Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x63 - Szívás, fújás, bőnyál, avagy orális megpróbáltatások a villában

2019. január 06. 17:51 - lulu1.0

Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is, illetve azt megelőzően az érzelem és a taktika csapata megmérkőzik egymással egy sorverseny keretében, ami bizony elég nagy SZÍVÁS volt.

1_masolata.jpg

Átvitt értelemben és ténylegesen is így volt, hiszen első körben a kertben szanaszét szórt kártyalapokat kellett felszívni szájjal a földről, majd érzéki csók formájában átadni a mögötted állónak. Tehát térdelni kell, kéz nélkül hajlongani, földön meglelt kártyalapra pucsítva rácuppanni és csak szívni, szívni, szíííívni, aztán valahogy ebből a pózból felvergődni állásba, kártyalapot szájban és/vagy szájon még mindig tartani, pár lépésre álló társadnak nemtől és szexuális érdeklődéstől függetlenül szájról szájra átadni, amíg ama bizonyos nyomorultul összegyűrt és nyálazott kártyalap el nem jut egy üvegtálba. Na és ezt egymás után jó sokszor. LOL!

Kapcsolódó dialógrészletek a teljesség igénye nélkül, visszanézést kapacitálandó:

  • Nyomd a szájába!
  • Csókold meg!
  • Fujj, ez de nyálas!
  • Bazzzzmeg Adri!
  • Térdelj!
  • Undorító, mert tele van nyállal (…)!
  • Fú, én úgy félek, hogy elkapok valamit, gechi!
  • Hányingerem van, rosszul vagyok!
  • Kajak, beleköptél a számba!?
  • Melyik oldalát kapjátok be???

 

Greg szerint ez a feladat kimerítette az intim közeledés fogalmát. Adrinak nagyon tetszett a tennivaló, de ahogy azt már volt lehetőségünk megtudni egy korábbi vallomásából, őt már a nutella evés is mérhetetlen mód képes felizgatni nemileg, szóval ez most itt, maga volt a gruppen kánaán manifesztációja s még a 18-as korhatári besorolás alá eső változatban. Lacika kiborult a férfi smár lehetőségétől, és attól, hogy csak egy 1 mm-es kártyalap választja el ennek megvalósulásától. Hunor, az örök lázadó, inkább a földre köpette a sorban előtte állóval (Lacika), majd melegítője alkar részével nyáltalanította a lapokat, mielőtt a szájára vette. Roli egyenesen arra kér minket, nézőket, hogy töröljük a vélhetően retinánkra égett képsorokat, annyira szégyenletes. Reni a szokásos vehemenciával és őrült teljesíteni akarással minden energiát belefektet a helyes technika kialakításába, tolja nyelvvel, nyállal, szívással, fújással, amit azért nehéz lehet az utána következőknek megemészteni, de az egymás felé történő, feltétlen és szeretetteli viszonyulás segíthet az elvonatkoztatásban.

 

Anit (ma már nem először) szó szerint idézném, mert ebben a részben konkrétan brillírozik a csaj. Ekként foglalta össze nekünk a verseny eredményét:

A szív tehát jobban szívott, mint az agy, így az agy szívta meg!

A költői vénával nem rendelkezőknek, továbbá erre immunisaknak írom, hogy az érzelmesek csapata (Greg, Reni, Zsu, Adri) nyert a taktikusokkal (Roli, Hunor, Lacika, Vivi) szemben.

3_masolata.jpg

A másnap reggelt a gyere kislány gyere, a diszkóklubban szól már a zene slágerrel nyitjuk, amire többen ütemes mozgásba kezdenek, mások viszont a fejükre húzzák a takarót. Jómagam is toltam egy kis dance-t itt a klaviatúra püfölése közben. Picit később megkezdődik az esélylatolgatás. Roli és Lacika a cigizdében Greg távozását kívánják, micsoda meglepetés! Adri és Zsuzsu a konyhaasztalnál agyalnak azon, hogy mi lesz az ellenfél csapatával Vivien nélkül.

4_masolata.jpg

Vivien egyébként aranyosan próbálkozik az övéiből kicsiholni némi együttérzést, esetleg támogatást, de esélytelen. Érzéketlen Hunor simán leoltja egy ilyen jelenetben, hogy

Vivi: (…) mi van akkor, ha kiviszem innen a cuccom és kint maradok, és nem jöhetek vissza hozzátok, hát ez tiszta rossz! Mindjárt sírva fakadok!

Hunor: Me’?

Vivi: Hát nem tudom (…)

Hunor: Annyira nem lenne rossz (…)

Adri is megmondja, de mi is jól láthatjuk, a fiúk részéről itt annyira őszinte a támogatás, mint Áder János szilveszteri mosolya.

5_masolata.jpg

Egy picit később pedig Reni mondja meg szemtől szembe, hogy ha ő ma visszajön a párbajról, akkor a világegyetem nem létezik. Picit erősnek érzem, de beleérezve a helyzet komolyságába, átjön, hogy miért kavarjuk most ide az asztrofizikát. Erről meg az jutott eszembe, hogy ha ezen itt túl vagyok, be is pattintok némi Agymenőket, vagy az ezen a csatornán épp mostanság ismételt régi nagy kedvencet, a Simlis és a szendét. Mind a két választás méltó levezetése lesz ennek a csodának.

6_masolata.jpg

A nyálra menő kártyacsatát követően ne higgyük azt, hogy csupán ennyi volt a csapatokat hadrendbe állító feladat, mert rögtön itt az újabb, turmixot kellett készíteni az ellenfélnek. No nehogy a banános verzióra gondoljatok! Agyvelő, csirkeszív, káposzta, pillecukor, hogy csak néhányat papírra vessek, szóval ezek és ehhez hasonlók voltak most az alapanyag lehetőségek. Erre még Ani is azt mondta, hogy a gyengébb idegzetű és gyomrú nézők hunyják be a szemüket és úgy falatozzanak nézzenek. Mondjuk ez meg konkrét képzavar, de kit érdekel ez a Való Világban, ugyebár!?

7_masolata.jpg

No, nézzük, ki okádja ki hamarabb az asztal mellé elhelyezett vödörbe a tartalmakat. Mialatt nézem a szenvedéseiket én is igen közel állok hozzá egyébként. Viszont, ami sokkal de sokkal jobban érdekel, hogy ki a faszom készít oda minden keverés előtt tiszta turmixkelyheket??? Mert azt nekem senki se akarja beadagolni, hogy miközben ezt a feladatot tolják (meg mert már amúgy is jól ismerjük a higiénés szokásaikat), minden egyes undormány után odalép valamelyik a mosogatóhoz és rendbe vágja a soron következő nyomorultnak. Na, ezt NEKEM NE! XD

8_masolata.jpg

Közbevetés: Adri szerint létező fogalom az, hogy CSIRKETARJA.

Mindenkit nagyon megvisel a sok orális megpróbáltatás, ami ezekkel a feladatokkal jár. Zsu konkrét bukake zárójeleneteket produkál, Lacika gyomorfájdalmakra és émelygésre panaszkodik, többen kimossák a szájukat, és nem abban az átvitt értelemben, ahogy arra az áltis éveinkből még emlékezhetünk, hanem fogkrémmel és szájvízzel. Ténylegesen. Itt azt is megtudhatjuk, hogy a kék Listerine-t Hunor valamiért mindig lenyeli, ezért esetében érdemes a fehér verziójával próbálkozni, azonban nem fejtik ki a miérteket. Jelzem, hogy szinte soha sem fejtik ki azokat a kis finomságokat, amelyek engem valóban érdekelnének egy-egy részben.

9_masolata.jpg

Nem tudom, hogy a sok feszkó hatására e, vagy az eltelt idő okozza, de az érzelmeseknél bizony beütött a ménkű és barátságuk erdejébe vaddisznó költözött. Mi mással magyarázhatnánk, hogy Reni és Greg egy jeleneten belül egyre többször szapulja Zsut és nem győznek abban egyetérteni, hogy szegény lány bizony nagyon fárasztó. Hisztizik, ordibál, sír always és körkörösen. Még arról is szó esik, hogy majd a kinti életben azért annak nagyobb az esélye, hogy Reni és Greg lesznek az öribarik, Zsu meg majd tisztes távolból figyelheti mindezt. Miután kiadták magukból a fáradt gőzt, felrémlik, hogy mindezt veszi a kamera és Greg gyorsan helyesbít, hogy imádta szerette, meg még most is, csak picit rottyon van már lelkileg és nehezebben viseli az érzelmek ilyentén széles spektrumon történő mozgását.

10_masolata.jpg

Ani azt mondja, hogy a turmix ivóverseny egyébként döntetlenre sikerült, de ha nem ezt tudatná, sem érdekelne. Azokat a képsorokat pusztán csak szeretném örökre elfelejteni, meg nem történtté tenni, mert minden felemlegetéskor háborgásba fog a gyomrom. Újabb feladat következik, most már hófedte villában. Időközben leesett, van ilyen. Most az a tét, hogy a nyertes kidekorálhatja a saját posztereivel a villát. A feladat, ami ezt eldöntötte, valami kézimunka a változatosság kedvéért, de még nem látom, mi a franc ez, pillanat. Összekötözött botokkal kellett karikára felfűzött kulcsot pecázni, ami azt a ládikát nyitotta, ami hajrá Greg vagy hajrá Vivi feliratú A4-nél nem nagyobb plakátokat rejtett, hogy aztán a nyertes ennek kitacepaozásával idegelhesse az összes többit. Vivi nyert.

11_masolata.jpg

Greg a plakát veszteség miatt szomorkodott, Zsu meg nagy szomorkodásba kezdett a kis barátaitól történő eltávolodás okán. Adri vigasztalja. Greg és Reni mindeközben bent azon röhögnek, hogy mekkora nagy lenne, ha végre egyszer azt mondhatnák egymásnak, gyere gyorsan baszki, mert a Zsu NEM SÍR! Ezt követően kísérletbe kezdenek, hogy ki lehet e pattintani Zsut az önsajnálat posványából, ha mondjuk elszínjátszák, hogy Greg rosszul van és Reni kétségbeesést színlelve hívja, hogy segítsen, de semmi. Ezt a lányt ebben a részben már semmi sem húzza ki a nihilből. Gregék is gyorsan feladják. Még megbeszélik gyorsan, hogy mekkora paraszt viselkedés ez, meg újradefiniálják a jóbarát fogalmát, de aztán snitt. Reninek olyan nagyon elmennek más irányba a gondolatai, hogy SZEXET javasol. Mivel a kifejtés itt is rohadtul hiánycikk, így nem tudom meg, hogy együtt, külön-külön de egy helyen, vagy hogy a fenébe gondolja, mindenesetre Greg nem győzi ignorálni az elhangzottakat. Mostanában Reni, mintha rá lenne pattanva Gregre, mármint szexuálisan, bájdövéj. Észrevettétek?

12_2.jpg

Na, miután elolvastátok, menjetek ti is inkább rosszalkodni! Reni megmondta, hogy a szex jó a hideg ellen is, márpedig ma este mínusz tíz van kinézőben! Make love, not war! Enjoy (it in) 2019 (as well)! BÚÉK!

2185 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:04:03

@Mók_Ica: Móki, tuti, nem csak kontit, szemellenzőt,üvegszemet mindent!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 21:04:10

@Cimili: az enyém megdöglött még karácsony előtt, a másik meg foglalt.
na most beindult

Mók_Ica 2019.01.06. 21:04:29

micsoda féltékenykedés van greg, renyhe és zsu között :))))))))))))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:04:39

Imádom,,,egymás máját eszik!!! Ezért menjen vissza G1G!!!

,, 2019.01.06. 21:04:49

@MosóMaca: rendben! (Én is g-t érzem)

tvbuzi 2019.01.06. 21:04:52

Gregen mér úgy áll a gatya?

agimano 2019.01.06. 21:05:08

@Cimili: koszi, a torles megoldotta

Cimili 2019.01.06. 21:05:30

@Mók_Ica: szia Mókuci, köszi a kontit, biztos köll ma!:)
folytatódik a szent3ság szétesése.

Angora Cardi 2019.01.06. 21:05:38

@,,: ok, van tuti (LOL) tippem

Cimili 2019.01.06. 21:06:28

@tvbuzi: ne is mondd, amikor megláttam, futottam a kontihoz.
@agimano: szivi:)

mocskosmacska 2019.01.06. 21:06:30

@Mók_Ica: És könnyedén el tudom képzelni, hogy mi lesz a hármassal, ki lesz kivel, esetleg adrit is beveszik-e az érdekesebb, mint a hunyor és vivi közötti valami.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2019.01.06. 21:06:35

@Mók_Ica: Igen, Geronazzo ott van. (Meg VV6 Sittes Krisztián is.)

naezjó... 2019.01.06. 21:06:36

ha a VV nézőknek kicsi kis érzéke van, ma szabadon engedik a csillámpónit.

Angora Cardi 2019.01.06. 21:06:54

Közvetítsetek kedves olvtársak amíg be tudok csatlakozni minden mondat aranyat ér :D

Mók_Ica 2019.01.06. 21:07:07

@Nyuszomuszo83: most szükség is van rá..... :))))

greg szerint zsu féltékeny.... aham, greg te is féltékeny voltál zsura, merthogy adrival beszélgetett..... egyik kutya, másik eb...... zsu feje ismét produkálja a szokásos tüneteket

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:07:16

Elég kicsi az a tasak Greg kezében...Ez ilyen sellő téma?

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:07:21

@UdvariatlanBolondvagyok: Naaa megnyugodtam hogy visszanyertél és visszatértél, főleg hozzám!

2019.01.06. 21:07:43

A kutyázás már el is kezdődött. Hurrá. Jobb mint a tegnapi Zsótti-féle undorító sorversenyek.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:07:52

aaaaaa.
bomlik az egység.

regelek is egy e-mail címet.

come on bitch!
az este jelszava!

pirosnyuszi 2019.01.06. 21:08:22

Reni leszinesznozte Zsut es hogy assa el magat, megy a rikacs

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:08:37

Asztakurva!!! REny és Zsu kibasszintja Greget !!!

2019.01.06. 21:08:51

Pán utálja Süsüt rendesen. Renyhe még jobban!

Cimili 2019.01.06. 21:08:52

tuti, h nem véletlenül mutatják ma is, meg tegnap is a szerkik ezt a féltékeny veszekedést.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:09:12

ásd el magad, a kutya nem szólt hozzád, idegrendszer, szánalmas.

stb.

aaaaa.
de jó lesz ez.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:09:20

@UdvariatlanBolondvagyok: tuti kis virsli! Ezért takargatja!
Naaa Gregnek sem tetszik a mimika!

MosóMaca 2019.01.06. 21:09:55

Zsunál mindjárt jön a zsíroshajú,hát,hogy nézel te ki??? ,mint ultimate érv

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:10:12

aaaaa.
a hármas most ássa el magát.:D
szívecskék.

Mók_Ica 2019.01.06. 21:10:16

@Cimili: pusz :*****

@FájAzÉletÉsAVilágIs: nem láttam még, csak tippcsiztem :)))) köszi!!

greg nélkül renyhe és zsu barátsága nem is létezik..... ezt csendben (dehogyis) megvitatják a fürdőben...... özvribi pedig elmondja a kihallatszó vitát rolleréknek a cigizdében

naezjó... 2019.01.06. 21:10:39

@UdvariatlanBolondvagyok: Utálják ők is. Ez Roli mesterterve, VV-selyemzsinór.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:10:39

Imádtam! Ez az kutyázzátok egymást! Greg ez által remélem repül!

Dr.Zé 2019.01.06. 21:11:10

Ez az , nyírjátok ki a szőke herceget.

tvbuzi 2019.01.06. 21:11:38

Greg az energiabuzi

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:11:45

Ezt vártam!!!Naagggyon jÓÓÓÓ ,,,Jobb, mint a proszektúra!!!!Leölik egymást!!Ennyi!!!

Mók_Ica 2019.01.06. 21:11:51

bakker... ez elég undorító..... borzasztó tré módon nyomja a két lány...... pfffejj....

pirosnyuszi 2019.01.06. 21:11:58

@MosóMaca: azt imadtaaaam (bar akkor meg nem tudtam Era mennyire megerdemelte a hajatol fuggetlenul)

naezjó... 2019.01.06. 21:12:00

@Nyuszomuszo83: Ha meg visszajön, nyalják-falják majd egymást, nemisúgygondoltam....

Dr.Zé 2019.01.06. 21:12:04

Energia buzi . hehe

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:12:41

dejó lesz gyerekek.
come on!

pakolja mindenki a rosszlányokponthus lányra.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:13:03

Renyhe Zsizsiknek: te mondtad más vagy a való életben! Színésznő!
De jóóó!

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:13:07

@Dr.Zé:
ebből csak az energiát hazudta.

MosóMaca 2019.01.06. 21:13:16

Szóval a párbaj napjára teszik a közös progit?!

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:13:44

@Nyuszomuszo83:

persze.
tegnap beszéltük.

borulnak a szívnövények.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 21:13:45

Catfight van. :) Jó lesz. :)
Adri adja Csillámfasz alá a lovat, ne hívd be Zsut
Zsu szavazók, csipa kinyílt? Ezt a csupaszív divatratyit akarjátok?

tvbuzi 2019.01.06. 21:13:47

Már akire rámegy a gatya :DDDD

Mók_Ica 2019.01.06. 21:13:54

renyhe alussza a párbaj előtti utsó éjszakát greggel......jó lesz ez..... greg, menj haza nyugodtan..... itt már nem lesz neked pozitív energia.....

pirosnyuszi 2019.01.06. 21:13:57

Ha greg visszamegy megint joban lesznek, Roliek is mondtak hogy ket honapig ilyen nem volt

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:14:11

Helló Mindenkinek!

Gregen gyönyörű ez a boxeralsó...
Remélem Zsu kedvelők leveszik a szavazatukat Gregről...!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:14:23

@naezjó?: az bizony, meg Zsu tudtam, nyert az igazság és egymás nyakában örömködnek! Broáfff!

ibsen 2019.01.06. 21:14:52

Zsu kiáll magáért, Reni amióta nincs bent a bikája elviselhetetlen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 21:14:55

Szponzorhajakat kell csinálni, elszólta magát a fodrász csaj. :)

Dr.Zé 2019.01.06. 21:14:56

Nahh a pempő nem érdekel. Szalonnából nem lesz kutya.

,, 2019.01.06. 21:15:14

@Nyuszomuszo83: még a végén tényleg kiderül, h nagyszínpad a csaj:)

Cimili 2019.01.06. 21:15:29

renyhe skybabys frizurát szeretne. most mondom renyhe, okosabb nem leszel tőle!!

Mók_Ica 2019.01.06. 21:16:03

undi puszikat nyomot Márk :)))))))))))))))))))

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:16:09

biztonság kedvéért regeljen mindenki még egy e-mail címet.
plusz még a facebookommal is regelek a lotyóra.

a BUKÁST szeretném ma nézni.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:16:32

@Szepvoltfiuk: de még hogy! Mint a szarosbili!
Lakatosz: De jó meleg van itt benn!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 21:16:50

@pirosnyuszi: persze, mert Renyhe nem oda simult. Azóta balhé van.

,, 2019.01.06. 21:16:58

Jim Morrison pin up boy. Kiégtem.

tvbuzi 2019.01.06. 21:17:08

Renáta von Boyler vajon mit villant

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:17:29

@UdvariatlanBolondvagyok: beigértek neki egy Greg sellős kukiszt!

Dr.Zé 2019.01.06. 21:17:57

Ennek a komának a hangja , eléggé miskárolt.

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:18:08

@ibsen: Reni szerintem is borzasztó. Nem vagyok egy extrán Zsu kedvelő, de most tök azt érzem,h tuti volt valami a háttérben ami miatt így kiakadt Renire...és kicsit Gregre is.

MosóMaca 2019.01.06. 21:19:16

Milyen diszkrét termékelhelyezések

Mók_Ica 2019.01.06. 21:19:26

zsunak tök jó hajat csináltak :))))

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:19:41

Na, Reni és Greg álma már valóra vált, akkor szevasztok villalakók, kívül tágasabb!;)

2019.01.06. 21:19:55

Renyhe az amerikai, elhízott, elhanyagolt háziasszony szerepében. Broáf!

nyeh13 2019.01.06. 21:19:57

Renyhe mint egy pinup rozmár ...

2019.01.06. 21:20:33

PUÁnak is ott a bojler rendesen!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:20:34

@Nyuszomuszo83: Szerintem a Márk csajszi,,,a fotós fiúcska varrogatja!

Mók_Ica 2019.01.06. 21:20:38

adrinak nagyon előnytelen az az alsó

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:20:57

@tvbuzi: nem látom mit küldtél! :(
Renyhe szarul néz ki, Adri felül sztyuvi!

MosóMaca 2019.01.06. 21:21:00

Uhhh, adrinak rettenet előnytelen volt az a fehér nemtomi a hasán

,, 2019.01.06. 21:21:24

Undorító, közönséges fos az egész sztájl.

Cimili 2019.01.06. 21:21:46

adrira milyen ruhát adtak má? testének összes hibáját maximálisan kiemeli. pffffff

nicu71 2019.01.06. 21:21:47

Uristen Adrinak mekkora gyomor+picsha kombója van

Mók_Ica 2019.01.06. 21:22:03

zsu feje borzasztó.....

özvribi lábán a cipő kb 5 számmal nagyobb

,, 2019.01.06. 21:22:10

@Angora Cardi: én most vizuális mérgezést kaptam

nyeh13 2019.01.06. 21:22:14

most lopod a motor :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 21:22:17

Zsu fotózás. Az instás képein profi, itt teszi a tudatlant. Csillámfasz meg Renyhe közben kiröhögik.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:22:25

Zsizsik színésznő ugy csinál mint akiről nem készült portfólió! Nyomorék, hazug buta picsa!

ibsen 2019.01.06. 21:23:02

@Hümmögő Hammogó: Hasonlóak Renivel és ez konflikt. Most jött ki és egymás seggében vannak ez se jó. Greget miért zavarja hogy Zsu dumál Rolival? Tilos?

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:23:07

Lekvárka!!:))) Kockásban nyomja!:)

MosóMaca 2019.01.06. 21:23:09

Laszikát imádja a kamera is

naezjó... 2019.01.06. 21:23:41

@Mók_Ica: Igazi életvidám, önzetlen lány, minden férfi álma.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:23:57

@Cimili: azt tették elönytelen fehér vmivel, a fehér nagyít, széles csipőnél nagy popsinál tilos a fehér nadrág!

2019.01.06. 21:24:03

Mennyit kapott Lákátusz ezért a kis 35 perces performanszért? Nem volt őszinte a mosolya, na. Hamar rövidrezárták.

mindenévfoglalt 2019.01.06. 21:24:46

@Nyuszomuszo83: pont ez jutott nekem is eszembe, óriási kamu az a nő...

Mók_Ica 2019.01.06. 21:24:48

renyhe és zsu öribarija örihari lett......

Cimili 2019.01.06. 21:24:49

@Nyuszomuszo83: +9 seggbe betolva, konkrétan hányadék vót.

ibsen 2019.01.06. 21:24:57

@Cimili: Ahogy a ruhákat elnéztem nem volt választás, mindenkinek egy kb.

Franky4finger 2019.01.06. 21:25:18

@Cimili: Vietnami csüngőhasú malacnak lett maszkírozva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 21:25:22

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Ja érdekes instan profi, itt meg játssza mint ha nem látott volna fenykepezot :))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:25:47

Ez Az,,,már most dörgölöm a folytatáson a tenyerem!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 21:25:53

@nicu71: basszus, mintha terhes lenne. Nem az? És a szolicsík. Brutál ronda.
Zsu cucca is. Pedig a fejét tok jóra csinálták.
Lacika és Hunor jó volt, Rolival kicsesztek, az a fehér trikó. Ribi semmilyen.

Cimili 2019.01.06. 21:26:03

@ibsen: lehet, h a szerkik mókultak. :)

csincsilla72 2019.01.06. 21:26:09

@Nyuszomuszo83: @Csakazértis én vagyok a királynő: Zsunak mégsincs annyi esze, hogy tudja: a net népe már régen tisztában van azzal, hogy ez az egész nagyszínpad, semmi más :-)

Mók_Ica 2019.01.06. 21:26:12

@naezjó?: én menekülnék előle, ha fiú lennék......

naezjó... 2019.01.06. 21:26:37

@szociál: mert ez fényképezőgép volt, nem telefon! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:26:38

@tvbuzi: jaaaa! :D
Miért lett elzárva Roli???

ibsen 2019.01.06. 21:26:47

Reni mint modell...Taplófalván maximum a kultúrban:-))) Még rúdtáncosként sem tudom elképzelni.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:28:02

a polkorrekt világban a nemet már külön meg lehet adni, így megadtam a helyeset:

kepkuldes.com/image/cvEsL

ibsen 2019.01.06. 21:28:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ribi feje nekem hirtelen Kelemen Annás volt...:-)

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:28:37

@ibsen: Ezt én sem értem. De úgy látszik Greg világában csak vele vagy csillámpónikkal és a napsugárral lehet szóba elegyedni:)

Dr.Zé 2019.01.06. 21:28:40

Renyhe szerintem hentes.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:29:27

@csincsilla72: naaa ezért duplán idióta!
@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem Babám kezdj el készülni a Hösök terére igért magánszámra, mert Zsizsik tattikából megjátsza magát! :D Ettől függetlenül is szefós, csak már skizofrén pszichopata is!

ibsen 2019.01.06. 21:30:05

@Hümmögő Hammogó: Nagyon remélem hogy Zsu nyit mások felé mert a négyesből őt tartják a legnormálisabbnak. Ez a hármas felbomlóban nem is baj.

2019.01.06. 21:31:14

Ánuszt nem láttam...

Cimili 2019.01.06. 21:31:17

@úgymond olvasó mmkk: ne szomorkodj, majd holnap visszanézed!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:31:38

@Nyuszomuszo83: Az ígéreteim alapján kezdem újragondolni az életemet...,
Gyorsulnak a filmkockák! Kezdek beszarni!

Dr.Zé 2019.01.06. 21:31:49

Ne köszöngessél már örökké jóskapista

tvbuzi 2019.01.06. 21:32:43

60 fasz alatt a Föld körül

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:32:49

@UdvariatlanBolondvagyok: majd védekezünk hogy vicceltél és nem kell azt teljesiteni! Nem akarom más is lásson meztelenül! :D

Van der Waals 2019.01.06. 21:32:57

Szasztok!
Mutattak a héten százalékokat?

naezjó... 2019.01.06. 21:33:07

Kint már mindenki tudja, hogy ha feladat van, csak hagyni kell Renit, ő mindenhez IS ért.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:33:12

na jó, akkor a greg1geci emailemmel IS megy a szavazat a szutyokra.

,, 2019.01.06. 21:33:13

Lacikaaaa mekkora mááááár

MosóMaca 2019.01.06. 21:33:14

Roli büntit kapott?!

mindenévfoglalt 2019.01.06. 21:33:24

Nem tudják, hogy mi az az óda???

MosóMaca 2019.01.06. 21:34:21

@naezjó?: igen,minden egyes feladatnál eljátsza! Ha nem az van,amit ő akar,hiszti

Avigal 2019.01.06. 21:34:28

@Nyuszomuszo83:

Sziasztok!:)

A produkciót az Oktogonra ígérte:) A Hősök terén más lesz:)

S ez csk a párbaj tiszteletére felvett nevem, h Fräulein is velem legyen erősítve az Erőt:)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2019.01.06. 21:34:48

Miért úgy ejtik a rímet, hogy rimm? Rimmel így, rimmel úgy, ez rimmel, az rimmel...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:34:59

Nem lehetne a kortárs beszédet filmanyaggal prezentálni?
Mondjuk Ribi dugásai a Villában?

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:35:19

@MosóMaca: Elvileg igen... De vajon miért kapta??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 21:35:39

@úgymond olvasó mmkk:
Dicsak kibeszel :)
Renyhet kiidegeli Zsu :)))))

pirosnyuszi 2019.01.06. 21:35:53

Dik azok a fejek meg a zene alatta :Ddd

tvbuzi 2019.01.06. 21:36:22

Reni egyre csúnyább

,, 2019.01.06. 21:36:34

@Angora Cardi: Lacika dalát nézd vissza:)

nicu71 2019.01.06. 21:36:46

Lacika énekelt nagy átéléssel. Ezazzzz

Mók_Ica 2019.01.06. 21:36:48

@naezjó?: tiszta pandacsöki boborján :))))

az őszinték, tisztaszívvel ismét jól összevesznek az óda írás kapcsán......

Avigal 2019.01.06. 21:36:55

@FájAzÉletÉsAVilágIs: tisztelet a Rimmel kozmetikumok előtt:)

MosóMaca 2019.01.06. 21:37:17

@FájAzÉletÉsAVilágIs: azért,amiért azt is mondják,hogy töllllllem

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:37:21

íjjj gyerekek mi megy itt.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:37:28

@Süket powered by Avigal: jóóó a neved, plusz puszi Sükinek! Hősök tere volt én úgy emlékszem, de lényegetlen, nem lesz ilyen, tiltakozom ellene!

naezjó... 2019.01.06. 21:37:36

Na, kiváncsi leszek a MŰRE, mert amit a rapperköltőpoéta Reni eddig lerakott az asztalra (ami ugye az övé), az egy osztályversenyre nem elég a gimiben.

pomac 2019.01.06. 21:37:53

na most mind a kettő a kamerának játszik :D

Mók_Ica 2019.01.06. 21:37:58

milyen szépen felöltöztek a lyányok...... (nem)
és ismét ugatás van..... höhöhöhöhöhöhö

,, 2019.01.06. 21:38:02

lesz itt még Reni-Zsu párbaj

javier2 2019.01.06. 21:38:39

vv reni a legrosszabb nő a villában olyan mackósan pasis

tvbuzi 2019.01.06. 21:38:50

Ez a jó műsor, Zsu VS Renyhe

Avigal 2019.01.06. 21:39:00

@Nyuszomuszo83: Hősök terén a mai párbaj eredménye lesz prezentálva:) Utána oda már úgysem mehetünk vissza:)

Dr.Zé 2019.01.06. 21:39:11

Neked a legjobb sixx , kimaradsz ebből a fostengerből.

javier2 2019.01.06. 21:39:48

fasza lemaradtam laci énekléséről fakk

Mók_Ica 2019.01.06. 21:40:16

ójaj, g1g meghatódott az ódán..... ő már mindent megkapott, hát menjen haza....

a fiúk jóóóóóóóóóók :)))))) cukik :)))))

Avigal 2019.01.06. 21:40:19

@Nyuszomuszo83: ja, s puszit forwardolom Sükinek:)

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:40:42

@Mók_Ica: Végülis veszekedni tisztaszívvel őszintén az igazi!:) Meg sírdogálni a riportban;) Óóóda

tvbuzi 2019.01.06. 21:40:51

Roliék ledobták a cukiságbombát

Avigal 2019.01.06. 21:41:09

@javier2: most hárman énekelnek, szörnyű:) azaz lassan már annyira rossz, h jó:)

Dr.Zé 2019.01.06. 21:41:18

Ez ám a művészet. Még a bárdok is sírnak.

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:41:22

Na a Fiúk kitettek magukért!:)

Mók_Ica 2019.01.06. 21:41:29

lacika volt a gyöngyszem a pörformanszban :))))))))))))))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2019.01.06. 21:41:44

@javier2: Lehet, hogy nem hazudott amikor azt mondta férfiknak született

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:41:53

@Nyuszomuszo83: Úriember biztosra nem fogad, de biztos, hogy bolond?

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:42:11

Fijúk cukik, Laszika egy tündér volt! Imádtam!!

Avigal 2019.01.06. 21:42:18

És R ráomlott Zsre:(

Cimili 2019.01.06. 21:42:30

renyhe nagy seggét látjuk, bújik zsuhoz és nyalják-falják egymást.

javier2 2019.01.06. 21:42:40

reni pucsitott mint egy nfl es quarterbekk

Mók_Ica 2019.01.06. 21:42:45

@Hümmögő Hammogó: erre sírva kibékül a két phicsa..... ahogy renyhe bocsánatot kér....

mindenévfoglalt 2019.01.06. 21:42:56

Zsu azért sír, mert valaki lebuktatta odabent, hogy színészkedik.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:43:15

@UdvariatlanBolondvagyok: légy az én bolondom oszt jó napot! Nem elég ez neked???

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:43:20

Úúú hát Reni feneke nem hiányzott a képbe! Férjem pont bejött a szobába és abban a pillanatban fordult is ki:)))

Avigal 2019.01.06. 21:43:25

És kibékülnek....

Dr.Zé 2019.01.06. 21:43:29

Ízzik az értelem , mint nyári éjszakán a galagonya.

naezjó... 2019.01.06. 21:43:47

micsoda ŐSZINTE szeretet.

Mók_Ica 2019.01.06. 21:43:50

hány perc múlva lesz a kövi összeugatása renyhének és zsunak???

tvbuzi 2019.01.06. 21:43:54

Nemá, mikor veszekednek újra??

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:44:21

Na öribarisosehari van! Nővérrenyhe!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:44:28

Az eper-csoport legyen szíves álljon sorba ebédhez!!!

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:44:28

@Mók_Ica: Szó szerint fenekestül felfordult minden :D

nicu71 2019.01.06. 21:45:05

@Mók_Ica: imádtam. De tőle ezt el is vártam! Lacika egy cukiság bomba.

Avigal 2019.01.06. 21:45:07

Reni hogy nézi, hogy milyen kaját kaptak.

Dr.Zé 2019.01.06. 21:45:09

Azt mondta mutatjuk ki volt az , ez már megtörtént géppisztolykám.

naezjó... 2019.01.06. 21:45:09

@Hümmögő Hammogó: Hozzád vágta a csipeszt és kizáratta magát? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 21:45:15

ezt a kibékülést a térdem sem bírta elviselni

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:46:04

azt mondja a vödröt.

beküldték hányni?

Avigal 2019.01.06. 21:46:54

@Dr.Zé: a galagonya őszi éjen izzott:)

pomac 2019.01.06. 21:46:56

de amúgy tényleg ezért büntetenek piti dolgokért ,csapkodásért meg másért semmi ez már tényleg vicc kategoria rendezés szempontjából :D

naezjó... 2019.01.06. 21:46:57

amúgy nem mutattak százalékot. Szoros, vagy mindegy az RTL-nek?

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:47:01

@tvbuzi: hát látod így jártam... :D

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:48:10

@UdvariatlanBolondvagyok: Szerizlek drágám tudod mmkk! Két bolond meg egy pár, és a szerelemhez két bolond kell! ❤❤❤

Mók_Ica 2019.01.06. 21:48:21

@Hümmögő Hammogó: igen :)))))))))))))))))

@nicu71: jó volt :)))

na, roller büntit kapott...... mondjuk én nem emlékszem, hogy zsu összekötős büntit kapott volna..... megint vakon vagyunk.....

javier2 2019.01.06. 21:48:45

fiuk most gyalázták a csajokat óda vs lacika feat roli hunor-kozsó
megindultunk felfelé
@FájAzÉletÉsAVilágIs: nem nőies és nem a külsejére értem(ami nem egy nyuszÓ, de fóleg nem egy nyuszómuszó)
@Süket powered by Avigal: rebekka üdvözli süketet:)

Dr.Zé 2019.01.06. 21:48:50

Nah rolling stones , nesze neked. Kellet neked roham sisak.

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 21:49:29

@naezjó?: Igen, még az ajtót is becsukta! Szegény, kezd beletörődni,h ilyenkor Veletek szórakozom.;)

Avigal 2019.01.06. 21:49:37

@Nyuszomuszo83: Zsut nem veszitek be harmadiknak:) Ő az igazi bolond:) Bár lehet, csak álbolond.

Mók_Ica 2019.01.06. 21:49:52

@pomac: amit zsu említett, arra emlékszik valaki???? és igen, komolyabb dolgokért nem kaptak büntit..... pffffff

Mók_Ica 2019.01.06. 21:50:43

@tvbuzi: ha volt, akkor ok, én nem emlékszem rá :))))

naezjó... 2019.01.06. 21:50:50

@Cimili: ja, azon filózom, hogy ez mit jelenthet százalékban. Szerintem szoros lesz, vagy legalább is nem akkora különbség, mint eddig voltak.

Dr.Zé 2019.01.06. 21:50:56

Biztos van ott egy pár egér kőgolyó , csak el leszel velük.

Avigal 2019.01.06. 21:50:58

@javier2: Süket is üdvözli így ismeretlenül is Rebekkát:)

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:51:24

@javier2: nyuszifülem csúcsáig pirultam eme kedves szavaktól!

@JAMINA@ 2019.01.06. 21:51:39

Miért nem tudják Vivient mutatni a párbaja előtt? Nem hiányzik, de hogy lehet ilyent meglépni? Tényleg mániásan Zsuról és Reniről kell szólnia minden rohadt adásnak? Ki ragaszkodik ehhez? Ritka visszataszító és ellenszenves játékosok, akik egyszerűen nem tudnak főszereplőkként vinni egy műsort a hátukon.

Mók_Ica 2019.01.06. 21:51:47

@Süket powered by Avigal: bakker, hogy kérdezhetsz ilyet??? :)))))))))))) zsut péklapáttal kergetnék el mind a ketten :))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:52:57

@Süket powered by Avigal: nincs hármas, egy önző kiállhatatlan, undok dög vagyok, egyrészt én tényleg kikészíteném, másrészt mivel féltékeny is tudok lenni agyonverném! Úgyhogy NEM! :D

tvbuzi 2019.01.06. 21:53:25

Minden boldog pillanatért... de nem kell félreérteni!!!!

Avigal 2019.01.06. 21:53:50

@Mók_Ica: legalább lenne kit kergetni:) A bolondság mértékegysége lehetne 1 Zsu.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:53:52

@Mók_Ica: De volt,, Greg végiglógta az egészet....

pirosnyuszi 2019.01.06. 21:54:05

@@JAMINA@: azert mert kesobb nem ertenenk hogy mizu van koztuk ha ezt nem adjak le. Erdemes elolvasni az interjut amit a szerkivel csinalt chat geza, tok erdekes

javier2 2019.01.06. 21:54:06

@@JAMINA@: vivit sokan szidják de szívesebben nézem mint a zsu -reni defekt duót
bocs

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:54:35

@Mók_Ica: khm, a Zuram lehet egy két menetre bevállalná, de megmutatám az ajtót neki! Sőt kipofoznám a lakást! Vele kezdeném!

Mók_Ica 2019.01.06. 21:54:38

pornóbajusz bársonyzakója elég gyász...... és különben is miért kiabál erőlködve?????? meg egyébként is.......

@@JAMINA@: ekg

,, 2019.01.06. 21:54:42

mutattak állást?

nyeh13 2019.01.06. 21:54:47

@Mók_Ica: négyen voltak összekötve asszem. Renyhe is benne volt.

ibsen 2019.01.06. 21:54:53

@@JAMINA@: Ha rámászott volna a 3 srácra azt tuti mutatták volna:-))) De ő most visszafogott, decens nő lett (meddig)?

nicu71 2019.01.06. 21:55:27

Greg tábora a nézőtéren magáért beszél. Marika néni az élen. Broáf.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 21:55:48

@Mók_Ica: mentek Renyhe után a raktárba Greg, Zsu, Lacika. Aztán ebben a sorrendben össze is kötötték őket. Ott is Greg csinálta a balhét, hogy nem volt hajlandó takarítani meg úgy semmit se csinálni.

Avigal 2019.01.06. 21:55:57

@Nyuszomuszo83: Zsu is féltékeny, és gonosz is tud lenni "szívvel":) Lehet, sikítva menekülnél hónod alatt Udvariatlannal(azt megnézném

csincsilla72 2019.01.06. 21:56:04

@ibsen: Taktikáról hallottál már? :-)

Dr.Zé 2019.01.06. 21:56:23

@,,: Haverom a közjegyző.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 21:56:29

@@JAMINA@:
Nekem tetszett hogy osszevesztek.
Az már nem hogy kibekuktek :(
Ezért feleslegesnek tartom az ofit, szólhatott volna vivirol ahogy bele ül lekvarba.

@JAMINA@ 2019.01.06. 21:56:39

@pirosnyuszi: Olvastam az interjút, de nem változtatta meg a véleményemet, hogy nagyon rosszul végzi a munkáját ebben az évadban. Így is millió dolgot nem értünk, mert nem mutatják, ez a szál szerintem kevesebbel is érthetőbb lett volna.

csincsilla72 2019.01.06. 21:57:00

A mai öfi alatt kábé hússzor rúgtam picsán virtuálisan Zsuzsannát.

pomac 2019.01.06. 21:57:41

@Mók_Ica: ja emlékszünk :DD mikor zsu greg reni és még valaki össze voltak kötve akkor volt az hogy takarítaniuk kellet és greg nem akart , talán lacika volt a 4.. vagy csak 3 voltak annyira már nem tiszta

Avigal 2019.01.06. 21:57:59

@Angora Cardi: átadom:) tetszik a mai nevem, főleg a TE tiszteletedre vettem fel mára:)

Mók_Ica 2019.01.06. 21:58:09

@Angora Cardi: énekeltek együtt hárman és a végén laszika hősszerelmes mozdulattal kilépett özvribi felé és úgy énekelte a végét .... cuki volt :)))

@UdvariatlanBolondvagyok: már tvbuzi felvilágosított, hogy volt ilyen...... részleges amnéziám van :))) én nem láttam :))))

@javier2: így-így..... szavazatom ribié

@Nyuszomuszo83: szólj ha kell segítség :))))

nicu71 2019.01.06. 21:58:11

@javier2: én is szívesebben nézem Vivit mint a nyomi zsu greg párost ne szégyelld

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 21:58:14

@Süket powered by Avigal: nekem sem kell a szomszédba menni sem gonoszságban sem féltékenységben! Szarul járna a lyányka! Udvariatlanom kézen fogva vezetném max nem erőbajnok vagyok én, nem is lottón nyertem a lábacskáim! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 21:58:45

@Nyuszomuszo83: Az eszes humorod miatt imádlak! Most mondjam azt, hogy mindegy hogy nézel ki! Ja!! Most mondtam!!!

pirosnyuszi 2019.01.06. 21:59:12

Szerintem meno a harom fiu meg Vivi, olyan hulye ez a no bakker hogy ennyi faszba beleult es emiatt elbaszta a jatekat szo szerint. Most merges vagyok ra igen, szerintem volt benne potencial csak kis hulye meg, nincs kifejlodve az agya

ibsen 2019.01.06. 21:59:15

Lacika feje a koccintásnál...:-)))

javier2 2019.01.06. 21:59:28

@pomac: az lehetetlen hogy lacika 3, vagy 4. volt
talán 1.:P

0.5 bit 2019.01.06. 21:59:38

@nyeh13: "négyen voltak összekötve asszem. Renyhe is benne volt."

Takarítani kellett, akkor Greg épp férfi volt, mert a takarítás a nők dolga.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 21:59:57

közjegyző?
ember.
három szavazatot adtam le vivire.

Dr.Zé 2019.01.06. 22:00:07

Nem mondta h jóestétkívánok a dobtáros petya

Mók_Ica 2019.01.06. 22:00:14

@Dr.Zé: kié az 53?

@Csakazértis én vagyok a királynő: köszi :)))

akarok egy ilyen fuji fényképezőt!!!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:00:20

Peták el fog csúszni, annyiszor mondta ki a P betűket, hogy tiszta nyál a színpad.

tvbuzi 2019.01.06. 22:01:10

Peti mindjárt sokkot kap, mert csak az egyik kezével hadonászhat.

Mók_Ica 2019.01.06. 22:01:28

g1g rózsaszínben......

@Angora Cardi: szivi :)))))))) :****

Dr.Zé 2019.01.06. 22:01:36

@Szepvoltfiuk: Psszt! Akár 1003-t is lehet , kicsit ügyeskedni kell , de nem ér annyit.

pirosnyuszi 2019.01.06. 22:01:39

@@JAMINA@: szerintem kifejezetten beleszarnak ebbe az evadba

Cimili 2019.01.06. 22:02:44

aszittem megint kioktatja bajuszt, h ő vvreni.

mindenévfoglalt 2019.01.06. 22:02:45

A hármasunk stabil by Reni.
Én tuti másik műsort nézek.

Avigal 2019.01.06. 22:03:03

Reni szörnyen néz ki.

A fiúkat marhára nem érdekli Vivi.

Dr.Zé 2019.01.06. 22:03:06

@Mók_Ica: Azt nem árulta el a fatökű. Fél h kirúgják.

Angora Cardi 2019.01.06. 22:03:31

@Süket powered by Avigal: hogyne tetszene, fülig szaladt a szàm, hogy Sükibaba is itt van kicsit

Mók_Ica 2019.01.06. 22:03:32

renyhe debil.... megint hármasról beszél..... adri sehová nem tartozik..... szépen elmenetel a döntőbe....

@Csakazértis én vagyok a királynő: kellene a cipőjére vmi felmosó, úgyis annyit lépked összevissza, hogy közben fel is moshatna.....

javier2 2019.01.06. 22:03:35

puskástól várok valami harry potter idézetet és elrepül keletnek a 45 kilójával gitárostul

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:03:38

amúgy még a reményünk lehet a roli-hunor-lacika tábor.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:03:39

Jót tesz nekik a szoli, jobban látszik, hogY a fogmosásra nincs idejük.

Renyhe: mi élünk a villában, a másik csapat játszani jött.
Akkor el van döntve, Roli csapat vigye a pénzt, Greg csapat maradjon bent és éljen tovább.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 22:03:48

De ez a cicafülfasz!!! Minek????

pomac 2019.01.06. 22:03:55

ezt jól megfogalmazta roli , és igen mi is kíváncsiak vagyunk rá :D

,, 2019.01.06. 22:04:11

Essen ki az, aki többször mondja azt a stúdióban, hogy "megmondom az őszintét"
"igazából"
"igazándiból"

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:04:14

@Mók_Ica: Még mindig nem nyerted meg Móki?? Szomi vagyok, együttérzek Veled.:( (Amúgy nekem is pont ma este jutott újra eszembe,h megnyerte már valaki?? Ha igen, lépjen elő!:D )

MosóMaca 2019.01.06. 22:04:19

Bakker a karácsonyfámon nem volt ennyi dísz,mint ribike fején!

Dr.Zé 2019.01.06. 22:04:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: Még az de pici h-val mondja ,mint a bárók.

gazo 2019.01.06. 22:04:24

vivi belédlátott mindenki többször is :D

pirosnyuszi 2019.01.06. 22:05:02

@Süket powered by Avigal: ezt beszeljuk most baratommal aki csak felszemmel nezi hogy renivel mi a szar lett

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 22:05:02

@Szepvoltfiuk:
Végig rizsazza, egy őszinte mondat nem hagyta el a száját.

Cherie 2019.01.06. 22:05:43

Vivike csillámoóninak öltözött, a fején pedig a haris köz karácsonyi díszei...

Thats What She Said! 2019.01.06. 22:05:52

@UdvariatlanBolondvagyok: durva ugye?! :) és az a seprű Ribi szemén? Hahaaaa

Mók_Ica 2019.01.06. 22:05:56

@Dr.Zé: tegyen át még pár szavazatot akkor özvribire :))))

na, jön greg..... gegv.... baszki...... charlie és az angyalok..... sírok...... adri is a hármas része.... de akkor hívjuk négyesnek..... ismét sírok...... ja, és röhögök is :)))))))))))

Avigal 2019.01.06. 22:05:59

@UdvariatlanBolondvagyok: sztem ma különösen jó 3V cicafüle, ne szóld le!

nyeh13 2019.01.06. 22:06:08

ha visszamegy ribi az megerősítés neki, hogy szerethető a karaktere...aham...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:06:18

@pirosnyuszi: viszont látványosan tud fejlődni, szóval nekem inkább ő. Másik oldalon hiába mondanák el a hibáikat, leüvöltik a fejét, de tanulni nem képesek.

Maximista vagyok 2019.01.06. 22:06:38

A csillámfaszláma szettje kurva stabil. Hánytam egy szépet.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:06:51

adri, beletartozik a hármasba. de akkor legyen már négyes, végülis, na.

pomac 2019.01.06. 22:06:51

@javier2: most hogy mondod lehet rosszul emlékszem :D

Dr.Zé 2019.01.06. 22:06:55

Timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

MosóMaca 2019.01.06. 22:07:02

Vivike melltartójába hány réteg szivacs van?! Brutál didkókat bír kreálni magának

naezjó... 2019.01.06. 22:07:04

G1G vizuális környezetszennyezés. Persze ezt el lehet nézni annak, aki csak a lelkeket látja.

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:07:13

Petya mondhatná,h "invito Greg"! Kifelé a villából!

ibsen 2019.01.06. 22:07:22

@Mók_Ica: Jó duma, kiváncsi vagyok mi lesz ha visszajön...

gazo 2019.01.06. 22:07:27

Greg szípen beszél , de fosik mint gép .

javier2 2019.01.06. 22:07:44

@Süket powered by Avigal: ahogy minket sem
laci roli funoknak
nem a mi vizsgánk hm párbajunk:P

rebecca egy éves macska előbb vittem ki a házból meleg helyre és ahogy bedobom kapaszkodott
a puloverembe és a kezemen maradt mondom neki :Ne szabd le rólam a textilt kicsim!AZ más feladata! :P

,, 2019.01.06. 22:07:56

ivós játék összeállításom:
igazából igazándiból úgymond megmondom az őszintét karakter gonosz nézők látják ezt magamat adom 18 éves zsuzsu jó szívből játék lekvár.

Avigal 2019.01.06. 22:08:04

@pirosnyuszi: sztem a fotózas lepusztult maradványai látszanak rajta.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 22:08:35

@gazo:
Ettől a kisfilmtol féltem :hanyas

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:08:57

Na, itt az összekötés, amit emlegetettek! :)

javier2 2019.01.06. 22:09:16

@pomac: csak ugy tudom elképzelni lekvár ment elöl többiek láncra verve utána :))))

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:10:04

MÁRIA TUTI OTT VAN.
MÁRIA MÁRIA!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:10:04

@UdvariatlanBolondvagyok: istenem, ez mindennél többet ért!Tünemény vagy halovány életemben!

Hogy néz ez ki??? Rózsaszínben b+! Fejed is milyen? Hajad is milyen??? És már tutul!

gazo 2019.01.06. 22:10:05

A nagydarab az anyasellő?

Dr.Zé 2019.01.06. 22:10:07

Pink zakó!?!? Ebből lesz a nagy zakó.

Angora Cardi 2019.01.06. 22:10:29

PP ès greg együtt olyan èletidegen nekem.

Franky4finger 2019.01.06. 22:10:31

Igen magas lehet a studióban az egy négyzetméterre eső buznyákok száma.

Cimili 2019.01.06. 22:10:42

@gazo: én is rátippelnék.

Avigal 2019.01.06. 22:10:57

@javier2: szegény cicus, ragaszkodik gazdihoz. Bezzeg Süket megint besunnyogott a hálóba aludni, pedig oda nem mehet. Éjjel meg majd az udvaron akar kószálni...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 22:11:11

Má megint az igazság -osztás!!!

Mók_Ica 2019.01.06. 22:11:13

@Hümmögő Hammogó: igen, most láttam, de ez nekem kimaradt vmiért :))))

pirosnyuszi 2019.01.06. 22:11:15

Igazsagtalan baszki mia a faszom ne idegesitsen mar hat egnek all a hajam mi o bent vegtelen lilakendo kapitany?

Cukorborsó88 2019.01.06. 22:12:12

Sziasztok:) Fél szemmel nézem a phárbaaaaajt, greg uttra gáz de sajnos ő fog visszamenni. Azért (most) hajrá vivi!

Mók_Ica 2019.01.06. 22:12:18

özvribi milyen gyorsan kerepel....... cicalánynak öltözött a pillájával és a fülecskékkel......

ibsen 2019.01.06. 22:12:28

Vivike meg a srácok barátsága... a srácokon nagyon látszik menjen haza inkább.

Angora Cardi 2019.01.06. 22:12:50

@,,: èn minden lekvárnàl iszom

,, 2019.01.06. 22:13:01

vivihez death metalt raktak?

Cukorborsó88 2019.01.06. 22:13:15

@Cukorborsó88: ja és vivi hajbasza minimum 2 év szigorított

naezjó... 2019.01.06. 22:13:30

@ibsen: és még így is őszintébbek, mint a csillámtrió.

gazo 2019.01.06. 22:13:38

És itt a kisfilm vivi seggéről...

Mók_Ica 2019.01.06. 22:14:16

özvribiről nem túl változatos a kisfilm...... erőspaprika 6szor, táncikálás 5ször, lufifújás seggel 4szer.....

Angora Cardi 2019.01.06. 22:14:17

Faszonpörgest a legjobb pillanatokra tartogatjàk?

javier2 2019.01.06. 22:14:32

@Süket powered by Avigal: legyen jó idő azt várom ,mert rebecca jó vadász rendbe teszi az udvart

párbaj
greg : minden pasira rámentél
vivi : megelőztelek
greg :ez igaz de egyszer rám hunor kacsinott

mocskosmacska 2019.01.06. 22:14:37

HOgy áll a párbaj? Fontos tudni, mert ha vvv győz, akkor megengedek magamnak egy kis éjjeli nasit.

tvbuzi 2019.01.06. 22:15:05

@Angora Cardi: Gregnél vagy Viviennél?

nicu71 2019.01.06. 22:15:23

@gazo: igen, ő az anyuja. Hasonlít a kis sellőre. Hajrá Ribi!!!

pirosnyuszi 2019.01.06. 22:15:30

@Mók_Ica: na jo ebbol gyozodtem meg arrol hogy Greg megy vissza :(

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 22:16:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ott a pont. A három jómadáré maradhat a villa, az is megér pár tízmillát. Éljenek ott tovább, aztán maradjanak a kamerák, hogy lássuk, hogy kaparják ki egymás szemét, mikor összebalhéznak, hogy melyiküké a nagyobb részhanyad a telekből (meg Gregből).

Cimili 2019.01.06. 22:16:11

ánusz nincs jelen?

naezjó... 2019.01.06. 22:16:11

amúgy ha Vivi kizúg, az sztem Hunor miatt lesz. Krisztiánon leverte a nép, utána visszavett, Hunorral viszont magára varratta a skarlát betűt.

gazo 2019.01.06. 22:16:12

A kurva annya is itt van. Elnézést, nem tudtam kihagyni, bocsánat....hajrá VVV .....most

,, 2019.01.06. 22:16:30

@Angora Cardi: csába, kihagytam a ken babát a bingóból

Avigal 2019.01.06. 22:16:34

@javier2: Süket ügyetlen, de nem is ezért szeretjük:)

A stúdióban Greg ruhája inkább barackszín, mint pink.

tvbuzi 2019.01.06. 22:17:06

@Cimili: és a vőlegény? Radics?

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 22:17:06

lemaradtam bármi egetrengetőről?

Mók_Ica 2019.01.06. 22:17:12

@mocskosmacska: semmi állást nem mutattak eddig......

g1g sír.... és még mindig a meg nem értett kenbaba számot adja elő..... megállíthatatlan...... pfff
özvribi jobban bírja..... eddig

Dr.Zé 2019.01.06. 22:17:15

jajjjjjjaaaaajjjjjj a gyrekkor,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?????????????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 22:17:31

Greg vissza fog menni, az a szomorú megállapításom

pomac 2019.01.06. 22:17:35

greg anyukáján az a póló :DDDDDD olyan mintha pónibaszóunikornis lenne greg rajta :DDD sírok

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:17:49

@ibsen: Főleg az látszott rajtuk,h maguk sem hiszik,h ő megy vissza... Én sem hiszem, de reménykedem.:) Nem Ribi mellett, csak most beálltam a Gonosz Oldalra:))

rostás 2019.01.06. 22:18:32

Micsoda egy kis nyomorult ez a Greg. Sajnáltatja magát, a "sanyarú gyerekkorával". Sunyi kis elfuserált szerencsétlen.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:18:48

jézus. ez is. visítozott a renáta.

OriginalBlackMamba 2019.01.06. 22:18:58

Nem mutatnak állást már megint, ebből azt szűrőm le, hogy Sellő megy vissza (sajnos)

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 22:19:14

@úgymond olvasó mmkk: ha az Univerzum, Greggel van,akkor már csak egy valaki győzheti le
a fekete lyuk Zsu

MosóMaca 2019.01.06. 22:19:15

Elég egyértelműnek tűnik,hogy greg megy vissza

javier2 2019.01.06. 22:19:46

érdekes hogy nem mutattak állást
mindig kivancsi voltam meleg vs gésa hogy zár

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:19:47

@tvbuzi: völegény Angliában van! Radicsról levette a kezét a retek!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 22:20:19

@tvbuzi: ne ríjjá, márijjá

@Ay Mama, Que paso: hülyéknek áll a világ

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:20:20

@Ay Mama, Que paso: Csak egy-két sellő úszott el a képernyő előtt, de semmi extra. :D

,, 2019.01.06. 22:20:29

mit ordít a közönség?

Mók_Ica 2019.01.06. 22:20:47

én nem akarom, hogy greg menjen vissza......
bakker.. megláttam geronazzo száját............. ááááááááááááááááááááááááááááááá

naezjó... 2019.01.06. 22:20:51

@rostás: Annyira be van zárkózva, hogy a VV kell hozzá, hogy kinyíljon a rózsabimbó.

Avigal 2019.01.06. 22:21:04

@Angora Cardi: csak a visszajátszásban

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:21:12

@javier2: nem értem miért ogy tattikázik a retek régebbeb sűrűbben mutattak, ebben a szériában divat ez a sunyulás!

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:21:33

@Angora Cardi: sátántól az rtl elhatárolódik, az csak az élő adásban volt, azóta sem játszották le...

Angora Cardi 2019.01.06. 22:21:36

De fejtsd ki vivi, kutyázzàl ne finomkodjàl.

Gyöngyszemek 2019.01.06. 22:21:48

@Cimili: Ánusz ott van. Volt live az adás kezdete előtt Zsolti youtube oldalán. Radics nincsen ott. Viszont VvMici ott van...youtu.be/DON2pdM7-cQ

,, 2019.01.06. 22:22:02

@Angora Cardi: őszinte őszinte, Zsu Zsu Zsu Zsu Zsu

ibsen 2019.01.06. 22:22:10

@Hümmögő Hammogó: Azért látták Vivi eddigi megmozdulásait a beköltözés óta...

MosóMaca 2019.01.06. 22:22:29

Hányok gregtől. Viszont normálisan beszél mindkettő

Avigal 2019.01.06. 22:22:38

@MosóMaca: ne mondjatok már ilyeneket, mert bevonzzátok! Azt kell hajtogatni, h 3V visszamegy:)

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:22:49

Greg, te ennél kevesebbet sem tusz a fejedben tartani... Ezt láthattuk. Pffff.

Mók_Ica 2019.01.06. 22:22:53

greg bakker.... tényleg nem esett le nekik, hogy látjuk és halljuk őket???

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 22:23:05

@Ay Mama, Que paso: anyuka mellett hárommal, kékben

@naezjó?: :DDDDDDDD

OriginalBlackMamba 2019.01.06. 22:23:08

Szecsődi Kar(cs)i is erősíti a Greg tábort, jaj istenem

,, 2019.01.06. 22:23:16

@Mók_Ica: most hallom, hajrá greg, ugye?

Pancsamanó 2019.01.06. 22:23:31

Szép jó estét mindenkinek!
Jesszus Vivi műpillájával el lehetne lapátolni a havat előlünk. De Greg sem fogta vissza magát. Viszont jobb a sminkje :)

Angora Cardi 2019.01.06. 22:23:32

Èn is meglàttam geronazzot

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:23:32

Ezek taknyos papirzsepi fecnik a cicahajPÁNton???

Mók_Ica 2019.01.06. 22:23:54

@Süket powered by Avigal: özvribi megy vissza!!!!!!!!!!!!!!!

,, 2019.01.06. 22:23:56

Ha Greg nyer, ismét bebizonyosodik az elméletem a nézőkről és a vévé-ről....

MosóMaca 2019.01.06. 22:23:58

@Süket powered by Avigal: ja igen,és úgy,hogy már meg is történt,ugye?

gazo 2019.01.06. 22:23:58

Gregus tiszta ideg

ibsen 2019.01.06. 22:24:01

@Hümmögő Hammogó: Az csak a BV-ben mehet le mint a szex.:-))

ibsen 2019.01.06. 22:24:32

@Angora Cardi: Nem lett szebb csak fiatalabb:-D

Angora Cardi 2019.01.06. 22:24:56

@MosóMaca: idèn be vannak fenyítve pàrbajon h nincs ordibàlàs

Avigal 2019.01.06. 22:25:00

@Nyuszomuszo83: Mintha házibarkács, drótból hajtogatott fül lenne.

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:25:08

@Angora Cardi:

én nem láttam. mert ritkán nézem csak hallgatom.:D
de így szavazzátok vissza:

media.borsonline.hu/cikk/16/153529/gallery-picture/645w/1486834_img-5812.jpg

gazo 2019.01.06. 22:25:52

Már csak annyit tudok mondani, hogy :

Ekszöszájzbúúúk

Angora Cardi 2019.01.06. 22:25:53

@ibsen: mikor elöször làttam zsenge koromban, nem hittem el, hogy ilyen van

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:25:56

@Süket powered by Avigal: igazad van, Vvv visszamegy, Vvv visszamegy, Vvvv, Vvvv ! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:26:11

@naezjó?: Kicsit logikátlan, nem? Ken álarca mögé bújik, hogy megvédje Greget. Ki a fasz ismerte Greget? Erre felvesz egy olyan szerepet, amivel reflektorfénybe állítja. Aztán nyilatkozott, hogy Kenbabaként megfenyegették és egyedül kimenni se mer este, erre beköltözik egy ország-világ elé a villába.

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 22:26:11

vajon Zsu vagy Greg fogja először kimondani, hogy győzött az igazság?

Avigal 2019.01.06. 22:26:34

@MosóMaca: természetesen! Legalább ezt megtanulhattuk volna Gregtöl

MosóMaca 2019.01.06. 22:26:39

@OriginalBlackMamba: volt szerencsém élőben látni,mikor már inkább volt klári,mint karcsi. Én komolyan nem szoktam megbámulni senkit,meg ezer féle szerzetet láttam már,de akkor kijöttek a szemeim,mint a csigának. Döbbenetesen visszataszító volt, és még riszálta is magát hozzá

pirosnyuszi 2019.01.06. 22:26:44

Annyira latszik a kisvideon is, meg senkirol nem csinaltak olyan kiralyat mint gregrol, szegeny vivinek meg csak a seggrazas. Pedig amugy kb minden feladatnal tok kemeny csaj volt, megevett megcsinalt kibirt mindent nem nyafogott. A seggrazas meg amugy nem is volt ra jellemzo, a 3bol ketto seggrazas feladat volt. Aaahj olyan szomoru vagyok

,, 2019.01.06. 22:27:19

@gazo: :)) akkor ha jól sejtem, gregnek drukkolsz?

Avigal 2019.01.06. 22:28:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért költözött be, h tutira megtalálja a "követője"

MosóMaca 2019.01.06. 22:28:33

Miért szoktak le teljesen a fantomképek mutatásáról?! Idén egyszer mutattak kb

Pancsamanó 2019.01.06. 22:28:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért ment be mert addig sem bánthatják az utcán :)

hereverő heverő 2019.01.06. 22:28:48

OTT A KISÉRTET A GANÉNÁL! CSALÁNT SZOPOTT!

gazo 2019.01.06. 22:28:57

@,,: dehogy, megláttam Mária képét és rögtön megszállt a gonosz...:)

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:29:07

@,,: azt csinál a retek amit akar, benyögik a közjegyzőt akinakár aranyka is lehet vagy zsóti és védve a valaguk! Az fog nyerni akiben még lát még craftot a retek a történések szempontjából! Én Vivit mondanám ezen szemszögből!

OriginalBlackMamba 2019.01.06. 22:29:18

@MosóMaca: jah, csóró gyerek fiukent sem volt szép, és abszolut semmilyen feminim vonást nem tartalmaz az arca, így az, hogy nő szeretne lenni csak még inkább csúnyává teszi. Én is láttam már élőben, durva...

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:29:21

sztem kurvaszoros lesz.

sajnos a msikolci panelMagdikák cukinak tartják ezt a pánbuzit és sajnos kurvának a kurvát.

Avigal 2019.01.06. 22:29:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért költözött be, h tutira megtalálja a "követője"

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:29:44

és így tartok hogy greg.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:30:09

@hereverő heverő: darázsszopó vagy csalánszopó verseny gyöztese! Hogy tegye magáévá egy raklap aprómajom!

javier2 2019.01.06. 22:30:30

@Nyuszomuszo83: lemaradtam macskát transzportáltam , hordóból hoztam bort
tettem a kazánra nehogy megfagyjanak családtagjaim
és most itt vagyok:P

naezjó... 2019.01.06. 22:30:54

@gazo: Megkapod a biciklit FERIKE! :)

@Csakazértis én vagyok a királynő: És közben valami elképesztő alternatív valóságban él, ha minden Mónika-show szereplő így gondolkodik, nagy szarban vagyunk! :) Vagy tényleg csak én maradtam le a "munkásságáról".

,, 2019.01.06. 22:31:04

@gazo: aszittem a villából akarsz ördögűzést tartani:)
@Nyuszomuszo83: nem tudom nyuszi, szerintem az embereknek szimpatikusabb greg.

Angora Cardi 2019.01.06. 22:31:18

@hereverő heverő: Mària az est sztàrja a hv-n legalàbbis.

Mók_Ica 2019.01.06. 22:31:37

sztem greg essen ki és kapja meg a bv vezetését hozétól..... asszem jobban járnánk :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:31:50

@javier2: nem vesztettél semmit én iszogatom a koffeinmentes kávém tejszinhabbal és fahéjjal! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:32:03

@Pancsamanó: és azt hiszi, bent is marad élete végéig?

Bekkara 2019.01.06. 22:32:03

@Nyuszomuszo83: Nem biztos. Ha azért nem mutatják Vivit, hanem az aranytriót, mert semmit se csinál, csak parittyázik. De a kanok száma is véges.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 22:32:13

Fiatalok! Mutatták már állást? Levittem a kutyit....

nicu71 2019.01.06. 22:32:21

@pirosnyuszi: én is. Nezhetjuk tovább g1g t. De ne vonzzuk be, nézzük Lacika kortárs beszédét

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:32:41

Renyhe de randa, egek nyíljatok meg!

Cimili 2019.01.06. 22:32:42

engem ne szeress reni, kikérem magamnak!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2019.01.06. 22:32:44

renyhe kortárs beszéde..... mint egy hülye óvodás.....

hereverő heverő 2019.01.06. 22:32:45

@,,: akkor én nem vagyok ember. Tudom, heverő vagyok, de.

javier2 2019.01.06. 22:33:03

"fordítva forog a világ"

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:33:18

@,,: hálás köszönet. :)
Be akarom vonzani, hogy Ribi visszamenjen. ;)

gazo 2019.01.06. 22:33:20

@,,: naezjó? megmentett , bár nem vagyok Ferike

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 22:33:26

Szecsődi Kari is ott volt a Greg fanok között a stúdióban.

Cimili 2019.01.06. 22:33:28

@UdvariatlanBolondvagyok: ezen agyalunk, h mé nem mutatnak állást.:(

2019.01.06. 22:33:29

@Ay Mama, Que paso: Mert szerepelni akar ez a némber. MMKK!

Oh my... 2019.01.06. 22:33:34

nah, a végére csak beestem én is... hogy állunk, hogy állunk fiatalok..? ;)

Dr.Zé 2019.01.06. 22:33:51

Hogy kerül ide a Bornemissza???

MosóMaca 2019.01.06. 22:33:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezek után is ribire szavazol? Bukod a pontot szerintem. Sajna

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:34:20

Lacika repül a nyereményért!! :)

Oh my... 2019.01.06. 22:34:24

épp jóókor jöttem, kicsi lekvárunk remekel!!!!!!! x))

Mók_Ica 2019.01.06. 22:34:33

@UdvariatlanBolondvagyok: nem, még mindig nem.....

lacika kortársbeszél...... hát ez sem egy székfoglaló beszéd, de jobb mint renyhéé.....

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:34:34

Laszika, egy cukibogár!

MosóMaca 2019.01.06. 22:34:44

Laszika jól beszélt

Angora Cardi 2019.01.06. 22:34:50

Lacika mintha kishuga lenne Vvike. Parja mikor elment azota nagy showkat csinal. Megdobbantotta Lacika szivet, szavazzak vissza jol föz es remeli mindenki nezi öt hogy zako stíl.

Hàt nem volt lekvàr? :D

gazo 2019.01.06. 22:34:52

Lacika jól lekvárja a lekvárt Lacika for prezident.

Dr.Zé 2019.01.06. 22:34:54

Te is belopatod majd lacus,,,

naezjó... 2019.01.06. 22:34:57

@gazo: jó,jó, de őt se szállta meg az ördög! :)

Butterske 2019.01.06. 22:35:12

@pirosnyuszi: Szerintem mindkét esetben próbálnak normális dolgokat bevágni.

nicu71 2019.01.06. 22:35:15

Lacika!!!!! A leg leg legjobbb

Pancsamanó 2019.01.06. 22:35:36

@Nyuszomuszo83: egyre rondább, mit csinál magával ez a lány? :(

javier2 2019.01.06. 22:36:03

@KólaMámor: nah ezt szerencsére nem láttam
@Nyuszomuszo83: mindig tudtam hogy ínyenc vagy :)

Angora Cardi 2019.01.06. 22:36:03

@Dr.Zé: nem tudta a suli hèten hogy ki volt, azt mondta Greg biztos vmi anti alkoholista

Mók_Ica 2019.01.06. 22:36:16

@oh..my...: hát nem tudjuk.... semmit nem mutattak....hajrá ribi!!!!!!!!

Maximista vagyok 2019.01.06. 22:36:28

Megható a csillámfaszláma, mint egy muskátli.

Oh my... 2019.01.06. 22:36:32

@UdvariatlanBolondvagyok: basszus, ekkora ékágééét.... pedig esküszöm, nem olvastam vissza egyetlen komit se, mielőtt bejelentkeztem! ;)))

Pancsamanó 2019.01.06. 22:36:33

@Angora Cardi: Isteni cuki beszéd volt :) Lekvárom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:36:41

@Mók_Ica: na, tényleg, ez is opció, akkor innen ki, Győző repül, bv-t át lehet tekerni. :)

Kedves szerkik, kérlek, buheráljátok meg a szavazást, Ribi menjen vissza, Greg menjen műsorvezetőnek. Ha nem, tőlem vezethet áramot is, nem zavar. :)

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:36:53

@Dr.Zé: úgy,h iskola héten kérdezték Greget az Egri Csillagokról, és SEMMIT nem tudott, majd közölte,h még életében egyetlen egy könyvet sem olvasott végig.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:36:53

@Pancsamanó: most túlszolizta magát, narancssárga a feje alapozóval együtt!

Oh my... 2019.01.06. 22:37:20

@Mók_Ica: ó bazz... ez vajon jó nekünk...? hajrá ribi, alap! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 22:37:41

Azt miért nem vágtak be, mikor kiröhögik Zsut?

javier2 2019.01.06. 22:37:54

@Dr.Zé: nem értettem jol lehet hogy egri

Pancsamanó 2019.01.06. 22:37:57

@hereverő heverő: mintha 15 évet előrerepült volna az időben, ahol egy drogos, 6 gyerekes, elvált, putriban lakó 3 műszakot nyomó wc-s néni lenne.

Oh my... 2019.01.06. 22:37:59

@Hümmögő Hammogó: és még büszke is volt rá...... pfejj!

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:38:09

legyen már vége a sírásnak, mert a miskolci panelmagdik átszavaznak gregre.
mutassák már a végeredményt.

túlsírás lesz.

nicu71 2019.01.06. 22:38:11

@Angora Cardi: büszke vagyunk rá ugye anyus

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:38:34

@javier2: hajjaj! De inkább eklektikus néha az izlésem! :)

Angora Cardi 2019.01.06. 22:38:41

@nicu71: jaj èn is pont erre gondoltam

Mók_Ica 2019.01.06. 22:38:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: azzal elégedett is lenne g1g..... legyen bv műsorvezető

Pancsamanó 2019.01.06. 22:38:55

@Nyuszomuszo83: tuti nem tartják be a szabályokat, szerintem ezek a marharépák naponta 2-3 alkalommal is befekszenek :(((

Oh my... 2019.01.06. 22:39:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: mert az lejáratná a kígyóképűt? Zsótika belepusztulna abba.... (kontiiiiit!!!!!!!!)

tvbuzi 2019.01.06. 22:39:27

Geronazzo mint egy halott indián férfi

AmanEdi 2019.01.06. 22:39:54

Ha Vivi visszamegy gyorsan le a hangot mert lesz akkor orditas

javier2 2019.01.06. 22:39:57

@Hümmögő Hammogó: nah mégis csak hümmögő van képben

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:40:00

jópár ápoltad. faszápolt is.

Oh my... 2019.01.06. 22:40:00

@Mók_Ica: mondjuk, azt nem bánnám, a két jelenleginél csak jobb lehet....

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:40:01

@oh..my...: Pontosan! Én mint könyvszerető kikérem a könyvek nevében is!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 22:40:22

Mondom, hogy G1G tiszta Brigitte Nielsen!!!

MosóMaca 2019.01.06. 22:40:45

Bevágták Radicsot és a kisfilmmel most megásták ribi sírját. Ennyike

Mók_Ica 2019.01.06. 22:40:45

bakker.... beadják özvribi szerelmeit......

Oh my... 2019.01.06. 22:40:51

@Hümmögő Hammogó: nálam ott ásta el magát végleg....

Pancsamanó 2019.01.06. 22:40:54

No megy Vivi lejáratása.

Thats What She Said! 2019.01.06. 22:41:10

Jaj gyerekek... menjen a szurkolás ribinek, de igerjetek meg h mikor legközelebb parbajozik, durván kikap! Nézni se bírom! De greget se!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:41:19

@Pancsamanó: tuti! Olyan szép ez a narancs szín, soha nem értettem nem látják saját tükörképüket???

hereverő heverő 2019.01.06. 22:41:21

Vajon most miért nincs szó az elhagyott VVV barátról akit G1G leszopott?

javier2 2019.01.06. 22:41:22

@Nyuszomuszo83: kiszámíthatatlan vagy nyuszó! :P

Oh my... 2019.01.06. 22:41:50

@Pancsamanó: nem hiszek a szememnek.... ez most komoly? vagy Gregenyóról is lesz egy ilyen lejérató compilation?

Mók_Ica 2019.01.06. 22:41:55

@oh..my...: ezért javasoltam :)))) mindenki jól jár ezzel :))))

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:42:06

na, lehúzzák a ringyót a klippel.
pozitív dolog sehol.

pomac 2019.01.06. 22:42:08

hu most jól savazzák vivi-t

hereverő heverő 2019.01.06. 22:42:25

@UdvariatlanBolondvagyok: ne hülyéskedj, Brigitte bal melle nagyobb mint ez a kis fiszfasz

javier2 2019.01.06. 22:42:50

nekem reni ezerszer szarabb mint era....nektek?

Bekkara 2019.01.06. 22:42:54

Rámentek a fekete özvegy szálra a kisfilmben :D

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 22:42:59

Reni kurva jó házmester lenne
és végül is
az majdnem villamester

Mók_Ica 2019.01.06. 22:43:15

miért renyhe túltengés volt ebben a bejátszásban is??????????????????

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 22:43:24

még itt is reni visítozása.

áááá.

nem hiszem el.
menjen már a szívcsapat a kurva anyjába.

pirosnyuszi 2019.01.06. 22:43:35

Jo gyerekek en most kiszalltam, ez ennyi volt :(

Oh my... 2019.01.06. 22:43:40

@hereverő heverő: remélem - csak az egyenlő esélyek nevében -, ez majd az ő kövi kisfilmjében lesz..... (vagy nem, de akkor b@sszák meg a szerkik!!!!!!!!)

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:43:43

Vivi klipje miért Reni őrjöngéseiről szólt?!

Pancsamanó 2019.01.06. 22:43:49

@Nyuszomuszo83: szerintem nekik már mindegy :) Ilyen fejjel hupilila is lehetne Reni az sem lenne se jobb se rosszabb

Dr.Zé 2019.01.06. 22:43:51

@Hümmögő Hammogó: Az igen. Nem volt még ideje,hiába nagyon fiatal.

mindenévfoglalt 2019.01.06. 22:44:05

@MosóMaca: Nekem a bejátszók alapján az az érzésem támadt, hogy az RTL nem akarja, hogy Vivi visszamenjen.

Mók_Ica 2019.01.06. 22:44:10

én még nem adom fel, még mindig hajrá özvribi!!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:44:12

Lejáratják Vivit!
@UdvariatlanBolondvagyok: hmmm, van hasonlóság, de brigitte egy hangyafasznyival szebb! :)

MosóMaca 2019.01.06. 22:44:15

Most feltűnt a tv sarkában egy telefonszám, ügyfélszolgálat! Az vajon mire van?!

Butterske 2019.01.06. 22:44:17

@UdvariatlanBolondvagyok: Szerintem nem szoros. Eddig akkor mutattak részeredményeket, amikor szoros volt, és akkor nem amikor valaki nagyon elhúzott.

csodalámpa 2019.01.06. 22:44:26

Csúnyán részlehajlóak a videók....nagyon lehúzzák Vivient,pedig a ribanckodáson kívül nem is lehet nagyon belekötni, legalábbis a csillámpónikhoz képest sokkal értelmesebb.

Oh my... 2019.01.06. 22:44:43

@Thats What She Said!: nem kérdés, bár.... ha esetleg Renyhével menne legközelebb...?

ibsen 2019.01.06. 22:45:01

Vivinek kb ezek voltak a meghatározó kapcsolatai ezt ő is tudja.

Maximista vagyok 2019.01.06. 22:45:05

Irányított játék :D kurvaanyátokat szerkik, puszi ;)

csodalámpa 2019.01.06. 22:45:33

a vödröt bekészítettem....

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:45:39

Vivi feje... Mint aki maga is tudja,h nem nyerhet.

javier2 2019.01.06. 22:45:40

@Ay Mama, Que paso: ez igaz és szerencse van saját házam

Maximista vagyok 2019.01.06. 22:45:40

Százalékokat eddig mikor mutattak? Ja, oké....

tvbuzi 2019.01.06. 22:45:44

Az özvegy megreccsent a filmtől
én is

Butterske 2019.01.06. 22:45:46

@csodalámpa: A nézők többsége sajnos vagy nem sajnos erre emlékszik. Ribac férfi/nő egyaránt kiestek idén a legelső alkalommal.

pomac 2019.01.06. 22:45:47

@mindenévfoglalt: nem látszik hanem kiáltja nagyon kettős mérce lett belőle...

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 22:45:47

@Pancsamanó: kéken megnézném! Charly és a csokigyárban áfonya lány! :D

2019.01.06. 22:45:50

Ha nem Ribi, akkor bunda!

Oh my... 2019.01.06. 22:45:54

@csodalámpa: hét, erre mit lehet mondani? durván felszopták a kígyóképűt......

hereverő heverő 2019.01.06. 22:45:57

Ha G visszamegy, utálni fogom a buzikat és mindnek két Ken babát dugok a seggébe. Jó ha tudjátok szerkik.

MosóMaca 2019.01.06. 22:46:01

Halkítom is a tv-t. Renyhe fog a legjobban visítani,hogy gőzött a jó! Zsu meg sikít,mint a malac

AmanEdi 2019.01.06. 22:46:14

Vivi most nagyon csendben van szerintem fél

Pancsamanó 2019.01.06. 22:46:32

@Hümmögő Hammogó: mert már nincs olyan szitu amibe nem őrjöng bele Reni.

formatC 2019.01.06. 22:46:33

Ribanc, vár az utca...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 22:46:37

a szerkesztőknek a jó édes anyját, holnaptól nem nézem ezt a szart

pomac 2019.01.06. 22:46:43

uh ribinek annyi..

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 22:46:55

Bazzeg!!! Nem megyek vetkezni!!!

Hümmögő Hammogó 2019.01.06. 22:46:59

Ekkora különbség nem lehet...!

MosóMaca 2019.01.06. 22:47:10

Ha valaki elhúz sosem mutatnak állást

gazo 2019.01.06. 22:47:12

Nem hiszem el ezt. A különbséget