Hogy volt?

Való Világ 9x67 - Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy

2019. január 10. 18:06 - Dzsudibí

Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek után a kutyájának van csak annyi esze, hogy hozza a tantumverdét, amitől hirtelen még a nap is kisüt. Peter Gunman látványától is elszoktam már, a felkonf alatt nagyikának segít kötögetni, ami többek között azért is csodálatos, mert így csak korlátozottan tudja kiverni a legközelebb áll kameramen szemét a nagy hadonászásban, és nem, direkt nem úgy fogalmaztam, hogy egyáltalán nem képes rá. A lakók ma vlogban mondják el társaikról mit gondolnak, mi meg kénytelenek vagyunk nézni, mert nincs jobb dolgunk.

1_28.png

Lacika nagyjából olyan egyszerűen vezeti le, hogy hatnak három a fele, mintha legalábbis deriválva próbálta volna meg ugyanezt a mutatványt. Az összetett matematikai kalkulációra pediglen azért van szükség, mert szerinte Reni 6 poént süt el X idő alatt, míg ő hármat. A mennyiséget a minőség fölé helyező rajongótábor szarvait letörve azonban az egyenletet megoldva levezeti, hogy az a hat valójában három, mert a többi nem vicces, míg az a három, amit ő mond, mind a hahota magazin címlapjára való produktumok, így x egyenlő azzal, hogy az ő három poénja sokkal jobb, mint Reni hárma, mert azt ki kell válogatni a férgese körül, én meg már rohadtul megbántam, hogy ezt az egészet begépeltem, de hát mostmár nincs mit tenni. Gregnek meggyűlik a baja Freud-dal, amikor Rolit próbálná meg ócsmárolni, de véletlenül egyes szám első személyben fejezi be a mondatot:

"Még mindig a gonosz, rosszindulatú és a kárörvendő csoportba tartozok..... őőőőőőő sorolnám (Rolit)." Sellő 

2_22.png

3_19.png

Lacika Zsu imitációja

jan_-10-2019_17-06-50.gif

Lacika Sellő imitációja

jan_-10-2019_17-08-14.gif

Reni szerint valaki mindig felhúzza a farpofáját, amikor pukizik, és ez nem szép tőle, hogy nem vállalja fel a pukit. Attól most el is tekintenék, hogy azt elemezgessem, mennyire nem tartom helyénvalónak, hogy felnőtt emberek a puki szót használják, amikor megannyi csodálatos szinonimánk van az ánuszrózsa határát jellegzetes hanghatással áttörő, szarmolekulákkal szagosított farlehelletnek, és inkább arra koncentrálnék, hogy vajon kiről lehetett szó, és hogyan tudnám én is felhúzni a farpofámat, mert a második gyerek után mostmár eléggé lóg. Zsu a többiek véleménye szerint színésznő, mely vádat természetesen kategorikusan elutasítja, mivel ő aztán egyáltalán nem szokott színészkedni, általában

jan_-10-2019_17-09-30.gif

Roli és Adri kapnak különidőt a nyugiban, hogy miért, azt Péter elmondja nekünk, de nem tudok koncentrálni, mert elvonta a figyelmem a csillogós aranycipője, amihez szeretnék ezúton is szívből gratulálni. Az számomra a kisebb kihagyást követően csak most derül ki, hogy Adri elkezdett vonzódni Rolihoz, de csak azért, mert az üvöltő néger, és az özvegybaszó szakszervezet tagjainak távozásával átvette a domináns helyet a villában, és nem azért, mert olyan jól nézne ki. Roli szerint Greg egy féreg, és jobb lenne mindenkinek, ha hazamenne Máriához végre, ezért is jó, hogy párbajt nyert és védett, mert most majd kimutatja a foga fehérjit, és akkor majd jól megutáljuk mi, nézők is. Ebben akár lehetne is ráció, azt leszámítva, hogy bár hivatalos statisztikák és közvéleménykutatási eredmények most így hirtelenjében nincsenek nálam kéznél, de közepes magabiztosággal merem állítani, hogy Greg már a párbaj előtt sem volt közönségkedvenc, gondolom ezt azért, mert én hajlamos vagyok a pozitív irányban diszkriminálni a melegeket és az lmbtq közösség minden egyéb tagját, ám Greg esetében még az extra löket is csak annyira elég, hogy nem rühellem zsigerből, mindössze rohadtul irritál. Adri és Roli megbeszélik az érzéseiket, legalábbis próbálják, mert Adri szerint az érzéseket - má úgy általánosságban - nem lehet szavakba önteni, én meg erre azt mondom, hogy valaki küldjön már be egy József Attila verseskötetet. Köszönöm. 

10_12.png

11_13.png

12_12.png

13_11.png

Greg, Zsu, Roli és Adri a nyertesei a fitt-hétnek, melynek hallatán kicsit felszalad a szemöldököm, mert akárhogy számolom, hét emberből négy nyert, mely az én kis állandó versenyben lévő lelkecskémnek egy kibaszott nagy kérdőjel, de hát mit tudhatok én. A nyerteseket egy hummer limó várja odakint, melynek látványa a 4 legfittebb villalakóból elviselhetetlen sikítórohamot vált ki, én úgy tippelem, ugyanilyen hatása lett volna egy neonzöld zsigulinak is, de jobb, hogy így alakult, mert Zsu pölö még sosem ült limóban. Én sem, viszont erről meg rögtön eszembe jut, hogy na ezzel kéne felhajtani a Balaton jegére, hátha idén már nem szakad be. Rolit megihleti az előző napi pornóforgatásról megmaradt és az ülésre rászáradt testnedvek romantikája, és Adrinak udvarol:

“Én mondtam neki, hogy kint megcsinálnám amúgy. Há most érted, úgy hogy rámennék. (már Adrihoz fordulva:) Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy.” Roli

14_11.png

15_11.png

That’s what I call udvarlás, vagy miafasz. No de, megérkeznek a célállomásra, és a dolog itt vált át kissé szürreálba, ugyanis az hagyján, hogy curlingezni fognak valami elhagyott hangárban, de ezt Roli olyan kitörő örömmel fogadja, mintha legalábbis brazil lányok fedetlen csöcsökkel masszíroznák őt az elkövetkezendő egy órában. Zsu tesz rá egy lapáttal, akinek jégiszonya van, ugyanis régen történt valami a görkorival a jégen (sic!!!), és ezen senki ne haragudjék meg, de annyira röhögök, hogy nem tudok magamhoz térni, na.

16_9.png

17_10.png

18_10.png

A reklám után Pietro Armato végre lerántja a leplet a kötögető nagymama talányáról: olvasgatott az insta oldalán, és a rajongói nehezteltek az állandó kalimpálás miatt, én meg hiába üvöltök, hogy LÓFASZT INSTA, nehazuggyá Petike, a hogyvolton olvastad te kis semmirekellő, mert úgysem hallod. De ha most ezt olvasod Péter, üzenem, legközelebb ne légy rest reklámozni a Hogy Volt online magazint sem, és egyébként szerintem ez a kötögetés egész jó poén volt. Már úgy relatíve persze. No de, haladunk tovább, a 4 nyertes bejelentkezik a 3 vesztesnek TV-n keresztül, Lacika laza, lógó állkapocstartásából arra következtetek, hogy próbálja felfogni még, hogy hogyan kerültek azok négyen oda, ahol Anikó szokott állni, de egyelőre nem sikerült összeraknia ezt a kirakóst.

23_10.png

20_10.png

22_10.png

24_9.png

Mindenesetre míg a 4 győztes a jégpályán szopja a szopnivalót, addit a 3 otthonmaradt jómadár megkapja a feladatot, hogy építsenek ők is curlingpályát a villa területén, és játszanak. Pont a legjobbkor, Reni ugyanis tetőtől talpig bekente magát mézzel, és előkészült egy kis szaunázáshoz, így most moshatja le az egészet. Amíg Reni tökélyre fejleszti a méz lemosásának fázisait a fürdőben, addig a fiúk olívaolajjal locsolják a nappali parkettáját, ez lesz a pálya, én meg kurvára örülök, hogy a mai adást kivételesen nem a gyerekekkel együtt nézzük, mert még a végén ihletet kapnának. Már csak korongokat kell találniuk, legalább hármat, mely nem kis fejtörést okoz az agyilag fitteknek, a feladat oly nehéznek bizonyul, hogy Lacika rögtön az indulásnál ki is száll a brainstormingból. Reni jogosan teszi fel a kérdést, hogy muszáj-e kör alakúnak lennie a korongoknak, mire Hunor megfejti az évszázados rejtélyt, hogy miért is hívják a curlinget curlingnek:

“Hát az a lényege, hogy kör legyen. Azér KÖRling.”

19_10.png

19a.png

19b.png

jan_-10-2019_17-10-05.gif

Óriási szerencse egyébként, hogy az egy főre eső póthaj métere igen magas a villában, mert így van legalább 40 flakon hajpakolás, amivel helyettesíthetik a korongokat a drága kis gyökerentyűink. De hát gyermekeim, pazaroljuk itt a szót a KÖRlingre, amikor van itt még nekünk utolsó bejátszás is, melyben a 7 fő bűnt kell szétosztaniuk maguk között igazságosan aszerint, hogy kire melyik illik a legjobban. Nem szeretek hosszabb idézeteket kiírogatni, mert kibaszottul lusta szar vagyok, de Zsu reakcióját muszáj VAGYOK szó szerint megörökíteni, mert legalább olyan kurva jó, mint a görkorival korcsolyázás (itt most újra röhögtem vergődve 10 percig, mire neki tudtam állni az írásnak.)

Tehát.

“Így a mint 7 fő bűn hát nem mondom biztosra, biztos hogy hallottam már rólla, de így konkrétumokba ha fel kéne sorolni nem vagyok annyira stabil benne.”

30_7.png

31_7.png

35_7.png

Repkednek a torkos és buja jelzők, és az is kiderül a végére, hogy amikor Hunor a minap azt mondta, hogy szerinte lehetne több közte és Adri között akár, akkor ő tulajdonképpen arra gondolt, hogy több szex. LO fucking L. Péternek a végére elkészül a pulcsija, így felszabadulnak a kezei, melyet méltőképpen ünnepel meg.

jan_-10-2019_17-12-12.gif

1281 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

javier2 2019.01.10. 18:23:11

maximus javier megjött

bElannaTorres 2019.01.10. 18:25:10

Köszi az öfit nagyon tetszett :)

javier2 2019.01.10. 18:31:43

tegnap kiderült roli hunor gyakran reggelit csinál a szentháromságnak
és ők a főgonoszok
csak hát az rtl a lényeget nem játssza le

javier2 2019.01.10. 18:33:49

tegnap kiderült roli hunor gyakran reggelit csinál a szentháromságnak
és ők a főgonoszok
csak hát az rtl a lényeget nem játssza le

javier2 2019.01.10. 18:35:11

első ötből négy én hoppá

bElannaTorres 2019.01.10. 18:41:29

@javier2: arra nem emlékszem, hogy gyakran, mintha egyet mondtak volna? De szerintem ez olyan oda-vissza dolog hogy már csak ennyien vannak és egyébként sincs nagyon mit csinálni.
Nem gondolom, hogy gonoszak lennének, nagyon elment erre a beszélgetés a facebookon is hogy gonoszak- meg ál - jóságosak, csak mindenki úgy játszik ahogy tud, ahogy látja hogy nyerhet. Greg most megerősítést kapott hogy visszajött, marad az eddigi vonalon, de valahol szerintem tudja, hogy Vivi bukta el ezt igazából nem ő nyerte.

javier2 2019.01.10. 18:45:23

@bElannaTorres: figyelj zsunak van esélye nyerte már debil a vvt lásd aurelio
és metrosexuális is vv som

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:45:45

Nagyon jó lett Dzsudi! Kööösziiiii!

ficekence 2019.01.10. 18:46:43

Koszi, nagyon joo! Ozvegybaszo szakszervezet.....:))))))))))))))) Hatalmas.

javier2 2019.01.10. 18:47:51

ideje egy jó színésznek nyerni , akit nem lehet bántani , mert érzékeny
keveseknek adatik meg burokban születni és abban felnőni ( micsoda szép hasonlat)

Pancsamanó 2019.01.10. 19:00:28

Jó lett a poszt, de szerintem olvashatta az Instán is hisz tuti nem csak a HV közösség vette észre hogy hadonászik Petya. Illetve szerintem nem Peti dönt a beköszönős-felkonfos körítésről hanem a "kreatívok", tehát a nénike nem valószínű hogy Peti ötlete volt, nem tudom a műsorvezetők ott vannak-e a meetingen amikor ötletelnek az adott napi / heti ruhán, szövegen stb.

javier2 2019.01.10. 19:00:53

“Én mondtam neki, hogy kint megcsinálnám amúgy. Há most érted, úgy hogy rámennék. (már Adrihoz fordulva:) Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy.” Roli

dzsudibi ez férfi szájából azt jelenti józanon is" beszélgetne" veled a takaró alatt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 19:01:54

így megszentségteleníteni a curlinget, édesanyám kedvesanyám. nem vagyok stabil abban, hogy vissza-e kellene-e néznem-e.

jó a poszt :)

0.5 bit 2019.01.10. 19:05:23

@bElannaTorres: "Greg most megerősítést kapott hogy visszajött ..."

Finoman fogalmazva mérsékelten. Vissza térése utáni órában már nyígott a "gonoszoknak", hogy léci-léci ne vegyék már le róla a lilát.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:06:13

@javier2: szerintem van esélye még Lacikának és Rolinak is, szorosabb szavazások lesznek ha kiesik majd reni .

bElannaTorres 2019.01.10. 19:07:17

@0.5 bit: igen, végül is nem hülyeség kiderítenie, hogy fel kéne -e használja a sajátját, erről a szív-ész vonalról lejöhetne már, mert nála nagyon nem hiteles.

Maximista vagyok 2019.01.10. 19:07:38

@Pancsamanó: egy ilyen meetinget mutathatnának az öfi mintájára kezdésnél meg lehetne a paulushoz hasonló szöveg csak úgy hogy a kreatívok napi kábítószer adagját xy biztosította a nyócból.

0.5 bit 2019.01.10. 19:11:37

@Pancsamanó: "Illetve szerintem nem Peti dönt a beköszönős-felkonfos körítésről hanem a "kreatívok" ..."

Az eddigiek alapján ezt én teljességel kizártnak tartom. Lehet takarító vagy valami szaki - mert pl. kiégett egy égő - épp bent volt a meeting szobában és a kreatív producer mindekit végig kérdezett.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 19:28:40

A kötögetős nénit most láttam a Kalmopyrin reklámban...
Az írás szuper,köszi!

hereverő heverő 2019.01.10. 19:37:57

Dzsudi, azért te az átlagosnál jobb lány vagy! Olyan jókat röhögtem Peter Gunmanon :)) és ahogy Laszika nem érti, hogy a négyek a TVben vannak :D
Szerintem is itt olvasta Pornóbajusz Peti, és igen elégedett is vagyok a poénnal, akárhonnét származik is. Peti ha olvasod, van itthon rózsaszínű műszőrmével bélelt huncut kis bilincsem is...

hereverő heverő 2019.01.10. 19:41:46

@Nyuszomuszo83: Nyussz it válaszolok az előző poszt alattihoz. Meg kell védenem @bElannaTorres: t, egész délelőtt másról ment a csevely, nem a kettős mércéről. Az én hozzászólásom sem neki szólt, aki érti érti, aki nem az nem veszi magára.
Peace.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:47:44

@hereverő heverő: nem a mai délelöttre asszociáltam amúgy, és @bElannaTorres: meg tudtunk egyezni rgymás nézeteinek elfogadásában még ha nem is értünk egyet. Nem fogjuk egymást ilyen dolog miatt köpködni sem, nem nevezett bolondnak, sem vezírnek, tehát azt hiszem ez csak két vélemény egymásnak feszülése, de nem utálat kifejezése volt. Az hogy én nem csípem Zsuzsát hát puff neki, lehet, sőt biztos lenne olyan aki nekem szimpi neki meg nem! Nah nem vagyok ám én annyira gonosz dög! :)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:49:51

Amúgy Lekvártól kérem vissza az arcszörzetet, mert enéljül olyan mint Sámson és nem ia tetszik! :) Bocs @Angora Cardi

Angora Cardi 2019.01.10. 20:01:22

Hajrà Lekvár! Ma kezdődik a királysag.

Manyika cuki volt.

Angora Cardi 2019.01.10. 20:04:53

@Nyuszomuszo83: kicsit ficsúros lett így, nekem is a rapper arcszőr jobban tetszik :D

bElannaTorres 2019.01.10. 20:08:48

@hereverő heverő: valószínű ez kicsit összezavart, de @Nyuszomuszo83: -nak is mondtam hogy értem hogy miért nem tud zsuzsinak drukkolni és hogy nála , ahogy sokatoknál se, szó sincs arról hogy Zsuzsi nő.
Talán pont vele kapcsolatban ez nagyon fel sem jött, inkább ginu, cintike, vivi, era esetében volt feltűnő, hogy ugyanazért nagyobb utálatot kapnak. Mondjuk era nagyon túltolta a balhézást, benne több volt. csoki meg tudott hozni, mivel megvan benne , egy alapból szociális figurát.
Remélem adrit nem fogják bántani a szopás meg hunor miatt nagyon, szerencsére itt nem, mert jellemben szerintem jobb mint hunor.

pomac 2019.01.10. 20:09:53

van egy két érdekes dolog benne de nem nagy szám ,de hogy zsu mennyire nem tud beszélni/kommunikálni az borzalom..
rtl.hu/rtl2/valovilag/kommentszerda-adri-egyszerre-bujna-agyba-hunorral-es-rolival

Angora Cardi 2019.01.10. 20:09:57

Lacikànak jár az esély, sok volt a kutyázás indokolatlanul.

Paic Róbert 2019.01.10. 20:16:14

@Nyuszomuszo83: mivel a mai nap a kebleid bekebelezéséről szólt, felkeltette kíváncsiságom. Mily gyönyörű kéjhalmok lehetnek hamár a saját nemed se tud ellenállni neki

A görög antológiából Paulosz Szilentiariosz Markolom a mellét... ajakát ajakamra... vakító vállát, drága nyakát szomjasan issza szemem. Még nem egészen enyém a gyönyör, még harcol a kislány, még nem akarna szegény ágyra borulni velem. Aphrodité s Pallás harcol: buja vágy s szûziesség; s két istennõ közt reszketeg olvadok én. - a Transindex.ro portálról

Pancsamanó 2019.01.10. 20:16:46

@Maximista vagyok: az tuti hogy valami bezárt vigyorgóból származnak azok a kreatívok ;)

Pancsamanó 2019.01.10. 20:17:56

@Angora Cardi: Így van Hajrá Lekvááár!!!

Nekem amúgy Vin Diesel-re hajaz az új fizimiskájával : D

bElannaTorres 2019.01.10. 20:18:32

@Angora Cardi: én sem látom rosszabbnak lacikát. Konfliktuskerülő ezért nehéz helyzetben volt mikor roli felkérdezte, de nagyon jól tudott válaszolni neki

bElannaTorres 2019.01.10. 20:19:26

@Pancsamanó: jól van nem gondoltam, hogy le is írom, de jól áll neki.

Hatsumomo21 2019.01.10. 20:20:26

Sziasztok ma megpróbálom a streames dolgot, ha bele nem alszom. :D Szuper a posztcsi. Nekem Renyhéről már többször eszembe jutott, hogy úgy néz ki, mint Fiona ogre verzióban (kivéve persze, hogy Fionának értelmes a tekintete) :D :D :D
statici.behindthevoiceactors.com/behindthevoiceactors/_img/chars/princess-fiona-shrek-the-halls-8.3.jpg

Paic Róbert 2019.01.10. 20:24:37

Verlaine: Ouverture

Combjaitok közé s farotok felé vágyom
papnõi az igaz-egy istennek, a kéjnek:
naiv vagy kitanult szorgalmasok az ágyon,
ó, hogy csak testetek nyílásaiban éljek!

Szeretem lábatok, mely csak a szeretõ felé megy,
szeretõt kísér, és nem simul,
csak szerelem után szeretõ csüggedõ lába köré,
ki már lihegve megvonul, talptól az ujjakig, miket buján simitgat nyelvem,
s harap fogam, és ajkam sorba kóstol s a bokáig,
miken kék erek tava tikkad:
ó, szentebb lábakon nem járt szent, sem apostol!

Szeretem szájatok s a vad játékokat,
miket a nyelv ûz és az ajkak,
s néha tán harapva nyelveink -- és mást is -- a fogak:
hogy vágyni nem lehet teljesebb kéj után.

S szeretem kebletek, dupla halmát a kéjnek s gõgnek,
hol kedvire dagadva férfi-gõgöm emelt orral turkál
s tör a langy meredélynek,
mint egy kan pindusi s parnasszusi tetõkön.

S szeretem karotok, mely oly szép,
biztató és gyengéd és fehér, s idegesen gyûrûz,
s fehér mint farotok, s majdnem oly izgató,
szerelemben meleg, s utána enyhe, hûs.

S e karok végein két kezetek imádom:
a tunyaságnak és a bujaságnak áldott két szerszámát,
amely óva izgatja vágyam,
s vezeti gondosan a vak szerelmi bárdot.

De mindez semmi, mert combjaitok közül int a fõ üdv,
melyet ha lát, szagol, tapint és ízlel,
ájtatos hívetek üdvözül:
a szemérmetlenség belsõ szentélye int.

Combjaitok közé s farotok felé vágyom,
papnõi az igaz-egy istennek, a kéjnek:
naiv vagy kitanult szorgalmasok az ágyon,
ó, hogy csak testetek nyílásaiban éljek!

Angora Cardi 2019.01.10. 20:24:42

@úgymond olvasó mmkk: sátánka :D
@Pancsamanó: hehe szép hasonlat, én még mindig keresem kihez tudnám hasonlítani, de még nincs full ihletem :DD
@bElannaTorres: Én is konfliktus kerülő vagyok, megértem őt, egyébként nem csinált semmi extrém negatívat, ok vannak megingásai, és haverkodik mindenkivel, de ma valamiért csak a negatívumot láttam vele kapcsolatban, minden napra kell valaki akire a világfájdalmát ráfröcsögik az emberek, kezdem egyébként nem csak a kommentelést de az olvasást is hasonlók miatt hanyagolni.

hereverő heverő 2019.01.10. 20:25:18

@bElannaTorres: @Nyuszomuszo83: ok akkor félreértettelek titeket. Mea kurva.
@Pancsamanó: tegnap Ville Vallo volt, ma Vin Diesel, meg Sámson :) igazi kaméleon.
@úgymond olvasó mmkk: akkor spárga
Nyah joccakát

Angora Cardi 2019.01.10. 20:26:49

@úgymond olvasó mmkk: azt nem engedem, inkább hallgatok még bébicápát

javier2 2019.01.10. 20:27:15

@Paic Róbert: róbert , nyuszó a fővezír, ne gyengítsd román linkekkel és inkább az asszonyodnak imponálj!
hagyom majd hogy az én nyuszómmal flörtölj

javier2 2019.01.10. 20:29:15

a nyuszómuszó fővezírrel

mobilos perpetuum 2019.01.10. 20:29:50

Valaki megdicsérte Rolit az előző HV-hez hozzászólva, milyen felszabadultan viselkedett a kinti programon.
Ja nem, az tetszett neki, hogy leoltotta a lányokat a limuzinban.
Az egész VV9 erről szól: Radics, Krisztián, Csoki, Hunor szexuális tárgynak tekintette, tekinti a lányokat. Szó se róla, Ginut, Vivient, Renikét túl sokat nem kellett győzködni a parittyázásra, Adrit annyira nem figyeltem. Rolika, ahogy a keddi HV írója fogalmazott: a szegény ember VV Attilája, "csak" leoltja, alázza őket.
De ha már Attila: ő nem mondta, hogy okos. Nem volt rá szükség.
Nem mondta, hogy taktikázik. Nem volt rá szükség.
Kompenzáció: belül bizonytalan, ezért kifelé azt mutatja Roli, amit látni szeretne. Sikertelenség, megkeseredettség állhat mögötte. Nagyon nem rajonganak érte a lányok.
A túl sok evésnek is általában lelki okai vannak. (Egyéb okok is, de hát könnyebb hormonális eltérésekre hivatkozni, mint keményen fogyókúrázni, és edzeni.)
Aki mások alázásában leli örömét, azon egy főnyeremény se segíthet.
De egyelőre csupa kérdés, ki lesz a befutó.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:33:51

@hereverő heverő: egy a lényeg peace&love
@Paic Róbert: aztiiiii, khm nem semmi, szókimondó az egyszer biztos! Tokától bokáig vörös lettem! :D
@javier2: óóóó féltékeny vagy galambom??? Mily mesés ez!
Olvastad délelőtti eszmefuttatásom??? :D

Paic Róbert 2019.01.10. 20:34:46

@javier2: na bakker, költői lelkem száját befogom.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:35:11

@Angora Cardi: Nyuuuszzz hova mész??? Itt a buli, lassan tetőfokára hág (10-kor)! Lekvárlak!

javier2 2019.01.10. 20:38:06

@mobilos perpetuum: ha roliból köbgyököt vonunk akkor kapunk meg téged
ezt értetted?
te a való világ hogy volt outsidere vagy

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:39:00

@Paic Róbert: jó volt ez na!
@javier2: a fővezír
De kedves fiúk van egy rossz hírem, itt az Zuram @UdvariatlanBolondvagyok: ne áruljatok már el neki, hogy éppen a kikapós menyecskét játszom! Szívem csak érte dobog! De benneteket is nagyon szerizek ám!

Paic Róbert 2019.01.10. 20:39:19

@Nyuszomuszo83: majd egyszer ha vénkorodra hódoló nélkül maradsz ledumálom rólad bugyogódat. De addig csak szigorúan a villa lakókkal kapcsolatban fogok kommentelni, nehogy megbántsam a körülötted levő bakokat. Addig is várj rám türelemmel.

javier2 2019.01.10. 20:39:52

@Nyuszomuszo83: nem képzeld el nem tudtam megnyitni szóval elég kívülálló voltam
szóval kíváncsi voltam de mentem dolgomra:)))

Angora Cardi 2019.01.10. 20:40:19

@Nyuszomuszo83: Nem az én témáim Nyussz... a szokásos humorkodás hiányzik. De most egyébként is túlórázok napok óta, úgyhogy legalább nem terelem el a figyelmem. :D Majd Lacika királykodásába belenézek :))) Lekvárlak én is :)
@,,: Már masszív kis listám lesz az ajánlásaiddal :))) Még nem láttam :) Jó kikapcsolódást hozzá :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 20:42:14

@Angora Cardi: teljesen igazad van. vannak olyan napok, amikor tízesével ugrom át a kommenteket, elég sok ostobaságot hallok naponta, nincs szükségem még arra is, hogy itt is a fröcsögést, az egymásnak ugrást olvassam. szórakozni járnék ide.

javier2 2019.01.10. 20:42:35

@Paic Róbert: nekem robi kicsit sok volt, csöpögős(ezt írd meg neki privibe ha igényli), és nem vagyok nyuszó bakja habár horoszkópom bak,

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 20:43:38

@Nyuszomuszo83: Már Bardem is nyúlam?
Mi ez a gyűjtőszenvedély?

javier2 2019.01.10. 20:44:01

nekem nyuszó a főnököm
fővezír-alvezír-tizedes-gyalog

Avigal 2019.01.10. 20:44:15

@Angora Cardi:
Akkor egy vidámító "mau" a miniikredtől:)

Paic Róbert 2019.01.10. 20:44:58

A férfi női elnyomással kapcsolatban: elítélendő, de ez genetikailag evoluciósan bennünk van. Lásd állatvilág, ott számos fajnál jelen van, és szükséges is. De az ösztönökön az értelem nem mindig tud felül kerekedni. Ha meg nincs is akkor győz az elnyomás, erőszak, megfélemlítés.

Paic Róbert 2019.01.10. 20:46:38

@javier2: rendben főnök, nem zavarom köreidet tovább :-D

Paic Róbert 2019.01.10. 20:49:43

@javier2: esetleg ha legközelebb hozzád írnék ódákat maradhatna a stílusom?

csincsilla72 2019.01.10. 20:49:52

@javier2: Szerintem meg elég, ha csak annyit ír: Roli.
Mi meg lapozunk :-)

iTink 2019.01.10. 20:49:58

Lekvárnak szakáll kell!

Angora Cardi 2019.01.10. 20:51:15

@Avigal: jáj a legjobbkor mindig :) csókoltatom mauságot :))))))))
@úgymond olvasó mmkk: Jaja én is úgy tervezem aztán van, hogy inkább háttérbe vonulok. :*

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:52:06

@Paic Róbert: én olyan türelmes vagyok hogy csak nah! Amúgy irj nekem nyugodtan szépeket a verseket imádom és ezeket nem ismertem, meg azért legyezgeti ám női hiúságom! ;)
@javier2: csak nyugalom alvezírem, forró fejed lehűtöm, nem kell kakaskodni, nincs annak értelme! ;)
@UdvariatlanBolondvagyok: Édesem, csak rááád várok/vágyom nincs itten gyűjtés! De tudod kicsim láttam a vvben is hogy az asszonyok gyűjtögettek mindenfélét az ősember meg vadászott. Gondoltam formálom ezt a dolgot egy kicsit a magam módján! De most szólok nem fogadhatsz te cserébe egy 18 éves lánykát örökbe! Én féltékeny vagyok ám! ;) De befizetlek egy Renyhe showra ha szeretnéd! ❤

Avigal 2019.01.10. 20:53:39

@Angora Cardi: most szunyál, s néha horkol:)

Avigal 2019.01.10. 20:54:58

@Angora Cardi: na, kellett írnom, h néha horkol, most rázendített:)

Angora Cardi 2019.01.10. 20:55:53

@Avigal: imádom mikor a mauk horkolnak :D még jobban mikor álmukban vadásznak, rezeg a bajuszka és a kezük mozog :D ennél még cukibb a minimau mikor a szeme be sincs közben teljesen csukva :DDDD Cicás oldalon vannak ilyen gyerekmau videok én szétröhögöm magam rajtuk (jó értelemben) és van amit végtelenítve elnézegetek na azonnal jó kedvem lesz :D

Angora Cardi 2019.01.10. 20:56:51

@Avigal: Én olyan lennék ha macskám lenne mint Adri ha éjjel Hunort bámulná, csak én Süketet :DDD hehehe

Angora Cardi 2019.01.10. 20:59:49

@Angora Cardi: kés nélkül természetesen, helyette mondjuk fényképezővel a kezemben :D

Avigal 2019.01.10. 21:01:34

@Angora Cardi: időnként kedvem lenne neked keresztlányod átküldeni fénypostával, hogy foglalkozzatok egymással, főleg amikor macerál, h unatkozik

Avigal 2019.01.10. 21:03:16

@Angora Cardi: sztem egy idő után már a késes verzió is megfordulna a fejedben:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 21:03:19

@Angora Cardi: velem az a baj, hogy 2 perc alatt a plafonon vagyok, és olyankor nem ismerek se istent, se embert :D de aztán 2 perc alatt lenyugszok :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 21:04:26

Gundi úgy beszélt németül, mint egy 80 éves burgenlandi, jáááááááájjj

bElannaTorres 2019.01.10. 21:04:31

@Angora Cardi: igen ezért is mondtam hogy teljesen érthető, ha valaki másnak drukkol, mert mi is különbözőek vagyunk:) lacika szerintem sem mondott semmit, valahol sajnálom , nincs benne az az agresszió és -vagy ambíció ami kéne egy karrierhez, de pont hogy ilyen játékban nyerő tud lenni a kedvessége miatt.

javier2 2019.01.10. 21:10:08

@csincsilla72: valaki írta milyen jó lehetne ha tudnánk embereket tiltani
redukálva olvashatnánk a fórumot
sőt végig is érnénk rajta

Angora Cardi 2019.01.10. 21:10:15

@Avigal: akkor nagyon jó lenne mert felszabadítanálak kicsit :DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 21:11:09

@UdvariatlanBolondvagyok: naaa tudtam én elnézed huncutságom egy kis vigaszdíjért cserébe! Valld be be is zsongtál, hogy Renyhe csak neked fogja rázni! Tudom kicsim az én kerek seggem sehol nincs ahhoz képest! Meg nincs vas a köldökömbe, félek hogy elrabolnának miatta, bár lehet gyorsan bissza is vinnének ha elkezdenék vezír módján zsarnokoskodni! :D

Angora Cardi 2019.01.10. 21:11:39

@Avigal: ehehe bármilyen cica jó :D
Nem nem kést soha, elzárkózom :D
@úgymond olvasó mmkk: Ez jobb mint fortyogni :D kiadod és pont.
Jó h írtad Gundit majdnem lemaradtam.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:12:14

Mé nem latinul kérdezték? DDD

csincsilla72 2019.01.10. 21:12:36

@javier2: Mert nem az a gond, hogy más a véleménye, vagy másnak drukkol, hanem az, hogy folyamatosan floodol. És ezzel provokál, felesleges veszekedést szít.

Angora Cardi 2019.01.10. 21:13:31

@bElannaTorres: Eljutottam oda még a másnak drukkolókat is szívesen olvasom, ami olyan meg átugrom.
:D

javier2 2019.01.10. 21:14:25

@Avigal: rebeka jól van felköltözött a 70 fokos pufferre nehéz lesz onnan lehoznom
pusziltatjuk süketet :P

bElannaTorres 2019.01.10. 21:14:57

@mobilos perpetuum: igen ezekben a fiúkban engem is ez zavart. Nekem nagyon felszínes, és nem is értem hogy lehet elég.minha rajonganék az evésért és csak az körül forogna az életem.

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:15:15

@javier2: Igen, a belső bizonytalanság legyőzésének másik eszköze a csordaszellem. Természetesen szégyellném, ha a pRoli nevű gusztustalan vv-lakót dicsőítők közé tartoznék.
Mennyivel könnyebb, látod, neked is írni valami sértőnek szánt butaságot, mint elgondolkodni, nincs-e valami igazság abban, amit írtam.

Insiderek a benti mocsárban dagonyázók. Te, én, mindenki outsiderek vagyunk, amit az összefoglalóból elénk löknek abból próbálunk valamit kihozni, de át is vágnak bennünket, mint a tegnapelőtti előzetesnél, amiből kaptunk tegnap NULLA percet.
Egy másik outsider írta, még három hete sincs, december 23-án:
'Rolival nem tudok megbarátkozni, végig az az érzésem, hogy a vatikáni pedofilhálózat szállítója, puszán csak a tésztaképe és vizihullára hajazó bőre alapján."
sider három hete sincs, hogy írta:

Avigal 2019.01.10. 21:18:40

@javier2: mi is üdvözöljük Rebekát:)

Angora Cardi 2019.01.10. 21:18:46

Szeretném kérni Lacika írasson ódát majd az egyik szolgával.

javier2 2019.01.10. 21:19:23

@csincsilla72: mobilos leírta eddig elmult vvkben kinek szurkolt, a humortalan sótlan egyszerű
játékosonak amugy ekg minden hozzászólásoddal
@Angora Cardi: 8 évet tanultam latint mit fordítsak?

Angora Cardi 2019.01.10. 21:21:02

@Angora Cardi: ... hátha mi is elcsípünk egy két olvasói levelet benne ódával...

Avigal 2019.01.10. 21:21:20

@Angora Cardi: tudom, h közel sem vagyok olyan ügyes, mint Manyika, de jelentem, elkészült a pulóver:) Nem olyan szép mint Petié, de ez most így sikerült:)

javier2 2019.01.10. 21:22:00

@csincsilla72: mobilos leírta eddig elmult vvkben kinek szurkolt, a humortalan sótlan egyszerű
játékosonak amugy ekg minden hozzászólásoddal
@Angora Cardi: 8 évet tanultam latint mit fordítsak?

Angora Cardi 2019.01.10. 21:24:30

@Avigal: azta, én nagyon megdícsérlek, én százezer éve nem alkottam pedig úgy tetszett ahogy tegnap dumcsiztatok a kötésről, jó lett volna hozzászólni de szerintem már magam sem emlékszem, viszont nyugtatónak lehet jó lenne néha :DDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:24:34

@Angora Cardi: Fingom sincs...DDD,,,De öt kilóért...??? Vagy aljasság lett volna??,
Ki tudta volna következtetni talán,,,mondjuk a musculus az izom,,,és így valahogy...

hereverő heverő 2019.01.10. 21:24:58

@javier2: légyszi ezt latinra:
Kedvesem, nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy a vincellér kellően meggálicozta-e a tőkéket?

Angora Cardi 2019.01.10. 21:26:41

@UdvariatlanBolondvagyok: ja én meg azt hittem jasszkarizol :D
@hereverő heverő: Tessék Agyarország kérdés neked a tv2-n

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 21:27:21

@Angora Cardi: azt ne tudd meg, milyen az, ha nem engednek fortyogni. a @hereverő heverő: tudja, milyen gané tudok lenni olyankor :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:28:13

@hereverő heverő: DDDDD,,,nem vagy komplett, komolyan,,,kiesett a kezemből a telefon, miközben telefonáltam!!!

javier2 2019.01.10. 21:29:47

@mobilos perpetuum: mobilos honnan copy pastezod ezeket?
én azt írtam nálad ostobább együgyübbet nem ismerek, te még vv vikcsu szintjén sem vagy pedig azalatt nehéz lenni
és szerintem kiskorú vagy
mert trollnak is szar vagy

Avigal 2019.01.10. 21:31:26

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

Itt van nektek a bébi cápa nemzetközi verziója, még angol felirat is van hozzá:)

m.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:31:37

De gáz,,,majdnem elvitte a közönség,,,maki, hogy felezett!
Tudjátok? Fingom sincs...

javier2 2019.01.10. 21:35:00

@hereverő heverő: tudod van ókori és középkori latin
én ókorit tanultam
egy óra alatt nem fordítottunk cicerotól két versszaknál többet :)))))))))
és rezet nem hiszem hogy használtak az ókorban peronoszpóra ellen
mókamester :P

Angora Cardi 2019.01.10. 21:35:07

@Avigal: ezt énekeljük december óta :DD
@úgymond olvasó mmkk: az a jó hogy mi mindig hagyunk baj ne legyen :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:35:21

Tyűűű ,,,mondta öcsi,,,gondolom beütötte!
Egyébként köszi...

Angora Cardi 2019.01.10. 21:36:20

@UdvariatlanBolondvagyok: beirta a gugliba, a terepen járó autóval kezdődik a dal

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:37:26

@javier2: "mobilos leírta eddig elmult vvkben kinek szurkolt, a humortalan sótlan egyszerű"
Kikerülted a választ. Tévedtem-e, amikor azt látom, egy fiú sem tiszteli - (általában sem, nem a villabeli csajokra gondolok) - a nőket?
Rolika: Karácsonykor nem üzen az állítólagos csajának, szilveszterkor léggömberesztés, majd utána benyögi Hunornak, hogy van kint valakije.
OK: Humortalan vagyok, te humoros, sótlan vagyok, te sós. Valami értelmes választ nem tudsz kiizzadni?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:37:32

Jaaajjjjj,,tudom,,,most ,hogy a Gundi felolvasta .bejött a dallam---,,de buktam volna,,totál homály.,

Avigal 2019.01.10. 21:40:06

@Angora Cardi: találtam belőle halloween és majmos verziót is:) Ez a bébicápa kész kultuszdal:)

javier2 2019.01.10. 21:40:27

@mobilos perpetuum: tényleg nem , a szar mértékegysége vagy öcsi
nem is értem honnan copyzol
szüleid mindjárt megérkeznek egy nutellás szenyót belenyomnak a dagadt testedbe rooter scooter kihúz és mégy a függőágyba öcsi
te vaknyúl

bElannaTorres 2019.01.10. 21:41:01

@javier2: bizos hogy nem kiskorú. Csak elege lett abból hogy az egyik ari ugyanazért a másik szar. Plusz sértésre valószínű hgoy sértés lesz a válasz. Ki tudja már kitől indult eredetileg. Nekem elfér itt mobilos is, sokszor egyet is értek vele, bár ilyen előző vv-s témákhoz nem nagyon tudok hozzászólni

Angora Cardi 2019.01.10. 21:42:05

@Avigal: ez nagyon durván az :D Nekem mmkk mutatta meg, jó zenei ízlése van, belevisz a hüleségbe :D Kérem szépen a halloweenest :DDDD

javier2 2019.01.10. 21:42:08

mobilos van itt egy két barom de te zászlóshajója vagy a nihilnek:))))
irogass már másnak
sztem te youtuber roma radics trollja vagy

Angora Cardi 2019.01.10. 21:43:37

@Avigal: ugyan már itthon sokkal könnyebb mint ott :D Fogadok sok olyat tudsz amit én meg nem :))

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:45:03

@javier2: Hirtelen haragomban javier2-nek mondtalak, de restellem ezt a szitokszót.

Avigal 2019.01.10. 21:47:03

@Angora Cardi: pocsék a memóriám és a lexikális tudásom, emiatt a munkahelyemen is soxor kis hülyének érzem magam. De ez valamilyen szinten adottság is, emiatt idegennyelvet is nehezen tanulok, viszont könnyen felejtem:)

bElannaTorres 2019.01.10. 21:47:10

@Angora Cardi: rapszövegben kéne segíteniük neki, és összehozni egy dalt, talán majkáéknál volt ilyen :)

javier2 2019.01.10. 21:47:41

@bElannaTorres: hu mobilos hozzászólásai még trollnak is szar
és tényleg úgy gondolom az lesz a következő előrelépés , ha tiltani lehet az általad outsider személyeket
nézd már meg miket irogat
copy paste valahonnan ide
és igen szerintem általános iskolát sem végzett vagy még ott tanul
figyelj nekem mindegy ki nyeri a versenyt az én életemre nem hat ki
de messziről meglátom a debileket a trollokat vagy iq mentes kívülállókat hiszen ez a szakmám is
mobilos nem kiskorú ugy gondolom zsu édesanyja vagy keresztapja sajtoskálból

Avigal 2019.01.10. 21:48:10

@úgymond olvasó mmkk: pedig ez a bébi cápa zseniális:)

Paic Róbert 2019.01.10. 21:49:13

@javier2: Szerintem nem kellene egymást ennyire minősíteni. Nekem se tetszik egy két komment de attól még ez egy nyilvános fórum, és nem jó ha sértegetjük meg kioktatjuk egymást. Az nem vonzó. Nekem meg pont ez tettszett benne, az meg hogy egymással csipkelődünk szerintem belefér. Nem a műsor a lényeg, az se hogy ki nyer, vagy kinek van igaza. Nevetni járunk ide, egymás arcára mosolyt varázsolni, netán kedveskedni. Töltődni, nem veszekedni, abból a kinti életben is van elég.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:49:44

@Avigal: Dehogy, rendkívül tisztán és szépen fogalmazol!

Avigal 2019.01.10. 21:50:40

@Angora Cardi: latom, lehet ezt még fokozni:)

A Lekvár klubnak lesz egy Bébi Cápa alszekciója is?:)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 21:50:51

@bElannaTorres: engem kezdett savazni minden szavam kifordítva, egyszer már eligatzitottam, de azóta voltam már fővezír is, pontosan 12.31-én, akkor ismét belém állt, eközben mindenkibel volt vmi összereccsenése! Én szimplán már röhögök rajta és ignorálom, mert szimplán gyökér!

Angora Cardi 2019.01.10. 21:51:12

@bElannaTorres: gypsy king rap
Nagyon tetszene az ötlet. Szerintem ebben Lacika nagyom jól kiteljesedhetne. Jó nagy fukszokkal. Sőt akár igazi klip forgatással :))))

Avigal 2019.01.10. 21:52:01

@UdvariatlanBolondvagyok: nem azt mondtam, h néha nem sikerül par mondatot összerakni, hanem hogy pocsék a memóriám

Angora Cardi 2019.01.10. 21:52:08

@úgymond olvasó mmkk: dee dee dee kedvenceeeeeeeem :D
@Avigal: Tisztelettel felkérem Süketet, hogy a bébicápalekvár szekciót elnökölje.

bElannaTorres 2019.01.10. 21:52:12

@javier2: biztos hogy nem, szerintem elege lett abból ami miatt csak fiú nyer, mint nekem:) de mondom sok napot kihagytam, de amit most írt elsőnek abba nem tudtam volna belekötni, tényleg elég gáz hogy mennyi ilyen fiú volt ebben az évadban, minha teljesen normális lenne. Ilyen radics félék lennének csak a földön férfiak, valószínűleg álbajuszt ragasztottam volna és eljátszottam volna a férfit én is.

javier2 2019.01.10. 21:53:37

@Paic Róbert: teljesen igazad van
és tök jó lenne ha lehetne ignorálni
trollok és provokátorok kiszűrésére
sajnos túl nagy az igazságérzetem ,bocs

Angora Cardi 2019.01.10. 21:54:03

@Avigal: Az a jó, hogy mindenki másban jó, a magyarokba belenevelik hogy azt keresik magukban mi a rossz, holott a jót magunkon észrevenni sokkal pozitívabb nép lennénk :D
Nekem kötő, lomoló és Sükinevelő zseni vagy látatlanba.

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:54:26

@javier2: Amíg ilyen idióta, mint te, Rolinak a híve, addig rá hozol szégyent. Tehát hajrá. Égesd magad, és a hasonlókat. EZ a te színvonalad. Ja, kik is avatták majdnem szentté a villaribancot?

Mutyuer 2019.01.10. 21:54:55

Nemtom ti hogy vagytok ezzel de szerintem se rossz pasi Roli. Nokent nekem mar a jatek elejen is jobban tetszett mint pl csoki vagy Lacika, Krisztian meg szerintem kifejezetten aranytalan volt es az arca se volt ferfias. Nem akarok tul sok negativ jelzot hasznalni a kulsejere mert nem tehet rola, a belso meg szerintem itt a csajok 90%-a szerint minosithetetlen...Csokinak pl hiaba van kidolgozott teste, szamomra elviselhetetlen a stilusa, a butasaga, az obegatasa stb...annyira eltud rontani egy ferfit ha rossz ripacs, amennyire feltud emelni egy ferfit a viselkedese vagy a stilusa. Meg szvsz csokinak nincs helyes arca :S inkabb noiesnek mondanam. Egyedul Hunor az aki normalisan is tud viselkedni es jol nez ki. Szerintem Adrinak jo izlese van :P (haha). Vicces amugy hogy az elso percben osszeparositottam Rolival fejben, mindketten tudnak higgadtan viselkedni, szeretnek beszelgetni es magassaban is passzolnak. Csodalkoztam is hogy Hunorral jott ossze, lelkileg egy Roli tipusu pasi illik hozza.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 21:56:41

@UdvariatlanBolondvagyok: hol van már a tavalyi hó, azóta már az új is majdnem elolvadt! ;)

Angora Cardi 2019.01.10. 21:56:51

Churchill
"Ez még nem a vég, nem is a vég kezdete, de talán a kezdet vége (Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.)"

(ne dícsérjetek, gugli, csak gondoltam hátha tetszik másnak is.)

bElannaTorres 2019.01.10. 21:57:28

@Nyuszomuszo83: jó egy hetet kihagytam, de mindenkinek az a legjobb akkor ha kihagyod, ne is szólok így bele , mert nem tudom mi az előzmény.
nekem is van aki minden mondatában a hibbant unokatesómat jutattaja eszembe, aki szerint pl. Nem kellenek kórházak egyszerűen streszmentesen kéne élni :D

Avigal 2019.01.10. 21:58:02

@Angora Cardi: kedves vagy:) Nincsenek önértékelési problémáim, tudom, hogy egy kis mini zseni vagyok

javier2 2019.01.10. 21:58:10

@bElannaTorres: figyu bella nekem tök mindegy ki nyer hidd el
vv ati óta nem volt kedvencem
most sincs
magamból kiindulva normális embereknek szurkolok akikkel meginnék egy sört vagy fröccsöt vagy elmennék túrázni hegyet mászni
de hogy ez a mobilos 0-24 órában itt trollkodik

Avigal 2019.01.10. 21:59:04

@bElannaTorres: vagy a 10 parancsolat szerint, ahogy Kásler úr mondá vala:)

bElannaTorres 2019.01.10. 21:59:12

Úgy értem mindenkinek az legjobb ha megpróbálja semmibe venni az ilyeneket, csak ilyen mikor két mondatot gyúrsz egybe egy mindent átírós tableten akkor jó mondatok jönnek ki :D

Angora Cardi 2019.01.10. 21:59:25

@Avigal: szeretnéd felsoroljam a hibáimat? :) Mindenki úgy jó ahogy van.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:01:10

@bElannaTorres: Igen néha szelektálni kell. Nekem is van itt pl akit alapvetően jópofa kommentelőnek tartok de mégsem tudok vele semmi poént összehozni, és van akit ha úgy látok öten sem tudnak meggyőzni csak hajtja az igazát akkor ugrok, nézem azokat akikre szívesen reagálok.

Avigal 2019.01.10. 22:01:37

@Angora Cardi: ez így van, én is elfogadtam, amin nem tudok változtatni:) S másokat sem szeretnék megváltoztatni. Még Süki hülyeségeit is tolerálom:)

Cimili 2019.01.10. 22:01:47

stét! bajusz balettcipőben nyomja.

Oh my... 2019.01.10. 22:01:48

"szabadok a kezeim és nem félek használni!" - ez kész! szakadok Petyán!!! xDDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:02:13

sziasztok :)))) itt a konténer, csillog-villog, rátok vár :))))) bulika indul :))))

bElannaTorres 2019.01.10. 22:02:25

@Avigal: nagy híve ,nekem csak utánuk (OV után) kívánt boldog karácsonyt két héttel. Gondolom megharagudott mikor kicsit vitatkoztam, tényleg nem sokat mert ott volt az aranyos anyukája akit szeretek és inkább ráhagytam.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:02:46

óóóó...... fos9es mán nem lesz...... :))))

Sevda 2019.01.10. 22:03:12

Renit meg a sleppjét jól le kéne hányni.

csillagporszem 2019.01.10. 22:03:12

@javier2:
“de hogy ez a mobilos 0-24 órában itt trollkodik”

Joga van hozzá, dolgozd fel. Ha valakit nem bírsz akkor ne foglalkozz vele és ennyi, ilyen egyszerű az élet. Nem tudom mi volt ma, nem olvastam, de feltűnően sokan azért nem bírják mobilost, mert nem Rolikát támogatja. Beszólogattok neki és aztán meg ti vagytok megsértődve ha visszaszól. Nagyon szép hozzáállás.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:03:21

@bElannaTorres: jézusom, no és ilyen emberek szavaznak, bocsáss meg! Volt itt előzmény, de ki mondott és mit,na ennyit erről. Néha ha felismerem szavaim megjegyzem itt, de a körmöm alatt a kosz jobban izgat! A trollal való harcot átadtam alvezíremnek @javier2: -nek! Ö mesterien harcol, néha féltem is!

Cimili 2019.01.10. 22:03:27

lacikának kancellárt kell kijelölnie. Kíváncsi vagyok ki lesz? úúúúúgy tudtam, h renyhe akar az lenni:DDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:03:52

@Avigal: Áh Süki a legjobb gyógyszer.

Láttuk Lacikát koronával a fején? Örülünk? ÖrüljünkVincent.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:04:06

@Cimili: Sztem jól döntött Roli mellett.

javier2 2019.01.10. 22:04:20

@mobilos perpetuum: figyu öcsi leírtam a véleményem rólad 50X ez volt az utolsó hogy válaszolok
és az is gáz hogy az ország egyik legjobb egyetemén végeztem és a te folyamatos személyeskedésed és trollkodásod fel tudott baszni és gondolom ez volt a célod
szóval ez elég gáz rám nézve nem rád
mert te pont annyi vagy mintt vv reni
neki ez a csúcs neked meg ez grat!!!

Cimili 2019.01.10. 22:04:31

@Mók_Ica: jó, h hoztad Móki, biztos kell ma este is.
roller lett a kancellár.

Avigal 2019.01.10. 22:05:07

@bElannaTorres: én azon vagyok ledöbbenve, mennyire utat törtek maguknak az áltudományok, tévhitek. Még 10-15 éve sem gondoltam volna, hogy ez így alakul. S a fenti mondat az onkológia volt vezetőjétől különösen fura volt.

Cimili 2019.01.10. 22:05:35

@Angora Cardi: sztem is. meg is magyarázta most, h miért.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:06:13

@Cimili: hogy puncsolt neki hirtelen renyhe és greg.....

Avigal 2019.01.10. 22:06:18

@Angora Cardi: már megint lemaradtam az elejéről:(

Angora Cardi 2019.01.10. 22:06:25

@Cimili: Lacika kézben tartja a dolgot, balkezes.

Oh my... 2019.01.10. 22:06:44

ja, estétet kívánok mindenkinek, Renyhét könyörgöm, csapja le valaki, max konyhásnéninek tudom elképzelni, nekem ne nyüzsögjön feleslegesen, me' uhuncsihiii! csillámfütyi meg udvari bohócnak tökéletes lesz! ;PP

Angora Cardi 2019.01.10. 22:06:52

@Avigal: riportban végig koronában lesz sztem :) meg az adásban is mindjárt ha kiosztja a szerepeket

Mók_Ica 2019.01.10. 22:06:54

@Cimili: ebben biztos voltam :))))

pomac 2019.01.10. 22:07:31

@Angora Cardi: pont azt figyeltem én is :)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:08:03

@csillagporszem: a villám nem szólt be neki, ő kezdte ollózni a hszeket. Úgyhogy ez most bukta. Nyugi túltesszük magunk rajta, csak kibaszott irritáló már atavalyi hülyesége. Neki miért nem javaslod a továbbgörgetést????

Sevda 2019.01.10. 22:08:26

@Mutyuer: EKG. Roli szerintem is helyes srác, a hangját is imádom rekedten (tipikusan olyan, mint amikor a sráccal órákon keresztül beszélgetsz telefonon, és éjszakára bereked, vagy reggel félálomban benyögi a jóreggeltet). Ja, és gondolkodik, értelmes, bár azt láttuk, a suli óta sokat felejtett

Avigal 2019.01.10. 22:08:28

@Angora Cardi: akkor jó:) Hajrá Lekvár:)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:08:36

@pomac: ügyesen sorrendet állított fel jól van :)

Cimili 2019.01.10. 22:09:54

I. lacika király:DDD renyhe megvető és irigy nézése megér egy misét.:DDDDDDDDD

Sevda 2019.01.10. 22:10:35

De Zsuzsi, van olyan ember, aki nem gondolkodik. Te, meg a Renikéd. Ne hepajkodj.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:10:37

@Sevda: Nekem Roli kicsit Kaiser Soze de a végén Lekvár vigye csak a pénzt :D

Avigal 2019.01.10. 22:10:56

@Angora Cardi: ilyen márkájú jamet kéne forgalomba hozni:)

Zsu szörnyű fejet vágott:(

csillagporszem 2019.01.10. 22:11:11

@Nyuszomuszo83: mert nem olvastam, épp benéztem ide és javier hozzászólását olvastam :D Ha majd azt látom mobilos is ugrál hogy minek ír ide valaki a nap 24 órájában akkor majd neki is szólok.

Cimili 2019.01.10. 22:12:26

renyhe bekussolhatnál!

javier2 2019.01.10. 22:12:32

akkor meg kell kezdenem egy két éves málnabort!egészségetekre!

mobilos ideje átlépni ibsen nevü másik nickedre

Angora Cardi 2019.01.10. 22:12:39

Renáta nem bírja elviselni hogy fos 5lett. zsu fos6

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:12:43

Zsizsik nem pattan le a szívvel játszom témáról!

Oh my... 2019.01.10. 22:13:06

RENYHE SOK VAGY!!!!!!!

a kevesebb több lenne, ahogy mondtad.

Avigal 2019.01.10. 22:13:06

@Cimili: a Szív csapat hogy kárál

pomac 2019.01.10. 22:13:13

@Angora Cardi: lesz itt rívás ha a nézők állítanak sorrendet és reni 6. lenne :DD de jó lenne :DDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:13:31

Reni már be is nyalta hogy Roli állította sorba a többieket.

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:13:39

Reni mindent méltósággal visel??? A villamesteri pozíció is, a fitt hetes végeredményt is...
Tényleg mindent...

Angora Cardi 2019.01.10. 22:14:06

@pomac: jelenlegi hv-t tekintve 7. lenne a naccságos asszony

Oh my... 2019.01.10. 22:14:10

@Nyuszomuszo83: persze, mert ezzel betalálnak nála....

Cimili 2019.01.10. 22:14:14

@Nyuszomuszo83: 30%-ban viszont az eszét is használja-saját bevallása szerint.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:14:37

@csillagporszem: a tájékozatlanság nem mentség! Olvasgasd vissza és lásd saját szemeddel ki mit kezdett, aztán lehet védeni a mundérbecsületet!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:15:03

sírva könyörgöm egy ordítozás nélküli részért

Angora Cardi 2019.01.10. 22:15:05

@Sevda: nekem is és remélem a héten megmutatja hogy töke is van most a sorrend állításban nem fogadott el mindent rolitól eddig az oké

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 22:15:35

Zsu megint kinyitotta a száját sajnos

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:15:47

Jesszuuuus!!! Mit tettek velemL?! :o Elekezdtem nézni stramen (köszi) és....és.... Ez a beszélgetés a gondolkodásról nagyon kiüti az agyam! XD XD XD

Sevda 2019.01.10. 22:15:50

@Sevda: mondjuk lehet az Harvard lett volna, csak elcseszte. Örök rejtély.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:15:53

zsu ismét félbolond..... nem értem, hogy a taktika miért szitokszó szerintük??? úgy beszélnek róla, mintha vmi ördögtől való gonosz dolog lenne......

Lynette21 2019.01.10. 22:16:11

Zsu 30%-ban hasznalja az eszet?!

tvbuzi 2019.01.10. 22:16:14

Renyhe úgy néz ki mint egy zenebohóc

Cimili 2019.01.10. 22:16:14

@Avigal: szerinte ő nagyon okos.:D

2019.01.10. 22:16:22

De most komolyan, én szeretnék egy olyan hozzászólást, ahol Renáta jó fényben tűnik fel. Szegény, olyan rossz neki, hogy undorító. Én annak látom, és nem a külseje (bár az is), de az a tattika mentes, őszinte lelke. És ostoba is.

zeddez 2019.01.10. 22:16:27

az ember az agyi kapacitásásnak kb 30-35%-t használja ki, na Zsu annak a 30%-t használja :)

nicu71 2019.01.10. 22:16:27

Ajj de mekkora undormány ez a zsu. Szegény Lackó.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:16:36

@javier2: eggészségedre! Kérek én is! Igaz én az eperbort imádom, de málnát még nem ittam! Milyen pincészeté???

Angora Cardi 2019.01.10. 22:16:38

Ti vagytok a lovagok kik azt mondják: NI?
Ti vagytok a bolondok kik azt mondják: TAKTIKA?

Angora Cardi 2019.01.10. 22:17:38

Most komolyan ez a sok hülye mind elsőnek gondolja magát :D

2019.01.10. 22:17:46

Renyhe és Süsü úgy vitatkoznak, hogy ordítva kinyilatkoztatnak, majd nyegleó jobbra el. Nincs szükségük válaszra.

Cimili 2019.01.10. 22:17:52

zsu, pattanj fel egy székre és úgy kárálj!! tudod, úgy hatásosabb. szerinted.

Sevda 2019.01.10. 22:17:59

Amúgy Roliék közül miért nem mondja a szív örök harcosainak senki, hogy ők és a kis barátaik kezdték el a pakoljuk meg jellel a másikat, hogy vigye ki akit utálunk?
Hát én a hajam tépem már ettől

Avigal 2019.01.10. 22:18:03

@Cimili: ahha. A 2 agysejtjének a 30 %-át használja. Renyhe is hajtogatja a buta gondolatait... Adri pedig oktatást tart....

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:18:12

Nem tudom, hogy melyiküket bírom kevésbé elviselni, Zsut vagy Renit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:18:40

Jóestét, jóestét.
Három napja szánkózok folyamatosan, elvesztettem a fonalat, van még állatkert?

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:18:58

Mily okos ez a Zsú, komolyan mondom, ketdem szégyellni a tudásom! :(

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:19:32

kitéptem a fülest a fülemből

Mók_Ica 2019.01.10. 22:19:38

@Angora Cardi: :))))

adri most jókat mond renyhének.... sajnos renyhe nem érti meg.... ostoba....
mingyá megbeszéli ezt a problematikát zsu és renyhe...... remélem nem fogjuk látni.....

Avigal 2019.01.10. 22:19:55

@Angora Cardi: csak 2.nak, mert első a KIRÁLY:) I. Lekvár:)

Oh my... 2019.01.10. 22:20:23

@Cimili: ekg, pont ezt akartam irni én is... ;))) nah, de jól felkavarodott a fekália a molylepke-agyúaknál xDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:20:41

sminkecsetet sminklemosókendővel tisztítani jóanyám ne már

pomac 2019.01.10. 22:20:42

@mindenévfoglalt: attól függ ki beszél éppen :) ennyire egyszerű eldönteni

Mók_Ica 2019.01.10. 22:20:42

igazságtalanság van zsu szerint..... höhöhöhöhö....

naezjó... 2019.01.10. 22:20:50

Zsu megérne egy kizárást. Ez a több hónapnyi kárálás, önimádat és sötétség kikezdi az ember türelmét. Nézem, és folyton csak az jár az eszemben, hogy meddig tűrnék a való életben egy ennyire sötét nárciszt.

tvbuzi 2019.01.10. 22:20:59

Barátnője Zsuzsi akivel a tükör előtt beszélget?

javier2 2019.01.10. 22:21:01

@csillagporszem: kivül állóként könnyebb ítélkezni

Avigal 2019.01.10. 22:21:12

@úgymond olvasó mmkk: azt hiszem igazad van... már megint egymást marják:( Pedig lehetne ezt poénosan is....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:21:13

mit jelent az, ha valakit keresztbe raknak??

Oh my... 2019.01.10. 22:21:28

kameráról ne feledkezz meg Süsü, nézz bele mmkk!!!! xDDDD

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:21:38

@Nyuszomuszo83: és ha hangosabban mondja, akkor biztos igaza van és sokkal okosabbnak tűnik!.XD Tipikus 2agysejtes logika... (facepalm)

Cimili 2019.01.10. 22:21:42

roli most jól összefoglalta a riportban.

2019.01.10. 22:22:12

Ezt nem hiszem el, hogy győzkdik egymást, és győzködik a nézőket, hogy nagyon undorító gondolkodni, és úgy jelet rakni. Az arckönyvön tényleg annyira hasít Süsü? Akkor azok is hülyék.

Avigal 2019.01.10. 22:22:14

@naezjó?: ha muszáj sokaig, évek óta vmi hasonlóan sötét kolleganőm van.

Sevda 2019.01.10. 22:22:16

@Angora Cardi: Van neki, a szupiképességet is megtartotta magának, hiába hisztizett Renike, ez is ezt mutatja. Roli társaságát is azért keresi, mert nem a hátán akar eljutni a döntőig, hanem mert hálistennek, a kevésbé gyökér emberhez húz.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:22:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: február elejére nem tudjuk átcsúsztatni drága? Menjen le ez az év eleji őrület vagy jövő héten vagy utána való héten szombaton be kell mennem melózni! :( De ne felejtsük el, nagyon szeretném!

Angora Cardi 2019.01.10. 22:23:09

mocsár lopja és dugdossa a kaját

Oh my... 2019.01.10. 22:23:12

@Mók_Ica: utolsó helyre kellett volna pakolni, akkor mi lett volna....!? xDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:23:21

lacika kezet csókoltat adrival - JÓÓÓÓ

tvbuzi 2019.01.10. 22:23:31

Adri jól csinálja :DDDD

javier2 2019.01.10. 22:23:34

@Nyuszomuszo83: saját és titkos recept:) nem permetezett málnából:P

naezjó... 2019.01.10. 22:23:35

@Avigal: mélységesen együttérzek. Főleg, ha nem opció az ignorálás.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:23:45

@oh..my...: van elég kamera, mindig talál egyet, amibe belenézhet.... :))))

@Cimili: igen, benne ez tetszik :))) meg amit lacikának is mondott

Avigal 2019.01.10. 22:23:45

@úgymond olvasó mmkk: régen gabona aratáskor volt keresztbe rakás:)

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:23:59

@pomac: igen, valahogy így.
Még a pulzusom is felgyorsult... mindketten egészségre ártalmasak.
Ezért nem lehetne őket kizárni? :D

bElannaTorres 2019.01.10. 22:24:37

@Avigal: félelmetesnek látom. Látszik hogy a leghülyébbekhez akarnak csak már szólni. Többi le van fosva.

@Nyuszomuszo83: .D az a szomorú, hogy neki a legfontosabb hogy elmenjen szavazni, mert semmire nem vitte nulla szorgalomból egész életében, most már csak az elvek és elméletek maradnak.
Kár hogy ilyen sokan vannak:9 mindegy is,
A mai részt csak később nézem a mostról

Avigal 2019.01.10. 22:24:42

@naezjó?: ott ül tőlem pár méterre, s időnként a monitoromat is bámulja...

OriginalBlackMamba 2019.01.10. 22:24:52

Én már félve nézem a mai összefoglalót, mert éjjel azt álmodtam, hogy VV OBM lettem és beköltöztem a villába

Angora Cardi 2019.01.10. 22:24:56

@Sevda: igen és ezeket roli korrekt volt hogy elmondta neki, Lacika egyelőre élvezi a szerepet végre nem a láthatósági hanem a korona van rajta

Cimili 2019.01.10. 22:25:06

ez mekkora beszólás volt lacikától a rózsaszíneknek!! "majd megnézzük, miket dugtok el" így királyi többesben.:DDDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:25:45

@oh..my...: kár hogy nem lehetett az összes őszintét 7dik helyre tenni :))))

Lynette21 2019.01.10. 22:25:47

@naezjó?: Krisztian is azt mondta a Belevaloban, hogy 0-24-ben lehetetlenseg elviselni. Nekem ez a napi egy ora is boven eleg belole.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:26:13

@javier2: pláne kérek! Imádom a málnát amúgy is! @Hatsumomo21: sőt ágyra kell álnni és ujjal fenyegetni mert az úgy még hatásosabb! Ezt csoki lurva jól hozta!

Angora Cardi 2019.01.10. 22:26:27

@Avigal: I. Lekvár :DDD egyre jobban cifrázzuk

tvbuzi 2019.01.10. 22:26:37

Ezzel a fogorvos nénivel szívesen parittyázgatnék.

nicu71 2019.01.10. 22:27:35

@naezjó?: szerintem az imádói is nehezen viselnék. Csak ebbe nem gondolnak bele, mert milyen boloncság már.
Nekem is van egy ilyen hasonló energiavámpir munkatársam, rettenet. Szoktam vele ordibálni is.

csodalámpa 2019.01.10. 22:27:48

Szegény Roli, retardáltaktól akar érvelést, értelmes dolgokat hallani, hát ezt még ő sem gondolhatja komolyan :D De tetszett, hogy beletört a szívemberek bicskája Roli kérdéseibe, lefagytak rendesen :D :D :D főleg Zsuzsuka.

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:27:59

@OriginalBlackMamba: Én a reggeli ébresztőmnél láttam Greg fotóját a telefonomon félálomban. Nem is nyomtam szundit, mint ahogy szoktam, hanem rögtön felkeltem, hogy mi a fene ez!?
De szerencsére csak hallucináltam, Gregmentes a telefonom.

Oh my... 2019.01.10. 22:28:06

@Spitzbauer: vitaképtelenek, csak hajtogatják a magukét makacsul (nekem déjavum van)...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:28:20

@szociál: ezt most elképzeltem. öööööööö..

Cimili 2019.01.10. 22:28:40

@tvbuzi: szívből, v tattikából?

Avigal 2019.01.10. 22:28:40

@Cimili: elvégre ő A Király:)

javier2 2019.01.10. 22:28:47

@Nyuszomuszo83: köszönöm fővezír hogy bevéded a fenekem :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:28:51

@Nyuszomuszo83: dehogynem. :)
De ne egyesítsük finálétalival, Lekvárnak külön parti kell. ;)

javier2 2019.01.10. 22:28:58

@Nyuszomuszo83: köszönöm fővezír hogy bevéded a fenekem :))

Ármándójózsi 2019.01.10. 22:29:23

Most komolyan azt hallottam A Bojlertestű észkombájntól a riportban, hogy ő sohasem úgy rak jelet, vagy viselkedik, hogy magát mások elé helyezze??? Vagy valami ilyesmit mondott? Anyám.... Ez az együgyű baromarc, tudja milyen játékba jött be? vagy most a nézők puhítása folyik?

csincsilla72 2019.01.10. 22:29:29

@naezjó?: Ma le a kalapom Roli előtt, hogy nem baszta tarkón a bolondot. Igen, a "magyarázkodni" kifejezést SEM ismeri. A tükröket bammeg igen. Gyerekszobája sem volt, vitakultúráról meg nem hallott. Mondjuk nincs is akkora szürkeállománya, hogy alkalmas legyen bárminémű értelmes vitára.

Cimili 2019.01.10. 22:29:49

@nicu71: +1 télleg energiavámpír.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 22:29:58

@úgymond olvasó mmkk:
Ezek már mindenkinek betettek, és mindenhol.
Már csak Gregnek nem tettek be, de majd a vv10-be homik is dugnak majd.

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:30:20

@Nyuszomuszo83: a hangos üvöltős dolgot én is hoztam régen, de általában szüleim leugattak és akkor is ágybazavartak... basszus lehet fent maradhattam volna akár 10-ig is ha a székről hisztizek, én meg amatőr módon a földre vetettem magam. XD Kár, hogyakkro ezt nem tudtam...és kár hogy kinőttem 4 évesen, lehet többre mennék felnőttként is ezen taktikával az életben. :D

csillagporszem 2019.01.10. 22:30:29

@Nyuszomuszo83: tuti nem fogok 1000valahány kommentet végigolvasni. Az itteni mobilos hasz-ekre rákerestem. Írt egy kommentet Roliról, erre Javier nekiesett és elkezdett személyeskedni. Ki kezdte? De mindegy is, engem csak az idegesít fel ha valaki megakarja szabni ki írhat ide és ki nem.

Oh my... 2019.01.10. 22:30:47

@Mók_Ica: igen, hú, az lett volna az igazi, rendes parasztlázadás tört volna ki... ;DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 22:30:58

@Ármándójózsi:
Ezen a héten esni fog Zsu és renyhe neoszerusege

Sokorai_Atala 2019.01.10. 22:31:11

@naezjó?: Zu idióta, így tudnám összefoglalni - csodálom Rolit, hogy bírja, Renyhe egy szánalmas nagyon buta, nagyon közönséges egysejtű. Tényleg ritkán írok ilyet, de ezt a Zsut nem lehet elviselni, szerintem rosszabb Renyhénél, mert ő alapból sötét

Cimili 2019.01.10. 22:31:39

@Ármándójózsi: az utóbbi. ha nem, akkor segghülye.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:32:21

Ismerik a Trónok harcát a fiúk, imádom őket. :)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:32:23

Lacikának teccik a királygúnya :)

Avigal 2019.01.10. 22:32:33

Attól tartok, újabb durva jelenetek következnek....

gazo 2019.01.10. 22:32:42

Ez a hét szerintem a szefós brigádot fogja erősíteni. Mert a szavazóik is olyanok és ezeknél mindig a főni a gheci. Bármiben, bárhogyan dönt
Adri jól csinálja ha így kezeli, ahogy az előzetesben. Könnyen azonosulnak a szavazók az utolsó fos7essel
Anarchoszindikalista közösség kellene ide
youtu.be/-uXySwHFkkI

Oh my... 2019.01.10. 22:32:56

@csincsilla72: jól beszélsz tesanőm! ékágézlak!

Sokorai_Atala 2019.01.10. 22:33:11

@csincsilla72: pont erre gondoltam és nyílt a bicska a zsebemben:)

naezjó... 2019.01.10. 22:33:13

@Lynette21: @nicu71: főleg, hogy az ő bolondsága annyi, hogy buta, affektál, fintorog és bónusznak rosszindulatú, de legalábbis mindent támadásnak vesz amit nem ért, olyanból meg azért akad. Vagy az én képernyőmben van a hiba, de egyszerűen érthetetlen, ha valóban esélyesként van számontartva.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:33:20

Nagyon jó Lacika addig mondatja Rolival a megkoronázásodra amíg sikerül. Majd dob egy bombát :D

Angora Cardi 2019.01.10. 22:33:41

Fogadd üdvözlégyünket - Hunor :DDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:34:16

I. Fekete László :DDDD

Cimili 2019.01.10. 22:34:17

béna adri. a koronázási ceremónián leejti a koronát.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:34:39

@Angora Cardi: I Fekete László :))) sírok :))))

Cimili 2019.01.10. 22:34:48

kezdődhet a nyallerkedés.

javier2 2019.01.10. 22:35:07

@csillagporszem: csillag te mobilos másik nickje vagy mert akkor már van négy
remélem a nemzeti konzultációban is így helytálltok

@Nyuszomuszo83: nyuszó csak beiktatnak nah!

Avigal 2019.01.10. 22:35:28

@Angora Cardi: akkor ő egy erős ember:)

Sevda 2019.01.10. 22:35:32

@Angora Cardi: mondjuk megmondom őszintén, én először azt gondoltam, hogy Roli tényleg ki van bukva KisLekvárra, ahogy Hunorral kibeszélték őt. A nyugiszobás őszinte beszélgetést is már úgy néztem, hogy az, hogy Lacit megpróbálja a maga oldalán tartani, nem a fene nagy segítő szándék, és jóindulat, hanem az előre való gondolkodás, és taktika, ketten kevesek Hunorral. Roli egyéni játékot játszik, de ez nem megy egyedül, kell hozzá a crew, a feláldozható csapat.
Deeee, minél többet filóztam ezen, annál inkább jobb ez így (ha így történt), mert végülis ez a lényege, és fejben egyébként a fiú hármas nagyon ott van, szerencsére. Egyelőre Roli tűnik az erősebb kutyának, de alamuszinyuszi nagyot dobbant, ugye.
Kíváncsi vagyok, de nálam abszolút befutó Roli és Lacika, ha kettejük közül nyeri meg valamelyikük, én már nem vesztettem el a hitem az emberekben

Sokorai_Atala 2019.01.10. 22:35:52

@naezjó?: pontosan, de megnézném kiknél és milyen indokkal esélyes

Angora Cardi 2019.01.10. 22:36:38

Lacika királynak kell szólítani pl Én Reni 5 .. és csak a kancellártól kapott engedély után szólhatnak hozzá.
Kint alszanak hálózsákban, kint fürödhetnek a mosókonyhában.

Lacika sok mosolyt szeretne látni :DDDD

Cimili 2019.01.10. 22:36:50

csak a király és a kancellár alhatnak a hálószobában. :DD

tvbuzi 2019.01.10. 22:37:20

4-5 fürcsi egy nap??

hétévszak 2019.01.10. 22:37:21

foglalkozási ártalom a napi 5x fürdés?

Mók_Ica 2019.01.10. 22:37:27

úúúúúhhhúúúúúú....... az alattvalók a mosókonyhában fürödhetnek...... zsu hogy kiakadt......
renyhe napjában 5ször fürdik?????

gazo 2019.01.10. 22:37:41

Renyhe, NE FÜRGYÉ, LE!

Angora Cardi 2019.01.10. 22:37:57

@Sevda: Én is kettejükkel elégedett lennék.
Ne feledjük Roli és Hunor is kibeszélték Lacikát.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:38:13

Hunor 3. ő is dirigálhat a többinek lefelé.

naezjó... 2019.01.10. 22:38:26

@Sokorai_Atala: Félek, hogy az eredmény az lenne, hogy szavazóképes állampolgároknál :)

Cimili 2019.01.10. 22:38:34

zsu gyűlölködő nézése mindent visz. hol a konti?

Angora Cardi 2019.01.10. 22:38:49

Többiek mosdatják Lacikát de ő nem szeretné ha más mosná a pélóját.

Franky4finger 2019.01.10. 22:39:29

Rezignáltan nézem az adást. A VV felvállalta ezt a szart. Ami viszont egyszerre b@sz fel, rémít meg az FB közönségének katarzis szerű óvációja minden egyes Süsü fintorra, eltúlzott grimaszára. Bugyuta naívságát szimpátiával díjazzák, elképedve bámulom, hogy a népnek ez kell.

Lynette21 2019.01.10. 22:39:42

@tvbuzi: Mar megijedtem hogy ez csak nekem tunik soknak. :)

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:39:58

I. LekvárLaszika király: hogy, Ők mossák a pélómat azt ne. Ez k..va jó! XD

Oh my... 2019.01.10. 22:40:04

@hétévszak: az, az xDDDDDD

de Lackó milyen kis goni lett, yippi!!!!
kezd visszajönni ;))

Sevda 2019.01.10. 22:40:51

@Angora Cardi: igen igen, akkor rendültem meg Roliban picit ☹️ de azóta már jó újra, mert sűrűn van berekedve

2019.01.10. 22:41:11

Adri most jól játszik, hogy röhög az egészen. Így kell ezt felfogni.

Ez a barom meg 5-ször fürdik/nap. Bóóóóóóóóóóóóóórzasztó ez a nő. Elnézést az összes nőtől.

Cimili 2019.01.10. 22:41:18

@tvbuzi: aszittem parittyázol a dokinénivel:DDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:41:55

@Angora Cardi: a kérdés csak az, hogy mitől??? :)))

@Franky4finger: az a baj, hogy ezek az emberek szavaznak is..... nem (csak) a VV-ben..... hanem egyébként is.... :((((

Sevda 2019.01.10. 22:41:59

Reni parasztlázad, de hát mit is vártunk attól, aki ugye alázattal visel mindent IS

bElannaTorres 2019.01.10. 22:42:11

@javier2: csillag biztos nem az, csak viccelsz ugye, ha már emberekkel foglalkozol
Mobilos első hozzászólásában nem volt semmi amiért ugrani kéne.

Oh my... 2019.01.10. 22:42:18

@gazo: xDDDDDD viszont megnyílt a lehetőség a Renyhe eltávolítására, csak könyörgöm a szerkiknek, a szabályszegésre lengessék be a KIZÁRÁST!!!!! ;P

Lynette21 2019.01.10. 22:42:20

@Franky4finger: En mar semmin se lepodok meg. Latva evek ota a szavazos musorok vegeredmenyet... x-factor, sztarban sztar, stb.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:43:27

@Sevda: Újraértelmezem amit mondtál (nagyon a tévére ragadtam :D) Igen lehet hogy tényleg jobban felszívta magát Roli akkor Lackón de lehet csak ő is megijedt ne maradjon csak ketten Hunorral - ebben igazad van. Bocs h elsőre félreolvastam.

Sevda 2019.01.10. 22:43:31

Annyira jó így belegondolva, hogy nem lett Renié ez a szuperképesség, hát mit művelne ő itt?

Mók_Ica 2019.01.10. 22:43:32

@Spitzbauer: igen, ezt valahogy most jól megfogta :))) a többi őszinte áldozatvállalási szindrómát kapott ......

Cimili 2019.01.10. 22:43:42

@Pancsamanó: mindig hivatkozik valaki erre, de sose adnak linket.:(

2019.01.10. 22:43:59

@Angora Cardi: Nem jön az le. Már beleivódott.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:44:10

@Mók_Ica: a gonoszság koszát mossa le :DD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:44:46

@Spitzbauer: adnék neki egy kis lúgos szappant hogy dörgöld amíg le nem jön..

Sevda 2019.01.10. 22:45:25

Egyébként nem tudom, Rolitól mennyire volt ez tudatos, de ahogy mondta Hunornak, hogy "innentől a villa szeme te leszel" teljesen olyan tagolással történt, mintha azt mondta volna "a villa szemete leszel"

Oh my... 2019.01.10. 22:45:38

ROLI DE NAGY KIRÁLY VAGY TE IS !!! xDDDDDD

2019.01.10. 22:46:08

Na végre valami kreatív hét. Kreatív xopatás. Kretének xopatása :-DDDD

gazo 2019.01.10. 22:46:11

Roli azt mondta Hunornak: a királyság szeme te leszel. Szemete :)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:46:27

Lacika engedett egy kézcsókot adrinak. Ha gy humorosan fognák fel tényleg jól szórakozhatnának.

hétévszak 2019.01.10. 22:47:01

néha elgondolkozom, milyen vaddisznó szag lehet abban a hálóban

2019.01.10. 22:47:05

@oh..my...: Ja ez veszélyes egyébként Rollerre.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:47:23

@Cimili: van több vv9 csopi is, sztem majdnem mindegy melyiket nézitek ....
www.facebook.com/groups/konnyedcsevejinyencekkel/?epa=SEARCH_BOX

@Angora Cardi: mindig hempereg a földön :)))

Angora Cardi 2019.01.10. 22:47:33

Lacika másodjára szól rá Adrira hogy nem szólhat hozzá direktben :D

2019.01.10. 22:47:47

Lacika: nem szólhatsz hozzám. Fexek a röhögéstől! :-DD

nicu71 2019.01.10. 22:48:23

@Franky4finger: én sem csodálkozom. Én érzem magam szarul,mert én szinte soha nem értek egyet az ilyen műsorok nyertesének a személyével Finoman fogalmazva.

Oh my... 2019.01.10. 22:48:38

várom Süsü kiborulását amiatt, hogy Pua lekörözi színészkedésben... ;DDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:49:57

lászló király rendet tart :))))) jól csinálja :))))) teCCik :)))

Cimili 2019.01.10. 22:50:00

adri meglepően jól játssza az alattvalót. a csajok közül ő az egyetlen lelkes partner ebben a játékban.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:50:12

Lacika énekelve kaja elpakolást rendel el :D Kaját ki kell vinni a raktárba.
Lacika közben táncikál.

tvbuzi 2019.01.10. 22:50:16

De sukár a király

Oh my... 2019.01.10. 22:50:42

@Spitzbauer: és énekelteti őket... kész! xDDDDD

Franky4finger 2019.01.10. 22:50:52

@Pancsamanó: valóvilág és bulvár- a legnagyobb csoport.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:51:04

@Cimili: Igen szerintem ha így viccesen fognák fel jól sülne el a hét. Zsu nagyon csendben van.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:51:52

PP imádja a blogbejegyzéseket - alias hv?

Lynette21 2019.01.10. 22:52:09

Ha Csokit nem zarjak ki, o lett volna a kiraly. Azert az meroben mas mozi lett volna.

gazo 2019.01.10. 22:52:22

Amúgy az ilyen királyok szoktak pl. XVI. Lajos sorsára jutni...XD

pomac 2019.01.10. 22:52:59

szinte érezhető volt hogy egy napig sem bírják :D

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:53:01

@Hatsumomo21: ő megragadt azon a szinten ami 4éveseknél még elnézhető, huszonévesen halál ciki!
@csillagporszem: arany csillagom, ha nem olvasgattál eddig rendszeresen akkor miért is a nagy felháborodás? Ha nem tudod az előzményt miért írod hogy mindig mobilos van bántva??? Brühühü! Jaa, mégsem! Először olvasunk, majd véleményt alkotunk, aztán leírjuk. Ha nem vagyunk kellően tájékozottak utána nézünk, de nem kezdjük vegzálni a többit miközben kus védencünk füle mögött kilós vaj lakozik. Nem, nem kell válaszolni, mert pártfogoltaddal együtt nem fogom olvasni véleményed, ugyanis ÉN megfogadom becses véleményed és simán szivfájdalom nélkül görgetek tovább. Nem azért vagyok itt, hogy feleslegesen idegesítsem magam olyan véleményeken esetlegesen személyeskedő megjegyzéseken amelyek számomra lényegtelenek! "Jó trollkodást, jó gép előtt ülést,
Őszintén kívánok nektek teljes végelgyengülést." (COD-még mielött azt hinnéd én írtam ezt a két sort)

nicu71 2019.01.10. 22:53:02

Na Lackó eddig birta idegileg..

tvbuzi 2019.01.10. 22:53:07

Megsértődött a király:((((

Angora Cardi 2019.01.10. 22:53:17

holnap renáta lázad csicskázik ordít vonyít - lacika eldobja a koronát hogy akkor játsszatok a faszomba ahogy akartok

még ennyit se képesek ezt a 3 napos játékhetet kibírni?

Oh my... 2019.01.10. 22:53:29

@Angora Cardi: most bőszen rebootol a két db agysejtje, hogy mi legyen a további taktika, erre nem volt felkészülve... ;PP

gazo 2019.01.10. 22:53:32

@gazo: de nem, lemond magától a trónról

Mók_Ica 2019.01.10. 22:53:35

renyhe miatt csoportos bünti lesz holnap, majd renyhe megint sipákolni fog.... lászló király idegállapotba kerül...... szegénykém....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:53:38

Na, holnapi Renyhe ismét péklapátpozitív, Lekvár besértődik, jogosan.

Cimili 2019.01.10. 22:53:39

renyhét zárják, vagy büntessék meg keményen a szerkik!!!!!!!!!!!!!

csillagporszem 2019.01.10. 22:53:57

@javier2:
“csillag te mobilos másik nickje vagy mert akkor már van négy
remélem a nemzeti konzultációban is így helytálltok”

A kényszerképzeteiddel sajna nem tudok mit kezdeni :)

2019.01.10. 22:54:06

Na Renyhe szétbaxxa ezt a jó kis játékot. Tényleg egy mocskos gyökér.

Franky4finger 2019.01.10. 22:54:15

@nicu71: hogy ki nyeri, az majdnem mindegy. Truman show-t látunk, a szerkesztők istent játszanak, miközben a fogatlanok lábbal tiporják az inteligenciát. Már értem a 2/3 -ot, és azt is hogy mi a cél az oktatás leépítésével.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:54:41

@Cimili: anno Edina szabályszegés eredményeként kapta a kék kendőt és ment párbajozni Lacival?

Oh my... 2019.01.10. 22:55:08

eeeeee, Lackó máris bedobta a törcsit... ne már!!!! pedig olyan jól csinálta eddig....

pomac 2019.01.10. 22:55:12

@Lynette21: hogy milyen lett volna azt sosem tudjuk meg ,hogy jobb vagy rossz azon kár gondolkodni

csillagporszem 2019.01.10. 22:55:25

@Nyuszomuszo83:
“Nem, nem kell válaszolni, mert pártfogoltaddal együtt nem fogom olvasni véleményed, ugyanis ÉN megfogadom becses véleményed és simán szivfájdalom nélkül görgetek tovább. “

Ámen :)

Cimili 2019.01.10. 22:55:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: így volt? az ilyesmikre nem szoktam emlékezni.

naezjó... 2019.01.10. 22:56:01

@Mók_Ica: kihozza belőle simán, hogy a gonoszok tehetnek róla :)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:56:23

@oh..my...: még mindig a 6oson lovagol hogy mikor ordítson egy sort miatta...
@Spitzbauer: én is erre gondoltam mi a faxt képzel renáta? pedig jópofa lenne ez mit nem lehet kis humorral kezelni pár napon?

Oh my... 2019.01.10. 22:57:22

@Franky4finger: jóóóó reggelt Vietnááám!!!

Lynette21 2019.01.10. 22:57:45

@pomac: Persze, jogos! Csak erdekes, hogy igy, hogy Lacika van a tronon, Renatanak mennyire nincs kedve jatszani, meg betartani a szabalyokat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:57:55

@Cimili: nekem ez rémlik. És azért ment Lacival. Vagy nem? Valaki?

Angora Cardi 2019.01.10. 22:58:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: nemrég olvastam a cikket, igen Lacival kamerát letakarva szexeltek és egyikük emiatt biztos párbajozó lett, Edina ragaszkodott hozzá - majd a többi 5 megszavazta a kijelöléskor lacit párbajpartnernek

Mók_Ica 2019.01.10. 22:58:09

@naezjó?: renyhe kaphatna vmi büntit a szerkiktől...... nagyon unalmas, hogy nem tud viselkedni és minden besértődik

Avigal 2019.01.10. 22:58:18

@Angora Cardi: Reninek semmi humorérzéke, várható volt, h mindent tönkretesz:(

Lépek, felébredt Süket és csapkod, hogy játsszak vele....

Pancsamanó 2019.01.10. 22:58:24

@Spitzbauer: ha Renyhe nem akkor szétbacná bolondsusu meg gregina. Ez nyilvánvaló volt hogy pokolian sajnáltatni fogják magukat éw minden erejükkel azon lesznek hogy szétbaccák az egészet és Lacika kedvét elvegyék.

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:58:26

Én anno megboldogult egyetemi éveim alatt, amikor néztem a mittudoménhanyadikVV-t, az jutott eszembe, hogy bakker ebben az országban a legjobb esélyem egy lakáshoz jutni, ha bemennék egy ilyen játékba, mert a diplomámhoz járó bérből biztos nem tudok majd elköltözni otthontól. Szinte sajnáltam, hogy nem tudok halasztani az egyetemen. XD De ezt az évadot nézve arra jutottam, hogy nem tudnának eleget fizetni, hogy ezeket kibírjam.... najó talán 100millánál elkezdenék gondolkodni rajta.... XD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:58:39

@Angora Cardi: @Csakazértis én vagyok a királynő: akik szavaztak anno Robin Dóri Denis Fanni nem tudom volt-e még akkor bent más

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:58:54

@javier2: megvédelek naná! Bár vitázni ezekkel felesleges! Fentebb megirtam! ;)

csincsilla72 2019.01.10. 22:59:07

Renátát basszák ki egy hétre a nyugiba. Se kamera, se mások. Cigi nincs, kaját kap napi háromszor és kimehet a mosókonyhába pisilni és mosakodni. És a non plus ultra: egy hétig egyetlen öfibe se kerüljön be DDD

Oh my... 2019.01.10. 22:59:12

@Angora Cardi: szerintem az b@ssza a csőrét, higy lejátszák most a színről (kamerák elől) a többiek - Renyhe és Adri...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:59:15

@Angora Cardi: akkor még jó a memóriám. Ebben a korban már csoda.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:59:29

@Avigal: jó játszást Nektek :))
Igen reni egy büdös szar semmi humor undi.

gazo 2019.01.10. 22:59:40

Amúgy Lacika pár hete beígérte, hogy ha eljő a királyság, akkor szanaszét szopatja őket. Tartja a szavát...

Pancsamanó 2019.01.10. 23:00:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: Edina és Laci a szaunábam szexeltek elbújva (asszem lufikkal takarták el a kamerákat?!), és Edina magára vállalta a párbajozós kendőt. A többiek Dóri javaslatára megpakolták Lacit.

Cimili 2019.01.10. 23:00:42

@Cimili: vagy celluxozzák le a száját.

csincsilla72 2019.01.10. 23:01:06

@Angora Cardi: Díjazom ezt is. Fosötös Renyhe menjen párbajozni. Csak nála lejjebb lévőt választhat. :-)

Angora Cardi 2019.01.10. 23:01:08

@csincsilla72: hehehehe
@oh..my...: lehet de ha humoruk meg eszük lenne itt jókat alakíthatnának ők is Lacika már elkezdte jól beleélni magát a kiroáságba
@Csakazértis én vagyok a királynő: érdekes anno láttam de nem tudtam volna megmondani de valaki említette pár napja és kigugliztam legalább egy hétre a memóriám akkor megtartotta

Cimili 2019.01.10. 23:01:23

@Pancsamanó: igen, így volt, már én is emléxem.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:01:36

Takarodj akkor győzi havat lapátolni a képernyőről.

Hóember építés a bv-ben

Oh my... 2019.01.10. 23:01:56

@Nyuszomuszo83: egyetértek veled bölcs nyusszom, ignorálni kell a floodolókat a pi...... pitlibe!

Pancsamanó 2019.01.10. 23:02:10

@oh..my...: várható volt :( ő ezt a nyílt rohadtkodást nem bírja, amit az álszent pinák csinálnak.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:02:41

@csincsilla72: az mekkora lenne :DDDD zsuzsánnával mehetnének kárálni mert adri a jó szereplésért védettséget kapna :D

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:03:02

@Nyuszomuszo83: Kár, hogy az ilyen gyökerek mindig ott vannak úton-útfélen és képesek belerondítani mindenbe amihez csak hozzáérnek/hozzászólnak. De a legjobb amit tehetsz, ahogy írtad is, hogy leszarod vagy még inkább le sem szarod őket. ;) :D

U.i.: Mikor sütöl sütikét megint? :DDD

Pancsamanó 2019.01.10. 23:03:26

@Angora Cardi: nem volt, de Robinnak duplázó képessége volt! (igen, hardcore VV néző vagyok :))

Angora Cardi 2019.01.10. 23:03:46

Adri meghógolyózását is Lacika kezdeményezi mert széttaposta a hóembert. Zsu persze ebben SEM vesz részt. Ez a Zsu olyan mint egy besavanyodott vénlány.

gazo 2019.01.10. 23:03:48

És pantera , kurva jó ....

csincsilla72 2019.01.10. 23:03:51

@Pancsamanó: Reméljük, csak átmeneti megborulás. A szabályok rá is vonatkoznak.

csillagporszem 2019.01.10. 23:04:10

@Cimili: nem. Mindiaddig amíg csak savazást kapnak azok akik Rolit támadni merik addig nem.

Cimili 2019.01.10. 23:04:43

Ó baz süsü, vizel lett a sapkád. mekkora tragédia.

csincsilla72 2019.01.10. 23:04:54

@Angora Cardi: Bírnám :-) Megnéznék egy Renyhe-Bolond párbajt. Lenne ott óbégatás rendesen.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:04:59

@Pancsamanó: az, az! jól mondod

Lacika beszélget a hóemberrel, énekel is :D

Angora Cardi 2019.01.10. 23:05:38

Lacika: én elvagyok be vagyok illeszkedve :DDDDDD

Pancsamanó 2019.01.10. 23:06:26

@csincsilla72: én is remélem hogy nem adja fel teljesen a feladatot...bár kinézem a két némberből hogy erre játszanak.

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:06:28

@Angora Cardi: EKG! Teljesen, neki semmi nem vicces, semmit nem csinál magától, képtelen feloldódni ilyen helyzetekben. Iszonyat gáz az a nő minden szempontból...

Pancsamanó 2019.01.10. 23:07:48

@Angora Cardi: istenem, mit szeretnek benne annyira a rajongói?? Ha ezer evig élnék sem érteném meg. Mobilporszem Susu fan, esetleg leírhatná összeszedetten nekünk.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:08:04

@Ármándójózsi: borzasztó.... Nekem mindegy lenne milyen szerep, de szétröhögném magam - ezeknek a nagy színésznőknek meg még ehhez sincs érzéke. Adri jól vette az tetszett nagyon.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:08:08

@oh..my...: úgy, úgy! Köszönöm! Okos enged elv...
@Ármándójózsi: milyen sütikét szeretnél? Bár hétvégére nem döntöttem még el de vagy aszaltszilvás csirkemell lesz krumplipürével vagy valami zöldséges rizses husi gondolkodtam a mézes ketchupos chilis olajos pácolt pulykacombon is de ahhoz kevés vagyok egyedül! :)
Szóval milyen sütit szeretnél?

Cimili 2019.01.10. 23:08:12

@Ármándójózsi: de csak akkor ilyen, ha nem lehet ő a középpontban. akkor bezzeg túlprodukálja magát.

Mók_Ica 2019.01.10. 23:09:04

betelefonáló bendegúz egy köcsög...... pfffff

pomac 2019.01.10. 23:09:25

ezt a betelefonálót sem az esze miatt hívatták fel:)

Cimili 2019.01.10. 23:09:42

höle betelefonáló szerint süsü fogja megnyerni a végén.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:09:44

@Pancsamanó: jaj a két bolond majd felteszi a koronát és ripacskodik majdnem fogadni merek
Gőzöm nincs mit lehet rajta kedvelni, egy alkalmat nem fog meg hogy hülyéskedjen elengedje magát. Mikor megjöttek a kinti programból sem állt be hógolyózni, ma is na ő nem megy na már tiszta víz a sapkája. Hát úristen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:09:47

@Ármándójózsi: és mi van, ha direkt nem, mert ha valamiben önfeledten részt vesz, kiesik a bugyuta szerepből? Már volt olyan

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:09:51

@csincsilla72: juuuj naaa az lenne mikor renyhére szavaznék, de felölem mindkettő takarodhatna!

2019.01.10. 23:09:55

@Pancsamanó: Remélem lesz fordított (fél)hét is, akkor a mocsártagok majd kéjeleghetnek, és a fiúk meg memutathatják, hogy kell ezt elröhögni, meg elviccelni.
Renyhe adja majd a tanácsokat rendesen, és mégjobban lejáratja magát, de má' nem lehet.

Egy észkomájn meg betelefonált. A zsufogja megnyerni a párbajt. A zsufogja a zegészet megnyerni. És ármándójózsef a legnagyobb.
És mennyit fizet a retek egy ilyenért? Egy ezrest?

csincsilla72 2019.01.10. 23:10:22

@Pancsamanó: KollégámSüsü mellett a leghülyébb fan is Einsteinnek érzi magát. És ez jó érzés :-)

Cimili 2019.01.10. 23:10:25

@Cimili: mobilos te telóztál az előbb?

Pancsamanó 2019.01.10. 23:10:46

@csincsilla72: Úgy egymás ellen fordulnának hogy öröm lenne nézni! Nem győznének versengeni hogy Greg kit támogasson. Greg primadonnaként eljátszaná a kettészakadt szívű nagyhalált, a fiúk (és Adri) meg kiválóan szórakoznának rajtuk :)

Hajrá SZERKIK lépjétek meg!!! Bünti Reninek és csak alóla választhat párbajtársat!!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:11:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: összehozzuk azt a talit csak az idöjárkálás is legyen kegyes! ;)

Angora Cardi 2019.01.10. 23:11:10

Most tetszik zsunak hogy produkálni tudja magát a fiúknak, épp lacikát utánoz, és roppant élvezi hogy a két fiú (roli hunor) dumcsiznak vele. Csapatjátékban résztvenni meg smafu.

Mók_Ica 2019.01.10. 23:12:02

@Spitzbauer: dehogy fizet.... bekerült élő adásba, beszélhetett hozéármándóval..... sőt énekelhettek is együtt..... szóval hírnév megvót :))))

csincsilla72 2019.01.10. 23:12:32

@csincsilla72: Na még egyszer: Kollégám szerint Süsü mellett a leghülyébb fan is Einsteinnek érzi magát. No. Hülye billentyűzet.:-)

Pancsamanó 2019.01.10. 23:12:33

@Spitzbauer: jobb ha nem tudjuk...lehet hogy csak egy penészes zsemlét :)

Hatsumomo21 2019.01.10. 23:12:53

@Nyuszomuszo83: cukker vagy. Most már értem, mi ez a sok láv itten. <3 Nem tudom hollywood news agencyt nézel-e, de ha igen akkor ez itt egy nagy tsalád! :D ;) Na én kidőltem, de sebaj Győzi egymaga amúgy is több agysejtet öl meg egy perc alatt mint a villabeli egész bagázs egy óra alatt... Majd még jövök, mert szuper itt! :*

Pancsamanó 2019.01.10. 23:13:20

@csincsilla72: ez igaz, a másfél éves lányom szemében több az értelem ha beszélnek hozzá.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:13:41

@Pancsamanó: mondta a kinti barátnője mondta neki legyen ugyanolyan mint kint - hát aki kint is ugyanez akkor bent mégsem színészkedik...

csillagporszem 2019.01.10. 23:14:02

Hogy ellenvélemény is... :D Nem is értem miért nem Roli lett a villakirály, mikor ô irányítja az egészet. Csak szerencsétlen Lacikát húzza le a nézők szemében. Lehetne ez a hét vicces is, de sajna Roliék túltolják, abban semmi vicces nincs ha egy dohányosnak nem engedem meg hogy cigizzen vagy ha megtiltom az embereknek a fürdést. Oltári vicces.
Értem én, arra megy Roli, hogy felidegesítse őket és balhézzanak, de csak a saját népszerűségüket (mondjuk Roli esetében ilyenről beszélni nem nagyon lehet) rontják le. Szóval Lacika dobd be a törölközőt, jobban jársz és add át Rolinak a koronát :)

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:14:15

@Nyuszomuszo83: Bármilyen étel és sütike jól esik, úgy érzem elég kommentet olvastam már tőled, hogy ebben is vakon megbízzak benned! ;) :D

2019.01.10. 23:14:23

Rámóná a következő betelefonáló: nemvót (sic!!) száunászeánszon tezsvíreim.

csincsilla72 2019.01.10. 23:14:51

@Nyuszomuszo83: De csinálhatnak hármaspárbajt, kettő repül egy marad. BÁRKIT hívna ki Fosötös és Foshatos, kinn hagyná őket.:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:15:08

Na, ki ül egy szál pinában a szaunában?

Angora Cardi 2019.01.10. 23:15:20

reni a szaunát is túlfűti zsu ruha nélkül szaunázik

Angora Cardi 2019.01.10. 23:16:39

@csillagporszem: Nem Roli irányítja mit néztél az elmúlt órában?

nicu71 2019.01.10. 23:16:41

Na fb népe elkezdte mocskolni Lackót. Pont ezt vártam. Az imádott Csokijukat hiányolják, hogy az micsida király lett volna. Lacika az UNDORÍTÓ Rolival kezenfogva huzzon haza. Ez a verdikt.

Cimili 2019.01.10. 23:16:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: kiégett a fülem süsütől. "ez most olyan jóga szerű?"

pomac 2019.01.10. 23:17:02

kész vagyok ez a zsu azt hiszi csak akkor veszi a kamera ha belenéz :DDD

2019.01.10. 23:17:16

@csillagporszem: Azért szar, amit itt irogatsz, mert mindig tele van csúsztatással. A sok hülye szabályt a szerkik küldték be. Nem Roller.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:18:04

@pomac: szerencsés vagy, nekem a retinámba égett.

agimano 2019.01.10. 23:18:09

hol van a HV blog szauna szakértője ilyenkor?:)

csincsilla72 2019.01.10. 23:18:11

@csillagporszem: Édesjóistenem, keress már másik programot esténként! Lacika kapott egy hetet, mert ő nyerte meg Csoki kibaszott szuperképességét. Hadd élvezze már!
Reni bőven kiérdemli a cigimegvonást. És a valagbarúgást is. Adri az egyetlen, aki tud nevetni az egészen, a három sellő csak nyíg. Mert se humorérzék, se kilengés a komfortzónából a 36 milláért. Bohócnak mentek be a cirkuszba, hát játsszanak! Ezen a héten ezek a szabályok.

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:18:29

@Angora Cardi: Kömyörgöm, ne válaszolj ennek az .... trollnak, mert így sem áll le, ha még válaszolnak is neki jobban belejön. :'(

Angora Cardi 2019.01.10. 23:18:45

@nicu71: jó a fogyik véleményére tudjuk mennyit adunk :DDD
@Spitzbauer: igen, és mi öröm van abban hogy valaki mindent összevissza írkál le, kit akar meggyőzni azt aki nézi? hihetetlen ez a mobilos szekta

csincsilla72 2019.01.10. 23:18:49

@Spitzbauer: Nem baj, nem zavarja. A szemellenző bokáig ér.

csillagporszem 2019.01.10. 23:19:41

@Spitzbauer: ő a király bakker, ha azt mondja igenis megengedem mindenkinek hogy fürödhet akkor fürödhet, kit érdekelnek a szerkik, büntessék meg. A nézők szemében nagyot nőne :)

Cimili 2019.01.10. 23:20:13

@Angora Cardi: mobilos szekta:DDDDDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 23:20:19

@Ármándójózsi: ámen így lesz

Greg hullahopp fülbevalóban jósol - a maga módján ez a jelenet is jópofa mert Greg tényleg eljátssza.

pomac 2019.01.10. 23:20:19

hoooooonnnaaan szedik ezeket a betelefonálókat ,nem elég hogy beszélni sem tudnak rendesen (hallani a hangjukból) de még gondolkodni sem tudnak , egyszer sem mondta ha jól emlékszem hogy roli kihívná zsut de egyfolytában azt szajkózzák...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:20:37

Beválogatták a Roli-ellenes betelefonálókat?
Most ki utánoz kit? A nézők a bentiekről? Vagy eggyi embernek van két agysejtje? Juj, tattika. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:20:40

@Ármándójózsi: jaaaj teljesen elpirultam, olyan jól esik ez kis szivemnek! Majd megírom ám mi lett, csak jussak el boltba mert jelenleg úgy fúj a szél... :)
@Hatsumomo21: öööö azt nem néztem még eddig, nem vagyok nagy sorozatfüggő, a trollok kivételével tényleg egy család vagyunk, több méhkirálynő is van szépen megférünk együtt-és ránézekatvre és a nyomorék győzi mögött méjecskék vannak, naaa ez durva-a fiúk nem alattvalók hanem hű társaink! Igy lehetne szépen élni! :D Jó éjt Neked! Gyere holnap is!

2019.01.10. 23:21:23

@Angora Cardi: @csincsilla72: Ja, ezek kultúráltabb megfogalmazások, bocs. EKG.

Sevda 2019.01.10. 23:21:39

Van valaki, akinek invitele van? BV-t rendszeresen felvételről kell néznem, mert ezek az állatok gyerekzárral adták ide a boxot, viszont a gyerekzár jelszó a szerződésen van, ami viszont annál van, akitől bérlem a kócerájt. 000 1234 és 1111 nem működik, sem az iranyitoszam. A tulajt ezer éve nem látta senki. ☹️

Angora Cardi 2019.01.10. 23:21:40

@pomac: mindenkit győző fogdos össze a tárjáni kocsmából egy ezresért

2019.01.10. 23:23:03

Betelefonálók: Dzsessziká, Márió, Rámóná, Ráffáel, Rodrigó, etc.... :-DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:23:06

@csincsilla72: tetszik, legyen, benne vagyok! ;)

Cimili 2019.01.10. 23:23:16

na márió betelefonálónak is csak 1 agysejtje van. szerinte reni vagy zsu fog nyerni a végén.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:24:16

@Spitzbauer: ne csodálkozz ezekből tevődik össze a zsizsikes rajongók tábora!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:24:29

Kérek egy össznépi boncolást a finálé után az összes villalakón. Lenne nagy meglepetés, ha megtalálnák a mellkasukban a szívüket. Mondjuk akkor már mindegy. :)

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:24:51

@Sevda: Telefonálj be az Invitelnek, mond, hogy te vagy a tulaj és elfelejtetted a gyermekzár kódját. Valami megoldás biztos van erre. Vagy bentről ki tudják ütni egy szoftverfrissítéssel, vagy valamilyen módok otthon a készüléken alapba lehet tenni valami furmányos reset-tel. :)

csillagporszem 2019.01.10. 23:26:04

@csincsilla72: ijesztő mennyire fanatikusak vagytok. Semmi humorézék, semmi lazaság ha Zsuékról van szó és az a legnagyobb élvezet számotokra ha őt vagy a neki szurkolókat támadhatjátok. Esküszöm kezdelek megsajnálni titeket :)

2019.01.10. 23:26:22

@Cimili: Sajnos Süsü az esélyes. Renyhe a kanapé ellen is kiesne. Remélem.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:26:26

jó éjt kollégák, jó este volt

mmixvii (mixi) 2019.01.10. 23:26:48

Nem tiltották meg a fürdést, csak a napi négyet csökkentették (volna) le. Amúgy régebben is volt lavorban fürdés még szegény Fanni és Denisz is csinálta, ha nem csal a memóriám.

Roli szeretett a raktárban tartózkodni, kapott 2 óra bónuszt.
Reninek is kéne egy kötelező 2 órás fürdés, mondjuk aliglangyos (ha gonosz a szerkik hideg) vízben.

És milyen kijelentés az, hogy Csoki helyén nem aludhat senki?
Amúgy is elintézte már azt a matracot az első "ereszdelahajamat" buli alkalmával..., ki akarna ott aludni?

Oh my... 2019.01.10. 23:27:23

látom, a papagájkommandónak sikerül csak betelefonálnia a bv-be, a mobilos, meg a porszem is bejutott a fizetett bérkommentelőnk mellett... a negyediket nem figyeltem, mert feltartottak itt irl;

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:27:36

Jó éjt Nektek! Szép (VV mentes álmokat) Nektek! Jolnap itt tali! Puszcsi&lávcsi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:28:16

@gazo: de fürdőlepedő van/lehet rajtuk, nem kell pucér. Meg más 3-4 ember előtt, mint mondjuk egy ország, 60 millió ember és az elcsatolt területek előtt. :)
Én nem tudom megtenni, akkor prűd vagyok?

Cimili 2019.01.10. 23:28:31

@Sevda: más fórumokon is megpróbálnám a helyedben, pl index-fórum, vagy még jobb, amit Ármándójózsi tanácsolt.

Sevda 2019.01.10. 23:29:09

@Ármándójózsi: ja, betelefonáltam, csak a tulaj pasi, és nem vették be, hogy a meghatalmazott húga vagyok.

Cimili 2019.01.10. 23:29:23

@Nyuszomuszo83: jó écc Nyuszó! Meg mindenki, én is lépek.

2019.01.10. 23:29:42

@Pancsamanó: Csak most olvasom ezt a brilliáns ötletet. Teccik, ghecchi! :-DDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 23:31:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: elcsatolt területeken tudtunk röhögni akkor mégis van humorunk csak nem mindegy vele vagy rajta :DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:31:25

@mmixvii (mixi): EKG.
Amúgy meg tanácsot kértek Renitől, hogy SZTE mit lehetne megváltoztatni, erre jelentette ki, hogy tökmindegy, mi a szabály, amit akar, meg fogja csinálni.

Csoki ágyába befeküdni becsületsértés. ;) Csoki ágyát csak csipesszel lehet dobálni. :D

Ráadásul sztem csak azt akarták felmérni, kinek mi a gyenge pontja.

Sevda 2019.01.10. 23:31:47

@Cimili: mindenképp így vagy úgy, de utána járok, mert minden 18+ dolgot (még a kecskepornót is

2019.01.10. 23:33:08

@Sevda: Hát, vagy simán elmondhatod nekik az igazat is, és szépen megkérnéd őket, hogy adjanak tanácsot, hogy lehetne megszabadulni a jelszótól, vagy újat kapni. Ha jó, tiszta szívű, nem taktikus ember veszi fel, segít.

gazo 2019.01.10. 23:34:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem nem, de gondom Zsu ehhez szokott Bükfürdőn, elleste a sok sok nyugdíjas német túristától :)

Sevda 2019.01.10. 23:35:23

@Spitzbauer: szerintem egy ilyenre belesuttogná kéjesen a telefonba, hogy "Dzsídípíár"

csincsilla72 2019.01.10. 23:36:22

@gazo: Naturista szaunába járunk. Szigorúan törölköző vagy lepedő megy a poppoló alá. Pucér seggel nem ülünk a deszkákra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:36:31

@Angora Cardi: én tudom, hogy nekem van, és engem ki ismerné jobban, mint én, tehát aki ezen is nevetett, szintén van, szóval van humorunk. :)
Á, megártott a hó.

2019.01.10. 23:38:09

@mmixvii (mixi): De szerecsen testnedveiből is mardhatott ott, és az szent.
Pedig, Csoki apánk bottal sem fogja Renyhét piszkálni többé, az sicher. Hogy hárított ármándójózsinál is, amikor a BV-ben volt: hát ők sosem voltak együtt, hö, hát ők csak barátok. (Kivéve, ha Renyhe megneri a 36 milkát, és kivéve a gyevi bírót ) :-DDD

mmixvii (mixi) 2019.01.10. 23:38:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha kiesik Reni a végrendeletében is tabuvá teszi a matracot?

Az azért nem tiszta számomra, hogy a Bullát a szerkesztők találták ki, vagy Lacikáék.
(Mondjuk nagyon szépen bőrbe volt kötve :) )
Mert a Bulla nembetartásáért járó büntetéseket Lacikáék találhatták ki.

Csoki ágyát nem lehet megszentségteleníteni, de Renike bezzeg beleülhet a trónszékbe....
(Büntiből mondjuk oda is kövülhetne 2-3 órára, semmilyen indokkal nem felállás mellett. És itatnám egy kicsit olyan doppingellenőrös módszerrel ;) )
Húúú de gonika vagyok....

gazo 2019.01.10. 23:39:37

@csincsilla72: de gondolom nem a szefós Zsuval, ő eddig jutott.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:39:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: hehehe
humortalan tisztaszívű banda meg elmehet a piklibe
jó éjt leragad a szemem :DDD

mobilos perpetuum 2019.01.10. 23:40:21

@Nyuszomuszo83: Szárazkóró harmincas nők gyűlölik a náluk fiatalabb lányokat. Itt szép csapat lett belőletek.
Ideokádtok nyolcszáz baromságot, és lám Villaribancotok is hogy kizúgott a villából.
Szerintem kezdhetitek gyászolni a következőt. A tuja futárgyerek nem nyer, csak tapasztalatot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:42:19

@gazo: feltételezed, hogy szokott szaunába járni? Azt se tudja, hogy kell. Ha tudná, nem Renyhe balfaszkodna.

Sevda 2019.01.10. 23:42:33

@csillagporszem: ez nem besavanyodás, meg humortalanság. Én az elején zsuzsut és renit is csíptem, de sok az, amit csinálnak - főleg Reni. Zsuzsu meg ha tényleg ilyen kint is, és rászabadul a bulvár - mert rá fog - nem fogja bírni az a jótét lelke, bele fog picit kattanni. Vannak vicces pillanatai, nem vitatja senki (én nem legalábbis

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:44:24

@mmixvii (mixi): szabálykönyv adott volt, nyomtatva. Büntit ők találták ki.
Ja, Renyhe trónra is, királyi ágyba is, de Csoki ágya tabu.
Ha kiesik, viszi a matracot hányásostól haza. :)

gazo 2019.01.10. 23:47:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom, hogy szokott e, de Bükön sok szauna van szerintem, Zsu meg gyorsan felejt, azt is elfelejtik, hogy pl. Greg is pakolt jelet tattikabol Csokiék idejében, mert megkérték

mobilos perpetuum 2019.01.10. 23:47:56

@Angora Cardi: Hunornak és Roli addig be voltak tojva, míg Csoki ott volt. Most kinyílt a csipájuk.
Nem sokáig.

mmixvii (mixi) 2019.01.10. 23:48:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet, hogy Reni valósítja meg a tegnapi ötletemet, miszerint vesztes párbaja után reggel a villában ébred, mintha nem is lett volna párbaj. Őrzi a matracát idétlen időkig.

Azt is szívesen megnézném ahogy egy szemetes zsákba begyömöszöli azt a duplamatracot. ;)

csillagporszem 2019.01.10. 23:48:45

@Sevda: a humortalanságot arra értem ha valaki bemer írni valami rosszat Roliról akkor befeszülnek és rögtön csoportosan támadnak felszólítva az adott embert hogy húzzon el a fórumról :)

Sevda 2019.01.10. 23:50:19

@csillagporszem: ja, azt nem tudom, nem olvastam vissza ( de azt olvastam, hogy ha nem olvasok vissza, ne okoskodjak, hozom a hamut a fejemre

csillagporszem 2019.01.10. 23:54:50

@Sevda: addig okoskodhatsz nyugi amíg Rolit támogatod és Zsu-t meg utálod. A lényeg hogy írd be sokszor hogy Zsu szefós, essen már ki a fenébe mert unalmasak már a hisztijei és különben is Roli a legszórakoztatóbb a villában, mert vele tudunk azonosulni, mert ő annyira normális, csak ő érdemli meg a fődíjat vagy Lacika, de Lacika csak akkor ha nem áll szóba Zsuékkal. Ha Lacika egy picit is elkezd barizni Zsuékkal akkor onnan vesszen ő is, köcsög áruló. Mmkk tartsd magad ehhez a vélemenyhez és akkor öribari lesz mindenki :D És akkor béke lesz meg boldogság :) És persze akik Zsunak drukkolnak azok mind idióták, ezt is mindig emeld ki :D

Rozsgyi 2019.01.10. 23:55:44

Ezt Roliek elbasztak. A susu harmasbol kellett volna valamelyikének hatalmat adni, az generált volna feszültséget, így még az jön le, hogy ők a hatalmon lévő gecik a többiek meg a szegény elnyomottak.

Adri viszont jól használja a helyzetet, egyre jobban csípem a játékát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:56:11

@Sevda: lényeg, hogy Zsut ne merd kritizálni, mert vannak, akik befeszülnek és rögtön csoportosan támadnak. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:56:49

Jóéjt, csenget a pizsim, holnap meló, meg még van hó. :) Muszáj szánkózni. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:58:24

@Rozsgyi: ha fordított hét lesz, Adri lesz a király, Zsu a kancellár, és csak utána jön Renyhe. Azért azt is megnézném. :)

Na, tényleg lépek. :)

mobilos perpetuum 2019.01.10. 23:59:26

@csillagporszem: Tavaly ugyanennyi volt befeszülve, hogy Szent Dávidra semmit se szabad írni. De szerencsére arról a tujáról se hallani semmit. (Nem mondom, hogy Soma egy ész, de legalább erőlködött, próbált valamit alakítani.)

Oh my... 2019.01.11. 00:06:58

@pomac: jah, jár is neki a homloksimi, mert a szaunában - aminek kicsinyke falaiból kettőn is van baszomnagy tükrös ablak a kinti kameráknak -, is sikerült csekkolnia a sarokba felszerelt benti kamerát, és belenéznie többször is, nehogy elfelejtsék rögzíteni.... ügyes kislyány, szívből színészkedik, tényleg bravó! xDDDDD

csillagporszem 2019.01.11. 00:09:02

@mobilos perpetuum: biztos, az akkori vv-hez nem kommenteltem. Gondolom sokaknak az volt a szép világ :D De ezekszerint akkor is egy oldalon áltunk volna :D

Rozsgyi 2019.01.11. 00:15:18

@mobilos perpetuum: jajj hagyjuk már ezt, ugyanez megvan a Zsu imadoknal is. Te se mulasztasz el egy alkalmat se hogy ne írj valami negatív kommentet Rolira (egyébként meg védje a halal, sokszor van nem szimpi huzasa neki is), de gondolom az nem lényeges.

mobilos perpetuum 2019.01.11. 00:21:13

@oh..my...: i.imgur.com/81Oeub7.png Roli ugyanabban a mackóban döglik mindig a kanapén, ha a többi ül olyankor is. Itt Hunyival beszélgetnek a nőkről, az előző adásból. Két hónapig ezért volt láthatatlan, ezért lett 98 kg súlyú.

mobilos perpetuum 2019.01.11. 00:27:18

@Rozsgyi: Csak egyetlen hozzászólás lett volna, ha egy illető, nem te, nem kezd el gyalázni. Többen kórusban @ jel nélkül kezdtek emlegetni. Normális választ mindig értékelek.
Amúgy azt nem tudják, hogy egy bulvár cikknél közel húszan lájkolták, (más témában) hozzászólásomat. Lehet, hogy nem csak badarság, amit írok?

Rozsgyi 2019.01.11. 00:36:28

@mobilos perpetuum: én nem hiszem hogy badarság lenne amit írsz, mindkét oldalnak vannak igazságai. Én pl nem értem mit lehet szeretni Zsu játékán mert egy onismerethianyos nem túl okos affektalo lany de elfogadom hogy ő a legnepszerubb. Az is igaz, hogy Roli eléggé visszataszító tud lenni az igénytelen kinézetevel, a wannabekeresztapas stilusaval, és ez sokakban utalatot kelt. A lényeg szerintem, hogy próbáljuk meg elfogadni hogy a másiknak éltero lehet a velemenye, de azt is hogy a miénket is kritizalhatjak, vagy valami hasonló magvas közhely.

Maximista vagyok 2019.01.11. 00:38:59

@mobilos perpetuum: nyugodjál le te faszparaszt, kezdesz felbaszni te senkiházi.

Oh my... 2019.01.11. 00:39:48

@mobilos perpetuum: igen, és? mit akarsz ezzel, ettől a Süsü kevésbé szefós? vagy a Renyhe kevésbé ordenáré? a csillámgyökér kevésbé rosszindulatú? hiába gyalázod Rolit ahol csak éred, attól a debil védenced nem lesz kevésbé debil... de ne aggódj, ha majd kijön és "kicserélteti az agyát a neurológián" (sic!), az talán majd megoldja a gondját.... ja, nem, ő menthetetlen, idekint széjjel fogják cincálni, mert a vv előtt csak a helyi szefós volt Bükfürdőn, de most majd az országé lesz /na meg a "trianontól elcsatolt" területeké is (megint sic! remélem, levédeti ezeket a szövegeket.. xDDD)/.

bElannaTorres 2019.01.11. 00:44:54

@Rozsgyi: zsu nem önismerethiányos, többször kiderült hogy tisztában van a rossztulajdonságaival, benne csak nincs meg az a lazaság, ami most többekben megvan. De nekem attól nem lesz jó ember valaki hogy felszínesen szociálisabb, vagy ügyesebben hazudik. Ha taktika az egész zsunál, ő a legjobb. Ha nem taktika akkor csak ő az ügyeletes hülyegyerek aki annyiszor nyert már vv-t nincs itt semmi új.
Amúgy meg nem hiszem hogy meg tudja nyerni, csak remélem :)

csillagporszem 2019.01.11. 00:45:34

@mobilos perpetuum: nem csak badarság csak a befogadó közeg hiányzik :D Nem is akartam ma kommentelni csak felcseszte az agyam mikor neked esett a márnemtudomki. Sosem tartottam fair-nek ha valakit csak azért kezdenek el ész nélkül támadni mert más a véleménye. Én elfogadom hogy van akinek Zsu nem szimpi, de hogy miért kell azért leidiótázni valakit mert neki drukkol ezt sosem fogom megérteni. Ez a vitakultúra alja. Vannak bajok itt az országban az emberekkel ha még azt sem tudják elfogadni ha valaki egy ilyen műsor kapcsán más véleményt mer leírni és várhatjuk a csodát, hogy bármilyen mássággal kapcsolatban elfogadóak legyenek és ne totálisan elutasítóak. Ez csak ez utóbbi miatt szomorú, teszek én rá ki fogja megnyerni a műsort végül, rá 2 napra már lehet azt is elfelejtem kik szerepeltek benne.

bElannaTorres 2019.01.11. 00:48:59

@csillagporszem: látod az az idióta csillámpóniseggben élő aki azt mondja hogy legyünk már elfogadóbbak. Pedig azért szép utat tettünk meg a kődobálástól az interneten leírt véleményekig, csak hihetek benne, hgoy picit többre is képesek vagyunk .

mobilos perpetuum 2019.01.11. 01:01:42

@oh..my...: Bárki írhat olyat, mint most te, énnekem meg ne hidd el, hogy szigorlatoztam párszor pszichológiából. Szakdolg., nem úgy mint egy bizonyos politikusnak, megvan. (Ha két papír megszerzése közt kilenc év eltelik, újból kell.) Renyhétől kiütést kapok, de Zsu-val kapcsolatban másképp látom. Nincs két egyforma lelkivilágú ember.
Roli nagy ész szerinted? Valamelyik videót újranéztem: egy egyszerű magyar szónak háromszor nekifutott. (Tavaly Dávid, hogy jobban bejöjjön a lányoknak, szemüveg nélkül költözött be, ha Rolinak rossz a látása, az esetleg mentség.)

csillagporszem 2019.01.11. 01:02:26

@bElannaTorres: nem tudom, de valahol én is hiszem, hogy többre vagyunk képesek, de ehhez mindenkinek önmagában kell előbb rendet tennie. Netről kukáztam, aztán lépek is, de érdemes ezen mindenkinek elgondolkodnia.

“Azok az emberek, akik „köszönik jól vannak” és megélik saját egyéniségük kiteljesedését, többnyire sokkal elfogadottabbak a világ sokszínűségével, a másságával, az újdonságokkal szemben. Ezeket az embereket egy cseppet sem érdekli, ki hogyan él, mert a saját életével foglalkozik, és nem a másikéval, a külvilággal. Azok, akik a saját életük rendbetétele helyett csak a környezet fricskázásával, lehúzásával, véleményezésével vannak elfoglalva – mennyi időt is szánnak magukra? Keveset, és nyilván a saját elégedetlenségüket vetítik ki a környezetre.”

Rozsgyi 2019.01.11. 01:23:54

@bElannaTorres: nem tudom, de nekem olyannak tűnik mint aki nincs tisztában azzal hogy folyamatosan fintorog, nyavog, affektal, és a legkisebb kritikát se viseli el. Kicsit mintha megrekedt volna a gyermekkorában. E mellett pedig ugyanúgy tud ő szemét lenni mint a többi csak ezt észre se veszi (megint az önismeret hiány), mint amikor gyanusitgat embereket. De ez számomra csak annyit jelent, hogy őneki örülnék a legkevésbé ha megnyerne mert úgy érezném hogy érdemtelenül emelik öt magasra az emberek.

A másik örök ellentét a nézők között a "szívvel játsszok" és a "taktikazok". Ebben az a zavaró hogy ehhez a játékhoz kell a taktika, aki "szívvel játszik" az vagy hazudik, vagy ezzel akarja elfedni azt a tényt hogy fogalma sincs a körülötte levo viszonyokról és már előre felmenti magát ha hülyeségek csinálná. Magyarul nem tud/akar gondolkodni, hanem zsigerből játszik ami a legkenyelmesebb álláspont csak ezt a többségünk kinotte óvodás kora óta. De írjátok le, hogy ezzel s