Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x66 - Altestek alpári arzenálja 18+

2019. január 09. 14:39 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem szimpatizálok sellőfiúval sem (ha lett volna olyan opció, hogy „takarodjon mindkettő a gecibe”, azt preferáltam volna), de annak örömére igenis pezsgőt bontok, hogy nem kell tovább nézni egy 100%-os ribanc további kibontakozását. Szóval, kedves Özv. Radics KrisztiÁnuszné Két Faszba Ültem Bele Két Hónap Alatt (majdnem négybe) Ribien, ha olvasod ezt: Ha egy dologban nem hazudtál a castingon, és tényleg 18 éves vagy, akkor még bőven van idő arra, hogy megjöjjön az eszed, és többek között felismerd, hogy te ejtetted ki saját magad a VV9 egyik legidegesítőbb karaktere ellen. Nemcsak a kurválkodással, hanem azzal is, hogy hazudtál róla, és láthatóan nem értetted, mi ezzel a problémája bárkinek. Na, ennyit róla, és akkor most jöjjön a fergeteges Özvegybúcsúztató vigasság második, egyben sokkal elborultabb felvonása, amire azért is szükség van, mert szegény Bajusz Petit a vasárnapi párbaj óta rémálmok kínozzák, neki is kell az oldódás.

01_limbo.png

Ahogy azt már megcsodálhattuk, VV Ken tiszteletére (majdnem) mindenki a pink valamely árnyalatában feszít. Az ünnepelt egy puncsszínű öltönyben van, Hunor úgy néz ki, mint aki edzés közben véletlenül az éppen fűzött csaj dekatlonos törülközőjét dobta a nyakába a sajátja helyett, szegény Zsuzsunak meg senki nem szólt, hogy a piros az egy egészen más szín és nem illik a koncepcióba. Mielőtt még végleg elszabadulna a pokol a remek Paulus-SkyBaby koktélok áldásos hatásának köszönhetően, Roli gyors taktikai megbeszélésre hívja az övéit, hogy még józanul fogalmazzák meg a félszövetségesük kiesésének közös interpretációját. Hunor (?) öblös böfögésekkel emeli a beszélgetés színvonalát, majd Roli le lesz szarva hirtelen, mert olyan zseniális zenéket nyomnak, hogy nem lehet kibírni ülve, és pattan is a bulika. Ezeknek a szerencsétleneknek a szerkesztők vajon direkt trollkodásból rakják be minden egyes parti alkalmával ugyanazt a Falusi Lakodalom ’98 playlistet? Vagy úgy vannak vele, hogyha ezek ettől is arconpörögnek, akkor egyszerűen nem érdemelnek egy árnyalattal sem minőségibb zenét, kár beléjük? Most is ott vonatoznak az udvaron Demjén Rózsira a huszonévesek teljes beleéléssel, majd a fiúk pörgetni kezdik a csajokat csárdásra hasonlító mozdulatokkal, ha nem látom, nem hiszem el. Ez a zenei kultúra úgy tűnik, generációról generációra örökítődik, és még egy atomháborút is túl fog élni - ez az igazán elkeserítő gondolat. Reni meg nem bírja tovább, hogy eddig nem irányult elég figyelem rá, meg a húszcentis miniszoknyából kilógó valagára, ezért dob egy olyan szarul sikerült tigrisbukfencet, amitől kis híján kitörik a nyaka, és ez még csak a kezdete a katasztrófaturizmusnak.

Reni és Zsu ugyanis eddig a pillanatig bírták magukon tartani a textilt, máris az asztalon toporzékolnak egy szál melltartóban és zsinórtangában, rezgő hurkák súrlódnak, ormótlan tangás seggek nyomódnak a kamerába, majd Roli is vetkőzik indokolatlanul, valami rögtönzött öltáncverseny indul, és egyik csaj sem bírja a melltartóban tartani a csöcseit. Én végképp kiégtem, de ti sem ússzátok meg, csináltam dupla deluxe galériát. Egy apró spoilerrel pedig közbeiktatnám, hogy másnap Zsu és Lacika megállapítják, hogy az egész társaságból csak Reni és Adri volt részeg, mindenki más józanul borult el ennyire, ezen most gondolkodjunk el egy picit. Egy kisebb közjátékban azt látjuk, hogy Reni és Adri eldugnak egy üveg piát, majd Reni még vállon is veregeti magát a riportszobában, hogy olyan mesterien álcázta ezt a manővert, senki nem vette észre. Én ezt már a korábbi VV-kben sem értettem, ezek tényleg nem fogják fel, hogy húsz kamera veszi minden mozdulatukat 0/24-ben? Itt nincs olyan, hogy eldugsz valamit, majd még el is dicsekedsz a szerkesztőknek a dologgal, és azt gondolod, hogy senkinek nem tűnik fel semmi rendellenes. Ez körülbelül olyan, mint a Gundelt megbízni menzaüzemeltetéssel és napi 850 forintért zabálni gourmet menüt, majd az emberek képébe is dörgölni mindezt, hiszen senkinek nem lehet ezzel semmi problémája.

Egy dolog érdemel még említést a buli záróakkordja előtt, nevezetesen az, hogy Adri kifejezetten pszichopata típusú részeg, most is kikerekedett pupillákkal mondja a kamerába, elég erőszakosan, hogy Hunor (vagy Roli?) ilyenkor mindig meglágyítja a szívét, és NAGYON tudná őt szeretni. Srácok, meneküljetek, nem viccelek. És most következik a Fekete Özvegy bábu megszentségtelenítése és darabokra szedése, ugyanis el kéne búcsúzni a Vivikét jelképező parókás kirakatbabától, de jelenleg ezt senki nem tudja nem ordenáré stílusban megtenni, mert a csaj a kutyának nem hiányzik. Még a szövetségeseitől is az a legkedvesebb, amit mondani tudnak, hogy „ezt elbasztad, tudtuk, hogy ki fogsz esni, de reméljük, majd kint észhez térsz, csá”. Legyünk őszinték, tényleg ez a legpozitívabb, amit lehet neki/róla mondani. Roli és Lacika még megpróbálják kiszedni Hunorból, hogy beakasztotta-e végül a paplan alatt az Özvegynek, de Hunor csak annyit mond, hogy „egyszer sem élveztem el”, amiről Lacika helyesen állapítja meg, hogy nem egészen a „nem történt semmi” szinonimája. Ezek után Hunor leszedi a baba kezét, és azzal moleszterálja a többieket, de ezzel a bábus baromsággal sikerült végképp beölni a bulit, úgyhogy be is döglik az ágyába mindenki.

Ahogy az várható volt, a reggel nyomorúságos, úgy meg különösen, hogy Fluor Tomi ébreszti az egysejtűeket. Adri szerint mondjuk most már minden szép és jó, mert eltűntek a gonosz energiák. Rakodják is Vivi cuccait fekete kukászsákokba módszeresen, hogy az utolsó pentagrammától is megszabaduljanak minél előbb. Lacika meg váratlanul befekszik Zsuzsu mellé az ágyba bazsalyogni kicsit, és a másik két srác ki is használja az alkalmat egy kis négyszemközti taktikázásra. Hunor azt nyomatja, hogy Adrit kéne kibaszarintani innen legközelebb, mert a csaj rohadtul idegesítő. Ezzel nem lehet vitatkozni, de szerintem több van ebben. Én simán el tudom képzelni, hogy Hunor nemegyszer ébredt arra az éjszaka közepén, hogy Adri áll az ágya mellett félmeztelenül, és merev mosollyal őt fixírozza, miközben az egyik kezében egy plüss szívet, a másikban egy konyhakést tart.

Ez a vegetálós délelőtt pont alkalmas lesz arra, hogy beolvassák Ribien végrendeletét, amiben az Özvegy rohadtul átlátszóan próbálja Zsut és Renit egymásnak ugrasztani. Reni egy vállrándítással elintézi a dolgot. De a lényeg az, hogy a szuperképességét, a dupla jelet nem Lacikára, a fogadott tesójára, hanem Rolira hagyományozza! Lacika meg vegye fel végre a láthatósági mellényét, mert nem lesz ez így jó! (Hunornak egy kurva szót nem címez, amit mondjuk nem csodálok, a srác tényleg egy robot.) Az őrült nők ketrece erre persze vérszemet kap, és azonnal el is kezdik Lacikát suttogó propagandával hergelni: tessék, így bízz meg a szövetségeseidben, sokkal jobb lenne neked köztünk. A jelenet alatt Reni mellett az ágyban egy Korpovit keksz és egy ValóVilág feliratú gyógyszer van, utóbbi vajon a megmaradt két agysejt életben tartására szolgál? Lacika mindenesetre tényleg besértődött, gáz volt ez a levél, hülye kurva, jobb is, hogy kint maradt - így füstölög magában. Roli azért óvatosan megjegyzi, hogy volt igazság a levélben, és amikor Lacikát hallótávolságon kívül tudják, rögtön össze is súgnak Hunorral. Gyanús már nekik ez a Lekvár, surranópályán közlekedik, látszattujáskodik, lavírozik, szállítja az infókat A-ból B-e, jó lesz vigyázni vele. Rövid megbeszélés után Hunor már ott tart, hogy ő a kezdetektől fogva nem bízik Lacikában, és mindig is érezte, hogy kígyót melengetnek a keblükön. Az a csalhatatlan rendőrösztön! Tudtam, hogy megmutatkozik egyszer.

Még egy erősen érfelvágós hangulatú műsorblokk hátra van, hála az égnek. A szerkik úgy döntöttek, kellőképpen régen volt a barátságkötő ajándékozás révén jött foscunami és kurvaanyázás, a játék ezen a pontján is itt az ideje egy hasonlónak. Egy baleseti helyszínelő szalagra emlékeztető sárga-fekete szalagot kell annak adni, akit a legjobban rühellnek, szívük csücskének meg egy szép kis pirosat. Hoppá, most esik le, hogy a reggeli ébredezős jelenet alatt Zsu és Greg csuklóján már voltak szalagok (raktam is be róla képet), időhurokba keveredtünk, nincs más magyarázat. Reni valami leírhatatlan állapotban van, szerintem ezt köztelenül az ébredés után vehették fel, és éppen megtehetném, hogy nem leszek szemét és nem teszek be róla képet. A szalagozásnak egy említésre méltó momentuma van, amikor Hunor Lacikának adja szíve piros szalagját, persze azért, hogy rövidebbre húzza egy kicsit a pórázt, nyugtázza elégedetten Roli.

Ő azért még mindig azt érzi, hogy zavarossá vált ez a Lekvár, úgyhogy elbeszélget vele ezek után a biztonság kedvéért. Roli megállás nélkül matekozik itt, ezért tudja, hogy a következő kiválasztáson ő fogja a legtöbb jelet kapni, HACSAK meg nem szóratja Adrit, és akkor szavazategyenlőség esetén a villamester dönt, szóval Adri megy párbajozni. Ennek megvalósulásához két dolog kell: hogy Lacika is biztosítsa, hogy Adrira rakja a jelet (ez menni fog, mert utálja, mint a szart), és hogy elnyerjék a döntés jogával járó villamesteri címet, akkor az Özvegytől örökölt dupla jelet sem kell felhasználni. Jó terv, aminek az ad még némi pikantériát, hogy beindul egy kis évődés Roli és Adri között, és egy Belevalóban az is elhangzott, hogy Hunornak van egy olyan elmélete, hogy Adri és Roli között hosszútávú titkos szövetség van. Ezt egyébként Era is megerősítette, szóval lehet itt még dupla-duplacsavar (NEM), de az nagyon úgy tűnik, hogy Roli egy Adri-Lacika párbajt akar kihozni most.

09_pacsi.png

A végén egy drámai fordulattal Lacika felfedi valódi arcát, ugyanis… wait for it.. megborotválkozik! A szerkik meg feldobják a jelenetet azzal, hogy Strangers In The Night aláfestésre folyton Zsuzsut vágják be, amint pajkosan-flörtölősen lesi a szakálltalanított Lacikát, de lehet, hogy csak azt gondolja, úgy villalakó költözött be hozzájuk váratlanul.

Az előzetessel kapcsolatban pedig van egy kérdésem. Azt látjuk benne, hogy a következő epizódban lesz a külsős program a fitt hét nyerteseinek, vagyis Gregnek, Zsuzsunak, Adrinak és Rolinak. Ahogy én látom, itt két lehetőség van: ez vagy még egy vasárnap este előtt lezajlott dolog, amit a szerdai adásba tettek be; vagy a szerkesztők úgy gondolták, hogy úgyis Vivi esik ki, tehát ráérnek Greg programját a hét eleji uborkaszezonban megjátszani. Ezzel viszont belső spoilert nyomtak volna a játékosoknak. Szóval hogy is volt ez? Szerintetek?

1118 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.09. 14:49:47

ez jobb volt, mint a műsor! köszi

bElannaTorres 2019.01.09. 14:56:53

“Ez a zenei kultúra úgy tűnik, generációról generációra örökítődik, és még egy atomháborút is túl fog élni - ez az igazán elkeserítő gondolat. “ legjobb :))
Jó kis öfi volt, köszi, ezen a Rózsin meg társain én is mindig csodálkozok, kívülről tudják a szövegeket is :D

hereverő heverő 2019.01.09. 14:57:12

@Hedo a nokedli szaggató: Abszolut EKG. Nem beszélve a tényről, hogy a galériák átugórhatóak.

Most jöttem rá, kire hasonlít Lacika az utolsó képen: Ville Vallo-ra, a méltán elfeledett HIM frontemberére :)

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRo7H7pkYx8gZSUxJJI3TiwZGbTqV_YHoxwAPvo0HbjwaIBm1FHsg

ficekence 2019.01.09. 15:06:31

Nagyon jó poszt, köszi.

csincsilla72 2019.01.09. 15:12:07

Nekem tegnap endesen kiégett a retinám a bulikától. Renyhe bunkfencénél, bámilyen genya dolog, de vártam egy óbégatást. Kiugrott a válla, erre itt baromkodik vele?

csincsilla72 2019.01.09. 15:13:52

Egy Adri-Lacika párbaj nem lenne rossz, bár Adri bárkivel szemben repülne. Renyhét kivéve. Nem is értem, miért nem gondolkodnak el rajta.

Gia 2019.01.09. 15:14:34

@csincsilla72: A csajok cseppet sem voltak szexik,Hunyor hunyorgott is rendesen..

Maximista vagyok 2019.01.09. 15:14:54

@csincsilla72: a rúdtáncosok (itt nem a bivalybasznádi kocsmai kurvákra gondolok) általában elég ügyesek. nos, nem tudom miféle rúdon táncolhat ez az állat, de tuti kamu.

Gia 2019.01.09. 15:16:52

Nem értem,hogy a Róli-Laszika dumcsit miért csak a belevalóban adták le teljes egészében.Egész másképp jött le,mint megvágva,és ezt jóval kevesebben láthatták.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.09. 15:17:06

Candy "Reni meg nem bírja tovább, hogy eddig nem irányult elég figyelem rá, meg a húszcentis miniszoknyából kilógó valagára, ezért dob egy olyan szarul sikerült tigrisbukfencet, amitől kis híján kitörik a nyaka" Vagyis szerintem kis híján újra majdnem kifordult az az ominozus bal válla, ami az első alkalommal meghiusította a Csoki féle légyottot is. :-D

Gia 2019.01.09. 15:18:26

@Maximista vagyok: Amikor hanyatt készült feküdni az asztalon azt hittem bevágja a fejét az ott lévő üvegekbe... :-) Reni pusztítóan alpári..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.09. 15:19:00

@Maximista vagyok:

Szerintem a Rémségek házában lép fel a Rúdlánylény, ott tekereg a zombikkal, őt ki se kell festeni, elég volt látni a harci tánczáth, iszonyat :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.09. 15:20:06

@Gia:

elmennek az anyjukba belevalót nem is nézem, akkor a feléből kimaradok ?
Lassan nagyobb trash a vv mint a bv.

csincsilla72 2019.01.09. 15:20:53

@Gia: @Maximista vagyok: nem voltak szexik, mert sem mozgáskultúrájuk, sem jó alakjuk hozzá. Be voltak viszont baszcsizva rendesen. Rolandnál sem volt szebb a látvány, de nála szándékos volt a karikatúra. A lamantinokból viszont kikönyökölt a bárcás rendesen. Egyszerűen szégyen ez a bagázs a női nemre nézve. és nem, nem vagyok prűd. Önkritikát várnék el tőlük, ha már állítólag józanok voltak. Reni pedig maximum a telefonzsinórra csavarodott már fel, rúdra kurvahétszentség, hogy nem.

Angora Cardi 2019.01.09. 15:21:32

ide is begyűrűzött a menzamenü

Sargabogre 2019.01.09. 15:24:29

Renivel bármit lehet csinálni, trampli marad szegény, rémes az a nő. pedig az elején még bírtam, de ez most a viselkedés + kinézet :(((

hereverő heverő 2019.01.09. 15:24:33

@csincsilla72: Zsuzsunak konkrétan akkora hasa van mint a nagyapámnak. Csakhogy a nagyapám nem táncolt az asztalon melltartóban

Magentax 2019.01.09. 15:26:15

@Maximista vagyok: Nem csak ügyesek, hanem a mozgásuk is kecses - ellenben ez a nagy bálna csak csetlik-botlik, darabos a mozgása, nulla a tánctudása. Az a rúdtánc sztem pont akkora kamu, mint az, hogy özvegy Radics Ánuszné 18 éves.
Amúgy Özvy a BV-ben lépett egy pozitívat - beégette Hozéármándót. :D Az idióta Őzike köpni-nyelni sem tudott.

Angora Cardi 2019.01.09. 15:26:20

@hereverő heverő: tényleg kicsit hasonlít de még én is töröm a fejem, tudok-e hozni további példákat

csincsilla72 2019.01.09. 15:27:41

@Gia: Jó kérdés. Szarjanak sünt, ezt mondom már sokadszorra. Megváltoztatják az időrendiséget, önkényesen vágnak. Te meg találd ki, mi történik, miközben az összes kurva veszekedést néznünk kell még most is!

hereverő heverő 2019.01.09. 15:27:49

@Angora Cardi: ez a hasonlatosság Laszikára nézve kínos.

Magentax 2019.01.09. 15:28:22

@Sargabogre: Nekem állandóan koszosnak és ápolatlannak tűnik akkor is, ha naponta ötször zuhanyozik -saját állítása szerint.

hereverő heverő 2019.01.09. 15:30:49

@csincsilla72: amikor döglöttek az ágyon karszalagban, csak néztem hogy ez már megint mi... aztán PP belengeti hogy olvassunk blogokat mert ő nagyon szereti a blogokat, és utána leadják a szalagozást. Na ezért kell a vágók seggébe esernyőt dugni, kinyitni és úgy kihúzni.

Maximista vagyok 2019.01.09. 15:31:24

@Magentax: még egy normális testtartása sincs, úgy áll mint egy grizzly

hereverő heverő 2019.01.09. 15:31:39

@Angora Cardi: de már kinőtted ugye? A love metáltó ökölbe szorul a talpam

Magentax 2019.01.09. 15:33:05

@szociál: Akkor abból is kimaradtál, hogy Özvy és ánusz )a meghívott vendégek) előtt bejátszottak egy részt az esti bulikából és mind Özvy, mind Ánusz - erkölcsi magasságuk biztos tudatában - kiakadtak, mily erkölcsi fertő volt ott és milyen jó, hogy Özvy ezt a gyalázatot már nem érhette meg. :DD

Magentax 2019.01.09. 15:36:02

@Maximista vagyok: Jaja, a hátát begörbíti, a hasát kidülleszti, tisztára egy trampli ősasszony.

csincsilla72 2019.01.09. 15:37:11

@Magentax: nekem ápolatlan a lenőtt, örökké kócos haja (tudom, ez valami ordenáré divat, de szörnyű), a több számmal kisebb ruhákból kibuggyanó testrészek. Mindez megkoronázva a cseppet sem nőies járásával, a görbe testtartásával és az ocsmány beszédével.

Sargabogre 2019.01.09. 15:41:57

@Magentax: hát most kiégett a szemem a mostani összefoglalótól :DDD de amikor lehetett arról szavazni, hogy szerintük a többiek szerint ki a legigénytelenebb villalakó, akkor is egy csomóan Renit írták.

bElannaTorres 2019.01.09. 15:45:27

@csincsilla72: nem a női nemre szégyen, azt csinál amit akar, hanem magára nézve, hogy nem tud igényesebb lenni, ez egyébként ott van rolinál is. Hunor meg a másik véglet, de az ő igényességébe beletartozik, hogy beszéd közben böfög és nyitott szájjal eszik :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 15:55:14

No a Belevalóban megnéztem Lacika - Roli beszélgetését. Őszinte legyek, Roli egy jó taktikus. Egy nagyon jó taktikus. Nálam ezek után ő a nyerő...

csincsilla72 2019.01.09. 16:00:12

@Brigante: EKG:-) Ezerszer inkább, mint egy ostoba liba.
@bElannaTorres: Hát, én szégyellem magam helyette is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 16:00:27

pedig en ma annyira kedves akartam lenni

koszonjuk az osszefoglalot

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 16:03:21

@Angora Cardi: a skandináv rock zene kedvelője vagyok. HIM nem volt rossz, nekem a The 69 eyes volt a kedvencem (régen) a HIM énekese volt az ő énekesük még a HIM előtt.

Pancsamanó 2019.01.09. 16:03:33

Hehe, a szalagos időhurkot már tegnap észrevettem, írtam is itt kommentben az esti adás közben. Ez amúgy nem az első vokt. A pin up fotózásnál Zsu kibontott hajjal veszekedett Renivel a hálóban (versírás miatt), majd egy jóval későbbi jelenetnél már kibékülve mentek cigizni DE ZSU HAJA MEGINT FELCSAVARVA. Az is nagyon szembetűnő volt...mintha nagy békülés után lettek volna ennyire jóban holott ez még a vita ELŐTT volt.

Pancsamanó 2019.01.09. 16:06:01

@csincsilla72: Minden szavaddal egyetértek :)

candyperfumegirl 2019.01.09. 16:08:25

@hereverő heverő: Képesek vagytok átugrani a galériákat, amikor én azt azokat vérem verejtékével, fáradságos munkával alkottam hajnalban, bármennyire is tiltakozott a gyomrom? Hát, skandallum. :D

Maximista vagyok 2019.01.09. 16:09:49

@candyperfumegirl: nekem elég volt a tegnapi összefoglalót végignézni, örülök hogy józanul kibírtam :D

Angora Cardi 2019.01.09. 16:14:26

@Brigante: 69 Eyes-t én is hallgattam, de régen került elő. :)

temperepempe 2019.01.09. 16:14:48

@candyperfumegirl: Nagyon köszi az extra galériákat! 4 hete nem néztem már összefoglalót annyira gyagyi a műsor. Úgyhogy nekem különösen hasznos, mert csak innen tájékozódom, hogy mi történik a villába zárt jövő reménységeivel.

MosóMaca 2019.01.09. 16:17:31

@candyperfumegirl: mivel diétázok ezért kifejezetten jól jött, hogy elvegye az éppen rámtörő éhséget :) Köszike

hereverő heverő 2019.01.09. 16:17:50

@candyperfumegirl: Hát hogyne! Kifizettem 1800 forintot a menzán, csak nem fogom kipakolni a drága kaját! Nem mondom, ha csak egy vacak 600 forintos gundel-bableves lett volna, akkor megnézem a rengő hájakat, a legjobb fogyókúra!

Köszi az öfit amúgy, tök jókat derültem rajta.

csincsilla72 2019.01.09. 16:28:06

@candyperfumegirl: Dehogy! Iszom szavaid és nézem a képeket. Pedig vizuális környezetszennyezés :-)

hereverő heverő 2019.01.09. 16:30:40

@Brigante: és @Angora Cardi:
www.youtube.com/watch?v=zcVLrHVzIts

Én is szeretem a skandinávokat, na de a HIM... :))) Mondjuk a Villének jó hangja van, az tagadhatatlan.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 16:34:01

@hereverő heverő: him, killing loneliness. rongyosra hallgattam 12 éve :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 16:35:17

@úgymond olvasó mmkk: pláne, hogy 14 éve, mert 2019 van, az meg 2005

hereverő heverő 2019.01.09. 16:44:38

@úgymond olvasó mmkk: 14 éve még ovodába jártál, ne nagyzolj! De mindenki felnő egyszer, mint @Angora Cardi: is. :))) Neked ezt most megbocsátom, jó?

Avigal 2019.01.09. 16:56:00

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

Szaisztok! Azt tudtátok, hogy Ville Valo magyar származású? Nekem egyébként ez a kedvencem tőle: m.youtube.com/watch?v=ONdsLfVZMso

Ha meg északi metál, akkor Ensiferum: m.youtube.com/watch?v=K52KQUWnkcA

Gia 2019.01.09. 16:56:06

Ajj,megnéztem a bulifotókat...nem kellett vóna..Szerintem nem véletlen kaptunk pillanatképes videoklippet az estéről.

2019.01.09. 16:56:15

Hali!

Beqkk!

Nekem miden idők legkedvelhetőbb játékosan Charlotte volt. Tudom, hogy nem nyerhetett de szerethető volt és nem volt agyatlan se. amúgy ő megtalálta az életét a villa után is.

2019.01.09. 16:57:26

A napi "Phhuverem by Vers mindenkinek" lentebb leszállítva:

Nemes Nagy Ágnes:

A női táj

Oly engedékeny, lágy e tájék,
simítható és bontható.
Térde között kíváncsi sikló
villódzik át: a nagy folyó.
Sokezer év dicsérte lággyá
a sűrű völgyet, dús hegyet –
zavartan állok, nézelődöm:
e női tájban mit tegyek?
A Balti-tenger mossa lábát,
haját a tyrrheni-habok,
de mégis síma köldökénél
egy másik tájra gondolok:
hol teknősbékákat nevelnek,
hol minden magasabbra nő,
hol óriási kaktusz-ágról
vörös virágot szív a hő,
a kölykök szúnyogon repülnek,
hol vág a sás és vág a fény,
hol minden éles, mint az elme,
s minden meleg, mint egy növény,
s estefelé a fák moháján
a méznél sűrűbb méz csorog,
s a tóban térdemig csobognak
a langyos, zöldes csillagok,
s az iszapnál forróbb iszapban
álmában szortyan, túr a rák –
s kinyílik vállamon a szellem,
mint jóllakott virág.

hereverő heverő 2019.01.09. 17:02:43

@Avigal: :D :D Erről nem a Ville Vallo tehet, hanem Lee Hazlewood és Nancy Sinatra:
www.youtube.com/watch?v=Ib_eW9VSUwM

Ensiferum nekem nagyon bejön amúgy. A másik kedvencem, amit az @úgymond olvasó mmkk: nak már küldtem a Moonsorrow:
www.youtube.com/watch?v=pa885g6oeMc

hereverő heverő 2019.01.09. 17:04:00

@Paic Róbert: Charlotte-t én is bírtam, minden érzelme kiült az arcára. És őszintén sírt mikor kirugták a Simont. Hogy mi lett vele a VV után, nem tudom.

Mók_Ica 2019.01.09. 17:16:17

hali, csak bekukkantottam..... vót már ez a cikk?
velvet.hu/gumicukor/2019/01/09/vv_vivient_elozo_baratja_testileg-lelkileg_bantalmazta/

csak csendben jegyzem meg, lehetséges hogy ánusszal is bántalmazó lesz az a kapcsi..... ne legyen igazam, de ánuszból kinézem... nem kap időben reggelit/vacsit, repül a pofon.....

Avigal 2019.01.09. 17:19:53

@hereverő heverő: rudom, hogy az az eredeti, de szerintem VV-hez nagyon passzol:) Totál más, mint amit addig elkövetett. Egyébként ez egy film betétdala így, már régóta tervezem, h meg kéne nézni, csak vhogy sosincs rá érkezésem.

Nálam a másik nagy kedvenc az Ensiferum mellett a Nightwish.

m.youtube.com/watch?v=Qd5hd7D3lSM

Avigal 2019.01.09. 17:21:24

@Avigal: rudom=tudom

Mar a tudatalatti a Rúdlényre:)

hereverő heverő 2019.01.09. 17:30:38

@Paic Róbert: olyasmi mint a +1, vagy az EKG. Azt jelenti, hogy ez a hozzászólás kerüljön feljebb, újraposztolom, stb.

Dauda András 2019.01.09. 17:33:07

@Gia: Ja. Hunci fintirgása tetszett ahogy Reni rázta az irdatlan nagy valagát.
A Robozsaru sztem azt mérte fel hogy vajon van-e annyi szesz a villában hogy én erre rámenjek. Aztán inkább elment aludni.

ewita 2019.01.09. 17:34:27

@Magentax: ez egy tipus, mi az ilyeneket errefele csak retkesnek hívjuk, es mindenki tudja mirol beszelunk.
A fotozós napon is volt össze vissza vagas, mar nem emlekszem a sztorira, csak arra h zsu haja hirtelen ujra cunamihullam lett a kócbabából...

hereverő heverő 2019.01.09. 17:35:20

@Avigal: Eight Miles High (Das wilde Leben) a film címe, én megnéztem és talán még meg is van valahol letöltve. Nem rossz film, de nekem túl kaotikus Uschi története :)

És ha már hetvenes évek:
www.youtube.com/watch?v=guKoNCQFAFk

Dauda András 2019.01.09. 17:36:43

@Paic Róbert: 500 pasis, bajszos Charlotte?
Majdnem kiadtam a reggelimet amikor azt láttam h a szintén kevéssé attraktív Simonnal hempereg!

hereverő heverő 2019.01.09. 17:37:36

@Mók_Ica: Én is simán kinézem ebből a végbéllényből. A ribike meg még védi is: csak ügyesen voltak beállítva a kamerák.. Aha...

hereverő heverő 2019.01.09. 17:38:36

@Dauda András: Nem lehet mindenki olyan szép mint Roli :))))

Sokorai_Atala 2019.01.09. 18:09:59

Nem értem, nem látja magán ez a 3 észkombájn, hogy hogyan néznek ki? Állandóan ledobálják a textilt és zsinórtangában mászkálnak. Nem csupán az a baj, hogy kövérek, hanem huszonévesen néznek így ki, puhák és hájasok, igénytelenek. Mindemellett állandóan miniben vagy sortban tolják, pedig oszlop-, kurta- és vastag lábuk van, amiben nagyon előnytelen. Úgy tűnik, csak Hunor néz tükörbe:)

hereverő heverő 2019.01.09. 18:20:22

@Sokorai_Atala: Nem tisztem, de azért védeném őket. Nem az a baj, hogy puhák és hájasok, nem lehet mindenki topmodel. Az a baj, hogy szó nélkül lehajigálják a ruháikat, és ez akkor is nőietlen viselkedés, ha úgy néznek ki mint Palvin Barbi vagy Mihalik Enikő. Azzal egyetértek, hogy tükörbe kellene nézzenek, de ettől nem lesz több okuk vetkőzni, sem kevesebb.
Remélem Era nézi a műsort, és mondogatja magában "anyukátok büszke lehet rátok"

hereverő heverő 2019.01.09. 18:23:18

@hereverő heverő: amit mondani akartam: Lehet hogy én sem torődnék a külsőmmel, ha vetkőzni akarok akkor vetkőzni fogok. Ez eddig egyszer fordult elő, egy buliban félmeztelenül pogóztunk, és nem kicsit voltunk ... hm, elfáradva addigra. Bebaszcsizva nekik is elnézhető, de nem kellene. Na.

Cimili 2019.01.09. 18:23:23

sziasztok! most csak benéztem, mindent elolvastam és este sajnos nem leszek, de ha van kedvetek, lécci közvetítsetek!
Candy, köszi a posztcsit, nagyon jó lett! galériát is megkukáltam. :)

hereverő heverő 2019.01.09. 18:26:43

És egy igen ideillő verssel búcsúzom mára. Ha már verselünk, ugye.

Tóth Árpád: Meddő órán

Magam vagyok.
Nagyon.
Kicsordul a könnyem.
Hagyom.
Viaszos vászon az asztalomon,
Faricskálok lomhán egy dalon,
Vézna, szánalmas figura, én.
Én, én.
S magam vagyok a föld kerekén.

Tökös... 2019.01.09. 18:27:44

Sziasztok...
A posztcsi címe altestek....

Na, végre a nevemen szólítanak....

hereverő heverő 2019.01.09. 18:29:20

@Cimili: Szia Drága Cimili! Éppen távozom, de küldök neked virtuális :**** kat.

Cimili 2019.01.09. 18:41:24

@hereverő heverő: de jó, h újra benéztem. puszpusz neked is. az előzőt is elolvastam és nagy ekg a hozzászólásaidra. meg Spitzbauer, Csincsilla, Sanda I, Udvariatlan, Nicu hozzászólásaira. a vers is teccik, igen elgondolkodtató.

Angora Cardi 2019.01.09. 18:41:45

@Avigal: igen olvastam valamikor :)
Esti tulora mellett meghallgatom :)))

Sokorai_Atala 2019.01.09. 18:45:57

@hereverő heverő: igazad van valamennyire, arra gondoltam, hogy műhaj, műköröm, műszempilla stb. eszükbe jut, de, hogy löttyedtek és hájasok az nem. Arról valóban nem tehetnek, ha nem tökéletes formákkal születtek, de lehet javítani mindenen és szerintem azért az is baj, hogy dagadtak, mert nem beteg (testileg) egyik sem.

Angora Cardi 2019.01.09. 18:46:11

@hereverő heverő: ezt most végighallgattam, kellett is a napi baszogatás után ami volt ma bent

Angora Cardi 2019.01.09. 18:50:50

Mobilon nem opció a fotónézés, ott van és kész. Fuj renata az ordas nagy p... majdnem Lacika arcaba nyomta, már értem miért zavarodott meg tegnap Lekvár.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 18:52:08

Jó estét! Látom a verselés már megvolt és nem kaptam szemékyreszabott nyuszinak imponáló verset! Amúgy mind szép! :)
Ha már Vv. Én még mindig Rolit favorizálom, írom elejétől fogva, mert lehet túl gondolja, de legalább gondolja! Hunyor üldözési mániás mint az összes rendőr általában, hiába szerelt le, van ami nem változik. Azt én sem értem hogy ezek a libák miért érzik, hogy a ruha ártalmas és le kell dobni magukról, ezt is írtam párszor önkontroll nuku. Adri szerintem már olyan szinten van hogy mindegy ki csak rakja meg vki. Pua de úgy érzem mintha ez is kamu lenne mint Vivi 18 éve meg Renyhe rúdtáncolása. Akár vidéki lebújban rázza is, de ez minősíthetetlen, mert eddig semmit nem mutatott abból a tudásból. Lekvárunk szépen vitorlázik középütt, csak akkor is félek ez kevés lesz. Greg-Zsizsik páros úgy hülyék ahogy vannak kiegészülve Renyhével. Ennyike! Annyika! Semmike! Nyuszóka!

0.5 bit 2019.01.09. 19:04:27

"Azt látjuk benne, hogy a következő epizódban lesz a külsős program a fitt hét nyerteseinek, vagyis Gregnek, Zsuzsunak, Adrinak és Rolinak. Ahogy én látom, itt két lehetőség van: ez vagy még egy vasárnap este előtt lezajlott dolog, amit a szerdai adásba tettek be; vagy a szerkesztők úgy gondolták, hogy úgyis Vivi esik ki, tehát ráérnek Greg programját a hét eleji uborkaszezonban megjátszani. Ezzel viszont belső spoilert nyomtak volna a játékosoknak. Szóval hogy is volt ez? Szerintetek?"

Szerintem egyértelmű, hogy nem korábbi adás. Ha korábbi volna, akkor előkerülne még az özvegy is. Igen spoiler nyomtak, de a mostani szerkesztőktől nem lehet jobban várni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 19:07:19

@candyperfumegirl: Nagyon jó ìrás Candy...
Szeretem, hogy néha kiszólsz Nerviának..
Ezért is köszi!

mindenévfoglalt 2019.01.09. 19:08:06

@Gia: @Brigante: Nekem is ez jutott eszembe, amikor néztem a Belavalóban Roli-Lacika beszélgetését. Teljesen őszintének tűnt Roli és korrektnek. Jót akar Lacikának. És nincs elszállva magától, maguktól. A tegnapi beszélgetéssel megnyerte bárki elleni szavazatomat.

0.5 bit 2019.01.09. 19:09:40

@csincsilla72: "Megváltoztatják az időrendiséget, önkényesen vágnak."

A szobában is egyszer ott vannak a zsákok, aztán nincs. Később ismét előkerül meg eltűnik.

"Te meg találd ki, mi történik, miközben az összes kurva veszekedést néznünk kell még most is!"

Nekem az nem tiszta, hogy mi történt Lacika és Adri között? Valamiért Lacika pikkel Adrira, de ennek sem emlékszem semmi nyomára az összefoglalókból.

csincsilla72 2019.01.09. 19:12:19

@0.5 bit: Nem feltétlenül. Ha Greguci elhullott volna, mehetett volna Renyhe. :-)
Viccet félretéve, szerintem a külsős program le volt szervezve egy meghatározott időpontra, aki ekkor még a vellában van, az mehet, aki kiesett, az így járt.

csincsilla72 2019.01.09. 19:14:33

@0.5 bit: természetesen semmi nyoma. Nyilván akkor történt, amikor éppen volt valami egyéb, fontosabb ordítoznivaló két ápolt között, amelyet minden kameraállásból látnunk kellett. Szerintük.

javier2 2019.01.09. 19:18:52

@szociál: én sem nézem a belevalót , de néha megnéztem.
Amíg a vv-ban csak ordítottak a bv-ben tök jó kis beszélgetések voltak.
Sokkal többet kaptak ott a srácok percben.

csincsilla72 2019.01.09. 19:19:14

@Sokorai_Atala: A hízáshoz azért egy dolgot, teljesen objektíve ítélve meg, hozzátennék. Odabenn a hízás szerintem törvényszerű. Kis helyen vannak, nincs normális mozgási lehetőség. Kajabőség van, ami kell is, mert a kaja megnyugtat. Stresszesek, szeretethiányosak, ingerszegény környezetben vannak, távol a család, a barátok. Az étel természetes antidepresszáns és nyugtatja is őket, no meg unaloműző. És kurvanagy drive, amikor kinyitod a hűtőt és ott az édesség.

csincsilla72 2019.01.09. 19:19:59

@javier2: Ja, egy jó kis beszélgetés feltétlenül 18-karikás....

csincsilla72 2019.01.09. 19:24:31

Azért nálam Ribi vitte el a pálmát a hátbaszúrás-versenyszámban. Lacika olyan, amilyen, de nagy sallert kapott az özvegytől. A képességét Rolira hagyta (konfliktust generálva közöttük), és kurvára elbizonytalanította azzal, hogy jelezte: láthatatlan, ergo tökmindegy, ott van-e. Tudom, nem voltak öribarik, de ennél azért lehetett volna korrektebb a csaj.

javier2 2019.01.09. 19:24:40

@csincsilla72: csak nem értem pont fordítva kellene lennie.
talán jobban képben lennénk.
renit azért elképzelem rúd táncol pasik nézik aztán azt mondja "Figyeljetek!"
aztán szaltó két szék közé

Angora Cardi 2019.01.09. 19:32:41

@csincsilla72: igen, főleg, hogy a fiúk szárnyai alá részben Lacikával való unokatestvérkezése vitte be. Vagy megint nem láttunk még valamit ami miatt Rolinak adta a ribi.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:37:06

@Nyuszomuszo83:
hasonló műsoroknál a szereplőket nézve mindig eszembe jut egy gondolati teszt. Ha a sivatagba kéne menned bármelyikükkel, de csak egyetlen vízzel teli kulacs lenne kettőtök számára, ami végig a másiknál van, kit választanál partnerednek?
Nálam a jelenlegi 7 közül kizárólag Roli jöhetne szóba. Lehet, hogy össze-vissza agyal (ez a dolga) , lehet, hogy irónikus (nálam +pont), de néhányszor már bizonyította, hogy segítőkész és aki vele nem szemét, az számíthat rá mmkk.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 19:38:55

@hereverő heverő: Hammerfall, Moonsorrow, a régi Nightwish, Stratovarius jaj de rég volt amikor erre tántorogtunk izé roptuk :)

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:44:44

@csincsilla72:
Kis helyen vannak összezárva. Akár meg is hallhatta, hogy Lacika azon lamentál, nem árt-e saját magának azzal, ha támogatólag Vivien mögé áll. Akkor és ott nem volt a lány érdeke, hogy ebből ügyet csináljon, de ha a fülébe jutott okozhatott neki sérelmet éppen azért, mert "testvérek" voltak.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:45:56

@javier2:
Lehet, hogy rúdtánc paródiát csinál?:)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 19:46:01

@Sanda.Ipse: azoknak is segít akik szemetek vele. Lásd VVV nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de nem hagyta el. Era más tészta.

Amúgy néztem Ánuszt a BV-ben ez a gyerek rettenetesen egyszerű. Lát egy képsort és nem tudja értelmezni mi történik... (vagy nem figyelt oda)

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:46:46

@Cimili:
Köszi, Cimili:) Régen is hasonlóképpen gondolkodtunk.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:48:24

@Brigante: ha valaki közel áll hozzánk mindig rosszabbul éljük meg, ha csalódnunk kell benne.

mobilos perpetuum 2019.01.09. 19:59:50

@Magentax: Erkölcsi magasságok az előző szériát se jellemezték. Volt ott is unikornis: Vivien, alakja semmi, bátorság annál több. Valamikor a játék elején egyszerre cs ledobott magáról mindent, és az egész úri közönség (vellelakók:)) előtt a jakuzziba dobta habtestét.
Képet nem találok, jobb is.
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-vivien-belevetkozott-a-tobbiek-arcaba-video/e9jd4m6
24.hu/szorakozas/2016/09/07/valo-vilag-8-meztelenul-unikorniskent-szaritkozott-vivien-video/

federti 2019.01.09. 20:04:15

@csincsilla72: Szia, sziasztok!
Lacikának 2 képessége van(Roli sajátját neki adta, Csokiét megnyerte), Hunornak 1, ezért így volt igazságos és szerintem jót akart Lacikának mikor jelezte, hogy legyen aktívabb.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:04:48

@candyperfumegirl: legalábbis én úgy értelmeztem.

candyperfumegirl 2019.01.09. 20:05:23

@Sanda.Ipse: köszi, ezt a verziót még nem hallottam :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 20:07:08

@Brigante: Krisztián olyan laza, mint az Aranyér nyugdíjasklub összebuherált dzsengája..
Minden környező mozgásra, hangra, szétesik.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:07:36

@Sanda.Ipse: pontosan, mikor Radicsot parodizálta nekem akkor lett szimpi, leírtam párszor, ő az egyedüli aki számomra murat vmi értelmet és szívet is! Az hogy kombinál és néha "sunyin néz" kattognak a fogaskerekek. Nekem őszintének tűnt hogy Lacikának szólt, persze gyeplő, meg póráz hogy visszarántsa, de ha nem érdekelné és csak Hunyi nótáját fújná hagyta volna csináljon amit akar, menjen a feje (farka, Zsizsikes) után. Hunyi is gondolkodik, de számomra nem szimpi, azok a guvadt szemek, totál para lenne ha ájjel ilyen meredve néne rám! :D Lehet én ugranékj a 4-ről.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:11:37

@Nyuszomuszo83:
Mert Lacika szerintem most azon agyal, hogy nem árt-e neki a fiúkkal való szövetség:) A 3 fiú közül viszont Hunor nálam is a harmadik helyen van.

Sokorai_Atala 2019.01.09. 20:12:21

@csincsilla72: ok igaz, de a három lány elég röcögős volt akkor is, mikor bementek és nem a kifogástalan alakot hiányolom, hanem azt, hogy minden sz.rt magukra aggatnak, de eszükbe se jut, hogy löttyedtek 20 évesen és ezért tegyenek valamit.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 20:12:25

@UdvariatlanBolondvagyok: :) egyszerű a gyerek, mint a kettőspont.

@Nyuszomuszo83: Hunor is más lenne, ha nem a vinnyogó menyecskékkel lenne összezárva. Mentálisan nagyon különböző szinten van a banda.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:16:05

@Sanda.Ipse: ha Lekvár Zsizsikes lesz akkor Laszika kihullik a fiúk közül és átállhatt a gyogyósok közé! Amúgy borítékolom a föbolond nyereségét, így Laszika jól is kijöhet ebből ha a Zsut magába tudná bolondítani. De én könyörgöm nem akarom ezt a szerelmi szálat látni.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:17:25

@UdvariatlanBolondvagyok: Szép estét Önnek is! Vártam tegnap a kádba aztán kihűlt a víz...

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:17:48

@Nyuszomuszo83: állítólag nem a fiúkat szereti...

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:19:17

@Sanda.Ipse: Lekvár??? Jó ne is szeresse a fiúkat, de otromba Zsizsikest sem!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 20:23:42

@Nyuszomuszo83: Csak picit, mert vezetek...,
Minnyá...

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:24:45

@Nyuszomuszo83:
Be volt ide linkelve egy levél egy ex-barátnőtől, akit beköltözés előtt elhagyott, hogy ne rontsa a renoméját. Persze lehetett abszolút kamu is.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:26:29

@Sanda.Ipse: öszintén? Szerintem biszexuális! Mindkét nemet szereti! Egyrészt nem zörög a haraszt, másrészt smárolás Hunyival, leszbikus ismerősöm nincs, biszex volt-míg rá nem markolt a mellemre és a fülembe súgva közölte úgy megcsinálna a közös haverunkkal együtt hogy fülem farkam kettéállna-vhogy megszünt az ismerettség. Én a fiúkat szeretem!

csincsilla72 2019.01.09. 20:27:59

@Sokorai_Atala: Hát ebben nincs vita közöttünk. És engem speciel az sem zavar, ha röcögős (ha egyszer így szereti magát:-), de akkor legyen önkritikája és fogadja el, hogy visszatetszést kelthet, ha mindent ledobál magáról. Bármilyen alkattal lehet valaki csinos és ápolt, csak ezt vegye figyelembe öltözéskor és vetkőzéskor is. :-)
@federti: Köszi, olyan az én agyam is, mint a szita, simán elfelejtettem:-)
@Sanda.Ipse: Legyen így:-) De Lacika nagyon megbántódott rajta.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:30:52

@csincsilla72: pontosan, ha tisztában vagyunk hogy nézünk ki nem kell felvenni kurvás cuccokat. Renyhe úgy néz ki mikor felveszi a szük tangát mint a kötözött sonka!

Angora Cardi 2019.01.09. 20:33:26

@csincsilla72: Meg is reccsent szegény lekvár.
@Nyuszomuszo83: blöe

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:39:36

@Sokorai_Atala: persze mert apró darabokra törtek a két magamutogató libától, nem birták a Tükröm, tükröm mantrát!

javier2 2019.01.09. 20:40:24

mit gondoltok arról zs és húsos 2 deci bor után ledobják a textilt , akkor a való életben is megteszik
sztem. Szóval zs mennyire erkölcsös (igen vagy csak megjátszott)(sztem kint simán rámászik hunorra) vagy mennyi a színészet
vagy taktika benne ?eddig nem hittem nektek ,hogy színészkedik és teljes taktikát követ végig?
reni-zsu páros inkább fizetett gésáknak néznek ki...

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:41:48

@Angora Cardi: és ha Lekvár meglekvárná Zsizsikest???

javier2 2019.01.09. 20:42:10

szerintem reni szép és sexiiiii........

háhá

csincsilla72 2019.01.09. 20:42:11

@Nyuszomuszo83: @Sokorai_Atala: Igen, egy tükröt beadhatnának nekik.:-)
És ehhez még valamit hadd tegyek hozzá: ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne mehetne egy túlsúlyos ember strandra! Nekik sem a kövér testük a visszatetsző, hanem az, hogy minden második adásban nyígnak a hurkák és a sonkák miatt, de bátran közszemlére teszik őket olyan kritikátlan módon, ami miatt megint csak ők fogják szégyellni magukat. Ami egy strandon vagy a zuhanyzóban természetes, az az étkezőasztalon, más arcába tolva nem az.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:43:21

@javier2: a gésák finom és nagyon művelt hölgyek, nem közönséges kurtizánok:)
Olyan messze van ez a két nő a gésáktól, mint prepa a logaritmustól vagy Mekka Jeruzsalemtől.

Angora Cardi 2019.01.09. 20:44:55

@Nyuszomuszo83: bízom benne, hogy nem fogja :D Egyelőre mást nem tehetek. Kiindulva abból, hogy Ginu a zsánere, hátha kibírja ezt a pár hetet :D

Angora Cardi 2019.01.09. 20:46:41

@javier2: Az elejént a szexi tánc műsorszámnál Zsu elég otromba módon letolta magáról a ruhát a legnagyobb természetességgel, úgyhogy messze van ő a szendétől.

mobilos perpetuum 2019.01.09. 20:46:47

@csincsilla72: Ahhoz a poszthoz szólunk hozzá, ahol ez olvasható: "egyik csaj sem bírja a melltartóban tartani a csöcseit"
Nálad már a két ápolt "mindent ledobál magáról".
Szörnyű látvány lett volna, de nem történt meg.

javier2 2019.01.09. 20:46:57

@Nyuszomuszo83: ha ez megtörténne lehet zs kiesne a szerepéből
@Sanda.Ipse: nem akartam kzni
mekka hány kmre van jeruzsálemtől?

csincsilla72 2019.01.09. 20:48:04

@javier2: Zsu egyáltalán nem "erkölcsös", szerintem a szót sem ismeri. Már az jó adag exhibicionizmust feltételez, hogy ide jelentkezett. Ez nagyszínpad, semmi más.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:48:30

@javier2: a gésák szépek kifejezetten szerintem, de ez a két debil... zsizsikes oké, szép arcú, elismerem, de ne nyissa ki a száját, ne mozgassa az arcát, Renyhe meg a Gubacsin is csak középkategóriás! A japánoknál a gésák nem kifejezett kurvák voltak sőt még ostobák sem, igen tanultak voltak, jártasak a zenében, művészetekben! Renyhe lassan szumobirkozóra hasonlít, és nem akarom az alakjáért bántani mert én tudom mi az hogy hízás, de nem villantom a seggem az ország-meg Trianon :D -arcába!

csincsilla72 2019.01.09. 20:49:21

@mobilos perpetuum: Egy tanga maradt rajtuk. Jó, lovagolj a szavakon, igazad van.

javier2 2019.01.09. 20:49:40

@Angora Cardi: eddig nem esett le :PPP
de most mondta nem is piált szóval akkor taktika és színészkedés

mmixvii (mixi) 2019.01.09. 20:51:36

Sziasztok Hogyvoltosok!

Már egyszer mertem írni nektek, kicscsaláddal ötletelgettünk, és ezt most megosztanám veletek, kíváncsi vagyok mit szólnátok egy ilyen történéshez.
A projekt neve: Idétlen időkig...
Meg kéne csinálni egy párbaj napján és a párbaj utáni reggelen, hogy a kiesett versenyző másnap reggel a villában ébred, és ugyanarra a zenére ébresztik őket, mint előző napon. A nap első levele ugyanarról szólna mint előző napon. Ha lenne egy kieső aki el tudná faarccal játszani, hogy az előző napi párbaj meg se történt, és izgatottan készülne az esti párbajra stbstb.... szerintem egy jó kis sztori lehetne belőle.
Ráadásul mindjárt itt van február 2-a, ha jól tudom ez az a nap ami ismétlődött a fent említett filmben is.

Vélemény? :)

Angora Cardi 2019.01.09. 20:52:15

@javier2: vagy esetleg ennyire egyszerű kis ösztönlények

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:54:12

@UdvariatlanBolondvagyok: az lenne a parádés! :D
@Angora Cardi: fúúú az idegbeteg kurva viselkedés, csakazértis megmutatom én vagyok a legszexibb még ha olyan is a mozgáspm mint egy táncoló amőbának!
@javier2: zsizsik annyira elkölcsös mint ciccolina!

Lóbelt bácsi 2019.01.09. 20:55:45

Remek öfi! :D Kedvenc rész: "Adri áll az ágya mellett félmeztelenül, és merev mosollyal őt fixírozza, miközben az egyik kezében egy plüss szívet, a másikban egy konyhakést tart."
XD Kész, simán kinézem belőle, amikor részeg. :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 20:56:30

@Angora Cardi: Azt gondolom Renyhe a rúdtánc tudását gyorstalpalón szerezte X százezer forintért...
Gondolom az otató égig ajnározta az alakját a tehetségét, másik hat tonna-donna társaságában...
Rengetegen így keresnek pénzt a táncos szakmában..
Szétdicsérik a full tehetségtelen jószágokat, csak dőljön a lé. Aztán kap egy ecseris oklevelet, ami felszögelhet a falra és kérkedhet vele...

2019.01.09. 20:57:09

@candyperfumegirl: hová lett a house-os avatár? Kérem vissza azzal sokkal vonzóbb voltál.

@Nyuszomuszo83: aki késik annak nem jár ma nyuszis vers. Ez meg gondolom bűntet(t)

Nyuszi Muszi
Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Nyuszi hopp!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nevetve szalutál,
Fülével kalimpál
És mint a bolond óra
Folyton körbe jár!

Most táncra perdül már
Dobbant, hogy ugorjál!
Hisz neked is tudnod kell
A nyuszi táncot már!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi! (alamuszi)

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Ec-pec kimehetsz,
Holnap után bejöhetsz!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Cérnára, cinegére
Ugorj cica az egérre!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Sok gyerek téged vár
Na, nyuszi ugorjál!
Látod ez könnyen megy
Hát miért is titkolnád?

Kapkodd a lábacskád,
Dobbantsd a ritmusát!
Mutasd meg
A nyuszi táncot hát!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi! (alamuszi)

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Ec-pec kimehetsz,
Holnap után bejöhetsz!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Cérnára cinegére
Ugorj cica az egérre!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!(alamuszi)

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Hosszú fülü fehér nyuszi
Az ö neve: Nyuszi Muszi

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Nyuszi hopp!

csincsilla72 2019.01.09. 20:57:14

@mmixvii (mixi): És mivel már tudja, hogy kiesik, simán valagba rúgja kimenetel előtt azt, aki a leginkább irritálja :-)
Én jót röhögnék egy ilyenen. Mindjárt kiderülne, mennyire jó színészek.:-)

Angora Cardi 2019.01.09. 20:58:23

@Nyuszomuszo83: :DDD tánckultúrájából kiindulva nem szeretném, hogy Lekvárt maga alá utasítsa

Avigal 2019.01.09. 20:58:45

@javier2: Mekka-Jeruzsálem 1521 km a google maps szerint

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:00:23

@mmixvii (mixi): Baromi jó!de még egy rakás hasonlót lehetne, de szarják le!

mmixvii (mixi) 2019.01.09. 21:00:31

Most Vivi megcsinálhatta volna, nem kötődött senkihez annyira, hogy odakacsintással lebuktatná magát.
Greg kiborult volna, hogy újra párbajozni kell...
De lehet, hogy mondjuk Adri, vagy Roli képes lenne erre, kiesése esetén...

Avigal 2019.01.09. 21:01:14

@UdvariatlanBolondvagyok: @Angora Cardi:

Tényleg lehetne valami rúdtáncos feladat, én annnnnyiira szeretném látni Renit rúdon vonaglani!:)

Szép estét egyébként:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:01:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Nemtom nekem mindig furcsa, amikor bárki ezzel a rúdtáncos kitalációval egy gondolat erejéig is eljátszik. Ennek a lénynek soha nem volt köze a rúdhoz véleményem szerint. Sokan írták, a valódi rúdtáncosok kemény fizikummal rendelkeznek ebből Renyhének semmi nincs, mozgáskultúra sem. Erről jut mindig eszembe, úton hazafelé van egy "ház" ahol ki van írva "Az ALAKsorban táncos lányok szórakoztatnak". Na max így ráng Röné valamiféle rúd mellett amíg valaki egy huszasért el nem viszi hogy leszophassa.

0.5 bit 2019.01.09. 21:02:20

@Nyuszomuszo83: "persze mert apró darabokra törtek a két magamutogató libától, nem birták a Tükröm, tükröm mantrát!"

- Tükröm, tükröm, mond meg nékem, ki a legszebb e vidéken.
- Szépvagy úrnőm, de hófehérke sokkal szebb nálad.
- Kussss! Nem az igazságra voltam kíváncsi!

Bocs.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:02:59

@Avigal: szia a kicsiről pattognak lefelé a bolhák? :D
Jaj én nem nézném meg a rúdtáncos feladatot. Napok óta az adásokat nincs motivációm nézni :/

Avigal 2019.01.09. 21:04:17

@0.5 bit: a tükrök foglaltak, mi dig Hunor illegeti magát előttük, mondta

csincsilla72 2019.01.09. 21:04:41

@mmixvii (mixi): Igen, Viviből kinézem, hogy faarccal végigtolja. Greg tuti kiborulna. De a sellői még inkább. Lacika nézne összezavarodva, Roli és Hunor meg keresnék az üres üvegeket, és azon tanakodnának, hogy mennyit ittak előző este.:-)

Avigal 2019.01.09. 21:06:28

@Angora Cardi: láto Reni és a rúdtánc sokak fantáziáját megmozgatja:) engem télleg érdekelne, mit művel egy rúddal....

mmixvii (mixi) 2019.01.09. 21:07:50

@csincsilla72: Az Univerzum így vágna vissza a sok, felesleges említésétől....

Avigal 2019.01.09. 21:08:02

@Angora Cardi: bolha jelentés: mintha jobb lenne. Bolhat eddig sem láttam, csak a tüneteket észleltem. Ma nagytakarítottunk, azaz tegnap óta folyamatosan.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:09:17

@Avigal: jaj kedvetekért legyen műsorszám én majd addig behunyom a szemem :DDD

(örülök, hogy jobb kis Süketnek,kérem adja át szívbéli rántott májamat)

javier2 2019.01.09. 21:10:50

jó meggyőztetek - Kérek tőletek egy gésát!

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:11:07

@Paic Róbert: jááááájjjj ez Paprika! A dzsovidzsovidzsasperrel készitett ki anno a Húgom, ez sem jobb egy fikarcnyit sem, de kööööszzziiii, jár a puszi! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: lehetséges, de hogy tuti semmi rúdtánc képesítése nincs az tuti. Pirner Alma egy vascsővel verné agyon! Amúgy ilyesmit vártam volna Renyhétől! youtu.be/o3rMA1LCing

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:11:29

@Angora Cardi: Emlékszel a Csillag születikben a rúdtáncos hölgyre...A testzsírindexe sacc 0,03% lehetett..
Talpig izom nő volt, de komolyan, még a fülcimpáján is tricemsz volt...na,,, az ilynek tanítják a culágereket?

javier2 2019.01.09. 21:12:51

rúdtáncos feladat nem lesz , mert nincs az a biztosító aki renit bevállalja

Avigal 2019.01.09. 21:13:36

@Angora Cardi: itt mosdik mellettem, továbbítottam a rántott májas üdvözletet

Szerintem jó lenne az a rúdtánc. Nem értem, miért idegenkedsz tőle

javier2 2019.01.09. 21:14:00

@Avigal: akkor tényleg messze van:)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:14:55

@0.5 bit: én ezt úgy ismerem:
-Tükröm, tükröm mond meg nékem ki a legszebb a vidéken!
- Szép vagy, szép vagy, szebb a Napnál, de nem vagy szebb a valagamnál!
Tükör, balra el! :D

Angora Cardi 2019.01.09. 21:16:48

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem hiszem, hogy bárki tanította volna ezt a bálnát, de amit másikNyussz linkelt, lehet befizetni ilyen tanfolyamokra profiknál elvileg.
Renit úgy képzelem elment a kupiba, a kupisné azt mondta te abban a boxban fogsz konzumálni, ha nincs vendég, akkor emellett a rúd mellett rázzad a bulád mert különben felezem a jattot :D

2019.01.09. 21:17:10

Amúgy renyhe volt az első villalakó aki külsős programra ment, szóval unfair volt a hiszti, hogy nem volt még kint és adják át neki.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:18:00

@UdvariatlanBolondvagyok: Tricepsz, bocs.., de csak a piros lámpáknál tudok ìrni..(nyugi musz, nem a ház falán lóg),,, így néha pontatlan.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:18:01

@Avigal: Ma zaklatott napom van mint Lacikának tegnap csak engem a bajszos női főnököm zargatott egész nap, hazafelé fájt a fejem, eloztam a gépet túlórázni de rá se bíro nézni... hát kívánsz még nekem rúdon vonagló rönét?

Oh my... 2019.01.09. 21:19:18

hello-bello, szevasztok, nézitek Sixx apánkat a Spektrum Home-on? ;)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:19:31

@UdvariatlanBolondvagyok: értettem a tricepszet, Nyuszid kedviért ne csavarodjál fel a fára vezetés közben.

0.5 bit 2019.01.09. 21:20:00

@javier2: " vagy mennyi a színészet vagy taktika benne ?"

Eddig előbb-utóbb vagy bent vagy a kiesése után mindegyik elmondta, hogy egységesen vigyáznak Zsu kis lelki világára, mert bármin képes kiabálni és/vagy sírni. Szóval nagyjából "kiharcolt" magának egy teljes játék idejére egy halványlila kendőt.

Taktika-e ez vagy sem, de működik.

Ami érdekes még benne, hogy néha teljesen gyerekesen viselkedik, máskor meg teljesen normálisnak és okosnak mutatja magát. A fényképezkedéskor is, mint aki soha nem látott fényképezőgépet, közben meg itt lett linkeltve az insta oldala. Egyszer tud angolol, máskor meg azt sem tudja mi van a nadrágjára írva. stb.

Van a klasszikus eset, az ifjú férj az első héten (direkt) eltöri az újasszonyka kedvenc tányérjai közül néhányat, így később soha nem kell mosogatnia.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:21:53

@javier2: javaslom olvasásra az Egy gésa emlékiratai könyvet vagy filmet, jól mutatja be az életüket, a könyv pláne részletes és fantasztikus, ahogy az okiják és a gyermekkereskedők által megvett szegény kuslányok életét bemutatja. Felfele lépkedve a szamárlétrán, leírva a gésává válás folyamatát, ahogy elvesztik a szüzességet és akiknek dannájuk lesz! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:23:00

@UdvariatlanBolondvagyok: teee vigyázz magadra várakozni tudok, megtanultam eddigi életem során!

Angora Cardi 2019.01.09. 21:23:01

@oh..my...: Láttam pont ahogy besuhant, kösz, h szóltál :)

2019.01.09. 21:23:42

@oh..my...: neki is olyan apateste van mint rolinak

mobilos perpetuum 2019.01.09. 21:23:45

Mintha nem is két napja sorolta volna valaki, mely korosztályok BŰNE, hogy Ribike kiesett.
Mintha nem tudnák egyesek, hogy f@szpörgető nyert már szériát.
Most két nő ledobta a felsőt, és már ciccolinázást is olvasok.
Ha pRoli mutogatja közel mázsás bájait, az poén.
Szerintem a mérce ne legyen kettős.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:24:01

@Nyuszomuszo83: Nagyon jó volt, a könyv sokkal jobb mint a film.
@javier2: Azt mondta kétféle férfi van: én és mindenki más. Rommá keresi magát.

javier2 2019.01.09. 21:24:49

@0.5 bit: kontraszt van ,és ennek ellenére ahogy mondod működik
el kell ismernem , ha ezt nem veszik észre sem bent sem kint
roli laci funok megszívjuk

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:25:54

@oh..my...: ohhh köszi én most löttem oda! :)

Oh my... 2019.01.09. 21:26:13

@Paic Róbert: kb, jah xDD na de ahogy Rolit, úgy őt se ezért szeressük... ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:27:03

@Avigal: most mééééé, ezt fejtsd ki nekem!!!??? Neeem is! :D

javier2 2019.01.09. 21:27:04

mobilos neked délelőtt délután gyerekeid írogatnak?estre meg apa?
értelmes volt amit írtál
jössz fel mint VIP lacika

2019.01.09. 21:27:28

@oh..my...: nem bántásnak szántam

Angora Cardi 2019.01.09. 21:27:36

@javier2: Lacika nevében protestálok.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:28:21

@Avigal: küldök egy fülemöge vakit

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:28:21

OMG mááár megint kóstolgat! Ájuljááá el!

javier2 2019.01.09. 21:29:01

@Nyuszomuszo83: kedvenc filmem és könyvem és tudod te nagyon jól miért lettel alvezír!
Mert Radnótit egyedül én tudom neked elszavalni!
hm és teljes test masszázsban sem vagyok rossz

Avigal 2019.01.09. 21:29:34

@Angora Cardi: úgysem ma rúdtáncolna, nem kéne zaklatottan nézned:)

Vannak rossz napok, pláne munkahelyen.... én még majdnem 2 hétig szabin:)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:30:02

@javier2: az rám férne, mert nekem most tényleg odavan a vállam! :(

javier2 2019.01.09. 21:30:57

@Avigal: macskám van simsonom eladtam ne legyek negatív?

Angora Cardi 2019.01.09. 21:31:08

@Avigal: hehe esti munka már úgyis bukta
De jó neked a szabi miatt úgy irigyellek most.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:32:14

Szeretném tudni Sixx hogy érezte magát az 5 hölgy társaságában és milyennek találta a kérdéseket stb.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:32:15

@javier2: de akkor ismered a könyvet! :) Amúgy József Attila a kedvencem! :)Várom az élőben szavalást! ;)

Oh my... 2019.01.09. 21:33:30

@Angora Cardi: igenigen, csalódás volt a könyv után a film... persze tilos is könyv után a filmet, alapszabály, hogy fordítva ajánlott, de mindig megszegem, szal magamra vessek.. ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:33:57

@Angora Cardi: ne dolgozz, megvár holnap, bajszos fönökasszony szüljön sünt! Fejfájásra gyógyszer! Kolléganőnek is szétesett ma, de neki a sok vizet javasoltam, mert babát vár! :)

Hatsumomo21 2019.01.09. 21:34:42

Szervusztok! :) Látom itt már egy egész kis család alakult ki. Befogadtok új tagokat még magatok közé? :) Eddig csak olvastam a szuper HV-kat és az okos,vicces,cuki kommenteket, de most megtört az ellenállásom. :D

Angora Cardi 2019.01.09. 21:34:48

@oh..my...: De még így is jó film volt de tökéletesen egyetértek, legnagyobb vicc volt amikor elolvastam a Szürke 50-eket majd kijött az első film, szétröhögtem magam a filmen a többi részét meg meg se néztem.

Avigal 2019.01.09. 21:34:55

@Nyuszomuszo83: te azt írtad, h Renyhe csak beleülne a rúdba, Javier szerint pedig egyik biztosító sem vállalna be ilyen produkciót....hát hogy lesz így rúdtánc gála???!:) Az ilyen negatív energiák szívják el Csillámsellő erejét, pedig bátorítani kéne a társaságot, hogy eme sportbemutató létrejöjjön:)

javier2 2019.01.09. 21:34:59

@Nyuszomuszo83: nagyon finom kezeim vannak, anatómiából jeles vagyok
váll izület a legsérülékenyebb
nyuszókám fáradtság vagy sérülés?

Angora Cardi 2019.01.09. 21:36:39

@Hatsumomo21: most hogy a gésákat szólították Hatsumomo nővérem :DDD

2019.01.09. 21:37:25

Elég uncsik a csajok

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:37:53

@Hatsumomo21: a nicknév miatt pacsi, látom olvastál minket éppen és ha már gésák meg könyv így a főgoni gésa név lett a választott! :D Én befogadlak ha nem Zsú a szimpi és nem a kedvenced!

javier2 2019.01.09. 21:38:03

@Nyuszomuszo83: nah azt azért nehéz túl nagy benne az átélt fájdalom

avigal:miért vagyunk negatívak? József a. és Radnóti M. miatt?

Avigal 2019.01.09. 21:38:18

@Angora Cardi: ne irigyelj, a tavalyi, egész évben 1 hetet voltam, s még így is marad 7 napom tavalyról, nagyon belefáradtam mindenbe. Most csinálom az őszi nagytakarítást is, a kert meg romokban.

Süket imádja a fültő vakarást, köszöni:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:38:25

@Nyuszomuszo83: Annyira ciki,de képzeld 150 verset tudtam fejből, és vagy 30 monológot...
Miért? természetesen jelentkeztem a Színművészetire...néhányszor...DDDD

Avigal 2019.01.09. 21:40:21

@javier2: neeeem:) a rúdtáncos reakciók miatt:) fentebb írtam Nyuszinak:) több optimizmust az ápoltakkal kapcsolatban:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:40:28

@Avigal: ok így már más a szabi... kicsit azért pihenj is a nagy lomolás közben
Kérlek szépen én tudom mi kell Sükinek nem véletlen fogadott kerimamának :DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:40:51

@Hatsumomo21: Csak nem ? Micsoda antré!!! Ezt nevezem!!!

2019.01.09. 21:40:59

@UdvariatlanBolondvagyok: a saját előadásom szövege még mindig megvan a bucimba. Életem egyik legjobb élménye volt kiállni a színpadra

javier2 2019.01.09. 21:41:05

írtam hogy kérek egy gésát és az rtl egyből küldött egyet!!!
hatsumomo tudod nem vagy jó gésa mert a momo a nevedben van és nagyon csúnyán viselkedtél
Egy gésa emlékiratai filmben :)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:42:25

@javier2: már most fáradt, de Karácsonykor is ez volt, időváltozást érez szerintem ahogy a térdem is, az meg mostanság nincs kímélve! :( Mit nem adnék vmi lazító masszázsért, nem baj ha nincs happy finish, anélkül is happy lennék! :)
@Avigal: jaaaj teeee majd márijjjá elszivja a negatív enerdzsit csillámfasztról/ból!

Avigal 2019.01.09. 21:44:06

@javier2: akkor ma este rúdtánc is lesz, mert ma Három kívanság van az rtl-en?:) Te már kaptál gésát, nekem is jar Renyhe rúddal, biztosítva:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:44:18

Liverpool címermadara (Liverbird), lángnyelv, felesége neve Sixx tetkói.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:44:50

Könyörgöm, most ne ejtsünk szót bajszos szarról, mert valaki behuppan egy Lázár nick-kel.

javier2 2019.01.09. 21:45:14

@Avigal: mondtam Rebekának "menj vadászni , daráld le a kártékony egereket ,verebeket!"
Nfl- ben nem mondanak az edzők ilyen motivációs beszédet a vonal védőknek.
Erre megfordul és most fenékkel erre fekszik a lábamnál.:)

Avigal 2019.01.09. 21:45:48

@Nyuszomuszo83: én hetente járok gyógymasszőrhöz.

Még pont Maríjjjáá hiányzik:)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:46:15

@UdvariatlanBolondvagyok: aztiiii, de ügyiii vagy kicsim, kezdem magam úgy érezni mint egy hercegnő! Nyertem versmondó versenyt, negyedikes voltam Jeromos a remeterák! :D
Shakespeare 75.szonettjét bármikor elmondom. :)

Avigal 2019.01.09. 21:47:58

@Angora Cardi: a lomolás megnyugtató, nem kell munkahelyi dolgokkal foglalkozni. Legalább mire megyek dolgozni, nagyjából rendbe lesz a lakás.

Annyira jó vagy Sükihez:)

2019.01.09. 21:48:03

@Nyuszomuszo83: a nyulak nem csak nyúlifjak nemzése céljából szoktak szaporodós testgyakorlatokat végezni? Jól tessék a választ meggondolni mert keresztény országban vagyunk azt jön semjenzsoti es lesz vasarnapi nyúlzár oszt lehet menni a templomba. Vagy nyúlifjak helyett tojásokat fogsz tojni. :-D

Ármándójózsi 2019.01.09. 21:48:54

Helló, helló, jó estét! :)

Itt minden oké? Ma egész nap Ráckevén áztattam, amit áztatni kell, és mondjuk úgy, hogy a meleg víz adta happy finish....t úgy kiszívott... :D

Felkészültem az öfi-re, de ha olyan lófasz lesz, mint a tegnapi akkor mindenki monnyon le! :/

javier2 2019.01.09. 21:49:07

@Avigal: múltkor írtam itt hogyvolton reniből csináljanak sámánt!
másnap kiégette a szemem akkora sámán lett , de kolosi úr még most sem kérte el a paypalom hogy fizessen

szoval most azt kéred legyed rúdtánc azért réninek elég komoly vasbetonszerkezet kell

Hatsumomo21 2019.01.09. 21:49:24

@Nyuszomuszo83: hát pont innen jött az ötlet a nicknamere.Szóval nektek a pacsi. :D Bevallom a Sayurin is gondolkodtam, de itt mindenki annyira goni (nem iiiis) (meg én is tudok az lenni O:) ), hogy nem illett volna ide. :D
Az ÉH2 óta olvasgatom a reality hogyvoltokat, az idei évadot már nem bírtam nézni csak olvasom, így nehéz követni néha, de ahogy olvasom jobb is így. Itt bárkinek a legszarabb beszólása is viccesebb mint a VV. :o De tök, jó mindenkivel egyetértek itt valamiben. :D Én is talán a Rolit tartom a legértelmesebbnek, de hogyvoltosok és kommentelők tükrén át látom a dolgokat. (ami ugye torzít, de sokkal nagyobb élmény fogyasztani, mint a vizuális tartalmat) Sajnos egy csajnak se tudok drukkolni, mert hát... khm... izé. Nem tudom feldolgozni, amit művelnek. :( Laszika nekem még rejtély kategória. Mr. Szemöldök helyes gyerek, de nem bírom az ilyen bájgúnárokat. :D

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:49:39

@Avigal: készülök most én is de én csak aromaterápiást akarok, azt imádom!
@javier2: pedig költészete fele nekem szól! Ha agyalsz rájössz miért! De itt ne teregesd ki ha kitalálod! :)

Oh my... 2019.01.09. 21:50:20

@Angora Cardi: én mér csak az adás végi kötelező produkciójára gyúrok - már előre szakadok -, higy vajon mi lesz (mi lehet) az..? ;PP xD

Angora Cardi 2019.01.09. 21:50:35

@Avigal: én most lomoláshoz is zaklatott vagyok :D

Ó én nagyon tudom a cicákat imádni, még így virtuálisan is :D pláne ha van vmi kis extrája mint Sükinek :))))))))

Avigal 2019.01.09. 21:50:48

@javier2: igaza van Rebekának, ilyen téli estéken benn kell aludni a melegben:) Cicus is itt van mellettem:)

Ármándójózsi 2019.01.09. 21:52:10

@Nyuszomuszo83: Én is Rolis vagyok, nekem mégsem volt ilyen biztatásod... :(

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:52:43

@Ármándójózsi: és itt dicsekedel miközben más ember gályázik??? Hááát szégyelljed el magadat de izibe!!!!

2019.01.09. 21:53:12

@Nyuszomuszo83: bezzeg a biszex csajt elzavartad a ciciről

Avigal 2019.01.09. 21:53:42

@javier2: csak nem dől össze a Villa Reni táncától:) Max. nem támaszkodik rá, csak forog körötte:)

Avigal 2019.01.09. 21:55:26

@Angora Cardi: Sükinek elég sok extrája van:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:56:07

@oh..my...: na hogy tetszett amit a pipikről mondott?
Ábel egy igazi paraszt (testvérem ismeri bejár a boltba és úgy beszél a boltosokkal mint a kapcaronggyal ez most is lejött róla).

Hatsumomo21 2019.01.09. 21:56:17

@Nyuszomuszo83: rendben :D Engem Özvy, Ánusz és Renyhe akasztanak/akasztottak ki nagyon, de erre kevés lenne az 5000 karakter. XD A benti urakat nézve felmerülne bennem, hogy zárdába vonulok (ami nagy kár lenne XD), de öröm látni, hogy itt értelmes urakkal és emancipált úrihölgyekkel lehet dumcsizni, és akkor visszatér az életkedvem.<3

2019.01.09. 21:56:38

@Avigal: tavaly volt cirkusz hét renyhét és zsut küldöm légtornázni. Na ott lehetne őszinte barátságot bizonyítani. Vivi és zsolti kapcsolata is ott kapott éket

Oh my... 2019.01.09. 21:56:40

@Hatsumomo21: ó-óóó pacsi akkor, a mi emberünk vagy, szupi! ;)) üdv itt!

Angora Cardi 2019.01.09. 21:57:07

@Avigal: azért kellek én pótnak ha nem bírnád egyedül :D

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:57:18

@Paic Róbert: ööööö az énfélék nem csak efféle kötelességből teszik ezt mert nincs nálam egy,szekérderéknyi pulya! :D És ezeket te tudtad??? keptelenseg.hu/viccek/par-doleg-amikrol-talan-eddig-nem-tudtal-51632

Ármándójózsi 2019.01.09. 21:57:52

@Hatsumomo21: Azért ezzel az általánosítással óvatosan bánjál, mert mindjárt befut néhány Bojler fun. :DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:58:04

@Nyuszomuszo83: Benne volt a repertoárban ...DDD De ismert versekkel nem érdemes nyomulni...A nagy klasszikusokat már elmondták előtted,,,bőven van etalon...
Böngészni kell a Kányádik körül, esetleg Faludy , vagy valami kortárs,,,a legjobb, ha világirodalomból fürkészel,, Poe,,talán Apolllinaire, a lényeg, hogy ne ismerje a sok húgyagyú, mert akkor nem érdekli őket...
Másodszorra átjutottam két listán, aztán 36-ból estem ki,,,pocsék az énekhangom...,az is nagy sztori volt....DDDDD Tehát csak kamu bölcsész vagyok,,,egyszerűen elsőre felvettek, közben vicceskedtem a szinin....

Avigal 2019.01.09. 21:58:24

@Angora Cardi: gyereeeeee:) Téged biztosan nagyon fog szeretni:)

0.5 bit 2019.01.09. 21:58:36

@Avigal: "Max. nem támaszkodik rá, csak forog körötte:)"

A padlóba be lehet fúrni min fél méter mélységben, felül meg van valami acélszerkezetes kupola szerű. A biztonság kedvéért meg ráheggesztenek egy 100x50-es táblát: "A rúdon csimpaszkodni TILOS!"

Talán így menni fog. Bár a sámános esetből szerintem nem lesz köszönet abban, ahogy a szerkesztők abszolválnák ezt a kérést.

Mók_Ica 2019.01.09. 21:59:00

szeva lányok, szeva fiúk :))) majdnem elfelejtettem, hogy mingyá kezdődik :)))
de aztán mégse..... :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:00:36

@Paic Róbert: húúú ne tudd meg, a vérnyomásom az egekbe szökött, mivel olyan helyen dolgoutam hogy kerülnöm kellett minden nyilvános helyen történő meggondolatlan csekekedetet nem lincseltem meg, de nagyon kikészültem. A keblemre itten átvitt értelembe véve volt! :D

Avigal 2019.01.09. 22:00:38

@Paic Róbert: engem csak idén novemberben nyelt el a VV, nincs viszonyítási alapom, de cirkuszhetet én is megnéznék:)

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:01:00

PETI MEGKÖTÖZVE!!!!!!!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:01:12

PP fonallal a kezében beköszön, majd nénihintaszékben látszódik aki köt- a petin lógó fonalból.

Hatsumomo21 2019.01.09. 22:01:18

@oh..my...: eddig hősiesen küzdöttem, hogy nem nem kommentelek, nem bővítem újabb cselekvéssel azon dolgok tárházát, amik a szakmám tanulása, a házimunka, és a komoly "felnőttes" dolgok rovására megy... XD de amikor itten Kant került terítékre, akkor beláttam hogy eddigi ellenkezésem botor gyermeki cselekedet volt! :D Néha még egész műveletlennek is érzem itten magamat a sok vers és filozófia között :O

Lynette21 2019.01.09. 22:01:20

Haha! Petyat lekotoztek!! Vegre!

javier2 2019.01.09. 22:01:32

lol puskás kezeit lefoglalták :)

2019.01.09. 22:01:33

@Nyuszomuszo83: a 105 kilómmal amúgy is disznó vagyok. Szegény oroszlán, mintha munka lenne a párosodás. Húzza a strigulákat

Mók_Ica 2019.01.09. 22:01:43

@Hatsumomo21: ha esetleg hányingered lenne az öfi alatt, a konténernél vár a kis csapatunk :))))

ójaj..... pornóbajusz van ma..... de nézzétek a kezét..... motringot tart..... ez majdnem lekötözés :)))) sírok :))))))))))

csincsilla72 2019.01.09. 22:01:56

Ki írta, hogy adjanak már Péternek kötőtűt a kezébe? :-))
Ez mekkora!!

naezjó... 2019.01.09. 22:02:36

hatvanakárhány rész, de legyen: +1 pont Péter.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:02:51

@Paic Róbert: Izgi...Karinthy, vagy Örkény-féle?

Oh my... 2019.01.09. 22:02:51

@Angora Cardi: nagyon nyaller volt... ;PP de rendesek voltak vele, hogy nem kellett semmi kényelmetlent csinálnia ;)

igen? Ábel ekkora gyökér..? nem gondoltam, bár.... amikor megfeküdt a ner-tévének, akkor kiábrándultam belőle totálisan, azóta is csak éppen hogy, próbálom megkedvelni... /egyelőre az épp hogy elviselésnél tartok, mert nem kis falat a nő, viszont a formátumot (női talkshow) bírom, nem fogom kihagyni miatta.../

mi az a kötögető nyuggermammer ott PP mellett??
xDDDDDDDD

jaaaahj, Laszikán besza-behuuuuu.....!!!!!

javier2 2019.01.09. 22:03:00

@Paic Róbert: nagyfater azt mondta 100 kiló felett bevonják a személyit...

Avigal 2019.01.09. 22:03:15

@0.5 bit: kösz a műszaki megvalósíthatóságot, hátha olvassák rtl-nél is:)

Lemaradtam: Bajusz mellett miért van kötögetős néni?

Mók_Ica 2019.01.09. 22:03:15

greg még egyszer jön ezzel a tiszta szívvel, én lefejelem a klaviatúrát...... uncsi vagy greg

tvbuzi 2019.01.09. 22:03:51

Most csinálod jól Petya ❤

Angora Cardi 2019.01.09. 22:04:01

Kisvideokat készítenek egymásról mit gondolnak.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:04:45

@Avigal: tartja a fonalat peti..... azaz lekötötték a kezét, hogy ne mutogasson annyit.... :)))) olvasnak a szerkik :)))))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:05:08

@UdvariatlanBolondvagyok: mondok neked olyat is Baranyi Ferenc egyik verse a kedvenc és mostanság Papp Ádám verseit is falom, Faludy versek jók, szegény a végére már nagyon kifordult magából.

javier2 2019.01.09. 22:05:16

zsu egyre jobban úgy tűnik jól felkészült erre a műsorra
profilozó énemet kell elővenni

Angora Cardi 2019.01.09. 22:05:19

a végén elhiszem PP-nek van humora Petike a fonalas kötőtűs néniér egy plusz pont

Oh my... 2019.01.09. 22:05:23

Laszika sokkal de sokkal jobb volt borostásan, szóval... mindjárt csinálok is egy petíciót, miszerint: arcszőrzetet Lackónaaak!!!! ;))

naezjó... 2019.01.09. 22:05:34

Zsu annyira őszinte, hogy ha erről beszél, már attól fátyolos lesz a tekintete és elcsuklik a hangja.

Sevda 2019.01.09. 22:05:49

KicsiLekvár elég snájdig legény lett :D
Eléggé belejött a játékba ☝️

Hunornak igaza van, Zsu meg renyhe féltékenyek, reni konkrétan zsura licitálva tolja a nyomorúságot 0/24, nehogy kimaradjon a boloncccságból.

hétévszak 2019.01.09. 22:06:09

Latszika jól nyomta a zsu figurát :))

Hatsumomo21 2019.01.09. 22:06:16

@Mók_Ica: sajna nincs már tévé előfizetésem, és ha választani kell (a kevés időm miatt) az rtl most és közöttetek akkor nem kérdés, hogy inkább itt olvasgatva vagy most már kommentelgetve baszom el az időcskémet :D <3 És különben is este itt olyan jó szöveges élő közvetítés van. :D :D :D

Avigal 2019.01.09. 22:06:39

@Mók_Ica: köszi:) Későn kapcsoltam át, lemaradtam az első pár percről, a nénit láttam először.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:06:53

@oh..my...: Kicsit nyaller de tényleg nem sértették meg, hamar összerakta róluk a pár mondatot :D

Peti nem hadonászik hát nem öröm? :D
Lacika cuki megint.

Oh my... 2019.01.09. 22:07:08

@Mók_Ica: sííírokk!!!!! xDDDDDDD na ugye hogy ugye? mondtam én, hogy jó arc a Petya, és egy igazi TROLL!!!!!

mindenévfoglalt 2019.01.09. 22:07:45

Greget inkább mondanám rosszindulatúnak, mint Rolit és Hunort.
Adri szerint Roli volt a gátja a Hunorral való kapcsolatának??? Ez totál vakon van...

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:07:53

@Paic Róbert: az oroszlán már csak ilyen bájgúnár! Ő a strici!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:07:58

@oh..my...: nekem mindkettő szimpi de megszoktam a szőrit annyiból hiányzik róla

Sevda 2019.01.09. 22:08:23

Wáh, ha pasizom, ezentúl tudom, hogy azt úgy hívják Bükfelé, hogy "férfi kommunikációt csinál"
Zseniális.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:08:50

@Hatsumomo21: kérj vkitől online linket :))) nézni + kommentelni az igazi :))) függőséget okoz..... :))))

@Avigal: szivi :))) :**

Oh my... 2019.01.09. 22:08:58

@Angora Cardi: igenigen, ekg ;) viszont.... kezdek komolyan hajlani arra, hogy a zsizsikes csajszi tényleg merő egy vígszínház, full kammer az egész, úgy, ahogy van!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:09:25

Peti ne kutyázd Lacikát igenis jól utánozta zsut :PPP

naezjó... 2019.01.09. 22:09:36

de basszus, még lekötözve sem tud leállni!!!! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:09:37

@Nyuszomuszo83: Óóóóó, te ilyen kis szerelmes romi vagy?,,

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:09:39

Hiába minden kötél, Peti még így is mozgolódik :))

hétévszak 2019.01.09. 22:09:41

bakker még így is hadonászik peti :D

Angora Cardi 2019.01.09. 22:09:47

Mama cukin hajtja is magát a hintaszékben, fel se néz.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:10:13

@nicu71: gyere, itt a konténer :))))

vlogolni be lehet menni a raktárba bünti nélkül??? adri ott vlogolt.... csakszólok....

hétévszak 2019.01.09. 22:11:03

@Angora Cardi: szerintem ő is úgy gondolta, hogy jó volt :) csak ironizált :)

Oh my... 2019.01.09. 22:11:08

@mindenévfoglalt: ja, hát, miután hazudozik össze-vissza, ez az élete - úgy tűnik -, ezért a valóságérzékelése is full torz.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:11:25

Sajnos még igy is próbál mutogatni PP, nem troll ez hogy direktbe tolja a kretént, hanem ennyire kéényszeres! Lehet a Himnuszt is vezényli mintha ő lenne a karmester. Lehet poén, meg önkritika, de tényleg nem bír a kezével!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:11:33

@nicu71: hello mamatárs :) Több Lacikát kérünk :) Yeee!

naezjó... 2019.01.09. 22:11:47

@Angora Cardi: mert Gregre szavazott és már szégyelli :)

Oh my... 2019.01.09. 22:12:23

okosan beszélj Rolikám a viperával, csak okosan.... ! ;)

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:12:25

@Mók_Ica: gondolom ez levélben jött feladatnak és akkor mindent szabad :D

naezjó... 2019.01.09. 22:13:20

@Nyuszomuszo83: Izgul még, új neki ez a tévézés :)

Oh my... 2019.01.09. 22:13:27

@hétévszak: mert profi, na, azért! xDDDDD

Mók_Ica 2019.01.09. 22:13:55

@oh..my...: azon gondolkodtam, hogy miért beszélt erről adrival???

@SzabadEzANév?: akkor büntit a szerkiknek :)))

Angora Cardi 2019.01.09. 22:14:12

@hétévszak: igazi troll a fiú egyetértek az előttem szólókkal :DD
@oh..my...: Nekem is tetszenek ezek az elméletek egyre inkább, remélem a törzsgárdája szemellenzője is lehull még időben.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:14:18

HopHoppp.,,,már megint a pina!!!ÁjjjjÁJjjj::::

Oh my... 2019.01.09. 22:14:32

@naezjó?: xDDDDDDDDD ez jóó vóóót!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:14:58

@naezjó?: hehehehe igen törzsközönség :D

Petinek már volt bent kutyája, vajon ő az igazi nagyija? :D

Sevda 2019.01.09. 22:15:39

Jajj nemár. Ezt az Adri dolgot Roli nem kéne tolja, rá fog fázni :(

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:15:48

@UdvariatlanBolondvagyok: az bunkóságom érzelmes külsőt takar, de ne buktass le, rés lesz a pajzson és megrendül a vezír egyénisége!

hétévszak 2019.01.09. 22:16:31

na Róland most fogja eltolni a játékot?

Angora Cardi 2019.01.09. 22:17:01

PP: ha már így átkötöttem a fitt hétre...

mecsoda dupla poééén

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:17:04

Ennek a nagymamának nem kell vizet adni néha? Vagy a fényből táplálkozik?

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:17:14

Roli most bassza el nálam, dicsértem erre szerelmi szálazik! Ejjjj!

Oh my... 2019.01.09. 22:17:18

@Angora Cardi: kiindulva abból, hogy mennyire elvakultak..... szerintem ez soha nem fog megtörténni, sajna.... a kommentjeik alapján úgy tűnik, mindennél jobban ragaszkodnak a szemellenzőikhez...

javier2 2019.01.09. 22:17:46

roli szempontjából kötelező hogy adrin legyen a kiválasztó jel
roli vigyázz

Angora Cardi 2019.01.09. 22:18:07

Limuzinnal viszik őket a külső progira.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:18:20

bakker, mekkora limuzint kaptak :))))

Oh my... 2019.01.09. 22:18:38

@Nyuszomuszo83: jó hát ki van már éhezve ennyi nap elzártság után..... én elnézem neki,cde csakis akkor, ha egyszeri botlás volt ;))

tvbuzi 2019.01.09. 22:18:44

Mi a fasz olyan jó egy limuzinban, hogy sikítozni kell?

hétévszak 2019.01.09. 22:18:46

Renáta agyon fogja lőni magát, ha ezt megtudja. Lehet tippelni, egy tízes skálán mennyire fog vergődni/rinyálni/sírni, hogy nem mehetett..

Mók_Ica 2019.01.09. 22:19:46

télleg, ha greg esett volna ki, akkor vajon mehetett volna renyhe a külső progira???

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:19:56

Cardi B - Money, stílusosan a limóhoz aláfestés gyanánt, szerkik nagyon toppon vannak az új zenékkel :)

naezjó... 2019.01.09. 22:20:00

@hatsumomo: felmerül a kérdés, hogy nézni, vagy hallgatni-e rosszabb VV-Renit...

Angora Cardi 2019.01.09. 22:20:08

@tvbuzi: CSokiék tesco gazdaságos kecskefejéséhez képest azé na..

Oh my... 2019.01.09. 22:20:34

@hatsumomo: upsz....... xDDDDDD

annak viszont örülök, hogy a trampli házmesterlánynak senki nem adta át a kinti progira a lehetőséget.

hétévszak 2019.01.09. 22:20:50

@Mók_Ica: addig rítt volna, míg inkább megengedik, csak hallgasson már el

Oh my... 2019.01.09. 22:21:38

@naezjó?: erre nincs válasz, képtelenség választani xDDDDD

hétévszak 2019.01.09. 22:21:43

jégiszonya van zsunak. KI HITTE VOLNA???!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:21:46

@oh..my...: jóóó, pasiiii, farkába kuszik néha (?) az agya! :D

nicu71 2019.01.09. 22:21:56

G1G mekkora nyomorék. Azt se tudja mia curling. És hogy tartja azt a ridikült, devlám

Angora Cardi 2019.01.09. 22:21:56

@oh..my...: nem baj mi drukkolunk, hogy ne nyerjen aztán vihetik maguknak falunapokra

Mók_Ica 2019.01.09. 22:21:57

@hatsumomo: uramatyám...... igazi brazil.....

de jó program... curlingezni mentek..... hát, ez uncsi.....

Angora Cardi 2019.01.09. 22:22:15

@nicu71: hehe zsunak meg jégiszonya van

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:22:17

ZSuzsu: "Egyszer görkoriztam egy jégbe' "

...aztmeghogy?!...

tvbuzi 2019.01.09. 22:22:23

Rózsaszín!
Olyan nincs
Ba+

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:22:53

Szeretnék egy olyan hintaszéket, kell a macskás öreglány szerephez, tán tegnap írtam! :D

Mók_Ica 2019.01.09. 22:23:27

@hétévszak: zsu is elesett.... renyhe a vállát törte volna :))))

nyeh13 2019.01.09. 22:23:41

Petin most behaltam :) :) :) fonál!!!! :) :) :) sírok :)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:23:45

@SzabadEzANév?: hálistennek belefojtották a szót

Cherie 2019.01.09. 22:25:01

Ppt egy székhez kellene kötni, karjait, lábait összekötve az talán segítene legalább a hadonászáson, ha már a műsorvezetésén nem lehet...

Oh my... 2019.01.09. 22:25:18

@hétévszak: hát persze... és még seggre is esik... numero uno alakítás, már megint ;DDDDD

mindenévfoglalt 2019.01.09. 22:25:32

Most Rolit ültetik fel a szíves csapat "legnagyobb hazug" vonalra?
Zsu ebbe már belebukott, nem tanult belőle?

nicu71 2019.01.09. 22:26:35

@Angora Cardi: a nyomorék hülye picsha. Tudod mikor hiszem el. Megjattsza minden percét. Azért PP rendesen oltogatja a kis nyomikat. Utálják is fb-on. Én viszont birom. A mama viszont lehet G1G rajongó.

Oh my... 2019.01.09. 22:26:41

@Cherie: sztem a műsorvezetésével semmi gond, nem engedem bárntani a kis védencemeeeet!!! ;PP (PP, éértitek!..;))

0.5 bit 2019.01.09. 22:27:08

Úgy nézem a tiszta szívűk társaságának megvan a kilövési engedélye a gonoszul néző Rolira.

naezjó... 2019.01.09. 22:28:09

@mindenévfoglalt: Annyira nagy szívük van, hogy mindig kell egy gonosz szegényeknek. Ha nincs, akkor is.

0.5 bit 2019.01.09. 22:28:31

@naezjó?: "Zsu annyira őszinte, hogy ha erről beszél, már attól fátyolos lesz a tekintete és elcsuklik a hangja."

Ha jól emlékeszem úgy fogalmazott általában őszinte.

tvbuzi 2019.01.09. 22:28:41

Remélem, Roli kiviszi Renyhét

Avigal 2019.01.09. 22:28:43

Csak két megjegyzés:

1) Nagymama nem túl hatékony, nem nő a kötés, s motringból, ami bajusz kezén van, ritkán kötnek, azt gombolyítania kellene. Rtl mellett Camponában ott a Fonalbirodalom, ott kaphatnak ehhez szakszerű segítséget.

2) Roli megjegyzése, hogy itt a VVben az átlagnál jobb lányok vannak, s Zsu kontrája, hogy igen, s mennyire különlegesek.... mondjuk, ebben van valami, mert remélem, hogy azért az átlag nem ilyen.

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:29:06

@naezjó?: Mindig kell viszonyítási alap, másképp kihez képest lennének ők a jóságosak? :/

Oh my... 2019.01.09. 22:29:23

@SzabadEzANév?: az az ;)) egyelőre csak egyszemélyes, de bízakodó vagyok, hátha felfejlődöm még... legalább kéttagúvá! xDDDDDD

Ármándójózsi 2019.01.09. 22:29:33

Azért arra ne vegyetek mérget, hogy Roli most rosszul taktikázik amikor úgymond őszinte Adrival. Szerintem ennek is van oka és nem hiszem, hogy az, hogy parittyázhatnékja van. De majd meglátjuk.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:29:44

@nicu71: Igen, pl a limonban normális volt, ahogy a reklám utáni bejátszóból láttuk, azonnal veszi vissza a ráncolom a szemöldököm gonoszrolihazudik szöveghez. Kis undok béka.
Én nem vagyok oda PPért de ez a mai tényleg jó poén, de lehet csak nagyon megszoktam a Sebestyén/Bence vonalat.

Oh my... 2019.01.09. 22:29:57

@SzabadEzANév?: kékplaki-effekt, ismét? ;)

Avigal 2019.01.09. 22:30:24

@Nyuszomuszo83: a hintaszék árt a parkettának, s a macska is tengeribeteg lesz benne.

naezjó... 2019.01.09. 22:30:52

@0.5 bit: de basszus, belekönnyezett a saját monológjába.

Oh my... 2019.01.09. 22:31:11

@Angora Cardi: az már a múlt, el kell engednünk, sajnos ;))

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:31:19

@oh..my...: Kár hogy kommentjeink elkerülték eddig egymást mert jómagam is ama kissebségbe tartozom, melynek tetszik PP munkássága :) Csak az a bajusz... :))

Angora Cardi 2019.01.09. 22:31:36

@Avigal: Adás végére hátha lesz belőle egy sál Pöti nyakába

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:31:43

Péterünk be is vallotta, hogy a mozgásának korlátozása a cél :D

Cherie 2019.01.09. 22:31:59

@oh..my...: jah ahogy mondani szokás, ha otthon a négy fal között csinálja

Oh my... 2019.01.09. 22:32:20

ELNYERTE PETI, el-nyer-teeee!!!!

hatsumomo 2019.01.09. 22:32:26

kepkuldes.com/image/8UD5Q

itt pedig kedvenc vivienünk található, rövid fekete hajjal, még 40 kilósan.
#nincséletem #internetpöcegödre

Dr.Zé 2019.01.09. 22:32:27

Manyika , baxa már orrba ezt a tramplit.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:32:34

petike üzent nekünk..... olvassa a kommenteket..... csak egyben tévedett, nem vagyunk a követői :))))

csincsilla72 2019.01.09. 22:32:42

Igen, Peti, mi írtuk.:-)
De nyugi, ez már a védjegyed:-) Engem nem zavar. Nálam jössz fel te is, nem csak Ancsa.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:32:53

@oh..my...: Igen Bence már kifelé épít karriert, Sebestyénről rég hallottam, emlékszel az elején Stohl-t visszasírtuk páran? :D

hétévszak 2019.01.09. 22:32:55

Egyemmeg Laszika próbálja felfogni, mi a túrót csinálnak azok :D

Avigal 2019.01.09. 22:33:08

@Angora Cardi: ebből soha:) én is kötök közben, ha épp nem ide írogatok, s lassan kész egy pulcsi ujja...

csincsilla72 2019.01.09. 22:33:25

Reni szokás szerint nyavajog, amikor nem ő van a középpontban.

naezjó... 2019.01.09. 22:33:44

@Angora Cardi: Kényszerzubbony lesz az, meglásd! :) Manyi Néni 4evör!

Dr.Zé 2019.01.09. 22:33:44

Renyhe mindjárt besárgul.

Thats What She Said! 2019.01.09. 22:34:14

PuskasPeti szuper vagy ma este :))) ez nagy ötlet volt!
Roli jól csinalja, most Adri is feltette egy lapra a játékát. Kettejük közül Adri veszíthet csak.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:34:18

Ja a néni Manyi? elfelejtettem visszahozni

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:34:53

Hali mindenkinek!
Na, Renyhének gondolom senki nem súgott az RTL-től, hogy gáz ahogy viselkedett a fitt hét végén.. ááá, tuti nem. :)

Mók_Ica 2019.01.09. 22:34:54

bakker, mit kent renyhe magára???? olyan, mintha takonyba mártózott volna..... pffffff

Angora Cardi 2019.01.09. 22:35:03

G1G a curlingről azt hitte körhintázni fognak. Ennyire ne legyél már alulművelt te szerencsétlen.

Dr.Zé 2019.01.09. 22:35:30

Körhintaaaaaaaaaa??????????? Ez hűlye.

Oh my... 2019.01.09. 22:35:34

@Ármándójózsi: na azért azt mi sem gondoltuk komolyan, hogy most hirtelenjében elveszítette volna a taktikai érzékét... csak én pl rühellem a vipera puát, ezért nem vagyok oda az akcióért.. ;P

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:36:21

@Avigal: csak szépen lassan hintázva, nem gyorsan!
@Ármándójózsi: gyanítom hogy oka van ennek, de parittya is lehet, nincs ezzel baj! Felőlem dugja meg csak ne nyál szerelmi vonal legyen!

Még hogy Renyhe nem irigy! Ahhhaaa!
Bevallom én nem is mennék a jégre, nem tudok csúszkálmi, de a curlinget szívesen nézem! :)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:36:23

@naezjó?: jaj ne :D ez a legjobb! legyen kényszerzubbony :DDDD ha legközelebb abban vezeti Pöti akkor tied a licenc

Dr.Zé 2019.01.09. 22:36:39

Nesze neked ringlispil, haha.

tvbuzi 2019.01.09. 22:36:48

Renyhe a nőiesség csimborasszója

Hatsumomo21 2019.01.09. 22:36:53

@naezjó?: hááát, az eddigi képeket túléltem, nagy nehezen. De amikor a képeken látszik, és teljesen átjön, hogy úgy sivítanak, röhögnek, nyígnak, óbégatnak, hogy egy kép alapján beszakad a dobhártyám, akkor elgondolkodik az ember. XD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:37:05

@hétévszak: Lacika olyan ártatlan mint egy csecsemő. :)

Oh my... 2019.01.09. 22:37:13

@Angora Cardi: vaaaagy.... ő is vígszínházazik, merő taktikai megfontolásból.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:37:27

@naezjó?: műsor végén feladja péterünkre :))))

renyhe ismét rinyált, hogy nem mehetett ki...... zsu meg a pályán rinyál.......

baszki, szegényember curlingje öööööö..... körlingje a vellában.... sírok :)))))))))))))))))

pomac 2019.01.09. 22:38:15

azta ku....a hogy teli van a hűtő :D

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:38:48

Jaaaj Renyhe remélem taknyol a felolajozott parkettán! :D Nagy életbölcsesség, ha kacsazsírral bekened a talpad fürdés előtt kurva nagyot esel a kádban! :D

Oh my... 2019.01.09. 22:38:49

@Mók_Ica: csak ami lényege..... xDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:38:56

@Avigal: jaj elképzeltem a Süki pulcsikájának ujját :)))) kis hófehér angorát kössél már neki legyünk ikrek

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:39:05

Renyhe tud egyáltalán valamit úgy csinálni az életben, hogy nem üvölt mellé artikulálatlanul? Költői a kérdés :D

Dr.Zé 2019.01.09. 22:39:11

Igen ez olyan mint a bruno taut ring . renyhe elvtársnő

mindenévfoglalt 2019.01.09. 22:39:21

Reni nem hallott még a curlingről??? Hogyhogy???
Azt hittem, az is gyerekkori álma volt, mint a kangoo, meg a VV, meg a kinti program, meg a villamesteri pozíció stb.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:39:45

profi curlingeseket kaptak játszótársnak

nicu71 2019.01.09. 22:40:59

@Mók_Ica: mézet. A hülye. Dehidratáló hatása van egyébként.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:41:25

@Cherie: köszi :))) aszitte szép lesz tőle???? höhöhöhöhhö.... ja, és ismét kaja pazarlás, éhező afrikaiak, stb....

azon már nem is csodálkozunk, hogy renyhe nem hallott a curlingről, ha hallott volna, az is álma lett volna, hogy megtanulja......

zsu seggre esett.....

Rozsgyi 2019.01.09. 22:41:26

Ki szerint esett direkt seggre Zsu, csak hogy megint öt mutassa a kamera?

Oh my... 2019.01.09. 22:41:49

@csincsilla72: áááá Csincsim, fanclub? ;) beszállsz mellém? (jeeee, már ketten leszünk!!!;)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:42:00

@oh..my...: nagyon szarcsi tattika lenne a hülyét butát játszani :/// Mondjuk ő tényleg baromira műveletlen, de tényleg semmit se sportot semmit meg nem néz soha ... milyen szar lehet ilyen tudatlanul élni a világban.

Oh my... 2019.01.09. 22:42:17

@Rozsgyi: én már irtam fentebb ;))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:43:10

@Rozsgyi: Biztos, hogy nem így volt, mert ha így lenne, akkor az tattika lenne, és az az ördögtől való... :D
És nyilván az is véletlen, hogy búcsúzáskor hangosan kiabálva mondta, hogy jó volt a nap, kár hogy elesett.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:43:34

@mindenévfoglalt: ekg :)))))))))

baszki, ennyi hajpakolás van bent a vellában????? ha jól láttam hajpakolás dobozokkal játszották a szegényembercurlingjét.....

Sevda 2019.01.09. 22:43:40

Legalább egy adott felületen teljesen por és dzsuva mentes lesz a vella, jót tesz ez a szárazmeleg curling

Angora Cardi 2019.01.09. 22:43:52

Egyedül roli veszi a poént, hogy hógolyócsata, zsu csak rinyál hogy neeeemneeeeeem.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:44:07

@Mók_Ica: Kellettek a végeláthatatlan póthajakhoz.

Oh my... 2019.01.09. 22:44:16

@Angora Cardi: áh, ő nem érzékeli..... ;P amúgy, ha Süsünek bejövősi, neki miért ne lehetne kifizetődő a debilkedés, az istoba tudatlankodás? szerintem kb így gondolkozhat...

Avigal 2019.01.09. 22:44:25

@Angora Cardi: Süki alpakka rajongó, teljesen odavan az alpakka fonalakért:) De kap angóra ruhácskát, hogy ikrek legyetek:)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:45:09

7 főbűn játék, kire melyik illik

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:45:50

Kihagyták a reakciót? Köszi...újabb piros pont!!!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:46:02

zsu: nem mondom biztosan biztosra hogy hallottam már róla de így konkrétumokra ha fel kéne sorolni nem biztos hogy... itt elveszítettem a fonalat

Mók_Ica 2019.01.09. 22:46:05

milyen remek feladat.... a hét fő bűnt kell felosztani maguk között...... pfffff

zsu a riportban..... kicsit hülye...... de inkább nagyon.....

Dr.Zé 2019.01.09. 22:46:08

Az első fő bűn a paráználkodás .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.09. 22:46:09

Zsu szerint a hogolyozas nem bolondság

naezjó... 2019.01.09. 22:46:37

Reni gyerekkori álma volt, hogy első legyen a 7 főbűnben :)

Oh my... 2019.01.09. 22:46:51

jaj neeee, megint ezek az fantáziadús "ki a legezebb, ki a legazabb" játék, annyira unoooom!!!!

Oh my... 2019.01.09. 22:47:36

@Mók_Ica: csak szerepben van ;DDDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:47:37

@Avigal: dejóó van miniikrem :DDD
@oh..my...: falkában játsszák a hülyét? :DDD Tetszett mikor roli mondta h ápolóként ennyire hülye hogy lehet valaki... igaza van.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:48:10

Hogy lehet pozitív a nagyképűség? Csillámfaszláma már kiborít teljesen.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:48:11

@Vérnyusszancska: köszi, ez nem jutott eszembe :)))

@Angora Cardi: én nem tudtam volna még ennyit sem elismételni :))))

nicu71 2019.01.09. 22:48:23

@Angora Cardi: pedig ő a gonooosz, besavanyodott vénember,a fb meg G1G mantrái szerint.
A 7 főbűn. Köszönjük Osvát zsolti. Broáf.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:48:45

jóravaló restség..... ammeg mi?????

Dr.Zé 2019.01.09. 22:48:49

A második h ezt a szart nézetik velünk

Oh my... 2019.01.09. 22:49:24

@Angora Cardi: aha, bevitte a koncepciót a zsizsikes, a csillámfasz becsatlakozott, majd végül (csokifasz kizárása után) a lamantin is... xDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:49:30

@Mók_Ica: pedig egy újabb se eleje se veleje gondolat volt úgy megörökítettem volna :DDD

pomac 2019.01.09. 22:49:31

hova nézett zsu mikor beszélt ? mert hogy nem rájuk az biztos :DD

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:49:45

Szerkik, erőltessétek már meg magatok, hogy legyen valami kontent, mert ez siralmas. Tényleg ennyire telik? :/

Sevda 2019.01.09. 22:50:01

Roli hangja elég jó rekedten

Avigal 2019.01.09. 22:50:07

@Angora Cardi: bár ahogy most itt begömbölyödve alszik, nagyon hasonlít egy kis angóra nyuszira

Mók_Ica 2019.01.09. 22:50:09

@oh..my...: még ha szerep lenne...... ő őszinte :))))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:50:16

@pomac: Hát ránk, te butus. De csak szívből, tuti nem tattikából. :D

Oh my... 2019.01.09. 22:50:21

@Mók_Ica: amikor nem teszel jót, nem segitesz az elesetteken, stb...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:50:42

Aztán bedobják a Hetedikből John Doe-t a sorozatgyilkost? Jó muri lesz!!!

Oh my... 2019.01.09. 22:51:06

@Mók_Ica: ja, igen... mindig elelejtem ;))

Angora Cardi 2019.01.09. 22:51:20

és Pötire feladták a kényszerkardigánt. Manyikának tetszik ahogy Peti mutogat. BEÁJULOK

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:51:34

Puskás Peti rohadt jó ma, nagyon nevettem rajta. :D

Oh my... 2019.01.09. 22:51:38

Manyika is a fanclubunk tagja, jeeeeejj!!!!!! ;)))

Sevda 2019.01.09. 22:51:42

@pomac: biztos tettek ki egy táblát, amin rajta volt a bűnök részletezése, nehogy félreértés legyen pl abból, hogy mit jelent az, hogy buja

Dr.Zé 2019.01.09. 22:51:57

Jaajjjjj manyika,,,,,,

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:52:07

Hát ez a kis kötögetős műsor rendesen kreatív volt :))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:52:10

@UdvariatlanBolondvagyok: What's in the box??? :D

Mók_Ica 2019.01.09. 22:52:16

@Angora Cardi: reméljük a kövi posztcsiba benne lesz ez a remek mondat :))))

petike kardigánt kapott.... nem kényszerzubbonyt....... Manyikának tetszik petike mutogatása.... szárnyaljatok kezeim......

Rozsgyi 2019.01.09. 22:52:39

Annyira rosszindulatú Renyhe meg Zsu is, nem értem hogy lehetnek még mindig népszerűek.

Oh my... 2019.01.09. 22:53:04

Laszika góóré lett!!!! yippi jeeee! xDD

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:53:05

Ó, bassza meg szvettert kötött neki a camponából! Manyika! Győzőt Pöti után már nem akarom! :(

Im just here for the comments 2019.01.09. 22:53:07

Jól látom, hogy Roli szépen-lassan elérte a vágósúlyt?

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:53:27

@Rozsgyi: Érdemes megnézni az fb csoportot, hogy kik éltetik hatalmas lendülettel és nem lesz több kérdés. :)

tvbuzi 2019.01.09. 22:53:30

Remélem a királyt fürdetik, öltöztetik, etetik,...

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:53:59

@Im just here for the comments: Én pont azt néztem, hogy mintha fogyott volna hasból.

Avigal 2019.01.09. 22:54:10

@Angora Cardi: na, ezt sem most kötötte. S ha olvassa a kommenteket, akkor a gyapjú és állatvédelem nem jön össze, mert a birkának nem fáj, ha lenyírjak a gyapját, s nyáron jó is neki. Ugyanez az alpakka és az angóra is.

Holnaptól Lekvar a Király:) Nem csak nekünk:)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:54:20

@UdvariatlanBolondvagyok: eh kedvencem :D
@Avigal: tuttam hogy ő tiszteletbeli angóra :D nem véletlen a vonzalom az első perctől, na a te kardigánod hogy áll, Manyika lepipált?
@oh..my...: Ez a három tényleg egyre rosszabb, de az tetszik ahogy roli osztja őket a riportban.
@nicu71: Na végre Laacika ideje is eljött ő lesz a király a héten :)

Mók_Ica 2019.01.09. 22:54:22

@oh..my...: ezért szóltam :))) csak finoman :))))

holnap lacika a király :))) fos9es már tuti nem lesz senki, az megmarad ancsának.....

Mók_Ica 2019.01.09. 22:55:35

@Vérnyusszancska: nem sok ottani rajongó tud helyesen írni......

Angora Cardi 2019.01.09. 22:55:52

@Sevda: azt még ERA se tudná :D a glitoriszk után mégis mire számítanánk :DD

Oh my... 2019.01.09. 22:57:02

@Angora Cardi: kényszer-kardi.... vagyis nem, *cényszer-cardi*! ;) és csak azért nem angóra, mert Pöti vegáááán (amúgy én is;) xDD

Avigal 2019.01.09. 22:57:12

@Angora Cardi: nekem meg egy fél pulóver ujj hiányzik. De holnap kész lesz.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:57:25

@Mók_Ica: Az hagyján, én rákattintottam néhány profilra is.. hát na. De nyilván nem akarok általánosítani, fogalmazzunk úgy, hogy 99,99%-uk. :D

Angora Cardi 2019.01.09. 22:57:26

@Avigal: igenigen jól mondod nagyon az állatvédelem témát :) hehe hát persze hogy nem Manyika kötötte de poénnak jó volt a lekötött kezű PP

ÉLjen a király, lacika a király :D

Avigal 2019.01.09. 22:58:01

@oh..my...: de a fonalhoz csak a szőrt használják, az nem fáj az állatnak...

Hümmögő Hammogó 2019.01.09. 22:58:09

Pöti, jössz fel elég rendesen!:) Bírom az öniróniát és a kreativitást! Azt meg főleg,h olvasnak minket...;)

Oh my... 2019.01.09. 22:58:27

@Sevda: és mellé a szavak egyenkénti értelmezése is... tuti! xDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:58:37

@UdvariatlanBolondvagyok: tudoood kedvenc filmem! A vége Zsu levágott feje lesz a csomagban/böröndben??? :D

,, 2019.01.09. 22:58:47

@Avigal: alpaka. Az alpakka más.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:58:54

@Vérnyusszancska: Nagyon jó,,,piros pont,,,szegény nénike buksijaDDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:58:58

@oh..my...: ehehehe vág az agyad :D olyan jókat nevetek (semmit nem dolgoztam ennyit a túlórázásról) Eh a vegánok már értem miért a vonzalom :)))))

Avigal 2019.01.09. 22:59:12

@Angora Cardi: lehet, Manyika kötötte, de nem a műsor alatt:)

Oh my... 2019.01.09. 22:59:20

@Hümmögő Hammogó: fanclubba beszállsz? gyűlünk, gyűlünk.... ;))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:00:34

@UdvariatlanBolondvagyok: Már fantáziáltam is kinek kerül oda a feje, de aztán visszafogtam magam. :D

Avigal 2019.01.09. 23:00:37

@,,: elnézést, sokat romlik a helyesírásom, tudom, az fém...

Oh my... 2019.01.09. 23:00:46

@Angora Cardi: iiigen, csak ettől lehet, már gyanakodtam én is, mert a kezdetektől bírtam Pötit ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 23:01:04

@Angora Cardi: És a box-ra, a filmből idézett Vérnyusszancs...Parádés párhuzam!!!DDDD

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:01:14

A hármas mindent egy lapra tett fel, hogy telepakolják Roli-t és most már a héten ennek ágyaznak meg. Lehet itt Roller kurva jó fej, biztos, hogy őt küldik ki, ami lássuk be a saját taktikai szempontjukból jó húzás. Pláne, hogy ha ahogy ők is sejtik Adrit viszi ki, megint megúsztak 1 hetet. A probléma majd ott kezdődik számukra (különösen Greg számára), ha Roli jön vissza...

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:01:32

Neee, Geronazzo. Fúúúj, én kapcsoltam is kifelé

Angora Cardi 2019.01.09. 23:01:45

geronazzo a bvben armandoval

pomac 2019.01.09. 23:01:45

megvakultaaaam DDD

Avigal 2019.01.09. 23:01:50

@oh..my...: s a pónik mellett már Manyika is esélyes a 36 millára a konyhásnenivel együtt?

ibsen 2019.01.09. 23:02:20

Jó odabaszós lett az öfi ez most tetszett tőled candy.

Jaj mária néni a napozóban...:-)

hétévszak 2019.01.09. 23:02:25

Karibiki hangulat -aszongya.

SzabadEzANév? 2019.01.09. 23:02:35

Megérkezett a kaktuszszopó világbajnok, Mária :))))

nicu71 2019.01.09. 23:02:39

Hálistennek Gregonazzo. G1G rajongók tanulhattok az ország legutaltabb vénkurva celebjétől. Most örülök.

Avigal 2019.01.09. 23:02:58

@Angora Cardi: ez nagyon durva... asszem, ezt nem nézem, ez a nő egy borzalom....

zeddez 2019.01.09. 23:03:01

vááá, egy vizuális tömegpusztító fegyver

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:03:02

@Ármándójózsi: Én azért titkon reménykedem, hogy Renyhét viszi ki, és 105/-5-re kint is hagyja a francba. :D

,, 2019.01.09. 23:03:05

@Avigal: környékemen tartanak párat, nagyon arik.

ibsen 2019.01.09. 23:03:22

Élettanácsok Győzinek, most fog megvilágososdni:-)))

tvbuzi 2019.01.09. 23:03:24

Én ezt nem tudom nézni. Adios.

Mók_Ica 2019.01.09. 23:03:30

@Vérnyusszancska: annyira gázok voltak azok a kommentek amiket olvastam, hogy a profilokra már nem voltam kíváncsi

itt van geronazzo..... márija és hozé......

Angora Cardi 2019.01.09. 23:03:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen, szuper! Örülök, hogy ennyi Hetedik rajongó van, penge poénok, jó este a mai a hv-n :)

ibsen 2019.01.09. 23:04:33

Candy Adri Lacika párbaját valahogy nem látom lehetségesnek.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 23:04:39

@UdvariatlanBolondvagyok: neeem én nem birtam! Jamie takarékos kajáit nézem inkább, majd nyomom ID-re!

Angora Cardi 2019.01.09. 23:05:19

@tvbuzi: konténert vigyél magaddal baj ne legyen éccaka
@oh..my...: az univerzum összekötött titeket mint geronazzot és g1g-t :D

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:05:23

@Mók_Ica: Titkon mazochista vagyok. :D
@Angora Cardi: Az a film szuper jó volt és még mindig borzalmasan jó. Pont a napokban gondolkodtam egy újranézésen.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:06:02

na jó.
semmi bajom nem volt.

de geci most, hogy geronazzom maria is megjelent a bv-ben, akkor mindenki elmegy kurva anyjába!

a buzigeci zsoltival az élen!
szopjatok le.

majd szóljatok, ha a tizedik jól lesz szerkesztve.