Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Valóvilág 9x64 - Vesszen az Özvy (18+)

2019. január 07. 22:34 - 6paw

1_27.png

screen_shot_2019-01-07_at_22_06_52.png

Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi!

Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt beúsznak azok a csúf felhők a tiszta szeretet egére és kerekedik belőle egy tisztességesebb foscunami. Greg, aki annyira tiszta lelkű és elkötelezett a gonosz elleni küzdelemben, hogy idekint már várja egy KDNP-s mandátum, a nyilvánvalóan feszült helyzetet úgy kívánja megoldani, hogy a két véglényt egymásnak ereszteni, hogy nehogy valakinek szarul essen, hogy nem vele hál. Mivel észérvek sosem voltak, nettó érzelmi pocsolyába pancsolás következik, amely végén a Zsu kinyögi, hogy Ő csak annyit kér, emlékezzen a játék elejére. Nem teljesen világos számomra, hogy arra gondol-e, hogy lehet rossz ötlet volt jelentkezni, mert vele kell együtt lakni, vagy hogy a barátságkarkötőt Greg helyett Erának adta, de Rúdlény úgy elkezd tapsolni mintha Sztálin állna mögötte egy pártgyűlésen, majd távozik sértetten. Viharzás be a budira, ahol Zsu számon kéri a kaucsuk Kent, hogy miért is sugdolódzik a Renyhével, amire egy "Te meg a Rolival beszélsz és az még rosszabb" hárítással válaszol. Tehát azért, mert a Zsu nem hajlandó totálisan elszigetelődni a másik csapattól és legalább taktikai pingek szintjén érintkeznek, feljogosítja Greget és a Renyhét, hogy a bizalmi körből kizárják Zsút és fittyet hányva a tiszta szívnek, bizony nélküle hozzanak meg oly fontos döntéseket.

Nem értem egyébként, hogy milyen kényszer miatt beszélik meg az összes fontos témát mezítelenül zuhanyzás közben, de a szépérzékemnek továbbra is ökölcsapás Greg legalább 25% os zsírtartalmú teste. Lassan hátulról összekeverem a Rúdlénnyel. Greg faggatja a Zsút, hogy mi a fasz baja van vele, amire kiderül hogy a Renivel van baja. Adja a kérdés magát, hogy mi? Ez nem igazán derül ki, illetve amikor kiderülne, beront Rúd elvtárs és leteremti a szolgálati Zsút, hogy itten nincs pofázás, főleg meg róla nincs, mert mit gondolnak az imperialisták odaát, he?!  Azt hinnénk itt vége, de NEM! Kirohan ám a Zsú és közli, köztük mostmá mindennek vége, de amúgy komolyból! Ezt közli azonnal az egyharmad Scooterrel, mert Ő most őszinte volt, mintha náluk ez nem lenne alapértelmezett. Amúgy itt jegyezném meg, hogy a valóságban is hajlamosak az emberek a mérhetetlen tahó kinyilatkoztatásokat őszinteség erényeként feltűntetni, itt jelezném, hogy attól, hogy igaza van valakinek, ad absurdum őszinte, még nem kötelező bántónak lenni.

Renyhe ismét rájuk rúgja a budiajtót és megkezdődik a durva verbális párbaj. Tudja már a Rúd elvtárs, hol fáj a mentális botozás, mert emígyen szólal: Színész vagy!!! Zsú behelyezi pofájába a szolgálati fogkeféjét (nehezítés vagy könnyítés ez?) és megkezdődik az előadás. Nem igazán érthető a vita tartalmi része, mivel Greg folyamatosan a seggét törölgeti közben én pedig csak remélni merem, hogy az arcára már más törcsit használ. Eszmefuttatásom cukorösvényéről Rúd elvtárs újabb tapsolási rohama térít el, amiből arra következtetek, valószínűleg a budin prátolhatott mellette és neki szól. A végén két oroszlán ordítást is lehet hallani, szegény jó HP Baxxter meg kiszorult a budiról és a viadal kereszttüzében kényszerül beszárítani csibesárga tincseit. Be is vallja, hogy energiabuzi, lehet az MVM is lecsap rá! A nap végére Greg a sarkára áll (ezzel kellett volna kezdeni) és kijelenti, hogy akkor most ő a Renyhével hál, holnap meg majd Zsúval lopja a napot. Szegény PUA meg beragadhatott a betlehemi kisjézus szerepbe, mert gyermeki ártatlansággal szemlélődik a tisztaság és szeretet tajtékos tengerén. 

Esemény van, megérkezik az emberfaragó brigád, amit a villalakók egy szofisztikált dikk megjöttekkel perceptálnak. De kár, hogy a műsort nem az Unicum támogatja, mennyivel könnyebb dolgom lenne - gondolhatja a fodrász, amikor Rúd elvtárs parancsba adja, hogy skybaby-s csaj rőzséjét szeretné a dobozról. Kisvártatva érkezik a nehéztüzérség Lakatos Márk személyében, én már csak egy papot vezényeltem volna be. Pináp stílusú fotózás, amiből igazából csak Rúd elvtársat emelném ki. Elképesztő az a képessége, hogy bármilyen profi fényezés, sminkelés és divatrükkök ellenére is hozza az háromezer forintos szemétégető menti utolsó aktív éveit taposó örömlány életérzést. "Ha olcsó vagy semmi nem segít", juttatja eszembe Karl Lagerfeld szavait a párom. Említés érdemel még PUA, akit a kisjézus szerepben tartva bepelenkáztak. Még egy apró megjegyzés, egy ember van akinek a stylist nem tett jót, ez LACIKA. A srác mindig kifogástalan külsejét most sikerült elrontani ez feltűrt gatya, fehérzokni, makkoscipő kombóval, ezzel kimozdítva a komfortzónájából, de remélhetőleg nem tartósan! (barátnőm szerint a felhajtott gallér is megérne egy esztétikai csokiparittyát).

Túl vagyunk az első reklámon, Puskás kibaszott Péter ismét suttogva ordít, miközben a közönség magából kikelve tombol (rejtély miért). Magasztaló ódákat kell írni a két párbajozó csapatának. 

A versírás egy szakma kérem, de kreatív elméből nincs hiány az szív csapatában. Annyira imádják Greget, hogy a reflektorfényen osztozni sem tudnak. Rúd elvtárs ragadja magához a pennát, hogy az örökkévalóság kőtábláiba vésse a sellőség esszenciáját. Zsú bele próbál kotnyeleskedni, dehát ez most kurvára nem az a mozi, itt a lét a tét, szóval tudatlan lator, hallgass a neved. Sértődés lett ebből is, Rúd elvtárs egyedül írja meg a sagát. Előadják. Greg sír, egyébként én is a határán vagyok, bár valószínűleg nem ugyanazon okból. Roliék inkább lazára vették a figurát és egy Ámokfutók dalra drótozták az Özvy ódáját, hát a kiesés nem ezen múlt, de szerintem plusz szavazatokat se hozott. Viszont Kozsó szelleme átjárhatta a szív csapatot, mert ezután kártyavárként borulnak egymás nyakába és biztosítják egymást arról, hogy megbánták az elmúlt időszakban egymásra (ŐSZINTÉN) olvasott kígyót békát. Ja és azt is, hogy kishiján ellopták a Pánszextől a showt.

Következő bejátszásból kiderül, hogyan záratta magát 2 órára Roli a raktárba, mert leszarja Zsút, mint vellamestert. Nem túl izgalmas, max Özvy segge, ahogy várja vissza a villába. Rendesen jól esik a szépérzékemnek ennyi Rúdlény és Greg szappanozás után. 

Induljon a párbaj! Kinek milyen érzései vannak? Reni szerint az hármasukat az Isten sem bonthatja szét annyira stabil. Memóriája mint az aranyhalé. Vivien csapata nem izgatott, Hunci majdnem szétgurul a lazaságtól. Rúd elvtárs elmondja, hogy itt bizony ketté szakadt a vella, na de majd most eldől kié az igazság serlege. Roli reálisabb, szerinte az dől e, hogy ha 48 órán belül két faszba ülsz, azt kiheveri-e a közmorál, vagy esetleg elítéli egy 73-27-el. Elbúcsúzás, Pánscooter kezdi, semmi értelmeset nem sikerül mondani. Kint a stúdióban folytatja az önsajnáltatást, hát merénylet, hogy neki már most párbajoznia kell. Pedig Ő tisztaszívű, légynek sem ártott... de ha most ki kell esnie, felkészült, hogy elviselje az elviselhetetlent. Özvyn a sor, a búcsúzásra, a közönség számára a legkevésbé szórakoztató módon "amit megbeszéltünk" mantraszerű ismételgetésével borul mindenki nyakába. Mi az oka, hogy itt ülsz? - szól a kérdés Özvynek, jól érzi, a sok kárszeglovaglás vezett idáig. Kiegészíteném azzal, hogy Ő is képes olyan minősíthetetlen dolgokat pofázni mint a Győzike, ez sem segít sokat. Bejátszások következnek a villaviszonyokról, itt már tudni lehet, hogy Özvy búcsúzik, mivel irgalmatlan rikácsolásokra és a kúrásokra van kiélezve.

Jönnek a kortes beszédek. Rúd elvtárs vereti neki, sajnos nem tett le arról, hogy versben mondja el, ráadásul fejből próbálkozik, ami nyilván kurva kínos eredményhez vezet... aztán a végén még a gregbolond százat csinál varjúkárogásszerű ricsajával borzolja a kedélyeket, hát örülök, hogy csak 1 percük van erre. Lacika jön, aki kiválóan hozza az EzoTV hajnal kettes műsorsávjában agitáló gyógykristályügynököt, éppen csak annyi színnel a hangjában, hogy az alvás és ébrenlét közötti képlékeny állapotban tartson minket.

Újabb bejátszás következik, amelyet Rúd elvtárs sem vághatott volna szellemesebben össze, jegygyűrű, Radics, Ánusz, Csoki, Hunci, hát kérem ez itt egy igazi ribi, tessék szavazni a Gregre. El is érkezett a pillanat, ki az aki visszamegy? Bizony hát a hal az mennyi Greg térhet vissza, aki rítus táncot lejt, még a túlmozgásos Puskesznek is sok ez, le is dobja az agya az ékszíjat és ordibál, hogy húzzon már vissza a rezervátumba, mert ez már sok a jóból. Özvy szerencsétlen meg marad a megtépázott renoméval. Azon tűnődök, hogy tényleg miért kellett ennek a 18 éves kiscsajnak megkuratni magát a vella legalávalóbb két gyökerével? Mármint értitek, azért csak van valami ösztönös minőségérzet az emberben, nem? A választ megkaphatjuk a belevalóban, ahol megjelenik Ánusz élőben és leoltogatja az adásban Özvyt, hogy mit képzelt amikor Huncival szárazbaszott. Meghát neki szabad, dehát Ő az Ánusz. Szóval kétszer is átgonolja még, hogy a kis zavart és megszégyenült Özvyke megízelheti-e azt a csodát, amit Krisztiánnak hívnak. Amilyen balfasz szegény Vivi, még neki is áll puncsolni és lehet az se zavarja majd, hogy ezt a tesztoszteron dózert úgy megpumpálták hátulról, hogy kiakadna a bar-mérő.

Címkék: 18+ vv9 valóvilág9
578 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 12:57:18

@szociál: Ha, már animáció és Roli apateste...Tiszta Auguszta pasija! (gyurmafilm), vagy Barba papa....

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.08. 12:58:56

@UdvariatlanBolondvagyok: kit érdekel a teste? sötétbe tök mindegy, a méret a lényeg ;)

WICKEDWITCH 2019.01.08. 13:03:20

Engem igazán az igénytelenségük zavar. Elsősorban Renyhéé, mert ebben szerintem veri a teljes mezőnyt. Ő tipikusan az a csaj, aki az esti bulikára órákig készülődve kirittyenti magát (vastag vakolat, tűsarkú, picsaruci), amúgy meg úgy néz ki, mint egy csöves. Kb. rá sem lehet ismerni.

BarBwire 2019.01.08. 13:10:11

@Hedo a nokedli szaggató: azért nem mindegy mekkora súly nehezedik rád.

Angora Cardi 2019.01.08. 13:11:09

@úgymond olvasó mmkk: hehehe örülök :D
@hereverő heverő: Jó egyszer csak majd érkezem :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 13:21:31

@Hedo a nokedli szaggató: @BarBwire: Ahogy nézem Rolinál, szolidan befelé forduló az a kárszeg, amolyan introvertált csigaszarv....nem tudom mennyire flexibilis...???

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 13:26:07

@WICKEDWITCH: Mi meló lehet eladni ezt az alapanyagot?
A putri akkor is putri, ha muskátli van kiültetve az ablakban....

csincsilla72 2019.01.08. 13:35:16

@WICKEDWITCH: maradjunk a tengeri tehén, alias lamantin elnevezésnél. Az olyan kedves :-))

hereverő heverő 2019.01.08. 13:45:10

@csincsilla72: és @WICKEDWITCH:
Arra a rényre is a feledés fátyla borult, hogy minden valószínûségnek fittyet hányva, a számára idegen bolygó felszíne fölött néhány mérföldre hirtelen létrejött egy ámbráscet.
S mivel a bálna számára ez a pozíció természetesen tarthatatlan, szegény ártatlannak alig maradt ideje arra, hogy elfogadja bálna voltát, hiszen máris el kellett fogadnia, hogy nem bálna többé.
Íme gondolatainak teljes felvétele, létrejöttének pillanatától elhunytáig.
Ó!… Mi történik?
Öööö… bocsánat, ki vagyok én?
Helló?
Mit keresek itt? Mit kezdjek az élettel?
Mit értek azon, hogy ki vagyok én?
Nyugi, szedd össze magad… Ó! Ez egy érdekes érzés, mi ez? Valami… ásító, csiklandozó érzés a… a… talán jobb lesz, ha elkezdek neveket adni a dolgoknak, ha valamire vinni akarom azon a helyen, amelyet világnak nevezek, meg abban, amit ezentúl okfejtésnek hívok.Szóvel legyen ez az érzés a gyomor nevû szervemben.
Igáig rendben. Oooó, ez egyre erôsebb. És hé, mi ez a fütyülô zajforrás? Elszáguldott amellett, amit mostantól a fejemnek nevezek. Talán hívhatom… szélnek! Jó ez a név? Megteszi… késôbb talán jobbat is találok neki, ha már tudom, mire való… Nagyon fontos valami lehet, mert jó sok van belôle. Hej! Hát ez meg mi? Nevezzük… nevezzük faroknak… igen, farok. Hé! Hiszen ezzel pompásan lehet csapkodni! Hû! Hû! Remek érzés! Sokat nem változtat a dolgok menetén, de majd késôbb kitalálom, mire jó. Nos, van-e már összefüggô képem a dolgokról?
Nincs.
Sebaj, hûha, ez aztán izgalmas, ennyi kitalálnivaló, ennyi élmény, ami mind rám vár, szédülök az izgalomtól…
Vagy a széltôl?
Igazán sok van belôle, nem?
És hû! Mi az ott, ami olyan sebesen rohan felém? Nagyon-nagyon sebesen. Olyan nagy és sima és kerek, valami nagy és laposan hangzó névre van szükség, mint… ööö… fôôööö… föl… föld! Ez az. Ez jó név lesz. Föld!
Vajon barátságos lesz-e hozzám?

Hatalmas, nedves puffanás következett, aztán a csönd.

Maximista vagyok 2019.01.08. 13:47:35

Hát geci, hogy ebben az országban leesik 2 centi hó és megáll az élet az nagyon wánderfull!

WICKEDWITCH 2019.01.08. 13:48:46

@UdvariatlanBolondvagyok: így van. Viszont némi erőfeszítéssel a putriból ki lehetne alakítani egy tisztességes kis házat. De hát ahhoz ugye erőfeszítéseket kellene tenni (pl. jógázni, hogy javuljon a tartása, és ne úgy álljon huszonpár éves lányként a szoba közepén, mint egy kitolt hasú, görnyedt hátú, középkorú kocsmatöltelék). De nem, a kis ház amúgy nem elég, ő palota akar lenni, ezért a sok műszar, amit viszont nem tud kezelni. És akkor lesz belőle kicsicsázott putri. :D Én nem értem az ilyen csajokat, de ők tudják...

Kábel Barát 2019.01.08. 13:50:32

@UdvariatlanBolondvagyok: az a mozdulatsor nekem is beleégett a retinámba. Azzal a partra vetett vergődő sellőt imitálta. Majdnem hánytam. Tényleg a legjobb szó arra a srácra, hogy díszbuzi. Úgy beszél magáról, mintha az egész világnak csak egy célja lenne, hogy végre megpillanthassuk, hogy micsoda egy fantasztikus teremtmény van a Ken baba páncél mögött, mert olyan értéket még nem látott a világ.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.08. 13:52:09

@Maximista vagyok: itt van 12 centi. a közút ura a helyzetnek (nem)

katemoss 2019.01.08. 13:54:43

@WICKEDWITCH: ilyen szuper hasonlatot! ez nagyon tetszett! :D

Maximista vagyok 2019.01.08. 13:54:55

@úgymond olvasó mmkk: majd jönnek az osztrákok segíteni :D de a kedvencem, hogy esőben, hóban eljönnek az igazi pilóták, agyfaszt kapok tőlük.

BarBwire 2019.01.08. 13:55:50

@csincsilla72: Szeretem a lamantinokat, én is az vagyok :-D

hereverő heverő 2019.01.08. 13:56:50

@UdvariatlanBolondvagyok: Bizony, a jó öreg Douglas Adams :) Találkozunk az idei Towel Day-en!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.08. 13:58:40

@Maximista vagyok: tényleg, ágyalogolok osztrákiába, és ékes német nyelven megkérem őket, hogy bitte, hókotró, danke. :D ne is mondd, reggel előttem a főúton egy igazi niki laudába oltott michael schumacher közlekedett, a száraz úton 60-al vasárnapi sétálgattunk. feltartotta a sort, előzni nem lehetett, mert feszt jöttek szembe a kamionok. alig mondtam a magamét

Kábel Barát 2019.01.08. 13:58:47

@WICKEDWITCH: Reni hiába rittyenti ki magát. Számomra brutálisan taszító, annak ellenére, hogy a lányom lehetne. Bottal nem piszkálnám meg. Az ilyen nők azt hiszik, hogy felpakolják a műszempillát, a póthajat, meg műanyagdarabokat a körmükre, akkor már jó nők. Közben ez irtó távol áll a jó nő fogalmától. Életében 1 percet sem sportolt, látszik a szétfolyó hájas testén. Most még valamennyire összetartja a bőr, de pár év és úgy néz ki, mint egy piacos kofa.

WICKEDWITCH 2019.01.08. 13:58:54

@csincsilla72: oké, legyünk kedvesek :))) (mondja wickedwitch) :D
@hereverő heverő: :))) Légyszi, mondd, hogy szegény legalább ott csapódott be, ahol a sellő (+csapata) volt!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.08. 13:58:59

@BarBwire: én is lamantin vagyok. inkább kettő

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 14:01:59

@WICKEDWITCH: Kellet volna a putri mellé, egy amolyan Ottlikos iskola a határban, ahová be-be jár ez a féleszű, talán természetes lenne az esztétika és nem disszonáns...

Maximista vagyok 2019.01.08. 14:02:18

@Kábel Barát: az megvan amikor tegnap asszongya, most hogy kurva jól néz ki, elbaszta a szemöldökét :D nulla önkritika, ez itt a legnagyobb baj. képzelem milyen lehet amikor nem néz ki kurva jól...

WICKEDWITCH 2019.01.08. 14:02:52

@katemoss: köszi, de @UdvariatlanBolondvagyok: -é az ötlet :)))
@Kábel Barát: pontosan. Nem a kirittyentés lenne a megoldás, hanem hogy alapból odafigyeljen egy kicsit magára. Úgy a hétköznapokban.

Kábel Barát 2019.01.08. 14:08:21

@Maximista vagyok: hát azon beszartam, hogy mekkora egója van. szegény Csokit sajnálom. Így kívülről kell néznie, hogy ezt az ócska igénytelen tehenet dugta meg. Ha kijönne én max 5 percet beszélnék vele a helyében, hogy bocs, de jobbat érdemelsz, én csak egy csokifasz vagyok.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 14:08:47

@Kábel Barát: G1G-nek az egész létezés egy pride a szivárvány rozsaszin sávján....

katemoss 2019.01.08. 14:10:53

@bElannaTorres: én veled vagyok! Számomra Roli, Hunci, Renyhe haza! Hajrá Zsu! Tudom, hogy kattant, de benne látom a legkevesebb rosszindulatot még mindig. Talán még ahhoz is buta szegény.
A Hunci fajta férfiaktól hidegrázást kapok, mert egy fokkal lehet, hogy jobban néz ki, mint az átlag, de olyan szinten van eltelve önmagától, hogy így az az egy fok számomra átmegy mínusz egy fokba. És amilyen bamba pofákat tud vágni, 0 értelem van a szemében.
Roli nem sötét, de azért az okostól messze van, soha nem lesz egy VV Attila, nah..
Rúdlény meg szegény úgy borzasztó, ahogy van.
Kenbaba se nyerjen, de nem is fog, ebben biztos vagyok.
Lacika és Adri pedig még most is olyan jelentéktelen, hogy alig jutottak eszembe, hogy ők is ott vannak.
Ettől függetlenül szerintem a végső hármasban ott lesz Zsu, Roli és Lacika (vagy Adri), és Roli fogja megnyerni sajnos...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.08. 14:18:27

@katemoss: EKG! annyi változtatással, hogy roli nem fog nyerni :) zsúból előtör az isteni szikra és kiviszi párbajozni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 14:21:22

@katemoss: Ami még Hunyiban igazán lehorgasztó, az a mély barátság, melyet a tükrökkel ápol..
Ez a fajta pali, dugás közben is önmagát nézi, és ajnározza..., na majd az ürítés után szenvtelenül és vizenyős tekintettel felteszi a kötői kérdést, melyben szintén önmaga erényeit magasztalja:
Na? Milyen voltam háni???

zeddez 2019.01.08. 14:21:45

@moletty: OK, ezt felfogjuk egy comingout-nak :P :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.08. 14:29:36

@hereverő heverő: miért pont zsiráf? Én zongorára gondoltam :)

zeddez 2019.01.08. 14:30:04

hat en nemtom, de ez a 3+1 no aki meg bent van, mind egy-egy kocakb
Ribi meg aranyosan nezett ki, latszott a mozgasan is
de a Reni-nek meg Adri-nak akkora logo bele van huszonparvesen is mar, hogy broááf
mintha kijott volna beloluk mar 3-4 puja, aztan rajtuk maradt a felszedett ~15kg

Avigal 2019.01.08. 14:33:25

Hahó:) Itt is hó:)

Bár mivel a Győr-Budapest tengelyben lakom, így nem túl meglepő.

Szerintem Lacika kezd egyre jobban feljönni:) És még mindig cuki:) Az viszont télleg priceless volt, amikor Reni megállapította, hogy "most, hogy jól nézek ki...."

BarBwire 2019.01.08. 14:35:25

@UdvariatlanBolondvagyok: vajon mit szívhat, hogy mindig ennyire rózsaszín?

WICKEDWITCH 2019.01.08. 14:36:00

@UdvariatlanBolondvagyok: Hunor nekem pasiként egyáltalán nem jön be, és eszembe nem jutna kezdeni vele, viszont abból, amit én láttam, nem árul zsákbamacskát. Ezt értékelem. Egy döntőben attól függően szavaznék rá, hogy kik az ellenfelek. Meg párbajon is.

Angora Cardi 2019.01.08. 14:36:31

@Avigal: Nagyon kis témához illő volt a helyzetjelentés, Süketnek kellemes bolhátlanítást kívánok :D

Avigal 2019.01.08. 14:41:12

@Angora Cardi: Szerintem minden fontos témát érintettem, hóhelyzet, Lekvárklub, Roli tunyulása:)

Süket nagyon szenved a bolhától és a bolhatlanítástól, alig eszik, aggódom érte. Elkezdtem neki adagolni az immunerősítőt is.

Angora Cardi 2019.01.08. 14:48:30

@Avigal: igen igen pontosan erre gondoltam én is :D
Fürdetni? Szokta az egyik cicás oldal mutatni akit nézegetek, hogy bolhincos cicákat kis szappanos vízben megfürösztenek, jó gondolom ez csak nagyját vinné le, jobb az állatorvos én csak belekakukk.

Avigal 2019.01.08. 14:52:38

@Angora Cardi: raktam rá bolhacseppet, most nem fürdethető pár napig. Remélem, arra a bolha is kimegy belőle. Most csomókban hullik a szőre:(

Mentem edzőterembe, kihasznalom, h még szabi, s nem este kell menni...

További szép napot, hajrá Lekvár!:)

hereverő heverő 2019.01.08. 14:53:08

@Brigante: Hasonló, de nem :) Karott kapitány és Vinkó Szilárd képtelen lenne megbirkózni ezzel a bálnával.
Az idézett részlet Douglas Adams: Galaxis utikalauz stopposoknak c. művéből való.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.08. 14:56:13

@hereverő heverő: basszus tudtam, hogy olvastam! Én kérek elnézést :) nagy kedvenc nekem is csak már régen volt!

katemoss 2019.01.08. 15:03:17

@UdvariatlanBolondvagyok: totálisan igazad van! volt egyszer egy pasim, aki hasonló volt, mint Huncika.... mikor egyszer bejött mögém a fürdőszobába, és megláttam, hogy magát nézi a tükörben, miközben éppen a nyakamat csókolja, abban a pillanatban rájöttem, hogy nanemáááá! olyan szinten kiábrándító ez egy pasinál, hogy elmondani nem tudom. :D

Tökös... 2019.01.08. 15:04:11

" Roli reálisabb, szerinte az dől e, hogy ha 48 órán belül két faszba ülsz, azt kiheveri-e a közmorál, vagy esetleg elítéli egy 73-27-el. "

Közmorál...

Ebben az országban ?

sziasztok !

Marcsee 2019.01.08. 15:11:24

Na kikászálódtam az agóniából, amit az özvegy elvesztése okozott (dehogy). Remélem Renyhe kipaterolódik gyorsan, mert durva ez az audiovizuális terror, amit nyom. Az egyik fülem felmondta a szolgálatot a másik szemem meg tikkel, pedig csak a két 7végi adást néztem vissza összvissz az imént.
Greginnyó amúgy a Szíriuszról jött? :D

Budapest-Szeged tengelyt is éppen önti el a hó, de dulván. ❄️

bElannaTorres 2019.01.08. 15:19:50

@katemoss: abból a szempontból is rossz lenne, hogy a következő szériát is elrontaná, így is milyen eltelve jöttek be a fiúk, hogy csak ők nyerhetnek úgyis. Egyszer a szaunában beszélgették akkor még öten- hatan, hogy de jó lenne már ha kiesnének a lányok. Így is most a legnehezebb nekik, hogy milyen sokat kell még várniuk a végéig

hereverő heverő 2019.01.08. 15:21:15

ÁÁÁÁ :))))))

Ez nagyon off, de most jött szembe velem a neten:
66.media.tumblr.com/abdd4a054ac61ac03728c3454b4530e4/tumblr_pkltdmf6sA1r29p1do2_1280.jpg

ki az akinek megvan?

katemoss 2019.01.08. 15:23:16

@bElannaTorres: én nem azért szeretném, hogy lány nyerjen, mert lány még nem nyert, hanem azért, mert ezek közül a pasik közül egyiknek sem adnám oda a nyereményt. a lányok közül Rúdlénynek semmiképp, vigye Zsu, vagy a kis tikkelős PUA, de PUA is csak akkor, ha ő maradna a döntőben, Zsu pedig valami csoda folytán kiesne..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.08. 15:26:23

@UdvariatlanBolondvagyok: ráskó esztit feleségül venném, ha pasi lennék.

Tökös... 2019.01.08. 15:27:16

A szavazóknak ezekszerint van közmorálja...
Már mint moralizál ha nézi a való világot, ami válogatott idiótákból áll...
Na jó, van aki szívjátékos, neki még az is elnézik hogy más kapura játszik, ugymond extravagáns, némi " életcsászára " beütéssel..
Nincs ilyen hogy moralitás, a való életben tuti hogy nincs, eszköz van, meg célok, meg csukott szem..
Ma már nem gond egy halotton is átlépni...

bElannaTorres 2019.01.08. 15:29:53

@katemoss: igen ezt értem, korábban én is így voltam, de mikor lánynak drukkoltam sose nyerhetett, aztán most már azt gondolom hogy jó lenne. Egyébként meg én is így látom, ettől függetlenül is

Dauda András 2019.01.08. 15:31:56

@UdvariatlanBolondvagyok: Ha Roli apateste bevillan nem rohanok el okádni, mint ha Kenbaba zuhanyoz...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 15:34:18

@úgymond olvasó mmkk: Tömény szexuális kisugárzás a nő,,,a hangjáért is megveszek!
És a humora....ááááá!!!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 15:35:43

@Dauda András: Én még pasiban ilyen éticsigát nem láttam,,,pedig volt nem egy meleg haverom...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 15:39:46

@katemoss: Gondoltam,hogy ismerős a történet, azért taglaltam ily részletesen...
A hölgyismerőseim zöme , már belefutott hasonló "szépfiús" kalandba...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.08. 15:39:55

@UdvariatlanBolondvagyok: szeretnék olyan lenni, mint ő.. külsőleg már sikerült :DDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.08. 15:41:00

@úgymond olvasó mmkk: A humorod is jó...kezd összeállni a kép!!!DDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.08. 15:41:43

@UdvariatlanBolondvagyok: rosszul. ő egy picit magasabb, mint én :DD

Marcsee 2019.01.08. 15:45:00

@Dauda András: tegnap pont azt néztem, hogy valamelyik nagypapája bejött azt zuhanyzik is velük?! Fehér haj, gnóm test. Amúgy nagyon rövid gerince van Kebabnak, lapockája meg csípőcsontja között kb egy tenyérnyi távolság van csak.

hereverő heverő 2019.01.08. 15:47:18

@Marcsee: Van gerince? Biztos takonyból van...

csincsilla72 2019.01.08. 15:47:41

@katemoss: Én szeretném, hogy lány nyerjen, de mivel az idei szériában egyetlen olyan sincs, akinek pénzt adnék a kezébe (Renyhe, PUA és a bolond nem jöhet szóba, de az elhullottak se), sajnos idén is fiú marad. Szomorú, de ez van.
@hereverő heverő: Imááádom :-)

Marcsee 2019.01.08. 15:48:20

@Angora Cardi: remélem nem lesz címlapon :D

Marcsee 2019.01.08. 15:51:12

@hereverő heverő: nah, meg is van miért nem néz ki úgy, mint ahogy kellene egy egészséges torzónak

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.08. 15:52:15

@Marcsee: mekkora a te tenyered? vagy a képernyőhöz tetted a kezed :)

Angora Cardi 2019.01.08. 15:58:21

@Marcsee: jah, pedig nagy tervei vannak :D

Marcsee 2019.01.08. 15:58:22

@Brigante: péklapátnyi jó hosszú ujjakkal

Angora Cardi 2019.01.08. 15:59:38

@csincsilla72: Én is fiúnak adnám, de Hunornak egyre kevésbé, Greg ugye nem számít, Lacika első számú, Roli kettes számú preferenciám.

BarBwire 2019.01.08. 16:20:21

@Angora Cardi: Szerintem nagyon nagy esélyes Lacika, normális, kezelni is tudja a hülyéket.

Angora Cardi 2019.01.08. 16:28:51

@BarBwire: Igen egyelőre minden jel azt mutatja, hogy benne van a pakliban kis lekvárunk :)

csincsilla72 2019.01.08. 16:33:12

@Angora Cardi: Egy tökéletesen semmiről sem szóló interjú. Persze, együtt pózolnak. Kérdés, mikor köszöntek el egymástól végleg: még az épületben, vagy kinn a buszmegállóban? :-)

Angora Cardi 2019.01.08. 16:34:50

@csincsilla72: a történtek után az lenne a csoda ha így megfelelnének egymásnak, mert akkor tényleg így érdemlik meg egymást mindenestül...

csincsilla72 2019.01.08. 16:38:18

@Angora Cardi: Egy pillanatig sem gondoltam, hogy ez valódi szerelem. Vivinek Ánusz sosem lenne elég, pláne, ha már tudja is róla azt, amint röhög a fél ország.

Angora Cardi 2019.01.08. 16:45:33

@csincsilla72: nekem ezek ketten olyanok mint az ufok, egyszerűen nem férnek a fejembe

javier2 2019.01.08. 17:11:53

@Kábel Barát: ekg
reniben semmi nőiesség
gyerünk laci gyerünk roli most kell higgadtan humorosan játszani
kell a 10-es kűr zsu ellen

csincsilla72 2019.01.08. 17:20:58

@javier2: Nagyon örültem, hogy Zsu tegnap megerősítette Greg (!) kérdésére azt, hogy a viselkedésében sok nagyszínpad-elem is van. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az annyi :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.08. 17:24:03

@Spitzbauer: Zsuzsu mondta ki először, hogy győzött az igazság! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.08. 17:30:14

Nagyon jó volt ennek a tegnapi öfinek a második része. Az indiános résztől kezdve! A játékosok kezdenek észhez térni!

javier2 2019.01.08. 19:08:19

@VV Erőlegény: tegnap bort fejtettem ,kóstolgattam a hordókat faterral , megis éreztem
erre bejövök és renit közelről mutatják mikor átszellemülten sámánkodik
mondom ennyire nem vagyok készen hogy ekkorát flesseljek , de

javier2 2019.01.08. 19:15:27

@csincsilla72: visszanézem ,mert nem láttam ,mert hogyvoltot olvastam

2019.01.09. 10:53:54

Szasztok!
@javier2: EKG!

Tegnap néztem ugyan, de nem volt kedvem kommentelni. Sokan most gondolhatjátok, hál' Isten. :-D
Egyébként legjobban az maradt meg bennem, hogy mennyire elszomorító az, ahogy a szeretetbrigád oltj Laszikát Roller ellen. Látszik, hogy Rollertől akarnak megszabadulni, de a valóságban nem azért mert gonosz, meg nem azért mert hátbaszúr, hanem mert zsigerből érzik, hogy ő az egyetlen aki keresztbe tehet nekik. Szomomra ez az életben is szokszor tapasztalt dolog: egy gyengébb/tehetségtelenebb/frusztrált csoport egy (hazug) ideológia/rágalom alapján, általában pusztán irígységből degradálja/támadja vélt vagy valós, esetleg tehetségesebb versenytársát, ellenfelét, ellenségét. A történelem is tele van ilyenekkel, pl. a kommunisták térnyerése, de előfordul ez az iskolában, a munkahelyen, még lazább baráti társaságokban is. Voltam már ilyennek tanuja, résztvevője és szenvedő alanya is. Számomra ez tényleg a legundorítóbb dolgok egyike. És akkor el is érkeztünk a jelenlegi helyzethez a vellában:
Az öribariszeri group egymást, PUÁt és mostmár Laszikát is győzködi, hogy Roller gonosz, mindenkit hátbaszúr, vagy mindenkit hátba fog szúrni. Meg olyan sunyin néz. Ez utóbbi a legerősebb indok. Pfhejj. Azt nem merik mondani, hogy az a bajuk vele, hogy ő is meg akarja nyerni a 36 millát, és ez veszélybe sodorja hasonló terveiket. Pedig szimplán erről van szó. A tegnapi részből kiderült, hogy Roller teljesen átlátja a játékot kivéve, hogy nem tudja a nézői preferenciákat. Csak sejti, hogy Süsü erős, PUA és Renyhe gyenge, és hogy PánKen is csak azért jött vissza mert a nézők rühellték VVVRibit.
És a legjobb az volt, amikor Laszikával nyiltan és abszolút nem sunyin közölte, hogy a szakadék nagyobb a két tábor között mintsem azt Laszika át tudná hidalni. Milyen finom fogalmazás ez már?
Úgyhogy hajrá Roli! Szerintem nem nyerhet a kőműves dekoltás, és a sixx szerint 3 napos vizihullát idéző bőre, meg a 20 kiló súlyfelesleg miatt, de ő az, aki a legszimpatikusabban játsza ezt a játékot. Laszika még aranyos, tőle sem sajnálnám a nyereményt. Hunyi elgaluppírozta magát, PUÁval csúnyán bánt, és elég nárcisztikus is, ami azért 2 hónap alatt kijött. PUA akármilyen xarkavaró is, nekem még mindig szipibb, mint a Mocsár 2.0: Renyhe vállalhatla, KenPán szo-szo, Süsü egy szefós, de értem, hogy miért kedvelik, akik annyira kedvelik itt. Egyébként róluk a Bëlga egyik, a kereszténységgel és Szt. Istvánnal kapcsolatos szövege jut eszembe: "Bevezetjük ezt a szeretetvallást, azt' akinek nem tetszik, felnégyeljük." :-DDDD
süti beállítások módosítása