Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x66 - Altestek alpári arzenálja 18+

2019. január 09. 14:39 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem szimpatizálok sellőfiúval sem (ha lett volna olyan opció, hogy „takarodjon mindkettő a gecibe”, azt preferáltam volna), de annak örömére igenis pezsgőt bontok, hogy nem kell tovább nézni egy 100%-os ribanc további kibontakozását. Szóval, kedves Özv. Radics KrisztiÁnuszné Két Faszba Ültem Bele Két Hónap Alatt (majdnem négybe) Ribien, ha olvasod ezt: Ha egy dologban nem hazudtál a castingon, és tényleg 18 éves vagy, akkor még bőven van idő arra, hogy megjöjjön az eszed, és többek között felismerd, hogy te ejtetted ki saját magad a VV9 egyik legidegesítőbb karaktere ellen. Nemcsak a kurválkodással, hanem azzal is, hogy hazudtál róla, és láthatóan nem értetted, mi ezzel a problémája bárkinek. Na, ennyit róla, és akkor most jöjjön a fergeteges Özvegybúcsúztató vigasság második, egyben sokkal elborultabb felvonása, amire azért is szükség van, mert szegény Bajusz Petit a vasárnapi párbaj óta rémálmok kínozzák, neki is kell az oldódás.

01_limbo.png

Ahogy azt már megcsodálhattuk, VV Ken tiszteletére (majdnem) mindenki a pink valamely árnyalatában feszít. Az ünnepelt egy puncsszínű öltönyben van, Hunor úgy néz ki, mint aki edzés közben véletlenül az éppen fűzött csaj dekatlonos törülközőjét dobta a nyakába a sajátja helyett, szegény Zsuzsunak meg senki nem szólt, hogy a piros az egy egészen más szín és nem illik a koncepcióba. Mielőtt még végleg elszabadulna a pokol a remek Paulus-SkyBaby koktélok áldásos hatásának köszönhetően, Roli gyors taktikai megbeszélésre hívja az övéit, hogy még józanul fogalmazzák meg a félszövetségesük kiesésének közös interpretációját. Hunor (?) öblös böfögésekkel emeli a beszélgetés színvonalát, majd Roli le lesz szarva hirtelen, mert olyan zseniális zenéket nyomnak, hogy nem lehet kibírni ülve, és pattan is a bulika. Ezeknek a szerencsétleneknek a szerkesztők vajon direkt trollkodásból rakják be minden egyes parti alkalmával ugyanazt a Falusi Lakodalom ’98 playlistet? Vagy úgy vannak vele, hogyha ezek ettől is arconpörögnek, akkor egyszerűen nem érdemelnek egy árnyalattal sem minőségibb zenét, kár beléjük? Most is ott vonatoznak az udvaron Demjén Rózsira a huszonévesek teljes beleéléssel, majd a fiúk pörgetni kezdik a csajokat csárdásra hasonlító mozdulatokkal, ha nem látom, nem hiszem el. Ez a zenei kultúra úgy tűnik, generációról generációra örökítődik, és még egy atomháborút is túl fog élni - ez az igazán elkeserítő gondolat. Reni meg nem bírja tovább, hogy eddig nem irányult elég figyelem rá, meg a húszcentis miniszoknyából kilógó valagára, ezért dob egy olyan szarul sikerült tigrisbukfencet, amitől kis híján kitörik a nyaka, és ez még csak a kezdete a katasztrófaturizmusnak.

Reni és Zsu ugyanis eddig a pillanatig bírták magukon tartani a textilt, máris az asztalon toporzékolnak egy szál melltartóban és zsinórtangában, rezgő hurkák súrlódnak, ormótlan tangás seggek nyomódnak a kamerába, majd Roli is vetkőzik indokolatlanul, valami rögtönzött öltáncverseny indul, és egyik csaj sem bírja a melltartóban tartani a csöcseit. Én végképp kiégtem, de ti sem ússzátok meg, csináltam dupla deluxe galériát. Egy apró spoilerrel pedig közbeiktatnám, hogy másnap Zsu és Lacika megállapítják, hogy az egész társaságból csak Reni és Adri volt részeg, mindenki más józanul borult el ennyire, ezen most gondolkodjunk el egy picit. Egy kisebb közjátékban azt látjuk, hogy Reni és Adri eldugnak egy üveg piát, majd Reni még vállon is veregeti magát a riportszobában, hogy olyan mesterien álcázta ezt a manővert, senki nem vette észre. Én ezt már a korábbi VV-kben sem értettem, ezek tényleg nem fogják fel, hogy húsz kamera veszi minden mozdulatukat 0/24-ben? Itt nincs olyan, hogy eldugsz valamit, majd még el is dicsekedsz a szerkesztőknek a dologgal, és azt gondolod, hogy senkinek nem tűnik fel semmi rendellenes. Ez körülbelül olyan, mint a Gundelt megbízni menzaüzemeltetéssel és napi 850 forintért zabálni gourmet menüt, majd az emberek képébe is dörgölni mindezt, hiszen senkinek nem lehet ezzel semmi problémája.

Egy dolog érdemel még említést a buli záróakkordja előtt, nevezetesen az, hogy Adri kifejezetten pszichopata típusú részeg, most is kikerekedett pupillákkal mondja a kamerába, elég erőszakosan, hogy Hunor (vagy Roli?) ilyenkor mindig meglágyítja a szívét, és NAGYON tudná őt szeretni. Srácok, meneküljetek, nem viccelek. És most következik a Fekete Özvegy bábu megszentségtelenítése és darabokra szedése, ugyanis el kéne búcsúzni a Vivikét jelképező parókás kirakatbabától, de jelenleg ezt senki nem tudja nem ordenáré stílusban megtenni, mert a csaj a kutyának nem hiányzik. Még a szövetségeseitől is az a legkedvesebb, amit mondani tudnak, hogy „ezt elbasztad, tudtuk, hogy ki fogsz esni, de reméljük, majd kint észhez térsz, csá”. Legyünk őszinték, tényleg ez a legpozitívabb, amit lehet neki/róla mondani. Roli és Lacika még megpróbálják kiszedni Hunorból, hogy beakasztotta-e végül a paplan alatt az Özvegynek, de Hunor csak annyit mond, hogy „egyszer sem élveztem el”, amiről Lacika helyesen állapítja meg, hogy nem egészen a „nem történt semmi” szinonimája. Ezek után Hunor leszedi a baba kezét, és azzal moleszterálja a többieket, de ezzel a bábus baromsággal sikerült végképp beölni a bulit, úgyhogy be is döglik az ágyába mindenki.

Ahogy az várható volt, a reggel nyomorúságos, úgy meg különösen, hogy Fluor Tomi ébreszti az egysejtűeket. Adri szerint mondjuk most már minden szép és jó, mert eltűntek a gonosz energiák. Rakodják is Vivi cuccait fekete kukászsákokba módszeresen, hogy az utolsó pentagrammától is megszabaduljanak minél előbb. Lacika meg váratlanul befekszik Zsuzsu mellé az ágyba bazsalyogni kicsit, és a másik két srác ki is használja az alkalmat egy kis négyszemközti taktikázásra. Hunor azt nyomatja, hogy Adrit kéne kibaszarintani innen legközelebb, mert a csaj rohadtul idegesítő. Ezzel nem lehet vitatkozni, de szerintem több van ebben. Én simán el tudom képzelni, hogy Hunor nemegyszer ébredt arra az éjszaka közepén, hogy Adri áll az ágya mellett félmeztelenül, és merev mosollyal őt fixírozza, miközben az egyik kezében egy plüss szívet, a másikban egy konyhakést tart.

Ez a vegetálós délelőtt pont alkalmas lesz arra, hogy beolvassák Ribien végrendeletét, amiben az Özvegy rohadtul átlátszóan próbálja Zsut és Renit egymásnak ugrasztani. Reni egy vállrándítással elintézi a dolgot. De a lényeg az, hogy a szuperképességét, a dupla jelet nem Lacikára, a fogadott tesójára, hanem Rolira hagyományozza! Lacika meg vegye fel végre a láthatósági mellényét, mert nem lesz ez így jó! (Hunornak egy kurva szót nem címez, amit mondjuk nem csodálok, a srác tényleg egy robot.) Az őrült nők ketrece erre persze vérszemet kap, és azonnal el is kezdik Lacikát suttogó propagandával hergelni: tessék, így bízz meg a szövetségeseidben, sokkal jobb lenne neked köztünk. A jelenet alatt Reni mellett az ágyban egy Korpovit keksz és egy ValóVilág feliratú gyógyszer van, utóbbi vajon a megmaradt két agysejt életben tartására szolgál? Lacika mindenesetre tényleg besértődött, gáz volt ez a levél, hülye kurva, jobb is, hogy kint maradt - így füstölög magában. Roli azért óvatosan megjegyzi, hogy volt igazság a levélben, és amikor Lacikát hallótávolságon kívül tudják, rögtön össze is súgnak Hunorral. Gyanús már nekik ez a Lekvár, surranópályán közlekedik, látszattujáskodik, lavírozik, szállítja az infókat A-ból B-e, jó lesz vigyázni vele. Rövid megbeszélés után Hunor már ott tart, hogy ő a kezdetektől fogva nem bízik Lacikában, és mindig is érezte, hogy kígyót melengetnek a keblükön. Az a csalhatatlan rendőrösztön! Tudtam, hogy megmutatkozik egyszer.

Még egy erősen érfelvágós hangulatú műsorblokk hátra van, hála az égnek. A szerkik úgy döntöttek, kellőképpen régen volt a barátságkötő ajándékozás révén jött foscunami és kurvaanyázás, a játék ezen a pontján is itt az ideje egy hasonlónak. Egy baleseti helyszínelő szalagra emlékeztető sárga-fekete szalagot kell annak adni, akit a legjobban rühellnek, szívük csücskének meg egy szép kis pirosat. Hoppá, most esik le, hogy a reggeli ébredezős jelenet alatt Zsu és Greg csuklóján már voltak szalagok (raktam is be róla képet), időhurokba keveredtünk, nincs más magyarázat. Reni valami leírhatatlan állapotban van, szerintem ezt köztelenül az ébredés után vehették fel, és éppen megtehetném, hogy nem leszek szemét és nem teszek be róla képet. A szalagozásnak egy említésre méltó momentuma van, amikor Hunor Lacikának adja szíve piros szalagját, persze azért, hogy rövidebbre húzza egy kicsit a pórázt, nyugtázza elégedetten Roli.

Ő azért még mindig azt érzi, hogy zavarossá vált ez a Lekvár, úgyhogy elbeszélget vele ezek után a biztonság kedvéért. Roli megállás nélkül matekozik itt, ezért tudja, hogy a következő kiválasztáson ő fogja a legtöbb jelet kapni, HACSAK meg nem szóratja Adrit, és akkor szavazategyenlőség esetén a villamester dönt, szóval Adri megy párbajozni. Ennek megvalósulásához két dolog kell: hogy Lacika is biztosítsa, hogy Adrira rakja a jelet (ez menni fog, mert utálja, mint a szart), és hogy elnyerjék a döntés jogával járó villamesteri címet, akkor az Özvegytől örökölt dupla jelet sem kell felhasználni. Jó terv, aminek az ad még némi pikantériát, hogy beindul egy kis évődés Roli és Adri között, és egy Belevalóban az is elhangzott, hogy Hunornak van egy olyan elmélete, hogy Adri és Roli között hosszútávú titkos szövetség van. Ezt egyébként Era is megerősítette, szóval lehet itt még dupla-duplacsavar (NEM), de az nagyon úgy tűnik, hogy Roli egy Adri-Lacika párbajt akar kihozni most.

09_pacsi.png

A végén egy drámai fordulattal Lacika felfedi valódi arcát, ugyanis… wait for it.. megborotválkozik! A szerkik meg feldobják a jelenetet azzal, hogy Strangers In The Night aláfestésre folyton Zsuzsut vágják be, amint pajkosan-flörtölősen lesi a szakálltalanított Lacikát, de lehet, hogy csak azt gondolja, úgy villalakó költözött be hozzájuk váratlanul.

Az előzetessel kapcsolatban pedig van egy kérdésem. Azt látjuk benne, hogy a következő epizódban lesz a külsős program a fitt hét nyerteseinek, vagyis Gregnek, Zsuzsunak, Adrinak és Rolinak. Ahogy én látom, itt két lehetőség van: ez vagy még egy vasárnap este előtt lezajlott dolog, amit a szerdai adásba tettek be; vagy a szerkesztők úgy gondolták, hogy úgyis Vivi esik ki, tehát ráérnek Greg programját a hét eleji uborkaszezonban megjátszani. Ezzel viszont belső spoilert nyomtak volna a játékosoknak. Szóval hogy is volt ez? Szerintetek?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.09. 14:49:47

ez jobb volt, mint a műsor! köszi

bElannaTorres 2019.01.09. 14:56:53

“Ez a zenei kultúra úgy tűnik, generációról generációra örökítődik, és még egy atomháborút is túl fog élni - ez az igazán elkeserítő gondolat. “ legjobb :))
Jó kis öfi volt, köszi, ezen a Rózsin meg társain én is mindig csodálkozok, kívülről tudják a szövegeket is :D

hereverő heverő 2019.01.09. 14:57:12

@Hedo a nokedli szaggató: Abszolut EKG. Nem beszélve a tényről, hogy a galériák átugórhatóak.

Most jöttem rá, kire hasonlít Lacika az utolsó képen: Ville Vallo-ra, a méltán elfeledett HIM frontemberére :)

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRo7H7pkYx8gZSUxJJI3TiwZGbTqV_YHoxwAPvo0HbjwaIBm1FHsg

ficekence 2019.01.09. 15:06:31

Nagyon jó poszt, köszi.

csincsilla72 2019.01.09. 15:12:07

Nekem tegnap endesen kiégett a retinám a bulikától. Renyhe bunkfencénél, bámilyen genya dolog, de vártam egy óbégatást. Kiugrott a válla, erre itt baromkodik vele?

csincsilla72 2019.01.09. 15:13:52

Egy Adri-Lacika párbaj nem lenne rossz, bár Adri bárkivel szemben repülne. Renyhét kivéve. Nem is értem, miért nem gondolkodnak el rajta.

Gia 2019.01.09. 15:14:34

@csincsilla72: A csajok cseppet sem voltak szexik,Hunyor hunyorgott is rendesen..

Maximista vagyok 2019.01.09. 15:14:54

@csincsilla72: a rúdtáncosok (itt nem a bivalybasznádi kocsmai kurvákra gondolok) általában elég ügyesek. nos, nem tudom miféle rúdon táncolhat ez az állat, de tuti kamu.

Gia 2019.01.09. 15:16:52

Nem értem,hogy a Róli-Laszika dumcsit miért csak a belevalóban adták le teljes egészében.Egész másképp jött le,mint megvágva,és ezt jóval kevesebben láthatták.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.09. 15:17:06

Candy "Reni meg nem bírja tovább, hogy eddig nem irányult elég figyelem rá, meg a húszcentis miniszoknyából kilógó valagára, ezért dob egy olyan szarul sikerült tigrisbukfencet, amitől kis híján kitörik a nyaka" Vagyis szerintem kis híján újra majdnem kifordult az az ominozus bal válla, ami az első alkalommal meghiusította a Csoki féle légyottot is. :-D

Gia 2019.01.09. 15:18:26

@Maximista vagyok: Amikor hanyatt készült feküdni az asztalon azt hittem bevágja a fejét az ott lévő üvegekbe... :-) Reni pusztítóan alpári..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.09. 15:19:00

@Maximista vagyok:

Szerintem a Rémségek házában lép fel a Rúdlánylény, ott tekereg a zombikkal, őt ki se kell festeni, elég volt látni a harci tánczáth, iszonyat :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.09. 15:20:06

@Gia:

elmennek az anyjukba belevalót nem is nézem, akkor a feléből kimaradok ?
Lassan nagyobb trash a vv mint a bv.

csincsilla72 2019.01.09. 15:20:53

@Gia: @Maximista vagyok: nem voltak szexik, mert sem mozgáskultúrájuk, sem jó alakjuk hozzá. Be voltak viszont baszcsizva rendesen. Rolandnál sem volt szebb a látvány, de nála szándékos volt a karikatúra. A lamantinokból viszont kikönyökölt a bárcás rendesen. Egyszerűen szégyen ez a bagázs a női nemre nézve. és nem, nem vagyok prűd. Önkritikát várnék el tőlük, ha már állítólag józanok voltak. Reni pedig maximum a telefonzsinórra csavarodott már fel, rúdra kurvahétszentség, hogy nem.

Angora Cardi 2019.01.09. 15:21:32

ide is begyűrűzött a menzamenü

Sargabogre 2019.01.09. 15:24:29

Renivel bármit lehet csinálni, trampli marad szegény, rémes az a nő. pedig az elején még bírtam, de ez most a viselkedés + kinézet :(((

hereverő heverő 2019.01.09. 15:24:33

@csincsilla72: Zsuzsunak konkrétan akkora hasa van mint a nagyapámnak. Csakhogy a nagyapám nem táncolt az asztalon melltartóban

Magentax 2019.01.09. 15:26:15

@Maximista vagyok: Nem csak ügyesek, hanem a mozgásuk is kecses - ellenben ez a nagy bálna csak csetlik-botlik, darabos a mozgása, nulla a tánctudása. Az a rúdtánc sztem pont akkora kamu, mint az, hogy özvegy Radics Ánuszné 18 éves.
Amúgy Özvy a BV-ben lépett egy pozitívat - beégette Hozéármándót. :D Az idióta Őzike köpni-nyelni sem tudott.

Angora Cardi 2019.01.09. 15:26:20

@hereverő heverő: tényleg kicsit hasonlít de még én is töröm a fejem, tudok-e hozni további példákat

csincsilla72 2019.01.09. 15:27:41

@Gia: Jó kérdés. Szarjanak sünt, ezt mondom már sokadszorra. Megváltoztatják az időrendiséget, önkényesen vágnak. Te meg találd ki, mi történik, miközben az összes kurva veszekedést néznünk kell még most is!

hereverő heverő 2019.01.09. 15:27:49

@Angora Cardi: ez a hasonlatosság Laszikára nézve kínos.

Magentax 2019.01.09. 15:28:22

@Sargabogre: Nekem állandóan koszosnak és ápolatlannak tűnik akkor is, ha naponta ötször zuhanyozik -saját állítása szerint.

hereverő heverő 2019.01.09. 15:30:49

@csincsilla72: amikor döglöttek az ágyon karszalagban, csak néztem hogy ez már megint mi... aztán PP belengeti hogy olvassunk blogokat mert ő nagyon szereti a blogokat, és utána leadják a szalagozást. Na ezért kell a vágók seggébe esernyőt dugni, kinyitni és úgy kihúzni.

Maximista vagyok 2019.01.09. 15:31:24

@Magentax: még egy normális testtartása sincs, úgy áll mint egy grizzly

hereverő heverő 2019.01.09. 15:31:39

@Angora Cardi: de már kinőtted ugye? A love metáltó ökölbe szorul a talpam

Magentax 2019.01.09. 15:33:05

@szociál: Akkor abból is kimaradtál, hogy Özvy és ánusz )a meghívott vendégek) előtt bejátszottak egy részt az esti bulikából és mind Özvy, mind Ánusz - erkölcsi magasságuk biztos tudatában - kiakadtak, mily erkölcsi fertő volt ott és milyen jó, hogy Özvy ezt a gyalázatot már nem érhette meg. :DD

Magentax 2019.01.09. 15:36:02

@Maximista vagyok: Jaja, a hátát begörbíti, a hasát kidülleszti, tisztára egy trampli ősasszony.

csincsilla72 2019.01.09. 15:37:11

@Magentax: nekem ápolatlan a lenőtt, örökké kócos haja (tudom, ez valami ordenáré divat, de szörnyű), a több számmal kisebb ruhákból kibuggyanó testrészek. Mindez megkoronázva a cseppet sem nőies járásával, a görbe testtartásával és az ocsmány beszédével.

Sargabogre 2019.01.09. 15:41:57

@Magentax: hát most kiégett a szemem a mostani összefoglalótól :DDD de amikor lehetett arról szavazni, hogy szerintük a többiek szerint ki a legigénytelenebb villalakó, akkor is egy csomóan Renit írták.

bElannaTorres 2019.01.09. 15:45:27

@csincsilla72: nem a női nemre szégyen, azt csinál amit akar, hanem magára nézve, hogy nem tud igényesebb lenni, ez egyébként ott van rolinál is. Hunor meg a másik véglet, de az ő igényességébe beletartozik, hogy beszéd közben böfög és nyitott szájjal eszik :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 15:55:14

No a Belevalóban megnéztem Lacika - Roli beszélgetését. Őszinte legyek, Roli egy jó taktikus. Egy nagyon jó taktikus. Nálam ezek után ő a nyerő...

csincsilla72 2019.01.09. 16:00:12

@Brigante: EKG:-) Ezerszer inkább, mint egy ostoba liba.
@bElannaTorres: Hát, én szégyellem magam helyette is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 16:00:27

pedig en ma annyira kedves akartam lenni

koszonjuk az osszefoglalot

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 16:03:21

@Angora Cardi: a skandináv rock zene kedvelője vagyok. HIM nem volt rossz, nekem a The 69 eyes volt a kedvencem (régen) a HIM énekese volt az ő énekesük még a HIM előtt.

Pancsamanó 2019.01.09. 16:03:33

Hehe, a szalagos időhurkot már tegnap észrevettem, írtam is itt kommentben az esti adás közben. Ez amúgy nem az első vokt. A pin up fotózásnál Zsu kibontott hajjal veszekedett Renivel a hálóban (versírás miatt), majd egy jóval későbbi jelenetnél már kibékülve mentek cigizni DE ZSU HAJA MEGINT FELCSAVARVA. Az is nagyon szembetűnő volt...mintha nagy békülés után lettek volna ennyire jóban holott ez még a vita ELŐTT volt.

Pancsamanó 2019.01.09. 16:06:01

@csincsilla72: Minden szavaddal egyetértek :)

candyperfumegirl 2019.01.09. 16:08:25

@hereverő heverő: Képesek vagytok átugrani a galériákat, amikor én azt azokat vérem verejtékével, fáradságos munkával alkottam hajnalban, bármennyire is tiltakozott a gyomrom? Hát, skandallum. :D

Maximista vagyok 2019.01.09. 16:09:49

@candyperfumegirl: nekem elég volt a tegnapi összefoglalót végignézni, örülök hogy józanul kibírtam :D

Angora Cardi 2019.01.09. 16:14:26

@Brigante: 69 Eyes-t én is hallgattam, de régen került elő. :)

temperepempe 2019.01.09. 16:14:48

@candyperfumegirl: Nagyon köszi az extra galériákat! 4 hete nem néztem már összefoglalót annyira gyagyi a műsor. Úgyhogy nekem különösen hasznos, mert csak innen tájékozódom, hogy mi történik a villába zárt jövő reménységeivel.

MosóMaca 2019.01.09. 16:17:31

@candyperfumegirl: mivel diétázok ezért kifejezetten jól jött, hogy elvegye az éppen rámtörő éhséget :) Köszike

hereverő heverő 2019.01.09. 16:17:50

@candyperfumegirl: Hát hogyne! Kifizettem 1800 forintot a menzán, csak nem fogom kipakolni a drága kaját! Nem mondom, ha csak egy vacak 600 forintos gundel-bableves lett volna, akkor megnézem a rengő hájakat, a legjobb fogyókúra!

Köszi az öfit amúgy, tök jókat derültem rajta.

csincsilla72 2019.01.09. 16:28:06

@candyperfumegirl: Dehogy! Iszom szavaid és nézem a képeket. Pedig vizuális környezetszennyezés :-)

hereverő heverő 2019.01.09. 16:30:40

@Brigante: és @Angora Cardi:
www.youtube.com/watch?v=zcVLrHVzIts

Én is szeretem a skandinávokat, na de a HIM... :))) Mondjuk a Villének jó hangja van, az tagadhatatlan.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 16:34:01

@hereverő heverő: him, killing loneliness. rongyosra hallgattam 12 éve :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 16:35:17

@úgymond olvasó mmkk: pláne, hogy 14 éve, mert 2019 van, az meg 2005

hereverő heverő 2019.01.09. 16:44:38

@úgymond olvasó mmkk: 14 éve még ovodába jártál, ne nagyzolj! De mindenki felnő egyszer, mint @Angora Cardi: is. :))) Neked ezt most megbocsátom, jó?

Avigal 2019.01.09. 16:56:00

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

Szaisztok! Azt tudtátok, hogy Ville Valo magyar származású? Nekem egyébként ez a kedvencem tőle: m.youtube.com/watch?v=ONdsLfVZMso

Ha meg északi metál, akkor Ensiferum: m.youtube.com/watch?v=K52KQUWnkcA

Gia 2019.01.09. 16:56:06

Ajj,megnéztem a bulifotókat...nem kellett vóna..Szerintem nem véletlen kaptunk pillanatképes videoklippet az estéről.

2019.01.09. 16:56:15

Hali!

Beqkk!

Nekem miden idők legkedvelhetőbb játékosan Charlotte volt. Tudom, hogy nem nyerhetett de szerethető volt és nem volt agyatlan se. amúgy ő megtalálta az életét a villa után is.

2019.01.09. 16:57:26

A napi "Phhuverem by Vers mindenkinek" lentebb leszállítva:

Nemes Nagy Ágnes:

A női táj

Oly engedékeny, lágy e tájék,
simítható és bontható.
Térde között kíváncsi sikló
villódzik át: a nagy folyó.
Sokezer év dicsérte lággyá
a sűrű völgyet, dús hegyet –
zavartan állok, nézelődöm:
e női tájban mit tegyek?
A Balti-tenger mossa lábát,
haját a tyrrheni-habok,
de mégis síma köldökénél
egy másik tájra gondolok:
hol teknősbékákat nevelnek,
hol minden magasabbra nő,
hol óriási kaktusz-ágról
vörös virágot szív a hő,
a kölykök szúnyogon repülnek,
hol vág a sás és vág a fény,
hol minden éles, mint az elme,
s minden meleg, mint egy növény,
s estefelé a fák moháján
a méznél sűrűbb méz csorog,
s a tóban térdemig csobognak
a langyos, zöldes csillagok,
s az iszapnál forróbb iszapban
álmában szortyan, túr a rák –
s kinyílik vállamon a szellem,
mint jóllakott virág.

hereverő heverő 2019.01.09. 17:02:43

@Avigal: :D :D Erről nem a Ville Vallo tehet, hanem Lee Hazlewood és Nancy Sinatra:
www.youtube.com/watch?v=Ib_eW9VSUwM

Ensiferum nekem nagyon bejön amúgy. A másik kedvencem, amit az @úgymond olvasó mmkk: nak már küldtem a Moonsorrow:
www.youtube.com/watch?v=pa885g6oeMc

hereverő heverő 2019.01.09. 17:04:00

@Paic Róbert: Charlotte-t én is bírtam, minden érzelme kiült az arcára. És őszintén sírt mikor kirugták a Simont. Hogy mi lett vele a VV után, nem tudom.

Mók_Ica 2019.01.09. 17:16:17

hali, csak bekukkantottam..... vót már ez a cikk?
velvet.hu/gumicukor/2019/01/09/vv_vivient_elozo_baratja_testileg-lelkileg_bantalmazta/

csak csendben jegyzem meg, lehetséges hogy ánusszal is bántalmazó lesz az a kapcsi..... ne legyen igazam, de ánuszból kinézem... nem kap időben reggelit/vacsit, repül a pofon.....

Avigal 2019.01.09. 17:19:53

@hereverő heverő: rudom, hogy az az eredeti, de szerintem VV-hez nagyon passzol:) Totál más, mint amit addig elkövetett. Egyébként ez egy film betétdala így, már régóta tervezem, h meg kéne nézni, csak vhogy sosincs rá érkezésem.

Nálam a másik nagy kedvenc az Ensiferum mellett a Nightwish.

m.youtube.com/watch?v=Qd5hd7D3lSM

Avigal 2019.01.09. 17:21:24

@Avigal: rudom=tudom

Mar a tudatalatti a Rúdlényre:)

hereverő heverő 2019.01.09. 17:30:38

@Paic Róbert: olyasmi mint a +1, vagy az EKG. Azt jelenti, hogy ez a hozzászólás kerüljön feljebb, újraposztolom, stb.

Dauda András 2019.01.09. 17:33:07

@Gia: Ja. Hunci fintirgása tetszett ahogy Reni rázta az irdatlan nagy valagát.
A Robozsaru sztem azt mérte fel hogy vajon van-e annyi szesz a villában hogy én erre rámenjek. Aztán inkább elment aludni.

ewita 2019.01.09. 17:34:27

@Magentax: ez egy tipus, mi az ilyeneket errefele csak retkesnek hívjuk, es mindenki tudja mirol beszelunk.
A fotozós napon is volt össze vissza vagas, mar nem emlekszem a sztorira, csak arra h zsu haja hirtelen ujra cunamihullam lett a kócbabából...

hereverő heverő 2019.01.09. 17:35:20

@Avigal: Eight Miles High (Das wilde Leben) a film címe, én megnéztem és talán még meg is van valahol letöltve. Nem rossz film, de nekem túl kaotikus Uschi története :)

És ha már hetvenes évek:
www.youtube.com/watch?v=guKoNCQFAFk

Dauda András 2019.01.09. 17:36:43

@Paic Róbert: 500 pasis, bajszos Charlotte?
Majdnem kiadtam a reggelimet amikor azt láttam h a szintén kevéssé attraktív Simonnal hempereg!

hereverő heverő 2019.01.09. 17:37:36

@Mók_Ica: Én is simán kinézem ebből a végbéllényből. A ribike meg még védi is: csak ügyesen voltak beállítva a kamerák.. Aha...

hereverő heverő 2019.01.09. 17:38:36

@Dauda András: Nem lehet mindenki olyan szép mint Roli :))))

Sokorai_Atala 2019.01.09. 18:09:59

Nem értem, nem látja magán ez a 3 észkombájn, hogy hogyan néznek ki? Állandóan ledobálják a textilt és zsinórtangában mászkálnak. Nem csupán az a baj, hogy kövérek, hanem huszonévesen néznek így ki, puhák és hájasok, igénytelenek. Mindemellett állandóan miniben vagy sortban tolják, pedig oszlop-, kurta- és vastag lábuk van, amiben nagyon előnytelen. Úgy tűnik, csak Hunor néz tükörbe:)

hereverő heverő 2019.01.09. 18:20:22

@Sokorai_Atala: Nem tisztem, de azért védeném őket. Nem az a baj, hogy puhák és hájasok, nem lehet mindenki topmodel. Az a baj, hogy szó nélkül lehajigálják a ruháikat, és ez akkor is nőietlen viselkedés, ha úgy néznek ki mint Palvin Barbi vagy Mihalik Enikő. Azzal egyetértek, hogy tükörbe kellene nézzenek, de ettől nem lesz több okuk vetkőzni, sem kevesebb.
Remélem Era nézi a műsort, és mondogatja magában "anyukátok büszke lehet rátok"

hereverő heverő 2019.01.09. 18:23:18

@hereverő heverő: amit mondani akartam: Lehet hogy én sem torődnék a külsőmmel, ha vetkőzni akarok akkor vetkőzni fogok. Ez eddig egyszer fordult elő, egy buliban félmeztelenül pogóztunk, és nem kicsit voltunk ... hm, elfáradva addigra. Bebaszcsizva nekik is elnézhető, de nem kellene. Na.

Cimili 2019.01.09. 18:23:23

sziasztok! most csak benéztem, mindent elolvastam és este sajnos nem leszek, de ha van kedvetek, lécci közvetítsetek!
Candy, köszi a posztcsit, nagyon jó lett! galériát is megkukáltam. :)

hereverő heverő 2019.01.09. 18:26:43

És egy igen ideillő verssel búcsúzom mára. Ha már verselünk, ugye.

Tóth Árpád: Meddő órán

Magam vagyok.
Nagyon.
Kicsordul a könnyem.
Hagyom.
Viaszos vászon az asztalomon,
Faricskálok lomhán egy dalon,
Vézna, szánalmas figura, én.
Én, én.
S magam vagyok a föld kerekén.

Tökös... 2019.01.09. 18:27:44

Sziasztok...
A posztcsi címe altestek....

Na, végre a nevemen szólítanak....

hereverő heverő 2019.01.09. 18:29:20

@Cimili: Szia Drága Cimili! Éppen távozom, de küldök neked virtuális :**** kat.

Cimili 2019.01.09. 18:41:24

@hereverő heverő: de jó, h újra benéztem. puszpusz neked is. az előzőt is elolvastam és nagy ekg a hozzászólásaidra. meg Spitzbauer, Csincsilla, Sanda I, Udvariatlan, Nicu hozzászólásaira. a vers is teccik, igen elgondolkodtató.

Angora Cardi 2019.01.09. 18:41:45

@Avigal: igen olvastam valamikor :)
Esti tulora mellett meghallgatom :)))

Sokorai_Atala 2019.01.09. 18:45:57

@hereverő heverő: igazad van valamennyire, arra gondoltam, hogy műhaj, műköröm, műszempilla stb. eszükbe jut, de, hogy löttyedtek és hájasok az nem. Arról valóban nem tehetnek, ha nem tökéletes formákkal születtek, de lehet javítani mindenen és szerintem azért az is baj, hogy dagadtak, mert nem beteg (testileg) egyik sem.

Angora Cardi 2019.01.09. 18:46:11

@hereverő heverő: ezt most végighallgattam, kellett is a napi baszogatás után ami volt ma bent

Angora Cardi 2019.01.09. 18:50:50

Mobilon nem opció a fotónézés, ott van és kész. Fuj renata az ordas nagy p... majdnem Lacika arcaba nyomta, már értem miért zavarodott meg tegnap Lekvár.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 18:52:08

Jó estét! Látom a verselés már megvolt és nem kaptam szemékyreszabott nyuszinak imponáló verset! Amúgy mind szép! :)
Ha már Vv. Én még mindig Rolit favorizálom, írom elejétől fogva, mert lehet túl gondolja, de legalább gondolja! Hunyor üldözési mániás mint az összes rendőr általában, hiába szerelt le, van ami nem változik. Azt én sem értem hogy ezek a libák miért érzik, hogy a ruha ártalmas és le kell dobni magukról, ezt is írtam párszor önkontroll nuku. Adri szerintem már olyan szinten van hogy mindegy ki csak rakja meg vki. Pua de úgy érzem mintha ez is kamu lenne mint Vivi 18 éve meg Renyhe rúdtáncolása. Akár vidéki lebújban rázza is, de ez minősíthetetlen, mert eddig semmit nem mutatott abból a tudásból. Lekvárunk szépen vitorlázik középütt, csak akkor is félek ez kevés lesz. Greg-Zsizsik páros úgy hülyék ahogy vannak kiegészülve Renyhével. Ennyike! Annyika! Semmike! Nyuszóka!

0.5 bit 2019.01.09. 19:04:27

"Azt látjuk benne, hogy a következő epizódban lesz a külsős program a fitt hét nyerteseinek, vagyis Gregnek, Zsuzsunak, Adrinak és Rolinak. Ahogy én látom, itt két lehetőség van: ez vagy még egy vasárnap este előtt lezajlott dolog, amit a szerdai adásba tettek be; vagy a szerkesztők úgy gondolták, hogy úgyis Vivi esik ki, tehát ráérnek Greg programját a hét eleji uborkaszezonban megjátszani. Ezzel viszont belső spoilert nyomtak volna a játékosoknak. Szóval hogy is volt ez? Szerintetek?"

Szerintem egyértelmű, hogy nem korábbi adás. Ha korábbi volna, akkor előkerülne még az özvegy is. Igen spoiler nyomtak, de a mostani szerkesztőktől nem lehet jobban várni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 19:07:19

@candyperfumegirl: Nagyon jó ìrás Candy...
Szeretem, hogy néha kiszólsz Nerviának..
Ezért is köszi!

mindenévfoglalt 2019.01.09. 19:08:06

@Gia: @Brigante: Nekem is ez jutott eszembe, amikor néztem a Belavalóban Roli-Lacika beszélgetését. Teljesen őszintének tűnt Roli és korrektnek. Jót akar Lacikának. És nincs elszállva magától, maguktól. A tegnapi beszélgetéssel megnyerte bárki elleni szavazatomat.

0.5 bit 2019.01.09. 19:09:40

@csincsilla72: "Megváltoztatják az időrendiséget, önkényesen vágnak."

A szobában is egyszer ott vannak a zsákok, aztán nincs. Később ismét előkerül meg eltűnik.

"Te meg találd ki, mi történik, miközben az összes kurva veszekedést néznünk kell még most is!"

Nekem az nem tiszta, hogy mi történt Lacika és Adri között? Valamiért Lacika pikkel Adrira, de ennek sem emlékszem semmi nyomára az összefoglalókból.

csincsilla72 2019.01.09. 19:12:19

@0.5 bit: Nem feltétlenül. Ha Greguci elhullott volna, mehetett volna Renyhe. :-)
Viccet félretéve, szerintem a külsős program le volt szervezve egy meghatározott időpontra, aki ekkor még a vellában van, az mehet, aki kiesett, az így járt.

csincsilla72 2019.01.09. 19:14:33

@0.5 bit: természetesen semmi nyoma. Nyilván akkor történt, amikor éppen volt valami egyéb, fontosabb ordítoznivaló két ápolt között, amelyet minden kameraállásból látnunk kellett. Szerintük.

javier2 2019.01.09. 19:18:52

@szociál: én sem nézem a belevalót , de néha megnéztem.
Amíg a vv-ban csak ordítottak a bv-ben tök jó kis beszélgetések voltak.
Sokkal többet kaptak ott a srácok percben.

csincsilla72 2019.01.09. 19:19:14

@Sokorai_Atala: A hízáshoz azért egy dolgot, teljesen objektíve ítélve meg, hozzátennék. Odabenn a hízás szerintem törvényszerű. Kis helyen vannak, nincs normális mozgási lehetőség. Kajabőség van, ami kell is, mert a kaja megnyugtat. Stresszesek, szeretethiányosak, ingerszegény környezetben vannak, távol a család, a barátok. Az étel természetes antidepresszáns és nyugtatja is őket, no meg unaloműző. És kurvanagy drive, amikor kinyitod a hűtőt és ott az édesség.

csincsilla72 2019.01.09. 19:19:59

@javier2: Ja, egy jó kis beszélgetés feltétlenül 18-karikás....

csincsilla72 2019.01.09. 19:24:31

Azért nálam Ribi vitte el a pálmát a hátbaszúrás-versenyszámban. Lacika olyan, amilyen, de nagy sallert kapott az özvegytől. A képességét Rolira hagyta (konfliktust generálva közöttük), és kurvára elbizonytalanította azzal, hogy jelezte: láthatatlan, ergo tökmindegy, ott van-e. Tudom, nem voltak öribarik, de ennél azért lehetett volna korrektebb a csaj.

javier2 2019.01.09. 19:24:40

@csincsilla72: csak nem értem pont fordítva kellene lennie.
talán jobban képben lennénk.
renit azért elképzelem rúd táncol pasik nézik aztán azt mondja "Figyeljetek!"
aztán szaltó két szék közé

Angora Cardi 2019.01.09. 19:32:41

@csincsilla72: igen, főleg, hogy a fiúk szárnyai alá részben Lacikával való unokatestvérkezése vitte be. Vagy megint nem láttunk még valamit ami miatt Rolinak adta a ribi.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:37:06

@Nyuszomuszo83:
hasonló műsoroknál a szereplőket nézve mindig eszembe jut egy gondolati teszt. Ha a sivatagba kéne menned bármelyikükkel, de csak egyetlen vízzel teli kulacs lenne kettőtök számára, ami végig a másiknál van, kit választanál partnerednek?
Nálam a jelenlegi 7 közül kizárólag Roli jöhetne szóba. Lehet, hogy össze-vissza agyal (ez a dolga) , lehet, hogy irónikus (nálam +pont), de néhányszor már bizonyította, hogy segítőkész és aki vele nem szemét, az számíthat rá mmkk.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 19:38:55

@hereverő heverő: Hammerfall, Moonsorrow, a régi Nightwish, Stratovarius jaj de rég volt amikor erre tántorogtunk izé roptuk :)

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:44:44

@csincsilla72:
Kis helyen vannak összezárva. Akár meg is hallhatta, hogy Lacika azon lamentál, nem árt-e saját magának azzal, ha támogatólag Vivien mögé áll. Akkor és ott nem volt a lány érdeke, hogy ebből ügyet csináljon, de ha a fülébe jutott okozhatott neki sérelmet éppen azért, mert "testvérek" voltak.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:45:56

@javier2:
Lehet, hogy rúdtánc paródiát csinál?:)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 19:46:01

@Sanda.Ipse: azoknak is segít akik szemetek vele. Lásd VVV nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de nem hagyta el. Era más tészta.

Amúgy néztem Ánuszt a BV-ben ez a gyerek rettenetesen egyszerű. Lát egy képsort és nem tudja értelmezni mi történik... (vagy nem figyelt oda)

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:46:46

@Cimili:
Köszi, Cimili:) Régen is hasonlóképpen gondolkodtunk.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 19:48:24

@Brigante: ha valaki közel áll hozzánk mindig rosszabbul éljük meg, ha csalódnunk kell benne.

mobilos perpetuum 2019.01.09. 19:59:50

@Magentax: Erkölcsi magasságok az előző szériát se jellemezték. Volt ott is unikornis: Vivien, alakja semmi, bátorság annál több. Valamikor a játék elején egyszerre cs ledobott magáról mindent, és az egész úri közönség (vellelakók:)) előtt a jakuzziba dobta habtestét.
Képet nem találok, jobb is.
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-vivien-belevetkozott-a-tobbiek-arcaba-video/e9jd4m6
24.hu/szorakozas/2016/09/07/valo-vilag-8-meztelenul-unikorniskent-szaritkozott-vivien-video/

federti 2019.01.09. 20:04:15

@csincsilla72: Szia, sziasztok!
Lacikának 2 képessége van(Roli sajátját neki adta, Csokiét megnyerte), Hunornak 1, ezért így volt igazságos és szerintem jót akart Lacikának mikor jelezte, hogy legyen aktívabb.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:04:48

@candyperfumegirl: legalábbis én úgy értelmeztem.

candyperfumegirl 2019.01.09. 20:05:23

@Sanda.Ipse: köszi, ezt a verziót még nem hallottam :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 20:07:08

@Brigante: Krisztián olyan laza, mint az Aranyér nyugdíjasklub összebuherált dzsengája..
Minden környező mozgásra, hangra, szétesik.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:07:36

@Sanda.Ipse: pontosan, mikor Radicsot parodizálta nekem akkor lett szimpi, leírtam párszor, ő az egyedüli aki számomra murat vmi értelmet és szívet is! Az hogy kombinál és néha "sunyin néz" kattognak a fogaskerekek. Nekem őszintének tűnt hogy Lacikának szólt, persze gyeplő, meg póráz hogy visszarántsa, de ha nem érdekelné és csak Hunyi nótáját fújná hagyta volna csináljon amit akar, menjen a feje (farka, Zsizsikes) után. Hunyi is gondolkodik, de számomra nem szimpi, azok a guvadt szemek, totál para lenne ha ájjel ilyen meredve néne rám! :D Lehet én ugranékj a 4-ről.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:11:37

@Nyuszomuszo83:
Mert Lacika szerintem most azon agyal, hogy nem árt-e neki a fiúkkal való szövetség:) A 3 fiú közül viszont Hunor nálam is a harmadik helyen van.

Sokorai_Atala 2019.01.09. 20:12:21

@csincsilla72: ok igaz, de a három lány elég röcögős volt akkor is, mikor bementek és nem a kifogástalan alakot hiányolom, hanem azt, hogy minden sz.rt magukra aggatnak, de eszükbe se jut, hogy löttyedtek 20 évesen és ezért tegyenek valamit.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 20:12:25

@UdvariatlanBolondvagyok: :) egyszerű a gyerek, mint a kettőspont.

@Nyuszomuszo83: Hunor is más lenne, ha nem a vinnyogó menyecskékkel lenne összezárva. Mentálisan nagyon különböző szinten van a banda.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:16:05

@Sanda.Ipse: ha Lekvár Zsizsikes lesz akkor Laszika kihullik a fiúk közül és átállhatt a gyogyósok közé! Amúgy borítékolom a föbolond nyereségét, így Laszika jól is kijöhet ebből ha a Zsut magába tudná bolondítani. De én könyörgöm nem akarom ezt a szerelmi szálat látni.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:17:25

@UdvariatlanBolondvagyok: Szép estét Önnek is! Vártam tegnap a kádba aztán kihűlt a víz...

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:17:48

@Nyuszomuszo83: állítólag nem a fiúkat szereti...

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:19:17

@Sanda.Ipse: Lekvár??? Jó ne is szeresse a fiúkat, de otromba Zsizsikest sem!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 20:23:42

@Nyuszomuszo83: Csak picit, mert vezetek...,
Minnyá...

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:24:45

@Nyuszomuszo83:
Be volt ide linkelve egy levél egy ex-barátnőtől, akit beköltözés előtt elhagyott, hogy ne rontsa a renoméját. Persze lehetett abszolút kamu is.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:26:29

@Sanda.Ipse: öszintén? Szerintem biszexuális! Mindkét nemet szereti! Egyrészt nem zörög a haraszt, másrészt smárolás Hunyival, leszbikus ismerősöm nincs, biszex volt-míg rá nem markolt a mellemre és a fülembe súgva közölte úgy megcsinálna a közös haverunkkal együtt hogy fülem farkam kettéállna-vhogy megszünt az ismerettség. Én a fiúkat szeretem!

csincsilla72 2019.01.09. 20:27:59

@Sokorai_Atala: Hát ebben nincs vita közöttünk. És engem speciel az sem zavar, ha röcögős (ha egyszer így szereti magát:-), de akkor legyen önkritikája és fogadja el, hogy visszatetszést kelthet, ha mindent ledobál magáról. Bármilyen alkattal lehet valaki csinos és ápolt, csak ezt vegye figyelembe öltözéskor és vetkőzéskor is. :-)
@federti: Köszi, olyan az én agyam is, mint a szita, simán elfelejtettem:-)
@Sanda.Ipse: Legyen így:-) De Lacika nagyon megbántódott rajta.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:30:52

@csincsilla72: pontosan, ha tisztában vagyunk hogy nézünk ki nem kell felvenni kurvás cuccokat. Renyhe úgy néz ki mikor felveszi a szük tangát mint a kötözött sonka!

Angora Cardi 2019.01.09. 20:33:26

@csincsilla72: Meg is reccsent szegény lekvár.
@Nyuszomuszo83: blöe

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:39:36

@Sokorai_Atala: persze mert apró darabokra törtek a két magamutogató libától, nem birták a Tükröm, tükröm mantrát!

javier2 2019.01.09. 20:40:24

mit gondoltok arról zs és húsos 2 deci bor után ledobják a textilt , akkor a való életben is megteszik
sztem. Szóval zs mennyire erkölcsös (igen vagy csak megjátszott)(sztem kint simán rámászik hunorra) vagy mennyi a színészet
vagy taktika benne ?eddig nem hittem nektek ,hogy színészkedik és teljes taktikát követ végig?
reni-zsu páros inkább fizetett gésáknak néznek ki...

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:41:48

@Angora Cardi: és ha Lekvár meglekvárná Zsizsikest???

javier2 2019.01.09. 20:42:10

szerintem reni szép és sexiiiii........

háhá

csincsilla72 2019.01.09. 20:42:11

@Nyuszomuszo83: @Sokorai_Atala: Igen, egy tükröt beadhatnának nekik.:-)
És ehhez még valamit hadd tegyek hozzá: ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne mehetne egy túlsúlyos ember strandra! Nekik sem a kövér testük a visszatetsző, hanem az, hogy minden második adásban nyígnak a hurkák és a sonkák miatt, de bátran közszemlére teszik őket olyan kritikátlan módon, ami miatt megint csak ők fogják szégyellni magukat. Ami egy strandon vagy a zuhanyzóban természetes, az az étkezőasztalon, más arcába tolva nem az.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 20:43:21

@javier2: a gésák finom és nagyon művelt hölgyek, nem közönséges kurtizánok:)
Olyan messze van ez a két nő a gésáktól, mint prepa a logaritmustól vagy Mekka Jeruzsalemtől.

Angora Cardi 2019.01.09. 20:44:55

@Nyuszomuszo83: bízom benne, hogy nem fogja :D Egyelőre mást nem tehetek. Kiindulva abból, hogy Ginu a zsánere, hátha kibírja ezt a pár hetet :D

Angora Cardi 2019.01.09. 20:46:41

@javier2: Az elejént a szexi tánc műsorszámnál Zsu elég otromba módon letolta magáról a ruhát a legnagyobb természetességgel, úgyhogy messze van ő a szendétől.

mobilos perpetuum 2019.01.09. 20:46:47

@csincsilla72: Ahhoz a poszthoz szólunk hozzá, ahol ez olvasható: "egyik csaj sem bírja a melltartóban tartani a csöcseit"
Nálad már a két ápolt "mindent ledobál magáról".
Szörnyű látvány lett volna, de nem történt meg.

javier2 2019.01.09. 20:46:57

@Nyuszomuszo83: ha ez megtörténne lehet zs kiesne a szerepéből
@Sanda.Ipse: nem akartam kzni
mekka hány kmre van jeruzsálemtől?

csincsilla72 2019.01.09. 20:48:04

@javier2: Zsu egyáltalán nem "erkölcsös", szerintem a szót sem ismeri. Már az jó adag exhibicionizmust feltételez, hogy ide jelentkezett. Ez nagyszínpad, semmi más.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:48:30

@javier2: a gésák szépek kifejezetten szerintem, de ez a két debil... zsizsikes oké, szép arcú, elismerem, de ne nyissa ki a száját, ne mozgassa az arcát, Renyhe meg a Gubacsin is csak középkategóriás! A japánoknál a gésák nem kifejezett kurvák voltak sőt még ostobák sem, igen tanultak voltak, jártasak a zenében, művészetekben! Renyhe lassan szumobirkozóra hasonlít, és nem akarom az alakjáért bántani mert én tudom mi az hogy hízás, de nem villantom a seggem az ország-meg Trianon :D -arcába!

csincsilla72 2019.01.09. 20:49:21

@mobilos perpetuum: Egy tanga maradt rajtuk. Jó, lovagolj a szavakon, igazad van.

javier2 2019.01.09. 20:49:40

@Angora Cardi: eddig nem esett le :PPP
de most mondta nem is piált szóval akkor taktika és színészkedés

mmixvii (mixi) 2019.01.09. 20:51:36

Sziasztok Hogyvoltosok!

Már egyszer mertem írni nektek, kicscsaláddal ötletelgettünk, és ezt most megosztanám veletek, kíváncsi vagyok mit szólnátok egy ilyen történéshez.
A projekt neve: Idétlen időkig...
Meg kéne csinálni egy párbaj napján és a párbaj utáni reggelen, hogy a kiesett versenyző másnap reggel a villában ébred, és ugyanarra a zenére ébresztik őket, mint előző napon. A nap első levele ugyanarról szólna mint előző napon. Ha lenne egy kieső aki el tudná faarccal játszani, hogy az előző napi párbaj meg se történt, és izgatottan készülne az esti párbajra stbstb.... szerintem egy jó kis sztori lehetne belőle.
Ráadásul mindjárt itt van február 2-a, ha jól tudom ez az a nap ami ismétlődött a fent említett filmben is.

Vélemény? :)

Angora Cardi 2019.01.09. 20:52:15

@javier2: vagy esetleg ennyire egyszerű kis ösztönlények

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 20:54:12

@UdvariatlanBolondvagyok: az lenne a parádés! :D
@Angora Cardi: fúúú az idegbeteg kurva viselkedés, csakazértis megmutatom én vagyok a legszexibb még ha olyan is a mozgáspm mint egy táncoló amőbának!
@javier2: zsizsik annyira elkölcsös mint ciccolina!

Lóbelt bácsi 2019.01.09. 20:55:45

Remek öfi! :D Kedvenc rész: "Adri áll az ágya mellett félmeztelenül, és merev mosollyal őt fixírozza, miközben az egyik kezében egy plüss szívet, a másikban egy konyhakést tart."
XD Kész, simán kinézem belőle, amikor részeg. :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 20:56:30

@Angora Cardi: Azt gondolom Renyhe a rúdtánc tudását gyorstalpalón szerezte X százezer forintért...
Gondolom az otató égig ajnározta az alakját a tehetségét, másik hat tonna-donna társaságában...
Rengetegen így keresnek pénzt a táncos szakmában..
Szétdicsérik a full tehetségtelen jószágokat, csak dőljön a lé. Aztán kap egy ecseris oklevelet, ami felszögelhet a falra és kérkedhet vele...

2019.01.09. 20:57:09

@candyperfumegirl: hová lett a house-os avatár? Kérem vissza azzal sokkal vonzóbb voltál.

@Nyuszomuszo83: aki késik annak nem jár ma nyuszis vers. Ez meg gondolom bűntet(t)

Nyuszi Muszi
Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Nyuszi hopp!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nevetve szalutál,
Fülével kalimpál
És mint a bolond óra
Folyton körbe jár!

Most táncra perdül már
Dobbant, hogy ugorjál!
Hisz neked is tudnod kell
A nyuszi táncot már!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi! (alamuszi)

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Ec-pec kimehetsz,
Holnap után bejöhetsz!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Cérnára, cinegére
Ugorj cica az egérre!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Sok gyerek téged vár
Na, nyuszi ugorjál!
Látod ez könnyen megy
Hát miért is titkolnád?

Kapkodd a lábacskád,
Dobbantsd a ritmusát!
Mutasd meg
A nyuszi táncot hát!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi! (alamuszi)

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Ec-pec kimehetsz,
Holnap után bejöhetsz!

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Cérnára cinegére
Ugorj cica az egérre!

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!(alamuszi)

Nagyot ugrik a kis nyuszi
Az ő neve: Nyuszi Muszi
Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Hosszú fülű
És sohasem alamuszi!

Hosszú fülü fehér nyuszi
Az ö neve: Nyuszi Muszi

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
Máris egyet elkapott!

Nyuszi hopp!

csincsilla72 2019.01.09. 20:57:14

@mmixvii (mixi): És mivel már tudja, hogy kiesik, simán valagba rúgja kimenetel előtt azt, aki a leginkább irritálja :-)
Én jót röhögnék egy ilyenen. Mindjárt kiderülne, mennyire jó színészek.:-)

Angora Cardi 2019.01.09. 20:58:23

@Nyuszomuszo83: :DDD tánckultúrájából kiindulva nem szeretném, hogy Lekvárt maga alá utasítsa

Avigal 2019.01.09. 20:58:45

@javier2: Mekka-Jeruzsálem 1521 km a google maps szerint

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:00:23

@mmixvii (mixi): Baromi jó!de még egy rakás hasonlót lehetne, de szarják le!

mmixvii (mixi) 2019.01.09. 21:00:31

Most Vivi megcsinálhatta volna, nem kötődött senkihez annyira, hogy odakacsintással lebuktatná magát.
Greg kiborult volna, hogy újra párbajozni kell...
De lehet, hogy mondjuk Adri, vagy Roli képes lenne erre, kiesése esetén...

Avigal 2019.01.09. 21:01:14

@UdvariatlanBolondvagyok: @Angora Cardi:

Tényleg lehetne valami rúdtáncos feladat, én annnnnyiira szeretném látni Renit rúdon vonaglani!:)

Szép estét egyébként:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:01:43

@UdvariatlanBolondvagyok: Nemtom nekem mindig furcsa, amikor bárki ezzel a rúdtáncos kitalációval egy gondolat erejéig is eljátszik. Ennek a lénynek soha nem volt köze a rúdhoz véleményem szerint. Sokan írták, a valódi rúdtáncosok kemény fizikummal rendelkeznek ebből Renyhének semmi nincs, mozgáskultúra sem. Erről jut mindig eszembe, úton hazafelé van egy "ház" ahol ki van írva "Az ALAKsorban táncos lányok szórakoztatnak". Na max így ráng Röné valamiféle rúd mellett amíg valaki egy huszasért el nem viszi hogy leszophassa.

0.5 bit 2019.01.09. 21:02:20

@Nyuszomuszo83: "persze mert apró darabokra törtek a két magamutogató libától, nem birták a Tükröm, tükröm mantrát!"

- Tükröm, tükröm, mond meg nékem, ki a legszebb e vidéken.
- Szépvagy úrnőm, de hófehérke sokkal szebb nálad.
- Kussss! Nem az igazságra voltam kíváncsi!

Bocs.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:02:59

@Avigal: szia a kicsiről pattognak lefelé a bolhák? :D
Jaj én nem nézném meg a rúdtáncos feladatot. Napok óta az adásokat nincs motivációm nézni :/

Avigal 2019.01.09. 21:04:17

@0.5 bit: a tükrök foglaltak, mi dig Hunor illegeti magát előttük, mondta

csincsilla72 2019.01.09. 21:04:41

@mmixvii (mixi): Igen, Viviből kinézem, hogy faarccal végigtolja. Greg tuti kiborulna. De a sellői még inkább. Lacika nézne összezavarodva, Roli és Hunor meg keresnék az üres üvegeket, és azon tanakodnának, hogy mennyit ittak előző este.:-)

Avigal 2019.01.09. 21:06:28

@Angora Cardi: láto Reni és a rúdtánc sokak fantáziáját megmozgatja:) engem télleg érdekelne, mit művel egy rúddal....

mmixvii (mixi) 2019.01.09. 21:07:50

@csincsilla72: Az Univerzum így vágna vissza a sok, felesleges említésétől....

Avigal 2019.01.09. 21:08:02

@Angora Cardi: bolha jelentés: mintha jobb lenne. Bolhat eddig sem láttam, csak a tüneteket észleltem. Ma nagytakarítottunk, azaz tegnap óta folyamatosan.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:09:17

@Avigal: jaj kedvetekért legyen műsorszám én majd addig behunyom a szemem :DDD

(örülök, hogy jobb kis Süketnek,kérem adja át szívbéli rántott májamat)

javier2 2019.01.09. 21:10:50

jó meggyőztetek - Kérek tőletek egy gésát!

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:11:07

@Paic Róbert: jááááájjjj ez Paprika! A dzsovidzsovidzsasperrel készitett ki anno a Húgom, ez sem jobb egy fikarcnyit sem, de kööööszzziiii, jár a puszi! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: lehetséges, de hogy tuti semmi rúdtánc képesítése nincs az tuti. Pirner Alma egy vascsővel verné agyon! Amúgy ilyesmit vártam volna Renyhétől! youtu.be/o3rMA1LCing

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:11:29

@Angora Cardi: Emlékszel a Csillag születikben a rúdtáncos hölgyre...A testzsírindexe sacc 0,03% lehetett..
Talpig izom nő volt, de komolyan, még a fülcimpáján is tricemsz volt...na,,, az ilynek tanítják a culágereket?

javier2 2019.01.09. 21:12:51

rúdtáncos feladat nem lesz , mert nincs az a biztosító aki renit bevállalja

Avigal 2019.01.09. 21:13:36

@Angora Cardi: itt mosdik mellettem, továbbítottam a rántott májas üdvözletet

Szerintem jó lenne az a rúdtánc. Nem értem, miért idegenkedsz tőle

javier2 2019.01.09. 21:14:00

@Avigal: akkor tényleg messze van:)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:14:55

@0.5 bit: én ezt úgy ismerem:
-Tükröm, tükröm mond meg nékem ki a legszebb a vidéken!
- Szép vagy, szép vagy, szebb a Napnál, de nem vagy szebb a valagamnál!
Tükör, balra el! :D

Angora Cardi 2019.01.09. 21:16:48

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem hiszem, hogy bárki tanította volna ezt a bálnát, de amit másikNyussz linkelt, lehet befizetni ilyen tanfolyamokra profiknál elvileg.
Renit úgy képzelem elment a kupiba, a kupisné azt mondta te abban a boxban fogsz konzumálni, ha nincs vendég, akkor emellett a rúd mellett rázzad a bulád mert különben felezem a jattot :D

2019.01.09. 21:17:10

Amúgy renyhe volt az első villalakó aki külsős programra ment, szóval unfair volt a hiszti, hogy nem volt még kint és adják át neki.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:18:00

@UdvariatlanBolondvagyok: Tricepsz, bocs.., de csak a piros lámpáknál tudok ìrni..(nyugi musz, nem a ház falán lóg),,, így néha pontatlan.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:18:01

@Avigal: Ma zaklatott napom van mint Lacikának tegnap csak engem a bajszos női főnököm zargatott egész nap, hazafelé fájt a fejem, eloztam a gépet túlórázni de rá se bíro nézni... hát kívánsz még nekem rúdon vonagló rönét?

Oh my... 2019.01.09. 21:19:18

hello-bello, szevasztok, nézitek Sixx apánkat a Spektrum Home-on? ;)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:19:31

@UdvariatlanBolondvagyok: értettem a tricepszet, Nyuszid kedviért ne csavarodjál fel a fára vezetés közben.

0.5 bit 2019.01.09. 21:20:00

@javier2: " vagy mennyi a színészet vagy taktika benne ?"

Eddig előbb-utóbb vagy bent vagy a kiesése után mindegyik elmondta, hogy egységesen vigyáznak Zsu kis lelki világára, mert bármin képes kiabálni és/vagy sírni. Szóval nagyjából "kiharcolt" magának egy teljes játék idejére egy halványlila kendőt.

Taktika-e ez vagy sem, de működik.

Ami érdekes még benne, hogy néha teljesen gyerekesen viselkedik, máskor meg teljesen normálisnak és okosnak mutatja magát. A fényképezkedéskor is, mint aki soha nem látott fényképezőgépet, közben meg itt lett linkeltve az insta oldala. Egyszer tud angolol, máskor meg azt sem tudja mi van a nadrágjára írva. stb.

Van a klasszikus eset, az ifjú férj az első héten (direkt) eltöri az újasszonyka kedvenc tányérjai közül néhányat, így később soha nem kell mosogatnia.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:21:53

@javier2: javaslom olvasásra az Egy gésa emlékiratai könyvet vagy filmet, jól mutatja be az életüket, a könyv pláne részletes és fantasztikus, ahogy az okiják és a gyermekkereskedők által megvett szegény kuslányok életét bemutatja. Felfele lépkedve a szamárlétrán, leírva a gésává válás folyamatát, ahogy elvesztik a szüzességet és akiknek dannájuk lesz! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:23:00

@UdvariatlanBolondvagyok: teee vigyázz magadra várakozni tudok, megtanultam eddigi életem során!

Angora Cardi 2019.01.09. 21:23:01

@oh..my...: Láttam pont ahogy besuhant, kösz, h szóltál :)

2019.01.09. 21:23:42

@oh..my...: neki is olyan apateste van mint rolinak

mobilos perpetuum 2019.01.09. 21:23:45

Mintha nem is két napja sorolta volna valaki, mely korosztályok BŰNE, hogy Ribike kiesett.
Mintha nem tudnák egyesek, hogy f@szpörgető nyert már szériát.
Most két nő ledobta a felsőt, és már ciccolinázást is olvasok.
Ha pRoli mutogatja közel mázsás bájait, az poén.
Szerintem a mérce ne legyen kettős.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:24:01

@Nyuszomuszo83: Nagyon jó volt, a könyv sokkal jobb mint a film.
@javier2: Azt mondta kétféle férfi van: én és mindenki más. Rommá keresi magát.

javier2 2019.01.09. 21:24:49

@0.5 bit: kontraszt van ,és ennek ellenére ahogy mondod működik
el kell ismernem , ha ezt nem veszik észre sem bent sem kint
roli laci funok megszívjuk

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:25:54

@oh..my...: ohhh köszi én most löttem oda! :)

Oh my... 2019.01.09. 21:26:13

@Paic Róbert: kb, jah xDD na de ahogy Rolit, úgy őt se ezért szeressük... ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:27:03

@Avigal: most mééééé, ezt fejtsd ki nekem!!!??? Neeem is! :D

javier2 2019.01.09. 21:27:04

mobilos neked délelőtt délután gyerekeid írogatnak?estre meg apa?
értelmes volt amit írtál
jössz fel mint VIP lacika

2019.01.09. 21:27:28

@oh..my...: nem bántásnak szántam

Angora Cardi 2019.01.09. 21:27:36

@javier2: Lacika nevében protestálok.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:28:21

@Avigal: küldök egy fülemöge vakit

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:28:21

OMG mááár megint kóstolgat! Ájuljááá el!

javier2 2019.01.09. 21:29:01

@Nyuszomuszo83: kedvenc filmem és könyvem és tudod te nagyon jól miért lettel alvezír!
Mert Radnótit egyedül én tudom neked elszavalni!
hm és teljes test masszázsban sem vagyok rossz

Avigal 2019.01.09. 21:29:34

@Angora Cardi: úgysem ma rúdtáncolna, nem kéne zaklatottan nézned:)

Vannak rossz napok, pláne munkahelyen.... én még majdnem 2 hétig szabin:)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:30:02

@javier2: az rám férne, mert nekem most tényleg odavan a vállam! :(

javier2 2019.01.09. 21:30:57

@Avigal: macskám van simsonom eladtam ne legyek negatív?

Angora Cardi 2019.01.09. 21:31:08

@Avigal: hehe esti munka már úgyis bukta
De jó neked a szabi miatt úgy irigyellek most.

Angora Cardi 2019.01.09. 21:32:14

Szeretném tudni Sixx hogy érezte magát az 5 hölgy társaságában és milyennek találta a kérdéseket stb.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:32:15

@javier2: de akkor ismered a könyvet! :) Amúgy József Attila a kedvencem! :)Várom az élőben szavalást! ;)

Oh my... 2019.01.09. 21:33:30

@Angora Cardi: igenigen, csalódás volt a könyv után a film... persze tilos is könyv után a filmet, alapszabály, hogy fordítva ajánlott, de mindig megszegem, szal magamra vessek.. ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:33:57

@Angora Cardi: ne dolgozz, megvár holnap, bajszos fönökasszony szüljön sünt! Fejfájásra gyógyszer! Kolléganőnek is szétesett ma, de neki a sok vizet javasoltam, mert babát vár! :)

Hatsumomo21 2019.01.09. 21:34:42

Szervusztok! :) Látom itt már egy egész kis család alakult ki. Befogadtok új tagokat még magatok közé? :) Eddig csak olvastam a szuper HV-kat és az okos,vicces,cuki kommenteket, de most megtört az ellenállásom. :D

Angora Cardi 2019.01.09. 21:34:48

@oh..my...: De még így is jó film volt de tökéletesen egyetértek, legnagyobb vicc volt amikor elolvastam a Szürke 50-eket majd kijött az első film, szétröhögtem magam a filmen a többi részét meg meg se néztem.

Avigal 2019.01.09. 21:34:55

@Nyuszomuszo83: te azt írtad, h Renyhe csak beleülne a rúdba, Javier szerint pedig egyik biztosító sem vállalna be ilyen produkciót....hát hogy lesz így rúdtánc gála???!:) Az ilyen negatív energiák szívják el Csillámsellő erejét, pedig bátorítani kéne a társaságot, hogy eme sportbemutató létrejöjjön:)

javier2 2019.01.09. 21:34:59

@Nyuszomuszo83: nagyon finom kezeim vannak, anatómiából jeles vagyok
váll izület a legsérülékenyebb
nyuszókám fáradtság vagy sérülés?

Angora Cardi 2019.01.09. 21:36:39

@Hatsumomo21: most hogy a gésákat szólították Hatsumomo nővérem :DDD

2019.01.09. 21:37:25

Elég uncsik a csajok

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:37:53

@Hatsumomo21: a nicknév miatt pacsi, látom olvastál minket éppen és ha már gésák meg könyv így a főgoni gésa név lett a választott! :D Én befogadlak ha nem Zsú a szimpi és nem a kedvenced!

javier2 2019.01.09. 21:38:03

@Nyuszomuszo83: nah azt azért nehéz túl nagy benne az átélt fájdalom

avigal:miért vagyunk negatívak? József a. és Radnóti M. miatt?

Avigal 2019.01.09. 21:38:18

@Angora Cardi: ne irigyelj, a tavalyi, egész évben 1 hetet voltam, s még így is marad 7 napom tavalyról, nagyon belefáradtam mindenbe. Most csinálom az őszi nagytakarítást is, a kert meg romokban.

Süket imádja a fültő vakarást, köszöni:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:38:25

@Nyuszomuszo83: Annyira ciki,de képzeld 150 verset tudtam fejből, és vagy 30 monológot...
Miért? természetesen jelentkeztem a Színművészetire...néhányszor...DDDD

Avigal 2019.01.09. 21:40:21

@javier2: neeeem:) a rúdtáncos reakciók miatt:) fentebb írtam Nyuszinak:) több optimizmust az ápoltakkal kapcsolatban:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:40:28

@Avigal: ok így már más a szabi... kicsit azért pihenj is a nagy lomolás közben
Kérlek szépen én tudom mi kell Sükinek nem véletlen fogadott kerimamának :DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:40:51

@Hatsumomo21: Csak nem ? Micsoda antré!!! Ezt nevezem!!!

2019.01.09. 21:40:59

@UdvariatlanBolondvagyok: a saját előadásom szövege még mindig megvan a bucimba. Életem egyik legjobb élménye volt kiállni a színpadra

javier2 2019.01.09. 21:41:05

írtam hogy kérek egy gésát és az rtl egyből küldött egyet!!!
hatsumomo tudod nem vagy jó gésa mert a momo a nevedben van és nagyon csúnyán viselkedtél
Egy gésa emlékiratai filmben :)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:42:25

@javier2: már most fáradt, de Karácsonykor is ez volt, időváltozást érez szerintem ahogy a térdem is, az meg mostanság nincs kímélve! :( Mit nem adnék vmi lazító masszázsért, nem baj ha nincs happy finish, anélkül is happy lennék! :)
@Avigal: jaaaj teeee majd márijjjá elszivja a negatív enerdzsit csillámfasztról/ból!

Avigal 2019.01.09. 21:44:06

@javier2: akkor ma este rúdtánc is lesz, mert ma Három kívanság van az rtl-en?:) Te már kaptál gésát, nekem is jar Renyhe rúddal, biztosítva:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:44:18

Liverpool címermadara (Liverbird), lángnyelv, felesége neve Sixx tetkói.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:44:50

Könyörgöm, most ne ejtsünk szót bajszos szarról, mert valaki behuppan egy Lázár nick-kel.

javier2 2019.01.09. 21:45:14

@Avigal: mondtam Rebekának "menj vadászni , daráld le a kártékony egereket ,verebeket!"
Nfl- ben nem mondanak az edzők ilyen motivációs beszédet a vonal védőknek.
Erre megfordul és most fenékkel erre fekszik a lábamnál.:)

Avigal 2019.01.09. 21:45:48

@Nyuszomuszo83: én hetente járok gyógymasszőrhöz.

Még pont Maríjjjáá hiányzik:)

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:46:15

@UdvariatlanBolondvagyok: aztiiii, de ügyiii vagy kicsim, kezdem magam úgy érezni mint egy hercegnő! Nyertem versmondó versenyt, negyedikes voltam Jeromos a remeterák! :D
Shakespeare 75.szonettjét bármikor elmondom. :)

Avigal 2019.01.09. 21:47:58

@Angora Cardi: a lomolás megnyugtató, nem kell munkahelyi dolgokkal foglalkozni. Legalább mire megyek dolgozni, nagyjából rendbe lesz a lakás.

Annyira jó vagy Sükihez:)

2019.01.09. 21:48:03

@Nyuszomuszo83: a nyulak nem csak nyúlifjak nemzése céljából szoktak szaporodós testgyakorlatokat végezni? Jól tessék a választ meggondolni mert keresztény országban vagyunk azt jön semjenzsoti es lesz vasarnapi nyúlzár oszt lehet menni a templomba. Vagy nyúlifjak helyett tojásokat fogsz tojni. :-D

Ármándójózsi 2019.01.09. 21:48:54

Helló, helló, jó estét! :)

Itt minden oké? Ma egész nap Ráckevén áztattam, amit áztatni kell, és mondjuk úgy, hogy a meleg víz adta happy finish....t úgy kiszívott... :D

Felkészültem az öfi-re, de ha olyan lófasz lesz, mint a tegnapi akkor mindenki monnyon le! :/

javier2 2019.01.09. 21:49:07

@Avigal: múltkor írtam itt hogyvolton reniből csináljanak sámánt!
másnap kiégette a szemem akkora sámán lett , de kolosi úr még most sem kérte el a paypalom hogy fizessen

szoval most azt kéred legyed rúdtánc azért réninek elég komoly vasbetonszerkezet kell

Hatsumomo21 2019.01.09. 21:49:24

@Nyuszomuszo83: hát pont innen jött az ötlet a nicknamere.Szóval nektek a pacsi. :D Bevallom a Sayurin is gondolkodtam, de itt mindenki annyira goni (nem iiiis) (meg én is tudok az lenni O:) ), hogy nem illett volna ide. :D
Az ÉH2 óta olvasgatom a reality hogyvoltokat, az idei évadot már nem bírtam nézni csak olvasom, így nehéz követni néha, de ahogy olvasom jobb is így. Itt bárkinek a legszarabb beszólása is viccesebb mint a VV. :o De tök, jó mindenkivel egyetértek itt valamiben. :D Én is talán a Rolit tartom a legértelmesebbnek, de hogyvoltosok és kommentelők tükrén át látom a dolgokat. (ami ugye torzít, de sokkal nagyobb élmény fogyasztani, mint a vizuális tartalmat) Sajnos egy csajnak se tudok drukkolni, mert hát... khm... izé. Nem tudom feldolgozni, amit művelnek. :( Laszika nekem még rejtély kategória. Mr. Szemöldök helyes gyerek, de nem bírom az ilyen bájgúnárokat. :D

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:49:39

@Avigal: készülök most én is de én csak aromaterápiást akarok, azt imádom!
@javier2: pedig költészete fele nekem szól! Ha agyalsz rájössz miért! De itt ne teregesd ki ha kitalálod! :)

Oh my... 2019.01.09. 21:50:20

@Angora Cardi: én mér csak az adás végi kötelező produkciójára gyúrok - már előre szakadok -, higy vajon mi lesz (mi lehet) az..? ;PP xD

Angora Cardi 2019.01.09. 21:50:35

@Avigal: én most lomoláshoz is zaklatott vagyok :D

Ó én nagyon tudom a cicákat imádni, még így virtuálisan is :D pláne ha van vmi kis extrája mint Sükinek :))))))))

Avigal 2019.01.09. 21:50:48

@javier2: igaza van Rebekának, ilyen téli estéken benn kell aludni a melegben:) Cicus is itt van mellettem:)

Ármándójózsi 2019.01.09. 21:52:10

@Nyuszomuszo83: Én is Rolis vagyok, nekem mégsem volt ilyen biztatásod... :(

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:52:43

@Ármándójózsi: és itt dicsekedel miközben más ember gályázik??? Hááát szégyelljed el magadat de izibe!!!!

2019.01.09. 21:53:12

@Nyuszomuszo83: bezzeg a biszex csajt elzavartad a ciciről

Avigal 2019.01.09. 21:53:42

@javier2: csak nem dől össze a Villa Reni táncától:) Max. nem támaszkodik rá, csak forog körötte:)

Avigal 2019.01.09. 21:55:26

@Angora Cardi: Sükinek elég sok extrája van:)

Angora Cardi 2019.01.09. 21:56:07

@oh..my...: na hogy tetszett amit a pipikről mondott?
Ábel egy igazi paraszt (testvérem ismeri bejár a boltba és úgy beszél a boltosokkal mint a kapcaronggyal ez most is lejött róla).

Hatsumomo21 2019.01.09. 21:56:17

@Nyuszomuszo83: rendben :D Engem Özvy, Ánusz és Renyhe akasztanak/akasztottak ki nagyon, de erre kevés lenne az 5000 karakter. XD A benti urakat nézve felmerülne bennem, hogy zárdába vonulok (ami nagy kár lenne XD), de öröm látni, hogy itt értelmes urakkal és emancipált úrihölgyekkel lehet dumcsizni, és akkor visszatér az életkedvem.<3

2019.01.09. 21:56:38

@Avigal: tavaly volt cirkusz hét renyhét és zsut küldöm légtornázni. Na ott lehetne őszinte barátságot bizonyítani. Vivi és zsolti kapcsolata is ott kapott éket

Oh my... 2019.01.09. 21:56:40

@Hatsumomo21: ó-óóó pacsi akkor, a mi emberünk vagy, szupi! ;)) üdv itt!

Angora Cardi 2019.01.09. 21:57:07

@Avigal: azért kellek én pótnak ha nem bírnád egyedül :D

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 21:57:18

@Paic Róbert: ööööö az énfélék nem csak efféle kötelességből teszik ezt mert nincs nálam egy,szekérderéknyi pulya! :D És ezeket te tudtad??? keptelenseg.hu/viccek/par-doleg-amikrol-talan-eddig-nem-tudtal-51632

Ármándójózsi 2019.01.09. 21:57:52

@Hatsumomo21: Azért ezzel az általánosítással óvatosan bánjál, mert mindjárt befut néhány Bojler fun. :DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 21:58:04

@Nyuszomuszo83: Benne volt a repertoárban ...DDD De ismert versekkel nem érdemes nyomulni...A nagy klasszikusokat már elmondták előtted,,,bőven van etalon...
Böngészni kell a Kányádik körül, esetleg Faludy , vagy valami kortárs,,,a legjobb, ha világirodalomból fürkészel,, Poe,,talán Apolllinaire, a lényeg, hogy ne ismerje a sok húgyagyú, mert akkor nem érdekli őket...
Másodszorra átjutottam két listán, aztán 36-ból estem ki,,,pocsék az énekhangom...,az is nagy sztori volt....DDDDD Tehát csak kamu bölcsész vagyok,,,egyszerűen elsőre felvettek, közben vicceskedtem a szinin....

Avigal 2019.01.09. 21:58:24

@Angora Cardi: gyereeeeee:) Téged biztosan nagyon fog szeretni:)

0.5 bit 2019.01.09. 21:58:36

@Avigal: "Max. nem támaszkodik rá, csak forog körötte:)"

A padlóba be lehet fúrni min fél méter mélységben, felül meg van valami acélszerkezetes kupola szerű. A biztonság kedvéért meg ráheggesztenek egy 100x50-es táblát: "A rúdon csimpaszkodni TILOS!"

Talán így menni fog. Bár a sámános esetből szerintem nem lesz köszönet abban, ahogy a szerkesztők abszolválnák ezt a kérést.

Mók_Ica 2019.01.09. 21:59:00

szeva lányok, szeva fiúk :))) majdnem elfelejtettem, hogy mingyá kezdődik :)))
de aztán mégse..... :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:00:36

@Paic Róbert: húúú ne tudd meg, a vérnyomásom az egekbe szökött, mivel olyan helyen dolgoutam hogy kerülnöm kellett minden nyilvános helyen történő meggondolatlan csekekedetet nem lincseltem meg, de nagyon kikészültem. A keblemre itten átvitt értelembe véve volt! :D

Avigal 2019.01.09. 22:00:38

@Paic Róbert: engem csak idén novemberben nyelt el a VV, nincs viszonyítási alapom, de cirkuszhetet én is megnéznék:)

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:01:00

PETI MEGKÖTÖZVE!!!!!!!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:01:12

PP fonallal a kezében beköszön, majd nénihintaszékben látszódik aki köt- a petin lógó fonalból.

Hatsumomo21 2019.01.09. 22:01:18

@oh..my...: eddig hősiesen küzdöttem, hogy nem nem kommentelek, nem bővítem újabb cselekvéssel azon dolgok tárházát, amik a szakmám tanulása, a házimunka, és a komoly "felnőttes" dolgok rovására megy... XD de amikor itten Kant került terítékre, akkor beláttam hogy eddigi ellenkezésem botor gyermeki cselekedet volt! :D Néha még egész műveletlennek is érzem itten magamat a sok vers és filozófia között :O

Lynette21 2019.01.09. 22:01:20

Haha! Petyat lekotoztek!! Vegre!

javier2 2019.01.09. 22:01:32

lol puskás kezeit lefoglalták :)

2019.01.09. 22:01:33

@Nyuszomuszo83: a 105 kilómmal amúgy is disznó vagyok. Szegény oroszlán, mintha munka lenne a párosodás. Húzza a strigulákat

Mók_Ica 2019.01.09. 22:01:43

@Hatsumomo21: ha esetleg hányingered lenne az öfi alatt, a konténernél vár a kis csapatunk :))))

ójaj..... pornóbajusz van ma..... de nézzétek a kezét..... motringot tart..... ez majdnem lekötözés :)))) sírok :))))))))))

csincsilla72 2019.01.09. 22:01:56

Ki írta, hogy adjanak már Péternek kötőtűt a kezébe? :-))
Ez mekkora!!

naezjó... 2019.01.09. 22:02:36

hatvanakárhány rész, de legyen: +1 pont Péter.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:02:51

@Paic Róbert: Izgi...Karinthy, vagy Örkény-féle?

Oh my... 2019.01.09. 22:02:51

@Angora Cardi: nagyon nyaller volt... ;PP de rendesek voltak vele, hogy nem kellett semmi kényelmetlent csinálnia ;)

igen? Ábel ekkora gyökér..? nem gondoltam, bár.... amikor megfeküdt a ner-tévének, akkor kiábrándultam belőle totálisan, azóta is csak éppen hogy, próbálom megkedvelni... /egyelőre az épp hogy elviselésnél tartok, mert nem kis falat a nő, viszont a formátumot (női talkshow) bírom, nem fogom kihagyni miatta.../

mi az a kötögető nyuggermammer ott PP mellett??
xDDDDDDDD

jaaaahj, Laszikán besza-behuuuuu.....!!!!!

javier2 2019.01.09. 22:03:00

@Paic Róbert: nagyfater azt mondta 100 kiló felett bevonják a személyit...

Avigal 2019.01.09. 22:03:15

@0.5 bit: kösz a műszaki megvalósíthatóságot, hátha olvassák rtl-nél is:)

Lemaradtam: Bajusz mellett miért van kötögetős néni?

Mók_Ica 2019.01.09. 22:03:15

greg még egyszer jön ezzel a tiszta szívvel, én lefejelem a klaviatúrát...... uncsi vagy greg

tvbuzi 2019.01.09. 22:03:51

Most csinálod jól Petya ❤

Angora Cardi 2019.01.09. 22:04:01

Kisvideokat készítenek egymásról mit gondolnak.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:04:45

@Avigal: tartja a fonalat peti..... azaz lekötötték a kezét, hogy ne mutogasson annyit.... :)))) olvasnak a szerkik :)))))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:05:08

@UdvariatlanBolondvagyok: mondok neked olyat is Baranyi Ferenc egyik verse a kedvenc és mostanság Papp Ádám verseit is falom, Faludy versek jók, szegény a végére már nagyon kifordult magából.

javier2 2019.01.09. 22:05:16

zsu egyre jobban úgy tűnik jól felkészült erre a műsorra
profilozó énemet kell elővenni

Angora Cardi 2019.01.09. 22:05:19

a végén elhiszem PP-nek van humora Petike a fonalas kötőtűs néniér egy plusz pont

Oh my... 2019.01.09. 22:05:23

Laszika sokkal de sokkal jobb volt borostásan, szóval... mindjárt csinálok is egy petíciót, miszerint: arcszőrzetet Lackónaaak!!!! ;))

naezjó... 2019.01.09. 22:05:34

Zsu annyira őszinte, hogy ha erről beszél, már attól fátyolos lesz a tekintete és elcsuklik a hangja.

Sevda 2019.01.09. 22:05:49

KicsiLekvár elég snájdig legény lett :D
Eléggé belejött a játékba ☝️

Hunornak igaza van, Zsu meg renyhe féltékenyek, reni konkrétan zsura licitálva tolja a nyomorúságot 0/24, nehogy kimaradjon a boloncccságból.

hétévszak 2019.01.09. 22:06:09

Latszika jól nyomta a zsu figurát :))

Hatsumomo21 2019.01.09. 22:06:16

@Mók_Ica: sajna nincs már tévé előfizetésem, és ha választani kell (a kevés időm miatt) az rtl most és közöttetek akkor nem kérdés, hogy inkább itt olvasgatva vagy most már kommentelgetve baszom el az időcskémet :D <3 És különben is este itt olyan jó szöveges élő közvetítés van. :D :D :D

Avigal 2019.01.09. 22:06:39

@Mók_Ica: köszi:) Későn kapcsoltam át, lemaradtam az első pár percről, a nénit láttam először.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:06:53

@oh..my...: Kicsit nyaller de tényleg nem sértették meg, hamar összerakta róluk a pár mondatot :D

Peti nem hadonászik hát nem öröm? :D
Lacika cuki megint.

Oh my... 2019.01.09. 22:07:08

@Mók_Ica: sííírokk!!!!! xDDDDDDD na ugye hogy ugye? mondtam én, hogy jó arc a Petya, és egy igazi TROLL!!!!!

mindenévfoglalt 2019.01.09. 22:07:45

Greget inkább mondanám rosszindulatúnak, mint Rolit és Hunort.
Adri szerint Roli volt a gátja a Hunorral való kapcsolatának??? Ez totál vakon van...

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:07:53

@Paic Róbert: az oroszlán már csak ilyen bájgúnár! Ő a strici!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:07:58

@oh..my...: nekem mindkettő szimpi de megszoktam a szőrit annyiból hiányzik róla

Sevda 2019.01.09. 22:08:23

Wáh, ha pasizom, ezentúl tudom, hogy azt úgy hívják Bükfelé, hogy "férfi kommunikációt csinál"
Zseniális.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:08:50

@Hatsumomo21: kérj vkitől online linket :))) nézni + kommentelni az igazi :))) függőséget okoz..... :))))

@Avigal: szivi :))) :**

Oh my... 2019.01.09. 22:08:58

@Angora Cardi: igenigen, ekg ;) viszont.... kezdek komolyan hajlani arra, hogy a zsizsikes csajszi tényleg merő egy vígszínház, full kammer az egész, úgy, ahogy van!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:09:25

Peti ne kutyázd Lacikát igenis jól utánozta zsut :PPP

naezjó... 2019.01.09. 22:09:36

de basszus, még lekötözve sem tud leállni!!!! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:09:37

@Nyuszomuszo83: Óóóóó, te ilyen kis szerelmes romi vagy?,,

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:09:39

Hiába minden kötél, Peti még így is mozgolódik :))

hétévszak 2019.01.09. 22:09:41

bakker még így is hadonászik peti :D

Angora Cardi 2019.01.09. 22:09:47

Mama cukin hajtja is magát a hintaszékben, fel se néz.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:10:13

@nicu71: gyere, itt a konténer :))))

vlogolni be lehet menni a raktárba bünti nélkül??? adri ott vlogolt.... csakszólok....

hétévszak 2019.01.09. 22:11:03

@Angora Cardi: szerintem ő is úgy gondolta, hogy jó volt :) csak ironizált :)

Oh my... 2019.01.09. 22:11:08

@mindenévfoglalt: ja, hát, miután hazudozik össze-vissza, ez az élete - úgy tűnik -, ezért a valóságérzékelése is full torz.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:11:25

Sajnos még igy is próbál mutogatni PP, nem troll ez hogy direktbe tolja a kretént, hanem ennyire kéényszeres! Lehet a Himnuszt is vezényli mintha ő lenne a karmester. Lehet poén, meg önkritika, de tényleg nem bír a kezével!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:11:33

@nicu71: hello mamatárs :) Több Lacikát kérünk :) Yeee!

naezjó... 2019.01.09. 22:11:47

@Angora Cardi: mert Gregre szavazott és már szégyelli :)

Oh my... 2019.01.09. 22:12:23

okosan beszélj Rolikám a viperával, csak okosan.... ! ;)

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:12:25

@Mók_Ica: gondolom ez levélben jött feladatnak és akkor mindent szabad :D

naezjó... 2019.01.09. 22:13:20

@Nyuszomuszo83: Izgul még, új neki ez a tévézés :)

Oh my... 2019.01.09. 22:13:27

@hétévszak: mert profi, na, azért! xDDDDD

Mók_Ica 2019.01.09. 22:13:55

@oh..my...: azon gondolkodtam, hogy miért beszélt erről adrival???

@SzabadEzANév?: akkor büntit a szerkiknek :)))

Angora Cardi 2019.01.09. 22:14:12

@hétévszak: igazi troll a fiú egyetértek az előttem szólókkal :DD
@oh..my...: Nekem is tetszenek ezek az elméletek egyre inkább, remélem a törzsgárdája szemellenzője is lehull még időben.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:14:18

HopHoppp.,,,már megint a pina!!!ÁjjjjÁJjjj::::

Oh my... 2019.01.09. 22:14:32

@naezjó?: xDDDDDDDDD ez jóó vóóót!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:14:58

@naezjó?: hehehehe igen törzsközönség :D

Petinek már volt bent kutyája, vajon ő az igazi nagyija? :D

Sevda 2019.01.09. 22:15:39

Jajj nemár. Ezt az Adri dolgot Roli nem kéne tolja, rá fog fázni :(

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:15:48

@UdvariatlanBolondvagyok: az bunkóságom érzelmes külsőt takar, de ne buktass le, rés lesz a pajzson és megrendül a vezír egyénisége!

hétévszak 2019.01.09. 22:16:31

na Róland most fogja eltolni a játékot?

Angora Cardi 2019.01.09. 22:17:01

PP: ha már így átkötöttem a fitt hétre...

mecsoda dupla poééén

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:17:04

Ennek a nagymamának nem kell vizet adni néha? Vagy a fényből táplálkozik?

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:17:14

Roli most bassza el nálam, dicsértem erre szerelmi szálazik! Ejjjj!

Oh my... 2019.01.09. 22:17:18

@Angora Cardi: kiindulva abból, hogy mennyire elvakultak..... szerintem ez soha nem fog megtörténni, sajna.... a kommentjeik alapján úgy tűnik, mindennél jobban ragaszkodnak a szemellenzőikhez...

javier2 2019.01.09. 22:17:46

roli szempontjából kötelező hogy adrin legyen a kiválasztó jel
roli vigyázz

Angora Cardi 2019.01.09. 22:18:07

Limuzinnal viszik őket a külső progira.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:18:20

bakker, mekkora limuzint kaptak :))))

Oh my... 2019.01.09. 22:18:38

@Nyuszomuszo83: jó hát ki van már éhezve ennyi nap elzártság után..... én elnézem neki,cde csakis akkor, ha egyszeri botlás volt ;))

tvbuzi 2019.01.09. 22:18:44

Mi a fasz olyan jó egy limuzinban, hogy sikítozni kell?

hétévszak 2019.01.09. 22:18:46

Renáta agyon fogja lőni magát, ha ezt megtudja. Lehet tippelni, egy tízes skálán mennyire fog vergődni/rinyálni/sírni, hogy nem mehetett..

Mók_Ica 2019.01.09. 22:19:46

télleg, ha greg esett volna ki, akkor vajon mehetett volna renyhe a külső progira???

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:19:56

Cardi B - Money, stílusosan a limóhoz aláfestés gyanánt, szerkik nagyon toppon vannak az új zenékkel :)

naezjó... 2019.01.09. 22:20:00

@hatsumomo: felmerül a kérdés, hogy nézni, vagy hallgatni-e rosszabb VV-Renit...

Angora Cardi 2019.01.09. 22:20:08

@tvbuzi: CSokiék tesco gazdaságos kecskefejéséhez képest azé na..

Oh my... 2019.01.09. 22:20:34

@hatsumomo: upsz....... xDDDDDD

annak viszont örülök, hogy a trampli házmesterlánynak senki nem adta át a kinti progira a lehetőséget.

hétévszak 2019.01.09. 22:20:50

@Mók_Ica: addig rítt volna, míg inkább megengedik, csak hallgasson már el

Oh my... 2019.01.09. 22:21:38

@naezjó?: erre nincs válasz, képtelenség választani xDDDDD

hétévszak 2019.01.09. 22:21:43

jégiszonya van zsunak. KI HITTE VOLNA???!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:21:46

@oh..my...: jóóó, pasiiii, farkába kuszik néha (?) az agya! :D

nicu71 2019.01.09. 22:21:56

G1G mekkora nyomorék. Azt se tudja mia curling. És hogy tartja azt a ridikült, devlám

Angora Cardi 2019.01.09. 22:21:56

@oh..my...: nem baj mi drukkolunk, hogy ne nyerjen aztán vihetik maguknak falunapokra

Mók_Ica 2019.01.09. 22:21:57

@hatsumomo: uramatyám...... igazi brazil.....

de jó program... curlingezni mentek..... hát, ez uncsi.....

Angora Cardi 2019.01.09. 22:22:15

@nicu71: hehe zsunak meg jégiszonya van

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:22:17

ZSuzsu: "Egyszer görkoriztam egy jégbe' "

...aztmeghogy?!...

tvbuzi 2019.01.09. 22:22:23

Rózsaszín!
Olyan nincs
Ba+

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:22:53

Szeretnék egy olyan hintaszéket, kell a macskás öreglány szerephez, tán tegnap írtam! :D

Mók_Ica 2019.01.09. 22:23:27

@hétévszak: zsu is elesett.... renyhe a vállát törte volna :))))

nyeh13 2019.01.09. 22:23:41

Petin most behaltam :) :) :) fonál!!!! :) :) :) sírok :)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:23:45

@SzabadEzANév?: hálistennek belefojtották a szót

Cherie 2019.01.09. 22:25:01

Ppt egy székhez kellene kötni, karjait, lábait összekötve az talán segítene legalább a hadonászáson, ha már a műsorvezetésén nem lehet...

Oh my... 2019.01.09. 22:25:18

@hétévszak: hát persze... és még seggre is esik... numero uno alakítás, már megint ;DDDDD

mindenévfoglalt 2019.01.09. 22:25:32

Most Rolit ültetik fel a szíves csapat "legnagyobb hazug" vonalra?
Zsu ebbe már belebukott, nem tanult belőle?

nicu71 2019.01.09. 22:26:35

@Angora Cardi: a nyomorék hülye picsha. Tudod mikor hiszem el. Megjattsza minden percét. Azért PP rendesen oltogatja a kis nyomikat. Utálják is fb-on. Én viszont birom. A mama viszont lehet G1G rajongó.

Oh my... 2019.01.09. 22:26:41

@Cherie: sztem a műsorvezetésével semmi gond, nem engedem bárntani a kis védencemeeeet!!! ;PP (PP, éértitek!..;))

0.5 bit 2019.01.09. 22:27:08

Úgy nézem a tiszta szívűk társaságának megvan a kilövési engedélye a gonoszul néző Rolira.

naezjó... 2019.01.09. 22:28:09

@mindenévfoglalt: Annyira nagy szívük van, hogy mindig kell egy gonosz szegényeknek. Ha nincs, akkor is.

0.5 bit 2019.01.09. 22:28:31

@naezjó?: "Zsu annyira őszinte, hogy ha erről beszél, már attól fátyolos lesz a tekintete és elcsuklik a hangja."

Ha jól emlékeszem úgy fogalmazott általában őszinte.

tvbuzi 2019.01.09. 22:28:41

Remélem, Roli kiviszi Renyhét

Avigal 2019.01.09. 22:28:43

Csak két megjegyzés:

1) Nagymama nem túl hatékony, nem nő a kötés, s motringból, ami bajusz kezén van, ritkán kötnek, azt gombolyítania kellene. Rtl mellett Camponában ott a Fonalbirodalom, ott kaphatnak ehhez szakszerű segítséget.

2) Roli megjegyzése, hogy itt a VVben az átlagnál jobb lányok vannak, s Zsu kontrája, hogy igen, s mennyire különlegesek.... mondjuk, ebben van valami, mert remélem, hogy azért az átlag nem ilyen.

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:29:06

@naezjó?: Mindig kell viszonyítási alap, másképp kihez képest lennének ők a jóságosak? :/

Oh my... 2019.01.09. 22:29:23

@SzabadEzANév?: az az ;)) egyelőre csak egyszemélyes, de bízakodó vagyok, hátha felfejlődöm még... legalább kéttagúvá! xDDDDDD

Ármándójózsi 2019.01.09. 22:29:33

Azért arra ne vegyetek mérget, hogy Roli most rosszul taktikázik amikor úgymond őszinte Adrival. Szerintem ennek is van oka és nem hiszem, hogy az, hogy parittyázhatnékja van. De majd meglátjuk.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:29:44

@nicu71: Igen, pl a limonban normális volt, ahogy a reklám utáni bejátszóból láttuk, azonnal veszi vissza a ráncolom a szemöldököm gonoszrolihazudik szöveghez. Kis undok béka.
Én nem vagyok oda PPért de ez a mai tényleg jó poén, de lehet csak nagyon megszoktam a Sebestyén/Bence vonalat.

Oh my... 2019.01.09. 22:29:57

@SzabadEzANév?: kékplaki-effekt, ismét? ;)

Avigal 2019.01.09. 22:30:24

@Nyuszomuszo83: a hintaszék árt a parkettának, s a macska is tengeribeteg lesz benne.

naezjó... 2019.01.09. 22:30:52

@0.5 bit: de basszus, belekönnyezett a saját monológjába.

Oh my... 2019.01.09. 22:31:11

@Angora Cardi: az már a múlt, el kell engednünk, sajnos ;))

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:31:19

@oh..my...: Kár hogy kommentjeink elkerülték eddig egymást mert jómagam is ama kissebségbe tartozom, melynek tetszik PP munkássága :) Csak az a bajusz... :))

Angora Cardi 2019.01.09. 22:31:36

@Avigal: Adás végére hátha lesz belőle egy sál Pöti nyakába

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:31:43

Péterünk be is vallotta, hogy a mozgásának korlátozása a cél :D

Cherie 2019.01.09. 22:31:59

@oh..my...: jah ahogy mondani szokás, ha otthon a négy fal között csinálja

Oh my... 2019.01.09. 22:32:20

ELNYERTE PETI, el-nyer-teeee!!!!

hatsumomo 2019.01.09. 22:32:26

kepkuldes.com/image/8UD5Q

itt pedig kedvenc vivienünk található, rövid fekete hajjal, még 40 kilósan.
#nincséletem #internetpöcegödre

Dr.Zé 2019.01.09. 22:32:27

Manyika , baxa már orrba ezt a tramplit.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:32:34

petike üzent nekünk..... olvassa a kommenteket..... csak egyben tévedett, nem vagyunk a követői :))))

csincsilla72 2019.01.09. 22:32:42

Igen, Peti, mi írtuk.:-)
De nyugi, ez már a védjegyed:-) Engem nem zavar. Nálam jössz fel te is, nem csak Ancsa.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:32:53

@oh..my...: Igen Bence már kifelé épít karriert, Sebestyénről rég hallottam, emlékszel az elején Stohl-t visszasírtuk páran? :D

hétévszak 2019.01.09. 22:32:55

Egyemmeg Laszika próbálja felfogni, mi a túrót csinálnak azok :D

Avigal 2019.01.09. 22:33:08

@Angora Cardi: ebből soha:) én is kötök közben, ha épp nem ide írogatok, s lassan kész egy pulcsi ujja...

csincsilla72 2019.01.09. 22:33:25

Reni szokás szerint nyavajog, amikor nem ő van a középpontban.

naezjó... 2019.01.09. 22:33:44

@Angora Cardi: Kényszerzubbony lesz az, meglásd! :) Manyi Néni 4evör!

Dr.Zé 2019.01.09. 22:33:44

Renyhe mindjárt besárgul.

Thats What She Said! 2019.01.09. 22:34:14

PuskasPeti szuper vagy ma este :))) ez nagy ötlet volt!
Roli jól csinalja, most Adri is feltette egy lapra a játékát. Kettejük közül Adri veszíthet csak.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:34:18

Ja a néni Manyi? elfelejtettem visszahozni

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:34:53

Hali mindenkinek!
Na, Renyhének gondolom senki nem súgott az RTL-től, hogy gáz ahogy viselkedett a fitt hét végén.. ááá, tuti nem. :)

Mók_Ica 2019.01.09. 22:34:54

bakker, mit kent renyhe magára???? olyan, mintha takonyba mártózott volna..... pffffff

Angora Cardi 2019.01.09. 22:35:03

G1G a curlingről azt hitte körhintázni fognak. Ennyire ne legyél már alulművelt te szerencsétlen.

Dr.Zé 2019.01.09. 22:35:30

Körhintaaaaaaaaaa??????????? Ez hűlye.

Oh my... 2019.01.09. 22:35:34

@Ármándójózsi: na azért azt mi sem gondoltuk komolyan, hogy most hirtelenjében elveszítette volna a taktikai érzékét... csak én pl rühellem a vipera puát, ezért nem vagyok oda az akcióért.. ;P

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:36:21

@Avigal: csak szépen lassan hintázva, nem gyorsan!
@Ármándójózsi: gyanítom hogy oka van ennek, de parittya is lehet, nincs ezzel baj! Felőlem dugja meg csak ne nyál szerelmi vonal legyen!

Még hogy Renyhe nem irigy! Ahhhaaa!
Bevallom én nem is mennék a jégre, nem tudok csúszkálmi, de a curlinget szívesen nézem! :)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:36:23

@naezjó?: jaj ne :D ez a legjobb! legyen kényszerzubbony :DDDD ha legközelebb abban vezeti Pöti akkor tied a licenc

Dr.Zé 2019.01.09. 22:36:39

Nesze neked ringlispil, haha.

tvbuzi 2019.01.09. 22:36:48

Renyhe a nőiesség csimborasszója

Hatsumomo21 2019.01.09. 22:36:53

@naezjó?: hááát, az eddigi képeket túléltem, nagy nehezen. De amikor a képeken látszik, és teljesen átjön, hogy úgy sivítanak, röhögnek, nyígnak, óbégatnak, hogy egy kép alapján beszakad a dobhártyám, akkor elgondolkodik az ember. XD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:37:05

@hétévszak: Lacika olyan ártatlan mint egy csecsemő. :)

Oh my... 2019.01.09. 22:37:13

@Angora Cardi: vaaaagy.... ő is vígszínházazik, merő taktikai megfontolásból.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:37:27

@naezjó?: műsor végén feladja péterünkre :))))

renyhe ismét rinyált, hogy nem mehetett ki...... zsu meg a pályán rinyál.......

baszki, szegényember curlingje öööööö..... körlingje a vellában.... sírok :)))))))))))))))))

pomac 2019.01.09. 22:38:15

azta ku....a hogy teli van a hűtő :D

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:38:48

Jaaaj Renyhe remélem taknyol a felolajozott parkettán! :D Nagy életbölcsesség, ha kacsazsírral bekened a talpad fürdés előtt kurva nagyot esel a kádban! :D

Oh my... 2019.01.09. 22:38:49

@Mók_Ica: csak ami lényege..... xDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:38:56

@Avigal: jaj elképzeltem a Süki pulcsikájának ujját :)))) kis hófehér angorát kössél már neki legyünk ikrek

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:39:05

Renyhe tud egyáltalán valamit úgy csinálni az életben, hogy nem üvölt mellé artikulálatlanul? Költői a kérdés :D

Dr.Zé 2019.01.09. 22:39:11

Igen ez olyan mint a bruno taut ring . renyhe elvtársnő

mindenévfoglalt 2019.01.09. 22:39:21

Reni nem hallott még a curlingről??? Hogyhogy???
Azt hittem, az is gyerekkori álma volt, mint a kangoo, meg a VV, meg a kinti program, meg a villamesteri pozíció stb.

Angora Cardi 2019.01.09. 22:39:45

profi curlingeseket kaptak játszótársnak

nicu71 2019.01.09. 22:40:59

@Mók_Ica: mézet. A hülye. Dehidratáló hatása van egyébként.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:41:25

@Cherie: köszi :))) aszitte szép lesz tőle???? höhöhöhöhhö.... ja, és ismét kaja pazarlás, éhező afrikaiak, stb....

azon már nem is csodálkozunk, hogy renyhe nem hallott a curlingről, ha hallott volna, az is álma lett volna, hogy megtanulja......

zsu seggre esett.....

Rozsgyi 2019.01.09. 22:41:26

Ki szerint esett direkt seggre Zsu, csak hogy megint öt mutassa a kamera?

Oh my... 2019.01.09. 22:41:49

@csincsilla72: áááá Csincsim, fanclub? ;) beszállsz mellém? (jeeee, már ketten leszünk!!!;)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:42:00

@oh..my...: nagyon szarcsi tattika lenne a hülyét butát játszani :/// Mondjuk ő tényleg baromira műveletlen, de tényleg semmit se sportot semmit meg nem néz soha ... milyen szar lehet ilyen tudatlanul élni a világban.

Oh my... 2019.01.09. 22:42:17

@Rozsgyi: én már irtam fentebb ;))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:43:10

@Rozsgyi: Biztos, hogy nem így volt, mert ha így lenne, akkor az tattika lenne, és az az ördögtől való... :D
És nyilván az is véletlen, hogy búcsúzáskor hangosan kiabálva mondta, hogy jó volt a nap, kár hogy elesett.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:43:34

@mindenévfoglalt: ekg :)))))))))

baszki, ennyi hajpakolás van bent a vellában????? ha jól láttam hajpakolás dobozokkal játszották a szegényembercurlingjét.....

Sevda 2019.01.09. 22:43:40

Legalább egy adott felületen teljesen por és dzsuva mentes lesz a vella, jót tesz ez a szárazmeleg curling

Angora Cardi 2019.01.09. 22:43:52

Egyedül roli veszi a poént, hogy hógolyócsata, zsu csak rinyál hogy neeeemneeeeeem.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:44:07

@Mók_Ica: Kellettek a végeláthatatlan póthajakhoz.

Oh my... 2019.01.09. 22:44:16

@Angora Cardi: áh, ő nem érzékeli..... ;P amúgy, ha Süsünek bejövősi, neki miért ne lehetne kifizetődő a debilkedés, az istoba tudatlankodás? szerintem kb így gondolkozhat...

Avigal 2019.01.09. 22:44:25

@Angora Cardi: Süki alpakka rajongó, teljesen odavan az alpakka fonalakért:) De kap angóra ruhácskát, hogy ikrek legyetek:)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:45:09

7 főbűn játék, kire melyik illik

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:45:50

Kihagyták a reakciót? Köszi...újabb piros pont!!!

Angora Cardi 2019.01.09. 22:46:02

zsu: nem mondom biztosan biztosra hogy hallottam már róla de így konkrétumokra ha fel kéne sorolni nem biztos hogy... itt elveszítettem a fonalat

Mók_Ica 2019.01.09. 22:46:05

milyen remek feladat.... a hét fő bűnt kell felosztani maguk között...... pfffff

zsu a riportban..... kicsit hülye...... de inkább nagyon.....

Dr.Zé 2019.01.09. 22:46:08

Az első fő bűn a paráználkodás .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.09. 22:46:09

Zsu szerint a hogolyozas nem bolondság

naezjó... 2019.01.09. 22:46:37

Reni gyerekkori álma volt, hogy első legyen a 7 főbűnben :)

Oh my... 2019.01.09. 22:46:51

jaj neeee, megint ezek az fantáziadús "ki a legezebb, ki a legazabb" játék, annyira unoooom!!!!

Oh my... 2019.01.09. 22:47:36

@Mók_Ica: csak szerepben van ;DDDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:47:37

@Avigal: dejóó van miniikrem :DDD
@oh..my...: falkában játsszák a hülyét? :DDD Tetszett mikor roli mondta h ápolóként ennyire hülye hogy lehet valaki... igaza van.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:48:10

Hogy lehet pozitív a nagyképűség? Csillámfaszláma már kiborít teljesen.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:48:11

@Vérnyusszancska: köszi, ez nem jutott eszembe :)))

@Angora Cardi: én nem tudtam volna még ennyit sem elismételni :))))

nicu71 2019.01.09. 22:48:23

@Angora Cardi: pedig ő a gonooosz, besavanyodott vénember,a fb meg G1G mantrái szerint.
A 7 főbűn. Köszönjük Osvát zsolti. Broáf.

Mók_Ica 2019.01.09. 22:48:45

jóravaló restség..... ammeg mi?????

Dr.Zé 2019.01.09. 22:48:49

A második h ezt a szart nézetik velünk

Oh my... 2019.01.09. 22:49:24

@Angora Cardi: aha, bevitte a koncepciót a zsizsikes, a csillámfasz becsatlakozott, majd végül (csokifasz kizárása után) a lamantin is... xDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:49:30

@Mók_Ica: pedig egy újabb se eleje se veleje gondolat volt úgy megörökítettem volna :DDD

pomac 2019.01.09. 22:49:31

hova nézett zsu mikor beszélt ? mert hogy nem rájuk az biztos :DD

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:49:45

Szerkik, erőltessétek már meg magatok, hogy legyen valami kontent, mert ez siralmas. Tényleg ennyire telik? :/

Sevda 2019.01.09. 22:50:01

Roli hangja elég jó rekedten

Avigal 2019.01.09. 22:50:07

@Angora Cardi: bár ahogy most itt begömbölyödve alszik, nagyon hasonlít egy kis angóra nyuszira

Mók_Ica 2019.01.09. 22:50:09

@oh..my...: még ha szerep lenne...... ő őszinte :))))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:50:16

@pomac: Hát ránk, te butus. De csak szívből, tuti nem tattikából. :D

Oh my... 2019.01.09. 22:50:21

@Mók_Ica: amikor nem teszel jót, nem segitesz az elesetteken, stb...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:50:42

Aztán bedobják a Hetedikből John Doe-t a sorozatgyilkost? Jó muri lesz!!!

Oh my... 2019.01.09. 22:51:06

@Mók_Ica: ja, igen... mindig elelejtem ;))

Angora Cardi 2019.01.09. 22:51:20

és Pötire feladták a kényszerkardigánt. Manyikának tetszik ahogy Peti mutogat. BEÁJULOK

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:51:34

Puskás Peti rohadt jó ma, nagyon nevettem rajta. :D

Oh my... 2019.01.09. 22:51:38

Manyika is a fanclubunk tagja, jeeeeejj!!!!!! ;)))

Sevda 2019.01.09. 22:51:42

@pomac: biztos tettek ki egy táblát, amin rajta volt a bűnök részletezése, nehogy félreértés legyen pl abból, hogy mit jelent az, hogy buja

Dr.Zé 2019.01.09. 22:51:57

Jaajjjjj manyika,,,,,,

SzabadEzANév? 2019.01.09. 22:52:07

Hát ez a kis kötögetős műsor rendesen kreatív volt :))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:52:10

@UdvariatlanBolondvagyok: What's in the box??? :D

Mók_Ica 2019.01.09. 22:52:16

@Angora Cardi: reméljük a kövi posztcsiba benne lesz ez a remek mondat :))))

petike kardigánt kapott.... nem kényszerzubbonyt....... Manyikának tetszik petike mutogatása.... szárnyaljatok kezeim......

Rozsgyi 2019.01.09. 22:52:39

Annyira rosszindulatú Renyhe meg Zsu is, nem értem hogy lehetnek még mindig népszerűek.

Oh my... 2019.01.09. 22:53:04

Laszika góóré lett!!!! yippi jeeee! xDD

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:53:05

Ó, bassza meg szvettert kötött neki a camponából! Manyika! Győzőt Pöti után már nem akarom! :(

Im just here for the comments 2019.01.09. 22:53:07

Jól látom, hogy Roli szépen-lassan elérte a vágósúlyt?

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:53:27

@Rozsgyi: Érdemes megnézni az fb csoportot, hogy kik éltetik hatalmas lendülettel és nem lesz több kérdés. :)

tvbuzi 2019.01.09. 22:53:30

Remélem a királyt fürdetik, öltöztetik, etetik,...

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:53:59

@Im just here for the comments: Én pont azt néztem, hogy mintha fogyott volna hasból.

Avigal 2019.01.09. 22:54:10

@Angora Cardi: na, ezt sem most kötötte. S ha olvassa a kommenteket, akkor a gyapjú és állatvédelem nem jön össze, mert a birkának nem fáj, ha lenyírjak a gyapját, s nyáron jó is neki. Ugyanez az alpakka és az angóra is.

Holnaptól Lekvar a Király:) Nem csak nekünk:)

Angora Cardi 2019.01.09. 22:54:20

@UdvariatlanBolondvagyok: eh kedvencem :D
@Avigal: tuttam hogy ő tiszteletbeli angóra :D nem véletlen a vonzalom az első perctől, na a te kardigánod hogy áll, Manyika lepipált?
@oh..my...: Ez a három tényleg egyre rosszabb, de az tetszik ahogy roli osztja őket a riportban.
@nicu71: Na végre Laacika ideje is eljött ő lesz a király a héten :)

Mók_Ica 2019.01.09. 22:54:22

@oh..my...: ezért szóltam :))) csak finoman :))))

holnap lacika a király :))) fos9es már tuti nem lesz senki, az megmarad ancsának.....

Mók_Ica 2019.01.09. 22:55:35

@Vérnyusszancska: nem sok ottani rajongó tud helyesen írni......

Angora Cardi 2019.01.09. 22:55:52

@Sevda: azt még ERA se tudná :D a glitoriszk után mégis mire számítanánk :DD

Oh my... 2019.01.09. 22:57:02

@Angora Cardi: kényszer-kardi.... vagyis nem, *cényszer-cardi*! ;) és csak azért nem angóra, mert Pöti vegáááán (amúgy én is;) xDD

Avigal 2019.01.09. 22:57:12

@Angora Cardi: nekem meg egy fél pulóver ujj hiányzik. De holnap kész lesz.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 22:57:25

@Mók_Ica: Az hagyján, én rákattintottam néhány profilra is.. hát na. De nyilván nem akarok általánosítani, fogalmazzunk úgy, hogy 99,99%-uk. :D

Angora Cardi 2019.01.09. 22:57:26

@Avigal: igenigen jól mondod nagyon az állatvédelem témát :) hehe hát persze hogy nem Manyika kötötte de poénnak jó volt a lekötött kezű PP

ÉLjen a király, lacika a király :D

Avigal 2019.01.09. 22:58:01

@oh..my...: de a fonalhoz csak a szőrt használják, az nem fáj az állatnak...

Hümmögő Hammogó 2019.01.09. 22:58:09

Pöti, jössz fel elég rendesen!:) Bírom az öniróniát és a kreativitást! Azt meg főleg,h olvasnak minket...;)

Oh my... 2019.01.09. 22:58:27

@Sevda: és mellé a szavak egyenkénti értelmezése is... tuti! xDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 22:58:37

@UdvariatlanBolondvagyok: tudoood kedvenc filmem! A vége Zsu levágott feje lesz a csomagban/böröndben??? :D

,, 2019.01.09. 22:58:47

@Avigal: alpaka. Az alpakka más.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 22:58:54

@Vérnyusszancska: Nagyon jó,,,piros pont,,,szegény nénike buksijaDDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 22:58:58

@oh..my...: ehehehe vág az agyad :D olyan jókat nevetek (semmit nem dolgoztam ennyit a túlórázásról) Eh a vegánok már értem miért a vonzalom :)))))

Avigal 2019.01.09. 22:59:12

@Angora Cardi: lehet, Manyika kötötte, de nem a műsor alatt:)

Oh my... 2019.01.09. 22:59:20

@Hümmögő Hammogó: fanclubba beszállsz? gyűlünk, gyűlünk.... ;))

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:00:34

@UdvariatlanBolondvagyok: Már fantáziáltam is kinek kerül oda a feje, de aztán visszafogtam magam. :D

Avigal 2019.01.09. 23:00:37

@,,: elnézést, sokat romlik a helyesírásom, tudom, az fém...

Oh my... 2019.01.09. 23:00:46

@Angora Cardi: iiigen, csak ettől lehet, már gyanakodtam én is, mert a kezdetektől bírtam Pötit ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 23:01:04

@Angora Cardi: És a box-ra, a filmből idézett Vérnyusszancs...Parádés párhuzam!!!DDDD

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:01:14

A hármas mindent egy lapra tett fel, hogy telepakolják Roli-t és most már a héten ennek ágyaznak meg. Lehet itt Roller kurva jó fej, biztos, hogy őt küldik ki, ami lássuk be a saját taktikai szempontjukból jó húzás. Pláne, hogy ha ahogy ők is sejtik Adrit viszi ki, megint megúsztak 1 hetet. A probléma majd ott kezdődik számukra (különösen Greg számára), ha Roli jön vissza...

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:01:32

Neee, Geronazzo. Fúúúj, én kapcsoltam is kifelé

Angora Cardi 2019.01.09. 23:01:45

geronazzo a bvben armandoval

pomac 2019.01.09. 23:01:45

megvakultaaaam DDD

Avigal 2019.01.09. 23:01:50

@oh..my...: s a pónik mellett már Manyika is esélyes a 36 millára a konyhásnenivel együtt?

ibsen 2019.01.09. 23:02:20

Jó odabaszós lett az öfi ez most tetszett tőled candy.

Jaj mária néni a napozóban...:-)

hétévszak 2019.01.09. 23:02:25

Karibiki hangulat -aszongya.

SzabadEzANév? 2019.01.09. 23:02:35

Megérkezett a kaktuszszopó világbajnok, Mária :))))

nicu71 2019.01.09. 23:02:39

Hálistennek Gregonazzo. G1G rajongók tanulhattok az ország legutaltabb vénkurva celebjétől. Most örülök.

Avigal 2019.01.09. 23:02:58

@Angora Cardi: ez nagyon durva... asszem, ezt nem nézem, ez a nő egy borzalom....

zeddez 2019.01.09. 23:03:01

vááá, egy vizuális tömegpusztító fegyver

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:03:02

@Ármándójózsi: Én azért titkon reménykedem, hogy Renyhét viszi ki, és 105/-5-re kint is hagyja a francba. :D

,, 2019.01.09. 23:03:05

@Avigal: környékemen tartanak párat, nagyon arik.

ibsen 2019.01.09. 23:03:22

Élettanácsok Győzinek, most fog megvilágososdni:-)))

tvbuzi 2019.01.09. 23:03:24

Én ezt nem tudom nézni. Adios.

Mók_Ica 2019.01.09. 23:03:30

@Vérnyusszancska: annyira gázok voltak azok a kommentek amiket olvastam, hogy a profilokra már nem voltam kíváncsi

itt van geronazzo..... márija és hozé......

Angora Cardi 2019.01.09. 23:03:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen, szuper! Örülök, hogy ennyi Hetedik rajongó van, penge poénok, jó este a mai a hv-n :)

ibsen 2019.01.09. 23:04:33

Candy Adri Lacika párbaját valahogy nem látom lehetségesnek.

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 23:04:39

@UdvariatlanBolondvagyok: neeem én nem birtam! Jamie takarékos kajáit nézem inkább, majd nyomom ID-re!

Angora Cardi 2019.01.09. 23:05:19

@tvbuzi: konténert vigyél magaddal baj ne legyen éccaka
@oh..my...: az univerzum összekötött titeket mint geronazzot és g1g-t :D

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:05:23

@Mók_Ica: Titkon mazochista vagyok. :D
@Angora Cardi: Az a film szuper jó volt és még mindig borzalmasan jó. Pont a napokban gondolkodtam egy újranézésen.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:06:02

na jó.
semmi bajom nem volt.

de geci most, hogy geronazzom maria is megjelent a bv-ben, akkor mindenki elmegy kurva anyjába!

a buzigeci zsoltival az élen!
szopjatok le.

majd szóljatok, ha a tizedik jól lesz szerkesztve.

ibsen 2019.01.09. 23:06:28

Roli csak kibírta egy kis pezsgővel az ellenfeleket:-))

Nyuszomuszo83 2019.01.09. 23:06:37

No jó éjt Mindenkinek!
@UdvariatlanBolondvagyok: Jó éjt Csillagom! Álmodj szépeket (velem)! Csók!

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:07:17

@Szepvoltfiuk: Az a baj, hogy azóta lehet tudni, hogy az RTL-nek mindig vannak favoritjai akiket aztán orrba-szájba tol, mióta közölték, hogy technikailag nem megoldott, hogy online non-stop benézzünk a villába. Ja, mert 2002-ben az akkori technikával ez gond nélkül ment.

ibsen 2019.01.09. 23:07:34

Mária néni fogást fog találni Győzin nemsokára:-)))

Mók_Ica 2019.01.09. 23:07:52

@Vérnyusszancska: hát ez a bv is ................ én is mazochista vagyok......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 23:08:12

@Nyuszomuszo83: Én meg olvasok,,, ez egy audiovizuális merénylet...
Csóközön,,,,Holnap!

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:08:27

aztakurva. ki is nyomtam.

inkább legyen négyötöd, és valami oligarcha vásárolja fel ezt a szennyes gecit is.

Avigal 2019.01.09. 23:08:29

@,,: nekem csak fonalam van, néhány gombolyag selyemmel keverve... neztem, az Őrségben van alpaka farm.

Hümmögő Hammogó 2019.01.09. 23:09:30

@oh..my...: Egye fene, beszállok!;)

Most viszont lépek, mert nálam Geronazzo Marika kiverte a biztosítékot...

Jó éjt!!

SzabadEzANév? 2019.01.09. 23:09:33

Armando kedveli a Telepatikusokat; meg a sima patikusokat is (:

Mók_Ica 2019.01.09. 23:09:36

hunyor kukucskálósat játszik :))))

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:09:39

@ibsen:
te meg élvezd nyugodtan. amúgy szerintem belsős vagy, vagy minimum családtag.
szopd le őket.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:10:09

@Szepvoltfiuk: Hogy aztán a mi pénzünkön menjen ugyanez vagy még szarabb? :D VV Bayerzsótival, Szijjártóval, Kósa Lalával és a többiekkel. :D

Angora Cardi 2019.01.09. 23:10:33

na geronazzo taktikus akkor g1g bassza meg gyorsan a szív játékot

Avigal 2019.01.09. 23:10:42

@Angora Cardi: lehet, de ott a fonalbolt egész jó kis klubszerűt üzemeltet, s nagyon segítőkészek. Szoktam odajárni vásárolni.

ibsen 2019.01.09. 23:10:43

Ez viccnek is rossz. Gáspárék Maria néni filmjén nőttek fel...:-)) Na itt a baj :-)))

Oh my... 2019.01.09. 23:11:20

@Szepvoltfiuk: vizuális környezetszennyezés ez a nő, basszus.... (visszakéredzkedik a vacsorám)

Mók_Ica 2019.01.09. 23:11:24

szegénykém..... ez is bolond......

Mók_Ica 2019.01.09. 23:12:01

@ibsen: szerepelt filmekben?????

Angora Cardi 2019.01.09. 23:12:02

@Vérnyusszancska: Én amikor csak lehet újra nézem, hétvégén betervezhetnénk :)

ibsen 2019.01.09. 23:12:03

@Szepvoltfiuk: Nagyon keményen megmondtad ne tartsd vissza :-))))

Oh my... 2019.01.09. 23:12:11

@ibsen: a kovi-félén? na ba.....zzzzzzz (én kérek elnézést)

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:13:06

@ibsen:
meg is fogom. vonulj be a tizenkettőbe.

ibsen 2019.01.09. 23:13:22

@Mók_Ica: Kovinál volt valami több palival...

Oh my... 2019.01.09. 23:13:38

@Hümmögő Hammogó: juhéjjjj!! vagyunk már vagy hárman, de jövünk fölfelé!!!! xDDDDD

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:13:47

@Angora Cardi: Jó ötlet. Felkerül a megnézendő listára, első helyre. :)
De ha már filmekről esik szó, kb 1 hónapja láttam egy baromi jót, az a címe, hogy Keresés.
Mindenkinek szívből ajánlom, aki szereti a thrillert. www.imdb.com/title/tt7668870/

Angora Cardi 2019.01.09. 23:13:48

@Avigal: akkor egyszer ott talizok veled :D

nicu71 2019.01.09. 23:14:30

@Angora Cardi: remélem a csillámpóni rajongók elborzadva nézik ezt a szentasszonyt.

Avigal 2019.01.09. 23:15:12

@Angora Cardi: Vagy jöhetsz Sükihez is, nem lakunk nagyon messze:)

Léptem aludni, jó éjt:)

ibsen 2019.01.09. 23:15:13

Kevés az ápoló, ez van szökdösnek a betegek:D

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:15:38

dolgoztam hasonló területen, és a barátom is az rtlnek (IS).
lehet téged is hasonló pozícióba küldtek, mert magadtól ennyire nem lehetsz fogyatékos:
ezt úgy hívták, hogy ONLINE COMMUNITY MANAGER.
csak, ha tényleg az vagy, akkor szarul kapod rá a pénzt, mert ez minden, csak nem az.

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:16:12

Hogy egy kicsit tovább szőjem a selymet ugye most, ha a hármas- Adri Rolira rak, és Roliék pedig adrira, akkor 4-4 feltéve, ha a villamester (vagy most a király, mert akkor már megvan), közülük kerül ki. Ellenkező esetben nem használják fel a dupla jelet. Ekkor Roli választ és Adri lesz, mert őt gondolja a leggyengébbnek. minden más esetben Adri választ és akkor Ő sem mer mást meghúzni, csak Rolit. Tehát a következő párbaj adott. Utána, ha Roli megy vissza megpakolják Greget, ő viszont Rolit nem viheti a védettség miatt, Hunor erősnek gondolja a szövetségeseiből nem vihet, mert az azonnali bukta, így viszi Lacikát. És akkor jön a fekete leves számunkra, ha a Zsu szavazók, akik messze a legtöbben vannak, nem ismerik fel a lehetőséget, hogy kiejthetik a végjátékban esetleg vetélytárs Greget és rá szavaznak nagy hibát követnek el.
Elég jól levezettem idáig, tudnám tovább is, de kurvára kíváncsi vagyok, hogy a végén ez mekkora hülyeségnek fog bizonyulni a részemről. :DDD

Mók_Ica 2019.01.09. 23:16:29

@ibsen: óóóóóóóóóóóóóóóóóóó....... gáspárék ezen nőttek fel???? höhöhöhöhöhöhö

Oh my... 2019.01.09. 23:17:15

@Mók_Ica: egyben biztosan.... de csak ilyen karitatív jellegű tevékenységet népszerűsített, valami rászoruló fiatalemberek nehéz sorsán könnyített; mondhatni, "felkérdezte őket, rendesen, szájjal"... (hogy klasszikust idézzek) xDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.09. 23:18:06

@Vérnyusszancska: ez tetszik! Feljegyeztem.
@Avigal: egyszer mindenképp, jó éjt!
@nicu71: remélem de a facen erdemes korbenezni elborzadne hehe

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:18:32

@Ármándójózsi:
felejtsd el a fejtegetést.
ahol egy geronazzo a díszvendég egy nyugágyban, ott már el van veszve minden.

az előre lejátszottságról már nem is beszélve.

Angora Cardi 2019.01.09. 23:19:02

Reni Gregnek: Hunor és Lacika nem buta egyáltalán. A külső progi alatt kifigyelte a fiúkat, szerinte hagyják magukat irányítani, úgy taktikáznak, hogy nem bántanak meg másokat. Greg ki akarja iktatni rolit.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:19:49

@Ármándójózsi: Én még mindig hiszek benne, hogy Roli lesz a kiválasztott, viszi Renyhét és kint is hagyja a büdös francba. Persze ez nagy előny lenne Zsuzsunak is, nagyon erősödne, mehetne a non-stop szerigömb a partra vetett hallal.

@Angora Cardi: Majd mindenképp meséld el, hogy tetszett. :)

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:20:16

@Szepvoltfiuk: Ettől még szépen benavigálják bojlert az első helyre, Greg munkát kap a szerkesztőségben, a többi számukra nem érdekes. :)

ibsen 2019.01.09. 23:20:52

@Angora Cardi: Roli meg Greget. A két csapatkapitány a másikat.

Oh my... 2019.01.09. 23:22:31

@Avigal: én is, én is, meg a kacskaringóba (11. ker.) tökre jók!!!!!

csincsilla72 2019.01.09. 23:22:38

Geronazzo Máriának üzenem, hogy szopjon le egy lovat. A negatív energiával körülvéve. Hogy lehet ilyen faszságokat összehordani? Még a gyökér Vivi sem volt maga a gonosz.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:22:39

pfej. hozzátok a konténert, már rég kinyomtam, de innentől visszafelé hányok.

utólag ezt a radicsgyerekeket sajnálom, még benne volt az, ami a való világból jött, akárki akármit is mond.

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:23:43

@Vérnyusszancska: Nem viszi ki szerintem Renyhét, mert nem igazán tudja, milyen erős lehet. Azt nehéz felmérni, hogy ez a kurva gáz primitív, bohóc stílus mennyire jön be a nézőknek. Azt viszont sejti, hogy Adri népszerűtlen kint ezzel az ide állok, oda állok, itt is hazudok, ott is hazudok, hol ennek, hogy annak a nyakába borulok stílussal.

Angora Cardi 2019.01.09. 23:23:57

@ibsen: végül is ez a dolguk
@Vérnyusszancska: ok, hosszú a lista, igyekszem amikor idő van haladni :))

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:24:05

@csincsilla72:
az ciccolina volt. de geronazzo is szívesen leszopná szerintem, PÁNunknnal közösen tuti.
egymásnak adnák a pálcát.

zeddez 2019.01.09. 23:24:33

azért annyira nem volt az gond nélküli, mert kb seggre esett a szerver meg kidobált ;)

Oh my... 2019.01.09. 23:24:59

@Ármándójózsi: szerintem is ezen munkálkodnak, a párbaján jött a revelációm, mert akkora különbséget még a ribi se tudott volna önerőből összehozni a csillámf@sznak, kizárt.

Vérnyusszancska 2019.01.09. 23:25:03

@Ármándójózsi: Ez teljesen igaz. De tudod, a remény hal meg utoljára és valaki kirakhatná már a rúdlényt. :)

Na, de itt lövik a pizsit. Mindenkinek további szép estét!

Angora Cardi 2019.01.09. 23:25:08

@csincsilla72: pedig lesátánozta a kis tanítványa

Angora Cardi 2019.01.09. 23:25:44

BV-ben humoros percek, Hunor Lacika, Hunor paradicsomból és fogpiszkálóból kirakta Adri testalkatát

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:25:53

@Vérnyusszancska: Tudom, persze én is szívesebben látnám őt kint. :)

Hatsumomo21 2019.01.09. 23:26:15

Addig szórakáztam ezzel a belépéssel, hogy eltelt az idő, menni kell csucsukálni. :( Köszönöm a befogadást, legközelebb kipróbálom a streames dolgot! UI: imádom a nyuszikat XD (barátnőm nyuszijának én vagyok a keresztanyja XD ) Jóéjt, egy gésnának fontos, hogy szépre aludja magát! :*

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:27:27

@oh..my...:
te se nézd pls.
o1g ide, oda, értelmesebbnek tűnsz.

ez meg már elment egy olyan irányba, ami már tényleg off.

Oh my... 2019.01.09. 23:27:35

@csincsilla72: ...és a tisztánlátása is párját ritkító, hiszen a renyhe lamantint említette a sellőfaszláma mellé..... mint esélyest... annyáám! xDDDDDDD

ibsen 2019.01.09. 23:28:10

@Angora Cardi: Hunornak humora is van jó hogy ez kiderült:-) Pipa.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:30:03

a tegnapi rtl bakiról már nem is beszélve.
két nap ugyanazt a zenét vágják be ébredéshez.
utána meg a már lejátszott jeleneteket a most következőhöz reklám után.

hát mi a geci van? túlujjazta magát a kanapés zsoltika?

Oh my... 2019.01.09. 23:30:10

@Szepvoltfiuk: hát, most így utólag, visszagondolva... lehet ebben valami.

Maximista vagyok 2019.01.09. 23:30:26

Győzi! Nem kell szórakoznod geronazzóval, megmondom én neked itt és most hogy ki vagy. Egy fasz.

Oh my... 2019.01.09. 23:32:00

@Szepvoltfiuk: köszi, bár bem lrtem, mi bajod az o1g-vel? vitatod az állítás létjogosultságát? ;)

Angora Cardi 2019.01.09. 23:32:26

@ibsen: Végre van műsoridejük a fiúknak is.
Jól viselték egyébként a kinti progit is illetve a bent maradtak is Renivel elvoltak.

Oh my... 2019.01.09. 23:33:40

@oh..my...: *javítok: "nem értem..."

ibsen 2019.01.09. 23:34:44

@Angora Cardi: Jó volt látni hogy jól elvannak ha nem a szokásos elvonulás-kibeszélés-taktika van a porondon csak. Bent hajlamosan feladatok és értelmes elfoglaltság hiányában pörögni egy dolog körül...

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:34:44

@oh..my...:
senki nem adja annyira a való életet, mint a túltoló cigány.

ő kint is ezt viseli.

a többi nemigen.

Oh my... 2019.01.09. 23:35:07

@ibsen: ezt eddig titkosított infó volt számunkra, esetleg van tipped, hogy miért?

ibsen 2019.01.09. 23:36:22

@oh..my...: nem nézed a műsort? :-)

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:37:18

@oh..my...:
ha figyelted udvaribolond meg az én párbeszédemet, rájössz, hogy nagyon durván nem.

de én nem olyan okokból mint a "többség". nem többség amúgy, egy eltörpült kisebbség, és elbutult is, vagy saját magát lejárató. én erre írom, hogy m1g.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:37:36

@oh..my...:
ha figyelted udvaribolond meg az én párbeszédemet, rájössz, hogy nagyon durván nem.

de én nem olyan okokból mint a "többség". nem többség amúgy, egy eltörpült kisebbség, és elbutult is, vagy saját magát lejárató. én erre írom, hogy m1g.

Maximista vagyok 2019.01.09. 23:38:09

Számomra az is kiderült ma, nem elég hogy ostoba Zsu, mellé lehetne pakolni azt hogy nulla a humora, nincs önkritikája, gerinctelen. Amennyi hülyeséget megint összehordott az félelmetes. És ennek a szardarabnak adnak 36 gurigát. Méghogy az USA az álmok országa :D

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:40:12

@Maximista vagyok:
te is válassz jobb műsort. geron azzo óta még az eddiginél is aljább.

és az isten nem mossa le róluk, hogy irányítottan vitték vissza a pángecit.

Oh my... 2019.01.09. 23:41:05

@ibsen: most azt akarod elhitetni velünk, hogy komolyan azt gondolod, ezek null/huszonnégyben csak egyetlen egy témán, a taktikán pörögnek? ne már! bele is hülyülnének.... nyilván nem, ahogyan a másikak se ugyanazon témázgatnak (ki gonosz, ki sátán) egyfolytában; a producerek, a szerkik határozzák meg az irányt, hogy merre terelgessék a nézőt, köze nincs ennek már a valósághoz.

Hatsumomo21 2019.01.09. 23:41:32

@Angora Cardi: tuti jövök :D jó a társaság ;)

ibsen 2019.01.09. 23:42:56

@oh..my...: nem akarok semmit elhitetni, bár belsős vagyok állítólag:D

Ármándójózsi 2019.01.09. 23:43:17

@Maximista vagyok: Ez a Bojlertestűagybetegről pontosan így igaz. EKG!!!

Oh my... 2019.01.09. 23:43:31

@Maximista vagyok: szerintem ő csak a terelés... a valódi preferáltjuk a csillámf@szgyökér, erre a vasárnapi események döbbentettek rá.

Maximista vagyok 2019.01.09. 23:45:54

@oh..my...: Az baszna be! Bár benne van a pakliban. A VV8-ban is messzire tolták a buzi-kretén vonatot....

Oh my... 2019.01.09. 23:46:07

@ibsen: azt nem tudom, csak te tudhatod, miért kapod a fizetésed, viszont azt - na még egyszer -, csak nem gondolhattad komolyan, hogy emberek ott bent képesek folyamatosan egyetlen témát pörgetni, ugye?

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:46:27

illik a polkorrekt elmúlt 20 évbe.
de a barátaid is tettek érte.:D

Oh my... 2019.01.09. 23:47:35

@Maximista vagyok: az hagyján, de a survivor? az a manipulatív végjáték sokat előrevetített....

ibsen 2019.01.09. 23:48:11

@oh..my...: Megtisztelő:-) Sok idejük van nyílván nem 0-24-ben de sokat foglalkoznak ezzel. Szerintem lépj tovább nem ér ennyit ez a dolog.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:49:19

@oh..my...:
vetítenek már 20 éve. hagytátok.
nem lehet kimondani húsz éve, hogy büdös köcsög, mert valakit megsértesz.
na, azóta mióta nem lehet, elő is jöttek.

Oh my... 2019.01.09. 23:49:23

@Szepvoltfiuk: ilyen alapon mindenki, de tényleg mindenki.... a fekelősség közös; már ha nekem írtad...

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:50:04

@ibsen: mennyit nem ér? havi 200-at szép kommentelésért?

Oh my... 2019.01.09. 23:50:58

@ibsen: eldönthetem én? ha már úgyis kitérsz filyton az egyenes válasz alól... köszi.

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:51:35

@oh..my...:
az enyém biztosan nem. meg a barátaimé sem. nekem ültek komoly éveket barátaim buzifelvonulásos balhékért.

Oh my... 2019.01.09. 23:51:51

@Szepvoltfiuk: áh, annyit tuti nem kap ezért a tróger melóért! ;)

Maximista vagyok 2019.01.09. 23:52:54

@oh..my...: A Survivorben az én emberem kiesett a vége felé. Ami utána volt a végén az valóban "érdekes" volt. Mondjuk eddig egyszer sem az nyerte a Survivort akinek én drukkoltam...de én általában (idehaza a drága hazánkban) általában széllel szembe hugyozok. Néha azt hiszem hogy lehet tényleg én vagyok a hülye, de ilyenkor helyre rak a feleségém és rámutat hogy ez nem így van :D

Szepvoltfiuk 2019.01.09. 23:56:26

közéletbe itt robbant be a dolog, azóta sem tudjuk, hol a gecimbe van?
amúgy hol van?
www.youtube.com/watch?v=BGspUU6fx9A

azóta meg geronazzok, meg pán péterek mászkálnak köztünk.

Oh my... 2019.01.10. 00:00:57

@Szepvoltfiuk: nekem nincs bajom a buzikkal, de sértegetni se szeretem őket a preferenciáik miatt, az az ő dolguk, senki hálószobájába se kérek bebocsájtást; de a polkotrektség álszenteskedését sem szeretem, valahol középre teszem én a kívánatost - adjuk meg a tiszteletet, kinek kinek érdemei szerint többet vagy kevesebbet, de az alapvető minden embernek kijárót mindenképpen; valahogy így... (szóval, semmiképpen nem a melegek számlájára írom úgy általánosságban, ha egy csatornánál elvétették a mértéket, okoljuk ezért csak EZT az adott gárdát, akik ezt a sz@rt tálalják itt nekünk VV9 címen! szerintem).

Maximista vagyok 2019.01.10. 00:03:36

@Szepvoltfiuk: nem értem a videót. kiállt és azt mondta hogy meleg. oké. nekem.két kérdésem lenne, de úgy általában a melegekhez. ki kérdezte? és ki érdekel? vagy álljak ki én is mondjam azt hogy hetero vagyok? az megint kit érdekel valamint ki kérdezte?

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:07:45

@oh..my...:
ez a lényeg, ha nem mondják, te sem foglalkozol vele.
de például gregünk nyíltan henceg, hogy ő egy babáról (!!! jézus úristen) mintázza magát. aztán közli, hogy ő mégssem a baba, hanem csak szimplán greg, a szerethető buzi.
a pánszexuális (uramisten.) már itt el is marad.

na, akkor boldog gyermekkor a gyermekeinknek.

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:09:04

@Maximista vagyok:
amúgy lassan fordul a kerék, és egy olyan világot kezdünk élni, ahol neked kéne kimondani.
utána viszont ne felejts bujkálni majd.

Oh my... 2019.01.10. 00:11:08

@Maximista vagyok: a holtak szigetéről manipulált játékban hozták vissza a versenyből az emberüket, ezt nem lehet szépíteni, kimagyarázni, ott vannak a screenshotok a megbuherált eszközről, amivel nyert Dávid. Fanninak pedig esélye nem volt a döntőben vele szemben, mlgis előrébb járt, mint ő, majd egyszerre csak könnyítettek a versenyen, és olyan mennyiséggel hagyták nyerni Dávidot, amit Fanni egyszer már megcsinált - ez így minimum inkorrekt volt. ((azt pedig már csak dupla zárójelesen, hogy a győztes meleg, láttuk a záró kibeszélő online adásban is, hogy a szerkik, producer, stb. úgyszintén, gondolom, ez merő véletlen csupán... ahogyan az is, ami itt, a vv-ben megy a csillámf@sz tolása miatt))

Proctor Ingram 2019.01.10. 00:14:42

Ezen mar en is gondolkoztam, hogy mi lesz ezzel a kulsos programmal, parbaj utan lesz e, mi lesz, ha kiesik Greg stb...minden esetre en hajlamos vagyok a johiszemusegre, en ugy gondolom, hogy tenyleg a parbaj utanra tudtak osszehozni ezt a kulsos progit, ha kiesett volna Greg, lehet kuldtek volna valaki mast helyette, vagy elmennek harman nelkule. Kicsit ugy erzem, hogy ezek a kulsos programok amugy is csusznak mostanaban, meg amikor Csoki es Krisztian kongattak, hogy mennenek randizni, arra is kellett varni par napot, Roli hazugsagvizsgalatarol mar azt hittem megfeletkeztek olyan keson kerult ra sor, az iskolahet utana masszazsra is kellett varni, mintha sok idobe telne a szerkesztoknek osszehozni ezeket a programokat. Aztan persze lehet, hogy csak hulyen van osszevagva, de en most Gregnel nem erzek belso spoilert, csak igy alakult. Olvasom a hozzaszolasok kozott, hogy a belevaloban megint leadtak egy fontos Roli-Lacika beszelgetest, megint megjegyeznem, hogy eleg szomoru, hogy a belevaloban adnak le fontos osszefuggeseket. Vagyis nem is ez a szomoru, kell annak a musornak is a nezettseg es meg is neznem szivesen, inkabb az a szomoru, hogy ennyire alparian lebutitottak azt a musort...ha jol emlekszem anno peldaul parbaj utan a fomusorvezetok beszelgettek a kiesett jatekossal, es rendes kerdeseket tettek fel nekik, most meg berakjak oda is Gyoziket es viccesnek szant szanalmas videokat nezetnek veluk...

Maximista vagyok 2019.01.10. 00:15:04

@Szepvoltfiuk: ja hát én nem olyan ember vagyok nyugi. én kimondom, meg leírom, mindent a nevén nevezek. nem szoktam surranó pályán evezni. xy buzi, a másik cigány, a haverom hülye de ezeket nem ártó vagy bántó szándékkal teszem, hanem egész egyszerűen leszarom hogy a társadalom per pillanat mire érzékeny. én így lettem nevelve :D

mobilos perpetuum 2019.01.10. 00:17:14

Tegnapi összefoglalóban volt, hogy Zsu mennyire csodálkozik Lacika "átváltozásán". Gondoltam, a Belevalóban. Ott se.
Időhurok, amibe a szerkesztők belegabalyodtak?

Maximista vagyok 2019.01.10. 00:18:12

@oh..my...: ezt nem tudtam hogy Dávid meleg, de igazából nem is érdekel, viszont a csalás ténye igaz. Én sokakkal ellentétben amúgy valamiért a franszia srácot preferáltam, azt hiszem zseremi volt a neve. Az előtte lévő évadban pedig annak a faszinak aki a döntőben bukott el, nem tudom már a nevét.

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:18:14

@Maximista vagyok:
akkor már majdnem olyan vagy , mint én.

én ártó szándékkal mondom.:D

Maximista vagyok 2019.01.10. 00:20:08

@mobilos perpetuum: ugye hogy ugye? én is vártam azt sehol semmi. valami nem kerek ott bent...

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:20:42

viszont az én titkom annyi, hogy én legalább tudom mit bírálok.

a liberálisok nem tudják, hogy mit nem.:D

nálam jobban kevesen ismerik pl a cigány zenét, meg a kulturát úgy amblokk.:D

a buzikéba annyira nem mentem bele.:DDD

Oh my... 2019.01.10. 00:28:28

@Szepvoltfiuk: igazad van, amit ő művel az túlmegy a normalitáson, ekézzük is itt eleget emiatt, és hidd el, a normális melegek is ki vannak rá akadva.
de ő nem mérce, vagy ha igen, akkor negatív, éppen hogy a nemkívánatosat jeleníti meg; én nem hiszek a kategorikus tiltásban, liberális gondolkodású vagyok, és azt gondolom, mindenkinek tudnia kell, ill. meg kell tanulnia maga magának megkülönböztetnie a jót a rossztól, a követendőt a nem kívánatostól, eut senki nem végezheti el senki helyett.... már írtam itt, vsz a szülő dolga és felelőssége a gyermekei testi, lelki és erkölcsi nevelése, nem a mindenkori hatalomé; és a szülő dolga kialakitani bennük az igényt ezekre, hogy majd egyszer ők is felelős szülők legyenek.

ez a műsor nem képlékeny lelkű gyerekeknek való, aki engedi nézni nekik, az magában keresse a hibát legelőször, amúgy nem véletlenül van ott a kohatár-karika is; de hidd el a csillámf@sz-izé vergődése soha de SOHA nem kesz követendő minta a gyerkőcöknek, simán csak amiatt, mert ez minden, csak nem trendi, nem menő!!! (tudom, mert közöttük mozgok, kiröhögik)...

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:31:10

@oh..my...:
reméljük rröhögnek. de a legpozitívabb a konténer lenne.:D

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:39:43

összegzem.
geronazzo volt az utolsó csepp ma.
további jó hányást, én próbálok leszokni!

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:41:04

de a pár agyamban megmaradt embert üdvözlöm.
tv buzi, maximista, nyuszomuszo, udvari, és oh my.
hirtelen ennyi.

Maximista vagyok 2019.01.10. 00:41:15

@oh..my...: hát igen is meg nem is. tudod, lehetsz manapság te bármilyen skilles szülő, de ott van a közösség ereje amibe belepottyan a gyerkőc és lehet hogy egy szép nap arra ébredsz hogy pl a feleségedet a szemetek fénye lekurvázza mert az azt merte mondani hogy menj tanulni a szobádba. csak írtam egy random példát. de ezt itt én le is zárnám mert soha nem lenne vége. a lényeg annyi, hogy ha megszakadsz is, máshogy is alakulhatnak a dolgok és butaság ráhúzni bármire is azt hogy ez fehér, ez meg fekete, sokkal összetettebb.

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:42:18

ibsennek pedig további jó MUNKÁT!

Oh my... 2019.01.10. 00:44:22

@Szepvoltfiuk: de, tudjuk. ;P cigányok.... sajnos vannak régről negatív tapasztalataim, gyerekem edzésen összekerült egy testcérpérral, akiktől ln, a nagy liberális nem tiltottam el, mert hogy esélyegyenlőség, satöbbi.... erre nem kirabolták, a drága holmijait elszedték, ls még be is fenyegették, hogy nehogy el merje mondani - azért ott elborultunk a férjemmel, és volt is következménye, noha nem voltak restek bennünket is megfenyegetni a kis..... na nem mondom ki; azóta már sitten finomítják a módszereiket, nincsenek illúzióim... tanulság? megvolt, bár olyan helyen lakunk, ahol nem fordulnak elő, de a gyerekeim megtanulták a leckét, oda kell figyelni, kikkel barátkoznak, de előítéletesek se legyenek azért, mert nyilván nem mindük ilyen, viszont olyan helyre se költözünk az életben soha, ahol a szomszédok kisebbségiek, bocsánat (tudom, csúnya dolog, de ragaszkodom a békességhez, nyugalomhoz). de mindezektől még nem vagyok rasszista, nem üldözöm őket, Lacikát is bírom, mert normális, Renyhét viszont rühellem, de nem a származása miatt, hanem mert ótvar.

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:47:51

@oh..my...:
legyél csak rasszista.
nekem volt szír csajom, mégis megelőztem orbánt vagy fél évvel a plakátkampányai előtt.

most meg úgy néz ki lesz egy európai fehér MUSZLIM csajom.

csokot kapunk? ez itt a kérdés.:D

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:48:52

néger csajom nem lesz. cigány sem. és sajnos a kibucból sem választok.
maga vagyok az ördög.

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:49:56

és még PÁNSZEXUÁLIS sem vagyok. összeejött, na.

Oh my... 2019.01.10. 00:50:54

@Maximista vagyok: oké persze, árnyaltabb kép, de itt nincs tér bontogatni, viszont én saját tapasztalatból jártatom a szám, nálunk a közössg ereje bejátszott ugyan, persze, de nem volt, nem lehetett erősebb... nálunk sosem volt tabu, se drogok, se szex, se semmi, nem tiltottunk soha, csak javasoltunk, és mindent megbeszéltünk, a leghajmeresztőbb dolgokat is, és ez bevált, a szülői minta felül tudott kerekedni a közösség húzóerején. (már nagyok a gyerekeim, van referenciám;).

Oh my... 2019.01.10. 00:54:41

@Szepvoltfiuk: én se nyugi (és persze már régen el is keltem;)) mondjuk, mi sem vagyunk színmagyarok, svábok vagyunk, dédszüleim ragaszkodtak Magyarországhoz, nagyszülők, szülők már itt születtek, és megúszták a kitelepítést...

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 00:56:28

@oh..my...:
azt sem mi intéztük.
szanyiék vonalán keresd.

"egyedül vagyunk tibor."

Maximista vagyok 2019.01.10. 00:56:54

@oh..my...: nekünk nincs, de ha lesz természetesen nálunk is lesz egy egészséges példa amire próbálunk építeni. aztán hogy ez majd mire lesz elég azt meglátjuk. görcsölni nem görcsölök előre, de kicsit tartok tőle hogy bizonyos dolgokat hogyan reagálnék le vagy kezelnék. majd meglátjuk, vagy nem :D minket még nem tudtak megvenni a szűlj vagy takarodj dologgal, mondjuk eddig egyszer sem keltünk úgy hogy valami/valaki hiányozna az életünkből.

Oh my... 2019.01.10. 00:58:43

@Szepvoltfiuk: naa, ne már! ez itt egy szociológiai gyakorló kurzus, fakultatív, és szar, de jó a társaság, most itt hagynál minket..? ugye, hogy nem.. ;)

Maximista vagyok 2019.01.10. 01:00:06

@oh..my...: Óóó b+ :D akkor már értem miért ekg szinte minden...

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 01:05:52

@oh..my...:
jártam azt is, elég volt.

viszont geronazzo után mit várunk még?

ez nem szociológia, hanem kb medicína teszt, mikor a majmokon tesztelik a gyilkos összetevős gyógyszert.
elmennek a kurvaanyjukba, hogy egy napágyban ülő győzikét és máriát kell néznem. na, 30 mpig tudtam.
pedig josé eddig a legjobb volt a műsorban.
de tényleg behozták mellé ezt?

www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5a724dbf47d80

Oh my... 2019.01.10. 01:16:51

@Szepvoltfiuk: áááááááá ezt nem akartam látni soha!!!! xDDDDD

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 01:24:37

@oh..my...:
én sem, nyugi, nem néztem végig, csak a link kellett.

ennyit a szívveljátszókról.:D

és amikor azt hiszed a 10 éves sztori már lecsengett, persze, hogy az rtl újrahozza neked pónistul.

Oh my... 2019.01.10. 01:26:58

@Szepvoltfiuk: jó, de most a paplanszájú vénasszonyt csak azért hívták be, mert a csillámlamantin izéje, mittomén kije, mentora? vagy lélektársa? mindegy... rettenet a nő, egy tanulmány ő is, mert valamikor nagyon régen láttam a plasztikák előtti énjéről pár fotót, és egészen jól nézett ki, erre csinált magából egy ijesztő majmot... wtf!? miért?? normál aggyal felfoghatatlan... és ezzel haknizik a médiában, meg a mérhetetlen butaságával; de ha egyszer éppen ez a szörny a csillámf@sz mentora? egyszer kibírtuk, csak nem hívják meg többet, tartsunk ki! (különben a vv1-ben is volt pornós vendég, ne legyünk mi se álszentek;))

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 01:31:50

a pornós, meg a lamantin és a paplanszájú mentora között akkora a különbség, mint a bodrog, meg az amazonas között.

Oh my... 2019.01.10. 01:32:45

@Szepvoltfiuk: mondjuk ezt, ezt én se fogom fel... hogy ez minek, kinek kell? vagyis na, irtákmitt már, higy van az a primkó fb-os réteg, akiknek bejön ez a sz@r, de hogy a csatorna ezeket a helyesen irni, magukat kifejezmi se tudókat célozza meg... ez lehangoló és elkeserítő.

miután ez előtt leadták ismétlésben a teljes első szériát, kezdtem reménykedni, hogy talán azért, mert hasonló castinggal készültek, és kvázi jelzésnek vettem, hogy némileg igényesebb szériát kapunk a tavalyinál..... aztán tessék, ezt kaptuk.

Szepvoltfiuk 2019.01.10. 01:38:25

@oh..my...:
leírjam mit kaptunk?
egy rosszlányokat
egy majdnem rosszlányokat
egy leendő rosszlányokat
egy sosem volt ózdi rúdtácost
egy szellemi fogyatékost
egy webcamerás svájcit
egy magát szakértőnek tartó csúnyát

fiú vonalon:
egy buzipornóst
egy melegbuzipánt
egy halk telepi gyereket
egy selyemfiú exrendőrt pornós exxel
egy tohonya mackót
egy telepi négert

konténert pls. most.

Oh my... 2019.01.10. 01:42:29

@Maximista vagyok: majd fogtok... már mint úgy kelni ;)) de jól csináljátok, minek is előre görcsölni, úgyis mindig minden másként van, mint a gyakorlatban, de ettől izgi (csak hogy a közhelyszótárból is idézzek;), amúgy nálunk rengetegszer felmerült a külföldre költözés, miután szinte minden rokonunk No-ban él, de valahogy mindig lebeszéltük magunkat róla, mert ilyen elcseszett lokálpatrióták vagyunk, vagy mi... szeretünk itt élni, és még birunk is, bár... egyre fojtogatóbb a légkör sajnos (nem kizárt, hogy egyszer csak betelik a pohár).

Oh my... 2019.01.10. 01:48:21

@Szepvoltfiuk: pfff, így összeszedve igen durva lista..... akárhogy nézem, a tohonya mackó az egyetlen vállalható figura, szal nem tettünk rossz lóra (bár ő nem nyerhet az adott körülmények közt szerintem), egy biztos, a castingosoknak nem hogy nem adnék fizetést, de kártérítésre perelném őket a pszichológussal együtt, aki a félkegyelműeket képernyőképesnek ítélte meg!

mobilos perpetuum 2019.01.10. 02:04:29

@Szepvoltfiuk: Ez a lökött Era, akinek webcamos barátai vannak, a klitoriszról nem hallott, kénytelen vagyok én megvédeni, mert nincs annyi esze.
Akik szex-szolgáltatást kínálnak, mint szegény Fanni tette, a Rosszl****ok.hu-n hirdetik magukat. Még eltűnése napján megtaláltam. A B**kk bulvár írta, hol van, nem keresgéltem. Valaki tudta jelszavát, Fb-ről és arról az oldalról leszedték.
A webcamos oldal a kukkolóknak van, nem lehet a lányoktól telefonszámot, tarifát, semmit kérni, csak pl. valaki beírja, vedd le a bugyit, simizd magad, ott. Pároknak, hogyan csinálják, milyen pózban.
Szóval szerintem, ha munkába állt volna, csak a vetkőzés kötelező, a többi szabadon választott.

Mondjuk, nagy az esély, hogy elkezdi kevesellni, amit ott kap, és átmegy olyan helyre, ahol már megrendelhető. Netán arra vár, hogy profi pornós felfigyel rá. Szóval első lépés lehet a lejtőn.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 07:37:56

A tegnapi öfit most sikerült villámgyorsan megnézni. Érdekes, hogy csak most került sor a házon kívüli programra. Tudták előre, hogy Greg nem megy haza? Napokba telik egy hasonló program megszervezése? Mindegy több szót nem érdemel. Érdekes hogy a "nálunk az igazság, mi vagyunk a csupaszív" tömörüléseknek mindig szükségük van ellenségképre, egy főgonoszra akivel szemben pozicionálni tudják magukat. Remélem, Rolit besorolták mind a hét főbűn mellé.
1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
Mondjuk abban van valami, hogy Roller nélkül Hunor és Lacika becsicskulnának. De, ha kitennék Rolit, akkor eltűnne a gonosz a villából, akire szükség van a jóság szembeállításához. Nagy dilemma lehet ez csupaszívéknek.
Ha Lacika lesz a király az nagyon érdekes fordulatokat hozhat. Be kell sorolni az alattvalókat társadalmi osztályokba. Na itt Lacika igazán nagy bajban lesz, könnyű haragosokat szerezni. Ez a szerep adott eseten kellemetlen döntésekkel jár együtt. Bízom benne, hogy a csatorna nem könnyíti meg a dolgát azzal, hogy helyette besorolja az embereket. Kíváncsian várom Lacika kiteljesedését.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 07:40:50

@Sanda.Ipse: finoman próbáltam azt mondani, hogy aztakurva

Sanda.Ipse 2019.01.10. 08:05:18

Töredelmesen bevallom, hogy fogalmam nem volt ki ez a Genoizé Mária. Azt hittem, hogy egy elrontott szájplasztikáról elhíresült jósnő:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.10. 08:12:41

@mmixvii (mixi): Nekem tetszik, minden tetszik ami meglepő és mulattságos. :-D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 08:12:54

@oh..my...: @Szepvoltfiuk: Volt már, hogy a rasszista, a cigány, és a zsidó -meleg haverommal együtt söröztem. Ez most nem egy kültelki ostoba vicc kezdete, hanem a valóság...
Csobbantás után közelítettem az asztalunkhoz és külső szemmel egyikről se mondtam volna meg a származási, nemi, vallási, ideológiai identitást....Csak én tudtam, lévén közelebbről ismerem őket...Remekül elbeszélgettünk a varjak nemi életéről...
Lehet ezt így is...
Ezért kellene tanulni, hiába hajlítják kétrét az oktatást. A felnövekvő nemzedékek tagjainak legalapvetőbb szociális, erkölcsi és kulturális kompetenciái hiányoznak, miközben a közoktatás azt próbálja beleverni a fejükbe, hogy mikor volt a karlócai béke, és hogy mi Antigoné halálának erkölcsi tanulsága.
Értem én a konzervatív, akár a szélsőségek felhorkanását, hisz ez is egyfajta szélsőség, ami elszabadult és nehéz kordában tartani....(konkrétan a melegség).
De itt van akár a VV az állításaimat bizonyítandó....
A Való Világ ma már csak azért újszerű és érdekes, mert egy olyan korosztály állapotáról tanúskodik, amely már ezen a szeméten nőtt fel. Az ő álmuk már tinédzserként az volt, hogy egy nap ők is élőben kefélhessenek a tévéképernyőn, hiszen az ő nagy, közös gyermekkori élményük, hogy például villamesterek legyenek, vagy kezet rázzanak Győzikével....
Ez a státuszszimbólum....Magukat termelik ki, önmaguk aklából.....
Nyilvánvalóan nem értik az idő fogalmát: mindig a pillanatba vannak zárva – létezésüknek nincs kontextusa, mindössze folyton változó viszonyulása, amit a kudarctűrő képesség hiánya miatt képtelenek értelmezni...(lásd Zsu, aki a sérelmek, traumák nyomán olyan erővel regresszál a gyermekkorában referenciává tett királykisasszony-szerepbe, hogy képtelen felmérni cselekedeteinek súlyát, és képtelen értelmezni helyzetének keretrendszerét: és egy mesevilágba menekül, csillámfasz pónikkal, meg egyebekkel...
Egyetlen pillanat alatt élik meg akár a barátságot, akár a szerelmet, aztán a következő pillanatban ki is fordulnak belőle. Nem értik a 15 percet sem, ahogyan nem értik a hírnevet sem, mert más a prioritás, más a morális zsinórmérték...
Úgyhogy van baj bűűűűven!!!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 08:15:34

@úgymond olvasó mmkk: Mielőtt ki tetszik kérni magácskának,,,Tisztelettel! Nem általánosítok!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 08:23:35

A Belevalót már meg sem említem, oly megalázó számomra!

hereverő heverő 2019.01.10. 08:23:35

@UdvariatlanBolondvagyok: A pillanatba vannak zárva, mert semmi reális jövőképük nincs. Sem az iskola. sema szülők, és legfőképp a társadalom nem mutat példát azoknak az embereknek, akik előtt még lenne lehetőség. És ez igenis a politika hibája. Nézd meg, Ribike 18 éves, ebből a 18 évből 18 évben csak a gyűlölködés folyt mindenhonnan. Először azért mert elkúrtuk, aztán meg a migránsok meg Soros. És a tetű fasszopó politikusok közül egyik sem foglalkozott az ország, tágabb értelemben a társadalom problémáival. Ezért kellene a Dunába lőni mindet, kivétel nélkül. Az oktatást elsorvasztják, az egészségügy haldoklik. Mit lát egy fiatal, aki most kerül ki a középiskolából? Hogy van egy csüngőhasú despota, akinek barátai és üzletfelei szó szerint dagadtra híznak a te pénzeden, és teli pofával röhögnek az arcodba.
Egyetem - maximum ha van pénzed. És utána? Mehetek az egyik autógyárba a szalag mellé 400 órát túlórázni. Vagy elmegyek innét a mocsárból, és a világ azon a felén próbálok szerencsét, ahol nem ez a nép gondolkodik. Minek gondolkozzon előre pár pillanatnál tovább? hiszen kilátástalan az élete, lehetőségei, tudása, ÉLETKÉPE nincs. Egyelőre csak erkölcse van, és ha boldogulni akar, ezt le kell vetkőznie.
Ezért tartunk itt ahol.

Lóreggelt amúgy.

mobilos perpetuum 2019.01.10. 08:24:13

@Sanda.Ipse: Ez a "csupaszív" VS "taktikus játék" nem is tőlük származik.
Hunor beköltözés előtt, a villa bejáratánál.
Nádai Anikó: taktikus leszel vagy inkább szívből játszol?
Hunor: inkább szívvel. Bemegyek, ez vagyok, megismernek az emberek, vagy tetszik nekik, vagy nem.
Amúgy hülyeség. Amikor össze vagy zárva egy csomó emberrel, horkolnak, finganak, nemi illatanyagok (feromonok) a levegőben, ordítanak - lesznek, akiket megutálsz, másokat megkedvelsz. Csak ésszel nem lehet játszani.
A "magukat adók", azaz szívvel játszók is gondolkodnak. (Általánosságban, lehet vitatni a mostaniakat. Szerintem Zsu minimum rájátszik az ügyetlenségére. Az a műesés is tegnap.)
Aurélió, Soma nem taktikáztak. Alekosz sokat okoskodott, de nem taktikusan, hanem ahogy egy szórakoztató bolondtól elvárható.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 08:27:22

@UdvariatlanBolondvagyok: ma nem érdekel túlságosan senkinek sem a véleménye, úgyhogy nem szóltam volna egyébként sem

hereverő heverő 2019.01.10. 08:28:32

@Sanda.Ipse: Régebben Geronazzot is meg lehetett rendelni a rosszlányok oldalon. Onnét került be a köztudatba, de persze az ott reklámozott képei talán fellelhetők a neten még. A fent linkelt szösszenet pedig Kovi "munkája", egyszeri alkalom volt mert Marika néni ki akarta próbálni magát ezen a neki új területen is (ezt nyilatkozta legalábbis). Nem hiszzem, hogy átütő anyagi siker lett volna.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.10. 08:28:39

@mobilos perpetuum: nem tudom, gyerekkori barátnőm Csehországban van a pasijával és webcam-os helyen dolgoznak. Amire kell elég, félretenni is tudnak. Egyszerű, kedves emberek, elérhető álmokkal.

Mi van ha era azért nem ment másnap dolgozni, mert a teszt közönségen megbukott?
Vagy egy diszkrét escort cég lecsapott rá és olyan kuncsaftjai voltak, akik nem akartak fotózni, videózni?
Mi van ha most igazat mond?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 08:29:17

@hereverő heverő: Minden út...az elkúrt rendszerhez vezethető vissza....
Ami borzalmasan bosszantó, az az adott kínálkozó lehetőség, melyet a saját kapzsi gyarapodásukra és nem a köz érdekében használnak...ehhh!
Amúgy jobb reggelt!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.10. 08:32:29

@VV Erőlegény: Az a helyzet, hogy ezekkel a VV-kkel is az az egyik legnagyobb probléma, mint a F1-el, hogy valójában ismétlődésekre alapozódik. Ha egy játékos igazán felkészül a játékra, sok meglepetéssel nem tud már szolgálni a műsor, a F1-ben is gyakorlatilag minimális variációs lehetőségekkel bíróak már a stratégiák, és a kerékcserét is szinte minden csapat elvégzi már vakon 3 másodperc alatt. Jó rendben, itt azért a játékosok közel sem olyan felkészültek, mint az F1-ben Vettelék, meg Hamiltonék, de ahogy ott is, itt is azzal válik érdekessé a játék, ha valami rendkívüli és váratlan dologgal a játékosokat, ha kimozgatják őket a komfortzónájukból. Az F1-ben legszivesebben mindig olyan helyre vinnék a versenyt a szervezők, ahol az időmérő edzés, és a verseny közben, legalább kétszer elered az eső, és fel is szárad a pálya (persze egy idő után ehhez is hozzászoknának a sofőrök), de ezek miatt a váratlan húzások miatt válik egyre érdekesebbé a játék. A VV7-ben volt egyszer egy hierarchia szavazás, ami után teljesen megfordították a hierarchia sorrendet egy hétig a villában. Na az is egy érdekes változást hozott a játékban és a nézők preferenciasorrendjében. Az addigi (a lakók által is odaszavazott) villa erősek Dani és Ádina a hierarchia végére kerültek, és onnan execírozták a tényleges hierarchia sorrend gyengébb mezőnyét, pl. Zsu amiben sikeresek is voltak, mert ki is borították Zsut, de közben elvesztették a nézők szimpátiáját.

hereverő heverő 2019.01.10. 08:34:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen, erre 36 millió EKG. Kaptak felhatalmazást arra, hogy végre jobbá lehessen tenni a MI országunkat. Erre csináltak belőle Ő országukat, téged, engem, minket pedig szolgáikká tettek. Inkább nem is gondolkodom, van még pájinka a kamrában.

www.youtube.com/watch?v=72JWjzQ5cpI

Sanda.Ipse 2019.01.10. 08:40:45

@mobilos perpetuum:
Nem írtam taktikáról egyetlen szót sem. A gonosz jelzőtől hányok már. Attól, hogy emberek nem csak a villában fényezik önmagukat és ehhez szükségük van egy ellenségképre, akit kineveznek gonosznak.

Gia 2019.01.10. 08:44:19

Zsu tegnap azt mondta a táblánál,hogy Roli sosem segítőkész és 2 perccel előtte láthattuk,ahogy Roli fogja a kezét a jégen,hogy el ne essen..

Sanda.Ipse 2019.01.10. 08:46:28

@Gia: pontosan ez jutott nekem is eszembe, amikor láttam.
Amúgy lelkesen korrepetált a sulihéten is. Laszikával is akkor jöttek össze.

mobilos perpetuum 2019.01.10. 08:52:09

@Hedo a nokedli szaggató: Én is csak találgathatok, akinek írtam, "webcamerás svájci"-ként említette, ez fogalomzavar.
Alapból az az oldal - Radics égetőnek szánt képeinek utánanéztem, csak kukkolóknak készül, Svájc az más kategória.

Tökös... 2019.01.10. 08:53:59

Sziasztok

A tegnapi öfi-ből 10 percre reagálnék...
Az összefoglalók nyílván arról szólnak hogy állandó móka kacagás, esetleg ordibálás, egymás anyázása van porondon, a műsor készítői legalább is erre bazíroznak...
Így ilyen lesz a végtermék, már mint hogy én azt vegyem le hogy ez itt kérem egy őrültek háza...
Szóval a tegnap esti egymás értékelése volt nálam a lényeg.... amit 5 percben sűritettek le, mert mindenkire rájött a szófosás, pedig ha humorosan, röviden értékelek, benne leszek az öfiben...
A szeretet szalag osztásnál ezt a témát már kimerítettek a lakók, mármint egymás értékelését, ezen kár rágódni, megtesszük azt mi magunk is óránként...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 08:58:23

@hereverő heverő: Érdekes analógia, talán azért is ennyire élesek a kritikák, ezért is feszkósak az elemzések, a világok találkozásának prekoncepciói. Szemlátomás érződik a nézetek közti megosztottság, az előtérbe helyezett preferenciák. Egy leszűkített társadalom szomorú tükörképe.

BarBwire 2019.01.10. 08:58:48

Szép jó lekvárokat mindenkinek!
Úgy látom tegnap-ma a comming out órái vannak. Most találnom kell egy címkét magamra?
Amíg nem felejtem: Lacikaaaaaa milyen helyre legényke lett így csupaszon, bár én az arcszőrzetért (szigorúan pasiknál) oda vagyok, azért megszépült a srác.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 09:00:24

@UdvariatlanBolondvagyok: szerencsére ismerhetünk számos ígéretes fiatalt is ebből a korosztályból, akiknek a legfőbb gondjuk, hogy itthon vagy külföldön tanuljanak-e tovább és komoly távlati terveik vannak.
Ami sajnálatos, hogy éppen ez a réteg, amelyik hosszútávra kívánja elhagyni kis hazánkat. Változásnak kéne történnie, hogy lássanak perspektívát itthon is az nepotista uram-bátyám rendszer helyett.

Tökös... 2019.01.10. 09:02:41

Amit még szóvá tennék...

Az a hiúsági kérdés, mint a műsorban kiderűlt, kenbabát ebben senki nem veri meg, de szorosan mögötte van Hunyor kollega aki a sokszáz tükör előtt elhaladva nézi magát, hogy a szettje jól áll-e rajta ?
A haja rendesen be van lőve, kósza hajszál sehol...
Ezt nevezi a köznyelv hiúságnak... mint valami betegséget, vagy deviáns viselkedési formát...
Pedig nem az, jó ha van az emberben egy kis hiúság, odafigyel magára, főleg ha nagy nyilvánosság elé kerűl...
Én magam odafigyelek, hogy tiszta ruhában legyek otthon is, megszoktam fésülködni, nem vagyok csapzott, kivétel ha másnapos vagyok, vagy részeg mint a tök...
Szerintem igenis számít hogy miképpen viselkedek társaságban, miképpen öltözködök, ha az a célom hogy elnyerjem mások szimpátiáját... ( végűl is ez a játék célja nem ? )
A fiuk öltözködése még hagyján, de a lányok vagy prostinak öltöznek, vastag rikitó szájrúzzsal, vagy piaci kofának, átmenet nincs...

Sanda.Ipse 2019.01.10. 09:13:31

@Tökös...:
mondjuk aközött, hogy Hunor 45 percet szán kizárólag a haja belövésére naponta és amit te önmagadról írsz óriási különbség van. Egyébként elvárható, hogy mindenki tiszta legyen és ápolt. . Alapkövetelmény. Hunor és Lacika, akik normálisan öltöznek amióta benn vannak és még a nagyon hiú Greg sem sorolható közéjük. A lányokról nem beszélve!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:15:11

@hereverő heverő:

Az a röhej hogy a harmadik 2/3 után még jobban bekeményítettek, pedig most igazán hátra dőlhettek volna, hogy foglalkozzunk az országgal is, és ne csak a mutyival , erre teljesen bedarálják az országot Kimdzsongunék, Erdogánt is lefogja pipálni a várba költözős focibuzi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:16:08

on

Tegnap annyira szép volt Renyhe, szerelmes lettem beléje.

:hanyas

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 09:16:09

az a pasi, aki több időt tölt a fürdőszobában, mint én (ami nem nehéz), minimum gyanús.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:19:02

@Tökös...:

Mit vártál Renyhétől, hogy minibálba tolja az értékelést?
Végre megint szerepelhetett ez a pojáca, oscár díjon 25-ször lekeverték volna.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 09:19:58

@szociál: amíg nem itt élők dönthetnek a szavazatukkal az adóforintjaink sorsáról nem is lesz változás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:20:01

@úgymond olvasó mmkk:

Láttad a VV1-et ?
Abban volt egy mangórágó feka csávó, órákat buzerálta magát a tükör előtt, tele rókáztam egy tanker hajót.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:20:55

@Sanda.Ipse:

Erdélyiek és ukránok a saját farkukkal verjék a csalánt, vagy ők is ide adózzanak.

Pancsamanó 2019.01.10. 09:21:17

@Sanda.Ipse: és amikor Csokit kizárták, mindenki hisztizni vagy hüledezni kezdett, Roli odavágódott Reni mellé a kanapéra nyugtatgatni. Egyedüliként.

Amúgy jó reggelt mindenkinek :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 09:21:31

@szociál: láttam. nem is értem, mit lehet annyi ideig a tükör előtt csinálni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:23:25

@úgymond olvasó mmkk:

De nem csak a fürdős buzulás, még úgy is beszélt , Greg hozzá képest egy maszkulin hetero.
Hihetetlen, nagyon gáz volt a csávó

Tökös... 2019.01.10. 09:23:27

@Sanda.Ipse:
Kenbaba állította magáról hogy a leghíúbb, és hogy megnézné azt az embert aki nála hiúbb...
Hát, valamelyik részben kenbaba az összefoglalóban matatott a hajával 10 percet...
Az ő haja úgy áll mint a cövek...

Pancsamanó 2019.01.10. 09:25:18

@Tökös...: Nagyon érdekes látni, hogy a fiú lakók mennyivel igényesebbek mint a lányok. Reni mindig ápolatlan benyomást kelt, a haja sem lát fésűt néha az tuti. Adri és Zsu olyan szinten vakon van hogy mi áll jól nekik, hogy ihajj. A haja mindnek meredezik százfelé.
A tegnapelőtti adásban meg is jegyeztem férjemnek hogy másnaposan fetrengenek a csajok, Lacika meg már tiszta ruhában frissen táncikál a nappaliban.

,, 2019.01.10. 09:25:50

@UdvariatlanBolondvagyok: nah, az Antigoné maradjon:) lehetne csinálni belőle minitárgyalást, egyik csoport védő, másik vádló, egy harmadik meg mondjuk a bírók/esküdtek... vagy legalább csoportos vitára bocsátani. Az úgy tényleg nem használ, ha a tanár mondja meg, h ez így és így van, fogadjátok el és kész. legalábbis az irodalomban.

Tökös... 2019.01.10. 09:27:49

@szociál:

Renyhének volt tegnap egy mondata, amit egy darabig tépelődtem...
Valami olyasmit mondott hogy ő az életben mindent kipróbál, és ezer százalékon akar égni, ki akarja használni az életet...
Ehhez képest, egy villában üvölt és sírós dührohamai vannak, és Csoki számára az igazi férfi...
El iis gondolkodtam hogy az én életem mennyire sívár ehhez képest...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 09:27:50

@szociál: azt azért nem mondanám, hogy greg hozzá képest maszkulin heteró, de az igaz, hogy a vv1-es csávó gázabb volt valamennyivel

Tökös... 2019.01.10. 09:32:11

@Pancsamanó:
Én csak feldobtam ezt a témát, nem mondom hogy ebben igazam van, de minél öregebb vagy, annál több időt kell tölteni a tükör előtt...
Vagy valami ilyesmi...

Pancsamanó 2019.01.10. 09:35:38

@Tökös...: ez így van. Én soha nem fognám fel negatív tulajdonságként ha valaki foglalkozik magával. Azt viszont igen amit Reni csinál: hipermegagiga igényesnek mondja magát de ez egyálzalán nem látszik.

BarBwire 2019.01.10. 09:36:09

@Pancsamanó: és Rolit nevezték ki a legigénytelenebb lakónak mert nem háromszor fürdik egy nap.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:39:54

@Tökös...:

Egy szavát ne hidd el, mint egy cigányasszony úgy vakerál.
Zsu is sok már nekem, már nem találom egyáltalán viccesnek, direkt bénázik mindig, annyira látványosan hogy én elengedtem a kis kezét, lehet Adrira szavaznék egy Adri - Zsu párbajon, annyira lejárt lemez már számomra a bolondság.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:42:07

@úgymond olvasó mmkk:

Pedig az a csóka a Meleg büszkeség napja arca lehetne, az első kamionon kapna helyet, de ő vallja hogy hetero, muhaha.
Ha valaki szégyenli bevallani hogy meleg, akkor ne viselkedjen úgy.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 09:42:45

@szociál: Lacikán kívül bárki ellen Adrira szavaznék

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:44:12

@úgymond olvasó mmkk:

Én se csípem ezt a napraforgót, mert egy állat mikor piál, de valamivel éreztetni szerettem volna hogy Zsu kiesett a friendslistámból :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 09:45:27

@úgymond olvasó mmkk:

jah félre értettem :)
Szóval visszaszavaznád Adrit :)
Azért Roliék ellen nem adnék esélyt neki, tiszta szív csapat viszont vihető, rájuk nem szavazNÁK.

Gia 2019.01.10. 09:46:27

Zsunak nem tett jót Greg győzelme.

csincsilla72 2019.01.10. 09:48:12

@Gia: Zsu egy ostoba liba, egy aranyhal memóriájával. Nem várok tőle semmit. A túltolt bénázásaitól, a mindenen megsértődéstől és a patakokban folyó könnyektől már ökölbe szorul a kezem. Ha minden egyes ilyen után tarkón csapnák, kíváncsi vagyok, meddig folytatná.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 09:49:22

@szociál: Rolinál gondolkodNÁK maximum, Hunornál nem.

Ármándójózsi 2019.01.10. 09:53:58

@úgymond olvasó mmkk: Jó reggelt Mindenkinek! :)

Visszaszavaznád Adrit?????? Minek? Hogy tovább nyalogassa a száját (hogy még jobban ekcémás legyen a bőre a szája körül is) és tikkeljen a szemével? :S Vagy, hogy hazudozzon tovább és az éppen aktuális nyerőember nyakába boruljon, és az "Én úgy szeretlek, soha nem tudnék ártani neked" szöveget tolja nonstop? :S

Gia 2019.01.10. 09:56:27

@csincsilla72: Greg is Renit szereti jobban,nem Zsu-t,ezen meglepődtem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 09:57:21

@Ármándójózsi: most komolyan az a legnagyobb problémád vele, hogy ekcémás a bőre? az enyém is ekcémás, basszameg, aztán mégis normális ember lett belőlem. ezzel annyira ki tudtok akasztani, hogy az valami hihetetlen.

Felis minor 2019.01.10. 10:06:04

Szerintem Adrival szemben is működik a kettős mérce rendesen. Nem bántóan okos a lány, de majdnem azt hozza, mint Roli (aki szintén csak a bentiekhez képest tud többet valamivel), csak nem olyan jó a kiállása - itt a vadon törvényei működnek, aki kevésbé jó fizikumú, az automatikusan gyengének van elkönyvelve - és emiatt már az elején rászálltak az ősmocsártagok, élükön Ánusszal. A kényszerű címkézés miatt lett Roli "tattikus", Adrika meg "szarkavaró". Semmivel sem kavarta többet a benti fekáliát, mint a többiek, csak tud összetett mondatokat mondani és értelmezni, ami sokaknak bent eleve érthetetlen, tehát gyanús. Pont mint Rolinál. Nyilván ehhez hozzájárul, hogy nincsenek extrém tulajdonságai, ami miatt más címke kerülhetne rá (tehát tuja), viszont én csípem benne, hogy kezdetektől ő látja legjobban az erőviszonyokat és érdemes megfigyelni, hogy a csicskagecizéseknél legtöbbször inkább elvonul a helyszínről. Én szívesebben nézem a szarkavarásnak nevezett tattikázását, mint Hunci durrogását vagy Rúd vonaglását, szóval én is Adrit szavaznám vissza még egy darabig.

Gia 2019.01.10. 10:10:16

@Felis minor: Adri sajna elszabta,hogy az elején kihátrált Roli szövetségéből.De ez már neki is leesett.

Ármándójózsi 2019.01.10. 10:11:55

@úgymond olvasó mmkk: Nem, ha figyeltél volna akkor nem az a bajom, hogy ekcémás, hanem, hogy annyi esze van, hogy nyalogatja és ettől csak rosszabb lesz nem jobb. ezt írtam. De igazából a többi fontosabb volt, amire mondjuk nem reagáltál... :(

,, 2019.01.10. 10:12:34

@Avigal: mutatom az én kedvenceimet (merinó, de a színek a lényeg, orgia)
mindegyik gyönyörű, de @úgymond olvasó mmkk: kedvéért legyen ez a kollekció mintának:)
madelinetosh.com/collections/a-study-in-creatures

hereverő heverő 2019.01.10. 10:14:00

Nagyon OFF

de ez a bazmeg:
www.youtube.com/watch?v=0wPOd7-VezM

MBB/Kawasaki BK117 a heli.

Felis minor 2019.01.10. 10:14:40

@Gia: Hát de legalább leesett neki és az igen csekély lehetőségeihez mérten, de próbálja korrigálni. Amúgy kár érte. Kíváncsi lennék, hogy ha Rollival bedobnának egy tattikai szerelmi vonalat (amit pedzeget az Adri), az hogyan venné ki magát a facebook népénél. Jelen helyzetben Roli sem fog nyerni, hiába csinálja jól, nyilván Adri sem, viszont, ha eljátszanák az egysejtűeknek, hogy a szerelem - a SZÍV - legyőzte a hideg tattikát, akkor lehet, hogy szép számú szavazót gyűjtenének. De persze lehet, hogy még mélyebbre ásnák magukat. Nem tudom. Mindenesetre nincs vesztenivalójuk.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 10:15:48

@,,: Persze, persze, nem esnék a ló túloldalára, nálam szétfikázott lexikális tudás is mérvadó...
Áz arányeltolódást, a felesleges tantárgyak miatti túlterhelést kritizálom, teret engedve a szabad vélemény megformálásának...a fent említett mű, csak példa volt.
Amúgy is csípem az ókori görög kultúrát(mondjuk ez mellékesD).

Ármándójózsi 2019.01.10. 10:17:20

@hereverő heverő: Lehet, hogy egy cseppet jó pilóta ül benne? Elképesztő! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 10:18:55

@Ármándójózsi: nem tartom semmivel sem többre Hunort, meg a mocsárlakókat, mint Adrit. Hunor ugyanaz férfiban, mint Vivi nőben, egy kurva, aki rohadtul unja magát az egész játékban. Greg egy feltűnési viszketegségben szenvedő Ken baba imitátor. Zsuzsu egy 6 éves kislány értelmi és érzelmi szintjén álló színészkedni próbáló, sértődős, hisztis picsa. Reni meg egy ordenáré, irigy, alpári nőszemély. ha választanom kell ezek, vagy Adri között, milliószor is Adrit nézem inkább.

Ármándójózsi 2019.01.10. 10:21:42

@Felis minor: "Szerelemvonallal" még senki nem nyert itt, egyébként is már késő lenne hozzá szerintem. De sajnos egyet kell értsek, a jelenlegi állás szerint Roli hiába taktikázik jól, ha vért izzad is és baromi jól csinálja is a szemellenzős édibédi Zsu tábort nem tudja legyőzni... És az a legnagyobb bajom, hogy én sem látom azt, hogy ebben a játékban, ha minden így marad, bárki is legyőzheti...
Csak ne legyen igazam!!!

hereverő heverő 2019.01.10. 10:25:27

@UdvariatlanBolondvagyok: és @,,:
Nem az a baj az antigonéval, hogy tananyag, hanem hogy az értelmezését nem engedik szabadon. Mindenkinek arra kell gondolnia, amire a tanár. Ami vagy egyezik a saját gondolataiddal, vagy nem, de jelenleg más megközelítést nem is engednek. És ahogy már egyszer írtam, nem azt tanítják, hogy miért így gondolja a tanár, mik azok az elvek, momentumok, jelenetek és párbeszédek amik ezeket megalapozzák, hanem azt sulykolják, hogy ez márpedig ilyen, kész. Ez a gondolkodásra nézve igen káros, mert a gyerekekből kiöli a kreativitást és a rendszerben való szemléletet.
A lexikális tudás pedig azért fontos, mert az az alapja mindennek. A földrajzot sem azért kell tanulni, mert mindenkit kurvára érdekel, hogy számszerűen mennyi szén és vasérc van itt vagy ott, hanem a történelmi összefüggések megértéséhez: miért ott alakultak ki az iparvárosok, miért nem amott, miért voltak háborúk, stb. És itt megint csak elérkezünk a rendszerben gondolkodáshoz. Tágabb értelemben a világ megértéséhez. a lexikális tdásra igenis szükség van, csakúgy mint a matematikára, mint amivel minden folyamatot modellezni lehet (több kevesebb közelítéssel).

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 10:25:50

@Felis minor: "Amit nem értenek az gyanús"-Kiváló meglátás és most nem akarok megint elvonatkoztatni.

Ármándójózsi 2019.01.10. 10:25:56

@úgymond olvasó mmkk: Értem, és így már teljesen meg is értem, hogy miért írtad, hogy visszaszavaznád Adrit. Így ezen elgondolkodva, tulajdonképpen nem áll messze ettől az én véleményem sem sem, talán annyiban, hogy én Hunort előrébb sorolnám. (De nem azért, mert pasi!!!)

mobilos perpetuum 2019.01.10. 10:26:30

@Felis minor: Vasárnap dönteni kell, kit küldjenek párbajra. Adri nevén kívül a fiúk nem beszéltek.
Gregről elvileg levetné Hunor a kendőt, de ha ezt követően kérdezi meg Anikó/Bajusz, hogy ő magára rakja-e a védettséget, akkor borul ez is. Meg talán félnek, hogy ez a nézőknek nem tetszene.
A mai nappal együtt három nap alatt szerelmi szálat felépíteni... hát.. s közben azt se tudhatják, mit adnak le az összefoglalóban...

Felis minor 2019.01.10. 10:26:38

@úgymond olvasó mmkk: ekg, szép összefoglaló. Annyit tennék hozzá, hogy mindemellett baromira unalmasak már ezek a karakterek, nem tudnak hozni semmi újat. Nagyon el fog laposodni a végjáték, ha mindenki ugyanazt csinálja, mint eddig. Kellene valami fordulat, de amíg nincsenek a két tábor között mozgó emberek, addig erre esély sincsen. Lacikában meg Adriban van lehetőség, meg talán Roliban, ha lesz annyi esze, hogy ezt felismeri. De ehhez valami extrém fordulat kellene, mert amúgy a szavazók többsége rutinból a kedvencére fog nyomni. Utóbbi sajnos a valószínűbb forgatókönyv.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 10:28:14

@úgymond olvasó mmkk:

Eddig egyedül Roli az aki még nem baszta el, és Lacika.
Szerintem is Hunor a vivika pasi megfelelője, ha megálltak volna neki a nők akkor mindet végig tolja, és akkor semmivel sem lenne különb vivinél, de a pasiknak elnézik.
Verte volna inkább ő is mint Roli.

Felis minor 2019.01.10. 10:29:59

@Ármándójózsi: hát okosan felépített taktikai szerelmi szálat még nem láttunk. Persze, vagyok olyan realista, hogy szerintem sem fogunk most sem, csak már nagyon unom, hogy ugyanazokat a köröket futják a lakók. Jó lenne valami, ami felforgatná az erőviszonyokat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 10:30:58

@mobilos perpetuum:

Egy frissen visszament játékosról gáz levenni a védettséget, azzal még jobban Greg mellé állnának.
Renyhét kéne behúzni, ő még nem párbajozott, azt neki a legnagyobb az arca.
Súgjanak már Rolinak a szerkik könyörgöm !

Sanda.Ipse 2019.01.10. 10:33:04

@szociál: eszükbe nem jut levenni Gregől a kendőt. Cukkoltál csak, aztán meg is ígérték neki, hogy nem veszik le.

2019.01.10. 10:34:47

Hali nektek!

Innen írok most a traumáról. Tegnap belenéztem a BV-be és egy perc után eret vágtam. Az orvosok sokat küzdöttek az életemért, az állapotom jelenleg is kritikus. Sokat hátráltatta a hatékony orvosi segítséget, hogy nem tudták értelmezni a diagnosztizálásnál a kiváltó okokat. Több diplomával se tudták felfogni mi is lehet az a Győzike Geronazzo páros. Azt hitték valami végleges gyengeelméjűségben szenvedek, vagy megbomlott az agyam mert ilyet normális ember nem tud kitalálni mint amit nekik meséltem a tegnapi adásról. A nyugtató és együtt-érző válaszokat, látogatásokat szeretettel várom tőletek, azok talán még megmenthetnek a végleges és tartós agykárosodás okozta haláltól. Remélem más nem követte az én példámat és időben elkapcsolt. PatsiPusza néktek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 10:35:16

@Sanda.Ipse:

Roli - Renyhe párbaj lenne a legszebb.
Jó erős párbaj lenne, hogy kijönne az állat a nőből mikor érezné a vesztét.

Ármándójózsi 2019.01.10. 10:35:44

@szociál: Én azért mivel Roli a favoritom, fáznék egy ilyen párbajtól... Nyugodtabb lennék, ha Adrit vinné ki, holott elgondolkodva teljesen egyetértek @úgymond olvasó mmkk-val abban, hogy pl. a jóságos hármas elé helyezem Adrit toronymagasan. Csak én a fiúk elé nem. (És nem azért, mert fiúk!!! :D )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 10:36:35

@Paic Róbert:

Rajtam elektrosokk terápiát végeztek, nem emlékszek semmire, hála istennek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 10:38:50

@Ármándójózsi:

Csak is Roli miatt szavaznék Hunorra Adri ellen.

Felis minor 2019.01.10. 10:38:53

@UdvariatlanBolondvagyok: hát igen... Mindenféle rendű, rangú, rasszú közösségből gyűjtött keserves, de általános tapasztalat. El lehet vonatkoztatni, de felesleges ezen keseregni, megváltoztatni nem lehet, de értő emberek társaságát lehet keresni. :-)

Ármándójózsi 2019.01.10. 10:40:52

@Paic Róbert: Felépülsz, ne aggódj! Drukkolunk! Persze nem lesz egyszerű újra felépíteni a személyiséged, beletelik néhány évbe, amíg ezt a traumát úgy-ahogy feldolgozod és sajnos olyan már sohasem leszel, mint előtte, de talán egyedül kimenni az utcára 10 év múlva már tudni fogsz. :DDD

Sanda.Ipse 2019.01.10. 10:43:37

A fene sem kíváncsi szerelmi szálra. Én a királyos héttől várok sokat, a hierarchiai viszonyok változása kihozza az emberek valódi jellemét. Zsuzsu az utóbbi napokban teljesen beszürkült. Kíváncsi vagyok, hogy ezt a rajongói is látják-e? Még a pofavágásokat is elfelejtette, bár én nem hiányolom:) Ostoba tyúk, aki kritika nélkül ismételgeti Greg véleményét a többiekről.

Pancsamanó 2019.01.10. 10:47:59

@szociál: Undorító dolog, de van benne valami vicces ahogy megfogalmazható hogy miért kva Vivi és miért nem tartják annak Hunort:

Ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az egy kva szar lakat. De ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, az egy kva jó kulcs!

,, 2019.01.10. 10:49:06

@UdvariatlanBolondvagyok: @hereverő heverő: a tananyag egy dolog, de hogy hogyan adja le azt a tanár, az elvileg csak rajta múlik. Lehet úgy is leadni az Antigonét, h egész órán a tanár beszél, de pl. azokkal a módszerekkel, amiket leírtam, fejleszthetők a szociális készségek (együttműködés, kommunikáció, érvelés, indoklás, vélemények ütköztetése). Hogy ki mi alapján dönt a módszerről, az jó kérdés. Gondoljátok, hogy ez a politikától függ? Szerintem sok esetben lustaság kérdése (egy ilyet vitát meg kell szervezni, tervezni, meg "engem sem így tanítottak, akkor én miért tanítsak máshogy")
(az Antigoné nálam is csak példa, szabadon behelyettesíthető random irodalmi művel)

Felis minor 2019.01.10. 10:50:50

@Sanda.Ipse: A szerelmi szálra valóban a fene sem kíváncsi, de Roli, ha nem húz valami szimpatikusat (nem számunkra szimpatikusat, hanem a mocsárkedvelők számára), akkor az első háromra sincs esélye. Ha ez nem szerelmi, hanem más, hát legyen, csak csináljon valamit, mert ez így kevés lesz.
Roli legnagyobb ellenfele egyébként Hunci, mert még, ha az egységes játékuknak köszönhetően bekerülnének is a végjátékba, a csinifiút szavaznák vissza ellene az átlagszavazók. Mert aki szép, az érzelmes. Akkor is, ha valójában egy robot.

Avigal 2019.01.10. 10:51:21

@,,: tényleg szépek. Mániákusan fonalat veszek, már egy szekrénnyi van, csak kötni kellene. Ha ilyen fonalakat látok, legszívesebben rögtön felvásárolnám az egész kollekciót. Teljesen bele vagyok szerelmesedve a nagyon vékony csipkekendőkbe.

Nekem az itthon elérhetőek közül ez a kedvenc: www.1001fonal.hu/malabrigo_silkpaca_70_alpaka_30_selyem_csipkefonal_677?keyword=malabrigo

Meg úgy általában a Malabrigo. Igaz, ezekből "csak" 2 doboznyi van elraktározva...

Angora Cardi 2019.01.10. 10:52:59

@Avigal: küldjék egy maut a hangulatomat javítandó

bElannaTorres 2019.01.10. 10:55:34

@mobilos perpetuum: nem tudom, hogy arra rájátszik-e én is ilyen béna vagyok, egyszer nekifutottam egy oszlopnak amikor futás közben hátrafelé néztem jön-e a busz.
Szóval vannak bénábbak, nekem vicces hogy egyből emiatt hülyének kell nézni valakit, engem nem tudtak, mert csak tesiből voltam szar, aztán azt is tanulni kezdtem otthon amit lehetett. Megtanultam hogy nagyon odafigyeljek ha valami olyat csinálok, pl. Főzésnél :)))

ITS HIM 2019.01.10. 10:58:32

@szociál: Bentről Roliék valószínűleg el sem gondolkoznak Renyhén, mert félnek tőle, hogy nem csak a sellő csorda, de egész Afrika rászavazna. Az őrült kannás elpaterolásával nagyobb az esély a túlélésre, ami szintén nem baj, mert az idegrángásaitól kezdek néha félni.

bElannaTorres 2019.01.10. 10:58:38

Én sem tudtam ki volt ez a geronazzo, úgy hallottam róla persze, de nem a szája zavart, hanem amikor pozitív energiákról meg jóslásról beszélt, ez nekem a horoszkóppal van egy szinten

Avigal 2019.01.10. 11:00:43

@Angora Cardi: szép napot:)

Most ébredt a keresztlányod és nyávog, h ki akar menni:) Kiengedem, jó idő van:)

Mi sz a mau? Én kis alulművelt vidéki lenni....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 11:01:46

@Ármándójózsi: én nem látok benne semmit, ami miatt előrébb kellene tennem a listámon, sőt, csúszik szépen lefele a kis ribanc :)

@Felis minor: szerintem is az lesz, hogy rutinból fognak szavazni a népek.

@szociál: Lacika ne is bassza el, ő az egyetlen, akinek drukkolni tudok :)

Angora Cardi 2019.01.10. 11:02:36

@Avigal: jó reggelt :) egy kis cicanyávogás a mau (miau, meow), de akkor már jobb is a hangulatom, nem tudom mi ez, fejem tegnap óta nincs rendben, hangulatom meg a béka popija alatt, és nem akartam csokit hangulatjavítónak csak egy kis keresztcica mauzást :) de megkaptam így jó :))))

hereverő heverő 2019.01.10. 11:02:56

@,,: és @UdvariatlanBolondvagyok: Persze, hogy a tanáron múlik. De hiába tudjuk mi, ha azok az emberek fogják tanítani a jövendő generációkat, akiket a mostani megcsontosodott rendszerben képeztek ki. Hiába vezetünk be elektronikus táblákat meg számítógépeket, ha a tanárok nem tudják azokat (ki)használni, mert a központi tananyag nem épít a szemléltetésre, nincsenek szemléltető eszközök vagy ha nincs intuíció. Nem csak a technikát kellene megreformálni, hanem a szemléletet is. Sőt, elsősorban azt.
Vagy vegyük a jelenlegi informatikai oktatást (hogy ne csak az Antigoné legyen). Elmagyarázzák a gyerekeknek, hogy hogyan kell Wordben új dokumentumot létrehozni, mi az a ctrl-c ctrl-v, stb. De piszokul nem magyaráznak semmit a számítástechnika alapjairól, hogy mi a különbség az operációs rendszer és az alkalmazás között, hogy melyik mire való. Nem kellene ebbe mélyebben belemerülni, egyszerűen a funkciókat kellene elmondani - de sajnos azok az informatika tanárok akiket ismerek még csak tanulgatják az informatikát. És a jövő informatikusait ők tanítják, ez egy sehova sem fejlődő beton rendszer lesz.

Avigal 2019.01.10. 11:05:09

@,,: már próbálom visszafogni magam, az ősszel nem is vettem fonalat:)

javier2 2019.01.10. 11:05:41

@Gia: tegnap derült ki roli meg hunor reggelit csinál a tiszsta szív csapatának

Sanda.Ipse 2019.01.10. 11:06:56

@bElannaTorres:
A curlingjátékosok cipőjük egyik talpán csúszásgátló, a másikon csúszást segítő réteget viselnek. Szóval nem nehéz fékezni, hogy valaki ne menjen le spárgába vagy ne essen el.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.10. 11:07:25

@szociál: Roli jól gondolkodik. A Rúdlény gyengíti a Zsu -Greg-Adri vonalat. Mindamellett nem bírom a nőt.

A tegnapi részből egyértelműen kijön, hogy Rolit akarják kiküldeni most. Zsunak nem áll jól a gonoszkodás és most nagyon kijött belőle...

Avigal 2019.01.10. 11:08:21

@Angora Cardi: keresztlanyod nem tud mauzni, ő károg, mint egy kis varjú:) Ez is a süketség mellékhatása. A hegyek leomlanak a hangjától:)

Nem lehet, hogy a melegfrontot nem bírod? Nagyon melegszik az idő....

bElannaTorres 2019.01.10. 11:09:10

@Felis minor: éden kettőben volt egy végigfutó szerelmi szál, amiről nehéz volt eldönteni, hogy igazi vagy taktikai volt, utóbbira tippelek, de ehhez kicsit okosabbnak kell lenni, mint a vv-sek szoktak.
Adrinak ha lett volna ennyi esze nem hunorral, hanem rolival próbálkozik az elejétől

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:10:41

Széééép napot! Na most ide is el tudtam tévedni méghozzá délelőtt. Huh!
Nagyjából átolvastam éjszakai alvásom utáni és a ma délelőtt termelt kommenteket.
Az hogy milyen embereket válogattak össze az a retek színvonala, mert a lényeg hogy provokálás legyen, hiszen valószínűleg ha atomfizikusokat küldtek volna be lehet nem igazán tudnánk ennyire savazni őket. Ha már felmerült a meleg kérdés! Nos, felőlem mindenki lehet leszbikus, biszexuális, homokos, pánszexuális akármi, csak engem hagyjanak békén, nem akarom senki nemi életét nyomon követni, nem akarom tudni mit csinálnak az ágyban, az maradjon meg a négy fal közt. Számomra irritáló, hogy felvonulnak az Andrássyn, meg mutogatják magukat egy szél pöcsben, csókolózva stb. Kérdem miért???? A dohányboltba nem láthat be a gyerek, de a ratyikat nézheti vígan? hogy is van ez?! A másik dolog a felvett viselkedési formák. Ha meleg valaki miért kell affektálnia????
Amúgy mivel olvasom a bulvármédiát láttam pont Geronazzoval ezt a nyomorultat, aki felvett egy szerepet, hogy kitűnjön a szürkeségből, saját magából különc idiótát kreálva. Ehhez jött a pánszexuális baromság ami szimplán csak azt jelenti hogy buzi, hiszen pasival él... még hogy lelkek szerelmese, akkor én egy tulipán vagyok. És mivel pánszexualitásról nemigen hallottunk még ezért marketingfogásként ezt tolja az arcunkba.
Ahogy szépfiú írta nem lesz néger stb csaja. Semmi bajom a négerekkel, meg az egyéb bőrszínű emberekkel, de az általánosítás is ered valahonnan, nem hiába halljuk őket. Nem kell néger pasi, sem kínai stb. Akinek kell keressen, csak ne csodálkozzon a más kultúrán, a más gondolkodáson, hogy a nő hova is van sorolva az ottani hierarchiában.
Renyhéről leírtam a véleményem párszor hogy az egész lény a béka segge alatt van.
Zsú bolond, igen vele nyeretik meg, ez kell ennek az országnak. Igen belenéztem én is a facebook kommentekbe, istenítik, ez kell a magyaroknak? Esze semmi fogd meg jól!
Még mindig Roli gondolkodása amit némileg meg tudok érteni. A BV-t ismét nem nézem ha ez a szánalmas kretén gyógyegér van!

Avigal 2019.01.10. 11:12:09

@bElannaTorres: de Hunor sokkal dekoratívabb, mint Roli, nem bírt ellenállni. Azért Roli nem túl vonzó főleg az igénytelensége miatt. Hunornak meg a viselkedése nem túl szerelemgerjesztő, legalábbis amennyit mutatnak belőle a szerkik....

,, 2019.01.10. 11:12:50

@Angora Cardi: lekváros jó napot!
@Avigal: én csak nagyon ritkán veszek, évente maximum 1x , sapit, sálat szeretek csinálni, de akkor a legjobb minőségből (drága mulatság sajnos)
de ha nyernék a lottón, megvenném az összes tosh fonalat, és berendeznék egy termet nekik, mint dagobert bácsi az aranynak, néha csak gyönyörködnék bennük

Angora Cardi 2019.01.10. 11:13:48

@Avigal: Károgás is jó :D
De, biztos minden egyben idegesít most :/

ficekence 2019.01.10. 11:14:21

Tegnap Peti nagyon jo volt. En eddig is birtam, mindig megnevettetett, most azt is bebizonyitotta, hogy onmagan is tud nevetni. Teljesen egyeni a stilusa.

bElannaTorres 2019.01.10. 11:14:55

@Nyuszomuszo83: egy felvonulás van évente, az a célja, hogy elfogad, hogy ők is vannak, ha nem vonulgatnak, nem jönnek elő akkor a kis életüket végigbújkálhatják, de én úgy vagyok vele, hiába mondják sokan hogy őket nem zavarja, rengeteg van még mindig aki megverne mást csak azért mert buzi.
Saját dolog, de még az öltözködés is.
Magyarokkal meg pont nem az a baj, hogy elfogadnak egy bolondot játszó lányt, hanem az amikor elkezdenek minden szarért gyűlölködni inkább ezt látom bajnak

Avigal 2019.01.10. 11:17:22

@Nyuszomuszo83: hidd el, az atomfizikusok is vmi hasonlóak lennének pár hónap után, mert akkor már nem a tudás, hanem a jellem dominál és ott is van mindenféle.

A kínaiaknál a műveltebb rétegeknél nem rossz a nő helyzete, ott elég nagy az egyenjogúság, s azért itt is van, aki a nőt csak háztartási alkalmazottként kezeli. Hunor is mondta, h feleségnek normális nő kell, aki takarít, főz, stb. Nálam ez a bejárónő kategória...

bElannaTorres 2019.01.10. 11:18:09

@Avigal: igen, mondjuk ezért nem túl okos. Hunorról pár perc beszélgetés után kiderül, hogy milyen fontos magának, adri is mondta, hogy mikor családi dolgokról beszélt neki oda se figyelt. Szerelmi szálra ő a legrosszabb a benti fiúk közül, reni akarta okosan csoki mellett, meg ők úgy jól ki is jöttek, csak hát kizárták.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 11:20:02

@Nyuszomuszo83: szerintem meg a heterok se játsszanak porszívót a nyílt utcán, csak a négy fal között, mert nem vagyok kíváncsi rá, és kurvára idegesít.

,, 2019.01.10. 11:21:30

@hereverő heverő: pedig van törekvés pontosan az általatok leírt szemléletváltásra, még NAT-szinten is (legalábbis a Csépe Valériásban). És valahogy mégse.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 11:24:21

@Avigal:
a nők helyzete általánosságban köztudottan alárendelt és katasztrofális Indiában. Az elmúlt hetekben ledöbbentem, hogy éppen ott létezik egy térség, ahol a mai napig matriarchalis társadalom van. A nő a család feje, az ő családi nevét öröklik a gyerekek, többnyire ők dolgoznak, a férfiak meg otthon ellátják a házimunkát és a gyerekek körüli teendőket. Ha pénzre van szüksége, az asszonytól kér. (Spektrum TV)

Felis minor 2019.01.10. 11:25:55

@bElannaTorres: Szerintem nem lett volna jó a kezdetektől egy szerelmi szálra építeni, mert abba két viszonylag normális ember alaposan beletujul. Én végjátékos nagy kavarásra gondolok, hogy valami szimpatikussal - tehát nem üvöltve csicskagecizős szarkavarással - megtörjék a monotonitást, mégis legyen valami fordulat. A többieket - főleg Huncit és SZÍVtriót - biztosan kibillentené a komfortzónájukból. De a szerelmi szál csak egy ötlet, tőlem lehet bármi más is, csak történjen végre valami fordulat, mert ez, ami most van unalmas állóháború és a Rolinak, Lacikának meg az Adrinak nagyon nem kedvez. Mondjuk tőlem Zsu is nyerhet, de a másik két mocsártagot, meg a robot(hím)ribit már nagyon unom. Önző vagyok, bocsika. :-)

,, 2019.01.10. 11:26:10

@úgymond olvasó mmkk: :) mikor buszon az előttem ülő fiú és lány végigcuppogja-smárolja a másfél órás utat:)) ha nem nézek oda, akkor is hallom:)

Avigal 2019.01.10. 11:27:10

@,,: sajnos én nem vagyok ennyire ellenálló, gyűlik a fonal:( Időnként előveszem, nézegetem, próbálok kötni is:) Van egy kendő, ami már évek óta tervben van, de mindig csak halogatom, azóta sok másik elkészült már, de ez a nagy szerelem: www.ravelry.com/patterns/library/draculas-bride

Ha érdekel, el tudom küldeni a mintát.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 11:28:01

@,,: brrrrrr. miért kell ezt az ember arcába tolni, miért? :))) én se smároltam sose nyilvánosan egyik hímnemű egyeddel sem, amelyikkel összehozott a balsors :))

Maximista vagyok 2019.01.10. 11:29:01

@,,: jó, de ők épp megtalálták életük értelmét (kb. a következő két hónapra) :D

hereverő heverő 2019.01.10. 11:30:10

@,,: Ez a baj, hogy valahogy mégse sikerül. Azért, mert a legfelsőbb irányítók között már nem a tudás és a rátermettség számít, hanem a lojalitás és a kritikátlan bólogatás.

2019.01.10. 11:30:39

@Ármándójózsi: :DDDD

Amúgy kövezzetek meg nekem Roli egyre szimpatikusabb. Ahogyan tegnap a BV-ben a limóban oltogatta Zsut és adrit az is tettszett, meg mikor Huncival beszélgettek az ágyon, hogy kinek milyen nő jönne be az életben. Van ott rengeteg emberi érték. A Pán trió szerintem kifulladt és ellőtték az összes töltényt. A gonoszság lemez is lejárt. Zsu is lebukott, hogy csak a kamerának produkálja magát. Renyhe meg hát hagyjuk, api szinten egyre mélyebbre sűllyed. A másik trióban még lehet valami emberi meg őszinte ami végre, hogy több műsoridőt kapnak jobban megmutatkozik. Adriért kár, de tényleg ez a való énje, hogy önző módon tud gátlástalanul hazudni és ide-oda csapódni. Pedig ha maradt volna végig nyugton Roli mellett jól mozgathatták volna a szálakat. Lehettek volna "rosszban" a többiek megtévesztésére. De Adri ténylegesen csapódott mindenhová ahol árthatott. Rolinak és elbaxta.

Avigal 2019.01.10. 11:31:36

@bElannaTorres: lehet, Roli sem lenne rossz megfelelő lannyal, csak nagyon elhanyagolta magát. Bár ha az elejétől valamelyik lány kicsit több érdeklődést mutatott volna iránta, lehet, többet törődött volna magával...

hereverő heverő 2019.01.10. 11:31:57

@,,: A moszónők korán halnak. A vaszaló nők még korábban. Ész az orvosznők a legkészőbb.

Avigal 2019.01.10. 11:33:34

@Sanda.Ipse: én is ismertem egy indiai párt, hónapokig volta itt, s nagyon gyakran hívták A Mamát, mint a család fejét, s látszott, hogy minden köré épül. Pedig a par mar nem volt fiatal, a férfi 50 körül volt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.10. 11:34:16

@bElannaTorres: Még nem lenne késő valamit alakítani. Pláne ha Adrinak van esze és a Rúdlényt hívja ki. No azt a párbajt élőben megnézném :)

hereverő heverő 2019.01.10. 11:35:10

@Avigal: Ez is ördögi kör. Ha nem törődik magával, senki nem fog érdeklődni, ami még inkább arra sarkall, hogy ne törődjön magával... Egy normális ember mindenképp igényes magával szemben is. Nem mondom, hogy én nem voltam mocskos, részeg és mocskosul részeg több alkalommal is, de alapvetően adok magamra.

bElannaTorres 2019.01.10. 11:35:38

@Felis minor: :))) nekem sem ők a kedvenceim. Nem is gondolom hogy esélyes lenne bármelyik, greg azért kapott sokat mert vivit nagyon utálták. A hunoros kavarása után csak még jobban, ezt még roliék is tudták, meg mindenki bent.
Igen itt nem lehetett volna a kezedetektől egy szerelmi szál, ez a műsor ahhoz túl hosszú

,, 2019.01.10. 11:36:24

@Avigal: fent vagyok ravelryn, te is?:) nekem ez túl nagy falat lenne:(

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:37:42

@bElannaTorres: Nem, nem tudom elfogadni a bőrtangás szőrős férfiakat az utcán csókolózva, mert 1. nem ezt láttam 2. nem érdekel 3. én sem csókolózom a nyilt utcán, nem azért mert szerénykedek, de nem, majd a négy fal között ott csókolom a párom ahol akarom, egy futó puszi nő és férfi közt belefér, de tiniként sem toleráltam az egymás szájában hosszan való matatást.
Tehát akkor a heterók is vonuljanak az utcára mert heteró vagyok??? Hagyjuk ezt, nem kell vonulni! Kész, slussz. Amúgy említettem már anno van meleg ismerősöm, egy utcában nőttünk fel pár házzal arrébb lakott, kislányt vártak, néha be is öltöztették kislánynak és meleg. Teljesen normális, affektálásmentes viselkedése van amíg fel nem tűnik a színen a pasija. A pasija az az igazi magamutogató barom, aki hangsúlyozza nemi hovatartozását és a vonaton ülve csókolgatta X-et. Zavarban voltam, sajnálom és szóltam hogy ha lehet ezt mellőzze mert nekem kellemetlen. X elnézést kért de Y kiakadt hogy én milyen vagyok és ez a baj a társadalommal minden voltam csak normális ember nem. Kínos volt a 2,5 órás út. Majd következő alkalommal X egyedül jött és ismét normálisan beszélgettünk, majd előjött a szó az incidensről. Ismét elnézést kért, mondtam neki, hogy semmi baj nem lett volna ha Y csak fogja X kezét és ennyi. Megbeszéltük. Azóta is ha találkozunk adunk egymásnak puszit arcra és normálisan elbeszélgetünk, ha ott a pasija csak intünk egymásnak. Tehát azt gondolom elég toleráns vagyok a témában, de van egy határ.
@Avigal: Tudod teljesen mindegy hogy ki fia borja, nevelés, beállítottság kérdése. Én tudom magamról hogy engem senki nem bánthat, nem üthet meg, igen én beleállok a vitába is ha úgy látom jónak, de ha még egyszer az életben valaki kezet emel rám annak komoly következményei lesznek. A véleményem hogy egy kapcsolat ugyanolyan mint a szex, társasjáték, adok és kapok. Tehát a házimunkát is fel lehet osztani, a főzést, mosást, takarítást, az ilyen mama kedvencei meg keressenek bejárónőt. Volt olyan pasi az életemben aki jócskán fiatalabb volt nálam, megvacsoráztunk és elmosogatott, kérés és zokszó nélkül. Ezt tanulta otthon. De volt olyan is aki kijelentette konkrétan ezekkel a szavakkal: Éhi vagyok! Szomi vagyok! Az almát is vágd cikkelyekre! Pofára esett mikor közöltem, felállsz, hozol vizet magadnak, a fogaid meg arra vannak, hogy rágj velük vagy találsz kést vágd fel magadnak. A dolog pikantériája, hogy rendőr volt. :D

hereverő heverő 2019.01.10. 11:39:55

@Avigal: aztakutyapicsa! Egy ilyet? Én építettem hajómodelleket, azokon is sok a csomó meg a kötél de ez a bazmeeeeg kategória :) És nagyon ámulós módon.

2019.01.10. 11:40:05

Szasztok!

Már megy el a kedvem az egésztől... Annyira rühellem Renyhét. Ahogy mindenhez megjegyzést fűz, belebeszél, egy oltári nagy ostoba bunkó. A bojler kinézetét nem is említem. Nem hiszem, hogy Laszika PUÁ-t rühelli a legjobban, szerintem a Mocsár 2.0 öribariszeri hármasát sokkal egyszerűbb (lenne) rühelleni. Adják magukat.

Egyébként rájöttem, hogy Kebabbal nem az a bajom, hogy GONOSZozik, mert persze hogy meg kell beszélni a szövetségeseivel, hogy miért kell nem szeretni az ellenfeleket, hanem az a probléma, hogy mindezt az el nem múló szeretet jegyében teszi úgy, hogy még igaza is van mindig minden körülmények között.

Tegnap az egyik csúcspont (számomra) az volt, amikor Roller kifejtette, hogy Süsü annyira ostoba, hogy nem érdemes vele beszélni sem. Valami ilyen volt, hogy aki vak, annak jobb a sötétben... :-DDD

Tegnap valami olyan is volt, hogy Süsü már érzi az energiát amely Kebabból árad. Igen, a vakok többi érzékszerve kiélesedik, de van aki új érzékelést fejleszt. Süsü mindent tud. Mindent is. Ja nem, az Renyhe. Is.

2019.01.10. 11:40:29

Azért majd egyszer valaki akinek igazán és őszintén tetszett a tegnapi bv elmagyarázhatná nekem, hogy miért is volt ez jó műsor és miért is gyártotta le az rtl. Amúgy igazi média történelmi pillanat volt, igaz a média mélypontjának pillanata.

bElannaTorres 2019.01.10. 11:41:44

@Avigal: a bentiek közül talán ginu lett volna akivel jó beszélgetős kapcsolatot kialakíthatott volna, de ginu is azt gondolta hogy csokival kéne taktikai dugni.
Hogy miért nem ad magára azt nem tudom, lehet tényleg nem szempont neki, pont amúgy emiatt nekem ezerszer szimpatikusabb mint hunor a jégkirály. De tény hogy jobban járna kicsit odafigyelne magára, mert hízásra hajlamos, aputesthez meg fiatal még

Avigal 2019.01.10. 11:42:19

@,,: én is:) Meg a garnstudio.com is jó, a Drops oldala. S a Drops fonalak is jók.

Nem annyira bonyolult ez a kendő, csak oda kell figyelni. Azért szeretek csipkekendőt kötni, mert akkor arra figyelek, s nem a munkán forog tovább a tudatalattim (is).

Az ő munkáit szeretem még nagyon a ravelry-on: www.ravelry.com/designers/boo-knits

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:43:33

@úgymond olvasó mmkk: én sem tolerálom, egy futó puszi ami belefér és ennyi, semmi több!

Avigal 2019.01.10. 11:45:34

@hereverő heverő: nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik, csak idő és kis odafigyelés. Szerintem a hajók bonyolultabbak:) Meg ezt ha elrontod, visszabontod, a hajót nehezebb korrigálni:)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:45:56

@,,: Én volt hogy szóltam! Hogy szép ez fiatalok, de kurvára irritáló! És nem, nem vagyok irigy! :D Tudom még mindig kiállhatatlan, undok, utálatos szemétláda vagyok, de 45 perc volt az út a Moszkváról Gazdagrétre mikor csinálták az utat és képtelen voltam hallgatni a cuppogást akkora már sokadjára!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 11:46:35

@Nyuszomuszo83:
Akár heteró akár homó szexuális megnyilvánulás helye a 4 fal között van és két emberre tartozik. Számomra Adri ott ásta el magát, amikor a sellőknek Hunort kitárgyalta.
A férfi/női szerepekről meg csak annyit, hogy kormányunkban évek óta nincs női miniszter. Össze lehet hasonlítani y nyugati kormányok statisztikáival. Képviselő is egyre kevesebb. Várom, hogy mikor vonják meg a nők választójogát.
(Bár azon megdöbbentem, hogy Svájcan pl. csak 1971. óta szavazhatnak a nők is)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:47:10

@Paic Róbert: Szellemi mélyrepülés lehetett az itteni hszek alapján!DE mit várunk mikor két agyatlan beszélget????

bElannaTorres 2019.01.10. 11:47:33

@Nyuszomuszo83: jó rendben így látod, csak legyen már itt más vélemény is a buzizás, meg oké lehet buzi de azért inkább tartsa titokban között. Majd egyszer eljön az idő, hogy elfogadjuk őket olyannak amilyenek, aztán nem kell vonulgatniuk egy évben egyszer. Ha eljön.
Más dolog a viselkedés, én sem akarom látni senkitől hogy a másik szájában van, sőt azt sem akarom látni ahogy eszik bárki a bkv-n -ez utóbbi jobban idegesít.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:49:46

@Sanda.Ipse: Ne fesd az ördögöt a falra! Igen egyetértek 4 fal közt! Nem akarom senki nemi életét látni, ha akarnám, ott a pornó!

Avigal 2019.01.10. 11:50:32

@bElannaTorres: nekem Ginu kimaradt, akkor még nem néztem. November közepétől olvasgattam HVt, öfit meg csak karácsonytól nézek. Nagyon minimál a VV műveltségem.

2019.01.10. 11:51:04

@Nyuszomuszo83: engem a házunk liftjében akasztott ki egy 40-50es pár. Nem értették mikor rájuk szóltam, hogy ezt inkább a hálóban kellene.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 11:51:17

@Brigante:

Gyengíti a rúdlény, de az én idegeimet is gyengíti.
Zárja ki az RTL a következő összeomlásánál, ezt tudnám javasolni, ha már senki se meri kivinni a legszarabb játékost :)

@ITS HIM:
Jó akkor menjen Adri, de utána már tényleg Renyhe húzzon párbajozni mert agyvérzést kapok az ördögűzős fejétől.
Mint egy előember, egy kovakő hiányzik már csak a kezéből.

@úgymond olvasó mmkk:
Nyugi ,lekvárt senki se bánCSA.

2019.01.10. 11:53:53

Amúgy az ilyen örökszerelmes 50es párok akik a metron is fél percenként cuppognak, rosszabbak minta a kamaszok. Az ifjak néha aranyosak is tudnak lenni amikor gyengéden tombolnak a hormonok

Avigal 2019.01.10. 11:54:30

@,,: köszönöm a lehetőséget:) Helyette Vogue Knittingből tudok mintákat felajánlani, pár éve vettem pár kötetet, amikor még az 1001 fonalnál lehetett kapni. Összeírom majd a kötetszámokat, s neten meg tudod nézni, h kell-e valami belőle.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 11:54:44

@bElannaTorres: vannak meleg ismerőseim. Ránézésre egyikről sem mondaná meg senki a nemi identitásukat, mert a külső jegyeiknek megfelelően viselkednek. Igazán az embernek akkor van baja velük, ha az arcodba akarják tolni, mint pl. Greg. Nincs az a nő, aki úgy mórikálna, mint ő.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:55:25

@bElannaTorres: Nekünk túl sok mindenben nem egyezik a véleményünk! Nyugodtan hangoztasd a tiéd, én az enyém, igazándiból totálisan lényegtelen! Én nem pártolom őket és nem akarom látni sem őket! Nem tartozik rám mikor rakják egymást seggbe! De nem akarom átélni sem még egyszer, hogy egy nő a melleimhez nyúljon szexuális indítékkal és fülembe lihegje hogy megcsinálna a haverjával együtt! Nem, nem tudom elfogadni ezt sem! Bár biztos fasza csaj vagyok ha egy nőnek is bejövök! Sorry! Úgyhogy elfogadó vagyok bizonyos kereteken belül ami nagyon szűk! De az én gondolkodásom az egy nő+egy férfi, saját maguk világában, nem a nyilvánosság előtt élve a nemi életüket!

bElannaTorres 2019.01.10. 11:55:50

@Avigal: az eddigieket én sem néztem, a baukósból láttam talán több részt, ezt kezdtem el nézni mert itt ragadtam a survivor után. Valami jobb sorozatot néznék amúgy helyette valószínűleg.

Ja aki nem látta régebbi, tehát megvan az összes évad, az Erika világa nekem nagyon tetszett.

hereverő heverő 2019.01.10. 11:56:24

@Paic Róbert: mert azt hitték, hogy a halászhálóra gondolsz. Micsoda perverzió már hálóban baszni, ejnye... Legközelebb meg zokniban, mi?

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 11:56:56

@Paic Róbert: Ejjj de szép! Csókolóztam már liftben, de ketten voltunk senki más és tudtuk a késői időpontban esély sincs hogy valaki beszálljon! :)

2019.01.10. 11:58:15

@Nyuszomuszo83: mondjuk a lift szex izgi, mint a patakparty

bElannaTorres 2019.01.10. 11:59:04

@Sanda.Ipse: jó de ők is különböző emberek, nem egyformák, ahogy mi sem vagyunk itt olyanok mint reni , vagy vivi .)
De azért őket még nem akarjuk megdobálni, mert úgy öltöznek meg sminkelnek. Más dolog hogy az embernek meg lesz a véleménye.
Greg meg túljátsza magát, mintha mindig színpadon lenne, de lehet azért megvan az oka, célzott már rá, hogy neki se volt egyszerű gyerekkora amiatt mert meleg

Sanda.Ipse 2019.01.10. 11:59:51

@Avigal: gondolom, hogy a nő is indiai volt. Ott a házasságról is a szülők egyeznek meg. A lánynak jelentős hozománya kell, hogy legyen (törvényileg ez már tiltva van, a valóságban létezik), lakni viszont a fiú családjánál illik, ahol a mama irányítja a menyet. A hozomány viszont a nő tulajdona marad haláláig.

bElannaTorres 2019.01.10. 12:01:06

@Nyuszomuszo83: rám sem tartozik, de azt gondolom most még kell az a vonulás.
Főleg hogy itt is volt olyan aki büszke volt rá, hogy barátai ültek azért mert kimentek a vonulásra balhézni

Ijesztő komolyan. Inkább azt a világot választanám amiben van hely gregnek, mint azt amiben megvernek ha más vagy. Aztán majd tényleg az lesz, hogy a szavazati jogunkat is visszaveszik

moletty 2019.01.10. 12:01:13

Jóregglet Í! Tömör leszek és agresszív :
első három : Adri, Roli,Lacika
4. Hunyor
5. G1G (sima cipővel fejberúgás)
6.Zsu (akit szöges bakanccsal rúgnék fejbe)
7. Renyhe ( l. mint 6. és meg is taposnám)

Aki nem ért egyet velem az sorosbérenc migránsgeci idióta !
Ennyike :D :D :D

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:01:25

@Spitzbauer: nem akarja Zsuzsut kivezetni a sötétből a világosságra:)

,, 2019.01.10. 12:03:46

@hereverő heverő: :)
@Nyuszomuszo83: és hogy reagáltak?:)
@Avigal: köszönöm:)

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:07:11

@bElannaTorres:én toleráns vagyok mindenkivel bőrszíntől, vallástól, nemi identitástól függetlenül és halálosan utálom az általánosításokat. Az meg, hogy valakit fizikailag bántalmazzanak születése okán, több, mint felháborító.
A gond akkor van, ha pozitív diszkriminációt várnak el a toleranciád bizonyítására.
Pl. azért kéne Greget kedvelnem, hogy nehogy azt higyjék, hogy a melegekkel valami bajom van. Greggel nem az a bajom, hogy meleg, hanem az, hogy egy álszent pojáca.

Maximista vagyok 2019.01.10. 12:07:39

@bElannaTorres: szerintem most is van hely Gregnek, nem hinném hogy AK-val kergetnénk egész évben a buzikat.

Tökös... 2019.01.10. 12:10:21

@moletty:
Tudom hogy viccelsz....
De miért kellene bárkit is fejberúgni ?
Oké .. az én gyomrom is forog kenbaba láttán, de nem kötelező néznem....
Könyörgöm, ezek válogatott játékosok, ezek hoznak ki a nézőkből reakciót, bár Lacikát sokan favorizálják, Lacika egy szobanövény, ezért vitték be hogy szinesítse a kertet...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:10:26

@hereverő heverő: @,,:Percekkel előttem helyettem válaszolsz! Amit én írnék, amice! Kiegészítésképpen! Az iskolarendszernek nem feltétlen csak ismereteket kellene átadni, hanem a magatartás, a közösségi létezés, az érdemi kommunikáció és az önismeret minimális normáit.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:11:21

@hereverő heverő: Lehet, hogy te vagy a másik nick-em?DDD

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:11:37

@bElannaTorres: "...neki se volt egyszerű gyerekkora amiatt mert meleg"
Hát ez érdekes! Édesanyja azt nyilatkozta, hogy csak Greg beköltözése előtt szerzett tudomást a fia nemi identitásáról. (Mondjuk nehéz elképzelni)

hereverő heverő 2019.01.10. 12:13:38

@bElannaTorres: és @Nyuszomuszo83: Itt nem a tény a baj, hanem ha valaki túllihegi. A mérték.
Greggel sem lenne semmi baj, ha nem túlná ilyen idegesítően túl a diszbuziságot. És ne tessék nekem megmondani, hogy mi az a határ, amit én még elfogadhatónak tartok. Persze, vonuljanak, és tök egyet tudok érteni a bőrtangás polgárpukkasztással, mert igenis ez kell az elfogadáshoz. Aztán amikor már nem lesz tétje, mert valóban mindenki csak legyint azon, hogy XY coming outol akkor már nem lesz érdekes a vonulás és a polgárpukkasztás. Ezredszer is leírom. nem az a baj hogy buzi, az a baj, hogy erőlteti, vélt vagy valós hátrányokra alapozva.

Más tészta, hogy manapság valóban még több a valós hátrány mint a vélt.

Nyuszó, neked ekkora sokk volt, hogy megtapiztak? Kisebb sokk lett volna, ha pasi az illető? mert szerintem a tapizás ténye a baj, nem az, hogy férfi vagy nő-e az illető. Nekem is van-volt homokos barátom (meg neki élettársa) és pont így kezdődött a barátságunk, hogy nagyon finoman ajánlatot tett nekem. Elutasítottam, de szelíden és mindketten intelligensen kezeltük a dolgot, nem lett belőle harag.

Avigal 2019.01.10. 12:16:00

@Sanda.Ipse: persze, Indiából jöttek és "arranged marriage" volt:)

hereverő heverő 2019.01.10. 12:16:30

@Maximista vagyok: a buzikat nem, de Gregre nem mondanék nemet, ha ő lenne a noplíz :))))

Tökös... 2019.01.10. 12:16:48

@hereverő heverő:
ha hozzászólhatok....
a meleg felvonulás büszkeségről szól, ezért felháborító...
Alapvetően emberi jogokról érdemes szót ejteni, ez mindenkinek jár, akár meleg, akár nem...

bElannaTorres 2019.01.10. 12:17:57

@Sanda.Ipse: értem mit mondasz, de van amikor annyira mély az elítélés, a kettős mérce, hogy szükség van átmenetileg egy kis pozitív diszkriminációra, ami mindenki másnak előnytelen ezt értem. Pl hogy ne buzizzunk, ez se tetszik sokaknak, pedig biztos vagyok benne, hogy sok melegnek rosszul esik, mert benne van a gyűlölet olyan dolog miatt amiről nem is tehet, szóval csak ennyi. Attól még nem kell kedvelni szerintem sem , teljesen egyetértek ezzel.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:21:57

@Sanda.Ipse: Példás mondat,,,"ha pozitív diszkriminációt várnak el a toleranciád bizonyítására",,,
Nincs is mit ragozni...köszönöm! A vonulás, effektív ugyanaz az irritáló szélsőség, mint a jobb kéz feldobása....A ráerőltetés nem a helyes mód, az elfogadásra!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:22:04

@Tökös...:
a "Pride" (büszkeség) elnevezés valóban nem hangzik jól. Eleve az ember teljesítményre büszke és nem adottságra. Ez fordítottan olyan, mikor valaki arra büszke mondjuk, hogy magyar és nem cigány vagy néger. Ugyan mit tett érte hova pottyant?

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:24:03

@bElannaTorres: és mondjuk nem transzvesztitának öltözve kéne vonulgatni, mert ellenérzést kelt még a toleránsakban is. Egy "normális" demonstráció sokkal elfogadóbbá tenné az embereket.

Tökös... 2019.01.10. 12:24:39

@Sanda.Ipse:
Ugyan arról beszélünk szerintem....
A pride kihangsulyozza hogy itt deviánsok vonulnak, tollal a seggükben...
Miközben lényegében arról szólna a dolog hogy a jog előtt mindenki egyenlő...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:25:47

@hereverő heverő: Ahogy mondod: a TAPINTAT! Ahogyan intelligens módon téged is megközelítettek...

bElannaTorres 2019.01.10. 12:27:03

@hereverő heverő: teljesen egyetértek. Azzal is hogy greg túltolja.
Csak valahol meg is tudom érteni őt.

bElannaTorres 2019.01.10. 12:29:38

@Sanda.Ipse: heverővel értek egyet, kell az a polgárpukkasztás egy évben egyszer, év közben meg látod már egész jól el tudják fogadni azokat akiken nem látszik.
De nem volt mindig így, és ez is benne lehet greg viselkedésében, hogy szégyellni kell meg félni a véleményektől, vagy hogy megverik.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:29:50

@Tökös...: Elfogadom,,,de csatolnám Sanda barátom megjegyzését kiegészítve.
Miért kell a teherautón neccharisnyában két meglett korú, hízásra hajlamos hímnek csókolóznia?
És aztán én tényleg nem vagyok prűd és álszent!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:31:10

@bElannaTorres: nála a nemi identitásánál sokkal nagyobb probléma, hogy 30 éves korában egyetlen életcélja Kenbábúként élni az életét és ehhez különböző plasztikai operációkon keresztül eljutni. Szánalmas.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:34:08

@bElannaTorres: De miért kell pukkasztani azokat az embereket, akik amúgy is pukkadnak a szélsőségek láttán? A jogokért valóban lehetne normális körülmények között harcolni.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:34:34

@bElannaTorres: nem értem a logikát, nyilván velem van a baj.

hereverő heverő 2019.01.10. 12:35:33

@bElannaTorres: Az nem rossz, ha valakit szimplán lebuziznak. Az a baj, ha jelzőként szerepel: Ez a buzi Greg. Vagy ha jelzőt akasztanak elé: a büdös buzi Greg. És sorolhatnám tovább, ami miatt bántó lehet, de magával a ténnyel nem tudok mit kezdeni: Greg buzi. És itt van a kutya elásva, ami miatt a pozitív diszkriminációt várják el, hívjam őket szelíden homoszexuálisnak vagy egyszerűen másnak.
Amúgy szerintem máris túl sok szót vesztegettünk erre a témára, nekem az jön le, hogy eléggé hasonlóan gondolkodik itt mindenki (aki nem az tudja, kire gondolok) és csak az árnyalatokon megy az eszmecsere.

muff, beszéltem.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:35:35

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy látom, hogy a te logikáddal is baj van:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 12:35:51

@Nyuszomuszo83: de érted, mi a problémám, ugye? (nem veled, hanem általánosságban) a kettős mérce.

@szociál: én nyugodt vagyok, cicamókus

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:36:42

@hereverő heverő: nem muff, hanem "uff" szólt a néma indián:)

hereverő heverő 2019.01.10. 12:38:58

@Sanda.Ipse: de én a muffot jobban szeretem. Tudod, az a szőrös dolog, lapos bejárati nyílással amibe bele kell dugnod a kezedet, hogy ne fázzon :)

És moszt már uffjon maga, én már ufftam eleget

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:40:08

@Sanda.Ipse: Igen, ez a fajta szélsőség már degeneráció, ami valóban kezelendő.
Pont a normálisan létező középutas melegek buzizzák le a Greg féléket...
Mondom a szomszédom is meleg...Soha nem láttam férfi társaságában, pedig van párja.
Ugyan nem nézi ezt a szart, de tud Greg létezéséről...Amikor megkérdeztem, a levegőbe legyintett és csak annyit mondott,,, áhhh hagyjuk!!! És megveti a pride-ot...
Ehhez nem kell kommentár!

bElannaTorres 2019.01.10. 12:42:37

@UdvariatlanBolondvagyok: jó de akkor ne menj ki a felvonulásra :) már nem neked szól amúgy akkor, elfogadod hogy léteznek, nem bántod őket, másnak is el kéne fogadnia
Amúgy meg a jogokért nehéz harcolni a kettős mérce miatt, mert mindig ki lehet találni kifogásokat, pl. Hogy a főnök azt mondja azért nem adott munkát mert volt alkalmasabb, közben meg nem

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:43:08

@UdvariatlanBolondvagyok: a polgárpukkasztás sok mindenre jó, de az elfogadást garantáltan nem segíti. Inkább árt a vele az ügynek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:43:45

@hereverő heverő: Akkor húzzunk muffot a kézfejünkre és tüntessünk a sunáért!!!

bElannaTorres 2019.01.10. 12:43:52

@Sanda.Ipse: igen, ő se teljesen normális, de nem mondta egyszer hogy ez a ken hülyeség csak álca? Attól függetlenül túltolja a szívharcost, de én ezt valahol taktikának látom

hereverő heverő 2019.01.10. 12:46:47

@Sanda.Ipse: Szerintem ebben is a mérték számít. Kicsit pukkasztani jó dolog, gondolj most pl. a punk mozgalmakra a 80-as években. Ma már senkinek nem tűnik fel egy piros taréj, de akkoriban gumibot járt érte.

Felis minor 2019.01.10. 12:47:11

@bElannaTorres: Ez a szép a SZÍV harcosaiban, hogy egytől egyig taktikáznak. Nem is olyan rosszul amúgy, ez becsülendő is lenne, csak akik átlátnak rajtuk azok számára irritálóak.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:47:30

@bElannaTorres: egy riportban (youtube-on fenn van) meg életcéljának nevezi. Mikor mondja a valót? Helyzetfüggő?
Mindegy egyébként a játék szempontjából. Én a pasit nem bírom és ennek semmi köze a nemi identitásához. Nem is kívánok azzal többet foglalkozni. Az ő magánügye.

hereverő heverő 2019.01.10. 12:48:10

@UdvariatlanBolondvagyok: Tudod hogy van ez...

Régen, amikor fiatal voltam, nekem is állandóan a pinán járt az eszem.
Most, hogy megöregedtem, a fél életemet odaadnám egy jó faszért.

moletty 2019.01.10. 12:48:43

Az én anyámnak is kurva nehéz gyerekkorom volt, pedig nem is voltam buzi :)
Fejbe rúgni meg azért kell, mert ezt hozta ki belőlem. Én ilyen vagyok, magamat adom !
Akinek nem tetszik szopjon le ! (Nők előnyben, de semmi meto-zás (és fogazás) )

eLHATÁROZTAM, HOGY NEM LESZEK TÖBBÉ TOLERÁNS SENKIVEL ! (mmkk KIVÉTEL)
... Hopp most látom mi történt : a CapsLock szopjon le !!

Bekkara 2019.01.10. 12:48:53

Vótmá? rtl.hu/rtl2/valovilag/villabulla
Szóval Lacika dönt jelegyenlőségnél.

Ármándójózsi 2019.01.10. 12:50:37

A "pozitív toleranciával" (mint minden mással is) egyedül az a baj, ha túltolják. Lásd még: metoo.
Amikor a dolog ott fordul meg, hogy egy alkalmatlan jelöltet egy munkára, ha már ez volt a példa elküledek, mert egyszerűen nem alkalmas, vagy van nála jobb és utána előhúzza a "persze, mert meleg vagyok" kártyát. Vagy a pl. nőben ugyanez, ha kirúgják, mert egész nap csak a körmét reszelte, vagy a messengeren csetelt, akkor elő jön a "persze, mert nem feküdtem le a főnökkel" háborgás. Holott csak arról van szó, hogy az adott helyzetben megbuktak, mint ember, munkaerő stb.

ITS HIM 2019.01.10. 12:52:11

@szociál: Már önmagában az ördögűzős kalimpálásnak és szemkiakasztós jelenetnek elégnek kell lennie ahhoz, hogy bárki kiejtse ebből a villából. Az más kérdés, hogyha ezt a lényt szabadon engedik...... VV Csipeszdobáló helyében minél előbb foglalnék egy repjegyet Afrikába, vagy minél messzebb tőle.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:52:51

@Bekkara:
Szupppper!!! Erre vártam. Ez a hét hozhat érdekes fordulatokat. Többet megismerhetünk a villalakókból, mint az eddig eltöltött idő alatt összesen.

bElannaTorres 2019.01.10. 12:53:24

@Sanda.Ipse: nekem is sok tud lenni, reni meg főleg, de most hunor jobban. Persze valószínű, hogy adri - akiben még van játék, ő még tudna állóvizet zavargatni, vagy reni esik ki. Jó lenne ha reni akkor már.

Ármándójózsi 2019.01.10. 12:54:13

@Bekkara: Na, erre írtam, hogy amennyiben a királyság egyben a villamesterség is, akkor Roliéknál az előny, feltéve ha Lacika továbbra is velük marad.

bElannaTorres 2019.01.10. 12:56:15

@Felis minor: igen, így van, de mondjuk valakit jobban zavar, hogy roli azt mondja áttaposna bárkin, meg foglak még bántani, stb
Hunor meg hihetetlen hideg és bunkó tud lenni. Milyen már az is hogy adrival az a baja elmondta a szexet, hát már így is lebuktak a nagyszájú csoki meg reni előtt. Csak látta, hogy ő egy könnyű célpont és könnyebb rátenni a jelet úgy ha már nincs az ágyában :D

,, 2019.01.10. 12:57:03

"A királynak alkalmanként egy vagy két alattvalót ki kell jelölnie a 3-as, 4-es, vagy 5-ös számú alattvaló közül erre a feladatra, akik abban a kegyben részesülnek, hogy kényeztethetik a királyt."
Zsóti b+, leszopniuk nem kell?

hereverő heverő 2019.01.10. 12:57:10

@Sanda.Ipse: @Bekkara: Yippeeee, remélem a Greg lesz a csótány 7-es, és felmosatják vele a budit :)))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 12:57:12

@bElannaTorres: Tyűűű, ezt a kört bőven lehet tágítani, kit miért nem vesznek fel,,
Tán tegnapelőtt volt az ominózus eset, hogy a szakit a csótányirtókhoz nem vették fel a kormányellenes posztjai miatt....ennyit a jogról, jogokról....
Megjegyzem, már feljebb írtam...Van meleg barátom, akivel heti szinten tartom a jóviszonyt.
Időnként elmegyünk edzeni, úszni, sőt együtt szaunázunk...Jó! Ilyenkor néha lopakodik, de egy kellő tempóban intézett szemöldök felhúzásra, teljesen visszavonul...
Hiába...a lojalitás!!!DDDD

Sanda.Ipse 2019.01.10. 12:57:14

@Ármándójózsi:
Lacikára igen kíváncsi vagyok. Olyan helyzetbe kerül, ahol nem működik tovább a "megúszás", amit kezdetek óta csinál.

Avigal 2019.01.10. 12:58:56

@,,: próbáltam privit írni, remélem átment. Nem akartam itt egy halom kötős linkkel offolni, mégha az a Vogue Knitting is:)

,, 2019.01.10. 12:59:45

@bElannaTorres: Hunci hogy ajánlgatta Adrit Rolinak. Tényleg mint egy strici, már elnézést.

BarBwire 2019.01.10. 12:59:58

@bElannaTorres: Mert őszinte, mert tudja, hogy úgyis meg fogja bántani a másikat, a villában ez egyértelmű.

bElannaTorres 2019.01.10. 13:01:01

@Ármándójózsi: a valóság az hogy inkább fordítva van. Nővéremet üldözte a csoportvezetője, de ő nemet mondott, a faszi úgy ellehetetlenítette a munkáját, azt akarta ő lépjen ki. Szerencsére a nagyfőnök megbecsülte mint dolgozót és átrakta máshová a tesómat. És a fickó úgy szemétkedett, hogy akkor már nővérem egyedül nevelt két gyereket. Szóval ne gondold hogy nem fordulnak elő ezek a dolgok, és nem tartunk ott hogy ne a nőt küldenék el.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 13:01:14

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy tudom nem írt posztot, csak a fészes profiljánál volt az O1G jelzés.

BarBwire 2019.01.10. 13:01:23

@Avigal: üdítő változatosság a villa hullámzó tengerén

Felis minor 2019.01.10. 13:01:30

@bElannaTorres: Jajj nálam ezzel a kifogással írta le magát végleg a RobotRibi. Ez a való életben is gáz lenne, de amikor 10+ kamera veszi, erre azon hisztizik, hogy azt hitte, hogy TITOKBAN marad, és azt mondja, hogy a köcsög Adri kotyogása miatt derült ki, az szánalmas. Mint a "nem élveztem el" szöveg.

,, 2019.01.10. 13:01:33

@Avigal: nem sajnos... megnézem majd megint pár perc múlva, hátha csak elakadt szegíny levél

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 13:01:33

@Sanda.Ipse: Kezdődik a fogfehérítő hierarchia!!!Juppi!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 13:01:42

@moletty: remélem te nem az exem vagy, mert akkor sírva futok hazáig, dikk :D

bElannaTorres 2019.01.10. 13:02:31

@UdvariatlanBolondvagyok: azon fogok röhögni, mikor egyiküket sem vesznek majd fel, ha nem Ov pártiak vagyunk :D
Akkor lesz csak igazán munkaerőhiány :D

Ármándójózsi 2019.01.10. 13:02:36

@Sanda.Ipse: Innentől kezdve ez a hét lehet érdekes, kíváncsi vagyok, hogy a lakók mit hoznak ki belőle. Illetve, hogy a szerkesztők mit fognak kihozni belőle nekünk, mert kurvára gáz, ahogy irányítanak minket a szándékosan, vagy ha nagyon jóindulatú lennék akkor balfaszságból szarul összeválogatott összefoglalók legalábbis erre engednek következtetni...

hereverő heverő 2019.01.10. 13:02:36

@,,: Pedig nem lenne rossz pár, csak Adri egy kis kígyó, nem lehet megbízni benne. Viszont dezinformációt szállítani príma lenne. Ha Roli elhintené, hogy leveszik a jelet és kiviszik a Greget, és a szivcsapat erre erősítene eget rengető üvöltésekkel, de a végén Süsüt vinné ki... Vagy elmagyarázna egy teljesen fals stratégiát, amire a szivesek felkészülnének..

Tejjelkifli 2019.01.10. 13:04:01

Két-három adással le vagyok maradva. Nagyon hiányolom a tematikus heteket, muszáj a lemingeknek feladatot adni, hogy legyen kontent az óbégatáson, kényszeres műsorbakerülésen túl. Ha hól veszem ki a kommentekből, akkor jön a "hierarchia hét", és az " én vagyok a király" képességnek lesz végre értelme. De szerintem, ez korábban lett volna jó,nem mikor már csak heten vannak. Jövő héten gondolom párbaj, a villakajcár itána jön,de szerintem ahhoz is már kevesen vannak. Emlékeim szerint ott is három munkakörben nyomultak legalább, és lehet, csak hatan lesznek már. Az iskolahét megvolt, a másik személyes kedvencem, a babahét tuti nem lesz már. Két éve a cirkusz-, hotelhét sevolt rossz, de ezekhez is már kevesen vannak. Foglalkoztatni kéne pedig őket, hogy legyen kontent, hogy a végjátékosok több oldalukat meg tudjak mutatni, béna ez így.

Ármándójózsi 2019.01.10. 13:06:28

@bElannaTorres: Ugye ez most csak valami tévedés volt a részedről??? Ennél és sokkal többre tartalak, hogy nem értetted meg, hogy én ezeknek a dolgoknak a "túltolásáról" írtam, ami mostanában egyre jellemzőbb. Igen, tisztában vagyok vele, hogy a munkahelyeken ez hogy megy, ha megy ilyen, többségben a főnök a beosztott kárára nyomul és igen, még mielőtt ezt is visszadobod, többségében a férfi főnök a női beosztott kárára. De én most egy másik helyzetről beszéltem, ami, gondolom Te sem vitatod, szintén előfordulhat és elő is fordul.

Tejjelkifli 2019.01.10. 13:07:27

@Tejjelkifli:
Hú, telórólbénább írni, mont gondoktam+ egy 17 hós csüng amellkasomon,bocsi.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 13:07:53

@Felis minor:
attól, hogy a kamera, illetve mi láttuk, a villatársak nem. Lehet cifrázni, Adri kidumálása gusztustalan volt. Hunor még a fiúknak sem mondta el. Megegyeztek a lánnyal.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 13:08:05

@Paic Róbert: Igen az! Tetszett hidd el! :D
@,,: A fiú brummogott valamit a lány piros volt, de utána fogták egymás kezét és beszélgettek csak!
@hereverő heverő: Tisztázásként sacc per kb kurvára nem érdekel hogy Greg buzi vagy sem, ha normális lenne, nem az affekta szarkeverést nyomná a pofánkba. Tény és való hogy nem muszáj nézni, de ha nézem van véleményem is. Ha normális lenne felőlem szerethetné a pillangók lelkét is!
Az hogy egy nő tette a kezét a mellemre igen, sokkolt, mert nem érdekelnek a nők, ha pasi tette volna azt is elküldtem volna melegebb éghajlatra de nem sokkolt volna annyira mint ahogy ezt a nőnemű tette! Amúgy amíg nem adok engedélyt ne tapizzon senki!
@bElannaTorres: ha felvonulnának évente egyszer normális ruhákban, nem neccben, bőrben, csókolózva, rázva a valagukat, polgár pukkasztva biztos nem lenne ekkora vízhangja a nagy elfogadásnak! Elfogadom én kurvára de ne kelljen már látni is őket az Isten áldja meg! !Mert még mindig kérdésem a Dohányboltot miért nem, a melegeket miért igen? Tény mindkettő káros az egészségre, a felvonulás a retinámra is! Ha Greg normális lenne a kukac nem foglalkozna a nemi hovatartozásával és ez eddig sem volt kérdés mert ez senkit nem izgatott az inkább hogy egy sunyi szarkeverő aki szívből játszik és sskk nem taktikázik! De 30 évesen Ken babáról ábrándozni rózsaszín házacskában élni életcélként iszonyat gyerekes és gáz! És ha olvastad volna van meleg ismerősöm, akinél rohadtul nem érdekel kivel hál, az ő élete, az ő dolga, és nem is erőlteti rám ezeket a dolgokat! Tehát ennyit arról hogy elfogadom őt olyannak amilyen mert kedvelem a személyiségét. És az utolsó szón van a hangsúly!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 13:08:54

@Tejjelkifli: Most van tematikus hét! Király és alattvalói játék!

,, 2019.01.10. 13:08:55

@hereverő heverő: szerintem sem, van ott vonzódás mindkét oldalról... Rolinak is csak addig voltak "ocsmányak" azok a cicik szerintem, amíg nem volt esély arra, h közelebbi kapcsolatba kerüljön velük...
Annyira uncsi a műsor egyébként, hogy annak drukkolok már csak, h ők ketten összejöjjenek.

Avigal 2019.01.10. 13:09:34

@,,: esetleg próbálj meg írni, hátha én megkapom..

Sanda.Ipse 2019.01.10. 13:09:55

@UdvariatlanBolondvagyok: a lényeg a lényeg:)
Patkányirtó cég... Csak nem attól féltek, hogy a pasi átvitt értelemben is irtani fogja a patkányokat? LOL

Sanda.Ipse 2019.01.10. 13:11:02

@hereverő heverő:
Roli, ha jót akar magának a legtávolabb tartja magát a nőtől.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 13:11:46

@moletty: :D :D :D :D Nekem tetszik! :D :D :D

bElannaTorres 2019.01.10. 13:13:34

@Ármándójózsi: nyilván előfordulhat, de azért csak kellett már beszélni róla és ezzel jár, hogy kis százalékban fordítottjára is lehet példa

Ármándójózsi 2019.01.10. 13:14:36

@Sanda.Ipse: EKG! Szerintem is! Pláne, hogy továbbra is tartom, ők fognak párbajozni. Nem hiszem, hogy Adri mást ki merne hívni, bármennyire is rányomulna most Roli.

bElannaTorres 2019.01.10. 13:16:06

@Nyuszomuszo83: értem ezt, neked ezt rossz látni, kell sajnos, ahhoz hogy elfogadják őket utána normális ruhában, szinte örülnek az emberek, hogy legalább nem bőrnadrágban vannak, tudod a kisebbik rossz még mindig jobb:)))
Én egyetértek a felvonulással. Régen én is úgy voltam, hogy ne kelljen látnom, de ez valahogy elmúlt és nem zavar tényleg. Nálam elérték amit akartak :)

hereverő heverő 2019.01.10. 13:16:46

@,,: EKG. Nem ismerem őket, de amennyit innét látok ők együtt tudnának működni a kinti életben is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 13:17:24

@Nyuszomuszo83: nekem megengeded drágám?

hereverő heverő 2019.01.10. 13:19:17

@Sanda.Ipse: Benn a villában talán, odakinn nem. Roli stratégiáját gyengítené, ha Adrira alapozna bármit is, kivéve amit eddig is csinál: kotyog mindenkinek. Szerelembe bonyolódni benn öngyilkosság (hiszen ez a való világ..)

Ármándójózsi 2019.01.10. 13:20:46

@bElannaTorres: Előfordulhat??? Nem tudom, Te melyik világban nőttél fel, de meglepne, ha még sohasem találkoztál volna olyannal, hogy valaki minden mást (akár másik embert, akár a körülményeket, akár a helyzetet) okolja, csak ne kelljen beismernie a saját alkalmatlanságát, balfaszságát stb. Ez mindig így volt, erre most jól ráerősítettek a TÚLTOLT szegény melegek, szegény nők, szegény szegények kampányok...
Még egyszer a "túltolt" és nem a helyén kezelt ilyen "hátrányok".

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 13:21:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Hááááát....ha már ilyen szépen kérsz akkor lehet róla szó talán! :* <3

hereverő heverő 2019.01.10. 13:22:13

@Ármándójózsi: Hát ő félig klingon, micsoda kérdés!

Ármándójózsi 2019.01.10. 13:22:53

@hereverő heverő: Akkor viszont én kérek elnézést! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 13:26:54

@hereverő heverő: óóóóóóó látszik szar vagyok sci-fiben és abszolút nem értek hozzá! Kösziiii! :D

Felis minor 2019.01.10. 13:29:50

@Ármándójózsi: Semmilyen szélsőség nem jó, ezzel egyetértek, de ez a "szegény nők" dolog hazánkban közel sincs úgy túltolva, mint az USA celebvilágában. Ez a rém ellenszenvessé vált metoo kampány is talán többet használ, mint árt. Egy bántalmazott nő ugyanis a legtöbbször a szégyen miatt magába zárkózik, pláne, ha a családtagja, vagy hozzá közel álló személy bántja. Azzal, hogy felkapták a témát, hogy ez bárkivel előfordulhat, talán segít valamicskét. Sajnos nagyon sok családban a nők ellen elkövetett erőszakos viselkedés olyan természetes, mint egy normálisan működő családban az, hogy felkelünk, megreggelizünk, munkába indulunk stb. Nem tudom mivel lehetne ezt megfékezni. Biztosan nem a metoo a legjobb eszköz rá, jó lenne, ha lenne valami szimpatikusabb alternatíva.

bElannaTorres 2019.01.10. 13:29:57

@Ármándójózsi: index cikk volt talán, hogy amik bíróságra kerültek ilyen esetek, két százalék volt ami nem volt igaz.

Nem igazán látom a túltolást, de jó ideje vállalkozó vagyok magam szekerét tolom.

bElannaTorres 2019.01.10. 13:31:31

@Felis minor: pedig inkább az a jellenző hogy empátia nélkül, szociálisan alulfejlett bunkók elárasztják az ilyen cikkek alatt a Facebookot és mindenhol kurváznak.
Aztán más már nem is szól hozzá.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 13:34:41

@Felis minor: Szerintem elírtad,,,többet árt, mint használ...,de bocsánat:)

hereverő heverő 2019.01.10. 13:35:05

@bElannaTorres: Az érem egyik fele: Azok az esetek amik a bíróságra kerültek. És amik ki sem derültek? Amik elsikkadtak, mert a gyengébb fél nem mert, nem akart szólni senkinek. IDE KELL A METOO.
Az érem másik fele: Amikor valaki a saját alkalmatlansága miatt nem sikeres valahol. Pl. én szeretnék ballerina lenni. De mivel szőrös pasi vagyok, nem lehetek ballerina. És akkor azzal indoklom az elutasítást, hogy engem elnyomnak, mert én igenis alkalmas lennék a ballerina szerepre. IDE NEM KELL A METOO.

Maximista vagyok 2019.01.10. 13:36:47

A tegnap esti összefoglaló végén ugye szokás szerint mutattak ízelítőt a mai részből. Jön a tematikus hét, Lacikánk felhasználja a képességét (valaki írta, hogy ez akkor lett volna fasza amikor többen vannak még, ezt én is így gondolom). Következő képen meg már azt látni, hogy Lacika megy az üvegajtó felé és Reni már 2 másodperc alatt szerepben van. Jön megint részéről a 0-24-es fostenger, azt hiszem ezt se fogom élvezni...

Felis minor 2019.01.10. 13:37:58

@bElannaTorres: Na ezért nem olvasok kommenteket csak itt, a hogyvolton. :-)
Zsigerből jön egy jókora többségnek kishazánkban, hogy a nő szinonimája a kurva. Nekem is volt személyes tapasztalatom jó pár ilyen senkiházi alkoholista féreggel, aki a gyengébb(nek tűnő) nőkön próbálta a hatalmi igényét kielégíteni. Főleg vidéken általános. Budapesten egy-két fokkal jobb a helyzet, ebből kiindulva gondolom, hogy van remény, de nem látom mi lenne a jó eszköz. A hangsúly itt azon a szón van, hogy van, ahol ez általános.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 13:38:28

@hereverő heverő: Pedig Nureyev is így kezdte...DDD
Mondjuk ő meleg volt...(fontos!)

Felis minor 2019.01.10. 13:38:46

@UdvariatlanBolondvagyok: tudatosan fogalmaztam így, a szövegkörnyezetből kiderül szerintem.

hereverő heverő 2019.01.10. 13:41:02

@UdvariatlanBolondvagyok: :DDDD Akkor meg biztosan nem volt szőrös!

Tejjelkifli 2019.01.10. 13:43:18

@bElannaTorres:
Én sosem gondoltam, hogy itt veled fogok EKG-zni, de igen. Az egésznek más a megközelítése részemről. Hetero nő vagyok, és a húszas éveim első felében, két nőnemű is bepróbálkozott nálam. Egyikük csak leszbikus oldalról, a másik meg az én aktuális pasim, meg az ő aktuális pasijával történő közös tevékenységek terén. Ritka kellemetlen és kínos volt mindkettő. De semmivel sem kínosabb, mint mikor pasi próbálkozott a semmilyen előzményből elő ugyanezzel. Szerintem fals, a "minek mutogatni" megközelítés. Mert engem heteroként soha semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem ért a szexuális beállítottságom miatt, sem társadalmi megítéltség terén, sem jogi értelemben. Amíg ilyen téren nincs egyenjogúság, addig nem mondhatom azt, hogy csináljak otthon, négy fal között, mert ez nem errről szól...Az, hogy ízlésesen is lehet küzdeni ezen célokért, szerintem megint más kérdés, de az túlmutat ezen a fórumon. Az én meleg - férfi - ismerőseim nem műratyiskodnak, mint G1G, akkor tudsz csak a beállítódásáról, ha megosztja veled, nem kérkednek vele, tök normális, felnőtt, férfias férfiként funkcionálnak a mindennapokban.

hereverő heverő 2019.01.10. 13:43:22

@Felis minor: Bocsánat, csak ide kivánkozik:

Hogy teremtette Isten a legyet?
- LÉGY!
S lőn.
És hogyan teremtette isten a nőt?
(kapdos a légy után)
- KURVA LÉGY!

bElannaTorres 2019.01.10. 13:44:54

@hereverő heverő: igen mindennek két oldala van
Amúgy milyen sokan nem alkalmasak arra amit csinálnak (pl baukó :D)

hereverő heverő 2019.01.10. 13:47:36

@bElannaTorres: :DD
Az még hagyján, de Győzőt ki fektette a szereposztó díványra?!?!?!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 13:47:54

@Felis minor: @hereverő heverő: @Nyuszomuszo83: Csak mert illik:
1975. november 24-én az izlandi nők úgy döntöttek, hogy aznap semmit nem csinálnak, amit egyébként minden egyes napon csinálni szoktak. Nem főztek, nem mostak, nem látták el, nem vitték oviba, iskolába a gyerekeiket, nem mentek be a munkahelyükre. Az utcákra tódultak, beszélgettek, szónoklatokat hallgattak és mondtak. Az ország percek alatt megtelt kétségbeesett apukákkal, akik magukkal hurcolták a kicsi gyerekeket a munkahelyre, az üzletekből elfogytak a félkész kaják, egy csomó szolgáltatás leállt, nem nyitottak ki az iskolák, óvodák, egyszóval nehéz napja volt a férfiaknak. De elég volt egyetlen nap, hogy megértsék: a nők munkája éppen annyira fontos, mint a férfiaké. Akkor is, ha atomtudósként, de akkor is, ha családanyaként veszik ki a részüket az ország működtetéséből. Úgyhogy hajrá csajok!
A bántalmazásról már írtam...kb. egy hónapja...nem kezdek bele, most a helyén van a vérnyomásom...DDD

hereverő heverő 2019.01.10. 13:50:08

@UdvariatlanBolondvagyok: Remélem az izlandi nők nem döntenek úgy, hogy mostantól állva pisilnek :)))

mobilos perpetuum 2019.01.10. 13:57:54

@Paic Róbert: "Huncival beszélgettek az ágyon, hogy kinek milyen nő jönne be az életben. Van ott rengeteg emberi érték."
Hát íme a tartalmas beszélgetés a BeleValóból:

"Hunor: Legyen fain és nézzen ki jól, minden, csak legyen jó élete, meg normális legyen, tudod?
R Ja.
H Takarítson, főzzön, minden...
R ne finnyázzál nekem
H ki? én? miért ne?
Itt pillanatra kihagy a kamera (vágás?) PONT NEM TUDJUK MEG, ROLINAK MI FONTOS
R Na mindegy nekem ezek a dolgok sokkal fontosabbak az életben, vagy egy nőnél, mint a külseje például .Jó, persze mondom mégegyszer, hogy az is nagyon.... Nem fontos, de az is egy lépcsőfok, egy első benyomás
H Persze"

Nagyapám anno ugyanezeket elmondhatta barátjának. Elmennék a legközelebbi kocsmába, DETTO.

Hogy egy mai nő, pl. a közeli rokonságban van, aki amolyan műszakvezető-féle egy gyárban, megelégszene a szereppel, hogy nézzen ki jól, plusz takarítson, főzzön, azt kétlem.

Roli szövege helyett Geronazzo Mária fontosabb volt drága szerkesztőinknek.
Vagy ő is csak közhelyeket puffogtatott.

Felis minor 2019.01.10. 14:01:05

@UdvariatlanBolondvagyok: Na ehhez összefogás is kellene. Az meg itt a másik hiánycikk. :-)

Felis minor 2019.01.10. 14:02:41

@mobilos perpetuum: Hihetetlen, hogy a 21. században még valaki használja a "fain" szót. (Tudom, a lényeget fogtam meg, bocsesz. :-))

bElannaTorres 2019.01.10. 14:04:40

@Tejjelkifli: lehet másnak drukkolunk, de ezt ugyanúgy látjuk :)
Nagyon jó hasonló véleményeket is olvasni ebben a témában.
@Felis minor: sajnos így van, kezdeti lépéseknek jó lehet az, hogy ha beszélnek róla. Inkább ítéljük már el az erőszakoskodót, és ne az áldozatot, mert addig nem mernek szólni. Tesóm nekem sem mondta el mikor rosszba fordult a kapcsolatuk az élettársával, és most hogy ő mennyiben hibás? 17 volt mikor megismerte, 19 évesen összeköltöztek.

bElannaTorres 2019.01.10. 14:06:16

@mobilos perpetuum: hunort elkényeztették a nők, látod hogy ott vannak a lábai előtt. Elszállt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:06:17

@Tejjelkifli:@hereverő heverő: Az erőszak nyelvét beszélő NER-alfahímeknek derogál egy erőszakellenes, európai jogharmonizációs megoldás elfogadása. Még a végén az elveiket kellene feladniuk, ha nem maradhatna következmények nélkül az alkoholba fulladt kolbásztöltő népnemzeti mulatság utáni hagyományos asszonyverés. Ül a kutya, vakkomondor!

hereverő heverő 2019.01.10. 14:14:50

@UdvariatlanBolondvagyok: És még sokkal rettenetesebb, hogy miután kiderült nem lettek következményei. A következmények nélküli ország vagyunk. Ezért tart itt a MÁV, a BKV, a Posta, a minden.

/me szomorú.

hereverő heverő 2019.01.10. 14:16:35

@bElannaTorres: Hunyor az igénytelen nők bálványa. Az igényesebb nőknek sokkal jobb pasijaik vannak. Nektek is, nemdebár?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:23:07

@hereverő heverő: SŐT! A nőverő vak komondort körmük szakadtáig védték, mert ez a hatalmi elit megengedheti magának, továbbá, hogy képviselőnőket sértegessen, ocsmány módon személyeskedjenek velük. Következmény? Ez egy tahófrakció!

bElannaTorres 2019.01.10. 14:23:50

@hereverő heverő: minden a legkisebb mutyi cégekig.

hereverő heverő 2019.01.10. 14:24:32

@UdvariatlanBolondvagyok: Ugye, hogy kell az a nagy medál a nyakukba?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:31:01

@hereverő heverő: Szegény Maupassant is megihlette vón Hunyor.....

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 14:34:29

@UdvariatlanBolondvagyok: Szivem nálam a bántalmazásos rész a vékony jég! Amúgy fentebb írtam mi az amit egy kapcsolatban elfogadhatónak tartok! :) :*

bElannaTorres 2019.01.10. 14:34:48

@hereverő heverő: volt egyszer rosszabb vagy kb. Hasonló de tanultam belőle :) nem gondolom hogy igényesség kérdése, nekem csak nem jön be :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:38:12

@Nyuszomuszo83: Mit írtál fentebb gyöngyöm...??? Csak néhány szóval dobd vissza léci...
A Karamazov testvéreken gyorsabban átrágom magam, mint ezen a betűrengetegen....

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 14:40:25

@UdvariatlanBolondvagyok: Kicsikém! Társasjáték! Egyenlő munkaelosztás, Én főztem te elmosogatsz stb. :) Olyan mint a szex, abban is adni és kapni! :D

Felis minor 2019.01.10. 14:41:24

@UdvariatlanBolondvagyok: @hereverő heverő: Hát itt a társadalom gondolkodásában kellene valamilyen változást elérni, hogy ez a mentalitás ne legyen ennyire általános, akkor indulna el felül is változás.
Egyébként megértem, hogy egy egészségesen gondolkodó, normális férfira is nagyon nyomasztó hatással van az, hogy úgy érzi, a vakkomondorosan gondolkodó társaikkal azonosítják. És egészen biztosan vannak egészségtelenül gondolkozó nők a ló másik oldalán. Valahogy mindig a szélsőségek a leghangosabbak. Fontos lenne, hogy ne a hangoskodók határozzák meg a normális emberek életét. Milyen érdekes, a villában is ugyanezt a játszmát láthatjuk, ott is a hangos szélsőségek mennek a normális(abb) (khm-khm...) többség ellen, még ha a maguk butuska módján esetlenül is adják elő a lakók.

hereverő heverő 2019.01.10. 14:41:50

@UdvariatlanBolondvagyok: Röviden: Nyuszó nem szereti ha lánccal verik, csakis a bársonyostort kedveli. Nem szabad kimondani azt a szót, hogy ekieki-vabang, és mindig le kell venned a papucsodat, mielőtt ágyba bújnátok. Ja és nem húzhatod meg a füleit, nyilvános helyen nem fog lihegni (kivétel futóverseny).
Ja és minden egeret vissza kell vinned a kisállatboltba a földszintre.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:43:03

@Nyuszomuszo83: Amúgy egyáltalán a bántalmazás, és az erőszak...egy láthatóan gyengébbel szemben..., legyen az akár gyerek, öreg , nő, férfi, kutya, macska, növény, élet,,, Phhfeejjj!!!
Ezt már a Radics-Ánusz párosnál is megkomponáltam, mit is tennék az ily remek fickókkal!

hereverő heverő 2019.01.10. 14:45:25

@Felis minor: EKG. Nyilván nem véletlen, hogy pont mi beszélgetünk ilyen dolgokról a villa füstölgő romjai fölött.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:47:56

@Nyuszomuszo83: Az utolsó mondatnál leragadtam...azt elolvastam többször...
Na jó,az elsőt is...oké...,,,megyek motyogatni..(kicsit duzzog)DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 14:55:35

@Felis minor: Helyeslem a gondolatot, mindazonáltal Hereverő barátommal egyetemben megfordítanám a változás irányát, aminek igenis felülről kellene elindulnia, akár egyéni példamutatással, akár tűpontosan szabályozott jogrendszerrel.
Amíg, viszont Móricz által leírt Rokonok országában élünk, marad a véd-és dacszövetség, és az urambátyám mentalitás...

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 14:57:23

@hereverő heverő, @UdvariatlanBolondvagyok: : Akkor javítok ne essünk tévedésbe! Nyuszi nem szereti ha fenyítik és bántják bármilyen módon fizikálisan vagy lelkileg!
Kétlem, hogy bárki papucsban bújik az ágyba, de a zoknilevételéhez ragaszkodom, nyáron szandállal sem lehet zoknit húzni, mert fúj! Nem szeretek zokniban lábat mosni sem de a szükség törvényt bont! :D
A füleim meghúzása szigorúan tilos, főleg a tavaly nyári hallójárat gyulladás óta! Mivel fusson az, aki siet így a nyílt utcán sem fogok lihegni, ellenben az ágyban, ahol ha meglátom a zoknit- papucsot- a lábon levegő után fogok kapkodni és kiújul az asztmatikus rohamom!
Így igaz, kisállat kereskedésbe valók az egerek! Meghagyom a kígyóknak őket! Ha cica vagy és szeretetből hozod nekem az egeret, hagyom, hogy megedd, mert tény, hogy béna vadász vagyok de majdcsak találok táplálékot magamtól is! No és mivel már teljes jellemrajz készült rólam, mint a Gyilkos elmékben, remélem viktimológiailag megfelelek egy normális nőnek! Megyek cigizni inkább még mielőtt túl egészséges lennék! :D

Angora Cardi 2019.01.10. 14:57:47

Kérem Lacika a lábát mmkk mosdassa meg valakivel a mocsári szörnyek közül. Fenéktörlés is beleférne akár, de Lacika ennél szolidabb fiú.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 14:58:56

@UdvariatlanBolondvagyok: Jól van, néha elmosogatok helyetted, de akkor dupla simi és masszírozás jár ám! Ne duzzogj! :D

hereverő heverő 2019.01.10. 14:58:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Az a baj, hogy ha alulról kezdődik a változás, akkor az erőszakos lesz, és nem lenne jó egy polgárháború. Már említettem Ceausescu dicstelen végét itt a fórumon. De lassan ott tartunk, hogy még ez se lenne baj, csak legyen végre változás. Én menni fogok, ha menni kell.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:01:09

@hereverő heverő: És legyek agár aki megkérdi.: A nyúlon túl?,,, Nem, a nyúl az!!!!
DDDD

hereverő heverő 2019.01.10. 15:03:13

@Angora Cardi: Áh, lacika szolíd gyerek, nem fogja szivatni őket. Én még azt is megparancsolnám a mocsáriaknak, hogy a Rolit mosdassák meg, meztelen női mellekkel masszírozzák a hátát, etessék meg a kedvenc alattvalóját, stb.

hereverő heverő 2019.01.10. 15:04:13

@UdvariatlanBolondvagyok: már majdnem felizgattál, vén hülye buzeráns :DD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:06:25

@Nyuszomuszo83: De imádom, hogy ilyen pihepuhán érzékeny az én lelkecském...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:08:39

@hereverő heverő: Leharapom tőből mind a két lábad!!!
Vagy, hogy van?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:14:25

@hereverő heverő: Én meg mindig megyek, ha menni kell, hát menni kell!

Felis minor 2019.01.10. 15:15:41

@hereverő heverő: @UdvariatlanBolondvagyok: Azok a vezetők, akik felelőseb próbáltak változtatni jobbító szándékkal, rendszeresen belebuktak. Ahhoz ugyanis, hogy pozitív változások történjenek egy országban, azokat a népnek is akarni kell. Az embereknek érdekük (legalábbis azt hiszik, hogy érdekük), hogy pl. legyen rezsicsökkentés, vagy hogy ne kelljen szelektíven gyűjteni a szemetet, hisz azzal csak a baj van, hogy pörögjön a építőipar, akkor is, ha felesleges stadion épül stb. Az emberek nem szeretnek olyan vezetőket támogatni, akik felhívják a figyelmüket arra, hogy nekik is van felelősségük abban, hogy milyen irányba meg az ország. Sokkal kényelmesebb, ha kapnak egy ellenségképet. A migránsok, a szülni (párosodni) nem akaró nők, melegek, mind-mind jó eszközök arra, hogy a társadalom a dühét kitöltse rajtuk és addig se a döntéshozókra figyeljen. Ezért kellene változás a fejekben. Nem kell ehhez kimenni az utcára. A modern forradalmakat meg lehet vívni az információs térben is szerintem.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 15:17:05

@UdvariatlanBolondvagyok: Édes kicsi lelkemnek napsugara! Érzékeny vagyok mellette szókimondó és te így szeretel ahogy vagyok, hááát kell ennél több nekem?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:22:00

@Nyuszomuszo83: Ugyaann, elmosogatok és nem kérek spontán virágesőt, és dicshimnuszokat.
Nem olyan fából faragtak királylány!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.10. 15:23:57

@Tejjelkifli: Egyetértek, elrontották a struktúrát ebben a szériában.

A hierachia hétnek is akkor van értelme amikor többen vannak, most lehetne a szállodás hetet, vagy cirkusz hetet tartani. Így hogy már csak heten vannak szerintem nem lesz jó. Csokinak nem kellet volna kiesni, akkor még jobb lenne. Mondjuk akkor végignéznénk, hogy Csoki besétál a döntőbe. Mondjuk lényegsebben szórakoztatóbb lenne mint Renyhe baromságait nézni....

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 15:26:34

@UdvariatlanBolondvagyok: De azért kapok dupla simit és masszírozást? :D

Angora Cardi 2019.01.10. 15:29:41

@hereverő heverő: meglátjuk hátha most bújik ki a Predátor :D
Nekem ezt a hetet ne lekvárkodjuk el :DDDD
@úgymond olvasó mmkk: keményen kell az alattvalókkal bánni :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 15:35:27

@Angora Cardi: nincs agyam, úgyhogy értelmeznem kellett pár másodpercig, mire gondolsz :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:35:28

@Felis minor: És megint hereverő elv-társam szavát emelném ki : SZEMLÉLET!
Ugyan, az oktatás elcsökevényesedése kapcsán emelte ki a "változást", ami a szemléletre vonatkozik, de nem tudok sem szolgáltató, sem gazdasági ágazatot említeni, ahová ugyanezt a problematikát ne lehetne átültetni...Ez pedig ok-okozat...
Szinte minden jogfosztott társadalom gyerekcipőben jár, ahová iránymutatók kellenek.
Igen, ez is egy tyúk-tojás probléma, mint az alulról, vagy felülről való építkezés, hisz miért hagyjuk évek óta, hogy törjék a jogainkat...

hereverő heverő 2019.01.10. 15:36:04

Mennem kell gyerekek, legyetek fergetegesek. Veszekednetek nem lehet.

:integet

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 15:38:11

@ITS HIM:

Renyhe üldözni fogja Csokit, mint egy pszihopata , és ennek könnyű testi sértés lesz a vége, mert a csaj nem tágít.

Angora Cardi 2019.01.10. 15:38:20

@úgymond olvasó mmkk: Lacika és a királyság természetesen :)
@hereverő heverő: sziaa

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:38:53

@Nyuszomuszo83: Az természetes, hisz örömet okoz nekem is!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 15:41:53

@UdvariatlanBolondvagyok: Meghálálom és van ylang-ylang és fahéj illatú masszázsolajam is! :D

Pamutbojt 2019.01.10. 15:52:04

Lacika az elején -a saját kisfilm készítésekor - azt mondta, hogy bírja Zsuzsut. Ha ez így van, akkor Lacikát elengedem. Továbbra sem látom, mit lehet bírni ebben az önző, ostoba nőben. Idegesítő minden mozdulata, minden megnyilvánulása. Egyre jobban érezhető, hogy túltolja a debilt.
Adri taktikája elérte a gusztustalan szintet. Mégis működhet? Meglepődnék.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:53:55

@Nyuszomuszo83: Kizárólag, résekben nem csípős olajjal dolgozom, mert nyifi lehet ujjelkalandozás esetén...no illó!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 15:55:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Ez nem csípős, aromaterápiás masszázsolaj! De tudod mit, Rád bízom! Ha tudsz jobbat elfogadom! A csípést nem szeressem!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 16:01:40

@UdvariatlanBolondvagyok: Az enyémet próbáltam, nem bántott csak csúszka volt, meg kissé mocskos! :D

Cherie 2019.01.10. 16:03:06

@Pamutbojt: a pasik szeretik a buta nőket Zsuzsu nem tolja túl, valóban ilyen buta és mint az efélék ennek ellenkezőjét gondolja magaról, Lacika sem egy észlény, úgyhogy összeillenek

BarBwire 2019.01.10. 16:04:26

Kár hogy nem lehet likeolni a szövegeket, mert annyira tetszik amiket írtok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 16:08:23

@BarBwire:
az lenne a jó ha lennének szmájlik amiket pc-n is lehetne használni, az index kidolgozhatna egy ilyen rendszert

Sanda.Ipse 2019.01.10. 16:13:16

@Pamutbojt: kedveljük Lacikát, mert ártalmatlan. De amúgy egyszerű, mint a faék, ezért szórakoztatják őt a tisztaszívüek és tetszik neki Zsuzsu. Remélem, hogy nem lesz lehetősége SENKINEK átadni királyi képességét. Kifejezetten kíváncsi vagyok rá hogy és milyen döntéseket hoz önmagától. Ki kell bújnia a megúszós szerepből és megmutatni Lacikát.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 16:14:08

@szociál: Örüljünk, hogy a fészen kívül van hol véleményt cserélnünk:)

,, 2019.01.10. 16:14:21

@szociál: windows billentyű + .(pont) billentyű nem jáccik?

,, 2019.01.10. 16:15:12

@szociál: bocsi, már leesett, olyanra gondoltál, amivel a kommenteket lehet értékelni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 16:26:42

@Sanda.Ipse:
@,,:
De ha egy szaros párkereső oldalon rogyásig vannak emoji fejek, akkor 2019-ben miért nincs az indexen ?
Egy ilyen oldalt meg pláne feldobna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 16:27:00

@Sanda.Ipse:
@,,:
De ha egy szaros párkereső oldalon rogyásig vannak emoji fejek, akkor 2019-ben miért nincs az indexen ?
Egy ilyen oldalt meg pláne feldobna.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 16:35:48

@Cherie: Baromira nem szeretem a buta nőket...DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.10. 16:37:00

@Felis minor: Egyetértek ! Adri alapvetően rosszul nyitott azokkal az ordenáré részegen asztalon táncolásokkal, és visítozásokkal a beköltözés környéki adrenalin túltengős fázisban. Utána, nem utolsó sorban a gyenge nyitását kompenzálandó, egy időre eltűnt a játékból, majd elkezdett ide-oda csapódni a létéért küzdve. Aztán elfogadva Hunyor éjszakánként érte nyúló kezét és farkát, nagy boldogan belement a szexvonalba vele, míg rá nem jött, hogy Hunyor nappal legszívesebben a háta közepére kívánná őt, semmint bármilyen módon társának. Azóta viszont egészen lenyugodott és meglehetősen tisztán lát benn, de a fórum egy jelentős része egymás véleményét támogatja itt, és természetesen semmit nem felejt... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.10. 16:37:37

@Felis minor: Egyetértek ! Adri alapvetően rosszul nyitott azokkal az ordenáré részegen asztalon táncolásokkal, és visítozásokkal a beköltözés környéki adrenalin túltengős fázisban. Utána, nem utolsó sorban a gyenge nyitását kompenzálandó, egy időre eltűnt a játékból, majd elkezdett ide-oda csapódni a létéért küzdve. Aztán elfogadva Hunyor éjszakánként érte nyúló kezét és farkát, nagy boldogan belement a szexvonalba vele, míg rá nem jött, hogy Hunyor nappal legszívesebben a háta közepére kívánná őt, semmint bármilyen módon társának. Azóta viszont egészen lenyugodott és meglehetősen tisztán lát benn, de a fórum egy jelentős része egymás véleményét támogatja itt, és természetesen semmit nem felejt... :-)

2019.01.10. 16:42:02

Le van halva az oldal a digi hálózatban:-(

Itt rendelt valaki napi "Phhhhóóóvered by vers mindenkinek"-et?

Tóth Árpád: Augusztusi ég alatt
Emlékszel még az augusztusi égbolt
Tüzeire? – a cirpelő mezőn
Álltunk, s szemednek mélyén elveszőn
Csillant egy csillagtestvér fény… be szép volt!

S úgy tetszett, hogy hozzánk hajol a félhold,
– Szelíd, ezüst kar – s átölelni jön,
Emelni lágyan, véle lengni fönn,
Hol égi súlyt az éther könnyedén hord…

S a sóhajunk, a fájó földi sóhaj
Szivünkből úgy szállt, mint finom homok
Szitál alá a tűnő ballonokról,

S ajkad lezártam egy oly hosszu csókkal,
Hogy addig mennybe értünk, s angyalok
Kacagtak ránk az égi balkonokról…

Hümérosz 2019.01.10. 16:43:08

@VV Erőlegény:
"a fórum egy jelentős része egymás véleményét támogatja itt"
Nagyon nagy mondat!

mobilos perpetuum 2019.01.10. 16:44:40

@Cherie: Mondjuk olyan típusú buta is van, aki folyton szeret másokat oltogatni. Ezzel azt akarja önmagának bebizonyítani, hogy bezzeg ő micsoda világítótorony a setét éccakába. Az ilyen bemegy a riportszobába, hogy ott is kifejtse, idézem: "érzelmileg, és értelmileg magasabb szinten" áll. (A gyengébbek kedvéért még mutogatta is, merre felé van a lentebb.)

Érzelmileg épp ki akar tenni valakit a villából, aki benne - lehet tattikából - meglátta a férfit.
Nála nincs lentebb.
Esetleg a vakok közt félszemű lenne, de Csoki nem verte ki senki szemét.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 16:51:13

@Paic Róbert: "Hol égi súlyt az éther könnyedén hord…"- micsoda mondat, Szentmariska!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 16:56:26

@mobilos perpetuum: Butának tartod Rolit?,,,Jelzem a hangsúly érdeklődő és nem számonkérő!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:02:05

@VV Erőlegény: Nálam Adri talonban...a piros terített durchmarsch fontos kelléke....
Ha most elkerüli a párbajt, könnyen a döntőbe lavírozhatja magát...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:03:00

@Cherie: Egyszerűen idegesít a butaság...

Cherie 2019.01.10. 17:06:59

@mobilos perpetuum:
Igen a butaságnak vannak fokozatai, és alapból, hogy vki buta az még elfogadható, a buta, de nagyképű idegesítő, a buta és gonosz ennél is gázabb

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:07:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Azért milyen érdekes, hogy az első héten a szimpátiaszavazás során Adri és Cintike voltak az utolsók és Adri seggét Roli mentette meg villamesterként, most meg akár a döntőbe is belavírozhat!

Maximista vagyok 2019.01.10. 17:08:40

@mobilos perpetuum: pedig az a mondat nagyon ült, vitatkozni sem lehet vele. a tények nagyon makacs dolgok. azt meg már így előre látni kéne, hogy a drága Zsuzsának jelenleg ott bent jó. na ez fog majd fordulni amikor kijön (sorry, miután megnyerették vele), jön majd a döbbenet, mert az amit bent "kap" a közelébe nincs annak, amit majd itt kint fog. meglátjuk ezt a kreténséget itt kint meddig próbálja majd cipelni. de ne legyen igazam :)

Más, Reni nagyon szeretne külsős programra menni. Lesz neki nemsokára amikor párbajozni megy, csak már vissza nem lesz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 17:12:47

@Cherie:

Szerintem Zsu rohadtul túl tolja, az affektálása látszik hogy megjátszás, az hogy bármin felbassza az agyát azt jelenti még antiszociális is.
Ha lenne agya akkor tudná hogy mit tol túl a játékban, de mivel nincs, ebből látszik hogy szefós.
A játék felénél járunk és túl sok, mi vár még ránk ? :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.10. 17:15:29

Ha hirtelen szőke sellő és az éjsötét zsu olyan, mint bévisz és bathed

,, 2019.01.10. 17:15:56

@szociál: blogmoci nem túl okos ehhez, egyemmeg, azt szeretem, mikor duplázgat, vagy félbevágja a kommenteket, mint egy kis fogyatékos.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:16:42

@Nyuszomuszo83: És de tényleg! Hogy mikre emlékszel!

Cherie 2019.01.10. 17:18:24

@Maximista vagyok: hát pedig rolika se egy észlény, nem kéne okyan nagyra lennie magával... debilek közótt nem nehéz értelmesnek látszani...

Cherie 2019.01.10. 17:20:53

@szociál: Zsu szerintem totál buta, de ezt nem tudja magáról es mivel kifejezetten szép arca van könnyű volt elhitetni vele, hogy ő milyen különleges, gondolj bele ‘ha nem tolná túl’ milyen lenne? -semilyen ezt tudja, ezt csinálja, és eddig sikerrel..

Rozsgyi 2019.01.10. 17:21:44

@mobilos perpetuum: pedig ebben Rolinak igaza volt. Attol miért lenne buta, mert felismeri, hogy a bentlevoknel érzelmileg meg értelmileg magasabb szinten all? (itt valszeg a susu harmasra gondolt egyébként)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:23:02

@UdvariatlanBolondvagyok: de szívem, ezért vagyok én a menyasszonyod, nemde? Mert van némi agyam!

Rozsgyi 2019.01.10. 17:23:24

@szociál: szerintem már nincs sok hátra. Március közepére végeznek.

Rozsgyi 2019.01.10. 17:25:44

@Cherie: Roli nem egy eszleny, csak átlagos, de ezzel is kilog a bentiek közül. Műveltségben mondjuk nincs a toppon, földrajzi kerdesekben Zsu lekorozi.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:26:54

@Rozsgyi: @szociál: mivel túl vagyunk a felező bulin igy február közepe a befejezés!

Rozsgyi 2019.01.10. 17:29:53

@Nyuszomuszo83: na raadasnak. De az hogy jön ki? Meg 4 párbaj lesz. A héten még kiválasztás se volt. Jövő hét végén lesz akkor a párbaj, utána meg egy héten belül kiválasztás és kihívás párbaj?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:31:34

@Nyuszomuszo83: A szerelmem!:))))

Sanda.Ipse 2019.01.10. 17:34:00

@Cherie:
Lehet, hogy nem észlény, de eddig az ő IQ és EQ-ja tűnik a legmagasabbnak a bentiek közül.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:36:15

@Rozsgyi: fel szolták pörgetni a végére az előzőnél is ez volt! És ha ezen a nyomvonalon haladunk akkor megjátsszák mint múltkor, párbaj után azonnal kiválasztás, szerdán tetemre hívás vasárnap párbaj! Aztán nincs védettség és végeznek február közepére!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:37:45

@UdvariatlanBolondvagyok: ásó, kapa, nagyharang sem állhat közénk én drágaságom! ❤

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:39:15

@Sanda.Ipse: kezdem vizionálni a szefós gyözelmét!

Maximista vagyok 2019.01.10. 17:40:38

@Nyuszomuszo83: én azon lepődnék meg, ha nem ő nyerné

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:43:28

@Maximista vagyok: a reteknek női győztes kell, így megnyeretik vele, hiszen tudjuk, az nyer akit ők akarnak! Semmi kétség nem fér hozzá!

Rozsgyi 2019.01.10. 17:45:28

@Nyuszomuszo83: szerintem mindenféle beavatkozás nélkül is ő nyerne.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:46:26

@Nyuszomuszo83: Ne!!! Nekem az egy vetkőzés, má nem tudom holis, meg egy bejelentkezés az Amerikai úti gyógyóba!!!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 17:53:50

@Nyuszomuszo83:
Nagyon úgy néz ki. Pedig egyre szürkébb a játéka.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:55:07

@Rozsgyi: akinek ez a színvonala azok majd nyomják az appon a szavazatot! Mivel Mo-n sokan félanalfabéták így miért is lepődünk meg ezen a szellemi szinten? Okostelefonja meg már mindenkinek van, így letölteni az appot már nem nagy varázslat. Megnyereti vele a csőcselék meg a retek! Ennyi!

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim, nem lesz vetkőzésed, max nekem teheted, én meg megírom ide ha megtörtént! Nem mehetsz az Amerikai úti gyogyóba, még nem tudjuk nem-e ott ápol esetleg G1G. Gyere ide adok szakszerű ápolást képzés és képesítés nélkül! Ha Reninek megy tapasztalat nélkül a rúdtánc, akkor nekem is menne az ápolás!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 17:55:55

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy ám! Nem felejtünk! Majd jól beidézlek:)

,, 2019.01.10. 18:01:41

@Nyuszomuszo83: nem baj nyussszi... mi egy jót beszélgettünk, röhögtünk itt (többnyire), fogjuk fel így. Ha vki meg attól élvez el, h ez a sunyi kis izé győz, egészségére.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 18:02:13

@UdvariatlanBolondvagyok:
Vetkőzés: Oktogon
Agyműtét: Amerikai út
Bármit is mond a hosszúfülű nyuszika

hereverő heverő 2019.01.10. 18:09:09

Ezt meg csak így itt hagyom, utánaolvasva a délutánnak.
Tele a faszom a _kettős mércével_
Ha valaki utálja Zsuzsut, vagy rávilágít a gyengeségeire, akkor az egy szemét ember, akkor a blog közönsége csak egymás véleményét szajkózza,
Ha valaki utálja Rolit, akkor az üdvözlendő tevékenység, akkor lehet egyetérteni és egymás véleményét szajkózni.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:09:53

@,,: annyira szerizlek! Mindig egyezik a véleményünk!

hereverő heverő 2019.01.10. 18:10:22

@hereverő heverő: és itt most nem a példaként felhozott játékosok személye a lényeg.
Na sziasztok. Éjjeli műszakot üdvözlöm, ölelem.

hereverő heverő 2019.01.10. 18:11:57

@Sanda.Ipse: és @UdvariatlanBolondvagyok: Nem csak vetkőzés, hanem papírtrombitálás is, de ne félj, nem fog odáig fajulni a helyzet. Hunyor fog győzni és majd csak néz a vizenyős szemeivel.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 18:12:18

@hereverő heverő:
Pápá! Én is lépek. Mindenkinek pá!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:13:18

@Sanda.Ipse: a nyuszi nem engedi hogy a bolondja bolondot csináljon magából, mert bár jók a kapcsolatai nem akar a böribe répásreszelőtortát és ráspolyos sütit küldeni! Úgyhogy nah: NEM! Válóok lenne a pucérkodás! :D

Sanda.Ipse 2019.01.10. 18:14:37

@Nyuszomuszo83: egye fene! Eltekintek ezúttal tőle:) Csak a te kedvedért nyuszmusz.

bel ami 2019.01.10. 18:15:39

Zsuzsu bolondság,
Zsuzsu menyország!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:16:40

@hereverő heverő: drága írtam még karácsony előtt hogy én jobb ha csak délután firkálok mert délelőtt gyűlnek a zsizsikes fanok. Úgyhogy nyugalom, nem kell kattogni a bolondimádokon, hisz egy szellemi szinten vannak vele!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:17:34

@Sanda.Ipse: tudtam aranyból van a kicsi szíved! Pussz!

bElannaTorres 2019.01.10. 18:29:26

@Nyuszomuszo83: én nem láttam többet három-négynél, de lehet rosszul figyelek?
különben is annyira nem utálkoznak mint az ellentábor,akiket szintén nem könnyű sokszor olvasni :)

főleg mivel az egyik szarkeverő ugyanazért a másik taktikus és erről szólni az az igazi kettős mérce?
Zsuzsu meg olyan amilyen, most fogalmam sincs mennyi benne a taktika, de szerintem van, és akkor nem is olyan rossz. Ugyanolyan jó taktika , mint hozni a taktikust, ennyi a véleményem, miután megbeszéltük már, hogy szefósnak fogod hívni, nem is szóltam többé emiatt.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:40:24

@bElannaTorres: nézd felölem lehet taktika vagy bármi ő az akivel fél percet nem tudnék egy légtérben eltölteni! Elfogadom, te szeretsz mindenkit, neked mindenki jó meg pozitív és mindenkit fogadjunk el olyannak amilyen, ezzel sincs gond, de én nem ilyen vagyok. Nálam mindenki 100%-ról indul aztán azt lehet leredukálni. A Zsizsikesnek gyorsan összejött. Lehet te azért hiszel az emberekben mert túl sok pozitív dolgot kaptál, én meg túl sok negatívumot, de az Élet egy ilyen játék! Sajátos módon látom én is a dolgokat meg te is, különbözünk, szerencsére! Nem tud vhogy szórakoztatni, mert soha nem szerettem ha vki a hülyét játsza! Felőlem nyerje meg, írtam már, a kenyér sem lesz olcsóbb, én sem leszek gazdagabb, sőt Tihany sem kerül a túlsó partra. Az meg hogy minek hívom?! A nevén! Ennyire egyszerűen!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 18:43:46

@szociál: te azt honnan tudod, mi van a társkereső oldalakon, he? :)))))))))

Ármándójózsi 2019.01.10. 18:45:12

@Nyuszomuszo83: Hagyd, nem érdemes...
Ilyen mondatok után: "főleg mivel az egyik szarkeverő ugyanazért a másik taktikus és erről szólni az az igazi kettős mérce?" meg pláne nem. ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:49:28

@Ármándójózsi: igazad van! Amúgy nem tudom eldönteni milyen korosztályhoz sorolható mert ha fiatal még talán ha nagyon akarom elnézem (nem akkor sem), ha viszont középkorosztály, akkor dobjon nekem is amit szed mert a Rivo nem tud ilyet produkálni! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 18:50:25

@bel ami:

Szét trollkodod szegény Zsuzsikát :))

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:50:31

Jaaaa Dzsudibi irt új posztcsit! Tök jó! Gyertek át! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 18:51:59

@úgymond olvasó mmkk:

2001-ben mikor kisbaba voltál volt egy olyan oldal hogy csp (csajozás/pasizás) társkereső de rengetek topic volt benne, kultúra, gumiszoba stb.
Na ott rohadt jó emojik voltak, ugyan ezek megtalálhatók az ncoreon is.

bElannaTorres 2019.01.10. 18:55:14

@Nyuszomuszo83: dehogy kaptam pozitívat, nagyon sok rossz ért :( tudom milyen aggódni valakiért akit szeretek hogy meghalhat. Szüleim is meghaltak már, ahhoz képest fiatalon. Hagyjuk ezt, bőven lehetne sorolni. Egyébként én sem szeretek mindenkit, pl. Survivor Feri, farm Attila pont azok - ilyen volt radics is akiket nagyon nem bírok , őket annyira hogy a játékukat sem tudom nézni, hogy mennyire jó egyébként.
Csak három -négyen vagyunk itt akik leírjuk, hogy a másikat sem kell isteníteni, akik zsunak drukkolnak. Teljesen érthető nekem, hogy nem tudja mindenki kedvelni Zsut, nem vagyunk egyformák. És tévedsz ha azt gondolod szellemi színvonalról szól, sokkal inkább arról van szó, hogy kinek mi az amiért VV-t néz. Survivorben a taktikai húzásokat szeretem , még Gáborral sem volt sok bajom, a bátor játékával, ahogy hozta a rosszfiút. Abban egyetértettünk másokkal, hogy feleslegesen túltolta, ami megmutatta, hogy a valóságban sem lehet egy bárányka :)

bElannaTorres 2019.01.10. 18:55:52

@Ármándójózsi: miért? Te talán nem látod ezt? Nyolc év vv nem volt elég, száz kéne?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 19:04:28

@bElannaTorres: Azért az mindenképpen tiszteletreméltó és elismerendő, hogy egy látszólag zavartalan, optimista világban élsz, ami már-már paradicsomi, és esetleg a mi zord lelkünknek, akár naivnak tűnhet...Már elnézést a hasonlatért, de valamilyen megfejthetetlen okból, óhatatlanul a Ponyvaregény Nyuszomuszójának (bocs nyulam,de így hívják) rózsaszín világa ugrik be...
De ne vedd komolyan, tudod, hogy én udvariatlan vagyok, ráadásul szemét...:)

mobilos perpetuum 2019.01.10. 19:07:54

A "Lacikát elengedem" projekt beindult, pedig a VVV-t Vissza a Villába projekt (VVV-V-V) még a napokban bukott meg.
De szörnyű, és megengedhetetlen, hogy Lacika némi humort, és némi emberséget mutasson, akkor, amikor két feletteséből ezek hiányzanak.
Neki, mint engedelmes katonának az a dolga, hogy tolja pRoli szekerét.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:12:16

@bElannaTorres: mondhatod nekem a Survivert de 1 azaz egy mp-t sem láttam belőle, nem érdekelt egész egyszerűen, ha tvt nézek akkor nem ilyet, egyedül a VV meg az ÉH, illetve az Ádám keresi Évát néztem meg. Nem fogom azt írni hogy irigyellek az bajaid mistt, de én nem vagyok pozitív az emberekkel, mert amikor szarban voltam megmutatkozott ki van mellettem, kevesen voltak! De nem szimpi ahogy viselkedik, nem az én világom és ennyi!

bElannaTorres 2019.01.10. 19:12:56

@UdvariatlanBolondvagyok: hagyjuk ezt, már az elején elmondtam hogy mindeért szólni fogok, amit az egyiknek elnéznek a másiknak meg nem ennyi. És hogy lánynak fogok drukkolni.
Tudom hogy irritáló, nézz nyugodtan hülyének, ugyanaz a szakmám mint heverőnek.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:13:48

@UdvariatlanBolondvagyok: mi így szeressük egymást babám! ❤

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 19:16:03

@mobilos perpetuum:

Érzem az iróniját :)
De szerintem Lekvár jobban járna ha nem sündörögne annyit a kretének táborában, persze lehet vegyülni de fére vonulni beszélgetni Renyhe típusú játékosokkal talán nem kéne, és a fogyi kislányt is elengedhetné végre, hiába tetszik fogyinak a borotvált Lekvár :)

bElannaTorres 2019.01.10. 19:17:11

@Nyuszomuszo83: világos mindig is értettem miért nem szimpi. Nem is rólad van szó. Hanem arról, hogy pár más vélemény ne zavarjon már annyira senkit, hogy csak azokat látja meg, és azt mondja jön a tábor. Milyen tábor.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:18:34

@szociál: szerintem is jobb lenne lacikának roliék mellett. Őket le tudja győzni, most még zsuzsit nem.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:19:10

A végén szerintem le tudná győzni hunort vagy akár rolit, de zsuzsit csak akkor ha végig a másik oldalt hozza

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 19:22:13

@bElannaTorres:

ja az lenne a legjobb stratégia ha szépen Roliékkal megszabadulnának Renyhétől, és Gregtől, utána Lekvár leváltja Hunort és a végén marad a Roli, Lekvár, Zsu hármas, amit Zsu nem fog megnyerni mert elfárad ,vagy kiakad valamin durván.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:28:27

@szociál: szerintem is így lesz, elég egy két rossz húzás a végén és akik neki drukkolnak azok egy része inkább lacikára fog nyomni, mert ő végig kedves tud maradni. Aztán kiderül mire elég roli taktikája, én biztos másképp csináltam volna kicsit, megpróbáltam voltam szimpatikusabb maradni, de nem vagyok ott. Viszont nagyképűséget kerülnie kéne szerintem.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:42:53

@bElannaTorres: van, hidd el, nézz csak körül a kommentek közt! ;)
Hidd el nem minden szép és lehet a te lelked szép csak néha a racionalitás kifizetődőbb. És neked azért is válaszolok mert elfogadod az ellenvéleményt ami számomra szimpatikus azért, még ha nem is értünk egyet!

bElannaTorres 2019.01.10. 20:42:03

@Nyuszomuszo83: van persze, azért jóval kevesebb, de tudom hogy egy ember véleménye is sok tud lenni , ha tudod hogy sokan gondolják úgy ahogy ő mondja.
survivorben ugyanezt éltem át, nem is az a kevés dávid szurkoló zavart itt, hanem az a sok néző, aki szerint fanni picsa (mert tangában van és fiatal). Erről persze csillagporszem tudna mesélni, mint dávid szurkoló:)
Ez a nagyon szép lélek igy már nem is igaz, semmivel sem szebb mint bármelyikünké. Csak más az ami zavar minket. :)
süti beállítások módosítása