Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x63 - Szívás, fújás, bőnyál, avagy orális megpróbáltatások a villában

2019. január 06. 17:51 - lulu1.0

Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is, illetve azt megelőzően az érzelem és a taktika csapata megmérkőzik egymással egy sorverseny keretében, ami bizony elég nagy SZÍVÁS volt.

1_masolata.jpg

Átvitt értelemben és ténylegesen is így volt, hiszen első körben a kertben szanaszét szórt kártyalapokat kellett felszívni szájjal a földről, majd érzéki csók formájában átadni a mögötted állónak. Tehát térdelni kell, kéz nélkül hajlongani, földön meglelt kártyalapra pucsítva rácuppanni és csak szívni, szívni, szíííívni, aztán valahogy ebből a pózból felvergődni állásba, kártyalapot szájban és/vagy szájon még mindig tartani, pár lépésre álló társadnak nemtől és szexuális érdeklődéstől függetlenül szájról szájra átadni, amíg ama bizonyos nyomorultul összegyűrt és nyálazott kártyalap el nem jut egy üvegtálba. Na és ezt egymás után jó sokszor. LOL!

Kapcsolódó dialógrészletek a teljesség igénye nélkül, visszanézést kapacitálandó:

  • Nyomd a szájába!
  • Csókold meg!
  • Fujj, ez de nyálas!
  • Bazzzzmeg Adri!
  • Térdelj!
  • Undorító, mert tele van nyállal (…)!
  • Fú, én úgy félek, hogy elkapok valamit, gechi!
  • Hányingerem van, rosszul vagyok!
  • Kajak, beleköptél a számba!?
  • Melyik oldalát kapjátok be???

 

Greg szerint ez a feladat kimerítette az intim közeledés fogalmát. Adrinak nagyon tetszett a tennivaló, de ahogy azt már volt lehetőségünk megtudni egy korábbi vallomásából, őt már a nutella evés is mérhetetlen mód képes felizgatni nemileg, szóval ez most itt, maga volt a gruppen kánaán manifesztációja s még a 18-as korhatári besorolás alá eső változatban. Lacika kiborult a férfi smár lehetőségétől, és attól, hogy csak egy 1 mm-es kártyalap választja el ennek megvalósulásától. Hunor, az örök lázadó, inkább a földre köpette a sorban előtte állóval (Lacika), majd melegítője alkar részével nyáltalanította a lapokat, mielőtt a szájára vette. Roli egyenesen arra kér minket, nézőket, hogy töröljük a vélhetően retinánkra égett képsorokat, annyira szégyenletes. Reni a szokásos vehemenciával és őrült teljesíteni akarással minden energiát belefektet a helyes technika kialakításába, tolja nyelvvel, nyállal, szívással, fújással, amit azért nehéz lehet az utána következőknek megemészteni, de az egymás felé történő, feltétlen és szeretetteli viszonyulás segíthet az elvonatkoztatásban.

 

Anit (ma már nem először) szó szerint idézném, mert ebben a részben konkrétan brillírozik a csaj. Ekként foglalta össze nekünk a verseny eredményét:

A szív tehát jobban szívott, mint az agy, így az agy szívta meg!

A költői vénával nem rendelkezőknek, továbbá erre immunisaknak írom, hogy az érzelmesek csapata (Greg, Reni, Zsu, Adri) nyert a taktikusokkal (Roli, Hunor, Lacika, Vivi) szemben.

3_masolata.jpg

A másnap reggelt a gyere kislány gyere, a diszkóklubban szól már a zene slágerrel nyitjuk, amire többen ütemes mozgásba kezdenek, mások viszont a fejükre húzzák a takarót. Jómagam is toltam egy kis dance-t itt a klaviatúra püfölése közben. Picit később megkezdődik az esélylatolgatás. Roli és Lacika a cigizdében Greg távozását kívánják, micsoda meglepetés! Adri és Zsuzsu a konyhaasztalnál agyalnak azon, hogy mi lesz az ellenfél csapatával Vivien nélkül.

4_masolata.jpg

Vivien egyébként aranyosan próbálkozik az övéiből kicsiholni némi együttérzést, esetleg támogatást, de esélytelen. Érzéketlen Hunor simán leoltja egy ilyen jelenetben, hogy

Vivi: (…) mi van akkor, ha kiviszem innen a cuccom és kint maradok, és nem jöhetek vissza hozzátok, hát ez tiszta rossz! Mindjárt sírva fakadok!

Hunor: Me’?

Vivi: Hát nem tudom (…)

Hunor: Annyira nem lenne rossz (…)

Adri is megmondja, de mi is jól láthatjuk, a fiúk részéről itt annyira őszinte a támogatás, mint Áder János szilveszteri mosolya.

5_masolata.jpg

Egy picit később pedig Reni mondja meg szemtől szembe, hogy ha ő ma visszajön a párbajról, akkor a világegyetem nem létezik. Picit erősnek érzem, de beleérezve a helyzet komolyságába, átjön, hogy miért kavarjuk most ide az asztrofizikát. Erről meg az jutott eszembe, hogy ha ezen itt túl vagyok, be is pattintok némi Agymenőket, vagy az ezen a csatornán épp mostanság ismételt régi nagy kedvencet, a Simlis és a szendét. Mind a két választás méltó levezetése lesz ennek a csodának.

6_masolata.jpg

A nyálra menő kártyacsatát követően ne higgyük azt, hogy csupán ennyi volt a csapatokat hadrendbe állító feladat, mert rögtön itt az újabb, turmixot kellett készíteni az ellenfélnek. No nehogy a banános verzióra gondoljatok! Agyvelő, csirkeszív, káposzta, pillecukor, hogy csak néhányat papírra vessek, szóval ezek és ehhez hasonlók voltak most az alapanyag lehetőségek. Erre még Ani is azt mondta, hogy a gyengébb idegzetű és gyomrú nézők hunyják be a szemüket és úgy falatozzanak nézzenek. Mondjuk ez meg konkrét képzavar, de kit érdekel ez a Való Világban, ugyebár!?

7_masolata.jpg

No, nézzük, ki okádja ki hamarabb az asztal mellé elhelyezett vödörbe a tartalmakat. Mialatt nézem a szenvedéseiket én is igen közel állok hozzá egyébként. Viszont, ami sokkal de sokkal jobban érdekel, hogy ki a faszom készít oda minden keverés előtt tiszta turmixkelyheket??? Mert azt nekem senki se akarja beadagolni, hogy miközben ezt a feladatot tolják (meg mert már amúgy is jól ismerjük a higiénés szokásaikat), minden egyes undormány után odalép valamelyik a mosogatóhoz és rendbe vágja a soron következő nyomorultnak. Na, ezt NEKEM NE! XD

8_masolata.jpg

Közbevetés: Adri szerint létező fogalom az, hogy CSIRKETARJA.

Mindenkit nagyon megvisel a sok orális megpróbáltatás, ami ezekkel a feladatokkal jár. Zsu konkrét bukake zárójeleneteket produkál, Lacika gyomorfájdalmakra és émelygésre panaszkodik, többen kimossák a szájukat, és nem abban az átvitt értelemben, ahogy arra az áltis éveinkből még emlékezhetünk, hanem fogkrémmel és szájvízzel. Ténylegesen. Itt azt is megtudhatjuk, hogy a kék Listerine-t Hunor valamiért mindig lenyeli, ezért esetében érdemes a fehér verziójával próbálkozni, azonban nem fejtik ki a miérteket. Jelzem, hogy szinte soha sem fejtik ki azokat a kis finomságokat, amelyek engem valóban érdekelnének egy-egy részben.

9_masolata.jpg

Nem tudom, hogy a sok feszkó hatására e, vagy az eltelt idő okozza, de az érzelmeseknél bizony beütött a ménkű és barátságuk erdejébe vaddisznó költözött. Mi mással magyarázhatnánk, hogy Reni és Greg egy jeleneten belül egyre többször szapulja Zsut és nem győznek abban egyetérteni, hogy szegény lány bizony nagyon fárasztó. Hisztizik, ordibál, sír always és körkörösen. Még arról is szó esik, hogy majd a kinti életben azért annak nagyobb az esélye, hogy Reni és Greg lesznek az öribarik, Zsu meg majd tisztes távolból figyelheti mindezt. Miután kiadták magukból a fáradt gőzt, felrémlik, hogy mindezt veszi a kamera és Greg gyorsan helyesbít, hogy imádta szerette, meg még most is, csak picit rottyon van már lelkileg és nehezebben viseli az érzelmek ilyentén széles spektrumon történő mozgását.

10_masolata.jpg

Ani azt mondja, hogy a turmix ivóverseny egyébként döntetlenre sikerült, de ha nem ezt tudatná, sem érdekelne. Azokat a képsorokat pusztán csak szeretném örökre elfelejteni, meg nem történtté tenni, mert minden felemlegetéskor háborgásba fog a gyomrom. Újabb feladat következik, most már hófedte villában. Időközben leesett, van ilyen. Most az a tét, hogy a nyertes kidekorálhatja a saját posztereivel a villát. A feladat, ami ezt eldöntötte, valami kézimunka a változatosság kedvéért, de még nem látom, mi a franc ez, pillanat. Összekötözött botokkal kellett karikára felfűzött kulcsot pecázni, ami azt a ládikát nyitotta, ami hajrá Greg vagy hajrá Vivi feliratú A4-nél nem nagyobb plakátokat rejtett, hogy aztán a nyertes ennek kitacepaozásával idegelhesse az összes többit. Vivi nyert.

11_masolata.jpg

Greg a plakát veszteség miatt szomorkodott, Zsu meg nagy szomorkodásba kezdett a kis barátaitól történő eltávolodás okán. Adri vigasztalja. Greg és Reni mindeközben bent azon röhögnek, hogy mekkora nagy lenne, ha végre egyszer azt mondhatnák egymásnak, gyere gyorsan baszki, mert a Zsu NEM SÍR! Ezt követően kísérletbe kezdenek, hogy ki lehet e pattintani Zsut az önsajnálat posványából, ha mondjuk elszínjátszák, hogy Greg rosszul van és Reni kétségbeesést színlelve hívja, hogy segítsen, de semmi. Ezt a lányt ebben a részben már semmi sem húzza ki a nihilből. Gregék is gyorsan feladják. Még megbeszélik gyorsan, hogy mekkora paraszt viselkedés ez, meg újradefiniálják a jóbarát fogalmát, de aztán snitt. Reninek olyan nagyon elmennek más irányba a gondolatai, hogy SZEXET javasol. Mivel a kifejtés itt is rohadtul hiánycikk, így nem tudom meg, hogy együtt, külön-külön de egy helyen, vagy hogy a fenébe gondolja, mindenesetre Greg nem győzi ignorálni az elhangzottakat. Mostanában Reni, mintha rá lenne pattanva Gregre, mármint szexuálisan, bájdövéj. Észrevettétek?

12_2.jpg

Na, miután elolvastátok, menjetek ti is inkább rosszalkodni! Reni megmondta, hogy a szex jó a hideg ellen is, márpedig ma este mínusz tíz van kinézőben! Make love, not war! Enjoy (it in) 2019 (as well)! BÚÉK!

2185 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cukorborsó88 2019.01.07. 22:19:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont arra gondoltam, hogy egy horrorfilmben kiváló statiszta lenne :)

Sevda 2019.01.07. 22:19:35

@Pancsamanó: :DDD kb.

Lacika szerepel! Ma sokat! :D

tvbuzi 2019.01.07. 22:19:37

Van még hely a konténernél?

Rozsgyi 2019.01.07. 22:20:57

@mentorosh lecsó: UPC? Mer nálam is baszakszik, amíg ki nem vágom a szarba. Valamelyik tokkelutott paprika jancsi beszerzo manager azt gondolta jó lesz ez a hulladék ide a végekre is a bónusz úgyis megvan a többit meg szarja le.

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:20:58

@Mók_Ica: ugyanígy én is! Ezt miért kellett??? Tényleg drogosok a szerkik!
Zsu nem ooolllyyyaaan!

Cimili 2019.01.07. 22:21:12

@tvbuzi: hisz bérleted van neked is:)

mentorosh lecsó 2019.01.07. 22:21:13

@Nyuszomuszo83: tényleg nem nézem, csak a kommenteket olvasgatom... de máris véres gégeporcot ropogtatnék az ujjaimmal !!!

Cukorborsó88 2019.01.07. 22:21:17

@Nyuszomuszo83: jah, én a szemöldököt kiszedem csipesszel :) de a gyantát először jól megmikrózom (igen, egyszer felrobbant

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:22:00

@mindenévfoglalt: hja mondogatom én ezt egy ideje...

javier2 2019.01.07. 22:22:25

két napja írtam reniből csináljanak sámánt és tessék
hát kolosi hobbit adom a paypalom és utalsz vagy lenyomlak egy kézi citrom nyomón

Mók_Ica 2019.01.07. 22:22:28

@tvbuzi: csatlakozz a bulihoz :)))

gazo 2019.01.07. 22:22:34

Zsu dobál, kizárni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.07. 22:22:43

Íme az ékes példája, hogy Zsut mennyire befolyásolja Renyhe, meg Csillámfasz.
A fiúkkal tök vicces volt, míg próbálta rávenni őket a takarításra. Aztán bejött Renyhe és elkezdte oltogatni, hogy szóljon oda, ő a villamester.

Cukorborsó88 2019.01.07. 22:22:50

Zsu gestapo-üzemmódban van. Ha hatalmat kap, előjön belőle az állat.

MosóMaca 2019.01.07. 22:22:54

Ez az egész mai nézhetetlen. És a visítás még csak most jön....

mentorosh lecsó 2019.01.07. 22:23:18

@Rozsgyi: nálam TeleGyökér... de nem a szakadozás, hanem a benne található műsor miatt kívánok belőle műanyagforgácsot gyártani... :))))

VV Villamanó 2019.01.07. 22:23:21

Sziasztok!
Most jött el az a pont, hogy megejtsem a második hozzászólásom (eddig reál Bóly üzemmód) és igényeljek egy konténert!! Hát ez félelmetes volt!
Amúgy csak a hogyvolttal együtt nézhető ez most szerintem...
Csatlakoznék a Lacika rajongókhoz...
Renyhét azért egyszer remélem felpofozza valaki!
Szép estét mindenkinek

javier2 2019.01.07. 22:23:30

nyuszómuszó alvezír jelen

2019.01.07. 22:23:31

@mindenévfoglalt: Ez csak egy ripacs színjáték volt. Tudja, hogy kell elszedni, a többiek is. Én is, pedig sosem gyntáztam még. (Igaz vannak kémiai ismereteim: szervest a szerves oldja, vízbázisút a víz.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.07. 22:23:39

Na, kérdezem, miért kaptak bulikát Greg visszatérésére?

Mók_Ica 2019.01.07. 22:23:44

reklám után: a sellők léteznek.... aham..hányás.........

Oh my... 2019.01.07. 22:23:59

@gazo: xDDDDD eddigi legtalálóbb hasonlat rá, lophatom? ;))

tvbuzi 2019.01.07. 22:24:07

Ménem Renyhét pakolják meg??

MosóMaca 2019.01.07. 22:24:16

Greg tiszteletére bulika is jár?! Eddig nem nagyon volt,nehezményeztük is

javier2 2019.01.07. 22:24:19

nyuszómuszó alvezír jelen

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:24:29

@Cukorborsó88: nyah ezért nem szenvedek, 1800-ért festi a szemöldököm, szempillám és kiszedi a sallangot a szemöldököm pedig szép lesz! Szarakodil vele a villám volt már nekem elbaszott magam által! De nem így mint ez a retard nő, csak túl vékonyra szedtem!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.07. 22:24:33

Nyuszikák, Mókicák, rákocskák, aki akar még jönni, cigi az erkélyen. ;)

gazo 2019.01.07. 22:25:13

@oh..my...: nyugodtan, vigyázzunk meg ne harapjon :)

Rozsgyi 2019.01.07. 22:25:29

@mentorosh lecsó: jah, hát a kontent az minőségi, kérlek :)

bElannaTorres 2019.01.07. 22:25:31

Reni ebbe is jól beleélte magát, ő volt a legjobb akármennyire is nem bírom mikor kiabál.
Roliék jó lusták, azon csodálkoztam volna ha mennek elsőre megcsinálni azt a kis picsa munkát

mentorosh lecsó 2019.01.07. 22:25:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: bbb@@@@zzz.... egy egész dobozra gyújtok rá egyszerre !!!!
de viszem a söröm is...

Cimili 2019.01.07. 22:25:57

@MosóMaca: neki jár, hisz a csati nyomta vissza. meg kell ünnepelni.

Lynette21 2019.01.07. 22:26:09

En azzal nyugtatom magam, hogy Vivien mar ki akart jonni es az volt az alku, hogy varja meg a parbajt. Nem akarom elhinni, hogy G1G ilyen szazalekkal ment vissza...:(

MosóMaca 2019.01.07. 22:26:09

@Spitzbauer: na én mondjuk kémialag nem tudtam volna levezetni

csincsilla72 2019.01.07. 22:26:15

Én a szőke szemöldökűek klánjába tartozom. Tökmindegy, mit csinálok vele. Úgysem látszik XDD

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:26:29

@javier2: szép estét, kezdtem aggódni, hogy nem ér ide a napi tanácsra, de látom megjelent rendben igy megnyithatjuk a gyülölködést akarom monndani gyűlést! ;)

2019.01.07. 22:26:29

@Spitzbauer: Nem tudja senki, miért nincs poszt?

tvbuzi 2019.01.07. 22:26:33

Zsíros hangra mien sampont ajánlotok?

Commodore 2019.01.07. 22:26:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: Be kell osztani 1 szál maradt. Lesz ez még.

Mók_Ica 2019.01.07. 22:27:17

@Cukorborsó88: már a menése is milyen volt... fel alá rohangált, a szokásos "idegbeteg" mozgással.....

@javier2: menjünk tüntetni, ha nem kapol pénztet??? szólj és megy a tömeg :)))) k1g táblácskákkal :)))

@VV Villamanó: gyere, itt a bulika a konténer mellett... :)))

MosóMaca 2019.01.07. 22:27:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha nem lenne ilyen hideg,legalább kettőt elszívnék! Idegállapotba tettek ezzel,megváltás már a reklám is

javier2 2019.01.07. 22:27:41

hát lacika basszátok meg
clint eastwodos mosoly csák egy szivar hianyzott a szajabol
atyauristen(bocs vv atesz)

Cukorborsó88 2019.01.07. 22:27:50

@Vakmerő Makkverő: +1 és még talán annyi, ami nekem megdöbbentő volt, hogy a tegnapi párbajon bajusz állandóan azt erőltette, hogy ez nem kettejük, hanem a csapatok csatája. Erre épült fel az egesz adás. Tattika vs. sziv. Wtf? Ez komoly volt? Egy taktikai játékban a műsorvezető rászállt a ratyi vonatra vagy utasításra tette?

Ármándójózsi 2019.01.07. 22:27:53

Szerintem a szerkesztők között ugye legalább 2 váltás van és azon versenyeznek, hogy ki tud érdektelenebb, primitívebb, ostobább, nézhetetlenebb, szar feladatot kitalálni amitől a következő napi váltás vért izzad, ha bármilyen anyagot kell összeállítania belőle. Gratulálok nekik, kb. döntetlenre állnak, ők is mehetnének a picsába! Utcaajtó nyílj ki! :/

2019.01.07. 22:28:21

@tvbuzi: Ha Renyhének kérdezed, a sósav és a salétromsav 3:1 arányú keverékét ajánlom.

Mók_Ica 2019.01.07. 22:28:25

@Lynette21: tuti belenyúltak.... illetve sztem feleslegesen szavazunk :)))

Maximista vagyok 2019.01.07. 22:28:45

Adri úgy mozog mint a jeti b+

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:29:13

@gazo: nincs akkora mákom hogy kizárják ezt a retardált szefóst! :( :( :(

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:29:23

@gazo: nincs akkora mákom hogy kizárják ezt a retardált szefóst! :( :( :(

Mók_Ica 2019.01.07. 22:29:51

@Spitzbauer: sírok.... (hangosan felröhögtem)

javier2 2019.01.07. 22:30:18

hu most nagyon nagy gáz mert ha ötletelek megvalósitsak
és szolgálnom kell nyuszomuszo fővezírt
és hűnek kell lenni önmagamhoz

mártírság és tisztaszív

Cimili 2019.01.07. 22:30:38

@Cukorborsó88: eddig se bírtam bajuszt, de ezután meg főleg nem. undorító volt amit művelt.

Oh my... 2019.01.07. 22:30:40

@Vakmerő Makkverő: most őszintén, legutóbbi Survi végjátéka után mit vártál? amúgy megértelek én is, gusztustalanul manipulálják kényük-kedvükte ezt a sz@rt, csak mint rendesen...

javier2 2019.01.07. 22:31:56

@Spitzbauer: valaki rámozdult a kémiára

tvbuzi 2019.01.07. 22:32:36

Renit minden ember zavarja sztem

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:32:43

@javier2: mondja csak alvezír úr megadva a szó! Ötletelj, jobb lenne bármi mint ez a szar!

Mók_Ica 2019.01.07. 22:32:48

igazmondó indián fejdísz...... szerencsétlen hülyék.....

Oh my... 2019.01.07. 22:32:58

@Cukorborsó88: természetesen utóbbi, hogy is lehetne másként? ;)

mentorosh lecsó 2019.01.07. 22:32:59

@Spitzbauer: kár az belé ! (drága, kémiai származékok)
Amazóniai, természetes, bio tűzhangyás kezelést javasolok !

tvbuzi 2019.01.07. 22:33:22

Egy jó kérdés Laszikától

Vérnyusszancska 2019.01.07. 22:34:11

Sziasztok!
Eddig bírtam kommentelés nélkül, olvasva már hetek óta követlek titeket. Itt kb majdnem mindenkivel hatalmas EKG, sugárban hányok a szeritriótól, főleg renyhétől. Az azért vicces volt, hogy az összefoglaló első felében VVV-t nem is láttuk. :)

gazo 2019.01.07. 22:34:36

G1G anyját láttuk a párbajon, az apja az Aquaman-ben szerepelhetett, Ocean Master hátasát játszhatta....gonosz vagyok vazze

2019.01.07. 22:35:01

@Nyuszomuszo83: A hypo semlegesíti az általam ajánlott sampon a hatását!

bElannaTorres 2019.01.07. 22:35:10

@Vakmerő Makkverő: vivit jobban utálták, bár tény hogy elég sokan buziznak, attól még sokan úgy döntöttek hogy inkább greg mint vivi, ebben semmi csalás nem volt szerintem.
Most tényleg azon kell csodálkozni hogy vivit utálták?

javier2 2019.01.07. 22:36:25

kolosi úr szívesen
nem perellek mert akkor kifizeti azta 134 hajszálat amit 1 millió szakállas mormota epilálása után ültették be a fejtetődre(megsugom nem csak a fejtetőn nő a haj lejjebb is hmhm

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:36:28

@Spitzbauer: a pofájába öntöd akkor ott nem semlegesít a hajára mehet a te kombód! :D

Cukorborsó88 2019.01.07. 22:36:43

@oh..my...: hallgatni is kellemetlen volt.... tul.képp az volt a kérdés, hogy elmeroggyantak vs mentálisan úgy-ahogy épek. Tényleg a zavarodottakat kell tojtatni? Hihetetlen.

MosóMaca 2019.01.07. 22:38:02

Greg nagyon menekülne a bolondoktól. Szerintem egész héten őket fogja kerülgetni,elkezd helyezkedni

javier2 2019.01.07. 22:38:33

@Vérnyusszancska: palik sem látta démon hillt aztán megöregedett és kiégett

Oh my... 2019.01.07. 22:38:37

@Cukorborsó88: amúgy meg miről maradtam le, mióta lett ez a csapatok csatája, már nem egyéni játék? már nem csak egy maradhat? esetleg már risztelni is lehet a nyereményt, vagyis dealeket kötni rá..?

2019.01.07. 22:38:59

@Nyuszomuszo83: Az arcára akkor inkább NaOH-t (nátrium-hidroxidot), de ne használjátok együtt a sósavval, mert konyhasó és víz keletkezik. Csak szépen egyiket a másik után.

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:39:24

@MosóMaca: áááá átmegyünk rózsaszín öribaricukimukiszeribarisosehari ömlengésbe!

MosóMaca 2019.01.07. 22:39:55

@Nyuszomuszo83: találkozunk a konténernél

Cimili 2019.01.07. 22:39:58

nem jöttök át???????
Lacika kérdései:DDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.07. 22:40:32

@Spitzbauer: jobb ötlet, simán basszuk bele fehércápák közé! Ennyike! :D ők majd elvégzik a piszkos munkát!

Cukorborsó88 2019.01.07. 22:41:30

@oh..my...: totális képzavar :) hányszor mondták szigorú hangon, hogy ez egy egyéni játék? Most hirtelen a csapatoké lett :)

mentorosh lecsó 2019.01.07. 22:43:21

@bElannaTorres: EKG !!!! +1 !
ismét nem vki mellett, hanem vki ELLEN savaztak a nézők... láttunk már ilyet... :)))))

VV Villamanó 2019.01.07. 22:44:28

@Mók_Ica: köszi megyek:))

jön a buli... Hunyor azt mondja bárki jön ők fesztivált csinálnak... ordibálás várható

2019.01.07. 22:44:33

KON - TÉ - NERT ! ! !

Vakmerő Makkverő 2019.01.07. 22:48:16

Ja és még valami kedves hogyvoltosok. Múltkor valaki azt írta arról a renyhe nevű nőnek mondott szarosbödönről hogy "nem tudom melyik kombájnos sztipperklubban alkalmazzák...". Hát én kombájnon dolgozom b+ de ha a helyi sztripperklubban ilyet felengednének a színpadra kb 10 perc alatt kapnánk szét a helyet. És ezen a féláron adott tömény csak se segítene, maximum annyit hogy 5 perccel elodázná az armageddont. Úgyhogy a jövőben kéretik az ilyen ránk -ízlésficammentes kombájn vezetőkre nézve- megalázó kijelentésekkel csínján bánni. Kösz.

mindenévfoglalt 2019.01.07. 22:54:25

@Vakmerő Makkverő: ne haragudj, de ezen hangosan felröhögtem. Én is emlékszem erre a kommentre, nem tudom ki írta, de a nevében is elnézést kérek. :)

csincsilla72 2019.01.07. 22:55:00

@Vakmerő Makkverő: Nem tudom, ki tette, de én kérek elnézést a nevében! XD
süti beállítások módosítása