Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x67 - Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy

2019. január 10. 18:06 - Dzsudibí

Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek után a kutyájának van csak annyi esze, hogy hozza a tantumverdét, amitől hirtelen még a nap is kisüt. Peter Gunman látványától is elszoktam már, a felkonf alatt nagyikának segít kötögetni, ami többek között azért is csodálatos, mert így csak korlátozottan tudja kiverni a legközelebb áll kameramen szemét a nagy hadonászásban, és nem, direkt nem úgy fogalmaztam, hogy egyáltalán nem képes rá. A lakók ma vlogban mondják el társaikról mit gondolnak, mi meg kénytelenek vagyunk nézni, mert nincs jobb dolgunk.

1_28.png

Lacika nagyjából olyan egyszerűen vezeti le, hogy hatnak három a fele, mintha legalábbis deriválva próbálta volna meg ugyanezt a mutatványt. Az összetett matematikai kalkulációra pediglen azért van szükség, mert szerinte Reni 6 poént süt el X idő alatt, míg ő hármat. A mennyiséget a minőség fölé helyező rajongótábor szarvait letörve azonban az egyenletet megoldva levezeti, hogy az a hat valójában három, mert a többi nem vicces, míg az a három, amit ő mond, mind a hahota magazin címlapjára való produktumok, így x egyenlő azzal, hogy az ő három poénja sokkal jobb, mint Reni hárma, mert azt ki kell válogatni a férgese körül, én meg már rohadtul megbántam, hogy ezt az egészet begépeltem, de hát mostmár nincs mit tenni. Gregnek meggyűlik a baja Freud-dal, amikor Rolit próbálná meg ócsmárolni, de véletlenül egyes szám első személyben fejezi be a mondatot:

"Még mindig a gonosz, rosszindulatú és a kárörvendő csoportba tartozok..... őőőőőőő sorolnám (Rolit)." Sellő 

2_22.png

3_19.png

Lacika Zsu imitációja

jan_-10-2019_17-06-50.gif

Lacika Sellő imitációja

jan_-10-2019_17-08-14.gif

Reni szerint valaki mindig felhúzza a farpofáját, amikor pukizik, és ez nem szép tőle, hogy nem vállalja fel a pukit. Attól most el is tekintenék, hogy azt elemezgessem, mennyire nem tartom helyénvalónak, hogy felnőtt emberek a puki szót használják, amikor megannyi csodálatos szinonimánk van az ánuszrózsa határát jellegzetes hanghatással áttörő, szarmolekulákkal szagosított farlehelletnek, és inkább arra koncentrálnék, hogy vajon kiről lehetett szó, és hogyan tudnám én is felhúzni a farpofámat, mert a második gyerek után mostmár eléggé lóg. Zsu a többiek véleménye szerint színésznő, mely vádat természetesen kategorikusan elutasítja, mivel ő aztán egyáltalán nem szokott színészkedni, általában

jan_-10-2019_17-09-30.gif

Roli és Adri kapnak különidőt a nyugiban, hogy miért, azt Péter elmondja nekünk, de nem tudok koncentrálni, mert elvonta a figyelmem a csillogós aranycipője, amihez szeretnék ezúton is szívből gratulálni. Az számomra a kisebb kihagyást követően csak most derül ki, hogy Adri elkezdett vonzódni Rolihoz, de csak azért, mert az üvöltő néger, és az özvegybaszó szakszervezet tagjainak távozásával átvette a domináns helyet a villában, és nem azért, mert olyan jól nézne ki. Roli szerint Greg egy féreg, és jobb lenne mindenkinek, ha hazamenne Máriához végre, ezért is jó, hogy párbajt nyert és védett, mert most majd kimutatja a foga fehérjit, és akkor majd jól megutáljuk mi, nézők is. Ebben akár lehetne is ráció, azt leszámítva, hogy bár hivatalos statisztikák és közvéleménykutatási eredmények most így hirtelenjében nincsenek nálam kéznél, de közepes magabiztosággal merem állítani, hogy Greg már a párbaj előtt sem volt közönségkedvenc, gondolom ezt azért, mert én hajlamos vagyok a pozitív irányban diszkriminálni a melegeket és az lmbtq közösség minden egyéb tagját, ám Greg esetében még az extra löket is csak annyira elég, hogy nem rühellem zsigerből, mindössze rohadtul irritál. Adri és Roli megbeszélik az érzéseiket, legalábbis próbálják, mert Adri szerint az érzéseket - má úgy általánosságban - nem lehet szavakba önteni, én meg erre azt mondom, hogy valaki küldjön már be egy József Attila verseskötetet. Köszönöm. 

10_12.png

11_13.png

12_12.png

13_11.png

Greg, Zsu, Roli és Adri a nyertesei a fitt-hétnek, melynek hallatán kicsit felszalad a szemöldököm, mert akárhogy számolom, hét emberből négy nyert, mely az én kis állandó versenyben lévő lelkecskémnek egy kibaszott nagy kérdőjel, de hát mit tudhatok én. A nyerteseket egy hummer limó várja odakint, melynek látványa a 4 legfittebb villalakóból elviselhetetlen sikítórohamot vált ki, én úgy tippelem, ugyanilyen hatása lett volna egy neonzöld zsigulinak is, de jobb, hogy így alakult, mert Zsu pölö még sosem ült limóban. Én sem, viszont erről meg rögtön eszembe jut, hogy na ezzel kéne felhajtani a Balaton jegére, hátha idén már nem szakad be. Rolit megihleti az előző napi pornóforgatásról megmaradt és az ülésre rászáradt testnedvek romantikája, és Adrinak udvarol:

“Én mondtam neki, hogy kint megcsinálnám amúgy. Há most érted, úgy hogy rámennék. (már Adrihoz fordulva:) Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy.” Roli

14_11.png

15_11.png

That’s what I call udvarlás, vagy miafasz. No de, megérkeznek a célállomásra, és a dolog itt vált át kissé szürreálba, ugyanis az hagyján, hogy curlingezni fognak valami elhagyott hangárban, de ezt Roli olyan kitörő örömmel fogadja, mintha legalábbis brazil lányok fedetlen csöcsökkel masszíroznák őt az elkövetkezendő egy órában. Zsu tesz rá egy lapáttal, akinek jégiszonya van, ugyanis régen történt valami a görkorival a jégen (sic!!!), és ezen senki ne haragudjék meg, de annyira röhögök, hogy nem tudok magamhoz térni, na.

16_9.png

17_10.png

18_10.png

A reklám után Pietro Armato végre lerántja a leplet a kötögető nagymama talányáról: olvasgatott az insta oldalán, és a rajongói nehezteltek az állandó kalimpálás miatt, én meg hiába üvöltök, hogy LÓFASZT INSTA, nehazuggyá Petike, a hogyvolton olvastad te kis semmirekellő, mert úgysem hallod. De ha most ezt olvasod Péter, üzenem, legközelebb ne légy rest reklámozni a Hogy Volt online magazint sem, és egyébként szerintem ez a kötögetés egész jó poén volt. Már úgy relatíve persze. No de, haladunk tovább, a 4 nyertes bejelentkezik a 3 vesztesnek TV-n keresztül, Lacika laza, lógó állkapocstartásából arra következtetek, hogy próbálja felfogni még, hogy hogyan kerültek azok négyen oda, ahol Anikó szokott állni, de egyelőre nem sikerült összeraknia ezt a kirakóst.

23_10.png

20_10.png

22_10.png

24_9.png

Mindenesetre míg a 4 győztes a jégpályán szopja a szopnivalót, addit a 3 otthonmaradt jómadár megkapja a feladatot, hogy építsenek ők is curlingpályát a villa területén, és játszanak. Pont a legjobbkor, Reni ugyanis tetőtől talpig bekente magát mézzel, és előkészült egy kis szaunázáshoz, így most moshatja le az egészet. Amíg Reni tökélyre fejleszti a méz lemosásának fázisait a fürdőben, addig a fiúk olívaolajjal locsolják a nappali parkettáját, ez lesz a pálya, én meg kurvára örülök, hogy a mai adást kivételesen nem a gyerekekkel együtt nézzük, mert még a végén ihletet kapnának. Már csak korongokat kell találniuk, legalább hármat, mely nem kis fejtörést okoz az agyilag fitteknek, a feladat oly nehéznek bizonyul, hogy Lacika rögtön az indulásnál ki is száll a brainstormingból. Reni jogosan teszi fel a kérdést, hogy muszáj-e kör alakúnak lennie a korongoknak, mire Hunor megfejti az évszázados rejtélyt, hogy miért is hívják a curlinget curlingnek:

“Hát az a lényege, hogy kör legyen. Azér KÖRling.”

19_10.png

19a.png

19b.png

jan_-10-2019_17-10-05.gif

Óriási szerencse egyébként, hogy az egy főre eső póthaj métere igen magas a villában, mert így van legalább 40 flakon hajpakolás, amivel helyettesíthetik a korongokat a drága kis gyökerentyűink. De hát gyermekeim, pazaroljuk itt a szót a KÖRlingre, amikor van itt még nekünk utolsó bejátszás is, melyben a 7 fő bűnt kell szétosztaniuk maguk között igazságosan aszerint, hogy kire melyik illik a legjobban. Nem szeretek hosszabb idézeteket kiírogatni, mert kibaszottul lusta szar vagyok, de Zsu reakcióját muszáj VAGYOK szó szerint megörökíteni, mert legalább olyan kurva jó, mint a görkorival korcsolyázás (itt most újra röhögtem vergődve 10 percig, mire neki tudtam állni az írásnak.)

Tehát.

“Így a mint 7 fő bűn hát nem mondom biztosra, biztos hogy hallottam már rólla, de így konkrétumokba ha fel kéne sorolni nem vagyok annyira stabil benne.”

30_7.png

31_7.png

35_7.png

Repkednek a torkos és buja jelzők, és az is kiderül a végére, hogy amikor Hunor a minap azt mondta, hogy szerinte lehetne több közte és Adri között akár, akkor ő tulajdonképpen arra gondolt, hogy több szex. LO fucking L. Péternek a végére elkészül a pulcsija, így felszabadulnak a kezei, melyet méltőképpen ünnepel meg.

jan_-10-2019_17-12-12.gif

1281 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

javier2 2019.01.10. 18:23:11

maximus javier megjött

bElannaTorres 2019.01.10. 18:25:10

Köszi az öfit nagyon tetszett :)

javier2 2019.01.10. 18:31:43

tegnap kiderült roli hunor gyakran reggelit csinál a szentháromságnak
és ők a főgonoszok
csak hát az rtl a lényeget nem játssza le

javier2 2019.01.10. 18:33:49

tegnap kiderült roli hunor gyakran reggelit csinál a szentháromságnak
és ők a főgonoszok
csak hát az rtl a lényeget nem játssza le

javier2 2019.01.10. 18:35:11

első ötből négy én hoppá

bElannaTorres 2019.01.10. 18:41:29

@javier2: arra nem emlékszem, hogy gyakran, mintha egyet mondtak volna? De szerintem ez olyan oda-vissza dolog hogy már csak ennyien vannak és egyébként sincs nagyon mit csinálni.
Nem gondolom, hogy gonoszak lennének, nagyon elment erre a beszélgetés a facebookon is hogy gonoszak- meg ál - jóságosak, csak mindenki úgy játszik ahogy tud, ahogy látja hogy nyerhet. Greg most megerősítést kapott hogy visszajött, marad az eddigi vonalon, de valahol szerintem tudja, hogy Vivi bukta el ezt igazából nem ő nyerte.

javier2 2019.01.10. 18:45:23

@bElannaTorres: figyelj zsunak van esélye nyerte már debil a vvt lásd aurelio
és metrosexuális is vv som

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:45:45

Nagyon jó lett Dzsudi! Kööösziiiii!

ficekence 2019.01.10. 18:46:43

Koszi, nagyon joo! Ozvegybaszo szakszervezet.....:))))))))))))))) Hatalmas.

javier2 2019.01.10. 18:47:51

ideje egy jó színésznek nyerni , akit nem lehet bántani , mert érzékeny
keveseknek adatik meg burokban születni és abban felnőni ( micsoda szép hasonlat)

Pancsamanó 2019.01.10. 19:00:28

Jó lett a poszt, de szerintem olvashatta az Instán is hisz tuti nem csak a HV közösség vette észre hogy hadonászik Petya. Illetve szerintem nem Peti dönt a beköszönős-felkonfos körítésről hanem a "kreatívok", tehát a nénike nem valószínű hogy Peti ötlete volt, nem tudom a műsorvezetők ott vannak-e a meetingen amikor ötletelnek az adott napi / heti ruhán, szövegen stb.

javier2 2019.01.10. 19:00:53

“Én mondtam neki, hogy kint megcsinálnám amúgy. Há most érted, úgy hogy rámennék. (már Adrihoz fordulva:) Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy.” Roli

dzsudibi ez férfi szájából azt jelenti józanon is" beszélgetne" veled a takaró alatt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 19:01:54

így megszentségteleníteni a curlinget, édesanyám kedvesanyám. nem vagyok stabil abban, hogy vissza-e kellene-e néznem-e.

jó a poszt :)

0.5 bit 2019.01.10. 19:05:23

@bElannaTorres: "Greg most megerősítést kapott hogy visszajött ..."

Finoman fogalmazva mérsékelten. Vissza térése utáni órában már nyígott a "gonoszoknak", hogy léci-léci ne vegyék már le róla a lilát.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:06:13

@javier2: szerintem van esélye még Lacikának és Rolinak is, szorosabb szavazások lesznek ha kiesik majd reni .

bElannaTorres 2019.01.10. 19:07:17

@0.5 bit: igen, végül is nem hülyeség kiderítenie, hogy fel kéne -e használja a sajátját, erről a szív-ész vonalról lejöhetne már, mert nála nagyon nem hiteles.

Maximista vagyok 2019.01.10. 19:07:38

@Pancsamanó: egy ilyen meetinget mutathatnának az öfi mintájára kezdésnél meg lehetne a paulushoz hasonló szöveg csak úgy hogy a kreatívok napi kábítószer adagját xy biztosította a nyócból.

0.5 bit 2019.01.10. 19:11:37

@Pancsamanó: "Illetve szerintem nem Peti dönt a beköszönős-felkonfos körítésről hanem a "kreatívok" ..."

Az eddigiek alapján ezt én teljességel kizártnak tartom. Lehet takarító vagy valami szaki - mert pl. kiégett egy égő - épp bent volt a meeting szobában és a kreatív producer mindekit végig kérdezett.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 19:28:40

A kötögetős nénit most láttam a Kalmopyrin reklámban...
Az írás szuper,köszi!

hereverő heverő 2019.01.10. 19:37:57

Dzsudi, azért te az átlagosnál jobb lány vagy! Olyan jókat röhögtem Peter Gunmanon :)) és ahogy Laszika nem érti, hogy a négyek a TVben vannak :D
Szerintem is itt olvasta Pornóbajusz Peti, és igen elégedett is vagyok a poénnal, akárhonnét származik is. Peti ha olvasod, van itthon rózsaszínű műszőrmével bélelt huncut kis bilincsem is...

hereverő heverő 2019.01.10. 19:41:46

@Nyuszomuszo83: Nyussz it válaszolok az előző poszt alattihoz. Meg kell védenem @bElannaTorres: t, egész délelőtt másról ment a csevely, nem a kettős mércéről. Az én hozzászólásom sem neki szólt, aki érti érti, aki nem az nem veszi magára.
Peace.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:47:44

@hereverő heverő: nem a mai délelöttre asszociáltam amúgy, és @bElannaTorres: meg tudtunk egyezni rgymás nézeteinek elfogadásában még ha nem is értünk egyet. Nem fogjuk egymást ilyen dolog miatt köpködni sem, nem nevezett bolondnak, sem vezírnek, tehát azt hiszem ez csak két vélemény egymásnak feszülése, de nem utálat kifejezése volt. Az hogy én nem csípem Zsuzsát hát puff neki, lehet, sőt biztos lenne olyan aki nekem szimpi neki meg nem! Nah nem vagyok ám én annyira gonosz dög! :)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:49:51

Amúgy Lekvártól kérem vissza az arcszörzetet, mert enéljül olyan mint Sámson és nem ia tetszik! :) Bocs @Angora Cardi

Angora Cardi 2019.01.10. 20:01:22

Hajrà Lekvár! Ma kezdődik a királysag.

Manyika cuki volt.

Angora Cardi 2019.01.10. 20:04:53

@Nyuszomuszo83: kicsit ficsúros lett így, nekem is a rapper arcszőr jobban tetszik :D

bElannaTorres 2019.01.10. 20:08:48

@hereverő heverő: valószínű ez kicsit összezavart, de @Nyuszomuszo83: -nak is mondtam hogy értem hogy miért nem tud zsuzsinak drukkolni és hogy nála , ahogy sokatoknál se, szó sincs arról hogy Zsuzsi nő.
Talán pont vele kapcsolatban ez nagyon fel sem jött, inkább ginu, cintike, vivi, era esetében volt feltűnő, hogy ugyanazért nagyobb utálatot kapnak. Mondjuk era nagyon túltolta a balhézást, benne több volt. csoki meg tudott hozni, mivel megvan benne , egy alapból szociális figurát.
Remélem adrit nem fogják bántani a szopás meg hunor miatt nagyon, szerencsére itt nem, mert jellemben szerintem jobb mint hunor.

pomac 2019.01.10. 20:09:53

van egy két érdekes dolog benne de nem nagy szám ,de hogy zsu mennyire nem tud beszélni/kommunikálni az borzalom..
rtl.hu/rtl2/valovilag/kommentszerda-adri-egyszerre-bujna-agyba-hunorral-es-rolival

Angora Cardi 2019.01.10. 20:09:57

Lacikànak jár az esély, sok volt a kutyázás indokolatlanul.

2019.01.10. 20:16:14

@Nyuszomuszo83: mivel a mai nap a kebleid bekebelezéséről szólt, felkeltette kíváncsiságom. Mily gyönyörű kéjhalmok lehetnek hamár a saját nemed se tud ellenállni neki

A görög antológiából Paulosz Szilentiariosz Markolom a mellét... ajakát ajakamra... vakító vállát, drága nyakát szomjasan issza szemem. Még nem egészen enyém a gyönyör, még harcol a kislány, még nem akarna szegény ágyra borulni velem. Aphrodité s Pallás harcol: buja vágy s szûziesség; s két istennõ közt reszketeg olvadok én. - a Transindex.ro portálról

Pancsamanó 2019.01.10. 20:16:46

@Maximista vagyok: az tuti hogy valami bezárt vigyorgóból származnak azok a kreatívok ;)

Pancsamanó 2019.01.10. 20:17:56

@Angora Cardi: Így van Hajrá Lekvááár!!!

Nekem amúgy Vin Diesel-re hajaz az új fizimiskájával : D

bElannaTorres 2019.01.10. 20:18:32

@Angora Cardi: én sem látom rosszabbnak lacikát. Konfliktuskerülő ezért nehéz helyzetben volt mikor roli felkérdezte, de nagyon jól tudott válaszolni neki

bElannaTorres 2019.01.10. 20:19:26

@Pancsamanó: jól van nem gondoltam, hogy le is írom, de jól áll neki.

Hatsumomo21 2019.01.10. 20:20:26

Sziasztok ma megpróbálom a streames dolgot, ha bele nem alszom. :D Szuper a posztcsi. Nekem Renyhéről már többször eszembe jutott, hogy úgy néz ki, mint Fiona ogre verzióban (kivéve persze, hogy Fionának értelmes a tekintete) :D :D :D
statici.behindthevoiceactors.com/behindthevoiceactors/_img/chars/princess-fiona-shrek-the-halls-8.3.jpg

2019.01.10. 20:24:37

Verlaine: Ouverture

Combjaitok közé s farotok felé vágyom
papnõi az igaz-egy istennek, a kéjnek:
naiv vagy kitanult szorgalmasok az ágyon,
ó, hogy csak testetek nyílásaiban éljek!

Szeretem lábatok, mely csak a szeretõ felé megy,
szeretõt kísér, és nem simul,
csak szerelem után szeretõ csüggedõ lába köré,
ki már lihegve megvonul, talptól az ujjakig, miket buján simitgat nyelvem,
s harap fogam, és ajkam sorba kóstol s a bokáig,
miken kék erek tava tikkad:
ó, szentebb lábakon nem járt szent, sem apostol!

Szeretem szájatok s a vad játékokat,
miket a nyelv ûz és az ajkak,
s néha tán harapva nyelveink -- és mást is -- a fogak:
hogy vágyni nem lehet teljesebb kéj után.

S szeretem kebletek, dupla halmát a kéjnek s gõgnek,
hol kedvire dagadva férfi-gõgöm emelt orral turkál
s tör a langy meredélynek,
mint egy kan pindusi s parnasszusi tetõkön.

S szeretem karotok, mely oly szép,
biztató és gyengéd és fehér, s idegesen gyûrûz,
s fehér mint farotok, s majdnem oly izgató,
szerelemben meleg, s utána enyhe, hûs.

S e karok végein két kezetek imádom:
a tunyaságnak és a bujaságnak áldott két szerszámát,
amely óva izgatja vágyam,
s vezeti gondosan a vak szerelmi bárdot.

De mindez semmi, mert combjaitok közül int a fõ üdv,
melyet ha lát, szagol, tapint és ízlel,
ájtatos hívetek üdvözül:
a szemérmetlenség belsõ szentélye int.

Combjaitok közé s farotok felé vágyom,
papnõi az igaz-egy istennek, a kéjnek:
naiv vagy kitanult szorgalmasok az ágyon,
ó, hogy csak testetek nyílásaiban éljek!

Angora Cardi 2019.01.10. 20:24:42

@úgymond olvasó mmkk: sátánka :D
@Pancsamanó: hehe szép hasonlat, én még mindig keresem kihez tudnám hasonlítani, de még nincs full ihletem :DD
@bElannaTorres: Én is konfliktus kerülő vagyok, megértem őt, egyébként nem csinált semmi extrém negatívat, ok vannak megingásai, és haverkodik mindenkivel, de ma valamiért csak a negatívumot láttam vele kapcsolatban, minden napra kell valaki akire a világfájdalmát ráfröcsögik az emberek, kezdem egyébként nem csak a kommentelést de az olvasást is hasonlók miatt hanyagolni.

hereverő heverő 2019.01.10. 20:25:18

@bElannaTorres: @Nyuszomuszo83: ok akkor félreértettelek titeket. Mea kurva.
@Pancsamanó: tegnap Ville Vallo volt, ma Vin Diesel, meg Sámson :) igazi kaméleon.
@úgymond olvasó mmkk: akkor spárga
Nyah joccakát

Angora Cardi 2019.01.10. 20:26:49

@úgymond olvasó mmkk: azt nem engedem, inkább hallgatok még bébicápát

javier2 2019.01.10. 20:27:15

@Paic Róbert: róbert , nyuszó a fővezír, ne gyengítsd román linkekkel és inkább az asszonyodnak imponálj!
hagyom majd hogy az én nyuszómmal flörtölj

javier2 2019.01.10. 20:29:15

a nyuszómuszó fővezírrel

mobilos perpetuum 2019.01.10. 20:29:50

Valaki megdicsérte Rolit az előző HV-hez hozzászólva, milyen felszabadultan viselkedett a kinti programon.
Ja nem, az tetszett neki, hogy leoltotta a lányokat a limuzinban.
Az egész VV9 erről szól: Radics, Krisztián, Csoki, Hunor szexuális tárgynak tekintette, tekinti a lányokat. Szó se róla, Ginut, Vivient, Renikét túl sokat nem kellett győzködni a parittyázásra, Adrit annyira nem figyeltem. Rolika, ahogy a keddi HV írója fogalmazott: a szegény ember VV Attilája, "csak" leoltja, alázza őket.
De ha már Attila: ő nem mondta, hogy okos. Nem volt rá szükség.
Nem mondta, hogy taktikázik. Nem volt rá szükség.
Kompenzáció: belül bizonytalan, ezért kifelé azt mutatja Roli, amit látni szeretne. Sikertelenség, megkeseredettség állhat mögötte. Nagyon nem rajonganak érte a lányok.
A túl sok evésnek is általában lelki okai vannak. (Egyéb okok is, de hát könnyebb hormonális eltérésekre hivatkozni, mint keményen fogyókúrázni, és edzeni.)
Aki mások alázásában leli örömét, azon egy főnyeremény se segíthet.
De egyelőre csupa kérdés, ki lesz a befutó.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:33:51

@hereverő heverő: egy a lényeg peace&love
@Paic Róbert: aztiiiii, khm nem semmi, szókimondó az egyszer biztos! Tokától bokáig vörös lettem! :D
@javier2: óóóó féltékeny vagy galambom??? Mily mesés ez!
Olvastad délelőtti eszmefuttatásom??? :D

2019.01.10. 20:34:46

@javier2: na bakker, költői lelkem száját befogom.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:35:11

@Angora Cardi: Nyuuuszzz hova mész??? Itt a buli, lassan tetőfokára hág (10-kor)! Lekvárlak!

javier2 2019.01.10. 20:38:06

@mobilos perpetuum: ha roliból köbgyököt vonunk akkor kapunk meg téged
ezt értetted?
te a való világ hogy volt outsidere vagy

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:39:00

@Paic Róbert: jó volt ez na!
@javier2: a fővezír
De kedves fiúk van egy rossz hírem, itt az Zuram @UdvariatlanBolondvagyok: ne áruljatok már el neki, hogy éppen a kikapós menyecskét játszom! Szívem csak érte dobog! De benneteket is nagyon szerizek ám!

2019.01.10. 20:39:19

@Nyuszomuszo83: majd egyszer ha vénkorodra hódoló nélkül maradsz ledumálom rólad bugyogódat. De addig csak szigorúan a villa lakókkal kapcsolatban fogok kommentelni, nehogy megbántsam a körülötted levő bakokat. Addig is várj rám türelemmel.

javier2 2019.01.10. 20:39:52

@Nyuszomuszo83: nem képzeld el nem tudtam megnyitni szóval elég kívülálló voltam
szóval kíváncsi voltam de mentem dolgomra:)))

Angora Cardi 2019.01.10. 20:40:19

@Nyuszomuszo83: Nem az én témáim Nyussz... a szokásos humorkodás hiányzik. De most egyébként is túlórázok napok óta, úgyhogy legalább nem terelem el a figyelmem. :D Majd Lacika királykodásába belenézek :))) Lekvárlak én is :)
@,,: Már masszív kis listám lesz az ajánlásaiddal :))) Még nem láttam :) Jó kikapcsolódást hozzá :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 20:42:14

@Angora Cardi: teljesen igazad van. vannak olyan napok, amikor tízesével ugrom át a kommenteket, elég sok ostobaságot hallok naponta, nincs szükségem még arra is, hogy itt is a fröcsögést, az egymásnak ugrást olvassam. szórakozni járnék ide.

javier2 2019.01.10. 20:42:35

@Paic Róbert: nekem robi kicsit sok volt, csöpögős(ezt írd meg neki privibe ha igényli), és nem vagyok nyuszó bakja habár horoszkópom bak,

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 20:43:38

@Nyuszomuszo83: Már Bardem is nyúlam?
Mi ez a gyűjtőszenvedély?

javier2 2019.01.10. 20:44:01

nekem nyuszó a főnököm
fővezír-alvezír-tizedes-gyalog

Avigal 2019.01.10. 20:44:15

@Angora Cardi:
Akkor egy vidámító "mau" a miniikredtől:)

2019.01.10. 20:44:58

A férfi női elnyomással kapcsolatban: elítélendő, de ez genetikailag evoluciósan bennünk van. Lásd állatvilág, ott számos fajnál jelen van, és szükséges is. De az ösztönökön az értelem nem mindig tud felül kerekedni. Ha meg nincs is akkor győz az elnyomás, erőszak, megfélemlítés.

2019.01.10. 20:46:38

@javier2: rendben főnök, nem zavarom köreidet tovább :-D

2019.01.10. 20:49:43

@javier2: esetleg ha legközelebb hozzád írnék ódákat maradhatna a stílusom?

csincsilla72 2019.01.10. 20:49:52

@javier2: Szerintem meg elég, ha csak annyit ír: Roli.
Mi meg lapozunk :-)

iTink 2019.01.10. 20:49:58

Lekvárnak szakáll kell!

Angora Cardi 2019.01.10. 20:51:15

@Avigal: jáj a legjobbkor mindig :) csókoltatom mauságot :))))))))
@úgymond olvasó mmkk: Jaja én is úgy tervezem aztán van, hogy inkább háttérbe vonulok. :*

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 20:52:06

@Paic Róbert: én olyan türelmes vagyok hogy csak nah! Amúgy irj nekem nyugodtan szépeket a verseket imádom és ezeket nem ismertem, meg azért legyezgeti ám női hiúságom! ;)
@javier2: csak nyugalom alvezírem, forró fejed lehűtöm, nem kell kakaskodni, nincs annak értelme! ;)
@UdvariatlanBolondvagyok: Édesem, csak rááád várok/vágyom nincs itten gyűjtés! De tudod kicsim láttam a vvben is hogy az asszonyok gyűjtögettek mindenfélét az ősember meg vadászott. Gondoltam formálom ezt a dolgot egy kicsit a magam módján! De most szólok nem fogadhatsz te cserébe egy 18 éves lánykát örökbe! Én féltékeny vagyok ám! ;) De befizetlek egy Renyhe showra ha szeretnéd! ❤

Avigal 2019.01.10. 20:53:39

@Angora Cardi: most szunyál, s néha horkol:)

Avigal 2019.01.10. 20:54:58

@Angora Cardi: na, kellett írnom, h néha horkol, most rázendített:)

Angora Cardi 2019.01.10. 20:55:53

@Avigal: imádom mikor a mauk horkolnak :D még jobban mikor álmukban vadásznak, rezeg a bajuszka és a kezük mozog :D ennél még cukibb a minimau mikor a szeme be sincs közben teljesen csukva :DDDD Cicás oldalon vannak ilyen gyerekmau videok én szétröhögöm magam rajtuk (jó értelemben) és van amit végtelenítve elnézegetek na azonnal jó kedvem lesz :D

Angora Cardi 2019.01.10. 20:56:51

@Avigal: Én olyan lennék ha macskám lenne mint Adri ha éjjel Hunort bámulná, csak én Süketet :DDD hehehe

Angora Cardi 2019.01.10. 20:59:49

@Angora Cardi: kés nélkül természetesen, helyette mondjuk fényképezővel a kezemben :D

Avigal 2019.01.10. 21:01:34

@Angora Cardi: időnként kedvem lenne neked keresztlányod átküldeni fénypostával, hogy foglalkozzatok egymással, főleg amikor macerál, h unatkozik

Avigal 2019.01.10. 21:03:16

@Angora Cardi: sztem egy idő után már a késes verzió is megfordulna a fejedben:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 21:03:19

@Angora Cardi: velem az a baj, hogy 2 perc alatt a plafonon vagyok, és olyankor nem ismerek se istent, se embert :D de aztán 2 perc alatt lenyugszok :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 21:04:26

Gundi úgy beszélt németül, mint egy 80 éves burgenlandi, jáááááááájjj

bElannaTorres 2019.01.10. 21:04:31

@Angora Cardi: igen ezért is mondtam hogy teljesen érthető, ha valaki másnak drukkol, mert mi is különbözőek vagyunk:) lacika szerintem sem mondott semmit, valahol sajnálom , nincs benne az az agresszió és -vagy ambíció ami kéne egy karrierhez, de pont hogy ilyen játékban nyerő tud lenni a kedvessége miatt.

javier2 2019.01.10. 21:10:08

@csincsilla72: valaki írta milyen jó lehetne ha tudnánk embereket tiltani
redukálva olvashatnánk a fórumot
sőt végig is érnénk rajta

Angora Cardi 2019.01.10. 21:10:15

@Avigal: akkor nagyon jó lenne mert felszabadítanálak kicsit :DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 21:11:09

@UdvariatlanBolondvagyok: naaa tudtam én elnézed huncutságom egy kis vigaszdíjért cserébe! Valld be be is zsongtál, hogy Renyhe csak neked fogja rázni! Tudom kicsim az én kerek seggem sehol nincs ahhoz képest! Meg nincs vas a köldökömbe, félek hogy elrabolnának miatta, bár lehet gyorsan bissza is vinnének ha elkezdenék vezír módján zsarnokoskodni! :D

Angora Cardi 2019.01.10. 21:11:39

@Avigal: ehehe bármilyen cica jó :D
Nem nem kést soha, elzárkózom :D
@úgymond olvasó mmkk: Ez jobb mint fortyogni :D kiadod és pont.
Jó h írtad Gundit majdnem lemaradtam.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:12:14

Mé nem latinul kérdezték? DDD

csincsilla72 2019.01.10. 21:12:36

@javier2: Mert nem az a gond, hogy más a véleménye, vagy másnak drukkol, hanem az, hogy folyamatosan floodol. És ezzel provokál, felesleges veszekedést szít.

Angora Cardi 2019.01.10. 21:13:31

@bElannaTorres: Eljutottam oda még a másnak drukkolókat is szívesen olvasom, ami olyan meg átugrom.
:D

javier2 2019.01.10. 21:14:25

@Avigal: rebeka jól van felköltözött a 70 fokos pufferre nehéz lesz onnan lehoznom
pusziltatjuk süketet :P

bElannaTorres 2019.01.10. 21:14:57

@mobilos perpetuum: igen ezekben a fiúkban engem is ez zavart. Nekem nagyon felszínes, és nem is értem hogy lehet elég.minha rajonganék az evésért és csak az körül forogna az életem.

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:15:15

@javier2: Igen, a belső bizonytalanság legyőzésének másik eszköze a csordaszellem. Természetesen szégyellném, ha a pRoli nevű gusztustalan vv-lakót dicsőítők közé tartoznék.
Mennyivel könnyebb, látod, neked is írni valami sértőnek szánt butaságot, mint elgondolkodni, nincs-e valami igazság abban, amit írtam.

Insiderek a benti mocsárban dagonyázók. Te, én, mindenki outsiderek vagyunk, amit az összefoglalóból elénk löknek abból próbálunk valamit kihozni, de át is vágnak bennünket, mint a tegnapelőtti előzetesnél, amiből kaptunk tegnap NULLA percet.
Egy másik outsider írta, még három hete sincs, december 23-án:
'Rolival nem tudok megbarátkozni, végig az az érzésem, hogy a vatikáni pedofilhálózat szállítója, puszán csak a tésztaképe és vizihullára hajazó bőre alapján."
sider három hete sincs, hogy írta:

Avigal 2019.01.10. 21:18:40

@javier2: mi is üdvözöljük Rebekát:)

Angora Cardi 2019.01.10. 21:18:46

Szeretném kérni Lacika írasson ódát majd az egyik szolgával.

javier2 2019.01.10. 21:19:23

@csincsilla72: mobilos leírta eddig elmult vvkben kinek szurkolt, a humortalan sótlan egyszerű
játékosonak amugy ekg minden hozzászólásoddal
@Angora Cardi: 8 évet tanultam latint mit fordítsak?

Angora Cardi 2019.01.10. 21:21:02

@Angora Cardi: ... hátha mi is elcsípünk egy két olvasói levelet benne ódával...

Avigal 2019.01.10. 21:21:20

@Angora Cardi: tudom, h közel sem vagyok olyan ügyes, mint Manyika, de jelentem, elkészült a pulóver:) Nem olyan szép mint Petié, de ez most így sikerült:)

javier2 2019.01.10. 21:22:00

@csincsilla72: mobilos leírta eddig elmult vvkben kinek szurkolt, a humortalan sótlan egyszerű
játékosonak amugy ekg minden hozzászólásoddal
@Angora Cardi: 8 évet tanultam latint mit fordítsak?

Angora Cardi 2019.01.10. 21:24:30

@Avigal: azta, én nagyon megdícsérlek, én százezer éve nem alkottam pedig úgy tetszett ahogy tegnap dumcsiztatok a kötésről, jó lett volna hozzászólni de szerintem már magam sem emlékszem, viszont nyugtatónak lehet jó lenne néha :DDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:24:34

@Angora Cardi: Fingom sincs...DDD,,,De öt kilóért...??? Vagy aljasság lett volna??,
Ki tudta volna következtetni talán,,,mondjuk a musculus az izom,,,és így valahogy...

hereverő heverő 2019.01.10. 21:24:58

@javier2: légyszi ezt latinra:
Kedvesem, nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy a vincellér kellően meggálicozta-e a tőkéket?

Angora Cardi 2019.01.10. 21:26:41

@UdvariatlanBolondvagyok: ja én meg azt hittem jasszkarizol :D
@hereverő heverő: Tessék Agyarország kérdés neked a tv2-n

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 21:27:21

@Angora Cardi: azt ne tudd meg, milyen az, ha nem engednek fortyogni. a @hereverő heverő: tudja, milyen gané tudok lenni olyankor :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:28:13

@hereverő heverő: DDDDD,,,nem vagy komplett, komolyan,,,kiesett a kezemből a telefon, miközben telefonáltam!!!

javier2 2019.01.10. 21:29:47

@mobilos perpetuum: mobilos honnan copy pastezod ezeket?
én azt írtam nálad ostobább együgyübbet nem ismerek, te még vv vikcsu szintjén sem vagy pedig azalatt nehéz lenni
és szerintem kiskorú vagy
mert trollnak is szar vagy

Avigal 2019.01.10. 21:31:26

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

Itt van nektek a bébi cápa nemzetközi verziója, még angol felirat is van hozzá:)

m.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:31:37

De gáz,,,majdnem elvitte a közönség,,,maki, hogy felezett!
Tudjátok? Fingom sincs...

javier2 2019.01.10. 21:35:00

@hereverő heverő: tudod van ókori és középkori latin
én ókorit tanultam
egy óra alatt nem fordítottunk cicerotól két versszaknál többet :)))))))))
és rezet nem hiszem hogy használtak az ókorban peronoszpóra ellen
mókamester :P

Angora Cardi 2019.01.10. 21:35:07

@Avigal: ezt énekeljük december óta :DD
@úgymond olvasó mmkk: az a jó hogy mi mindig hagyunk baj ne legyen :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:35:21

Tyűűű ,,,mondta öcsi,,,gondolom beütötte!
Egyébként köszi...

Angora Cardi 2019.01.10. 21:36:20

@UdvariatlanBolondvagyok: beirta a gugliba, a terepen járó autóval kezdődik a dal

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:37:26

@javier2: "mobilos leírta eddig elmult vvkben kinek szurkolt, a humortalan sótlan egyszerű"
Kikerülted a választ. Tévedtem-e, amikor azt látom, egy fiú sem tiszteli - (általában sem, nem a villabeli csajokra gondolok) - a nőket?
Rolika: Karácsonykor nem üzen az állítólagos csajának, szilveszterkor léggömberesztés, majd utána benyögi Hunornak, hogy van kint valakije.
OK: Humortalan vagyok, te humoros, sótlan vagyok, te sós. Valami értelmes választ nem tudsz kiizzadni?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:37:32

Jaaajjjjj,,tudom,,,most ,hogy a Gundi felolvasta .bejött a dallam---,,de buktam volna,,totál homály.,

Avigal 2019.01.10. 21:40:06

@Angora Cardi: találtam belőle halloween és majmos verziót is:) Ez a bébicápa kész kultuszdal:)

javier2 2019.01.10. 21:40:27

@mobilos perpetuum: tényleg nem , a szar mértékegysége vagy öcsi
nem is értem honnan copyzol
szüleid mindjárt megérkeznek egy nutellás szenyót belenyomnak a dagadt testedbe rooter scooter kihúz és mégy a függőágyba öcsi
te vaknyúl

bElannaTorres 2019.01.10. 21:41:01

@javier2: bizos hogy nem kiskorú. Csak elege lett abból hogy az egyik ari ugyanazért a másik szar. Plusz sértésre valószínű hgoy sértés lesz a válasz. Ki tudja már kitől indult eredetileg. Nekem elfér itt mobilos is, sokszor egyet is értek vele, bár ilyen előző vv-s témákhoz nem nagyon tudok hozzászólni

Angora Cardi 2019.01.10. 21:42:05

@Avigal: ez nagyon durván az :D Nekem mmkk mutatta meg, jó zenei ízlése van, belevisz a hüleségbe :D Kérem szépen a halloweenest :DDDD

javier2 2019.01.10. 21:42:08

mobilos van itt egy két barom de te zászlóshajója vagy a nihilnek:))))
irogass már másnak
sztem te youtuber roma radics trollja vagy

Angora Cardi 2019.01.10. 21:43:37

@Avigal: ugyan már itthon sokkal könnyebb mint ott :D Fogadok sok olyat tudsz amit én meg nem :))

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:45:03

@javier2: Hirtelen haragomban javier2-nek mondtalak, de restellem ezt a szitokszót.

Avigal 2019.01.10. 21:47:03

@Angora Cardi: pocsék a memóriám és a lexikális tudásom, emiatt a munkahelyemen is soxor kis hülyének érzem magam. De ez valamilyen szinten adottság is, emiatt idegennyelvet is nehezen tanulok, viszont könnyen felejtem:)

bElannaTorres 2019.01.10. 21:47:10

@Angora Cardi: rapszövegben kéne segíteniük neki, és összehozni egy dalt, talán majkáéknál volt ilyen :)

javier2 2019.01.10. 21:47:41

@bElannaTorres: hu mobilos hozzászólásai még trollnak is szar
és tényleg úgy gondolom az lesz a következő előrelépés , ha tiltani lehet az általad outsider személyeket
nézd már meg miket irogat
copy paste valahonnan ide
és igen szerintem általános iskolát sem végzett vagy még ott tanul
figyelj nekem mindegy ki nyeri a versenyt az én életemre nem hat ki
de messziről meglátom a debileket a trollokat vagy iq mentes kívülállókat hiszen ez a szakmám is
mobilos nem kiskorú ugy gondolom zsu édesanyja vagy keresztapja sajtoskálból

Avigal 2019.01.10. 21:48:10

@úgymond olvasó mmkk: pedig ez a bébi cápa zseniális:)

2019.01.10. 21:49:13

@javier2: Szerintem nem kellene egymást ennyire minősíteni. Nekem se tetszik egy két komment de attól még ez egy nyilvános fórum, és nem jó ha sértegetjük meg kioktatjuk egymást. Az nem vonzó. Nekem meg pont ez tettszett benne, az meg hogy egymással csipkelődünk szerintem belefér. Nem a műsor a lényeg, az se hogy ki nyer, vagy kinek van igaza. Nevetni járunk ide, egymás arcára mosolyt varázsolni, netán kedveskedni. Töltődni, nem veszekedni, abból a kinti életben is van elég.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 21:49:44

@Avigal: Dehogy, rendkívül tisztán és szépen fogalmazol!

Avigal 2019.01.10. 21:50:40

@Angora Cardi: latom, lehet ezt még fokozni:)

A Lekvár klubnak lesz egy Bébi Cápa alszekciója is?:)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 21:50:51

@bElannaTorres: engem kezdett savazni minden szavam kifordítva, egyszer már eligatzitottam, de azóta voltam már fővezír is, pontosan 12.31-én, akkor ismét belém állt, eközben mindenkibel volt vmi összereccsenése! Én szimplán már röhögök rajta és ignorálom, mert szimplán gyökér!

Angora Cardi 2019.01.10. 21:51:12

@bElannaTorres: gypsy king rap
Nagyon tetszene az ötlet. Szerintem ebben Lacika nagyom jól kiteljesedhetne. Jó nagy fukszokkal. Sőt akár igazi klip forgatással :))))

Avigal 2019.01.10. 21:52:01

@UdvariatlanBolondvagyok: nem azt mondtam, h néha nem sikerül par mondatot összerakni, hanem hogy pocsék a memóriám

Angora Cardi 2019.01.10. 21:52:08

@úgymond olvasó mmkk: dee dee dee kedvenceeeeeeeem :D
@Avigal: Tisztelettel felkérem Süketet, hogy a bébicápalekvár szekciót elnökölje.

bElannaTorres 2019.01.10. 21:52:12

@javier2: biztos hogy nem, szerintem elege lett abból ami miatt csak fiú nyer, mint nekem:) de mondom sok napot kihagytam, de amit most írt elsőnek abba nem tudtam volna belekötni, tényleg elég gáz hogy mennyi ilyen fiú volt ebben az évadban, minha teljesen normális lenne. Ilyen radics félék lennének csak a földön férfiak, valószínűleg álbajuszt ragasztottam volna és eljátszottam volna a férfit én is.

javier2 2019.01.10. 21:53:37

@Paic Róbert: teljesen igazad van
és tök jó lenne ha lehetne ignorálni
trollok és provokátorok kiszűrésére
sajnos túl nagy az igazságérzetem ,bocs

Angora Cardi 2019.01.10. 21:54:03

@Avigal: Az a jó, hogy mindenki másban jó, a magyarokba belenevelik hogy azt keresik magukban mi a rossz, holott a jót magunkon észrevenni sokkal pozitívabb nép lennénk :D
Nekem kötő, lomoló és Sükinevelő zseni vagy látatlanba.

mobilos perpetuum 2019.01.10. 21:54:26

@javier2: Amíg ilyen idióta, mint te, Rolinak a híve, addig rá hozol szégyent. Tehát hajrá. Égesd magad, és a hasonlókat. EZ a te színvonalad. Ja, kik is avatták majdnem szentté a villaribancot?

Mutyuer 2019.01.10. 21:54:55

Nemtom ti hogy vagytok ezzel de szerintem se rossz pasi Roli. Nokent nekem mar a jatek elejen is jobban tetszett mint pl csoki vagy Lacika, Krisztian meg szerintem kifejezetten aranytalan volt es az arca se volt ferfias. Nem akarok tul sok negativ jelzot hasznalni a kulsejere mert nem tehet rola, a belso meg szerintem itt a csajok 90%-a szerint minosithetetlen...Csokinak pl hiaba van kidolgozott teste, szamomra elviselhetetlen a stilusa, a butasaga, az obegatasa stb...annyira eltud rontani egy ferfit ha rossz ripacs, amennyire feltud emelni egy ferfit a viselkedese vagy a stilusa. Meg szvsz csokinak nincs helyes arca :S inkabb noiesnek mondanam. Egyedul Hunor az aki normalisan is tud viselkedni es jol nez ki. Szerintem Adrinak jo izlese van :P (haha). Vicces amugy hogy az elso percben osszeparositottam Rolival fejben, mindketten tudnak higgadtan viselkedni, szeretnek beszelgetni es magassaban is passzolnak. Csodalkoztam is hogy Hunorral jott ossze, lelkileg egy Roli tipusu pasi illik hozza.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 21:56:41

@UdvariatlanBolondvagyok: hol van már a tavalyi hó, azóta már az új is majdnem elolvadt! ;)

Angora Cardi 2019.01.10. 21:56:51

Churchill
"Ez még nem a vég, nem is a vég kezdete, de talán a kezdet vége (Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.)"

(ne dícsérjetek, gugli, csak gondoltam hátha tetszik másnak is.)

bElannaTorres 2019.01.10. 21:57:28

@Nyuszomuszo83: jó egy hetet kihagytam, de mindenkinek az a legjobb akkor ha kihagyod, ne is szólok így bele , mert nem tudom mi az előzmény.
nekem is van aki minden mondatában a hibbant unokatesómat jutattaja eszembe, aki szerint pl. Nem kellenek kórházak egyszerűen streszmentesen kéne élni :D

Avigal 2019.01.10. 21:58:02

@Angora Cardi: kedves vagy:) Nincsenek önértékelési problémáim, tudom, hogy egy kis mini zseni vagyok

javier2 2019.01.10. 21:58:10

@bElannaTorres: figyu bella nekem tök mindegy ki nyer hidd el
vv ati óta nem volt kedvencem
most sincs
magamból kiindulva normális embereknek szurkolok akikkel meginnék egy sört vagy fröccsöt vagy elmennék túrázni hegyet mászni
de hogy ez a mobilos 0-24 órában itt trollkodik

Avigal 2019.01.10. 21:59:04

@bElannaTorres: vagy a 10 parancsolat szerint, ahogy Kásler úr mondá vala:)

bElannaTorres 2019.01.10. 21:59:12

Úgy értem mindenkinek az legjobb ha megpróbálja semmibe venni az ilyeneket, csak ilyen mikor két mondatot gyúrsz egybe egy mindent átírós tableten akkor jó mondatok jönnek ki :D

Angora Cardi 2019.01.10. 21:59:25

@Avigal: szeretnéd felsoroljam a hibáimat? :) Mindenki úgy jó ahogy van.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:01:10

@bElannaTorres: Igen néha szelektálni kell. Nekem is van itt pl akit alapvetően jópofa kommentelőnek tartok de mégsem tudok vele semmi poént összehozni, és van akit ha úgy látok öten sem tudnak meggyőzni csak hajtja az igazát akkor ugrok, nézem azokat akikre szívesen reagálok.

Avigal 2019.01.10. 22:01:37

@Angora Cardi: ez így van, én is elfogadtam, amin nem tudok változtatni:) S másokat sem szeretnék megváltoztatni. Még Süki hülyeségeit is tolerálom:)

Cimili 2019.01.10. 22:01:47

stét! bajusz balettcipőben nyomja.

Oh my... 2019.01.10. 22:01:48

"szabadok a kezeim és nem félek használni!" - ez kész! szakadok Petyán!!! xDDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:02:13

sziasztok :)))) itt a konténer, csillog-villog, rátok vár :))))) bulika indul :))))

bElannaTorres 2019.01.10. 22:02:25

@Avigal: nagy híve ,nekem csak utánuk (OV után) kívánt boldog karácsonyt két héttel. Gondolom megharagudott mikor kicsit vitatkoztam, tényleg nem sokat mert ott volt az aranyos anyukája akit szeretek és inkább ráhagytam.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:02:46

óóóó...... fos9es mán nem lesz...... :))))

Sevda 2019.01.10. 22:03:12

Renit meg a sleppjét jól le kéne hányni.

csillagporszem 2019.01.10. 22:03:12

@javier2:
“de hogy ez a mobilos 0-24 órában itt trollkodik”

Joga van hozzá, dolgozd fel. Ha valakit nem bírsz akkor ne foglalkozz vele és ennyi, ilyen egyszerű az élet. Nem tudom mi volt ma, nem olvastam, de feltűnően sokan azért nem bírják mobilost, mert nem Rolikát támogatja. Beszólogattok neki és aztán meg ti vagytok megsértődve ha visszaszól. Nagyon szép hozzáállás.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:03:21

@bElannaTorres: jézusom, no és ilyen emberek szavaznak, bocsáss meg! Volt itt előzmény, de ki mondott és mit,na ennyit erről. Néha ha felismerem szavaim megjegyzem itt, de a körmöm alatt a kosz jobban izgat! A trollal való harcot átadtam alvezíremnek @javier2: -nek! Ö mesterien harcol, néha féltem is!

Cimili 2019.01.10. 22:03:27

lacikának kancellárt kell kijelölnie. Kíváncsi vagyok ki lesz? úúúúúgy tudtam, h renyhe akar az lenni:DDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:03:52

@Avigal: Áh Süki a legjobb gyógyszer.

Láttuk Lacikát koronával a fején? Örülünk? ÖrüljünkVincent.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:04:06

@Cimili: Sztem jól döntött Roli mellett.

javier2 2019.01.10. 22:04:20

@mobilos perpetuum: figyu öcsi leírtam a véleményem rólad 50X ez volt az utolsó hogy válaszolok
és az is gáz hogy az ország egyik legjobb egyetemén végeztem és a te folyamatos személyeskedésed és trollkodásod fel tudott baszni és gondolom ez volt a célod
szóval ez elég gáz rám nézve nem rád
mert te pont annyi vagy mintt vv reni
neki ez a csúcs neked meg ez grat!!!

Cimili 2019.01.10. 22:04:31

@Mók_Ica: jó, h hoztad Móki, biztos kell ma este is.
roller lett a kancellár.

Avigal 2019.01.10. 22:05:07

@bElannaTorres: én azon vagyok ledöbbenve, mennyire utat törtek maguknak az áltudományok, tévhitek. Még 10-15 éve sem gondoltam volna, hogy ez így alakul. S a fenti mondat az onkológia volt vezetőjétől különösen fura volt.

Cimili 2019.01.10. 22:05:35

@Angora Cardi: sztem is. meg is magyarázta most, h miért.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:06:13

@Cimili: hogy puncsolt neki hirtelen renyhe és greg.....

Avigal 2019.01.10. 22:06:18

@Angora Cardi: már megint lemaradtam az elejéről:(

Angora Cardi 2019.01.10. 22:06:25

@Cimili: Lacika kézben tartja a dolgot, balkezes.

Oh my... 2019.01.10. 22:06:44

ja, estétet kívánok mindenkinek, Renyhét könyörgöm, csapja le valaki, max konyhásnéninek tudom elképzelni, nekem ne nyüzsögjön feleslegesen, me' uhuncsihiii! csillámfütyi meg udvari bohócnak tökéletes lesz! ;PP

Angora Cardi 2019.01.10. 22:06:52

@Avigal: riportban végig koronában lesz sztem :) meg az adásban is mindjárt ha kiosztja a szerepeket

Mók_Ica 2019.01.10. 22:06:54

@Cimili: ebben biztos voltam :))))

pomac 2019.01.10. 22:07:31

@Angora Cardi: pont azt figyeltem én is :)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:08:03

@csillagporszem: a villám nem szólt be neki, ő kezdte ollózni a hszeket. Úgyhogy ez most bukta. Nyugi túltesszük magunk rajta, csak kibaszott irritáló már atavalyi hülyesége. Neki miért nem javaslod a továbbgörgetést????

Sevda 2019.01.10. 22:08:26

@Mutyuer: EKG. Roli szerintem is helyes srác, a hangját is imádom rekedten (tipikusan olyan, mint amikor a sráccal órákon keresztül beszélgetsz telefonon, és éjszakára bereked, vagy reggel félálomban benyögi a jóreggeltet). Ja, és gondolkodik, értelmes, bár azt láttuk, a suli óta sokat felejtett

Avigal 2019.01.10. 22:08:28

@Angora Cardi: akkor jó:) Hajrá Lekvár:)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:08:36

@pomac: ügyesen sorrendet állított fel jól van :)

Cimili 2019.01.10. 22:09:54

I. lacika király:DDD renyhe megvető és irigy nézése megér egy misét.:DDDDDDDDD

Sevda 2019.01.10. 22:10:35

De Zsuzsi, van olyan ember, aki nem gondolkodik. Te, meg a Renikéd. Ne hepajkodj.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:10:37

@Sevda: Nekem Roli kicsit Kaiser Soze de a végén Lekvár vigye csak a pénzt :D

Avigal 2019.01.10. 22:10:56

@Angora Cardi: ilyen márkájú jamet kéne forgalomba hozni:)

Zsu szörnyű fejet vágott:(

csillagporszem 2019.01.10. 22:11:11

@Nyuszomuszo83: mert nem olvastam, épp benéztem ide és javier hozzászólását olvastam :D Ha majd azt látom mobilos is ugrál hogy minek ír ide valaki a nap 24 órájában akkor majd neki is szólok.

Cimili 2019.01.10. 22:12:26

renyhe bekussolhatnál!

javier2 2019.01.10. 22:12:32

akkor meg kell kezdenem egy két éves málnabort!egészségetekre!

mobilos ideje átlépni ibsen nevü másik nickedre

Angora Cardi 2019.01.10. 22:12:39

Renáta nem bírja elviselni hogy fos 5lett. zsu fos6

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:12:43

Zsizsik nem pattan le a szívvel játszom témáról!

Oh my... 2019.01.10. 22:13:06

RENYHE SOK VAGY!!!!!!!

a kevesebb több lenne, ahogy mondtad.

Avigal 2019.01.10. 22:13:06

@Cimili: a Szív csapat hogy kárál

pomac 2019.01.10. 22:13:13

@Angora Cardi: lesz itt rívás ha a nézők állítanak sorrendet és reni 6. lenne :DD de jó lenne :DDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:13:31

Reni már be is nyalta hogy Roli állította sorba a többieket.

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:13:39

Reni mindent méltósággal visel??? A villamesteri pozíció is, a fitt hetes végeredményt is...
Tényleg mindent...

Angora Cardi 2019.01.10. 22:14:06

@pomac: jelenlegi hv-t tekintve 7. lenne a naccságos asszony

Oh my... 2019.01.10. 22:14:10

@Nyuszomuszo83: persze, mert ezzel betalálnak nála....

Cimili 2019.01.10. 22:14:14

@Nyuszomuszo83: 30%-ban viszont az eszét is használja-saját bevallása szerint.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:14:37

@csillagporszem: a tájékozatlanság nem mentség! Olvasgasd vissza és lásd saját szemeddel ki mit kezdett, aztán lehet védeni a mundérbecsületet!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:15:03

sírva könyörgöm egy ordítozás nélküli részért

Angora Cardi 2019.01.10. 22:15:05

@Sevda: nekem is és remélem a héten megmutatja hogy töke is van most a sorrend állításban nem fogadott el mindent rolitól eddig az oké

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 22:15:35

Zsu megint kinyitotta a száját sajnos

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:15:47

Jesszuuuus!!! Mit tettek velemL?! :o Elekezdtem nézni stramen (köszi) és....és.... Ez a beszélgetés a gondolkodásról nagyon kiüti az agyam! XD XD XD

Sevda 2019.01.10. 22:15:50

@Sevda: mondjuk lehet az Harvard lett volna, csak elcseszte. Örök rejtély.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:15:53

zsu ismét félbolond..... nem értem, hogy a taktika miért szitokszó szerintük??? úgy beszélnek róla, mintha vmi ördögtől való gonosz dolog lenne......

Lynette21 2019.01.10. 22:16:11

Zsu 30%-ban hasznalja az eszet?!

tvbuzi 2019.01.10. 22:16:14

Renyhe úgy néz ki mint egy zenebohóc

Cimili 2019.01.10. 22:16:14

@Avigal: szerinte ő nagyon okos.:D

2019.01.10. 22:16:22

De most komolyan, én szeretnék egy olyan hozzászólást, ahol Renáta jó fényben tűnik fel. Szegény, olyan rossz neki, hogy undorító. Én annak látom, és nem a külseje (bár az is), de az a tattika mentes, őszinte lelke. És ostoba is.

zeddez 2019.01.10. 22:16:27

az ember az agyi kapacitásásnak kb 30-35%-t használja ki, na Zsu annak a 30%-t használja :)

nicu71 2019.01.10. 22:16:27

Ajj de mekkora undormány ez a zsu. Szegény Lackó.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:16:36

@javier2: eggészségedre! Kérek én is! Igaz én az eperbort imádom, de málnát még nem ittam! Milyen pincészeté???

Angora Cardi 2019.01.10. 22:16:38

Ti vagytok a lovagok kik azt mondják: NI?
Ti vagytok a bolondok kik azt mondják: TAKTIKA?

Angora Cardi 2019.01.10. 22:17:38

Most komolyan ez a sok hülye mind elsőnek gondolja magát :D

2019.01.10. 22:17:46

Renyhe és Süsü úgy vitatkoznak, hogy ordítva kinyilatkoztatnak, majd nyegleó jobbra el. Nincs szükségük válaszra.

Cimili 2019.01.10. 22:17:52

zsu, pattanj fel egy székre és úgy kárálj!! tudod, úgy hatásosabb. szerinted.

Sevda 2019.01.10. 22:17:59

Amúgy Roliék közül miért nem mondja a szív örök harcosainak senki, hogy ők és a kis barátaik kezdték el a pakoljuk meg jellel a másikat, hogy vigye ki akit utálunk?
Hát én a hajam tépem már ettől

Avigal 2019.01.10. 22:18:03

@Cimili: ahha. A 2 agysejtjének a 30 %-át használja. Renyhe is hajtogatja a buta gondolatait... Adri pedig oktatást tart....

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:18:12

Nem tudom, hogy melyiküket bírom kevésbé elviselni, Zsut vagy Renit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:18:40

Jóestét, jóestét.
Három napja szánkózok folyamatosan, elvesztettem a fonalat, van még állatkert?

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:18:58

Mily okos ez a Zsú, komolyan mondom, ketdem szégyellni a tudásom! :(

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:19:32

kitéptem a fülest a fülemből

Mók_Ica 2019.01.10. 22:19:38

@Angora Cardi: :))))

adri most jókat mond renyhének.... sajnos renyhe nem érti meg.... ostoba....
mingyá megbeszéli ezt a problematikát zsu és renyhe...... remélem nem fogjuk látni.....

Avigal 2019.01.10. 22:19:55

@Angora Cardi: csak 2.nak, mert első a KIRÁLY:) I. Lekvár:)

Oh my... 2019.01.10. 22:20:23

@Cimili: ekg, pont ezt akartam irni én is... ;))) nah, de jól felkavarodott a fekália a molylepke-agyúaknál xDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:20:41

sminkecsetet sminklemosókendővel tisztítani jóanyám ne már

pomac 2019.01.10. 22:20:42

@mindenévfoglalt: attól függ ki beszél éppen :) ennyire egyszerű eldönteni

Mók_Ica 2019.01.10. 22:20:42

igazságtalanság van zsu szerint..... höhöhöhöhö....

naezjó... 2019.01.10. 22:20:50

Zsu megérne egy kizárást. Ez a több hónapnyi kárálás, önimádat és sötétség kikezdi az ember türelmét. Nézem, és folyton csak az jár az eszemben, hogy meddig tűrnék a való életben egy ennyire sötét nárciszt.

tvbuzi 2019.01.10. 22:20:59

Barátnője Zsuzsi akivel a tükör előtt beszélget?

javier2 2019.01.10. 22:21:01

@csillagporszem: kivül állóként könnyebb ítélkezni

Avigal 2019.01.10. 22:21:12

@úgymond olvasó mmkk: azt hiszem igazad van... már megint egymást marják:( Pedig lehetne ezt poénosan is....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:21:13

mit jelent az, ha valakit keresztbe raknak??

Oh my... 2019.01.10. 22:21:28

kameráról ne feledkezz meg Süsü, nézz bele mmkk!!!! xDDDD

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:21:38

@Nyuszomuszo83: és ha hangosabban mondja, akkor biztos igaza van és sokkal okosabbnak tűnik!.XD Tipikus 2agysejtes logika... (facepalm)

Cimili 2019.01.10. 22:21:42

roli most jól összefoglalta a riportban.

2019.01.10. 22:22:12

Ezt nem hiszem el, hogy győzkdik egymást, és győzködik a nézőket, hogy nagyon undorító gondolkodni, és úgy jelet rakni. Az arckönyvön tényleg annyira hasít Süsü? Akkor azok is hülyék.

Avigal 2019.01.10. 22:22:14

@naezjó?: ha muszáj sokaig, évek óta vmi hasonlóan sötét kolleganőm van.

Sevda 2019.01.10. 22:22:16

@Angora Cardi: Van neki, a szupiképességet is megtartotta magának, hiába hisztizett Renike, ez is ezt mutatja. Roli társaságát is azért keresi, mert nem a hátán akar eljutni a döntőig, hanem mert hálistennek, a kevésbé gyökér emberhez húz.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:22:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: február elejére nem tudjuk átcsúsztatni drága? Menjen le ez az év eleji őrület vagy jövő héten vagy utána való héten szombaton be kell mennem melózni! :( De ne felejtsük el, nagyon szeretném!

Angora Cardi 2019.01.10. 22:23:09

mocsár lopja és dugdossa a kaját

Oh my... 2019.01.10. 22:23:12

@Mók_Ica: utolsó helyre kellett volna pakolni, akkor mi lett volna....!? xDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:23:21

lacika kezet csókoltat adrival - JÓÓÓÓ

tvbuzi 2019.01.10. 22:23:31

Adri jól csinálja :DDDD

javier2 2019.01.10. 22:23:34

@Nyuszomuszo83: saját és titkos recept:) nem permetezett málnából:P

naezjó... 2019.01.10. 22:23:35

@Avigal: mélységesen együttérzek. Főleg, ha nem opció az ignorálás.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:23:45

@oh..my...: van elég kamera, mindig talál egyet, amibe belenézhet.... :))))

@Cimili: igen, benne ez tetszik :))) meg amit lacikának is mondott

Avigal 2019.01.10. 22:23:45

@úgymond olvasó mmkk: régen gabona aratáskor volt keresztbe rakás:)

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:23:59

@pomac: igen, valahogy így.
Még a pulzusom is felgyorsult... mindketten egészségre ártalmasak.
Ezért nem lehetne őket kizárni? :D

bElannaTorres 2019.01.10. 22:24:37

@Avigal: félelmetesnek látom. Látszik hogy a leghülyébbekhez akarnak csak már szólni. Többi le van fosva.

@Nyuszomuszo83: .D az a szomorú, hogy neki a legfontosabb hogy elmenjen szavazni, mert semmire nem vitte nulla szorgalomból egész életében, most már csak az elvek és elméletek maradnak.
Kár hogy ilyen sokan vannak:9 mindegy is,
A mai részt csak később nézem a mostról

Avigal 2019.01.10. 22:24:42

@naezjó?: ott ül tőlem pár méterre, s időnként a monitoromat is bámulja...

OriginalBlackMamba 2019.01.10. 22:24:52

Én már félve nézem a mai összefoglalót, mert éjjel azt álmodtam, hogy VV OBM lettem és beköltöztem a villába

Angora Cardi 2019.01.10. 22:24:56

@Sevda: igen és ezeket roli korrekt volt hogy elmondta neki, Lacika egyelőre élvezi a szerepet végre nem a láthatósági hanem a korona van rajta

Cimili 2019.01.10. 22:25:06

ez mekkora beszólás volt lacikától a rózsaszíneknek!! "majd megnézzük, miket dugtok el" így királyi többesben.:DDDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:25:45

@oh..my...: kár hogy nem lehetett az összes őszintét 7dik helyre tenni :))))

Lynette21 2019.01.10. 22:25:47

@naezjó?: Krisztian is azt mondta a Belevaloban, hogy 0-24-ben lehetetlenseg elviselni. Nekem ez a napi egy ora is boven eleg belole.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:26:13

@javier2: pláne kérek! Imádom a málnát amúgy is! @Hatsumomo21: sőt ágyra kell álnni és ujjal fenyegetni mert az úgy még hatásosabb! Ezt csoki lurva jól hozta!

Angora Cardi 2019.01.10. 22:26:27

@Avigal: I. Lekvár :DDD egyre jobban cifrázzuk

tvbuzi 2019.01.10. 22:26:37

Ezzel a fogorvos nénivel szívesen parittyázgatnék.

nicu71 2019.01.10. 22:27:35

@naezjó?: szerintem az imádói is nehezen viselnék. Csak ebbe nem gondolnak bele, mert milyen boloncság már.
Nekem is van egy ilyen hasonló energiavámpir munkatársam, rettenet. Szoktam vele ordibálni is.

csodalámpa 2019.01.10. 22:27:48

Szegény Roli, retardáltaktól akar érvelést, értelmes dolgokat hallani, hát ezt még ő sem gondolhatja komolyan :D De tetszett, hogy beletört a szívemberek bicskája Roli kérdéseibe, lefagytak rendesen :D :D :D főleg Zsuzsuka.

mindenévfoglalt 2019.01.10. 22:27:59

@OriginalBlackMamba: Én a reggeli ébresztőmnél láttam Greg fotóját a telefonomon félálomban. Nem is nyomtam szundit, mint ahogy szoktam, hanem rögtön felkeltem, hogy mi a fene ez!?
De szerencsére csak hallucináltam, Gregmentes a telefonom.

Oh my... 2019.01.10. 22:28:06

@Spitzbauer: vitaképtelenek, csak hajtogatják a magukét makacsul (nekem déjavum van)...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 22:28:20

@szociál: ezt most elképzeltem. öööööööö..

Cimili 2019.01.10. 22:28:40

@tvbuzi: szívből, v tattikából?

Avigal 2019.01.10. 22:28:40

@Cimili: elvégre ő A Király:)

javier2 2019.01.10. 22:28:47

@Nyuszomuszo83: köszönöm fővezír hogy bevéded a fenekem :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:28:51

@Nyuszomuszo83: dehogynem. :)
De ne egyesítsük finálétalival, Lekvárnak külön parti kell. ;)

javier2 2019.01.10. 22:28:58

@Nyuszomuszo83: köszönöm fővezír hogy bevéded a fenekem :))

Ármándójózsi 2019.01.10. 22:29:23

Most komolyan azt hallottam A Bojlertestű észkombájntól a riportban, hogy ő sohasem úgy rak jelet, vagy viselkedik, hogy magát mások elé helyezze??? Vagy valami ilyesmit mondott? Anyám.... Ez az együgyű baromarc, tudja milyen játékba jött be? vagy most a nézők puhítása folyik?

csincsilla72 2019.01.10. 22:29:29

@naezjó?: Ma le a kalapom Roli előtt, hogy nem baszta tarkón a bolondot. Igen, a "magyarázkodni" kifejezést SEM ismeri. A tükröket bammeg igen. Gyerekszobája sem volt, vitakultúráról meg nem hallott. Mondjuk nincs is akkora szürkeállománya, hogy alkalmas legyen bárminémű értelmes vitára.

Cimili 2019.01.10. 22:29:49

@nicu71: +1 télleg energiavámpír.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 22:29:58

@úgymond olvasó mmkk:
Ezek már mindenkinek betettek, és mindenhol.
Már csak Gregnek nem tettek be, de majd a vv10-be homik is dugnak majd.

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:30:20

@Nyuszomuszo83: a hangos üvöltős dolgot én is hoztam régen, de általában szüleim leugattak és akkor is ágybazavartak... basszus lehet fent maradhattam volna akár 10-ig is ha a székről hisztizek, én meg amatőr módon a földre vetettem magam. XD Kár, hogyakkro ezt nem tudtam...és kár hogy kinőttem 4 évesen, lehet többre mennék felnőttként is ezen taktikával az életben. :D

csillagporszem 2019.01.10. 22:30:29

@Nyuszomuszo83: tuti nem fogok 1000valahány kommentet végigolvasni. Az itteni mobilos hasz-ekre rákerestem. Írt egy kommentet Roliról, erre Javier nekiesett és elkezdett személyeskedni. Ki kezdte? De mindegy is, engem csak az idegesít fel ha valaki megakarja szabni ki írhat ide és ki nem.

Oh my... 2019.01.10. 22:30:47

@Mók_Ica: igen, hú, az lett volna az igazi, rendes parasztlázadás tört volna ki... ;DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 22:30:58

@Ármándójózsi:
Ezen a héten esni fog Zsu és renyhe neoszerusege

Sokorai_Atala 2019.01.10. 22:31:11

@naezjó?: Zu idióta, így tudnám összefoglalni - csodálom Rolit, hogy bírja, Renyhe egy szánalmas nagyon buta, nagyon közönséges egysejtű. Tényleg ritkán írok ilyet, de ezt a Zsut nem lehet elviselni, szerintem rosszabb Renyhénél, mert ő alapból sötét

Cimili 2019.01.10. 22:31:39

@Ármándójózsi: az utóbbi. ha nem, akkor segghülye.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:32:21

Ismerik a Trónok harcát a fiúk, imádom őket. :)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:32:23

Lacikának teccik a királygúnya :)

Avigal 2019.01.10. 22:32:33

Attól tartok, újabb durva jelenetek következnek....

gazo 2019.01.10. 22:32:42

Ez a hét szerintem a szefós brigádot fogja erősíteni. Mert a szavazóik is olyanok és ezeknél mindig a főni a gheci. Bármiben, bárhogyan dönt
Adri jól csinálja ha így kezeli, ahogy az előzetesben. Könnyen azonosulnak a szavazók az utolsó fos7essel
Anarchoszindikalista közösség kellene ide
youtu.be/-uXySwHFkkI

Oh my... 2019.01.10. 22:32:56

@csincsilla72: jól beszélsz tesanőm! ékágézlak!

Sokorai_Atala 2019.01.10. 22:33:11

@csincsilla72: pont erre gondoltam és nyílt a bicska a zsebemben:)

naezjó... 2019.01.10. 22:33:13

@Lynette21: @nicu71: főleg, hogy az ő bolondsága annyi, hogy buta, affektál, fintorog és bónusznak rosszindulatú, de legalábbis mindent támadásnak vesz amit nem ért, olyanból meg azért akad. Vagy az én képernyőmben van a hiba, de egyszerűen érthetetlen, ha valóban esélyesként van számontartva.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:33:20

Nagyon jó Lacika addig mondatja Rolival a megkoronázásodra amíg sikerül. Majd dob egy bombát :D

Angora Cardi 2019.01.10. 22:33:41

Fogadd üdvözlégyünket - Hunor :DDD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:34:16

I. Fekete László :DDDD

Cimili 2019.01.10. 22:34:17

béna adri. a koronázási ceremónián leejti a koronát.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:34:39

@Angora Cardi: I Fekete László :))) sírok :))))

Cimili 2019.01.10. 22:34:48

kezdődhet a nyallerkedés.

javier2 2019.01.10. 22:35:07

@csillagporszem: csillag te mobilos másik nickje vagy mert akkor már van négy
remélem a nemzeti konzultációban is így helytálltok

@Nyuszomuszo83: nyuszó csak beiktatnak nah!

Avigal 2019.01.10. 22:35:28

@Angora Cardi: akkor ő egy erős ember:)

Sevda 2019.01.10. 22:35:32

@Angora Cardi: mondjuk megmondom őszintén, én először azt gondoltam, hogy Roli tényleg ki van bukva KisLekvárra, ahogy Hunorral kibeszélték őt. A nyugiszobás őszinte beszélgetést is már úgy néztem, hogy az, hogy Lacit megpróbálja a maga oldalán tartani, nem a fene nagy segítő szándék, és jóindulat, hanem az előre való gondolkodás, és taktika, ketten kevesek Hunorral. Roli egyéni játékot játszik, de ez nem megy egyedül, kell hozzá a crew, a feláldozható csapat.
Deeee, minél többet filóztam ezen, annál inkább jobb ez így (ha így történt), mert végülis ez a lényege, és fejben egyébként a fiú hármas nagyon ott van, szerencsére. Egyelőre Roli tűnik az erősebb kutyának, de alamuszinyuszi nagyot dobbant, ugye.
Kíváncsi vagyok, de nálam abszolút befutó Roli és Lacika, ha kettejük közül nyeri meg valamelyikük, én már nem vesztettem el a hitem az emberekben

Sokorai_Atala 2019.01.10. 22:35:52

@naezjó?: pontosan, de megnézném kiknél és milyen indokkal esélyes

Angora Cardi 2019.01.10. 22:36:38

Lacika királynak kell szólítani pl Én Reni 5 .. és csak a kancellártól kapott engedély után szólhatnak hozzá.
Kint alszanak hálózsákban, kint fürödhetnek a mosókonyhában.

Lacika sok mosolyt szeretne látni :DDDD

Cimili 2019.01.10. 22:36:50

csak a király és a kancellár alhatnak a hálószobában. :DD

tvbuzi 2019.01.10. 22:37:20

4-5 fürcsi egy nap??

hétévszak 2019.01.10. 22:37:21

foglalkozási ártalom a napi 5x fürdés?

Mók_Ica 2019.01.10. 22:37:27

úúúúúhhhúúúúúú....... az alattvalók a mosókonyhában fürödhetnek...... zsu hogy kiakadt......
renyhe napjában 5ször fürdik?????

gazo 2019.01.10. 22:37:41

Renyhe, NE FÜRGYÉ, LE!

Angora Cardi 2019.01.10. 22:37:57

@Sevda: Én is kettejükkel elégedett lennék.
Ne feledjük Roli és Hunor is kibeszélték Lacikát.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:38:13

Hunor 3. ő is dirigálhat a többinek lefelé.

naezjó... 2019.01.10. 22:38:26

@Sokorai_Atala: Félek, hogy az eredmény az lenne, hogy szavazóképes állampolgároknál :)

Cimili 2019.01.10. 22:38:34

zsu gyűlölködő nézése mindent visz. hol a konti?

Angora Cardi 2019.01.10. 22:38:49

Többiek mosdatják Lacikát de ő nem szeretné ha más mosná a pélóját.

Franky4finger 2019.01.10. 22:39:29

Rezignáltan nézem az adást. A VV felvállalta ezt a szart. Ami viszont egyszerre b@sz fel, rémít meg az FB közönségének katarzis szerű óvációja minden egyes Süsü fintorra, eltúlzott grimaszára. Bugyuta naívságát szimpátiával díjazzák, elképedve bámulom, hogy a népnek ez kell.

Lynette21 2019.01.10. 22:39:42

@tvbuzi: Mar megijedtem hogy ez csak nekem tunik soknak. :)

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:39:58

I. LekvárLaszika király: hogy, Ők mossák a pélómat azt ne. Ez k..va jó! XD

Oh my... 2019.01.10. 22:40:04

@hétévszak: az, az xDDDDDD

de Lackó milyen kis goni lett, yippi!!!!
kezd visszajönni ;))

Sevda 2019.01.10. 22:40:51

@Angora Cardi: igen igen, akkor rendültem meg Roliban picit ☹️ de azóta már jó újra, mert sűrűn van berekedve

2019.01.10. 22:41:11

Adri most jól játszik, hogy röhög az egészen. Így kell ezt felfogni.

Ez a barom meg 5-ször fürdik/nap. Bóóóóóóóóóóóóóórzasztó ez a nő. Elnézést az összes nőtől.

Cimili 2019.01.10. 22:41:18

@tvbuzi: aszittem parittyázol a dokinénivel:DDDDDDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:41:55

@Angora Cardi: a kérdés csak az, hogy mitől??? :)))

@Franky4finger: az a baj, hogy ezek az emberek szavaznak is..... nem (csak) a VV-ben..... hanem egyébként is.... :((((

Sevda 2019.01.10. 22:41:59

Reni parasztlázad, de hát mit is vártunk attól, aki ugye alázattal visel mindent IS

bElannaTorres 2019.01.10. 22:42:11

@javier2: csillag biztos nem az, csak viccelsz ugye, ha már emberekkel foglalkozol
Mobilos első hozzászólásában nem volt semmi amiért ugrani kéne.

Oh my... 2019.01.10. 22:42:18

@gazo: xDDDDDD viszont megnyílt a lehetőség a Renyhe eltávolítására, csak könyörgöm a szerkiknek, a szabályszegésre lengessék be a KIZÁRÁST!!!!! ;P

Lynette21 2019.01.10. 22:42:20

@Franky4finger: En mar semmin se lepodok meg. Latva evek ota a szavazos musorok vegeredmenyet... x-factor, sztarban sztar, stb.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:43:27

@Sevda: Újraértelmezem amit mondtál (nagyon a tévére ragadtam :D) Igen lehet hogy tényleg jobban felszívta magát Roli akkor Lackón de lehet csak ő is megijedt ne maradjon csak ketten Hunorral - ebben igazad van. Bocs h elsőre félreolvastam.

Sevda 2019.01.10. 22:43:31

Annyira jó így belegondolva, hogy nem lett Renié ez a szuperképesség, hát mit művelne ő itt?

Mók_Ica 2019.01.10. 22:43:32

@Spitzbauer: igen, ezt valahogy most jól megfogta :))) a többi őszinte áldozatvállalási szindrómát kapott ......

Cimili 2019.01.10. 22:43:42

@Pancsamanó: mindig hivatkozik valaki erre, de sose adnak linket.:(

2019.01.10. 22:43:59

@Angora Cardi: Nem jön az le. Már beleivódott.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:44:10

@Mók_Ica: a gonoszság koszát mossa le :DD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:44:46

@Spitzbauer: adnék neki egy kis lúgos szappant hogy dörgöld amíg le nem jön..

Sevda 2019.01.10. 22:45:25

Egyébként nem tudom, Rolitól mennyire volt ez tudatos, de ahogy mondta Hunornak, hogy "innentől a villa szeme te leszel" teljesen olyan tagolással történt, mintha azt mondta volna "a villa szemete leszel"

Oh my... 2019.01.10. 22:45:38

ROLI DE NAGY KIRÁLY VAGY TE IS !!! xDDDDDD

2019.01.10. 22:46:08

Na végre valami kreatív hét. Kreatív xopatás. Kretének xopatása :-DDDD

gazo 2019.01.10. 22:46:11

Roli azt mondta Hunornak: a királyság szeme te leszel. Szemete :)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:46:27

Lacika engedett egy kézcsókot adrinak. Ha gy humorosan fognák fel tényleg jól szórakozhatnának.

hétévszak 2019.01.10. 22:47:01

néha elgondolkozom, milyen vaddisznó szag lehet abban a hálóban

2019.01.10. 22:47:05

@oh..my...: Ja ez veszélyes egyébként Rollerre.

Mók_Ica 2019.01.10. 22:47:23

@Cimili: van több vv9 csopi is, sztem majdnem mindegy melyiket nézitek ....
www.facebook.com/groups/konnyedcsevejinyencekkel/?epa=SEARCH_BOX

@Angora Cardi: mindig hempereg a földön :)))

Angora Cardi 2019.01.10. 22:47:33

Lacika másodjára szól rá Adrira hogy nem szólhat hozzá direktben :D

2019.01.10. 22:47:47

Lacika: nem szólhatsz hozzám. Fexek a röhögéstől! :-DD

nicu71 2019.01.10. 22:48:23

@Franky4finger: én sem csodálkozom. Én érzem magam szarul,mert én szinte soha nem értek egyet az ilyen műsorok nyertesének a személyével Finoman fogalmazva.

Oh my... 2019.01.10. 22:48:38

várom Süsü kiborulását amiatt, hogy Pua lekörözi színészkedésben... ;DDD

Mók_Ica 2019.01.10. 22:49:57

lászló király rendet tart :))))) jól csinálja :))))) teCCik :)))

Cimili 2019.01.10. 22:50:00

adri meglepően jól játssza az alattvalót. a csajok közül ő az egyetlen lelkes partner ebben a játékban.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:50:12

Lacika énekelve kaja elpakolást rendel el :D Kaját ki kell vinni a raktárba.
Lacika közben táncikál.

tvbuzi 2019.01.10. 22:50:16

De sukár a király

Oh my... 2019.01.10. 22:50:42

@Spitzbauer: és énekelteti őket... kész! xDDDDD

Franky4finger 2019.01.10. 22:50:52

@Pancsamanó: valóvilág és bulvár- a legnagyobb csoport.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:51:04

@Cimili: Igen szerintem ha így viccesen fognák fel jól sülne el a hét. Zsu nagyon csendben van.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:51:52

PP imádja a blogbejegyzéseket - alias hv?

Lynette21 2019.01.10. 22:52:09

Ha Csokit nem zarjak ki, o lett volna a kiraly. Azert az meroben mas mozi lett volna.

gazo 2019.01.10. 22:52:22

Amúgy az ilyen királyok szoktak pl. XVI. Lajos sorsára jutni...XD

pomac 2019.01.10. 22:52:59

szinte érezhető volt hogy egy napig sem bírják :D

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:53:01

@Hatsumomo21: ő megragadt azon a szinten ami 4éveseknél még elnézhető, huszonévesen halál ciki!
@csillagporszem: arany csillagom, ha nem olvasgattál eddig rendszeresen akkor miért is a nagy felháborodás? Ha nem tudod az előzményt miért írod hogy mindig mobilos van bántva??? Brühühü! Jaa, mégsem! Először olvasunk, majd véleményt alkotunk, aztán leírjuk. Ha nem vagyunk kellően tájékozottak utána nézünk, de nem kezdjük vegzálni a többit miközben kus védencünk füle mögött kilós vaj lakozik. Nem, nem kell válaszolni, mert pártfogoltaddal együtt nem fogom olvasni véleményed, ugyanis ÉN megfogadom becses véleményed és simán szivfájdalom nélkül görgetek tovább. Nem azért vagyok itt, hogy feleslegesen idegesítsem magam olyan véleményeken esetlegesen személyeskedő megjegyzéseken amelyek számomra lényegtelenek! "Jó trollkodást, jó gép előtt ülést,
Őszintén kívánok nektek teljes végelgyengülést." (COD-még mielött azt hinnéd én írtam ezt a két sort)

nicu71 2019.01.10. 22:53:02

Na Lackó eddig birta idegileg..

tvbuzi 2019.01.10. 22:53:07

Megsértődött a király:((((

Angora Cardi 2019.01.10. 22:53:17

holnap renáta lázad csicskázik ordít vonyít - lacika eldobja a koronát hogy akkor játsszatok a faszomba ahogy akartok

még ennyit se képesek ezt a 3 napos játékhetet kibírni?

Oh my... 2019.01.10. 22:53:29

@Angora Cardi: most bőszen rebootol a két db agysejtje, hogy mi legyen a további taktika, erre nem volt felkészülve... ;PP

gazo 2019.01.10. 22:53:32

@gazo: de nem, lemond magától a trónról

Mók_Ica 2019.01.10. 22:53:35

renyhe miatt csoportos bünti lesz holnap, majd renyhe megint sipákolni fog.... lászló király idegállapotba kerül...... szegénykém....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:53:38

Na, holnapi Renyhe ismét péklapátpozitív, Lekvár besértődik, jogosan.

Cimili 2019.01.10. 22:53:39

renyhét zárják, vagy büntessék meg keményen a szerkik!!!!!!!!!!!!!

csillagporszem 2019.01.10. 22:53:57

@javier2:
“csillag te mobilos másik nickje vagy mert akkor már van négy
remélem a nemzeti konzultációban is így helytálltok”

A kényszerképzeteiddel sajna nem tudok mit kezdeni :)

2019.01.10. 22:54:06

Na Renyhe szétbaxxa ezt a jó kis játékot. Tényleg egy mocskos gyökér.

Franky4finger 2019.01.10. 22:54:15

@nicu71: hogy ki nyeri, az majdnem mindegy. Truman show-t látunk, a szerkesztők istent játszanak, miközben a fogatlanok lábbal tiporják az inteligenciát. Már értem a 2/3 -ot, és azt is hogy mi a cél az oktatás leépítésével.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:54:41

@Cimili: anno Edina szabályszegés eredményeként kapta a kék kendőt és ment párbajozni Lacival?

Oh my... 2019.01.10. 22:55:08

eeeeee, Lackó máris bedobta a törcsit... ne már!!!! pedig olyan jól csinálta eddig....

pomac 2019.01.10. 22:55:12

@Lynette21: hogy milyen lett volna azt sosem tudjuk meg ,hogy jobb vagy rossz azon kár gondolkodni

csillagporszem 2019.01.10. 22:55:25

@Nyuszomuszo83:
“Nem, nem kell válaszolni, mert pártfogoltaddal együtt nem fogom olvasni véleményed, ugyanis ÉN megfogadom becses véleményed és simán szivfájdalom nélkül görgetek tovább. “

Ámen :)

Cimili 2019.01.10. 22:55:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: így volt? az ilyesmikre nem szoktam emlékezni.

naezjó... 2019.01.10. 22:56:01

@Mók_Ica: kihozza belőle simán, hogy a gonoszok tehetnek róla :)

Angora Cardi 2019.01.10. 22:56:23

@oh..my...: még mindig a 6oson lovagol hogy mikor ordítson egy sort miatta...
@Spitzbauer: én is erre gondoltam mi a faxt képzel renáta? pedig jópofa lenne ez mit nem lehet kis humorral kezelni pár napon?

Oh my... 2019.01.10. 22:57:22

@Franky4finger: jóóóó reggelt Vietnááám!!!

Lynette21 2019.01.10. 22:57:45

@pomac: Persze, jogos! Csak erdekes, hogy igy, hogy Lacika van a tronon, Renatanak mennyire nincs kedve jatszani, meg betartani a szabalyokat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:57:55

@Cimili: nekem ez rémlik. És azért ment Lacival. Vagy nem? Valaki?

Angora Cardi 2019.01.10. 22:58:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: nemrég olvastam a cikket, igen Lacival kamerát letakarva szexeltek és egyikük emiatt biztos párbajozó lett, Edina ragaszkodott hozzá - majd a többi 5 megszavazta a kijelöléskor lacit párbajpartnernek

Mók_Ica 2019.01.10. 22:58:09

@naezjó?: renyhe kaphatna vmi büntit a szerkiktől...... nagyon unalmas, hogy nem tud viselkedni és minden besértődik

Avigal 2019.01.10. 22:58:18

@Angora Cardi: Reninek semmi humorérzéke, várható volt, h mindent tönkretesz:(

Lépek, felébredt Süket és csapkod, hogy játsszak vele....

Pancsamanó 2019.01.10. 22:58:24

@Spitzbauer: ha Renyhe nem akkor szétbacná bolondsusu meg gregina. Ez nyilvánvaló volt hogy pokolian sajnáltatni fogják magukat éw minden erejükkel azon lesznek hogy szétbaccák az egészet és Lacika kedvét elvegyék.

Hatsumomo21 2019.01.10. 22:58:26

Én anno megboldogult egyetemi éveim alatt, amikor néztem a mittudoménhanyadikVV-t, az jutott eszembe, hogy bakker ebben az országban a legjobb esélyem egy lakáshoz jutni, ha bemennék egy ilyen játékba, mert a diplomámhoz járó bérből biztos nem tudok majd elköltözni otthontól. Szinte sajnáltam, hogy nem tudok halasztani az egyetemen. XD De ezt az évadot nézve arra jutottam, hogy nem tudnának eleget fizetni, hogy ezeket kibírjam.... najó talán 100millánál elkezdenék gondolkodni rajta.... XD

Angora Cardi 2019.01.10. 22:58:39

@Angora Cardi: @Csakazértis én vagyok a királynő: akik szavaztak anno Robin Dóri Denis Fanni nem tudom volt-e még akkor bent más

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 22:58:54

@javier2: megvédelek naná! Bár vitázni ezekkel felesleges! Fentebb megirtam! ;)

csincsilla72 2019.01.10. 22:59:07

Renátát basszák ki egy hétre a nyugiba. Se kamera, se mások. Cigi nincs, kaját kap napi háromszor és kimehet a mosókonyhába pisilni és mosakodni. És a non plus ultra: egy hétig egyetlen öfibe se kerüljön be DDD

Oh my... 2019.01.10. 22:59:12

@Angora Cardi: szerintem az b@ssza a csőrét, higy lejátszák most a színről (kamerák elől) a többiek - Renyhe és Adri...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 22:59:15

@Angora Cardi: akkor még jó a memóriám. Ebben a korban már csoda.

Angora Cardi 2019.01.10. 22:59:29

@Avigal: jó játszást Nektek :))
Igen reni egy büdös szar semmi humor undi.

gazo 2019.01.10. 22:59:40

Amúgy Lacika pár hete beígérte, hogy ha eljő a királyság, akkor szanaszét szopatja őket. Tartja a szavát...

Pancsamanó 2019.01.10. 23:00:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: Edina és Laci a szaunábam szexeltek elbújva (asszem lufikkal takarták el a kamerákat?!), és Edina magára vállalta a párbajozós kendőt. A többiek Dóri javaslatára megpakolták Lacit.

Cimili 2019.01.10. 23:00:42

@Cimili: vagy celluxozzák le a száját.

csincsilla72 2019.01.10. 23:01:06

@Angora Cardi: Díjazom ezt is. Fosötös Renyhe menjen párbajozni. Csak nála lejjebb lévőt választhat. :-)

Angora Cardi 2019.01.10. 23:01:08

@csincsilla72: hehehehe
@oh..my...: lehet de ha humoruk meg eszük lenne itt jókat alakíthatnának ők is Lacika már elkezdte jól beleélni magát a kiroáságba
@Csakazértis én vagyok a királynő: érdekes anno láttam de nem tudtam volna megmondani de valaki említette pár napja és kigugliztam legalább egy hétre a memóriám akkor megtartotta

Cimili 2019.01.10. 23:01:23

@Pancsamanó: igen, így volt, már én is emléxem.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:01:36

Takarodj akkor győzi havat lapátolni a képernyőről.

Hóember építés a bv-ben

Oh my... 2019.01.10. 23:01:56

@Nyuszomuszo83: egyetértek veled bölcs nyusszom, ignorálni kell a floodolókat a pi...... pitlibe!

Pancsamanó 2019.01.10. 23:02:10

@oh..my...: várható volt :( ő ezt a nyílt rohadtkodást nem bírja, amit az álszent pinák csinálnak.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:02:41

@csincsilla72: az mekkora lenne :DDDD zsuzsánnával mehetnének kárálni mert adri a jó szereplésért védettséget kapna :D

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:03:02

@Nyuszomuszo83: Kár, hogy az ilyen gyökerek mindig ott vannak úton-útfélen és képesek belerondítani mindenbe amihez csak hozzáérnek/hozzászólnak. De a legjobb amit tehetsz, ahogy írtad is, hogy leszarod vagy még inkább le sem szarod őket. ;) :D

U.i.: Mikor sütöl sütikét megint? :DDD

Pancsamanó 2019.01.10. 23:03:26

@Angora Cardi: nem volt, de Robinnak duplázó képessége volt! (igen, hardcore VV néző vagyok :))

Angora Cardi 2019.01.10. 23:03:46

Adri meghógolyózását is Lacika kezdeményezi mert széttaposta a hóembert. Zsu persze ebben SEM vesz részt. Ez a Zsu olyan mint egy besavanyodott vénlány.

gazo 2019.01.10. 23:03:48

És pantera , kurva jó ....

csincsilla72 2019.01.10. 23:03:51

@Pancsamanó: Reméljük, csak átmeneti megborulás. A szabályok rá is vonatkoznak.

csillagporszem 2019.01.10. 23:04:10

@Cimili: nem. Mindiaddig amíg csak savazást kapnak azok akik Rolit támadni merik addig nem.

Cimili 2019.01.10. 23:04:43

Ó baz süsü, vizel lett a sapkád. mekkora tragédia.

csincsilla72 2019.01.10. 23:04:54

@Angora Cardi: Bírnám :-) Megnéznék egy Renyhe-Bolond párbajt. Lenne ott óbégatás rendesen.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:04:59

@Pancsamanó: az, az! jól mondod

Lacika beszélget a hóemberrel, énekel is :D

Angora Cardi 2019.01.10. 23:05:38

Lacika: én elvagyok be vagyok illeszkedve :DDDDDD

Pancsamanó 2019.01.10. 23:06:26

@csincsilla72: én is remélem hogy nem adja fel teljesen a feladatot...bár kinézem a két némberből hogy erre játszanak.

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:06:28

@Angora Cardi: EKG! Teljesen, neki semmi nem vicces, semmit nem csinál magától, képtelen feloldódni ilyen helyzetekben. Iszonyat gáz az a nő minden szempontból...

Pancsamanó 2019.01.10. 23:07:48

@Angora Cardi: istenem, mit szeretnek benne annyira a rajongói?? Ha ezer evig élnék sem érteném meg. Mobilporszem Susu fan, esetleg leírhatná összeszedetten nekünk.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:08:04

@Ármándójózsi: borzasztó.... Nekem mindegy lenne milyen szerep, de szétröhögném magam - ezeknek a nagy színésznőknek meg még ehhez sincs érzéke. Adri jól vette az tetszett nagyon.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:08:08

@oh..my...: úgy, úgy! Köszönöm! Okos enged elv...
@Ármándójózsi: milyen sütikét szeretnél? Bár hétvégére nem döntöttem még el de vagy aszaltszilvás csirkemell lesz krumplipürével vagy valami zöldséges rizses husi gondolkodtam a mézes ketchupos chilis olajos pácolt pulykacombon is de ahhoz kevés vagyok egyedül! :)
Szóval milyen sütit szeretnél?

Cimili 2019.01.10. 23:08:12

@Ármándójózsi: de csak akkor ilyen, ha nem lehet ő a középpontban. akkor bezzeg túlprodukálja magát.

Mók_Ica 2019.01.10. 23:09:04

betelefonáló bendegúz egy köcsög...... pfffff

pomac 2019.01.10. 23:09:25

ezt a betelefonálót sem az esze miatt hívatták fel:)

Cimili 2019.01.10. 23:09:42

höle betelefonáló szerint süsü fogja megnyerni a végén.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:09:44

@Pancsamanó: jaj a két bolond majd felteszi a koronát és ripacskodik majdnem fogadni merek
Gőzöm nincs mit lehet rajta kedvelni, egy alkalmat nem fog meg hogy hülyéskedjen elengedje magát. Mikor megjöttek a kinti programból sem állt be hógolyózni, ma is na ő nem megy na már tiszta víz a sapkája. Hát úristen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:09:47

@Ármándójózsi: és mi van, ha direkt nem, mert ha valamiben önfeledten részt vesz, kiesik a bugyuta szerepből? Már volt olyan

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:09:51

@csincsilla72: juuuj naaa az lenne mikor renyhére szavaznék, de felölem mindkettő takarodhatna!

2019.01.10. 23:09:55

@Pancsamanó: Remélem lesz fordított (fél)hét is, akkor a mocsártagok majd kéjeleghetnek, és a fiúk meg memutathatják, hogy kell ezt elröhögni, meg elviccelni.
Renyhe adja majd a tanácsokat rendesen, és mégjobban lejáratja magát, de má' nem lehet.

Egy észkomájn meg betelefonált. A zsufogja megnyerni a párbajt. A zsufogja a zegészet megnyerni. És ármándójózsef a legnagyobb.
És mennyit fizet a retek egy ilyenért? Egy ezrest?

csincsilla72 2019.01.10. 23:10:22

@Pancsamanó: KollégámSüsü mellett a leghülyébb fan is Einsteinnek érzi magát. És ez jó érzés :-)

Cimili 2019.01.10. 23:10:25

@Cimili: mobilos te telóztál az előbb?

Pancsamanó 2019.01.10. 23:10:46

@csincsilla72: Úgy egymás ellen fordulnának hogy öröm lenne nézni! Nem győznének versengeni hogy Greg kit támogasson. Greg primadonnaként eljátszaná a kettészakadt szívű nagyhalált, a fiúk (és Adri) meg kiválóan szórakoznának rajtuk :)

Hajrá SZERKIK lépjétek meg!!! Bünti Reninek és csak alóla választhat párbajtársat!!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:11:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: összehozzuk azt a talit csak az idöjárkálás is legyen kegyes! ;)

Angora Cardi 2019.01.10. 23:11:10

Most tetszik zsunak hogy produkálni tudja magát a fiúknak, épp lacikát utánoz, és roppant élvezi hogy a két fiú (roli hunor) dumcsiznak vele. Csapatjátékban résztvenni meg smafu.

Mók_Ica 2019.01.10. 23:12:02

@Spitzbauer: dehogy fizet.... bekerült élő adásba, beszélhetett hozéármándóval..... sőt énekelhettek is együtt..... szóval hírnév megvót :))))

csincsilla72 2019.01.10. 23:12:32

@csincsilla72: Na még egyszer: Kollégám szerint Süsü mellett a leghülyébb fan is Einsteinnek érzi magát. No. Hülye billentyűzet.:-)

Pancsamanó 2019.01.10. 23:12:33

@Spitzbauer: jobb ha nem tudjuk...lehet hogy csak egy penészes zsemlét :)

Hatsumomo21 2019.01.10. 23:12:53

@Nyuszomuszo83: cukker vagy. Most már értem, mi ez a sok láv itten. <3 Nem tudom hollywood news agencyt nézel-e, de ha igen akkor ez itt egy nagy tsalád! :D ;) Na én kidőltem, de sebaj Győzi egymaga amúgy is több agysejtet öl meg egy perc alatt mint a villabeli egész bagázs egy óra alatt... Majd még jövök, mert szuper itt! :*

Pancsamanó 2019.01.10. 23:13:20

@csincsilla72: ez igaz, a másfél éves lányom szemében több az értelem ha beszélnek hozzá.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:13:41

@Pancsamanó: mondta a kinti barátnője mondta neki legyen ugyanolyan mint kint - hát aki kint is ugyanez akkor bent mégsem színészkedik...

csillagporszem 2019.01.10. 23:14:02

Hogy ellenvélemény is... :D Nem is értem miért nem Roli lett a villakirály, mikor ô irányítja az egészet. Csak szerencsétlen Lacikát húzza le a nézők szemében. Lehetne ez a hét vicces is, de sajna Roliék túltolják, abban semmi vicces nincs ha egy dohányosnak nem engedem meg hogy cigizzen vagy ha megtiltom az embereknek a fürdést. Oltári vicces.
Értem én, arra megy Roli, hogy felidegesítse őket és balhézzanak, de csak a saját népszerűségüket (mondjuk Roli esetében ilyenről beszélni nem nagyon lehet) rontják le. Szóval Lacika dobd be a törölközőt, jobban jársz és add át Rolinak a koronát :)

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:14:15

@Nyuszomuszo83: Bármilyen étel és sütike jól esik, úgy érzem elég kommentet olvastam már tőled, hogy ebben is vakon megbízzak benned! ;) :D

2019.01.10. 23:14:23

Rámóná a következő betelefonáló: nemvót (sic!!) száunászeánszon tezsvíreim.

csincsilla72 2019.01.10. 23:14:51

@Nyuszomuszo83: De csinálhatnak hármaspárbajt, kettő repül egy marad. BÁRKIT hívna ki Fosötös és Foshatos, kinn hagyná őket.:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:15:08

Na, ki ül egy szál pinában a szaunában?

Angora Cardi 2019.01.10. 23:15:20

reni a szaunát is túlfűti zsu ruha nélkül szaunázik

Angora Cardi 2019.01.10. 23:16:39

@csillagporszem: Nem Roli irányítja mit néztél az elmúlt órában?

nicu71 2019.01.10. 23:16:41

Na fb népe elkezdte mocskolni Lackót. Pont ezt vártam. Az imádott Csokijukat hiányolják, hogy az micsida király lett volna. Lacika az UNDORÍTÓ Rolival kezenfogva huzzon haza. Ez a verdikt.

Cimili 2019.01.10. 23:16:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: kiégett a fülem süsütől. "ez most olyan jóga szerű?"

pomac 2019.01.10. 23:17:02

kész vagyok ez a zsu azt hiszi csak akkor veszi a kamera ha belenéz :DDD

2019.01.10. 23:17:16

@csillagporszem: Azért szar, amit itt irogatsz, mert mindig tele van csúsztatással. A sok hülye szabályt a szerkik küldték be. Nem Roller.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:18:04

@pomac: szerencsés vagy, nekem a retinámba égett.

agimano 2019.01.10. 23:18:09

hol van a HV blog szauna szakértője ilyenkor?:)

csincsilla72 2019.01.10. 23:18:11

@csillagporszem: Édesjóistenem, keress már másik programot esténként! Lacika kapott egy hetet, mert ő nyerte meg Csoki kibaszott szuperképességét. Hadd élvezze már!
Reni bőven kiérdemli a cigimegvonást. És a valagbarúgást is. Adri az egyetlen, aki tud nevetni az egészen, a három sellő csak nyíg. Mert se humorérzék, se kilengés a komfortzónából a 36 milláért. Bohócnak mentek be a cirkuszba, hát játsszanak! Ezen a héten ezek a szabályok.

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:18:29

@Angora Cardi: Kömyörgöm, ne válaszolj ennek az .... trollnak, mert így sem áll le, ha még válaszolnak is neki jobban belejön. :'(

Angora Cardi 2019.01.10. 23:18:45

@nicu71: jó a fogyik véleményére tudjuk mennyit adunk :DDD
@Spitzbauer: igen, és mi öröm van abban hogy valaki mindent összevissza írkál le, kit akar meggyőzni azt aki nézi? hihetetlen ez a mobilos szekta

csincsilla72 2019.01.10. 23:18:49

@Spitzbauer: Nem baj, nem zavarja. A szemellenző bokáig ér.

csillagporszem 2019.01.10. 23:19:41

@Spitzbauer: ő a király bakker, ha azt mondja igenis megengedem mindenkinek hogy fürödhet akkor fürödhet, kit érdekelnek a szerkik, büntessék meg. A nézők szemében nagyot nőne :)

Cimili 2019.01.10. 23:20:13

@Angora Cardi: mobilos szekta:DDDDDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 23:20:19

@Ármándójózsi: ámen így lesz

Greg hullahopp fülbevalóban jósol - a maga módján ez a jelenet is jópofa mert Greg tényleg eljátssza.

pomac 2019.01.10. 23:20:19

hoooooonnnaaan szedik ezeket a betelefonálókat ,nem elég hogy beszélni sem tudnak rendesen (hallani a hangjukból) de még gondolkodni sem tudnak , egyszer sem mondta ha jól emlékszem hogy roli kihívná zsut de egyfolytában azt szajkózzák...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:20:37

Beválogatták a Roli-ellenes betelefonálókat?
Most ki utánoz kit? A nézők a bentiekről? Vagy eggyi embernek van két agysejtje? Juj, tattika. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:20:40

@Ármándójózsi: jaaaj teljesen elpirultam, olyan jól esik ez kis szivemnek! Majd megírom ám mi lett, csak jussak el boltba mert jelenleg úgy fúj a szél... :)
@Hatsumomo21: öööö azt nem néztem még eddig, nem vagyok nagy sorozatfüggő, a trollok kivételével tényleg egy család vagyunk, több méhkirálynő is van szépen megférünk együtt-és ránézekatvre és a nyomorék győzi mögött méjecskék vannak, naaa ez durva-a fiúk nem alattvalók hanem hű társaink! Igy lehetne szépen élni! :D Jó éjt Neked! Gyere holnap is!

2019.01.10. 23:21:23

@Angora Cardi: @csincsilla72: Ja, ezek kultúráltabb megfogalmazások, bocs. EKG.

Sevda 2019.01.10. 23:21:39

Van valaki, akinek invitele van? BV-t rendszeresen felvételről kell néznem, mert ezek az állatok gyerekzárral adták ide a boxot, viszont a gyerekzár jelszó a szerződésen van, ami viszont annál van, akitől bérlem a kócerájt. 000 1234 és 1111 nem működik, sem az iranyitoszam. A tulajt ezer éve nem látta senki. ☹️

Angora Cardi 2019.01.10. 23:21:40

@pomac: mindenkit győző fogdos össze a tárjáni kocsmából egy ezresért

2019.01.10. 23:23:03

Betelefonálók: Dzsessziká, Márió, Rámóná, Ráffáel, Rodrigó, etc.... :-DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:23:06

@csincsilla72: tetszik, legyen, benne vagyok! ;)

Cimili 2019.01.10. 23:23:16

na márió betelefonálónak is csak 1 agysejtje van. szerinte reni vagy zsu fog nyerni a végén.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:24:16

@Spitzbauer: ne csodálkozz ezekből tevődik össze a zsizsikes rajongók tábora!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:24:29

Kérek egy össznépi boncolást a finálé után az összes villalakón. Lenne nagy meglepetés, ha megtalálnák a mellkasukban a szívüket. Mondjuk akkor már mindegy. :)

Ármándójózsi 2019.01.10. 23:24:51

@Sevda: Telefonálj be az Invitelnek, mond, hogy te vagy a tulaj és elfelejtetted a gyermekzár kódját. Valami megoldás biztos van erre. Vagy bentről ki tudják ütni egy szoftverfrissítéssel, vagy valamilyen módok otthon a készüléken alapba lehet tenni valami furmányos reset-tel. :)

csillagporszem 2019.01.10. 23:26:04

@csincsilla72: ijesztő mennyire fanatikusak vagytok. Semmi humorézék, semmi lazaság ha Zsuékról van szó és az a legnagyobb élvezet számotokra ha őt vagy a neki szurkolókat támadhatjátok. Esküszöm kezdelek megsajnálni titeket :)

2019.01.10. 23:26:22

@Cimili: Sajnos Süsü az esélyes. Renyhe a kanapé ellen is kiesne. Remélem.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:26:26

jó éjt kollégák, jó este volt

mmixvii (mixi) 2019.01.10. 23:26:48

Nem tiltották meg a fürdést, csak a napi négyet csökkentették (volna) le. Amúgy régebben is volt lavorban fürdés még szegény Fanni és Denisz is csinálta, ha nem csal a memóriám.

Roli szeretett a raktárban tartózkodni, kapott 2 óra bónuszt.
Reninek is kéne egy kötelező 2 órás fürdés, mondjuk aliglangyos (ha gonosz a szerkik hideg) vízben.

És milyen kijelentés az, hogy Csoki helyén nem aludhat senki?
Amúgy is elintézte már azt a matracot az első "ereszdelahajamat" buli alkalmával..., ki akarna ott aludni?

Oh my... 2019.01.10. 23:27:23

látom, a papagájkommandónak sikerül csak betelefonálnia a bv-be, a mobilos, meg a porszem is bejutott a fizetett bérkommentelőnk mellett... a negyediket nem figyeltem, mert feltartottak itt irl;

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 23:27:36

Jó éjt Nektek! Szép (VV mentes álmokat) Nektek! Jolnap itt tali! Puszcsi&lávcsi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:28:16

@gazo: de fürdőlepedő van/lehet rajtuk, nem kell pucér. Meg más 3-4 ember előtt, mint mondjuk egy ország, 60 millió ember és az elcsatolt területek előtt. :)
Én nem tudom megtenni, akkor prűd vagyok?

Cimili 2019.01.10. 23:28:31

@Sevda: más fórumokon is megpróbálnám a helyedben, pl index-fórum, vagy még jobb, amit Ármándójózsi tanácsolt.

Sevda 2019.01.10. 23:29:09

@Ármándójózsi: ja, betelefonáltam, csak a tulaj pasi, és nem vették be, hogy a meghatalmazott húga vagyok.

Cimili 2019.01.10. 23:29:23

@Nyuszomuszo83: jó écc Nyuszó! Meg mindenki, én is lépek.

2019.01.10. 23:29:42

@Pancsamanó: Csak most olvasom ezt a brilliáns ötletet. Teccik, ghecchi! :-DDDD

Angora Cardi 2019.01.10. 23:31:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: elcsatolt területeken tudtunk röhögni akkor mégis van humorunk csak nem mindegy vele vagy rajta :DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:31:25

@mmixvii (mixi): EKG.
Amúgy meg tanácsot kértek Renitől, hogy SZTE mit lehetne megváltoztatni, erre jelentette ki, hogy tökmindegy, mi a szabály, amit akar, meg fogja csinálni.

Csoki ágyába befeküdni becsületsértés. ;) Csoki ágyát csak csipesszel lehet dobálni. :D

Ráadásul sztem csak azt akarták felmérni, kinek mi a gyenge pontja.

Sevda 2019.01.10. 23:31:47

@Cimili: mindenképp így vagy úgy, de utána járok, mert minden 18+ dolgot (még a kecskepornót is

2019.01.10. 23:33:08

@Sevda: Hát, vagy simán elmondhatod nekik az igazat is, és szépen megkérnéd őket, hogy adjanak tanácsot, hogy lehetne megszabadulni a jelszótól, vagy újat kapni. Ha jó, tiszta szívű, nem taktikus ember veszi fel, segít.

gazo 2019.01.10. 23:34:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem nem, de gondom Zsu ehhez szokott Bükfürdőn, elleste a sok sok nyugdíjas német túristától :)

Sevda 2019.01.10. 23:35:23

@Spitzbauer: szerintem egy ilyenre belesuttogná kéjesen a telefonba, hogy "Dzsídípíár"

csincsilla72 2019.01.10. 23:36:22

@gazo: Naturista szaunába járunk. Szigorúan törölköző vagy lepedő megy a poppoló alá. Pucér seggel nem ülünk a deszkákra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:36:31

@Angora Cardi: én tudom, hogy nekem van, és engem ki ismerné jobban, mint én, tehát aki ezen is nevetett, szintén van, szóval van humorunk. :)
Á, megártott a hó.

2019.01.10. 23:38:09

@mmixvii (mixi): De szerecsen testnedveiből is mardhatott ott, és az szent.
Pedig, Csoki apánk bottal sem fogja Renyhét piszkálni többé, az sicher. Hogy hárított ármándójózsinál is, amikor a BV-ben volt: hát ők sosem voltak együtt, hö, hát ők csak barátok. (Kivéve, ha Renyhe megneri a 36 milkát, és kivéve a gyevi bírót ) :-DDD

mmixvii (mixi) 2019.01.10. 23:38:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha kiesik Reni a végrendeletében is tabuvá teszi a matracot?

Az azért nem tiszta számomra, hogy a Bullát a szerkesztők találták ki, vagy Lacikáék.
(Mondjuk nagyon szépen bőrbe volt kötve :) )
Mert a Bulla nembetartásáért járó büntetéseket Lacikáék találhatták ki.

Csoki ágyát nem lehet megszentségteleníteni, de Renike bezzeg beleülhet a trónszékbe....
(Büntiből mondjuk oda is kövülhetne 2-3 órára, semmilyen indokkal nem felállás mellett. És itatnám egy kicsit olyan doppingellenőrös módszerrel ;) )
Húúú de gonika vagyok....

gazo 2019.01.10. 23:39:37

@csincsilla72: de gondolom nem a szefós Zsuval, ő eddig jutott.

Angora Cardi 2019.01.10. 23:39:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: hehehe
humortalan tisztaszívű banda meg elmehet a piklibe
jó éjt leragad a szemem :DDD

mobilos perpetuum 2019.01.10. 23:40:21

@Nyuszomuszo83: Szárazkóró harmincas nők gyűlölik a náluk fiatalabb lányokat. Itt szép csapat lett belőletek.
Ideokádtok nyolcszáz baromságot, és lám Villaribancotok is hogy kizúgott a villából.
Szerintem kezdhetitek gyászolni a következőt. A tuja futárgyerek nem nyer, csak tapasztalatot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:42:19

@gazo: feltételezed, hogy szokott szaunába járni? Azt se tudja, hogy kell. Ha tudná, nem Renyhe balfaszkodna.

Sevda 2019.01.10. 23:42:33

@csillagporszem: ez nem besavanyodás, meg humortalanság. Én az elején zsuzsut és renit is csíptem, de sok az, amit csinálnak - főleg Reni. Zsuzsu meg ha tényleg ilyen kint is, és rászabadul a bulvár - mert rá fog - nem fogja bírni az a jótét lelke, bele fog picit kattanni. Vannak vicces pillanatai, nem vitatja senki (én nem legalábbis

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:44:24

@mmixvii (mixi): szabálykönyv adott volt, nyomtatva. Büntit ők találták ki.
Ja, Renyhe trónra is, királyi ágyba is, de Csoki ágya tabu.
Ha kiesik, viszi a matracot hányásostól haza. :)

gazo 2019.01.10. 23:47:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom, hogy szokott e, de Bükön sok szauna van szerintem, Zsu meg gyorsan felejt, azt is elfelejtik, hogy pl. Greg is pakolt jelet tattikabol Csokiék idejében, mert megkérték

mobilos perpetuum 2019.01.10. 23:47:56

@Angora Cardi: Hunornak és Roli addig be voltak tojva, míg Csoki ott volt. Most kinyílt a csipájuk.
Nem sokáig.

mmixvii (mixi) 2019.01.10. 23:48:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet, hogy Reni valósítja meg a tegnapi ötletemet, miszerint vesztes párbaja után reggel a villában ébred, mintha nem is lett volna párbaj. Őrzi a matracát idétlen időkig.

Azt is szívesen megnézném ahogy egy szemetes zsákba begyömöszöli azt a duplamatracot. ;)

csillagporszem 2019.01.10. 23:48:45

@Sevda: a humortalanságot arra értem ha valaki bemer írni valami rosszat Roliról akkor befeszülnek és rögtön csoportosan támadnak felszólítva az adott embert hogy húzzon el a fórumról :)

Sevda 2019.01.10. 23:50:19

@csillagporszem: ja, azt nem tudom, nem olvastam vissza ( de azt olvastam, hogy ha nem olvasok vissza, ne okoskodjak, hozom a hamut a fejemre

csillagporszem 2019.01.10. 23:54:50

@Sevda: addig okoskodhatsz nyugi amíg Rolit támogatod és Zsu-t meg utálod. A lényeg hogy írd be sokszor hogy Zsu szefós, essen már ki a fenébe mert unalmasak már a hisztijei és különben is Roli a legszórakoztatóbb a villában, mert vele tudunk azonosulni, mert ő annyira normális, csak ő érdemli meg a fődíjat vagy Lacika, de Lacika csak akkor ha nem áll szóba Zsuékkal. Ha Lacika egy picit is elkezd barizni Zsuékkal akkor onnan vesszen ő is, köcsög áruló. Mmkk tartsd magad ehhez a vélemenyhez és akkor öribari lesz mindenki :D És akkor béke lesz meg boldogság :) És persze akik Zsunak drukkolnak azok mind idióták, ezt is mindig emeld ki :D

Rozsgyi 2019.01.10. 23:55:44

Ezt Roliek elbasztak. A susu harmasbol kellett volna valamelyikének hatalmat adni, az generált volna feszültséget, így még az jön le, hogy ők a hatalmon lévő gecik a többiek meg a szegény elnyomottak.

Adri viszont jól használja a helyzetet, egyre jobban csípem a játékát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:56:11

@Sevda: lényeg, hogy Zsut ne merd kritizálni, mert vannak, akik befeszülnek és rögtön csoportosan támadnak. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:56:49

Jóéjt, csenget a pizsim, holnap meló, meg még van hó. :) Muszáj szánkózni. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.10. 23:58:24

@Rozsgyi: ha fordított hét lesz, Adri lesz a király, Zsu a kancellár, és csak utána jön Renyhe. Azért azt is megnézném. :)

Na, tényleg lépek. :)

mobilos perpetuum 2019.01.10. 23:59:26

@csillagporszem: Tavaly ugyanennyi volt befeszülve, hogy Szent Dávidra semmit se szabad írni. De szerencsére arról a tujáról se hallani semmit. (Nem mondom, hogy Soma egy ész, de legalább erőlködött, próbált valamit alakítani.)

Oh my... 2019.01.11. 00:06:58

@pomac: jah, jár is neki a homloksimi, mert a szaunában - aminek kicsinyke falaiból kettőn is van baszomnagy tükrös ablak a kinti kameráknak -, is sikerült csekkolnia a sarokba felszerelt benti kamerát, és belenéznie többször is, nehogy elfelejtsék rögzíteni.... ügyes kislyány, szívből színészkedik, tényleg bravó! xDDDDD

csillagporszem 2019.01.11. 00:09:02

@mobilos perpetuum: biztos, az akkori vv-hez nem kommenteltem. Gondolom sokaknak az volt a szép világ :D De ezekszerint akkor is egy oldalon áltunk volna :D

Rozsgyi 2019.01.11. 00:15:18

@mobilos perpetuum: jajj hagyjuk már ezt, ugyanez megvan a Zsu imadoknal is. Te se mulasztasz el egy alkalmat se hogy ne írj valami negatív kommentet Rolira (egyébként meg védje a halal, sokszor van nem szimpi huzasa neki is), de gondolom az nem lényeges.

mobilos perpetuum 2019.01.11. 00:21:13

@oh..my...: i.imgur.com/81Oeub7.png Roli ugyanabban a mackóban döglik mindig a kanapén, ha a többi ül olyankor is. Itt Hunyival beszélgetnek a nőkről, az előző adásból. Két hónapig ezért volt láthatatlan, ezért lett 98 kg súlyú.

mobilos perpetuum 2019.01.11. 00:27:18

@Rozsgyi: Csak egyetlen hozzászólás lett volna, ha egy illető, nem te, nem kezd el gyalázni. Többen kórusban @ jel nélkül kezdtek emlegetni. Normális választ mindig értékelek.
Amúgy azt nem tudják, hogy egy bulvár cikknél közel húszan lájkolták, (más témában) hozzászólásomat. Lehet, hogy nem csak badarság, amit írok?

Rozsgyi 2019.01.11. 00:36:28

@mobilos perpetuum: én nem hiszem hogy badarság lenne amit írsz, mindkét oldalnak vannak igazságai. Én pl nem értem mit lehet szeretni Zsu játékán mert egy onismerethianyos nem túl okos affektalo lany de elfogadom hogy ő a legnepszerubb. Az is igaz, hogy Roli eléggé visszataszító tud lenni az igénytelen kinézetevel, a wannabekeresztapas stilusaval, és ez sokakban utalatot kelt. A lényeg szerintem, hogy próbáljuk meg elfogadni hogy a másiknak éltero lehet a velemenye, de azt is hogy a miénket is kritizalhatjak, vagy valami hasonló magvas közhely.

Maximista vagyok 2019.01.11. 00:38:59

@mobilos perpetuum: nyugodjál le te faszparaszt, kezdesz felbaszni te senkiházi.

Oh my... 2019.01.11. 00:39:48

@mobilos perpetuum: igen, és? mit akarsz ezzel, ettől a Süsü kevésbé szefós? vagy a Renyhe kevésbé ordenáré? a csillámgyökér kevésbé rosszindulatú? hiába gyalázod Rolit ahol csak éred, attól a debil védenced nem lesz kevésbé debil... de ne aggódj, ha majd kijön és "kicserélteti az agyát a neurológián" (sic!), az talán majd megoldja a gondját.... ja, nem, ő menthetetlen, idekint széjjel fogják cincálni, mert a vv előtt csak a helyi szefós volt Bükfürdőn, de most majd az országé lesz /na meg a "trianontól elcsatolt" területeké is (megint sic! remélem, levédeti ezeket a szövegeket.. xDDD)/.

bElannaTorres 2019.01.11. 00:44:54

@Rozsgyi: zsu nem önismerethiányos, többször kiderült hogy tisztában van a rossztulajdonságaival, benne csak nincs meg az a lazaság, ami most többekben megvan. De nekem attól nem lesz jó ember valaki hogy felszínesen szociálisabb, vagy ügyesebben hazudik. Ha taktika az egész zsunál, ő a legjobb. Ha nem taktika akkor csak ő az ügyeletes hülyegyerek aki annyiszor nyert már vv-t nincs itt semmi új.
Amúgy meg nem hiszem hogy meg tudja nyerni, csak remélem :)

csillagporszem 2019.01.11. 00:45:34

@mobilos perpetuum: nem csak badarság csak a befogadó közeg hiányzik :D Nem is akartam ma kommentelni csak felcseszte az agyam mikor neked esett a márnemtudomki. Sosem tartottam fair-nek ha valakit csak azért kezdenek el ész nélkül támadni mert más a véleménye. Én elfogadom hogy van akinek Zsu nem szimpi, de hogy miért kell azért leidiótázni valakit mert neki drukkol ezt sosem fogom megérteni. Ez a vitakultúra alja. Vannak bajok itt az országban az emberekkel ha még azt sem tudják elfogadni ha valaki egy ilyen műsor kapcsán más véleményt mer leírni és várhatjuk a csodát, hogy bármilyen mássággal kapcsolatban elfogadóak legyenek és ne totálisan elutasítóak. Ez csak ez utóbbi miatt szomorú, teszek én rá ki fogja megnyerni a műsort végül, rá 2 napra már lehet azt is elfelejtem kik szerepeltek benne.

bElannaTorres 2019.01.11. 00:48:59

@csillagporszem: látod az az idióta csillámpóniseggben élő aki azt mondja hogy legyünk már elfogadóbbak. Pedig azért szép utat tettünk meg a kődobálástól az interneten leírt véleményekig, csak hihetek benne, hgoy picit többre is képesek vagyunk .

mobilos perpetuum 2019.01.11. 01:01:42

@oh..my...: Bárki írhat olyat, mint most te, énnekem meg ne hidd el, hogy szigorlatoztam párszor pszichológiából. Szakdolg., nem úgy mint egy bizonyos politikusnak, megvan. (Ha két papír megszerzése közt kilenc év eltelik, újból kell.) Renyhétől kiütést kapok, de Zsu-val kapcsolatban másképp látom. Nincs két egyforma lelkivilágú ember.
Roli nagy ész szerinted? Valamelyik videót újranéztem: egy egyszerű magyar szónak háromszor nekifutott. (Tavaly Dávid, hogy jobban bejöjjön a lányoknak, szemüveg nélkül költözött be, ha Rolinak rossz a látása, az esetleg mentség.)

csillagporszem 2019.01.11. 01:02:26

@bElannaTorres: nem tudom, de valahol én is hiszem, hogy többre vagyunk képesek, de ehhez mindenkinek önmagában kell előbb rendet tennie. Netről kukáztam, aztán lépek is, de érdemes ezen mindenkinek elgondolkodnia.

“Azok az emberek, akik „köszönik jól vannak” és megélik saját egyéniségük kiteljesedését, többnyire sokkal elfogadottabbak a világ sokszínűségével, a másságával, az újdonságokkal szemben. Ezeket az embereket egy cseppet sem érdekli, ki hogyan él, mert a saját életével foglalkozik, és nem a másikéval, a külvilággal. Azok, akik a saját életük rendbetétele helyett csak a környezet fricskázásával, lehúzásával, véleményezésével vannak elfoglalva – mennyi időt is szánnak magukra? Keveset, és nyilván a saját elégedetlenségüket vetítik ki a környezetre.”

Rozsgyi 2019.01.11. 01:23:54

@bElannaTorres: nem tudom, de nekem olyannak tűnik mint aki nincs tisztában azzal hogy folyamatosan fintorog, nyavog, affektal, és a legkisebb kritikát se viseli el. Kicsit mintha megrekedt volna a gyermekkorában. E mellett pedig ugyanúgy tud ő szemét lenni mint a többi csak ezt észre se veszi (megint az önismeret hiány), mint amikor gyanusitgat embereket. De ez számomra csak annyit jelent, hogy őneki örülnék a legkevésbé ha megnyerne mert úgy érezném hogy érdemtelenül emelik öt magasra az emberek.

A másik örök ellentét a nézők között a "szívvel játsszok" és a "taktikazok". Ebben az a zavaró hogy ehhez a játékhoz kell a taktika, aki "szívvel játszik" az vagy hazudik, vagy ezzel akarja elfedni azt a tényt hogy fogalma sincs a körülötte levo viszonyokról és már előre felmenti magát ha hülyeségek csinálná. Magyarul nem tud/akar gondolkodni, hanem zsigerből játszik ami a legkenyelmesebb álláspont csak ezt a többségünk kinotte óvodás kora óta. De írjátok le, hogy ezzel szemben ti mit láttok jónak a "szívvel játszásban". Tényleg kíváncsi vagyok.

bElannaTorres 2019.01.11. 01:45:25

@Rozsgyi: pedig vannak akik nem azok a simulékonyabb emberek, zsu sem az, a jelöléseiből vitából is az jött le hogy bátor, mindig arra tett akivel baja volt. ezt értékelni szoktam egyébként. De valamennyire mindenki magát is adja meg taktikázik is ki mennyire.
Nála is előfordul ,hogy téved valamivel kapcsolatban utólag mindig beismerte, annyiszor mondta hogy ő a hibás. Persze megértem ha valaki nem bírja, csak szerintem ő azért látja a hibáit, pl. Hogy megsértődik mikor más lazán venné - pl adri fel se venné ezeket.
Ehhez a játékhoz nemcsak taktika kell, sőt visszaüthet, mert a nézők mindent láthatnak, inkább szimpatikusabb kell legyél, az a legjobb “taktika” :)

2019.01.11. 01:56:00

@csillagporszem: @mobilos perpetuum: Gyerekek komolyan unalmas amit csináltok. amúgy jól elbeszélgetsz magaddal. Nem az a gond, hogy más a véleményed, hanem a stílus ahogyan előadod. Na mindegy.

Renyhe nem tud szolizni, nem való neki. Amúgy meg Lacikát kicsinálni az milyen Tisztaszívű dolog? Semmi gonoszság. Amúgy tényleg nem kell semmit se csinálni a 3 szív játékos saját magát fogja lejáratni. Megakadt a lemez, és a végén egymást is szét fogják szedni, pozitívan tiszta szívből. Ez meg a sok hazugság és megjátszás lesz a vesztük. Ezt a műsort nem lehet még 40 napig tolni már most is hányingerkeltő. Komolyan ha nem váltanak akkor csak maguknak köszönhetik a kudarcot. Az meg, hogy ki nyeri meg a játékot azon is fog múlni, hogy vasárnap 10kor kinek a kezében lesz telefon. Ott már tök a pillanat döntése lesz nem lesz előre megfontolt sáfárkodás. Aztán a játék után nem mindegy, hogy a való életben a környezetében ki mit fog kapni és hogyan fog tudni a társadalomba visszailleszkedni. A sok hurka és csöcsmutogatás után érdekes lesz majd felszolgálni, vagy takarítani menni. Ott is megfogják kapni a műsor alkotta véleményeket, még évek múlva is és akkor fognak majd igazán fájni a benti nem túl sikeres pillanatok. Szóval az nyer nevet aki a végén nevet és az nem a döntőben fog eljönni, hanem majd évek múlva. Azért szerintem könnyebb lesz úgy élni, ha nem lesz mit szégyellni utólag. Ja meg gondolj bele hányan rántanak majd rád a net előtt és fognak kedves párzásra felkérő beszólásokkal bombázni mert a pucérkodással felhívásnak veszik a keringőre. Na nem Ken faxáért fognak bolondulni. Amúgy ezektől a csajoktól nekem lelohad. Főleg ha meg is szólalnak. Szóval én inkább hiszek az egymás segítésén és kölcsönös tiszteletén alapuló kapcsiban, és akkor lehet, hogy öregkoromra is lesz aki főz nekem egy tányér levest és behozza a papucsomat a kórházba, és nem lép le mert már nincs elég pénzem vagy mert nem vagyok már fitt. Nálam azt az igazi szerelem, ha a másikat ha arról van szó gondolkodás és undor nélkül tisztába tudom tenni 30 év után is. Remélem ilyen tudok maradni halálomig.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 06:42:09

Nah, lacika bábot roli mozgatja! Fajin, okádni tudnék. Ostoba vagy lackó, nem lesz 36 misid

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 06:43:22

Majd akkor lesz igazi ez a játék, és igazán jók a játékosok, amikor egy ilyen hierarchia sorrend állítást totál nyugalommal, és kommentár nélkül fog nyugtázni mindenki a villán belül. A VV7-ben legalább mindenki kifejthette a véleményét egy táblánál, és abból lett egy összesített hierarchia sorrend. Az már jobban tükrözte volna a villán belüli viszonyokat, de még az is távol állt a villán kívüli sorrendtől, ami végül is a lényeg.

Pancsamanó 2019.01.11. 06:47:18

@mobilos perpetuum: 20 like a mai világban? :DDD Ahol egy FB-ra kirakott rántotthús vagy a "kutyám éppen szarik" állapot is 150-et kap? Ez édes.

Pancsamanó 2019.01.11. 06:50:25

@Rozsgyi: Zsu arra érti szerintem ezt a "szívvel játszok" dumát, hogy arra rak akivel baja van, de ennyi, attól ugyanúgy szemétkedik vagy épp hízeleg ha akar, ahogy a való életben is tenné adott szituban. Nem egy csupaszív lány, ugyanolyan mint bárki más volt odabent, csak az agyi kapacitásai rosszabbak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 06:51:10

Adri reakciója megint tök normális volt, pedig ő kapta a 7. helyet. Adri fan lettem azt hiszem, pedig Isten bizony az elején a kilométerekkel a legesleghátul állt nálam Ánusszal együtt. Greg is normálisan reagált, de mondjuk ő kapta az ellentáborban a legtöbb szavazatot.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 06:52:28

Ó adrika, olyan nyomin játszol :(
Szegény Fannika is a sor vlgén volt, de akkor is csak röhögött és belepisált a lavórba, amiben fürdött

Pancsamanó 2019.01.11. 06:57:08

Nagyjából visszaolvastam a kommenteket, megnéznék egy fordított hetet én is :)
Viszont hihetetlen hogy mobilporszem konkrétan vitát szítani jár ide napi szinten. Annyi Zsuimádó FB oldal van, miért nem ott van? Oké vannak emberek (pláne nők) akik szeretnek kedélyeket borzolni de ez már szánalom.com.

Im just here for the comments 2019.01.11. 06:57:38

@mobilos perpetuum: sosem értettem, mi köze a minőséghez annak, hogy mit hányan szeretnek/lájkolnak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 07:00:24

Villabula... ja, az már kiesett :-D

Angora Cardi 2019.01.11. 07:05:54

@Pancsamanó: Ez a lényeg, hogy nem oda megy ahol hozzá hasonlókkal fröcsöghet, hanem ahol jól szórakozók örömét szétverheti, ami egyébként jól megy neki, egyre kevesebb szórakozni vágyó kommentelő jár vissza. Nekem ez a ki milyen egyetemen végzett és ki hány lájkot kap stílus egy blogon ami arról szól hogy a MŰSORRÓL kommenteljünk, no comment.
@Hedo a nokedli szaggató: Szerintem Adri volt az egyedüli aki jól vette a játékot, hülyéskedett, dörgölőzött. A szív csapat szánalmas volt, még Hunor is hümmögött, hogy ő is csak egy csicska, alattvaló ahelyett, hogy góré lenne. Lacika eleinte nem csinálta rosszul, Roli segít neki, de nem helyette játszik, ettől függetlenül kár hogy kihozza belőle Reni azt, hogy inkább odavágja a koronát, nem csodálkozom ezen egyébként, egy ilyen társaságban normális lelkületű ember nem marad meg. Remélem Renit megbüntetik.

Angora Cardi 2019.01.11. 07:08:31

Az mindenesetre kiderült, hogy a játékosoknak sok minden mellett humoruk sincs, élen a szív csapattal.
Na további jó kommentelést mindenkinek.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 07:09:12

@Angora Cardi: most nem értünk egyet. Én alig várom, hogy renyhe borítson mindent! Ezzel kiderül, hogy lacika roli pincsije, vagy képes önállóan is létezni.
De továbbra is csíplek ;)

Angora Cardi 2019.01.11. 07:10:58

@Hedo a nokedli szaggató: Én is csíplek és a hsz-eidet is, és ezt szeretem hogy nem kell egyetérteni, de mégsem kezdjük egymást kutyázni mert minek :) Miért várod hogy borítson mindent? Szegény Lacika végre kapott egy kis reflektorfényt :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 07:11:02

@Pancsamanó: De bocsi, miért álltok beléjük? Miért nem tűrtök meg ellenvéleményt? Ezzel kb ugyanúgy reagáltok, mint amikor Zsuzsu azon van kiakadva és rágja a gittet hoszú percekig, vay órákig, hogy őt mások taktikusnak látják, miközben nála csak 30% a taktikai (értsd ésszel játék) arány, és 70% a szív (ami amúgy szerintem is valós, sajnos, mondanám Zsuzsu szempontjából), mert neki még a kinti barátnője (vicces, hogy ő is Zsuzsi :-) ) is azt mondta, hogy a villában úgy játszon, hogy mindig magát adja, mint kinn, tehát a szív játék úgymond a Zsuzsu (ösztönös) taktikája, ha pedig innen nézzük, akkor Zsu 100% taktikából játszik. Tehát itt mindenkinek igaza van, csak nézőpont kérdése hogy mit minek nevezünk.

Angora Cardi 2019.01.11. 07:11:53

@Hedo a nokedli szaggató: Mondjuk azt én sem szeretném, hogy Lacika annyira besértődjön, hogy azt lássuk Roli győzködi de menj kis és vedd fel a koronát... ://

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 07:23:07

A cigi stop, vagy korlátozás felvetése jó 5-let volt Roliéktól. A cigiért ezek ölnek, főleg úgy, hogy a király viszont fenntartja magának a jogot a cigarettázásra. :-) Lacikának pont taktikába illő az a szerep, hogy mint király nem beszélhet az alattvalókhoz. :-)

Dauda András 2019.01.11. 07:30:15

@javier2: Mondjuk faszpörgető Auréliót se szerettem meg faszkiverős, Pumpedcimbi Somát sem.
Ilyen alapon simán nyerheti Zsu, aki negyed annyira se irritál.

Nagy plusz ha Zsu nyer, hogy Bunkó Éva élőben kap gutaütést, hogy nő nyer aki nem ő... :P

hereverő heverő 2019.01.11. 07:32:08

@mobilos perpetuum: ..".
Amúgy azt nem tudják, hogy egy bulvár cikknél közel húszan lájkolták, (más témában) hozzászólásomat. "

Úúu bazzz közel huszan lájkoltak? Ekkora karriert öcsém!

hereverő heverő 2019.01.11. 07:33:14

Mindenkinek lóreggelt. Mindenkinek :)

Angora Cardi 2019.01.11. 07:33:45

@VV Erőlegény: Lacika élvezi a kiroá szerepet, legalábbis az előzetest elnézve élvezte egy darabig.

Dauda András 2019.01.11. 07:38:05

@Spitzbauer: Szép összefoglaló a betelefonálókat. Kihagytad Rikárdót Radics Petitől.

Mindenesetre 60 iq felett nem engedik be őket a Belevalóba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 07:40:08

Azt hiszem, hogy Reninek ez a hét megadja a kegyelemdöfést. Adri és Greg jól kezeli a helyzetet, Zsu eddig önmagához képest jól, Hunornak könnyű a dolga, kb azt játszhatja 3-asként amit a villában eddig, azaz nem kell dominálnia a játékot, de egy kicsit gonoszkodhat lefelé, Roli kiválóan hozza a kancellárt, és addig amíg el nem dobta a koronáját Lacika is jó volt a király szerepben sztem. Tetszik nekem ez a hierarchia hét. Sztem ez lesz az eddigi legjobb tematikus hét ebben a szériában.

Angora Cardi 2019.01.11. 07:49:14

@VV Erőlegény: Meglátjuk ma visszaveszi-e a koronát remélem igen. És kioszt valami jó kis büntit a többieknek. Pl énekelve guggolva járás körben az udvaron.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 07:56:15

@VV Erőlegény: Tulajdonképpen ez a hierarchia hét egy tematikus szerepjáték a VV szerepjátékban. Egyáltalán nem könnyű, főleg úgy, hogy így a vége felé már idegileg is fáradnak a játékosok, illetve külön nehezítés lenne, ha a felénél kb. megfordítják majd a hierarchia sorrendet.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 07:57:42

diplomaval nem osztanak intelligenciat, mint ahogy a mellekelt abra mutatja

Angora Cardi 2019.01.11. 08:05:41

@VV Erőlegény: és mekkora segítség lenne egy kis humorral eljátszani végül is a tematikus hetek 3 naposak már...
@úgymond olvasó mmkk: ekg

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 08:20:06

Jóóóó reggelt!

Remélem Renyhe kap csak büntit. Lekváron nem csodálkozom, hogy kiakadt, csoda hogy ezt a három eszetlent még kibírják!
A cigimegvonással kapcsolatosan, ki lehet bírni ideig óráig! 20 éve dohányzom, egyszer próbáltam leszokni, két napig nem gyújtottam rá, a harmadik napon sírva tudtam volna agyonverni bárkit. Igen súlyos függő vagyok, de én szeretek cigizni. Ez ilyen! Tehát 2-3 órát én is kibírok de utána már kezd nagyon rossz érzés hatalmába keríteni!
@VV Erőlegény: nézd nem mi álltunk beléjük, nincs gond az ellenvéleménnyel sem hiszen meg tudtuk beszélni a vélemény-különbözetet Bellával is. De mobilossal egyszerűen lehetetlen. Ha a meglátásait normálisan, kulturált keretek közt írná, nem kiollózva a mi hszeinkből, amiket boncol és fröcsög rajtuk, senki nem küldené el a picsába. Ő kb megfelel egy hivatásos trollnak. A tipikus feljárok a blikk, bors oldalakra és írom a hülyeséget, mellyel kiverem a biztosítékot az ott kommentelőknél. Ez számára a kielégülés, emberek idegeinek borzolása az életcélja. Egészségére! (Az én beceneveim az ő szótárában, gonosz, fröcsögő, buta, ostoba, fővezér, száraz kóró 30-as besavanyodott...És ezeket mind nekem címezte.)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 08:28:38

@Angora Cardi: én egy igazi parasztlázadást szeretnék :) egy renyhe öngyilkosságot! Lacika eressze ki a hangját és mutassa meg magát, na ki a király????

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.11. 08:29:17

@Nyuszomuszo83: Értem, de hát ha beléálltok, akkor etetitek a trollt, és ugye a netes aranyszabály "do not feed the troll..." :-)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 08:31:57

@Angora Cardi: én megértem a szívharcosait, eddig reménykedtek, hogy lacussal bővülnek, amint roli lett a kormányzó tudták, hogy elveszítették. Ha király kiskorú, hülye vagy nincs az országban a kormányzó a góré. megkérdőjelezik adri százalékát? ne mááá, ha radics-era párbajban rájöttek, hogy ez mind radics elleni szavazat, akkor itt is leeshetett volna, hogy ezek ánusz elleni szavazatok. Ezt más szóösszetételben kellett volna adri felé közölni. és akkor ő se lenne kiakadva.
Izgisnek ígérkezik, de tudjuk, hogy a vágón sok múlik :( lehet, hogy ez a rész nem is lesz benne az öfiben...

Angora Cardi 2019.01.11. 08:39:55

@úgymond olvasó mmkk: Igen...
@Nyuszomuszo83: ekg Nyusz
@Hedo a nokedli szaggató: Ok miattad legyen lázadás, miattam meg Lacika álljon a sarkára :DD Szépen kiegyezünk a folytatásban :D Tényleg kíváncsi leszek és nem a szerk manipulálásra hanem a történésekre. Adri százalékát simán elhihetnék, hisz G1G és a többi is a mocsár ellen jött vissza, de valszeg annyira elfogultak már adrival, hogy azt hiszem Lacika is így mondta, azt se hiszi el amit kérdez. Adott rá a lány alapot, de tény, hogy a többi mocsári elleni párbajt jól látták, ezt is el kellene fogadni.

Lacika itt az idő, az asztalra kell csapni, nincs mese!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 08:47:04

@VV Erőlegény: aki eteti a trollokat, az ne sirjon, hogy beleallnak.

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 08:47:13

@VV Erőlegény: Én már ezért nem szólítom meg, nem teszek megjegyzést neki címezve, mert nem éri meg, ráadásul láthatod, ő ebben leli örömét. Legyen neki. Írtam párszor a többieknek is hogy ignorálják, ne írjanak neki vissza, mert újabb táptalaj csak. A tegnap éjjelire én is tudtam volna prüszkölő szavakkal fogalmazni reakcióként, de felesleges, mert egy bizonyos szint alá nem süllyedek! :)

csillagporszem 2019.01.11. 08:47:29

@VV Erőlegény:
Reninek már nem oszt nem szoroz ez a hét szerintem :) Őt már annyian utálják, hogy ennél jobban már nem hiszem, hogy letudja húzni magát.
Lacikát sajnálom, lehetne egy kicsit lazább és nem kellene ennyire komolyan venni a szerepét, mert a nézők megutálják. Oké Reni tiszteletlen lesz vele, ezesetben kiadhatna neki egy poénos büntetést, nem pedig rögtön szolimegvonást (mondjuk azt sose fogom megérteni mi ez a nagy szoliimádat :D). Ha a poénosabbra venné és lazábban akkor szimpibb maradna a nézőknek, de csak az jön le (tudom csak nekem), hogy a büntikkel jól megszívassák a többieket. Ha esetleg fordulnak a szerepek és Zsuék is ilyenek lesznek akkor bennük is csalódni fogok. Nem kell köcsögnek lenni azért mert elvileg azt tehetsz amit akarsz és a többieknek bekell tartaniuk.

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 08:53:06

@Angora Cardi: Nyuszim! Ne dolgozz sokat- mondom ezt én aki beleszakad a melóba- de néha kell egy kis áramszünet! :* Én is kíváncsi leszek a történet alakulására és tényleg nem a szerkik által manipuláltra, mert most már mivel csak 7-en vannak jobban egymásra fókuszálnak, nem oszlik széjjel annyira a figyelem, így kisebb a konfliktuskerülés lehetősége, ez által nem kell a szerkiknek nagyon generálni, összevesznek már a légyszaron is kb. Ráadásul a három szívharcos örübaricukimuki szefós nem válogat a lehetőségek közt hiszen annyira szívvel játszanak agyban meg csak 30%-ban gondolkodnak, ami inkább csak 3. :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 08:58:14

@Nyuszomuszo83: Te, mint besavanyodott száraz kóró virágom...? Az első három mondatodból kitűnik a vérbőség, a lendület...!!!

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:02:19

Jó reggelt! :)

A "ne etesd a troll-t!" mondást szeretném én is még egyszer a figyelmetekbe ajánlani. A Troll csak addig él, amíg válaszolnak neki, ha le sem szarják, nincs visszajelzése, hogy egyáltalán felbaszott-e valakit a megnyilvánulásaival, vagy sem. Ez általában be szokott jönni, tehát egyszerűen ne reagáljatok a hozzászólásaikra. Én is elengedtem már régen az elferdített/csúsztatott hazugságaikat, amivel próbálnak feszültséget szítani.

A játékról: Sajnos továbbra is az a meglátásom, hogy a közönség egy jó része döntött, méghozzá úgy, ahogy sajnos ebben az országban dönteni szoktak, egyrészt bedől a színjátéknak, másrészt nem veszi észre az alapvető hazugságokat sem. És akik így döntöttek a kedvencük mellett, szintén nagyon jellemzően, tűzön-vízen keresztül ragaszkodnak hozzájuk. Ugye ismerős ez is. Hiába derülnek ki dolgok róluk, hiába "buktatják le magukat" akár élő adásban is, az nem számít. Kitartanak mellettük még ha a szakadékba is viszik őket magukkal.
A másik az ügyeletes rossz/gonosz kijelölése. Itt a villában is megtörtént, Roli lett az ügyeletes Soros, így innentől kezdve bármi történik az az Ő hibája. Elmondhatja a kameráknak, nekünk nézőknek, hogy hagyja Lacikát érvényesülni, ez az ő játéka, a nézők le sem szarják, jön a szokásos Sorosozás, vagy mit is beszélek már itt Rolizás...
Érdekes, ugye, hogy nincs új a nap alatt? Csak sulykolni/mantrázni kell, hogy ki a gonosz elégszer és már is lám fel van építve az ellenségkép. Magyarország így szeretlek! :D

(Azért ez természetesen nem csak Magyarországra igaz, de most nálunk a legszembetűnőbb és legkiélezettebb. ;) )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:03:22

@úgymond olvasó mmkk: Nálam hasonló a habitus, mint nálad...nyelek, nyelek, azután felbasz a hév és robbanok...,igyekszem a csipkelődéseken túltenni magam, de ha mást buzerálnak, vagy globálisan ócskáznak másokat oktalanul, felcsavarodik a pumpa és tombol az igazságérzet (tudod...).

2019.01.11. 09:04:33

@Nyuszomuszo83: Helló! Én 2 dobozzal szívtam/nap. Pont 10 éve szoktam le. Imádtam cigizni, és imádom, hogy már nem cigizek. Szerintem hagyd abba: káros az egészségre, büdös, drága. De a mi a legrosszabb: függőséget okoz. Nem tudsz végigülni egy délelőttöt, nálam a mozival is bajok voltak... És hát nemtom mennyi manapság egy doboz, olyan 1200(?), két dobozával+plusz bulik, havi 100.000, 10 év alatt mai áron 12 milla :-DDDD.
Az első nap 2000-szer jut eszedbe, a második nap 1000-szer, és így tovább: nálam két hét után le ment napi 20-ra, az már kezelhető, 1 hónap múlva napi 2-3. Évek óta, kb. 2-3-szor gyújtanék rá évente. Háromszor futottam neki, harmadszorra sikerült. Mindig egyik percről a másikra. Az első 2 próbálkozásommal is évekre leszoktam. Hajrá! Nem nehéz leszokni: van a ki már 10-szer is megcsinálta :-DDDDDD

Angora Cardi 2019.01.11. 09:05:15

@Nyuszomuszo83: Hétfőig át akarom rágni magam egy nagyobb melón de utána remélhetőleg jobb lesz :)
A szívek a 30%-ukkal tehát egy egészt sem tesznek ki gondolkodásban azt hiszem nincs több kérdésem... :D

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:06:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Jó reggelt édes drága tündérbogaram! Látod, valakinek az én viselkedésem a savanyú! Vagy a szőlő! Általános szemléletem alapján az ilyen pasik azért nem szeretik a hozzám hasonló erős, talpraesett nőket, mert nem tudnak érvényesülni mellettük, folyamatos kisebbségi komplexussal küzdenek, amelyhez a megfelelési kényszer is párosul. Ezért ovist játszva folyamatos beszólásokkal próbálják gyengíteni a kiszemelt lányt- húzkodom a Sárika haját mert annyira tetszik nekem! Silány, szürke élet ez amelyben semmi nincs, feltűnési viszketegség csupán, mellyel próbálják magukra irányítani a figyelmet, hogy : hééé itt vagyok, élek, foglalkozzatok velem!
De mivel szívem foglalt és érted dobog ezért nem sikerül neki megtörnie, erős bástyám vagy te nékem! :D :*

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:08:59

@Spitzbauer: Külső cucc nélkül? Pusztán elhatározás? Kávé után, pia közben?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 09:11:03

@UdvariatlanBolondvagyok: tudom, de ismetelni tudom magam, amelyiknek annyi esze van, hogy magara veszi, megsertodik meg hisztizik, az tanuljon meg ignoralni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:12:46

@Nyuszomuszo83: Milyen fura...Honnan, miből érzel ennyire?

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:13:30

@Paic Róbert: Naaa ez az amivel maximális az EKG! Robikám! Igen! Tökéletes megfogalmazás! :*

2019.01.11. 09:14:12

@UdvariatlanBolondvagyok: Ja. Nagy sörös voltam, (most inkább boros), de a sör íze is megváltozott, olyan lett, mint mikor gyerekkoromban megkostoltam. Xar volt na. Ja, és volt nálam cigi, tehát tényleg csak elhatározás. Persze az első 2 hetet úgy érdemes csinálni, hogy nincs közbe piálás. Akkor még nem kávéztam.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:14:44

Mutatja az IQ-t, hogy Adri egyből vette a lapot és azonnal játszani kezdett. Őszintén szólva nem értem a hármakat. Eddig olyan szívesen játszották a maguknak kitalált ostoba szerepjátékokat, most itt egy lehetőség, amin a fejüket sem kellett törni csak csinálni ám helyette jön a balhé.
Örültem, hogy Lacika végre előkerült a homályból, döntéseket hoz, a király szerepét meg aranyosan alakítja. Ha a villalakók az eddigi VV-ket nézték akkor erre a hétre számíthattak és azt is tudnák, hogy félidőben fordul a hierarchia sorrend. Lassan úgy tűnik Reniék akarják még az Rtl csapatát is irányítani. Remélem, hogy Lacika nem adja fel.
A rengeteg veszekedés miatt sajnos a műsor nézhetetlenné válik. A csatorna a műsorkészítést, a kreativitást a műsor alanyaira bízta és képtelen kordában tartani a történéseket.
@Paic Róbert: ismét aranyat értek a gondolataid.

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:16:14

Még valami: A tegnapi összefoglalóban nagyon jól kijött Zsu és Roli között az óriási különbség, amikor Roli "felkérdezte" Zsu-t, hogy akkor hogyan is van ez a 30% taktikázással, amit ő jelentett ki a tábla előtt? (Ugye azt mi már megbeszéltük, hogy ez a játék a taktikázásról is szól, nem kis mértékben.) Tipikus volt a lány reakciója egy olyan kérdésre, amire nem tud válaszolni, fejhangú üvöltözéssel próbált kihátrálni és magyarázkodni, csak pont az egyszerű kérdésre nem válaszolt, nyugodtan, ordítozás nélkül. Nyilván, mert nem tudott. De gondolom a Zsu funoknak ebből is az jön le, hogy Roli a szemétláda.

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:18:24

@UdvariatlanBolondvagyok: Ilyen vagyok! Szívvel és értelemmel élek! Nő vagyok! :D

Angora Cardi 2019.01.11. 09:19:21

@Sanda.Ipse: Tökéletes, én is ezeket fogalmaztam meg este Adriró, a színésznőkről, Lackóról, örülök, hogy így látod.

VV Villamanó 2019.01.11. 09:19:23

Hát nem tudom, de szerintem Lacikának rájuk kellene szólni, hogy basszátok meg ez egy JÁTÉK, amiben én vagyok a király úgyhogy egy qrva szó nélkül felálltok és azt csináljátok, amit mondok! Persze ehhez a többieknek is érteni kéne, hogy miről is szól úgy általában a VV (meg a maga játék fogalma)... Plusz Renyhére rányitnám a hideg vizet (úgyis fürdik napi 5x :D) amíg fel nem fogja, hogy nem ő az atyajoisten... ha már otthon nem tanították meg neki, hogy úgy általában társaságban alkalmazkodunk, nem üvöltünk, emberi hangon igyekszünk a nézeteltéréseinket tisztázni stb. Amúgy ebben a szériában az is a baj, hogy nincs igazi következménye ha nem tartják be a szabályokat, ez meg csakis a szerkiken múlik. Eddig azért mindig komolyabban vették a játékosok, de ezek szarnak - az egyébként tényleg pitiáner - büntetésekre. Amúgy ez egy tök jó kis hét lehetne és nagyon vártam is, hogy végre kapunk vmi értelmeset, de a legtöbben azt képzelik bent a villában, hogy rájuk nem vonatkoznak bizonyos szabályok és csak a seggükön kell ülni (meg ordibálni) 36 milláért, lásd Reni, ő márpedig mmkk azt fogja csinálni amit ő VV(!) Reni akar. (Adri tényleg jól kezelte ezt most eddig.) Mondjuk várom mi lesz még a héten. Úgy általában hiányzik belőlük az ALÁZAT legkisebb csírája is, akiben megvan az talán Roli, esetleg Lacika - és ez az amiért én nekik szurkolok. A többi meg monnyon le!!!!:D És hajrá HV peace & love ;)

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:20:35

@Spitzbauer: Hatalmas gratula! Sajnos én is a gyenge jellemek közé tartozom. Elég volt egy váratlan haláleset és fél év után újra a cigi után nyúltam.

Angora Cardi 2019.01.11. 09:20:35

@Ármándójózsi: Igen és többször visszatért a témára egy darab kerek mondat nélkül. Zs természetesen. Nekem tetszik ahogy Roli kifelé beszél a nézőknek és elmondja mennyire gáznak tartja ezt.

bel ami 2019.01.11. 09:21:08

Zsuzsu feje dühtől kékül,
nincsen rózsa tövis nélkül.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:21:50

@úgymond olvasó mmkk: Igazad van.., de akik itt vannak, bizonyos normatívákon belül "egyterűek", értelmesek, humorosak, nagyjából homogének..., közben megint belemegyek a magyarázkodásba !DDD
Ok, a mondat első része állítás, utána nincs defenzió, mert csak körbe-körbe keringek...D

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:22:43

Gyerekek, de most komolyan én itt annyira elszálltam magamtól, mert rájöttem, hogy a Villában Roli=Soros, taktika=migráns játék megy. Ebédre rendelek is egy pizzát jutalmul magamnak! :DDD

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:23:10

@Ármándójózsi:
Roli, ha meg sem szólal akkor is szemétláda, mert akkor néz a szemeivel. Ha behunyja és nem néz, akkor lusta disznó, aki mindig csak döglik és alszik. Nem tud olyat tenni, amit ne lehetne kritizálni. Nem értem ennek a szinte gyűlölettel határos érzelemnek az okát.

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:24:10

@VV Villamanó: Teljes és megmásíthatatlan EKG minden szavaddal!!! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:24:37

@Spitzbauer: Volt nálad cigi??? Ott volt a zsebedben és nem gyújtottál rá? Neee!!!????
Iszonyú akaraterő...ez önszadi!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 09:24:39

@UdvariatlanBolondvagyok: nem kell a magyarázkodás, én már inkább nem szólok bele semmibe, mert megint én leszek a sátán, aki belegázol az érzékeny lelkekbe

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:25:42

@Ármándójózsi: Fogalma nincs szavak jelentéséről, ami nem lenne baj, ha Roli rengeteg idegen szóval tűzdelné meg a mondandóját, de itt szó sem volt erről, egyszerűen a taktika szó már szitokszó lett, amelyet a végén hadonászó Peti is megjegyzett. De számos ilyen példa akadt erre hogy Zsizsikes nem ismer ezt vagy azt. példaként: körömcsipesz, hogy kell felvágni egy paprikát a lecsóba, magunk köré tekerni egy törölközőt, nem ülünk a szauna padjára egy szál pinába, a degenerált szót nem ismerte csak a gecire sértődött be Ánusz sértő szavai által, a taktika mintha a sátán gyermeke lenne...) Megjátszhatja magát, színészkedhet, lehet ez az arcizomrángás az üvöltés és mutogatás egy felvett fonal egy betanult személyiség, az értelmi képességeit nem tudja meghazudtolni, hiszen kijön belőle, hogy agyban rémesen sötét.

2019.01.11. 09:25:56

@Sanda.Ipse: Renyhe már olyan mint egy öreg, szenilis kutya: mindenbe beleugat, a gazdáját is megharapná. Ha van eszük a szerkiknek, párbajozni fog. Bár lehet, hogy a szerkik azt hiszik, hogy ez a feszkó, meg kutyázás érdekes: én elnézem egy darabig, de jövő vasárnapra elegem lesz.
A hierarchia hét csak akkor jó, ha a játékosok egyrésze legalább játsza. A hotel hét is egy hierarchia hét volt, és ott Soma viszonylag alárendelt volt, de játszotta. Ott nyerte meg.
A rossz példa Ádina volt, amikor Zsut kikészítette idegileg. Renyhe ugyanaz a zsigeri-mocsári rosszindulat, a szefós barátnője, meg a csilláfaxpóni haverja meg falkáznak vele.

Lacika epic volt, ahogy sellőzött. :-DDDD Szerintem, azokban a körökben, ahol ő mozog, az ilyeneket mint Kebab, simán leütik, oszt jóvan.

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:26:29

@Sanda.Ipse: Jaja és az az érdekes, hogy ezt "idekint" is egy az egyben átveszik. Ugyanazokkal a szavakkal/jelzőkkel ekézik Rolit, amit ott bent Kenfaszlámától, vagy Bojlerkisasszonytól hallanak.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:26:59

Ha mindenáron női győztesért kiált a nép, ott van Adri. Százszor vállalhatóbb, mint az IQ-nuku Zsuzsanna.

csillagporszem 2019.01.11. 09:27:18

@Spitzbauer: Grat!
Én eddig 2x szoktam le aztán visszaestem mindig. Az elsőnél elolvastam a Hogyan szokjunk le könnyen a dohányzásról vagy valami ilyesmi címü könyvet. Az sokkoló volt mikor felsorolja a dohányzásban mi a rossz, majd lap alján kövi pont mi a jó a dohányzásban. Lapozok a következő oldalra és nagy üresség és mellbevág, hogy tényleg, semmi jó nincs benne. Pár hétig hiányzott, de agyban annyira eldöntöttem, hogy ez nekem nem jó, hogy 1xsem inogtam meg. Aztán összejöttem leeendő férjjel és néha poénból kértem pár szálat. Nagyon hamar visszaestem. Mikor eldöntöttük lesz gyerek meg azért volt könnyű letenni, mert a jó cél lebegett a szemem előtt. De aztán mikor sok gond feltolult rá pár évre akkor megint visszaestem és ez frusztrál, hogy lerakom kitudja meddig bírom megint és jó látni hogy van akinek sikerül véglegesen és most is azt érzem semmi előnye, mert büdös, mert káros az egészségre, mert drága, de mégis azt érzem ha frusztrálnak az élet nehézségei akkor olyan megnyugtató, hogy rágyújthatok. A gondok attól nem oldódnak meg, de mégis pár percre könnyebb. Aztán majd tüdőrákos leszek és verem a fejem a falba. Annak jó aki sose próbálta ki.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:28:40

@Ármándójózsi: még a gyűlölködést is átveszik. Hihetetlen, némelyik kommentelő milyen hangnemet képes használni a vele ellentétes oldalon állóval. Ezekkel kizárólag egy dolgot lehet tenni: IGNORÁLNI!

2019.01.11. 09:29:24

@Sanda.Ipse: Én is egy haláleset miatt szoktam vissza másodszor, de az már csak 2 hónapig tartott. Persze akkor is a 0-ról rögtön két doboz...

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:30:58

@Nyuszomuszo83:
A taktika szitokszó, a magyarázni szót meg egyszerűen nem képes értelmezni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.11. 09:31:09

@Paic Róbert: EKG. :)

@Hedo a nokedli szaggató: Fannika csak egy volt, azt más nem tudja hozni. :)
És tényleg, nekik lavór volt. :)

@VV Erőlegény: a cigimegvonásra, meg a többire mondtam, hogy sztem felmérik a gyenge pontjaikat. Bírtam, milyen fejjel kérdezték Renit, hogy mit tanácsol, mi nem jó, erre Renyhe befeszült és egyből osztotta, hogy ő mit fog csinálni akkor is, ha tilos. Lezárásképp Roli "elbocsátotta": köszönjük, megfontoljuk fejjel. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.11. 09:34:43

@Angora Cardi: én most már szeretnék egy szerkesztői büntetést Renyhének. Ne Lacika és Roli szívjon amiatt, hogy büntetni kell. Az előzetesben mutatott kollektív bünti se tetszett nekik.

2019.01.11. 09:35:12

@csillagporszem: Tényleg. Én is minenki lebeszélek róla, főleg a gyerekeimet, sőt az ismerős nagyobb gyerekekre is rászólok, hogy nem jó ez (nem őrmesteresen, hanem röhögve-viccelve), és nekik is elmondom, hogy én aztán tudom miről beszélek.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 09:36:15

@UdvariatlanBolondvagyok: van nekije 2 agysejtje és még azok se állnak szóba egymással :D :D :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:37:33

@Nyuszomuszo83: Mer a" Zsuzsa "barátnéje is monta,hogy aggya magát minnig! (aki egyébként a mobilos)

2019.01.11. 09:38:11

@Dauda András: Engem Süsü jobban irritál, mint Soma. Auréliónak meg kimondottan drukkoltam, mert olyan volt mint a kisgyerekeim. :-D Most is olyan, de a gyerekek már nem. :-DDDD

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:39:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Egyébként azt tényleg nem értem, ha a szerkesztők komolyan akarják venni és vetetni a játékokat/feladatokat (és csak így van értelme, hiszen nekünk nézőknek vannak), akkor miért nem lépnek fel keményebben azokkal szemben akik egyszerűen nem hajlandók ezeket megcsinálni, a szabályokat betartani???? Sokkal komolyabb büntetések, a visszaesőknek a kizárással való fenyegetés. És természetesen az elejétől, mert ilyenkorra már önként szaladnának, hogy mit kell csinálni? Csokit is hagyták őrjöngeni nemegyszer következmények nélkül, vagy nevetséges büntetésekkel. (Nem szavazhatott... Mondom, amikor meghallottam, ez egy viccc????)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 09:40:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: Fáni kicsi szívem, akkor nem volt a kedvencem, de évekkel később visszagondolva, sok emlék megszépül. Most már úgy nézném vissza azt az évadot, hogy dikk má, ennek mindegy, csak rendesen meglegyen rakva és akkor szép az élet. Utánozhatatlan, ez tény!

Angora Cardi 2019.01.11. 09:41:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Támogatom a büntetést! Mindent elszabotál, de ha az ő villamesteri karrierje alatt valaki nem ugrott akkor is ordított, ő az aki mindig ordít, teljesen vállalhatatlan. Pedig a kollektív büntit Lacika humorral oldotta volna meg, Reni irigy mint a szar, hogy nem ő az aki kiroáskodhat, tényleg fáj neki, ha másnak is jó egy kicsit.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:42:37

@UdvariatlanBolondvagyok:
mindig hozod a formád egy jó beszólással. LOL

csillagporszem 2019.01.11. 09:45:30

@Sanda.Ipse: Adri is nyerhet nyugodtan, én neki is örülnék, egyre szórakoztatóbb. Remélem ha Hunor vagy Roli kiviszi akkor simán visszamegy :)

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:46:44

@Spitzbauer: Ez tök szépen hangzik, de nálad működött nálam nem fog, hogy miért? Pszichésen! Ugyanis ha nem akarom akkor nem is fogom letenni, márpedig én nem akarom. De végigülök egy mozit simán, bármilyen filmet, és néha a munkám során nincs időm sem hogy elmenjek egy szálat elszívni. Nem szívok két dobozzal sőt eggyel sem, kontrollálom önmagam napi 12-13 szál az átlag nálam. Mivel a szórakozóhelyeken már nem megengedett a dohányzás meggondolom mikor menjek ki rágyújtani és hagyjam ott a történet fonalát, mivel kiesik egy bizonyos minőségi idő az én szenvedélyem miatt. De ez is én vagyok, igenis rágyújtok arra a cigire, mert engem ez nyugtat meg és szükségem van rá. A dohányzásról van pro és kontra vélemény. De ha valaki elkezdene zsarolni hogy márpedig leszoksz vagy elhagylak, hát utca ajtó nyílj ki!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 09:48:54

@csillagporszem: @Spitzbauer: Ebben a kurva dohányzással a kollektív tudat szerepe az elkeserítő..,valami belülről burjánzó tartozás valahová...ráadásul a magányra való hajlam, fokozza a vágyat. Amikor a tudat már odáig jut, hogy a cigi a legjobb haverom, aki soha nem hagy cserben és mindig kéznél van...., na az a gáz! Ennek a pszichéjét rendkívül nehéz a visszájára fordítani, vagyis, hogy a bagó, első számú közellenség....

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:48:55

@Ármándójózsi: a taktika szó a liberálissal is helyettesíthető:) Ugyanúgy szitokszó, igaz, hogy akik használják fogalmuk sincs az értelméről. Egyik szónak sem.

2019.01.11. 09:52:07

@Nyuszomuszo83: Most érted, most nem azé' mondom, most nem rosszból, vagy ilyesmi, érted, csak úgy mondtam, de nem rosszból, jóból, érted, csak azé', sz'al érted...
Ezt a fajta vekengést VVNiggertől lestem el :-DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:52:48

@UdvariatlanBolondvagyok: bravúros Drágám! De ha felvett ez a viselkedés és színészkedik, akkor nem ilyen az életben, akkor nem fogadta meg a barinő tanácsát, ha viszont ilyen az életben és nem színészkedik, akkor nincs több kérdésem bíróúr! :D

Sanda.Ipse 2019.01.11. 09:53:43

@csillagporszem: igazán nem Roli és Hunor akarja kinn látni, hanem Lacika.

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:55:26

@Nyuszomuszo83: Minden egyes szavaddal a dohányzásról egyetértek, nálam ugyanez. Ha az eredeti példát akarnám előhozni, ha lapozok arra az oldalra, hogy mi a jó benne, akkor nekem sem üres az a lap, hanem ott van óriási betűkkel, hogy "Mert jól esik!" :D
És igen tudom, hogy az előtte lévő lapon felsorolt sok-sok negatívum igaz, de ez van. Én sem tudom, hogy le tudnék-e szokni, mert soha nem próbáltam. Pont azért, mert szeretek cigizni. Annyit vettem csak észre magamon, hogy amíg kb. 8 évvel ezelőtt 2 doboz is elment 1 nap, addig ma már kb. fél doboz az adagom. De nem azért, mert csökkenteni akartam, hanem mert így kívánom meg. Öregszem, vagy mi a fasz... :D

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 09:55:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Akkor mostan nem is veszel feleségül a káros szenvedélyem miatt??? Brühühü! :( :( :( #nagyonszomorú #síranyuszi

2019.01.11. 09:56:25

@UdvariatlanBolondvagyok: Amikor én rászoktam, még sikk volt dohányozni. Amikor a munkahelyen kijelölték az első dohányzóhelyet, hőbörögtünk. Ma 100-ból kb. 3 kollégám dohányzik, és azok is 2-3 szál/nap. Szóval már nem sikk, meg valljuk be, elég kényelmetlen is. Mindenkinek drukkolok, hogy szokjon le, még ha nem is akar :-DDD Tiszta szívvel, őszintén. (Na, nem úgy, ahogy a Mocsár 2.0)

2019.01.11. 09:56:58

@Nyuszomuszo83: Utca ajtó nyílj ki! :DDDDDDDDD

Ármándójózsi 2019.01.11. 09:58:28

@Nyuszomuszo83: Akkor majd én! És boldogan pöfékelünk egymás mellett békességben, amíg meg nem halunk. :D És sütikét eszünk! Meg finom ebédet! Meg... Szóval minden jót IS csinálunk. :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 09:58:56

én leszoktam, ajnározzatok! (ne)

csillagporszem 2019.01.11. 10:00:17

@UdvariatlanBolondvagyok:
Nem tudom, én ilyet sose éreztem. Fiatalon persze a közösség húzott bele, mindenki dohányzott, kipróbáltam mert nehogy már én kimaradjak és milyen szuper volt nagy egyetértésben szívni és közben dumálni. Ez elmúlt, most épp azért cigizek mert azt érzem ez nyugtat meg ha ideges vagyok.
Most rákerestem, ajánlom Allen Carr: Leszokni a dohányzásról? Így könnyű c. könyvét. Régen más volt a címe de ugyanaz. Sokat segít abban hogy megértsd miért nem jó a dohányzás és hogy nem leszel általa boldogabb vagy nyugodtabb. Elkezdtem újraolvasni pár hónapja de aztán nem mertem befejezni mert akkor lekell raknom a cigit miközben én azt érzem szeretek cigizni, miközben tudom hogy nem jó ez az egész. Nagy a rábeszélőkéje az írónak és logikus érvei vannak :)

csillagporszem 2019.01.11. 10:04:39

@Sanda.Ipse: nem értem mi van Lacikával miért utálja ennyire Adrit. Valószínűleg lemaradtam valamiről, mert őszintének tűnik az utálata. Egy Adri-Lacika párbajon nehéz lenne eldöntenem kinek drukkoljak :)

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 10:05:39

@Spitzbauer: Tudom én! VVCsoki örökségét tökélyre fejlesztetted! Büszke vagyok rád! :D @Ármándójózsi: Buliba nekem is elment anno két doboz, mert rá lehetett gyújtani sikkes volt, stb, ráadásul a hosszú Eve még csajos is volt. :D De már az ára miatt is csökkentettem egyrészt, másrészt tudom mikor mit vegyek. Mert amikor szimpla nap van és tudom nagyon nem törhet be a ménkü akkor szívtam a Sofi novámat a kéket (ami lila) de megszüntették, ezért át kellett állnom a kék Pall Mall pocketre (ugye mindkettő kisebb mint a normál cigi), ha már unom veszek egy doboz fekete Davidoffot, mert szeretem és kész, ha csajoskodni akartam akkor a Glamour rózsaszín igazi ribancpálcáját vettem (ez a hosszú vékony, de 7-es erősségű), megszüntették, és ha ideges vagyok de nagyon akkor jön a tök mindegy csak bazi erős legyen (piros multi, piros Malboró, vagy a sima puha dobozos barna Sofi) úgyhogy én ebben is válogatok!

Ármándójózsi 2019.01.11. 10:08:42

@Nyuszomuszo83: Megértem, hogy válogatsz, de bízom a döntésedben! ;) Én pedig ragaszkodó vagyok!!! :D
Úgyhogy hosszú piros Marlboro.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:09:19

@Nyuszomuszo83: @Spitzbauer: Magam is dohányzom, azért virnyogok nyulam...,mondjuk nálam l'art pour l'art, ugyanakkor a szenvedélyt megvetem, innen az anomália..
Ráadásul, ahogy Sp. írod, mintha megváltozott volna a közvélemény a dohányzókról(Kampány,vagy tudomisén) és inkább mintha kínos lenne a dohányzás,,,kicsit amolyan proli.. És valóban! Első blikkre a melós kúszik a képbe, aki a mutató és a hüvelykujja között befelé tartja krákogva a cigit..., és semmiképp nem Marlene Dietrich...DDD

Ármándójózsi 2019.01.11. 10:12:49

@UdvariatlanBolondvagyok: Nekem bezzeg nem címzed a választ, mert látod a konkurenciát bennem, mi?

Ármándójózsi 2019.01.11. 10:16:09

@úgymond olvasó mmkk: Én mindenkitől, mindig elnézést kérek, abból baj nem lehet.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:18:30

@csillagporszem: Ezt nem akarom elhinni (látod), hogy a cigi megnyugtat....! Ez csak önámítás, egyfajta magyarázat a lehetőségre, egyfajta legalizálása a helytelenségnek....!!!
Ha a városi pletyka (mert nincs tudományos alapja, a nikotin jótékony hatásának a vegetatív idegrendszerben) azt hangoztatná, hogy öt fekvőtámasz megnyugtat, akkor a fél ország végezné buzgón a karhajlításokat....DDD

hereverő heverő 2019.01.11. 10:19:14

Én Borkum Riff Cognac voltam, de beszüntették a gyártást. A viszkis nem jött be.

img.tradera.net/images/151/252891151_c7e7bcb4-c535-416c-bfef-7c07fa212f75.jpg

Azóta leszoktam, de egyébként is koca voltam. A pipához szertartás kell, idő, hangulat, figyelem. Nyugalom.

csillagporszem 2019.01.11. 10:22:45

@UdvariatlanBolondvagyok: igen, ez csak önáltatás, valószínűleg bemagyarázom, hogy jobb utána miután elszívtam egy cigit. Valamilyen indokot mindenkinek kell találnia, amivel elfogadhatóvá teszi saját mega számára, hogy miért is csinál olyan dolgot amivel csak árt magának :)

BarBwire 2019.01.11. 10:25:15

Jó reggelt és lekvárokat mindenkinek!

Sosem cigiztem.

Ármándójózsi 2019.01.11. 10:26:35

@BarBwire: Jó reggelt Neked is így majdnem dél körül és köszönjük a coming out-ot is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:27:43

@Nyuszomuszo83: A kedvenc márkáim folyamatos megszűnése adott nekem is némi reményt.
Aztán nagy duzzogva, nyavalyogva a pult előtt, a "segítő szándék" ajánlott egy hasonlót...
És baxameg! Mindig bejött...DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:31:17

@csillagporszem: Ez talán a legabszurdabb! Tulajdonképpen, egy halom pénzt elszórsz az egészséged romlására....hiába, szeretjük az önpusztítást!

csincsilla72 2019.01.11. 10:35:50

Akkor coming out: úúúútálom a cigiszagot, a füstöt. Már 10 méterről kiszúrom és arrébb megyek. Sosem dohányoztam, sosem fogok. Soha nem is próbáltam, a kezemben sem volt. És nem szeressem, ha úgy kell végigmennem az utcán, hogy bagóznak előttem, mellettem, mögöttem. De azért szeri van.:-)

hereverő heverő 2019.01.11. 10:36:02

@úgymond olvasó mmkk: Gázolj csak a lelkekbe, törd össze őket, tedd őket szolgáiddá! Mindannyian sátán gyermekei vagyunk, az én torkomból láng tör elő (reggel füstölt heringet ettem hagymával) és a karmaim azélból vannak! (fúrom a falat)

csillagporszem 2019.01.11. 10:36:06

@UdvariatlanBolondvagyok:
Az. Most hogy felhoztátok a témát megint beparáztam, hogy bajom lesz tőle és emiatt fogok meghalni korán, úgyhogy köszi mindenkinek, asszem kiolvasom a könyvet és megpróbálom újra letenni :)

hereverő heverő 2019.01.11. 10:37:06

@csincsilla72: Próbáj beleszimatolni a pipafüstbe a csincsilla orrocskáddal. A cigifüstöt én sem szeretem, de... :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 10:37:40

@UdvariatlanBolondvagyok: De jóóóó, akkor az erkélyemen éjszaka szívhatjuk a cigit, apró halk sikongások közepette! :D Te milyen cigit szívsz drágám? Csak azért kérdem hogy meg tudlak-e kínálni vagy elszívom e amit te is? :D
@Sanda.Ipse: Az nekem olyan gyenge mint a harmatos libafos! Bocsánat, nem ellened irányul, de nekem behorpadt a homlokom tőle! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:40:00

@csincsilla72: A másik kényelmetlenség! A mások irányában való tolerancia. Ha az emberben van némi empátia, nem gyújt rá egy nemdohányzó közegben...

hereverő heverő 2019.01.11. 10:40:40

És mindenkinek: Apám úgy 40 éven keresztül dohányzott. Neki napi 1-másfél doboz ment el, a nagyapám, apám apukája torokrákban halt meg (ő napi 2 doboz Kossuth filter nélülit küzdött le). Aztán a doki szólt neki, hogy gond lesz (lett is) és apám betette a szekrénybe a megbontott doboz szofit, és az érintetlenül ott van a mai napig. Mementó.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:41:35

@Nyuszomuszo83: Ezüst mentolos Dunhill..., semmilyen formában nem agresszív...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:43:55

@hereverő heverő: Az élő példa sokkal magasztosabb, mint a dobozokra fényképezett borzadály.

hereverő heverő 2019.01.11. 10:45:01

@UdvariatlanBolondvagyok: Sokan vannak akik túl fiatalok ahhoz, hogy legyen előttük élő példa.

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 10:45:14

@UdvariatlanBolondvagyok: Fincsi! A sikongásokat értelmezd újra és tedd át egy másik képbe! :D :D :D ;) ;) ;)

hereverő heverő 2019.01.11. 10:46:17

@úgymond olvasó mmkk: Neked mindent elhiszek ;) Mernék én nem hinni?

BarBwire 2019.01.11. 10:47:59

@UdvariatlanBolondvagyok: napi szinten látom a toleranciát mások irányába, a kedvencem amikor a buszmegállóban gyújt rá. Mellette kismama gyerekkel.

Tökös... 2019.01.11. 10:49:22

Sziasztok

Ez a király izé, kihozza az emberből a hatalomvágyat, elsősorban Roliból aki úgy tesz mintha Lacika lenne....
Szerepcsere...
Kezdem azt hinni hogy jó király nincs csak geci...
Még Hunyor is elhúzta a száját mert rabszolgának érezte magát...
Én sosem voltam királypárti, nem szeretem az önkényt, nem szeretem szolgálni az urat..
Bár ha azt vesszük ebben országban most éppen ezt csinálják....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 10:51:01

@csillagporszem: Erősen fogalmazódik bennem is...Január elseje!
De a huncut agyam és a demoralizáló okoskák, mindig kódolnak....Áááá, a január elsejei fogadalmak 90%-a smafú, meg így, meg úgy...Oké, veszem a lapot, biztosan racionálisak a közvélemény kutatások, a statisztika tengerek, ...tehát, nem! Alkalmazkodom...
(persze közben csak húzom az időt)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:02:38

@Nyuszomuszo83: Áthelyeztem a sikongatásokat egy másik képbe: látszik a lehelet és a tundrabugyiba oson a hideg! DDD

Angora Cardi 2019.01.11. 11:06:31

@Tökös...: Lacika nem volt geci, szerintem normálisan vitte a szerepet a tegnapiban. Hunor meg hiúságból nyafogott.
@BarBwire: cigi témához (lekvárlak!) annyit tennék hozzá mennyire utálom mikor az arcomba fújja az első slukkot amikor előttem az utcán meggyújtja - és mennyi ilyen van, nem győzök kitérni a pofámba érkező füstfelhőből mert én bizony a belemet kihányom tőle annyira utálom.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 11:08:41

@Nyuszomuszo83: miután rájöttem arra, hogy nekem maga a rágyújtás előbbrevaló, mint maga a nikotin élvezete, azóta gyenge cigit szívok. Hát még, ha azt is elárulom, hogy 1 szálat kétszerre pöfékelek el:))))

Sanda.Ipse 2019.01.11. 11:09:52

@Angora Cardi: utcán pl. soha nem dohányzom. Nem is hordok magamnál cigit. Úgyhogy nem én voltam!!!! LOL

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 11:10:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Neeeem kicsim, langymeleg nyári este apró bugyi, nincs hideg, lehelet nem látszik, csak a halk sikoly hagyja el az ajkakat! :D Ne légy illúzióromboló! :D

Sanda.Ipse 2019.01.11. 11:11:30

@Tökös...: nem ők találták ki a játékot...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:15:09

Bassz,,már a kávéfőző is érintőképernyős? Most látom a neten,,,Szegény nagyanyám, drága jó masinája joggal kotyog...

Tökös... 2019.01.11. 11:15:15

@Angora Cardi:
@Sanda.Ipse:

Nekem ez jött le, hogy uralkodó mindenki szeret lenni...
Lehet ezt a királyi dolgot finoman is tolni...
Lacika se a kezét se a lábát nem rántotta el mikor adrika csókolgatta...
vagy én más műsort néztem...

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 11:16:13

@Sanda.Ipse: óóóóó! Te aztán nem pazarolsz! :D Beosztással élsz! Na én ezért vagyok hedonista. Mikor érzem leáramlani a tüdőmbe, na nekem az is élvezetes.
@Angora Cardi: Látod én ebben is különbözöm, mert dohányozni lehet kulturáltan is. Nem gyújtok rá buszmegállóban, vasútállomáson, csak a kijelölt helyeken. Az utcán a füstöt lefelé fújom ki, ha van mellettem valaki megkérdem zavarja-e, nem dobálom el a csikket, keresek egy kukát. Lehet ezt így is! De ehhez is kell egy értelmi szint! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:17:44

@Sanda.Ipse: Kicsikém! Minden szarba beleélem magam, mint a Renyhe...Ő is azért fürcsizik naponta ötször!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:22:36

@Nyuszomuszo83: M@Sanda.Ipse: És megint egy rohadék megfigyelés! A rágyújtás mozdulata, a feltörő lángcsóva vonzalma...az orális látogatás!!!!Ehhh,,,

hereverő heverő 2019.01.11. 11:25:19

@Sanda.Ipse: Na én ezért tettem le a pipát. Egyszerűen nem volt szivem úgy rágyújtani, hogy tudtam: nem fogom tudni végigpöfékelni. Ahogy írtam fenn is: az egy szertartás. De olyan jó a markodban tartani a tüzet, az illatot, nézni a füstöt... Egy pipa 10-15 perc, kinek van arra ideje manapság?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:29:46

@hereverő heverő: És a konzervatív tradíciók ápolása, úgymint reneszánsz-retró? Kotyogjon csak a bitang, az ó-élet hevenyészett írmagja...privatizáltak csórót, de a klasszikust fenomenálisan szolgáltatja,,,ahogyan Chopin! DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 11:31:02

@UdvariatlanBolondvagyok: Itt az irodába egy darálós Phillips van, minden nap szenved valamin, de jó kávét ad legalább! :)

csillagporszem 2019.01.11. 11:31:47

@BarBwire: a dohányosok között is vannak IQ-nullák, ahogy a nemdohányosok között is. Láttam anyukát cigizni csecsemővel az ölében és szállt a gyerek arcába a füst. Láttam terhes nőt nagy pocakkal pöfékelni. Na nem akarom ezt a nőkre kihegyezni, egyes apukák is vígan szívják tolva a babakocsit. Kell ahhoz is egy IQ-szint, hogy felfogd azért mert magad szép lassan kinyírod másokat még nem kellene. Én nem szeretek nyilvános helyen rágyújtani, száll a füst mindenfele, ki tudja ki sétál bele. Itthon is csak akkor ha a gyerek a házban van. Elég az ha azt mondja még úgyis érzi a cigiszagot, hogy fogat mosok, meg megmosdok, ez a legmotiválóbb ok jelenleg hogy letegyem ezt a sz@rt.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 11:32:16

@Tökös...: Lacika biztos egy politikustól leste el:)

Sanda.Ipse 2019.01.11. 11:33:15

@hereverő heverő: a pipával az is gond, hogy nagyon átható a pipadohány illata. Sokan a környezetből émelyegnek tőle.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:33:44

@hereverő heverő: Az illat miatt próbáltam, de az a tökölés! Meg nem igazán szabad letüdőzni...

Hatsumomo21 2019.01.11. 11:34:03

A dohányzás mindig forrongó téma, szüleim dohányosok én pedig utálom.

2019.01.11. 11:35:08

@Tökös...: Féltem is Rollert ettől, jobban örültem volna, ha Renyhe lett volna a hoppmester, nagyon ajánlkozott.
De azért Roller elmondta Lacikának kb. 10-szer, hogy Lacika mondja, mit akar, azt ő majd utána mond rá véleményt, ha ez így jó. Mindenesetre, jobban kellene neki távoltartani magát a döntéshozataltól, és folyamatosan hangsúlyozni, hogy Lacika dönt. Ebből jól kijönni sokkal nehezebb, mint rosszul.

Tökös... 2019.01.11. 11:35:43

@Sanda.Ipse:

Vagy csak meg akart felelni Roli elvárásainak...
Már tovább léptem, nem agyalok ezen a királykodáson, látom mindenki dohányzik inkább...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:36:41

@csillagporszem: Alátámasztom,,,Most Viribi ugrott be, amikor 6 cigi lógott ki a szájából, mert "idegbe vót!"

csillagporszem 2019.01.11. 11:38:06

@Tökös...: áhh Lacika, sajnálom szegényt. Remélem jól jön ki a mai adásból és nem fogják megutálni a nézők, drukkolok neki :) Jó lenne ha nem venné ennyire komolyan és azt lehetne látni, hogy nem szívatja annyira az alattvalóit :)

csincsilla72 2019.01.11. 11:39:26

@hereverő heverő: Okéoké. Pipafüst nem rossz. És nekem igazából az e-cigivel sincs bajom, ha nem túl agresszív.

A tegnapi játékhoz: komolyan felbesztam az agyam Renyhén. Ez egy JÁTÉK, a szerkik által alkotott szabályokkal. Megsértődni és széttrollkodni az egészet, aminek nem ez az ócska trampli a főszereplője, a legaljább. Nem várok mást tőle, de az, hogy napi egy fürdésre korlátozzák (???) a tisztálkodását, nem ok erre az ordenáré viselkedésre. Adri poénra vette, Greg is elfogadta. Zsuzsu persze nem lenne Zsuzsu, ha nem a szokásos nyavalygással törődne bele az új rendbe. De basszameg 3-4 nap. Ennyit kellene kibírnia.
Javaslom szerkiknek Renyhe kijelölését párbajra.
A saját barom játékait játszhatja, de mindenki másét szöges cipővel tapossa szét.

Tökös... 2019.01.11. 11:39:29

@Spitzbauer:
Roli is olyan hogy minden nézőt hülyére akar venni....
Azért Zsu 70-30 százalékos ösztöne az életben nem igazán működhetne...
Mert mondjuk ha a munkáltató utasítja valamire, és Zsu azt mondja mindíg amire gondol, elküldhet mindenkit az anyjába....
Nyilvánvalóan ezt kint biztos nem teszi, hogy mindíg őszinte, mert akkor se barátja se szerelme nem lesz...

Tökös... 2019.01.11. 11:43:15

@csillagporszem:
Ugye itt az a kérdés hogy mi szerepel az öfiben...
A szerkesztők kezében Laci sorsa... ( némi tulzással )

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 11:44:36

@Spitzbauer:@Tökös...: Nehéz a hatalmat kezelni...ha erős kezű vagy, visszaélsz a hatalommal, ha gyenge, akkor meg puhapöcs és rád másznak...

Hatsumomo21 2019.01.11. 11:48:18

@csincsilla72: EKG! az ilyen emberekkel nem lehet játszani, mint Renyhe. Rohadt idegesítő. BTW ha itt ilyen akkor vajon egy főnökkel mit csinál? Már ha dolgozott életében....

Sanda.Ipse 2019.01.11. 11:48:29

@Tökös...: mára megtanultam, hogy még a tengereket is Roli sózta el. LOL
Jó, hogy van egy bűnbak, akire mindent rá lehet fogni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 11:50:12

orális látogatás, te jó isten, hova kerültem

Angora Cardi 2019.01.11. 11:50:39

@Tökös...: Azt nem mondtam, hogy nem tetszett neki, de nem szívatta őket. Finomat adott egy két utasítást. Ha meg nem teszi akkor az a baj. A kezét egyébként nem akarta előbb nyújtani Adrinak, majd Adri tovább játszotta a szerepet és Lacika odanyújtotta, de többször rá is szólt, hogy nem szólhat hozzá direktben, próbálta a szabályokat betartani. Nem láttam ebben gázos részt.
@Nyuszomuszo83: Pontosan Nyussz, aki körbe se néz kinek a pofájába okádja bele, az szarjon sünt.
@Sanda.Ipse: dícséretes :)

Tökös... 2019.01.11. 11:52:48

@Sanda.Ipse:

Szerintem a királyi kinevezésben, egy sunyi gecit játszik, láthatólag ez a szerep tetszik neki...
Én ezt most szívből mondom... ( mosolygok )

Tökös... 2019.01.11. 11:53:53

@UdvariatlanBolondvagyok:
egyetértek... én biztos alkalmatlan lennék királynak, nem vagyok az önkény híve...

Tökös... 2019.01.11. 11:55:56

@Angora Cardi:

Nem kell leharapni a fejem...
Lacika mondjuk úgy hogy most is olyan mint hal a szatyorban...
Minden hülyeségre bólogat amit Roli mond neki...

csillagporszem 2019.01.11. 11:56:54

@Tökös...:
Abban bízom hátha átadná Rolinak a koronát. Vajon így utólag átadható a szuperképesség vagy már nem mert felhasználta? Mondjuk egy király dönthet úgy hogy lemond a trónról és átadja másnak a koronát. Húzza le magát Roli, ne Lacika.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:00:35

@Sanda.Ipse: DDD,,,a havas utcák helyett a tengerbe, az éj leple alatt...de nagy show!

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:01:05

@Tökös...: nem tudom értelmezni, amit írsz, de azt hiszem nem is érdekes. Lehet, hogy nem egy műsort nézünk. A hierarchia sorrendet Lacika állította fel. Ez a saját értékrendje. Ennyi.

hereverő heverő 2019.01.11. 12:01:11

@UdvariatlanBolondvagyok: Az is közrejátszott, amikor elkezdtem. Manapság is kevés pipás van, de akkoriban igazi kuriózum volt.

Tökös... 2019.01.11. 12:02:08

@csillagporszem:
Szerintem ne adja át, inkább legyen igazságos mint Mátyás....
A csavar ott lenne ha megcserélnék a rangokat egy héét mulva...
Egyébként kenbaba lenyelte ezt a laciféle királykodást, nem volt a szokásos szívből ordibálás sem...

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:02:13

@UdvariatlanBolondvagyok: merthogy az utakat már nem szabad sózni. Valahová csak kellett tenni a sok sót:)

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 12:02:21

@Sanda.Ipse: Dehooogy, a Nesquick reklámban is mi volt? Fogd rá a nyuszira! Akkor?! Kérdés? :D :D :D

Maximista vagyok 2019.01.11. 12:02:51

A szerkesztők adhatnának Renire egy instant zöldet, csak lájtosba. Aztán lehet hisztizni.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:06:42

@Tökös...: mindig megfordul a hierarchia sorrend, úgyhogy Adri lesz a királynő. Lacika a kézcsókot is visszaadhatja:)
Amúgy én sem vagyok royalista:) De ez csak egy játék!!!

Angora Cardi 2019.01.11. 12:07:08

@Tökös...: Nem haraptam le a fejed csak elmondtam en hogy latom es egyaltalan nem ugy mint te. De ha gond megtartom magamnak a velemenyem.

csincsilla72 2019.01.11. 12:07:59

@csillagporszem: Persze. Mindegy, mi a játék, a cél, hogy Roli rosszul jöjjön ki belőle. De miért is? Hogy benneteket boldoggá tegyen?
Palmface....

hereverő heverő 2019.01.11. 12:08:30

@Sanda.Ipse: És pont ezért marha nagy jópont PUÁnak, hogy kacsintással belement a játékba, és röhögött az egészen.
Anno a katonaságban volt egy alegysges csávó, mindenkit szivatni akart, mert mi hülye pöstiek vótunk, ő meg valahonnét sötét somogyból (bocsánat, nem az én szavaim) jött és nem vitte semmire. Na őt is az baszta fel leginkább, ha fütyörészve teljesítettük minden parancsát. Eleinte tajtékzott, de aztán ráunt, mert minket nem lehetett szivatin, és keresett magának olyan srácokat akiket tudott szivatni. Aztán kirakták valahova Tótvázsonyba, többet nem hallotunk róla :)

csillagporszem 2019.01.11. 12:09:19

@Tökös...: fura nekem is. Most épp nem tudom mit gondoljak Gregről, elég normális üzemmódban nyomja. Azt hittem lesznek nagy balhék a szabályok miatt, de csak Reni háborgott hogy na ő nem és miatta akarja majd Lacika kollektívan büntetni őket.

Ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogyha még egyszer meghallom a Hol van az a lány-t akkor tuti hogy eret vágok. Ijesztő a zenei ízlésük, legalábbis számomra és szörnyű hogy a szerkik úgy gondolják élvezetes minden alkalommal újrahallgatni az előadásukban ezt a dalt :)

csincsilla72 2019.01.11. 12:09:33

@Sanda.Ipse: Én viszont royalista vagyok. Sok előnye van egy társadalomban.

hereverő heverő 2019.01.11. 12:09:53

@Angora Cardi: Nyusszi, nyugi. Az első mondatod oké, a másodikat nem is láttuk, oké?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:10:02

@csillagporszem: Lemondhat? nem hinném, hogy volna egy trónörökségi rend.
Egyáltalán köztársaság, vagy monarchia? Ez esetben választás, vagy öröklés?

Tökös... 2019.01.11. 12:10:28

@Angora Cardi:
Nem gond, miért lenne az....
Nekem nincs favoritom, én szidhatok minden játékost...
Van egyfajta erkölcsiségem, és ebből indulok ki...
Szavazni sem szavazok soha...

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:10:55

@csincsilla72:
Egyszerűen ezzel a Roli-gyűlölettel nem tudok mit kezdeni. A magam részéről nem szeretném, ha a bolond lány nyerne, de nem gyűlölöm, sőt a kardomba sem fogok dőlni, ha ő viszi a lét.Legfeljebb magamban minősítem a szavazóit:)))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:12:16

@Sanda.Ipse: Erről a sózásról kérdezd meg a kutyámat,,,gyakorlatilag levitál séta közben!

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:12:30

@UdvariatlanBolondvagyok:
Rosszul emlékszem, hogy Lacika ezt a képességet elorozta Csokitól? Ő király akart lenni. Hagyjuk, hogy játsszon végre!

Maximista vagyok 2019.01.11. 12:12:45

@Sanda.Ipse: a régebbi szériákban sokkal jobban bűntették azt ha valaki beleszart a dolgokba. mondom, menjen zuhanyozni akár tízszer is ha akar, legalább tiszta lesz a párbajra. úgyis külsős programra szeretne menni, hajrá :)

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:13:08

@UdvariatlanBolondvagyok:
Akkor Roli még ezt sem csinálta jól:)

csincsilla72 2019.01.11. 12:14:24

@hereverő heverő: Pontosan. Egy hierarchia-hetet pont így kell játszani. Poénra véve. Akkor egy röhögés lesz az egész, jól szórakozik mindenki, főleg, mert úgyis fordul majd.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:15:35

@hereverő heverő: a többinek is ezt kellett volna tennie. El tudták volna vinni a showt. (nem a sót!) LOL

csillagporszem 2019.01.11. 12:17:01

@Sanda.Ipse: nem gyűlölöm Rolit, de tényleg. Az hogy nem tetszik a karaktere már egy más kérdés, de ha ő nyer a végén akkor ő nyer, akkor sem lesz vége a világnak. Ettől még szurkolhatok annak hogy építse le minél jobban a népszerűségét és eseen ki a villából. Ez csak arról szól hogy nem kedvelem, de kár ebbe többet belelátni.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:17:01

@Maximista vagyok: a csatorna ezt a műsort egyszerűen nem tudja kontrollálni vagy csak lusták és szarnak bele. Tönkre is tették vele a nézettséget.

csincsilla72 2019.01.11. 12:20:18

@Sanda.Ipse: Nagy EKG!! Mint általában:-)
Nem szeretem Zsuzsut, de ha megnyeri, hát megnyeri. Nekem ettől nem lesz szar az életem. Még a napom se. Ez egy játék, érdekel a pszichológiai vonatkozása, az, hogyan szakad a cérna, borul meg az elme, de ennyi.
A Roli-gyűlölet egyeseknél már vallás, ugyanakkor egy nagyon szomorú látlelet: a gondolkodó, másokkal együttműködni képes embert utálják, az ösztönlényeket, fő, hogy cuki legyen, bírják. Olyanok, akik ennek a játéknak a lényegét nem tudták megérteni.
Hmmm.....

csillagporszem 2019.01.11. 12:23:48

@hereverő heverő: Adrin látszik, hogy tényleg van esze és neki az a jó, ha Lacikáék minél inkább úgy tűnnek mintha elszálltak volna a hatalomtól. Simán rájátszik, hogy méginkább feltűnő legyen. Egy fokkal jobb, mint amikor azt mondta Reninek, hogy nah én most kihozom Roliból, most hunorosban nyomja de szerintem Lacikáék csapatát akarja most is rossz színben feltüntetni :)

hereverő heverő 2019.01.11. 12:25:04

@csincsilla72: De ha nem is fordul, hát mi van akkor? komolyan, ezekben semmi humor nincsen. Ezért ordítanak imnt a fába szorult sakál, mert mindent tök komolyan vesznek. Miért nem tudnak végre beválogatni egy humoros értelmes csávót? Mindenkiből többet tudna kihozni szerintem.

nem, Roliból nem tudna, mert Roli egy tunya senki, egy szürke igénytelen döglégy, a Roliba a lélek is csak meghalni jár. Zsuzsiból, na abból ki lehetne hozni mindent, szép is okos is ügyes is, hasis.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:25:12

@csincsilla72: igazán azt nem értem, hogy pl. Erával szemben a villalakók és a szavazók nagy többsége is Rolit támogatta. Era a kiesése után azt nyilatkozta, hogy nem bánja, hogy Roli ellen esett ki, mert Roli egy jó ember. Nem láttuk, hogy a párbaj után Roli elszállt volna magától. Akkor mi változott? Mi ez a hirtelen fordulat?
Csupán azért kell utálgatni, mert ő a potenciális ellenfele a zsizsikesnek?

csillagporszem 2019.01.11. 12:25:20

@csillagporszem: humoros az a hunoros :D Mondjuk vele is nyomta 1x rég valaha :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:27:01

@csincsilla72: A felelőtlen ígéretem alapján, nekem igenis van tétje....megyek ruhát dobálni az égbe, továbbá egy újabb tragikus röntgenkép a társadalom lélektanáról, amennyiben Zsu csücsörítését vélném felfedezni a feketés-szürkés homályból..

hereverő heverő 2019.01.11. 12:27:38

@csillagporszem: Ez csak akkor lenne igaz, ha Lacikáék nem vennék poénra a dolgot, de Lacika pontosan érzi meddig mehet el, és eleinte ő is röhögött a királyságon. És pont azért tudta felcseszni a Renyhe agyát, mert ismeri a gyengéit. Nem hiszem, hogy Adri rossz színben akarná őket feltüntetni, annyira nem nagy spíler, hogy ilyen csavarokban gondolkodjon, és én nem is láttam semmi rájátszást.

hereverő heverő 2019.01.11. 12:29:18

@úgymond olvasó mmkk: Úgymint? ..... FÉNYÉV! Az kuuurvanagy!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 12:31:05

@Sanda.Ipse: csak hogy vitatkozzam :) roli azért nem szállt el, mert tudja, hogy era magát ejtette ki, nem roli maga.

Pancsamanó 2019.01.11. 12:31:13

@Sanda.Ipse: így van. A zsizsikes nem szereti ezért a zsizsikes fan club sem szereti. Ez olyan hogy a "barátom ellensége az én ellenségem is". Meg sokaknál aki nem ordibál, nem vetkőzik az tuja.

Pancsamanó 2019.01.11. 12:31:28

@Sanda.Ipse: így van. A zsizsikes nem szereti ezért a zsizsikes fan club sem szereti. Ez olyan hogy a "barátom ellensége az én ellenségem is". Meg sokaknál aki nem ordibál, nem vetkőzik, az tuja.

Tökös... 2019.01.11. 12:35:42

Ki hogyan értelmezi a szavak jelentőségét....
A taktikázás, az egyfajta sunyiságot jelent, és szerintem Roliban van egy adag...
De kenbabában is...
A szívből játék, meg az őszinteséget takarja, és mondjuk úgy hogy ennek Zsu megfelel...
A játék nem az intelligenciáról szól szerintem, hanem az emberségről...
Bár ezt Alekosznál nem fedeztem fel, ő inkább bugyuta volt ami valamiért szimpatikussá tette...

csillagporszem 2019.01.11. 12:38:27

@hereverő heverő: de ami neki poénos az nem biztos hogy a másiknak is poénos. Gondolhatja milyen vicces hogy 1 szál cigit engedélyzne neki, de ezen Reninek miért kellene őszintén nevetnie? Na majd este kiderül, most csak találgatunk ki hogyan fogja viselni. Persze mínusz Reni, ő láthatóan már most se jól.
Adri esetében lehet tévedek, most ezt gondolom :)

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:40:25

@Tökös...:
Esetleg néhány példa Zsuzsu "emberségéről"?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:41:02

@Tökös...: Az őszinteség aranyának aranya Zsubizsu....inkább butácska!

Maximista vagyok 2019.01.11. 12:42:04

@Sanda.Ipse: én!én! van keze meg lába, nem is egy!

hereverő heverő 2019.01.11. 12:42:05

@Tökös...: Alekosz SSKK nem volt szimpatikus. Legalábbis nekem.

@Hedo a nokedli szaggató: Lehet, de ahhoz is kell intelligencia, hogy ezt felfogd és "használd".

Pancsamanó 2019.01.11. 12:43:48

@Tökös...: Roli csapata is őszinte. MINDIG nyílt kártyával mondják el és fejezik ki hogy nem csípik a szívoldalt. Akkor lenne őszintétlen taktika ha a szemükbe öribariznának. De nem.
A taktika amúgy kell ezekbe a játekokba. Minden játekba igazaból.

Egy kérdés: Susuka és a barátai sakkozni is szívvel szoktak? Azaz még véletlenül sem gondolkoznak a köv lépésen, és játszanak az ellenfél ellen? MINDEN játék taktikai. Még egy nyavalyás rablóri is. Vagy ott Susu nem rabol mert ő szívvel játszik?!

Tökös... 2019.01.11. 12:44:45

@UdvariatlanBolondvagyok:
a kettő nem zárja ki egymást.....
Általában aki őszinte arra mondják hogy butácska...

Maximista vagyok 2019.01.11. 12:45:11

@Pancsamanó: most elképzeltem egy Zsuzsu Reni sakk partit :D:D:D belekönnyeztem

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 12:45:20

@hereverő heverő: én nem mondtam, hogy roli buta, engem szimplán taszít :D

Pancsamanó 2019.01.11. 12:45:20

@Pancsamanó: rablórömi természetesen :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:45:27

@hereverő heverő: A humorhoz is,,,pláne,, leginkább ,,sőt! Nem akarok Karinthyzni...,tréfázni!

Tökös... 2019.01.11. 12:47:47

@Sanda.Ipse:
Zsu embersége ha lehet ilyet mondani hogy ő valóban őszinte kenbabához a kapcsolatukban...
De az emberség az arról is szól hogy másokkal szemben milyen vagy...
Azért Zsu nem szokta magát hagyni, nem az a szobanövény alkat...
Szerintem, a haragos menyecske tipus igenis lehet szimpatikus, ha csak nem csapát őrületbe...

Pancsamanó 2019.01.11. 12:47:49

@Maximista vagyok: igen, elég szürreális felvetés volt részemről, bevallom :) De akkor írok mást: a Hugo a víziló gyerektársast talán tudnák játszani, ahol golyókat kell egymás elől elkapni.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:49:24

@Pancsamanó:
Amíg emberek nincsenek tisztában a taktika szó fogalmával, addig akár a sunyiság szinonimájaként használják.
Egyébként sajnos nem minden buta ember jóindulatú. A mindennapokban is tapasztaljuk.

hereverő heverő 2019.01.11. 12:50:33

@csillagporszem: Szerintem ezt most te sem gondolod komolyan.

bElannaTorres 2019.01.11. 12:50:46

@Pancsamanó: ebben a játékban van olyan taktika, hogy magamat hozom, és azzal vagyok szimpatikus a nézőknek, hogy nem beszélem le a jelölést, vagy nem akarom kitenni azokat akikkel egy csapatban vagyok, hanem megvárom, hogy ő szúrjon hátba, a nézők azt is látják és akkor majd elfogadják, hogy ráteszek. És lehet taktika az is hogy azon agyalgatnak kire kéne tenni, és az kit visz ki. Mivel a nézők szavaznak akkora jelentősége nincs, főleg hogy roli is kezd rájönni, mert vivi esetében látta: nem a legutolsó pár napot nézték a nézők, hanem a már kialakult véleményük szerint döntöttek. Teljesen mindegy hogy ki megy ki, sokkal érdekesebb az, hogy kit visz ki.

Tökös... 2019.01.11. 12:51:41

@Pancsamanó:
Roli csapata is őszinte valamilyen szempontból, de ott csak Rolinak van szava, vagy javítsatok ki...
Túl sok tervet azért nem kell kiagyalni, elmondta Adri nevét Lacika, Hunyor elfogadta ennyi...
De van a döntésben sunyiság, mert igy Roli elkerülheti a párbajt, mert ugye Renyhét is választhatták volna...

hereverő heverő 2019.01.11. 12:52:03

@Hedo a nokedli szaggató: Nem mondom, hogy én örülnék neki, ha este a Rolit találnám az ágyamban babydollban.

Pancsamanó 2019.01.11. 12:52:21

@Tökös...:
"Azért Zsu nem szokta magát hagyni, nem az a szobanövény alkat..."

Ezzel nem lenne baj. Roli sem hagyja magát. A lényeges különbség a hogyan? kérdésben van: Roli higgadtan, normálisan védi meg magát. Zsuzsu egyből torz arccal ordít, de úgy, hogy ördögűzőt hívnál. Emlékezzetek amikor meggyanúsította hogy Roli lopott tőle! Roli tűrte a megaláztatást és nyugodtan védte magát. De fordított esetben Zsu olyan torzhisztit vágott volna le hogy muszájdzsekiben viszik el. Ez mutatja az emberséget számomra, és ebben Roli toronymagasan jobb!

moletty 2019.01.11. 12:52:22

@Sanda.Ipse: NA akkor erről a Zsuzsu fun-ságról :
1. Ha egy nő szerint Zsu aranyos kedves stb. akkor Ő maga is ugyanolyan hülye picsa mint Zsu !
2. Ha ugyanezt egy férfi mondja, annak meg azt kívánom : éljen Vele fél évig ( de persze 36 milla nélkül, mert az sokat szépít:) és utána mondjon véleményt, amikor elítélték erős felindulásból elkövetett emberölési kísérletért :D:D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:53:37

@Tökös...: Igen, éppen a mennyek országába mórikálja magát, ahol csillámfaszpónik legelésznek
a Zsurnaliszták taplóján...

hereverő heverő 2019.01.11. 12:53:44

@Tökös...: Nem hiszem, hogy pl. Stephen Hawking buta lett volna, pedig világéletében egy őszinte ember volt. És MINDIG beismerte, ha valamiben hibázott.

Maximista vagyok 2019.01.11. 12:53:51

@Pancsamanó: á, elrontanák hamar :D bár talán sikerülne felfogniuk a játék lényegét. vagy nem.

bElannaTorres 2019.01.11. 12:54:11

@Pancsamanó: amikor volt a gyanúsítás, majdnem mindenki megőrült, reni volt a leghangosabb vivivel, mire bejött roli zsut már teljesen meggyőzték, hogy ő lopta el

Angora Cardi 2019.01.11. 12:54:24

@úgymond olvasó mmkk: kiscsopibuli? :D jóóóó, kezdem: baby shark tudududududududu
@hereverő heverő: Sokan félreviszik a történéseket és ez nem vélemény, én is látom mi történik és abszolút nem az. És ez nem arról szól kinek mi az értékrendje. A csitítást köszönöm igazad van.

moletty 2019.01.11. 12:55:15

Viszont a királykodással kapcsolatban kiemelném Adrit !
Szenzációsan csinálja, mosolyogva túljátszva, jelzeve h. lófaszt vagy te a királyom, de betartva a játékszabályokat és még az is látszik, hogy a gonoszkodása nem lacikának szól csak a státuszának !
Adri nagyon nőtt nálam ! ( Igaz benn bujtogatja a 3 félhülyét, de azt meg jól teszi :D :D )

Angora Cardi 2019.01.11. 12:55:15

@Sanda.Ipse: Igen ügyességi versenyen nyerte miután Csokk kiesett.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 12:55:19

@Tökös...:
haragos menyecske... hát én pl. az Erával való gusztustalan szópárbajukat nem tudnám ebbe a kategóriába sorolni. Mint két ócska prostituált az utcasarkon. Lehet, hogy van, akinek ez tetszik. Szíve joga mindenkinek.

Tökös... 2019.01.11. 12:55:24

A taktika onnantól sunyi, hogy nem mondod meg őszintén mit gondolsz, hanem kicselezed a másikat...
Kérdés hogy milyen eszközökkel...
Befojást gyakorolsz a barátaidnál, hogy aki nem tetszik neked azt vigye ki más....

Pancsamanó 2019.01.11. 12:55:24

@Sanda.Ipse: igen, sajnos a butaság sokszor jár együtt alapvető viselkedési normál hiányával és bizony irigységgel. Pl. Zsu tudja hogy nem ő a legélesebb kés ebben a fiókban és látszik rajta hogy ez frusztrálja, ezért ordít egyből mindig ha valaki egy negatív szót is mond rá.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 12:56:11

@hereverő heverő: tény és való, hogy amíg ő bent van, addig pörög a flúgos trió

Tökös... 2019.01.11. 12:57:18

@Sanda.Ipse:
Nekem a sunyiság nem tetszik....
De természetesen nem látunk mindent egyformán...

Maximista vagyok 2019.01.11. 12:57:19

@Pancsamanó: ehhez még akkor hozzáteszem csak úgy jóindulatból, hogy Zsuzsu mennyire őszintén és emberségesen kért elnézést, miután kiderült hogy Rolinak semmi köze az egészhez. nálam ott ment el Zsuzsu végleg. az egy olyan pillanat volt tőle, amit én nagyon nem szeretek egy emberben és ott mutatta meg igazán, hogy ő kicsoda.

Pancsamanó 2019.01.11. 12:57:36

@Tökös...: Erről szól kb. az összes társasjáték.

Az a baj hogy az emberek nagyrésze nem veszi le hogy a VV egy TÁRSASJÁTÉK, nem pedig a Barátok közt vagy a Jóban rosszban. Nem egy magyar sorozat emberek! Hanem kőkemeny játék ahol 36 millát kell nyerni. Még egy kártyában is sunyizni kell a Balcsin ahol csak egy üveg Borsodi a tét...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 12:57:40

@moletty: Ezennel megnyílt a Zsubvásár, bárki, bármit, bármikor!DDD

Angora Cardi 2019.01.11. 12:58:02

@hereverő heverő: Adrival kapcs EKG szerintem is sokkal jobb hogy így csinálja, egyébként meg pont emiatt érdemelné meg hogy legyen egy fordított hét is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 12:58:24

@hereverő heverő: értékelem, meg minden, de ahogy tegnap sem, úgy ma sem

@Angora Cardi: and a clapping seal tudududududu

Pancsamanó 2019.01.11. 12:58:45

@Tökös...: ha a sunyiság nem tetszik, vess egy pillantást Zsu arcára ahogy Renire néz amikor Reni Greggel van épp. Megölné egy kiskanállal is. De megjátsza hogy barinők.

moletty 2019.01.11. 12:59:54

@Tökös...: Milyen faszom barátok ? Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire más rendezvényen !
Itt egy dolog a fontos : Elvinni a lét !! Nincs barátság , ahogy üzletben sem !
Max. szövetségek ideig óráig. Mondani meg azt mondasz amit csak elhisznek!
Mindent meg is szabad tenni ami nem tilos !
Egy dolog lehet csak ami ezt a viselkedést árnyalja : mindig figyelni kell a szavazó nézőkre is !! Nehogy megutáljanak! Na ez a taktikai része !

moletty 2019.01.11. 13:01:20

@Sanda.Ipse: EKG mint előbbi Tesónak ! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 13:01:55

@Maximista vagyok: Pontosan ezt mondta tele megbánással : Jóóóó,, akkooor bocsáááánat!
És annyira szívből, hogy csak na!!!

bElannaTorres 2019.01.11. 13:02:18

@Maximista vagyok: pedig többször volt, hogy bocsánatot kért őszintén, be tudta ismerni, hogy ő a hibás. Biztos hogy másnak sem megy mindig mindenkivel szemben.

@Pancsamanó: ha egy olyan társasjáték amiről az emberek szavaznak, és az emberek nem veszik észre ahogy te írod, akkor úgy kell játszani, hogy rám akarjanak szavazni. Ezt mondjuk roli valahol tudja, mert többször látszott, hogy azt mondja amit illik, ilyen volt mikor megnyerte a suli hetet, akkor is azt mondta a kamerába hogy a többiek hagyták őt nyerni.
Mert biztos így gondolta valójában :)))

Tökös... 2019.01.11. 13:02:24

Én is szoktam üvöltözni, másoknak ez nem tetszik, ettől még kiállok a véleményem mellett....
Azt ugye tudja mindenki hogy nem 24 órában ordítoznnak, és összevágnak dolgokat...
Lehet hogy az sem véletlen hogy a nézők a csajokat dobálják ki..
Én csak egyfajta jelllemről beszélek, ha ez egyáltalán érdekkel is valakit...

hereverő heverő 2019.01.11. 13:03:11

@Tökös...: Lófaszt! A taktika az taktika, és a az eszköztárat a te erkölcsi érzéked határozza meg. Ez pedig egy játék, ahol egymást KELL legyőzni, a szivatás díja pedig 36 millió. Akinek inncs taktikája, az megy a levesbe. Az is megy a levesbe, akinek rosszabb a taktikája mint a többieké.
Sunyi taktika, kicselezés, nem mondod meg mit gondolsz? Hát erről szól a játék. A befolyás gyakorlásáról IS.

Angora Cardi 2019.01.11. 13:03:16

@hereverő heverő: LOL

Más: nekem Greg is tetszett ahogy jósolt Lacikirálynak.

Cigis dolog: az 1 szál mellé lehetne nyalinger játékokat kitalálni, aki jobb paprikást készít a királynak, az kap még és akkor elindulna a kereskedés. Még mielőtt Röné beleordított a pusztába az egy szál cigiért, nem tudni Lacinak lett volna-e további ötlete, hátha ma látjuk.

Tökös... 2019.01.11. 13:04:43

@moletty:
persze hogy a lé fontos....
De az is hogy milyen viselkedési formával akarsz nyerni...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 13:05:00

legszentebb dolog a barátság
többet ér, mint minden királyság
nekem is van egy jó barátom
ha bajba jut, majd én kirántom

he

Pancsamanó 2019.01.11. 13:05:01

@UdvariatlanBolondvagyok: Emlekszem erre, azt gondoltam hogy mekkora undorító ez a nő.

bElannaTorres 2019.01.11. 13:05:17

@Pancsamanó: Zsunak van egy ilyen feje, volt már rá példa, hogy reni gregen ült, és ő húzta a száját kiszaladt hirtelen, utána a riportban elmondta, hogy magán gondolkozott, szóval nem reniékkel volt a baja. Nem kell minden arc mögé beleképzelni mindent, nekem is van ismerősöm aki sose mosolyog mégis jól érzi magát.

Bekkara 2019.01.11. 13:05:21

Nem olvastam vissza mindent, de leírom a saját véleményemet a tegnapi adásról. Szerintem nem éppen jó felállás, hogy Roli a király szócsöve, tényleg úgy jön le, mintha ő irányítana, és Lacika ettől nem lesz erősebb, ráadásul látni lehetett rajta, hogy teljesen zavarban van. Viszont érdekes, hogy Zsuzsunak van annyi esze (legalábbis eddig úgy néz ki, nem hisztizik sokat), hogy kussban tűrjön, játsszon, míg a hülye Renyhe ordít, bőg, és tönkreteszi a játékot. Ezeknek egyszerűen nem lehet tematikus hetet csinálni, mert arra is alkalmatlanok. Én a szerkik helyében elzárnám a vellában a melegvizet (Alekoszéknál gyakran volt ilyen bünti), Renyhe meg adja fel a játékot, mert biztos nem fog napi 5x vizet melegíteni magának. Megváltás volna a nézőknek, ha a Rúdlény eltakarodna valahogy. Az a baj, hogy Roli erősnek tartja, és szarik tőle:(

Tökös... 2019.01.11. 13:06:34

@hereverő heverő:
Na de ha kiesik előtted egy nagy taktikus, akkor azon nem töröd a fejed hogy talán ez a vonal veszélyes ?

moletty 2019.01.11. 13:06:49

@Tökös...: Abban igazad lehet, h. manipulálnak bennünket a játék üzemeltetői NA ez a sunyiság és szemétség. Erre meg azt modnják, h. nekik a nézettség az elsődleges és ha így nézik többen akkor megtehetnek bármit, ha nem tetszik ne nézd. Akár még ebben is igazuk lehet.
De pl. ott a Peti gyerek, aki valahol felfogta, hogy a kurva hadonászás nem tesz jót neki és humoros módon jelezte, hogy veszi az adást , még ha nem is ért vele egyet.
Azóta pl. én Őt kevésbé utálom ( Anikó 1000x jobb persze:), tehát elérte nálam amit akart !

Ármándójózsi 2019.01.11. 13:06:59

@Tökös...: "A taktika onnantól sunyi, hogy nem mondod meg őszintén mit gondolsz, hanem kicselezed a másikat...
Kérdés hogy milyen eszközökkel...
Befojást gyakorolsz a barátaidnál, hogy aki nem tetszik neked azt vigye ki más...."

Látszik, hogy fogalmad sincs, még mindig a taktika jelentéséről (nem, nyelvtannácizni most nem fogok), ezért, hogy képben legyél:
"Taktika: Valamely cél elérése érdekében alkalmazott, az adott helyzeteket a legelőnyösebben kihasználó módszer, magatartás."

Ennyike! :)

hereverő heverő 2019.01.11. 13:07:49

@Tökös...: Őszintén megmondom, egyre kevésbé érdekel bárkit. Mert elkezdted úgy védeni az álláspontodat, hogy vagy meg sem hallod az ellenérveket, vagy szimplán negligálod. Ez már a mobilos betegség (igen, @ nélkül, én ilyen bunkó fasszopó vagyok de legalább magamat adom, szívből jáccom, vigyél ki). Az is jellemhiba, ha kiállsz a véleményed mellett még akkor is, ha bebizonyosodik hogy nem volt igazad.
Ebben az esetben most nem tudunk dönteni, kinek van igaza, mindenki meghallgatta az ellenpólus érveit, aztán most itt tartunk.

moletty 2019.01.11. 13:08:10

@Tökös...: Az meg magában hordozza a büntetést ! HA sokaknak nem tetszik a módszerem, kibasznak! Ékes példa Radics és Özvegy Ribi! vagy Era...

hereverő heverő 2019.01.11. 13:08:38

@úgymond olvasó mmkk: nem lehetne csak simán sütni, nem kirántani?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 13:08:59

@Pancsamanó: mert Zsu korrekt és "szívből játszik". Megmutatja az összes lapját, na majd azon sopánkodik, hogy idióta, és taktikáznak ellene..., na majd hisztizik, ha nem hagyják nyerni...
Mondom, elkényeztetett ötéves szint!

moletty 2019.01.11. 13:09:37

@hereverő heverő: Én nem tudom ki a faszom ez a mobilos G, de mindig felbasz ha visszaolvaslak benneteket. Lehet h. Zsu anyja, akkor megértem :)

Tökös... 2019.01.11. 13:09:58

@Pancsamanó:
Szerintem ( legalább is a vv-ket nézve ) az utolsó 3-4 embernél ugrik be a 36 millió....
Mert ott vannak hozzá közel...
És kurvára jár az agyuk, hogyan érhetik el...

Pancsamanó 2019.01.11. 13:10:09

@bElannaTorres: Roli sokkal emberibben kezel minden helyzetet. Azt sajnálom, hogy a mai tévénézőknek nem ez kell, mert ha valaki csendes vagy gondolkozik akkor az tuja. Eddig Aurelio és Alekosz kivételevel a tuja-típus nyert, amit Roli képvisel.

Tökös... 2019.01.11. 13:10:58

@moletty:
Konkrétan Radicsra gondoltam, ő sem volt hülye gyerek...
De a stílusával elbaszott mindent...

Maximista vagyok 2019.01.11. 13:12:25

@bElannaTorres: felesleges megmagyarázni. de ezen szerintem nem fogunk összeveszni. én úgy láttam, hogy rágalmazott, jött az igazság pillanata, és odabaszta ezt: "Jóóóó,, akkooor bocsáááánat!" :bjutiful

hereverő heverő 2019.01.11. 13:12:48

@Angora Cardi: Erre gondoltam én is akkor. Hogy tessék előrébb jutni a rangsorban, tessék a király kegyeit keresni (kézcsók) és akkor nem marad el a jutalom. Mátyás se bemondásra engedélyezte a cinkotai nagyiccét

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 13:13:48

se gyerek, se nő és se férfííííííííííííííí senki senki itt a világon, mi is az én titkos nagy álmom jaaaaaaaaaj

Bekkara 2019.01.11. 13:13:49

@Pancsamanó: Attila sem volt tuja. Ő vezette be a tuja fogalmát. És Soma sem volt tuja, ja, és taktikus sem. Egyedül Robin volt tipik tuja.

Tökös... 2019.01.11. 13:13:57

@hereverő heverő:
Engem tényleg nem zzavar más véleménye a játékról...
A sajátomét irom le, mint itt mindenki...
Én csúnyán vagy lenézően, vagy provokatíven nem szóltam senkihez sem...
És ez így is marad...
Még versenyben vagyok a 36 millióért...

Pancsamanó 2019.01.11. 13:14:04

@bElannaTorres: Van egy ilyen feje. De nem szabad elhinni hogy ilyenkor "magán gondolkodik" (mekkora hülye duma ez már). Kiül az arcára az összes érzelme, ebből a szempontból kár védeni mert ő az a villalakó aki egyáltalán nem tud pókerarcot vágni. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki amikor ilyen fejjel néz, az nála az irigy harag vagy irigy gyűlölet jele. (pl. nem őz nevezték ki hanem a másikat, na arra néz így)

Sanda.Ipse 2019.01.11. 13:15:10

@moletty: akkor dicsérje a lányát. De neki Roli van becsípődve. Kizárólag vele foglalkozik, idézi, ha kell, ha nem.

Pancsamanó 2019.01.11. 13:16:11

@Bekkara: oh Attila elfelejtettem, na ő jó volt :)
Szabolcs és Miló is tuja volt. Meg Vitkó Laci is a Roli-típushoz volt közelebb, mint a bolondsusuhoz.

hereverő heverő 2019.01.11. 13:16:47

@moletty: PP megjegyzésedre egy lóbaszó nagy EKG!

bElannaTorres 2019.01.11. 13:16:58

@Pancsamanó: akkor kell ez a nézőknek, meg kell a Zsu féle is, mindig arról szól hogy éppen melyik volt szimpatikusabb vagy épp szórakoztatóbb. CSak most még tuják között nagy a verseny, ott van lacika is aki szociális játékot játszik, az az egyik legjobb taktika szerintem.

Ármándójózsi 2019.01.11. 13:17:45

@Pancsamanó: Pontosan így volt, mindenre EKG!!! :)

Pancsamanó 2019.01.11. 13:17:53

@Tökös...: nekem nincs bajom a stílusoddal. Versenyben vagy ;)

Avigal 2019.01.11. 13:18:17

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk:

Annnyira szemetek vagytok, tegnap óta folyamatosan azt dúdolom, hogy....

Bébi cápa, cápa, cápa....

Kellett ezt nekem megmutatnotok??!

bElannaTorres 2019.01.11. 13:18:46

@Pancsamanó: igen sokszor abból indulunk, ki hogy van hasonló ismerősünk, pedig azért biztos nem ugyanolyanok .))
Zsunak kiülnek az érzelmei, de épp ezt mondom, hogy ő sokszor visszagondol valamire, érzékenyebb sokkal mint egy hunor, aki az adott pillanatban él. Ezért van hogy azt látod az arcán amire gondol, azt meg nem tudhatjuk.

Angora Cardi 2019.01.11. 13:18:58

@Sanda.Ipse: hurrá :)
@hereverő heverő: Ezért lenne jó Reni nem baszná szét az egészet hanem látnánk Lacika kitalál-e valamit vagy kell-e Roli súgjon (ami Rolit erősítené nálam akár még Lackóval szemben is) de Lekvárt várnám hogy sarkára áll.

@úgymond olvasó mmkk: Batyu tea titkos álom, ebédemet felzabálom.... :/

Bekkara 2019.01.11. 13:19:05

@Pancsamanó: Az első 3 széria még egy másik világban játszódott, más nézői igényekkel, más mentalitással.

bElannaTorres 2019.01.11. 13:19:56

@Maximista vagyok: háét végül is bocsánatot kért:DDD tőlem is kértek már így nem is zsuzsi típus, hanem inkább lacika féle, szóval ebből én még nem ítélek, egyébként egyik játékosnál sem

Pancsamanó 2019.01.11. 13:20:30

@bElannaTorres: Lacikának hajrá.
Igazából en csak a Zsuzsu meg Reni féle "játékkal" nem tudok azonosulni de csak azért mert mérhetetlenül szomorúnak tartom hogy az embereket ilyen jellemmel (ordibálás, vetkőzés bárhol bármikor bármiért) meg lehet venni kilóra. Ez gázabb, mint a politikai helyzet

csillagporszem 2019.01.11. 13:21:08

@hereverő heverő: nem tudom mire gondolsz, de biztos komolyan gondoltam ha leírtam :)

hereverő heverő 2019.01.11. 13:22:18

@úgymond olvasó mmkk: Ha mellbimbó lehetnék, rám szállnának a lepkék...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 13:22:44

a kevélység az első főbűn, ne felejtsétek

Pancsamanó 2019.01.11. 13:23:39

@bElannaTorres: egyszerűen (tudom ezért kövezve leszek) gonosz fejet vág. Velem nem tudja elhitetni hogy nem azért néz így Renire mert irigy rá Greg miatt...hisz minden ilyen nézés után behisztizett hogy a hármasból épp kizárják. Velem nem olyan könnyű elhitetni hogy "öö csak azért vágtam sunyi arcot mert eszembe jutott hogy jaj de szomorú voltam tegnapelőtt hogy elfogyott a Milka csokim."

Angora Cardi 2019.01.11. 13:24:25

@úgymond olvasó mmkk: agyam helyén a nagy semmi, gyere babám rózsát szedni :D

Maximista vagyok 2019.01.11. 13:24:49

@Angora Cardi: nálam is László lenne az egyik befutó, de az nem tetszett amit a maiból mutattak. én a helyében végigvinném amit kitaláltam és pont leszarnám az ismételt bőgést mert már nagyon unalmas.

Avigal 2019.01.11. 13:26:14

@Angora Cardi: leragadtam a magyar verziónál

Cápa, cápa, cápa:)

bElannaTorres 2019.01.11. 13:26:43

@Pancsamanó: pedig ő nem az perember, az ilyenek többet is bénáznak, mert mindig valami máson gondolkoznak
De oké te így látod :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 13:28:08

Mi van itt megint baszki, elmentem brunyálni és 180 kommit kell visszaolvasnom...kész teleregény!

Avigal 2019.01.11. 13:29:20

@UdvariatlanBolondvagyok: mett én csak cápázok itt:) Ami nem tartozik a lényeghez, de a kommentfolyamot növeli....

bElannaTorres 2019.01.11. 13:29:21

@Pancsamanó: azért mégsem hoznám ide a politikát, mivel az egyik csapatban csak lányok és egy meleg van :)

Én például ebből a szempontból örülök, hogy tudunk drukkolni egy ilyen csapatnak is.

Annyiból meg értem az ellenszenvet, hogy ez a játékstílus nem jön be, de nézd meg milyen vígjátékok vannak , pl másnaposok ami egy egész jó film volt és milyen sokan nevettünk rajta

Angora Cardi 2019.01.11. 13:30:13

@Maximista vagyok: Nekem sem tetszett, hogy ledobta a koronát de még nem tudjuk felveszi-e, magától vagy Roli nyüstölésére, ezek a megítéléséhez sokat fognak hozzátenni. Én is felemeltem volna a hangomat a helyében, hogy akkor csorportos bünti indul és aki nem teljesíti - ott megint mondhatott volna még egy büntit.
Nem tudom egyébként Renire mi hatna, gondolom szerki utasításból kifolyó büntit ugyanúgy leszarná vagy végig ordítaná mint a Lacko kollektív büntijét, ha valaki ő tényleg megérett a távozásra. Lackónak fel kell venni a kesztyűt nincs mese.

javier2 2019.01.11. 13:31:00

@úgymond olvasó mmkk: szeretem a kirántott húst

@moletty: nem csak rolit szidja ,hanem ami neked tetszik vagy szeretsz ,vagy valakit kedvelsz
azoknak ír értelmetlen bántó dolgokat ,innen- onnan becopyzgat mindig ugyanazt
csak hogy valakit hergeljen
2-3 álnévvel folyamatosan trollkodik 15 évnél nem lehet idősebb
legjobb átgörgetni
egyik álneve ibsen meg még ki tudja melyik az
@bElannaTorres: sztem zsuban van színészet és taktika is ,készült ő erre

Angora Cardi 2019.01.11. 13:31:49

@Avigal: az is jó, javasolnám Süketet belevonni a szórakozásba, ujjaddal dobolni a ritmust finoman, hátha a rezgéseket megismeri és kvázi tudna rá táncolni (jó ez tudom már scifi) :D

Pancsamanó 2019.01.11. 13:32:04

@bElannaTorres: ez nem bocsámatkérés, én ezt sosem fogadtam el akként. Ez egy "cseszd meg mégsem nekem volt igazam, legyél vele boldog te genyó!"

bElannaTorres 2019.01.11. 13:32:04

@bElannaTorres: jav: percember, aki a mostban van sokat nem pedig a múltba néz, rágódik, vagy épp agyal valamin
:)

javier2 2019.01.11. 13:32:43

szavazók többsége is lehet tuja azért szavazunk tujákra:P

Sanda.Ipse 2019.01.11. 13:33:09

@Pancsamanó: Attiláék idejében sokkal több volt a tematika, nem beszélve a fizikai megmérettetésekről. Nem tudom, Attila ezzel a bandával mit kezdett volna. Szerintem félrevonulva töltötte volna az idejét, mint annak idején az elején tette azt a villában, míg Péter mellé nem állt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 13:33:30

@Avigal: Amúgy, sokkal értékelhetőbb!DDD

bElannaTorres 2019.01.11. 13:33:45

@Pancsamanó: persze ezt én is látom, azért mondtam , hogy előfordul, hogy nehéz , nekem nem az, vállalni szoktam ha hibázok és úgy gondolom akkor jár a bocsánatkérés,
Csak el kellett fogadnom, hogy nem mindenkinek megy mindig

Pancsamanó 2019.01.11. 13:34:41

@bElannaTorres: En kifejezetten szeretek átlátni a Zsu-féléken, de ez én vagyok.

moletty 2019.01.11. 13:34:47

@bElannaTorres: Abból a három baromból én G1G-t sorolom elsőre ! A két félhülye picsa sokkal gázabb !

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 13:35:52

@javier2: Túl jól ír,,,biztos, hogy nem kamasz,,,levágnám!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 13:36:47

igazándiból azt várom, hogy renyhe kimondja, amire én is gondolok, amitől többen is tartunk. Hogy: nem lacika a király, hanem a kanapé, amire ráragadt roli segge. és a 3 hete hordott maci naci

Pancsamanó 2019.01.11. 13:37:03

@Sanda.Ipse: Ezek a mostaniak a pár taktikus srác és Adri kivételével sötétek mint az éjszaka. És mivel más a nézőközönség igénye is, lehet itt nem is nyerhette volna meg mert a mostani törzsközönség az ordenáré sötétséget tartja szórakoztatóbbnak. Ez valahol szomorú.

Maximista vagyok 2019.01.11. 13:37:57

@Angora Cardi: már írtam, Reninek a szerkesztők adják most szépen oda a zöldet :) viselje méltósággal és irány haza, majd integetünk innen neki.

Avigal 2019.01.11. 13:38:31

@Angora Cardi: Süki nagyon érzékeny a rezgésekre, majd ha mellém ül, akkor cápázom vele:) Most a radiátoron alszik.

Hogy kicsit ON is legyek: ez már szörnyű, h valaki ennyire ne tudjon viselkedni, mint Renyhe, s kaphatna ő is valami elég hatásos büntit, mint a szívszerelme, Csokoládé... bár már előre sajnálom Csokit, ha ez a nő a Villa után rászabadul.

Pancsamanó 2019.01.11. 13:38:51

@javier2: ha választhatok hogy tuja vagyok vagy egy otromba, ordibáló, pitsarázó tyúk, akkor tuja vagyok ;)

Angora Cardi 2019.01.11. 13:39:07

@Maximista vagyok: jól írtad, támogatom a dolgot :DDD
Tényleg kellene már egy jó kis istenes bünti a villába.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 13:39:15

@Pancsamanó: szerintem nem nyert volna. Kapásból nem viselte volna a sellőhármast és ő tényleg oda tudott bántóan szólni, ha arról volt szó. A mai közönség nem tolerálta volna, hogy bántja a debileket.

Pancsamanó 2019.01.11. 13:39:21

@Avigal: távoltartási végzést fog kérni :)))

javier2 2019.01.11. 13:39:42

radics napokban írta,hogy azért esett ki ,mert a nőkkel durván beszélt és ezt emelték ki
az rtlsek. Szerintem nem .AZ ha valaki folyamatosan üvölt melletted én azt nem tudom elviselni sztem a nézők többsége sem.
reninek is valahol ez lesz a vége.Ordenáré.Ilyentől jobb menekülni.

bElannaTorres 2019.01.11. 13:39:46

@javier2: ki az a három álnév?
Csillagporszemmel kapcsolatban azt gondolom tévedsz, egyedül volt dávid szurkoló egész survivor alatt.

Pancsamanó 2019.01.11. 13:40:10

@Sanda.Ipse: igen ez elég valószínű.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 13:40:26

@Avigal: fődíj nélkül úgyis elhajtja:)

moletty 2019.01.11. 13:40:53

@Avigal: már orr vékonyító és test fehérítő kezelésre jár, hogy el tudjon bujni :)

Angora Cardi 2019.01.11. 13:41:11

@Avigal: Áh addigra Csokoládé már újra chippendale-ként dolgozik majd és nem győzi a lánybúcsúkat :DD meg az öregtyúk ötye esteket :DD
Támogatom Reni büntijét, @Maximista vagyok: javaslata nagyon jó lenne, nesze zöld kendő, most sztrájkolj.

Sükinek üdvözletem a radiátor tetejére, okos, hogy melengeti magát :)

Avigal 2019.01.11. 13:41:34

@Pancsamanó: ő soha:) Ragad rám, mint egy bélyeg:) Inkabb nekem lenne rá szükségem.

Avigal 2019.01.11. 13:42:55

@Sanda.Ipse: ha tudja:)Sztem Renyhe elég kullancs típus.

Sanda.Ipse 2019.01.11. 13:43:16

@Angora Cardi:
Reméljük olvassa az Rtl, mert önálló jó ötleteik nincsenek:)

Avigal 2019.01.11. 13:44:10

@Pancsamanó: ó bocs! Te csokira írtad, én meg Sükire és a cápára:) Tévedések vígjátéka:)

Avigal 2019.01.11. 13:44:51

@moletty: az álcázás fontos dolog:)

bElannaTorres 2019.01.11. 13:44:59

@Pancsamanó: ne csak az érzelmeid vigyenek el, mert akkor előfordulhat hogy nem jól látod
Ennyi alapján nem lehet megítélni szerintem , főleg miután már olyan is volt, hogy teljesen félreérthető volt az arca

Sanda.Ipse 2019.01.11. 13:45:25

@Avigal: Csoki külföldre akar menni táncolni Renivel. Látva Reni mozgását, Csoki egy ilyen partnerrel csak ártana magának.

Angora Cardi 2019.01.11. 13:46:21

@Sanda.Ipse: Itt egy kisujjban több kreativitás van mint ott együtt..

bElannaTorres 2019.01.11. 13:47:25

@moletty: nekem tőlük zsuzsi, középről vagy onnan, adri, és a másikból lacika, három féle játék, de valahogy mind bejön

bElannaTorres 2019.01.11. 13:48:03

@Sanda.Ipse: az biztos :))) viszont csoki jól táncol, nem hülye gondolat tőle hogy ezzel foglalkozzon

Maximista vagyok 2019.01.11. 13:48:09

@Sanda.Ipse: Reninél szerintem jobban mozog egy krumplis zsák.

Avigal 2019.01.11. 13:48:38

@Angora Cardi: Renyhe mind a lánybúcsús, mind az ötye klubos csoportban vegyülni fog, hogy a közelében lehessen.

Az a zöld kendő télleg jó ötlet.

Sokan mondjátok, h Lacika álljon a sarkára és szerezzen érvényt a büntiknek, de ha nem csináljak meg, akkor semmi kényszerítő eszköze sincs. Egy bizonyos butaságról minden úgy pereg le, mint a falra hányt borsó.

Pancsamanó 2019.01.11. 13:49:27

@bElannaTorres: ne haragudj de téged visznek el az érzelmeid. Egy ilyen Zsuzsu féle simán elhiteti hogy jóindulatú légyneksemártok közben pedig jobb távol maradni mert egyszer rádborítja az asztalt. De nincs ezzel baj ha nem vagyunk egyformák, én arcról kiválóan olvasok. 80% testbeszéd...Zsunál egyértelmű. Az undok pofavágás 100% egyértelmű nála. Nem hihető hogy csak érzelmeske cukikamukika susuka magáról gondolkodik.

Maximista vagyok 2019.01.11. 13:50:28

@Avigal: ezért kellene most a szerkesztőknek szigorúbban belenyúlni

Avigal 2019.01.11. 13:50:47

@Sanda.Ipse: ő is elhitte bemondásra, hogy Reni rúdtancolt. Azért mielőtt Reni kiesik, előtte lehetne vmi rúdtáncos feladat, mert a rúdtáncos produkciójat nagyon megnézném.

Avigal 2019.01.11. 13:51:53

@Maximista vagyok: igen. Lacikanak korlátozottak az eszközei, a bulla beszabályozza a büntetéseket is.

bElannaTorres 2019.01.11. 13:52:32

@Pancsamanó: inkább azt figyelem mit tesz a másik, vagy mi miért érdeke.
Nem feltétlen cukimuki érzelmeske aki rágódik egy két dolgon, nem függ össze, de tény hogy ő nem az a mostban élő spontán ember.

javier2 2019.01.11. 13:53:11

@bElannaTorres: nem rá gondoltam
csak itt esténként tök jó hangulat szokott lenni és jön gondolom azzal a céllal ,hogy
ez ne így legyen,szánalmas .
tegnap én bort fejtettem és málnabort kóstoltattam haverokkal rokonokkal és annyira nem bírom a piát szóval én marha beleálltam,amúgy én mindig átugrom.

moletty 2019.01.11. 13:55:41

@bElannaTorres: Szerintem Zsuval teljesen vakon vagy!
HA ennyire hülye, akkor azért, ha így megjátssza akkor meg azért.
Én messze elkerülném őt, ha pedig össze lennék vele zárva szöges bakanccsal rúgnám arcba nem túl hosszú idő után !

Angora Cardi 2019.01.11. 13:55:51

@Avigal: Csokinak milyen égő lenne vele táncikálni... egyedül sikeresebb lesz, rá még talán van igény.
Én is azt szeretném Lacko sarkára állna de a játék keretein belül, nem hiszem egyébként hogy ő szívatná őket, mivel nem olyan típus de ha nem tartják be a büntiket, akkor kellene a szerki közbelépés. Egyébként pedig aláírtak egy szerződést amiben a tematikus hetek is benne vannak, szóval nincs ilyen hogy kihúzza magát renáta és társai vagy nem kellene hagyni.

moletty 2019.01.11. 13:56:44

@javier2: Fogalmazzunk nyíltan szívből, nem taktikával: BEBASZTÁL MINT ÁLLAT? :D

bElannaTorres 2019.01.11. 13:57:36

@javier2: okés mert már őt többször gyanúsították ezzel, mondom akkor csak rákérdezek :)

Pancsamanó 2019.01.11. 13:57:38

@bElannaTorres: valahol az, mert forrófejűen reagál mindenre. Gondolkodás nélkül cselekszik a pillanat hevében. Percben él, nem gondol a jövőre, azért ordít azonnal vagy azért górja le magáról az összes textilt amint olyan a szitu. Nekem ő percember. Pillanat hevében cselekszik, nen gondol sem múltra, sem következmenyre.

Avigal 2019.01.11. 13:59:10

@Angora Cardi: az a baj, hogy az elején nagyon szabadjára engedték a társaságot, nem nagyon volt következménye, ha vmit nem csináltak meg, most meg azt hiszik, nekik mindent szabad, aa szabályokat csak akkor kell betartani, ha nekik tetszik. Csoki kizárása talán annyiból jó volt, hogy legalább maradandó testi sérüléseket nem okoznak egymásnak. A lelkiekről nem vagyok meggyőződve...

moletty 2019.01.11. 13:59:16

@Angora Cardi: EKG, a Reteklub helyében az összes geci megbüntetném, aki nem hajlandó csinálni! Mi a kurva anyjának ment oda ? Valamit valamiért ! A király kártyát meg a véletlen hozta LAcikának, szóval mindenki kussoljon, főleg ez a tető ótvar Renyhe ! Ő mindgi leszögez dolgokat amit ő soha nem ! Akkor menjél faszba haz csaj'e gecibe ! De fölbasztam magam....

Pancsamanó 2019.01.11. 14:00:31

@moletty: Zsuval nagyon sok néző teljesen vakon van. Valamit tud a csaj hogy így megvezet ennyi embert. Vagy - ez a szomorúbb eshetőség - ennyi embernek jön be az ő lénye.

moletty 2019.01.11. 14:02:11

@Pancsamanó: Felmerütl már bennem egyébként többször, hogy a lakosság erős százaléka félhülye Magyarországon..... csak nem akarom sose elhinni, pedig lehet h.de

Avigal 2019.01.11. 14:03:00

@moletty: egyébkent azon merengtem, hogy Renyhén abszolút nem latszik, h napi 5x fürdik, mert mindig nagyon lerobbantul néz ki.... s milyen hisztit csinált, h neki ez létszükséglet.

csillagporszem 2019.01.11. 14:04:49

@javier2: Nem hiszem, hogy azért jönne, hogy elrontsa a hangulatotokat, egszerűen csak nem kedveli Rolit és leírja a véleményét. Ha elrontja a hangulatodat akkor az csak azért lehet mert túl komolyan veszed ezt az egészet. Én Zsunak drukkolok de mégse cseszem fel az agyamat rajta, hogy többségében itt állandóan szidják, elfogadom hogy sokan nem kedvelik és ez a véleményük róla, de az rossz hogy fordított esetben ha Roliról ír valaki rosszat akkor azt sokan rögtön személyes sértésnek veszik. De nem akarok vitázni, csak néha a kettős mérce eléggé kidomborodik itt az oldalon, de ez van, elfogadom.

Pancsamanó 2019.01.11. 14:06:25

@Avigal: olyan mintha mindig piszkos lenne az arca

Maximista vagyok 2019.01.11. 14:07:27

@Pancsamanó: kíváncsi vagyok, hogy moletty mikor írja le, hogy ez miért van, én nem merem már :D

hereverő heverő 2019.01.11. 14:08:56

@Maximista vagyok: mert rászáradt a ... megélhetés a szemétégető mellett.

Angora Cardi 2019.01.11. 14:10:11

@moletty: @Avigal: Igen az elejétől kellett volna elkezdeni a szabályok komolyabban vételét, pl az első ordításnál figyelmeztetni Csokit, de végül is időben kizárták. Pedig ott hogy ordított Reni mégis folyamatosan szabályt szeg azóta is. Legyen következmény, akinek nem tetszik a játék, menjen haza. Moletty ne baszd fel magad nem ér annyit :D

,, 2019.01.11. 14:10:26

@Pancsamanó: szép a pofija, ennyi. Néha próbálom elképzelni h akkor is ugyanilyen népszerű lenne-e, ha Renit testével, arcával produkálná magát. Vagy fordítva.

@Avigal: én nem tudom, h tényleg 5x fürdik-e, de vannak azok a napok, amikor... hadd ne folytassam.

Az ellenségképzéshez: ahol van Soros, ott van O1G is, ahol van O1G, ott van Soros is, és akkor ezt mindenki fordítsa le saját magának.

Bocs h ma senkivel nem vagyok EKG-n, van ilyen is.

javier2 2019.01.11. 14:10:30

@moletty: .P

@csillagporszem: ha nem piálok el sem olvasom , komolyan?felét nem láttam másik felét itt olvastam,ahogy közvetítették
nekem mindegy ki nyeri elhiheted ...
mobilos egy troll 2-3 néven

kár , hogy nem lehet ignoráni ,mert akkor egyszerűbb lenne nem kapna teretés elhiheted nem vagyok kíváncsi rá olyan vv krisztofel féle , azt sem kamáztam

hereverő heverő 2019.01.11. 14:10:55

@csillagporszem: Látod, pedig megint szítod a vitát. Most kurvára nem írt Roliról senki semmit, de mégis megjegyezted, hogy te aztán baromira nem rántod fel magad, de ha Rolit szidják, akkor mi igen.
Aztán jött a megjegyzés a kettős mércéről, ami megint csak rágalom. Légy szíves kicsit nézz magadba.
Köszönöm.

Avigal 2019.01.11. 14:12:07

@Pancsamanó: nagyon igénytelenül néz ki az egész nő. Sztem akinek igénye van a napi 5 fürdésre, az talán a külsejére is igényesebb. Vagy Renyhének ez a szint? Persze a szemöldök gyantánál mondta, hogy most végre jól néz ki és 3zzel szúrja el....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:12:58

@moletty: tombolsz, mint egy hurrikán :)

@hereverő heverő: ha adok almás pitét, nem eteted?

csillagporszem 2019.01.11. 14:14:37

@hereverő heverő: most épp nem, csak épp pár órája amikor Tökös írt róla, akkor néhányan már kezdték felkapni a vizet. Mindegy, amit az ember nem akar észrevenni azt úgysem fogja, ezért inkább ejtem a témát. Csinálja mindenki úgy ahogy neki jó.

javier2 2019.01.11. 14:15:22

avigal már megijedtem nem is macskád van hanem cápád:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:15:23

@Angora Cardi: amivel akarod, van itthon lekvár is meg tejföl is

Avigal 2019.01.11. 14:16:15

@,,: az megint más, de azt figyelembe lehet venni. Egyébkéntmeg sokmindent ki lehet bírni, ha tudja az ember, hogy csak egy meghatározott ideig tart, s kis öniróniaval még egész elviselhető is lehet. Saját tapasztalat. Csak a bizonytalanság elviselhetetlen, de az itt a Villában nincs.

javier2 2019.01.11. 14:16:53

én már csak lekvárt tartok a spájzban
meg bort :)

Avigal 2019.01.11. 14:16:58

@javier2: időnkent úgy harap, mint egy cápa:)

hereverő heverő 2019.01.11. 14:17:01

@úgymond olvasó mmkk: Dehogy etetem pici szivem, de az almás pite mmkk jöhet!

hereverő heverő 2019.01.11. 14:17:23

@javier2: nekem az oroszok vannak a spájzban

,, 2019.01.11. 14:17:53

@Angora Cardi: én még nem ettem, sztem azért vagyok morci:)

Angora Cardi 2019.01.11. 14:17:59

@úgymond olvasó mmkk: hú tejföllel akkor a lekvárt majd utána egy kiskanállal csak a rend kedvéért :D

Avigal 2019.01.11. 14:19:09

@,,: én most ebédeltem, majonézes kukorica, sült csirke, pozsonyi kifli, mákos:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:19:14

@hereverő heverő: tudom, hogy szereted :)

@Angora Cardi: beszabadulhatsz a spájzba nyugodtan, csak vegyél fel kabátot, mert krvahideg van benn :D

hereverő heverő 2019.01.11. 14:19:16

@Maximista vagyok: Láttál te már oroszt vodka nélkül? Naugye. Színtiszta tattika.

hereverő heverő 2019.01.11. 14:20:03

@úgymond olvasó mmkk: na akkor neked is az oroszok, ugye már a spájzban vannak. Hoztak kurvahideget. És még letagadja!

Avigal 2019.01.11. 14:20:33

@hereverő heverő: nálam mar az oroszok sem férnek el a spájzban, azért van a lekvár is a pincében:) Lehet az oroszok nálam mar a pincében vannak??!

hereverő heverő 2019.01.11. 14:21:10

@Angora Cardi: ez jóóóó, Tom Pettytől megvan minden, incl. Travellin Wilburys

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:21:59

@hereverő heverő: drágaszívem, én egy belső bomlasztó sorosbérenc vagyok, az oroszok engem zárnának be, nem én őket :D

javier2 2019.01.11. 14:25:25

@hereverő heverő: ezt én sem értettem a kettős mércét

Avigal 2019.01.11. 14:25:28

@hereverő heverő: én ugyan nagyon szégyellem, de még mindig MMKK és Angoranyuszi bébicápajánál tartok

Angora Cardi 2019.01.11. 14:26:55

@,,: hehe harapj valamit, én repetázok kicsit :D

Avigal 2019.01.11. 14:27:25

@Angora Cardi: kipróbáltam Süketen a cápát. Mi,or mellem ült, akkor a kanapén doboltam enyhen a ritmust, erre elmenekült. Amikor visszajött, akkor próbáltam ütemre vakargatni, erre belém harapott. Cápásodik??!:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:27:59

@hereverő heverő: vodkát említettél? kiabált a telefonom, hogy dá, vodka. ööö akarom mondani visszaolvastam és most látom, hogy említetted

Avigal 2019.01.11. 14:29:15

@,,: a kukorica kicsit kemény volt, a mák meg enyhén avas... annyira nem volt jó, csak létfenntartás.

hereverő heverő 2019.01.11. 14:29:18

@Avigal: pedig hoztam neked különféle stílusokat is :) DE itt van egy gyorsabb, ez ugyan már volt de...

www.youtube.com/watch?v=h9d2ZeAvBgA

Avigal 2019.01.11. 14:31:19

@hereverő heverő: ez már majdnem olyan jó, mint a bébicápa, de még mindig nem übereli:)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.11. 14:32:20

@Avigal: a tenger tehén, attól még tengeri tehén, hogy sokszor fürdik, nem lesz szebb...

Maximista vagyok 2019.01.11. 14:35:19

Én most kitaláltam, hogy milliomos leszek. Már csak a megvalósításán kell dolgoznom olyan 200-300 évet.

,, 2019.01.11. 14:35:45

@Avigal: nem fogom belinkelni a Schnappi das kleine Krokodilt, nem
@Angora Cardi: az lesz!

Angora Cardi 2019.01.11. 14:36:23

@Avigal: hehe azt hittem partner lesz a zenélésben, de lehet csak megijedt mi ez az új stílus :DDD

Angora Cardi 2019.01.11. 14:36:53

@Brigante: mi lehet rajta olyan koszos-büdös amit 5x kell csutakolni

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:37:10

@Maximista vagyok: biztos nehéz egy kézzel gépelni így, hogy a másik a bilibe lóg

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:38:00

@,,: nekem van egy török gyerekdal linkem, amiben azt éneklik, hogy köcsög krva :)))

,, 2019.01.11. 14:38:04

@úgymond olvasó mmkk: 1 kézzel gépel, másikkal gázt szerel

Hatsumomo21 2019.01.11. 14:39:53

@Brigante: nekem is ez jutott eszembe már akkor, amikor ment a vita hogy Renyhe dagadtságával kapcsolatban, hogy az a baj, hogy aggadhat magára póthajat, rajzolhat szemöldököt, fürödhet 5x, de ettől nem lesz igényesebb. Ha ezen dolgokra fordított pénzt és időt pl edzőteremben tölteni, vagy ha a mozgásánàl tartunk esetleg tánciskolàban, ezerszer jobban nézhetne ki és mi se fanyalognánk ha ledobja a textilt.

hereverő heverő 2019.01.11. 14:40:44

@úgymond olvasó mmkk: Ha teletubbi lesz, rád küldöm a vérhörcsögödet!

Maximista vagyok 2019.01.11. 14:40:52

@úgymond olvasó mmkk: @,,: meggondoltam magam. mivel a milliók hamar elmennek, így már inkább milliárdos szeretnék lenni. ha összejön adok belőle sokat.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 14:42:00

@hereverő heverő: majd megmutatom, hogy néz ki a jobb kezem, akkor mondjad, hogy vérhörcsög :)

@Maximista vagyok: ejnye, aki a kicsit nem becsüli..

Maximista vagyok 2019.01.11. 14:44:01

@úgymond olvasó mmkk: aki a kicsit nem becsüli, mint a sánta kutyát

,, 2019.01.11. 14:49:04

@úgymond olvasó mmkk: áháháháhá:) és pont olyan feje van a békának:)

Avigal 2019.01.11. 14:52:25

@úgymond olvasó mmkk: ezt valahonnan ismertem:) csak cápailag vagyok elmaradott:)

,, 2019.01.11. 14:54:04

@úgymond olvasó mmkk: most nézem a kommenteket:D
"I'm sick of all these hungarian comments here! Nobody cares about your language and that you misheard the lyrics of such a lovely song! >:( Csak vicceltem, éljenek a köcsög kúrvák :D"

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 14:54:45

@úgymond olvasó mmkk: Nagyon jó, köszi, de én frankón köcsög Orbánt értek...

Avigal 2019.01.11. 14:55:03

@,,: huhh, pedig Schnappi cuki:)

csincsilla72 2019.01.11. 14:55:44

@Angora Cardi: Reni unalmában fürdik. Semmi baj nem lenne a külsejével, ha nem lenne örökké borzas a haja, nem ordenáré, abszolút nem az alkatához illő és igénytelen ruhákat hordana és tudna visszafogottabban viselkedni.

Angora Cardi 2019.01.11. 14:55:56

@úgymond olvasó mmkk: :DDDDDDDDDDDDDDD megnyitottam :DDDD

Avigal 2019.01.11. 14:57:42

@csincsilla72: ezt szépen összeszedted:) Pont ez kellene, hogy ne olyan legyen, amilyen:) De ez elég sok dolog... s ehhez talán ízlés és nevelés is kéne....

Cherie 2019.01.11. 14:59:00

@Avigal: de van bizonytalanság ki meddig marad bent.. és ez itt fontos ugye mert azért mentek oda, hogy legtovább maradjanak

Maximista vagyok 2019.01.11. 14:59:13

@Angora Cardi: én már tovább is küldtem pár barátomnak. most szerintem kereshetek újakat :/

,, 2019.01.11. 14:59:34

a refrén második részében aszongyák, h "köszönöm te retek":D

Avigal 2019.01.11. 14:59:38

@hereverő heverő: télleg menthetetlen, ma lemondhatsz rólam. A cápa tegnap teljesen betett. De majd próbálok fejlődni és visszatérek:)

Avigal 2019.01.11. 15:03:31

@Cherie: ez rendben van, de azt tudod, hogy mi az a maximális időtartam, amit benn kell töltened, s addig sok mindent ki lehet bírni, ha van vmi célod. S elvileg tudták, mert nem ez az első széria, hogy kb. mit vállaltak be. Plane Reni, aki már kiskoratól VV Reni akart lenni, akkor aztbis láthatta, hogy vannak szabályok, tematikus hetek, stb., s ebben részt kell venni, ha már bement ÖNKÉNT. Mert erre senki sem kényszerítette.

Angora Cardi 2019.01.11. 15:04:02

@csincsilla72: Abszolút. Sajnos nála a viselkedés nálam mélyebben van mint a külső (az se megkapó) ha nem változik sok baja lesz még az életben.
@,,: igen az nekem is tetszett :D
@Maximista vagyok: rá se ránts, mi itt vagyunk a virtuális térben :D
@úgymond olvasó mmkk: dikk, teccett is :DDD

Avigal 2019.01.11. 15:06:14

@hereverő heverő: nyertél! Jobb, mint a bébicápa:)

bElannaTorres 2019.01.11. 15:06:41

@Pancsamanó: ebből a szempontból ja, hát ezt se lehet általánosítani. Neki ezt kéne megtanulni, de egyébként látja hogy ez hibája.

Angora Cardi 2019.01.11. 15:08:37

Matild ma körbeúsz :DDDDD

Angora Cardi 2019.01.11. 15:10:23

@hereverő heverő: na de a röhögéstől kérem :DDD

Maximista vagyok 2019.01.11. 15:10:29

@Angora Cardi: pont azon röhögök hangosan :D

bElannaTorres 2019.01.11. 15:10:38

@moletty: én jól elvagyok a gyerekekkel is, és nem hiszem hogy bármi bajom lenne Zsuval, de az egész villa nem az én társaságom

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.11. 15:12:12

@,,: It's shameful, our standards are sinking we're barely hanging on, our spirit has gone'( Nem vicceltem, bukjon!) DDD

Pancsamanó 2019.01.11. 15:12:37

@hereverő heverő: úristen ez de kedvenc volt evekig!! De pl. sok szöszi helyett jobb lett volna lóg szöszi, stb. Pár apróságot változtatnék hogy még jobb legyen de így is évekig enekeltük haveri társasággal! :DDD

csincsilla72 2019.01.11. 15:13:39

@Angora Cardi: Engem legjobban az irigysége zavar. Reni nem tud másokkal játszani vagy együttműködni. Más öröme, sikere zavarja. Ha nem kap meg valamit, amit más igen, azonnal csapkod, ideges, bőg, duzzog. Ha nem lehet a középpontban, akkor hisztizik és addig helyezkedik, amíg újra róla szól minden. Tökmindegy, hogy miről vagy kiről van szó. A hozzá legközelebb álló öribarikat is leugatja, örömüket elrontja. Hihetetlenül éretlen személyiség, és -sajnos - nagyon elnevelték. Nem tudom, a szülők mit szólnak ehhez. Ezzel róluk is kiállítja a szegénységi bizonyítványt.

hereverő heverő 2019.01.11. 15:17:35

@Angora Cardi: @Pancsamanó: @Maximista vagyok: Az az igazság hogy most nekem is csorog a könnyem a röhögéstől

Angora Cardi 2019.01.11. 15:26:22

@,,: itt kezdett a könnyem potyogni :DDD
@hereverő heverő: :DDDDD

@csincsilla72: Nem tudom egyke-e, de elkényeztetett. Jól mondod, el van nevelve. De későbbi emberi kapcsolataiban ha nem változtat akkor nem lesz pozitív élete, ha csak nem talál valami hülyét aki elviseli emellett is. Munkahely azonnal bukta.
Csúnya volt az irigykedése sok játéknál, egyébként ha kimegy curlingezni akkor sem lett volna a többieknek abban köszönet... Csak azért vonyított volna mert 1. jól megy neki, 2. nem....

Pancsamanó 2019.01.11. 15:27:08

@hereverő heverő: tudom, más a stílus, de ha jót akartok röhögni ajanlom keressetek rá a "zsigubigule" vidire is! Instant röhögőgörcs!

hereverő heverő 2019.01.11. 15:27:53

@UdvariatlanBolondvagyok: nem az én érdemem, csak linkeltem. Nekem a köcsög kurva is nagyon nagy flash :)))))

Pancsamanó 2019.01.11. 15:33:28

@Angora Cardi: ugye hogy ugye? :) top sláger Lakatoskocsándi Pesta előadásában!

Angora Cardi 2019.01.11. 15:34:14

youtu.be/aowrSnR9f3E

Ezért többször is elnézést kérek.

Pancsamanó 2019.01.11. 15:35:46

@Angora Cardi: és ha akartok még top előadót, szívből ajánlom Johnny Goldot, főként a Kurátor c. zseniális nótáját.

(sajna nem tudok vmiért linkelni de akinek tetszik megoszthatja a linket a többieknek ;))

hereverő heverő 2019.01.11. 15:35:52

@Angora Cardi: gondolom ő Zsuzsikára fog szavazni...

Angora Cardi 2019.01.11. 15:36:04

@hereverő heverő: @Pancsamanó: ez már mind a sugerabugera szintet veri

Angora Cardi 2019.01.11. 15:37:18

@hereverő heverő: célközönség :D
@Pancsamanó: én már nem merek többet megnyitni, így is töröltem a teljes historymat különben telefossa a youtube-ot ezekkel a videokkal és akkor mi lesz :DDD

Pancsamanó 2019.01.11. 15:42:34

@Angora Cardi: szégyellem magam néha, 2 gyerekes 35 éves anyaként mik vannak a historymban :D

Pancsamanó 2019.01.11. 15:44:14

https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung&source=android-browser&q=johnny+gokd+kurátor

nem tudok direkt linket de így közelebb vagytok :)

Pamutbojt 2019.01.11. 15:44:32

A kövi párbajon Renyhe fog kiesni. Ez a folyamatos műsorozása vállalhatatlan. Nem értem, hogy a szerkik miért nem büntették még meg. Döbbenet különben, mennyire nem tudnak játszani. Mintha az életük múlna rajta. Beteg egy brigád ez a sellőbrigád.

Thats What She Said! 2019.01.11. 15:45:14

@úgymond olvasó mmkk: jaj Istenem te... hun találtad ezt a csodadalt?

Pancsamanó 2019.01.11. 15:46:18

@Pamutbojt: nem biztos mert lehet Adrit szórják meg a fiúk. Es Adri nem Renyhét viszi :( A 4 ellen pedig nem egyazon fiúra fog szavazni hiszen ők neeem taktikáznaaak sohaaa.

csincsilla72 2019.01.11. 15:48:22

@Pancsamanó: Neeem taktikáznak. Csak egyre gondolnak :-)
@Angora Cardi: Renyhe mindig ordít. Ha van egy kamera 100 méteres körön belül....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 15:50:07

@Thats What She Said!: volt egy barátnőm évekkel ezelőtt, ő mutatta :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 15:51:07

@Maximista vagyok: a tupám helyett valami egészen mást olvastam

hereverő heverő 2019.01.11. 15:57:33

Jaj, hát azért örülök, hogy kicsit tudtunk ma délután is röhögni, na.

Pancsamanó 2019.01.11. 15:59:06

@hereverő heverő: legjobb ebben a vírusos punya időszakban!

Maximista vagyok 2019.01.11. 16:02:53

Szombaton lehet én se fogok fát pakolni :D

youtu.be/jrbp0WoIBIs

csincsilla72 2019.01.11. 16:08:09

@Pamutbojt: Engem még egy dolog megdöbbentett: Roli bármilyen kritikát fogalmaz meg, még ha normális ember nem érzi is annak, azonnal védekezést és óbégatást vált ki Süsüből. Nem véletlenül. Tudja ő nagyon jól, hogy nem túl okos, emiatt őrület módon komplexusos és üldözési mániája van. Ha egy szót rosszul mond, nem javíthatja ki a másik, mert azonnal támadásnak érzékeli. És emiatt gonosznak, szívtelennek tartja. Előítéletek, komplexusok és az érzelmek vezérlik. Teljesen alkalmatlan az együttélésre, kivéve ha a másik mindent ráhagy, minden döccenésért vállalja a felelősséget és mindenért bocsánatot kér. Előre. Nagyon nincs ez így jól. :-(

Parasite 2019.01.11. 16:09:37

Csak Sixx-nek lenne szabad hogyvoltot írnia, mindenki más egy erőltetett fos.

Pancsamanó 2019.01.11. 16:10:57

@csincsilla72: pont ezt írtam le egy órával ezelőtt. Tudja hogy buta és emiatt komplexusos. Örülök hogy többen is így látjuk ezt.

csincsilla72 2019.01.11. 16:15:38

@Parasite: Olvasd Sixx hogyvoltjait, a többit hanyagold. Mi bírjuk a többit is.
@Pancsamanó: Lemaradtam róla... De örülök, hogy egyetértünk :-)

hereverő heverő 2019.01.11. 16:22:47

@Parasite:

Szép öcsém be nagy kár,
hogy apád paraszt volt
és te is az maradtál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 16:24:19

Este Lekvárnak eldurranik az agya, felrúgja a trónt mert renyhe szarik a feladatba bele, nézni kell !
Renyhe ezzel megint Zsut szopatja meg, gyengíti rendesen :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 16:24:53

@Parasite:

Nekem a többi is tetszik, rohadt jók vannak.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 16:26:36

@hereverő heverő: mivel tömjem be a szádat, hogy ne szólj hozzá mindegyikhez? :)

@szociál: remélem Renyhe büntit kap

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 16:27:42

@csincsilla72:

Tegnap is megcsappant a Zsu tábor, vele normálisan nem lehet kommunikálni, ő nem képes leülni és a másikat meghallgatni, de ilyen Renyhe is, csak darálja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 16:28:31

@úgymond olvasó mmkk:

utolsó figyelmeztetés, azt úgy jár mint Csoki mert oda basz valakihez egy reszelőt, vagy fűrészt, vagy sarlót, ki tudja mivel dolgoznak ezek ott bent.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 16:29:08

@szociál: küldjék ki párbajozni, az tetszene :)

Pamutbojt 2019.01.11. 16:30:33

@Pancsamanó: Lehet, hogy a királyhét kihozza, hogy Renyhe a leggyengébb láncszem. Hátha átlátják...

@csincsilla72: Na hát igen, Zsuzsu... Egyre jobban idegesít. Pont amit összefoglaltál, egyszerűen kibírhatatlan.

Maximista vagyok 2019.01.11. 16:32:39

@úgymond olvasó mmkk: én a tegnapi után már türtőztetem magam :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 16:35:02

@Maximista vagyok: nem láttam, mit írtál, van, hogy a sok fasság miatt nem olvasok mindent el

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 16:39:08

@úgymond olvasó mmkk:

:)))
Jönne a levél hogy mert a feladatnak nem tett eleget ezért ő fog párbajozni, vasárnap válassza ki kivel szeretne, mekkora húzás lenne az RTL-től !
leborulnék előttük.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 16:42:52

@úgymond olvasó mmkk:

én mindenemet dörzsölném, tenyerét csak a Puskás szokta, de azt 42997754-szer 45 perc leforgása alatt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 16:50:46

@szociál: lehet, hogy én vagyok PP

@OriginalBlackMamba: látatlanban azt mondom, az őrületes helytálló

Angora Cardi 2019.01.11. 16:52:12

@Pancsamanó: így vagy Te Pancsa :)))
@Maximista vagyok: nekem a tapkám is
@hereverő heverő: :))))
@csincsilla72: Zsuval nagyon hasonló neveltetésük lehetett.. miért nem öribarik a nagy acsarkodás helyett?

Pancsamanó 2019.01.11. 16:53:02

@OriginalBlackMamba: a durva hogy lehetett volna jó fotókat csinalni mert adás közben latszott hogy vannak tök jó beállítások. De mégsem azokat lőtték ide.

csincsilla72 2019.01.11. 16:56:42

@szociál: EKG!!
Renyhe túltolta. Basszus, ha azért bünti jár, hogy belépnek a raktárba, akkor ilyenért is járjon már!

csincsilla72 2019.01.11. 16:58:44

@Angora Cardi: Tudod, van a mondás a dudákról meg a csárdáról.... DDDD

,, 2019.01.11. 16:58:57

@csincsilla72: milyen feladatnak nem tett eleget?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 16:59:26

@Maximista vagyok: maraggyámá, az egyetlen tumblr oldal, amit rendszertelen gyakorisággal, de nézek :D

csincsilla72 2019.01.11. 17:01:05

@,,: leszarja a royalhét szabályait?

OriginalBlackMamba 2019.01.11. 17:03:05

@Pancsamanó: szegény Adrin ez a szerelés... olyan, mintha pelenkát hordana.

,, 2019.01.11. 17:03:49

@csincsilla72: (tényleg nem tudom miről beszéltek, mondjuk elég átpörgetve láttam)

Angora Cardi 2019.01.11. 17:06:23

@,,: maiban lesz majd hogy nem tartanak be valamit es Lacika kollektiv buntetest szab ki ez szokas szerint reni nem erdekli - elozetes annyi volt Lacika eldobja a koronat hogy akkor jatsszatok a faszomba egyedul

csincsilla72 2019.01.11. 17:07:20

@,,: Tegnap az öfiben kihirdették az RTL által előírt törvényeket, amelyek Reni nem hajlandó betartani. Lacikának nincs eszköze igazán megbüntetni, mert Reni ebbe is beleszarik. Ha nincs retorzió, akkor a játéknak sincs értelme, az egész elveszett, és a többiek játékát is széttrollkodta.
Konkrétan beleült a trónszékbe, befeküdt Lackó ágyába, stb. Majd a maiból kiderül a többi.

csincsilla72 2019.01.11. 17:09:25

A szerkiknek muszáj lenne komolyabban venni a játékot, mert ennek így nincs értelme. Bár azon elgondolkodtam, ha Reni tényleg nem kap cigit három napig, önként nekimegy Zsunak, megtépik egymást és az egyik minimum kitakarodik. DDD

moletty 2019.01.11. 17:13:19

@OriginalBlackMamba: Renyhe ezen kurvaszar fejű !
Elsimerem itt ZSu arca nagyon szép!
Hunor beállítása a legjobb
Adri én addig dugnám (ezen kép alapján is) amíg valamelyikünk össze nem esik ! ( szerintem Ő :D)

,, 2019.01.11. 17:14:14

@Angora Cardi: @csincsilla72: köszi. Akkor a maiban lesz a szabályszegés, ha jól értem.

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:15:28

@,,: már a tegnapiban is csinálta

hereverő heverő 2019.01.11. 17:15:44

@moletty: csak vigyázz, mert kijön, elolvassa a kommenteket, megkeres és szavadon fog!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:17:49

@moletty: mennyi romantika szorult beléd :D

csincsilla72 2019.01.11. 17:20:21

@Maximista vagyok: @,,: Tegnap a teraszon Roli megkérdezte, mi a véleménye a szabályokról, mire cirkuszolni kezdett, hogy ő leszarja a szabályokat, senki nem fogja megtiltani, hogy akkor zuhanyozzon, amikor akar. Mert neki MMKK meg kell fürödnie minimum négyszer. Naponta.
Úgyhogy első körben a csoki-, a cigi- és a szolimegvonás teljesen jogos lenne!!

csincsilla72 2019.01.11. 17:21:29

@úgymond olvasó mmkk: Ő már csak tudja, hogy kell beszélni egy PUA-tanácsadóval :-))

Pancsamanó 2019.01.11. 17:22:48

@OriginalBlackMamba: de legalább a stílus pin-up. Renyhére nem tudom miért falusi dizsi szettet adtak...Ő nagyon kilóg a sorból.

2019.01.11. 17:22:49

@moletty: Ízlések és pofonok. Nekem Zsu és Renyhe is olyan, hogyha félszemű, félkarú, féllábú lennék, akkor sem "vetemednék rájuk". Kinek mi. Múltkor elkezdte valaki írni, hogy én "topmodell" vagyok-e mikor leírtam Zsu és Renyhe önként vetkőzésére, hogy fúj stb. Ezúton is üzenném annak a jómadárnak, hogy elmúltam 50 éves, de még mindig meg van a "six pack". Viszont Zsuval és Renyhével ellentétben sem bebaszva, sem józanul nem vetkőzök nyilvánosan, főleg nem kamerák előtt, nagyon max szűk családi körben nyáron a medence mellett. Hangsúlyozom, több mint 40 éve sportolok, próbálok normálisan kajálni MAGAM MIATT, nem huszonéves vagyok aki ollóval bontja ki a csokit, és akkora valagam van, hogy alig férek ki az ajtón és emellett/emiatt/ennek ellenére mutogatom magam kéretlenül.

Pancsamanó 2019.01.11. 17:23:42

@Cleveland55: Zsu csak sminkelve szép. Smink nélkül parasztarca van.

Angora Cardi 2019.01.11. 17:25:08

@,,: maiban folytatják és Lacika kiborul de reménykedünk a büntiben :)

hereverő heverő 2019.01.11. 17:25:14

@Pancsamanó: sminkelve pedig sminkeltparaszt arca van. Amúgy egyre inkább látszanak a kilók az arcán is, de leginkább a karjain. Reninek meg depláne.

Pancsamanó 2019.01.11. 17:27:31

@csincsilla72: Vicces ez a 4X-eres fürdés mert nem látni naponta 4 különböző cuccban. Ezek szerint igényes kisasszonyka visszaveszi a koszos ruhát a tiszta testére? :)
Na meg megkérdezném hogy ugyan minek fürdik ennyiszer, tán ilyen sokat és ilyen büdösen izzad?

,, 2019.01.11. 17:30:12

@csincsilla72: ez még nem szabályszegés, akkor mégiscsak jól értettem. Ha ténylegesen meg is szegi a szabályt a mai adásban, akkor jogos a bünti.
Mellesleg a kaja-és mindenpazarlásért királyhéten kívül IS büntetnék a szerkik helyében.

csincsilla72 2019.01.11. 17:30:40

@Pancsamanó: Francokat. :-) Naponta többször levetkőzik kamerák előtt, kicsit locspocsol, visszaöltözik. Ugyanabba a szarba.

moletty 2019.01.11. 17:30:43

@úgymond olvasó mmkk: Igen Drágám én ilyen vagyok, magamat adom. Főleg a szőke nagymellű combos húsos kis faszcibálók irányában :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:31:04

@Pancsamanó:

jah Renyhe inkább rednecknek néz ki mint pin-upnak

zsu meg elfelejtett mosolyogni, instás képei sokkal jobbak

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:31:41

máma annyi bölcsességet osztok meg veletek, hogy mérgezésetek lesz tőle:
messziről jött ember azt mond, amit akar

0.5 bit 2019.01.11. 17:32:14

@szociál: "Jönne a levél hogy mert a feladatnak nem tett eleget ezért ő fog párbajozni, vasárnap válassza ki kivel szeretne, mekkora húzás lenne az RTL-től ! leborulnék előttük."

Ha már büntetés, akkor a kiválasztást ettől még meg kellene tartani. Majd a villa népe eldönti, hogy kivel fog párbajozni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:32:15

@Angora Cardi:

többen hangoztassátok, hátha renyhét megbaszhkodják valamivel ;)

,, 2019.01.11. 17:32:23

@Angora Cardi: ez a király szuperképesség szopás, ugyanúgy, mint a szaunába zárás. Átpasszoltam volna valakinek.

csincsilla72 2019.01.11. 17:32:28

@,,: De, megszegte. Már tegnap beleült a trónszékbe :-)

moletty 2019.01.11. 17:33:00

@Cleveland55: Elnézést a kérdésért de Te nőivarú tetszik lenni ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:33:07

@úgymond olvasó mmkk:

messziről jött ember addig jár a kútra amíg a takarója ér

csincsilla72 2019.01.11. 17:33:20

@úgymond olvasó mmkk: Mi van, lenyeltél egy életmód-tanácsadó-könyvet? :-)

,, 2019.01.11. 17:33:25

@Angora Cardi: edinadaniszériából Zsu sem jött ki belőle jól.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:33:46

@moletty: akkor megnyugodtam, irányomba nem leszel ennyire romantikus, nem vagyok szőke :DDDD

,, 2019.01.11. 17:33:47

@csincsilla72: na ugye, arról lemaradtam!

moletty 2019.01.11. 17:34:09

@úgymond olvasó mmkk: No akkor én s megosztok 2 mondás:
messziről jött embernek büdös a lába
és
a hugyozás fingás nélkül szart sem ér
ennyike :)

Pancsamanó 2019.01.11. 17:34:14

@szociál: igen, nem sikerült eltalálni a stílust!

2019.01.11. 17:34:26

@Pancsamanó: XY szerint. Múltkor leírtam, hogy nem csak egyedi preferencia szerint, hanem több mint 50 év tapasztalata alapján a fej nagyon minimális % homlokú emberek végtelenül buták. Olyan kis agykoponyát mint ami Zsunak van, még életemben nem láttam, pedig mondom, nagyon nem Zsu korosztály vagyok. Illetve több mint 15 országban fordultam meg eddig és nem csak évi 1 hét parton henyélés alkalmával. Mondjuk ilyen rohadt buta emberrel sem találkoztam az életben( nyilván ha bizonyos intézmények bizonyos osztályain dolgoznék/dolgoztam volna más lenne a helyzet). Előre is mondom, mint a fél életét Ny-on töltő emberke , hogy nagyon nagyon nem vagyok rasszista, de Zsunak "buta kisebbségi" feje van. Lásd a blahán késelő maugli. media.szekelyhon.ro/pictures/kronika/archiv/09/b_20080220042626.jpg Liberálisabb vagyok mint ennek a retek országnak a 99%-a, volt african american barátnőm, de vannak nyilvánvaló dolgok amit nem lehet tagadni...Sem az értelmi képességeit sem a származását A mostani szériában Radics, VVV, Zsu, Renyhe... nemcsak az alpáriság, a 80-hoz közelítő IQ a közös bennük. Előző szériákban Béci, Gigi, Aurelio, Teo, Zsófi, Dóri, Ádiná, Lacci, Zsuzsa, Fecó, Anikó, Gergő, Cristofel stb.... Ha valakinek kérdés, mi a közös bennük, nem beszélünk közös "nyelvet".

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:35:04

@csincsilla72: nem, fáradt vagyok, ilyenkor köpöm a tanácsokat :D

@szociál: te még nálam is bölcsebb vagy, katicamókus :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:35:14

@Pancsamanó:

kizárt hogy otthon 5-ször fürdik, itt ingyér van, ezért teszi az eszét.
És valóban, annak oka kell hogy legyen ha valaki 4-5-ször fürdik egy nap, ez inkább gáz :)

Pancsamanó 2019.01.11. 17:35:35

@szociál: ja itt azért nem mosolyog mert épp fel volt cseszve az agya. A fotózás előtt volt a nagy renis balhé.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 17:35:41

Most kap tőlem renyhe 2 kekszet :)
Egyiket a lacikának intézett monológ miatt, majd a nézők
Másikat a csicskakirály miatt! Bár elbaszta, hogy utána bőgött a szolis bünti miatt. Tovább kellett volna tolni a flegma megmondót. Pl roli mondta hogy ezt kell tenned? Szarás után a heréit fogid, vagy a seggét törlöd?
Kimobdottan élvezem ahogy reni kézzel lábbal kapálódzik a hierarchia miatt :)

De én egy beteg állat vagyok.

2019.01.11. 17:35:51

@moletty: Nemtudom ezt miből sikerült leszűrni, több mint 50 éve van két nagy golyóm meg egy farkam.

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:36:06

@szociál: Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt!

Pancsamanó 2019.01.11. 17:36:41

@szociál: na igen én sem reklámoznám ha csak úgy viselném magamat el ha 3-4 óránként le kéne tusolnom :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.11. 17:36:50

@0.5 bit: vv edina kapott büntiből kék kendőt!

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:37:47

@Cleveland55: má hogy a picsába ne tudnánk mi a közös bennük :D

2019.01.11. 17:37:55

@moletty: Ezért is tudom bizonyos szempontból "értékelni" zsut. A kis betű direkt volt.

moletty 2019.01.11. 17:38:02

@Cleveland55: Én tudom mire célzol te rasszista állat ! :D :D
És kimondom : ezek mind indiaiak vagy indiánok (dakoták) :D :D mondjuk Zsúrol nem gondoltam...
de ki vagyok én, hogy ne legyek rosszindulatú ?

2019.01.11. 17:38:23

@Maximista vagyok: Te tudod. De rengetegen nem, illetve tagadják..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:38:27

@úgymond olvasó mmkk:

azért a maximalista is tud valamit, mackóveréb :)

@Maximista vagyok:

A hazug embert hamarabb utol érik mint a száguldó kamiont

moletty 2019.01.11. 17:38:58

@Cleveland55: Azért kérdeztem mert eddig nem úgy tünt és meglepődtem :D

Pancsamanó 2019.01.11. 17:39:11

@Cleveland55: ezt tolom a VV9 indulása óta hogy Zsunak konkrétan buta feje van :) Meg sem kell szólalnia, a nézésén látszik hogy buta. Ahogy egy Agatha Christie regényben olvastam: "az a típus, akinek egy kissé mindig nyitva van a szája"
:)

Maximista vagyok 2019.01.11. 17:40:36

Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.

2019.01.11. 17:40:41

@moletty: Svéd, Norvég cserediákok. Mondom én a "rásszista állat". Azért Cleveland55 a nevem, mert szeretem a Cleveland Showt. Ja nem. Azért mert Clevelandban éltem sokáig. Ahol több mint 50% fekete.... Lebuktam, lehetne a nevem Mr Racist 55... :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:40:57

@szociál: bilibe tudja lógatni a kis kezét :) (nemám)

2019.01.11. 17:41:40

@Pancsamanó: A másik butaságra utaló jel, a nyitott száj, lásd Tom Cruise karrierje elején, amikor még nem szóltak rá :)

2019.01.11. 17:43:39

@moletty: Nemtudom miből jött le az, hogy nem faszi vagyok, de mindegy. :) Azért mert nincsenek ínyemre a magukat szépnek gondoló lavórseggű, bojlertestű kisebbségi nők? :)

moletty 2019.01.11. 17:43:45

@úgymond olvasó mmkk: Egyébként a barna haj nem kizáró ok : átfesthető, levágható, 2 számmal nagyobb didkó royal flush! :D :D

hereverő heverő 2019.01.11. 17:43:48

@Cleveland55: Ezt a mítoszt cáfolom. A kutyámnak is mindig nyitva van a szája, kilóg a nyelve, mégis okosabb mint némelyek ott benn.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:44:03

@Cleveland55: na de mi van azzal, aki náthás? :))))

hereverő heverő 2019.01.11. 17:45:21

@moletty: bele ne szerelmesedj, de vörös haja van az @úgymond olvasó mmkk: nak

moletty 2019.01.11. 17:45:37

@Cleveland55: Jóvanna nem olvastam kellő alapossággal a beírásokat és szerintem valamit félreolvastam. De nem voltam biztos benne(d) ezért kérdeztem rá !
Ilyen vagyok szívvel olvasok faszombamá, basszá rám jelet azt vigyé ki gecibe! Kinnhagylak! :D :D

moletty 2019.01.11. 17:46:14

@hereverő heverő: vörös ? Apicsápa ! Azt nagyon szeretem... már ha igazi persze :)

moletty 2019.01.11. 17:47:07

@úgymond olvasó mmkk: Az elbutul, de visszaokosodik ha beszed ilyen faszságokat a reklámokból !

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:47:08

@moletty: nem én vagyok az embered, soha nem festeném a hajam szőkére, és kell a rossebnek két számmal nagyobb mell :D

,, 2019.01.11. 17:47:11

@Cleveland55: milyen gergő? dukai?
Anikó, Béci, Gigi: nem gondolom, h kevésbé voltak intelligensek baukónál, olivérnél, alekosznál, sőt. A fehér vellalakók többsége sem tűnik IQ-bajnoknak úgy alleszusammen.
Lehet kövezni.

2019.01.11. 17:47:38

@moletty: No problem. Csak meglepődtem kicsit... :)

moletty 2019.01.11. 17:48:28

@úgymond olvasó mmkk: Hijába tagadod úgyis e'veszlek feleségű, ráadású lehet meg is teccő !
Kő kóla ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 17:48:50

@hereverő heverő: csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen: barna egy kis vörössel :)))

2019.01.11. 17:49:35

@,,: Igen, ő. Ha nem gondolod őket kevésbé intelligensnek pl. Olivérnél az a te dolgod. Egyébként nem intelligenciát írtam, hanem származást... De csak annyit mondok, hogy nézd meg kik nyerték eddig a VVket. Egyik sem svéd, és nem prosti stb

moletty 2019.01.11. 17:49:53

@úgymond olvasó mmkk: Istenem egyre jobb....
annyira megteltem érzelmekkel....
elmegyek brunyálni !

,, 2019.01.11. 17:52:19

@Cleveland55: "a 80-hoz közelítő IQ a közös bennük" gondolom, ezt a felsoroltakra is értetted, legalábbis nekem úgy tűnt.

javier2 2019.01.11. 17:53:31

@Cleveland55: azt hittem lebron james miatt
@szociál: teremtornán napi 5 meccsnél sem zuhanyzol 5x ,leázik a bőröd ,olyan leszel mint egy vizihulla
nagyot akart mondani ,hogy ő tiszta(szívű)
@csincsilla72: renit tenném királynak zsut kancsellárnak ,akkor elő jönne az igazi énjük

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:56:29

@javier2:

De ezek látják hogy ötször fürdik egy nap, szerintem alapból büdös valamije és a stift is kevés.
Lehet nem is Ánusz lába volt ótvar, hanem Renyhéjé.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 17:57:17

@javier2:

" renit tenném királynak zsut kancsellárnak ,akkor elő jönne az igazi énjük "

+11

csincsilla72 2019.01.11. 17:57:50

@javier2: Várd ki a végét, még fordulhat a kocka :-) Bár akkor Adri lesz a királynő, Zsuzsuka a kanclerin.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 18:00:14

@hereverő heverő: de egyébként igazad van, belém ne szerelmesedjen senki sem, mert rosszul jár :D

javier2 2019.01.11. 18:01:00

@csincsilla72: zsu kancellárként elég sok "ö" betűt tesz majd a mondandójába

Angora Cardi 2019.01.11. 18:05:55

@szociál: egész nap írkáltuk :D
@,,: Én nem :D Kis humorral jól lehetne ezt csinálni és szerintem Lackó bizonyítani akart főleg Vivi levele után, de remélem nem rontják el a kis heti kiroáságot.
Jól mondod, az anno zsuzsás részre nem emlékeztem már.
@csincsilla72: igen, nagyon jó mondás, én is tapasztalom nap mint nap :DD (munkában)
@Maximista vagyok: taxista

hereverő heverő 2019.01.11. 18:09:19

Kedves hívek!

Ím összegyűltünk itt urunk előtt, hogy a körünkből eltávozott hereverő heverő testvérünket búcsúztassuk. Mert elszólította őt a mindenható, most ott ül az asztalnál és fingik.
Nagy geci volt, de ezt a súlyos betegségét türelemmel viselte. És mint minden igaz ember, ő is küzdött.
Küzdött amíg dulván a padlóla nem dobták, amíg meg nem taposta őt az élet és a trolibusz.
Emeljük hát fel lelkünket és a söröskorsókat, szívünkbe költözzön bánat és maligán, de ne feledjük az örök bölcsességet:
Ha viszkető seggel fekszel le, büdös ujjal ébredsz!

Az ég legyen a lelketekkel.

,, 2019.01.11. 18:20:57

@Angora Cardi: remélem, igazad lesz! Pont Laccika az, aki nem érdemli meg h szabotálják.

Maximista vagyok 2019.01.11. 18:46:56

@úgymond olvasó mmkk: szereted az ótókat ezért hoztam két csemegét

youtu.be/DF_jNuopMbk

youtu.be/vF_QCSJwHIk

Nesze te retek :D

Angora Cardi 2019.01.11. 18:47:57

@,,: én csak örülnék kis láthatósági muki megkapná a neki járó perceket :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.11. 18:56:08

@Maximista vagyok: "elbasztunk egy őzet! hát akkor rohadjon meg, jólvan." arany szavak! :DDDDDDDDDD

,, 2019.01.11. 18:58:14

@Angora Cardi: teljesen igazad van, drukkolok:)
Mára el, viszlát holnap!

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 18:58:57

Szomorúan tudatom az egybegyűltekkel hogy a karácsonyfám kidobtam, no nem a 4-ről, az erkélyen keresztül. Szegénykém, még szép volt, de mivel nem bírtam már a szenvedését, megkíméltem mielőtt száraz kóróvá válna egy 30+-os száraz kórónál. Persze bosszút állt a kitoloncolás végett és mindenhol sztriptízelni kezdett, a lakásban, a lépcsőházban, a liftben, a bejáratnál. Így mindent eltakaríthattam. Az idén műfenyő lesz! Nekem mindenből a mű jut! Most végeztem a teljes takarítással! :D Tessék engem sajnálni! :D

Maximista vagyok 2019.01.11. 19:01:45

@Nyuszomuszo83: én nem dobom ki a miénket amíg nem kezdi ledobni a textilt. nem azért szoptam a talppal :D

javier2 2019.01.11. 19:05:36

@Nyuszomuszo83: "Nekem mindenből a mű jut!" .-)

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:08:19

@Maximista vagyok: de én éreztem hogy két napon belül ledob mindent, hááát nem kellett annyi egy fányit ledobott igaz még maradt jócskán rajta! Plusz talp. Naaa mivel egy racsnis talpa volt amit vizzel kellett megtölteni. Azt hittem a víz már elpárolgott, de neeem! Igy talpból való kiszenvedésnél a víz a padlószönyegen kötött ki. Úgyhogy nem volt ez egyszerű menet, az összecsomósodozz égősorrol ne beszéljünk, és ez duplán volt! De túléltem! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:08:54

@javier2: nem nevet együtt érez! :D

Maximista vagyok 2019.01.11. 19:14:35

Érzem hogy ma Lacika teret fog hajlítani bent! Hajrá lekvár!

csincsilla72 2019.01.11. 19:18:27

@VV Erőlegény: Néző vagyok, büntetni akarok :-)

csincsilla72 2019.01.11. 19:26:43

@Nyuszomuszo83: Fogadd együttérzésem! Tavalyig mi is vágott fenyővel szívtunk, aminek utolsó tűleveleit nagyjából pünkösdre sikerült a parkettalécek közül kibányászni. 2018-ban megvettük a Műfát. Cirka húsz perc alatt felállítható, nem potyog, nem szárad ki, formás, beleillik kínlódás nélkül is a talpba. Még áll, bár már díszek nélkül, mert azt Csillácska már leszedte, a zura viszont cseszett lemenni a pincébe a dobozért és szétszedni a fát. Szóval lehet, hogy ez is anyu dolga lesz (alternatív megoldásként állni fog nyárig), de legalább nem lesz tele minden tűlevéllel.

csincsilla72 2019.01.11. 19:30:46

@Maximista vagyok: Én megnézném azt is, ahogy Reni megmaradt cigijeit hajlítgatja, majd egyenként kidobálja a kupolán keresztül:-)

2019.01.11. 19:33:33

Hali nektek!

Nem győzöm ezt a komment áradatot.

Bepkk. Nekem sincs 10 éve bagó. Ma már nem hiányzik

Pancsamanó 2019.01.11. 19:35:33

@Nyuszomuszo83: A műfát én úgy kezelem, mint egy családtagot akit mindig csak az ünnepekkor látunk de imádunk :D Imádom az igazi fenyő illatát, hangulatát, de panelban szívás. Nekünk lift sincs, 4 emeletet kéne felseperni :)))

2019.01.11. 19:36:52

Napi "phowered by vers mindenkinek" meg nyuszonak és Javier2nek

József Attila

Szerelmes vers

Hegyes fogakkal mard az ajkam,
Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,
Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.
Harapj, harapj, vagy én haraplak.

Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek,
Csak szép játék vagy, összetörlek,
Fényét veszem nagy, szép szemednek.
- Ó nem tudom. Nagyon szeretlek.

Úgy kéne sírni s zúg a vérem,
Hiába minden álszemérem,
Hiába minden. Ölbe kaplak:
Harapj, harapj, vagy én haraplak!

Vivu6 2019.01.11. 19:43:42

@Cleveland55: Én csak Anikót nem értem ebben a felsorolásban. :O

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:49:34

@csincsilla72: ez jó! Csilla leszedte a Zura meg lusta, ezek a pasik! :D
@Pancsamanó: az tényleg szívás, de nekem ez volt a második sajátom, így amilyen hülye vagyok, tuti inkább seperném a lépcsőházat, ahogy ma is. 10-en lakó szomszéd látva a partvist a kezembe megkérdezte új takinénink van vagy kipróbáltad az új járgányt???

2019.01.11. 19:51:02

@Nyuszomuszo83: ne pityeregj a nőnek jár, hogy xeretve legyen.

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 19:54:39

@Paic Róbert: igen, járt, és egy nem verselős ember ezt küldte nekem! így kicsit keserédes ez! De köszönöm!

javier2 2019.01.11. 19:58:37

@Paic Róbert: most azért kicsit megijedtem mindkettőnket akarsz?
de azér köszönöm kedves vagy :))))

2019.01.11. 19:59:59

@javier2: nem, maradok a csajoknál

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 20:04:04

@Paic Róbert: Beléd is Robikám! :D
@javier2: nyugi alvezírem, Robi nem szereti szzerintem sem a fiúkat! De még a fiúk lelkét sem, nem is sellő! Ő a mi Robink! ;)

javier2 2019.01.11. 20:07:14

@Nyuszomuszo83: írta nekünk küldte ,aztán olvasom
"Hegyes fogakkal mard az ajkam,"

megint megkaptam:)

2019.01.11. 20:11:40

@Nyuszomuszo83: nem vagyok sellő, max. pojáca :-D

Hatsumomo21 2019.01.11. 20:58:49

@Nyuszomuszo83: szia Nyuszika! A hollywood news agency egy korombeli magyar srác által gyártott vlog a youtube-on, amiben filmeket kritizál. Tele utalásokkal, szarkazmussal intelligens humorral, ahogy a HV-k is a VV epizódokat kritizálják. :) A családos dolog innen jött (igen ezeket már láttam párszor, mert szerintem viccesek): :D
www.youtube.com/watch?v=p-BhtBgKcKY

Küldöm ezt, mert verset nem tudok! :D :(

Nyuszomuszo83 2019.01.11. 21:05:54

@Hatsumomo21: no majd rákukkantok mindenképpen, jelenleg probálkozom ébren tartani magam! A verselést hagyjuk meg Robinak, ő mesterien választ! Én írok néha nagy ritkán, de nem akkora magasságokban hogy publikáljam őket!-Úgyhogy csak nyugi! ;) Ha nem irnék az eestst folyamán beájultam, de holnap shopping után olvaslak titeket! ;)

Hatsumomo21 2019.01.11. 21:08:49

@Nyuszomuszo83: én hasonlókkal küzdök. nagyon péntek este van és hát az én koromban ilyenkor már skótkockás takaróban szürcsöcsöm a teát és lefekvéshez készülődök. XD Remélem jól fogsz szórakozni a videón. :) A shoppinghoz hajrá, én meg megyek meglesem az új posztcsit. :*

Hatsumomo21 2019.01.11. 21:11:19

@Angora Cardi: kicsit tompa az agyam már... mit loptál? :D

Pancsamanó 2019.01.11. 21:20:48

HOVA LETT AZ ÚJ POSZT? :)

Angora Cardi 2019.01.12. 10:41:51

@Hatsumomo21: a linkedet tanulmányozásra :)

Hatsumomo21 2019.01.12. 10:52:10

@Angora Cardi: csak nyugodtan! Remélem tetszeni fog. A szar filmek kritikája természetesen általában viccesebb. Mint itt a VVben is. valószínűleg ha filozófusok elemeznének műveket a VV égisze alatt, mi se tudnánk ekézni a műsort.

Lilith.Inanna.1 2019.01.12. 17:32:40

@Paic Róbert: Erre azt mondaná Lacika, m ez a szar, ő ennél sokkal jobbat írna.
süti beállítások módosítása