Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x69 - „Még életembe’ nem mosott meg így alattvaló”

2019. január 12. 16:43 - hektor_

Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott pöcsrajz, meg egy szarvas, kalapban. Mindegy, nézzük, mi történt: Anikónak ma születésnapja van, így Peti vezeti a műsort abban az ingben, amit Anikó akart felvenni a bulira – az állatmintás göncöknek egyébként minden formáját betiltanám, de az hogy legális, hogy férfiak is parádézhatnak a leopárdpöttyökben, na az már tényleg több a soknál.

1.jpg

Új államforma köszöntött be a villába, VI. László király kegyétől függ minden lakó jóléte. Államfőnk bent vacsorázik a nyugiban a kancellár társaságában, mikor Gregék rárontanak csekkolni, hogy a gyertyatartóként ott ülő Hunor valóban eteti-e őfelségét, vagy ezt a feladatot hajlandó ellátni saját maga. Hunort ki akarják csábítani, de az uralkodó közli, hogy jó lenne ha nem engednék be a hideget, úgyhogy távoznak az ukázzal, miszerint Hunor zsíros és bundás kenyeret szeretne enni, amit nyilván nekik kell megcsinálni, cserébe az estebéd befejeztével a Király nagylelkűen átviteti a maradékot a szolgáinak. Míg Reni megmosdatja az uralkodót - nem mutatják hogy a fürdetés seggmosást is magában foglalt-e, remélem hogy igen -, Zsuzsu és Adri a hideg mosókonyhában kénytelenek fürödni a dézsában. Lacika elég jól hozza különben az uralkodói magatartást, mikor Reni pimaszul elveszi a koronáját, 20 guggolást csináltat vele, majd az engedély nélküli ágybafekvésért meg csicskakirályozásért jön a kollektív bünti.

Büntetés: nincs szolika meg smink 2 napig, nem túl erős szankciók ezek, a helyében éjjel míg alszanak, minimum elvettem volna az összes cigit/alsóneműket/fogkefét/wc papírt, aztán mehet az óbégatás másnap, ameddig jólesik – sőt, tovább megyek: mivel ez egy játék, nem a csupaszív Gondos Bocsok forgatása, a szerkik helyében ha az első felszólítás után sem tartják be a játék tematikáját, akkor meg mehetnek haza a faszomba, párbaj nélkül oszt szevasz. Reninek nem kellett sok, már ez is kiverte a biztosítékot, úgyhogy megkezdődik az üvöltve bömbölés, mi az hogy ő szívatva van, nem igazság, és az örök klasszikus női duma jön:

Nem a büntetéssel van a bajom, hanem azzal AHOGY mondod..

… amivel sikerül a Királynál is kihúzni a gyufát, úgyhogy a főúr lebassza a koronát meg a palástot és egy „akkor játsszatok, ahogy akarok” kíséretében bevonul a hálóba, Utolsó Szolga státuszú Adri meg beleül a trónba vicceskedni.

7.jpg

8.jpg

Másnap: a harsogó trombitás ébresztésért gratulálok a szerkiknek, míg Reniék a lopott Milkát zugeszik, a Király elkobozza a kávégépet az alattvalóktól, ami mögül előkerül a többi eldugott csoki. Fagyos a hangulat, Adri meg is jegyzi, hogy ki fognak még ezért kapni, konklúzió:

9.jpg

A királyi reggeli alatt tanácsokat fogad őfelsége, mert szerinte „a gyors halál, az nem halál”, így lassan kell kínozni az engedetlenkedő népet. Hunor behozza a sült tojásokat

- Mennyire kellemes illata van! (Király)

- Akárcsak neked, királyom. (Roli)

Hunor pakolás közben rálel a titkos testápoló és egyéb szépítőszer raktárra, ehhez a kancellár szarás közben asszisztál a paranccsal, hogy foglaljanak le mindent.

10.jpg

Reklám után kihallgatással folytatódik a mese, szó szót követ, de egy a lényeg, hogy az alattvalók tartják magukat a sokgyerekes családokban előforduló anyukák klasszikus rémálmához - senki sem vall, senki sem tud semmit, és senki sem volt; de végül valahogy csak összerakják a sztorit Roliék, úgyhogy jöjjenek a büntetés, illetve kegy kiosztások:

  • Adri egy órán át kussol a szaunában a trónbitorlásért
  • Hunor bent alhat ma a hálóban, és ehet a Királlyal, mert megérdemli, továbbá 3 szoli zseton, és ezt az egészet megfejelik még egy Kinder Maxi Kinggel is, ami úgy tűnik, a váltópénznek felel meg László Országban
  • Greg 2 zseton, 1 MK
  • Reni 1 zseton, 1 MK
  • Zsuzsu 1 MK

Ha létezik a világon olyan ember, akit érdekel, Adri mit gondol erről az egészről, megnézheti itt:

Az utolsó blokkban Roli rákérdez Reninél, hogy nyerte-e a Maxi Kinget, amit éppen habzsolni készül, Reni persze kiakad és miután beleül a trónba, megy árulkodni a Királynak hogy mi ez a bánásmód, mit lekezelősködik vele a kancellár, aztán száműzetésbe vonul a szaunába, ahol azzal szórakoztatja magát – és csak magát, mert a nézőket nem hiszem -, hogy veszi a kamerával Roliékat és alászinkronizálja, miket mondhatnak, aztán kilopja a kekszet a fürdőből. Közben Roliék rántotthúsozás alatt oktatják a Királyt, hogy reagáljon gyorsabban és ne legyen kedves, szar semminek, bábunak tartják a szolgák, úgyhogy ne jófejkedjen, hanem sanyargasson.

Mert nem történik semmi, fekszenek órákon keresztül. Mi, az én királyságomban fekszenek? Hát mirőlbeszélsz, fussál egyhelyben bazmeg, órákon keresztül ha nem tetszik. (Roli)

Hozzátenném, Roli látja át a legjobban a királykodás lehetőségeit, ki is mondja azt ami már nekem is eszembe jutott, pl vegyék el a jelrakási lehetőséget a lakóktól, oszt kész, az lesz, amit akarnak.

11.jpg

Éljen soká László Király!

U.i.: Puskás Péci ígéri, hogy megszabadul este a bajszától. Itt volt az ideje, kedvesem, de a viccektől nem fogsz ilyen könnyen.

1086 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 11:12:27

@Paic Róbert: hisztis? Kretána? Idegölő? Sukkos?

bElannaTorres 2019.01.13. 11:14:42

@Pamutbojt: igen, bár a sellőt még megérthetik, nincsenek kirohanásai, reninek viszont kiesést jelenti ha most megy. Ha később szerintem akkor is, mert cérnavékonyak az idegei

bElannaTorres 2019.01.13. 11:17:57

@Paic Róbert: kitalálta hogy ő ötször fürdik, akkor biztos benne lesz egy az öfiben, meg azt hiszi ettől majd tisztának látjuk. Mivel senki nem fürdik ötször végiggondolhatta volna, hogy ettől nem lesz szimpatikus, hanem máshonnan nézve az jön le róla, hogy szerinte az koszos aki nem fürdik ennyiszer.
Ő a koszos :))))

0.5 bit 2019.01.13. 11:18:54

@bElannaTorres: " lett volna lehetőségük kitalálni feladatokat pl a király magasztalására, ez inkább roli vagy Hunor ötlete kellett volna legyen a többiek meg végrehajtják."

Mivel ez is szerkesztői feladat volt, megcsinálták, minden nap. Ahogy ha jól emlékszem az is, hogy egyesével a király elé kell járulniuk audenciára.

Az már nem a játékosok sara, hogy helyette Reni szinkron paródiája került adásba.

0.5 bit 2019.01.13. 11:21:39

@bElannaTorres: "Mivel senki nem fürdik ötször végiggondolhatta volna, hogy ettől nem lesz szimpatikus ..."

Változotatott is rajta, most már csak háromszor. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 11:22:03

No a Csillám királyság nekem itt ért véget! Szerencsétlen Zsu-t a két kretén úgy utálja (Greg mega Rúdlény) mint a fene!

bElannaTorres 2019.01.13. 11:22:03

@0.5 bit: akár előadhattak volna táncot, vagy verseket, de ezeket roliéknak kellett volna kitalálni és feladatba adni. Akkor mindjárt más lett volna ha megtagadja reni. Így eleinte az jött le, hogy igaza van, savanyú uraságék depis királyságába ki boldog.

Sargabogre 2019.01.13. 11:22:53

ha Lacikának lenne valamennyi agysejtje, akkor úgy szívatta volna meg őket, hogy a Reni miatti kollektív büntetésből Renit kihagyja direkt. btw elvenni 2 napra a sminkét inkább a többi lakónak büntetés, nem neki

bElannaTorres 2019.01.13. 11:24:16

@0.5 bit: :D
Az a törölközős hiszti is erős túlzás volt már. Oké ha valaki más elveszi, vagy konyharongynak használja más, de pont ő aki azért szórakozik a másikkal, hogy megnézze meddig mehet el, pont ő nem tudta lazán venni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 11:28:21

@Pamutbojt: @bElannaTorres:

Nem tudjuk mi történt a királyság alatt, akár lehettek is feladatok meg akármi, de ez nem jöhetett le mert a Reni féle üvöltözést kellet nézni... mert az érdekes (nem).

Kíváncsi lennék, hogy történt-e bármi más amit nem láthattunk

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 11:28:40

@Pamutbojt: @bElannaTorres:

Nem tudjuk mi történt a királyság alatt, akár lehettek is feladatok meg akármi, de ez nem jöhetett le mert a Reni féle üvöltözést kellet nézni... mert az érdekes (nem).

Kíváncsi lennék, hogy történt-e bármi más amit nem láthattunk

bElannaTorres 2019.01.13. 11:32:16

@Brigante: szerintem nem nagyon, akkor jobb kedve lett volna mindenkinek. Reni végig lázadt , mellette álltak a többiek, lacikáék meg nem tudták megoldani jól.
Most már jobb lesz, ott vannak a feladatok, az oldotta a hangulatot. De bőven lehet számítani ordítozásra a kiválasztás után ..

Pamutbojt 2019.01.13. 11:34:09

@Sargabogre: Ebből csak az lett volna, hogy biztos Roller találta ki, mert ő a főgonosz stb.
Nem lehetett könnyű nekik...

Pamutbojt 2019.01.13. 11:35:23

@Brigante: Persze, történt. Meg is mutatják a BV-ban... tiszta vicc egyébként, hogy ezt miért így csinálják.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:36:51

@Brigante: biztos lehetsz benne, hogy sok minden. Csak elkezdtek Renátának szentelni műsoridőket úgy a VV-ben, mint Győző és Csoki egy egész BV-ben. Másról sem szólt, csak Renáta fényezéséről. Elég gusztustalan a csatorna részéről.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:37:12

@Sanda.Ipse: A pártfogolt, vagy a védő? Valamelyik tuti !

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:40:39

@Sanda.Ipse:
Zsuzsanna kezdetek óta nem a szívem csücske, de már a Győző/Csoki féle BV-ben is feltűnő volt, hogy mennyire ki lett hangsúlyozva Zsuzsu, hogy ő az akivel nem lehet együtt élni, bezzeg az aranyos Reni...

2019.01.13. 11:41:11

@UdvariatlanBolondvagyok: az nem a curlingből maradt? Olaj +festék?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:42:31

@Sanda.Ipse: A körbenyalás sokkal népszerűbb műsor, mint maga a játék...

2019.01.13. 11:45:00

@UdvariatlanBolondvagyok: igy nem is értem minek szavazni. 4 szerkit kiválasztani ők a zsűra azt hetente eldöntik ki megy ki marad. Azt nézze a néző ha akarja

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:45:29

@Paic Róbert: Nem, szerintem lónyál, valamilyen üdítő, vagy energiaital...teljesen máshol van.
Felborult a pohár, oszt jónapot! Érted te ezt? Beszarás! Se egy rongy, se egy felmosó!
Jóvanaz!!!

2019.01.13. 11:46:58

Megtelt velem ma a komment folyam

2019.01.13. 11:49:58

@UdvariatlanBolondvagyok: de viszont sokszor fürdenek, van smink takarásra és annyi wc papír hogy a seggük se legyen szaros.

Csak nem akarták a villát körbe tekerni rötyipapírral

csincsilla72 2019.01.13. 11:51:04

@Brigante: Ebben egészen biztos vagyok. Az elmúlt két nap kétszer nettó 30 perces adásidejében kétszer 25 perc Renyhe-hiszti volt a műsor. A szerkik szarjanak sünt, mert nekem senki se fogja megmagyarázni, hogy semmi más nem történt. Nem értem, ki ez az istenverte bolond nő, akivel büntetni kell mindenkit, aki benn szenved mellette vagy a tévé elé téved. Melyik bennfentesnek a spajna?

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:55:54

@UdvariatlanBolondvagyok:
ez elég durva szerkesztői beavatkozás volt a nézők befolyásolására. Nekem ez akkor sem tetszik, ha éppen az általam nem kedvelt szereplő ellen irányul.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 11:57:29

@csincsilla72: Biztos már Csoki is a stábot erősíti. Amit sokat sulykolnak az bevésődik!

Sanda.Ipse 2019.01.13. 11:58:51

Egyáltalán mit keres Csoki a VV közelében? Ő egy kizárt játékos. Akkor ne csempésszék vissza.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 12:00:36

@UdvariatlanBolondvagyok:
Mondjuk meg akarják nyeretni Renivel, Csoki meg mutogathatja neki a BV-t, hogy neki köszönheti a népszerűségét és a nyereményt. Így nem marad le ő sem a léről.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 12:00:48

@Paic Róbert: Egy fehér zászlóra már futotta.., de mint tudjuk azzal nem lehet lázadni!

2019.01.13. 12:02:09

@Sanda.Ipse: azért van ott mert a retek elítéli a nők elleni erőszak bármely formáját

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 12:02:09

@Sanda.Ipse: Persze, a pina mellet a lóvé is érdek!

Sanda.Ipse 2019.01.13. 12:07:28

@Paic Róbert:
Ezzel hatalmas fekete pont az Rtl-nek. Nálam ez kontraproduktív.

Sanda.Ipse 2019.01.13. 12:09:38

@UdvariatlanBolondvagyok: az utóbbi jobban:) Azt azért megnézném, a közös táncukkal hol lépnek fel. Végre egy qrva rudat is behozhatnának, hogy lássam, ezzel a testtel mit lehet rajta produkálni?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 12:11:15

@,,: adri a kiválasztott tippem. Kihívottat még nem merek mondani. Köszönöm

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.13. 12:17:50

@Sanda.Ipse: Tropicarium! A tehénhal kiválóan piruettezik a vízben!

2019.01.13. 12:51:52

Hmmm milyen csend lett.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 13:00:02

@Paic Róbert: szieszta :)
Marha húsleves, sült csülök, krumplipüré, párolt káposzta, kovi ubi volt az ebéd. És most készül a tejkaramella :)

AmanEdi 2019.01.13. 13:02:57

Mai tippem a kiválasztásra
Roli-Reni
Lacika-Reni
Hunor-Reni
Adri-Roli vagy Lacika
Reni-Zsu ha addig nem bekulnek ki
Greg-Roli
Zsu-Roli vagy Reni ha addig nem bekulnek ki
Roli vagy Reni lesz a kiválasztott szerintem

AmanEdi 2019.01.13. 13:14:23

Csoki tegnapelőtt a belevalóban azt mondta nehéz zsu val élni miért Renivel könnyű?

Bekkara 2019.01.13. 13:24:17

Az én tippem Roli. Kihívja Adrit, pedig Renit kéne neki. De szerintem rájuk van szólva, hogy Renit hagyják, hiszen ő a show királynője *okádás* Zsuzsu meglepően jól tűrte ezt a hete, Renit meg jobban megutáltatták velem, mint a Ribancot.

csillagporszem 2019.01.13. 13:28:50

@Paic Róbert:
Mi próbálunk életben maradni, nálunk mindenkit ledöntött valami rohadt vírus. Ha aggódna valaki értünk, nyugi, megmaradunk :D

Nagy unalmamban rákerestem a legnagyobb vv-s csoportban Reni anyukájára. Hát nem jobb mint a lánya, így már értem hogy lett szerencsétlen Reniből ilyen idegbeteg.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 13:45:53

@Bekkara: félek, hogy adri lesz a kiválasztott, ha van benne kraft, kiviszi hisztist!

Felis minor 2019.01.13. 13:46:48

Hát a BV-ben tanulságos volt az, amikor Lacika meg Roli beszélgettek. Lacika megint kifejtette, hogy utálja az Adrit, mert HAZUG és utálja a HAZUG embereket. Erre Roli nyíltan megmondta, hogy azért kell kirakni, mert ha kint lesz, akkor szart kavarhatnának azzal, hogy bemagyarázzák a többieknek, hogy "Adri mondta". Erre Lacika boldogan helyeselt. Ebből kifolyólag a fiúk Adrit választják.
Én meg ebből kifolyólag Lacikával szemben is Adrira szavazok (majd ha egyszer erőt veszek magamon és letöltöm az appot), mert ez a "mi őszinték vagyunk, tehát hazudjuk, hogy hazudott a hazugnak kikiáltott nyomorék" vonal, pont ugyanolyan undorító képmutatás, mint a SZÍV és SZERETET csapatának GONOSZSÁG ellenessége. Ezzel a stílussal Lacika átállhatna hozzájuk. Adri meg Roliékhoz.

2019.01.13. 13:53:38

@Hedo a nokedli szaggató: még 4 óra munka :-(

@csillagporszem: jobbulást a családnak

2019.01.13. 13:59:35

Amúgy miért kellene Rolinak párbajra menni. Ő már volt. Menjen Lekvár Adrival hamár neki van vele baja. Amúgy renyének kellene mennie. Mindenkinek jobb lenne. Vagy milyen lenne 3 fiú Zsu meg Adri nesze neked 5 jel Renire. Greg mögé állna azt mehetne a tiszta szív gonoszság takttika lemez. Amúgy nagyon beragadt ez nekik, csak már lejárt

csillagporszem 2019.01.13. 14:07:00

@Paic Róbert: köszönöm :) Neked meg kitartást!

shopper 2019.01.13. 14:15:40

Reni a legundorítobb ótvar krva aki képernyőn ennyi ideig szerepelhetett. Napi 3x fürdés se viszi le róla a retket. Igazi markecolos, lehúzos ribanc lehet a kinti világban

King Broki 2019.01.13. 14:23:06

Nőt sosem bántunk, de ezt a fura szerzetet akit reninek hívnak, remélem a való életbenvalaki szembeköpi elég keményen.

0.5 bit 2019.01.13. 14:42:33

@Paic Róbert: "Amúgy miért kellene Rolinak párbajra menni."

Taktikai, akarom mondani tiszta szívből kell őt választani.

Ő tartja össze a két fiút, ahogy a másik oldalon Greg a két leányzót. Roli+Hunor vagy Roli+Lacika erősítenék egymást, de Hunor+Lacika már nehezebben találná meg a hangot, ahogy a másik oldalon Greg+Zsu vagy Greg+Reni támogatná egymást viszont egy Zsu+Reni hasonlóan amortizálnák magukat mint az összefoglalóban.

Elmondta mindkét oldal, hogy Roli és Greg a két fő célpont. Most szerintem azért Adrin a sor, mert Greg épp védett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 14:48:28

@Pamutbojt: ja, a Győzis BV-t nem tolerálja a szervezetem ... visszanézem akkor :) miért kell ezt így megoldani????

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 14:49:56

@Sanda.Ipse: nem kedvelem a Győzis BV-ket, de visszanézem... nem tudom, hogy miért kell ezt így csinálni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 14:56:53

@csincsilla72: Nekem kérdőjeles a mai kihívás. Ha Rolit hívják ki és kiviszi Adrit ... ha Renyhét vinné akkor is jobban járna. Az lenne a legjobb, hogyha ezt a vinnyogót jelölnék... csak tán van annyi eszük, hogy a dupla jelet rádobják....

javier2 2019.01.13. 15:17:34

én úgy láttam a reni zsu balhénál. ha valaki más lebaszta volna renit (viselkedjen már),vagy ügyesen rákontráz ,
simán benne volt , hogy dob valamit a másikhoz vagy üt , és akkor irány csoki után ,
de a többiek menekültek előle rendesen féltek tőle.

Maximista vagyok 2019.01.13. 15:19:18

@javier2: egy jó verekedés lehetne már :D

2019.01.13. 16:02:34

@Maximista vagyok: iszapbirkózást vagy szumót nekik

ficekence 2019.01.13. 16:06:13

@Sanda.Ipse: Ezen én is kiakadtam. Semmi keresnivalója egy kizárt játékosnak a műsorban. Szerencséje volt és a csatornának is, hogy nem történt baj.

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:10:53

@,,: tippelek még ma a kiválasztottra, majd írok neked. viszont ilyanért kapok pluszt ha megmondom ki adja fel?

ficekence 2019.01.13. 16:12:54

@,,: Ez a táblázat. :)))))) Mindent visz. :))))

mmixvii (mixi) 2019.01.13. 16:14:19

Miközben Reni hisztizett tegnap Zsunak, a ruhás királynőválasztásnál, hirtelen oda kellett volna mennie a piperecuccához, kivenni a csipeszt, és odaadni Reninek, hogy "tessék Reni itt a csipesz", erre "vidd a p...csába, mit kezdjek vele" kommentárral hozzávágta volna Reni és máris csak 6-an maradtak volna a villában. :)

,, 2019.01.13. 16:14:32

@Maximista vagyok: gondolod h még lesz ilyen?:O

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:15:14

@,,: ha lehet húzz be feladásra Hunort :/

mmixvii (mixi) 2019.01.13. 16:16:24

@mmixvii (mixi): akkor már két győztes párbaja lenne a csipesznek... megérdemelné a 36millát is.

mobilos perpetuum 2019.01.13. 16:16:44

@Sanda.Ipse: "Egyáltalán mit keres Csoki a VV közelében? Ő egy kizárt játékos. Akkor ne csempésszék vissza."
Győzikét tavaly állítólag továbbképzésre küldték, mikor BV-ben kérdezte valamelyik férfitől: TE MELYIKET ALÁZNÁD? A fejében a szex az olyan: a férfi több lesz általa, a nő kevesebb. CSOKI pont ugyanez. Amikor most visszahívják BV-ba (Győzikénél volt vendég korábban is) , ezt a szemléletet erősítik.
Ginut megkapta, eldobandó. Renit megkapta, Erával lehet szívatni. Az agresszió, a férfi dominancia dicsőítése.
Bár szerintem Győzikééknél már neki kell alázkodni, hogy Beja asszony az ágyába engedje.

,, 2019.01.13. 16:18:42

@Maximista vagyok: megjegyeztem, ha így lesz, jár ponty

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:38:32

@,,: ha Roli kiesik, akkor van rá esély. a többi bentit rühelli...

,, 2019.01.13. 16:44:05

@Maximista vagyok: sztem nem az a típus, aki a cél előtt feladná. Pláne úgy, h Roli kiesésével az egyik fő esélyes lenne, van annyi önbizalma, h ezzel tisztában legyen.

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:45:11

@úgymond olvasó mmkk: mert retek vagy :) én se tudom mi lesz ma, mert érdemit nem mutatnak csak a kokeró ámokfutását.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 16:45:45

@bElannaTorres: Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e fordított hét :) . Megnézném, hogy a csoda trió mit alkot királyként

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:47:07

@,,: próbáltam a napokban nézni a viselkedését és neki már nagyon tele a fasza az egésszel. Meg is értem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 16:52:29

@Maximista vagyok: te is retek vagy :) szívem szerint ótvarrenyhét mondanám, de az eszem meg azt mondja, hogy puára fognak tenni a fiúk

,, 2019.01.13. 16:53:51

@úgymond olvasó mmkk: súgnék, ha tudnék. Én úgy érzem, Reni jövő vasárnapi kiesésének ágyaznak meg a szerkik, kicsit forgatókönyvszerű az egész, jól felhergelik a nézőket a párbajra.
@Maximista vagyok: én is észrevettem, nem is csodálom.

Maximista vagyok 2019.01.13. 16:54:29

@úgymond olvasó mmkk: dettó így vagyok vele. plusz a csillámfaszláma rárakja e valakire a lilát...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 16:55:40

@,,: valami céljuk biztos van, nem véletlen, hogy ezt a drága finom úrihölgyet nézzük naponta 40 percben

@Maximista vagyok: tényleg, Greg rérakhatja Renire. de Hunor meg leszedheti.

,, 2019.01.13. 16:57:22

@úgymond olvasó mmkk: hát meglátjuk, ha igazam van, vagy kihívott v kiválasztott lesz Reni, és jól ki is esik.

Maximista vagyok 2019.01.13. 17:00:00

@úgymond olvasó mmkk: de legalább tegnap kinyiffant a dzsofri :D ma meg nem tudom hogy nézek vv-t mert Patriots vs Chargers meccs van...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 17:01:14

@,,: legyen igazad. estig még megszülöm, ki lesz a kiválasztott

@Maximista vagyok: dzsofri egy köcsög :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.13. 17:10:45

@AmanEdi: Vagy Adrit pakolják meg a srácok vagy Renit. Nem tudom, hogy megmerik-e lépni a Reni zöld kendőjét. Mindenestre úgy gondolom ha a Rúdlény megy ki, kint is marad, de ez abból a szempontból rossz a másik csapatnak, hogy Zsú megerősödne, ha Renyhe már nem lesz bent....

Marcsee 2019.01.13. 17:20:30

Megnéztem a tegnapi adást, kár volt. Most próbálom visszaszuszakolni a kifolyt agyam a fülemen keresztül.
1. Valaki javasolta tegnap, hogy a BV szerkik cseréljenek helyet a VV szerikkel. Tényleg a BV nagyságrendekkel szórakoztatóbb, csak azt a retkes Renyhét kéne offolni.
2. Nem akarom elhinni,hogy annyival több a nihil, egybites néző, hogy a retek képes ezt a műsort CSAKIS az ő szájuk íze szerint szerkeszteni. Több helyen is olvasom, hogy még mindig az értelmiség fogyasztja az ilyen posványokat nagyobb arányban, szóval légyszi, légyszilégyszilégyszi, elég az anyázásból egy adásban max 5 perc, ÖSSZESEN, nem egyszerre. Több beszélgetést, ökörködést, több LekvárLaszikát, ZÉRÓ RenyhePicsát. Ezt most a nyomatékosítás kedvéért térden állva, összekulcsolt kézzel írtam, könyörgőkivertkutya ábrázattal!!!
3. Súgjatok már a tökiknek, hogy Renyhét kéne megszórni, a saját érdeketekben. Vannak összeköttetéseim, és már érik a lófej. Csak szóltam....
Köszi!

Marcsee 2019.01.13. 17:30:59

OFF
@Maximista vagyok: Muhhahahaaaaa, VV vs. NFL?! :D Go Chargers! (pedig nem bírom őket, de Belicheatéknek akkor sem tudnék szurkolni, ha a Steelers bármilyen továbbjutása függne tőlük ever. (Mondjuk pár hete a Brownsnak is szurkolam XD)).
ON

úgymond olvasó mmkk 2019.01.13. 17:36:40

off
van egy rakat új tv csatornánk, többek között egy Epic Drama nevű is. Murdoch, Frankie Drake, meg kosztümos sorozatok hada. hát valami csodálatos.
on

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.13. 17:42:27

@Brigante: ha elveszítem a pobtocskám, mert nem puát küldik, csak akkor nem leszek szomi, ha hisztérika kapja helyette

javier2 2019.01.13. 17:57:29

@Brigante: teljesen így látom reni kiesésével zsu vitorlát nyit
@Marcsee: bv -ra énis kidőlök ,de párszor láttam ,és ott sokkal több humor és duma van
sokkal több tuja

ficekence 2019.01.13. 18:47:55

@,,: Dehogynem! Ez nagyon állat, minden elismerésem. :D

Rozsgyi 2019.01.13. 19:45:28

@Marcsee: szerintem többségében nem az "értelmiség" nézi a műsort, de mindegy is mert az "értelmiség" is egybites néző.
süti beállítások módosítása