Hogy volt?

Való Világ 9x67 - Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy

2019. január 10. 18:06 - Dzsudibí

Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek után a kutyájának van csak annyi esze, hogy hozza a tantumverdét, amitől hirtelen még a nap is kisüt. Peter Gunman látványától is elszoktam már, a felkonf alatt nagyikának segít kötögetni, ami többek között azért is csodálatos, mert így csak korlátozottan tudja kiverni a legközelebb áll kameramen szemét a nagy hadonászásban, és nem, direkt nem úgy fogalmaztam, hogy egyáltalán nem képes rá. A lakók ma vlogban mondják el társaikról mit gondolnak, mi meg kénytelenek vagyunk nézni, mert nincs jobb dolgunk.

1_28.png

Lacika nagyjából olyan egyszerűen vezeti le, hogy hatnak három a fele, mintha legalábbis deriválva próbálta volna meg ugyanezt a mutatványt. Az összetett matematikai kalkulációra pediglen azért van szükség, mert szerinte Reni 6 poént süt el X idő alatt, míg ő hármat. A mennyiséget a minőség fölé helyező rajongótábor szarvait letörve azonban az egyenletet megoldva levezeti, hogy az a hat valójában három, mert a többi nem vicces, míg az a három, amit ő mond, mind a hahota magazin címlapjára való produktumok, így x egyenlő azzal, hogy az ő három poénja sokkal jobb, mint Reni hárma, mert azt ki kell válogatni a férgese körül, én meg már rohadtul megbántam, hogy ezt az egészet begépeltem, de hát mostmár nincs mit tenni. Gregnek meggyűlik a baja Freud-dal, amikor Rolit próbálná meg ócsmárolni, de véletlenül egyes szám első személyben fejezi be a mondatot:

"Még mindig a gonosz, rosszindulatú és a kárörvendő csoportba tartozok..... őőőőőőő sorolnám (Rolit)." Sellő 

2_22.png

3_19.png

Lacika Zsu imitációja

jan_-10-2019_17-06-50.gif

Lacika Sellő imitációja

jan_-10-2019_17-08-14.gif

Reni szerint valaki mindig felhúzza a farpofáját, amikor pukizik, és ez nem szép tőle, hogy nem vállalja fel a pukit. Attól most el is tekintenék, hogy azt elemezgessem, mennyire nem tartom helyénvalónak, hogy felnőtt emberek a puki szót használják, amikor megannyi csodálatos szinonimánk van az ánuszrózsa határát jellegzetes hanghatással áttörő, szarmolekulákkal szagosított farlehelletnek, és inkább arra koncentrálnék, hogy vajon kiről lehetett szó, és hogyan tudnám én is felhúzni a farpofámat, mert a második gyerek után mostmár eléggé lóg. Zsu a többiek véleménye szerint színésznő, mely vádat természetesen kategorikusan elutasítja, mivel ő aztán egyáltalán nem szokott színészkedni, általában

jan_-10-2019_17-09-30.gif

Roli és Adri kapnak különidőt a nyugiban, hogy miért, azt Péter elmondja nekünk, de nem tudok koncentrálni, mert elvonta a figyelmem a csillogós aranycipője, amihez szeretnék ezúton is szívből gratulálni. Az számomra a kisebb kihagyást követően csak most derül ki, hogy Adri elkezdett vonzódni Rolihoz, de csak azért, mert az üvöltő néger, és az özvegybaszó szakszervezet tagjainak távozásával átvette a domináns helyet a villában, és nem azért, mert olyan jól nézne ki. Roli szerint Greg egy féreg, és jobb lenne mindenkinek, ha hazamenne Máriához végre, ezért is jó, hogy párbajt nyert és védett, mert most majd kimutatja a foga fehérjit, és akkor majd jól megutáljuk mi, nézők is. Ebben akár lehetne is ráció, azt leszámítva, hogy bár hivatalos statisztikák és közvéleménykutatási eredmények most így hirtelenjében nincsenek nálam kéznél, de közepes magabiztosággal merem állítani, hogy Greg már a párbaj előtt sem volt közönségkedvenc, gondolom ezt azért, mert én hajlamos vagyok a pozitív irányban diszkriminálni a melegeket és az lmbtq közösség minden egyéb tagját, ám Greg esetében még az extra löket is csak annyira elég, hogy nem rühellem zsigerből, mindössze rohadtul irritál. Adri és Roli megbeszélik az érzéseiket, legalábbis próbálják, mert Adri szerint az érzéseket - má úgy általánosságban - nem lehet szavakba önteni, én meg erre azt mondom, hogy valaki küldjön már be egy József Attila verseskötetet. Köszönöm. 

10_12.png

11_13.png

12_12.png

13_11.png

Greg, Zsu, Roli és Adri a nyertesei a fitt-hétnek, melynek hallatán kicsit felszalad a szemöldököm, mert akárhogy számolom, hét emberből négy nyert, mely az én kis állandó versenyben lévő lelkecskémnek egy kibaszott nagy kérdőjel, de hát mit tudhatok én. A nyerteseket egy hummer limó várja odakint, melynek látványa a 4 legfittebb villalakóból elviselhetetlen sikítórohamot vált ki, én úgy tippelem, ugyanilyen hatása lett volna egy neonzöld zsigulinak is, de jobb, hogy így alakult, mert Zsu pölö még sosem ült limóban. Én sem, viszont erről meg rögtön eszembe jut, hogy na ezzel kéne felhajtani a Balaton jegére, hátha idén már nem szakad be. Rolit megihleti az előző napi pornóforgatásról megmaradt és az ülésre rászáradt testnedvek romantikája, és Adrinak udvarol:

“Én mondtam neki, hogy kint megcsinálnám amúgy. Há most érted, úgy hogy rámennék. (már Adrihoz fordulva:) Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy.” Roli

14_11.png

15_11.png

That’s what I call udvarlás, vagy miafasz. No de, megérkeznek a célállomásra, és a dolog itt vált át kissé szürreálba, ugyanis az hagyján, hogy curlingezni fognak valami elhagyott hangárban, de ezt Roli olyan kitörő örömmel fogadja, mintha legalábbis brazil lányok fedetlen csöcsökkel masszíroznák őt az elkövetkezendő egy órában. Zsu tesz rá egy lapáttal, akinek jégiszonya van, ugyanis régen történt valami a görkorival a jégen (sic!!!), és ezen senki ne haragudjék meg, de annyira röhögök, hogy nem tudok magamhoz térni, na.

16_9.png

17_10.png

18_10.png

A reklám után Pietro Armato végre lerántja a leplet a kötögető nagymama talányáról: olvasgatott az insta oldalán, és a rajongói nehezteltek az állandó kalimpálás miatt, én meg hiába üvöltök, hogy LÓFASZT INSTA, nehazuggyá Petike, a hogyvolton olvastad te kis semmirekellő, mert úgysem hallod. De ha most ezt olvasod Péter, üzenem, legközelebb ne légy rest reklámozni a Hogy Volt online magazint sem, és egyébként szerintem ez a kötögetés egész jó poén volt. Már úgy relatíve persze. No de, haladunk tovább, a 4 nyertes bejelentkezik a 3 vesztesnek TV-n keresztül, Lacika laza, lógó állkapocstartásából arra következtetek, hogy próbálja felfogni még, hogy hogyan kerültek azok négyen oda, ahol Anikó szokott állni, de egyelőre nem sikerült összeraknia ezt a kirakóst.

23_10.png

20_10.png

22_10.png

24_9.png

Mindenesetre míg a 4 győztes a jégpályán szopja a szopnivalót, addit a 3 otthonmaradt jómadár megkapja a feladatot, hogy építsenek ők is curlingpályát a villa területén, és játszanak. Pont a legjobbkor, Reni ugyanis tetőtől talpig bekente magát mézzel, és előkészült egy kis szaunázáshoz, így most moshatja le az egészet. Amíg Reni tökélyre fejleszti a méz lemosásának fázisait a fürdőben, addig a fiúk olívaolajjal locsolják a nappali parkettáját, ez lesz a pálya, én meg kurvára örülök, hogy a mai adást kivételesen nem a gyerekekkel együtt nézzük, mert még a végén ihletet kapnának. Már csak korongokat kell találniuk, legalább hármat, mely nem kis fejtörést okoz az agyilag fitteknek, a feladat oly nehéznek bizonyul, hogy Lacika rögtön az indulásnál ki is száll a brainstormingból. Reni jogosan teszi fel a kérdést, hogy muszáj-e kör alakúnak lennie a korongoknak, mire Hunor megfejti az évszázados rejtélyt, hogy miért is hívják a curlinget curlingnek:

“Hát az a lényege, hogy kör legyen. Azér KÖRling.”

19_10.png

19a.png

19b.png

jan_-10-2019_17-10-05.gif

Óriási szerencse egyébként, hogy az egy főre eső póthaj métere igen magas a villában, mert így van legalább 40 flakon hajpakolás, amivel helyettesíthetik a korongokat a drága kis gyökerentyűink. De hát gyermekeim, pazaroljuk itt a szót a KÖRlingre, amikor van itt még nekünk utolsó bejátszás is, melyben a 7 fő bűnt kell szétosztaniuk maguk között igazságosan aszerint, hogy kire melyik illik a legjobban. Nem szeretek hosszabb idézeteket kiírogatni, mert kibaszottul lusta szar vagyok, de Zsu reakcióját muszáj VAGYOK szó szerint megörökíteni, mert legalább olyan kurva jó, mint a görkorival korcsolyázás (itt most újra röhögtem vergődve 10 percig, mire neki tudtam állni az írásnak.)

Tehát.

“Így a mint 7 fő bűn hát nem mondom biztosra, biztos hogy hallottam már rólla, de így konkrétumokba ha fel kéne sorolni nem vagyok annyira stabil benne.”

30_7.png

31_7.png

35_7.png

Repkednek a torkos és buja jelzők, és az is kiderül a végére, hogy amikor Hunor a minap azt mondta, hogy szerinte lehetne több közte és Adri között akár, akkor ő tulajdonképpen arra gondolt, hogy több szex. LO fucking L. Péternek a végére elkészül a pulcsija, így felszabadulnak a kezei, melyet méltőképpen ünnepel meg.

jan_-10-2019_17-12-12.gif

1281 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:35:04

@csincsilla72: nem, fáradt vagyok, ilyenkor köpöm a tanácsokat :D

@szociál: te még nálam is bölcsebb vagy, katicamókus :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:35:14

@Pancsamanó:

kizárt hogy otthon 5-ször fürdik, itt ingyér van, ezért teszi az eszét.
És valóban, annak oka kell hogy legyen ha valaki 4-5-ször fürdik egy nap, ez inkább gáz :)

Pancsamanó 2019.01.11. 17:35:35

@szociál: ja itt azért nem mosolyog mert épp fel volt cseszve az agya. A fotózás előtt volt a nagy renis balhé.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 17:35:41

Most kap tőlem renyhe 2 kekszet :)
Egyiket a lacikának intézett monológ miatt, majd a nézők
Másikat a csicskakirály miatt! Bár elbaszta, hogy utána bőgött a szolis bünti miatt. Tovább kellett volna tolni a flegma megmondót. Pl roli mondta hogy ezt kell tenned? Szarás után a heréit fogid, vagy a seggét törlöd?
Kimobdottan élvezem ahogy reni kézzel lábbal kapálódzik a hierarchia miatt :)

De én egy beteg állat vagyok.

2019.01.11. 17:35:51

@moletty: Nemtudom ezt miből sikerült leszűrni, több mint 50 éve van két nagy golyóm meg egy farkam.

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:36:06

@szociál: Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt!

Pancsamanó 2019.01.11. 17:36:41

@szociál: na igen én sem reklámoznám ha csak úgy viselném magamat el ha 3-4 óránként le kéne tusolnom :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 17:36:50

@0.5 bit: vv edina kapott büntiből kék kendőt!

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:37:47

@Cleveland55: má hogy a picsába ne tudnánk mi a közös bennük :D

2019.01.11. 17:37:55

@moletty: Ezért is tudom bizonyos szempontból "értékelni" zsut. A kis betű direkt volt.

moletty 2019.01.11. 17:38:02

@Cleveland55: Én tudom mire célzol te rasszista állat ! :D :D
És kimondom : ezek mind indiaiak vagy indiánok (dakoták) :D :D mondjuk Zsúrol nem gondoltam...
de ki vagyok én, hogy ne legyek rosszindulatú ?

2019.01.11. 17:38:23

@Maximista vagyok: Te tudod. De rengetegen nem, illetve tagadják..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:38:27

@úgymond olvasó mmkk:

azért a maximalista is tud valamit, mackóveréb :)

@Maximista vagyok:

A hazug embert hamarabb utol érik mint a száguldó kamiont

moletty 2019.01.11. 17:38:58

@Cleveland55: Azért kérdeztem mert eddig nem úgy tünt és meglepődtem :D

Pancsamanó 2019.01.11. 17:39:11

@Cleveland55: ezt tolom a VV9 indulása óta hogy Zsunak konkrétan buta feje van :) Meg sem kell szólalnia, a nézésén látszik hogy buta. Ahogy egy Agatha Christie regényben olvastam: "az a típus, akinek egy kissé mindig nyitva van a szája"
:)

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:40:36

Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.

2019.01.11. 17:40:41

@moletty: Svéd, Norvég cserediákok. Mondom én a "rásszista állat". Azért Cleveland55 a nevem, mert szeretem a Cleveland Showt. Ja nem. Azért mert Clevelandban éltem sokáig. Ahol több mint 50% fekete.... Lebuktam, lehetne a nevem Mr Racist 55... :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:40:57

@szociál: bilibe tudja lógatni a kis kezét :) (nemám)

2019.01.11. 17:41:40

@Pancsamanó: A másik butaságra utaló jel, a nyitott száj, lásd Tom Cruise karrierje elején, amikor még nem szóltak rá :)

2019.01.11. 17:43:39

@moletty: Nemtudom miből jött le az, hogy nem faszi vagyok, de mindegy. :) Azért mert nincsenek ínyemre a magukat szépnek gondoló lavórseggű, bojlertestű kisebbségi nők? :)

moletty 2019.01.11. 17:43:45

@úgymond olvasó mmkk: Egyébként a barna haj nem kizáró ok : átfesthető, levágható, 2 számmal nagyobb didkó royal flush! :D :D

hereverő heverő 2019.01.11. 17:43:48

@Cleveland55: Ezt a mítoszt cáfolom. A kutyámnak is mindig nyitva van a szája, kilóg a nyelve, mégis okosabb mint némelyek ott benn.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:44:03

@Cleveland55: na de mi van azzal, aki náthás? :))))

hereverő heverő 2019.01.11. 17:45:21

@moletty: bele ne szerelmesedj, de vörös haja van az @úgymond olvasó mmkk: nak

moletty 2019.01.11. 17:45:37

@Cleveland55: Jóvanna nem olvastam kellő alapossággal a beírásokat és szerintem valamit félreolvastam. De nem voltam biztos benne(d) ezért kérdeztem rá !
Ilyen vagyok szívvel olvasok faszombamá, basszá rám jelet azt vigyé ki gecibe! Kinnhagylak! :D :D

moletty 2019.01.11. 17:46:14

@hereverő heverő: vörös ? Apicsápa ! Azt nagyon szeretem... már ha igazi persze :)

moletty 2019.01.11. 17:47:07

@úgymond olvasó mmkk: Az elbutul, de visszaokosodik ha beszed ilyen faszságokat a reklámokból !

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:47:08

@moletty: nem én vagyok az embered, soha nem festeném a hajam szőkére, és kell a rossebnek két számmal nagyobb mell :D

,, 2019.01.11. 17:47:11

@Cleveland55: milyen gergő? dukai?
Anikó, Béci, Gigi: nem gondolom, h kevésbé voltak intelligensek baukónál, olivérnél, alekosznál, sőt. A fehér vellalakók többsége sem tűnik IQ-bajnoknak úgy alleszusammen.
Lehet kövezni.

2019.01.11. 17:47:38

@moletty: No problem. Csak meglepődtem kicsit... :)

moletty 2019.01.11. 17:48:28

@úgymond olvasó mmkk: Hijába tagadod úgyis e'veszlek feleségű, ráadású lehet meg is teccő !
Kő kóla ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:48:50

@hereverő heverő: csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen: barna egy kis vörössel :)))

2019.01.11. 17:49:35

@,,: Igen, ő. Ha nem gondolod őket kevésbé intelligensnek pl. Olivérnél az a te dolgod. Egyébként nem intelligenciát írtam, hanem származást... De csak annyit mondok, hogy nézd meg kik nyerték eddig a VVket. Egyik sem svéd, és nem prosti stb

moletty 2019.01.11. 17:49:53

@úgymond olvasó mmkk: Istenem egyre jobb....
annyira megteltem érzelmekkel....
elmegyek brunyálni !

,, 2019.01.11. 17:52:19

@Cleveland55: "a 80-hoz közelítő IQ a közös bennük" gondolom, ezt a felsoroltakra is értetted, legalábbis nekem úgy tűnt.

javier2 2019.01.11. 17:53:31

@Cleveland55: azt hittem lebron james miatt
@szociál: teremtornán napi 5 meccsnél sem zuhanyzol 5x ,leázik a bőröd ,olyan leszel mint egy vizihulla
nagyot akart mondani ,hogy ő tiszta(szívű)
@csincsilla72: renit tenném királynak zsut kancsellárnak ,akkor elő jönne az igazi énjük

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:56:29

@javier2:

De ezek látják hogy ötször fürdik egy nap, szerintem alapból büdös valamije és a stift is kevés.
Lehet nem is Ánusz lába volt ótvar, hanem Renyhéjé.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:57:17

@javier2:

" renit tenném királynak zsut kancsellárnak ,akkor elő jönne az igazi énjük "

+11

csincsilla72 2019.01.11. 17:57:50

@javier2: Várd ki a végét, még fordulhat a kocka :-) Bár akkor Adri lesz a királynő, Zsuzsuka a kanclerin.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 18:00:14

@hereverő heverő: de egyébként igazad van, belém ne szerelmesedjen senki sem, mert rosszul jár :D

javier2 2019.01.11. 18:01:00

@csincsilla72: zsu kancellárként elég sok "ö" betűt tesz majd a mondandójába

Angora Cardi 2019.01.11. 18:05:55

@szociál: egész nap írkáltuk :D
@,,: Én nem :D Kis humorral jól lehetne ezt csinálni és szerintem Lackó bizonyítani akart főleg Vivi levele után, de remélem nem rontják el a kis heti kiroáságot.
Jól mondod, az anno zsuzsás részre nem emlékeztem már.
@csincsilla72: igen, nagyon jó mondás, én is tapasztalom nap mint nap :DD (munkában)
@Maximista vagyok: taxista

hereverő heverő 2019.01.11. 18:09:19

Kedves hívek!

Ím összegyűltünk itt urunk előtt, hogy a körünkből eltávozott hereverő heverő testvérünket búcsúztassuk. Mert elszólította őt a mindenható, most ott ül az asztalnál és fingik.
Nagy geci volt, de ezt a súlyos betegségét türelemmel viselte. És mint minden igaz ember, ő is küzdött.
Küzdött amíg dulván a padlóla nem dobták, amíg meg nem taposta őt az élet és a trolibusz.
Emeljük hát fel lelkünket és a söröskorsókat, szívünkbe költözzön bánat és maligán, de ne feledjük az örök bölcsességet:
Ha viszkető seggel fekszel le, büdös ujjal ébredsz!

Az ég legyen a lelketekkel.

,, 2019.01.11. 18:20:57

@Angora Cardi: remélem, igazad lesz! Pont Laccika az, aki nem érdemli meg h szabotálják.

Maximista vagyok 2019.01.11. 18:46:56

@úgymond olvasó mmkk: szereted az ótókat ezért hoztam két csemegét

youtu.be/DF_jNuopMbk

youtu.be/vF_QCSJwHIk

Nesze te retek :D

Angora Cardi 2019.01.11. 18:47:57

@,,: én csak örülnék kis láthatósági muki megkapná a neki járó perceket :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 18:56:08

@Maximista vagyok: "elbasztunk egy őzet! hát akkor rohadjon meg, jólvan." arany szavak! :DDDDDDDDDD

,, 2019.01.11. 18:58:14

@Angora Cardi: teljesen igazad van, drukkolok:)
Mára el, viszlát holnap!

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 18:58:57

Szomorúan tudatom az egybegyűltekkel hogy a karácsonyfám kidobtam, no nem a 4-ről, az erkélyen keresztül. Szegénykém, még szép volt, de mivel nem bírtam már a szenvedését, megkíméltem mielőtt száraz kóróvá válna egy 30+-os száraz kórónál. Persze bosszút állt a kitoloncolás végett és mindenhol sztriptízelni kezdett, a lakásban, a lépcsőházban, a liftben, a bejáratnál. Így mindent eltakaríthattam. Az idén műfenyő lesz! Nekem mindenből a mű jut! Most végeztem a teljes takarítással! :D Tessék engem sajnálni! :D

Maximista vagyok 2019.01.11. 19:01:45

@Nyuszomuszo83: én nem dobom ki a miénket amíg nem kezdi ledobni a textilt. nem azért szoptam a talppal :D

javier2 2019.01.11. 19:05:36

@Nyuszomuszo83: "Nekem mindenből a mű jut!" .-)

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:08:19

@Maximista vagyok: de én éreztem hogy két napon belül ledob mindent, hááát nem kellett annyi egy fányit ledobott igaz még maradt jócskán rajta! Plusz talp. Naaa mivel egy racsnis talpa volt amit vizzel kellett megtölteni. Azt hittem a víz már elpárolgott, de neeem! Igy talpból való kiszenvedésnél a víz a padlószönyegen kötött ki. Úgyhogy nem volt ez egyszerű menet, az összecsomósodozz égősorrol ne beszéljünk, és ez duplán volt! De túléltem! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:08:54

@javier2: nem nevet együtt érez! :D

Maximista vagyok 2019.01.11. 19:14:35

Érzem hogy ma Lacika teret fog hajlítani bent! Hajrá lekvár!

csincsilla72 2019.01.11. 19:18:27

@VV Erőlegény: Néző vagyok, büntetni akarok :-)

csincsilla72 2019.01.11. 19:26:43

@Nyuszomuszo83: Fogadd együttérzésem! Tavalyig mi is vágott fenyővel szívtunk, aminek utolsó tűleveleit nagyjából pünkösdre sikerült a parkettalécek közül kibányászni. 2018-ban megvettük a Műfát. Cirka húsz perc alatt felállítható, nem potyog, nem szárad ki, formás, beleillik kínlódás nélkül is a talpba. Még áll, bár már díszek nélkül, mert azt Csillácska már leszedte, a zura viszont cseszett lemenni a pincébe a dobozért és szétszedni a fát. Szóval lehet, hogy ez is anyu dolga lesz (alternatív megoldásként állni fog nyárig), de legalább nem lesz tele minden tűlevéllel.

csincsilla72 2019.01.11. 19:30:46

@Maximista vagyok: Én megnézném azt is, ahogy Reni megmaradt cigijeit hajlítgatja, majd egyenként kidobálja a kupolán keresztül:-)

Paic Róbert 2019.01.11. 19:33:33

Hali nektek!

Nem győzöm ezt a komment áradatot.

Bepkk. Nekem sincs 10 éve bagó. Ma már nem hiányzik

Pancsamanó 2019.01.11. 19:35:33

@Nyuszomuszo83: A műfát én úgy kezelem, mint egy családtagot akit mindig csak az ünnepekkor látunk de imádunk :D Imádom az igazi fenyő illatát, hangulatát, de panelban szívás. Nekünk lift sincs, 4 emeletet kéne felseperni :)))

Paic Róbert 2019.01.11. 19:36:52

Napi "phowered by vers mindenkinek" meg nyuszonak és Javier2nek

József Attila

Szerelmes vers

Hegyes fogakkal mard az ajkam,
Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,
Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.
Harapj, harapj, vagy én haraplak.

Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek,
Csak szép játék vagy, összetörlek,
Fényét veszem nagy, szép szemednek.
- Ó nem tudom. Nagyon szeretlek.

Úgy kéne sírni s zúg a vérem,
Hiába minden álszemérem,
Hiába minden. Ölbe kaplak:
Harapj, harapj, vagy én haraplak!

Vivu6 2019.01.11. 19:43:42

@Cleveland55: Én csak Anikót nem értem ebben a felsorolásban. :O

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:49:34

@csincsilla72: ez jó! Csilla leszedte a Zura meg lusta, ezek a pasik! :D
@Pancsamanó: az tényleg szívás, de nekem ez volt a második sajátom, így amilyen hülye vagyok, tuti inkább seperném a lépcsőházat, ahogy ma is. 10-en lakó szomszéd látva a partvist a kezembe megkérdezte új takinénink van vagy kipróbáltad az új járgányt???

Paic Róbert 2019.01.11. 19:51:02

@Nyuszomuszo83: ne pityeregj a nőnek jár, hogy xeretve legyen.

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:54:39

@Paic Róbert: igen, járt, és egy nem verselős ember ezt küldte nekem! így kicsit keserédes ez! De köszönöm!

javier2 2019.01.11. 19:58:37

@Paic Róbert: most azért kicsit megijedtem mindkettőnket akarsz?
de azér köszönöm kedves vagy :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 20:04:04

@Paic Róbert: Beléd is Robikám! :D
@javier2: nyugi alvezírem, Robi nem szereti szzerintem sem a fiúkat! De még a fiúk lelkét sem, nem is sellő! Ő a mi Robink! ;)

javier2 2019.01.11. 20:07:14

@Nyuszomuszo83: írta nekünk küldte ,aztán olvasom
"Hegyes fogakkal mard az ajkam,"

megint megkaptam:)

Paic Róbert 2019.01.11. 20:11:40

@Nyuszomuszo83: nem vagyok sellő, max. pojáca :-D

Hatsumomo21 2019.01.11. 20:58:49

@Nyuszomuszo83: szia Nyuszika! A hollywood news agency egy korombeli magyar srác által gyártott vlog a youtube-on, amiben filmeket kritizál. Tele utalásokkal, szarkazmussal intelligens humorral, ahogy a HV-k is a VV epizódokat kritizálják. :) A családos dolog innen jött (igen ezeket már láttam párszor, mert szerintem viccesek): :D
www.youtube.com/watch?v=p-BhtBgKcKY

Küldöm ezt, mert verset nem tudok! :D :(

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 21:05:54

@Hatsumomo21: no majd rákukkantok mindenképpen, jelenleg probálkozom ébren tartani magam! A verselést hagyjuk meg Robinak, ő mesterien választ! Én írok néha nagy ritkán, de nem akkora magasságokban hogy publikáljam őket!-Úgyhogy csak nyugi! ;) Ha nem irnék az eestst folyamán beájultam, de holnap shopping után olvaslak titeket! ;)

Hatsumomo21 2019.01.11. 21:08:49

@Nyuszomuszo83: én hasonlókkal küzdök. nagyon péntek este van és hát az én koromban ilyenkor már skótkockás takaróban szürcsöcsöm a teát és lefekvéshez készülődök. XD Remélem jól fogsz szórakozni a videón. :) A shoppinghoz hajrá, én meg megyek meglesem az új posztcsit. :*

Hatsumomo21 2019.01.11. 21:11:19

@Angora Cardi: kicsit tompa az agyam már... mit loptál? :D

Pancsamanó 2019.01.11. 21:20:48

HOVA LETT AZ ÚJ POSZT? :)

Angora Cardi 2019.01.12. 10:41:51

@Hatsumomo21: a linkedet tanulmányozásra :)

Hatsumomo21 2019.01.12. 10:52:10

@Angora Cardi: csak nyugodtan! Remélem tetszeni fog. A szar filmek kritikája természetesen általában viccesebb. Mint itt a VVben is. valószínűleg ha filozófusok elemeznének műveket a VV égisze alatt, mi se tudnánk ekézni a műsort.

Lilith.Inanna.1 2019.01.12. 17:32:40

@Paic Róbert: Erre azt mondaná Lacika, m ez a szar, ő ennél sokkal jobbat írna.
süti beállítások módosítása