Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x68 - Laci király vágtat fakó lován

2019. január 11. 19:28 - sixx

image_555504929afbc1d1f6d1de6c850a.png

vlcsnap-2019-01-11-17h39m18s33.png

Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a szemébe merik mondani. Peti, ha olvasod (ha nem, aki tudja, adja át pls), az a haverod a legjobb arc, aki nézi a műsort, és azt tanácsolja, hagyd abba, de azonnal. Na, lássuk, miből élünk.

Lacinak, akit kéthetes VV-elvonó után, szakáll nélkül, baszki, konkrétan nem ismertem meg, van egy szuperképessége, a Királyság, ami azért fura, mert nem akkor lép életbe, amikor a gazdája akarja, hanem akkor, amikor az RTL kitalálja. Nyugi, nem a Kingdom című filmre vonatkozik a cucc, és Lacika nem fog tudni bombát összerakni háztartási eszközökből, hanem arra, hogy a birtokosa a játék egy pontján automatikusan királyi jogokat kap, és élhet az első éjszaka jogával, habár ezzel a vellában nem sokra menne, ha igaz lenne. Hálistennek nem az, ahogy adót sem vethet ki a gyökerekre és nem csaphatja le a fejüket sem. A képesség élesítéséről szóló löeveledet PUA olvassa fel, a hierarchia szóval megbirkózik, de nem adja fel, gyere kicsi lány, GYERE, TE, EGY ORSZÁG DRUKKOL NEKED, HOGY MONDOD, HIERARCHIA? ILYEN NINCS ÉS MÉGIS VAN!

vlcsnap-2019-01-11-17h54m39s21.png

Ahogy azt sejteni lehet, a civilben rúdtáncos Reni nyomul elsőként, mer' őfelségének ki kell neveznie egy kancellárt, amiről a csaj nemigem tudja, hogy eszik vagy isszák-e, de nem is ez a lényeg, csak azt, hogy legyen belőle valaki. Lacika nem kér a csalánszájból, inkább Rolit választja, akivel egy húron pendül már régóta. És smár! Jó, nem, mindegy, csak majdnem. A király és a kancellár megvitatják a hálóban a hierarchiát, majd beosztják a gyökereket, PUA a hetes, a legalja, Laci egyessel a király, köztük #2 Roli, #3 Hunor, #4 Greg, #5 Reni, #6 Zsu. Nem megy le simán, Zsu vitatja, hogy ő taktikus lenne, szívbűl nyomja, és bazdmeg, nem tudja elengedni, a számok kiosztása után is fel van baszva, én SZÍVBŰL TOLOM, HÉ! Reni a riportban kiröhögi az egészet, hülye faszok ezek, Lacika egy darab döntést nem hozott, akkormeg? Bent kirobban az epic "nem vagyok én taktikusa senkinek" vita, Roli lebassza Zsut, hogy annyira sötét, még a magyarázkodni szót sem ismeri.

Jóvanmár, hárvárdjél.

Egyszerre beszélnek, rémesen idegesítő, az meg pláne, hogy a taktika szó továbbra is szitikszónak számít, na mindegy, esküszöm, ha az ember lemocsokosfaszszopókurvázza Zsut, az sem ver fel ekkora port, mintha Zsu családját annak idején egy nagy taktikus tette volna tönkre, és azóta ez a szitokszó végigkíséri a kis éltüket.

Azt mondta a barátnőm, a Zsuzsi, amikor ide bejöttem, hogy ne csicskuljak be.

Na jó, én ezt jobban unom, mint egy Paks-Haladás NB1-es meccset, lássuk mi a következő szegmens.

Az, hogy becipelnek egy bazinagy trónt meg egy műanyag koronát, és Laci mint egy elbaszott plasztik Dózsa György ott ül benne, miközben námbörtú felolvassa a bullákat (két l!!!) az jogokrul, előtte meg jobban birkózik a megkornázás szóval mint egyszeri miniszterelnök az útelágazással. Dióhéjban: lófasz se marad a parasztoknak. A háló? A királyé. A fürdő? A királyé. A konyha? A királyé. A parasztok a nappaliban alszanak, seggmosás a mosókonyhában, a királyt viszont mosdatni kell.

Ráadásul a szar lefelé folyik, azaz PUA mindenkinek a beosztottja, és így tovább felfelé, a királyhoz szólni meg csak námbörtúnak engedélyezett.

Sok mosolyt szeretnék látni.

Reni kiakad, ő naponta 4x mossa magát, és kész, ha neki mennie kell pinát mosni, akkor megy.

Nem vagyok én macska hogy nyalogassam magam.

Ezt most itt hagyom, hadd ülepedjen egy picit.

vlcsnap-2019-01-11-19h04m21s122.png

Lacika a nyugiban írja a törvénykönyvét. Káromkodás? Büntetés. Egy óra kussban levés. És így tovább. Bent Hunor vacsorát főzet PUA-val, majd Zsut maga mellé rendeli. Lacikának baja van a bulla fürdetés részével.

Én azt nem szeretném. Ők fogják megmosni a pélómat?

Mondjuk, ha az én farkamat PUA és Zsu készülne megmosni, én is elszaladnék.Reni kimegy cigizni, de nem tud, mert ott ül Laci, a szoborszerű király, aki meg akarja vonni a cigizést tőle. Most itt egy percre megállnék, ha tőlem ezt valamelyik faszszopó megvonná, olyan szinten szarnám le, hogy az bekerülne az év végi viccesvideós összefoglalóba. Hunor csendőri feladatot kap, neki kell ugráltatni a többi parasztot, pl. ő a villamester, és ha valaki nem tartja be a parancsait, akkor bünti van. Ja, itten van a vilabula. Kezdődik a szopatás, PUA levelet olvas, de olyan szar ripacs, hogy a hideg ráz tőle. Reni jelzi, hogy aki Csoki helyére fekszik, az kegyeletsértő geci. PUA tiszta erőből tolja a játékot, és megcsókolja Lacikirály lábát, majd Renivel csokikat dugdos el a király elől, mert a parancs az, hogy vigyenek ki minden kaját a raktárba. Ebből feszkó lesz.

Címkék: való világ
793 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haeli 2019.01.12. 15:05:20

@,,: Huh, köszi az emlékeztetőt, valóban! Igen, igazad van, ez most semmi, de szerintem még mindig rengetegen read only-üzemmódban vannak egyszerűen azért, mert ezt nem lehet bírni. Meg néhányan továbbra is a homogén közösségüket akarják óvni itt, amit megértek.

csincsilla72 2019.01.12. 15:05:41

@haeli: Edinát eleinte bírtuk, bejött a játéka. Majd jött a Laccilaccilacci, a féltékenykedés, a vég nélküli kereplés és megutáltuk.

Angora Cardi 2019.01.12. 15:07:31

@Hedo a nokedli szaggató: Ez nagyon jo Hedo, még jobb hogy mi nem "öljük" egymást. Annyi kreatív ötlet volt már. Persze kellene szerki segítség Lackónak. De ez a bármilyen versengés extrákért tökjó lenne, kérdés azt is elszabotálnák-e.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 15:08:00

@csincsilla72: sőt kiderülne, hogy a kis tubarózsák együtt működnénak, vagy egymás ellen?

Más
Huni nem a hálóban aludt? O.o. laci király nem kamázza?

Ebből a szarból csicskakirály nem tud jól kijönni! Roli miatt

Angora Cardi 2019.01.12. 15:09:19

@csincsilla72: Lehet még mindig várja a bullában lévő szerkesztői utasításokat.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 15:09:42

@Angora Cardi: én egyébként bírom havalamit másképp látunk. Szélesíti a látóköröm ;)
A személyeskedést nem szeretem, ha kifogyunk az érvekből ütünk. Jó itt. Akkor is ha a műsor már régen leült

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.12. 15:10:59

@csincsilla72: a vadembör :) csak úgy csattogott a csattogó ádiná seggén XD

haeli 2019.01.12. 15:11:53

@csincsilla72: Tudom, de én úgy értettem, azt akarja vele mondani, hogy máshol egyet értettek ennyien az x véleményével valami bulvár témában, csak itt számít ekkora trollnak.

Ha nem nézed trollnak, mert nincs elég infód hozzá, vagy nem gondolod annak, vagy bármi egyéb miatt, de egyszerűen egyik itteni 'troll' sem tűnik trollnak vagy különösebben durvának.

Angora Cardi 2019.01.12. 15:12:15

@Hedo a nokedli szaggató: Nekem is jobban tetszik, ha nem ütünk. Kikapcsolódni jövünk nem "kiidegelődni" :D

Angora Cardi 2019.01.12. 15:14:24

@úgymond olvasó mmkk: már elbújt hogy a fene a szemit enné ki

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 15:20:11

@csillagporszem: szerinted felkaptam a vizet???? Ó, az nem ilyen! Én válaszoltam neked teljesen értelmesen, kulturáltan. Viszont már látszik miért Zsizsikes stílusa jön be! Ha nem érted mit mondanak megsértődsz! Na látod itt a különbség közted és köztem! Én leirtam amit gondolok, te meg megsértődsz! Nem kampányolok én ellened, felőlem nyomd a hülyeséged, de nekem ugyanannyi jogom van megvédeni magam, elmondani a véleményem mint neked, ha tetszik, ha nem, én viszont senkit nem akartam meggyőzni a saját álláspontomról! De hiába írok neked kisregény, úgysem érted, hisz nem értetted az előző hsz-t sem!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 15:21:29

@csincsilla72: Ezt én sem tudom, de ha gondolkodik megpróbálhatná. Én akkor is értékelném, ha végül a szerkik azt mondanák, hogy "na azért ezt már mégsem lehet...", de az az érzésem, hogy a gomiszabályok és VV joghézagok mentén bizonyos szerep kilépéseket még a csatorna is tolerálna Lacikának.

Nyuszomuszo83 2019.01.12. 15:21:46

@Pancsamanó: leirtam a véleményen, az hogy nem sikerül megérteni már nem az én gondom! :)

Pancsamanó 2019.01.12. 15:21:48

@Angora Cardi: Teljesen igazatok van :( Csak olyan nehezen tűröm amikor hülyének néznek és a normális kommentelő társaságot is. De majd igyekszem ignorálni mindenféle alteregót meg skizofrént. Ebben mindenképp fejlődnöm kell!

csillagporszem 2019.01.12. 15:21:59

@haeli:
“Meg néhányan továbbra is a homogén közösségüket akarják óvni itt, amit megértek.”

Ez egy nyilvános blog, szerintem senki nem várhatja el, hogy csak azok kommentelhessenek ide, akik évek óta itt nyomják. Lehet csinálni a fészen saját zárt csoportot és ott beszélgetni ha zavaró, hogy új emberek is jönnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 15:22:32

@VV Erőlegény: nem szerepkilépéseket akartam mondani, hanem keretekből történő kilépéseket.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 15:23:28

faszomat már, hogy nektek muszáj állandóan egymás torkának ugrani.

,, 2019.01.12. 15:24:10

@haeli: akikkel itt szívesen beszélgetek és kedvelek, azok közül sincs mindenkivel mindenben EKG. Viszont a személyük (társaságuk) többet ér annál, hogy nekik menjek véleménykülönbség miatt. Ha jó köztünk a kapcsolat amúgy, kit érdekel, h Zsu v Roli, azok csak vellalakók a tévében.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 15:25:06

@csincsilla72: Én nem utáltam a végén sem. Jobban szerettem őket Lacival és Danival együtt, mint a Denis/ Fannika/ Dóri trash oldalt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 15:26:39

@VV Erőlegény: Ha még emlékeztek Denis pl reiszolást imitált tök meztelenül a trónszékben...

,, 2019.01.12. 15:27:16

@VV Erőlegény: vannak dolgok, amiket az ember kitöröl a memóriájából a túlélés érdekében:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 15:28:54

@,,: Nekem örökre beleégett a kép az agyamba! :-D

haeli 2019.01.12. 15:32:30

@csillagporszem: Az ő szempontjukból értem meg. Viszont ahogy elnézem, jól csinálják, mert alig van kitartó új, ez itt iszonyú régóta megy.

Viszont én ennek tudom be, ami miatt néhányan azt hiszik, hogy időről időre szét vannak trollkodva új nickekkel. Néha valamelyik más véleményen lévő read only-snál elpattan valami, aztán ha elég megosztó vagy már nagyon túlfeszített a téma, ezen felbuzdulva egy csomó másik amúgy read only is lecsap.

Csak tipp, de a sokszorosa, nagyon sokszorosa a félig-meddig rendszeres olvasók száma a rendszeresen kommentelőkhöz képest.

Nem igazán opció máshova menni, mert csak itt van meg ez a színvonal, viszont ide sem kellünk.

Tényleg megértem, amikor ez az ő törzshelyük és szinte már család, de szar, na.. Mármint nekünk, többieknek.

Egyszer vagy kétszer próbáltam szerintem érdekeset és újat írni, 100%-osan ignoráltak. Ha provokatív vagyok, akkor meg jöttem trollkodni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 15:32:50

@VV Erőlegény: egészen idáig nem tudtam, hogy emlékszem rá

2019.01.12. 15:33:37

@Angora Cardi: Köszönöm a reggeli elismerő sorokat. meghatódtam tőle.

haeli 2019.01.12. 15:36:00

@úgymond olvasó mmkk: Ez szerintem csak egy sima értékelése az itteni helyzetnek, ki-ki a saját érzései szerint teszi persze.

Sajnálom, nem akartam fokozni a szar napod.

I let myself out. Peace :)

ficekence 2019.01.12. 15:36:19

M@Pancsamanó: Kedves Manocska! Mirol beszelsz? Alig kommentelek, nemhogy itt teremnek.

Angora Cardi 2019.01.12. 15:37:12

@Pancsamanó: Helyes, ne vegyél magadra személyeskedést, műsorról meg annyi jó fej kommentelővel lehet itt filozofálgatni, minden más nem szàmít, ne vedd magadra ha pár idegen egy nicknév mögül szektában támad. Olyan jókat értejeztél mostanában, tessém folytatni. Nyuszónak igaza van ez csak egy sz.os műsor

Angora Cardi 2019.01.12. 15:39:07

@Paic Róbert: kedves Robi, nagyon jól összeszedett komment, és viccesek voltak a javaslatok, mindenképp elismerést érdemel :)))

Angora Cardi 2019.01.12. 15:43:27

@,,: huuuuu-nál a tetszéstől felvonítottam

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 15:46:13

@haeli: kedves vagy, de egyrészt nincsen szar napom, másrészt meg azért nem kell elmenni, mert valakinek (mondjuk nekem) nem tetszik az, ha néhányan napi szinten egymásnak esnek :) nem gondolnám, hogy nem kellenétek ide, csak a sok bába közt elvész a gyerek, nehéz úgy meglátni a jó és értelmes kommentet, ha közben 10-15öt át kell ugrani egyhuzamban.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 15:49:21

@VV Erőlegény: ne nevess ki, tudod, mekkora trauma ez nekem? két hétre meddő lettem a gondolattól is :D

@Maximista vagyok: ezt most mire írtad, te retek? :))) (éppen szétlövöm a fájós fülemet mosimannel, csak mondom)

@Angora Cardi: velöntájnszdéj dududududu

Angora Cardi 2019.01.12. 15:50:07

@,,: te tattikáztál velem?

,, 2019.01.12. 15:50:56

@Angora Cardi: de csak szívből -o- :)

Angora Cardi 2019.01.12. 15:51:27

@úgymond olvasó mmkk: hallgasd csak meg a vonítós dalt fejjebb azonnal elmúlik a fülfájásod

csincsilla72 2019.01.12. 15:53:27

@haeli: Ne butáskodj, szó sincs arról, hogy ne kellenétek! Én örömmel veszek minden vitapartnert, de ha a hangsúly az értelmes vitán van. Szívesen beszélgetek a stratégiákról, szívesen agyalok arról, hogy "hogyan tovább". De ehhez partner kell. A floodolással nem tudok mit kezdeni. És azzal sem, ha valakinek az az érve, hogy szerinte, csak XY nyerheti meg, a többi minekvanbenn?

csillagporszem 2019.01.12. 15:53:57

@haeli:
“Tényleg megértem, amikor ez az ő törzshelyük és szinte már család, de szar, na.. Mármint nekünk, többieknek.”

Èn is értem, de ezért mondom, hogy átlehet tenni a törzshelyet a fészre kis saját zárt csoportba és akkor oda tuti nem fog bezavarni senki. Ilyen nincs hogy valakik kibérlik a hogyvolt-ot ès onnantól elüldöznek mindenkit, aki nem tetszik nekik. Bennem van egy nagy adag makacsság, ha ilyet érzèkelek márcsak azértse megyek el és kommentelni fogok. Nehogymár azt higgyék ők győzhetnek :)
Egyébként nem kell gyorsan feladni. Van itt nagyon sok értelmes nick akikkel lehet véleményt cserélni. Mindenki felkapja néha a vizet és tud csúnyát írni, de aztán a többség ha lenyugszik akkor megtud nyilvánulni normálisan és fognak írni :)

csincsilla72 2019.01.12. 15:54:23

@VV Erőlegény: Nekem kiégett a retinám. ÁÁÁ, Dennis. Máig rosszul vagyok tőle.

Maximista vagyok 2019.01.12. 15:54:34

@úgymond olvasó mmkk: én az elmémet fogom most szétcsapni a Trónok Harca harmadik évad kilencedik részével

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 15:55:23

@Angora Cardi: hát, aztAT nem a zene fogja meggyógyítani, de már kifejeztem rajongásom fentebb :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 15:55:54

@Maximista vagyok: ne tedd! a saját érdekedben ismétlem: NE TEDD

Thats What She Said! 2019.01.12. 15:56:14

na lassan kisimulnak itt a feszkók , jól van :) amúgy fejfájós délután jön, frontérzékenyek készüljenek! :) (Angora Cardi!)

2019.01.12. 15:57:22

jó lenne vicces vagy olyan büntiket kitalálni amivel egymásnak lehetne ugrasztani az alattvalókat. Pl. annyi csokit kap mindenki amennyit Renyhe 5 perc alatt meg bír enni. Vagy annyi szál cigi jut összesen a csapatnak, ahány percig tudja Greg tartani Renit.
Amúgy én csinálnék olyat minden estére, hogy az összes alattvaló ki a konyhába és főzzenek a királynak egy 8 személyes vacsorát és utána egy asztalnál megennék. Lehetne olyat is, hogy az egyik alattvaló találja ki a büntit a másiknak és ha az nem teljesíti akkor annak kell teljesítenie aki kitalálta. Vagy pl. Hunor fesse ki Greget, Zsú oldjon meg kétismeretlenes egyenletes és ha sikerül akkor kaphatnak Maxi kiget, stb.

Angora Cardi 2019.01.12. 15:57:39

@úgymond olvasó mmkk: láttam, hamar rajongótábor lettünk

Maximista vagyok 2019.01.12. 15:58:31

@úgymond olvasó mmkk: kötelező mert utána még egy könyvet is el akarok olvasni áprilisig, ami a házak kialakulásáról szól, szorít az idő.

csincsilla72 2019.01.12. 15:59:48

@VV Erőlegény: Lacika ehhez nagyon kevés. Ehhez vagy kellően gátlástalannak kéne lennie, vagy kellően intelligensnek. Lássuk be, Lackóról egyiket sem mondhatjuk el. Most képzeld el, meddig gondolkodna azon, ha azt mondanák neki a nyugiszobában, hogy "a gumiszabályok és a VV joghézagai miatt bizonyos tolerálunk neked egy elfogadható mértékű eltávolodást az eddigi keretektől" :-)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 16:00:22

@Maximista vagyok: én még mindig nem álltam neki, mindig van valami más :D

@Angora Cardi: @,,: ♥

csincsilla72 2019.01.12. 16:01:20

@csincsilla72: namégyegyszer én is: "a gumiszabályok és a VV joghézagai miatt tolerálunk neked egy elfogadható mértékű eltávolodást az eddigi keretektől" :-)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 16:01:59

annyiban megértem Lacika heti viselkedését, hogy én betegesen konfliktuskerülő vagyok, és emiatt érteni vélem, hogy mit miért mer/nem mer bevállalni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 16:05:22

na jólvan, először megértem, aztán érteni vélem, ülj le jányom, egyes

2019.01.12. 16:07:11

Lazuljatok Szíveim. Ez most jól jellemzi az itt uralkodó állapotokat

www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ

javier2 2019.01.12. 16:07:43

@csillagporszem: mi az hogy mi győzhetünk? én úgy tudom nem zajlik itt semmi verseny
@Paic Róbert: olvastam a hosszú hozzászólásod(éjjelit) ,teljesen egyetértek
de azzal értek egyet amit tegnap írtatok többen a tegnapi adás nézhetetlen volt

és amúgy meg reni nagyon szép ,csinos és humoros is
maga is megmondta "legjobb nő a villában"

és tök jó egy tematikus hetet megkezdeni, hogy ő nem vesz részt benne ,
és 43 perc veszekedés van ,lehúzó nem szórakoztató

Thats What She Said! 2019.01.12. 16:08:32

@Angora Cardi: kb én is azóta... múltkor is együtt szenvedtünk.. eszembe is jutottál. :)
Amúgy mikor lesz a kiválasztás ?, holnap?
Most megint nem néztem pár napig, esténként győz nálunk manapság a középkori kardozos / zombis/ egyéb pasis sorozat. Most már be kell h kemenyitsek kicsit :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 16:09:29

@csincsilla72: Ha Lacika ezzel érvelne a riportszobában, a kalapom rá, hogy a szerkik tolerálnák...! Különben Roliból kinézem, hogy el tud jutni erre a szintre, tulajdonképpen az ötletet is az ő tanácsadói gondolatából fejlesztettem tovább. :-)

csincsilla72 2019.01.12. 16:10:25

@úgymond olvasó mmkk: Nekem az az egyik bajom a játékkal, hogy ennél sokkal érdekesebb lenne, ha a szövetségek nem így kötődtek volna meg, ahogy alakultak végül. Roli Hunorral és Lacikával nem megy sokra. Zsu Lacikával sokkal szórakoztatóbb páros lenne, mert Lacika bírja Zsu hülyeségeit és tetszik is neki a csaj. Adri Rolival és Greggel szuper jó taktikus hármas lehetne. Roli fel is ismerte, hogy Adri nem sík hülye, sőt, Greg sem az, és akkor nem ezt a nézhetetlen sellőzést nyomatná Kenbaba sem. Hunor nekem jobb híján elviselhető, de nem sokban különbözik Vivitől, valljuk be. Renyhének pedig régen ki kellett volna esnie a picsába.

2019.01.12. 16:10:25

Kellene nekik egy olyan szumós nap is mikor a Michlein babák egymásnak feszülnek. Lehet, hogy ki tudnák engedni egy kicsit a gőzt.

Angora Cardi 2019.01.12. 16:11:33

@Thats What She Said!: ari vagy :) szerencsere azota mindig van kola es cataflam itthon ha kellene...
Oh a zombis témákat imádom..
Én a héten párszor bealudtam de nem akartam visszanézni. Igen holnap kivasztás páran már írták. Megszórhatnák Renit...

Angora Cardi 2019.01.12. 16:12:21

@Paic Róbert: igen az is jo lenne vagy kis vicces lovagi torna

0.5 bit 2019.01.12. 16:13:54

@Rozsgyi: "az legnagyobb hiba az lenne Rolitol, ha most hogy Lacika a villamester (biztos? erről lemaradtam) felhasználna a dupla jelet és négy jelet rakna Adrira. Akkor Adri jogosan vinné ki és kint is hagyná a gheczibe."

Néhány összefoglalóval ez előtt elmondta, hogy csak Adrit tudják megpakolni. Zsu és Renyhe nem szerizik egymást ott csak Greg tartja össze a tisztaszívű csapatot. Ha bármelyik lány kiesne, akkor a másik összezárna Gregel. Az egyetlen lehetőségük, hogy csillámpónit kell kipakolni onnan a két leányzó előtt. Csak most két lila is van nála, azért kizárásos alapon csak Adri maradt.

Másik oldalról meg azt látják, hogy Roli tartja össze a két fiút, ezért fogják közösen megpakolni jelekkel tiszta szívből és nem taktikából.

Angora Cardi 2019.01.12. 16:14:19

@úgymond olvasó mmkk: persze meg ha elkezd szemétkedni az a baj, ő elfinomkodta volna ezt kis kaja masszázs de nem volt partner a lázadók hada :DD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 16:14:30

@csincsilla72: szerintem ha Renyhe kiesne végre (adná az ég), akkor egész nornális társaság lenne benn, és akár a szövetségek is átakalulhatnának. mondom ezt úgy, hogy Greg, Zsuzsu meg Hunor nem kifejezetten a kedvenceim, sőt.

csincsilla72 2019.01.12. 16:14:49

@VV Erőlegény: Hát, vagy néznének ki a fejükből :-)))
De egyetértek, ha egy ilyet meg tudna lépni, akár úgy, hogy Roli súg neki, az frankó lenne.

javier2 2019.01.12. 16:16:01

@csincsilla72: néha az az érzésem a szerkesztőket nem is érdekli
szutyok lett az anyag had menjen parasztoknak jó lesz

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.12. 16:16:08

@VV Erőlegény: De lehet, hogy engedélyt sem kellene kérnie egyszerűen kihirdetné, hogy amíg ő a király, ezt és ezt a játékost büntetésből eltiltja a VV közügyek gyakorlásától (előtte még összehívhatna Rolival és Hunorral egy rögtön ítélő Bíróságot, és a felelősséget is megoszthatná velük. :-D Erre csak egyet tudnának jogszerűen lépni a szerkik, ha fél órával a kiválasztás előtt lezárnák a tematikus hetet. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.12. 16:16:14

@Angora Cardi: Lacikánk nem tud jót tenni a héten. ettől függetlenül hajrá :)

Thats What She Said! 2019.01.12. 16:16:48

@Angora Cardi: Na hátha megússzuk....:)
Na most ha be nem alszom, visszapotolom legalább az emlegetett tegnap előtti adást, leginkább a tattika erdekel, volt e vmi új terv Roliek részéről.
Puszi :)

javier2 2019.01.12. 16:18:59

@úgymond olvasó mmkk: nyugalom szigete lenne a villa és zsu megerősödne

Angora Cardi 2019.01.12. 16:19:03

@Thats What She Said!: potold aztan gyere es meselj mire jutottál :) pussz
@úgymond olvasó mmkk: igen szerintem is, én is hajrázok neki :))

Angora Cardi 2019.01.12. 16:21:04

@VV Erőlegény: elvileg a bulla szerint kell engedélyt kérni büntetéskor és kongatni kell mikor kihirdeti - ezt sosem mutatták pedig érdekelne mennyire tartják be

javier2 2019.01.12. 16:21:38

és VV reni kiesésével többet látnánk a többiekből .Ez valakinek előnye lenne valakinek hátránya.
(hu ezt jól megmondtam)

0.5 bit 2019.01.12. 16:29:00

@Paic Róbert: "jó lenne vicces vagy olyan büntiket kitalálni amivel egymásnak lehetne ugrasztani az alattvalókat."

Meglett volna rá a lehetőségük. Meg kellett volna jutalmazni Zsu-t, hogy hozzájárult a csoki dugdosásos "bűntény" megoldásához. El lehetett volna mondani, hogy mivel azzal indolkolt, hogy a barátait nem akarja bemártani, ezért az elkövetők köre kettőre csökkent. Itt Greg védekezése meggyőzte a királyt ezért bizonyítottnak gondolja Reni bűnösségét. Éljen Zsu, éljen a király!
Renit bünetetése, pl.: ki kell takarítania a fürdőt és a konyhát. Mivel Greg és Adri falazott neki ezért amíg takarít, addig nekik kell szóban segíteni és biztatni popmpom lányosan. Éljen a király!

Valahogy így ...

pomac 2019.01.12. 16:36:28

@Angora Cardi: akkkor kell kongatnia ha kiadta a büntetést és nem tartják be vagy ha nem tudja hogy büntessen és kongat hogy a szerkik büntessenek ,én nekem ez jött le :D de lehet rosszul értelmeztem

pomac 2019.01.12. 16:38:15

@javier2: kezded felvenni zsu kommunikációs stílusát :DD ,nagyon ragályos sokat nézed titkon bizos :)

0.5 bit 2019.01.12. 16:43:11

@csincsilla72: "Nekem az az egyik bajom a játékkal, hogy ennél sokkal érdekesebb lenne, ha a szövetségek nem így kötődtek volna meg, ahogy alakultak végül."

Ezt a csodálatos szerkesztőknek köszönhetjük. Az elején hagyták a Csoki Ánusz tandem átvegye a műsor szerkesztését. Helyette szisztematikusan 2-4 fős csoportokkal kellett volna mozgásban tartani a játékosokat. Mindenki mindig mással kerüljön össze ahol közösen mérkőznek meg, közösen győznek vagy vesztenek. Ehhez viszont dolgozni is kellett volna.

0.5 bit 2019.01.12. 16:44:08

@javier2: "néha az az érzésem a szerkesztőket nem is érdekli szutyok lett az anyag had menjen parasztoknak jó lesz"

+1

Hatsumomo21 2019.01.12. 16:45:30

@javier2: Szia! ez egy nagy bölcsesség volt, de tényleg, komolyan mondom, rövid velős de igaz!

Angora Cardi 2019.01.12. 17:04:07

@pomac: Elolvastam még egyszer a bullát, no, a kisebb büntiket előzetesen kellett jóváhagyni - de van benne egy olyan hogy kérhet büntit bárkire a Nagy testvértől, gondolom ezt akkor kellene alkalmazni ha nem tartják be a büntit vagy a szabályokat - ezt pl még meg kellene lépnie Lackónak.

Lilith.Inanna.1 2019.01.12. 17:51:33

@csillagporszem: Az jön aki akar.Azt ír amit akar.Szíve joga..+1

Csavargásaim · csavargasaim.blog.hu 2019.01.12. 19:09:00

@sixx: Ami most zavart, hogy az előző részben az író méltatta Puskás kötögetős nagymamás poénját amivel a túlmozgását elismerte, és célzott rá, hogy legalább tudja hogy túlmozgásos. Most meg ez a rész azzal lett indítva hogy biztos nem szól neki senki hogy ez a túlmozgásos problémája van. Egymás után olvasva a két részt nekem az jött le, hogy nem olvastad a tegnapi összefoglalót. Ez zavart és lehet túlreagáltam, mert amúgy szeretem olvasni a hogyvoltot :)
Még korábban volt viccelődés hogy végre előszőr valaki rendeltetésszerűen használja a szaúnát, majd pár részre rá azt olvastam hogy azon viccelődött az aktuális író, hogy használta e valaki valaha a szaunát rendesen.
Meg azért néha felfedezni hasonló ellentmondásokat a külnböző íróknál.
süti beállítások módosítása