány gyermeket neveltél fel?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:32:46

@Mate4182:

+1
Jam nem mer geci lenni, pedig geci vele renyhe, ő a felbujtó, ott a vödör hideg víz, fürödj renitens nőszemély.
:)

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:33:37

@úgymond olvasó mmkk: Jómama!!! Igaza van, ki tudja milyen butaságot olvasol aztán benne össze. Még összezavarja a kis fejecskédet! Majd a mami mesél, abból baj nem lehet.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:33:41

@csillagporszem: hű, akkor én rohadt igénytelen nő vagyok, mert kinyúlt ruhában és kócos hajjal ülök a laptop előtt , és még gyerekem sincs. köszi a felvilágosítást, megyek fésülködni és veszek fel kisestélyit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 18:34:30

@úgymond olvasó mmkk:

hüjeség olvasni, énse szokok, job a tévé

abba töb minden bene van mint a könyvekbe

2019.01.12. 18:35:19

@úgymond olvasó mmkk: nem lehetne, hogy inkább divatosan fogalmazva "natural" maradj?

csillagporszem 2019.01.12. 18:36:05

1et nevelek, de megnyugtatlak 2őt kitesz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:36:39

@szociál: én a tévében is csak diznit nézek.

@Paic Róbert: mire gondolsz?

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:37:08

@úgymond olvasó mmkk: a 12 cm-es sarkút el ne felejtsd a toiletthez felvenni, illetve kérlek a szemöldököd gyantázd le majd fess újat helyette és dobj egy kis sminket is, jaaa és a koronaékszereket aggasd magadra! :D

Ármándójózsi 2019.01.12. 18:38:10

@UdvariatlanBolondvagyok: Hogy jön ide, hogy a kocka el van tetve???

Felis minor 2019.01.12. 18:38:37

@úgymond olvasó mmkk: valami olyasmit mondott régebben, hogy nem bírja elviselni, hogy mindent nyugodtan és mosolyogva tűr. Szerintem egyszerűen csak nagyon más a két ember. Adri képes összetett mondatokat mondani és értelmezni, kontrollálni az alapérzelmeit és emellett még nő is. Lekvárka ehhez nincsen hozzászokva, ő azért egy elég egyszerű gyerek, a manipulatív nő, aki ráadásul még okosabb is mint ő, vélhetően zavarba hozza. Gondolom külsőre sem az esete. Nagyon régóta nem csípi a csajt, de úgy tűnik, hogy konkrét oka nincs rá, mindig csak azt mondta, hogy ez a stílus nem jön be neki.

2019.01.12. 18:39:18

@úgymond olvasó mmkk: kinyúlt ruhában és kócos hajjal ülj a laptop előtt. :-)

Éljenek az egyszerű hétköznapi emberek akikről szinte senki nem emlékezik meg. Pedig ők működtetik ezt a világot és a sok divat geci és újgazdag burzsuj, meg kizsákmányolja őket illetve élhetetlen irányt mutat nekik. Ezt hívják modern kori rabszolga tartásnak.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:40:43

@Dr.Zé: Épp most beszéltem egy TEK-essel ..,szelíd jámbor fajta...kocsit vettem tőle...,szerettem!
Először beletapadtam a székbe,,,majd megnyugodtam, miért vagyok ott,,,
3 órát dumcsiztunk...,
Jó fej volt....

csillagporszem 2019.01.12. 18:40:56

@úgymond olvasó mmkk: jó igaz, túllőttem a célon, a kinyúlt ruhát meg a kócos hajat kiveszem a felsorolásból hétvégére amikor úgyse lát senki :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:41:23

@Nyuszomuszo83: már készítem a báli sminket magamnak. a 12 centis cipőmet is előszedem, abban úgyis csak ülni tudnok, és a hogyvolton kommenteléshez nem kell benne menni. az ékszereket nem kedvelem, de áldozok az igényesség oltárán.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:42:25

@Felis minor: nekem az az elméletem, hogy történt valami közöttük, amit a szerkesztők nem mutattak meg nekünk.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:42:47

@Ármándójózsi: Szeretem a tengerparti napozókat, a franciák társaságában...DDDD

Felis minor 2019.01.12. 18:45:02

@úgymond olvasó mmkk: én erre gondoltam, de sosem utaltak vissza rá, mindig csak ilyen kifogások jöttek Lekvárkától. Ettől függetlenül lehet, pl. összevesztek, miközben Zsu képét lopták el.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:45:14

@Angora Cardi: volnál szíves kifesteni a körmöm?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:46:31

@Nyuszomuszo83: Jó reggelt pintyő! A tartás része a várt megszólítás?

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:48:46

@úgymond olvasó mmkk: remélem papagájhinta méretű karikafülid van! Nem ám valami szolidat teszel! És minimum Gucci a ruci, Jimmy Choe a cipő! (Szeretnék egyszer egyet vagy egy Louboutin-t )
@Angora Cardi: az nekünk kötelező, most épp babyboomer+ arany kombinációm van! Megfelel talán az elvárásoknak!

Angora Cardi 2019.01.12. 18:48:59

@úgymond olvasó mmkk: igen, a mai szetthez egy arany gitteres közepes tónusú burgundyt képzeltem el :)

pomac 2019.01.12. 18:50:03

@Paic Róbert: erről ez a vicc jut eszembe :)
A farmon megbetegszik egy ló.
Az állatorvos azt mondja a parasztnak:
- Beadtam neki egy gyógyszert, de ha 3 nap múlva
sem gyógyul meg, akkor agyon kell lőni.
A disznó, aki mindent hallott, mondja a lónak:
- Kelj fel !
De a ló túl elcsigázott ehhez.
Második nap a disznó újra azt mondja:
- Kelj fel gyorsan ! Baj lesz!
De a ló még mindig túl fáradtnak érzi magát.
Harmadik nap a disznó megint azt mondja:
- Kelj fel, mert ha nem, agyon fognak lőni !
Végre egy utolsó erőfeszítéssel a ló föláll.
A paraszt látja és örömmel mondja a családnak :
- Ezt megünnepeljük! Levágjuk a disznót !

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 18:50:51

@UdvariatlanBolondvagyok: szia édes kincsem! Már félek jelentkezni mindenkinél! De nagyon várom mindig, hogy megszólits! #rebegtetemnemműszempilláim

javier2 2019.01.12. 18:50:55

@szociál: első kieső volt a fanni évadban reni vv vikcsu 2.0 csak vékonyabb ,mármint reni vékonyabb
amugy szoci 100% ekg amiket írtál
és ez a farmeres dolog, egyetemen a nagyseggű csajok voltak farmerban , hogy a hátsót összefogja
ha itthon farmerban kellene ülnöm hát....
@úgymond olvasó mmkk: + tűsarok + pucsíts + mindig úgy nézz mintha néznélek
@csillagporszem: jobban szeretem a csajt minden nélkül látni amiket felsoroltál , mert másnap reggel nem ismerem meg(elég zsákbamacska)

Angora Cardi 2019.01.12. 18:50:56

@Nyuszomuszo83: szuper kombó, a mai adásra én is kenek egy raspberry árnyalatot lekvár tiszteletére

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:51:46

@Nyuszomuszo83: most megyek újra kilövetni a fülem, hogy tehessek bele valami csicsásat.

@Angora Cardi: mindig tudod, mire van szükségem :)

2019.01.12. 18:53:00

Na inkább bánatomat @UdvariatlanBolondvagyok: esetleges engedelmével, reménytelen szerelmetes szívem további kínzásába fojtom. Ha @Nyuszomuszo83: evvel se tudlak levenni a tappancsaidról, hogy elém vesd magad szerelmetes pillák rebegtetésével és örök szerelem-hűség ígéretével, akkor inkább kolostorba vonulok és remete életet fogok élni. ;-)

Napi "Phhuuuvered by vers mindenkinek" még az ellenségeimnek is (lentebb megzenésítve):

József Attila

SZERETŐK LÁZADÁSA

Eljön az az éjjel, melynek
minden csillaga szívig ég el.
Föllázadt szeretők szaladnak
lobogó hajakkal, zenékkel.

Nótázva hozza mind a partig
görnyesztő piros drágaságát.
Megtárul morogva a tenger
s kincseiket mind bedobálják.

- Győztél, eljöttünk szerelemmel,
ízedet visszahoztuk néked,
nosza fogadd bilincseinket,
kötözd be fájó szívverésed.

Nosza fogadd hát koronánkat,
a harangot, sapkánkon a csörgőt,
egy zacskó lisztünk s egy marék
elbúsult, ragaszkodó szöllőt.

Fogadd most-tépett ágainkat,
vedd jólcsinált szerszámainkat.
Fogadd seprőnket, tányérunkat,
de ágyunk helyett, nesze, magunkat.

S füstölgő, parazsas homlokkal
fiúk és lányok leguggolnak,
fölöttük reszketve ereszkednek
pártalanul nagy, teli holdak.

S a víz a sok vad ajándéktól
kijön értük, elönti őket,
hanem hiába zúg, zúgása
erősbíti az éneklőket.

A lányok dalát: Tenger vagyunk,
keserű só vagytok ti bennünk, -
a fiúk dalát: Partok vagyunk,
keserű tenger vagytok bennünk. -

S a víz habzó, kibomlott kontyán
ragyogó holtakat ringat csengve
és háborogván emlékezik
az elcsöndesült szerelemre.

www.youtube.com/watch?v=PM_E_jkVksU

Angora Cardi 2019.01.12. 18:53:17

@úgymond olvasó mmkk: nem elég csak átszúrni mint Varga Viktor a mellybimbóját az instán?
(úgy örülök h eltaláltam az ízlésedet) :)))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 18:53:40

@úgymond olvasó mmkk: maradj úgy, ahogy vagy! Gyere át, mi is szöszmösz mackóba nyomjuk, csálé copf és xxl póló! Mingyá herry pottyer :) van nacsó, kóla, bundás kenyér, tea meg egybegész doboz marlenka :) jut neked is.

És a nappaliban felállított sátorban alszunk, mert ezt kérte a gyerek ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:54:04

@Ármándójózsi: Arctalanságom önmaga egy arc és nem álarc...Bármikor mehetünk sörözni!

Felis minor 2019.01.12. 18:55:22

@szociál: ha ő lenne az utolsó, akkor nem érdekel, de ha az igen valószínű forgatókönyvem szerint történnek a dolgok és én ülök a próbababa helyén, akkor minimum, hogy az Andrássy út gusztustalanul drága butikjainak a kínálatát vennénk fel a vacsorához. :-) Köszi, rajta van a bakancslistámon a sori, de lehet, most előbbre sorolom.

,, 2019.01.12. 18:55:36

@Cherie: a Renis dologban egyetértek, legalábbis egy részében - a testalkat, öltözködés más tészta, de hogy milyen az orra, szája, arról aztán végképp nem tehet - ezeket a hsz-okat igyekszem szkippelni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 18:56:00

@Angora Cardi: nem tudom, megmondom őszintén, 20 éve nincs fülbevaló a fülemben. majd megkérdezek egy igényes nőt.

@Hedo a nokedli szaggató: ilyen szíves invitálásra nem mondhatok nemet :) plusz még szeretitek a harry pottert is, rohanok :)

Cherie 2019.01.12. 18:56:39

Zsuzsu kivételével mindegyik jól kamuzik, adri professzionálisan nyomja

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 18:59:09

@Nyuszomuszo83: Irányodba való tolakodás számomra nem tolakodó, különösképp, ha a figyelmedet érdemlem...pusztán erény...!

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:00:10

@Ármándójózsi: nincs új a nap alatt(csak nem nil, hanem nihil:)

Cherie 2019.01.12. 19:00:15

@,,: köszi, jogos, csak most úgy túltengett és a nőket mindig jobban kritizálják ami nem fair

javier2 2019.01.12. 19:00:41

@Paic Róbert: robikám szerintem , ha ezt nyuszómuszónak a szemébe nézve szavalnád el és a végén megcsókolnád in vivo nem in vitro akkor talán :)

Angora Cardi 2019.01.12. 19:01:01

@Nyuszomuszo83: én nyáron szeretem azt jobban, most a málna és bordó :)
@úgymond olvasó mmkk: :))))))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 19:01:11

@javier2:
Rá kerestem, ő tényleg annyira gáz mint renyhe :)

@Felis minor:
Szinkronnal fent van 3 évad, rohadt jó :)

2019.01.12. 19:01:37

@javier2: Csak ha ott leszel és tartod közben a gyertyát :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:02:38

@Ármándójózsi: Jó a brigád! Mehetünk együtt! A nick-pojácák kizárva!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:02:39

@Paic Róbert: szeretőm lennél e hű csodálom? Míg a zuram sörözik a Józsival, addig tudunk titkos légyottot bonyolítani! Majd azt mondom @úgymond olvasó mmkk: -val @Angora Cardi: -val Cimilivel, Mókival, Csincsivel, Barbival, Hatsoumomoval és Királynővel csajosbulizok! Mit szólsz ehhez? Megfelel ez neked???

2019.01.12. 19:04:00

@Nyuszomuszo83: Minden megoldás érdekel ;-) :DDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:04:43

@Nyuszomuszo83: Miamanó? Mi ez a szervezkedés? Kasztráltassam magam?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:06:35

@Sanda.Ipse: Te is jössz! Nélküled nem megyek serezni!

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:07:16

@Nyuszomuszo83: Az urad a Józsival ÉS VELED sörözik!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:07:19

@Paic Róbert: gyönyörű, imádnivaló mint én! Olyan mint az avatarom!

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:10:39

@Ármándójózsi: nem neked írtam, hanem a többieknek:))))) Csak így egyszerűbb volt

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:10:44

@Sanda.Ipse: Azt iszol, amit csak akarsz, nálam jó vagy egyre (vagy kettőre is).

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:10:56

@Ármándójózsi: picshába lebuktam, csak mivel nem szoktam a pasis bulikat elrontani így gondoltam én is szervezek progeamot! Lecédáztál??? De hát csak elvi síkon futott a sztori nem a valóságban! :D
@UdvariatlanBolondvagyok: ó semmi, semmi kicsikém! Kitolnál félig velem a kasztrálással, meg ne próbáld, mi lenne velem? Most nekem hiszel vagy a szemednek???

Cherie 2019.01.12. 19:11:27

Lacika benyalja rolika dumáját, nem a többiek véleménye számít, hanem a nézőké..

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:12:25

@Ármándójózsi: én csak az citronyosat meg a belga meggyest iszom meg, legyen bor vagy iszok limonádét, de tuti nem zavarok??? :D

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:12:59

@Nyuszomuszo83: Jó, de ez is csak elvi "céda" volt!

Rozsgyi 2019.01.12. 19:15:07

@csillagporszem: a második, sajnos még sincs annyi esze mint ezt gondolja. Szerintem tényleg segíteni akar Lacikanak, csak sajnos úgy mint a sportszeletes csavo a reklámban.

javier2 2019.01.12. 19:15:40

@Sanda.Ipse: sztem is bor
vagy tequila bumbum

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:16:12

@Nyuszomuszo83: Miben zavarnál??? Nem a Kék Osztriga bárba megyünk! (Legalábbis remélem!!!

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:16:34

@Ármándójózsi:
Csak bekukkoltam 2 percre, de mintha el sem mentem volna... Ti szerencsére váltottatok más témákra, de a Roli ellenesek nagyon szívósak:) Ugyanazok a bejegyzések, mint az előző posztnál.
Jó szórakozást nektek az estére! Bye...

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:17:02

@Paic Róbert: hehe! Ez jött szembe ott:
youtu.be/MKpYVbvY4rU nem tudom volt-e már!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:17:34

@Nyuszomuszo83: Miattad megyünk szöszi....
József a király és egyben intéző...ugyan harmadik (mármint III.József, mielőtt félreérthető volna)...,de feltétlenül határozott a randiszervezés terén.....

javier2 2019.01.12. 19:19:07

@Sanda.Ipse: ez érdekes roli ellen mindig ugyanazzal jönnek
kicsit már unalmas

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:19:26

@Ármándójózsi: tudod hogy az elvi cédát most elnézem! :D Sem mobilos, sem fencefice sem csillámosok! Amúgy királynővel beszéltünk róla hogy kéne egy ilyen január max február elején! :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:20:38

Akkor most már javasolhatok magunknak a találkozó előtt egy kellemes zenét, meghallgatásra?
Itt van Nektek sok szeretettel: www.youtube.com/watch?v=1vrEljMfXYo&list=RD1vrEljMfXYo&start_radio=1

federti 2019.01.12. 19:21:29

Egész nap "otthon" vannak, sokkal életszerűbb a mackó/papucs, mint a farmer/ing/makkos cipő.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:21:31

@UdvariatlanBolondvagyok: jaaaa, hááát akkor naná ott a helyem! Juuuj akkor nagyon ki kell rittyentenem magam! Azt hittem nem randi, de ha randi, akkor én úúúgggyyy izgulok! :D Mivsn ha nem is tetszem???

Sanda.Ipse 2019.01.12. 19:22:02

@UdvariatlanBolondvagyok: @Ármándójózsi:
egy utolsó on topic: Roliék sajnos a legalapvetőbb szabályt felejtették el: "Divide et impera"

,, 2019.01.12. 19:22:44

@Cherie: fotókról mi a véleményed? Nem hiszem el, h ez volt a maximum, amit ki lehetett hozni belőlük

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:23:52

Kedves RTL Szerkik !

Szívből gratulálok a jól sikerült, egyszemélyes Renyhe "TrumanShow"-hoz ! Igazán parádésra sikerült adás volt ! A múltkori fényes szemű, lelkes RTL főszerki éppen ecsetelte az interjúban, hogy olyan sok dolog történik, hogy nem tudják bevágni a 45 percnyi főműsorba... Gondolom ezt az adást is izzó brainstorming előzte meg... (akkor a BV-ből miért tud meg néha több információt az egyszeri NÉZŐ ??? Gyökerek !)

Csak az a kár, hogy az összes a meetingen résztvevő sejtcsomónak, egy fényes, fekete LÓF@SZ járt a fejében, hogy hogyan is kellene elérni ajak és nyelv izgatással, hogy az arcukra ürítse a 1.5 liter lóóóggghheeecit !

Most megyek, és szemöldökcsipeszeket dobálok a Zasszony szemébe puszta "kedvességből" !

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:24:20

@Ármándójózsi: ezt a volt pasim hallgattatta velem!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:25:01

@Sanda.Ipse: Mehet! Bock Villányi Syrah....naaaa, az asztán!!!!Hiiinnye!

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:25:20

@Sanda.Ipse: Nem tudom, igazából fogalmam sincs, hogy alakulhatott volna másképpen, szerintem jelenleg lehetetlen megosztani az ellenfeleket én úgy veszem észre. Legalábbis Ők nem tudják. Csak saját magukat oszthatják meg a túloldalon. Mert innen úgysem fogadnak el semmit.

Felis minor 2019.01.12. 19:27:08

@federti: ők nem "otthon" vannak, hanem 36 milláért versenyeznek. Ne értsd félre, én sem az alapján ítélem meg a gyöksziket, hogy milyen textilt aggatnak magukra, de van aki igen. Egy jó taktikusnak ezt tudnia kellene.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:27:18

@mentorosh lecsó: Lecsóm! Nem engedélyezem, hogy báncsad Zasszonyod szemöldökcsipesszel, mert megdobállak naranccsal! Ha viszont ez az előjáték akkor ügyesen dobálózzá! Jut eszembe most kell menjek zélandra vagy sem? :D Te is jössz sörözni velünk és ez nem kérdés!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:29:11

@UdvariatlanBolondvagyok: aztán a szekszárdi meg smafu? Villány... cöhh! Van olyan borom amit csak naggyon különleges alkalomra tartogatok! :D

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:29:31

@Nyuszomuszo83: Nyilván ezt nem tudtam, hacsak nem én vagyok a volt pasid!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:30:12

@javier2: látom jó lesz a hangulat! :D

Mate4182 2019.01.12. 19:30:37

@Ármándójózsi: oh koszonom a szives invitalast! hova is megyunk? kozben kicsit elfoglalt voltam es lamaradtam kb 50 kommenttel :D

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:32:21

@Ármándójózsi: nem vagy a volt pasim ezt garantálom! :D Miért lenne örihari, a zene jó amúgy és nem haragszom a volt pasimra sem! ;)

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:33:12

@Mate4182: Nem baj, nem maradtál le igazából semmiről, ugyanaz a gitt rágás folyik itt folyamatosan.

2019.01.12. 19:34:07

@Nyuszomuszo83: Ezt a Zsóti gyereket nem lehetne kisöpörni a médiából. Vagy majd lesz egy Zs-G közös show. Na az lennek a kulturshokkk

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:34:34

@Nyuszomuszo83: Honnan tudod, hogy nem vagyok? És ha megváltoztam? A kedvedért?

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:34:50

@Nyuszomuszo83: Szívem mahagóni asztalának, aranyozott főtartó Anyacsavarja !
A Zasszony gestapós gyökerekkel rendelkezik, kifejezetten igényli ! :)))

Itt teregeted ki a privi szennyest te némber ? :))))

Ha én megyek sörözni, akkor ott tényleg SÖRÖZÉS lesz... Nem tinibulika és nem happyHollyday... csak a kőkemény igazság ! Vállalod némber ??? :)))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.12. 19:35:42

@Nyuszomuszo83: Másként mérem a küllemet, ha nem így volna, szót sem érdemlek...
Nem éreznél, csak látnál..., de így sem látsz, csak elképzelsz...,már te is mást szeretsz, mint a küllem....,kontúrok nélkül hatoltam beléd....ez van! Számít bármi is? Bármi is számít?:)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:35:51

@,,: a Lakatos Márkos fotók??? Adri szerencsétlen borzalmas, Renyhe olyan ribis, Vivi pinup csaj, Zsizsik is lehetne, de vhogy vagy túl photoshoppolták vagy szimplán elbaszotrak a képek, az instás képei jobvak, a fiúk jók, Greg meg, hááát csak greg és kész! :D

2019.01.12. 19:36:27

@mentorosh lecsó: Látom az Erő benned, óhh bocsánat veled van ;-)

Maximista vagyok 2019.01.12. 19:36:45

Na! GoT 3. évad pipa. Jól felbasztam magam.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:37:23

@UdvariatlanBolondvagyok: ezt gyönyörűen írtad meg! És minden szava igaz! Semmi kétség! ❤

Tökös... 2019.01.12. 19:37:32

Jö estét

A barátnőm, királynői státuszban megengedi hogy az udvaron mosakodjak meg egy lavorban...
Kezd felborulni nálunk is a házirend...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 19:39:10

@Maximista vagyok: mondtam én neked, hogy ne csináld, de nem hallgatsz az egyetlen retektársadra

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:41:01

@mentorosh lecsó: héééé a szennyest nem teregettem csak bekérdeztem, gondoltam üajd ha időd engedi megválaszolod! ;) ! Miazhogy naná hogy vállalom, imádok pasikkal lógni, hallgatni a disznó vicceket, csipőből válaszolni a csipős beszólogatásokra amelyek nem bántók csak pimaszak! Nagyokat nevetni!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:41:16

@Paic Róbert: ez már annyira sz@r, hogy egy ideje csak read-only vagyok...
Hiába olvasom a röhögtető öfiket/kommenteket, az epizódok minden kedvem elveszik a hozzászólástól...
néha az elfogyasztott sörmennyiség hatására böfögök ide vmit...

federti 2019.01.12. 19:41:18

@Felis minor: nem színészkedik, önmagát adja....ez is baj?

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:42:12

@Ármándójózsi: kizárt dolog! Az maga lenne a csoda! :D

2019.01.12. 19:42:55

@Angora Cardi: Na megyek szemműtétre mert nem látom ezekben a képekben az értelmet

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:43:16

@Nyuszomuszo83: ez esetben SÖRRE fel ! :))))))) :P

javier2 2019.01.12. 19:43:19

@mentorosh lecsó: teljes ekg , de ugy irnam a belevalobna nagy ritkán normális bejátszások vannak

,, 2019.01.12. 19:43:36

@Nyuszomuszo83: igen, sztem is, az instás képei mindegyik lemmingnek jobbak lehetnek, mint ezek a "profik":)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:45:06

@Angora Cardi: kicsi Nyuszim, miért akarod hogy visszajöjjön az aszaltszilvás csirkemellem, krumplipüréstől, céklástól?

Cherie 2019.01.12. 19:45:50

@,,: nem láttam, csak csoportképet. Az alapján jóval többet ki lehetett volna hozni belőlük, de nem ez volt a cél. Egyébként még reni olcsó kinézetén is lehetett volna javítani akár pin up stílusban is, de tuti hagyni akarták az original karaktereket..

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:46:03

@mentorosh lecsó: ha nem is sör de vmi innivaló lesz! :D ;)

2019.01.12. 19:47:05

@Nyuszomuszo83: felcsigáztad a gyomoridegeimet. Maradt még belőle? Küld fénypost!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:49:04

@Paic Róbert: nyisd az ablakot, persze hogy maradt! Édessós, finom lett! ;) kicsit bolondítottam rajta, mert iztelen volt! :)

Ármándójózsi 2019.01.12. 19:49:12

Közben én itt olyan nosztalgia zenehallgatásban vagyok, miközben olvaslak titeket, hogy na!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:49:20

@javier2: a BV-k túlnyomó többségéből ki kell vonni a 2 egysejtű "műsorvezetőt", és néha tatalmi infókhoz is juthat az ember... :)))

Cherie 2019.01.12. 19:49:30

@Felis minor: teljesen igaz és a ruha, kinézet, ha megfelelő segít a viselkedésben is.. nem kell kisestélyi.. casualban is lehet valaki perfect

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:49:50

@Angora Cardi: neked nyuszim mindent, tudod, szeri van! :)

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:51:05

@Nyuszomuszo83: a b@szott öreg és megfáradt testemet már csak sörrel frissítem !

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:55:11

@mentorosh lecsó: olyan helyre megyünk ahol lesz sör is, bor is! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:55:57

@mentorosh lecsó: amúgy ne túlozz, fiatalok vagyunk! :D

mentorosh lecsó 2019.01.12. 19:57:17

@Nyuszomuszo83: ha az ivadékokat elföldelem a "nagyanyónál", akkor a Zasszony is jöhet ???

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 19:59:12

csodálatos látni ezt a rengeteg kedves, vidám arcot és csillogó szemet. biztosra veszem, hogy mindannyiótokkal nagyon jó barátok leszünk.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 19:59:35

@mentorosh lecsó: ez nem kérdés, ez kötelező, a Zasszonynak ott a helye, nélküle nem is jöhettél volba, mert haza zavarlak, hogy nyalábold föl és azonnal prezentáld! Innen is puszilom! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:00:39

@úgymond olvasó mmkk: látod nem csak osztani tudok, meg torokra menni! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:01:45

aki tudja, honnan idéztem, az ügyes.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:03:00

ha jól tanultok, nem marad el a jutalma, de ha lustálkodtok, annak a következményei igencsak súlyosak!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:05:31

@Paic Róbert: dehogy késtél, nyisd újra, küldöm, van még mindig! :) amúgy jó lenne ha Zs is eltűnne, bár ő legalábbtud vmelyest értelmesen beszélni! Neee legyen kulturshow sskk.

Felis minor 2019.01.12. 20:07:01

@federti: már hogy lenne "baj"? Ez nem az én értékrendemről szól, egyszerűen taktikai hibának tartom, hogy ezzel nem foglalkozik, mert ez egy játék, ahol a facebook legaljának is imponálni kell sajnos. De ezt fent már kb. háromszor leírtam, csak más szavakkal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:10:53

@Maximista vagyok: megbeszéltük, hogy nem árulod el, nem? ehhh

javier2 2019.01.12. 20:12:20

@úgymond olvasó mmkk: tedd bundy mielőtt bement a kollégiumban?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:27:14

buzi rtl 2, megvágták a filmet. anyátok picsháját

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:31:08

@Maximista vagyok: akármilyen kartonpapírból főzött lőrét nem iszom ám ! :))))

0.5 bit 2019.01.12. 20:33:00

@Maximista vagyok: "vörös nász"

Az ütős volt.

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:33:25

@Nyuszomuszo83: "nyalábold föl "
ez a "nyal" ige igen sajátos használata, bár egyáltalán nem idegen tőlem ! :))) :P

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:37:16

@úgymond olvasó mmkk: meg, a köcsögök!
@Pancsamanó: szívesen! Amúgy én a ránéztem egy zsemlére és híztam egy kilót típus vagyok!

Mók_Ica 2019.01.12. 20:41:38

szasztok :))) mecsoda bulika van itten :))))
külön csajos és külön pasis vagy koedukált bulika lesz???

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:42:52

@Nyuszomuszo83: itt nem titok senki előtt, hogy szeretem a puncit !!!! :P :))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 20:44:06

alan rickman minimum egy félisten volt

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:46:27

@mentorosh lecsó: ha nem igy lenne élnék a gyanúperrel, hogy Greg nem hazudik a pánszexualitással vagy csak szimplán a fiúkat szereted!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 20:51:08

@Nyuszomuszo83: ha nem így lenne, akkor a Lóné Kedvencébe ajánlanálak !!! :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 20:56:53

@Mók_Ica: koedukált bulika! :D
@mentorosh lecsó: mijjaza Lóné Kedvence, a kék fürdővizem kiveszi az agyam!
Reklám helye, csajok, az avon új habfürdőjéhez jutottam hozzá tegnap goodnight sweetheart a neve asszem, kurva jó, türkizkék viz és szantálos illat,épp ejtőzöm!

Angora Cardi 2019.01.12. 21:02:09

True Detective 2. évada nem olyan jó mint az 1.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:03:21

@Angora Cardi: melyik igen? az rtl, alan rickman vagy a stupor? :))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:06:52

@Angora Cardi: de a zenék még mindig királyságosak.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:07:40

@hereverő heverő: ja, kérem, aki nem bírja az alkoholt :))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:09:00

@Nyuszomuszo83: lóné kedvence... nos. A kancák egy idő után férjhez mennek. Ezek után mit szeretnek a férjükben? Nem a zab az.

Angora Cardi 2019.01.12. 21:10:52

@úgymond olvasó mmkk: rickman :)
@hereverő heverő: Igen a zene az nagyon jó. Persze még csak 1 rész ment le, most a 2., nézem, de az 1. azonnal tetszett és végig itt tartott 8 részen keresztül megállás nélkül. Mondjuk itt a téma úgy látom kicsit kevésbé misztikus, az 1.-ben az is tetszett pluszban.

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:12:11

@Maximista vagyok: a "Staro" iható lőre !!!! :D :D :D Köszönöm ! :))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:12:29

@úgymond olvasó mmkk: Birom az alkoholt, csak néha túl sokan jönnek egyszerre.

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:13:00

@hereverő heverő: te mikor lettél LÓ szakértő ??? :)))) :DDD

hereverő heverő 2019.01.12. 21:15:34

@mentorosh lecsó: tesó! A csehek tudtak, tudnak és tudni fognak. Én postrizinske/nymburk rajongó vagyok.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:15:50

@Angora Cardi: nem csak a harry potterben volt jó, hanem az összes filmjében :))

@Maximista vagyok: te retek, tudtad, hogy catelyn stark szerepel a harry potterben körülbelül 5 másodpercet? :D

hereverő heverő 2019.01.12. 21:18:26

@mentorosh lecsó: tap-LÓ vagyok gyerekkorom óta. Csak értek hozzájuk?!

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:24:00

@hereverő heverő: szégyenszemre Ostrava-ba járunk ki a haverokkal, kézműves és ipari főzésű SÖRÖKET kóstolni... heveny mennyiségben :))))))

mentorosh lecsó 2019.01.12. 21:24:49

@hereverő heverő: hihííííííííí ! :D :))) Felnyerítettem ! :D :)))))

hereverő heverő 2019.01.12. 21:26:10

Végigolvasgattam a napi kommenteket, és eléggé elszomorított az eredmény.

"What we've got here is failure to communicate."

Jóéccakát mindenkinek

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 21:27:10

@mentorosh lecsó: @hereverő heverő: ó, egek nyíljatok meg, hogy erre nem gondoltam, fogom a mgi tanulmányaim, vidékfejlesztői képesítésem most baszom ki a 4-en! Mekkora szőke nő vagyok! De ezt így még ebben a formában nem hallottam! (De képzeljétek a Sertésné kedvencét láttam mikroszkóp alatt! :D)

hereverő heverő 2019.01.12. 21:29:59

@mentorosh lecsó: menjetek ki egxszer Nymburkba. A sörgyár bejáratánál van egy kis ablak ahol kikérheted amit gyártanak. Isteni!
Van benn egy kis tábla a gyár alapzatán Hrabal emlékére. Ő csak úgy engedélyezte hogy legyen emléktáblája, ha a kutyák le tudják hugyozni. Ezért van 20 centi magasan.

Angora Cardi 2019.01.12. 21:30:24

Hajrá Lekvárkirályfi.

hereverő heverő 2019.01.12. 21:33:08

@úgymond olvasó mmkk: kocsimba lenne ennyi ló, lehagynám vele Vettelt.

hereverő heverő 2019.01.12. 21:35:50

Nos rosszalkodjatok, sörözzetek, és legyetek jók. Szép estét.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 21:41:47

@hereverő heverő: Sirius meghal, hát hogy lehetne ez egy szép este? :))

csillagporszem 2019.01.12. 21:49:32

@Pancsamanó:
Szoli nem játszik, mert hipochonder vagyok és félek a bőrráktól (is) és a decemberben felszedett kilokat kínkeservesen fogom leadni tavaszig, de nem keresek kifogásokat, nem kellett volna annyit zabálni :)

nicu71 2019.01.12. 21:57:11

@csillagporszem: figyelj itt van a hőn reklámozott xls medical, amivel 2o kilot fogyott a nyanya. Most volt épp /annyira utálom

Mók_Ica 2019.01.12. 22:01:40

ancsa van mára nekünk :))) végre.....
lássuk lacika királyt

Dr.Zé 2019.01.12. 22:01:58

Ánnikóóóó ! Jó az abroszruhád!

Mók_Ica 2019.01.12. 22:04:02

ma is renyhe-só lesz???? mennyen má' haza..... pfffff

Oh my... 2019.01.12. 22:04:24

jóóóó estét fiatalok! ;) ha ma is tenyhe show lesz, máris kapcsolok odébb, adok 5 azaz ÖT percet ennek a szarnak...

Cimili 2019.01.12. 22:04:30

@Dr.Zé: csak le ne egye!
sziasztok! ma is renyhe lesz a fő műsorszám?

csincsilla72 2019.01.12. 22:04:40

@Mók_Ica: EKG
RETEK! Menjetek a picsába.

naezjó... 2019.01.12. 22:04:53

Hahó!
Azon gondolkozom, hogy Renike milyen saját vállalkozásba fog majd belevágni, mert közösségben, beosztottként nagyon szembe fog jönni vele az élet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:05:54

Jó estét.
Mire jövök, megint Renyhe-só?

2019.01.12. 22:05:56

@nicu71: Xarabbul néz ki. Kövéren jobban sunáztam volna. :-DDD

2019.01.12. 22:06:21

Hja, jójestét!

Oh my... 2019.01.12. 22:06:27

@Mók_Ica: pacsi, renyhét akartam írni én is, csak a gboard is iszonyodik a trampli házmesterpichától, broáf!

SZERKIK, BASSZÁTOK MEG, TI MOST SZÓRAKOZTOK VELÜNK??!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:06:29

Hoztam nektek banántot meg narancsot, jogy birjuk Renyhét vagy legalább sárgát hányjunk! :D

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:06:29

@naezjó...: vesz magának egy saját rudat és majd naphosszat azon fog vonaglani :)

tomi9425 2019.01.12. 22:06:40

Megint végig Renit kell hallgatni? Ahhhh

Cimili 2019.01.12. 22:07:01

@naezjó...: talán a 4-es út mellett fog melózni. azt szereti, ha alázzák.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:07:14

@oh..my...: eddig az van..... :(((((

@csincsilla72: igen, retek, meNNY a picsába.....

@naezjó...: remélem akkor is így fog viselkedni.... oszt vki leüti...

pomac 2019.01.12. 22:07:22

ejj majdnem kongatott lacika ,de reni befolyásolta és nem , pedig közel volt hozzá :D megnéztem volna milyen büntit adnak a szerkik

naezjó... 2019.01.12. 22:07:28

@SzabadEzANév?: oké, de mi generálja a bevételt? :D

2019.01.12. 22:07:32

@szociál: Remélem, Renyhe lesz az, akinek a zuccaajtó kinyílik.

Cimili 2019.01.12. 22:08:04

@Nyuszomuszo83: :DDDD olyan jószívű vagy Nyuszó:)

Tökös... 2019.01.12. 22:08:18

Roliék tultoltál...

naezjó... 2019.01.12. 22:08:39

@Cimili: úgy hallottam arrafelé amúgy is bevett mecénásnév a Csoki :)

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:08:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: sziaaaa! Az semmi a bulikára egyre többen vagyunk! Közös ülés és ivás lesz! :D Már csak idöponty kell!

nicu71 2019.01.12. 22:09:13

Renxhe fenyegetőzik, facen az egy bitesek felhordulnek,"milyen jol tette hogy beolvasott a gonosz öreg rolinak. Lacika egy csicska mehet vele haza.." Uristen. De el van ez baszva. Szerkesztők menjetek a fszba...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:09:33

Tiszta dedó, basszameg. Ez nekik szórakoztató?

Mók_Ica 2019.01.12. 22:09:34

@Nyuszomuszo83: én kérek.... sárgát akarok hányni.....

renyhe és a csupaszív csapat eléggé fordítva van bekötve..... szerintük roliék kötekednek és gonoszkodnak.....

Oh my... 2019.01.12. 22:10:33

@Mók_Ica: elkapcsoltam, szóljatok, ha lesz valami nézhető, pls, ez nem embernek való, hanem az egysejtű balf@szoknak.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:11:10

Kivetnivalot maga utan.
Bazmeg Ancsa.

naezjó... 2019.01.12. 22:11:12

A műsor legsötétebb órái ezek Anikó, te is tudod.

hétévszak 2019.01.12. 22:11:28

gyakorlatilag lóf.... se történik. megspékelve a semmin vergődéssel. tényleg hülye mindkét oldal.

Tökös... 2019.01.12. 22:12:10

Kenbaba történelem órát tart....
Kimaradt az emlékezetéből hogy voltak királyok akik hamar levágták a fejét az engedetleneknek...

javier2 2019.01.12. 22:12:20

DIÓS vagy gesztenyés kiflit?

Mók_Ica 2019.01.12. 22:12:43

lázadnak...... de fogalmuk nincs mit akarnak..... agyhalottak

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:12:45

@naezjó...: Arról nem volt szó hogy a vállalkozása bevételt is kell generáljon :))) azon lepődnék meg ha valami olyanba tudna fogni ami nem megy csődbe egyből :D

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:13:16

@Mók_Ica: van mézes mogyim meg paprikás mogyim is ám, bontatlanok!
Ez az egész egyre szarabb és unalmasabb! Végén a facen piedesztálra emelik a három idiótát!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:13:22

@Nyuszomuszo83: én szabályos rosszullétet érzek, míg nézem, de igazából.

Vegyék el a szavazási lehetőséget tőlük.

Oh my... 2019.01.12. 22:13:26

egyébként, csak kérdezem, ha a kretének lázadnak, az uralkodó osztály nem lázadhat? hagyják a pichába az egészet ők is, és szeva, legyen anarchia..... de most nem? én tuti hagynám az egészet, ha az egysejtűek is szabotálják a játékot.

pomac 2019.01.12. 22:13:56

honnan van reninek ennyi kajája

Tökös... 2019.01.12. 22:14:42

Gecik és csicskák...

Oh my... 2019.01.12. 22:14:46

Lekvár is nevetséges, már régen kongatnia kellett volna, mert ez igy csak kínos neki is, de nekünk, nézőknek is!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:15:02

nettó 2 perc után felbasztam az agyam
kész

Cimili 2019.01.12. 22:15:07

@pomac: olyan, mint egy hörcsög.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:15:08

@szociál: nem kicsit....

@Nyuszomuszo83: bármi jöhet..... hozok ropit ..... :)))) renyhe és greg péklapát pozitív....

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg .....

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:15:39

Ez van ha az ilyen inkompetensek mint ez a szívvel játszós csűrhe beszabadulnak a szerkesztők közé, zsoltikával az élen...

naezjó... 2019.01.12. 22:15:44

A szekunder szégyen lassan átvált primerbe, hogy nézem ezt a fost.

Oh my... 2019.01.12. 22:16:23

@Mók_Ica: kpszu drágém, tudtam, hogy rád mindig lehet számítani! :*

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:16:34

Lacika, kongass már, a kurva életbe

Angora Cardi 2019.01.12. 22:16:44

@hereverő heverő: jiiiiiiiiiiiiiiiiii ez jó volt :))))

javier2 2019.01.12. 22:16:50

csináltam zárt fb csoportot roli laci funoknak, vettem rudat táncolni hogy igazán életképesek legyünk a tiszta szív ellen ,itt összejövünk lesz sex meg sex.. kb ennyi

MosóMaca 2019.01.12. 22:17:11

Szerkesztők ebben a hidegben csak melegedni járnak be?! Halálosan dög unalmas és idegtépő ez a királyságos hét. Miért nem adnak valami feladatot?! Meg ezek az idióták se jönnek rá,hogy a büntetés,büntetés,büntetés helyett adhatnának valami feladatot,amivel lekötik magukat?! Lovagi torna, színdarab a király szórakoztatására,mittomén

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:17:17

Tudom, hogy utálni fogtok, DE rolu egy tohonya mikropöcs! Nem tudja őket kezelni, olajat önt a tűzre, dilettáns napközis bántalmazó. Grrrrr

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:17:19

Renyhe: maga az elv. Baszdmeg, Renyhe, te szeged meg a szabályt, ergo az a saját élvezd, hogy ezt így kell és mindenki más hülye.

Húzzon haza a hármas a picsába.

Lacika kongathat? Akkor miért nem kongat?

2019.01.12. 22:18:20

A kinyikatkoztatások (ismétlésének ismétlésének ... ismétése) a Mocsár 2.0 részéről megtörténtek, további diszkussziónak nincs értelme, és nincs rá lehetőség, sluszpassz.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:18:21

Lacika miért csicskult be????

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:18:24

@MosóMaca: ezt mondtam én is! Annyi fasza lehetőség van benne, de ezek még ehhez is málék

MosóMaca 2019.01.12. 22:18:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem figyeltem mostanában a műsort. Miért kongathat?

Cimili 2019.01.12. 22:19:25

@Nyuszomuszo83: szóról szóra ez jutott eszembe. a lekvárnál is lekvárabb.

2019.01.12. 22:19:35

Renyhe már parancsolgat, fenyeget.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:19:40

@Mók_Ica: pák-,szívlapát, malterkeverő, fángli, ütvefúró minden pozitívok!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:20:38

@Spitzbauer: igen, igen, igen! Én úúúúúgy élvezem, hogy minden esély morzsácskát tönkrevág ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:20:51

@Nyuszomuszo83: de mi a faszért nem kongat? A játék csak akkor játék, ha az idióta trió szabotálja?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:20:53

felgyújtom ezt a kibaszott villát

2019.01.12. 22:21:14

Lehet, hogy addig nem nézem, amíg Renyhe ki nem esik, mert mingyá széttöröm a tévét. :-DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:22:01

@Nyuszomuszo83:
Lekvár, ennyi.

Renyhe meg csöves dakota.

naezjó... 2019.01.12. 22:22:05

@úgymond olvasó mmkk: alibi biztosítva, az összes tűzoltó a város másik felére küldve.

tomi9425 2019.01.12. 22:22:28

@Spitzbauer: sajnos egyet tudok érezni

2019.01.12. 22:22:43

Az a segg Renyhén azért nem semmi. Úúúúúúúúúúúúútálom ezt a nőt. A nőktől elnézést.

Tökös... 2019.01.12. 22:22:52

Én Hunyor mellett vagyok, legalább is emberileg.....
Renyha és kenbaba társaságába dicsőség nem oda tartozni...

javier2 2019.01.12. 22:23:11

roli laci tengely pakoljátok meg a zsákos renit

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:23:30

A buzigyerektől meg a bandájától kérdezem mikor akarnak belenyúlni végre? Ja, a kurvaanyátokat!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:23:30

@javier2: az egész játékot másképp kezdtem volna!
Laci tudja, hogy a szívharcosai szerint rolika irányítja. Roli kinevezése ezen nem javított.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:23:47

Én már szerintem a diliházban lennék és kardoznék az oldalascsontokkal ha ezekkel kéne 10 percet együtt lennem egy bezárt szobában! Egyik sem normális! De az hogy mind ordít! Miért nem tudok ma is aludni inkább mint tegnap????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:23:58

jézuskrisztus, ezek megint összevesznek

Angora Cardi 2019.01.12. 22:24:03

Rajzverseny lesz és királynőavatás.
Renyhe zsuval uvolt.

Oh my... 2019.01.12. 22:24:12

@Hedo a nokedli szaggató: nem Rolinak kell őket kezelnie, hanem a királynak, ő az uralkodó - de csak egy lófaszjóska, nem király.

Tökös... 2019.01.12. 22:24:15

Na végre.... renyha és zsu.....
SZIVJÁTÉK !

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:24:35

@Hedo a nokedli szaggató: ez Lackó faszsága. Nincs önálló döntése? Ha nem tetszik neki, hogy nem tartják be a szabályokat, büntessen. Ha nem hajtják végre, ne sirjon, hanem döntse el, mit akar. Ha csicskulni, vállalja. Ha keménykedni, azt is. De ne bújjon Roli mögé. Egy alkalommal se mondta, hogy ez az ő döntése, nem Rolié. Akkor legyen tökös és adja át a koronát.
Lekvár, csalódtam. :(

naezjó... 2019.01.12. 22:24:40

@javier2: Nagyon bízom benne, hogy a hét után átértékelték az Adri-kérdés prioritását.

2019.01.12. 22:24:42

A "szeretet" végre a csoporton belül is utat talál magának. Nem is csoda, hisz Renyhe és Süsü is szeretetre méltó, oda is vannak egymásért rendesen.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:24:43

@naezjó...: ez az..... szekunder szégyen.... hogy rohaggyanak meg...... brooáf

@oh..my...: puszika, most gyere mert szünet van :))))) reklám után zsu és renyhe összeugat, rajzverseny lesz és lacika királynak királynőt választanak..... úgy láttam greg is kap vmi pozíciót....

javier2 2019.01.12. 22:24:50

hol vannak azok az idióták akik egész nap a dagadt renyhe mellett kampányolt?
jah apa kihúzta a rootert

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:25:11

@Maximista vagyok: azt olvastam elsőre belegyújtani!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:25:20

@szociál: hang nélkül biztos élvezetesebb lesz :)))

pomac 2019.01.12. 22:25:31

@Maximista vagyok: szerintem egyfolytában belenyúlnak egymás gatyájába ,nem elég az neked :)

2019.01.12. 22:25:44

@Maximista vagyok: EKG, EEG, ultrahang, röntgen, teljes vérkép, stb. :-DDD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:25:48

@oh..my...: elég sokszor inzézkedett királyi parancs nélkül, vagy szarul van szerkesztve az egész műsor

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:25:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem vagy te Vivi hogy 4-et szivj egyszerre! De megyek veled! ;)

Oh my... 2019.01.12. 22:25:59

@Nyuszomuszo83: én ignorálnám őket simán, csak a spanjaimmal beszélgetnék, szarnék rájuk, mintha ott se lennének.... másként ezt ép elmével képtelenség lenne kibírni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:26:13

fúbazdmeg. inkább megetetem a hörcsögöm, hadd harapjon széjjel, az is élvezetesebb, mint ez a fostenger

Mók_Ica 2019.01.12. 22:26:59

@naezjó...: a múltkor is így volt..... akkor is adrit akarták és gregre pakoltak.... remélem most renyhe lesz megszórva..... adri meg besunnyog a döntőbe....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:27:00

@úgymond olvasó mmkk:
Adjanak renyhenek egy vödröt és húzza a fejébe, legalább az arcát blorozzek ki, ne csak a bagozast.

javier2 2019.01.12. 22:27:05

@naezjó...: nem látják a fától az erdőt
sztem reni olyan dominanciát gerjeszt bent ,hogy nem tudják merre van a világosság

ibsen 2019.01.12. 22:27:19

Peti tegnap abban az ingben....mint egy negyvenes nő. Ki öltözteti?:-))

Szar ez a hét úgy ahogy van. Az egyik gárda uralkodik a másik a pórnép és egyébként is fasírtban vannak, garantált a balhé és ellenszegülés. Lacika gyenge, Reni mindenért lázad kész katasztrófa.Fos.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:27:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg!
Továbbra is azon élvezkedek, hogy renyhe kinyírja magát XD hiányzik neki csoki fasz :( mondjuk kint se kap belőle...

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:27:35

Sziasztok!
Húú, bassza meg. Az egekben a pulzusom, hülye pulzusmérő be is vonyított. :D De végre ismét egy igazi alja, alpári ribancharcot láthatunk, de csakis szívbű. Remélem Zsú lesz a királynő, hogy még nagyobb ék verődjön renyhéék közé. :)

Oh my... 2019.01.12. 22:28:05

@Hedo a nokedli szaggató: nem intézkedhet parancs nélkül, ő csak végrehajtó, ha azt tette volna, már égne a villa kb az egysejtűek lázadásától, szal tuti szarul van szerkesztve... ;) Lekvár meg ha alkalmatlan, miért nem adja ét a posztját valakinek?!

naezjó... 2019.01.12. 22:28:11

kitaláltam a best of büntetést Laci királynak és nekünk: Renike nem szólalhat meg x ideig.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:28:24

@Nyuszomuszo83: @Csakazértis én vagyok a királynő: f@szomatbazdmeg, nehogy itthagyjatok......... áááááááááááááááááááááá... futok

Cimili 2019.01.12. 22:28:30

@Nyuszomuszo83: nekem most cigizni sincs kedvem.

javier2 2019.01.12. 22:28:33

@Spitzbauer: ct mri spect gamma ct el vagy maradva tesó

pomac 2019.01.12. 22:28:36

viiv nem volt ennyire hisztis mint most reni és még őt nem tudták elviselni ,lehet most visszasírnák helyette :)

MosóMaca 2019.01.12. 22:28:45

@naezjó...: mondjuk egy hétig és akkor kisimulnak az idegeim

Pancsamanó 2019.01.12. 22:28:50

Szép jó estét!

Átkapcsolok ide, erre mire jövök? Greg gonoszságról beszél, Renyhe üvölt. Áh kár volt idekapcsolni. Nincs új a nap alatt.

Tökös... 2019.01.12. 22:28:50

Rolinak még mindíg nem esett le a tantusz....
Hogy talán renyhe lenne most a legjobb jelrakás...

2019.01.12. 22:28:51

@pomac: Szerintem nem véletlenül nem mutatták Kebab útját oda-vissza a vellából/ba: ZSótti lepippantotta, vagy inkább ő Zsóttit. Látod, ez a szerelem....

ibsen 2019.01.12. 22:29:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG! Nem csalódtam benne mert eddig is a riportban volt nagy arca a nézők felé hogy ilyen meg olyan lesz majd...Lassan vége a játéknak és még mindig Roli mondja meg hogy vegye a levegőt kb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:29:50

@Hedo a nokedli szaggató: mi lenne, ha mondjuk nem az lenne, hogy csakazértse csinálni, és lenne lehetőség játékra.
De ez fel se merül.
Egyikben sem

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:29:59

@Vérnyusszancska: de eddig élveztem a valóvilágos alja alpári ribancokat, de renyhe az első akitől hánynék

naezjó... 2019.01.12. 22:30:07

@Mók_Ica: @javier2: Greg, Adri nagy százalékkal jött vissza, még ha kalkulálható volt is. Ha okosak, akkor a bizonytalan most biztosabbnak tűnik. Illetve remélem :)

Cimili 2019.01.12. 22:30:37

@naezjó...: tegnap javasoltam a celluxos megoldást. jó szélessel ragasztanám le.

javier2 2019.01.12. 22:30:38

@ibsen: szia mobilos , a bőség zavara
melyik nickkel jöjjek ide?
námaszté

Oh my... 2019.01.12. 22:30:41

@naezjó...: és betartaná? és ha nem - mert tuti nem -, betartható lenne az vele bármilyen módon..?

Pancsamanó 2019.01.12. 22:30:41

@Vérnyusszancska: biztos ő lesz, vele nyeretnek meg mindig mindent. (tánc, testépítés, zőccségzabálás, fittness, stb.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:30:49

@ibsen: de basszus akkor meg ne bújjon Roli mögé, ezt utálom

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:30:53

@SzabadEzANév?: Én mondjuk eddig sem, de ezen nem veszünk össze, mert ami a fontos: renyhe ne maradhasson egy percet sem tovább. :D

Angora Cardi 2019.01.12. 22:30:58

Mona Lászlót kell megfesteni :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:31:51

@Hedo a nokedli szaggató: Csoki már ül a vonaton, és csak odajegyet vett, akárhová.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:31:53

Közben roli hárfázik és énekel.
Többi fest.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:31:58

@Pancsamanó: Most mondjuk nagyon örülni fogok neki, ha így lesz. :D
Jézusom, Roli büntet, tényleg szadista ez az ember... :D

2019.01.12. 22:32:06

Szegény Csoki, jó neki, hogy kiesett. Ezt a nőt 0-24-ben elviselni, boooooooooorzasztó!

javier2 2019.01.12. 22:32:13

@naezjó...: talán megvilágosodnak , de kivulrol konnyen mondjuk:))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:32:27

@SzabadEzANév?:
Legfosabb vv évad, ilyen kasztingot pffff

Tökös... 2019.01.12. 22:32:34

Kancellár fej nélkűl.....

nicu71 2019.01.12. 22:32:39

Roli idegörlő hárfafutamokkal sokkolja a népet

2019.01.12. 22:32:45

Na végre van min röhögni: Roller

Angora Cardi 2019.01.12. 22:32:47

Lacika lefejeztetné a hangja miatt rolit.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:33:18

@nicu71: én most tudok röhögni :D

naezjó... 2019.01.12. 22:33:36

@Cimili: maradék pedig mehet PP-nek :)

ibsen 2019.01.12. 22:33:50

Roli basztatja Reniéket a hangjával:-)))

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:33:56

@Mók_Ica: én idegállapotba kerültem a cigizés által és nem a vv miatt, így 3 perc alatt szivtam el...
@Cimili: kimegyünk ha vége lesz megint addigra lesz kedved megnyugodni! ;)

Pancsamanó 2019.01.12. 22:34:36

@Vérnyusszancska: szerintem vicces volt :)) Tud humoros lenni csak kevés hozzá a partner. De a hangja pusztítóó

Mók_Ica 2019.01.12. 22:35:35

megint renyhe óbégat.....

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:35:38

@Pancsamanó: Én is nevettem rajta. A hármas iszonyat jópofa lenne, ha a köcsög szerkesztők hagynák.
Baszki, renyhét megint pofán tudnám baszni...

2019.01.12. 22:35:55

Én a lábammal törölném a testedet

Tökös... 2019.01.12. 22:35:58

Rencsi teste..... aki percenként eszi le magát...

Angora Cardi 2019.01.12. 22:36:03

Reni megint ordit mert a torolkozot ratettek a festmenyre.

Pancsamanó 2019.01.12. 22:36:05

Renyhe beszél igénytelenségről. Jáajj.

hétévszak 2019.01.12. 22:36:15

Szentég Reninek habzik a szája

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:36:58

Rajta van a vásznon, az igénytelen, ledobva a székre az igényes. Földön csúszni és befeküdni bármelyik ágyba az igényes.

naezjó... 2019.01.12. 22:36:59

büntetés 2: 1 órán át a saját ordításait kell néznie-hallgatnia max hangerőn.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:37:13

most már a saját csapata is furán néz renyhére...... jaj, most már csak 3szor fürdik az 5 helyett.....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:37:14

reni némán olyan, mint egy pantomim. aztakurva

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:37:24

Már csak 3-szor fürdik Renyhe, leredukálódott az 5.

Pancsamanó 2019.01.12. 22:37:26

B+ megint a napi 3-szori fürdéssel jön. Ez a nő krva büdös lehet hogy ezzel kompenzál.

javier2 2019.01.12. 22:37:27

reni most átjött jó csaj vagy
csoki megvár ,de ma utazott el ausztráliába kenguru farmra

Cimili 2019.01.12. 22:38:15

@Nyuszomuszo83: nem bírtam ki, sutyiban elszívtam egyet, me ideg vagyok renyhétől.

Pancsamanó 2019.01.12. 22:38:36

@Nyuszomuszo83: biztos a a maradék 2 csak gyors seggmosás :) 3 ami rendes fürdés

2019.01.12. 22:38:41

@szociál: @Mók_Ica: Lehetne egy olyan szavazás, amikor szintikét kibaxták, csak most Renyhének kéne 1 perc alatt távozni. Az nem lehetne.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:38:52

Gregé tényleg kurva jó lett. Ez szerintem vitán felüli. :)

javier2 2019.01.12. 22:38:54

@Pancsamanó: vagy valami betegsége van
nyitott gyomor száj CU?

Tökös... 2019.01.12. 22:39:22

Kenbaba nyert... szívből...

naezjó... 2019.01.12. 22:39:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: artikulálatlanul ordítani: véleménynyilvánítás. Nem betartani a szabályokat: egyéniség, mindenkit elnyomni, ignorálni magához képest: gyerekkori álom.

hétévszak 2019.01.12. 22:39:31

A testéhez nem érhet akármilyen törcsi, de bármelyik pali beletörölheti az akármilyét? Ki érti ezt?

ewita 2019.01.12. 22:39:33

@Spitzbauer: támogatom! Nincs appom de letőtöm isten bizony!!!

ibsen 2019.01.12. 22:39:37

Reni milliomodik műbalhéja. Köszönjök, lapozzunk!:-)

2019.01.12. 22:39:56

@Pancsamanó: Ez a nő nem kurva büdös, hanem büdös kurva.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:39:56

Nah szépségverseny! Zsizsik lesz a királyné!

Cimili 2019.01.12. 22:40:08

@Spitzbauer: Úúúú mekkora ötlet! ekg

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:40:12

@Spitzbauer:
Basznak ezek a nezokre.
Szavazás állást se mutatnak.

javier2 2019.01.12. 22:40:26

csajok mi lenne ha összejárnánk és naponta 4x 5x fürödnénk?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:40:33

esküszöm, inkább legyen Zsuzsu a királynő, mint a Renyhe

pomac 2019.01.12. 22:40:33

@Pancsamanó: mi lesz a munkahelyén ott meg 6X fürdik ,megnézném mit szól hozzá a főnöke :D

Cimili 2019.01.12. 22:40:48

@Spitzbauer: :DDDDDDDDDDDDD erre is ekg

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:41:06

Hunor jobb mint a 3 fos, előbb dugnám meg..

Angora Cardi 2019.01.12. 22:41:11

Kezdodik a ket lamantin orditasa.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:42:14

@Cimili: jól tetted! @Pancsamanó: passz de kurva büdös lehet ha ennyiszer fürdik!
Naaa eszkalálódik a Renyhe-Zsizsik ordítás

ibsen 2019.01.12. 22:42:28

Reni akar lenni minden villamester, királynő, showman...:-)) UNALMAS

Cimili 2019.01.12. 22:42:48

renyhe: tipikus királynő alkat vagyok.

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:43:12

Királynő vagy kurva választás van most?

2019.01.12. 22:43:28

Renyhe nem őszinte: azt mondja, hogy mindenképp királynő szeretett volna lenni. Előtte meg azt mondta, hogy mindne álma az volt, hogy villeamester legyen. Pfhejjj. Most melyik az igaz? :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:43:36

áááááááááááááááááá aztakibaszott

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:43:39

@ibsen: az a helyzet, hogy max respect Rolinak, én a helyében már Lekvárt trónfosztottam volna. Rezignáltan tűri, hogy Lacika töketlensége miatt őt basztatják.

javier2 2019.01.12. 22:43:42

reni megint tök utolsó

MosóMaca 2019.01.12. 22:43:58

Meglepődünk,ha megint zsuzsu nyer?

Tökös... 2019.01.12. 22:44:08

Rencsi jól mozgott na...

2019.01.12. 22:44:09

Lackó helyében Kebabot választanám királynőnek, az vicces lenne.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:44:14

@Spitzbauer: amit karácsonykor mondott. Minden akar lenni.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:44:23

Lacika cuki nem bírálja őket a riportban. Pedig a lamantin testek..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:45:05

@úgymond olvasó mmkk:
Miss dél dakota, ez jó :)))))
Miss Banglades

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:45:06

@javier2: a víz árt. Látod Renyhét. Inkább igyunk. Az jobb. :)

Dr.Zé 2019.01.12. 22:45:09

Szóljon már valaki a renyhének ott bent ,h nem baj ha játszik de már nagyon túl tolja , ki fog esni az első párbaján.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:45:14

Renyhe nem királyné lenne hanem királynéni, Bözsi mama sehol nincs!-

2019.01.12. 22:45:15

Nem hiszem el...már megint “levetetkezve “ kell “csodálni Renyhét vagy Zsut....komolyan mondom nem fogom tovább nézni ezt a szart, ha megegyszer latnom kell igy oket

Angora Cardi 2019.01.12. 22:45:16

Mindenki elmondja miert lenne jo kiralyno.

Tökös... 2019.01.12. 22:45:26

Kenbaba konferanszié....
Nem rossz....

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:45:48

Adri mint egy ozorás drogos hippi

Angora Cardi 2019.01.12. 22:46:07

Kezdi a ket dög a vitat.
Reni zsunak: az eletben ezzel sokra fogsz menni?

Mók_Ica 2019.01.12. 22:46:23

renyhe jól felbassza zsut, mielőtt felvonul......

naezjó... 2019.01.12. 22:46:30

@Tökös...: ugyanez jutott eszembe, az első testhezálló feladata.

2019.01.12. 22:47:00

Megint produkalja magat Zsu.... mondjuk legalabb meg eddig nem nezett bele a kameraba, hogy az veszi-e ahogy szokta

Tökös... 2019.01.12. 22:47:19

Rencsi igazi királynő....

naezjó... 2019.01.12. 22:47:29

uh, hát itt minden pofon jó helyre megy.

Angora Cardi 2019.01.12. 22:47:30

Reniből kibujt az allat rendesen.

tomi9425 2019.01.12. 22:47:31

@Dr.Zé: Nagyon jól csinálja :D

Mók_Ica 2019.01.12. 22:47:59

mi lenne, ha nem a szív és őszinte csapat oszlopos tagja lenne renyhe és zsu..... ők így szeretik egymást..... höhöhöhöhöhö

Angora Cardi 2019.01.12. 22:48:09

Adnák, állítanák... zsu...

2019.01.12. 22:48:15

@Mók_Ica: Csakis szeretetből!

hétévszak 2019.01.12. 22:48:18

roli milyen beszédeket hallhatott életében, ha ez neki komoly volt? szentszar.

javier2 2019.01.12. 22:48:21

mondtam nektek zsuzsut renyhe redukálja

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:48:36

Azt mondja, hogy egy rossz szót nem mond a háta mögött renyhe. Ez hülye? Tényleg elfelejti, hogy veszik a kamerák. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:48:37

Legyen Zsu. Most azt mondom. Renyhe megérdemli, hogy semmit se nyerjen.

2019.01.12. 22:48:42

@szociál: Én is, én is, én is... !

pomac 2019.01.12. 22:48:47

én most elröhögtem magam ezen a vitán :D

2019.01.12. 22:49:00

Renhye Zsunak: “fogyatekos vagy”

2019.01.12. 22:49:36

@javier2: Na ne vicceljünk, szerintem max. takarítónő.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:49:44

zsu legyen a királyné, renyhe pedig legyen a legutolsó alattvaló

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:49:44

Most kéne Zsut kirántani onnan, Renyhe maradjon Greggel.

Maximista vagyok 2019.01.12. 22:49:52

@Cleveland55: vissza lehetett volna cigányozni.

Tökös... 2019.01.12. 22:50:08

Szép volt Zsuzsi....

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:50:14

Ha ez a szeretet egymás iránt ne szeressen senki basszameg! Ezt az alpári ordítást!

Cimili 2019.01.12. 22:50:14

azon drukkolok, h valamelyik dobja már meg a másikat, az meg vissza, oszt zárják ki őket.

ibsen 2019.01.12. 22:50:33

Reni tényleg undorító

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:50:44

@Spitzbauer:
Végre volt Happy end, renyhenek reszeltek :))))

nicu71 2019.01.12. 22:50:45

Zene fülemnek a kis... csörte. Remélem lesz még. Imádtam a kis csillámpónik vergődését.

pomac 2019.01.12. 22:50:50

most megint jól felhozta zsut reni ...idiota

naezjó... 2019.01.12. 22:50:50

na, az eskü vajon elég lesz, hogy összetörjön a szív a kiválasztáskor, vagy holnap ismét "nem úgy gondoltam" lesz a műsor?

2019.01.12. 22:50:52

@Tökös...: hát ha neked ő szép az a te dolgod

2019.01.12. 22:51:12

@ibsen: Hetek óta ezt irogatjuk itt neked (nektek :-)

Tökös... 2019.01.12. 22:51:13

@Cleveland55:

Amiért ő lett a kiráűlynő....
Ha nézed a műsort...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 22:51:24

azért na, egy kis elégtétel az, hogy nem renyhe nyert

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:51:24

@nicu71:
Zsu megpakolja renyhet jellel, és Roliek is

javier2 2019.01.12. 22:51:34

egy ilyen hierarchia játékban általában a hierarchia élén állók buknak el
kivétel ha az ellenfél tiszta szívből játszik

Angora Cardi 2019.01.12. 22:51:56

Esküvő szájrapuszival.

Greg reni zsut kibeszeli.

Tökös... 2019.01.12. 22:52:04

Kenbaba kinyilt.... ez kurvajó....

ibsen 2019.01.12. 22:52:07

Adri a nagy barát ott kussolt...No comment. Látom Greg és Reni is nagy barátok zsuval.

hétévszak 2019.01.12. 22:52:26

Ha ezt greg zsu-ra mondta, akkor megint bizonyította, hogy milyen tiszta ez a barátság

2019.01.12. 22:52:32

@Tökös...: Azt hittem a szep volt Zsu volt a valaszod...kedves 1 hete itt lévő Zsu fan

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:52:35

@úgymond olvasó mmkk:
Kinyirta magát renyhe ez az elégtétel, volt értelme végig kinlodni :)

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:52:38

Csak nem Zsuzsut beszélik ki a tisztaszívűek, csak neeeem? :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:52:40

Greg is de genya. Hát választott. Hátha a három fiú kihúzza most a trióból. Adri meg majd csapódik.

2019.01.12. 22:52:48

Végre Rollert kivették a xar szerepből: most Süsüt oltja ez a némber. Ahogy nézem, Magdi anyusnak öltözött. Csak Magdi anyus szebb volt. :-)

SzabadEzANév? 2019.01.12. 22:52:52

Kíváncsian várom a facebook népének szívcsoportos fele most ki mellé fog állni majd :)))

javier2 2019.01.12. 22:52:55

@Spitzbauer: jajj de vicces :))))))))))))

Mók_Ica 2019.01.12. 22:53:19

baszki, sírok...... a holnapi előzetesen..... házasság, nászút...... és greg kibeszéli zsut renyhének..... odalett az öribari....... mondjuk ez borítékolható volt..... zsóti ugyanígy "dobta" csillámvivit a végére......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:53:23

@szociál: sztem Csillámfasz is bukta a 70%-a 90%-át.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 22:53:29

Atyaúristen, Zsizsik táncol, Renyhe Vazul néni! Gondoláznak, mint az agyukban az az egy borsószem! Menjen ki mind a kettő a picshába!

Cimili 2019.01.12. 22:53:46

@Angora Cardi: vajon zsuról mondta gerg, h a kinti életben nem barátkozna vele?

2019.01.12. 22:53:48

@hétévszak: nézd, aki nem lát át tiszta szívéken, az maga is azon a szellmi szinvonalon tengodik mint ok

ibsen 2019.01.12. 22:54:10

Zsu ha ilyen szöveget levágott hogy Roliék lehidaltak annyira mégsem annyira hülye, mégha összelapátolta valahonnan amit mondott. Reni eljátszotta az összes patronját.Húzzon haza.

2019.01.12. 22:54:14

@Cleveland55: Szerintem ő nem tökös, hanem nunis, és biztos van mobilja is. ;-P (meg perpétumja is)

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:54:29

@Angora Cardi: Én nagyon remélem.
Ja, amúgy VV előtt megvolt a Se7en. :D Remek alapot szolgáltatott. :D

javier2 2019.01.12. 22:54:44

srácok csajok ha renyhe kiesik ez egy nézhető tv műsor lesz
kit és mit fogunk szidni?

Angora Cardi 2019.01.12. 22:54:57

@Cimili: igen, őt beszélték ki hogy elviselhetetlen szerintem

Tökös... 2019.01.12. 22:54:58

@Cleveland55:

Köszi a jelzőt.....
Ugye nem kell veled egyeztetnem ha véleményt mondok valami vagy valakiről ?
Köszike

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:55:35

Amúgy Renyhe elleni vitában Zsuzsu nagyon durván kiesett a szerepéből. Az elején egész normálisan formálta a szavakat és jóval gyorsabban pörgött a nyelve, de ami még fontosabb, hogy nem hülyeségeket beszélt. Meg is lepődtem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:55:40

@szociál: Roliék Adrira akarnak rakni. Ki a villamester? Ha Zsu Renyhét tesz, mert tartja magát ahhoz, hogy szívből tesz, akkor az csak 3-3, és villamester dönt.

ibsen 2019.01.12. 22:55:58

@Spitzbauer: Nekem konkrétan? Nagyon mellénézted hogy én Reni mellett lennék.:-)

Angora Cardi 2019.01.12. 22:56:01

@Vérnyusszancska: de jó! Én soriztam, belenezek bv-be lesz-e bejatszas aztan vissza a sorihoz

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:56:03

@javier2: Ezt a kis kellemetlenséget vállalom, csak essen már ki a büdös francba.

pomac 2019.01.12. 22:56:04

@javier2: ezen most jót nevettem ,van benne igazság :D

2019.01.12. 22:56:13

@javier2: akkor ott van még Zsu és Csillamfasz

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:56:30

@Angora Cardi: Jó szórakozást akkor neked is. ^^

javier2 2019.01.12. 22:56:46

greg reni zsu szövetség vékonyabb jégen táncol mint gondolnátok(jajj de sejtelmes volt)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:56:53

@Mók_Ica:
Tiszta szív csapat oszlasnak indult mint a vizihulla

2019.01.12. 22:57:03

@Tökös...: köszi a kerdest...
Ugye nem kell veled egyeztetnem, mielott velemenyt mondok barkirol?
Koszike.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:57:09

@javier2: majd aki idiótán fog viselkedni..... :))))

2019.01.12. 22:57:11

@Cimili: Persze, ez tiszta sor. Kebab azt látja az elejétől, hogy Süsü szefós Renyhe meg nem sszefós, azaz Renyhével lehet(ne) értelmesen beszélni, de túl késő már: túl sok volt a csillámfaxszeribari, meg a Renyhe-show is rosszul befolyásolja itt már a megítélést. Ezt nem látja a díszbuzink? (nem)

Tökös... 2019.01.12. 22:57:12

Ebben a játékban az a szép, hogy se renyhe, se kenbaba nem tud titokban lenni....
Ha kenbaba aljas, mert szerintem az, akkor ez ki fog derülni....

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:57:17

Remélem a szerkiknek lesz annyi eszük, hogy súgnak Rolinak, hogy renyhét pakolják meg és rakják már ki onnan.

Cimili 2019.01.12. 22:57:21

@Mók_Ica: azért mennyire undorító, h végig azt mantrázták, h ők milyen őszinték és őszinte szeretet él mindhármukban. lehullott a csillám róluk.

hétévszak 2019.01.12. 22:57:24

@Cleveland55: már hogy én nem látok át? nem egészen értem, kire mondod

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 22:57:56

@Vérnyusszancska: ezért nem szeret és szokott semmi olyanban részt venni, amihez kell egy kis önfeledtség, akár vita, akar játék, mert nem tudja hozni a felvett szerepet. A királynéjelölt beszéde se volt affektáló, mert idegállapotban volt. Csak gyorsan elsorolta, tök összeszedetten. Meg is lepődtek a fiúk

Angora Cardi 2019.01.12. 22:58:26

Az valakinek feltűnt h zsu ugy beszél: ADNÁK.. adnék helyett.

csillagporszem 2019.01.12. 22:58:41

Istenem hányok Renitől. Vigye ki csak szépen Zsut párbajra és repülhet haza. Mehet utána Greg is. Jó is hogy vége lesz ennek a vv-nek február közepén, ennyi hülyét egy kupacban még nem láttam :)
Hajrá Zsu, Lacika :D Tökcukik együtt és jó hogy végre vége lett a feszkónal, jobban áll ez Lacikának :)

ibsen 2019.01.12. 22:58:44

@Vérnyusszancska: Zsunál ez nem az első és nem szerepből való kiesés. Épp ő az aki mindig elmondja sokszor ordítva a véleményét Reninek is. Reni az aki állandóan főszereplő akar lenni a törölkőzős műbalhé tök felesleges volt nem is ez volt a baja csak egyszerüen sík ideg a nő már.

Tökös... 2019.01.12. 22:58:53

Hát.... Roli is kibukott a hatalomból, mert Hunyor megfurta a gyalázatost....

Cimili 2019.01.12. 22:58:57

@Tökös...: ki fog derülni??????? számomra már rég kiderült. vagy nem egy műsort nézünk?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 22:59:11

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Ezek után is adrira szavaznak renyhe helyett?
Akkor tényleg csicskak.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 22:59:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen, én is kezdek élni a gyanúperrel, hogy nem annyira hülye ő. Na persze nem is egy több Einstein, de jóval több van benne. És szvsz most ez a kibukás őszinte volt, totál máshogy is sírt.

Mók_Ica 2019.01.12. 22:59:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: a múltkor is adrira akartak, aztán megbeszélték, hogy gregre teszik.... csak nekünk nem mutatták..... sztem most renyhére fognak tenni....

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 22:59:51

Adri jól tette, hogy kimaradt vitából. De el is cseszte, hogy amint zsu kiment, hallgatta renyhét.

2019.01.12. 23:00:07

@szociál: jó, de megint ki nyerte a jatekot? Megint Zsu...eskuszom, nem hiszem el, hogy nincs szerkesztoi utasitas, es nem Zsut akarjak gyoztesnek...most is premier planban ahogy “szegeny zsut bantjak es maga ele bamulva sir”. Őt mindenki csak bantja, mert o tiszta szív blabla. Emlékezettek rá, hogy fogyatekvivi masodik lett, és fosoma 1....

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:00:16

@Angora Cardi: Azt is csak, ha a szerepben van. :)
@ibsen: Lehet, eddig szerintem nem látszott ez ennyire markánsan, de gondolom már fárad.

ibsen 2019.01.12. 23:00:17

Zsu a sulihéten sem volt hülye, bár elötte halálra izgulta magát, Era bezzeg le is csúszott a bukottak mellé.

2019.01.12. 23:00:26

@ibsen: Nekem a szeriöribari csapat egy és oszthatatlan (volt eddig).

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:00:29

@ibsen: Adri Renyhe barátja. Legalább nem állt mellette, ha már csak ült ott, mint egy tök.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:00:42

Több Einstein, na ezt jól megaztmondtam. :D

javier2 2019.01.12. 23:00:43

lehet megköveztek de ha reni kiesik a játékosoknak egy szerethető oldalát ismerjük meg...
mert ha van egy személy ,aki melletted üvölt egész nap az belőled nem a jó oldalt hozza ki hanem
az aprítós odabaszós oldalt ,amit nem szeretnél megmutatni és nem szimpatikus

Thats What She Said! 2019.01.12. 23:00:51

Ezek ketten holnapra már kibekulnek..ez az orditozos csetepaté náluk sztem meg sem uti az ingerkuszobuket, csak egy kis osszezorrenes volt. De majd kiderül. :)

Mók_Ica 2019.01.12. 23:01:32

@Cimili: már akkor sem volt hiteles, amikor mantrázták..... idióták.....

ma mit hozott nekünk hozéármándó??? ez mindig pornót néz otthon???

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:01:45

@javier2: Valahol én is reménykedem ebben. :)
@Thats What She Said!: A bejátszás szerint még ma is tartott a hirig. :)

ibsen 2019.01.12. 23:01:56

Győzi reklámozza a dévédéjit a VV9-nek. Ki vesz ma dvd-t? Plánáne nem VV-st.

Tökös... 2019.01.12. 23:02:05

@Cimili:

Igen, lehet kicsit elkéstem kenbaba jellemzésével...
Idáig csak sunyi volt, mostmár aljas is....

Pancsamanó 2019.01.12. 23:02:17

@hétévszak: Susuhoz képest komoly volt, eddig ha beszédet kellett mondani, 3 értelmes szót nem tudott helyesen ragozva egymás mögé tenni. Most kb. 4-et is sikerült :)

2019.01.12. 23:02:34

@hétévszak: A csillám hármast istenítők, akik nem látják át a rengeteg hazugságot, és színészkedést amit állandóan levágnak

Angora Cardi 2019.01.12. 23:02:45

Reni tancol a kiralynak mint egy debella.

pomac 2019.01.12. 23:02:55

nem kell nagyon beleélni magunkat, hogy az előzetes benne lesz a holnapi öfiben , volt már rá nem egy példa sajnos

2019.01.12. 23:03:07

Csoki ég mint a rongy: a nyóckeres haverjai biztos megkérdezték már: "Hö, te ezt megdugtad, hö?"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.12. 23:03:08

@Cleveland55:
Nem csípem Zsut se, de renyhet jobban utalom mint az ebolat

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 23:03:11

Átnyomtam, paramounthon Micsoda nő megy! Győzit meg üsse meg a guta!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:03:24

@Vérnyusszancska: jobban kell már koncentrálnia a szerepben maradáshoz. Így kihagyja a mókás dolgokat, de ugrik mindenre. Elfáradt. Pedig nekem speciel tetszene a normális Zsu. Nem olyan rettentő okos, de nem is buta és nem egy falusi liba. Nekem már mindig az instás képei ugranak be, ha látom. Az szimpi nagyon.

Tökös... 2019.01.12. 23:03:32

Ebben a mai részben, mondjuk úgy menetben, Zsu vitte el nálam a pontokat....

Angora Cardi 2019.01.12. 23:03:47

Mindenkit tancoltatnak egyenként.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 23:04:00

@Tökös...: gonosz, rosszindulatú, kárörvendő! Ez a mantrája.

2019.01.12. 23:04:14

@szociál: felolem mehet ki az utcaajton egyik a masik utan

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:04:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kár, hogy ezt találta ki magának. :/ Lehetett volna akár egy szimpatikus karakter is.

ibsen 2019.01.12. 23:04:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja most Renié? Múltkor Zsu volt neki az aktuális, nem tudom követni sajnos.:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:04:48

@szociál: nem tudom. Végülis ha a folytonos szabályszegést és visszapofázást nézzük, akár lehet is. Jó lenne.

Tökös... 2019.01.12. 23:05:07

@Hedo a nokedli szaggató:

Ha előttünk lebukott, akkor a nézők előtt is....

2019.01.12. 23:05:19

@Spitzbauer: dehogy ég.... te tudod hány “csokifélét” lehet látni a Népszínház utcában jóval gázabb nokkel?!

Mók_Ica 2019.01.12. 23:05:28

@Cleveland55: kiegyeznék azzal, ha bolondzsu lenne a 2dik..... de ne nyerje meg se ő, se greg

2019.01.12. 23:06:23

Na Lacika beleáll Rollerbe ?

2019.01.12. 23:06:26

@Cleveland55: Fene a kényes ízlésemet, és szégyellném. Nagyon.

ibsen 2019.01.12. 23:06:29

Rolinak még baja lesz az Adris dologból...kijárta magának végül is.

javier2 2019.01.12. 23:06:40

adri -roli kurvára összeillő pár de sajnos a csajoknak több kell , hunor
pedig neki hosszutavon nem kellene mármint hunornak
(nincs kövezés)

Pancsamanó 2019.01.12. 23:06:49

Ah gyerekek ma láttam moziban a Végtelen útvesztőt! Mit nem adnék ha inkább oda zártak volna be a szívcsapatot :) ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:06:54

@Spitzbauer: majd azt mondja Csokesz, hogy sötét volt, lyuk lyuk, csak a keret más.

Mók_Ica 2019.01.12. 23:07:20

a végén adri fog nyerni..... nézzétek.... rollerrel is együtt aludgált, hunyor hátát simogatja.....

a punci elveszi hunci eszét - by lacika király :)))) ez jó volt

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:08:08

@Mók_Ica: És nincs igaza Lekvárnak? :D

Mók_Ica 2019.01.12. 23:08:32

@Cleveland55: nem is baj.... most igaza volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:08:53

@Mók_Ica: azzal én is. És tartom, hogy azért ne, mert kihasználják.

2019.01.12. 23:09:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: kb a játék eleje ota, rendszeresen bele nez a kameraba, Ginu is mondta, hogy ha a kamera valamiert elfordul Zsu abbahagyja a monologot, felall, es elmegy a picsaba... Nyilvan nem egy okos teremtes, de borzalmasan rajatszik mindenre

Mók_Ica 2019.01.12. 23:09:11

@Vérnyusszancska: dede... pont azt mondom, hogy jó volt :)))

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:09:33

@Angora Cardi: :D
Ez a győzikés one-man show egy borzadály. A BV-re is Anikót követelem!

hétévszak 2019.01.12. 23:09:36

@Pancsamanó: és jó a film? megéri elmenni? :)

2019.01.12. 23:09:38

Az a laptop mindig beeszi az előző DVD-t? A fene az étvágyát :-DDD

ibsen 2019.01.12. 23:09:39

Roli is elgyengült már nem először a nagy taktikus kiesett a szerepéből:-)) De gáz.

2019.01.12. 23:09:58

@Mók_Ica: még vele is jobban kiegyeznek, mint barmelyik csillam team taggal

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:10:32

@Vérnyusszancska: igaza volt. Csak azt felejti el, hogy ő hányszor ücsörgött a trióval. Meg feküdt Zsu mellé. Lacika Adrit utálja.

hétévszak 2019.01.12. 23:10:46

mi lenne ha ennyi energiát tolnának az öfibe is, mint a bv összeállításába?

Mók_Ica 2019.01.12. 23:10:48

@Angora Cardi: vmi túrót kent a hátára...... undin nézett ki az a krém....

@Csakazértis én vagyok a királynő: én meg azért, mert nem szeretném.... :))))

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:11:11

@Mók_Ica: Amúgy Lacikán ma jól szórakoztam. Végül csak ügyesen kimászott abból, hogy a királyoskodásból ne jöjjön ki szarul. :)

Angora Cardi 2019.01.12. 23:11:28

@Vérnyusszancska: nagyon gá
A bejatszasok miatt nezem csak.

ibsen 2019.01.12. 23:12:21

@Cleveland55: Ginu már a levesben, szerintem örüljön annak hogy a friss kapcsolata nem hagyta ott a pecsába mikor kijött...ő is nézte a műsort. Kintről mindenki jól osztja az észt, Cinitől Erán át Csokiig.

Angora Cardi 2019.01.12. 23:12:26

Lacika odavan zsu festmenyeert folyton nezegeti milyen jo lefestette zs.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:12:31

@Cleveland55: szerep. Egyértelmű. Tudja, hogy mutatnia kell cbmit, mert úgy kerül öfibe. Ezt tőle hallottam legelőször bent, meg a legelején. Kishitű. Azt hiszi, a saját valódi személyisége nem lenne elég.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:12:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én úgy értelmeztem, hogy ő arra hívja fel a figyelmet, hogy Roli és Hunor folyton kampányolnak Adri ellen és mégis mennyit lógnak vele. Ő nem kampányolt a szercsikék ellen sosem.

Angora Cardi 2019.01.12. 23:13:38

@Vérnyusszancska: ari volt es van humora, nem ment le allatba jol fog ez jonni kesobb

javier2 2019.01.12. 23:13:58

tök jó hogy 11 után már lekvárról is humoros dolgokat vágnak be
ty mr kolosi

Pancsamanó 2019.01.12. 23:14:03

@Vérnyusszancska: igen, és egyre többet halljuk a hangját :) Jófejek ők a srácokkal és a durva hogy Greget is el tudom képzelni velük hülyülni de Greg a bolondnőket választotta. Bár sztem már lassan bánja ő is.

ibsen 2019.01.12. 23:14:07

győzike nemcsak a családod néz hülyének de a munkahelyed is kb, nyugodj meg:-D

Mók_Ica 2019.01.12. 23:14:15

@Cleveland55: én már elengedtem ezt a kérdést..... tulképp egyiknek sem adnám..... és már az előző szériánál is így voltam...... fosoma egy nyálasszájú takonyfiú.....

@hétévszak: lehet a bv-t csinálják a régi vv-sek és az öfit a profi csapat..... lelkes vs lelketlen brigád....

csincsilla72 2019.01.12. 23:14:50

@hétévszak: szerintem más szerkesztői csapat csinálja.

2019.01.12. 23:14:57

@ibsen: te miről beszélsz? Mert én arról, amit a nemtudomhanyadik naptol a nezok is eszrevehetnek, hogy zsu allandoan a kameraba nez pont amikor valamire rajatszik, vagy konfliktust general. Azert mert xy aki ezt szinten megerositette, kiesett még meg nem tortentte teszi ezt? Tobbet volt Zsu kozeleben mint barmelyikunk mellesleg...

Angora Cardi 2019.01.12. 23:15:07

Hunor olloval levagja az osszeragadt tesztat.

nicu71 2019.01.12. 23:15:20

@Angora Cardi: annyira aranyos.és még táncolt is és áhitatosan ücsörgött.A mi fiunk <3

Pancsamanó 2019.01.12. 23:15:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: kishitű helyett az olvastam hirtelen, hogy kistetű :)

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:16:31

@Angora Cardi: EKG
Én is. De rohadt idegesítő ez a gyökér is. Ilyenkor vajon tényleg elhiszi, hogy vicces? Őszintén érdekel. Ha netán olvasod ezt győzike, már ha tudsz, akkor légyszi válaszold meg a következő BV-ben, hogy te tényleg elhiszed-e, hogy vicces vagy, vagy csak a pénzért nyomod fullba a kretént? :)
@Pancsamanó: Ez a szerkesztők hibája. Óriási ziccert hagytak ki ezzel, akár megkockáztatom, hogy lehetett volna egy VV1-es új triumvirátus is. :)

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:17:03

Ne bazmeg, megint renyhe. Némítok... ekkora gyökeret.

2019.01.12. 23:17:08

@Mók_Ica: én ugy allok hozza, hogy ugyis megkapja valaki a nyeremenyt, akkor kapja a legkevesbe gazabb, legertelmesebb. De egyebkent egy idealis vilagban nem kapsz 12 evnyi atlagfizetest azert, mert 3 honapig 12 masik embert atversz, meg szineszkedsz a kamerak elott a nezoknek

Angora Cardi 2019.01.12. 23:17:30

@Vérnyusszancska: penzert nyomja ne legyen illuzionk

2019.01.12. 23:17:46

@Cleveland55: Valószínű, hogy Ibsen többet volt Süsü közelében :-DDD Valami barátnője, vagy az anyja, ahogy kiveszem :-DDDDDDDDD

hétévszak 2019.01.12. 23:17:53

@csincsilla72: @Mók_Ica: amúgy látom a bv-ben a kreativitást meg a rengeteg grafikai, vágó munkát, az hogy trash, az egy dolog, de itt ez a konszept.
az "fáj", hogy az öfibe meg szarnak bele. az utóbbi napok öfijei után én az összes szerkit kirúgnám a manóba.

Pancsamanó 2019.01.12. 23:18:00

@Vérnyusszancska: nagyon nem tudom az idei szerk. csapat mi a túrót csinál de hogy nem valók oda az tuti.

Angora Cardi 2019.01.12. 23:18:12

Szerki humor reni orditas neman alatta eminem zene, ugyes.

ibsen 2019.01.12. 23:18:15

@Cleveland55: Akkor ő a következő Oscar nominated mint Best Actress. Az RTL tuti felterjeszti:D

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:18:16

@javier2: Jó éjszakát! :)
@Angora Cardi: Biztos vagyok benne, de olyan jól esett így leírni. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:18:49

@Vérnyusszancska: értettem. :)
Csak kíváncsi lettem volna, ha nem Adri a személy. Akkor is ezt mondja?
Amúgy igaza van.
Mondjuk amikor Roli mondta, hogy többet kéne a fiúkkal kenni, akkor azt mondta, majd akkor csinálja, amit mondanak, ha ő is egyetért. Ha egyéni játék, mindenki azzal vakartatja magát, akivel akarja. Csak hát még egyéniben nem haladnak, ahhoz sokan vannak

2019.01.12. 23:19:18

@Spitzbauer: nem lenne meglepo...regebben nem mondom meg melyik jatekos haverjai is regisztraltak ide, és nyomtak a propagandat, csak a haverjuk inkabb feladta a jatekot

Pancsamanó 2019.01.12. 23:19:25

@Cleveland55: Aki elviseli Renyhét meg a zsizsikest annak simán adom a 36 millert.

Cimili 2019.01.12. 23:19:51

almafasz: arnold svarcze-néger.

mocskosmacska 2019.01.12. 23:19:56

Most nézem a videokat. A reni-lacika balhé alatt háttérben felmosó huncika tök jó.

Pancsamanó 2019.01.12. 23:20:08

@Cleveland55: VV6 Józsi? Asszem ő adta fel.

2019.01.12. 23:20:10

Te! A Győző felső fogsora tök mű. Tényleg kivehetős lehet.

2019.01.12. 23:20:30

@ibsen: hát véleményem szerint inkabb arany malna dijra eselyes

ibsen 2019.01.12. 23:20:50

Adri úgy simizte Hunort mint egy unott feleség kb:-)

Angora Cardi 2019.01.12. 23:21:13

@Spitzbauer: igen ezt vki irta tegnap, te voltal?

bel ami 2019.01.12. 23:21:21

T. Szerkesztők!

Tájékoztattak, miszerint Zsuzsu királynővé koronázása
(a megbeszéltek szerint) megtörtént.

Köszönöm, és további jó munkát kívánok!

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 23:21:24

@javier2: kit, naaa kit??? Hááát az összes többit! :D

Jó éjt Mindenkinek! Holnap itt tali! Puszaaa!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:21:29

@hétévszak: érdekes, hogy az öfibe Renyhe ordítozta a törölközőt, a bv-ben meg közben jót röhögött, röhögtek. Fasza egy összeállítás.

2019.01.12. 23:21:36

@Pancsamanó: nem...(az a vicc, hogy én ismertem ezt a jatekost es barati koret sajnos)

Mók_Ica 2019.01.12. 23:22:15

@Cleveland55: ez igaz.... tudom, hogy vki úgyis megkapja..... az én véleményem szerint ezek az emberek semmilyen tisztességes munkával nem tudnának ekkora összeget megkeresni..... ez az egyetlen lehetőségük van az életben. Persze van egy kivétel.... VV Attila. Róla nem gondoltam ezt sosem.

hozéármándó maga sem érti miről beszél, pláne hogy miért......

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:22:18

@Pancsamanó: Őket büntetném meg csak igazán, ezért mehetnének a kukoricára térdepelni. :D@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet, hogy ez lekvárnak is leesett? Én már nem igazodom ki rajtuk, de ez az össze-vissza vágásnak köszönhető szerintem. Ezért ismét csókoltatom a szerkiket.
@Angora Cardi: Nem baj, azt se csípem. :D
@Cimili: Ez is mekkora poén volt, egy órája hahotázom rajta. Ja, nem

Pancsamanó 2019.01.12. 23:22:38

@Cleveland55: volt más is aki feladta?
(VV8 Maci és VV4 Laci de ők eü okok miatt)

Pancsamanó 2019.01.12. 23:23:12

@Vérnyusszancska: kukoricára? Üvegszilánkra!! :)

ibsen 2019.01.12. 23:23:14

@Cleveland55: Zsu nem színészkedik többet mint más. Roli, Reni, Adri és Greg is tudja mit kell mondani mert veszik csak kevesebb drámával adja elő ugyanazt.

2019.01.12. 23:23:14

@Angora Cardi: Én. De tegnap tényleg megmozdult neki, ma meg a közelin nézem, hogy milyen szép fehér. Nem vagyok fogorvos egyébként, csak sasolok.

mocskosmacska 2019.01.12. 23:23:17

Csillámfaszoknak igazuk van, lacika és roli uralkodása baromira unalmas. Nagyjából ez az egész:
- rakodjál el, légyszíves!
- nem rakodok
- de rakodjál el!
- nem rakodok
- akkor állj a sarokba
- jó
- nem ihatsz vizet
- de iszok
Hulla unalmas.

Angora Cardi 2019.01.12. 23:23:29

Lacika ma is a hoemberrel dumcsiz mint tegnap. Enekel tancol. A new york new york-ot. Ez a vvbe kene nem a bvbe.

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:24:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az szerintem akkor volt, amikor már lehiggadt és nagyvonalúan megengedte az öribarijainak, hogy nevessenek vele egy kicsit. Na persze nem rajta, illetve rajta, de csillámfaszpóninak azt szigorúan hozzá kellett tenni, hogy természetesen igaza volt, csak a hangja volt vicces.

Cimili 2019.01.12. 23:24:48

na jó éjt mindenkinek, holnap ugyanitt!

Pancsamanó 2019.01.12. 23:25:05

@ibsen: a többi is színész, oké. De ők legalább élethű színészek (kivéve Renyhe mer' az tragédia). De Zsu ripacs. Egy rossz ripacs.

Angora Cardi 2019.01.12. 23:25:13

@Vérnyusszancska: pedig viccig volt :)))
@Spitzbauer: jo a megfigyelőkéd

Mók_Ica 2019.01.12. 23:25:21

@Cleveland55: gyúrós józsi? :)))) vagy gombi (vagy hogyhítták...... akinek picur volt a bnője és sírt mindig)??

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:25:30

@Pancsamanó: Uhh, nagyon rossz, de tetszik! :D
@Angora Cardi: Miért kerülne bele? Még megkedvelik a nézők, pfej!

ibsen 2019.01.12. 23:25:58

Ja Reni kivétel ő a drama queen kategória győztese igaz az Oscaron nincs ilyen kategória de itthon tuti nyerő lenne:-)

Mók_Ica 2019.01.12. 23:26:20

@Spitzbauer: mondta, hogy volt és megy fogorvoshoz

Pancsamanó 2019.01.12. 23:26:22

@Cleveland55: ó téényleg. El is feledtem, na nem volt mély nyomot hagyó :) Na ő kavart Dinkával.

mocskosmacska 2019.01.12. 23:26:27

Akkor most az lesz az adás, hogy csillámfaszok állnak a sarokba, a többi három meg a hálóban fekszik az ágyon?

nicu71 2019.01.12. 23:27:30

@Angora Cardi: nagyon édes volt .megsimizzük a buksiját :)
amúgy kicsit fellélegeztem,remélem a rosszul induló királyságának jó vége lesz.És a csipet csapatka fog megroggyanni!

2019.01.12. 23:27:33

@Pancsamanó: ráadásul nem mindegy “mit színészkedik”. Mindig gyűloltem a mindenen megsertodo, mindenen bogo es igy erzelmileg mindenkit kihasznalo, és masokat rossz fenyben feltunteto emberkeket.... talalkoztam mar néhany hasonlo nemberrel. Es rengetegszer evekig sikerult nekik a “szimpatia ebresztes”

Thats What She Said! 2019.01.12. 23:27:33

@Angora Cardi: és jó is volt :) bár O is valószínű produkálja magát a kameraknak, de annyira nem átlátszó mint Reni Oscar díjas alakításai.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:27:37

@ibsen: nem azzal van a gond, hogy figyelnek arra, mikor mit és kinek hogy mondanak, hanem hogy Zsu nem ez. Nem ilyen. Ez egy felvett személyiség. Nekem az sokkal jobban tetszik, mikor kiesik a szerepéből. Olyankor összeszedett, értelmes, nincs affektálás, túlmozgás. Szeretném látni azt a csajt, aki tavaly június előtt volt. A vörösesbarna, rövid körmű, világjáró napszemcsis Zsut. Komolyan.

Mók_Ica 2019.01.12. 23:27:39

@Cleveland55: óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó........ a lóri...... na, őt se kedveltem......

ibsen 2019.01.12. 23:28:04

@Pancsamanó: Nem gondolom hogy ripacs, az Reni kategóriája. Nem jó színész mert folyton kiesik az állítólagos szerepéből.

csillagporszem 2019.01.12. 23:28:15

@Vérnyusszancska: nekem az is meglepő, hogy Győzi ezért fizetést kap. Szerintem ő vásárolta be magát a belevalóba, hogy képernyőn lehessen :D

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:28:35

@Thats What She Said!: Mármint aranymálnás alakítására célzol? :D

Angora Cardi 2019.01.12. 23:28:59

@Vérnyusszancska: ah en anelkul is kedvelem kis josagos lekvar kiroá :)

Jo ejt, en is keresek vmi filmet.

Mók_Ica 2019.01.12. 23:29:03

@Pancsamanó: dinkával laci kavart.....

csillagporszem 2019.01.12. 23:29:55

@ibsen: Reniről nekem mindig Soma Mamagésa ugrik be. Így duplán rossz nézni a csajt, mert Somát se bírom :D

2019.01.12. 23:29:58

@csillagporszem: vannak akik fizetnek a tv szereplesert mo-n es kulfoldon is. Foleg nem hiszem, hogy 40 millat kapott a BVert az elozo szeriaban, mint ahogy nyilatkozta...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:30:48

@Vérnyusszancska: ja, láttam. De azon is majdnem megsértődött, hogy Greg is és Zsu is nevetett rajta.
De Renyhének az természetes, hogy miközben felbaszta Zsu agyát a kivonulás előtt és az sírt, akkor Renyhe nevetett rajta.

Pancsamanó 2019.01.12. 23:30:48

@Cleveland55: Zsu is ezzel ébreszt szimpátiát a nézők nagy részénél. Én is megsajnálnám, ha nem lenne ő maga is egy alpári ordibáló sokszor. Mert önmagában egy érzékeny emberrel szoktam szimpatizálni. De Zsu nem a jó értelemben érzékeny.

2019.01.12. 23:31:08

@Mók_Ica: Lóri “baratnojet” is Dinanak hivtak

csillagporszem 2019.01.12. 23:31:18

@Cleveland55: 40 millát kapott? 40 milla egy ilyen sz@rért? Gyönyörű.

Angora Cardi 2019.01.12. 23:31:45

@nicu71: kicsit engedett azota kevesebb az orditozas, tartom ha kemenykedik csak cirkusz lett volna... meg akarmi van ugyse tetszik senkinek semmi :)))
De mi buszkek vagyunk :)

2019.01.12. 23:31:58

@csillagporszem: miben hasonlit Reni Somamamara?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.12. 23:32:08

@Angora Cardi: jó éjt.
Én meg megyek aludni, holnap vár rám 10 km futás a latyakban. :)

Pancsamanó 2019.01.12. 23:32:38

@ibsen: Zsu is kiesik. És az ordítása vegytiszta ripacskodás. Megtalálta egymást az a 2 nő, nem hiába vitáznak folyton: 2 dudás egy csárda...

2019.01.12. 23:33:21

@csillagporszem: azt mondta. En el is hiszem meg nem is. Amig az xfaktoros hulladekok is milliokat kapnak a “zsurizesert”, ki tudja...meg stohlbuccer...akkor akar gyozike is kaphat

mocskosmacska 2019.01.12. 23:33:23

Ez a király játék a legalja. Így elbaszni valamit.

csillagporszem 2019.01.12. 23:33:48

@Cleveland55: a habitusuk meg a gesztikulálásuk, nekem erről tényleg mindig ő ugrik be. Jó Soma nem egy ilyen idegbeteg, vagy kitudja, őt nem látom milyen a való életben, de a pörgésük az nagyon hasonló :)

Vérnyusszancska 2019.01.12. 23:33:55

@csillagporszem: Számomra is döbbenetes, hogy ezt a kretént jegyzik még valahol, de hát ez a Való világ. :D
@Angora Cardi: Szép álmokat! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Elképesztően egy rosszindulatú, gusztustalan ember. Pont azok a jelzők igazak rá, amiket másokra mond. És teljesen mindegy, hogy az RTL ezeket a dolgokat hogyan vágja, életlében nem örült még másnak, csak magának.

Mók_Ica 2019.01.12. 23:33:59

@Cleveland55: bakker.... pumped gabó volt nőjével is kavart ..... belterjesek ezek nagyon.....

Pancsamanó 2019.01.12. 23:34:07

@Mók_Ica: az egy másik dinka volt :) Edinka :)

2019.01.12. 23:34:54

@csillagporszem: azert sem ertettem, mert nekem Somamama inkabb egy fuves hippi

ibsen 2019.01.12. 23:35:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem ismerem Zsu életét és a többiekét sem ennyire nem nyomoztam utánuk. Viszont Roli sem az a hétpróbás taktikus csak egy szerencsétlen aki nem meri az érzelmeit felvállalni egy ilyen játékban mert fél hogy akkor veszíthet, Reni aki rátesz egy csomó lapáttal és kifejezetten a nézőknek játszik és sík hülye sokszor, Greg aki inkább taktikus mit szív ember nem azért tart ott ahol mert nem tud gondolkodni bár az intelligenciája elég alacsony. Zsu sokszor tök váratlan kérdésre sem tud hirtelen jól válaszolni máskor meg "brillírozik" szerintem sok a hiányossága de a hármasból még ő maradt meg a a legemberibbnek. Inkább ő a nők közül mint a köpönyegforgató Adri és az idegesítő Reni.

Mók_Ica 2019.01.12. 23:36:25

@Pancsamanó: igen, már rákerestem közben :)))) köszi :)))

2019.01.12. 23:39:00

@Mók_Ica: kapasbol “kulsos” szerintem mar reg nem kerulhet be a vvbe. Csak aki a belterjes “celeb” vilaghiz kotodik valahogy. VVV is Krisz es Mici haverja. Ánusz Somae, Soma Pumpede, Pumped megdugta Anuszt, VV7 lacci Éden(mandula) Adam haverja, Gyozike haverja Radics, Lóri az egyik legtöbbet haknizó magyar RNB? Enekes haverja stb stb

Mók_Ica 2019.01.12. 23:43:13

@Cleveland55: belterjes szakma.... tényleg egymás pöcsét szopkodják...... én kérek elnézést

ibsen 2019.01.12. 23:47:28

@csillagporszem: Soma Tavasztündér Mamagésát ha még így hivják én sem csípem, de nem gondolom hogy egyformák lennének csak egy dologban igen hogy fontos hogy a középpontban legyenek.

ibsen 2019.01.12. 23:48:19

@Mók_Ica: Hiteles és elfogulatlan:-D

csillagporszem 2019.01.12. 23:49:30

@ibsen:
Greg nagy csalódás. Ő rendesen megjátssza magát. Azt mondja Zsu-nak, hogy kint is barátok leszünk és különpeges vagy blabla, majd most meg a háta mögött benyögi, hogy kint szóba se állan vele? Ki akkor itt az őszinte. Nem tudom mennyire színészkedik Zsu, de most az látszott, hogy nagyon szarul esett neki mikor Reni lefogyatékosozta, úgy sajnáltam szegényt. Lehet hogy hamar felkapja a vizet, lehet hogy sokat bőg, de nem tudom elképzelni, hogy ő Greggel taktikából barizna. Mióta többet van Adrival egyébként azóta sokkal kevesebb ilyen nagy kiakadása van, sokkal normálisabb mióta Greg meg Reni egymás seggébem vannak.

2019.01.12. 23:51:44

@ibsen: Mindkettő egy tehén. Erre gondolhatott a szerző.

És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy joccakát mindegykinek!

mocskosmacska 2019.01.12. 23:59:53

Mi miatt olyan fontos minden lánynak, hogy ő lehessen királynő? Én leszarnám.

nicu71 2019.01.13. 00:00:28

@Mók_Ica: egy kommentet idézek /Marijja néni megjosolta ,de honnan tudta? "belenézett a forgatókönyvbe"
de remélem nagyon férenézett valamit, mert renikét ezek után el kell engedje a retekkanális.

zeddez 2019.01.13. 00:02:21

@Pancsamanó: meg a VV4-ben az az ex-kommandós/testőrcéges László
becsicskult, amikor 6-n(?) voltak, nem bírta a stresszt

Mók_Ica 2019.01.13. 00:02:34

@ibsen: az még hagyján, de milyen tehetségesen jósol :))))

@nicu71: ezt, amit leírtak, forgatókönyv nélkül is mondhatta.... annyira szarcsi.....

ibsen 2019.01.13. 00:07:21

Zsunak le kéne szakadnia erről a két némberről (Greg is ez a kategória) lacikával jól ellennének esetleg Hunorral is, Adri a kétszínűségével dettő. Magyarul nem kell neki a két pióca a hátára vérszívónak.

ibsen 2019.01.13. 00:15:22

@csillagporszem: Greg eléggé simulékony. Erának is eljátszotta a szaunában hogy megbánta hogy miket mondott rá a háta mögött, aztán 1 héttel késöbb a nyugiban ugyanúgy dumált a háta mögött.

Dauda András 2019.01.13. 02:03:29

@Cherie: Rolinak Aputeste van valóban, de egy percig nem utalt arra, hogy ő szuper kívánatos lenne.
VV REni épp most adtra elő hogy királynő alkat...

2019.01.13. 07:01:54

Nagyon kár ezért a hétért. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Lehetett volna adóztatni a népet, és akkor előkerült volna a som rejtett dolog amit a király megoszthatott volna a néppel. Aztán én választottam volna ágyast is magamnak. Lehetne szertője is a királynak aki miatt majd elválik. Ha meg a kancellár nem engedi akkor esetleg lefejezteti. Vagy pl vacsoránál annyi alatt való részesülhetne plusz kajába ahány uveg kolát meg tud inni egymásután két perc alatt Reni. Azt ha nem.megy az ötödik akkor Zsu majd haragudna rá, hogy nem volt kitatóbb a barinője. Amúgy várható volt, hogy bomlik a szív csapat. Hazudni és megjátszani nem lehett hosszú távon. A kamera augyis látjaaz arcvágásokat is. Szóval kár a hétért. Humorral a csipet csapatot lehetett volna bomlasztani. Pl. Adrit beengedni aludni a hálóba. Tutti renyhe kikészült volna és elkezdte volna furni. Vagy Gregnek folyamatosan jutalmakat adni és közben kacsintani rá. Előbb utóbb benne is kezdtek volna kételkedni a lyányok. Stb.

Magentax 2019.01.13. 07:08:55

@Paic Róbert: Jó ötleteid vannak :D Sajna ezek sokkal ostobábbak annál, hogy "minőségi" játékot láthatna tőlük az ember.
A szerkik is teljesen szabadjára engedték ezt az évadot, semmi korlátozás, melegvíz-, kaja-, cigimegvonás, tényleg csak a legkirívóbb esetekért büntetnek - pedig a szabályzatban benne van, hogy mindenben részt kell venniük, mégis némelyik agyhalott időnként kivonja magát és sértődötten elvonul. Én pl. Laci királyt is megbüntettem volna, amiért lebaszta a földre a koronát és a palástot.

Magentax 2019.01.13. 07:14:24

Egyébként meg, nagyon úgy néz ki, hogy az RTL teljes erőből nyomatja Renyhét, pl. abban a BV-ben is, ahol Csokker volt a beidézett díszpinty. Végig Rolit és Zsuzsut ekézték (nem tudom, régebben nem volt tilos a műsorvezetőknek állást foglalniuk?), Renyhe meg egekig lett magasztalva - pedig ezerszer nagyob kamugép és hisztispicsa, mint Zsuzsu.
Ráadásul, ezzel az összevissza vágással gyakorlatilag az ok-okozati összefüggéseket is átvariálhatják - már, ha Zsótika egyáltalán tudja, ez mit jelent.
SZERKIK!!!!!!
Nagyon, nagyon, nagyon gyatra munkát végeztek!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:18:12

Hihihiii!!! A legnagyobb jelenet vitathatatlanul az, amikor a két észlény egymásnak esik a hálóban.
Amikor az ideg-gyógyó osztja a kettyóst, hogy ki a hülye! Parádés!
Na, majd a "tevagykuplungos", üdvözlényanyádat" égzengés közepette, kinyílik az ajtó és a művészné krokodilkönnyek taraján gurul ki a szőnyegre, és pityeregve szipogja el a dél-dakotai Függetlenségi Nyilatkozatot....
Ááááá,,, hát ezta tragikomédiát, Alföldi mester sem tudta volna jobban szétszálazni....
És a tud-nák, megváltoztat-nák ragok használata, külön a jelenetbe passzol....
Mit van mit mondani...? Éljen a királynő!!!D

Cherie 2019.01.13. 07:19:41

@Dauda András: jah csak nem apuka és a fő gond az igénytelensége ami persze az ő dolga

és kinek mi a fontos, ő azt nyomatja mennyire taktikus, meg okos -ami szintén nem igaz

Nem Renit védem szerencsétlen is gáz, ő ordibálósan az, a másik somolygósan

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:22:30

Roli hárfás műsora OMG volt! :DDDDDDDD Lacika kommentje Roli hárfás ének előadásáról utána a riportban ugyancsak! .-DDDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:26:11

@Magentax: Már kár ezen nyűglődni, minden ötödik komment szidja a szerkesztőket az elejétől fogva. Talán a kezdeteknél még volt létjogosultsága, mára kissé okafogyott.
Ez van! Hozott anyagból dolgoznak, amit hoztak az is szar, akik hozták azok is szarok....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:26:11

@Paic Róbert: Én nem így látom. Nagyon nehéz ugyan végignézni a műsorokat a sok vezekedés és óbágatás miatt, de csodálatosan kihozza a karakterek jellemét ! Tudjátok, hogy nem voltam annyira a tuja hármas híve, de Roli sokat javított nálam a napokban, Lacika pedig továbbra is viszi a prímet. Jelenleg Lacika-Roli-Adri hármas döntőt szeretnék.

2019.01.13. 07:27:42

A való világos dvdk tuti, hogy az ncore-on le lesz tiltva. Renyhe milyen spontán felkínálta magát lábtartónak. Biztos rutinja van a lábtörlő szerepben. Csoki mellett is gyakorolt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:31:04

A portrék szerintem jobban sikerültek, mint amit kinéztem belőlük. Az 5. portré értékelésénél Lacika spontán kommentje: "A francba ez büntetés..." :-DDDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:33:19

@VV Erőlegény: És az az elkínzott pofa, amiket Laszka vágott közben..!!.DDD Ááá, csóró..!
Tappogtatott a talpával és besüppedt a trónba! Mintha az idegszálai lettek volna a húrok és Roller azon pengézne...DDD Brutál!!!

2019.01.13. 07:33:20

Lacika amúgy nagyon magányos

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:35:56

@VV Erőlegény: Nekem, egy Bengáli fekete kecske ugrott be...DDD

2019.01.13. 07:36:40

Renyhe seggét nem lehetne a továbbiakban kiblőrözni. A 18as karika is kevés hozzá

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:42:49

@Paic Róbert: Amúgy is melankolikus, introvertált személyiség....Nem igazán tud mit kezdeni az őrjöngéssel, egyszerűen nem érti. Valószínű, hogy a külvilágban menekülne, de itt nem teheti, ezért sok esetben csak szemlélő, mintegy kívülálló.

2019.01.13. 07:44:57

Győző abszolút pártatlan. Ez igy nem fair.

Im just here for the comments 2019.01.13. 07:45:30

@Dauda András: érdekes olvasni, hogy ha egy pasi lép egy vágás előtt lévő disznó súlycsoportjába, az kedvesen csak "aputestű".
A lányokon bent, ideértve Erát meg Vivit is, összesen nem volt annyi felesleg, mint Rolin egy személyben, ennek ellenére közülük mindet sikerült már itt valakinek ledagadtoznia vagy egyéb jelzővel illetni, leggyakrabban az undorítóval.
Csak érdekességképp.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:47:20

@Paic Róbert: Most már megvan a szíve választottja. :-D

2019.01.13. 07:47:22

@UdvariatlanBolondvagyok: kár érte, nem tudom mit látták benne a szerkesztők. Jópofa, de totális melléfogás. Pedig kedvelem. De nem érdemli meg a 36 milliót

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:50:44

@Paic Róbert: Miért nem? Pont azért érdemli meg mondjuk, mert láthatóan szenved, de végigküzdötte, és uralkodik magán. Nekem ez nagyon imponál, különösen egy ilyen idegbeteg ember mellett, mint Reni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:52:19

@UdvariatlanBolondvagyok: ÚÚh bakker, ez felért egy hét tömény Renivel. :-D

2019.01.13. 07:53:27

@VV Erőlegény: aki renit zsut es greget is elviseli non stop 3 hónapon át az mindent megérdemel nem csak 36 milliót

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:54:25

@Im just here for the comments: Attól függ milyen kocsija van..., ha X5-ös akkor édesmackó, ha zsigulija, akkor kövér disznó...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 07:54:54

@Paic Róbert: Greggel szerintem nincs nagy baj elviselhetőség szempontjából.

Magentax 2019.01.13. 07:56:25

@Im just here for the comments: Igen ám, de Roli viszonylag ritkán ugrál picsaszoknyában vagy egy szál tangabugyiban az asztal tetején. Roli nincs elájulva magától és nem mondogatja a tükörbe/kamerákba, hogy ő milyen kurva jól néz ki, mint Renyhe. Arról nem is beszélve, hogy a mérleg szerint Renyhe dagadt meg a legjobban - sikoltozott is miatta, ezt láttuk, hallhattuk egy héten át - most meg újra kétpofára tömi az egyre dagadtabb testébe a nasikákat.
De ezen a szinten említhetném Zsut és Adrit is, a beköltözésükhöz képest kétszer akkorák, viszont folyamatosan mutogatják habtestüket - Roli meg nem tesz ilyet.

2019.01.13. 07:56:37

@VV Erőlegény: dehogy nincs. A sok manír meg képmutatás és buziskodás. Te kibirnád? ;-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 07:59:26

@Paic Róbert: Kell ilyen jellem is a csapatba! Érdekes látni az igyekvő alkalmazkodást, a kibillenést a megszokott komfortzónából. Laszka kissé ügyefogyi, de egész jól lebeg...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:00:56

@Paic Róbert: Engem nem zavar, főleg nem zavarna, ha ebben a játékban lennék. Az élet színes, Gregnek is vannak értékei. Hopmesterként is jól teljesített.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:02:56

@UdvariatlanBolondvagyok: Hozzáteszem ebből a vitából messze Zsuzsu jött ki győztesen közülük (legalább is nálam).

2019.01.13. 08:03:00

@VV Erőlegény: színésznek és konferansziénak kiváló ezt el kell ismerni. De mint ember nálam megbukott.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 08:03:34

@Angora Cardi: Persze, ha bátorkodnál kijavítani, akkor egy okostojás, többdiplomás senki vagy, akinek hitvallása a gonoszság!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:05:16

@UdvariatlanBolondvagyok: Re: "Ááááá,,, hát ezta tragikomédiát, Alföldi mester sem tudta volna jobban szétszálazni...." EKG! Aki azt mondja, hogy ez a széria rossz, az ne nézzen több realityt ! :-D

2019.01.13. 08:06:19

Renyhe és Greg megágyazott Zsu győzelmének. Amúgy érdekes csavar lenne, ha Zsu most átmenne Adrival a fiúkhoz. Kíváncsi lennék ott mennyit változna. Mutathatna magából egy másik szerethetőbb oldalt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:06:41

@Paic Róbert: Robi sztem az értékeket keresd mindig a karakterekben.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 08:08:11

@VV Erőlegény: Teljes mértékben...Mondjuk nehéz lereagálni egy feléd vágtató, süvöltő rinocéroszt..., Én is valószínűleg megnémulva, az első fába tapadtam volna...DDD

2019.01.13. 08:16:04

@VV Erőlegény: nekem az egyensúly nem jön ki némelyik karakterben. És ez nem jó. Utálom mikor valaki negatív érzéseket vált ki bennem. Plusz vannak olyan dolgok amiket zéro toleranciával viselek, és ezeket nem lehet más értékekkel kompenzálni. Gregnél reninél Adrinál Vvvnel csokinal ánusznál és radicsnál is ez volt nálam. Nem értéktelenek, látom a személyes emberi tragédiájukat is, megérten, átérzem, de nem tűröm őket.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 08:17:26

@VV Erőlegény: Igen,igen! És csatazaj kellős közepén koppant a botjával a hopmester, aki nem más, mint Greg, az öribari közös barátnő és bejelenti a dél-dakotai jelöltet!!! Áááá..,, készvagyok!!!
Örkény monnyon le!!!DDD

Sanda.Ipse 2019.01.13. 08:19:14

@VV Erőlegény:
Szerintem mindenkinél Zsuzsu jött ki ebből győztesen. Az előzmény valójában az volt, hogy a fürdőruhás bemutató kapcsán Reni már besárgult és Adrinak megjegyezte, hogy Zsuzsu nagyobb tapsot kapott. Utána tudatosan beleállt a lányba (na, ez volt a gonoszság), hogy a ruhás bemutatóját gyengítse.
Akik itt Roli aputestén gyötrődnek olvassák vissza, hogy bizony savaztuk itt a dagadtsága miatt, cseppet sem becéztük a megjelenését és javasoltunk egy fitt hetet, ami érdekes módon a következő héten megvalósult.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 08:22:24

@Paic Róbert:
Ez a hoppmester szerep kifejezetten Gregre volt szabva. Ha elhagyja azokat a transzvesztita-szerű manírokat, nem gonoszozza eltorzult fejjel üvöltve a másik oldalt, akkor egészen elviselhető.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:25:35

@UdvariatlanBolondvagyok: Reni úgy felizgatta Zsuzsut, hogy az kiment és hitelesen könnyezve mondott egy olyan speachet/ királynői székfoglalót a tűzpiros ruhában (a demokratikusabb királyságról), hogy még Roli is látványosan lehidalt tőle! A VV történelem egyik legkülönlegesebb fél perce volt. :-)

Sanda.Ipse 2019.01.13. 08:26:32

Remélem Lacika egy kicsit felhagy azzal, hogy Adrit erőlteti és Renátára pakolnak.
Konkrétan én már lepörgetem a jeleneteit, mert lassan már ripacsnak sem jó. Az állandó feszkó mélyen szeretett barátnőjével unalmas. Jól értettem, Greg és ő Zsuzsut savazták a háta mögött?

2019.01.13. 08:26:44

@Paic Róbert: tudom a való világba ne az értékeket keressem, mert nem az a műsor. Ami elszomorít, hogy lassan az egész médiában alig van érték, emberi példamutatás. Lehet, hogy a világon máshol másképpen van. Nekem szükségem lenne a jó példára, ami előre vinne, akire felnézhetnék akitől tanulhatnék. Fejlődni szeretnék, de ez a mai világ visszahúz. Ebben fuldoklom. Amúgy gyerekkoromban Senna volt az egyik példaképem. Vámos Miklóst, Gobbit, Bástit is kedveltem. De hamár melegek én Alföldit is tisztelem azért amit képvisel értékrendileg. Ranschburg Jenő előtt leborulok. Ha csak tized annyira lehetnék olyan alázatos mint ő volt:'(

Sanda.Ipse 2019.01.13. 08:27:21

@VV Erőlegény: és a függetlenségről:))))

Sanda.Ipse 2019.01.13. 08:29:06

@Paic Róbert:
Menthetetlen idealista vagy. :) Ez nem az a műsor, Robi!

2019.01.13. 08:29:48

Roli hogy mondta Adrira a fürdőruci után:
Mekkora tankja van :-D

2019.01.13. 08:30:34

@Sanda.Ipse: szar is igy élni hidd el

Im just here for the comments 2019.01.13. 08:32:30

@Magentax: szépítgetheted, de ez akkor kettős mérce.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 08:33:53

@Paic Róbert: szépen fogalmazott. Én csupaseggnek hívom az arányai miatt:)

csillagporszem 2019.01.13. 08:36:18

@VV Erőlegény: Gregben értékek? Egy kétszínű majom. Zsu-nak azt mondja te leszel az akivel kint is barátok leszünk, a háta mögött meg lehordja mindennek és szóba se állna vele kint? Megbukotz mint ember. Azt mondja őt sokat bántották a melegsége miatt, de az szerinte tök fair, hogy Zsu-t a kis Renike lefogyatékosozza? Kétszínű egy ember. Ha ő lesz a döntőben, meg Reni és Roli, akkor hajrá Roli.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:40:57

@csillagporszem: Attól, hogy valakinek vannak fogyatékosságai (pl. hogy kétszínű, amivel nem is vitatkozom veled) még lehetnek értékei. Én nem azt mondtam, hogy Greg hibátlan jellem, hanem azt, hogy vannak értékei, és én ezeket figyelem. Reninek is vannak értékei, csak az idegi elfáradása a játékban most már too much!

Tökös... 2019.01.13. 08:44:42

Sziasztok

Lacika rájött, hogy a Roli féle hatalmat nem neki találták ki...
Hunyornak elege lett a rabszolgaságból..
Mi a franc ?

Tökös... 2019.01.13. 08:48:31

Zsu meglepte a hatalmat azzal, hogy ő inkább a demokráciát szereti, akár csak én...
Roli, és Lacika rögtön megválasztották királynőnek...
Zsunak jobban áll ha mosolyog...
Kár hogy nem ezt az arcát ismerjük....

2019.01.13. 08:49:14

@VV Erőlegény: ja amúgy tényleg mi van renyhével mitől fordult ennyire ki magából. Sok bántást nem kapott amióta csoki kiesett, az jobb alázta. Finoman fogalmazva ott volt a csokigolyó túrórudi páros orális fogyasztásának lehetőségért becsicskulás. Magyarul szopni akarta a süldő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 08:50:16

@Paic Róbert:

pótos ifa Adrika

Renyhe meg csőrös kamion, akkora orra van :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 08:51:58

@Paic Róbert:

Nincs neki semmi baja, csak szerepelni akar non stop, még Zsuval is összeveszik hogy több anyag legyen róla.
Direkt betámadta sunyin a miss dél dakotát :)

2019.01.13. 08:52:34

Adri amúgy három pupu teve. Kettő elől egy hátul

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.13. 08:54:27

@Paic Róbert: A kezdettől problémája van az önképécel, idegileg teljesen elfáradt és a kinti népszerűség megítélésével kapcsolatban vakon van.

2019.01.13. 08:54:44

A tegnapi igényesség margójára, én most ingben naciban borotválkozva nyomom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 08:57:28

@Sanda.Ipse:

"...Szerintem mindenkinél Zsuzsu jött ki ebből győztesen. Az előzmény valójában az volt, hogy a fürdőruhás bemutató kapcsán Reni már besárgult és Adrinak megjegyezte, hogy Zsuzsu nagyobb tapsot kapott. Utána tudatosan beleállt a lányba (na, ez volt a gonoszság), hogy a ruhás bemutatóját gyengítse. .."

Rafinált egy romalánylény ez a Renyhe, a legalja vv lakó ever.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 08:57:41

@Sanda.Ipse:

"...Szerintem mindenkinél Zsuzsu jött ki ebből győztesen. Az előzmény valójában az volt, hogy a fürdőruhás bemutató kapcsán Reni már besárgult és Adrinak megjegyezte, hogy Zsuzsu nagyobb tapsot kapott. Utána tudatosan beleállt a lányba (na, ez volt a gonoszság), hogy a ruhás bemutatóját gyengítse. .."

Rafinált egy romalánylény ez a Renyhe, a legalja vv lakó ever.

csillagporszem 2019.01.13. 08:57:50

@Paic Róbert: Mikor Roli pakolgatott el, akkor elvette tőle rögtön a tampont. Biztos megvan neki és azért ennyire elviselhetetlen most :D

2019.01.13. 08:59:30

@szociál: az megvolt mikor renyhe összeveszett Zsuval a szobában egy pillanatra úgy tancolt mint egy cigányasszony?

csillagporszem 2019.01.13. 09:01:46

@VV Erőlegény: A kétszínűséget nem hívnám fogyatékosságnak, az egy rossz tulajdonság. Ha csak azért barizik Zsu-val már, mert erősnek hiszi akkor taktikusnak hívnám, de ezesetben esze nincs sok ha a végére rontja el a saját játékát. Viszont taktikából elhitetni valakivel mennyire szeretlek meg undorító, szóval ha vannak is benne értékek azokat nagyítóval lehet csak megtalálni.

2019.01.13. 09:02:38

@csillagporszem: Lacika helyében én már bekértem volna egy szájkosarat amitt VV Renáta lakosnak 0-24be kellene hordania. Venné szerintetek a lapot?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 09:02:58

@Sanda.Ipse: Orbitális ülőgumó, amit tartalmilag nehezen tart a 20 denes !

Sargabogre 2019.01.13. 09:08:23

visszavonom... remélem Renit szavazzák ki előbb és nem Adrit. Reni húzzál haza!

csillagporszem 2019.01.13. 09:13:10

@Paic Róbert: idegnyugtató kellene neki, aztán alukálja végig ezt a 2 hetet míg ki nem esik.

Tökös... 2019.01.13. 09:13:20

Taktikailag, nekem az jön le hogy érdemes játékban tartani renyhát....
Nincs az a csapat amit ő ne tudna szétkurni...
Láthatólag kenbabától sem áll távol az aljasság...
Tehát ha azt akarom hogy kenbaba gyengűljön, ahhoz renyha kell...
Oké, ordibál és hisztizik percenként, de hihetetlen kártékony a hatása, mondom ezt akit a játék érdekel nem az hogy éppen ki a kedvencem...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 09:16:02

@szociál: +1000000 a bankszámládra, mókus

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 09:17:54

még annyit szeretnék, hogy én rohadtul irigylem az alacsony lányokat
köszönöm, hogy elmondhattam.

csillagporszem 2019.01.13. 09:18:09

@Tökös...: úgyis szétesnek már hamarosan, ezért kár bent tartani.
Elvileg február 17én vége ennek az egésznek, jövőhéten kiesik 1 és onnantól hetente fognak kiesni, nem sokáig lesznek már ilyen csapatokban. Csak emiatt elviselni Reni agybaját szerintem felesleges :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 09:20:36

@csillagporszem: Eszerint Renyhe "baja" igencsak elhúzódik, tudniillik több hete stikkes.
A baj, tényleg a deréktájon keresendő, ellenben altáji viszketegségnek hívnám.
Amíg Csoki pátyolgatta a csúnyáját, egész kiegyensúlyozott volt...,de aki már Greg-gel is szexelt volna kínjában, ott már sokadika van....neki kéne hárfáznia, nem Rolinak...DDD

Ármándójózsi 2019.01.13. 09:25:13

@Im just here for the comments: Engedd már el... :/ Vagy tudod mit, akkor kettős mérce és a bent lévő összes nő egy ocsmány, dagadék, lamantin testű undorító bálna. A fiúk pedig annyira snájdigok, Rolival az élen.

Tökös... 2019.01.13. 09:25:43

@csillagporszem:

Az legalább két hét a következő kiválasztás...
Az alatt még köpködés is lehet....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 09:26:31

@Paic Róbert: mert cukik, nem néznek ki úgy minden ruhában, mintha most nőtték volna ki, mert nem verik be a fejüket az ajtófélfába, mert vehetnek magassarkút, mert nem lógnak ki a tömegből, mert nem kérdezik meg tőlük állandóan, hogy kosaraznak-e, mert nem nézik meg betegesen minden pasi magasságát, aki tetszik nekik (bár ez engem egy ideje hidegen hagy, okkal) satöbbi satöbbi

Ármándójózsi 2019.01.13. 09:30:28

@úgymond olvasó mmkk: De akkor én most magas pasiként is szomorú legyek, vagy ott pont fordítva van, az alacsonyak szomorkodnak? :S
Egyébként hány centi vagy? (Oké, bocsi, ha már volt, sajnos elsiklottam felette.) Mert én 191. :)

csillagporszem 2019.01.13. 09:30:49

@Tökös...: dejó... :D
Amúgy értelek és taktikailag szerintem is jobb lenne ha bent maradna. Bántsa csak Zsu-t, legalább mégtöbben megsajnálják. Viszont annyira nek bírom már szegény fejét, hogy mégis annak drukkolok, hogy kiessen.
Nagy kár volt Lacika szuperképességét az Erás párbajnál ellőni. Az egyértelműnek kellett volna hogy legyen Roliék számára. Most fellehetne használni a segítséget és hátha megsúgnák Rolinak, hogy Renit kell kivinni.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 09:33:47

@úgymond olvasó mmkk:
hidd el, hogy az alacsony nők meg téged irigyelnek.

Tökös... 2019.01.13. 09:35:17

@csillagporszem:

Elképzelhető hogy Roli változtat, a két rabszolga ( Lacika, Hunyor ) meg megy utánna...
De ugye még hátra van hogy Adri kit választ, ezen még ne lépjünk túl, lehet hogy leszedi valamelyik srácot, bár Adri nem egy erős játékos szerintem, de Hunyor sem...

Sanda.Ipse 2019.01.13. 09:35:42

@csillagporszem: igazán Lacikának kéne súgni, mert ő ragaszkodik foggal-körömmel Adrihoz, nem Roli

2019.01.13. 09:36:28

@úgymond olvasó mmkk: nekem volt 147cmes lánnyal két éves kapcsim. Na az első légyottkor komolyan pedofilnak éreztem magam. Olyan volt mintha kisgyerekkel lennék. Aztán elmúlt, meg a kapcsi is. Szóval ne bánkódj, igy vagy jó ahogy vagy. Ettől is tudsz ilyen xerethető olvtárs lenni.

csillagporszem 2019.01.13. 09:36:45

@Sanda.Ipse: jah, Lacika a vezető a kis csapatukban :D Arra tesznek akire Lacika mondja.. :D

2019.01.13. 09:39:23

@úgymond olvasó mmkk: ja és 40 évesen nem könnyű a gyerekosztályon ruhát meg cipőt találni. Tudod akkor még cicinél nem eresztik bő lére a szabásmintát

Magentax 2019.01.13. 09:42:34

@Sanda.Ipse: Lacika miért utálja ennyire Adrit? Ez valahogy kimaradt nekem...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 09:44:26

@Paic Róbert:

Megvolt és kinyílt a bicska a zsebembe, olyan beteg képeket szokott vágni, hogy nem tudom elhinni vannak e kint neki fanjai, Zsu fanjai most mind leírták a pitsábah :)

@úgymond olvasó mmkk:

Köszi madárpók küldjed csak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 09:46:22

@Magentax:

Lekvárt nem lehet követni, kb Zsu szintjén van majdnem, ha most nem utálta meg renyhét akkor soha.
Sztem becsicskul és nem mert renyhére pakolni, és Roli is csicska ha nem pakolja meg ezt az előemberfejű nőt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 09:47:36

@úgymond olvasó mmkk: A magasság evolúciós előny, a magas embereket automatikusan tekintéllyel ruházzuk fel....pl.felnézek rád! Most!
Tényleg...! Kosarazol? DDD

Sanda.Ipse 2019.01.13. 09:49:03

@Magentax:
Sajnos ez mindannyiunknak kimaradt.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 09:50:28

@szociál: ez nem csicskulás vagy bátorság kérdése. Ha nem egyformán szavaznak, egyik sem lesz kiválasztott.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 09:51:20

@Paic Róbert: Én kedvelem a magas nőket..., a magasság után, mindig a lejtőre vágyom...

Angora Cardi 2019.01.13. 09:51:52

@UdvariatlanBolondvagyok: az vagyok és nem félek bárkit kijavítani

Sanda.Ipse 2019.01.13. 09:53:18

@szociál: itt igazán Zsu tudna bekavarni, ha felvállalná a taktikát és felajánlaná a fiúknak, hogy melléjük áll a szavazásban, ha Renire tesznek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 09:58:49

@Sanda.Ipse:

Nem hiszem el hogy most nem verte ki úgy a biztosítékot renyhe hogy ne rá szavazzanak egyöntetűen, kizártnak tartom hogy még ezek után is Adri a célpont.
Ha még Adri, akkor csicska az összes.

Pamutbojt 2019.01.13. 09:59:01

Na most meglátjuk, Zsuzsu mennyire játszik szívből. Renyhe sértegetései után nem lehet visszaút. Ennyire senki nem gyalázta még bent. Ő pedig mindig arra teszi, akivel problémája van.
Nézzük hát... (Bár az előzetesben már Renyhe kísérte a frigyre...mosolyogva.)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 09:59:53

@Angora Cardi: Ha bántotta a fülem, mindig szóltam, de már elengedtem, mert leoltanak.

csillagporszem 2019.01.13. 10:01:29

@Magentax:
Lacika szerintem azért utálja annyira mert kétszínűnek tartja. Mikor Roli visszatért a párbajról, akkor eléggé savazta Hunor meg Lacika Adrit, hogy rögtön elkezdett bújni Rolihoz és nyalni neki :)

bElannaTorres 2019.01.13. 10:01:40

Reni végül is Csoki nőben. Sok már neki a villa, stresszhelyzetben robbanhat apró faszságokon is. Utána meg elfelejti, továbblép, aztán persze nem érti a másik miért sírja el magát apróságon. Ő már továbblépett

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:02:17

@Pamutbojt: Visszanyalja magát, nagyon rafinált, Zsu +ostoba...

ibsen 2019.01.13. 10:04:19

Zsunak még nem kell most Renire raknia a jelét. Ott van Roli akivel régóta nem szimpatizál. Renivel meg csak az utóbbi időben volt két balhéja szerintem a barátságukat nézi ő ilyen de persze a bögyében van ettől függetlenül.

Pamutbojt 2019.01.13. 10:04:29

@szociál: Valamiért erősnek tarthatják. Amiben van is valami, mert pl. a face-kommentekben sokan éltetik.
Szemmel láthatóan kezd összeomlani, neki jobb lenne kint.

Tökös... 2019.01.13. 10:06:16

Kenbaba biztos szervezkedni fog kire tegyék a jelet....
Kezd a levegő elfogyni...
Egy összeveszés azért még nem a világvége, volt ilyen vagy száz idáig....
Azt a csajok is tudják hogy egymás ölelgetése kevés a győzelemhez...
Szerintem a villamester fog dönteni...

csillagporszem 2019.01.13. 10:06:18

@Pamutbojt: ez nem olyan egyszerű Zsu-nak. Greg neki a legfontosabb (sajna) és mivel Greg szereti Renit ezért nem fog rárakni, nehogy megharagudjon rá. De drukkolok, jó lenne ha Zsu Renire rakná a jelét.

Angora Cardi 2019.01.13. 10:07:51

@UdvariatlanBolondvagyok: jah azért ne az oltson már le aki édes anyanyelvét sem tudja művelni

ibsen 2019.01.13. 10:07:52

@VV Erőlegény: Felizgatta? :-)) Az már 18+ karika lenne...

Pamutbojt 2019.01.13. 10:07:55

@UdvariatlanBolondvagyok: Ostoba, és önérzet zéró. Pont ezért nem sajnálható karakter, hiába bömböl minden hülyeségen. Ha nem Renyhére rak, akkor ennyit az ő nagy őszinte játékáról.

ibsen 2019.01.13. 10:09:45

@Tökös...: Ebben igazad van. A csajoknál a nagy ordibálások meg a műsor után 1-2 napig utállak aztán öribari megint. Hiteles.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 10:09:54

@Ármándójózsi: 185

@Sanda.Ipse: tudom, mondjak is, de akkor is :D

@szociál: ha lenne, kuldenem, cicakacsa

@UdvariatlanBolondvagyok: faj a nyakam, mert mindenkire lenezek ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:12:01

Most elképzeltem renyhét kendővel a fején, annak búbján összekötve, mint a fogfájósoknak, valamint ujjatlan, virágmintás otthonkában, mamuszban és tollseprűvel a kézben....
Olyan ismerős ez a kép, pedig nem vagyok pályaválasztási tanácsadó....

Pamutbojt 2019.01.13. 10:12:53

@csillagporszem: De Zsuzsu mindig azt hangoztatja, hogy ő itt nem csicskul, és arra rakja, akivel baja van.
Renyhe idegből parodizálta, totál szefósnak állította be. Azt mondta rá, hogy fogyatékos stb. Ezt hogy lehet elfelejteni ilyen gyorsan?

0.5 bit 2019.01.13. 10:14:27

@Pamutbojt: "Na most meglátjuk, Zsuzsu mennyire játszik szívből. Renyhe sértegetései után nem lehet visszaút."

Simán benne van a pakliban, hogy lehet:

- Két ember között kell döntenem. Reni nagyon megbántottál, ezt meg kell beszélnük/megbeszéltük (kívánt rész aláhúzandó). Roli nagyon megbántottál, hogy azzal vádoltál, hogy taktikázok. Én szívből játszok és nem taktikázok ezért ma a kiválasztottam Roli.

"Ennyire senki nem gyalázta még bent."
Igen, de itt még érdekesebb sellő helyzete, tiszta szívből melyik lány mellett tenné le a voksát pl. élő adásban, ha erről kérdeznék a szerkik (nem fogják):
- Igen, nem, talán, fáj, melyik kezemet vágjam le, tiszta szív, mindekit szeretek, bla-bla-bla, mert mindeki ki volt a gonosz Roli miatt.

bElannaTorres 2019.01.13. 10:15:55

@Pamutbojt: nem mindenkinél múlnak el az érzelmek egy vitától. zsu látja, hogy Reni hevesebb, de van előzménye a kapcsolatuknak, voltak ők egymás mellett többször nem gondolom hogy ennyi elég lenne hogy rá tegyen, mikor még bent van roli is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:17:23

@Angora Cardi: Ezen a szinten sok a korlát, a javítást támadásnak véli a kuncsaft..lásd. Zsu!

ibsen 2019.01.13. 10:17:27

A héten a másik oldalon Reni túltolta az egészet, voltak dolgok amikben egységesek voltak, de a törölközős meg a saját önkéntes szauna fogsága nevetséges volt most hirtelen ezek jutnak eszembe....Adri volt még gáz a másik kettő annyira lázadt kb amennyire kell.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:18:57

@Pamutbojt: Ehhez gyáva Zsu...fél Gregtől, Renytől, meg pláne!

Sanda.Ipse 2019.01.13. 10:19:37

@Pamutbojt:
Mondjuk az én szememben ezzel nőne Zsuzsu, ha végre észrevenné milyen játékban van és ez nem a csupaszív-szeretet országa.

Pamutbojt 2019.01.13. 10:20:25

@0.5 bit: Igen-igen, így lesz valószínűleg. De attól még nem hiteles.
Rolinak nem tett jót ez a hét, őt kiáltják ki főgonosznak. Így vagy úgy, ő biztos párbajozni fog.

ibsen 2019.01.13. 10:20:43

@bElannaTorres: Reni kezdte bent a piszkálódást, Zsu is feszült már alapból az meg élvezte hogy basztathatja és beszólhat neki. Reni részéről ez inkább a Roli féle stílus volt nem komoly de Zsu felhúzta magát.Ilyenkor nem tud különbséget tenni mi komoly és mi nem, de Reni feleslegesen kavart be megint.

csillagporszem 2019.01.13. 10:22:24

@Pamutbojt: miért baj az, hogy sokat sír? Érzékenyebb lelkileg, hamar eltörik nála a mécses, de ő legalabb olyankor sír, ha bántják és nem olyankor amikor nem nyer meg egy játékot.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 10:23:06

@ibsen: Utalásokból tudjuk, hogy sokkal több balhéjuk volt. Mi ebből kettőt láttunk.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:24:03

@úgymond olvasó mmkk: Az élvezet mindig a meredély megmászásában rejlik...DDD
Lábméret?:))))

Pamutbojt 2019.01.13. 10:24:27

@bElannaTorres: @UdvariatlanBolondvagyok: @Sanda.Ipse: Hát igen. Valószínűleg kibékülnek. Meg is érdemli. :-))) De Zsuzsu játékán javítana, ha Renyhére dobná, én is így gondolom.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 10:27:08

@Pamutbojt: Roli nem sátánista, ő maga a Sátán:))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:27:14

@ibsen: Nem lehetne egyszer, Rolit kihagyni a mondatból? Ez valami látens vonzalom?DDD

bElannaTorres 2019.01.13. 10:27:21

@ibsen: renike nem kicsit szangvinikus, és amióta Csoki kint van erősen elunta magát. Már akkor is de nem ennyire.

Pamutbojt 2019.01.13. 10:28:17

@csillagporszem: Nem írtam, hogy baj. Azt írtam, hogy hiába bömböl minden szaron, nem sajnálható.

ibsen 2019.01.13. 10:29:35

@Sanda.Ipse: Volt pár de azok kissebbek mint pl. valamire megkérte Zsu Renit az meg leszarta. Zsu elmondta hogy sokszor nem szól, meg elnéz dolgokat, magyarul nyel. Reni az önzőbb ebben a "barátságban" de rá egyébként is az a jellemző hogy róla kell szóljon minden mert őt nem lehet korlátozni ha valamit a fejébe vesz...

bElannaTorres 2019.01.13. 10:30:51

@Pamutbojt: Roliék eddig rosszul csinálták ezt a hetet, mert elfelejtették hogy szórakozást is kell adni a népnek :)) Ez a festés már az volt, meg a királynőválasztás, és most már a népség egymással kezdett foglalkozni nem velük :D

ibsen 2019.01.13. 10:31:41

@UdvariatlanBolondvagyok: A Roli rajongóknak akarok kedvezni:-D De egyébként olvass figyelmesebben nincs benne mindegyikben. De azt veszel észre amit akarsz:D

0.5 bit 2019.01.13. 10:33:00

@Sanda.Ipse: "Utalásokból tudjuk, hogy sokkal több balhéjuk volt. Mi ebből kettőt láttunk."

Mint amikor Csoki kiesett. Ott mondta Reni, hogy épp kibékültek, erre kiesik. Kibélkültek, mikor? Mikor vesztek össze, hogy ki kellett békülni?

Olyan ez mint egy krimi, amiből kitéptek minden második oldal.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 10:35:25

@ibsen:
Szerinted nem komoly, ha a "barátod" ország világ (és Trianon) előtt fogyatékosnak nevez?
Hmm...

ibsen 2019.01.13. 10:36:26

@Sanda.Ipse: Simogassátok meg egymás buksiját hogy így egyetértetek:-))))

Magentax 2019.01.13. 10:36:42

@Sanda.Ipse: Ja értem. Azt hittem, nem láttam valami fontosat. :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:37:04

@Sanda.Ipse: Nem lehet, a szeretettől teljesen csordultig telt a szíve, már tud hová fejlődni az érzelemvilága! Talán a kamerák még elférnek!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 10:38:16

@Pamutbojt: @ibsen:

Nem győzöm hangsúlyozni, renyhe nincs ki idegileg, mikor Csoki kiesett az is színjáték volt tőle, ez a nő bármire képes hogy szerepelhessen, nettó 45 perc játékidőt kap esténként, mindig róla szól minden.
Képes volt a szemöldökét is begyantázni bakker :)))))))))
Pszichopata, ez nem kérdés.

2019.01.13. 10:39:57

Továbbra is azt gondolom ez a széria már kifutotta magát, sok újat nem tud mutatni. Ahhoz viszont sok a hátralévő egy hónap

csillagporszem 2019.01.13. 10:43:36

@Pamutbojt: akkor félreértettem :) szerintem most sokan megsajnálták Zsu-t. Olvastam olyan fészes hozzászólásokat, amiben írták hogy nem kedvelik Zsu-t, de azért ebben a Renis jelenetben megsajnálták :)

@ibsen:
Én most nagyon remélem hogy nem bocsájt meg Zsu. Remélem tartja magát és amit az előzetesben mutattak, hogy mondta Reninek most tényleg befejezte vele az remélem az öfi végére is úgy lesz. Undorító stílusban beszélt vele Reni, ilyeneket nem kellene megbocsájtania.

javier2 2019.01.13. 10:45:55

reni napok óta mennyiségre megy (műbalhé,nagy fenék villantása, üvöltés,csörtetés , galoppozás, fél szaltó gerincre a mű füvön) tiszta kommunizmus 600%-ot termel

pedig a szavazók a minőségre teszik a voksukat

@Paic Róbert: nelson piquet voltam:) ,aztán a professzor Prost

bElannaTorres 2019.01.13. 10:48:31

@csillagporszem: Zsu olyan , hogy egy darabig megbocsájt, de van egy pont amikor végleg vége. Nincs nála nagyon középút ebben, renivel már barátok, ha el kell engedni ezt akkor jobb teljesen, mint hagyni, hogy újra jóba kerüljenek és megint megbántsa. Még nem biztos hogy ott tartanak, de majd kiderül

ibsen 2019.01.13. 10:48:36

@csillagporszem: Majd kiderül lesz e ennek következménye a táblánál, de most én azt látom nem.
Az a baj hogy Greg és Reni is befolyással van rá. Ezért lenne jó ha a rúdtáncos hazatakarodna végre.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:49:01

@ibsen: Olvasom én Ibsent figyelmesen, és valamiért mindig a Babaház jut az eszembe...

2019.01.13. 10:49:06

@szociál: renyhe villamester királylány mondta, hogy győzni jött be. És süsü elvette a gyerekkori álmát. Ha csoki bent lenne még akkor ő lenne a királyné. De ez a "retardált fogyatékos" elrontott mindent. Gyerekkorában is biztos a földhöz verve hisztizett ha nem ő nyert valamiben. Na ezért biztos sokan utálták. Emiatt bánatában kényszeresen zabálni kezdett. Tipikus vesztes stílus, hogy inkább mindenkit elnyomok, hogy nyerni tudjak, mert csapatban nem tudok játszani. Amúgy honnan is indult a VV Reni karakter?

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-reni

2019.01.13. 10:50:44

@javier2: ez az igazi f1 ellentét. Hajrá Hamilton! :-D

0.5 bit 2019.01.13. 10:52:27

@bElannaTorres: "oliék eddig rosszul csinálták ezt a hetet, mert elfelejtették hogy szórakozást is kell adni a népnek :)) Ez a festés már az volt, meg a királynőválasztás, és most már a népség egymással kezdett foglalkozni nem velük :D"

Az a baj, hogy ez mind szerkesztői utasítás volt.
A Reni Zsu harc onnan indult, hogy Adri el akarta olvasni újra a szerkesztői levelet, arról hogy kétszer kell kivonulniuk. Persze a riportban már Laci királynak azt kellett mondania, hogy elsőre nem tudott dönteni.

A festő verseny és a királynő választás is szerkesztői utasítás, nincs az egyik fiókukban festék, vászon, állvány és egy két méteres hárfa. Királynőt magától sem választhatna a király, mert azzal megszegné a korábban felállított szerkesztői szabályokat.

Bár Bajszi azt állította, hogy ezek I. Laci király törvényei, de érdekes módon a fürdetéssel kapcsolatban nem tetszésének nyílvánított hangot. Miért találna ki olyan szabályt, amivel rögtön utána gondja van.

Valaki idézte a szabályt, pl. ki kell találniuk, hogy magasztalják a királyt és elő kell adniuk. Ebből sem láttunk semmit. Bármi történhet, ha helyette Reni egyszemélyes ripacskodása kerül mindig adásba.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 10:52:37

@javier2:
Reni a sztahanovista:))))

csillagporszem 2019.01.13. 10:54:27

@bElannaTorres: szerintem ha Greg nem lenne már rég nem állna szóba Renivel. Nem ér annyit Greg, hogy miatta ne rakja Renire a jelet. Ha nem rakja rá azt is megértem, de jó lenne ha megtenné.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 10:55:17

Szeretném, ha renyhe lenne a kiválasztott, de debil lackó nyomatha adrir, oli fosik renyhét vinni így inkább adri. A ma esti voksom Adrira teszem.

Ide ide pontocskák :D

Pamutbojt 2019.01.13. 10:56:15

@szociál: Hja, folyamatos szereplés. De olyan sokkkkkkkk..... :-)

Pamutbojt 2019.01.13. 10:58:25

@csillagporszem: Mert Renyhe idióta. Szépen felhozza Zsuzsut, ahogy itt már többen megállapították.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 10:59:23

@ibsen: Drága Zsurnaliszta barátom! Lassan kinyomtatom az irományaidat, és beköttetem!
Amennyiben javasolhatnám a Zsurló címet a könyvnek, meghálálnám, mint első vevő...
Kacifántosat tudnék pissenteni tőle! A bokárafosás már műkszik!

Pamutbojt 2019.01.13. 11:00:22

@bElannaTorres: Azért volt festés, mert kapták utasításba, nem? Nem tudjuk, hogy a szerkik milyen urasítást adtak a királynak.

2019.01.13. 11:02:46

Amúgy Renátának már járna egy új becenév. A renyhe már annyit szerepelt, hogy lassan kezd elavulni.

Ezt a tisztaság mániát se értem. Aki ilyen az valami belső lelki dolgot akar takarni. De ha valaki ennyire tisztaság mániás akkor abba hogyan fér bele a trehányság meg a kupi? Szegénykém teljesen addikt. A végén ő fogja a legtöbb lelki sérülést összeszedni a játékban. És ha kint ez folytatódik akkor őt és az életét tönkreteszi ez a játék. Akár halálos is lehet lásd Fanny vagy BB Évi.

bElannaTorres 2019.01.13. 11:03:14

@0.5 bit: lett volna lehetőségük kitalálni feladatokat pl a király magasztalására, ez inkább roli vagy Hunor ötlete kellett volna legyen a többiek meg végrehajtják. PP valószínűleg úgy értette, hogy László király uralkodása alatti törvények. Nem ő találta ki, de ezeken belül volt mozgástere neki is, csak épp ötlete nem volt :)

Pamutbojt 2019.01.13. 11:03:21

@Sanda.Ipse: Roli - Sellő párbaj szép lenne, ahol a gonosz legyőzi aranyszívű unikornissellőt. Óóóóó... a gonosz emberek, akik ezt engedték....

bElannaTorres 2019.01.13. 11:04:43

@Pamutbojt: igen az utasítás volt, ezzel jobb most Lacikáéknak. Előtte meg kitalálhattak volna valamit maguktól.

ibsen 2019.01.13. 11:08:24

@UdvariatlanBolondvagyok: Micsoda gesztus....:-)) De nincs benne ennyi, engedd el... A bokádat azért kímélhetnéd jobban :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:09:10

@Paic Róbert: A nagy tisztaságban, már három napja figyelek egy tócsát, az ebédlő bal sarkában a kanapé előtt....nem is értem, nem zavar senkit, egy padlóba kövült retek? Lazán átlépi az ötszörfürdök egy nap, és jajj a törölközöm hozzáért a miafaszomhoz!...????

Angora Cardi 2019.01.13. 11:10:27

@UdvariatlanBolondvagyok: szerencsère nem vagyok zsu fèlèkkel körülvève

Angora Cardi 2019.01.13. 11:11:08

@bElannaTorres: villabullàban van hogy a jatekokat a nagyteso kuldi

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:11:11

@ibsen: Óvatos tanács...: te is! Nincs benne ennyi...:)

Pamutbojt 2019.01.13. 11:11:23

@bElannaTorres: Amúgy Roli játékának tényleg nem tett jót ez az uralkodósdi. Bár arra jó volt, hogy a sellőbrigád így megvillantotta a kevésbé szerethető oldalát is. Főleg sellő és a kekszzabáló.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 11:12:27

@Paic Róbert: hisztis? Kretána? Idegölő? Sukkos?

bElannaTorres 2019.01.13. 11:14:42

@Pamutbojt: igen, bár a sellőt még megérthetik, nincsenek kirohanásai, reninek viszont kiesést jelenti ha most megy. Ha később szerintem akkor is, mert cérnavékonyak az idegei

bElannaTorres 2019.01.13. 11:17:57

@Paic Róbert: kitalálta hogy ő ötször fürdik, akkor biztos benne lesz egy az öfiben, meg azt hiszi ettől majd tisztának látjuk. Mivel senki nem fürdik ötször végiggondolhatta volna, hogy ettől nem lesz szimpatikus, hanem máshonnan nézve az jön le róla, hogy szerinte az koszos aki nem fürdik ennyiszer.
Ő a koszos :))))

0.5 bit 2019.01.13. 11:18:54

@bElannaTorres: " lett volna lehetőségük kitalálni feladatokat pl a király magasztalására, ez inkább roli vagy Hunor ötlete kellett volna legyen a többiek meg végrehajtják."

Mivel ez is szerkesztői feladat volt, megcsinálták, minden nap. Ahogy ha jól emlékszem az is, hogy egyesével a király elé kell járulniuk audenciára.

Az már nem a játékosok sara, hogy helyette Reni szinkron paródiája került adásba.

0.5 bit 2019.01.13. 11:21:39

@bElannaTorres: "Mivel senki nem fürdik ötször végiggondolhatta volna, hogy ettől nem lesz szimpatikus ..."

Változotatott is rajta, most már csak háromszor. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 11:22:03

No a Csillám királyság nekem itt ért véget! Szerencsétlen Zsu-t a két kretén úgy utálja (Greg mega Rúdlény) mint a fene!

bElannaTorres 2019.01.13. 11:22:03

@0.5 bit: akár előadhattak volna táncot, vagy verseket, de ezeket roliéknak kellett volna kitalálni és feladatba adni. Akkor mindjárt más lett volna ha megtagadja reni. Így eleinte az jött le, hogy igaza van, savanyú uraságék depis királyságába ki boldog.

Sargabogre 2019.01.13. 11:22:53

ha Lacikának lenne valamennyi agysejtje, akkor úgy szívatta volna meg őket, hogy a Reni miatti kollektív büntetésből Renit kihagyja direkt. btw elvenni 2 napra a sminkét inkább a többi lakónak büntetés, nem neki

bElannaTorres 2019.01.13. 11:24:16

@0.5 bit: :D
Az a törölközős hiszti is erős túlzás volt már. Oké ha valaki más elveszi, vagy konyharongynak használja más, de pont ő aki azért szórakozik a másikkal, hogy megnézze meddig mehet el, pont ő nem tudta lazán venni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 11:28:21

@Pamutbojt: @bElannaTorres:

Nem tudjuk mi történt a királyság alatt, akár lehettek is feladatok meg akármi, de ez nem jöhetett le mert a Reni féle üvöltözést kellet nézni... mert az érdekes (nem).

Kíváncsi lennék, hogy történt-e bármi más amit nem láthattunk

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 11:28:40

@Pamutbojt: @bElannaTorres:

Nem tudjuk mi történt a királyság alatt, akár lehettek is feladatok meg akármi, de ez nem jöhetett le mert a Reni féle üvöltözést kellet nézni... mert az érdekes (nem).

Kíváncsi lennék, hogy történt-e bármi más amit nem láthattunk

bElannaTorres 2019.01.13. 11:32:16

@Brigante: szerintem nem nagyon, akkor jobb kedve lett volna mindenkinek. Reni végig lázadt , mellette álltak a többiek, lacikáék meg nem tudták megoldani jól.
Most már jobb lesz, ott vannak a feladatok, az oldotta a hangulatot. De bőven lehet számítani ordítozásra a kiválasztás után ..

Pamutbojt 2019.01.13. 11:34:09

@Sargabogre: Ebből csak az lett volna, hogy biztos Roller találta ki, mert ő a főgonosz stb.
Nem lehetett könnyű nekik...

Pamutbojt 2019.01.13. 11:35:23

@Brigante: Persze, történt. Meg is mutatják a BV-ban... tiszta vicc egyébként, hogy ezt miért így csinálják.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:36:51

@Brigante: biztos lehetsz benne, hogy sok minden. Csak elkezdtek Renátának szentelni műsoridőket úgy a VV-ben, mint Győző és Csoki egy egész BV-ben. Másról sem szólt, csak Renáta fényezéséről. Elég gusztustalan a csatorna részéről.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:37:12

@Sanda.Ipse: A pártfogolt, vagy a védő? Valamelyik tuti !

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:40:39

@Sanda.Ipse:
Zsuzsanna kezdetek óta nem a szívem csücske, de már a Győző/Csoki féle BV-ben is feltűnő volt, hogy mennyire ki lett hangsúlyozva Zsuzsu, hogy ő az akivel nem lehet együtt élni, bezzeg az aranyos Reni...

2019.01.13. 11:41:11

@UdvariatlanBolondvagyok: az nem a curlingből maradt? Olaj +festék?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:42:31

@Sanda.Ipse: A körbenyalás sokkal népszerűbb műsor, mint maga a játék...

2019.01.13. 11:45:00

@UdvariatlanBolondvagyok: igy nem is értem minek szavazni. 4 szerkit kiválasztani ők a zsűra azt hetente eldöntik ki megy ki marad. Azt nézze a néző ha akarja

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:45:29

@Paic Róbert: Nem, szerintem lónyál, valamilyen üdítő, vagy energiaital...teljesen máshol van.
Felborult a pohár, oszt jónapot! Érted te ezt? Beszarás! Se egy rongy, se egy felmosó!
Jóvanaz!!!

2019.01.13. 11:46:58

Megtelt velem ma a komment folyam

2019.01.13. 11:49:58

@UdvariatlanBolondvagyok: de viszont sokszor fürdenek, van smink takarásra és annyi wc papír hogy a seggük se legyen szaros.

Csak nem akarták a villát körbe tekerni rötyipapírral

csincsilla72 2019.01.13. 11:51:04

@Brigante: Ebben egészen biztos vagyok. Az elmúlt két nap kétszer nettó 30 perces adásidejében kétszer 25 perc Renyhe-hiszti volt a műsor. A szerkik szarjanak sünt, mert nekem senki se fogja megmagyarázni, hogy semmi más nem történt. Nem értem, ki ez az istenverte bolond nő, akivel büntetni kell mindenkit, aki benn szenved mellette vagy a tévé elé téved. Melyik bennfentesnek a spajna?

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:55:54

@UdvariatlanBolondvagyok:
ez elég durva szerkesztői beavatkozás volt a nézők befolyásolására. Nekem ez akkor sem tetszik, ha éppen az általam nem kedvelt szereplő ellen irányul.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:57:29

@csincsilla72: Biztos már Csoki is a stábot erősíti. Amit sokat sulykolnak az bevésődik!

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:58:51

Egyáltalán mit keres Csoki a VV közelében? Ő egy kizárt játékos. Akkor ne csempésszék vissza.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 12:00:36

@UdvariatlanBolondvagyok:
Mondjuk meg akarják nyeretni Renivel, Csoki meg mutogathatja neki a BV-t, hogy neki köszönheti a népszerűségét és a nyereményt. Így nem marad le ő sem a léről.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 12:00:48

@Paic Róbert: Egy fehér zászlóra már futotta.., de mint tudjuk azzal nem lehet lázadni!

2019.01.13. 12:02:09

@Sanda.Ipse: azért van ott mert a retek elítéli a nők elleni erőszak bármely formáját

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 12:02:09

@Sanda.Ipse: Persze, a pina mellet a lóvé is érdek!

Sanda.Ipse 2019.01.13. 12:07:28

@Paic Róbert:
Ezzel hatalmas fekete pont az Rtl-nek. Nálam ez kontraproduktív.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 12:09:38

@UdvariatlanBolondvagyok: az utóbbi jobban:) Azt azért megnézném, a közös táncukkal hol lépnek fel. Végre egy qrva rudat is behozhatnának, hogy lássam, ezzel a testtel mit lehet rajta produkálni?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 12:11:15

@,,: adri a kiválasztott tippem. Kihívottat még nem merek mondani. Köszönöm

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 12:17:50

@Sanda.Ipse: Tropicarium! A tehénhal kiválóan piruettezik a vízben!

2019.01.13. 12:51:52

Hmmm milyen csend lett.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 13:00:02

@Paic Róbert: szieszta :)
Marha húsleves, sült csülök, krumplipüré, párolt káposzta, kovi ubi volt az ebéd. És most készül a tejkaramella :)

AmanEdi 2019.01.13. 13:02:57

Mai tippem a kiválasztásra
Roli-Reni
Lacika-Reni
Hunor-Reni
Adri-Roli vagy Lacika
Reni-Zsu ha addig nem bekulnek ki
Greg-Roli
Zsu-Roli vagy Reni ha addig nem bekulnek ki
Roli vagy Reni lesz a kiválasztott szerintem

AmanEdi 2019.01.13. 13:14:23

Csoki tegnapelőtt a belevalóban azt mondta nehéz zsu val élni miért Renivel könnyű?

Bekkara 2019.01.13. 13:24:17

Az én tippem Roli. Kihívja Adrit, pedig Renit kéne neki. De szerintem rájuk van szólva, hogy Renit hagyják, hiszen ő a show királynője *okádás* Zsuzsu meglepően jól tűrte ezt a hete, Renit meg jobban megutáltatták velem, mint a Ribancot.

csillagporszem 2019.01.13. 13:28:50

@Paic Róbert:
Mi próbálunk életben maradni, nálunk mindenkit ledöntött valami rohadt vírus. Ha aggódna valaki értünk, nyugi, megmaradunk :D

Nagy unalmamban rákerestem a legnagyobb vv-s csoportban Reni anyukájára. Hát nem jobb mint a lánya, így már értem hogy lett szerencsétlen Reniből ilyen idegbeteg.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 13:45:53

@Bekkara: félek, hogy adri lesz a kiválasztott, ha van benne kraft, kiviszi hisztist!

Felis minor 2019.01.13. 13:46:48

Hát a BV-ben tanulságos volt az, amikor Lacika meg Roli beszélgettek. Lacika megint kifejtette, hogy utálja az Adrit, mert HAZUG és utálja a HAZUG embereket. Erre Roli nyíltan megmondta, hogy azért kell kirakni, mert ha kint lesz, akkor szart kavarhatnának azzal, hogy bemagyarázzák a többieknek, hogy "Adri mondta". Erre Lacika boldogan helyeselt. Ebből kifolyólag a fiúk Adrit választják.
Én meg ebből kifolyólag Lacikával szemben is Adrira szavazok (majd ha egyszer erőt veszek magamon és letöltöm az appot), mert ez a "mi őszinték vagyunk, tehát hazudjuk, hogy hazudott a hazugnak kikiáltott nyomorék" vonal, pont ugyanolyan undorító képmutatás, mint a SZÍV és SZERETET csapatának GONOSZSÁG ellenessége. Ezzel a stílussal Lacika átállhatna hozzájuk. Adri meg Roliékhoz.

2019.01.13. 13:53:38

@Hedo a nokedli szaggató: még 4 óra munka :-(

@csillagporszem: jobbulást a családnak

2019.01.13. 13:59:35

Amúgy miért kellene Rolinak párbajra menni. Ő már volt. Menjen Lekvár Adrival hamár neki van vele baja. Amúgy renyének kellene mennie. Mindenkinek jobb lenne. Vagy milyen lenne 3 fiú Zsu meg Adri nesze neked 5 jel Renire. Greg mögé állna azt mehetne a tiszta szív gonoszság takttika lemez. Amúgy nagyon beragadt ez nekik, csak már lejárt

csillagporszem 2019.01.13. 14:07:00

@Paic Róbert: köszönöm :) Neked meg kitartást!

shopper 2019.01.13. 14:15:40

Reni a legundorítobb ótvar krva aki képernyőn ennyi ideig szerepelhetett. Napi 3x fürdés se viszi le róla a retket. Igazi markecolos, lehúzos ribanc lehet a kinti világban

King Broki 2019.01.13. 14:23:06

Nőt sosem bántunk, de ezt a fura szerzetet akit reninek hívnak, remélem a való életbenvalaki szembeköpi elég keményen.

0.5 bit 2019.01.13. 14:42:33

@Paic Róbert: "Amúgy miért kellene Rolinak párbajra menni."

Taktikai, akarom mondani tiszta szívből kell őt választani.

Ő tartja össze a két fiút, ahogy a másik oldalon Greg a két leányzót. Roli+Hunor vagy Roli+Lacika erősítenék egymást, de Hunor+Lacika már nehezebben találná meg a hangot, ahogy a másik oldalon Greg+Zsu vagy Greg+Reni támogatná egymást viszont egy Zsu+Reni hasonlóan amortizálnák magukat mint az összefoglalóban.

Elmondta mindkét oldal, hogy Roli és Greg a két fő célpont. Most szerintem azért Adrin a sor, mert Greg épp védett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 14:48:28

@Pamutbojt: ja, a Győzis BV-t nem tolerálja a szervezetem ... visszanézem akkor :) miért kell ezt így megoldani????

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 14:49:56

@Sanda.Ipse: nem kedvelem a Győzis BV-ket, de visszanézem... nem tudom, hogy miért kell ezt így csinálni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 14:56:53

@csincsilla72: Nekem kérdőjeles a mai kihívás. Ha Rolit hívják ki és kiviszi Adrit ... ha Renyhét vinné akkor is jobban járna. Az lenne a legjobb, hogyha ezt a vinnyogót jelölnék... csak tán van annyi eszük, hogy a dupla jelet rádobják....

javier2 2019.01.13. 15:17:34

én úgy láttam a reni zsu balhénál. ha valaki más lebaszta volna renit (viselkedjen már),vagy ügyesen rákontráz ,
simán benne volt , hogy dob valamit a másikhoz vagy üt , és akkor irány csoki után ,
de a többiek menekültek előle rendesen féltek tőle.

Maximista vagyok 2019.01.13. 15:19:18

@javier2: egy jó verekedés lehetne már :D

2019.01.13. 16:02:34

@Maximista vagyok: iszapbirkózást vagy szumót nekik

ficekence 2019.01.13. 16:06:13

@Sanda.Ipse: Ezen én is kiakadtam. Semmi keresnivalója egy kizárt játékosnak a műsorban. Szerencséje volt és a csatornának is, hogy nem történt baj.

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:10:53

@,,: tippelek még ma a kiválasztottra, majd írok neked. viszont ilyanért kapok pluszt ha megmondom ki adja fel?

ficekence 2019.01.13. 16:12:54

@,,: Ez a táblázat. :)))))) Mindent visz. :))))

mmixvii (mixi) 2019.01.13. 16:14:19

Miközben Reni hisztizett tegnap Zsunak, a ruhás királynőválasztásnál, hirtelen oda kellett volna mennie a piperecuccához, kivenni a csipeszt, és odaadni Reninek, hogy "tessék Reni itt a csipesz", erre "vidd a p...csába, mit kezdjek vele" kommentárral hozzávágta volna Reni és máris csak 6-an maradtak volna a villában. :)

,, 2019.01.13. 16:14:32

@Maximista vagyok: gondolod h még lesz ilyen?:O

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:15:14

@,,: ha lehet húzz be feladásra Hunort :/

mmixvii (mixi) 2019.01.13. 16:16:24

@mmixvii (mixi): akkor már két győztes párbaja lenne a csipesznek... megérdemelné a 36millát is.

mobilos perpetuum 2019.01.13. 16:16:44

@Sanda.Ipse: "Egyáltalán mit keres Csoki a VV közelében? Ő egy kizárt játékos. Akkor ne csempésszék vissza."
Győzikét tavaly állítólag továbbképzésre küldték, mikor BV-ben kérdezte valamelyik férfitől: TE MELYIKET ALÁZNÁD? A fejében a szex az olyan: a férfi több lesz általa, a nő kevesebb. CSOKI pont ugyanez. Amikor most visszahívják BV-ba (Győzikénél volt vendég korábban is) , ezt a szemléletet erősítik.
Ginut megkapta, eldobandó. Renit megkapta, Erával lehet szívatni. Az agresszió, a férfi dominancia dicsőítése.
Bár szerintem Győzikééknél már neki kell alázkodni, hogy Beja asszony az ágyába engedje.

,, 2019.01.13. 16:18:42

@Maximista vagyok: megjegyeztem, ha így lesz, jár ponty

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:38:32

@,,: ha Roli kiesik, akkor van rá esély. a többi bentit rühelli...

,, 2019.01.13. 16:44:05

@Maximista vagyok: sztem nem az a típus, aki a cél előtt feladná. Pláne úgy, h Roli kiesésével az egyik fő esélyes lenne, van annyi önbizalma, h ezzel tisztában legyen.

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:45:11

@úgymond olvasó mmkk: mert retek vagy :) én se tudom mi lesz ma, mert érdemit nem mutatnak csak a kokeró ámokfutását.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 16:45:45

@bElannaTorres: Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e fordított hét :) . Megnézném, hogy a csoda trió mit alkot királyként

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:47:07

@,,: próbáltam a napokban nézni a viselkedését és neki már nagyon tele a fasza az egésszel. Meg is értem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 16:52:29

@Maximista vagyok: te is retek vagy :) szívem szerint ótvarrenyhét mondanám, de az eszem meg azt mondja, hogy puára fognak tenni a fiúk

,, 2019.01.13. 16:53:51

@úgymond olvasó mmkk: súgnék, ha tudnék. Én úgy érzem, Reni jövő vasárnapi kiesésének ágyaznak meg a szerkik, kicsit forgatókönyvszerű az egész, jól felhergelik a nézőket a párbajra.
@Maximista vagyok: én is észrevettem, nem is csodálom.

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:54:29

@úgymond olvasó mmkk: dettó így vagyok vele. plusz a csillámfaszláma rárakja e valakire a lilát...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 16:55:40

@,,: valami céljuk biztos van, nem véletlen, hogy ezt a drága finom úrihölgyet nézzük naponta 40 percben

@Maximista vagyok: tényleg, Greg rérakhatja Renire. de Hunor meg leszedheti.

,, 2019.01.13. 16:57:22

@úgymond olvasó mmkk: hát meglátjuk, ha igazam van, vagy kihívott v kiválasztott lesz Reni, és jól ki is esik.

Maximista vagyok 2019.01.13. 17:00:00

@úgymond olvasó mmkk: de legalább tegnap kinyiffant a dzsofri :D ma meg nem tudom hogy nézek vv-t mert Patriots vs Chargers meccs van...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 17:01:14

@,,: legyen igazad. estig még megszülöm, ki lesz a kiválasztott

@Maximista vagyok: dzsofri egy köcsög :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 17:10:45

@AmanEdi: Vagy Adrit pakolják meg a srácok vagy Renit. Nem tudom, hogy megmerik-e lépni a Reni zöld kendőjét. Mindenestre úgy gondolom ha a Rúdlény megy ki, kint is marad, de ez abból a szempontból rossz a másik csapatnak, hogy Zsú megerősödne, ha Renyhe már nem lesz bent....

Marcsee 2019.01.13. 17:20:30

Megnéztem a tegnapi adást, kár volt. Most próbálom visszaszuszakolni a kifolyt agyam a fülemen keresztül.
1. Valaki javasolta tegnap, hogy a BV szerkik cseréljenek helyet a VV szerikkel. Tényleg a BV nagyságrendekkel szórakoztatóbb, csak azt a retkes Renyhét kéne offolni.
2. Nem akarom elhinni,hogy annyival több a nihil, egybites néző, hogy a retek képes ezt a műsort CSAKIS az ő szájuk íze szerint szerkeszteni. Több helyen is olvasom, hogy még mindig az értelmiség fogyasztja az ilyen posványokat nagyobb arányban, szóval légyszi, légyszilégyszilégyszi, elég az anyázásból egy adásban max 5 perc, ÖSSZESEN, nem egyszerre. Több beszélgetést, ökörködést, több LekvárLaszikát, ZÉRÓ RenyhePicsát. Ezt most a nyomatékosítás kedvéért térden állva, összekulcsolt kézzel írtam, könyörgőkivertkutya ábrázattal!!!
3. Súgjatok már a tökiknek, hogy Renyhét kéne megszórni, a saját érdeketekben. Vannak összeköttetéseim, és már érik a lófej. Csak szóltam....
Köszi!

Marcsee 2019.01.13. 17:30:59

OFF
@Maximista vagyok: Muhhahahaaaaa, VV vs. NFL?! :D Go Chargers! (pedig nem bírom őket, de Belicheatéknek akkor sem tudnék szurkolni, ha a Steelers bármilyen továbbjutása függne tőlük ever. (Mondjuk pár hete a Brownsnak is szurkolam XD)).
ON

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 17:36:40

off
van egy rakat új tv csatornánk, többek között egy Epic Drama nevű is. Murdoch, Frankie Drake, meg kosztümos sorozatok hada. hát valami csodálatos.
on

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 17:42:27

@Brigante: ha elveszítem a pobtocskám, mert nem puát küldik, csak akkor nem leszek szomi, ha hisztérika kapja helyette

javier2 2019.01.13. 17:57:29

@Brigante: teljesen így látom reni kiesésével zsu vitorlát nyit
@Marcsee: bv -ra énis kidőlök ,de párszor láttam ,és ott sokkal több humor és duma van
sokkal több tuja

ficekence 2019.01.13. 18:47:55

@,,: Dehogynem! Ez nagyon állat, minden elismerésem. :D

Rozsgyi 2019.01.13. 19:45:28

@Marcsee: szerintem többségében nem az "értelmiség" nézi a műsort, de mindegy is mert az "értelmiség" is egybites néző.
süti beállítások módosítása