Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x65 - "Van egy fogyatékosságom ebben a játékban"

2019. január 08. 17:33 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2019-01-08_17_01_09_1.png

Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy nem maradtam le semmiről. Jó, Greg és Zsuzsu megint összesírták a villát, mert ez már a búcsú napja, ugye, illetve Roli azon viccelődött, hogy Zsuzsu rárendelt a tonna klotyópapírra még 24 gurigát. Nem köll ennyi, te lány, hisz nem szarunk mi ennyit!!! Ügy lezárva. Sőt! Uszkve kábé, saccra a leggjobbkor csatlakoztam be, amikor Reni - nem névrokona a gyomorsavlekötő tablettának - elbassza a szemöldökét. Láttam én már a csajomat kiszedni a szemöldökét, de ilyet még nem csesztem. Mondjuk nem is túl tág a szemöldökgyantázást felölelő tudásom. Gondoltam, hogy van más módszer is azon túl, hogy csipesszel szedi ki az ember. Hallottam emberekről, akik megpróbálták borotválni is a szemöldöküket. Nem Brezsnyev elvtársra és nem is Kiszel Tündére gondolok. Feltételeztem, hogy gyantázni is lehet, mint minden testfelületet, ahol nő szőr. Most, hogy hol mekkora hatásfokkal lehet dolgozni, azt hagyjuk. De szerintem elszántság, technika, némi szesz és/vagy egy jó nagy adag faszság gondolatcsírája szükséges hozzá és az 500 ezres ptóhajat is le lehet gyantázni bárkiről. Na, Reni fogta a gyantát, oszt fölrakta, de igen szarul ám. Roli és a már láthatatlanból fátyolosan áttetszővé változott Lacika már el is kezdtek kuncogni a kanapén a szerencsétlenen. Csokiné közölte is, hogy ez kurvára nem vicces, mert nem lehet leszedni. Ehhez képest majd megpusztulok itt a nevetéstől. És amúgy a gyantacsíkot sikerül is leszednie, szóval semmi gáz. Ezt már a csajom, majd percekkel késöbb Anikó is megerősíti, hogy olajjal az amúgy ledörzsölhető a bőrről. Reni nincs ennek a tudásnak a birtokában, úgyhogy inkább befejezi, amit elkezdett. Mert, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni, ugye, úgyhogy kiszabta a fél szemöldökét. (Az mellékes, hogy a gyantát mikróban melegíti meg, ami szerintem nem felel meg a használati utasításban leírtaknak. De nem égett le a villa, úgyhogy nem károgok itt fölöslegesen.)

Ezt követően volt egy olyan része az adásnak, amit látva hálát adtam Eugene Polley-nak, hogy volt olyan kedves és feltalálta a távirányítót, így elkapcsolhattam erről a nettó hat percig tartó artikulálatlan övültve sikításról. A szerkesztők beadták feladatnak, hogy ha már egyszer két részre szakadt a villá, a szív harcosai és az ész bajnokaira, utóbbi inkább csak a taktikai tujaképző kisiparos tanoncaira, szóval egy törzsi tánc, az úgynevezett haka keretein bellül mérték össze erejüket, mintha bármit is számítana. Kifestetteék egymást, Reni beleélte magát a feladatba, a vágók szürke és zöld szűrőt basztak a képre, illetve metált kevertek alá zenének, majd némi utóeffektezés és annyi. Ugyanez képekbe a viselhetetlen hanghatások nélkül:

ke_pernyo_foto_2019-01-08_17_01_09.png

A nagy törzsi lófasz után Zsuzsu próbálta takarításra bírni a fiúkat, akik juszt se álltak fel kiganézni az ólat. Úgy képzeljük el a helyzetet, mint amikor tanárnő próbálja megfegyelmezni, sőt, megregulázni a az elkanászodott diákokat, akik minden szigor és intő, illetve otthon is így viselkedsz? mit szól ehhez anyukád? bevetése után inkább feladja. zsuzsunak azért lett fontos, hogy ragyogjon a ház, mert este ország-világ jön vendégségbe, bazmeg, élő kapcsolás lesz, szóval ragyojon az a fürdő, a párna meg legyen felrázva a gecibe. Kb így:

 Reklám után a lakók feltették az őszinteség indiános tökfödőjét, aminek a viselőjénet igazat kellett mondania a feltett kérdésekre. Hanyas volt a Hunor a 10-es skálán? (Nem lehet összehasonlítani a kinti kefét a bentivel.) Van olyan pillanat, amikor eltúlzod a reakcióidat, Zsuzsu? (Igen, néha rárakok egy lapáttal a viselkedésemre, mondja ezt full grimaszolva, majd mondja: ez az egy fogyatékosságom van ebben a játékban.) Aztán jött Vivi, akinek Reni nem is volt hajlandó rendes kérdést feltenni, mert tudja, hogy hazudik a lány, de végül megkérdezte, hogy

Miért fekete az a szék, baba?

Kiderült, hogy Hunor azért nézegeti magát, mert sok a tükör, így többször kell látnia azt, amit nem szeret magán, a baszott nagy orrát. 

És akkor aztán Greg visszatért a villába. Megnyerte a párbajt, A VV9-et néző szegény ember VV Attilája, Roli Nosztredámuszként megjósolta, hogy Vivi nem fog visszajönni. Semmi gáz. Jön az Expandables 2 Lacika, akit bevatnak majd a tervbe, hogy Adrit küldik ki kövinek.

Baszki, ezt valaki összerázta, gecire! - mondta Greg, aki úgy összelocsálta a nappalit pezsgővel, mint ahogy a Forma1 nagydíj végén a dobogós hülyegyerekek a saját életükkel oroszrulettező, rengeteg G-nyi nyomást kibíró, képzett pilóták szokták.

Ugyan a nagy bebaszás best of pillanatai holnap jönnek csak, de van itt egy kezdeti Fütyülős pálinkázás, asztalon vernyákolás, seggrázós topogás, amit az követ, hogy Kebab nem sírva, búval tokától fejbóbig vastagon kibélelt fejjel kéri a Nagytétényi útra szorult Taktikai Antant hatalmakat, hogy ne basszanak ki vele, ne vegyék el tőle a lila kendőt. Megesküsznek. Greg tömi magába a sós mogyit, közben bámul a semmibe, mint egy távolbanéző világrekorder karakter szerepében benne ragadt method actinges Daniel Day Lewis, majd egy felcsendülő nóta visszazökkenti a valóságba és Szenilla (a memóriagondokkal küzdő hal a Némó nyomában című animációs filmből) és 5 másodperces Tom (50 első randi) meg az amnéziás Rosalnida szerelemgyerekének emlékezőképességét instant magára öltve el is felejti, hogy mi a fszról volt szó nettó 1 másodperce.

 

Címkék: vv9
896 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:25:06

@csillagporszem: Ha Zsuzsu nyer önként jelentkezem lobotómiára...,a dilóké a jövő!

bElannaTorres 2019.01.09. 12:25:36

@UdvariatlanBolondvagyok: legtöbben nyerni mentek be, más más elképzeléssel arról, hogy hogyan lehetne, ők hogyan képesek rá.

hereverő heverő 2019.01.09. 12:26:50

@Spitzbauer: Szerintem nem csak a párbajt akarja Adri megúszni: amikor részeg volt, akkor is emiatt nyígott a Renyhének, mikor dugdosták a piákat. Mondjuk nem hiszem, hogy tekintettel lenne a szerelmi szálra, hiába jönne be Rollernek a PUA, akkor is kivinné ha azzal növelné az esélyeit. Mindazonáltal jó lépés lenne a Semjéntömjén csapatot gyengíteni, és gondolom ha PUA valódi érzelmeket táplál roller iránt (kétséges) akkor Roli levenné azt is, hogy ha kihívja a szegény szerelmes kiscsajt, akkor baromi nagyot bukik kinn a népszerűségi listán.

csincsilla72 2019.01.09. 12:27:46

@bElannaTorres: Ez így van, de számomra nem mindegy, hogy a nagy többség mely stratégiát díjazza :-(

bElannaTorres 2019.01.09. 12:28:26

@UdvariatlanBolondvagyok: nem övék a jövő, a vígjátékok is tele vannak idiótákkal, akiken nevetünk. nekem sokkal fontosabb volt, hogy ne nyerjen agresszív ember, aki majd akár a hírekben is benne lehet, itt meg ezerrel drukkoltunk neki. (Pl. Csoki :D)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:30:24

@hereverő heverő: Nagyon ingoványos ez az Adri-szál...Arra jó, hogy unalomból cukkolják.

2019.01.09. 12:30:26

@csincsilla72: Ti vagytok a nagy többség: 73-27! :-DD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:31:35

@bElannaTorres: Csoki nincs, másik példát kérek, mint agresszív ember!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:33:02

@hereverő heverő: Basszus! Legalább gázszerelőnyi eszem lenne!

2019.01.09. 12:33:52

@UdvariatlanBolondvagyok: Már most is "szívből" gyűlölik, de akkor már hivatalosan is lenne miért. És tényleg egyik szennyvíztelep sem tudna megbírkózni azzal a mocsokkal, ami ott feljönne. Ha ezt átlátná Roller, akkor 2 legyet ütne egy csapásra: Hom(b)ár ki, Süsü-Pán le.

hereverő heverő 2019.01.09. 12:34:33

@UdvariatlanBolondvagyok: Persze, hogy ingoványos. Pl. egészen össze lehet törni vele moletty kicsi, finom, érző szivét :D

Sanda.Ipse 2019.01.09. 12:34:54

@UdvariatlanBolondvagyok:
Sajnos a jelek szerint már foglalhatod is az időpontot a műtétedre az Amerikai úton.
(Vagy a kozmetikusnál kiszedik az agyad)

hereverő heverő 2019.01.09. 12:35:31

@UdvariatlanBolondvagyok: Azt az észt nagyon egyszerűen be lehet szerezni: úgy hívják, hogy párttagkönyv.

bElannaTorres 2019.01.09. 12:36:28

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem az volt a legfontosabb. Most az hogy olyan fiú ne nyerjen, aki ha lány lenne még azok is utálnák akik szurkolnak neki :)
Legyünk kicsit igazságosabbak - úgysem tudunk , de mindegy.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 12:36:59

@UdvariatlanBolondvagyok:
Akkor már okosabb lennél, mint Mark Zuckenberg:)))

mobilos perpetuum 2019.01.09. 12:37:48

@Spitzbauer: "VV8-ban is ez volt: egy senkit sem bántó tuja nyert phárbhaj nélkül"
Somát nem csípem, de ha nem egy ész, attól még mindig látható volt.
Tivy és ő ugráltak egy matracra/szivacs? amit Dinára dobtak, Utána nagyot csapott a lány fenekére, aki végül Tivynek adott egy maflást. "A nagy dráma, kizárják-e Dinát?"
"Lákátos" Evelint először csak mint reménytelen szerelmes kerülgette, aztán megszexualizálta.
Hotel héten főszereplő volt.
(Vanicsek) Vivien majdnem megerőszakolta egyszer.
Tuján én nem azt érteném, hogy ügyesen lavírozik valaki, így senki nem dob rá jelet. Tuja a növény, amelyik csak van, ezért nem is mutatják.

2019.01.09. 12:37:56

@hereverő heverő: Mér', Lőrincü(n)k tagja a Pártnak?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:38:57

@Sanda.Ipse: Epilálom, mint Renyhe a szemöldökét! Tőből! Hadd menjen!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:39:58

@hereverő heverő: A szimpatikus ötös számút kérném,,,ha lehet!

2019.01.09. 12:40:08

@mobilos perpetuum: Akkor hívjuk kriptotujának :-DDD

Sanda.Ipse 2019.01.09. 12:43:09

@UdvariatlanBolondvagyok: LOL Aztán megborotválkozol. Mi meg kacagunk, annyira szórakoztató lennél. :)

Sanda.Ipse 2019.01.09. 12:46:13

@UdvariatlanBolondvagyok:
Ja! Azért hívják Lőrinc Barátnak, aki okosabb, mint Zukenberg.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 12:47:04

@Sanda.Ipse: Még a feltételezésbe sem merek belegondolni. Bár kevésbé vagyok szórakoztató, egyelőre Zsúval mérném össze a szellemi kapacitásomat...,esélyem sincs!

Sanda.Ipse 2019.01.09. 12:58:28

Ebédidőm van. Megyek a Gundelbe menüzni.

hereverő heverő 2019.01.09. 13:02:28

@Sanda.Ipse: jó étvágyat :) Vigyázz, a menzán fordítva működnek a kések.

Sanda.Ipse 2019.01.09. 13:04:34

@hereverő heverő:
Köszönöm szépen a jó tanáccsal együtt. Ügyelni fogok a késre:)

hereverő heverő 2019.01.09. 13:05:28

@Angora Cardi: Laktam ott elég sokat, kb mindegy. Mindkettőnek vannak normálisabb és igen putri részei is.

bElannaTorres 2019.01.09. 13:06:08

@Sanda.Ipse: vigyázz mert ahogy látom ott a kicsi adagok is nagyon hízlalóak :D

Angora Cardi 2019.01.09. 13:06:27

@Sanda.Ipse: kiszedeTTETni a neurológián hogy a klasszikust idézzem

Angora Cardi 2019.01.09. 13:08:53

@hereverő heverő: rendben, csak a történeti hűség kedvéért belekotty :)

ficekence 2019.01.09. 13:11:34

@bElannaTorres: EKG. En is lany gyoztest szeretnek!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 13:20:58

@Sanda.Ipse: És az idióták hergelésképpen, még az étlapot is felkúrták a net-re....
Mert megtehetik! És miért pont a Gundel? Hisz lehetne a Robinson, vagy a Szinbád, senkit nem érdekelne... Mert egy unikum, egy ékkő, egy tradíció, a Horthy-rendszer feudális rendszerének kiszolgálója, a mindig védett, érinthetetlen hungarikum....Fölmerül a kérdés, ki fizeti meg, hogy Orbán és csapata szinte ingyen ebédelhet. Mert ingyenebéd nincs, valaki fizeti a számlát. 300 forintos Jókai? Jha, kérem!
A Gundelnek ez egy befektetés, ami ugyanúgy meg fog térülni, mint ahogy a vállalkozóknak megtérül, ha támogatják Orbán focimániáját vagy a Fidesz választási kampányát.
Ezek szoktak nyerni a közbeszerzésen. Egy kicsit túl is számlázhatnak, és a túlszámlázás egy kis része még náluk is maradhat.
Akárhogy is van, minket, adófizetőket rövidítenek meg, mert az a pénz valahonnan hiányozni fog. A lehetségesnél egy kicsit kevesebb út fog épülni, a régi utak egy része kátyús marad, (mostanában O1G-vel karikázzák) a kórházak tovább rohadnak, a közművek karbantartására kicsit kevesebbet fognak költeni, emiatt kicsit több lesz a csőrepedés, a gázszivárgás és az áramszünet és ne soroljam tovább az oktatás kivéreztetésével, meg stb,,holtig tudnám írni...
Mindenképpen mi, sorosügynökök szívjuk meg, hogy ők ott fenn a Várban olyan olcsón zabálnak.... Pincér! Fizetnék egy somlóit a fönöknek!!!
PHfejjj!!!! Nem tudom már mérni a pofátlanság határát!

nicu71 2019.01.09. 13:21:49

@UdvariatlanBolondvagyok: és most frissen grillezve szó szerint ijesztő.Ugy megsütötték hogy ráncos is lett.Ezek nem gondolnak arra hogy a bőr nem felejt?/nem/

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 13:24:27

@Angora Cardi: Az már nagyon kultúr lett az utóbbi öt évben....Akik kiszorultak a Haller környékéről a Soroksárira, azok átjárnak a cimbikhez a nyócba...

mobilos perpetuum 2019.01.09. 13:24:38

Ma, gondolom, nem lesz kiválasztás, vagy igen?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.09. 13:27:07

mindig ha megdicsérem ánuszt, rögtön utána csinál egy szart. tegnap nem tudtam eldönteni ő vagy a kivénhedt kéjenc a nagyobb tuskó

Angora Cardi 2019.01.09. 13:27:44

@UdvariatlanBolondvagyok: Van minden, minden kerületben, de értettem mire írtad :)
@nicu71: Mit szólsz a tegnapihoz?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 13:29:53

@nicu71: Ha O1G és bandája ismerné a magyar valóságot, akkor ezt az étlapot soha nem hozták volna nyilvánosságra, sőt, 90 évre titkosították volna.
Mindegy hagyjuk, minden nap megfogadom, hogy ide nem,... de basszus nem megy...DDD
Most is hősiesen tűrtem egy ideje, de elpattan baszki...bocs,,ez van!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 13:31:08

@hereverő heverő: bár nekem nem küldted, de ezt szeretem

nicu71 2019.01.09. 13:31:52

@Angora Cardi: Hát mit mondanék imádjuk a gyerkőcöt ugye? :) Most egyébként nagyon féltem a kis lekvárunkat,és fogalmam sincs milyen tanácsot adhatnék neki.Talán a legjobb lenne ha függetlenedne,de olyan kis tanácstalannak tűnt tegnap.Abban az egyben bízok hogy nem fog megbolondulni,és nem fog meggondolatlan lépéseket tenni,tudván a saját korlátait.

hereverő heverő 2019.01.09. 13:33:00

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem is olyan régen egy nyugdíjasnak mondtam ugyanezt: hogy a stadionokat, a kisvasutat, a helikopteres utakat és a főnök 4 új magánrepülőgépét mind mi fizetjük. Erre kiröhögött: Ő aztán nem, ő nem fizet adót a nyugdíjából, és különben is, emelték a nyugdíját 1335 forinttal. Amikor figyelmeztettem arra az elhanyagolható tényre, hogy 27% az áfa akkor meg én lettem a sorosbérenc.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 13:34:45

@Angora Cardi: Ja bocsánat,azt hittem a Laszka otthonát lokalizálod...lemaradtam, vagy mi!

Angora Cardi 2019.01.09. 13:34:51

@nicu71: Igen imádjuk :D Kis anyátlan lett hirtelen a sok nyomástól. Vagy megrázza magát, vagy kipécézik. Én sem szeretném ha elkezdene nagyon partra vetett halként kapálózni összevissza... Küldjük az erősítő energiákat :)))

Angora Cardi 2019.01.09. 13:35:41

@UdvariatlanBolondvagyok: igen arra írtam h nem 8 hanem 9 keres - de értettem poén szinten a 8 keres haveri dologban ült a poén abszolút

nicu71 2019.01.09. 13:38:13

@UdvariatlanBolondvagyok: na ezt most nem nekem küldted,de reagálok.A Gundel étlapról annyit hogy a pofátlanság magasiskolája.Tudják ők jól hogy a népük mindent megbocsájt,annyira bebiztositottnak érzik magukat hogy bármit megtehetnek.Aki szóvá teszi ,/bármit ami nem a szájuk íze szerint való,az Soros ügynök,ellenzéki, hazaáruló,és ennyivel el is van intézve .A nép túlnyomó része pedig egyébként nem is igen tudja ezeket a dolgokat,hála a szinte résmentesen működő kiterjedt médiabirodalomnak/Vajna tvk ,rádiók ujságok,szennylapok Lokál stb ezekről nem pofáznak. :(

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 13:38:54

@hereverő heverő: Zsuzsu ország....Mit mondjak? Szó nélkül tartom azt a kurva táblát...ennyi!
Már kár a szóért, kár a betűkért....

javier2 2019.01.09. 13:49:32

@UdvariatlanBolondvagyok: @Sanda.Ipse: mi ez a zsu őrület?azt hittem trollkodnak

hereverő heverő 2019.01.09. 13:49:32

@úgymond olvasó mmkk: neked mit küldjek? metalt vagy discot? Mert amit reggel kuldtem (a Code Indigo-t) azt nem szeretted

Sanda.Ipse 2019.01.09. 13:51:09

@UdvariatlanBolondvagyok:
Zsuzsu ország... Basszus! Ennél találóbb jelzőt régen nem hallottam. Óriás EKG!

Egyébként, ha nem a Gundelről van szó, hírértéke sem lenne, hisz a parlamentben is olcsóbban zabálnak, mint egy gyerekmenü a sulikban. A Gundel ügyesen manőverezett minden politikai korban és rendszerben, szépen talpon is maradtak. Lacika-féle megoldás. Mindenkivel jóban vagyok, csak látótérbe ne kerüljek. Meg akkor sem kaptuk volna fel a fejünket, ha nem ismernénk a Gundel valós éttermi árait. Az biztos, hogy a jövőben a külföldi vendégeimnek nem lesz módjuk megkóstolni az amúgy tényleg ízletes fogásaikat, mert senkit nem viszek többé oda. Mondjuk ettől nem fognak csődbe menni.

@hereverő heverő:
Ezt a tévhitet még tudatosítják is a nyuggerekben. Nem egy olyan kommentet olvastam még a ballib kormányzás idején, hogy a nyugdíjasoknak nem szabadna szavazniuk, hiszen úgysem fizetnek adót, de nagyon tudják befolyásolni a választásokat. Az átlagember számára csak az SZJA számít adónak. Hihetetlen sötétség él a fejekben.

Gia 2019.01.09. 13:52:03

Csoki és Reni összeillik.Csoki a haját cseszte el bent,Renyhe meg a szemöldökét.. :-)

Sanda.Ipse 2019.01.09. 13:53:53

@mobilos perpetuum:
Szerintem kiválasztás vasárnap, kihívás szerdán, párbaj vasárnap.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 13:54:04

@hereverő heverő: most már semmit se küldjél, mert meg vagyok sértve mélységesen. (úgyis tudod, mit szeretek)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 13:55:51

@nicu71: Nekünk sorosügynököknek, akik nem bekamerázott palotában vagy őrzött lakóparkban élnek, akik nem honvédségi magánrepülős, esküvői magánhelikopteres, BMW motorflottás, adriai luxusyachtos, íbizai szipogós, 12 milliós karórás, egymillió forintos Louis Vuitton táskás, 227 ezer forintos Gucci tornacipős világban élnek, hanem a való életben, azoknak semmi kétségük, hogy 300 forintból nem lehet kihozni egy füstölt csülkös bablevest vagy 260 forintból egy somlói galuskát. Nem kell ehhez a városligeti Gundelbe menni, elég beülni bármelyik középkategóriás étterembe. Például egy füstölt csülkös bableves a XIII. kerületi Csülök Vendéglőben 1400 forint, a szentendrei Határ Csárdában 1350 forint, a váci Remete Pincében 1390 forint. A Csülök Vendéglőben egy somlói galuska 1200 forint, Vácott 1080 forint.....Már megint hülyének néznek minket?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.09. 13:55:58

@csincsilla72: Ebben a szériában Csilla szerintem nincs mocsár (Radics/Ánusz/VVV köré tudott volna szerveződni egy mocsár formáció, de ők már nincsenek. Nincs fehér és nincs fekete, van helyette rózsaszínű sellő csapat, és szürke egerek csapat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.09. 13:56:10

@csincsilla72: Ebben a szériában Csilla szerintem nincs mocsár (Radics/Ánusz/VVV köré tudott volna szerveződni egy mocsár formáció, de ők már nincsenek). Nincs fehér és nincs fekete, van helyette rózsaszínű sellő csapat, és szürke egerek csapat.

hereverő heverő 2019.01.09. 13:59:25

@úgymond olvasó mmkk: Akkor maradjunk a feldolgozásoknál!
www.youtube.com/watch?v=7DA47MeVWLA

Gyerekek szemét tessék eltakarni, kissé korhatáros a klip :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.09. 14:02:47

@Sanda.Ipse: Egyetértek, de nem kéne a Gundellel számháborúzni...ha eddig is kiszolgálta a regnáló hatalmat, szürke eminenciásként tegye most is...De ne váljon védjeggyé, és ne szimbolizáljon...!!!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 14:20:26

@Sanda.Ipse: én is így látom! Én innentől kezdve, fogok valaki mellet szavazni. Konkrétan, ha Roli megy ki mellette. Ha Adri nem Rolit hívja ki akkor pedig Adrira.

Angora Cardi 2019.01.09. 14:21:21

témához szólok: Hajrá Lekvár!
Végül is az van az étlapon is.

Angora Cardi 2019.01.09. 14:22:03

@Angora Cardi: visszavonom akkor vasárnap, még jó, hogy van aki figyel

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 14:23:34

@úgymond olvasó mmkk: az volt az eddig is csak a szerkik nem mutatták, mert az üvöltözés érdekesebb... (nem, nem az)

Angora Cardi 2019.01.09. 14:25:44

@VV Erőlegény: Reni egy kicsit olyan ott maradt mocsár vonulat de egyedül már inkább sellősködik való igaz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 14:29:27

@Brigante: már mióta könyörgök, hogy legalább egy olyan rész legyen, amiben nincs üvöltés

Maximista vagyok 2019.01.09. 14:30:27

Lehet én vagyok fordítva bekötve, vagy már öregnek számítok így 30 felett, de még most sem értem ezt a sellő, póni, unikornis fasz tudja milyen kombót. Ezek az emberek normálisak? Valaha voltam én is annyi idős mint ezek a kretének, de ilyen faszságok eszembe se jutottak volna.

csincsilla72 2019.01.09. 14:30:47

@VV Erőlegény: Már hogy ne lenne mocsár.:-) Ez csak egy jelző. Azokra, akik mániásan szerepelni kívánnak, és ezért üvöltenek, balhéznak, faszlengetnek, basznak. A klasszik mocsár a trash-szereplők gárdája: Csoki-Ánusz-Radincs-Cintike-VVV-Renyhe. A primitívségükkel kiérdemelték. De a sellők is azok, mert ordenáréságban jönnek fel, Renyhével az élen. A szürke tattikusok idáig még nem mentek le.

csincsilla72 2019.01.09. 14:33:13

@Maximista vagyok: Két eset van.
1. Szimplán infantilisak. Ezért válogatták be őket, mert a szerkik szerint ez érdekes. (Nem az.)
2. Nagyszínpad az egész. Műsoridőt akarnak maguknak biztosítani, bármilyen baromsággal.
Szerintem ez utóbbiról van szó.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.09. 14:33:53

@Maximista vagyok: te vén retek, mit tudsz te a mai huszonévesek divatjairól (mindjárt 26 vagyok, de már kb. 20 éve kinőttem a sellőimádatból)

nicu71 2019.01.09. 14:38:58

@csincsilla72: Tudjuk kik a szerkesztők és miféle elveket vallanak .Osváth zsoltika biztosan harcolt is egy vv8Vivien2ért ,aki ugye zsuzsuka.SZerintem Geronazzoért is odáig lehet,meg az összes csillámpónis faszságért.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 14:39:28

@csincsilla72: Egyszerűen abban a kultúrrétegben ahol ő mozog így magyarázzák, hogy ő nem a nőkre bukik és szereti a rózsaszínt.

Ismerek egy-két meleg srácot, de egyik sem csinálja ezt az idiotizmust. Olyan, mintha 0-24-ben a jövővi Pridera készülne...

Fel akarja magára hívni a figyelmet magára, ennyi...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.09. 14:41:13

@nicu71: lehet, hogy sötét vagyok, de én nem ismerem Osváth Zsoltot....

nicu71 2019.01.09. 14:44:54

@Brigante: Nem a fenét.Csak annyit mondok akkor hogy VV8 Zsolti-Melanie,és mindjárt leesik.Már ott is kitűnt hogy micsoda érzéke van a különleges feladatokhoz. Bár azóta kiéghetett,lásd Haka tánc..kártya összeszedés/bár ez lehet pont nem az ő sara.De akkor is utálom.Hajtűdobáló hülye buzi.

Magentax 2019.01.09. 14:46:39

@Maximista vagyok: A tavalyi szériában a végtelenül ostoba Vivien volt a csillámpóni és a döntőig menetelt. Nyilván Greg azt hiszi, ez nagyon bejön a nézőknek és azért majmolja ezt a vonalat.

Maximista vagyok 2019.01.09. 14:49:28

@Magentax: már ott is a kedvencem volt a buzi-idióta páros (nem)

2019.01.09. 14:54:43

@csincsilla72: Igen. Én minden hozzászólásomban Mocsár 2.0-át írok, hogy az eredeti verziótól (=Ratyis-Ánusz-Niga) meg tudjátok különböztetni. Mocsár mindig van. Úgy, mint Lenin :-DDD

Pamutbojt 2019.01.09. 15:03:57

Adri is jó ostobának nézi a kedves nézőket. Ki nyalja be ezt a hülyeséget, hogy ő szerelmes a Rollerbe? Mekkora tattttika, nagyon okos.

Angora Cardi 2019.01.09. 15:27:09

@Brigante: Jó, jogos, mocsári sellőt még nem láttam :D Se :D

javier2 2019.01.10. 17:46:20

nekem nem jön be az új topic Help MUSZTAbokor!
nem is értem a legszínvonalasabb , legjóképűbb kommentelő kint rekedt
kolosi Úr a pénz még mindig nem jött meg
süti beállítások módosítása